demesh
09-06-07, 11:56
Arkadaşlar bu bölümde istediğiniz gibi senaryo ve yorum yapabilirsiniz...
|
Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri- Senaryolar demesh 09-06-07, 11:56 Arkadaşlar bu bölümde istediğiniz gibi senaryo ve yorum yapabilirsiniz... İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 11:57 buraya senaryolaırnız yazabilirsiniz..bende belki yazabilirim..yani aklımda öle bir fikir var... demesh 09-06-07, 12:13 2. bölüm sonu 3. bölüm... Aslı deniz ve mineyi öpüşürlerken görmüş ve şok olmuştur.Ağlamaya başlar ama daha sonra kendini taparlar ve Aslı ile Denizin yanına gider. Denize kavga çıktığını anlatır ve üçü birlikte eve giderler.Bu sırada da Denizin annesiyle babası arabayı koyup eve gelirler bu sırada da kavga hala devam etmektedir ve deniz evin halini nasıl açıklayacağını düşünmektedir.Annesi ve babası eve gelince şok olurlar annesi evin halini görünce dayanamaz ve evi boşaltır B arada Denizden de açıklama beklemektedir Deniz tam bir açıklama yapamayınca 3 gün dışarı çıkma yasağı verirler. Efe gönülden hala daha vazgeçememektedir .Okul bahçesinde onunla konuşmak için yanına gider. _ Hocam eve baktınız mı güzelse ayarlayalım _Sağol efe ama ben sana hala daha kızgınım _Neden hocam valla kötü bi niyetim yoktu sadece gelmenizi istediğim için... _Tamam ama gelmem için böyle bi yalan söylemene gerek yoktu ayrıca unutma ben senin öğretmeninim ve bir öğretmene yalan söylemek çok kötü birşeydir. Der ve gider.Efe ise üzgündür.Bu sırada aslı yanına gelir ve üzgün olduğunu görünce onu neşelendirmek için uğraşır.Zil çalar ve içeriye girerler. İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 12:18 demesh'in senaryosu... 2. bölüm sonu 3. bölüm... Aslı deniz ve mineyi öpüşürlerken görmüş ve şok olmuştur.Ağlamaya başlar ama daha sonra kendini taparlar ve Aslı ile Denizin yanına gider. Denize kavga çıktığını anlatır ve üçü birlikte eve giderler.Bu sırada da Denizin annesiyle babası arabayı koyup eve gelirler bu sırada da kavga hala devam etmektedir ve deniz evin halini nasıl açıklayacağını düşünmektedir.Annesi ve babası eve gelince şok olurlar annesi evin halini görünce dayanamaz ve evi boşaltır B arada Denizden de açıklama beklemektedir Deniz tam bir açıklama yapamayınca 3 gün dışarı çıkma yasağı verirler. Efe gönülden hala daha vazgeçememektedir .Okul bahçesinde onunla konuşmak için yanına gider. _ Hocam eve baktınız mı güzelse ayarlayalım _Sağol efe ama ben sana hala daha kızgınım _Neden hocam valla kötü bi niyetim yoktu sadece gelmenizi istediğim için... _Tamam ama gelmem için böyle bi yalan söylemene gerek yoktu ayrıca unutma ben senin öğretmeninim ve bir öğretmene yalan söylemek çok kötü birşeydir. Der ve gider.Efe ise üzgündür.Bu sırada aslı yanına gelir ve üzgün olduğunu görünce onu neşelendirmek için uğraşır.Zil çalar ve içeriye girerler. demesh 09-06-07, 12:27 Bu arada da mine ve deniz konuşmaktadır.Aslı mineye çarpar . Mine de -Yavaş olsana -Yalnışlıkla oldu... -Bu aralar da yalnışlıkla çok şey yapar oldun.Sen şimdi o mektubu da yalnışlıkla yazmıştım dersin. Deniz; -Ne mektubu bu mine?? -Aslı daha iyi bilir o söylesin. Aslı; -Ya tamam yok bişey... isteksizce özür diler ve efenin yanına oturur. Okul çıkışı...Efe; -Eee bu gün napıyoruz?? Deniz; -Sen hiç konuşma efe senin yüzünden ceza aldım biyere çıkamıyorum sayende 3 gün evde ders çalışmak zorundayım. -Ya tamam ya kızma hemen özür dilerim bak istiyosan hediyelerimin birazını veriim sana der ve güler. -Aslı bak deniz gelmiyomuş bari biz bişeyler yapalım yaa -Valla o almancı barbi gelmezse belki gelirim -Ya tamam çağırmayız onu Bu sırada söze deniz karışır. -Ya senin şu kızla alıp veremediğin ne?? -Ya sevmiyorum işte -Ama neden -Yeter deniz üstüne gelme sevmiyorum sevmiycem de birlikte olduğumuz zamanlar da sırf senin hatrın için ona katlanıyorum bilesin.Der ve hızlıca gider.Efe de denizle vedalaşır ve aslının peşinden gider. efe; -Ya aslı bi dur kızım yaa -Duramam efe görüyomusun iki gündür tanıdığı bi kız için kavga ettik inanamıyorum yaa -Ya tama sen haklısın ama denize de hak ver çocuk aşık olmuş bea hem sen cidden neden sevmiyosun bu kızı yoksa kızlar tualetinde ettiğiniz kavgadan dolayı mı??Ya sahi siz neden kavga ettiniz der ve sorularıyla aslıyı durdurmayı başarır. demesh 09-06-07, 12:39 Aslı -Ya boşver der ve geçiştirmeye çalışır.Eee napıyoruz. -Benim çok az işim var sonra sahilde buluşuruz anlaştık mıı?? -Tamam ama çok geç olmadan evde olmam lazın ders çalışcam. -Tamam be kızım ya ohooo sitres yapma erken döneriz hadi ben kaçtın der ve herzamanki gibi gönül hocayı takibe başlar.Sonra da aslıyla sözleştikleri yere gelir. Aslı da sahile gider.Birlikte yürümeye başlarlar. Efe; -ee napalım?? -Ya bilmiyorum ama canım çok sıkılıyo -tamam o zaman sinemaya gidelim. -olur hangi filme gitcez -geçen gün yarım kalan film vardı ya ona gidelim der ve güler Sinemaya girerken aslı -Ya efe ben bi lavaboya gideyim sen bekle der ve gider Tam girerken mineyi görür ve gözlerine inanamaz ama mine onu görmez aslı apar topar çıkar ve efenin yanına gider. demesh 09-06-07, 12:56 Aslı efeyle sinemaya girer ve arkalarında mine ve koray başbaşa filme girerler aslı efeye -Mine değil mi o?? -Aaa evet dur bakiim yanında biri var galiba. -off ya bu kız heryerde beni buluyo -ya dur bi kızım ya baksana yanındaki koray... -koraymıı??Ya ben anlamıştım bu kızda bişeyler olduğunu bak bi de soruyodunuz -ya tamam dur hemen yaygara yapma yarın sorar öğreniriz tamam mı hemen denize söylemeyelim. Ertesi gün efe ve aslı okula birlikte gelirler.Mine herzamanki gibi denizin yanındadır.Efe -Aslı bak bişey çaktırma tamam mı -tamam da napcaz bukızın hem korayla hem de denizle gezip tozmasına izin mi vercez?? -ya bi dur önce işin aslını öğrenelim -nasıl öğrencez pekii -dur şimdi öğreniriz.Der ve minenin yanına gider yanında deniz de vardır -mine dün nerdeydin seni çağırcaktık ama bulamadık -ben mi şeyy ben nüfus işleriyle ilgili sorun çıkmış da dedemle oraya gittik der. Efe ise duydukları karşısında şaşırır.Aslı ise böyle geçiştireceğini tahmin etmiştir. Aslı ve efe sınıfa girerler -Bak gördün mü efe bu kız kesin denizi üzcek buna müsade mi edicez -ya hayır tabi de nasıl söyliycez hem belki korayla aralarında zannettiğimiz gibi bişiler olmamıştır. -ya efe sen nediyosun ya kız gözümüzün içine baka baka yalan söyledi -tamam söyleyelim denize ama daha sonra okul çıkışı tamam mı?? -Tamam -Aslıı asma suratını canım yaa tamam sölicez işte hem sen beni dün ne güzel neşelendirmiştin şimdi içimi kararttın yaa -o zaman üzgündün ama şimdi...der ve efe sözünü keser -hee anladımm demek senin beni güldürmen için üzgün olmam gerekiyo öle mi tamam aslı hanım yazdım bunu bi kenara -ya tamam kızma hemen bak güldüm der ve sırıtır deniz ve mine de içeri girer. demesh 09-06-07, 13:04 Aslı ve efe gülüşürlerken deniz ve mine gelir mine aslıya ters ters bakar. deniz -ne o bizden hebersiz bişey mi oldu aslı kaç gündür ilk defa bu kadar çok gülüyosun efe -ben üzgünüm ya ondan gülüyo -aşkolsun efee seni güldürmek içinn...der ve efeyle sarılırlar. Denizin ise gözleri minededir. İçeriye koray ve tayfası girer. -mine konuşabilirmiyiz -tabi neden olmasın -akşam bişeyler yapalım mı -olurrr içinden nasıl olsa deniz cezalı diye geçirir tüm bunlar aslı duymuştur.Çıkışta efe ve aslı denize gördüklerini anlatmaya başlarlar deniz olanlara inanamamaktadır ve şaşkınlık içerisinde mineyle konuşmaya gider ve gördüğü manzara karşısında şok olur >>>>>>>>>>>>>>>>>>3.BÖLÜM SONU<<<<<<<<<<<<<<<<<<< İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 15:18 EWEEEETT.BENDENDE BİR SENARYO....BUYRUN..EN SON KALAN YERDENN aslı,deniz ve mine'yi öle görünce adeta yıkılır...ve hemen içeri koşar.. DENİZ:şeyy...içeri girelimmi artık.. MİNE:tmm.. der ve içeri giderken annesi ve babasını görür deniz..ve panikler.. DENİZ:anneee..babaaa..ne işiniz var sizin burda.. LEMAN:denizz...oglum noluyo burda.. DENİZ:bişey oldgugu yok annee. MURAT:ne bu gürültüü.. dr ve içeri girer..deniz engelemeye çalışır ama başarılı olamz.. BABASI:noluyoo burda.. LEMAN:efeee...oglum dur napıosun.. DENİZ:efee..noluo yaa.. MURAT:ayrılın...der ve herkes sakinleşir.. LEMAN:noluoo burda..DENİZZ..NOLUOO DEDİMM.. DENİZ:anne benn.. EFE:yaa leman teyze..önce onlar başlattıı.. LEMAN:sen sus efee... EFE:peki leman teyze.. MURAT:parti bitmiştir..herkes evinee.. EFE:tmm murat amca...yaa aslı nerdee.. DENİZ:bilmem burda yokmuu.. EFE:ya burdaydı..ama.. LEMAN:aslıyı en son sizin oraya koşarken gördüm..deniz.. DENİZ:nereye..deniz kenarının orayamı... MURAT:ewtt.. DENİZ:allah kahretsin..der ve hemen aslıgilin evine koşar.. LEMAN:oglum...nereye.. EFE:deniz..dur bekle.. der ve oda gider... aslı ise..tam tersine ablasını aramak için evde odaları grziodur.. ve ablasını bulur.. ASLI:ablaaa..ahh ablacıgım ahh..der ve hemen ablasına destek olup...eve dogru yola çıkar...aslı ztn çok üzgündür... ASLIGİLE VARMADAN; DENİZ:off yaa.. offf.. EFE:deniz..abi noluoo anlatsana.. DENİZ:off..off.. EFE:yaa offlayıp durmada anlat..der ve denizi durdurur.. DENİZ:yaa..aslı bizim tarafa geldiğine göre...mienyle beni görmüş olmalı.. EFE:mineyle senmi??..eee ne varki bunda.. DENİZ:yaa yalnız sorun...aslı bizi öpüşürken görmüş olmalı.. EFE:neeeeee...öpüşürüken mi..yuuhhh ne çabuk oglum..ulan affrerin lan...sonnunda kedi olalı bir fare yakaladın haa.. DENİZ:efe...dalga geçme yaa.. EFE:ya tmm tmmda..aslıya noluoki abii..yane....aslıyla sevgili deilsin bişey deilsin yane..nie bu kadar büyütüosun.. DENİZ:yaa..abi öle olmayabilir..ama o mienyi sewmio..şimdi..en yakın arkadşını başka bir kzıa kaptırdı hissi vardır die.. EFE:haaa anladım.. DENİZ:yaa eğer görüdyse beni asla affetmez.. EFE:ya bu kadar büyütme..hiçbir sorun olmas.. DENİZ:eminmisin??? EFE:ewtt..der ve yürürlerr..aslıgile dogru.. bu sırada..mafyalar aslının annesini tehdit etmiş ve gitmişlerdir.. ASLI VE ABLASI DENİZGİLDEN ÖNCE GELİR..VE 5 DK.SONRA DENİZGİL GELİR...BAKALIM NELER OLCAK.. ASLI DENİZE NE TEPKİ VERECEK..?? CANAN NEDEN O ODADA UYUDUGUNUN HESABINI NASIL VERECEK?? DENİZ İLE ASLININ ARASI DÜZELECEKMİ?.. İKİ ARADA KALAN EFE DENİZ'İMİ YOKSA ASLI'YIMI TERCİH EDECEK..??? demesh 09-06-07, 17:19 Deniz mine ve korayı başbaşa görmüş ve ne olduğunu şaşırmıştır dayaanmaz ve onların yanına gider korayın yüzüne bi yumruk geçirir.Mineye -Mine ne işin var bu adamla Koray bu sırada uzaklaşmıştır. -Nolmuş kii sadece birz dolaşıyoduk der gayet rahat bişekilde. -Ya nasıl bu kadar rahat olabiliyosun bu adamla ne işin var mine doğru dürüst söyle işte... -ya yeter anneannem bi yandan dedem bi yandan sen bi yandan ne var bunda bu kadar kızcak anlamadım hem sen boşver korayı -kusura bakma mine boşveremem der ve uzaklaşır deniz. Aslı ve efe onu beklemektedir ne olduğuna birtürlü anlam veremezler.Aslı -deniz iyi misin?? -hayr efe; -ya noldu abi naptın -nolcak efe gördüm işte koraylaydı -ee sen naptın peki -yumruk attım -nee off abi yaa aslı; -ya deniz kızman gereken sadece koray değildi farkındasın dimi -ya üstüme gelmeyin zaten iyi değilim efe; -neyse abi boşver yaa yarın konuşursunuz sakin kafayla -haklısın abi yaa hem belki düşündüğüm gibi değildir. -tabi abi kız sonuçta almanyadan geldi belki oralarda bunlar garip değildir -neyse ya ben artık eve gideyim yorucu bigün oldu -tamam görüşürüz -görüşürüz Aslı; -ya efe naptın sen ya bu kız denizle oyun oynuyosa -ya aslı kızım bi müdehale etme bırak anlaşsınlar kendi aralarında Kolunu omzuna atar ve -seni eve bırakıyımmı der -amann efee ben sadece... ya ne biliim korumaya çalışıyorum -ya boşver aslı hadi eve gidelim sen şimdi ders çalışcaksındır inekk -efeee -ya tamam kızma gidelim mi aslı güler ve... -tamam gidelimm Ertesi gün okulda mine ve deniz konuşurlar. mine; -kızgın mısın bana -biraz... -bak deniz ben almanyadan geldim amacım arkadaş edinmek bunu sana daha önce de söylemiştim bu kadar tepki vermemeliydin. -ya mine seni anlıyorum ama korayı tanımıyosun ben sadece.... -ya yeter boşver artık bunları bu akşam bişiler yapalım mı -sen istersen neden olmasın... Zil çalar ve sınıfa girerler. Aslı; -deniz efe bugün bişiler yapalım mı diyo -ya şeyy bennn bizz mineyle... -ya tamam anladım gelmek zorunda değilsin tabii -ya yapma aslı hepbirlikte gidelim biyerlere -ya tamam vazgeçtim kalsınn ama sen efeye söyle belki o gelir -aslı seni bitürlü anlamıyo -anlaman gerekmez deniz saygı duyman yeterli -peki nasıl istersen söz yarın birlikte bişiler yaparız tamam mı -tamam deniz efenin yanına gider ve sorar -ya efe bu gün bişiler yapmayı planlamışsınız -evet napıyoruz -ya ben mineye söz verdim de istiyosan sen de gel aslıya söyledim ama istemedi biliyosun mineye gıcıklığını -bilmez miyim ya ben gelmiyim be abi hem siz başbaşa kalın hem de aslıyı yalnız bırakmıyayım zaten sana kızmıştır o bi de bana kızmasın -tamam abi ya saol ben de başbaşa planlamıştım zaten -çakall bak nasıl biliyorumm ha bu arada senin o film noldu -aa doğru ya bi gün izleriz birlikte ya biliyosun mine bi de aslının tripleri aklımdan çıkmış -olsun kanka izleriz hadi aslıyı da alalım gidelim eve der ve aslıyı eve bıraktıktan sonra eve giderler... tanrıverdihazal 09-06-07, 18:53 3. bölüm:) a:aslı m:mine e:efe d:deniz aslı deniz ve mineyi öyle görünce na yapıcanı şaşırır vee hızlıca koşmaya başlar... o koşarken mine onu görür ve alaycı alaycı gülerr... soraa deniz mineye ne olduğunu sorar m:yok bişe deniz snn yanında olunca güldüm der d:bende snn yanında olunca hep gülmek geliyo içimden aslı koşarak efenin yanına gelir ve ağlamaya başlar e:güselim neden ağlıyosun noldu yoksa o alman barbie mi bişe dedi a: ya banane o alman sarışından yaa babam ağlıyorum ben e:üzülme güselim napıcaksın hayat buu bak ben öğretmenime aşık oldum var mı ötesi a:saçmalama efe yaa snnki zaten imkansız bişe e:öle deme güselim neyin ne olcaaa belli mi olur a:haklısın ben denizin...der ve susar e:denizin?? a:boşver neyse ben eve gidiyorum görüşmek üzere aslı ağlaya ağlaya eve gider deniz aslıyı yolda görür d:aslı noldu neden ağlıyosun a:yok bişey denizz d:aslıııı noldu sölermisin a:yok bişey dedim denizzz m: ya hayatım baksana yok bişey diyo uzatma a:hayatım mı? d:eet aslı biz mineyle çıkmaya başladık a:iyi ozaman hep mutlu olun der ve eve gider eve gidince kendi kendine a: ne salak bi kızım ben çocuk mineye deli gibi aşıkk ben ne yapabilirimki bundan soraa minenin onu kullandığını söylesem saanki bana inanıcak offf offfff der ve yie ağlamaya başlar ve öylece uyuya kalır SABAH a:efe günaydın e:günaydınn güzelimm d:günaydın efe günaydın aslı a ve e: günayydın d:mineyi gördünüz mü e:görmedik a:nese ben önden gidiyorum d:noldu yaa a:sen daha iyi bilirsin e:naptın olum kıza gene d:ya bn bişe yapmadım kiii e:yapmışsın işte o sırada mine gelir m:deniz aşkım günaydın d:günaydın cnm e:sanada günaydın mine m:pardonn günaydın efe e:önemli deil neyse ben aslının yanına gidiyorum by d:tmm by m:aslı nerde deniz d:bilmiyorum ki tm senden bahsediyoduk kii gitti birden biree m:benden mii d:eet senden m:tmm ben anladım d:neyi anladın m:boşver anladım ben d:ya söylesene neyi anladın m:deniz aslı senii d:beni ne der vee 3. blm sonuuu immortalf1 15-06-07, 23:29 Bendende 5. böLüm için küçük dip notLar Ewt oLan oLmu$ we ASLı mafya tarafından kaçırıLmıştır bu arada yoLda AsLı 'yı aLmayı pLanLayan Efe ve abisi AsLı 'yı bekLedikLeri yerde buLamasLar Efe: allaah nerde bu kız ya? GönüL: Burda buLuşçamızdan eminmisin Efe: ewt hoca iskeLede dedik işte KemaL: BeLkide qitmiştir bence boşa wakit kaybetmiyeLim Deniz'in başı her an beLaya qirebiLir... Efe: HakLısın abii kesin bu kız yine Denize sinirLendi geLmekten wazgeçti ha Bu sırada Deniz we Mine 'yi poLisLer çewirmiştir çewiriye uymayan Deniz hısLa ordan uzakLaşır PoLisLerde tüm ekipLere biLdirir we takipo başLar Deniz panik içinde DEniz: Mine napças Mine: Deniz Lütfen biraz sakin oLurmusun havaaLanına az kaLdı onLar bise yetişene kadar ooooo Çok qeçmeden poLisLer önLerini keserLer we Mine iLe DEniz kendiLerini karakoLda buLurLar...Haber PoLis teLsizinden Efe ,GönüL we KemaL üçLüsünede qeLir tabi we sonra yakaLnadıkLarı haberi...Bu arada teLaşa düşen AsLı'nın annesi herşheyden habersiz Efe yi arar Efede biLmedini söLeyincee tutuşur kadıncağız we oda EfeLerin buLundu karakoLun yoLunu tutar yine tam kadro herkes karakoLdadır Efe,Deniz,Mine we hepsinin aiLesi $imdy ortada 2 sorun wardır biri Mine we Denizin yaptığı koca yanLış dieri ise AsLı 'nın kayboLuşu. Mine we Deniz komsere dertLerini anLatırken Efe AsLı'nın teLaşına düşer we onu aramaya başLar ama kimse qörmemiştir Efe teLaş içindedir.AsLı isee mafyanın eLinde zor dakiKaLar qeçirmektedirr... Hafize(asLının annesi) komserin odasına qirerek:KOmser beyy kuLun köLen oLaım buLun kızımı.. Komser: tamam hanfendi buLucaz Ltfen teLaş yapmayın en son nerde we kimLe qörüLmüş kızınıss Hafize: En son okuLa çıkmak için okuLa çıktı sonra arkadaşıyLa konuşmuş iskeLede buLuşmak için sözLeşmişLer ama haLa yhoq ya kısımın başına kötü bişi qeLdiyse(ağLamakLı) Bu arada Efe AsLı adına bi kaç ipucu buLur. BiriLeri AsLının bi kaç adam tarafından zorLa kaçırıLdını öğrenir,abisininde yardımıyLaa oLayLarı yawaş yawaş çösmeye başLarLar. Deniz ise herşheyden habersiz ewde oda cezasına mahkumdur. Efe:Abii qeLsene bii bu Aslının çantası... KemaL:tamam koy onu arabaya beLki bişiLer buLabiLiris .... Efe arabaya çantayı koymaya qiderken iLerdeki eski binadan bi siLah sesi duyuLurr AsLı huysuzLuk edince korkması açısından ateş açıLmıştır. Efe: Abi ses ordan qeLio KemaL: Dikkatli oLmaLıyıs Efe hemen destek istiorum ... Efe: abii o kadar zamnımız oLmayabiLir baqsana adamLar ateş açıo ben daLıorumm KemaL: Efe durrr....... We Efe arka kapıdan içeri daLar Efeyi qören asLı AsLı: efeeeeeeee.. (çığLık atar) Efe: Sus... (paramk işaretiyLe) Kötü adam1:Ne Efesi bee ne zırwaLıon sen AsLı: şhey pardonn Efe ye defter werrcektimde o akLıma qeLdy Kötü adam2: Ne defteri bee sn haLa kendini okuLdamı sanıyosun ne inek çıktın bee O arada Efe sinsi pLanLar içindedir we buLduu kojaa bidonLarı adamLarın iLqisini dier tarafa doru çekmek için yuwarLar... Kötü adam1: noLuoo Lan orda Kötü adam2:Kedidir abi Kötü adam1: qith baq baqaLım oLum qeLen qiden oLmasın... Adam kapıya qeLir we Efe tek bir çerme iLee adamı yere düşürür beLinden adamın siLahını aLan Efe adamı iice bağLar Efe:Burda usLu usLu otur $imdy redkit ciLik oynaması sırası bende (sessizce) O sırada dışarda TeşKiLat topLanmıştır dışardan qeLen bi ses Komser: etrafınız sarıuLdı tesLim oLun kötü adam1: ALlah kahretsin bu nerden çıktı $imdy Kötü adam3: Abi CemaLde qeLmedi baqıp qeLeyimmi Kötü adam1: Lann ne sALaq herifLersiniz qith buL şunu Kötü adam3: tamam abi.. Efe hedefe adım adım yakLaşmaktadır .Bu arada artıq tüm oLup bitenLerden Deniz we aiLeside haberdardır we onLarda binanın etrafındaa AsLı'nın kurtuLmasını beqLemektedirLer Efe:qeL baqaLım sende qeL (der we dierininde anLına siLahı dayıyarak yere yatırır ipLe bağLar) Artıq mafya için çember daraLmaktadır teq yoLL AsLı nın aLnıuna siLahı dayayıp dışarı çıkmaktır. Ama ne warki ön kapı PoLisLer tarafından sarıLmıştır onun teq çösümü arka kapıdır Aslıyıda sürükLeyerek arka kapıya doru iLerLer.BidonLarın arkasında sakLanan Efe için bu durum buLunmaz bi hint kumaşıdır heycan we panikLe yakLaşan adamın arkasınaa bidonLarı koyar.Arkasına baqmayan adam bi anda kendini yerde buLur Efe: AsLı kaç (bağırarak) Yere düşen adamın anLına siLahı dayıyarak Efe: OYun bitty...(der) AsLı koşaarak dışarı çıkar we' Efe içerde 'der. PoLisLer içeriye daLar we karşıLaştıkLarı manzara sayesinde herkes şaşkındır Efe 3 kötü adamıda bağLamıştır :happy0064 AsLı koşarak Efenin boynuna sarıLır we böLece Efe we AsLı a$kının iLk tohumLarı atıLırr...... Biras fasLa action oLdu ama işin içinde Efe warsa Actiona deer:img-hyste İLK AŞKIM_MERVE 17-06-07, 07:36 BUYRUN BENDEN DE BİR SENARYO...=)=) DENİZ VE MİNE HAVALANINDA... MİNE:üzgünüm deniz.. DENİZ:mine sen bu kadar kötü olamzsın.. MİNE:kusura bakma hayat böyle.. DENİZ:sen...sen beni kullandın...aslı haklıydı... MİNE:o cadının ne dedgi umrumda deil...biraz büyü deniz büyü.. DENİZ:aslı hakkında düzügün konuş.. MİNE:amaann bee al aslını başına çal..ben gidiorum..bAY BAYYY..der ve güler.. DENİZ:mine...mine.. der ama mie gider.. DENİZ:ben sana inanmıştım.. GÜVENLİK:hadi kardeşim hadi.. DENİZ:bırak beee.. der ve denizde gider...deniz sahilde yürür... DENİZ:allahım ben nasıl böle bir hata yaptım nasıl..allah kahretsin....ASLI..keşke aslıya inansaydım..beni nasıl affedeceksin.. der ve aslı aklına gelir..ve onu arar.. ASLI:off nerde kaldılar ya...off deniz off.. telefonu çalar...aslı denizin aradıgını görünce hemen açar.. ASLI:denizzz... DENİZ:aslı.. ASLI:deniz nerdesin.. DENİZ:aslı ben...haklıymışsın..mine beni kandırıp almanyaya gitti.. ASLI:neee..sen sen iisin dimi.. DENİZ:iiyim iiyim..senn nerdesin geliorum benn..konuşmamız lazm...sana çok büğyük haksızlık ettim.. o sırada mafya aslıya yaklaşır..ve arabdan inerler.. ASLI:şeydeyim..bn...aaaa noluoo yaa.. DENİZ:aslıı aslııı noluoo yaa..aslıı.. ASLI:deniz...imdaaatt...ya bırakın beni yaa.. MAFYA:kes sesini bee.. DENİZ:aslı aslı.. der ve tlf kapanır.. DENİZ:allah kahretsin.. der ve koşar..o sırada efegille karşılaşır.. EFE:deniz..oohh çok şükür buırdasın... DENİZ:efe..aslının başı dertte.. METİN:nasıl dertte oğlum..anlatsana.. GÖNÜL:ay aslıya bişey mi oldu.. DENİZ:aslıyı kaçırdılar...biz telefonda konuşuorduk...sonra sesler geldi..aslı imdat die bagırdı..ya kaçırdılar diorum hala nie burda duruoruz.. EFE:tmm abicim tmm..hadi gidelim..der ve hepsi arabaya biner... DENİZ:off yaa offf..daha çabukk. EFE:oglum..sen havaalanında nie deilsin.. DENİZ:benn...siz haklıydınınz efe..mine beni kandırdı,almanyaya kaçtı.. EFE:neeeeeeee... DENİZ:ewt...özür dilerim kardeşim.. der ve sarılırlar.. EFE:önemli deil kardeşim..ama şimdi aslıyı bulmamız lazm.. METİN VE GÖNÜLDE GÜLÜMSERLER.. DENİZ:haklsın..onsuz bir bütün olamayız.. EFE:abi..bulucaz dimi aslıyı.. METİN:bulucaz bulucaz..içiniza rahat olsun.. efeler...aslının bekledigi kafenin önüne gelirler.. METİN:şimdi hallederiz..herkes dagılsın..gönül hanım siz benle gelin..heryere herkese sorun gören varmı..hadiii.. DENİZ:tmm.. EFE:tmm yaa.. der ve metin gönül..efe deniz ayrılırlar ve aramaya başlarlar... 15 dk sonra hepsi toıplanır.. METİN:bişey bulambildinizmi??.. DENİZ:hayır hgiç kimse hiç bişey görmemiş.. EFE:peki ya sizz??.. GÖNÜL:hayır aynı bizde hiç bişey öğrenemedik.. DENİZ:off yaa off napıcaz..aslyı nasıol bulucaz... der ve efe ve deniz sarılırlar... REKLAMLAR... KESİNLİKE DVM EDCİEM BENDE HEYECANLIYIM...AMA ÖNCE YORUMLAR... İLK AŞKIM_MERVE 17-06-07, 09:17 DVM EDİYORUM... EFE:eee..şimdi napıcaz abii.. METİN:bilmiorum efe..bilmiorum.. DENİZ:hafize teyzenin yanına gidelimm..belki o admalar hakkında bişeyler billiodur.. GÖNÜL:deniz dogru sölüo metin bey.. EFE:ewt bencede..süper fikir.. METİN:ii peki hadi gidelim.. der ve arabaya binip hafize teyzenin evine gelirler.. HAFİZE:hoşgeldiniz.. DENİZ:merhaba hafize teyzecigim.. HAFİZE:merhaba deniz....1 dk.sizin sınavda olmanız gerekmiomuu??..aslı sınava gitti.. EFE:hafize teyze...bizz.. HAFİZe:noldu...aslı nerde..sizle deilmiydi.. GÖNÜL:sakin olun hafize hanım.. HAFİZE:metinn..oglum noluoo.. METİN:hafize teyzecigim..içeri geçelim herşeyi anlatıcaz.. der ve içeri geçerler..deniz herşeyi anlatır...hafize ağlamaktadır.. HAFİZE:inanmıorum...nasıl olur..benim kızımı..aslımı nasıl kaçırırlar.. GÖNÜL:üzülmeyin.. METİN:elimizden geleni yapıoruz..yolda tüm arkadaşlarıma haber verdim..herkes aslı için seferber arıolar.. DENİZ:bende annemlere haber verdim..buraya geliolar..sakin ol artık hafize teyzecigim.. der ve deniz ve hafize sarılırlar.. EFE:bende annemlere haber verdim..onlarda geliolar...merak etme sen...aslıyı bulucaz.. METİN:ama seninde yardımına ihtiyacımız var... HAFİZE:nasıl..ne grekiosa yaparım.. METİN:öncelikle bu adamların kim oldugunu söyle..neden sizinle uğraşıo..aslıyla ne alıp veremedigi var..hepsini anlat.. HAFİZE:peki anlatıcam.. der ve herşeyi anlatmaya başlar.. HAFİZE:işte hepsi bu..herşey böle oldu..eğer kamil o mafyaların adını verirse..kızlarıma zarar vereceğini söledi ve yaptı..aslım nerde.. der ve aglar.. DENİZ:off yyaa off heriey bizi buluoo der..ve dışarı çıkar.. EFE:deniz..deniz.. der ve o da gider.. EFE:deniz..nereye.. DENİZ:aslıyı bulmaya..kamil amcayla konuşucam.. EFE:saçmalama deniz..abimle bir konuş önce.. der vce efenin ve denizin aileleri gelir.. LEMAN:deniz..oğlum noluoo.. DENİZ:sorma anne yaa..aslıyı kaçırdılar.. ŞÜKRAN:amann yarabbii..nasıl olmuşşş.. EFE:bizde bilmioruz annecigim yaa..i SALİH:metin nerde efe.. EFE:içerdeler baba.. der ve herkes içeri girer.. EFE:deniz hadii.. DENİZ:ya benn. EFE:hadii der ve denizin kolundan tutarak içeri götürür.. LEMAN:hafize.. der ve sarılırlar.. bu sırada..ASLI VE MAFYALAR.. ASLI:yaa bırakın beni..ben size naptım yaa.. MAFYA:yaa sus bir bee.. ASLI:ya bırakın beni imdaaat..... MAFYA:ya bağlayın şunun ağzını.. der ve agzını bağlarlar... MAFYA:bağırmayacagını söle açim.. aslı tmm gibisinden kafa sallar.. ASLI:ya beni neden kaçırdınız..ben naptım size yaa.. MAFYA:sen bize bişey yapmadın..baban yaptı... ASLI:babammı.. MAFYA:bak bacım..sen babana bizim adımı vermemesini söylersen..seni belki..serbest bırakırız.. ASLI:ya babam hapiste...nasıl onla konuışablirim.. MAFYA:orasını sen bize bırak..sen konuşmayacan ztn..biz kızının elimizde oldugunu sölicez..anladınmı.. ASLI:o zmn..nie bana konuş diosunuz ne aptal şeylersiniz yaa.. MAFYA:ee..kes bee..yine çok konuştunuz.. ASLI:ya bırak beni yaa.. der ve agzını bağlarlar.. BU SIRADA EVDE; cananda gelmiştir..annesini teselli ediyordur.. DENİZ:off yaa off..elimiz kolumuz bağlı böle beklioruz.. EFE:ewt yaa..bişeyler yapalım.. METİN:şimdi bişey yapamayız.. DENİZ:nasıl yapamayız..metin abi..kamil acayla konuşsak.. HAFİZE:ewt..kamil mafyaların nerde saklandıgını fln biliodur belki.. LEMAN:haklılar.. SALİH:ewt..metin hadi gidelim.. METİN:peki baba.. HAFİZE:bende geliorum... ŞÜKRAN:hayır hafize biz burda kalalım.. HAFİZE:ama.. LEMAN:ewt..biz bayanlar burda kalalım.. CANAN:ewt..kolay deil bir nevi operasyona gidiolar annecigim..ayaklarına dolanmayalım.. HAFİZE:ii peki der ve tüm bayanlar evde kalırlar...gönülde kalır.. METİN:sizde eve gidin isterseniz.. GÖNÜL:yoq ben iiyim böle..hem eve gitsemde aklım burda kalır...aslı bulunsunda öle giderim.. METİN:peki sizi bilşirsiniz.. GÖNÜL:metin bey...dikkat edin.. METİN:peki.. der ve giderler.. KARAKOLDA; METİN:kamil amca herşeyi anlattık sana..o mafyaların nerde saklandıgını biliomusun??? KAMİL:benn.. SALİH:kamil..hadi işimizi zorlaştırma.. MURAT:kızın tehikede kamil.. EFE:hjadi kamil amca yaa.. DENİZ:ewt kamil amca.. KAMİL:peki..bir depoları var..hep ordalar..belki aslı oradadır.. kamil deponun adresini verir.. KAMİL:kızımı bulun... DENİZ:bulucaz kamil amca... der ve depoya giderler.. atilandacaydin 22-06-07, 16:42 Aslı: -kimsin sen? Adam cevap vermez kapıyı zorlamaktadır.Sonunda kapıyı açar ve aslıyı lunaparkta ki sığına kaçırır. 2.kötü adam: - Vay vay vay... Hırsız kamilin kızı, seni burada ağırlamaktan zevk duyacağız. 1.kötü adam: - götürün, bağlayın bu kızı, -Tamam abi (tam giderlerken) -Bana bakın haaa, kıza dokunmak falan yok alırım aklınızı -tamam abi Aslı- Bırakın beni hayvan herifler!! -yürü kız fazla konuşma Bu arada aslının annesi merak içindedir, sonunda karakola gider, metin abi alarma geçerler, efe ve denize aslının nerde olduğunu sorarlar -Çocuklar aslıyı en son ne zaman gördünüz Efe: -valla otelde gördük, bi işim var dedi gitti. Deniz sıkılmışçasına --Şeyyyyy.... Bana şey dedi, bi yerde çalışmaya başlamış, cafe gibi, fast food fln satıyomuş. - Nerde biliyomusun? - Hyr. Bu sırada aslıyı seven alp merak edip karakola gelmiştir ve olanları duyunca hemen lafa atlar -Şu caddenin sonundaki cafede, onla orda karşılaşmıştık der. ve hmen oraya giderler. Metin abi üst kata çıktığında bayılmış olan adamı görür, ayılttıktan sora adam: --o kız kasadan para çalmıştı, bende kaçmasın die kapıyı tutdum, ama kafama vurup kaçtı. Deniz sinirli sinirli adama yalancı diyerek üsüne saldırır ayırırlar,deniz: --Aslı öle bişey yapmaz -Nası yapmaz hırsız kamilin kızı değil mi, yapar mı yapar denizi tutan efe bu sefer ulan! deyip kendi saldırır. Daha sora kuyumcu lunaparktaki yeri öter veeeeee aslı kurtulur aslı ve deniz sarılır ve orda biter İLK AŞKIM_MERVE 24-06-07, 12:01 :img-wink: BENDEN DE BİR SENARYO...EN SON KALAN YRDEN İTİBARENN... ASLI:kimsin sen ne istiosun bendenn???.. 1.KÖTÜ ADAM:yürü bee yürü... der ve aslıyı çekiştirerek götürür.. 2.KÖTÜ ADAM:ooo sonunda hanfendiyi bulduk.... ASLI:ne istiosunuz benden... der ve arabaya bindirirler...vee her zmnki depoya götürürler... ASLI:yaa kimsiniz sizz..yaa... 3.KÖTÜ ADAM:biz senin babanın arkadaşlarıyız..(konuşurkende ellerini ve ayaklarını baglar).. 2.KÖTÜ ADAM:bakk kzm...sana bişey yapmıycaz mrak etmee... ASLI:hele bir dene istersenn...ya bırakın beni yaa...imdaaaattt.. 2.KÖTÜ ADAM:bağlayın şunun agzını bee.. 1.KÖTÜ ADAM:peki abii.. der ve aslının agzını baglarlar.. DENİZİN EVİNDE; MİNENİN BABAANESİ(adını bilmedigim için M.B diorumm) denizle konuşmak için evine gitmiştir.. M.B:deniz...öncelikle mine gerçektren yaptıklatrından dolayı çok pişmann.. DENİZ:pişman olması bişeyi deiştirmioo..o beni kandırdı..ben onu gerçekten... M.B:gerçekten sevmiştin...biliorum..ama bizim kzıımız böledir işte..önce yapar ama sonra pişman olur... DENİZ:gerçekten onla barışmayı düşünmüorum... o sırada mine intihar ediodur...ve bayılır...dedesi onu bulur ve hastaneye götürür... M.B:deniz bak oğlum...o gerçekten çok pişman..mine bizide çok kırdı ama hatasını anlamışş..lütfen..1 şans daha verin ona sen ve arkadaşların..çok yalnız oldugunu düşünüo..çok endişeleniyorum onun için... der ve telefon çalar.. M.B:efendim???... M.D:mine intihar etmiş..biz hastanedeyiz çabuk gell... M.B:neeee.... DENİZ:noldu...mineye bişeymi olmuşş.. M.B:mine intihar etmiş... DENİZ:neee... der ve hemen hastaneye giderler... EFE GÖNÜL'ÜN EVİNDEE; GÖNÜL:off efe off...bulaşma dedim dimi sanaa... EFE:olurmu hocam..yaa..sizin için dayak yemek benim için bir zevkti.. GÖNÜL:amann efee.. EFE:hocam..ama nasıl korktular dimi.. GÖNÜL:yaa sorma efecigim sorma.. efenin telefonu çalar..arayn denizdir.. EFE:aloo..efendim deniz..ahh.. GÖNÜL:yavaşş yavaşş.. EFE:neeee...ne diyosun sen deniz..bişeyi varmı nerdesiniz...tmm hemen gelioruz.. GÖNÜL:efee..nolduu?.. EFE:minee..intihar etmiş... GÖNÜL:nee..bekle bende geliorum.. EFE:ama hocam... GÖNÜL:hadi efe.. EFE:tmm.. der ve hemen hastaneye giderler.. ASLI ağzı bağlıdır...bişeyleer anlatmaya çalışıodur ama beceremiodur.. 2.KÖTÜ ADAM:açın şuunun agzını ne diomuş ögrenelim.. 1.KÖTÜ ADAM:peki abii???.. der ve açarlar.. 2.KÖTÜ ADAM:ne istiosun.. ASLI:acıktım benn... 3.KÖTÜ ADAM:walla bende abii.. 2.KÖTÜ ADAM:ii peki gidin yiyecek bişeyler alın... ASLI:suda alsınlar..ben çok susadım.. 2.KÖTÜ ADAM:ii..suda alın.. 3.KÖTÜ ADAM:pğeki abii.. der ve giderler.. ASLI:beni ne karşılğında bırakacaksınız.. 3.KÖTÜ ADAM:merak etme fidye fln istemeyecez... ASLI:niye pekii.. 3.KÖTÜ ADAM:baban sadece hapiste bizim adımızı vermesin yeter...birasda aileni akıllandırmak için tabi.. ASLI:nie işinizi babamla halletmiosunuz...neden ben??.. 3.KÖTÜ ADAM:onu annene sorucaksın..annen sana herşeyi anlatır sonra.. ASLI:ne zmn..beni ne zmn bırakacaksınız.. 3.KÖTÜ ADAM:orasını allah bilir...ama sen dua etmeye başla.. der...aslı korkmaya başlamıştır... HASTANEDE; EFE:deniz..nolyuoo abiii.. GÖNÜL:merhaba... M.B:merahaba... M.D:meraba.. EFE:durumu nasıl.. DENİZ:şimdi daha ii..midesini yıkadlıar.. EFE:abii..peki nie intihar etmiş.. DENİZ:bir bilsek..1 kutu hap içimiş... EFE:hadi yaa.. DENİZ:ewt... EFE:aslıyıda çağırdınmı.. DENİZ:yaa akılmı kaldı.. der ve aslyı arar... ASLI:telefonum çalıoo.. 2.KÖTÜ ADAM:ver bana... ASLI:amaa.. 2.KÖTÜ ADAM:denizz..kim bu deniz.. ASLI:sanane...arkadaşımm.. 2.KÖTÜ ADAM:ii sonra yine arasın.. der ve yüzüne kapatır.. DENİZ:allah allah.. EFE:noldu.. DENİZ:yüzüme kapattı... EFE:bir daha ara belki yanlışlıkla kapattı.. DENİZ:tmm.. der ve bir daha arar.. DENİZ:bu kezde tlf. tamamen kapalıı.. EFE:başına bişey gelmiş olmasın.. DENİZ:bilmiorumki.. bu sırada minenin doktoru çıkar.. M.B:hahh...nasıl oldu doktor beyy?.. M.D:durumu nasıl... DOKTOR:şimdi daha ii kendine geldi...deniz hanginiz.. DENİZ:benim.. DOKTOR:sizinle konuşmak istio.. DENİZ:şeyy benn.. M.B:hadi evladım..lütfen benim için.. DENİZ:peki der ve içeri girer.. BAKALIM NELER OLCAKK??.. YORUMLARINIZI BEKLİORUMM...:img-yes: :img-yes: demesh 25-06-07, 12:02 evett benden de bi seneryo sizee aslı kaçırılmıştır.Mine ise hastahanededir.Babaannesi denize haber verir ve o da hastahaneye gider minenin durumu iyidir midesi yıkanmıştır.Denizle konuşurlar: -Deniz bennn.... -Mine bişi söylemene gerek yok.Herkes hata yapabilir amaa buna ne gerek vardı herkesi çok korkuttun... -Biliyorum özür dilerim ama kendimi çok kötü hissettim sen de bana sırt çevirince... -Şşş tamam düşünme bunları şimdi der ve doktor içeri girerek taburcu olabileceğini mineye söyler ve hepbirlikte çıkarlar. Efenin ise ağzı burnu dağılmıştır.Gönül: -Hay allah efe hadi gel benim eve gidelim de şu yaralara bi bakalımEfenin de ztn hayır diyecek durumu yoktur.Giderler ve pansuman yaparlar bu sırada deniz efeyi arayıp olanları anlatır.Efe denizle buluşur: -Ya demek kız koskoca bi kutu hap içmiş haaa way beee -Efeee -Ya tamam ya kızma hemen aslı nerde?? -Bilmem o çalışcaktı okuldan sonra -Ya onun durumuna da üzülüyorum yaa -Sorma bi de habersiz çalışıyo dur ben bi ariim şunu Arar ama telefon kapalıdır. -N'oldu?? -Telefonu kapalı -Allahallahhhh bu kız telefonunu kapatmaz ki yaa -Bilmiyorum abi kapalı iştee -Neyse evdedir gidip alalım da bişiler yaparız derler ve eve giderler Deniz: -Şeyy hafize teyze biz aslıya bakmıştık acaba çağırabilirmisiniz? -Aslı mı tamam da yavrum aslı evde değil kii Efe: -E nerde pekii Hafize: -Ne bileyim yavrum ben de sizinledir diye düşünmüştüm başına bişi gelmiş olmasın dur bi arayalım -Bence boşuna aramayın çünkü telefonu kapalı -Eyvah kesin bişi geldi başına -Ya dur hafize teyze hamen telaş yapma ben şimdi bi abimi ararım onlar bakarlar bi çaresine der ve böylecee olay polis teşkilatına ulaşırrr.Herkes aslıyı aramaktadır. Aslı ise kaçırılmış ve lunaparktadır. Deniz ise mineye yeniden hayat sevinci kazandırmak için her nekadar aklı aslıda olsa da mineyi lunaparka götürür.Aslı ise bunu görünce bir kez daha hayal ve kalp kırıklığı yaşar.Aklı aslıda olan sadece deniz değildir.Efe,gönül,metin,hafize,ablası vee aslıya aşık olan alp...Herkes aslıyı merak etmektedir.Aslı ise denizin onu düşünmediğini ve umursamadığını düşünür ama oradan kurtulması için denizin yardımına ihtiyacı vardır.Ona bi işaret bırakmak ister.Sonunda yanında getirdiği rujla cama kendisinin orda olduğuna dair bi not yazar.Deniz bunu görür ve aslıyı kurtarmak için hemen efeye ve metin abisine haber verir.Aslıyı bu sayede kurtarmayı başarırlar... angeLcereN 01-07-07, 20:29 Efe ve Deniz okula gidiyolardır.Yolda laflarlarken konu Mine ve Deniz'e gelir Efe=Ee abi Mine'yle durumlar nasıl.Konuşmuyo musunuz hala? Den=Bilmem.Okula pek gelmiyo.Ama onunla konuşmam lazım. Efe=Ne hakkında? Den=O,ben..Ne biliyim aramızda olanlar.Yani hepsi koca bi yalan mıydı çok merak ediyorum. Efe=Oğlum akıllanmadın hala dimi.Mine yüzünden hayatın kaydı.En önemlisi arkadaşlarını 2.plana attın.Aslı'yı karşına aldı.Üstelik o senin iyiliğini düşünürken. Den=Of Efe ya.Artık öyle şeyler olmicak.Ben akıllandım. Efe=Emin misin?Bi daha aynı şeyler olursa beni bilmem ama Aslı senle bi daha hiç ama hiç konuşmaz. Den=Evet!Hadi yürü sınıfa girelim. Sınıfa girerler.Aslı çoktan gelmiştir.Mine'de ordadır.Deniz çok şaşırır. Aslı=Ooo nerden kaldınız ya?Bekle bekle bi hal oldum. Efe=Kuzu ya lafa daldık pardon. Aslı=Deniz ne o suskunsun. Den=Bi dakka. Deniz hemen Mine'nin yanına gider.Aslı acayip bozulur ve üzülür. Aslı=Deniz ve Mine.? Efe=Yok be kuzu sandığın gibi değil.En azından bende senin kadar bi biliyorum. Deniz-Mine Den=Hoşgeldin Mine. Mine=Şey!Meraba Deniz. Den=Okuldan sonra müsait misin?Seninle konuşmam lazım. Mine=Şey..Peki. Deniz bizimkilerin yanına gelir. Den=Şey pardon ufak bi işim vardı da. Aslı=Görebiliyorum. Aslı kendi sırasına gider. Den=Noldu şimdi buna ya? Efe=Boşver abi yorma kendini.Anlamazsın. Zil çalar.Efe,Aslı'nın yanına geçer. Ders devam eder.Ama Efe&Aslı dersi hiç dinlemezler.Onun yerine konuşmayı tercih ederler. Efe=Noldu ya asıldı o güzel suratın. Aslı=Nolabilir Efe.Baksana Deniz'e yine aynı hatayı yapıyo.Eğer aynı şeyler yine olursa beni kaybedicek. Efe=Tamam canım sinirlenme.Sanmıyorum aynı hatayı tekrar yapıcağını.Akıllanmışa benziyo.Hem o Mine için kaç yıllık arkadaşlarını bırakıcak değil ya..Sanki Deniz'i tanımıyomuşuz gibi konuşuyoruz haa.. Aslı=Deniz'i tanıdığım için böyle konuşuyorum.Biliyorum o kıza yine inancak ve bizi yine bırakıcak.Nerden girdi bu kız hayatımıza ya.Uzak dursun bizden.Gitsin kendi gibi birini bulsun. Efe=Tamam kızım ya biraz sakin ol. Aslı=Olamıyorum Efe.Yine aynı şeyler olucak diye korkuyorum.Galiba yavaş yavaş dağılıcaz:( Efe=Saçmalama ben seni asla bırakmam. Aslı=Bende seni Efe.Sen herşeye ve her kıza rağmen hep benim yanımdaydın sağol. Zil çalar. Den=Aslı neyin var canım. Aslı=İşim var Deniz sonra.. Den=Nesi var ya sen biliyosun dimi? Efe=Nerden biliiyim ya.Aslı işte vardır bişeyler. Aslı bahçeye doğru hızlı hızlı yürüyodur.Alp'le çarpışırlar. Aslı=Pardon ya yanlışlıkla oldu. Alp=Pardon benim suçum. Aslı=Ya Alp gerçekten özür dilerim.Benim dalgınlığım. Alp,Aslı'ya bakar. Alp=Ağlıyo musun sen? Aslı=Ha-hayır canım. Alp=Yüzüme bi bak bakiim. Aslı,Alp'e bakar.Göz göze gelirler.Aslı gözlerini kaçırır. Alp=Ağlıyosun sen.Kim üzdü seni.Kim akıttı bu güzel gözlerden yaşı? Aslı=Boşver Alp.Seni de kendi dertlerimle boğmak istemiyorum Alp=Olur mu öyle şey.Saçmalama.Okuldan sonra boş musun? Aslı=Evet..Eğer Efe'yle bişiler yapmicaksak evet. Alp=Deniz? Aslı=O Mine'yle olucak.:( Alp=Tamam o zaman.Ben seni tam burda beklicem. Aslı=Peki! Deniz ve Efe merdivenlere oturmuşlardır.Alp&Aslı'ya bakıyolardır. Den=Ne var Alp&Aslı arasında. Efe=Ne bilim Deniz ya. Den=Çok kıl oldum abi Efe=Nedenmiş o. Den=Aslı bizden başka bi erkekle..Nedeni bu Efe=Sen başka kızlarla oluyosun da Aslı neden başka erkeklerle olamasın Den=Çünkü o Aslı.. angeLcereN 01-07-07, 21:39 Aslı,Efeleri görür ve yanlarına gider. Den=Ne ayak Aslı? Aslı=Ne diyosun Deniz ya noldu birden şimdi? Efe=Boşver onu kuzu! Aslı=Boşveremiyorum Efe.Çünkü sürekli bana böyle davranmaya başladı.Deniz!Belki benim Mine geldiğimden beri değiştiğimi düşünüyosun ama değişen sensin.Aç artık gözlerini.Sen hala işin dalgasındasın Deniz.Hala çocuksun.Hala Efe'nin ve benim kalbimizi kırıp eskisi gibi 2dkda barışcağımızı mı sanıyosun.Biz hala ilkokula gitmiyoruz Deniz.Bizim gibi büyümeye ne dersin. Den=Kırıcı konuşuyosun farkında mısın? Aslı=Asıl sen çok kırıcı oluyosun.Büyü artık.Gerçek dünyada oyunlardan,gülümsemelerden daha önemli şeyler var. Aslı koşarak gider. Efe=Aslıı!!Bekle kızım ya. Efe,Deniz'e naptın abi der gibi bakar ve Aslı'nın peşinden gider. Den=Of ya! Deniz kafasını kaldırır ve Mine'nin camdan baktığını görür. Den=Of bi de Mine konuşulanları duyduysa..Allah Kahretsin ya ! Aslı arka bahçeye gider.Efe'de arkasından. Efe=Üzme kendini artık ya! Deniz'in kafası karışık.Naptığının farkında değil biliyosun.Anlayış göster biraz.Benim için. Aslı=Anlamıyosun Efe.Senin için,onun için hatta kendim için bile bi anlayış gösterdim ama benden bu kadar.Naptığının ne dediğinin farkında olmaya bilir.Ama seni beni bu dostluğu kırmaya hakkı yok. Efe=Anlıyorum Aslı.Herkes biraz gergin.Özellikle sen sakinleş biraz.Lütfen! Aslı=Of tamam.Ya hiç son derse girmek istemiyorum. Efe=Kaçalım mı? Aslı=Ya kaçalım kaçmasına da..Ben okul çıkışı Alp'le buluşcam! Efe=Bizim Alp mi? Aslı=Evet.Aslında iyi çocuk.Ama şu ... neyse adını annmak istemiyorum.Onla arkadaşlık yapmasa daha iyi! Efe=Sen öyle diosan kuzu ii çocuktur:) Aslı=O yüzden kaçamayız mecbur giricez. Efe=Hayır kaçarız!Ya kuzu taktığın şeye bak.Bi mesaj çekersin sahile gel diye tamadır. Aslı=Tamam o zaman gel çıkalım. Efe&Aslı okuldan çıkarlar.Deniz derse gelmediği için onları merak eder.Alp'te Aslı'yı merak eder ama mesaj gelince içi rahatlar. Okul bitiş zili çalar.Sınfta sadece Deniz&Mine kalır. angeLcereN 01-07-07, 22:48 Den=Gidelim mi Mine? Mine=Olur.Hadi gidelim.Nereye? Den=Bilmem.Sahil uygun mu. Mine=Farketmez.Sen bilirsin. Den=Hadi gel gidelim. Aslı&Efe sahilde Alp'i beklerler.Alp geliyodur. Alp=Meraba Aslı. Aslı=Meraba Alp. Alp=Naber Efe? Efe=İyi işte nolsun.Sen geldiysen ben gidiyorum.Bak Aslı sana emanet.:) Alp=Merak etme.Gözüm gibi bakarım ben ona. Aslı=Ay Efee!:) Efe=Hadi kuzu bye! Aslı=Bye bye canım.Akşama ararım ben seni. Efe takar yine güneş gözlüklerini ve ilerler. Deniz-Mine Yolda yürürlerken ağızlarından tek bi kelime çıkmaz.Suskunluğu Deniz bozar. Den=Uzun zamandır yoktun okulda. Mine=Şey..bilmem ki canım hiç istemedi.Ne o merak mı ettin? Den=Evet.Her ne kadar beni havaalanında o şekilde bıraksan bile evet merak ettim. Mine=Ya o konuyu hiç konuşmayalım.Ben kendimi çok kötü hissediyorum.Onları yapanın ben olduğuma hala inanamıyorum. Den=Ama bunları konuşmazsak hiç bişey hallolmicak.Beni hiç mi sevmedin. Mine=Sevmesem şuan yanında olmazdım.Seni sevdim.Ama sana bunları yapmak zorundaydım.Üzgünüm Deniz. Alp-Aslı Alp=Anlat bakalım. Aslı=Aslında anlatıcak bişey yok.Konu Deniz.Yine Mine'nin peşinden gidip Efe ve beni yine yüzüstü bırakıcak. Alp=Taktığın konuya bak.Hem Deniz size böyle bişeyi yapsa bile Efe hep senin yanında olucak bundan eminim. Aslı=Bende eminim.Efe o kadar iyiki.Onu kimseye değişmem. Alp=Üzme artık kendini.Değmez.O gözyaşlarına kıyamam. Aslı=Şey(Aslı utanırr)Yürüyelim mi biraz. Alp=Peki. Efe Efe eve doğru yürüken Koray'ı arkadaşlarını ve yanında kumral uzun ince çok güzel bi kızı görür.Koray arkadaşlarıyla kıza sataşıyodur.Efe hemen oraya koşar. Kor=Hey İstanbul'lu.Buranın havası sana yaramaz.Burda marka giyinmeyiz biz.Erkekler sizin ordaki gibi değildir burda.Adam gibi adamdır. Pın=Ya çekilir misiniz lütfen.Gitmek istiyorum. Kor=Atın kızın bavulunu yere bakalım hangi markaları giyiniyomuş. Koray'ın yanındaki bi kaç çocuk kızın elindeki bavula saldırır. Pın=Ya napıyosunuz.İmdat! Tam o sırada Efe gelir. Efe=Noluyo lan burda. Ko=Ooo Efe Bey.Yediğiniz dayak yetmedi mi Efe=Doğru konuş tamam mı.Buralarda kimseye özellikle kızlaraa özellikle misafirlere sataşılmaz bilmio musun lan. Kor=Naparsın lan. Efe=Yarın okulda görürsün.5 kişi bi adama dalınmaz.Erkekliğe yakışmaz.Züppe! Kor=Yarın okullda hesaplaşıcaz.Birinin canı çok yanıcak. Efe=Bencede.Dağılın lan şimdi. Pın=Çok sağolun. Efe=Gel otur şöyle.İyisin dimi? Pın=Şey evet. Efe=Yenisin galiba.Nerden? Pın=İstanbul'dan. Efe=Tatil için mi temelli mi? Pın=Temelli.Şey bu arada ben Pınar. Efe=Bende Efe. Göz göze gelirler.İkiside çok etkilenmişlerdir birbirlerinden. Pın=Şey benim gitmem gerek. Efe=Tekrar görüşür müyüz? Pın=Bilmem.Bye bye. Efe=Ah ah.Yürü Efe bu kız sana bakmaz. Efe eve doğru yürümeye devam eder. Alp&Aslı Deniz&Mine sahilde yürüyolardır.Tam 2 tarafta mutluyken birden karşılaşırlar. angeLcereN 02-07-07, 11:32 Aslı gördüklerine inanamaz.Şok olmuştur.Deniz'e inanamıyodur.Mine'yi bu kadar çabuk affettiğine inanamıyodur.Deniz napıcağını şaşırır. Aslı=Gel Alp gidelim! Den=Noluyo Aslı selam falan vermeden. Aslı=Karşımda selam verilecek birinlerini görmüyorum. Den=Neyin var senin ya yeter kendine gel Aslı=Ben kendimdeyim,masal dünyasında olan sensin. Den=Aslı.. Alp=Tamam Deniz yeter.Uzatma bence.Gel Aslı gidelim. Den=Sana noluyo ya dünkü çocuk bize hesap mı soruyo.Sen gitsene Koray'ın yanına.Bizimle işin ne. Aslı=Alp benim arkadaşım.Onla böyle konuşma.Gel Alp daha fazla söylenecek söz yok. Aslı&Alp giderleer. Mine=Şey Deniz.Bunların hepsi benim yüzümden dimi? Den=Saçmalama Mine.Senle ne alakası var.Zaten bizim Aslı'yla aramız iyi değildi. Mine=Bilmiyorum Deniz.Sana inanmak istiyorum.Çünkü bunlar benim yüzümdense kendimi hiç affetmicem. Efe eve gelmiştir.Abiside evdedir. Efe=Oo Metin Bey sizi bu saatte evde görmek beni şaşırttı doğrusu. Met=Efe oyalama beni işim var. Efe=Kimle buluşuyosun. Met=Gönül Hocanla! Bi sorun mu var. Efe=Yoo abicim takıl kafana göre. Metin şaşırmıştır.Normalde Efe böyle bi tepki vermezdi çünkü.Ama Efe'nin aklı hala o kızdadır.:img-in_lo Alp,Aslı'yı eve bırakır. Aslı=Çok sağol Alp.Yanımda olduğun için. Alp=Saçmalama Aslı.Ne zaman istersen.Artık arkadaşız dimi? Aslı=Evet.Arkadaşız. Alp,Aslı'nın elini sıkar. Alp=İyi geceler. Aslı=Sanada. Elleri ayrılır.(böyle yavaş çekim) O sırada onları Koray görür. angeLcereN 02-07-07, 15:06 Aslı eve girer girmez Alp'de kendi evine doğru yavaş yavaş yol alır.Tam Aslıların sokağını döndükten sonra Koray yolunu keser. Kor=Oo bakıyorum Aslı'yla baya samimisin. Alp=Sanane Koray ya işine baksana. Kor=En yakın arkadaşın olarak bu konulara karışmak benim görevim Alp=Yanılıosun koray artık en yakın arkadaşım değilsin. Kor=Demek öyle.Beni karşına almayı göze alıyosun yani. Alp=Evet!. Kor=Eh artık yarın yeni en yakın arkadaşlarından Efe'nin dayak yeme töreninde ona yardım edersin. Alp=Aslı'ya ve arkadaşlarına bulaşma Koray! Kor=Artık bu seni hiç ilgilendirmez.bundan sonra herşey senin için çok kötü olucak. Sabah olur. Efe,Aslı'yı almak için evine gider. Efe camın önünde Aslı'ya sesleniyodur. Efe=Kuzuuuuuu!Kalk hadi! Aslı=Bi dakka Efe geliyorum! Aslı gelir. Efe=Nerdesin be kızım!Napıyosun bu kadar.Ne bu süs. Aslı=Ne süsü oğlum ya ! Her zamanki Aslı'yım. Efe=Yok be kuzu bugün çok güzelsin! Aslı=Tamam ya hadi gidelim. Efe=Deniz'le konuşuyo musun? Aslı=Hayır tabikide.Ve bu sefer barışmamız çok zor olucak.Sen? Efe=Bilmiyorum.Ee dün nie aramadın.? Aslı=Ya eve geç döndüm. Efe=Noldu peki? Aslı=Herşey çok güzel gidiyodu.Sonra Deniz&Mine'yi sarmaş dolaş gördük.Atıştık falan. Aslı&Efe okula gelirler.Büyük bi kalabalık görürler. Aslı=Noluyo ya orda?! Efe=Gel bakalım. Herkes=Vur,vur,vur! Koray&Alp kavga ediyolardır. Kor=Sana herşey bundan sonra kötü olucak demiştim. Efe=Noluyo lan burda? Kor=Oo kahramanımız gelmiş.Dünden seninle de bi hesabım vardı Koray,Efe'nin tam gözüne bi tane yumruk yapıştırır.Efe yerde. Aslı=Efee!!Naptığını sanıyosun sen Koray?! Kor=Sen bu işe karışma güzelim.Hem devam edersem naparsın ha naparsın.Hahaha yoksa bişeyimi mi çalarsın.Babanın yaptığı şeyleri mi yaparsın. Den=Ağzını topla Koray! Kor=Oo 3silahşörlerin sonuncusu da gelmiş bakıyorum. Den=Burası yeri ve zamanı değil.Okul sonrası burda bekle. Kor=Büyük bi zevkle. Koray tam gidecekken Aslı bi tokat atar.Efe'yi yerden kaldırır.Tam gidecekken Deniz'in önünde durur.Bakışırlar ve gider. angeLcereN 02-07-07, 16:41 Deniz & Mine,Alp'i yerden kaldırır. Den=Bundan sonra düştüğünde seni tekrar kaldırabilecek bi dost bul kendine.Yürü Mine. Efe=Aslı yanlız Alp'i orda bıraktık. Aslı=Ay ben o heyecanda onu unutmuşum.Sen git istersen.Ben Alp'e bakiim. Efe=Tamam.Ben sınıftayım. Deniz-Mine Mine=Ben bi tuvalete kadar gidiyorum.Sen sınıfa geç istersen Den=Tamam hadi bekliyorum sınıfta. Yolda Mine&Aslı çarpışırlar. Aslı,Mine'ye nefretle bakar. Mine=Ne o cici kız havaları bitti mi? Aslı=Bilmem birileri fırsatlardan çok iyi yararlanıyo. Mine=Oldukça da başarılı. Aslı=Niye döndün yine ha?Yine Deniz'i kullanmak için mi?Eğlendiğin yetmedi mi?!Senin bu kadar kötü bi insan olabileceğini sanmıyodum.! Mine=Ben sadece sana karşı kötüyüm. Aslı=Deniz'i sevmiyosun Mine=Hayır seviyorum.Hemde çok.Sevmeseydim dönmezdim.Ama seni sevmiyorum.Uzak dur Deniz'den! Aslı=Deniz çocukluk arkadaşlarını senin yüzünden bırakmaz.Bize geri dönücek. Mine=Onu bunu bilmem ama şuan sizin değil benim yanımda! Aslı koşarak uzaklaşır. Yolda Alp'i görür. Aslı=Şey Alp pardon.Ben o an napıcağımı şaşırdım. Alp=Yok canım önemli değil.Gel sınıfa gidelim. Aslı=İyisin dimi. Alp=Evet iyiym.Saol! Efe sınıfa girer ve gördükleri karşısında şok olur. angeLcereN 02-07-07, 19:38 Efe gördüğünün karşısında çok şaşırır ve sınıftan çıkar. Efe=Yok oğlum hayal ya! Efe içeri tekrar bakar ve tekrar çıkar. Alp&Aslı gelir. Efe=Kuzu ya bişey sorcam! Aslı=Sor Efe'cim! Efe=Ya bak şu orta arkada kızıl saçlı gibi bi kız varya..Onu sende görüyo musun? Aslı=Görüyorum da noldu?Ne bu heyecan? Efe dün olanları anlatır. Alp=Hmm..Hadi hayırlısı:) Aslı=Ee canım git konuş. Efe=Konuşim dimi? Alp=Hadii! Efe sınıfa girer.Pınar onu hemen farkeder. Pın=Efe?! Efe=Aa Pınar.Ne işin var senin burda? Pın=Bende artık bu okuldayım.Sınıfım da burasıymış. Efe=Ee bu süper bi haber. Pın=Yoksa sende mi bu sınıftasın. Efe=Evet. Pın=Gerçekten çok güzel. O sırada Koray gelir. Kor=Vay İstanbullu bizim sınıfta mı?Çok eğlenicez doğrusu. Efe=Bencede. Kor=Ee tabi esas kızı koruyan bi sazan çıkarsa daha eğlenceli olur. Zil çalar Efe=Nasıl olsa okul çıkışı hesaplaşıcaz. Son Dersin Tenefüsü Den=Efe napıoruz Korayı Efe=Napıcaz haddini bildiriyoruz. Den=Alp'de mi bizden Efe=Tabikide.Yani biliyorum Aslı olayı yüzünden ondan nefret ediyosun ama onun da canı yandı ve en önemlisi o da bizden.Kişisel meseleleri boşver. Den=Aslı da bi garip yani. Efe=Asıl garip olan sensin.Farkında mısın eskiden hep beraberdik.Şimdi sen bizden uzaklaşıyosun.Sen eski Deniz değilsin. Den=Bak Efe.. Efe=Neyse bu konuyu daha sonra sen ben Aslı konuşuruz.Şimdi Koray konusunu halledelim. Okul biter. Herkes futbol sahasına doluşur.Büyük kıyamet kopucaktır. angeLcereN 02-07-07, 23:37 Kor=Artık fazla oldunuz. Efe=Bence sen başlıca bi pisliksin artık temizlenmen lazım. 2grup da birbirlerine dalarlar. Aslı=Yapmayınn!Alp!!Efe!!De.. Aslı devamını getiremez.Dudakları o ismi söyliyemez.Bağırmak istiyodur.Kaç ordan,kendine dikkat et demek istiyodur ama sesi bii türlü çıkmıyodur.Deniz'e artık eskisi gibi aşık olmasa bile ona çok kızgın olsa bile Deniz onun çocukluk arkadaşıdır.Ama Deniz'e şuaralar nefretten başka bi şey hissetmiyodur. Koray'ın durumu kötüdür.Burnu kırılmıştır. Deniz'in gözü şişmiş ve morarmıştır. Alp'in de Deniz'den farkı yoktur. Efe ise tek bi sıyrık bile almadan hep aralardan kaçıyodur(: Sahayı polis basar. Pol1=Yürüyün merkeze. Met=Hadi serseriler. Efe arkadan=Ayıp oluyo abi. Met=Efe?!Ne işin var lan senin burda. Efe=Lan man!Hiç yakışmıyo sizin gibi asil bi polise. Met=Oğlum saçmalayıp durma.Hadi düş önüme.Merkeze gidiyoruz. Aslı,Pınar'ı da alarak merkeze gider. Hepsi gözaltındadır. Efe=Ya burası hiç filmlerdeki gbi değilmiş.Soğuk&kendimi kötü hissediyorum. Den=Oğlum bi sus ya.Zaten Koray'la burda tıkılıp kalmak yeterince sıkıcı. Kor=Kaşınma Deniz.Ağzını burnunu dağıtırım. Efe=Sen kendine bak ya.Dağılmışsın zaten(: Aslı&Pınar gelir. Aslı=Alp!!İyi misin?Bi şeyin yok dimi? Alp=yok Aslı'cım sağol. Aslı=Çok korkuttun beni.Efe canım!Sen iyisin dimi? Efe=İyiyim kuzu.Bak sapasağlamım. Pın=Efe tam bi kahramandın.Ama çok korktum sana bişi olucak die. Efe=Gerçekten mi!?Senin gözünde kahraman olmak benim için büyük bi şeref:img-in_lo Pın= :img-in_lo Pol2=Koray kim? Kor=Benim efendim!Bi sorun mu var? Pol2=Serbestsin.Hadi evine. Kor=Hahaha.Görüşürüz çocuklar. Efe=Nasıl çıktı lan bu lavuk?! Alp=Babası nüfuslu biri.Ondandır. Efe=Hay ben nüfusunun.. Den=Şey..Aslı?! Aslı=Iıı..Efendim Deniz?! Den=Şey Mine'yi gördün mü? Aslı=Hayır Deniz.Görmedim! Deniz bozulur. Metin gelir. Met=Çabuk kaybolun.Zor ikna ettim zaten fırlayın 1-2-3! Herkes çıkar. Deniz gider. Alp=Aslı bırakiim istersen Aslı=Sağol Alp.Ama ben Efe'yle gidicem. Aslı,Alp'in yanağına bi öpüçük kondurur ve gider. Aslı&Efe,Pınar'ı evine bırakırlar. Pın=O zaman yarın görüşürüz.:img-blush Efe=Görüşürüz tabi!:img-in_lo Pınar eve girer. Aslı&Efe'de eve doğru yürürler.Yanlarına doğru siyah bi araba yaklaşmaktadır. angeLcereN 03-07-07, 11:31 Çocuklar ne olduğunu anlamadan kendilerini arabada bulurlar.Sonrası ise karanlık.Gözlerini açtıklarında ise kendilerini terkedilmiş bi yerde bulurlar.Konuşmalar duyarlar. Adam1=Abi napıcaz bunları? Adam2=Kimleri? Adam1=Kimleri olucak.Polisin kardeşiyle,hırsızın kızını. Adam2=Polisi arıcaz.Çocukların elimizde olduğunu sölicez.Bize Kamil'i getirmesini isticez.Yoksa çocukları bi daha hiç göremezler! Adam1=Abi ben bi gidip bakiim napıolar die. Efe&Aslı sırtsırta birbirlerine bağlanmışlardır. Adam1=Aferin böle KUZU KUZU oturun.Merak etmeyin aileniz biraz akıllı davranırsa sizi serbest bırakıcaz. Adam gider.Aslı çok korkmuştur.Efe o kadar sinirlidir ki gözlerinden alevler çıkıodur. Alp,Aslı'yı arar.Ama telefonu kimse açmaz. Merak edip evine gider. Aslı'nın annesi=Buyur evladım kime bakmıştın? Alp=Şey efendim ben Aslı'yı arıyodum.Telefonuma cevap vermedi de evde mi die bakiim dedim. A.A=Yok oğlum daha eve uğramadı. Alp=Efe'yleydi en son.Belki hala beraberlerdir.Efe'nin evini biliyo musunuz? Aslı'nın Annesi yolu tarif eder. Alp=İyi günler.! A.A=Sanada evladım.! Alp,Efelerede uğrar.Ama orda da yoklardır.En son olarak Denizlere gider. KApıyı Deniz açar. Den=Ne işin var burda?Eğer Efe'yi kandırdığın gibi benide kandırabilceğini sanıyosan yanılıosun.Senin arkadaş tavırlarını yemiyorum! Alp=Hayır Deniz!Buraya sana yalakalık yapmaya gelmedim.Kimseyede yaptığım yok!Aslı'dan da hoşlanıyorum! Deniz sinirlenir&bozulur.İlk defa bi erkek Aslı'ya ilgi gösteriyodur. Alp=boşver şimdi bunları.Çok önemli bi sorunumuz var! Den=Neymiş o önemli sorun?! Alp=Aslı&Efe! Den=Noldu onlarA?Çabuk söyle. Alp=Yoklar.Ne eve uğramışlar ne de gören olmuş! Den=Allah Kahretsin!Yürü onları arıyoruz Bu sırada Aslı&Efe'nin evine telefın gelir. Aslılar perişan olmuştur. Metin hemen Aslılara gider. Met=Durun sakin olun!Panik yapmamalıyız. A.A=Kızımı bul Metin oğlum lütfen! Met=Bulucaz ablacım bulucaz. Metin,Deniz'i arar. Met=Alo Deniz!Efe&Aslı'yı en son ne zaman gördün. Den=Merkezden çıkarken.Noldu ki? Met=Efe&Aslı kaçırıldırlar. Den=Nee?! Deniz şok olur ve telefonu elinden düşürür. Alp=Noldu Deniz? Den=Aslı&Efe..Kaçırılmışlar. Alp=Ne!!!!Aslı..:( angeLcereN 03-07-07, 14:06 Alp&Deniz hemen Metinlerin yanına gider. Alp=Ne istiyolarmış onlardan. Den=O adiler bi elime geçsin onları yaşatmicam. Met=Sakin olun çocuklar.Bakın yine arıyolar. Adam3=Saat tam 9'da şehir merkezinin biraz uzağındaki terkedilmiş fabrikaya gelin.Kamil'i de getiri. Met=Tamam.Yeterki çocuklara bişey olmasın. Adam3=O sizin elinizde olan bişey.Sakın ekiplere haber verme.Sadece sen ve Kamil! Met=Tamam.Onlar ii ama dimi? Adam3=İyiler ve siz bi yamuk yapmazsanız ii olucaklar. Den=Ne diyolar? Metin herşeyi anlatır. Alp=Bizde gelmek istiyoruz. Met=Olmaz.Aslı ve Efenin iyiliği için gelmemelisiniz. Saat 8:30 olmuştur.Metin,Kamil'i de alarak fabrikaya gider.Ekiplerede haber verir.Mükemmel bi plan oluşmuştur. Alp&Deniz'de dayanamaz ve taxiye atlayıp arkalarından gider. Deniz&Alp taxideyken Mine arar. Mine=Alo Deniz.Nerdesin?Merak ettim seni. Den=Şuan hiç sırası değil Mine. Mine=Noldu Deniz?Nerdesin? Den=Taxideyim.Aslı'yı ve Efe'yi kaçırmışlar. Mine(üzülmüş gibi)=Ya çok üzüldüm.Bende geliyorum. Den=Olmaz Mine.Gelemezsin. Mine=Biliyosun Deniz kafama taktığımı yaparım.Adresi ver. Deniz adresi verir ve Mine telefonu kapar. Mine,Deniz'e yaklaşmak için fırsat bulmultur.Aslı içinde çok mutludur. Mine=Deniz sadece benim olucaksın!Seni seviyorum!Ya benle ya hiç! FABRİKADA Meti&Kamil arabadan iner.Ekip arabaları saklanmıştır. Deniz&Mine&Alp'de gelir. Met=Çocuklar ne işiniz var burda?Size gelmeyin demiştim! Mine atılır=Arkadaşlarımızı bırakamazdık. Üzgünmüş gibi davranır.Ama onun amacı Deniz'le daha da yakınlaşmaktır 2taraf karşı karşıya gelir. Tam hesaplaşırlarken mafyalardan biri bi polis arabasını görür. Adam4=Abi polis arabası. Adam2=Anlaşmaya uymadınız.Bunu siz istediniz. Birden çatışma çıkar.Metin kolundan vurulur. Çocuklar bu fırsattan yararlanarak kaçmaya çalışırlar. Mafyalardan biri bunu farkeder. Adam2=Bunu sen istedin Kamil! Aslı'ya doğru silahını doğrultur ve bi silah patlaması.Herkes susar.Nefesler tutulmuştur. angeLcereN 03-07-07, 15:24 Gecenin o soğuk karanlığında bi erkek çocuğu silah sesiyle beraber yere düşmüştü.Sanki herşey bi an durmuştu.Herkes zamanı geri alabilmeyi umuyodu.Birden yağmur yağar.Gece bile ağlıyodu onun vuruluşuna.Vurulan Alp'ti!Mine bile üzülmüştü bu duruma. Aslı=Alpp:(!!!Aç gözlerini nolursun? Alp belli belirsiz bişeyler söylüyodur. En sonunda ağzından bi kaç kelime dökülmüştür. Alp=Seni Seviyorum! Aslı=Ben..Bende Alp!Yeteki iyileş.Yeterki kendine gel!Alp dayan.Nolursun dayan.Allah'ım ambulans çağırsın biri. Efe=Arasana ambulansı Deniz.Deniz!!!! Deniz şok olmuştur.Aslı'nında Alp'i sevebileceğini sanmıyodu.Mine çok bozulmuştur.Bi anlık meleklikten sonra tekrar o eski Mine olmuştur. Ambulansı ararlar.Metin bu sırada adamları tutukluyodur. Bi 15dk sonra ambulans gelir. Aslı=Ben binicem ambulansa.Siz taxiyle arkadan gelir. Aslı ambulansa biner. Aslı=Dayan Alp!Benim için,bizim için,gelecekte olucaklar için! Alp'in birden kalbi durur. Hem=200joule. Aslı ağlamaya başlar. Aslı=Lütfen geri dön! Alp geri gelir. HASTANEDE Den=Kendine gel Aslı.Alp iyi olucak! Aslı=Olucak,olmak zorunda. Efe=Kuzu topla biraz kendini. Aslı sürekli ağlıyodur. Mine=Gel AslıCIM.Biraz kız kıza konuşalım. Aslı-Mine Mine=Bak Aslı.Eğer kendini toplamazsan Alp senin üzüldüğünü hisseder.O senin için dayanııyo. Aslı=Sen nasıl anlıyosun böle şeyleri?Sen benden nefret ederdin. Mine=Bak ilk defa birine yaşadıklarımı döküyorum.Ama bu aramızda geçenler aramızdaki durumu değiştirmez(: Aslı biraz da olsa güler. Mine=Nerden biliyosun demiştin.Benimde Almanya'daki erkek arkadaşım vurulmuştu.Durumu da aynı Alp gibiydi.Ben çok güçsüzdüm.O da bunu hissetti ve durumu iyice ağırlaştı.Ama sonra onun için güçlendim ve şimdi durumu çok iyi. Aslı=Sağol Mine.Sende biraz bile olsa iyilik var. Mine=Gel dönelim. Mine&Aslı dönerler.Aslı daha iyidir. Birden bire hastaneye süpriz bi konuk gelir.Geldiği anda da bi bardak düşmesi sesi. Acaba misafir kimindir.? angeLcereN 05-07-07, 20:15 [FONT="Comic Sans MS"]Mine=Mert!? Den=Mert mi?Kim bu Mine? Mine=Şey Deniz.O.. Mert=Merba.Ben Mine'nin sevgilisi. Herkes=Sevgilisi mi? Mine=Hayır canım ya. Mert=Utanıyo musun benden. Mine=Gelsene buraya bi. Mine&Mert bi köşeye geçerler. Mine=Niye eski sevgilim olduğunu söylemedin. Mert=Şu çocuk öyle bi telaş oldu ki eğleniyim biraz dedim. Mine=Aferin çok mu eğlendin. Mert=Heheheh evet. Mine=Ne işin var peki burda. Mert=Almanya polisi seni arıyo. Mine=Polis mi?Şaka yapmayı kes. Mert=Valla.1sene önce ölen çocuk yüzünden. Mine=Allah Kahretsin. Mert=Napmayı düşünüyosun. Mine=Bilmiyorum Mert.Gel gidelim de ilgi çekmeyelim. Çocukların yanına gelirler. Mine=Bu Mert.Eski sevgilim. Den=Bende Deniz. Deniz,Mert'e çok kötü bakar. Efe bunu anlar. Efe=Bırakın şimdi tanışmayı yeri değil arkadaşlar.Gel Deniz biz gidelim.Aslı bişey olursa bize haber verirsin. Den=Geliyo musun Mine? Mine=Ev.. Mert=Ben bırakırım Mine'yi.Hem dedenlerede bi meraba diim dimi. Mine=Şey tamam. Den=Ben seni bi bırakıcam ama.. Mert=Efendim.Bişey mi dedin? Den=İyi geceler dedim. Mert=Hee..Sanada iyi geceler. *asi*melek* 11-07-07, 09:19 pire iLe asLımızın öpüştüğü yerden itibaren yazmaya başLıcam arkadaşLar umarım beğenirsiniz... 1.part aLp iLe asLının dudakLarı arasında miLemetreLer kaLmıştır... deniz:asLı aLp:eyvah abin asLı:ne abisi görmüyomusn deniz işte deniz:asLı noLuyor burda asLı:hiçbişey deniz:ne o öyLe dudağına eğiLmeLer gözLerini kapatmaLar basbaya öpüşüodunuz asLı:bak bak bak öpüşürken öyLe mi oLuyomuş deniz:asLııı asLı:sen mineyLe öpüşürken ben ses çıkardım mı? deniz(bozuLur ve daha da öfkeLenir) :onu karıştırma hem mevzuniyet baLosuna birLikte gidicektik hani asLı:vazgeçtim biz aLpLe gidicez deniz:biz mi? aLp:ewet asLı ve deniz aynı anda:sen sus deniz:peki asLı peki asLı:hadi aLp gideLim deniz öyLece kaLakaLmıştır öfkeyLe şaşkınLıkLa ve kıskançLıkLa nedenini biLmediği bir kıskançLıkLa bunca yıLLık arkadaşLığın kıskançLığı sandığı bir duyguyLa... mine koşar adımLarLa denizin yanına geLir mine:eee deniz bu durumda ne yapıcaksın haLa benLe baLoya istememekLe kararLımısın? deniz:mine bak hiç senLe uğraş...mine baLoya birLikte gideLim mi mine:bingo deniz:efendim mine:gideLim tabi denizcim mine denizin koLuna girer deniz ise once ters ters bakar sonra derin bi iç çeker... RoseMarry 11-07-07, 13:46 fragmana göre en son kaldığı yerden devam ediyorum.. Alp gözlerini kapatmış ve Aslı'ya çok yaklaşmıştır.Bunu farkenden Deniz.. Deniz: Aslııı... Alp: Eyvah abin Aslı: Ya ne abisi görmüyo musun Deniz işte.. Alp: E ona noluyo ki? Deniz: Ben göstercem şimdi sana nolduğunu... Aslı: DEniz lütfen.. Deniz: Sen karışma Aslı..(Alp'e döner)Gözünü kapatıp dudağını uzattığına göre öpmeğe çalışıyodun herhalde... Aslı: Bak bak öyle mi oluyomuş öperken.. Deniz bozulmuştur ne diyeceğini bilemez konuyu değiştirir Deniz: Neyse ben zaten buraya mezuniyet hakkında konuşmak için gelmiştim. Aslı: Biz mezuniyete Alp'le gitmeye karar verdik.. Deniz: Nası yani hani birlikte gidicektik? Aslı:(imayla) Üzülme Deniz'cim nası olsa seninle gitmek istiyecek birini bulursun...Hadi Alp gidelim Deniz: Peki Aslı öyle olsun ama bu iş burda bitmez.. bisikletine atladığı gibi sinirle ordan gider Aslı: Ya niye böyle davranıyo anlamıyorum ki? Alp: Ya seni deliler gibi seviyodur ya da seni çok sevdiğini biri gelip seni onun elinde alınca anlamıştır...der ve gider Aslı'nın yüzünde hafif bi gülümseme oluşur. valla uydurabildiğim kadar yazdım kusra bakmayın ozge-umutt 11-07-07, 22:48 Aslı binbir düşünceyle yürümeye başlamıştır. Denizin davranışlarına bir türlü akıl erdiremiordur. Aslı:neden böle davranıyor anlamıorum. Sanki o bana… yok canım olsa hissederdim Deniz. Nolur ya bana ben aslıyımı kıskandım. Yaa bizim aslıyı. Çocukluğumun birlikte geçtiği aslıyımı kıskandım. Yyok daha neler. Olmaz yaa olmaz Deniz böle düşünceli bir şekilde gidiyordur. Birden karşısına alp çıkar Alp:heyy dur. Deniz. Deniz:ne var söle Alp:sen aslıyı seviorsun. Deniz:yok ölyle bişi anladınmı aslı benim çok yakın arkadaşım ve ben sadece onun başına bir şey gelmesinden endişe duyorum anladınmı. Sana güvenmiyorum alp. Sana hiç güvenmiyorum Alp:srun ben değilim deniz bunu sende çok iyi biliyorsun. Sorun sen aslıyı sevdiğini şimdi anlıyorsun. Benim yerimde başka biri olsaydı sen yine aynısını yapıcaktın deniz çünkü sen onu seviyorsun Deniz bisikletten inip alpin üstüne doğru yürür. Deniz:bana bak aslıdan uzak durucaksın anladınmı uzak duracaksın. O sırada aslıda onları görür ve koşarak yanlarına gelir Aslı:yeter ya napıosunuz siz. Deniz kendine gel. Alp nolur . Deniz:aslı bu çocuk seninle oynuo bunu göremiormusun Alp:yalan ben aslıyı çok ama çok seviorum anladınmı Aslı:yeter. İkinizde susun anladınızmı Deniz:aslı Aslı:sana sölemem gereken bir şey var ben partiye alle gitmeye karar verdim Deniz:nee Aslı:ewt alıple gitmeye karar verdim Deniz:ama biz birlikte gidecektik Aslı:o öncedendi deniz. Şimdi alple gideceğim. Hem sende çağırıcak birisini bulursun merak etme Deniz:öle olsun aslı ama şunu unutma o partiye biz birlikte gideceğiz Aslı alpin kolundan tutar ve gitmeye başlar denizse hızlı ve sinirli bir şekilde bisikletini sürmeye başlar ama o sinile karşıdan gelen arabayı fark edemez….. punk princess 21-07-07, 21:58 Mrb arkadaşlar bnm de aklıma kavak yelleri ile ilgili bir senaryo geldi gerçi böyle sahneler olmaz heralde ama yine de yazmak istiyorum,bol efeli bir senaryo...... __________________________________________________ _______________ Bölüm Sonunun Kaldığı Yerden: Murat son anda kendini toparlamış ve Deniz ile Aslı'yı kazadan kurtarmıştır.Deniz ve Aslı kıl payı da olsa sınava yetişirler. Efe ise Gönü'e ettiği teklifin cevabını beklemektedir. Gönül Hoca:Bu da ne demek oluyor Efe? Efe:Ee Çiçeeek :P Gönül Hoca:Onu demiyorum da neyse kitapçıklar geliyor Gönül tam oradan uzaklaşıcakken Efe arkasından seslenir: Efe:Ee cevaaaap?:P Gönül Hoca:Sen sınavına gir bakalım eğer sınavını ciddi yaparsan bende bu teklifin ciddi olduğunu anlar ve cevabını veririm. (o sırada sarı saçlı bi kız bahçededir ve olanları görmüştür) VE SINAV SONA ERDİ,LÜTFEN KALEMLERİNİZİ BIRAKIN İzmir'de sınavın bitiş zilinin çalmasıyla birlikte Deniz ve Aslı da dışarı çıkar.Hızla Deniz'in babasının ve Aslı'nın annesinin yanına doğru yürürler bu sırada Murat öss öncesi kaza yapmanın eşiğine geldiği için hala kendini suçlamaktadır. Deniz:Baba sınav bittiğine göre gidelim mi artık? Murat:Nasıl geçti sınavın oğlum,eğer kötü geçtiyse sakın kendini suçlama tamamen bnm hatamdı öss öncesi sizi kazanın eşiğine getiren bendim Deniz:Merak etme baba fena değildi Murat:Aslı senin? Deniz:İyiydi murat amca İzmir grubu Urla'ya doğru yola çıkarken Urladaki durum çok da iyi değildi Efe:Gönül konuşucaktık hani? Gönül Hoca:Efe gel bahçeye çıkalım... Sana bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama bak ben seni hep öğrencim olarak gördüm hatta bazen yaramaz kardeşim olarak ayrıca bn başka birini se.. Efe:(koşarken bağırır)Tamam anladım ben:icon_sad: Efe koşarak Aslı ve Denizle oturduğu kayalıklara gider etrafta kimse yoktur yalnızca onun oturduğu yerin biraz uzağında sarı saçlı bir kız oturmaktadır.Efe üzgün bi şekilde oturur ,Gönülü ve onun sevdiği kişinin Metin olabilme olasılığını düşünür.o sırada: Selin:Efe? Efe:Adımı nerden biliyorsun? S:Aynı sınıfta sınava girdik,salon başkanı efe deil mi?ne kadar da heyecanlısın falan demişti ya ordan biliyorum.Bişey mi oldu?Sınav mı?yoksa.. Efe:Hiç yok birşey.. S:Sınav mı yoksa şu kızıl saçlı öğretmen mi? E:Nerden biliyorsun S:Sınav yerine senin kadar erken gelenler var Efe,bu arada ben Selin E:(kızın elini sıkar,konunun kapanmasına sevinmiştir ve sanki Gönül hocayla yaşadıklarını az da olsa unutmuştur)Urladan deilsin sanırım? S:hayır İzmirde oturuyoruz o sırada deniz ve aslı urla'ya dönmüşler kayalıklara yaklaşmaktadırlar. E:demek rock grubunuz var S:Evet İzmir'de cafe tarzı bi yerde çalıyoruz bazen meela yarın var sen de gelsene,yani arkadaşlarınla beraber(yaklaşmakta olan deniz ve aslıyı görmüştür,onlar yanlarına geldiinde kalkar) S:Tanıştığımıza çok memnun oldum Efe,umarım görüşürüz tekrar. E:Ben de çok memnun oldum,görüşürüz... (selin koşarak uzaklaşır) D:Efe kimdi o? E:Bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa o da yarın akşam hep birlikte izmir'e gidiyoruz tamam mı? A:Gideriz de anlamadım niye? E:kuzu bugün sizin için en önemli şey öss olabilir ama bugün benim için öss den daha önemli bişey oldu,Selin de onları biraz unutturdu o yüzden davetini geri çevirmicez A:Ya Efe çatlatmasana insanı n'oldu E:Otur kuzu sen de otur Deniz oğlan anlatayım bugünün neden önemli olduğunu... ve Efe Deniz ve Aslıya Gönül hocayla olanları anlatır,Deniz ve Aslı onu teselli etmeye çalışırlar,fakat Efenin nedense hiç hayal kırıklığına uğramış bi hali yoktur:icon_whis __________________________________________________ _______________ Şu an bu kadar yazıyorum baya uzun oldu sanırım ama tüm konular bağlansın istedim. Eğer beğenirseniz ve devamını yazmamı isterseniz devam edeceğim:img-wink:... angeLcereN 21-07-07, 22:44 Efe ve Deniz eve gelir. Efe=Pınar? Pınar=Aa şey Efe bende seni bekliyodum. Den=Ee ben bi üstümü değişiyim. Efe=Ee Pınar bişiler getiriyim mi sana? Pın=Yok sağolsun annen beni çok ii ağırladı. Efe=Ah annem=D Pın=Ben esas konuya geçiim.Efe ben seninle ciddi bi ilişkiye girmek istiyorum.Seni seviyorum.Kendimi senin yanında güvende hissediyorum.Biliyorum böyle adımları erkekler atar ama daha fazla dayanamicam. Efe=Bak Pınar'cım inan bilmiyorum.Kafam biraz karışık. Pın=Lütfen bana sırtını dönme Efe.Eğer bana hayır dersen buralarda kalamam. Efe=Şey bilmiyorum Pınar.Çok ani oldu. Pınar koşarak gider. Efe=Deli mi ne ya? Den=Noluyo oğlum kız neden geldi neden gitti. Efe=Bilmiyorum birader.Ama delirmiş galiba. Efe olanları anlatır. Den=Oğlum kız sıyırmış galiba. Efe=Amaan boşver.Gel geçelim biz senle odamıza. Den=Oğlum ne diyosun lan. Efe=Üf dalga geçiyorum hadi yürü. Efe&Deniz odaya geçerler ve yataklara yatarlar. Efe=Ee oğlum anlat bakalım Mine-Aslı? Den=Ben Mine'den hoşlanıyodum.Hoşlanıyorumda.Ama bilmiyorum ona nasıl güvenicem. Efe=Hahaha=D Ahanda böyle kalırsın ortada. Den=Üf Efe! Efe=Tamam kızma. Den=Ee Aslı'nın duruma ne diceksin. Efe=Oğlum uyuz ediyo beni pire. Den=Neden ki?Lan ben Aslı'yı kıskanırken olay oluyodu.Noluyo şimdi? Efe=Bişey olmuyo ya!Kardeşimiz o kız bizim! Den=Efe? ------------------------ Aslı,Alp'in başında beklemektedir.Ama neden beklediğini bi türlü anlamaz. Olanlar için kendini suçlu hissediyodur çünkü. Aslı kimi seviyodur?Deniz?Alp?Yoksa başka biri mi? ------------------------ Mine bütün gece boyunca Mert'i göndermenin bi yolunu aramıştır.Deniz'in onu kıskanması çook hoşuna gitmiştir ama bu kıskançlığın sonu kötü bitebilir diye düşünür ve bi an önce Mert'i göndermesi gerekmektedir. Bakalım napıcak? punk princess 23-07-07, 21:17 bende senaryoya devam edeyim dedim gerçi devamını merak eden olmamış amaaklım gelmişken yazayım dedim:icon_whis __________________________________________________ ______________ efe'yle konuştuktan sonra deniz aslı'yı evine bırakır.O sırada: D:ya aslı efe etkilendi galiba kızdan yani heralde sadece centilmenliğinden gidelim demiyor yarın? A:aslında gönül hocayı unutması açısından iyi olur ama efe bu ne yapacağı belli olur mu? D:neyse hadi bay bay yarın görüşürüz A:tamam deniz bnde yrn akşam için izin almaya çalışayım o zaman hadi ii akşamlar... aslı eve girer.. C:Eee nasıl geçti sınavın? A:iyidi abla.Anne?ya yarın akşam izmir'e gidebilir miyim efe ve denizle kızım ne işin var akşam akşam izmirde koca kız oldun artık:img-wink: A:anne,bi tanıdık(!) çağırdı kafe gibi bir yer zaten merak etme hem kaç yıllık arkadaşlarımla gidiyorum n'olur izin versen? C:evet anne aslı okul birincisi,ee sınavı da bitti arkadaşlarıyla eğlenmeye hakkı avr değil mi? Aslının Annesiii gidebilirsin ama geç kalmayın! o sırada efelerde....... oo efe bey geldiniz sonunda eve,ee nasıl geçti sınav E:şeyy ii geçti baba bi de ben şey divektim yani yarın akşam dışarı çıkıcam M:sanki hiç çıkmıyorsun efe ama yarın izmire gidicem Efenin babası:ne işin var o saatte izmirde M:baba belli ki arkadaşlarıya işi var gitsin tamam mı Efenin babası:ii peki gitsin (______________________SABAH______________________ ______________ deniz aslıyı evden alır,sonra da efeyi evden alırlar ve sahile giderler E:ee kuzu geliyor musun akşam? A:çok zor izin aldım ama geliyorum E:birader sn? D:izin aldım bende,aslı bişey sorucam mezuniyete alp'le geliyorsun deil mi? A:ya bilmiyorum ki diploma töreninde çok bozuldu bana,ayrıca soruş biçiminden anlaşılıyor ki mezuniyete alp'le gitmemi istemiyorsun.. D:yani?... E:ya benim aklıma bişey geldi ama,aslı bz birlikte gidelimmi mezuniyete hem ne bu deniz oğlan üzülmüş olur,ne de alp? A:ya olur olmasına da,kesin gelir miyim bilmiyorum... D-Egeliyorsun tabi aslı !!!! A:aa bakın gönül hoca geliyor D:aa bakın metin abi de geliyor? E:ya bilader boşver abimi ya çabuk saklayın beni gönülün beni grmemesi lazım ya A:deniz anlaşılan efenin sadece centilmenliği tutmuş D:maalesef aslı __________________AKŞAM-İZMİR'DEKİ CAFE'DE________________________ selin efe-aslı ve denizin geç de olsa geldiğini görmüştür S:şimdi söyleyeceğim şarkıyı yani tanıştığım bi arkadaşım için söylüyorum(pinhani den ben nasıl büyük adam olucam şarkısını söyler,sonra efe,aslı ve denizin yanına gelir;deniz ve aslıyla tanışır) D:aslı sn benimle bi saniye lavaboya kadar gelsene A:deliye bak ne işim var bnm seninle lavaboda(deniz ona kaş-göz işareti yapar)aa tamam geliyim bn tabi biraz uzaklaşırlar D:ee ne düşünüosun kız hakkında A:bence iyi biri yani mine gibi diil D:üff aslı yani mineye laf söylemesen şaşırırdım... ........O SIRADA........ E:o şarkı bnm için miydi? S:evet E:teşekkür ederim S:önemli deil aslında önce renklerin içinden'i söylemeyi düşündüm ama sonra bu daha uygun olur dedim (aslı ve deniz gelirler) A:ya efe,daha yeni geldik biliyorum ama annem E:tmam ii geceler selin A:urla'ya sık gelir misin? S:aslında orda 1-2 arkadaşım var ama pek sık gelmem yani aslında kafama esmesine bağlı A:artık biz de varız arkadaşların olarak sık sık bekliyoruz urlaya tamam mı? S:olur ii geceler ................................Dışarı çıkarlar.......................................... ............. D:mineyi yanında grmeye tahammül edemiyorsun ama selini hemen gruba kattın A:ee sıkıldım artık gruptaki tek kız olmaktan bir kız daha lazım diil mi efe selin de aramıza katılsa hiç fena olmaz sn ne diosun E:efendm,hıı olur tabi:img-in_lo D:ohoo fe sen baya daldın seline E:yok bireder ya uykum geldi ondandır:img-hyste _____________VE MEZUNİYET GECESİ_________________________________ __________________________________________________ _______________deniz mezuniyet gecesinde şok üstüne şok geçirio acaba deniz'in kalbi bunlara dayanacak mı:img-hyste,efeyi şaşkınlığa uğratan çift kim?,mine neden bu kadar üzgün?Ve acaba mezuniyet gecesinde neler olcak?:img-hyste :img-hyste :img-hyste İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 11:46 benden de bir senaryoo... 10.bölüm; deniz aslıyı öle görünce resmen aşık olmuştur..mine ise kıskançlıgından çatlamak üzeredirrr... DENİZ:aslııı... MİNE:inanmıorum bu elbiseee... EFE:vayy...slmm..naber denizz.. DENİZ: (aslıdan gözlerini alamayarak)..iii...şey yanee ii..der ve kendine gelirr.. MİNE: (ASIK SURATLA)..iii.. DENİZ:aslııı.. ASLI:efendimm.. DENİZ:bu sensin dimii.. ASLI:evett..niekii??.. DENİZ:şeyy...çok gzl olmuşsun.. ASLI:tşkk... MİNE:yhaa..harikaa.. EFE:bişeymi dedin minee??.. MİNE:yoo...ben içecek bişeyler alıcam..gelen varmı??.. EFE:bekle ben geliorum... MİNE:tmm.. mine ve efe giderler...deniz aslıya hayran hayran bakıordurr... ASLI:deniiizz.. DENİZ:efendimm.. ASLI:yha nie öle tuhaf tuhfa bakıosun.. DENİZ:kim..benmii..yok cnm..sana öle gelioo... ASLI:ii..der ve etrafa bakar..deniz ise tekrar aslıyaa... ASLI:denizz..bak yine aynısını yapıosun.. DENİZ:yhaa napabilirim..o kadar güzel olmuşsunki..gözlerimi senden alamıorum.. ASLI:yalancıı.. DENİZ:gerçekten..çok farkılsın bu gecee... ASLI:tşkk... der ve birbirlerine bakarlarr.. DENİZ:şeyy...dans edelimmiii??.. ASLI:bilmemkiii.. DENİZ:hadiii..naz yapmaa..gell.. der ve aaslıyı dansa kaldırırr...efede görür.. EFE:oo bizim deniz kapmış..benim partneriii.. MİNE:off..napıo bu yhaa.. EFE:dans ediolar.. MİNE:amaann.. der ve gider.. EFE:sen daha çok kıskanıcan..bu çiftii..çookk.. der ve odaa..deniz-aslıyı izler.. o sırada efenin yanına alp gelirr.. ALP:naberr... EFE:ooo...aşık abimiz gelmiş.. ALP:yha sus efe yhaa.. EFE:nolduu... ALP:aslı nerde... EFE:orda işte..dans edioo.. ALP:hanii.. EFE:yhaa oglum orda işte..görmüonmuuu... ALP:hani OGLUM.. EFE:yha denizle dans edioo.. ALP:neeee...aslııı..ooo aslııı bizim aslıı..nasıl yane yhaa.. EFE:yhaa şaşrıdın dimi..bişzim kuzu bu gecenin en güzel kızı.. ALP:çok gzl olmuşş.. EFE:hopp..alp..kendine gel oglum daldın gittinnç... ALP:haa..yha bu aslımı.. EFE:yok..başka biri..aslının yerine..kullanıoruz..dublorr...oglum manyakmısın yhaa..aslı işte..allah allah...yane iiki benim kuzu bugün prensese dönüştü... müzik biter.. deniz ve aslı,efenin yanına gider..fakat deniz alpi görür... DENİZ:bunun ne işi var burdaa... ASLI:deniizz.. ALP:naber aslııı... ASLI:ii alp senden.. ALP:ii..şey..çok gzl olmuşsun... ASLI:tşk.. DENİZ:tmm ii anladık..artık gidebilirsinn.. aslı denizin bu hallerini çok begenmiştir..tabi efedee.. EFE:oglum..saçmalamaa.. ALP:neyse ben gidiimm..görüşürüz aslı.. DENİZ:birde pis pis sırıtıoo cücee.. ASLI:denizzz.. DENİZ:tmm tmm.. ASLI:mine nerdee??.. EFE:kaçtııı.. DENİZ:kaçıtımııı??.. EFE:yok beee...şaka şaka..wallaa..bir yere gitti ama bilmiorumm.. DENİZ:yha onada çok ayıp ettimm.. EFE:ee heralde oglum..kaptın benim partnerimi seninkide kaçtı tabiii.. DENİZ:efeee..neyse ben bir ona bakim... ASLI:tmm.. DENİZ:tmm.. ASLI:ee hadii.. DENİZ:ne hadiii..(der ve aslıya hayran hayran bakmaya dvm eder).. ASLI:deniz....minenin yanına gitcektin yhaa.. DENİZ:neden.. EFE:ooo..bilader..sen uçmuşun bugün yhaa..hadi hadii.. DENİZ:görüşürüzz..der ve aslıya el sallarr...ama önüne bakmadıgı için yanlışlıkla garssona çarpar..aslı ve efe güler.. DENİZ:pardonn.. GARSON:öenmli..deil deniz beyy.. deniz giderr.. EFE:kuzu bak sana şimdiden söliimm..bu deniz...sana fena halde...yanııkk.. ASLI:saçamalama efee.. EFE:yha görmüomsun..sarhoş gibiydii..ee AŞK SARHOŞU TABİİ.. efenin söledikleri aslının çok hoşuna gitmiştirr..ama belli etmez...bir yandan da denizin sadece bu kıyafetler ve bu makyajla onu begendini..hatırlar..ve bozulurr... mine kendine içki almış ve bir köşede oturuodurr.. DENİZ:mineee... MİNE:ne varr??. DENİZ:ne varmıı.. MİNE:ne istiosun denizz.. DENİZ:hiçç..sadece neden ortadan kayboldun onu.. MİNE:deniz biraz konuşalımmııı... DENİZ:oluurrr.. der ve deniz kenarına giderlerr... DVM EDİCEMM.. İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 12:40 dvm ediyorummmm... mine ve deniz deniz kenarına giderler.. DENİZ:ewt..sen dinliorum.. MİNE:denizz..neden böle davranıosun.. DENİZ:nasıl davranıorumm?? MİNE:böle iştee..umursamaz...yhaa..bir karar ver artık deniz benmi yoksa aslımı???.. DENİZ:mine sen neler sölüosun..böle bir tercih yapmamı beklemiosun heraldee.. MİNE:neden...seni seviyorum deniz..neden görmezden geliosun.. DENİZ:minee...bana yaptıklarından spnra seni nasıl affedebilrrimm.. MİNE:hala o havaalanındaki olay dimi???..bunu hep yüzüme vurucaksın dimiii.. DENİZ:ne yapmamı bekliosun...bunların hepsini sineye çekip..sana tekrar kendimi kaptırıp..hayal kırıklıgın UGRAMAMII mı??.. MİNE:öle bişey olmıycak denizz...bu kez olmıycak..yha seni seviyorum diorum..anlasana.. DENİZ:bilmioırum mine kfam çok karışıkk.. der ve bir kayalıga otururr..minede yanına gelirr.. MİNE:kafanın karışık olmasının sebebi aslı dimii.. DENİZ:minee..bakk.. MİNE:artık...kendinide benide kandırmayı bırak denizz...ONU SEVİYORSUN İŞTEE...seviyorsun...hemde herkesten çok..ona aşıksın..bunu inkar etmee... DENİZ:minee..aslı benim herşeyim...yanee..en yakın.....DOSTUMMM... MİNE:hala yalan sölüosun yhaa.. der ve bagırırrr.. DENİZ:bagırmayı kes mine... MİNE:sen aslıyı seviorsun anladınmı...benimlede oynuosun.. DENİZ:yha ne saçmalaıosun sen yhaa..BEN SENMİYİMM??..hem ayrıca..aslıyı asıkmışım..deilmişim..seni ilgilendirmez...sen kimsinde bana hesap soruosun yhaa... MİNE:dogru haklsını...ben kimimkii...bunu söledigin ii olduu..denizzz... DENİZ:yha mine öle demek istemedimm.. MİNE:ben anlıycagımı anladım..sana ASLIYLA MUTLULUKLARR... DENİZ:mineeee.. der ve mine gider...o sırada karşıdan aslı geliodurrr... MİNE:allah kahretsinn.. der ve koşarak gider...aslı şaşkındırr.. ASLI:denizzz... DENİZ:aslıı..napıosun burda... ASLI:yha sizi merak ettimm..noldu minenin nesi varr..kavgamı ettinizz.. DENİZ:şeyy..ewtt.. ASLI:neden..nolduu.. DENİZ:boşver..ee..otursanaaa.. ASLI:içeri gelmiycekmisin.. DENİZ:denizle iç içe oılmak..bana huzur verioo..istersen sen içeri dönebilrsinn... ASLI:şeyy...aslında kalsam ii olucak galiba.. deniz sevinmiştirr..aslı denizin yanına otururr..ikiside..denizi ve gökyüzünü izlerler... ASLI:ee.. DENİZ:ne eeesiii??.. ASLI:hala anlatmıycakmısın.. DENİZ:şeyy..boşverr İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 12:47 DENİZ:şeyy..bıoşverr.. ASLI:yha gerçekten anlatmak istersen dinlerimm...biliosun ii bir dinleyiciyimdirr.. DENİZ:bilmezmiyimmm..ama sennde keyfini kaçırmak istemiorum... ASLI:denizzz.. DENİZ:efendimm.. ASLI:mineyi seviomusunn??.. DENİZ:şeyy..nerden çıktı şimdi buu.. ASLI:hiçç..ölesine sordum.. DENİZ:hayır desemmm.. ASLI:bende inanmıycagımı sölesemm.. DENİZ:madem onu sevdigimden bu kadar eminsinn..neden soruosun.. ASLI:ben senden duymak istedimm.. DENİZ:inanmıycaksın ama tekrar söliimm...SEVMİORUM... ASLI:gerçektenmiii.. DENİZ:ewt..gerçektenn.. der ve bakışırlar..:img-in_lo ASLI:şey..artık içeri gidellimmii.. der ve aslı tam kalkıcakkennn...deniz kolundan tutarr.. DENİZ:peki sen???.. ASLI:ben neee??.. DENİZ:sen birisine aşıkmısın... aslı oturur.. ASLI:bunu neden soruosun.. DENİZ:bende bunu senden duymak istedim..olamazmıı.. ASLI:eger çok merak ediosan..söliimm.. DENİZZ:ewt..dinliorum.. ASLI:bennn.. DENİZ:senn... ASLI:ben hiç kimseyi sevmiorum...ve sevmeyide düşünmüorum.. der ve gider...deniz hayal kırıklıgına ugrar.. DENİZ:pes etmiycemmm... der ve oda gider... İLK AŞKIM_MERVE 28-07-07, 13:22 DVM EDİYORUM.... EFE:oo nerdesin be kuzuu.. ASLI:geldim işte.. EFE:noldu..neyin var??.. ASLI:hiççç yok bişeyimm.. o sırada deniz gelirr.. EFE:hahh..denizde geldii..nerdesin bilader yhaa.. DENİZ:burdayım işte..nolduu... EFE:mine nerdee.. DENİZ:bilmemm...görmedim.. EFE:nasıl görmedin oglum..sen onu bulmaya gitmedinmii.. DENİZ:neyse yhaa boşverr.. deniz aslıya bakar..aslıda denizee... EFE: (kendi kendine)..sizde bir haller varya hadi hayırlsı... o sıradaa bir grup polisss..gelirrr.. ASLI:noluyoo yhaa...bu polislerde ne??.. DENİZ:anlarız şimdii.. EFE:hadi gidelim... der ve 3'ü polislerin yanına gideerrr... DENİZ:buyrun memur bey..bir sorunmu varr.. EFE:oguz abii(galiba oguzdu adıı)...noldu yhaaa... oguz metinin şu en yakın arkadaşı olan polistirr... OĞUZ:yok bişeyy..efe...sadece bir bomba ihbarı aldıktaa... EFE-ASLI-DENİZ:nee..bombamıı??.. DENİZ:yok cnm...oguz abii..ne bombasıı..bomba fln yokk.. OGUZ:walla biz öle bir ihbar aldık...o yüzden armak zorundayoızz.. ALP:aslıı..noluooo.. DENİZ:amann damla hemenn.. ASLI:denizzz..yhaa..alp otelde bomba varmışşş.. ALP:bombaa..tabi yhaa..ben buunu nasıl unuttuummm.. ASLI:neyii.. DENİZ:yha anlatsana.. ALP:yha tmm..anlatıcam. beee...yhaa koray tuvaleettee...telefonla konuşurken...bombadan bahsetmiştii..sanırım..polislerle konuşuoodu..galiba otelin bir yerine bir bomba koyduu.. ASLI-EFE:neee.. DENİZ:ve sen bunu şimdi sölüosun ulan seni varyaa.. ASLI:yha deniz tmm... EFE:oglum iş işten geçmiş..artık napıcaz onu düşünelimm.. DENİZ:napıcaz...oguz abilerin o koray şerefsizinin koydugu bombayı..nereye sakladıgını bulmalarını bekliycez..anlamalıydım..onun bugün bana davrandıgı ii halleriii... ASLI:off...inanmıorum yhaa..napıcaz... ALP:korkma aslı...ben yanındayım.. der ve sarılırr.. DENİZ:noluooo beee...bırakk.. der ve aslıyı çeker.. ASLI:ayy offf.. ALP:asıl sana noluyo bee..der ve kendi tarafına çeker.. ASLI:ayy... DENİZ:asıl sana noluoo.. der ve kendi tarafına çeker.. EFE:ee...yeter bee...kzuu gel burayaa..abi kendinize gelin yhaa..şu an çok daha önemli bir meselemiz varr... OGUZLAR heryeri aramaktadırr..umarım en kısa sürede de bulucaklardırr...bomba uzmanlarıı..bombayı sonunda bulurr... OĞUZ:işte burdaa.. UZMAN:hemen başlayalımm... METİN-GÖNÜL; GÖNÜL:burası çok gzl bir yerr.. METİN:ewtt..harika bir yerdirr.. GÖNÜL:ee..nasıl gidioo..polislikten uzak yaşamakk... METİN:sormaa..çok zor..meger nasıl alışmışım polislige.. GÖNÜL:nasıl alışmazsın..yanee..insan kendi meslegini öle kolay kolay harcayamıoo.. METİN:yha ölee.. METİN:gönüll.. GÖNÜL:efendim metinn... METİN:şeyy..benn..aslında sana şeyy diycektimm.. GÖNÜL:ne diycektinn.. METİN:gönül ben seniii.. der ve metinin telefonu çalar.. METİN:çok özür dilerimm.. GÖNÜL:sorun deil.. METİN:aloo..oguzz..abi ne var nolduu.. GÖNÜL:nolduu..metinn.. METİN:tmm..hemen geliorumm.. GÖNÜL:metin nolduu.. METİN:efelerin mezuniyet gecesindee..bir bombaya rastlanmışş.. GÖNÜL:neeee.. METİN:gitmem lzmm...seni eve bırakayımm.. GÖNÜL:bende gelicemm.. METİN:olmaz..gönül...çok tehlikelii.. GÖNÜL:benim ögrencilerimin hayatı söz konusuyken nasıl evde oturmamı beklersin metin..bende geliorum.. METİN:peki tmm.. der ve giderler.. OTELDE; herkes paniktirr.. bütün ögrencileri çıkarırlarr.. DENİZ:siz çıkın ben kalıcam.. ASLI:saçmalama deniz yürüü.. EFE:oglum..bu şimdiye kadar izledgin filmlere benzemez..yürüü.. DENİZ:yha gelmiycemm..anneme ne dememi bekliosun.. ASLI:yhaa şu durumda sölediklerinee..bakk..sanki senin sucun...yha sana bişey olursaa..o zmn naparımmm..YANİ NAPARIZZ...dimi efee??.. EFE:aslı haklı.. DENİZ:siz ne derseniz diyin..ben kalıcamm.. ASLI:ii o zmn bende kalıcamm.. DENİZ:nee..saçamalamaa.. EFE:ii..siz kalıosanız..benimde..orda işim yok dimii..bende kalıorum.. DENİZ:gerçekten saçmalaıosunuzz.. ALP:aslı kalıosa bende kalıorum demektir.. DENİZ:yha senin ne işin var bee.. ASLII:deniizzz.. DENİZ:tmm yhaa.. ASLI:alp..aslında sen gitsen ii olucakk...YANİİİ.. ALP:saçamalama aslı seni burda bırakamam... DENİZ:yha benn..yane biz ne güne duruyoruz bee.. ASLI:denizz haklı..lütfen alpp.. ALP:pekii..ama kendine dikkat et olurmuu.. ASLI:tmm.. der ve alp gider.. DENİZ:bu bir gün elimde kalıcak ama...neyse.. EFE:yha oglum..hadi bizde saklanalım..şimdi bizide postalıycaklar... ASLI-DENİZ:tmm.. der ve saklanırlarr..korayda olup biteni uzaktan izlemektedirr.. KORAY:şimdi napıcaksın bakalım deniz bey... der ve izlemeye dvm ederr... BİRAZ SAÇMA OLDU AMA...NAPİMM...AKLIMA BAŞKA HİÇ BİŞEY GELEMDİİ.. dvm eedicemm..ee tabi sizde dvm ett.dersenizz..:img-yes: ekin_gulendam 03-08-07, 10:36 arkadaşlar 11.bölümün özeti geldi ama 10.bölümün bittiği yerden itibaren bi senaryo yazmak istedim işte buyrun deniz mektubu okuduktan sonra arkasını döner ve aslı ya sarılır sonra aslı da Aslı:ne oldu deniz? Deniz:bunu senmi yazdın aslı? Aslı:bu neki? Deniz:bak bi (diyerek gülümser) Aslı:Aslı bakarve almancı barbi nolacak deniz açıklayabilirim der Deniz:Açıklamana gerek yok şu günlerde bende sana olan gerçek sevgimi anladım (der ve elini uzatır) Aslı biraz tereddütte kalır ama Denizin elini tutar buarda efenin silahlar alnına dayanmıştır ve gönül olaya açıklık getirerek bu olayı kapatmıştır Urlaya döndüklerinde Aslı ve DeNİzin arasında bişey olup birbirlerine bakıp duruyorlardır Gün bitmiştir ve Aslı Eve döner Aslının Annesi:kızım hoşgeldin bak misafirimiz var Aslı:kimmiş anne yoksa amcamlarmı geldi içeriye girer ve mineyi görünce Aslı :almancı sarışın annesi:efendim kızım 3 gün mine bizde kalacak Mine:hıııı Aslı:mine sana hoşgeldin demeden seninlen bişey konuşabilirmiyiz Mine:haha planım tutu aslıya baksana tabi aslıcımm istersen dışarıda konuşalım Aslı:zaten öyle olacak Dışarı çıkarlar ve mine Mine :ne var yine ne istiyosun inek Aslı:bana bak benim sınırlarım için desin sadece sana bişey sorucam Mine:sor bakalım Aslı:denize yazdığım mektubu çantasına sen mi bıraktın Mine:aa evet yanlışlıkla koymuşum içinden belliki deniz buna kötü kızmış der Aslı:teşekkür ederim canım hani sen deyim ve atasözleri öğreniyodun ya bak sana birşey daha kendi kazdığın kuyuya kendin düştün Mine:aa oniyeymiş o Aslı: Deniz ile biz çıkıyoruz derrr tabi sayende cnmm devamı tabi siz isterseniz yazıcam plaj kenarında felan geçicek istermisiniz yorumlarınıza bağlı esra's 03-08-07, 12:41 ben daha yeni üyeyim ve bu ilk senaryom umarım beğenirsiniz 10.bölümün sonundan devam ediyorum. deniz:(kendi kendine) neee inanamıyorum der ve gülümser aslı yanına gelir ve aslı:ne oldu deniz bişey m oldu? deniz: (şaşkınca başını sallar) yok bişey ya der ve mektubu çarçabuk çantasına sıkıştırır hep birlikte arabaya binerler ve ama deniz sanki kendinde değldir aklına aslının mineye olan tepkilei gelir daha sonra kendi duygularını düşünür neden aslıyı kıskandığını ve alpten neden hoşlanmadığını ve kendi kendine deniz:belki de bütün bunların nedeni 6.his değil aşktır der. o sırada zaman efenin aleyhine işlemektedir. kızın babası: bu zibidi için mi kaçıyon evdn kız babayı ***** bu yüzden mi bırakıyon gari kız:seviyoz baba biz birbirimizi efe:ne sevmesi ya ne oluyo abim benim ne alakam olayla yok valla kızım söylesne yaa Allahım ceza dimi bu kızın abisi: sus lan şimdi vurcam alnının ortasından efe: Allahım ben kaşındım vur abi vur zaten diplerdeyim bide sen vur. ya biri kurtarsın ne olur Allahım ne yüzsüz çcuk demezsen bir el at ne olur şu duruma o sırada ilerleyen arabada metinin yine midesi bulanıyordur. ve yine bir benzin istasyonunda dururlar arabada inince bir karmaşa olduğunu anlarlar nedir bu birden efenin sesin kulak verirler efe: birader çek şunu valla şeytan doldurur kızın abisi: sus lan deyyus o sırada oğuzla deniz olaya müdahale etmeye çalışırlar oğuzun polis olaması dolayısıyla polis ekipleri çağrılır kızın ailesi telaşla arabalara binip kaçarlar. efe:deniz oğlan kuzu siz nerden çıktınız aslı: ne yapıyorsun ef ya ne kadar merak ettik seni ya deniz:ya efe oğlum alışkanlık haline geldi ha sende bu ef: abi size bişey söylemem gerek bn,m össm çok kötü geçti be abi ama düşündüm ki umurumda değilmiş be boşverlim şimdi herşeyi gelin kaynaşalım he birlikte urlaya döndüler tabi ki meçhul kızda o sırada istanbula giden bir kamyon içinde sevdiği çocuğa gidiyordur. hep birlikte urlaya dönerlerken deniz aslıya bakakalır aslıda bunu farkeder ama bir anlam veremz o sırada aslını farkettiğini gören deniz bakışlarını çevirir. urlayageldikerinde dnz: hadi sahilde kayalıklara gidelim der aslı:olur uyar bana efe: siz gidin kuzular ben bir anneme bakıp geliyim şükran hanım beni oklavayla bekliyodur siz gidin ben gelirim deniz ve aslı sahile kayalıklara giderler. deniz:(içinden)konuşmak için tam zamanı aslı: deniz iyi misin? deniz: aslı bana yazdığın mektubu okudum aslı:ne mektubu ya ne diyosun deniz deniz : bana yazdığın ve çantama koyduğun mektup aslı : ne çentası deniz ahh tabi ya almancı sarışın ya deniz açıklayabilrim deniz: ya aslı ben nasıl anlatıcağımı bilmiyorum amabu benim için şok oldu aslı : bak deniz ben bütün bunları söylemenin ne kadar zor olduğunu bilmiyosun bn o mktubu sana tam iki ay önce yazdım bütün bu olaylar olmadan önce sen mineye deli gibi aşıkken ben sna deli gibi aşıktım sen bırak bana karşılık vermeyi mine yüznden bizi karşına alın ve o aptal sarışın bile biliyodu. kısacası senin dışında herkes o havaalnındaki olaydan sonra senin yıllarca dostun olan aslı için seni affetmk çok kolydı ya seni deli gibi seven aslı için ama sen yine de minyi afftmekt gecikmedin ne zaman kıymetebindim ben alp benimle ilgilenmeyebaşlayınca mezuniyet gecesi bana bakışlarını değiştiren neydi üzerimdeki o elbiseydi neden ben değildim deniz o mektup tam iki aydıralmancı sarışının elindeydi. şimdi senin eline geçmiş olması bni hiç şaşırtmadı. neyse deniz ben eve gidiyorum aslı tam giderken arksını döndü aslı: biliyo musun senin o mezuniyetteki bakışların benim için çok özel olabilirdi eğer elbism ve makyajım için olmasaydı hoşçakal deniz deniz: aslı bak beni dinle demiştir ama alı çoktan gitmişti aslı çok sinirlidir koşar adımlarla uzaklaşır deniz sahilde öylece kalakalmıştır deniz :(kendi kendine) salaksın oğlum bildiğin salaksın ah be aslı der - aslıyı şok edecek olay ne? -deniz aslıya karşı olan hislerinin büyüklüğünü asıl anlıcak -gönül efe ve metinle ne konuşcak -mine sırlarla dolu geçmişini kime anlatıcak yorumlarınızı bekliyorum esra's 03-08-07, 13:16 efe eve gider ve annesiyle sarılırlar ve hiç beklenmedik bişey olur ve babası efeye birden sarılır efe kalakalmıştır efe: babama naptın söyle çabuk eşhedu en la.. efenin babasıı:sıpa der ben sana bu evden bi daa çıkmak yok demedim mi? der ve sarılır. evdeki bu duygu selinden sonra efe denizi arar.ve efe:nerdesin deniz oğlan nolduğuna inanamıcaksın siz hala kayalıklarda mısınız ? deniz:aslı gitti efe ben de eve gidiyorum efe:bişi mi oldu birader sesin kötü gelio deniz:yok bişey efe ya iyiyim efe:o zaman sonra görüşürüz deniz oğlan aslı sinirle eve gelir.kapıda onu annesi karşılar tabi onu evde çok büyük bi süpriz beklemektedir. annesi:aslı hoşgeldin kızım efeyi buldunuz mu ? mine anlattı çok üzüldük kızım ya deli oğlan iyi mi bari nolur bulduk de kızım ya şükran hanım perişan olmuştur şimdi aslı:bi dakka bi dakka ya sen mineyi nerde gördün ki? o sırada canan gelir canan:anne napıyon ya iki saattir kapıda?aaa küçük fare hoşgeldin aaa sen şimdi neler olduğunu da bilmiosundur aslı:ne ya noldu neyi bilmiorum ben ya? canan:anne söylemedin mi?küçük fare senin en sevgili arkadaşın mine 3 gün bizde kalcak:img-wink: aslı:nee bu şaka di mi ya da kabus evet evet kesin kabus annesi:aslı kızım çok ayıp hadi git arkadaşınla ilgilen canan:zaten sıkıtıdan patlıcak birazdan aslı:(içinden)merak etmeyin ben onunla çok güzel ilgilenicem :P devamısonra artık punk princess 03-08-07, 18:28 arkadaşlar senaryoma devam ediyorum ama mezuniyetten devam edicem oraya kadar olan olaylar aynı,yani elbise olayı falan,mezuniyetteki deniz aslı sahnelerini de genellikle yazmayacğım ama oralar da aynı...:img-wink: __________________________________________________ _______________ efe ve aslı kol kola içeri girerler herkesin gözü aslı'nın üzerindedir mine kıskançlıktan delirmiştir,koray da alp'i malzeme deposuna atmıştır.... _ _ Efe içeri giren Selin'i görür ve yanına gider. Efe:Merhaba Selin Selin:merhaba efe,bi arkadaşım bu okulda da eşlik etmeye geldim Efe ve Selin konuşurken yanlarına Koray gelir Koray:Ee Selincim bütün gece oturmayacağız heralde gel biraz dans edelim canım(Efe'ye alaycı bir bakış atar,onlar dans ederlerken Efe şaşkınlıkla arkalarından bakmaktadır.Deniz'in yanına gider= Deniz:oğlum Selin'le Koray'ın ne işi var ? Efe:Eh anlaşılan ikisininki gönül meselesi Aslı:ya Selin yarın gelio ben çağırdım yani srn deil dimi D&E:nee mezuniyet bomba olayıyla vs sona erer ertesi gün Selin gelir Aslı'yla ve Deniz'le araları çok iidir fakat Efe ona karşı çok ters davranmaktadır. bebek şekerlerinin yapımına da yardım eder ayrıca cafe'de çalışmaya da başlayacaktır.Efe kumsala iner Selin Aslı ve Deniz'e bi sn der ve aşağı iner.. Selin:efe nie böyle davranıyorsun bana Efe:bak sevgilin ve ben çok ii anlaşamayız yani bu grupta ne işin var anlamıyorum :@ Selin:ne koray ve ben mi sevgili mi saçmalama efe koray bnm arkadaşım sadece hem bu sznle arkadaş olmamın onunla alakası yok ama istemiyorsan bir daha görüşmeyiz Efe:(selinin gerçekten üzüldüğünü görmüştür ona bakar)ya yok da ne biliim koray grnce işin içine insan her şeyi düşünüyor özür dilerim.(bu sırada deniz ve aslı da gelir konuşurlar...vs) ertesi gn efenin evden kaçışını duyarlar ve hep brlikte onu bulmak için yola çıkarlar _ _ arkadaşlar kusura bakmayın bölüme uydurmaya çalıştığım için gzl olmadı fakat devamını isterseniz çok yaknda gelecek o zaman endi senaryoma devam eeceğim... punk princess 03-08-07, 20:03 ___ __________________________________________________ _________ aslı tuvaletten çıkar deniz ona bakakalır aslı yanına gelir deniz hemen mektubu çantasına koyar Aslı:gidelim mi ztn selin fln da arabada Deniz:nee ee şey gidelim tabi arabaya binerler fakat bir sonraki benzinlikteki silahlı adamları grnce inerler silahlar efeye çevrilmiştir,kız efeye sarılmış seviyorum onu demektedir. Gönül:efe bu Metin:o silah ne ya Selin:(kendi kendine)o kız kim ya? Oğuz:beyefendi noluyo kızın babası:karışmayın hemşerim bu çocuk kızımı kandırmış seviyom die hesabımızı grcez onla Deniz:iide o szn kızınıza seviyorm demiş olamaz Efe:saol ya deniz oğlan ya bak amca yok öle.. kızın babası:sus sen sus ,nie diemezmiş ÇÜNKÜ...herkes çünkü deyip kalmıştır bir anda bir ses duyulur Selin:çünkü o bnm nişanlım istanbula da bnm yanıma geliyordu ama artık ben geldiime göre gerek kalmadı diil mi efe? Efe:ya ewt öle amca bırak da nişanlıma kavuşayım artık ya kızın babası:hıı öyle mi git bakalım o zaman (kızına )seninle hesabımız bitmedi adam efeyi bırakır tam onlar gidecekken kızın babası:nasıl aşıksınız siz Efe ve Selin birbirlerine bakar o sırada Efe adamın dediini anlar ve Selin'e önce sarılır ve sonra elinden tutup arabaya o şekilde yürürler hep birlikte arabaya binerler... Efe Selin'e teşekkür eder ve başını cama dayar (FLASHBACK)(pinhaniden ne güzel güldün bana çalarken efe ilk tanıştıkları andan itibaren yaşananları hatırlar ve en son nişanlım demesini ve sarılmalarını hatırlamasıyla kendisinin de anlayamadığı şeyler hisseder...) Aslı:efe iyi misin Efe:/bir anda irkilir )iim kuzu iim eve gdnce babamın yapıcaklarını düşünüyorum... __________________________________________________ _______________ ekin_gulendam 04-08-07, 10:13 yorumlarınız için saolun senaryo mun devamı mine:dur dur dur anlamadın ne dedin sen? aslı:deniz ile çıkıyoruz bu sırada canan kapıda onları dinler canan:bak bak bizim şu küçük fareye (karnına elini atar ve ) bebeğim teyzen abinle çıkıyor der :) mine:olamaz ya ama deniz aslı:oldu canım üsgünüm oldu mine:ama deniz o mektubu okuyunca inanmayacağını söylemişti aslı:inandı canım buarada mineee sen söylediğimi yazdın mı kendi kazdığın kuyuya kendin düştün mine:kes be aslı:misafir perverliğim sadece insanlar için geçerlidir minecim ayaığını denk al oda çukura düşmeşin (der ve içeri gider cananla karşılaşır) canan:küçük fare gel bakalım sen buraya anlat bakalım şu işi aslı:aman abla duymuştursun sen işte Aslının annesi kızzlar hadi yemeğe ertesi gün iş başıdır deniz:günaydın aslı kimse yokken biraz konuşalımmı aslı:olur deniz:yürüyelim istersen denizin kenarında aslı:tamam deniz:aslı bak böyle bi duyguların vardı niye bana daha önce söylemedin sen mineyi seviyordun sonra bu mektup minenin eline geçti ve minede senin çantana koymuş aslı:peki ya sen deniz o geceden sonra ne değiştirdi bi elbise ve bir makyaj deniz:aslı ogece içimde olan birşeyler belkide dışarıya çıktı aslı:gerçekten mi beki biz şimdi deniz der deniz:aslı bu bu sorunun cevabı ben seni der ve elinden tutup tamamlarken mine gelir mine:denizz denizz bi gelebilir misin? aslı bidakika geliyorum der ve mineye doğru gider aslı işte bu aca seviyor mu sevmiyor mu? arkadaşlar devamı için yorumlarınıza bağlı punk princess 04-08-07, 20:51 ____O SIRADA EFE'LERDE__________ Efe'nin Annesi:efe geldiğinde hiçbişey olmamış gibi davranıcaz,bak ölümü gör... Efe'nin Babası:tmm be kadın tmm efe'nin babası odaya geçer ve mektuba bakarark ağlamaya başlar o sırada diğer grup izmir'e dönmüştür... _ Efe:(deniz'in kulağına)ya deniz bnm selin'e tşk etmem lazım ama nasıl? Deniz:ewt arkadaşlar şimdi ikili olarak ayrılıyoruz aslı ve ben,selin'le de efe... Aslı:niye ki Kim ipuçlarını toplayıp cafeye önce varıcak yarışması mı yapıyoruz? Efe.(bu kez aslının kulağına)ya kuzu seline tşk edicem anlasana Aslı:iyi tamam ama sonra ikili grupları değiştirelim,seline anlatmam gerekenler var bahsetmiştim ya selin anladın mı? Selin:evet,o konuyu çok merak ettim zyn İkili gruplara ayrılırlar:.:.:.:.:.: Deniz:aslı sana bişey sormam lazım Aslı:evet deniz seni dinliyorum D:bi sevdiğim var demiştin ya,ona mektup yazmış olabilir misin? A:ne! yok öyle bişey ya (denize bakar)ne biliyorsun deniz? D:herşeyi aslı,ve kendi kendime diyorum ki ne kadar salakmışım.Seni fark etmemişim A:öyle mi deniz bey makyaj yapınca gzl olduğumu anladığın ve gzl bi kızla çıkıyorum die ark.hava atamadığın için mi ne kadar salak mışsın,ben gidiyorum ya (arkasını dönüp giderken deniz arkasından seslenir) D:aslı,ne kadar salakmışım çünkü uzun zamandır sana hissettiklerimin aşk olduğunu bana en inanmayacağın zamanda anladm (aslı bunu duymuştur) _ Bu Sırada Efe:bugün beni kurtardığın için tşk ederim,40 yl düşünsem o adamdan o şekilde kurtulucağım aklıma gelmezdi açıkçası Selin:ya saçmaydı deil mi?ama çünkü diince aklıma bişey gelmedi ben de ilk aklıma gelen mantıklı mı die düşünmeden söyledim (kayalıklara otururlar) E:ee hakkında çok az şey biliyoruz anlat bakalım prenses:img-in_lo S:prenses? E:ya aslıya kuzu diorm sen de artık gruptan olduğuna göre sana da bi isim bulayım dedim S:prenses mi bunu sevdim:img-in_lo,ee ne anlatmamı istersin? E:blmm yani sen hepimizi az-çok tanıdın şimdi de sen kısaca kendini anlat S:peki,ailem aslında onlardan çok bahsetmeye gerek yok yani annemin umrunda bile deilim babamsa hep işte yani zengin çocuğu olmanın 1.kötü yanı,sonra hiç içten arkadaşlarım olmadan siz hariç tabi,yani arkadaşlarımdan birinin koray olduğu düşünülürse E:koray partide nie öle davrandı ki canımlar fln? S:yani koray'ı bilirsin hava atmak için sevgiliymişiz gibi gstermeye çalışmıştır. E:sevgili demişken arkadaşlıkta şanssız olduğunu söyledin peki aşkta? S:aşk mı?tüm liste aslında hiç sevmediim psikopat bi sevgili,benden hoşlanıyormuş gibi görünen ve bnm nefret ettiğim bi sürü çocuk ve asla karşılık bulamayacak bi kara sevda... sence de umutsuz bi liste deil mi E:(selinin üzgün yüzüne bakar ve yavaşça saçlarını düzeltir:img-in_lo)ya üzülme bence çok mutlu olucaksın yani öyle,öyle ii birisinki mutlu olmalısın bu sırada aslı'nın sesi duyulur: A:efe selin'le konuşabilirmiyiz,çok acil?!? __________________________________________________ _______________ *aslı selinle ne konuşacak? *deniz aslıyı ikna edebilecek mi? *tüm bunlar olurken mine nerede? *efe'nin aklı neye takıldı? __________________________________________________ _______________ evet arkadaşlar bugünlük de bu kdr yazdım eğer isterseniz devamını yazacağım punk princess 05-08-07, 19:36 ewt arkadaşlar senaryonun devamıyla karşınızdayım... __________________________________________________ _______________ Mine:(telefonda)ya bundan daha önemli ne olabilir ki 3 gn o salak inekle beraber kalıcam diorm daha öne... ne mert mi türkiyeye mi geliyor...saçmalamasın ya...üff tmm bakıcaz artık bi şekilde(Telefonu kapatır) tam mektubu verdik,deniz bana kaldı derken mert nerden çıktı ya...gerçi fena olmaz hani:icon_twis BU SIRADA Selin:evet aslı seni dinliyorum Aslı:ya hani sevdiğin biri var m dediğinde evet demiştim sonra yarım kalmıştı ya konuşma S:ee kim? A:şeyyy S:deniz olabilir mi?:icon_redf A:ya denizi biliyorsun,gönül hocayı biliyorsun ben senden korkmaya başladım yani S:ya aslında şaşırdım evet deince sen,çünkü ben sizin çok yakıştığınızı düşünüyordum ama olmaz diyordum.ee bunu söylemeni bu kadar acilleştiren neydi? A:ya ben denize çok önce bi mektup yazmıştım,mine bulmuştu uzun bi süre bna vermedi S:hıı koz olarak kullandı yani,ondan beklenir ya sen haksız yere nefret etmiosun bu kızdan A:snra mektubu bana geri verdi ama meğer kopyası varmış onda onu da denize vermiş.deniz de okumuş sana olan duygularımı anladım fln dedi S:tabi sende elbiseyle görünce mi anladın die bağırdın ve ortamı terk ettin deil mi? A:nerden bildin s:kızım seni tanıyorum o kadar yani A:arkamdan hyr sadece bunun aşk olduğunu yeni anladım aslında bayadır hissediyordum fln dedi S:ee şahane,ya aslı bi şans ver şu çocuğa ya A:öyle ama inanmam lazım ona S:bak mineyi tamamen uzaklaştırmak mümkün deil ama bnce denize test olarak bu görevi ver yani mine ona sevgilisiymiş gibi davranmasın A:süper ya ama S:yine ne ama A:deniz, ya kalbimi kırarsa? S:o zaman bende onun kafasını kırarım:img-hyste _____EFE-DENİZ____ Deniz:ee ettin mi tşk Efe:ettim birader ettim de sen nie dalgınsın? D:ben mi oğlum asıl sen dalgınsın ya E:yorgunluktandır o yorgunluktan,eve gidiim günlük fırçamı yiyip gzl gzl uyuyayım ben tamam mı birader D:ii bende eve gidiim o zaman __________________________________________________ _______________ *aslı'nın teklifine deniz'in cevabı ne olacak *efe nie dalgın(2.senaryoda hala çözülemedi:sad53:) *cAfede neler olacak *'bunun cafede ne işi var?' __________________________________________________ _______________evet yorumlerınzı bekliyorum:happy0064................ punk princess 06-08-07, 19:53 evet arkadaşlar senaryonun devamı ile burdayım... __________________________________________________ _______________ EFELERDE Efe evin önüne gelir bahçede Metin vardır Metin:oo efe gene ii kurtardın bugün yoksa o adam seni ya vurucaktı,ya evlendirecekti.Yat kalk Selin'e dua et valla Efe:ya ya babam ne durumda,can güvenliği var mı yoksa bahçede mi yatayım bu gece Efe'nin Babası:(kapının önüne çıkar)oo efe sonunda geldin eve geçin hadi içeri annen yemeğe bekliyor Efe:bu ne ya fırtına öncesi sessizlik mi?allahım sen beni koru:img-hyste ASLILARDA Canan:o minik fare hoşgeldin,bak içerde seni kim bekliyor mine içeriden aslı'ya bay bay yapar(mektubu verdi ya aslı üzgün sanıyor tabi:img-hyste) Aslı:ne kabus dimi,kabus ya abla ben bu gece bşka yerde kalıcam ya:sad53: Canan:nerde kalıcaksınki minik fare Aslı:ya n biliim bi taksi tut,selinlere gideyim kalamam ben burda ya:sad53: DENİZLERDE Deniz:(yatağına uzanmış kendi kendine)aferin deniz yani kız tabi ki onu elbisesi makyajı yüzünden beğendim sanır,yani söylencek zaman mıydı yani aslı bu yrn cafede bütün gün bunun acısını çıkarır benden:sad53: SELİNLERDE Selin'in babası:nerde bu kız,saat kaç oldu(camdan bakar)hıh geldi böyle taksiyle gece gece nerden geliyor? Selin'in Annesi:ne bileyim ben çok merak ediyorsan kendin sorsaydın Selin'in babası:işten güçten vakit bulup ilgilenemiyorum ki onla senin vaktin de var ama alışveriş,sosyete partileri falan kızından önce geliyor tabi (selin içeri girer) Babası:kızım nerden bu saatte Selin:valla baba her zaman siz sormazdınız ben söylerdim bgn cafede konser vardı çok beğenildi fln die bugün de siz sordunuz ama ben anlatmıyorum Babası:(kendi kendine)haklı kız...neyse zaten ben onu söylemeyecektim.bu sene benim işlerim çok yoğun yani bodruma antalyaya falan gidemeyeceğiz Annesi:ne? Babası:evet ama yakın bi yerde çok gzl bi yazlık tuttum Selin:sürünüyoruz yani burda ee nerdeymiş o yakın yer Babası:urla Annesi:ne urla mı ben evde kalıyorum Selin:ben de gidemem ur nee urla mı baba süpersin ee ne zaman gidiyoruz Babasıannen gelmiyormuş bende sadece haftasonu falan gelebilirim yani bu gidişle sadece hatice teyzen ve sen gidiyorsunuz(not:hatice selinlerin yardımcısı) Selin::happy0064 EFELERDE efe odasında yalnızdır kendi kendine konuşur Efe:benim nefret ettiğim ama beni beğenen bir sürü erkek ee tmm burasını anladım gayet güzel bi kız ee normaldir böyle durumlar;psikopat sevgili anlaşılan burdan bi gönül meselesi var ama bitmiş ee bu da tamam da şu karşılığı imkansız kara sevda ne ya Metin:(odaya girer)ne bu kendi kendine konuşuyorsun? Efe:ya abi karşılığı imkansız kara sevda ne demek Metin:heralde şey demektir seviyorum ama çok yakın arkadaşım ya da seviyorum ama başka bi sevdiği var yada Efe:tamam abi yada yada derken içim karardı yeter __________________________________________________ _______________ arkadaşlar bu senaryoyu çok acele yazdım o yüzden pek gzl olmadı ara bölüm gibi düşünün ztn sadece efenin kafayı neye taktığı yazıyor eğer isterseniz cafede olanları da bgn eklemeye çalışıcam:img-wink: punk princess 08-08-07, 20:04 __________________________________________________ _______________ ertesi sabah deniz iskelede(ilk bölüm denize atladıkları yer) demire oturmuş diğerlerini beklemektedir diğerleri ise yoldadır: Aslı:Eee ne zaman taşınıyorsunuz buraya? Selin:babam eşyaları falan ayarlamış ben de kıyafetlerimi getirdim sabah.bu gece son bir konser var sonra artık burdayım (denizin yanına giderler) Efe:bak prenses biz birgün burda duruyoduk(elini denizin omzuna koyar)sonra ben böyle(deinizi iter)denize atladım,(aşağı bakar)aaa deniz oğlan düştü yaa:img-hyste ee prenses ver elini A:efe hayır (efe selinin elinden tutar:img-in_lo birlikte denize atlarlar):happy0064 _YOLDA S:ya ben orda gaza geldim atladım da bnm eve gidip üstümü değiştirmem lazım cafede buluşuruz tamam mı? (Aslı'yla eve giderler) S:ya bulamıyorum bir türlü aradığım pantolonu ya A:(elinde 2 tane etek vardır)ee etek giy,seni hiç etekle görmedik S:tamam giyerim ama bi şartla sen de etek giyeceksin _CAFEDE Deniz:kızlar geliyor E:vayy süper olmuşlar ya D:tabi gördün selini ağzın kulaklarında E:saçmalama ya A:ee nerden başlayalım biz D:bak aslıcım orada seni bekleyen biri var oradan başla sen! (masada alp ve bir arkadaşı oturmaktadır) A:ya selin sende gelsene S:geleyim geleyim de seninki fena kıskandı A:saçmalama ya deli:img-blush __ Alp:aslı ya konuşmamız lazım A:alp bak bu selin sizin siparişlerinizi o alıcak sonra görüşürüz S:ee ne alırdınız? Sedat:mrb ben sedat S:memnun oldum ee ne alırdınız? Alp:bi kola bi de soğuk su S:haklısın tabi bu kadar görmezden gelinmenin üstüne bi b |