PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

ehlocan
09-06-07, 18:13
Bu başlıktan devam edebilirsiniz..Bir önceki sayfaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3635736#post3635736

Sevgiler
Ehlocan

maviözlem
09-06-07, 23:57
Zeytine35 tarafindan gönderildi: sevgili maviözlem yorumlarında bir tuzak havası seziyorum bu forum ahalisini bilmez misin arkadaşım bölüm seyretmek için ufacık bir kıvılcımı, bir sahneyi kaç kez izlediklerini, türlü bahaneler üretiklerini bilmiyor olamazsın, saatlerini ayarlanıp tv de izlemek için ne eziyetler çektiklerini, bilmem kaçıncı kez seyredilen sahnenin ilk defa seyrediliyormuşcasına transa geçtiklerin de mi bilmiyorsun (örn.susadım, dayanamıyorum, kedi gibi oldum )

bölüm ve sahneyi söylemen yeterli iken birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki gelde seyretme taş olsa çatlar...

çınarda çok aceleci arkadaşım dün bir bugün iki hemen öpme girişiminde ...
o sahnede maviciğim ne güzel kızarıyor farketmemiş olamazsın değil mi?
her seyrettiğimde mavinin o sahnedeki ifadesi bana daha fazlasını bekliyormuş gibi hissettiriyor sen ne dersin?

Nasil yani :)

Ablacigim senin dilin ne der?? Mavi daha fazlasinimi bekledi ?? ama nasil olur, olmaz ki...Simdi böyle bir düsünce edinmen Cinarla alakali olabilirmi söyleki; Cinar Maviyi öptükten sonra " üsümüssün, hadi git " demesimi etkili oldu acaba :icon_whis sanki Cinar bey git demeseydi Mavi sonsuza kadar orada kalacakti, laf iste! " git artik " :img-in_lo

Simdi ben su sekilde aciklayayim, Mavinin neden tas kesildigini kipirdayamadigini; kizimiz hafif felegini sasirdi, neye ugradigina anlamlar yüklemekle mesguldü o an, bu yüzden gecici bir süreligine hayat fonksiyonlari kisa bir yolculuga cikti, bu kadar.:img-yes:

Mavi iste...Mavi...daha ne diyebilirmki.:icon_sorr

5. bölümdeki yemek davetini kabul etmesi halen mantigima sigmiyor, biliyormusun...Parmagindaki alyansi farketmesine ragmen, neden yemege cikti bu adamla?? Arkadasca bir yaklasim olarak ele alabiliriz ama o zamanda o süs püs neyin nesi idi??

ve ayrica az önce birsey farkettim, yemek sahnesinin ertesi sabahi, Fulya abla ile kahvalti yapiyorlar...Farkettigim su; yüzüne bir olgunluk cökmüs oldugu hissine kapildim, o gözlerini fal tasi gibi acan, heyacanlanan, yerinde duramayan Maviden eser yok...Fulya ablayla paylasirken dün gece yasanilanlari o kadar sogukkanli ve sakin ki...sanirim ilk defa 6. bölümün basinda Maviyi kadin olarak görebildim, ne bileyim bir tuhaflik vardi...
Hayatinda ilk defa bir erkekle basbasa kalmisti, kendinden bahsederek, onun hayat hikayesine kulak vererek...bunlar insan hayatinda özel anlar, ve birsekilde olumlu/olumsuz iz birakacak cinsten, etkilenmemek elde degil...

Bu iliski; bicak sirtlarinda, cikmaz sokaklarda, lanet olasi caresizliklerde yasanmis bu iliski...her ikisinide inanilmaz olgunlastirdi...Geriye dönüp baktigimda gördüklerim sahit oldugum ; iki cocugun nasil büyüdükleri, hatalariyla sevaplariyla, hayata bakisacilarinin nasil farklilastigi ve insan iliskilerinde nasil yol katettiklerini gördüm!

Özellikle Mavi, cocuk yasta aile reisi ünvanini sirtlamis olsa bile, ama hep cocuktu aslinda körpe kirilgan bir yürege sahipti, basindan neler gecti akil fikir isi degil ama icinde hicbir zaman büyümeyen bir cocuk vardi hepimiz gibi, ama Mavinin yüregindeki cocugu gözlerinden okuyabildik ve süregelen zamanda bu cocugun nasil büyüyüp güclendigini ise ayni sekilde gözlerinden okuyabildik, okuyabildim. Her cevirdigim sayfanin ardindaki resim Cinara aitti...Ask Maviyi büyüttü, onu cok farkli bir yere tasidi, ve ben bunun ilk filizini 6. bölümün ilk sahnesinde aldim...

ayperi81
10-06-07, 00:28
Arkadaşlar ehlocan ne diyor ? Bu başlıktan devam edebilirsiniz niye devem etmiyorsunuz şu konuşana bakın diyeceksiniz topu,topu 39 mesajı var bir de utanmadan konuşuyor ama benim mazeretim var güzel yazamıyorum ben ama dayanamayıp 12 bölüm yorumu yapıcam ömrümde senin gibi bir,ne aşık oldumya ömrüm boyunca dünyanın en güzel şeyi geldiya bu bana yeter ve çınarın cevabı e daha ne o zaman daha ne 12 blümün en sevdiğim sahnesi yada şöyle söyleyeyim en sevdiğim sahnelerden bir tanesi mavinin çınarın evine gelip daha kaodan girmeden sarılmaları çınarın canım canım demesi ay pek bölüm yorumu olmadı değilmi?Söledik ama güzel yazamıyoruz tamam sustum.

ucurtmam
10-06-07, 00:31
........... Çınar tüm dizilerin en hızlı yerinden doğrulan karakteri olarak doğruluyor yerinden..............

Sevgili bbdbhb , tespitin için tebrikler.. Gece gece güldürdün beni..:img-hyste :img-hyste

..........Elimizde fotoğrafları var, hangi birisine baksam üşüyorum, ıslanıyorum, susuyorum, düşüyorum en derin uçurumlarından.........

Sanırım forum üyesi pek çok arkadaş aynı durumda, bir şekilde "bir" olduk diyebilir miyiz? :icon_sorr

Sevgiler...

misskrueger
10-06-07, 00:37
Mavi o gece gerçekten susadı bence.

Nedenine gelince o sıcak havada gece vakti fermuarı ümüğüne kadar çekili kalın bir giysi ile yatıp üstüne de kalın yorganı çekerse tabiki susar, terler, su içmesi gerekir.

Birde Çınar kendine ince bir battaniye almış üstüne “çok sıcak di mi” diyor.

Ama şöyle bir şey takılıyor aklıma şimdi Mavi’nin mutfağa doğru yönelmiş halinin gölgesi kameraya yakalanıyor ve Çınar tüm dizilerin en hızlı yerinden doğrulan karakteri olarak doğruluyor yerinden. Bunu gören Mavi neden hemen yanına gidiyor Çınar’ın? Susadıysan git mutfağa iç suyunu, ondan sonra git gideceksen Çınar’ın yanına di mi? Konuşun, havalar sıcak muhabbeti falan yapın, hatta Çınar da susamıştır belki diyerek bir bardak ta ona su ver di mi? Adam işaret ediyor “bir dakkka baksana” diyor Mavi “yok yok yat sen” diyor, kendisi su içip gidiyor, bir bardakta Çınar'a vereyim demiyor
Bir bardak suyu bile çok gördü Mavi vakti zamanında Çınar’a.

Ya da vermek istedi de, Çınar’ın yanına gitmeye cesaret edemedi:img-hyste
Madem uykunuz kaçtı o zaman oturun di mi, zaten o gece uyuduklarını sanmıyorum, insan der ki “Çınar bugün çok yoruldun, madem uykunda yok ben sana bir kahve yapayım da yorgunluğunu alsın” :img-hyste

Birde neden Çınar’ın yanına giderken arkasına, odaya doğru bakıyor, Ümit’mi aklına geliyor acaba? Geliyorsa neden geliyor? Ne zararı var kızın, öyle yatakta yatıyor kız. Merak ettim de.

Bizim payımıza düşende çekip gidenlere arkalarından bakmak oldu..

Elimizde fotoğrafları var, hangi birisine baksam üşüyorum, ıslanıyorum, susuyorum, düşüyorum en derin uçurumlarından.

Hayy Allah razı olsun arkadaşım gece gece çok güldürdün beni tespitlerinle.:img-wink:

Susadım sahnesinde ufak ayrıntı olarak gözüksede benimde pek anlam veremedigim bazı şeyler var.Örnegin seninde dedigin gibi mavi ümüğüne kadar çekili kalın bir giysi ile evde bütün ihtişamıyla dolanırken çınarda neden beyaz bir tşört var.Aslında hem düşünüyorum hemde kendi kendime yaa boşver sahnenin keyfini çıkar diyorum.

Benim için bu sahneyi önemli kılan şey susadım repligidir.Neden çünkü bu replik bana Mavi ile Çınar'ın birbirlerine susadıklarını aşka susadıklarını ifade eder.Susadım sahnesi vuslat sahnesinden daha duygulu daha tutkulu gelir o kadar seviyorum bu sahneyi.

Aslında şöylede diyebilirim Çınar mavi'nin en ulaşılmaz noktalarına,en çıkılmaz doruklarına ulaştıgı için terk edilmiş bir limanda kendi halinde bekleyen köhne gemilerine en gizli denizleri açtıgı için ve o maviligin yolcusu oldugu için (gerçi sonu hüsranla bitsede) benim için unutulmaz bir sahne...

saso
10-06-07, 01:59
Mavi o gece gerçekten susadı bence.

Nedenine gelince o sıcak havada gece vakti fermuarı ümüğüne kadar çekili kalın bir giysi ile yatıp üstüne de kalın yorganı çekerse tabiki susar, terler, su içmesi gerekir.

Birde Çınar kendine ince bir battaniye almış üstüne “çok sıcak di mi” diyor.

Ama şöyle bir şey takılıyor aklıma şimdi Mavi’nin mutfağa doğru yönelmiş halinin gölgesi kameraya yakalanıyor ve Çınar tüm dizilerin en hızlı yerinden doğrulan karakteri olarak doğruluyor yerinden. Bunu gören Mavi neden hemen yanına gidiyor Çınar’ın? Susadıysan git mutfağa iç suyunu, ondan sonra git gideceksen Çınar’ın yanına di mi? Konuşun, havalar sıcak muhabbeti falan yapın, hatta Çınar da susamıştır belki diyerek bir bardak ta ona su ver di mi? Adam işaret ediyor “bir dakkka baksana” diyor Mavi “yok yok yat sen” diyor, kendisi su içip gidiyor, bir bardakta Çınar'a vereyim demiyor
Bir bardak suyu bile çok gördü Mavi vakti zamanında Çınar’a.

Ya da vermek istedi de, Çınar’ın yanına gitmeye cesaret edemedi:img-hyste
Madem uykunuz kaçtı o zaman oturun di mi, zaten o gece uyuduklarını sanmıyorum, insan der ki “Çınar bugün çok yoruldun, madem uykunda yok ben sana bir kahve yapayım da yorgunluğunu alsın” :img-hyste

Birde neden Çınar’ın yanına giderken arkasına, odaya doğru bakıyor, Ümit’mi aklına geliyor acaba? Geliyorsa neden geliyor? Ne zararı var kızın, öyle yatakta yatıyor kız. Merak ettim de.

Bizim payımıza düşende çekip gidenlere arkalarından bakmak oldu..

Elimizde fotoğrafları var, hangi birisine baksam üşüyorum, ıslanıyorum, susuyorum, düşüyorum en derin uçurumlarından.

yani diyosun ki sadece o giydigi kıyafetten dolayı susadı...:img-hyste

yoksa diger hiç bir ip ucu susadıgını ıspatlamıyor :img-hyste

bbdbhbmmmmmm seni de pek bir çevir kazı yanmasın havsında gördüm...:img-hyste

saso
10-06-07, 04:02
o piti piti yaptım ve 39. bölüm çıktı...izliyoruz..kiminlemi nöbet arkadaşımla....basiretdaşımla:happy0064

ama uzun uzun bi yorum olmayacakm bu..izledinmi diye sorarsanız...hayır...daha çok dinledim...

ve bir iki şey yazmadan çıkmak istemdeim..
bu bölümde çınarın kıyafeti ne tatlı...siyah degil...yeşil degil..mavi degil..krem degil...bordo gömlek degil..kırmısı kazak degil...gri kazak degil..çizgili kazak degil...herşey yakışıyor anam..MAŞALLAH....(eksik varsa siz tamamlayın...:img-hyste )

ve mahide hanım ve dursun amca sahnesi..
tv izliyorlar
M:aaaayy çim dügümlendi.aman insanda bu kadar sınavdan geçirilmez ki..bunu yazanlar hiç mi acımıyor seyredenlere dursun amacaaa....ah ..ah..ah...mahide hanımla bize mesaj gönndermişler...

şimdi hatırladım da ozmanlar bu sözü msnimde kulanmıştım bir hafta..
ve başka bir sitede de zinednahımın imzasıydı...:img-cray:

birde 39. bölümün engüzel sahnesi ve hatta ayakta alkışlanacak sahneler arasında ilk 5 de olacak bir sahne anlam ve oyunculuk babıdnda.....

hayri beyin yüzügü iade etmesi...ayyyyy ben yakubun yerinde olsam yerin dibine girer ömrü bilah çıkamazdım ordan...
ki bu çıkamamazlıgımın nedeni benim bu arsız..yüzsüz..ahlaksız davranışıma karşı hayri beyin nezaketi olurdu...
aklıma başka sahnler gelmede hemen çıkayım

açıklama:****
ve şunda basiret daşım...yazımı bölerek...bir devamlılık hatasını buldugun haber verdi...yuuuh TDG nasıl dikkat etmesin yav...bu arada bir yuuuh da basiret daşa mesajımı böldügü için

not:yinede uzun olmuş...

alamehmet
10-06-07, 04:12
Bugünlük payımıza 39. bölüm düştü....sasom o piti pit yaptı da

Bu saatte göre göre ne gördüm....Mavi Kaanın kafasına vurmak için ordaki cisme elini uzatıp alırken elinde eldiven yok ama hemen akabindeki sahnede Mavi'nin elinde eldiven var bu hızlı geçişte hangi ara çıkardı da taktı bu kız eldiveni...Tamda o cismi alırken eldiven yoktu elinde...Parmak izi neyin çıkmadımı ki??

Ama nasıl cesaretli...Nasıl çevik...

Şu kısma bayılıyorum....Kaan Maviye sen erkek değilsin diyor...Şaşırıyor karşısında bu kadar cesur ve güçlübir bayan olmasına tabi...Mavi ise sen erkekmisin he diye cevaplıyor sorusunu....

Mavi işini bitirdikten sonra Aksakla karşılaşıyor ....Burdaki replikleri tek tek yazayım isterdim ama saat itibariyle pek mümkün olmayacak...Ama Maviden güzel rest geliyor burda...Seninle çalışmaktansa hapse girerim daha iyi....

Bu bölümde Jilet çok güldürdü beni...Aksağa Mavinin onun için dediklerini iletiyor....

Benim patronum olcak adam artık onun patronu değilmiş..Ve kendisine karışamazmış bunu da böyle iletecekmşim kendisine ki ilettim:img-hyste

Bu sahneden sonra Çınar Mavinin evinin önünde arabanın içinde bekler....Kıyafetide pek güzel dimi...(sasom:img-wink: ).Mavi görür ve hiç görmemiş gibi ilerler...Tamam buraya kadar sorun yok ama Mavi Çıar'ın önünden onu hiç görmemiş gibi davranarak geçtikten sonra birden sanki hiç birşey olmamış gibi döner az biraz Çınara doğru ilerler ve Özlemden bir haber mi var diye sorar....Bende size sorarım bu sahnede bir tuhaflık yokmu???

Ama bu sahnede Çınarın elini Mavinin elinin üstüne koyup indir ellerini demesi:img-swoon Bizimkilerin bu ufacık temasları beni bu adam gibi etmeye yetiyor:img-swoon....17deki Mavinin Çınara mektup getirdiğindeki şimdi okuma derken Çınarın eline temas etmesi...Çınarın geceleri erken yat (bbdbhb'm selam olsun sana)mavi demeden az önceki mavinin koluna teması....Örnekler çoğaltılabilir tabikide ama yine diyorum saat+uyku:img-hyste

edit nedeni:sasoya çemkirmek:sasom,basiretdaşım...Senin yüzünden bu saate kaldık yorumda benim yorum eksik kaldı...Dayanamıyorum:icon_sorr :icon_sorr

Bu arada amma çok yuhlamışın be canım yuhh diyorum sana....

Çıkmadan birde birşey daha sorcam...Çınar Hulkiyle konuşmaya geliyor...Hulkinin sekreteri polisler geldi diyor ama içeri yalnızca Çınar giriyor...Hulkide zeki insan soruyor...Polisler denmişti diye...Çınarda ilk önce yalnız konuşalım istedim diyor....Şimdi burda bu yalnız konuşmak istemesindeki neden acaba Maviylemi ilgili ki hııı....Yoksa ben gece gece mi desem sabah sabah mı desem ne desem paranoyamı yapıyorum.....

Neyse devamı yarınbye bye

alamehmet
10-06-07, 04:51
Yine gidemedim:img-hyste .Bu seferde Fulya abla Mavi konuşmasına takıldım...Söz kelimesi ne kadar önemliymiş Mavi için...Fulya abla:Söz ver bana başını belaya sokmıcaksın yok yere söz mü diyor....

Bu kadar söz mü kelimesinden sonra Mavi duraksar ve tamam,başımı belaya sokmıcam...yok yere der....

Hayri bey:happy0064

Aksağa söylediği söz çok yerinde ve güzeldiii....Sizde bu yaz bize hayatı zehir eden Nadir beysiniz öyle değil mi:img-hyste

Aksağın cevabı....eeüüee öyle diyorsanız öyle olsun ne diyeyim:img-hyste Birşey deme zaten mümkünse

sasom haklısın Hayri beyin o asilliği nezaketi karşısında ben eridim...Nasıl güzel bir konuşmadır o öyle....

Her alemin bir kitabı vardır derler Yakup bey...Ben sizin alemleri pek bilemem...Ama kendi kitabımda ne yazdığını iyi bilirim...Fulya hanım bu yüzüğü takamaz...Onun parmağında zaten bir yüzük var...Benim yüzüğüm...

Mahide hanım:img-hyste :img-hyste .Dursun amcayla televizyon izlerken şunları söylüyor...Bilmem tanıdık geliomu bu serzenişler hıı

aaayy içim düğümlendi...Amaann canım insanda bu kadar sınavdan geçirilmezki...Bunu yazanlar hiç mi acımıyorlar seyredenlere:icon_sorr

Acımıyorlar Mahide hanım teyze:img-cray:

Maviyi Aksağın yanında baygın görünce öyle bir yine miiiii deyişi var ki :img-hyste ve sonrasında Mavi gitmek için ısrar edip kalkmasının ardından Aksağın sorduğu gidiyor işte rahatladın mı sorusuna verdiği içten evet cevabı:img-hyste

Geliyorum karakola...Leyla Çınarla konuşuyor...Diyor ki bide seni o küçük kızı ararken bu kadar heyecanlı görmüştüm....

Ben de diyorum ki ooohhooo leylacım biz çok gördük..Misal 13,misal 24:img-hyste

Artık gidiyorum....Ezan bilem okundubye

gozler
10-06-07, 16:39
bölüm yorumlarInI cok severek okuyorum cok güzel yazIyosunuz hepiniz, malesef benim öyle güzel bi yetenegim yok ondan okumayI tercih ediyorum ama belki ilerde bende denerim cünkü benim de aklImda kazIrlI tüm kareler..... neyse ben isi genede profilere (profresyollere) bIrakim dimi..... kolay gelsin simdiden ama fazla bekletmeyin yazIn...... sevgiyle kalIn.

selma23
10-06-07, 23:00
bölüm yorumlarInI cok severek okuyorum cok güzel yazIyosunuz hepiniz, malesef benim öyle güzel bi yetenegim yok ondan okumayI tercih ediyorum ama belki ilerde bende denerim cünkü benim de aklImda kazIrlI tüm kareler..... neyse ben isi genede profilere (profresyollere) bIrakim dimi..... kolay gelsin simdiden ama fazla bekletmeyin yazIn...... sevgiyle kalIn.

benimde yok gozler merak etme inceldiği yerden kopsun hesabı arada karalıyıveriom bişeyler içim açılıyo sanada tavsiye ederim.

arkadaşlar bu arada çok sakin yine burlar tamam yaz geldi hem bugün pazarda ama boşlamayın burları ne olur.gün boyunca bu sayfaların okuma hayaliyle yanıp tutuştum ben.tabi bu tutuşmada hava sıcaklığınında etkisi oldu.ama en çok koyan ne oldu biliyo musunuz herkes susadı herkes susadı.hiç yanımızda bi HPsever var susadım sahnesine aşerir diye düşünen olmadı..Allah bilgisayarsızlıkla, netsizlikle imtihan etmesin ya çok kötü.

bye

jasmins
11-06-07, 01:17
Bu akşam Mavi ile Çınar'ın ilk ve son dans edişlerinin sahnesinden imza yaparkene gülmekten karnıma ağrılar girdi. İmzayı zor bitirdim.:img-hyste

Gülme krizimin ilk nedeni;
Çınar beyimiz gözlerini Mavi'nin biyerlerinden alamıo ikide bi kayıyo gözü. Resim çekerken videoyu salise salise izlediğim için daha da bi belli oluyo. Aslında Tim bakmak istemio ama gözlerine de engel olamıo. Napsın adam.:img-hyste

İkinci nedeni ise;
bizimkiler kumrular kibin dans ederkene asıl kahramanımız gelio. 'Fazla naz can sıkar ama' diyerekten. :) Tabi kızımız 'bıraksana yaaaa' die iğrenç bi ciyaklama ile esas oğlana yani Çınar'mıza çarpıo. Komik olan kısmı kız çarpınca insan bi 'noluyo ya falan' olur ama Çınar hemen arkasını dönüo yani önceden biliyomuş kızın çarpıcağını.:img-hyste Tim'in bildiğini biliyorum da Çınar'ın bildiğini bilmiyodum.:img-hyste Zaten kız Çınar'a değmio gibi bişey. Ama Timuçin iyi oyuncu olduğu için sanki arkadan yük kamyonu çarpmış gibi sarsılıo.:img-hyste

Sonra polisliği tutuo çınarımızın ve 'şişş noluo' deyi adama çemkirio. Adam manyak oyuncuymuş ama 'sana noluo ulan dümbük' lafı ancak böyle güzel vurgulanır. Hele o 'sen işine baksana' repliği öldürdü beni, öldürdü. Çınar 50 bölümdür işine bakamadı ki maviylen tam işine koyulacakken araya ya hep dümbük Aksak girio, ya Ümit'in duyacağı tutuyo. Ya da Mavi'nin tembelliği tutuo Çınar'la işbirliği yapmak istemio.:img-hyste

Ve koptuğum yere gelelim;
Adam cebinden çakı deyi meyve bıçağı çıkartıo. İşte koptuğum yer burası burda çok güldüm. O küçücük bıcağı görünce 'şu bıçağı bi versene elma kesicem işimi bitirince veririm sen yine bu küçükle Çınar'ı korkutmaya devam edebilirsin' diesim gelio.:img-hyste
O meyve bıçağı ile Çınar'ın neresini kesicekti acaba çok merak ettim.:icon_whis
Ya aslında o bıçak elma bile kesmez ama neysaaaa!:img-hyste
Hele bide adamın psikopat olduğunu vurgulamak için başparmağına yüzük taktırmamışlar mı o da ayrı bi komedi. Yüzüğe de benzese bari sankim anahtarlık halkası.

Ya hp tarihinin romantik bi sahnesini böyle irdelediğim için kusuruma bakmayın ama gerçekten çok komik.:img-hyste

saso
11-06-07, 02:34
jasminsssss

öncelikle bende maddeler oluşturayım daha havalı oluyor gibi....:img-hyste
başlıyorum bak

1- saatin farkındamısın sen mesajı 01 de yazmışsın ve gayet normal..deeeettt siz :img-hyste bunun için ayrıca tebrik eder teşekürlerimi kabul etmenizi arz ederim... :)

2-kardeşim...hu....hu....yapılırmı bu güzelim sahneye bu yorum....tama anam komserimizin baktıgı noktayı gördükte..güzel görünüyordu ....bakmasınmı..ki...karşıdaki mavi yav..afet afet..bide fıstıkolmuş ki o gün...
senin bana bu sahneyle ilgili bi yorumun vardı daha önceden öm ile....:img-hyste mavinin kıyafetininde komserimi cezbedecek noktalar olabilecegi idi..:happy0064
daha önce den haklı şimdi haksızsınız kardeşimmmm.....:img-hyste

3- ne yazacagımı bilemedim..bimesajı tekrar okuyayım..tamam şimdi hatırladım..
evet ilk izledigimde o bıcagın boyu benim yüzmde de bir gülmümseme oluşturdu..
öyle deme jasminsim ...o bıcak adamın namını yerlebir eder...

karakolda mesela şu diyalog geçebilirdi..

Ayşegül:ne olmuş çınar komsere..
bünyamin:dün gece bar da çizmişler adamı :img-hyste :img-hyste :img-hyste

4- bu sahne için benimde aklımı çeldin ya...yuuuuhhhh sana yuuuuhhhh...

jasmins
11-06-07, 02:52
jasminsssss

öncelikle bende maddeler oluşturayım daha havalı oluyor gibi....
başlıyorum bak

1- saatin farkındamısın sen mesajı 01 de yazmışsın ve gayet normal..deeeettt siz bunun için ayrıca tebrik eder teşekürlerimi kabul etmenizi arz ederim...

Teşekkürünüz kabul edilmiştir. :)

2-kardeşim...hu....hu....yapılırmı bu güzelim sahneye bu yorum....tama anam komserimizin baktıgı noktayı gördükte..güzel görünüyordu ....bakmasınmı..ki...karşıdaki mavi yav..afet afet..bide fıstıkolmuş ki o gün...
senin bana bu sahneyle ilgili bi yorumun vardı daha önceden öm ile.... mavinin kıyafetininde komserimi cezbedecek noktalar olabilecegi idi.
daha önce den haklı şimdi haksızsınız kardeşimmmm.....:img-hyste
Daha önceden haklı olupta şimdi neden haksız oldum orasını anlamış değilim. :icon_sorr Ama ne küsel görünüo Mavi'nin iç çamaşırı demi siyah siyah. Çok seksi. Acaba dantelli midir???:icon_whis:icon_whis

3- ne yazacagımı bilemedim..bimesajı tekrar okuyayım..tamam şimdi hatırladım..
evet ilk izledigimde o bıcagın boyu benim yüzmde de bir gülmümseme oluşturdu..
öyle deme jasminsim ...o bıcak adamın namını yerlebir eder...

karakolda mesela şu diyalog geçebilirdi..

Ayşegül:ne olmuş çınar komsere..
bünyamin:dün gece bar da çizmişler adamı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ya da şöyle bi diyalog;
Mavi: Abla şu doktorun numarası duruyo sende hala dimi???
Fulya: Niye kızım, neden soruyosun???
Mavi: Dün akşam barda bi olay çıktı ve Çınar'ı da bıçakladılar. Anlıycağın Çınar artık benim dünya ahiret ablam. Neydi şu doktorun numarası. Hıı???
Fulya: Hönkkkk!:img-fear2

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

M_I_L_I
11-06-07, 02:58
Ya da şöyle bi diyalog;
Mavi: Abla şu doktorun numarası duruyo sende hala dimi???
Fulya: Niye kızım, neden soruyosun???
Mavi: Dün akşam barda bi olay çıktı ve Çınar'ı da bıçakladılar. Anlıycağın Çınar artık benim dünya ahiret ablam. Neydi şu doktorun numarası. Hıı???
Fulya: Hönkkkk!:img-fear2

jasminsimmmmm, gece gece kopardin beni güzelim. Allahim ben artik iflah olmam :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bicak dyeip gecmiyweceksin, hasari büyük olabiliyormus :img-hyste Yazik Mavim ne yapardi ozaman yesil cadirlarda :icon_whis :img-hyste :img-hyste

jasmins
11-06-07, 03:05
jasminsimmmmm, gece gece kopardin beni güzelim. Allahim ben artik iflah olmam :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bicak dyeip gecmiyweceksin, hasari büyük olabiliyormus :img-hyste Yazik Mavim ne yapardi ozaman yesil cadirlarda :icon_whis :img-hyste :img-hyste

Ya yine bişeyler olurdu M_I_L_I'm ama o çok istedikleri kıvırcık saçlı kıza sahip olamazlardı. Bi çocuk evlatlık edinirlerdi ikisi de annelik yapardı.:img-hyste :img-hyste

M_I_L_I
11-06-07, 03:09
Pinar'dan aman pardon Cinardanda iyi anne olurdu hani :img-hyste :img-hyste yavru kusuuuuuummmmm diye esmer bir cocuga sarildigini düsünüyorumda :img-hyste bu gece pek bir aysecik modundayim zaten :icon_sorr eh güzelim evlat ederlerdi artikin, kara tasi bagirlarina basacaklari yoktu ya. Neyseki bicak kullanilmadi da su son karede üc kisi olabildiler ...

jasmins
11-06-07, 03:53
Aksağım yine patlattı repliği;
'Tuzağa düşmüş av gibi bakıyorsun' :img-hyste Bu arada Timuçin Esen'in oyunculuğunu birkez daha ayakta alkışlıyorum o ne biçim oyunculuktur, manyak şekilde komadan yeni uyanmış rolü yapıo. :happy0064

Bide diyorum hani Asmalı Konak'ta Seymen mayınlarda patlıyınca her yeri yanmıştı ya ama her yeri. Çınar'ımızın da heryeri ama heryerine zarar gelmiş olabilir. Ben gönüllü hemşire olurum krem falan sürülmesi gerekirse allah korusun.:icon_whis

'TNA' ya koptum. :)
Bu Ümit'in ağlamaları acaba sırf beni mi baydı yoksa başka bayılan varmııı??? 50 bölüm boyuncu viiykk viyyk sadece ağladı. :icon_mad:

blue&blue'm kulakların çınlasın. Mahmut yine 'Meaallihhh'ledi.:img-hyste

Çınar'ım hasta yatağında bilem 'Mavi mavi' diye değil de 'Maviğhh maviiğğhh' die sayıklıo.
Hele o Aylin'e ne demeli, allam bu kadın beni öldürücek. Hem başka adamın koynunda yakalandı hemde hala Çınar'ın yanında canım cicim deyip duruyy.:dito

Dinime küfreden müslüman olsa bari. 'O kız bi hırsız' mıy mıy mıy. Sen nesin. Hiç değilse hırsızlık şeylikten daha namuslu bi iş. Pis dönek.

Mavi, hastane girişinde polislerden nie saklanıo hala anlayamadım. Tamam polislerden nefret edio ama şimdi polisler Mavi'yi gördüklerinde ne yapıcaklar ki. 'aa sen Aksak'ın çetesindendin kesin hastanenin önünden bi araba kaldırmışsındır' deyip alıpta Selo'ya mı götürcekler. :bilmim

'Rahat bırakılırsa daha da iyi olucak inşallah' Ulan o zaman hiç iyileşemez bu adam. Sen onun tepesindeyken. :hıh

Mesuda Hanım'a da pes valla. O ne biçim 'yanına mı uğradın' demektir. Dövseydi veya küfür etseydi bence daha iyiydi.

Mavi'm, Fulya Ablasına dert yanarkene 'sanki ben mikrop saçıyorum ortalığa' dio ama mikrop saçmasa bile etrafını darmadağın edio. İlk önce yastığı attı sonra elindeki sümüklü mendilini.:img-hyste

Bu Çınar, Ayşegül'ün gayet normal sesle, hatta kısık bilem denilebilir geçmiş olsun dileklerini duyuyor ama Bünyamin ağzının içindeyken dediği 'Aşar Nakliyat' ı duymuyo. Bu nasıl yaman çelişkidir. :bilmim

M_I_L_I
11-06-07, 03:55
21. Bölüm ilk kismin yorumlari ...

Aksak kolunu uzatmis, tam Cinar'in fisini cekecek (:img-hyste), Cinar gözlerini aciyor, Aksak vazgeciyor. Eh iyi tamam anladik da, Aksagin ondan sonra, korkma aslan baskasinin yaraladigini yemez diyor ... eh kardesim, Cinar gözlerini acmasaydi ne yapacaktin sen? Gözlerini acti, simdi fisi cekmek yemiyor tabii ...

Benim bu sahnede en cok garibime giden, bir polisin arabasina bomba konulmus, sans eseri kurtulmus, bir ölü var ... simdi ise arabasina bomba konulan polisin odasina millet elini kolunu sallaya sallaya girebiliyor. Iyi hadi girildiginde görmedin, eh hemsire hic mi sasirmadin, gecenin bu saatinde sizin burda ne isiniz var siz kimsiniz diye.
Bide üstüne siz burda durun ben doktoru cagriyim diyor ... hani sizin isiniz bitmediyse rahat rahat bitirin dercesine ...

Ümit- Mavi - Ariza sahnesi ...

Bu bölümü ne zaman izlesem bu sahnede gözlerim dolar. O kadar icten agliyorku ... kimse bana kizmasin ama Maviyi hic böyle icten aglarken görmedim ben. Ne güzel agliyor ya. Karsimizda annesiz babasiz büyümüs bir genc kiz var. Babasini buluyor ama bu seferde yemedigi laf kalmiyor.
Para pul umrumda degil benim diyor, gercegi bilmek istiyorum, babami bilmek istiyorum ...
Kendini yarim hissediyor Ümit ... evet ona cok iyi bakmis, onu okutmus bir ablasi var ama yinede illa babasini tanimak istiyor. Bence cok iyi anlasilabilecek bir durum.

Bölümün devami yarin, uykusuzluktan ölüyorum :icon_sorr :img-blush

alamehmet
11-06-07, 04:02
Aksak bu bölümde Çınar’a diyor ya aslan başkasının yaraladığı hayvanı yemez…Evet başkasını yaraladığı hayvanı yemez ama yaralının ömrünü yer...Tamam serde delikanlılık bu lafa istinaden fiilen bir şey yapamıyor ama konuşa konuşa psikollik baskıyla bir şeyler yapayım diye uğraşıyor kanımca:img-hyste

Çınarda pek baygın bakıyor…Acaba kendinde miydi burada…Yani Aksağın yanında olduğunu kavrayabiliyormuydu...Yani sonradan hatırladımı ki Aksağın geldiğini?Yani böyle bir şey geçmişmiydi bölümlerde…
:img-hyste

Çok soru sordum yine....

Arıza'nın tna testine...Çok güldüm…Kirazım balım…Mavi içeri gidin bir diyince bir içeri bir dışarı off deyişi yokmu tam yemelik tam:img-eat:

Beni çok ama çok etkileyen sahne.. Ümit ve Mavi’nin konuşması…İlkokuldayken herkes annesini babasını anlatırdı birbirine...Ben hep sessiz kaldım yutkundum…Bu sahnede ben bittim…O kadar kendimi buldum ki sanırım ondan…:img-cray:

Nasıl bir ablam var bilmiyorum ama süper bir ablam var…Çok haklısın Ümit çok….Herkesin yanında böyle bir abla olsa keşke...

Ümit'in burdaki oyunculuğuna ben şapka çıkartıyorum...:happy0064 .Bu kadar mı güzel ağlanır....

Meaalihh….ve çözüm adamının :img-hyste konuşması…Ay ben çok güldüm:img-hyste

Biz akla ihtiyacı olana akıl veririz örnegin senin ihtiyacın varmı mealihhh:img-hyste

Mealih beyimiz kan olması artık diyince bay çözüm adamı cevap verir napcaktık kulağını mı çekecektik…:img-hyste

Aylin allahım sasomun o geçenlerde istediği saçını başını yolan yaratıktan acilen yana eklenmesini istiyorum…:img-help:

Ben Mavinin yerinde olsam bu kadar sakin olabilirmiydim bilmiyorum…Ayrıca resmen kapının dibinde yüksek sesle konuşuyorlar bunları…Çınar nasıl duymuyor ki…Neler oluyor Mağhvi diye kapıyı açsa Ayline ağzının payını verse diye bekliyorum ama nafile…

Aksak bu gece pek manidar geldi gözüme…Jiletin mavi gelcekmi demesine bende bilmiyorum mavi gelcekmi yoksa geçmiş mi demesi...

Mesude hanım teyze pek bir kıvrak…Aylin konusunda sürekli çelişkiler yaşıyor…Ama anlamadığım Mavi diyorki Çınar daha iyiymiş…Mesude teyze doğru daha iyi Aylin üzerine titriyor sağolsun diyor ve Mavi haklısınız diyor….:dito

Kim haklı Mavi,ne haklı,Aylin kim biliyorsun dimi Mavi,karşındaki kaynanan tamam Mavi ama herşeye he deme Mavi....Mavvvviiiiiiiiii....:dito

Burda siz o saçını başını yolan yaratığı koydum farzedin....

Devamı yarın...

anatoliaz
11-06-07, 10:00
Dün akşam sayfaya pek giremedim çünkü 28 ve 29. bölümleri izlemekle meşguldüm. Formumuzda tamda formundaymış yani :happy0064 Uzun süredir fark etmediğim bi şeyi fark ettim :) dizimiz bittiğinden beri ben kendi adıma söyliyim hep 1. bölümden 13. bölüme kadar olan kısım arasında gidip gelmişim :img-blush evet biliyorum bu yaptığım ayıp rezalet ama elimde değil beni affedin...:icon_sorr henüz 1. sezonu aşmayı başaramazsamda 28. ve 29. bölümle kendime gelmiş bulunuyorum. 28. bölümü izlerken fark etmiş bulunduğum bi şey daha varki oda 28. bölümde Mavi Çınar her ne kadar ayrıda olsa en umut veren bölümlerden biri olmuş. Mavinin yüzünde ayrılığın acısı okunuyo resmen. Sanırım Mavinin sevgisinin yoğunluğunu dizi boyunca en çok bu bölümde gördüm hissettim bu akşam 30. bölümü izlemeyi planlıyorum. Ahhh ne vardı sanki 30. bölümün son sahnesi gördüğümüz kötü bir rüya olsaydı..:img-pilot

alamehmet
11-06-07, 11:34
Siz dün akşam 21. bölümü izlemişiniz, bende 37. bölüme şöyle bir göz atayım dedim haberim olsaydı beraber izlerdik, okul önü buluşma sahnesini.

bbdbhb'm benim dün biz oraya gelemeden nakavt olduk:img-hyste uykuya yenik düştük...saso zaten baştan su koyu verdi....:img-hyste Bu akşam kısmetse kalan kısmını izleyip yorumlarımızı yapcaz...Artıkın eve kaçta gelirsek dimi:img-wink: :img-wink:

Mavi, Aksak'a "güvenliği çağırırım" diyor tam o sırada Komserimiz geliyor.
Aksak: “oooo vay vay vay güvenliğin alası kurulmuş bu müessesede, güvenlik diyince hop Çınar komiser geliyor, ne oldu maaşın yetmedi de ekstralara mı çıkıyorsun" :img-hyste

Bu kısımda Çınar'da Aksak'da çok iyi fırça yiyor...Ama bir yanlışın var Aksağın dediği ekstralar ekistralar olarak değişcek:img-hyste :img-hyste

Ama Çınar'ın dışarı çıkınca Aksağa dedikleri de ayrı güzel...

Sen acıdan ne anlarsın he...Senin işin gücün başkalarının acılarıyla dalga geçmek...Kendine bak sen asıl kendine..Sen kendin acınacak haldesin...Kenidini başkalarına sevdiremeden yaşlanan çaptan düşmüş bir hırsızsın..Kuru gürültüsün sen kuru gürültü:img-hyste :img-hyste

Bu bölümü fena halde izleyip didikleyesim geldi...Akşam 21in devamından sonra izliceğim bölüm belli oldu...Akşam 21'in devamına okul önündeki o muhteşem sarılmaya:img-cray: :img-cray: ...Başka yerde olmak istemiyorum ki demeye beklerim arkadaşlar:img-cray:

alamehmet
11-06-07, 12:05
Aksağım yine patlattı repliği;
'Tuzağa düşmüş av gibi bakıyorsun' :img-hyste Bu arada Timuçin Esen'in oyunculuğunu birkez daha ayakta alkışlıyorum o ne biçim oyunculuktur, manyak şekilde komadan yeni uyanmış rolü yapıo. :happy0064

:img-hyste :img-hyste

Cidden çok iyi yapıyor...O nasıl bir göz devirme,nasıl bir şuursuzluk halidir:happy0064

Bu Ümit'in ağlamaları acaba sırf beni mi baydı yoksa başka bayılan varmııı??? 50 bölüm boyuncu viiykk viyyk sadece ağladı. :icon_mad:

Evet çok ağladı ama napsın garibim...Ayrıca dün kü ağlama sahnesi için laf yok...Tek kelimeyle süperdi...O ağladı ben ağladım:img-cray:

Çınar'ım hasta yatağında bilem 'Mavi mavi' diye değil de 'Maviğhh maviiğğhh' die sayıklıo.

Yorum yapayım dedim ama yok gülmekten yapamıyorum...:img-hyste :img-hyste

Ben senle başa çıkamıyorum jasminsim vallahi çıkamıyorum:img-hyste

not:İki saatin kaldı hazırlan hadi:img-hyste

nilnisa
11-06-07, 13:04
21 HAZİRANDA NİKAHIMIZ VAR.....

hayır düşündüğünüz gibi 2.şansımı kullanmıyorum :img-grin2

canım arkadaşım,güzeller güzelim,hırsız polis'in bana kazandırdığı hazinelerden biri olan karamelam ZİNEDNAH 21 haziran'da mutluluğa imza atıyor.(bak hala bir şansın var zinednahım iyi düşün yakma kendini kendi elinle:img-grin2 )

mavimiz ve çınarımız bu tarihi hep kötü hatırlıyorlardır belki ama handem hep güzel hatırlayacak,inşallah(aksi durumda acısını nasılsa çıkaracaktır:img-wink: )

canım arkadaşıma mutluluklar dilerim....

mavi_ilay
11-06-07, 13:27
oh!!!sükürler olsun:en büyük sitresimi atlattım.her seferinde dile getirdiğim oks bitti.oldu bitti.2 saat içinde.simdi cok rahatım ve dertsiz tasasız yazadığınız güzel ve bir okadar komik esprili yorumlarınızı okuyorum.ağzınıza elinize klavyenize sağlık.böyle devamedin.benim yazma gibi bir yeteneğim olmadığı için okumakla idare ediyorum işte.

_heraa_
11-06-07, 13:51
canım zinnednahla şimdi ben de konuştum 21 haziran a çok sevindim hemşerime yakışır bir tarih...allah mutluluklar versin,herşey gönlünce olsun diyorum tatlı arkadaşım..

:happy0064 :happy0064 bye :good:

duar
11-06-07, 13:53

canım arkadaşım,güzeller güzelim,hırsız polis'in bana kazandırdığı hazinelerden biri olan karamelam ZİNEDNAH 21 haziran'da mutluluğa imza atıyor.(bak hala bir şansın var zinednahım iyi düşün yakma kendini kendi elinle:img-grin2 )

mavimiz ve çınarımız bu tarihi hep kötü hatırlıyorlardır belki ama handem hep güzel hatırlayacak,inşallah(aksi durumda acısını nasılsa çıkaracaktır:img-wink: )

Demek 21 Haziran....

En uzun gün... Efsane çiftimiz bu güzel günün kıymetini bilemedi ama bilenlere ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bu günde benim evlilik yıldönümüm. Biseydim 10 gün daha beklerdim de 8 sene sonra daha da anlam kazanmış bir yıldönüm kutlardım....

Sevgili zinednah, sana "sonsuzluk kadar" güzel günler dilerim..

alamehmet
11-06-07, 13:59

Çok güzel bir haber bu...Darısı ben dahil bütün bekarların başına desem taşa tutulmam dimi:img-hyste

Sevgili zinednah umarım bir ömür boyu çok ama çok mutlu olursunuz...Tarih seçimi gerçekten çok güzel....Senin için bugün çifte anlamlı olcak bundan sonra...

Sevgili duar nice mutlu 8 senelere inşallah...Yıldönümünüz kutlu olsunbye

nilnisa
11-06-07, 14:15
Demek 21 Haziran....

En uzun gün...

yaa evet,o zamanlar mavi'ye hep söylemek istemiştim hiç insan en uzun günü istermi,en uzun gece varken!!! :img-grin2 (hatta söz konusu çınar olunca insan kutuplara yerleşir bile altı ay gece olayı bakımından:img-blush) diye ona diyemedim ama tabi ki zinednahıma söyledim emin olabilirsiniz..:img-wink:

pardon duarcım atlamışım(araya çınar girince bende bir alıklık oluyor ki sorma gitsin:img-wink: ) yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve aşk dolu günler geçirmeniz dileğiyle...

demetarss
11-06-07, 14:15
Aaa ben de nerede bizim güzel Zinednahımız diyorum demek evlilik telaşesindeymiş.. Allah kolaylık versin canım, ne güzel bir tarih seçmişsin. En uzun günde başlayan sevgi yolculuğunuz ömrünüzce sürsün...

Duarım yaban gülü tohumum, sana da nice aşk dolu yıllar dilerim:img-wink:

_heraa_
11-06-07, 14:22
bak arkadaşım 21 hazirandan önce benden sana birkaç tavsiye olacak;

1)sakın nikahtan önce adı aksak olan biriyle sakın buluşma:img-yes:
2)sakın ince belli bardakta çay içme:img-hyste
3)sakın büyük siyah bir arabaya binme....:icon_sorr

daha ne diyem....anladın sen onu...:img-yes:

seni kocaman öpüyorum canım

duar
11-06-07, 14:31
yaa evet,o zamanlar mavi'ye hep söylemek istemiştim hiç insan en uzun günü istermi,en uzun gece varken!!! :img-grin2 (hatta söz konusu çınar olunca insan kutuplara yerleşir bile altı ay gece olayı bakımından:img-blush) diye ona diyemedim ama tabi ki zinednahıma söyledim emin olabilirsiniz..:img-wink:

pardon duarcım atlamışım(araya çınar girince bende bir alıklık oluyor ki sorma gitsin:img-wink: ) yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve aşk dolu günler geçirmeniz dileğiyle...

Vuslatwoman'ım gelmişken yazayım dedim.

Vuslatla ilgili nedir beni rahatsız eden diye düşünürken aklıma geldi de....

Şİmdi vuslattan önceki sahneyi düşünelim. Mavi durup dururken ortada hiç de romantik bir an yokken görevmişcesine olsun da bitsin der gibi " ben artık hiç bir şeyden korkmuyorum senin karın olmak istiyorum." diyor. Çınar'da hayatının anlamı buymuş sadece bunu bekliyormuş gibi hemen görev adamı edasıyla görev başına geçiyor ve Mavi'yi öpüyor....

Yani, ne ortamdaki romantizmden, ne de kavgadan, doğan bir aşk kokusu ve devamında vuslata giden bir yol var. Planlı programlı duygudan arındırılmış bir durum var.

Yani vuslatın yeri değil de vuslattaki duygusuzluk beni rahatsız eden....

Sen nedersin vuslatwoman'ım????

Yani şu sorgu odasındaki sahne benzeri bir sahnenin devamın da olsaydı bu vuslat ya da romantik bir akşam yemeğinin ortasında.... Samanlık seyran olmaz mıydı???:img-wink:

NOT: Tebrikler için teşekkürler. Bu akşam biri yeni sünnet olmuş diğeri cadılığının doruğunda iki çocuğa bakacak bir arkadaş var mı aranız da????:icon_whis:img-yes:

eftelya61
11-06-07, 14:49
Sevgili duar, yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun.. Nice nice yılları hep birlikte devirmeniz dileğiyle..

Sevgili zinednah, ee hayırlı olsun darısı evlenmeyi düşünen tüm bekarların başına.. 21 Haziran bizim için kutsal gündü şimdi çifte kavrulmuş oldu sayende ve ileride evlilik yıldönümünüze eşin unutsa bile (umarım hiçbir zaman unutmaz) bu forumdaki hiçbir forumdaş unutmayacaktır..

Not: duar valla ben bakardım ama maalesef İstanbul bana çok uzak:icon_sorr

meline
11-06-07, 14:54

Şİmdi vuslattan önceki sahneyi düşünelim. Mavi durup dururken ortada hiç de romantik bir an yokken görevmişcesine olsun da bitsin der gibi " ben artık hiç bir şeyden korkmuyorum senin karın olmak istiyorum." diyor. Çınar'da hayatının anlamı buymuş sadece bunu bekliyormuş gibi hemen görev adamı edasıyla görev başına geçiyor ve Mavi'yi öpüyor....

Yani, ne ortamdaki romantizmden, ne de kavgadan, doğan bir aşk kokusu ve devamında vuslata giden bir yol var. Planlı programlı duygudan arındırılmış bir durum var.

Yani şu sorgu odasındaki sahne benzeri bir sahnenin devamın da olsaydı bu vuslat ya da romantik bir akşam yemeğinin ortasında.... Samanlık seyran olmaz mıydı???:img-wink:

NOT: Tebrikler için teşekkürler. Bu akşam biri yeni sünnet olmuş diğeri cadılığının doruğunda iki çocuğa bakacak bir arkadaş var mı aranız da????:icon_whis:img-yes:

Ben bakarım,, karşılığında 19 temmuzu bize ayıracaksın ama.......:img-wink:

Sevgili arkadaşım evlilik yıldönümünüz hayırlara vesile olsun..Romantizm dolu havai fişekleri sizlerin üstünde patlasın...Eros,, seni hırsız eşini polis yapsın..sonra sizi birbirinize çarptırsın...ömrünüzün kalanını bay ve bayan Smith heyecanında geçirin...

Sevgili zinednah sana temennim ise,,, yol yakınken vazgeç bu sevdadan....:img-help:

şaka şaka...bari siz hakkını verin 21 haziran'ın...ama ben de seçmem gerekse 21 aralık'ı seçerdim,, tabii sevgili nilnisa'nın ön koşulunun gerçekleşmesi durumunda...:img-in_lo

_heraa_
11-06-07, 14:56
sevgili arkadaşım yıldönümünüzü ben de kutluyorum nice uzun senelere...

çocuklara gelince yakın olsa valla ben de bakardım zaten kızımdan alışığım.problem olmazdı ama işte nasip,allah kolaylık versin canım...bye

duar
11-06-07, 15:00
Ben bakarım,, karşılığında 19 temmuzu bize ayıracaksın ama.......:img-wink:

Sevgili arkadaşım evlilik yıldönümünüz hayırlara vesile olsun..Romantizm dolu havai fişekleri sizlerin üstünde patlasın...Eros,, seni hırsız eşini polis yapsın..sonra sizi birbirinize çarptırsın...ömrünüzün kalanını bay ve bayan Smith heyecanında geçirin...

Sevgili zinednah sana temennim ise,,, yol yakınken vazgeç bu sevdadan....:img-help:

şaka şaka...bari siz hakkını verin 21 haziran'ın...ama ben de seçmem gerekse 21 aralık'ı seçerdim,, tabii sevgili nilnisa'nın ön koşulunun gerçekleşmesi durumunda...:img-in_lo

Heyecan, aşk... daha ne isterim... Ne güzel dilekler bunlar böyle...

Tamam canım 19 Temmuz biraz zor olacak ama senin için ayarlamaya çalışırım. Ama oğlumun uslanmış olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. :img-hyste

Bu arada İzmir'e gelemeyen arkadaşlar için Bir hafta sonra İstanbul'da bir piknik mi yapsak acaba?????

NOT:Biraz önce bir daha organizasyon yapmayacağım dedim bir arkadaşa....

saso
11-06-07, 15:05
duar a daha nice mutlu senelere ...:happy0064

zinednahıma da mutluluklar dilerim...:happy0064 ayakkabısının altına forumdaki bekarları yazmayı unutmaz dimi ....:img-hyste

demetarss
11-06-07, 15:10

Duarım, yıldönümü kelebeğim birincisi ben çocuklara zevkle bakarım zaten çok özledim onları ama izmite getirmen gerekiyor:icon_whis

İkincisi adına vuslat dediğimiz çadır gösterisi aklımda kaldığı kadarıyla durduk yere icat olmadı. Bay ve bayan Çakmak olmanın resmiyet gayriresmiyeti üzerine yapılan konuşma sonrası Mavimiz artık resmiyetin benim için önemi yok, hatta korkum da yok göreve hazırım edasıyla lafa girdi ki ben o pasaportları istemesinin bile bu sonuca bağlanmak üzere atılmış bir adım olduğu kanaatindeyim...

Son olarak senin organizasyonculuğu bırakacağına bana söylediğin anda inanmamıştım zaten:) Piknik haberlerini bekliyorum..

Sevgiler...

gülüm_su
11-06-07, 15:16
Sevgili duar yıldönümünüz kutlu olsun eşinle ve çocuklarınla mutlu,sağlıklı uzun bir hayat geçirin inşaallah.

Haziran ayını sevmişimdir hep hayatımdaki ilk leri hep bu ayda yaşamışım.
26 haziran benimde evlilik yıldönümüm,21 haziran en uzungün ise bir kadının sahip olabileceği belkide en muhteşem duyguyu annelik duygusunu ilk kez yaşadığım gün.Zeynomun doğduğu gün.

zinednah sağolasın Mavi & Çınar çiftinden göremediğimiz düğünü HP ailesine buraya emek veren birisi olarak armağan ettiğin için sonsuz mutluluklar sana, Sevgiler.

duar
11-06-07, 15:18
Duarım, yıldönümü kelebeğim birincisi ben çocuklara zevkle bakarım zaten çok özledim onları ama izmite getirmen gerekiyor:icon_whis

İkincisi adına vuslat dediğimiz çadır gösterisi aklımda kaldığı kadarıyla durduk yere icat olmadı. Bay ve bayan Çakmak olmanın resmiyet gayriresmiyeti üzerine yapılan konuşma sonrası Mavimiz artık resmiyetin benim için önemi yok, hatta korkum da yok göreve hazırım edasıyla lafa girdi ki ben o pasaportları istemesinin bile bu sonuca bağlanmak üzere atılmış bir adım olduğu kanaatindeyim...

Son olarak senin organizasyonculuğu bırakacağına bana söylediğin anda inanmamıştım zaten:) Piknik haberlerini bekliyorum..

Sevgiler...

Tüm tebrikler için teşekkürler sevgili forumdaşlarım....Ben de kendime aşk dolu yıllar diliyorum...:img-hyste Hem şu şarkı sözündeki gibi "" hem sevgilim olsun herkes bilsin hem de her gün yeni bir aşk yaşasam"" kıvamında :img-hyste :img-hyste

Ben de onu diyorum sevgili demetarss tamamen mekanik bir vuslat izledik. Sanki sürekli uzay mekiği havalanacak gibi "" vuslata 5 saniye, vuslata 4 saniye, vuslata 3 saniye ....."" herşey başından belliydi. Yani gidişat...

Doğal akışın da olsaydı herşey.... Şaşırsaydık. """Susadım"" gibi ""Dayanamıyorum"" gibi....

Neden yazıyorum tüm bunları????

Hani bizim için yeni projeleri varmış ya oradaki vuslatlar için fikir olmasını amaçlıyorum. Yani tamamen kendim için bizim için....:icon_whis

NOT: Hala izlendiğini sanan saf forum kişisi....

zeytine-35
11-06-07, 15:27
selamlar hanımlar
foruma girmeyeli ne güzel gelişmeler olmuş
sevgili zinednahımız namı diğer karemelamız:img-wink: evleniyormuş hemde
harika bir tarihte 21 haziranda :happy0064 :happy0064
mavi bir kadın olarak tarih seçimini müstakbel eşine bırakmamış .........
tebrikler mutluluk ve aşkla dolu bir hayat diliyorum ...........

duarcım nice mutlu senelere arkadaşım 10 günlük farkın lafı mı olur
bak benim sesim bile çıkmıyor 190 gün fark var arada :img-blush
bizde eskidik nikah mı tazelesek ne yapsak.........

edit: çocukları gönder canım ben havaalanında karşılarım izmir dönüşü alırsın
bize de değişiklik olur çok seviniriz ama gelirken hunilerimizi de
getirin :icon_whis

nilnisa
11-06-07, 15:32

vallahi ben neler derim de,artık faydası yok...

o sahne sadece ve sadece 'bu da olmadı denmesin ' diye çekilmiş ve de senaristlerin ne hikmetse nikah takıntısının bariz belli olduğu bir sahnedir...

vallahi ben vuslatwoman diye kendime ad versemde hiç olmamış bir vuslatı bu sakil,eğreti sahneye tercih ederdim.

hele de ardından gelen o muhteşem,gelmiş geçmiş en romantik aşk repliği İYİ MİSİN? sorusu beni benden almıştır.yani adamı illa bu şekilde konuşturacaktınız bari ;mağvii,bir sigara yakayımmı? dedirtseydiniz.en azından durumdan keyfi bir sonuç çıkmış derdik.

töbe..töbe yav duarım gene sordun soruyu,söylettin kötüyü:img-wink:

not:bu arada özlemişim burayı...

nilnisa
11-06-07, 15:39
biri piknik mi dedi?

bu organizasyonun içinde göl,ördek,kaz varsa ben yokum...

kalbim dayanmaz:icon_sorr

yada daha kötüsü garip hayvanatları sıkıştırp,orada neler oldu??? sorularıda sorabilirim:img-hyste

duar
11-06-07, 15:45
biri piknik mi dedi?

bu organizasyonun içinde göl,ördek,kaz varsa ben yokum...

kalbim dayanmaz:icon_sorr

yada daha kötüsü garip hayvanatları sıkıştırp,orada neler oldu??? sorularıda sorabilirim:img-hyste

Benim düşündüğüm yerde de bolca kaz ve ördek vardı....

Hayvanların doğal dengesini bozmamak adına mekan değişikliğine gitsek hiç fena olmayacak...:img-hyste :img-hyste

Tüm kutlamalar için teşekkür ederim kucak dolusu sevgiler....

lighttez
11-06-07, 15:54
Zinednah'cım,
ben seni kliplerinden, imzalı avatarlarından tanıyorum daha çok...Valla helal ne diyim, sen onca klibi vs hazırlarken iyi kıvırmışsın valla.. ben evleniirken iki ayağım bir pabuçta..:img-hyste :img-hyste ...sen 10 parmağında on marifet... :good:
şimdiden tebrikler... umarım herşey dilediğiniz gibi gerçekleşir. aşk dolu bir hayat yaşarsınız...:happy0064 Bi takım dileklere de katılmamak elde diil... şöleki... ince belli bardaktan bişi içme, cipti bisikletti hiçbişeye binme, hukukun olan insanlarla bi süre görüşme:img-hyste :img-hyste ...

Duar'cım
Nice nice yıllara...umarım evliliğin aşkla doludizgin devam eder... :img-in_lo

not:Bu arada piknik fikrine bayıldım...
sevgiler...

dilekce
11-06-07, 16:17
Naman Tanrım burası ne güzel coşmuş,,zinednah evleniyor. duar yıldönümünü kutluyor.. Birileri taktikler verip diğeri gel ben ettim sen etmelerde hukukları karıştırmama ince belli bardaklarda çay içmeme telkinlerinde...
İyi de ben şimdi ne yana atayum bu bedeni..Hani olanı var olmayanı var..Birileri darısı başlara diyordu ya..O darıdan bir tane alabilir miyim? :img-hyste Bir de ben çok yakışıksızlık almazsa bir şeydiyebilirmiyim..
Ben susamak, dayanamamak ve hatta iyi olmak istiyorum yaaaaa...:img-hyste

Zinednah kardeşim bol ...ben sana aşığım.,...... daha ne diyebilirim ki...li günler:img-yes:
Duar sana da ömrünün sonuna kadar mutlu yıldönümleri dilerimmm:img-yes:

edut: Zinednah artık düğün görüntülerinle birlikte mavi li çınarlıı bir kliplede seni buralarda görmek isteriz..:img-wink:

zinednah
11-06-07, 16:58
ay ay ay ben size ne diyim o kadar duygulandım ki anlatamam

canım nilnisam haberi vermiş dostlarıma bye
tarih hepimiz için çok önemli dimi bu tarihi ayarlamak benim içinde çok kolay olmadı inanın...
mutluluğumu paylaşan tüm güzel yürekli Hırsız Polis ailesine şükranlarımı gönderiyorum gönül hep birlikte olmayı dilerdi ama farklı bir nikah yapmak istedik bu sebeple nikahımız aile üyelerinden de uzak Kapadokyada sadece ikimizin bulunacağı bi törenle gerçekleşecek bu sebeple sizlerin bedenen yanımda olması İMKANSIZ ama hepinizin 21 Haziranda kalbinin benimle çarpacağını biliyorum :img-yes:
iyiki varsınız dertler sizlerle paylaşılınca kayboluyor mutluluklar sizlerle paylaşılınca büyüyüp çoğalıyor
telefon eden, özel mesaj gönderen forumdan güzel dileklerini kuşların kanadına koyup bana gönderen tüm dostlarıma binlerce teşekkür...

Hepinizi sevgilerimle kucaklıyorum....
Hepinizi çok seviyorum...
iyiki buradayız...

Ömrünüze bereket....

Duarım nice nice senelere inşallah allah sevdiklerinle birlikte daha nice evlilik yıldönümleri nasip etsin...

selma23
11-06-07, 17:00
zinednah evleniomuş hah?bu forum daha ne düğünlere şenliklere sahne olur inşallah.bi yastıkta kocayın!!!bu söze çok sinir olurum niye yazdım bende bilmiom şimdi bi yastık diye bişey mi kaldı sanki. çifter elyaf yumuşacık kuştüyü çifter çifter yastıkta yatıyo artık.tamam tek yastıkta bile yatılcak olsa niye kocanıyo ki.gencecik yatmak varken Allah ihtiyarlatmasın diye dua etmek varken niye kocayın deniyo.çok asabiyim bugün çoookkk!!!!

duar cım sende bi yastıkta kocamaya devam edersin dicektim ki yukardaki paragraf geldi aklıma .evlilik üzerine söylenen bütün iyi dilekler senin olur inşallah.ümarım dahaa çok kutlarsınız yıldönümlerinizi.

bu arada dilekce nin darı ısteği benim içinde geçerli.darı, mısır, koçan ne olursa artık kabulümdür ya.

"biim bbaamm bboomm çatlasın düşmanlar benimde artık bi sevgilim var" diyesim var ama yok ya yok.

çoooğğkkk asabiyyyğğiiim bugün çoooğğkkk!!!!

HASRETTTTTT
11-06-07, 17:11
evlenenler evlilik yıldönümünü kutlayanlar allahım yarebbimm inşallah benim boşanmamı da kutlarız inşallah buralardaa:img-hyste

kurabiyem perilerin bacaları var
denizlerin handeleri
evlen evlen gör dünya kaç bucak
allahtan memleketimin adli mahkemeleri varr

zinednah
11-06-07, 18:08
evlenenler evlilik yıldönümünü kutlayanlar allahım yarebbimm inşallah benim boşanmamı da kutlarız inşallah buralardaa:img-hyste

kurabiyem perilerin bacaları var
denizlerin handeleri
evlen evlen gör dünya kaç bucak
allahtan memleketimin adli mahkemeleri varr

saol be bacım
nikah üstü çok iyi gitti bu mani valla
:img-hyste :img-hyste
esenden de bu beklenir tabe ötesini sormak yanlış:happy0064

ucurtmam
11-06-07, 23:17
.........NOT: Hala izlendiğini sanan saf forum kişisi....

Ya ne cok guldum bu yazdiğına anlatamam.
Tam da bizi özetlemişsin :img-yes:

"Onlar" bu sayfaları takip etmeyi birinci sezon sonunda bırakmışlar, baksana kitaptaki yorumların çoğu 2005 den, bir kaç tane de 2006 dan var.

Giden gitti, dizi bitti, oyuncular oynadıkları karakterleri unutalı aylar oldu, başka başka projelere yelken açtılar, biz ve bizim gibi bir grup zırdeli, çılgın ve birazcık da !!!! duygusal hatun aynen tam gaz devam. Birisi bizi artık tutup, silkeleyip sarssa da "uyanın aaa, bitti çocuğum bitti" dese (o da bize sökmez ya hadi neyse:icon_whis )

Duar'cım, nice mutlu ve sağlıklı yılları eşinle geçirmen dileklerimle, yuvanızdan kahkaha ve neşe eksik olmasın.

Zinednah'cım aaaa, ama kambersiz dugun mu olur hem de 21 Haziran'da? Dugun yapsaydın, biz de kalkıp gelseydik, orada "İmkansız Aşk", "Yarım bıraktın" vs. gibi her türlü HP şarkısını bağıra çağıra soylesek, "Ararım, Sorarım" diye de kalkıp oynasaydık, tüm dost ve aile eşrafın tarafından esefle kınanmana sebep olsaydık:img-hyste ...

Sana da sevgilinle mutluluk ve sağlık dolu, upuzun bir ömür dilerim. Hayırlı uğurlu olsun güzel arkadaşım..

Herkese sevgiler..

çariçe
11-06-07, 23:24
DESPERATELY HOUSEWİVES :img-hyste

Hepinize merhabalar.

maviözlem
12-06-07, 00:04
Az önce Tim´in sayfasinda gezinirken bir habere rastladim, galiba kendisi yeni bir proje icin calisiyormus, en azindan öyle algiladim...Herneyse bunda birsey yok tabiki, yalniz ne bileyim icim tuhaf oldu, sanirim kendimizi kasmamiza gerek yok hp den kurtulmak adina, eminim ki basrol oyuncularindan herhangi biri baska bir takimin icinde belirdigi an, ekranimizdan bize el salladigi vakit, hirsiz-polisten sonsuza kadar kurtulacagiz.:icon_sorr

Bulundugu mekanda masasi oldukca kalabalikmis, büyük bir ihtimalle tiyatro arkadaslarindan olusan bir grup olsa gerek, sarkilar söylenmis, Timucin kahkahalarla gülüyormus ...

Sanirim mavi & yesil olarak adlandirdigimiz renkler ayri dünyalarin renkleri...
Disardan bakilinca bir, ama yakindan bakilinca ise iki insan görünüyor...ne dersiniz artik yakindan bakalimmi??

jasmins
12-06-07, 01:09
Az önce Tim´in sayfasinda gezinirken bir habere rastladim, galiba kendisi yeni bir proje icin calisiyormus, en azindan öyle algiladim...Herneyse bunda birsey yok tabiki, yalniz ne bileyim icim tuhaf oldu, sanirim kendimizi kasmamiza gerek yok hp den kurtulmak adina, eminim ki basrol oyuncularindan herhangi biri baska bir takimin icinde belirdigi an, ekranimizdan bize el salladigi vakit, hirsiz-polisten sonsuza kadar kurtulacagiz.:icon_sorr

Bulundugu mekanda masasi oldukca kalabalikmis, büyük bir ihtimalle tiyatro arkadaslarindan olusan bir grup olsa gerek, sarkilar söylenmis, Timucin kahkahalarla gülüyormus ...

Sanirim mavi & yesil olarak adlandirdigimiz renkler ayri dünyalarin renkleri...
Disardan bakilinca bir, ama yakindan bakilinca ise iki insan görünüyor...ne dersiniz artik yakindan bakalimmi??

maviözlem;
Bugün bende gördüm tim'i ama hiç öyle fazlaca gülüp eğlenmiodu. Hatta bi ara ağzını sonuna kadar açmış esniodu. İnsan ağzını kapatır ayıp ayıp!!!:fighting2 Küçük diline kadar gördüm. Ama Devinciğim pek bi neşeliydi maşallah.:img-heh: Yerinde duramıodu, oturduğu sandalyenin üstünde zıp zıp zıplıodu tabi o zıplarken benim aklıma başka şeyler geldi ama neysaaaa!!!:icon_whis
Tim çok tipsiz adamlarla takılıo. Herhalde karizması daha da göze çarpsın diye. Yanındakiler sönük kalıo mecbur herkes ona bakmak zorunda kalıo.:img-hyste Yanına kim geldi??? Dur söyliyim canım,,,
İlker Aksum, Tuncer Salman. Hatta Tuncer Bey, Devinciğimin geldiğini görmediği için Devinciğim ona küçük ama çok komik bi şaka yaptı.:icon_sorr :icon_sorr Ne mi yaptı??? Arkasından gelip gözlerini kapadı ve ben kimim bil bakalım yaptı??? Onlar şakalaşırkene Tim'i görmenizi isterdim. Surat beş karış karnını doyurmakla uğraşıo. İnsan fanfinifonu gelmiş 'hoşgeldin hayatım' falan der. Sanki 'yine nie geldi bu' der kibin bakıodu. :) Bide uzun saçlı bi adam vardı tabağındaki köfteleri illa masadakilere yedirmeye çalışıodu. :img-hyste Çok çıtkırıldım bişeydi. Hatta Devin'in dudak kenarından öptü. Yanlış mı görüyorum acaba dedim ama görmüyodum fakat Devin'in ablası olduğu belli. Hafif kırık bişiydi.:img-hyste Neyse ya çenem düştü. Bu kadar işte. Ama ben artık bi hafta falan Hırsız Polis izleyemem. Her izlemeye çalıştığımda Tim'in ağzı, dişleri, küçük dili ve nefes borusu gelir gözümün önüne.:img-hyste :img-hyste

alamehmet
12-06-07, 01:17
maviözlem;
Bugün bende gördüm tim'i ama hiç öyle fazlaca gülüp eğlenmiodu. Hatta bi ara ağzını sonuna kadar açmış esniodu. İnsan ağzını kapatır ayıp ayıp!!!:fighting2 Küçük diline kadar gördüm. Ama Devinciğim pek bi neşeliydi maşallah.:img-heh: Yerinde duramıodu, oturduğu sandalyenin üstünde zıp zıp zıplıodu tabi o zıplarken benim aklıma başka şeyler geldi ama neysaaaa!!!:icon_whis
Tim çok tipsiz adamlarla takılıo. Herhalde karizması daha da göze çarpsın diye. Yanındakiler sönük kalıo mecbur herkes ona bakmak zorunda kalıo.:img-hyste Yanına kim geldi??? Dur söyliyim canım,,,
İlker Aksum, Tuncer Salman. Hatta Tuncer Bey, Devinciğimin geldiğini görmediği için Devinciğim ona küçük ama çok komik bi şaka yaptı.:icon_sorr :icon_sorr Ne mi yaptı??? Arkasından gelip gözlerini kapadı ve ben kimim bil bakalım yaptı??? Onlar şakalaşırkene Tim'i görmenizi isterdim. Surat beş karış karnını doyurmakla uğraşıo. İnsan fanfinifonu gelmiş 'hoşgeldin hayatım' falan der. Sanki 'yine nie geldi bu' der kibin bakıodu. :) Bide uzun saçlı bi adam vardı tabağındaki köfteleri illa masadakilere yedirmeye çalışıodu. :img-hyste Çok çıtkırıldım bişeydi. Hatta Devin'in dudak kenarından öptü. Yanlış mı görüyorum acaba dedim ama görmüyodum fakat Devin'in ablası olduğu belli. Hafif kırık bişiydi.:img-hyste Neyse ya çenem düştü. Bu kadar işte. Ama ben artık bi hafta falan Hırsız Polis izleyemem. Her izlemeye çalıştığımda Tim'in ağzı, dişleri, küçük dili ve nefes borusu gelir gözümün önüne.:img-hyste

Canım benim sen şimdi bu kadar şeyi nasıl takip ettin ben onu anlamadım...Kanımca sen bizi dinlememişsin hiç...Boşa konuşmuşuz:img-hyste

Ama şu kararttığın yerlere imzamı atıyorum...Atmamam ayıp olur.Farkedilmeyecek gibi değildi...:img-hyste

jasmins
12-06-07, 01:32
Canım benim sen şimdi bu kadar şeyi nasıl takip ettin ben onu anlamadım...Kanımca sen bizi dinlememişsin hiç...Boşa konuşmuşuz:img-hyste

Ama şu kararttığın yerlere imzamı atıyorum...Atmamam ayıp olur.Farkedilmeyecek gibi değildi...:img-hyste

Kulaklarımla sizi dinledim, kaçamak gözlerle de onları izledim. Zaten Tim'i fazla göremedim görme alanımı bbdbhb ile LOSTRİS kapatıodu. :img-hyste Bide o masa da ben bi kişinin kahkahasını duydum o kişi de İlker Aksum. Hala kulaklarımda kahkahasının sesi. Ve şu an bende gülüyorum. Ama ağzını kapatıodu allah için. Bazıları gibi açmıodu.:icon_whis

briserie
12-06-07, 08:31
sabah sabah aklıma geldi mutlaka yazayım dedim
dün baktım hep ilk sezonu izliyorum dedim 48 i izleyeyim. Çınarın uçak biletleriyle geldiği sahnede MAvi biletleri eli,ne alır
-Ben hiç uçağa binmedim der
Çınar sorar
-Korkuyormusun
-İnsan bilmediği şeyden korkarmı
o cümle beni 43. bölüme götürdü birden malum vuslat girişimini korkuyorumla katleden MAvi Hanıma sormak istiyorum bilmediğin şeyden korkmuyorsan neden Çınardan korktun
canım oda dururken çadırda güreş tutmak çok mu hoşuna gitti?
ay sinir oldum gene

selma23
12-06-07, 10:24
dün tmc nin bi başka dizisinin final bölümü vardı içim eriye eriye seyrettim son dakikilarını.bize göstermedikleri maviyle çınarın kızını, bölümler önce verdiler o çiftin kucağına.en sonunda başroldeki çift bebeklerinin öğleden sonra uykusuya ilgili tartışıyolardı.nasıl bi özendim sormayın.maviyle çınarın bebekleri ile ilgili, bi konuda uzlaşamadıklarını görmek çok isterdim ama nasip değilmiş daha doğrusu nasip oldurtmadılar.

en sonunda o son yazısını görmekte çok içimi burktu, o dizinin müptelası olduğumdan filan değil ama gözlerim doldu birden.hırsız poliste avutanım çoktu iyikide öyleymiş hani.ben final bölümünde hiç ağlamamıştım.

üff ya bütün dizilerde mutlu bitiyo çok üzülüyorum.neden bilmiyorumda hırsız polis bitelden içime bi gaddarlık çöktü, diziler mutlu bitince bi fena oluyorum.böyle herkes ölü ölüverse öyle sincek içime.

alevalev_25_
12-06-07, 11:48
sevgili zinednah'cım..
al yanaklı güzel arkadaşım..

dün sayfaya hiç bakamamıştım ve yeni gördüm mutlu haberi.
güzel arkadaşım öncelikle seni ve sevgili nişanlını tebrik etmek isterim.
umarım herşey gönlünüzce olur.
dünyanın en uzun günü 21 Haziran'da yeni bir hayata atacağınız ilk adımın mutluluk ve AŞK'la dolu upuzun olmasını dilerim...

her daim mutlu olmanız ve AŞKınızın hiç bitmemesi dileğiyle!!!

alevalev_25_
12-06-07, 11:59
sevgili duar'cım..

seninde evlilik yıl dönümünüz şimdiden kutlu olsun.
eşin & minik Çınar & minik Mavi ile mutluluğunuzun her daim olması dileğiylee..
nice nice 8 - 18 - 28 - 38 - 48 ........... yıllara inşallahh...

bu arada yine bir piknik söz konusu olmuş...
ne zaman ve nerede?
bol ördekli, kazlı, yeşilin ve mavinin en koyusunun olduğu bir yerde olması isteğimdir. ama neyse mekan yer önemli değil zaten. önemli olan hep bir arada olabilmek değil mi?

en kısa zamanda detaylı bilgi bekliyorum / bekliyoruz sevgili organizatör duar.

alamehmet
12-06-07, 12:34
dün baktım hep ilk sezonu izliyorum dedim 48 i izleyeyim. Çınarın uçak biletleriyle geldiği sahnede MAvi biletleri eli,ne alır
Çınar sorar
-Korkuyormusun
o cümle beni 43. bölüme götürdü birden malum vuslat girişimini korkuyorumla katleden MAvi Hanıma sormak istiyorum bilmediğin şeyden korkmuyorsan neden Çınardan korktun
ay sinir oldum gene

Şimdi ben buna cevap vercem ama korkuyorum:icon_sorr .Bu konu bir ara gündeme gelmiş bende aynen senin gibi yazmıştım....:img-yes:

Buraya kadar söylediklerimde korkacak birşey yok ama şimdi bana bu konuda başka bir yorum getiren bir forumcanım vardı ve ben kim olduğunu hatırlayamadım...Eğer bu seferde maviözlemse beni forumun en ücra köşelerine atınız:img-hyste :img-hyste

Bizim düşüncemizin aksi düşüncesi de orda Mavinin insan bilmediği şeyden korkar mı dediği değilde insan binmediği şeyden korkarmı olması:img-help:

maviözlem
12-06-07, 13:43
Jasmins; gözlemlediklerini paylastigin icin tesekkürler, keske bu yazini daha erken okuyabilseydim, ve böylelikle günüm kurtulurdu.:icon_sorr

Nasil icim acidi bir bilsen, baskasinin mutluluguna üzülüyorum ya, daha ne diye bilerim ki...hirsiz&polis atesinde yanacagim cehennemde.:img-yes:

yasasin :)

alamehmet; seninde belirttigin gibi bu " bilmedigi birseyden korkmamak" mevzusuna deginmistik zamaninda...ve dogal olarak bu iki sahneyi kiyaslamistik; yani ucaga binme korkusunun konusuldugu sahne ve ilk cinsel deneyim kazanmaya yönelik sahne...

Efendim ben bu olaya bir aciklik getirmek istiyorum, dogru bir tespit olusu tartisilir ama benim fikrim sudur; Mavinin ucak mevzusunda ki düsüncelerine katiliyorum, insan bilmedigi birseyden korkmaz, yalnizca bir fikir sahibi oldugu birseyden korkmaya baslar ve bunu dile getirir...

24. no´lu odanin önünde Mavi korkmus olduguna dair en ufak bir belirtiyi bize yansitmismiydi, hayir...neden, cünkü en ufak bir fikri yoktu onu neler bekledigine dair, bu yüzden cok rahatti ve sadece arzulari etrafini sarmisti.:img-wink:

ama....ne zaman is ciddiyete dogru uzaninca kendisini geri cekti, cünkü korktu, bir fikir sahibi olmustu artik, yani eskisiyle oranla artik bilmedigi birsey degildi bu mevzu...

bu mudur, budur :)

turborobot
12-06-07, 15:35
Çınar sorar
-Korkuyormusun
ay sinir oldum gene

bu konu hakkinda uzun süredir görüsümü yazmak istemistim. arkadaslar ucak korkusuyla mavinin korkusunu karsilastirmislar.sizce mavi cinari bilmiyormiyordu hi
Aksine cok iyi bildigi icin korkmustur.cinar ne zaman askin hararetiyle yaklastiysa mavi uzaklasmistir(SUSADIM GIBI)bahaneler sunmustur.cinar yumusak yaklastigin da mutlu sona ulasilmistir.( vuslat) tlf kapatalimmi ve perdelerde de cinar maviye daha yumusak yaklasmis karsiligini almis ama koca cenesini tutamamistir .mavi cinari bildigi icin korkmustur.:good: :img-yes: :img-yes:

maviözlem
12-06-07, 15:51
az önce 42. bölümü izledim...
paylasmak istedigim sahneler var, ilk önce gülümseten sahneler olsun; Ariza ve Nermin Mert´i okuldan almak üzere birlikte yürüyorlar, Ariza Nermine gece Mert´in kendisini sayikladigindan bahsediyor...

-kötü bir rüya idi galiba ama yinede senin icinde olman iyi. :)

...ve Jiletin boks macerasi, Aksak´in verdigi önerilerle ve sonrasinda Arsen ve Yakubun katilmalariyla cok bizden, samimi, sicak bir sahne ile karsi karsiyayiz...
Birde suna deginmek istiyorum Jilet ve Ümitle ilgili söyleki; kitapta bu aska deginmisler ya " Ümit ile hirsiz cetesinin en genc elemani Jilet arasindaki genclik askin yakiciligi" diyerekten...Ben hicbir zaman bu iliskiyi ask diye nitelendiremem, bu ikili arasinda gecen sahnelerin yaraticilari nasil olurda bu iliskiyi yakici bir ask olarak degerlendirirler, aklim almiyor...Bu iliski bende söyle bir izlenim yaratti hep; birbirleriyle iyi konusan ve hos vakit geciren iyi birer arkadas, hepsi bu...Ümiti canlandiran karakterin basarisiz olmasi ile alakalidir belkide, cünkü ben hep Ümidin cani pahasina sevmek orada kalsin, Jileti görmeye tahammül bile edemedigini zannettigim cok zamanlar olmustur... Aslinda demekki yazmak, yaratmak kavrami basli basina bir basari saglamiyor, bir giysi olarak ele alirsak daha anlasilir olur, bu dikilmis elbisenin hakkini veremedigi icin sevgili Ümit, birsekilde elbisenin tasarlandigi insanlar tarafindan görsel anlamda yüklenilmis beklentilere cevap veremedi, yani elbiseyi layikiyla tasiyamadi...demekki son noktayi herdaim oyuncu koyarmis, bunu simdi daha iyi anliyorum...her projenin altinda muhakkak bir oyuncunun imzasi olmali, olmaliki bir ekip gercek anlamda basarili olabilsin...Bu hikayeyi hayata gecirirken yakici bir genclik aski izlenimini sunmak istediler...ama kesinlikle alakasi yoktu...

ve son sahne...tanrim!...Mavi ve Cinar arasinda gecen konusma;

(mavi) - hirsiz kelimesini duydugun an bana olan nefretin tazeleniyor!.....

(cinar) - belkide haklisin!

Bu sahneyi izledikten hemen sonra basimi duvarlara vurdugum anlari gayet net ve acik hatirliyorum, aradan bir süre gecmesini bekledikten sonra ilk defa bugün tekrar seyrettigimde yine ilk defa edindigim duygularin paslanmadigini sizlere rahatlikla söyleyebilirim...Kizginim cok kizginim...anlam veremedigim bir sahne belirmis karsimda ve ben belkide hayatimda ilk defa bu kadar yogun soru isaretleriyle bogusuyorum hirsiz-polise dair...

Maviye kizginim; Cinarin ondan nefret ettigini nasil savunur??!!

Cinara kizginim; Mavinin bu sözlerinin üzerine nasil basini öne egerek, ayaklarini seyretmekle gecirir bu an´i ve agzindan dökülen iki kelime, "belkide haklisin" , olur!!??

Senaristlere kizginim; Mavi ve Cinarin birbirinden nefret ettigini nasil kabul ederler ve bu fikirlerini bu kadar rahat birsekilde kaleme alip bizlere layik görürler..

Bu fikir farzedelimki Gaye hanimdan cikti, Nese hanim bunu nasil kabul ediyor, aklim almiyor...farzedelimki bu fikir sengillerin ortak düsüncesi olarak karsimizda belirmek üzere yazildi, cizildi peki ya diger senaristler ( Serif Erol, Gülden Cakir, Emine Algan) bu grubun diger temsilcileri nasil olur da herhangi bir itirazda bulunmazlar...aklim gercekten almiyor...5 kisi oturmuslar ve Cinarin Maviye duydugu bir nefretin oldugunu, ve her iki kahramininda bu gercegin farkinda olduklarini üsenmeden yazip, önümüze koyabildiler...anlamiyorum, belkide anlamak istemiyorum bilmiyorum...ama gercekten mantigima sigmiyor, olmuyor...tipki Cinarin bu aska sahip cikmayi beceremedigi gibi bende bu isin icinden cikmayi beceremiyorum...:icon_sorr

deren1970
12-06-07, 16:07
Hanımlar Merhaba
Birkaç gündür yoksa bir hafta mı oldu (yok canım:img-hyste ) neyse efendin oldu işte biraz foruma girip yazamadım. Özür dilerim:img-yes: Çok beğendim ya organizasyonunuzu tutturdum (biliyorsunuz beyaz gelinciğede yazıyorum ben:img-yes: ) bizde buluşalım,tanışalım diye:img-wink: organizasyon işleriyle boğuştum (aman ne organizasyon ne organizasyon:img-hyste )
Buradan tanıdığım canım kardeşlerim alev_alev_25, tuğbay, ayperi81 geldide buluşmaya, buluşma buluşma sayıldı:img-hyste
Neyse kızlar sayenizde ikinci buluşmada katılım yüksek olucak sanırsam (sayenizde tabiii:happy0064 )
Neyse bize ne, yada boşver demezseniz, yada sonucu bizi ilgilendirmiyor demezseniz biraz önce adres vereceğim amma gecce.com diye bir site var. Magazin sitesi:img-wink: orada bir anket var en başarılı bulduğunuz oyuncu diye malum şahıs Çınar Timuçin Esen'inde adı var şu ana oy oranı %20
belki oy vermek istersiniz.
NOT: Dün bizimde dizi SON'landı maalesef:icon_sorr ha memnunmuyuz sondan, tabi ki hayır. TMC dizilerinin genel sonu gibiydi. Siz en azından yönetmenleri, ışıkçıları bile gördünüz. Biz öyle mi bol bol sponsor reklamından dizi yönetmen,senarist,ışıkçı hak getire

ehlocan
12-06-07, 16:28
Başlık bölüm yorumlarından çok uzak olmaya başladı...Çok fazla özel muhabbet,karşılıklı yazışma sözkonusu...Gereken özeni göstereceğinizi umuyoruz...Aynı durum devam ettiği takdirde başlığı geçici bir süre kilitlemek durumunda kalacağız..

saso
12-06-07, 16:29
az önce 42. bölümü izledim...
paylasmak istedigim sahneler var, ilk önce gülümseten sahneler olsun; Ariza ve Nermin Mert´i okuldan almak üzere birlikte yürüyorlar, Ariza Nermine gece Mert´in kendisini sayikladigindan bahsediyor...

-kötü bir rüya idi galiba ama yinede senin icinde olman iyi. :)

...ve Jiletin boks macerasi, Aksak´in verdigi önerilerle ve sonrasinda Arsen ve Yakubun katilmalariyla cok bizden, samimi, sicak bir sahne ile karsi karsiyayiz...
Birde suna deginmek istiyorum Jilet ve Ümitle ilgili söyleki; kitapta bu aska deginmisler ya " Ümit ile hirsiz cetesinin en genc elemani Jilet arasindaki genclik askin yakiciligi" diyerekten...Ben hicbir zaman bu iliskiyi ask diye nitelendiremem, bu ikili arasinda gecen sahnelerin yaraticilari nasil olurda bu iliskiyi yakici bir ask olarak degerlendirirler, aklim almiyor...Bu iliski bende söyle bir izlenim yaratti hep; birbirleriyle iyi konusan ve hos vakit geciren iyi birer arkadas, hepsi bu...Ümiti canlandiran karakterin basarisiz olmasi ile alakalidir belkide, cünkü ben hep Ümidin cani pahasina sevmek orada kalsin, Jileti görmeye tahammül bile edemedigini zannettigim cok zamanlar olmustur... Aslinda demekki yazmak, yaratmak kavrami basli basina bir basari saglamiyor, bir giysi olarak ele alirsak daha anlasilir olur, bu dikilmis elbisenin hakkini veremedigi icin sevgili Ümit, birsekilde elbisenin tasarlandigi insanlar tarafindan görsel anlamda yüklenilmis beklentilere cevap veremedi, yani elbiseyi layikiyla tasiyamadi...demekki son noktayi herdaim oyuncu koyarmis, bunu simdi daha iyi anliyorum...her projenin altinda muhakkak bir oyuncunun imzasi olmali, olmaliki bir ekip gercek anlamda basarili olabilsin...Bu hikayeyi hayata gecirirken yakici bir genclik aski izlenimini sunmak istediler...ama kesinlikle alakasi yoktu...

maviözlemim....
o karartıgım sahneler benimde hep gülümseyerek izledigim sahneler idi...

ki aksagın verdigi taktigi takdir etmemek mümkün degil...:img-hyste sonuç nedir...BAŞARI..demek ki mantıklı ve başarılı bir taktikmiş....:good:

ama maviözlemim...
ümit ile ilgili sözlerin için de
belki kitab da ki ümit jilet aşkını yanlış tanımladılar....:img-yes:

ümit e bu kadar başarız demek haksızlık..ki ben hiç başarısız olarak görmedim...hatta tambir zamane gençligi...(ben de çok büyügüm ya :img-hyste ...ümit karakterini kız kardeşimden bilirim...:icon_evil )

aksak ile olan sahne...ve arızanın ölüm haberini aldıgı fulya ablayla olan sahnesi...ki jiletli her sahne bana çok doga gelmiştir ümit...jilet gibi bir sevgili..ümit gibi bir kız....bu aşk yada arkadaşlık :img-wink: bu kadar tatlı ve dogal olabilirdi...

gbi geliyor...bence yani...:)

askacısı_
12-06-07, 18:06
yaaaaaaa inanmıyorum allahım sana şükürler olsun hırsız polis euro dede şimdi oynuyo :)o kadar güzelki oınları tekrar görmek:)

nilya_tim
12-06-07, 18:10
yaaaaaaa inanmıyorum allahım sana şükürler olsun hırsız polis euro dede şimdi oynuyo :)o kadar güzelki oınları tekrar görmek:)

evet cnm ksaç kere izlesem bile yine o ilk heyecsan var içinde çok mutluyum cnm yaaa

xKubrax
12-06-07, 18:34
Suan asagidan Cinarin, Mavinin, Aksagin sesleri geliyor.. Ben bi an hayalmi kuruyorum dedim, delirdimmi dedim ama kardesimin cirtlak sesi ile yanilmadigimi anladim.. Kubraaaaaaa Hirsiz Polissss!! ben yerimden sicrayip kosa kosa indim Fulya ve Mavi konusuyor, 1 kac dakika merdivenin uzerinde dikilip baktim, duygulanmadim diil hani 3 aydir ilk defa izliyorum, 3 aydir ilk defa onlari goruyorum.. Ama fazla surmedi kendime geldim, nasil asagiya indiysem oylece yukari ciktim.. Ben bu saaten sonra bi daha sanmamki izliyebilim.. Ama ne demisler buyuk konusmicaksin! bi bakmissin yarin izlemeye baslamissim gelip burda bolum yorumlari yapmissim, belkide gece seruvenlerinde katilmissim alamehmet ve sasonun.. olurmu olur yani..

DipNot - HPnin sizde biraktiklari (yanilmiyorsam) basliginda yazdigim bi mesaj vardi aylar once.. Dizifilm.com derigisinde yer aldigini duyunca cok sevindim, demekki gercekten HPnin bende biraktiklari bi hayli fazlaymis.. Dergide yer alan diger isimleride tebrik ediyorum, ve herkesin duygularini paylastiginiz icin tesekkur ediyorum.. Ve tabi dergide HP icin bi bolum ayiran DizifilmAdmin'e cok tesekkur ediyorum..

sevimli.girl
12-06-07, 21:26
bugün kanal d'nin eurosunda izledim.
bilirsiniz ben bayılırım bu diziye.
bu dizide sinirimi bozan diğer şey. adam evde hasta karısını ve çocuklarını bırakıyor. sevgilisinin evine geliyor. yiyo içiyo eğleniyo. sonra kadını bırakıp evdeki hasta karısına dönüyo.

böyle şeyleride normalmiş gibi seyredelim ya hiç öemli değil.

saso
12-06-07, 22:40
nasıl ya sadece şimdi mi?
yoksa hafta içi her gün bu saatlerde mi?
eee ben bi bakıp geleyim:)

not:saso:img-polic bak kalbim beni buraya sürükledi:)

:img-cray::img-cray:

biliyordum zaten....aklın AS de ama kalbin burda....:img-wink:
bu arada avatar ve imzan yakıyor KESKİN NİŞANCııııımmmmmm:happy0064

bu gece hangi bölüm izlesek diye düşünenler varsa 28. bölümü izleyelim miiiiiiiiiii:img-blush
bugun bi ara hp dosyasını karıştırırken gözüm 28 e takıldı da...ümit ve jilet sahnesini gördüm....:img-pilot mavi ve çınar yan yana degiller ama aşklarının büyüklügünü en çok hissettiren bölümlerden biriydi..

yeter bukadar 28. bölüm reklamı....:img-yes:

askacısı_
12-06-07, 22:53
ya çok farkı bi heyecan bu içim çok kötü oldu ya gülimmi ağlımmi şaşırdım:(
aptal gibi oldum :)ama çok güzeldi timuçini ve özlemi yeniden görmek tamda bişeylerden ümidimi kesmişken:)

alamehmet
12-06-07, 23:04
:img-cray::img-cray:

biliyordum zaten....aklın AS de ama kalbin burda....:img-wink:
bu arada avatar ve imzan yakıyor KESKİN NİŞANCııııımmmmmm:happy0064

bu gece hangi bölüm izlesek diye düşünenler varsa 28. bölümü izleyelim miiiiiiiiiii:img-blush
bugun bi ara hp dosyasını karıştırırken gözüm 28 e takıldı da...ümit ve jilet sahnesini gördüm....:img-pilot mavi ve çınar yan yana degiller ama aşklarının büyüklügünü en çok hissettiren bölümlerden biriydi..

yeter bukadar 28. bölüm reklamı....:img-yes:

Aaaaa sasom ayıp ettin tabiki de izleyelim...Sorduğun soruya bak ama saat kaçta hıı...Belki bu gece bize katılmak isteyen bizimle yorum yapmak isteyen arkadaşlar olabilir dimi:img-yes:

jasmins
12-06-07, 23:10
Aaaaa sasom ayıp ettin tabiki de izleyelim...Sorduğun soruya bak ama saat kaçta hıı...Belki bu gece bize katılmak isteyen bizimle yorum yapmak isteyen arkadaşlar olabilir dimi:img-yes:

Bende izlemek istiorum ama bende 28. bölüm yokkiiii!!!:icon_sorr :icon_sorr

Demek ki yorum yapamıycam. Neysa size iyi izlemeler.:icon_sorr

misskrueger
12-06-07, 23:47
Bende izlemek istiorum ama bende 28. bölüm yokkiiii!!!:icon_sorr :icon_sorr

Demek ki yorum yapamıycam. Neysa size iyi izlemeler.:icon_sorr

jasminsim canım yanlız degilsin.Bende de 28.bölüm yok ne yazikki izleyemeyecegim ama burdaki yorumları keyifle okuyorum yüreginize saglık...

benek 35
12-06-07, 23:53
Şimdi malum diziye gözüm takıldı ve malum kızımız gelinliğini giymiş geliyor.Esas oğlan çınar gibi dışarı bakıyor ve kız gelince başını çevirip bakıyor.Sahne aynı,roller aynı ama oyunculuk kıyaslamak bile ayıp olur:img-yes: Nerde o çınarın insanın içini yakan bakışları nerde bunun donuk bakışları,nerde mavimizin o muhteşem güzelliği nerde bı kızın yapmacık halleri.Allahın ya yapamıyorsunuz bari aynı sahneyi koymayında rezilliğiniz belli olmasın.

alamehmet
12-06-07, 23:57
13.bölüm özeti

ÇINAR ÇETEYİ ÇÖKERTECEK Mİ?

Mavi’yi kurtarmak için Aksak hakkında ifade vermesini isteyen Çınar, Mavi buna yanaşmayınca meseleyi kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir. Artık çeteyi çökertmek ve Aksak’ı hapse tıkmak için her yolu deneyecektir.

Çınar’ın, yakaladığı hırsızı elinden kaçırmasına inanmayan başkomiser Selahattin ise işin aslını öğrenmeye kararlıdır. Çabaları, Selahattin’i adım adım Mavi’ye doğru götürmektedir.

Kendini kapana kısılmış hisseden Mavi’nin durumu ise fecidir. Çınar’a gidip her şeyi anlattığı için Fulya’yla, neler yaşadığının farkında bile olmayan manikürcü arkadaşı Gülay’la bile arası açılır.

Bu arada ölen karısı Gülten’in mektubuyla rahatlamış olan Hayri ile Fulya için yeni bir hayat başlamıştır. Kardeşine yardımcı olmak için hamallık yapmaya başlayan Arıza’nın karşısına da yeni bir fırsat çıkar.

Aşklarının gücüyle her şeyi yapacaklarına inanan Çınar’ın kararlılığı, sonunda Mavi’ye de umut verir. İki genç yepyeni bir hayatın eşiğindedir artık. Ancak planını son aşamaya kadar başarıyla götüren Çınar’ın hiç hesaba katmadığı bir şey vardır…

:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

Hırsız-Polis, soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 21.45’te Kanal D’de.:img-cray: :img-cray:

Bu bölüm kaçmaz!:img-cray: :img-cray:

Bu kısmı eklememem mi gerekiyordu...Hıhı evet ama ben özeti ekliyim diye özet sayfasına girip sonunu da okuyunca ağlak moda geçtim herkes de geçsin istedim...:img-cray:

Kötümüyüm evet...:img-yes: Ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum:icon_sorr

misskrueger
13-06-07, 00:02
Şimdi malum diziye gözüm takıldı ve malum kızımız gelinliğini giymiş geliyor.Esas oğlan çınar gibi dışarı bakıyor ve kız gelince başını çevirip bakıyor.Sahne aynı,roller aynı ama oyunculuk kıyaslamak bile ayıp olur:img-yes: Nerde o çınarın insanın içini yakan bakışları nerde bunun donuk bakışları,nerde mavimizin o muhteşem güzelliği nerde bı kızın yapmacık halleri.Allahın ya yapamıyorsunuz bari aynı sahneyi koymayında rezilliğiniz belli olmasın.

Bencede.Az önce kanalları gezerken malum dizide bir sahne takıldı gözüme.Hatırlasanız 25.bölümün sonunda çınar ve mavi'nin piknik yaptıkları sahnede hani yüzlerini yakınlaştırıp burun buruna geldikleri ve güzel güzel güldükleri sahnenin aynısını gördüm.Acaba benmi abartıyorum yoksa taklitlerimizden sakınmalımıyız...

anatoliaz
13-06-07, 00:10
28. bölümü izleyelim derken bu yapilirmi ya alemehmetim yıktın yaktın kavurdun...
:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
evet kötüsün sen kötü....
:icon_sorr :icon_sorr
13. bölümün özti ve hp nin yeni bölümlerinden mahrum geçen 13. haftamız..ya bizim dizimizle kıyaslanamacak diziler bile daha yeni yeni filan yaparken 13 hafta önceden final yaptık bu revamıydı bize hı soruyorum size yazık değilmiydi bize nasıl kıydılar ay kabuk bağlamaya yüz tutmuş yaram yine kanadı yaaaa....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ben bi 29 yapayım bari 28 yetmez bana...:sad53:

jasmins
13-06-07, 02:29
28. bölümün başı işte herzaman ki gibi tipik Mavi hareketleri. Çınar'dan ayrılınca başlıyo bahar temizliğine. Sonra beni değil de başkasını sevseydi lakırdıları...

Tam telefona bakmaya giderkene başı dönüo, işte Mavi'nin hamilelik belirtileri demeyi o kadar çok isterdim ki. Amaaa nerdeeee bizimkilerde öyle faaliyet. Bizimkilerin yanardağı sönmüş. Keşkem Etna kadar faaliyetli bi yanardağ olsalarmış o zaman ingiltere de kendi çocuklarına kreş açmak zorunda kalırlardı.

Yakup'a da çok güldüm dorusu. Soruya bakın sayın seyirciler;
'Mavi iyi misin?'
Evet iyi, sadece zevk için kendini yerlere attı. Maalesef onun böyle kötü bi alışkanlığı var aklına estikçe kendini yere bırakıo. Allam ya bu senaristler çok güzel replikler yazmakla beraber çokta absürd replikler yazabiliolar.

Al sana bitane daha mantık hatası;
'Ne o fısır fısır ne konuşuyosunuz' Hiçbirzaman Ayşegül ile Bünyamin'in konuşmalarına kulak kabartmayan, gözlemlemeyen kosmerim birden pür dikkat kesildi. Hem onane Ayşegül ile Bünyamin'in ne konuştuğundan. Herkesi kendi kibin zannedio herhal. Belkim çocuk yapmayı planlıyolar, belkim Ayşegül, Bünyamin'e şöyle diyörr:
Ayşegül: Testin sonucu negatif çıktı.
Bünyamin: O zaman bu gece de çalışmalara devam...:)

Allam hala Yakoppp 'iyi misin' deyi soruyyy. Çıldırıcimmmm. İyi iyi zıpkın kibin maşallah hatta ondan gözleri ölü balık gibi bakıo.

Bak doktorum ne küsell soruyyy.
'Uykular nasıı' deyi. İyi deil, hatta evlendikten sonra da iyi olacağını sanmıyorum. Gündüz iş, gece iş. Yine tansiyonu düşer dicem bu kızın ama yediği şeyler var allahtan.:icon_whis

'Sende mi öcüden korkuosun hala' Ah kirazım ahh halanın korktuğu o kadar çok şey var ki. Saymakla bitmez.
Ve Fulya hanım teyze cevap verdi işte. 'Senin halan hiçbişeyden korkmaz AŞK'tan başka. Hadi beeeeee! die bağırasım var. Gördük canım gördük.

Çınarcığım eve geldi ve televizyonu açtı ordaki konuşmalar çok hoşuma gitti. Hatta azıcık beni koparttı da diebiliriz.
-Acınız var mı??
Çınar'ın yüz ifadesi...
-Peki bana problemin ne olduğunu anlatabilir misiniz??
Çınar'ın gözleri...
-Bacaklarımı hissetmiyorum!
-Bacaklarını hissetmiyormuş ve her yerde kan var.
Çınar'ın televizyonu kapatışı...:img-hyste

Çınar meyhaneye gelip masaya oturduktan sonra biraz daha kafasını döndürüp Yakup'a bakmaya çalışırsa boynu kopcak allah korusun. Sanki hiç görmediği adamlar. Tek tek Aksak ile Yakup'un yüzlerinin her noktasını hafızasına alıyo sankim. Oturmadan önce de bakabilirdi. İnsan kendisine çin işkencesi yapar mı??? :bilmim Demek ki yapıomuş...

Aksak: Burda gördün içiyoruz....
Gördü tabi aksak görmez olur mu??? Dedim ya boynu kopcaktı garibimin.:)

Hiiii! Arıza, kardeşine Domuz dediiii. Ne gadder ayıpppp... Bi insan bi insana domuz demez günah günah. Çınar kibin şey deseydi ya. 'Demir gibi, ışık gibi...' Ama Domuz gibi olmadı, yakıştıramadım.
Allam sanki Mavi'nin arızadan kalır yanı varmış. O da kendini berbat bi fare gibi hissediyomuş. Berbat bi fare de nasıl olunur hiç bilmiyorum. Çok merak ettim acaba nasıl bi duygu. Domuz oldun bari, sende kendine lağım faresi gibi hissediyorum deseydin...:img-hyste

Şimdi size dünyanın en zor sorusunu sorcam, sıkı durun???
Çınar pastayı üflerkene acaba ne dilek tuttu???:icon_whis
Tahmin etmesi ne kadar zor değil mi??? Size bu kadar zor soru sormamalıydım. Ayıp bana...

Ay bu Ümit hala viyyykkk lio yaaaa. Offff...:img-lazy:

Aylin kendine yeni koca bulmuş, eski kocasına anlatıyo. Eski kocası da 'eee' deyi tepki verio.
Aylin'in repliğinin devamını ben getirim istedim.
Aylin: Eee si beni kıskanıomusun Çınar...
Çınar: :img-swoon

Bide demio mu 'kusura bakma kalkmam lazım beklio da...' Çınar'ın acaba 'hayır sen benimsin başkasının olamazsın ya benimsin ya da kara toprağın' demesini mi beklio acaba???:bilmim

Şincik alamehmet'im, bbdbhb'm ve tuğbay'ım size bikaç sorum olcek;
Mavi'nin Çınar'a hazırladığı anahtarlığı sizce benim rüyalarıma girer mi girmez mi?
Ben orda olsam o anahtarlığı almama (kapmama) oranım sizce yüzde kaçtır???
Ve asıl önemli soru allah izin verirse bana bidaha ki buluşmamız da kim nazar boncuklu anahtarlık getircek???:icon_sorr
Getiren olmassa ben gelemem maalesef. Şimdiden size iyi eğlenceler...

Benden bu gecelik bu kadar. 28. bölümün hepsine yorum yapamadım ama hepsine yaptım kibin bişi işte. Gerisini sasomla alamehmetim getirsin.

Ben annemi özledimmmm!!!:img-cray:

saso
13-06-07, 02:58
bugun benim özel istegim üzerine 28.bölümü izliyoruz
alamehmet kesinde jasminsin ilzyecegine dair bir rivayet var...anatoliazıda bekledik....

bu arada çok zor bölümlerden bir..okadar çok sahne varki...seyirci yani biz hiçbirini atlayamıyoruz...her sahneye bişeyler yazalım istiyoruz(m)

bayagı uzun bir yorum olacak...hazırlıklı olun:img-wink:

ilk sahne evde temizlik var...strese birebir..yalnız çekim içinde olsa maviye tümevi temizlettiler..
yer sildi..toz aldı ..cam sildi...

çamaşır konuna hep degindik ..renkli ve beyazlar bir arada....
ki astıgı ilk çamaşır arızanın tişörtü...:img-pilot
allahım bu dizide bu sahnedeki eşyalardan sorumlu kişileri tebrik etmek istiyorum...nasıl bir devamlılıktır... benim 1-9-24 ve hatırlayamadıgım bir bölümde daha olan nevresim takımım gibi.... :happy0064
yada ben mi başka dizilerde dikkat etmedim bu işe...

yakup -mavi sahnesi...yakup maviye boncukları verir...
mavi tam giderken bayılır ve yakup birilerinde yardım ister..
birader yardım edermisiniz...

sondaki iz takısı hep benim kullagımı tırmalamıştır...yakup hiç bu traz konuşmadı ki...belkide çete dışı ya da kadro dışı fazadiyalogu olmadıgı için dikkat çekti..
belkide yakup özünde bu kadar kibar vbir adam..tamam kibar...biride ...konuşurken bu kadar ince konuşan degildi deee... :img-yes:

karkolda dogum günü hediyesine karar verilme çabaları.
ayşegül siyahne güzel yakışıyor dedi yaaaa..
adama herşey yakışıyor be ayşegülüm....:icon_whis

bu arada çınara da yuuuuuhhh yani..
ayşegül ve bünyamin fıs fıs konuşuyorlarmış....ne o öyle fıs fıs mış..
komserim...karı koca onlar....sanane :img-hyste

aksak jlet sahnesi..
jilet:şuramda bi matkap var vır vır oyuyor beni abi.
aksak:aşk var ya aşk kızamık hastalıgına benzer..ne kadar geç yakalanırsan o kadar agır olur....

jilet:yani
aksak:yani..... uzatmaaaaa :img-hyste

jilet karakteri bu dizinin neşesi..herzaman gülümseten yüzü..kiraz..gülay..mahide gibi...:good:
daghandan başkasını haya edemiyorum bu karakter(hoş diger karakterleri de tabi... )

jilet turizmin yemek getirdig sahneninneyinden bahsedeyim...
jilet show luk bir sahne..arızanında show a katkılarını unutmayalım:happy0064

edit:jasmins izlemişte yorumlamış bileeemmmmm

alamehmet
13-06-07, 03:10
Kirazım elma şekerim ya çok tatlı…Çok yorulmuşmuş….Bir şeker bişey yeselermiş…Bende seni yesem…:img-eat:

Mavi diyor dünyada en çok sevmek istediğim insanın canını yakmak çok kötü bir şey…Evet işte bu doğru ayrı kalarak kendinden onu mahrum ederek ona en büyük acıyı veriyorsun zaten…Artık bunu yapmak istemiyorum diyor….Yapma o zaman Mavi git ve sarıl ona….

Telefon çaldığında Mavinin başının dönmesi sırasında ben normal bir insan olmadığımı anladım…Evet ben anormal bir insanım…:img-yes: Ah dedim Mavi ve Çınar evlenmiş mutlu bit yuvaları var Mavi hamile ve bu baş dönmesi onun belirtileri olsaydı:img-cray:

Normal bir insan bu sahnede bunu düşünürmü hıı??

Yakupla buluşuyorlar.Yakup kendini affettirmeye çalışıyor elinde hissiyatımca(ay nasıl bir kelime oldu o öyle)çok güzel bir şeyin yapılmasına vesile olcak boncuklar veriyor Maviye…

Mavi:ayy çok güzeller…
Ben:Evet ama daha güzel olan bir şey var..
Mavi:hım neymiş o
ben:sensin sen:img-hyste

Anlamadığım bir yer birkaç ay öncede anlamamıştım şimdi izleyince hala anlayamamış olduğumu fark ettim…Yakup Mavi bayıldığında kucaklayıp kaldırmak yerine neden çevreden yardım istiyor…O kadar mı ağır kız yani…

Aksaktan bir şey daha öğrendim…

Aşk kizamuk hastalığına benzermiş ne kadar geç yakalanırsan o kadar ağır geçer…

Kiraz soruyor…Sende mi öcüden korkuyorsun hala….Fulya abla cevap verir senin halan hiçbişiden korkmaz aşktan başka….Yaaa tabi…

Ben bu bölümde yine farlettim ki ben Çınarn aşk acısı çeken halini pek seviyormuşum…Boş bir eve gelmek istemeyen…Başını yastığa yalnız koymak istemeyen…Sabahları kendi başına uyanmak istemeyen Maviyi özleyen,mavi kokusunu özleyen haliyle bir giriş yapıyor evine…Sonra atıyor kendini dışarıya ve benim bayıldığım bir sahne geliyor arkasından…Ama az sonra ilk önce Mavinin evine gidiyoruz…

Arıza ve Mavi konuşması…Benim bildiğim mavi domuz gibidir.:img-hyste Allahım o nasıl bir benzetmedir…:img-hyste

Çıktım şimdi mavinin evinden…Aksak ve Çınar konuşmalarından en sevdiğim konuşma diyebileceğim kısma geldim…

Aksak;
Bu Mavinin dalları sana sana kadar uzanmış olabilir ama kökü bende…Benim topraklarımda büyüdü o …Ben verdim onun güneşini ben verdim onun suyunu,gşlgesini de ben verdim….Se ne yapmaya çalışıyorsun…O kızı köklerinden koparmaya çalışıyorsun…Olmaz…Niye…Çünkü köksüz ağaç kurur yaşayamaz…

Çınar;
Kurumaz…Alırsın daha güzel daha bereketli bir toprağa ekersin…Bir bakmışsın tomurcuklanmış,meyvelerini vermiş(veremedi işte verdirmediler….O bereketli topraklara bile ekmiceklerdi de sağolsunlar son anda ektiler):img-cray:

Bunun üzerine Aksak vurucu hamleyi yapıyor…Neden hastalandı o zaman Mavi neden doktorlara gitti..Demek senin aşkın ona iyi gelmiyor belli ki diyor…

Burada ben Timuçinin oyunculuğuna tekrar hayran oluyorum…O nasıl bir yıkılmaktır o anda…İçindekini nasıl dışa vurmaktır…

Aksağa o kadar nefret beslemesine rağmen bir an her şeyi bir kenara atıp nasıl bir sen gittin gördün mü demektir…O anda sadece Mavinin nasıl olduğu önemliydi…Karşısındakinin Aksak olmasının hiçbir önemi yoktu…

Ben bu bölümde Aylinle Çınar konuşmasına fena halde taktım

Aylin başka bir adamla birlikte olduğunu söylediğinde Çınar hafif bozuldumu yoksa bana mı öyle geldi.Başlarda çok neşeli olmasa da Aylin masadan kalkarken ki kadar da suratsız değildi…Ama evet evet ben yanılmıyorum Çınar bunu öğrenince ne için bozuldu bilemicem ama bozuldu…(ay amma çok bozuldu dedim sasom affet beni biraz gözüne sokar gibi oldu)

Birde ne düşündüm bu bölümde verdiği gömlek ve geçen bölümlerde verdiği kazak ne oldu…Hiç giydimi ki…Giydiyse de Mavi bunların Aylin tarafından hediye edilmiş olduğunu bildi mi??

Akşam ki yemeğe geldim…Allahım deli oldum…Adam aşk acısı çekiyor…Biliyorsunuz…Ama damarına damarına bascak illa…Ayşegül bacım huu…Kendine gel diye çemkiresim var…Polisliğin en güzel tarafı karşıma bu adamı çıkarmış olması diyip sarılmaz mı bünyamine..Şimdi buraya da bir saçını başını yolan yaratık yaraşırdı:img-hyste

Gülay…Kiraz 1 gülay 2….Maviye dediği zaten aşık oldum diye ödün kopmuş damağını kaldırayım istersen sözü beni yerle yeksan etti…:img-hyste

Allahım tüylerim diken diken…Mavim o yeşillklrin arasından sevdiğinin yüzünü görmenin verdiği mutlulukla nasıl güzel gülümsüyor…Bu kısımda çok keşkelerim var…

Keşke1:Mavi çınarını bu kadar bitkin,üzgüm gördükten sonra yanına gidiverseydi…(maviözlem biliyorum sen burada gitmesin diye dua etmiştin dimi)

Keşke2:Çınar gördüğünden emin olamayıp fırlasa ve maviyi orda bulsaydı…

Çok da yokmuş...

Gülmekten gözümden yaş gelen başka bir yer….

Mavi doktorum dediklerini yap
Yakubun pişirdiklerini ye
İyileştin diye hemen ayağa dikilme….

Buna Aksağın yorumu…

Bu ne böyle sıkıyönetim bildirgesi gibi..Bunu okuyan hasta olur zaten..:img-hyste

Aksağın Maviyi kaçıracağının sinyalleri bu bölümde verilmiş….Ben bunu da yeni fark ediyorumm…

Son olarak bu bölümdeki özlü sözlerden seçmeler...

Bekara karı boşatmak kolaymış,Aksak dedi...
Hayat ihmallerin toplamıymış,Fulya ablam öyle dedi...

Bende finish diyorum…finito diyorum…Neden:img-bored

sasom dayan ha gayret az kaldı...Pek uzun bir bölüm oldu bu kanımca...Ben telde jasminsi uyutmaktayım...Annesini özlemiş ve korkuyormuş:img-hyste

saso
13-06-07, 03:28
devam...dedim ya uzun bir yorum olacak diye..

aksak-yakup meyhane sahnesi

yorumsuz geçecekti bu sahneyi ama yakubun şu repligine deginmemek olmaz...
yakup dokorun maviyle çok iyi ilgilendigini söyler..aksak nasıl bir ilgi bu diye merak ede ve yakup koca çamı devirir..

yakup:yok canım koca adam.senin yaşında :img-hyste :img-hyste

bu andaki bakışlar ..mimikler..of.of.offfffff.süper bizim dizimiz süper...oyunculukta gerçekçilikte bir numara...:happy0064

aksak-çınar sahesi...esss geçiyorum..çok yorumladım bu sahneyi çok...tek kelimeyle muhteşem...anlam..oyunculuk..replikler...:good:
bu sahneyi her izledigimde dyorm ki keşke daha çok olaydı aksak çınar sahneleri...:img-yes:

arıza mavi sahnes...gece mavi aglar ve arıza yanına gelir..

arıza:ulan biliyordumbi halt yedi dimi...yamuk yaptıysa söyle mavi...
ah arızam ...ahhhhhkeşke bi halt yeseydi de bizde görseydik de sende parçalasaydın....:img-hyste (28. bölüme kadar ki psikolojisi sapık olma ...rontgenci olma yolunda giden forumcu...:img-hyste

domuz gibi dedi ya maviye...:blink:

arıza:ya burda kapı gibi abin varken yalnız aglıyorsun....kuzum....

bakınız yine kulagımı tırmlayan bir replik....arızadan daha önce hiç duymadıgımız bir söylem...:img-yes:

ayrıca bu sahneye ben muhteşem sahnelerden biri daha demişmiydim....:img-yes:

fulya abla çınarın çiçeklerini maviye getirir.
iyiki fulya abla karakteri varmışş..tabi bu aşk için maviye verdigi akıllar için ama benim asıl sevinme nedenim...fulya karakterihepbizim aklımızdan geçen şeyleri maviye söylemiştir..yani hep yerinde çemkirmiştir...

mavi:bana neden ugramadı
fulya:sende bir hoşsun.atrılalım artık diyorsun.sonrada neden gelmedi dşye sitem ediyorsun.çocugun acısıkendine...:dito

ümitin o resimleri...nasıldı acaba...ne kadar müstehcen...:icon_whis

alamehmet
13-06-07, 03:42
Yakup'a da çok güldüm dorusu. Soruya bakın sayın seyirciler;
'Mavi iyi misin?'
Evet iyi, sadece zevk için kendini yerlere attı. Maalesef onun böyle kötü bi alışkanlığı var aklına estikçe kendini yere bırakıo. Allam ya bu senaristler çok güzel replikler yazmakla beraber çokta absürd replikler yazabiliolar..

Allahım seni ne etsin ne diyim ben sana bilemiyorum:img-hyste .Ben seninle başa çıkamıyorum söylemiştim dimi:img-yes:

Şincik alamehmet'im, bbdbhb'm ve tuğbay'ım size bikaç sorum olcek;
Mavi'nin Çınar'a hazırladığı anahtarlığı sizce benim rüyalarıma girer mi girmez mi?
Ben orda olsam o anahtarlığı almama (kapmama) oranım sizce yüzde kaçtır???
Ve asıl önemli soru allah izin verirse bana bidaha ki buluşmamız da kim nazar boncuklu anahtarlık getircek???:icon_sorr .

Eee ben sana hususi getirmem amma velakin sen sana gelmeyenleri de kapma,çalma,zaptetme,saldırmak suretiyle ele geçirme özelliklerine sahip olduğun için yüzde vermeme gerek yok sanırım...:img-hyste

saso
13-06-07, 03:46
çınarı dogum günü...maviye daha önce içeriye girmedigi için ne çok kızmıştım

ama bir sonraki bölümde gönlümü alacagını nerden bileyim dimi...karakol önündeki sahne...:img-yes:

ve bu bölümü izlemek isteme nedenim olan sahne...
jilet ümit sahnesi...
ama ben çok begendigim sahneler de ne yazacagımı bilemiyorum...sadece çok güzel demek geliyor içimden...buradaki jilet repligini yazsam yeterli olurmu..
jilet:ya ümit bazen çenemi tutamıyorumben..kızdırıyorum seni.
şöyle bişey yapalımmı..arada bir buluşsak..
ben hiç konuşmasam mesela.
sadece sana baksam..süresinide sen ayarlasan...

ve ümitjiletin yanagını okşar...:img-cray:sonra
ümit:bazı şeyleri zorlamayalım der

aynı ablası.....:img-hyste

uzun zamandır mahide hanım için yorum yapmamıştım...bu kadar yorum yazdım onada iki cünmle yazmazsam haksızık etmiş olurum...

o ne güzel yazma baglamaktır...(çok yakışmış)o ne gzüel lafa girirp girip çıkmaktır....:img-hyste

bu bölümde maviözleme inatmı yapıyorum ne..bilmemki ama ben ümii bu bölümde çok ama çok begendim...çınarla olan diyalogları...
aglaması...bazı arkadaşlar aglamasını hiç begenmediklerini belirtiyorlar ama ben....:good:

veçınar komserim..operasyona giderken igiydigi lacivert gömlek...herzamanki gibi:good: (b gömlegi sadece bu sahnede gördük dimi :icon_whis )
not:iyiki zengin karakterlerin olmadıgı bir dizi..yoksa o moda dergisinden çıkma kıyafetleri nasıl takip ederdik...:img-hyste

ve jilet operasyonun ortasına dalar...
x:kimsin sen.polismi?????
jilet:polis senin baban :img-hyste

jilete yapılabilecek en agır hakaret...:img-hyste

not:alamehmetim...bittttiiiiiiii:happy0064

alamehmet
13-06-07, 03:47
Tam telefona bakmaya giderkene başı dönüo, işte Mavi'nin hamilelik belirtileri demeyi o kadar çok isterdim ki. Amaaa nerdeeee bizimkilerde öyle faaliyet. Bizimkilerin yanardağı sönmüş. Keşkem Etna kadar faaliyetli bi yanardağ olsalarmış o zaman ingiltere de kendi çocuklarına kreş açmak zorunda kalırlardı.

Ben kendi yorumumu yaparkende aklımdan geçirdim ve yazdım bu kısmı...Ama altına da belirttim...Bu sahnede bunu düşünebildiğime göre kanımca ben normal bir insan değilim diye düşündüydüm:img-hyste Görüyorum ki yalnız değilim...

Sevindimççç:happy0064 :happy0064

anatoliaz sen kaçtın bakıyorum...İzlicektin hani...Yorum yapcaktın hani... hıııı:icon_sorr

alamehmet
13-06-07, 03:54
yakup -mavi sahnesi...yakup maviye boncukları verir...
mavi tam giderken bayılır ve yakup birilerinde yardım ister..
birader yardım edermisiniz...

sondaki iz takısı hep benim kullagımı tırmalamıştır...yakup hiç bu traz konuşmadı ki...belkide çete dışı ya da kadro dışı fazadiyalogu olmadıgı için dikkat çekti..
belkide yakup özünde bu kadar kibar vbir adam..tamam kibar...biride ...konuşurken bu kadar ince konuşan degildi deee...

Canım benim kanımca pek kibarlığından değil de Maviyi kaldıramayacağından korkup bir kişiden değil birçok kişiden yardım istemek amaçlı kullanılmış çoğul anlam içeren bir iz takısıdır o :img-hyste

Kaldırmaya hiç yanaşmayıp etrafına bakınıp bu cümleleri sarfetmesi beni bu kanıya vardırdı...Ama eğer aksini iddia edersen hemen kabul edebilirim fena halde uykum var...En uysal halimdeyim...Çemkirme olasılığım çok düşük:img-hyste

edit sebebi:Kendi tezimi kendim çürütcem de ondan:img-hyste :img-hyste

Birader yardım edermsiniz dediyseki sasom yazdığına göre dedi...:img-yes:

Şimdi birader kelimesi tekil anlam içermekte...O zaman sondaki iz kibarlıktan söylenmiş evet evet kibarlıktan...

eleren
13-06-07, 08:16
:happy0064 akşam işten çıktım eve geldim yemeği yap çocuğa bak derken televizyonu açtım birde ne göreyim eurod de hırsız polis 1. bölüm oturup nasıl sevindim anlatamam mavimiz o zaman daha güzelmiş hele fulya hanımımız daha bakımlı daha güzel çınarımız ise pek pasifmiş valla kaybettiğim bir şeyi bulmuş kadar sevindim valla :happy0064

denizmert
13-06-07, 08:28
Malum bu hafta dizilerin ya sezon finali yada son bölümleri yayınlanıyor ve benim içim hala kan ağlıyor kimi dizi 75 .bölümde kimi 100.bölümde sonlanıyor ve sonlanırkende yıllar sonrasını bile gösteriyorlar ne olurdu bizim dizimizide bu hafta bitirselerdi hiç olmazsa 63.bölümde biterdi bizede gösterselerdi 1-2 yıl sonraki hallerini çok mu imkansız bir istekti bu.Ve tüm dizilere bakıyorum HP ile aynı sahneler var ama hiç birinde Mavi ve Çınarın aşk dolu bakışı birbirini görünce yüzlerindeki heycanı utangaçlık yok donuk donuk,ruhsuz sahneler demek ki böyle yapınca pirim alıyor diziler

gülüm_su
13-06-07, 09:34
Günaydın
Maaşallah dün gece alamehmet,saso ve jasmin sayesinde buralar 28. bölümle,coşmuş,dalgalanmış,sevdalanmış
Bize yazacak şey kalmamış vallahi her şeyi ne güzel 'de anlatmışsınız
Bu bölümün bencede en unutulmaz sahnesi,Aksak ve Çınarın meyhanede ki konuşmalarıdır,aynı kadına aşık iki adamın sözlü düellosunu izlerken insanın Mavi olası geliyor.

Bu sahnenin sonunda Çınar sen gittin gördünmü derken ben kendimi helal be Timuçin sana böyle oyunculuk olurmu be derken buluyorum hep nedense ; yani diyceğim oki Fulyam hiçbirimiz normal değiliz tamam.(Çınar tamamı):img-hyste

LOSTRİS
13-06-07, 09:52
Günaydın arkadaşlar bilioırum geçen gün yazacağım dedim fulyacım özür dilerim izleyemedim o akşam fırsat bulamadım şu anda da beykoz dayım ordan yazıorum hehe 1 saat boş vaktim var..neyse ben dün 50.bölümü izledim
( içimden öle geldi) ne olursa olsun final bölümleri benim genelde maviye kızdığım bölümler oldu mesela absinin mezarını ziyaret etmek isteyişine..tabii yani özleyebilir haklı da görmek de isteyebilir ama birkaç bölüm önce çınarın annesini aramasını bile tehlikeli mi diye soran insan konu kendi ailesi olunca tehlike falan umaursamıor onlaro yanına bile aldırmak istiyor sinemada buluşuyor ama çınar annesini arayınca tehlikeli mi diye soruyor o zaman çınara öle bir soru sormaya hakkın yok bence neyse bekleyenler var ben kalkmak zorundayım aslında daha yazardım ya ama işte neyse sonra yazarım ben çoğu zaman çok kızdım maviye çoook..görüşürüz..

anatoliaz
13-06-07, 10:21
arkadaşlar kusura bakmayın akşamki 28. bölüm yorumlarınıza katılamadım çünküm 2 gün arayla yeniden 28. ve 29. bölümleri arka arkaya izlemek bana iyi gelmiyomuş..:img-cray:

Ay Mavim ah yavrum ah üzüntün kederin yüzünden akıyor...:icon_sorr hani hep Çınarın acısını kederini çok güzel yansıttığını söylüyoduk ya işte bu bölüm o acıyı kederi Mavidede görmüş bulunduk. Bende bi tuhaflık var sanırım :img-dirol bu bölüm Çınar Mavi beraber hiç sahneleri olmamasına rağmen yinede benim için umutlu bir bölüm oldu çünkü ilk defa kavgasız gürültüsüz ve her ikisi içinde acıyla geçen bir bölümdü..(bende mi kötüleşiyorum ne...:) )

ve 29. bölüm "Hayır ya gitmiyim sen beni dinleme Çınar nolur beni bırakma sen yanımda yokken ölecekmişim gibi hissetiyorum ne olur bırakma..":love01: :love01:

alamehmet
13-06-07, 10:45
arkadaşlar kusura bakmayın akşamki 28. bölüm yorumlarınıza katılamadım çünküm 2 gün arayla yeniden 28. ve 29. bölümleri arka arkaya izlemek bana iyi gelmiyomuş..:img-cray:

Ay Mavim ah yavrum ah üzüntün kederin yüzünden akıyor...:icon_sorr hani hep Çınarın acısını kederini çok güzel yansıttığını söylüyoduk ya işte bu bölüm o acıyı kederi Mavidede görmüş bulunduk. Bende bi tuhaflık var sanırım :img-dirol bu bölüm Çınar Mavi beraber hiç sahneleri olmamasına rağmen yinede benim için umutlu bir bölüm oldu çünkü ilk defa kavgasız gürültüsüz ve her ikisi içinde acıyla geçen bir bölümdü..(bende mi kötüleşiyorum ne...:) )
ve 29. bölüm "Hayır ya gitmiyim sen beni dinleme Çınar nolur beni bırakma sen yanımda yokken ölecekmişim gibi hissetiyorum ne olur bırakma..":love01: :love01:

Aaa sataşma var vallahi sataşma var:img-hyste :img-hyste Nerde demeyin o kadar koyulaştırdım:img-hyste .Anladınız dimi siz onu:img-wink:

Canım ama bu konuda ben yine kötüyüm(senin gibi):img-wink: .Ben onların beraberken çekildikleri sahneleri ne kadar seviyorsam ayrıyken ki acı çekme sahnelerini de o kadar seviyorum....Çok yakışıyor onlara herşeyin yakıştığı gibi bu da çok yakışıyor...

anatoliaz
13-06-07, 10:58
Aaa sataşma var vallahi sataşma var:img-hyste :img-hyste Nerde demeyin o kadar koyulaştırdım:img-hyste .Anladınız dimi siz onu:img-wink:

Canım ama bu konuda ben yine kötüyüm(senin gibi):img-wink: .Ben onların beraberken çekildikleri sahneleri ne kadar seviyorsam ayrıyken ki acı çekme sahnelerini de o kadar seviyorum....Çok yakışıyor onlara herşeyin yakıştığı gibi bu da çok yakışıyor...

Yok valla sataşma değil üzüm üzüme baka baka kararırmış ya o bakımdan..:icon_whis

"sende mi öcüden korkuyosun hala?" Mavim karanlıklar prensesim, karanlık sokakların tek hakimi, kötülerin korkulu rüyası, iyilerin dostu, yoksulların koruyucu meleği, Kiraz ve Mertin halası, Ümitin ablası, Arıza abisinin domuz gibi güçlü kardeşi, Aksağın imkansız aşkı, Çınarımın kanunsuz sevdası bir aşktan korkarmış bide vuslatdan..:not_i:

alamehmet
13-06-07, 12:18
Yok valla sataşma değil üzüm üzüme baka baka kararırmış ya o bakımdan..:icon_whis

"sende mi öcüden korkuyosun hala?" Mavim karanlıklar prensesim, karanlık sokakların tek hakimi, kötülerin korkulu rüyası, iyilerin dostu, yoksulların koruyucu meleği, Kiraz ve Mertin halası, Ümitin ablası, Arıza abisinin domuz gibi güçlü kardeşi, Aksağın imkansız aşkı, Çınarımın kanunsuz sevdası bir aşktan korkarmış bide vuslatdan..:not_i:

Aman allahım bu nasıl güzel tabirlerdir öyle...:img-hyste Okurken nefesim tükendi valla...

Bitirince gölgelerin gücü adına He-mannnn diye bağırasım geldi:img-hyste :img-hyste

Dün kü bölümde en çok güldüğüm yerlerden biriydi burası...Aşktan başka birşeyden korkmazmış...Ba ba ba ba...Tamam ilerleyen zamanlarda korktuğuda aşkla ilgili ama fiil halinden diyim ve banlanmadan susayım:img-hyste

Yazmıştım ama olsun bir daha yazcam...:icon_whis

Gülay'ın zaten aşık oldum diye ödün kopmuş damağına kaldırayım istersen sözüne de çok güldüm :img-hyste :img-hyste :img-hyste

scale
13-06-07, 13:02
Arkadaşlar İzmir buluşmasının ayrıntılarını hatırlatmak amacı ile yazmak istedim.

Mekan:Altın Balık retaurant_Bostanlı vapur iskelesinin üstü

Tarih:16 Haziran_cumartesi saat:10 00 _15 00

25 ytl._

Vapurla gelenler için:konak tan saat: 09 30 da

Üçkuyular dan: 09 20 de vapur var

Otobüsle gelenler için:Bosatanlı iskele yazan bütün otobüsler son durakta içine kadar geliyor.

Havaalanından gelenler için:Mavişehir servisi Bostanlı vapur iskelesinin önünde bırakıyor.

Yani ulaşım çok kolay yeter ki gönülleriniz bizimle olmak istesin ve şartlarınız elversin!

Bizler güzel İzmir imize sizleri bekliyoruz bu güzel dostluğumuzun devamı için, hadi sizde biraz çaba gösterin hep bir arada olalım!:happy0064

İnanın hayatınızda herzaman hatırlıyacağınız çok güzel bir renk olarak
kalacak:img-yes:

Bekliyoruz!!!

öjeni
13-06-07, 15:21
İşyerinde odada geçen bir muhabbeti aktarıyorum size.
3 abim aralarında konuşuyorlardı işle ilgili içlerinden birinin sarf ettiği cümle; sanki görünmez bir el bizim işlere set koymaya çalışıyor.
Buyrun burdan yakalım :img-cray:

selma23
13-06-07, 18:27