PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir Dilim Aşk-Oyuncularla Diziyi Seyrediyoruz...

DiziFilmAdmin
14-12-04, 11:35
Bağdat Caddesin de bulunan ALCHERA'da , dizi oyuncuları ile beraber diziyi seyrediyoruz.Girişlerin ücretsiz olduğu bu organizasyon için DiziFilm.Com üyesi olmanız yeterli.Organizasyona katılabilmek için DiziFilm.Com üye adınızla rezarvasyon yaptırmalısınız.Yer ,zaman ve önemli bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Tarih : 19-ARALIK Pazar Saat : 22:00
Yer : ALCHERA ...Bağdat Caddesi ,No:173 Selamiçeşme
Rezervasyon :0216 414 62 20 numaralı telefondan,DiziFilm.Com üye adınızı bildirerek rezervasyon yaptırmalısınız.

mugece
14-12-04, 11:40
ben gelmeye çalıcağım :wink:

Gabriel
14-12-04, 14:12
:arrow: Arkadaşlaarrrrrr,yaşasıınnn!!!!!!Mutlaka gelin hem tanışmışta oluruzzzz :D Off ben çok sevindim bu organizasyona :!: :!: :!: :lol: 8)

havin965
14-12-04, 14:38
HANGI OYUNCULAR VAR?MESELA HAYAT BILGISINDEN VARMI?

DiziFilmAdmin
14-12-04, 14:43

Bir Dilim Aşk Dizisini seyretmeye gidiyoruz.
Dolayısıyla Bir Dilim Aşk Dizisi oyuncuları olacak.

eves
14-12-04, 15:08

ilahi havin965 saka mi yaptin?? Yinede iyi güldüm ya sagol :wink:

BDA basligi altindasin bir defa..Hay allahim ya allah iyiligini versin be arkadasim... :D :wink:

Bende soruyim acaba Kurtlar Vadisi nin kurdu ordami? Hani bizi yer mer..Ben korkarim kurttan,yerse gelmem,ona göre :P :D :D

Saka saka :D

mugece
14-12-04, 15:14
pazar gününü dört gözle bekliyorum çok güzel bir bölüm olacak bu bölüm

kupseker
14-12-04, 16:20
Gelmeyi çok istiyorum inşallah gelebilirim :?

Hanife_Gumus
14-12-04, 16:33
Gidebilecek olanlara iyi seyirler :D Ben oradan dönene kadar sabah olur, direk işe gelmek zorunda kalırım :?

Bol bol resim çektirip siteye ekleyin olur mu? :lol:

mugece
14-12-04, 16:59
kupşeker bende çok istiyorum gitmek hemde çok :lol:

lavinya
14-12-04, 18:10
Merhaba Arkadaşlar;

Yanlış anlaşılma olmama açısından açıklama yapmak istiyoruz.
Kesin gitmek isteyen arkadaşların foruma yazarak değil yapılan
duyuruda ki telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.
Eğer rezervasyon yaptırmadan sadece foruma yazarak bildirirseniz
Oraya geldiğinizde yer olmama ihtimali ile karşılaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

14-12-04, 20:52
Ne $anslisiniz ya sizde de hergun bi organizasyon oluyor :roll:

Gabriel
14-12-04, 22:00
:arrow: :arrow: Arkadaşlaaarrrrrrr,neden daha kimse rezervasyon yaptırmamışş???!!!!Hadi ama,süper bi gece olcakk :!: :!: 8)

mugece
14-12-04, 22:42
biraz önce ailemle konştum belki bende gelemiyeceğim bu yüzden rezervasyon yaptırmadım :cry:

Gabriel
15-12-04, 00:29
Yaaa mugece ikna et işte aileni :wink: valla ben gelmeni isterim.Kaçrılmayacak bir gece :!: 8) Gell :wink:

mugece
15-12-04, 10:43
inşallah gabriel çok istiyorum gelmeyi

yalniz_kurt
15-12-04, 13:08
BİZ BU TOKATTA ÇAKILI KALDIK ....
OFFFFFFFFFFFFFFFF
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
:( :( :( :( :( :( :( :(

Gabriel
15-12-04, 23:56
Ya aradaşlar merak ettim,hiç rezervasyon yaptıran var mı??Yani yalnız mıyım onu merak ettim aslında :?: Tek başıma mı seyredicem acaba :lol: :roll: :lol: Ne komik olur ama :lol:

mugece
16-12-04, 10:52
gabriel gelmeyi bende çok istiyorum bu akşam bir daha konuşacağım ailemle evet derlerse yarın rezervasyon yaptıracağım

avgg
16-12-04, 13:28
Ya aradaşlar merak ettim,hiç rezervasyon yaptıran var mı??Yani yalnız mıyım onu merak ettim aslında :?: Tek başıma mı seyredicem acaba :lol: :roll: :lol: Ne komik olur ama :lol:

Kimse gelmezse ben gelirim Yanlız kalmazsın
Gelmemin bir tek sakıncası var. Diziyi kayda alamamak.

zegan
16-12-04, 13:37
Dizi 23:30 gibi bitiyo o saatte avrupa yakasına geçiş pek kolay değil, bu tarafta olsaydı kesin giderdim..

kupseker
16-12-04, 13:55
Bende avrupa yakasında oturuyorum, gelmeyi çok istiyorum ama dönüş sorun olacak :(

mugece
16-12-04, 14:11
bende avrupa yakasında otuyorum benimde evde dönüşüm çok zor olacak aklım o gecede kalacak :(

Gabriel
16-12-04, 14:13
:arrow: :arrow: Yok ama kimisinin imkanı olmayabilir.Ben eminim herkes çok istiyordur,mutlaka önemli nedenleri vardır herkesin.Amaaa benim aklıma bir fikir geldii :idea: Bende avrupa yakasında oturuyorum.Arkadaşlar o zaman hep beraber döneriz gece :!: Böylece yalnız kalmamış olur kimse.toplanıp birlikte hareket ederiz.Ne dersiniz :?: :?: :)

mugece
16-12-04, 14:58
çok iyi olurdu hemde süper olurdu bakalım benimde aklıma gelmişti. benim gidişte sorunum olmazda dönüşte olur :(

baron_matrax
16-12-04, 15:07
bende oyle ama ıstde degılım

mugece
16-12-04, 15:11
Arkadaslar ya benim hiç işime gelmez ne yaparsanız yapın ama şöyle bakıyorumda gözüme çok kestirdiğim bazı arkadaslar var laf kalabalığından baska bişey yapmıyorlar madem diziyi çok seviyorsanız elinizdeki imkanların tümünü kullanacaksanız gidecekseniz yani öyle ay şu saat gec ay şu olacak bu olacak yani mesajlarınızı okuyorum dizifilmde bu dizinin hastası sayılırsınız yorumlar 10 üzerinden 10 şimdi elinize bir fırsat gecmiş nerde kaldı sizlerin samimiyeti ve sevmeniz hiç ciddiyetle bağdasmıyor
Ama şu bir gercek ki sanal ortamın ciddiyeti mi olur?Sizin için!
sevgili arkadaşım senin için kolay olabilir ama ben kendi adıma konuşuyorum burda laf kalabalığı asla yapmıyorum.ben çok gitmeyi istiyorum ama ailem izin vermiyorsa elimden ne gelebilir?imkanım var ama kullanamıyorum.ve ben çok ciddi konuşuyorum asla geyik yapmıyorum diziyi sevmesem burda yazı yazmam

Gabriel
16-12-04, 17:45
Benimde olmuyor giderken,deniz otobüsüne atlayıp gidiyorum ama bittiği saatte deniz otobüsü yok o nedenle dönüş zor gerçekten bu tarafa.Ama dönerken hepberaber dönebiliriz. :) Hem gece hakkındada bol bol konuşuruz :) OOOhh,keyif valla :D Ben uyarım arkadaşlar :wink:

mugece
17-12-04, 11:44
GABRİEL SEN GELECEKSİN KESİN DEĞİLMİ?DÖNERKEN NASIL DÖNECEKSİN?

Gabriel
17-12-04, 14:03
Ben kesin gidiyorum.Sorun değilse herkes avrupa yakasının ne tarafında oturduğunu yazabilir mi,böylece daha kesin birşekilde konuşulabilir.Tam bir organizasyon oluşturabiliriz.

kupseker
17-12-04, 14:58
Ben beşiktaş'ta oturuyorum gitmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Gabriel
17-12-04, 15:50
:arrow: Arkadaşlar tamam ozaman,Taksim'e kadar hep birlikte geliriz.Taksim'den sonra herkes gittiği yöne gruplaşarak devam eder.Yeşilyurt-Yeşilköy-Bakırköy-Ataköy hepberaber döner,Nişantaşı-Şişli birlikte döner böyle birşey yapılabilir.İstedikten sonra hallolmayacak birşey yok :wink: Yeterki herkes gelebilsin :)

mugece
17-12-04, 20:31
ah ah ne güzel plan yaptın böyle gabriel :) ama ben gelemiyceğim. giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum bende evden seyredeceğim diziyi artık :cry:

Gabriel
17-12-04, 20:39
Ya mugece neden gelemiyorsun :?: :?: :!: :evil: Sen ne tarafta oturuyosun??Eğer yakın oturuyosak,birliktede dönerdik :roll:

mugece
17-12-04, 20:49
kupsekerin otırduğu yerde beşiktaşda :) ama bende aile engeli var işte ne kadar dil döktüysem olmadı işte :(

Gabriel
18-12-04, 17:08
:arrow: Anlaşılan kimse gidemiyor :roll: Şimdilik kaç kişi rezervasyon yaptırdı :?: :?:

mugece
18-12-04, 19:25
diziyi seyretmeye gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler. bolbol fotoğraf çektirin olurmu? :wink:

Gabriel
19-12-04, 14:55
Ben de gidemiyorum.Baktım kimse yok,gitmiyor en iyisi evimde oturup seyretmek olucak sanırım :roll: Giden arkadaşlara bende iyi eğlenceler diliyorum.

Hanife_Gumus
20-12-04, 10:06
Akşam diziyi izleyen arkadaşlar anlatın bakalım neler oldu?

kupseker
20-12-04, 13:04
Ben çok istedim ve gittim.Mekana ilk girdiğimizde çok fazla kişi yoktu daha yeni yeni geliyorlardı.Masamıza oturduk o sırada yeni gelenler çıkanlar falan vardı.Dizi film ekibi ordaydı.Mekan çok güzeldi gerçi biraz sıkışıklık oldu ama toparladılar.

Dizinin başlamasına 5- 10 dakika kala oyuncular geldi hep birlikte.Berna Laçin,Esra Akkaya, Mustafa Uğurlu, Hakan Gerçek, Ümmü Burhan,Alper Erze, Yılmaz Okumuş..geldi.Dizi başlamadan dizifilm ekibi Ümmü Burhan'a için çiçek verdiler.

Dizi Deniz'le Nehir olan sahnelerle başladı için çok güldük çünkü Nehir'in "Biz Deniz'le gerekirse koyun koyuna bile yatarız" demesiyle Ferit'in aldığı bakış hepimizi güldürdü.

Sonra Aliye Hanım geldi zaten.Hamdi ile Hamiyet sahneleri en çok güldüğümüz yerlerdi.
Ben çok mutlu oldum gittiğime.Bir iş çıkatmışlar, bütün hafta çalışmışlar ve bunun keyfini bizlerle birlikte çıkardılar.

Gabriel
20-12-04, 15:44
Diziden sonra sohbet edebildiniz mi,konuşma imkanınız oldu mu arkadaşlar :?: :?: Anlatın yaaww :!: :)

Fundab
20-12-04, 20:23
Arkadaslar,

Sadece kupseker ve bugi mi katilabilmisler Bir Dilim Ask ekibi disinda?
Insallah ikincisi olursa, daha cok katilim olur, daha cok uye izlenimlerini yazarlar ve benim gibi yurtdisinda olanlar da daha cok yazi okuyup keyiflenirler.

Alper Erze Bey ayarlamis sanirim bu organizasyonu, oyle bir yorum okudum, umarim ikincisi de yakin zamanda gerceklesir.

Kupseker, bugi...Daha daha yorumlarinizi bekliyoruz... Kaca kadar oradaydiniz? Dizi sonrasi ya da reklam aralarinda tatli sohbetler oldu mu? Sitemizin yoneticileri ile de tanismis olmalisiniz. Kimler vardi yoneticilerden, uyelerden...Set ekibinden, oyuncular, Alper&Yilmaz Bey, Ummu&Emine Hanim disinda kimler vardi... Yok mu daha detay? :P

mugece
20-12-04, 20:47
sevgili funda aslında ben az önce daha fazla yazmayın kendimi kötü hissediyorum demiştim ama benimde merak ettiğim şeyler var.evet kaça kadar oturdunuz?neler konuştunuz? bu geceyi videoya çeken yokmu?

mugece
21-12-04, 22:30
"yabancı damat "ve "çemberimde gül oya" dizilerinin tekrarlarını verdiler bu hafta ama neden "bir dilim aşk 'ın" tekrarını vermiyorlar? neyapmabilirim sizce?

mahir
23-12-04, 11:12
Merhaba arkadaşlar
maalesef Pazar günü oyuncularla beraber diziyi izlemeye gelemedim..
daha doğrusu evimde bilgisayarım olmadığından böyle bir organizasyonu çok geç haber alabildim..
Ama en azından o gece çekilmiş fotoğrafları görmek istiyorum..
fotoğrafları siteye koyacak kimse yok mu?
yoksa fotoğfat çeken demi yok?

mugece
23-12-04, 11:53
bende o gece için çekilmiş fotoğrafları merak ediyorum ne zaman siteye eklenir?

_butterfly_
23-12-04, 17:48
yaa ewt bende gidemedimmm ama fotograflarııı görmek isterimmm. size 2 kötüü haberim warr _birii bu haftaa bir dilim aşkın yeni bölümü ykkk_
diğerii ise tekrarını pazar akşamı sa:24:00 de wereceklerrrrr.
aayyyy çkkkkkk sinirr bişeyyyyyy :( :( :( :( :( :( :x :x :x :x

cansuu
25-12-04, 17:37
arkadaşalrrr bu organizasyonu bi daha yapıldığı zmn okulun tatil olduğu günlere dikkat edilerek yapılabilir mii :D bi de küp şeker bişi sorucamm
:D yağmur atacan(taner) war mıydııı
:?:

zegan
25-12-04, 21:45
arkadaşalrrr bu organizasyonu bi daha yapıldığı zmn okulun tatil olduğu günlere dikkat edilerek yapılabilir mii :D bi de küp şeker bişi sorucamm
:D diziyi okulun tatil olduğu bir gün mü yayınlasınlar yani :lol:

mugece
25-12-04, 22:05
arkadaşlar inşallah bu gece en kısa sürede yapılır :wink:

fire_exit
08-01-05, 11:29
gelmeyi çok isterdim......

kupseker
08-01-05, 15:23

Cansu'cuğum için rahat olsun, gecede Yağmur Atacan yoktu

mugece
09-01-05, 00:22
:o :o :o :o

Rapper
03-02-05, 23:18
Dizideki Doktor un kızına bayılmıştım.
Dizi halen devam etseydi gelirdim.Onu görmek için.
Herçekten çok hoş bi kızdı..
Keşke tanışsaydım onunla...

mugece
04-02-05, 15:09
Dizideki Doktor un kızına bayılmıştım.
Dizi halen devam etseydi gelirdim.Onu görmek için.
Herçekten çok hoş bi kızdı..
Keşke tanışsaydım onunla...
www.birdilimask.tk sitesine bir ara gelmişti rapper :wink:

Rapper
04-02-05, 17:29
www.birdilimask.tk sitesine bir ara gelmişti rapper :wink:[/quote]

Üzüldüm.
En azından sitede fotoğraflar bölümü açılsaydı.

mugece
05-02-05, 20:05
üzülme en kısa sürede forum açılacak :wink:

Rapper
07-02-05, 14:38
Ok.

mugece
08-02-05, 22:19
www.birdilimask.tk/forum açılmıştır arkadaşlarrrrrrrrrrr

mystery_girl
08-02-05, 23:31
heyyy sonunda!!:) tesekkur ederiz haberi verdiğin için :D