Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları
Güzel yorumlar dilerim...Bir önceki başlığın linki aşağıdadır...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=22805
philosophy
11-06-07, 14:06
Affettim affettim zaten sabah senin okulun oralardaydım.Ama vazgeçtim.Handenin cezası hala devam ediyor.İstanbul 3 nolu Kıstırhaneye gönderdim evrakları onlar işi bitirecek:img-hyste
Hazır affetmişken şu imzayı kaldır bacım yedin bitirdin beni be yedin bitirdin (Yoksa handenin cezası daha da artacak bak kız asker yolu bekliyor yazık olur sonra )
Yaa nasıl kaldırıyım o imzayı.. Tamam az kullanıyım o zaman ortayı bulmuş olalım.. AA bu arada eve kağıt geldi, İstanbul 3. kıstırhane başkatibindenmiş :img-hyste :img-hyste Cezam kaldırılmış :happy0064
Handecim canım Allah kurtarsın seni.. Gelirken bi kat çamaşır, bi paket sigara bide tesbih getiririz sana :img-hyste :img-hyste Kimle mi ?? HA ha hah biri hariçle :img-hyste :img-hyste
Michelle başlık ve güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederiz.
Yapma etme Filo kaldır şu imzayı bacım düğün davetiyesi gibi hem seninki görse kimbilir ne der (verelim coşkuyu)
Bu arada elin Çiğdem'lerine karpuz veriyon biz kuruduk kaldık burada :img-in_lo
Aha şok açıklama dırırırın dırırırın :img-cool2
oynar gelin görümce he :img-hyste
Lütfen oy veriniz yorum yapınız!
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=80
Lütfen Süper kardeşimi çağırınız :img-wink:
EDİT: Başlığı 5 tam puanla oylamayı unutmayınız :img-wink:
Slm Millet Uzatmadan Konuya Gireyim Bnmde Hakiki Sağır Odanın Fanı Olan bir Arkadaşaşım var ve dün akşam üstü Tims Production Şirketini Aramış ve Sağır Oda Biticekmi Yoksa Devam Edicekmi die sormuş Kadında "Sağır oda nın soru işaretleriyle bitmesi sadece bölümün üzerine kurulu bulunduğu konunun bitmesinden dolayı sona erdiğini ancak filmde önümüzdeki sezon muhtemelen eylül ayının 3.haftası yeni bir kanalda (eğer anlaşılırsa kanal d ile) yeni bir konsept ile devam edeceğini söylemiş..." Yani Arkadaşlar Dizimiz Bitmiyoooo:)
bi süre giremedim foruma ve bu son günlerde aldığım en güzel haberdi.:happy0064
sağır oda şanına yaraşır bi son bölüm izletti (son sa eğer..)aşağısı kurtarmazdı yani :D duru nun kevin la evlendiğini öğrendiğinde sıyırmasına çok güldüm.sen git sevgilinin can düşmanıyla evlen:img-hyste izlerken hangisi gerçek hangisi rüya kafamız baya karıştı.bende aras gibi saçımı başımı yolmaya deli nöbeti geçirmeye başlamıştım:img-pilot ama yukardaki haber doğruysa yüreğime su serpildi valla..teşekkürler arkadaşım..
final bölümü gelişimi..
1-2 hafta önce sanaristler aralarında konuşmaktadır:
-abi kanaldan aradılar bitirin dediler diziyi
-son bölümü yazalım o zaman
-ne yazcaz abi, nasıl topluycaz bunları; anahtar var, altın var, arkadaş, şehbal manyağı, giray, çiğdem, ırak, hançerler vs.. vs..
-evet ya ne yapsak, ne ara yazdık oğlum onları ya. bana hiç bitmezmiş gibi geliyodu dizi.
-benim fikrim geldi abi; rüya olsun hepsi, arasın rüyası olsun. nasıl ama abi?
-seyirci yer mi?
-o zaman şöyle yaparız, hem rüyaymış gibi hem değilmiş gibi. böylece altındı, anahtardı açıklamak zorunda kalmayız.
-aferin leynn. hadi başlayalım
Valla yedik mi yedik! Genelde ekşide yazanları eklemek istiyorum ama orada yazılanları bu site kaldırmaz küfür boyutunda çok fazla yazıyorlar :img-yes:
Filo bu perşembe nasıl geçecek demiş umarım bizimkiler hüzünle ekipte daha çok çalışarak geçirir. Bazı hataları güzelin kusurlarından görüp saymasakta 3 ay arada aynı hatalarla dönmelerini istemiyorum :img-wink:
komik yaa..
hadi ben ve abim olayları az bişey çıldırdıktan sonra anlayabildik..[bu dizi anlamak için zeki+biraz da paranoyak olmak gerekiyomuş onu da olduk sağolsunlar:D ] anneme anlatmak daha bi işkence oldu bi türlü anlayamadı kadıncağız ne yapsın:D:D
umarım devam eder de açık kapılar kapanır..
timucinhastasi
12-06-07, 00:33
final bölümü gelişimi..
1-2 hafta önce sanaristler aralarında konuşmaktadır:
-abi kanaldan aradılar bitirin dediler diziyi
-son bölümü yazalım o zaman
-ne yazcaz abi, nasıl topluycaz bunları; anahtar var, altın var, arkadaş, şehbal manyağı, giray, çiğdem, ırak, hançerler vs.. vs..
-evet ya ne yapsak, ne ara yazdık oğlum onları ya. bana hiç bitmezmiş gibi geliyodu dizi.
-benim fikrim geldi abi; rüya olsun hepsi, arasın rüyası olsun. nasıl ama abi?
-seyirci yer mi?
-o zaman şöyle yaparız, hem rüyaymış gibi hem değilmiş gibi. böylece altındı, anahtardı açıklamak zorunda kalmayız.
-aferin leynn. hadi başlayalım
bencede olaylar böyle gelismistir büyük ihtimalle ama seyirci yedimi bilmiyorum valla ben yemedim o arada karnim toktu cünkü :img-hyste böyle bir sonu hicbir dizinin izleyicisi yemez kaldiki sagir oda izleyicileri ... :img-hyste asla yemedik yemicez de ... !!
:img-hyste :img-hyste
Haklı valla kadıncağız, isimleri biliyor muydu bari? Eğer onları biliyorsa daha kolay olabilir:) AMa bilmiyorduysa hiç bir şey düşünemiyor, bunun üstüne hiç mi hiç yorum yapamıyorum:)
walla ana karakterleri biliyordu ama hangisi ölü hangisi diri?bunlar ölmemişmiydi?anaam bu adam nerden çıktı intihar etmemiş miydi? Zahit nerde? o saçlı adam neydi adı o nerde? (oğuz beyden bahsediyor:D) e beni baya bi zorladı tabi abimle dönüşümlü olarak dilimiz yettiğince anlatmaya çalıştık:D
ama bide sonunda yine oğuz bey görününce ne oldu dersiniz:img-hyste hoop herşey başa döndü.tabi ben isyanlarda:img-pilot :img-hyste
dizi bittiğinde bende tükenmiştim:img-help: :img-help: :img-hyste
Bu bölüm sohbet içerikli mesajların çoğalması, bölüm yorumları dışındaki mesajların, bölüm yorumları başlığının açılış amacının önüne geçmesi nedeniyle bir süreliğine kilitlenmiştir.
sağır oda ile ilgili yeni bir gelişme yok mu acaba ... :icon_sorr
yeni bir kanalla anlaşma falan sözkonusu olurmu acaba ...umarım böyle kaliteli bir dizi reytinge kurban gitmez ...:sad53:
Sağır Oda'nın sıkı takipçilerindendim.Geçmiş zamanla ifade etmek oldukça üzücü.Dün Sağır Odasız ilk perşembeydi ve çok sıkıcıydı.Dizinin temposuna öylesine alışmışım ki..İlk bölümden itibaren eksiksiz izlemiştim ama son bölümü izleyemedim tvden.Merak içinde internetten bulup izledim,böylesini beklemiyordum.Evet kafa karıştırıcı olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarı fazla geldi doğrusu.Aras kadar ben de şok üstüne şok yaşadım.Aras'ın hastanede yaşadıkları hayaldi eğer yalnış anlamadıysam buraya kadar yine neyse de sonunu o kadar belirsiz bırakmaları hoş değildi bence.Dizinin başka bir kanalda devam etme olasılığından bahsetmişsiniz.Harika olur,bence konusu devam edebilir daha o kadar uzamadı dizi.Belki de bu yüzden açık kapı bırakmışlardır.
Nessa Merhaba,
Aramıza hoşgeldin. Dediğin gibi son bölüm oldukça kara karıştırıcıydı. Zaten dizi ne zaman kafa karıştırmadı ki! Hep soru işaretleri , yeni sorular.
Dizinin yeni sezonda devam edeceği duyumunu aldık. Ucu açık bir sonla bitirmeleri için dua etmiştim. Sanırım o kabul oldu :img-blush
Yeni bir konsepte evet! Ama Rtük tarafından sınırlandırılmış bir dizi istemiyorum.
Böyle saçma bir son görmedim ....Melekler adası bile daha mantıkLI BİTTİ....
amanbambino
16-06-07, 20:53
merhabalar
dizinin devam etmesi gerçekten iyi olur
bir de gazetelerdn birinde bu dizide geçen olayların ve kahramanların hepsi hayal ürünüdür. sadece birisi hariç oda dizi sonunda sağ kalacak kahraman diyorlardı.
Yani aras da vurulcağına göre oğuz bey mi gerçek ?:img-in_lo :icon_whis
Senin fikrine saygı duymakla birlikte bence saçma değildi.Diğer sezona açık bir kapı bırakıldı..Her bölümde kafamızı karıştıran Sağır Oda bu oyununu en güzel finalinde(!) yaptı..Zaten biz de bu kafa karışıklığını yarattığı için seviyoruz..
Dizinin yeni sezonda devam edeceği duyumunu aldık. Ucu açık bir sonla bitirmeleri için dua etmiştim. Sanırım o kabul oldu :img-blush
.
işte bugün aldığım en güzel haber bu ..
bugün kuzenlerle dizinin finalı hakkında tartışmış ve tekrar devam etmesini dilemiştik ...
dilekler çoğaldı belli ki:happy0064
Sana öyle gelmiş olabilir, ben böyle düşünmüyorum...
Çok da mantıklı bir sonla, düşünülmeyecek bir onla bitti bana göre...
Tabiki herkesin düşüncesine saygımız var, ama bunu daha güzel bir tarzla dile getirirsek herkes daha sevinecektir.
Herkes tatile cikti galiba..Surf mu yapiyorsunuz? :img-hyste... Oncelikle sacma degil ama karisikti..Acik kapi birakmalari gerekiyordu biraktilar..Siz ABD de en cok izlenen Sopranos dizisinin 6.sezon ve son denilen bolumunun nasil bittigini gorseniz (nette var)..O da kararti icinde acik uclu bitti..Yani devam etme sansi olsun diye boyle bitirdiler..Baska macerayla donebilir kanal bulurlarsa..
23. bolumden beri izleyemiyordum. Ama hepsini indirip saklamistim. Nihayet haftasonundan beri pespese 12 bolum izleme firsatim oldu. 11 bolum harika bir tempo ile gitti, bayildim. Son bolum sanirim Aras'la beraber ben de halusinasyon gormeye basladim diye dusunur buldum kendimi.
Kabul, cok enteresan olmus, beklenmedik bir gelisme falan ama inanin ust uste izleyince bazi seyler o kadar havada kalmis oldu ki ben bunun sirrini cozemedim.
Kafam karisik anlayacaginiz. Devam edecek deniyor gecen sayfada, o halde Aras hastanede gozunu acip herhalde dergahtaki vurulma anindan sonrasini ruya olarak gordugunu fark edecek ve hersey ordan baslayacak galiba...
Ust uste seyretmeseydim daha iyi olacakti anlasilan...
Yine de tum ekibi ozellikle de yaratici ekibi alkisliyorum; Turkmen cocuklara adanan bolumde gozyaslarim durmadi. Gundemi bu sekilde ve bu bakis acisiyla yansittiklari icin, buna cesaret ettikleri icin de ayrica tesekkurler.
Allahım canım buradaymış! Özelden hepinizin başını şişirdim ama bak teker teker geliyorsunuz :img-yes:
Biliyorsun propaganda konusunda bir numarayım :img-hyste (Çokta mütevaziyim canım)
Sağır Oda'nın sonunda herkesin kafası karıştı. Ama şimdi biten dizilerin finallerine bakıyorum hepsi o kadar klişe ki! Sağır Oda finaliyle de cidden farkını ortaya koydu. Belki yurtdışındaki dizifilmlerle yarışamaz fakat ucu açık bir son oldu. Dizi biterken son dualarımdı.
Bu arada seni tüm Sağır oda sayfalarında görmek istiyorum. Özellikle de dizide en sevdiğin karakteri merak ediyorum canım :img-wink:
Multimedia'ya daki çalışmalarıma bi bakarsan yorumlarını merak ediyorum.
Bir Hp'ciyi daha Sağır Oda'ya kazandırdık şükürler olsun :happy0064 :happy0064
"Hemde en sevdiklerimden birini" :img-in_lo
Sağır Odaya OY VER!! (http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=80)
Hp severler hep ayni dizileri seviyor kanimca:img-wink: Multimedyaya hemen bakacagim, eminim cok guzel calismalar vardir. Zaten su imzana hastayim, acaba HP'ye ara versem mi dedirtiyor!!
Sagir Oda'da en sevdigim karakter Aras'tan sonra tabii:img-wink: Oguz Bey. Sakinligi, Imam Efendiye takilirken soyledikleri (benim dusuncelerimin espirili sekli, anladin sen onu), saclari, dovusurken o saclari hanimlara tas cikaracak edayla ordan oraya savurmasi ve 33. bolumde iskence sahnesindeki tavri beni hayran birakti kendisine. En kontrollu karakter oydu, Aras da Hoca Efendi de daha duygusal ve atesli ama o hep cool idi. Dengeyi sagladi uzak dogu dovusunlerindeki durusu ve felsefeyi yansitti bence.
efran_albatros
25-06-07, 20:24
arkadaşlar bende sağır odayı çok sevdim ve beğenerek izledim.özellikle de kurtlar vadisi pusuyla saatleri çakışınca ben yinede oyumu sağır odadan yana kullanmıştım.bu final işinede hiç inanmıyorum ben eminim yeni sezonda ya eski ismiyle yada biraz kabuk değiştirerek geri döneceğine.ayrıca geri dönmesi için birşeyler yapıyorsanız banada biraz yol gösterin elimden geleni yaparım sağır odaya değer.
kırmızı su
25-06-07, 22:14
sağır oda için herşeye değer inşallah yeni haliyle yeniden buluşacağız bu güzel diziyle umarım kurtlar vadisiyle aynı kanal da olur böylece daha çok izlenir bence yeni yayın dönemini merakla bekleyen bir kişi olarak en çok sağır odanın akıbetini merak ediyorum umarım ülkemizin gerçeklerini böyle etkileyici şekilde ekranda tekrar izleriz :good:
ayy sezon finali cok aksiyonluydu koptum bn o gece abim basımın etini yiyo gitt yat diye ama dinleyen kim benim bi kulağımdan girip diyerinden cıkıyo ama cok güzel bitti bnce :D
yalcinersonmez
27-06-07, 13:33
Bu yazı bir Sağır Oda sitesinden alıntıdır..
Arkadaşlar havaların iyice ısınmasıyla hafta sonu kendimi ayvalıktaki yazlığa attım.Site komşumuz olan Soner Yalçın'da benim gibi hafta sonunu geçirmek için gelmişti.Soner Yalçın'la Sağır Oda hakkında konuşma imkanı buldum.Lütfen bundan sonra anlatacaklarımı iyi dinleyin.
Soner Yalçına sorduğum ilk soru'' Sağır Oda finalinde Aras öldümü''oldu.Soner Yalçın '' Kimine göre öldü,kimine göre yaşıyor.Yani sağır oda nın finalini tamamiyle seyircinin elinde.İster yaşatın ister öldürün.''dedi ve devam etti''Türkiye de yapılmamış bir dizi yaptık.Dizinin finalini dizinin izleyicilerin eline bıraktık.İzleyicileri düşünmeye sevkettik.Ama ne yazıkki olumsuz tepkiler aldık.Aslında dizinin finali çok açıktı.Lütfen 34 bölümü çok dikkatli izleyin dizinin her bölümünde finalle ilgili tiyolar zaten veriliyordu.Bunlar birleştiği zaman Sağır Oda dizisinin finali çok açık ortaya çıkıyor.Finali çözerseniz arasın ölüp ölmediğinide bulursunuz.''
Soner Yalçın a sorduğum ikinci soru ''Sağır Oda bittimi yoksa devam edicekmi''
Soner Yalçın ''Sağır Oda kesinlikle BİTTİ.Sağır Oda nın konusu nazi altıntınlarıydı.Konusu sonuçlanan dizinin devam etmesinin hiçbir anlamı yok.Ancak izleyiciye yeni süprizlerimiz var.yeni sezonda aynı senaryo ekibiyle yeni bir diziye başlayoruz.dizi sağır odaya benzicek ama başka bir konuyu işlicek ve daha uzun konseptli olucak.
Peki hangi konuyu işliyecek sorusuna Soner Yalcın serverip sırvermezken ''Asıl konuyu söyleyemem ama gelde mafya devlet ilişkilerini inceliyecek
Bu yazı bir Sağır Oda sitesinden alıntıdır..
yeni sezonda aynı senaryo ekibiyle yeni bir diziye başlayoruz.dizi sağır odaya benzicek ama başka bir konuyu işlicek ve daha uzun konseptli olucak.
Peki hangi konuyu işliyecek sorusuna Soner Yalcın serverip sırvermezken ''Asıl konuyu söyleyemem ama gelde mafya devlet ilişkilerini inceliyecek
senaryo ekibi aynı,tamam iyi çok güzel ,peki oyuncu kadrosuda aynı mı oacak,umarım öyle olur.....ülkemizde işlenecek konu çoookk
neyse bu konuda daha sonra uzun uzun yazacağım inşallah,bwni bekleyin ve özleyin anacım:img-blush
Yeni dizinin adi sagir oda olmayacak anlasilan..baska bir oda olabilir :) yada residence falan..sagir residence :)
kırmızı su
30-06-07, 01:54
arkadaşlar barış akarsu için dua edin nolur duydunuz sanırım felaketi dua edin nolur onun duaya ihtiyacı var iyi olması için
Yukaridaki haber dogru mu acaba?Dava acmislar diziye :??
Arkadaşlar selam nasılsınız? Bayağı oldu uğramayalı değil mi? Hepinizi çok özlemişim yaa şimdi diyeceksiniz özledin neden yazmıyorsun diye Hande'yede söylemiştim son bölümü tamamıyle izleyemediğim için yorum yapamayacağımdan dolayı girmek istemiyordum hemde zamanım pek olmuyordu, olduğunda ise tuhaf bir hisle buraya bir türlü gelemiyordum ilginçtir. Sağır Oda'mızı çok özledim yaa.
Messa'cım hoşgeldin canım :happy0064 :happy0064
Uzun zamandır seni burada göremiyordum valla özlettin kendini.
Her dizinin sonunda olduğu gibi bizde artık oyuncuların sayfasına ve multimedia'ya yöneldik birde şu kafamızda soru işaretlerine cevap bulabilsek :img-blush Bitip bitmediği merakı kafamızı kurcalıyor. Ama burada sohbetleri bulabileceğin bir sayfa biliyorum ben canım :img-wink:
Orhan Kılıç yani nam-ı diğer Aras Dağlı'nın sayfasına bekleriz seni :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=26163&page=61
Handecim sağol canım yaa bende sizleri ve sohbetlerimizi özledim, Giray'ı bile özledim o kadar yani. :)Tamam canım gelirim Orhan'ın sayfasına... İnşallah dizimiz başka isimle'de olsa, başka kanalda yayınlanır ama oyuncu kadrosunu aynı isrtiyorum ben Giray, Nogay hepsi hepsi...
Handecim sağol canım yaa bende sizleri ve sohbetlerimizi özledim, Giray'ı bile özledim o kadar yani. :)Tamam canım gelirim Orhan'ın sayfasına... İnşallah dizimiz başka isimle'de olsa, başka kanalda yayınlanır ama oyuncu kadrosunu aynı isrtiyorum ben Giray, Nogay hepsi hepsi...
Messa'cım deme öyle valla bende çok özledim şu sayfalarda sirkülayon olsa, birde benim az işim olsa eski bölümleri yorumlayacağım. ama kimsecikler yok! Sağır Oda ekibi çok özledim, Kırımlı'ları özledim. Dergah'ı özledim. :icon_sorr
En azından Orhan'ın sayfasında eski dostlarla buluşuyoruz. :img-blush
Bu arada eylüle kadar açıklama yaparlar mı bilmiyorum :img-sorry
kırmızı su
06-07-07, 17:54
merhaba sağır odacılar bugünlerde canım çok yanıyor barışım gitti... neyle avunabilirim derken aklımda sağır oda geliyor buraya ilk geldiğimde ilk buraya yazmıştım o gün sizlerin arasına katılmaktan mutluydum ama bugün çok üzgünüm seneye eğer sağır oda ya da benzer bişey olursa orhan kılıç bir teselli olacak benim için inşallah da olur
merhaba sağır odacılar bugünlerde canım çok yanıyor barışım gitti... neyle avunabilirim derken aklımda sağır oda geliyor buraya ilk geldiğimde ilk buraya yazmıştım o gün sizlerin arasına katılmaktan mutluydum ama bugün çok üzgünüm seneye eğer sağır oda ya da benzer bişey olursa orhan kılıç bir teselli olacak benim için inşallah da olur
İnşallah canım sen bizim forumun polyanası olmuştun gelir gelmez! :)
Moralinizi bozmayacaksınız. En hayırlısı böyle oldu belki Barışımız için :icon_sorr
Bende Sağır Oda'yı ya da hangi isimle olursa olsun o diziyi bizim ekiple istiyorum. Başka da dizi istemiyorum :hıh
ayrılık_87
06-07-07, 21:53
başka diziler bittikten sonra 1 hafta bile geçmeden arşive gönderilirken sağır oda biteli haftalar olmasına rağmen neden hala anasayfada anlamıyorum...
kırmızı su
06-07-07, 22:00
başka diziler bittikten sonra 1 hafta bile geçmeden arşive gönderilirken sağır oda biteli haftalar olmasına rağmen neden hala anasayfada anlamıyorum...
devam edecek başka bir konuyla da ondan bundan sonraki tek avuntum sağır oda ve de oyuncuları
batuhan_gumus
08-07-07, 19:18
yha bu da nie eski diziler gitmedi
evet Acı Hayat'la Beyaz Gelincik'i eski diziler'e attılar bunu atmadılar
Sagir Oda nin devam etme ihtimali var neden eski dizilere girsin?
aras vuruldu hemde cenap tarfından vuruldu,hastanede kaldığı süre zarfında da izlediğimiz o kabusları gördü.kafasını tam toparlayamadan hastaneden çıkarken doktorun söyledikleriyle dahada karışan kafası dışarıda hocası oğuz beyi görünce toparlanmaya başlıyorduki cevabını bir türlü netleştiremediğimiz olay meydana geldi.
ben baştada söylemiştim arasın tüm yaşadıkları duruşah ve kırımlılar,ırak ,babasının ortaya çıkması hepsi gerçekti.birazcık şüphem varsada oğuz beyi yüzündeki yaralarla görünce o birazcık şüphemde uçup gidiverdi.sadece anlamadığım arasın hastanede olduğu sırada oğuz bey nasıl olduda cenapı yakalayamadı,bunu aklım bir türlü almıyor
herşey iyi güzeldi de son bölümde başrol oyuncusuna habire bu hikâyenin gerçek kahramanı benmişim, demek tek gerçek kahraman benmişim,hımm bu hikâyede varolan tek gerçek kahraman benmişim dedirtmeleri:img-pilot :fighting2
herşey iyi güzeldi de son bölümde başrol oyuncusuna habire bu hikâyenin gerçek kahramanı benmişim, demek tek gerçek kahraman benmişim,hımm bu hikâyede varolan tek gerçek kahraman benmişim dedirtmeleri:img-pilot :fighting2
:)
Merhabalar Suzaku;
Aynen katılıyorum. Hala kulaklarımda o replik çınlıyor. Son bölümün hatırası Aras'ın bu hikayenin gerçek kahramanı benmişim demesi oldu. Hiç gerek yoktu ne böyle acele bir şekilde bitirmelerine ne de Aras'ın gerçek kahraman olmasına.
Sağır Odacılar selam, nasılsınız? Hala bir haber yok değil mi yeni sezon ile ilgili? Cuma günü beyoğlunda Şehbal'i canlandıran oyuncuyu gördüm, aslında içimden gidip dizinin devam edip etmeyeceğini sormak geçti ama gitmedim.
Sagir Oda nin devam etme ihtimali var neden eski dizilere girsin?
böyle bir ihtimal yok Sağır Oda bitti
nerden çıkardınız durup duruken devam etme ihtimali olduğunu sana kim söyledi devam edeceğini dizinin son bölümünde final yazdı sezon finali yazmadı bu dizi bitti
paçiii_melos
21-07-07, 12:16
Arkadaşlar Sağır Oda tamamen bitmedi mi ? Neden hala anasayfada çok merak ettim. Arada sırada izliyordum, güzel bir diziydi, ama maalesef ki bitti. Devam edicek vs yazıyordu ama öyle kesin bir haber var mı?
Arkadaşlar Sağır Oda tamamen bitmedi mi ? Neden hala anasayfada çok merak ettim. Arada sırada izliyordum, güzel bir diziydi, ama maalesef ki bitti. Devam edicek vs yazıyordu ama öyle kesin bir haber var mı?
Merhaba,
Hemen her dizide yaşanığı gibi kanal ile bir problem yaşandığı için diziyi bitirdiler. Fakat yapımcılardan bize gelen ilk bilgi dizinin devam edeceği yönde oldu.
Başka bir kanalda devam edeceğini söylediler. Umarım dedikleri gibi çıkar dizifilm.com yöneticilerinden rica üzerine bir süreliğine ana sayfa için izin aldık. Yoksa mahçup olacağız. :img-blush
nerden çıkardınız durup duruken devam etme ihtimali olduğunu sana kim söyledi devam edeceğini dizinin son bölümünde final yazdı sezon finali yazmadı bu dizi bitti
bana kuslar soyledi onlarada yolda gordukleri karincalar soylemis..
(senin uslubunda bir cevap)
kırmızı su
22-07-07, 23:29
sağır oda ve sağıre oda gibi dizilere son derece ihtiyaç var bence umarım devam eder ya da söylendiği gibi konusu değişir başka bir kanalda devam eder ben bu dizinin devam etmesini yürekten istiyorum hele bu günden sonra:img-wink:
evet Acı Hayat'la Beyaz Gelincik'i eski diziler'e attılar bunu atmadılar
Arkadaşlar, hadi biriniz sordu, ikiniz sordu...
1 kere söylemekle anlamıyorsunuz heralde yüz bin defa soruyorsunuz.Arkadaşlar açıklamış, okuyun zahmet olmazsa...Eğer anlamıyorsanız ÖM atın cevap verelim, bıkmayız, alışkınız merak etmeyin...
Bir şey daha sormak istiyorum.Sağır Odayı izleyen adamlar değilsiniz anlaşılan, buraya da yazmadınız hiç...Anasayfada durup durmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Buraya yazanlar söylemez böyle şeyler anlayışlıdırlar, orası ayrı bir konu da...
Bir şey bilmesek, bir yerlerden bir şeyler duymuş olmasak şu an bu sayfa burada olmazdı.Farkında değilsiniz heralde.Bu konuda bir bilinmezlik var ki, şu an hala anasayfadayız.Ayrıca, bu şekilde bir üslupla soru sorarsanız, cevabınızı da bu şekilde alırsınız...
NOT!: Yanlış anlaşılmasın, sorularınızı cevaplayacağız tabiki, kızdığımız o değil...Ama düzgün bir üslupla sorulmayan ve atılan yüz tane aynı mesajdan, adeta sözleşmiş gibi, oluşan bir topluluğa ne cevap vermemizi bekliyorsunuz..
UMARIM YETERİNCE AÇIK OLABİLMİŞİMDİR..
NOT!: Arkadaşlar -forum arkadaşlarımıza söylüyorum- kullandığım üsluptan dolayı özür dilerim.
Daha önce yazacaktım bunu ama, bir kaç kişi daha yazar "Ne zaman alınacak arşive? diye" diye söylememiştim.Sanırım kesildi, yazmazlar artık..Cevap vereceğimiz kimse kalmadı yani, ben hepsini bir anda aradan çıkardım :)
YANLIŞ ANLAŞILMASIN NOTU!:paçiii_melos, bu yazdıklarım senin için fazla geçerli değil arkadaşım.Sadece 1-2-3-4 kere yazma olayında üstüne alınabilirsin, diğerlerinde değil.daha önce yazılmış çünkü...:img-wink: İnşallah şimdiye kadar yanlış anlamamışındır :)
bana kuslar soyledi onlarada yolda gordukleri karincalar soylemis..
(senin uslubunda bir cevap)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Harikasın, işte bu :)
Gerçi senin bu mesajın yeterliymiş ama, yazmadan edemedim :img-blush :)
kırmızı su
23-07-07, 16:37
sağır oda sevenler merhaba dizimizle ilgili yeni bir vgelişme yok anlaşılan ** aumudumuzu yitirmeyelim bence sağır oda konusunu değiştirerek devam edecektir.Soner yalçının ve cüneyt özdemirin yeni dönemde çok daha ilginç bir diziyle geri döneceklerin eminim. orhan kılıç ve diğer oyuncuların da başarısı orta da ewkipten de vazgeçeceklerini sanmıyorum.Aaaancak yeni konu olursa büyük ihtimal yeni oyuncular gelecektir.Aras dağlının yeni maceralarını dört gözle ve merakla bekliyorum umarım bizi çok bekletmezler:icon_whis
anlamiyorum bu diziyi sanirim hic izlememis olanlar buraya gelip bu dizi neden diger tarafa atilmadi diye soruyor sonra biz birsey yazinca biliyorlarmis gibi kiziyorlar ilgincler otesi...
anlamiyorum bu diziyi sanirim hic izlememis olanlar buraya gelip bu dizi neden diger tarafa atilmadi diye soruyor sonra biz birsey yazinca biliyorlarmis gibi kiziyorlar ilgincler otesi...
günaydin stormy, evet ilginc olan yani da bu, bu zamana kadar girip hic yorum yapmayanlarin giripte, niye bu dizi hala burda, neden eski dizilere göcmedi demeleri cok acayip canim, anlasilan cok rahatsiz oluyorlar, belli ki gündemdeki dizilerdeler, sagir oda gidince buraya alinacaklarini mi düsünüyorlar ne:icon_sorr
NOT:aslinda cerenimo ve stormy gereken cevapi verdiler, ama stormy bayagi bir sinir olmuski, ki hakli o yüzden bende yazdim, cünkü sirf stormy degil burada olan, biz dizimize sahip cikmasini biliriz, öyle olmasaydi zaten coktan eski diziler bölümünde olurduk. umariz artik ileri geri yazilar yazilmaz buraya
kırmızı su
24-07-07, 19:25
sağır odayla ilgili bildiğim ve inandığm tek bişey var oda devam edeceği farklı bir konu ve ve ismle olabilr oyuncuların aynı olması yeter bana ... aras dağlının teni maceralarını dört gözle bekliyorum :img-yes:
Orhan Kılıç'ın Asi adlı dizide rol alacağı belirlenmiş, yani Asi dizisinin forumunda öle yazıyor. Bu durumda sağır oda bitmiş mi oluyor ? üzüldüm yani, en azından tüm bölümlerini olmasa da ailemin ve bnm sevdiğimiz bi diziydi. kanalde bu sezon tüm dizilerini bitirdi, off niye böle yapıyo ki??? :icon_sorr
kırmızı su
26-07-07, 16:53
yeni konseple yeni bir dizi bekliyoruz bence başka klanalda devam eder yeni konusuyla orhan kılıç aras dağlı olarak son derece başarılı oldu umarım devam eder bu rölüne ben oyuncular aynı konu da aksiyon ya da mafya tarzı olursa izlenmeye değer diye düşünüyorum
Asi dizisinde Tuba Buyukustun oynayacak diye okudum bir yerde ama o dizinin forumu mu var?
Asi dizisinde Tuba Buyukustun oynayacak diye okudum bir yerde ama o dizinin forumu mu var?
Evet, öyleymiş, aynı zamanda başrolü Orhan Kılıçla paylaşacaklarmış.Gerçi pek kesin değil sanırım, ama kesine yakın :img-wink: :)
Asinin forumu var.Gündemdeki diziler başlığında.:img-wink:
sagir odanin oyunculari baska projelere yelken açimis
orhan kılıç asi dizisinde
cagla kubat kadir inanirin dizisi kuzey rüzgerinda
nogay ( gercek adini bilmiyorum) rumali aksamimi adli dizideymis
geriye kalanlarida yeni projelerde görürüz insallah
kırmızı su
27-07-07, 17:59
valla onu bunu bilmem ama sağır odanın devam edeceğini söylüyorlardı acaba diğer oyuncularla falan mı olacak ya da orhan kılıç ın rol alacağı dizi sağır oda yamı benziyo :icon_whis
valla onu bunu bilmem ama sağır odanın devam edeceğini söylüyorlardı acaba diğer oyuncularla falan mı olacak ya da orhan kılıç ın rol alacağı dizi sağır oda yamı benziyo :icon_whis
ona son noktayı soner yalcin koydu sagir odanin bittigini yeni bir proje basladiklarini söyledi
ona son noktayı soner yalcin koydu sagir odanin bittigini yeni bir proje basladiklarini söyledi
Ben hala kesin bilgiye ulaşmadığımıza inanıyorum ya! Yani madem böyle bir durum ortaya çıktı. Bekleyin demeselerdi bize. Yapımcılarla telefonla irtibat kurup kesin cevap almalıyız. :img-yes:
sağır odanın devam etmesini gerçekten çok isteyenlerdenim fakat kesinlikle bitirildi ise en azından aynı formatta bir dizi gerek ..bu büyük eksiklik olur zira.
kırmızı su
27-07-07, 22:36
sağır odayı çok sevmiştim en sevdiğim diziydi umarım devam eder ya da benzeri bişey yaparlar zira ben devamından yanayım ama sanıyorum bir benzeri olacak gibi geliyo soner yalçın ve cüneyt özdemir benzer bişeyler yaparlar sanırım kendileri gayet başarılı oldular gerek sağır odayla gerek başka yapımlarıyla. İzleyicinin talaplerini dikkata alırlar bundan eminim. belki de çok ses getirecek bir projede çalışıyolardır:icon_whis ben olumlubakmaya çalışıyorum. orhan kılıçın yeni dizisinde başarılar dileriz ancak onu aras dağlı olarak tanıdık ve gönlümüz büraz daha en azından bir sezon daha öyle kalmasından yana.Çağla kubatın yeni projesini duymadım ama başarılı olur inşallah.ama istemediğim tek şey gidenlerin yerine yenileriyle sağır odanın devamı olur çünkü aras yani orhan olmadan takdir edersiniz ki sağır oda olmaz olsa da tutmaz diye düşünüyorum umöarız önümüzdeki günler de yeni ve güzewl gelişmeler olur yeni haberler alırız gelecek sezonla ilgili
Bir yonetmen bulalim Sagir Odayi biz cevirelim bari :D:D:D...Diger oyunculara gerek yok burada bu kadar adam var elbet herkese rol duser :D
kırmızı su
28-07-07, 19:50
Bir yonetmen bulalim Sagir Odayi biz cevirelim bari :D:D:D...Diger oyunculara gerek yok burada bu kadar adam var elbet herkese rol duser :D
sana katılıyorum valla biz çekelim yeterince kalabalığız kimseye gerek kalmadan çekeriz valla:img-grin2
Bir yonetmen bulalim Sagir Odayi biz cevirelim bari :D...Diger oyunculara gerek yok burada bu kadar adam var elbet herkese rol duser :D
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aramızda yönetmen bile olmaya talip vardır, dışardan gerek yok birini almaya :) Kimse olmayacaksa, ben olurum :img-icecr :)
Oyuncu zaten var bol bol, herkes oynar. Temizlik bilmemneyi de hallederiz :img-wink: Tutarız hepimiz bir tarafından, oooohh.:)
Gerekirse ben hem yönetmen olurum, hem oyuncu :icon_whis Her şey Sağır Oda için :)
philosophy
30-07-07, 20:56
Evet ya Orhan'ı da çağırırız bizi mi kıracak, böyle eğlenceli ekibi nerde bulacak birdaha :img-wink: E zaten bende Duru olacağım :D:D Tamam iştee :img-hyste
philosophy
30-07-07, 21:02
Ben hala kesin bilgiye ulaşmadığımıza inanıyorum ya! Yani madem böyle bir durum ortaya çıktı. Bekleyin demeselerdi bize. Yapımcılarla telefonla irtibat kurup kesin cevap almalıyız. :img-yes:
Bence bittiği belliydi de bize alıştıra alıştıra söylediler sanırım.. Birden bire kesip atmak istemediler :icon_sorr Ama keşke kesin olarak söyleselerdi ya :icon_sorr
Bence bittiği belliydi de bize alıştıra alıştıra söylediler sanırım.. Birden bire kesip atmak istemediler :icon_sorr Ama keşke kesin olarak söyleselerdi ya :icon_sorr
evet artık bizde kabullenelim dizimiz bitti,nasıl bitti?ben kendi kafamda bir senaryo yazdım herkesi (aras-oğuz ve imam efendiyi tabii)mutlu hayal ettim gerisi beni ilgilendirmiyor.:fighting2:fighting2 hem zaten bizim dizimizdeki herkes hayal ürünü değil miydi,aa pardon biri hariçti değil mi?
neyse görüyoruzki herkes yeni ufuklara yelken açmış allah yollarını açık etsin,bizde artık önümüzdeki maçlara bakalım:img-yes::img-yes:
herkese badem bıyıklı iyi gecelerbyebyebye
üzüldüm son 9 bölümü izleyemedim ama şunu net söyleyeyim 34 bölüm bile gitmesi beni şaşırttı.. perşembede tutması şaşırttı.. hele rating 5 in üzeri iken kaldırılması dahada şaşırttı.. final bölümü izledim dumur oldum.. şaşırma fiili durumu izah etmede yetersiz kalıyor.. perişan oda olarak diziler arşivinde yerini aldı.. demekki ne anlatıyorsundan da önemli nasıl anlatıyorsunuz kısmı.. evet gerek kod adı gerek sağır oda.. hoş bir dizi için müzikler çok önemlidir sözünü her daim söylerim hatta abartıyorum melodisi hoş bir dizi senaryo 5 para etmese bile tutulur, evet, bu ülkede tutulur.. sağır oda deneyimli birini tercih etti ama deneyimli biri bütün çabasını kv için ayırdı.. sonuçlar ortada.. kv pusu onca eksiğe rağmen aldı başını götürdü..
bir dizide oyuncu kadrosu değişir.. falancı çıkar filancı girer problem değil.. ama yönetmen değişirse dizi sendeler.. senarist ekibi değişirse dizi sallanır.. sonuçta kopar dağılır gider.. önce yönetmen, hoş bu kısmı iyi oldu, sonra oyuncuların afra tafraları; efendim sörfte sörf.. gözüne girsin sörf senin.. malum şahsı anladınız siz.. sonra değişen senaryo ekibi, hemde baştan sona.. eee ne bekliyordunuz?! iyi bile gitti..!! bu ülkede sezonlarca giden yapım hayal etmeyin.. önce bu işe elini sokanlar gerçek sanatkarlar olacak o zaman bellki..
kırmızı su
12-08-07, 19:02
bence sağır odanın bu kadar zamansız bitirilmesinin sebebebi bu ülkede suya sabuna dokunan dizi istenmemesidir gerçek sebeb budur.Ama ben yine de sağır odanın ya da sağır oda benzeri bir dizinin gelecek sezon geri döneceğine inanıyorum bu inancım hiç yıkılmadı, yıkılmayacak da.. soner yalçının bu sezon kesinlikle yine sağır oda gibi başarılı bir çalışma yapacağına inanıyorum çünkü buna ihtiyaç var... umutla bu bekleyişimi sürdüyorum. umarım gelecek sezon iyi bir yapımla karşımıza çıkarlar
murat kardeş hoşgeldin ,sefalar getirdin.bir geldin pir geldin:img-yes:
yazdıklarına katılmamak elde değil.ekranlardaki onca saçma sapan dizi içersindeki eli yüzü düzgün birkaç yapımdan biri olan sağır oda sebebini bir türlü anlayamadığımız bir bedenden dolayı apar topar bitirildi,hemde kafalarımız allak bullak edilerek,üzerinden aylar geçti ben haala karar veremedim ne oldu,nasıl oldu,aras gerçekten cenabın silahından çıkan kurşuna hedef mi oldu?..........sorular ,sorular..........
peki senin fikrin ne,sence aras vuruldu mu?
peki dergahta cenap arası vurup kaçtıktan sonra oğuz bey ve imam efendi onu nasıl yakalayamadı?
cenabı yakalayamamaları sence normal mi?
peki ,en son oğuz bey arası almaya geldiğinde zahid neden yanında değildi?
yoksa zahid zaten yaşamıyor muydu?
ve yine ,oğuz bey madem cenabı yakalayamadı,onun yarım kalan işini tamamlamak isteyeceğini tahmin edemeyecek kadar saf ve tecrübesiz miydi?
ay aman of ,tam kendi kendime bitti artık kapat bu defteri diyorum,sonra alıyorum tekrar baştan
allah sonumu hayreyleye:img-yes:
bence sağır odanın bu kadar zamansız bitirilmesinin sebebebi bu ülkede suya sabuna dokunan dizi istenmemesidir gerçek sebeb budur.Ama ben yine de sağır odanın ya da sağır oda benzeri bir dizinin gelecek sezon geri döneceğine inanıyorum bu inancım hiç yıkılmadı, yıkılmayacak da.. soner yalçının bu sezon kesinlikle yine sağır oda gibi başarılı bir çalışma yapacağına inanıyorum çünkü buna ihtiyaç var... umutla bu bekleyişimi sürdüyorum. umarım gelecek sezon iyi bir yapımla karşımıza çıkarlar
iyi güzel diyorsunda yine bizi yarı yolda bırakırlarsa hiç şaşmam.yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali bizde her projelerinde onları takip ederiz
Dün akşam haberlerde Zeytinburnu taraflarında Toki'ye ait arazide hazine var iddiası üzerine değerlendirmeler yapılırken Sağır Oda dizimize değindiler, "Sağır Oda dizisi aylar öncesinden nazi alatınlarının Türkiyeye getirildiğine değinmişti ama zamanı yanlış vermişti" diye. Sağır Oda Nazi altınlarının 2. dünya savaşı sırasında Almanlar tarafından getirildiğini, oysaki altınların 1. dünya savaşı sırasında getirilmiş olduğunu söylediler. Diziden görüntüler verdiler, çok özlemişim yaa. İnşallah başlar yeni sezonda dizimiz.
kırmızı su
15-08-07, 14:46
keşke yeniden başlasa sağır oda çok isterim bunu ... ama aynı kadroyla yine sağır oda gibi bir diziye razıyım yani izlerim yeter ki suya sabuna sağır oda kadar dokunsun... tek isteğim bu
üzüldüm son 9 bölümü izleyemedim ama şunu net söyleyeyim 34 bölüm bile gitmesi beni şaşırttı.. perşembede tutması şaşırttı.. hele rating 5 in üzeri iken kaldırılması dahada şaşırttı.. final bölümü izledim dumur oldum.. şaşırma fiili durumu izah etmede yetersiz kalıyor.. perişan oda olarak diziler arşivinde yerini aldı.. demekki ne anlatıyorsundan da önemli nasıl anlatıyorsunuz kısmı.. evet gerek kod adı gerek sağır oda.. hoş bir dizi için müzikler çok önemlidir sözünü her daim söylerim hatta abartıyorum melodisi hoş bir dizi senaryo 5 para etmese bile tutulur, evet, bu ülkede tutulur.. sağır oda deneyimli birini tercih etti ama deneyimli biri bütün çabasını kv için ayırdı.. sonuçlar ortada.. kv pusu onca eksiğe rağmen aldı başını götürdü..
bir dizide oyuncu kadrosu değişir.. falancı çıkar filancı girer problem değil.. ama yönetmen değişirse dizi sendeler.. senarist ekibi değişirse dizi sallanır.. sonuçta kopar dağılır gider.. önce yönetmen, hoş bu kısmı iyi oldu, sonra oyuncuların afra tafraları; efendim sörfte sörf.. gözüne girsin sörf senin.. malum şahsı anladınız siz.. sonra değişen senaryo ekibi, hemde baştan sona.. eee ne bekliyordunuz?! iyi bile gitti..!! bu ülkede sezonlarca giden yapım hayal etmeyin.. önce bu işe elini sokanlar gerçek sanatkarlar olacak o zaman bellki..
Kesinlikle haklısın, sonuna kadar katılıyorum.
Özellikle bu güzel ratingler sonucu neden kaldırıldı (ki bazılarının işine gelmediğini düşünüyorum) bilmiyorum.Aslında biliyorum da, kesinleştiremiyorum.
Aslında kesinleştiriyorum da anlatamıyorum :)
Final bölümüne hiç girme.Forum tavan yapmıştı o gün :img-hyste
Hiç girmeyen kişiler, "şimdi öldü mü" diye girdiler :)
Müzik, yönetmen, yazım ekibi...Bütün söylediklerine katılıyorum.:img-wink:
:icon_sorr:icon_sorr
Sağır Oda'yı hep izlemek istedim bir şey çıktı. Sonlara doğruydu tamam artık izleyecem dedim. Vadiyle aynı zamana aldılar. Sadece Türkmen bölgesindeki bölümü izlemiştim ve çok etkilenmiştim. Keşke devam etse o kadar çok izlemek istiyorum ki.
sağıroda devam edecek mi,yoksa bittimi..hiç bir yerde devam edeceği ilr ilgili habere rastlamadım...
sağıroda devam edecek mi,yoksa bittimi..hiç bir yerde devam edeceği ilr ilgili habere rastlamadım...
etmiycek arkadasim soner yalçin yeni bir proje planliyormus
ya bitti bu dizi niye halen burda eski dizilerde olmasi gerekir ne bu torpil bu diziye bizim seyrettigimiz dizileri hemen kaldiriyorsunuz bu niye halen burda ya ne bu torpil bitti iste eski dizilere alinmali artik kac ay oldu biteli hatta
ya bitti bu dizi niye halen burda eski dizilerde olmasi gerekir ne bu torpil bu diziye bizim seyrettigimiz dizileri hemen kaldiriyorsunuz bu niye halen burda ya ne bu torpil bitti iste eski dizilere alinmali artik kac ay oldu biteli hatta
Ya arkadaşım bu ne biçim ithamlar ya!
Nerden buluyorsunuz bu lafları anlamıyorum torpilmiş!
Moderatör arkadaşlara rica ederiz kaldırırlar. Devam edecek diye bekledik ama etmedi. Kusura bakmayın ama bu cesareti nerden bulduğunuzu anlayamadım.
Huzursuz yaratmak istiyorsanız.
Başka kapıya...
bu kadar sorun yaratiyorsa modetörlere bildirebilirsin
rica edildi kaldi artik olmiycagi belli modlarda geregini yapar
bu dizi efsane olarak kalıcak inşallah yeni proje olurda arasla oğuz bey yine bi arada olurlar
kırmızı su
05-09-07, 00:47
ya bence bir şekilde devam edecek farklı bir konuyla da olsa gerçi henüz bir haber yok ama umudumuzu yine de umuduzu kırmayalım derim ben:img-yes:
philosophy
05-09-07, 13:11
Arkadaşım buraya yazacağına modlardan rica etmen daha mantıklı değil mi, saygısızlık yapmana hiç gerek yok..
bu kadar sorun yaratiyorsa modetörlere bildirebilirsin
rica edildi kaldi artik olmiycagi belli modlarda geregini yapar
kac defa yazdik bir cevap bile vermiyorlar hic temizlik yapmiyorlar nedense yazmadigimimi saniyorsunuz kac defa yazdim son umudumu buraya sakladim ve burayada yazdim daha ne yapiyim
Ya arkadaşım bu ne biçim ithamlar ya!
Nerden buluyorsunuz bu lafları anlamıyorum torpilmiş!
Moderatör arkadaşlara rica ederiz kaldırırlar. Devam edecek diye bekledik ama etmedi. Kusura bakmayın ama bu cesareti nerden bulduğunuzu anlayamadım.
Huzursuz yaratmak istiyorsanız.
Başka kapıya...
iyi ozaman sizde bir yardim edinde sizde yazin kac defa yazdim 2-3 kisiye hic bir cevap gelmiyor sizde yardim edinde eski diziler yerine tasinsin burda durmasi diger biten dizilere hakaret gibi oluyor saygilar
^^
Ya bu başlığın olması yada olmaması neden rahatsızlık veriyor tıklamazsınız olur biter. Sizin herhalde işiniz yok gücünüz yok oturup tek tek inceliyorsunuz. Bu dizi için resmi bir açıklama geldi mi?
philosophy
06-09-07, 19:28
iyi ozaman sizde bir yardim edinde sizde yazin kac defa yazdim 2-3 kisiye hic bir cevap gelmiyor sizde yardim edinde eski diziler yerine tasinsin burda durmasi diger biten dizilere hakaret gibi oluyor saygilar
Memlekette olup bitenlere bukadar tepki gösterseydiniz AB'ye girerdik heralde çok azimlisiniz tebrik ederim!! Memleketteki en büyük sorununuz bu sanırım!!!! Allah akıl fikir versin bize...
artik arsive kaldirildina göre sorun olusturmaz herhalde
Bütün mesajlarına birlikte cevap vermek istedim.Gerçi istediğin şey olmuş ama..
Sıkı dur 1. cevabımı veriyorum bile:
SANANE!!!
Bu mesaja 1 cevap daha vermek istiyorum:
Sizin seyrettiğiniz dizi nedir?
Bu dizinin devam etme olasılığı var mıydı?
Mail attın da, başka kanalda devam edebilir mi dediler?
Bu mesaja bir cevap daha veriyorum: (Uyarma amacıyla:img-wink:)
Biliyor musun, MODlar seni takip ediyorlar, HUGOnun izlediği bir dizi kaldırılırsa hemen eski dizilere taşıyacağız diye...Bence sen başka nick al :img-hyste
kac defa yazdik bir cevap bile vermiyorlar hic temizlik yapmiyorlar nedense yazmadigimimi saniyorsunuz kac defa yazdim son umudumu buraya sakladim ve burayada yazdim daha ne yapiyim
Bu kadar kaldırılması isteğinde miydin ya?
Doğru haklısın, bu bir dünya meselesi, Küresel Isınma gibi mesela...:img-wink:
Hatta küresel ısınma bunun yanında az bile kalır, nasıl kaldırmazlar anasayfadan Sağır Oda'yı ya :img-swoon
Eğer daha önceki sayfaları okuma zahmetinde bulunsaydın, neden hala burada olduğunu çok iyi anlardın.
:img-hyste
Sen ne kadar ciddiye almışsın bu durumu ya :img-hyste Ciddiyim bilsek, dizi yayındayken bile çekilirdik burdan :)
Evet arkadaşlar, gereken cevapları verdiğime inanıyorum.Dizimiz maalesef bitti.:icon_sorr Bunu, Sağır Oda başlığını burda görünce çok daha iyi anladım ve hissettim.Ama eninde sonunda olacaktı bu:sad53: Ama olsun, biz devam ederiz :)
ah ceren gelmis, hos gelmis, vallah anlasiliyor geldigin canim:img-nyam: kiz biraz önce benim icimden bir his gecti, hatta sanki birisi bana dedi, bir yerde birisi yine cok sinirlenmis, carsaf gibi cevap yazmis dedi, benimde nedense aklima cerenimo geldi:img-hyste:img-hyste:img-hyste, bi bakim dedim, anaaaaaaaam, ciddi ceren gelmis:img-icecr
evet cerencim dizinin bittigini sende, bende ve diger arkadaslarda biliyordu, ama sagir odanin anasayfadan tasindigi bana acayip koydu yaa:img-cray::img-cray::img-cray:
Bazıları muratlarına ermiştir herhalde sonunda dizi arşive kaldırılmış.Rahatladınmı Hugo?
O kadar emeğe,bizim izlediğimiz saatlere yanıyorum açıkcası,bize öyle bir final sundular ki,kapılara ağzına kadar açık bırakmışlardı,ama sonunda ne oldu Sağır Oda Finish dedi.Bu dizi böyle bitmemeliydi.34 bölümlük bir dizi değildi kesinlikle.
philosophy
14-09-07, 10:45
Yaaa geçen yıl bu zamanlar ne umutlarla başlamıştık bu diziye :icon_sorr Yine o jenerik başlasın, yine o karizmatik ses Nazi altınlarının hikayesini anlatsın, "Sağır Oda" desin tüm karizmasıyla :sad53:
Yaaa geçen yıl bu zamanlar ne umutlarla başlamıştık bu diziye :icon_sorr Yine o jenerik başlasın, yine o karizmatik ses Nazi altınlarının hikayesini anlatsın, "Sağır Oda" desin tüm karizmasıyla :sad53:
mervecim, devam etmesini gectim artik, eger su an tv de reklamlari dönsün, ilk bölümünden itibaren yayinliyoruz diye, kesinlikle oturup izlerim:img-yes:, sagir oda iste böyle bir dizi:img-yes:
Ah canlarım benim bende geçtiğimiz hafta sonu ilk çekildikleri resimlere baktım da eski günlere geri döndüm. Kesinlikle bu dizi ilk başladığı dönemde ki gibi istikrarlı devam ettirilseydi. Siyasi konular dolayısıyla baskı görmeseydi değil 2. sezon 3 sezon bile sürerdi o konuyla daha o mihrabın sırrını bile çözemedik. :icon_sorr
Keşke tekrarlarını verseler. :img-blush
Ah canlarım benim bende geçtiğimiz hafta sonu ilk çekildikleri resimlere baktım da eski günlere geri döndüm. Kesinlikle bu dizi ilk başladığı dönemde ki gibi istikrarlı devam ettirilseydi. Siyasi konular dolayısıyla baskı görmeseydi değil 2. sezon 3 sezon bile sürerdi o konuyla daha o mihrabın sırrını bile çözemedik. :icon_sorr
Keşke tekrarlarını verseler. :img-blush
handecim tekrarlarini veriyorda biz izliyemiyoruz saolsun d-smart sifre koyuyor:icon_twis
handecim tekrarlarini veriyorda biz izliyemiyoruz saolsun d-smart sifre koyuyor:icon_twis
O zaman Kanal D versin!
Bak şimdi gündüzleri Yabancı Damat'ı veriyor onu vereceğine Sağır Oda'mızı verse :icon_sorr Ya da gece sahurda süper gider bence :good:
Ahh ah...
Bakıyorum da, herkeste bir özlem var.Çok doğal tabiki.Bu bende de var.
Ama maalesef geri getiremiyoruz :( Ama inanın geri getirmek isterdim.
Bu sayfadaki muhabbetlerimizi, bazen aşırı abartılı yorumlarımızı (kendi adıma söylüyorum:)) çok özledim.
Her zaman da dile getirdiğim gibi, bu sitede en sevdiğim 2 dizi forumu vardı.2si de hem seviyeli hem de samimiydi...Biri de Sağır Oda forumumdu...
Sizi ve Sağır Oda forumumu (içerik olarak :)) gerçekten özlüyorum.
Ama yine her zaman dediğim gibi (her zaman da amma şeyler söylemişim yaw :img-hyste) böyle süper arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum...
TEŞEKKÜRLER SAĞIR ODA :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Hayret bir şey ya, bu ne bitiriştir böyle :img-hyste
ıslak ıslak
15-09-07, 15:11
Kızlar yaa hepinizin yorumlarını okudum da birden hüzün çöktü üstüme gittim eski günlere ben dizimi özledim yaa...:img-cray::img-cray: Hep bir umutla devam edicek diye bekledim ama herşey boşa çıktı.. Tekrar istiyoruz şifreli kanalda veriyolar bize garezlerimi var ne :img-beee: Handenin de dediği gibi sahur vakti ne iyi gider valla..:icon_whis Seksen tane dizi tekrarı koyuyorlar bi Sağır Oda'yı koyucak saat mı bulamadı su kanal d pes yanii...:img-beee:
Cerencim hakkaten süper bir bitiş olmuş jenerik gibi maşallah..:img-icecr
philosophy
15-09-07, 22:44
Dün Menekşe ile Halil'i seyrettim Mehmet Çeviği görünce içim burkuldu, çok kötü oldum.. Birden İmam Efendiyle Oğuz Bey'in atışmaları canlandı gözümde ............ :img-bye2:
philosophy
17-09-07, 22:17
Ya Mansur Dayı da küçük Yunus'la beraber Bıçak Sırtı'nda oynuyor :icon_sorr İçim bi fena bi fena anlatamam arkadaşlar.. Burukluğun doruğundayım.. :sad53:
kırmızı su
27-09-07, 13:53
ben de umut etmiştim dizinin devam edeceğini ama orhan kılıç falan biyerlerde yok hiç acaba ne zaman yeni bi dizi olacak bilemiyorum ama yine de sağır oda benzeri bişey bekliyorum umarım gerçek olur çünkü suya sabuna dokunan dizilere ihtiyaç var bence
efendim ekşi sözlüğü bilirsiniz... bilgi bankası.. her konuda.. boşuda var dolusuda.. geçenlerde ekşi sözlüğün sağır oda durağında durduk.. bir hayli zaman harcayıp okuduk.. ne yalan söyleyeyim gerçekten ince ve hassa eleştiriler vardı.. zeka kokan ve mizahsel dille eleştirilerde yok değil.. kaba sapa küfür barındıran entry lerde vardı.. fakat gülmekten karnım ağrıdı desem yalan olmaz..
dizi için artık umut falan etmeyin.. bitti gitti.. tadındada bitti.. ama ne arası nede o bizi dumur eden final bölümünü unutacağım.. yazık be.. adamlar işi baştan sıkı tutmuş.. bu dizide herşey yalan birşey hariç.. vallaha da yalan oldu gitti..
Keşke dizinin bitişi bu kadar soru işaretleri bırakmasydı. Çok zengin bir konu ve oyuncu kadrosuyla başlayan dizinin bu şekilde apar topar bitirilmesi resmen haksızlık... :icon_sorr
Ah o keşkeler...
kırmızı su
06-10-07, 16:38
umutlarımız tamamnen suya düştü umarım o kadroyu en azından başka dizi de görürüz yine de umudumuzu kaybetmeyelim bu konuda bakarsınız orhan kılıç başka bir dizi de gene benzer bir karakterle karşımıza çıkar ya da o kadro tekrardan bir dizi çeker olabilir bunlar
Sagır Odacılar nasılsınız. Anlasılan dizi oylece bitti ve halen Orhan Kılıc yok ortalarda.
Sagır Odacılar nasılsınız. Anlasılan dizi oylece bitti ve halen Orhan Kılıc yok ortalarda.
Evet Stormy'cim Orhan Kılıç hala ortalarda yok! Diğer oyuncuların hepsi kanallarde fink atıyor :hıh
Şu dönemde olan şeylerden sonra Sağır Oda gibi dizilere ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. :(
Keşke TV de vatanseverliğin, mağdur yurttaşlarımızın insanların gözüne sokulduğu bu tarz diziler olsa.
kırmızı su
27-10-07, 01:38
sağır odayı özledim oyuncularıyla kadrosuyla özledim ama geri gelmez gibi bu saaten sonra yeni bir projede yok sanki ortalıkda benbi üzende bu zaten keşke sağır oda gibi bir diz daha olsa çeklise de geç de olsa izlesek çok iyi olurdu neyse yine de beklemeye devam belki de ilerde bişeyler olur
sağır odayı özledim oyuncularıyla kadrosuyla özledim ama geri gelmez gibi bu saaten sonra yeni bir projede yok sanki ortalıkda benbi üzende bu zaten keşke sağır oda gibi bir diz daha olsa çeklise de geç de olsa izlesek çok iyi olurdu neyse yine de beklemeye devam belki de ilerde bişeyler olur
dediklerine aynen katılıyorum :)
sonuda son gibi değildi zaten ne oldu aras öldümü yaşıyo mu belli deil
Vallahi benim Ekim 2007 de Cüneyt Özdemir'in yaptığı açıklamadan sonra umudum tazelendi.Bakarsınız Mart 2008 gibi ekranlara tekrar "YENİ" bölümleriyle bomba gibi döner ;)
Vallahi benim Ekim 2007 de Cüneyt Özdemir'in yaptığı açıklamadan sonra umudum tazelendi.Bakarsınız Mart 2008 gibi ekranlara tekrar "YENİ" bölümleriyle bomba gibi döner ;)
hadi bakalim hirotaro, vallah beni de gaza getirdin, bak sonra baslamassa, sorarim ben sana:img-icecr
hadi bakalim hirotaro, vallah beni de gaza getirdin, bak sonra baslamassa, sorarim ben sana:img-icecr
Geçen gün Cüneyt Bey'e mail attım,ama daha cevaplayamadı sanırım çok meşgul.Gönlümden bu meşguliyetinin sebebinin Yeni sağır oda bölümleri olduğu geçiyor.İnşallah da öyle olur.
Bu arada yeniden izlemek isteyenler olursa kanal D bu geceden itibaren saat 04:00 de Sağır Oda yı vermeye başlıyor(başladı) hatta bugün 1.nci bölüm var ve ben onu izliyorum :img-icecr
Geçen gün Cüneyt Bey'e mail attım,ama daha cevaplayamadı sanırım çok meşgul.Gönlümden bu meşguliyetinin sebebinin Yeni sağır oda bölümleri olduğu geçiyor.İnşallah da öyle olur.
Bu arada yeniden izlemek isteyenler olursa kanal D bu geceden itibaren saat 04:00 de Sağır Oda yı vermeye başlıyor(başladı) hatta bugün 1.nci bölüm var ve ben onu izliyorum :img-icecr
hirotaro bu cok güzel bir haber, yani sagir odanin geceleri oynadigi, ama eminmisin canim, cünkü kanal d geceleri, aksam oynayan dizilerin tekrarini veriyor?!
hirotaro bu cok güzel bir haber, yani sagir odanin geceleri oynadigi, ama eminmisin canim, cünkü kanal d geceleri, aksam oynayan dizilerin tekrarini veriyor?!
Evet canım,hergün düzenli olarak veriyorlar 04:30 gibi başlıyor.Bugün sanırım 16.bölüm felan olmalı.her gece muhakkak Sağır Oda'ya takılıyorum.Yaw ne güzel olurdu 35.bölüm oynasaydı ve devamı gelseydii :icon_sorr
bende gecenlerde galiba gecen haftaydi 20 bölümü izledim çok güzeldi arasi zahiti oguz beyi duruyu tekrar görmek keske daha erken yayinlasalar kaçırmadan izliyebilsem
Dileklerine içtenlikle katılıyorum , sağır oda'yı çok özledik ve nedense tekrar başlayacağına dair umudumuz hala var:icon_sorr
maria clara
20-07-08, 14:08
iyi bir kurtlar vadisi izleyicisi olarak sağır odaya transfer olmuştum aslında çok da güzel gidiyordu son bölümlere gelindiğinde heyecan iyice artmıştı bende ve sonra son bölüm geldi ve herşey resmen alt üst oldu kabus gibiydi hala inanamıyorum öyle bittiğine.
Dileklerine içtenlikle katılıyorum , sağır oda'yı çok özledik ve nedense tekrar başlayacağına dair umudumuz hala var:icon_sorr
bu son günlerdeki olaylar sayesinde dizimizin adı yine haberlrde geçmeye başladı.nihayet birilerinin aklına sağır oda diye bir dizi olduğu geldi çok şükür.şimdi tam da devam etme zamanıydı.ama olur mu,olursa nasıl olur hiç bilmiyorum.umudunuz umudumu arttırıyor...
iyi bir kurtlar vadisi izleyicisi olarak sağır odaya transfer olmuştum aslında çok da güzel gidiyordu son bölümlere gelindiğinde heyecan iyice artmıştı bende ve sonra son bölüm geldi ve herşey resmen alt üst oldu kabus gibiydi hala inanamıyorum öyle bittiğine.
Bende senin gibi kurtlar vadisini sağır odaya tercih edenlerdenim hatta ailecek k.v. fan olduğumuz halde sağır odayı izlemeyi tercih ediyorduk o günlerde maalesef ömrü uzun olmadı dizimizin ama ne olursa olsun yeniden başlaması için çok geç değil diye düşünüyorum.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.