Tüm Versiyonu Göster : yanlızca maria

bayşiir
11-06-07, 14:09
arkadaşlar bilmem hatırlar mısınız çok eskiden yanlızca maria diye bir pembe dizi vardı. sarıl bana dizisinin cristina'sı victoria ruffo oynuyordu bu dizinin başrolünde.
bu pembe dizi ilk önce 1994 yılında trt1'de son olarakta 1999 yılında show tv'de yayınlanmıştı dizi meksika'nın bir köyünde geçiyordu victoria yani dizideki adıyla maria bir köyde yaşıyordu ondan sonra çalışıp para kazanmak için mexico city'ye geliyordu ve zengin bir ailenin yanında hizmetçi olarak çalışıyordu sonra birgün çok zengin bir işkadını oluyordu bu dizide maria'nın sevgilisini ise rosalinda dizisinde rosalinda'nın babasını oynayan manuel saval oynuyordu bu dizinin bazı videolarını youtube.com'da bulabilirsiniz benim bu diziyle ilgili hatırladıklarım bu kadar eğer elinizde bu diziyle ilgili resim gazete haberi hikaye ve video varsa en kısa zamanfa paylaşın

bayşiir
11-06-07, 14:28
sevgili pembe dizi dostları bu dizide masum aşk dizisinden tanıdığımız angelica rivera da oynuyordu ama iyi kadını mı kötü kadını mı oynuyordu onu bilemiyorum bu arada victoria'nın saçları her iki yandan örgülüydü victoria bu dizide çok güzeldi gerçi o her zaman güzel ama bu dizide bir başka güzel

bayşiir
11-06-07, 17:01
orjinal adı:simplemente maria
yapım yılı:1989
yapımcı:televisa
oyuncular:victoria ruffo manuel saval angelica rivera
yönetmen:valentin pimstein

alicia-85
11-06-07, 18:47
http://img232.imageshack.us/img232/7263/tnsimplementemaria16zi6.jpg http://img160.imageshack.us/img160/8199/tnsimplementemaria22ul2.jpg http://img160.imageshack.us/img160/3191/tnsimplementemaria28mw2.jpg
BAŞROLDEKİ KADINI HATIRLADIM,SARIL BANA DİZİSİNDE DE OYNUYORDU. ama adamı hatırlayamadım.

bayşiir
12-06-07, 09:54
o adam rosalinda dizisinde rosalinda'nın babasını oynuyordu

alicia-85
12-06-07, 13:50
http://img341.imageshack.us/img341/9381/050607clasicassimplemarng2.jpg

bayşiir
12-06-07, 15:48
arkadaşlar bu pembe dizinin hikayesini bilen varsa foruma yazsın ben sadece hatırladıklarımı yazdım eğer benim hatırlamadıklarım gelirse aklınıza buraya yazın

bayşiir
29-06-07, 13:04
kimse bu diziyi hatırlamıyor galiba

Mariangela.
29-06-07, 17:18
kimse bu diziyi hatırlamıyor galiba

hayır hatırlayamadık. heralde çok eskiden yayınlanmıştı. çünkü victoria ruffo oynuyormuş,izlesem hatırlardım yani. ama farkettim de victoria ruffo o zamandan beri çok da değişmemiş bu kadar yıl geçmesine rağmen.

bayşiir
30-06-07, 13:18
evet dizi çok eski bir dizi hatırlayamamanız çok doğal size bu diziyle ilgili ilk mesajımı yazarken sekiz dokuz yıl önce show tv'de yayınlandığını söylemiştim

bayşiir
01-07-07, 11:51
arkadaşlar internette dizi ile ilgili bilgiler ararken yabacı bir pembe dizi sitesinde dizinin hikayesini buldum ama ingilizce . aranızda çok iyi derecede ingilizce bilenler varsa şimdi yazacağım yazıyı türkçeye çevirsin böylelikle biz de bu dizinin hikayesini hatırlamış oluruz

Maria is a poor and innocent girl who arrives from a small village to the Mexico city to make some money there she meets the rich guy Juan carlos and falls in love with him He seduces her and she gets pregnant but he doesn't have serious intentions and is not going to marry her Maria gives birth a son and raises him alone working very hard as a seamstress She also meets Victor Careno who loves her deeply and for many years tries to get corresponded Finally Maria succeedes in life becomes rich she is mow an owner of a prestigious fashion house She realizes that she Victor too but their love has to overcome many obstacles Besides Maria's son Jose ignacio is in love with the daughter of his aunt Lorena but Lorena prefers to rather see him dead than married to her daughter

senny
08-07-07, 16:05
ben bu diziyi hatırlıyorum o zaman ortaokula falan gidiyordum.konusunu hatırladığım kadarıyla yazayım.maria bir atölyede terziydi.sonra rosalinda dizisindeki rosalindanın babası olan adamla sevgili oldular.araya adamın ailesi mi ne giriyordu.ayrılıyorlardı bunlar.maria nın çocuğu oluyordu.sonra işinde yükselmeye başladı.kendine atölye açtı.zenginleşip modacı oldu galiba.hatırladıklarım bunlar.siz gerisini getirirsiniz artık

jenni
31-10-07, 23:50
Ben bu diziyi hiç izlememişim ama ingilizce yazıyı sizin için çevireyim

Yoksul ve masum bir kız olan maria para kazanmak için köyden mexico şehrine gelir ve burada zengin Juan Carlos ile tanışır ve ona aşık olur. O ise maria yı baştan çıkarır ve onu hamile bırakır. fakat juan carlosun ciddi bir niyeti yoktur ve maria ile evlenmez. maria oğlunu doğurur ve terzi olarak çalışarak oğluna tek başına bakar. daha sonra maria ona aşık olacak olan victor careno ile tanışır. daha sonra maria zengin olur ve prestijli bir moda evinin sahibi olur. maria onların aşkının pek çok engelin üstünden geleceğini anlıyor diyor (sanırım victorla marianın aşkıymış orda cümlede bir bozukluk var) ayrıca marianın oğlu jose ignesio onun halası/teyzesi olan Lorenanın kızına aşık olur. fakat teyzesi ya da halası olan lorena marianın oğlunun kızıyla evlenmektense ölmesini tercih ediyormuş.

captive-angel
16-01-08, 11:40
ah ben bu diziyi izlemez olurmuydum hiç bayılırıdm zaten köyden gelipte birden prenses gibi güzelleşir ve zengin oğlan ona aşık olur filan bu konulu filmlere bayıldığım için bunu da hiç kaçırmazdım

bayşiir
30-04-08, 20:48
oyuncu kadrosu

Victoria Ruffo .... María López
Manuel Saval .... Juan Carlos del Villar
Jaime Garza .... Victor Carreño
Silvia Derbez .... Matilde Carreño
Gabriela Goldsmith .... Lorena del Villar
Amairani .... Laura del Villar Rivera
Alejandro Aragón .... Diego López
Roberto Ballesteros .... Arturo D'Angelle
Porfirio Baz
Germán Bernal .... Luis
Marcelo Buquet .... Fernando Torres
Claudio Báez .... Gustavo del Villar
Cecilia Camacho
Constantino Costas .... Clemente Reyes
Esther Fernández .... Doña Chayo
Rosa Carmina .... Camelia
Mauricio Ferrari .... Dr. Valladez
Bárbara Gil .... Dulce
José Roberto Hill
Rafael Inclán .... Don Chema
Andrea Legarreta .... Ivonne D'Angelle
Manuel López Ochoa .... Federico
Servando Manzetti .... Alberto Rivera
Toño Mauri .... José Ignacio Lopez
Frank Méndez
Lola Merino .... Fernanda Amolinar
Irlanda Mora .... Caridad
Inés Morales .... Florencia Amolinar
Frances Ondiviela .... Natalia Preciado
David Ostrosky .... Rodrigo de Peñalbert (conde de Arenso)
Raúl Padilla "Chóforo" .... René
Roberto Palazuelos .... Pedro Cuevas
Adriana Parra .... Rita
Mercedes Pascual .... Constanza
Polly
Lucy Reyna
Angélica Rivera .... Isabella de Peñalbert
Roxana Saucedo .... Luisa
Karen Sentíes .... Silvia Rebollar
Juan Carlos Serrán .... Román
Cuco Sánchez .... Don Cuco
Roberto Vander .... Rafael Hidalgo