PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cesur ve Güzel

Sayfalar : [1] 2 3

purna
09-11-04, 10:30
cesur ve guzelı ızleyen varmı

damdabaca
10-11-04, 11:42
Valla ben show da yayınlandıgı sıralarda izliyodum ama flash tv ye cıkınca izlemedim.Beydı diye düşünüyorum...En son ben izledigimde Bruk ve Maisey kamyonnetin altina girmişti.Torn Bruku cikarmiş fakat Maisey ölmüştü...Devamini biliyosan yazarsan sevinirim. :D

damdabaca
10-11-04, 11:49
http://www.soapdom.com/upload/HealthAwards_02_PBeneditti1.jpg

ayse
10-11-04, 11:54
Bir dönemin en ünlü dizilerinden biriydi... Valla ne yalan söylüyeyim annemle oturup izlerdik... fenada değildi (birçok karışık ilişki olmasına rağmen) geçenlerde kanal değiştirirken flash tv de rastladım, yeni yüzler girmiş diziye ayrıca ana karakterlerde epey yaşlanmışlar....

kubra
29-11-04, 12:55
Evet bazen izliyorum,

Rich, Ericin oğlu değilmiş. Bruok'un kızı rich' le birlikte olmuş.

-Ezgi-
29-11-04, 13:04
12-13 yaslarindaydim annem izlerken .. artik oda izlemiyo .. annem eskiden çok severdi , annem seviyo diye bende severdim :lol: Oturup birlikte izlerdik , hiç anlamazdim, neler olu neler bittigini , Töbee , Brooke a giciktim hep :lol: Salak, niye kocasinin babasiyla öpüsüyo diye kizar dururdum :lol:

wwfetr
16-06-05, 20:53
yok değil ericin kızı ayrıca ridge ericin oğlu değil.taylor 3.kez ölmüştü yeniden canlandı o sahne çok saçmaydı ama genele bakarsın çok güzel türkiyede yayınlansada izlesem

spikey
16-06-05, 22:22
walla helal olsun o diziyi buraya koyana :) herhalde dizi bi daha yayınlansa su anda 20 yasında olan ben dizi bitene kadar 60 falan olurum sanırım...böle bi başlığı yas ortalaması 45 olan yaslı we bi o kadar da tv izleyen insanların doldurması gerekiyo bence :) yani yanlıs anlasılmasın ama yasım itibarıyle izlesem izlesem bi kaç bölüm izleyebilrim we o kadacık seyle de yorum yapılmaz di mi :) ama müziğini falan hatırlıyorum..cok hoş bi şeydi.. heheh

whitesand1976
01-07-05, 18:45
slm, herkese, Cesur ve Guzel'in Hindistan'daki kadın izleyiciler ustune etkısıyle ilgili, cok enteresan bir tez yazmıs birileri, gecenlerde rastladım.
Bu arada, ben de, Amerika'da yazdıgım bi doktora tezi icin eski birkac Cesur ve Guzel izleyicisiyle telefonda veya sahsen kısa bir gorusme yapmam gerekiyo, diziyi izledikleri zamanla igili bazı sorular, acaba ilgilenen birileri veya tanıdıgınız var mı?

cok tesekkurler simdiden!

spikey
05-07-05, 11:12
bence sadece hindistan değil tum dunya kadınları üzerinde inanılmaz etkileri olan bir diziydi bu...tum kadınlar ev işlerini falan bırakıp izlerlerdi bir bu diziyi bir de yalan rüzgarı... :)

wwfetr
24-07-05, 00:26
ben izliyorum hala süper bir dizi bu hafta brooke stephanie öyle bir tokat atıyorki izlemeye doyamam entrikalara bayılıyorum

batvur
01-08-05, 10:19
evet ZDF adindaki Alman kanalinda dizinin su anda Temmuz 2002 bolumlerinin yayinlandigini biliyorum...Su siralar dizinin 1 numarali kotu karakteri Sheila yeniden ortaya cikti ve sinsi, seytani planlarina yine devam ediyor...Merak edip The World of the Bold and the Beautiful sitesinden sonraki aylarda neler olduguna baktim ve super gelismeler var...Sheila Amberi kaciriyor, Stephanie ile yeniden yuzlesiyorlar, sonra Sheila birden Ericin evine geliyor ve yuzlesiyorlar, sonra da Taylor eve geliyor, Sheila elindeki silahi Taylor ve Erice dogrultuyor, Taylor ve Eric tam Sheilayi ikna ettikleri anda Brooke un odaya gelisiyle Sheila bir anda silahi Brooke a dogrultuyor ve bu sirada Taylor Sheilanin elinden silahi almak icin onu yakaliyor ama aralarinda cikan mucadelede silah patliyor ve Taylor kanlar icinde yere yigiliyor...Sheila basta olmak uzere Eric ve Brooke soktalar...Sonra Eric ve Brooke Sheiladan silahi almaya calisiyorlar ama bu kez de silah ates aldiginda Brooke yere yigiliveriyor...Eric sonunda Sheilayi etkisiz hale getiriyor ama sonrasinda buyuk bir dram yasaniyor...

batvur
01-08-05, 17:59
evet aynen dediğin gibi oluyor...Bu arada Sheila dışında Cesur ve Güzel dizisinin bana göre 2. kötülük kraliçesi Morgan De Witt...O da Taylor ve Stephanieye türlü kötülükler yapmıştır...Hatta bu kötülüklerden birinden de Clarke nasibini almıştı...Clarkeın yılan fobisini bildiği için o uyurken ofisine dev bir piton yılanını bırakarak onu öldürmeye calışmıştır...O bölümler de muhteşemdi...Sonra Taylor Morganın Ridgeden cocuk beklediğini öğrendiğinde Morgan ile kavga edişi ve Morganın bu yüzden bebeğini kaybedişi ve intikam hırsıyla önce Taylorın kızı Steffyi sonra da Taylorı kaçırışı...ve tabii ki Stephanieyi küvette boğmaya calışması...Süper entrika ve heyecanlı bölümlerdi.

Bu arada bu dizide hayvan fobisi 2. kez bir karakteri susturmak amacıyla kullanılmıştır...Sheila, Amberın hayatını mahvetmesi için Lance adındaki düzenbaz ile anlaşmıştı...Ancak Lance Amber dan gelen cömert teklife dayanamamış ve Sheilayı arayıp eğer kendisine daha fazla ödeme yapmazsa, Ambera tüm gerçekleri açıklayacağını söyler...Bunu duyan Sheila hemen harekete geçer ve Lancein arılara karşı olan fobisini de bilerek onun odasına arıları salarak onun ölümüne neden olmuştur...

batvur
02-08-05, 13:55
evet özellikle Sheilanın Lancei arıları kullanarak öldürtmesi 2 hafta sonra gerçekleşecek...Daha sonra da Sheila Amberı kaçıracak sonra da Taylor ile yüzleştiği o dram bölüme gelinecek.

wwfetr
04-08-05, 17:08
Ben Cesur ve Güzel hayranıyım.Entrika ve kötü olaylara bayılıyorum.Heyecanlı bölümler çok yakında olacak merakla bekliyorum.

Sheila karakterine bayılıyorum kesinlikle.Kötü karakterler çok hoşuma gitmiştir her zaman.Cesur ve Güzel'in senaryosu muhteşem bence

Tüm Dünyada Cesur ve Güzeli takip eden 750 Milyon kişi varmış ve Bunların %29'u Erkekmiş. :) Bende takip eden erkekler arasındayım.

Yeni bölümlerde Brooke Ridge'ye hayatından sonuna kadar çıkmasını söylüyor.Ve Ridgeyi tekmeliyor misal olarak bu bir ilk oluyor.Brooke Ridge'yi redediyor.Brooke artık eskisi gibi ridge için sürünen kendini alçaltan biri değil herşeye olgunlukla ve güçlü bakıyor.Ve Ridge'yi sonunda hayatından çıkardı.Ridge aslında baştan beri sevdiği insanın taylor değil Brooke olduğunu anladı.Ve Taylor'un evinden gitti.Ama Brooke artık ridgeyi istemiyor.Ve bu en son bölümde brooke kızın hope(deacon'ın kızı) havuzda boğuluyor. Tam bir drama .Ve ben tam bir brooke hayranı olarak.Bu Bölümlerden etkilendim çok gerçekçi gibi. ve çok üzücü çocuk 7 yaşında ama rolünü süper yapmış. :(

Arkadaşlar bence Türkiyede yeniden yayınlanmalı.Heyecanlı ve bol entrikalı

wwfetr
04-08-05, 17:15
Bu arada Sheila Bu hafta Yalan Rüzgari dizisine geri döndü.Bu arada Yalan Rüzgarı Cesur ve Güzel'in kardeş dizisi olmasına reağmen çok sıkı gelirdi bana

batvur
05-08-05, 10:21
yalan rüzgarını hiç izlemedim bir izlediğim bölüm birisi laurenı buzdolabına mı yada bir eve kapatmıştı ev yanıyordu paul kurtarıyordu.

Bahsettigin bolum Sheila Genove Cityden ayrilmadan hemen once ciftlik evinde yasanan korkunc dramla ilgiliydi...Biliyorsun Sheila Laurenin bebegini kacirmis ve Lauren gercekleri ogrendigi anda Sheila onu kacirip annesininde orada oldugu ciftlik evine goturdu ve orada her ikisini de bagladi...Sonra da buyuk hesaplasma gerceklesti...Lauren Sheila hakkindaki tum korkunc detaylari annesinden ogrendi ve o anki nefretiyle Sheilaya tekme atmak istedi ama ayagi uzerinde mumlarin oldugu masaya carpti ve mumlar yere dustu ve bir anda ciftlik evinde yangin cikti...Sheila arka kapidan cikip kacmayi basardi...Lauren ve Sheilanin annesi ise Paulun oraya zamaninda ulasmasiyla kurtuldular...Herkes Sheilanin yanginda oldugunu saniyordu...Ancak aslinda olen kisi elektrik sayacini kontrol etmeye gelen memurdu...!

wwfetr
05-08-05, 22:12
yok benim bahsettigim bölüm çok ama çok eski sheila yoktu.zaten yalan rüzgar1n1 1 bölüm izledim cok kücüktüm zaten.oda oydu.Yalan Rüzgar1n1 ilk bölümleriydi.(o yang1n bölümü benim arsivimde var.)

Bugünkü bölüm çok kötüydü.Brooke k1z1 ölecek gibi.Brooke perisan.

batvur
06-08-05, 11:26
taylor olmedımı

Hayir yasiyor...2002 Ekim aylarindaki bolumunde Sheila tarafindan vurulmustu ve hastanede oldugu zannediliyordu...Ancak Prens Omer onu hastaneden kacirtip onu yasatmak icin elinden geleni yapmis...Prens Omer Taylora Laila adini vermisti...Ridgein Taylori asla kendisi gibi sevemedigini koruyamadigini dusunuyordu...2005 Mayis ayinda Taylor Prens Omerden kurtularak yeniden Ridge ile birlikte olmak icin mucadele etti ve basardi...Ancak su siralar Ridgein hala duygularindan tam emin olamamasi onu cileden cikartti ve o da Ridge in evden ayrilmasini istedi kafasini toplamasi icin...

wwfetr
06-08-05, 19:39
Brooke ridge'yi hayat1ndan tamamen ç1kard1 çünkü.Taylor karakterini hiç ama hiç sevmemistim.Hala sevmiyorum.Bence sheila Cesur ve Güzel'e geri dönmeli.Bu arada Amerika halk1n1n eskiden yap1lan oylama %61 Taylor ve % 39 Brooke diyordu.En son yap1lan ankete göre ise %83 Brooke % 17 Taylor'u sevdigini söylemis.

irem-e
06-08-05, 20:00
Brooke ridge'yi hayat1ndan tamamen ç1kard1 çünkü.Taylor karakterini hiç ama hiç sevmemistim.Hala sevmiyorum.Bence sheila Cesur ve Güzel'e geri dönmeli.Bu arada Amerika halk1n1n eskiden yap1lan oylama %61 Taylor ve % 39 Brooke diyordu.En son yap1lan ankete göre ise %83 Brooke % 17 Taylor'u sevdigini söylemis.
bende aynen simdi arasira rastladigimda seyrediyorum yeni bolumlerde taylor geri donmus ben oldu diye seviniyordum yine isleri bozcak galiba..

wwfetr
07-08-05, 03:49
bende sinir oluyorum taylor'a.ama ridge her zaman gerçek sevdii brooke oldu anlad1.ama brooke onu redetti.sonra taylora geri döndü oda brooke asik oldugunu anladi.gitmesini istedi :) olaylar karisti.brooke son bölümler hata yapmayan çok olgun oldu.iyi yönde degisti..

wwfetr
09-08-05, 19:57
cesur ve güzelde işler bayağı karıştı.eric tekrar brookela evlenmek istiyor.bridget(brookeın kızı)nın kocası nick gerçek aşkının brooke olduğunu anladı.bayağı karıştı ortalık

irem-e
30-08-05, 23:59
cesur ve güzelde işler bayağı karıştı.eric tekrar brookela evlenmek istiyor.bridget(brookeın kızı)nın kocası nick gerçek aşkının brooke olduğunu anladı.bayağı karıştı ortalık
benim bildigim btiget le nick bir turlu evlenemediler ...
bence niskle brook brbirlerine daha cok yakisiyorlar simdi brook ta onu sevdigini soyledi ya dahada iyi oldu bence
ben zaten briget e ayri bir gicik kapiyorum aynen taylor gibi sinir bisey...

wwfetr
15-01-06, 04:12
bu hafta cesur ve güzelde değişik olaylar oluyo.
ridge talorun rahibi ve muhteşem olmadığını anlıyor ona tekmeyi basıyor. brooke geri dönmek istiyor?

bakalım brooke cevabı ne olacak?

batvur
08-02-06, 15:55
bu hafta cesur ve güzelde değişik olaylar oluyo.
ridge talorun rahibi ve muhteşem olmadığını anlıyor ona tekmeyi basıyor. brooke geri dönmek istiyor?

bakalım brooke cevabı ne olacak?

Su siralar ABDde oynayan bolumlerde Ridge Brooke ile yeniden birlesmek icin onu ikna etmeye calisiyor...Brooke'tan onu affetmesini istiyor...Bu arada Taylor da Ridge'in onu terk etmesinden oturu bunalima giriyor ve bir aksam alkollu bir halde arabasini surerken ufak bir kaza yapiyor...Hector yardimina yetisiyor ve sonrasinda Taylor'in daha iyisini hak ettigini soyleyerek kendisine de bir sans tanimasini ve Ridge defterini artik tamamiyle kapatmasini istiyor...Bu arada Felicia da olmek uzere...Nick'ten bir bebegi var ve Felicia, bebegini su anda evli olan ve bir bebek bekleyen Nick ve Bridget'a emanet etmek istiyor...Bridget bunu ilk basta istemese de sonradan kabul ediyor...Bakalim eler olacak?

batvur
09-02-06, 19:00
Bugun Cesur ve Guzel dizisinin fan sitelerinden birinde Sheila'nin yakinda yeniden Cesur ve Guzel'de olabileceginden bahsediliyor. Hatta en son Yalan Ruzgari'ndaki son showunda bir plastik cerrahtan kendi yuzunu elindeki fotograftaki kisi gibi yapmasini talep etmis. Yapilan yorumlara gore bu kisi Brooke olabilirmis. Boylece Sheila, Forrester ailesinden intikam alabilir ve Stephanie'yi nihayet cehenneme gonderebilirmis. Bakalim neler yasanacak?

wwfetr
10-02-06, 04:41
bende böyle birşey duydum ama bu fanların duydurması gibi bişey.ama o hikaye güzel olur.
Ama o zaman sheila karakterini Kimberly Brown oynamaz heralde :S

batvur
10-02-06, 12:31
Bence de eger Kimberlin Brown oynarsa bu rolu daha iyi olur...Cunku hem Yalan Ruzgari hem de Cesur ve Guzel'de kotulukler kralicesi tahtinin vazgecilmez ve degismez sahibi kendisidir...Bence Sheila karakterinin asil olmasi gereken yer Cesur ve Guzel dizisidir...Su anda orada ortalik oldukca karisti...Bridget'in bebegi olu dogdu...Bu Nick,Bridget,Brooke ve hatta Ridge icin buyuk bir olay...Her sey alt ust olacak...Bakalim Brooke Nick'e mi donecek yoksa Ridge'le mi birlikte olacak? Simdi boyle bir durumda Sheilanin Brooke olarak sahneye ciktigini ve Forresterlara muhtesem bir oyun sergilemesini buyuk bir keyifle izlemek ne guzel olurdu degil mi?

Sheila Carter'in hikayesini en basindan beri takip etmekteyim...Ustune kitap bile yazilirdi...Bence dizinin yapimcisi bir kez daha Sheila karakterine yesil isik yakmali...Sheila olmedikce her an icin bir tehdit olusturabilir...!

wwfetr
10-02-06, 17:17
batvur adın ne bu arada?

bencede sheila gelmiş geçmiş en süper kötü karakter.ben sheila karakterini çok beğeniyorum yalan rüzgarında harcanıyor.lauren ve sheila cesur ve güzele geçmeli kesinlikle.sheila hikayeleri her zaman harika olur.Stephanieden nefret ediyorum yaa bu kadar itici birisi olamaz.Taylor'da sonunda gerçekleri anladı.Ridge'nin yıllarca sevdiği kadın Brooke Taylor değil.Herkesin dediği gibi Annesinin seçimi Taylor kalbinin seçimi Brooke.Ama Bana Göre Brooke çok değişti bu yüzden Ridgeyi seçmeyecektir.Bence seçmemelide yani.Nick ve Brooke mutlu olurlar kesinlikle.Ama benim Brooke en çok yakışrdığım kişi Deacon.:)
Şimdiki olaylara gelince Bridget sonunda bebeğini kaybetti.Nick ve Bridget gerçekten çok iticilerdi.Bence Bridget Dante ile olmalı.Nickte Brooke geri dönmeli.Ve duyduğum bilgilere göre Feliciada haftaya ölecekmiş.

batvur
10-02-06, 18:54
batvur adın ne bu arada?

bencede sheila gelmiş geçmiş en süper kötü karakter.ben sheila karakterini çok beğeniyorum yalan rüzgarında harcanıyor.lauren ve sheila cesur ve güzele geçmeli kesinlikle.sheila hikayeleri her zaman harika olur.Stephanieden nefret ediyorum yaa bu kadar itici birisi olamaz.Taylor'da sonunda gerçekleri anladı.Ridge'nin yıllarca sevdiği kadın Brooke Taylor değil.Herkesin dediği gibi Annesinin seçimi Taylor kalbinin seçimi Brooke.Ama Bana Göre Brooke çok değişti bu yüzden Ridgeyi seçmeyecektir.Bence seçmemelide yani.Nick ve Brooke mutlu olurlar kesinlikle.Ama benim Brooke en çok yakışrdığım kişi Deacon.:)
Şimdiki olaylara gelince Bridget sonunda bebeğini kaybetti.Nick ve Bridget gerçekten çok iticilerdi.Bence Bridget Dante ile olmalı.Nickte Brooke geri dönmeli.Ve duyduğum bilgilere göre Feliciada haftaya ölecekmiş.

selam gokhan,

adim baris...Anladigim kadariyla sen de benim gibi Stephanieyi sevmiyorsun...Ben dizinin basindan beri hep Brooke'u begendim...Taylor hep Stephanie'nin masasiydi...Bence de Brooke Nick ile beraber olmali...Bridget ve Dante de iyi bir cift olurlardi...Bu arada Taylor ile Hector da iyi bir cift olabilirler...? Yalan Ruzgari'nda Agustos 2005 itibariyle Sheila yeniden Lauren'in hayatini mahvetmek icin sahnedeydi...En son olarak da Ocak ayi icinde Sheila son kez gorundu bu dzide...Sen tum bu arada yasananlari takip ettin mi? Muthis hikayeler var...!!

Bu arada ben firsat buldukca hafta ici her gun ZDF kanalindan 2003 bolumlerini takip ediyorum...Birkac hafta sonra 2003'un Eylul ve Ekim bolumleri yayinlanacak...Bu bolumlerde de Sheila yeniden geri donuyor ve Sugar ile beraber Ridge'i daha sonra da Nick'i kaciriyorlar...Muthis bolumler geliyor...Hatta Massimo Sheila'dan Diana adinda bir kizi oldugunu da ogreniyor...Dusunuyorum da asil Sheila Diana icin de olsa Cesur ve Guzel'e donmeli..Marone ailesine sizip oradan hizla Forresterlara gecip boylece Stephanie'den intikam alabillir...Ne dersin??

wwfetr
10-02-06, 20:25
2003 bölümlerini izlemiştim hatta ridge öldü sanıyorlar.belkide bir ilk olarak stephanie brooke ile sarılıp ağlıyorlar.ridge öldükten sonra brooke hemen nickle yatıo ama bu bir hata.bende ilk baştan beri brooke hayranıyım.brooke karakteri çok süper bir karakter hatalarını anlayıp kendini hep yenileyen biri.taylor ve hector'u yakıştırmıyorum hectora yazık.

İlerki bölümlerde Sheila dönmeli.Sonra Amber Rick ve Deacon.Deacon dönüp Brooke ve Hope 'un hayatında olmalı.Ve yeni üçgen Nick/Deacon/Brooke

Yada sadece Taylor'un inadına Hector Brooke aşık olsun.Brooke/Taylor/Hector :D

yalan rüzgarını hiç takip etmedim.o sıkıcı geliyor.sadece shady marlin sitesinde sheilanın lauren'ın kolye zehirlemesi olayını biliorum biliosan detaylı anlatır mısın?

purna
15-02-06, 13:07
http://www.cbs.com/daytime/bb/behind/specials/wedding_vows/2001_bridget_deacon_001.jpg

Priest: Bridget. Deacon. You're here to renew the vows you took on your wedding day. You've only been married a short time, but you have already learned the secret to a strong and fulfilling union. More important than loyalty, honesty, love, fidelity - the key to a lasting marriage is forgiveness. Forgiving one another's flaws. All your sins - great and small. Tonight, you renew your pledge to love one another as God loves you. With tenderness, generosity and unfailing compassion. May He bless you and strengthen your faith. Please, join hands and face one another. Do you, Deacon, take Bridget to be your wife, to have and to-
Deacon: Wait. I'm sorry, Father. But can I say something?

Priest: Certainly.

Deacon: Bridget, before I say "I do," I want you to know, I mean it this time. Love, honor, and cherish. Those things didn't mean anything before I met you. They were just words. I thought I understood them, but I didn't. I had no idea. Every time I thought I got it, just when I thought I knew how deep your love went, you took it even further. Even now. This, what you've done tonight. I look at you and think, "What have I done to deserve this?" You blow me away. And I want to do the same thing for you. I don't care how long it takes. Whatever I have to do. You'll see. I'm not the guy you married in Vegas. Your love has changed me. The problems we've had - they're all behind us. From now on, I'm going to be the husband you deserve. I'll never disappoint you again.

Bridget: Deacon, you haven't disappointed me. Our marriage may not have started under ideal circumstances, but you've always been the man I dreamed of. It just took you awhile to realize it. But I knew from the beginning. Nothing's changed. You're still the same person. We've both just matured. Being your wife - it's had an amazing effect on me. I've grown up. I've become my own person. I know what I want. I know what's important to me. And that's you. So you don't have to prove anything to me. I've already seen the kind of man you are. And I love that man, now and forever. Nothing will ever change that.

Priest: Okay, Bridget. Will you take Deacon to be your husband, to join with him, be faithful to him and share all that is to come? Will you love, honor and keep him, for better or worse, in sickness and in health, for as long as you both shall live?

Bridget: I will.

Priest: And will you, Deacon, take Bridget to be your wife, to join with her, to be faithful to her and share all that is to come? Will you love, honor and keep her, for better or worse, in sickness and in health, for as long as you both shall live?

Deacon: I will. I will.

Priest: Bless, O Lord, the giving of these rings, that they who wear them may abide in your peace, and continue in your favor. Deacon, place this ring on Bridget's finger and repeat after me. I give this ring as a sign of my love and faithfulness.

Deacon: I give you this ring as a sign of my love and faithfulness.

Priest: Bridget.

Bridget: Deacon, I give you this ring as a sign of my love and faithfulness.

Priest: Bridget. Deacon. You have reaffirmed your consent and your vows before God. May He confirm your covenant, and renew in your hearts His wisdom and grace. Now that you have recommitted yourselves by solemn vows and with the exchange of rings, I pronounce you husband and wife. Those whom God has joined together, let no one separate. Amen. You may kiss your bride.

bunlRI cesur ve guzele aıt sıteden buldum

purna
15-02-06, 14:03
http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/08_lg.JPG

1994-1995

purna
15-02-06, 14:04
2004 2005

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/18_lg.jpg

purna
15-02-06, 14:06
2000 2001

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/14_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:08
2005 -2006

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/16_lg.JPG

2004-2005
http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/18_lg.jpg

purna
15-02-06, 14:12
2003-2004

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/17_lg.JPG

2002-2003

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/16_lg.JPG

2001-2002 http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/15_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:14
1999-2000

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/13_lg.JPG

1998-1999

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/12_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:15
1997.-1998http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/11_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:19
1996-1997

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/10_lg.JPG

1995-

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/09_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:22
1993-1994 yıllları

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/07_lg.JPG

1992 yılları
http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/06_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:23
1991 yılları
http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/06_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:25
1990 yılları

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/04_lg.JPG

purna
15-02-06, 14:26
http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/03_lg.JPG

1989 yılları

purna
15-02-06, 14:27
1988 yılları

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/02_lg.JPG

1987 yılları

http://boldandbeautiful.com/bb/main/castofactors/castgroup/01_lg.jpg

purna
15-02-06, 14:45
http://boldandbeautiful.com/bb/main/images/1.jpg

purna
15-02-06, 14:47
http://boldandbeautiful.com/bb/main/behindthescenes/images/s_110502_EP01.jpeg

batvur
19-02-06, 23:03
Brief Character History

Nurse Sheila Carter arrived to work at Genoa City Memorial Hospital and immediately fell for the married Dr. Scott Grainger. In order to steal him away from his wife Lauren, Sheila drugged him and slept with him, ending up pregnant. At the same time Lauren also became pregnant by Scott but didn't tell him. When the truth about the father of Sheila's baby came out, Scott felt obligated, divorced Lauren and married Sheila. Both Sheila and Lauren were due around the same time. Sheila miscarried her baby earlier but kept it a secret. She contacted at black market baby broker and bought a baby boy. She then switched the broker baby for Lauren's baby in the hospital nursery, passing off Lauren's baby as her own. Sheila's mother Molly discovered Sheila's secret and tried to tell all but suffered a stroke making her unable to talk. Sheila had her hospitalized to keep her away from Lauren and Scott. Eventually Molly told Lauren all. Sheila tried to kill Lauren at the cabin but accidentally set fire to it instead. Lauren and Molly escaped but a body was found, leaving all to assume that it was Sheila who perished. Unbeknownst to all in Genoa City, Sheila escaped the fire (a meter reader was the one who died).

Sheila fled to Los Angeles where she took a job as company nurse at reputable design house Forrester Creations. There she met Head Designer/Founder, the wealthy and debonair Eric Forrester and set her sights on him. She did her best to keep him to herself and keep her past a secret. In order to make sure that Eric didn't reunite with ex-wife Brooke Logan Sheila tampered with baby Bridget's paternity test to ensure that Ridge turned out to be the father instead of Eric. During the tampering she was interrupted by security guard Mike Guthrie and the tubes were mixed up. Sheila completed the test and Ridge discovered that he was the father. Eric and Sheila grew closer and she even narrowly missed bumping into Eric's long time family friend Lauren Fenmore who was in town for a fashion show.

In order to be a better person for Eric, Sheila began seeing therapist Jay Garvin who recommended she reconcile the past before moving on. Feeling the need to make amends with Lauren and be forgiven before she could do so, Sheila went to Genoa City to reveal herself to her enemy and apologize. Molly saw her first and convinced her to stay away from Lauren. After hearing Lauren bad mouth her and spying on her affair with Brad Carleton, Sheila took matters into her own hands. She took pictures of the tryst and returned to LA. There she had the picture set against a beach background and made into a puzzle. Sheila arrived on Lauren's doorstep, face covered with a veil. Lauren did not take the resurrection too well and almost called the police until Sheila pushed the blackmail angle. She warned Lauren to keep quiet or else Scott would see the pictures. Sheila then returned to LA and accepted Eric's marriage proposal.

Eric's first wife Stephanie never trusted nor liked Sheila and suspected that there was something she was hiding. She figured that Lauren, also from GC, was the key but Lauren kept mum. Steph kept pressing so Lauren finally decided to take action learning of the upcoming wedding. Brad, who had custody of his daughter Colleen to lose if the affair with Lauren came out, went to LA to retrieve the pictures. He managed to get them and the doubles from Sheila and returned to GC to reassure Lauren that Sheila is no longer holding anything over them. Lauren visited Sheila the night before the wedding and confronted her enemy. A vicious catfight ensued in which Sheila came close to killing her. Lauren escaped; warning that the second Sheila said 'I do' Lauren would expose her. The next morning Lauren awoke feeling satisfied until she walked into her bathroom to see the photo of her and Brad posted all over (Sheila had more copies). At the wedding where the guests wore black (none of the Forresters were fans of the bride) Sheila left Eric at the altar when Lauren stood to expose her. Sheila returned after the guests had left and convinced Eric to marry her.

As the new matriarch of the Forrester family Sheila relished throwing it in her enemies' faces. Sheila then joined forces with her pal (and enemy of the Forresters) Brooke Logan in Brooke's takeover of Forrester Creations, telling the Forresters that she was there to keep an eye on Brooke. Her past kept catching up with her in the form of Mike Guthrie who blackmailed Sheila over the paternity test switch to get himself a new job, plus Lauren was determined to expose Sheila without being implicated. Unbeknownst to Lauren, Scott was dying from a mysterious disease. Sheila found out and revealed herself to the dying man. He forgave her past crimes feeling that she had changed. Lauren decided Scott would be the key to Sheila's undoing and arranged for Eric to take Sheila on vacation to Catalina Island at the same time she and Scott were going. This way Scott would run into Sheila in front of Eric and expose her. Unfortunately for Lauren, Scott covered for her and before his death swore Lauren to secrecy so long as Sheila behaved herself. Lauren agreed to his dying wish. The tenderness Sheila showed to the 'stranger' Scott Grainger moved Eric so much that he canceled divorce plans.

Sheila's therapist Jay Garvin soon promised to expose her seeing that she wasn't going to change. In a heated confrontation with him she accidentally pushed him off his balcony and he fell to his death. Stephanie then enlisted the aide of shrink Dr. James Warwick, who immediately saw through Sheila's facade and promised to expose her. Sheila, desperate to hold onto Eric and security. His will left money to heirs and their mothers only, so she schemed to get pregnant. She even seduced Brooke's lawyer/confidant Connor Davis in hopes of becoming pregnant. She announced her pregnancy to a shocked Eric who revealed he had a vasectomy. In a final plea to placate Eric Sheila agreed to therapy with James. James could not make a breakthrough. Lauren meanwhile would no longer be silenced. In a heated confrontation Sheila attempted to drown Lauren. Lauren escaped and revealed all to James.
Before James could tell the Forresters Sheila imprisoned him in a secret room in her house (formerly Harry Houdini's house). She and Mike held him captive for weeks in various Houdini devices and engaged in a battle of minds with the doctor. She soon found her defenses failing and she fell for the doctor who turned on her and exposed her to the Forresters. Feeling trapped, Sheila lured the Forresters, James, and Lauren to the Forrester house and held them at gunpoint. She angrily confronted them for their lack of support in Sheila's quest for simple love. She then swallowed a vial of poison. Sheila survived and was then sent to a sanitarium for her crimes. Months later Eric and Stephanie visited Sheila to ask her to sign his divorce papers. She surprisingly agreed. Her therapist Dr. Brian Carey felt Sheila had made incredible progress. He supported her bid for parole which the Forresters strenuously opposed. Sheila was eventually paroled and determined to make amends with all she had wronged. Brooke asked Sheila to stay away from her as she was trying to become close with the Forresters again.

Sheila soon befriended new to town Maggie Forrester, who also did not fit in with the Forrester clan. Soon they realized who each other was but continued to remain friends. Brooke's continually pushing Sheila away angered her. When a mysterious note revealing the true paternity of Bridget and Brooke's implication in the cover up surfaced, Sheila was suspected of planting it. She claimed innocence. The only person who could back up Brooke's story, Dr. Tracy Peters was mugged and killed the night before. The Forrester's wrath against Brooke caused her to flee town after a breakdown. During her absence Sheila felt determined to protect Brooke's children from Stephanie. After learning that Stephanie was after custody of the children, the 'old' Sheila resurfaced and secretly poisoned Stephanie with Mercury laced calcium pills. Stephanie began showing signs of mental instability and eventually broke down. Sheila then had Maggie implicated in the poisoning. During a vicious argument with Maggie Sheila was accidentally impaled by a fire poker and almost died.

James insisted she recover at his and Maggie's house. There Sheila set her sights on James. During his separation from Maggie, James became drunk and slept with Sheila. She kept it secret from him until she learned that she was pregnant. He bonded with her because of their child. Sheila gave birth to a baby girl whom she named Mary (after his mother). James though had fallen back in love with Maggie and kept up the charade in order to expose Sheila as an unfit mother and gain custody of his child. When she learned of his deception (minutes after their marriage) she attempted suicide again. She survived and James began to fall for her again. Maggie teamed up with Lauren Fenmore to drive Sheila over the edge which included kidnapping her and keeping her hostage in the house from "Psycho." Sheila escaped. Maggie realized that James was lost to her and left town. Sheila befriended spunky waitress Amber Moore who soon landed a job sitting for Rick and Bridget.
Sheila had 'won' but jealousy over James' friendship with Stephanie caused Sheila to see red. Her jealousy pushed James to Stephanie and Sheila was left alone. Determined not to lose custody of her daughter to James and Stephanie, Sheila shot Stephanie and kidnapped Mary from the house. Amber tried to stop her but Sheila escaped and was last seen driving out of town humming a lullaby to her daughter.

batvur
19-02-06, 23:05
Sheila came back to L.A. in the summer of 2002, in search of her daughter Mary, now known as Erica Lovejoy. Erica set her sights on Rick, son of Eric Forrester. Like mother - like daughter? - Not! Erica would have loved to have Rick, who was married to Amber, but not using her mother's evil methods. Sheila, on the other hand, paid Lance to drug Amber so Rick would think she was fooling around on him and dump her, which he did. When Lance wanted to tell Amber the truth, he was murdered by bees, thanks to Sheila dumping them into his window. Sheila was exposed as Erica's mother, so later kidnapped Amber, then confronted Eric with a gun. Taylor and Brooke walked in on them and Sheila shot them both. Taylor later died of her wounds. Sheila was sent to prison, but escaped.

In 2003, Sheila surfaced again in Puerto Vista, South America, when she kidnapped Ridge. She wanted to hurt Massimo Marone for what she viewed as causing the destruction of her relationship with her daughter, Erica. And she had a secret for him...she had borne his daughter, Diana! Massimo tried to trick Sheila, but it didn't work. She escaped from Massimo to return to the foundry. In the ensuing chaos, Ridge Forrester ended up losing his life. Sheila had attempted to save him at the last minute, but had been unsuccessful.

In August 2005, Sheila has turned up in Toronto, where she is taking college courses and being tutored by a Teaching Assistant who is none other than the now 24 year old Scotty Grainger, who is the spitting image of his father.
Scotty disclosed that he's never been back to Genoa City since he was a toddler, and grew up in boarding schools around the world. But wherever he was, Lauren visited often and kept an apartment nearby. Scotty always wondered why his mother was so secretive, but gave up asking about it back when he was a kid. Not long after Michael returned to Genoa City, Lauren decided it was time to tell Scotty about her impending marriage, but Scotty admitted he'd already met Michael. Lauren felt betrayed, but Michael later reminded her about how she disliked HIS family secrets. After Lauren left Scotty's, who should walk out of Scotty's bedroom, but Sheila Carter! Sheila (as "Brenda") was taking college courses and being tutored by Scotty, who is the spitting image of his father. Sheila gave Scotty an idea for a novel. Unknown to him, the story is of Sheila and his mother Lauren, but Sheila has made Lauren out to be the evil-doer who stole Sheila's baby when the opposite is true. Meanwhile, Michael discovered their history, and visited another "Sheila" in a California prison for the criminally insane. This turned out to be "Sugar" who after drugging and plastic surgery looked like Sheila and turned herself in after a two month's escape.

Scotty decided to go to Genoa City for his mother's wedding and moved into the Loft apartment with Kevin. Brenda soon followed and took up residence in the same seedy hotel where Tom Fisher was staying. The evil Tom and "Brenda" hit it off, and have joined forces against Michael and Lauren. Scotty visited "Brenda" often to work on their book. Sheila felt free to move about in GC disguised as the dark haired British accented "Jennifer." She even ended up saving Gloria's life while she was waitressing a party at the Athletic Club. When Scotty bought his mother a silver pendant, Sheila saw her chance and dipped it in poison. The more Lauren wore it, the more she started getting sick and having hallucinations. The night before their wedding Lauren awaited Michael to join her for a romantic dinner on the roof. She began hallucinating that Sheila was tormenting her. Sheila was there for real, talking her into jumping off the roof. Michael arrived just in time to save her, though never saw Sheila. Lauren was admitted to the hospital where they discovered the poisoning, but "Brenda" talked Tom into stealing the necklace before it could be checked for toxin. The wedding was postponed while Lauren recovered. Michael and Paul figured out it was the necklace, but Sheila managed to get it cleaned and returned to the hospital laundry. Scotty managed to get a book deal for "One Stolen Heart", but "Brenda" was livid. intent on getting back at Tom who knows too much, in addition to Lauren.
Not realizing that Shelia was intent on murder, Tom was conned into joining her plot to get back at Lauren, by planting a bomb on Lauren and Michael's honeymoon yacht. Michael watched in horror from shore as the yacht blew up. Lauren was not found, and was presumed dead. But Tom had rescued Lauren and carried her and Sheila back to a farmhouse in Genoa City where he held them in the basement fallout shelter. Lauren convinced Tom that Sheila was the bad guy, so he contacted Gloria to arrange a deal to turn over Lauren. John overheard the phone call, grabbed his gun, and met Tom in an alley instead. During a struggle the gun went off, and Tom was killed. John dropped the gun and took off getting into a car accident, but Ashley arrived in time to witness it. Ashley confessed to the shooting and was arrested with Michael as her lawyer. Meanwhile Lauren and Sheila fought and Lauren broke Sheila's ankle. Eventually, realizing Tom was not coming back, they joined forces attempting to escape. As they were almost out, Paul arrived and pulled Lauren to safety while the shelter caved in on Sheila. Sheila was not found in the rubble, but was later seen at a plastic surgeon wanting a new face. Michael and Lauren enjoyed a tearful reunion, and everyone in Genoa City was relived she was back among the living. After recovering from the accident, John regained his memory, and confessed to killing Tom.

batvur
19-02-06, 23:07
sanirim tum diziler icinde Sheila Carter karakterinin yeri ayridir degil mi...? Onun gibi bir kotuluk kralicesi icin yazilabilecek her senaryo iyi is yapar...Buyuk bir umutla yeniden Cesur ve Guzel'e donmesini bekliyorum...Daha Stephanie'den ve Massimo'dan intikamini almadi...!!

umuttaciri
17-06-06, 23:59
ben doğdum vardı ömrüm çürüdü gitti hala var ne bitmez tükenmez dizimiş oyuncular sette yatıp kalkıyordur yada kendilerini o kadar çok kaptırmışlardır ki gerçekten karı koca,anne oğul falan sanarlar

ask-I memnun
12-08-06, 18:13
son bölümlerinde brookun kiz kardesi dona geliyor.brookun yaptigi modelligi kardesinin yapmasini istiyor.sonra ridge ile aralarinda bir yakinlasma oluyor.bu durumda brooku cok kizdiriyor öyleki kiskaniyor onlari ve ridge kardesinden uzak durmasini söylüyor.ridge ise onun kendisini kiskandiginin farkinda ve bu oyuna devam ediyor.bence bu gidisle brooke ridge sevdigini anlayacak. arkadaslar gelecek bölümler tam bir tutku seli olup akacak.

sharman
12-08-06, 21:28
diziyi cocukken seyrediyordum.simdi arada yabanci sitelerde rast gelirsem ne olmus diye goz atiyorum.brooke denen kadin gerecekte var olabilirmi bilmiyorum butun aileyi elden gecirmesinin haricinde kendi kizinin kocasi ve sevgilileriylede beraber oldu.yani bu dizi bana yuh dedirtdi.

ünall
29-09-06, 11:29
Evet Ama Artik Bitisin Ne Dir Yaww Bu Bolee Bunla Buyuduk Gecen Sene Flash Tum Dunya Ile Ayni Anda Yeni Bolumlerini Veriyodu Ama Sonra Kalkti Hemde Gunde 2.5 Bolumdu :)

delfin23
02-10-06, 09:51
ben brookun en son ridge'in erkek kardeşi ola nick'le evlendigini görmüştüm ondandamı ayrıldı acaba ayrıca taylor'ın durmadan ölmesi sonra yeniden dirilmeside saçmalıktan başka birşey degil kadın hastanede herkesin önünde ölüyor sonra ne hikmetse belli bir süre yok dizide sonra tekrar diziye geliyor ve ben ölmedim yaşıyorum diyor birde bizim dizilere saçma diyorlar bence amerikalılar bizden daha saçma diziler yapıyorlar bence

gülümseyen
22-11-06, 19:56
Bu Dizi Inanilmazdi..... Biraz Daha Uzasaydi Neler Olurdu Neler Düşünemiyorum. Neler Olmadi Ki Dünyada Nekadar Acayip şey Varsa Bunlarin Başina Geliyordu..

loves_heart
11-12-06, 22:54
entrikalar dizisi kimin eli kimin cebinde belli değil istikrarla devam ediyo ya helal küçücüktüm vardı şimdi bile var

cemallamec
24-12-06, 12:41
Ya cesur ve güzel,yalan rüzgarı gibi diziler o kadar sıkıcıydı ki tv de gördüğümde içim daralıyordu kapıyordum tv yi..

purna
25-12-06, 15:01
Gtti Guzelim Taylor

Cesur Ve Guzel Dizisinde Canlandirdigi Taylor Karakteri Yle Hafizalara Kazindi Hunter Tylo Abd De Hala Devam Ediyor.ancak Turk Izliyicisi Yillar önce Veda Etti Diziye O Yillarda Dillere Destan Guzelligiyle Erkeklerin Ruyalarini Susluyordu Tylo Ancak Son Bir Kac Yil Dir Tylo Yu Taniyana Ask Olsin 44 Yasina Basan Oyuncu Yaptirdigi Estetiklerle Taninmasz Hale Geldi Dudaklarina Silikon Tatktirtan Burnunu Yaptiran Ve Yuizunu Gerdiren Tylo Ne Yazikki Micheal Jacksonla Yarisacak Bir Fizige Burundu

Vatan Tv

purna
26-12-06, 13:53
Hep cesur ve güzel

Yıllardır dünya ekranlarında ilgiyle izlenen ‘‘Cesur ve Güzel’’, aynı zamanda bu dizide rol alan Hunter Tylo'yu da en iyi tanımlayanisim. Güzel yıldız, gerçekten çok cesur bir kadın olduğunu iki önemli olayla kanıtladı. ‘‘Cesur Ve Güzel’’ dizisinde ve ‘‘Melrose Place’’de rol alan Tylo, Aaron Spelling Yapımcılık Şirketi'yle iki yıllık bir anlaşma imzalamıştı. Bu olaydan kısa bir süre sonra beş haftalık hamile olduğunu açıklayınca, şirket, yıldız ile yaptığı anlaşmayı bozup Tylo'yu kadro dışı bıraktı. Genç yıldız, hemen mahkemeye başvurup haksız yere kovulduğu için yüklü bir tazminat istedi. Mahkeme, onun yerine karar verince, Spelling, karara itiraz etti. Bu arada Tylo'nun dördüncü çocuğu olan Katya da dünyaya gelmişti. Küçük Katya iki aylık olduğu zaman Tylo, bebeğin gözünde kanserli tümör olduğu ortaya çıktı. Ancak 15 bin çocuktan birinde görülen bu hastalık küçük Katya'yı bulmuştu. Küçük kızın sağ gözünün yerine yapay göz taktılar, ama ne yazık ki hastalık öbür göze de yayılmıştı. Hemen kemoterapiye başlamak gerekiyordu. Güzel yıldız, küçük kızının başına gelen ler karşısında cesaretini kaybedip umudunu yitirmedi. Küçük Katya'nın hastalığı yeneceğine inanıyor.

bigbrothertr
23-03-07, 03:31
cesur ve güzel konusuyla bence çok güzel dizi türkiyede dizimiz yayınlanmalı.. brooke favori karakterim benim

bigbrothertr
27-03-07, 02:00
brooke gene ridgeye tekmeyi vuruyor :D :D yıllardır hep ridge brooke 2.seçenek yaptı ama şimdi devir değişti 3.defa brooke ridgeye tekmeyi atacak

bigbrothertr
27-03-07, 23:13
evet brooke tekmeyi koydu ridge 3.kez birde şu var son 3 yıldır herşey tamamen değişti artık hep ridge brooke peşinden koşturuyor. ağlayan taraf taylor :D yani konu değişti.

stormy
29-03-07, 00:25
taylor yasıyormu ya bu ölmemısmıydı

3 kere oldu dirildi :lol:ciddiyim..en son Sheila vurmustu

Taylor ve Ridge in ikiz kizlarindan Phoebe su an Brooke'un oglu Ricke asik..Brooke herkesle evlendi neredeyse..:)...Ridge, Thorne, Eric, Nick yeniden Ridge..

Ridgein gercek babasi Eric degilmis..Sonradan MAssimo diye zengin bir armator oldugu ortaya cikti Stephanienin eskiden sevgilisiymis :)..Sonra Nick diye bir kardesi ortaya cikti o Brooke'a asik..

Sally gercek hayatta oldu..Macy olmustu dizide, Thorne Darla ile evlenmisti Darla oldu..karma karisik gidiyor Simdide Y&Rde Ashley bu diziye gecti.

stormy
30-03-07, 06:03
rick baskasıyla evlıydı bı kız vardı o kız noldu dızıde

evet Rick kendisinin dadiligini yapan Amberla evlenmisti..Amberi pek kimse sevmedi..Rickle cocuklarida dusurduler..Sonra Amber ile Rick bosandi....Sonra Amber Thornle birlikte Spectra dizayna gecmisti..Thorne ile Ridgein arasi cok acikti..Amberi Sheila kacirmisti bir ara...Amber su an Yalan Ruzgarina gecti..oradada ayni karakteri oynuyor..

bigbrothertr
30-03-07, 14:24
ridge dünkü bölümde ricke yumruk attı brooke onla evlenecekken ayrıldı tekmeyi koydu herşey sonsuza kadar bitti dedi. rick şimdi talorun kızı phoebe ise aşk yaşıyor

ZeYnEp_B
08-04-07, 18:28
ya hangi kanalda izliyorsunuz bide ridge brook un kızına aşık değil miydi yaklaşık 2 sene önce bi kanalda rastlamıştım sonra yayınlamamışlardı.bu diziyi 14 15 sene önce teyzem izlerdi zorla izlettirirdi bize ve ben her zaman 6 yaşındayken bile brook u tutardım teyzem taylor ı tutardı o yüzden sürekli kızardı bana.dünyanın gelmiş geçmiş en entrika dolu dizisi.

bigbrothertr
09-04-07, 00:46
ooo çok yıllar önceydi zeynepcim. şimdi ridge brooke aşık ama brooke başkasına :D gene taylor ve brooke bir erkek için kapışıyorlar adı nick. ayriyetten taylor ridge'i brooke kaptırdı şimdide nicki kaptıracak :D yazık taylora :)

06_haziran_15
07-06-07, 21:06
fragmanlarıı veriyolarr kanal d de yakındaa başlıcakk maleseff...

açıkçasıı bu dizinin yayınlanmasını istemiyorum nedeni dizinin kötü olmasıı fln diil o kadar insan sevdiğine göre güzeldir heralde ama sorun kanal d..:(:(

dawsonjoey
09-06-07, 01:00
İğrenç bizi inşallah tutmaz. Ne Sos Mİ Vida Ne Rebelde ne de La Fea Mas Bella fanları bunu hak etmiyor birleşip isyan edelim. Reyting rekoru kırmaksa asıl Çİrkin betty rekorlar kırdı. Çok adiler çookk.

Müge
12-06-07, 12:09
Cesur ve Güzel 18 Haziran pazartesi yeni bölümleri ile Kanal D'de başlıyor....

Çok özlediğim ve severek izlediğim bir diziydi...Çok sevindim...

masum kiz
12-06-07, 18:07
yazdiklarinizi okudumda arkadaslar inanamiyorum ...sevgili müge cok güzel bir haber verdin bizlere cok sagol....cesur ve güzel yillar sonra tekrar Türkiyede gösterime giriyor 18 hazirani merakla bekliyorum.. cok sevdigim bir dizi ve bir brooke hayrani olarak simdiden sabirsizlaniyorum onu tekrar görmeye..

labirent
13-06-07, 11:25
yahu ben çocuktum bu dizi vardı herhalde 20 senedir amerikada oynuyor kanald yayınlayacak daha yeni birşeyler bulamadımı ne tuhaf kanal ne gereksiz kanal

_mervevrem_
13-06-07, 11:35
evet bir kimberly vardı rick mi birisini seviyordu akrabamma gidip izlemiştim bende
bruke vardı dengesiz birşeydi...

ama uzun süreceğini sanmam pemdbe dizi zamanı bitti ...

ANİTA
13-06-07, 14:01
evet size katılıyorum bir zamanlar en iyi pembe dizilerden biriydi .ama bunca yıl devam etmesi artık karakterlerin olayların biribirine karışması bir türlü sonu gelmemesi bu diziyi sıkıcı hale getirdi.ben çocukkende vardı hala var .trde yeterince cesur ve güzel izledik.bu kadar güzel ve iyi yabancı yapımın arasından bula bula cesur ve güzeli gösteriyor kanald
onur 29 pembe dizi zamanı bitmedi ama bence cesur ve güzel zamanı bitti:happy0064
çok daha iyi yabancı yapımlar var

askım_gkhan_alp
13-06-07, 17:31
ne güzel ya yeniden yayınlanıyomuş cesur ve güzell sevindim valla izleriii ben yaa zaten hep merak ediyodum bu diziyi o zamanlar küçüktüm izlediğimdende bi şey anlamıyordum:img-hyste ama şimdi kesin izlicem bakalım nasıl bi diziymiş?

gaby_87
13-06-07, 22:03
cesur ve güzeli yeniden izlemek iyi ama çok kopukluk oldu olayları birbirine nasıl tekrardan bağlıyacaz orası meçhul...arkadaşlara bende katılıyorum böyle uzun soluklu bir dizi yerine daha kısa süren sezonluk bi pembe dizi alınabilirdi ve ayrıca pembedizi zamanının bittiğini düşünmüyorum çünkü dibimizdeki yunanistanda bile ülke genelinde10-11 dizi oynuyor sadece kanal yöneticileri bize kulak vermiyor çok kaliteli yapımlar var umarım kanal d gibi atv ve diğer kanallarda bir gelişme gösterir ve bu gelişme bizim istediğimiz gibi olur inşallah

nfl
14-06-07, 13:41
3yasındaydım hatırlıyorum dusunun annemle:img-grin2 kavga ederdım bakmıcam dıye annemde bakardı en son rıch uvey kızına askı olup brooke dugun de terk etmıstı galba:icon_whis flash yayınlarkene ınanmıyorum hala devam edıyo bu dızı bıtmez:blink:

ANİTA
14-06-07, 14:05
3yasındaydım hatırlıyorum dusunun annemle:img-grin2 kavga ederdım bakmıcam dıye annemde bakardı en son rıch uvey kızına askı olup brooke dugun de terk etmıstı galba:icon_whis flash yayınlarkene ınanmıyorum hala devam edıyo bu dızı bıtmez:blink:

bitmediği gibi bıkmadan usanmadam bütün diziler yayından kaldıılırken biz bu diziyi izlemek zorunda kalıyoruz.bu dizi bizim çocukluğumuzda kaldı.artık bu diziden bıktım:good: :good:

dulcemm
14-06-07, 15:53
bu dizi izlenmez bence çünkü en baştan başlamıyo yeni bölümleriyle başlıycakmış onun için ilk izleyenler ancak anlar yoksa snr dan izleyenler bişey anlamaz diye düşünüyorum ben onun yerine gençlik dizileri yayınlamalıydı bence..

masum kiz
15-06-07, 00:21
size kesinlile katilmiyorum...bence bu dizi eski günlerdeki gibi yine izlenme rekorlari kiracaktir(beklentim ,umudum o)....bir kere yayinlanacagi saat cok uygun..tam hanimlarin televizyona kilitlenecekleri saatler (zaten onlarda bunu düsünmüsler) ...bir de bu dizi uzun süreli gösterildigi icin genelde izleyicilerininde 30 yas ve üzeri olacagini tahmin ediyorum ya da öyle düsünüyorum...
bazi arkadaslarim bana kizabilirler belki ama ben yine de bunu belirtmek istiyorum ...cesur ve güzeli diger baska dizilerle kiyaslamayin ...onlarda cok güzel diziler olabilir ama bu kendini kanitlamis güclü bir yapim...gösterildigi onca zamana ragmen amerikan listesinin ilk 20 nin icinde....öyle ki bundan daha yasli olan yalan rüzgari bile listede cesur ve güzelin 4-5 sira üstünde...
dizinin 4 ana oyuncusu (brooke,ridge,stephanie ve eric) genclere tas cikartacak kadar hala dinamik ve mükemmeller...kaliteyi yeni giren oyuncularla da daha üst düzeye cikardilar.....
ama bir konuda size katilabilirim sizinde belirttiginiz gibi yeni bölümlerden itibaren gösterecekleri icin anlamakta sorun yasanabilir demissiniz ...bence bu kisa süreli yasanacak bir sorun ..inanin bakacaginiz ilk 5 bölümle bu diziyi anlasilir kilabilmek cok kolay..kanal d anlasilmasi acisindan bunu düsünmüstür belkide kimbilir!!

biten dizilere gelince kanal d nin (gümüs,sagir oda,firtina ve sanirim ihlamurlar altinda da bitime yakin tam emin degilim idisat onu gösteriyor)ve bilmedigim digerler kanallarin biten ve bitmekte olan dizileri..!!! bunlarin sonlandirilmasinin tam zamaniydi diye düsünüyorum....cünkü bizler uzattikca diziyi farkli yerlere götürebiliyoruz sonrasinda ise bize tanidik, komik gelen ya da bizim kendi tahmin ettigimiz sekilde sonuclanabiliyor....tabiki hepsini ele almak istemiyorum iclerinden birkaci bunlara dahil degil tabiki... aksi takdirde diziler uzadikca olaylar son derece bilindik sacma yerlere gidebiliyor....bu dizide sacmaliklar yokmu derseniz elbette var hatta bazen kiziyorum olanlara ama yinede baktigim zaman bana aski ,tutkuyu ve entkikayi yasatan bir dizi görüyorum karsimda ..bu sebepledir ki cesur ve güzelin yayinlanacagi 18 haziran pazartesi gününü iple cekiyorum...

rebel_girl83
15-06-07, 00:30
bu çok eski bi dizi zaten artık eskisi gbi pembe dizi sevenler kalmadı herkes kadın programları izliyo maalesef

bn bu diziyi sevmiorum tutulacağınıda sanmıorum eminim kanald bikaç bölüm sonra tıpkı dier pembe dizileri kaldırdığı gbi bunuda kaldıracaktır

bunu söleme amacım dizi yayınlanmasın kaldırılsın flan demek diil fanlarına saygım sonsuz ama gerçekten bu dizinin yayınlanmasıyla dier iki diziye(asi yıllar ve çirkin betty)büyük haksızlık yapıldığını düşünüorum çünkü tam 1 yıldır dizimiz içn uğraşıyoruz ve hep oyalanıyoruz herşeye rağmen bu dizinin yayınlanması gerçekten saçma bnce ama yinede hayırlı olsun diim fanları içn
ama kesinlikle bu dizi olmamalıydı kii mutlaka buda kaldırılan diziler kervanına katılacak (yani bunu söleme amacım öle umduğum içn diil ama gerçek bu...)

ayrıca şunuda söliim kanallar dizi yayınlarken maalesefkii onun kalitesine diil aldığı reytinge bakıyolar...

ANİTA
15-06-07, 00:40
bu çok eski bi dizi zaten artık eskisi gbi pembe dizi sevenler kalmadı herkes kadın programları izliyo maalesef

bn bu diziyi sevmiorum tutulacağınıda sanmıorum eminim kanald bikaç bölüm sonra tıpkı dier pembe dizileri kaldırdığı gbi bunuda kaldıracaktır

bunu söleme amacım dizi yayınlanmasın kaldırılsın flan demek diil fanlarına saygım sonsuz ama gerçekten bu dizinin yayınlanmasıyla dier iki diziye(asi yıllar ve çirkin betty)büyük haksızlık yapıldığını düşünüorum çünkü tam 1 yıldır dizimiz içn uğraşıyoruz ve hep oyalanıyoruz herşeye rağmen bu dizinin yayınlanması gerçekten saçma bnce ama yinede hayırlı olsun diim fanları içn
ama kesinlikle bu dizi olmamalıydı kii mutlaka buda kaldırılan diziler kervanına katılacak (yani bunu söleme amacım öle umduğum içn diil ama gerçek bu...)

ayrıca şunuda söliim kanallar dizi yayınlarken maalesefkii onun kalitesine diil aldığı reytinge bakıyolar...

sana katılıyorum rebel girl biz bukadar dizilerimizin yayınlanması için uğraşırken gidip çocukluğumuzda kalan entrika rekortmeni diziyi yeniden yayınlıyorlar .bu dizi zamanında en iyi diziler arasında yer alsada artık bugün okadar başarılı değil .bu biz lfmb ve asi yıllar izleyicilerine yapılan büyük bir haksızlık:good:

dawsonjoey
15-06-07, 00:44
Amerikan izleyicisi hala izleyebilir ama Türk izleyici profili USA den çok farklı ahlaki değerlerimiz geleneklerimiz çok çok farklı. Cesur ve Güzel artık miladını doldurmuştur. Flashda da yayınladı kısa bir süre sonra kaldırıldı. Bence de yayınlanıp yarıda kesilen 3 pembe diziye çok büyük haksızlık. Sen sevebilirsin saygı duyuyorum ama tutmamasını diliyorum Kanal D canımızı yaktı onların da canı yansın umutları sönsün istiyorum.

Ayrıca Brooke'un yaptıkları artık aşk değil ahlaksızlığa giriyor kusura bakma benim görüşüm bu.

((mia))
15-06-07, 17:56
hepinize katılıyorum.asi yıllar pek çok ülkede reyting rekortmeni kızların ebbkleri bile yapıldı cesur ve güsel tarih öncesi fanlarına hayırlı olsun ama bence tutumaz.dilerim asi yılları yeniden yayınlarlar.

nfl
15-06-07, 18:15
ızlenmıcegı bellı bıraktıkları yerden baslamıcak fragmandan gordugum kadarıyla kacyıl sonrası ızleyıcı koptu artık eskıdı ama bızım ınsanımız farklı bakarsınız tutar hıc sasmam bıde cesur ve guzelın senerıstlerı losta gecmıs aglamak ıstıyorrum:sad53: :icon_sorr gıttı canım dızı:sad53:

serkanmert
15-06-07, 18:19
aynı Türk politikacıları gibi :) Düşünün ki ben 20'li yaşlardayım ben çocuktum vardı bu dizi ben kazık kadar oldum hala var.

sanırım bu ülkede sadece 20li yaşlardaki insanlar yok, 30lu 40lı 50li hatta 60lı yaş grupları da var ve herkes deli fişek takılmıyor, gençlik aşkalrı ya da çrkin kızın güzelleşmesini ve bu güzelleşmenin her ülke versiyonunu(çirkin betty-amerika, çirkin betty-meksika,çirkin betty-nijerya,çirkin betty-madagaskar vs) da izlemiyor. biraz saygı duysanız diyorum,beklediğiniz saygıyı.

ANİTA
15-06-07, 19:43
:good: bu dizi artık raflara kaldırılması gerek .evet herkes asi yılları lfmb yi sevmeyebilir serkanmert ama bu ta çocukluğumuzdan beri devam eden artık kim kiminle ilişki yaşıyor kim kimle evlendi belli olmayan hiç bir esprisi olmayan bir dizinin artık eski ünü olmayan ve talep edilmeyen cesur ve güzelin yayınlanmasını saçma buluyoruz:good: sen nasıl lfmb yada asi yılları beğenmiyorsan bizde bu entrika rekortmeni annelerimizin izlediği bu diziyi izlemek istemiyoruz

rebel_girl83
15-06-07, 20:51
:good: bu dizi artık raflara kaldırılması gerek .evet herkes asi yılları lfmb yi sevmeyebilir serkanmert ama bu ta çocukluğumuzdan beri devam eden artık kim kiminle ilişki yaşıyor kim kimle evlendi belli olmayan hiç bir esprisi olmayan bir dizinin artık eski ünü olmayan ve talep edilmeyen cesur ve güzelin yayınlanmasını saçma buluyoruz:good: sen nasıl lfmb yada asi yılları beğenmiyorsan bizde bu entrika rekortmeni annelerimizin izlediği bu diziyi izlemek istemiyoruz

evt kesinlikle katılıyorum böle miladı dolmuş bi diziyi yayınlamaları çok ama çok saçma biz yıllardır uğraşıyoruz dizilerimiz içn bizi takmıyolar ve yayınladığı şeye bakın yha artık iice saçmaladılar zaten bu dizi çooook eski yani bn hatırlamıyorum bile annannemin zamanından kalmış bişiy zaten artık insanlar böle entrika dolu dizileri izlemio çocuklar bile artık masallara inanmazken böle kimin kiminle evlendiği kimle ilişki yaşadığı belli olmayan entrika dolu dizileri yayınlamaları çok saçma bu bizlere yapılan büyük bi saygısızlıktır kiii bn eminim bu dizide kaldırılacak kanald nin huyu bu

assi_yılllar
15-06-07, 21:04
evt kesinlikle katılıyorum böle miladı dolmuş bi diziyi yayınlamaları çok ama çok saçma biz yıllardır uğraşıyoruz dizilerimiz içn bizi takmıyolar ve yayınladığı şeye bakın yha artık iice saçmaladılar zaten bu dizi çooook eski yani bn hatırlamıyorum bile annannemin zamanından kalmış bişiy zaten artık insanlar böle entrika dolu dizileri izlemio çocuklar bile artık masallara inanmazken böle kimin kiminle evlendiği kimle ilişki yaşadığı belli olmayan entrika dolu dizileri yayınlamaları çok saçma bu bizlere yapılan büyük bi saygısızlıktır kiii bn eminim bu dizide kaldırılacak kanald nin huyu bu

aynen söylediğin herşeye katılıyorum jnm içimi okumuş gibisin leyacım ...gerçktn böle eski diziler verecklerine bi kerede gençler içn bşiler yapsınlar ve asi yılları yayınlasınlar

gülbeşeker
15-06-07, 21:30
Amerikan izleyicisi hala izleyebilir ama Türk izleyici profili USA den çok farklı ahlaki değerlerimiz geleneklerimiz çok çok farklı. Cesur ve Güzel artık miladını doldurmuştur. Flashda da yayınladı kısa bir süre sonra kaldırıldı. Bence de yayınlanıp yarıda kesilen 3 pembe diziye çok büyük haksızlık. Sen sevebilirsin saygı duyuyorum ama tutmamasını diliyorum Kanal D canımızı yaktı onların da canı yansın umutları sönsün istiyorum.

Ayrıca Brooke'un yaptıkları artık aşk değil ahlaksızlığa giriyor kusura bakma benim görüşüm bu.

Bu dizi en fazla yaz sonuna kadar sürer sonra kaldırılır neden çünkü kanaldnin huyu bu.Neyse ben eskiden bu diziyi çok severdim özellikle de ridge ve taylor aşkına bayılırdım sonra duyduğum kadarıyla taylor bir iki sefer ölmüş dirilmiş ve ridge artık brooke u seviyormuş falan ki bu dizide benim en sevmedğim karakter brooketur ve ridgenin gözünde her zaman ikinci kadın olmuştur şimdi bu değiştiyse demek ki cesur ve güzel benim bir zamanlar çok sevdğim dizi değil artık.

dawsonjoey
15-06-07, 21:31
sanırım bu ülkede sadece 20li yaşlardaki insanlar yok, 30lu 40lı 50li hatta 60lı yaş grupları da var ve herkes deli fişek takılmıyor, gençlik aşkalrı ya da çrkin kızın güzelleşmesini ve bu güzelleşmenin her ülke versiyonunu(çirkin betty-amerika, çirkin betty-meksika,çirkin betty-nijerya,çirkin betty-madagaskar vs) da izlemiyor. biraz saygı duysanız diyorum,beklediğiniz saygıyı.

Yeryüzünde yayınlanan her Çirkin Betty versiyonunu izlerim. Casur ve Güzeli İzlemek isteyene zaten BEKLEDİĞİM SAYGIYI GÖSTERİYORUM. Bu ülkede her yaştan insan olduğunu bende biliyorum. Cesur ve Güzel artık kimseye hitap etmiyor diye düşünüyorum tabii kişisel fikrim. Yayınlanmayı bekleyen üç tane dizi varken (Aşk Meleğim, Çirkin Betty, Asi Yıllar) üçününde izleyicisi bu kadar çokken ve dizilerinin yayınlanması konusunda istek yaparken kimsenin aklında bile olmayan yüzyıllar öncesinden kalma, entrika ve ahlaksızlığın diz boyu olduğu bir dizinin yayınlanması üç diziye de haksızlık diye düşünüyorum ben. Tabii sen beğeniyorsan izle bir şey söyleyemem ama tutmayacaktır bu dizi.. Flashda da yayınlandı kaldırldı kısa bir süre sonra.

rebel_girl83
15-06-07, 21:33
Bu dizi en fazla yaz sonuna kadar sürer sonra kaldırılır neden çünkü kanaldnin huyu bu.Neyse ben eskiden bu diziyi çok severdim özellikle de ridge ve taylor aşkına bayılırdım sonra duyduğum kadarıyla taylor bir iki sefer ölmüş dirilmiş ve ridge artık brooke u seviyormuş falan ki bu dizide benim en sevmedğim karakter brooketur ve ridgenin gözünde her zaman ikinci kadın olmuştur şimdi bu değiştiyse demek ki cesur ve güzel benim bir zamanlar çok sevdğim dizi değil artık.

ya bn cesur ve güzeli hatırlamıyorum bile ama bunun nedeni pek pembe dizi izlememem olabilir tabi bn pembe dizileri asi yıllarım sayesinde öğrendim:)

neyse evt kankacm ve gözdecim çünkü gerçek bu yanii

bn bu dizinin yaz sonuna kadar düreceğini bile sanmıorum kanald bu bakarsınız 2 hafta sonra kaldırı vermiş asi yıllaradada öle yaptı çirkin bettyide sabahın körüne koydu resmen işkence çektirdi bize halada çektirio bu kanalın değeri gözümde 0 landı bu sayede ama bu dizinin bnce hiç şansı yok

ANİTA
15-06-07, 21:38
ya bn cesur ve güzeli hatırlamıyorum bile ama bunun nedeni pek pembe dizi izlememem olabilir tabi bn pembe dizileri asi yıllarım sayesinde öğrendim:)

neyse evt kankacm ve gözdecim çünkü gerçek bu yanii

bn bu dizinin yaz sonuna kadar düreceğini bile sanmıorum kanald bu bakarsınız 2 hafta sonra kaldırı vermiş asi yıllaradada öle yaptı çirkin bettyide sabahın körüne koydu resmen işkence çektirdi bize halada çektirio bu kanalın değeri gözümde 0 landı bu sayede ama bu dizinin bnce hiç şansı yok

bencede bu dizi çok sürmez yayından kalkar umarım kanald bu dizilerden reyting alamayacağını anlar ve dizilerimize bir şans verir umarım zayıf bir ihtimal olsada:good:

rebel_girl83
15-06-07, 21:46
bencede bu dizi çok sürmez yayından kalkar umarım kanald bu dizilerden reyting alamayacağını anlar ve dizilerimize bir şans verir umarım zayıf bir ihtimal olsada:good:

ah cnm ya ahh inş.. şahsen bn çirkin betty i sevmem pek ama fanları okadar tatlı ve iyiki yani pyüzden sırf sizin içn yayınlanmaını isterim betty nin :img-wink: ama asi yıllar ve bu diziyi aynı kefeye koyamayız çünü asi yıllar sadece dizi diiil rbd grubu müzikleri flan hartikalar ama sizin içn betty nin yayınlanmasınıda çok isterim inanın inş. dizilerimiz yayınlanır yha

masum kiz
15-06-07, 22:22
nedir sizin bu cesur ve güzel nefretiniz anlamiyorum ...sirf yayinlayan kanal d diye onu yayinliyor bunu yayinlamiyor diye hem diziye hem de kanala tavir koymaniz bir kere cok sacma...evet flash tv de yayinlaniyordu ama flash tv kanal d ye nazaran daha az izlenen bir kanal oldugu icin haliyle dizide yayindan kaldirildi...bu seferde yine öyle olacak diye bir kaide yok...

aferdersiniz ama bahsettiginiz diziler demek ki reiting rekorlari kirmamis yada bir sekilde ilgi görmemis ki ki kanal yöneticileri tarafindan yayindan kaldirilmis ya da erken saatlerde konulmasini uygun görmüsler...belki cesur ve güzelde bunlar gibi tutmayacak yada ayni gün yayindan kaldirilacak ama en azindan sizden biraz saygi bekliyoruz bu diziyi sevenler olarak...

onur29
18-06-07, 22:51
Sonunda başlık açılmış. bugün izledim. :D:D:D:D

Güzel yani ben ilk defaizlememe rağmen pek kopukluk olmadı. Anlaşılır bi dizi. Ama sahneler çok sıkıcı yaa. Sırf konuşma.

cevizlikek
18-06-07, 22:53
benim en son izlediğim bölümlerden beri dizi epey ilerlemiş. eskiden izlediğimde de küçüktüm zaten, her şeyi tam hatırlamıyorum. açıkçası neler olup bittiğini tam anlayamadım. taylor ölmüş galiba, nasıl öldüğünü hatırlayan var mı? bir de brooke'un bir kızı vardı, ismi bridget idi. bu kız jeneretikte de gözükmedi, o nerede acaba? stephanie de yıllardır kullandığı saç modelini değiştirmiş çok şaşırdım :img-hyste ama brooke hep eski brooke hiç değişmemiş maşallah hala eskisi gibi güzel. izlediğim eski bölümlerde thorne ve brooke birlikteydi ama ayrılmışlar. spectralarda çalışan darla ile thorne evlenmişler, bir de bebekleri olmuş, buna da çok şaşırdım doğrusu. thomas da taylor ve ridge'nin oğlu zannedersem, bu ikisinin çocukları olduğundan da haberim yoktu. hem rick'e hem de thomas'a pas veren kızı da hiç beğenmedim açıkçası.

onur29
18-06-07, 22:59
Taylor sanırım hastalanarak ölmüş. Ve çocuklarını o sarışın yaşlı kadına emanet etmiş. Bi de bi kzıları daha var sanırım. Thomastan küçük. Evet o kızı bende ehiç sevmedim.

purna
18-06-07, 23:02
amber ve rıck vardı evlılerdı ayrılmışlar sanırım.suan baska bır kızla bırlıkte brooke vew ridge nın bırlıkte olmasına sevındıum hep ıkısını begenmısımdır zaten yakısıyorlar

brookun elınde kucuk bır beberk vardı o kımındı

taylor ve rıdgenın cocukları buyumus heralde

travor-alex82
18-06-07, 23:28
benim en son izlediğim bölümlerden beri dizi epey ilerlemiş. eskiden izlediğimde de küçüktüm zaten, her şeyi tam hatırlamıyorum. açıkçası neler olup bittiğini tam anlayamadım. taylor ölmüş galiba, nasıl öldüğünü hatırlayan var mı? bir de brooke'un bir kızı vardı, ismi bridget idi. bu kız jeneretikte de gözükmedi, o nerede acaba? stephanie de yıllardır kullandığı saç modelini değiştirmiş çok şaşırdım :img-hyste ama brooke hep eski brooke hiç değişmemiş maşallah hala eskisi gibi güzel. izlediğim eski bölümlerde thorne ve brooke birlikteydi ama ayrılmışlar. spectralarda çalışan darla ile thorne evlenmişler, bir de bebekleri olmuş, buna da çok şaşırdım doğrusu. thomas da taylor ve ridge'nin oğlu zannedersem, bu ikisinin çocukları olduğundan da haberim yoktu. hem rick'e hem de thomas'a pas veren kızı da hiç beğenmedim açıkçası.

Benim en son izlediğim bölümde Rich ile Bridget sevgili oluyorlardı.Brooke onların ilişkisini öğrenip yıkım yaşıyordu.
Benim severek izlediğim tek pembe diziydi ve şuan iş hayatı yüzünden izleyemeyeceğim ve bunun için üzgünüm.Çok merak ettiğim olaylar olacaktı.:icon_sorr

cevizlikek
18-06-07, 23:33
demek bridget ve ridge sevgili oldular. halbuki bridget doğduğu zaman ridge'nin çocuğu olduğunu sanıyorlardı. sonradan eric'in çocuğu olduğu anlaşılmıştı. insanın çocuğu bildiği, sonradan çocuğu olmadığını öğrendiği biriyle ilişki yaşaması ne tuhaf dimi... ama bu dizi için normal çünkü herkes herkesle ilişki yaşadı neredeyse. özellikle brooke ailenin tüm erkeklerini elinden geçirdi :img-hyste

neville
18-06-07, 23:51
ben de televizyonu bir açtım ne göreyim stephanie ve brooke. birden anılarım depreşti. en son yarım yamalak flash da görmüştü. orda ridge ve brooke evlenmek üzereyken ridge'in bridget'a aşık olduğunu öğreniyordu. yalnız tuhaf olan o zaman da taylor ölüydü ve thomas karşıydı. sonra sanırım taylor dirildi ve yine öldü. ama bildiğim kadarıyla bir daha dirilecekmiş.ne tatlı yeni thomas,aynı taylor.ama kaderin cilvesi taylrın oğluyla brooke'ın oğlu aynı kıza aşık. kızın dişlerini yapan dişçi çok başarısız yalnız.
ben hep brooke'u sevmişimdir.

bigbrothertr
19-06-07, 01:30
taylor sheila tarafından öldürüldü.

nick ridgenin gerçek babasınından olan jackie adlı kadının oğlu ve brooke aşık.

brooke elindeki çocuk ridgenin adı rj yani ridge jr :)

bridget pariste oscar diye bir çocukla nişanlı.ama geri dönecek ilerleyen bölümlerde.

neville
19-06-07, 09:20
ama taylor yüzde yüz ölmedi değil mi?yani ortaya çıkacak yeniden.demak shiela da ortaya çıkıyor yeniden.

sahika_87
19-06-07, 11:21
oynanmayan bölümlerde herhalde ridge brooke yüzünden forresterların batırmış onun yerinede thorn geçmiş anladığım kadarıyla ridge oradan gitmiş
şimdide tekrar geri dönmüş

seda__
19-06-07, 12:39
Ülkemizde yayınlanlamaya başlayan bölümler bayaa geride taylor tekrar diziye girecek ridge annesi yüüznden brooke bırakıp yine taylor la evlenecek brooke ridge nin kardeşi nickle evlenecek olaylar çok karışık rigde de brookta boşanıp tekrar evlenmeye karar verecekler ama brooke ridgenin ogluna attıgı yumruk yüzünden andan ayrıldı nick ve taylor evlendi ridge şuan hapiste

masum kiz
19-06-07, 13:07
Ülkemizde yayınlanlamaya başlayan bölümler bayaa geride taylor tekrar diziye girecek ridge annesi yüüznden brooke bırakıp yine taylor la evlenecek brooke ridge nin kardeşi nickle evlenecek olaylar çok karışık rigde de brookta boşanıp tekrar evlenmeye karar verecekler ama brooke ridgenin ogluna attıgı yumruk yüzünden andan ayrıldı nick ve taylor evlendi ridge şuan hapiste

haklisin sedacim yayinlanan bölümler bir üc sene kadar geriden geliyor ama öyle yerden baslamislarki stephanie ve brooke'un o bitmez kapismasini ve diger tarafta thorne ve ridge'nin rekabetini tasimislar ekranlara bu gayet güzel bir baslangic olmus...bir arkadasin dedigi gibi anlasilmicak bir durum degil ...daha önce de belirtmistim 1 hafta bakildiktan sonra hersey daha kolay, anlasilir hale gelecektir...
bir brooke hayrani olarak hala eskisi gibi güzel ve estetiksiz...ridge de yine ayni oda yakisikli....talor geri dönecekmi diye soranlara ise evet taylor geri dönüyor....hatirlayanlar varsa prenz ömer vardi hani saldiriya ugrayan taylori alip evinde bakip iyilestirdi...ve yine ayni durum ...yine o ve yine taylori kurtariyor ...yani artik prenz ömer taylorun hayata geri döndüren melegi oldu...neyse geri dönüyor ama bayagi bir degiserek dudaklarina ve gögüslerine silikon yaptiran ve göz cevresini yenilettiren taylor eski kimliginden cok ama cok uzak yani bana göre sizi bilemem tabii...onun biraz brooke takintisi vardi záten ondan böyle olmus sanirim...

sinems_t
19-06-07, 13:31
arkadaslar meraba.ya ben bu dizinin fanatigiyimdir ya.ve yenıden başladıgını ogrenınce feci sewındim.anti tylorcıyımdr.anladıgım kadarıyla bnm gbi brooke u sewen cok kişi var ck sewındım buna.bu dizide yıllar boyunca hep zaten brooke haksızlık yapıldı.ridge ne zman bi seçim yapck olsa hp o salak tylor ı secti.ve brooke hep kotu kadın oldu.tabi steffani yuzunden.onuda hç sewmem.inş brookela hep mutlu olr rıdge.ben sonuna dek onları desteklıorum.flash daki bolumler cok uyuzdu yaa.kanal d de inş cok izlenir bakalım neler olcak:d

masum kiz
19-06-07, 13:43
arkadaslar meraba.ya ben bu dizinin fanatigiyimdir ya.ve yenıden başladıgını ogrenınce feci sewındim.anti tylorcıyımdr.anladıgım kadarıyla bnm gbi brooke u sewen cok kişi var ck sewındım buna.bu dizide yıllar boyunca hep zaten brooke haksızlık yapıldı.ridge ne zman bi seçim yapck olsa hp o salak tylor ı secti.ve brooke hep kotu kadın oldu.tabi steffani yuzunden.onuda hç sewmem.inş brookela hep mutlu olr rıdge.ben sonuna dek onları desteklıorum.flash daki bolumler cok uyuzdu yaa.kanal d de inş cok izlenir bakalım neler olcak:d

sinemcim yine ayni olucak..ridge yine bir secim yapmak zorunda kalacak ve annesinin uyduruk yalandan kalp sikismasi vakasiyla duygu sömürüsü yaparak taylori sececek ama sonra cok pisman olacak tabii..

sinems_t
19-06-07, 13:50
sinemcim yine ayni olucak..ridge yine bir secim yapmak zorunda kalacak ve annesinin uyduruk yalandan kalp sikismasi vakasiyla duygu sömürüsü yaparak taylori sececek ama sonra cok pisman olacak tabii..

ewt cnm adını bılmıorum kusura bakma:Dkatılıyorum yıne bir secım yapacak olsa tylor ı secer rıdge cunku o annesi varken zor brookela rahat eder.ama dunku bolumun başnda nasıl brooke tercıh etti aferın rıdge deıdm be iileşme var sonunda.inş tylor yıne dirilmez bıktım ondan cunku:D

masum kiz
19-06-07, 13:52
2003 yilinda diziye dahil olan giren jack wagner (nick) ile brooke un arasinda olan ask brookla ridge'in askindan cok daha büyük olacak.... öyle ki nick ridge'i bile solladi simdi nick ön planda aslina bakarsaniz birbirlerinide cok yakisiyorlar...herkes onlara bricky diyor... brooke/nick=bricky....
brooke/ridge=bridge...
simdi bütün forumlar anti bricky yada anti bridge'lerle yazip dolup tasiyor....

sinems_t
19-06-07, 14:02
2003 yilinda diziye dahil olan giren jack wagner (nick) ile brooke un arasinda olan ask brookla ridge'in askindan cok daha büyük olacak.... öyle ki nick ridge'i bile solladi simdi nick ön planda aslina bakarsaniz birbirlerinide cok yakisiyorlar...herkes onlara bricky diyor... brooke/nick=bricky....
brooke/ridge=bridge...
simdi bütün forumlar anti bricky yada anti bridge'lerle yazip dolup tasiyor....

şu nıck i felaket merak ettim ya naıl biri acaba ama bn brooke la rıgge ck sevıom ya.her ne kdr rıdge bazen uyuz olsamda ozellıkle tylorla oldgu zamanlar..bakalım ama bnce o adam rıdge ın yerını tutamaz ya brooke için rıdgeın yeri cok ayrı valla:D

masum kiz
19-06-07, 14:04
sinemcim yine bir secim daha ve yine taylor ..taylor o kadar rahat ki arkasinda kapi gibi duran ona destek veren bir stephanie var o yüzden bir endisesi yok...ama brooke sadece kendi basina mücadele veriyor...eski zamanlarin aksine brooke ridge'i sikmiyor onu baski uygulamiyor...onu kendi basina birakiyor ama stephanie dururmu hic...sanirim bu sene sonuna dogru yada ocak basinda tam emin olamiyorum cünkü tahmin ettigim gibi reklamlar haric 45 dakika sürüyor dizi..neyse taylor tekrar geri dönüyor bunu gören stephanie de yine kollari sivayip ridge duygu sömürüsü yaparak ridge zor bir durumda birakiyor ...birde bunda thomasta etkili bir rol oynuyor tabii ki yani annesi geri dönmüs ve haliyle brookeun pabucu dama atiliyor...babasindan brookle yatak odalarini ayirmalari konusunda baski yapiyor... ve daha neler neler......

sinems_t
19-06-07, 14:15
sinemcim yine bir secim daha ve yine taylor ..taylor o kadar rahat ki arkasinda kapi gibi duran ona destek veren bir stephanie var o yüzden bir endisesi yok...ama brooke sadece kendi basina mücadele veriyor...eski zamanlarin aksine brooke ridge'i sikmiyor onu baski uygulamiyor...onu kendi basina birakiyor ama stephanie dururmu hic...sanirim bu sene sonuna dogru yada ocak basinda tam emin olamiyorum cünkü tahmin ettigim gibi reklamlar haric 45 dakika sürüyor dizi..neyse taylor tekrar geri dönüyor bunu gören stephanie de yine kollari sivayip ridge duygu sömürüsü yaparak ridge zor bir durumda birakiyor ...birde bunda thomasta etkili bir rol oynuyor tabii ki yani annesi geri dönmüs ve haliyle brookeun pabucu dama atiliyor...babasindan brookle yatak odalarini ayirmalari konusunda baski yapiyor... ve daha neler neler......

inanamıyorum ya bak sinir oldum şimdi.şu rıdge i varya oldurcem ya.sec işte brooke hem daha iyi hem daha gusel hemde seni cokkk sewıyr.tylorda kacıncı dirilişi be bu.sıktı artık geberemedi bi turlu dizide.hadi bakalım merakla beklıoz bolumlerii.haberler için saol cnm:D

masum kiz
19-06-07, 14:17
şu nıck i felaket merak ettim ya naıl biri acaba ama bn brooke la rıgge ck sevıom ya.her ne kdr rıdge bazen uyuz olsamda ozellıkle tylorla oldgu zamanlar..bakalım ama bnce o adam rıdge ın yerını tutamaz ya brooke için rıdgeın yeri cok ayrı valla:D

sinemcim 4 ana karakter olarak (BROOKE,ERIC,STEPHANIE,RIDGE) bu bir gercek yayinlandigi günden bu yana asla bir kopukluk yasamadan buraya kadar getirdikleri diziyle tam bir bütün oldular...herkes brookle ridge'in askini anlatip durdu ama simdi emin degilim ama ben öyle hissediyorum dengeler biraz oynadi gibi geliyor cünkü bir ara ridge'In diziden ayrilma karari aldigini okumustum sonra bir ara turneye cikti o ararlarda da dizide moda gösterileri icin bir yere gitti süsü verdiler...dedigim gibi emin olmasamda kendi acimdan degisen birseyler var diyorum..

sinems_t
19-06-07, 14:23
sinemcim 4 ana karakter olarak (BROOKE,ERIC,STEPHANIE,RIDGE) bu bir gercek yayinlandigi günden bu yana asla bir kopukluk yasamadan buraya kadar getirdikleri diziyle tam bir bütün oldular...herkes brookle ridge'in askini anlatip durdu ama simdi emin degilim ama ben öyle hissediyorum dengeler biraz oynadi gibi geliyor cünkü bir ara ridge'In diziden ayrilma karari aldigini okumustum sonra bir ara turneye cikti o ararlarda da dizide moda gösterileri icin bir yere gitti süsü verdiler...dedigim gibi emin olmasamda kendi acimdan degisen birseyler var diyorum..

ewt haklı olblrsn cnm ama bu dizininde ana 2tane karakteri var onlarda brooke ve rıdge yani.onların aşkı mılleti etkıledi bence.tabi entrıkaları da bakalım inş cok fazla konuyu oynatmazlar ya.ben bole seıom diziyi yani.rıck de feci tatlı burarda annesıne ckmş tabi ne de olsa:Dama o kısı bn begenmedım ya dişleri fln ne bılım daha gusel biri olblrdi bnce:D

neville
19-06-07, 14:24
dizi başladığından beri ben de hep anti taylorcı olmuşumdur. hep brooke kazansın istemişimdir, hatta bana sorarsanız brooke ridge'a göre fazla.yani daha iyisini hakediyor.ama şöyle de bir şey var,ben hep ridgele brooke arasındaki aşk gerçek diye düşünmüştüm ama nedense ridge hep taylor'ı seçti hem de hep. thomas'ı pek sevmiştim dünkü bölümde ama şimdi gıcık oldum.bakalım nick iyi biriyse neden olmasın?

seda__
19-06-07, 14:26
bencede dizide dengeler degişti artık nick (ridgenin sonradan ortaya çıkan erkek kardeşi) daha ön planda hem brooke ve taylor ridge için degil nick için kapışıyorlar brooke nicki geri istiyor ama taylorla evlendi nick

neville
19-06-07, 14:30
pes yani taylor kancasını nick'e de mi attı,yok brooke hep kaybeden olacak galiba tabi ağlamak yakışıyor brooke'a.nick yani yeni gözde.

masum kiz
19-06-07, 14:39
aa bir de şeyi soracağım, bu nick ridge'in gerçek babasının oğlu mu?vay be ne akrabalık ilişkisi kurdum.

ayy sen cok yasa emi neville beni güldürdün Allahta seni güldürsün...kisaca anlatirsak daha dizinin ilk bölümlerinde eric'In stephanie'nin hamileliginden dolayi onunla evlenmek zorunda kaldigini biliyorduk ..cünkü o zamanlar eric brookeun annesine asikti ve onunla evlenecekti...neyse fazla uzatmayayim meger ridge ericin oglu degil ayni okulda okuduklari massimo maroni adli bir armatör adamin ogluymus ...adamin bu macerasi gibi bundan kisa süre sonra da yine buna benzer bir macera daha gecmis ve nick dünyaya gelmis yani babalari bir anneleri ayri ridge ve nick ikisi öz kardes...

sinems_t
19-06-07, 14:41
bencede dizide dengeler degişti artık nick (ridgenin sonradan ortaya çıkan erkek kardeşi) daha ön planda hem brooke ve taylor ridge için degil nick için kapışıyorlar brooke nicki geri istiyor ama taylorla evlendi nick

ya nerden bılıonuz bunları ya kimmiş bu nıck.nıe onun için kapışıyorlar?rıdge biyere gtmesin ya cnm o bnm:Dtylor yıne elınden calıo anladgm kdryla brooke un deli tylor ya.doktormuş bırde pehh

masum kiz
19-06-07, 14:48
ya nerden bılıonuz bunları ya kimmiş bu nıck.nıe onun için kapışıyorlar?rıdge biyere gtmesin ya cnm o bnm:Dtylor yıne elınden calıo anladgm kdryla brooke un deli tylor ya.doktormuş bırde pehh

sinemcim sana bir adres vericem oradan foto bölümüne girip kendin görebilirsin nickin fotograflarini...ve daha dizi hakinda bir cok sey videolar bölümüne girip bricky icin hazirlanan klipleride izleyebilirsin istersen tabii kendin görürsen daha iyi anlayabilirsin

[

sinems_t
19-06-07, 14:57
foto bölümüne bas ekrana cikan sanatcilarin 7 .sirasinda nick bulunuyor...

cnm ck saol lınk için.ama ben bu nıcki pek sewmedim ya.bnm rıdge im daha yakışıklı.hem yıllardır onunla brooke a alıştıgım içn cokk garip geldi bana.resminide acık sölim begenmedim.ama tr de bu bolumleri izlememız için sanırım daha ck var cunku brooke sacları falan baya değişmiş bunlar son haberler falan herhlde bu nıck iisi mi tylor la olsun bnce:Dbrooke da rıdgeyle:D

masum kiz
19-06-07, 15:03
cnm ck saol lınk için.ama ben bu nıcki pek sewmedim ya.bnm rıdge im daha yakışıklı.hem yıllardır onunla brooke a alıştıgım içn cokk garip geldi bana.resminide acık sölim begenmedim.ama tr de bu bolumleri izlememız için sanırım daha ck var cunku brooke sacları falan baya değişmiş bunlar son haberler falan herhlde bu nıck iisi mi tylor la olsun bnce:Dbrooke da rıdgeyle:D

sinemcim kararina saygi duyuyorum canim...ilk baslarda bana da öyle geldi ama diziyi baktikca düsüncelerim cok degisti...simdi ise bu cifti savunan biri haline geldim....ne olursa olsun tek bir istegim var oda taylor'in GIDIP GERI DÖNMEMESI

neville
19-06-07, 15:13
ayy sen cok yasa emi neville beni güldürdün Allahta seni güldürsün...kisaca anlatirsak daha dizinin ilk bölümlerinde eric'In stephanie'nin hamileliginden dolayi onunla evlenmek zorunda kaldigini biliyorduk ..cünkü o zamanlar eric brookeun annesine asikti ve onunla evlenecekti...neyse fazla uzatmayayim meger ridge ericin oglu degil ayni okulda okuduklari massimo maroni adli bir armatör adamin ogluymus ...adamin bu macerasi gibi bundan kisa süre sonra da yine buna benzer bir macera daha gecmis ve nick dünyaya gelmis yani babalari bir anneleri ayri ridge ve nick ikisi öz kardes...

ama ne yapayım dizi o kadar karmaşık ki. hani permutasyon kombinasyon soruları vardır ya, işte 10 erkek ve 10 kadın bunlar kaç çeşit çift oluşturabilirler diye,işte cesur ve güzelde de tüm çıkan alternatifler denendi.ama diziyi güzelleştiren de bu aslında,orjinallikl katan. bir de bu ikinci üçüncü kuşak çıkınca off nasıl bir karmaşa almış.

demek stephanie'nin brooke'a olan kini annesinden kaynaklanıyor. çünkü bir ara tylorla eric de yakınlaşmış,öpüşmüşler falandı.stephanie'nin bundan hiç haberi olmadı galiba.

tylor da öle dirile öle dirile hortlak gibi olmuş,aslında estetik faciası olduğundan değil bence.

masum kiz
19-06-07, 15:13
pes yani taylor kancasını nick'e de mi attı,yok brooke hep kaybeden olacak galiba tabi ağlamak yakışıyor brooke'a.nick yani yeni gözde.

taylor'in kancasini takmadigi adam kalmadi ki ama nedense stephanie hic bunlara birsey demiyor yapan taylor tabii ...ama brooke yapsa bunlari akla gelmedik her türlü hakareti yapiyor brooke'a...sanki kendisi sütten cikmis ak kasik

seda__
19-06-07, 15:18
aslında brooke ve stefhane nin arası eskisi gibi kötü degil şuanda ridge hapsite oldugu için arada bir sarılamalara bile şahti olabiliyoruz ilginç ama öyle

masum kiz
19-06-07, 15:23
ama ne yapayım dizi o kadar karmaşık ki. hani permutasyon kombinasyon soruları vardır ya, işte 10 erkek ve 10 kadın bunlar kaç çeşit çift oluşturabilirler diye,işte cesur ve güzelde de tüm çıkan alternatifler denendi.ama diziyi güzelleştiren de bu aslında,orjinallikl katan. bir de bu ikinci üçüncü kuşak çıkınca off nasıl bir karmaşa almış.

demek stephanie'nin brooke'a olan kini annesinden kaynaklanıyor. çünkü bir ara tylorla eric de yakınlaşmış,öpüşmüşler falandı.stephanie'nin bundan hiç haberi olmadı galiba.

tylor da öle dirile öle dirile hortlak gibi olmuş,aslında estetik faciası olduğundan değil bence.

sana tamamen katiliyorum hos pek dogru olmasada diziyi güzellestiren de bu...belli bir düzende gitseydi eminim bu yillara kadar gelme basarisi gösteremezdi bu dizi ..herseyin karmasik karisik iliskiler icinde gitmesi diziyi daha da ilginc bir hale sokuyor...
erici brooke'un annesinden kurtardim diye sevinirken stephanie brooke kaptirmanin öfkesini yasadi yillarca ve sonrada ogullarininda birer birer brooke asik olduklarini görmeside stephaninin brooke olan nefretini ikiyi degil onikiye katladi...
evet bir ara eric taylora karsi birseyler hissediyordu taylor da ilgisiz degildi ama stephaniyle olan arkadasligi ericle birseyler yasamasini engelledi ..kim stephanie'yi karsisina alabilirki brooketan baska...

masum kiz
19-06-07, 15:26
aslında brooke ve stefhane nin arası eskisi gibi kötü degil şuanda ridge hapsite oldugu için arada bir sarılamalara bile şahti olabiliyoruz ilginç ama öyle

amerika tarafinda su anda öyle ama brooke'un forrester original'a geri dönmesi stephanieyi mutlu etmiyor yani yine aralarinda kavgalar, fikir catismalari olacaktir diye düsünüyorum....

purna
19-06-07, 15:27
Caitlin ve Rick ,Samanta ile karşılaşırlar.Ama Caitlin, Samantha’yı Rick ile sadece arkadaş olduklarına ikna etmeye çalışır.Bu arada Ridge, Rick’i Caitlin’nin çizimleri konusunda etkiler.Daha sonra Caitlin Rick ile çıktığı öğle yemeğinde pek de içten olmayan bir şekilde Rick’e teşekkür eder.Amber tesadüfen bu buluşmaya şahit olur ve bu onu merak içinde bırakır.

Brooke ise ilk defa Stephaine’nin evde R.J ile zaman geçirdiğini görür.Bu olay Brooke’ı umutlandırmıştır.Ama bu buluşma bir yüzleşmeye dönüşür.Ridge evde çıkan tartışmaya tanık olur ve Stephaine’yi evden kovar.

masum kiz
19-06-07, 15:39
arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda kafam karıştı.dünkü bölümde taylor öldü diye biliyorum ama siz geri dönecek falan yazmışsınız nasıl olacak bu?

sheila onu vurmustu yani bir sekilde yasamis herkes taylori öldü bilirken prenz ömer gelip onu kurtariyor ..nasil oldugunu bende bilmiyorum uzunca bir süre komada mi ne kalmis herhalde.....su an yok ama kisa bir süre sonra ben yil sonu diye düsünüyorum taylor tekrardan evine geri dönüyor..

SELİN ASLAN
19-06-07, 15:41
ben buna pek üzüldüğümü söyleyemiycem.burda sanırım kimse taylorı sevmiyor.ben çok önceden izlediğim bölümlerde severdim taylorı.ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

masum kiz
19-06-07, 15:52
selincim alistik artik taylorun gidip gidip gelmelerine ASIL BOMBA BROOKTA..ögrendigim bir bilgiye göre amerika tarafinda yakin zamanda brook'u öldü göstereceklermis ..ne kadar dogru bir bilgi bilmiyorum...ama baska biri bunun sheila oldugu konusuluyor estetik ameliyatla brooke olup onun yerini alacagi konusuluyor...AMA MERAK ETMEYIN BROOKE TEKRAR GERI DÖNÜYORMUS tabii..dedigim gibi yanlis bir bilgi de olabilir ama ben bunun olmasini isterim sahsen o zaman herkesin brooke'a olan askini, sevgisini simdi daha iyi anlayacaktir......gerek ridge gerekse nick ve digerleri hatta stephanie bile (yüksekten mi uctum ne)brookeun nasil bir insan oldugunu daha iyi anlayacaklardir diye düsünüyorum...

masum kiz
19-06-07, 15:54
bu dizi daha ilk bölümden 80. oldu reytrniglerde

izlenme oranı 0.80

BU HARIKA daha ilk bölümde herkesin tereddüt ettigi düsünülürken ilk yüz icinde olmak cok cok iyi daha da yukarilara cikacaktir ben eminim bundan...
bizi bilgilendirdigin icin tesekkürler cöl firtinasi

SELİN ASLAN
19-06-07, 15:57
ya bu dizinin bunca yıl keyifle izlenmesinin asıl nedeni entrikaları değil mi?her karakter farklı bir renk kattığı için hiç birinin ölmesini istemem.taylorun geri dönmesini istediğim gibi brooke da dönsün.brooke çok güzel bir kadın.bunca yıldır görünümü hiç değişmedi süper ya

burcusu
19-06-07, 16:00
arkadaslar ben de cesur ve guzelın sıkı ızleyıcılerınden bırıyım ve tekrar basladıgını duyunca acayıp sevındım ve ızledım...guzeldı vala benım favorı cıftım hep rıck ve amber oldu ama ayrılmıslar sanırım...ılerleyen bolumlerde onlara nolcak bı bılgısı olan var mı? ayrıca rıck ve thomas ı aynı anda ıdare eden kızı hıccc sevmedım:img-blush

masum kiz
19-06-07, 16:05
ya bu dizinin bunca yıl keyifle izlenmesinin asıl nedeni entrikaları değil mi?her karakter farklı bir renk kattığı için hiç birinin ölmesini istemem.taylorun geri dönmesini istediğim gibi brooke da dönsün.brooke çok güzel bir kadın.bunca yıldır görünümü hiç değişmedi süper ya

sevgili selin amacta o zaten ...entrikalarla ,diziyi daha da ilginc ,izlenebilir bir hale getirebilmek...bu bilgiye göre olsa!!! yani dizinin ana lokomotifi haline gelen brooke bilinmedik bir sekilde ortadan kayboluyor ve herkes onu öldü biliyor...sheila da onun kiligina girerek faaliyetlerini yapmaya devam ediyor..gerci bu nasil olacak merak konusu bunu ne sekilde izin verirler oda ayri bir soru bekleyip görücez artik..yinede söylemek istiyorum bu yanlis bir bilgi de olabilir onun icin simdiden kusura bakmayin...

arkadaslar ben de cesur ve guzelın sıkı ızleyıcılerınden bırıyım ve tekrar basladıgını duyunca acayıp sevındım ve ızledım...guzeldı vala benım favorı cıftım hep rıck ve amber oldu ama ayrılmıslar sanırım...ılerleyen bolumlerde onlara nolcak bı bılgısı olan var mı? ayrıca rıck ve thomas ı aynı anda ıdare eden kızı hıccc sevmedım:img-blush

sevgili burcu senin adina cok üzgünüm canim cünkü rick ve amber asla bir araya gelemiyorlar...ve amber kötü bir karakter olarak karsimiza cikacak ve diziden ayrilacak simdiden sana söyliyeyim...onlar adina iyi seyler bekleme yanii...

seda__
19-06-07, 16:08
şuan amerikiadaki bölümlerde amber dizide yok rick ridge nin ikiz kızlarından phenobe yle birlikte ama ridge bunu istemiyor hatta bu yüzden brooke la ayrılıyorlar

burcusu
19-06-07, 16:12
evet zaten bellıydı bı daha bıraraya gelemıyceklerı ama basından berı amberı cok severım ben problemlı bı karakter ama renklı yanı:D rıck ıse aılesıne ayak uydurmus demek kı bı o kızla bı bu kızla :) su ankı kızdan bıran once kurtulsa ıyı olur bır de bısı sorcam thomas ve amber arasında bısı olcak mı cok onceden netten ozetlerı takıp ederken ona benzer bısı okumustum

masum kiz
19-06-07, 16:12
şuan amerikiadaki bölümlerde amber dizide yok rick ridge nin ikiz kızlarından phenobe yle birlikte ama ridge bunu istemiyor hatta bu yüzden brooke la ayrılıyorlar

evet sedacim ama tatliya baglandi gibi o konu ..ridge ve brooke RJ'in mutlulugu icin birlesme karari aliyorlar ve bu nickte sok etkisi yaratiyor yani hafif kiskancliklar olacak diye düsünüyorum...meraktayim bende..

evet zaten bellıydı bı daha bıraraya gelemıyceklerı ama basından berı amberı cok severım ben problemlı bı karakter ama renklı yanı:D rıck ıse aılesıne ayak uydurmus demek kı bı o kızla bı bu kızla :) su ankı kızdan bıran once kurtulsa ıyı olur bır de bısı sorcam thomas ve amber arasında bısı olcak mı cok onceden netten ozetlerı takıp ederken ona benzer bısı okumustum

kötü olacak derken bunu kastediyordum..evet ikisinin aralarinda bir yakinlasma olacak...herkes amberin sirf rick'i kazanmak icin thomasi kullandigini düsünüyor baslarda böyle olsada zamanla öyle olmadigi anlasiliyor...brooke ve ridge'in baskilarini dayanamayan amber thomasi kaybetmemek adina kötü planlar icine giriyor gerisini anlatmayayim bu ay yada önümüzdeki ay icersinde bunlar olmaya basliyor zaten...

burcusu
19-06-07, 16:19
kötü olacak derken bunu kastediyordum..evet ikisinin aralarinda bir yakinlasma olacak...herkes amberin sirf rick'i kazanmak icin thomasi kullandigini düsünüyor baslarda böyle olsada zamanla öyle olmadigi anlasiliyor...brooke ve ridge'in baskilarini dayanamayan amber thomasi kaybetmemek adina kötü planlar icine giriyor gerisini anlatmayayim bu ay yada önümüzdeki ay icersinde bunlar olmaya basliyor zaten...

hımm thomas da cok hos bı cocuk olmus cıdden vala amberı severdım ama napalım cıkcaksa dızıden alıstırmam lazım kendımı:D rıck ı oynayan kısı de degısıyor sanırım ılerleyen bolumlerde...son bısı daha rıckı oynayan kısı ne zaman degısecek:img-help:

masum kiz
19-06-07, 16:25
hımm thomas da cok hos bı cocuk olmus cıdden vala amberı severdım ama napalım cıkcaksa dızıden alıstırmam lazım kendımı:D rıck ı oynayan kısı de degısıyor sanırım ılerleyen bolumlerde...son bısı daha rıckı oynayan kısı ne zaman degısecek:img-help:

burcu daha ona cok zaman var canim..cünkü bir 3 yil kadar geriden geldigi icin biraz beklememiz gerekecek ama yeni rick hos bir cocuk endam boy pos iyi bulmuslar onu....

burcusu
19-06-07, 16:28
burcu daha ona cok zaman var canim..cünkü bir 3 yil kadar geriden geldigi icin biraz beklememiz gerekecek ama yeni rick hos bir cocuk endam boy pos iyi bulmuslar onu....

saol canım vala senı de soru yagmuruna tuttum ama baya gerıden takıp ettıgımız ıcın merak edıorum ıster ıstemez:img-wink: bu arada dun brooke ve thomasın ıletısımı de cok hosuma gıttı brooke rıdge ı gercekten sevıyor ama taylor cıkıp gelıomus eksık kalmıstı:D

masum kiz
19-06-07, 16:33
saol canım vala senı de soru yagmuruna tuttum ama baya gerıden takıp ettıgımız ıcın merak edıorum ıster ıstemez:img-wink: bu arada dun brooke ve thomasın ıletısımı de cok hosuma gıttı brooke rıdge ı gercekten sevıyor ama taylor cıkıp gelıomus eksık kalmıstı:D

burcu askolsun ne demek bana herseyi sorabilirsin bende elimden geldigince sana yardimci olurum bu beni mutlu eder..evet thomas ilk baslarda isinamamisti brooke ama zamanla onu sevmeye basladi ikizler zaten seviyor brooke'u...ama annesinin geri gelecek olmasi onlarin aralarini da az cok bozuyor ee thomasida hak vermek lazim tabii bir yerde...

burcusu
19-06-07, 16:36
burcu askolsun ne demek bana herseyi sorabilirsin bende elimden geldigince sana yardimci olurum bu beni mutlu eder..evet thomas ilk baslarda isinamamisti brooke ama zamanla onu sevmeye basladi ikizler zaten seviyor brooke'u...ama annesinin geri gelecek olmasi onlarin aralarini da az cok bozuyor ee thomasida hak vermek lazim tabii bir yerde...

evet sonucta annelerı ıster ıstemez tavrı degısır...ben cj yı de cok sevıodum ya keske o da olsaydı dızıde...anladıgım kadarıyla cast baya degısıme ugramıs ya kımler geldı gectı bu dızıden cıdden buyuk basarı...pekı bu yenı kız catelın sanırım yukselecek mı forrester da

masum kiz
19-06-07, 16:45
evet sonucta annelerı ıster ıstemez tavrı degısır...ben cj yı de cok sevıodum ya keske o da olsaydı dızıde...anladıgım kadarıyla cast baya degısıme ugramıs ya kımler geldı gectı bu dızıden cıdden buyuk basarı...pekı bu yenı kız catelın sanırım yukselecek mı forrester da

burcu cj derken kimden bahsettigini anlayamadim canim..
caitlin gelince o sadece misafir oyuncu belli bir zaman sonra diziden ayrilacak .zaten onun öyle büyük bir rolü yok dizide..forresterde cizimini yaptigi giysilarin modelligini yapiyor bir iki defa ondan sonra ayriliyor ......

masum kiz
19-06-07, 16:57
sally spectranın oglu vardı ya canım c.j garrıson ondan bahsetmıstım:img-wink:

tamam ilk basta anlayamamistim...o tamamen kayboldu artik yeni bölümlerde de yok anlasilan onun dizi ile olan sözlesmesi bitmis ama dizinin sonralarini bilemem tabii aniden cikip gelirsede sasirmam hanii ...ama dedigin gibi oda iyi bir cocuktu....

masum kiz
19-06-07, 17:19
tamam ilk basta anlayamamistim...o tamamen kayboldu artik yeni bölümlerde de yok anlasilan onun dizi ile olan sözlesmesi bitmis ama dizinin sonralarini bilemem tabii aniden cikip gelirsede sasirmam hanii ...ama dedigin gibi oda iyi bir cocuktu....

hazir bir önemli bilgi daha 2007 yilindan itibaren sally spectra karakterini dizide göremeyecegiz.. aslinda sevmezdim bu bayani ama ögrendim ki 2007 yilinin baslarinda hayata veda etmis...onu ve yürüttügü moda evinin devami olurmu bilmiyorum bekleyip görecegiz...

optik
19-06-07, 18:45
taylor ne nemzn gircek diziye arkadaşalr?birde o neden diziden cıkmıştı yani nasıl cıktı niye öldürülr simdi nasıl döncek ben cok mrk edymr sanıyrm sizler önceden biliyosunz bazı seyleri bana da biraz bilgi verir misiniz?

masum kiz
19-06-07, 19:41
taylor ne nemzn gircek diziye arkadaşalr?birde o neden diziden cıkmıştı yani nasıl cıktı niye öldürülr simdi nasıl döncek ben cok mrk edymr sanıyrm sizler önceden biliyosunz bazı seyleri bana da biraz bilgi verir misiniz?

optik gerci bunu daha önceden belirtmistik taylorin geri gelmesi sanirim yil sonunu bulur yada o zamanlara dogru...amberi kurtarayim derken sheila tarafindan kursunlandi...olaydan sonra hastanede uzunca bir süre kaldi ve öldü dendi ama nasil olduysa ölmemis ve sonra prenz ömer tarafindan hayata döndürülüyor....

bigbrothertr
19-06-07, 20:00
arkadaşlar taylorun dönmesine daha 2 yıl var :) yani 320 bölüm filan :)

bu arada şuanda amerika fanlarının seçimleri en sevilen çift bricky yani nick ve brooke :)

nick şuanda taylorla evli ama hala brooke aşık. brooketa nicke hatta brooke nick için ridgeden ve şirketten vazgeçecek.

birde şimdi taylor nickten hamile kalamadı çünkü kısırdı.bunun üzerine bridget yumurtaları döllendirme operasyonuyla hamile bırakacaktı.onun için yumurta bulundu :) ama yumurtalar karıştı :) brooke yumurtaları taylora nakledildi.nicten hamile :) yani nick ve brooke çocuğunu taylor taşıyor.taylor şimdi brooke bebeğine hamile ::) ilerleyen bölümlerde öğrenecekler.

heyecan arttı...

masum kiz
19-06-07, 20:26
arkadaşlar taylorun dönmesine daha 2 yıl var :) yani 320 bölüm filan :)

bu arada şuanda amerika fanlarının seçimleri en sevilen çift bricky yani nick ve brooke :)

nick şuanda taylorla evli ama hala brooke aşık. brooketa nicke hatta brooke nick için ridgeden ve şirketten vazgeçecek.

birde şimdi taylor nickten hamile kalamadı çünkü kısırdı.bunun üzerine bridget yumurtaları döllendirme operasyonuyla hamile bırakacaktı.onun için yumurta bulundu :) ama yumurtalar karıştı :) brooke yumurtaları taylora nakledildi.nicten hamile :) yani nick ve brooke çocuğunu taylor taşıyor.taylor şimdi brooke bebeğine hamile ::) ilerleyen bölümlerde öğrenecekler.

heyecan arttı...

demek ki sende takip ediyorsun big brother...benimde favori ciftim bricky....ama istiyorum ki taylor o cocugu dogurmasin bunu istemiyorum...her ne sekilde olursa olsun
bir iddaa daha var..RJ NICKIN COCUGU OLABILIR yönünde ve öyle olacak ...ben bunun olmasini istiyorum o zaman nick hemen taylordan ayrilip brooke döner kesin

masum kiz
19-06-07, 20:40
ridge ıle brooke yıne ayrılacaklarmı yanı bugun ızlıyemedım özet gecebılırmısınız

fazlada birsey olmadi acikcasi...caitlin forrester ile ilgili hayaller kuruyor..eric ve ridge caitlinle calisacak olmanin heyecanini yasarken thorne ise bir kenara itilmis olmanin ,önemsenmemenin acisini yasiyor...
diger tarafta ridge ile brooke'un dügün hazirliklari basladi...ridgenin kardesleri felicia ve christine los angeles'a geldiler..brooke kendi elleriyle stephaniye dügün davetiyesini vermek icin eve geldi ama stephanie o dügüne gelmeyecegini söyledi ..biraz atistilar... brooke stephaniye her zaman ridge takintisi oldugunu hep ridge önem verdigini ve bu nedenle diger cocuklariyla sorunlar yasadigini söyledi...
nick ise sevdigi kadini kaybetmis olmanin üzüntüsü icinde büyük acilar cekiyor...kisacasi bu purnacim...fazla birsey kacirmadin yani dügün yarina ...

masum kiz
19-06-07, 20:45
bencede brooke un oglu rj nickten zaten dogdugundada muallaktaydı ridgemi nick mi diye. nick evet halaa brooke aşık

bu olursa bu nick icin harika olacak ..hem sevdigi kadina kavusucak hemde rj in biyolojik babasi oldugunu ögrenecek......onlar bunu hakediyor...onlarin yasadigi aska hayranim....bunca yil hep ridge brooke aski gördüm ama bricky nin aski bambaska diyorum...

seda__
19-06-07, 20:54
kesinlikle katılıyorum masum brooke sonunda hakettigi gibi birini buldu bence onlar birlikte olmalı olucak gibide gözteriyor umarım yanılmıyorumdur

ünall
19-06-07, 20:55
selam arkadslar bugunku bolumu daha cok sevdım dunku bolum cok durgundu bırseyı kacaırıdm bolumun basını kacırdım ve tam bılmıyorum rick o kıza asık fılanmı oldu bugun ridgenın cocugu ıle konusrekn dugune onla gıtcegını duyunca sankı suratı asıldıaa

masum kiz
19-06-07, 21:01
kesinlikle katılıyorum masum brooke sonunda hakettigi gibi birini buldu bence onlar birlikte olmalı olucak gibide gözteriyor umarım yanılmıyorumdur

yanilmiyorsun sedacim öyle olacak diyorum bende...onlar birbirini hakediyorlar ridge de taylorla birlesecekmis ama sonra ..su an taylor hamile oldugu icin bu simdi olmayacak ama brookeun bebegini tasidigi aciga cikarsa taylor bunu kesinlikle kabul etmeyecektir bende büyük bir heyecanla bekliyorum devamini...

masum kiz
19-06-07, 21:21
gerçekten merakla beklenecek bir durum yaa
taylor için çok kötü bir durum aslında nick ve brooke un bebegini taşımak olaylar ilginçleşecek

bence o cocugun dogmasini izin vermiyecekler diye düsünüyorum bir düsük yada baska birsey yani bu olursa nasil olucak merak ediyorum...hele ki taylor'i 9 ay karninda tasidigi nickle brooke'un bebegini sevebilirmi oda ayri bir merak konusu ya brooke nick onlarin tepkisi nasil olur buna keske hemen gelse o bölümler...

seda__
19-06-07, 21:32
bu dizide çok ilginç olaylara tanık olduk masum belli olmaz belkide çocuk dogacak tam bir dügüm olacak ama seyretmesi güzel olacak

masum kiz
19-06-07, 21:42
evet sedacim cocuk dogarmi bilmiyorum ama öyle olmasi halinde tam bir kördügüm olacak...ve herkesi etkileyen bir durum bu...basta taylor olmak üzere bu hatali tüp bebek tedavisini yürüten bridget,cocugu olduklari ögrendikleri an brooke,nick sonra ridge ,eric ,stephanie kisacasi herkesi etkileyecek bu..

masum kiz
19-06-07, 22:04
peki bu karmaşa nasıl oluyor?taylor nasıl brooke'un bebeğini taşıyor?

nevillecim bir önceki sayfada bigbrother arkadasimiz buna deginmisti...nickin cocuk özlemi taylori derinden etkiler ve nicki baba yapmaya karar verir...
ilk normal denemede taylorunda yasi fazla oldugu ve kisir oldgu icin sonuc basarisiz olur ve tek care tüp bebek tedavisidir...
bridgetin doktorluk yaptigi hastanede bunu yapmaya karar verirler ve bridgete durumu anlatirlar...
bridgetin da üstlendigi bu tedavi icin maroniye gönderilmis özel yumurtalari toplarlar ve bunlarin icinde brooke'unda yumurtalari vardir asil yapmak istedikleri yumurtalarin yerine brookeun yumurtalarina islem uygulanmistir...brookeun yumurtalari taylora nakledilir ve nicktende alinan spermle döllenme olmus olur...yani taylor brookeun yumurtalariyla hamile kalmis oldu...

onur29
19-06-07, 23:22
ya ben bişey sorucam. bu diziyi yeni izlemeye başladım. Bu ridgenin kaç çocuğu var. Bide brookun kaç çocuğu var. Ve kimlerden. Bunları birisi bana yazarsa sevinirim. Ayrıca rik amberden neden boşandı.

masum kiz
19-06-07, 23:49
ya ben bişey sorucam. bu diziyi yeni izlemeye başladım. Bu ridgenin kaç çocuğu var. Bide brookun kaç çocuğu var. Ve kimlerden. Bunları birisi bana yazarsa sevinirim. Ayrıca rik amberden neden boşandı.

ridge'in taylordan olan thomas ve ikizleri kizlari (phoebe ve stephie)

brooke'un ise ericten rick,bridget .....deacondan olan kizi hope var..

ve simdi de ridge ve brooke'un yillardir istedikleri kendi cocuklari ridge junior yani Rj var....
yani ikisininde 4 er tane cocuklari var...

ikinci soruna gelince amber kendi ölen kuzeninin cocugunu bakiyordu sonra gercek babasi yeniden evlendigi icin gelip onu tekrar geriye almak istedi...rickle beraber bakiyorlardi mutluydular ama bu olaydan sonra cocugu kaybetme korkusu amberin yanlis seyler yapmasina yol acti...cocugu kacirmak istedi..yakalaninca da kendini kaybetti böyle söyliyeyim...rickte bundan dolayi amberdan sogudu ve onu bu hareketinden dolayi affetmedi ve bosandilar...

onur29
19-06-07, 23:52
Çok sağol yaa. Anladım şimdi. Demek Bu brook şu anki kayınpederiylede evlenmiş. İnanamıyorum. Üstelik ikide çocuğu var. Peki briget ve hope nerdeler. Görmedim sanırım. Birde Erik Eski karısının yani brookun ridgeyle evlenmesine ne tepki verdi.

cevizlikek
20-06-07, 05:01
dizideki olaylar çarpık ilişkiler yumağı. herkes birbiriyle rahatça evlenip sevgili olabiliyor. brooke sadece şu anki kayınpederiyle evlenmiş olsa yine iyi. şu anki kayınpederi ve eski kocası olan eric aynı zamanda annesinin eski sevgilisiydi. brooke daha önce ridge'nin kardeşi olan thorne'la da birlikte olmuştu. daha önceden birlikte olduğu deacon ismindeki şahıs ise kızı bridget'ın kocasıydı. ridge'in başka bir kardeşi olan ve bugünkü bölümde görülen nick de zannedersem bir zamanlar bridget ile evliydi. hee bu arada bir dönem bridget ve ridge de birlikte olmuşlar. bu dizi aslında birbiriyle eş değiştiren insanlardan ibaret!

dawsonjoey
20-06-07, 06:43
Ericin annesinin sevgilisi olduğunu hatırlayan birilerinin olması ilginç. Bende emin olamadım bir türlü.

Akıllarını kaçırmış bunlar şimdi C&G yi verecekler Bettyi yine yarıda kestiler gelde sinirlenme!!! :img-gun:

seda__
20-06-07, 09:57
arkadaşlar bu dizide bu kadar ilginç olaylar olmasaydı bu derece uzun süre izlenirmiydi sizce zaten dizide çok fazla oyuncu yok belli başlı kişiler ama artık brooke için son kişi nick olmalı umarım öyle olur umuyorum gerçi nick şuan taylor la evli ama

neville
20-06-07, 10:15
nevillecim bir önceki sayfada bigbrother arkadasimiz buna deginmisti...nickin cocuk özlemi taylori derinden etkiler ve nicki baba yapmaya karar verir...
ilk normal denemede taylorunda yasi fazla oldugu ve kisir oldgu icin sonuc basarisiz olur ve tek care tüp bebek tedavisidir...
bridgetin doktorluk yaptigi hastanede bunu yapmaya karar verirler ve bridgete durumu anlatirlar...
bridgetin da üstlendigi bu tedavi icin maroniye gönderilmis özel yumurtalari toplarlar ve bunlarin icinde brooke'unda yumurtalari vardir asil yapmak istedikleri yumurtalarin yerine brookeun yumurtalarina islem uygulanmistir...brookeun yumurtalari taylora nakledilir ve nicktende alinan spermle döllenme olmus olur...yani taylor brookeun yumurtalariyla hamile kalmis oldu...

masum çok teşekkür ederim,iyiki varsın bu başlıkta baksana herkesi aydınlatıyorsun, peki nick bunu özellkile mi istedi yani brooketan çocuğu olmasını mı yoksa tesadüf mü?

ZeYnEp_B
20-06-07, 13:52
taylor ölmedi mi nick rich in kardeşi değilmi onunla ne işi var bide brook rich ile kızı yüzünden ayrılmamışmıydı kızına ne oldu