PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gümüş-100.Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

Muge_ds
13-06-07, 12:54
100. BÖLÜM

MİLYONLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN “GÜMÜŞ”...

100.BÖLÜMÜ İLE İZLEYİCİLERİNE VEDA EDİYOR...

Gümüş’ün hikayesi milyonları ekrana kilitledi...

Afyon’dan küçük bir köyden,İstanbul’a köklü ve zengin bir aile olan Şadoğullarına gelin gelen Gümüş’ün hikayesi milyonları ekrana kilitledi.Gümüş’ün İstanbul’daki yaşamına ayak uydurma çabası, kendini geliştirme azmi ve onu başta istemeyen kocasına olan aşkı,kimi zaman ağlattı kimi zaman da umut ışığı oldu sevenlere. Acısıyla Tatlısıyla sevenleriyle 3 sezondur buluşan Gümüş süprizlerle dolu finali Cumartesi akşamına damgasını vuracak.Kendi böbreğini vererek kocası Mehmet’i hayata döndüren Gümüş’ün beklediği mucize gerçekleşir. Hastaneden aşkı Mehmet ile birlikte taburcu olur.Ancak Gümüş’ün bünyesi geçirdiği ameliyattan dolayı zayıf düşmüştür.Bu gerçeği herkesten gizleyen Gümüş kendi hayatı ile oynamaktdır.Evdekileri iyi olduğuna inanadıran Gümüş kısa süreli baygınlıklar geçirmeye başlar.Mehmet iyileşti derken bu kez de Gümüş’ün mü hayatı tehlike’de?Mehmet Gümüş’ tekrar hastaneye yatırmaya ikna edebilecek mi? Bütün soruların cevabı bu akşam yayınlanacak son bölümle cevaplanırken,Gümüş’ün izleyicilere büyük bir süprizi de var.Dizinin sevenleri Şadoğullarının 13 yıl sonraki hayatlarını ve seviçlerini,hüzünlerini ve mutlulukarını da tanık olacak ve süpriz finali ile çok şaşıracaklar.

Edit : Arkadaşlar yeni bölüm yorumlarına buradan devam edelim .. Umarım güzel şeyleri anacağımız hoş yorumların olduğu bir sayfa olur :)

gizem_gumus
15-06-07, 14:46
yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar. Ayrıca bu bizim sizlerle birlikte paylaşacağımız SON sayfamız, bu formda sizlerle birlikte olmak benim için çok mutluluk vericiydi. Bu dizi benim için çok değerli ve sizlerde öğlesiniz. bu siteye yeni üye oldum ama yaklaşık olarak 1 senedir okuyucu olarak siteyi takip ediyordum. böyle bir site olduğunu kanal d'nin form bölümünde arkadaşımızın birisi yazmıştı ve onun sayesinde öğrendim O arkadaşımada nickini bilmesemde çok teşekkür ediyorum . Benim sizlerle tanışmama neden oldu. Ama bu dizi bitsede ben yinede bu gümüş formunu takip etmeye devam edicem, bu benim için bir alışkanlık ve bu alışkanlıktan kopmak gerçekten çok zor olacak.

kırşehirli
15-06-07, 15:50
Arkadaşlar dizimiz 100. bölüm degilde 102. bölümde bitseydi. bu hafta Gümüşün rahatsızlıgı için tedavisini Gökhanın Baharın babası oldugunu idda ettigi adamla görüşmesini Dilrubanın durumunun ne olacağını görürdük.

101. Bölümde defile sonrası sipariş patlamasını kutlamak için genel kurul üyelerinin yemege çıkmaları Pınarla ile onur, Gökhan ile Bahar, Berk, Gümüş ile Mehmet böyle birşey olabilirdi. 2 Hafta sonra Gümüşün dogum günü olsa önce aile içinde kutlansa Mehmet Gümüşe süpriz olarak kızkulesini akşam yemegi için kapatsa müziyenler olsa başbaşa yemek yeseler ve defile sonrası vermek üzere aldıgı sandık şeklindeki hediyeyi verseydi.Bizde içinde ne oldugunu ögrenseydik.Kenanın berke jantaj yaptıgı ortaya çıksa bunu mehmet halletseydi

Gelelim 102. bölüme burda 13 yıl sonraki hallerini 1 saat veya 80 dakka içimize sindire sindire izleseydik. Yigit doruk melek bahcede oynarken görsek defne bir genç kız olma yolundayken mehmet canı kardeşlerine göz kulak olurken görseydik Gümüşle mehmetin ikinci çocukları olmuş 3 veya 4 yaşlarında onunla ilgilenirken görseydik Akşam tüm aile bahcede akşam yemegine gececekleri sırada bir süprizle karşılaşsalardı bu süpriz gülsün hala ve ahmet olsaydı. böyle bitseydi sizce nasıl olurdu.dizimiz 100. bölümde bitecek ama biz 13 yıl sonrasını 15 veya 20 dakika görecez gibime geliyor

Dizinin kamera arkası görüntüleri çok hoş olur esas çekim hatalarınıda gösterseler çok komik görüntüle oluyor insan gülmekten seyredemiyor

istanbul_tuğba
15-06-07, 16:09
son başlığımız haırlı olsun ne kadar zor bunları yazmak ya hele yarın gece son bölümün yorumlarını yapmak ne yazıkki burda olamayacağım gümüşü izlesemde foruma giremeyeceğim bir daha sizi bu kadar kalabalık göremeyeceğim belkide
1 hafta sonra gelirim ama dedim ya siz burda olmayacaksınız
bekide geldiğimde arşive taşınmış oluruz
hepinize burdaki güzel ortam arkadaşlık ve sohbetler için çok teşekkür
ederim

gün oldu beraber güldük gün oldu beraber ağladık
sizleri çok özleyeceğim ben ya
herşey için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim

gummuss
15-06-07, 16:38
evet son başlığımız açılmış
herşey birgün boyle sona ericek hayatda bitecek bazı şeyler yarım kalıcak bazen çok üzülücez bazen kırılıcaz bazen gülücez
ama hayat hiçbirzaman bizim istediyimiz gibi olmuycak olamazda gümüste bazen istediyimiz gibi oldu bazen olmadı
ama bazılarımız hiç bıkmadan izledik hiç pes etmedik çünki gümüşü cok sevdik ona bağlandık
evet bıtıyor fraqmanı izledikce içim acıyo keşke bu sayfa açılmasaydı dıycem ama yukarda yazmıstım işte
herşey birgün bıtecek

sadece mutlu olmaktı amacımız

Muge_ds
15-06-07, 16:45
Sonunda yeni başlığımız açıldı !!!

Maalesef ki dizimiz adına yeni bölüm başlığı olarak son sayfamız olucak .. Bunu düşünmek hakikaten insanı üzüyor olsa da dizimizin büyük bir başarıyla 3.sezonda kazasız belasız ekranlara veda ediyor olması beni mutlu ediyor .. Sonuçta reyting kurbanı olan , sebepsiz yere ekranlardan kalkan onca dizi varken , Gümüş dizisi 3 sezondur ekranlarımızda ve evlerimize kadar girdi , şimdi de finaliyle evlerimize girip bize veda edicek ... Sonları , vedaları sevmem , hele bu kadar sevdiğim bir dizinin bitmesini istemem ama nedense ben uzun zamandır bu vedaya kendimi alıştırdım !!! İnşallahh dizimizin arkasından güzel yorumlar yapacağıız bir final nasip olur bize !!!

Not : Arkadaşlar , yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olayın ... Lütfen bu sayfayı sohbet sayfası haline çevirmeyelim olur mu?? Final sayfasında bari uyarı almayalım !!! Kendimize yakışanı yapalım ..

Sevgiler ...

sanat
15-06-07, 17:09
Nihayet yeni başlık açılmış, dün gece kaç kişiye mesaj atmıştım; ama yanıt alamamıştım. Neyse son başlık umarım bu başlık sohbet ortamına dönüşmeden, ömründe ilk kez kilitlenmesine rağmen 2.yi almaması dileğiyle...Bu arada hala renkli ve yazılarını kalın yazmaya devam eden arkadaşlar da lütfen kurallara tekrar bir göz atsın...

Her şeyimizi umuda bağladık yarın geceyi bekliyoruz, inşallah beklediğimize değer vedamızı da gönül hoşnutluğuyla yaparız....Şu günlük olayını hala bir noktaya bağlayamasamda, umarım yazı bittiğinde son yazısı yazmaz. Gümüş'ün günlüğüne yazdığı yazılar daha önceki bölümlerde yapılan müzikli geçişlerden olsun. Gümüş yazılarını yazarken o arada görüntüler bize gösterilsin, Gümüş'ün hamileliği ve sonrası, sancılanıp doktora koşuşturmaları, bebeğini kucağına alışı mesala ve yazısını yazdığı yıl 13 sonrası olsun MUSTAFA KE'nin dediği gibi, son 15-20 dk görüntülerini görelim ve bitiş yemek masasında hepsi varken de olabilir yada Mehmet ve Gümüş tek başlarına konuşurkende olabilir, hatta 3.bebeğe hamileyim falanda diyebilir, çok uçtum biraz biliyorum; ama güzel bir final istiyorum....Finalin 3 sezon boyunca bu dizi de bulduğum o naif, saf duruluğuyla noktalanması dileğiyle...

Muge_ds
15-06-07, 17:18
Sanatcım keşke dediğin olsa , ilk kes Gümüşün ağzından kazasız , belasız , bir sorun yaşamadan Mehmete söylediği müjdeli haberi duysak ama bence bu 13 yıl sonrasına geçtiğimizde yeni hamile bir Gümüş değilde , hamileliği ilerlemiş ve karnı olan bir Gümüş görücez gibime geliyor !!!

Aslında o kadar çok isteklerimiz var ki , bunlar 1 bölüme sığmaz ama ben bu aşerme sahnesini görmezsem olmaz yaa , çok içime oturacak bi sahne olur :)

gummuss
15-06-07, 17:27
benım aklıma bişey geldi hani 13 yıl sonraki sahneler olucak ya o zaman gümüşün bebekleri olucak bıi kaç tane melek büyüycek güzel olucak tıpkı annesi gibi
inş öyle sahneler izliycez

sanat
15-06-07, 17:31
Ah Mügecim dediğin gibi neler neler var içimizden geçirdiğimiz de bu bölüme sığmaz, bir iki tanesini görsek yeter ama dimi canım, en azından ağzımız tatlansın :img-wink: ....Bu 13 yıl sonrasında bakalım karşımıza neler çıkacak, biz hep Gümüş ve Mehmet diyoruz; ama ya Bahar'ın hiç çocuğu olmayacak mı?, hani Onur M.F'ye bir kızımız daha olsa hiç fena olmaz diyordu belki olmuştur, Berk mesela hiç istemesemde Didem'e bir şans verecek, umarım Gümüş aracı olmaz neyse işte belki onlarında olur, yani arkadaşım 13 yıl sonrası yalı çoluk çocuk kaynayacak tabi kısa zamanda bu kadar çocuk bulabildilerse...Bu arada inşallah Meleğin bir erkek arkadaşı olur, sürekli Mehmet ve Gümüş bundan bahsetti, o komik didişmeleri de görmek istiyorum ben...evet çok şey istiyorum....

Muge_ds
15-06-07, 17:47
Canım hakikaten o kadar çok ki isteklerimiz , eminim ki bi çoğunu göremeyeceğiz ama inşallah hepimizin ortak görmek istediği o sahneleri adamakıllı senaryoya yerleştirip bize görsellik ziyafeti yaşatmışlardır :)

Bu arada dediğin doğru , daha diğer karakterler var ... Onlarıda merak ediyorum , Mesela Şeref ne konumda olucak acaba bu 13 yıl içerisinde ömrünü gene mi yalnız geçirdi , yanına bi hayat arkadaşı edindi mi ?? Açıkçası ben Şerefin böyle yalnız kalmasını değil , hayatını biriyle paylaşıp yaşlılığını öyle yaşamasını istiyorum !!! Mesela Pınar yaşlılığında iyice dırdırcı bi tip oldu mu ?? Huysuz ve tatlı kadın modunda mı ilerliyor , en önemlisi Onuru değiştirebildi mi ?? Bahar cephesinde ise Yiğite bi kardeş geldi mi, bu 13 yıl içinde gerçekten bir aile olabildiler mi ,birbirlerini kırmaya bir anlık sinirlere yenik düşmemeyi öğrendiler mi acaba?? ve en önemlisi Bahar iş kadını olarak o camiaya kendini ispatladı ve vazgeçilmez oldu mu?? Daha o kadar çok şey var ki düşündüğümüzde ama bakalım senaristlerimiz bize neleri hoşgörmüş :)

sanat
15-06-07, 18:01
Aslında bende Şeref hanımı en çok merak edenlerdenim, hele ki nasıl makyaj uygulayacaklar diye düşünürken Mehmet ve Gümüş'ün resimlerini görünce sanırım pek bir değişiklik olmayacak ve de diğerlerinde de; ama dediğin gibi umarım Şeref hanımın yanına birini iliştirmeyi akıl ederler, mantık hatası mı olur nasıl anlatacaklarsa kabulüm, kadın artık kendi için yaşasın...Aslında Dilruba'yıda çok merak ediyorum, yine kafasının dikine gidip bu evde benimde hakkım var diyerek eve geri geliyormuş şaka gibi, umarım senaristler miras olayındaki değişikliği unutmazlık etmezler inşallah, bir şekilde M.F'den bu bölüm haber gelecekte bakalım neler olacak...

<GüMüŞ>
15-06-07, 18:02
Yeni ve son başlığımız başlığımız açılmış gözümüz aydın...:icon_sorr
yarın cumartesi ve gümüşümüz yarın hepimize veda edecek yarından sonra artık gümüşümüzün hiç bi zaman yeni bölümleri oynamayacak:sad53: cumartesilerimiz boş geçecek..:sad53: fragmanı sabırsızlıkla bekleyemeyeceğiz ve forumumuz arşivlere kaldırılacak:sad53: ve en kötüsünden biriside gümüş ailesi dağılacakkk:sad53: ya ben inanmak istemiyorum,yarının olmasını da istemiyorummm:sad53: ama biliyorumki efsaneler unutulmaz bizde gümüşü unutmayacağız......
(yarın çoğumuz gözyaşı dökeceğiz onun için selpakları hazır bulunduralım:sad53: )
keşke dizimiz bitmeseydi keşkeeeeee:sad53::sad53: :sad53:

gummuss
15-06-07, 18:08
eminim baharla gökhan mutlu olucaklar
belki ahmet amca gelir şerefle barşırlar pek inanmıyorum
safiye nine gelir gümüşünü özlemiştir
pınarla onur zaten mutlu
dilrubanın aylesini hiç grmeyiz
berk kendine doğru kadın bulur ama fraqmanda qaliba birlıkteydıler
neyse bizim isteyimiz bunlar

sadece mutlu olmaktı amacımız

yalan dünyaya bir iz bırakabilmek.........

<gumus><mehmet>
15-06-07, 18:13
Yeni ve son başlığımız başlığımız açılmış gözümüz aydın...:icon_sorr
yarın cumartesi ve gümüşümüz yarın hepimize veda edecek yarından sonra artık gümüşümüzün hiç bi zaman yeni bölümleri oynamayacak:sad53: cumartesilerimiz boş geçecek..:sad53: fragmanı sabırsızlıkla bekleyemeyeceğiz ve forumumuz arşivlere kaldırılacak:sad53: ve en kötüsünden biriside gümüş ailesi dağılacakkk:sad53: ya ben inanmak istemiyorum,yarının olmasını da istemiyorummm:sad53: ama biliyorumki efsaneler unutulmaz bizde gümüşü unutmayacağız......
(yarın çoğumuz gözyaşı dökeceğiz onun için selpakları hazır bulunduralım:sad53: )
keşke dizimiz bitmeseydi keşkeeeeee:sad53::sad53: :sad53:Evet Tüm yazdıklarının düşüncesi bile kötü beni en çok üzende gümüş ekibinin ayrılacak olması ama ben eminimki onlar bir yerlerde tekrar buluşurlar.Ama bizde ayrılmayacağız he ona göre...

Bu arada tamam mügeciğim sıla olmasın (bu arada Melek olayı ne kadar güzel olmuş)ne olsun ne olsun buldum galiba Özlem olsun

Not:arkadaşlar bişey demiştim milliyetin tv ekine bir veda mektubu yollayalım diye ama hiç birinizden ses çıkmadı eğer gönderelim diyorsanız bu haftayı unutalım haftayaki sayıya yollayalım olmazmı hem tek birimiz değil hepimiz aynı mektubu yollarsak yayınlarlar da

<GüMüŞ>
15-06-07, 18:34
Evet Tüm yazdıklarının düşüncesi bile kötü beni en çok üzende gümüş ekibinin ayrılacak olması ama ben eminimki onlar bir yerlerde tekrar buluşurlar.Ama bizde ayrılmayacağız he ona göre...

Bu arada tamam mügeciğim sıla olmasın (bu arada Melek olayı ne kadar güzel olmuş)ne olsun ne olsun buldum galiba Özlem olsun

Not:arkadaşlar bişey demiştim milliyetin tv ekine bir veda mektubu yollayalım diye ama hiç birinizden ses çıkmadı eğer gönderelim diyorsanız bu haftayı unutalım haftayaki sayıya yollayalım olmazmı hem tek birimiz değil hepimiz aynı mektubu yollarsak yayınlarlar da

bizde ayrılırız nerde buluşcazki forum zaten arşive kaldırılacak ama ayarlayalım yine bir forumda buluşalım....:sad53:

şu veda mektubu gönderme olayını ilk kez şimdi gördüm bence çok mantıklı ve güzel bir fikir evet hepimiz aynı mektubu göndeririz peki neler yazacağız yada tek kişi göndersin hepimiz ismi yer alsın..:good: bu konuda arkandayım cnm:img-wink:

Muge_ds
15-06-07, 18:53
sanatcım tamam Gümüş ve Mehmette makyajla yaşlandırma olayına gitmemiş gibi gözüküyorlar ama sonuçta normal değil mi ?? Yani onlar yaşlı değiller ki 40 küsürlü yaşları oynuyorlar .. Tabiyki her insanın yaşlanması farklıdır bazısına bakarsın 35 tir ama yaşından daha fazlaymış gibi gösterir , bazı kişiye bakarsın normalde 50 yaşındadır ama daha genç durur !!! Annemle babamı gözümün önüne getiriyorum da , onlarda 40 ını hatta babam 50sini devirmiş bi insan ... 40 lı yaşlarında suratlarında kırışıklık hatırlamıyorum , annemde şuanda da yoktur mesela , o yüsden ben bu durumu yadırgamadım ama Şeref te bunu yapmazlarsa hata olur çünkü insanlar 60 ve 70 yaşlarından sonra maalesefki çökerler ve kırışıklıklar kaçınılmaz olur !!!

Tuğçecim benim için düşüncendeki ismi bile değiştirmişsin , ne yapayım kıs ben sana :) Saol canım .. Özlem hakikaten güzel isimdir , sen Özlem değince aklıma direk Gizem ismi geldi , nedense bu Gizem ismi bana hep tılsımlı gelmiştir :) Ama ben "Dila" ismini çok beğenirim .. Manasıda çok hoştur .. "kalpten, yürekten seven ve ey gönül " manasında anlamları vardır !!! Açıkçası böyle bir çiftin kızlarının bir diğer ismide bu olsa süper olur , neyse ileride kızım olursa ben kendi çocuğuma bu ismi veririm inşallah :)

Çok şeyler yazmak isterken , biyandanda yazasım gelmiyor , düşünmeden finale gideyim ve izleyeyim diyorum .. Umarım isteklerimizi görürüz arkadaşlar !!! M.Fikrinin yerini almış Mehmeti merak ediyorum , onunda katı kuralları olucak mı acaba ?? :D ve yanında çok zarif , ona yakışan mükemmel bir eş .. Herkesin imrenerek bakacak cinsten bir evlilik !!! Mehmetin Gümüşün değişimi için teşekkür etmesini istiyorum .. Çünkü Gümüş bu değişimleri hep Mehmet için yaptı , başarıları ne kadar kendisini mutlu etse,ona bişeyler katsada hepimizde biliyoruz ki bunlar Mehmet içindi ve Gümüş hiç pişman olmadı !!! Umarım bunu göz önünde bulundurup Mehmetten Gümüşe bir jest yaptırılır ve bence bunun için doğum günü partisi çok güzel bir olay olur .. Diyorum ben yazı yazmayayım işte böylee ahh ahh dediğim hayallaere dalıyorum :)

<GüMüŞ>
15-06-07, 19:07
arkadaşlar 99.bölüm yorumlarında gümüşün sonunda kamera arkası çekimlerinin gösterileceği falan yazıyordu bunun hakkında bir bilgisi olan varmı???:img-blush
eğer bu haber doğruysa çok güzel olur çünkü onların kamera arkalarını hiç görmedik kim bilir nasıldırr:icon_whis ama çok zevkli olacağına eminim böyle bir ekip...şamata,eğlence,gözyaşı...çok güzel yaa inşallah haber doğrudur:img-wink: ama benim anlamadığım 2 saatlik bir süreye gümüşün bayılmaları,13 yıl sonraları ve doğruysa kamera arkası çekimleriii....nasıl sığacak neyse onuda ayarlamıştır güzel bi şekilde senaristler benim korktuğum 13 yıl sonralarını 5,10 dk göstermesi umarım bu kadar kısa oolmaz yapılan emeğe songülümün kısa saçına,kıvancımın bıyıklarını doya doya izleriz zaten onları çoook özleyeceğizz...:sad53:

sanat
15-06-07, 19:13
Mügecim sen benim ne demek istediğimi yanlış anladın canım. Evet hayat her kimseye çok farklı bakar, yaşamı çok kederli geçen çabuk çöker derler, bazıları da dediğin gibi kaç yaşına gelsede asla yaşını göstermez, bu konuda bende sana kendimi örnek veririm, hani tam miyon tipimdir...Ama benim demek istediğim şuydu, onca hastane görüntüsünde makyaj neden bu kadar abartılı, böyle bir durumda insan bunu düşünür mü, neden ortam neyi gerektiriyorsa ona göre de makyaj yapılmıyor dedik ya, aslında onların gayeleri izleyiciye güzel görünmek değilmiydi? bu yüzden yıl atlamasında da çok fazla oynama yapmayacaklardır. Mehmet ve Gümüş'e yapmamalarını normal karşılıyorum; ama inan canım azda olsa 40 küsürlü yaşlarda da olur :img-wink: ...Gelelim Şeref hanıma, şimdi canım 13 yıl sonra bu kadına ancak Levent Kırca'nın yaptığı makyajlar varya öyle olması lazım. Zaten kadın kaç yaşında, biraz daha yaşlandırmak istende daha kötü olur, ayrıca Şadoğlu Şeref'inede yakışmaz diye düşündüğümden öyle yazdım, ne kadar anlatabildim bilmiyorum; ama izleyiciye güzel görünmek için çok oynama yaptırılmaz...Neyse işte merak ettiğim konulardan biride bu zaten ya, izleyip görücez :img-wink:

silver_azeri
15-06-07, 19:25
selam forumdaşlar.yeni ve son:icon_sorr başlıgımız hayırlı olsun.

heralde şimdi elinde sihirli bir deyenek olsa ne yapardın diye sorsalar hiç düşünmeden yarın gece 12.00 den sonra zaman dursun derdim.biz Gümüşe bakalım ama devam etsin sonsuzadek hiç bitmesin derdim.:icon_sorr

yarın son sınav.bütün sınavlardan en iyi neticeyle çıktım.yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim misali ama ben Gümüşün final gününde o kafayla nasıl sınava gireceyim:icon_sorr

arkadaşlar,yarın son bölümden hemen sonra mı dizimiz arşive atılacak?

ah ah Gümüş kaderde arşive atılmak da varmış.:img-in_lo

bide ben bişeye dikkat ettim.Gümüşün günlüyünü yazarken üstündeki elbiseyle salıncaktaki aynı.yani 13 yıl sonra yazmıyo mu:icon_whis acaba dogru mu gördüm

dün gece seyrettim tekrarını.ah ne güzel bölümlerdi.Defne çok büyümüş maşallah.Güzel gözlümüzün dediyi gibi.hepimiz büyüdük.sabretmeyi öyrendik.ve sabreden her zaman kazandı.
ben bir keresinde yazmıştım.bana çok şeyi ögretdi bu dizi.en önemlisi de sabretmeyi.:good:

Muge_ds
15-06-07, 19:32
Canım anladım ben senin demek istediğin olayı .. Ben artık açıkçası makyaj konusundan sıkıldım çünkü bişeyleri anlatmak istediğimde yanlış anlaşıldım ve olaylar farklı yere gitti ,bazı şeyleride söylememem açıklamamam istendiği içinde elimden geldiğince o konuya girmeden anlatmaya çalıştım ama bu seferde bu olay farklı anlaşıldı ...

Şunu söylemek isterim açıkçası ben Şerefi öyle çok yaşlanmış olarak görmek istemem çünkü yakıştıramam ona o hali , o yüsden de Levent Kırca tarzı o makyajların yapılmasını da istemem doğrusu ... Ne bileyim bir Safiş Nine gibi olmamalı .. Ben Şerefi bakımlı bir yaşlı olarak görmeyi daha çok isterim .. Hani olur yaa imrenerek baktığınız , vayy be yaşına göre ne kadar bakımlı , şık ve hanımefendi bi kadın dersiniz , ben Şerefinde o tatda olmasını istiyorum ve öyle görmek istiyorum ...

Bu arada bu yazıyı yazarken kanal d deki haber açıktı ve Yabancı Damattan veda diye bir haber girdi .. Çekim yapılırken yanlarına gidip oyuncularla kısa da olsa röp yapmışlar ve çekim yapılırken bazı sahneleri görüntülemişler .. Acaba Gümüş içinde bunu yapmışlar mıdır ve bizde yarın akşam haberlerde böyle bişey izler miyiz acaba ???

silver azeri canım salıncakla günlüğe yazı yazılırken ki kıyafet aynı gibi demişsin ama değil canım .. Bi kere günlük yazarkenki o elbisenin kolları uzun ama salıncaktaki o sahnede bi kere elbise değil tişört gibi bişey var üstünde , kollarıda kısa , umarım yardımcı olmuşudur sana :)

sanat
15-06-07, 19:43
Mügecim beni anladığına sevindim canım :img-wink: ...Aslında makyaj, kıyafet hiç önemli değil bir yerde, izlerken peşlerinden bizleri de sürükleyen esaslı bir senaryo yazılırsa bunlara bile dikkat etmeyiz diye düşünüyorum. Eğer geçen bölümlerdeki gibi olursa burda habire rimeldi, fardı, ayakkabıydı der dururuz...İyi yazılan bir senaryo olursa, hataları gözardı etmeye hazırım, yeterki final adına çok özen gösterdiklerini bize hissettirsinler...Yarın haberlere çıkarmıyız demişsin, pek ümitlenme derim, keşke olsa da izlesek, 3 sezon boyunca pek bir şey olmadı şimdi olursa işte buna şok olurum....

Muge_ds
15-06-07, 20:02
Doğru diyorsun , senaryoda elle tutulup yorum yapılacak bişey yoktu ki , insan ister istemez o konulara kayabiliyor .. ama şunu söylemek isterim ki beterinde beteri bir senaryo ile karşılaşabilirdik şu hastane sahnelerinde , bunları gördüğümüze de şükür diyorum ben !!!

Bölümlerin her halinden belliydi zaten , hepimizde söyledik burada oyuncular bile bu bölümleri isteyerek oynamamışlar ve bu da çok belli oluyor dedik .. Belki de yönetmeninden oyuncusundan sette çalışan herkes bizler gibi onlarda inanmamışlardı ... Herneyse final için hep diyorum umudum var , güzel şeyler olacağını düşünüyorum çünkü oyuncuların senaryoya inanıp , finali oynadıklarını düşünüyorum .. Bölüme özen göstermeleri yaptıkları imaj değişiminden belli değil mi ?? İsteseydi Songül Öden saçımı kestiririmm ama bu kadar kısa yapmam diyebilirdi , kendinde hafif değişiklik yaptırabilirdi ama ne istendiyse ona uymuş , keza Kıvanç dersen o da öyle .. Bu bölümün oyuncular tarafından inanılıp oynandığını düşündüğümden ben gene diğer bölümler gibi hoş şeyleri izleyeceğimizi düşünüyorum :)

Haberlerde öyle bir olaya denk gelince ne bileyim , eğer o dizi bu akşam finale giren bir diziyse ve böyle haber yapıldıysa bu bizimde hakkımız diye düşündüm ve Gümüşün yapımcıları da Kanala bağlı insanlar ... Eğer yrn bişeyle karşılaşmazsam hakikaten ayrımcı politikaya inanıcam veya şöyle mi desek bu kanalda parayı bastıran düdüğü çalıyo , reklam yapmayı kazanıyo :icon_whis :img-yes: hıı ne dersiniz ??

gumus_kivanc
15-06-07, 20:14
Demek son basligimiz açildi ..

Ilk defa cumartesi olmasini istemiyorum .. saatler geçtikçe korkularim artiyor .. Gümüs'ü kaybetme korkusu .. umarim final çok özel olur .. normal br bölüm'ün sonu gibi olmaz .. veya soru isaretleri birakan bir final .. en nefret ettigim sey ..

Kamera arkasi görüntüleri olacagini söylemis bir arkadasimiz .. umarim bizlere özel birseyler vardir .. ne bilim bizelere seslenmlerini çok isterim mesela ..

Hayatimda bukadar baglandigim tek diziydi Gümüs .. Gümüs hayatim boyunca aklimda olacak .. yerini hiç bir baska dizi asla doldurmaz, doldurmaya gücü yetmez .. dolturtmamda zaten .. umarim videolar'i dvd yapmayi beceririm .. ömür boyu saklamak istiyorum .. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi .. dvd yapmanin yani .. ?

başak_mu
15-06-07, 20:23
final yorumları başlığmızda açılmış çok şükür..izleyecegimiz son yeni bölümün yorumları:icon_sorr bunu düşünmek bile insanın içini çok kötü yapıyor..burdaki herkes eminim aynı duygular içerisindedir bir yandan sabırsızlıkla yarınki bölümü bekleyen öbür yandan da cumartesinin gelmesini hiç istemeyen..ama işte her güzel şeyin bir sonu oldugu gibi gümüşümüzde de sona geldik..ama efsaneler unutulmaz dimi:img-yes:

mügecim kanal d ve gümüş'e haberlerde yer verme..cık cık canım hiç yakıştaramadım sana bunu...kanal d kim bizim diziye önem vermek kim..bunun kanıtı da bizzat üst düzey yöneticilerinin ağızlarından çıkan sözler.o yüzden hiç böle bir beklentiye kapılma canım hayatta öle bişiy yapmaz bu kanal..yaparsa ben bunu kıyamet alameti olarak algılarım:icon_whis

stml
15-06-07, 20:51
.. Herneyse final için hep diyorum umudum var , güzel şeyler olacağını düşünüyorum çünkü oyuncuların senaryoya inanıp , finali oynadıklarını düşünüyorum .. Bölüme özen göstermeleri yaptıkları imaj değişiminden belli değil mi ??

100 ncü bölümün başlığı ha.. :icon_cry:

Geçen gün, bir komşumuzun evinde, evi terk eden birinin arkasından şöyle konuşuyorlardı. "Bir ağlarım iki ağlarım, sonra başımı düz bağlarım" :not_i:
Ben tabii ki başımı düz bağlayamıcam ama ağlayıcam bol bol. Şu resimdeki gibi gözlüklerle dolaşırım herhalde birkaç gün :img-cool2

Muge!...

Bööööyle, güzel güzel aileli, melekli, mutlu sahneler yazdıkça ben kötü oluyorum.. Hem içime döküyorsun, hem de olamayacağını bildiğimden kötü oluyorum..

Bu gün gene süprüz ne olabilir diye düşünürken aklıma şöyle geldi.

O gün M. Fikrinin ölüm yıldönümüdür. 13 yıl aradan sonra tüm yalı halkı toplanıp maaile M. Fikriyi ziyarete giderler.. Ancak M. Fikrinin mezarı BÜYÜKADA dadır. Bu yüzden Onur, tekneyle yalıya yanaşarak tüm aileyi alır ve büyükadaya götürür....

Oradaki evde, denize nazır muhteşem bir atmosferde gündüzün yorgunluklarını atmak üzere akşam yemeğinde bir aradadır tüm aile. ( tabii mutlaka Orhan da vardır :img-hyste ((gene sokuşturdum araya orhanı yaw, kahretsin hoze fernando mendez :img-hyste )) )

Gün boyu Mehmet ve Gümüş, elele adayı turlarlar. Gençliklerinde gelip en mutlu günleri geçirdikleri adadaki tüm yerlere giderler. Ayazmada tekrar dilek dilerler. Fonda da "beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda," şarkısı....

Gün batımında elele tutuşan ve gurub eden güneşin son ışıkları altında Gümüş ve Mehmet ve arka planda SON yazısı....

:img-cray: :img-cray: :img-cray:

(Nots : MUSTAFA KE, olmaz, hayır, asla, falcı istemiyorum benim finalime falcı giremez :hıh )

bahargokhan
15-06-07, 21:38
100.bölüm sayfamızda acıldı buna sonun bir oncesı yanı yarına bır kala desek daha dogru olur.asırlık cınar gıbı bır dızı tyarın bıtecek ha.uzulmemek mumkun degıl.belkı butun oyuncuları ayrı ayrı dızılerde ızleyecegız ama hıcbırının adı ne gumus ne mehmet ne bahar ne gokhan ne onur ne pınar vs. olacak.karakterler farklı ısımler farklı hersey farklı olacak.tekrarlarını ızlesekte 100 den sonra yenı bır bolum olmayacak.ama su bır gercekkı efsaneler gıbı o bızde gumus severlerde olene dek yasayacak yasatacagız yıllar sonra cocuklarımıza yada torunlarımıza anlatacagız belkıde baska karakterlerle aynı ısımle karsımıza cıkacak gumus dızısı ama hıc bır sey eskısı gıbı olmayacak.yarın SON .INANMAK COK ZOR OLSADA SON.

songül_kıvanç
15-06-07, 21:41
fragmanı daha demın tekrar gordum ve aynı heyecan,dıkkatle fragmanı gozden gecırdım. fragmanın son sahnesınde mehmetle gumus gosterılıyor ve gumus surprız fınalıyle cumartesı aksamı ekranlara veda edıyor (surprız dıyor daha baska bısılerde dıyor) ıste bu sozler soylendıkten sonra annem= kesın gumus olur dedı. :img-cray: ve bende salondan hızla cıkıp hemen bılgısayarın pesıne oturdum. bır tarafın gumus ölmicek dıyor dıger tarafın pekı surprız fınal ne? dıyor offf tam olarak ne dusundugumu bende bılmıyorum... :icon_sorr

aygüzeli
15-06-07, 21:53
Yeni ve son basligimiz hayirli olsun...

Yahu sanki bu dizilerin finalleri bana inat yapiyorllar bugünde yabanci damat dizisinin finalini izledim dizinin son karelerinde sirtaki ve cifteteli ile final yapildi..

Valla bende dizimizde böyle bir final istiyorum bizimde afyon zeybegimiz var bizde zeybek oynarken seyredelim gümüs ve mehmeti olmazmi..
Valla böyle bir final izlemek insallah bizede nasip olur..

yaz yagmuru
15-06-07, 21:58
bu buyulu maslımız ne yazıkkı yarın bıtıyor.tek tesllım ıse yakısıklı koylumuz ve gumusden prensesımız mutlu mesut olacaklar.en buyuk tesllım benım bu.buyuk bır bosluktayım sımdılerde ben.alısamayacagım hıc yokluklarına.keske vcdlerı ve dvdlerı cıksa dızının.cok guzel bır hedıye olurdu bızlere bu.eskıden yenı bolum gelsın dıye dua ederdım sımdı ıse cumartesı olmasın dıye.ben dızının en sonunda oyuncuların bızlerın buradakı ısmlerımızı sayıp selam yollamalrını ısterdım cok ben ce cok guzel olurdu.:img-wink:

aygülen
15-06-07, 21:58
Kanal d yaptı yine yapacağını, tam bizim dizimiz bitiyor onlar sayfalarını yenilemiş hatta fragmanları bile verir olmuşlar eh alacağınız olsun ben de o sayfadan hiç bir dizinizin fragmanına bakarsam.Sanki çok umurlarında ama napim sinirimi gidereyim bari.Gümüşün final bölümü fragmanını tekrar oradan izledim ne tatlılar içim yine bir tuhaf oldu alışmak çok zor olacak.

_ArZ_
15-06-07, 22:22
Öncelikle son başlığımız hayırlı,uğurlu olsun:icon_sorr

Biraz önce sevgili senaristlerimizin değerli dizisinin sezon finalinin sonuna rastgeldim.

Dizinin sonunda Sezen Aksu-Gidiyorum çalmasın mı?

Bizim dizinin ilk sezon finalinde olduğu gibi başrol kadın oyuncusu evi terk edip eski yuvasına gitmesin mi?

:img-hyste :img-hyste

Yani arkadaşlar senaristlerin bizim diziyi bitirmek gibi hiç niyeti yok.Oyuncularımız farklı,esas konu aslında apayrı olsada...Dizimizi baştan tekrar seyredebiliriz tabi yüreğiniz kaldırırsa:img-hyste

DPNT:Ne yazık ki 3 senedir hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim dizinin yarın finalini izleyemcem!!:icon_sorr Ertesi sabah ÖSS sınavı olduğundan dolayı ne dizimin son bölümünü izleyebilcem nede foruma girip yorumlarınızı okuyabilcem.Umarım Kanald en yakın zamanda tekrarını verirde ben ve benim gibi Öss ye giricek olan arkadaşlar seyredebilsin.

Şimdiden pazar günü Öss sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Umarım dileğiniz yeri kazanırsınız...:img-wink:

aygüzeli
15-06-07, 22:39

Biraz önce sevgili senaristlerimizin değerli dizisinin sezon finalinin sonuna rastgeldim.

Bizim dizinin ilk sezon finalinde olduğu gibi başrol kadın oyuncusu evi terk edip eski yuvasına gitmesin mi?

Yani arkadaşlar senaristlerin bizim diziyi bitirmek gibi hiç niyeti yok.Oyuncularımız farklı,esas konu aslında apayrı olsada...Dizimizi baştan tekrar seyredebiliriz tabi yüreğiniz kaldırırsa:img-hyste

DPNT:Ne yazık ki 3 senedir hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim dizinin yarın sezon finalini izleyemcem!!:icon_sorr Ertesi sabah ÖSS sınavı olduğundan dolayı ne dizimin son bölümünü izleyebilcem nede foruma girip yorumlarınızı okuyabilcem.Umarım Kanald en yakın zamanda tekrarını verirde ben ve benim gibi Öss ye giricek olan arkadaşlar seyredebilsin.

Şimdiden pazar günü Öss sınavına girecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Umarım dileğiniz yeri kazanırsınız...:img-wink:
Arzucum öncelikle sana pazar günü icin basarillar diliyorum tüm kalbimiz pazar günü sinavi olan arkadaslarimizda bol bol sanslar..

Arzucum herseyi ile o dizi zaten dizimizin kopya yavrusu olarak devam ediyor...sarki bile ayni ise düsün yani..:img-hyste zaten o patlak göze uyuz oluyorum birde isvicreye kaciyormus acep gidip hava alanindan alsammi..:img-hyste getirip icabina bakarim burda...

Arkadaslar ne kampanyasi dizi bitti gerek yok böyle seylere her güzel seyin bir sonu vardir ne kadar üzülsekte tadinda kalsin..zaten mektup yazsanizda birsey olmaz merak etmeyin..

Ama Ben dizimizde halay istiyorum yahu..olmazsa böyle bir sahne icime dert olacak bir daha bu diziyi izleyemiyecegizki,bu kadroyu,bu ekibi son sansimiz..oyuncular yeni projelere baslasalarda bu dizi bir efsane benim icin öylede kalacaktir..cumartesi gelmesin istemiyorum..:icon_sorr

yaz yagmuru
15-06-07, 22:46
aslında soyleyecek o kadar cok sey varkı...ama hepsı bogazıma dugumlenıp kalıyor.kelımeler anlamını yıtırıyor.gonlum bır baska huzunlu son zamanlarda.buyuk bır bosluk kapladı etrafımı sımdılerde.sankı her sey anlamını yıtırdı bu bıtısle.keskeler dolandı dılıme...aklım fırarda...dusundukce bugulanıyor gozlerım.dularımdaydınız hep."ALLAHIM NE OLUR BITMESIN BU GUZEL RUYA!"bılemedım her guzel seyın bır sonu varmıs.ıste bu masalda bıtıyor sımdı bır varmıs bır yokmus.ardınızda bıraktıgınız guzel ızlerle bızlere veda edıyorsunuz.SIZLERI HIC BIR ZAMAN UNUTMAYACAGIZ!

_ArZ_
15-06-07, 22:51
Arzucum öncelikle sana pazar günü icin basarillar diliyorum tüm kalbimiz pazar günü sinavi olan arkadaslarimizda bol bol sanslar..

Arzucum herseyi ile o dizi zaten dizimizin kopya yavrusu olarak devam ediyor...sarki bile ayni ise düsün yani..:img-hyste zaten o patlak göze uyuz oluyorum birde isvicreye kaciyormus acep gidip hava alanindan alsammi..:img-hyste getirip icabina bakarim burda...

Arkadaslar ne kampanyasi dizi bitti gerek yok böyle seylere her güzel seyin bir sonu vardir ne kadar üzülsekte tadinda kalsin..zaten mektup yazsanizda birsey olmaz merak etmeyin..

Ama Ben dizimizde halay istiyorum yahu..olmazsa böyle bir sahne icime dert olacak bir daha bu diziyi izleyemiyecegizki,bu kadroyu,bu ekibi son sansimiz..oyuncular yeni projelere baslasalarda bu dizi bir efsane benim icin öylede kalacaktir..cumartesi gelmesin istemiyorum..:icon_sorr

Öncelikle teşekkür ederim ablacım,inşallah güzel yerlere gireriz hepimiz.Hem bu sene sınav kolaymış öyle diyolar:img-wink:

Valla şarkı aynı,dizinin bitiş konusu aynı,bu aynı,şu aynı derken dizi junior Gümüş oldu çıktı valla:img-hyste :img-hyste

Ablacım valla yaa şöyle halay başınıda Songülüm çekse,Mehmetle ortalarına melek ve diğer çocuklarını alsalar kurtlarını dökseler bi güzel.Sizde ekran başında mutluluktan bayılsanız falan:)
İnşallah böyle bişeyi düşünüpte yapmışlardır:icon_sorr

Bu arada pazar günki heyecandan dolayı artık ne yazdığımı bilmediğimden sezın finali yazmışım.Belkide bitmesini istemediğimden istedğim şekilde görmek için öyle yazmışımdır:img-blush :img-blush

ceren06
15-06-07, 22:58
ahh ahh demek son başlığımızda açıldı.:icon_sorr :img-cray: insaanın içine sebebi tam olarak belli olmayan bi hüzün kaplıyor..ya şimdi ben bi daha 2+2 lilere bu nasıl bi bölüm özetçiye bu nasıl bi özet kardeşimkanlal d ye fragman nerede diye bi daha sitem edenmeyeceğim ah ah,
arkadaşlar bencede herşey tadında güzel..her güzel şeyin bi sonu varmış.bizde bu sonu yrn izleyeceğiz
ve yrn ben bütün ailenin masa etrafında yemekte çalgılı şarkıları iyice kurtlarını dökmüş bi veda gecesi istiyorum..

kübiş_GM
16-06-07, 00:13
yeni bölüm başlığımız açılmış ne güzel:icon_sorr dicem ama diyemiyorum da veda etmek istemiyorum kendimi bir türlü alıştıramıyorum biteceğine...Daha son bölümü izlemeden böyle yazılar da yazmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum... her ne hikmetse çoğu dizi program da final yapıyor bu hafta onları fragmanlarına da denk geliyorum final yazısı gördüm mü bir hüzün çöküyor içime:icon_sorr :icon_sorr

yanılmıyorsam Muge_ds bahsetmişti bu konudan ; dün fragmana netten son defa baktığımda Gümüş sanki o günlüğü yazarken hamile gibi geldi bana da hatta durdurup baktım daha iyi anlaşılır mı diye ama tam karar veremedim belki Gümüş ün üzerindeki bluzun( yada elbisenin) biçiminden bana öyle gelmiştir...Ama gerçekten böyle bir şey olursa çok mutlu olurdum(k)...gerçi biteceği için ne kadar mutluluk duyardım o da ayrı:icon_sorr ; her şeye rağmen inşallah dizimiz külkedisi masalımız kendisine yakışır bir finalle bizlere veda edecek; buna inanıyorum...

Muge_ds
16-06-07, 00:40
Dizilerin bir bir finallerini izliyoruz şu günlerde ... Neredeyse büyük kanallerin her birinde bu yaprak dökümünü yaşıyoruz .. Diziler bir bir ekranlara veda ediyor ve yarın olduğunda istemeye istemeye bizde dizimize veda edeceğiz , onları son kez hep birlikte ekranlarımızda ve evlerimizde göreceğiz .. Ben bu final bölümümü evimde rahat rahat izlemek istiyordum ama maalesef ki buradaki işlerimi bitiremedim ve istemeye istemeye uçak biletimi pazar sabahına almak zorunda kaldım ... Ben evime doğru yol alırken öğrenci arkadaşlarım ve ailemden insanlar öss sınavına girmiş , sınavda olucaklar ... Hepinize şimdiden başarılar diliyorum arkadaşlar .. 11.000 m yükseklikte sizler için dua edicem :D

Bu akşam bir dizinin finalini izledim .. Normal bir bölümmüş gibi devam etti olaylar , evet hoş güzeldi ama ben finalde diziye emek veren ve şuanda oynayan herkesi görmek istiyorum .. Öyle bazı oyunculara küçük küçük sahnelerin yazılmasını istemiyorum .. Maalesef ki bgn kü dizide böle bi olay vardı , o toplu resimde herkes olmalıydı sadece belirli kişiler değil !!! Herneyse finale artık az zaman kaldı ... Bundan sonra yorum yapılmaz sadece bölümün gelmesi beklenir diye düşünüyorum .. Şimdiden üstümüze hüzün çöktü !!! Zaten hayatımın son bir haftasında ayrılıkları sıkça yaşamaya başladım .. Bir bir herkes memleketlerine geri dönüyor , istemeye istemeye arkadaşlarımızla ayrılıyoruz bi de bu hafta dizimizin finali söz konusu , hakikaten kötü olucak ... Vedaları oldum olası sevmemişimdir zaten !!!

gümüş kalp
16-06-07, 00:51
iyi gceler arkadaşlar.son başlığımız da açılmış.artık kimseye kızamayacağız başlık neden açılmadı diye.özetçi kardeşe söylenemeyeceğiz bu nasıl bir özettir diye.2+2 bizi çileden çıkaramayacak,kanal artık kendi başının çaresine bakacak çünkü gümüş seyircisi kendilerine yapılan haksızlıktan dolayı o kanalda bir daha dizi izlemeyecek.bizler bir daha böylesine güzel sohbetler yapamayacağız efsane bitiyor ama unutulmayacak...
ben bu siteye bir arkadaşım tavsiyesi ile girdim.internetimiz bağlanır bağlanmaz düzenli olarak okumaya başladım.AyGÜZeLİM ve MUSTAFA KEnin o zamanlar sıkça yaptığı sohbetleri sayesinde buraya iyice alıştım.her ne kadar sanal ortamdan korksamda çok sıkıntılı bir anımda bir bayram günü üye oldum. unutulmayacak güzellikler yaşadım ve en önemlisi çok önemli,değer verdiğim dostlar edindim.üye olurken ooo daha çok var bitmesine demiştim o zaman kadarrr derken bir baktım ki final gelmiş çatmış.eee ne yapalım her güzel şey bitermiş...
_ARZ_ sınavda şimdiden başarılar dilerim.sana ve tüm sınava girecek olan kardeşlerimize..2+2 nin diğer dizisinin sezon finaliydi ve son 30 dakikasına filan baktım.gerçi bakmasamda olurmuş aynı gümüşün tekrarı.başrol karınca bile incitmeyen birsi ama 3 el ateş ederk adam vuryor.diğer başrol şehri terk ediyor ve fonda da sezen şarkısı..
gümüş 1. sezon finali:gümüş evi terk eder fonda sezenden biliyorsun.
gümüş 2. sezon finali:gümüş engini 3 el ateş ederek öldürür.
diğer dizi 1.sezon finali:esas kız evi terk eder,esas çocuk adam öldürür.fonda sezen aksudan gidiyorum çalar.
gözüm bu senaryoyu bir yerden ısırıyor ama:img-wink: :img-help:

esmerseker
16-06-07, 01:18
Sanki bundan daha iyi bir dizi olmazmiş gibi geliyor. Bunun yerine ne gelirse gelsin seyretmem herhalde. Alişkanlık var herşeyden önce.
İnsan bir diziye aliştimi onu hayatının içine aliyor. Hele uzun süredir seyrettiği bir diziyse sanki birini bir daha göremeyecekmiş gibi hissediyor.
Belki bu sezonda bitirmeleri onlar için iyidir. Konu bulmakta zorlanacaklarsa, kalitenin düşeceğini düşünüyorlarsa, artik bitmesi gerektiğini düşünüyorlarsa hakli olabilirler. istesekte istemesekte, bazi işler zirvedeyken birakilmali, bitirilmeli.
İşte Gümüş dizisine de bu oluyor. Benim yarinki bölümden temennim, güzel, dişe dokunan bir son olmasi. İnşallah gene hastane mastane göstermezler.

sanat
16-06-07, 01:24
Hayırlı geceler arkadaşlar;
Yorumlarınızda öbür diziden bahsediyorsunuz, bildiğim bir şeyi sizinle paylaşayım, sanırım bir yada bir buçuk ay önce Yüksel Aytuğ'un yazısında öbür dizinin senaristlerinin işi bıraktığını okumuştum yani epeydir yazmıyorlar anlayacağınız (yine Gümüş'te iş var)....CNN TÜRK'te geçen yaz bir program vardı diziler üzerine konuşuluyordu. Hatırlarsınız bir dönem tüm dizilerde herkes hamile kalıp, yine bir şekilde düşük yapmışlardı hatta öyle bir zaman denk gelmişti ki hepsi aynı haftada olmuştu (bunda Gümüş'te vardı) bu gibi bir kaç konuda böyle olmuştu. Bu programda biri şöyle demişti bütün dünyada yapılan dizilerin işleyebilecekleri 90 konu varmış; ama bizim ülkemizde tüm dizilerde bu 90 konudan sadece 2 yada 4 konu alınarak işlendiğinden bu benzerlik kaçınılmaz demişti. Farklı konuları işlemek yerine bilindik konular senaristlerin işine daha kolay geldiğinden bu benzerlik hep süregelicek demişti, tabi bunun farklılığa kapalı bir toplum olmamızında etkisi var demişti. Yani arkadaşlarım tüm dizilerin birbirine bir şekilde ucu başı dokunuyor...

esmerseker
16-06-07, 01:33
O 90 konu tüm diziler için mi geçerliymiş? Yani bilimkurgu dizisinin konu çeşitliliği başka aşk dizisinin konulari başka başka olur ya, onun için merak ettim. Bizi toplum için söyledikleri de çok doğru valla. Ama bu senaristlerin işgüzarliği. Çok çeşitli konulari olan diziler vardi da bizmi seyretmedik :img-hyste

stml
16-06-07, 08:58
Günaydın arkadaşlar bugun milliyet gazetesi alan varmı tv ekinde çok güzel bir resim ve resme dikkatli bakın size benden bir tuyo pınarın ikizleri oluyormuş eger alan varsa milliyet gazetesi tv ekindeki haberi haberler duyurular bölümüne resimle birlikte koysun ben yapamam içimden o yazıyı yazmak gelmiyor

Umarım meşhur ŞŞŞŞOK, sadece Pınar'ın ikizleri olması konusu değildir. Nasıl bu dizi hep zirvelerde olduysa, finalinde de zirvelerden hiç inmeyecek, aylarca konuşulacak bir final olmalı ki, hüsrana uğramayalım.

kanal artık kendi başının çaresine bakacak çünkü gümüş seyircisi kendilerine yapılan haksızlıktan dolayı o kanalda bir daha dizi izlemeyecek.bizler bir daha böylesine güzel sohbetler yapamayacağız efsane bitiyor ama unutulmayacak...

Bu konuda emin olabilirsin. :good: Bir daha Kanal D nin dizisini değil, D sini bile izleyesim yok. ( şindi bir de Songül ve Kıvanç yeniden bir dizi için Kanal D ile anlaşıyorlarmış falan,:img-help: seyreyle sen o zaman gümbürtüyü. Biiir yemin ettim ki dönemem :hıh )

Umarım, bizlere ve Gümüş e layık bir final tüm acılarımızı unutturur. Amin

aygülen
16-06-07, 09:06
Şimdi senryolar bölümünde MUSTAFA KE 'nin senaryosunun sonunu okudum öyle güzel toparlayıp bitirmişki okumaya doyamadım.Ama ben onun senaryolarından sonra dizinin izlediğim bölümünü beğenmezdim bu defa final olması hatırına ne çıkarsa bahtımıza mutlaka beğeneceğim bu demek değil ki eleştirmeyeceğim bölüm sonrasında gereken yerlerini eleştireceğim.Beğenmediğimiz nice bölümleri tekrar tekrar izlemiş biri olarak son bölümü mutlaka beğenirim diyorum.

TUĞBA SLC
16-06-07, 10:04
Günaydın arkadaşlar bugun milliyet gazetesi alan varmı tv ekinde çok güzel bir resim ve resme dikkatli bakın size benden bir tuyo pınarın ikizleri oluyormuş eger alan varsa milliyet gazetesi tv ekindeki haberi haberler duyurular bölümüne resimle birlikte koysun ben yapamam içimden o yazıyı yazmak gelmiyor

bende gördüm ya çok tatlılardı resimlerde..

kısaca özetliyeyim ben;
- dediğin gibi pınarın ikizleri oluyormuş
- gümüş hamileymiş ama ikinciye (biraz geç kalmışlar ya):happy0064
- bahar öz babasını affeiyormuş
- şeref yeni bir aşka yelken açıyormuş bu kişide Mustafa Alabora ymış
- ailedeki çocuklar büyüyor ve birer yetişkin oluyorlarmış (ee gayet normal yerinde sayacak değiller ya...)ve ikisinin arasında sürpriz bir aşk yaşanıyormuş ama kim olduklarını yazmamışlar izleyip görcekmişiz...:img-yes:

verdikleri tüyolar bunlar arkadaşlar resimlerde gümüşün karnı burnunda ay çok şekerler...:img-wink:

"KaRtAnEsİ"
16-06-07, 10:19
bende gördüm ya çok tatlılardı resimlerde..

kısaca özetliyeyim ben;
- dediğin gibi pınarın ikizleri oluyormuş
- gümüş hamileymiş ama ikinciye (biraz geç kalmışlar ya):happy0064
- bahar öz babasını affeiyormuş
- şeref yeni bir aşka yelken açıyormuş bu kişide Mustafa Alabora ymış
- ailedeki çocuklar büyüyor ve birer yetişkin oluyorlarmış (ee gayet normal yerinde sayacak değiller ya...)ve ikisinin arasında sürpriz bir aşk yaşanıyormuş ama kim olduklarını yazmamışlar izleyip görcekmişiz...:img-yes:

verdikleri tüyolar bunlar arkadaşlar resimlerde gümüşün karnı burnunda ay çok şekerler...:img-wink:

blgiler için teşekkürler...

ben bu aşkı çok merak ettim melek ve ? dir bence...
gümüşün hamile olmasına sevindim ama 3.ye olsa daha güzel olurdu 2 kız 1 oğlan...

şerefle mustafa alabora inşallah güzel yakışırlar benim gözümde fazla canlanmadı...

dizimiz bu akşam inşallah akıllardan silinmiyecek bize layık süper bir final olur...

TUĞBA SLC
16-06-07, 10:25
blgiler için teşekkürler...

ben bu aşkı çok merak ettim melek ve ? dir bence...
gümüşün hamile olmasına sevindim ama 3.ye olsa daha güzel olurdu 2 kız 1 oğlan...

şerefle mustafa alabora inşallah güzel yakışırlar benim gözümde fazla canlanmadı...

dizimiz bu akşam inşallah akıllardan silinmiyecek bize layık süper bir final olur...

rica ederim..

valla ya melekle olucak ya da bazı arkadaşlarımızın dediği gibi gümüş bebekle biri merak ettim ya izleyip görücez

berkten hiç bahsetmemişler ne olcak ona acaba ...
dilruba ve ailesine ne olcak ...
en önemlisi dedemize ne olcak....

inşallah bütün sorularımıza cevap buluruz ve dediğin gibi dizimize yakışır bir final olur...(AMİNN):img-yes:

pinar juju
16-06-07, 10:46
herkese günaydın.
dizinin böyle bitecek olmasına ve gümüşün hamile olmasına da çok sevindim.
şu sürpriz aşıklara gelince belki defne ile bi başkası olabilir diye düşünüyorum.ama tabi diğerleride olabilir.

çağloş
16-06-07, 10:49
yine bir cumartesi günü geldi.haberi okudum.şeref yeni birisinine aşık olacakmış.ayy nbe güzel gümüş hamile olacak.desenize meleke kardeş geliyor.okuyunca mutlu oldum.neyse baharın zaten affetdeceği belliydi babasını.15 yıl sonrası diyor.15 mi 13 mü?kafam karıştı valla.ailede iki çocuk birbirine aşık oluyor yazıyordu.acaba kimler.kesin içinde melek vardır.veya defnede olabilir.keşke orayı yazsalardı.bu gümüş ile geçirdiğimiz son cumartesi.

sweetrock
16-06-07, 10:56

DPNT:Ne yazık ki 3 senedir hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim dizinin yarın finalini izleyemcem!!:icon_sorr Ertesi sabah ÖSS sınavı olduğundan dolayı ne dizimin son bölümünü izleyebilcem nede foruma girip yorumlarınızı okuyabilcem.Umarım Kanald en yakın zamanda tekrarını verirde ben ve benim gibi Öss ye giricek olan arkadaşlar seyredebilsin.

ben de sınava giricem ve teşekkür ederim sana da başarılar..ama bence sezon finalini kaçırma...yani son gece ders mi çalışcaksın ki?yoksa başka nedenden dolayı mı izlemiosun?
son bölümünü izlicem ve yarını pek düşünmicem bu gece sadece gümüşü ve sezon finalini düşüncem...:img-cray:

neyse sınava gircek arkadaşara allah zihin açıklığı versin...ii olan kazansın:good:

Muge_ds
16-06-07, 11:03
Günaydın arkadaşlar ...

Cumartesi günü geldi ve çattı .. Gazetede yazılan haberi okudum .. Saolsunlar finalle ilgili her bi tüyoyu vermişler .. Bundan sonra olayın hiç bir süprizi kalmadı !!! Açıkçası finalle ilgili hiç bi tüyo almayıp acaba ne olucak diye izlemek isterdim ama şimdi "bu sahneye ne zaman gelicekler" diye izleyeceğim ..

Şerefin hayatına birisinin girmiş olması hakikaten güzel olmuş .. Bu karakter artık kendisi için yaşamalıydı ... Pınarın bile bu zaman zarfında 2 çocuğu varken bir de ikizleri oluş ama ancak Gümüş ikinciye hamile kalıcak .. Hakikaten geç kalmışlar yaww :D Halbuki Mehmet en kısa zamanda ailelerine katılacak yeni bi fert istemiyor muydu :D Bu çiftin 2 değil , 3 çocuğu olmalıydı yaww , her neysee izleyip görücez artık ... Bu arada aralarında aşk doğan çocuklar Mehmetcan ve Gümüş Kızdan başkası değildir .. Yaa ne bileyim bu olayda nedense içime sinmiyor, illahi Afyonlu kızla , zengin sayadı mevkii sahibi insanın tekrardan aşk yaşayıp maziyi hatırlataları gerekmiyor ... Gümüş ve Mehmetin hikayesi tek olmalı !!!

Bu arada keşke haberi ekleyen arkadaş fotoğrafıda koysaydı , ben görmek isterdim açıkçası !!!

guzinn
16-06-07, 11:04
günaydın canım forumdaşlarım:img-wink:
şuan hem çok heyecanlı, mutlu hem de çok hüzünlüyüm...bu akşam gözyaşlarıma nasıl engel olucam bilmiyorum..daha dün akşamdan başladım ben gözlerim dolu dolu gezmeye:icon_sorr gümüş'ün dışında evde oldukça izlediğim tek dizi olan yabancı damat'ın dün akşam son bölümüydü biliyorsunuzki...onu bile izlerken üzüldüm bitmesine gerçekten gümüş dışında zevk alarak izlediğim tek dizi o'ydu...sonra bir an bu akşam gümüş'ü son kez izliceğimi düşündüm ki düşünmez olaydım...keşke hiç bitmeseydi demekten kendimi alamıyorum ben de hepimiz gibi..hem de 2+2 ye rağmen düşünün artık nasıl bir sevgi oluşmuşsa içimizde o çok değerli oyuncularımıza karşı:icon_whis
bu akşam son kez yeni bölüm yorumları yapıcaz burda..umarım herkes ama herkes burada olur...ben gündüz burda olamıcam ama akşam inşallah forumdayım..herkesin burda olduğunu görmek çok güzel olacak(buna oyuncularımız ve set ekibi de dahil ...tabi muhtemelen onları misafir olarak görcez aramızda:))
akşam görüşmek üzere arkadaşlarbye
bu arada öss sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah:img-wink:

pelincik76
16-06-07, 11:09
merhaba. arkadaşlar yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu akşam allah kısmet ederse gümüşümüze yakışır bir final izleyeceğiz.(AMİN) Ama ben gümüşü çok özlücem. hepsini çok seviyorum ama songül ve kıvacın yeri bir başka. akşam olması için sabırsızlanıyorum. bir an önce saat 22:00 olsa keşke :)
Not: Yarın ÖSS sınavına girecek herkese başarılar.Allah yardımcıları olsun..

çağloş
16-06-07, 11:12
bir daha bu ekibi başka bir dizide aynı şekilde göreceğimizi hiç zannetmiyorum.olsada belki bir kaç kişi:icon_sorr akşam için bir duygularım yok.bugünün gelmesini hiç istememiştim.halada fikrim geçerli bir değişme olmadı.finali isteksizce izleyeceğim heralde.

NOT:öss sınavında bütün herkese başarılar.umarım kazarnırsınız.:img-wink: :img-wink:

mehmet&gümüş
16-06-07, 11:26
pınar ile onurun ikizimi olacak 4 çocuk olduu :D
sizce kimler aşk yaşayacak??

bence aşk mehmetcan ile orhan ın gümüş ü arasında yanacak. düşününce en mantıklısı bu.. yeni bir mehmet gümüş aşkı yani....

bahargokhan
16-06-07, 11:35
Bügün son kez karsımıza cıkacak dizimiz hakkında detaylı bılgılerı buraya yazmanızı hıc dogru bulmuyorum cunku dızının heycanı kayboluyor.herseyı yazdınız keske tatlı heyecanla olup bıteceklerı merakla bekleseydık.pınarın ıkızının olmasını yazmanız dızı boyunca ha su sahnede gosterecek beklentısıne ıtecek bızı ,kısacası keyıfsız bır durum bence.ASMALI KONAK YENIDEN.mıllıyet gaztesınde asmalı konagın yenıden ızleyıcı karsısına cıkacagını yazdı.sımdı sunu dusunuu asmalı konak bıttıgınde kımse tekrar baslayacagını dusunemezdı ama baslayacakmıs.2-3 sene sonra GÜMÜŞ te tekrar baslayabılır yenı bolumlerıyle.suan ıcın yapacagımız hıc bır sey yok.dızı bıttı ekıp dagıldı.ama sıtede her zaman ıkı kelıme dahı olsa hepımız yazı yazsak muhakkak basarıya ulasırız.2-3 sene sonra GÜMÜŞ yenıden derse sasırmayın bence...

çağloş
16-06-07, 11:35
bence aşk mehmetcan ile orhan ın gümüş ü arasında yanacak. düşününce en mantıklısı bu.. yeni bir mehmet gümüş aşkı yani....

canım sana katılıyorum.benim hiç aklıma gelmemişti.dediğin.ne güzel olur böyle olsa.evet doğru yeniden mehmet gümüş aşkı olur.bence dediğin çok mantıklı ve düşüncesi bile hoş.kesinlikle böyle olmalı

gumus_nese
16-06-07, 12:11
aekadaşalr bu akşam hiç kimseye veda edemeyeceğim için şimdi giriyorum...ve tüm oyunculara veda ediyorum
canım Songül ablam her cumartesi akşamlarımızda seni göremeyeceğimim(z) için çok üzgün o güzel gülüşünle inlemeyecek salonumuz....hele o tatlı konuşmamı duyamamak daha kötü seni çok seviyorum Songül ablacım:img-blush

Canım Kıvanç.........bizim maviş gözlümüz........geçen hafta beni çok sevindirdin sanki gecenin o saatinde senin gözünü açmamla güneş doğdu eve denizleri izlermiş gibi daldım gözlerine..........o güzel mimik hareketleri..o maviş gözlerini kısaca seni çok özlüyeceim(z).....seni çokkk seviyorum....:img-blush

sevgili Serdar orçin.....herkesin senin gibi doğruyu,yanlışı gösteren bi dosta mutlaka ihtiyacı var iyiki mehmetin yanındaydın ve iyiki Gümüş dizisinde seni gördük.........senide çok özlüyeceğim(z)...........

sevgili Ayça varlıer.....tüm sevginle gümüşe zor günlerinde görümce olarak hep yanındaydın..o tatlı konuşmamla bizleride kendine bağladın.......senide çok özlüyeceğim(z).....helede resimlerini...:img-wink:

sevgili Sevinç gürşen dizimize farklı bi karakterle girip iyilikle değişen biricik işkoliğimiz.....senide çokk özlüycem(z)

Ve şuan adını saymakla bitiremeyeceğim tüm oyuncular hepinizi çokkk özlüycem(z)

evet sevgili senaristler her ne kadar kötü sahnelerde size kızsakta....bizi Gümüş dizisiyle tanıştırdığınız için çokkkkkkkk saolun......

en önemliside sevgili yönetmenimiz Kemal Uzun.....en can alıcı sahnelerle kalbimizi yaktığın için çokkkkkk saol:icon_whis

veeeeeeeeee tüm gümüş formu hepinizi çok seviyorum her ne kadar çoğunuzu tanımasamda ortak bi noktada buluşuruz........size veda etmek istemiyorum çünkü gümüş bitsede biz hep burdayız:img-wink:

not : Yarın bende öss sınavına giriyorum ve benim gibi giren herkese bol şanslar diliyorum
bye

<GüMüŞ>
16-06-07, 13:02
Milyonların gönlünde taht kuran gümüşümüz
bugün ekranlara veda edio...:sad53: dizimiz hakkında çok şeyler yazılıp çizildi ama gümüş öyle bir dizi olduki yazılıp çizilenlere aldırmadan yoluna devam etti adeta insanları kendine bağladı reyting rekorları kırdı..:img-in_lo
şahsen ben hayatım boyunca bir diziye bu kadar bağlanmadım,bu kadar sevmedim...ama gümüş bunu başardı:icon_sorr birdaha gümüş gibi mükemmel bir dizi olacağınıda zannetmiyorum....
Oyuncuları,ekibi her şey ve herkes bence olağanüstüydü onlardan nası ayrılacağız bilmiyorum başta songül ablamız ceylan gözlü bi tanecik ablamızı ve maviş gözlü yakışıklı ağır abimizi çok özleyeceğimiz kesin:img-in_lo
onlarsız nasıl cumartesiler geçecek hiç bir fikrim yok:sad53: gümüş olmazsa biz kimle gülüp kimle ağlar,kimin mutluluklarına ortak oluruz?:icon_sorronun gümüşün boşluğu hep içimizde kalacak....:sad53:hiç bir dizininda bu boşluğunu doldurmayada gücünün yetmeyeceğini biliyorum...:icon_neut
Gümüş dizisi bize aşkların en güzel örneği mehmet ve gümüş aşkını,gümüşün saf kalpliliğini,iyiliklerini onun melekler gibi br insan olduğunu,onurun dostluk için fedakarlıklarını,pınarın;yardımsever,alçak gönüllülüğünü ve sevimliliğini,baharımızın işe olan saygısını,mehmet fikrinin doğru yolu göstermesini,ailesine bağlılığını;defnenin tatlı cadılıklarını,onur ile pınarın ve gökhan ile baharın aşklarını yaşattı bize bu dizi hayatı tattırdı hepimize...
hep senaristlere kızıyorduk her hafta bize acı gösteriyorlar diye,ama meğer acısız aşkın tadı çıkmıyormuş...ne kadar kızsakda senaristlere onlar bize gümüş aşkını yaşattılar bütün ekibi,yönetmenimizi ve oyuncuları çoook özleyeceğim
Sadece mutlu olmaktı amacımız
Yalan dünyaya bir iz bırakabilmekk....
ELVEDA GÜMÜŞ ELVEDA AŞKLARIN EN GÜZELİİİİ....!!!!

songül_kıvanç
16-06-07, 13:19
odamı duzeltırken bırde baktım 'ısımlerın anlamları' adlı kıtap. bu yasıma kadar o kıtap odamda durmusta ben farketmemısım :) neyse... actım kıtabı 'D' harfıne bakıyım dedım.
bırde baktım dılruba yazıyor. anlamı 'gönül kapan' :img-hyste. bu senarıstlerden korkulur bakar mısınız ısıme, demekkı kucukken bellıymıs boyle olucagı o yuzden koymuslar falan...:img-hyste :icon_whis
bu gece son...:img-cray:

emirdag-güzeli
16-06-07, 13:46
15 yil sonra mi??13 yil coktu 1 yil daha da cok....
Bi tane mi cocuklari gene olcak gumus ile mehmetin ben aslinda iki tane olmasini isterdim yani 13 yil icinde bi tane cocuk..whahah..olmamis...biri olglan cocuk olacakti..adi umut bide gene bir kiz cocugu onun adi da..ada olmaliydi..ya neyse...pinar ve onurun ikizi mi hihihih...super olmus..ozaman dizide simdi ikizler mi oynayacak..boyle 13 yasinda filan ikizler super..vallah...
seref yeni bir ask..mehmet fikri zaten ölmustur...malesef..ama zaman atlatmasinda once bi mehmet fikrinin sesine duysak yada kendisini gorsek iyi olur...yoksa cook sacma olur bence...
camera arkasi goruntuler olacak deyi okumustum umarim olur...insallah arkadaslarinda birisi bu bolumu mola da ekler....

bizim unutulmaz asiklar gumus ile mehmet...bu aksam bitiyor..

magazin programlara da baktim sabah kanaldekine..hic...bi haber yok..gumus final bolumu olacak bu hafta..dizi bitecek neler olacak deyi hic birsey yoktu..insan bi haber koyar degil mi ama....

gizem_gumus
16-06-07, 14:01
merhaba arkadaşlar. Beklenen gün geldi çattı.Son bölümü izleyeceğiz. Bugün Gümüş e veda edeceğiz.Yarın ben nete giremeyeceğim, işyerinden internete girdiğim için yazılanları pazartesi sabahı okuyabileceğim.Belki pazartesi günü geldiğimde Gümüş forumu eski diziler bölümüne taşınacak.Buna alışmak gerçekten çok zor olacak.Bu formu ve GÜMÜŞ ü hiç unutmayacağım. bu dizi bir EFSANE ydi ve efsaneler hiçbir zaman unutulmaz ve onların yeri asla doldurulamaz.....

silver_azeri
16-06-07, 15:03
arkadaşlar haberler köşesini okudum.15 yıl yazmışlar:icon_whis
haber akleyen arkadaşlar teşekkürler.ama dogru diyil aslında kanalın önceden her şeyi açıklaması.heyecanı kalmıyor.demek Şeref hanım yeni aşka yelken açmış:img-wink:
süpriz aşk da heralde belli.

M.CAN&GÜMÜŞ
resimlerde gümüş hamile.yani 13 yıl sonra mı hamile kalıcak?bir bilgisi olan varmı???

çok merak ediyorum acaba çocukların büyük hali hangi oyuncular olucak.

arkadaşlar benim sınavım vardı izleyemedim.maqazin.d.den bizimkiler çıkmış.eyer kaydettiyseniz.bi zahmet eklermisiniz diger siteye:img-help:

Türkiyede ÖSS sınavlarına girecek olan her kese başarılar.umarım her kes hakettiyi neticeyi alır.bilirim o heyecanı yeni yaşadım ben.arkadaşlar bol şanslar.hiç stres yapmayın.her şey güzel olucak.çok ister ve hakederseniz mutlaka başaracaksınız:happy0064

kırşehirli
16-06-07, 16:43
Arkadaşlar bu yazıyı 99. bölüme yazmıştım daha önce burayada yazmak istedim

Evet arkadaşlar 100. bölümle Gümüş hikayesi final yapıyor.Acısıyla tatlısıyla gülümseten yanıyla biz gümüş formu bir masalın sonunu getirdik

Tarihler 18.01.2005 perşembe saat 20.00 de kanal D ekranlarında Gümüş adlı yeni bir dizi başlıyordu.En güçlü rakibi Kurtlar Vadisi karşısında kimsenin şans tanımadığı 3. bölümden sonra kalkar dedikleri dizimiz 100. bölüme ulaştı.

Dizimizin günleride değişsede fragmanı kanal geç versede bize saç baş yolduran bölümler olsada aynı heyecanla hiç bıkmadan izlemeyi sürdürdük.Her bölüm bitiminde foruma gelerek yorumlarımızı yazdık.Gelecek bölümle ilgili düşüncelerimizi ortaya koyduk.Bazen senaristlere bazende oyunculara kızdık.

İyiki Gümüş formuna üye olmuşum.Yoksa silerle tanışamazdım.Bu forumda Türkiye'den olduğu kadar yurt dışında yaşayan gurbetcilerimizde var.Buraya yazı yazmak sizlerin yazılarınızı okumak okurken tepkinizi ve bunun yanında gülmekten okuyamadığım yazılarınız.Burdan edindiğim arkadaşlarla görüşmek ayrı bir zevkti benim için.Tek üzüntüm sizlerden ayrılacak olmam.Gümüş formumuz arşivdeki yerini alacak arada eski günleri anmak için girecez.Ben bu forumdakiarkadaşlığı unutmayacam

Evet arkadaşlar tarihler 16.06.2007 cumartesi saatler 22.00yi gösterirken Gümüş diisini televizyonda son kez seyredecegiz.Bir daha haftaya ne olacak diye heycanla özetin gelmesini fragmanın verilmesini ne yazıkki beklemeyecez.Cumartesilerimiz artık boş gececek.Ben bir sezon daha oynaması için neler vermezdim.Benim için çok kötü bir zamanda bitiyor.Şubat ayı içerisinde canımdan çok sevdiğim ailemizin bir üyesini kaybettim.Hiç bir dizi beni Gümüş kadar avutmuyordu.Reklamları saymazsak 1 saat veya 80 dakka da olsa acımı üzüntümü sorunlarımı unutuyordum.Dizinin biteceğini mayısta gazetenin televizyon ekinden öğrendigimden beri üzülüyorum.Gümüş dizisi başladıgında bana biri bu diziyi izlerken çok ağlıyacaksın deseydi inanmazdım.Hiç bir dizide bu kadar ağlamadım.En çok özleyecem dizi Gümüş olacak.İnşallah çok güzel bir sonla dizimize veda ederiz.Sizleri çok özleyecem Gümüş ailesi kendinize iyi bakın.Bir gün bir yerlerde gene hep beraber ortak bir dizide buluşuruz.Şimdilik hoşcakalın.:sad53: bye

sweetrock
16-06-07, 16:48
Bu gece...Finalden sonra hepiniz burada olacaksınız ve güzel bi vedayı hakeden dizimizi uğurlicaksınız...ben ve muhtemelen yarın ÖSSye katılıcak olan diğer arkadaşlarım aranızda bulunamicaz :icon_sorr ama hepimizin de kalbi burda sizinle ve dizimizin temel taşları olan oyuncularla olucak...
gece giremeyeceğim için şimdiden söylüyorum ki:elveda gümüşş,elveda ekip ve elveda forum arkadaşlarım :sad53:

son olarak songül öden ve kıvanç tatlıtuğ :img-blush başta olmak üzere büttün ekibe bize hoş,eğlenceli ve hüzünlü anlar yaşattıkları için iççten teşekkür ederim...sizi unutmicaz...:sad53:

<gumus><mehmet>
16-06-07, 18:35
bu arada mıllıyet gazetesındekı resımde songul ablanın ustundekı bluz yanı gumus deftere bısıler yazıyordu ya bence aynısının tıpkısı o bluz demek kı gumus olmıcek:happy0064

Canım zaten ölse 13 sene sonra nasıl hamile kalıcak???Bunu bırak en önemliside resimlerde neden olacak???Tabikide yaşayacak zatn milliyette gümüşte mutluson olucak yazıyordu ayrıca bende o resimlerdeki üstü ile frangmandaki üstünün aynı olduğunu düşünüyordum ama bir baktım daha demin ki frangmandaki giysisi sadece siyah beyazdan oluşuyor oysaki 13 sene sonraki üstünde yeşilde var mavide yani rengarenk.Bence o üstüyle bu üstü bir değil olsada şöyle bir bağlantı kurabilirlerdi hamile ya şimdi Gümüş orada belkide çocuklarının kızmı erkek mi olacaklarını söyleyebilirler:good:

m_H_g
16-06-07, 18:39
Herkese selam,
Son bölüm için son birkaç saatimiz kaldı..
Kaç sezondur izlediğimiz dizimiz birkaç saat sonra bizlere veda edecek malesef..

Haberde iki çocuk arasında sürpriz aşk diyor..
Çocuklarımız; Mehmetcan, Melek, Yiğit, Doruk, Defne ve Gümüş..
Büyük ihtimalle Mehmetcan-Gümüş arasında bir aşk olacak...
İkinci kuşak Mehmet-Gümüş aşkımız devam edecek yani..

Pınar'a ikizler geliyor hee..
Off off yine sadece yumurta (en kabuklusundan):D:D:D
Ve Meleğimize bir kardeş daha geliyor..

Şimdi düşündükçe aklıma neler geldi yaa..
İlk sezondan beri ne çok şey yazdık buryaa..
İlk eevlilik,ilk ayrılma, Engin'in gelişi, Nhan'ın geliş,,Mehmtin hapse girmesi, Gümüş'ün hapse girmesi...vs.vs

bencede mehmetcan ve gümüş olur..ama mehmetcan mehmede çok benziyo gümüşde bebek gümüşe benzemiyo ama gümüşe lens taksalar ve yeniz sezondada onların aşıkını izlesek yani başrollerde yine kıvanç ve songül olsa ne süper olurdu ya...bari volkinin dediği gibi bunun için bari mektup yazsak olmazmı..:happy0064 bitecek olmasını kaldıramıyoruz böle kendimizi avutuyoruz ..yeni sezon fln ama bittti bitti

Muge_ds
16-06-07, 18:47
Merhaba arkadaşlar ...

Sabahtan beri öyle bir koşuşturmanın içerisindeyim ki inanın çok yoruldum .. Dinlenmek için durduğum zamanlarda geldim foruma baktım yorumlarınızı okuyup çıktım ..

Dizide gerçekleşecek olan süpriz aşk Mehmetcan ve Gümüş Kızın aşkından başka bişey değildir ama bakın benim aklıma şimdi ne geldi .. Mehmet Beyin bu bebek isteği dizide geçince ben ve bazı arkadaşlarım bebeğin ikiz olmasını falan istemiştik .. Erkek bebek diye gitsiler , Gümüş ultrasyona girdiğinde doktor bebekleriniz gayet sağlıklı maşallahh dediğinde , Gümüşle Mehmet -leriniz lafına takılsa ve doktora sorsalar , doktarda Gümüşün ikiz hamileliği yaşadığını söylese ve bunun üzerine Mehmetle Gümüşün şaşkınlığı izlesek , aileye bu durumu açıkladıklarını izlesek ve herkesin o şaşırma anını görsek , daha sonra Mehmetle Gümüş kara kara düşüncelere dalsalar , biz bunlara nasıl bakıcaz , ikisi birden açıkınca napıcaz , ikisi birden ağladığında nasıl susturucaz diyee düşünceler bu sahneleri izlesek ne hoş olurdu değil mi gibilerinden cümleler kurup istekte bulunmuştuk ... Evet dizide ikizler var ama Onurla Pınarın çocukları ikiz olmuş .. Ya Gümüş 13 sene sonra tekrar hamile kalmış bari onları bebekleri ikiz olsaymış , hakikaten daha mutlu olurdum :D Dizinin en sonunda da ikizlerimiz dünyaya gelir , annesiyle babası bebeklerini kucaklarına alır , yanlarına melekte gelir , kardeşlerini sever ve bu mutlu aile tablosuyla diziye veda ederdikk ... Off off ben gene olur olmadık hayallere daldım .. En iyisi koli doldurmaya devam edeyim .. Eşya toplaması ne zor işmiş yawww :D

gümüş style
16-06-07, 18:50
uzun zamandır giremiyorum foruma ne olup bitiyor haberim yok.şuan sadece özeti okudum güzel bir final bekliyor bizi anlaşılan ama ben bu finali nasıl izlicem onu bilmiyorum:(ya üç senedir izlediğim ve bu derece takip ettiğim dizinin bu akşam son bölümünü izleyecek olmam çok üzücü.songül ablamı ve kıvancımı çok özleyeceğim.sizi çok seviyorum ve en yakın zamanda aynı projede görmek istiyorum,inşallah bu dileğim gerçekleşir(gümüş bitmese çok süper olacaktı ama neyse:img-hyste )

çocuklar arasında aşk yaşanacak denmiş bencede bu aşk m.can ve gümüş arasında olur.gümüşümün bi çocuğu daha olacakmış bu sefer mehmete benzeyen(özellikle gözleri)bir oğlu olur inşallah.pınara da allah kolaylık versin diyorum,iki çocuğun üstüne bi iki tane daha kolay değil yani:)

Saadet'im
16-06-07, 19:03
Bugün son bölüm maalesef..Oysa ne kadar alışmıştım her hafta onları görmeye...Hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim..Onların mutluluklarına,üzüntülerine,gülmelerine,ağlamaları na tanıklık ettim...Yeri geldi onlarla güldüm,yeri geldi onlarla bende ağladım...Şunu söyleyebilirimki birçok güzelliği onlar sayesinde hatırladık..Platonik aşkların nelere gebe olduğunu gördük...Gümüş gibi insanlar gerçek hayatta inşallah çok vardır dedirtti bana..Onun gibi insanlar sayesinde dünya güzellikleri görmeye ve sahip çıkmaya devam edecek...Kimseyi kırmadan ,herkese hatalarını kabul ettirecek. Bizlerin kazancı çok oldu Gümüş dizisi sayesinde...Çok değerli oyuncular kazandık...Tanımadığımız oyuncuları keşfetmemizi sağladı...Oyunculuğun en doğal hallerinide gördük,en süslenmiş hallerinide...Bizlere 3 sezon boyunca o kadar güzel duygular yaşatıp,hatırlattılarki...Gümüş diziside her zaman hatırlanacak diziler arasında olacak...Gümüş dizisinin oyuncularını başka güzel projelerde de görmeyi ümit ediyorum..Hepsinin başarılarının artarak devam edeceğinide çok iyi biliyorum..Bize bütün güzellikleri yaşattıkları için dizinin tüm oyuncularına,teknik ekibine,yapımcısına vede yönetmenine tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Emeklerinize çok teşekkür ederim...
Yarın ÖSS sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar...Umarım istediğimiz bölümleri ve okulları kazanırsınız...

eminek
16-06-07, 19:14
Ayrılık vakti geldi.3 yıl boyunca her bölümünü izlediğim kaçırmamak için elimden gelen her şeyi yaptığım dizimin sonuna geldik.Oldum olası vedalardan hep kaçınmışımdır.Veda etmek bana hep hüznü ve acıyı yaşattığı için vedalaşmaktansa sessizce gitmeyi yeğlemişimdir.
Ama böyle bir şansım yok artık.Dizimle vedalaşacağım.Her son bir başlangıca gebeyse buda inşaallah yeni bir başlangıca gebe olacak benim için.
Hayatımda Gümüş gibi bir diziyi izlediğim için kendimi şanslı sayacağım,hayalimde hep özel olacak ve aklıma her geldiğinde içimin sızlayacağını bile bile gülümseyeceğim.

Gümüşle beraber neleri yaşamadım ki.Bir insanı sevmenin büyüklüğünü gördüm.Aşkın açamayacağı kapı olamayacağına olan inancım arttı ve insan kazanmanın sanatını gördüm.Sabrın ne kadar zor acı ama bir o kadarda meyvesinin tatlı olduğunu gördüm.
Gümüş öyle bir karakter sundu ki herkese gönlünü sonuna kadar açtı.İnsanları sevmekten,insanlara güvenmekten asla vazgeçmedi,herkese ikinci bir şans verdi vede sonunda o kazandı.
Gümüşün kalbi hep ummanlar gibiydi.Gönlünde en çok Mehmet vardı ama herkesede yer açabiliyordu.Biliyorduki sinesini herkese açan kırılmayı bir kenara bırakan geçte olsa herkesi fethedecekti ve o da herkesin gönlünü fethetti.

Gümüş sessizliğin çığlığı oldu.Konuşmadı,bağırmadı feveran etmeden yaşadı.Gözlerinde çoğu zaman hüzün vardı.Belkide Gümüşü böylesine derin yapan gözlerindeki ve yetim olmanın kalbinde barındırdığı hüzündü.
Onunla hep bu hüznü yaşadım.Güldüğünde gözlerinde beliren ışığın arkasında bile çoğu zaman azda olsa hüzün vardı.

Gümüş gerçek bir anne oldu.Kalbinde çocuklara karşı sonsuz sevgi olan kişi hiç kötü olurmuydu.O daha anne olmadan annelik yaptı,çocuklarla sıcak ilişkiler kurdu ve daha hamileliğinin başında yaşadığı talihsiz olaya rağmen bebeği için yıkılmadı ve bebeğini korudu.
Melek bebeğimiz doğduğundaysa anneliği yaşadım.Sıcacık bakışları,yavrusunu sonsuz sevgisiyle saran,bebeğine bir annenin verebileceği herşeyi layıkıyla veren bir anneydi.

Gümüş bir gelindi.Kayınvalidesi onu istemesede onuda kazandı.Kendini hep sevdirmeyi,takdir ettirmeyi ve Şeref hanımın kızı olmayıda bitmek tükenmek bilmeyen sabrıyla kazandı.

Arkadaş oldu Gümüş.En yakın arkadaşının,dostunun aslında sevdiği adama aşık olduğunu öğrendiğinde bile sırtını dönemedi.Yine sahip çıktı ve yine destek oldu ve Kaderide kazandı.

Aşıktı Gümüş hemde kendisinden bihaber olan ve başkasına deliler gibi aşık olan bir adama aşıktı.Ama aşktı bu mantık ve akıl dinlemezdiki.Bu yüzden kendisine yapılan teklifi hemen kabul etti.
Yaşayacaklarını bilmeden nasıl bir hayatın içine düştüğünü görmeden kabul etti.Bu değilmiydi aslında aşkta.
Şefkate muhtaç,kalbi kırık ve yaralı bir adama dayanabilmek kolaymıydı.Aşkı öylesine büyüktü ki karşısında taştan kalp olsa erirdi.
Kazandı Mehmeti.Aşkının sevgisinin büyüklüğüyle fethetti Mehmeti
Belkide Mehmetinde beklediği hep Gümüştü.Mehmet biraz geç farketsede Oda bu büyük kalbin sevgisi karşısında yandı pişti ve öyle bir sevdiki Gümüşü ben kendi hayatından vazgeçti.

Aşkın nedenli yüce,sabrın ne kadar acı ama aslında sonucunu tatlı,kırılmamanın ne büyük gönüllülük olduğunu gösterdiğin ve bana yaşattığın için teşekkürler.

aygüzeli
16-06-07, 19:36
Kalbim aciyor,ruhum sikilyor..bugünün gelmesini hic istemiyordum ama geldi cati saatler sonra final yazisi karsinida bir hüzün daha yasayip dizimiz bitecek ve biz bunada alisacagiz belki bir kacgün acisini yasariz ama buda gecer her aci,hüzün gibi...ama biz yine burda olup dizimiz devam ediyormus gibi yasatacagiz bunuda biliyorum...
Hepinize simdiden iyi seyirler..

Arkadaslar lütfen sizden ricam akkilica mantiklica yorumlar yapin sacma sapan seyler yazmayin..okurken bile sikiliyorum yorumlari.
Veda yazilarinizi yazarken secici olun size bir süprizim olacak dizi sonunda buda benden final süprizi size..

Aglamayin diyecem ama ben simdiden bogazimin dügümünü nasil cözecegim onu bile bilmiyorum..
Umarim finali tüm ekip bugün biryerde toplanip seyredip bizimlen ayni kaderi yasayip ayni hüznü paylasirlar yorumlarimizi yaparken onlarida aramiza bekliyoruz...

"KaRtAnEsİ"
16-06-07, 19:40
eminek yorumun çook güzel cnm beni çok duygulandırdı inan okurken kendimi ağlamamak için zor tuttum...

dizimizin başlamasına saatler kaldı ve bu son bölümümüz...3 yıl hiç kaçırmadan bağlandığımız dizimiz bitiyor...her güzel şeyin sonu olduğu gibi dizimizinde sonu geldi... bu cumartesi akşamından sonra diğer cumartesi akşamları nasıl geçecek inanın düşünmek bile istemiyorum...ben bu diziye o kadar bağlanmıştım ki hergünüm onları konuşmakla onları düşünmekle geçiyordu... bu diziyi asla unutmıcam...unutamıcam...hiç bir dizi boşluğunu dolduramıcak bunu biliyorum...
bu dizide çok şey öğrendik...hüzünü sevinci onlarla beraber bizlerde yaşadık...aşkın büyüklüğünü gördük...aşk için neler yapılabileceğini...her karesinde sevgi her karesinde aşk vardı bu dizinin...kardeşlik vardı kötülere iyilikle cevap verebilme...gümüş gibi hangimiz yapabilirdi ki...onun gibi hangimiz sabredebilirdi...
songül ablam bize gümüşü o kadar güzel anlattın ki, biz bu diziyi asla unutamıcaz...bu diziye bağlanmamızda senin çok büyük bir emeğin vardı...çok güzel ve çok doğal oynadın seni tebrik ediyorum cnm ablacım...
kıvanç abim aynı şekilde sende mehmet karakterini çok güzel anlattın bize... karısını çok seven ve birazda bencil bir adam oldun...sana bazen çok kızdık seni çok eleştirdik ama seni çok sevdik...
diğer ekibe ve bu diziyi izlememizde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum...ne kadar kızsakta kanald ye bu güzel diziyi yayınladıkları için teşekkürler...

burrcu
16-06-07, 19:42
Kalbim aciyor,ruhum sikilyor..bugünün gelmesini hic istemiyordum ama geldi cati saatler sonra final yazisi karsinida bir hüzün daha yasayip dizimiz bitecek ve biz bunada alisacagiz belki bir kacgün acisini yasariz ama buda gecer her aci,hüzün gibi...ama biz yine burda olup dizimiz devam ediyormus gibi yasatacagiz bunuda biliyorum...

Arkadaslar lütfen sizden ricam akkilica mantiklica yorumlar yapin sacma sapan seyler yazmayin..okurken bile sikiliyorum yorumlari.
Veda yazilarinizi yazarken secici olun size bir süprizim olacak dizi sonunda buda benden final süprizi size..

Aglamayin diyecem ama ben simdiden bogazimin dügümünü nasil cözecegim onu bile bilmiyorum..
Umarim finali tüm ekip bugün biryerde toplanip seyredip bizimlen ayni kaderi yasayip ayni hüznü paylasirlar yorumlarimizi yaparken onlarida aramiza bekliyoruz...
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi ablacım...
Bir ara artık sıktı bitmesi gerek dediğimiz dizimiz şimdi bitiyo..
Ama seninde dediğin gibi boğazımızda bir düğüm, gözümüzde yaşla..

Bak dizimiz bitiyor sendeki sürprizler hala bitmiyor ablacım:D:D

Dizimiz arşivlere kaldırılsada eminimki hepimizin gönlünde kabuk tutmayan bir
yara gibi olacak. Hep hatırlayacağız onu...

<gumus><mehmet>
16-06-07, 19:45
Ayrılık vakti geldi.3 yıl boyunca her bölümünü izlediğim kaçırmamak için elimden gelen her şeyi yaptığım dizimin sonuna geldik.Oldum olası vedalardan hep kaçınmışımdır.Veda etmek bana hep hüznü ve acıyı yaşattığı için vedalaşmaktansa sessizce gitmeyi yeğlemişimdir.
Ama böyle bir şansım yok artık.Dizimle vedalaşacağım.Her son bir başlangıca gebeyse buda inşaallah yeni bir başlangıca gebe olacak benim için.
Hayatımda Gümüş gibi bir diziyi izlediğim için kendimi şanslı sayacağım,hayalimde hep özel olacak ve aklıma her geldiğinde içimin sızlayacağını bile bile gülümseyeceğim.

Gümüşle beraber neleri yaşamadım ki.Bir insanı sevmenin büyüklüğünü gördüm.Aşkın açamayacağı kapı olamayacağına olan inancım arttı ve insan kazanmanın sanatını gördüm.Sabrın ne kadar zor acı ama bir o kadarda meyvesinin tatlı olduğunu gördüm.
Gümüş öyle bir karakter sundu ki herkese gönlünü sonuna kadar açtı.İnsanları sevmekten,insanlara güvenmekten asla vazgeçmedi,herkese ikinci bir şans verdi vede sonunda o kazandı.
Gümüşün kalbi hep ummanlar gibiydi.Gönlünde en çok Mehmet vardı ama herkesede yer açabiliyordu.Biliyorduki sinesini herkese açan kırılmayı bir kenara bırakan geçte olsa herkesi fethedecekti ve o da herkesin gönlünü fethetti.

Gümüş sessizliğin çığlığı oldu.Konuşmadı,bağırmadı feveran etmeden yaşadı.Gözlerinde çoğu zaman hüzün vardı.Belkide Gümüşü böylesine derin yapan gözlerindeki ve yetim olmanın kalbinde barındırdığı hüzündü.
Onunla hep bu hüznü yaşadım.Güldüğünde gözlerinde beliren ışığın arkasında bile çoğu zaman azda olsa hüzün vardı.

Gümüş gerçek bir anne oldu.Kalbinde çocuklara karşı sonsuz sevgi olan kişi hiç kötü olurmuydu.O daha anne olmadan annelik yaptı,çocuklarla sıcak ilişkiler kurdu ve daha hamileliğinin başında yaşadığı talihsiz olaya rağmen bebeği için yıkılmadı ve bebeğini korudu.
Melek bebeğimiz doğduğundaysa anneliği yaşadım.Sıcacık bakışları,yavrusunu sonsuz sevgisiyle saran,bebeğine bir annenin verebileceği herşeyi layıkıyla veren bir anneydi.

Gümüş bir gelindi.Kayınvalidesi onu istemesede onuda kazandı.Kendini hep sevdirmeyi,takdir ettirmeyi ve Şeref hanımın kızı olmayıda bitmek tükenmek bilmeyen sabrıyla kazandı.

Arkadaş oldu Gümüş.En yakın arkadaşının,dostunun aslında sevdiği adama aşık olduğunu öğrendiğinde bile sırtını dönemedi.Yine sahip çıktı ve yine destek oldu ve Kaderide kazandı.

Aşıktı Gümüş hemde kendisinden bihaber olan ve başkasına deliler gibi aşık olan bir adama aşıktı.Ama aşktı bu mantık ve akıl dinlemezdiki.Bu yüzden kendisine yapılan teklifi hemen kabul etti.
Yaşayacaklarını bilmeden nasıl bir hayatın içine düştüğünü görmeden kabul etti.Bu değilmiydi aslında aşkta.
Şefkate muhtaç,kalbi kırık ve yaralı bir adama dayanabilmek kolaymıydı.Aşkı öylesine büyüktü ki karşısında taştan kalp olsa erirdi.
Kazandı Mehmeti.Aşkının sevgisinin büyüklüğüyle fethetti Mehmeti
Belkide Mehmetinde beklediği hep Gümüştü.Mehmet biraz geç farketsede Oda bu büyük kalbin sevgisi karşısında yandı pişti ve öyle bir sevdiki Gümüşü ben kendi hayatından vazgeçti.

Aşkın nedenli yüce,sabrın ne kadar acı ama aslında sonucunu tatlı,kırılmamanın ne büyük gönüllülük olduğunu gösterdiğin ve bana yaşattığın için teşekkürler.

Yine bana hüsran yine bana hasret var...Canım yine beni üzmeyi başarttın.Evet bütün oyuncular süperdi ve süperde ama ceylan gözlümün hepsinin içinde ayrı bir güzelliği var.Ne bilim gerçek hayatta da böyle mi(hiç kuşkum yok)o bize herşeyi yaşatmayı başarabildi.Bize oyunculuğunu kanıtladı.Dizinin en başında ne kadar youmlar duydum.Her kafadan bir ses geiyordu ama ben hyır dedim gümüş başka bir dizi olacak ta o günden bugüne hep aklımdan bu gibi şeyler geçti.İlk olarak bu diziyi Kıvanç abimin oyunculuğunu görmek için izlemiştim ama onun yanında hep birii parlıyordu birisi en iğrenç sahneleri bile dolu dolu oynayan birisi içten,sevgi dolu,gözleri aşkla dolu,bazen gözlerinin içine baktığında acıyı,kini,sevgiyi,aşkı vb... gibi bir sürü şeyi bir anda gösterebilen biri...Bu kişi evet Songül Öden di.Ben şimdiye kadar hiç bir diziye bu kadar bağlanmamıştım bunun tek sebebi beni delilik derecesine kadar bir diziye bağlatan kişi O.Ne bilim yaşamın bazı konularına göre küçük olmama rağmen bana hayatı öğretti ben onun çizdiği yoldan hep ilerledim ve hepte kazandım.En çok sabretmeyi umut etmeyi aşkı sevgiyi ay işte hayata dair herşeyi ama herşeyi öğrendim kısacası...Seni çok seviyorum CEYLAN GÖZLÜM...

Bu ceylan gözlümüzün yanında parlayan bir ışıkta vardı her zman.Beni(Bizi) her an yakışıklılığıyla etkileyebilen biri.Hiç hayatımda bir ünlüye ay ne kadar yakışıklı demezdim diyenlerede gıcık olurdum çocuk der geçerdim ama onu tanıyınca ay dedim ne kadar yakışıklı...Zaman içerisinde oda yıllarca sahnedeymiş gibi oynadı bizi etkiledi.Bazen Mehmet karakteriyle bizi çok kızdırdı ama her zaman doğru yolu buldu.Oda bizim gibi Gümüş'ten bir sürü şey öğrendi.Senide çok seviyorum DENİZ GÖZLÜM...

Kendinize çok iyi bakın emi

çağloş
16-06-07, 19:48

ablacım duygularını o kadar güzel ifade etmişsinki.çok az bir vakit kaldı.vakit geldiğinde herkes heyecanla sevinçle bekleyecek başlayışını.bittikten sonra ise aynı şey olmayacak herkesi bir üzüntü,endişe kaplayacak.düşünecekler ben artık cumarrtesi günü bu saatlarde kanald neyi izleyeceğim ve başka şeyler.herkese şimdiden iyi seyirler ve iyi yorumlar

karam20
16-06-07, 19:50

Ah AyGüZeLiM canım şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.:icon_sorr Bu boşluğu nasıl dolduracağız hiç bilmiyorum. (Sanırım bu çok zor olacak) Final sürprizini merakla bekliyorum. Ben diziyi izledikten sonra o hüzünle kelimeleri bir araya getirip yorum yazabileceğimi hiç sanmıyorum. Ama yorumlarınızı okumak için burda olmaya çalışacağım.:img-yes: Şimdiden herkese iyi seyirler. Güzel bir final izleriz umarım.:img-yes:

Bu dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler. :img-yes:

mavıs09
16-06-07, 19:58
sevgili eminek,
ne güzel analiz etmişsin gümüş' ü. dediğin şeylere katılıyorum. gümüş hayatta her şey için savaştı ve o güzel kalbiyle bu savaşlardan hep galip çıktı. şimdi gidiyor ama biz gümüş gibi savaşmak istesekte yapamıyoruz. ellerimizin arasından kayıp gidiyor ve hiç birşey yapamıyoruz. her güzel şeyin sonu var. umarım bu son bizlerin hayatlarında bir şeylerin başlangıcı olur.

AyGüeLiM,
canım, bir tanem. yine mi bize süprizin var? dizinin son bölümünden sonra her türlü süprize ihtiyacımız olacak. ben şimdiden merak ettim canım. biliyorsun ben hiç meraklı değilimdir canısı:img-hyste y inşallah aklıma gelen süpriz türünden bir süprizdir bu. ay valla hiç merak etmiyorum:img-hyste sadece meraktan kudurdum şimdi.:img-hyste

aygüzeli
16-06-07, 19:58
Canlarim benim inanin simdi yazarken bile icimde bir bosluk ellim klavyede titreyerek yaziyorum geldi cati final günümüz..bu hüzünle diziyi nasil izlerim iste oda soru isareti..:icon_sorr
Mutlu son olacagini biliyorum...gümüskalbim EN SON UMUT ÖLÜR dimi..:img-yes:
Biz icimizde umudumuzu yasatarak getirdik bu günlere kizdikta, bittide dedik ama hicbir zaman vazgecmedik iste bu bizim dizimize bagliligimizin en büyük kaniti..sevmek asla vazgecmemekmis bunu daha iyi anladik..bu dizide cok seyler ögrenmisiz of bana biraksaniz neler yazacagim bugün..

Süprizimi bu forumun eskileri bilir söylemem bu süprizde benden ufak bir ani olarak bir sayfada sizlere ufak bir armagan olarak kalacaktir..bosuna israr etmeyin söylemem..

karam20
16-06-07, 20:12
AyGüZeLiM canımın içi bu sürprizin dizinin hemen sonunda gelir umarım. Gece burda fazla uzun kalamayabilirim. Senin bu sürprizi öğrenmek için burda olmaya çalışacağım. Bak bende mavişim gibi çok meraklı biri değilimdir.:img-hyste Bugün bu süprizi öğrenmeden uyursam çat diye çatlayabilirim o kadar.:img-hyste :img-hyste

Benimde ellerim titriyor. Acaba diziyi izledikten sonra ne olacak halim.:bilmim Diziyi izledikten sonra pek yorum yapacak halim kalmayacak sanırım. İçim bir tuhaf oldu.:img-cray: Final zamanı ne çabuk geldi ya.:icon_sorr

aygüzeli
16-06-07, 20:24
Aman sizdede ne merak varmis söyleyecegimi saniyorsaniz yaniliyorsunuz...burda eskilerden kim varsa o bilir ne yapacagimi söylemem..siz yorum yapmaya bakin..
A hocam gördünmü bizim enistenin televizyonlardan uzaklasmaya niyeti yok SNT cim ah bir duysa bu haberi yeni karekter yeni bir kislik olarak cikacakmis hemde karsimiza..
Karam bak seninkiside yeni dizide var haber verim dedim..:img-hyste ay hic gülecegim yoktu valla aklima siz düsürdünüz fesat seyler sizi..:img-hyste

Insallah umdugum gibi tüm ekip bugün hem final yemegi verip finalide hep birlikte izlerler...

stml
16-06-07, 20:28
Benimde ellerim titriyor. Acaba diziyi izledikten sonra ne olacak halim.:bilmim Diziyi izledikten sonra pek yorum yapacak halim kalmayacak sanırım. İçim bir tuhaf oldu.:img-cray: Final zamanı ne çabuk geldi ya.:icon_sorr

Sanki bir ameliyata gireceğim ve dizlerim titriyor, veya hiç istemediğim bir iişi yapmak zorunda kalmışım ve o an gelmiş, sanki binlerce kişi önünde konuşmak için aylarca çalıştığım bir an gelmiş ve ismimi anons etmişler. Öylesine heyecanlıyım, ama dizlerim titriyor..

Gerçekten ama gerçekten, bu forum olmasa bu diziyi bu kadar tutkulu bir şekilde izlermiydim bilemiyorum ama, Gümüşün de dediği gibi

"Sanal dünyaya bir iki satır yazı bırakabilmek" amacıyla da bu siteye üye olmuş olsam da, her şey çok güzeldi, ve güzel olarak kalacak....

(Aa unutmuşum. Bu gün Kanal D de falan hiç röpörtaj falan yaptımı ekipten birileri. gerçi böyle bir inceliği Kanal D den beklemek delilik ama, yaptılar ve ben de kaçırdıysam üzülürüm. )

mavıs09
16-06-07, 20:34
AyGüZeLiM,
canım.SNT' nin haberi olunca ve buraları okuyunca bizi elinden kimse kurtaramayacak sanırım. bundan haberi ne kadar geç olursa bizim sonumuz için o kadar iyi olur gibime geliyor.:img-hyste

evet biliyorum. bu süprizi söylemezsin sen. dizinin sonunu bekleyeceğiz başka çaremiz yokta hani belki bizi kudurtmak ve çatlatmak istemezsin dedim ama yok sen bizi meraktan kudurtacak ve çatlatacaksın demi. ama ben buna da razıyım çünkü şimdiye kadar verdiğin haberler hep güzel oldu. ben heyecanla beklerim. yeterki haber güzel olsun.

aslında dediğinin olmasını bende çok isterim. tüm ekip final bölümünü birlikte izlerlerse çok güzel olur. onlarda bizim gibi hüzünleneceklerdir muhtemelen. böylece bizleri daha iyi anlayabilirler. ayrıca umarım dizinin bitiminde buralara gelip bizlerin yazdıkarını okurlar. gerçi boğazımız düğüm düğümken nasıl yorumlar yazacağız bilemiyorum ama bölük pörçükte olsa duygularımızı anlatabiliriz sanırım. onları aramızda görürüz umarım. hoş buralara gelse de nasıl haberim olacaksa. saçmaladım farkındayım:img-hyste

bu arada final bölümü inşallah arkadaşlar çekerler. arşivimizde olmasını çok isterim bu bölümün. şimdiden çok teşekkürler.

kırşehirli
16-06-07, 20:54
Evet arkadaşlar dizimizin başlamasına sayılı saatler kaldı.Birazdan finali izleyecez.Bu 3 yılda neler oldu dizimizde ne olaylar yaşadık şimdi sizlerin ayaklarını yerden kesecek bir mutlu son bekliyorsunuz.İnşallah unutamıyacanız bir final olur.Şuanda bu yazıyı yazmak o kadar zorki anlatamam.Ne yapacagımı bilmiyorum.Ama elden gelen birşey yok.Her güzelligin bir sonu var.Alışacaz Gümüşün yokluguna bir şekilde.Şimdiden hepinize iyi seyirler fazla aglamayın oldumu cancagızlarım güzelliginiz bozulur dimi ama çocugum.

NOT:Ben bugun gümüş dizisinin ilk yapımcısı irfan şahine teşekkür maili gönderdim istegimiz olan vcd ve vdvleri satışa çıkarsa alacagımızı söyledim bizim forumdan bahsettim istegimizi yetkililere bildireceklerini söylediler
İRFAN ŞAHİNE neden mail gönderdigimi merak ediyorsanız söyleyim Gümüşün ilk yayın günü bayramdı ve reytingler istenildigi gibi gelmemişti sonraki günlerde reytingler düşük kanal diziyi kaldırmayı düşündü İRFAN ŞAHİN BEY diziyi izleyicinin yeni keşfettigini ve reytinglerin yükselecegini söyleyerek kaldırılmasına engel oldu eyer böyle bir şey yapmasaydı dizimizi 100 bölüm izleyemezdik onun için teşekkür maili gönderdim

SILVER
16-06-07, 21:51
İçinizde bazıları beni tanıyor bazılar ise belki de ilk defa yazdığım bir yorumu okuyacak ama birazdan seyredeceğimiz finale bir şey yazmadan olmaz öyle değil mi?!

Henüz finali izlemedik ama inşallah GÜMÜŞ'ümüzün şanına... 3 yıldır bir bölümü bile kaçırmadan izleyen biz seyircilerine... her bölümüne yorum yapan forumcularına.... ona senaryo ve öyküler yazan bütün hayranlarına layık bir bölüm olur...

TÜM GÜMÜŞSEVERLERE İYİ SEYİRLER... Ben şimdiden ağlamaya başladım... Çok yakın bir dostumdan ayrılıyor gibi hissediyorum... Bizi zamanında çok kızdırdılar ama olsun... İYİ Kİ İZLEMİŞİM BU DİZİYİ....

BAŞTA SONGÜL ÖDEN VE KIVANÇ TATLITUĞ OLMAK ÜZERE BÜTÜN OYUNCULARI... YAPIM EKİBİNİ.... KANALI..... SEYİRCİLERİ TEBRİK EDER, HEPSİNE BİR SEYİRCİ OLARAK SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

gumus_kivanc
16-06-07, 22:12
1. Reklam'a girdik .. devami çabucak gelecek ve SON diyecek ..

Gümüs neden 13 sene sonra hamile kaliyor .. daha önce olmaliydi .. bakarsiniz belkide 3. çocuktur .. ama resimde Gümüs'ün karni büyük .. yani final'de dogurmus olabilir .. zaten bu yilin final konusu bebisler oldu ..

Simdi su yorumlari yazarken daha kötü oluyorum aslina .. bogazima bütün gün birsey takildi .. heran aglamak geliyor içimden .. arada birde agliyorum zaten .. dayanamiyorum .. nasil alisacagimi hiç bilmiyorum Gümüssüzlüge ..

aygüzeli
16-06-07, 22:13
Denizin essiz görüntüsüne hayran kaldim iste memleketimin denizi bile isil isil..

Yalidan denizin o essiz görüntüsüne yine hayran kaldim o görüntüyü yali ziyaretinde seyretmistim ama bugünkü bölümde bir baska güzel isildiyordu deniz..:good: görüntü kalitesimi olsa gerek banami öyle geldi bilmiyorum icim acildi o görüntüyü görünce..ama icimdeki hüzün gectimi hayir aglamakli halim bogazimin dügüm dügüm olmasini engeleyemiyorum..:icon_sorr

Songülüm sana ne desem bilmiyorum ya ben sana kurban olurum hediyemi yine takmissin öyle bir kalbin varki sana ne desem kelimeler az kalir yüce gönülülügünü yine gösterdin..seni cok seviyorum ceylan gözlüm..:img-yes:

stml
16-06-07, 22:25
Onurun hallerine bittim ben.. Ne kadar da güzel payladı bizim liseli aşıkları öyle.... :happy0064

Aygüzelim ablacımın dediği gibi, yalının görüntüleri, Didem yalıya gelirken arkadan geçen yelkenlinin fondaki ışıl ışıl boğaz manzarasıyla bütünleşmesi harika..

Allahım bitmesin, bitmesin bu rüya, sonunda mutluluk olsun. :sad53:

( ilk final eleştrimi de yapem....: Amaaan neydi o didemin salya sümük ağlamaları. Çok lazımdı sanki. :hıh )

aygüzeli
16-06-07, 22:41
Eh bu haberi azicikta olsa size citlatmistim..
M.fikri dede ahmetin yanina gidecek diye..
Dilruba tarihe gömüldü ayni didem gibi..:img-hyste
Kizdigim kareleri bile yazmayacagim hatta mantik hatalrini bile bu aninin acisini yasarken hatami olur canim..
Ekibe sadece tesekkür etmek düser bu son bölümde..:img-yes:

gumus_kivanc
16-06-07, 22:42
Neyseki Mehmet Fikri Dede'den bahsettiler .. Fragman'da Mehmet'ïn agladi sahne doktor'dan sonra olacak anlasilan ..

bitmesin bu rüya ne olur ..

gumus_kivanc
16-06-07, 22:44
Buarada Gümüs'ün Mehmet'ten masal istediginde ''mutlu son olsun'' dediya .. sanki bizim için söyledi .. Mehmet'in sözeri de çok güzeldi ..

aygüzeli
16-06-07, 22:45
Onurun hallerine bittim ben.. Ne kadar da güzel payladı bizim liseli aşıkları öyle.... :happy0064

Aygüzelim ablacımın dediği gibi, yalının görüntüleri, Didem yalıya gelirken arkadan geçen yelkenlinin fondaki ışıl ışıl boğaz manzarasıyla bütünleşmesi harika..

Allahım bitmesin, bitmesin bu rüya, sonunda mutluluk olsun. :sad53:

( ilk final eleştrimi de yapem....: Amaaan neydi o didemin salya sümük ağlamaları. Çok lazımdı sanki. :hıh )
Dimi usagum gözümüz gönlümüz acildi valla ben dideme bile bakmadim denizin o essiz görüntüsüne baktim...

Onur yine yapacak sagduyulugunu mehmetin gözüne acacak tek kisi onur..:img-yes:

Bir an orhan sarki söyleyince aha dedim geliyor bizim oyun havalari ama seref cadisi yapti komandanligini olmaz yahu ben ne hayaller ettim..
hatta orhan söylerken ellerimi acip oynamadim desem yalan olur..
Ben halayli bir son isterim dizimize bize yakisir böyle bir son..:img-wink:
Hatta bugün firtinanin finalinde bile horon teptiller olmaz yahu bu diziler sanki bana inat yapiyorllar..:img-blush

songül_kıvanç
16-06-07, 22:51
yedek parca muhabbetı superdı :img-hyste
dıdeme ohh oldu :img-hyste
dılruba gıdıyor:bella
gumusun sonu ne olacak? :icon_sorr
doktor benı sınır edıyor :(

ve gunun en guzel sozu 'uyu prensesım öpüp hayatını degıstırdıgın prensın hep yanında' :happy0064 :happy0064 :img-cray:

baharın sesı ıgrenc. (ılk reklamda yazıcaktım ama pc de sorun vardı)

songül_kıvanç
16-06-07, 22:55
kılkuyruk selım yıne gorundu.:icon_evil:img-hyste
sımdı mehmet ogrenır gumusun durumunu. bayılma olayları pat dıye hemen oldu soke oldum yanı.

yalnız kıvanc yıne ınek yalamıs yapmıs sacları hıc begenmedm kıvanc lutfen yalatma su saclarını :img-hyste saka bır yana gercekten kotu olmus.

stml
16-06-07, 22:56
M. Fikriyi arada sallamayıp, adam gibi Avustralyaya gönderdiklerini söyledikleri ve bu boşluğu böylece ( geç de olsa) doldurdukları için kalpten teşekkür ediyorum... Bu işi DÜZGÜNCE kapattıkları için ekibe sevgi saygı ve selamlar

Az önce doktor bir abimiz aradı.Bilgisayarla ilgili bi şey sordu.. Tabii ben gündüzden tüm eş dost akraba ve tanıdıklara tek tek "sakın bu gece beni kimse aramasın Gümüşün finali var " :img-polic diye tembihlediğim için korka korka aramıştı. :img-hyste :img-hyste Tam da , Gümüş'ün "ben haklarımı biliyorum" dediği sahnede telefonda öyle bir "ohaaaaaa" ((çok afedersiniz)) dedi ki ben gülmekten yerlere yattım. :img-hyste :img-hyste Sonrada "bu kadar da olmaz yaw" dedi..

Olur olur, bu gece kesinlikle hiçbir olumsuz şey yazamam. Çünkü YOK.

gumus_kivanc
16-06-07, 23:22
Ben aglamaya basladim bile arkadaslar .. kendime gülüyorum resmen :img-hyste görseniz halimi, gözler kipkirmizi sisti .. surda yarim saat kadar birsey kaldi .. ondan sonra FINISCH .. inanamiyorum .. inanmak mümkün degil ..

songül_kıvanç
16-06-07, 23:23
nerdeyse fragmandakı butun sahnelerı gorduk buda demek oluyor kı son yazısına cok yaklastık. bıze bu kadar guzel bır dızı ızleten herkeseee cook tesekkurler. zaman zaman kızdık zaman zaman mutlu olduk,agladık cok guzel bolumler ızledık bu gece efsane son buluyor. ıcımızde buruk acı. ama gumus aılesı ayrılmıcak.bunun ıcın mutluyum.

yorum devam; mehmet gumusun durumunu ogrenınce bence az tepkı verdı. sahsen ben dr. gıtmesını bekledım ama olmadı. neyse bakalım bundan sonra neler olucak?:img-wink:

stml
16-06-07, 23:24
aaaaa, bu başkanlığı bırakma meselesi YEMİN EDERİM BENİ ŞOK ETTİ...

Resmen bizim FORUMA MESAJ vardı.... MUSTAFA KE yaza yaza bir hal olmuştu zaten, Bahar'ın tırnaklarıyla o mevkiye geldiğini, aslında Bahar'a benzer jestler yapılması gerektiğini vs vs, ( hatta ben o zamanlar foruma yeni üye olmuş, ve çok feministçe bulmuştum deermiişm :img-hyste )

Resmen Foruma ÖZEL MESAJ gelmiş, hem de esas oğlanın ağzından vay beeeee.. İnanamıyorum

Bu bölüm hakkaten İnanılmaz güzel tadından yenilecek gibi değil.

Bir de, Ben Dilruş teyzemin ne kadar iyi yürekli, sevgi dolu olduğunu daha önce söylemişmiydim. Aaah canım sevgi kelebeğim benim Fikrisini ne kadar da çok severmiş :img-help: Hem de öldüresiye :img-gun:

(Bu arada Garaj gelmedi ama, Salıncakta sallanan Gümüşe doğru koşarkenki yürüyüş da garajı aratmazdı yani :img-hyste )

gumus_kivanc
16-06-07, 23:25
Buarada Mehmet'in baskaligi birakmasi beni sadece korkuttu .. hayatinda çok büyük bir deyisiklik yapti .. böyle büyük deyisiklikler beni hep korkutur .. hiç birsey eskisi gibi olmiyacak diye .. ama zaten birsey yokki .. bitti iste .. burayakadarmis ..

aygülen
16-06-07, 23:26
AYGÜZELİM ben sürprizini biliyorum.İnan çok sevindim bize bu güzelliği yaptığın için çok teşekkürler canım benim en yaratıcı üye.Hala hastalıkla uğraşıyoruz 13 yıl sonrasını çok az görebileceğiz anlaşılan.

aygüzeli
16-06-07, 23:27
Birazdan dimiz bitiyor ve artik biz cumartesilleri burda bir araya gelip yorum yalipip dizi hakindaki hatalari,sevinclerimizi paylayasamayacagiz tek üzüldügüm bu..:icon_sorr külkedisi masalinin sonuna yaklastik..:icon_sorr
hepinizi cok seviyorum kalbim aklim karisik ne demsem ne yazsam bilmiyorum..
Gümüs ekibi yine yine söylüyorum asla ve asla unutmayacagiz sizi..
Bu diziyi yazan senaristlere ve yöneten yönetmenizime,arka fonda emegi gecen herkese,oyuncularimiza sonsuz tesekkürler..
Emeginize yüreginize saglik..EFSANELER ASLA UNUTULMAZ sizler birer efsane oldunuz bizim icin..

songül_kıvanç
16-06-07, 23:28
(Bu arada Garaj gelmedi ama, Salıncakta sallanan Gümüşe doğru koşarkenki yürüyüş da garajı aratmazdı yani :img-hyste )

bencede o neydı oyle. ruzgar gıbı estı. hafıf gurledı. sonra sondu. dedıgım gıbı dr. gıtmesı hatta onu sıkayet falan etmesı gerekmez mıydı? ne bılıyım pek anlamam boyle seylerden ama en azından dısarda bır yerde adama yumruk atsaydı :img-hyste kıvanc_sımge canım bende yazdım, cumlemın devamında. hep gumus mehmete destek oldu bırazda mehmet gumuse destek olsun. yanı sonradan baskanlıgı bırakması mantıklı geldı. ama gercekten gecenın şokuydu.

aygüzeli
16-06-07, 23:30
AYGÜZELİM ben sürprizini biliyorum.İnan çok sevindim bize bu güzelliği yaptığın için çok teşekkürler canım benim en yaratıcı üye.Hala hastalıkla uğraşıyoruz 13 yıl sonrasını çok az görebileceğiz anlaşılan.
Canim ablam sen biliyorsun dimi yapacagim süprizi demistim eskiler bilir..
Seni bu forumda tanidigim icin kendimi cok sansli hisediyorum tabi hepinizi ayri ayri degeri var benim icin..

asumgok
16-06-07, 23:44
şimdi bu defne nerden baksan 20 yaşında bu durumda üniversiteye gidiyor olsa daha makbuldü ya neyse sonuçta en sevimli aile onlarınki olmuş yine yiğiti görünce biraz afalladım ya neyse:img-hyste

<gumus><mehmet>
16-06-07, 23:51
Heytt beee ne güzel günler yaşıyorrlarr....Yanlız bazıları zamn ilerlemiş gibi değilde sanki gerilere gidilmiş gibi olmuş....Baharın saçının şekli eski şeref hanımın saçı değilmiydi....Ama en güzel ailede(daha bizimkilerden sadece meleki gördüm onlara yorum yok)Pınarlarınki canlarım bnm hepinizi çok seviyorum sizi hiç unutmayacağım yazacak yazı bulamıyorum ki aygüzelim cnm söle şu süprizi çıkmam gerekecek birazzdan ama hadi cnm:icon_sorr zatn dizimizde bitiyor küsücem ama :sad53:

gumus_kivanc
16-06-07, 23:51
Söylenecek söz yok bence .. bize yakisir bir final'e dogru gidiyoruz .. alismak gerçekten zor olacak .. dile kolay 3 sezon .. 100 haftadir biz bu efsanenin pesindeyiz .. Gümüs Ailesi sizleri asla unutmayacagiz .. !!

stml
16-06-07, 23:52
Allahım Pınar'ın ikizleri çok tatlıydı Çoooooooooook, Berk'in çocukları da öyle onlarda inanılmaz şekerrdi...

Ama ben niye ağlıyorum, hem de erkekliği bir yana bırakmış vaziyette salya sümük. Gümüş yazı yazarken arka plandaki denizin güzelliği desen daha beter beni kahrediyor. allahım yazmak konuşmak ve düşünmek bile istemiyorum bu andan sonralarını.. :sad53: :sad53: :sad53:

( ay ay unutmuşum Şerefin saçları inanılmazdı ama olsun olsun )

aygüzeli
16-06-07, 23:53
Usagum ben sana söylemistim dimi önce gelmesede olur ben cok garaj sahnesi izledim dileklerimi yerine getirdim daha ne isterim..
Garaj sahnesi deyil bu dizide isteklerimizi yazdiklarimi duyduk izledik daha ne denirki..:good:
Of of bu dizi bitmeden son mesajim...:icon_sorr
Denizin o muhtesem güzeligi icimi yakti yurdum hasreti depresti icimde..:icon_sorr

bahargokhan
16-06-07, 23:57
100 bölümlük dizi bu kadar basit bir finalle bitmemeliydi.benim için tam bir hayal kırıklığıydı.evet mutlu son belki ama sonlara doğru kalıte düştükçe düştü adrenelin hiç yoktu.bir ara niye heyecanlandığıma bile bir anlam veremedim.BAHAR GÖKHAN SİZ HERŞEYE RAĞMEN HARİKAYDINIZ

Muge_ds
16-06-07, 23:57
Bişey söyleyeyim mi ben bu zamana nasıl geldik inanın ki anlamadım ... Beni bu bölümü tekrardan izlemem lazım ..

Bu arada ohh bol bol ailenin bi raya geldiği sahneleri izlettiler bize ve anlaşılan dizinin finalide büyük aile yemeği ile yapılacak ..

Şunu söylemek istiyorum 13 yıl sonrasına gittik ya , büyükler gençlik iksiri içmiş gibiler , ne kadar imaj değişikliği olsa da hiç biri 13 yıl sonrasındaki gibi gözükmüyor ... 7O ime geldiğimde bende Şeref kadar genç kalmak istiyorum :img-hyste :img-hyste

ebru_kıvançkolik
17-06-07, 00:04
Ya ne kadar güzel bir bölümdü.Doyamadım seyretmeye...Tabi biraz gözyaşı vardı işin içinde ya çok kötü oldum ben.Gümüş bitti...Tüm ekibi tebrik ederim biza böyle güzel bir dizi izlettikleri için.Herkesin emeğine sağlık.Songülüm ve kıvançım sizi çok seviyorum..

sda
17-06-07, 00:05
bnc de o kdrda gusel olmadı sadece mutlu son :S
ılk sezon fınalı bılem daha guseldı
mehmetcan ne kdr gusel cocuktu ne hale gelmıs
rukıyenın kızı gusellesmıs ama o kız mavı gozluydu
bu tarz seylere nıe dıkkat etmıolar
herseye ragmen 3 yıl super bı dızı ızledık cok tskrler!

erinc.afra
17-06-07, 00:06
Arkadaşlar süper bir son 15 dk falan oldu diyebilirim :)
Önceki sahneler çok gereksiz geldi açıkçası.Ama uzun zamandır böyle güzel bir son ile karşılaşmamıştım.Çok güzeldi yaaa :)
Valla ağladım inan ki.Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum iyi geceler dilerim :)

*katre*
17-06-07, 00:06
beklediğimden güzel bir finaldi..:img-yes: .konuşulacak o kadar çok ayrıntı var ki ...mehmet ve gümüş'ün aşkını hiç bir zaman unutamayacağız.:happy0064 .aynı şekilde gümüşle mehmetcanın aşkınıda....:img-wink:

*Rüya*
17-06-07, 00:08
SON!! gelde aglama simdi :icon_cry:
Sonu çok ama çok anlamli oldu..Mehmet&Gümüs..Yine Mehmet&Gümüs..:(:(

stml
Arkşlar, sonda :sad53: Yani en sonra kamera arkası görüntüleri gösterirken, BİR HAVUZA ATILMA SAHNELERİ mi gördüm ben. Bir kedi gördüm sanki....

Biri beni çimdiklesin, :img-fear2

Gümüş (Bebek diyemicem büyümüş allaha şükür ) Kız ve Mehmet Can baya iyi seçilmişler.....

zynp_k-s
BİTTİ
VE BEN O KADAR AĞLADIM Kİ GERÇEKTEN ÇOOO...OOK MUTLUYUM
bu kadar kötü olacağımı tahmin etmemiştim ama bence sonda gmş-mhmet olmalıydı mervenin dediği gibi
Melek çok şekerdi, yiğiti beğenmedim, m.can iyiydi de gümüş(kız) çirkin geldi, m.canla da uymamış!!

SENİ SONSUZA KADAR UNUTMAYACAĞIM EFSANEMSİN BENİMMMM!

mUHTEŞEM BİR FİNALDİ, BEN BU kadar beklemiyordum
NE KADAR ONLARA KÖTÜ DESEK TE
SENARİSTLERİMİZE BU KADAR GÜZEL İR FİNAL İÇİN TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM

_hilal_
ya bitti yaa harika dizim ne yazıkki sona erdi
evet çok güzel bi bölümdü begendim
mehmetcan&gümüş 4ever
herseyiğle superd pınar cocuklar didem gökhan herkes hersey harikaydı çok teşekkür ediyorum böyle bi dizi izlettikler çin yönetmene senarste yapımcıya herkese herşeye teşekkür ederim
herşeye rağmen ben bu dz asla unutmayacagım hep içimde kalacak

<gumus><mehmet>
17-06-07, 00:09
Arkşlar, sonda :sad53: Yani en sonra kamera arkası görüntüleri gösterirken, BİR HAVUZA ATILMA SAHNELERİ mi gördüm ben. Bir kedi gördüm sanki....

Biri beni çimdiklesin, :img-fear2

Gümüş (Bebek diyemicem büyümüş allaha şükür ) Kız ve Mehmet Can baya iyi seçilmişler.....

beni güldürmeyi başardın bu gece herşeyin süper olduğu gibi sende SÜPERSİN

ama hadi selenay ablacığım çıkacam seni bekliom ama heeee

ceren06
17-06-07, 00:10
ya kamare arkası görüntüleri müthişti.dilrubaya acıdım biraz..tam herkes olması gibi olmuş.ama bende yaşlandığımda şeref teyze kadar genç gözükmek istiyorum.bu arda elimde olmayan sebeplarden dolayı başını izleyemdim başlarından biraz bahsedermisiniz.

_mervevrem_
sınava giredceğim için kısaca yazayım
herkese teşekkürler
foruma dizi görevlilerine
daha güzel olabilirdi ama son görüntüler efsane olacak
o havuza ters atlayan kim bilmiyorum ama ders almak istiyorum:D

NAGİŞ
Gümüş bitii..bu ekibi, bu diziyi hayatım boyunca unutmayacam
Herşey çok güseldi sonu da çok hoştu yeni mehmet&gümüş
Şu anda ağlıyorum artık dizimiz efsane oldu hiç unutmıyacam

Kamera arkdsı görüntüler çok kısaydı ama süperdi
Hepsinin yeni halleri çok güzeldi söyenecek söz yok istediğimizi aldık sonunda
mutlu son...

songül_kıvanç
kamera arkası goruntulerıde superdı:img-hyste havuza atladılar falan muhtesem :img-hyste onlarda cok eglenmıstır. yalnız sonunda kıvanc falan 'aa' dedıler ya sankı seslerını acıolarmıs gıbı cok komıktı :img-hyste

BIZE BOYLE BIR DIZI IZLEME SANSI VEREN HERKESE SONSUZ TESEKKURLER

harıka bır bolumdu. belkı daha ıyısı olabılırdı ama nasıl bılmıorum ya guzeldı ben begendım :happy0064

yaz yagmuru
Cok Uzgunum Sanirim Herkes Az Cok Neden Uzgun Oldugumu Tahmin Eder.hep Umutla Bekledim Hediyemi Gorebilmeyi Ama Olmadi.bende Selenay Bala Gibi Teskkur Ediyor Olmak Isterdim Hedyemi Gorup Ama Olmadi Iste.kirginim....yinede Her Sey Icin Teskkur Ederim Herkese.

volkiii
17-06-07, 00:11
acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle sevinciyle hüzünüyle külkedisi masalımız gönlümüz taht kuran gümüşümüz sona erdi umarın herkes onlar gibi bir aşka sahip olur
HERKESE MUTLULUK

_meLike_
17-06-07, 00:12
Herkeze merhabalar

Harika bir final oldu.Herşey çok güzeldi.Ben çook beğendim.100 kere izlesem başından itibaren bıkmam ben bu diziden.Ne kadar çook teşekkür etsek bu ekibe az :) Yeri geldi hep birlikte güldük beraber kızdık.
Bu başlığı öyle çok seviyorum ki.Ben bütün forumdaşlarımı ayrı ayrı can ı gönülden kucaklıyorum...
Kamera arkasını biraz daha izleseydik çok güzel olurdu diye düşünüyorum.

karam20
17-06-07, 00:12
Sadece şunu söylemek istiyorum. Sonuna bayıldım. MUSTAFA KE'M kulakların çınlasın Mehmet'i havuzda gördük.:img-hyste:img-hyste Bugün bilinçsiz izleyici olmak istiyorum. Set arkası çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürler. :img-yes: Özellikle sonunu yüzümde kocaman bir gülümseme ile izledim.:)

sebinem
17-06-07, 00:13
Çok güzel bölümüydü çok güzel.İlk olarak çilekli reçel burada bol bol bahs edilmişdi.En son kamera arkası süperdi Mahşerin 5 atlısı MUSTAFA KE sondada olsa Ağır abini havuzda üzdürdünüz helal olsun size .Gözünüz aydın.Gümüş ekibi bir daha Gümüş izleyicilerine ne kadar deyer verdiyini kanıtladı.Ellerinize sağlık Gümüş ekibi sizi hiç bir zaman unutmayacağız.Sizi çok seviyoruz.TEŞEKKÜRLER:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 .

*katre*
ne güzel hepimiz beraberimiz aynı dizideki gibi...kamera arkası görüntüler bi harikaydı..:img-yes: ama içim bir buruklaştı..son yazısı çıkınca bi anda tuhaf oldum..:icon_sorr ama olsun sonuçta güzel bitti...bye

_hilal_
sizleri hiiç unutmayacagım gümüş herseymisiniz keşke en sonda gümüle mehmette olsaydı yinede herşey için teşekkürler benm bu bölümü bi daha seyretmem lazım

stml
Bitmesine sevinmiyorum ama, böylesine güzel bir tad bırakarak veya gümüşün dediği gibi yalan dünyamıza böylesi bir iz bırakarak gittikleri için, bizi gittikleri yerlere götürenlere en içten dileklerimle TEŞEKKÜR EDİYORUM......

Böylesi bir efsane yaşanmadı. YAŞANMAZ..

(Hadi Aygüzelim, hadiiii bekliyoruz :img-help: )

ebru_kıvançkolik
17-06-07, 00:14
ya ben h