PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lost - Sevmediğiniz Karakter

Sayfalar : [1] 2

miracle girl
14-06-07, 01:22
sevmediğiniz karakterler benim michael ve juliet:img-yes:

Xolid
14-06-07, 02:05
shannon çok uyuz bi karakterdi öldü kurtulduk

avrupa.yakasi
14-06-07, 04:39
John'a sinir oluyorum fransizca ogretmenim vardi ona çok benziyor ondan olsa gerek :img-blush

DEADMAN
14-06-07, 13:32
en sinir olduğum michael ve onun o küçük veleti walt!!

8nil8
14-06-07, 15:10
ben de Jack i bir türlü sevemiyorum.

elfkartal
14-06-07, 18:35
benim en sevmediğim karakter michaeldı ve oğlu tabii. onlardan kurtulduk çok şükür.. kalanlar içinde john locke a sinir oluyorum.. ölemedi gitti ya

LoST_Girl
14-06-07, 19:45
michael,walt ve tabiki john locke...

dea
14-06-07, 23:28
locke'ı tek gecerim diyecegim ama juliet'in hatırı kalır diye korkmaktayım...ya ikiside birbirinden gıcık ve sinir ve itici ve bencil ve... liste boyle uzar gider....sevmiyorum ikisinide..
locke omru hayatında dogru duzgun bisey yapsa;hem kendini hemde Juliet hanım kızımızı havaya ucursa bizde bundan sonra kendisini rahmetle ansak ne iyi olur di mi??:img-yes: bye

miracle girl
15-06-07, 00:13
ya şu waltta gıcık hea gelio mu giidio mu belli deil geliyo bi şişt pişt yapıo gidiyo ne iştir anlamadım bi büyüyo bü küçülüyo gelmesin ya gitsn istemiorm alsın babsı olcak michaelide gitsnnn

miracle girl
21-06-07, 00:16
julieti sevmeyen yok mu ya herkes locke fln yazmış o kdrda kötü değil cnm:)

dea
22-06-07, 10:11
birseyi anlayamıyorum;buraya yazanların cogu Michael'ı sevmedigini yazmıs.ok insan bir karaktere ısınamyabilir hic bir lafım yok buna ama herhalde herkes Michael'ın neden sevilmedigi konusunda hemfikirdir.arkadaslarına ihanet!
peki bu adamcagız neden sattı arkadaslarını (severiz sevmeyiz,gıcıktır degildir bu welet)oglunun hayatını kurtarmak icin.dunyadaki tek varlıgı,bebekliginde elinden kopartılmıs 10 yasına kadar kendisini tanıma sansı bile bulamadıgı oglunu kurtarmak icin.ve Michael'ı seven-sevmeyen herkes kabul etmek zorundaki bu vatandasın ne adadan once nede adada kimseye bir yanlısı olmamıstı..
simdi gelelim pek cok insanın pek sevdigi sayid efendiye;bu herif ne yapmıstır?once vatanını,sonrada en iyi arkadasını satmıstır.CIA'e casusluk yapmıstır.ne icin bir cift kara goz icin.ya yabancı sitelerdeki sayid sevgisini anlayabiliyorum sonucta herif onların acısından normal bisey yapmıstı ama burada bir allahın kulu gıcık olmazmı bu adama ben bunu merak ediyorum.bence bu adada en ama en berbat adamdır hatta ben kendisini adam yerine bile koyup degerlendirmeler yapmam normalde.
birde tabi locke gercegi var;aptalca fate takıntısı ve adanın sırrı merakı nedeniyle nice canlar yakmıs(Boone=yanlıs yazdım galiba:icon_whis )ve arkadaslarına kazık ustune kazık atmıs kendinden baska kimseyi onemsememis bir kimsedir. ama hala sevilip sayılmakta ''cool''bulunmakta ve bazı kendini bilmezlerce adanın ve hatta tv dunyasının gelmis gecmis en muhtesem kahramanı canım JACK'cigimle kıyaslanmaktadır.(allahım aklıma sahip ol!!)
ya neyse tabiki herkes istedigini sever istemedigini sevmez ama bu ufak saptamaları yapmaktan alıkoyamadım kendimi..

labirent
22-06-07, 10:49
locke,sayid,michael,kate bu dört karakterde çok benciller juliette e sadece ısınamadığımı söyleyebilirim kadın melek kesilsede ben sevemedim bir türlü sawyer konusunda nötrümmm ukala olsada en azından içi dışı bir. adada sadece jack ve desmond u tek geçerim ikisi benim adamlarım:happy0064

dea
22-06-07, 11:25
birde Sawyer fenomeni var tabii biraz once yazmayı unutmusum.
bircift bakınca icinde kaybolunası mavi goz ve tapılası gamzeden olusmaktadır kendisi. geri kalan kısımları ise bir katil,bencil,yalancı,hileci,hırsızı barındırır icinde.yani adam degildir aslında ama heyhat yakısıklı ve komiktir ve herkes birsekilde sever onu.ben sevmiyorum sahsen ama evet guluyorum egleniyorum onu izlerken .hani'' eye candy''derlerya oyle bisey kendisi(tabii tisortunu cıkartmadıgı surece.adamın igrenc omuzları var cok dusuk ve hic tuy yok vucudunda napıyo haftada bir agdayamı gidiyor acaba?uzun lafın kısası cıplakken cok itici bence)fiziksel ozellikleri nefret edilmesini onluyor resmen ve bence bu hic adil degil.adam soguk kanlı bir katil yahu varmı otesi ama ne hikmettir bilinmez yine pek cok kisi bu zatı da Jack'le kıyaslama curretinde bulunuyor.(allahım allahım aklıma gercekten sahip ol!)
neyse busefer gercekten bitti yazmıyorum baska sevilmemesi gereken karakter zaten anlasılacagı uzere ben coook buyuk bir Jack hayranıyım ve ondan baska hickimseyide cok fazla sevmiyorum.herkes yalan Jack gercek...:img-in_lo

miracle girl
22-06-07, 14:29
evet mıchaelin yaptığı tek şey oğlunun adadan kurtarmak ama sonuçta ihanet etti yani izlemeyenler için spoiler içerebilir=> kate de öbür adadan kurtulurken geri dönp jacki kurtarmak istedi sawyer izin verseydi geri döneceklerdi yni herkes o adadan kurtulmayı istiyor ama birbirlerine ihanet etmemeliler sonuçta kaç aydır beraberler arkadaş oldular bazıları arkadaştanda öte oldu ama buda benim fikrim o yüzden sevmiyorum mıchael i walta bi gıcıım yok ama:) bide mıchaelin tipi hoşuma gitmiyor o kdr:)

elfkartal
22-06-07, 16:19
benim michaeli sevmemenin nedeni arkadaşlarını satması değil.. belki aynı durumda olsak bizde benzer şeyleri yapabilirdik.. ben en başından itiberen baba oğlu sevmiyordum zaten. sevmediğim bir karakterde bunları yapınca iyice nefret eder oldum.. john locke zaten ayrı bi dava.. ada ada diye diye herkesi mahvetti zaten..

dizide kimseyle kıyaslanamayacak tek kişi jack karakteridir.. onun gibisi ne adada ne ada dışında yok bence...

deadly_angel
04-07-07, 15:55
Listenin başında kesinlikle Michael yer alıyor.Oğlunu bulmak adına insanların hayatlarını tehlikeye attı onları sattı ve sonrada hiçbir şey olmamış gibi çekti gitti.Bu fedakarlık değildir basbaya saçmalamaktır.Libby ve Ana Lucia'yı gözünü kırpmadan öldürdü, çatlak Henry'yi saldı.Jack'e anlatabilirdi bu durumu, yada Sayide.Bir yolunu bulurlardı, teknede gelmişti nasıl olsa.Michael'da beni ilk bölümden bu yana rahatsız eden birşeyler vardı dün izlediğim ikinci sezonun son bölümünde de bu tavan yaptı.Walt'da biraz garip biri.

Onun dışında Locke'ı seviyorum diyemem.Özellikle gördüğü her yeni ve ilginç şeyin kaderle bir bağlantısı olduğunu düşünmesi beni deli ediyor.

gιzєм
04-07-07, 20:11
bircift bakınca icinde kaybolunası mavi goz ve tapılası gamzeden olusmaktadır kendisi. geri kalan kısımları ise bir katil,bencil,yalancı,hileci,hırsızı barındırır icinde.yani adam degildir aslında ama heyhat yakısıklı ve komiktir ve herkes birsekilde sever onu.ben sevmiyorum sahsen ama evet guluyorum egleniyorum onu izlerken .hani'' eye candy''derlerya oyle bisey kendisi(tabii tisortunu cıkartmadıgı surece.adamın igrenc omuzları var cok dusuk ve hic tuy yok vucudunda napıyo haftada bir agdayamı gidiyor acaba?uzun lafın kısası cıplakken cok itici bence)fiziksel ozellikleri nefret edilmesini onluyor resmen ve bence bu hic adil degil.adam soguk kanlı bir katil yahu varmı otesi ama ne hikmettir bilinmez yine pek cok kisi bu zatı da Jack'le kıyaslama curretinde bulunuyor.(allahım allahım aklıma gercekten sahip ol!)
neyse busefer gercekten bitti yazmıyorum baska sevilmemesi gereken karakter zaten anlasılacagı uzere ben coook buyuk bir Jack hayranıyım ve ondan baska hickimseyide cok fazla sevmiyorum.herkes yalan Jack gercek...:img-in_lo
dea sana tamamen katılıyorum.

bende başta Michael ve Locke a sinir oluyorum.

boran-kolik100
05-07-07, 19:20
hic sevmedigim karakterler:
- nicky ve sevgilisi (neyseki öldüler, daha dogrusu diri gömüldüler)
- shannon (oda sizlere ömür)
- michael (ama ihanet'i icin degil cünkü nedenini cok iyi anliyorum)
- Locke (cok ilginc biri ve cok kötü seyler yasamis, ama cok bencil)
- juliet (sinir kadin, kime ihanet ettigi bence henüz belli degil, Jack'i kullaniyor)

angeLcereN
06-07-07, 12:14
Michael!Evet belki oğlunu kurtarmak için yaptı ama bizimkilere söyleyip bi plan yapabilirlerdi!
Herkes gibi Anti-Michael!

zynp_k-s
06-07-07, 22:06
locke, shanonn dı bnm shanonn gtti...

spdr
08-07-07, 12:18
Michael ve Shannon çok uyuz.

hepsi_ydamat
08-07-07, 18:40
kateyi çok severdim 3. sezondan beri nefret etmeye başladım!!

irene
08-07-07, 20:30
SAWYER.nedendır bılmıyorum ama kendısıne en basından berıdır alısamadım cok ıtıcı gelıyor bana yakısıklıda bulmuyorum.O bencıllıklerı laf sokusturmaları sırtısı kımılerınce cekıcı bulunabılır ama bana cok ıtıcı gelıyor. kate ıle jack olamadı sawyer oldu buyuzden kuyruk acvım var falan sanılmasın.İlk bolumden berı asla ısınamadım kendısıne gordukce sınırım tepema cıkıyor

Shanon ve michael bunlarsa gereksız buldugum karekterler

ÇAKIL85
13-07-07, 13:37
lostu o kadar seviyorum ki,bütün karakterleri o kadar benimsedim ki aslında sevmediğim karakterin olmaması gerekiyor
ama juliet'e tahammül edemiyorum :img-cool2
ben bile ondan daha sevimli geliyor
ama juliet kötü mü iyi mi belli değil.birilerine sürekli ihanet ediyor ama hangi taraftan yana anlaşılmıyor.kafasına göre takılıyor her seferinde:img-pilot
4. sezonda yokolmasını istediğim tek karakter:img-yes:

deadly_angel
13-07-07, 13:42
Juliet'in kimin için çalıştığı belli değil, bence kendi çıakrı için herşeyi yapabilecek birisi.Üçüncüsezonun son beş bölümünde Jack'e sinir olmuştum.Yanlış kararlar almıştı en önemlisi Juliet'i adaya getirdi.Locke'u da sevmiyorum, dengesiz bir adam.Ama en çok kim diye sorarsanız kesinlikle Benjamin.Midemi bulandırıyor.

buket16
14-07-07, 13:46
elbette locke..özellikle 3. sezonun sonlarına doğru resmen saç baş yoldurdu bana televizyonun karşısında...!!!

epack_adam
14-07-07, 21:31
:icon_twis micheal çok adi bi insan ama en önce tabikide o patlak gözlü ve içten pazarlıklı ben.ayrıca julietinde gülüşüne ve yapmacıklığına gıcık oluyorum.

smryna
15-07-07, 02:03
kesinlikle michael birde denizaltını patlattıgı ve sırf kendisi adada yasamayı seviyor diye insanları da kendisine bağlayan locke

hepsi_ydamat
20-07-07, 20:38
kateee!!! son bölümlerde iice sapıttı ve dengesizleşti

irem532
21-07-07, 15:13
o john locke a uyuz oldugum kadarkımseye uuz olmuorumm gck herıf yaa jackı kıskanıp duruoo her haltı yıyoorr ondan sonradaa I m sorry jack !! dıoo slk herıf yaa hadı kendın madem kurtuylmak ıstemıosun adadan dıerlerının ne sucu var annamıorumkı kendın kal ordaaa cok ıstıosan !!!!!!! Bir de o mıcheal o da oglunu alıp napıosa yapsın bıktıkk bee oglumda oglum tutturduu !!

Boojoo
22-07-07, 02:02
ben ve saz arkadaşlarına çok uyuzum:) lockeada çok sinir oldum özellikle 3. sezonun sonunda yaptıkları. sattı resmen diğerlerini. katei severdim ama artık gıcık oluyorum, sawyerı kullandı resmen. ztn hamile kaldı galiba, aklı başına gelsin:) bide lockun babasınada çok uyuz oluyodum neyseki sawyer öldürdü onu:)

superflu
22-07-07, 16:28
ana lucia yı öldürdüğü için michael

spdr
22-07-07, 20:58
arkadaşlarını sattığı için değil,gereksiz ve ahmakça davrandığı için michael:img-yes:

green_elf
23-07-07, 23:35
micheal görsem bi yerde ben gırtlaklarım onu pis katil.juliet sinir oluyorum çok sinsi bi kadın saf jack te her dediğine inanıyor bide locke iyce köyün delisi oldu artist bi şekilde adam öldürmeler yok denizaltı patlatmalar sawyer cığıma zorla pis babasını öldürtmeler.yahu kardeşim madem o adadan çıkmak istemiyorsun çıkma kimse seni sürükleyerek çıkartmazki milletin gitmesini niye engelliyorsun.

Eyve
24-07-07, 12:49
Michael 1. sırda.Her ne kadar çocuğunu kurtarmak için yapmışsada kimsenin hayatını almaya hakkı yoktu.Sonra John başta iyi bir adamdı ama sırf adadan ayrılırsam diye tekrar koturum olurum diye yapmadığını bırakmadı.Boone resmen ölüme götürdü o da yetmedi tepeden düştü dedi ve jack onu yanlış tedavi etti.sonra babasını oldurmedi ama azmettirdi yani oldursen daha iyi ama bana en çok koyanda denizaltını patlatması bide I m sorry Jack demesi dalga geçer gibi ya aslında John michaleden daha da kötülük yaptı da aynı anda yapmadğı için michaelin arkasında kalıyor.Kate çok seviyordum ama su aralar siniri iyice bozmaya başladı.

dersaadettt
07-08-07, 13:10
ana lucia ve michael

@ly
20-08-07, 05:21
Benjamin.....

zuzuhal
20-08-07, 22:46
Ana lucia

lindsay
20-08-07, 23:03
locke ve juliet e sinir oluyorum juliet nedense bana çok antipatik geliyo

harvard
20-08-07, 23:45
ana lucia dan nefret ediyorumm....!!
bir "coming out" deyişi var ; "kaminnyy yaaaaaaaağiiittttt" die ...sinirlerim tepeme zıplıyo valla :D

geweze
21-08-07, 00:31
ana lucia çok itici yani iticiydi rahmetli:(

diklo
21-08-07, 00:54
Micheal...
En başından beri gıcığım ona..bakışlarını sevmiyorum..

_free_
21-08-07, 01:45
en basta Micheal tabiiki..bu kadar gereksiz ve bas belasi olunamaz..koca 2 sezonu "waaaaaaaaaaaalllllt"diye çigirarak bitirdi adam.:mad72:
bir de Ben ve Locke..çok benziyolar birbirlerine ikiside birbirinden sinir adamlarin.locke da bencillikte sinir tanimadi gerçekten.

equity
22-08-07, 16:41
shannon a sinir oluyodum boone u üzmekten başka yaptığı bişi yoktu..

esra_esr
22-08-07, 17:00
shannon çok itici geliyor..michael'de çok soğuk biri..john ii gibi ama daha ona ısınamadım=)

seineb
22-08-07, 20:08
michael banada çok itici geliyo yaa..

TrU
22-08-07, 23:19
1.juliet (others işte başka söze ne gerek var!)
2.claire (bu kız nankörün teki ayrıca salak ve pişkin!)
3.michael ın eski sevgilisi neydi adı şu an anımsayamıyorum (bu kadını boğasım gelmişti tam bi neydi artık söylemeyeyim orasını hamile kaldığı halde michael le evlenmedi sonra da başkasıyla evleniyorum walt u evletlık alacak dedi var mı böyle bi şey ya michael i çok sevdiğimden değil ama bu yaptığı tam bir şeylik hadi söylemeyeyim ne olduğunu!!)
4.sarah (bu kadın da nankör ve pişkin rahat bırak jack i ya!)

meryem91
23-08-07, 17:15
jonh locke sinir oluyorum bu adama yaa başından beri hiç sevmiyorumm
shannon da hiç bişeye yardım etmiyodu

uçansüpürge
02-09-07, 13:37
Juliet bütün listenin başından gelir 0.o kızda mimik yok duygu yok enteresan bişey yani...
Jack'i de sevmiyorum... sırf doktor olduğu için insanlara yardım edebiliyor, öyle ahım şahım bir zekası yok. micheal'ın planını bile anlayamadı, üstelik onunla sürekli iletişim halinde olduğu halde... sayid de olmasaydı hiç anlayamıycaklardı..(gerçi zaten anlamaları da fark etmedi pek ama demek istediğim sadece zeka seviyesi :D )

brian_hugh
02-09-07, 13:40
1. micheal ( tip tip bakışları sinir bozucu..)

2. shannon ( boone'u kızdırmak ve üzmekten başka işi yoktu zaten..!!)

3. juliet ( boş boş bakıp insanlara kendini inandırmaya çalışıyordu zaten "others" ..!

4. jack ( her işin altından lider olarak çıkıp kendini begenmiş bakışlar atmasa aslında iyi adam (: bide madem kate'i seviosun juliet'i öpmicektin o zaman..!!! :) )

5. iletişim ambarındaki adam sanırım adı Mikhail gibi bişeydi.. (zaten gıcık "others"lardan bide charlie'in ölmesine sebep oldu..!!)

Melal
02-09-07, 13:53
1-Michael bu adamı gördüğüm ilk andan beri sevmedim,ısınamadım.
2-Juliet sevemedim,sevemeyeceğim de çok soğuk ya.

Z_oMbbiE
02-09-07, 13:54
John Locke bu adamı başlarda seviyodum ama 3. sezonda iice zıvanadan çıktı. patlatmadık hiçbişey kalmadı adamın. keşke bi gün kendini de patlatsada kurtulsak. Julieti ben çok sevioyorum her nekadar bir zamanlar otherstan olsada (şimdi değil ondan eminim) bilmiyorum başlarda banada çok itici gelmişti ama sonradan sevmeye başladım.

deadly_angel
10-09-07, 00:36
John Locke bu adamı başlarda seviyodum ama 3. sezonda iice zıvanadan çıktı. patlatmadık hiçbişey kalmadı adamın. keşke bi gün kendini de patlatsada kurtulsak. Julieti ben çok sevioyorum her nekadar bir zamanlar otherstan olsada (şimdi değil ondan eminim) bilmiyorum başlarda banada çok itici gelmişti ama sonradan sevmeye başladım.

Juliet'e öyle aman aman bayılmasamda Others içerisinde hep en masumları gibi gelmişti bana, ki öylede denebilir.Başlarda banada çok itici gelmişti ama artık Juliet'i seviyorum, umarım 4. sezonda kendi çıkarı için saçma sapan şeyler yapmaz.Ve umarım Jackte onu sever böylece Skate rahat rahat kendi hallerinde yaşarlar.

Benjamin ve Locke umarım kendilerini havaya uçururlar.Desmond ve Michael'da bunlara katılabilir.Özellikle Desmond artık saçmalamayı bırakmazsa haritadan silinmiş Lost adasını bulur ben atarım onu:)

lindsay
10-09-07, 00:46
juliet,locke hrrrr sinir geliyo bana bunları görünce:img-swoon:img-cold:

seineb
10-09-07, 21:53
juliet,locke hrrrr sinir geliyo bana bunları görünce:img-swoon:img-cold:

ayynen ya juliet ve lock benmde snirimi çok bozuyoo!:icon_whis

smart
10-09-07, 23:04
michael a çok sinir oldum.Bencil ,sinir adam.
Juliet de çok itici.Jack in hemen yanında bitiyo.Uyuz şey...:mad72:

sisley
11-09-07, 00:09
Michael ilk sırada elbette "my son - walt" dedikçe sinirlerim zıplıyordu.Ben'i bile ondan çok seviyorum desem yeridir.
Sonrada John Locke ilerleyen bölümlerde daha da öne çıkacak gibi geliyor ama sevmiyorum sanırım.

sitting
11-09-07, 12:15
ben'i micheal'den daha çok seviyorum

dea
11-09-07, 12:34
arkadaslar darkufo.blogspot.com/2007/09/darkufo-character-cup-round-3-matchup-7.html (basına www koyarak:icon_whis)buraya gidip ben'in karsısında Jack'e oy verirmisiniz bugun???:img-wink:

sisley
11-09-07, 14:42
arkadaslar darkufo.blogspot.com/2007/09/darkufo-character-cup-round-3-matchup-7.html (basına www koyarak:icon_whis)buraya gidip ben'in karsısında Jack'e oy verirmisiniz bugun???:img-wink:

Ben oy verdim bile Ben mi Jack mi sorusuna cevabım tabii ki Jack :)

erinc.afra
19-09-07, 22:32
1-Michael bu adamı gördüğüm ilk andan beri sevmedim,ısınamadım.
2-Juliet sevemedim,sevemeyeceğim de çok soğuk ya.

Olay budur.Katılıyorum.

j boy
20-09-07, 16:18
micheal gudubet herif
john locke buna dıyecek baska bısı bulamıorum

freya_fan
23-09-07, 20:45
michael ve biraz da locke..

justlost03
24-09-07, 20:53
kesinlikle michael :fighting2..
bazende locke deli ediyo :hıh

zuzuhal
27-09-07, 17:43
Ana Lucia ve Juliet
1-Neyse Allah'tan öldü de xD :D Juliet de çok soğuk :(

tubi1986
28-09-07, 17:01
sevmediklerim:

michael: hain ve bencil

locke: saçmalıyor ve kendini düşünüyor.

ana lucia: çok sinirli ve hep kendi dediği olsun istiyor.bağırıyor herkese (gerçi öldü ama :)

juliet: çok soğuk ve sakin gıcık oluyorum.

tubi1986
28-09-07, 17:09

hay ağzına sağlık çok doğru yazmışsın! :good:
+ benden valla.
jackle kimse kıyaslanmasın çünkü jack kimseye adilik yapmadı...satmadı kimseyi.
o birtane ya.onun gibi iyikalpli bir insan yok.
sevdiklerine o kadar değer veriyor ki onlar onu sevmese bile
o bırakamıyor onlara ihanet edemiyor.

mesela karısıyla bile ne kadar zor ayrılabilmiş.
görmüşsünüzdür...
bu beni çok etkiledi.

sevgi86
07-10-07, 21:49
ben shannon u sevmiyorum eğer dizide ölmezse bizzat gidip ben öldürebilirim
ama yok ya kıyamam hepsi benim kuzucuklarım gibi
en kuzu da jack
ama en benim kuzum charlie
herkese öpücükler ve gülücükler
sawyer a da haksızlık etmeyiz kral insandır kendisi

börtüböcek
08-10-07, 20:04
Michael'ın attığı kazık tam bi şoktu bnm için o yüzden nefret ettim ondan
bi de Locke çok garip ve de uyuz bi adam

lykiadreamer
08-10-07, 23:57
locke..aslında dizinin iyi karakteri ama sevmiyorum kendisini sevemicem de galiba....:img-cool2 çok antipatik...:icon_whis

geryyy
15-10-07, 12:59
Michael uyuz herif. Bir de sinir bebesi Walt. Dizinin başından beri sinir oluyorum ikisine de.
Biraz da John LOCKE

zuzuhal
20-10-07, 13:28
Ana Lucia-Juliet-Jack-Micheal sevmediğim karakterler...

unwanted
28-10-07, 20:57
Aslında dizide belli dönemlerde her karakter sevimsizleştiriliyor. Bu durum ise izleyici olarak bizlerin belli bir karaktere bağlanmamızı engelliyor. Tabi ne yapsalar sevemeyeceğim Michel ve Julliet gibi iki karakter de yok değil....

ela555
04-11-07, 00:16
ben sawyera sinir oluyorum herkese isim takıp sinir bozmaktan başka işe yaramıyo zaten jack ve katein arasına girdi
lockeuda hiç sevmiom hep kendi başına buyruk hareketler yapıyo

seineb
05-11-07, 19:14
ben sawyera sinir oluyorum herkese isim takıp sinir bozmaktan başka işe yaramıyo zaten jack ve katein arasına girdi
lockeuda hiç sevmiom hep kendi başına buyruk hareketler yapıyo

aynen bende sawyer'ı hiç sewmiorum:img-cool2

DEADMAN
06-11-07, 00:55
ben bi tek waltu sevmiyorum sanırım michaelda ne yaptıysa oğlu için yaptı ama çok yanlış yaptı! ana lucia ve libbyi öldürdüğü için antipati var yinede

Palyaço
06-11-07, 03:21
aynen bende sawyer'ı hiç sewmiorum:img-cool2

bende nefret ediyorum sawyerdan

gzmlov
15-11-07, 21:29
kimse charlie demedimi ya..
onu hiç seviyorum..hiç sempatik gelmiyor.
herşeye burnunu sokuyor..
sevmediğim karakter charlie dir.

blue ivy
18-11-07, 18:27
Micheal,çok sinir oluyorum ona,dinlemeden parlayıveriyor.
Ana Luciayı bazen itici buluyordum.

A.Konak
20-11-07, 19:04
michael ve oğlu walt'tan nefret ediyorum. onun dışında ana lucia ve libby'e de kanım hiç ısınmamıştı

frezyy
30-11-07, 22:12
b n sawyerdan nefrt ediyrm sen kmseinki jack we katein arasına giriosn ya tam pislik uyuz

NiliWerda
01-12-07, 14:39
John
Michael
Walt
Juliett
Benjamin
Ethan
Shannon
Ana Lucia

tolgacan
03-12-07, 14:45
Michael ve Walt.

nazlıe
04-12-07, 02:10
Ana Lucia gıcık şey sayid yıllar sonra aşık olmuştu gitti cocuğun sevgilisini öldürdü :icon_evil

hyoldas
27-12-07, 12:11
Micheal ve Walt'tan nefret ediyorum. Çok bencilce davrandılar birde Charlie ve Clarie onları da hiç sevmiyorum. Clarie'nin şımarık hareketleri ve Charlie'nin antipatikliği beni öldürüyor.

sude_burcu
27-12-07, 12:44
her ne kadar tamamını bıtırmesem de 2 sezon bıttı sayılır...buna bakarak sevmedigim karakterlerin basında kesinlikle locke geliyor...boone onun yuzunden pisi pisine gitti...daha sonra da shannon geliyor fazla uyuz ve gereksiz bi karakterdi bence öldü neyse ki:)

burcin_kaplan
29-12-07, 20:34
Nedenini tam olarak anlayamasamda; Sawyer ve Locke inanılmaz derecede kılım.Hele Sawyer mümkünse Kate'den uzak dursun...:hıh:)

jacket*
29-12-07, 21:32
KATE tabiki o nasıl bi insan öyle agördükçe sinir oluyorum en sevdiğimde zaten juliet o dizideki geçmişi herşeyi en mükemmele yakın olan o katein herşeyi berabet tipi geçmiş hayatı davranışları

sayosh
30-12-07, 20:25
sawyer and kate:icon_evil:icon_evil

sude_burcu
01-01-08, 21:16
3 sezonu da bitirdim ve son kararım kesinlikle kate,locke,michael...acıkcası benjamin bile bu ucunden sempatik geliyor:)

miracle girl
01-01-08, 21:50
Anlaşılan herkes Michael ve Walt'tan nefret ediyor. Ama edilmeyen gibi de değil.
Ana Lucia'yı da sevmiyorum ben her ne kadar ölse de sevmedim baştan beri. Çok itici gellmişti zaten.
Hande ablam Charlie'yi niye sevmedin ki ne güzel çocuk:img-blush

yagmur_montana
09-01-08, 19:51
juliet e alışamadım bir türlü ..

hyoldas
09-01-08, 19:58
Anlaşılan herkes Michael ve Walt'tan nefret ediyor. Ama edilmeyen gibi de değil.
Ana Lucia'yı da sevmiyorum ben her ne kadar ölse de sevmedim baştan beri. Çok itici gellmişti zaten.
Hande ablam Charlie'yi niye sevmedin ki ne güzel çocuk:img-blush

Canım benim Charlie çok fazla yalan söyledi herkese özellikle uyuşturucu olayından dolayı Clarie'i kandırdı. En sonunda heykelleri denize atmış olsada söylediği yalanları düşününce açıkçası pek sevemiyorum. Buna rağmen son yaptığı kahramanlıktan dolayı da üzgünüm aslında :(

Yoksa tatlı çocuk vesselam di mi :icon_whis

gokhandirk
10-01-08, 14:52
kate ve charlie ..

jacket*
12-01-08, 22:23
kate kesinlikle

*yildiz*
21-01-08, 17:09
hic sevmedigim karakterler:
Juliet ve Ben
Juliet'e hic güvenmiyorum

noway
21-01-08, 20:29
michael.. ve zaman zaman locke..

aybenil
26-01-08, 19:32
sawyer a sinir oluom millete isim takmaktan başka yaptıgı bişi yok çok bencil biri
:icon_twis
micheal oğlu için herkesi sattı
locke hiç güvenilmez 2 yüzlü:icon_mad:

ecemeltem
26-01-08, 19:37
michael,julie vede benjamin,

ela*nisa
28-01-08, 16:30
:img-yes:Ben Hugo yu sevmiyorum...

fd_mac
28-01-08, 23:33
kesinlikle jack:img-yes:

özzz
30-01-08, 20:29
Michael ve Walt

Beyaz Balina
31-01-08, 12:19
o kadar çok varki kötü karakter. iyilerden çok kötü var valla dizide.
en sevmediklerim en başta locke, ben ve michael. jack ve kate'te çok dengesiz ama yine de iyi insanlar. juliet dizinin sevdiğim karakterlerinden ama ne yazıkki biraz gizemli bir kadın o yüzden tam güvenemedim ben ona. 2. sezonda ana lucia'ya gıcık oluyordum. salak salak şeyler yapıyordu falan ama ölünce ben üzüldüm yine de. birde walt var tabii ki. o çocuğu görsem öldüreceğim, bu kadar iticilik olmaz ya babasına çektiği besbelli. sayid'de iyi biri ama bana çok itici geliyor. bazı hareketleri, flashbackleri falan. onları izleyince çok sıkılıyorum bana hiç heyecan vermiyor. ama yine de yaptığı güzel şeyleri takdir ediyorum tabii ki. son sevmediğimde anthony cooper veya sawyer mı desem. her ne kadar john'ı sevmesemde yine de yaptıkları şeyler o kadar kötü ki sinir bozucu. hele ki sawyer'la yaptığı konuşmalar baya sinir bozucuydu ama sawyer onun hakkından geldi.

deniz_im
01-02-08, 01:45
ewet şimdi
jack ın eski karısına adı sarah tı galiba gıcığım o ve jack sahnelerinde şöyle bi saç başını yolma istediğimi hissediyorum:fighting2
michael satıcı nolcak başka bişey demicem :icon_evil
tabii ki juliet bu hatunun ne yapcağı belli olmuyo herşeyi beklerim ben ondan içlerinden en güvenilmezi

carlito1903
01-02-08, 02:42
Tek sevmediğim Juliet

GguzZ09
01-02-08, 04:44
nicki ve paulo hiç alakası yoktu onların diziyle gıcık kişilikler..

yasemin_lizz
01-02-08, 16:36
Aslında hepsini seviyorum, artık aileden sayılırlar:) Fakat Ana Lucia'ı hiçbir zaman sevemedim:icon_whis

Zaman zaman Kate'e uyuz oluyorum dengesiz tavırları yüzünden...Jack'in daima lider havalarında dolaşmasına arada gıcık olsam da yine de severim kendisi, has adamdır:) Biricik doktorumuz:img-wink:

özzz
01-02-08, 20:08
ayrıca locke'u da sewmyrm çok ukala we bencilce dawranıyor bazen...

by_Travis
02-02-08, 15:31
Micheal ve hain evlat Walt en sevmedigim karekterlerdi ama artık 4x01'den sonra birisi daha katıldı; o da olsa olsa Jack olur ,hem basketbol oynamasınıda bilmiyormuş :P

muğlak
03-02-08, 01:12
ana lucia'dan tek kelimeyle nefret ediyodum(faworimi- yani shanon'ı öldürdüğünü de hesaba katarsak yeteri kadar nedenim var). allahtan vakitli öldü de kurtulduk :D

turk_u_az2006
07-02-08, 23:09
Sevmediğim karakterler ımmmmm sawyer çok gıcık bir tipi var daha doğrusu çok ukala, michael hiç söz dinlemiyo ona sinir oluyom bide ana' yı pek sevmiyom :mad72::mad72:

FBuse
19-02-08, 17:41
Michael, Walt, Locke, Juliet, Ana Lucia,.. say say bitmiyor ya :icon_whis

yagmur_montana
25-02-08, 22:23
juliet e sinir oluyorum , ana lucia ya hiç alışamadım ..

Duygu$
27-02-08, 22:52
ana lucia'dan nefret ediorumm :@

İlsu
28-02-08, 01:14
Juliet,Sawyer(sevemedim gitti:icon_whis ),Michael,Locke...

jensenmaniac
28-02-08, 23:17
ana lucia onu eşşek sudan glnceye kdr dövmek isterdim(tmm biraz abarttım ama:icon_whis çok gıcık bişi hareketleri mimikleri öldüde kurtulduk)

Tumai
02-03-08, 00:23
kesinliklesawyerinsanların ona gıcık olması içn elnden geleni yapıor

BHR
02-03-08, 02:09
ana lucia ve michael dışında bütün ada favorim :) Aa bir de diri diri gömülen çiftimiz sinirdi... Nikki ve bişey...

nurche
02-03-08, 14:31
ben sawyer'ı hiç sevmiyorumm

tuba_buyukustun
06-03-08, 16:21
micheal,sawyer ve desmond dışındaki herkesi severim.özellikle jack,charlie,ana lucia,juliet ve benjamin en sevdiklerim.

_BeRFiN_
06-03-08, 16:29
locke u hiç sevmiyorum gıcık oluyorum hep onun yüzünden ölmüştü boone

berenikom
08-03-08, 09:31
Locke
Charlotte
Bazen Juliet
Bazen Kate
Bazende Sawyer

carlito1903
08-03-08, 09:32
Tek sevmediğim Juliet'ti, bu yeni gelen Charlotte ile birlikte iki oldu..

deadly_angel
15-03-08, 21:28
Listemin başında Locke var uzun zamandır.Bir insan ancak bu kadar itici ve dik kafalı olabilir.Kader anlayışına sinir oluyorum özellikle.İnsanlara zarar vermekten başka bir işe yaramıyor.Çıkarcı ve bencil bir insan.

Benjamin'i sevmiyorum.Ne kötülük varsa bu adamda var.Tam bir muamma, insanlara zarar veren, gözünü kırpmadan adam öldürebilecek yapıya sahip birisi.

seineb
15-03-08, 22:35
tabiki önce sawyer. eskiden bu adamı komik,hoş ve yakışıklı buluyodum artık kate'le belli bile olmayan ilişkileri içinde çook itici gelmeye başladı..

ikinci olarakta juliet! :img-cool2

bu iki karakteri ciddi anlamda sevmiyorum.:icon_whis

M€LİS
15-03-08, 23:18
O belli bile olmayan ilişkileri (hatta ilişki denemez ona) bana da cok itici gelio.. :img-yes: En iyisi hic birlikte olmamaları..

Micheal.. Herşeyi oğlu için yapmış olsa da 2 tane insanı öldürüp arkadaslarına ihanet etmesi kötüydü.. Bu arkadaslar belki yıllardır tanıdığın insanlar değil ama aynı yemeği aynı adayı paylaştığın insanlar sonuçta :D

Locke'un babası.. Cok iticiydi o da, bana gerek kalmadan Sawyer halletti ama.. :D Juliet.. Jack'le birlikte olmaları dışında sorunum yokk, ama soğuk bi kadın, mimiklerinden olsa gerek..

tılsım16
16-03-08, 01:50
kesınlıkle Locke dıyorum hatta bu adama Ben den bile daha gıcık oluyorum Ben kotu ama hıctense zekı kurnaz bu Locke hep etkı altında kalıyor ne dedıgı bellı degıl yaw...

thearda
19-03-08, 01:13
Juliet...
Onun dışında herkesin tam da olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum

sinemsert
19-03-08, 01:15
Tek sevmediğim Juliet'ti, bu yeni gelen Charlotte ile birlikte iki oldu..

aynen katılıyorum özellikle juliete kıl oluyorum
yeni gelende onu aratmıyo ama

mia y miguel
20-03-08, 16:57
aynen katılıyorum özellikle juliete kıl oluyorum
yeni gelende onu aratmıyo ama

yenı gelenı bılmıyorum pek ama ben julıete delı oluyorum cok ıtıcı buz mavısı gozlerı bı ınsanı bukadar yansıtır buz resmen

ashLı
22-03-08, 10:47
juliet :icon_whis
locke da çekilmez oluyor bazen

özlem22
03-04-08, 21:23
Michael ve oğlunu sevemedim bi türlü

M€LİS
06-04-08, 18:25
Katılıorumm.. Özellikle o Walt kaçırıldıktan sonra iyice itici gelmeye başladı.. Gerçi uzun süredir görünmüolar o yüzden problem yok :img-wink:

SEZİNN
06-04-08, 20:51
En sevmedigim sanırım Julietttttttt ..... Uyuz bişe yhaaa :S

mia y miguel
07-04-08, 14:26
katılıyorum kesınlıkle julıet ne olursa olsun hıc sevmıycem

hyoldas
07-04-08, 14:33
Jack, jate, others bi yana ben Juliet'i seviyorum yaw siz niye sevmiyonuz ki :icon_whis
Çok zeki bir kadın, aynı zamanda mantıklı davranıyor ve de dürüst . ;)

Kıllıkta MayKIL'ın üzerine adam tanımıyorum. :D:P

LİN
09-04-08, 02:21
Herkesi genel olarak seviyorum ama yeni gelen kız Charlotte çok itici.Michael bakunin denen tek gözlü adamı da hiç mi hiç sevemedim.

vanessa&zac
09-04-08, 19:54
michael ve juliet

keremcem_didem
12-04-08, 20:09
sawyer & juliet :img-beee::mad72:

theron
19-04-08, 16:18
kesinlikle juliet

hilalll_johnny
19-04-08, 21:21
Sawyer :dito

emrecan2002
19-04-08, 22:25
Sawyer

ne demeli bilemiyorum ama dün beyaz show.da bir kez daha hayran kaldım kendisine gerçi eşim daha çok sawyer sever ben sayid severim ama dün sawyer daha da çok sevdim

gönül kibir yoktu
bu da daha çok sevmeme sebep oldu

sayosh
20-04-08, 07:29
juliet
micheal
john locke

KeReMcEmİm
20-04-08, 10:39
julieti hiç sevmiorum bıraksın jackimin peşini ya :img-hyste bi

JaNnzUu
20-04-08, 20:10
Katee..:(

jensenmaniac
20-04-08, 20:12
micheal uyuz oluyorum yaa

herşey onun yüzünden oldu

batiperlin
21-04-08, 18:13
Ben Herkezi seviyorum herkezin birşey yapmasında bir sebep var çnkü ama

Tek gözlü adamı hiç sevmedim öldü zaten ..

<gumus><mehmet>
21-04-08, 18:27
Kate...Kate...Kate...

merwe's
21-04-08, 18:29
kate ve micheal(ben ilk sezondan itibaren izliyorum bilmiyorum o adam da bi gariplik var sanki hoşuma gitmedi)

JaNnzUu
22-04-08, 17:58
Kate..
Bide Japonmu Çinlimi 2çift var şimdilik onlar uyuz(sonradan iyi olacaklarmıştaaa)

emilie_claire
22-04-08, 18:35
juliet ve locke..
hiç ısınamadım bu karakterlere,çok uyuz geldiler bana hep..

meliha_93
22-04-08, 19:12
Juliet

BeatriXx
23-04-08, 14:28
Kate , Jack , Michael

missryan
23-04-08, 20:48
walla ben henüz yeniyim,ilk sezon 15.bölümü bitirdim...
ama şu ana kadar ısınamadığım tek kişi Kate..Bilmiyorum niye ama bi değişik,itici geliyor biraz bana...
bakalım ilerleyen bölümlerde belki fikrim değişir:)

denizimsi
24-04-08, 15:48
Michael'i hiç sevmiyordum ne güzel diziden ayrılmıştı 4.sezonda yine çıktı :img-hyste(Ayrıca Ana Lucia'mı öldürdü :img-cray:).Michael başta olmak üzere Juliet ve Locke

*senem*
24-04-08, 17:44
mıcheal ve juliet:icon_whis

matrak
24-04-08, 21:11
juliet locke

btl_drk
24-04-08, 23:01
kate...kate....kate

J3arJ3ie
26-04-08, 01:05
kate ye gıcık oluyorum bıraksn swyerimin peşini:icon_whis:icon_whis:dito:icon_evil:icon_sha d:hıh

nurche
26-04-08, 03:34
juliet bana acayip bi derecede sinir bozucu geliyor
sonra fikrim değişir mi bilmem ama şu anda düşüncelerim
bitanecik jack'imden uzak dursun diyor

Dudaktan kalbe
26-04-08, 08:49
John LocKE
Kate
MicHael

TnT_kg
26-04-08, 16:01
yha sawyerın nersesi güzel gıcık bırak kate'in peşini bikere kate :love05: jack daha çok yakışıyorlar JaCk :love05: KaTe

kivanç_aşkim
26-04-08, 16:50
Juliet sinirt bozucu geliyordu ama sevmeye başladım..:)
Locke da ise beni çeken bişi var :)

Eh...

Kate diyebilirim :)

Chatlac
26-04-08, 20:45
Ben ( benjamin ) hareket ve tavırlarına acayip kıl oluyorum . ama rolü de çok baba bir rol ve hakkını yememek lazım ..

emosss
26-04-08, 22:32
nedense benjamin'i seviyo gibiyim ben..
belkide çok zeki olması çekiyo beni..

en sinir olduğum karakter john locke..

dFKto
27-04-08, 00:02
Benjamin ve dördüncü sezonda John Locke. (Zaten onda itici bir şeyler hep vardı da yardımı çok oluyor diye sevmeye çalışıyordum, bu sezon çok sinir bozucu oldu)
Bazen Kate de rahatsız edebiliyor beni, ama genelde seviyorum (Sawyer sevdiği için belki de)
Juliet'i de zaman zaman sevmediğimi hissediyorum.
Desmond'a da çok kızıyorum Charlie'yi ölüme gönderdiği için.

PoiNe
27-04-08, 15:53
Kesinlikle Michael .

beroşum
28-04-08, 19:56
Kate sasirma, sabrimizi tsiırma! :img-tomat

Bir de Benjamin :icon_whis

thearda
28-04-08, 22:57
bence de Kate..bir daha söylemek istiyorum Kate. ha bir de Juliet... Ne kötü oyunculuk ne kötü karakter yaratımı... Tuhaf itici. En başarısız performans da onun...

d.r cns
29-04-08, 13:35
Benjamin..:img-icecr

ozgeyim91
29-04-08, 15:09
kesinlikle yeni sezonda ki miles,charlotte penny in babasi charles wildmore ve sun'in babasi....

c_n_n!?
29-04-08, 18:12
Kesinlikle Jonh Locke ve Benjamin:img-beee:

barbizeynep
29-04-08, 18:15
locke benjamin ve michaeli hiç sevmiyorum :icon_whis

o.c_girl
29-04-08, 23:19
bence de Kate..bir daha söylemek istiyorum Kate. ha bir de Juliet... Ne kötü oyunculuk ne kötü karakter yaratımı... Tuhaf itici. En başarısız performans da onun...

Neeeeee!

başarısız mı ?

Kate mi?

!!!!

o.c_girl
29-04-08, 23:24
Oof yarım saatten beri düşünoyrum ismi geLmio akLıma uzun bi ara verince böLe oLdu ben en iyisi en baştan bi daha izLiym

MicheaL'in çocuğunun ismi neydi yaa?

işte o çocuk

_3sm3R_
30-04-08, 02:05
KaTe sinir oluyom ona sürekli gidip gidip jackin dibine oturuyo bi rahat bırak oğlanı nefes alsın hıh!!!

saHra_
30-04-08, 02:22
Juliet.. ve tabiki Benjamin.

keremcem_didem
30-04-08, 21:58
Oof yarım saatten beri düşünoyrum ismi geLmio akLıma uzun bi ara verince böLe oLdu ben en iyisi en baştan bi daha izLiym

MicheaL'in çocuğunun ismi neydi yaa?

işte o çocuk

walt.:icon_whis (bnde pek sevmiorum) :D

sevimli lion
30-04-08, 22:23
jin. çok
karısına karışıyoo

betüsüm
01-05-08, 21:24
kesinlikle locke ve benjamın :img-pilot:img-pilot
diğerlerinede zaman zaman sinir olsam da bu iki isimden daimi nefret ediyorum :img-pilot

delfin23
01-05-08, 23:16
Sawyer ve Kate ikisinide gıcık oluyorum

SELİN ASLAN
02-05-08, 11:11
bu saatten sonra kesinlikle kate

hacivatiye
02-05-08, 12:21
ben ana luciayaya pek alışamamıştım ama michael icabına baktı.:icon_whis

hyoldas
02-05-08, 13:08
Kate Kate Kate :img-punk:

:icon_twis:icon_twis

PoiNe
02-05-08, 13:27
Daha önce kesinlikle Micheal demiştim ama 3.sezon 20.bölümden sonra Kate de sinir olmaya başladım.

kıvanç_simge
02-05-08, 14:57
Juliet
Sawyer
Ve gercekten kate allahım yaa jacki üzmekten baska derdi yok:img-tomat

ayla7
02-05-08, 15:58
ençok kate'den nefret ediyorum....

özlem22
02-05-08, 16:06
michael'di ama artık KATE
jack'i üzmekten başka bişey yapmıyo:dito

elfkartal
02-05-08, 16:12
michael'di ama artık KATE
jack'i üzmekten başka bişey yapmıyo:dito

sana sonsuz katılıyorum cnm ya. bende michael ve john locktan nefret ediyordum ama artık kate bu listenin en başında.

burton
02-05-08, 16:15
en sevmediğim karakter jack,kendini ortamın hakimi sanıyo ama doktor olmasa faydasından çok zararı var

S3T3NAY
03-05-08, 16:02
jack tabikide rahat bıraksana sen sawyer la kate i

bessy
03-05-08, 16:07
keamy :)

_yorumsuz_
03-05-08, 21:18
Jin.... :img-pilot:img-pilot

cansu236
04-05-08, 10:14
kesinlikle sawyer jate i bi rahat bırakmıyo ya sinir şey
bi de michael o da sinir bi tip
4 sezondan beri sevmiyorum bu ikiliyi

seno
05-05-08, 09:58
sawyer....
hiç sevmiyorum

xeno
05-05-08, 10:48
kesinlikle en sevmediğim karakter jack, adam kendini bir şey sanıyor, her şeyin hakimi olabileceğini zannediyor , kendini fazla önemsiyor:( adamda resmen tanrı sendromu var... bir havalarda , her şeyi halledebileceğini ve her şeyin onun demesiyle gerçekleşeceğini düşünüyor, halbuki ada dışındaki geçmiş yaşamını gördük her türlü başarısızlığı yaşamış, yani egosu boşuna, temelsiz bir ego :) jackin mesleği dışında geçmiş yaşantısında da gördük hiç bir başarısı yok ve adada bu mesleğinin getirdiği avantajı kullanıp elde edemediği hayat başarısını elde etmek için gereksiz bir çaba gösteriyor ve kendini hero pozisyonuna sokmak için fazla çaba halinde :img-hyste yazık dizide de kendini o kadar kasıyor ki bir rahatlayamadı gitti, bazen üzülmüyor da değilim jack in haline :)

sometimes
09-05-08, 20:07
Önceden Benjamin bir tuhaf geliyordu. The Others'ların tam olarak amaçlarını ve net şekilde iyi mi kötü mü olduklarını anlamasam da aslında bizimkiler onlardan daha fazla kişiyi öldürdüler. Düşününce Benjamin ve tayfası kimi öldürdüler ki, bizimkilerin katilliği daha fazla. Ve şu ana kadar en sevmediğim karakter ve itici gelen Miles. Çok antipatik, sevimsiz biri bence, ne olduğu belirsiz. Locke'da Jack'lerden ayrılınca onu da sevmemeye başladım.

hyoldas
09-05-08, 20:26
kesinlikle en sevmediğim karakter jack, adam kendini bir şey sanıyor, her şeyin hakimi olabileceğini zannediyor , kendini fazla önemsiyor:( adamda resmen tanrı sendromu var... bir havalarda , her şeyi halledebileceğini ve her şeyin onun demesiyle gerçekleşeceğini düşünüyor, halbuki ada dışındaki geçmiş yaşamını gördük her türlü başarısızlığı yaşamış, yani egosu boşuna, temelsiz bir ego :) jackin mesleği dışında geçmiş yaşantısında da gördük hiç bir başarısı yok ve adada bu mesleğinin getirdiği avantajı kullanıp elde edemediği hayat başarısını elde etmek için gereksiz bir çaba gösteriyor ve kendini hero pozisyonuna sokmak için fazla çaba halinde :img-hyste yazık dizide de kendini o kadar kasıyor ki bir rahatlayamadı gitti, bazen üzülmüyor da değilim jack in haline :)

Arkadaşım görüşlerine saygı duyuyorum ama Jack'in hayatta başarısız olmasının karakter bozukluğundan ya da süper egosundan kaynaklanmıyor. Sadece çok duygusal bir insan aslında burası yorum bölümü değil ama yine de dayanamadım :)
Kendimden örnek vereyim bende çok duygusal bir insanım iyi niyetli biriyim-süper egom yok:)-Herkese kendimmiş gibi bakıyorum o sebepten dolayı tabiri caizse hep kazık yiyorum hep hayal kırıklığına uğruyorum ama bana zarar veren şeylerden uzaklaşıyorum. Jack'in kazık yediği insanlara baktığımızda hep 1. dereceden yakın akrabaları ya da eşi...Bunlara güvenmemiz mutluluğu bu insanlarda bulmak istemmiz yanlış mı? Ya da bir darbe yediğimizde başarısız hissetmemiz ve yıkılmamız...
Jack hayatı ve sevdiklerini umursuyor ne yapsı herkes kendi keyfine baksın ben rahatıma bakayım mı desin! Senin manelitene göre böyle olması gerekiyor...İnsanlar hayat şartlarına kendini uydurmak için hep senin gibi düşünüyor. Bırak bizim gibi herkese güvenen, süper egosu altında ezilmeyip başkalarının dertlerine ortak olmaya çalışan insanlarda olsun...
Tekdüze bir dünya çok sıkıcı...
Jack'in adada lider olması da kendi tercihi değil.
Bu konuda da söyleyecek çok şey var insanların bir dine inanması ve ya evlilik gibi kurumlar buna örnek verilebilir.
Bana benziyor diye demiyorum ama Jack karakteri kusurlarıyla kusursuzlaşan bir karakter lütfen vahşi dünyada böyle karakterleri yermeyelim gıptayla bakalım
Rica edicem :img-pilot

frusciante
09-05-08, 20:51
benımde eklemek ıstedıgım birkac sey var bu konuda... bu tip yorumlara baska forumlarda da rastlıyorum ama kanımca ozur dıleyerektne belırtırım kı bu yorumu yapabılmek ıcın 1. sezonun ılk bolumlerını ıyı ızlememıs olmak gerkeır ya da hıc ızlememıs olmak.. zira adada jack i bu konuma getiren yine diger kazazedele rolmusutr...afedersiniz bir taraflaır sıkısınca Jack Jack diye koşarlar adama adam can hıraş yardım eder bu meymenetsizlere sonra yok sne ukalasın yok sne kendını adanın sahibi mi sanıyorsun gıbı abidik gubidik laflar ederle.. ki bunların en saçmasını Boone efendi yapmıstır...Jack bu adamın hayatını kurtarır o da yok efendım ben zatne kurtulabılırıdm sen bogulan kadına yarıdm etseydın sımdı yasıyor olurdu gıbı serzenıste bulunur bır de utanmadan ...jack in yerınde ben olsaydım o magaralaır ve suyu buldugumda kımseye bır sey soylemeden gıder orda tek basıma yasardım...kac kısının hayatını kurtardı o adada bu adam... ve bunların cogunda mıllet kendılerı kosarak geldıler Jack e ...Jack in ne dusunmesını beklıyorsunuz ki.....ya da ne hissetmesini ya da kendini ne olarak gormesını....her ınsan hata yapabılır adada megaloman bı r ınsan varsa o da John Locke ın ta kendısır...zira denzıaltını yakmak gıbı egoizmin tavan yaptıgı bır duruma ımza atmıstır kendısı Jack ıse destek olmak ıstemektedır her zmn ıcın kendı cıkarlarını ya da ısteklerını on planda tutmaz yaptıgı her planda herkesı dusunerek hareket etmeye calısır..he her zmn dogru mu karar verır o tartısılabılır bır mevzu ama Jack ın megaloman oldugu gorusune kesınlıkle ve kesınlıkle katılmıyorum....katılmıycam da...

asi ruh
10-05-08, 16:24
sawyer jack ve kate bu üçü olmadan lost bana göre asla olamaz her ne kadar karakter olarak farklı olsalarda diziyi dizi yapan en önemli 3 kişi jack kate sawter onlar olmadan asla:love05::love05:

sometimes
10-05-08, 17:59
Burası yorum yeri değil ama kesinlikle Jack ile ilgili yazılan olumsuz yazılara katılmıyorum. Çoğu şey Jack'İn seçimi değildi, her zaman başkalarını kendinden çok düşündü ve kendince en doğru kararları uygulamaya çalıştı. Ve uygularken de herkesin fikrini aldı, kesinlikle hiçkimseye zarar gelmemesi öncelikli düşüncesiydi. Kimse mükemmel değildir ve en nitelikli insanı bile beğenmeyen eleştiren insanlar olur, Jack'i çok seviyorum ve o olmasaydı Lost olamazdı. Çok duygusal ve derin bir erkek olması da bence ekstra güzel yönlerinden biridir. Bencil, düşüncesiz, sevilmeyecek başka kişiler var bence dizide.

TisdaleLove
10-05-08, 18:52
Ben Juliet'i pek sevmiyorum..Hatta hiç sevmiyorum..Kate'le Jack'in (olmayan) arasını açmak için elinde geleni yapıyor..Konuşma tarzı mimikleri bence çok soğuk ve yapmacık..Suratında sinsilik var..Yani kısacası Juliet'i pek sewmiorm..Bazende Kate'e gıcık olmuorm diiL...Jack'le ii öpüşüyolar koklaşıyorlar ondan snra bi kavga ediolar soluğu Sawyer'ın yatağında alıyo..Bunlar bnm düşüncelerim Kate'ciler ve Juliet'ciler kısasınlar ltfn :img-wink:

S3T3NAY
10-05-08, 19:32
bncede kate sawyer ve jack olmadan kesnlikle lost olmaz öle bi lost düşünemiyorum bilee:img-swoon

jenn
10-05-08, 20:00
bütün karakterleri beğeniyorum..hepsi iyi ve kötüyü bir arada içinde barındıran karakterler..kötü dediğiniz bir karakter herhangi bir olayın karşısında iyi bir kişiliğe dönüşebiliyor..20 günde 83 bölüm izleyerek vardığım kanaat bu..karakterler çok güzel işlenmiş..bu karakterlerde hepimiz kendimizden bir parça bulabiliriz..ayrıca bu forumlarıda yeni okumaya başladım..çiftlere göre ayrımcılık seziyorum:))..karakterlere objektif bakmakta yarar var..her biri bir mihenk taşı...

hilarybushko
18-05-08, 16:17
Bnde John u sevmiyorum nedense pek kanım ısınmadı:S

dizi_maniac
19-05-08, 21:24
bütün karakterleri beğeniyorum..hepsi iyi ve kötüyü bir arada içinde barındıran karakterler..kötü dediğiniz bir karakter herhangi bir olayın karşısında iyi bir kişiliğe dönüşebiliyor..20 günde 83 bölüm izleyerek vardığım kanaat bu..karakterler çok güzel işlenmiş..bu karakterlerde hepimiz kendimizden bir parça bulabiliriz..ayrıca bu forumlarıda yeni okumaya başladım..çiftlere göre ayrımcılık seziyorum:))..karakterlere objektif bakmakta yarar var..her biri bir mihenk taşı...

jenn arkadaşımızın söylediği her söze katılıyorum!
Çok güzel bir yorum jenn, tebrikler:good:

buffy_seda
19-05-08, 22:51
micheal çokk gıcıkk gelio bana

nessa_ashley
19-05-08, 22:58
michael hugo

trown93
19-05-08, 23:16
micheal

_tu_na_
20-05-08, 01:02
bazen kate'e uyuz oluyorum.özellikle de sawyer ve jack'in her ikisine de kur yaptığı zamanlarda..
onun dışında benjamin de var tabi..

siberya1
20-05-08, 18:01
lock lock lock lock ve bi de lock ama tabiki ölmesini istemem çünkü adam çok iyi oynuyor

*rukiye
20-05-08, 18:10
shannon hiç sevmiyorum ya.hele boone'ye eskiden yaptıklarından dolayı:(
john locke çok antipatik biri.
Kate severim aslında ama bazen çok dengesiz davranıyor.

gaysee
20-05-08, 18:54
locke-yukarıdaki arkadaşın dediği gibi antipatik biri.itici.
sayid-askerliğine bağladığım sertliği hoşuma gitmiyo.her ne kadar faydası dokunsada...

kassia
20-05-08, 19:58
son zamanlarda ben de kate`e gicik oluyorum.sawyer le jack arasinda mekik dokuyor.
artik karar versin ya o ya o bye

matrak
20-05-08, 22:15
Juliete sinir oluyorum ya kate ile jackin arasını bozuyo gerçi jack'in de ne yaptığı belli deil ama

seineb
21-05-08, 22:27
Julieeeeeeet!

Jate'in arasına girmeye çalşıyo... Gıcığım o kadına sevmeye çalışıyorum sevemiyorum yaa :icon_whis

((((İLAYDA))))
21-05-08, 22:37
shannon eskiden yaptıklarından dolayı bi turlu kanım kanayamadı ona ..:icon_whis ztn cok itici geliyo bana... kate e kararsızlığından dolayı ne kadar kızsamda onun için sevmiyorum diyemem:img-wink:

timuçin hastası
23-05-08, 17:18
jack
nefret ediyorum:dito
ı love you sawyer:img-in_lo

hyoldas
23-05-08, 18:21
jack

Neden Jack'ten nefret ediyorsun merak ettim.

I love you Sawyer buna sebep mi?
Onlar gayet iyi anlaşıyorlar sen niye anlaşamıyorsun Jack'le :)

özlem22
23-05-08, 19:42
jack

jack'den nefret etme sebebini bende merak ettim sevmeyebilirsin ama nefret etmek çok güçlü bir duygu, jack nefret edilecek ne yaptı acaba?

sermin90
23-05-08, 19:58
jack'den nefret etme sebebini bende merak ettim sevmeyebilirsin ama nefret etmek çok güçlü bir duygu, jack nefret edilecek ne yaptı acaba?

arkadas demek ki nefret ediyor bu kadar tepki göstermenizin nedeni sanirim jacki sevmeniz, bunu juliete veya bilmem baska birine söyleseydi bu kadar tepki göstereceginizi sanmiyorum:img-wink:
neye benim sevmedigim karakter kate. bilmiyorum ama kiza cok gicik oluyorum. kararsizligi, sirlari. ilerde jackle görünce sevindim ne yalan söyleyim sawyerle degilde jackle. jacki severim ama sawyeri daha cok. jacklede yakisiyorlar ama yinede kizi sevmiyorum.

hyoldas
23-05-08, 20:10
Hayır arkadaşım sorun Jack değil ben aradaki bağı çözemedim onun için merak ediyorum!

Yani Jack''den nefret ediyorum Sawyer'ı seviyorum bunu söyleten neden nedir??

Ayrıca son zamanlarda Lost izlemeyen bir sürü kişi gelip burada Sawyer lehine yorumlar yazıyor -neden acaba :icon_whis-

Jack'i çok sevdiğimiz için, sevmeyen birinin neden sevmediğini merak etmiş olamazmıyız? :img-wink:

deadly_angel
23-05-08, 20:27
Hala John Locke! Benjamin'e karşı bile iyi şeyler hissedebilirim ama tahammülümün olmadığı tek akrakter Locke.

Jacko arada dik kafalı, inatçı olur ama insanların yararına çalışan bir karakter.First Hero özelliği var bir de.:) (Hande'ciğim anladın sen bu espriyi:img-wink:)

hyoldas
23-05-08, 20:44
Hala John Locke! Benjamin'e karşı bile iyi şeyler hissedebilirim ama tahammülümün olmadığı tek akrakter Locke.

Jacko arada dik kafalı, inatçı olur ama insanların yararına çalışan bir karakter.First Hero özelliği var bir de. (Hande'ciğim anladın sen bu espriyi:img-wink

İvet yevrum bu kadar yardımsever, bu kadar iyi niyetli,yemeden içmeden herkeşlere koşan birinden neden nefret edilir şaştım valla merak ediyorum :icon_whis
Açıkçası Jackofan olmasam bile Jack'ten asla nefret etmezdim. Nefret edilecek o kadar karakter var ki...aynı şekilde Sawyer'dan da nefret etmezdim sivimli ukala o olmasa kim bizi güldürcek :img-hyste

Bir tek Kate var o da kadınların yüz karası anacum bi onla bir bunla...Onun dışında Kate'i bile seviyorum yani :img-blush

Dediğin gibi John çok fena yahu :icon_whis
O deniz altıyı havaya uçurduğu günden beri iyice tiksindirm.

Locke için BÖ-BS diyebiliriz :img-hyste
B: Benjo :img-icecr
Benjo Sonrası OMG evrim geçirdi bizim Keltepe :img-pilot

PS: I hate John, i love Benjamin :img-hyste:img-hyste:happy0064

Uyarıları da dikkate alırım yani :P

İmza: dişi benjo :img-hyste

Billush
23-05-08, 21:40
Dizide tahammül edemediğim karakter yok.Hepsinin dizide bir yeri ve dengesi olduğuna inanıyorum.
Ancak denizaltıyı havaya uçurduğunda Locke'a çok gıcık olmuştum.Hele tam öncesinde Jack'ten özür dilemesi iyice uyuz etmişti beni :)
Michael'e de çok gıcık olmuştum zamanında...Jack,Kate ve Sawyer'a baka baka giderken....

deadly_angel
23-05-08, 21:51
Dimi ama.:) Haksızlık etme Benjamin'e dişi Benjo'sun sen ne de olsa.:img-wink:

Bu arada Michael gerçekten çok sinir bozucu bir karakter.''Walt! My Sun Walt'' diye bağırıp ses kirliliği yapmaktan başka bir işe yaradığı yok.

hyoldas
23-05-08, 22:05
Dimi ama.:) Haksızlık etme Benjamin'e dişi Benjo'sun sen ne de olsa.:img-wink:

Bu arada Michael gerçekten çok sinir bozucu bir karakter.''Walt! My Sun Walt'' diye bağırıp ses kirliliği yapmaktan başka bir işe yaradığı yok.

:img-hyste:img-hyste

Walt diiil o bi kere wooooooooooooolllllllt http://i212.photobucket.com/albums/cc210/pilot_101/Lost%20Post%2011/lost408010.gif

Ay haklusun Denüz böyle Kıl bir adam yok
Adı üstünde mayKIL :img-hyste

_rainbow_
26-05-08, 14:30
Jin'i sevemedim bir türlü çok kötü bakıyor dizide ayrıcada çok kıskanç.. hatırlarsanız dizinin ilk bölümlerinde herkes sıcaktan pişerken jin karısının kıyafetini yakasını biraz actıgı için nasıl bozulmuştu...:icon_ange

thearda
27-05-08, 01:04
ben Michael'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum... Karakterinin derinliklerini çok iyi yansıtıyor.

dizide en sevmediğim karakter Juliette...

sevimli lion
27-05-08, 19:45
juliet...

nerden çıktı bu kadın ya..

bide benjamin arada da lock..

qse_
01-06-08, 12:56
en nefret ettiim karakter:benjamin ve micheal

timuçin hastası
01-06-08, 14:57
sawyeri seviyorum jackten nefret edıyorum
çunku jack cok gıcık kasıntı ayrıca hep ben dıyen bırı
ayrıca buraya yazı azmıyorum dıyede dızıyı ızlemedıgım anlamına gelmez
ı love you sawyer

arzu__55
01-06-08, 15:00
benjamin, locke michael

fredie413
02-06-08, 11:38
bence gerçekten kötü rol yapmak zor olsa gerek ; fanlar pek sevmiyor bir türlü :icon_whis , benim de dizideki karakter açısından sevmediğim michael... en çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırm : ) ..

m-a-i-d-e
02-06-08, 15:02
shannon...
boone yaptıkları yüzünden sevmiodum ama flashback'ini izleyince hak verdim biraz ama itici gelio

eylül-ela
02-06-08, 15:50
ben de Jack i bir türlü sevemiyorum.

aynen yaa ne yapsam etsem jackı sevmıyorum SKATEcı ruhundan olsa gerek:icon_whis
ayrıca mıchael(ynlıs yazdım galıba) onu da sevmıyorum qıcık sey
bır de Ben onu da sevmıyorum ısınamadım bır turlu

kibritcikiz
02-06-08, 16:06
Locke...

*yildiz*
03-06-08, 15:37
Jack, Charlotte, Juliet, Sun

hyoldas
03-06-08, 16:13
Bende anlamıyorum aşk pınarı bu arada koyu renkli yazmazsan iyi olur.

Biz Jack fanları hiç bir zaman dizinin ana karakterlerinden nefret etmedik herkes adına konuşabilirim. Kate'e o kadar kızdığım halde nefret edemiyorum mesela Micheal, Locke falan varken Sawyer'den, Kate'den Hurley'den, Jack'ten nefret etmeninin yanlış olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda Jack hakkında o kadar olumsuz şey yazmaya başladılar ki benim adıma bu bir savaşa dönüştü artık hiç bir zaman bu boyuta taşımamıştık ama siz istiyorsanız siz bize laf atın bizde size çiçek uzatmayız evelallah :img-icecr:img-icecr

elfkartal
03-06-08, 17:35
jackten nefret edenlere sormak lazım neden diye. bunu hiç anlamıyorum ya. jacki sevmiyorum diyenlerin hepsi sawyerci. illa jacki tutanlar sawyerden sawyeri tutanlar jackten nefretmi etmesi gerekiyor. bizde salak gibi matt josh kardeşliği diye sayıklıyoruz kendi başlığımızda imzalar falan yapıyoruz. çok safmışız ben onu anladım. şimdiye kadar biz gayet güzel esprili geçiniyorduk forumumuzda çok gereksiz spekülasyonlar yapanlar türedi nedense.. böyle yapıp ne sonuca varacaksınız çok merak ediyorum. o kadar gıcık olunacak bir sürü kötülük yapmış kişi varken adanın en iyi ve doğrusuna bunları söylemek söyleyebilmek zor valla söyleyenleri tebrik etmek lazım aslında. vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi arkadaşlar ne diyim. sizleri görmekte güzel tabii

ben hala michael ve locke gıcık oluyorum bu fikrimde değişmeyecek. nedenlerimde herkesce bariz. görüldüğü üzere jackçi olmamla uzaktan yakından bir alakası yoktur bu isimlerin:icon_whis

...asli...
03-06-08, 20:57
Micheal ve Locke..

arzu__55
03-06-08, 21:13
jackten nefret edenlere sormak lazım neden diye. bunu hiç anlamıyorum ya. jacki sevmiyorum diyenlerin hepsi sawyerci. illa jacki tutanlar sawyerden sawyeri tutanlar jackten nefretmi etmesi gerekiyor. bizde salak gibi matt josh kardeşliği diye sayıklıyoruz kendi başlığımızda imzalar falan yapıyoruz. çok safmışız ben onu anladım. şimdiye kadar biz gayet güzel esprili geçiniyorduk forumumuzda çok gereksiz spekülasyonlar yapanlar türedi nedense.. böyle yapıp ne sonuca varacaksınız çok merak ediyorum. o kadar gıcık olunacak bir sürü kötülük yapmış kişi varken adanın en iyi ve doğrusuna bunları söylemek söyleyebilmek zor valla söyleyenleri tebrik etmek lazım aslında. vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi arkadaşlar ne diyim. sizleri görmekte güzel tabii

ben hala michael ve locke gıcık oluyorum bu fikrimde değişmeyecek. nedenlerimde herkesce bariz. görüldüğü üzere jackçi olmamla uzaktan yakından bir alakası yoktur bu isimlerin:icon_whis

michael lock ben bay widmore sevmedigim karakterler

ben o yazilari hic okumuyorum bile, cünkü cok sacma geliyor..
sawyer de iyi hos da jacki niye sevmiyorlar anlamiyorum sawyeri sevmeleri jacki sevmelerini engellemes soncuta ben jacki sevsem bile sawyeride seviyorum... ama hala mattjosh kardesligi diyorum;)

askpinari
04-06-08, 12:30
demekki ben koyu renkte yaziorum diye silinio msjlarim, ne alakaysa anlamadim:icon_whis

bu adada en nefret edilmicek biri varsa oda keisnlikle jack jack olmasaydi ozaman bukadar yanip tutustugunuz sawyer kate belki hurley belki baskalari olmicakti kesin ölceklerdiiii :img-wink: jack hep mantikli bi yol gösterdi ve herkesin rahati icin mücadele etti bunu her insan görür :img-wink: ben ne jackciyim ne sawyerci ne kateci ne baska bisici :icon_whis ama yinede yani diziyi gercekten izliosaniz ve neler oldugunu bittigini anliosaniz ozaman jackden nefret etmemeniz gerekirdi:img-wink:

sevimli lion
04-06-08, 14:11
juliett:dito

lock

ben..

eylemm
04-06-08, 14:43
İnsanların düşüncelerine kota koymaya çalışmakta neyin nesi? Dizi izleniyor forumda en sevmediğniz karakter başlığına girilip sevmediğin karakter yazılıyor.Bu kimi ilgilendirir.Bir de sevdiğiniz karakteri sevmeyen olunca öfkelenip biz de sizin sevdiğiniz karakteri artık imzalarımıza koymayacağız diyerek tehdit edenleri de gördük ya şaşırtıcı..

Bu zevk meselesidir arkadaşlar.En şahane karakteri de sevmeye bilir insanlar.Peki nedeni ne?diye sormaya,madde madde açıklma yapılmasını beklemeye ne gerek var?Birileri Jack karakterini hiç sevmiyoruz(favori karakterlerimdendir) diyince o karakter değer mi kaybediyor?Birileri Sawyer'e sinir oluyorum(ben bayılıyorum) diyince karakter gözünüzden mi düşüyor?Karakter şahane olabilir ama bana hitap etmez.Sevmek zorunda değilim herhalde.Lütfen kimse kimdeyi zevklerinden ötürü yargılamasın.

hyoldas
04-06-08, 15:27
Merhaba :)

Kusura bakma bu konunun muhatabı olduğumuz için cevap vermek istedim.
Sorun Jack'i sevmemeleri değil onca insan yazmıştır sevmiyorum diye ama Jack'ten nefret ediyorum, çok bencil, hep kendini düşünüyor gibi yorumlar var okuduysan eğer :img-wink: ben Jack'in böyle bir karakter olmadığını düşünüyorum.

Ve sevilmeyen karakter söylenirken sevilen karakterle ilgili bir kıyaslama yapılırsa insan ister istemez merak ediyor.

Jack'ten nefret ediyorum. i love you Sawyer yazmışlar mesela böyle birşeyi neden yazdığını merak ettim ben konuşmak tartışmak isterim....

Bu bölüm yorumcuların sevmediği karakteri yazıp kaçtığı bir bölüm değil, bizler çocuk değiliz en azından ben değilim. Çok sevdiğim karakterden nefret eden birileri varsa bunun nedenlerini bilmek ve onun nedenlerinden tatmin olmak isterim.
Belki de ben yanlışlarını görmüyorumdur neden körü körüne bağlanayım ki :img-wink:

Sevilmeyen karakter Jack'te olabilir, Sawyer da bunun yazılmasına kimse engel değil...Ama Jack gibi sürekli başkalarının hayatını düşünen birine çok bencil yazılırsa ben bunun altında ya art niyet ararım ya da bu kişinin LOST izleyicisi olduğundan şüphe duyarım...

Umarım anlatabilmişimdir derdimi :icon_whis

arzu__55
04-06-08, 16:25
nefret etmek baska sevmemek baska, hadi jack diyelim michael gibi bi karakter olsa tmm sevmeyin sevilcek bi yönü yok derdim, ama jack o adaakilerini ku rtmak icin kendi hayatini tehlikeye atti herzaman, niye sevmiyorsunuz niye bencil hala anlamiyorum=

askpinari
04-06-08, 16:30

Sorun Jack'i sevmemeleri değil onca insan yazmıştır sevmiyorum diye ama Jack'ten nefret ediyorum, çok bencil, hep kendini düşünüyor gibi yorumlar var okuduysan eğer :img-wink: ben Jack'in böyle bir karakter olmadığını düşünüyorum.

Ve sevilmeyen karakter söylenirken sevilen karakterle ilgili bir kıyaslama yapılırsa insan ister istemez merak ediyor.

Jack'ten nefret ediyorum. i love you Sawyer yazmışlar mesela böyle birşeyi neden yazdığını merak ettim ben konuşmak tartışmak isterim....

Bu bölüm yorumcuların sevmediği karakteri yazıp kaçtığı bir bölüm değil, bizler çocuk değiliz en azından ben değilim. Çok sevdiğim karakterden nefret eden birileri varsa bunun nedenlerini bilmek ve onun nedenlerinden tatmin olmak isterim.
Belki de ben yanlışlarını görmüyorumdur neden körü körüne bağlanayım ki :img-wink:

Sevilmeyen karakter Jack'te olabilir, Sawyer da bunun yazılmasına kimse engel değil...Ama Jack gibi sürekli başkalarının hayatını düşünen birine çok bencil yazılırsa ben bunun altında ya art niyet ararım ya da bu kişinin LOST izleyicisi olduğundan şüphe duyarım...

vallah agizina parmaklarina saglik cok güzel yazmi$sin ;) bende aynen öyle düsünüorum sonucta bu dizi jacki sev sawyeri sevme veya tam tersi degil yani dizinin amaci bambaska bunlari tartiscagimiza herkesde bi jackicilik sawyercilik var.. tabiikide herkes istedigini begenir sever sevmez nefret eder amaa arzumunda dedigi gibi ben diziyi izliorum sonra bu yorumlari görünce alla alla acaba bisimi kacirdimda herkes jackden nefret edio diye düsünüorum (ki herkes etmio jack herzaman bir numara anketlerde gözüküo ;) ) ama insan tuaf oluoo niye sevmiolar neresini bencil buluolar ne yaptida nefret ediolar bende merak ediorum herseyin bi nedeni vardir sonucta ;)

eylemm
04-06-08, 17:58

Art niyet mi?! nasıl yani?! birilerinin Matthew Fox'a bir düşmanlığı var ve gelip burada Jack karakteri üzerinden onu yıpratmaya mı çalışıyorlar diyorsunuz?.
Bir dizi karakteri için olumsuz yazılması bu kadar vahim bir durum mu gerçekten? :)

Ben Jack'i severim ama sevilmemesi de garip gelmez.Kimi insanlar fazla mükemmel gösterilene tepki duyar.Bu normaldir.Jack'in bazen fazla üstten tavırları oluyor mesela.Kararlarının sorgulanmasına tahammül edemiyor.İtiraz edeni dinlemiyor.Bu tavır kimilerince hoş bulunmuyor.Ben o şartlarda lider olan kişinin her kararında taviz vermesinin liderliğini olumsuz etkileyeceğine,insanların ona karşı güvenini azaltacağına inandığım için Jack'i haklı buluyorum.Ama herkesin de haklı bulmasını beklemiyorum.

Bu bölüm sevmediğin karakteri yazıp çıkabileceğin bir bölüm.Tek tek nedenlerini yazmak zorunlu değil.Locke için,Benjamin için yazma zorunluluğu olmadığı gibi :img-wink: Aynı şekilde sevmediğini yazarken sevdiğini de belirtmekte bir sakınca yok.Tercihe bağlı bir şey bu.Üyelerin birbirlerine kurallar dikte etmesi hoşuma gitmiyor..

hyoldas
04-06-08, 18:35
Art niyet mi?! nasıl yani?! birilerinin Matthew Fox'a bir düşmanlığı var ve gelip burada Jack karakteri üzerinden onu yıpratmaya mı çalışıyorlar diyorsunuz?.
Bir dizi karakteri için olumsuz yazılması bu kadar vahim bir durum mu gerçekten? :)

Ben Jack'i severim ama sevilmemesi de garip gelmez.Kimi insanlar fazla mükemmel gösterilene tepki duyar.Bu normaldir.Jack'in bazen fazla üstten tavırları oluyor mesela.Kararlarının sorgulanmasına tahammül edemiyor.İtiraz edeni dinlemiyor.Bu tavır kimilerince hoş bulunmuyor.Ben o şartlarda lider olan kişinin her kararında taviz vermesinin liderliğini olumsuz etkileyeceğine,insanların ona karşı güvenini azaltacağına inandığım için Jack'i haklı buluyorum.Ama herkesin de haklı bulmasını beklemiyorum.

Bu bölüm sevmediğin karakteri yazıp çıkabileceğin bir bölüm.Tek tek nedenlerini yazmak zorunlu değil.Locke için,Benjamin için yazma zorunluluğu olmadığı gibi :img-wink: Aynı şekilde sevmediğini yazarken sevdiğini de belirtmekte bir sakınca yok.Tercihe bağlı bir şey bu.Üyelerin birbirlerine kurallar dikte etmesi hoşuma gitmiyor..

Yok daha neler :img-hyste

Art niyetli tavır derken Matthew Fox'a düşmanlık beslenebileceği nerden çıktı. Kaldı ki ona düşman olabilecek dişi kişiliğin yeryüzünde varolacağına inanmam :)

Art niyet derken kastım şuydu; Sawyer seven birinin sırf Jack'le arasında bir rekabet var diye ya da Skate fanı birinin hiç bir nedeni yokken Jack'ten nefret etmesi bunlar benim gözümde art niyettir.
Bir karakterden nefret etmek için yetersizdir.
Burası bir forumsa bizler yazılan yorumlara açıklama isteme hakkına sahibiz.
İster açıklama yapar ister yapmaz bu onun bileceği birşey. Kimsenin birşey dikte ettiği de yok ayrıca baskı altında fikirlerini geri çeken ya da savunamayn biriyse bu da onun "ne kadar" kararlı olduğunu gösterir.

Açıklama yapmayacak biri varsa buraya yazmasına da gerek yok.
Kendi içinde saklayabilir düşüncelerini...
Bu durum sadece Jack içinde geçerli değil ayrıca Locke seven biri de sorabilir neden Locke'u sevmiyorsun diye...

Zorunluluk konusuna geline "çocukken" asansörü çağırıp kaçmaca ya da zile basıp kaçmaca oynardık. Yakalandığımız hiç bir açıklama yapmazdık, gerek de yoktu. Bizim için eğlenceliydi başkasının rahatsız olması...
Ama bu birşey yapıp kaçma durumu benim için artık hiç eğlenceli değil!
olgun insanlar yaptığı şeyin, söylediği sözün sonuna kadar arkasında durmalı...

Cidden bu konu çok uzadı...İsteyen istediğini sevmeyebilir.
Bu konuda düşüncelerimi açık yüreklilikle ifade ettiğimi düşünüyorum. Hala rahatsızlık duyan varsa lütfen bana öm le cevap yazsın burada fazla yer işgal ettik.
Ayrıca Jack'i sevmeyen küçük kızına almasın ne yapayım :img-hyste

byebye