Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Mantık Hataları
namelesseda 21-09-07, 15:15 Bölüm çok mantık hatalıydı ya gerçekten ilk defa bu kadar çok gözüme çarptı.
1. Ne kadar çabuk akşam oldu hayret hayır Deniz hala Aslı gildeydi nasıl olmuş da Leman aramamış.
2.Koskoca İstanbulda Efe-Gönül ve Metinin karşılaşması saçmaydı hadi Gönül ve Metin neyse ama Efeyi getire getire o karakola mı getirdiler?
3.Cananın telefonu aşağıya atılmamış mıydı hangi ara telefon aldı o hani para yoktu.
4.Lemanın Denizlere yetişmesi çok saçmaydı nasıl oldu da yetişebildi Deniz çoktan binmişti taksiye Murat da arabaya ben anlamadım orayı.
Yaa bi tane daha vardı sanki ama aklıma gelmiyor bi türlü gelirse yazarım.
Kesinlikle, özellikle 3. ve 4. maddedekiler acayip saçma yani... :img-yes:
Unuttuğum dediğim mantık hatası aklıma geldi yazayım dedim.
Aslı parayı çaldırınca Efeyi aradı Metinin telefon numarasını istedi iyi ama evden kaçtığında Aslı haber vermemişmiydi Metine.Nasıl bilmiyor numarayı ya da kayıtlı değil?
yasmin_hepsi 22-09-07, 19:37 ya cananın tele bişi olmadı galiba attı ama bende bir kere sinirlenince atmıştım bir şey olmamıştı :)
ya cananın tele bişi olmadı galiba attı ama bende bir kere sinirlenince atmıştım bir şey olmamıştı :)
yani mantıksal olarak düşününce fıtlattı ve fırlatınca bi ses geldi(kırılma sesi gibi bişeydi)..:img-yes: ve birde leman'ın denizlere yetişmesi acayip saçma olmuş..leman onları gördü,taksiyi aradı bide üstüne üstlük giyinmeye gitti..o zamana kadar diğerleri yolu yarılamış olmalıydı oysaki
kıvanckerocu 24-09-07, 14:45 ya ben bunların bölümlerini merak ediyorum...
Aslı tıp okumak istiyo yani sayısal bölüm...
Deniz de yönetmenlik istiyo yani sözel bölüm...
ve bunlar aynı sınıftalar... :S
ayrıca mine de yabancı dil alanından sınava giriyo yani farklı bir sınıf olması gerekiyo
ama ne hikmetse hepsi aynı sınıfta:img-wink:
ya ben bunların bölümlerini merak ediyorum...
Aslı tıp okumak istiyo yani sayısal bölüm...
Deniz de yönetmenlik istiyo yani sözel bölüm...
ve bunlar aynı sınıftalar... :S
ayrıca mine de yabancı dil alanından sınava giriyo yani farklı bir sınıf olması gerekiyo
ama ne hikmetse hepsi aynı sınıfta:img-wink:
yha arkadaşım o uzun zamandır kafaları karıştıran bi mevzuu:)
biz onu bi mantık hatası olarak belirledik sende alış :D
yani mantıksal olarak düşününce fıtlattı ve fırlatınca bi ses geldi(kırılma sesi gibi bişeydi)..:img-yes: ve birde leman'ın denizlere yetişmesi acayip saçma olmuş..leman onları gördü,taksiyi aradı bide üstüne üstlük giyinmeye gitti..o zamana kadar diğerleri yolu yarılamış olmalıydı oysaki
ya ama telefon salamsa bişi olmaz benim telefonum apartman merdiveninden yuvarlandı ve hala çalışıo:D:D:D:D:D ayrıca lemanın murata hatta hatta denize yetişmesi bence çok saçmaaaaa:happy0064:img-pilot:img-polic
dilara-1905 27-09-07, 20:47 mine bu bölüm yine harikayı ama cd yi izlerken üstünde etek mor hırka fln vardı saçları salıktı aslıylakonuşurken saçları toplu v eüstünü deiştirmişti sonra gürültüye aşağı indiğinde saçlar yine salık ve eski kıyafeti vardı üstünde bu kızda nekadar hızlı kıyafet değiştiriyo :icon_whis :) tabi bn yanlış görmediysem :D
eft aynen öyLeydi ..
sanırım aslıyla konuşma sahnesini cananı tv de gördükten sonra çekmişler ve kıyafetleri unutmuşlar :D:D
Kıyafet konusana katılıyorum böle güzel bir dizide bukadar mantık hatası olmamalı bence
mine bu bölüm yine harikayı ama cd yi izlerken üstünde etek mor hırka fln vardı saçları salıktı aslıylakonuşurken saçları toplu v eüstünü deiştirmişti sonra gürültüye aşağı indiğinde saçlar yine salık ve eski kıyafeti vardı üstünde bu kızda nekadar hızlı kıyafet değiştiriyo :icon_whis :) tabi bn yanlış görmediysem :D
Bunu bende farkettim cnm hatta noluyo ben mi yanlis farkettim dedim ama mantik hatasymis:)
gokcecik_447 28-09-07, 13:55 bi de ya aslı efeyi metinin numarasını almak için aramıştı ama dünkü bölümde metin aradığında metin abi arıyo dedi numarayı ne ara werdi efe????
evet mantık hataları artmaya başladı en çok göze çarpan ise mine'nin kıyaefet olayı aslı ile konuşurken pijamalı snr bi aşağıya iniyo saçı başı yine aynı.bide mine nerden biliyo aslı'nın annesi'nin deniz'i evde istemediğni ben orayıda anlayamadım yani onları duymadıda..
dediğiniz gibi mantık hataları çok fazla olmaya başladı hem bunlar istanbula ilk defa geliyo ve maşallah heryere gidiyolar ya mine olayı da çok manyak olmuş metinin aramasıda ayrıca bi güzeldi hem mine yds sınavına girdi ve kanndı ama minenin öss yede girmesi lazımdı :img-wink:
peki bide şöle bişi var bunlar bu sene öss ye giriolar dimi öss de 17 haziranda e ama minenin kimliinde cumartesi gününe 25 haziran diodu bunlar hala girmedilermi sınava okul kapanmadımıı
biraz geç olucak ama
mine öss ye değil yds ye yani yabancı dil sınavuna girdi
oda össden 1 2- hafta geç oluyo :img-wink:
Ben bu minenin kıyafet olayına dikkat etmemişim pek harikasınız iyi yakalamışsınız ama bilali farkettinizmi?
Bilal cananı eve getirdiğinde bilalin ceket cananın üzerindeydi..sonra bilal mutfakta su içerken dede ve anane geliyor..malum sahne ve dede bilali kovuyor...bilal ceketsiz çıkıyor evden doğal olarak...
ama aslı ve deniz efeyi takip ederlerken o gecenin karanlığında bilalle handa karşılaşıyorlar tevafuken ama ne hikmetse bilal ceketi bulmuşta sırtına almış bile! :img-pilot
Bilali sevdim ben yahu..umarım bi kaç bölüm devam eder... bakımsız bi köylü çocuğu gibi dursada dişler o biçim :img-grin2:img-grin2 inci gibi bembeyaz mübarek :img-yes: bana bakımsız bir handa pireler arasında o dişler fazla beyaz geldi bilmeme sizcede öylemi :img-pilot
Dizinin başından beri dikkati çeken şeylerden biride cananın hiç kız arkadaşı olmaması! Bence orda saçmalanmış...
Canan tv de haber olunca ben efeyi anne-babasının aramasını beklerdim...Ne oldu canan ablanıza die..Nihayetinde Efenin babası haberleri kaçırmayan elinde hep kumandayla gördüğümüz biri...Bu bölümde bi çok oyuncuya yer verilmemiş nedense...
gönül hocanın annesinin değişmesi biraz itici geldi bana...baba da meydanda yok zaten...Tamam oyuncular arasında anlaşmazlık olabilir ama bi baba oyuncu bulunamazmıydı? :icon_whis
Gönül annesinin söylediğine göre işi bırakmış...Öğretmenlik pat die öyle bırakılıyormu yaw? Hadi tamam bıraktın dielim bundan sonra gönül ne yapacak? Aslında özel bir yer açabilir kendisine..rehber hoca PDR mezunu..Psikolojik danışmanlık bürosu açsa fena olmaz:img-wink:
Çocukların sayısal olupta 3 dalada yayılması imkansız bir durum olmasada bariz mantıksız bi hal...kabul ettik zaten :img-pilot
Ben bu minenin kıyafet olayına dikkat etmemişim pek harikasınız iyi yakalamışsınız ama bilali farkettinizmi?
Bilal cananı eve getirdiğinde bilalin ceket cananın üzerindeydi..sonra bilal mutfakta su içerken dede ve anane geliyor..malum sahne ve dede bilali kovuyor...bilal ceketsiz çıkıyor evden doğal olarak...
ama aslı ve deniz efeyi takip ederlerken o gecenin karanlığında bilalle handa karşılaşıyorlar tevafuken ama ne hikmetse bilal ceketi bulmuşta sırtına almış bile! :img-pilot
Bilali sevdim ben yahu..umarım bi kaç bölüm devam eder... bakımsız bi köylü çocuğu gibi dursada dişler o biçim :img-grin2:img-grin2 inci gibi bembeyaz mübarek :img-yes: bana bakımsız bir handa pireler arasında o dişler fazla beyaz geldi bilmeme sizcede öylemi :img-pilot
Dizinin başından beri dikkati çeken şeylerden biride cananın hiç kız arkadaşı olmaması! Bence orda saçmalanmış...
Canan tv de haber olunca ben efeyi anne-babasının aramasını beklerdim...Ne oldu canan ablanıza die..Nihayetinde Efenin babası haberleri kaçırmayan elinde hep kumandayla gördüğümüz biri...Bu bölümde bi çok oyuncuya yer verilmemiş nedense...
gönül hocanın annesinin değişmesi biraz itici geldi bana...baba da meydanda yok zaten...Tamam oyuncular arasında anlaşmazlık olabilir ama bi baba oyuncu bulunamazmıydı? :icon_whis
Gönül annesinin söylediğine göre işi bırakmış...Öğretmenlik pat die öyle bırakılıyormu yaw? Hadi tamam bıraktın dielim bundan sonra gönül ne yapacak? Aslında özel bir yer açabilir kendisine..rehber hoca PDR mezunu..Psikolojik danışmanlık bürosu açsa fena olmaz:img-wink:
Çocukların sayısal olupta 3 dalada yayılması imkansız bir durum olmasada bariz mantıksız bi hal...kabul ettik zaten :img-pilot
hahaha sen nekdr mhata bulmussun ölee.. dogru diosun, dediklerin hepsi dogru... zati istanbula geldiklerinden beri hatalar dahacok basladii.. buarada izmirdeykene dahacok hosuma gidiodu, nede olsa benim gittim yerler :):)
hani gönülü karakola götürünce bi araba kullaniodu, böle koyu kirmizi, sonrada ayni araba metindede wardi, bilmem mantik hata olrk mi sayilir, ama bana sanki arablr ayniymis gibi geldi... yani hem modelleri hem rengi ayniydi, belkide yannis görmüsümdürr...
hani gönülü karakola götürünce bi araba kullaniodu, böle koyu kirmizi, sonrada ayni araba metindede wardi, bilmem mantik hata olrk mi sayilir, ama bana sanki arablr ayniymis gibi geldi... yani hem modelleri hem rengi ayniydi, belkide yannis görmüsümdürr...
yok o aynı araba deil...sadece renkler benzio :img-wink:
Daha bi dolu hata var aslında..hatta eksik bağlantılar...
Mesela hangi aile, babası hapisteyken onu hiç ziyarete gitmez? Bi de Aslı babasına tapıyordu güya! :img-pilot
Mesela Atom karınca ve şu gıcık zübbenin üniversite akıbetleri ne olmuştur? Zengin çocuğun akıbeti kısmen almanyaya kaçırılarak senaryodan itildi tamam ama atom karınca konusunda zort die kestiler orta göbeğinden meseleyi!
Zengin zübbenin babası sanki oğlunun almanyaya kaçtığını duymamışmıdır? Bu arada baba hala o gittiği "önemli iş gezisinden" döndürülemedi bir türlü!
Diziyi istanbula taşıdı taşıyalı o kadar çok kopukluk olduki oyuncular arasında ve senaryoda...bence bi an önce doğrultulmalı ..En azından Efenin anne ve babası bu dizinin dışında tutulmamalı...
yok o aynı araba deil...sadece renkler benzio :img-wink:
Daha bi dolu hata var aslında..hatta eksik bağlantılar...
Mesela hangi aile, babası hapisteyken onu hiç ziyarete gitmez? Bi de Aslı babasına tapıyordu güya! :img-pilot
Mesela Atom karınca ve şu gıcık zübbenin üniversite akıbetleri ne olmuştur? Zengin çocuğun akıbeti kısmen almanyaya kaçırılarak senaryodan itildi tamam ama atom karınca konusunda zort die kestiler orta göbeğinden meseleyi!
Zengin zübbenin babası sanki oğlunun almanyaya kaçtığını duymamışmıdır? Bu arada baba hala o gittiği "önemli iş gezisinden" döndürülemedi bir türlü!
Diziyi istanbula taşıdı taşıyalı o kadar çok kopukluk olduki oyuncular arasında ve senaryoda...bence bi an önce doğrultulmalı ..En azından Efenin anne ve babası bu dizinin dışında tutulmamalı...
katılıyorum yazdıklarına
daha öncede yazmıştım benim dizide en dikkat çekici bulduğum karakter koray
babasıyla ilşkisi şımarıklığı yada yalnızlığı
birden almanya ya gitti mert kandırarak götürdü peki neler oldu
o sert baba ne yaptı
hiçbirinin cevabı yok
alp te birden kayboldu
karakterler böyle hiç olmamışlar gibi kaybedilmemeli
esmer_-ezel 30-09-07, 11:58 arkadşlar haklısınız çok fazla mantık hatası var özellikle şubölüm ile ilgili olan aslı tıpistıyor tıp sayısalda deniz sınema istiyor sinema sözelde bunlar aynı sınıftaysa nasıl oluyor da ikisi de istediği yere giriyor
önceki sayfalarda yazıldımı bilmiyorum ama aslı deniz ve mine aynı sınıfta oılmalarına rağmen aslı tıpa deniz siyasal bilmlere mineyse dille ilgili bi bölüme girdi...:img-wink::img-wink:
acaba hangi bölüm seçti bunlar????:bilmim:img-heh::)
SAHRA_IRMAK 01-10-07, 16:24 önceki sayfalarda yazıldımı bilmiyorum ama aslı deniz ve mine aynı sınıfta oılmalarına rağmen aslı tıpa deniz siyasal bilmlere mineyse dille ilgili bi bölüme girdi...:img-wink::img-wink:
acaba hangi bölüm seçti bunlar????:bilmim:img-heh::)
VALLA BNDE BUNU YASCAKTIM COK BUYUK BI MANTIK HATASI
ya artık bu konuyu tartısmayalım bence.
gına geldı yanı. her ıkı sayfada bır bu konu yazılmıs neredeyse.
herkes bunu bır mantık hatası olarak kabul ettı zaten .
Benim bildiğim kadarıyla (çok bi bilgim yok ama...) herkes lisede hangi bölümde olursa olsun (sayısal,sözel...) öss'den sonra ufak bi puan kaybını göze alıp istediği yeri seçme hakkına sahip.Eğer yanlış bilmiyorsam bu bi mantık hatası sayılmaz...
Benim bildiğim kadarıyla (çok bi bilgim yok ama...) herkes lisede hangi bölümde olursa olsun (sayısal,sözel...) öss'den sonra ufak bi puan kaybını göze alıp istediği yeri seçme hakkına sahip.Eğer yanlış bilmiyorsam bu bi mantık hatası sayılmaz...
bencede bırakkalım bunları hem olur böle şeyler onlar orda 4gencin hayatını anlatıyo ama el insaf bizim hayatımız gibi olacak değilya yane bu kadar gerçekci olamazlar hem şudiğer mqantık hataları ise nasıl diyorsak istabula gelince arttı bekleyin dizi istanbulda ancak yerine oturur :img-wink:
evet ya .
aynen oyle.
bunu bır mantık hatası olarak kabul edelım artık.
kapansın bu konu.
yenı mantık hatalarını paylasmak lazım artık.:img-wink:
serseri_mayın90 02-10-07, 19:47 evet bu konu çok konuşuldu hatta senaristimiz yiğit güralp açıklamada yaptı.
şuan tam hatırlayamıyoru açıklamayı ama dediğiniz gibi biraz puan kaybıyla başka bölümden tercih yapılabilir. zaten ilk 1-2 bölümde senarist başkaymış. sonra yiğit abide değişiklik yapamamış:img-wink:
sarı_şeker 03-10-07, 19:59 arkiler süoersiniz ben hiç bunlar a dikkatim çekmedii=)
keremcem_didem 04-10-07, 19:23 bi mantık hatası buldum. lemanın denizin evine yerleştirdiği kamera tv nin arkasından görüntülüyodu. leman bilgisayarı tekrar açtıında koltuğun arkasından tv yi görüntüledi. :)
bi mantık hatası buldum. lemanın denizin evine yerleştirdiği kamera tv nin arkasından görüntülüyodu. leman bilgisayarı tekrar açtıında koltuğun arkasından tv yi görüntüledi. :)
ewt bnde farkettm o hatayı çok açık bi hata olmuştu yanii ama pek emin olamadım belki iki tane kamera vardır diye düşündüm:icon_whis
geçen seferlerde aslı parasını çaldırdığında metinin telefonu yok diye efeyi aramıştı..
fakat ne gariptir ki minenin ananesinde bile metinin telefonu var da efenin dostlarından aslının yok :?
mantık hatası değil ama küçük bir nokta..
zaten hata olsun olmasın bu diziyi izlemek mükemmel bir duygu :happy0064
Ben kamera olayını farkettim yer değiştirip durdu...
Ayrıca geçen bölümde Bilal Canan'ı eve getirdikten sonra giderken ceketini almayı unuttu...Sonra aynı gece ceket Bilal'in üstündeydi.Nasıl yani bu mantık hatası dedik.
Şimdi de Canan ceketini bizde unutmuşsun dedi ve ceketi verdi...
Ben hiç bişey anlamadım...:S
bi mantık hatası buldum. lemanın denizin evine yerleştirdiği kamera tv nin arkasından görüntülüyodu. leman bilgisayarı tekrar açtıında koltuğun arkasından tv yi görüntüledi. :)
İlk gösterilen kamera tam koltuğa doğru olan tepede duran kameraydı. 2. gösterilen kamera ise duvardaki lambanın içindeydi.Yani 2 kamera var mantık hatası yok.
yahh beLkide biLaLin 2 çeketi var hem canana verdiği ceket takım eLbisenin ceketine behnziyodu ..
asLıLarın gördüğüde mont türü bi ceketti behnce ortada 2 farkLı ceket var ..
arkadaşlar üniversitede derslere girilmeden kitaplar belli oluyor muymuş?oluyorsa benim niye haberim yok:bilmimaçıköğretim olsa neyse de.
siyasaldaki arkadaşlara hemen sorucam.
geçen seferlerde aslı parasını çaldırdığında metinin telefonu yok diye efeyi aramıştı..
fakat ne gariptir ki minenin ananesinde bile metinin telefonu var da efenin dostlarından aslının yok :?
mantık hatası değil ama küçük bir nokta..
zaten hata olsun olmasın bu diziyi izlemek mükemmel bir duygu :happy0064
ya zaten eski bölümlerde sanki aslı metinle telde konuşmuştu die hatırlıorum efe evden kaçtığı sıralarda olabilir :icon_whis
deniz hem sinema bölümünü istiyo ama siyasala giriyo
sinema sözel bölümde
siyasal eşit ağırlıkta
olmaz yani.alan dışı olur
:img-yes:
bu konu bir çok kez konuşulmuş zaten ;) ona bakarsan zaten tıpta sayısal :)
deniz aslıyı evine davet ettiğinde ben denizin aslıyı almaya gideceğini zanntmiştim ama baktım aslı geldi..yani şunu söylemek istiyorum aslı daha önce denizin evine hiçç gitmedi,yada deniz evi tarif etmedi ki etti diyelin istanbula yeni gelmiş biri pat diye evi nasıl buluyor anlamadım..bilmiyorum biraz acayip geldi bana..( nasıl geldiyse geldi ,aslıyla deniz yanyana geldi ya gerisini boşşş :img-hyste aslında eğer dediğim gibiyse biraz saçma olmuş:D)
deniz hem sinema bölümünü istiyo ama siyasala giriyo
sinema sözel bölümde
siyasal eşit ağırlıkta
olmaz yani.alan dışı olur
:img-yes:
ayyyy
ıcıme fenalık geldı .
arkadaslar yeter artık ya her gelen aynı seyı yazıyor.
naladık mantık hatası . bundan bır sayfa oncesıne gıdın orda da aynı konu konusuldu en son ve artık yazmayın dedık yıne .
hanı dıyorum kı zahet olmassa en azından bıkac sayfa oncekı mantık hatalarına bksanız da aynı hatalar buraya 30 kere eklenmese.:icon_whis
[...Melis...] 06-10-07, 22:49 Benim anlamadigim bunlar oruç tutmuyorlarmi " Minenin annanesi bu mubarek gunde su insanlara yapitiniza bakin kemal bey diyo du demek ki oruçtalar e deniz asli evindeyken ona kahveyle biskuvi ikram etti o nasil oluyo ?
;5002765']Benim anlamadigim bunlar oruç tutmuyorlarmi " Minenin annanesi bu mubarek gunde su insanlara yapitiniza bakin kemal bey diyo du demek ki oruçtalar e deniz asli evindeyken ona kahveyle biskuvi ikram etti o nasil oluyo ?
Anladığım kadarıyla tutmuyorlar.Ayşe hanımları bilmem ama Aslıyla Deniz'in,Leman ve Murat'ın,Haşmet'in tutmadığı kesin.Ayrıca ilk gittikleri gün tarih vermişlerdi Eylül Perşembe diye ve o gün Ramazan başlamıştı ama tüm aile kahvaltıdaydı...:icon_whis
biraz geç olucak ama
mine öss ye değil yds ye yani yabancı dil sınavuna girdi
oda össden 1 2- hafta geç oluyo :img-wink:
yds sınavı össden tam bi hafta sora yapılır yani 24 Haziran olması gerekiyodu :)
ayrıca mine össye girmediki bu da üniversiteyi hayalinde görür anlamına gelir :)
y.dil ögrencileri girmek zorundadır össye
farklı bölümden tercih yaparlarsa okul puanları 0.8 yerine 0.3 le carpılır buda biraz degil baya bi düşüş yapar puanlarda tıp, siyasal bilimler gibi bölümler yine rüyada görülür o puanla :img-wink:
Ferny&Lety 08-10-07, 09:54 Ya Aslının babasını ziyarete gitmemesi de bir hata değil mi?Mantı khatası var demiyorum ama atlanmış birşey bence..
Hem ya bunların doğum günleri yok mu?
Kutlasalar ya şöyle güzel bi parti:)
aslıyla deniz dans etse..:):img-in_lo
Arkadaşlar şimdi söyleyeceğim bir mantık hatası değil belki ama açıkçası beni çok rahatsız etti. Son bölümde Efe ve Aslı'nın yazdıkları mektuplar üzerinde duruluyordu. Ama kamera mektupları gösterdiğinde dikkatimi çekti : Hiç bir mektupta -ki ve -de eklerinin ayrı kullanımına dikkat edilmemişti. Efe'ninkini anlarım; çünkü haylaz ve ders çalışmayı sevmeyen biri. İmla kurallarını ihmal etmesi gayet doğal. Ama Aslı'nın mektubunda da bu tarz hatalar görmek hoş olmadı. Çünkü Aslı çok çalışkan bir öğrenci karakterini canlandırıyor. Ama maalesef iki satırlık mektup yazarken bu tarz bir çok hatası var. İki satırlık mektup derken, mektubu küçümsediğimi düşünmenizi istemem. Çünkü gerçekten çok sıcak bir mektuptu. Ayrıca ben de imla uzmanı değilim. Ama en azından -de ve -ki eklerinin kullanım şeklini biliyorum. Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.
EVET arkadaşım doğru söylüyorsun ancak senin de bilmediğin bir nokta var. Oradaki de ve ki'ler ek değil BAĞLAÇ ve BağlaÇLar birer SÖZCÜKTÜR.Yani AyRI yazılır!!!Söylediğin doğru ama de ve ki EKSE bitişiktir.Senin dediğinde de BAĞLAÇ olduu için ayrı.:img-yes:
Bu arada HİÇBİR sözcüğü de BİTİŞİK YAZILIR.Çünkü birleşik kelimedir.:img-yes:
baktım ama bulamadım sanırım hiçbirnizn dikkatini çekmemş eğer warda bn göremediysem şmdiden özürdiliorm.
aslılarla minelerin istanbula ilk taşındığı bölümde sabah oluyor aslının annesi gelio aslı mine we cananı uyandırmaya çalışıo canan üflüo annesine we başını dier tarafa çeviriyor.tabi bu arada yüzüstü yatıo bu kız hamile değilimiydi benim bildiğim hamile kadınlar yüzüstü yatamaz yanlışmı biliorm yoksaa??
benimde ne zamandır dikkatimi çeken bi şey var..minenin telefonu sony ericsson..ama telefon çalarken nokianın bir müziği çalıyor..neden öle bişi olduyo anlamadım sanki sony ericssonun müziği yohk.. :S
;5002765']Benim anlamadigim bunlar oruç tutmuyorlarmi " Minenin annanesi bu mubarek gunde su insanlara yapitiniza bakin kemal bey diyo du demek ki oruçtalar e deniz asli evindeyken ona kahveyle biskuvi ikram etti o nasil oluyo ?
şimdi hersey bitti k.bkma ama oruc tutmalarıı Sızemı Dert Oldu arkdaslar
yahh deniz sabah minelerden mineyle birlikte okula giderken yüzündeki morluklar hala vardı ama aslıyla üniverstenin önünde buluştukları zamn hiç morluk yoktu ..
billur_beso 14-10-07, 23:08 yahh deniz sabah minelerden mineyle birlikte okula giderken yüzündeki morluklar hala vardı ama aslıyla üniverstenin önünde buluştukları zamn hiç morluk yoktu ..
bişey söylicem sıradan olcak ama burası Türkiye burda herşey olur :)
haklısın şişliği morluğu bi bakmışsın geçmiş sonra araya başka sahne karışır bi bakmışsın gene morarmış .. =)
bişey söylicem sıradan olcak ama burası Türkiye burda herşey olur :)
muhahahahah dogru diosun :img-hyste
arkadaslar siz böyle ince noktalara takılırsanız dizinin bi tadı kalmaz ki :):) ona bakarsanız her gün baska kıyafet giyiyolar ben hic bi giydiklerini diger bölümde veya diger günde görmedim ki onların o kadar giysisi oldugunu zannetmiyorum :img-hyste:img-hyste:img-hyste
arkadaslar siz böyle ince noktalara takılırsanız dizinin bi tadı kalmaz ki :):) ona bakarsanız her gün baska kıyafet giyiyolar ben hic bi giydiklerini diger bölümde veya diger günde görmedim ki onların o kadar giysisi oldugunu zannetmiyorum :img-hyste:img-hyste:img-hyste
hele de annesi temizliğe giden aslı'nın :img-yes: :img-wink:
vallahi bu 20. bölümden mantık hatası bulunmaz arkiler
YerçekimliKaranfil 18-10-07, 22:27 Tıp okuyan bir kişinin ders çalışmaktan başka kendine ait bile zamanı olamayacakken Aslı'nın derslere bile apar topar girip tüm gününü hatta hafta sonlarını bile dosya işleriyle bir hocanın asistanlığından daha da öte sekreteri konumunda gibi çalışması bana biraz garip geliyor doğrusu...
Tıp okuyan bir kişinin ders çalışmaktan başka kendine ait bile zamanı olamayacakken Aslı'nın derslere bile apar topar girip tüm gününü hatta hafta sonlarını bile dosya işleriyle bir hocanın asistanlığından daha da öte sekreteri konumunda gibi çalışması bana biraz garip geliyor doğrusu...
eminim bunun zorluklarını ilerki bölümlerde izleyeceğizdir
bu bence mantık hatası değil çok küçük şeylere de takılmamak gerekir
£jq![Pmße] 19-10-07, 13:54 Son ßöLümde ßir ßakıyoruz RumeLideLer asLı Denize soruor nerdesiniz die Denir RumeLideiz noLdu fLn dior asLı geLior onLar çoktan çıkmış rumeLi kapanmış ve denizLerin ewLerine gitmişLer..ßiraz fazLa aßartı oLmuş ama neyse artık :D
crazygirl7500 19-10-07, 14:01 20.blmde rumeli hisarındaken mine açık renk bi pantolon giymiştiordan çıkıp denizin evine geldiklerine ise pantolon tonm değiştirip koyulaşmıştı değişki bi pant. vardı üstnde:):)
ya benim kafamada şey takıldı.. metin gönüllerin evine geldiğinde ben niyetliyim demişti yani oruçluydu.. dünkü bölümde ,babasıyla sabah kahvaltısı yapıyodu..:icon_whis ya ordada ramazan bitti ( eğer böyleyse üzülürüm çünkü ky de mutlaka bayram bölümü olmasını isterim,ne zevkli olur bayram gününü ky de izlemek:P) ya da metin arada bi oruç tutuyor:D..bilmiyorum ya aslında böle şeyle çok önemli değil ama dikkat edilmesi gerekir.. yani metin dışında hiçççç kimsenin oruç tutmaması gibi..:img-wink:
minenin kotuna hiç dikkat etmedim:icon_whisdemek değişik he..
_duygucuk_ 19-10-07, 15:17 bayram bölümü olsun bende çok isterdim...
Efe abisiyle konuştu Babamda burada dedi ne diyerek şaşırıd..daha sonra kapatmadan ben babamla akşam buluşacğım dedi nasıl oluyor b u hem yeni öğrenip hemde buluşmak bir anda...
benim söyleyeceğim bir mantık hatası deeL ama sadece küçücük bir detay ama yinede insanın gözüne batıyor..bu deniz evden ayakkabılarını bağlamadan mı çıkıyo yha çok komik oldu o sahne bence ayakkabılarını giydi bağcıkları bağlamadan qitti..
benim söyleyeceğim bir mantık hatası deeL ama sadece küçücük bir detay ama yinede insanın gözüne batıyor..bu deniz evden ayakkabılarını bağlamadan mı çıkıyo yha çok komik oldu o sahne bence ayakkabılarını giydi bağcıkları bağlamadan qitti..
bazen bagciklar bagli olio önceden.. giyip cikiosun, ben eskiden spor ayakkabilarimda hep öle yapardim, bisfr baglardim hep öle birakardim.. hehe :)
eğer yanlış görmediysem giydiği ayakkabı converse'ti ve converse'i bağcıklarını bağlamadan giyen çok fazla :img-yes:
bayram bölümü olsun bende çok isterdim...
Efe abisiyle konuştu Babamda burada dedi ne diyerek şaşırıd..daha sonra kapatmadan ben babamla akşam buluşacğım dedi nasıl oluyor b u hem yeni öğrenip hemde buluşmak bir anda...
dogru aslında yeni farketttiim :D saçma olmuş orası
İLK AŞKIM_MERVE 21-10-07, 07:20 bayram bölümü olsun bende çok isterdim...
hayır cnm...metin ben babamla akşam bulucam dedi
sen orayı yanlış dinlemişsin...
bi mantık hatası da aslı tıpta okuyo yani sayısal alandan mezun olması lazım deniz sinema fln istiyodu yani sözelden mezun olması lazım ama ikisi de aynı lisedeyken aynı sınıftaydı alanlarına göre farklı sınıflarda olmaları gerekmez miydi????
bi mantık hatası da aslı tıpta okuyo yani sayısal alandan mezun olması lazım deniz sinema fln istiyodu yani sözelden mezun olması lazım ama ikisi de aynı lisedeyken aynı sınıftaydı alanlarına göre farklı sınıflarda olmaları gerekmez miydi????
arkadaşım biz bunu zaten mantık hatası oLarak saydık hemde dizinin en başından beri diğer sayfaLara baqsan bu konu hakkında çok tartışıLdığını görürsün ..
artık bu konunun kapanması lazım behnce ..
ya şöyledir belki
biçok kez konuşuldu ama sadece bi yorum
aslı tıp seçti--sayısal(sorun yok)
deniz de annesinin zoruyla sayısal seçmiştir efe de arkadaşlarından ayrılmamak için böyle yapmıştır
mineye gelince de ne olcağı belli değildi ztn boş yer olan bi sınıfa göndermişlerdir direk
ya bu mantık hatası en az 100 kere söylendi.ya yapılmış bir hata, olabilir.illa dizileri bakalım bu sefer nerede mantık hatası yapacak diye izlersek ne izlediğimizden bişey anlarız,ne de izlemekten zevk alırız.çok bariz hatalar olmadığı sürece çok fazla takıntı yapmamak lazım!
gokcecik_447 26-10-07, 14:18 yaa arkadaşlar artık şu sayısaldı sözeldi eşit ağırlıktı mantık hatasını bi kapatsak dizinin başından beri en az 19 haftadır söylenio tmm o bi mantık hatası ya bi de efenin aslının denizin hiç mi doom günü yok minenin 25 haziran anladık ama diğerlerinin nie yok yoksa daha zmn mı gelmedi:icon_whis
sevimli.girl 26-10-07, 17:17 dün aslı denize mesaj atarken tarih 20.10.2007 yi gösteriyordu. ama o güzn cumartesiye geliyor ve aslı mesajı attığında dersten çıkmıştı. çekimlerin hafta sonu yapıldığını biliyorum ama sahne esnasında telefonun tarihihnin b iki gün öne ya da ileri çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.
SİMGE NUR KEREM 26-10-07, 17:50 ya bide 21 bölümde yani dünkü bölümde aslı hoca sıyla konuşurken çok geç oldu gitmem gerek fln diodu işte sonra resmen arabada giderlerken apaydınlıktı eve geeldiklerinde zifiri karanlıktı anlamadım:icon_sorr
ya bide 21 bölümde yani dünkü bölümde aslı hoca sıyla konuşurken çok geç oldu gitmem gerek fln diodu işte sonra resmen arabada giderlerken apaydınlıktı eve geeldiklerinde zifiri karanlıktı anlamadım:icon_sorr
aynen ya bende anlamadım orayı.nası öle oldu.arabada gunduzdu.eve bı geldıler.saat gec olmuş annesı aslıyı kapıda beklıo.ıstanbul trafıgı uzun suruo ama bu kadarda suremez heralde!!!
http://i224.photobucket.com/albums/dd306/nazquseli_burcin/kavakyelleri/bscap015-2.jpg
buda deniz asliya msg attiginda ve aslinin okudugu an....
saat 21:43 ü gösteriyor, halbuki asli o sirada üni de ve denizin ünisine dogru gidicek....ya aslinin ceptelefonundaki saat yanlis gidiyor ki hic sanmiyorum, yada burdada mantik hatasi az cok denilebilicek birsey mevcut :img-yes:
Aslı'nın telefonunun şarjı biraz azalmış:D
Evet doğru Kerem ve Aslı arabaya bindiklerinde aydınlıktı eve gelince karanlık oldu bence de bu bir mantık hatası:img-wink:
ya geçene bölümlerden birindede aynısı olmuştu.cananın telefonu çalmıştı ama telefon sessızdeydı.ve sımdı goruyorumkı aslının telefonundada aynı olay var.ben aslının telefonunun msj sesı caldıgını duymustum.ama resme bakıorum.ordada aslının telefonu sessızde gorunuoo.neden hep aynı hata ya.gercı cok kucuk ayrıntı.fazla takmamak lazm ama sadece sölemek ıstedım....
elwiens_86 27-10-07, 20:04 Bilmiyorum daha önce yazıldımı ama bir kere Mine'nin doğumgünü olayı başlı başına en büyük hataydı 25 Haziran'dı sanırım doğumgünü ama okulların kapanmasına ve öss'ye daha uzun bir zaman vardı diye aksettirildi ee peki bu öss Agustos'ta mı yapıldı...:img-hyste
Birde benim anlamadığım bu Mine öss sınavına girmeden nasıl oluyorda özel üniversiteye gidebiliyor...Bu da ilginç bir durum...:icon_whis
Not: Şu ışıkların kapalıyken açılması durumu sanırım mantık değilde çekim hatasıydı...:img-wink:
meraba yaa daha once yazıldı mı bilmiyorum ama bana cananla denizin ilişkisi cok tuhaf geliyor canan denizin uvey annesi gibi bir konumda şuan çocugun öz babasından hamile ama birbirlerinin yüzüne rahatca bakıp konusabilyorlar o çocuk doğunca denizin kardesi aslının kuzeni olacak sacma geliyo bu durum bana biraz ,karman çorman olacak gibi durumlar..:icon_whis
GENÇ GÜLLER 28-10-07, 19:10 valla arkadaşlar sizden korkulur,o cep telefonuna hiç dikkat etmemiştim,ilginç bişee:):) saatlerle biraz oynasalardı,azcık bi mantık hatası olmuş...
ya hangi birini söliimki ben bu hataların...delircem yaaa dizide bu kadar açık verilirmi!!!!
1-Deniz aslıya mesaj atıyor okula gel die sitem manasında bakıosun saat 21 küsur aslıyla deniz okulda karşılaşıyor hava ap aydınlık... bu kesinlikle bir mantık hatasıdır!
2-Telefon sessizde ama nedense biz telefon sesi duyuyoruz..Mantık hatası!
3-Aslı denizin okulana gittiği gün ile hocasının arabasıyla eve gittiği gün aynı gün! Fakat biz bi bakıyoruz aslının üzerinde iki farklı kıyafet...tişört yadi bady ismine her ne diosanız farklılaşıyor...Belki çok dikkat etmediniz ama Denizin yanına giderken montunu giymemiştim orada açık mavi idi badysi..Sonra soğuyor sanırım hava çekimi mont ile yapıyorlar dışarda ama montun içindeki bady farklılaşıyor birden...sonra Aslı tekrar okuluna dönüyor ve hocasıyla eve gitmek için arabaya biniolar bi bakıosun aaaa aslı yine açık mavi tişörtü ile...Hangi ara bu kız deişio üstünü?Yoldamı?:img-pilot Mantık hatası!
4- Hoca ile Aslının eve bırakma olayındaki aydınlık -karanlık meselesine gelince...istanbul trafiğinide düşünün arkadaşlar.. 20 km lik yol mesela yarım saattir herhangi bir yerde ama siz istanbulda bazen 4-5 saat yolda kalmak zorunda olursunuz yoğunluktan dolayı..o yüzden ben bunu böyle düşünerek mantık hatası kabul etmedim ama dediğiniz gibi çokta ikindi saatlerine benzemiyordu o aydınlık..Resmen sabahın ilk ışıkları gibiydi yada öğle vakti güneşi gibi...
Bence Kavakyelleri ekibi biraz daha ince eleyip sık dokumalı biraz...1 kere izlemeyle bu kadar açık bulabiliyorsa izleyici kendilerini toparlammalılar kanımca! Şiddetle tavsiye ediyorum hatta...
dünkü bölümde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama deniz,efe ve salih konusurlarken evin arka kısmında birileri yürüyüp geçti....=)
tam bir mantık hatası olduğu söylenemez ama mine metini telinin bulurken tam üstünde "merve sevi" yazması çok komikti..belki hata değil( dünyada bi merve sevi o değil haralde:img-icecr) ama yinede görünce bir an konsantire gitti bende:P,onu düşünüp gülüp durdum (vayy be mine ünlü arkide yapmış dedim :P) tel aslının kendi cebi sanırım mrveyle iyi arkadaş olduklarını biliyorum:img-icecr..
tam bir mantık hatası olduğu söylenemez ama mine metini telinin bulurken tam üstünde "merve sevi" yazması çok komikti..belki hata değil( dünyada bi merve sevi o değil haralde:img-icecr) ama yinede görünce bir an konsantire gitti bende:P,onu düşünüp gülüp durdum (vayy be mine ünlü arkide yapmış dedim :P) tel aslının kendi cebi sanırım mrveyle iyi arkadaş olduklarını biliyorum:img-icecr..
merwe sevi yazısını bende gördm cnm hatta onLar çok ii ark.Lar mış biLidiim kadarıyLa :) mantk hatası diL bence:img-wink:
Ya söLendi mi biLmiyorum ama iLk başından beri en büyük mantık hatası Mine'nin süper türkçe konuşması!! Yani bnde aLmanyada oturuyorum ama süper türkçem yok yani o kdr türkçe konuşuLsa biLe yinede sürekLi cümLeLerimde ehmm,nein,şeyy gibi keLimeLer geçiyo..! Mine de bu hiç oLmadı! Sanki yıLLardan beri TR'de oturuyo! Ayrıca ALmanyada oturan arkiLeriyLe konuşurkende sürekLi türkçe konuşuo! Bizim biLe burda türk arkiLerLe sLmLaşırken söyLediğimiz iLk keLime: ''Hi!'' veya ''HaLLo'' oLuyo yani!
:img-wink:
dünkü bölümde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama deniz,efe ve salih konusurlarken evin arka kısmında birileri yürüyüp geçti....=)
Benimm dikkatimi çektii ..
Denizin evindeydiler .. duvardaki aynadann gördümm .. Birisi yürüyüp geçti .. :icon_whis
Ya söLendi mi biLmiyorum ama iLk başından beri en büyük mantık hatası Mine'nin süper türkçe konuşması!! Yani bnde aLmanyada oturuyorum ama süper türkçem yok yani o kdr türkçe konuşuLsa biLe yinede sürekLi cümLeLerimde ehmm,nein,şeyy gibi keLimeLer geçiyo..! Mine de bu hiç oLmadı! Sanki yıLLardan beri TR'de oturuyo! Ayrıca ALmanyada oturan arkiLeriyLe konuşurkende sürekLi türkçe konuşuo! Bizim biLe burda türk arkiLerLe sLmLaşırken söyLediğimiz iLk keLime: ''Hi!'' veya ''HaLLo'' oLuyo yani!
türkcesinin bozuk olmamasina takmis olabilirsin, ama her almanyada doguyup büyüyüp yetisenin türkcesi kötü olmak zorunda degilki
bende almanyada dogdum büyüdum ama acikcasi türkcemin kötü oldugunu düsünmüyorum, o yüzden mineninkinide yadirgamiyorum
tek katildigim nokta...almanyadan arkadaslariyla görüstügünde...herseyin türkce olmasi....dedigin gibi almanca ve türkce karisik konusuluyor genelde ;)
Sweet HiLary 03-11-07, 18:41 tam bir mantık hatası olduğu söylenemez ama mine metini telinin bulurken tam üstünde "merve sevi" yazması çok komikti..belki hata değil( dünyada bi merve sevi o değil haralde:img-icecr) ama yinede görünce bir an konsantire gitti bende:P,onu düşünüp gülüp durdum (vayy be mine ünlü arkide yapmış dedim :P) tel aslının kendi cebi sanırım mrveyle iyi arkadaş olduklarını biliyorum:img-icecr..
ona bnde dikkat etmistim..Evet bncede Minenin gercek tel.i olabilir
merwe sevi yazısını bende gördm cnm hatta onLar çok ii ark.Lar mış biLidiim kadarıyLa :) mantk hatası diL bence:img-wink:
Ama mantik hatasi deil bncede :img-yes:
ebruli1903 04-11-07, 05:00 Ya söLendi mi biLmiyorum ama iLk başından beri en büyük mantık hatası Mine'nin süper türkçe konuşması!! Yani bnde aLmanyada oturuyorum ama süper türkçem yok yani o kdr türkçe konuşuLsa biLe yinede sürekLi cümLeLerimde ehmm,nein,şeyy gibi keLimeLer geçiyo..! Mine de bu hiç oLmadı! Sanki yıLLardan beri TR'de oturuyo! Ayrıca ALmanyada oturan arkiLeriyLe konuşurkende sürekLi türkçe konuşuo! Bizim biLe burda türk arkiLerLe sLmLaşırken söyLediğimiz iLk keLime: ''Hi!'' veya ''HaLLo'' oLuyo yani!
evet almanyada yasayan bircok türk vatandasi ehmm,nein(hayir) gibi kelimeleri devamli kullanir ..
bende almanyada dogdum,almanyada yasiyorum ama bugüne kadar türkcemizi konusurken araya ehmm,nein gibi kelimeler kacirmadim ..
selam verdigim insanlar,alman olmadigi sürece kimseye hallo diyerek selam vermedim ..
türkiye´ye her sene gelirim ve bugüne kadar türkcemizi cok iyi konustugum icin hep övgü aldim ..
kisacasi diyecegim sudur , siz haklisiniz ama herkes icin gecerli degil yani mine icinde gecerli olmadigini farz edersek bu bir hata sayilmaz ..
herkese saygilar ..
bence merve sevi yazması mantık hatası dizide böle bişi olabilirmi sizce belkide şöle olmuştur hani efe pamela fln dioya işte minede bi arkisine öle diodur:img-wink:
evet almanyada yasayan bircok türk vatandasi ehmm,nein(hayir) gibi kelimeleri devamli kullanir ..
bende almanyada dogdum,almanyada yasiyorum ama bugüne kadar türkcemizi konusurken araya ehmm,nein gibi kelimeler kacirmadim ..
selam verdigim insanlar,alman olmadigi sürece kimseye hallo diyerek selam vermedim ..
türkiye´ye her sene gelirim ve bugüne kadar türkcemizi cok iyi konustugum icin hep övgü aldim ..
kisacasi diyecegim sudur , siz haklisiniz ama herkes icin gecerli degil yani mine icinde gecerli olmadigini farz edersek bu bir hata sayilmaz ..
herkese saygilar ..
sana katiliyorum. bende almanyada dogup büyüdüm ama daha hic türkce konusurken ehmm veya nein demedim, hele ki türkiyede. ayrica bende arkadaslarim alman olmadigi sürece hallo demem. türkce konustugum zaman sadece türkce konusurum almancadada almanca. bu arada mine ilk bölmlerde bir kac kelime söylüyordu unutmadiysaniz. schei... gibi seyler. hatirliyorum.
:icon_sorr arkadaşlar biraz abrtmıyomusunuz okadar kolaymı sanıyosunuz onlar bölümü cekerken bizlere aktarabilmek icin nekadar çaba sarf ediyolar hiç bir şeyle yetinmeyi bilmiyorsunuz :(
gokcecik_447 06-11-07, 19:44 arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama insanlar şu saatte bu saatte olcak die tel saatlerini ayarlamaları biraz zor olur yani onlar ztn yeterince yoruluolar orda kıyafet konusunda haklısınız we şu almanca konusu mantık hatası diil bence çünkü almanyada yaşayıp da çok ii türkçesi olan insanlar da war bi de minenin merwe sewi olayı da şöyle düşünülebilir telefonunda birden fazla merve warsa soyadıyla kaydetmiştir böyle benzerlikler de olur misal bizim hocanın adı tekin acar ama tekin acar kozmetikle alakası yok gibi:img-wink::img-yes:
mantık hatasımı yoksa ben mi bi sahneyi kaçırdım bilmiyorum ama çok aklıma takıldı..
leman hafizeyle konustu ya orda hani ewe temizliğe gelmesini istedi we ordan cıkıp ewe gitti deniz hemen hesap sordu ee deniz ne zaman kimden ögrendi onu üstelik o konusmada sadece lemanla hafize wardı we hafize de kimseye söylememişti denizin duyması imkansız yani nası ögrendi anlamadım:icon_whis
yahh o sahneyi bise göstermediler yahh .. denizle lemnada eve birlikte girince yolda leman söLemiş oLabiir denize
bir de gönülle annesi evden akşam çıktı ama hafizelere geldiklerinde sabahtı hatta gönül yüzüğünü düşürdü de karanlık olduğu için bulamadı kopukluk olmuş orda
bir de gönülle annesi evden akşam çıktı ama hafizelere geldiklerinde sabahtı hatta gönül yüzüğünü düşürdü de karanlık olduğu için bulamadı kopukluk olmuş orda
bnde öle dşnmştm ama onlar o zaman alışverişten geliyolardı yarın gitceklmri orda geçmişti ztn
Sensiz.Sabah 15-11-07, 18:22 katılıyorum:img-yes:
Izmir Güzeli 15-11-07, 19:15 ya asli baliklari yere düsürmemismiydi??? nasil olduda denizin elinde balik torbasi vardi
müboş_Candan 15-11-07, 21:12 Denizin evi üst katlarda olmasına rağmen bu bölümde Deniz apartmanın önünde Aslıyı yolcu ederken Leman'ın zemin katta mutfak penceresinden onları izliyor olması mantık hatasıydı.
ya benim bildigim Deniz'in evi üst kattaydı.Hatta Canan ordan balkona cıkıp su kader arkadasına bakıyodu die hatırlıyorum:icon_whis ama bu bölüm denizin evi olarak alt kattan biyer gösterdiler :s
ya benim bildigim Deniz'in evi üst kattaydı.Hatta Canan ordan balkona cıkıp su kader arkadasına bakıyodu die hatırlıyorum:icon_whis ama bu bölüm denizin evi olarak alt kattan biyer gösterdiler :s
aslında doğru üst katta :) hatta aynı sahnenin ardından tekrar pencereyi gösterdi yukarıyı gösteriyordu ama sırf o sahnede deniz ile aslıyı rahatsız etmek için tasarlanmış komedi olmuş
deniz annem daha uzun süre alışveriş yapar dedi eve ilk geldiinde, gerçekten de daha alcağım yok demişti ama nedense deniz ve mine eve girer girmez üstüne leman geldi..bu bence bi mantık hatası
deadly_angel 15-11-07, 22:42 Leman'ın Aslı ve Deniz'e o kadar aşağıdan bakması hiç beklemediğim bir mantık hatasıydı.Evin deniz manzarasını bize göstermemiş olsalar neyse derdim ama basit bir hataydı, ama genede bu güzel bölümün hatrına yok sayabilirim.:img-yes:
Ferny&Lety 16-11-07, 08:30 Ayşe teyze Minenin odasına derdin mi var diye konuşmaya girmişti hani sonrada çıkarken iyi uykular dedi akşamı sahneliyolardı sanırım ama bi sorun vardı:)
Pencereden güneş ışığı geliyodu:)
hürriyetim 16-11-07, 09:38 ya benim bildigim Deniz'in evi üst kattaydı.Hatta Canan ordan balkona cıkıp su kader arkadasına bakıyodu die hatırlıyorum:icon_whis ama bu bölüm denizin evi olarak alt kattan biyer gösterdiler :s
Arkadaşlar atladığınız bir nokta var şimdi arazi yapısı eğer eğimliyse kottan yararlanma durumu oluyor.
Bakıyorsunuz evler önden bir iki katlı arkadan bakıyosunuz beş katlı.Lemanın baktığı pencere evin ön tarafı ve balkon yok.Cananın el salladığı balkon ise hem kottan yararlanılan kısım hemde evin arka sokağı.
Yani mantıksız bir durum yok.
evet evet bende farkeettm evidaireydi denizin üst kattaydı hatta kamera bölümünde aslıya efe zili felan çaldı
Bide Mineyle anneannesinin konuştugu kısımda geceydi ama dışardan gündüz gibi ışık geliyodu gündüz çekiliyodur taib ama bişi yapmaları gerikirdi
deniz annem daha uzun süre alışveriş yapar dedi eve ilk geldiinde, gerçekten de daha alcağım yok demişti ama nedense deniz ve mine eve girer girmez üstüne leman geldi..bu bence bi mantık hatası
arkadaşta farkettimş
alışveriş merkesinde denizin elinde bir sürü poşet vardı
hatta bir tanesi turuncuydu
taksiye bindi indi turuncu poşet yok
acaba ben mi göremedim?:)
çok güzel bir dizi ya bayılıyorum:)
gokcecik_447 16-11-07, 16:10 yaa arkadaşlar şu bina konusunda bi arkadaşımız da sölemiş bi yerden bakınca 1. katta görünüo öbür taraftan bakınca 8. katta yani böle pişi war balkon denize bakıo mutfak dışarıya bu bence bi mantık hatası diil bi de denizin elinde turuncu poşeti gördüm sanki bi de şu minelerin üstüne leman gelmesi olayı şöle olabilir bunlar ewe geldiler bi de üstüne kahwe yaptılar fln bilmiom belki o konuda haklı olabilirsiniz:img-wink:
yaa arkadaşlar şu bina konusunda bi arkadaşımız da sölemiş bi yerden bakınca 1. katta görünüo öbür taraftan bakınca 8. katta yani böle pişi war balkon denize bakıo mutfak dışarıya bu bence bi mantık hatası diil bi de denizin elinde turuncu poşeti gördüm sanki bi de şu minelerin üstüne leman gelmesi olayı şöle olabilir bunlar ewe geldiler bi de üstüne kahwe yaptılar fln bilmiom belki o konuda haklı olabilirsiniz:img-wink:
haklısın şu ev işi cidden mantık hatası?ev çok yüksekti.ama birden 1. kata iniverdiler.ne ara taşındı deniz:icon_whis
ya galiba şu ev işi şöle şimdi dikkat ederseniz o 1. kat olan tarafın arka tarafı yani 1. kat gözüken yerin arkasında aşağılardada ev var 1. kat gibi gözüken yer yksekte ve balkonda arka tarafa yani boğaza(yani boğaz sanırım )
ya galiba şu ev işi şöle şimdi dikkat ederseniz o 1. kat olan tarafın arka tarafı yani 1. kat gözüken yerin arkasında aşağılardada ev var 1. kat gibi gözüken yer yksekte ve balkonda arka tarafa yani boğaza(yani boğaz sanırım )
benimde dikkatimi çekti
evet benımde suana kadar barız mantık hatası yakaladıgım sahne ne var 2.kattan baksaydı.ama bunlar önemsız seyler ya
gokcecik_447 17-11-07, 14:25 arkadaşlar dikkatli izlerseniz leman aslı we deniz balıkların yanındayken boğaz manazarası wardı sonra mutfak 1. kat yani önceki mesajımda dediğim gibi artık ewler öle bi tarafta 1. katsa öbür cephede 8. kat fln yani mantık hatası fln değil bence:img-yes:
arkadaşlar dikkatli izlerseniz leman aslı we deniz balıkların yanındayken boğaz manazarası wardı sonra mutfak 1. kat yani önceki mesajımda dediğim gibi artık ewler öle bi tarafta 1. katsa öbür cephede 8. kat fln yani mantık hatası fln değil bence:img-yes:
haklısın zaten hatırlarsanız,eve ilk taşındıklarında Deniz,arkasından da Murat evden çıktığında Leman üst katlardan bakmıştı onlara:icon_whis
nehirgözlü 17-11-07, 16:44 arkadaşlar daha önce bu matık hatasını farkettiniz mi bilmiyorum ama ben söyliyim yine de
şimdi öSS ye hazırlanırken Efe Aslı ve Deniz aynı Sınıftaydı..Yani O zaman Aynı Bölümdeydi...E Aslı TIP a gittiğine göre Sayısal bölümünde olması lazım...Ama Deniz Sinema bölümünü kazandı o zman onun Sayısal sınıfında olmaması lazım...Yani Aslı ile Deniz'in bölümleri farklı olduğu için aynı sınıfta olmamaları lazımdı..umarım anlatabilmişimdir..:icon_whis
Bu konu çok konuşldu ve mantık hatası olarak çoktan kabul edildi önceki sayfalarda bahsedildi bolca bi bak istersen :img-wink:
| SeCReT | 17-11-07, 16:50 tamam teşekkür ederim + özür dilerim [ üşenip bakmadığım için :D ]..sildim mesajımı :img-wink:
arkadaşlar şu ew olayına açıklık getıreyım o ewı 5-6 kez gordum önceden de demiştim ewın karşısına kuzenım oturuyor e kuzenıme gıttığımde ewı çok gordum.şimdi orda bı mantık hatası yok ew 1. katta deniz tarafının gozuktuğu yerın altını goremedım çunku kuzenımn ewı mutfak tarafının baktığı yerde.kısacası denızın ewı 1. kat
arkadaslar en büyük mantık hatası hatta sacmalık tıp fakültelerinde özel calısmalar büyük bir gizlilik içinde yapılır ve öğrencilerden yardım istenmez...ayrıca her tıp ögrencisi birinci sınfta anatomi dersinin baslamasıyla kadavra görür!!!!diziye en yakıştıramadıgım seyse kadavra die normal bi kol gösterilmesiydi.tamam kadavra bulamadın öyleyse gösterme...aslıyı tıp fakültesine yerlestirdiler ve arka arkaya sacmalıklar cekiolar...lütfen ya biraz mantıklı biraz gercekçi seyler cekin
dilara-1905 17-11-07, 21:45 ya farkettinizmi bilmiyorum bölümün sonlarında canan eve kendine anneanneyle sana öreriz fln bişiler diyodu bebeğe tulum falan alamadığı için üzüldüğünden o sırada murat çıktı karşısına ve canana aslı dedi dikkatinizi çektimi ??
ya farkettinizmi bilmiyorum bölümün sonlarında canan eve kendine anneanneyle sana öreriz fln bişiler diyodu bebeğe tulum falan alamadığı için üzüldüğünden o sırada murat çıktı karşısına ve canana aslı dedi dikkatinizi çektimi ??
şmdi bidaha izledim evet gerçekten aslı demiş böle bi hatayı nasıl yaparlar hiç anlamıyorum :D görmeye görmeye cananın adını mı unuttu acaba :P:P
Murat Bey orada "Aslı" değil "aslında" diyor sanırım dublajda bir sorun var "aslı" kısmı çıktıktan sonra ses biraz daha derinden geliyor.:img-wink:Replik şöyle;
Murat:Üzülmesine gerek yok "aslında".Ona istediği herşeyi verecek bir babası olduğundan da bahsettin mi?
Murat Bey orada "Aslı" değil "aslında" diyor sanırım dublajda bir sorun var "aslı" kısmı çıktıktan sonra ses biraz daha derinden geliyor.:img-wink:Replik şöyle;
Murat:Üzülmesine gerek yok "aslında".Ona istediği herşeyi verecek bir babası olduğundan da bahsettin mi?
evet o ihtimali düşündm ama "nda" kısmı gerçekten duyulmamış
sweet_girl93 18-11-07, 12:50 ya arkadaslar bu blmde yani 24.blmde çok ama çok bariz bi mantık hatası oldu=)
ya hatrlarsnz murat we leman denize ewi tuttuklrnda ew sanırm 3 weya 4 kattaydı..ama bu blmde leman deniz we aslıyı qördüğünde ew sanki 1.kattaymış qibi qösterildi=)
_duygucuk_ 18-11-07, 13:38 evet o ev konsuunda tam bir mantık hatası oldu..
ayrıca Leman hanım bir türlü çayı demleyemedi..Aslı yüzünü yıkarken demleyecekti..olmadı o gitmeden dedi demleyemedi en sonunda Deniz demledi...:)
ya bilmiyorum belki ben yanlış gördüm siz gördünüz mü acaba yada dikkat ettiniz mi dün tekrarı izlerken denizle mine kotuğa oturmaya gittiklerinde kapı açıktı ama sonra leman içeri girince kapı kapandı :S
deniz annesine "aslı konusunda yanıldım" filan deyince annesi dedi ki "dün neden alışverişe gelmedi sanıyosun" , hayret, geçen bölümün ilk sahnesinden bu yana 1 gün mü geçmiş?ama en azından iki gece geçmesi gerekirdi, bir gece leman uykusuz kaldı, bir gece deniz, öyle diil mi?
deniz annesine "aslı konusunda yanıldım" filan deyince annesi dedi ki "dün neden alışverişe gelmedi sanıyosun" , hayret, geçen bölümün ilk sahnesinden bu yana 1 gün mü geçmiş?ama en azından iki gece geçmesi gerekirdi, bir gece leman uykusuz kaldı, bir gece deniz, öyle diil mi?
evet yaa haklısınn sen diyince farkettim bende dünn diyo orda
zaten ben anlamadim....denizin smsi nereye kayboldu
hani okulun kapısında gönderdiği
!! Elyf !! 24-11-07, 06:59 zaten ben anlamadim....denizin smsi nereye kayboldu
hani okulun kapısında gönderdiği
Valla herhalde Asli'nin cebi acik deil die ulastirilamadi..
Ama acilincada almasi lazimdi sms'i kanimca.. :icon_whis
dilara-1905 24-11-07, 13:08 nereye kayboldu o sms öyle :icon_whis
hani hafize murat'ın parasını yatırmaya bankaya gitti..2000 ytl olucaktı para ama 100 ytl'si eksikti ama bankadaki kadın 100 ytl'likleri para sayma makinasına koyduğunda orda 20 tane 100 ytl olduğu yazdı(makinanın üstünde)yani 100 ytl eksik fln değil para tam:)
hani hafize murat'ın parasını yatırmaya bankaya gitti..2000 ytl olucaktı para ama 100 ytl'si eksikti ama bankadaki kadın 100 ytl'likleri para sayma makinasına koyduğunda orda 20 tane 100 ytl olduğu yazdı(makinanın üstünde)yani 100 ytl eksik fln değil para tam:)
Şimdi bölümü izlerken tam da bahsedilen sahneye geldi.Görevli önce "9 tane 100 YTL" ardından da "20 tane 50 YTL" sayıyor.Varın matematik hesabını siz yapın.:)
!! Elyf !! 25-11-07, 07:37 deniz annesine "aslı konusunda yanıldım" filan deyince annesi dedi ki "dün neden alışverişe gelmedi sanıyosun" , hayret, geçen bölümün ilk sahnesinden bu yana 1 gün mü geçmiş?ama en azından iki gece geçmesi gerekirdi, bir gece leman uykusuz kaldı, bir gece deniz, öyle diil mi?
Ozellikle bu sahneyi bi daha izledim..
Ve Leman "dun" deilde "gecen gun dior" arkadaslar.. :img-wink:
arkadaşlar benim kafama takılmıştı tekrar izleyince doğru düşündüğümü anladım fragmanda muratla leman arabadalar leman arabayı kullanıyo murat neden çocuklarım hakkında söz sahibi olamıyorum diyo leman da çocukların diyerek tepki gösteriyo bölümde ise bu olay denizlerin evinde oluyo sizce de mantık hatası değil mi?
arkadaşlar benim kafama takılmıştı tekrar izleyince doğru düşündüğümü anladım fragmanda muratla leman arabadalar leman arabayı kullanıyo murat neden çocuklarım hakkında söz sahibi olamıyorum diyo leman da çocukların diyerek tepki gösteriyo bölümde ise bu olay denizlerin evinde oluyo sizce de mantık hatası değil mi?
Fragmandaki çoğu sahne dizide değişiyor bunu farkettim ben de...Örneğin fragmanda gösterilen Aslı&Deniz öpüşmesini Mine görüyor ve daha uzun gösteriliyordu,dizide Mineye fazla dikkat çekilmeden çok kısa bir sahne olarak geçti...:img-cool2
ozlem_1905 01-12-07, 10:54 yazıldı ı bilmiyorum...bu dizideki en bykkkk mantıuk hatası şu:
aslı tıp,deniz siyasal,mine yabancı dil kazandı....eee nası lisede aynı sınıfta oluolarr??
bu dizideki en büyük ve göze çarpan mantık hatası bnce!!:img-yes:
serseri_mayın90 01-12-07, 11:23 yazıldı ı bilmiyorum...bu dizideki en bykkkk mantıuk hatası şu:
aslı tıp,deniz siyasal,mine yabancı dil kazandı....eee nası lisede aynı sınıfta oluolarr??
bu dizideki en büyük ve göze çarpan mantık hatası bnce!!:img-yes:
ya cnm senle alakalı değil ama belki 100 kere yazıldı.. bu başlığa uğrayan herkes bi kere yazıyordur:img-hystebölüm yorumları başlığında uzun süre önce tartışıldı ve senaristimiz yiğit güralpte mantık hataları hakkında açıklama yaptı..
evet şu ana kadar dizideki en göze çarpan mantık hatası bu. zaten ilk 2 bölümün senaryosu yiğit abiye ait değilmiş. 3. bölümden sonra o yazmaya başlamış. ee tabi 3. bölüme kadarda hepsi anlatılmıştı. düzeltebilmeside zordu..
nese kısaca çok konuşuldu bu konu. bence artık pek kafaya takmamak lazım:img-wink:
ya senaristten rica ediyorum biraz gercekci cekelim su diziyi...birinci sınıf ve farmakoloji notları...notların öğrenciler tarafından parayla satılması(cerrahpasada fotokopicilerin kökü mü kurumus!)hemde yanlıs hatırlamıyorsam 75milyona:)!!!!!!!!!!!!!pes diyorum.biraz mantık ya lütfen
ya senaristten rica ediyorum biraz gercekci cekelim su diziyi...birinci sınıf ve farmakoloji notları...notların öğrenciler tarafından parayla satılması(cerrahpasada fotokopicilerin kökü mü kurumus!)hemde yanlıs hatırlamıyorsam 75milyona:)!!!!!!!!!!!!!pes diyorum.biraz mantık ya lütfen
** canım üst sınıftakilerin satma amacı para kazanmak hayrına olsa fotokobi ile hallederler :img-wink:
asLı.KoLiq 05-12-07, 15:02 ben 2 tane söyLeyeceğim =
1.Ci'si = Bi kaÇ böLüm önceden [ hangi böLüm oLduğu şimdi akLımda değiL (: ] AsLı'YLa Deniz Deniz'Lerin evinin önünde öpü$ürken , Deniz'İn annesi OnLarı 1. kattan görüyodu..Ama diĞer böLümLerde Deniz'in oturdğu kat daha yukarLardaydı..
2.Ci'Si = Bide 22.BöLümde Deniz'in evinde çekim yapıLırken Ekipten bi kameraman mı ne görünmüşTü aynadan ((:
Dağhan Külegeç 06-12-07, 23:45 ** canım üst sınıftakilerin satma amacı para kazanmak hayrına olsa fotokobi ile hallederler :img-wink:
benim ablam da cerrahpaşa da uzmanlık yapıyo.notları arkadaşından alıyo parayla satılmıyor.
ba$i_belalim 09-12-07, 19:00 o barmen mineyi tokatladiginda minenin küpesi düsüyor, sonra mine "ya ne demek niye geldin, sen evine her davet ettigin kiz senle berabermi olcak saniyorsun?" diyor orda küpesi yine var sonra barmenin kafasina siseyi attiginda küpe yine yok :) bölümü suan yine izliyorumda ondan fark ettim.
o barmen mineyi tokatladiginda minenin küpesi düsüyor, sonra mine "ya ne demek niye geldin, sen evine her davet ettigin kiz senle berabermi olcak saniyorsun?" diyor orda küpesi yine var sonra barmenin kafasina siseyi attiginda küpe yine yok :) bölümü suan yine izliyorumda ondan fark ettim.
:img-hyste eeet cnm bencede bende fark ettim ztn
Gönülle Metin daha dügünün nerde olacagına karar vermeden davetiyeleri bastırdırlar,,,peki o davetiyede adres bölümünde ne yazıyor acaba :img-yes:
Gönülle Metin daha dügünün nerde olacagına karar vermeden davetiyeleri bastırdırlar,,,peki o davetiyede adres bölümünde ne yazıyor acaba :img-yes:
ewt cnm orayı göstermediler ama daha snra gönüln ailesine davetiye vermeye gitkklerinde karar verdklerini belirtmişlerdi...
o barmen mineyi tokatladiginda minenin küpesi düsüyor, sonra mine "ya ne demek niye geldin, sen evine her davet ettigin kiz senle berabermi olcak saniyorsun?" diyor orda küpesi yine var sonra barmenin kafasina siseyi attiginda küpe yine yok :) bölümü suan yine izliyorumda ondan fark ettim.
yo küpesi düşmediki masadan bişey Mine'Nİn eliyle düştü
ba$i_belalim 16-12-07, 17:18 yo küpesi düşmediki masadan bişey Mine'Nİn eliyle düştü
yok yok küpesi düstü, cünkü sonradan küpesi yok bide masadan birsey nasil düssünki:img-wink: minenin eli masaya degmediki.
yok yok küpesi düstü, cünkü sonradan küpesi yok bide masadan birsey nasil düssünki:img-wink: minenin eli masaya degmediki.
evt bencede orda küpesi düştü bende çok dikkat ettim..İlk başta küpe normal vardı,sonra barmen tokat atınca düştü.Ama sonra küpe yine yerinde :)
arkadaşlar belki mantık hatası değil ama denizin aslıyla ayrı olduğu zaman günlerce yazıp,silip uğraştığı mail'e ne oldu?
evt bencede orda küpesi düştü bende çok dikkat ettim..İlk başta küpe normal vardı,sonra barmen tokat atınca düştü.Ama sonra küpe yine yerinde :)
evet küpesi düştü ama bu o kadarda önemli değil bence :D
bilmem daha önce yazildi mi ama diziyi izlerken dikkatimi cekti..
Deniz'in evi son bir iki bölümdür degisti sanki..hem girisi farkli hem de oturma odasi..
küçük bir hata (yanlış hatırlamıyorsam)
Aslı Efe'yi hemen okula gelmesi için aramıştı efe"nin gözü mordu.
Efe Aslı"nın okuluna gittiğinde gözü mor değildi.
yani nasıl hemen geçti pek anlamadım.
Ferny&Lety 31-12-07, 15:54 arkadaşlar belki mantık hatası değil ama denizin aslıyla ayrı olduğu zaman günlerce yazıp,silip uğraştığı mail'e ne oldu?
İyi de o maili Aslıya yollamadı ki..Yazdı yazdı ve sildi zaten sonra araya başka şeyler girdi barıştılar
ben bişi söylemek istiyorum aslında mantık hatası değil ufak bişi zaten de ..
bizim balıklarımıza noldu yahh görünmüyolar kaç bölümdür .. aklıma onlar geldide yazmak istedim .. aslında pek önemli bişi değil ama olsun =)
ben bişi söylemek istiyorum aslında mantık hatası değil ufak bişi zaten de ..
bizim balıklarımıza noldu yahh görünmüyolar kaç bölümdür .. aklıma onlar geldide yazmak istedim .. aslında pek önemli bişi değil ama olsun =)
galiba asli balik ölünce, deniz balik intihar etti....
sonra deniz balik intihar etti ben bu dünyada yasiyamam diyen mine balikta acisindan öldü....en sonunda yanliz kalan efe balik...dostlarimi cok özledim diyerekten kendini akvaryumdan disari atti :icon_whis
(eheh bu cati sahnesine benzedi biraz :happy0064)
Arkadaslar
Efe Su'yun babasiyla telefonla konustugunda o adamin sivesi laz sivesi degilmiydi??
Adam biranda degisime ugradi ve dogulu mu oldu??:img-blush
_duygucuk_ 04-01-08, 18:20 Gönül kalkış saati diye varış saatini görmüş biletlerde varış saati de yazıyor mu?
ya rotar yaparsa belli mi olur?şaşırdım doğrusu şive konusunda çok haklısınız:)
keremcemüke 04-01-08, 19:01 ya mantık hatasımı goruntu hatasımı bılmeme ama okulda mıneyle murat konusurken mınenın sacı onunde uzaktan gosterıp yakına gecyolar sacları bı anda kulagının arkasında sonra muratı gosterıp mıneyı gosterıyolar mınen sacları onunde :/
Forumlarına çok fazla yazmasam da arada izlediğim dizilerden biri Kavak Yelleri..son bölümde mantık yada bilgi hatası olduğunu düşündüğüm bir sahne var Deva bebek bildiğim kadarıyla Canan'ın ilk gebeliği ve çiftlerde kan uyuşmazlığı olması sonunda oluşan sarılık ilk gebelikte ortaya çıkmaz(kan değişmesine neden olarak sarılık gösterildi) çünkü annenin kanındaki antikor bebeği ilk gebelikte korur ancak Deva bebekte bu atlandı...
arkadaslar
Efe Su'ya senin gercek ismini bile yeni ögreniyorum diye cikisti filan ya hani
Iyide Efe Su'yun babasiyla konustugunda babasi Sultan kizim diye konustu
Efe'de
Sultan Suyu filan dedi
e yani efe Su'yun asil isminin sulatn oldugunu biliyordu ki:icon_whis
Arkadaşlar ben bu mantık hatasını daha önce yazacaktım ama uzun zamandır giremiyorum siteye..
Dizinin ilk bölümlerinde yani hepsi daha lisedeyken aynı sınıfta okuyorlardı..efe, aslı ve deniz.Ama sorun şu ki; aslı tıbbı seçtiğine göre sayısalcı,deniz de siyasal bilgilerde okudauğuna göre eşit ağırlıkçı yani bu durumda ikisinin aynı sınıfta olması çok mantıksız bi durumdu..:)
HulyaGoker 13-01-08, 23:09 arkadaslar
Efe Su'ya senin gercek ismini bile yeni ögreniyorum diye cikisti filan ya hani
Iyide Efe Su'yun babasiyla konustugunda babasi Sultan kizim diye konustu
Efe'de
Sultan Suyu filan dedi
e yani efe Su'yun asil isminin sulatn oldugunu biliyordu ki:icon_whis
evet biliyordu ben de fark etmiştim ayrıca ztn ilk tanıştıklarında ben de sultan ama kısaca su diyorum demişti de efe de künefe esprisini yapmamış miydi?
mine yabancı dil okuyor(almanca)ve dersler nsl kötü olluyo anlayamadım:icon_whissonuçta almanca ana dili gibi orda yaşamış ama dersleri kötü:icon_whis
aslıyı da hiç ders çalışırken görmedik...tıp okuduğu halde:icon_whis
bu bölümde efenin rüyasında bi yer çok saçmaydı gönülle metinin üç tane çocukları oluyo üstüne bide gönül hamile ama cananın çocuğu hiç büyümemiş hala aynı
captainsparrow 18-01-08, 15:50 arkadaşlar küçük küçük görüntü hatalarına takılmayın bence:img-yes:mantık hatası daha büyük hatalardır.ben dizimizde şimdiye kadar 2 mantık hatası gördüm.
1-izmir güzelbahçede yer alan güzelbahçe 60. yıl anadolu lisesinin urladaymış gibi gösterilmesi.(bir izmirli olarak gerçekten çok üzüldüm)
2-minenin izmirin en yüksek puanlı anadolu liseleri sıralamasında ilk 5te yer alan ve puanı 400ün üstünde olan bu liseye nakil gelebilmesi.onun gibi birinin kesinlikle gidemeyeceği bir lise.
say-söz -ea sınıfları olayına girmeye gerek yok bence.aaslı kendi isteğiyle seçmiştir zaten,deniz aile zoruyla,efe arkadaşlarının peşinden,mine de anneanne ve dedesinin zoruyla seçmiş olabilir.o pek de umursamıyordu zaten ilk geldiğinde.
bir de aslı hiç ders çalışmıyor demişsiniz.aslının her saatini göstermiyor ki dizi.genelde okul saatlerini gösteriyor.okuldan sonra da toplasan 2 saat falan.eee ne yapsın kız tıp okuyor diye sevgilisinden ayrılıp eve mi kapatsın kendini?
minenin de ders çalışmasına gerek yok denmiş.alman dili ve edebiyatında okumak için sadece iyi almanca bilmek yetmiyor.biz de okulda türkçe,edebiyat,dil ve anlatım dersleri görüyoruz.türkçe biliyoruz diye hiç çalışmadan 100 alabiliyor muyuz?hem mine sadece alm dersi görmüyor.bunun matematiği,fiziği,kimyası da vardır az da olsa...
arkadaşlar küçük küçük görüntü hatalarına takılmayın bence:img-yes:mantık hatası daha büyük hatalardır.ben dizimizde şimdiye kadar 2 mantık hatası gördüm.
1-izmir güzelbahçede yer alan güzelbahçe 60. yıl anadolu lisesinin urladaymış gibi gösterilmesi.(bir izmirli olarak gerçekten çok üzüldüm)
2-minenin izmirin en yüksek puanlı anadolu liseleri sıralamasında ilk 5te yer alan ve puanı 400ün üstünde olan bu liseye nakil gelebilmesi.onun gibi birinin kesinlikle gidemeyeceği bir lise.
say-söz -ea sınıfları olayına girmeye gerek yok bence.aaslı kendi isteğiyle seçmiştir zaten,deniz aile zoruyla,efe arkadaşlarının peşinden,mine de anneanne ve dedesinin zoruyla seçmiş olabilir.o pek de umursamıyordu zaten ilk geldiğinde.
bir de aslı hiç ders çalışmıyor demişsiniz.aslının her saatini göstermiyor ki dizi.genelde okul saatlerini gösteriyor.okuldan sonra da toplasan 2 saat falan.eee ne yapsın kız tıp okuyor diye sevgilisinden ayrılıp eve mi kapatsın kendini?
minenin de ders çalışmasına gerek yok denmiş.alman dili ve edebiyatında okumak için sadece iyi almanca bilmek yetmiyor.biz de okulda türkçe,edebiyat,dil ve anlatım dersleri görüyoruz.türkçe biliyoruz diye hiç çalışmadan 100 alabiliyor muyuz?hem mine sadece alm dersi görmüyor.bunun matematiği,fiziği,kimyası da vardır az da olsa...
hehe ilk sölediğinde haklısın ya yanlız 60. yıl ile aslıların evinin arası baya uzaktı ama onlar yürüyerek gidiyolardı :D:Dama tabi izmir dışındakiler bilmezler :)pekte mantık hatasız sayılmaz gerçi ama :)
arkadaşlar bide mineye aslı çantasını almak için yardım ettiğinde mine ona yakınlık göstermişti şimdi aslıda minede hala eskisi gibi düşman.....
herseyi minenin üstüne atmayin yahu :D yigit abi o sekilde yaziyor minede öyle davraniyo napsin eheh :P saka bir yana...evet durum öyle de mantik hatasi olarak algilanmamasi gerekir
captainsparrow 21-01-08, 15:36 herseyi minenin üstüne atmayin yahu :D yigit abi o sekilde yaziyor minede öyle davraniyo napsin eheh :P saka bir yana...evet durum öyle de mantik hatasi olarak algilanmamasi gerekir
tabi cnm aslı enverin ne suçu var zaten:img-yes:çok seviyorum onu.ama mine başka:img-cool2
captainsparrow, sana katılıyorum 60.yıl gibi puanı çok yüksek bir liseye Mine'nin nakil olması pek mümkün değil.
Ama bi konuda size biraz da olsa katılıyorum. Ben Aslı'nın hiç ders çalıştığını görmedim.?
acemi__cadı 27-01-08, 10:59 Evet.Mine Almanyadan geldi ama anadolu lisesine gitti.Bu gerçekten çok saçma.Bu arada Aslı evde hep ders çalıştı.
bence onun çat diye üniversiteyi kazanması saçma oldu biraz
hatta sınava yakındı anneannesine sınava girmeye karar verdim demişti mine orası da saçma geldi...
Dizilerin süreleri 90 dakikaya çıkınca çekim ekipleri de adeta sette yaşamaya başladı. Bu durum bazı sahnelerde gülünesi mantık hatalarına yol açmaya başladı.
-Kavak Yelleri-
Efe, sevgilisi Su ile tartışırken "Adını bile benden sakladın" diye bağırdı. Diziyi kaçırmayanlar Su ile Efe''nin ilk tanışmalarında "Adım aslında Sultan, Su isim olarak daha iyi oluyor" dediğini de çok iyi biliyor.
Kaynak:Uçankuş
Bu haberi basından haberler bölümünde gördüm.
Benimde çok dikkatimi çekmişti bu mantık hatası.
dizi istanbul'a taşındığında ayşe hanım teyze osman bey amcaya 2 ay sonra minenin annesi gelince ne yapacaksın gibi bir ifade kullanmıştı.2 ay geçtü ama ortada minenin annesi(adı bile) yok.böyle bir hata nasıl yapıldı bilemiyorum?
:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53:: sad53::sad53::sad53:
captainsparrow 30-01-08, 12:19 dizi istanbul'a taşındığında ayşe hanım teyze osman bey amcaya 2 ay sonra minenin annesi gelince ne yapacaksın gibi bir ifade kullanmıştı.2 ay geçtü ama ortada minenin annesi(adı bile) yok.böyle bir hata nasıl yapıldı bilemiyorum?
:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53:: sad53::sad53::sad53:
cnm ayşe teyze 2 ay değil 5 ay demişti:img-yes:buna göre de önümüzdeki 2-3 bölüm içinde gelirse mantık hatası olmayacak:img-yes:
begummm tarafından gönderildi
Dizilerin süreleri 90 dakikaya çıkınca çekim ekipleri de adeta sette yaşamaya başladı. Bu durum bazı sahnelerde gülünesi mantık hatalarına yol açmaya başladı.
-Kavak Yelleri-
Efe, sevgilisi Su ile tartışırken "Adını bile benden sakladın" diye bağırdı. Diziyi kaçırmayanlar Su ile Efe''nin ilk tanışmalarında "Adım aslında Sultan, Su isim olarak daha iyi oluyor" dediğini de çok iyi biliyor.
Kaynak:Uçankuş
Bu haberi basından haberler bölümünde gördüm.
Benimde çok dikkatimi çekmişti bu mantık hatası.
bencede
aslım_yasom 08-02-08, 00:24 cnm ayşe teyze 2 ay değil 5 ay demişti:img-yes:buna göre de önümüzdeki 2-3 bölüm içinde gelirse mantık hatası olmayacak:img-yes:
yaa affınısa sığınarak bişi sormak istiorum
minenin annesi ölmemişmiydi hatta mine tam giderken tel.geldi annen intaar etti dedi sonra gitmekten vazgeçti.. annamadım oLayı waLa :blink::blink:
yaa affınısa sığınarak bişi sormak istiorum
minenin annesi ölmemişmiydi hatta mine tam giderken tel.geldi annen intaar etti dedi sonra gitmekten vazgeçti.. annamadım oLayı waLa :blink::blink:
hyr mınenın annesı olmemıstı
o telde ıntıhar ettıklerını soylemıslerdı
ama olmemıstı:img-wink:
Eğer yanlış duymadıysam;
Mine Kerem ile telefonda konuşuyordu ve ona; günlerdir seni arıyorum neredesin dedi.
Kerem Aslı'yı gördüğünde dün olanları görmemiş ol dedi.
Yani birisi günlerdir diyor öbürü dün diyor.
Ama ben yanlış duymuş olabilirim. Mine dünden beri seni arıyorum demiş olabilir. Hatırlamıyorum.
ba$i_belalim 10-02-08, 23:51 mantik hatasi degildir, ama bu cok sacma ve tuhaf geliyor bana... eve ayakkabiyla girilmesi, mesela denizin evinde murat, leman ve denizi hep ayakkabiyla görüyorum. konakta öyle degil galiba, ama ne bilim ben nedense bazen rahatsiz oluyorum :img-hyste:img-hyste
şu son bölümde efenin abisi efeye tartakladı gönül de bas bas bağırıyordu yapma metin diye tam de evin önünde oldu bu patırtıyı denizle aslı nasıl duymadı ???
!! Elyf !! 15-02-08, 08:31 şu son bölümde efenin abisi efeye tartakladı gönül de bas bas bağırıyordu yapma metin diye tam de evin önünde oldu bu patırtıyı denizle aslı nasıl duymadı ???
Haha.. Onlar ask dolu bi transdaydi.. Ondan duymadilar canim.. :img-hyste
Duymuyor olabilir.. Duycak olabilirler.. Belkide duydular ama duymamazlikdan geldiler.. Ayy:img-hyste
Ya arkadaslar.. Bu sonucda bi dizi.. Bu kadar kurcalamayin derim..
Ferny&Lety 15-02-08, 08:34 Haha.. Onlar ask dolu bi transdaydi.. Ondan duymadilar canim.. :img-hyste
Duymuyor olabilir.. Duycak olabilirler.. Belkide duydular ama duymamazlikdan geldiler.. Ayy:img-hyste
Ya arkadaslar.. Bu sonucda bi dizi.. Bu kadar kurcalamayin derim..
:img-hyste:img-hysteElif sen adamı öldürürsün:img-hysteBence de aşk dolu bir transtalardı..Hele Denizin duyması mümkün değildi.:img-hysteDuysa bile o sahnenin büyüsünü bozmamak için duymamazlıktan gelmiştir:img-hysteHatta belki de o kadar transtadır ki duyduğunun bile farkına varmamıştır:img-hyste
ben kesınlıkle bı hata görememıstım sımdıye kadar ama:D
mınenın annesı ölmemısmıydı sımdı gerı nasıl geldı:S
ben kesınlıkle bı hata görememıstım sımdıye kadar ama:D
mınenın annesı ölmemısmıydı sımdı gerı nasıl geldı:S
yok kuzum annesi intihar etmişti ama ölmemişti :)
Deniz`in katılacağı yarışmanın katılım tarihi 25 Ocak`ta sondu Şubata geldi o yarışmaya katılması imkansız ama o katırlır da kazanırda ama bence mantık hatalarına yada çekim hatalarına pek takılmamak lazım mesela bi bölümde fotoraflarını çkiyolardı arkadan ya o eve terlikle ya da ayakkkabıyla girme konusunda değişiyo evden hemen çıkacaklarsa genelde ayakkabıyla dalıyorlar içeri,Deniz Aslının mektubunu bulduğunda mektup hakkında konuşurlarken Mektup basından sonuna kadar Aslının elindeydi ama Aslı yırt gitsin dediğinde ise mektup Denizdeydi yani hata ararsan ama sonuçta işlerini gayet güzel yapıyorlar.
Denizin katılacağı yarışma nın katılım tarihi 25 Ocakta sondu Şubat bitmek üzere ama o hala katılacak, ayakkabıyla eve girme konusu ise değişiyo bazen ayakkabıyla dalıyolar (özellikle hemen çıkacakları zaman ) bazende terlikle görüyoruz onları Deniz de dahil, 11.Bölümde Deniz Aslıya Mektubu gösterip cevap beklediği bölümde mektup Aslının elindeydi Ama her nasılsa Aslı "yırt gitsin işte" dediğinde Mektup birden Deniin elinde oluyordu,. bölüm de Deniz Aslıya mektup yazmaya uğraşırken yatağa uzanmıştı ve "kabul et Deniz yazmada görüntülerde olduğu kadar basarılı değilsin" derken yakın çekimde eli basının arkasındayken uzak çekimde ise eli yan tarafta duruyodu,bi bölümde isee Aslı ve Deniz< el ele yürüyo arkadan da insanlar onların fotoraflarını çekiyorlardı haa bi de bazı bölümlerde kameranın üstünden tuttukları mikrofon görünüyo meela 18.bölümde aslı ve deniz öpüşmek üzereyken ya da "gerçek yalanlar" da minenin konuşması sırasında yani hata arasan daha çok da bunlara takılmamak gerek bence
çok pardon arkadaşlar 2 kez göndermişim
bi hızlı mesajı etkinleştirmek için hızlı cevap ikonlarından brini seçin diyor onu nerden seçicem yardımcı olrsanız sevinirim (yeniyim de affınıza sağındım)
ı.love.sanem 02-03-08, 12:41 Yine ufak bir hata;
Deniz ile Aslı telefonda mesajlaşırken tarih 24 şubat idi. Sonra Aslı Deniz'in kısa film broşürüne bakıp "Deniz sen 10 gün dememiş miydin? Burada 2 gün kalmış öyle yazıyor" dediğinde broşürdeki son tarih 1 Mart idi. :) Dediğim gibi ufak bir hata ama dikkatimi çekti yazıyım dedim...
cemre_dila 03-03-08, 17:54 bende mantık hatalarına takılmam diziyi izlerken kapılıorum zaten ama bu bölümde deniz kapının üstteki kilidi kapatmamıştı (efeyi beni kurtar demek için aramadan önce=)) sonra kapatmış olarak görüldü....
deryakuzusu 13-03-08, 08:23 rkanaşlar bir ara kamil minenin dedesine denizin evini sordu peki minenin dedesi denizin evini nereden biliyor...:img-hyste :happy0064
bu akşamki bölümde metin efeyi aradı ve eşyaları getiriyoruz dedi, efe de tamam hemen geliyorum dedi, efe taşındığını bile bilmiyo, evin nerde olduğunu nerden biliyo :D en azından telefonu kapamadan önce adresi söyle deyip sahneyi orda kesseler çok daha mantıklı olurdu...
deryakuzusu 14-03-08, 05:56 ben de aslının önce vaktim yok demesini ama sonradan ne yapıp ne edip gidebilmesini saçma buldum madem gidebilecekti neden ben yapamam dedi.
herkes 'aslı okulum var diye rolü reddetti ama sabah ordaydı' diyor ama mesela akşaç aksaklık olmasaydı çekimler olacaktı ama aslı orda yoktu!!!Bir kere çektiler ve yanında olmak istemişse ben bunda mantık hatası göremiyorum sonuçta bir kere gitti daha yeni,her gün onlarla çekimde değildiki,bence bu konunun mantık hatası olması için birdahaki bölümüde izlemek lazım
ba$i_belalim 16-03-08, 15:16 bu akşamki bölümde metin efeyi aradı ve eşyaları getiriyoruz dedi, efe de tamam hemen geliyorum dedi, efe taşındığını bile bilmiyo, evin nerde olduğunu nerden biliyo :D en azından telefonu kapamadan önce adresi söyle deyip sahneyi orda kesseler çok daha mantıklı olurdu...
39. bölümden bittigi yerden baslamadigi icin bir gün sonra veya ayni günde tasindigini ögrenmistir bence. ;)
emirdag_güzeli 20-03-08, 23:04 Bolum yorumlari basligi kapatlmis, boyle birsey bekliyordum zaten...whahaa..
bi yandan da iyi oldu herkes bi kendine gelir, ve yorumlari okur..ne mantikli ne mantiksiz..
mantiktan bahsediyorsam., butun bolum hatay'di..dizide boyle devam eder,,artik senaristlere de mantik kalmamis ki..."mantikli hatalar"dan bahsedelim..
DIZIIIII 40.BOLUMDENN SONRA ARTIKK MANTIKSIZZZ
-4 arkadasiii analtan diziii simdiii bribirlerni aldatann 4 gencii anlatio
- cocuklariinn izlediginiii bile bileee boyle sahenler zatenn yanliss bastannn
-cocuklara cokkk kotuu ornekkkk
haklisin,
ama o zaman bunu bütün öpüsme sahnelerinede yaymaliyiz, yani asli-deniz öpüsmesinden tut, efe-su öpüsmesine kadar vs. bunlarida cocuklar izliyor....
allahtan daha vahim seyler izletmediler diye seviniyorum ben bi taraftan :icon_whis ama gereksiz birseydi ya pöf neyse :(
GENÇ GÜLLER 21-03-08, 13:00 ben de katılıyorum bu bölümün senaryosu başlı başına bir mantık hatasıydı. içten içten kendilerini aldatan 4 arkadaşın anlatılması normal ama bu kadar bölümde bütün karakterlerin birden fazla kişiyle sevgili olması gerçekten kötü bir bölüm ortaya çıkardı...
Bu bölümden sonra mantık hatası aramak tuhaf olabilir ama söylemessem çatlarım:)
Kalp kırizi geçiren adam gerçektende aslı yüzünden öldü.
1) kalp kırizi geçiren birine suni tenefüs yapılmaz.
2) kalp masajı belli bi sayıda yapılır. Aslı o sayıyı aştı ve adam ölmiyceksede fazla yaptığı için öldü.
ohhh be söledim rahatladım:happy0064 öle bi batıyoduki gözüme:img-yes: Tıpta ilk öğrettikleri konu bunlar yani ilk yardım. ekipten biride fark etmezmi ya bunu. herkes çeksekte bitse derdinde heralde:)
MaD AvriL*** 22-03-08, 23:04 Bencede yani insan birinin hayatına yardım etti ama o kişi oldu bu yusden mesleğini bırakırmı??Yada davette ona edilen teklifi nie kabul etmez.Ama ben en cok su lisede hepsinin aynı sınıfta olmasına kafayı taktık tamm hic bisi 4 4lük deildir de bu kadarı da fasla bizi enayimi sanıolar!!???İiii ce aile dizisi olmaya basladı
ı.love.sanem 30-03-08, 11:06 Bence herkesin aynı telefon kullanmaası saçma. Deniz'in gelir düzeyiyle Aslı'nın ki bir değilki birbirine yakın model telefonlar kullanıyorlar. Pek mantık hatası değil ama hata diyelim. :)
(:..HayaL..:) 30-03-08, 16:32 Efe Mineyle Konuşmaya Geldiğinde Efe Bil Bakalım Neden Dediğinde Mine Nasıl Anladı Mine Efenin Onları Gördüğünü Bilmiyordu Ki Uyandığında Kimse Yoktu ... :img-wink:
ı.love.sanem 30-03-08, 16:54 Efe Mineyle Konuşmaya Geldiğinde Efe Bil Bakalım Neden Dediğinde Mine Nasıl Anladı Mine Efenin Onları Gördüğünü Bilmiyordu Ki Uyandığında Kimse Yoktu ... :img-wink:
Mimiklerinden anlamış olabilir. Ya da Deniz'in Efe'ye söylediğini tahmin etmiştir. O bir suçluluk duygusu. Biri gizli bir şey söyleyip aslında onu ima etmese bile Mine o şekilde algılayabilir. Ya da ben çok ince düşünüyorum ama senaristler bence onu biraz bizim mantığımıza bırakmışlar. ;)
deniz artık benim gözümde değerini kaybetti efe canım benim heo çok iyi aslı da çok tatlı mineyede sinir oluyorum bazen tam ısınmaya başlıyorum sonra mine gerçek yüzünü gösteriyor yeniden su da çok iyi efeyi oyalamaya çalışması çok güzeldi
merhaba arkadaşlar; yeniyim buralarda.:img-wink: benim dikkatimi çeken olay aslı efenin doğumgününü aynı günde hatırlamıştı ama hediyesini verirken bütün gece hediyle uğraştığını söyledi.
ark. bu bi mantık hatası değil ama çekimde yapılan ufak bi karışıklık dielim ..
akşam su ve aslı odada konuşurken aslının oturduğu sandalyede pembe-mor-siyah bi şal vardı..
ve gönülde dışarda okul tanıtımını yaparkende üstünde aynı pembe-mor-siyah şal vardı ..
işte resimlerle kanıtı ..
http://img382.imageshack.us/img382/116/10352230sd8.jpg http://img186.imageshack.us/img186/4306/adsziu1.jpg
gönlün resmi biras bulanık ama internetten o sahneyi izlerseniz daha net görebilirsiniz . =)
merhaba arkadaşlar; yeniyim buralarda.:img-wink: benim dikkatimi çeken olay aslı efenin doğumgününü aynı günde hatırlamıştı ama hediyesini verirken bütün gece hediyle uğraştığını söyledi.
gercekten cok haklısın bunu dusunmemıstım :Daynen ole oldu o gun hatrladı ve dun aksam cok urastıgını soledı bncede hata bu=)
serseri_mayın90 02-04-08, 14:38 Efe Mineyle Konuşmaya Geldiğinde Efe Bil Bakalım Neden Dediğinde Mine Nasıl Anladı Mine Efenin Onları Gördüğünü Bilmiyordu Ki Uyandığında Kimse Yoktu ... :img-wink:
mine aşağı indiğinde efeyle denizi yağmur altında boğuşurken görmedimi??ordan gördüğünü anlamıştr..
mine aşağı indiğinde efeyle denizi yağmur altında boğuşurken görmedimi??ordan gördüğünü anlamıştr..
Mine aşağı inince efeyle denizi görmedi,yani ben öyle gördüm.böyle yanlarından geçip gitti.Ama suçluluk duygusu da var zaten..Bide sen bil bakalım falan deyince,yani ne olabilir ki..bildi işte:icon_whis
_keremcemim_ 03-04-08, 20:48 Benim dikkatimi cekti Deniz bu bölüm Asliyi aradiginda Cebinde Deniz olarak kayitliydi aslinda simdiye kadar hep Sevgilim olarak kayitliydi kücük bir ayrinti yinede yazmak istedim tabi ayrildiktan sonra Denizde yapmis olabilir gerci biz göremedik :icon_whis
Benim dikkatimi cekti Deniz bu bölüm Asliyi aradiginda Cebinde Deniz olarak kayitliydi aslinda simdiye kadar hep Sevgilim olarak kayitliydi kücük bir ayrinti yinede yazmak istedim tabi ayrildiktan sonra Denizde yapmis olabilir gerci biz göremedik :icon_whis
aslinda insan o zaman eger degistirdiyse o psikologiyle o nryi cep telefonu defterinden siler :icon_whis
Benim dikkatimi cekti Deniz bu bölüm Asliyi aradiginda Cebinde Deniz olarak kayitliydi aslinda simdiye kadar hep Sevgilim olarak kayitliydi kücük bir ayrinti yinede yazmak istedim tabi ayrildiktan sonra Denizde yapmis olabilir gerci biz göremedik :icon_whis
hayır ya deniz'de aslı sevgilim diye kayıtlıydı aslı'da deniz diye öyle değil miydi :icon_whis
4ewerbrucas 04-04-08, 19:27 hayır ya deniz'de aslı sevgilim diye kayıtlıydı aslı'da deniz diye öyle değil miydi :icon_whis
ikisinde de sevgilim diye kayıtlıydı ama aslı o sinirle deniz yapmış olabilir tabi ki:icon_whis bide dün mine ve su konuşurken mine aşağıya iniyordu ama su ile tartıştıktan sonra niye yeniden yukarı çıktı??????????????
ben bı resımde aslın telefonunda
deniz! dıe kaytlı gordum bıde unlemlı :D
captainsparrow 05-04-08, 09:54 denizin cebinde sevgilim,aslınınkinde deniz yazıyordu diye hatırlıyorum.
yanına ünlem koyarak değiştirmesi de mantıklı tabi:img-hystedikkat yaklaşma!
hayır ya deniz'de aslı sevgilim diye kayıtlıydı aslı'da deniz diye öyle değil miydi :icon_whis
evet öyleydi aslı deniz deniz aslı die kaydetmişti:img-yes:
yoo deniz yazıyo sadece ! falan yok :D
yoo deniz yazıyo sadece ! falan yok :D
evet.bende özellikle baktım (tekrarında) sadece deniz yazıyor :img-yes:
ama bundan bi bölüm önce aslı deniz'i okulunn kapısının önünde beklerken ..
deniz işim çıktı gelemicem die msj atınca ..
orda teli yakından gösterdiler deniz! yazıodu ..
bu bölümde sadece deniz yazıodu ..
bnmnlamadığım şey bu denizin evine kaç gündür insan evladı uğramıyo ama maşallah heryer tertemiz...biz iki gün temzlik yapmasak tozdan bişey gözüükmüyo bunlar hiçbişeyapmıyo tertemizzz....
4ewerbrucas 05-04-08, 19:45 bnmnlamadığım şey bu denizin evine kaç gündür insan evladı uğramıyo ama maşallah heryer tertemiz...biz iki gün temzlik yapmasak tozdan bişey gözüükmüyo bunlar hiçbişeyapmıyo tertemizzz....
titiz çocuk işte evde olmasa bile temiz tutuyor:img-hyste
yaa ark deniz kapınn camlarını kırdıktan sonra .
diğer sahnelerde gösterdiğinde camlar takılıydı ..
n ara taktırdılar ve taktırcak parayıda nerden buldular ..
ı.love.sanem 06-04-08, 09:17 yaa ark deniz kapınn camlarını kırdıktan sonra .
diğer sahnelerde gösterdiğinde camlar takılıydı ..
n ara taktırdılar ve taktırcak parayıda nerden buldular ..
Evet ayrıca o masa, o soba, o ev ne uğraşlarla yapıldı, alındı. Bir sinirle hepsini parçalamak yanlış. Beş paraları yokken bir de...
Bir de Efe'nin kartlarından birinde "Bu gün beni erken uyandır" yazıyor. Efe nasıl söyleyecek ki bunu Aslı'ya da Aslı yapacak? :img-hyste
cyd_oth_cnsl 06-04-08, 09:55 Evet ayrıca o masa, o soba, o ev ne uğraşlarla yapıldı, alındı. Bir sinirle hepsini parçalamak yanlış. Beş paraları yokken bir de...
Bir de Efe'nin kartlarından birinde "Bu gün beni erken uyandır" yazıyor. Efe nasıl söyleyecek ki bunu Aslı'ya da Aslı yapacak? :img-hyste
katılıyorum , ayrıca bu mantık hatası sayılır mı ?,bilmem ama fragmanda bi karakol sahnesi gördük dizide o sahnelere noldu ??:img-hyste
birde şey var.deniz amerikaya gidicem dedikten sonra olsa olsa 2 gün sonra vizeyi aldım fılan dedi öyle hemen vıze vermıyorlarki ha birde deniz askerliğini filanda yapmamış keşke şöyle bırkaç hafta fılan geçirtselerdi yada birkaç gün.
Hatta vize işlemlerine başladım dedikten sonra hemen ertesi gün nasıl Amerika vizesi aldı Deniz anlamadım.Amerika vizesi almak o kadar kolay değil, bunun bir sürü belgesi var, ıvırı var zıvırı var.Böyle ince detaylara biraz daha dikkat etseler iyi olur.
*KeReMcEmCi* 10-04-08, 22:36 ßu ßöLümde qözüme Carpan 2 HaTa :)
1. AsLi Denizin Cep-TeL aradiqinda, eLinde TeL Denizín Cep-ziLini Duydu 0raya Doqru Yürüdü..Denizi ßuLduqunda ise Kendi Cep-TeLi PanToLonun Ceßindeydi..
KendiLiqinden 0raya nasiL qirdiyse..
ßirde HayaTimda Hic KendiLiqinden Dönen amßuLans qörmemisTim: :)
http://img292.imageshack.us/img292/1761/80320422me1.jpg
amßuLans qeLiy0r
http://img292.imageshack.us/img292/3427/89482133eb6.jpg
amßuLans Denizi ßekLerken
keremcemelike 11-04-08, 11:32 ßu ßöLümde qözüme Carpan 2 HaTa :)
1. AsLi Denizin Cep-TeL aradiqinda, eLinde TeL Denizín Cep-ziLini Duydu 0raya Doqru Yürüdü..Denizi ßuLduqunda ise Kendi Cep-TeLi PanToLonun Ceßindeydi..
KendiLiqinden 0raya nasiL qirdiyse..
ßirde HayaTimda Hic KendiLiqinden Dönen amßuLans qörmemisTim: :)
http://img292.imageshack.us/img292/1761/80320422me1.jpg
amßuLans qeLiy0r
http://img292.imageshack.us/img292/3427/89482133eb6.jpg
amßuLans Denizi ßekLerken
o bnm de dikkatimi çekti arkadaşım ama sonra şöyle düşündüm görevliler denizin yanına gitti belki ambulansın şoförü arbanın başındaydı ve onlar denizle ilgilnirken döndürmüş olabilir
[...Melis...] 13-04-08, 23:36 Ben o ambulans isini hiç fark etmemistim :D
Denizin çantasını çalan hırsız, kısa bir süre sonra çanta sırtında koşmaya başladı. Ben ne ara çantayı taktı sırtına diye düşünürken sonraki sahnede tekrar elinde gördüm. Biraz daha koştuktan sonra merdivenlerden inerken taktı sırtına.
Sanırım önce düz koşuları sırtında çanta ile çekmişler. Sonra bir başına bir sonuna montajlamışlar. Dikkatten kaçmıyor tabi.
Denizin çantasını çalan hırsız, kısa bir süre sonra çanta sırtında koşmaya başladı. Ben ne ara çantayı taktı sırtına diye düşünürken sonraki sahnede tekrar elinde gördüm. Biraz daha koştuktan sonra merdivenlerden inerken taktı sırtına.
Sanırım önce düz koşuları sırtında çanta ile çekmişler. Sonra bir başına bir sonuna montajlamışlar. Dikkatten kaçmıyor tabi.
izlerkene benimde o dikkatimi cekmisti.....hatta niye bir takip sonra yine cikariyor diye düsünmüstüm, sacma geldiydi :img-hyste
ı.love.sanem 16-04-08, 12:05 Deniz'le Efe Deniz'in odasında konuşurken Deniz Efe'ye "Nasıl buldunuz beni?" diye soruyor. Efe "Aslı buldu oğlum seni." diyince Deniz şaşırıyor. Son sahnede de Deniz, Aslı'nın ona sevgilim dediğini hatırlıyor. Ne iş? Nasıl bir hafıza bu? :)
Deniz'le Efe Deniz'in odasında konuşurken Deniz Efe'ye "Nasıl buldunuz beni?" diye soruyor. Efe "Aslı buldu oğlum seni." diyince Deniz şaşırıyor. Son sahnede de Deniz, Aslı'nın ona sevgilim dediğini hatırlıyor. Ne iş? Nasıl bir hafıza bu? :)
Ben ona hiç dikkat etmemiştim .. :D
*SouLmate* 16-04-08, 23:05 Deniz'le Efe Deniz'in odasında konuşurken Deniz Efe'ye "Nasıl buldunuz beni?" diye soruyor. Efe "Aslı buldu oğlum seni." diyince Deniz şaşırıyor. Son sahnede de Deniz, Aslı'nın ona sevgilim dediğini hatırlıyor. Ne iş? Nasıl bir hafıza bu? :)
Ben de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dediydim:)
Deniz'le Efe Deniz'in odasında konuşurken Deniz Efe'ye "Nasıl buldunuz beni?" diye soruyor. Efe "Aslı buldu oğlum seni." diyince Deniz şaşırıyor. Son sahnede de Deniz, Aslı'nın ona sevgilim dediğini hatırlıyor. Ne iş? Nasıl bir hafıza bu? :)
Bence yarım yamalak bi sevgilim lafı duydu. Efede seni aslı buldu diince parçaları birleştirdi. ee zeki çocuk nasıl olsa:img-wink::good:
crazygirl7500 17-04-08, 12:12 denz kaza gçrdiğinde aslı montunu çıkarıp kanlı bölgeye bastırdı
denizi hastaneye kaldırıp eve geldiklerinde ise aslının montu tertemiz bi şeklide sandalyede aslı duruyodu:icon_whis
emilie_claire 17-04-08, 13:10 bilmiyorum söylendi mi,ama söylenmis olabilir..
gönülle metin,güya memurlar,ama iki katlı evde oturuyorlar..ve evde bayaa lüks..düsünüyorum düsünüyorum anlayamadım bu isi..:D
sevimli.girl 17-04-08, 20:40 bugün aynı günü göstren sahnelerde herkesin telefonun tarihi birbirinden farklıydı. şimdi tam hatırlamıyorum ama birinin 14 nisanken diğerinin 11 nisandı.
ı.love.sanem 18-04-08, 11:18 Efe de Duygu'nun telefondaki adını hemen "Sevgilim" yapmış. Bu ne hız canım. :) Zaten ne zaman öpüştüler, ne zaman birlikte oldular, ne zaman birbirlerini sevdiler anlamıyorum hala ya neyse. ;)
aslı'yla umut konusurken içeri aynı adam iki kere girdi sanırım, arka kapıdan girip tekrar mı dönüyor ne, belki o da aslı'ya aşıktır! :kahve
denz kaza gçrdiğinde aslı montunu çıkarıp kanlı bölgeye bastırdı
denizi hastaneye kaldırıp eve geldiklerinde ise aslının montu tertemiz bi şeklide sandalyede aslı duruyodu:icon_whis
bende buna çok dikkat ettim.
captainsparrow 19-04-08, 09:10 aslı'yla umut konusurken içeri aynı adam iki kere girdi sanırım, arka kapıdan girip tekrar mı dönüyor ne, belki o da aslı'ya aşıktır! :kahve
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
onu ben de gördüm hatta epeyce alay ettik kardeşimle en az 3 tur daha geçer gibi:img-hystefigüran azlığının sonu bu oluyor tabi...
ba$i_belalim 19-04-08, 09:55 aslinin cep telefonunda yine 15:05 mi ne yaziyordu, oysa deniz asliya mesaj attiginda aksamdi.
mine test için doktora gittiğinde adını eda yılmaz olarak söyledi ..
şimdi denizede test sonucunu verdi ..
kesin o test sonucunda adının eda yılmaz olduğu geçiyodur ..
peki deniz buna hiç mi dikkat etmedi .. :img-pilot
mine test için doktora gittiğinde adını eda yılmaz olarak söyledi ..
şimdi denizede test sonucunu verdi ..
kesin o test sonucunda adının eda yılmaz olduğu geçiyodur ..
peki deniz buna hiç mi dikkat etmedi .. :img-pilot
Deniz minenin hamile olmadığını öğrendiği için içten içe sevinçten uçmakla meşguldü o ara..İsme bakmaya zahmetb etmemeiştir doğal olarak..:D:D:d
Deniz minenin hamile olmadığını öğrendiği için içten içe sevinçten uçmakla meşguldü o ara..İsme bakmaya zahmetb etmemeiştir doğal olarak..:D:D:d
evt haklısın ama ..
bnce o isim olayı yüzünden bişiler olabilir ..
işler dahada karışabilir ..
minenn gerçekten hamile olmadığına inanmayabilirler ..
evt haklısın ama ..
bnce o isim olayı yüzünden bişiler olabilir ..
işler dahada karışabilir ..
minenn gerçekten hamile olmadığına inanmayabilirler ...
Şimdi sen |