Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Mantık Hataları
ı.love.sanem 20-04-08, 09:39 arkadaşlar rapordaki isim falan sallayın o rapor farklı kiii..
ilk aldığı raporda boğaziçi hastanesimi ne yazıyordu kağıtta ayrıca kağıtta yazılanların altında devasa boyutta hastanenin ya da tıp merkezimidir nedir onun amblemi vardı..ve yazılar bold karakteri kullnılarak yazılmıştı ama denizeverdiği rapor çok silik bişiydi..
bu hata mıdır nedir yavv?
Sende de ne göz varmış abi. :D Gerçekten de öyle. :img-pilot
Ayrıca Efe Aslı'ya bulduğu yeni işi anlatırken "Geçen Duygu'yla cafede oturuyoruz bir arkadaşı geldi..." dedi. Ama onlar barda oturuyorlardı. :img-wink:
aslı yanlış anladığı için umuttan özür diliyor sonra suyla konuşurken beni kliniğe kadar takip etmiş diyor,bi de minenin hamile olmadığını öğrendiklerinde aslı yalan mı söylemiş yani diyor ama mine hamile olduğunu kimseye söylememişti onlar testin sonucunu görmüştü...
bence çok detaya iniyorsunuz yani baydınz artık bi dizi ne kdar zorluklarla cekılıor nasıl yayına yetısıyor bılıormuyuz ??? ....
Bnde çok kucuk bır detayı fark ettım . Izledıgımz bölmn oncesındeki son sahne kan bankası yazan bır yerde ckılıordu . daha sonra son ızledıgımz blmde farklı bır kapıda cekılmıstı . aslı farklı kapıdan gırdı :) .Bu kadar ufak bır detay ..
dalandırıp bulaklandırmaya grek yok ...
biz zaten diziyi kötülemek anlamında yazmıyoruz o mesajları tabikide ne zorluklarla çekildiğini bilmesek de tahmin edebiliyoruz.biz sadece fark ettiğimiz hataları burda belirterek dikkatimizi ölçüyoruz sonuçta bu başlık da boşuna açılmadı değil mi ben şahsen bu sayfayı aa hiç fark etmemişim dediğim şeyleri okumak için açıyorum..
i.love sanem arkadaşım vallahi bende anlamadım nasıl farkettiğimi te size kanıt :)
http://sapphire.kucukresim.com/uploads/get-video6flv-0e832d.jpg
_eren_yoshy_ 02-05-08, 14:01 arkadaslar ben bi hata buldum ama gerisi size kalmis
dünki bölümde simdi aksamdi mine babasini aradi sonra tel . i kapattiginda babasinin karisi aradi mine iste isin yoksa bulusalimmi diye mine de olur dedi sonra birden bire 1 hafta sona yazdi ekranda bunlar simdi bi hafta sonrami bulusdular yoksa ???
insallah anlamissinizdir ne demek istedoigimi :img-wink:
CrAzY_gİrL 03-05-08, 17:12 arkadaslar ben bi hata buldum ama gerisi size kalmis
dünki bölümde simdi aksamdi mine babasini aradi sonra tel . i kapattiginda babasinin karisi aradi mine iste isin yoksa bulusalimmi diye mine de olur dedi sonra birden bire 1 hafta sona yazdi ekranda bunlar simdi bi hafta sonrami bulusdular yoksa ???
insallah anlamissinizdir ne demek istedoigimi :img-wink:
anladm cnm ama bölümün tekrarını izledim ,Aslıyla efe tartıştıktan hemen sonra "1 hafta sonra " yazısı çıkıyor ve Sabah Betül Mineyi arıyor buluşalım mı diye ...Yani 1 hafta öncesinde aramıyor :img-wink:
bnde bir seyin farkina vardim.. son bölüm hani su gönülün piskopat ögrencisi vardi ya... tam iste aslinin calistigi hastaneye geldi ya ... gelirken ceketi kapaliydi sonra birden ailiverdi...,. o sahneyi tekrar izlince anlicaksiniz,... bn simdi tam anlatamadim... ama dkkat edin öyle:D
Bölümü tam izleyemedim ..:img-cray:
Fragmandan gördüüm kadar Aslı Deniz'i O saçıyla hatırlamıyodu ki.. Tamam Deniz bi film için saçını kestirmiş uzatma gibi bi şansları da belki yok ama bence bu bi mantık hatasıdır...
Diğer sayfalara bakamadımm yazılmışsaa soryyy..:img-wink:
yabancıdamat 09-05-08, 14:47 efe metini dans ederken çekerken eli kameranın üzerindeydi peki bu kamera neyi çekiyo sorması ayıp olmasın:img-hyste:img-hyste
keremcem_tubos 09-05-08, 14:59 efe metini dans ederken çekerken eli kameranın üzerindeydi peki bu kamera neyi çekiyo sorması ayıp olmasın:img-hyste:img-hyste
Bende ona takıldım cnm diyorum eli kamerada ama çekiyo nasıl oluyosa hata diye değil ama çok güldüm pekte hata saymıyorum :img-icecr
keremcem_tubos 09-05-08, 15:10 Bölümü tam izleyemedim ..:img-cray:
Fragmandan gördüüm kadar Aslı Deniz'i O saçıyla hatırlamıyodu ki.. Tamam Deniz bi film için saçını kestirmiş uzatma gibi bi şansları da belki yok ama bence bu bi mantık hatasıdır...
Diğer sayfalara bakamadımm yazılmışsaa soryyy..:img-wink:
Evet bide o var bu mantığa ters geliyo gerçekten
Bunda da bi hikmet vardır diyorum belkide zaman aşımı olacak ve onun için saçları kesmiştir
Deniz yeter ki gelsin o her hali ile süper yeni saçlarıda müthiş olmuş bence :img-in_lo
..::EmMy::.. 10-05-08, 09:01 ya arkadaşlar ben ilk defa bu kdr bariz 2 hata gördm siz farketmednz mi:)
şmdisermet warya efenin yardmcısı :) suyu gördgnde suyun üstnde pembeli fln kolyeli molyeli bi kıyafet wardı ama içeri girince beyz bluz, siyah ceket we canta oldu bi andaa:)
acaba sermet aşktan mı öle gördü dicem nou da o da sçma olur :D:D
soraaa aslı mavi elbise gydi umutla giderken, ama orda pantolon fln wardı sçları topluydu, siyah pantolon we bluz wardı üstünde =)
tmm orda rahat dans etmek için fln deiştrmiş olabilr dicem, de ne alaka o zmn elbiseyi ne diye gydi:) ayrıca dönerken tekrar aynı elbise wardı üstnde :D:)
kafam_bozuk 10-05-08, 09:09 ya arkadaşlar ben ilk defa bu kdr bariz 2 hata gördm siz farketmednz mi:)
şmdisermet warya efenin yardmcısı :) suyu gördgnde suyun üstnde pembeli fln kolyeli molyeli bi kıyafet wardı ama içeri girince beyz bluz, siyah ceket we canta oldu bi andaa:)
acaba sermet aşktan mı öle gördü dicem nou da o da sçma olur :D:D
soraaa aslı mavi elbise gydi umutla giderken, ama orda pantolon fln wardı sçları topluydu, siyah pantolon we bluz wardı üstünde =)
tmm orda rahat dans etmek için fln deiştrmiş olabilr dicem, de ne alaka o zmn elbiseyi ne diye gydi:) ayrıca dönerken tekrar aynı elbise wardı üstnde :D:)
1.Bulduğun hata;
Sermet Su'ya aşık olduğu için güzel geldi gözüne..Hani olurya filmlerde hep aşık olan çiftler birbirlerini bambaşka şekilde görürler ilk karşılaşmada.
2.Bulduğun hata;
Gönül hocalarda yanına başka kıyafetler olıyorlar...Aslı'da rahat dans edebilmek için aldı sanırım...
Bence en büyük hata ibrahim abimizin gidişiyle oldu..:icon_sorr
1.Bulduğun hata;
Sermet Su'ya aşık olduğu için güzel geldi gözüne..Hani olurya filmlerde hep aşık olan çiftler birbirlerini bambaşka şekilde görürler ilk karşılaşmada.
2.Bulduğun hata;
Gönül hocalarda yanına başka kıyafetler olıyorlar...Aslı'da rahat dans edebilmek için aldı sanırım...
Bence en büyük hata ibrahim abimizin gidişiyle oldu..:icon_sorr
evet bende senin gibi düşündüm ama 1.hata da aslında şöyle bir hata yapmışlar ilk suyu gösterdiklerinide aslında suyun normal kıyafetini gösterip sonra da sermetin gözünden o pembeli kıyafeti gösterselerdi daha doğru olurdu
Uzun zamandır aklımda olan bir hatada bunlar anadolu lisesi mezunu değiller miydi?Bilmem hatırlar mısınız Efe Deniz'in kredi kartıyla otobox diye piyasaya sürülen kendi fikri olan kutuları almıştı.Kredi kartı şifresinide bilmediğinden doğum tarihini denemişti ilk ve tutmuştu.Gözümüze soka soka girdiği şifrede 1990'dı.Bunlar madem Anadolu lisesi mezunu nasıl oluyorda 90 doğumlular geçen sene mezun oluyor?
Birde anlamadığım geçen sene Mine sürekli ben 17 yaşındayım muhabbeti yapıyordu.Şimdi birden hepsi 19 oldu :S mantıklı olarak düşününce 1990lılar yıl olarak değil ay olarak hesaplandığnda birçoğu 18 olamamışken henüz nasıl 19oldular anlayamadım :D
aslı bi akşam evde deil ama babası hiç nerde bu kız diye sormuyo
teknede yemek
dans kursu
efe ile başbaşa yemek ohh arka arkaya her akşam önceden sorardı kamil bu kız nerde diye artık oda alıştı demek:img-tomat
aslının ailesi borçları nasıl ödeyeceklerini düşünürken kızları ne tango dersinden eksik kalıyor ne de bir giydiğini bir daha giyiyor.son bölümde mantığı düzeltmeye çalışmışlar ama aslıyla bozmuşlar mine babasının evinde kaldı ertesi gün aynı kıyafet ok.ama aslı günde iki kıyafet olmadı abiye takılıyor ohh valla böyle yokluğa can kurban..
aslının ailesi borçları nasıl ödeyeceklerini düşünürken kızları ne tango dersinden eksik kalıyor ne de bir giydiğini bir daha giyiyor.son bölümde mantığı düzeltmeye çalışmışlar ama aslıyla bozmuşlar mine babasının evinde kaldı ertesi gün aynı kıyafet ok.ama aslı günde iki kıyafet olmadı abiye takılıyor ohh valla böyle yokluğa can kurban..
bi bakımdan dogru ama bu kız 18 yaşında o zamana kadar yani babası çini çalmadan önce varlık içinde olmasa yaşıyorlardı bu yokluk zamanları hırsızlıktan sonra oldu o zamana kadarda giyecek bişeyler vardır zaten bi tshirt dedigin ne kadarki yani ? zaten farketigim kadarıyla pantolonu bi iki tane :d öylemiki :)
yazıldımı bilmiyorum yazıldıysa çok özür dilerim ama bence efenin deniz ve aslı aşkına ilk başta verdiği tepkilerden sonra pat diye aslıya aşık oluvermesi çok büyük bi mantıksızlık:blink:
CaTLaQSisTaZ=) 25-05-08, 20:12 !?(>&=!? - AYNEN SANA KATILIYORUM BASTA EFE ONLARA KARSI CIKMISTI AZDA OLSA AMA SIMDI KENDI ASIK OLURSA BU COK BÜYÜK BIR SACMALIK OLUR:img-wink:
yazıldımı bilmiyorum yazıldıysa çok özür dilerim ama bence efenin deniz ve aslı aşkına ilk başta verdiği tepkilerden sonra pat diye aslıya aşık oluvermesi çok büyük bi mantıksızlık:blink:
yaaa zaten başta bu durumu kabullenemeycektir.ama sonra söz geçiremeyecektir duygularına.sonuçta başta karşı çıksada sora destekledi onları.
ya bu asli biyonik kizmi? gunduz okulda hemde tip fakultesinde okuyor okul cikisi yemek yapiyor efenin yaninda aksamda gece vardiyasina calismaya gidiyor bide dans kursu var tabi onu saymiyorum bile yani robot olsa parcalari yanardi bu kiz nezaman des calisiyor odev hazirliyor vizeye finale neara vakit buluyor tipta okuyaniniz varsa bilir bu oyle 2arada bi derede gecistirilecek birsey degilki benim kuzen tipta hacettepede valla zavallinin kafasini kasicak vakti yok tatile bile gelirken ders getiriyo hele evini gorseniz hertaraf kitap ders notlari odevler baska birsey vakti kalmiyo bende ona takiliyorum sen su aslidan biraz ders al bak kiz 3-4 isi birarada yurutuyo sen ne beceriksizsin diye :D yok yok biraz dikkat lutfen su kizi biraz ders yaparken gorelim tibbi kazandigindan beri dans ettiginin 10da 1 i kadar ders basinda gormedik ya
keremcemüke 30-05-08, 14:13 Dünkü bölümde otururlarken aslının ayağında önce converse var sonra topuklu ayakkabı var.bu kız ne ara oturğu yerden hiç kalkmadan ayakkabı değiştirdi :S
bunlarda resımlerı
http://img79.imageshack.us/img79/637/kyelleri514ww3.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=kyelleri514ww3.jpg) http://img230.imageshack.us/img230/1687/kyelleri515ss1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=kyelleri515ss1.jpg)
Aslinin babas elini kolunu salyarak nasl girdi o eve çok merak ettim doğrusu
anahtari vardi herhalde...:img-pilot
Dünkü bölümde otururlarken aslının ayağında önce converse var sonra topuklu ayakkabı var.bu kız ne ara oturğu yerden hiç kalkmadan ayakkabı değiştirdi :S
bunlarda resımlerı
http://img79.imageshack.us/img79/637/kyelleri514ww3.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=kyelleri514ww3.jpg) http://img230.imageshack.us/img230/1687/kyelleri515ss1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=kyelleri515ss1.jpg)
sana katılıyorum bu benim de gözümden kaçöamdı ama nolsun işte
Dünkü bölümde otururlarken aslının ayağında önce converse var sonra topuklu ayakkabı var.bu kız ne ara oturğu yerden hiç kalkmadan ayakkabı değiştirdi :S
bunlarda resımlerı
evet benimde dikkatimi cekmisti
hatta ilk dikkatimi ceken dansa kalkicaksin ama converse lemi dans ediceksin asli diye düsündüydümki...zaten konsantre oraya yöneldiydi bi baktim ayakkabi degismis :img-hyste
Keremcemüke süpersin ya.
Bu benim hiç dikkatimi çekmemişti.
Gazi_Fanı_Ecem 31-05-08, 12:13 benimde dikkatimi çeken aslı hem okuyor hemde tıp hemde hastanede çalışıyor öyle birşey olabilir mi??
benimde dikkatimi çeken aslı hem okuyor hemde tıp hemde hastanede çalışıyor öyle birşey olabilir mi??
birde üstüne dans kursuna gidiyor....oda yetmiyor efenin dükkaninda ascilik yapiyo gibi bisey.....gün 24 saat....aslinin günü 48 saat gibi bisey :icon_whis
bi de Aslı kaç haftadan beri gitmiyo klinige işimi bıraktı?
gerçekten zaman problemi olmuyor bu dizide :)
CrAzY_gİrL 04-06-08, 13:22 aslı ne zamandır ne kliniğe ne de okula gidiyor.varsa yoksa dans dersi ve efenin iş yeri .eğer sınıfı geçerse bence en büyük mantık hatası bu olur.ama sadece aslı değil mine de okula gitmiyor ki ...çok saçma.
Efe Deniz'i uzun saçlı biliyodu ama rüyasında kısa saçlı gördü buda bir mantık hatası..
(ALINTIDIR)
Bende bu bölümde 3 tane mantık hatası gördüm hatta apaçık ortadaydı..
1.si Aslı Efeyi ararken bi ara Efenin telefonu w810 oldu normalde K550 iydi :D
2.si Motoru çalıştırmaya çalışırken ellerinde kask yoktu motorun üstündede yoktu hatta Aslının ellerini bağlamıştı ama çalışınca hemen elindeki kaskı kafasına taktı :D
3.sü Aslı dağ ewine giderken yanına hiç bişey almadı ama orda kitap okudu hadi dielim roman evde olabilir ama test kitabı kalem fln ne arasın orda test çözdü :D
ben de bi mantık hatasını farkettim.12. bölümde minenin anneannesi almanyaya, minenin annesine telefon açıyo, "billur seven" ile görüşebilir miyim diyo..ama nedense şu izlediğimiz son bölümlerde minenin annesinin adı "nur" oluverdi :D
kafam_bozuk 09-06-08, 16:48 ben de bi mantık hatasını farkettim.12. bölümde minenin anneannesi almanyaya, minenin annesine telefon açıyo, "billur seven" ile görüşebilir miyim diyo..ama nedense şu izlediğimiz son bölümlerde minenin annesinin adı "nur" oluverdi :D
Gerçekten felaket bir hatayı bulmuşsun terbikler..
:img-wink:
ben de bi mantık hatasını farkettim.12. bölümde minenin anneannesi almanyaya, minenin annesine telefon açıyo, "billur seven" ile görüşebilir miyim diyo..ama nedense şu izlediğimiz son bölümlerde minenin annesinin adı "nur" oluverdi :D
heh hh h evet yaa onu başkasıda söylemişti dikka tettim aynen deiğin gibi arkadaşım...
mantık hatasnı düzeltirler bu seferde ismi billur oluverir...:img-hyste
ilovekrmcm 11-06-08, 03:09 herkesin davranislari bence cok garip hafizeden..asliya kadar..herkesin davranislari cok garip geliyor bana..bilmiyorum mantik hatasi olarak sayilirmi ama!
bence dizi artık tamamıyla mantık hatası xD
efe diyo atakana bzim işte etimiz budumuz belli ama hafizeler ordan kzandığı parayla geçiniyolar ne iş anlamadım :S
aslıyıda atmamışlar klinikten vayy bee :D
leyla_gökçe 13-06-08, 12:56 bu dediğim biraz geç söylenecek ama olsun şimdi aslı efe deniz aynı lisede okuyolar şimdi orası düz bir liseyse aslı sınavı kaznamadı demektir tamam ama ya aslı kazandıysa ve orası bir anadolu liseiyse efe nasıl kazandı ya aslı kazanamadı ya da efe kazandı ki ikisi de saçma yani efe kaznamaz aslı kazanır o çalışkan sizce hangisi.
belki adi billur nur seven dir ahaha :D yani iki isimli genelde nur ismi hep ek isim olarak kullanilir ya o acidan :D ama mantik hatasidir ben saka yapiyorum sadece
çok büyük bir mantık hatası özette anladım zaten özette baktığım zaman gönülün hamile oldugunu solerken metine kadının suratında pembe ruj ve mor far var ama yeni bölüm başlayınca ve gösterince bian kırmızı oluverdi farda yeşilli bişi:S:S
belki adi billur nur seven dir ahaha :D yani iki isimli genelde nur ismi hep ek isim olarak kullanilir ya o acidan :D ama mantik hatasidir ben saka yapiyorum sadece
billur dediğine emin misiniz belkide bilnurdur :D
bilmiorum farkettinizmi, mine efenin gunlugunu okurken ef tertemizdi biryerde dagiklik yoktu, ama sora annesiyle efe eve geldi, ev resmen savastan cikmisa donmus!!
ı.love.sanem 16-06-08, 23:43 bilmiorum farkettinizmi, mine efenin gunlugunu okurken ef tertemizdi biryerde dagiklik yoktu, ama sora annesiyle efe eve geldi, ev resmen savastan cikmisa donmus!!
Bence de üstelik dağınıklığı çok abartmışlar. Yatağın kenarında bi tane dökülen ayran kutusu filan var. Osman amca hayvan değil, insan. :img-hyste
Bu bölümü çok merak ediyorummm...:D
Bence de üstelik dağınıklığı çok abartmışlar. Yatağın kenarında bi tane dökülen ayran kutusu filan var. Osman amca hayvan değil, insan. :img-hyste
ayy ilahiii :img-hyste osman amcaya haksızlık ediyolar bncede:img-hyste
Bu dizi artık baştan sona bir mantık Hatası...
her dizide oldugu kadar mantik hatasi var,
bunlarda dizilerin bir gercegi malesef....hic bir mantik hatasi olmiyan dizi bulamazsin.....dizilerin bölümleri ilerledikce özellikle bunlar dahada bas gösteriyor
kesinlikle öyle!ama 41.bölümden itibaren!:img-wink:
kesinlikle öyle!ama 41.bölümden itibaren!:img-wink:
bana görede a-d beraberliği ( aşk diyemiyorum :icon_whis ) olduğundan beri tamemen mantıksızlık örneğii !!!
emirdag_güzeli 19-06-08, 15:44 Ben halen 41 bolumu hata olrak goruyorum..yani deniz-mine oldu mi yok, deniz miineye asik mi oldu yok. deniz niye mineyle berbaber oldu halen bu bir soru isareti kendisi de bilmedi icin buyuk bir manik hatasi oldu.,
Ben halen 41 bolumu hata olrak goruyorum..yani deniz-mine oldu mi yok, deniz miineye asik mi oldu yok. deniz niye mineyle berbaber oldu halen bu bir soru isareti kendisi de bilmedi icin buyuk bir manik hatasi oldu.,
Deniz'in Mine'yle birlikte olması mantık hatası değil, olsa olsa hayatının hatası olur... Deniz'de bu hatanın altından kalkamaz bir daha zaten... Son bölümde benim gordugum mantık hatası Su denilen kızcagızı üniversite'de okudugu dil bölümünden almıslar ekonomi bölümüne koymuslar galiba.. Hiçbir yabancı dil bölümünde "makro ekonomi" dersi olduğunu zannetmiyorum ben..
Deniz'in Mine'yle birlikte olması mantık hatası değil, olsa olsa hayatının hatası olur... Deniz'de bu hatanın altından kalkamaz bir daha zaten... Son bölümde benim gordugum mantık hatası Su denilen kızcagızı üniversite'de okudugu dil bölümünden almıslar ekonomi bölümüne koymuslar galiba.. Hiçbir yabancı dil bölümünde "makro ekonomi" dersi olduğunu zannetmiyorum ben..
bencede bak buna katılıyorum.çok mantıksız.
mavideniz. 20-06-08, 17:18 Dunku bolum :img-hyste
bu dediğim biraz geç söylenecek ama olsun şimdi aslı efe deniz aynı lisede okuyolar şimdi orası düz bir liseyse aslı sınavı kaznamadı demektir tamam ama ya aslı kazandıysa ve orası bir anadolu liseiyse efe nasıl kazandı ya aslı kazanamadı ya da efe kazandı ki ikisi de saçma yani efe kaznamaz aslı kazanır o çalışkan sizce hangisi.
bi kere onların mezun olduğu lise güzelbahçe 60. yıl anadolu lisesi.Ve ayrıca 8. sınıfta çalışkan olup oks yi kazanıp sonra derslerini fazla çalışmayarak 12. sınıfta öss yi kazanamayan biçok kişi var.efede onlardan biri(muhtemelen)anadolu liseleri %100 garantili bişekilde össyi kazandırmaz ki...
[QUOTE=dilara-1905;3750194]peki bide şöle bişi var bunlar bu sene öss ye giriolar dimi öss de 17 haziranda e ama minenin kimliinde cumartesi gününe 25 haziran diodu bunlar hala girmedilermi sınava okul kapanmadımıı[/QUOTE,
mine yabancı dil sınavına giriyordu ve yabancı dil sınavı öss den bir hafta sonra olur
aslı ne zamandır ne kliniğe ne de okula gidiyor.varsa yoksa dans dersi ve efenin iş yeri .eğer sınıfı geçerse bence en büyük mantık hatası bu olur.ama sadece aslı değil mine de okula gitmiyor ki ...çok saçma.
bilmem farkında mısın acaba yaz tatili oldu ve deniz mine yle olduğu bölümde aslı gönüllerde kalıyordu ya babasına da finallere çalışmak için kaldığını söylediler bu da okulun şu anda bittiğini gösterir ama klinik konusunda benim de bir fikrim yok
Aslı Efe aşkı :img-hyste:img-hyste baştan sona sacmalık !!:img-hyste
bilmem farkında mısın acaba yaz tatili oldu ve deniz mine yle olduğu bölümde aslı gönüllerde kalıyordu ya babasına da finallere çalışmak için kaldığını söylediler bu da okulun şu anda bittiğini gösterir ama klinik konusunda benim de bir fikrim yok
bende bu klinik konusunu pek anlamadım. bide ben bişeyi daha anlamadım Umuta noldu acaba??!?!
^^HeaVeN^^ 27-06-08, 01:53 bende bu klinik konusunu pek anlamadım. bide ben bişeyi daha anlamadım Umuta noldu acaba??!?!
efe için apar topar şutladılar umutu :D
aslının ablası saçını kestirdiğini ilk defa gördü ama hiç şaşırmadı ve saç konusunda hiç konuşulmadı bile.
aslı valizini toplayıp istanbula gitmeye karar veriyo anasına babasına sormadan çekiyo kapıyı gidiyo ohh ne rahatlık walla:img-hyste
aslı valizini toplayıp istanbula gitmeye karar veriyo anasına babasına sormadan çekiyo kapıyı gidiyo ohh ne rahatlık walla:img-hyste
dun onu ben de farkettım .
keske benım annem babam da oyle olsalar.:img-wink::img-hyste
efe nerden geldi oraya
aslı efenin orada olduğunu nerden biliyordu
deniz efe ve aslının orad aolduğunu nerden biliyordu
ve tüm bu son sahne nerde geçti yani urlamı ist.mu çok hayal gücü zorlanmış bir sahneydi burası
kaçınkurası 27-06-08, 12:28 Metin eve geliyor, gönül masada onu bekliyor.
Gönül dur şunu ısıtıp getireyim diyor
Bi bakıyoruz salata tabağını eline almış. Salatayımı ısıtıcak bu kadın :img-hyste
Ve tabiki son sahne.
Denizz taaaa Amerikalardan kalkmış istanbul'a değil urla'ya gelmiş.
Ki herkesin istanbul'da olmadığını nerden öğrendi. Onuda geçtim. Sahilde olduklarını nasıl öğrendi. ???
Yaaa senaristler çok mantıksız, yada urlaa sandığımızdan da ufak bi yer hatta sadece bi meydandan oluşuyo :img-hyste
Dunku bolumle ilgili bir mantik hatasi...
Efe ilk sahnede kuçukken Asli'yla yasadiklari su kolye olayini hatirliyor... Benim anladigima gore Efe Asli'ya çocukça da olsa biseyler hissediyor ama Deniz aralarinda engel teskil ediyor... Yani Deniz'den çekindigi için Asli'nin kolyesi denize dustugunde sesini çikarmiyor falan.. Ama benim hatirladigima gore bunlar lisedeyken Asli'yi bir erkek arkadas olarak gorduklerini soylemislerdi, yani hiçbir zaman o tur duygular beslemelerinin mumkun olamayacagini falan... Yani bunu goz onunde bulundurursak Efe'nin hatirladiklari mantik hatasi....
Kolyenin yillar sonra ayni yerde bulunmasinin super bir mantik hatasi oldugunu soylemiyorum bile :) Bunun ruzgari var, dalgasi var...Ayrica o kutunun boyasi nasil olmus ta yillarca hiç çikmamis.. sadece yosun birikmis etrafinda :)
Bu bolum super fantastikti yani... Hayal gucumu zorladim ve eski turk filmlerinden birini seyrettigimi hayal ettim.. baska turlu olmicakti çunku.. Ama yine de guzeldi bence, yani sadece ona gore seyretmek gerekiyordu :)
Ayrica, son sahneye yakin Efe sahilde Asli'yla konustugunu hayal ederken, Asli'nin o kiyafeti giyecegini nerden bildi?? En son gordugu giysilerle hayal etmesi daha dogru olurdu ya da hediye ettigi kirmizi elbiseyle ya da su meshur mavi elbiseyle :)) Ne bilim madem o kadar fantastik olmus batti balik yan gider olsaydi bari...
Neyse yaa guzeldi yine de :) Ama soylemeden edemedim..
emilie_claire 27-06-08, 12:40 Dunku bolumle ilgili bir mantik hatasi...
Efe ilk sahnede kuçukken Asli'yla yasadiklari su kolye olayini hatirliyor... Benim anladigima gore Efe Asli'ya çocukça da olsa biseyler hissediyor ama Deniz aralarinda engel teskil ediyor... Yani Deniz'den çekindigi için Asli'nin kolyesi denize dustugunde sesini çikarmiyor falan.. Ama benim hatirladigima gore bunlar lisedeyken Asli'yi bir erkek arkadas olarak gorduklerini soylemislerdi, yani hiçbir zaman o tur duygular beslemelerinin mumkun olamayacagini falan... Yani bunu goz onunde bulundurursak Efe'nin hatirladiklari mantik hatasi....
Hakikaten yaa..
sanki efe taa Aslı'ya çoculuktan beri asıkmıs gibi...
Bu kadar da saptırılmaz ki..
Beyaz Balina 27-06-08, 19:31 1-) efe, aslı'nın kolyesini bulduğunda hafize'nin yanına gitti. hafize en son oturdukları evlerinde oturuyodu. ama onlar o eve istanbul'a gitmeden önce taşınmışlardı, başka bir evde oturuyolardı.
2-) O kolye 10 yıl önce oraya düştü ama nasıl oldu da dalgalardan, rüzgarlardan etkilenmeden aynı yerde rengi solmadan, hiçbir zarar gelmeden durdu.
1.benmde dikkatimi çekti...
Ama 2.'si,o kolye yosunların arasına düşmüştü...Hatta Efe çıkartırken yosunların arasından çıkarttı..hatta ve hatta :D AsLı'ya verirken hala yosunlar içndeydi kutu...
_fresa chica_ 28-06-08, 07:42 evet arkadaşlar bu bölüm inanılmaz mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü.
şimdi efe o 1998 temmuzundaki olayları hatırladıktan sonra diğer efe diyordu ki :sene 1998 temmuz ayı.deniz le aslı 9 sen 10 yaşındasın.
ama bunlar öss ye girerken 90 doğumluydu.90 doğumlu bi insan 98 yılında 8 yaşında olur.o kolye kutusunu da iki kulaç atmayla aynı yerde 10 yıl sonra bulmasına birşey diyemiyorum zaten.
aslıyı aynı kıyafetle hayal etmesi de de çok mantıksızdı.
ama deniz in istanbula değil de urla ya gelmesi mantıksız değildi bence.çünkü hatırlarsanız mine denize telefon açmıştı ve ne dediğini göstermemişlerdi.büyük ihtamelle o söylemiştir aslı urlaya gidiyor diye.
ama herkesin pat diye aynı iskelede buluşması hakkaten abesti.
annesine babasına söylemeden pat diye bavulunu hazırlamasınaysa çok şaşırdım.benim babam onun babası gibi hiç sert değil ama ona söylemeden 2 adım atmaya kalksam bacaklarımı kırarlar :)
ama nolursa olsun çok güzel bi dizi..ve süper bi sezon finalydi.
billur_beso 28-06-08, 08:20 evet arkadaşlar bu bölüm inanılmaz mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü.
şimdi efe o 1998 temmuzundaki olayları hatırladıktan sonra diğer efe diyordu ki :sene 1998 temmuz ayı.deniz le aslı 9 sen 10 yaşındasın.
ama bunlar öss ye girerken 90 doğumluydu.90 doğumlu bi insan 98 yılında 8 yaşında olur.o kolye kutusunu da iki kulaç atmayla aynı yerde 10 yıl sonra bulmasına birşey diyemiyorum zaten.
ama deniz in istanbula değil de urla ya gelmesi mantıksız değildi bence.çünkü hatırlarsanız mine denize telefon açmıştı ve ne dediğini göstermemişlerdi.büyük ihtamelle o söylemiştir aslı urlaya gidiyor diye.
annesine babasına söylemeden pat diye bavulunu hazırlamasınaysa çok şaşırdım.benim babam onun babası gibi hiç sert değil ama ona söylemeden 2 adım atmaya kalksam bacaklarımı kırarlar :)
aslının ablası saçını kestirdiğini ilk defa gördü ama hiç şaşırmadı ve saç konusunda hiç konuşulmadı bile.
Metin eve geliyor, gönül masada onu bekliyor.
Gönül dur şunu ısıtıp getireyim diyor
Bi bakıyoruz salata tabağını eline almış. Salatayımı ısıtıcak bu kadın :img-hyste
Ve tabiki son sahne.
Denizz taaaa Amerikalardan kalkmış istanbul'a değil urla'ya gelmiş.
Ki herkesin istanbul'da olmadığını nerden öğrendi. Onuda geçtim. Sahilde olduklarını nasıl öğrendi. ???
Yaaa senaristler çok mantıksız, yada urlaa sandığımızdan da ufak bi yer hatta sadece bi meydandan oluşuyo :img-hyste
Dunku bolumle ilgili bir mantik hatasi...
Kolyenin yillar sonra ayni yerde bulunmasinin super bir mantik hatasi oldugunu soylemiyorum bile :) Bunun ruzgari var, dalgasi var...Ayrica o kutunun boyasi nasil olmus ta yillarca hiç çikmamis.. sadece yosun birikmis etrafinda :)
Bu bolum super fantastikti yani... Hayal gucumu zorladim ve eski turk filmlerinden birini seyrettigimi hayal ettim.. baska turlu olmicakti çunku.. Ama yine de guzeldi bence, yani sadece ona gore seyretmek gerekiyordu :)
Ayrica, son sahneye yakin Efe sahilde Asli'yla konustugunu hayal ederken, Asli'nin o kiyafeti giyecegini nerden bildi?? En son gordugu giysilerle hayal etmesi daha dogru olurdu ya da hediye ettigi kirmizi elbiseyle ya da su meshur mavi elbiseyle :)) Ne bilim madem o kadar fantastik olmus batti balik yan gider olsaydi bari...
Neyse yaa guzeldi yine de :) Ama soylemeden edemedim..
Walla ne diyeyim ki siz benim yazacaklarımı resmen aranızda paylaşmışsınız hadi biz besteye bırakmayalım kızın öyle bir yükü olmasın hesabında sanki:img-hysteHepinizin dikkatinden ötürü teşekkürler..Gerçi son bölümdeki mantık hatalarını anlamak için dikkate de pek gerek yoktu ya:icon_whisZaten dizi son bi 10-15 bölümdür mantık hatasında.Sanki efe hiç aslıyı kardeşi gibi görmemiş normal arkadaşı gibi görmüş hesabında ki zaten bu son bölümde sanki çocukkende ona birşeyler beslemiş gibi gösterdiler.Üstelik denizi çok aşağılayıcı bir biçimde.Tamam deniz hakediyor ama sırf Aslı&efe yapmak için de denizin aslıyı hala sevdiğini(ki seviyorsa muhtemelen gelecek bölümler çok daha başka şeyler gösteririler..) gözardı ediyorlar?!Walla anlamıyorum.
yani bravo denize bi insan bu kadar zamanlamayı ayarlayabilir.sen kalk taaa amerikalardan gel git urlaya tam aslı -efe iki kelam laf edicekler çık ordan merhaba de.olcak işmi deli oldum ya bu kadarda olmaz bence.
ayrıca bi mantık hatası da o kolye 10 yıl sonra bulundu efe aslıya verdi insan şaşırır yani sonuçta 10 yıl geçmiş üstünden bi de yosunlu burdan 10 yıl denizde kaldığını anlayabilir o kutunun sonuçta okulla pek ilgisi olmasada tıpta okuyo ama aslının tepkisi sadece a kolyem nasıl buldun?ben olsam daha çoook şaşırırdım ayrıca aslı efenin o kutuyu yaptığını da bilmiyodu:img-wink::img-wink:
evet arkadaşlar bu bölüm inanılmaz mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü.
o yaş meselesi şöyledir..demek ki efenin doğum günü temmuz ayından önceydi,deniz ve aslının temmuzdan sonraydı..yani efe 10 yaşına girmişti, aslı ve deniz de 9 yaşındaydı:img-wink:
pes yani pes bolum bastan sona mantik hatasiydi zaten herkes yazicaklarimi yazmis daha nolsun bu yaz tatili umarim senarist grubuna biraz iyi gelirde geri geldiklerinde daha bi goze hitap bolumler cikar
_fresa chica_ 28-06-08, 19:36 o yaş meselesi şöyledir..demek ki efenin doğum günü temmuz ayından önceydi,deniz ve aslının temmuzdan sonraydı..yani efe 10 yaşına girmişti, aslı ve deniz de 9 yaşındaydı:img-wink:
temmuz ayından önce de olsa fark etmez ki.90 doğumlu olan bi insanın 9 yaşında olabilmesi için yılın 1999 olması gerekir.hadi efe onlardan bir yaş büyük diyelim onun da 89 doğumlu olması gerekir.ama dediğim gibi dizi başladığında bunların hepsi 90 doğumluydu.hatta mine babasını ararken 89 yılında nerdeydiniz diye soruyordu.çünkü 90 doğumlu.ama zaten dizide baştan mantık hatası var.hepsi anadolu lisesinde okuduğuna göre 4 yıl okudular.ee 4 yıl okuyan 90 doğumlular da daha bu yıl mezun oldu.zaten orda da bi karışıklık var.komple karışık birşey yani..
ammannn olsun ben bu dizinin bu karışık halini seviyorum..alıştım artık.bağımlılık yarattı.bi mantık hatası olmazsa bölümde rahat edemiyorum:)
Ekşi sözlükten alıntı:
öyle laylaylom ilgiyle izliyoruz, neticede dizi işte, vakit geçiriyo, hem de urla ' da geçiyor, ikinci adres sonuçta..
ama prodüksiyonda gözden kaçmayan hatalar da olabiliyor.
--- spoiler ---
efenim malumunuz deniz, taa amerika ' lardan aslı için bir cd hazırlar ve yollar.
bir sürü olayı da bu cd tetikler...
aslı hanım kızımız önce istanbuldayken cd ' yi izlemeyi dener, ancak bu arada su* odaya girer ve izleyemez.
bakalım bu sahnede kullanılan cd ' miz ne marka??
http://img520.imageshack.us/my.php?image=cd2ax4.jpg
evet hp marka yazılabilir bir cd ' de göndermiştir deniz görüntüleri...
peki ya sonra...
aslı urla ' ya gider, her nasılsa notebookunu da istanbul ' da bırakır ve cd ' yi bir internet kafede izlemeyi dener..
peki burda cd ' miz ne markadır?
http://img151.imageshack.us/my.php?image=cd3xu2.jpg
aaa.. gitmiştir hp, gelmiştir no name bir dvd..
en komik olanı ise, şudur ki,
http://img151.imageshack.us/my.php?image=cd1vd0.jpg
istanbul ' da izlenmek üzere notebook ' a takılan cd aslında boştur.. windows içine ne yazayım diye uyarı vermektedir.
aha da..
bu sonncu süpermiş koptum resmen:img-hyste:img-hyste
kızlar yazdıınıız her şeye katılıorm
bn özellikle denizi birdenbire kötü bikarakter halline dönüştürmelerine çok kızdm deniz süper ii bi insanken birdenbire aşıkları(:icon_whis)(aslı ve efe) birbirnden ayıran kötü adama dönüşmüş bu süper bi mantık hatası
çünkü biz denizi baştan beri ii bi insan olarak tanıdık...
brooke.is.my 29-06-08, 19:58 1-2 mesaj gerideki alıntıya harfiyen katılıyorum.
en büyük mantık hatası bence su ve efenin büyük aşkının bitmesi .. çok saçma ...
deniz urLaya geLir geLmez nasıL buLuyo asLıyLa efeyi tam urLaya geLiyo bi bakıyo asLı ve efe ne kadar saçMa!
evt denizin ilk aslı ve denizi bulması saçma gibi ** bide bn şu yönden düşündüm ..
aslı istanbula gitmek için garaja gidicekti ve denizin geldiği yerden gidiodu efeyle karşılaştı ..
denizde urlaya yeni geldi ve garajdan eve gelirken o yolu kullanıyo aslınn nası garaja gidicekken kullanacağı gibi ..
bu yönden düşünürsek pekte mantıksız sayılmaz yani
bence otogara sahilden gidilmesi saçma.ama urlayı bilmediğimiz için olabilir de..
hem aslı,ablası ve annesi sahilde otururlarken aslının ablası efeyi görüyo.bunu hemen sölüyo.aslı hemen kalkıp onu aradığında bulamıyo...ne yani efe ışınlandı mı???
ı.love.sanem 17-07-08, 21:40 Üstteki üyenin yazdığı hataya devam edeyim;
Birde Aslı abartmadı mı? Yani bi bakarsın sonuçta. Göremezsin geri dönersin. Neredeyse bütün Urla'yı gezdi. :) (Ama bu da Efe'ye aşık olmaya başladığının göstergesi olabilir tabi.)
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Hata sayılır mı onu da bilmiyorum ama Deniz Aslı'ya urladaki ilk bölümlerde mektup bile yazamıyor. Yazmayı beceremiyorsunki filan diyor. Ondan sonra tutupta senaryo yazıpta bunun 1. olması saçma değil mi? Sevdiğine mektup bile yazamayan biri senaryoyu nasıl yazar...
esrarslan90 19-07-08, 11:41 bence denizin aslıyla efeyi gördüğünde merhaba demesi de bi mantık hatasıydı...sonuçta onlar seni görmemiş ki daha durup dururken insan meraba demez ki insan bi heeeyt tpişşt filan der dimi:D:D
bu dizideki en büyük mantık hatası bence Efenin aslıya aşık olması...
biz ilk bölümlerde yani bana göre onlar kardeş gibiydiler.baloda falan bütün erkekler aslıya tutuldu ama efede tık yoktu.
hem ben efenin aşklarına inanmıyorum.dizideki en büyük mantık hatası efenin önce gönüle aşık olması sonra suya sonra duyguya....
şimdi biz efe aslıya gerçekten aşık mı yoksa bu da eskiler gibi mi nereden bilelim????:icon_whis
bu dizideki en büyük mantık hatası bence Efenin aslıya aşık olması...
biz ilk bölümlerde yani bana göre onlar kardeş gibiydiler.baloda falan bütün erkekler aslıya tutuldu ama efede tık yoktu.
hem ben efenin aşklarına inanmıyorum.dizideki en büyük mantık hatası efenin önce gönüle aşık olması sonra suya sonra duyguya....
şimdi biz efe aslıya gerçekten aşık mı yoksa bu da eskiler gibi mi nereden bilelim????:icon_whis
bu yazıya katılıyorum efe ayran gönüllü
bu yazıya katılıyorum efe ayran gönüllü
evet efe ayran gönüllü önüne gelene aşık oluyor yakında efe-mine aşkı başlarsa şaşmam
ya bana saçma gelen bunlar hiç ders çalışmıyor aslı tıp okuyo bide aşktan meşken yaptıkları birşey yokk
BoRnOvAlİ14 23-08-08, 10:32 bu dizideki en büyük mantık hatası bence Efenin aslıya aşık olması...
sana katılıyorum:good::good:
efe önüne gelene gönlünü kaptırıyor...
ilk başta gönül...
sonra su;
çok aşıktı ama hemen bitiverdi...
sonra birdenbire duygu ve hemen o da bitti...
aslıyada birden aşık oldu...
oda birden bitiverirse....
Burcu_Aksu 27-08-08, 23:53 sana katılıyorum:good::good:
efe önüne gelene gönlünü kaptırıyor...
ilk başta gönül...
sonra su;
çok aşıktı ama hemen bitiverdi...
sonra birdenbire duygu ve hemen o da bitti...
aslıyada birden aşık oldu...
oda birden bitiverirse....
Arkadaşlar bende Deniz'in yaptığı mantık hatalarını yazarsam tartışma çıkar.O yüzden sadece diziyle ilgili mantık hatalı,arını yazın bence.Karakter tahlili yapmanıza gerek yok.Ne dersiniz?
BoRnOvAlİ14 28-08-08, 00:02 Arkadaşlar bende Deniz'in yaptığı mantık hatalarını yazarsam tartışma çıkar.O yüzden sadece diziyle ilgili mantık hatalı,arını yazın bence.Karakter tahlili yapmanıza gerek yok.Ne dersiniz?
yaz canım...
hem karakterlerin yaptığı mantık hataları dizinin mantık hatalarıdır
dizi kendi kendine mantık hatası yapamaz herhalde:img-wink::img-wink:....
ewt yaaa aslı hiç ders çalışmıyo
hesapta tıpta okuyo
sadece aşk meşk işleriyle uğraşıyorlar:icon_whis:icon_whis
Yav kaç defa Aslı ya da Deniz veya Efe ve Aslı haftalarca görüşmedi.
O aralar işte Aslı'nın sınav haftaları.
Hep söylüyorum. Şu diziyi birde reklamsız salim kafayla internetten indirip bir izleyin.:kahve
BoRnOvAlİ14 28-08-08, 00:11 tıpta okyan bir öğrenci sadece sınav haftalarında çalışmaz
bence...
sınav dışında ders çalışılmazmı heleki tıpta okuyosan
sınav dışındada çalışılmalı
Yapmayın ya.
Benim üniversitede Tıpta okuyan arkadaşım vardı.
Hiç ders çalıştığını görmezdik. Devamlı kumar oynardı, akşamları.:img-wink:
Ayrıca dizide böyle şeyler gösterilmez. İzleyiciyi sıkar.
Ama bu dizi en azından ders çalıştığını belli ediyor, Aslı'nın.
Ayrıca Aslı'nın ne kadar zeki olduğunu da biliyoruz.
BoRnOvAlİ14 28-08-08, 00:31 hep gösterecek değiller herhalde...
ama son zamanlarda hiç ders çalışmadı..
buda izleyicilerin gözünden kaçmadı
bence...
hem zeki olması ders çalışmasın anlamına gelmiyor
bence..
neyse bu konu fazla uzadı:D
hep gösterecek değiller herhalde...
ama son zamanlarda hiç ders çalışmadı..
buda izleyicilerin gözünden kaçmadı
bence...
hem zeki olması ders çalışmasın anlamına gelmiyor
bence..
neyse bu konu fazla uzadı:D
Evet hemşehrim...:good:
ı.love.sanem 29-08-08, 08:55 Normalde bu kadar dikkatli izlemem ama gözüme takıldı bu hata. Dizide bir tane gitar var. Ama bu gitar Efe'nin mi Deniz'in mi bilinmiyor. 7. bölümde Şükran Hanım'ın Efe'nin odasına girdiği bir sahnede gitar kapının hemen yanında duruyor. (Gitar Deniz'inse Efe'de ne işi var?) 53. bölümde ise ilk sahnede Deniz ile Efe telefonda konuşurlarken gitar Deniz'in Amerika'daki evinde görülüyor. :) Biri bana açıklayabilir mi?
http://i180.photobucket.com/albums/x178/onuryavuzer/bscap0236.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x178/onuryavuzer/bscap0237.jpg
Renk farkı bence kamera çekiminden kaynaklanan bir durum. Yoksa dikkatli incelerseniz iki gitar arasında fark bulamazsınız... Üzerindeki desenler kendini ele veriyor zaten.
Burcu_Aksu 29-08-08, 09:03 Normalde bu kadar dikkatli izlemem ama gözüme takıldı bu hata. Dizide bir tane gitar var. Ama bu gitar Efe'nin mi Deniz'in mi bilinmiyor. 7. bölümde Şükran Hanım'ın Efe'nin odasına girdiği bir sahnede gitar kapının hemen yanında duruyor. (Gitar Deniz'inse Efe'de ne işi var?) 53. bölümde ise ilk sahnede Deniz ile Efe telefonda konuşurlarken gitar Deniz'in Amerika'daki evinde görülüyor. :) Biri bana açıklayabilir mi?
http://i180.photobucket.com/albums/x178/onuryavuzer/bscap0236.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x178/onuryavuzer/bscap0237.jpg
Renk farkı bence kamera çekiminden kaynaklanan bir durum. Yoksa dikkatli incelerseniz iki gitar arasında fark bulamazsınız... Üzerindeki desenler kendini ele veriyor zaten.
Valla çok dikkatlisin bravo :D
Hazır yazmışken ben bir mantık hatasından bahsedeceğim.
Hani Canana devanın davası için bir kağıt gelmişti.Postacı "canan zeybeği arıyorum" demişti.Ama canan bilalle evliydi.Yani soyadı değişmişti.
Pek önemli bir hata değil ama yinede paylaşmak istedim (:
kübra_ibrahim 31-08-08, 21:51 kaçıncı bölüm hatırlamıyorum ama sanırım hafizenin aslıya balo için elbise dikmeye çalıştığı bölümdü o bahçedeyken içeri canan giriyodu tamam o sırada cananı içeri çağırcak kişi Münire die bağırıo we canan içeri girio orda kadının bağırması açıkça duyuluodu
serhan-pelin 05-09-08, 17:30 valla bn hiç dikkat etmemiştim dikkat edenlere bravo :D
ekşi sözlükten alıntı
efenim malumunuz deniz, taa amerika ' lardan aslı için bir cd hazırlar ve yollar.
bir sürü olayı da bu cd tetikler...
aslı hanım kızımız önce istanbuldayken cd ' yi izlemeyi dener, ancak bu arada su* odaya girer ve izleyemez.
bakalım bu sahnede kullanılan cd ' miz ne marka??
http://img520.imageshack.us/img520/1065/cd2ax4.jpg
evet hp marka yazılabilir bir cd ' de göndermiştir deniz görüntüleri...
peki ya sonra...
aslı urla ' ya gider, her nasılsa notebookunu da istanbul ' da bırakır ve cd ' yi bir internet kafede izlemeyi dener..
peki burda cd ' miz ne markadır?
http://img151.imageshack.us/img151/8922/cd3xu2.jpg
aaa.. gitmiştir hp, gelmiştir no name bir dvd..
en komik olanı ise, şudur ki,
http://img151.imageshack.us/img151/5527/cd1vd0.jpg
istanbul ' da izlenmek üzere notebook ' a takılan cd aslında boştur.. windows içine ne yazayım diye uyarı vermektedir.
sezon fınalınde mıne arabadadaydı.kafasnda yara vardı,kafası cama dayalıydı.ama dunku bolumde mıne anayolun dısında baska bı yolda yatıodu.mıne oraya nasıl gıttı???ya ben bı yerı kacırdım ya da bu bı mantık hatası
bunu bende farkettim bi anlam veremedim açıkçası işte yani mineyi kayıp yapıcaklarya o yüzden değiştirmişler ama çok saçma ya sanki biz görmedik minenin arabada olduduğunu
daha sonra gösterilen görüntüyü görmediniz galiba mine bir süre yürüdükten sonra bayıldı ve sonra çocuklar buldu onu yani açıklama gibi bişeydi aslında mine arabadan çıkmış bir süre yürümüş (belki yardım aramak için) daha sora da bayılmış:)
efe tek ada gibi yerde tek başınayken diğer efe geldi ve onu aslı ile görüşmesi için ikna etti.bizim efe de yanına hiçbirşey almadan hemen atladı tekneye ve urlaya geldi.urladayken aslıyı aradı.bunlar karşılaştılar.sonra deniz geldi.efenin tüm eşyaları adada kaldı.sonra efe adadan eşyalarını almadan istanbula gitmeye kalktı. ??????...efe parayı bol bulunca saçmaya başladı galibaaa
Bu bnmde dikkatimi çekti.. Sezon finalindeki kazada Mine arabanın içindeydi ama sonra noldu da taaa çalılıkların oraya sıçradı:img-hysteHem o öyle sıçranacak türden bi kaza da diil.. Tamamen saçmalık bnce:img-hysteÖnemli bi mantık hatası:D
sessiz_sessiz 07-09-08, 12:37 Bu bnmde dikkatimi çekti.. Sezon finalindeki kazada Mine arabanın içindeydi ama sonra noldu da taaa çalılıkların oraya sıçradı:img-hysteHem o öyle sıçranacak türden bi kaza da diil.. Tamamen saçmalık bnce:img-hysteÖnemli bi mantık hatası:D
2 mesaj önceki açıklamayı görmedin sanırım...
ben de ilk izledigimde mantık hatası yapmışlar dedim ama sonrasında mine nin oraya nasıl geldiğini gösterdiler...
arabadan inmiş, yürümüş ve bayılarak oraya düşmüş...
ben de ilk izledigimde mantık hatası yapmışlar dedim ama sonrasında mine nin oraya nasıl geldiğini gösterdiler...
aynen..ben de farkettim onu..hatta yürüyüp tekrar düşmesini bilerek gösterdiler bunu anlayalım diye:img-wink:
görmemişim valla:Devet yürüyüp gittiği bi sahne vardı ama ordaki ilk konumu da yerdi.. ayrıca Mineye arabadan sıçradı teşhisi konmuşlardı.. Mine zaten yürüyüp gitmeden önce de arabanın dışındaydı ve çok baygındı.. sonra da çocuklar onu gördü:icon_whisama ondan önce de yürüdüyse bilemem:icon_whis
Cedide KARAHAN 07-09-08, 13:26 görmemişim valla:Devet yürüyüp gittiği bi sahne vardı ama ordaki ilk konumu da yerdi.. ayrıca Mineye arabadan sıçradı teşhisi konmuşlardı.. Mine zaten yürüyüp gitmeden önce de arabanın dışındaydı ve çok baygındı.. sonra da çocuklar onu gördü:icon_whisama ondan önce de yürüdüyse bilemem:icon_whis
Walla ben onu bunu bilmem!
Dün izlediğim tüm sahnelerde MANTIKSIZLIK vardı!:kahve
BoRnOvAlİ14 07-09-08, 16:03 görmemişim valla:Devet yürüyüp gittiği bi sahne vardı ama ordaki ilk konumu da yerdi.. ayrıca Mineye arabadan sıçradı teşhisi konmuşlardı.. Mine zaten yürüyüp gitmeden önce de arabanın dışındaydı ve çok baygındı.. sonra da çocuklar onu gördü:icon_whisama ondan önce de yürüdüyse bilemem:icon_whis
arabadan uçmamıştı aslında
ama öyle gösterdiler
yerde baygın yatıodu
nasıl gittiki oraya :icon_whis
ayıldı sonra yürüdü işte sonra yine bayıldı fln...
bunun açıklamasını yaptılar mine yardım için arabadan inmiş ve bi süre yürüdükten sonra bayılmış
Mine bayqın haLdeyken nasıL yürüyip iniyo ve ayrıca minenin üstünde ceketi vardı ve o yerde yatarken üstünde değildi :icon_whis
Mine o şokla inip yardım aramak istemiş olabilir.Arabadan çıktığında tam ne düşündüğünü bilemeyiz. Zaten sağlıklı düşünmemiştir o an.. yürürken daha doğrusu yürümeye çalışırken ceket elindeydi ve yolda bırakıverdi. ;)
arkadaşlar kavak yelleri seon finali verdiğinde aslının elinde pembe kapaklı telefon vardı ama sonra eve geldiğinde telefon siyah ve normal oldu bu bir mantık hatasıdır...aynı gün yani aradan 2-3 gün geçse belki değiştiridi diyeceğima ama dediğim gibi aynı gün sadece eve geli 2 telefon talıyacak değil ya hem zaten sim kartları da o sırada takıp çıkartamaz çantasında da yedek telefon olamaz...:img-hyste:img-hyste
arkadaşlar kavak yelleri seon finali verdiğinde aslının elinde pembe kapaklı telefon vardı ama sonra eve geldiğinde telefon siyah ve normal oldu bu bir mantık hatasıdır...aynı gün yani aradan 2-3 gün geçse belki değiştiridi diyeceğima ama dediğim gibi aynı gün sadece eve geli 2 telefon talıyacak değil ya hem zaten sim kartları da o sırada takıp çıkartamaz çantasında da yedek telefon olamaz...:img-hyste:img-hyste
eet dogru dıosun.aslının telefonu o sürekli gördüğümüz pembe telefondu.demekki sponsor değişmişş:img-hyste
ı.love.sanem 08-09-08, 11:20 Telefon olayı bir mantık hatası değildir arkadaşlar. Bu sponsorla alakalı bir durum. Bir bölümde bile değişebilir telefonlar. Ben de çok rastlıyorum buna dizilerde. Evet, hata ama göz ardı edilmesi gereken bir hata. Yoksa ohoo çok hata buluruz dizilerde. :)
cumartesi bölüm benceee tamamiyle mantık hatasıydııııı.son derece kötüydü anlamsızdıı.helede aslı karakterini çok kötü bir duruma düşürüldü tiksinti verici oldu kızz
eğer yazıcaksanız doğru düzgün şeyler yazın..
aslıdeniz olmadı diye, bölümü beğenmediniz diye "bütün bölüm mantık hatasıydı" ne demek?bu başlığı da kirletmeyin artık..resmi site kapandı diye burayı da mahvettiniz..
bu başlığın amacı bu değil!
eğer yazıcaksanız doğru düzgün şeyler yazın..
aslıdeniz olmadı diye, bölümü beğenmediniz diye "bütün bölüm mantık hatasıydı" ne demek?bu başlığı da kirletmeyin artık..resmi site kapandı diye burayı da mahvettiniz..
bu başlığın amacı bu değil!
aynen katılıyorum cnm söylediklerine:img-wink:mesela bende deniz ve aslı'cıyım ama beraber değiller diye diziyi kötü oldu diye düşünmüyorum her ne olursa olsun gerçek bi kavak yelleri izliyiciysen izlersin değilsenden lütfen kötülüğücü şeyler yazma herkesin düşüncesi kendine yani beğenmeyip izlemiyosan izleme diziyi kirletici yorumlar yapmayın lütfen...
aynen katılıyorum cnm söylediklerine:img-wink:mesela bende deniz ve aslı'cıyım ama beraber değiller diye diziyi kötü oldu diye düşünmüyorum her ne olursa olsun gerçek bi kavak yelleri izliyiciysen izlersin değilsenden lütfen kötülüğücü şeyler yazma herkesin düşüncesi kendine yani beğenmeyip izlemiyosan izleme diziyi kirletici yorumlar yapmayın lütfen...
sağol cnm, hem ad'ci olup hem bu şekilde adil davranman çok güzel bi davranış..
bence bölümdeki tek mantık hatası arkadaşların da söylediği gibi şu saç uzamaları tarz değişiklikleriydi..neyse ki son sahneyi yeniden çekmişler, ama biraz farklı çekmişler..replikler bile aynı değildi:icon_whis
En BUYUK MANTIK hatasi
Mineler kaza yaptiklarinda, Mine arabada baygindi, nasil oluyoda sonra yerde yatiyo, orasini annamadim, hadi kaza yaparken firlamis olabilir diye dùsùndùm, ama yaptiktan sonra kazayi, arabada verdiler Mineyi.......cok sacmaydi yaa
dieg konular okadar sacma degildi, hatta o ùcùnùn orada bulusmalarida mantik hatasi degildi bence, ama Minelerin kaza yapmasi, cok sacmaydi
aşk_ve_grur 09-09-08, 13:20 En BUYUK MANTIK hatasi
Mineler kaza yaptiklarinda, Mine arabada baygindi, nasil oluyoda sonra yerde yatiyo, orasini annamadim, hadi kaza yaparken firlamis olabilir diye dùsùndùm, ama yaptiktan sonra kazayi, arabada verdiler Mineyi.......cok sacmaydi yaa
o sahneyi gösterdiler ya hani yolda yürüdü yürdü sonra yere düştü
sanırım kazandan bi süre sonra kendine geldi dışarı çıktı arbadakileri öyle görünce şoka girdi ve yürümeye başldı o sahneyi gösterdiler yürüdüğü sonra yere düştüğü bayıldığı sahneyi yani
neden mantik hatasi olsun, ben mesela 2telefon ayni anda kullaniyorum, olamazmi?2 ayri numarada kullanabilir dimi?cok normal bu
o sahneyi gösterdiler ya hani yolda yürüdü yürdü sonra yere düştü
sanırım kazandan bi süre sonra kendine geldi dışarı çıktı arbadakileri öyle görünce şoka girdi ve yürümeye başldı o sahneyi gösterdiler yürüdüğü sonra yere düştüğü bayıldığı sahneyi yani
Tel. cebindeydi, birilerini arayip yardim isteyebilirdi?
aşk_ve_grur 09-09-08, 13:26 Tel. cebindeydi, birilerini arayip yardim isteyebilirdi?
kız şoka girmiş o halde yardım çağırmayı nasıl düşünsün
neyse ya boşver kapatalım konuyu
ya arkadaşlar bölüm yorumu başlığı kapanmış açılmıycakmı bi daha bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim:img-wink:
şu mine'nin kaza olayı ne kadar saçma bulundu bi o kadar da açıklama yapıldı ama niye inatla bu sahnenin saçma olduğunu düşünüyosunuz tekrar açıklayalım o zaman kaza olduğunda mine arabadaydı biz sadece finalde burayı görmüştük sonra yeni bölümde mine yerde yatıyodu daha sonrada yürüyüp yere düştüğü gösterildi şöle olmuş olabilir ki bence kesin böle mine arabadayken bi süre sonra uyanır ailesini öle görünce şoka girer arabadan inip yürümeye başlar o şokla telefonunu bile düşünemez daha sonra fenalaşıp yere yığılır ki görmedinizmi deniz mine'yi bulduğunda kız hala şoktaydı anneannem ölmedi mi dedi yani bu sahnede mantıksız olan hiçbirşey göremiyorum aksine çok güzel düşünülmüş çok güzel çekilmiş bir sahneydi ben çok beğendim:)
şu mine'nin kaza olayı ne kadar saçma bulundu bi o kadar da açıklama yapıldı ama niye inatla bu sahnenin saçma olduğunu düşünüyosunuz tekrar açıklayalım o zaman kaza olduğunda mine arabadaydı biz sadece finalde burayı görmüştük sonra yeni bölümde mine yerde yatıyodu daha sonrada yürüyüp yere düştüğü gösterildi şöle olmuş olabilir ki bence kesin böle mine arabadayken bi süre sonra uyanır ailesini öle görünce şoka girer arabadan inip yürümeye başlar o şokla telefonunu bile düşünemez daha sonra fenalaşıp yere yığılır ki görmedinizmi deniz mine'yi bulduğunda kız hala şoktaydı annem ölmedi mi dedi yani bu sahnede mantıksız olan hiçbirşey göremiyorum aksine çok güzel düşünülmüş çok güzel çekilmiş bir sahneydi ben çok beğendim:)
aynen cnm bende saçma bişi bulamıyorum...
bu arada resmi sitesine 56.bölümün özeti daha yeni düşmüş çok güzel bi özet olmuş yeni olayların ne kadar farklı ne kadar sarsıcı olduğunu fln anlatıyo bn bayıldım bu sezonla ilgili merakım tavan yaptı o derece yani...
ben senaristleri kutluyorum böyle meraklı,heycanlı bi sezon hazırladıkları için o eleştiren arkadaşlar gidip orda yazanları okusun diyorum:img-wink:...
aynen cnm bende saçma bişi bulamıyorum...
bu arada resmi sitesine 56.bölümün özeti daha yeni düşmüş çok güzel bi özet olmuş yeni olayların ne kadar farklı ne kadar sarsıcı olduğunu fln anlatıyo bn bayıldım bu sezonla ilgili merakım tavan yaptı o derece yani...
ben senaristleri kutluyorum böyle meraklı,heycanlı bi sezon hazırladıkları için o eleştiren arkadaşlar gidip orda yazanları okusun diyorum:img-wink:...
yani ben çok sevdim yeni sezonu yeni bölümü ama daha o özeti okumadım gidip hemen okuyayım bide bazı şeyleri saçma bulanlar nedense aslı efe oluyo diye senaristlere kızan kişiler bence bazı şeylere tarafsız bakmak gerek :img-wink:
edit: okudum şimdi valla süper bi özet olmuş ve süper anlatılmış değişim büyümek ve yeni sezonda bizleri bekleyen süprizler :happy0064
minenin olayını ben şimdi bi yerde okudum..
hani mine kalkıp yürüyüp tekrar bayılıyo ya, işte orda aslında tekrar bayılmıyo, o flashback, yani arabadan inip yürüyüp düştüğünü gösteriyo orda, zaten renginden de anlarsınız eskiyi gösterdiğini...
ayrıca demişler ki "minenin babası öldü, tepki bile vermedi."
bazen en büyük tepki tepkisizliktir zaten.hem görmediniz mi kızın konuşucak hali yoktu, orda kriz geçirmesini bağırıp çağırmasını ağlamasını falan mı bekliyodunuz?bitkin bi haldeydi zaten bölüm boyunca..
çağla_pelin 09-09-08, 17:03 her zaman böyle mantık hataları oluyor
:img-hystetebrikler :happy0064
neden sürekli ynı hata yapılıyo acaba :D.set arkası resimleri nomal resim gibi kullanıyolar ama komik oluyo.mesela efe aslıdeniz-efe resmine bakıyodu set arkası yanii aslınıın aşkıma filmini izlediği bölüm :img-in_lo.ve o kıyafetlerle o anda nası resim çektirmişlerr hayret :icon_whis
off ifade edemedim kendimi ama siz anlamışsınızdır :img-hyste
bi de şey efe bey oturduğu yerden para kazanıyo o kadar işi su atakan yapıyo vayy be neymiş bunlar :Denayiler heralde :img-hyste
bi de şey efe bey oturduğu yerden para kazanıyo o kadar işi su atakan yapıyo vayy be neymiş bunlar :Denayiler heralde :img-hyste
efeye yanlizca o degil, su da yardimci oluyo, hem zaten efede parasiz calistirmiyoki onnari, seni duyanda efenin aylarca ise gitmedgini sanacak
şu mine'nin kaza olayı ne kadar saçma bulundu bi o kadar da açıklama yapıldı ama niye inatla bu sahnenin saçma olduğunu düşünüyosunuz tekrar açıklayalım o zaman kaza olduğunda mine arabadaydı biz sadece finalde burayı görmüştük sonra yeni bölümde mine yerde yatıyodu daha sonrada yürüyüp yere düştüğü gösterildi şöle olmuş olabilir ki bence kesin böle mine arabadayken bi süre sonra uyanır ailesini öle görünce şoka girer arabadan inip yürümeye başlar o şokla telefonunu bile düşünemez daha sonra fenalaşıp yere yığılır ki görmedinizmi deniz mine'yi bulduğunda kız hala şoktaydı anneannem ölmedi mi dedi yani bu sahnede mantıksız olan hiçbirşey göremiyorum aksine çok güzel düşünülmüş çok güzel çekilmiş bir sahneydi ben çok beğendim:)
Cùnkù ilk basta insana sacma geliyo, bi bakmissin, arabada yarali yatiyo, bi bakmissin, olay erinden bayyaaa bi uzakta yerde yatiyo, bide ùstelik Yarali, oda beyninden, kiz ne gùclùymùs, ssen yarali kalk, arabanin kapisini ac, in, yuru, oda baya bi, olay yerinde kimseyi bulamayincaya kadar, Yarali birinin bunu yapabilmesi imkansiz
Bizim şirkette de öyle oluyor. Patron ortada yok. Başımızda maaşlı Genel Müdür var.
Bizde enayi gibi patrona para kazandırıyoruz.
Söylediğin iyi oldu.
Yarın istifa edeceğim.
Enayi miyim ben?:kahve:icon_sorr
Bizim şirkette de öyle oluyor. Patron ortada yok. Başımızda maaşlı Genel Müdür var.
Bizde enayi gibi patrona para kazandırıyoruz.
Söylediğin iyi oldu.
Yarın istifa edeceğim.
Enayi miyim ben?:kahve:icon_sorr
tabi degilsiniz/degiliz hicbirimiz, ama o isi biraktiktan sonra derhal is bulabilecekmisin, tùrkiye issizle kayniyo.....
bide efe hakini coktan verdi, az mi calisti cabaladi, mùdùrlerin tatil yapma sansi yokmu?
tabi degilsiniz/degiliz hicbirimiz, ama o isi biraktiktan sonra derhal is bulabilecekmisin, tùrkiye issizle kayniyo.....
bide efe hakini coktan verdi, az mi calisti cabaladi, mùdùrlerin tatil yapma sansi yokmu?
Ya şaka yapıyorum. Bici'ciğim.:img-wink:
Dünyanın kuralı bu. Patronlar sermayeyi koyar ve işiçileri çalıştırarak para kazanır.
Ben Patrick'in mesajını görünce şaka yapmak istedim.
Ya şaka yapıyorum. Bici'ciğim.:img-wink:
Dünyanın kuralı bu. Patronlar sermayeyi koyar ve işiçileri çalıştırarak para kazanır.
Ben Patrick'in mesajını görünce şaka yapmak istedim.
ay seni:img-hystebende saf saf inaniyom yaaaa:img-hyste
olsun cnm, bazi arkadaslara duyurulur bu msj
Ya efe o kadar para kazanıyorum diye geçiniyo kaç insanla çalışıyo.kaç kişi için çalışması gerekiyo hatırlamıyorum ama 50den fazla insanla su ve atakan ilgileniyo süperr :D
künefe cim gel bizim burdada ben sana işi bulurum senin su ve atakan gibi işçiler bulunmaz bu devirde çalışkan maşallah :img-hyste:img-hystebici da yardım eder ooo süper :Polayı çözdüm ben :img-hyste
pff..neyse iyi yorumlar (:
Ya efe o kadar para kazanıyorum diye geçiniyo kaç insanla çalışıyo.kaç kişi için çalışması gerekiyo hatırlamıyorum ama 50den fazla insanla su ve atakan ilgileniyo süperr :D
künefe cim gel bizim burdada ben sana işi bulurum senin su ve atakan gibi işçiler bulunmaz bu devirde çalışkan maşallah :img-hyste:img-hystebici da yardım eder ooo süper :Polayı çözdüm ben :img-hyste
pff..neyse iyi yorumlar (:
Bizim şirkette 1000 personele yemeği 20 kişi hazırlıyor.
Hemde 3 öğün ve 24 saat, vardiyaları paylaşarak.:img-wink:
Bizim şirkette 1000 personele yemeği 20 kişi hazırlıyor.
Hemde 3 öğün ve 24 saat, vardiyaları paylaşarak.:img-wink:
tamam be anladım :img-hyste
üff neyse kapansın bu konuu (:
1.sabah deniz aslıya mesaj atıyo tel.de 21:45 yazıyo
2.mine arkadaşıyla kamerada konuşuyo ama hala görüntü bağlanıyo diyo
3.okulları urlaya 15km uzak ama aslı,deniz,mine,efe okula yürüyerek gidiyo:img-hyste
4.izmirden ist.'a giderken dedesinin arabasının jantları farklı ist.a geldiklerinde farklı
:img-hyste
:happy0064AMA YİNEDE FOREVER KAVAK YELLERİ:happy0064
şu aslının telefonu her bölümde değişse yine bişi demicem de bi bölümün içindede değişmez ki bi insanın telefonu
şu aslının telefonu her bölümde değişse yine bişi demicem de bi bölümün içindede değişmez ki bi insanın telefonu
bu benim de dikkatimi çekti,üstelik güzel ve pahalıya benzeyen bir telefon.. yani sponsorluk anlaşmaları olabilir ama Kavak Yelleri'nin ilk bölümünlerinde Aslı'da olan eski tel. çok daha gerçekçiydi bence..
hazal__ceyda 14-09-08, 10:32 walla 57.bölümde benim birşey dikkatimi çekti deniz bisikletle mineyi ewe bıraktığında üstünde yeşil düz bi bluz wardı ama 5 dk sonra canan ın yanında desenli mor bi bluz vardı yani deniz üstünü 5 dk yolda mı değiştirdi anlamadım bence bu da bi hata
ba$i_belalim 14-09-08, 15:22 deniz o bisikleti nasil aldiysa artik... :D bisiklet arabanin üstünde, heralde baskasinindi... ya o adami taniyor yada calmistir kesin haha
efe ilk önce evde, diger sahnede ise hastahanede.... anlamadim valla. bu adam süpermenmi, nasil cabuk gitti oraya.
efe niye kendine cep telefonu aldi?
mine cep telefonu yolda kaybetmisti... ee yeni bir telefonu ne zaman aldi? üstelik bu durumda... alisverise mi gitti napti bu kiz.
deniz o bisikleti nasil aldiysa artik... :D bisiklet arabanin üstünde, heralde baskasinindi... ya o adami taniyor yada calmistir kesin haha
efe ilk önce evde, diger sahnede ise hastahanede.... anlamadim valla. bu adam süpermenmi, nasil cabuk gitti oraya.
efe niye kendine cep telefonu aldi?
mine cep telefonu yolda kaybetmisti... ee yeni bir telefonu ne zaman aldi? üstelik bu durumda... alisverise mi gitti napti bu kiz.
yada gitti yeni bi bisiklet aldı bizim görmez tarafımızdan :img-hyste
efe yi bende çözemedim ya asansörü birden açtı fln adam uçuyo galiba
efe nin telefonunu aslı nın penceresinin önünde beklerken aslıya atmıştı aslı da tekrar iade etmişti o arada bozulmuş sanırım yenisini almış :img-hyste
apple-core 14-09-08, 16:30 Efe Aslı'ya "Ne olur affet" yazıyor ve mesajı gönderiyor. Aslı'ya mesaj "Ne olur affet..." olarak gidiyor. Sanırım şebeke artık mesajların sonuna kendiliğinden üç nokta koymaya başladı:img-hyste
Arkadaşlar çekimler öyle biranda yapılmıyorki bir sahne parça parça diyelim ki birinci sahne saat 8 de diğer sahne saat 9 da çekiliyor bu yüzden arada farklar oluyor tabii.
hadi bunların hepsi cekimler yuzunden oluyor, oldu ya denizde bisikleti bir sekilde aldı diyelimde, benim asıl merak ettiğim 2. sınıfa gecen Aslı nasıl 4 sene sonra doktor oluyor, 6 senelik tıp fakultesi 5 seneye indide benim mi haberim olmadı :img-hyste (yazan var mıydı goremedim ama yazdıysanızda kusura bakmayın artık :) )
hadi bunların hepsi cekimler yuzunden oluyor, oldu ya denizde bisikleti bir sekilde aldı diyelimde, benim asıl merak ettiğim 2. sınıfa gecen Aslı nasıl 4 sene sonra doktor oluyor, 6 senelik tıp fakultesi 5 seneye indide benim mi haberim olmadı :img-hyste (yazan var mıydı goremedim ama yazdıysanızda kusura bakmayın artık :) )
6. Sınıf başında İntern Doktor ünvanını alıyorsun.
Acillerde ve polikliniklerde nöbet tutup, hasta bakıyorsun.:img-wink:
6. Sınıf başında İntern Doktor ünvanını alıyorsun.
Acillerde ve polikliniklerde nöbet tutup, hasta bakıyorsun.:img-wink:
öhüm asli bunu ilk senesinde yapmadimi han calisti poliklinikte gece nöbetteydi falan hatta babasi kizmisti ilk baslarda kontrole gelmisti
:icon_whis
öhüm asli bunu ilk senesinde yapmadimi han calisti poliklinikte gece nöbetteydi falan hatta babasi kizmisti ilk baslarda kontrole gelmisti
:icon_whis
Orada sadece kan alıp, tansiyona bakıyordu.
Bunu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri bile stajlarında yapabiliyorlar.:img-wink:
İntern Doktor iken normal Doktor gibi ilaç da yazabiliyorsunuz, acile gelenlere direkt müdahele de ediyorsunuz.
Bana göre bi hataydı.cem ve betül öldüm tamam cem urlalıydı peki betül o hatırladığım kadarı ile urlalı değildi ve onunda cenazesi urlada oldu hiç mi bi akrabası ya da kardeşi yoktu betülün anlamadım cem'in avukatı bile ordaydı ama kimse yoktu olsaydı gösterirlerdi :img-wink:
Bana göre bi hataydı.cem ve betül öldüm tamam cem urlalıydı peki betül o hatırladığım kadarı ile urlalı değildi ve onunda cenazesi urlada oldu hiç mi bi akrabası ya da kardeşi yoktu betülün anlamadım cem'in avukatı bile ordaydı ama kimse yoktu olsaydı gösterirlerdi :img-wink:
genelde evlendikten sonra
kocan nereye gömülüyorsa oraya gömülürsün ya ondanmistir o durum
aileden kimsenin gelmemesi tuaf olabilir ama belkide betülünde kimsesi yoktu bilmiyorum ki.....cansu icin gidip gelende olmadigi icin?
Evet orada sonuna kadar haklısınız.
Ünlü bir İşadamı ölüyor, en azından cenazesi daha kalabalık olabilirdi.
Ben yalnız Betül'ün cenazesini görmedim.
Sadece Mine'nin Babasının cenazesi olabilir.:icon_whis
4ewerbrucas 18-09-08, 21:42 pardon ama bu aslının kaç telefonu var dün geçenki bölümü izledim de her sahnede kızın elinde başka telefon öyle ucuz telefonlarda değil kaliteli telefonlar artık karar versinlerde aslı tek tip telefon kullansın komik oluyor böyle:img-hyste
58.bölümde Efe 2 dakkada nasıl yüzüğün içine aslım yazdırdı kiiiiiii
ben şunu alcam dedi aldı sonra içinde aslım yazıyomuş çok büyük bi mantık hatası bence....
aviş_gizem 20-09-08, 22:55 Ayrıca deniz ve efe aynı yüzüğü o kdr yüzük içinden nası buldu ilginçti yani bence:D
honestman85 20-09-08, 22:56 efe sen tam bir orjinal adamsın ya süpersin sen sana bakarken aslıya duydugun aşkı gözlerinden alıyorum gerçekten aşık olmak sana çok yakıştı
asli bu aksamki bölümde gökhanin dügününe giydigi elbiseye efeye sen almistin dedi ama efenin aldigi elbise degisikti...
Ayrıca deniz ve efe aynı yüzüğü o kdr yüzük içinden nası buldu ilginçti yani bence:D
yani ikisininde aklına o yüzüğü görünce aslı geldi... cok güzeldi bence orası
bölüm resimlerinde efenin dayak yemiş görüntüleri vardı.. ama bu bölümde yoktu..
59.bölüm ün fotoları mı onlar?
bölüm resimlerinde efenin dayak yemiş görüntüleri vardı.. ama bu bölümde yoktu..
59.bölüm ün fotoları mı onlar?
aaaaaaa evetttt deniz dövüyo o zamannnn anladımmm e süpermiş :D:D
yani değilmiş tabi bizim prens dayak yemiş ama o da vurdumu acep denize :bilmim kız merak ettirdin yine bana 59.bölümü ööööööööffffffffff
honestman85 20-09-08, 23:13 efe senin aşkının gerçekligini artık kimse sorgulamasın senin aşkın aşkların en gerçegi aslıyla efe birbirine bu kadar yakınken uzak kalmaya çalışan aşıklar
*aslı giydiği kırmızı elbise için tanıdınmı senin aldığın elbise dedi.ama efenin aldığı elbise askılı ve düzdü bu kat kat ve askısız.
*dizinin ilk bölümlerinde sinemaya gittikleri zaman(aslının minenin üzerine kola dökerek çıktıkları filmde) tarık pabuççuoğlu oynuyordu.bugün kendisini nikah memuru olarak gördük
aaaaaaa evetttt deniz dövüyo o zamannnn anladımmm e süpermiş :D:D
yani değilmiş tabi bizim prens dayak yemiş ama o da vurdumu acep denize :bilmim kız merak ettirdin yine bana 59.bölümü ööööööööffffffffff
e onların kavgaya tutuşcakları belliydi zaten..
ama deniz pis dövmüş ya..
fotolardan belli..
bu arada evet ya efe aslı ya kaç tane kırmızı elbise aldı.. efenin aldığı elbiseyle alakası yok onun yani.. bizi saf mı sanıolar.. yoksa efe aslı ya önceden de mi elbise aldı
Evlenen cocuk ve kız 20 yasında ikiside.Ama cocuk Özlem için üni okudu londrada master yaptı evlendik dedi.18 yasında mezun oldular diyelim bu 2 yılda nasıl okudu:img-hyste
58.bölümde Efe 2 dakkada nasıl yüzüğün içine aslım yazdırdı kiiiiiii
ben şunu alcam dedi aldı sonra içinde aslım yazıyomuş çok büyük bi mantık hatası bence....
Ufak tefek şeyler bunlar.. Dizilerde herşeyin sahnesi en ince ayrıntısına kadar gösterilse oo 5 saate bitmez dizi ozaman
Ayrıca deniz ve efe aynı yüzüğü o kdr yüzük içinden nası buldu ilginçti yani bence:D
isin sirri orda zaten :)
2side istiyo, ama sadece biri aliyo :happy0064
Evlenen cocuk ve kız 20 yasında ikiside.Ama cocuk Özlem için üni okudu londrada master yaptı evlendik dedi.18 yasında mezun oldular diyelim bu 2 yılda nasıl okudu:img-hyste
Bencede Ya :icon_whis Bu O Kadar Saçma GeLdi ki Bana da :kahve
Dizideki hataLar gözLe görüLücek kadar artmaya başLadı artık :kahve
*aslı giydiği kırmızı elbise için tanıdınmı senin aldığın elbise dedi.ama efenin aldığı elbise askılı ve düzdü bu kat kat ve askısız.
*dizinin ilk bölümlerinde sinemaya gittikleri zaman(aslının minenin üzerine kola dökerek çıktıkları filmde) tarık pabuççuoğlu oynuyordu.bugün kendisini nikah memuru olarak gördük
evet ya gercekten güzel tesbitler bende farkettim elbiseyi o elbiseyle alakası yok..
Bencede Ya :icon_whis Bu O Kadar Saçma GeLdi ki Bana da :kahve
Dizideki hataLar gözLe görüLücek kadar artmaya başLadı artık :kahve
Evet Sacmalık :kahve
bu dizi 40.bölümden sonra tamamen mantık hatası.saymaya gerek bile yok!:good:
serseri_mayın90 21-09-08, 10:45 haklısınız.. dizi boyunca yaş hesaplaması yaptım:D.. kız 20 yaşında hem üni bitirmiş hem mastır yapmışş.. valla ne diyim tebrik ederim.. :D
serhan-pelin 21-09-08, 10:55 haklısınız.. dizi boyunca yaş hesaplaması yaptım:D.. kız 20 yaşında hem üni bitirmiş hem mastır yapmışş.. valla ne diyim tebrik ederim.. :D
torpille 2 yılda bitirmiş okulu işte :img-hyste
bu dizi 40.bölümden sonra tamamen mantık hatası.saymaya gerek bile yok!:good:
sana öyle geliyor...:img-wink:
efenin aldığı elbise o elbise değildi ona katılıyorum...
yüzük olayının esprisi zaten ordaydı tabiki abartı ama verilmek istenen mesaj bu sefer efenin anı kaçırmadığı:img-yes:çok kısa aralıklarla geldiler ama efe önce davrandı ikisi de istedi efe aldı:):good:
bir de yeter ama cezamız dolmadı mı hala açın artık şu bölüm yorumları başlığını...birkaç kişi yüzünden herkes ceza alıyor...
:img-in_loarkadaşlar bi yere çokk takıldım efe o yüzüğğü anında aldı ama isim yazılması baya uzun sürüyo nasıl anında isim yazdırdılar :bilmim:bilmimama süperdi yinede off yaa ben çokk seviyorum hepsini........bu arada denizin eski bi düğünde hatırladığı aslıyla düğünde konuştuğu yer süperdi deniz orada daha yakışıklıydı :img-in_lo:img-in_lo:love05::love05::love05::love05:aşkımmmmmmm benimmm yaa ona aşığımmm aşıkk
:img-in_loarkadaşlar bi yere çokk takıldım efe o yüzüğğü anında aldı ama isim yazılması baya uzun sürüyo nasıl anında isim yazdırdılar :bilmim:bilmimama süperdi yinede off yaa ben çokk seviyorum hepsini........bu arada denizin eski bi düğünde hatırladığı aslıyla düğünde konuştuğu yer süperdi deniz orada daha yakışıklıydı :img-in_lo:img-in_lo:love05::love05::love05::love05:aşkımmmmmmm benimmm yaa ona aşığımmm aşıkk
belki sonradan yazdırmıştır çocuğun yanında aslıma diye yazı yazdırmakla uğraşamaz ki...:img-wink:
o dediğin sahnede aslının yüzünde ne kadar çok makyaj vardı oysa pelinin şimdiki halleri çok daha güzel kız efeyle daha bir güzelleşti:)
bence gereksiz noktalara çok takılıyorsunuz....sonuçta bu dizi ve sürekliliği gerekiyor... bir bölümde enfazla 1-2 günün olayları verilirken 54 bölümde yıllar bile geçmiş olabilir... küçük noktalara takılma.. diziyi kötülemek adına en ince ayrıntısına kadar didiklenmesi mantık hatası olarak sunulamaz bence...
önemli olan anlatıla güzel bir aşkkk...
efeniz aldığı elbise değişmiş çok önemli değil bence...aldığı elbise kırmızı idi şimdiki elbisede kırmızı... aadamın düşünmesi önemliydi ilk aldığında ...şimdide aslının giymesi.... ben bunu düşündümmmm..izlerken... elbisenin değiştiğini değil..
yüzük meselesine gelince iki çok iyi arkadaşın aynı kızı düşünürken aynı yüzüğü almaya çalışması bence çok anlamlıydı.. ikiside yüzüğü görünce aslıyı düşündüüü...
yaşlara gelinde yavv.. dizi bu zamana çok takıldığınız kanısındayım...
serseri_mayın90 21-09-08, 11:10 bence gereksiz noktalara çok takılıyorsunuz....sonuçta bu dizi ve sürekliliği gerekiyor... bir bölümde enfazla 1-2 günün olayları verilirken 54 bölümde yıllar bile geçmiş olabilir... küçük noktalara takılma.. diziyi kötülemek adına en ince ayrıntısına kadar didiklenmesi mantık hatası olarak sunulamaz bence...
önemli olan anlatıla güzel bir aşkkk...
efeniz aldığı elbise değişmiş çok önemli değil bence...aldığı elbise kırmızı idi şimdiki elbisede kırmızı... aadamın düşünmesi önemliydi ilk aldığında ...şimdide aslının giymesi.... ben bunu düşündümmmm..izlerken... elbisenin değiştiğini değil..
yüzük meselesine gelince iki çok iyi arkadaşın aynı kızı düşünürken aynı yüzüğü almaya çalışması bence çok anlamlıydı.. ikiside yüzüğü görünce aslıyı düşündüüü...
yaşlara gelinde yavv.. dizi bu zamana çok takıldığınız kanısındayım...
ama ben kız yaşını söyleyene kadar kızı çocuktan 2-3 yaş büyük sandım yanii... bence bu bir mantık hatasıdır.. bu başlıktada mantık hatalarını söyleyip paylaştığımız için yazmamızda bir sakınca yoktur..
keremcemüke 21-09-08, 11:12 Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Aslı sürekli telefon değiştiriyor.Önce pembe telefonu kullanıyordu sonra siyah bıse kullandı.sonra tekrar pembeyı gorduk elınde bu bolumdede beyaz bır telefon.Aslıların durumu her gun tlfn depiştirecek kadar ıyıymıs sasırdım :S
belki sonradan yazdırmıştır çocuğun yanında aslıma diye yazı yazdırmakla uğraşamaz ki...:img-wink:
o dediğin sahnede aslının yüzünde ne kadar çok makyaj vardı oysa pelinin şimdiki halleri çok daha güzel kız efeyle daha bir güzelleşti:)
ama efe çocuğa bekle ben geliyorum dedi anında aldı orası saçmaydı ama yine süperdi
bületn_inal_gs 21-09-08, 11:16 elbisenin aynı olmadığı aşikar ama bencede çok büyük bi hata değil.aynı yüzüğü almaya gelince bende hiçbir mantıksızlık göremedim(hem bencede en güzeli oynu.tek taşların arasında sırıtıyordu)yaş konusuna gelince avrupada eğitim ve öğretimin nasıl olduğunu bilmediğim için bi yorum yapmam doğru olmazz
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Aslı sürekli telefon değiştiriyor.Önce pembe telefonu kullanıyordu sonra siyah bıse kullandı.sonra tekrar pembeyı gorduk elınde bu bolumdede beyaz bır telefon.Aslıların durumu her gun tlfn depiştirecek kadar ıyıymıs sasırdım :S
haklısınnn:img-wink:
ama ben kız yaşını söyleyene kadar kızı çocuktan 2-3 yaş büyük sandım yanii... bence bu bir mantık hatasıdır.. bu başlıktada mantık hatalarını söyleyip paylaştığımız için yazmamızda bir sakınca yoktur..
yok hayır suçlayıcı olarak yazmadım yorumu.. yalnış anlama lütfen...
bence dedim dikkat edersen.. inanın benim dikkatimi çekmiyor mantık hatası dedikleriniz... hoşuma gidiyorsa o sahne görmüyorum bile o ayrıntıyı...
örneğin yaşa , 1-2 yıla ,yüzüğün yazdırlma saniyesine takılmadım...elbisenin şekline şemaline takılmadım...orada aslının o elbiseyi giyip kolyeyi takmasına takıldım...efe için...güzeldi yaniii.. denizin çabalarını herşeye rağmen taktir etsemde...aşk duygusunu efe ve aslı bisze gösterdikleri içinmutlu oldum...
mantık hatası şuda olabilir... mine babasını kaybetti.. 1 hafta sonra nikah şahidi olup düğüne katıldı ... bunalımdaydı... kim katılır bir düğüne diyebilirdim... babası ölmüşken... mantık hatasıııı... diyebilirdim örneğin... ama mine çok üzgün atlatması gerekiyordu dostları yanında oldu denize götürdü onu düğüne dedim ... mutlu oldum...babası ölmüş kız hala denizin etrafında ah ah demedim... minenin bunalımdan çıkması için bu duruma mutlu oldumm...
BAKIŞ AÇISI YANİİİ... MANTIK HATASI DEĞİL...
evet ya bu konuya bende takıldım ozellıkle gecen haftakı bolumde elınde yesıl bır telefon vardı cok hosuma gıtmıstı her tarafta yesıl telefon aradım
dunde bır baktım yesıl telefon ablasının elındeymıs ama dun cok kotu bır yerde bıttı ...mıne nın yaptıgıde ısmı tamam denızın uzulmesını ıstemıyosan dırekt yuzune karsı sole amam cocukların aılesı ve yakınları ordayken olucak seymı
acaba ıki tarfta ıstemıyecekte bunlar gızlı gızlımı bulusup evlenecek
arkadslar bu sezon fena kapısma olucak baksanıza su altındakı ınatlasmaya efe denızı gectı dıye denız nasıl bozuldu ve sınırlendı
Ya Efe'nin Aslı'ya aldığı elbiseyi Aslı tango yaparlarken giymişti diyo bak senin aldığın:D
Biz de yedik:D
Bi de Efe o yüzüğü hemen o anda aldı iki dakkada izim yazdırılamaz ki yüzüklere:S
bu bölümde yukarıda yazılanların dışında gözüme çarpan hatalar:
*deniz ve babası otelde ikili konuşurlarken sana verdiğin kararlar konusunda hep destek olacağım.iyi düşün zaten önünde koca bir yaz tatili var diyor ancak tarih eylülün ilk haftası,yaz bitti:)(efe denizin cevapsız çağrılarını gördüğü anki tarih 8 eylül)
*yahu bu denizmi çok hantal,minemi jet gibi:)mine aşağıya inip kitli olan kapıyı açıyor.deniz yukarı çıkana kadar o yatakta yerini almış,düşünceli oturmakta:)
*deniz efeyi 7 kere aramış aslının sevgilisi kim diye sormak için.denizin en son aramış olduğu saat 23,00.sen cevap vermeyince suyu aradım diyor daha sonra.ancak suyu gündüz vakti aramıştı.çağrılar bir önceki güne de ait olamaz.o gece de lunapark olayı olmuştu,o gece aramadı zaten.
*hata değil biliyorum ama yazmak istedim.aslı düğüne gelmeden evvel saçlarını toplamış aynada kendine bakarken kaşları çok dikkatimi çekti(çok dik duruyordu)sanki kızın saçlarıyla beraber yüzünü de germişler toplarken:)
*nikah memuru ikna edilip getirildiği anda bir anda topluluk önünde heyecanlan biri gibi dawranıp kaçmak istedi,anlam veremedim.
*nikah memurunun elinde nikah defteri falan yoktu,herkes hazır masada beklerken nikah memurunu o zaman da defter yoktu masada.ama masaya gelince bir sonraki sahnede defter oradaydı:)
*mine perdeyi açmadan önceki sahnede deniz şarkıyı söylerken,denizin ağzı farklı söylediği farklı.
*tezgahtar teyzemiz ya dükkanını hiç kapatmıyor ya da hep hazır sergisi var düğmeye basıyor,otomatik kuruluyor.aslının ve şükran teyzenin olduğu sahnelerde üst rafın dizilişi tamamiyle aynı:)
Arkadaşlar tahminice telefonlar sete topluca alınıyor oyunculara daığıtılıyor yani.. Zamanlada birbirleri ile değişiyorlardır.. Günümüzde böyle kişiler çok var haftada bir telefon değiştirenler var arkadaşlarıyla
elbise olayı bitirdi beni... bunlar bizi salak fln mı sanıyo?
biz efenin aldığı elbiseyi hatırlamayacak kadar embesil miyiz yaa?
kardeşim madem başka elbise kullancan biraz benzerini giydir...
yada aynısı al, diktir ne bilim bişiler yap. ama kaliteyi bu kadar düşürme!!!
ortada bariz bi fark varken aslı efeye bak senin aldığın elbesi demesiyle ağzımdan çıkan tek kelime şu oldu, YUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
senaristlerin buna cevabı vardır hani camdan cama telefon olayından sonra efe telefon almıştı aslıda o telefonu almıştır nede olsa sevgliler :img-hyste
emirdag_güzeli 21-09-08, 12:23 Dizi'nin hatalari da cogaliyor...artik sonu ne olacaksa..haftaya bakmisiniz asli'nin yaninda atakan duruyormus bunu bile bizlerle yedirirler...efe ile deniz artik quitte bir durumdalar. deniz de efeyi bi kac yumrak atarsa..artik bitmistir gercekten bu sefer aralarindaki "kardeslik"bide buna gicik oldum denizin bi kac kelime sonra kardesim demesi efeye
miss stench_19 21-09-08, 13:35 bi hata daha aslı özlemle gelinlik provasına gittiğinde saçları açıktı...özlem aslıdan devam etmesini istedi...5 dk sonra fln da efe deniz geldi...geldiklerinde aslının saçı gelinbaşı gibi kuaförlerin yaptığı şekilde toplanmıştı ayrıca duvakta özenle takılmıştı...aslı bunu 5 dk içinde giyinme kabininde yapamayacağına göre bu bi mantık hatası
Ya Efe'nin Aslı'ya aldığı elbiseyi Aslı tango yaparlarken giymişti diyo bak senin aldığın:D
Biz de yedik:D
Bi de Efe o yüzüğü hemen o anda aldı iki dakkada izim yazdırılamaz ki yüzüklere:S
evet bu bnmde dikkatimi çekti. :D 2 dk da isim yazamazlar ki.
genelde evlendikten sonra
kocan nereye gömülüyorsa oraya gömülürsün ya ondanmistir o durum
aileden kimsenin gelmemesi tuaf olabilir ama belkide betülünde kimsesi yoktu bilmiyorum ki.....cansu icin gidip gelende olmadigi icin?
Aynen kimseler yok olamaz herhalde.bide cansu geçen hafta bölümde kız daha yoğun bakımdaydı ama bu hafta ayakta koşuyor geziyor .aradan bi zaman zarfıda geçmedi anlamadım gitti.insan biraz hastaymış gibi bağrı yaptırırlar.
ba$i_belalim 21-09-08, 22:38 ayyyyyyyy ahahahah :img-hyste:img-hyste simdi malum siteden bakiyorumda, asli ile efe perdenin arkasinda öpüsmediler bile!! yani öyle gözüküyordu, ama mine onlari görürken orda degiller ahaha :img-hyste
ayrica mine iyi yapmis olabilir falan amaaa kizin babasi ölmüs. ve bu durumda onun daha cok icine kapanik olmasi gerekiyor... baskalarin dertleriyle ugrasmak istemezki, heleki denizin derdiyle. sonra plaja bikinili falan hic gitmez... cok cok sacma. bu bölüm mantik hatalarla DOLUYDU.
Ingilterede yasayipta buyuyen birisi 20 yasinda Uniyi bitirmis olabilir.
ama Master.. tuhaf
elbise olayı bitirdi beni... bunlar bizi salak fln mı sanıyo?
biz efenin aldığı elbiseyi hatırlamayacak kadar embesil miyiz yaa?
kardeşim madem başka elbise kullancan biraz benzerini giydir...
yada aynısı al, diktir ne bilim bişiler yap. ama kaliteyi bu kadar düşürme!!!
ortada bariz bi fark varken aslı efeye bak senin aldığın elbesi demesiyle ağzımdan çıkan tek kelime şu oldu, YUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
kesnlikle katılıyorum aslı efeye senin aldığın elbise diyince yok artık dedim bende yani bariizzzz belli o olmadığı çekim arasında efe bi koşu gidip elbiseyi aldıysa o kadarını bilemicem çünkü malum biz çekimlerde yanlarında dilizzz :img-hyste
beren-belçim 27-09-08, 21:08 Efe ne ara yüzüğün içine ''Aslı'ma'' yazdırdı? Dükkana girip hemen ödeyip çıkmmaış mıydı?
ya bi takmışsınız yüzük ve elbiseye gidiyo yani...en büyük mantık hatası bi film süresine dizi yapmaları.filmler de 2 saat diziler de.diziler 1 haftada çekilirken filmler 2-3 ay belki daha fazla.neden kimse bunu düşünmüyo.böle şeylere takılmayın
Efe ne ara yüzüğün içine ''Aslı'ma'' yazdırdı? Dükkana girip hemen ödeyip çıkmmaış mıydı?
Dizilerde herşeyi en ince ayrıntısına kadar göstermiş olsalardı diziler reklamlar hariç 3 saat sürerdi.
Dizilerde herşeyi en ince ayrıntısına kadar göstermiş olsalardı diziler reklamlar hariç 3 saat sürerdi.
oh ya duydularıma tercüman oldun...
Evet o elbise olayına bende takıldım bari biraz benzerini giydirselerdi:D
uMuTSuZ WaKa 30-09-08, 17:41 Herşeyi en ince ayrıntısıyla yapsalardı oho ...
ayrıca belki başka bi elbsie aldı efe .. ?
bu kadar abartmaya gerek yokk..
ayrıca mine olayı neden bikiniyle inemez diyosunuz ki ? kız zaten göreli bi sene olmamış unutmasıda zor olmayabilir...Ayrıca perde olayıda babası ölmüşse ölmüş dertlerle uğraşmıyoki kız denize gerçeği görmesi için yardım ediyo çünkü denizi seviyo ..
neyse takıLmayın diyorum ben takıLıyorum .. ama dizi sıktı bunu söyleyebilirim ..
mrb arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya bişey aklıma çok takıldı denizle aslı arabadayken aslı efeye niye bi tepki vermeden baktıki madem gitmek istemiyosun bi yardım et dersin yani hiç bi anlam veremedim (mantık hatası olmayabilir bi söliyim dedim)
chimeneyes 05-10-08, 17:19 ya daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bi önceki bölümde su minelerdeydi mini geceliğiyle dedeciklerin yanında arz-ı ediyordu sonra bi sonraki baktıkki aslı yok olmuş.. bu kız ışınlanıyormu bir ikinici hani ailesinin durumuda çok iyi değil ya çat orda çat burda hemencik nasıl olabiliyor? Su atakanlı sahneler başlayana kadar olmamalıydı bence yeni sezonda çünkü onun bi misyonu yok artık... sadece ara yapan biri gibi oldu.. mine denizin arası deniz aslı falan... yanılıyorsam düzeltimn yada su.yu gardan bindirdiler yada su gitmem lazım dedidemi kayboldu yoksaa bu kızdaaaa perilik fln mı var?
mrb arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya bişey aklıma çok takıldı denizle aslı arabadayken aslı efeye niye bi tepki vermeden baktıki madem gitmek istemiyosun bi yardım et dersin yani hiç bi anlam veremedim (mantık hatası olmayabilir bi söliyim dedim)
bence bir tepki vericek bizi meraklandırmak için orada kestiler bence..
|