Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Mantık Hataları

Sayfalar : [1] 2 3

[...Melis...]
14-06-07, 12:27
Dizide gordugunuz mantik hatalarini buraya yaziniz .

ozlem...
15-06-07, 15:34
Mesela aslıyı kaçırmak için yolun ortasını seçmiş olmaları kim yolun ortasından insan kaçırır ki çk saçmaa bana göre

nurum_93
17-06-07, 16:03
gamze(mınenın arkadası ısmı bu sanırsam) mıne ye biletinin cumartesi gunu oldugunu soyluyo ama ertesı sabah okula gıdıyolar..(ne alaka)

britneysinem
17-06-07, 16:09
gamze(mınenın arkadası ısmı bu sanırsam) mıne ye biletinin cumartesi gunu oldugunu soyluyo ama ertesı sabah okula gıdıyolar..(ne alaka)

okula gidiyorlar çünkü gönül össye hazırlık olması onlara sınav yaptırıo

ozlem...
17-06-07, 17:16
okula gidiyorlar çünkü gönül össye hazırlık olması onlara sınav yaptırıo

evt jnm dikkatli izlememişsin seviye belirleme sınavları olduğu için gidiolar hiç dikkat etmedin mi herkes sivil gidio normal günlerde ise formalı

dilara-1905
18-06-07, 11:39
peki bide şöle bişi var bunlar bu sene öss ye giriolar dimi öss de 17 haziranda e ama minenin kimliinde cumartesi gününe 25 haziran diodu bunlar hala girmedilermi sınava okul kapanmadımıı

şüpheli
18-06-07, 11:59
peki bide şöle bişi var bunlar bu sene öss ye giriolar dimi öss de 17 haziranda e ama minenin kimliinde cumartesi gününe 25 haziran diodu bunlar hala girmedilermi sınava okul kapanmadımıı

bu benimde dikkatimi çekti ama hala işin içinden çıkabilmiş değilim açıkçası...

ozlem...
18-06-07, 16:06
bu benimde dikkatimi çekti ama hala işin içinden çıkabilmiş değilim açıkçası...

benım bildiğim hiç bi sınavla gerçek hayattaki sınav tarihleri aynı deil.Her dizide böle ya önce alıolar ya geç ben böle biliorum

dilara-1905
18-06-07, 17:41
ewt ama ayın 25 i olmuss ve hala öss ye girmemisler biras garip geldi bana :S

register00
19-06-07, 08:15
hep bu minenin doğum tarihi yüzünden işleri okarıştırdı okullarda 15 de kapandı ama orda hala kapanmamıştı kesin yanlış yazmışlardır sonrada düzeltememiş olabilirler 25 mayıs deselerdi hiç bi sorun kalmıcaktııı

timci_nehir
20-06-07, 14:26
ben de şeyi farkettim anodolu lisesine öyle yurtdışından gelmiş biri kayıt yaptıramaz en azından oks ye zamanında girmiş olması gerekirdi

gokcecik_447
20-06-07, 21:16
arkadaşlar o olay şöyle bence bunlar daha 17 yaşında öss ye 18 yaşında girilio ee bi daha ki sene gircekler gönül de şimdiden hazırlık yaptırıo yani mine de ikide bir ben 17 yaşındayım bana karışmayın diyip duruyo ya o bakımdan bence böyle

pelosh
21-06-07, 15:01
Yaw arkadaslar siz ammada dikkat ediomusunuz, ben fazla öle seleri dikkat etmiorum, daha cok diziye bakiorum dikkat ediorum, neler olio die..

ama gokcecik_447'in dedigi olabilir... :)

esros_16
21-06-07, 16:45
arkadaşlar o olay şöyle bence bunlar daha 17 yaşında öss ye 18 yaşında girilio ee bi daha ki sene gircekler gönül de şimdiden hazırlık yaptırıo yani mine de ikide bir ben 17 yaşındayım bana karışmayın diyip duruyo ya o bakımdan bence böyle

hayır bence öyle değil çünkü bi keresinde aslının annesiyle ablası konuşuyolardı annesi dedi ki "o kız iki gün sonra sınava giricek herşeyinin tam olması lazımm."

ozlem...
21-06-07, 19:26
hayır bence öyle değil çünkü bi keresinde aslının annesiyle ablası konuşuyolardı annesi dedi ki "o kız iki gün sonra sınava giricek herşeyinin tam olması lazımm."

arkadaşlar sınava bu sene giricekler belkide onlar erken başladılar öle olamaz mı benım sınıfımda arkadaşlarımlada yaş farklarımız var ama hepimiz sınava girdik

September12
21-06-07, 20:34
bu mine nin okul olayi banada sacma geldi birakin öss yi falan bu efe ve digerlerinin son senesi ve sene sonu mine de okula yeni geliyor yani herkes mezun olcak mine nasil olcak belli degil derslere sinavlara hic katilmamis neye göre degerlenip mezun olcak ki..

ozlem...
21-06-07, 21:29
bu mine nin okul olayi banada sacma geldi birakin öss yi falan bu efe ve digerlerinin son senesi ve sene sonu mine de okula yeni geliyor yani herkes mezun olcak mine nasil olcak belli degil derslere sinavlara hic katilmamis neye göre degerlenip mezun olcak ki..

bence burda bi saçmalık yok asıl bu kadar tutarsız davranışların üstüne mezun olursa bbi saçmalık olur

gokcecik_447
21-06-07, 21:42
arkadaşlar bence bu işin içinden çıkamıcaz çünkü bi sürü mantık hatası yapmışlar

September12
21-06-07, 21:43
bence burda bi saçmalık yok asıl bu kadar tutarsız davranışların üstüne mezun olursa bbi saçmalık olur

benim demek istedigim mezun olmak icin belli bir basari göstermek lazim ama mine sene sonunda geliyor hemde almanyadan yani istesede bu basariyi gösteremez hemen ayak uyduramaz oraya tutarsiz davranislari da tabi daha zorlastiriyor mezun olmasini ..

ozlem...
21-06-07, 23:42
benim demek istedigim mezun olmak icin belli bir basari göstermek lazim ama mine sene sonunda geliyor hemde almanyadan yani istesede bu basariyi gösteremez hemen ayak uyduramaz oraya tutarsiz davranislari da tabi daha zorlastiriyor mezun olmasini ..

arkadaşım şöle bişi var.Mine almanyada okuduysa onun ordaki olduğu yazılı notları bu okula nakil edilir bu okuldada son yazılılarını olur ve notlar birleşince kalır mı kalmaz mı karar verilir.Hepimizin dertleri var belki ondan çk derdi olan var ama bu okulda başarı göstermemek için bi bahane deil

ezgı92
22-06-07, 11:49
ya ben bunların bölümlerini merak ediyorum...
Aslı tıp okumak istiyo yani sayısal bölüm...
Deniz de yönetmenlik istiyo yani sözel bölüm...
ve bunlar aynı sınıftalar... :S

kubilay92
22-06-07, 12:00
şole bişe daa var yurtdışından gelen orenciler orda kacıncı sınıfı okuyosa burda onu tekrar etmek zorunda mine icinde gecerli olması lazım:icon_whis

HG_GUMUS
22-06-07, 12:09
ben de şeyi farkettim anodolu lisesine öyle yurtdışından gelmiş biri kayıt yaptıramaz en azından oks ye zamanında girmiş olması gerekirdi

yok oks ye girmesi gerekmiyor
bende anadolu lisesinde okuyorum bizim okula almanyadan bir kız geldi oksye girmedi

ozlem...
22-06-07, 15:48
şole bişe daa var yurtdışından gelen orenciler orda kacıncı sınıfı okuyosa burda onu tekrar etmek zorunda mine icinde gecerli olması lazım:icon_whis

arkadaşım dahaa öncede söledim..tekrar etmesi gerekmio ordaki notları buraya gelio burdaki notlarıyla birleşio yıl sonu notu olarak geri dönüo

gizoti
22-06-07, 16:32
Arkadaşlar Aslı Efeler i beklerken arkadan adamlar geliyor ya...Ben anlamadım niye yavaş yavaş geliyorlar...Normalde kaçırma işlamleri hızlı yapılmaz mı?
Hadi tamam yavaş geliyorlar...Efelerin arabası tam Aslı nın olduğu yerin karşı sokağından geliyor.Aslı onu görmüyor da niye etrafına bakınıyor onu da anlamış değilim...

Ayrıca Deniz ve Mine konuşurken arkadan bir görevli Deniz i tutuyordu...Deniz Mine ile konuşmaya başlayınca bıraktı...Aslında hemen oradan götürmesi gerekmiyormuydu???

Ve son olarak Mine Deniz Aslı ya mezuniyete beraber gitmeyi teklif edince oradan ayrıldı...Herkesten önce...Aslılar konuştular bilmemne sallana sallana geldiler...Aslı ve Denzi sarılırken Mine daha yeni geliyordu onları gördü...Saçmalık değil mi?

ayshe_yeshil
22-06-07, 16:52
yok oks ye girmesi gerekmiyor
bende anadolu lisesinde okuyorum bizim okula almanyadan bir kız geldi oksye girmedi

Zaten bvizim ülkemizde lolan anadolu liseleri
yurt dışında da var.. yani biz nasıl 8den sonra sınava giriyorsak
onlarda isteğe bağlı olarak 7den sonra böyle bir sınava girip asnadolu lisesi statüsünde bi okulda okuma imkanına sahip oluyorlar yani
yurtdışından anadolu lisesine nakil olabiliryor...

ayshe_yeshil
22-06-07, 16:55
Aslında senaristler büyük bir mantık hatasını oluşturdular bu bölümde....

Asli-Deniz otelden döndükten sonra efe su almaya gittiğinde konuşuyorlardı ve Aslı tam olarak ne yüzden demişti bilmiyorum ama 11 yıldır beraberiz gibi bişey söylemişti yani ilkokuldan beri...

senaristlerimiz liselerin daha önce 3 yıl olduğunu unutmayalım da bir mantık hatası oluşturmayalım bu sebepten 11 yıldır diyelim demişler heralde
yani akıllarınca bi mantık hatasını önlemeye çalışmışlar...

ama kardeşim bunlar anadıolu lisesindeler yanii bunların okulları zaten 4 yıldı...
12 yıldır denmesi gerekiyorduu:D

nehirgözlü
25-06-07, 11:50
ya bide sonuçta bunlar son sınıflar staj görmeleri gerekmiyormu

duygu.1903
25-06-07, 12:43
ya bide sonuçta bunlar son sınıflar staj görmeleri gerekmiyormu

anadolu lisesi cnm bu n stajı :img-huh: :img-huh: staj meslek liselerinde olur..anadoluda okuyan çok arkadaşım war staj yok onlar direk öss ye hazırlanıo direk hedef yani ;)
yha ayrıca çok ayrıntıya takılıyosunuz gördüğüm kadarıyla.. :icon_sorr :icon_sorr

nehirgözlü
25-06-07, 12:49
anadolu lisesi cnm bu n stajı :img-huh: :img-huh: staj meslek liselerinde olur..anadoluda okuyan çok arkadaşım war staj yok onlar direk öss ye hazırlanıo direk hedef yani ;)
yha ayrıca çok ayrıntıya takılıyosunuz gördüğüm kadarıyla.. :icon_sorr :icon_sorr

ok anladım ben başından izlemedimde o yüzden bilmiyodum anadolu lisesinde okuduklarını

register00
25-06-07, 20:57

bncede iyi bi ayrıntı yakalamışsın bide efenin ailesi efenin polis olmasını istiyo ee o zmn nie 8.sınıfta sınava girmemişki biraz saçma geldii bana

yanann
26-06-07, 08:08
aslı son bölümde kapıyı dier adama kapayamıo bile kız şok oldu senin de arkanda birisi var mı falan :D bide bana şey garip geldi kaçıran adam nasıl aslı nın orda çalıştığını buluo ki daa efeler bile tam yerini bilmio

alyssa_
26-06-07, 08:59
aslı son bölümde kapıyı dier adama kapayamıo bile kız şok oldu senin de arkanda birisi var mı falan :D bide bana şey garip geldi kaçıran adam nasıl aslı nın orda çalıştığını buluo ki daa efeler bile tam yerini bilmio

evet o adamın aslının orda çalıştığını nasıl anladığını bende çözemedim...

gokcecik_447
27-06-07, 12:37
eee arkadaşlar adam mafya yani her yerde kolu wardır bence yane bulması normal:img-yes:

aylin_c6
27-06-07, 19:20
eee arkadaşlar adam mafya yani her yerde kolu wardır bence yane bulması normal:img-yes:

eft biras araştırsa bulması zor diil:d...imzandaki efenin kitap tuttuğu resimde kitabı ters tutuo bilerek yapılmstr büyük ihtimalle ama komiğime gitti=)

gokcecik_447
28-06-07, 09:09
eft biras araştırsa bulması zor diil:d...imzandaki efenin kitap tuttuğu resimde kitabı ters tutuo bilerek yapılmstr büyük ihtimalle ama komiğime gitti=)

bence de o kitap olayı bilerektir ama çok tatlı durmuş o yüzden bi de yane urla da lar altı üstü bi takipte hemen bulunur urla küçük yer sonuçta:img-yes: :img-wink:

g_i_z_e_m
28-06-07, 10:47
küçük yer urla zaten şöle bi tur atsa bile görür aslıyı yani

bülentuba
28-06-07, 16:52
Kafenin sahibi adam kapıyı kendi üzerinden kilitlemişti.Ve açılamazdı.Peki bu mafya nasıl girdi...

gokcecik_447
28-06-07, 17:40
Kafenin sahibi adam kapıyı kendi üzerinden kilitlemişti.Ve açılamazdı.Peki bu mafya nasıl girdi...

bilmem belki de kırmıştır ya da kendi kırmaya tenezzül etmeyip kırdırmıştır öğrencez artık birazdan

gokcecik_447
28-06-07, 19:40
bi de arkadaşlar koray mezuniyet parasına başta 200ytl diodu sonna 400ytl oldu anlamadım ama neyse hem de koray herkes 200 ytl werse oluo,indirim de yapıolar demişti indirimli fiyat neden 200 ytl arttı????

bahtk
28-06-07, 23:34
bi de arkadaşlar koray mezuniyet parasına başta 200ytl diodu sonna 400ytl oldu anlamadım ama neyse hem de koray herkes 200 ytl werse oluo,indirim de yapıolar demişti indirimli fiyat neden 200 ytl arttı????

200 euro dedi.tabi bende yanlış hatırlamıyorsam

gokcecik_447
30-06-07, 08:04

ewet aslinda dogru hatirliyo olabilirsin belki de be yanlis anlamisimdir ya da yanlis hatirliyorumdur sagolll

sevimli.girl
30-06-07, 15:25
Deniz Mineye Lunaparka Gittiğinde Aslinda Burasi Yaz Zamani Açilir Dedi. Ee Zaten 25i Minenin Doğum Günüydü 28 Falan Olmuştur. Açilmasi Gerek.

hello_94_21
30-06-07, 15:42
ben mine'nin arkadaşının biletleri hangi ara mine'ye gönderdiğini anlamadım.:img-yes:

hello_94_21
30-06-07, 15:47
ben de 200 dolar diye hatırlayorum:img-blush

g_i_z_e_m
30-06-07, 16:16
bende 200 dolar die hatırlıorum ama 200 dolar da 400 YTL'ye denk gelmio

gokcecik_447
30-06-07, 16:45
arkadaslar ben onu isledim 200 er toplasak oluo dedi 200 ne bence ytl euro weya dolar demedi ee türkiyedeyiz 200 diyince ne anlarsiniz ben ytl anlarim sahsen

DeFnE_92
30-06-07, 17:29
bende hala hangi bölümde okuduklarını anlamış değilim???

death angel
30-06-07, 20:07

evet çok mantıksız lise1 den sonra bölümlere göre sınıflara ayrılmaları gerekiyo:((

* hande *
03-07-07, 21:25
kaçıncı bölümdü hatırlamıormda günlerden c.tesiydi mine denizle knuşmak için onun ewine gidio o sırada koraylarla karşılaşıo we koraya dioki çekil önümden denizle knuşmam lazım yarın okula kadar bekleyemem diyo ama zaten yarın okula kadar beklemesi saçma olur çünkü pazar günü okul yokk.

DeFnE_92
04-07-07, 08:27
kaçıncı bölümdü hatırlamıormda günlerden c.tesiydi mine denizle knuşmak için onun ewine gidio o sırada koraylarla karşılaşıo we koraya dioki çekil önümden denizle knuşmam lazım yarın okula kadar bekleyemem diyo ama zaten yarın okula kadar beklemesi saçma olur çünkü pazar günü okul yokk.

o gün cumartesimiydi bilmiyorum ama cumartesiyse gerçekten büyük bi hata olmuş:img-wink:

death angel
05-07-07, 08:20
o gün cumartesimiydi bilmiyorum ama cumartesiyse gerçekten büyük bi hata olmuş:img-wink:

o gün cumartesiydi grçekten büyük bir hata!!

şüpheli
05-07-07, 21:30
bu bölümde deniz babasını salonda yatarken görünce şaşırıyo ya orda dikkat ettim çıktığı yer mutfak hatta elinde ekmek vardı madem mutfaktan çıkıyo girerken görmedimi de çıkarken şaşırıyo bana garip geldi...........

büşü
05-07-07, 22:32
yha bugünkü bölümde sey oldu efenin abisi denizlere kızarken 2 hafta snra sınawınız war dedi sonra 1 hafta geçti aradan aslının anneside 2 hafta sonra sınawınız war dedi

HG_GUMUS
05-07-07, 23:31
2 hafta sonra dedikleri sınav öss olamaz herhalde çünkü onlar 90 doğumlu
lise 4 yıllık 1 yılları daha olması lazım

* hande *
06-07-07, 00:19
2 hafta snra dedikleri sınav öss ve gerçekten bu mantık hatası bende 90lıyım düz lisede okudğum için 3 yıldı ve bu sene girdim sınava ama onlar anadolu lisesi ve eğer 90lılarsa sınava seneye girmeleri lazım

DeFnE_92
06-07-07, 08:46
bu sene gireceklerde sınava aradan 1 hafta geçti hala 2 hafta kaldı dediler.geçen 1 hafty unuttular heralde :)

ekin_gulendam
06-07-07, 08:54
arkadaşlar birde alakasız olacak ama hani efe diyorya biz bu mahallenin çocuğuyuz abiside o mahallenin çocuğudur yani urla da doğmuştur ama polisler doğdukları yerde görev yapamazlarki sizce?

elif219
06-07-07, 17:26
ya bu çocklar bi türlü sıva giremdilr ya..önceki bölmlerde 2 hafta dedilr ortada snv fln yok....snra hadi bi 2 hafta daha geçti ama yine yk...bekle bekle gelmio snv...

ayrıca minenin doğm günü 25 hazirndı e hani sınv nerde...sonra ertesi bölmlerde 2 hafta vr,1 hafta vr diolr...yuh artk bu öss ağustosta fln heralde....

cez-A-yben
06-07-07, 21:45
bnde hala hngi blümde olduklarını anlıyamadım aslı doktor olmak istiyo bunn için sayısal seçmesi gerkiyo ama denzin sayısal sçmesi normal değil saçma olmuş brz yani koray bile sayısaldaysa bnde olurum kolay ozmn demekki:img-pilot

yanann
07-07-07, 01:09
bide mezuniyet gecesi afişinde tarihi 20 haziran yazıyor madem mine nin doğum günü 25 haziran daydı günler tersine mi gidiyor :D:D:icon_whis

şüpheli
07-07-07, 21:47
anlaşılan senaristler tarihlere falan hiç dikkat etmiyolarşuraya bak bir sürü hata var....

mliSrkan
08-07-07, 10:16
Aslının kafede çalıştığı sahne..adam Aslıya saldırmadan önce heryeri kilitledi falan..sonra diğer adam nasıl içeri girdi de kafasına vurdu..ilginç gelmişti o sahne bana...

gokcecik_447
09-07-07, 21:34
bide mezuniyet gecesi afişinde tarihi 20 haziran yazıyor madem mine nin doğum günü 25 haziran daydı günler tersine mi gidiyor :D:D:icon_whis

ben yazcaktım onu benden önce dawranmışın benim de çok dikkatimi çekti o olay 25 i ztn geçti nası 20 sinde oluo bu balo anşam weremedim ama neyse

kubilay92
09-07-07, 22:38
bnce bu minenin doumgununun 25 haziran yerine 25 mayıs olma ihtimali %100 yani bnce burda hata yaptılar oss tarihini ztn bıraktım her dizide olduu gibi zaman kavramı yok bu konuda ama her seye ramen sizi seviyorum

aslı&efe &deniz

pesimist_pislik
11-07-07, 18:37
haklısın walla aynı şeyi bende farkettim ama bu kadarda dikkatsiz olamazlar heralde yanlış gördüm demiştim:icon_whis

* hande *
11-07-07, 22:01
gerçektende tarihlere günlere flan hiç dikkat etmiyolar yaptıkları tek yanlış bu bence. başka mantık hatası yapmıyolar gördüğüm kadarıyla

pesimist_pislik
12-07-07, 11:41
6. bölümde hani koray balonun afişini asıyodu ya işte orda müracaat 11 mat C koray sahin yazıyodu yani sayısaldalar ama denizin orda ne işi var anlamadım?

g_i_z_e_m
12-07-07, 15:34
aklıma bişi geldi belki olmayabilir ama
acaba deniz sayısal okuyup da yönetmenlik işini hobi olarak mı yapmak istiyo? çünkü başka bi açıklaması yok bunun

gokcecik_447
12-07-07, 16:04
aklıma bişi geldi belki olmayabilir ama
acaba deniz sayısal okuyup da yönetmenlik işini hobi olarak mı yapmak istiyo? çünkü başka bi açıklaması yok bunun

ewet gizemcim haklısın öle olabilir :good: :good: :img-icecr

(ÖZ)gü+lem
15-07-07, 16:32
denizin rüya sahnesinde aslının saçları yandan 2 örgüydü fakat deniz geldiğinde aslı denize seni sıkıştırıcak deniz die bağırırken saçları arkadan atkuyruğuydu:)

elif ece
15-07-07, 17:59
denizin rüya sahnesinde aslının saçları yandan 2 örgüydü fakat deniz geldiğinde aslı denize seni sıkıştırıcak deniz die bağırırken saçları arkadan atkuyruğuydu:)

bunu bende bugünkü tekrar bölümünde fark ettim.

sevimli.girl
15-07-07, 19:23
aslı efeye bişey söylerken Allah baba kelimesini kullandı. ama bu çok yanlış. Allah'ın haşa cinsiyeti yoktur. bunu bilmeleri gerekir

Merviş
16-07-07, 07:23
özgü+lem cnm saçlarının daha sonra at kuyruğu olmasının nedeni.
Daha sonra herkes eski haline döndüler ya. Deniz ve alpde. O zaman aslının da saçı normaldeki gibi oldu :D

Flora
16-07-07, 09:36
aslı efeye bişey söylerken Allah baba kelimesini kullandı. ama bu çok yanlış. Allah'ın haşa cinsiyeti yoktur. bunu bilmeleri gerekir

Evet,bunun yanlışlığı benim de dikkatimi çekti ama biraz dalga mahiyetinde söyledi sanırım.
Yine de kesinlikle yanlış bir şey.:img-yes:

Lovegood
16-07-07, 10:49
Denizin annesi Leman gece saçlarını dümdüz yapmıştı sabah kalktığında eskisi gibi kıvır kıvırdı fön bile olsa biraz düz olur sabahta :)

sessiz_sessiz
16-07-07, 11:02
evt ben de farkettim denızın annesının saclarını...
hatta direk bu bölüm geldı aklıma... kacırmazlar yazarlar dedım:)

Flora
16-07-07, 14:56
Ya birde bence derslere biraz daha önem verilmeli.
Gerçekten önem veren bir Aslı'yı görüyorum ben.
Koray felan nasıl o lisede merak ediyorum.Ben baktım geçen senenin puanlarına Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi 408 puanla almış demekki normalde 400 civarı puanla alıyor.(puanlarda düşüşler çıkışlar katılırsa yani)
Yani Koray da felan da hiç 400 puan yapacak bir tip yok.Ki en başta dersle alakası yok.
Baba parasıyla da giremeyeceğine göre...

gokcecik_447
17-07-07, 10:23
Ya birde bence derslere biraz daha önem verilmeli.
Gerçekten önem veren bir Aslı'yı görüyorum ben.
Koray felan nasıl o lisede merak ediyorum.Ben baktım geçen senenin puanlarına Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi 408 puanla almış demekki normalde 400 civarı puanla alıyor.(puanlarda düşüşler çıkışlar katılırsa yani)
Yani Koray da felan da hiç 400 puan yapacak bir tip yok.Ki en başta dersle alakası yok.
Baba parasıyla da giremeyeceğine göre...

sen bilmion heralde bazı okullara parayı basınca gidebilion bi dewlet okulu olsa bile:img-yes:

~aysheguL~
17-07-07, 15:19
Denizin annesi Leman gece saçlarını dümdüz yapmıştı sabah kalktığında eskisi gibi kıvır kıvırdı fön bile olsa biraz düz olur sabahta :)

Yani Deniz'in annesi Leman'ın saçlarının doğal hali kıvırcık.E yemekten sonrada saçlarını yıkamış demekki.böylece saçları eski haline gelmiş..:img-wink:

Flora
17-07-07, 15:54
sen bilmion heralde bazı okullara parayı basınca gidebilion bi dewlet okulu olsa bile:img-yes:

Benim bildiğim özel liselerde öyle devlet liselerinde değil.
Mine de havadan girdi örneğin.:img-yes:

merve damla
19-07-07, 14:12
6. bölümde hani koray balonun afişini asıyodu ya işte orda müracaat 11 mat C koray sahin yazıyodu yani sayısaldalar ama denizin orda ne işi var anlamadım?

eğer mat'sa eşit ağırlıktır fen olduğu zaman sayısal oluyo sanırım

gokcecik_447
19-07-07, 17:51
Benim bildiğim özel liselerde öyle devlet liselerinde değil.
Mine de havadan girdi örneğin.:img-yes:

hmm ama ben özel okulların öole olduunu biliom da dewlet okullarında da aynısı oluo o yüzden:img-wink:

HG_GUMUS
19-07-07, 20:25
olaylar sırasıyla

minenin doğum günü 25 haziran
mezuniyet 20 haziran
öss sınavı&babalar günü 17 hazirann

günler geri geri gidiyor :)

silanaz
19-07-07, 21:06
8. bölümde yani az önce yayınlanan bölümde canan murata mesaj attı murat mesajı açarken telefondaki tarih 4 temmuz a aitti....

* hande *
19-07-07, 23:15
bence bu minenin doğum günü 25 mayıstıda orda yanlışlıkla haziran yazmışlardı.çünkü eğer 25 mayıs olursa tarihlerle ilgili hiç bi mantık hatası kalmıo.össnin olduğu günde hani efe dediya bugnde babalar günü flan die gerçektende öss olduğu gün yani 17 haizran babalar günüydü..bi de msj olayında 4 temmuz kimsenin dikkatini çekmez die önemsememişlerdir.demekki çekimler 4 temmuz günü yapılmış msjıda o zaman atınca tarih öle çıktı...hadi o küçük bişe fazla dikkat çekmezde.minenin d.günü 25 haziran olunca gerçekten zaman geriye doğru gidio gibi oldu

Flora
20-07-07, 08:35
Mezuniyet 20 Haziran olabilir ama dünki olan mezuniyet töreni değildi diploma töreniydi.Yani asıl yapılacak olan balo niteliğindeki 20 hazirandır.
Mine'ninkinde de Hande'nin dediği gibi 25 mayıstır yanlış yazılmıştır.O zaman tarihlerde hiçbir hata olmuyor.

vadaaa
20-07-07, 20:06
son bölümde deniz in babasının aslının ablasyla buluştuğu daireyi basmaya gtti efe&aslı .. snra yakalanınca da (yakalanan efe&aslı mydı deniz in babası mı o da ayrı mesele) dairenin içne gttler bomboştu denizin babası "yeni ofisim çocklar beendnz mi" gbi bşi söledi onlar da hemen "haa hııı" şeklnde inandılar. ama efe en başta denizin babasının telefon knşmasını dinledğnde şöle bşi duymştu : evet, daireyi boşaltıyorum! ve ztn geldklerinde de boşaltıldğnı gördüler. öleyse efe'nin ve aslı'nın "yeni ofisim" bahanesi üzerine "iyi de yeni ofisin olamaz çnkü eşyaları çıkartıodun demek ki dha önce burasını ev olarak kullanmışsn" die düşünmeleri gerekiodu. denizin babası "ee öö eski sahiplerin o eşyalar" die bir bahane dha uydurması durumunda da telefon konuşması olayına (daireyi boşaltıyoruM) geri dönmek istiorm nyse bi yeri mi kaçırdım blmiorum ama bna mantk hatası gbi gldi.. size ??:icon_sorr

sevimli.girl
20-07-07, 20:11
son bölümde deniz in babasının aslının ablasyla buluştuğu daireyi basmaya gtti efe&aslı .. snra yakalanınca da (yakalanan efe&aslı mydı deniz in babası mı o da ayrı mesele) dairenin içne gttler bomboştu denizin babası "yeni ofisim çocklar beendnz mi" gbi bşi söledi onlar da hemen "haa hııı" şeklnde inandılar. ama efe en başta denizin babasının telefon knşmasını dinledğnde şöle bşi duymştu : evet, daireyi boşaltıyorum! ve ztn geldklerinde de boşaltıldğnı gördüler. öleyse efe'nin ve aslı'nın "yeni ofisim" bahanesi üzerine "iyi de yeni ofisin olamaz çnkü eşyaları çıkartıodun demek ki dha önce burasını ev olarak kullanmışsn" die düşünmeleri gerekiodu. denizin babası "ee öö eski sahiplerin o eşyalar" die bir bahane dha uydurması durumunda da telefon konuşması olayına (daireyi boşaltıyoruM) geri dönmek istiorm nyse bi yeri mi kaçırdım blmiorum ama bna mantk hatası gbi gldi.. size ??:icon_sorr

bende dikkat ettim.

vadaaa
20-07-07, 20:58
bende dikkat ettim.

eer gerçekten düşündüğmz gbiyse çok bariz bi hata.. dha özenli davranmaları lazım sanrm tmm kabul ediorm şu anda televizyondaki en düzgün ve en sevdiim ve perşembe gnü bna kendini beklettiren bi dizi ama bunu koruyablmesi de önemli:img-yes:

_1903_özi
20-07-07, 21:17
mantık hatası mı bilmiyorum ama
mine dil sınavına girmesine rağmen össye de girmeliydi sadece dil sınavına girilmiyor diye biliyodum

merve damla
20-07-07, 21:20
mine öss'ye girmedimiki

vadaaa
20-07-07, 21:27
mine dil sınavına girmesine rağmen össye de girmeliydi sadece dil sınavına girilmiyor diye biliyodum

evt bn de öyle bliyordm dil içn türkçe-sosyal neti de lazım sanrm:icon_sorr

_BeRFiN_
20-07-07, 21:43

evet össye girip söz1 ve ea1 den 185 i geçmesi lazım çünkü öss de ydsyi etkiliyo ki zaten onun keyfine kalmış bi sınav değil öss için gerekli herşey yapılması lazım yani başvuru sırasında resim çekinmesi imzası falan şart oradaki hatayı yazıcaktım bende şimdi

register00
21-07-07, 11:41
ilk bölümlerde aslı dersaneye gidiyor dediler ama aslının hiç dersaneye gittiğini görmedik bnc buda mantk hatası daha yeni aklıma geldii

irem532
21-07-07, 16:51
yok orası sacmaa dıel cunkuu bnde anadolu lısesınde okuorum vee donemın ortasında bzmm okuladaa romanyadan bı kızz geldı oks yee falan grmedn

gokcecik_447
23-07-07, 18:57
belki mantık hatası diildir ama;
yaa arkadaşlar bi de aslıyı arı soktu ya nası hemen geçtiiii???

EfE FoReVeR

punk princess
23-07-07, 19:34
ona bnde şaşırdım,gerçi öyle bir durumda da murat daire eskiden arkadaşımındı ondan ben boşattım eşyaları tarzı bişey diyebilirdi ama hiçbir şey olmamış gibi davrandılar.

_1903_özi
24-07-07, 09:46
mine öss'ye girmedimiki

mine össye girmiyo çünkü denize bir hafta sonra da benim sınavım var dedi hemde öyle kafası esen herkes össye giremiyo kayıt zamanları filen oluyor mine çoook sonra geldiğne göre neyse eğer kazanırsa çok saçma olur össye girmeden

pesimist_pislik
25-07-07, 11:33
benim anlamadıgım efe nasıl kendi okulunda sınava giriyo bide kendi ögretmeninin yanında? ve urla gibi küçük bi yerde öss yapılmaz illerde olur öss dimi?

register00
25-07-07, 15:37
benim anlamadıgım efe nasıl kendi okulunda sınava giriyo bide kendi ögretmeninin yanında? ve urla gibi küçük bi yerde öss yapılmaz illerde olur öss dimi?
evet haklısın kimse kendi okulunda sınava giremiyor bide kendi hocası gözetmen öğretmen olarak sınıfta... normalde böyle olmaması lazım...

evet öss ve oks sınavları illerde yapılır

pesimist_pislik
25-07-07, 21:05
evet haklısın kimse kendi okulunda sınava giremiyor bide kendi hocası gözetmen öğretmen olarak sınıfta... normalde böyle olmaması lazım...

yani bende öle biliyodum ama böle göze batan bi hata yapamazlar diye düşündüm demkki cok dikkatsiz olabiliyolar...:img-yes:

aylin_c6
25-07-07, 21:11

öss ve oks sınavı bzm okulda her sene yapılıo(60.yıl anadolu) hata değil ama efenin kendi okulunda sınava girmesi mantık hatası...=)

pesimist_pislik
26-07-07, 11:29
öss ve oks sınavı bzm okulda her sene yapılıo(60.yıl anadolu) hata değil ama efenin kendi okulunda sınava girmesi mantık hatası...=)
tabi bide gözetmen olarak yanında gönülün bulunması=)

g_i_z_e_m
26-07-07, 11:33
OKS sınawı illerde
ÖSS de ilçeler we illerde yapılmıo mu?
benim bildiğim kadarıyla böyle

sevimli.girl
27-07-07, 09:33
şu öss sorununa çözüm bulalım.
efe sınavı izmirde oluyor urlada değil. efenin okuduğu okul güzelbahçe 60. yıl anadolu lisesi yani izmirde. urla ve güzelbahçe yan yana. şansı varmış yakınındaki okul çıkmış ablamında hemen alt sokaktaki ookul çıkmıştı.

şimdi 9. blm mantık hatalarına gelelim.

**metin şiyarla konuşurken sakalları falan yoktu. ama eve geldiğinde sakal ve bıyığı çıkmıştı.
**denizin bandaji sağındaydı efeyle berbere gittiğinde soldaydı.

acemicadi_selim
27-07-07, 09:48
simdi mine msn de arkadasiyla konusuo yaa goruntulerinin gozuktugu yerde mikrafon resmi var onun uzerinde carpi isareti var o zmn konusamazlar ama ne hikmetse ikiside konusabilioduuuu :):):)

cokofato
27-07-07, 10:00
simdi mine msn de arkadasiyla konusuo yaa goruntulerinin gozuktugu yerde mikrafon resmi var onun uzerinde carpi isareti var o zmn konusamazlar ama ne hikmetse ikiside konusabilioduuuu :):):)

EwT benimde Gözüme o çarptı ama bence böLe küçük hataLara bakmayaLm(hepsi için) :D dizinin güzeLLiği hepsini örtüyo bence...

_tu_na_
27-07-07, 13:28
deniz'le aslı türkçe sorularına bakıyorlardı;ama efe geldiğinde lap top'ın ekranını da gösterdi kamera ve ekranda fen soruları vardı:img-pilot

iloş_06
27-07-07, 15:24
bu arada yönetmen olmak isteyen biri tm ye,doktor olmak isteyen kişinin mf ye gidiyo olması gerekmez mi?aslı ve deniz aynı sınıfta nasıl oluyolar?haksız mıyım?

alyssa_
27-07-07, 15:57
deniz'le aslı türkçe sorularına bakıyorlardı;ama efe geldiğinde lap top'ın ekranını da gösterdi kamera ve ekranda fen soruları vardı:img-pilot

Evet türkçe birden fene dönüştü:)

_tu_na_
27-07-07, 16:53
bu arada yönetmen olmak isteyen biri tm ye,doktor olmak isteyen kişinin mf ye gidiyo olması gerekmez mi?aslı ve deniz aynı sınıfta nasıl oluyolar?haksız mıyım?

doğru,dün benim de aklıma geldi bu.:img-wink: ayrıca mine yabancı dil sınavına girecek ama yabancı dil sınavına girenler öss'ye de giriyorlar:img-pilot

Flora
27-07-07, 17:06
Benim de dikkatimi çeken mantık hatasını Murat yaptı.Önümüzde 3 ay adli tatil var dedi.Benim babam savcı ordan biliyorum adli tatil 3 ay değil 35 gün.Önceden 45 gündü 2 yıldır felan 35 e düşürüldü.1 ağustosta başlar 5 eylülde biter.Bunlar haziranda değil mi?İstese çok rahat boşanır ya da Canan'ı kandırıyor.Bu büyük bi hata bence.

Aradan zaman geçmemiş miydi?

_tu_na_
27-07-07, 19:47
deniz'le aslı o ünsüz yumuşaması ve ses düşmesi sorusuna bakarken efe geldi,va hatta eminim hatırlıyorsunuzdur fatih ürek cevabını verdi:) ve o soru da baktıkları ilk soruydu.ve kamera efe'yi tam o sırada çekerken lap top'ın ekranından fen soruları sırıtıyordu:img-wink:

clqin
27-07-07, 22:26
Bide mine arkadaşıyla msnde konuşurken yeniden deneyin yazmış msnde insan arkadaşına yeniden deneyin dermi?yeniden dener misin canım felan der.

acemicadi_selim
28-07-07, 10:30

cnm ayni sinifta diillerdikii ayni okuldu ama siniflari farkliydii

göksu
28-07-07, 14:15

hayır cnm sınıfları aynııı sen dikkatli izlemedin galiba... mine deniz ile,aslı efe ile yanyana oturuyorlardıı,tabi mine gelince...

GULBEYAZ76
28-07-07, 14:26
Metin babasına gömlek almak için arkadaşına senin kartla alabilirmiyiz dedi sonra bir baktım gömlek alamayan kişi kuyumcuda ve tek taş alıyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

darkrocker
28-07-07, 14:31
Metin babasına gömlek almak için arkadaşına senin kartla alabilirmiyiz dedi sonra bir baktım gömlek alamayan kişi kuyumcuda ve tek taş alıyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

evet kesinlikle katılıyorum.arkadaşına duygu sömürüsü yaptı galiba...:img-grin2

iloş_06
28-07-07, 16:35

hayır cnm aynı sınıftalar,hatta denizle aslı tartışmışlardı minenin okula geldiği gün aslı da efe nin yanına oturdu,mine de gelince denizin yanına oturdu,hemde kaç sahnede...

Flora
28-07-07, 17:46
deniz'le aslı o ünsüz yumuşaması ve ses düşmesi sorusuna bakarken efe geldi,va hatta eminim hatırlıyorsunuzdur fatih ürek cevabını verdi:) ve o soru da baktıkları ilk soruydu.ve kamera efe'yi tam o sırada çekerken lap top'ın ekranından fen soruları sırıtıyordu:img-wink:

Ya belki o sırada konuşurken aynı zamanda göz gezdirmek için alta doğru gitmiştir fen sorularına geçmiştir.Bakıyordur yani ben de öyle yaparım bazen.

gizoşşş
28-07-07, 18:53
Y arkadaşlar son bölümde deniz telini aslının annesine vermişti aslının annesi denizin babasını aradığında babasının telinde denizin aradığı çıkması lazım ama denizin babası aslının annesinin araıdığını sölüyo...:icon_whis

_tu_na_
28-07-07, 20:15
Ya belki o sırada konuşurken aynı zamanda göz gezdirmek için alta doğru gitmiştir fen sorularına geçmiştir.Bakıyordur yani ben de öyle yaparım bazen.

internette yayınlanan öss sorularında öyle bir durum yok ki.her dersin soruları tek başına bir başlık altında toplanmış durumda.yani fen sorularına bakabilmesi için türkçe sayfasını kapatıp,fen bölümünü açması gerekiyor ki saniyede yapılabilecek bir şey değil bu.bi de şu var çok yoğunluk olduğu için uzun sürede açılması gerekirdi ilk saatte.bu sene kendim yaşadım,ondan biliyorum:img-wink:

_1903_özi
28-07-07, 21:48
ewt ewt benimde aklıma geldi bunlar nasıl aynı sınıftalar ya hepsi farklı bölümleri istiyor hatta evde söyledim bile bu mantık hatası diye

Flora
29-07-07, 11:15
internette yayınlanan öss sorularında öyle bir durum yok ki.her dersin soruları tek başına bir başlık altında toplanmış durumda.yani fen sorularına bakabilmesi için türkçe sayfasını kapatıp,fen bölümünü açması gerekiyor ki saniyede yapılabilecek bir şey değil bu.bi de şu var çok yoğunluk olduğu için uzun sürede açılması gerekirdi ilk saatte.bu sene kendim yaşadım,ondan biliyorum:img-wink:

O zaman hata var demektir ben OKS öğrencisi olduğum için ÖSS sorularına gazetelerden baktım hiç internetten bakmadım o yüzden bilemiyorum.

eren_hilal
29-07-07, 13:14
yazıldımı bilmiyorum ama kazada denizin sağ tarafı kanıyodu oraya bant yapıştırdılar
sonraki sahnede bant denizin sol tarafına geçti :img-yes:

serenalti
29-07-07, 14:14
ewt ewt benimde aklıma geldi bunlar nasıl aynı sınıftalar ya hepsi farklı bölümleri istiyor hatta evde söyledim bile bu mantık hatası diye

tercihlerini farklı bölümlerden kullanmış olamazlar mı..pek emin değilm ama okuduğun bölümdn farklı bi alana da gidebilyosun..sayısal okuyup tm tercihli bi yere de gidebiliyosun sanırım,tabi bu arada sınavda alanından daha fazla soru çözmen gerekiyo..

_tu_na_
29-07-07, 14:35
tercihlerini farklı bölümlerden kullanmış olamazlar mı..pek emin değilm ama okuduğun bölümdn farklı bi alana da gidebilyosun..sayısal okuyup tm tercihli bi yere de gidebiliyosun sanırım,tabi bu arada sınavda alanından daha fazla soru çözmen gerekiyo..

dediğin doğru;ama bir de şu var:mesela fenciysen ve tm ile ortak alan olan işletme gibi bölümler haricinde mesela hukuk seçmeyi düşünüyorsan puanın 0.8 ile değil de 0.3 ile çarpılıyor.dolayısıyla puanın otomatik olarak düşüyor.böyle olmasaydı fenciler tm'cilerin bölümüne,tm'ciler de sözelcilerin bölümüne elini kolunu sallaya sallaya girerdi ve öğrencilere büyük haksızlık yapılmış olunurdu:img-yes:

cihan-songül
29-07-07, 14:37
ama orda stedikleri bölümlerin ortak alan olması lazım yönettmenlik özelden oluyo biliğim kadarıyla ve sayısalla ortak alan değil

_tu_na_
29-07-07, 14:43
ama orda stedikleri bölümlerin ortak alan olması lazım yönettmenlik özelden oluyo biliğim kadarıyla ve sayısalla ortak alan değil

evet haklısın,sözelden alıyor ve ortak alan değil:img-yes: bir de şu var ki orda artık hiç düşünmemişler galiba,mine de dil sınavına girmek istiyor.ben anlayamadım nasıl 3 alandan da tercih yapacak olan öğrencinin aynı sınıfta okuyabildiğini:blink: :blink:

tugba90
29-07-07, 15:31
yazıldımı bilmiyorum ama kazada denizin sağ tarafı kanıyodu oraya bant yapıştırdılar
sonraki sahnede bant denizin sol tarafına geçti :img-yes:

evet ya onu bende farkettim

serenalti
29-07-07, 20:58
dediğin doğru;ama bir de şu var:mesela fenciysen ve tm ile ortak alan olan işletme gibi bölümler haricinde mesela hukuk seçmeyi düşünüyorsan puanın 0.8 ile değil de 0.3 ile çarpılıyor.dolayısıyla puanın otomatik olarak düşüyor.böyle olmasaydı fenciler tm'cilerin bölümüne,tm'ciler de sözelcilerin bölümüne elini kolunu sallaya sallaya girerdi ve öğrencilere büyük haksızlık yapılmış olunurdu:img-yes:

yok zatn bn emin değildm,ortak alanda hangi bölümler vr bilmiyom ztn..

böle güzel dizilerdeki şu hatalrda olmasa daa bi güzl olcak..
ilk bölümlerde tarhler çok karışıktı..bi gün 23 haziran dediler snra hoop 20 haziran oldu ve sonunda 17 haziranda sınava girdiler..nese..

iloş_06
30-07-07, 11:28
evet ama aslı tıp istiyo,tıp ortak alan değil ki,tıp kadar zor bi yeri tm den kazanmak imkansız...

gokcecik_447
31-07-07, 09:43
evet ya onu bende farkettim

arkadaşlar dün ben ona baktım hani orda efe denize aynadan bakıyo ya onu göstermek için denizi de aynadan çekiolar o yüzden ters tarafta görünüyor eğer dikkat ettiyseniz mağzalarda da yine sol tarafa geçti yara bandı o sırada aynadan çektikleri için yaniii:img-yes::img-wink::img-icecr

darkrocker
31-07-07, 10:48
arkadaşlar dün ben ona baktım hani orda efe denize aynadan bakıyo ya onu göstermek için için denizi de aynadan çekiolar o yüzden ters tarafta görünüyor eğer dikkat ettiyseniz mağzalarda da yine sol tarafa geçti yara bandı o sırada aynadan çektikleri için yaniii:img-yes::img-wink::img-icecr

evet şimdi sen yazmasaydın ben yazıcaktım dediğin gibi efe denize aynadan bakıyo...

serenalti
31-07-07, 12:15
arkadaşlar dün ben ona baktım hani orda efe denize aynadan bakıyo ya onu göstermek için için denizi de aynadan çekiolar o yüzden ters tarafta görünüyor eğer dikkat ettiyseniz mağzalarda da yine sol tarafa geçti yara bandı o sırada aynadan çektikleri için yaniii:img-yes::img-wink::img-icecr

aslında aynadan çekim olduğu ilk bakışta anlaşılabilir..saçlarının taranış yönüne daha önce dikkat ettiyseniz, hemen anlayabilirsiniz bunu :img-yes:

gokcecik_447
31-07-07, 15:55
aslında aynadan çekim olduğu ilk bakışta anlaşılabilir..saçlarının taranış yönüne daha önce dikkat ettiyseniz, hemen anlayabilirsiniz bunu :img-yes:

ewet kesinlikle yani bi de biraz yamuk gibi görünüo deniz bence gayet anlaşılabilir pişi o kadar da büyük bi mantık hatası yapmazlar heraldee:img-wink:

icom_
01-08-07, 13:58
Mine dil sınavına girecek ..Ama öss ye girmiyo..

Deniz ve aslı ayrı alan ların kapsadığı meslekleri istiyo ama aynı sınıftalar..Mine dil sınavına girecek ama oda onlarla aynı sınıfta..

Eee tm cide mf cide dil cide aynı sınıfta..yeni bir sitemmi bu..Çok büyük bir mantık hatası bence...

gokcecik_447
01-08-07, 15:56
arkadaşlar belki de şu minenin sınaw konusunda haberleri yoktur bilmiolardır öss ye de girmesi gerektiğini belki de sonuçlar gelince anlıycaklar ama şu anda kocaman bir mantık hatası gibi görünüyo ama bi de şöyle bi durum war hiç mi kimse bilmio öss ye de girmesi gerektiğini gönül sonuçta rehber öğretmen söylemeli bence we bunlar zaten okullarda söyleniyo gönül de rehberlik derslerine giriyo söylemiş olması gerek

g_i_z_e_m
01-08-07, 16:52
o gönül de zaten bi rehberlikçi bi edebiyatçı
ne öğretmeni olduğu belli değil

sevimli.girl
01-08-07, 18:23
Dikkatli izle kimse aynı sınıfta değil :img-yes: Mine bikere alakası yok ben öle gördüm yani cnm :img-wink:

hepsi aynı sınıfta hatta mine ve deniz aslı ve efe yan yana oturuyorlar.

YaZgÜnEşİ
01-08-07, 19:03
Ya Arkadaslar Konuya Biraz Alakasız Bi Soru Olucak Ama Bişey İsticem
Hani Aslı, Denis, Efe, Mine Bi Partiye Gidiyolar Ya Orda Bi Şarkı Çalıyo Ya O Şarkının Adını Bilen Varmı??
Bilenn Varsa Lütfen Bana Söylesinn....

gokcecik_447
02-08-07, 09:04
Dikkatli izle kimse aynı sınıfta değil :img-yes: Mine bikere alakası yok ben öle gördüm yani cnm :img-wink:

hayır ya aynı sınıftalar çünkü mine geldiğinde denizle aslı tartışmıştı aslı da denize kızıp efenin yanına geçmişti sonna mine gelip denizin yanına oturmuştu we hani bi yazılılıarı wardı ya orda denizle mine girmemişti aslıyla efe oturmuştu aslı da denizin boş sırasına melül mülül bakmıştı:img-yes::img-wink:

YaZgÜnEşİ
02-08-07, 14:09
Ya Arkadaslar Konuya Biraz Alakasız Bi Soru Olucak Ama Bişey İsticem
Hani Aslı, Denis, Efe, Mine Bi Partiye Gidiyolar Ya Orda Bi Şarkı Çalıyo Ya O Şarkının Adını Bilen Varmı??
Bilenn Varsa Lütfen Bana Söylesinn....

icom_
02-08-07, 16:05
Güselim bence sen dikkatli izle galiba kaçırmışsın..nasıl aynı snıfta değiller yaa..hiçmi gömedin deniz mine ile aslıda efe ile oturuyor..birde bana dikkatli izle diyosun..

Hepsi aynı sınıftalar..
nasıl gözden kaçırırsın anlama..zaten ana konu aynı sınıfta aynı mahallede otururken aralarına arışan mine ile ilgili..sen bu kavak yellerinin hiç bir bölümünü izlemedin galiba..
birde gönül için bir rehberlikçi oluyor birde edebiyat öğretmeni buda mantık hatası demişsiniz ama değil..

rehberlik öğretmenlerinin her dersle ilgili bilgileri vardır..Bu nednelede okuluj hangi branş öğretmeni eksikse o derse girebilirler gayet normal yani..

aylin_c6
03-08-07, 13:34
2 bölüm önce deniz'in yara yerinin değiştirildiğini sölemiştik ama bu bölümde aslı nın aynaya bakarken tokası solda görünüodu oysaki sağdaydı yani aynı durum deniz içinde geçerli o çekim berberde aynı karsısında yapıldığı için sola geçmişti yara izi,öle görünüordu...yanii orda bi mantık hatası yokmus...:=)

sevimli.girl
10-08-07, 17:12
mine sınavdan çıkınca kaplıcalara gideceklerdi ama o gitmedi aynı gün aslılarda kaldı. aynı günün akşamı banyo yapmak istedi. aslı mineye "bizde banyo günleri perşembe ve pazar günleri" dedi. ama o gün pazardı. yani banyo günüydü. mineye gıcıklık olsun diye söylese bile minenin bunu fark etmesi gerekirdi.

ayrıca adli tatil temmuzun ortasında mı bitiyor? canan murata adli tatil bitmek üzere dedi.ama mine daha dil sınavına yeni girdi.

Flora
10-08-07, 17:14
mine sınavdan çıkınca kaplıcalara gideceklerdi ama o gitmedi aynı gün aslılarda kaldı. aynı günün akşamı banyo yapmak istedi. aslı mineye "bizde banyo günleri perşembe ve pazar günleri" dedi. ama o gün pazardı. yani banyo günüydü. mineye gıcıklık olsun diye söylese bile minenin bunu fark etmesi gerekirdi.

ayrıca adli tatil temmuzun ortasında mı bitiyor? canan murata adli tatil bitmek üzere dedi.ama mine daha dil sınavına yeni girdi.

Ya ne adli tatil bitmesi adli tatil 1 ağustosta başlar 5 eylülde biter.Ben babamdan biliyorum orası sallamaydı gerçekten ben de yazmıştım onu.3 ay adli tatil var demişti ne akala adli tatil 35 gün.:img-polic

Flora
10-08-07, 17:16
o gönül de zaten bi rehberlikçi bi edebiyatçı
ne öğretmeni olduğu belli değil

Tek okullu öğretmenlerden oldum olası gıcık almışımdır zaten.
ÖRN:Acemi Cadı,Selena ki ikisini de birbirinden saçma bulurum.
Kavak Yelleri'nde de tutturmuşlar bi Gönül hoca edebiyat,rehberlik her ders var kadında.
Ben çok sevmiyorum açıkçası Gönül Hocayı bana çok soğuk geliyor ama iki kardeşte abayı yaktı.

*duygu*
10-08-07, 17:48
Gerçekten Deniz ve Aslı'nın aynı sınıfta olması imkansız.Anladığım kadarıyla Deniz Sinema,tv okumak istiyor yani Sözel,Aslı tıp okumak istiyor yani sayısal...Mine de nasıl kazanıcak ki ÖSS'ye girmesi lazımdı gerçekten...Almanya'dan geldi diye ayrıcalık mı var anlamadım ki :)

pembeliprenses
10-08-07, 17:53
Gerçekten Deniz ve Aslı'nın aynı sınıfta olması imkansız.Anladığım kadarıyla Deniz Sinema,tv okumak istiyor yani Sözel,Aslı tıp okumak istiyor yani sayısal...Mine de nasıl kazanıcak ki ÖSS'ye girmesi lazımdı gerçekten...Almanya'dan geldi diye ayrıcalık mı var anlamadım ki :)

ya sen ne sacmaliyosun..türkiyede olsa ne fark etcek...almanyali kizlara türk kizlarinin ne kiskancligi varki...belki daha havali olabiliriz ama yinede...insan insandir kimsenin kimseden farki yok tamammi,ben sahsen almanyali olduum icin sikayetci deilim....senin gibiler olmasa tabi!!!!!!!!!

*duygu*
10-08-07, 17:55
ya sen ne sacmaliyosun..türkiyede olsa ne fark etcek...almanyali kizlara türk kizlarinin ne kiskancligi varki...belki daha havali olabiliriz ama yinede...insan insandir kimsenin kimseden farki yok tamammi,ben sahsen almanyali olduum icin sikayetci deilim....senin gibiler olmasa tabi!!!!!!!!!

Ben ne dedim ki ya?Şok oldum valla...Kimseyi aşağıladığım falan yok bir espriyi büyütmüşsün...Allah allah..

Flora
11-08-07, 11:34

Kusura bakmayın ama ben o mesajı yazan da bi kusur görmedim yani espri yapmak istemiş sadece gerçekten neden bu kadar ters cevap verdiniz ki?

Dilara03
11-08-07, 14:30

bencede çok büyürmüşsünn ayrıca hiç kıskançlık falan dememişkii ayrıcalıktan bahsetmiş we bi espri yapmış yanii

Beatrix
13-08-07, 16:47

Yazının sonundaki smileyi görmüyor musun arkadaşım? Asıl saçmalayan sensin.

pink_girl_56
13-08-07, 19:58
Arkadaşlar kavga etmeyelim şakaymış işte büyütmeyelim bu konu burda kaoansın.. bende bir mantık hatası buldumm!!
Mezuniyet gecesine giderken minenin saçında toka yoktu ama sonradan saçında takılı gördüm..

keremcem_didem
14-08-07, 17:00

bak bu benimde dikkatimi çekti. mesela össye girdikleri gün çıktıklarında denizlerde edebiyat sorularına bakıyolardı e bunlar sayısalsa nasıl edb. yapıyolar. ama ealarsa onu bilemicem ama o zmnda aslının doktor olma olasılığı düşüyo. sanırım kafam karıştı :S :D

*duygu*
14-08-07, 17:06
bak bu benimde dikkatimi çekti. mesela össye girdikleri gün çıktıklarında denizlerde edebiyat sorularına bakıyolardı e bunlar sayısalsa nasıl edb. yapıyolar. ama ealarsa onu bilemicem ama o zmnda aslının doktor olma olasılığı düşüyo. sanırım kafam karıştı :S :D

Deniz'in sözel,Aslı'nın sayısal yapması lazım...Tabi önce Deniz'in sorularına bakmış olabilirler...

keremcem_didem
14-08-07, 17:07
haklısın ama aslı bende o soruyu öle yaptım diodu biyerde. :S

*duygu*
14-08-07, 17:14
haklısın ama aslı bende o soruyu öle yaptım diodu biyerde. :S

Canım o biyoloji sorusuydu yani sayısal...Sorun yok :icon_whis

keremcem_didem
14-08-07, 17:18
hıı pardon gözümden kaçmış orası öleyse.:icon_roll:icon_whis:img-blush :D saol karışıklığı giderdiin için.:img-wink:

cennex
14-08-07, 18:03

aaa hayatımın sokunu yasadım . ayrıca da cok guldum .

sadece komıksın yanı . basak bır sey degıl:img-haha::img-haha::img-haha::img-meeti

cennex
14-08-07, 18:06
Tek okullu öğretmenlerden oldum olası gıcık almışımdır zaten.
ÖRN:Acemi Cadı,Selena ki ikisini de birbirinden saçma bulurum.
Kavak Yelleri'nde de tutturmuşlar bi Gönül hoca edebiyat,rehberlik her ders var kadında.
Ben çok sevmiyorum açıkçası Gönül Hocayı bana çok soğuk geliyor ama iki kardeşte abayı yaktı.

offf ben d ehıc sevmıyorum ya gonulu.
daha ıddalı bırını koysalar ıyı olurdu.

keremcem_didem
14-08-07, 18:09

evt sen sanırım tam anlamamışsın. arkadş orda şaka olarak sölemiş. sense çok ciddiye alıp hemen hiddetlenmişsin. konuyu çok farklı bi yöne çekmişsin. almanyada yaşadıın için şakamı gerçekmi bilememiş olabilirsin ama bu kadar sert çıkmana gerek yoktu. ilginç bi durum. :)

Beatrix
15-08-07, 20:50
Arkadaşlar şimdi söyleyeceğim bir mantık hatası değil belki ama açıkçası beni çok rahatsız etti. Son bölümde Efe ve Aslı'nın yazdıkları mektuplar üzerinde duruluyordu. Ama kamera mektupları gösterdiğinde dikkatimi çekti : Hiç bir mektupta -ki ve -de eklerinin ayrı kullanımına dikkat edilmemişti. Efe'ninkini anlarım; çünkü haylaz ve ders çalışmayı sevmeyen biri. İmla kurallarını ihmal etmesi gayet doğal. Ama Aslı'nın mektubunda da bu tarz hatalar görmek hoş olmadı. Çünkü Aslı çok çalışkan bir öğrenci karakterini canlandırıyor. Ama maalesef iki satırlık mektup yazarken bu tarz bir çok hatası var. İki satırlık mektup derken, mektubu küçümsediğimi düşünmenizi istemem. Çünkü gerçekten çok sıcak bir mektuptu. Ayrıca ben de imla uzmanı değilim. Ama en azından -de ve -ki eklerinin kullanım şeklini biliyorum. Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.

*duygu*
17-08-07, 08:58
Dün akşam dizide en çok ilgimi çeken yeri söylemeden geçemezdim.
Mert Mine'ye diyor ki,
'Hem Türk hem de sarışın olmana çok şaşırdılar'
Birincisi sanki Türklerin hepsi esmer ve ırkımızda sarışın yokmuş gibi konuşuluyor.
İkincisi Mine'nin saçları doğal değil zaten boya,doğalmış gibi gösteriliyor biz de bunu yutmuyoruz :P Yani çok büyük mantık hatası bunlar ne demek Türklerde sarışın yok?Hem de ben de istesem hemen Mine'nin saç rengine sahip olabilirim... :)

Dilara03
17-08-07, 09:37
Dün akşam dizide en çok ilgimi çeken yeri söylemeden geçemezdim.
Mert Mine'ye diyor ki,
'Hem Türk hem de sarışın olmana çok şaşırdılar'
Birincisi sanki Türklerin hepsi esmer ve ırkımızda sarışın yokmuş gibi konuşuluyor.
İkincisi Mine'nin saçları doğal değil zaten boya,doğalmış gibi gösteriliyor biz de bunu yutmuyoruz :P Yani çok büyük mantık hatası bunlar ne demek Türklerde sarışın yok?Hem de ben de istesem hemen Mine'nin saç rengine sahip olabilirim... :)

kesinlikle katılıyorumm türkiyedee hiçmi sarışın yokk ama mert galiba orda mineye hem Türk hemde sarışın olmanı çok beğendiler dio ama tam bilmiyorum

Roxelanne
17-08-07, 14:47

seneye össye gircek bi mağdure olarak konuya açıklık getireyim..

Deniz ve Aslı'nın baktığı sorular ilk bölümdendi..Yani Türkçe sorularıydı,biyoloji de Fen-1 bölümünde var.. Malumunuz veçile ilk bölüm tüm alanlar için zorunlu... :)

Ama dizi başadığından beri onların aynı sınıfta oluşuna ben de anlam veremiyorum açıkçası :icon_whis

gokcecik_447
17-08-07, 17:21
bi de arkadaşlar şöyle pişi war minenin kontörü yoktu aynı gün denizş arıyabildi direk ewe geldi kafamı karıştırdı benim

Beatrix
17-08-07, 17:29
kesinlikle katılıyorumm türkiyedee hiçmi sarışın yokk ama mert galiba orda mineye hem Türk hemde sarışın olmanı çok beğendiler dio ama tam bilmiyorum

Evet beğendiler diyor. Ama yine de haklısınız. Türklerde sarışın var.

sevimli.girl
17-08-07, 18:56
deniz mineye mesaj çekerken tarih 5.08 di ama bunların 28-29 haziran tarihleri gibi bir tarihin olması gerekir.

Flora
17-08-07, 19:07
Tam bir mantık hatası sayılmaz ama fragmanda Deniz Aslıya kayalıklarda işte seni bu yüzden seviyorum diyordu arada duraklama vardı seviyorum kısmında yani.
Dizide seni bunun için seviyorum dedi.
Düşündüm ben mi yanlış hatırlıyorum diye ama baktım gerçekten öyle iki çekim farklı yani.Çok geriden gitmedikleri için sanırım fragmana yetiştirmek için başta gelişi güzel çektiler,asıl çekim sonra oldu sanırım.

keremcem_didem
17-08-07, 20:28
bi de arkadaşlar şöyle pişi war minenin kontörü yoktu aynı gün denizş arıyabildi direk ewe geldi kafamı karıştırdı benim

off ne kadar dikkatlisin. hiç dikkat etmemiştim süpersin ya cidden öle olmuştu. :D

gokcecik_447
17-08-07, 20:50
off ne kadar dikkatlisin. hiç dikkat etmemiştim süpersin ya cidden öle olmuştu. :D

teşekkürler ama ne biliim gamzeydi sanırım minenin almanyadan arkadaşı onla konuşurken kntr az dedi sonna kapandı telefon sonna denişze msj çekti bi de aradı bi de ewet ben de dikkat ettim o için we yüsenden olayınaa:img-yes:

asivemavi_44
18-08-07, 11:54
teşekkürler ama ne biliim gamzeydi sanırım minenin almanyadan arkadaşı onla konuşurken kntr az dedi sonna kapandı telefon sonna denişze msj çekti bi de aradı bi de ewet ben de dikkat ettim o için we yüsenden olayınaa:img-yes:

mine aramadı minenin arkadaşı onu aradıııı dikkatınızı çekermmm arkadaşının kontoru bitttiii

cennex
18-08-07, 12:57
Arkadaşlar şimdi söyleyeceğim bir mantık hatası değil belki ama açıkçası beni çok rahatsız etti. Son bölümde Efe ve Aslı'nın yazdıkları mektuplar üzerinde duruluyordu. Ama kamera mektupları gösterdiğinde dikkatimi çekti : Hiç bir mektupta -ki ve -de eklerinin ayrı kullanımına dikkat edilmemişti. Efe'ninkini anlarım; çünkü haylaz ve ders çalışmayı sevmeyen biri. İmla kurallarını ihmal etmesi gayet doğal. Ama Aslı'nın mektubunda da bu tarz hatalar görmek hoş olmadı. Çünkü Aslı çok çalışkan bir öğrenci karakterini canlandırıyor. Ama maalesef iki satırlık mektup yazarken bu tarz bir çok hatası var. İki satırlık mektup derken, mektubu küçümsediğimi düşünmenizi istemem. Çünkü gerçekten çok sıcak bir mektuptu. Ayrıca ben de imla uzmanı değilim. Ama en azından -de ve -ki eklerinin kullanım şeklini biliyorum. Bu konuda görüşlerinizi almak istedim.

yıne bu bolumde de yazım hatası oldu .
denız mıneye mesaj yazarken "...artık herşey bıtti " yazmıstı . halbukı her şey dıye yazılır . umarım yazdıklarımız cıddıye alınır.

Roxelanne
18-08-07, 13:22
mine aramadı minenin arkadaşı onu aradıııı dikkatınızı çekermmm arkadaşının kontoru bitttiii

uluslararası konuşma olduğu için mine'nin de kontörü gider,bunu da ben hatırlatayım..

Beatrix
18-08-07, 16:24
denız mıneye mesaj yazarken "...artık herşey bıtti " yazmıstı . halbukı her şey dıye yazılır . umarım yazdıklarımız cıddıye alınır.
"Her şey" yine de anlaşılabilir, çünkü doğru kullanımı fazla bilinmiyor. Ben de sıklıkla o hatayı yaparım. Ama -ki ve -de mutlaka bilinmeli. Daha önce de söylediğim gibi beni asıl şaşırtan şey Aslı'nın mektubunda bu tarz hataların çok olması. Çünkü Aslı çok çalışkan bir kız. Bu kadar hata yaparak nasıl tıp kazanacak bilmiyorum. :img-bored

Beatrix
18-08-07, 16:27
uluslararası konuşma olduğu için mine'nin de kontörü gider,bunu da ben hatırlatayım..

Evet haklısın. Zaten bu noktaya dikkat etmeleri bence çok iyi olmuştu.

Flora
18-08-07, 20:17

Ya bence de şey kelimesinin doğru yazılışını herkes bilmiyor ya da dikkat edilmiyor.
Ben bile çoğu zaman dikkat ettiğim halde birleşik yazarmışım,orada hata olabilir ama -de ve -ki ye dikkat etmek gerekirdi.

gokcecik_447
19-08-07, 11:22

hayır yurtdışından arıyınca ondan da kntr gidio o zmn mine nie kontörüm az dedi? böyle pişi de war yanii:img-wink:

asivemavi_44
19-08-07, 12:34
ozur dilerm yaa bılmıyordummmm

register00
21-08-07, 14:43
olmasa mektubun bölümünde aslının elinde son model bir cep telefonu vardı hani aslı mineye hesap sormak için evlerine gelmişti o arada da canan aramıştı aslının pembe kapaklı bir telefonu vardı bnce bu mantık hatası hem paraları yok nerden buldu o zman bu son model cep telini

Roxelanne
21-08-07, 15:09
olmasa mektubun bölümünde aslının elinde son model bir cep telefonu vardı hani aslı mineye hesap sormak için evlerine gelmişti o arada da canan aramıştı aslının pembe kapaklı bir telefonu vardı bnce bu mantık hatası hem paraları yok nerden buldu o zman bu son model cep telini

o modelin aynısından (ama mavisinden) mine de var.. Dizinin sponsoru sanırsam ama haklısın benim de dikkatimi çekti..oysa ilk bölümlerde Aslı'da eski model bir telefon vardı...

okul birincisi oldu diye hediye edildi belki de demek geliyo içimden ama boşverin =)

cennex
21-08-07, 17:09

valla o bnm de dıkkatımı cektı . o telefon baya pahalı.

pelosh
21-08-07, 17:14
Su telefon olayi benimde dikkadimi cekti (bende alcam yakinda ondan :):)).. yani son model telefon... gerci bu devirde son model cep telefon almiyan kaldimi sanki... parasi olanda alio parasi olmiyanda.. haha :P

ben burayi hic anliamadim hani deniz dedi ya asliya eskisi gibi olalim ne anlamda?? ne wardiki eskiden eskisi gibi olunn?? eskiden yanniz cokk ii arkadslrdii.. sanki aralarinda bisi wardii.. ???

gokcecik_447
22-08-07, 12:55
Su telefon olayi benimde dikkadimi cekti (bende alcam yakinda ondan :):)).. yani son model telefon... gerci bu devirde son model cep telefon almiyan kaldimi sanki... parasi olanda alio parasi olmiyanda.. haha :P

ben burayi hic anliamadim hani deniz dedi ya asliya eskisi gibi olalim ne anlamda?? ne wardiki eskiden eskisi gibi olunn?? eskiden yanniz cokk ii arkadslrdii.. sanki aralarinda bisi wardii.. ???

hani aslıyla araları bozuldu ya mine gelince ii arkadaş bile olamadılar ama tam olarak ben de anlamadım:img-wink:

muggle_dilos
22-08-07, 13:11
hayır yurtdışından arıyınca ondan da kntr gidio o zmn mine nie kontörüm az dedi? böyle pişi de war yanii:img-wink:

bence kızödemeli aradı mineyi çünkü biraz bekledi sonra konuşmaya başladı..

pelosh
22-08-07, 15:43
Bide bisidaha dikkatimi cekio.. Mine arkadsiyla hic almanca konusmioo... ya yok ben trye gidince hep almanca konusurum arkadslarimlarla... hic bisfer bile almanca konusdugunu görmedim minenin.. hem msnde hem cep telefonda alamnca konusmiolar hep türkcee... buda cok dikkatimi cekti...

angal_dange
22-08-07, 17:06
Bide bisidaha dikkatimi cekio.. Mine arkadsiyla hic almanca konusmioo... ya yok ben trye gidince hep almanca konusurum arkadslarimlarla... hic bisfer bile almanca konusdugunu görmedim minenin.. hem msnde hem cep telefonda alamnca konusmiolar hep türkcee... buda cok dikkatimi cekti...

pelincim arkadaşları türk adlarıda türkçe bence onlar türk hem yabancı olsalar bile senden benden iyi nasıl türkçe konuşsunlar değil mi ama?(bu benim düşüncem)

muggle_dilos
22-08-07, 18:35
bencede almanyada almanlardan çok türkler var.ve o türklerde bizim ülkemizden almanyaya göç ediyorlar.Minenin annesi gibi .bence o kızda onun oradaki türk arkilerinden birisidir.

gokcecik_447
22-08-07, 18:44
bence de katılıyorum daha bi çok alman arkadaşı wardır ama en sewdii arkisi gamze ee o da ztn Türk o bakımdan türkçe konuşuodur:img-wink:

Beatrix
22-08-07, 19:15
o modelin aynısından (ama mavisinden) mine de var.. Dizinin sponsoru sanırsam ama haklısın benim de dikkatimi çekti..oysa ilk bölümlerde Aslı'da eski model bir telefon vardı...

okul birincisi oldu diye hediye edildi belki de demek geliyo içimden ama boşverin =)

Dershanelerde böyle şeyler hediye edebiliyor ama seviye tespit sınavı gibi sınavlarda derece yapınca veriyorlar. En iyisi boşvermek. :)

_tu_na_
23-08-07, 19:56
taze taze bi mantık hatası aktarayım hemen:img-icecr
efe kamerayı niye toptan gömdü?sonuçta görüntüler ya hafıza kartındadır ya da kasetle çalışıyosa kasettedir.kameranın ne suçu var:img-pilot

cennex
23-08-07, 21:32
denız havuzdan cıktıktan sonra sırılsıklamdı . annesıyle konusurken de elbıselerı , sacı kupkuru .
ne ara kurudu bu cocuk ?:icon_whis

gokcecik_447
23-08-07, 21:34
ewet ben de dicektim bunları ama bi baktım ki çoktan yazılmış ne biliim güselim kamera gitti walla kasette bütün görüntüler

Roxelanne
23-08-07, 21:52
efe kamerayı niye toptan gömdü?sonuçta görüntüler ya hafıza kartındadır ya da kasetle çalışıyosa kasettedir.kameranın ne suçu var:img-pilot

he valla,gitti kamera :icon_whis Ama Efe teknolojiyle pek haşır neşir değil galiba,çünkü kamerayı ilk açarken baya zorlanmıştı..Gerçi kaset veya hafıza kartı olduğnu bilmeyecek kadar da kör cahil değildir dimi... :img-icecr

Beatrix
23-08-07, 22:39
denız havuzdan cıktıktan sonra sırılsıklamdı . annesıyle konusurken de elbıselerı , sacı kupkuru .

Doğru, benim de dikkatimi çekti.

_naz_
23-08-07, 22:54

eet de ama bence senarist bilrk öle yptı:D
soradan cıkcak kamera,havluya sardı bide biş omasn die
grntüler ksn orda cıkcak bi ara:D

***merve***
25-08-07, 12:34

annesi kuruttu denizi çenesiile başka bişe diil efe nin tarzında bi espri :P

muggle_dilos
25-08-07, 12:51
ya bence gönülün annesinin metine metin efendi demesi çok saçma.birde o ilk metinin götürdüğü yerden geldikten sonra bu metin efendiye inat diyorya daha yeni tanıştın nasıl hemen kaynaştın öyle anlayamadım doğrusu bence buda saçmalık mantık hatası değil ama saçma olmuş orası

nurum_93
25-08-07, 13:54
evt haklsin sanki cok uzun zamandir taniyo metini,bide deniz telefonunu yaninda tasimiyomu havuza dustuler eee tel nasil calisiyo?(ne batarya yi cikartip kuruttular nede acmak icin 24 saat beklediler.(sanirim tel suya dustugunde bole yapmak gerkiyo))ve son bolumde asli aradiginda telini aciyo..

gokcecik_447
25-08-07, 16:38
yaa gönülün annesi metin onun elini öptü die sinir oluo yani gönülün annesi gönülden daa güsel bence kardeş gibi duruolar uzaktan o da kompleks yaptı bence:img-wink:

g_i_z_e_m
25-08-07, 16:42
efe nie kaseti çıkarmadı ki
kaset die bişi olduğunu bilmio mu
denizde kaset koymayı unutmuşum die düşünrdü
ben ilk sessiz fragmanı izlediğimde annesini arkadaşı zannetmiştim ztn

nuro
25-08-07, 17:00
evt haklsin sanki cok uzun zamandir taniyo metini,bide deniz telefonunu yaninda tasimiyomu havuza dustuler eee tel nasil calisiyo?(ne batarya yi cikartip kuruttular nede acmak icin 24 saat beklediler.(sanirim tel suya dustugunde bole yapmak gerkiyo))ve son bolumde asli aradiginda telini aciyo..

aslında biraz haklısın ama deniz sudan çıktıktan sonra aslı mineyi ara benim telefon arancak gibi değil falan demişti böyle değilde buna benzer bişey
hatta aslı da ben aramam mineyi falan demişti de sonra aslı aramıştı
demek ki daha sonra kuruttular :img-yes:

pelosh
26-08-07, 19:32
pelincim arkadaşları türk adlarıda türkçe bence onlar türk hem yabancı olsalar bile senden benden iyi nasıl türkçe konuşsunlar değil mi ama?(bu benim düşüncem)

bencede almanyada almanlardan çok türkler var.ve o türklerde bizim ülkemizden almanyaya göç ediyorlar.Minenin annesi gibi .bence o kızda onun oradaki türk arkilerinden birisidir.

benim demek istedigimi anlamadiniz.. yani ben trye gidince bende almanyadaki türk arkadslarimlarla hep almanca konusurum (msn olsun telefon olsun).. aliskanlik gibi bisi ama arada türkce filanda olabilir yani bisi demiom..
ama mine arkadasiyla hic azicik bile almanca konusmio....
arkadasi (gamze) almanyada oturmiomu... ???

amann neseee yaa :)

pelosh
26-08-07, 19:38
efe nie kaseti çıkarmadı ki
kaset die bişi olduğunu bilmio mu
denizde kaset koymayı unutmuşum die düşünrdü
ben ilk sessiz fragmanı izlediğimde annesini arkadaşı zannetmiştim ztn

ewt su kamera olayi benimde cok dikkatimi cekti... ben efe olsaydim ya kaset koymasini unuttun yada ne bilim kayd etmeyi unutmusun degerdim denize.. we yani bos kaset koyardimki anlamasin deniz... ama efe toptan kamerayi gömdüü.. cok garipp...

6znur
26-08-07, 22:22

aslı denizin babasının yerinde çalışmaya başladı ya...para kazandı belki kazandığı parayla almıştır??

g_i_z_e_m
27-08-07, 21:00
100 YTL aldı daha o tlf annemin teline benzio 450'den fazla yani
ayrıca gidip tele wermez heralde parayı durumları bu kadar sıkışıkken

~aysheguL~
27-08-07, 22:16
benim demek istedigimi anlamadiniz.. yani ben trye gidince bende almanyadaki türk arkadslarimlarla hep almanca konusurum (msn olsun telefon olsun).. aliskanlik gibi bisi ama arada türkce filanda olabilir yani bisi demiom..

ama o zaman biz bişey anlamayız ki :)

yasmin_hepsi
28-08-07, 13:58
ya bence gönülün annesinin metine metin efendi demesi çok saçma.birde o ilk metinin götürdüğü yerden geldikten sonra bu metin efendiye inat diyorya daha yeni tanıştın nasıl hemen kaynaştın öyle anlayamadım doğrusu bence buda saçmalık mantık hatası değil ama saçma olmuş orası

katılıyorum :)

_ymr_luke_
30-08-07, 19:29

1.si mine sanırım almanyada yaşıyan türklerin yoplulukta olduu bir yerden arkadaşı gamze flnda türk yani türk arkadaşları war nie almanca konuşsun hava atmak içn mi mis gibi türkçemis warken:img-grin2
2.si almanya konuşsaydı bnce çok saçma olurdu

*duygu*
03-09-07, 07:12
Yazmakta biraz geç mi kaldım bilmiyorum ama :)
Mert Mine'yi mp3 'ü gösterip dosyaları kaybedersin diye böyle birşey yapmışlar diyor.Ancak mp3'e resim değil ancak müzik eklenebilir.Ipod'a resim eklenir ama Mert'in elindeki Ipod değil mp3 playerdı.

yasmin_hepsi
03-09-07, 08:23
Mert Mine'yi mp3 'ü gösterip dosyaları kaybedersin diye böyle birşey yapmışlar diyor.Ancak mp3'e resim değil ancak müzik eklenebilir.Ipod'a resim eklenir ama Mert'in elindeki Ipod değil mp3 playerdı.

aa evet öyleydi :)

CAGKAN_SİMGE
03-09-07, 08:26

hyr cnm mp3 e resim atılabiliyor ama ekranda görünemiyor bitek.pcde dosyada resimler görünüyor;)

sevcan_teflon
03-09-07, 13:28
belki de kart okuyucuydu elindeki.

g_i_z_e_m
03-09-07, 14:41
mp3 müydü mp4 müydü eğer mp4se resimler görünür
mp3se bile pcde görülüo

nehirgözlü
03-09-07, 14:59

bende de var aynısından resim yüklenebiliyo ama pcye takınca resimleri görebilrisin

pelosh
03-09-07, 17:51
Mp3'e resim eklenir... hatta elindeki USB stickde olabilirdi cünkü ikisi ayni olio :) USB stickin üstüne program filanda yükliebilirsin...

biraz gec kaldim ama hani minenin resimleri havuza düsünce sonra asli mineyi aradi... minenin cebi aslida aslinin cebi minede ne ariyor ?? cok sacmaa.. sefmedigim kisinin numarasini almam.. yani alairim aslinda ama mineyle aslinin durumu bambaska... onlar konusmiolarki bile dogrudürüs birbirileriyle... yanniz tartis ediolar konusunca.. konusduklari seleride biz gördük..
bence yani cok sacma birbirilerin cep numarasi olmasii.. deniz aslinda asliya numarayi hemen verseydi asli öle mineyi arasaydi olurduu... - simdi belki diceksiniz deniz belki verdi numarayi asliya biz görmedik yani orayi göstermediler .. ama ozmn mine nasil gördü arayan aslinin oldugu..

obstinate
05-09-07, 13:07
Mp3'e resim eklenir... hatta elindeki USB stickde olabilirdi cünkü ikisi ayni olio :) USB stickin üstüne program filanda yükliebilirsin...

biraz gec kaldim ama hani minenin resimleri havuza düsünce sonra asli mineyi aradi... minenin cebi aslida aslinin cebi minede ne ariyor ?? cok sacmaa.. sefmedigim kisinin numarasini almam.. yani alairim aslinda ama mineyle aslinin durumu bambaska... onlar konusmiolarki bile dogrudürüs birbirileriyle... yanniz tartis ediolar konusunca.. konusduklari seleride biz gördük..
bence yani cok sacma birbirilerin cep numarasi olmasii.. deniz aslinda asliya numarayi hemen verseydi asli öle mineyi arasaydi olurduu... - simdi belki diceksiniz deniz belki verdi numarayi asliya biz görmedik yani orayi göstermediler .. ama ozmn mine nasil gördü arayan aslinin oldugu..

niye böyle dusunuyorsun ki belki hiç ummadığın bi zamanda lazım olabilir

sevimli.girl
06-09-07, 20:07
ağer yanlış görmediysem murat canana mesaj attığında tarih 26,08,2007 yi gösteriyordu. cananın annesinin bu mesaja attığı karşılık ta ise tarih 27,08,2007 yi gösteriyordu.

yasmin_hepsi
06-09-07, 20:16
ağer yanlış görmediysem murat canana mesaj attığında tarih 26,08,2007 yi gösteriyordu. cananın annesinin bu mesaja attığı karşılık ta ise tarih 27,08,2007 yi gösteriyordu.

bunu bende gördüm birde murat denizin aslıyı sevdiğini ne zaman öğrendi ???

yağğğmur
06-09-07, 20:25

össye giderken kaza yaptıklarında hafize aslıyla denizi okula götürdü murat hastaneyken canan geldi o arada sölemişti yanlış hatırlamıosam:D

cennex
06-09-07, 20:40

aslının ablası soylemıstı .
onlar da tıpkı bzm gıbı asık dıye.

gokcecik_447
07-09-07, 19:23
belki bir mantık hatası diil ama aslılar beraber yattıklarında aslı uyanınca giderken ayakkabısını bağlarken daha yeni başlamıştı ki bnirden ikisi de bağlanmıştı we kalkıp gitmişti belki küçük pişi ama gözüme çarptı yazmak istedim

yasmin_hepsi
08-09-07, 19:07
belki bir mantık hatası diil ama aslılar beraber yattıklarında aslı uyanınca giderken ayakkabısını bağlarken daha yeni başlamıştı ki bnirden ikisi de bağlanmıştı we kalkıp gitmişti belki küçük pişi ama gözüme çarptı yazmak istedim
canım iyide herşeyi her saniyesi ile gösterirlerse o zaman 2 dk da nasıl gece oldu diye bir mantık hatası da olması lazım :) bu mantık hatası değil bence :)
__________________________________________________ ____________

peki denizin aşık oduğunu canan söyledi ise deniz baba sen benim aslıya aşık olduğumu nerden biliyorsun diye neden sormadı??Eğer deniz söylemedi ise

elif_gs
08-09-07, 21:35
Aslı Tıp okumak istiyor ve tıp sayısalla öğrenci alıyor. Aslı ile Deniz aynı sınıftaydı ama Deniz Sinema istiyor ama sinema sözelden alıyor. Ya ikisi de sayısaldan bir bölüm seçebilir ya da sözelden. Yani bal gibi bir mantık hatası bu :) Orjinalinde de böyle bir durum oluyor herhalde ama bizim eğitim sistemimiz onlar gibi değil normaldir(göndermemi de yaptım, gidebilirim :))

yasmin_hepsi
09-09-07, 14:59

işte resim ile kanıtı :)

http://img252.imageshack.us/img252/7366/13637532re7.jpg http://img70.imageshack.us/img70/7961/18193271zm0.jpg

-------------------------

Ya bide mine aslıya leptopu verdi ya aslı onu kabul etti mi etmedi mi etti ise neden yanına almadı denizin yanına giderken yanında olması lazımdı o zaman :)

*sürmelim*
09-09-07, 17:15
dünkü bölümde murat canan'a msj atıyo ve canan'ın telinden ses geliyo.annesi mesajı okumak için teli eline aldığında görüyoruz ki cananın telefonu sessizde :icon_whis acaba sessizdeyken bile ses çıkartan telefon icat edildi de biz mi bilmiyoruz :D

yasmin_hepsi
10-09-07, 09:33
sessizde olduğunu nerden biliyorsun?

gokcecik_447
10-09-07, 16:52
canım iyide herşeyi her saniyesi ile gösterirlerse o zaman 2 dk da nasıl gece oldu diye bir mantık hatası da olması lazım :) bu mantık hatası değil bence :)
__________________________________________________ ____________

peki denizin aşık oduğunu canan söyledi ise deniz baba sen benim aslıya aşık olduğumu nerden biliyorsun diye neden sormadı??Eğer deniz söylemedi ise

EWET ASLINDA ÖLE ZTN BELKİ Bİ MANTIK HATASI DİİL AMA DEDİM HAKLISIN:img-wink:

g_i_z_e_m
10-09-07, 17:14
sessizde olduğunu nerden biliyorsun?

http://img252.imageshack.us/img252/7366/13637532re7.jpgbu resimde kenarda sessiz işareti war

*duygu*
11-09-07, 07:53
Ayşe Hanım Aslı'nın annesine gideriz Aslı'yı okula kaydedersiniz yapamazsanız oralarda Aslı'yı yurda yerleştirip geri dönersiniz dedi.İyi de okulların yurtları çoktan dolmuş oluyor o zaman,özel yurt desen Aslı'nın ailesinin maddi durumu yetmez karşılamaya.

Flora
11-09-07, 19:14
Ya arkadaşlar farkında mısınız ne kadar küçük şeylere takılıyorsunuz?
Yani telefonun yanındaki sessiz işaretinden ya da telefondaki tarihten felan.Tek tek geriye mi alsınlar tarihi bizle aynı dönemde gidiyorlar ama daha geriyi anlatıyorlar dizide.
Başka dizilerde o kadar çok mantık hatası varki bunlar farkedilmiyor bile biz didik didik dizi arıyoruz.

---------
Aslı-Deniz ve Minenin aynı sınıfta olup Efenin bölümünün belli olmaması defalarca tartışıldı ve haklısınız gerçek MANTIK HATASI odur.

yasmin_hepsi
11-09-07, 19:47
Ya arkadaşlar farkında mısınız ne kadar küçük şeylere takılıyorsunuz?
Yani telefonun yanındaki sessiz işaretinden ya da telefondaki tarihten felan.Tek tek geriye mi alsınlar tarihi bizle aynı dönemde gidiyorlar ama daha geriyi anlatıyorlar dizide.
Başka dizilerde o kadar çok mantık hatası varki bunlar farkedilmiyor bile biz didik didik dizi arıyoruz.

---------
Aslı-Deniz ve Minenin aynı sınıfta olup Efenin bölümünün belli olmaması defalarca tartışıldı ve haklısınız gerçek MANTIK HATASI odur.

haklısın flora :( ama en azından tarihlere falan biraz olsun dikkat etmeleri gerekir. Sonuçta bütün kitlere hitap eden retingleri yüksek olan bir dizi biz konusunu seyrediyor olabiliriz ama bazı insanlar ise dizisin hangi açıdan çekildiğini yönetmenliklerinin nasıl olduğunu izliyorlar(örnek:bazı köşe yazarları)Bu tür şeylere de dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum.Bu konuda tarihle ilgili bir çok mantık hatası var.Bir çok arkadaşımız bunları fark etmiş.

Flora
12-09-07, 10:03
haklısın flora :( ama en azından tarihlere falan biraz olsun dikkat etmeleri gerekir. Sonuçta bütün kitlere hitap eden retingleri yüksek olan bir dizi biz konusunu seyrediyor olabiliriz ama bazı insanlar ise dizisin hangi açıdan çekildiğini yönetmenliklerinin nasıl olduğunu izliyorlar(örnek:bazı köşe yazarları)Bu tür şeylere de dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum.Bu konuda tarihle ilgili bir çok mantık hatası var.Bir çok arkadaşımız bunları fark etmiş.

Canım geriyi anlattıkları için tüm telefonları geri almaları gerecek.
Şahsen ben bir izleyici olarak telefondaki tarih hiç gözüme çarpmadı.
Yani ha temmuz ha ağustos yazıyor ne fark eder ki?Diziye bir eksisi mi var ya da artı mı kazandırıyor?
Çok küçük şeylere takılmayalım dedim sadece,ama yazarlar konusunda haklı olabilirsin de onlarında o kadar küçük şeyleri yazma gereği duyacağını sanmıyorum.:img-icecr

Lucky Girl
13-09-07, 15:17
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.Bir bölümde Deniz ve Efe, Aslı`nın camına merdiven dayayıp onu okula götürmeye çalışıyorlardı.Ama Aslıların evleri iki katlı değil.İlk bölümde Aslı odasından çıkıp direk salona geçiyordu.Eğer ev iki katlı olsa merdivenden falan inmesi gerekir.Zaten iki katlı evleri olsa şimdiye kadar farkedilirdi.Bence bir mantık hatası.Eğer ben yanlış biliyorsam da çok özür dilerim

serenalti
13-09-07, 16:59
ilk evleri 2 katlıydı..sonradan taşındılar bu bi katlıya..

sapsız
14-09-07, 12:28
hyr ilk evLeri 1 katlıydı sonra 2 katlıya taşındıLar babası hapishaneye girince ..

zuzuhal
14-09-07, 12:53
Aslıların Minelerin evinde kalıp söylenmeleri.Hele hele ablası yok mu...Kendi evi tabi en iyi odayı kapacak:)

sapsız
14-09-07, 12:55
eft abLası çoq haksızdı orda ..

*duygu*
14-09-07, 15:38
Mine'yle Deniz aynı üniversitede ama farklı fakültelerde olacakları için kayıt günleri aynı gün olamaz.:img-yes:

Flora
14-09-07, 19:24
Aslıların Minelerin evinde kalıp söylenmeleri.Hele hele ablası yok mu...Kendi evi tabi en iyi odayı kapacak:)

Aslıların demek biraz yanlış olmuş Aslı demedi dikkat ettiysen ablası dedi hatta Aslı da kendi evleri felan dedi.Ama haklısın Canan bi tuhaf.
---
Benim gözüme çarpan Aslının bölüm sonunda tutup laptobu şak diye kapatmasıydı benim bilgisayarım da laptop daha bir kere öyle kapattığımı hatırlamam.
Ablası da cep telefonunu aşağıya attı en ufak şeyde para para derken Maşallah tüm teknolojik aletlere zarar vermede bir numaralar!Onlar neyle alınıyor?

g_i_z_e_m
14-09-07, 19:36
O sinirle laptopu kırmadığına şükredelim bence kıradabilirdi
ama cananki saçmaydı

yasmin_hepsi
16-09-07, 11:42
Mine öss snavına girmediki nasıl üniversite kazandı.Bi de denizin nereyi kazandığını tam olarak söylemediler siyasi falan dediler mineninki belli bile değil

cennex
21-09-07, 09:33
Mine öss snavına girmediki nasıl üniversite kazandı.Bi de denizin nereyi kazandığını tam olarak söylemediler siyasi falan dediler mineninki belli bile değil

yabancı dıl bıle olsa ossye gırmek zorunludur.
yanı ablam 5sene once ydden gırmıstı oyleydı.
ama hala oyle olması gerekıyor .
hatta konusmustuk bz ablam "artık yabancı dıller bıle ossde mat.cozuo" demıstı.
demek kı hala gırmelerı zorunlu.bu bır mantık hatası sayılabılır bnce.
tabıı yanlıs bılmıyorsak.:img-wink:

böcüğüm
21-09-07, 11:35
arkadaşlar bilgisayardan çıkan cd ye dikkat ettiniz mi?çıktığında üzerinde yazı yoktu hemen sonrasında aşkıma (filmin devamı)yazıyordu o arada deniz onu yazmadı

hazaLck
21-09-07, 12:11
ya canan teLini aşaya atmadımı annesi sorduunda hanqi teLi werdi kaşLa qös arasında yeni teLmi aLdı :img-fie:

*duygu*
21-09-07, 14:31
ya canan teLini aşaya atmadımı annesi sorduunda hanqi teLi werdi kaşLa qös arasında yeni teLmi aLdı :img-fie:

Biz söylemiştik telefonu attı öbür bölümde yeniden çıkar diye,hortladı telefon sanırım... :img-hyste

Flora
21-09-07, 14:49
Bölüm çok mantık hatalıydı ya gerçekten ilk defa bu kadar çok gözüme çarptı.

1. Ne kadar çabuk akşam oldu hayret hayır Deniz hala Aslı gildeydi nasıl olmuş da Leman aramamış.

2.Koskoca İstanbulda Efe-Gönül ve Metinin karşılaşması saçmaydı hadi Gönül ve Metin neyse ama Efeyi getire getire o karakola mı getirdiler?

3.Cananın telefonu aşağıya atılmamış mıydı hangi ara telefon aldı o hani para yoktu.

4.Lemanın Denizlere yetişmesi çok saçmaydı nasıl oldu da yetişebildi Deniz çoktan binmişti taksiye Murat da arabaya ben anlamadım orayı.

Yaa bi tane daha vardı sanki ama aklıma gelmiyor bi türlü gelirse yazarım.