Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/4
Fırtına'mızı zorla bir 15 gün atlatarak bir de 6 ay atlatarak zorla evet zorla bitirdiler...
ben sadece bunun yorumunu yapabilirim...şu anda...
M.G_N.I_M.A.A
16-06-07, 21:56
cook güzel bir finaldi bence...
hocayla sevda evlendiler...siirinle ziya nisanladilar hersey cook güzeldi mutlu sonla bitmesi beni cook sevindirdi hele sonunda bi resim cekip bitirmeleri de güzeldi...
ben hastaneden sonra firtina daki evlerine giderler diye tahmin ediyodum ama öyle olmadi....
kanal d den hiç bu kadar nefret etmemiştim mutlu son yazdığında kendimi tutamadım başladım hüngür hüngür ağlamaya daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum bu kadar erken finali haketmiyorduk
fırtınaya yakışır fırtına gibi bi final oldu zeynep kamyoncuya katil kamyoncu derken çok tatlıydı
sevda zaten süperdi ziyaya hepsi senin yüzünden pis gibi bi şeyler söyledi ya ben gül gül öldüm bi de gelinliğin paketini açarken çok heyecanlıydı ayyy diyodu açtıktan sonra da ıyyy yaptı çok çok şekerdi
melahatı görmeyi çok isterdim ama kız hamile dinlenmesi lazım
şirin ziya birlikteliğine çok sewindim onlara ömür boyu mutluluklar
tabi ali-zeynep ve asya(kızlarının adı asyaydı galiba aklımda yanlış kalmış olabilir.)ya da ömmmüüür boyu mutluluklar keşke dizimiz daha uzun sürseydi şimdi sezon finaline girmiş olsaydık onların mutluluklarına biz de şahit olsaydık keşke...:sad53:
dizide de gördüğümüz gibi 6 ayda işlenecek konular bir bölümde işlendi ve bitirildi Fırtına...şu anda çok üzgün ve sinirli olduğum için kendimi tutamamaktan korkuyorum...sezonlar boyu süren dizilere laf söyliycem şimdi...olmayacak...
en iyisi ben sakinleşeyim de yorumumu yapayım...
sadece şunu söyleyebilirim Fırtına bu kadar erken ve yarım yamalak bir finali hak etmemişti...tabi bizde...
harika bir bölümdü ama söyleyecek bir söz bulamıyorum.. Burçin ve Murat gene süperlerdi , harikalardı.. ama bitti işte.. sonunada "mutlu son =) " yazmışlar.. mutlu bir sondu , güzel bir sondu ama erken bir sondu.. çok erken bir sondu..
ben burdan bütün oyuncu ekibine ve senaristlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.. böyle güzel bir dizi hazırlamak hemde bu tv kirliliği içerisinde hiç kolay değil gerçekten..
ayrıca böyle zoraki bir sonu bile bizlere zevkle izleten senaristlerimize tekrar teşekkür ediyorum..
bu bölüm sürekli eskiler geldi aklıma.. sürekli hemde.. aslında flashback lerinde olması , hasan ve fevzi'nin konuşması ve bana o güzel günleri hatırlatmaları bile bir kez daha içimi cız ettirdi..
aslında çok komik bir bölümdü , ama canı gönülden gülemedim.. meğerse ne güzel bir dizimiymiş fırtına.. meğerse ne kadar çok bağlanmışım ben fırtınaya..
bir daha böyle bir dizi izleyebileceğimi sanmıyorum.. ama yine de çok güzel bir bölümdü.. final olmasına rağmen gerçekten harikaydı.. müthişti.. fırtına bugün daha kuvvetli esti içimde..
aslında daha ne satırlar yazardım buraya ama.. uzun yazdım sanırım biraz.. sıkıcı gelebilir sizlere.. neyse .. ben fırtınam için herşeyi yapacağım yine de.. böyle güzel böylesine komik böylesine aşk dolu bir dizi izlememiştim ben.. tam anlamıyla tadı damağımda kaldı..
Evet ya Zeynebin katil kamyoncu deyişi falan. Kapıyı tutması. Bişey olursa atlıycaz demesi. çoK KOMİKTİ ÇOK GÜLDÜM ZEYNEBİN O HALLERİNE. Ama kamyoncu çok farklı biri çıktı. Tam ilişki uzmanı :D:D bende son bölümde Melahatı ve iklimayı görmek isterdim. Ama olmadı. olsun yine süper bi bölmüdü. Diziye yakıştığı gibi bitti.
slm cnm:)
burda da biz ha
aşağıda da sevimi gördüm:happy0064
ya ben en sonuna yetiştim fırtınanın:icon_sorr
mutlu son ve büyük usta kazım koyuncunun harikalar harikası
-gidiyorum-u
zeynep ve ali süperlerdi en sonunda benhermim yazmış zaten replikleri:)
iyi akşamlarbye
canım zaten beni fırtınayı kurtarmaya çalışırken de tüm as ekibi olarak desteklemiştiniz... gerçekten br de burdan hepinize teşekkür ederim...
aslında zaten dizinin sonundan geri kalanı zaman atlamalarıyla geçti...:icon_sorr ama hoca&sevda düğünü gerçekten müthişti... katil kamyoncu da süperdi...
kazım koyuncu ustaya zaten laf yok... zamanında o kadar mükemmeldi ki hiçbir parçasının hiçbirimizin aklından çıkacağını sanmıyorum...
harika bir bölümdü ama söyleyecek bir söz bulamıyorum.. Burçin ve Murat gene süperlerdi , harikalardı.. ama bitti işte.. sonunada "mutlu son =) " yazmışlar.. mutlu bir sondu , güzel bir sondu ama erken bir sondu.. çok erken bir sondu..
ben burdan bütün oyuncu ekibine ve senaristlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.. böyle güzel bir dizi hazırlamak hemde bu tv kirliliği içerisinde hiç kolay değil gerçekten..
ayrıca böyle zoraki bir sonu bile bizlere zevkle izleten senaristlerimize tekrar teşekkür ediyorum..
bu bölüm sürekli eskiler geldi aklıma.. sürekli hemde.. aslında flashback lerinde olması , hasan ve fevzi'nin konuşması ve bana o güzel günleri hatırlatmaları bile bir kez daha içimi cız ettirdi..
aslında çok komik bir bölümdü , ama canı gönülden gülemedim.. meğerse ne güzel bir dizimiymiş fırtına.. meğerse ne kadar çok bağlanmışım ben fırtınaya..
bir daha böyle bir dizi izleyebileceğimi sanmıyorum.. ama yine de çok güzel bir bölümdü.. final olmasına rağmen gerçekten harikaydı.. müthişti.. fırtına bugün daha kuvvetli esti içimde..
aslında daha ne satırlar yazardım buraya ama.. uzun yazdım sanırım biraz.. sıkıcı gelebilir sizlere.. neyse .. ben fırtınam için herşeyi yapacağım yine de.. böyle güzel böylesine komik böylesine aşk dolu bir dizi izlememiştim ben.. tam anlamıyla tadı damağımda kaldı..
canım çok güzel yorumlamışsın bölümü ama bundan sonra ne yapsak nafile...zaten içimde azıcık da olsa şevk kalmadı birşeyler yapabilmek için...bütün hevesimi öldürdü bu kanald...son bölümde öyle bir gelişti ki olaylar artık bundan sonra devam etmesi mümkün değil...yani BİTTİ....
Evet yaa eski bölümleri hatıralatmaları çok güzeldi. Hasan ve fevzinin ayakkabıucıda çalıştıkları görüntüleryine çok güldürdü beni. Kadınların sarhoş olduğu bölümü izlememiştim. Çok güldüm.
canım çok güzel yorumlamışsın bölümü ama bundan sonra ne yapsak nafile...zaten içimde azıcık da olsa şevk kalmadı birşeyler yapabilmek için...bütün hevesimi öldürdü bu kanald...son bölümde öyle bir gelişti ki olaylar artık bundan sonra devam etmesi mümkün değil...yani BİTTİ....
Emel'cim bu sözleri ben okumamış olayım.. Fırtına'ya bunu yapanların yanına kar mı bırakacağız?.. asla.. bütün yaz dinineceğiz.. ben artık güveniyorum BKM'nin bize destek vereceğini de hissediyorum.. bütün bir yaz çalışacağız biz..
başka bir kanalda da olsa izleyeceğiz fırtınamızı..
biliyorum çok hızlı gelişti olaylar.. çok farklıydı ama n'apalım..
düşünsenize daha izleyeceğimiz sahnelerde vardı.. yapabiliriz biz aslında..
Duygu bana kod adını örnek göstermişti.. tamamen seyirci baskısıyla tekrar başlamış.. biz neden yapamayalım ki?
canım zaten beni fırtınayı kurtarmaya çalışırken de tüm as ekibi olarak desteklemiştiniz... gerçekten br de burdan hepinize teşekkür ederim...
aslında zaten dizinin sonundan geri kalanı zaman atlamalarıyla geçti...:icon_sorr ama hoca&sevda düğünü gerçekten müthişti... katil kamyoncu da süperdi...
kazım koyuncu ustaya zaten laf yok... zamanında o kadar mükemmeldi ki hiçbir parçasının hiçbirimizin aklından çıkacağını sanmıyorum...
evet Duygu'cum Arka Sokaklar'ı takip eden ve bize destek olan herkese biz de teşekkür ederiz...umarım AS uzun süre devam eder...
Gidiyorum şarkısı çaldığında zaten kendimi tutamadım...ve saat 20:00den beri akan yaşlarım çoğalarak devam etti...
Fırtına bu erken finali hak etmedi.......hak etmedi....bunu söylemekten vazgeçmeyeceğim...
nehirgözlü
16-06-07, 22:14
çok kötü bitti ya biz bunu hiç haketmemiştik yaşanacak o kadar güzel şeyler vardıki bunalrın hepsini bir bölüme sığdırmaya çalışmlar ama yine ben istediğim görüntüleri bulamadım şu an o kadar üzgünümki ağlıyorum resmen mutlu sopn yazmışlar bide o beni çok fena yaptı hele oyuncuların birbirleriyle vedalaşmaları beni çok kötü etkiledi daha fazla yazamıycam çünkü çok kötüyüm bundan sonra yapacak bişeyde yok zaten dizimizi böyle harcadıalr kanal dye hiçbirşey demiyorum Allahından bulsunlar inş. yeni başlayan hiçbir dizisi tutmaz
tabi aslında. Daha önce yedi numarada aynı şekilde bizim ayni seyircinin baskısıyla devam etti. Üstelik SON yazmıştı. Yani senaryoda da hiç açık kapı bırakılmamıştı. Ama oldu. belki Fırtına da olur. Ama sonuçta Kanal D bu seyirciyi pek dikakte alır mı bilmem.
Vaaaaaayy beee sonuna geldik ve bitti çok harikaydı bu bölüm yine...
Zeynep'in hallerine bittim valla.:)
Katil kamyoncu kızımızın isim babası oldu çok güzel yaaa...
Ayyyy Sevda beni gülmekten yerle bir etti yaniiii:):):):)
Ziya ve Şirin sonunda Ziya'mız gerçek aşkı buldu.. Şirin de ilk başlarda biraz saçmaladı ama sonradan Ziya aklını başından aldı ohhh..
Ve bütün bu güzellikler sonunda dizimiz mutlu bir sonla bitti:....:):)
Umarım yine Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlunu aynı projede görürüzz:)
Arkadasalr suankı ruh halımı sadece budur:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Bu kadar müthiş bir dizi nasıl biter yaa tüm olaylar bitmeden dizi bitti sonu zaten benı duygusal olarak kopardı artık kesinlikle doğan grubuna ait kanali izlemicem birsey kaybetmiş olmam nasılsa fırtına artık yokk .............
Emel'cim bu sözleri ben okumamış olayım.. Fırtına'ya bunu yapanların yanına kar mı bırakacağız?.. asla.. bütün yaz dinineceğiz.. ben artık güveniyorum BKM'nin bize destek vereceğini de hissediyorum.. bütün bir yaz çalışacağız biz..
başka bir kanalda da olsa izleyeceğiz fırtınamızı..
biliyorum çok hızlı gelişti olaylar.. çok farklıydı ama n'apalım..
düşünsenize daha izleyeceğimiz sahnelerde vardı.. yapabiliriz biz aslında..
Duygu bana kod adını örnek göstermişti.. tamamen seyirci baskısıyla tekrar başlamış.. biz neden yapamayalım ki?
canım ben istemez miyim???ama gördün nasıl bir final yaptıklarını...tüm olayları çözüme bağladılar...ya bilmiyorum Cansu...
bende seninle birlikteyim sonuna kadar ama dediğim gibi şevkimi kırdılar...öyle işte...
Kod Adı başlamıştı ama 2 bölüm kadar sürdü Cansu'cum...keşke böyle birşeyi başarabilsek...
yeni gelen arkadaşlar kusurumuza bakmayın...çünkü bölüm yorumu yapabilecek durumda değiliz maalesef...en azından kendi adıma konuşayım...
ya uf ya ne kadar güzeldi dizimiz en eğlenceli en komik en aşk dolu dizi bizim dizimizdi kanal d kıymetini bilemedi sağolsun bizim de canımızı acıttııı
ekranda isim vermeyeyim dizi denilmeyecek diziler(?) finale girmezken bizim ''en'' sıfatlı dizimiz finale girsin çok güzel ya
ben zeynep ve alinin anne-babalık heyecanını biraz daha tatmak isterdim
bende bir fırtına izleyicisi olarak yazmak istedim dizi çok güzel bitti MUTLU SON ama daha bir sürü şey olabilirdi asya büyürdü falan daha ziyalar vardı keşke biraz daha devam etseydi ama yinede mutlu son olması güzel:happy0064
biliyorum ki hepimiz aslında upuzun mesajlar yazmak istiyorum ama bu yazıların hiçbirimizin içindeki fırtınayı dindiremeyeceği bir gerçek
bizim dizimizde her sahne her bölüm zaten mükemmeldi... bu bölüm de inanılmaz güzeldi tabii... flashbackler bize eskileri hatırlattı evet ama bu kadarı da fazla değilmiydi arkadaşlar... yani evet belki de bu sahneleri tekrar tekrar izlemeyi en çok biz isteriz... ama zaman atlamalar ve bu flashbacklari çıkarınca geriye çok az bir bölüm kalmadı mı...?
her ne kadar her gün mail atmaya devam da etsem kabul etmemiz gerekiyor... dizimiz bitti arkadaşlar...MUTLU SON... (ama :) fln değiil...:icon_cry: :icon_cry: )
Bence umutsuzluğa kapılmamak lazım. Belkide devam ettirebiliriz. Çünkü daha yaşanacak çok şey vardı. Böyle çabuk bitmemeliydi.
canım ben istemez miyim???ama gördün nasıl bir final yaptıklarını...tüm olayları çözüme bağladılar...ya bilmiyorum Cansu...
bende seninle birlikteyim sonuna kadar ama dediğim gibi şevkimi kırdılar...öyle işte...
Kod Adı başlamıştı ama 2 bölüm kadar sürdü Cansu'cum...keşke böyle birşeyi başarabilsek...
yeni gelen arkadaşlar kusurumuza bakmayın...çünkü bölüm yorumu yapabilecek durumda değiliz maalesef...en azından kendi adıma konuşayım...
güzelim canım benim.. bak canım şuanlar , şu zamanlar en kuvvetli en güçlü olabileceğimiz zamanlar.. yapacağız canım benim.. zaten bu halde bile daha 1 sezonluk senaryo var fırtına için.. çocuklar - şirin ve ziya - hoca ve sevda - dursun ve melahat - ortaklar - bizim güzeller..
benimde şevkimi kırdılar ama ben diretiyorum , herşeye rağmen ( herşeye rağmen!! ) ben fırtınamın tekrar başlaması için elimden geleni yapacağımm..!
Emel'cim.. biz dizimizi yeniden başlatsak zaten öyle 2 bölümde bitiremezler.. kolay mı arkalarında biz varız canım..
bende aynı durumdayım ve ben bu gece uyuyamayacağımı biliyorum.. ama gene de dirençliyim işte..! başarıcaz biz bunu.. gerekirse kanald yi boykot ederiz..
şimdi.. Emel'cim kendimize gelmeye çalışalım bitanem.. topla kendini..
biliyorum ki hepimiz aslında upuzun mesajlar yazmak istiyorum ama bu yazıların hiçbirimizin içindeki fırtınayı dindiremeyeceği bir gerçek
bizim dizimizde her sahne her bölüm zaten mükemmeldi... bu bölüm de inanılmaz güzeldi tabii... flashbackler bize eskileri hatırlattı evet ama bu kadarı da fazla değilmiydi arkadaşlar... yani evet belki de bu sahneleri tekrar tekrar izlemeyi en çok biz isteriz... ama zaman atlamalar ve bu flashbacklari çıkarınca geriye çok az bir bölüm kalmadı mı...?
her ne kadar her gün mail atmaya devam da etsem kabul etmemiz gerekiyor... dizimiz bitti arkadaşlar...MUTLU SON... (ama :) fln değiil...:icon_cry: :icon_cry: )
Duygu'cum şu an hepimizin ( tüm forumdaşlarımın.. :)) ne durumda olduğunu biliyorum canım.. ama diretmeliyiz bize de bu yakışır zaten!!:img-wink:
arkadaşlar biz başarabiliriz.. bana güvenin.. bu halde bu kadar zaman atlamasına ve flashbacklere rağmen bence dizinin senaryosunu 1 sezon daha uzatabilirler..
ve size şunu söyleyebilirim ki ;
FIRTINA Kanal D'de MUTLU SON ile bitti.. Başka bir kanal da MUTLU ; MESUT devam edecek.. bunun için bu yaz elimizden geleni yapacağız..!
Arkadaşalr bende varım. Daha önce destek olamamıştım. Ama artık geleni yapıcam. Dizimizi geri alabiliriz. En azından elimizden geleni yaparız. Karamsar olmayın
M.G_N.I_M.A.A
16-06-07, 22:29
yasananacak cook sey vardi ama bitirdiler...:sad53:
zeynep ali ve asyani firtnadaki eve ilk girislerini asyanin büyüpte bahcede kosdurmasini ziya yla siirinin evlenmesini ve daha cook sey görmek isterdim....:icon_sorr
o dügün den sonra 6 ayi göstermediler keske dizimiz bitmeseydide o 6 ay i da gösterselerdi....
firtina finali hak etmedi!!!
Arkadaşalr bende varım. Daha önce destek olamamıştım. Ama artık geleni yapıcam. Dizimizi geri alabiliriz. En azından elimizden geleni yaparız. Karamsar olmayın
vereceğin destek için saol...
ama karamsar olmamamız mümkün değil...aylardır kanald ile uğraşıyoruz...bir kere geri döndürmeyi başardılar arkadaşlarım ama bu sefer inat etti kanald...o kadar mail yolladık,,,o kadar telefon açtık ki...ben bu kadar gayreti hiçbirşey için vermezdim...
bu yaz da uğraşacağım ama artık gına geldi bana...böyle işler ömrünü doldurmadan bitsin...gerisi de devam etsin...oh ne güzel...
HAKLISIN EMEL. Aynı şeyleri bende yaşadım. Kanalların tek derdi reyting olmuş. Kaliteymiş falan hiç önemli değil onlar için. Şu an yayındaki dizilerden anlaşılıyo zaten. Ama en azından biraz daha çabalayabiliriz.
HAKLISIN EMEL. Aynı şeyleri bende yaşadım. Kanalların tek derdi reyting olmuş. Kaliteymiş falan hiç önemli değil onlar için. Şu an yayındaki dizilerden anlaşılıyo zaten. Ama en azından biraz daha çabalayabiliriz.
çalışıcaz zaten arkadaşım...çalışmalıyız dediğin gibi...haklısın...
zaten hiçbir şey için çalışmasam da burdaki çok sevdiğim ve çok şey paylaştığım arkadaşlarım için dişimi tırnaklarıma takacağım...ve yine devam edeceğim kaldığım yerden herşeye...
ya bittiğine hala inanamıyorum...
Duygu'cum şu an hepimizin ( tüm forumdaşlarımın.. :)) ne durumda olduğunu biliyorum canım.. ama diretmeliyiz bize de bu yakışır zaten!!:img-wink:
arkadaşlar biz başarabiliriz.. bana güvenin.. bu halde bu kadar zaman atlamasına ve flashbacklere rağmen bence dizinin senaryosunu 1 sezon daha uzatabilirler..
ve size şunu söyleyebilirim ki ;
FIRTINA Kanal D'de MUTLU SON ile bitti.. Başka bir kanal da MUTLU ; MESUT devam edecek.. bunun için bu yaz elimizden geleni yapacağız..!
arkadaşım yazdıklarını okuyunca gerçekten moralim yerine geldi ben kanald ye mail atmaya çalıştım ama hata veriyor başka kanallara mail attım inşallah fırtına esmeye devam edecek
teşekkür ederiz.. çok teşekkür ederiz..
biz eğer bu şekilde devam edersek dizimizi kanald nin elinden kurtarırız..:img-wink:
vereceğin destek için saol...
ama karamsar olmamamız mümkün değil...aylardır kanald ile uğraşıyoruz...bir kere geri döndürmeyi başardılar arkadaşlarım ama bu sefer inat etti kanald...o kadar mail yolladık,,,o kadar telefon açtık ki...ben bu kadar gayreti hiçbirşey için vermezdim...
bu yaz da uğraşacağım ama artık gına geldi bana...böyle işler ömrünü doldurmadan bitsin...gerisi de devam etsin...oh ne güzel...
doğru canım ama karamsar olmayacaksın... Burçin'i düşün , Murat'ı düşün.. :) öte yandan ilerde izleyebileceğin Ali ve Zeynep sahnelerini düşün..:img-wink:
biz uğraşacağız canım.. bize değil onlara gına gelecek..
yasananacak cook sey vardi ama bitirdiler...:sad53:
zeynep ali ve asyani firtnadaki eve ilk girislerini asyanin büyüpte bahcede kosdurmasini ziya yla siirinin evlenmesini ve daha cook sey görmek isterdim....:icon_sorr
o dügün den sonra 6 ayi göstermediler keske dizimiz bitmeseydide o 6 ay i da gösterselerdi....
firtina finali hak etmedi!!!
evet cnm bende onu diyorum...olaylar öyle bir yerdeydiki en azından şu bölümde işledikleri konulardan 10-13 bölüm çıkardı...yani amacın sırf bitirmek olduğu her halinden belli oluyordu dizinin...
senin saydığın sahneleri görmek için çok uğraştık...
hatta bugün Ali_Zeynep arabada ultrasona girdiklerinden konuşurken ben """biz sizin konuşmanızı değil ultrasona girişinizi izlemek istiyorduk""" dedim içimden ama..........
arkadaşım yazdıklarını okuyunca gerçekten moralim yerine geldi ben kanald ye mail atmaya çalıştım ama hata veriyor başka kanallara mail attım inşallah fırtına esmeye devam edecek
Merve'cim bizim artık Kanal D ile işimiz olmaz canım..
yetti artık - bitti yani..
biz yapımcımızla iletişime gireceğiz.. yapımcımızın bize destek olacağını ümit ediyorum.. belki de bu sefer bizi şaşırtarak destek olurlar.. belki de onlarında hiç akıllarına gelmemişti başka bir kanala geçmek..
telefon-faks-mail-gazete her türlü iletişim aracını kullanacağız.. gerekirse gazeteye tam sayfa ilan veririz:img-hyste
neyse şaka bir yana ben şimdi bkm ile ilgili yazdığım metni öne alıyorum..
Evet ya biz değil onalr bizden bıkıcaklar. Durmıycaz arkadaşlar. Bende kanal d ye mail attım. Ama iletildi sanırım hata falan vermedi. Umarım bizi dikkate alırlar.
yapımcımız BKM için ;
---- bkm@bkmonline.net -----
Sevgili Yapımcımız BKM;
Dizimiz Fırtına 16.06.2007 tarihinde 48.bölümle final yaptı.. Hepimiz çok üzülüyoruz. Bunu daha öncede dile getirmiştik.
Fırtına’nın final yapması için ortada hiçbir gerekçe yok. Eğer gerekçeniz varsa bize bildirmenizi temenni ediyoruz. Kanal ile anlaşmazlık var ise dizimizin kanal değiştirmesini istiyoruz. Reytinglerimiz de iyi olduğu için biz dizinin devam etmesinde ısrarcıyız.
5 haftadır hepimiz diken üzerindeyiz.. Bizlere sürekli dizinin bitirileceğini söylüyorsunuz. Biz dizimizi rahatça izlemek isterken bitecek diye ağlayarak izliyoruz. Sizden gene yardım diliyoruz.. Zor bir şey istemediğimize inanıyoruz.
Kanal D de yine bu sezon yayınlanan “Sağır Oda” adlı dizi de kanal tarafından bitirilme kararı alındı. Fakat yapımcı diziye sahip çıktı ve dizinin gelecek sezon devam edeceğini söylüyor. Bizde sizden Fırtına’ya sahip çıkmanızı istiyoruz. Lütfen böyle güzel bir yapıma sahip çıkın ve bu kadar izleyicisi olan dizimizi bitirmeyin..
Biz Fırtına için elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki dizimiz gelecek sezon devam etsin.
Sizlere bazı sorularımız olacak; ( Biz seyirciler olarak CEVAP alma hakkını kendimizde buluyoruz.. )
1.Dizimizin bitmesinde bize niye destek vermediğinizi , telefonunuzu meşgule düşürdüğünüzü ve maillerimize cevap vermediğinizi bilmek isteriz..
2.Dizimizin bitmesinin kanal yönetimi tarafından kararlaştırıldığını söylüyorsunuz ; Peki dizimizin başka bir kanala geçmesi söz konusu olamaz mı?
3.Fırtına da senaryo kıtlığı yada reytinglerin az olması gibi bir sorun olmadığı halde bitirilmesi sizlere de garip gelmiyor mu?
Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi - Fırtına Fan Sitesi
çok güzel bi mail. Ama yanıtlamıyorlar sanırım.
çok güzel bi mail. Ama yanıtlamıyorlar sanırım.
ama Nermin hanım okuyor.. cevap yok tabii de..:)
bende " Lütfen okuyun.. Lütfen" başlığıyla atıyorum maili zaten:img-yes:
böyle bir bölümün ardından forumda 40 kişi olması gerekirdi arkadaşlar..
nerdesiniz???
nehirgözlü
16-06-07, 23:11
ben fırtınamı geri almak için herşeyi yaparım nereye mail gönderilecekse ne kadar gönderilecekse varım herşeyi yaparım öyle bir hırs yaptımki yani anlatamam gidip şu kanaldyi başlarına yıkmak istiyorum aslında yapmak istediklerimi bile doğru düzgün telaffuz edemiyorum o derece siniriliyim
ben fırtınamı geri almak için herşeyi yaparım nereye mail gönderilecekse ne kadar gönderilecekse varım herşeyi yaparım öyle bir hırs yaptımki yani anlatamam gidip şu kanaldyi başlarına yıkmak istiyorum aslında yapmak istediklerimi bile doğru düzgün telaffuz edemiyorum o derece siniriliyim
tamam o zaman hepimiz böyle kararlıysak sorun yok bence tüm kanallara ve bkm ye e-mail göndermeye dewam arkadaşlar fırtına sezon finaline girmiş kabul edelim ve tatilin bitmesini dizimizin başlamasını iple çekelim:happy0064
nehirgözlü
16-06-07, 23:25
tekrar başlarsa yani başlatabilirsek bunu başarırsak inş. bizim görmek istediğimiz görüntüleri bize gösterirler yani bu akşamki bölümde olduğu gibi eskiye dönüş faaln olabilir çok güzel olur o zaman eminimki hepimizin istediği olur şimdiden çok heycanlandım valla sanki hiç bitmemeiş gibi geliyo sanki haftayada varmış gibi geliyo ve çok acı çekiyorum kendimi bir türlü alıştıramadım
tamam o zaman yanlız bizim baya bir kişi olmamız lazım...:img-yes:
fırtınanın fan sitesiyle de irtibata geçelim ki şöyle en az 50-60 kişi olalım arkadaşlar.. hatta 100 kişi olsak süper olur :)
biz yeniden başlatabiliriz.. yapabiliriz.. zaten dizimiz tutulan bir dizi arkadaşlar.. yapımcıdan yardım almamız gerekiyor..
yeni bir harekata başlıyoruz sanırım...:)bende başından beri olduğu gibi yanınızdayım canım arkadaşlarım...:img-yes:
keşke Fırtına tekrar başlayacak olsa...dediğim gibi bunu sağlayabilmek için herşeyi yaparım...
o zaman hepimizin online olduğu bir zamanda yapacaklarımıza karar verelim...
azcıkta bölüm yorumu yapayım...gerçi hiç istemiyorum ama...:(
bölümün en başında Ali_Zeynep alıştığımız atışmalarından birini yaparken yine büyük bir zevkle izledim onları...özellikle Ali'nin kendisini affettirebilmek için sürekli Zeynep'e sevgi sözcükleri söylediği kısım harikaydı...:img-in_lo
bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu kamyon şoförü amcamız Gülbeyaz'da da rol almıştı...Gülbeyaz ve ailesi ile Kadir İstanbul'a gelirken Gülbeyaz ve Kadir otobüsü kaçırıp benzin istasyonunda kalmışlardı...:)o zamanda bu kamyoncu amca kurtarmıştı onları...çok güzel bir tesadüf olmuş...:img-in_lo
zeynepppaliii
17-06-07, 01:00
ben geldim arkadaşlar.....
çok kötüyüm hiç neşem yok bugün...
dışarı çıktık fırtınadan sora...
hiç eğlenemedim ama....:(
çok hızlıydı bi kere...
hemen ziya ve şirin nişanlandı, hoca evlendi, hatta tamara ya bire birini buldular...
ama bebeğimiz çok şirindi...
ağlıyodum nerdeyse ya....:sad53:
bitmiş olduğu fikrine hala alışamadım....:sad53:
karanlık86
17-06-07, 01:02
yine süper, harika bir bölüm izledik.hele o son sahnede ben çok kötü oldum.hiç yakışmadı böyle MUTLU SON.herkes mutluydu dizide ama biz çok üzüldük.fotoıraf çektikten sonra el salladılar.oyuncular birbirine sarıldı o zaman daha iyi anladım bittiğini.
Murat&Burçin yine muhteşemdi.
hepsi çok ama çok güzel oynadılar.inşaallah ileride yine aynı ekibi bir arada görürürüz.özellikle Burçin ve Muratı aynı projede görürüz.
kendimi avutmaya çalışıyorum sezon finali yaptı yine başlayacak diye.(belki alırışırm diye.)
bir de kanald nin yeni dizisinin reklamını yaptığını görünce iyice sinirlerim bozuldu.
inanamıyorum ya.artık benim için ne kanal d ne de bkm var.
böyle muhteşem oyuncuları bir arada bulamayız.hepsi birbirinden güzel oynuyor.
çok teşekkür ediyorum böyle kaliteli, muhteşem bir dizi izlettirdikleri için.
sizleri çok sevdik.
Hala inanamiyorum..bu dizi bitmemeliydi ya :(
Koptum yine son bölümde sevda süperdi :)
Cok üzüldüm o kadar kalitesiz is varken böyle güzel bi dizinin bitmesine anlam veremiyorum!
karanlık86
17-06-07, 01:07
çok hızlıydı bi kere...
hemen ziya ve şirin nişanlandı, hoca evlendi, hatta tamara ya bire birini buldular...
evet canım çok hızlıydı her şey.ya 1 sezonluk diziyi 1 bölüme sığdırmaya çalışmışlar.ne kadar da çok istiyorlarmış dizinin bitmesini.ama buna rağmen yine de 1 sezonluk işlenecek konu daha çıkar.bebek çok şekerdi.ya bir kere olsun ali&zeynebin doktora kontrole gitmesini bile göremedik.fırtınaya bile gidemediler.ya o son sahnede çalın işte gidiyorum parçası bana o kadar dokundu ki anlatamam ya.:icon_cry:
çok hızlıydı bi kere...
evet cnm...herşey o kadar hızlı gelişti ki...yani apar topar bitirmeye çalıştıklarını gözümüze gözümüze soktular...Duygu'mun da önceki mesajlarından birinde söylediği gibi o flashback ler zaten beni deli etti...hem o güzel ve eski günleri hatırlatıp daha fazla ağlamama sebep olduğu için hemde Fırtına'mızın zoraki bir finalle bitirilmeye çalışıldığını tekrar gösterdiği için...
bir 15 gün atlattılar...yokkkk....o yetmedi bir 6 ay daha atlattılar...sonra da 2 saniye Asya'mızı gösterip bitirdiler...
son sahnede GİDİYORUM şarkısı eşliğinde bizim eşsiz kadromuz el sallamaya başlayınca benim hiç durmayan musluklar tekrar ve daha hızlı boşalmaya başladı...
karanlık86
17-06-07, 01:10
:P :img-wink: azcıkta bölüm yorumu yapayım...gerçi hiç istemiyorum ama...:(
bölümün en başında Ali_Zeynep alıştığımız atışmalarından birini yaparken yine büyük bir zevkle izledim onları...özellikle Ali'nin kendisini affettirebilmek için sürekli Zeynep'e sevgi sözcükleri söylediği kısım harikaydı...:img-in_lo
bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu kamyon şoförü amcamız Gülbeyaz'da da rol almıştı...Gülbeyaz ve ailesi ile Kadir İstanbul'a gelirken Gülbeyaz ve Kadir otobüsü kaçırıp benzin istasyonunda kalmışlardı...:)o zamanda bu kamyoncu amca kurtarmıştı onları...çok güzel bir tesadüf olmuş...:img-in_lo
ya canım demek gülbeyaz da da aynı kamyoncu vardı.çok güzel gerçekten.zeynep ne kadar tatlıydı ya katil kamyoncu.
hastanede o kadar güzeldi ki zeynebim...bir insana bu kadar mı çok yakışır annelik...:img-wink:
:P :img-wink:
ya canım demek gülbeyaz da da aynı kamyoncu vardı.çok güzel gerçekten.zeynep ne kadar tatlıydı ya katil kamyoncu.
hastanede o kadar güzeldi ki zeynebim...bir insana bu kadar mı çok yakışır annelik...:img-wink:
Betül ben yorum yapıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama nafile...bu kadar olumsuz olduğum için özür dilerim hepinizden ama içimden hiçbirşey gelmiyor...
Gülbeyaz'da da aynı kamyoncu vardı ve orda da Gülbeyaz takmıştı kafayı adamcağıza...:)bu sefer de Zeynep'imiz adamı katil ilan etti...:)o korkarkenki tavırları,,,mimikleri yine harikaydı Burçin'in...
ve tabi ki o çok istediğimiz ve 2 saniye görebildiğimiz annelik de çok yakışmıştı...Ali'ye de babalık tabi...:img-yes:
Hala inanamiyorum..bu dizi bitmemeliydi ya :(
Koptum yine son bölümde sevda süperdi :)
Cok üzüldüm o kadar kalitesiz is varken böyle güzel bi dizinin bitmesine anlam veremiyorum!
aynen...bizde inanamıyoruz...
yine çok güzeldi bölüm...ama ben herhalde final olmasının da getirdiği bir duyguyla bölümü tam olarak izlediğimi söyleyemeyeceğim...yani kafamda sürekli bitecek olması fikri rahat izlememi engelledi...
bu arada yarın tekrarı var kanald de...haberiniz olsun...
karanlık86
17-06-07, 01:27
Betül ben yorum yapıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama nafile...bu kadar olumsuz olduğum için özür dilerim hepinizden ama içimden hiçbirşey gelmiyor...
Gülbeyaz'da da aynı kamyoncu vardı ve orda da Gülbeyaz takmıştı kafayı adamcağıza...:)bu sefer de Zeynep'imiz adamı katil ilan etti...:)o korkarkenki tavırları,,,mimikleri yine harikaydı Burçin'in...
ve tabi ki o çok istediğimiz ve 2 saniye görebildiğimiz annelik de çok yakışmıştı...Ali'ye de babalık tabi...:img-yes:
canım hepimiz aynı durumdayız ama biz ne yapacaktık canım hani demiştik ya burçin&muratın aynı projede yer alamsı için çalışacaktık.nasıl yapacağız bilmiyorum ama bence vakit kaybetmeden başlamalıyız canım.
inşaallah moralimiz düzelecek biraz kafamızı dinlemeye çalışırız ondan sonra başlarız çalışmalara.ben de kendimi dizi sezon finali yaptı yine başlayacak diye avutmaya çalışıyorum.
eğer burçin muratın beraber tatil yaptığını öğrenirsek biraz daha rahatlayacağımıza inanıyorum.inşaallah haberlerini alırız.ya bunlara ulaşmak bu kadar zor mu ya?kendilerine ait özel siteleri yok mu ki?
neyse canım Allah büyük kanald hem bizim dizimize hem de diğer dizilere yapmış olduğu haksızlıklarının elbet bedelini ödeyecektir.onca mail, telefon görüşmeler bunlar boşuna mıydı?merak etme canım kendileri kaybettiler farkında değiller ama olsun.
ben Mehmet Beye mail atmayı düşünüyorum.aklıma ne gelirse, içimden geçenleri yazacağımbelki dizi bitiminden sonra tekrar gazetede fırtına ile ilgili haber olması bir avntaj sağlayabilir.
zeynepppaliii
17-06-07, 01:29
evet cnm...herşey o kadar hızlı gelişti ki...yani apar topar bitirmeye çalıştıklarını gözümüze gözümüze soktular...Duygu'mun da önceki mesajlarından birinde söylediği gibi o flashback ler zaten beni deli etti...hem o güzel ve eski günleri hatırlatıp daha fazla ağlamama sebep olduğu için hemde Fırtına'mızın zoraki bir finalle bitirilmeye çalışıldığını tekrar gösterdiği için...
bir 15 gün atlattılar...yokkkk....o yetmedi bir 6 ay daha atlattılar...sonra da 2 saniye Asya'mızı gösterip bitirdiler...
son sahnede GİDİYORUM şarkısı eşliğinde bizim eşsiz kadromuz el sallamaya başlayınca benim hiç durmayan musluklar tekrar ve daha hızlı boşalmaya başladı...
evet emel abla ya...
bitirdi bni o son sahne ve şarkı...:sad53:
hepinizin dediği gibi daha 1 sezonluk konu vardı ya....
ya fırtına neden bu kadar erken bitti her cumartesi kaçırmadan ve severek izlediğim bi diziyi neden mahvettiler böyle.....
ya fırtına neden bu kadar erken bitti her cumartesi kaçırmadan ve severek izlediğim bi diziyi neden mahvettiler böyle.....
bu sorunun cevabını bilmiyoruz maalesef cnm...hatta kanald de bilmiyor...son ana kadar devam edecek dedikleri için...
yani belli bir nedeni yok kısacası...kafalarına esti, bitirdiler...
zeynepppaliii
17-06-07, 01:34
cansucum bnde sana katılıyorum...
devam edelim msjlara...
en azından pes etmediğimizi görsünler...
belkide başarırız başka kanala almayı...
inş...
karanlık86
17-06-07, 01:42
cansucum bnde sana katılıyorum...
devam edelim msjlara...
en azından pes etmediğimizi görsünler...
belkide başarırız başka kanala almayı...
inş...
evet ben de katılıyorum arkadaşlar.
belki bunu başarabiliriz.
canım çok doğru söyledin pes etmediğimizi anlasınlar.hatta yaz boyunca gazetede, haber köşelerinde yer alsak çok iyi olurdu aslında.
benim son sahnede gözlerim artık iyice dolduğu için bebişimizi, Asya'mızı bile göremedim doğru düzgün ama çok şeker bir şeye benziyordu...
hele Zeynep onu eline aldığında o kadar tatlılardı ki...eh bu kadar güzel iki insandan da güzel birşey ortaya çıkacağı belliydi...:)
bu sorunun cevabını bilmiyoruz maalesef cnm...hatta kanald de bilmiyor...son ana kadar devam edecek dedikleri için...
yani belli bir nedeni yok kısacası...kafalarına esti, bitirdiler...
zaten bugünlerde bütün kanallara bişey oldu çoğu dizlerin finallerini yaptılar artık tv de izliycek bişey kalmadı:icon_sorr
benim son sahnede gözlerim artık iyice dolduğu için bebişimizi, Asya'mızı bile göremedim doğru düzgün ama çok şeker bir şeye benziyordu...
hele Zeynep onu eline aldığında o kadar tatlılardı ki...eh bu kadar güzel iki insandan da güzel birşey ortaya çıkacağı belliydi...:)
evet mesele ilerde Asya nın büyüdüğünü Ali yle Zeynebin yaşlılıklarını gösterebilirdi fırtınayı gösterseydi ne güzel olurdu hainler işte:icon_sorr
evet orası inanılmaz güzeldi canım... kanal d bizim hem dizinin kendisini hem de oyuncularını çok sevdiğimizi zaten bilmiyor mu... tam bzimkiler el sallamaya başladı birden sponsorlar çıktı hiçbirşey göremedik neredeyse... bizim dizimizin o kadar sponsoru var mıydı bu arada.. yani varsa neden bitirdiler ki....
neyse bu konuyu geçiyorum...
ben el sallamalarından sonra burçin ile zerrin in sarılmalarına bayıldım... tabii herkesin sarılmalarını görmek süperdi.. ama oraları o kadar da net izledim diyemem... eee hem ağlayıp hem net izleyemiyor insan ...
yarın tekrarı var ama bu sahneleri verirler mi bilmem...:icon_sorr
bu arada son jenerik sonunda kazın koyuncuyu anmalarına (sanırım her bölümde yapıyorlar bunu) ve de deniz erozen e geçmiş olsun dilemelerine çok sevindim... bir fırtına fanı olarak bende kazım koyuncuyu saygı ve inanılmaz bir sevgi ve minnettarlıkla anıyor, deniz erözen e de acil şifalar diliyorum...
çok duygusalım bu gece arkadaşlar kusuruma bakmayın...:icon_sorr
evet mesele ilerde Asya nın büyüdüğünü Ali yle Zeynebin yaşlılıklarını gösterebilirdi fırtınayı gösterseydi ne güzel olurdu hainler işte:icon_sorr
valla bizim istediğimiz Zeynep_Ali'nin yaşlılığı değildi...yani o kadar uzatmalarını istemedik de...:)yine de Asya doğmadan önceki heyecanlı zamanlarını,,,Asya'nın doğumunun daha geniş bir şeklini ve Asya'yı büyütürkenki hallerini görmek istiyorduk...hala daha istiyoruz...ve bu isteğimizi ilgili yerlere ileteceğiz...
Mesut Yar'ın da köşesinde söylediği gibi :"""Fırtına'nın daha söyleyecek sözü,,,güldürecek yüzü vardı..."""
benim en çok sevdiğim karakterlerden biride hasandı ya bi de geçen hafta karşımda başka bi malehat görünce şok oldum eski melehatın yerini hiç tutmamıştı bu dizi ne olursa olsun çok güzeldi son zamanlarda yaşadığımız kötü olaylara rağmen insanın yüzünü güldürmesini biliyordu
evet orası inanılmaz güzeldi canım... kanal d bizim hem dizinin kendisini hem de oyuncularını çok sevdiğimizi zaten bilmiyor mu... tam bzimkiler el sallamaya başladı birden sponsorlar çıktı hiçbirşey göremedik neredeyse... bizim dizimizin o kadar sponsoru var mıydı bu arada.. yani varsa neden bitirdiler ki....
ben el sallamalarından sonra burçin ile zerrin in sarılmalarına bayıldım... tabii herkesin sarılmalarını görmek süperdi.. ama oraları o kadar da net izledim diyemem... eee hem ağlayıp hem net izleyemiyor insan ...
bu arada son jenerik sonunda kazın koyuncuyu anmalarına (sanırım her bölümde yapıyorlar bunu) ve de deniz erozen e geçmiş olsun dilemelerine çok sevindim... bir fırtına fanı olarak bende kazım koyuncuyu saygı ve inanılmaz bir sevgi ve minnettarlıkla anıyor, deniz erözen e de acil şifalar diliyorum...
canımm zaten o sponsorların devreye girmesiyle -------------zaten görüş alanım dar olduğu için yaşlardan--------- bir türlü izleyemedim bizimkilerin vedalarını...ama birşeye çok dikkat ettim...Burçin çok fazla görünmedi...ve Murat'la sarılmadı...yani sarılmışlardır da biz görmedik...:)
bence yarınki tekrarından sonra o veda sahnesini göstermeyecekler...yani izleme şansımız yok...bölümü nete ekleyen arkadaşlar belki o kısmı da eklerler...:img-wink:
Kazım Koyuncu'yu her bölümden sonra anıyorlar(((dı:())):img-yes: ...Deniz Erözen'e de 3 bölümdür geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar...birbirine çok bağlı bir ekip oldukları zaten işin kalitesinden ve güzelliğinden de anlaşılıyor...
Duygu ben hala ağlıyorum...sence normal mi???
karanlık86
17-06-07, 02:12
canım Duygucum seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.
Kazım Koyuncuyu anmaları ve Deniz Erözene geçmiş olsun dileklerini iletmeleri çok güzel.zaten bu da ekibin birbirine ne kadar bağlı olduklarını gösteriyor.
hem farkettiniz mi bilmiyorum ama melahatten bahsederlerken hep acıklı fon çalışıyordu.
zaten bugün bölümde geçen herşey bizleri ağlatmaya yönelikti sanki...
en komiğide hasan'ın hocayla süt muhabbetiydi.döksen olmuyo içsen olmuyo.
final biraz hızlı oldu yaa,sanki devamı gelecekmiş gibi.yaa ben zeynep'in aşermesini,ali'nin teleşını falan göremedim.ziya'yla şirin hemen nişanlandı.
bu kızın ailesi nooldu.tamara'ya da gider ayak bri sevgili buldular.herşey çok aceleye geldi.hepsi kanal d'nin yüzünden.şimdi biz zeynep'le ali'yi nasıl yanyana göreceğiz:(
karanlık86
17-06-07, 02:28
final biraz hızlı oldu yaa,sanki devamı gelecekmiş gibi.yaa ben zeynep'in aşermesini,ali'nin teleşını falan göremedim.ziya'yla şirin hemen nişanlandı.
bu kızın ailesi nooldu.tamara'ya da gider ayak bri sevgili buldular.herşey çok aceleye geldi.hepsi kanal d'nin yüzünden.şimdi biz zeynep'le ali'yi nasıl yanyana göreceğiz:(
canım biz de bilmiyoruz bunları nasıl bir arada göreceğiz...
ya bu bölüm bir garipti.evet hem kanald nin hem de bkm nin yüzünden oldu.özellekle kanal d çok yazık etti bize.
göreceğiz bakalım yeni dizileri tutacak mı böyle apar topar bitirdiler dizimizi.
sanki arkalarından kovalayan var.
evet...Hoca_Hasan arasındaki süt muhabbeti çok komikti...sonunda Sakine'nin ismini duyan Hasan Süt dökmüş kediye döner...:)Fevzi'nin de """şeytana uyduk hocam""" demesi çok komikti...:)
bu arada herhalde bölümden sonra bu kadar buruk olmamızın ve hala kendimizi toparlayamamamızın sebebi; tüm bu harika ve dizimizi en azından bir sezon daha devam ettirebilecek sahnelerin oldu-bittiye getirilerek hevesimizin kursağımızda bırakılmasıydı...
gel de bu gece uyu uyuyabilirsen...:icon_sorr
:img-cool2 Yabanci Damattan sonra en cok guldugumuz Firtinaydi ne mantiksa onuda bitirdiler..Izleyenler memnunda yayinlayanlar niye hic memnun degil ...En azindan birde Iklima olabilirdi son bolumde...
canımm zaten o sponsorların devreye girmesiyle -------------zaten görüş alanım dar olduğu için yaşlardan--------- bir türlü izleyemedim bizimkilerin vedalarını...ama birşeye çok dikkat ettim...Burçin çok fazla görünmedi...ve Murat'la sarılmadı...yani sarılmışlardır da biz görmedik...:)
bence yarınki tekrarından sonra o veda sahnesini göstermeyecekler...yani izleme şansımız yok...bölümü nete ekleyen arkadaşlar belki o kısmı da eklerler...:img-wink:
Kazım Koyuncu'yu her bölümden sonra anıyorlar(((dı:())):img-yes: ...Deniz Erözen'e de 3 bölümdür geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar...birbirine çok bağlı bir ekip oldukları zaten işin kalitesinden ve güzelliğinden de anlaşılıyor...
Duygu ben hala ağlıyorum...sence normal mi???
genelde bölüm sonlarında foruma koştuğum için fazla dikatli izlemiyormuşum demekki canım.... bundan sonra izleriim derdim ama..:icon_sorr :icon_sorr evet burçin ve murat ı sarılırken göremedik... ama onlar kesin sarılmışlardır...:icon_whis (:happy0064 ) dediğin gibi görüş alanımız iyice dardı o sahnede...
canım hala ağlaman normal merak etme... ilk kez bir diziye bu kadar bağlandık... gece 3-4 lere kadar sohbet etmişliğimiz... ali ye ateş püskürdüğümüz... her koşulda zeynep i savunduğumuz o kadar bölüm geçirdik ki... evet sayısı azdı ama en azından dolu dolu geçirdik zamanımızı.. inanılmaz bir dizi izledik...
bu arada yeni ayaklanma başlıyormuş... bende varım arkadaşlar... ama bikaç gün sadece kendimi rahatlatmaya çalışırım sanırım...:icon_sorr ben daha inanamıyorum da bittiğine...
sanırım asıl kötü anımız haftaya cumartesi olacak... kanal d yi açtığımızda fırtınayı göremicez..:icon_sorr :icon_sorr
:img-cool2 Yabanci Damattan sonra en cok guldugumuz Firtinaydi ne mantiksa onuda bitirdiler..Izleyenler memnunda yayinlayanlar niye hic memnun degil ...En azindan birde Iklima olabilirdi son bolumde...
bu ülkede bir dizinin devam edip etmeyeceğine onu izleyenler değil,,,o dizi üzerinden cebini doldurmaya çalışanlar -------ki kanal oluyor burda bu cep doldurma meraklısı------ karar veriyor...ve bu durum beni sinir ediyor...
son bölüm çok uzak bir tarihte ve dediğin gibi tüm karakterlerin hikayeleri gerçek anlamda tamamlanmış biçimde olabilirdi...
genelde bölüm sonlarında foruma koştuğum için fazla dikatli izlemiyormuşum demekki canım.... bundan sonra izleriim derdim ama.. evet burçin ve murat ı sarılırken göremedik... ama onlar kesin sarılmışlardır...:icon_whis (:happy0064 ) dediğin gibi görüş alanımız iyice dardı o sahnede...
canım hala ağlaman normal merak etme... ilk kez bir diziye bu kadar bağlandık... gece 3-4 lere kadar sohbet etmişliğimiz... ali ye ateş püskürdüğümüz... her koşulda zeynep i savunduğumuz o kadar bölüm geçirdik ki... evet sayısı azdı ama en azından dolu dolu geçirdik zamanımızı.. inanılmaz bir dizi izledik...
bu arada yeni ayaklanma başlıyormuş... bende varım arkadaşlar... ama bikaç gün sadece kendimi rahatlatmaya çalışırım sanırım...:icon_sorr ben daha inanamıyorum da bittiğine...
sanırım asıl kötü anımız haftaya cumartesi olacak... kanal d yi açtığımızda fırtınayı göremicez.. :icon_sorr
dimi Duygu'm...gece 3-4lere kadar sohbet ediyorduk ya...tüm olaylarda Ali'yi suçlu ilan ettiğimiz çok güzel bölümler izledik...:)Zeynep'le ağladık,,,onun deliliklerine güldük...çooooooook güzeldi...gerçekten inanılmazdı...
evet...birkaç gün kendimizi toparlamalıyız...sonra yine ellere,,,bileklere kuvvet...
haftaya Cmt ben evde oturmayı düşünmüyorum...ya bende inanamıyorum...nasıl biter???böyle haldır-güldür bitirdiler diziyi resmen...güya finalmiş...diğer dizilerde başroller nerdeyse torunlarını sevecekler bize bir bebişimizi sevdirmediler...:icon_sorr
bu ülkede bir dizinin devam edip etmeyeceğine onu izleyenler değil,,,o dizi üzerinden cebini doldurmaya çalışanlar -------ki kanal oluyor burda bu cep doldurma meraklısı------ karar veriyor...ve bu durum beni sinir ediyor...
son bölüm çok uzak bir tarihte ve dediğin gibi tüm karakterlerin hikayeleri gerçek anlamda tamamlanmış biçimde olabilirdi...
Cok haklisin..Izleyenlerin ne izlediginin onemi yok onlar icin ne koysalar koyun gibi izletiyorlar..Kanal D ve Star bir cok diziye son verdi..Cok ilginc Yanik Koza biteli aylar olmus haberlere gore daha o oyuncular paralarini bile alamamislar...
Cok haklisin..Izleyenlerin ne izlediginin onemi yok onlar icin ne koysalar koyun gibi izletiyorlar..Kanal D ve Star bir cok diziye son verdi..Cok ilginc Yanik Koza biteli aylar olmus haberlere gore daha o oyuncular paralarini bile alamamislar...
benim sinirlendiğim nokta da bizim Türk seyircisinin kaliteli işleri anlayamaması...yani Allah aşkına söyle...ekranda sezonlardır devam eden hangi işten bir eksiği var Fırtına'nın???
bizim dizinin yapımcısı Bkm olduğu için öyle bir maddi sıkıntı yaşanmaz..ama bak bu dizi sektörü saçma bir yere doğru sürükleniyor...paralarını alamayan oyuncular,,,kaliteli işlerin çok kısa ömürlü olması vs.vs.vs....uzar gider bu liste...
bundan sonra Türk dizisi izlemeyeceğim için ben rahatım ve Allah'tan izleyenlere sabır diliyorum...
Ya birde isin komik tarafi sarkicilarin dizilerde oynamasi..E gercekte bu isin okulunu okumus egitimini almis insanlar dizi dizi gezerler..Rating cihazlarini her eve baglasinlar hatta dijital yayina gecilince olcumu ona gore yapsinlar..Firtina 1 sezon daha devam edebilirdi..En azindan bunu hakkediyordu..
karanlık86
17-06-07, 03:00
Ya birde isin komik tarafi sarkicilarin dizilerde oynamasi..E gercekte bu isin okulunu okumus egitimini almis insanlar dizi dizi gezerler..Rating cihazlarini her eve baglasinlar hatta dijital yayina gecilince olcumu ona gore yapsinlar..Firtina 1 sezon daha devam edebilirdi..En azindan bunu hakkediyordu..
gerçekten de doğru söylüyorsun canım.sana katılmamak mümkün değil.hele ki fırtınamızın 1 sezon daha devam etmesi gerekirdi.hala anlamış değiliz.ne yapmaya çalışıyorlar bilemiyorum.
hele o şarkıcı,türkücü dizileri beni öldürüyor...bir de son dönemdeki ağalı-paşalı-töreli-kanlı diziler...
işte bunları izliyor bizim milletimiz...gel de anlat Fırtına'nın farkını...
son bölümü izledin...apar topar yapılmış bu finali Fırtına hak ediyor muydu???
bende seni bilirkişi tayin ettim:img-hyste ...tüm sorularımı sana soruyorum:img-hyste ...sanki sen bitirdin Fırtına'mızı...:img-hyste
doluyum....çooooooooook doluyum...:icon_sorr
Evet ya baydi artik her bir kanalda yok asiret yok tore..biktik bu kafalardan...Firtina gibi diziler bitiyor..Icinde silahin her turlusu olan diziler halen devam ediyor...
karanlık86
17-06-07, 03:09
hele o şarkıcı,türkücü dizileri beni öldürüyor...bir de son dönemdeki ağalı-paşalı-töreli-kanlı diziler...
işte bunları izliyor bizim milletimiz...gel de anlat Fırtına'nın farkını...
son bölümü izledin...apar topar yapılmış bu finali Fırtına hak ediyor muydu???
bende seni bilirkişi tayin ettim:img-hyste ...tüm sorularımı sana soruyorum:img-hyste ...sanki sen bitirdin Fırtına'mızı...:img-hyste
doluyum....çooooooooook doluyum...:icon_sorr
aynen canım ben de çok doluyum.yani töreli-ağalı-kanlı dzileri bizim halkımız çok beğeniyor.işin içinde acıtasyon, dramatik sahneler olunca izleyiciler oyuncunun kalitesine bakmıyor maalesef.
karanlık86
17-06-07, 03:12
galiba bize bu gece uyku yok arkadaşlar...
bakalım bu haftaki reytingler nasıl yansıyacak çok merak ediyorum.
ya inşaallah 1. oluruz.hak ediyoruz biz 1.liği.
Hani su 6 ay sonra yazisi ciktiya..Oradaki Firtinadan olan goruntuler sanki eski bolumlerden derlenmisti..Firtinaya bile gitmediler..
Daha Tamara birini bulacakti..
Ziya Sirin evlenecekti..
Iklima geri gelecekti falan hikayemi yoktu...
karanlık86
17-06-07, 03:16
Hani su 6 ay sonra yazisi ciktiya..Oradaki Firtinadan olan goruntuler sanki eski bolumlerden derlenmisti..Firtinaya bile gitmediler..
Ziya Sirin evlenecekti..
hkaye vardı var olmasına ama istemediler diziyi devam ettirmek.yani hiç bir açıklaması yok bunların.
canım fırtınanın eski görüntüleriydi dediğin gibi.oraya da gitmediler.
tamaraya da ayak üstü birini buluverdiler.
Ziya Sirin evlenecekti..
ordaki görüntüler eskiydi...Fırtına'ya gitmediler...haklı olarak...:img-yes:
eğer dizimiz devam edecek olsaydı yaz başında tüm ekip Fırtına'ya dönecekti kısa bir süreliğine...mesela tatil için falan...sonra kaldığımız yerden devam edecektik Fırtına'mızı izlemeye...
bu dizide hiçbir zaman konu sıkıntısı yaşanmadı...hatta diğer Türk dizilerine nazaran her olayın çabucak tüketildiği bir diziydi Fırtına'mız...buna rağmen hiç tıkanmadı senaryo...ve dediğin gibi daha bir sürü karakterin bir sürü hikayesi vardı anlatılacak...:icon_sorr
Baska kanalda devam etmeli..Fox falan bence alsa iyi olur..onlarin boyle dizilere ihtiyaci var..
Baska kanalda devam etmeli..Fox falan bence alsa iyi olur..onlarin boyle dizilere ihtiyaci var..
vallahi nerde devam ederse etsin ama yeter ki devam etsin yani...
açıkçası bu kadar duyarsız muhattaplarımız olduğu için karşımızda çok da umutlu değilim ama yaz boyu elimden geleni ardıma koymayacağım...her şekilde Fırtına'mın devamı için çalışacağım...
Arkadaslar kanal dyi basalim elimizde asifelerlerle, "Firtina" bi yandan susma sustukca sira sana gelecek :img-hyste
kisin trye gelince ben su kanal dnin binasini ziyaret edeyim :img-polic
Ne bu ya Allahim, abuk zubuk diziler var tvde, ve usteklik ratingde yapiyo dizimiz, bittirdiler!
acep bizim bilmedigimiz bisimi var? anlasamadilar aralarinda bkm ve kanal d?
ufff...
yazik oldu guzelim diziye..butun oyunculari ozlicem...
özge-melike
17-06-07, 07:43
bende fırtınayı ilk bölümünden beri izlyorum ya bence çok erken bitti 1 sezon daha devm etselerdi keşke.ama gerçekten dünkü blm çok güzeldi.ya bari tekrarlarını verseler..hani en sonda mutlu son diye yazı çıktıya çok gzldi çalan şarkı fln harikaa.bu arada bn bişi sorcm hani ensonda birine acil şifalar diliyoruz diye yazmışlardya kime acil şifalar diliyolarmış bn göremedim de:sad53:
ne güzel bir diziydi.
ben yaprak dökümü&fırtına son zamanlarda bu ikisini takip ediyordum. fırtınada hem gülüp hemde aşk izliyorduk çok sıcak bir diziydi. bence 2 sezon değil 3sezon bile devam ederdi; çünkü konu güncel hayat gibi, kısır döngü olmaz, 1konu üzerine değil hayatı anlatan bir diziydi.
_duygucuk_
17-06-07, 10:10
akşam giremdim çünkü o sırada odamda ağlıyorudm resmen kıydılar dizimize üff:(:(
kampanyalarımız devam etsin:)
bölüm çok güzledi bir bölüm içinde 2 kez zaman atlatıldı :)
katil şöföre byaıldım nasıl dize getirdi bizimkileri ...
bebek çok tatlıydı tıpkı babası kara kara..
ayak üstü tamara ya da eş buldular:)
fırtına görntüleri maelsef eskiydi..ziya ve şirin e çok sevindim ..
keşke devam etse bebeşi iyice görsek.....
merve_polat
17-06-07, 11:12
arkadaşlar dün fırtınanın son bölümünü verdiler bildiğiniz üzere peki dizinin neden bittiğini bilen var mı?final diyince bende sezon finali zannettim ama dizi tamamen bitmiş niyekine???????????
bekirmelike
17-06-07, 11:28
artık cnm yazın başlayan diziler 1 sene gibi bir sürede bitiyor.artık bitmesi normal çnk çok şery yaşadılar ve senaryonun dwm etmesini biz isterdik ama ettirmediler.yani sana tavsiyem yazın izlemeye başladığın dizi ya diğer yazın başına kadar ya da izlediğin yazın sonuna kadar sürer bu yüzden fazla bağlanmabye
mrb arkadaşlar mutlu sonla bitmesi güzeldi dizinin ama eksikleri vardı aceleye geldi gibi ziya şirin mesela bu konuyu sona bağlasalardı yani tamara gerçi dotorla arasını yaptılar hemen finalde herkesin hayatında ne oldu ne değişti gibi açıklamalar bekledim aslında neyse güzel bitti dizi yinede bu ekibi özliycem inş güzel projelerde onları görürüz:sad53:
aklıma dizimizin replikleri geliyo çok üzülüyorum ya inş. devam ettirebiliriz dizimizi
arkadaslar acıkcası ben oyle oturup televizyon basına ,yerli dizi izlemiyorum pek.ama fırtına'yı kısın ortalarında tesadufen kesfetmis ve cok hoslanmıstım.mumkun oldukca takip etmeye calıstım ve izledigim her bolumde dahada hosuma gitti.bu hafta final yazısını gorunce icim acıdı birden.cok temiz naif bir diziydi.hani vardır ya; ''orda bir koy var uzakta gitmesekte gelmesekte o koy bizim koyumuzdur'' tadında.. her hafta izleyemesemde o dizi benimde dizimdi..uzuldum,uzuntumu sizlerle paylasmak istedim.
gule gule fırtına:sad53:
canım bende son sahnede bağdaş kurmuş ağladığım için kamera arkasını kaçırdım.. Asya'yı da tam göremedim ama annem dedi çok tatlıymış.. tombik tombikmiş :)
son resim çok güzeldi ama keşke "mutlu son=)" yazmasalardı... keşke sezon finali vs yazsalardı!! çok bekledik ama olmadı n'apalım Emel'cim.. biz şimdi bütün yaz boyunca çalışıcaz.. hem dizimiz için olmadı burçin ve murat için.. bence yapabiliriz:img-yes: ayrıca dediğim gibi kanald de fırtına mutlu sonla bitti.. ama başka bir kanalda mutlu mesut devam edecek..:img-wink:
ordaki görüntüler eskiydi...Fırtına'ya gitmediler...haklı olarak...:img-yes:
eğer dizimiz devam edecek olsaydı yaz başında tüm ekip Fırtına'ya dönecekti kısa bir süreliğine...mesela tatil için falan...sonra kaldığımız yerden devam edecektik Fırtına'mızı izlemeye...
bu dizide hiçbir zaman konu sıkıntısı yaşanmadı...hatta diğer Türk dizilerine nazaran her olayın çabucak tüketildiği bir diziydi Fırtına'mız...buna rağmen hiç tıkanmadı senaryo...ve dediğin gibi daha bir sürü karakterin bir sürü hikayesi vardı anlatılacak...:icon_sorr
evet ama o 1-2 saniye bile bize Karadeniz'i göstermeleri çok hoşuma gitti gerçekten... ne kadar da özlemişiz oraları..
keşke dizimizi yeniden başlatabilsek de o sahneleri görebilsek..:icon_sorr
tekrar öne alıyorum arkadaşlar.. hepimizin online olduğu bir saatte bkm'yi mail yağmuruna tutacağız..:img-yes: :img-wink: onlarda bizimle uğraşamayacaklarını öğrenecekler..:)
yapımcımız BKM için ;
Sevgili Yapımcımız BKM;
Dizimiz Fırtına 16.06.2007 tarihinde 48.bölümle final yaptı.. Hepimiz çok üzülüyoruz. Bunu daha öncede dile getirmiştik.
Fırtına’nın final yapması için ortada hiçbir gerekçe yok. Eğer gerekçeniz varsa bize bildirmenizi temenni ediyoruz. Kanal ile anlaşmazlık var ise dizimizin kanal değiştirmesini istiyoruz. Reytinglerimiz de iyi olduğu için biz dizinin devam etmesinde ısrarcıyız.
5 haftadır hepimiz diken üzerindeyiz.. Bizlere sürekli dizinin bitirileceğini söylüyorsunuz. Biz dizimizi rahatça izlemek isterken bitecek diye ağlayarak izliyoruz. Sizden gene yardım diliyoruz.. Zor bir şey istemediğimize inanıyoruz.
Kanal D de yine bu sezon yayınlanan “Sağır Oda” adlı dizi de kanal tarafından bitirilme kararı alındı. Fakat yapımcı diziye sahip çıktı ve dizinin gelecek sezon devam edeceğini söylüyor. Bizde sizden Fırtına’ya sahip çıkmanızı istiyoruz. Lütfen böyle güzel bir yapıma sahip çıkın ve bu kadar izleyicisi olan dizimizi bitirmeyin..
Biz Fırtına için elimizden geleni yapmaya hazırız. Yeter ki dizimiz gelecek sezon devam etsin.
Sizlere bazı sorularımız olacak; ( Biz seyirciler olarak CEVAP alma hakkını kendimizde buluyoruz.. )
1.Dizimizin bitmesinde bize niye destek vermediğinizi , telefonunuzu meşgule düşürdüğünüzü ve maillerimize cevap vermediğinizi bilmek isteriz..
2.Dizimizin bitmesinin kanal yönetimi tarafından kararlaştırıldığını söylüyorsunuz ; Peki dizimizin başka bir kanala geçmesi söz konusu olamaz mı?
3.Fırtına da senaryo kıtlığı yada reytinglerin az olması gibi bir sorun olmadığı halde bitirilmesi sizlere de garip gelmiyor mu?
Saygılarımızla;
çok basit bir iş arkadaşlar .. adresine kadar metnine kadar yazdım.. 1-2 sn tutmaz bir mail atmanız nolur hergün en az 10 tane atın.. lütfen..:icon_sorr
tekrar öne alıyorum arkadaşlar.. hepimizin online olduğu bir saatte bkm'yi mail yağmuruna tutacağız..:img-yes: :img-wink: onlarda bizimle uğraşamayacaklarını öğrenecekler..:)
yapımcımız BKM için ;
Sevgili Yapımcımız BKM;
Saygılarımızla;
çok basit bir iş arkadaşlar .. adresine kadar metnine kadar yazdım.. 1-2 sn tutmaz bir mail atmanız nolur hergün en az 10 tane atın.. lütfen..:icon_sorr
arkadaşım bu metni sen fırtına fan sitesine de göndersene gönderdiysen özür dilerim ben görmedim de sen gönder diyorum ben göndermeyeyim sahiplenmiş gibi olurum
arkadaşım bu metni sen fırtına fan sitesine de göndersene gönderdiysen özür dilerim ben görmedim de sen gönder diyorum ben göndermeyeyim sahiplenmiş gibi olurum
doğru , aslında benim tamamen aklımdan çıkmıştı o..
hemen göndereyim:img-wink:
( reytingleri gördünüz mü?! )
-----------------------------
bu arada fırtınanın fan sitesine de koydum arkadaşlar..:img-wink:
doğru , aslında benim tamamen aklımdan çıkmıştı o..
hemen göndereyim:img-wink:
( reytingleri gördünüz mü?! )
-----------------------------
bu arada fırtınanın fan sitesine de koydum arkadaşlar..:img-wink:
reytingleri de metni de gördüm ya ne biçim reyting o kesin bi yanlışlık var
reytingleri de metni de gördüm ya ne biçim reyting o kesin bi yanlışlık var
benim ağzım gerçekten açık kaldı.. şu box maçları yüzünden oldu sanırım ama doğru mu gerçekten emin değilim..
nehirgözlü
17-06-07, 13:55
reytingler inanılmaz derecede kötü box maçları var diye böyle oldu ama selena bile 4. olmuş şu diziye sinir oluyorum ya fırtına gibi bir dizi varken kim izliyo ya offfff
Evet ya reytingler düşmüş.
arkadaşlar neyse boşverin reytingleri.. bir zamanlar 1. likten düşmediğimiz günleri hatırlayın..:img-wink:
bizim şimdi dizinin dvamı için çalışmamız lazım.. fan sitesi bize destek veriyor arkadaşlar.. atabildiğiniz kadar her 10 dk da bir.. atmaya çalışın nolur.. 2 sn nizi almaz..:img-in_lo
KübraYasemin
17-06-07, 14:32
Dizimiz bitti. aglamak istiyorum yaaa.
gitti süper bi dizi bu yapIlmaz yaaa.
cumartesi keyfi kalmadI daha.
ama güzel bir final yaptIllar iyiki.
bagzI dizileri finallleri ile batIryiorlar.
Ama süper bitti. seni seviyorum TabakcIlarIn zeynep seni seviyorum dalcIlarIna Ali süperdii yaa. bide zeynebin kucagInda cocuk ayyyy. hoss
keremcem d
17-06-07, 14:55
Herkese slmm...
yaw dünki bölüm gene süüüperdi ..
hele o ziya ve sirin sahneleri yok mu..
cok güzeldi ya.. hele ziya yüzügü verirken cok tatliydi..
zeyep ali ve katil kamyoncu sahneleri gene süperdi..
yani bastan sona kadar eglenceli-komik bi bölümdü..
tek üzücü yani final olmasi:sad53: :sad53:
cok özlicez
bitmesin bitek bu diziyi seyrediyorum onu da almayın elimizden ya...o aptal reyting ölçme cihazları nerde neyi nası ölçüyorlarsa bi halta yaramazlar
slm buraya ilk kez yaziyorum...
Firtina bitti...cok üzüldüm.
Her Bölümü süper.... hep komikti.
Neden bitti bilmiyorum...tek bildigim benim cok sevdigim dizide 36. Bölüm´de bitmisti (KIRIK KANATLAR), ve gercekten cok kötü bitti.
Kanal D´ye cok mail atmistik ama bi aciklama yinede yapilmadi, yani neden bitti hala bilmiyoruz.
Ben size yardimci olurum...yani mail atalim diyorsaniz atariz.
Yinede Firtina mutlu sonla bitti....ama devam etseydi cok iyi olurdu!
keremcem d
17-06-07, 17:18
slm buraya ilk kez yaziyorum...
Firtina bitti...cok üzüldüm.
Her Bölümü süper.... hep komikti.
Neden bitti bilmiyorum...tek bildigim benim cok sevdigim dizide 36. Bölüm´de bitmisti (KIRIK KANATLAR), ve gercekten cok kötü bitti.
Kanal D´ye cok mail atmistik ama bi aciklama yinede yapilmadi, yani neden bitti hala bilmiyoruz.
Ben size yardimci olurum...yani mail atalim diyorsaniz atariz.
Yinede Firtina mutlu sonla bitti....ama devam etseydi cok iyi olurdu!
Gizemnurcugum ilk önce hosgeldin cnm..
Vallah biz elimizden geleni yaptik..mail yolladik aradik her yola basvurduk ama netice olarak genede bitti,..
kanal d ninde kkde yaptigi gibi firtinanin bitisi icin bi nedeni yoktu..öylesine bitti yani..
dogru dürüst aciklama bile yapmadilar..
_duygucuk_
17-06-07, 17:25
tekrarını izledim yine gözlierm doldu kampanlayalra devam:):)
hep destek tam destek:)
bir de MUTLU SON:) yazdılar üff :(
asyamızn emekleyişini baba deyişini görecektik:(:(
keremcem d
17-06-07, 17:50
tekrarını izledim yine gözlierm doldu kampanlayalra devam:):)
hep destek tam destek:)
bir de MUTLU SON:) yazdılar üff :(
asyamızn emekleyişini baba deyişini görecektik:(:(
evet dmein bend ebaktim..
mutlu son yazdi ya bende icimden ne mutlu sonu ya dizimiz bitti dedim..ahh ahh..
Slm arkadaşlar bu benim forumdaki ilk mesajım Fırtına dizisini ilk bölümünden beri hepiniz gibi severek izliyodum ama bitişine hepiniz kadar ben de üzüldüm ama şimddi üzülüp herşeyden vazgeçme zamanı değil şimdi hep birlikte dizimizin gelecek sezon tekrar kaldığı yerden devam etmesi için elimizden geleni yapmalıyız seneye kanal d de devam etmesi pek mümkün gözükmüyo belki ama fırtınamız başka bi kanalda yine esmeye devam edebilir dizimizin devam etmesi için yapacağınız herşeye ben de tamamıyla destek halindeyim.
Dizimiz gerçekten özellikle çok sağlam bir oyuncu kadrosuna ve senaryoya sahip ben hepsini birbirinden çok sevdim ve hiçbirini diğerinden ayıramıyorum çünkü hepsini çok sevdim ayrıca beni diziye bağlayan bi başka etken de oyuncuların şive yapmaya çalışmadan oynamaları oldu ve her birini izlerken büyük bi keyif alarak izledim
Sadece dünkü final bölümü hariç :icon_sorr çünkü üzüntüden bu bölümün izlerken keyfini çıkaramadım çünkü dizimiz bitirilmeyi hiç mi hiç haketmedi bu kadar güzel bi kadro böyle içten ve sıcak bi dizi bi daha zor buluruz kalnal d kıymetini bilmedi ama biz dizimize sahip çıkalım ve yapımcımız bkm ye diziyi devam ettirmesi için olan ısrarımızı sürdürelim.
Ya en azindan bir Iklima geri gelebilirdi..Boyle siradan bir sonla hemen bitirdiler..Tatile girseydi olmazdi sanki..Kanallar herhalde ne yayinladiklarini kimin ne izlediklerini takip etmiyorlar..Herkes devam diye beklerken hemen bitirin..Avrupa Yakasi falan halen devam ediyor biraz ornek alsalardi..
bolbaloncuk
17-06-07, 19:45
Dizinin finalini pek beğenemedim.:img-in_lo
Bu kadar içten samimi bizden bir dizinin finalini çok basit yapmışlardı sanki.Ama ne yalan söyleyeyim son sahnede resim çektirirlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Her dizide olduğu gibi bir zaman atlaması yaşadık.Çok daha farklı,belki de çok orjinal olmayan bir son yapılabilirdi sanki yine de.
Dizinin devam etmedi için yaptığınız bu olay içinde bende varım bilesiniz.Şu aralar izlemekten keyif aldığım 3 diziden birisi de Fırtına'ydı.Sessiz,sakin bir vedayla son buldu.Ben dizinin devam ettirileceğini pek sanmıyorum ama yine de destek için her zaman aranızdayım.Ne güzel yeni geçmişken anasayfaya şimdi forumumuz biten diziler kısmına taşınacak.:icon_whis
Bu arada Asya gerçekten çok güzel bir kızdı.:img-wink:
ben en çok asyanın pembe patikleri giydiği sahneleri görmek isterim düşünsenize ne güzel olurdu ama inşallah görebiliriz ben bugün 20-30 tane e-mail attım bkm ye daha da atacağım fırtına esmeye devam edecek inş.
SAHRA_IRMAK
17-06-07, 19:48
ben fıunalı begendım gusel olmustu herkes mutlu oldu fılmın sonundada mutlu son yasıyodu saten hep hatırlayacagım bı fılm oldu cok uzatıpta sıkıcı da olmadı
Dün bazı nedenlerden izleyemdiğim finali bugün izledim sonunda :) Ya zeyneple ali ne kadar tatlydılar yine herkes mutlu oldu fırtınaya yakışır bi finaldi ama gerçeği sölemek gerekirse pek final havası yoktu yani diziden baya bi bölüm çıkar bnce asya bebekte çok tatlıydı ya bn daha izlemek isterdim fırtınayı zamansız bitti walla:( Cumartsilerinde neşesi kaçtı...
Final çok aceleye gelmiş bence. :img-elvis Çoğu dizide böyle oldu zaten
En azından final haftaya falan olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyüorum...
Kadir_Reis
18-06-07, 00:48
Dizi'yi izlerken duygulandım ama bir o kadar da güldüm hele kamyoncu katil diye konusması zeynep'in hosuma gitti bu arada kamyoncuda entel cıktı hoca ve sevda evlenme sahnesini uzatabilirlerdi dizi bir kaç sorulara bitti ziya-sirin,tamara-soner-ahmet- bunları isleyecekti daha
yorumları okudum da demekki herkes Fırtına'nın erken bitirildiği konusunda hemfikir...o zaman napıyoruz???kaldığımız yerden devam ediyoruz...:)
bölüm yorumumu yapacağım ama hala video paylaşım sitelerine eklenmemiş son bölümümüz...ben tekrar tekrar izlemek istiyorum 48.bölümü...:(
şimdiiiiiiiiiii....:)
Ali_Zeynep için ayrı yorum yapacağım her zamanki gibi...o yüzden diğer karakterlere geçeyim...
Hoca ve Sevda meselesinde kız isteme,nişan ve nikah işlerilerinin bir bölüme sığdırılmış olması çok üzücüydü...keza Ziya_Şirin ilişkisinin başlangıcının Şirin'in saçının ipek gibi oluşunu kanıtlamaya çalışmasıyla:) olması da çok baştan savmaydı...ve bizim yardım meleğimiz Tamara'nın Rusya'da eğitim görmüş doktorumuzla ayak üstü baş göz edilme çalışması da aynı şekildeydi...yani bunları biz sindire sindire izlemek istiyorduk ama nafile...:icon_sorr
Hasan_Fevzi cephesinde geçmişi ve kendilerini sorguladıkları kısımlar özellikle de o flashbasck ler benim yine gözlerimin dolmasına sebep oldu...ama dizimizin başından beri hedefledikleri o define parasına ulaşmaları harikaydı...:)eh az ter dökmediler o para için...hatta ilk bölümde define için kazı yaparken kazdıkları yerde uyudukları sahne daha dün gibi aklımda...:img-yes:
Sakine_Emine_Feraye üçlüsünden daha çok malzeme çıkardı...zaten Fırtına'ya dönme işi çıktığında Feraye (((Emine'nin deyimiyle Furaye:img-hyste ))) ablamızın ne kadar üzüldüğünü gördük...ki bende öyle bir cümbüşün içinde yaşadıktan sonra yalnız kalmaktan korkardım...:)hemde çok...
Ahmet_Soner ise yeni bir Kirpi_Çekirge takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar...ikisi de gerçekten çok şirin çocuklardı...ki oyunculukları da bir o kadar harikaydı...:)
devamı gelecek...:)
başta Kadir olmak üzere öss'ye giren tüm arkadaşlarım umarım hedefledikleri yerlere yerleşirler...:img-wink:
Kadir_Reis
18-06-07, 01:22
yorumları okudum da demekki herkes Fırtına'nın erken bitirildiği konusunda hemfikir...o zaman napıyoruz???kaldığımız yerden devam ediyoruz...:)
bölüm yorumumu yapacağım ama hala video paylaşım sitelerine eklenmemiş son bölümümüz...ben tekrar tekrar izlemek istiyorum 48.bölümü...:(
şimdiiiiiiiiiii....:)
Ali_Zeynep için ayrı yorum yapacağım her zamanki gibi...o yüzden diğer karakterlere geçeyim...
Hoca ve Sevda meselesinde kız isteme,nişan ve nikah işlerilerinin bir bölüme sığdırılmış olması çok üzücüydü...keza Ziya_Şirin ilişkisinin başlangıcının Şirin'in saçının ipek gibi oluşunu kanıtlamaya çalışmasıyla:) olması da çok baştan savmaydı...ve bizim yardım meleğimiz Tamara'nın Rusya'da eğitim görmüş doktorumuzla ayak üstü baş göz edilme çalışması da aynı şekildeydi...yani bunları biz sindire sindire izlemek istiyorduk ama nafile...:icon_sorr
Hasan_Fevzi cephesinde geçmişi ve kendilerini sorguladıkları kısımlar özellikle de o flashbasck ler benim yine gözlerimin dolmasına sebep oldu...ama dizimizin başından beri hedefledikleri o define parasına ulaşmaları harikaydı...:)eh az ter dökmediler o para için...hatta ilk bölümde define için kazı yaparken kazdıkları yerde uyudukları sahne daha dün gibi aklımda..
Sakine_Emine_Feraye üçlüsünden daha çok malzeme çıkardı...zaten Fırtına'ya dönme işi çıktığında Feraye (((Emine'nin deyimiyle Furaye:img-hyste ))) ablamızın ne kadar üzüldüğünü gördük...ki bende öyle bir cümbüşün içinde yaşadıktan sonra yalnız kalmaktan korkardım...:)hemde çok...
Ahmet_Soner ise yeni bir Kirpi_Çekirge takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar...ikisi de gerçekten çok şirin çocuklardı...ki oyunculukları da bir o kadar harikaydı...:)
devamı gelecek...:)
başta Kadir olmak üzere öss'ye giren tüm arkadaşlarım umarım hedefledikleri yerlere yerleşirler...
teşekkür ederim Emel:img-wink: dediklerin harfiyen katılıyorum ee o zaman ne yapıyoruz
Ali_Zeynep'imize gelince..........
en baştaki sahnede Ali_Zeynep arabadayken Ali'nin Zeynep'ine bir makina süratinde ve akıcılığında (((:)))) sıraladığı o güzel aşk sözcükleri harikaydı...:img-in_lo
sonrasında Zeynep'in kamyoncularla ilgili hikayeye kendisini çok fazla kaptırdığını gördük...:)hele kamyonda Ali'nin koluna yapışmış olan hali süperdi...kocasını da katil kamyoncuya bırakmayacak ya...sıkı sıkı tutuyordu kolundan...:)Ali'nin kocası olduğunu üstüne basa basa söylemesi ve Ali, ona adıyla hitap ettiğindeki tepkisi ise gülmekten yerlere yatırdı beni...:img-hyste
yani ben onların böyle didişmelerinden hiçbir zaman rahatsız olmadım...aksine çoğumuzun sevdiği sahnelerdi bunlar...hem hiçbir şekilde kırmadılar da birbirlerini bu sürtüşmeler esnasında...yani bunun ilişkide düzeltilmesi gereken bir gelenek (((:)))) olduğu izlenimi vermeleri gerekmezdi...özellikle de katil bir kamyoncu (((:)))) sayesinde birşeylerin farkına varmaları da gerekmezdi...
eve geldiklerindeki ve Ali'nin, Zeynep'ine kahvaltı hazırladığı sahne ise çok romantikti...:img-in_lo keza birbirlerine aşklarını tekrar tekrar dile getirdikleri ve Yunanistan'a bir tatil planlarının olduğunu söyledikleri sahne de süperdi...
ya aslında her Ali_Zeynep sahnesi süperdi...:)
ya biz onların aşklarının farkındaydık zaten...ve o didişmelerinde bu BÜYÜK AŞKIN bir parçası olduğunun bilincindeydik...yani ALi_Zeynep demek biraz da ---------inat_kavga_didişme_o çok sevdiğimiz oyunlar da-------- demek...zaten onlar kendiliklerinden anne-baba olduklarında olgunlaşacaklardı ama erken finalimiz buna izin vermedi...çok pardon....unutmuşum...:icon_sorr
son sahne...artık gözlerimdeki yaşlardan hiçbirşey göremediğim ve bir paket kağıt mendili tükettiğim o sahne...:img-in_lo
Duygu'm da zaten o ünlü ve bizim için çok önemli olan repliği yazmış...bir daha yazmayayım...iki insan, diliyle aşkını ifade eder ama gözlerle ifade etmek çok daha önemlidir...
Ali_Zeynep'imiz de kucaklarında Asya'ları ile hem dilleriyle, hemde gözleriyle bir kez daha bizim izlemekten büyük keyif aldığımız o BÜYÜK AŞKLARINI vücuda getirdiler...
ben hayatımda böylesine güzel bir AŞKIN, böylesine güzel işlendiği bir dizi izlemedim ve birdaha da izlemeyeceğim...(((ta ki Fırtına'mızı geri döndürene kadar...:))))
zeynepppaliii
18-06-07, 14:41
her dediğine katılıyorum emel abla...
çok güzeldi...
kamyoncu sahneleri, sora eve dndüklerinde birbirlerine karşı tavırları...
ama böyle bitmemeliydi ya...
çok özel ve güzel bi diziye, çok özel ve güzel bi son yapmalılardı...
birbirlerine karşı olan aşklarını daha çok görmeliydik...
başbaşa sahneler daha çok olmalıydı...
bebeğimizle sahnelerini görmeliydik...
zeynebin bi şekilde evde olamaması ve alinin asya ya bakarken ne kadar zorlandığını, elinin ayagına dolaşmasını izlemeliydik...:)
bnm bir sürü hayalim vardı ve yazsamda sığmaz buraya...
bn hala mail atma taraftarıyım...
bişiler yapabliriz bnce...
başka bi kanalda olur...
Firtina Kanal dnin saydasindan kaldirililmis arkadaslar..
resmen 1 kalemle sildiler...
her dediğine katılıyorum emel abla...
çok güzeldi...
kamyoncu sahneleri, sora eve dndüklerinde birbirlerine karşı tavırları...
ama böyle bitmemeliydi ya...
çok özel ve güzel bi diziye, çok özel ve güzel bi son yapmalılardı...
birbirlerine karşı olan aşklarını daha çok görmeliydik...
başbaşa sahneler daha çok olmalıydı...
bebeğimizle sahnelerini görmeliydik...
zeynebin bi şekilde evde olamaması ve alinin asya ya bakarken ne kadar zorlandığını, elinin ayagına dolaşmasını izlemeliydik...:)
bnm bir sürü hayalim vardı ve yazsamda sığmaz buraya...
bn hala mail atma taraftarıyım...
bişiler yapabliriz bnce...
başka bi kanalda olur...
evet...çok özel bir diziydi cnm Fırtına'mız...bu yüzden ömrünü tamamlamadan bitirilmesi bizim canımızı yaktı...çok özel ve zamanında bir finali hak ediyordu...yani apar topar bir finali değil...:icon_sorr
saydığın sahneleri çok daha fazlalaştırabiliriz gerçekten...çünkü bu dizi HAYATIN İÇİNDEN bir diziydi...hayatın içinden karakterlerle de devam ediyordu ama....:(
neyse...maillere devam...:img-yes:
Kadir_Reis
18-06-07, 15:21
Arkadaslar İstenilseydi bu dizi rahatlıkla devam edebilirdi,çünkü izleyici kayıpı diye bir şey yok bu dizinin sadık izleyicileri var bu dizimizin evet final bölümünde sıkıstıran sahneler'e bir 6 bölüm sürerdi.Yani Konusu Dar Diziler Devam Ederken,sezon finali yaparken fırtına gibi bitmesi için bir neden olmayan bir dizi daha 50 bölümü bile görmeden bitirildi.Saolsun Cansu Kardesimiz Hem Bkm hem kanald'ye sorular için bir yazı metni hazırladı hepimiz yolladik 2 gün geçti hala bir cevap gelmedi buna bakarak izleyicileri ne kadar önemsediklerini görüyoruz.Bakın Söyleceklerim diğer dizileri küçümsemiyorum lakin selana,gibi cocuk diziler devam ederken fırtına gibi hemen hepsi tiyatro oyuncularından olusan bir dizi bu kadar erken bitmemelidir.Bundan yapımcı sırketin hatası var bana göre ilk mail yolladiğimizda gelen cevap neydir Kanald Tarafından bitirildiğini söylendi eee sen kanald'de bitirdiği diye dizini bitirmeyebilirdin çünkü sadık izleyici kitlen var senin değil mi arkadaslar.Kanald'ye zaten söyleyecek laf bulamıyorum kendilerin ne kadar izleyicilerini önemsedikleri bir kez daha gördük keşke görmez olsaydık değil mi.Acemi Cadı'ya yaptıgını fırtına dizisinide yapabilirdin ama yapmadılar ama kaybeden kendileri oldu büyük bir izleyici kaybı yasayacaklar ben bu yaz mücadelemi sürdüreceğim eminim ki sizlerde bu konuda beni yalnız bırakmayacaksınız dır
Arkadaslar dizinin bitiriceği haberinden itibaren gerek Mehmet Güler gerek Mesut Yar'a teşekkürlerimizi bildiriyorum özellikle mehmet abimize gerçekten cok büyük yardim etti keşke son yolladıklarımızıda köşesinde belirtseydi belirteceğinide inaniyorum ben
Ben Arkadaslar Üzülüyorum,böyle kaliteli yapımların kaldırılmasına üzülüyorum diyecek tek lafım var "Fırtına Herşey'e ragmen esmeli"
nehirgözlü
18-06-07, 18:02
Arkadaslar İstenilseydi bu dizi rahatlıkla devam edebilirdi,çünkü izleyici kayıpı diye bir şey yok bu dizinin sadık izleyicileri var bu dizimizin evet final bölümünde sıkıstıran sahneler'e bir 6 bölüm sürerdi.Yani Konusu Dar Diziler Devam Ederken,sezon finali yaparken fırtına gibi bitmesi için bir neden olmayan bir dizi daha 50 bölümü bile görmeden bitirildi.Saolsun Cansu Kardesimiz Hem Bkm hem kanald'ye sorular için bir yazı metni hazırladı hepimiz yolladik 2 gün geçti hala bir cevap gelmedi buna bakarak izleyicileri ne kadar önemsediklerini görüyoruz.Bakın Söyleceklerim diğer dizileri küçümsemiyorum lakin selana,gibi cocuk diziler devam ederken fırtına gibi hemen hepsi tiyatro oyuncularından olusan bir dizi bu kadar erken bitmemelidir.Bundan yapımcı sırketin hatası var bana göre ilk mail yolladiğimizda gelen cevap neydir Kanald Tarafından bitirildiğini söylendi eee sen kanald'de bitirdiği diye dizini bitirmeyebilirdin çünkü sadık izleyici kitlen var senin değil mi arkadaslar.Kanald'ye zaten söyleyecek laf bulamıyorum kendilerin ne kadar izleyicilerini önemsedikleri bir kez daha gördük keşke görmez olsaydık değil mi.Acemi Cadı'ya yaptıgını fırtına dizisinide
yapabilirdin ama yapmadılar ama kaybeden kendileri oldu büyük bir izleyici kaybı yasayacaklar ben bu yaz mücadelemi sürdüreceğim eminim ki sizlerde bu konuda beni yalnız bırakmayacaksınız dır
Arkadaslar dizinin bitiriceği haberinden itibaren gerek Mehmet Güler gerek Mesut Yar'a teşekkürlerimizi bildiriyorum özellikle mehmet abimize gerçekten cok büyük yardim etti keşke son yolladıklarımızıda köşesinde belirtseydi belirteceğinide inaniyorum ben
Ben Arkadaslar Üzülüyorum,böyle kaliteli yapımların kaldırılmasına üzülüyorum diyecek tek lafım var "Fırtına Herşey'e ragmen esmeli"
çok haklısın sonuna kadar katılıyorum sana herşeye rağmen fırtınamızı estircez maillere devam pes etmek yok bütün yaz boyunca çalışıp emeğimizin karşılığını alcağız ben buna inanıyorum
çok haklısın sonuna kadar katılıyorum sana herşeye rağmen fırtınamızı estircez maillere devam pes etmek yok bütün yaz boyunca çalışıp emeğimizin karşılığını alcağız ben buna inanıyorum
tabi ki devam edeceğiz cnm...elimizden geleni tekrar tekrar yapmalıyız...
bu arada bölüm yorumlarımızı da devam ettirelim...:)hani coşturacaktık başlığımızı!!!:):img-wink:
keremcem d
18-06-07, 18:30
Dogru biz genede pes etmiyelim..
maillere devam..o kadar cok mail yolliyalim ki artik biksinlar...son care diziye devam etmek desinler..
ama ne güzel olurdu maillerimiz yüzündne diziye devam ediyolarmis:happy0064 :happy0064 hayali bile güzel..
Su siirinede arasina girecej zeyneple alinin fln dedik ama hic öyle birsey olmadi..cok ho´suma gitti..ziyayla cok tatlilardi:img-yes: hele ziya sabah uyaninca gülümsüyo ya:img-hyste :img-hyste
Dogru biz genede pes etmiyelim..
maillere devam..o kadar cok mail yolliyalim ki artik biksinlar...son care diziye devam etmek desinler..
ama ne güzel olurdu maillerimiz yüzündne diziye devam ediyolarmis:happy0064 :happy0064 hayali bile güzel..
Su siirinede arasina girecej zeyneple alinin fln dedik ama hic öyle birsey olmadi..cok ho´suma gitti..ziyayla cok tatlilardi:img-yes: hele ziya sabah uyaninca gülümsüyo ya:img-hyste :img-hyste
Fatma'cım şirin, Ali_Zeynep'in arasını bozmaya çalışacaktı ama kanald müsaade etmedi...yani zaten diziye giriş amacı Ali'ye aşık olup aralarını bozmaktı bizimkilerin ama kısmet Ziya ile apar topar aşk yaşamasıymış...:)
ama söylediğin sahne gerçekten de çok şekerdi...Ziya'nın sabah uyandığında suratındaki o aptal gülümseme (((:))) çok tatlıydı...birde ben şeye çok güldüm...Ziya, şirinin saçlarının ipekliğinden dolayı etkileniyor ya ondan...:)çok komikti orası...:img-hyste
Fırtına'mız 43.bölümde kaldırılmaya çalışıldığında ben yoktum forumda ama siz maillerinizle vazgeçirmiştiniz kanalı ve yapımcı şirketi...yani bunu bir kere başardınız...bir sefer daha niye başaramayalım???:img-wink:
keremcem d
18-06-07, 19:09
Fatma'cım şirin, Ali_Zeynep'in arasını bozmaya çalışacaktı ama kanald müsaade etmedi...yani zaten diziye giriş amacı Ali'ye aşık olup aralarını bozmaktı bizimkilerin ama kısmet Ziya ile apar topar aşk yaşamasıymış...:)
ama söylediğin sahne gerçekten de çok şekerdi...Ziya'nın sabah uyandığında suratındaki o aptal gülümseme (((:))) çok tatlıydı...birde ben şeye çok güldüm...Ziya, şirinin saçlarının ipekliğinden dolayı etkileniyor ya ondan...:)çok komikti orası...:img-hyste
Fırtına'mız 43.bölümde kaldırılmaya çalışıldığında ben yoktum forumda ama siz maillerinizle vazgeçirmiştiniz kanalı ve yapımcı şirketi...yani bunu bir kere başardınız...bir sefer daha niye başaramayalım???:img-wink:
:img-hyste :img-hyste Evet ya cok tatliydi orda..
hele o dedigin ipek sahnesi coook güzeldi ya..
Vallah bitmesine cok üzüldüm ama siirinin ziyaya asik olmasini cok sevdim..yani tek iyi yönüde bu galiba..
hele o yüzügü takma sahnesi süperdi.. dursunun melahata aldigi yüzük degilmiydi o??
hakklisin bi kez daha niye basarmiyalim..
vallah biktirana kadar mail yolliyalim..
Kanal D de birseyler oluyor kesin bir cok diziye son verildi...Herhalde butceleri az..
:img-hyste :img-hyste Evet ya cok tatliydi orda..
hele o dedigin ipek sahnesi coook güzeldi ya..
Vallah bitmesine cok üzüldüm ama siirinin ziyaya asik olmasini cok sevdim..yani tek iyi yönüde bu galiba..
hele o yüzügü takma sahnesi süperdi.. dursunun melahata aldigi yüzük degilmiydi o??
hakklisin bi kez daha niye basarmiyalim..
vallah biktirana kadar mail yolliyalim..
Fatma'cım o yüzük takma sahnesinde Şirin, Ziya'ya """çok tatlısın""" dedi ya...ordaki Zİya tripleri beni gülmekten öldürdü...bir de üstüne demesin mi kıza:"" şşiii orasını karıştırma...""":img-hyste ya bu kadar mı şeker ve kendini beğenmiş olur bir insan???:):img-hyste çok tatlılardı...çooooooooooooooooookkkkkkkkkkk....
valla Dursun'un Melahat'e aldığı o tek taş olabilir...Ziya yapar yani böyle birşeyi...:)
keremcem d
18-06-07, 20:03
Fatma'cım o yüzük takma sahnesinde Şirin, Ziya'ya """çok tatlısın""" dedi ya...ordaki Zİya tripleri beni gülmekten öldürdü...bir de üstüne demesin mi kıza:"" şşiii orasını karıştırma...""":img-hyste ya bu kadar mı şeker ve kendini beğenmiş olur bir insan???:):img-hyste çok tatlılardı...çooooooooooooooooookkkkkkkkkkk....
valla Dursun'un Melahat'e aldığı o tek taş olabilir...Ziya yapar yani böyle birşeyi...:)
:img-hyste :img-hyste Vallah aynen dediklerine katilyiorum ya..kendini begenme tiplerini cok seviyorum ya.. cok tatli.. kendinden cok emin:img-hyste
cok yakisiyolarda..
bence o tektas dursunun aldigi tektas:img-yes:
tamarada buldu kendine son dakikada birini..o doktoru:img-yes:
:img-hyste :img-hyste Vallah aynen dediklerine katilyiorum ya..kendini begenme tiplerini cok seviyorum ya.. cok tatli.. kendinden cok emin:img-hyste
cok yakisiyolarda..
bence o tektas dursunun aldigi tektas:img-yes:
tamarada buldu kendine son dakikada birini..o doktoru:img-yes:
Fatma'cım biz hep Tamara'nın kendisine göre birisini bulup çok sevilmesini istedik...çünkü bunu sonuna kadar hak ediyordu...ama birçok olay gibi bunun da son 5 saniyeye sıkıştırılması canımı sıktı...:(
hastahane odasında da yine Zİya,Dursun'a """angut (((:))))""" dedi sanırım...Cansu bayıldığımız kelimelerden biri...:)orda bile kavga etme potansiyeline sahip olmalarına bayıldım...onların kavgalarını bile özleyeceğim...ama yeni sezona kadar...devam ettirreceğiz ya Fırtına'mızı...:img-wink:
Kadir_Reis
18-06-07, 20:11
Fatma'cım biz hep Tamara'nın kendisine göre birisini bulup çok sevilmesini istedik...çünkü bunu sonuna kadar hak ediyordu...ama son 5 saniyeye sıkıştırılması birçok olay gibi canımı sıktı...:(
hastahane odasında da yine Zİya,Dursun'a """angut (((:))))""" dedi sanırım...Cansu bayıldığımız kelimelerden biri...:)orda bile kavga etme potansiyeline sahip olmalarına bayıldım...onların kavgalarını bile özleyeceğim...ama yeni sezona kadar...devam ettirreceğiz ya Fırtına'mızı...:img-wink:
ha iste inanmak basarmanın yarısıdır
keremcem d
18-06-07, 20:13
Fatma'cım biz hep Tamara'nın kendisine göre birisini bulup çok sevilmesini istedik...çünkü bunu sonuna kadar hak ediyordu...ama birçok olay gibi bunun da son 5 saniyeye sıkıştırılması canımı sıktı...:(
INSALLLAAAAAAAAHHHH!!!!
Vallah yeni sezona devam etmesini cook istiyoruz hepimiz..insallah devam eder..
gercektende hep su dogum sahnelerini,tamaranin kendine göre birini bulmasini fln istedik..
yani o izleidgimiz bi bölüm aslinda kim bilir 3-4 bölümlük bir bölümdü..hepsini kiza kiza hemencik yaptilar..
uzun uzun izelemk isterdik..
ben cikmaliyim.. bye bye:img-yes:
Arkadaşlar ben naçizane bi fikir sunmak istiyorum bkm ye gönderdiğimiz mailleri bkm nin şu anda yapımcılık görevini yürüten dizimizin yapımcısı Necati Akpınar'a da (eğer mail adresine ulaşabilme imkanımız varsa tabi ya da başak bi yolla ulaşabilirsek) göndersek bi faydası olur mu sonuçta yapımcı şirkette bu diziyle ilgili olarak en yetkili kişi o olduğuna göre karar alma konusunda da onun etkisi çok fazla olur herhalde
Ne dersiniz???:img-help:
Arkadaşlar ben naçizane bi fikir sunmak istiyorum bkm ye gönderdiğimiz mailleri bkm nin şu anda yapımcılık görevini yürüten dizimizin yapımcısı Necati Akpınar'a da (eğer mail adresine ulaşabilme imkanımız varsa tabi ya da başak bi yolla ulaşabilirsek) göndersek bi faydası olur mu sonuçta yapımcı şirkette bu diziyle ilgili olarak en yetkili kişi o olduğuna göre karar alma konusunda da onun etkisi çok fazla olur herhalde
Ne dersiniz???:img-help:
iyi fikir ama nasıl ulaşıcaz???sorun orda!!!:(
öyle ha deyince Necati Bey'in mail adresini bulamayız ki...:icon_sorr
Kadir_Reis
18-06-07, 21:43
iyi fikir ama nasıl ulaşıcaz???sorun orda!!!:(
öyle ha deyince Necati Bey'in mail adresini bulamayız ki...:icon_sorr
Aslında Necati Bey'e Ulaşılacak iletişim adresi bende mevcut lakın kımseye'de rahatsızlık etmek istemeyiz değil mi
Aslında Necati Bey'e Ulaşılacak iletişim adresi bende mevcut lakın kımseye'de rahatsızlık etmek istemeyiz değil mi
evet...haklısın Kadir...çünkü mail kutularını kilitliyoruz herkesin...:)yani rahatsızlık vermeye gerek yok...ama sen hepimiz adına burda yazdıklarımızdan da alıntılar yaparak yani Fırtına için hissettiklerimizi de Necati Bey'e yansıtarak ve Cansu'muzun hazırladığı metinlerden de ekleyerek Necati Bey'e bir mail yollayabilirsin!!!ne dersin???yani olan bitenden haberi olması bakımından...
bu arada kanald'nin sayfasında Fırtına'nın altına 2 günde 27 sayfa yorum yapılmış...herkes de üzüntüsünü belirtiyor...umarım orayı okumayı akıl ediyordur kanald...
Kadir_Reis
18-06-07, 23:10
evet...haklısın Kadir...çünkü mail kutularını kilitliyoruz herkesin...:)yani rahatsızlık vermeye gerek yok...ama sen hepimiz adına burda yazdıklarımızdan da alıntılar yaparak yani Fırtına için hissettiklerimizi de Necati Bey'e yansıtarak ve Cansu'muzun hazırladığı metinlerden de ekleyerek Necati Bey'e bir mail yollayabilirsin!!!ne dersin???yani olan bitenden haberi olması bakımından...
bu arada kanald'nin sayfasında Fırtına'nın altına 2 günde 27 sayfa yorum yapılmış...herkes de üzüntüsünü belirtiyor...umarım orayı okumayı akıl ediyordur kanald...
Mail Adresi yok bende diğer iletişim adresi var onuda fan siteden bir üyemiz fırtınanın cekım yerine gittiğinde almıs,zaten mail adresi olsaydı çoktan atardım mailleri:img-hyste evet bende farkettim 27 yorum yazılmıs daha da artacagini saniyorum ben sanmıyorum okudukarını
arkadaşlar kusura bakmayın anca girebildim. Çünkü olayın şokundaydım, İnanamıyorum ya fırtına bitti ama ben de herkes gibi fırtınayı yeni sezonda geri döndürme çabasında olacağım.
Devam ettirmek deyince aklıma bazı şeyler geldi, bunlar gelince de bu durumun o kadar da imkansız olmadığına karar verdim, sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Öncelikle trt1 deki bizim evin halleri diye bi dizi vardı. Ona trt 1 de son diye bölüm gösterdi,ardından da yeni sezonda kanal 1 de yeni bölümlerini yayınladılar, bilmem bileniniz var mı, ondan sonra geçen de beyaz showu izlemiştim, konuğu özcan denizdi.Beyaz asmalı konak yeniden çekilecekmiş ve sen de oynayacakmışsın dedi, o da belli olmaz seyircinin isteğine bağlı türünden bi şeyler söyledi. Yani asmalı konak bile yeniden çekilirse fırtına hayli hayli dönebilir.
Sözün kısası biz çabalarımızı bırakmayalım, umudumuzu yitirmeyelim ve fırtınamızı geri döndürmek için çalışalım.
Peki neler yapıyoruz bana anlatabilir misiniz.
Biraz da bu muhteşem bölüm hakkında yorum yapmak istiyorum. Ali ile zeyneple başlamak istiyorum.
içinde ali ile zeynebin bulunduğu her kare harika ötesi muhteşemdi.
Alinin zeynebi başından beri tanıdığını anlatan konuşmaları. Sonra araba bozulunca onun için korkması.
Ardından katil kamyoncuyla yaşadıklarını izlerken gülmekten kırıldım.:img-hyste
zeynep nasıl kocasına sahip çıkıyo. Canım ya.
Sonra ali ile zeynebin romantik anları, alinin ne zamandır söylemesini istediğim sevdiğim deyişi. Sonra herkesin ali ile zeynebin birbirlerinden başka kimseyi görmüyor deyişleri, zeyneple alinin hal ve hareketleri hepsi çok romantikti.:img-in_lo :img-in_lo
huylu huyundan vazgeçer mi bir daha gördük, zeynebin doğuruyorum derken ali ile gene tatlı tatlı atışmaları, zaten onlar böyle güzel.:img-wink:
ve gelelim bebişe, bebiş kız oldu, çok şekerdi ya. ASYA
bu arada ultrasonun lafının bile geçmesi bi anda benim kafamda onları o halde hayal etmemi sağladı. Zeynep erkek diyo, ali kız diyo, gene doktorun yanında tatlı tatlı atışıyorlar.Ah Ah bunları izleyerek yaşamalıydık.Ama neyse...
bu arada bi şey soracağım hani altı ay sonra dendi. Arabada ali zeynebe ne söylemişti o da cevap olarak yok biz iyiyiz gibi bişey dedi.:icon_whis
aslında söylenecek o kadar çok şey var ki artık zaman zaman duygularımızı paylaşacağız.:img-yes:
Merhaba arkadaşlar... Yine en son bölüm yorumumu ben yapacağım galiba... Hepinizi çok özledim... :=))))))
Yapılan zaman atlamalarına ve finalin aceleye getirilmesine rağmen bence mükemmel bir finaldi...:good: Şu an inanın bana nereden başlayacağımı bilmiyorum... O kadar çok şey var ki konuşulması gereken...
Bölüm öncesinde sürpriz konuk hakkında neler söylemiştik. Hatta birileri Naz bile olabilir demişti (o kendini biliyor :) ) Ama hiç aklımızın ucundan geçmeyen biriyle karşılaştık : Kamyoncu. Zeynep'in söylemiyle "katil kamyoncu". :) Ama Zeynep'in adamda farkedemediği birşey vardı. Canavar görüntüsüne rağmen içinde bir pisicik yatıyormuş. :) Deneyimlerini, düşüncelerini bizim aşıklarla paylaşmaya başlayınca dumur oldum :) Adam aile terapisti gibiydi. Nadir bulunan türdendi. Bence her eve lazım böyleleri. :) Konuşmasıyla bizim aşıkların gözlerinin yeniden açılmasını ve birbirlerini görmelerini sağladı. Kavgayı, didişi bırakıp aşklarını tazelemeye başladılar. Keçi inatlarından vazgeçtiler. Kısacası bir devrim geçirdiler :=)))))))
Erhan'ın yaptığı tüm hain planlara rağmen Hoca ve Sevda sonunda evlendi. :=)))))) Bunda Hasan ve Fevzi'nin payı büyük. 12'den vurdular Erhan'ı :img-hyste
Şirin ve Ziya... Büyük aşklar kavgayla başlar teorisinin örneklerinden biri :) Dişi Eros'umuz Tamara onlarda bir ışık görmüştü. Her ne kadar zor görünse de sonunda onlarda gördü bu ışığı :=)))))))
Hasan ve Fevzi... Yaptıkları muzurlukları çok özleyeceğim... Kazma-kürek düştükleri define yollarında kedi olalı bir fare tutabildiler. :)
Sakine ve Emine... Çoğu zaman çekilmesi zor kadınlarda olsalar bunun için her zaman geçerli nedenleri vardı. Hasan ve Fevzi'ye dur diyebilecek sadece onlardı. Bu bölüm az kalsın kulaksız bırakıyorlardı onları :img-hyste
Odun adam Dusrun... Sevdiceği Melahat'in son darbesinden sonra artık yontulmuş sayılır. :img-hyste
Sonunda Dişi Eros'umuz Tamara'mız da yaşı yaşına boyu boyuna uygun birisini buldu kendine... :=))))))
Ve yolunu dört gözle beklediğimiz sevgili bebişimiz Asya'mız... O ne şirinliktir öyle... Hem anneden hem babadan birşeyler almış belli...
Final gerçekten çok aceleye getirildi. "mutlu son : )" yazısını görünce gözlerim doldu. Tek tesellim gerçekten mutlu sonla bitmiş olması... Çok özleyeceğim onları...:sad53:
Kadir_Reis
19-06-07, 15:11
Merhaba arkadaşlar... Yine en son bölüm yorumumu ben yapacağım galiba... Hepinizi çok özledim... :=))))))
Yapılan zaman atlamalarına ve finalin aceleye getirilmesine rağmen bence mükemmel bir finaldi...:good: Şu an inanın bana nereden başlayacağımı bilmiyorum... O kadar çok şey var ki konuşulması gereken...
Bölüm öncesinde sürpriz konuk hakkında neler söylemiştik. Hatta birileri Naz bile olabilir demişti (o kendini biliyor :) ) Ama hiç aklımızın ucundan geçmeyen biriyle karşılaştık : Kamyoncu. Zeynep'in söylemiyle "katil kamyoncu". :) Ama Zeynep'in adamda farkedemediği birşey vardı. Canavar görüntüsüne rağmen içinde bir pisicik yatıyormuş. :) Deneyimlerini, düşüncelerini bizim aşıklarla paylaşmaya başlayınca dumur oldum :) Adam aile terapisti gibiydi. Nadir bulunan türdendi. Bence her eve lazım böyleleri. :) Konuşmasıyla bizim aşıkların gözlerinin yeniden açılmasını ve birbirlerini görmelerini sağladı. Kavgayı, didişi bırakıp aşklarını tazelemeye başladılar. Keçi inatlarından vazgeçtiler. Kısacası bir devrim geçirdiler
Erhan'ın yaptığı tüm hain planlara rağmen Hoca ve Sevda sonunda evlendi. :=)))))) Bunda Hasan ve Fevzi'nin payı büyük. 12'den vurdular Erhan'ı
Şirin ve Ziya... Büyük aşklar kavgayla başlar teorisinin örneklerinden biri Dişi Eros'umuz Tamara onlarda bir ışık görmüştü. Her ne kadar zor görünse de sonunda onlarda gördü bu ışığı Hasan ve Fevzi... Yaptıkları muzurlukları çok özleyeceğim... Kazma-kürek düştükleri define yollarında kedi olalı bir fare tutabildiler.
Sakine ve Emine... Çoğu zaman çekilmesi zor kadınlarda olsalar bunun için her zaman geçerli nedenleri vardı. Hasan ve Fevzi'ye dur diyebilecek sadece onlardı. Bu bölüm az kalsın kulaksız bırakıyorlardı onları :img-hyste
Odun adam Dusrun... Sevdiceği Melahat'in son darbesinden sonra artık yontulmuş sayılır. :img-hyste
Sonunda Dişi Eros'umuz Tamara'mız da yaşı yaşına boyu boyuna uygun birisini buldu kendine... :=))))))
Ve yolunu dört gözle beklediğimiz sevgili bebişimiz Asya'mız... O ne şirinliktir öyle... Hem anneden hem babadan birşeyler almış belli...
Final gerçekten çok aceleye getirildi. "mutlu son : )" yazısını görünce gözlerim doldu. Tek tesellim gerçekten mutlu sonla bitmiş olması... Çok özleyeceğim onları...:sad53:
İlk önce "mutlu son" lafını ben sevmedim böyle mutlu son olur mu kardesim izleyici tepkisini bilmiyorlar mı=:img-wink: Evet bebek güzel şirindir:happy0064 Tamara yaşına göre buldugunu keşke daha fazla izleyecegiz
odun adamın keşke bebeğide dogsaydı hele zeynep'in kamyon içerisinde ali'nin elline tutması bırakmaması kamyoncu katıl demesi gülünçtü hele yine kamyoncu sayesinde hastaneye yetişti
arkadaşlar kaç gündür canım hiç foruma uğramak istemiyor.. çok sıkılıyorum ve çok daralıyorum.. eve kanald yasağı koydum..:) kanaldyi boykot ediyorum.. artık Tv izlemiyorum..
fırtına bunu haketmiyordu..her gün maillerimi yolluyorum ama..
şimdi bölümü tekrar tekrar izliyorumda... ilk sahneler gerçekten süperler.... yani ali+zeynep ve ali+zeynep+katil kamyoncu....:img-hyste özellikle katil kamyoncu ile olan yerlerde ali ile zeynep in konuşmaları süperler... o sahnede burçin inanılmaz güzel oynamış... zeynepin ali nin koluna yapışıp bırakmaması... adı söylendiğinde ali ye kızması... evli olduklaarını vurgulaması...:img-hyste :img-hyste
kamyoncu gerçekten inanılmazdı ama...:img-hyste o görüntüde bir tiplemeden böyle sözler... bir de zeynepi doğuma yetiştirmeye çalıştığı sahneden önceki görüntüsünde ""niye dalga geçiyorlar anlamıyorum ki klasik müzik dinlemenin neresi kötü"" demesi benim koptuğum an olmuştur...:img-hyste
tabii doğum anında zeynep in ""aliiiii"" ""ben sana bunun hesabını sormazmıyım"" deyişininn yanında hiç kalır...:img-hyste burçin inanılmazdı...:happy0064
keremcem d
19-06-07, 18:24
vallah gercektende hepinizin dedigi gibi aceleye getirilmis bi son olmus olsa bile harika bi sondu.. hepki gibi bol egelnce vardi.. hele o dogum sahnesinde egen katil kamyoncuya rastalamalari süperdi.. karadenizin o güzel yesiliklerinide göstertiler..keske ama oradada sahneleri olsaydi..
KübraYasemin
19-06-07, 18:45
vallaha süper bir finaldiii.
ama ne yapalIm giden ile gidilmiyor.
kesek bir sezon daha oynasaydI ne vardI yaa.
ama sonu süperdi.
seni cok seviyorum tabakcIlarIn zeynep bende seni dalcIlarIn ali.
ve resim süperdiii.
arkadaşlar bi dakika..
biz maillere devam ediyormuyuz?? herkes atıyor mu?? emin miyiz??
herkesin atması lazım arkadaşlar.. herşeyi hazırladım.. adres-metin.. herşey hazır.. lütfen atın .. lütfen..
eğer fırtınanın gelec