PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

gumustiryakisi
28-07-07, 14:32
ohh be partner belli oldu sonunda valal güzle kız ben bu kızı daha önce görmüştüm sempati duymuştum sıcak kanlı birine benziyo valla ben sevindim ztn kızda evli eşiyle yaprak dökümünd ekardeş olarakoynuyolardı biliyosunuz dimi??????

kivancim
28-07-07, 19:05
ohh be partner belli oldu sonunda valal güzle kız ben bu kızı daha önce görmüştüm sempati duymuştum sıcak kanlı birine benziyo valla ben sevindim ztn kızda evli eşiyle yaprak dökümünd ekardeş olarakoynuyolardı biliyosunuz dimi??????

biliyorum cnm bencede evli olması iyi:img-yes:
inşallah çok güzel bi dizi olur,ben mavişime sonuna kadar güveniyorum:img-blush o benim birtanecik aşkım,sarı şekerim:img-in_lo :img-blush :img-in_lo :img-blush

mxrxt
29-07-07, 20:09
Dizi için havaalanını kapattılar

Kanal D'de yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan 'Meneşke' dizisi için Ay Yapım, Berlin'de 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bir havaalanı kapatıldı.

Songül Öden ile başrolünü paylaştığı "Gümüş" dizisi ekrana vedan eden Kıvanç Tatlıtuğ, yeni yayın döneminde yeni bir partner ve yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin çekimleri önümüzdeki hafta Almanya'da başlayacak.

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek dizinin ilk bölümünün çekimlerinin Almanya'da yapılacak olmasının sebebi konusuyla ilgili.

Çünkü dizide Sedef Avcı, Almanya'da yaşayan gurbetçi bir ailenin kızı "Menekşe", Kıvanç Tatlıtuğ ise "Menekşe"ye aşık, ailesi karşı çıkınca onu Türkiye'ye kaçıran "Halil" olarak kamera karşısına geçecek.

Geride bıraktığımız yayın döneminde "Ezo Gelin" dizisini çeken Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yapacağı dizinin Almanya'daki çekimleri için Ay Yapım, parayı bastırıp Berlin'deki 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bir havaalanını kapattı.

"Menekşe" ekibi, dizinin ilk bölümünün çekimlerini Almanya'da iki haftada tamamlayıp Türkiye'ye dönecek.

batuhan_gumus
31-07-07, 00:20
aayyy ne güzel demek berline geliyor belki gide bilirim ama zor neyse dizimiz bi baslasa artik kivanc abimi cok özledim tabi songül ablamida ama.. neyse sedef avci ve kivanc tatlitug iii hakikaten sedef avcinin evli olmasi cok iyi ben cünkü agir abimi songül abladan baska siyla yakistiramiyorum byeee KIVANC ABI INSALLAH SENI GÖREBILIRIM AMIN!!

<gumus><mehmet>
31-07-07, 11:46
Lütfen yazdığımız mesajların kaynaklarınıda yazalım

Demek partner belli oldu he 1000 1 oranında olsa bile songül ümidim suya düştü...Neydi adsı Sedef Avcı mıydı neydi güzel bir bayana benziyor ama alışabilecekmisin derlerse koca bir HAYIRRRRRRRRRRrrrrrrr

Ben Songülsüz bir Kıvanç Kıvançsız bir Songül istemiyorum sırf ağır abim sırf senin hatırına bakıcam diziye ama şunu bilki en ufak bir hatasınıda gelir buraya yazarım artık darılmıycaksınız oda bir hatamı demiyceksiniz

Televizyonu izlerken bin bir yorum yapabilirim Sedef hayranları kızmasın ay o ne giysi Songül giyse daha çok yakışırdı bak hiç yakışmamışlar o ayakkabı olurmu onun altına burayı kötü söylemiş neden baştan çekmemişler gülmesi olmamış ağlaması hele hiç Songül olsa daha iyi olurdu diye ama zaman ne getiri bilmem belki ileride alışırım

Not:Lütfen Sedefçiler alınmasın ama elimde değillllllllll:sad53:

sudemnaz
31-07-07, 11:52
sedef avcı çok güzel bir bayan kendisini yanık kozada çok beğenmiştim
böyle hoş birinin başrol oynaması gerektiğini düşünüyordum
yetenekli de(bence)
kıvançla yakışırlar...

batuhan_gumus
31-07-07, 18:31
aaa sedef avciyi simdi hatriladim bencecok hos bi bayan beenc cok güzl uuym saglicaklar dizi bi baslasa artik ama tabiii songül ablam olsa baska olurdu

angel666
02-08-07, 12:52
gazetedee haber çıktı çekimlerle ilgili ordan öğrendk başrolün sedef avcı olduğunu sanırım kızn resimlerini göre yakışcağını düşündüler:img-wink:

ülker
02-08-07, 13:26
Kıvançın partneri Sedef hanım çok zarif ve sıcak birisine benziyor.Ayrıca güzel bir kız.
Eğer senaryoda iyi olursa bence Menekşe dizisi tutar.Ekrandan bize kıvanç ve sedef aralarındaki illizyonu yansıtabilecekler mi bakalım.

Kıvanç seni destekliyor ve takip ediyoruz.Hep başarılı projelere imza atarsın inşaallah

angel666
02-08-07, 14:40
sedef avcıı

http://img183.imageshack.us/img183/6730/yanikkoza46005hj6oa1.jpg (http://imageshack.us)

http://img529.imageshack.us/img529/2360/jtzwe1ym3.png (http://imageshack.us)

sweety25
02-08-07, 16:31
yha dogru hic yakismiyorlar ama mejbur dizi baslicak bunu kabullensek ii olacak keske songül ablam olsaydi uff yhaa

batuhancığım sende kız zarif uyumlu olurlar diyosun başka mesajındada hiç yakışmıyolar diyosun bir karar ver artık canım:img-grin2 diziyi izlemeyi düşünmüyorum gerçi ben gümüşten sonra dizi izlemeyi düşünmüyorum bu sene ama kıvanç tatlıtuğun nasıl bir performans sergileyeceğinide merak ediyorum bu arada iki aşk arasında kalıcakmış öyle bişi okudum bir yerde öbür kızı kim canlandıracak acaba:img-in_lo

ebru_kıvançkolik
04-08-07, 19:52
[QUOTE=batuhan_gumus;4240380]aayyy ne güzel demek berline geliyor belki gide bilirim ama zor neyse dizimiz bi baslasa artik kivanc abimi cok özledim tabi songül ablamida ama.. neyse sedef avci ve kivanc tatlitug iii hakikaten sedef avcinin evli olmasi cok iyi ben cünkü agir abimi songül abladan baska siyla yakistiramiyorum byeee KIVANC ABI INSALLAH SENI GÖREBILIRIM AMIN!![/QUOT

ya bende alışmışım songülle görmeye hiç içime sinmiyo ya..acayip hissediyorum .dizi başlayınca ne olur bilmiyorum ama dediğin gibi kız evli allahtan yoksa şimdi kıvanç gider buna aşık falan olurdu bende kriz geçirirdim..ah ah songül evli olmasaydıda kıvançımızı en beğendiğimiz ve hiç kıskanmadığımız tek kadınla görebilseydik..

aygüzeli
04-08-07, 19:53
Partner secimi harikka..:good:
Sedef avci´yi cok begenirdim öyle masum bir güzeligi varki hayrandim zaten kendisine oyunculuguda baya iyi demek agir abimin partneri insalah proje tutar...bizde bu ikiliye zorda olsa alsiriz..

Agir abim almanyaya geliyormussun tercüman lazimmi?:img-wink:unutma sözün var bana misafir olacan bana...:img-blush

Arkadaslar eh artik imza ve avatarlar yapsaniz gözümüzü simdiden alistiralim ikisinin uyumuna :img-blush

guzinn
06-08-07, 11:44
Partner secimi harikka..:good:
Sedef avci´yi cok begenirdim öyle masum bir güzeligi varki hayrandim zaten kendisine oyunculuguda baya iyi demek agir abimin partneri insalah proje tutar...bizde bu ikiliye zorda olsa alsiriz..

Agir abim almanyaya geliyormussun tercüman lazimmi?:img-wink:unutma sözün var bana misafir olacan bana...:img-blush

Arkadaslar eh artik imza ve avatarlar yapsaniz gözümüzü simdiden alistiralim ikisinin uyumuna :img-blush

ablacım dedim dur bi bakıyım ağır abimin yeni dizisiyle ilgili neler var diye ana bi baktım sen burdasın:)valla AyGüZeLiM benim için her ikisini de ayrı ayrı partnerlerle görmeye alışmak gerçekten zor olacak.ama senin de dediğin gibi partner seçimi gerçekten çok iyi ben de çok beğendim:good:inşallah güzel bir dizi olur ve kıvanç tatlıtuğ ve diğer oyuncularla birlikte izleyenlerin de yüzünü güldüren bir dizi olur.ve inşallah bu dizinin izleyenleri hakettikleri saygı ve ilgiyi gerek dizi ekibinden gerekse diğer basın yayın organlarından görebilirler:icon_whis ne de olsa en iyi biz(gümüş ailesi) biliriz karşılık alınamadan gösterilen saygının nedemek olduğunu dimi ama:img-wink:(tabi bu ağır abimiz ve songülüm için geçerli diil.sağolsun ağır abimiz bizi yalıda çok iyi karşıladı.songülüm olsa eminim o da öyle karşılardı)
neyse geçmişe yapılan bir kaç satırlık sitemden sonra ben şimdiden başta ağır abim olmak üzere tüm "menekşe" ekibine başarılar diliyorum.

EVRİMİST
06-08-07, 13:48
Almanya'ya gitti

Kıvanç Tatlıtuğ ekrana alıştı. Yakışıklı oyuncu yeni bir diziye başladı.

'GÜMÜŞ'teki performansıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği yeni bir diziye başladı. Kıvanç, adının sürpriz olacağını söylediği dizinin çekimleri için önceki gün Almanya'ya gitti.

alıntı:takvim gaz.

başak_mu
06-08-07, 14:08
gümüş'ün ardından kıvancı songülden başka bir partnerle izlemenin çok zor olacagını hep söylüyordum..bu diziyle ilgili aklımda kıvancın partneri şu isimler olursa asla izlemem dediğim bi kaç isim vardı..bir de olursa diziye bakarım,sonrasında da senaryoya göre izleyip izlemeyecegime karar verirm dediğim 3 isim vardı.bunlardan biri özlem conker,biri begüm birgören,diğeri de sedef avcıydı...aklımdaki isimlerden birisi oldu sevindim...sedef avcı'nın ekrana çok yakıştıgını düşünüyorum ben...o yüzden secim gayet iyi bence de..ama yine de songül-kıvanç'tan sonra bu ikiliye alışmam baya bir vakit alacak,gözüm hep songülü arayacak..neyse hayırlısı diyelim...

sanat
08-08-07, 12:09
Herkese merhabalar;
Belki ilgilenenler olur diye yazmak istedim, dün gece canlı canlı programında Kıvanç Tatlıtuğ vardı, kızkardeşinin düğününde...Gümüş'ü izleyenler bilir Mehmet karekterinde saçları genelde uzundu şimdi saçlar iyice gitmiş, asker kesimi gibi olmuş, bu yeni dizideki imajı sanırım...

emirdag_güzeli
10-08-07, 16:22
Kivanc tatlitug'u cok ozledim ama..dizisi bi an once ciksa..aslinda cook zor olacak yani songul odenin yerine baska bir partner gormek ..cunku biz o kadar alismistik ki onlari beraber gormek..gumus & mehmet'in askini cook alismistik..
birden baska bi dizide (birinsinde biri) oynamasi cokk degisik..belkit zor gelecek..ama alismamiz lazim bu duruma...

PIRLANTA
11-08-07, 13:51
Dizilerde oyunculuk gücü çok önemli değil. Bu açıdan baktığımızda Başroldeki oyuncular iki manken bile olsa dizi tutulabilir. Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklılığı nedeniyle genç kızlar arasında çok popüler. Ama erkek oyuncunun genç kızlar tarafından çok beğenilmesi de dizinin tutulması için yeterli değil, bakınız Keremcem in dizisi. Eğer dizinin hikayesi ve yönetmen iyiyse dizi tutar diyorum.

08_aşk
14-08-07, 18:38
Dizilerde oyunculuk gücü çok önemli değil. Bu açıdan baktığımızda Başroldeki oyuncular iki manken bile olsa dizi tutulabilir. Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklılığı nedeniyle genç kızlar arasında çok popüler. Ama erkek oyuncunun genç kızlar tarafından çok beğenilmesi de dizinin tutulması için yeterli değil, bakınız Keremcem in dizisi. Eğer dizinin hikayesi ve yönetmen iyiyse dizi tutar diyorum.kıvanç sadece yakışıklı değil bence ilk kez oyunculuk yapması açısından bakacak olursak çokta yetenekli eksikleri tabiki vardır ben onun çok iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum ilerde yetenek var şimdi eğitiminide alıyor kesinlikle çok iyi oyuncu olacak ama diziler açısından senin dediklerine katılabilirim ama senaryo çok iyi olsada oyuncularda çok iyi olsa bile dizinin tutması şans ve dizideki karakterlerin uyumuna bağlı bence ha birde bu mankenlere her şeyde neden ön yargılı olunduğuna anlamıyorum sonuçta onlarda insan ve her insan gibi eğer yetenekleri ve gayretleri varsa birde eğitimlerini alırlarsa her insan kadar başarılı olurlar bence

batuhan_gumus
14-08-07, 20:44
kıvanç sadece yakışıklı değil bence ilk kez oyunculuk yapması açısından bakacak olursak çokta yetenekli eksikleri tabiki vardır ben onun çok iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum ilerde yetenek var şimdi eğitiminide alıyor kesinlikle çok iyi oyuncu olacak ama diziler açısından senin dediklerine katılabilirim ama senaryo çok iyi olsada oyuncularda çok iyi olsa bile dizinin tutması şans ve dizideki karakterlerin uyumuna bağlı bence ha birde bu mankenlere her şeyde neden ön yargılı olunduğuna anlamıyorum sonuçta onlarda insan ve her insan gibi eğer yetenekleri ve gayretleri varsa birde eğitimlerini alırlarsa her insan kadar başarılı olurlar bence

evet arkadasim sana katiliyorum kivanc tatlitug sadece yakisikli degil cok yetenekli de bence ilk dizisi bile tuttu insallah bu dizisi de tutar birde haklisin ne bu mankenlere karsi bizim türk halkinin sorunu anlamiyorum ama beni hic rahatsiz etmiyor kivanc abim nin manken olmasi bence bu bir gurur duyulcak mesele

hyoldas
15-08-07, 08:50
Menekşe: Ay Yapım'ın çektiği dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı. Dizinin çekimleri Almanya'da başladı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

batuhan_gumus
16-08-07, 15:08
Menekşe: Ay Yapım'ın çektiği dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı. Dizinin çekimleri Almanya'da başladı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

evet cekimler basladi ama bizim hic biseyden haberimiz yokk cünkü berlinden 400 km de uzakta oturuyoruz hava lar berlinde kivanc sansina 30 derecelerde seyrediioyor mus biz ise burda bati almanyada donuyoruz 17 derece neyse yaww hic kimse bisey yazmiyor buraya arkiler böyle olursa retinglerde düsük hani kivanc&songül fanleriyaw hadi byeeeeeeeeeeeeeeee

komserim
16-08-07, 17:31
kıvancı gumus dızısınde severek ızlıyordum yenı dızıye baslayacagını duymustum zaten umarım guzel bır proje olur...gercı kıvanc bıraz hızlı cıktı ekranlara cabuk dondu ama bu basarısını gosterıyor kanımca:img-blush

eger uygun gun ve saatte yayınlanırsa ızlemeyı dusunuyorum...

ülker
16-08-07, 18:32
Bugün internetten okuduğum bir habere göre Menekşe dizisi yazar Elif şafağın bir öyküsünden uyarlanacakmış.Dizide Halil ile Menekşenin imkansız aşkı anlatılacakmış.

Bekleyip görelim Gümüşten sonra nasıl bir imkansız aşk dizisinde oynayacaksın Kıvanç.Umarım güzel bir senaryo olur.
Çünkü Elif şafak baya entellektüel bir yazar.

Ben diziyi daha bir merak ediyorum artık.

Tek isteğimse reytinge kurban gitmez inşaallah

haluk_tolgahan
17-08-07, 13:23
MENEKŞE DİZİSİ:

Elif Şafak'ın öyküsünden uyarlanan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından senaryolaştırılan Menekşe adlı televizyon dizisi 2007 Eylül sezonu için Kanal D televizyonuna çekilmeye başlanmıştır.Dizinin 1.bölümü Almanya da çekilmektedir.2. bölümden itibaren çekimlere Türkiye de devam edilecektir. Menekşe İle Halil’in imkansız aşk hikayesi anlatılmaktadır

Kıvanç Tatlıtuğ- Halil karakteri(başrol)

Sedef Avcı Kasabalı- Menekşe karakteri(başrol)

Caner Çandarlı- Kadir karakteri

Fırat Tanış- Yusuf karakteri

Mehmet Çevik- Hasan(baba) karakteri

Nergis Çorakçı- Süheyla(anne) karakteri

Yıldız Kültür- Nine karakteri

Yapımcı- Ay Yapım\ Kerem Çatay

İdari Yapımcı- Özlem Yurtsever

Yönetmen- Uluç Bayraktar

Görüntü Yönetmeni(Almanya)- Fuat Oğuz Eken

Görüntü Yönetmeni(Türkiye)- Baybars Tekin

Kurgu- Serdar Çakular

Müzki- Toygar Işıklı

Genel Sanat Yönetmeni- Emine İnan

batuhan_gumus
17-08-07, 16:36
MENEKŞE DİZİSİ:

Elif Şafak'ın öyküsünden uyarlanan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından senaryolaştırılan Menekşe adlı televizyon dizisi 2007 Eylül sezonu için Kanal D televizyonuna çekilmeye başlanmıştır.Dizinin 1.bölümü Almanya da çekilmektedir.2. bölümden itibaren çekimlere Türkiye de devam edilecektir. Menekşe İle Halil’in imkansız aşk hikayesi anlatılmaktadır

Kıvanç Tatlıtuğ- Halil karakteri(başrol)

Sedef Avcı Kasabalı- Menekşe karakteri(başrol)

Caner Çandarlı- Kadir karakteri

Fırat Tanış- Yusuf karakteri

Mehmet Çevik- Hasan(baba) karakteri

Nergis Çorakçı- Süheyla(anne) karakteri

Yıldız Kültür- Nine karakteri

Yapımcı- Ay Yapım\ Kerem Çatay

İdari Yapımcı- Özlem Yurtsever

Yönetmen- Uluç Bayraktar

Görüntü Yönetmeni(Almanya)- Fuat Oğuz Eken

Görüntü Yönetmeni(Türkiye)- Baybars Tekin

Kurgu- Serdar Çakular

Müzki- Toygar Işıklı

Genel Sanat Yönetmeni- Emine İnan

iyi bi senaryoya benziyor bakalim su an berlinde cekiliyor dizi yazik duydum habere göre berlinde hava yagmurlu ve soguk mus üzüldüm kivnac abime bizim burasi da öyle yaww neyse mehmet cevik özgür cevik akrabasi ola bilirmi yaww:icon_whis

emirdag_güzeli
18-08-07, 13:51
BI kac yeni dizilerden tanitim fragmalari var kanald 'de bicak sirtinin filan..umarim en yakin zamanda menekse'nin tanitim fragmani da cikar..eylul'de kanald de filan...

nighhtmare
18-08-07, 19:03
sedef avcı yanlıs hatırlamıyorsam yaprak dökumunde cemın kardesı deılmıydıı gerçk hayatta evlılermıs demekk

sudemnaz
18-08-07, 19:31
sedef avcı yanlıs hatırlamıyorsam yaprak dökumunde cemın kardesı deılmıydıı gerçk hayatta evlılermıs demekk

evet öyleymiş ben de burda duydum:D
sedef avcı yı yanık koza da izlemiştim çok hoş bir yüzü var ne zaman başrol oynayacak diye bekliyordum...
umarım güzel bir dizi olur.

ülker
20-08-07, 15:20
Sayfa ne kadar gerilerde kalmış.Dizinin fragmanı çıksada artık bizde ona göre yorumlar yapmaya başlasak.

Ben diziyi baya merak ediyorum.Konusu imkansız bir aşk öyküsü olduğuna göre Kıvanç çok üzülecek çok ağlayacak galiba.

kardem
21-08-07, 19:02
arkadaşlar sonunda beklediğiniz fragman az önce çıktı..dizinin adı MENEKŞE VE HALİL olarak değiştirilmiş..diziyle şu aşamada ilgilenmesem de ablamın Kıvança olan sevgisi sayesinde ben de izlemiş bulunmaktayım..dizide AŞKA SÜRGÜN de Resul rolüyle izlediğimiz oyuncu ve Sağır Oda daki bir oyuncu da var..(adını bilmiyorum üzgünüm:img-blush)
anlatıldığı gibi bir kaçış öyküsü var sanırım..baş rol oyuncusu gelinlik giymişti ve ağlıyorud..hızlı kovalamaca sahneleri vs vardı..
slogan da sanırım BİRLEŞMEK İÇİN AYRILIĞI GÖZE ALABİLİR MİSİN? gibi bişeydi..
valla ani olarak izlemem sonucu aklımda tutabildiklerim bunlar..hepinize iyi seyirler..
bu arada Kıvanç da saçlarını kestirmiş ve bu gerçekten ona ayrı bir karizma katmış..:img-yes::img-wink:

neşemm
21-08-07, 20:42
tanıtım fragmanı gösterildi ve ben göremedim öyle mi :(
inş. kanald diziye gereken önemi verir.
bu sezon o kadar çok dizi var ki içlerinde sıyrılmak zor:S
ama ben bu dizinin tutacağından eminim...
kardem fragamanı anlattığın için teşekkürler...
inş. en kısa zamanda ben de görebilirim.

döndü
22-08-07, 09:39
tanıtım fragmanı çok güzel hele şiir okunuyor orası daha güzel
uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu...:img-in_lo

<gumus><mehmet>
22-08-07, 09:43
arkadaşlar dün frangmanı ebnde gördüm ama menekşe ve halil değilde menekşe ile halildi yanlış hatırlamıyosam ve hatırlamıyorum galiba.kıvanç ne yalan söyliyim hrikaydı.oyunculuğunu her geçen gün bize kanıtlıyo her geçen gün bir basamak daha yükseliyo kızı b.b.g deki esas kıza benzettim oda çok iyiydi aslında ama gönlüm songül olsaydı daha iyi olurdu diyo.frangman gerçekten ilgi çekiciydi bi arada kıvanç damatlık sedefte gelinlik giymişti ama kıvanç jet hızıyla bi yere doğru koşuyodu ikisininde yanında bir çanta vardı ve bir denize bakıyorlardı kıvançta kızı başından öpüyordu:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

aa unutmuşum bunu yazmasam olmaz
kıvanç abime kısa saç çok yakışmıştı
ama uzun saçta çok yakışıyordu
hatta normal boyutta bir saç türü vardı bir ara gümüşte oda çok yakışıyordu
oda oda derken kısa kesim güzele ne yakışmazzzzzzzzz

<gumus><mehmet>
22-08-07, 12:42
Uyu MeleK YüzlüM UYu Bu DünYa Dipsiz BiR KUyU...
Frangmanı şimdi tekrar izledim ve bu sefer emin oldum.Kesinlikle eminimki dizinin adı Menekşe İle Halil öyle yazıyor.Kıvanç adını bilmediğim(kusuruma bakmayın biraz cahilimdir)bişey çalıyordu.Nede yakışmıştı:img-cool2Hatta bi ara denize karşı Sedef ağlıyodu Kıvançta ona sarılıyordu:icon_sorrSonra otobüste hani tutunulan bir yer varya ona tutunuyordu ikiside:icon_sorrSizi bilmem ama ben kızı acayip olarak Bergüzar Korel di sanırım ona benzettim.Birde o kız yaprak dökümünde oynamıştı bir ara.Dizinin son cümleside şu oldu

KaVuşMak İÇin Ayrılmayı GöZE ALırmıSınıZZ???

Kıvanç abiyi tekrar tebrik eder başarılarının devamını diler-im:icon_sorr:sad53:

ALAN
22-08-07, 12:44
güzel bir diziye benziyor :happy0064 zaten kıvançda oynuyor.ne zmn başlıyacagına dair bi haberiniz varmı?

döndü
22-08-07, 12:55
dizinin ismini menekşe ve halil diye değiştirmelerinin sebebi önceki dizi gümüştüya hep bayan dizisi demesinler diye :img-wink:

lindsay
22-08-07, 13:45
fragmanı gördüm çok güzeldi gerçekten sedef avcı nın olmasına sevindim kıvançla yakışıyolar gerçekten fragmanda ki müzik harikaydı sonra biran da hareketli müziğe geçişi de çok güzeldi bence kesinlikle tutar bu dizi:good:

tatli_kizim
22-08-07, 14:30
Fragmanını ilk gördüğümde..
Kıvanc;ı gördüğümde gercekten "bakıcam" dediiim..
fragman süperdii..
yasak aşşkk demek..
Bakıcam vallah...:P

koobee24
22-08-07, 14:36
sedef'im sonunda başrolk oynayacak ya çok sevindim yüzüne bakılmayacak isimler başrol oynarken sedef gibi duru güzelliği olan birisinin yan karakterlerde oynaması rahatsız ediyordu zaten beni çok güzel oldu.

koobee24
22-08-07, 14:41
http://img517.imageshack.us/img517/9638/yanikkoza46044zb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8418/yanikkoza46004bp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/4470/12720023vf2.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/225/10hu5.jpg (http://imageshack.us)
http://img57.imageshack.us/img57/9500/yi9b9906ym0.jpg (http://imageshack.us)
http://img57.imageshack.us/img57/8750/yi9b7123io3.jpg (http://imageshack.us)

koobee24
22-08-07, 15:04
http://img461.imageshack.us/img461/1391/yanikkoza1906bl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/2120/dsc0029fg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/4966/15wx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/4460/yanikkoza1907kn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/2695/yanikkoza1909zi7.jpg (http://imageshack.us)

brokensmile
22-08-07, 15:54
resimler için çok saoll ,, kız güzel vallah
güzele benzio dizi:happy0064
kıvancada bu yakışır :img-pilot

yasecey
22-08-07, 16:07
bende başka bi dizinin fragmanını beklerken rastladım güzele benziyo
fırat tanış var bikere güzel olmaz mı
yalnız kızımızın gözleri fragmanda mavi sanki ama yanlışta görmüş olabilirim
gerçekten güzel bi kız
hayırlı olsun ne diyelim:)

ebru_kıvançkolik
22-08-07, 16:10
fragmanını izledim güzel bi dizi olacak heralde..gerçi kıvançın olduğu bi dizi kötü olamaz ama :) dizinin müziğide çok güzelmiş çok beğendim..

mysteria
22-08-07, 16:22
Gerçekten ben de çok beğeniyorum bu bayanı...Yanık Koza da da çok iyiydi...Böyle usul usul güzel işler yapıyor...Bir de bu dizide Murat Daltaban da oynayacak diye duymuştum..Var mıdır böyle bir şey? Varsa hangi rolde acaba? Beni aydınlatırsanız sevinirim :img-wink:

didemfener
22-08-07, 16:23
bu diziyi çok merak eder oldum fragmnıda görünce..
kesin tutar bu dizi..
sedefde çok başarılı oyuncu..:D

fırtına_
22-08-07, 16:25
fragmanı gördüm kıvanç çok tatlıydı
mızıka çalıyordu sevgilisine
ya ben önce kıvanç kızı etkilemeye çalışıyor sandım ama sevgililermiş meğer

dizi güzele benziyor...birde senaryosunu öğrenseydik

angel666
22-08-07, 16:27
fragmanı grdm çok mutlu oldum
kıvancım çok tatlıydıı hele mızıka çalrken:img-in_lo
güzel bi diziye benziodaa ben nası izliceem öss mereti var başımdaaa :img-cray:

register00
22-08-07, 16:32
menekşe ile halil dizisi gerçekten güzel bir diziye benziyor dizide oynayan kız çok tatlı ve güzelll yakışır başrol yanii daha önce yaprak dökümünde oynamıştı orda çok beğenmiştim inşallah bu dizi reyting kurbanı olmazz

idilLAMİN
22-08-07, 16:36
güzel bir diziye benziyor.ee zaten başrolde kıvanç tatlıtuğ olunca ayrı bir güzel oluyor.sedef avcıyıda severim.bence güzel bir ikili olucaklar gibi geliyor.yapım zaten ay yapım kaliteli bir dizi olacağını tahmin ediyorum.inşallah gününüde iyi bir yere koyarlarda rahatça izleyebiliriz.fragman gerçekten güzel ve etkileyici olmuş.

idilLAMİN
22-08-07, 17:16
müziği çok etkiledi beni toygar ışıklı mütiş yorumuyla gene diziye hayat vericek.

Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla masum yüreğini
Zaman gibi sessiz uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu

gerçekten çok güzel.

emirdag_güzeli
22-08-07, 17:57
cook guzzel bir dizi olcagni eminim...

ayrica dizinin adi menekse ile halil mis ..herkes sadece menekse oldugnu sannediyordu..bende oyle saniyordum ama degilmis...

simdiden cook merak ediyorum.kivanc tatlitug icin izliyecegem bu diziyi onu cook seviyorum...gumus dizisinde onun ayri bir yere var..umarim bu dizziside gumus gibi tutulur ve basarali bir proje olur....

sevimli.girl
22-08-07, 18:01
fragman çok güzel hazırlanmış tam duygusal sahnelerden sonra hareketli sahnelerin girmesi çok güzel ve akıcı olmasını sağlamış fragman ve müzik diziyi merak ettiriyor. o yüzden bende ilk bölümüne ve ona göre devamına bakmayı düşünüyorum.

ayrıca kıvanç tatlıtuğda saçlarını kestirince dah hoş ve yakışıklı olmuş bana göre. kısa saç ona daha çok yakışmış. dizinin oyuncu kadrosuda güzele benziyor. en azından fırat tanışın ve murat daltabanın olması çok güzel. umarım güzel, heyecanlı ve seyri güzel bir dizi olur ve görünüşe göre de öyle sanırım.

gizem_gumus
22-08-07, 18:02
gerçekten güzel bir diziye benziyo, sanırım konusuyla da diğer dizilerden bir adım önde olacak gibi. Kıvanç ın oyunculuğu fragmanı izlemiş olmama rağmen git gide daha da iyi olduğunu kanıtlıyo.
inşallah reyting denen canavara yenilmez ve yayından kalma derdi olmadan izleriz.

haluk_tolgahan
22-08-07, 18:13
müzik o kadar etkileyeciki ayrıca sonundaki söz. kavuşmak için ayrılmayı göze alabilirmisiniz. fragmanda sinema filmi gibi çok hoş. hele murat daltaban ve fırat tanışın oynaması beni çok mutlu etti. bakalım sezonun iyi dizilerinden. nede olsa senaryo yaprak dökümünün senaristlerinin ellerinden geçiyor.

ANİTA
22-08-07, 18:59
müzik gerçekten etkileyici.fragman diziyi merak etmemizi sağlıyor.kıvanç tatlıtuğ bu sefer farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor.bu dizi bence çok iyi bir yapım olacak fragman bunu vaatediyor.:good:

angels18
22-08-07, 19:42
herkese mrb arkadaslar dizinin konusunu merak ettim müziği beni cok etkiledi toygar ışıklı yine döktürmüş yapımcı ay yapım mı bilmiyorum ama müzik süper devamı nasıl acaba fragmanda cok etkili merakla diziyi bekliyorum artık

sarp_manyagi
22-08-07, 22:07
müziği harika sırf müziği için bakıcam bu diziye ama konuyu biri açıklayabilir mi??

onur29
23-08-07, 00:20
Sedef avcı oynuyo sanırım dün gece reklamını gördüm. Müzik çok güzel. İzliycem

geweze
23-08-07, 00:33
şarkısı çok güzel.toygar ışıklı söylüyor sanırım.
kıvanç ile sedefte yakımışlar.umarım tutar:)
ben yinede şarkıya takığım
uyu melek yüzlüm uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu:)
birde ismi biraz tuhafıma giti.menekşe ile halil itici geliyor sanki...

aygüzeli
23-08-07, 00:47
Fragmana tesadüfen rast geldim tabi sok olmadim desem yalan olur.dizinin tanitiminin simdi yapilmasina sasirdim kanal beni baya bir sasirtiyor bu ara..

Muhtesem bir fragman olmus.
Sarki secimi harikka.
Kadroya söz yok.
Kivanc ve sedef cok yakismislar tabi agir abimi baska birisi ile izlemek ne kadar tuhafima gitsede alismak zorundayiz.

En önemliside kendi sesini kullanip kullanmayacagin oyunculugunu kanitladin gümüs dizisinde ama sesine bir baskasi hayat verdi umarim bu dizide kendi sesini kullanip oyunculuguna kendi sesinlen hayat verip kanitlarsin kendini..hatta sesin bir cok düblajin sesindende cok cok güzel düblaja hic ihtiyacin yok...ay yapimin dizilerinde düblaja hic rastlamadim umarim bu dizidede rastlamam..

Arkadaslar imza ve avatar yapan yokmu...

hoppala20
23-08-07, 11:00
fragmanı dün akşam izledim babam zaten günlerdir diyordu senin mehmet şimdide halil olmuş diye... görmek dün akşama kısmet oldu....

kıvanç yine muhteşem... imaj değişmiş onu benimseyip sevdiğim mehmet karakterindeki gibi değil saçlar sakal muhteşem :good:

partneriylede yakışmış gibiler ama bi tuhaf geliyo songülümden sonra başka biriyle yan yana görmek.... çok güzel bir dizi olacağına inanıyorum....

yeni sezonda izleyeceğim iki diziden biri menekşe ile halil ve diğeride maalesefki kanal d de.
her ne kadar kendime söz versemde tutamıyorum kanal d de yine dizi izleyeceğim hemde iki tane.... sanırım kabus gibi bir sezon beni bekliyor.... benimle aynı düşüncede olanlar vardır ve neden böyle düşündüğümüde iyi bilirler.... :img-wink:

yeni sezonda sizlerle çok görüşeceğiz.... bende burda olcağım..... :happy0064

görüşmek üzere...... bye

hekimoglu64
23-08-07, 11:11
fragmanı dün akşam izledim babam zaten günlerdir diyordu senin mehmet şimdide halil olmuş diye... görmek dün akşama kısmet oldu....

kıvanç yine muhteşem... imaj değişmiş onu benimseyip sevdiğim mehmet karakterindeki gibi değil saçlar sakal muhteşem :good:

partneriylede yakışmış gibiler ama bi tuhaf geliyo songülümden sonra başka biriyle yan yana görmek.... çok güzel bir dizi olacağına inanıyorum....

yeni sezonda izleyeceğim iki diziden biri menekşe ile halil ve diğeride maalesefki kanal d de.
her ne kadar kendime söz versemde tutamıyorum kanal d de yine dizi izleyeceğim hemde iki tane.... sanırım kabus gibi bir sezon beni bekliyor.... benimle aynı düşüncede olanlar vardır ve neden böyle düşündüğümüde iyi bilirler.... :img-wink:

yeni sezonda sizlerle çok görüşeceğiz.... bende burda olcağım..... :happy0064

görüşmek üzere...... bye

kivancin oyunculugunu begenebilirsin songülden sonra yaynina kimseyi yakistirmayabilirsin saygi duyarim ......bende güzel sedefcigimin yanina kivanci yakistiramiyorum nedense kivanc bana göe ne bileyimbosver oyunculugunu biraz daha gelistirmeli neyse sedefcim icin izlerim baska biri olsaydi izlemezdim

saygilar....

aygüzeli
23-08-07, 11:46
Dizi oyuncularinin bir kac resmini buldum..Cogunu zaten baska projelerinden taniyoruz..Kadro mükemmel.Umarim emeklerinin karsiligini tüm ekip alir.
MURAT DALTABAN.
http://img530.imageshack.us/img530/1915/muratdaltabanxb9.png

YILDIZ KÜLTÜR.
http://img206.imageshack.us/img206/5544/yildizkulturuc1.gif

FIRAT TANIS.
http://img182.imageshack.us/img182/8793/firattanisxu3.png

CANER CANDARLI.
http://img204.imageshack.us/img204/6118/canercandarlirl2.png

HASAN KÜCÜKCETIN.
http://img178.imageshack.us/img178/684/hasankckcetiner9.png

MEHMET CEVIK.
http://img204.imageshack.us/img204/6396/mehmetcevikfa1.jpg

<gumus><mehmet>
23-08-07, 12:55
Fragmana tesadüfen rast geldim tabi sok olmadim desem yalan olur.dizinin tanitiminin simdi yapilmasina sasirdim kanal beni baya bir sasirtiyor bu ara..

Muhtesem bir fragman olmus.
Sarki secimi harikka.
Kadroya söz yok.
Kivanc ve sedef cok yakismislar tabi agir abimi baska birisi ile izlemek ne kadar tuhafima gitsede alismak zorundayiz.

En önemliside kendi sesini kullanip kullanmayacagin oyunculugunu kanitladin gümüs dizisinde ama sesine bir baskasi hayat verdi umarim bu dizide kendi sesini kullanip oyunculuguna kendi sesinlen hayat verip kanitlarsin kendini..hatta sesin bir cok düblajin sesindende cok cok güzel düblaja hic ihtiyacin yok...ay yapimin dizilerinde düblaja hic rastlamadim umarim bu dizidede rastlamam..

Arkadaslar imza ve avatar yapan yokmu...

ablacığım lafı ağzımdan alıp yazmışsın şimdi foruma girip bu kendi sesi mevzusunu açıcaktım sen benden daha önce davranmışsın kalp kalbe karşıymı:img-cool2
bencede kendi sesini kullansın daha çok yakışır bizde gümüşte bulamadığımız sesi burada dinler dinler avunuruz
sedef avcının inetennette falan resimlerine baktım çok güzel bir kadınmışş(gümüşüm kadar olamaz:img-polic)yakışmışlar demiyorum inşallah yakışırlar diyorum daha bunu söylemek için erken ama inşallah dizi tutar

ceyil
23-08-07, 14:57
oynayan kız yani sedef avcı daha önce yaprak dökümündede oynadı galiba
bana biraz bergüzar koreli andırdı. ve sanki bergüzardan fazla esinlenmiş

lindsay
23-08-07, 16:12
ya arkadaşlar ben müziğe bittim resmen bütün gün söyleyip duruyorum fragman çıkınca çok seviniyorum:Dbiran önce başlasa çok güzel olucak eminim:good:

canan imzaya bayıldım:happy0064

gkhn_esgy
23-08-07, 16:12
imza çok güzel olmuş ellerine sağlık
bence bu film tutar kıvanç oynuyor zaten o yeter ayrıca diğer oyuncularıda şimdi öğrendim gerçekten iyi bir kadro iyi bi film daha ne olsun

guzinn
23-08-07, 17:02
menekşe ile halil'in tanıtım reklamlarını dünden beri bi kaç kez izledim.sıkı bir "gümüş" takipçisi olarak hala onun izlerini taşısam da menekşe ile halil'in tanıtım reklamı beni gerçekten etkiledi.reklamda söylenen şarkı gerçekten çok güzel.umarım oyunculuklar ve senaryodan da aynı zevki alabiliriz.
inşallah dizide emeği geçen yönetmenden kameramanına kadar herkes için başarılı bir proje olduğu gibi izleyicisinin de yüzünü güldürebilen bir dizi olur:img-yes:
daha önce defalarca söylediğimiz gibi "gümüş ailesi" olarak dizimizde yer alıp, mükemmel oyunculuklarıyla bizi 3 sezon etkilemiş olan tüm oyuncularımızın her yeni projelerinde de yanlarındayız.başarılar kıvanç tatlıtuğ ve" menekşe ile halil" ekibi:img-wink:

ANİTA
23-08-07, 18:28
menekşe ile halilin tanıtımları çok etkileyici.inanılmaz güzel hazırlanmış.benim en çok dikkatimi çeken ve beni etkileyen müzikleriydi.bu dizinin tanıtım yazılarında açıkçası çok ilgimi çekmemişti.gümüş çok başarılı bir oyunculuk sergileyen kıvanç tatlıtuğ bu dizidede umarım çok başarılı olur

gümüşte inanılmaz güzel bir dizi ortaya konmuştu.bu dizide umarım fragmanıyla yaptığı başarıyı devam ettirir.:good:

dizi_tirya
23-08-07, 19:03
Tanıtım gerçekten çok etkileyici..Eminim dizi de en az tanıtım kadar etkileyicidir.Kıvanç her zaman her haliyle yakışıklı ama Gümüş'teki havası ve olgunluğu tamamen gitmiş,yerine bambaşka bir hava katmış saçları..Çok yakışmış..Sedef Avcı da çok sempatik..Dizi bir an önce başlasın..Kanal D yeni sezonda da bir numara olacak..

hekimoglu64
23-08-07, 19:06
avi lerin cok güzel olmus arkadasim izin verirsen kullanabilirmiyim
bu arada güzel sedefcim on yil öncede......böylemi olacakta oynuyordu belki hatirlarsiniz evet ben gümüs dizisini pek izlemiyordum simdi izliyordum dersem yalan olur ama siki bir songülöden hayraniyimdir songül bir numara ya cok iyi oyuncu insallah songülümüde bir dizide görürüz insallah KURTLAR VADISINDE oynar güzel songül cok isterim neyseee

saygilar...............

sudemnaz
23-08-07, 19:07
bu sezon o kadar çok dizi var ki birkaç tane dışında izleyeceğim dizi yok diye kestirip atıyordum ama tanıtım fragmanını görünce ne olursa olsun bu diziyi izlemeliyim dedim...
müziği de muhteşem...
sedef avcıyı da çok beğenirim...
bir an önce başlasa da izlesem...

emosss
23-08-07, 20:30
dizinin jenerik şarkısı mükemmel ..ayrıca seslendiren solistin seside çok güzel..

hekimoglu64
23-08-07, 20:35
nereye kacsan kayip olursun yine bulur seni ask.......

menekse.....

yum usulca gözlerini uzat üsümüs ellerini
sakla masum yüregini zaman gibi sesiz uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu uyu melek yüzlüm uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu......

kavusmak icin ayriligi göze alirmisin.....

MENEKSE ile HALIL yakinda kanal d de....

saygilar........

hekimoglu64
23-08-07, 20:41
menekse ile halilin fragmani süper her izledigimde tuhaf oluyorum
dizinin fragmani sinema filmi fragmani tadinda ve o kostuklari anda calan hizli müzik cok güzel süper ya

saygilar....

ANİTA
23-08-07, 23:47
arkadaşlar çalışmalar için sağolun imzalar çok hoş olmuş.çektikleriniz için sağolun:good:

PAMUK_MELEGIM
23-08-07, 23:48
fragman cok guzel ve etkileyicidi sedef avci ve kivanc tatlitug ikisde iyyii bir oyuncu dizi de guzel olur diye dusunuyorum...

dimple_burcu
24-08-07, 02:02
ya kıvanç tatlıtuğ un dizisi olduğu için tutar die düşünüorum ayrıca fragman da çok güzeldi ama dizinin ismini beğenmedim o ne öyle düğün davetiyesi gibi
menekşe ile halil in dizisinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
aile:
kanal d

tarih: ..eylül 2007

gibi geldi aklıma çok komik:D

mozitekuto
24-08-07, 08:28
Sedef Avcı'yı zaten Yaprak Dökümü'nde gördüğümde çok beğenmiştim. Çok hoş bir kız. Güzel bir dizi olacağa benziyor. Umarım umutlarımız boşa çıkmaz...

aygüzeli
24-08-07, 09:21
CaNaN imzan harikka olmus bu son olmasin devamini her zaman bekliyoruz..kullandim bile:img-wink:ellerine saglik.

Aybikem hemsom avatarlar harikka olmus ama anlamadigim bir sebepten gif kullanamiyorum yoksa hemen kullanacaktim..sözün var devami gelecek dimi:img-wink:

Nesecim,mervecim ellerinize saglik calismalariniz,imzalariniz,avatarlariniz harikka devam böyle...emeginize saglik.

Hekimoglu64 ekledigim tüm resimler icin tesekkürler,calismanda cok güzel olmus emegine saglik..

Bu dizi ismine bende alisamadim önce menekse idi neden deyisti aklim ermedi..
Dizi yapimcilarina duyrulur menekse ile halil olmasindansa menekse ye raziyiz..

döndü
24-08-07, 09:34
arkadaşlar sedef avcı yanık kozadaki balım değilmi yanılıyormuyum yoksa:img-wink:

başak_mu
24-08-07, 10:40
çoğunuz gibi ben de izledim fragmanı ve müziklerden fazlasıyla etkilendim..sanırım toygar ışıklı yapıyor müzikleri..hemen insanın diline dolaşan bir melodisi var..ben çok begendim fragmandaki geçişleri de,müzikleri de...umarım dizinin konusu çok aglak bir aşk hikayesi diildir..dozu trajediye vardıgı zaman diziyi izlemek pek cazip gelmiyor bana....

frgamanı baya ani gördüm ve kıvancı songülden başkasıyla görmek baya bir tuhafıma gitti..3 yıllık bir beraberlik olunca alışmak zor olsa da elbet gözümüz önünde sonunda alışacak.ama gümüş benim için hep başka:img-in_lo,yeri çok ayrı..zaten kıvanç gümüş'teki haline pek benzemiyor..sanki başka birisiymiş gibi geldi bana ve bu imaj değişikliğini pek begenmesem de gümüş'teki mehmet karakterinden sıyrılması adına iyi birşey yaptıgını düşünüyorum...senaryo da en az fragman ve müzikler kadar iyidir eminim..ece yörenç ve melek gençoğlu benim başarılı buldugum isimler arasındadır..umarım bu projede de başarılı bir iş çıkartırlar...

ayrıca dizinin ismini ben de sevmedim..ne o öle ya menekçe ile halil..yazarken bile gülesim geliyo:)..sdc menekşe kalsaymış..ya da madem bir kaçışı anlatıomuş kaçak olsaymış,kaçış olsaymış da menekşe ile halil olmasaymış..kıvanç dilerim umut tabak beyin sesini kullanmaz..nefret ettim artık o sesi her yerde duymaktan...umarım kendi sesiyle oynar bence bunun için çok uygun bir ses tonu var...

sedef avcı yaprak dökümünde oynamıştı cemin kardeşi rolünde.yaprak dökümü dışında böyle mi olacaktı ve yanık koza da oynamıştı...

<gumus><mehmet>
24-08-07, 11:10
aybikem canım yine coşmuşsun sen ya ne güzel aviler yapmışsın izninle birini kullanıcam artık
menekşe ile halil ne çabuk insanların gönlünü bu kadar çabuk fetetti yawww.anlaşılan herkes müziğinden epey bir etkilenmiş ama ne yalan söyliim etkilenmemek elde değil.çok güzel frangmanda müthiş etkileyici dizi tutucak ama 3 sezon uzatmasınlar.gümüş kalplerde tek olsun:Dbu arada dizinin ismi benim çok komiğime gitmedi ama kaçak olsa bencede güzel olurdu mutlucum.:img-cool2inşalah ağır abim dizin tutar emin olki hepimiz (bazılarımız istemeye istemeyede olsa:icon_sorr)senin bu dizinde arkanda olucaz SENİ ÇOK SEVİYORUZ(songülümüdeee)

yaseminci_16
24-08-07, 11:18
yaaa menekse ile halil bi an önce baslasın artık..kıwancı cok sewiyorum...
weee
dizisinin de en az gümüs kadar basarılı olacağına eminimmmmm.kısa sac da cok yakısmıs benim canıma....:) :img-wink:

cropsy
24-08-07, 11:30
Az önce dizinin tanıtımını gördüm de Kanald'de dikkatimi bir şey çekti..Yönetmen Uluç Bayraktar'mış ama o Ezo Gelin'in yönetmenliğini yapıyordu en son,bildiğim kadarıyla o dizi de bitmedi ama..Asmalı Konak zamanında Çağan'la çalışıyordu,hatta dizide de ufak bir rolü vardı (Lale'nin kardeşi),Çağan'la çalışması onun için büyük bir avantajdı gerçekten,başarılı bir yönetmendir kendisi..Diziyi izlerken fark edersiniz mutlaka..

Yapım şirketi Ay Yapım olduğu için Toygar Işıklı yapıyor olabilir müzikleri ki fragmanda çalan müzikte onun tarzını andırıyor gibiydi biraz..

Diziyi izlemeyeceğim ama Murat Daltaban'ı kadroda görünce ''acaba mı?'' dedim..Belki bakabilirim arada da bu sene her sene olduğu gibi o kadar çok dizi var ki insan hangisini izleyeceğini şaşırır..Dizinin konusu ne bilmiyorum ama kavuşamayan aşıkların hikayesine benzettim birden,tabii yanılıyor da olabilirim..

Bu arada tanıtımdaki ses Yetkin Dikinciler'in mi sesiydi?Kendisi Avşar Yapım'la çalışıyor genelde ama çok benzettim onun sesine..

yeyeyo
24-08-07, 11:48
bi kere fragamn mükemmel kıvanç tatlıtuğun yeni imajıda süper kız peri gibi konusu dizinin değişik gibi müzigi deseniz o ayrı bi güzel bence bu dizi süper ötesi olcakhttp://www.google.com

ebru_kıvançkolik
24-08-07, 11:50
çalışmalar çok güzel olmuş hepinizin emeğine sağlık...dizi şimdiden müziği ve fragmanıyla gönülleri fethetti...umarım güzel bir yapım olur ve biz de zevkle seyrederiz mavişimizi...

(ayb!ke)
24-08-07, 11:50
CaNaN imzan harikka olmus bu son olmasin devamini her zaman bekliyoruz..kullandim bile:img-wink:ellerine saglik.

Aybikem hemsom avatarlar harikka olmus ama anlamadigim bir sebepten gif kullanamiyorum yoksa hemen kullanacaktim..sözün var devami gelecek dimi:img-wink:

Nesecim,mervecim ellerinize saglik calismalariniz,imzalariniz,avatarlariniz harikka devam böyle...emeginize saglik.

Hekimoglu64 ekledigim tüm resimler icin tesekkürler,calismanda cok güzel olmus emegine saglik..

Bu dizi ismine bende alisamadim önce menekse idi neden deyisti aklim ermedi..
Dizi yapimcilarina duyrulur menekse ile halil olmasindansa menekse ye raziyiz..

Beğenmene sewndm ablacım.Ama kullanamadığında üzüldüm...
Söz daha net resmler bulduğum zaman yapcam.:)

Bu arada yorumlarınz için teşekkr ederm beğenmenize sewndm.:)Tabiki de kullanablrsnz onun için yaptım zaten.:D

sudemnaz
24-08-07, 12:53
arkadaşlar sedef avcı yanık kozadaki balım değilmi yanılıyormuyum yoksa:img-wink:

evet yanık kozada doktor balım dı:)
orda çok masum ve güzeldi...
böyle bir güzelliğin başrol olması lazımdı partneriyle çok yakışmışlar:happy0064:happy0064
dizi bir an önce başlasın sabırsızlanıyorum bu yıla damgasını vuracak diziler arasında...
müzik zaten 10 numara...
çalışmalarınız harika elinizee sağlık...

narin_
24-08-07, 12:56
Guzel bir dizi ye benziyor

Menekse'yi oynuyan kiz Yaprak Dokumu'nde Cem'in kardesi'ni oynuyan kiz degil mi?

sudemnaz
24-08-07, 13:04
evet narin_ sedef avcı yaprak dökümünde de oynadı...
durmadan fragmanı izliyorum süper bişi...
birbirlerine bakışları aşk kokuyor çok acı çekecekler :(

busdem_GS
24-08-07, 13:36
ya yine kalbime dokunacak bi aşk izliyeceğim gibime gelio...ay yapım gerçekten kaliteli işler yapıo bu işinde böle olacağına eminim...bu arada fragmanın başındaki müziği kim sölüyor...

guzinn
24-08-07, 14:56
kıvanç dilerim umut tabak beyin sesini kullanmaz..nefret ettim artık o sesi her yerde duymaktan...umarım kendi sesiyle oynar bence bunun için çok uygun bir ses tonu var...
...

ewet ewet ewet:good: mutlucum bunu dile getirdiğin çok iyi oldu gerçekten.kesinlikle ben de umut tabağın sesini artık duymak istemiyorum.nerdeyse bütün dizilerin başrolünü o seslendiriyor ve bi fragman çıktığında eğer görüntüyü görmüyorsam kesinlikle hangi dizi olduğunu anlayamaz oldum artık.çünkü bütün sesler aynı.artık kabak tadı verdi umut tabak'ın sesi:icon_whis üstüne üstlük kıvanç'ın kendi ses tonu gayet güzel...eminim kendi dublajını kendisi yapsa oyunculuğu bir basmak daha (hatta belki birkaç basamak) yükselecektir kalite ve inandırıcılık açısından...lütfen ya... dublajı illa başksı yapcaksa hiç değilse umut bey dışında başka biri yapsın.:img-help:

hoppala20
24-08-07, 15:25
kivancin oyunculugunu begenebilirsin songülden sonra yaynina kimseyi yakistirmayabilirsin saygi duyarim ......bende güzel sedefcigimin yanina kivanci yakistiramiyorum nedense kivanc bana göe ne bileyimbosver oyunculugunu biraz daha gelistirmeli neyse sedefcim icin izlerim baska biri olsaydi izlemezdim

saygilar....

herkesin fikrine saygım vardır... düşünce özgürlüğümüz var değil mi?

ne güzel herkesiz bu diziyi izlemesi için bir nedeni var :happy0064 bu çok güzel birşey......

dublaj konusunda söylenenlere bende katılıyorum umarım kıvanç kendi sesiyle oynar... umut tabağı gerçekten o kadar çok yerde duyuyoruz ki aklım karışıyo artık.... :img-yes: gözlerimi kapatım mehmet gümüşe konuşuyomuş gibi düşündürüyorum kendimi.... :icon_whis

diziyi sabırsızlıkla bekliyorum.... :happy0064

sudemnaz
24-08-07, 15:32
resimler süper teşekkürler...
kıvanç bence de kendi sesiyle oynasın...
bütün dizilerde aynı sesi duymak bıktırdı artık biri buna dur desin görüntü var ses yok
yani ses de var ama bütün dizilerde aynı ses sinir bozucu...

kivancim
24-08-07, 17:22
herkese merhaba:img-wink:
bi tatile gidip gelidim döktürmüşsünüz ellerinize sağlık:good:
KIVANCIM TATLITUĞUM inşallah süper bi dizi olucak:img-yes:
zaten fragman ve müziğe bittim:good:
sana olan aşkım daha bi arttı sarı şekerim kısa saç sana çok yakışmış:img-in_lo:img-blush
kaşına ,gözüne,boyuna,posuna tütütütü maşallah yani:img-blush:img-in_lo
inşallah tüm ekip emeklerinizin karşılığını alırsınız:good::img-wink:
sarı şekerim kendine iyi bakbyebye

emirdag_güzeli
24-08-07, 17:41
Ikinci bir farkli tanitim fragmani varmis..ben onu daha yeni gordum..bu daha guzeldi..daha uzun gibi geldi..farkli sahneler vardi..dizinin konusu daha net anlatiliyordu bence...bir kac sahnede ise halil agliyordu...iple cekiyorum ben bu diziyi,,

PIRLANTA
24-08-07, 18:36
Ben Kıvanç T. hiç seyretmedim. Ama gerçekten çok yakışıklı çocuk. Yüzü kalemle çizilmiş gibi, erkek güzeli dediklerinden. Bugün yeteneğini bir tarafa bırakın Hollwood erkek starlarıyla fiziksel anlamda başabaş birisi.

ülker
24-08-07, 18:50
Herkese merhabalar
Dizinin tanıtımı çok etkileyici ikinci fragman ise daha vurucu sahnelerden hazırlanmış.Eğer konuyu açabilirlerse süper bir dizi olur.
Oyuncu kadrosu çok iyi seçilmiş hepsi iyi ve yetenekli tiyatrocular.

Öykü Elif şafak gibi bir kaleme ait.Sırf Elif şafak yazdığı için bile izlenir bu dizi.

Kıvanç var ve umarım diğer arkadaşlarında istediği gibi kendi sesiyle oynar.Dizi bence tutar ve hatta reyting rekorları bile kırabilir.

08_aşk
24-08-07, 19:01
lütfen ses umut tabak olmasın ne olur gümüşü çok severken bile o sese dayanamadığım için bazen kıvanç konuşurken kulaklarımı kapatıyordum her yerde duymaktan gına geldi ne olur başkasının sesi ama en iyisi kendi sesi ne olur ses umutun olmasında ne olursa olsun

angel666
24-08-07, 19:21
slm arkadaşlar çlşmalr süper
günü belli oldu mu belli deilse msj atsaak kanald de saat 20.00 ye koyun die
vallaa össye hazırlanıom 22ye koyarlarsaa sabah kalkamam
ltfen sizde msj atıın :img-wink:

*Rüya*
24-08-07, 19:33
Selamlarrr :)
Basligi henüz simdi gördüm ya..
Ama fragmani malesef izleyemedim :( Umarim en kisa zamanda bende görürüm..
KEsin çok güzel bir dizi olucak..Eee Kivancim oynuyor :img-in_lo:img-yes:
Ama Menekseye çabuk alisamam o kesin..:(

Sayfalari daha gezmedim belki bu sorunun cevabi önceki sayfalardadir ama..
Kivanç Tatlitug kendi sesi ilemi oynicak?
çok merak ediyorum dogrusu..:img-yes:

*Rüya*
24-08-07, 21:10
*Rüya* fragmanı izlemediysen you... da var ordan izleyebilirsin menekşe ile halil yazınca çıkıyo:img-wink:

Sagol :)
Simdi bende izledim..
Gerçekten çOk güzel bir fragman olmus..
Hele o sarki beni çOk etkiledi..

Kivancim süper ya :img-in_lo

aygüzeli
24-08-07, 22:11
Fragmandaki ses benimde dikkatimi cekti ve büyük ihtimalle ses tonu yetkin dikincilere ait diye düsünüyorum..insallah ilerki fragmanlardada bu sesten harikka siirler duyariz..

Agir abim bak hepimiz kendi sesini kullanmani cok istiyoruz sesin ve düzgün türkcenlen izlemek istiyoruz seni artik..kendini kanitlaman icin bir tek merdiven basamagi kaldi oda kendi sesini kullanman..umarim sesli fragman ciktiginda senin sesini duyariz..umut tabak sesini her dizide her esas oglanda duymak inan baydi..

Birde dizi ismi yeniden deyisse cok iyi olur dizinin ismi suan cok basit duruyor..
Umarim yazdiklarimizi yapim sirketine ileten birileri olur..

FEL!ADE
24-08-07, 23:23
Herkese merhabalar
Dizinin tanıtımı çok etkileyici ikinci fragman ise daha vurucu sahnelerden hazırlanmış.Eğer konuyu açabilirlerse süper bir dizi olur.
Oyuncu kadrosu çok iyi seçilmiş hepsi iyi ve yetenekli tiyatrocular.

Öykü Elif şafak gibi bir kaleme ait.Sırf Elif şafak yazdığı için bile izlenir bu dizi.

Kıvanç var ve umarım diğer arkadaşlarında istediği gibi kendi sesiyle oynar.Dizi bence tutar ve hatta reyting rekorları bile kırabilir.

murat daltaban nin izini sürerek buraya geldim , yeni bir haberlede saplanip kaldim.. demek Elif Safak öyküsüymüs.. buna ne denir ? harika .. maden bulmus gibiyim.. sonunda yakin zaman yazarlarindan birinin hikayesini izleyebilecegim.
fragmanda ilk etapta etkileyici geldi, inandirici yüzler..

fragmani izlerken dikkatimi ceken konunun almanya kismi uzun süreli mi olacak acaba ?

ipek_
25-08-07, 00:01
ya yalnız varya zaten çok güzel bi çocuktu saçlarıda kesince süperr hatta ötesi olmuş yani yaa ne diim bi gençleşmiş kendini bulmuş 3 yılık gümüşten sonra:D
kızda çok güzel zaten yanık kozadan beri beğenirim onu ben ordada çok güzeldi ölünce üzüldüydüm inş burda mutlu olur diicem ama baştan kaybedio zaten türk dizilerinde kadına gülmek haram ıhlamurda tuba dan filizden yani az mı çektik kadın 80 bölüm ağladı neyse..
ve gerçektende inş kıvanç kendi sesiyle konuşur bunu ümit ediom

iyi akşamlaar:)

ANİTA
25-08-07, 00:06
ya yalnız varya zaten çok güzel bi çocuktu saçlarıda kesince süperr hatta ötesi olmuş yani yaa ne diim bi gençleşmiş kendini bulmuş 3 yılık gümüşten sonra:D
kızda çok güzel zaten yanık kozadan beri beğenirim onu ben ordada çok güzeldi ölünce üzüldüydüm inş burda mutlu olur diicem ama baştan kaybedio zaten türk dizilerinde kadına gülmek haram ıhlamurda tuba dan filizden yani az mı çektik kadın 80 bölüm ağladı neyse..
ve gerçektende inş kıvanç kendi sesiyle konuşur bunu ümit ediom

iyi akşamlaar:)

kesinlikle kıvanç tatlıtuğ saçlarını kestirince daha hoş olmuş.kıvanç tatlıtuğun partnerini bende yanık kozadan beğenirim bence orda daha önemli bir rolde olabilirdi.çünkü hem farklı bir yüzü var hem de iyi bir oyunculuğu var bence dizinin fragmanıda çok hoş hazırlanmış merak uyandırıyor kesinlikle ay yapım son zamanlarda yaprak dökümü ile yakaladığı başarıyı devam ettirir umarım:good:

gÜmÜs_mEhmEt
25-08-07, 00:52
fragmani izlerken dikkatimi ceken konunun almanya kismi uzun süreli mi olacak acaba ?

Cekimler 14 gün Berlinde sürdü. Berlinin sokaklarinda ve eski bir Havalimani kiralayip orda cekim yaptilar. Buna dair haberi benim BLOGUMda okuya bilirsin.

Bugün tesadüven, tümde olmasa, 2 fragmani gördüm. tek kelimeyle MUHTESEM. Kivanc MUHTESEM diziyle dönüyor, öykü ve oyuncular süper. Bir cok oyuncu taniyoruz,ama özelikle sedef avci hem tecrübesi hemde cok da taninmamis olmasi bence avantaj dizi icin. Simdilik bir kac sorun var, umarim diziyi ilk kusakta yani 20den itibarent yayinlarlar, iyi bir gün, misal cumartesi, 3 sezon gümüs günü oluyor,cünkü o gün simdilik iyi bir dizi yok. diger günler dolu. Kivanc kesinlikle kendi sesiyle kullansin, kendi sesi kendisi gibi cok güzel. 1 sever duyan saten hayran kaliyor kivancin sesine. muhtesem mi ne kivanc :happy0064:happy0064

batuhan_gumus
25-08-07, 01:00
valla ben da tam olarak tanitim fragmanini görmedim ama eminim ki süper bi sey dir kesin buna yürekten inaniyorum

lindsay
25-08-07, 01:14
fragmanda ki sesi bende yetkin dikinciler e benzettim hatta eminim o olduğuna:)
ben 2.fragmanı göremedim ya merak ettim şimdi:icon_whis

samanyolu
25-08-07, 01:26
Bu dizi benimde hoşuma gitti müziğide çok güzel.normalde oyuncularının hiçbirinin dizilerini izlemedim ama bu dizinin fragmanı ilgimi çekti.o kadar çok başlayan dizi var ki benim kafam şimdiden karıştı.hangisi kalır hangisi gider bilinmez ama hakeden kaliteli yapımlar izlensin dileğiyle....

sudemnaz
25-08-07, 09:20
durmadan fragmanlarını izliyorum bakjışları içime işledi :(
ne aşkmış be...
menekşe ile halil çok yakışmışlar birbirlerine.
her şey süper bir an önce başlasın :D

spdr
25-08-07, 10:44
fragmanı,iki sıra sözü ve en önemlisi de elif şafak ile izlenmeyi hakedecek bir dizi olacağa benzerr..:good:
kıvanç tatlıtuğun yeni tarzını da görmezden gelmek haksızlık olur sanırım:img-icecr

bıçak sırtı ya da menekşe ile halil gelecek sezon izleyeceğim diziler arasında yer alacak benim de sanıyorum:good:

batuhan_gumus
25-08-07, 10:46
arkadaslar tanitim fragmanini gördüm yaww cok tatlilar ya cok güzel yakisiyorlar insallah dizi iyi bir günde baslarda bende izlerim dizi acaba saat kac ta cikacak insallah 20.00 de cikar allahimm yaww arkadaslar bu tanitim herhalde almanyada cekilmis dime ama bu demek degilki songül&kivanc out kesinlikle onlar benim kalbimde sizi hic unutmayacagim bye
KIVANC TATLITUG&SEDEF AVCI

MENEKSE ILE HALIL YAKINDA KANAL D DE !!!

yaseminci_16
25-08-07, 11:20
kıwanca bu yeni tarzı gercekten de çok yakışmış ya canım benimmm.ayrıca dizinin müzikleri de cok etkileyici geldi bana bi an önce baslasa da izlesek artık.....:img-yes:

sudemnaz
25-08-07, 13:21
kıvancın yeni imajı gerçekten çok hoş olmuş.
bu diziye bakarken bu gümüşteki mehmet psikolojisinden kurtulmak için gerekliydi iyi olmuş...
sedef avcıyı daha önce bu kadar önplanda görmediğimiz için ona alışmak daha kolay olacak...
çok yakıştıklarını düşünüyorum inş. her şey yolunda gider uzun soluklu bir serüven olur...

söğüt
25-08-07, 13:43
birbirine çok yakışmışlar kıvanç ve sedef,
görür görmez bende çok sıcak çok tatlı bir etki bıraktılar,
çok beğendim..
gümüş dizisindeki partneri kıvançtan büyük duruyordu
fakat sedef tam bir genç kız..
üstelik gereksiz makyaj güzeli de değil,
doğal, tam yaşının güzelliğini yaşayan bir kız..
hele gülüşüne bayıldım..
kıvanç da çok hoş göründü
tam bir delikanlı, genç, temiz kalpli, sevdiği kıza en temiz hisleri ile bağlanacak kadar dürüst bir genç izlenimi verdi bana..
dizinin konusunu henüz öğrenemedim .şimdi fragmanı görünce, o heyecanla hemen sayfayı buldum ve düşüncelerimi yazdım.
inşallah güzel bir dizi olur
bizde sedef ile kıvancı doya doya bir arada izleyebiliriz..

PinarVeGenco
25-08-07, 13:43
Bence gümüs ve mehmet birbirlerine fazla yakismiyolardi:img-wink::img-yes: ama menekse ile halil süper bi cift heycanla ilk bölümünü bekliyorummmm:happy0064:happy0064:happy0064:happy0 064:happy0064:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-in_lo

dizi_tirya
25-08-07, 16:27
Kıvançla Songül de yakışıyorlardı..Zaten Songül Öden çok tatlı,temiz,iyi yürekli ve saf bir bayan..Gümüş'e de böyle bir insan uyardı zaten..O ikisi o dizide iyi bir ikili olmuşlardı.
Bu dizi ise bambaşka..Daha Sedef Avcı belli olmadan birçok kişi Songül'ü yeniden istedi.Bu da beğeniyle alakalı birşey ama doğal olarak bu yeni dizide yeni karakterler ve kişiler olmalı..
Umarım Songül de yeni bir diziyle bizlerle olur..Eminim olacak..Ama bu dizide de Kıvançla Sedef gayet iyiler..

aslış
25-08-07, 16:29
sıkı bir gümüş izleyicisi olarak kesinlikle bana görede songülle kıvanç gayet yakışıyorlardı, zaten iyi bir ikili olmasalardı gümüş dizisi 3 sezon sürmezdi...her neyse şimdi kıvanç tatlıtuğ başka dizide ve başka bir karakteri oynuyor o yüzden ona başarılar dilerim ve bu dizisininde tutmasını dilerim...

kırşehirli
25-08-07, 18:04
Tanıtım fragmanı bende gördüm çok güzel bir diziye benziyor İnşallah Gümüş kadar uzun soluklu olur Eylülü sabırsızlıkla bekliyorum

sanel
25-08-07, 19:00
tanıtım frangmanını yeni gördüm anlaşılan kanal d yeni sezona bomba gibi girecek umarım kıvancın bu dizisi de gümüş kadar ses getirir izleyeceğim ender dizilrden bir tanesi olacak çünki

hande_85
25-08-07, 19:38
kaliteli bir diziye benziyor. fragmanda ilk mızıkayla(yanlış yazmış olabilirim) çalınan ilk müzik çok hoşuma gitti. ama ne yalan söyleyeyim ben kıvanç tatlıtuğ ile songül ödeni çok yakıştırıyordum o yüzden biraz yadırgar gibi oldum. saçma belki ama öyle hissediyorum:img-blush

elwiens_86
25-08-07, 20:19
İzleyemem diye düşünüyordum ama fragmanı görünce fikrim değişti çok hoşuma gitti...Tabi birde ağır abi olunca izlemek şart oldu...Umarım arkadaşların dediği gibi Umut Tabak'ın sesi değildir...Çünkü artık o adamın sesini kullanmak bir dezavantaj olmaya başladı...
Selenay ablamın yorumu çok yerinde ağır abinin önünde sadece bir engeli kaldı o da kendi sesini kullanması onuda yaparsa işte o zaman gerçek bir oyuncu olacağına inanıyorum...Ayrıca fragmanı görünce gözlerim Songül Öden'i aramadı değil :icon_sorr hani onuda şöyle bir dizide görebilsek çifte sevinç yaşayacağız ama inş. bir gün o da olur...

UYKU BÖCEĞİ
25-08-07, 20:29
İzleyemem diye düşünüyordum ama fragmanı görünce fikrim değişti çok hoşuma gitti...Tabi birde ağır abi olunca izlemek şart oldu...Umarım arkadaşların dediği gibi Umut Tabak'ın sesi değildir...Çünkü artık o adamın sesini kullanmak bir dezavantaj olmaya başladı...
Selenay ablamın yorumu çok yerinde ağır abinin önünde sadece bir engeli kaldı o da kendi sesini kullanması onuda yaparsa işte o zaman gerçek bir oyuncu olacağına inanıyorum...Ayrıca fragmanı görünce gözlerim Songül Öden'i aramadı değil :icon_sorr hani onuda şöyle bir dizide görebilsek çifte sevinç yaşayacağız ama inş. bir gün o da olur...
CNM AYNEN BENDE SENN gibi izleyemem diodum gördükten sonrada o kadar kötü oldum ki çünkü songülüm yoktu bence ikisi çok çok yakışıyodu ben onlara çok alışmıştım buna sanırım alışamam:sad53::sad53::sad53:

babet
25-08-07, 20:47
nereye kaçsan kaybolursun
yine bulurmu seni aşk
yum usulca gözlerini
uzat üşümüş ellerini
sakla masum yüreğini
zaman gibi sessiz uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu
uyu melek yüzlüm uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu

Bunlar dizinin müziğinin sözleri..Şarkıyı beğendim,müziği de çok hoş geldi kulağıma

songül_kıvanç
25-08-07, 22:29
ben kıvanc tatlıtugu coooooook ama gercekten cooook sevdıgım ıcın bu dızıyı ızlıcem. he bu dızı kotu mu fragmanlarına bakılırsa fena deıl. belkı ılerıde sadece kıvanc ıcın deıl dızıyı sewmeye basladıgım ıcın gecerım tv'nın karsısına. ama 1.bolumu ızlememın sebebı kıvanc! bırcok dızının fragmanı tv'de gosterılıyor ama hepsının fragmanını sonuna kadar ızlemıyorum. şimdilik sadece KIVANÇ için...

batuhan_gumus
25-08-07, 22:51
ben kıvanc tatlıtugu coooooook ama gercekten cooook sevdıgım ıcın bu dızıyı ızlıcem. he bu dızı kotu mu fragmanlarına bakılırsa fena deıl. belkı ılerıde sadece kıvanc ıcın deıl dızıyı sewmeye basladıgım ıcın gecerım tv'nın karsısına. ama 1.bolumu ızlememın sebebı kıvanc! bırcok dızının fragmanı tv'de gosterılıyor ama hepsının fragmanını sonuna kadar ızlemıyorum. şimdilik sadece KIVANÇ için...

Arkadasim tabiki bende ilk bölümü kivanc abim icin izlicem ama dizi cok hosuma gitti bence hicte fena bi dizi deil ben tabi kivanc abim icin izlicem ama senin dedin gibi diziyi belki yakinda sadece kivanc abim icin deil sewdim icin izlerim ahh bi baslasada izlesek bee insallah güzel bi günde cikar pazar haric ciksin ve saat 20.00 de cikar insallah allahim

aslı.can
26-08-07, 00:19
sedef avcı bence çok iyi bir oyuncu.ben yanık koza adlı diziyi sırf onun için izliyordum.ayrıca yaprak dökümündede çok kısa bir rolü oldu.bence kıvancın yanına sedef süper bi seçim olmuş:happy0064

pelin_hayrani
26-08-07, 01:20
kaliteli bir diziye benziyor. fragmanda ilk mızıkayla(yanlış yazmış olabilirim) çalınan ilk müzik çok hoşuma gitti. ama ne yalan söyleyeyim ben kıvanç tatlıtuğ ile songül ödeni çok yakıştırıyordum o yüzden biraz yadırgar gibi oldum. saçma belki ama öyle hissediyorum:img-blush

:img-yes:

<gumus><mehmet>
26-08-07, 11:48
hekimoğlu çalışman çok güzel olmuş tebrikler:happy0064

yosh
26-08-07, 12:03
menekşe ile halil çok güzel bir dizi olcak.çok aşk dolu olacağı kesin.
şimdiden herkesin çok beğeneceği belli.çünkü kıvanç tatlıtuğ çok iyi bir oyuncu.

*Rüya*
26-08-07, 12:41
Umarim yakinda günü belli olur..
Sabirsizlikla bekliyorum :img-yes:
Bazi diziler büyük bir efsaneden sonra tutmuyor..Yani ayni oyuncular yeni bir diziye baslayinca..
Ama insallah Kivancin dizisinde öyle olmaz..
Gümüsün yerini tutamicagi kesin ama :icon_sorrbye

batuhan_gumus
26-08-07, 12:50
Bazi diziler büyük bir efsaneden sonra tutmuyor..Yani ayni oyuncular yeni bir diziye baslayinca..

canim arkim haklisin dogru bazi diziler büyük efsanelerden sonra tutmuyor ama bence bu tutacak hem bu dizi cok sansli cünkü kanal d de cikiyor kanal d de her dizi nerdeyse tuttu mesela sana mecburum bile tuttu yani menekse ile halil bence hayde hayde tutar biz songül ve kivanc fanleri bu dizi izliyeciz umarim...

*Rüya*
26-08-07, 13:13
canim arkim haklisin dogru bazi diziler büyük efsanelerden sonra tutmuyor ama bence bu tutacak hem bu dizi cok sansli cünkü kanal d de cikiyor kanal d de her dizi nerdeyse tuttu mesela sana mecburum bile tuttu yani menekse ile halil bence hayde hayde tutar biz songül ve kivanc fanleri bu dizi izliyeciz umarim...

Evet haklisin..Iyiki Kanal D'de oynicak dizi..Show tv falan olsaydi aman allah korusun..
Ben Menekseye çoook zor alisicam..Bu baya zaman alicam ama diziyi kesinlikle bende izlicem :img-yes:
Insallah tutar dizi..

Ve bence Sali yada Carsamba günü en uygun olurdu..Ya sizce? :icon_whis

..::seren::.
26-08-07, 13:16
cok güzel bir diziye benziyorr haketen
kivanc tatlitugg oynuyor güzel olmazmi??;)
daha kesin gün belli degill herhalde

rüyacimm cok haklisin jnm iyiki kanald de !!:)

jess
26-08-07, 15:34

Fragmana bakılırsa aşk konusunda yeterince tatmin edici olacak bir diziye benziyor. Kıvanç Tatlıtuğ zaten oyunculuk konusunda gayet yetenekli bir insan.Özellikle Gümüş dizisine bakarsak aşık bir erkek rolünde izlediğim en iyi erkek oyunculardan biri.Konuşmasa da bakışlarıyla,mimikleriyle aşkı çok güzel yansıtabiliyor. ( Gönül isterdi ki yine Songül Ödenle olsun ama napalım :icon_sorr )

Gereksiz entrika,aşırı uçlarda kötülük ve fazlasıyla silahlarla bezenmemiş, içten ve duru anlatımlı güzel bir dizi olur umarım.:img-yes: Seyirciyi fazla yormadan,en kötü olayda bile ruhunu sıkmadan izletmeyi başarırlar inşallah.:good:

Fragmanın etkileyiciliği bir yana sadece Kıvanç Tatlıtuğ ismi bile benim bu diziye bir şans vermem için yeterli. Eminim bu durumda pek çok kişi vardır.Bu da Gümüş dizisinin Kıvanç Tatlıtuğ için dezavantajdan çok büyük bir avantaj sağladığını gösterir.:img-wink:

Tek sorun Halil ismini pek sevemedim ben.:icon_sorr ( Eski Gümüşleri çevirip çevirip izlemekten vazgeçmezsem hep Mehmet olarak kalacak galiba :img-pilot )

emirdag_güzeli
26-08-07, 17:11
gunu bide saati belli olsa...umarim haberlerden sonra cikar....yani avrupa saatine gore saat 8'de filan....22.30 de cikarsa cook gec olur bakamam ki oh zaman okulum var..yada hafta sonu olacak..cumartesi filan...oh zaman bakabilirim...bide ozet gelse...

bostepeli
26-08-07, 18:00
slm arkadaşlar fragmanı çok beğendim merakla bu diziyi bekliyorum gerçi kıvançı songülsüz görmek kötü süper ikili olmuşlardı neyse bu kızda güzel inş şansı bol olur dizinin ama boş diziye benzemeiyo bence önü açık başlasada izlesek:img-wink:

kivancim
26-08-07, 19:43
Evet haklisin..Iyiki Kanal D'de oynicak dizi..Show tv falan olsaydi aman allah korusun..
Ben Menekseye çoook zor alisicam..Bu baya zaman alicam ama diziyi kesinlikle bende izlicem :img-yes:
Insallah tutar dizi..

Ve bence Sali yada Carsamba günü en uygun olurdu..Ya sizce? :icon_whis

rüyacm sana katılıyorm dizimiz iyiki kanal d de,show tv de olsaydı reytinge kurban gidebilirdi(ALLAH KORUSUN)
bence günü hafta sonu saati 20.30 olmalı:img-yes:
malumunuz öss var bu sene:icon_sorr:icon_sorr

gumus_kivanc
26-08-07, 20:12
Fragman'dan anladigima göre Halil garson herhalde .. ekledigim 9. resim'de Halil'in boynun'da önlük var gibi .. birde kostugu sahende beyaz gömlek, papyon felan tam garson gibi .. nediyorsunuz .. Kivanc'imada hersey yakisir hani :)

babet
26-08-07, 20:30
Gereksiz entrika,aşırı uçlarda kötülük ve fazlasıyla silahlarla bezenmemiş, içten ve duru anlatımlı güzel bir dizi olur umarım.:img-yes: Seyirciyi fazla yormadan,en kötü olayda bile ruhunu sıkmadan izletmeyi başarırlar inşallah.:good:

Jessciğimi gördüm buralarda..:img-pilot
Bu yazdığına katılmamak mümkün değil,geçen sene bunları fazlasıyla gördük değil mi malum dizide??:img-wink:..
Bir ekleme yapayım yazdığına; dizideki bayan karakterin zaman içerisinde aşkı işkence haline çevirmemesi

Bir de Kıvanç'ın, Menekşe'ye (gerçek adını unuttum) baktığı sahnelerde çok içten ve sevgi dolu geldi bana.Güzel,içten bir aşk anlatılacak umarım :img-in_lo

neşemm
26-08-07, 20:35
resimler çok güzell:img-yes: kıvanç a her şey yakışıyo çok güzel yapım olacağa benziyo heycanla beklemekteyimm.:P:P

dizi_tirya
26-08-07, 20:57
Kıvancın bebek gibi çok masum gib yüzü var..Ona aşık ve fedakar roller çok yakışıyor..Sedef Avcı da güzel ve duru bir bayan..Yakışmışlar..Çok merak ediyorum diziyi.Bence çok güzel bir dizi olacak..Aksiyon da var aşk da..Diziler uzadıkça bozuluyor..Sakız gibiler yani..Nasıl sakızlar çok fazla çiğnenince çürüyor,diziler de öyle.O yüzden en fazla iki sezon süren bir yapım olmasını diliyorum..

ebru_kıvançkolik
26-08-07, 21:25
cansucum resimler için sağol canım...

ya dediğinde haklısın ne olsa yakışır mavişime :) alemin yakışıklısı o tabi herşey yakışıyo...

ülker
26-08-07, 22:02
Diziden çok umutluyum.Senaristler,oyuncular ve tanıtım çok güzel.Biliyoruz ki imkansız ve kaçak yaşanacak bir aşkı anlatacak.

Umarım çok fazla trajedi acıtasyon olmadan aşkı detaylarla ve izleyiciye hissettirerek anlatırlar.

Hayat küçük detaylarla güzelse ve insan küçük şeylerle mutlu olabiliyorsa ben bu dizidede bunu görmek istiyorum.

Sürekli ağlayan ve sürekli acı çeken bir çift olmadan beraber olmaya gayret eden ve umut aşılayan engelleri aşan bir çift olurlar inşallah.

kırşehirli
27-08-07, 00:18
Arkadaşım jess aramıza hoş geldin Eski bir gümüşcü olarak buralarda olursun inşallah Senin yorumlarını okumak hoşuma gidiyor

gumus_kivanc ekledigin resimler için teşekkürler Ben ilk tanıtım fragmanını gördüm Bir türlü 2. tanıtım fragmanını göremedim İnşallah onuda görürüm yakında 2. Tanıtım fragmanınında güzel oldugunu söylüyorlar Çok merak ediyorum Yalnızca

Ceren53
27-08-07, 00:23
Inanmasi zor ama bence bu dizi tutmaz gibime geliyor heee tutarsada beni utandirir ama hic ihtimal vermiyorum neyse hayirlisi bekliyip görelim

cadikiiiz
27-08-07, 23:55
ben bu diziyi cok sevdim kesin izlerim..
ve icimden bir ses bu dizi tutucak diyor :D:D

+++bütün calismalar ve resimler cok güzel :img-wink::img-wink:

*Rüya*
28-08-07, 00:02
ben bu diziyi cok sevdim kesin izlerim..
ve icimden bir ses bu dizi tutucak diyor :D:D

+++bütün calismalar ve resimler cok güzel :img-wink::img-wink:

Selam Ülkücüm..:)
Insallah seninde dedigin gibi tutar dizimiz..Simdiden dizimiz diyorum çünkü benimde kanim çok isindi :) Fragmani bile günde 6-7 kere severek ve begenerek izliyorum..

Hele Kivancin o yukari dogru gülmesi yokmu :img-in_lo Umarim hangi sahneden bahsettigimi anlamissinizdir :D çok seker masallah..

BiMmaniac
28-08-07, 00:12
yaa kesin izlicem diziyi:D
kıvançı okdr beğenmezdim ama accaip yakışıklı olmuş yaa tanrıım sen enelr yaratıosun dedirtiyo:D kısa saç-sakal ile inanılmaz tatlı olmuş ablamlar her fragmanda ekrana yapışıyoruz:D neyse hep kıvança yorum yaptım:D
izleyelim bakalımm

"KaRtAnEsİ"
28-08-07, 01:02
dizinin fragmanını yeni görme şansım oldu...çok güzel bir diziye benziyor...konusu sıradan bir dizi olmıcak gibi...maviş gözlü abim ve sedef abla çok yakışmışlar...umarım dizide istedikleri başarıya ulaşırlar...ben izlermiyim bilmiyorum...çünkü maviş gözlü abimi songülümden başkasıyla görmeye dayanamam gibi geliyor...maviş gözlü ağır abim sana yeni projende başarılar...ya birde herkes yeni saç tipini çok beğenmişe benziyor ama ben ağır abimi gümüşteki haliyle daha beğeniyorum....

hoppala20
28-08-07, 11:14
ikinci fragmanda çok güzel olmuş... kıvanç zaten muhteşem... :img-in_lo halil ismi gerçekten alışmak için zorlayacak beni.... mehmet diye bakasım var hep... ve ağzında gümüş duyasım.... :img-in_lo ama alışırız bunada....

eski gümüşçüleri görüyorum burada... her ne kadar aralatında pek fazla olamasamda tanıyorum çoğunluğunu.... yeni sezonda yeni dizimizle daha çok vakit geçirmek dileğiyle.....

pınarım.... seni çok özlediğimizi söylemek istedim... görürsen bu yazımı bi uğra bizim oralara.... :img-wink::img-in_lo

suee
28-08-07, 12:03
çokk güzel bir diziye benziyor ben müziğini de çok beğendim...
inş başarılı olur...

sweety25
28-08-07, 12:59
arkadaşlar daha önce belki yazılmışmıdır bilmem ama dizi 17 eylül pazartesi günü yayınlanıcakmış bıçak sırtıda o gün yayınlanıcak ama geç saaatte demekki bu dizi haberlerden sonra yayınlanıcak izleyecek olanlara duyurulur:img-wink:

cadikiiiz
28-08-07, 13:06
arkadaşlar daha önce belki yazılmışmıdır bilmem ama dizi 17 eylül pazartesi günü yayınlanıcakmış bıçak sırtıda o gün yayınlanıcak ama geç saaatte demekki bu dizi haberlerden sonra yayınlanıcak izleyecek olanlara duyurulur:img-wink:

nasil yani?
ama pazartesi günleri arka sokaklar sonrada bicak sirti oynicak..
ben böyle biliyorum..bi günde 3 dizi oynatmazlar herhalde..sen eminmisin arkadasim?

Rüyacim seni burda görmek ne güzel...evet bende dizimiz diyorum cünkü aynen benimde kanim cok isindi..cok güzel bi dizi olucak bence :)
buarada ALAN resimler icin cok tsk ederim :good:

<gumus><mehmet>
28-08-07, 15:50
Evet evet pazartesi günü saat 20:00 da Arka Sokaklar dizisi var.Menekşe ile Halil in gününü bilmiyorum ama bir araştırayım belki bulurummmm

batuhan_gumus
28-08-07, 16:03
ya arkadaslar arka sokaklar 20.00 mi alindi iyi ozaman insallah menekse ile hail 22.00 de cikmaz insallah yaa 22.00 de cikarsa izliyemem uff ya cildircam acaba genco bitipte menekse ile halil mi 20.00 de balicak yada sana mecburum bitecek herhalde insallah öyle olur ben 20.00 de izliye bilirim ancak uffyaaaa :icon_sorr

idilLAMİN
28-08-07, 16:31
2. fragmanda müthiş etkileyici olmuş.özellikle müzikleri süper dizinin.bence kaliteli ve güzel bir iş olucağa benziyor.ben tutucağına inanıyorum.inşallah gününüde güzel ve uygun bir yere koyarlar.valla merakla bekliyorum.çok heycanlı.

emirdag_güzeli
28-08-07, 17:02
yaaa...bence pazartesi cikacak..cunku zoraki koca yi cumartesine alinmis...ama bazilari yazior ki bicak sirti ve arka sokaklar..var....ehe nasil olacak bu ??? evet bende sadece haberlerden sonra izliyebilirim..yoksa gercekten cook gec olacak..ve okul icin sabahlari kalkamam....lutfennn saatt 20//de ciksinn lutfennn..hangi gun farketmez..ama saat 20; 00 de ciksin..

gercek
28-08-07, 17:07
Bu dizi pazartesi yayımlanmaz arkadaşlar. Pazartesi günü aynı yapımcının Show'da dizisi yayımlanacak "Dudaktan Kalbe" 3 Eylül Pazartesi başlıyor. Yapımcı kendi iki dizisini birbirine rakip edemeyeceğine göre, Çarşamba da Yaprak Dökümü olduğuna göre bu dizi Salı, Perşembe ya da Cuma günü olabilir ancak. Ya da hafta sonu ama hafta sonunu tercih etmezler böyle güzel bir dizi için.

cadikiiiz
28-08-07, 17:15
evet hem o var bide pazartesi günü saat 20.00'de arka sokaklar var ve ondan sonra'da bicak sirti..
bu durumda pazartesi olmaz..ama diger günler bana uyar :D:D

sweety25
28-08-07, 17:18
valla arkadaşlar olaya balıklama daldım ama istihparat ne kadar doğru bilemiyorum bir yerde okudum birisi yazmış 17 eylül pazartesi başlıyo diye altınada dizide figüranlık yaptım ordan biliyorum yazmış saatinide ben tahmin ettim oda hani bıçak sırtı geç saatte başlıcakya ona göre bu dizide haberlerden sonra başlar valla benden bu kadar izleyecek olanlar düşünsün:icon_whis:)hadi size iyi yorumlar

gercek
28-08-07, 17:34
Şu anda edindiğim net bilgiye göre Menekşe ile Halil 7 Eylül Cuma günü başlıyor. Anlaşılan bu hafta Ay Yapım haftası olacak.
3 Eylül Pazartesi "Dudaktan Kalbe" Show TV
5 Eylül Çarşamba "Yaprak Dökümü" Kanal D
7 Eylül Cuma "Menekşe ile Halil" Kanal D

Hadi bakalım hayırlısı

kivancim
28-08-07, 19:18
Şu anda edindiğim net bilgiye göre Menekşe ile Halil 7 Eylül Cuma günü başlıyor. Anlaşılan bu hafta Ay Yapım haftası olacak.
3 Eylül Pazartesi "Dudaktan Kalbe" Show TV
5 Eylül Çarşamba "Yaprak Dökümü" Kanal D
7 Eylül Cuma "Menekşe ile Halil" Kanal D

Hadi bakalım hayırlısı

cnm paylaşım için çok teşekkürler:happy0064:good:
inşallah cumadır ve erken saattedir:img-yes:
KIVANÇ TATLITUĞ seni çok seviyorum :img-in_lo:img-in_lo
kendine dikkat et ve iyi bak:img-blush:img-blush

aygüzeli
28-08-07, 19:22
ALANresimler icin tesekkürler...
Bu resimde menekse´nin gözü morarmis dizinin konusununu tam bilmesekte zorla evlendirilmek istendigi icin babasi veya abileri tarafindan sidet görmüs ki o halini gören halilde agliyor..zaten ilk fragmandada gelinlikli görüntüleride vardi....ay yapim halen yapim asamasinda oldugu icin dizi hakkinda tam detayli bilgi alamiyoruz..
Gününün cuma olmasi süper olur.:good:

Dizideki basrol oyuncularinin cogu meneksenin ailesi ..Umarim bu dizidede kivanca yani halile bir sagduyulu candost bulmuslardir..serdar orcin yine olsa süper olur..
Yildiz kültür meneksenin ninesi.
Mehmet Çevik- (baba) karakteri
Nergis Çorakçı- (anne) karakteri
Caner Çandarlı- Kadir karakteri(abi)
Fırat Tanış- Yusuf karakteri(abi)

Peki halil karekterinin kimsesi yokmu?

emirdag_güzeli
28-08-07, 19:24
cuma gunu iyide....oh zaman sila yok mu...oh dizi herhalde iyi reytingler aliyor...ama menekse ile halil...daha yuksek alirlar umarim....

silanaz
28-08-07, 19:25
fragmanından gördüğüm kadarıyla süper bir dizi olacak

müzikleri çok etkileyici ama dizinin konusu ne onu merak ediyorum

acaba dizinin konusu veya bölüm özeti gibi birşey geldi mi??

geldiyse kaçıncı sayfada acaba??yardımcı olursanız sevinirim......

silanaz
28-08-07, 19:28
cuma gunu iyide....oh zaman sila yok mu...oh dizi herhalde iyi reytingler aliyor...ama menekse ile halil...daha yuksek alirlar umarim....

cuma günü star da da vazgeç gönlüm adlı iddalı bir yapım başlıyor dizi umarım başarılı olur bunu tüm kalbimle istiyorum.......

çarşı_903
28-08-07, 19:31
fragmanından gördüğüm kadarıyla süper bir dizi olacak

müzikleri çok etkileyici ama dizinin konusu ne onu merak ediyorum

acaba dizinin konusu veya bölüm özeti gibi birşey geldi mi??

geldiyse kaçıncı sayfada acaba??yardımcı olursanız sevinirim......

Bencede yıla damgasını vuracak dizilerden biri olacağına eminim...
Müziği çok etkileyici özellikle...((Sanırım Yaprak Dökümü'nün şarkılarını söyliyen kişi söylüyo:img-blush))
Bu arada başrol oyuncuları gayet yakışmış...:img-in_lo((Boy,pos...vs...:icon_whis))
Bu arada dizide oynıyan kişiler arasında sanırım Murat Daltaban'da var...((Çok sevindim..:img-icecr))Fakat fragmanda gözükmüyo...:img-pilot

eSzra_
28-08-07, 19:37
Merhaba, simdi menekse ile halil kesin 7 eyluk cuma gunu mu basliyor yoksa daha beli degilmi??:img-pilot

gercek
28-08-07, 20:38
Merhaba, simdi menekse ile halil kesin 7 eyluk cuma gunu mu basliyor yoksa daha beli degilmi??:img-pilot

Evet cnm belli 7 Eylül Cuma. Bu dizinin Sıla'yı sollayacağından eminim.

cihan-songül
28-08-07, 20:40

umarım dedğin gibi olur.çünkü kıvançç bizim için çok özel birisi. (gümüş ailesi olark yani) onun her zaman arkasaında olduğumzun farkındadır umarım.başarılar dilerim

ezgi su
28-08-07, 22:38

sila dizisi eskisi gibi olsaydi biraz zor sollardi ama su anda sacmaladiklari icin sollama ihtimali var..
zira bende bir sila tutkunuydum ama sonlara dogru sacmaladiklari icin artik izlemiyorum..izlemeyi birakalicok oldu..ve benim gibi daha cok kisi vardir eminim..

o yüzden bu dizinin tutma ihtimali yüksek...umarim tutar..ancak o zaman sila dizisinin yapimcilari anlar hatalarini:good:

nazli_chriss
28-08-07, 22:50
bncede çok gzl bi dizi olucak
ve sılayı sollar gibi geliyo..

ANİTA
29-08-07, 00:00
bende katılıyorum bu dizi sılayı sollar kurguyu iyi kurar izleyiciye öyküyü en iyi şekilde yansıtılırsa bu yapım kesinlikle cuma akşamlarının birincisi olur:good:

jess
29-08-07, 00:09
Fragmanında kavuşmak için ayrılığı göze alır mısınız diyor. Menekşe'nin düğün görüntüleri var.Konusu ise Halil'in Menekşe'yi Türkiye'ye kaçırmasını anlatıyor. Bu durumda kavuşmak için ayrılık sözü tam olarak neyi ifade ediyor acaba? Halil Menekşe'yi bırakıp Türkiye'ye mi dönüyor acaba? Daha ilk bölümlerden ayrılıkla mı başlayacak dizi? :icon_sorr :icon_sorr

Umarım başlardaki tanışmaları ve ilişkilerinin gelişimi üzerinde biraz fazla dururlar. Yarım saat içinde tanışıp,birbirine sonsuz aşk yeminleri eden bir çiftin inandırıcılığı daha az olur gibi geliyor bana.:img-in_lo :img-in_lo

kıvanç_simge
29-08-07, 00:11
ya arkadşlar bn bi yerde ookudum 17 eylül p.tesi diodu

göksu
29-08-07, 00:18
ewt pzt diye duydum bendeee:img-yes:

arkadaşlar kusura bakmayın ama ben dizinin konusunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirimmm

ebru_kıvançkolik
29-08-07, 01:58
ALAN resimler için çok sağol...
bu dizi gerçekten iddialı bir yapım şimdiden izleyiciyi fragmanı ve müziğiyle hayran bıraktı kendine..ama dizi güzel bi güne ve saate konmazsa çok yazık olur...şimdiden kemik izleyicisi var zaten kıvanç tatlıtuğ sayesinde ama yine de saati ve günü çok önemli...

odile
29-08-07, 02:34
Fragmanında kavuşmak için ayrılığı göze alır mısınız diyor. Menekşe'nin düğün görüntüleri var.Konusu ise Halil'in Menekşe'yi Türkiye'ye kaçırmasını anlatıyor. Bu durumda kavuşmak için ayrılık sözü tam olarak neyi ifade ediyor acaba? Halil Menekşe'yi bırakıp Türkiye'ye mi dönüyor acaba? Daha ilk bölümlerden ayrılıkla mı başlayacak dizi? :icon_sorr :icon_sorr

Umarım başlardaki tanışmaları ve ilişkilerinin gelişimi üzerinde biraz fazla dururlar. Yarım saat içinde tanışıp,birbirine sonsuz aşk yeminleri eden bir çiftin inandırıcılığı daha az olur gibi geliyor bana.

jess'im :img-in_lo selam sarı civcivim ben geldimmmm !!!
demek Cuma günleri yayınlanıyor dizimizz ...pekii bizim bircik Sılamız:img-pilot ne olacakk ... doğrusu sevindim GO biraz tutuşssun da seyircisine kulak vermeyi öğrensin... Menekşe ve Halil umarım iyi reytingler alırr...:img-yes:

kavuşmak için ayrılığı göze alır mısınız?? derken bence gelecekten bahsediyorrr... Hemen ayrılmazlar yani Halil Menekşe'yi kaçırıp İstanbul'a getirecekk sonra bir süree İstanbul'da kalacaklar, ama sonra araya ayrılık girebilirrr...sakın başrol oyuncuları uzun süre birbirnden ayrı kalmasın!!! :img-fie::img-fear2 bilirsin dilimiz fena yandııı aman deee...
Bence Halil ve Menekşe önceden tanışmışlarrr... öyle iki günden büyük aşk yaşatırlarsa hiç inandırıcı olmazzz....Menekşe'yi ailesi istemediği bir ile evlendirmek üzereyken garson olan Halil(kıyafetlerinden bunu çıkardım) onu sonsuza dek kaybetmeyi göze alamaz ve kaçarlarrr ...
Murat Daltaban ismini ben de jenerikte görünce çok sevindimm :happy0064

sevgilerrrrbye

jess
29-08-07, 09:18
Bence Halil ve Menekşe önceden tanışmışlarrr... öyle iki günden büyük aşk yaşatırlarsa hiç inandırıcı olmazzz...

Hımmm..Öyle mi diyorsun? Bana fragmanda şu otobüste ( otobüs müydü) Halil kızın arkasında otururken ilk kez karşılaşıyorlar,sonra da tesadüfen ya da Halil takip ettiği için önce yolda,sonra da otobüste ayakta yan yana durup bakışırken de tekrar karşılaşmışlar gibi gelmişti.:img-in_lo :img-in_lo

Yani fragmanın büyük kısmı tamamen ilk karşılaşmalarına ayrılmış gibiydi.Köprüde sarılma ve diğer bazı sahneler daha ileriki zamanlara ait olabilir.:img-wink:

pelin-ce
29-08-07, 09:41
Hımmm..Öyle mi diyorsun? Bana fragmanda şu otobüste ( otobüs müydü) Halil kızın arkasında otururken ilk kez karşılaşıyorlar,sonra da tesadüfen ya da Halil takip ettiği için önce yolda,sonra da otobüste ayakta yan yana durup bakışırken de tekrar karşılaşmışlar gibi gelmişti.:img-in_lo :img-in_lo

Yani fragmanın büyük kısmı tamamen ilk karşılaşmalarına ayrılmış gibiydi.Köprüde sarılma ve diğer bazı sahneler daha ileriki zamanlara ait olabilir.:img-wink:

Bence de ilk bölüm Halil'in tanışma çabalarıyla sonlanır. İkinci bölümse zaman atlamaları ile birlikte tanışma ve aşk gerçekleşir. Üçüncü bölümde ise olaylar başlar...

EvaLongoria
29-08-07, 09:43
Kıvanç'ın imkansız aşkı

Kıvanç'ın imkansız aşkı "Gümüş" dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, imkansız bir aşkın peşinde koşuyor.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı "Menekşe ile Halil" adlı dizi, yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek. Almanya'da tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve istemediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalan Menekşe ile sevdiği genç Halil'in öyküsünü konu alan dizinin ilk bölümlerinin çekimi Almanya'da yapıldı. Dizide, geçtiğimiz sezon "Gümüş" dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı başrolde. Almanya'da başlayan çekimlerde ekibe, 10 kişilik Alman teknik ekip, 200 kişilik figürasyon kadrosu ve Alman oyuncu Patricia Lueger de dahil oldu. Dizi, iki gencin Berlin'den kaçışayla başlıyor. Berlin Templhof Havaalanı'ndaki çekimler on 14 sürdü.
Dizinin konusu
Dizide, Bosnalı Halil ile Almanya'da yaşayan tutucu bir ailenin kızı Menekşe’nin imkansız aşkı anlatılmaktadır. Birbirlerine aşık olan Menekşe ve Halil aynı iş yerinde çalışmaktadırlar. Fakat Menekşe’nin babası ağabeyleriyle de birlik olarak Menekşe’yi kendi istedikleri biriyle evlendirirler. Düğünün ertesi günü Menekşe Halil'e tüm gerçekleri anlatarak onunla İstanbula'a kaçar. Ağabeyleri de Menekşe’nin peşinden İstanbul’a gelmişlerdir.

http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3962200.jpg

http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3962225.jpg

kaynak : http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/7165409.asp?gid=176&a=560000

briTugba
29-08-07, 09:54
bak böyle çocuklara bayılıyorum çok yıprandım yüzümü dinlendiriyim derdi yok hemen piyasaya atılıyor....ne diyelim hayırlısı :img-wink:

cann2366
29-08-07, 10:00
öyküyü elif şafak hazırlamış osman sınav yasak aşk tan sinema filmi yapıcaz elif şafakla demişti dizi oldu heralde ya da o başka bir projedir.fragmanları çok güzel toygar ışıklı imzası olduğunu düşündüğüm müzik enfes

OXFORD
29-08-07, 10:29
Arkadaşlar pazartesi olamaz...

İlk kuşakta arka sokaklar,ikinci kuşakta bıçak sırtı olacak...
Üçüncü kuşağa koymayacaklar herhalde:img-icecr:img-icecr

NiliWerda
29-08-07, 10:32
bu diziyi izleyeme düşünüyorum...
Kıvançı sevmiyorum hiç ama konusu hoşuma gitti...
buarada günü belli oldumu?
siz Pazartesi diyemi düşünüyorsunuz? bence Salı olabilir diye düşünüyorum:img-blush

hoppala20
29-08-07, 11:01

Merhabalar......

bende sanki tanışıyolar ama biri görür diye uzak yürüyolar birbirlerini tanımazdan geliyolar gibi gelmişti.... bakalım nasılmış....

bu arada ne olur cuma 20.00 doğru olmasın iki ateş arasında kaldım.... biri avatarımdaki yakışıklı :img-in_lo diğeri de imzamdaki yakışıklı :img-in_lo hanigisine gidem bilemedim... ne olacak yawww..... :icon_sorr

jess
29-08-07, 11:06
Fakat Menekşe’nin babası ağabeyleriyle de birlik olarak Menekşe’yi kendi istedikleri biriyle evlendirirler. Düğünün ertesi günü Menekşe Halil'e tüm gerçekleri anlatarak onunla İstanbula'a kaçar.

Bu evlenme kısmını ben hiç sevmedim.Evlenemeden önce ya da düğün gecesi kaçırır falan diye düşünmüştüm. Bir de ileride boşanma ve onun dertleriyle mi uğraşacağız şimdi?:icon_sorr:icon_sorr

hoppala 20 ,aynı dertten yakınıyoruz. Birini kaydedip sonra ,diğerini zamanında izleyeceğiz sanırım.:img-wink:

hoppala20
29-08-07, 11:10
Bu evlenme kısmını ben hiç sevmedim.Evlenemeden önce ya da düğün gecesi kaçırır falan diye düşünmüştüm. Bir de ileride boşanma ve onun dertleriyle mi uğraşacağız şimdi?:icon_sorr:icon_sorr

hoppala 20 ,aynı dertten yakınıyoruz. Birini kaydedip sonra ,diğerini zamanında izleyeceğiz sanırım.:img-wink:

ay evet düğünden önce kaçırıyo olsun evlenen kızı kaçırıp bide başımıza onları arayan manyak bir koca gelmesin mümkünse.... :icon_sorr

jess benim öyle bir şansım yok... bende gece 2 de kalkıp diğer diziyi reklamsız izler o saatte bunu izlerim napim.... :icon_sorr :sad53:

ama bu dizi çok güzel olacak.... :img-in_lo

busdem_GS
29-08-07, 13:19
dizi 17 eylül pazartesi günüymüş... e aynı gün bıçak sırtıda olduğuna göre saatide o zmn 20.00 da sakın kaçırmayın...

gizz
29-08-07, 13:25
herkese selamlar geçen gün bu dizinin fragamnına rastladım.dizinin konusu ne acaba??

YoShUn
29-08-07, 13:38
dizi 17 eylül pazartesi günüymüş... e aynı gün bıçak sırtıda olduğuna göre saatide o zmn 20.00 da sakın kaçırmayın...

pzrtsi olmasına sevindimm.demekki pzrtesi bnm için kanal d gecesi olcak..:img-wink:

busdem_GS
29-08-07, 13:41
herkese selamlar geçen gün bu dizinin fragamnına rastladım.dizinin konusu ne acaba??

Dizide, Bosnalı Halil ile Almanya'da yaşayan tutucu bir ailenin kızı Menekşe’nin imkansız aşkı anlatılmaktadır. Birbirlerine aşık olan Menekşe ve Halil aynı iş yerinde çalışmaktadırlar. Fakat Menekşe’nin babası ağabeyleriyle de birlik olarak Menekşe’yi kendi istedikleri biriyle evlendirirler. Düğünün ertesi günü Menekşe Halil'e tüm gerçekleri anlatarak onunla İstanbula'a kaçar. Ağabeyleri de Menekşe’nin peşinden İstanbul’a gelmişlerdir...

GULE_HAVIN
29-08-07, 14:28
super bir yapim oldugu supesiz

ben biraz binbir geceyi animsatdi onun kadar izlenir ve konusulur bence hemde bir kanald yapimi

gumusden daha etkili bisey var bunda.

oyuncular super

hele menekse ve halil aglama sahneri super kisacik bir fargmanda bille insani cok etkiliyor

çağloş
29-08-07, 14:35
kadro güzel zaten gümüşümüz bittikten sonra kıvanç abimin diziye başlayacağını biliyorduk.bir çok kez fragmana rastladım fragmanda çok güzel olmuş.şimdiden diziyi çok merak ediyorum.pazartesi günü az kaldı izlememize.haydi hayırlısı valla çok güzel bir dizi olacak:)

NiliWerda
29-08-07, 14:42

ya bana o saatte arka sokaklar olacağı sölendi...
tairhte eminmisin canım?

pelin-ce
29-08-07, 14:50
Bu kanal pazartesi saat 20:00'da kaç yapım yayınlamayı hedefliyor ki şu an zaten zoraki koca var arka sokaklar deniyor, bıçak sırtı deniyor hatta Menekşe ve Halil diyenler var...
Bence henüz saatler belli değil hepsinin yerleri değişecek...
Zaten kanalın şu an (kalkacak dizileri de göz önüne alırsak)sadece çarşamba ve cuma günleri boş ve bazı günlerinin 22:00 kuşağı...

gercek
29-08-07, 15:41
Hala bir pazartesi tartışmasıdır gidiyor. Arkadaşlar bu diziyi seyretmek isteyenler 7 Eylül Cuma gününü beklesin. Saatini bilmiyorum ama günü kesin.
Ay Yapım bu sezon çektiği iki dizisi ile beraber geçen seneden devam edecek Yaprak Dökümü ile haftanın üç gününü kapatmış durumda.
Pazartesi 20.00 Dudaktan kalbe Show (3 Eylül'de başlıyor)
Çarşamba 20.00 Yaprak Dökümü Kanal D (5 Eylül'de başlıyor)
Cuma Menekşe ile halil saatini bilmiyorum (7 Eylül'de başlıyor)

Bilmek isteyenlere duyurulur

Saygılar

ekol71
29-08-07, 17:20
büyük ihtimalle cuma saat 20.00 de yayınlanacak

YoShUn
29-08-07, 17:49
(ayb!ke) imzaların avilerin çok güsell..:img-yes:

bounce221
29-08-07, 17:49
konusunu henüz bilmiyorum..
az önce tanitimini izledim...
berlinde cekilmis...ilgimi cekti ..sanirim izlicem...

ülker
29-08-07, 17:51
Dizinin tutacağına artık eminim konu olarak çokça sansasyon var.Yasak aşk,aksiyon ve bence birazda dizide ideoloji var.

Bosnalı Halil oldukça tutucu bir aileye sahip Menekşe.Eğer diziye aynı zamanda bu görüşlerde dahil olursa ki bence olur(Elif Şafak )yazıyor çünkü dizi epey ses getirir.

Fragmandan ve konusundan anladığım kadarıyla basit bir aşk hikayesi olmayacak.

aygüzeli
29-08-07, 18:37
Aybikem hemsom ellerine saglik imza ve avatarlar süper olmus..:good:

Dizinin gününün cuma olmasi cok iyi olur gec saat olsada pek önemli olmaz cogumuz icin nasil olsa hafta sonu izni..
Umarim herkesin umut ettigi gibi cok etkileyici iz birakan bir dizi olur.
Zaten bir dizideki en büyük etken partnerlerin birbirlerine uyumu oynarken bakislari.
Kadronun uyumu.
Senaryonun akiciligi..bunlari bu dizide yansita bilirlerse basari kacinilmaz..

Tabi agir abimin kendi sesini kullanmasi basariyi bizim gözümüzde yükseltecek..

FEL!ADE
30-08-07, 10:18
beni konusu ile heyecanlandiran , siralamamda birinciligi simdiden kazanan bir dizi M & H
imkansizi seven ben, rahatsiz eden hayatlari seven yine ben...
en güzelide senaryonun kaynaginin elif safak olmasi... :img-wink:
oyunculardan sadece menekse ve halili gördük ( cok yakismislar dogrusu ), diger oyuncularida merak ediyorum. yayinlandiginda iyi secilmis yan karekterlerden memnun kalacagimi umuyorum.. birinden cok eminim hatta ( murat daltaban )

ne diyebilirim gel 7 eylül gel :)

sudenaz
30-08-07, 11:30
“Menekşe ile Halil”

Almanya’da başlayan büyük kaçış

Aşk ile başlayan büyük kaçış…

Menekşe ile Halil'in Berlin'den İstanbul'a kaçış öyküsü herkesi derinden etkileyecek

Berlin Teeplhof Havaalanında Tom Cruise 'Valkyrie' çekerken,

Menekşe ile Halil, İstanbul'a kaçıyordu.

Kanal D’nin yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı “Menekşe ile Halil” adlı yeni sezon dizisi 7 Eylül Cuma günü başlıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı'nın paylaştığı “Menekşe ile Halil”in kaçış öyküsü izleyen herkesi dizinin içine alacak.

“Menekşe ile Halil'”in kaçış hikayesi Almanya'nın başkenti Berlin’deki Templhof Havaalanında başlıyor. Gerilimi yüksek, stresi bol kaçış öyküsünde, izleyiciler de kendilerini öykünün içinde bulacak ve bir çıkış noktası arayacaklar. Almanya'da tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Menekşe, istemediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalınca sevdiği adam olan Halil'e kaçıp, ona sığınır. O andan itibaren de büyük kaçış başlar.

'Menekşe ve Halil'in çekimi için on kişilik oyuncu ve on dört kişilik teknik ekip Almanya'da iki hafta çalıştı. Almanya’da başlayan çekimlere, on kişilik Alman teknik ekip, iki yüz kişilik figüran kadrosu ve bir Alman oyuncu (Patricia Lueger) ekibe katıldı. Berlin'den kaçış öyküsünün start aldığı Templhof Havaalanı’nda on dört gün süren çekimlerde dünyaca ünlü star Tom Cruise de 'Valkyrie' filmi için kamera karşısındaydı. Tom Cruise, Hitler'e suikast girişiminde bulunan Claus Schenk Grafvon Stauffenberg'i canlandırdığı 'Valkyrie' filmini çektiği sırada Menekşe ile Halil'in İstanbul'a kaçış hikâyesi başladı.

İşte bu kaçış öyküsü ve günümüzde yakalanması zor bir aşk hikâyesi izleyen herkesi derinden etkileyecek.

PIRLANTA
30-08-07, 11:36
CUMA

KANALD menekşe ile halil- ?

ATV sıla- hatırla sevgili

STAR ?- vazgeç gönlüm

SHOW ? ?

elmass
30-08-07, 12:03
Dizi oyuncularinin bir kac resmini buldum..Cogunu zaten baska projelerinden taniyoruz..Kadro mükemmel.Umarim emeklerinin karsiligini tüm ekip alir.
HASAN KÜCÜKCETIN.
http://img178.imageshack.us/img178/684/hasankckcetiner9.png

Bu fotoğraf RUHİ SARI'ya ait, kendisi çok sevdiğim bir oyuncudur, o yüzden düzeltmek istedim. :img-yes:

Öykü de Elif Şafak imzasını görünce çok meraklandım açıkcası şu an kendisinin bütün kitaplarını okumaya çalışıyorum. Yarattığı dünyalar ve anlatım dili çok güzel. Bu diziye ne kadar yansır bilemiyorum.

Merak edenler için Elif Şafak kitapları...
Baba ve ***
Med-Cezir
Araf
Bit Palas
Mahrem
Şehrin Aynaları
Pinhan

Genelde kitaplarında Farklı din, çevre ve kültürlerden gelen insanların biraraya geldiği hikayeler anlatıyor. Sanırım dizi de bu konular üzerinde ilerleyecek.

kivanç_aşkim
30-08-07, 12:39
Amanında aşkım hemen yeni bir diziye mi başlarmışşş hem de songülümsüzzzzzz :icon_sorr tmm tmm bişi demedim yawww :img-blush

songül de olsa tam süper olacaktı... :icon_sorr

neyse :) fragman çok etkileyici öncelikle bunu söylemek istedim...her iki fragmanda...müzikler ise olağanüstü diyebilirim...

ama ama kıvancım gene ağlıyor..maviş maviş gözlerinden böle burcu burcu yaşlar akıyor...içim gidio her izleyişimde :icon_sorr bi de o ağlayınca gözleri nasıl kızarır :icon_sorr gene kızarmış :icon_sorr

partneri de iyi kız bakalım...:) sevdim...

bu arada AyGüZeLiM ablamında dediği gibi kıvancımın kendi sesini kullanmasını istiyorum...dublaja ne hacet..kendi seside maşallah gül gibi ...:img-icecr

girls
30-08-07, 12:39
ya bana o saatte arka sokaklar olacağı sölendi...
tairhte eminmisin canım?

cnm arka sokakları 3 eylülde yani bu pazartesi başlıyo saat 20:00da olduğuna göre menekşe ile halil saat 23:00 başlayacak yada arka sokakları saat 23:00'da menekşe ile halil saat 20:00'de yaparlar...

mizahci
30-08-07, 12:54
ya inşallah cuma günü olmaz sıla var :icon_sorr ya da daha geç saatte olsun nasıl olsa haftasonu

busdem_GS
30-08-07, 12:57
arka. youtubede yazan yorumlara göre 17 eylül pzrtesi bıçak sırtı olduğuna göre 20.00 da başlayacak(eğer doğruysa)zoraki kocayıda cumartesiye aldılar pazartesi olma ihtimali yüksek yani...ama ay yapım 2 dizisinide pztesi koyar mı onu bilmiorum işte...

gercek
30-08-07, 14:34
arka. youtubede yazan yorumlara göre 17 eylül pzrtesi bıçak sırtı olduğuna göre 20.00 da başlayacak(eğer doğruysa)zoraki kocayıda cumartesiye aldılar pazartesi olma ihtimali yüksek yani...ama ay yapım 2 dizisinide pztesi koyar mı onu bilmiorum işte...

Yukarılarda hep yazıp durdum ama yine yazayım. Dizimiz Cuma günü başlayacak.