Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
batuhan_gumus
31-08-07, 19:38
hatiies cim resim süper olmus ya süper ama yinede kivanc abinin yaninda songül ablami armiyorum diyemem off ya of :icon_sorr
Mutlucum yavrum bosluktamisin halen:):img-wink:evet iste söyleyip duruyoruz bakalim nasil bir süpriz yapacak agir abim bize..
Kendi sesini kullanmasi oyunculugunun kaniti olacaktir..benim acimdan.
sevgili Hatiies ellerine saglik calisman cok güzel olmus..
Fatmacim imzam harikka olmus:good:o güzel calismalarini her zaman görmek isterim..ellerine emegine saglik..
Notun notu: güzzincim yavrum......:img-yes:
Mutlucum yavrum bosluktamisin halen:):img-wink:evet iste söyleyip duruyoruz bakalim nasil bir süpriz yapacak agir abim bize..
Kendi sesini kullanmasi oyunculugunun kaniti olacaktir..benim acimdan.
ah ablacım biter mi gümüş'ün bıraktıgı bu boşluk ya:icon_sorr..düşmüşüm çıkamıorum bir türlü işte napıım...alışıcam inşallah zamanla:)...valla ablacım umarım agır abimiz kulak verir bizlere..hem onun iyiliği için hem de bizlerin iyiliği için:)..sesli fragman çıksa da biz de neyle karşılaşacagımızı bilsek....
bir de ne zamandır yazıım diyorum çıkıo aklımdan...murat daltaban 'ın bu projede olmasına çok sevindim..kendisinin oyunculuguna bayılıorum..tek kelimeyle mükemmel....
ah ablacım biter mi gümüş'ün bıraktıgı bu boşluk ya:icon_sorr..düşmüşüm çıkamıorum bir türlü işte napıım...alışıcam inşallah zamanla:)...valla ablacım umarım agır abimiz kulak verir bizlere..hem onun iyiliği için hem de bizlerin iyiliği için:)..sesli fragman çıksa da biz de neyle karşılaşacagımızı bilsek....
bir de ne zamandır yazıım diyorum çıkıo aklımdan...murat daltaban 'ın bu projede olmasına çok sevindim..kendisinin oyunculuguna bayılıorum..tek kelimeyle mükemmel....
Mutlucum bakma bizde avutuyoruz kendimizi gümüsün boslugu asla dolmaz..:icon_sorr
Umarim kendisi bizden önce düsünüp kendi sesini kullanmistir kendisi ile konusurken o ses tonu düzgün türkcesine ben hayran kaldim..:good:
Murat daltaban hirsiz poliste izlerken bile hayrandim oyunculuguna, bu kadroda onun ismini ve sedef avci ismi iste bu dedirtti..
Aslinda tüm kadronun hepsi tiyatro oyunculari deneyimli oyuncular kivanca ve sedefe oyunculuklarinda cok büyük katkilari olacaktir.
Songül ödenin kivancla karsilikli sahnelerinde ona vermis oldugu elektirik karsinin deneyim acisindan daha üstün olmasi gerektigini gösteriyor.
Tabi Firat tanis´si unutmamam gerek esimin tek sevdigi oyuncudur kendisi..:icon_whiseh artik sonumuz evde diziyi izlerken hayrolla:img-icecro agir abimi kovaladikca ben kizacam esimin tepkisini cok iyi biliyorum..:img-cool2
Dizinin cuma günü yayınlanacak olmasına çok sevindim.Geçen yıl cumartesi günü yayınlanan Gümüşü izlemek için neler çekerdim.Misafirlerden bir türlü fırsat bulamazdım.
Şimdi ise haftanın son günü son çalışma günü ertesi gün tatil çok güzel.Dileğim dizi güzel reytingler alır ve beklediğimiz gibi bir konu açılımı yaparlar bende hafta sonu tatilime keyifle girerim.
Bu arada arkadaşlar çalışmalar şimdiden çok güzel olmuş ellerinize sağlık devamını beklerim
çalisma yapak arkadaslara tesekur.
bencede cuma gunu baslamasi iyi oldu.
gumus eskiden cumartesi gunu baslardi ne yapip edip bakardim.
çok özledim Gumusu.Simdi kendimi menekse ile halile alistirmaya çalisiyorum ama çok zor çok:icon_sorr
Mutlucum bakma bizde avutuyoruz kendimizi gümüsün boslugu asla dolmaz..:icon_sorr
Umarim kendisi bizden önce düsünüp kendi sesini kullanmistir kendisi ile konusurken o ses tonu düzgün türkcesine ben hayran kaldim..:good:
Murat daltaban hirsiz poliste izlerken bile hayrandim oyunculuguna, bu kadroda onun ismini ve sedef avci ismi iste bu dedirtti..
Aslinda tüm kadronun hepsi tiyatro oyunculari deneyimli oyuncular kivanca ve sedefe oyunculuklarinda cok büyük katkilari olacaktir.
Songül ödenin kivancla karsilikli sahnelerinde ona vermis oldugu elektirik karsinin deneyim acisindan daha üstün olmasi gerektigini gösteriyor.
Tabi Firat tanis´si unutmamam gerek esimin tek sevdigi oyuncudur kendisi..:icon_whiseh artik sonumuz evde diziyi izlerken hayrolla:img-icecro agir abimi kovaladikca ben kizacam esimin tepkisini cok iyi biliyorum..:img-cool2
kıvanç kaçıcak fırat tanış kovalıycak bakalım sizin evde durum ne olacak:)..kazasız belasız tamamlarsınız diziyi umarım:img-wink:..ayrıca kesinlikle haklısın ablacım kadroda böle deneyimli oyuncuların bulunması gencler için çok faydalı olacaktır....
ya ben dizinin saati ve günü için de iyi falan dedim ama başka kanalda izlemeyi düşündüğüm bir dizi var..inşallah onla aynı saate gelmez ..gerçi bu baya düşük bir ihtimal ama gelirse kötü olur benim için....gümüş 2. sezon çarşamba günleri yayınlanırken diziye yetişmek için neler çektiğimi bir ben bilirim..hoş ne kadar koştursam da her halukarda ilk 20 dakikasını kaçırıp sinirden deliye dönerdim ya o hallerimi bile özledim:icon_sorr..
NOT:buralara çalışma ekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler..hepsi biribirinden güzel....tubacım senin çalışman her zamanki gibi mükemmel olmuş.o gözler ne yahu öle:icon_whis
3.fragmanı anca görebildim...cuma günü başlıo ya çok mutluyum...ama bu fragmanda daha da kötü oldum ...cnm ya nsl evlenio...cuma gününü beklemekten başka yapacak bişey yok art.
gumus bıttığınde cok uzulmustum ama kıvancın dızısının baslıcanı gorunce cok sevındım..gumusun yerı hıcbı zaman benım ıcın dolmaz ama kıvancı ekranlarda gormek cok guzel olucak..hıcbı bolumunu kacırmadan takıp etmeyı dusunuyorum..konusu hakkında az cok fıkrım oldu reklamlardan sonra..bır an once baslamasını beklıyorum..calısma ekleyenlere cok teskkurler hepsı cok guzel olmus..
Herkese merhaba;
Ben de Menekşe ve Halil'i merakla bekleyenlerdenim. Fragmanı gördüğümde fazlasıyla ilgimi çekti. Üzerine bir de muhteşem müziği eklenince bu diziyi izlemeliyim diye düşündüm.
Konusu çok güzel ancak, umarım fazla acıtasyon ve dram sahneleri olmaz. Eee ne de olsa imkansız bir aşk hikayesini anlatıyor. Herşeyi dozunda verebilirlerse süper bir yapım ortaya çıkar.
Bir de bugün elmax'ta dizinin çekimlerini gösterdiler. Hani Menekşe evlendiğinde Halil'in bundan haberi yok ya. İşte bizim aşıklar çok fena bir durum da karşı karşıya geliyorlar. Menekşe'nin düğününe, düğün pastasını getiren Halil ve bir arkadaşı oluyor. Başlangıçta arkası dönük Halil'in. Pastayı salonun tam ortasına getirdiği an büyük bir alkış kopuyor ve ardını döner dönmez Menekşe'yi beyazlar içinde görüyor.:sad53:
Menekşe'nin babası pastayı meğer Halil ile Menekşe'nin çalıştığı pastaneye sipariş vermiş.:icon_sorr
Anlıyacağınız kahramanlarımızı zor günler bekliyor. Bir de Kıvanç fragmanda mızıka çalıyor ya onu içinde 15 gün eğitim almış. Röpartajı vardı yine aynı kanalda kendi söyledi.:img-yes:
Kıvanç'a ve tüm ekibe bol şanş...
İyi akşamlar...bye
dizinin şu kısa öztei ve ilk fotografları kanal d'nin sitesine eklenmiş arkadaşlar bilginize:img-wink:
1. Bölüm
Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı… Nereye kaçsan, kaybolursun...
Yine bulur mu seni aşk...
Genel Hikaye
"Menekşe ile Halil" bir aşk hikayesi….Berlin’de başlayan, İstanbul’a sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halil’i korumak adına, Halil’den de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor…
emirdag_güzeli
31-08-07, 22:40
Herkese merhaba;
Ben de Menekşe ve Halil'i merakla bekleyenlerdenim. Fragmanı gördüğümde fazlasıyla ilgimi çekti. Üzerine bir de muhteşem müziği eklenince bu diziyi izlemeliyim diye düşündüm.
Konusu çok güzel ancak, umarım fazla acıtasyon ve dram sahneleri olmaz. Eee ne de olsa imkansız bir aşk hikayesini anlatıyor. Herşeyi dozunda verebilirlerse süper bir yapım ortaya çıkar.
Bir de bugün elmax'ta dizinin çekimlerini gösterdiler. Hani Menekşe evlendiğinde Halil'in bundan haberi yok ya. İşte bizim aşıklar çok fena bir durum da karşı karşıya geliyorlar. Menekşe'nin düğününe, düğün pastasını getiren Halil ve bir arkadaşı oluyor. Başlangıçta arkası dönük Halil'in. Pastayı salonun tam ortasına getirdiği an büyük bir alkış kopuyor ve ardını döner dönmez Menekşe'yi beyazlar içinde görüyor.:sad53:
Menekşe'nin babası pastayı meğer Halil ile Menekşe'nin çalıştığı pastaneye sipariş vermiş.:icon_sorr
Anlıyacağınız kahramanlarımızı zor günler bekliyor. Bir de Kıvanç fragmanda mızıka çalıyor ya onu içinde 15 gün eğitim almış. Röpartajı vardı yine aynı kanalda kendi söyledi.:img-yes:
Kıvanç'a ve tüm ekibe bol şanş...
İyi akşamlar...bye
anlatin icin sagol yaaa..elmax mi?oyle bir kanal mi var???:icon_whis...bak oh cekimleri filan gormek isterdim...ama oh kanal yok...neyse...dizi yakinda cikacak...goreceges..aama kivanci gormek isterdim yaa..kendi sesiyle filan....ayy..cook özlemisim onu...:img-in_lo
emirdag_güzeli
31-08-07, 22:47
aayy 3cu fragmani da gordum kanald'nin sitesinde.,,,,superrr...ayy heycanlandim bi kere.,,,kivanc askim..kendisini tokatliyor...,agliyor,,,.. kiz kendisini asmak istiyor...babasi kizi dovuyor...dram, dram dram....merakli bekliyorum ben bu diziyi.....
şimdi arkadaşlar açıkçası bu diziyle bir alakam yok yani izlemeyeceğim bir dizi ama kanald nin sitesinde fragmanına rastladım bir sahne vardı kız intihar ediyodu yanlış anlamayın ama baya saçma olmuş bir kere kız kendini çamaşır ipiyle asmaya çalışıyo:img-hysteaçıkçası inandırıcılığıni kaybetmiş biraz daha kalıncana bir ip olurdu şimdi bunamı takıldı sen diyebilirsiniz ama dikkatimi çekti:img-pilotneyse size iyi yorumlar
aayy 3cu fragmani da gordum kanald'nin sitesinde.,,,,superrr...ayy heycanlandim bi kere.,,,kivanc askim..kendisini tokatliyor...,agliyor,,,.. kiz kendisini asmak istiyor...babasi kizi dovuyor...dram, dram dram....merakli bekliyorum ben bu diziyi.....
Ayy evet yaa bende daha yeni gördüm o yeni fragmani.. Benim tahminim: Bence Halil arkadasinin dügününe gidiyor.. Meneksenin o arkadasiyla evlenecegini bilmiyor, Ve o dügünde beyaz damatlik gibi birsey giyinmis.. Alkisliyordu.. Sonrada Menekseyi gelinlikle görüyor karsisinda, ikiside shoka giriyor! Halil alkislamayla duruyor, ondan sonrada galiba tuvalete gidiyor orda kendisine kiziyor, tokatliyor, agliyor kendini yiyip bitiriyor (nasil anlayamadim, ne isim var burda felan diye), ve ondan sonra bir hizla kosuyor o elbiseyle.. Galiba havaalanindada bir kovalamaca oluyor.. ve evet kizda hep dayak yiyor ailesinden, kendisini asmaya kalkiyo felan:icon_sorr Çok kötü yaaaaaa :sad53:
ebru_kıvançkolik
31-08-07, 23:10
çalışma yapan herkesin emeğine sağlık...ben daha üçüncü fragmanı göremedim o daha heyecan dolu galiba..ama o kadar çok fragman varki ilk bölümü komple verdiler galiba fragmanlarda izleyecek bişey kalmadı valla :)
cuma gümü olması çok iyi oldu ertesi gün sınav falan da yok rahat rahat izlerim artık...bekliyoruz artık az kaldı ...
Ayy evet yaa bende daha yeni gördüm o yeni fragmani.. Benim tahminlerim: Bence Halil arkadasinin dügününe gidiyor.. Meneksenin o arkadasiyla evlenecegini bilmiyor, Ve o dügünde beyaz damatlik gibi birsey giyinmis.. Alkisliyordu.. Sonrada Menekseyi gelinlikle görüyor karsisinda, ikiside shoka giriyor! Halil alkislamayla duruyor, ondan sonrada galiba tuvalete gidiyor orda kendisine kiziyor, tokatliyor, agliyor kendini yiyip bitiriyor (nasil anlayamadim, ne isim var burda felan diye), ve ondan sonra bir hizla kosuyor o elbiseyle.. Galiba havaalanindada bir kovalamaca oluyor.. ve evet kizda hep dayak yiyor ailesinden, kendisini asmaya kalkiyo felan:icon_sorr Çok kötü yaaaaaa :sad53:
Sevgili Hatiies;
Halil arkadaşının düğününe gitmiyor. O gittiği Menekşe'nin düğünü. Menekşe'nin babası Halil ile Menekşe'nin çalıştığı pastanedem düğün pastasını sipariş edince kaderin cilvesi bu ya pastayı düğüne getiren Halil ve pastanede çalışan diğer bir eleman oluyor. Sonra da tabi Halil Menekşe'yi öyle görünce şoka giriyor haliyle.:icon_sorr Nerden biliyorsun dersen o sahnenin çekimini bugün bir kanalda izledim ben.
Sevgiler...
Sevgili Hatiies;
Halil arkadaşının düğününe gitmiyor. O gittiği Menekşe'nin düğünü. Menekşe'nin babası Halil ile Menekşe'nin çalıştığı pastanedem düğün pastasını sipariş edince kaderin cilvesi bu ya pastayı düğüne getiren Halil ve pastanede çalışan diğer bir eleman oluyor. Sonra da tabi Halil Menekşe'yi öyle görünce şoka giriyor haliyle.:icon_sorr Nerden biliyorsun dersen o sahnenin çekimini bugün bir kanalda izledim ben.
Sevgiler...
Ciddenmi yaa?? Bak bu iste çokkkk kötü!!! Peki Halil bilmiyormu o dügün Meneksenin dügünü oldugunu? Çünki fragmanda gülüp, alkisladiginda, karsisinda birden Menekseyi görünce shoka giriyor. Ozaman bilmiyodur herhalde dimi :icon_sorr
Ciddenmi yaa?? Bak bu iste çokkkk kötü!!! Peki Halil bilmiyormu o dügün Meneksenin dügünü oldugunu? Çünki fragmanda gülüp, alkisladiginda, karsisinda birden Menekseyi görünce shoka giriyor. Ozaman bilmiyodur herhalde dimi :icon_sorr
Tekrar selam;
Yok canım malesef bilmiyor.:icon_sorr Zaten onun için alkışlıyor ya hemen ardından şoka giriyor zaten. Bence de çok fena bir durum. Hakikaten çok zor bir aşk olacak Menekşe ile Halil'in aşkı.
Bugün Kıvanç röpartajında bu aşk için şöyle dedi: İkisi de birbirini çok seviyor ve imkansız gibi görünen bir aşkın peşinden gidiyorlar. Çok saf, çok masum bir aşk ikisi arasındaki. Birbirlerine dokunamıyorlar daha doğrusu bunu yapsalar bile birbirlerine dokunmaktan bile korkuyorlar.:icon_sorr
Böylesi zor bir aşk yani.:sad53:
Tekrar selam;
Yok canım malesef bilmiyor.:icon_sorr Zaten onun için alkışlıyor ya hemen ardından şoka giriyor zaten. Bence de çok fena bir durum. Hakikaten çok zor bir aşk olacak Menekşe ile Halil'in aşkı.
Bugün Kıvanç röpartajında bu aşk için şöyle dedi: İkisi de birbirini çok seviyor ve imkansız gibi görünen bir aşkın peşinden gidiyorlar. Çok saf, çok masum bir aşk ikisi arasındaki. Birbirlerine dokunamıyorlar daha doğrusu bunu yapsalar bile birbirlerine dokunmaktan bile korkuyorlar.:icon_sorr
Böylesi zor bir aşk yani.:sad53:
Selam canim;
aa çok güzel yaa "Birbirlerine dokunamıyorlar daha doğrusu bunu yapsalar bile birbirlerine dokunmaktan bile korkuyorlar", oofff Alllahim tüylerim diken diken oldu bunu okuyunca.. Bu diziyi hic kaçirmicam valla! Çokkk güzel, etkileyici, original, harika, süper bir diziye benziyor!!! Canim yaa nasilda kendini tokatliyor agliyor!!!!!!!! :sad53: Ooff offf...! BErfincim, dizi hakkinda verdigin bilgiler icin cok cok sagoll canim! :img-wink:
Saygilarr....
http://img67.imageshack.us/img67/5204/31082007022353kh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img210.imageshack.us/img210/7506/31082007022313th1.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/2495/31082007025008ru1.jpg (http://imageshack.us)
Genel Hikaye
"Menekşe ile Halil" bir aşk hikayesi….Berlin’de başlayan, İstanbul’a sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halil’i korumak adına, Halil’den de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor
Genel Hikaye
"Menekşe ile Halil" bir aşk hikayesi….Berlin’de başlayan, İstanbul’a sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halil’i korumak adına, Halil’den de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor
AŞKI İÇİN AŞKINDAN VAZGEÇİYOR etkileyici kesin izlerim...konusuda güzel..özetlediğin için ve eklediğin resimler için sağol.:D
Arkadaslar hepinizin ellerine emegine saglik cok guzel olmus calismalariniz...
Dizinin fragmanlarini gördüm ve cok güzel bir diziye benziyor fragmani izlerken bile cok etkilendim...Kivanc Tatlitug cok gelistirmis kendisini hayranlikla izliyorum basarilarinin devamini diliyorum mavisimeeee.. onu izlemeyi cok ama cok özledim...Sedef avciyi da cok begeniyorum ve cok basarili bir is cikaracaklarina eminim...dört gözle bekliyorum bu dizi gercekten kacmaz izlenmeye deger...neyseee az kaldi haftaya cuma basliyor...
nazli_chriss
01-09-07, 00:54
dizi 7 eylül cuma başlıyomuş ya fragmanınıda değiştirmişler süper olmuş
sıla falan konuşuluyodu ama sıladan çok çok daha gzl olcak bu dizi eminim..
ben de çok merak ediyorum bu diziyi. önceden sılayı seyrederdim ama bu sezon boranın hatrına bile seyredemicem. bu süper bi diziye benziyor. zaten sedef avcı yanık kozada favorilerin arasındaydı şimdi onu tekrar ekranda görmek süper olucak. kıvançla da iyi bir ikili olacağına eminim.
Arkadaslar calismalariniz cok guzel olmus...ayb!kecim canim calismalarin cok güzel olmus avatarinin birtanesini kaptim bile haberin olsun :)..Buarada cok tartisiliyor sanirim dizinin cuma günü sila ile denk gelmesi ama birsey söyleyim bu dizi siladan da cok tutar eminim sila guzel basladi ama cok cabuk mahfettiler diziyi bu benim fikrim tabi ondan sonra izlemedim zaten..Kanald bu sezon cok iddiali geliyor tam 13 dizi ile start alacak sonra hangileri cikartilir onu bilemem ama dizilerinin cogu idiali basta menekse ile halil ve bicak sirti...dilerim hepsi tutar..
D'nin yeni sezon yıldızları
Kanal D, Türkiye'nin starlarının hazırladığı, sunduğu ve rol aldığı birbirinden kaliteli programları ile yeni sezona damgasını vuracak.
3 Eylül akşamı Dolmabahçe Sarayı'nda vereceği bir davetle yeni yayın dönemine başlayacak olan Kanal D, Türkiye'nin starlarının hazırladığı, sunduğu ve rol aldığı birbirinden kaliteli programları ile yeni sezonda da izleyicilerin yine ilk tercihi olacak. Türkiye'de televizyon yayıncılığının amiral gemisi olan Kanal D, bütün bir sezon, büyük küçük, yaşlı genç, kadın erkek tüm izleyicileri için özenle hazırladığı zengin ve geniş yelpazeli programlarını eylül ayının ilk haftasından itibaren ekrana getirecek. Okan Bayülgen, bu kez yapımcılığını üstlendiği programlara imza atacak. Kanal D'nin yeni dizilerinden biri de Kıvanç
ANNEM
Talat Bulut, Vahide Gördüm, Duygu Yetiş ve İlhan Şeşen'in başrolde olduğu "Annem", büyük bir aşkla evlenen ancak hamileyken kocasının hatasını affetmeyip boşanan Zeynep'in, pazarda köfte satarak kızını büyütmeye çabasını konu alıyor.
ASİ
Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç'in rol aldığı "Asi", üç kuşaktır sahip olduğu, ekip biçtiği, hayat verdiği, hayat aldığı topraklarda ayakta kalma mücadelesi veren bir ailenin öyküsünü konu alıyor.
BIÇAK SIRTI
Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsur, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever'in de aralarında bulunduğu dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Bıçak Sırtı", iki sıradışı adamın alışılmadık mücadelesinde, gerçek babalığın ne demek olduğu sorusuna cevap bulmaya çalışacak ve karmakarışık bir ortamda filizlenen yasak bir aşkı anlatacak.
MENEKŞE İLE HALİL
Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı "Menekşe ile Halil" adlı dizi, Almanya'da tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve istemediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalan Menekşe ile sevdiği genç Halil'in öyküsü üzerine kurulu.
OYUN BİTTİ
Azra Akın, Mert Öcal, Baran Ayhan, Zeki Alasya ve Tarık Pabuçcuoğlu'nun başrolleri paylaştığı "Oyun Bitti"de, Güneydoğulu zengin bir ailenin kızı olan Dilan (Azra Akın) İngiltere'de üniversite eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşır. Babası Tahsin (Zeki Alasya) Dilan’ın bir beşik kertmesi olduğunu ve onunla evlenmesi gerektiğini söyler.
cihan-songül
01-09-07, 11:03
şimdi arkadaşlar açıkçası bu diziyle bir alakam yok yani izlemeyeceğim bir dizi ama kanald nin sitesinde fragmanına rastladım bir sahne vardı kız intihar ediyodu yanlış anlamayın ama baya saçma olmuş bir kere kız kendini çamaşır ipiyle asmaya çalışıyo:img-hysteaçıkçası inandırıcılığıni kaybetmiş biraz daha kalıncana bir ip olurdu şimdi bunamı takıldı sen diyebilirsiniz ama dikkatimi çekti:img-pilotneyse size iyi yorumlar
evet sana kesinlikle katılıyorum.çamaşır ipiyle kendini asmaya çalışması çok saçma.ama mesela senaryoda bilerek yapılmış da olabilir.kız kendini asmaya çalışır ama ip kopar falanama öyle olması için de komedi dizisi olmalıydı.bir de şu dikkatimi çekti. kıvanç galiba bu dizi için kilo almış.koşarken çok belli oluyor bu.göbeğe dikkatt:P: derim ben eee adam oyuncu olmaya meraklı .o iyi bir oyuncu olacak zaten.gümüşten belliydi.gümüş dizisindeki başrısından dolayı ilk bölümü izleyeceğim .büyük ihtimalle beğenirim ama diğer bölümleri izleyemeyeceğim.üniversiteyi kazanınca öle oluyor.:img-blush:ama siz izleyin artık.o önemli bizim için:img-yes:
emirdag_güzeli
01-09-07, 11:10
BIde yeni fragmanda..menekse'yi boyle yuzune bakan bir adam var elliyor yuzunu..oh herlde menekse'nin zorla evlendirmek zorunda kaldi adam....
fragmanda anladim kardariyla..menekse 'nin ebesi.(ninesi,anneannesi yada babannesi)...bu duruma cook üzuluyor....ama kadin cagis birsey yapamiyoru..annesi de üzluyor ama birsey yapamiyor...menekse nin babasi cook sert..,cok eski kafalardan birisi ...abiside ayni tür'den..
BIde menekse'nin abisi, halil'i bi elline gecirdignde halil'i...dovecek..adami öldurecekler gibi bir halleri var......cook aksion var bu dizide..:img-polic
son 6 gun harika bir dizi olcak
bencede süper bi dizi
eeeeeee geri sayım başladı hadi hayırlısı
bu arada çalışma yapan arkadaşlar elleriniz dert görmesin
inşallah harika bi dizi olcak sabırsızlanıyorum...
fundapehlivan
01-09-07, 12:08
izlicektim bu diziyi fakat daha sonra cuma günü yani sılayla aynı gün yayınlanacağını duyduğumda vazgeçtm:img-cool2
Merhaba...
Ben de seyretmek istiyorum bu diziyi ama cumaya denk gelince üzüldüm...
Sılayla aynı saatte mi olacak yoksa hatırla sevgiliyle mi?
Hatırla sevgiliyle olursa izleyemem çünkü...
ayb!ke çalışmaların süper olmuş kullanıcam haberin olsun...sılayla aynı saatte olacakmış...benim gibi hatırla sevgili hayranları korkmasın...bu arada sedef avcının sayfası mı yok ben mi bulamıorum yardımcı olursanız sevinirim...
Milliyetin televizyon ekinde Kanald nin genel müdürü İrfan Şahin'in bu yıl kanald de yayınlanack dizilerle ilgili bir röprtajı var.Dizilerin hangi gün ve saatte yayınlanacağını söylemş...
Cuma günü ilk önce Menekşe ile Halil ardından Oyun Bitti yayınlanacakmış...
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkdşlar beğenmenize sevndm.:)
(ayb!ke) çalışmaların süper olmuş cnm ellerine sağlık....
evet dizi geri sayıma girdi...maviş gözlümüzü artık televizyonlarda yine göreceğiz(songülsüzde olsa)...onu tekrar görmek bile çok sevindirici...maviş gözlerini uzun zamandır özlemiştim...ilk zamanlarda bu diziye biraz yabancı kalsakda zamanla alışırız umarım...kaliteli bir yapım ve kıvanç sonunda....dizinin başlamasını bekliyoruz(özelliklede kıvancımızı)...
kıvanckerocu
01-09-07, 13:35
slm arkadaşalr bnde foruma yeni üye oldum benide aranıza alırsınız inş bn tam bir kıvanç manyağıyım menekşe ile halili hiç bırakmadan izliycem ayrıca dizinin müzikelrinide toygar ışıklı yapıo bu yüzden fragmanın müziği bni çk etkiledi süepr bir dizi olacak inş hepinize yeniden merhaba :)
selam arkadaslar ben kıvancın oyunculuğunu hiç bilmiyorum, gümüşü izlememiştim ama yaptığınız yorumları okudum da o kadar begeniliyorsa demek ki var bi marifeti, sırf yakışıklılığından kaç sezon sürmezdi gümüş. sedef avcı tatlı bi kız, hep yan rollerde gördük ama basrolde nasıl olacak bakıp görelim. ben bu iziyi kesinlikle izleyecegim, öykü elif safak a ait olduğu için ve elbette müziklerinden dolayı. elif safak ın tüm kitaplarını okudum ve gerçekten süper kurgusu vardır. umarım dizide de görürürüz. benim bi sorum var, dizimiz tek fragmana mı sahip hala?
selam arkadaslar ben kıvancın oyunculuğunu hiç bilmiyorum, gümüşü izlememiştim ama yaptığınız yorumları okudum da o kadar begeniliyorsa demek ki var bi marifeti, sırf yakışıklılığından kaç sezon sürmezdi gümüş. sedef avcı tatlı bi kız, hep yan rollerde gördük ama basrolde nasıl olacak bakıp görelim. ben bu iziyi kesinlikle izleyecegim, öykü elif safak a ait olduğu için ve elbette müziklerinden dolayı. elif safak ın tüm kitaplarını okudum ve gerçekten süper kurgusu vardır. umarım dizide de görürürüz. benim bi sorum var, dizimiz tek fragmana mı sahip hala?
selam cnm:img-wink:...kıvancın oyunculuğu harika:good:...profesyoneller gibi yani profesyonelde denilebilir:img-yes:...ben bu diziyi sırf kıvanç için izliyeceğim mesela:icon_whis...düşün artık ne kadar seviyoruz ve beğeniyoruz:img-in_lo...sende menekşe ve halilde bahsettiğimiz oyunculuğunu gayet iyi göreceksin:img-wink:...bende aksine sedef avcının oyunculuğunu hiç görmedim...çok büyük bir gümüş hayranıydım hayranıyımda...kıvanç gümüşte songül öden(ceylan gözlümüzle)beraber partnerdi:img-in_lo...şimdi sedef avcı biraz zorlanacağız ikisinde:icon_sorr ama sedef avcınında oyunculuğu güzelse çok güzel bir yapım olacağına inanıyorum ben:good:...
valla o zaman hakkaten güzel dizi olack, konu iyi oyuncular iyi, sizin için sedef garip gelebilir ama umarım uymlu olurlar ve alışırız toptan. bu arada kanald nin sitesinde tanıtım fragmanını izledim, mnekşe intihara filan kalkısıyodu, fragmanla bile çok heyecanlandım, tam olarak ne zaman baslıyor dizimiz?
valla o zaman hakkaten güzel dizi olack, konu iyi oyuncular iyi, sizin için sedef garip gelebilir ama umarım uymlu olurlar ve alışırız toptan. bu arada kanald nin sitesinde tanıtım fragmanını izledim, mnekşe intihara filan kalkısıyodu, fragmanla bile çok heyecanlandım, tam olarak ne zaman baslıyor dizimiz?
bu cuma başlıoo :happy0064:happy0064:happy0064
batuhan_gumus
01-09-07, 15:01
oo süper az kalmış, nihayet yaa yazın izleyecek hiçbisey yoktu nerdeyse, bi an evvel baslasın. sevgiler.
evet haklisin az kaldi yaww 6 gün kaldi ondan agir abimin dizisini izlicez birde sen sormusun kivancin oyunculu nasil diye tek bir kelimeyle muhtesem :good: gümüste ben sasirdim bi insan ilk dizisinde nasil böyle basarili olur diye ayni söz songül ablama da gecerli ohh ellerine saglik adaslarim imzalar cok güzel olmus saolun
slm arkdaşlar bende bu diziyi büyük bir merakla bekliyorum fragmanından çok güzel tutkulu bi dizi olcağına benziyo inş dizimiz tutar:bella
Nur sevinc
01-09-07, 16:13
Öncelikle merhabalar;
Fragmandan gözüken muhteşem bir dizi olduğu. Jenerikte çok hoş. Oyuncuların ise seçimi harika başroldeki isimlere zaten söz yok vakit bulursam izlemek istediğim bir dizi umarım izleyebilirim:img-yes: Rating kurbanı olacağını sanmıyorum. Umarım istenilen başarıya ulaşınılır:img-yes:
Aşkı için aşkından vazgeciyor...Gercekten zor bişi olsa gerek...Ve de kavuşmak için ayrılmayı göze almak...Bu ikiside fragmanda dikkatimi çeken sözler...gercekten kaliteli güzel bi dizi olacaktır...kıvanç tatlıtuğ hep yakşıklıydı ama bu dizide çok tatlı ve yakışıklı olmuşş:D:D
dizi_tirya
01-09-07, 16:50
Artık Cuma olduğu kesin.
Ama karşısında Sıla olacak..Sıla izleyicisi olarak zorlanacağım biraz..Ama önemli olan benim kararsızlığım değil,gününün Cuma olması.Sıla karşısında belki birinci olamayabilir ama ikinci olabilir..Yeter ki kaldırılma korkusunu taşımayalım..
Alahım Yarabbim O nasıl Jeneriktir O nasıl Gerilimdirr O nasıl Sahnelerdir Ve O nasıl Bakışlardırr...
Eridim Bittim Resmen Yani...
Allahım Yaa İnş Saati Erken Ve Günü Başka Diziyle Çakışmazyaa....
O Kadar İzlemeyi İstiyorumki...
Fragmanla Bile Bu haldeysem İzlerken Halimi Mrk Ediyorum Benn...
batuhan_gumus
01-09-07, 17:18
Alahım Yarabbim O nasıl Jeneriktir O nasıl Gerilimdirr O nasıl Sahnelerdir Ve O nasıl Bakışlardırr...
yo korkma cuma günü cikacak saat 20.00 de sila yi izliyorsaniz ozaman bilmem amabence bunu izle benim silayi insallah gecegiz
yo korkma cuma günü cikacak saat 20.00 de sila yi izliyorsaniz ozaman bilmem amabence bunu izle benim silayi insallah gecegiz
Aa gerçekten mi yuppii....
Olle İzliyebilirim Vallahii...
Süper yaa....
Saol Hber Verdiğin İçin inan izlemek çok istiyorum çok etkilendim fragmandan bile...
Saol...
bu sene yeni yapımlardan yalnızca menekşe ve halili izleyeceğim
fragman,müzik beni o kadar çok etkiledi ki...bakışlar,ağlamalar...kıvanç ve sedef çok yakışmışlar...hele kıvanç kendisini ne kadar da geliştirmiş...bazı diziler var aşklar çok sıradan oluyor ama bu dizideki büyük aşkı anlamak için ilk fragman bile bana yetti...
sıla hikaye oldu artık benim için...bu diziyi kesinlikle izleyeceğim...
ayrılık_87
01-09-07, 17:29
Fragmanı ve müzikleri ben de beğendim. Yeni sezonda favorilerimden biri oldu. Umarım bizi yanıltmaz ve çok iyi bir dizi olur...
batuhan_gumus
01-09-07, 17:43
Artık Cuma olduğu kesin.
Ama karşısında Sıla olacak..Sıla izleyicisi olarak zorlanacağım biraz..Ama önemli olan benim kararsızlığım değil,gününün Cuma olması.Sıla karşısında belki birinci olamayabilir ama ikinci olabilir..Yeter ki kaldırılma korkusunu taşımayalım..
bence senin dedin gibi olmicak arkim bence menekse ile halil gececek silayi bana öyle geliyor sila igce baydi zaten son retinglerden belli deil miyid :img-wink:
batuhan_gumus
01-09-07, 17:46
Aa gerçekten mi yuppii....
Olle İzliyebilirim Vallahii...
Süper yaa....
Saol Hber Verdiğin İçin inan izlemek çok istiyorum çok etkilendim fragmandan bile...
Saol...
sorun deil arkim insallah retingleride iyi gelir ozaman artik tam keyifli izleriz dizimizi bi baslas hayirlisiyla 6 gün kaldi :happy0064
sevimli.girl
01-09-07, 18:16
bende fragmanı müziği oyuncuları çok beğendim. cuma günü olması güzel ama umarım hatırla sevgili ile aynı saate denk gelmezler.
batuhan_gumus
01-09-07, 18:18
bende fragmanı müziği oyuncuları çok beğendim. cuma günü olması güzel ama umarım hatırla sevgili ile aynı saate denk gelmezler.
evet ya cuma günü olmasi cok iyi ama saat 20.00de cikcak diyorlar
dogru bilemiyor ama bence 22.00 de ciksa daha iyi olur
Evet ya bencede 22:00 daha iyi olur..Hem hafta sonu izleyenler kesin olur..Hem Silacilar içinde uygun olur :)
Herneyse..
Yeni resimleri çalismalari gördüm çok güzeller :happy0064 ellerinize saglik!!
Menekse ile Halil..Süper bir dizi olucak :img-yes:
Umarim menekseye çabuk alisirim..
ebru_kıvançkolik
01-09-07, 19:40
sonunda üçüncü fragmanıda izledim..vallamavişimiz oyunculuk konusunda aştı kendini çok etkilendim ben...artık heyecan dorukta cumayı bekleyeceğiz ...
GüLpArE_YeŞiM
01-09-07, 22:02
aynen heyecanla bekliyorum diziyi..çok sürükleyici bir öyküsü var...
valla kıvanç baya bi oyunculuğa adadı kendisini..
helalı hoş olsun...
bende en son fragmanı gördüm dizi bence iyi oyuncularda sevilen isimler zaten :happy0064 dizi müziklerini kim yapıyor bilmiyorum ama son zamanlarda dinlediğim en iyi dizi müziği gerçekten mükemmel :happy0064 cuma günü yayınlanacak saat kaç belli değil ama bence de 22 .00 olsa daha iyi olur hepinize iyi yorumlar :img-wink:
denizkizi55
01-09-07, 22:31
Yeni sezon diziler'i arasinda ilgi'mi ceken diziler'den birtanesi olur kendileri.
Kivanc Tatlitug'u ilk kez Songül Öden ile bir dizi'de gördügüm icin yeni partner'ine alismis degilim, bakalim artik:img-cool2
kesinlikle katılıyorum fragman müziği çok etkileyici herşey çok gerçekçi dizi olmasa gerçek aşk diyicem :icon_whis hatırla sevgiliyle denk gelmemesine de çok sevindim sıla izlenmiyo zaten :happy0064
pofuduk&kero
01-09-07, 23:29
walla yeni sezon dizileri arasında en güzeli bu dizi gibi gözüküyo müziği
oyuncuları çok kaliteli başlamasını dört gözle bekliyorum:img-cool2
bence 20:00 da olması daha iyi:D
hatırla sevgili ile aynı saate gelmemesine çook sevindim.ayrıca daha yeni başlayan bir dizi.ilk kuşakta yer alması avantaj olacaktır dizi için:Dumarım ratingleri çook güzel olur...
batuhan_gumus
02-09-07, 00:19
ya inanmiyorum saat 20.00de mi cikiyor uff yha keske saat 22.00 de ciksaydi ya cildircam nese cuma cikmasi iyi yinede arkadasim calisman cok güsel olmus eglerine saglik :img-wink:
emirdag_güzeli
02-09-07, 00:21
22;00 biraz gec degil mi yaa...hem daha yeni bir dizi oh kadar da gec olmaz...insanlar bi alissin diziye..ondan sonra..seyirci kazansinlar...daha gec yapacaklarsa..saati ondan sonra yapsinlar..ama neyse....hayirlisi..
samirik&DoAcH
02-09-07, 00:55
slm arkdşlar dizinn bşlığı açılmş ble fragmnı görr grmez bu dizyi izlerim dedm bşlasın izlcem kıvanç tatlıtug için. umarm harika br dizi olurr
samirik&DoAcH
02-09-07, 01:02
aygüzeli çalışman harka olmş ellerne sğlık bu arada bnide aranza alrsnz di mi :)
20:00 de mi yayınlanıcakmış bence iyi olur o saatte yayınlanması
İyi geceler;
Fragman da 7 Eylül cuma denmiş ama saati belirtilmemiş. Bence ilk gün saat 20:00 de yayınlarlar. Gelen reytinglere göre saati kesinleşir. Tabi bir de Sıla var o da 14 Eylül başlıyor. Gelen reytinglere göre 22:00 de olabilir bu yüzden.
Ama umarı saat 20:00 de olur. Çünkü Hatırla Sevgili'yi de merakla bekliyorum.
Kesin olan birşey var hangi saatte olursa olsun izleyeceğim bu diziyi ben.:img-yes:
Mause ablam seni buralarda görmek çok güzel.:img-in_lo
Mutlu kalın.bye
batuhan_gumus
02-09-07, 01:06
20:00 de mi yayınlanıcakmış bence iyi olur o saatte yayınlanması
arkadasim pek emin degilim ben cünkü 20,00 de pusat ve sila olacak yani ratinge kurban gideriz diye cok korkuyorum cünkü pusat da cok güezl bi yapim olacak yani menekse ile halil zor lanacak uff yha iste
cuma 7 eylül
atv sila 20.00
kanal d menekse ile halil 20.00
show tv pusat 20.00
yaa:icon_sorr:sad53:
batuhan_gumus
02-09-07, 01:10
İyi geceler;
Fragman da 7 Eylül cuma denmiş ama saati belirtilmemiş. Bence ilk gün saat 20:00 de yayınlarlar. Gelen reytinglere göre saati kesinleşir. Tabi bir de Sıla var o da 14 Eylül başlıyor. Gelen reytinglere göre 22:00 de olabilir bu yüzden.
Kesin olan birşey var hangi saatte olursa olsun izleyeceğim bu diziyi ben.:img-yes:
Mutlu kalın.bye
hmm dogru halbuse sila 14 eylülde baslyior yani 7 eylülde bi dizi olmicak bu 1
bölüm icin iyi bi haber
bence 22.00 de ciksin ozaman bi hatirla sevgili olacak ama 20.00 de cikarsa silayla ve pusatla cakisacak ha bide sen diyorsun hatirla sevgily i iple cekiyorum peki sila yi avattarinda boranin rresmi var yani silayi izlememicekmisin
batuhan_gumus
02-09-07, 01:12
dogru konuyu kapiyorum
cuma günü 20.00 benim icin problem deil
ama ben retingler icin endisliyidim :img-wink:
İyi geceler;
Mutlu kalın.bye
Berfinim teşekkür ederim.Jessimin ve senin peşine düştüm.:img-blush
Saat 20.00'de olmasına sevindim çünkü HS ile çakışsaydı daha çok üzülürdüm.
İlk hafta mutlaka seyredeceğim ama diğer haftalar malum dizimizin seyri tavrımı belirleyecek.:img-wink:
Kıvanç Tatlıtuğ Gümüş'de pişti eminim burda da güzel bir oyunculuk çıkaracakır.:good:
Sedef Avcı'yı Yanık Koza'da Balım karakeri ile çok sevmiştim.:img-yes:
Fırat Tanış Aşka Sürgün dizisinde Resul karakteri ile kendini zaten kanıtlamıştı.:img-yes:
Murat Daltaban ise önce Kınalı Kar'da sonra Hırsız Polis'de tek kelime ile süperdi.:good:
Umarım uzun soluklu bir dizi olur.
Sevgiler.
Ellerine sağlık ablacım gayet güzel olmuş bnce çalşman.:)
Ayrıca o güzel yorumlarınz için teşekkr ederm beğenmenze sevindim...
Umarım cuma günü 20.00'de başlar...22.00 kötü olablr hs'nin kalıplaşmış bir kitlesi var artık.Bu sezonki bölümleri merkla bekleniyor ki bu bekleyenlerden biride benim...:img-yes: Aynı saatte olursa çok kötü olur...:icon_sorr
bence 22.00 de ciksin ozaman bi hatirla sevgili olacak ama 20.00 de cikarsa silayla ve pusatla cakisacak ha bide sen diyorsun hatirla sevgily i iple cekiyorum peki sila yi avattarinda boranin rresmi var yani silayi izlememicekmisin
Tekrar selam;
Canım evet Hatırla sevgili'yi iple çekiyorum. Malesef bu durum artık Sıla için geçerli değil.:icon_sorr Evet bu diziyi çok seviyorum ama dizinin ilk bölümlerimdeki gidaşata göre karar vereceğim.
Eğer Menekşe ile Halil aynı saatte olursa Sıla ile artık netten ya da reklam arasında bakacağım ne yapalım.:icon_sorr Diziyi bu hale getirenler utansın.:icon_sorr
Bu arada size bir soru. Sizce Menekşe kocası ile bir birliktelik yaşayacak mı? Çünkü fragmandaki bir sahnede sanki Menekşe'nin kocası ona zorla sahip olacakmış gibi bir hisse kapıldım. Ardından dayak bile gelebilir:icon_sorr Çünkü bir sahnede Menekşe'nin gözünün altı mordu.:icon_sorr Ya bu aşk baya zor olacak.:sad53:
aygüzeli çalışman harka olmş ellerne sğlık bu arada bnide aranza alrsnz di mi :)
Tabiki burda yorum yapan herkese yer var yer verme hakki kimseye düsmemis hosgeldin..yorumun icinde tesekkürler..
Aybikem hemsom cok saol yavrum döktürelim dedim aksam aksam fenami yani..:img-wink:
Inanin saat tartismasi cok sikti her yorum dizinin saati ile ilgili..
Kanal o saati bellirlemisse demek oluyorki reytinglerde sila dizisine rakip hatta amaclari birinciligi almak hangi kanal seyircisini düsünmüski.amac para.
Saat tartismasi yersiz seyreden seyreder seyretmeyen diyer diziyi izler...
Ücüncü fragmani izledim kivancin oyunculugu partneriyle uyumu karsilikli sahneleri ilk bölüm olmasina ragmen etkiledi beni kutluyorum ikisini..:good:
arkadasim pek emin degilim ben cünkü 20,00 de pusat ve sila olacak yani ratinge kurban gideriz diye cok korkuyorum cünkü pusat da cok güezl bi yapim olacak yani menekse ile halil zor lanacak uff yha iste
cuma 7 eylül
atv sila 20.00
kanal d menekse ile halil 20.00
show tv pusat 20.00
yaa:icon_sorr:sad53:
haklısın cuma aslında çok zor bi gün ama bence cuma yayınlanıcaksa 20:00 olması daha iyi gibi artık insanlar sıla dan soğudu reytingleri gittikçe düşmeye başlamıştı ama hatırla sevgili nin reyingleri çok iyi pusat konusunda bişey diyemiycem onun reytingi nasıl olur bilemiyorum:S
mrblar...
bence arkadaşlar saati 20.00 da olsa 22.00 da olsa dizi kendini belli ettikten sonra izlenir...inş belli eder..
dogru konuyu kapiyorum
cuma günü 20.00 benim icin problem deil
ama ben retingler icin endisliyidim :img-wink:
Konuların sürükleyici bir şekilde işlendiği, aşkın da güzel anlatıldığı bir dizinin tutmaması için bir neden yok.:img-yes:Başroller desek zaten izlemek için tek başına yeterli bir neden.Sedef Avcı'yı daha önce izlemedim ama Kıvanç Tatlıtuğ bu konuda profesyonelliğe yakın bir yeteneğe sahip bence. O yüzden fragmandaki sıcaklık dizinin tümüne yayıldığı sürece reyting konusunda bir problem yaşayacağını sanmıyorum ben.:img-wink:
Bu arada size bir soru. Sizce Menekşe kocası ile bir birliktelik yaşayacak mı? Çünkü fragmandaki bir sahnede sanki Menekşe'nin kocası ona zorla sahip olacakmış gibi bir hisse kapıldım. Ardından dayak bile gelebilir:icon_sorr Çünkü bir sahnede Menekşe'nin gözünün altı mordu.:icon_sorr Ya bu aşk baya zor olacak.:sad53:
BERFİN'im benim de en çok endişelendiğim ve dizilerde sevmediğim konulardan biri bu.Umarım öyle birşey asla olmaz.:icon_sorr:icon_sorr
mause'um hoşgeldin, devamını da bekleriz bak.:happy0064
Not: Diziyi cuma günü yayınlama kararı aldığına göre Kanal D bu diziye fazlasıyla önem veriyor ve güveniyor demektir. Cuma iddialı dizilerinyayınlandığı günlerden biri çünkü. Umarım beklediğimizden de iyi bir yapım olur.:img-in_lo
ücüncü fragmani bende izledim gercekten cok etkileyici oyuncularin hepsi cok iyi oynamislar tekrar tekrar izliyorum fragmani...Bu dizi kacmaz yaa...Kivancin aynanin karsisinda kendini tokatladigi sahne muzikle birlikte cok etkileyiciydi tüylerim tiken tiken oldu...Sedef avci da rolunu cok güzel oynamis cok masum alimli duru bir guzelligi var...anlamli gözleri var...bakislariyla konusuyor adeta...Kivanc desen o bir ayri onun yeri cok baska yaaa super tek kelime ile harikaa ... 5 GÜNÜMÜZ KALDI
ücüncü fragmani bende izledim gercekten cok etkileyici oyuncularin hepsi cok iyi oynamislar tekrar tekrar izliyorum fragmani...Bu dizi kacmaz yaa...Kivancin aynanin karsisinda kendini tokatladigi sahne muzikle birlikte cok etkileyiciydi tüylerim tiken tiken oldu...Sedef avci da rolunu cok güzel oynamis cok masum alimli duru bir guzelligi var...anlamli gözleri var...bakislariyla konusuyor adeta...Kivanc desen o bir ayri onun yeri cok baska yaaa super tek kelime ile harikaa ... 5 GÜNÜMÜZ KALDI
Hilalim gurbet kusum hosgeldin..:img-yes:
Az kaldi gün sayiyorum bende öncelikle fragman görüntüleri,senaryo,cok etkileyici bu ortada.
Sarki ayri bir tat katmis fragmana.
Kadro yerinde nasil izlenmez..:good:
Mavis gözlüm döktürmüs,sedefle olan sahnelerindeki uyumlari ilk bölüm olmasina ragman etkileyici..ilerleyen bölümlerde gösterecekleri performansi düsünemiyorum bile.:img-wink:
Tabiki hepimizin merakla bekledigi agir abinin kendi sesini kullanip kullanmayacagi?
Meraklarimizi cuma günü seyredip giderecegiz umarim emeklerinin karisiligini tüm ekip alir..Tabiki bizde beklentilerimizin karisiligini.
Berfinciğim olmasın böyle birşey lütfen,fragmanda o sahneyi ben de izledim ve hiç hoş değildi menekşe adına.
O gece bir bahane olsun ve Menekşe'nin başına zoraki bir şey gelmesin.:icon_sorr
Sen yazmıştın,Menekşe'nin babası Halil ve Menekşe'nin çalışığı pastanede düğün pastası yapıracak ve Halil pastayı götürdüğünde şok olacak diye.Peki bu çocuk düğün sahibinin adına hiç bakmamış mı?Sipariş kime gidiyor diye merak etmemiş mi?
mause'um hoşgeldin, devamını da bekleriz bak.:happy0064
Canım jessim hoş bulduk.:img-in_lo
Ben de şaşırdım nerede yazacağımı.Biraz önce Eşref Saati'nin fragmanını gördüm.Hemen onun forumuna daldım.Oraya bir yorum,buraya 2 yorum,BS'ye bir çok yorum,Sıla'yı sayamıyorum biliyorsun biz yazdıkça kaçıyor mesajlarımız.:icon_sorr
Bu kış çok çalışmam lazım çok.:img-wink:
İyi yorumlar.bye
Hilalim gurbet kusum hosgeldin..:img-yes:
Az kaldi gün sayiyorum bende öncelikle fragman görüntüleri,senaryo,cok etkileyici bu ortada.
Sarki ayri bir tat katmis fragmana.
Kadro yerinde nasil izlenmez..:good:
Mavis gözlüm döktürmüs,sedefle olan sahnelerindeki uyumlari ilk bölüm olmasina ragman etkileyici..ilerleyen bölümlerde gösterecekleri performansi düsünemiyorum bile.:img-wink:
Tabiki hepimizin merakla bekledigi agir abinin kendi sesini kullanip kullanmayacagi?
Meraklarimizi cuma günü seyredip giderecegiz umarim emeklerinin karisiligini tüm ekip alir..Tabiki bizde beklentilerimizin karisiligini.
aygüzelim ablam benim hosbulduk...
Evet az kaldi günleri sayiyoruz..Muzik duydugum kadariyla yaprak dökümünün sarkilarini da seslendiren toygar isikliya aitmis o söylüyormus cok güzel okumus gercekten.....Gercekten cok uyumlu bir cift olmuslar ikiside oyunculuklarini konusturuyorlar..sarisin ve esmer uyumu da artik SIklasti diyebiliriz cogu dizide bunu farkettim..gümüsde de bu böyledi.....Benim merak ettigim de o insallah kendi sesini kullanir böyle kendi icin de daha iyi olur kendi sesi de cok güzel cünki..Evet oda var fragman cok güzel etkileyici görünüyor ama hayal kirikligina ugratmaz umarim..ki sanmiyorum..ama hersey beklenebilir su cuma bir gelse dizi üzerine daha cok konusulacak konumuz olur...
.Sedef Avcı'yı daha önce izlemedim ama Kıvanç Tatlıtuğ bu konuda profesyonelliğe yakın bir yeteneğe sahip bence. O yüzden fragmandaki sıcaklık dizinin tümüne yayıldığı sürece reyting konusunda bir problem yaşayacağını sanmıyorum ben.:img-wink:
Not: Diziyi cuma günü yayınlama kararı aldığına göre Kanal D bu diziye fazlasıyla önem veriyor ve güveniyor demektir. Cuma iddialı dizilerinyayınlandığı günlerden biri çünkü. Umarım beklediğimizden de iyi bir yapım olur.:img-in_lo
Kıvanç Tatlıtuğ kesinlikle büyük aşama kaydetmiş bu dizide jessciğim.Fragmandan bile belli. Kanal D yabancı Damat'ın yerine koyduğuna göre bu yapıma güveniyor demektir..Zaten cast gayet başarılı, hadi hayırlısı diyelim..
[
Saat 20.00'de olmasına sevindim çünkü HS ile çakışsaydı daha çok üzülürdüm.
İlk hafta mutlaka seyredeceğim ama diğer haftalar malum dizimizin seyri tavrımı belirleyecek.:img-wink:
.
Bu gidişle Gül oğuz herhalde kendi oturup seyredecek dizisini değil mi mausem.
MAA yı şu yeni başlayan dizilerden birine transfer etsekte rhepten bıraksak GOyu tek başına.
Ayrıca Murat Daltabana da çok sevindim tekrar izleme imkanımız olduğu için kendisini..
61merve61 avatarlar harika olmuş:happy0064:happy0064
batuhan_gumus
02-09-07, 10:13
arkadaslar avatar lar süper olmus
yaww harika dizimize 5 gün kaldi
cuma günü hangi saate cikacak simdi 20.00 de mi yoksa 22.00 de mi??
ibrahim_bjk
02-09-07, 12:30
arkadaşlar gümüşte kıvanç tatlıtuğyu çok severdim o diziyide bu diziyede bakıcam konusu çok güzele benziyor bir dizi başlasın bende resim eklemeye başlarım:Dbu arada 61MERVE61 paylaşımların için çok sağol:img-yes:
ebru_kıvançkolik
02-09-07, 12:48
arkadaşlar gümüşte kıvanç tatlıtuğyu çok severdim o diziyide bu diziyede bakıcam konusu çok güzele benziyor bir dizi başlasın bende resim eklemeye başlarım:Dbu arada 61MERVE61 paylaşımların için çok sağol:img-yes:
bak kendi ağzınla söyledin resim eklerim diye artık dizi başlayınca yakanı bırakmayız resim eklemezsen :)
bu arada çalışma yapan herkesin emeğine sağlık...hepsi harika olmuş:img-yes:
61merve61 cnm eklediğin avatarlar harika olmuş:img-wink:...ellerine sağlık:good:...
dizimiz nihayet cuma günü başlıyor:img-yes:...bakalım reytingler nasıl olacak çünkü cuma günü rakipli 3 dizi var:icon_whis...
bunlar 1-sıla(daha ona zaman var),2-menekşe ve halil ve 3-pusat:img-icecr...baya çekişmeli olacak bu cumalar... bakalım hangi dizi galip gelecek:img-blush???
menekşe ve halilin sürekli fragmanı veriliyor:img-icecr....kıvancı görmek için sabırsızlanıyorum:happy0064....bir an önce cuma gelse artık:img-polic....
kivanç_aşkim
02-09-07, 13:44
ya ben kanal d de bi dizi izliyordum altta küçük kare olarak verdikler fragmanı ama menekşe yazıyordu :img-blush...dizine zamandan beri menekşe yahu :img-in_lo...menekşe ile halil değil miydi? :img-blush ya da ben halisinasyon mu görmeye başladım:img-pilot
ya ben kanal d de bi dizi izliyordum altta küçük kare olarak verdikler fragmanı ama menekşe yazıyordu :img-blush...dizine zamandan beri menekşe yahu :img-in_lo...menekşe ile halil değil miydi? :img-blush ya da ben halisinasyon mu görmeye başladım:img-pilot
yok cnm halisinasyon görmüyorsun yani bende senin gibi menekşe yazdığını gördüm:img-yes:...
eğer menekşe yazmıyorsa ikimizde halisinasyon görüyoruzdur demektir:img-wink:...
aslında ilk başta dizinin adı menekşe idi benim bildiğim:icon_whis...sonra menekşe ve halil oldu:img-icecr... ama arada altta fragmanı verirlerken menekşe yazıyor:img-yes:...
walla bende çözemedim yani:img-blush...
haluk_tolgahan
02-09-07, 13:57
alt reklamlarda menekşe yazıyor normal fragmanlarda menekşe ile halil. umjarım pusatla aynı saatte olmaz böylelikle ikisinide izlemiş olurum. bu arada murat daltaban ve fırat tanışın olmasına çok sevindim. umarım ratingi bol olur.
batuhan_gumus
02-09-07, 15:36
alt reklamlarda menekşe yazıyor normal fragmanlarda menekşe ile halil. umjarım pusatla aynı saatte olmaz böylelikle ikisinide izlemiş olurum. bu arada murat daltaban ve fırat tanışın olmasına çok sevindim. umarım ratingi bol olur.
ah cnm maalesef pusatla ayni saate cikiyor bende ummustum insallah ayni saate cikmaz diye
ama menekse ile halil de pusat da saat cuma günü 20.00 de cikacak
_mervevrem_
02-09-07, 15:49
fırat danış eğer bu dizide kötü roldeyse çok sarar tabi ben yine onun hayranı savunur dururum:D
iyi bulduğum ender oyunculardan birisidir...
bu arada cuma günü askerimizin yanına gidiyoruz izlemem şansım yok umarım gökçe kayıt yapar
tv kartım da çalışıyordu ama pc ye virüs girdi 1 aydır tamirde
ekleyenleri dört gözle bekliyorum
ayshe_yeshil
02-09-07, 16:02
selamlar
gümüşün ardından kıvancı yeni imzajıyla ekranlarda görmek harika olacakk ki
dizinin kadrosuda öyküsü de çok sağlam
kanal biraz zorlar bizi ama
inşallah reytingler yüksek olurda reytinge kurban gitmez
ben pusat tan yana çok endişeli değilim
çünkü kıvançtam dolayı halil ve menekşenin zaten kemikleşmiş bi izleyicisi olacak
ee ztn yapım başarılı olursa
pusattan neyimiz eksik...
demin tv de altta reklamını gördüm sadece menekşe yazıyodu menekşe ile haili yazmıyodu acaba adını mı değişirdiler:icon_whis
batuhan_gumus
02-09-07, 16:33
demin tv de altta reklamını gördüm sadece menekşe yazıyodu menekşe ile haili yazmıyodu acaba adını mı değişirdiler:icon_whis
arkadasim yok isimi filan degismedi fragmanda tek öyle göstertiliyor
saati yazdi mi peki
merhabalar...
Gümüs dizisinde Kivanc tatlitug`u cok basarili buluyordum.
Bu dizidede cok iyi bir performans göstereceginden eminim...
Bence reytinglerden yana bir kuskuya gerek yok.
Ben iyi bir kitleye ulasagini düsünüyorum...
daha farklı bir isimde bulunabilirmiş diziye..
yoksa konu olarak falan güzelde...
ayshe_yeshil çalismalarin harika olmus Ellerine saglik:happy0064
busegurses001
02-09-07, 17:12
çalışmaların harika olmuş cnm emeğine sağlık arkadaşlar bu arada dizimizin günü belli ama saati daha belli değil dimi cumayı merakla bekliyorum umarım herşey çok güzel olur zaten reytinglerin güzel olucağından adım gibi eminim diziyi merakla bekliyorum:img-yes::happy0064:happy0064
GüLpArE_YeŞiM
02-09-07, 17:12
bunlar harika olmuş ayshe_yeshil harikasın ellerine sağlık:):):)
ayshe_yeshil, cnm calismalar harika ...
Ellerine saglik cnm
kanal d nin sitesinde cuma günü 22.15 te yazıyo
bence 20.00 olsa daha iyi olurdu
mrb ilk defa yazıcam ama burayı hep takip ediyorum çok ilgimi çekti fragmanı ve izlemeyi çok istiyodum şansıma da cuma günü yayınlancakmış izleyebilcem saati konusunda ben de 20:00 olmasını isterdim ama:icon_whis
ayshe_yeshil ve merve çalışmalarınız çokk güzel olmuşş
emirdag_güzeli
02-09-07, 18:26
ayse_yesil calismalarin cook guzel olmus...avatarlar'da muhtesem olmus ellerine saglik..
61MERVE61 imzan cook guzel olmus...senin de ellerien saglik....
halen saati belli olmadi mi arkadaslar???umarim 20:00 olurr....belkit de bir kac hafta sonra gunu bile degesebilir....merakla bekliyorum diziyi,,
bide bence kivanc tatlitug'un. sesi...gene dublaj olacak dizide bence, umut..??,..nin sesi....oyle bir tahminim var..ama umarim oyle olmaz..ve kendi sesini kullanir...hem bide gene ayni dublaj sesini kullanirsa....aklima mehmet filan gelir...
çalışmalar çok güzel olmuş büyük ihtimalle cuma 22:15te diziyi izliycez ben çok merak ediyorum
konusu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba:happy0064
ayse_yesil calismalarin cook guzel olmus...avatarlar'da muhtesem olmus ellerine saglik..
61MERVE61 imzan cook guzel olmus...senin de ellerien saglik....
halen saati belli olmadi mi arkadaslar???umarim 20:00 olurr....belkit de bir kac hafta sonra gunu bile degesebilir....merakla bekliyorum diziyi,,
bide bence kivanc tatlitug'un. sesi...gene dublaj olacak dizide bence, umut..??,..nin sesi....oyle bir tahminim var..ama umarim oyle olmaz..ve kendi sesini kullanir...hem bide gene ayni dublaj sesini kullanirsa....aklima mehmet filan gelir...
kesinlikle haklısın, zaten kıvancın kendi sesi iyi ne gerek var. ya hem 8 diziden 6 sında bu umut un sesi var yeter artık inandırıcılığı kalmadı.
dizinin fragmanını cok beyendim bence cok gusel bir dizi dizi müzikleride cok hoş cuma gununu sabırsızlıkla bekyrm
busegurses001
02-09-07, 21:38
Merve cnm çalışman çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık
demek dizimiz 22.15 te başlayacak aslında bir bakıma daha iyi saat 20.00 de güldür bakalım filan vardı en azından 10 da hiçbişiy yok ve eminim reytingler çok güzel olucaktır biran önce cumayı bekliyorum:img-yes:
pofuduk&kero
02-09-07, 21:54
bence de saat 22de olması ii olmuş
o saatte bişey olcağını zannetmiyom gerçi hatırla sevgiliyle çatışcak gibi bide sıla var ama olsun bemenekşe ile halili izlicem :happy0064
slm, dizinin fragamani beni cok etkiledi,dizinin müzigide harika, cok güzel bir dizinin olacagindan eminim, yani kesin tutar, kivanc tatlitug& sedef avci´da bence güzel bir ikili olmuslar :good: dizinin saatinede cok sevindim, o saate hatirla sevgili var ama olsun, ben menekse&halili izlerim, benide araniza alirsaniz cok sevinirim :img-wink:
ayshe_yeshil imza ve avatarlar sahane olmus, ellerine saglik :good:
61MERVE61 imzan cok güzel olmus, ellerine saglik
yani fragman her denk geldiğinde daha önce izlemiş olmama rağmen sonuna kadar bir kez daha izliyorum sonlarada doğru çalan müzik gerçekten muazzam dizinin müziğini kim yaptıysa eline sağlık :happy0064 cuma geceleri iddalı olacağını düşünüyorum gerçekten güzel yapım inşallah hayal kırıklığına uğramaz :img-wink:
bakıyorum m&h'in saati de belli olmuş ben buralara uğramayalı.hadi gözümüz aydın dicem ama bunu kendi adıma diyemiyorum neyazıkki..benim gibi yurtta yaşayan bi üniversite öğrencisinin, hatırla sevgili gibi birçok insanda bağımlılık yapmış bir dizinin izleyenlerine, aynı saatte yeni yayınlanmaya başlamış bir diziyi izlemek isteyen kişiler olarak çoğunluk oluşturması zor olacak.hatta belkide imkansız.şimdiden dua ediyorum m&h izleyenlerinin yurtta çoğunluğu teşkil etmeleri için:icon_sorr
bu arada arkadaşlar daha dizi başlamadan avatarlar, imzalar yapılmaya başlandı.walla hepinizin ellerine sağlık:img-yes: gümüş forumundan arkadaşlar bilirler ben genelde isim saymam unuttuğum olursa alınmasın diye..mümkünse bu teşekkürümü çalışma yapan herkes üstüne alınsın:img-wink:
ya bir şey söyleyeceğim, bazen alt yazı reklamlarında dizinin adı "Menekşe" diye geçiyor.Ama sonra bir bakıyorum "Menekşe ile Halil" olmuş normal reklamlarında.kafam karıştı vallahi:s:img-pilot
kivanç_aşkim
03-09-07, 00:08
yani fragman her denk geldiğinde daha önce izlemiş olmama rağmen sonuna kadar bir kez daha izliyorum sonlarada doğru çalan müzik gerçekten muazzam dizinin müziğini kim yaptıysa eline sağlık :happy0064 cuma geceleri iddalı olacağını düşünüyorum gerçekten güzel yapım inşallah hayal kırıklığına uğramaz :img-wink:
slm sbr burdada karşılaştık hatırladınmı beni :)
oof gerçekten inanılmaz bi müzik :happy0064 yapan çok makbule geçti :)
ya kanal d nin sitesinde 22 diyor bi de 20:00 olmuştu..sonra alt reklamlar menekşe diye yazıyor :img-pilot
oof kafam bnmde karıştı diğer arkadaşlarım gibi :img-pilot
Sedef avcıyı yanık kozada büyük bir beğeniyle izledim (daha doğrusu izlemişim adını şimdi öğrendim) kıvanç tatlıtuğla hemde başrolde Dizinin tutacağına eminim Kariyerinin dönüm noktasını yaşayacak bu diziyle (aslında düşündümde şimdi Nekadar kolay çıkarıyolar bir oyuncuyu bir anda zirveye bu sezonki tüm diziler nerdeyse böyle hepsinin başrol oyuncuları geçen sezon başrole yükseldi ve herkesin sevgilisi oldu ama daha çok hakedenler var o başrolleri)
Diziye gelince izlemeyi düşünmüyorum :)
bence de saat 22de olması ii olmuş
o saatte bişey olcağını zannetmiyom gerçi hatırla sevgiliyle çatışcak gibi bide sıla var ama olsun bemenekşe ile halili izlicem :happy0064
hatırla sevgilinin karşısına konması biraz riskli olmuş ama reytingleri fena olmaz.:img-wink:
valla bende menekşe ile halili izlicem. fragmanları bile çok güzel.:img-yes:
Costurmussunuz basligii :)
aybike, ayshe_yesil, MERVE süpersinizzz :happy0064 çalismalar çOk güzel olmus ellerinize saglik!!
Saati tam olarak kaçta daha belli degil galiba :) Benim için 22:00 daha uygun olurdu ama neyse artik..
Sizinde dediginiz gibi dizi müzigi çokkk güzel..Insani büyülüyor :img-in_lo
Dizimiz çOk güzel olucak arkadaslar..;)
arkdaslar sizlere bir haberim var snırm dızının adı deısmıs cunku alt yazıda yanı dızı reklamında altta sadece menekşe yazıordu belki yanılmıs olblrm ama sizler de bir dikkat ederseniz sevinirim...
zten önemli birşey deil ama:)
Bİlgilerinize
Gizem
arkdaslar sizlere bir haberim var snırm dızının adı deısmıs cunku alt yazıda yanı dızı reklamında altta sadece menekşe yazıordu belki yanılmıs olblrm ama sizler de bir dikkat ederseniz sevinirim...
zten önemli birşey deil ama:)
Bİlgilerinize
Gizem
o konu çok karıştı artık yaa.bi menekşe bi menekşe ile halil.hangisi dizinin gerçek adı...:img-blush
14 diziyle sezona başlıyoruz
Röportaj: Sema DENKER
Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, kanalın bu yılki projelerini ve hazırlık aşamasında olan sürprizlerini açıkladı.
Geçen yıl olduğu gibi yine proje açısından geniş bir yelpazeye sahip olduklarını belirten Şahin, "Bu kış, Kanal D ile müthiş geçecek" dedi.
Kanal D, geçen yıl sezonu nasıl kapattı?Kanal D, geçen sezon rekor kırdı. Bir yıl boyunca en çok izlenen kanal oldu. Üstelik bunu sürekli olarak başardı. Yani her ay önemli kategorilerde birinciliğimiz var. Dolayısıyla bizim için çok başarılı bir sezondu.
Bu bir İrfan Şahin başarısı mıdır?
- Ekip başarısıdır. Kanal D’yi yöneten iyi bir ekip var. Ben sadece orkestra şefiyim. Ekibim de müzik aletlerini çok iyi kullanan, uyumlu bir ekip. Başarı işte bundan kaynaklanıyor. Bir şey daha söylemek istiyorum, biz geçen yıl Kanal D’nin çatısını, ana yapısını kurduk. Bu ana yapıda da başarılı olduk. Çünkü Türk halkı o yapıyı sevdi ve bizi izlenme oranlarında liderliğe taşıdı.
Ana yapıyı biraz açar mısınız?
- Biliyorsunuz biz kanalın sloganını "Türkiye’nin kanalı" olarak belirledik. Hedefimiz, Türkiye’de yaşayan her kesime, her ailenin bütün fertlerine hitap eden bir genel eğlence kanalı olmaktı. Bu yüzden program çeşitliliğine önem verdik. İşte geçen yıl herkese hitap etmek adına oluşturduğumuz bu çatıyı, bu yıl da devam ettiriyoruz.
Geçen sezon sizi ve ekibinizi hayal kırıklığına uğratan proje olmadı mı hiç?
- Hayır. Çünkü yaptığımız her işte beklediğimizin üzerinde performans aldık. "Binbir Gece", "Yaprak Dökümü", "Arka Sokaklar", "Yabancı Damat", "Ihlamurlar Altında" gibi pek çok işimiz, kendi kategorilerinde başarılı oldu. Geçen sezon yaşadığımız başarıyı, Allah bu yıl da eksik etmesin diyorum.
Ana çatıyı kurduğunuza göre Kanal D’nin bu yılki hedefi nedir?
- O çatının altında şimdi programlarımızın kalitesini, seviyesini ve izleyici kitlesini artırmak en önemli hedefimiz. Yeni yüzler, yeni programlarla bunu yapmaya çalışırken, diğer taraftan geçmişten gelen, seyircinin büyük oranla izlediği programları da daha yukarılara taşımaya çalışacağız.
"Binbir Gece" dizisi inanılmaz reytingler aldı. Bir dizinin 20 reyting alması, gerçekten şaşırtıcı bir sonuç. Böyle bir sonuç alacağını tahmin ediyor muydunuz?
- Bu dizinin 20 reyting alacağına bir yıl önce kimse inanmıyordu. İtiraf etmem gerekirse, ben de Türkiye’de bir dizinin 20 reytingleri görebileceğine pek ihtimal vermiyordum. Sonunda şuna ikna oldum; iyi bir şey yaparsanız televizyon izleyicisi onu takdir ediyor. Dolayısıyla biz bu yıl bu bilinçle, çok iddialı diyebileceğim, üzerinde uzun zamandır çalışılmış olan bir sürü yeni işe başlıyoruz. İnanıyorum ki bu işler de "Binbir Gece" kadar başarılı olacak.
Peki İrfan Bey, geçen sezondan kaç dizi devam ediyor?
- "Binbir Gece", "Arka Sokaklar", "Yaprak Dökümü", "Elveda Derken" devam eden dizilerimiz. Biliyorsunuz biz sezonu eylülde açmayız, yazın açarız. Yazın yaptığımız işlerimiz de çok başarılı oldu. "Kavak Yelleri", "Genco", "Zoraki Koca" ve "Sana Mecburum", kendi günlerinde gün birincisi olan dizilerdir. Bu dizilerimiz yeni sezonda da devam edecek. Yeni sezona 14 diziyle başlıyoruz.
Kavak Yelleri öğrencilerin dizisi
"Kavak Yelleri", bugüne kadar unutulmuş 22 milyon öğrencinin dizisi. Merak ediyorum, bu dizi planlı programlı mı hazırlandı?
- "Kavak Yelleri" çok planlı, mantıklı, ne istediğimizi bilerek yaptığımız bir iştir. Biz bu dizinin çalışmalarına bir yıl önce başladık. Evet Türkiye’de geçen sezon 22 milyon öğrenci vardı. Türkiye nüfusu oldukça genç ve bu ülkede en büyük problem gelecek endişesi. Bu dizide hem öğrenciler, gençler, hem de anne ve babalar kendilerini buluyorlar. Ben, Türk seyircisine gerçekten inanıyorum. İyi bir şey yaparsanız, seyirci bunu takdir ediyor, izliyor.
DİZİ FİLM YAPARKEN KURALLARIMIZ VAR
Peki... Gelelim yeni projelere... İzleyiciler Kanal D’de bu sezon neler izleyecek?
-Yeni projelerimizi sırasıyla anlatayım. İlki "Bıçak Sırtı"... "Bıçak Sırtı"nda Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Erkan Can başrol oynuyor. Dizi, son Osmanlılar’ın sürgün acılarının günümüzdeki izlerine bakacak, soyluluğun ve sıradanlığın ne kadar kırılgan kavramlar olduğunu tartışacak. Gerçek babalığın ne demek olduğu sorusuna iki farklı kutup üzerinden cevap bulmaya çalışacak. Diğer dizimiz "Annem"... Vahide Gördüm ve Talat Bulut’un rol aldığı bu dizi, eşinden boşanan bir kadının pazarda köfte satarak kızını büyütmesi ve hayatın getirdiği ilginç tesadüfleri konu alıyor. Yeni dizilerimizden bir diğeri ise cuma akşamı yayınlayacağımız "Menekşe ve Halil"... Bu dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı oynuyor. "Menekşe ve Halil", Berlin’de başlayıp İstanbul’da devam eden bir aşkın hikayesi. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor, Türkiye’ye kaçıyor. Bu arada sevdiği genç olan Halil’in başına bir şey gelmemesi için ondan da kaçıyor. Yani herkes Menekşe’nin peşine düşüyor. Bu arada Halil de geçmişte yaşadığı bir olaydan kaçmakta. Yani bir kaçak hikayesi... Bu Türk geleneklerinin sorgulandığı bir dizi olacak. Bu yıl heyecanla anlatacağım çok dizi var. Bunlardan biri de Türker İnanoğlu’nun yaptığı "Oyun Bitti"... Azra Akın ile Mert Öcal’ın başrolü paylaştığı bu dizi, müthiş bir komedi. Bir başka dizimiz de "Sessiz Fırtına"... Arzum Onan bu dizide polisi canlandırıyor. Ancak suçlu olduğuna inandığı Erkan Petekkaya’ya aşık oluyor. Bu arada ekim ayında ekrana "Asi" adında bir dizimiz gelecek. Antakya’da çekiliyor. Tomris Giritlioğlu’nun projesi. Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım ve Çetin Tekindor’un oynadığı bu dizide de el değiştiren burjuvazinin, toprağın ve aşkın hikayesi var. Ekranda güzel hikayeler, müthiş aşklar izleyeceğiz.
Aşk hikayelerini çok seviyorsunuz galiba...
- Hayatta aşk olmazsa, sevgi olmazsa hiçbir şey olmaz. Dolayısıyla aşk, bir dizinin ya da filmin temalarındandır. Aslında biz, aşk için dizi yapmıyoruz. Hikayesi başka... Ama o hikayenin içinde aşk da var. Dizi seçimlerinde neye göre karar veriyorsunuz derseniz, bunun bir matematiği, prensibi var. Bir kere biz Türkiye’nin kanalıyız, her seyirciye gideceğiz. Bizim televizyon kanalında dramın, polisiyenin, komedinin, gençliğin, aşkın ve bu ülkenin gelenek ve görenekleriyle ilgili bir hikayenin olması gerek. Dizi yaparken portföyümüzü buna göre hazırlıyoruz. Kural bu.
Ramazana özel programlar var mı?
- Ramazan ayında, haber önünde bir diziye başlayacağız. Halit Bin Velid’in hikayesini anlatan, 30 bölümlük bir yabancı dizi. Onun dışında haber önünde pazar günleri bir eğlence-yarışma programı olacak. Ramazan sonrası için de büyük bir eğlence ve şov programı hazırlıyoruz. Bir yarışma programı bu... Yarışmacılar ünlü benzerlerini yansıtmaya çalışacak. Yani yarışmacının sadece sesinin güzel olması yeterli olmayacak. Örneğin Sezen Aksu gibi giyinmesi, onun gibi davranması, onun gibi şarkı söylemesi gerekecek.
Anlaşılan Kanal D’de müthiş bir kış yaşanacak.
- Evet, kesinlikle müthiş bir kış olacak. Elimizde o kadar çok proje var ki, o kadar çok şey hazırladık ki, bunları nerede yayınlayacağız diye kara kara düşünüyoruz. Depomuz dolu... Ama televizyonculuk sürekli değişen, gelişen bir ortam. O yüzden biz her dönem için hazırlıklı olmak zorundayız, onun için de hazırlık yapıyoruz.
Yapımcı Okan, şovmen Ata
- Bu sezon Okan Bayülgen’in yerine Ata Demirer başlayacak. Ne düşünüyorsunuz?
- Okan Bayülgen bu yıl yapımcı olarak ekranda yer almak istedi. Ata Demirer’in cumartesi geceleri yayınlanacak olan "Hacı Yatmaz" adlı programını da Okan hazırlayacak. Ata çok iyi bir yüz, dolayısıyla programı beğeniyle izlenecektir. Hacı Yatmaz’ın formatı, stand-up ve talk show karışımı bir format. Bu arada pazar günleri Türk ve yabancı sinemanın çok önemli, yeni vizyon filmleri ekrana gelecek. Seda Sayan ile Esra Ceyhan da 3 Eylül’de başlıyor.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/7207285.asp
çalışmalar harika tatildeydim geldim sayfalar hızla ilerlemiş çoksevindim :happy0064
menekşe&halil bu çift çok konuşulacak
bence:D çok yakışıyorlar...
arkadaşlar merhaba herkesee
Yaa inanır mısınız yaa yazmayı çok istiyodum amma hiç fırsat olmadı yaa dersler falan
Aşırı sevindim kıvancımın yeni dizisinin başlamasına :img-icecr
Umarım izleyebilirim öss ye hazırlandığım için pek tvye aram kalmadıda
Fragmanıda gördüm güzel bi diziye benziyor umarımm gümüşteki gibi çok gzüel olurr.
Bende bu dizinin fanı olucam benide aranıza alırsınız umarım :img-icecr
kıvanç_simge
03-09-07, 12:46
slm arkiler bn kanal dnn sitesinde resimelr buldum ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum o
yüzden şu anda sadece avaatr oalrak koyyorum biri bna analtırsa senivirim
cnm http://imageshack.us/ sitesine gir gözat de koyucaan resme tıkla we hos it de çıkan adrei de yapıştır bu kadarrrr:img-wink:
sarisinim sey cnm ismini ögrenebilirmiyim? :img-blush
Imza&Aviler süper olmuss..Emegine saglik :happy0064
Ve tabiiki aramiza aliriz =o) Burasi eminim dizinin 1.bölümünden sonra dolup tasicak..
Herkes fragmandan çok etkilenmis :happy0064
kıvanckerocu
03-09-07, 16:46
kıvanç_simge çk tşkkürler bu arada kanal dnn yeni yayın dönemi tanıtım filminde menkşe ile halil (yani kıvançla sedefinde) ÇK kısa bi yeri var ana haberden hemen önce gösteriyorlar izleyebilirsiniz bu arad kanal d de çıkan reklamda sadece cum a yazyor dizinin kesin saatini bilen varmı?
elmax da dizinin set arkası görüntüleri var. bilgilerinize..
kıvanckerocu
03-09-07, 17:08
arkadaşalr az öncede sordum ama yine soracağım çk merak ediyorum kanal d nin reklamında sadece cuma yazıyor acaba saatini kesin oalrak bilen varmı lütfen yazın çk merak ediyorum lütfeeen :img-wink::icon_whis
pofuduk&kero
03-09-07, 17:16
hatırla sevgilinin karşısına konması biraz riskli olmuş ama reytingleri fena olmaz.:img-wink:
valla bende menekşe ile halili izlicem. fragmanları bile çok güzel.:img-yes:
evet riskli ama iyi reyting gelir eminim zamanla yayın günü değişir belki ama ben çok sevilceğinden eminim
daha demin fragmanını gösterdiler saatide yazıyordu dizi cuma günü 22:00'da başlıyor izleyeceklere duyurulur:img-wink:
yaseminci_16
03-09-07, 17:23
menekse ile halil i dört gözle bekliyorum kıvanç ın dizideki performansını çok merak ediyorum onu çok basarılı buluyorum uzun zamandır takipçisiyim insallah gümüş gibi bu dizi de basarılı olur. cuma artık gelsin de bitsin özlemmmm
Güzel bir diziye benziyo, insallah tutulur; Kivancin tatlitugunun Gümis dizisindeki performansini beyenmisdim, bu dizideye iyi performans gösteriri insallah.. cumayi iple cekiyorum
Ben neyi izleyecek olsam Cuma gününe konuyor her nedense.Ben bu diziyi izlemek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
Müzik,fragman,bakışlar beni çok çekti bu diziye.Kıvanç'ın oyunculuğu sanki daha da içten geldi..Otobüs sahnesindeki bakışı çok tatlı ve içtendi.Çok beğendim:img-in_lo
kıvanç_simge çk tşkkürler bu arada kanal dnn yeni yayın dönemi tanıtım filminde menkşe ile halil (yani kıvançla sedefinde) ÇK kısa bi yeri var ana haberden hemen önce gösteriyorlar izleyebilirsiniz bu arad kanal d de çıkan reklamda sadece cum a yazyor dizinin kesin saatini bilen varmı?
saati yazmıoodu bn en son grdüğümde:img-wink:
valla çlşmalr süper
özellilke ayshe di sanırım sennkiler süperrr:happy0064
kıvanckerocu
03-09-07, 19:59
ya artık cuma gelsin ve hasret bitsin bn kıvancımı görmek istiyorum kısa saç çk yakışıo o gözler o bakış o gülüş ayrıca sedef avcıda çk güzel bi kız bnce ayrıca fragmandakıvancın giydiği turuncu tişört çk yakışmıştı cuma gelsin.cuma gelsin artıkkk
kıvanç seni çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviorum bn:img-yes::img-yes:
ebru_kıvançkolik
03-09-07, 20:14
çalışma yapan herkesin eline sağlık..çok az kaldı dizimizin başlamasına biraz daha sabretmemiz lazım :)
fragmanı her gördüğümde büyüleniyorum çok güzel bir dizi olacak bence..inşallah reyting kurbanı olmaz...
Ben neyi izleyecek olsam Cuma gününe konuyor her nedense.Ben bu diziyi izlemek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.
Müzik,fragman,bakışlar beni çok çekti bu diziye.Kıvanç'ın oyunculuğu sanki daha da içten geldi..Otobüs sahnesindeki bakışı çok tatlı ve içtendi.Çok beğendim:img-in_lo
Canim, bende KIvanc'in otobus sahnesindeki bakisini cok begendim. Gercekten cokkkk ictendi!:img-in_lo Nasilda dalmisti:img-in_lo Ayhhhh Bende cumayi iple cekiyorum valla herkes bu diziden bahsediyor, dilimde hep fragmandaki sarki var:happy0064 Offf cok merak ediyorum, fragman beni dahada heyecanlandiriyor yaa:icon_sorr Kesin cok iyi tutulacak bu dizi, sadece ben degill, baskalarida bu dizinin fragmanini ve müzigini cok begendi.. Herkez burda cumayi iple cekiyor!
pofuduk&kero
03-09-07, 21:55
bence dizimizin 22de olması çok ii oldu çünkü saat 8de sıla olcak büyük bir ihtimal o çok güçlü bir rakip açıkçası böyle de hatırla sevgiliyle yarışıcaz ama bence ilk 3e kesin gireriz
GüLpArE_YeŞiM
03-09-07, 22:07
evet hele şükür belli oldu saati 22:00 güzel bir saat...
harika bir dizi olcak özellikle kıvançın bakışları
yani dizideki ismiyle halilin bakışları:):)
batuhan_gumus
03-09-07, 22:42
evet hele şükür belli oldu saati 22:00 güzel bir saat...
harika bir dizi olcak özellikle kıvançın bakışları
yani dizideki ismiyle halilin bakışları:):)
cok mutlu oldum ya 22.00 de cikmasina benim sesimi duydular herhalde yaww oh be ne güzel hemde ben pusati izliye bilcem oh cok rahatladim cuma günü 22.00 de cikacakmis yuppyy:happy0064
bence dizimizin 22de olması çok ii oldu çünkü saat 8de sıla olcak büyük bir ihtimal o çok güçlü bir rakip açıkçası böyle de hatırla sevgiliyle yarışıcaz ama bence ilk 3e kesin gireriz
büyük ihtimalle 1.sıla,2.menekşe ile halil 3. hatırla sevgili ve pusat yarışır gibime geliyor
böyle olması çok iyi oldu yoksa bu diziyi izleyemeyecektim çok mutluyum allah'tan başka birşey istesem olacakmış:happy0064
mavi_kelebek
04-09-07, 02:21
Dokunmadan da aşk yaşanır
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3987322.jpg
RÖPORTAJ: Dilek DALLIAĞ
Ekranların yeni ikilisi, Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı oldu. İkili, ilk bölümü önümüzdeki cuma günü "Menekşe ile Halil" dizisinde başrolleri paylaşıyor. .
İkili, ilk bölümü önümüzdeki cuma günü Kanal D'de yayınlanacak "Menekşe ile Halil" dizisinde başrolleri paylaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, tutkulu bir aşkın anlatıldığı diziyi "Dokunmadan da aşk yaşanır" sözleriyle özetliyor. Avcı ise ailesinin zoruyla evlendirilen bir genç kızı canlandırdığı "Menekşe ile Halil" için şunları söylüyor: "Provalarda bile kendimizi rollerimize kaptırdık. Menekşe'nin yaşadıklarını düşündükçe içim sızlıyor, kopup gidiyorum oynarken."
KELEBEK
Röportajın diziyle ilgili kısmının devamını da ben ekleyeyim.
KIVANÇ TATLITUĞ:
- Öncelikle canlandırdığınız Halil karakterini bize biraz anlatır mısınız?
Halil, Bosna'lı bir çocuk. Biz de Bosnalıyız köken olarak. Köklü bir aileye sahip olan Halil, bir takım karışıklıklar yüzünden rotasını Almanya'ya çeviriyor. Almanya'da karın tokluğuna çalışmak zorunda kalıyor. Bir gün şans eseri bir yerde Menekşe ile tanışıyor ve büyük bir aşka yelken açıyor... Senaryoyu ilk okuduğum andan itibaren tüylerim diken diken oldu. Böyle bir aşkın içinde bulunmak ve böyle bir aşığı canlandırmak benim için çok mutluluk verici.
- İkisi için de hayat o kadar kolay olmayacak sanırım. Türkiye'ye kaçıyorsunuz Almanya'dan değil mi?
Evet, aralarındaki aşk o kadar güzel, o kadar dokunulmaz ki sonuçta o aşkın içine nifak tohumları ekilecek, kara kediler girecek.
- Evlilik sonrası kaçırıyorsunuz sanırım Menekşe'yi. Oynarken nasıl bir hisse kapıldığınız sevdiğiniz kız evlenince...
Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Oynarken bile kötü hissetim kendimi. Allah korusun! Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ama bu durum karşısında bir insanın kendini kolay kolay toparlayamayacağını düşünüyorum. O an neyin ne olacağı belli değil. Çekip vurur musun, kaçar mısın, ağlar mısın, belli değil? Gerçekten çok sağlam bir aşk öyküsünü anlatıyoruz.
- Peki, "Menekşe ile Halil" dizisinde sizi çeken neydi?
Hikayenin bir roman gibi akıp gitmesi... Çok değerli oyuncularla çalışıyorum, partnerim Sedef Avcı, ninemiz Yıldız Kültür, Menekşe'nin annesini Nergis Çorakçı, Menekşe'nin belalı ağabeyleri; Fırat Tanış ve Caner Candarlı... Hepsi başarılı oyuncular.
Benim "Menekşe ile Halil"de dikkatimi çeken şey şu oldu; o kadar büyük bir aşk yaşıyorlar ki birbirlerine dokunamıyorlar bile. Yaşamasam bile onu hissetmeye çalışmak ve canlandırmak büyük bir hazdı benim için.
SEDEF AVCI:
- Mutsuz bir gelin görüyorum karşımda... Rolünüze nasıl hazırlandınız?
Evet, ailemle beni zorla Almanya'da evlendiriyor. Sonra da Menekşe kaçıyor. Gerçek hayatta da gelinlik giydim. Allah kimsenin başına zorla evlilik vermesin... Kıvanç'la dizi başlamadan 15 gün önce çalışmaya başladık. Provalarda üzülüyor, kendimizi rollerimize kaptırıyorduk. Menekşe'nin yaşadıklarını düşündükçe içim sızlıyor, kopup gidiyorum oynarken.
- Gelinliğinin üzerindeki bekaretin sembolü olan kırmızı kurdele için ne diyeceksiniz?
Rol gereği bile olsa bu kurdeleyi takarken sinirim bozuluyor, bu durum bana çok aşağılayıcı geliyor. Araştırdık Almanya'da hâlâ bu gelenek devam ediyormuş. Hatta gerdek sonrası bohçalar veriliyormuş ailelere. Kırmızı kurdeleyi düşündükçe nevrim dönüyor. Bizim dizide anlatmak istediğimiz de bu tür yanlış düşüncelerin ortadan kalkması. Bu gelenek artık köylerde uygulanıyor ama Almanya'da bazı aileler sanki köylerindeymiş gibi yaşamıyor, bu çok sinir bozucu bir durum. İşte Menekşe'nin de böyle bir ailesi var, babası ona şiddet uyguluyor. Menekşe'yi ağabeyleri işe götürüp getiriyor. Menekşe'nin evlenmek istemediğini söylemesi bile ailesi için büyük bir olay.
GULE_HAVIN
04-09-07, 11:06
cok buyuk konusmaiyimde
bence menekse ve halil ilk bolumden bir siraya gelcek
herkes bu dizi konusuyor
bence de sıla yla pusat ı geçer ama fikrimin ince gülü de cuma 22 deymiş haftaya da hs başlıyo o zaman nolur bilemiyorum cuma günü tam bi reyting savaşı olucak
kıvanckerocu
04-09-07, 16:06
bncede sıalyı,pusatı fln geçer hatırla sevgiliyi fln geçer ne de olsa kıvanç var cuma günlerini birincilikle bitiririz bnce aşkım bnm öyle yakışıklı ki:happy0064
M.G.HASRET
04-09-07, 17:44
Cogu...bakiyorumda Kivancin Bakislarini Konusuyor..kivanc Hep öyle Bakiyordu Gumusde.gumusu Izleseydiniz Görurdunuz.
Ben Izlemem..ama Kivanc Icin Dizinin Tutmasini Istiyorum..kendisini Saten Gumus Dizisinden Iyice Gelistirdi.
Cogu...bakiyorumda Kivancin Bakislarini Konusuyor..kivanc Hep öyle Bakiyordu Gumusde.gumusu Izleseydiniz Görurdunuz.
Ben Izlemem..ama Kivanc Icin Dizinin Tutmasini Istiyorum..kendisini Saten Gumus Dizisinden Iyice Gelistirdi.
kıvancın bakışları anlatılmaz güzellikte,başta ben gibi herkes onun gözlerine hayran:img-wink:...hele o bakışı:img-in_lo....biz gümüşcüler çok gördük bu mükemmel bakışları(ama ceylan gözlümüze bakarken:sad53:)...şimdi ise başka birine bakıyor,açıkcası ben o bakışlarla sedef avcıya bakarken gördüğümde çok üzüldüm:icon_sorr...çünkü onu ceylan gözlümüzle gördük hep,zor oldu yani:img-blush...ama ne yapalım zorda olsa alışacağız:img-blush...
ben sırf kıvancım için izleyeceğim bu diziyi:img-yes:...onun oynadığı dizinin tutması için:icon_whis...ayrıca gözlerine hasret kalmıştım kaç zamandır dizide onu izleyerek maviş gözlerine olan hasretimide azda olsa gidermiş olacağım:img-in_lo...
evet cnm kesinlikle haklısın bu konuda kıvanç gümüş dizisinde oyunculuğunu öyle geliştirdiki şimdi profesyonel oyunculara taş çıkartır:good:...
onun bakışlarını ve oyunculuğunu izlemek için sabırsızlanıyorum:img-blush...
bütün kıvanç severlere kucak dolsusu sevgiler...
batuhan_gumus
04-09-07, 18:20
evet bence kesinlikle pusati silayi hs yi sonra fikrimden imci gülü neydi onu da gecer buna eminim insallah cok güsel az kaldi zaten 2 gün kaldi
ratingler bence böyle olacak
1 menekse ile halil
2 sila
3 pusat
4 hatirla sevgili
5 fikrimden ince gülü mü ne iste
belkide daha asada olur fikrimden icine gülmü ne eee
batuhan_gumus fazla iyi niyetli tahmin etmişsin :icon_whis bu 5 diziden biri gidici..Hatırla Sevgili ve Sıla geçen sezondan kemik kitlesi olduğu için kaldırılma ihtimali yok gibi.. Pusat , Fikrimin İnce Gülü veya Menekşe ile Halil'den birinin ya günü değişecek ya da kaldırılacak..
Ama ben Menekşe ile Halil'in kötü reytingler alacağını sanmıyorum.Gerek oyuncuları,gerek fragmanları, gerek müziğiyle herkesi etkilemiş durumda..
reytingtoto oynuyosak bende yaziym:img-icecr
ab grubu
1-sıla
2-hatırla sevgili
3-menekşe ile halil
4-fikrimin ince gülü
5-pusat
total grubu
1-sıla
2-pusat
3-hatırla sevgili
4-menekşe ile halil
5-fikrimin ince gülü
eğer manekşe ile hahlille birlikte sessiz fırtına da olursa menekşe ile halil biraz daha ön sırada olabilir bence
batuhan_gumus
04-09-07, 18:38
reytingtoto oynuyosak bende yaziym:img-icecr
ab grubu
1-sıla
2-hatırla sevgili
3-menekşe ile halil
4-fikrimin ince gülü
5-pusat
total grubu
1-sıla
2-pusat
3-hatırla sevgili
4-menekşe ile halil
5-fikrimin ince gülü
eğer manekşe ile hahlille birlikte sessiz fırtına da olursa menekşe ile halil biraz daha ön sırada olabilir bence
buna hic katilmiyorum cünkü biliyorsun ihlamurlar altinda hatirla sevgiliye sila solayip geciyordu diyelim sila 1 oldu tamam bunda benj hata yaptim cünkü silanin kitlesi baya var ama bence hayata 4 falan olmayiz 3 belki ama 4 kesinlikle bence 1-3 ücteyiz
diye düsünüyorum kanal d din bütün dizileri tutuluyor bi menekse ile halil mi tutulmicak bi kere kivanc abimin büyük bi kitlesi var gümüsten hemd ebirde simdi normal hayranlarida war
batuhan_gumus
04-09-07, 18:41
batuhan_gumus fazla iyi niyetli tahmin etmişsin :icon_whis bu 5 diziden biri gidici..Hatırla Sevgili ve Sıla geçen sezondan kemik kitlesi olduğu için kaldırılma ihtimali yok gibi.. Pusat , Fikrimin İnce Gülü veya Menekşe ile Halil'den birinin ya günü değişecek ya da kaldırılacak..
Ama ben Menekşe ile Halil'in kötü reytingler alacağını sanmıyorum.Gerek oyuncuları,gerek fragmanları, gerek müziğiyle herkesi etkilemiş durumda..
evet azcik abartim ama yinede hatirla sevgiliyi gece biliriz cünkü yani hatirla sevgilin gecen sezon ratingleride süper degildi 4 falan oluyordu ab de tek 2 olabilmisti
buna hic katilmiyorum cünkü biliyorsun ihlamurlar altinda hatirla sevgiliye sila solayip geciyordu diyelim sila 1 oldu tamam bunda benj hata yaptim cünkü silanin kitlesi baya var ama bence hayata 4 falan olmayiz 3 belki ama 4 kesinlikle bence 1-3 ücteyiz
diye düsünüyorum kanal d din bütün dizileri tutuluyor bi menekse ile halil mi tutulmicak bi kere kivanc abimin büyük bi kitlesi var gümüsten hemd ebirde simdi normal hayranlarida war
şimdi bak orası doğru ben ıhlamurlar altında dan doğan boşluğu hesaba katmadım.onu hesaba katarsak daha da yüksek olur banada ilk 3 ten çıkmicak gibi geliyo zaten cuma günü yine atv kanal d savaşı olur fragmanlar etkileyici zaten . benim gibi hs den bıkanlarda izleyebilir.
GULE_HAVIN
04-09-07, 18:47
bosverin yaa bakip gorucez sonuzta bu dizi hayata kaldirimaz yaa tepede olicak yaaa sabit bir izlicisi olicak
oyuncularda once
senaryo ve kaliteli yapim
bu dizi kim oynarsa oynasin basarili olur
ama kivanc ve sedef ve diger oyuncularda iyi .
ben diyorumki bir ikinci binbir gece vakasi olicak
onun kadar ses getircek
batuhan_gumus
04-09-07, 18:49
bosverin yaa bakip gorucez sonuzta bu dizi hayata kaldirimaz yaa tepede olicak yaaa sabit bir izlicisi olicak
oyuncularda once
onun kadar ses getircek
evet insallah öyle olurda bizi hayal kiriklina ugratmaz
oyunculari da cok iyi yani senaryo :good: daha ne olsun
GULE_HAVIN
04-09-07, 18:49
silayi bence cok severek bakardim
ama gercekden sila hep bir oldu
ihlarmurlar altinda ise bazen sila sacmalayinca yoksa sila hep 1
oyuncularda once
onun kadar ses getircek
bence boşuna tahmin yapmaya gerek yok:img-yes:...
cuma gelince göreceğiz reytinglerin nasıl olacağını:icon_whis...
ama menekşe ve halilinde reytinginin düşük olacağını hiç sanmıyorum:img-yes:....
gerek senaryo gerek başrol oyuncuları gerekse konu...herşey mükemmel:img-wink:...
cuma günü çok çekişmeli bir gün olacak(yalnız sıla olmayacak bu hafta...bu yüzden mh reytinglerinde daha şanslı olur:img-yes:)...
cumayı sabırsızla bekliyorum:img-wink:...
emirdag_güzeli
04-09-07, 19:05
bence menekse ile halil 3cu yada daha asya si olmaz...1ci abd, ikinci total da bence...boyle olmasi lazim...aslinda..cunku cook kaliteli bir dizi olacak...:))kivanc tatlitug oynarda kalitesiz olur mi dizi:)))
nehir_yaso
04-09-07, 19:13
haberiniz varmı bilmem ama elmaxta menekşe ile halilin kamera arkasını gösteriyolar.ben sonuna yetiştim ama yayınlamaya devam ediyolar.1 hafta boyunca yayınlıcaklar.düğün sahnesinin kamera arkasını izleyebildim bitek
reytingleri bekleyip göreceğiz umarım reyting derdi çekmez bu dizi bu reyting denen şey beni delirtiyor zaten ama benim merak ettiğim şey kıvançın sesi ne olur umutu istemiyorum
ebru_kıvançkolik
04-09-07, 20:50
tüm kanallar en güzel dizilerini cumaya koymuş...büyük bir çekişme olacak galiba ama bence menekşe ile halil'in reytingleri iyi olur...(yani inşallah iyi olur :))
cihan-songül
04-09-07, 20:59
reyting konusunda sılanın ilk 2 ye bile girebileceğini sanmıyrum .çok sıktı o dizi.belki ilk hafta ilk 2 d olursa diğer haftalar kesin düşüşe gcecek bence.büyük ihtimal,menekşe ile halil ilk 3te olacak . benim korktuğum pusat
bencede menekşe ile halil kesin tutar. ama o gün pusat 1. olur .çok iyi tanıtı m yaptılar çünkü sıla çok sıktı oda düşüşe geçcek. dananın kuyruğu haftaya kopcak bence bu hafta menekşe ile halil 1. olur.
bencede menekşe ile halil kesin tutar. ama o gün pusat 1. olur .çok iyi tanıtı m yaptılar çünkü sıla çok sıktı oda düşüşe geçcek. dananın kuyruğu haftaya kopcak bence bu hafta menekşe ile halil 1. olur.
bende bu hafa menekşe ile halil 1. olur diyodum ama fikrimin ince gülü de aynı saatteymiş o yüzden kararsız kaldım bence pusat 3. olucak ama haftaya nolur gerçekten bilemiyorum hatırla sevgili başlıyo sıla konusunda katılıyorum
kıvanckerocu
05-09-07, 11:13
bnce sıla 1.olur çünkü çk fazla izleyeni var:img-in_lo
menekşe ile halil 2. olur:img-yes:
pusat,hatırla sevgili,fikrimin ince gülü bunalrda arkadan gelir bnce:good:
kıvancımın dizisi tutat inş.
Diziden beklen tim çok yüksek benim beklediğim gibi çıkar konuyu çıkmaza sokmadan açabilirlerse dizi kesin tutar.
Ayrıca dizi yine kalıcı olabilir çünkü bol bol gözyaşı,drama ve trajedi var.Bir kadının acısını aşkını anlatıyorsa o yapım tutuyor.
Arkadaşlar elmax daki kamera arkası görüntüleri ekleyebilen biri varsa lütfen eklesin
yaseminergeneci
05-09-07, 11:20
ay yapım snaırım yaprak dökümünü yapmıştı o tuttu buda tutacak inşallah
kıvanç oynarda tutmazmı mavişim sarışınım bnm :))
bu arada yaprak dökümündeki cemin kardeşi menekşe hatırlarsanız :))
Evet arkadaslar az kaldiiiiii 2 gun sonra da artik saatleri saymaya baslariz :) Rayting konusuna hic girmeyecegim cunki ogün gelince görürüzz dilerim diledigi raytingleri alir... röpotajlarini okudum hosuma gitti guzel konusmuslar resimlerde de guzel cikmislar herzamanki gibi....basarilar mavisime,sedefe ve tum ekibe
bnce sıla 1.olur çünkü çk fazla izleyeni var:img-in_lo
menekşe ile halil 2. olur:img-yes:
pusat,hatırla sevgili,fikrimin ince gülü bunalrda arkadan gelir bnce:good:
kıvancımın dizisi tutat inş.
Sana malesef katilamicam..
Sila çok izleyicisini kaybetti! Malum dizi çOk saçmaladi..
22:00'a alinmasi çOk iyi oldu bence..Sila'yi daha dogrusu sadece Mehmet Akif Alakurt'u izliyebilcem..
Sila'yi geçerse bile sadece Sila izleyicilerin merakindan olcaktir..Malum yeni sezonun ilk bölünü...
Menekse ile Halil'i gerçekten çok kisi konusuyor ve Kanal D'de olmasida süper..
çok güzel olucak :happy0064
emirdag_güzeli
05-09-07, 19:29
22:00 turkiye saati degil mi????yoksa avrupa saati mi???umarim turkiye saati 22;00 olur da..yani biz avrupa 21: 00 de izleriz...:)
ben de iple cekiyorum cuma gunu..:))
Herkese merhabalar;
Ben bu kanalları kesinlikle anlamıyorum, yeni başlayacak bir çok dizilerin günü hep cuma olmuş, tabiki buna kanalların kendince iddialı buldukları yapımları desek doğru olur. Neden böyle bir yarış içindeler, öbür günlere ne oldu? bir güne sığdırılan onlarca dizi, Allah izleyiciye ve elinde sıkıca tutacağı kumandasına ve tuşlarına sabır versin, ordan oraya atlamak zor olacak...Tüm kanalların hepsinin derdi reytingler geldiğinde bakın benim dizi birinci oldu zihniyeti yazık bir de kaliteden, saygıdan söz ederler...Bu yeni yapımı izleme konusunda gelgitler yaşarken, kendimce bir iki diziyi gözüme kestirmiş bakıyım diyip dururken hepsi aynı saatte olunca nasıl olacak bilmem. Bu gidişe kanalların politikasına kızgınlığımdan hiç dizi izlemez olucam...
batuhan_gumus
05-09-07, 20:14
yaneee yaww az kaldi 2 gün kaldi sonra kivanc abimin dizisi basliyor
cok mutluyum retinglerden eminim 1-3 eyiz diye
düsünüyorum kivanc tatlitug 4 ever
22:00 turkiye saati degil mi????yoksa avrupa saati mi???umarim turkiye saati 22;00 olur da..yani biz avrupa 21: 00 de izleriz...:)
ben de iple cekiyorum cuma gunu..:))
Evet canim avrupa saati 21:00'da baslicak ;)
Ya arkadaslar kafamda hala bir soru isareti var..
Kivanç Tatlitug kendi sesiylemi oynicak?
Kesin cevaplanmistir ama ben görmedim :img-blush
ben demin sesli fragmanı gördüm ama olayın telaşıyla tam anlayamadım:)ama sanırım umut tabak ın sesi değildi:img-wink:
yine gördüm fragmanı evt umut tabak ın sesi değil ama kendi sesi mi bilemiyorum ama kanal d nin tanıtımda kendi sesini duymuştum fragmanda ki ses pek o sese benzemiyodu
Bende gördüm sesli fragmanı büyük ihtimalle kendi sesi.:D
Sedef Avcının ki başkası seslendiriyor o belli daha önce birkaç dizide daha duymuştum...
Ama Kıvancın ki kendi sesine çok benziyor.İnşllh kendi sesini kullnmıştır...:D
valla ben kendi sesini bilmediğim için :)ama seslendirmeyse bile umut tabak ın değil ya ses ona sevindim her dizide aynı ses olunca garip oluyo tabi:D
_mervevrem_
05-09-07, 21:21
Bende gördüm sesli fragmanı büyük ihtimalle kendi sesi.:D
Sedef Avcının ki başkası seslendiriyor o belli daha önce birkaç dizide daha duymuştum...
Ama Kıvancın ki kendi sesine çok benziyor.İnşllh kendi sesini kullnmıştır...:D
aybike neler diyordu ki fragmanda ben yokum cuma ya
tv kartım da bozuldu offf
aybike neler diyordu ki fragmanda ben yokum cuma ya
tv kartım da bozuldu offf
Hatırladığım kadarıyla cnm işte bütün gün seni izledim saçlarını kokladım sen gidince napcam ben gibi şeyler söylüyor cnm...:img-swoon :D
Dediğim gibi tvden felan izlediğim videolarnda ki sesine çok benzettim ben.Büyük ihtimalle kendi sesi.:)
Az önce sesli fragmanı bende izledim Kıvanç sonunda kendi sesini kullanmış.Nihayet Umut tabağın sesinden sıyrıldı.Ses rengi çok güzeldi ve duyguluydu keşke Gümüştede kendi sesini kullansaymış
Maviş gözlümüzün yeni dizisinin başlaması çok iyi oldu:img-yes:....
hem gümüşcü arkadaşlarımızı burada görüyor ve yorumlarını okuyorum:good: hemde artık kıvancımı televizyonda sık sık görünce ona olan hasretim azda olsa azalacak:img-in_lo...
cumayı iple çekiyorum:good:...
umarım dizi hakkını alır ve reytingi yüksek olur:img-blush...
kıvancımın oyunculuğu yüksek reytingi hak ediyor:img-yes:...
harika bir dizi olacak sesli fragman süper!!!neden hatırla sevgili ile aynı saatte yaa:(
sesli fragmanda ki replikleri yazayım
halil:doya doya saçlarını kokladım.sen gidince yapayalnız kalacağım bu şehirde ben.
menekşe:mecbur kalmasam gitmezdim.halil sarıl bana.
menekşenin babası:(menekşenin evleneceği adama)benim bi tanecik kızım var.almanya gibi bi yerde çiçek gibi büyüttük.memlekette olsak koca köy parasına veriridim kızımı.25 bin euro verirsen el sıkışırız.
menekşe:dün gece halille karşılaştığım anda öldüm ben.nasıl baktı bana.
menekşenin nenesi:(halile)menekşeyi seviyorsan yaşamasını istiyorsan...
menekşe:dünyanın bi ucuna da gitsen bulurlar,yaşatmazlar seni...
menekşeyi seslendiren kişinin sesi çok tanıdık ama bi türlü çıkartamadım yaa:blink:
emirdag_güzeli
05-09-07, 22:42
Ayy sesli fragman mi cikti...!superr....
kivanc kendi sesini mi kullaniyor daha da super!!..sok sevindim yaa..kendi sesinin kullanmasina...askim benim yaa...
ama doya doya saçlarını kokladım.sen gidince yapayalnız kalacağım bu şehirde ben.
filan replikleri biraz gumuse andiriyor yaa...mehmet de hep oyle guzel laflar soylerdi gumuse..
Kivanci izlemekten cook zevk alacagam...ama onu baska bir partner ile gormek biraz baslarda tuaf olacak..alisamiyacagam...herhalde...offfoff:(
sesli fragmanı bende izledim zaten malum sitede de var :) zannediyorum ikiside kendi sesini kullanmış ve çokta iyi olmuş :happy0064 ilk bölüm heyecanı iyice arttı artık bu fragman yeter bize bölüme kadar izler dururuz herkese iyi yorumlar :)
ebru_kıvançkolik
05-09-07, 23:06
sesli fragmanı izledim şimdi..ben menekşenin sesini zoraki kocada özlem yılmazı seslendiren kişiye benzettim...kıvançın kendi sesi mi çıkaramadım hala :)
emirdag_güzeli
05-09-07, 23:21
sesli fragmanı izledim şimdi..ben menekşenin sesini zoraki kocada özlem yılmazı seslendiren kişiye benzettim...kıvançın kendi sesi mi çıkaramadım hala :)
evet canim..oh ozlem yilmazin seslendirdi sesi menekse yi de seslendiriyor..(huh oldu mi bboyle:)
ama arkadaslar..uzgunum ama oh kivancin sesi degil!!!ben kivanc tatlitugnun sesini biliyorsam.:icon_whis.oh ses onun sesi degill(herhalde ,bence,,ayyy kafam cook karisti yahu..sesi mi ?degil mi ?sesi mi ?degil mi ?...kac sefer sesli fragmanin ilk 20 saniyesini dinledim/izledim biliyormusunuz,,ben bilmiyorumm,,)hic begenmedim ya dublajlari..:img-polic..hele kivanci dublaji..(tabiki dublaj tahmin ediyorum halen bilmiyorumm...aayy..biraz dha konusaydii...,oh ses).umutun sesi daha iyi oh zman ...bide menekse nin sesi..hic olmamis...alismamiz lazim herhalde...ama ilk duydugmda...amaa bu ne...dedim...:icon_sorr
KIvanc cook agliyor yaa..bir bolumde kac sefer agliyacak ona gore kendimi hazirliyim.(mendil filan yanimda tutmam lazim herhalde).degil mi ama...
ben de izledim bu akşam sesli fragmanı...ve neyazıkki gördümki kıvanç tatlıtuğ kendi sesini kullanmıyorrr:icon_sorr halbuki çok ümitliydim bu konuda.kendi ses tonu çok güzel ve eminim dublajını kendisi yapsa oyunculuğunun kalitesi çok daha fazla artıcak:img-yes: e napalım demek henüz kendisini hazır hissettmiyor buna.neticede dublaj yapmak öyle küçümsenecek bir iş değil.gerçekten o da ayrı bir uğraş ve beceri gerektiriyor.ama ben eminim kıvanç tatlıtuğ oyunculuk adına aldığı eğitimlere devam ettiği ve bu hevesini kaybetmediği sürece en kısa zamanda kendi sesiyle çıkacak karşımıza:img-yes:işte ozaman hem onun adına hem de bizim adımıza çok daha güzel bir oyunculuk çıkacak ortaya...
dublajını kim yapmış bilmiyorum ama 3 sezon boyunca kendisini umut tabak'ın sesinden izleyince çok garipsedim ben de bu sesi.tabi zamanla buna da alışıcaz...ama ben yinede alışmaya fırsatımız olmadan kıvanç'ın kendi sesini kullanmaya başlamasını umut ediyorum:icon_whis
havincim replikler için çok sagol canim..
Ben simdi dahada heycanlandim ya :D Meneksenin nenesi varmis demek..Kesin çok sirin biridir :)
Ve Kivanç galiba ekndi sesiyle oynicakmis bu dahada güzel :happy0064
Canim, sitede sesli fragmanin oldugunu söylemissin... Nerden bakabilirim ben o sesli fragmana? Yani hangi sitede? Çok merak ettim simdi yaaaaaa bi ben goremedim!:sad53:
sevgili arkadaşım sana özel mesajla yolladım fragmanı :img-wink: