PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

gülüm_su
07-09-07, 23:12
Mavi ile Çınar ın imkansız aşkından sonra hiç bir dizi bana saf aşk'ı hissettirememişti.Bu gece Menekşe ile Halil beni altüst etti.inşallah hep böyle devam eder ve reyting canavarına kurban olmaz.

cihan-songül
07-09-07, 23:16
bu dizinin senarstlerine çok kızgınım . ne bu ya ç nasul acıklı bir hikayee. offf . bu menekşenin abisi ve babasını görünce erkek olduğumdan utandım resmen. büyük başarı !!!! süpersiniz

gzd_keremcem
07-09-07, 23:22
hem diziyi izliyorum hem yazıyorum
gerçekten güzel bi dizi sizlerinde yazdığı gibi abısı babasına çok sinir oldum
hele halılle düğünde karşılaştığı yer çok kötüydü

aygüzeli
07-09-07, 23:23
bu dizinin senarstlerine çok kızgınım . ne bu ya ç nasul acıklı bir hikayee. offf . bu menekşenin abisi ve babasını görünce erkek olduğumdan utandım resmen. büyük başarı !!!! süpersiniz
cihan allah senin iyiligini versin emmi hic gülecegim yoktu yahu.sen cok yasa emmi iyi güldürdün beni.:good:

Ama yusuf aslinda cok iyi bir karekter sadece baba otaritesini koydugu icin karsi cikamiyor ama ilerki bölümlerde menekse ve halile tek yardim edecek iki kisi var nine ve yusuf..
Murat daltabanin dizideki rolünü cok merak ettim acep odami halile karsi?
Bosanalilarin bu diziyi izlemesini cok isterdim halil öyle güzel anilarina sahip cikmis..köprüsüne kadar..

guzin inat oldu ögrenecegim ay yapimdan merak etme..:img-yes:

cihan-songül
07-09-07, 23:30
cihan allah senin iyiligini versin emmi hic gülecegim yoktu yahu.sen cok yasa emmi iyi güldürdün beni.:good:

Ama yusuf aslinda cok iyi bir karekter sadece baba otaritesini koydugu icin karsi cikamiyor ama ilerki bölümlerde menekse ve halile tek yardim edecek iki kisi var nine ve yusuf..
Murat daltabanin dizideki rolünü cok merak ettim acep odami halile karsi?
Bosanalilarin bu diziyi izlemesini cok isterdim halil öyle güzel anilarina sahip cikmis..köprüsüne kadar..

guzin inat oldu ögrenecegim ay yapimdan merak etme..:img-yes:

haksızmıyım ama . tamam namusa önem verilmeli ama insanın kendisi de namussuzluk yaparsa valla utanılır.:img-yes:yusuf dedğin büyük ağabeyi değil mi. bu arada ben de çok merak ediyorum murat dalbatanı.ne zaman gelecek acaba. ya bu kıvanç tatlıtuğ gerçekten çok iyi oyuncu olacak . bak dedi dersiniz.gümüş gibi efsane diziden sonra ben pek becerebileceğini zannetmiyrdm. olur dedim ama bu kadarını hiç tahmin etmemiştim.helal olsun . yürü seni kim tutar:happy0064
bu arada jenerikte kimin ismi daha önce yazıldı?

calino
07-09-07, 23:34
Dizinin ilk sahnelerini izledim. Evet güzel bir dizi. Senaryo boş değil.
İnşallah devam eder diyorum.
Bu arada Kıvanç kendi sesini kullanmış.
Ayrıca dizide de döktürüyor kendisi.
Bu adam çok güzel ağlıyor. Bunu bilir bunu söylerim.

BERFİN
07-09-07, 23:37
Kesinlikle harika bir dizi. Bu senenin En'leri arasına giraceği kesin.:img-yes:

Menekşe'nin abisi ve babası resmen kanımı dondurdu.:icon_sorr Hele o evlendiği adam. Hepsinin kızın üzerinden ayrı ayrı çıkarları var.:icon_evil

Ama Yusuf'u Menekşe'nin büyük abisini çok sevdim. İleri ki bölümlerde Menekşe ve Halil'e yardım edebileceğiniz düşünüyorum.:img-yes:

Menekşe'nin Halil'in elini tuttuğu anda ki şaşkınlığı ardından gelen sarılma kesinlikle harikaydı.:img-in_lo

Yaşasın lanet adam dokunamadı Menekşe'ye nasıl mutlu oldum anlatamam.:happy0064

Menekşe'nin ailesinden topluca nefret ediyorum. Allah'ım anneye bak neymiş efendim 'Yeter kızım göreceklermiş, annesi şımartmış diyeceklermiş':dito

Kıvanç'a da söyleyecek laf bulamıyorum. Kendini çok geliştirdi. Çok beğendim oyunculuğunu.

Şimdilik bu kadar. Ama bu diziye iyi ki şans vermişim kesinlikle izlemeye devam edeceğim.

jess
07-09-07, 23:37
Düğün gecesi ben de Menekşe kadar ter döktüm. Neyseki hiçbirşey olmadı.Bir an tecavüz edeceğini düşünüp çok kalp ağrısı çekmiştim.Neyse ki korktuğum başıma gelmedi.:icon_twis

Halil'in düğünde Menekşe'yi gördüğü an, tuvalette ağlaması,kendisini tokatlaması da süperdi.:good:

Düşünsenize dokunmaya,koklamaya kıyamadığınız insan bir başkasının yanında ve siz bunu düşünerek yaşamaya mecbursunuz.O gece ne Menekşe ne de Halil'in yerinde olmak istemezdim.:icon_sorr :icon_sorr

İlk bölüm için kusursuzdu kesinlikle.:good:

Galiba Menekşe altınları ve paraları alıp kaçacak.düğün boyunca adam takıları saydıkça ben de keyifle bozdurup bozdurup harcayacağını düşündüm.:img-pilot

TubaK.
07-09-07, 23:38
Dizinin konusu gercekten cok düsündürücü, cok aci ve malesef gercek. Konusu cok tartisilir. Böyle aileler malesef var. Kizlarini para karsiligina sevmedigi bir adamla evlendiriyorlar. Su haberleri gösterdikleri zamanki replikler gercekten cok agir.

Babasinada cok sinir oldum. Bir yandan kizini satiyor ve diger yandan gidip sevgilisinde kaliyor. Bir yandan namus diye söylenip duruyorlar.

Böyle seyler benim fena halde sinirimi bozuyor.

Abisinin birisi iyiye benziyor ama malesef babasina karsi birsey yapamiyor.

sehers
07-09-07, 23:38
çok ama çok beğendim diziyi ay yapımın eline sağlık....

kıvanç tatlıtuğ çok ama çok basarılı.düğün sahnesindeki acıyı okadar güzel oynadıki tüylerim diken diken oldu.resmen ağlaya ağlaya seyrettim...

konusuda gayet iyi ama asabım bozuldu sinir oldum kızın evden çıkarken babannesinin yaşadığı acı beni kahretti ninede süper oynuyor canım benim kız gerdeğe girdiğndeki hele o söylediği ninni offf offff....

dizi basladı....

eylul
07-09-07, 23:40
Offf ,

Allahımmm bu neee.

Ağlamaktan öldüm.

Babaya lanet neneye sonsuz sevgiler..

Bir yandan Menekşe ağlıyor ben bir yandan yazıyorum..Öldümmm.

guzinn
07-09-07, 23:44
bu arada jenerikte kimin ismi daha önce yazıldı?

kıvanç tatlıtuğğğğğ:icon_whis hayır tamam kendisini çok seviyorum çok değer veriyorum ama...bilemiyorum yani:img-wink:

ya dizi harika ya..böyle bi aşk yok yani...nasıl etkilendim anlatamam..her bi sahnesine her saniyesine yazacak yapılacak okadar çok yorum varki!!ama şimdi ağlamakla meşgul olduğum ve sinirden ve züüntüden azcık dizlerimi hissetmediğim için yavaş yavaş yapıcam yorumşarımı.hem daha kocaman bir hafta var önümüzde dimi ama:img-wink:
yalnız şunu söylemeden geçemicem kıvanç tatlıtuğ bizi yanıltmadı.gerçekten mükemmel oynuyor.izlerken işte bizim üç sezon boyunca yapılan tüm haksız eleştiri, abuk subuk haber ve yıldırma çabalarına karşı savunduğumuz o mükemmel oyunculardan birisi...hariksın ağır abicim tebrikler:good:
sedef avcı'yı da çok beğendim ben..hakikaten çok iyi rol yapıyor.resmen hissettim duyduğu acıyı..hele o nikah masasında boynu bükük oturuşu yok mu:icon_sorriçim sızladı remsen ya..yattığım yerde hıçkırıyodum...
tebrikler tek kelimeyle tebrikler..tüm ekibe:good:

cihan-songül
07-09-07, 23:44
offf bu nineyle menekşenin sahnesi ne böyle yaaa:icon_sorrya bu dizinin senaristlerini hakketten çok kutluyorum.böyle sözler her senaristin elinden çıkmaz . böyle oyuncular da her dizide bulunmaz:img-yes:

Hilo
07-09-07, 23:45
cok güzel bir dizi...
Set berlinde büyük bir ihtimalle giderim sete resim felan cekerim bilgilerde alrim insallah;)

eylul
07-09-07, 23:51
Bunlar bir harika..Allah nazarlardan korusun.

Ağlamayı ilk defa bu kadar sevdim.

Hepsi hariha..

Bu nasıl duygu iletisi..

Ölüyorum..

Sözler, diyologlar süperrr.

Köprüdeki Kıvancın sarılmasındaki anlar....Olağanüstü....Ahhhhhh..

çarşı_903
07-09-07, 23:52
Offf ,

Allahımmm bu neee.

Ağlamaktan öldüm.

Babaya lanet neneye sonsuz sevgiler..

Bir yandan Menekşe ağlıyor ben bir yandan yazıyorum..Öldümmm.

Aynen bende yaa...Menekşe ağladı ben ağladım...Halil ağladı ben ağladım...:img-cray::img-cray:
Diziyi çok beğendim ya... Öyle böyle değil...:icon_whis
O kadar güzel bir aşk konusu varki saf ,temiz...:img-in_lo
Valla bu sene izleyeceğim birkaç diziden bi tanesi...
Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğuna hayran kaldım...:img-blushKendini bu diziyle dahada iyi ispatladığına inanıyorum...:good:
Neyse kaçıyolar şimdi sanırım...
Ayrıca damada sinir oldum...Hatanın bende olduğunu söyleme falan...
Bide utanmadan kızın elini kesiyo...:img-sorry

x_defne_x
07-09-07, 23:53
ya bu dizi harika bisi yaa...
Hele kivancimin konusmasiii..:)
ilk bölümden cok kötü agLadim ama...:img-in_lo
Allahim hele o bakislar süper bisi yaaa.....:happy0064

***ceyda
07-09-07, 23:53
mahvoldum.bu ne yaaaaa.kıvanç tatlıtuğ'yu tebrik ederim.ayrıca tipler tam alman aile tipi.tarz yönünden.ya süper bi diziymiş.izlemem dediğim tek diziydi ama sanırım izlemem gereken kaçırmamam gereken dizi sanırım

Rabish
07-09-07, 23:54
Oyuncular aman aman olmasada bence gayet hos bir proje olmus.
Fragmanlari izleye izleye diziyi merak etmistim, hazir yapicak birsey yokken izliyim dedim.
Cok acikli, cok huzunlu :icon_sorr
Menekse'yi canlandiran oyuncu'yu cok begenmedim ama rolune yakismis, ilerki bolumlerde daha iyi performans sergileyebilir.
Kivanç baya gelistirmis kendini, ayrica dublaj kullanmamasi super olmus.
Sarilma sahnesi ve dugunde karsilastiklari sahne cok guzeldi, cok dogal ve gercekçiydi ..
O baba olucak afedersiniz "hayvan"i hayretle izledim. Hala AB'nin gobeginde boyle geri zekalilar var mi ? Guneydogu da olsak anlarim da ..
Umarim reyting'i iyi gelir ve dizi devam eder (her ne kadar ben izlemiceksemde ..)
Hikaye'nin devamini cok merak ediyorum.
Ayrica muziklerde cok guzel, gerekli yerlerde tam damardan giriyorlar :icon_sorr

Ne diyelim, hayirli olsun ..

KeReMcEmLoVeRiN
07-09-07, 23:55
Aynen bende yaa...Menekşe ağladı ben ağladım...Halil ağladı ben ağladım...:img-cray::img-cray:
Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğuna hayran kaldım...:img-blushKendini bu diziyle dahada iyi ispatladığına inanıyorum...:good:

offf aynen yaa acayip güzel bir dizi..
onlar agliyor ben agliyorum..ya bir baba nasil bu kadar zalim olabilir yaa off..
ama insallah kacabilirler bakalim nollcak....:icon_sorr:icon_sorr

eylul
07-09-07, 23:55

Heyecandan öleceğim.

Ya bulurlarsa...

Kalbim durmadan hayırlısıyla bölüm bir bitse...Kaç Halilim kaç

x_defne_x
07-09-07, 23:56
evet yaaa..
ben nineyi cok sevidiiim valla allahim meneklseyle halil cok tatli..
iksinin almancasida cok tatli almancanizi yerim sizin ben yaa...:)
süper valla..
ama aglamanktan bi hal oldum :D

eylul
08-09-07, 00:00
Şükür reklama girdi..Nutkum tutuldu..Senaryo, oyuncular, sözle ,nene , Halil menekşe herkez süperrr...

Daha bu ilk bölüm.....Vayyyy başıma gelenler..

hilal__
08-09-07, 00:01
off offf ooffff yaa inanmiyorum tanitimdan tahmin etmistim bu dizi bizi hapsedecek diye yanilmamisim yaa aglamaktan oldum tuylerim diken diken oldu ne kadar buyuk bir aci allahim kimsenin basina vermesin ayyyy kivancim mavisim nasil da agladi oyle icim sizladi resmen dayanam ben yaaa cok guzel oynamislar bu dizi harika yaa neyse geliyorum sonra reklam bitti

lykiadreamer
sakin passaportu düsürmüs olmasn yaa???

arkadaşlar bence annesiyle olan küçüklük resmini düşürdü...
benimde heryerime ağrılar girdi heyecandan..napıcam bilmiyorum....:D

***ceyda
abim bu ne ya.konu süper çok heycanlı.izlerken bi yandan küfür ediyorsun bi yandan ya bunlar gerçekte var diyorsun.kıavncın oyunculuğunu tekrar söylemeden geçemiyeceğim.KIVANÇCIM MERSİ CANIM BİZE BU KEYFİ YAŞATTIĞIN İÇİN.ekip de iyi çalışmış.başarı bu ekipin hakkı.ayakta alkışlıyorum walli

begummm
08-09-07, 00:02
çok güzel bir dizi olmuş bekliodum aslında güzel olacağını ama bu kadar hariha olabileceğini beklemiyodum :good:
umarım kaçabilirler istanbul'a

seda334
08-09-07, 00:03
bencede çok güzel bi dizi daha ilk bölümünden baglandım sürükleyici bi öyküsü var menekşeye çok üzüldüm bi insanın babası kızını nasıl sevmedigi bi insanla evlendirir gerçekten bu kanayan bi yara gerçekten yaşananları yansıtıyo... halilede üzüldüm sevdigi insanı başkasıyla evlendirmeleri çok zor bi durum yıkıcı yani ...nineyide çok sevdim menekşeye destek çıktı ..

guzinn
offf bu nineyle menekşenin sahnesi ne böyle yaaa:icon_sorrya bu dizinin senaristlerini hakketten çok kutluyorum.böyle sözler her senaristin elinden çıkmaz . böyle oyuncular da her dizide bulunmaz:img-yes:

kesinlikle kesinlikle kesinlikle:good::good::good: sadece nine sahnesi mi??her sahnesi ayrı bi olay.ya ağlamaktan halsiz kaldım artık..başım ağrımaya başladı yaaa:icon_cry:
harika ya harika:img-clapp yani tanıtımları izlediğimde güzel olur demiştim ama gerçekten bukadarını beklemiyordum...oyuncusundan yönetmenine senaristine kameramanına makjözüne kadar bu dizide emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik ediyorum..allah yolunuzu açık etsin...:good:

havincim
off istanbula kaçsalarda bende rahat uyusam bu gece:)

bana biri gidecek biri yakalanacak gibi geliyor ya inşallah buluşurlar.çok heyecanlı bu dizi zaten fragmanlarından belliydi bu kadar güzel olacağı ama ilk bölümden bu kadar etkileyeceğini sanmıyordum:)

kıvanç kendini gerçekten çok geliştirmiş.çok gerçekçi ağlıyor o ağladı ben ağladım...

(ayb!ke)
08-09-07, 00:04
:icon_sorr:sad53: Ellerine sağlık gerçekten harika bir yapım olmuş!!!

Menekşeye çok üzüldüm ya bu nasıl bir ailedir gözünün içine baka baka kızlarını dükkandaki bir malı satar gibi satıp el sıkıştılar!!!
Abisi,babası,kocası hepsi de birbirinden beter...
Halil yazık elini bile tutmamış Menekşe sarılınca elini tutunca nasıl şaşırdı sevindi...
Düğünde Menekşeyi gördükten sonra gece ağlarken harikaydı Kıvanç gerçekten çok güzel yansıttı!!!

NAsıl ağlıyorlar bir bölüm boyunca onlar ağladı ben kendimi yedim...Valla oyuncuların hepsi rplüne yakışmış...Özellikle nine ne güzel ağlıyor ne güzel davranıyor Menekşeye...
İyiki ninesi ve Yusuf abisi var daha sonraki bölümlerde aileyi yumuşatack kişiler onlar...

Edit:Ablacım arkandayım ses Kıvancın sesi:img-yes::icon_whis

erolimo
İlla ki her diziyi İstanbul'a mı götürecekler? Almanya'da devam etselerdi de hep aynı yerleri görmektense değişik bir ortamda geçen bir aşk macerası izletselerdi.

eylul
galiba pasaportunu...illaki sorun çıkacak ya

Hak,katen de pasaport olabilir...

Kavuşmak için ayrılığı göze alırmısınız diyordu tanıtımlarda...Acaba..

Bizim evdede tırnaklar kemirildi..Bol mendil tüketildi..

cihan-songül
sakin passaportu düsürmüs olmasn yaa???

galiba pasaportunu...illaki sorun çıkacak ya

artık dedğiniz gibi olursa daha aksiyonlu çok sahne izleyeceğiz.zaten dizi sayesinde kalp atış hızım en az 2 katına çıktı . artık diğer bölüme kaç olur bilemiyrm. bu diziyi gece de izleyeceğim .ama kaçta çıkıyor bilen var mı. zaten dizinin başını festival yüzünden izleyemdim:icon_sorr

sunturlu
08-09-07, 00:05
Nene çok güzel türkü söylüyor. Kıvanç'ın oyunculuğu süper ötesi. Dizi heyecanlı. Hadi bakalım hayırlı olsun:)

çarşı_903
Bence kaçmayı başarabillicekler yaa...
Bütün dizinin Almanya'da süreceğini zannetmiyorum..((Zira öyle bişey olmaz zaten...:icon_whis))İstanbul'a dizi taşınıcak illaki...
Bu nedenle kaçma olayınında gerçekleşiceğini sanıyorum...Onların kaçışıylada bütün aile oraya gidecek peşlerinden...:img-yes:
Bu arada Murat Daltaban'ı bende çok merak ediyorum...
Bence Halil'le Menekşe'ye yardım edecek bi karakter olarak karşımıza çıkar...((yani umuyorum...:icon_whis))

kıvanckerocu
ya arkadaşalr son reklamda hemen girdim
bu nedir ya hayatımda izlediim en güzel dizi
kıvancın ağladıı her yerde bnde ağladm muhteşem gidiyo
babası ve abisinden nefret ediyorum
ya acaba az önce telinimi pasaportumu düşürdü ne olcak çk merak ediyorum
süper süepr
:happy0064:img-blush

BERFİN
08-09-07, 00:06
Kaç Halil'im kaçççç...

Yahu her sahnesinde yüylerim diken diken oldu. Menekşe ile Nenesini vedalaşması bitirdi beni.:img-cray:

Allah o pastane sahibinin cezasını bersin. ne uyuz kadınmış o öyle.:fighting2

Ayrıca Halil koşarken pasaportunu düşürdü sanırım. Nasıl olacak bu iş anlamadım. Umarım düşürdüğü pasaport değildir. Ama cebindekiler düştü çantasının ağzı kapalıydı o yüzden pasaport olma şansı daha yüksek.:img-yes:

n.serra
08-09-07, 00:07
nasıl ağlıyor ya kurban olurum ben tombiş kıvancıma:D yaa ne kadar acıklı nasıl kaçıcaklar çatlıycam ben nolucak ay ayyy

gzd_gzd
bu diziyi çook beğendim
çok heycanlı ,çok duygusal,çok sürükleyici
diyecek başka sıfat bulamıyorum
ilk bölümünden bu kdr ağlatan başka bir dizi yoktur heralde

menekşeye o kdr çok ağladım ki
ailesine,özellikle de babasına diycek o kdr çok hakaret war ki
hayatımda bu kdr mide bulandırıcı birini görmedim

ninesi sağolsn kızcağız kaçabildi
ama yakalancaklar gibi görünüyo yaa
acayip heycanlı yerde girdi reklam arasına
inşallah kmseye yakalanmadan kaçabilirler

ayrıca müzikleri inanılmaz güzel olmuş:icon_sorr

cihan-songül
ya bir de sürekli bir fotoya bakıp duruyodu başlarda halil . sarışın bir çocukla esmer bir kadındı. acaba o kadın annesi mi. annesini mi arıyor acaba?? bu arada murat dalbatan bence menkeşenin istanbuldaki akrabası olan öğretmen olcak bence

kardem
off bu ne ya..fragmanlarda çok kaçma-kovalamalı olacak demiştim de hiç yanılmadığımı görüyorum..başından beri çivi gibi çakıldm oturduğum koltuğa..bn ki kolay kolay hiç bir diziye bu kadar bağlanmam..hele ki aşkı vıcık vıcık olanlara asla..ama ilk bölümden anladığım kadarıyla burda gerçekten başından beri bir saflık var..belki bir kız olduğum için bu bana bu kadar büyütülecek bişey gibi geldi..zira erkek ark.lar da hak verirler ki bu dönemde böylesi imkansz..:img-yes:

son reklamdan önce maalesef pasaport gitti halilin..bn yusuf daha yavaş kovalar ne bileyim bişeyler yapar diye bekledm ama olayın içine bir erkek girince tabi onun da toleransı bir yere kadar oluyo sanırım..:icon_sorr işler iyice çıkmaza girecek galiba..kıvanç ve sedef bu dizide koşmaktan bitap düşecekler..:img-pilot

ama anlamadığım bişey var..sevdiği kıza jest yapmak isteyen halil sipariş vermeyi düşünüyor da çantasını almaya nasıl kendi gidiyor?mehmete dışardan sipariş verir gibi yapsalardı nasılsa elde kalan tek eleman oydu o sırada..hiç değilse adresi de bilinmiyodu..bi ayrıntı da halil çalıştığı yere nasıl oluyor da ev adresini vermiyor..kaldı ki adam zaten kaçak çalışıyor..o çıyan gözlü gıcık kadın bu ayrıntıyı nasıl atlamış..:icon_whis

ayrıca sanırım ileriki bölümlerde ayrı bir aşk hikayesi daha izleyeceğiz flashbacklerle..menekşenin ninesi de sanki bu tip bişey yaşamış gibi hissettim bn "biz neleri unuttuk" repliğiyle..

off devamı birazdan...:img-in_lo

sehers
08-09-07, 00:08
çok güzelll...uyuz damat nasıl dumura uğradı ama....

menekşenin babasına sinir oldum ya bide namustan bahsediyor kendisi sevgilisiyle kalıyor...

abisi yusuf herşeyin farkında o menekşenin yanında ama maalesef hiçbirşey yapamıyor.baba baskısı korkutmuş gözünü...

anneside hiçbirşeye ses çıkaramıyor oda ezik zavallı....

nine bile gizliden gizliiye işçevirdi...nede güzel etti...

kıvanç harika oynuyor.....

yaseminci_16
08-09-07, 00:09
diziye resmen hayran kaldım ben dizinin tutacağını biliyodum ama ben de acıkcası bu kadar tahmin etmemistim ilk bölümden. daha ilk bölümden sinema tadındaydı. insanı ilk bölümden ekrana bağladı. kıwancımın oyunculuğu çok gelismis kendini gümüstekine göre cok daha fazla gelistirmis arkadaslar bu dizi tuttu baska diycek lafım yok bence cok güzel bi dizi hatta izlediklerimin en süperi. ilk bölümden bi menekse ile halil tutkunu olarak bu dizinin hep sürmesini diliyorum........................

çarşı_903
08-09-07, 00:13
Öfff...Nerde bitti yaa..
Bir hafta bekliycez şimdi...Demin bir arkadaşımız söylemişti..Biri gidecek biri kalacak diye...Sanırım öyle olcak...Menekşe kaçmayı başarıp İstanbul'a gidecek gibi görünüyor...Heralde Murat Daltaban'da orda devreye girecek isim olur...

kıvanckerocu
08-09-07, 00:14
muhteşemdi
ya bn mustafayı,babasını ve abilerini öldürcem
kıvancın ooyuncuulu süperdi
sedefte aynı şekilde
nene gerçekten çk gsl türkü söylüyo
uzun zmndan sonra izlediim en güzel diziydi
her sahnesi ayrı güzel her sahnesi çk duygusaldı:icon_sorr
menekşenn babası ahrbiden iğrenç bi insan güya namustan abhsedio kendisi nese
o foto bnce annesi ve kendisi(anesini arıyo bncede)
pastanedeki kadına gıcık oldum
herşeyi öttü of of
halilde kaçabilecekmi inş kaaçarlar...:img-in_lo

havincim
08-09-07, 00:14
bence halil yapabilir mi bilmiyorum ama kaçak olarak bir şekilde o uçağa binecek...zaten halilin geçmişteki sırrını çok merak ediyorum.polislerin siren sesini duyunca nası telaşlandı...polislerle başı dertte olabilir mi acaba?
off halil kalmasın ya:(

gzd_gzd
08-09-07, 00:15
şimdi nolcak yaa :(
menekşe gidiyor
halil kaldı,orda bırakmasınlar halili
o da menekşeyle beraber gitsin istanbula:(

deliasik
ya nie biti uff.. bana resmen bi sinema filmi tadi verdi.. hayran kaldim diziye.. kendimi icinde gibi hisetim birden ya.. uff:D acayipti.. oturamadim yerimde..
evde kimse olmasa.. herhalde ciglik cigliga islerdim diziyi.. cok güsel ya.. kelime bulamiorum anlatcak..

begummm
ohh menekşe geçti artık ona karışamazlar ama halil konusunda aynı mutluluğu yaşayamıyorum inş. o da geçer :icon_sorr

eylul
çok güzelll...uyuz damat nasıl dumura uğradı ama....

menekşenin babasına sinir oldum ya bide namustan bahsediyor kendisi sevgilisiyle kalıyor...

abisi yusuf herşeyin farkında o menekşenin yanında ama maalesef hiçbirşey yapamıyor.baba baskısı korkutmuş gözünü...

anneside hiçbirşeye ses çıkaramıyor oda ezik zavallı....

nine bile gizliden gizliiye işçevirdi...nede güzel etti...

kıvanç harika oynuyor.....

Tarih böyle kitipiyoz bir damat daha önce görmedi..
Uyuz ötesi.

Ahhh Menekşem...Telefonu da yok....Bence Nene Menekşeye nereye gideceğini yön göstermişti..Belki Halile de yardım edebilir mi acaba..?

Halil'e Almanyayı Meneşe'nin ailesi dar edecek..Offff...

cihan-songül
08-09-07, 00:16
eeee menekşe gitti de halil nolacak???şimdi onu bulurlar bir de onu döverler şimdi:::icon_sorr ama menkşe gidecek sonra mı halil mi gidecek.yoksa halili tutsak alıp da menekşeyi tehdit mi edecekler. bak diziyi izleye izleye benim de aklıma gelmeyen kalmıyo.herşey olabilir bu dizide.bir de damat kızın elini kesti ya. kesmeen önce ne olur lendi elini kesmesin dedim. çünkü sıla kopyası olurdu hem damadın kızın elinin kesmesiyle damattan daha çok nefret ediyoruz . bu da cabası

busegurses001
of ya tek kelimeyle süperdi iyikide izlemişim harikaydı her sahnede ağladım walla menekşe bitirdi beni o ağladı ben ağladım cnm benim ya ailesinden neler çekiyor kıyamam ona reytingler kesin çok güzel gelecektir zaten bu kadar güzel bir dizi birinci olmayacakta kim olacak harikaydı söyleyecek bişiy bulamıyorum

sonsuznur_mine
slm arkadaslar bu baslığa ılk defa yazıyorum
ya super bı dızı ya menekse ıle halıl yenı bolumunu sabırsızlıkla beklıyorum.
sımdı ne olcak aceba halılde gıdebılecekmı meneksenın yanına of offfff

Dilara03
08-09-07, 00:17
başlarınıs eğredemedim ama süper bi diziydii sinema tadındaa istanbulaa gidersee nasıl görüşebilceklerkii yanii o cafedeki kadına huyuz oldum hemenn halili sordu diye sölediii

sehers
08-09-07, 00:18
bence halil yapabilir mi bilmiyorum ama kaçak olarak bir şekilde o uçağa binecek...zaten halilin geçmişteki sırrını çok merak ediyorum.polislerin siren sesini duyunca nası telaşlandı...polislerle başı dertte olabilir mi acaba?
off halil kalmasın ya:(

ewet halilin sırrı çokkkkk kaç tane pasaportu vardı zaten...bencede annesini arıyor....

pofuduk&kero
müthiş müthiş müthiş ötesi bir dizi hayranlıkla seyrettim diziyi
uyumlu bir çift sedef ve kıvançın süper ötesi oyunculuğu
iş bitmiştir arkadaşlar reyting çoookkk ii gelcek eminim
bölüm yorumuna gelirsek nineye bayıldım menekşenin yanında aile ise acayip yani
bakalım halil de uçağa gidebilecek mi?
tekkkk kelimeyle süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064:happy0064

cihan-songül
Öfff...Nerde bitti yaa..
Bir hafta bekliycez şimdi...Demin bir arkadaşımız söylemişti..Biri gidecek biri kalacak diye...Sanırım öyle olcak...Menekşe kaçmayı başarıp İstanbul'a gidecek gibi görünüyor...Heralde Murat Daltaban'da orda devreye girecek isim olur...

bence murat dalbatan daha önce de dedğimi gibi menekşenin istanbuldaki tanıdıkları olacaklar. hani öğretmen olan var ya:good:

x_defne_x
08-09-07, 00:19
arkadaşlar bence annesiyle olan küçüklük resmini düşürdü...
benimde heryerime ağrılar girdi heyecandan..napıcam bilmiyorum....:D

valla benimde...
Gözlerim davul gibi sisti zaten..:D

she_bo
inanamıyorum dizi basladı ağlamaya basladım dizi bitti sanki ben de onlarla kosmuş gibi yorulmusum nasıl gerginim anlatamam. çok ama çok güzerldi. elif safak ın eli degince böyle olacagını biliyordum. ama tahminimden daha güzeldi. yalnız dikkat ettiniz mi en son yazılar gecerken almanca seslendirmelerden dıolayı fahriye evcen e tesekkür ederiz yazıyordu. daha baska bir sürü isim gecti ama onları okuyamadım.

Yurdanur
:good::good::good::good:tamamen can sıknıtısından izlemiştim ama muhteşemmmmm bir dizi çok beğendim,Aşk Oyunundan bu yana hiç bu kadar bir aşkı içimde hissetirecek beni gerçekmişçesine düşündürecek başka bir diziyle karşılaşmamaıştım tek kelimeyle süperdi :good::good::good::good:

guzinn
resmen bir solukta izledim ilk bölümü...hala içimde bi burukluk var...menekşe ağladıkça halil ağladıkça ben de hıçkıra hıçkıra ağladım resmen yaa.allah'ım hele o menekşe'nin çaresiz yalvarışları yok muydu nenesine resmen yıkıldım oralarda..düğünde masada öyle üzgün üzgün otururken hele..ya yasık ya ağlayamıyodu bile korkudan. resmen içim ezildi yani izlerken..kendim bizzat yaşasam(aman allah korusun...kimsenin başına vermesin) bukadar ağlardım herhalde:icon_sorr

gemini7
08-09-07, 00:20
Gerçekten çok güzel bir dizi Halil yanii Kıvanç Tatlıtuğ harika oynuyor bayıldım Menekşe de öyle ilk bölüm olmasına rağmen çok heyecanlıydı gerçekten tutar bu dizi çok beyendim:img-wink:

eylul
08-09-07, 00:20
en son kısmını biri bana özetliyebilir mi lütfennnnnnnnnnnn kaçırdımm

Herkez havaalanında...Tam Menekşeyi ağbileri enseliyordu Polis damgayı vurdu güzel ceylanın pasaportuna...Halilim dahil baylar kaldı bir tarafta...Menekşem diğer tarafta...

dilekce
08-09-07, 00:21
Herhalde yeni diziler arasında beni ekrana bağlayacak tek dizi şu an itibari ile bu dizi olacak..

Her şey yerli yerinde , her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Bu kadarını beklemiyordum.

Sahiden iyi bir iş çıkarılmış, film tadıında bir bölümdü, son sahne gerçekten çok heyecanlıydı.
İzlerken gerçekten onları yaşıyordum, bana hissettirdiler,

Hele ki o veda anında birbirlerine sarılmaları, Halil in sarıldığına inanamaması,
Sarıldığı an içinde kopan fırtınası, Mutlulukla hüznü bu kadar mı içten hissettirirler,,:good:

Daha bahsedilecek çok şey var,,:img-yes:

x_defne_x
08-09-07, 00:22
artık dedğiniz gibi olursa daha aksiyonlu çok sahne izleyeceğiz.zaten dizi sayesinde kalp atış hızım en az 2 katına çıktı . artık diğer bölüme kaç olur bilemiyrm. bu diziyi gece de izleyeceğim .ama kaçta çıkıyor bilen var mı. zaten dizinin başını festival yüzünden izleyemdim:icon_sorr

valla ben kalbten giderim artiiik...
heycandan ellerim bile titrioo...:)

***ceyda
şimdi nolcak yaa :(
menekşe gidiyor
halil kaldı,orda bırakmasınlar halili
o da menekşeyle beraber gitsin istanbula:(

ewet katııyorum ama ne yazık ki kalacak ya ayrıca harcıycaklar çocuğu kaçak girmiş.yakalancak sanırım

kardem
ya ben bu mehmeti öldürmek istiyorum..o gece düğüne giderken halile engel olmasaydı o çantayla vakit kaybetmiceklerdi..sanaristlerimiz ece ve melek hanımlara saygı ve sonsuz sevgilerimi iletiyorum..:img-wink::icon_whis

off pasaport gitmeseydi halili nasılsa mahmut mudr armut mudr neyse işte onunla abisi tanımıyordu rahatça giderlerdi..:icon_sorr ama off işte hayatta kaderin cilvesi,dizide senaristlerin incisi,seyircide hikayenin çilesi şeklinde gelişen bir vuku..:dito:icon_evil

murat daltaban rol olarak sanırım çoğumuzn tahmin ettiği üzere Kemal Balcı karakteri olacak..bakalm onun oyunculuğu nasıl olacak?

kıvanç'ı yazarsak gerçekten bu dizide oldukça iyi performans sergiliyor..ağlamaları,menekşeye sarılırken mimikleri vs vs ...sanırım kendi sesini de kullanmaya başlamış ki bu da bir artı..

sedef kıvançın yanında biraz geride kalsa da yine de yüz bakımından şirin ve rolüne oldukça uymuş..kast başarılı..bunu nerden anlıyorum babası,kadir,armut(pardon mahmut:good:)oldukça iyi seçilmiş..adamların yüzünden gıcıklık,uyuzluk,pislik akıyor..tövbe tövbe..

bi ayrıntı daha dikkatimi çekti..ısrarla menekşenin ailesinin nereli olduğu söylenmedi..sanırım bu yapımcının diğer dizilerden çıkardığı bir ders..tepki almamak adına yapılan bir hareket ki bnce doğru da..:good:

beni en çok etkileyen sahnelere gelince;menekşenin babasının elini zorla öpmesi,dayak sahnesi ve ninesiyle olan tüm sahneler ve halil menekşenin düğün karşılaşmaları..haa bir de intihar sahnesi ama o bni gülmekten öldürdü maalesef..abicim o ipin inceliği ne?oldu olacak dikiş ipiyle assaydı kendini başrol oyuncumuz..:img-pilot:img-grin2hayır anladık ip taşımıcak kurtaracaksnz ölümden de ne bileyim bağladığı yer kopsn başka bişey olsn yani..:img-in_lo

neyse şimdilik aklıma gelenleri yazdm..umarım bu dizi de reyting kurbanı ve senarist kurbanı olmaz..şimdiden yeni sezonda vize ve finallerimin olmadığı cuma günlerim doldu bileeee....:happy0064

arese
08-09-07, 00:23
yav öylesine izliyim dedim muhtesem bir dizi yaa çok begendim muzigi hele ya harika öetesi bir dizi çok begendim artık izlyecegim dizlerin lisetsinde yer aldı:) haftaya cumayı iple cekiyorum daha ilk gunden çok begendim:)

pofuduk&kero
resmen bir solukta izledim ilk bölümü...hala içimde bi burukluk var...menekşe ağladıkça halil ağladıkça ben de hıçkıra hıçkıra ağladım resmen yaa.allah'ım hele o menekşe'nin çaresiz yalvarışları yok muydu nenesine resmen yıkıldım oralarda..düğünde masada öyle üzgün üzgün otururken hele..ya yasık ya ağlayamıyodu bile korkudan. resmen içim ezildi yani izlerken..kendim bizzat yaşasam(aman allah korusun...kimsenin başına vermesin) bukadar ağlardım herhalde:icon_sorr

ayy evet yaa dedim yaa süper ötesi oyunculuk budur işte
çok duygusaldı yaa kıvanç nasıl içten ağladı öle:icon_sorr

eylul

Gerçekten inanılmaz bir duygu aktarımı yaşattılar...
Herkes süper.Allah nazarlardan korusun..
Dilerim dizinin seyri hiç bozulmaz.
Soluk soluğa muhteşem bir aşk hikayesi.
Menekşe kendini tuttukça boğazlarım düğüm düğüm oldu...
Ağlamak bile ne lüks şeymiş Allahım...

kıvanckerocu
08-09-07, 00:24

sana katılıyorum arkadaşım aynen
daha ilk bölümde bu akdar ağladıysam heralde dieğr bölümde ne olur bilmem:icon_sorr
murat daltaban kim olarak girecek diziye çk merak ediyorum
herkese ii geceler:happy0064
reytingler süepr oalcak inş.:happy0064

erolimo
08-09-07, 00:25
Toygar Işıklı da yine insanı kalbinden vuruyor. Tebrik ederim kendisini.

Dilara03
kıvancınn oyunculuğuu müthiştii menekşe karakterindeki kızda süper oyuncuyduu halilin elini tuttuğunda süperdii

sanat
Doğruyu söylemek gerekirse ilk izlediğimde bu kadar etkileneceğimi zannetmiyordum, gerçekten kurgusu olsun, oyuncular olsun harikalar. Özellikle Kıvanç kısa bir süre önce biten uzun soluklu dizinin ardından hemen yeni bir işe başlamak cesaret işi diyordum hele ki Mehmet karakterine o kadar alıştıktan sonra, yeni dizinin fragmanlarını bile izlerken alışmak zor olacak diyordum; ama diziyi izlemeye başladıkça aklımda eski karakter yoktu bile, bu kadar kısa bir zamanda yeni bir role kendini nasıl hazırlayıp bu kadar değiştirmiş böyle, hayranlıkla izledim. Mehmet’ten eser yoktu, mimiklerini nasılda konuşturur olmuş, kendini çok geliştirmiş dediği gibi hırslı bir insanım derken boş konuşmuyormuş, tebrikler…

Hayatımda nefret ettiğim “kızı sattım” lafıdır, duyduğum zaman ne satması manavda elma, armut mu satıyorsunuz diye söyleyenlere her zaman çıkışırım. Burada vicdansız bir baba güya paraya ihtiyacı var; ama o parada zevk yaşadığı Alman kadın için ve adam kızına namustan bahsediyor. Bir erkek için kadının namusu çok önemli iken erkeğin yaptığı şanından oluyor toplumumuzda da ne yazık ki, adamın çocukları da kendisi gibi, özellikle adını şimdi hatırlayamadım maço çocuk tam sinir, taş atıp kolunu yormak istemeyen, kardeşini mal gibi gören biri, büyüğü biraz vicdanlı; ama o da baba korkusundan sesini çıkaramıyor tıpkı anneleri gibi, ezik…

Halil’deki bu sevgi insanın yüreğine hançer yemiş gibi öyle sızlatıyor ki izlerken, Menekşe’yi gelinlikle görünce yaşadığı acı ve sonrası, döktüğü gözyaşları öyle içtendi ki ekrandan ta yüreğime kadar işledi. O kadar çok seviyor ki, kızın ailesinden ötürü sevgisi için dokunmamış bile Menekşe sarıldığında yüzündeki şaşkın ve sonrasındaki huzurlu, sevgi dolu ifade harikaydı. Menekşe çok naif bir kız, ailesinin baskılı yaşadığı hayatı ve ezikliği çok güzel yansıtıyor, ağlamasına bitirdi beni…

Evlendiği adamın fragmandaki görüntülere göre düğün gecesi kıza tecavüz edecek diye düşünürken adam kusurlu çıktı iyi mi, kapıda bohça bekleyen yengelere ayrı sinir oldum…

Müzik diziye öyle uymuş ki, çok beğendim ninenin ağzından daha da acıklıydı…

Ve kanal bana yapacağını yaptı son reklam ve kanal gitti hem uyduda hem de antende ne güzel…neyse yorumlardan ne olduğunu anladım gibi…

Umarım bu akşam ki başarı diğer bölümlerde de hep daim olur…

prensesss
Diziyi aşırı derecede beğendim.Harikaydı anlatacak kelime bulamıyorum.Çok hoşuma gitti.
İzlerken çok ağladım çok da sinirlendim.Hala Avrupa'nın ortasında böyle dağ görüşlerini savunan insanlar var mı gerçekten?Hangi devirde yaşıyoruz?Bu nasıl bir babalık,bu nasıl ağabeyliktir?Babasının Menekşe'ye vurduğu sahnede neredeyse gözlerimi kapatacak gibi oldum.Bir baba evladına hem de yok yere nasıl bu şekilde vurabilir?Aklım almadı arkadaşlar.

Kıvanç Tatlıtuğ'u izlemeyi çok özlemişim.Halil rolüne çok yakışmış.
Sedef Avcı'nın oyunculuğunu çok beğenmedim ama o da rolüne yakışmış.İyi bir ikili oluşturdular.Ekrandan bizlere aşkı hissettirdiklerine göre bence dizi amacına ulaşmıştır.Çünkü uzun zamandır herhangi bir dizide böylesine içimde hissetmemiştim aşkı...

Reytingler çok iyi gelecektir bence.Ay yapım çok güzel bir iş çıkarmış.
Umarım bu şekilde büyüsü bozulmadan devam eder dizi.

Bir de sanki onlar kadar koşmuş gibi yorgunum şu anda öylesine gerilmişim ki...:)

Herkese iyi akşamlar.

pofuduk&kero
08-09-07, 00:26
sana katılıyorum arkadaşım aynen
daha ilk bölümde bu akdar ağladıysam heralde dieğr bölümde ne olur bilmem:icon_sorr
murat daltaban kim olarak girecek diziye çk merak ediyorum
herkese ii geceler:happy0064
reytingler süepr oalcak inş.:happy0064

cnm sanırım murat daltaban menekşenin akrabası olarak girecek
imzayı bir an önce yapalım
istemeyerek çıkmak zorundayım burda acayip şimşek çakıyo
dizi havayı bile bozdu walla:D:D

Yurdanur
08-09-07, 00:26
yav öylesine izliyim dedim muhtesem bir dizi yaa çok begendim muzigi hele ya harika öetesi bir dizi çok begendim artık izlyecegim dizlerin lisetsinde yer aldı:) haftaya cumayı iple cekiyorum daha ilk gunden çok begendim:)

ah sevgi aşk oyunundan sonra ilk defa bu kadar etkilendim ya :img-in_lo:img-in_lo inanılmaz güzel ve sürükleyici bir hikaye :happy0064:happy0064:happy0064

arese
08-09-07, 00:27
kıvanc tatlıtugu aslında ben sevme ne yalan söyilyim ama bu dizde kanım ısındı çok guzel performanstı çok guzel agladı ben bile burda aglıyacaktımz az kalsın gerci o sarkıyla gözlerim doldu müzigi harika dizinin dizide muhtesem insallh ratingleride iyi olur böyle bir dizde ratingi kurbanı olmaz yoksa çok uzlurum ama olacagın sanmıyorum:)

PAMUK_MELEGIM
:happy0064Harika , harikaa Arkadaslar cok guzel bir dizi yaa =) sedef avcida Kivanc tatlitugda rolloun hakkini cok guzel veriyorlar ama ilk bolumde cok agladim ya meneksenin ninem deyisi felan yaa boyle bir ask varmidiri gercekten off =( cok sevdimm bu diziyi cook=)

gülüm_su
Bu dizi her bölümünde böyle olursa vallahi bende kalp,tansiyon,şeker hepsi tavan yapar gibime geliyor.Dizinin yönetmeninide çok tebrik etmek istiyorum özellikle Halilin düğünden ayrılışı ile başlayan ve düğün salonunun ışıklarının sönmesi ile son bulan sahnedeki çekimler harikaydı,içim ürperdi

Bu arada dizinin müziğinide unutmamak lazım insanın içini yakan bir hüzün var müzikte,muhteşem bölümlerin bizleri beklediği ne inanıyorum.:good:
:good:

gzd_gzd
08-09-07, 00:28
aynen ya
heralde menekşe kdr ,halil kdr ağlamışımdır ben de
tv karşısında

o düğün masasnda karşılaştıkları an
halilin deli gibi koşması,ağlaması
menekşe nin aynı anda orda ağlaması
mahvetti walla:icon_sorr:icon_sorr

x_defne_x

aynen canim ya...:)
allah kimsenin basina vermessin valla...
Simdi haliL kacamicakmi yaa???

Dilara03
aile imzasıı olucaksa mutlaka benide yazınn diziye bayıldımm
murat daltaban iyi bi oyuncuda odamı gircek diziye

busegurses001

evet cnm katılıyorum sana müzik harika muhtesem söyleyecek bişey yok çok beğendim bende sadece müzik mi herşey harika tebrik etmek lazım tüm ekibi ağlamadığım sahne yoktu nerdeyse gözlerim şişti resmen hala da şiş:img-hyste:img-hyste:img-hysteşaka bir yana uzun zamandır böyle bir aşk izleyememiştik ekranda çok iyi oldu yeni sezomda kesinlikle izleyeceğim diziler arasında:img-yes::happy0064:happy0064

Meneksem
Süper bir dizi baska ne dene bilirki...o bakislar o gülüs zaten durmadan güldü kivanc...cok süper bir dizi gercekden...bayildim yani...oof ooof cok acikli...hele birbirlerine sarildiklari sahne yok mu...kivanc oyunculugunu cok ilerletmis...cok tatliydi yaaa...1 hafta nasil bekliycez biz simdi...senaryo süper oyuncular süper...tek kelimeyle muhtesem bir dizi!!!! insallah reytinglerde 1. oluruz....:D

cihan-songül
ilk günden 104 kişi toplayabiliyosak bu forumda bu tüm türkiye de de böye olacak demektir. umarım hak ettiğini alır ve zirveye yerleşir, hak etti çünkü

ilkbahar
Merhaba ve iyi akşamlar herkese;
Bu sene yine Cuma geceleri evdeyiz belli oldu. Harika bir dizim daha oldu. İnşallah sonradan sürüm sürüm sürünmem "Sıla" gibi. En son Boran'ın 28. bölümdeki, ağlamasına ağlamıştım. Bu gece düğün sahnesinde ve köprü üstü sahnede anırmasam da ses ile ağladım. Başta Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere Sedef Avcı'ya, ninemize, tüm oyunculara, sette görevli herkese, senaristlere ve yönetmene,Ay yapıma, kanal D'ye çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık, helal olsun herşeyiyle mükemmel bir bölümdü.:good:
Sanırım Halil, annesiyle olan fotoğrafı düşürdü. Pasaportu arka cebine koymuştu.
Gümüş'ten çok kısa bir süre sonra yepyeni bir dizide bu kadar farklı ve güzel oynadığı ve bana da duygularını aynen geçirdiği için Kıvanç beyi ayakta alkışlıyorum.:happy0064

Umarım yayın saati hiç değişmez. Cuma gecesi; ertesi günü tatil, önce Sıla (o da bu yıl daha güzel olacakmış!:img-wink:)sonra Menekşe ile Halil, başka ne isterim.

Sevgili Jess merhaba,seni burada görmek harika, harika. :happy0064
Merhaba sevgili Berfin. Demek aynı tür şeylerden hoşlanıyoruz sürünürsek, beraber sürünürüz artık. Gaffur'un dediği gibi "ölümüne kankayız"

Herkese tatlı rüyalar. Sevgilerimlebye

sarıseren
08-09-07, 00:29
Süper bi diziymiş ya:img-yes:Walla ben çok beğendim.Aynı zamanda da Menekşeye çok üzüldüm:icon_sorrKıvanç Tatlıtuğunda galiba kendi sesiydi.Bence kendi sesini kullanması daha iyi olmuş.O da harikaydı.
Ya bi de bu arada ben son reklamdan sonrasını izleyemedim(tvnin sinyali gitti:img-blush)Biri anlatabilir mi ne olduğunu?

kardem
08-09-07, 00:30
bnm dikkatimi çeken bir diğer ayrıntı ise şimdiye kadar başka bir diziyi bitirip yeni bir diziye başlayan neredeyse tüm oyuncularda eski rolünün üzerine yapışması gibi bir şey olur..ama hepmiizn degördüğü gibi kıvançta bu yaşanmadı..hepimiz direkt onu halil olarak sahiplendik..bunda sanırım diğer dizisinden farklı olarak kendi sesini kullanması da var ki bu süper bir tercih..

bnm aklıma birşey geldi..madem halil pasaportunu düşürdü ve zaten izinsiz kaçak çalışıyordu kendini polise bi şekilde yakalatsn..suç işlesn demiyorm ama ne bileyim b şekil yapsn işte çok değerli senaristler..:img-wink:böylece polis elindeki halile o zavallılar da bişey yapamaz o da Türkiye yolunu tutar güselce..ne dersiniz saçmaladım mı acaba?:img-blush:icon_sorr

PAMUK_MELEGIM
Bu dizi her bölümünde böyle olursa vallahi bende kalp,tansiyon,şeker hepsi tavan yapar gibime geliyor.Dizinin yönetmeninide çok tebrik etmek istiyorum özellikle Halilin düğünden ayrılışı ile başlayan ve düğün salonunun ışıklarının sönmesi ile son bulan sahnedeki çekimler harikaydı,içim ürperdi

Bu arada dizinin müziğinide unutmamak lazım insanın içini yakan bir hüzün var müzikte,muhteşem bölümlerin bizleri beklediği ne inanıyorum.:good:
:good:

aynen yaa valla bende bir stress bir heycann off
yani boyle devam edersee isimizz iss=) ama olsun deger:img-cool2

tatli_kizim
arkadaslar diziyi cok begendim gercekten..
meneksee rolüü benii gercekten cok etkiledi..
dizi berlinde cekiliyormus..hic bilmiyordum..:)
acikcasii almancaaa sözcüklerii duyunca cok sasirdim..:)

arkiler ben sonuna bakamamadim..nasil bitti..???

DuGi
Diziyi çok beğendim dehşet olmuş ilk sarılmalarındaki yüz ifadeleri çok gerçekçiydi.Bayıldım...

Kıvanç zaten süper bu dizide daha bi mükemmel olmuş Bosnalı aşık rolü ayrıca çok yakışmış.

Gümüş bitti ama Menekşe ile Halil fanı olmaya adayım

Mükemmel buldum diziyi Ninesi ne kadar iyi bir kadın ama babası ve küçük abisinden ayrıca mustafadan iğrendim elime geçirsem didik didik edicem hepsini
mahvettiler kızcağızı terbiyesiz insanlar

Neyse ikinci bölümü heyecanla bekliyorum yüreğim ağzıma geldibye

Baby_
Harika bi dizi..izlemekden doymadim..aglamakdan da gozlerim wiwdi yav) Kivanci yeniden dizide gormeyi ozlemiwim meyer)) umarim butun bolumler boyle guzel olur..:happy0064

batuhan_gumus
08-09-07, 00:31
iyi aksamlar arkadaslar dizi süper bence ben izledim
ya kizi zorla evlendirmeleri beni cok kizdirdi sinir oldum yaa kivanc abimin sesi cok genc yaa hic alisamadim süper bi bölümdü diye düsünüyorum yaa bunlar cok geride meneksenin ailesi hepsi sinir bozucu yaa menekse halile kacmakla cok iyi yapti ninesi cok ii mis yaa ya arkadaslar ben 2 dk sini kacirdim tam metroya indi sonra menekse yi gösterdiler orda kanal d bizim gitti 2 dk sonra geldinde de bitmisti:icon_sorr ama ben az cok tahmin ede biliyorum neler oldu ama bana anlata bilirmisin ben bu diziyi cok beyendim insallah ratinglerde iyi gelir

prensesss
Bir de dizinin müziklerine değinmek istiyorum.
Sanırım Yaprak Dökümünün müziğini yapanlarla aynı.
Bir dizinin etkileyiciliği için müzik çok önemlidir ve tamamlayıcı unsurdur.
Ben Menekşe ve Halil'in müziklerini de çok beğendim.
Tabiri caizse tam damardandı:)Beni tüm bir bölüm boyunca ağlatmayı başardı.

Bu arada dizinin multimedia bölümü var mı ?Bakındım biraz ama bulamadım.

seker kiz
tek kelime ile muhtesem bir dizi. soluk almadan izledim resmen. reyting rekorlari kirabilecek kalitede bir dizi. bayidlim ya. ama sonunu göremedim. kanal d nin yayini kesildi birden.
en son halil taxiden ini metroya kostu sonra ne oldu?? lütfen anlata bilirmisiniz arkadaslr cok merak ediyorum

CrazyWOW
Arkadaslar dizi tam nerde bitt ya, bizde yayin kesildi, geri geldiginde bir sinema filmi basladi. Dizi baktigimdan andan beri agladim, dizi muhtesem, halilm ve menekse muhtasem, ama lutfen bana sonunu yazin, ucak anonsu edildi eee, ondan sonra ne oldu.Halil de metroya uctu???? lutfen yazin cevabi, lutfen,,,,

61MERVE61
Alahim nerden baslasam bilmiyorum....sonunda bekledigim dizi bugun yayinlandi hic yaniltmadi beni harika otesi birsey olmus kadrosu oyunculari felan harika.....
Bidahaki haftayi simdiden dort gozle bekliyorum...
karekterlerin avrupada olmasida baska bi renk kati birden avrupada olan bizler aklima geldi.....gercekten senaryosu muthis....meneksenin ninesinle konusmasi aglamasi,mimikleri harika,halile diyecek sozum yok zaten...
HARIKA.....

busegurses001
08-09-07, 00:32
ilk günden 104 kişi toplayabiliyosak bu forumda bu tüm türkiye de de böye olacak demektir. umarım hak ettiğini alır ve zirveye yerleşir, hak etti çünkü

inş cnm umarım yarın zirveye otururuz kesinlikle sonuna kadar hak etti bunu dediğin gibi daha ilk günde foruma 114 kişiyi topladıysa bu iş bitmiş demektir özür dilerim ama diğer dizilere geçmiş olsun

gzd_gzd
dizi hakknda yorum yaptıkça yapasım geliyor
o kdr etkilendim ki
açıkcası ilk başta kıvançla sedef in bu kdr iyi oyunculuk sergiliyebilceğini tahmin etmemiştim
ama ikisi de şahaneydi performans olarak
bayıldm
kıvanç ın kendi sesini kullanması da süper olmuş
çok doğal durmuş

dFKto
Bu sezon dizilerde bir Yabancı damat takıntısı var, hayırlısı... Öylesine izlemiştim ilk bölümü ama çok beğendim. Çok etkiledi. Hikaye de oyunculuklar da çok iyi. Büyük ihtimalle kaçırmadan izlerim. Ay yapım iyi işlere imza atıyor belli ki. Yaprak Dökümü kadar güzel bu dizi de.

arese
08-09-07, 00:33
ah sevgi aşk oyunundan sonra ilk defa bu kadar etkilendim ya :img-in_lo:img-in_lo inanılmaz güzel ve sürükleyici bir hikaye :happy0064:happy0064:happy0064

ah yurdo ah öylesine o kanal acıktı gözum ilişti izledim çok begendim hele müzigine bittim yaa halili'n aglamaları nasıl aglıyo yav menkse falan ha gariplerim nasıl bir ask kıvancı da çok teprik ederim aglması superdi çok profesyonelce vallh çok etkilnedim onu aglmasında ...

eylul
Doğruyu söylemek gerekirse ilk izlediğimde bu kadar etkileneceğimi zannetmiyordum, gerçekten kurgusu olsun, oyuncular olsun harikalar. Özellikle Kıvanç kısa bir süre önce biten uzun soluklu dizinin ardından hemen yeni bir işe başlamak cesaret işi diyordum hele ki Mehmet karakterine o kadar alıştıktan sonra, yeni dizinin fragmanlarını bile izlerken alışmak zor olacak diyordum; ama diziyi izlemeye başladıkça aklımda eski karakter yoktu bile, bu kadar kısa bir zamanda yeni bir role kendini nasıl hazırlayıp bu kadar değiştirmiş böyle, hayranlıkla izledim. Mehmet’ten eser yoktu, mimiklerini nasılda konuşturur olmuş, kendini çok geliştirmiş dediği gibi hırslı bir insanım derken boş konuşmuyormuş, tebrikler…

Hayatımda nefret ettiğim “kızı sattım” lafıdır, duyduğum zaman ne satması manavda elma, armut mu satıyorsunuz diye söyleyenlere her zaman çıkışırım. Burada vicdansız bir baba güya paraya ihtiyacı var; ama o parada zevk yaşadığı Alman kadın için ve adam kızına namustan bahsediyor. Bir erkek için kadının namusu çok önemli iken erkeğin yaptığı şanından oluyor toplumumuzda da ne yazık ki, adamın çocukları da kendisi gibi, özellikle adını şimdi hatırlayamadım maço çocuk tam sinir, taş atıp kolunu yormak istemeyen, kardeşini mal gibi gören biri, büyüğü biraz vicdanlı; ama o da baba korkusundan sesini çıkaramıyor tıpkı anneleri gibi, ezik…

Halil’deki bu sevgi insanın yüreğine hançer yemiş gibi öyle sızlatıyor ki izlerken, Menekşe’yi gelinlikle görünce yaşadığı acı ve sonrası, döktüğü gözyaşları öyle içtendi ki ekrandan ta yüreğime kadar işledi. O kadar çok seviyor ki, kızın ailesinden ötürü sevgisi için dokunmamış bile Menekşe sarıldığında yüzündeki şaşkın ve sonrasındaki huzurlu, sevgi dolu ifade harikaydı. Menekşe çok naif bir kız, ailesinin baskılı yaşadığı hayatı ve ezikliği çok güzel yansıtıyor, ağlamasına bitirdi beni…

Evlendiği adamın fragmandaki görüntülere göre düğün gecesi kıza tecavüz edecek diye düşünürken adam kusurlu çıktı iyi mi, kapıda bohça bekleyen yengelere ayrı sinir oldum…

Müzik diziye öyle uymuş ki, çok beğendim ninenin ağzından daha da acıklıydı…

Ve kanal bana yapacağını yaptı son reklam ve kanal gitti hem uyduda hem de antende ne güzel…neyse yorumlardan ne olduğunu anladım gibi…

Umarım bu akşam ki başarı diğer bölümlerde de hep daim olur…

O damat denen ayı..Pardon ayılara hakaret sözümü geri alıyorum çukur adam, düğün gecesi kıza resmen tecavüz etmeye kalktı..Neyseki amacına ulaşamadı..O sahnelerde Menekşenin gözleri kalbimi deldi geçti.

Menekşenin başına gelenler dilerim bu çağda çok kişinin başına gelmiyordur.
Tek bir kişinin bile bu vahşeti yaşamasını istemem ve dilerim böyle çukurlar ilahi adelete kurban giderler hep...

Birde kapıda kadınlar.

Allahım bu ne ilkelli..Bir baba..Nasıl böyle acımasız katı yürekli olabilir..

Hç mi duygu geni yoktur...

Anne ise ...Benim dilim anne demeye inanın varmıyor..O bir zavallı figuran..Etkisiz eleman...

Herkez süperdi.

Eğer babaya..anneye..abielere ve çukur damada bu kadar kızıyorsak demekki böylesine onlarda iyi oynadılar.

Düğünde çocukların ortalıklarda koşuşmasına kadar ince detaylar düşünülmüş...

Menekşem-Halilim ve nenem....Ah yüreğimi dağladınız ama bu yürek size kurban olsun...

kivanç_aşkim
Forumumuz126 kişi görüntülüyor ve ben yorumları okuyamıyorum sayfalar hemen ilerliyor..:)Allahım çok süper bi diziydi ağla ağla gözlerim helak oldu..Sanırım çok kalabalık bi aile imzası oluşturacağız daha ilk bölümden...

Tütütü maşallah..Aşkımda çok güzel oynamış..Sedefide tebrik etmeklazım ama :(:img-yes:

guzinn
hikaye gerçekten çok etkileyici ilk bölümde gözüktüğü kadarıyla...hala günümüzde böyle evliliklerin zorla yapıldığını hatırlamak beni çileden çıkarttı izlerken.etmediğim beddua kalmadı o baba olacak adi adama.allah onu ve gerçek hayatta onun gibi davranan insancıkları!! nasıl biliyosa öyle yapsın:img-polic tabi o uyuz abisini de unutmuyorumçtek kelimeyle insanlık vasıflarını yitirmiş insanız diye geçinen farklı ve zararlı bi türler...
bu konuyu işin cılkını çıkarmadan işleyebilirlerse(ki öyle olcağa benziyor:img-yes:) gerçekten çok güzel olacak..

hele bi de günümüz aşklarını düşündüğümde ancak masallarda olur denecek kadar masum aşkları yok mu...inanamıyorum ya 1 sene geçmiş aradan ve halil'in eli menekşe'ninkine daha yeni dokundu..o da menekşe istedi diye yoksa yine dokunmucaktı halil ona..bu nasıl bir sevgidir yaa...:good:işte ya gerçek aşk budur:img-yes:

*Rüya*
Anammm..Rekor kircaz suraya bakin 131 üyeee!!
Belliydi ama böyle olcagi dedigim gibi çok etkilendiiimmm!!
Hele o sarilma sahnesi yokmu bittim ya agla agla bi hal oldum!!

Sevdigim diziler arasinda menekse ile halil 1.siraya yerlesti

Bayildim bayildim bayildim!! :good::img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Hepsi süper oynamis helal olsun!

gzd_keremcem
08-09-07, 00:34
süperdi gerçekten ben çok etkilendim
müziği olsun oyuncuları olsun harıkaydı
menekşe bileti aldı ama halıl kaldı şimdiden çok merak ediyorum ne olcağını:img-in_lo

songül_kıvanç
ıste yenı efsane MENEKSE ILE HALIL!!!:happy0064

bayıldım superdı her sahnesı heyecan her sahnesı gerılım dolu ayrıca her sahnesı kıvanc doluydu :happy0064:img-blush:img-in_lo:img-hyste walla bu dızı reytınglerı koparır :) ayy cok mutluyum uzun bır aradan sonra yenıden kıvanc tatlıtugu gormek heyecan verıcı :):img-blush:img-in_lo

prensesss
dizi hakknda yorum yaptıkça yapasım geliyor
o kdr etkilendim ki
açıkcası ilk başta kıvançla sedef in bu kdr iyi oyunculuk sergiliyebilceğini tahmin etmemiştim
ama ikisi de şahaneydi performans olarak
bayıldm
kıvanç ın kendi sesini kullanması da süper olmuş
çok doğal durmuş

Ben de Gümüş'ten sonra Kıvanç'ın hemen bir diziye başlaması iyi olur mu acaba diye düşündüm.Sonuçta 3sezon boyunca Songül Öden ile birlikte izlemiştik Kıvanç'ı.Bu yüzden Sedef'e çok önyargılı yaklaştım ama diziyi izledikten sonra yakıştıklarını düşünüyorum:)

(ayb!ke)
Dizi bitti ama ben hala dizinin havasından çıkmadım...:icon_sorr

Ellerine emeğine sağlık oyuncusundan ışıkçısına kadar hepsi birer harikaydı!!!
O kadar güzel ağladılar ki o duyguyu o kadar güzel yansıttılar ki biranda bağlanıyorsun diziye...
İnsanın bir sahnesine bakıpta ekranın başından kalkması imknsız...

Kıvancın mimikleri harikaydı!!!Ağlaması,gülmesi,Menekşe kapıya geldiğinde ona hem kızıp hem üzülmesi,sarılması...:sad53:
Rolünün hakkını verdi herzaman ki gibi!!!:img-wink:

PAMUK_MELEGIM
arkadaslar diziyi cok begendim gercekten..
meneksee rolüü benii gercekten cok etkiledi..
dizi berlinde cekiliyormus..hic bilmiyordum..:)
acikcasii almancaaa sözcüklerii duyunca cok sasirdim..:)

arkiler ben sonuna bakamamadim..nasil bitti..???

Kankisim ama dizi bir surelini almanyada galiba yani bence oyle, zaten butun cekim orda yapilacani sanmiyorum ...

CrazyWOW
08-09-07, 00:35
bizdede yayin kesildi ya, dizi super otesi birsey, galiba halil pasaportunu deil, cep tlfonu dusurdu gibi gedli, bana , yoksa menekse aradiginda acardi tlfonu deilmi. O dugun gorunutusu hala aklimdan gitmez, acaip agladim, gerdekte agladim, allahim hep agladim.

dilara_20
ya tuh tam son reklama girdi kanal gitti neden oyle oldu bilmiyorum. en sonunda ne oldu cok merak ediyorum.
cok super bir dizi bu ya. insallah bundan sonrda hep boyle kalir cunku cok dizi gordum ben ilk bolumu super sonrasi sapitan.
avrupada yasayan turkler arasinda boyle olan insanlar var mi acaba?

_yaz yagmuru_
evet ısallah turkıyede jon yok dıyen hulya avsar ızlemısdır dızıyı.tartısmalara son noktayı kıvancım koydu.turkıyede aradıgı jonu buldu.ben emındım zaten kıvanc kardesımın oyunculugundan.gumusden sonra ızleyebılırmıyım dayanabılırmıyım dıyordum.kıvanca destek olmak ıcın ızledım.ıyıkı ızlemısım.eger ızlemeseydım kendıme cok kızrdım acıkcası bıde ayıp ederdım boyle bır oyunculugu ızlemeyerek.ALLAH her turlu guzellıgı kardesıme vermıs.yolun acık olsun turkıyenın yenı jonu.
dızıyı begenmedıgımı soyleyemem.ama ne yalan soyleyım ceylan gozlumu aradı hep gozlerım.bır ara o koprunun uzerındeyken menekseyle halıl dedımkı sımdı mehmet deyıverek gumus:)ama olmadı tabı.benı daha ılk bolumden aglattı vala kıvanc.ayrıca kendı sesıyle oynamıs.ben cok begendım.harıkaydı.allahım nazarlardan saklasın.nazar boncuguna gerek yok.ıkı tane mavı boncuk vermıs rabbım yakısıklıma.ne dıyım cok ozlemısım ben onu.aslında ceylan gozlumude cok ozledıma ama kısmet.emınım oda ızlmısdır yakısıklı koylusunu ve ıftıhar etmısdır.eger buralardaysan ablacım senı beklıyoruz cok ozledık.bekletme daha fazla bızı.neyse sımdı kızacaksınız bana.ne yapayım songulsuz olmuyor.
kıvancı kutluyorum.herkese ıyı geceler.

hekimoglu64
herkese hayirli aksamlar bende sizler gibi bu diziye bayildim ne ka adr ustaca oynuyorlar herkes rollerini meneksenin kocasina gördügümyyerde bogarim :img-pilotne o öyle kzin elini felan kesmeler erkekolsaya kendi elini kesse bi elini bile kesemiyor benim güzelmeneksemin elini kesti neyse bu arada bende dizinin sonuna bakmadiksinyal gitti bu diziye bu oyumu veriyorum:good: süperrr
heyevan bol bir dizi degisik süperrrr tsk ay yapim yarin ratinglerde 1.yiz arkadaslar cumanin 1.artik menekse ile halil güzelsefecim hep agladi ya cok üzüldüm sedefi cok seviyorum

saygilar....

she_bo
08-09-07, 00:36
sedef in almanca konusmalarını fahriye evcen seslendirmiş arkadaslar!!! sasırdım valla.

kıvanç is love
Dizimizin ilk bölümünü izledik ve bence müthiş bi yapımm insanı kendine fazlasıyla bağlıyorr çok koştukkk yoruldukkk:icon_whis
Belirtmeliyim ki ben Kıvançın oyunculuğuna tekrar hayran kaldım mimiklerini kullanışı hareketleriii ve eşsiz Gülüşüyle dört dörtlük bnm için oyunculukda çok iyi bi şekilde profesyonelleştiğinii gösteriyorr....Çok iyi bi yapım konusuyla kadrosuylaa dvm ederde eminimmm Kıvançın olduğu bi proje nasıl yarım kalır ki zaten...
Yalnız konu insaana çok işliyorr kızdırıyorr fazlasıyla üzüyorr ne yazıkki günümüzde halaaa bu tarzz olaylar varr aile zoruyla evlenmee yetişkin bir bayana şiddett çok üzücüü Menekşeye yapılanlar günümüzün birer örneği ve halaa bu olayların var olduğu belirtiliyorr ne yazıkki...
Ama dizi süperr soluk soluğa heyecann taşıyann en güzel duyguları barındıran bi dizii ve en güzelide KIVANÇ ın olması...

MERAK EDİYORUMM AİLE İMZASI YAPILACAKMII ?

derandamir
merhaba arkadaslar gercekten super bir dizi cok begendim kivanc inanilmaz gelistirmis kendisini sedef avciyida cok begendim cok gercekci geldi bana sahneler bunu cok begendim ilk bolumde bize bunu yasattilar bence artik cuma geceleri menekse ve halil gecesi olacak

yesimcan
allahimmm bu neydi yaa süper süperrr......almanyada cekilmesii almanca konusulmasi süperdiii bende bir gurbetci olarak almanca konusmalari cok hosuma gitti süperdiii...

cok etkilendim ben yaaa hele o musiklerrr süper ötesii gercekten cok güzeldii bidahaki haftayi nasil beklicem benn:icon_sorr

sena87
harikaydı ya.. Daha ilk bölümdenn bu ne hız bu ne heyecandı ya.. bi anda kapılıp gittim walla.. Hala da etkisindeyimm.. Çok gzldi yaa.. Bu sene gene gzl 1 kazandıkkk.. Sedef Avcı,Kıvanç.. diğer oyuncular hepsi çok iyiydii..off 1 hafta nası geç.icek...

*Rüya*
Kivanciiim bitanem gülüsünü yesinler :img-in_lo Ilk basladiginda nekadar çok güldü bitanem yaa..çok sekerdi çOkkk :) Okadar içten güldüki..
Sonra ise okadar çOk agladiki gözünde yas kalmadi :(
Kivanç Tatlitug süper oynadi gerçekten kendisini baya gelistirmis :good: Hersey çOk güzeldi..Hele sinirden öylesine kosmasi bile beni çok etkiledi..

Meneksenin abisi Kadir'e öyle sinirlendimki anlatamam :icon_evil Babasindan çok olmasada ondan çOk nefret ettim!! öyle gicik bi yüzü varki tam adamini bulmuslar yani

Ekin_Derya

113 kisi olduk :img-grin2
Dizinin bu kadar güzel olacagini hic tahmin etmememistim dogrusu.
Dizinin konusu olsun, oyunculari olsun, hepsi mükemmel. Hele ki müzigine bayildim, insani cok derinden etkileyen bir müzik, yani, gel de duygulanma gibisine. Sedef Avci ve Kivanc Tatlitug ikilisi zaten müthis, dizi baslamadan önce de resimlerde gördük. Ikisinin de oyunculugu muhtesemdi, aglama sahnelerde ayri bir güzeldi ama. Cok icten, cok gercekci agladilar. Sizin gibi ben de onlarla beraber agladim. Sonuna bakamasam da (aksilik iste, Kanal D birden olmadi), sizlerden ögrendim (ama kesin indirip bakacagim bölümün sonuna). Demek Menekse'miz Türkiye'ye gidiyor, Halil'imiz de Almanya'da kaliyor. Tüh ya...Bakalim haftaya neler olacak?

Aile imzasinda ben de yer almak isterim...

lady_dicaprio
08-09-07, 00:37
dizinin sokuyla ne yazcagimi ne diycegimi bilemiyorum
aslinda yazilcak bir tek sey var: HELAL OLSUN GERCEKTEN YA BU NE YA MÜKEMMEL ÖTESI BIR DIZI
okadar cok seyler yazmak istiyorumki ama icimdekileri kelimelerle ifade edebilecegimi hic sanmiyorum
ben bu sezonun bombasi diye bu diziye derim iste....:happy0064:happy0064

kardem
08-09-07, 00:37
arkadaslar nerede bitti. sonunu göremedim. birisi cevap yazarsa sevinirim.

canım reklam sonrasında menekşe abisi ve kocası olacak ayıyı gördü havalanında ve saklandı..onlar babasına telefon etmek için gittiklerinde koşarak gişeye gitti ve halille kendi biletini onaylatmak istedi ama görevli halilin de gelmesi gerek diyince o zaman bnmkini onaylayın dedi..yine mavi gözlü bi adam kaşeyi vurana kadar bizim de ödümüz tavana vurdu..menekşe sürekli arkasını kontrol etmek için dönerken abisi ve o adam gördüler menekşe diye koşarlarken sonunda kaşe ve bilet buluştı..:img-wink: ve menekşe görevlinin yanından geçerken arkasına döndü ve orda da bitti..

ama ynalış görmediysem zaten görevli de onları engellemk için kolunu uzattı ve öne yürüdü..yani menekşe kurtuldu da darısı halilin başına:icon_sorr

busegurses001
08-09-07, 00:38
Forumumuz126 kişi görüntülüyor ve ben yorumları okuyamıyorum sayfalar hemen ilerliyor..:)Allahım çok süper bi diziydi ağla ağla gözlerim helak oldu..Sanırım çok kalabalık bi aile imzası oluşturacağız daha ilk bölümden...

Tütütü maşallah..Aşkımda çok güzel oynamış..Sedefide tebrik etmeklazım ama :(:img-yes:

gerçektende bütün oyuncular harika performans sergilediler hepsi harikaydı ama özellikle kıvanç ve sedef beni bitirdi ağlamaktan helak ettiler beli kendimden şüphe etmeye başladım acaba bende mi bişiy var her sahnede ağlıyorum diye gözlerim biran durmadı şırıl şırıl aktı ama görüyorum ki herkes aynı durumdaymış arkadaşlar eğer aile imzası yaparsanız lütfen benide ekleyin:img-yes:

maison
08-09-07, 00:38
tek kelimeyle mükemmel bi dizi..ailecek ekran basina kilitlendik da sonunu maalesef kacirdim..nasil bitti???..:img-help:
önümüzdeki haftayi dört gözle bekliyorum buarada reytingleri tahmin etmek cokta zor degil:img-icecr

Yurdanur
08-09-07, 00:39
ah yurdo ah öylesine o kanal acıktı gözum ilişti izledim çok begendim hele müzigine bittim yaa halili'n aglamaları nasıl aglıyo yav menkse falan ha gariplerim nasıl bir ask kıvancı da çok teprik ederim aglması superdi çok profesyonelce vallh çok etkilnedim onu aglmasında ...

müzik çok dokunaklı ağlamalar,sarılmalar,bakışmalar çok gerçekçi;konu olaraktan o kadar bizim milletimizin içinden ki,babanın tavırları kız çocuğunun ses çıkaramayışı falan ,daha ilk bölümden ağladım,bu kadar gerçekçi oynadıkları içinde kıvançla sedefin dedikodusunun çıkması yakındır medya affetmez :img-yes::img-yes:

arese
içim çok rahat benim bence ratingler çok iyi gelecek çunku muhtesem dizi ben begendiysem kolay kolay dizi begenem o acıdan diyorum:) hikaye super sürekliyici yurdanurun dedigi gibi :) bence çok guzel yerler gelecek bak mesla şimiden haftaya ne olacak diye dusnmeye basladım cuma olsun diye dua ediyorum jenerik muzigi harika ahh çok etkilnedim ne diyim bayıldım bayıldım bu yeterli sanırım:):)

batuhan_gumus
arkadaslar benim en kizdim sahne meneksenin dayak yemesiydi orda
babasina cok kizdim ben ama halil ve menekse cok yakisiyorlar yaa
bu kesin ratinglerden eminim ama 2 dk kanal d gitmeseydi dahada mutlu olacaktim ya neyse ben bayildim annem babam hepsi bayildi cuma saat 22.00de artik menekse ile halil var cekimlerin 1 bölümü berlin-almanyada cekildi devami da istanbulda cekiliyormus:img-wink:

kıvanç_simge
:img-banne:img-banne:img-beee:aşkım ilk bölümden muhteşemmdii bitanem harikaydıı amaa çok ağladı aşkım dayanamadım bnde çok kötü ağladım:sad53::sad53::sad53: menekşenin abisine we babasınaaa hasta oldum uyuzlarrrrrrrrr

Ekin_Derya
Düzeltiyorum: 131 kisi olduk!

Diziden bayagi etkilendim. Ee, basrol oyunculari bu kadar gercekci oynarlarsa, öyle olur. Ikisinin de performansi olaganüstündü. Tebrik ediyorum...

CrazyWOW
arkadaslar dizinin sonunu bi yazin arkadaslar, izleyemedik, yayin gitti, kaldik orda, lutfen yazinnnn. Dizi super, halil ve menekse mukkemmell otesi birsey.

Yurt-Lady
cok guzel bir dizi..valla cok begendim. :img-wink:
ilk bolumde ne kadar heycanliydi ve duygusaldi aglamaktan gozlerim sisti :sad53:

*Rüya*
08-09-07, 00:40
Su reklamlardan nefret ediyorum :icon_evil tam daliyorum bi diziye hooop reklamlar..Abim bile dayanamadi sinirlendi yani :D Aslinda pek sevmez dizileri..
ve bittiginide anlayamadim ya reklama girdi sonra birden sinema filmi basladi..çOk tuhafdi..
Off ama hala etkisindeyim..Biliyorduk cnm böyle olcagini :D

Hatiies
Allahimmmmmm o neydi ooooo??? Aglaya aglaya bir hal oldum yaaaaaa Offffffffff çok güzeldi reytingler kesin iyi! Ya o neydi be of diyecek sözüm yok anlatamam resmen okadar GÜZELLLLLLLLLLdikiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:happy0064 Menekse ve Halil röllerini cok gúzel oynuyolar, nasilda agladilarrrrr yaaa icim param parca oldu Halili oyle gorunce!!!!!!!:sad53: Ama gercek yasamdada böyle seyler oluyo malesef oofff cok kötü yaaaaaaaaa

Ama arkadaslar bende malesef sonunu göremedimm. Bizdede yayin gitmisti, lütfen biri söylesin yaaaaaa bak kac kisi gorememis benim gibi sonunu!

naomi
süper bir dizi valla harika menekse babası ve abisi acayip sinirli oldum ya:(

dizi tek kelimeyle harikaa süper valla

kıvanc agır abim cok yakısıklı olmus masallah masallah

x_defne_x
canım reklam sonrasında menekşe abisi ve kocası olacak ayıyı gördü havalanında ve saklandı..onlar babasına telefon etmek için gittiklerinde koşarak gişeye gitti ve halille kendi biletini onaylatmak istedi ama görevli halilin de gelmesi gerek diyince o zaman bnmkini onaylayın dedi..yine mavi gözlü bi adam kaşeyi vurana kadar bizim de ödümüz tavana vurdu..menekşe sürekli arkasını kontrol etmek için dönerken abisi ve o adam gördüler menekşe diye koşarlarken sonunda kaşe ve bilet buluştı..:img-wink: ve menekşe görevlinin yanından geçerken arkasına döndü ve orda da bitti..

ama ynalış görmediysem zaten görevli de onları engellemk için kolunu uzattı ve öne yürüdü..yani menekşe kurtuldu da darısı halilin başına:icon_sorr

insallah canim ya Halil de kacabilir..
Valla ben hala dizinin etkisinden cikmis degiLim ..
KoLaysa gel simdi ahftayi bekle oooo ooo ooo...:img-yes:

busegurses001
113 kisi olduk :img-grin2
Dizinin bu kadar güzel olacagini hic tahmin etmememistim dogrusu.
Dizinin konusu olsun, oyunculari olsun, hepsi mükemmel. Hele ki müzigine bayildim, insani cok derinden etkileyen bir müzik, yani, gel de duygulanma gibisine. Sedef Avci ve Kivanc Tatlitug ikilisi zaten müthis, dizi baslamadan önce de resimlerde gördük. Ikisinin de oyunculugu muhtesemdi, aglama sahnelerde ayri bir güzeldi ama. Cok icten, cok gercekci agladilar. Sizin gibi ben de onlarla beraber agladim. Sonuna bakamasam da (aksilik iste, Kanal D birden olmadi), sizlerden ögrendim (ama kesin indirip bakacagim bölümün sonuna). Demek Menekse'miz Türkiye'ye gidiyor, Halil'imiz de Almanya'da kaliyor. Tüh ya...Bakalim haftaya neler olacak?

Aile imzasinda ben de yer almak isterim...

evet 113 kişi olduk daha da çoğalıcaz inş dizimizede bu yakışır inanın açık konuşmak gerekirse dizinin bu kadar etkileyici bu kadar farklı bu kadar müthiş olacağını tahmin etmiyordum iyikide izlemişim bu sezon en sevdiğim diziler arasında olucak:happy0064:happy0064:happy0064

[...Melis...]
Vallah ben yorum bile yapmak istemiyorum .. muhtesem bir diziydi :D
Ama tam sonunu goremedim çunku kesildi .. biri bana anlatabilirmi zahmet olmazsa :D
Halil metroya binicekti meneksede havaalaninda bekliyordu abisiyle "kocasi" onu aramaya gittiler sonra ne oldu ?

eylul
08-09-07, 00:41
gerçektende bütün oyuncular harika performans sergilediler hepsi harikaydı ama özellikle kıvanç ve sedef beni bitirdi ağlamaktan helak ettiler beli kendimden şüphe etmeye başladım acaba bende mi bişiy var her sahnede ağlıyorum diye gözlerim biran durmadı şırıl şırıl aktı ama görüyorum ki herkes aynı durumdaymış arkadaşlar eğer aile imzası yaparsanız lütfen benide ekleyin:img-yes:

Eğer imza yapılır ise lütfen benim ismimide ekleyebilirmisinizç

Son sahneleri Kaçıran arkadaşlar için kısaca şöle söyleyebilirim.

Alman Polis tam Menekşenin pasapotuna damga vuruyordu lki abileri onu gördüüü.

Menekşe diye böğürdüler.

O sırada Polis asırlar gibi gelen bitmez saniyeler sonucu pasaportu damgaladı.

Halil dahil beyler Almanya tarafında kaldi.

Menekşe psaportta kontrolden geçti.

Ve saçlarını savurtturarak bir döndü ve son..

lady_dicaprio
08-09-07, 00:42
süpersiniz arkadaslar ya
daha ne diyimki
yarinki raitingleri iple cekiyorum
ilk üce kesin girdik
harika bir dizi
harika oyuncular
harika bir senaryo
ee daha ne isteriz
:happy0064:happy0064:happy0064

batuhan_gumus

evet ya sedef ve kivanc abim beni mahf ettiler aglamayi
guruma yediremedim :img-blush ama yinede cok üzüldüm yaa kiz cocuklarina niye böyle siddet uyguliyorlar anlamiyorum hepimiz insaniz :icon_sorr

Yurdanur
içim çok rahat benim bence ratingler çok iyi gelecek çunku muhtesem dizi ben begendiysem kolay kolay dizi begenem o acıdan diyorum:) hikaye super sürekliyici yurdanurun dedigi gibi :) bence çok guzel yerler gelecek bak mesla şimiden haftaya ne olacak diye dusnmeye basladım cuma olsun diye dua ediyorum jenerik muzigi harika ahh çok etkilnedim ne diyim bayıldım bayıldım bu yeterli sanırım:):)

reytingler süper gelicek kanal de ıhlamurlar altındanın yayın saatini çok akıllıca bir şekilde kullanıp doldurmuş,açıkçası rakip olacak pek bir dizi de yok gibi :good::good::good:

seker kiz
halil pasaportunu alirken orda 3 tane pasaport vardi cok merak ettim acaba neden 3 pasaportu var? zaten is yerindede kagitlarini istedi kadin getircem fln diyip durdu getirmedi. ve o cantadada ne var cok merak ediyorum ugruna o kadar büyük bir risk alip cafeye tekrar dönüsü fln. acaba kötü birseymi isledi, yoksa neden cekinir cok heycanli ya. bir dahki haftayi nasil beklicem.

ayrica almanca konusmalarida cok hosuma gitti ya. bir gurbetci olarak seyrederken ayri bir zevk aldim. ilk defa bir dizide bizi unutmadilar ve biizleride bir dizinin parcasi yaptilar. yani cünkü daha önce bir bir yapim almanyada cekildemi. bir iki bölüm olsa bile. yinede cok mutluluk verici bir olay bu bence.

*Rüya*
Ya Meneksenin en büyük abisi daha iyi degilmiydi? Keske Halil'i kovalarken onu biraksaydi pesinden gitmeseydi..
Ve Halil kaçarken pasaportunumu kaybetti yoksa benmi yanlis gördüm? off..Menekse kesin yanliz gidicek Istanbula :(

PAMUK_MELEGIM
Evet evet koskocaman bir aile olacagiz nede olsa ilk bolumdu ve 133 kisi varr=)

Ben Menekse ve Halili zaten cokcok begendim super bir cift cok yakismislar birbirnine ama o nineyide cok sevdim bir o vicdanli cikti zaten meneksenin intihar etmeye calisdi sahnede nasil guzel oynadi :( sen beni oldurmek mi istiyonn, zaten agla agla bir hal oldum=(

busegurses001
08-09-07, 00:43
arkadaslar benim en kizdim sahne meneksenin dayak yemesiydi orda
babasina cok kizdim ben ama halil ve menekse cok yakisiyorlar yaa
bu kesin ratinglerden eminim ama 2 dk kanal d gitmeseydi dahada mutlu olacaktim ya neyse ben bayildim annem babam hepsi bayildi cuma saat 22.00de artik menekse ile halil var cekimlerin 1 bölümü berlin-almanyada cekildi devami da istanbulda cekiliyormus:img-wink:

ay evet cnm ya hiç sorma orda babasını elime geçirsem parçalıyacaktım o güzelim yüze o masum yüze nasıl kıydı öyle beter olsun inş sinir nolucak of arkadaşlar içime doğdu walla bu dizi reyting rekorları kıracak tarihe adını altın harflerle yazdıracak:happy0064:happy0064

hamiş
Herkese iyi akşamlar
Umduğumdan çok daha güzel bir diziyle karşılaştım ! Kıvanç tatlıtuğun bu akşam ki performansı ve oyunculuğu için :good: diyorum. Pastayı getirdiği sahnede ki bakış inanılmazdı ! o sahnede sanki ben de öldüm onunla birlikte çok iyiydi çokk ! bu arada bir çok arkadaş gibi bolca mendil tükettim bende .
Halil koşarken büyük bir ihtimal pasaportunu düşürdü. Ve menekşe yanlız gitmek zorunda kalıcak istanbula ! Tanıtım sahnesin de kavuşmak için ayrılmayı göze alabilirmisin diyordu. Büyük ihtimal düşen pasaporttu.
Nineye gelince, ahh be nine bu aklı bu kıza evlendirmeden önce verseydin yaa diyesi geliyor insanın . Baba ve ağbiler için söyliyecek tek bir sözüm yok nasıl bir zihniyet bu?

prensesss
Herkes dizinin etkisinde anlaşılan.Bir mesaj yazıyorum ben yazasıya 2-3 sayfa atlıyoruz.Sonra dön bir daha onları oku:)Valla zor iş.Bugünlük daha fazla yorum yapmayayım.Nasılsa daha sonra yorum yapacak çok vaktimiz olacak.
Bu arada diziden resim çeken varsa çok iyi olur.Bir photoshopçu olarak aşırı derecede çalışma yapma isteğim geldi:)Psciler beni çok iyi anlıyordur:)

SekerKiz85
tek kelimeyle mükemmel bi dizi..ailecek ekran basina kilitlendik da sonunu maalesef kacirdim..nasil bitti???..:img-help:

ya aynen arkadaslar, bende en son halilin taksiyi durdurup "metro ile devam edecegim" deyip istasyona dogru kosmasini gördüm reklamlara girdi sonra da bizim tv de yayinda bozukluk oldu o arada bitmis dizi, yani anlayacaginiz bende sonunda ne oldu menekse ile halil beraber kacabildilermi kacamadilarmi hic bilmiyorum biri sonunu anlatsa cok sevinirim simdiden cok ama cok tsk ederim. iyi geceler

PINARR89
08-09-07, 00:44
Televizyoda bişi yok diye bakim dedim iyikide bakmışım çok şaşırdım gerçekten mükemmeldii o sarıldıkları sahnedeki oyunculuklarına bayıldım bende heyecanlandım onlarla.Hele kıvanç a gümüşte kaç senedir alıştığım için olmaz diyordum ama hiç hissettirmedi bile gerçekten bravo..

CrazyWOW
arkadaslar size yeni askimi acikliyorum; KIVANC TATLITUG yada HALIL. VE halilime yakisacak tek kiz var oda MENEKSe, baska kiz bizi bozar.

NE SILA, nede baska bir dizi, bizm dizi KEsin bir numara olacak. DIZi super otesi bir sey.

BAbam bir oturdu, sevmez oyle dizileri, halili dugunde gorunce, bide olayin aslini ogrenince," vay, vaaaay, cekilmezde bu aci," dedi ici bir sizladi, tabi ben orda halil agliyor, ben agliyorum, mekese agliyor, ben agliyorum, bide ustelikten grip olacagim galiba, gozumden onun yasi.

batuhan_gumus
evet 113 kişi olduk daha da çoğalıcaz inş dizimizede bu yakışır inanın açık konuşmak gerekirse dizinin bu kadar etkileyici bu kadar farklı bu kadar müthiş olacağını tahmin etmiyordum iyikide izlemişim bu sezon en sevdiğim diziler arasında olucak:happy0064:happy0064:happy0064

aile imzasi yaparsan beni hic unutma

evet haklisin dizifilmde bu kadarsak acaba bu dizi
da kimin yüregini yakti insallah 1 oluruz

deliasik
08-09-07, 00:45
123 üye:happy0064

uff ben hala dizinin etkisinden cikamiorum ya.. napsam napsam:)
arkadaslar tekrari gece yayinlancakmi.. eger yayinlancaksa.. ben tekrar izlemek istiorum.. ama gözler sisti ya aglamaktan .. uff
cok sevdim ben bu diziyi.. süper bisey.. hayran kaldim:D asik oldum resmen:happy0064

PAMUK_MELEGIM
Ya Meneksenin en büyük abisi daha iyi degilmiydi? Keske Halil'i kovalarken onu biraksaydi pesinden gitmeseydi..
Ve Halil kaçarken pasaportunumu kaybetti yoksa benmi yanlis gördüm? off..Menekse kesin yanliz gidicek Istanbula :(

o pasport degildi galiba yaa bilmiyorum ama parcalara boldunu yani kiriligan birseydii ama pasport degildii bence:img-cool2 ...

gzd_gzd
halil pasaportunu alirken orda 3 tane pasaport vardi cok merak ettim acaba neden 3 pasaportu var? zaten is yerindede kagitlarini istedi kadin getircem fln diyip durdu getirmedi. ve o cantadada ne var cok merak ediyorum ugruna o kadar büyük bir risk alip cafeye tekrar dönüsü fln. acaba kötü birseymi isledi, yoksa neden cekinir cok heycanli ya. bir dahki haftayi nasil beklicem.

ayrica almanca konusmalarida cok hosuma gitti ya. bir gurbetci olarak seyrederken ayri bir zevk aldim. ilk defa bir dizide bizi unutmadilar ve biizleride bir dizinin parcasi yaptilar. yani cünkü daha önce bir bir yapim almanyada cekildemi. bir iki bölüm olsa bile. yinede cok mutluluk verici bir olay bu bence.

3 pasaport benim de dikkatimi çekti
belki almanyada kaçak olduğu için sahte pasaportu falan wardır halilin
ama çantayı almayı neden bu kdr çok istediğini ben de çok merak ettim

bi de menekşe istanbul a gidelim diyince önce
telaşlandı bi,tedirgin oldu

istanbulda halilin ailesinden birileri war bence....

betül kocak
dizi cok güzel artik cuma aksamlari kesin bu diziye bakarim.insallah halilde kacabilir.bazi sahneleri cok duygudal olunca ben acikcasi agladim bilhassa menekese ve ninesiylen cekilen sahneler cok duygusaldi.haftaya cumayi iple cekiyorum.

songül_kıvanç
bende bu abı meselesınde takıldım. menekse ıcın uzuluyordu ama halılın pesınıde bırakmadı. ben orda kucuk bır hayal kırıklıgı yasadım.gercı o sahnede menekse ewlı bırıydı. hanı daha ewlenmemıs olsaydı abısı boyle bırsey yapmazdı yanı senarıstler yaptırmazdı :)

hilal__
SUPER ötesi

Menekse ile halil basligi baya dolmus bakiyorum da zor girdim bir türlü acilmadi baslik :)

Gözlerim sisti resmen aglamaktan dugun sahnesi cok kotu idi yaa tuylerim diken diken oldu resim..kivannncccccc harikasin yaaaaaa nasil oyunculuk tu o yawwww sürükledin resmen sanki o aciyi ben yasadim..HANi kivanc demisti ya röportajinda boyle birsey yasamak cok acidir diye gercekte yasamis kadar oldum diye inan bende gercekte yasamis kadar oldum...ve üzüldügüm tek sey böyle seylerin daha sürmesii yazik degilmi yaa
Firat danis kardesini cok seviyor belli ama onun elinden de birsey gelmiyor babasin sözünden cikmiyor hepsi...Babasindan nefret ediyorum anlamadigim namusdan bahsederler ama kendi yaptiklari daha da kötü karin varken baska bir kadina gitmesi mesela kizini resmen satti yaa acinacak durumda boyleleri....Ninesi harika yaa sarki soyledigi an kopuyordum resmen oda olmasaydi vay meneksenin haline nasilda sarilip agladilar ninesi ile icim sizladi sedef cok guzel oynamis...Halilin menekse(ciceki)sevmesi cok guzeldi sonra menekseye hep MENEKSEMMM demesii...menekse kapiya gelince nasilda menekseeee dedi asik asik.....asklarini gercekten cok güzel yansitiyorlar..ayakta alkisliyorum ben bu ekibi ve cok ama cok tsk ediyorum.
Bu dizi artik benim favorim....

emirdag_güzeli
08-09-07, 00:46
arkadaslar dizinin sonunu bi yazin arkadaslar, izleyemedik, yayin gitti, kaldik orda, lutfen yazinnnn. Dizi super, halil ve menekse mukkemmell otesi birsey.

Ben sanmistim bi tek bizde gitti deyi...megersem cannakta bi sorun degildi...

SImdi dizinin konusu cok guzel, yani daha once baska bir dizide boyle bir konu yoktu,,cogunlukk, Zengin adam, fakir kiz, yada zengin kiz fakir adam..ama bu konu...muhkemmel...Kacak bir bosnali (turk), babasindan dayak yeyen bir kiz...Almanyada haata olan birsey...cook guzel...

Kivanc tatlitug ile sedef avici beni aglattillar...cook guzel oynadilar..sedef avci da cok guzel oynuyor..

Kivanc Tatlitug zaten bulacak lafim yok..Mavis gozlum benimm...hep superdi halen de super,,oyunculuk konusunda, her konusunda super sueper super....simdi uykum geldi...yatiyorum size iyi yorumlar.r..

Forum cosmus yaahu...sayi dogruysa 134 kisiler super yani..bakalim reytingler de super olacak mi??reytingelr kote olacagni hic inanmiyorum aslinda:)

EÖ17
ya arkadaslar ben bu dizye bayildim.
muhtesem bir dizi.Müzik Hikaye Oyuncular hepsi cok güzel.
Insallah yarin reytingler de iyi gelir ve uzun süre bu dizi oynar.:good:

Yurdanur

benim de dikkatimi çekti ama işin ucu namus meselesine dayanınca o da acımıyor kardeşine ,menekşe kesin yalnız gidecek halilde bir şekilde ona ulaşmaya çalışacak ve tabi ki babası ve abileride aynı zamanda ,birbirleriyle çekişiecekler bakalım aşk mı zulüm mu kazanacak :img-in_lo:img-in_lo

hekimoglu64
arkadaslar size yeni askimi acikliyorum; KIVANC TATLITUG yada HALIL. VE halilime yakisacak tek kiz var oda MENEKSe, baska kiz bizi bozar.

NE SILA, nede baska bir dizi, bizm dizi KEsin bir numara olacak. DIZi super otesi bir sey.

BAbam bir oturdu, sevmez oyle dizileri, halili dugunde gorunce, bide olayin aslini ogrenince," vay, vaaaay, cekilmezde bu aci," dedi ici bir sizladi, tabi ben orda halil agliyor, ben agliyorum, mekese agliyor, ben agliyorum, bide ustelikten grip olacagim galiba, gozumden onun yasi.

sana katiliyorum dizi cuma günleri artik 1.olacak süper ya sila artik ikinci olur
ben gerci hatirla sevgiliyide izliyorum berenimi cok seviyorum ama burdada sedefcim var meneksem dizinin ratingi tartsilimaz kesin yarin 1.yiz:happy0064

saygilar....

eylul
Evet evet koskocaman bir aile olacagiz nede olsa ilk bolumdu ve 133 kisi varr=)

Ben Menekse ve Halili zaten cokcok begendim super bir cift cok yakismislar birbirnine ama o nineyide cok sevdim bir o vicdanli cikti zaten meneksenin intihar etmeye calisdi sahnede nasil guzel oynadi :( sen beni oldurmek mi istiyonn, zaten agla agla bir hal oldum=(

Nine dediya kızım arama..Ortaya çıkma..Kötü bir şey olursa haberin çabuk gelir..Haber gelmezse iyisindir.

Cenazeme bile gelme...

Ben oralarda bittim.

rumeysad
08-09-07, 00:47
yaa tam yerinde bitirdiler yaa...acaba halil yetişebilecek mi??küçük abisiyle kocası menekşeyi yakalayack mı??kaçabilecekler mi??off öyle güzel bi dizi ki...bittim onları izlerken..hele halilin bakışlarında...mavi mavi öyle güzel bakıyor ki..içim gitti..eridim sanki...ikisinin aşkı öle saf öyle güzel kiç...halil menekşe incinmesin die ona dokunamıyo bile...Sarıldığında bile tir tir titriyo....Öyle güzel bi aşk yansıtmışlar ki...aslında bugünki bölümü izlerken çok ağlardım ama babam ve annem yanımda olduğu için sadece gözlerim dolu dolu izledim...çok çok güzel bi dizi...
...MENEKŞE İLE HALİL...

kardem
3 pasaport benim de dikkatimi çekti
belki almanyada kaçak olduğu için sahte pasaportu falan wardır halilin
ama çantayı almayı neden bu kdr çok istediğini ben de çok merak ettim

bi de menekşe istanbul a gidelim diyince önce
telaşlandı bi,tedirgin oldu

istanbulda halilin ailesinden birileri war bence....

arkadaşlar 3 pasaport diyorsunuz ya..onlardan biri annesinin biri de babasının olabilir mi acaba?ölmüş olma ihtimalleri var ya..
ya da halilin evlilik cüzdanı olmasın..:P:img-pilot
tamam tamam şakaaaaaa!!!!!:icon_whis:img-pilot

busegurses001
evet ısallah turkıyede jon yok dıyen hulya avsar ızlemısdır dızıyı.tartısmalara son noktayı kıvancım koydu.turkıyede aradıgı jonu buldu.ben emındım zaten kıvanc kardesımın oyunculugundan.gumusden sonra ızleyebılırmıyım dayanabılırmıyım dıyordum.kıvanca destek olmak ıcın ızledım.ıyıkı ızlemısım.eger ızlemeseydım kendıme cok kızrdım acıkcası bıde ayıp ederdım boyle bır oyunculugu ızlemeyerek.ALLAH her turlu guzellıgı kardesıme vermıs.yolun acık olsun turkıyenın yenı jonu.
dızıyı begenmedıgımı soyleyemem.ama ne yalan soyleyım ceylan gozlumu aradı hep gozlerım.bır ara o koprunun uzerındeyken menekseyle halıl dedımkı sımdı mehmet deyıverek gumusama olmadı tabı.benı daha ılk bolumden aglattı vala kıvanc.ayrıca kendı sesıyle oynamıs.ben cok begendım.harıkaydı.allahım nazarlardan saklasın.nazar boncuguna gerek yok.ıkı tane mavı boncuk vermıs rabbım yakısıklıma.ne dıyım cok ozlemısım ben onu.aslında ceylan gozlumude cok ozledıma ama kısmet.emınım oda ızlmısdır yakısıklı koylusunu ve ıftıhar etmısdır.eger buralardaysan ablacım senı beklıyoruz cok ozledık.bekletme daha fazla bızı.neyse sımdı kızacaksınız bana.ne yapayım songulsuz olmuyor.
kıvancı kutluyorum.herkese ıyı geceler.

evet walla arkadaşlar türkiyede jön yok diyenler kıvancı izleyipte utansın olamaz böyle bir oyunculuk ben oyuncuyum diye gezinenlere taş çıkartır helal olsun kıvanca son günlerde 2 tane favorim var biri kıvanç biri gökhan tepe kendilerini inanılmaz geliştirdiler tebrik etmek lazım

CrazyWOW
o pasport degildi galiba yaa bilmiyorum ama parcalara boldunu yani kiriligan birseydii ama pasport degildii bence:img-cool2 ...

evet o halilin cep telefonuydu, cunku menekse onu aradi, ve tlf acilmadi, birde ses vardi, kirilmis gibi.

seker kiz

bence cep telefonunu düsürdü. cünkü menekse havaalanidan aradi halili ulasmaadi ya

havincim
CrazyWOW benim babamda öyle.aşk dizilerini hiç sevmez yani o yaştaki çoğu erkek gibi alakası yoktur ama bi oturdu izlemeye bi daha kalkamadı:D

umarım ratingler çok süper olur.inanıyorum bu dizi çok tutacak.tutmaması zatn imkansız....dizi sınırları zorluyor resmen.bi izleyen bi daha kolay kolay asla bırakamaz...

charmingsu

muhteşem bir dizi canım valla burda da karşılaştık zevklerimiz tutuyor :D

baştan sona sürükleyici o nasıl saf güzel bir aşk ya bende o cafedeki alman kadına uyuz oldum bi sus ya hele o baba ve abiler.. allahım inşallah halil berlinde kalmaz..

Ceren53
08-09-07, 00:48
Ooooffffffff yaaaa bu nasil diziydi kardesim. Ilk Bölümde aglatti ya sonrasi ne olacak? Bu dizi beni utandirdi dogrusu tutmazdiye düsünüyordum! Simdiyse fikrim: Bu yilin dizisi hatta gelmis gecmis en iyi dizi. Beni bukadar derinden etkiliyen ilk bölümüyle daha aglata bilen bir dizi. Harikaaa yaaaa yolu acik olsun. Favorim ihlamurlar altindaydi bunun üstüne dizi tanimam demistim, büyük konusmusum asil Menekse ile Halilin üstüne dizi tanimam. Haftayi nasil beklicez bakalim...

arese
müzik çok dokunaklı ağlamalar,sarılmalar,bakışmalar çok gerçekçi;konu olaraktan o kadar bizim milletimizin içinden ki,babanın tavırları kız çocuğunun ses çıkaramayışı falan ,daha ilk bölümden ağladım,bu kadar gerçekçi oynadıkları içinde kıvançla sedefin dedikodusunun çıkması yakındır medya affetmez :img-yes::img-yes:

işte yurdanurum müzik çok harika çok iyi bir secim bide dedigi gibi halilin aglması namı deger kıvanc öyle gercek ki dedigin gibi ben bir an rolu icabı degilde gercekten aglıyo sandım çok gercekci dedigin gibi yok böyle bir ask çok guzel bir ask hikayesi bayıldım dugun salonda karşılasmları o bakıslar o yıklıs anı o gözlerden suzülen yaslar öyle gercek ki o aglamalar öyle doknudu ki bana çok etkilendim ben etkilendiysem yani dusun çok guzeldi ne diyebilirm ki insallh guzel yerlere gelir

lindsay
off ya halil pasaportunu düşürdü dimi of ya ben böyle kaçmalı şeylerde çok geriliyorum ya:Dbu arada bu halil de bişey var suçlu mu anlayamadım ama o çantasının içinde kesinlikle çok önemli bişey olmalı ayrıca önceden isanbul da bi olay yaşadı heralde istanbul a dönmek istemiyodu o yüzden bence bide çekmecesinde bir sürü pasaport mu vardı bana mı öyle geldi:icon_whis

PAMUK_MELEGIM
Nine dediya kızım arama..Ortaya çıkma..Kötü bir şey olursa haberin çabuk gelir..Haber gelmezse iyisindir.

Cenazeme bile gelme...

Ben oralarda bittim.

Aynen canim bende o sahnelerde bittim resmen, iyiki oyle bir ninesi varmis yoksa hersey daha kotu olurdu ...

_yaz yagmuru_
08-09-07, 00:49
arkadaslar
merak etmeyın hallın pasaportu cebındeydı.cantasından mızıkasını dusurdu halıl.

batuhan_gumus
ya aynen arkadaslar, bende en son halilin taksiyi durdurup "metro ile devam edecegim" deyip istasyona dogru kosmasini gördüm reklamlara girdi sonra da bizim tv de yayinda bozukluk oldu o arada bitmis dizi, yani anlayacaginiz bende sonunda ne oldu menekse ile halil beraber kacabildilermi kacamadilarmi hic bilmiyorum biri sonunu anlatsa cok sevinirim simdiden cok ama cok tsk ederim. iyi geceler

ya evet bizimde öyle oldu tam dizi 4 reklama girdi tam bitecek bi
baktim gitti kanal d 3 dk sonra geldi bi baktim yabanci sinema basliyor sinir oldumm :icon_whis

betül kocak
bencede asklarini cok güzel yansitiyorlar dizi cok güzel bence menekseyi kocasi yakalamayacak gibime geliyor.insallah yarin raytinglerde iyi gelir

kivanç_aşkim

Cenazeme bile gelme...

Ben oralarda bittim.

evet evet bi de halilim dedi ya sanıırım şöyleydi 'DAMARIM KESİLSE KAN AKMAZ' ayy birtuhaf oldum süper harika replikler olağanüstü tütütütü ay ben çok tükürdüm bu geceeeeee :)

***ceyda
murat dalbatak kim?bilmediğim için özür dilerim bu arada.

g.z.d
tek kelimeyle muhteşemm bi dizi ya çok etkileyici sinema tadında ve müziğide süper toygar ışıklının sayesinde:img-wink: tanıtımlarından ve fragmanından dizimizin bu kadar güzel olacağı belliydi:img-wink:kıvançın ve sedefin oyunculuguda süperdi....menekşe ile halil sezona damgasını vuracaktır kesinlikle:img-yes:

maison
az önce kanald yi aradim ve sorun merkezdenmis..yani kimse sonunu izleyememis..telefonda görüstügüm bayan onlarda dizinin sonunu bilmiyormus..:img-hyste ama yetkililere haber verecekmis..:icon_whis herhalde tekrarini verirler:img-icecr

*Rüya*
08-09-07, 00:50
Kusura bakmayin kimsenin mesajini okuyamiyorum çok çabuk ilerliyor baslik :):)
Ya malesef yayin gitti ordan sonrasini izleyemedim acaba sadece Euro D'den izleyenleremi oldu o ? :( ne sanssizlik ya..

Bende diziden çOk etkilendim..özellikle o müzikler ve sarki beni bitirdi..Sarilma sahnesinde, kosma sahnesindeki o heycanli ama güzel müzik..bitirdi beni gerçekten!

busegurses001
muhteşem bir dizi canım valla burda da karşılaştık zevklerimiz tutuyor :D

baştan sona sürükleyici o nasıl saf güzel bir aşk ya bende o cafedeki alman kadına uyuz oldum bi sus ya hele o baba ve abiler.. allahım inşallah halil berlinde kalmaz..

ayşecim seni gördüğüme inanılmaz sevindim güzelim iyiki varsın cnm ya harikaydı gerçekten bir kere daha zevklerimiz uydu ayşecim benim için bu sezon 1 elveda derken 2 menekşe ile halil ikisindende asla vazgeçemem

sena87
düşürdüğü pasaportu değil mydi ? ben miş yanlış gördüm ??? telefonu muydu o ??

emirdag_güzeli

Ya annemde ile kardesim de..soyliyorud pasportu dustu yeri deyi..ama ben sahsen telefon dustu deyi anladim..birsey kirildi gibiydi..bence cep'i gitti..yoksa halil gidermiydi...??pek sanmam..kendisi de biliyor ki tek caresi menekse ile turkiye'ye kacmak...

.:zeyno:.
dizi cok guzel olmus tutulacagi ilk bolumden belli
cok uzuldum izlerken ve cok da kizdim halla
boyle olaylar ola biliyor ama bir daki bolumu
sabirsizlikla bekliyorum

yasecey
08-09-07, 00:51
çok güzel bir dizi gerçekten çok beğendim kıvanç tatlıtuğu geçtim de en çok sedef avcı yanılttı beni kendisini seyretmemiştim daha önce gerçekten iyi oynadı çok güzel ağlıyor birde etkiliyor:img-yes:

birde bana orda halil menekşenin abisinden kaçarken bana cep telefonunu düşürdü gibi geldi ya da öyle bişey kırıldı çünkü parçalandı
pasaprtları bende anlamdım ama bişey var halilde o da çıkar belki istanbula gitmeleriyle felan
hayırlı olsun diyeyim inşallah iyi yerlerde olur

son olarak anti menekşenin babası bi arkadaş böyle insanlar var mı demiş ama var vallahi:icon_evil

PAMUK_MELEGIM
bence cep telefonunu düsürdü. cünkü menekse havaalanidan aradi halili ulasmaadi ya

Evet bencede ama neblim sanki cep telden buyuk birseydi herneyse bence pasport kesinikle degildi:icon_whis

MissPuffy
benimde izlediğim en güzel dizilerden biriydi çook heycanlı bitti acaba halil uçağa binecek mii kıvancın oyunculuğuna bittim süper rol yapıodu bence retinglerde çok iyi gelecek

zuhalgezegeni
Yeni diziler arasında izlemem gerektiğini düşündüğüm bir diziydi beni yanıltmadı ilk bölüm itibariyle çok beğendim...çok ağladım.. Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu çok beğendim kendini aşmış insan bu kadar güzel duygulu içten ağlayabilir tabiri caizse..Sedef'le çok iyi uymuşlar..gümüş'ü yarıda bırakmıştım bunu bırakmam umarım.Cuma günleri hangi diziyi izleyeceğim bilmiyorum?kontenjan'ım doluydu(sıla,hatırla sevgili)işim zor artık birisini tekrar veya netten izleyeceğim..uzun soluklu olması dileğiyle iyi gecelerbye

charmingsu
ayşecim seni gördüğüme inanılmaz sevindim güzelim iyiki varsın cnm ya harikaydı gerçekten bir kere daha zevklerimiz uydu ayşecim benim için bu sezon 1 elveda derken 2 menekşe ile halil ikisindende asla vazgeçemem

evet canım aynen 1. e.d. 2. menekşe ile halil.. bende seni gördüğüme inanılmaz sevindim hep fikirlerimiz zevklerimiz örtüşüyor :happy0064

kıvanç tatlıtuğ nasıl müthiş oyunculuk sergiliyor ya canım benim inşallah ayrı kalmazlar biri istanbulda biri berlinde hem halilin parası da yoktur şimdi bilet alıcak of

CrazyWOW
08-09-07, 00:52
benim babam nineyi sucluyor, "' niye evlendikten sonra kac kizim diyorda, evlenmeden demedi" diyor, eee haklida, evlenmeseyedi, bekardi, gidyorumderdi, halilla kacardi, ama neoldu, evlendi ve isler iyice sarpa sardi. KEsk menekse halila kacarim ben diyince, kac kizm deseymis. Birde dizinin basi, iste dokunmadan ask boyle yasanir arkadaslar.

kivanç_aşkim
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 132 (87 üye ve 45 misafir)

Büyük başarı! :good:

şimdide 136 iyi mi..:):):)

replikler oyuncular aşkım herkes çok harikaydı yaa...ama nineye ben de bittim :( ne güzel söylüodu o şarkıyı..adı da ninniymiş:(

Hatiies
işte yurdanurum müzik çok harika çok iyi bir secim bide dedigi gibi halilin aglması namı deger kıvanc öyle gercek ki dedigin gibi ben bir an rolu icabı degilde gercekten aglıyo sandım çok gercekci dedigin gibi yok böyle bir ask çok guzel bir ask hikayesi bayıldım dugun salonda karşılasmları o bakıslar o yıklıs anı o gözlerden suslen yaslar öyle gerceki o aglamalar öyle doknudu ki bana çok etkilnedim ben etkilnediysem yani dusun çok guzledi ne diyebilirm ki insallh guzel yerlere gelir