PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

hekimoglu64
08-09-07, 01:07
süpersiniz arkadasim cok tsk resimler süper güzelmeneksem agladi heb bu bölümde insallah haftaya cok güel olur hersey

saygilar....

*Rüya*
ben sedeften çok yani namı deger menekse'den çok halilin aglamlarına bittim adam nasıl aglıyo öyle gercek ki inanamadım ya sedefin aglamarı da gercek ama bana çok dokunan halilin ki oldu hele o dugun salonun da menekseyi gördügü an ki halleri falan muhtsemdi:)

Evet haklisin..O sahne müthisti! Beni en çok sarilma sahnesi etkiledi ama :) O müzik yokmu o müzik..Bittim resmen..
Bide Halilin kosusu süperdi..
Hepsi okadar içten oynamiski hikayeyi çOk güzel anlatabildiler..
Umarim hakettigimiz ratingleride aliriz :img-yes:

_yaz yagmuru_
ortak kanıya katılıorum,düşen pasaportu değildi,uğruna pastaneye gitmeyi göze aldığı annesiyle olan resmiydi,ama kırılan neydi anlamadım ya mızıka ya da telefon ?????

bens ana kırılanın ne oldugunu soyleyım.hatırla lutfen otobusde mızkasını cıkardı kutusundan kırılan ya mızıkasıydı yada kutusu.

ihlamurdelisi
08-09-07, 01:08
Beklediğimden daha güzel bir dizi....Kıvanç ve Sedefe başarılar diliyorum...Bence artık cuma günlerinin 22:00ın galibi Menekşe ile Halil...Ihlamurlar Altındacı olarak Ihlamurlar altındada cuma günleri 22:00 daydı Tahtı menekşe ile halile devrediyorum:D İnş Cuma günleri şans getirir :D

arese
08-09-07, 01:09
ortak kanıya katılıorum,düşen pasaportu değildi,uğruna pastaneye gitmeyi göze aldığı annesiyle olan resmiydi,ama kırılan neydi anlamadım ya mızıka ya da telefon ?????

işte ben ayne öyle gördum bir resim gördum bide parcalan bir sey buyuk hitmal mızakydı yada tlf ama mızak herhalde:)

mili_havinn
ay kaçıncı yorumun...ya uzun zamandır izliedim..ilk bölümü bu kadar etkili bi dzii izlememeştm..ilk bölüm tam bi drama..ya menekşe ağladı ben ağladım halil ağladı...ben yine ağladım..ya ne etkileyici bizidizymş bu ya.en son haziran gecesinde böle olmuştum..bu da 2.galiba..:img-in_lo

ya bence mekeşenn istanbula kaçtını bilmiceklerdi...ay o sahneler nası geçti bi ben bilirm....yermde duramadım ki ztn..tam sinema filmi tadında olmu..şş..sinemada da böle heycanlı sahnelrde yernde duramazsın bu da aynen öle.reklam falanda pek girmed.ztn..
.izleyiciye o duygu öle bi geçtii ki...ayy....nası biişiidr bu dizi ya..beni kendine bu kadar bağladı...
menekşe sınır geçtii..polisler onları uzaklaştırı...ya da halil bi uçak sora gider..yada bazı bölmler menekşen tek başına mücadalesini konu alır..sora isttanbulda kavurlra tekrar.....aslında şöle düşndm..abileri istanbula gitceğini bilio.bunlar istanbuldan önce başka bi yere gitselrorralı yatışnc aistanbula dönnseler..
he bide ben öbür absisine güvenmiştm başta..hani o yardım eder gibi geldii ama nerde....

KeReMcEmLoVeRiN
halilin düsürdügü sey cep telefonuydu galiba, parcalara bölündü ya hani kostugunda..menekse havaalaninda iken onu aradi ama ulasamadi (hani istanbul yolculari terminale cagirilir iken) büyük ihtimalle telefonuydu o yere düsen...neyse ay bende cok agladim ya, vallah tebrik ederim bütün ekibi yani, gercekten cok hosuma gitti unarim böyle de devam eder, ama süphem yok eder tabi dimi :img-yes::img-wink:

bi de müzigi yok mu ah ah gelde aglama....yum usulca gözlerini uzat üsümüs ellerini sakla o masum yüregini zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu....harika ya tam uyuyor diziye MENEKSE ile HALIL süpersiniz:happy0064

evet bencede düsürdügü sey telefonuydu...dedigin gibi parca parca oldu hem menekse aramak istedi ama ulasamadi...insallah baska birsey düsürmemistir ama pasaportun düstügünü sanmiyorum...
offf acayip güzel bir bölümdü yaa böyle devam ederse cok iyi olur gercekten tebrikler:img-wink:

müzikte süper bencede Toygar Isikli söylüyor galiba..Yaprak Dökümü`nün sarkilarinida seslendiren...

hekimoglu64
08-09-07, 01:10
suügün resimini koyma arkadasim sinir oluyorum güzel mmeneksemi zorla elendirdiler zaten bu arada bazi aradaslarda hayrnikarini yazarlarken abartiyorlar biraz bartmadan arkadaslar lütfen aha gercekci olalim neysee....

saygilar....

gzd_keremcem
08-09-07, 01:10
arkadaşlar amma hızlısnız resımler geldi ne güzel
ben şu ılk sarıldıkları yerde çok kötu oldum ya acayıp etkılendim

batuhan_gumus
08-09-07, 01:11
sedef avcı gerçekten çok içten oynamış.. ağlaması bakışları falan öyle doğaldı ki.. Kvançta oyunculuğunu daha da ilerletmiş.. mimiklerii falann.. konuşmadan acısını öyle anlattıkii.. ben hayran kaldım walla..

evet sedef avci cok iyi bi oyuncu cok basarlili cok da seker
annem ve babam dedi sedef avci herhalde yanik koza da akinin sevgilisiymis balim diee
kivanc abim de benim süper oyuno yaww yaqio her yeri

busegurses001
Beklediğimden daha güzel bir dizi....Kıvanç ve Sedefe başarılar diliyorum...Bence artık cuma günlerinin 22:00ın galibi Menekşe ile Halil...Ihlamurlar Altındacı olarak Ihlamurlar altındada cuma günleri 22:00 daydı Tahtı menekşe ile halile devrediyorum:D İnş Cuma günleri şans getirir :D

berencim seni burda görmek ne kadar güzel cnm hatırladın mı beni tuğbanın forumunda tanışmıştık ne zamandır görüşemiyoduk iyi oldu cnm bende sana katılıyorum berencim ıhlamurlar altında efsanesini artık menekşe ile halil devam ettirecek süper di ya bayıldım

sweetrock
ben sedef avcıyı ve oyunculuğunu beğenmedim arkadaşlar vala ne derseniz deyin...ama kıvancım gerçekten geliştirmiş kendini tam anlamıyla herşeyiyle HA-Rİ-KAY-DI!!kendi sesini kullanmış bide sanırımm...ayh bayıldım:img-in_lo devam etsin bu dizi yaa :happy0064

»» DeeTje ««
08-09-07, 01:12
Diziyi bende cok begendim...Konusu cok guzel...
Muzikde bir harika yaa...oyuncularda cok guzel rol yapiyorlar...:img-icecr

Oyuncularda cok guzel rol yapmislar diyicek bir lafim yok onlara..:good:

Basrollerdekileri ben birbirlerine yakistirdim ve cok sevdim...
Cok yakisiyorlar birbirlerine...Ikiside o kadar masumlarki...
Halilin Menekseyi ilk ogorudugu andan beri pesine dusup meneksenin kasisina cikip siritmasi yokmuydu iste bayildim o sahnelere...
Halil cok tatli yaa yani Kivac..ikiside iste uuf...:img-in_lo
Kizda cok guzel oynuyor...
Dugun sahnesine bittim yaa aglamamk icin kendimi zor tuttum...:icon_sorr

O koca bozuntusunu hic sevmedim...:icon_evil:dito:mad72:
Heleki ilk gece aralarinda bisey olmadi...Birde adam kendi elini kesecegine meneksenin elini kesti...
Erkekligindende utanmiyor...O kocanin oldugu butun sahnelere gicik oldum...
Adamda beni rahatsiz eden biseyler var...:icon_whis

Babayada iki cift lafim olucak...
O adam musvettesini bir elime gecirsem...
Namusdan bahsediyor ama karisini aldatiyor...Karisini kizini doverken Alman kiza yemekler yapiyor elleriyle canim cicim konusuyor...sonrada kizina terbiyeden bilmem neyden bahsediyor...:icon_evil:dito

Abilerden su havali havali dolananada sinir oldum...havasi batasica...
Ama buyuk olan abi iyi birine benzio...Menekseye yardim eder o sanirim...

Cok relam koydular yaa...televizyonu kiricaktim nerdeyse...reklam yuzunden sonunuda kacirdim zaten... Ama cok onemli bisey olmamis sanirim...
Insallah birlikte kacarlar yaa...ayri ayri ne yapicaklar simdi... :icon_sorr

arese
Evet haklisin..O sahne müthisti! Beni en çok sarilma sahnesi etkiledi ama :) O müzik yokmu o müzik..Bittim resmen..
Bide Halilin kosusu süperdi..
Hepsi okadar içten oynamiski hikayeyi çOk güzel anlatabildiler..
Umarim hakettigimiz ratingleride aliriz :img-yes:

sarılmayı hele hiç sorma canım bittim ben ona müzik zaten çok iyi bir secim teprik ediyorum muhtesme ötesi aglmaktan gözler de hal kalmadı öyle guzel oynadılarki ve öyle gerce ki hikaye falan çok dokunaklı ne bileyim çok etkilnedim müzikle falan aglmalar falan bittim yani..

gzd_gzd
sedef avcı ilk başrol deneyimi olmasına rağmen harikaydı gerçekten
menekşe beni derinden etkiledi

bu arada murat daltaban da diziye katılcakmış diye okudum geçmiş sayfalarda
onun katılımıyla daha da şahane olcak dizi

*Rüya*
Dizi normal dizilerden daha uzun sürdü :img-yes: Insallah hep böyle uzun sürer..Heycandan yastiklari tirmaladim resmen :D Dügün sahnesi, kaçis sahnesi hepsi çOk heycanliydi..

Meneksenin babasina diycek laf bulamiyorum..Aslinda derdim ama terbiyesizlik etmek istemiyorum :icon_evil
Malesef hala öyle babalar var..Pes diyorum sadece baskada birsey demiyorum!!

sena87
08-09-07, 01:13
evet sedef avci cok iyi bi oyuncu cok basarlili cok da seker
annem ve babam dedi sedef avci herhalde yanik koza da akinin sevgilisiymis balim diee
kivanc abim de benim süper oyuno yaww yaqio her yeri

evet sedef avcı orda balım ı oynuyordu.. daha sonrada yaprak dökümünde cem in kardeşini oynadı 2-3 bölüm.. ztn normalde de cem ile yane kıvanç kasabalı ile evli..

hekimoglu64
ben sedef avcıyı ve oyunculuğunu beğenmedim arkadaşlar vala ne derseniz deyin...ama kıvancım gerçekten geliştirmiş kendini tam anlamıyla herşeyiyle HA-Rİ-KAY-DI!!kendi sesini kullanmış bide sanırımm...ayh bayıldım:img-in_lo devam etsin bu dizi yaa :happy0064

sana katilmiyorumaslinda kivanc cok yapmacik oynuyor sedef cok gercekci oynuyor kivan gümüs dizisindede yapmacikti burdada keseke kivancin yerine baska biri olsaydi

saygilar....

guzinn
bayanlar baylar(baktım erkek arkadaşlarımız alınıyor "kızlar" şeklindeki hitaplara dedim hadi gönülleri olsun gece gece sevaba girelim:))...muhabbetinize doyum olmuyo ama artık yatma vakti yahu yarın nişanımız var bizimde..aman allah'tan bu öle zorla başlık parasıyla filan olan bi evlilik diil.gençler birbirlerini görmüşler beğenmişler bize de hayırlı olsun demek düşer:img-wink: dimi ama:img-yes:

yorum yapan, resim ekleyen, imza, avatar yapan , yapmak isteyipte benim gibi teknoloji özürlü olduğu için yapamayan tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık:img-wink:
görüşmek üzere iyi geceler arkadaşlarbye

Ceren53
08-09-07, 01:14

Katiliyorum zaten o kesin dizi kendini ilk bölümdeden isbatladi. Yanlismiyim bilmiyorum benimde favori dizim ihlamurlar altindaydi cik darlanmadan izledigim tek diziydi. Ama bu ayri bisey neden diyeceksin ben hic bir dizide ilk bölümde daha öykünün bukadar güzel islendigi bir dizi daha yasamadim. buna ihlamurlarda dahil. Bu cok sürükleyici ve ve enerjisi hic bitmeyen bir dizi söyleki reklamlarda bile zaplamadim.

aygüzeli
08-09-07, 01:15
guzinn cok saol. bu sefer bilgisayarimdan izledim. onun icin süper hiz oldu.

benim tekrar baktigimda halil´in otobüsun üst katinda müzigi caldiktan sonra. polis arabasi sesleri duydu ve etrafina bakmaya basladi. yani halil polisden kaciyor. o zaman nasil türkiye´ye ucacak?

Tubacim bu sorunu yanitlayayim.
halil istedigi gibi gidebilir istanbula pasaportu gecerli türkiyeye sadece almanyada kacak yasiyordu yakalanip gönderilme korkusu vardi ama kendi istegi ile pasaporta yazan ülkelere giris yapabiliyor.

busegurses001
sedef avcı ilk başrol deneyimi olmasına rağmen harikaydı gerçekten
menekşe beni derinden etkiledi

bu arada murat daltaban da diziye katılcakmış diye okudum geçmiş sayfalarda
onun katılımıyla daha da şahane olcak dizi

evet arkadaşım katılıyorum sana sedef gerçekten çok başarılıydı ekranda hiç iğreti durmadı en azından kendi adıma konuşmam gerekirse çok beğendim arkadaşlar artık ben çıkıyorum geç oldu size iyi sohbetler walla başlığımız daha ilk günden çok güzel ilerliyo eminim reytinglerimizde harika gelicek hepinize iyi gecelerbyebyebye

arese
aslında mantıklı ama telefon yanında olsa birşekilde menekşe ona ulaşırdı telefonda yok meydanda :icon_sorr:icon_sorr

sanki parcalan bir kutuydu ya sanki bana öyle geldi tlf kapalı olablir çunku tlf kulbesinde arayınca da ulaşmasdı kapalıydı tlf sonra evine gitti hatırlıyomusunuz o aceleyle nasıl actı tlf onda diyorum mızak olablir sanki o parcalan bana kut gibi geldi mızak kutus varya yada mızakydı..

Ekin_Derya
Merve, sana da tebrikler bu kadar hizli oldugun icin. Resimler icin cok sagol.

Herkese iyi geceler!
Size iyi yorumlar!

sweetrock
sana katilmiyorumaslinda kivanc cok yapmacik oynuyor sedef cok gercekci oynuyor kivan gümüs dizisindede yapmacikti burdada keseke kivancin yerine baska biri olsaydi

saygilar....

bence gümüş'te yapmacıktı biraz eet katılıyorum...ama o zmndan bu zamana geliştirmiş...bilemiyorum ya herşeyiyle daha güzel olmuşş :img-in_lo

hekimoglu64
08-09-07, 01:16
arkadaslar sizler ned erseniz deyin kivan cooooooooooooookk yapmacikti bana gre ,ama güzelsedefcimmeneksem ne kadar gercekci oynuyordu kivan biraz daha oyunculuk egitimi almali gercekten aglama sahneleri bana yapmacik geldi

saygilar....

ihlamurdelisi
08-09-07, 01:17
Katiliyorum zaten o kesin dizi kendini ilk bölümdeden isbatladi. Yanlismiyim bilmiyorum benimde favori dizim ihlamurlar altindaydi cik darlanmadan izledigim tek diziydi. Ama bu ayri bisey neden diyeceksin ben hic bir dizide ilk bölümde daha öykünün bukadar güzel islendigi bir dizi daha yasamadim. buna ihlamurlarda dahil. Bu cok sürükleyici ve ve enerjisi hic bitmeyen bir dizi söyleki reklamlarda bile zaplamadim.

Evet haklısın....İnş bu dizide bizim dizi gibi efsaneleşir...Zaten yayın saati ve günü beni etkiledi :D Rakipleri güçlü olsada ben başaçıkacağını ve cuma günlerinin liderliğini alacağını düşünüyorum...Menekşe ile Halilin asıl sınavı haftaya...Çünki haftaya diğer diziler start alıcaklar..

arese
08-09-07, 01:18

saygilar....

çok yanlış dusnuyosun bak mesla kıvanc tatlıtug hiç sevmezdim ama dizde çok guzel bir performans sergiledi ve agalmları falan çok gercek hiçte yapmacık degil çok gercekciydi o aglamlar yapacık olmaz mumukun degil..

hekimoglu64
08-09-07, 01:19
cuma ratinglerini b size bir gün önceden vereyim
1.menekse ile halil
2.hatirla sevgili
3.sila
4.ana haberlerden birisi
5.beliki fikrimin incce gülü o da belkii

saygilar....

emirdag_güzeli
Zirt pirt reklam koydular yaa..insan dizinin nerde kaldigini unutuyor yaa..
BU dizi'ye gercekten kelimeler yetmez..oh kadar cokk etkilendim ki,bu iki saate cok farkli duygular yasadim ki...MUHTESEM>>!!Dizinin temposu, hizi, replikleri, muzigi,oyunculari,konusu,hersey COKguzell!her kucuk detaillere bile dikat edilmis....

Dizi iyi basladi..ama umarim sonradan bir cok diziz gibi,, sapmazlar konuyu,,sacmalamazlar umarim en korktum sey aslinda bu...

sena87
evet haftyaya hatırla sevgili de başlar muhtemelenn.. saatleride aynı.. Bende koyu bir hatırla sevgili izleyicisiyim ve kara kara düşünüorum napıcamm die.. birinin saati değişse bari yaa uff.. ikisi de çok gzl..

guzinn
08-09-07, 01:20
arkadaslar sizler ned erseniz deyin kivan cooooooooooooookk yapmacikti bana gre ,ama güzelsedefcimmeneksem ne kadar gercekci oynuyordu kivan biraz daha oyunculuk egitimi almali gercekten aglama sahneleri bana yapmacik geldi

saygilar....

benden de saygılar arkadaşım:icon_whis ama ay yok artık diyesim geldi yahu..tamam eğitimine devam etmeli her koşulda ama okadarda diil.çok acımasızsın yaa:icon_sorr

*Rüya*

saygilar....

herkesin kendi fikri arkadasim ;) Saygi duyarim..

Ama bence Kivanç Tatlitug kendisini çOk gelistirmis..Gümüs dizisinden daha iyi oynuyor :happy0064 Ve bana çOk gerçekci geldi..
Sedef Avci gibi oda çOk güzel oynadi..
Helal olsun Kivanç :good:

gzd_gzd
Evet haklısın....İnş bu dizide bizim dizi gibi efsaneleşir...Zaten yayın saati ve günü beni etkiledi :D Rakipleri güçlü olsada ben başaçıkacağını ve cuma günlerinin liderliğini alacağını düşünüyorum...Menekşe ile Halilin asıl sınavı haftaya...Çünki haftaya diğer diziler start alıcaklar..

bence de cnm
bu hafta ratinglerden yana çok korkum yok açıkcası ama
haftaya asıl yeri belli olcak dizinin
ama bence cuma akşamlarının lideri olur gibime geliyor

böylesi etkileyici bi hikayenin hakkettiği ratingi alcağından kuşkum yok

mili_havinn
he evt..murat daltaban.süper olur..harika bi oyuncuu ztn..hırsızpoliste harika bi iş çıkardı mesela .
oynicağı kesin..çünkü.en sondaki oyuncular afişinde iismi vardı....:img-wink:

Ceren53
08-09-07, 01:22

Bosver hic sorun degil, zaten adamlar isi bitirdiler daha rakip tanimazlar bence. Kimsenin hakkini yemiyelim bana göre ikiside cok basariliydi, sedefin zaten cok saf bir güzelligi var bana göre o ikinci tuba büyüküstün. Olay bitmistir yane. gece tekrar izlicem sonunu izleyemedim zaten deli oldum.

hekimoglu64
08-09-07, 01:23
çok yanlış dusnuyosun bak mesla kıvanc tatlıtug hiç sevmezdim ama dizde çok guzel bir performans sergiledi ve agalmları falan çok gercek hiçte yapmacık degil çok gercekciydi o aglamlar yapacık olmaz mumukun degil..

arkadasimben haala sevmiyorum kivanci diziyide sefcim icin izliyorum
kivanc gümüs dizisinden sonra bir havalara girdi neyse özel hayata girmeyeyim
sana gercekci gelmistir ama bana hic inandirici gelmedi resmen rol yaptigi belliydi kivaaaaaaaaaanncc birazdaha oyunculuk egtimi al neysee sefecim icin katlanicam artik bu sari bosnali cocuga kivaca yani demek istedim valla ben kivancin aglama sahnelerinde kizayin ama güldüm ama sedfimin aglama sahnelerinde bnede duygulandim sefcim profesyonel

saygilar....

ihlamurdelisi
08-09-07, 01:24
bence de cnm
bu hafta ratinglerden yana çok korkum yok açıkcası ama
haftaya asıl yeri belli olcak dizinin
ama bence cuma akşamlarının lideri olur gibime geliyor

böylesi etkileyici bi hikayenin hakkettiği ratingi alcağından kuşkum yok

Gözdecim...Bence en ufak şüphen olmasın...Kesin ve kesin Cumanın birincisi Menekşe ile Halil olur...Çünki son zamanlar Sılada düşüş vardı..Bizim reytınglerden bilirsin :D Son zamanlarda bastırmıştık..Eminimki haftaya daha heycanlı bir bölümüyle gönüllerde taht kuracaktır...Eğer bu hafta deil hafatay başlasaydı o zaman işi biraz zor olurdu..Kanal akıllı davranıp bu hafta yayınladı ilk bölümü :D

sweetrock
arkadasimben haala sevmiyorum kivanci diziyide sefcim icin izliyorum
kivanc gümüs dizisinden sonra bir havalara girdi neyse özel hayata girmeyeyim
sana gercekci gelmistir ama bana hic inandirici gelmedi resmen rol yaptigi belliydi kivaaaaaaaaaanncc birazdaha oyunculuk egtimi al neysee sefecim icin katlanicam artik bu sari bosnali cocuga kivaca yani demek istedim valla ben kivancin aglama sahnelerinde kizayin ama güldüm ama sedfimin aglama sahnelerinde bnede duygulandim sefcim profesyonel

saygilar....

ben de senin dediğinin tam tersini yaşadımm :icon_whis yani gülmedim ama kızın daha bi gerçekçi ağlaması gerekmez miydi o kadar trajediyee :icon_whis

emirdag_güzeli
Lutfen yapmacik filan demeyin.....kivanc tatlitug cook guzel oynuyor..
diziyi insanlarin begenilmesi.. sedef avcinin ellinde degil kivanc tatlitugnun ellinde de degill.!!..hersey onemli..kadro,senaryo,, OYUNCULAR....!!zaten birisinden biri iyi olmasaydi yani "yapmacik"olsaydi..bu dizi begenilmezdi..simdi bukadar insan bu foruma, bu basliga okumazdi yazmazdi....yani lutfen yapmacik filan yakismiyor!! ve kivanc bunu haketmiyor..

vetaki
08-09-07, 01:25
Gerdek sahnesi çok fenaydi. Bir an kiza zorla sahip olacagini sandim. Evde carsafi bekleyenler, dugunde oynayanlar, istenen 25 bin euro... Cok fena, cok. Hepsi kendi kizlarina, kizkardeslerine o aksam resmen tecavuz edilmesi için... Nasil içleri kaldiriyor bunu ?
Neyseki kocasi "basarisiz" cikti... Yoksa gitmisti zavalli Menekse.
Nine, tamam guzel hos ta, bu akillari niye onceden vermedin e guzel ninem ?
Ya Menekse ? Ise giderken niye dusunemedi kaçmayi ? Ise gelip giderken yanindalar tamam da, oglen vakti çikip gitsen nerden bilecekler ?
Ya Firat Tanis'in (cok iyi) oynadigi abisi ? Nasil içi elverdi bunlara ? Babasina kimse karsi gelemezmis... Yok be yahu, sana ne yapabilir, genc adamsin, delikanlisin, seni de mi dovecek ? Ama iste, o kadar icsellestirilmis ki korkular, kimse agzini dahi açamiyor.

guzinn
tubaK güzel arkadaşım n'olur daha resim ekleme ya:img-fie: lütfeeennnnn...yoksa ben çıkamıcam forumdan bak..bak yarın nişan var diyorum..gençler görmüşler beğenmişler diyorum:icon_whis yarın devam etsek diyorum:)
şaka canım şaka tabiki..sen ekle ben artık sonra bakabilidğime bakarım onca birikmiş sayfa arasından:img-wink:

mili_havinn
herkesin kendi fikri arkadasim ;) Saygi duyarim..

Ama bence Kivanç Tatlitug kendisini çOk gelistirmis..Gümüs dizisinden daha iyi oynuyor :happy0064 Ve bana çOk gerçekci geldi..
Sedef Avci gibi oda çOk güzel oynadi..
Helal olsun Kivanç :good:

bencede..ya..gümüşü seyretemedim ama..görmştm bazen....ama burda bambaşka biri ya...saçı başı tipi...mimikleri.tamamen rolünün adamı olmuş..ve harikada olmuş.o ilk düğünde dona kalması....menekşenn dayak yediini gördnndeki yüzndeki o acımsı ifadee...tuvaletteki haller..koşması..fln herşey......süperdi....
sedefte çok başarılıydı ya...söylenecek fazla söz yok..dizi tam bi sinema filmi tadındaydı..o arka fondaki müzikler..heycan hep var..sonunu nası getrdiimi ben bile anlamıdm ztn...ay yorumlar nası hızlı akıyo....yeti:icon_sorrşemiyorum...

arese
halilin bir meneksem diyiş var bittim yaaaa yanına bir gidiş var nasıl içten böyle gercek gözleri falan doldu çok guzel çok guzel repiklerde var neydi evine gidince seni atee atmak istemedim mensekmm ben seni gelinlikle görduum an atse atıldım mı dedi ne menkeş baskasın gelin olmus bunu gibi bir seydi heycandan repikleri unuttum :):)

MissPuffy
08-09-07, 01:26
resimler için çok teşekkürler hepsi çok güzel

*Rüya*
08-09-07, 01:27
Resim ekleyen arkadaslara tskler :) Daha dogru dürüst sayfalari gezemiorum bile ya..Artik sabah 3de fln göz atarim :P
Ratinglerde 1. olmamiz lazimmm :( hakettik çünkü bunu dizi muhtesemdi! 2 yeni dizi baslamis onlari insallah geçeriz ama Hatirla Sevgili'yi bilemem..

Ve içimden sarki söylemek geliyor :D

Kiiiskananlar çatlasin kiskananlar çatlasin :bella:P:happy0064

sena87
08-09-07, 01:28
TuBAK harikasın.... çok saoL..

Sila_84
NE KADAR DUYGU YÜKLÜ BİR BÖLÜM...İLK BÖLÜM OLMASINA RAĞMEN...
AŞKI NE KADAR GÜZEL ANLATTILAR...RÖPORTAJDA DEDİKLERİ GİBİ DOKUNMADAN DA YAŞANILABİLİRNİR...SARILMADAN,ELELE TUTUŞMADAN...BİR BAKIŞ,BİR GÜLÜŞÜN YETTİĞİ ANLARLA YAŞAMAK...SANIRIM HERKES BÖYLE AŞKALRIN NİNELERİMİZİN DEDELERİMİZİN ZAMANINDA KALDIĞINI DÜŞÜNDÜK...AZ DA OLSA GÜNÜMÜZDE DE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...GÜNÜMÜZDE BÖYLE DİZİLER OLMALIKİ KAVRAM KARGAŞALARI BİTSİN...HOŞLANMAK BEĞENMEK AŞK OLDUĞU GÜNLERDE "MENEKŞE İLE HALİL BİZE BUNUN ÖYLE OLADIĞINI AŞKIN DAHA FARKLI OLDUĞUNU ANLATIR....AŞIK OLDUĞUNA BAKMAYA KIYAMADIĞINI,ÜZÜLDÜĞÜNDE ONDAN DAHA BETER KAHIR OLDUĞUNU,YÜZÜNDE HAFİF BİR TEBESÜM GÖRDÜĞÜNDE SENİN SURATINDA KOCAMAN BİR GÜLÜMSEMENİN OLDUĞUNU ANLATIRLAR BİZE...AŞKIN;SABIR VE EMEK İSTEYEN BİR DUYGU OLDUGUNU ANLATIRLAR UMARIM...

DİZİDE KENDİMİ AĞLARKEN BULDUĞUM BÖLÜMLER OLDU....PASTA KESERKEN HALİL'İN MENEKŞE'Yİ BEYAZ KEFENİ İLE GÖRDÜĞÜ...HALİL!İN AĞLADIĞI....
NİNENİN MENEKŞE İLE VEDALAŞTIĞI ANLARDI BENİ DUYUGLANDIRAN...

AŞKI PALATONİK OLSADA TADAN BİRİ OLARAK AŞKIN ÖMRÜ YOKTUR...AŞKIN ÖMRÜ SİZİ YAŞATIĞINIZ SÜRECE YAŞAR...UMARIM BU DİZİDE BUNU DA GÖRÜRÜM...

Arkadasim o kadar guzel ifade etmisin ki, tam benim anlatmak istediklerim ama turkcemiz fazla iyi olmadigindan zoruluk cektim. ama birilerininde boyle dusunmesi ne guzel. Kivanc tatlitug ve Sedef Avci bu duyguyu o kadar guzel yansittilar ki ikisinide tebrik ediyorum. Umarim bu dizide reyting ugrunu cizgisini bozmaz ve bize boyle guzel asklarin devamini gosterir ve anlatir

mili_havinn
berencim katılıyorm sana cnm...geçen 2 senede..ıhlamurlar altında...cumanın 1 numarasıydı...yerinii kaliteli bi diziye bıraktı..içim sızlamadı ynai...:img-wink:.
artık dier diziler fıs oldu..cuma günkü..
menekşe ile halil...zirveye oturmaya geliyor. açılın...:))..:good:....

sweetrock
08-09-07, 01:29
TubaK yaa ellerine sağlık süpersinn!!senden bi ricam olucak bnm...taksiden çıkınca kapıdan "gelicem" dediği sahne var ya kıvancın?ordan bi rresim yollarsan çok makbule geçerrr :img-in_lo

Meryemce90
08-09-07, 01:30
Lutfen yapmacik filan demeyin.....kivanc tatlitug cook guzel oynuyor..
dizinin insanlarin begenilmesi.. sedef avcinin ellinde degil kivanc tatlitugnun ellinde de degill.!!..hersey onemli..kadro,senaryo,, OYUNCULAR....!!zaten birisinden biri iyi olmasaydi..bu dizi begenilmezdi..simdi bukadar insan bu foruma, bu basliga okumazdi yazmazdi....yani lutfen yapmacik filan yakismiyor!! ve kivanc bunu haketmiyor..

bende sana hak veriyorum cnm cok dogru konusmussun... bence kivanc harika bi oyuncu... beni cok aglatti... hic gülesim falan da yoktu yani... neyse kivanc harikasin .... sen devam et böyle.. sedef seni de cok seviyoruzzz. ikiniz cok güzel yakismisinizzz...

hekimoglu64
arkdaslar lütfen ama lütfen bana kizmayin ama söylemekzorundayim
bazilariniz yorum yazarken tabiri caizse abartiyorsunuz bazi arkadaslari
diger basliklardan taniyorum her diziye her oyuncuya ayni seylleri söylüyorsunuz ayyy bu dizi süpr yok böyle dizi ayy bu oyuncu cok süper hatta bir arkadas kivanci türkiyenin jönü yapmis birkac sayfa ilrde okudum ve ne diyorumbiliyormusunuz yok artik ya kivanc önce biraz egitim alsin yapmayin arkadaslar daha gercekci olalim hemen ne o jön felan hadi kadir inanira cüneyt arkina kenan imirzaliogluna deseniz bisey demiyecem ama kivancda jönse artik ayy halimizee neyse yorumlarinia doyum olmuyor ben kacar yarin görüsmek üzerebyehayirli gecelr

saygilar......

Ceren53
Babayla kücük kardesine inamamk icten bile degildi. Allahtan büyük abi biraz daha insafliya benziyor. Annede ezik biri hic bir anne böyle birseye boyun eymez hic degilse karsi koyar kizi icin caba gösterir. Allahim kimseye böyle kader yasatmasin tüm sevenler kavussa ne güzel olurdu...

Sila_84
08-09-07, 01:31
TubaK ellerine emegine saglik, cok tsk ederiz. Yine hizir gibi yetistin. zaten Gumustede hic bos birakmiyordun artik buralarida birakmassin. devamini bekliyoruz...

arese
08-09-07, 01:31
Resim ekleyen arkadaslara tskler :) Daha dogru dürüst sayfalari gezemiorum bile ya..Artik sabah 3de fln göz atarim :P
Ratinglerde 1. olmamiz lazimmm :( hakettik çünkü bunu dizi muhtesemdi! 2 yeni dizi baslamis onlari insallah geçeriz ama Hatirla Sevgili'yi bilemem..

rüyacım isimin sanırım rüya:) sen merak etme insallh geceriz hakediyo ne sıla ne hatırla sevgli bence bu dizi bu sezona damagasın vuracak gibi cuma günü izledigim hiç bir diz yoktu bu diz iyi oldu bayıldım artık cumaları izledigimbir dizi var:) muhtesem bir diz insalh iyi olacak ratingler:) içime öyle doguyo:)

gzd_gzd
08-09-07, 01:34
Gözdecim...Bence en ufak şüphen olmasın...Kesin ve kesin Cumanın birincisi Menekşe ile Halil olur...Çünki son zamanlar Sılada düşüş vardı..Bizim reytınglerden bilirsin :D Son zamanlarda bastırmıştık..Eminimki haftaya daha heycanlı bir bölümüyle gönüllerde taht kuracaktır...Eğer bu hafta deil hafatay başlasaydı o zaman işi biraz zor olurdu..Kanal akıllı davranıp bu hafta yayınladı ilk bölümü :D

berencim
aynen katılyorum cnm
ıa nın gönlümdeki yerinin, yerine geçebilcek kadar güzel bi dizi menekşe ile halil:img-in_lo
cuma akşamları yine kanalddeyiz :happy0064

bu arada resmler için çook teşekkrler merwoşum,we TubaK

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 01:34

bu kalabaliga bakilirsa birinci olmamiz cok zor olmiyacak ins...:happy0064
hatirla sevgilinin tekraridi zaten pek reyting alacagini sanmiyorum

*Rüya*
08-09-07, 01:35
rüyacım isimin sanırım rüya:) sen merak etme insallh geceriz hakediyo ne sıla ne hatırla sevgli bence bu dizi bu sezona damagasın vuracak gibi cuma günü izledigim hiç bir diz yoktu bu diz iyi oldu bayıldım artık cumaları izledigimbir dizi var:) muhtesem bir diz insalh iyi olacak ratingler:) içime öyle doguyo:)

Evet canim ismim Rüya :) Seninkiydi neydi? :img-blush
Insallah dedigin gibi olur..Foruma ugrayan arkadaslar baya çok :) Diziyide izleyen çOk olmustur 1.oluruz insallah...

Ya sarilma sahnesinden önceki replikler ne güzeldi dimi? Halil komada gibi olucam fln dedi o an gümüs dizisi geldi aklima :(
çok güzeldi ya..Yarin insallah net'e düserde tekrar izlerim :)

ihlamurdelisi
08-09-07, 01:36
berencim
aynen katılyorum cnm
ıa nın gönlümdeki yerinin, yerine geçebilcek kadar güzel bi dizi menekşe ile halil:img-in_lo
cuma akşamları yine kanalddeyiz :happy0064

bu arada resmler için çook teşekkrler merwoşum,we TubaK

Yok dizi çok güzel ama Ihlamurlar Altında benim için apayrı...Dizi çok güzel olcak ayrıca izlicem...Ama benim için Ihlamurlar Altında bir efsane :D

deliasik
08-09-07, 01:36
replik:

halil: niye izin aldin?
menekse: türkiyeden misafirler geliyormus
mehmet: kim akrabalarmi?
menekse: yok ben tanimiyorum, babamin ahbablari galiba
halil: peki bende seninle cikarim ozaman
menekse: hayir, lütfen sakin izin alma, beraber cikiyoruz sanirlar
halil: menekse, ben zaten siparis götürcem, senin arkandan cikarim, biraz birlikte oluruz
menekse: gec kalirim evdekiler cok tembih eti
halil: menekseee..., birazcik, hem sana daha dün gece gördügüm rüyayi anlatmadim
menekse: ne gördün?
halil: bosnadaydim.. benim dogdugum yerde ( burayi tam anlamadim galiba böle) sana evimi gezdirdim, sokagimi gezdirdim, komsularimizla tanistirdim... babam ölmemis, annem.. herkes cok mutlu.. uzun uzun baktim sana, doya doya saclarini kokladim, hic kimseden korkmuyorduk, kimseler yoktu , ???? yoktu , bizim orda bi köprü vardir, bostan köprüsü.. hani savas zamaninda yikilmisti.. simdilerde yeniden yapiyorlar, nisanlisina cesaretini ispatlamak isteyen erkekler dügünden hemen önce cikip köprüden suya atlar, yani gelenektir, o köprüyü gördüm rüyamda, ben köprünün üstündeyim... gözlerim seni ariyor.. bulamiyorum...sonra suya atliyorum, seni bulamayinca cirpiniyorum suda
frau burg: macht eure arbeit!
menekse: hayirdir insallah!
halil: danke
:P

dFKto
08-09-07, 01:37
Bu sezona damgasını vuracak dizi bu dizi olacak.Çok beğendim,müthişti.Artık kaçırmam herhalde.
Yine aynı fikirdeyiz. bence bu dizi sadece cumanın değil, tüm haftanın birincisi olacak. Gerçekten çok çok iyiydi. Bildiğim kadarıyla Kıvanç Tatlıtuğ kültür üniversitesinde oyunculuk dersleri alıyordu. İşe yaramış o dersler, çok geliştirmiş oyunculuğunu. Sedef Avcı daha önce başka bir dizide oynadı mı bilmiyorum ama o da iyiydi, abartıya kaçmayan sade bir oyunculuğu vardı. Çok doğaldı.

dFKto
08-09-07, 01:40
replik:

bizim orda bi köprü vardir, bostan köprüsü.. hani savas zamaninda yikilmisti.. simdilerde yeniden yapiyorlar
:P
bostan değil, mostar köprüsü. Osmanlılar zamanında yapılmış bir köprü.

emirdag_güzeli
08-09-07, 01:41
YA lutfen arkadaslar ya ne alip veremediniz var kivanc tatlitug ile...bir cok insan var egitim almamis ,ama dizilerde oynayan ben oyuncuyum yada ben sarkiciiyim diyenler var.....ayrica kivanc tatlitug egtimini aldi.. bir kere!!.ve oh bir oyuncu iyi bir oyuncu olmasaydi..bu proje'ye istenilmezde tamam mi yaa,.ayrica egitim bir yere kadar..bu iste yetenekli de olacaksin..ve bu yetenek KIVANC TATLITUG'da varr!!!!!!

deliasik
08-09-07, 01:42
(kisa)replik:

halil: arkada iki kisilik bos yer vardi!
menekse: ( kas haraket ile hayir der)
halil: babanlar görür, abinler görür.. bütün berlinin gözü üstümüzde tabi

arese
08-09-07, 01:43
Evet canim ismim Rüya :) Seninkiydi neydi? :img-blush
Insallah dedigin gibi olur..Foruma ugrayan arkadaslar baya çok :) Diziyide izleyen çOk olmustur 1.oluruz insallah...

Ya sarilma sahnesinden önceki replikler ne güzeldi dimi? Halil komada gibi olucam fln dedi o an gümüs dizisi geldi aklima :(
çok güzeldi ya..Yarin insallah net'e düserde tekrar izlerim :)

Benm ki Sevgi Tanıştıgma Memnun Oldum Formdasım:) Sadce bu Diziyi Begenen bu Kadar kiş Degildir Eminim evinde Neti olmayan Onlarca Kiş Vardır Begenilmiyecek Bir Dizi degil Öylesine İzliyim Dedim Çok Begendim Aşk Neymiş Uzun Bir Aradan Sonra İlk Defa Bu Kadar İçimde Hissettiren Bir Dizi oLdu.Hele o Halil'in Sabrı,Sevgisi.Artık Çağımızda Pek Kalmayan Şeyleri Hissetim Bu Akşam Gerçekten...

songül_kıvanç
08-09-07, 01:47
(kisa)replik:

halil: arkada iki kisilik bos yer vardi!
menekse: ( kas haraket ile hayir der)
halil: babanlar görür, abinler görür.. bütün berlinin gözü üstümüzde tabi
:) gercekten cok guzel replıkler vardı ve buda onlardan bırıydı. resımler ıcınde herkese teker teker tesekkurler.... ayrıca su kıvanca olan hayranlıgı abartanlar var dıyen arkadasımıza kesınlıkle katılmıyorum. ınsanlar bırısıne hayran olabılır ve onu gercekten cok sewebılır bunu kendımden bılıyorum ben kıvanc tatlıtug'u gercekten cok sevıyorum...

lindsay
08-09-07, 01:48
eklenen imza avatar ve resimler çok güzel:img-wink:
kıvanc ın yüzü bu bölümde çok kırmızıydı ya ağlamaktan heralde:)bence çok iyi oynamış kıvanç menekşe ye sarıldığı sahnede ki yüz ifadesi çok etkileyiciydi :img-yes:

she_bo
08-09-07, 01:48
bence kıvanç umulmayacak kadar iyi oynadı. tam bir göçmen görüntüsü çizdi, alakasız gülmeleri, neşesi, mimikleri çok iyiydi. genelde yakısıklı adamlar iyi karakter oyuncusu olamaz ama bu tezi yalanladı. ama sedef de gayet iyiydi özellikle ağlarken.

*Rüya*
08-09-07, 01:49
Benm ki Sevgi Tanıştıgma Memnun Oldum Formdasım:) Sadce bu Diziyi Begenen bu Kadar kiş Degildir Eminim evinde Neti olmayan Onlarca Kiş Vardır Begenilmiyecek Bir Dizi degil Öylesine İzliyim Dedim Çok Begendim Aşk Neymiş Uzun Bir Aradan Sonra İlk Defa Bu Kadar İçimde Hissettiren Bir Dizi oLdu.Hele o Halil'in Sabrı,Sevgisi.Artık Çağımızda Pek Kalmayan Şeyleri Hissetim Bu Akşam Gerçekten...

Bende memnun oldum Sevgicim :)
Evet gerçekten ask'i çok güzel hissettirdiler..Halil'in hiç düsünmeden askin pesinden gitmesi beni çok etkiledi..
Büyük planlar yapmadan kaçtilar..çok güzeldi hersey gerçekten büyülendim..1.bölüm çOk önemliydi ve herkes çok begenmis :) Daha ne isteyelim?

Aylinim sagol replikler için..o Frau Burg'a zaten çok gicik kaptim yaw :D Hemen söyleyiverdi Menekse Halil'i sordu diye :icon_evil

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 01:51
YA lutfen arkadaslar ya ne alip veremediniz var kivanc tatlitug ile...bir cok insan var egitim almamis ,ama dizilerde oynayan ben oyuncuyum yada ben sarkiciiyim diyenler var.....ayrica kivanc tatlitug egtimini aldi.. bir kere!!.ve oh bir oyuncu iyi bir oyuncu olmasaydi..bu proje'ye istenilmezde tamam mi yaa,.ayrica egitim bir yere kadar..bu iste yetenekli de olacaksin..ve bu yetenek KIVANC TATLITUG'da varr!!!!!!

arkadaslar bencede süper bir performansi var...hem Gümüs`te hem Bu dizide cok iyi oynadi ve oynuyor bencede...:img-wink:
Demin bu baslikta okudum aglama sahnesi cok yapmacik demisler bence hicte öyle degil hatta o kadar inandiriciydiki bende onunla agladim ...
bence bütün performanslar süperdi:img-wink:

hilal__
08-09-07, 01:51
deli asik replik icin cok tsk ederim,tubakcim,61merve61,havincim, resimler icin cok tsk ..hala cok etkisindeyim...biran önce nete koysalar cok iyi olur dayanamiyorum artik tekrar tekrar izlemek istiyorum...DFKto sedef avci yanik koza dizisinde oynadi balim isminde ve en son yaprak dökümünde nejlanin nisanlisi ceminin kardesi rolunde oynadi buarada gercekte kari kocalar cem le(kivanc kasabali)ile

kıvanç is love
08-09-07, 01:52
Tubakçım çok tşkler resimler için
Havincim sanada çok tşkler elinzize sağlık
şimdiden başlamış çalışmlar hadi bakalımm
bu arada Aile imzasıı yapılırsa çok iyi olurrrr bnm adımda Merve...

arese
08-09-07, 01:53
imza yapmayı bilenlerden böyle halilin o aglamarında olusan ve içinde menekse de olan bir imza hatta bir kac imza istesem çok sey mi istemiş olurum kullanacam da:)

deliasik
08-09-07, 01:53
replik:

menekse: bozulcak o pasta
halil: pasta? pasta bozulmaz
menekse: gec kalicaksin, siparisi zamaninda teslim edemiceksin
halil: hic önemli degil
menekse: bak ???? kovar seni, zaten firsat koluyor evraklari tamamlamadin diye.. yabanci polisine ihbar eder seni.. ortaya kacak calistigin cikar... sinir disi edilirsin valla
halil: bende giderim buralardan.. sende beni birdaha göremesin
menekse: allah korusun
halil: menekseee... ben gidersem üzülürmüsün?
menekse: üzülürüm.. valla bi sonraki durakta inelimde.. ben eve yetisiyim sende teslimati yap biran önce
halil: teslimatin acelesi yok.. sen erken cikicam diyince.. cepten pastaneyi arayip siparisi ben verdim
menekse: ne? gercektenmi?
halil: hii hiii
menekse: ha bide parami vereceksin simdi?
halil: birazcik ??? fazlada olsa, seni görmek icin nelere katlaniyoruz

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 01:54
Bende memnun oldum Sevgicim :)
Evet gerçekten ask'i çok güzel hissettirdiler..Halil'in hiç düsünmeden askin pesinden gitmesi beni çok etkiledi..
Büyük planlar yapmadan kaçtilar..çok güzeldi hersey gerçekten büyülendim..1.bölüm çOk önemliydi ve herkes çok begenmis :) Daha ne isteyelim?

Aylinim sagol replikler için..o Frau Burg'a zaten çok gicik kaptim yaw :D Hemen söyleyiverdi Menekse Halil'i sordu diye :icon_evil

evet ya hemen ispiyonladi kadin...ama o kadin gercekten alman bence alman cok benziyor ve almancasi cok iyi..halilin ve diger türklerin almancasi cok komikti bence:)ama yine iyi ögrenmisler yani helal:img-wink:

*Rüya*
08-09-07, 01:55
deli asik replik icin cok tsk ederim,tubakcim,61merve61,havincim resimler icin tsk...hala cok etkisindeyim...biran önce nete koysalar cok iyi olur dayanamiyorum artik tekrar tekrar izlemek istiyorum...DFKto sedef avci yanik koza dizisinde oynadi balim isminde ve en son yaprak dökümünde nejlanin nisanlisi ceminin kardesi rolunde oynadi buarada gercekte kari kocalar cem le(kivanc kasabali)ile

Hihi aynen canim..bende aynisini yazdim insallah yarin koyarlarda izleriz tekrar..Ve bende sonunu izlemis olurum malum kaçirdik :(

gzd_gzd
08-09-07, 01:55
havincim;sarılma sahnesi resmleri için çok teşekkrler
çok etkileyici bir sahneydi o sarılma sahnesi,
menekşe nin ağlaması
halilin önce menekşenin sarılmasına şaşırması
ardından onun da yüzündeki büyük mutluluk...

mükemmeldi...

deliasik
08-09-07, 01:58
(kisa)replik:

menekse: ya hadi nolursun dön artik bi gören olucak
halil: ya on adim daha..
menekse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (anladiniz siz onu)

lindsay
ya menekşe nin patronuna sinir oldum yaaa bide küçük abisine babasını saymıyorum bile adam sevgili yapmış kendine onunla paraları yiyebilmek için kızını istemediği biriyle evlendirdi ya
bu arada halil menekşe yi çok seviyo ya menekşe ninesine bana inanırmı diye soruyodu ama daha olayı anlatmadan kapısına gittiğinde halil hiçbişey sormadan neden evlendin bile demeden direk sarıldı menekşe ye

arese
Hihi aynen canim..bende aynisini yazdim insallah yarin koyarlarda izleriz tekrar..Ve bende sonunu izlemis olurum malum kaçirdik :(

rÜya'cım sen merak etme canım kanal d bugun degil yarın verir tekrarın ordan izilersin olmadı netten vallh olsa da tekrarı yine izilerim sıkılmadan:)

gzd_keremcem
resımler için saolun arkadaşlar daha şimdiden çalışma yapılmış ne güzel
benım bıttığım an bı sarıldıkları bı de halılın kapıyı acınca menekşeyı görmesiydi
süperdı ve çok etkileyiciydi

sarıseren
Aslında diziyi izlemicektima ama yinede bi bakiyim dedim.Gerçekten çok etkiledi beni. 2. bölümü de izlerim ama ondan sonrakileri bilmiyorum.Ne yazıkki okul başlıyo.Geç saatteki dizileri izlememe hayattan izin vermezler.Bu dizi aslında cuma günü ama yine de umutsuzum:icon_sorrOksyi kazanamadığım için bi nevi ceza gibi bişey olcak:img-blushAllah yardımcım olsun.Ben diğer bölümleride izlemek istiyorum:img-cray:

*Rüya*
08-09-07, 01:59
evet ya hemen ispiyonladi kadin...ama o kadin gercekten alman bence alman cok benziyor ve almancasi cok iyi..halilin ve diger türklerin almancasi cok komikti bence:)ama yine iyi ögrenmisler yani helal:img-wink:

Evet haklisin..Almanca bildigimizden dolayi bize komik geldi galiba..hihi..Ama seninde dedigin gibi helal olsun iyi ögrenmisler gerçekten ;)
O kadin bencede almandi..Sarisin fln almancasida süperdi..Ama iste, çok sinir bir sahis :D

mili_havinn
08-09-07, 02:01
ya ben hep öbür abiden bi güüsellik bekledm ama....ne uyıslardı öle ya.:icon_sorr
.babaları başta olmak üzere..kendii de ztn..nese..:icon_whis

ya resmler içiN ELİNİZE SAĞLIK.....HARİKASINIZ....:happy0064

hilal__
08-09-07, 02:05

yaaa evet canim yaa haksizlik bu euro d de tam bozulacak zamani buldu normalde bozulmayan kanal bugun bozulasi tuttu insallah bu reytinglere yansimaz...bende izleyemedim sonunu ama arkadaslar sagolsun yazmislar....ben tekrar tekrar izliyecem valla

Yaaa bu kivanc birtane yaaaa ona baktikca eriyorum resmen mavisim agir abimizzzzz :)iyiki varsin....Songül ödenimizzz ablamizz senide cok özledik en kisa zamanda görürüz insallah senide dizilerde....

[...melis...],sweet bunny calismalariniz cok guzel olmus ellerinize saglik

*Rüya*
08-09-07, 02:06
ya ben hep öbür abiden bi güüsellik bekledm ama....ne uyıslardı öle ya.:icon_sorr
.babaları başta olmak üzere..kendii de ztn..nese..:icon_whis

ya resmler içiN ELİNİZE SAĞLIK.....HARİKASINIZ....:happy0064

Evet gerçekten ya..Onuda çok iyi biri sanmistim ama degilmis..Babalarindan okadar çok korkuyolarki..
Halili kovalarken babasi yetisemedi ordada Halili biraz kovalar sorna birakir diye düsünmüstüm ama yapmadi..

Ama su Kadir yokmuuu..Anam anam

Gülüsü fln beni öyle sinirlendirdiki kil oldum adama :icon_evil

ihlamurdelisi
08-09-07, 02:06
havincim resimler harika...Ekldiğin için tşkler...Ayrıca görüntü kaliteside süper...

Bence Kıvanç Tatlıtuğa bu imaj daha çok yakıştı :D Kısa saç :D

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 02:08
Evet haklisin..Almanca bildigimizden dolayi bize komik geldi galiba..hihi..Ama seninde dedigin gibi helal olsun iyi ögrenmisler gerçekten ;)
O kadin bencede almandi..Sarisin fln almancasida süperdi..Ama iste, çok sinir bir sahis :D

evet galiba almanca bildigimzden bize tuhaf geldi:img-yes:

yaa süpersiniz gercekten ilk günden resimler eklenmeye basladi cok tskler:img-wink:

[...Melis...]
08-09-07, 02:09
Havincim resimler gerçekten super ellerie saglik ekledigin için ;)
Bu çalisma da benden umarim begenirsiniz :D

http://www.galeriturk.net/getimg/ggggggggggg.jpg (http://www.galeriturk.net)

deliasik
08-09-07, 02:11
replik:

halil: günaydin
menekse: günaydin
halil: menekse?? menekse dur.. menekse
menekse: yok bisey
halil: menekse.. menekse ne oldu sana.. kim yapti?
menekse: önemli degil
halil: babanmi? gec kaldigin icinmi yapti? tamam.. benim yüzümden demi?

halil: meneksem.. menekse.. gecicek.. hepsi bitecek.. sana söz veriyorum bunlarin hepsi gececek, yasadiklarini unuturcam sana, biraz daha sabret.. biraz daha sabret tamam?

veeeeeee mutfaga.. uyus frau burg dalar:D romantizmi mahveder:)

*Rüya*
08-09-07, 02:12
havincim resimler için çOkkk sagol emegine saglik :)
birkaç çalismada gördüm onlara tsk yariin :) hihi..çok çabuk ilerledi sayfalar daha hepsine göz atmam lazim..

Ya arkadaslar..
Meneksenin ninesi bi sarki söyledi hanii..Fragmandada çikmisti..
O sarkiyi bulan varmi? çok güzel çünkü :icon_sorr

ekaelif
08-09-07, 02:12
ya super super super odesıı bır dızı fragmanlardan bu kadar guzel oldgunu tahmın etmestım super otesı bır dızımıss mukenmel bırsey dıyemıcem zorakı koca vee menekse ıle halıl vazgecemedıklerım oldular

mili_havinn
08-09-07, 02:13
ya arkadaşlar aslına bakrsanız.bende tam da en heycanlı yerinde izlerken..babaam salona geldi sağolsn...kalkmak zorunda kaldım veçokk sinir oldum...aama hemen
kanal d den canlı yayın izledm...ve gayet de netti...:img-in_lo...kaçıramazdımm valla böle bi bölümü...

gzd_keremcem
08-09-07, 02:13
havıcım resımler için saol
melıscım senınde imzaların çok güzel canım

[...Melis...]
08-09-07, 02:14
Hilal yorumun için tesekkurler Ayrica Keremcemloverin bir uyenin dedigine gore kanald 'yi aramis ve onlarda hiçkimsenin sonunu izliyemedigini soylemis yani sorun onlardaymis bizde degil .. herkeste olmus bu problem herhalde ..Hiçkimsede sonunu izliyememis :(

ipekcan
08-09-07, 02:16
replik:

halil: günaydin
menekse: günaydin
halil: menekse?? menekse dur.. menekse
menekse: yok bisey
halil: menekse.. menekse ne oldu sana.. kim yapti?
menekse: önemli degil
halil: babanmi? gec kaldigin icinmi yapti? tamam.. benim yüzümden demi?

halil: meneksem.. menekse.. gecicek.. hepsi bitecek.. sana söz veriyorum bunlarin hepsi gececek, yasadiklarini unuturcam sana, biraz daha sabret.. biraz daha sabret tamam?

veeeeeee mutfaga.. uyus frau burg dalar:D romantizmi mahveder:)

ben kaçırmışım bu repliği tekrarı ne zaman olur ki acaba zaten başınıda kaçırdım ama çok güzel bi diziye benziyo..nası bittiğini de anlayamadım en son açtığımda menekşe acele içindeydi ve bitmişti..

deliasik
replik:

menekse: ben cikiyorum
halil: daha erken
menekse: abim geldi
halil: niye
menekse: beni almaya iste
halil: yalniz birakmiyor artik
menekse: bi isimiz var ondan.. hadi yarin görüsürüz
halil: ararim
menekse: telefonumu aldilar..

havincim
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar:)bu kadar güzel bir sahnenin resimlerini eklemek benim için bir zevkti:)
meliscm imzan çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık...

hilal__
08-09-07, 02:17
eevt yaa bizim kanalda bozuldu aglicaktim nerdeyse sonra geldi ama bir baktim yeni fiilm basliyor..yani bende sonunu göremeyenlerdenim..görenler olsu mu???noldu sonunda??? ayy cok merak ettim simdi
neyse yarin insallah tekrarini verirler...
hepinize iyi gecelr görüsmek üzere bye bye

canim kardem isminde arkadas sagolsun yazmis

reklam sonrasında menekşe abisi ve kocası olacak ayıyı gördü havalanında ve saklandı..onlar babasına telefon etmek için gittiklerinde koşarak gişeye gitti ve halille kendi biletini onaylatmak istedi ama görevli halilin de gelmesi gerek diyince o zaman bnmkini onaylayın dedi..yine mavi gözlü bi adam kaşeyi vurana kadar bizim de ödümüz tavana vurdu..menekşe sürekli arkasını kontrol etmek için dönerken abisi ve o adam gördüler menekşe diye koşarlarken sonunda kaşe ve bilet buluştı.. ve menekşe görevlinin yanından geçerken arkasına döndü ve orda da bitti..

ama ynalış görmediysem zaten görevli de onları engellemk için kolunu uzattı ve öne yürüdü..yani menekşe kurtuldu da darısı halilin başına

[...Melis...]
08-09-07, 02:17
havıcım resımler için saol
melıscım senınde imzaların çok güzel canım

çok sagol canim yorumun için :D
havincim sende çok sagol :D

forever_bim
08-09-07, 02:23
Önceki başlık 1250 mesajı geçtiği için kilitlenmiştir. Bu başlıktan yorumlara devam ediyoruz. Tek cümlelik mesaj yazmayınız. Önceki başlık için link:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25668

havincim
08-09-07, 02:27
of of hangi ara msj sayısı 1250 yi geçti ya ne çabuk:)

keşke biraz bekleseydim de resimleri bu başlığa ekleseydim...
bence en kısa zamanda dizinin multimedya bölümünün açılması gerek.arayan kişi bulmayacak resimleri.sayfalarca resim arayacak...

*Rüya*
08-09-07, 02:27
Yeni baslik hayirli olsunnn..Nice basliklara insallah :happy0064
Yeni basliga geçmisken buraya eklenen çalismalardan basliyim :)
kicanç is love imza için sagol cnm..çok hos olmus emegine saglik

deliasik
08-09-07, 02:28
repliklere devam:D

en güsel repliklerden biri...

halil: noldu izin vermedi degilmi?
menekse: verdi
halil: aksi kadin.. off kac gün yoksun simdi?
menekse: 1 ay
halil: ne? senin iznin 1 aymi?
menekse: gecen senedende var biraz.. birlestirdim
halil: nekadar kalacaksiniz türkiyede?
menekse: babam en az 3 hafta diyor.. belkide bütün izni orda kullanirim bilmiorum
halil: ya onlara gitmesen olmazmi?
menekse: beni yalniz birakmazlar burda.. sen erken cikabilcekmisin?

arkadaslar.. rep istiorum falla:D canim cikio.. aslinda güsel ama gece gece uff:) havaya girdim yani

mili_havinn
08-09-07, 02:29
ya yeni başlık hangi ara kapanmuş....:icon_sorr..hayırlı osn ya...kapanır ztn..buda hemen...:img-yes:

az önceki başlıkta rüya arkadaşımz. diizn müizğini istemiş...

toygar ışıklı EYLÜL GÜNEŞİ..ben dinliom süper valla...:img-in_lo

hekimoglu64
08-09-07, 02:29
valla ilk yorumu yazdim sandim sonra sildim neyse hayirli olsun aaa 110 kisiydi
basliktaki forumdaslar simdi sekiza inmis neyse süper bir diziydi
bu arada basigin kapanmasi normal sayfa 93 lerdeydi eee malum 110 kisi oluncada kapanasi normal sizce yarin 1.miyiz haftaya hatirla sevgilide var akalim esas mac haftaya bakalimkim1 olacak ya hatirla sevgili ya menekse ile halil sila artik 1.olmaz gibiegeliyor neysee

saygilar....

hekimoglu64
08-09-07, 02:32
songül kivanc resimlerin süper:good:

ben dzinin sonuna akamadim tekrarina bakarim artik

saygilar....

songül_kıvanç
08-09-07, 02:35
arkadaslar yeni basligimiz hayirli olsun.ayrica songül_kivanç resim cok güzel olmus ellerine saglik

songül kivanc resimlerin süper:good:

ben dzinin sonuna akamadim tekrarina bakarim artik

saygilar....

yorumlarınız ıcın saolun. begenmenıze cok sevındım :)

forever_bim
08-09-07, 02:35
Arkadaşlar çalışma resim avatar ve imzaları LÜTFEN alıntı yapmayınız. Sayfamız yavaşlıyor çünkü.

*Rüya*
08-09-07, 02:37
Aylinim verdim repini cicim :D
Ya allah askina sen bu bütün replikleri aklindami tuttun? En romantik sahneleri eklemissin sagol :img-in_lo

songül kivanç çalisma süper olmus =o) emegine saglik

deliasik
bugünlük son replik...

halil: sen gidince yapayalniz kalicam bu sehirde.. öksüz gibi.. evsiz gibi..koskoca berlinde.. koskoca 1 ay boyunca kimsesiz...menekse susma bisey söle.. sen yoken zaten kendi kendime konusucam ya..
menekse: ne diyim.. mecbur kalmasam gitmezdim
halil: ben simdiden cok özledim seni
menekse: bende
halil: napicam biliyormusun? kendimi hasta farzedicem.. ates icinde, cayir cayir yaniyormusum.. hata komadaymisim gibi.. ise gidip gelmeleri.. bosbos gezmeleri.. seni özlicem.. hepsini rüyaydaymisim gibi yasicam..aslinda sen basucumda oturmus.. ellerimi tutuyor olucaksin.. senin döndügün gün.. bende gercek hayata dönücem

( MENEKSE HALININ ELINI TUTAR:))
halil: menekse korkmuyormusun sen? sst tamam aglama lütfen.. lütfen! sen yoken napicam biliyormusun? her gece yatarken bi gün daha biti diye sevincem sadece.. seni üzüntüyle beklemicem...söz veriyorum sabirla beklicem.. sende beni merak etme..tamam?.. orda gez , eglen
menekse: halil saril bana.. nolur..

(MENEKSE HALILE SARILIR:))

bugünlük bukadar.. rep isterim yorum isteR:))

hilal__
vaayyy bee bu ne hiz yeni baslik acilmis en kisa zamanda bas sayfaya geceriz insallah super yaaaa...
songul_kivanc,kivanc is love calismalariniz cok guzel olmus ellerinize saglik...Deliasik repliklerin icin cok tsk ederim emegine ellerine saglik

mili_havinn
08-09-07, 02:38
toygar ışıklı...eylül güneşi..(melek yüzlüm).

yum usulca gözlerini

uzat üşümüş ellerini

sakla o masum yüreğini

zaman gibi sessiz olur.

bu dünya dipsiz bi kuyu

uyu melek yüzlüm uyu

bu dünya dipsiz bi kuyu

ya ama arkadaşlar ben bu arkıyı lime wire die bi proram var ordan indirdm..zorla da olsa..ama ztn fragmandaki o şarkıyı sölüyo ztn...daha düşmemiş mp3 piyasasına..:icon_sorr.

gorgunk
08-09-07, 02:39
çok hüzünlü ve duygusal bir dizi,izlerken çok fena oluyor insan...sonradan hareketlense de beni strese sokmayı başardı,bu hikayenin de sonu nereye gider çok merak ediyorum.

deliasik
08-09-07, 02:40
Ya allah askina sen bu bütün replikleri aklindami tuttun? En romantik sahneleri eklemissin sagol :img-in_lo

hihioo yok kiz.. netden diziyi izliorum.. her saniyede durduruorum.. canim cikti ama güsel oldu.. uff :D süper dizi ya..

vaayyy bee bu ne hiz super yaaaa songul_kivanc,kivanc is love calismalariniz cok guzel olmus ellerinize saglik...Deliasik repliklerin icin cok tsk ederim emegine ellerine saglik

saol.. begendigine sevindim..!

neyse ben cikiorum.. yarin repliklere devam ederim büyük bi ihtimalle..bye

*Rüya*
08-09-07, 02:42
Mervecim ne yaptin sen? :blink: süper olmuslarrr..bu ne hiz ya :D ellerine saglik!!
sienna seninde imzan çok güzel olmuss..emegine saglik ;)
Aylinim sende repi hakettin yaniii ;) sagol replikler için..

Ben çiktim arkadaslar..herkese iyi geceler&iyi yorumlar bye

Menekse ile Halil forever :good::P

songül_kıvanç
08-09-07, 02:44
vaayyy bee bu ne hiz yeni baslik acilmis en kisa zamanda bas sayfaya geceriz insallah super yaaaa...
songul_kivanc,kivanc is love calismalariniz cok guzel olmus ellerinize saglik...Deliasik repliklerin icin cok tsk ederim emegine ellerine saglik

yorumlarınız ıcın cok saolun arkadaslar. begenmenıze cok sewındım :)

61MERVE61 ellerıne saglık ımzaların harıka olmus. 2.bolumu sabırsızlıkla beklıyorum...

*Rüya*
08-09-07, 02:49
Allahim basliktan ayrilamiyorum :D
Neyse birsey daha söyleyip gidicem..

Türkiye'den gelen kadinin dom'a domdom demesi beni birirdi resmen koptum :D diyis sekli süperdi..

seker kiz
08-09-07, 02:52
ooo yeni baslik acilmis bile muhtesem bir hiz ile ilerliyoruz :) yeni baslik hayirli olsun.
buarada süper calismalar eklenmis hepinizin ellerine saglik harikasiniz

61MERVE61
08-09-07, 02:55
Yorumlariniz icin tskurler arkadaslar....vala bu dizi beni cok etkiledi ki her dizi icin calisma yapan birisi degilim ben...en cok menekse ve ninesinin sahneleri beni cok etkiledi......snra menekse ile halilin ilk sarilmasi nasil heyecanlandim anlatamam sanki o aski yasayan benmisim gibi..harika bi bolumdu haftayi iple cekiyorum...

hilal__
08-09-07, 02:58
Allahim basliktan ayrilamiyorum :D
Neyse birsey daha söyleyip gidicem..

Türkiye'den gelen kadinin dom'a domdom demesi beni birirdi resmen koptum :D diyis sekli süperdi..

Ay evet canim yaa onlarda ayri bir dert...yada dugun gecesi beklemelerine ne demeli sinir oldum ozaman...ezan okunuyor ya diyorlar kapat gunaha girmeyelim

eminegsyk
08-09-07, 03:30
ben bu dizinin fragmanini tek bir kere izlemistim ve cok etkilenmistim.acikcasi bakmayi düsünmüyodum ama nedense baktim ve inanilmaz hosuma gitti. hersey o kadar güzel anlatilmiski süper valla bu dizi bence baya bi tutar.ayrica kivanc t. oyunculuna bayildim dügün sahnesinde harika oynamis inanilmaz sanki coktan dir oyuncu gibi oynamis. ins. bu güzelim dizide rayting kurbani olmaz...

hilal__
08-09-07, 03:31
arkadaslar bende kaciyorum euro d ana haber bulteninden sonra yaprak dokumunu koydular menekse ile halil basliyana kadar cok uzun surer onun icin yarin nete koyarlar ordan izlerim insallah...hepinize iyi geceler kib

iyi yorumlar;)

hilal__
08-09-07, 03:34
ben bu dizinin fragmanini tek bir kere izlemistim ve cok etkilenmistim.acikcasi bakmayi düsünmüyodum ama nedense baktim ve inanilmaz hosuma gitti. hersey o kadar güzel anlatilmiski süper valla bu dizi bence baya bi tutar.ayrica kivanc t. oyunculuna bayildim dügün sahnesinde harika oynamis inanilmaz sanki coktan dir oyuncu gibi oynamis. ins. bu güzelim dizide rayting kurbani olmaz...
Olmaz canim olmaz bizim gibi destekcisi oldugu surece reyting kurbani olmaz merak etme biz bu dizinin yayindan kaldirilmasina izin vermeyiz...kanald bizden korksun rahat birakmayiz yoksa haha

nghn
08-09-07, 03:40
ay evt bende orda sinr oldum..bide adamın namaz kılşını gösteriolar..namazdan 5 dakka sora..adama canavar kesilio kızın başına..ohh aralarında bişii geçmedine çok sevndm ya..ben bekledm açıkçası halile bişi geçmedini sölemesiniii:img-in_lo ama olmadı...bence daha güsel olurdu...

Çok bilmiyorum ama sanıyorum bu evlenilip gerdeğe girildiği akşam damat bir namaz kılar.Adının ne olduğunu bilmiyorum ama öyle bir namaz kılınır.Hani gerdeği her haliyle göstermeye çalışmışlar ya sanıyorum bu sebepten bir yanda da o namazı gösterdiler.

Dizi genel olarak fena değildi.KAfama takılan sadece annane madem Menekşe'nin gitmesi için bu kadar destek olacaktı evlenmeden önce niye kaçması için böyle cesaretlendirmedi onu.Aksine aman sakın haa öldürürler ikinizi de diyip kıza bir nevi engel olurken evlendikten sonra Halil'le kaç diyen o oldu.Bari evlenmeden önce kaçsalardı da bu kadar olay olmasaydı.

eminegsyk
08-09-07, 03:48
Çok bilmiyorum ama sanıyorum bu evlenilip gerdeğe girildiği akşam damat bir namaz kılar.Adının ne olduğunu bilmiyorum ama öyle bir namaz kılınır.Hani gerdeği her haliyle göstermeye çalışmışlar ya sanıyorum bu sebepten bir yanda da o namazı gösterdiler.

Dizi genel olarak fena değildi.KAfama takılan sadece annane madem Menekşe'nin gitmesi için bu kadar destek olacaktı evlenmeden önce niye kaçması için böyle cesaretlendirmedi onu.Aksine aman sakın haa öldürürler ikinizi de diyip kıza bir nevi engel olurken evlendikten sonra Halil'le kaç diyen o oldu.Bari evlenmeden önce kaçsalardı da bu kadar olay olmasaydı.

ilk yorumunda cok haklisin aynen katiliyorum...
herhalde ninesi herseyin bu kadar kötü olcani tahmin etmedi.cünki bide (adini getiremedim) su damat o baslarda saf ve sesiz durdu icin belkide torununa bir zarar gelmez diye tahmin eti herhalde, cünki bende baslarda bu saf duruyo menekseye birsey yapmas falan sandim ama kiza resmen saldirdi.

anti_kutsi
08-09-07, 04:15
ilk yorumunda cok haklisin aynen katiliyorum...
herhalde ninesi herseyin bu kadar kötü olcani tahmin etmedi.cünki bide (adini getiremedim) su damat o baslarda saf ve sesiz durdu icin belkide torununa bir zarar gelmez diye tahmin eti herhalde, cünki bende baslarda bu saf duruyo menekseye birsey yapmas falan sandim ama kiza resmen saldirdi.

aynen katiliyorum bende ilk basta böyle düsündüm,bende senin gibi saf falan diye aklimdan gecirdim ama megersem ne yere bakan yürek yakanmis.

neyse bende bu diziyi cok sevdim türk örf ve adetlerini dogru bir sekilde anlatmislar bu cok güzel bisey.son olarak bu dizii destekliyoruz..

iremm
08-09-07, 05:10
ilk kez yorum yapicam gumusun 3 sezon devam edip beni baymasi yuzunden kivanc tatlitug olan sempatim gitmisti ama
bu dizi gercekten benide cok etkiledi
hele oyunculuguu bazi konularda bende tatmin olmadim
ama genel anlamda etkilendigim bir dizi olmus
insallah ilerki bolumlerdede boyle guzel devam eder:good:

nehirrrr
08-09-07, 05:41
Merhaba arkadaslar:) dizinin ilk bolumunu az once izledim… Diyecek tek kelime bulamiyorum… Hayatimda izledigim en anlamli dizilerden birisi oldu daha ilk bolumuyle Menekse ile Halil!

Kivanc Tatlitug’u yanlizca cok kisa kisa ‘Gumus’ te izlemistim… Bir de ‘Amerikalilar Karadenizde’ filmine bakmistim… Ikisini de izlerken cokta fazla dikkatimi vermedigimdenmidir ya da Kivanc’in gittikce oyunculugunun zirvelesmesindenmidir bilmiyorum bu diziye kadar Kivanc Tatlitug’un boylesi inanilmaz harika oynadigini bilmezdim… Bir de zamanin mankenlerinden oldugundan insan yakistiramiyor:D Hata etmisim ama bunu cok iyi anladim… Ne guzel rol yapmakti o oyle… Nasil aglamak, nasil sarilmak… Oyle gercekci oynuyor ki hayran kaldim muthisti!... Rolune cok ama cok uymus Kivanc…

Neyse gecelim dizimize:) Henuz ilk bolumunden bende tiryakilik yapti soylemeliyim! Ilk saniyesinden son saniyesine kadar hem gozlerim yasli hem agzim bir karis acik izledim… Her dakikasinda heyecan doruktaydi… Oncelikle Halil ve Menekse’nin bir senedir birbirlerine deli gibi sevdali olmalarina ragmen el ele bile tutusmamis olmalari cok icime dokundu… Kaldi mi boyle asklar dedirtti bana… Ask, yanlizca bakislarla konusmadan ya da dokunmadan da oluyor dedirtti bana… Hele, otobuste hic konusmamalari; Halil’in bakip bakip utangac gulumseyisi ve ardindan dokunmadan yanlizca elini Menekse’nin elinin yanina goturusu… Ya da yururlerken birbirlerinin on metre uzaginda yuruyusleri:) Harika harika ne deyim ki! Mukemmeldi…

Dugunde Halil, Menekse ile karsilasinca yuzunun aldigi ifade ve akabinde tuvalete gidip etrafi dagitmasi; kosup dugunu basmaya gitmesi… Gercekten diyorum ya konusturmus Kivanc Tatlitug oyunculugunu! Ne deyim hep boyle ve daha da iyi olur umarim:)

Tore dizilerinden hic mi hic hazetmem ama bu dizi cok baska geldi bana… Cok daha gercekci cok daha masum ve cok daha insanin icine isleyen bir ask konu edilmis bence… Diger tore dizilerine de hic benzemiyor… Agalar yok, buyuk konaklar yok…. Yanlizca iki kendi halinde insan var ortada… Henuz birbirlerine ‘seni seviyorum’ bile demeye cekinen… Esas oglanin esas kizin sacina bile tokunamadigi ama bir o kadar da askindan mecnun oldu bir hikaye var!

Basindan son anina kadar goz yaslarima hakim olamadim izlerken… Ozellikle Nine’nin Menekse’ye ‘cenazeme bile gelme’ deyisi oyle dokunduki icime anlatamam!

Ozsoz, diziyi cok ama cok begendim… Aslinda ayni gun izledigim bir baska dizi daha var ama malum site sagolsun izlemeye devam edebilecegim diziyi… Umarim ratingi cok yuksek olur. Cunku rating ugruna harcanicak dizi degil Menekse ile Halil! Umarim halkimiz dizimizin degerini anlamistir ve ratingler zirve yapmistir;)

panikle-me
08-09-07, 06:35
Merhaba arkadaslar:) dizinin ilk bolumunu az once izledim… Diyecek tek kelime bulamiyorum… Hayatimda izledigim en anlamli dizilerden birisi oldu daha ilk bolumuyle Menekse ile Halil!

Kivanc Tatlitug’u yanlizca cok kisa kisa ‘Gumus’ te izlemistim… Bir de ‘Amerikalilar Karadenizde’ filmine bakmistim… Ikisini de izlerken cokta fazla dikkatimi vermedigimdenmidir ya da Kivanc’in gittikce oyunculugunun zirvelesmesindenmidir bilmiyorum bu diziye kadar Kivanc Tatlitug’un boylesi inanilmaz harika oynadigini bilmezdim… Bir de zamanin mankenlerinden oldugundan insan yakistiramiyor:D Hata etmisim ama bunu cok iyi anladim… Ne guzel rol yapmakti o oyle… Nasil aglamak, nasil sarilmak… Oyle gercekci oynuyor ki hayran kaldim muthisti!... Rolune cok ama cok uymus Kivanc…

Neyse gecelim dizimize:) Henuz ilk bolumunden bende tiryakilik yapti soylemeliyim! Ilk saniyesinden son saniyesine kadar hem gozlerim yasli hem agzim bir karis acik izledim… Her dakikasinda heyecan doruktaydi… Oncelikle Halil ve Menekse’nin bir senedir birbirlerine deli gibi sevdali olmalarina ragmen el ele bile tutusmamis olmalari cok icime dokundu… Kaldi mi boyle asklar dedirtti bana… Ask, yanlizca bakislarla konusmadan ya da dokunmadan da oluyor dedirtti bana… Hele, otobuste hic konusmamalari; Halil’in bakip bakip utangac gulumseyisi ve ardindan dokunmadan yanlizca elini Menekse’nin elinin yanina goturusu… Ya da yururlerken birbirlerinin on metre uzaginda yuruyusleri:) Harika harika ne deyim ki! Mukemmeldi…

Dugunde Halil, Menekse ile karsilasinca yuzunun aldigi ifade ve akabinde tuvalete gidip etrafi dagitmasi; kosup dugunu basmaya gitmesi… Gercekten diyorum ya konusturmus Kivanc Tatlitug oyunculugunu! Ne deyim hep boyle ve daha da iyi olur umarim:)

Tore dizilerinden hic mi hic hazetmem ama bu dizi cok baska geldi bana… Cok daha gercekci cok daha masum ve cok daha insanin icine isleyen bir ask konu edilmis bence… Diger tore dizilerine de hic benzemiyor… Agalar yok, buyuk konaklar yok…. Yanlizca iki kendi halinde insan var ortada… Henuz birbirlerine ‘seni seviyorum’ bile demeye cekinen… Esas oglanin esas kizin sacina bile tokunamadigi ama bir o kadar da askindan mecnun oldu bir hikaye var!

Basindan son anina kadar goz yaslarima hakim olamadim izlerken… Ozellikle Nine’nin Menekse’ye ‘cenazeme bile gelme’ deyisi oyle dokunduki icime anlatamam!

Ozsoz, diziyi cok ama cok begendim… Aslinda ayni gun izledigim bir baska dizi daha var ama malum site sagolsun izlemeye devam edebilecegim diziyi… Umarim ratingi cok yuksek olur. Cunku rating ugruna harcanicak dizi degil Menekse ile Halil! Umarim halkimiz dizimizin degerini anlamistir ve ratingler zirve yapmistir;)

nehircim çok güzel anlatmışsın

evet diziyi çok beğendim bende

bi ton dizi türedi ve menekşe ile halil de belli arasından sıyrılan kaliteli yapımlardan

nehirin yorumlarına katılıyorum bana diyerek söz bırakmamış :D

dizi mekan oyuncu kurgu olarak mükemmel seçilmiş:P

exam
08-09-07, 07:28
Herkese merhaba...

Dizi müthişti,akıcıydı.Oyunculuklarda süperdi.

Son sahnesine kadar gözümü kırpmadan izledim.

Babaya ve o kardeşe çok sinir oldum.

Almanya daki kadınların durumunu birebir vermiş.Evden işe işten eve.

Yıllardır ordalar ama birkere dışarı çıkıp dolaşmamışlar.

Ailemin yarısı orda.Ordan biliyorum.

gizem_gumus
08-09-07, 08:16
günaydın arkadaşlar.Ya biri bana düğün gecesinden sonra neler olduğunu anlatabilirmi lütfen..Elektriklerin azizliğine uğradım ve geri kalan kısmını izleyemedim..

gfbuse
08-09-07, 08:32
günaydın herkese..

bende dün dizinin birazını izLeeyebildm gerçekten güzel bi diziye benzio oyuncuLarda iyi.. bu sene izlenenler arasında olcaktır eminim:img-yes:

hekimoglu64
08-09-07, 08:33
Herkese merhaba...

Dizi müthişti,akıcıydı.Oyunculuklarda süperdi.

Son sahnesine kadar gözümü kırpmadan izledim.

Babaya ve o kardeşe çok sinir oldum.

Almanya daki kadınların durumunu birebir vermiş.Evden işe işten eve.

Yıllardır ordalar ama birkere dışarı çıkıp dolaşmamışlar.

Ailemin yarısı orda.Ordan biliyorum.

herkese günaydinlar arkadasim ne demek istiyorsun sen
senin ailen öyleolabilir ama almanyada yasayan her kadin böyledegil
evden ise isten eve tek almanyada degil btün dünyada olan sey ayrica bende yurtdisinda yasiyorum ve ailemyani annem ablam akrabalarim gayet disariyada gidiyorlar üniversitelerinide okuyorlar yani yanlis bilgi verme hrkes öyle yasamiyor neyse sabah sabah sinirlenmemek lazim

saygilar.....

çeşm-inaz
08-09-07, 08:39
oo maşallah yeni bir başlık açılmış bile.anlaşılan ben geç kalmışım.öykü çok sağlam bence.dizi tam SİNEMA tadındaydı.çok beğendim.her şey çok detaylı anlatılmış.menekşe'nin babası ve abisi çok sinir bozucuydu.ayrıca AŞKLARI çok masumcaydı.doğaldılar...sürekleyici,soluk soluğa izlenecek bir dizi diye düşünüyorum.müzikleri çok güzel yahu.insanı can evinden damardan yakalıyor.ninemizin söylediği türküye bayıldım.inşallah reytingler iyi gelir...

hyoldas
08-09-07, 08:55
Dün akşam diziyi seyrettiğimde inanılmaz derecede etkilendim. Almanya da yaşayan bir kısım Türklerin durumunu çok güzel lanse etmişler. Menekşe ile Halil'in aşkı imkansızlıklar içerisinde bir aşk yaşayacak. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum.
Halil'in Menekşeye yetişemeyeceğini düşünüyorum. İstanbul'a gidip birbirilerini arayacaklar. Tabi onlar birbirini ararken Menekşenin aileside onların peşinde olacak!
Bir bölümde hızlı bir şekilde konuyu işlemeleri, seyirciyi bağlamak için oldukça iyi bir yol! :good:
Oyunculara gelince Sedef Avcı'yı oyunculuk açısından iyi buldum fakat son dönemdeki bayan oyuncular hep birbirine benziyor ya da benzetiliyor. Başka oyunculara benzettim Sedef'in yüzünü... :icon_sorr
Kıvanç kendini epey geliştirmiş. Fırat Tanış bir harika :img-yes:
Menekşenin babasını canlandıran Mehmet Çevik'i bir önceki dizisinden takip etmiştim çok güzel ve gerçekçi oynuyor.

Herkese güzel yorumlar diliyorum. bye

busegurses001
08-09-07, 09:00
Dün akşam diziyi seyrettiğimde inanılmaz derecede etkilendim. Almanya da yaşayan bir kısım Türklerin durumunu çok güzel lanse etmişler. Menekşe ile Halil'in aşkı imkansızlıklar içerisinde bir aşk yaşayacak. İlerleyen bölümleri merakla bekliyorum.
Halil'in Menekşeye yetişemeyeceğini düşünüyorum. İstanbul'a gidip birbirilerini arayacaklar. Tabi onlar birbirini ararken Menekşenin aileside onların peşinde olacak!
Bir bölümde hızlı bir şekilde konuyu işlemeleri, seyirciyi bağlamak için oldukça iyi bir yol! :good:
Oyunculara gelince Sedef Avcı'yı oyunculuk açısından iyi buldum fakat son dönemdeki bayan oyuncular hep birbirine benziyor ya da benzetiliyor. Başka oyunculara benzettim Sedef'in yüzünü... :icon_sorr
Kıvanç kendini epey geliştirmiş. Fırat Tanış bir harika :img-yes:
Menekşenin babasını canlandıran Mehmet Çevik'i bir önceki dizisinden takip etmiştim çok güzel ve gerçekçi oynuyor.

Herkese güzel yorumlar diliyorum. bye

evet cnm katılıyorum sana arkadaşlar belki bana güleceksiniz ama ben sedef avcıyı biraz bergüzar korele benzettim ne bilim yüzüne bakınca bana çok andırdı anneme sordum oda zoraki kocadaki ayşeye benziyor dedi bilmiyorum ama sedef avcı çok güzel gerçektende doğal bir güzelliği var çok hoşuma gitti benim

çeşm-inaz
08-09-07, 09:03
ya bilemiyorum tabi ama bana da sanki cansu dere'ye benziyor gibi geldi.ya da o imajı vermeye çalıştılar.malumunuz cansu'nun sıla'da saçları hafif dalgalı filan ya gözüme öyle geldi.

busegurses001
08-09-07, 09:05
ya bilemiyorum tabi ama bana da sanki cansu dere'ye benziyor gibi geldi.ya da o imajı vermeye çalıştılar.malumunuz cansu'nun sıla'da saçları hafif dalgalı filan ya gözüme öyle geldi.

evet cnm sende haklısın cansu dereyi de andırıyor gerçekten ama dediğim gibi onun çok doğal bir güzelliği var ve buda benim çok hoşuma gitti bu arada reytingleri çok merak ediyorum sizce birinci olurmuyuz bugün?...

hekimoglu64
08-09-07, 09:06
arkadaslar aslinda sedef kimseye benzemiyor
sadece biraz bergüzar koreli andiriyor ama tipkisinin aynisi degil
ayrica cansu dereyede hic uzaktan yakindan benzemiyor ya göz var nizam var yapmayin

saygilar.....

yesilimim
08-09-07, 09:13
Bende akşam diziyi beğendim.Kanald cuma günü çemberimde gül ve ıhlamurlar altındadna sonra aynı saate iyi pay lıcak gibi reytinglerden.Çok saf ve temiz bi aşkdı anlatılatan.Acaba Halil Menekkşenin onu bıakıp kaçtığını mı düşüebecek?

hyoldas
08-09-07, 09:14
evet cnm katılıyorum sana arkadaşlar belki bana güleceksiniz ama ben sedef avcıyı biraz bergüzar korele benzettim ne bilim yüzüne bakınca bana çok andırdı anneme sordum oda zoraki kocadaki ayşeye benziyor dedi bilmiyorum ama sedef avcı çok güzel gerçektende doğal bir güzelliği var çok hoşuma gitti benim

Evet çok doğal ama bu tarz projeler için birazcık farklı yüzlere yer verilmeli diye düşünüyorum. Özellikle dizi arasında habire Zoraki Koca'nın Ayşe'si gösterdikçe hangisi Menekşe hangisi Ayşe karıştırdım. :icon_sorr

Kıvanç dış görünüşü itibariyle biçilmiş kaftan ve cidden kendini çok iyi geliştirmiş. :good: Oyunculuğunu çok beğendim. :img-wink:

crazygirl7500
08-09-07, 09:17

evet sedef avcı daha ekranda ilk fragmanlar dönmeye başladığında babam şehrazata benzetmişler dedi
ki bu bence bilerek olan bir durum değildir
saçların açık kalması sinik bi yapıda olması dizideki karakterin yapısından dolayı
ama evet denildiği gibi gerçekten çok benziyor zaten seside ayşenin sesi

nese gelelim blüm yorumlarıma

ilk bölmden herşeyin bu kadar akıcı olması çok güzel sıkılmadık

baba ve kardeş can sıkıcı bir olaydı tabi

şimdilerde dizilderde gösterilen tipik Türk aile örneği

kıvanç tatlıtuğ saçını kestirince müthiş olmuş ve tabi seside eklenince

mehmet portresi silndi

beni dün kalbimden vuran sahnede menekşenin halil sarıl bana dediği sahnede

valla ne yalan söyleyim dikkatle izlediğimden heralde gözlerim doldu

orada kıvancın oyunculuğu resmen devleşti

ama halilin sakladığı birşeyler var gibi duruyo bakalım:img-wink:

şimdi biletler menekşede tek başına İstanbul yolcusu gibi duruyo ki inşallah öyle olmaz olursa şayet dahada heyecan katar:img-wink:

şimdi bekle bakalım ratıngler ki hiç şüphem yok:icon_whis

çeşm-inaz
08-09-07, 09:17
umarım iyi bir reyting alınır.haftaya sıla ve hatırla sevgili var.ben açıkçası sıla'nın karşısına koyulması taraftarıyım.zamanlama konusunda bir fikri olan var mı?

EvaLongoria
08-09-07, 09:21
Tamamen tesadüfen kanal açıktı ve gözüm takıldı..

Ama iyi ki de takılmış..Kıvanç tamamen oyunculuğunu ispatlamıştır bence. Halil'in tüm duygularını seyirciye yansıtmış.

Sedef Avcıyı Yanık Koza da izlemiştim ilk. Bergüzar Korel i andırsa da dizi olarak öne çıkan ilk isim kendisi idi. Gayet hoş bir yüzü ve iyi bir oyunculuğu var.

cann2366
08-09-07, 09:23
yeni başlık hayırlı olsun
pek izleme niyetim yoktu ama izledim diziyi büyük ihtimalle de son kez
bütün oyuncular çok iyiydi hepsi ropllerine oturmuş ve çok başarılı yerine getirmişler ama en çok yıldız kültürün oyunculuğunu beğendim.öykü çok güzel senaryo da süper hiç sıkılmadan büyük heyecanla izledik.meneke ile halilin aşkı gerçekten çok güzel.kaçıcaklar dimi kaçmasalar bu dizi devam etmez abileri alır kızı dışarı salmaz nöbet filan tutarlar:icon_whiso menekşenin bi abisi var babasının yandaşı ve babası ikisine de ilk bölümden sinir oldum ya:icon_sorrneyse artık bol reytingler bol şanslar:good:

epıler
08-09-07, 09:23
herkese merhabalar

dün akşam keşke açmasaydım televizyonuda görmeseydim halil ile menekşeyi
bir arkadaşımın hayat hikayesini izledim resmen oda türkiyeden bir akrabasıyla evlendiydi başkasını seve seve tek fark arkadaşımın beraber kaçtığı kişi müsliman değildi onlarınki çok daha imkansızdı(şu imkansız kelimesinide kullanırken içim titriyor ama burda kullanılacak başka bir kelime bulamadım) yani ama onlar beraber olmayı başardılar bulundukların ülkede devlet koruması altında yaşıyorlar ailesinden uzakta tüm sevdiklerine hasretler ama beraberler
bir türlü aklım almazdı nasıl aileni silip atarsın ailen sonuçta başka bir yolu olmalıydı diye ama ailesinin menekşenin ailesi gibi olabileceğini düşünmemiştim keşke o arkadaşımda izleyebilseydi haber verebilseydimde
flimi yarında yakaladım izlemeye daha öncede konusu hakkında pek bilgim yoktu birde kıvanç hakkında biraz ön yargılarım vardı açıkçası ama izlerken onların o durumları içinde sanki ben boğuldum aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor arkadaşımın yaşadıklarına gözümün önünde canlandırmaya çalışıyorum benim bugün sınavlarım var nasıl giricem bu piskolojiyle

ilk bölümden çok etkilendim umarım devam bölümleride böyle etkileyici olur

sevgiyle kalın

_canan
08-09-07, 09:27
dizi daha ilk bölümden bağladı beni kendine harikaydı gözlerim dolarak izledim çok saf bi aşk anlatılan.oyuncular bence harika.kıvanç dünkü bölümde gerçekten aşmıştı.kesinlikle süperdi.sedef avcı da iyi bi seçim olmuş.gözümü bir an ayırmadım tv den.
hiç kaçırmadan izleyeceğim...
:good:

busegurses001
08-09-07, 09:42
arkadaşlar bu arada çalışmama kimse yorum yapmadı beğenmediniz mi yoksa şaka yapıyorum tabikide... of ya reytingleri inanılmaz merak ediyorum hemen açıklansın ya biz nasıl bekliyecez

cintianta
08-09-07, 09:43
Sedef Avcı'yı ilk gördüğümde ben de Şehrazat'a ne kadar benziyor diye düşündüm..Ama bir farkla menekşe şehrazat'tan daha güzel bakıyordu daha sevgiyle bakıyordu..Gerçekten Halile aşık olduğunu düşündüm..Beni dizide bitiren sahne ninesine "Ben Halil'e söz verdim." dediği sahneydi..

menekşenin babasının Helga'yla olan ilişkisinde şüphelerim oluştu..Sanki oğullarından birinin de Helga'yla ilişkisi var gibi geldi..Belki yanlış izlenimdir ama öyle hissettim...Ayrıca menekşenin büyük abisinin menekşeye çok yardım edeceğini düşünüyorum.. Kafama takılan birşey daha var..O da menekşenin ninesinin oğluna karşı nasıl otorite kuramadığı..Sonuçta evin en büyüğü olan ninenin mutlaka oğlu üzerinde bir baskısı mevcuttur..

hekimoglu64
08-09-07, 09:46
Sedef Avcı'yı ilk gördüğümde ben de Şehrazat'a ne kadar benziyor diye düşündüm..Ama bir farkla menekşe şehrazat'tan daha güzel bakıyordu daha sevgiyle bakıyordu..Gerçekten Halile aşık olduğunu düşündüm..Beni dizide bitiren sahne ninesine "Ben Halil'e söz verdim." dediği sahneydi..

menekşenin babasının Helga'yla olan ilişkisinde şüphelerim oluştu..Sanki oğullarından birinin de Helga'yla ilişkisi var gibi geldi..Belki yanlış izlenimdir ama öyle hissettim...Ayrıca menekşenin büyük abisinin menekşeye çok yardım edeceğini düşünüyorum.. Kafama takılan birşey daha var..O da menekşenin ninesinin oğluna karşı nasıl otorite kuramadığı..Sonuçta evin en büyüğü olan ninenin mutlaka oğlu üzerinde bir baskısı mevcuttur..

benim yazabileceklerimin aynisi yazmissini arkadasim sana cok katiliyorum
cok haklisin büyükabisi bence gelecekbölümde halili bulacak ama serbest birakacak büyük abisi kücük abisi gibi degil

saygilar.....

crazygirl7500
08-09-07, 09:47
arkadaşlar jenerik müziği isteyenlere yardımcı olabilirim isteyenler bana ö.m. atsın linki yollayayım:img-wink::img-yes::img-yes:

busegurses001 çok tşşkür ederim (bu arada adın ne)
en kısa zmnda sözlü bulabilirsin foruma açıklarım
çalışman çok güzel olmuş eline sağlık

gerçekten şarkı çok güzel olmuşş
vede dizimize çok uymuş:img-wink
oğuların ilişkisi yokda sanki ilşkiyi biliyolar gibi geldi banada:icon_whis
aynen bende hatta koşarken babası durunca işte yakalıcak vede serbest bırakacak idye dşndüm:img-wink:

mervemre
08-09-07, 09:56
ne kadar güzel bir bölümdü ya sizi bilmiyorum ama ben ağlaya ağlaya öldüm.düğünde menekşe'nin babasını suçlayarak bakması,yine düğünde halil'in menekşe'sine bakışları menekşe'nin olduğu gibi benimde hiç aklımdan çıkmıyor.
gerçekten her sahnesi heyecan doluydu dizinin.ama maalesef finalde beni kötü bi süpriz bekliyordu ben diziyi euro d de izliyordum ve birden sinyal gitti:icon_sorrkanald ye baktım onun da sinyali yoktu zaten olsaydı da hiç bişey değişmezdi kanald de çoktan bitmişti dizi sanırım.bi süre sonra sinyal geldi ama maalesef yeni bi sinema filmi başlıyodu ben de kapadım televizyonu.arkadaşlar halil taksiciye ben metroyla gidicem falan dedi ve arabadan indi ya ne olur gerisini biriniz anlatın lütfen...:sad53:

salakesmer
08-09-07, 09:58
çok güzel bir bölüm olmuş...fovori dizileirme girdi...hani menekşenin abisi halinin peşinden koşarken halil neyini düşürdü?

crazygirl7500
08-09-07, 10:00
cnm güzel yorumun için çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim adım buse sende adını söylersen çok sevinirim nickle hitap etmek çok zor oluyor

cnm bnm adımda esra ne demek her zmn snden böle çalışmalar bekleriz:img-wink:

merve evet sinyal bittikten baya bi sonra gitti
sonunda küçük abisi menekşeyi gördü menekşe die bağırdı ama menekşe onaylatmıştı biletini uçağa doğru koştu abisi gil arkasından gelirken görevli onları tutu oraada bitti:img-wink:
bu arada diziyi izlemek isteyenler malum siteye eklenmiş bilmiyosanız link atarım:img-wink:

SBR
08-09-07, 10:04
herkese merhaba dizi çok hızlı bir başlangıç yaptı :img-wink: sanıyorum büyük ihtimallede 1. olacak bu hafta :happy0064 müzikleri toygar ışıklı yapıyormuş hakkaten eline sağlık halil in düğünden sonra koşarken ki müzik hakkaten süperdi zaten ilk fragmanda da yani sessiz olanda o müzik vardı şu ana kadar yeni diziler arasındaki en iyi dizi müziğiydi bence :happy0064 inşallah her şey iyi olur hatırla sevgili gelince neler olacak göreceğiz ama menekşe ile halil bence sorun yaşamaz bekleyip görelim herkese iyi yorumlar:)

m_m
08-09-07, 10:07
Öncelikle bu dizi tek kelimeyle süperdi gümüşü pek fazla izleyemem halille menekşeyi yakıştırmandan dolayı olabilir..Ayrıca sedef ve kıvanç bey harika oynadı..Dövülme sahnesi müthişti ordaki ninenin ''uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bır kuyu''şarkısını sölemesi beni çok duygulandırdı..Garson olarakda dügüne gitmesi ninesinona git demesi çok güzeldi..Ancak dikkatımı birşey çekti.İlk evlenenlerin benim bildigim yanlız bırakılır ancak burda kapıda bekliyorlar büyük bir saygısızlık..Sözün kısası müthiş bir senaryo ve oyuncular bize bunu yaşattı.Uzun ömürlü olucagına inanıyorum..:happy0064

sudemnaz
08-09-07, 10:23
ilk fragmanı gördüğüm anda diziyi sevmiştim.
harika bir dizi:img-yes:çok ağladım.
menekşe'nin halile sarıldığı sahne müthişti
halil'in şaşkınlığı ve birbirlerine sarıldıklarında o büyük aşkı hissettim.:good:
menekşenin babasına uyuz oldum ailesine kötü davranıp bir başka insanla gününü gün edip namustan konuşması çok saçma.herkesi kendi gibi biliyor.
menekşenin ninesine bittim çok tatlı bir kadın evde oğluna söz geçirecek derecede baskın biri değil.
menekşenin büyük abisi diğer aile fertlerine göre daha insaflı.
çok güzel bir bölümdü inş. reytingler iyi gelir.

Kıvanç kendi sesiyle mi oynuyor?

PERİİ
08-09-07, 10:24
günaydın

herkes gibi bende çok beğendim beğenmediğim tek yeri cuma günü olması o gün seyrettiğim iki dizim var ve ben bu diziyide beğendim hatta unutup yarısından seyretmeme rağmen ya böyle ağlamak varmı halil beni öldürdü içim burkuldu nerdeyse utanmasam bende ağlıyacaktım tam olarak hikayeyi anlamadım ben nikah kıyıldıktan sonrasına baktım o bile yetti

anladığım menekşe zorla o adamla evlendirildide o adam menekşenin akrabası felanmıydı merak etim ama halili seviyordu ninesine halile söyliyeyim dedi ninesi hayır dedi ama bence keşke ilk başta söyleseydide ne dayak yeseydi nede eli kesilseydi (afedersiniz hayvan demek istiyorum modlar kızmasın ama o adama başka tabir bulamıyorum )yazık olan menekşeye oldu

ben gümüşün müftelası değildim ama görünce seyrederdim ordaki mehmet nerde burdaki halil nerde kendini baya baya geliştirmiş hele o masum çocuklar gibi bakışı yokmuydu menekşenin ninesine bittim ya uzun lafın kısası bu dizi tutar
bide benim aklım halilde kaldı bütün herşeyi menekşede nasıl gidecek Türkiye'ye

gizem_90
08-09-07, 10:34
cok guzel bir dizi ilk bolumden cok sevdim ben :img-icecr
tam basta izlemeye firsatim olmamisti ama ortalarda seyretmeye basladim Menekse ve Hilalin birbirine sarildiklari sahnelerde cok duygulandim.. o mehmete ilk bölümden sinir olmaya basladim söyeleyebilirim :icon_whis

ya bide ben sonuna kadar izleyemedim birden kanal d'de yayin kesilmisti geldigindede dizi bitmisti:icon_sorr bn tam menekse halili havalimanindan telefonla aradigina kadar izledim ondan sonra noldu birisi anlatabilirmi bana

gzd_gzd
08-09-07, 10:35
günaydın arkadaşlar
yeni başlık açılmış da 10 sayfa ilerlemiş walla:happy0064
hayırlı olsun

ratingleri merakla bekliyorum
tabi bi de haftaya yayınlancak bölümü :img-yes:

meryemce20
08-09-07, 10:36
slm arkadaslar daha önce bu basliga yazmamistim.fragmanb ilk ciktiginda yine yeni bi dizi cikariyolar kesin sirsadan bi ask hikayesidir dedim ama özet i felan okudugumda fikrim tamamiyle degisti.dün ilk bölüme baktigimda elimde mendil bi saniye olsun tv nin basindan kalkmadim.kivanc tatlitug tek kelimeyle müthis bi oyuncu onu gümüs de mehmet karakteriyle gördükten sonra siradan ne biliyim almanyaya calismak icin gelmis olan birini canlandiramaz diye düsünmüstüm
bilirsiniz oyuncularin oynadiklari ilk dizideki rolleri üstlerine yapisir örnegin necati sasmaz yada oktay kaynarca bende aynisi kivanc dada olur diyodum ama beni yaniltti okadar icten oynuyoduku duygularini felan cok güzel ifade ediyodu o agladikca bende agladim annem bu sirada bana gülmekle mesguldü:img-yes:
tabi sedef avci ya söylicek sözüm yok bi insan bu kadarmi iyi oynar ya babasina kaesi geldigi sahneler babaannesiyle konusdugu sahneler de bittim her sahnede kendimi onun yerine koyarak izledim diziyi.tabi icimdende babasiyla abisine beddua
ediyodum(yanlis anlamayin oyunculara beddua etmiyodum gercek hayattada bunlar gibi bi cok baba abi var benim problemim onlarla)ama hakkini vermek lazim baba cok iyiydi (oyunculugu yani)hele babaanne yazik ya icim parcalandi o kadini görünce birden kendi babaannem aklima geldi ve cok özledigimi farkettim.ama acikcasi babaanne nin torunu icin daha fazlasini yapmasini beklerdim nerden baksan altmis yetmis yasinda kadin ogluna iki cift laf söyliyemiyomu .bi annenin evladina sözü gecmiyosa artik ben bise diyemem demekki o da oglundan korkuyo ki bu cok üzücü bisey.
neyse gelelim menekse ile halil in askina
bu zamanda herkes ayda bir sevgili degistiriyo ki bazilari sadece gösteris icin cikiyo artik gercek ask zor bulunuyo bulunsa bile kemse kimsenin degerini bilmiyo.ama ben onlar o kadar iyi yansitiyoki o saf masum aski, ben bile inaniyorum adam kizin elini hayatinda sadece bi kere tutmus sarilmamis bile onun icin askini bi saatligine bile uzaktan görse yeter.yani diycegim ben bu dizinin tiryakisi oldum.
ufak bi konu daha var bende almanyada oturuyorum ve bu diziyi izledikce kendimdende biseyler buldum ne biliyim mesela abisinin telefon görüsmesinin sonunda tschüss demesi felan arada yari almanca yari türkce konusmalari yada aile ortami(tabi allahtan benim böyle babam abim felan yok)en güzelide oyuncularin almanca konusmasi tamam süper konusmuyolardi yani e leri felan biraz bastirarak söylüyolardi ama bu burdada cocu türkler de böyle (almanyada dogmamissa)ama ben kivanc a bayildim cok seker konusuyo ya :img-in_lo

mervemre
08-09-07, 10:38
cnm bnm adımda esra ne demek her zmn snden böle çalışmalar bekleriz:img-wink:

merve evet sinyal bittikten baya bi sonra gitti
sonunda küçük abisi menekşeyi gördü menekşe die bağırdı ama menekşe onaylatmıştı biletini uçağa doğru koştu abisi gil arkasından gelirken görevli onları tutu oraada bitti:img-wink:
bu arada diziyi izlemek isteyenler malum siteye eklenmiş bilmiyosanız link atarım:img-wink:
canım çok sağol merakımı dindirdin zaten o küçük abisini hiç sevmemiştim(sevilcek bi yanı yoktu da)görevlinin ellerine sağlık menekşe'yi kurtardı ama menekşe halilsiz gitmedi değil mi(ya biliyorum çok fazla oldum ama cevap yazmasanız da olur sanırım haftaya kadar bekleyebilirim)

bastille
08-09-07, 10:40
muazzam muazzam tek kelimeyle nefis bir ilk bölümdü ! başlıklarım

* kıvanç t. gümüş de iyice pişmiş artık tam aktör olmuş.aşkının çıkış ve inişleri ancak bu kadar güzel resmedilirdi.menekşeyi düğünde gördükten sonraki tuvaletteki çırpınışları oscarlıktı.koca bir alkış demedi kendisine !

* sedef avcı bergüzar ın kopyası gibi ama çok daha güzeli ve sıcak bakanı. bergüzar ın oyunundan dan hala halit karakterine aşık olduğunu ne kadar zorlasamda içimde hissedemezken, sedef a. ya kanım ilk bölümde ısınıverdi ve aşkını damarlarımda bile hissettim.aferin süper bir seçim ! tek sırıtan ayrıntı o kadar hödükten nasıl böyle bir kuğu misali güzelin dünyaya gelebildiği..

* ikili olarak hem fiziksel hemde duygusal olarak muazzam bir uyumları var ! Süper casting !

* Konu işlenmemiş bir konu.hafiften en favori yerli filmim fatih akın ın dönüş yok unu andırsada dizi olması açısından bir ilk !

* baba ve abilerin karakterleri çok keskin ama inandırıcı bir şekilde yansıtılmış.özellikle baba karakterinin evde tozu dumana atarken sevgilisine portakal sıkma ayrıntısı olağanüstü ! kodummu oturtan anadolu erkeğinin ana karakteri mizahi yönden ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi..kimin aklına geldiyse aklına ve ellerine sağlık !

* müzikler şahane ! halil in düğün salonundan çıkıpda koştuğu sahnedeki tempo ile müzik o kadar uyumluyduki baktım bende o an çalan kapıya koşarak gidiyorum ! hele babaannenin söylediği şarkı içler acısı ve çok etkileyiciydi !

* şu gerdek gecesinde eli kesipde kanın verildiği sahne sıla kokuyordu.ama kendi elini kesmek yerine menekşeninkini kesmek kıvrak bir zeka işi ! koca karakterinin bunda bile iktidarsız olduğunu yansıtması açısından gayet başarılı !

* çok güzel alamancı türk ve türk ayrıntılarıda vardı. (bizimkilerin parkda yiyişen çiftlere bakması gibi)

* genellikle yerli dizilerde yabancı dil faktörü hep kulağımı rahatsız ederdi.menekşe ve halil de hiç sırıtmaması bu işe özen gösterildiğinin kanıtı.ne kıvançda ne sedefde nede abilerde sırıtttı.hepsi son derece başarılıydı.

şimdilik aklıma gelenler bunlar..yeni sezonda bıçak sırtı ile seyretmek için seçtiğim 2 diziden biriydi.beklentilerimi boşa çıkarmadı.

sudemnaz
08-09-07, 10:41
busegurses001 cevap verdiğin için teşk.
her dizide başrol olan sesin bu dizide olmaması beni mutlu etti.
Kıvanç'ın sesi gayet güzel...:good:
halilin utangaç hali e bi de o güzel gülüşü çok güzeldi.
menekşe çok masum ve doğal
offf içim daraldı istanbula kaçabilecekler mi
menekşe halilin evine gittiğinde sarıldı ya halile ne kadar güzel görünüyorlardı
ayrılmasın onlar...:(

bastille yorum süper.

SONAY T.
08-09-07, 10:43
merhaba MENEKŞE İLE HALİL dizisi,ve 1.ci bölüm,

akşam izledim..çok beğendiğimi söylmeke isterim....baş rol oyuncuları birbirine çok yakıştı ve masum aşkı hissettim...babaya ve abilere pesss..babaaanenin aklı sonradan başına geldi...:icon_whis..

hele o pasta geldi ve 2 insanın yüzündeki şok ve acı çok geçti bana..gözümden yaş geldi...kurgu Serdar Çakular kendini göstermiş...az mekan ve oyuncu olmasına rağmen bölüm sinema filmi tadında ve sürükleyici idi....reklamda az vardı....çok etkilendim...:img-yes:
.
acı, öfke , hırs......koşmak..ahh ahhhh:icon_sorr

bakalım neler olacak..kızcağız kaçtı ama Halil'le İstanbul'da zor buluşurlar bence....:img-wink:

aslı.can
08-09-07, 10:45
fragmanlarından hayran olduğum bu dizi dün akşam beni aldı götürdü.kıvanç için diyecek tek şey;mükemmeldi,o ağladı ben ağladık.sedef avcı ise yanık kozayı izleme nedenim olan Balım karakteriyle zaten gönlüme taht kurmuştu.o da tek kelime ile süperdi.
cumaların vazgeçilmezi belli oldu menekşe ile halil

kıvanckerocu
08-09-07, 10:46
GULE_HAVİN arkadaşım çk tşkkürler:img-yes::img-yes:
arkdaşalr aile imzası yapılırsa mutlaka bnide katın
dizi tek kelimeyle süperdi reytingler süper gelicek:happy0064
resim eklyen arkadaşalra çk teşekkür ediyorum:img-wink:
çalışma yapanalrada çk teşekkürler
yorumalrdan okuduum bazı şeyleri bnde yazmak istedim
düşen bncede halilin teliydi çünkü menekjşe aradı ama ulaşamadı
ve menekşe tek başına gidicek halilim kaldı orda
bide kıvanç tatlıtuğun oyunculuu bnce süperdi kendini çk geliştirmiş onun ağladıı her yerdebnde ağladm
sedef avcıda gerçekten duyguyu güzel verdi
murat daltabanın gelişini bekliyorum merakla (1 hafta nsl geçicek)
menekşenin abisi yusuf ilk başta iiyiydi ama sonra halili kovalaması kötü oldu bn ondan daha ii bişey beklerdi
müzikler gerçekten süperdi insanın içine işlio
ya bu dizi çk güzel yeni bölümlerini merakla bekliyorum
:happy0064:happy0064:happy0064

senaycharmed
08-09-07, 10:51
bastille güzel konulara değinmişsin. çok önemli bir faktör ki o da bütün bu güzel kurgusal olayı oluşturan yönetmen uluç bayraktarı unutmamak!

kıvanç tatlıtuğa gelince kendini geliştirmeye çalışan ve nadir bulunan yeteneklerden biri... rolünün hakkını sonuna kadar veriyor. karakterini o kadar doğal canlandırmış ki dün akşam beni bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

sedef avcı o da karakterini başarı ile canlandırmış.

umarım bu dizi sezon boyunca devam eder ve reyting kurbanı olmaz.

busegurses001
08-09-07, 10:52
cok guzel bir dizi ilk bolumden cok sevdim ben :img-icecr
tam basta izlemeye firsatim olmamisti ama ortalarda seyretmeye basladim Menekse ve Hilalin birbirine sarildiklari sahnelerde cok duygulandim.. o mehmete ilk bölümden sinir olmaya basladim söyeleyebilirim :icon_whis

ya bide ben sonuna kadar izleyemedim birden kanal d'de yayin kesilmisti geldigindede dizi bitmisti:icon_sorr bn tam menekse halili havalimanindan telefonla aradigina kadar izledim ondan sonra noldu birisi anlatabilirmi bana

git gide tanıdıklar çıkıyor burda gizemcim seni gördüğümede çok sevindim cnm sonunu izleyememişsin sanırım sonunda menekşe abisi ve kocasını gördü havalanında ve saklandı..onlar babasına telefon etmek için gittiklerinde koşarak gişeye gitti ve halille kendi biletini onaylatmak istedi ama görevli halilin de gelmesi gerek diyince o zaman benimkini onaylayın dedi menekşe sürekli arkasını kontrol etmek için dönerken abisi ve o adam gördüler menekşe diye koşarlarken sonunda kaşe ve bilet buluştu ve menekşe görevlinin yanından geçerken arkasına döndü ve orda da bitti..

hekimoglu64
08-09-07, 10:53
arkadaslar ratingleri konusmak bile yanlis
kesinlikle 1.olacak birazdan ratingler belli olur saat 12 gibi belli oluyor
kesin 1.yiz ve su ana müzigi dinliyorum busegirses arkadasimin sayesinde tsk

saygilar.....

**bade**
08-09-07, 10:55
çok güzeldi ben hala etkisinden çıkamadım.
tutucu kesimlerin adetleri ne kadar güzel yansıtılmış ben bayıldım.
küçük abi ve baba her ne kadar kan dondurucu olsa da; onlar da çok güzel yansıtılmış...
sedef avcı gerek makyajı gerek ten rengi ile bergüzar koreli anımsatıyor ama bence ona göre çok daha sıcak bakışları ve elektriği var. (belki de rol gereği ne de olsa şehrazat mesafeli ve anne. yaşı da büyük haliyle..)
menekşe saf, masum ay nasıl desem çok berrak bir kız...
çok ama çok sevdim... dizi bu senenin bombalarından biri olcak. aynı saatte değiller ama bu dizi önceden dediğim gibi sılayı bile zorlar sıralamada...

sadece_ozge
08-09-07, 10:56
gercektende muazzam. ben öldüm bittim bu dızıye ağlamaktan bıtap oldum. ınanılmz guzeldı os ahne. nasılda tertezmı saf bı ask bu boyle kız bı sarıldı halıl öldü bitti içi ısındı sankı ılk kez sarılısında. nasıl guzel anlatmıslar ayrıca kıvac'ın boyle yakısıklı oldgunu bılmezdım. meneksede cok güzel ama ben ağlamaktan öldum ve bu dızı ılk bölumunden soyluyorum bıtse bıle efsana olucak eger ılk bölum gıbı dıgerle her karesı tablo gıbıydı her sahne süperdı ya. ınsallah senaryoyu saptrmazlar ya dıger dızıler gıbı mahvolmaz. ama bu dizi cdden ömürlük. hele nıneyle olan sahnelerde en cok agladım ben nasıl guzel bır kadın o oyle dımı arkadslar bence bu efsana olucak

meryemce20
08-09-07, 10:56
arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim ama okul felan oldugundan fazla yorum yapamam ama yinede aile imzasi yaparsaniz benide eklermisiniz
bu arada benim sinir oldugum sey babaanne yasli basli kadin bi annenin evladinin üzerinde hic mi söz hakki olmaz o bile oglundan korkuyo cok üzücü bi durum.
zaten bölüm hakkinda yorumumu yapmistim 10.sayfada isteyen okur

dilekce
08-09-07, 10:57
Akşam ki bölüm bana göre şu ana kadar verilmiş yeni diziler içinde izlenilesi en heyecanlı, en duygusal, en anlamlı, en kaliteli yapımlardan ilkiydi..

Seçilen konu şu ana kadar bu kadar teferruatlı düşünülmemiş ama aslında bir çoğumuzun hayatlarından alınmış kesitlerden bir demet oluşturuyordu...
Seçilen oyuncular sergiledikleri oyunculuklar hepsi herşey gerçekten mükemmeldi..Hiç biri için veya hiç bir sahne için şu olmamış. burası öyle olmuş diyemeyiz ki bana göre eksik olan hiç bişey yoktu..

Evliliğin kararının babadan geçmesinden tutun isteme aşamalarına, üzerine evliğin her aşamasını gelenek halinde süregelen bu anlarını en ince ayrıntısına kadar düşünüp, tasarlayıp bunun sonuçlandırılmasına kadar her şey çok sahiciydi..

Hepimiz bir yerlerden bu sahneleri anımsıyorduk..Bir kızın babasına ve abilerine karşı gelememesi, bir babanın bir abinin gözlerini kırpmadan kendisini yok etme korkusunu üzerinde hissetmesi bir genç kız için heralde yaşanası en zor durumlardan biriydi Ki en korkuncu da yüreğin bir başkasına ait olması..

Menekşe gönlünü gözünü Halil de açmış.. Gördüğü bir tek Halil.
Halil tutunacak tek liman Menekşeyi almış yüreğine bu yaban ellerde., Anası,babası, kardeşi yoldaşı olmuş, Varlığı sanki menekşe için.

Ve olan olur Menekşe sessizce ayırmak ister gönlünü Halil den, ve işte o an yaşanır.., Köprü üzerinde içine sığdıramadığı gözyaşlarını akıtırken Menekşe, Halil e söylediği yalanın vicdan azabı ile kavrulmaktadır.. Halil bir çocuk gibi gün sayacağını, Onsuzluğunu anlatırken Menekşe dayanamaz,, Sarıl bana Halil.
Halil donar,, Halil şaşırır. hem çok istediği hem çok korktuğu bir şeyi ister Menekşe, sarıl bana,,
Halil sarılırken kıyamaz sanki dokunmaya, dokunduğu an, sarıldığı an sevince boğarken kendisini, Menekşe için sonsuzluk geliyordu bu sarılışın ardından..
Sıkıca sarıldılar..Halilin yüzü geliyor aklıma,, İnanılmazdı..İnanılmaz bir duygu yaşıyor ve o duyguyu bize yaşatıyordu..

Düğün günü gelir ve işte o an, pasta yı geline çeviren Halil hayatının en büyük şokunu yaşar, Menekşe ye yıldırım çarpar, salon başına yıkılmışda altında kalmış Menekşe , sendeler, toparlanmak ister , Nene yetişir imdada..Halil der Menekşe,, Halil ne yapacağını bilemez son çare orayı dağıtmak ister..
Nenem yalvarır Onun yaşamasını istiyorsan git..Halil yıkılmış o kadar da çaresiz soluksuz akar gider..Koşar koşar. Koştukça büyür Berlik.,. Hiç bir yerine sığmaz, çaresiz kabul gelir.,,

Ve işte o gece, bazılarımızın ilk defa tanık olduğu gelenekler, ve insan hayatının başa gelen gerçekleri,, Bir erkeğin utanç anı. Savrulan sözler..
Bir genç kıza yapılacak en büyük kötülük...Nice genç kızlar ezilmiş bu korkunç gerçeklerle..Ve dayanılmaz ölüm isteği..Ayrılığın acısı ile katlanılası zor bir adamla geçecek bir ömür.. Ömür o an için bitmeli genç kız Menekşe için..

Hayatını bitirmek istediği an ninesi koşar yardıma..Gitt. insanlara karış ve kaybol....Bizden haberlere itibar etme. Cenazeme bile gelme. Halil seni kaçırsın ..İstanbul a kaçın..Halil seninle yanmaya hazır..

Menekşe Halil in kapısında,, Herşey geride, var olan bir tek Halil.
Kaçılacak..HErşey yolunda gitse,, yeni bir hayat başalayacak..Nitekim alt üst olurlar.. Abiler ve Baba önlerine çıkmaktadır her yerde..Ve nihayet biletler alınır. Gidiş için tek Halil kamıştır..Menekşe artık özgürdür..Bir tek Halil kalır geri..

Halil için başlayacak en acı günler işte Menekşe ile ayrıldığı bu gündür...

**bade**
08-09-07, 10:59
arkadaşlar menekşe&halil aile imzası yapıldı mı?
eğer yapılacaksa beni de eklerseniz çok sevinirim.

bastille
08-09-07, 11:00
bastille güzel konulara değinmişsin. çok önemli bir faktör ki o da