PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

barbiee
08-09-07, 13:20
ÇOK GÜZEL bir diziydi gerçekten bayıldım Kıvanç kendini oyunculuk konusunda epey geliştirmiş.haftaya ne olacak merakla bekliyorum valla :icon_sorr

crazygirl7500
08-09-07, 13:22
crazygirl7500 cumalar artık beni de çok zorlayacak canım.Çünkü hatırla Sevgili'den vazgeçmek gibi bir niyetim yok ama Halil ile Menekşe'yi izlemezsem de çatlarım herhalde..İçime oturur yani.Birinden birini netten izleyeceğim mecburen..Sadece reklam aralarında bakmak yetmez çünkü:icon_sorr
Bazı arkadaşlar HM'nin HS'yi ve Sıla'yı rahatlıkla geçeceğine inanıyor..Ama bu kadar emin olmayın bence.İlk haftadan bu kadar iyi sonuç almasının tabii ki dizinin kalitesiyle de fazlasıyla alakası var ama merak edenlerde izledi diziyi ve sadece öylesine bakanlarda olmuş olabilir..Tabi ki reytinglerin her zaman yüksek gelmesini isterim ama HS'den de vazgeçemem..
Anaam napıcam ben şimdi ya:img-pilot

bende hatırla sevgiliden vazgeçemem helede sezon finalini öyle bir yerde bırakmışken aynen netten izlerim ama sonuçta sıcağı sıcağına izlemenin tadını hiç birisi vermez ..
sıla en son ratınglerini eskiyi arar bir şeklde bırakmıştı
olayların dallanıp budaklanmmasından dolayı;
belki kanal d onun karşısına çıkarabilir menekşe ve halili
yoksa gerçekten çok kötü bir girdabın içindeyiz...

MüGeee
hatirli sevgili fialn ne zorlamasi bence ezer gecer

sila biraz zorlar ama menekse ve halil gecer

haftaya bence reytingler iki katti olur

inş yaa...böle güzel ve kaliteli bi dizi çok ii şeyler hakediyo bence :img-yes: bn almanca öğreniyorum sanırım bu dizi sayesinde almancamı geliştiricem bunn için de teşekkürlerr :img-wink:

nafiş
muhteşem bir diziydi bayıldım zaten ratinglerdende belli oluyor.haftaya en sevdiğim dizde başlıo hatırla sevgili ama büyük ihtimalle onu izlemeyip menekşe ve halile transfer olcam:)

batuhan_gumus
08-09-07, 13:23
dün cidden zor bi gündü.atv de hokkabaz showda dünyayı kurtaran adamın oğlu ve fikrimin ince gülü strada vazgeç gönlüm ve turkmax ta eve giden yol(gerçi o reytinglere katılmıyor)hani hangisi arasında seçim yapmak zordu.türkmax sağolsun hem hokkabazı hemde dünyayı kurtaran adamın oğlunu önceden izlediğim için izlemedim eve giden yolun da başını kaçırdım menekşe ile halili izledim ama iyiki izlemişim daha öncede dediğim gibi çok güzeldi reytingleride güzel gerçi share ve reyting puanı iyi değil ama sezon iyice başlayınca yani 1-2 hafta sonra yükselir puanlar

ya ratinglerin neresi kötü bence cok güzel
gelmis ilk bölüm icin hepde 1 ve 2 olmus yani

cemotara
08-09-07, 13:23
Reytingler beklediğim gibi geldi yani azçok tahmin ediyordum çünkü gerçekten çok etkileyici ve güzel bir dizi.
Haftaya sıla ile hatırla sevgili başlıyor.Birde yine iddialı olan yeni dizi pusat başlayacak.Bence yeni bölümlerini merakla bekledikleri için haftaya reytinler bence böyle olacaktır.
1-sıla
2-hatırla sevgili
3-menekşe ile halil
4-Pusat
Bence reytingler böyle gelecek ama diğer bölümlerde sılanın kesinlikle düşeceğini düşünüyorum.İlerleyen bölümlerde Pusat,hatırla sevgili ve menekşe ile halil arasında 1. lik yarışı olur.Benim tercihim menekşe ile halil olacaktır.

şilimsi
08-09-07, 13:26
bence sen menekse ile halili izle aksam da saat 02.00/03.00 dogru atvde tkr cikiyor ama atv avrupada sana benim tavsiyem :img-wink: yada hatirla sevgili neten izle ama kesinlikle birakma menekse ile halili

Onu bende düşünmüştüm ama haftasonu dersane var malum OKS senesi.Sabahçıyım ve erken yatmam gerekiyor.Ben 2ye kadar falan beklersem annemler beni parçalar herhalde..Neyse bakacağız artık bir çaresine..İkisini de kaçırmayı göze alamam çünkü.Olmadı annemlere HM'yi izletirim ben HS'yi izlerim sonra annemden dinlerim yeni bölümü sonra da netten izlerim tam olur..Ya da aynısını HS için yaparım.Bilmiyorum.Ama bu diziden vazgeçmeyeceğim kesin:img-wink:

deliasik
08-09-07, 13:26
arkadaslar.. meneksenin babanesinin söledigi sarki/türkünün adi ne.. ve nerden bulabilirim.. biri yardimci olabilirmi acaba..

roze146
08-09-07, 13:27
insallah saati degismez hep böyle kalırr cunku 20.00 da sıla var ama alınırsa eger tercihim menekse ile halil olacak:)

cann2366
08-09-07, 13:28
ya ratinglerin neresi kötü bence cok güzel
gelmis ilk bölüm icin hepde 1 ve 2 olmus yani

reytingler kötü değil reytingler kötü demiyorum 1. 2. olmuş sonuçta
reyting puanı düşük o da sezonun daha yeni başlaması nedeniyle zaten.mesela ab puanı 5,30 sezon başlayınca tatil iyice bitince bu puan 8 9 filan olucak onu söylemeye çalışıyorum

GULE_HAVIN
08-09-07, 13:28
bence hatirli sevgili hep gerilerde kaliyordu ve oylede kalacak gecen sezon en dusuk oydu cuma gunleri

menekse ve halil 1

sonra sila

geriside
3
4
5
siralarinda olur

şilimsi
08-09-07, 13:30
insallah saati degismez hep böyle kalırr cunku 20.00 da sıla var ama alınırsa eger tercihim menekse ile halil olacak:)

KEşke 20.00'a alınsa.Benim için hiç bir problem kalmaz o zaman.HS'yi izleyen diğer arkadaşlarda mutlu olur hem.Önce MH sonra HS değmeyin keyfimize yani:)..Ama sanmıyorum ki değiştirsinler saati:icon_sorr
Hatırla Sevgili'yi pek sanmıyorum ama Sılayla bir rekabet olabilir MH arasında.Ama bende Sıla'nın bir iki hafta sonra düşeceğini düşünüyorum..HS yine aynı kalır..MH'de kendine belli bir yer bulduktan sonra kimseye kaptırmaz sırasını:img-wink:

crazygirl7500
08-09-07, 13:31
arkadaslar.. meneksenin babanesinin söledigi sarki/türkünün adi ne.. ve nerden bulabilirim.. biri yardimci olabilirmi acaba..

toygar ışıklı...eylül güneşi..(melek yüzlüm).

gerçekten cuma olması benim için avantaj die düşünürken hafta içi okul sebebiyle çok fazla izletmiyecekler ama hsninde o saatte varlığı dezavantaj oldu
annem bile kıvancın oyunculuğunu çok sevmesine hatta hsnin tekrarı olmasına rağmen hs ye baktı:icon_sorr

DOKUNMADANDA AŞKIN VAR OLACAĞINA İNANANLAR AİLESİ

RÖP.LERİNDE HEP BU TEMEL VARDI

denizkizi55
08-09-07, 13:31
Güzel bir dizi'ye benziyor acikcasi. Bayaa bayaa almanca'yi katmislar, tschüss falan:):)

Kivanc Tatlitug GÜmüs'ten sonra cok güzel bir performans sergilemeye basliyor yine. Mimikler'i falan cok hosuma gitti.

SONAY T.
08-09-07, 13:34
DİZİDEN YORUM BİRAZDA,
Menekşe düğün olana kadar çok sessiz tepki kaldı..ama sonra da kaçması olayları fitilledi diye düşünüyorumm..baba evinde oda kurulması da bana ordan kaçağı izlenimi verdi..ayrıca ev açılmadı..gerekte duyulmadı..

dizi bitince misafir oyuncu diye yazdı ya 1.ci yenge 2.ci yenge o kadınlara sinir oldum....

menekşe kaçtı darısı halil'in başına..:img-yes:

balzac
08-09-07, 13:34
süper 1 dizi çok heyecanlıydı çekimler de harika sinema tadındaydı ama günü sorun teşkil edebilir her cuma sıla ve hatırla sevgili biri 1. biri 2. olur ben de dahil bu dizilerin kitlesi fazla ve başka güne ayarlamazlarsa doğal olarak yeni diziler değil eski diziler seyredilir
haftaya da menekşe türkiyeye kaçar ama halil almanyada kalır pasaportunu koşarken yere düşürmüştü

dFKto
08-09-07, 13:35
İzlenme oranları beklediğimden düşük gelmiş, ben daha çok izlenir sanmıştım çünkü hem çok etkileyici bir öyküsü ve düşmeyen bir temposu vardı hem de epeyce bir zaman reklam girmediler. Zannediyorum gittikçe yükselir bu oranlar. Ya da çoğu zaman olduğu gibi ben azınlığın beğendiğini beğeniyorum yine.

m_m
Ratingler tam istedigimiz gibi geldi çok mutluyum böle bir dizinin 1.ve 2. olması herkez beliyordu...Zaten senoryoda çok güzeldi....Birşey diyeyin başlıgımıızn kapanmasını istemiyorsak şu aile işiniz özel mesajla ahl edelim tek cümlelik mesajlar yazmayalım !!O zaman daha güzel olur..:happy0064

arkan61
ben fikrimin ince gülü icin hazirlik yapiyodum bi zap yapiyim dedim kanal d de tutulup kaldim ya, cok güzel dizi heycani bol sürükleyici dizi insallah heycanini kaybetmez bu dizi, ratingler zaten böyle gelmezse $a$ardim, süper bir dizi ! Kivan Tatlitug cok farkli gümü$teki gibi degil yani acayip begendim onuda, bayan oyuncu da süper hersey süperdi ya ilk bölümde .

hele dizinin konusu cok farkli zaten ben diyodum bu konuyu nezaman ele alacaklar diye , konuyu i$leyi$i süper, dediogim gibi insallah heycanini kaybetmez

mili_gkhnözen1905
müthiss bir dizi ya cok etkilendim menekse ile halil cok etkiledi beni
fragmandan etkilenmemistim ama dün etkilendim cidden gözyaslarimi tutamadim ya:(:icon_sorr
cok güzel bir dizi harika bir yapim tebrikler.:good:
reytinglerde harika gelmis zaten hakediyor.dahada iyi olur umarim.
artik dizilerim arasina menekse ve halilde katildi böyle bir dizi kacirilirmi ya..:img-wink:
ya dün sonuna bakamadim burda kanallar olmadi yagmur vardi kahretsin
ne oldu acaba nerde bitti:(
imza olursaa benide ekleyin.

cann2366
08-09-07, 13:36
KEşke 20.00'a alınsa.Benim için hiç bir problem kalmaz o zaman.HS'yi izleyen diğer arkadaşlarda mutlu olur hem.Önce MH sonra HS değmeyin keyfimize yani:)..Ama sanmıyorum ki değiştirsinler saati:icon_sorr
Hatırla Sevgili'yi pek sanmıyorum ama Sılayla bir rekabet olabilir MH arasında.Ama bende Sıla'nın bir iki hafta sonra düşeceğini düşünüyorum..HS yine aynı kalır..MH'de kendine belli bir yer bulduktan sonra kimseye kaptırmaz sırasını:img-wink:

bende çok isterdim 20.00 de başlamasını...hani rahat rahat izlerdim.
bencede sılanın reytingleri her hafta düşer hs aynı kalır menekşe ile halilde yükselir hayırlısı olsun.

SONAY T.
08-09-07, 13:37
Alman pastaları çok olur derler...

onlarda kader işte orda karşılaştılar...otobüste gidip gelmeler....okul için bişey söylemediler....

http://img452.imageshack.us/img452/1382/hhmmm11vn2.png

havincim
08-09-07, 13:37
ratingler ilk bölüm olmasına reğmen çok güzel.daha ilk bölümden bi grupta 1.lik diğerinde 2.lik elde etmişiz:Dbu ratinglerin her hafta kendini katlayarak yükseleceğine inanıyorum...
haftaya HS başlıyor ve bu beni korkutuyor.benimde düne kadar en sevdiğim diziydi HS.ama artık herşey değişti:Dgeçen sene I.A nın ratingleri HS nin karşısında çok yüksekti umarım bu sene menekşe ile halilin ratingleri öyle olur...

şilimsi
08-09-07, 13:40
Birisi Halil koşarken pasaportunu düşürdü demiş..
Halil'in düşürdüğü o çaldığı müzik aleti değil miydi ya?
Zaten pasaportu o her zaman taktığı çantasında değildi ki.Evde hazırladığı bavulların birindeydi..Aaa yok bavulda değil pantolonunun arka cebine koymuştu..Ama düşürdüğü şeyi pasaport değilde o çaldığı alet diye hatırlıyorum ben?Ya bu arada Halil'in çaldığı şeyin adı ne?Bunu bilmiyor olmam büyük bir cahillik mi acaba?:img-blush

gumus_nese
08-09-07, 13:41
dün burası dolmuş taşmış aman nazar değmesin...
dizi muhteşemdi.özellikle ilk sarıldıkları ana bayıldım....
bi dahaki bölümü sabırsızlıkla bekliyom...oooo reytinglerde muhteşem haketti zaten dizimiz....

foxwolf
08-09-07, 13:42
beklediğimden daha mükemmel bir senaryoydu açıkçası güzel bir dizi bekliyordum ama beklediğimin üstünde güzellikte bir senaryo çıktı karşıma bu kadar muhteşem olacağını tahmin etmiyordum.Menekşeyle Halilin sarılma sahnesinde kıvanç tatlıtuğ süper oynadı bence mimikleri ve jestleri süper uyumluydu sahneyle ayrıca müziğide ayrı bir güzellikteydi...Kızın babasıyla kocasına çok kıl oldum :img-polic

MüGeee
08-09-07, 13:43
halil in çaldıı o aletten küçükken ben de de vardı babaannnemlerde bulmuştum :)ama adını hatırlamıyorum..yaa aklıma bişi takıldı kıvanç abi gerçekten çalıyo mu o aleti yoksa çalıyo gibi mi yapıyo????????

dFKto
08-09-07, 13:43
Hallil'in çaldığı müzik aleti mızıka. ben de pasaportunu düşürdü gibi gördüm ama havaalanına gittiğine göre düşen başka şeyler olabilir. birisinin yazdığına göre düşen annesiyle olan fotoğraf ve mızıkasıymış.

M&M
08-09-07, 13:44
gerçekten çok güsel bi diziydi bayıldım hele o müzik yok mu menekşenin ninesini söledii harika bi de o gerdek gecesi ağladım ya şarkıyıda sölüo du nine gene çok duygulandım çok güseldi ama keşke 20.00ye konsa hatırla sewgiliyle karşılaşmasa ya

m_m
08-09-07, 13:44
ratingler ilk bölüm olmasına reğmen çok güzel.daha ilk bölümden bi grupta 1.lik diğerinde 2.lik elde etmişiz:Dbu ratinglerin her hafta kendini katlayarak yükseleceğine inanıyorum...
haftaya HS başlıyor ve bu beni korkutuyor.benimde düne kadar en sevdiğim diziydi HS.ama artık herşey değişti:Dgeçen sene I.A nın ratingleri HS nin karşısında çok yüksekti umarım bu sene menekşe ile halilin ratingleri öyle olur...

Aynen sana katılıyorum canım bu sayılar daha fazla artıcak dizimizin keşki 20 de olsaydı daha güzel olurda sılayla çakısıyor.Ama HS başlıyor ancak ama bence HS MH çakışmasını yapmasınlar çünkü ben her ikisinide seviyorum HS vaktinde 20 de bence Menekşe ve Halilli koysunlar ee artık sılaylada çakışıcaz :good: ama napabiliriz yani degilmi her ne olursa olsun her diziden kaçamayız..:img-wink:Hem ben şuna inanyorum sılayla olan çakışmamızı galibiyetle bitiriciz..!!:img-yes: :img-wink:

YaBaN GüVeRcİnİ
08-09-07, 13:45
Ben hala şoktayım! Tek kelimeyle şoktayım!.. Bu kadarını beklemiyordum açıkcası... Cuma günlerim Hatırla Sevgili'ya aittir aslında... O yüzden şöyle bir bakayım dedim... Aman Allah'ımmm!.. Müthiş bir dizi ya... Hala inanamıyorum!..

Menekşe ile Halil... İyiki izlemişim... Böyle bir aşk, böyle bir oyunculuk... Hepsi, hepsi mükemmel!.. Sevdiğine dokunmaya kıyamayan bir adam... Sevdiğinin bakışları gözünün önünden gitmeyen, ölüme gitmek isteyen çaresiz bir genç kız...

Halil... Odasının her yeri Menekşe ile dolu... Onu düşünmesi... Onunla uyanıp, onunla var olması... O yoksa kendini hasta gibi hisseden bir aşık... Ben Halil'i tarif etmeye aşık kelimesinin yetmediğini düşünüyorum... Halil aşıktan da öte!.. Kendini yollara vurdu, sevdiği başkasının gelini olunca... Orada bayıldım oyunculuğuna... Herşeyi o kadar çok kalbimde hissettim ki anlatamam... Kelimelerle tarif edemiyorum...

Menekşe... Güzel gözleri... Masum yüzü... Ve kendine sakladığı acıları... Halil'i görünce eli ayağına dolaştı, kahroldu!.. Öldü... Halil'in gözlerini görünce öldüm ben dedi ya... Öldü sahiden de... Sevdiğine bakamadı... Ona gitmek için tereddütte kaldı, beni ister mi diye... Ama adı aşk ya... İmkansız ya... Gitti yine de... Sevdi çünkü... Çok sevdi ve sevildi... Halil'siz bir İstanbul onu bekliyor galiba... Halil'siz, yanlız... Ve çaresiz... Ama adı aşk ya... Belki imkansız gerçek olur... Kimbilir...

Ama olan bana oldu!.. İki arada bir derede kaldım!.. Ne yapacağım ben şimdi??? Bir yanda Menekşe ile Halil... Bir yanda Hatırla Sevgili... Aynı gün! Aynı saat!.. Bir çıkış yolu gösterin lütfennnn!.. Lütfen!.. İkisini de çok seviyorummm!.. Offffffffffffff!.. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!..

havincim
mervecm imza çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık:)
bende senin gibi nasıl bağlandıysam artık bu diziye hoca ders anlatırken hep diziyi düşündüm derslerden sonrada attım kendimi buraya:)daha ilk bölümden bu kadar bağlanırsak biz...
ama etkilenmeyecek gibi değildi ya film tadındaydı bu bölüm...izlemeyen arkadaşlarıma da anlattım onlarda acayip heyecanlandılar onları da bağladm diziye:D

crazygirl7500
müthiss bir dizi ya cok etkilendim menekse ile halil cok etkiledi beni
fragmandan etkilenmemistim ama dün etkilendim cidden gözyaslarimi tutamadim ya:(:icon_sorr
cok güzel bir dizi harika bir yapim tebrikler.:good:
reytinglerde harika gelmis zaten hakediyor.dahada iyi olur umarim.
artik dizilerim arasina menekse ve halilde katildi böyle bir dizi kacirilirmi ya..:img-wink:
ya dün sonuna bakamadim burda kanallar olmadi yagmur vardi kahretsin
ne oldu acaba nerde bitti:(
imza olursaa benide ekleyin.

tuğçecim menekşe vizeyi falan herşeyi onaylattı
o sırda abisi arkadan menekşe diye bağırdı menekşeye yaklaşırken
görevli tuttu onu tanıtım frag.gösteriodu ztn o sahneyi orda bitti
yani pek bişi olmadı
arkadaşlar halinin düşürdüğü bana kaset,müzik aleti...gibi geldi:icon_whis

ya arkadaşlar eğer halilin düşürdüğğü pasaport olsa onu muhakkak alırdı
yoksa gitmiş gitmemiş kaç yazardı ki..

gzd_keremcem
08-09-07, 13:46
evet pasaportu pantalonun cebine koymuştu bence de telefonunu düşürdü

evet telını ve mızıkasını düşürdü zaten pasaport olsaydı nolursa olsun alırdı
ama menekşenın abısı gelıyo dıye onları da alamadı:img-yes:

28şubat
08-09-07, 13:47
merhaba arkadaşlar
diziyi bende çok beğendim oyuncuların hepsi çok doğal abartısız oynuyorlar konu akıcı zaten reytinglerden belli halk bu diziyi çok sevdi umarım hep birinci olur hatırla sevgiliyide severim anlaşıldığı gibi kumanda elimizde sürekli iki kanal arasında gidip gelicem heralde
bu arada kıvanç çok samimi oynuyor kendisini kutluyorum:good:

Ceren53
08-09-07, 13:47
Yeni Baslik hayirli olsun. Raytinglerde zaten süper gelmis zaten belliydi masallah masallah cok sevindim. Hala dizinin etkisindeyim vallahi

şilimsi
08-09-07, 13:49
Mızıka.Hmm.Mızıka denilen şey o muymuş ya:)Bilgi için teşekkürler.
Bana da mızıkasıyla annesiyle olan fotoğrafı düştü gibi geldi bilmiyorum ama.Çünkü pasaportunu düşürmüş olsaydı havaalanına gitmezdi ki.Niye gitsin yani?Pasaport olmadıktan sonra.Ama çantasından birşeyler düştü.Öyle hatırlıyorum ben.Çünkü yere düşünce bir kutu açıldı yanında renkli bir kağıt vardı.O kağıt annesiyle fotoğrafı olsa gerek.Eh kutuda mızıkanın kutusu..
foxwolf babayla kocaya bende kıl oldum nedense:img-polic..ben Menekşenin yerinde olsaydım öldürücü bir dayak yiyeceğimi bilsem bile evlenmezdim bağırırdım çağırırdım.Tabi söylemesi kolay sıkıyorsa gitte öyle bir babanın karşısında söyle bunları ama..Yani evlenip öleceğime canıma kıyardım daha iyi be..
Halil'in bileti Menekşe'de, Menekşe gidiyor, Halil'in bleti doğal olarak yok, bilet alacak parası da yok büyük ihtimalle..Ee bu çocuk nasıl gidecek İstanbul'a?

yesimcan
08-09-07, 13:49
süperdiii yaaa agladim resmenn cok güzeldii....haftayi iple cekiyorumm

aile imzasina benide alirmisiniz:)???

reytinglerdee iyi ee daha ne olsun....

<GüMüŞ>
08-09-07, 13:50
arkadaşlar şmdiye kadar tüm yorum yapan,çalışma ekleyen ve özel mesaj atan tüm arkadaşları imza listesine ekleyerek esraya gönderdim...unuttuğum kimse yok,herkes olacak imzada....bu arada o kadar çok kişi varki eklemekten ne göz kaldı ne ellerim kaldı...çok yoruldum...akşam esra ve ben foruma girerek imzayı yapacağız...şimdiden çok kalabalık bir aile olduk...artık ekleme bitti hepinizi yazdım kimse merak etmesin,reytinglerimiz harika,hak ettik böyle güzel bir dizi reytingi sonuna kadar hak ediyor...çok güzel ve kalabalık bir imza bizi bekliyor akşama...şimdilik hoşçakalın...

€moS
08-09-07, 13:51
Ayy olamazz bu nasıl bi dizidir allahım nasıl ya....
Ayy sonuna kadar izliyemedim elektiriklerr gittti..
Oldum olası sinirim şu elektiriğeee yağmur yağdı gitti :img-beee::img-polic:img-polic
Ayy sonunu izliyemedimm resmen ya anlatın ya hani menekşe kendini asıyodu ayy orda kaldım elektirikk patt die gitti resmen yaaa oof....

havincim
08-09-07, 13:51
YaBaN GüVeRcİnİ seni çok ii anlıyorum cnm bende aynı durumdayım...seni HS forumundan tanıyorum senaryolarını okurdum hep:DHS yi çok seviyordum hala çok seviyorum ama tercihim kesinlikle menekşe ile halil olacak haftaya HS ne kadar heyecanlı olacak olsa da...malum video sitesinden izlerim artık onu...

bu arada ben sılayı bile geçebileceğimize inanıyorum kimse kızmasın ama gerçekten saçmaladı ve son bölümlerde I.A hep geçti sılayı...H.S bile geçti sılayı...ratingleri kışın ortasındaki ratinglerinin 3te birine kadar düştü nerdeyse...belki haftaya iki gruptan birinde ikinci olabilirz ama ondan sonraki haftalarda kesinlikle zirvedeyiz:)

yağmur*
08-09-07, 13:54
ya çok ağladım ya :( çok etkileyiciydi,baya bi heyecanlıydı kşke biraz daha erken saate alsalar artık bu dizininde fanı oldum kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı , çok yakışıolar ben sedef avcıyı daha önce görmedim bi dizide fln çok gzl görmem lazımdı

çağloş
08-09-07, 13:55
çok güzel bir bölümdü.kıvanç abi ve sedef avcı çok güzel bir rol sergilediler.diziyi izlerken televizyonun içine gömülüyordum.

menekşenin evlenmesine çok üzüldüm.eğer evleneceğini halile söylemiş olaysaydı evlenmeden önce o zaman kaçabilirlerdi.ilk fırsatı kaçırdılar.ama sarılmaları çok güzeldi.halil ilk önce şaşırdı.elini bile ilk defa tuttu.ve ilk defa sarıldı.
menekşe babasına evlenmek istemediğini söyleyince babası direk tokatı attı ve sonraki olaylar gerçekleştirdi.aslında menekşenin ninesi bu düğüne karşı gelebilirdi.ama sesini çıkarmadı.sesini çıkarsaydı oğluda sözünü dinlerdi.menekşenin büyük kardeşi oda evlenmelerine razı değildi.o zaman kaçmalarına neden izin vermedi anlamadım.sonuçta kardeşinin iyiliğini istiyorsa kaçmalarına izin verirdi.
menekşe'nin mutsuzluğu ninesinin içine kurt düştüğü için git dedi takıları alıp gitti menekşe halil'in evine halil menekşeyi karşısında görünce şaşırdı.hatta şaşkınlığı ve heyecanı gözünden okunuyordu.menekşe olanları anlatınca kaçacaklarını söyleyince hemen halil pasaportunu aldı.keşke çalıştığı iş yerine gitmeselerdi.menekşenin abisi ve babası gördü onu.halil şaşırtmayı başardı taksideyken.ama havaalanına gelicen geri çıktı.menekşeyi kardeşi ve o pis mustafada gördü ama son anda menekşe geçti ve yetişemedilr.çok heyecanlı yerde bitti.belkide halil ve menekşe uçaktra karşılaşırlar.

lindsay
08-09-07, 13:56
ya şarkısı çok güzel arıyorum bulamıyorum bi türlü:S
reytingler çok güzel gelmiş

şilimsi
08-09-07, 13:56
Anlaşılan herkes Hs ve MH aynı saatte diye dehşete düşmüş..Yani herkes olmasa da çoğu kişi..MH HS'yi geçer diye düşünüyorum..Her ne kadar HS'yi herşeyden çok izlemek istesem de..Ama Sılayla aynı saatte olsaydı dizimiz kesinlikle birinciydik ondan eminim!..Ne olacak bu halimiz ya..MAil mi atsak Kanal D'ye 20.oo'a almaları için:icon_sorr

SONAY T.
08-09-07, 13:57
Mızıka.Hmm.Mızıka denilen şey o muymuş ya:)Bilgi için teşekkürler.
Bana da mızıkasıyla annesiyle olan fotoğrafı düştü gibi geldi bilmiyorum ama.Çünkü pasaportunu düşürmüş olsaydı havaalanına gitmezdi ki.Niye gitsin yani?Pasaport olmadıktan sonra.Ama çantasından birşeyler düştü.Öyle hatırlıyorum ben.Çünkü yere düşünce bir kutu açıldı yanında renkli bir kağıt vardı.O kağıt annesiyle fotoğrafı olsa gerek.Eh kutuda mızıkanın kutusu..
foxwolf babayla kocaya bende kıl oldum nedense:img-polic..ben Menekşenin yerinde olsaydım öldürücü bir dayak yiyeceğimi bilsem bile evlenmezdim bağırırdım çağırırdım.Tabi söylemesi kolay sıkıyorsa gitte öyle bir babanın karşısında söyle bunları ama..Yani evlenip öleceğime canıma kıyardım daha iyi be..
Halil'in bileti Menekşe'de, Menekşe gidiyor, Halil'in bleti doğal olarak yok, bilet alacak parası da yok büyük ihtimalle..Ee bu çocuk nasıl gidecek İstanbul'a?
evet ilk duyduğunda Menekşe hiç tepki vermedi.sadece yüz ifadesi değişti..damat adayı gidince ehh biraz işte..:img-yes:..
düğün gecesi bile çok tepkili görmedim kendisini....

babası da evde esip savuruyor mikrop sevgilisinin yanında romantik aşk adamı oluyor ..pes pes pesss..

babaaannede sonradan açıldı...:icon_whis...

ay halil'in pastayı getirdi sonraki yüz hali çok içtendi...:img-in_lo:img-in_lo
Hâlil'in bence gitmesi 2 bölümü bulur...Son anda Menekşe nasıl geçti ohh dedik...:img-yes:

mili_havinn
08-09-07, 13:58
BYUZAXS o salak....bşii yapamadı...ii de oldu ztn...sorun ondan kaynaklanıyodu....ama ben bunu halile sölemesini bekledm..ama sölemedi...
ya bide reytingler çok iyi diil bence..cuma sıla gelio ve menekşeyi sollar gibi geli..sıralamada.1.ya da 2.oldu ama share yani izlenme oranı düşük.%20 lerde..ama sıla fln...&40lara fln çıkıyodu...umarım...daha da yükselir...dizimzn başarısı...üff....ama daha iii bi sonuç hakediyodu bence...bide MENEKŞE İLE HALİL TEKRARI YARIN 22.45 TE KANAL D DE.....

Meneksem
08-09-07, 13:58
Arkadaslar nine nin söyledigi o sarkiyi bana lütfen ÖM olarak yollarmisiniz??...lüttfeeen....yada nerden bulabilirim, lütfen yardimci olun...
cok güzel bir sarki...

Yum usulca gözlerini, uzat üsümüs ellerini, sakla masum yüregini, zaman gibi sessiz uyu, bu dünya dipsiz bir kuyu....

arese
08-09-07, 13:59
böyle ailler var aslında gunumuzde çok olmasda hala var olan seyler bunlar menekse orda hayır diyemedim istemiyorum diyemedi boyunu bukuk kaldı yedi dayaklar nasıl karsı gelebilsin bir yandan da halil dusundu çunku ailesi onuda zarar verir dusuncesi varıdı onda onu dusndugu içinde biraz da onda ses etmedi bence karsı gelmedi gibi evlendi ama sonra yapmyacagın anladı nineside ona destek çıktı kactı zaten bundan sonrası çok heycanlı olacak:)

m_m
08-09-07, 14:00
Arkadaşlar maşalahha durun ne bu hiz arkadaşlar bende biraz yorum yapmak istedim....
Önceliklee tek kelimeyle harikaydı hiç beklemedim şeyler vardı...Böle bir aşk Halilin odasındaki resimler onun düşündügü her an çok romantik :img-in_lo aynı zamandada bu kadar heyecanlı..Romantik bir aşk öyküsü bence daha şimdiden Efsane olucak ben buna inanıyorum...Menekşe Halil aynı zamandada bir gerçegi ele alıyor.!!!!!...Ona sorulmadan kararlar alınması haksızlıgı ve adeletsizligi ön plana çıkartıyor....Aynı zamandada adetlerin bazı adetlerinin ne kadar saçma olduklarınııda önümüze getiriyor...Bir konuya da degineyim arkadaşlar.....

Hs yide çok seviyorum ama aynı zamandada Menekşe ile halilide çok seviyorum ama aynı saatte ve aynı gün ve seçim yapmak zorundayım sadece ben degil tüm!!HS severleri arkadaşlar MH seçtim ben ama digerlerini bilemem nese yine uzun sözün kısası MENEKŞE İLE HALİL ŞİMDİDEN EFSANE OLUCAK!! :happy0064....

Aynı zamanda dikkatimi birşey daha çekti..Dügünümüz olmuş tamam ama kapıda bekleme adetini hiç duymadım nasıl beklenir ayıp denen birşey var..Menekşenin elini kesmesi kan vurması çok saçma ben çok saçma adetler var derken aynı zamandada bunuda kastettim...:good:..Aynı zamandada o ne ya abilerler gidiyor..Bu kız aklı başında bir kiz kendi başına elbettte gidebilir bu kız özgür.....Ama bunu anlamayanlar bu adett...ÇOK SAÇMA.!!

Aynı zamandada namusum namusun diye övünen bir baba karısını aldatıyor bu
NAMUSMUDUR.? Namusum diye övünüyorsun ama daha evladına degil kendi namusuna daha sahip çıkamıyor...Bu nasıl namustur pek anlamış degilim dogrusu!!!....

Ayrıca Bura hanım çook katı bır kadın mesayi daha bitmedi yok bu yok şu ben olsam orda o kadını döverdimm o kimki degilmi??Aynı zamandada şu evrak işine bir açıklık getirelim nedir bu evrak işi çok merak ediyorum..Aynı zamandada menekşe kendini asıcakmı gerçi çamaşır ipiyle nasıl asabilir onuda pek anlamadım..Annesine sarılmasında dur kızım dur şimdi laf sölüyecekler cümlesi beni çıldırttı benden bu kadar daha sonra görüşürüz..bye

crazygirl7500
08-09-07, 14:02
menekşem ben ne kadar faydalı olur bilmiorum ama kıs dinlemen için sana link atarım
şimdi halinin çantasından neler düşürdüğünü tekrar tekrar izledim
ama yokkk çok kısa göstermişler oda kaset falan gibi bişydi
şilimsi mail aslında olabilir ama kanalın ilk haftadan
bizi takacaklarını sanmıyorum
çünkü onlar haftaya mh in hs ve sıla karşısındaki durumuna bakmak isticeklerdir
ki geçeceğe benziyo:icon_sorr

forever_bim
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

Lütfen resim avatar ve imzaları alıntı yapmayınız.

Aile imzası işlerini özelden hallediniz.

şilimsi
valla ben o kaçma işini düğünden önce yapardım işten ayrıldığı son gün kaçmak için çok müsaitti :D

Hep aynı şeyleri düşünüyoruz..Sende beşiktaşlısın gördüğüm kadarıyla..Sana birden kanım kaynadı bebişim:img-icecr
Aslında evet evlenmeden önce kaçsaydı daha güzel olurdu ama dedi ya Halil'i de ateşe atamam diye.Korkusu buydu belki de.Ninesi ne demişti çünkü Yaşatmazlar sizi!..Bunu bile bile, böyle korkunç bir ihtimalin olduğunu bile bile Halil'i de peşinden sürüklemeyi kaldıramadı herhalde yüreği.Menekşe zaten babasının bu saçma kararıyla yıkılmış, bir de kendisi yüzünden Halil'in başına birşey gelecek olsaydı kesin ölürdü herhalde kızcağız..
Ninesi evde söz geçirebilseydi bu evlilik olmayaktı belki de ama zaten evlilik olmasaydı olaylkarda bu noktaya gelmezdi öyle düşünmek lazım birazda:)
Ben Menekşenin annesine uyuz oldum ya.Kadın sırf elalem ne der derdinde!Kocadan bozma o adamın başka kadınlarla yatıp kalktığını öğrenince de sesini çıkartamayacak kesin!Susup oturacak..Eee eline ne bir yerden para geçiyor, ne gidecek bir yeri var.Kısacası o adamın eline bakıyor..Mecburen oturacak oturduğu yere..Ezik bir tip yani..Allah'tan Menekşe ona benzememiş..YAni çok benzememiş:img-pilot

dFKto
08-09-07, 14:05
Menekşe Halil'i korumak için evlendi, tabi kendisini öldüreceklerinden de korkmuştur. ama düğün gecesinden sonra evlendiği adamla tek bir gün bile daha geçiremeyeceğini anladı ve canına kıymaya kalktı. Babaannesinin teşvikiyle ve cesaretlendirmesiyle kaçmaya karar verdi.

Halil de İstanbul'a gidecektir Menekşe'nin arkasından ama birbirlerini nasıl bulacaklar koca şehirde? Zor bir arayış dönemi olacak onlar için anlaşılan. Kavuşmaları kolay olmayacak. Belki sezon sonuna kadar kavuşamazlar.

çağloş
haftaya bakalım neler olacak.reytingler herşey çok güzel.umarım menekşe ve halil bir yere karşılaşırlar.menekşenin kaçması üzerine kesin abileri arkasından gidecekler.bayabi kovalamaca olacak gibi.

ekin-20
cok güzel bir diziydi yaaa cok etklilendim ... ooof haftaya kadra beklemek zor olucak yaaa
valla bölümü izlerken az daha agliyordum
benide imzayi ekler misiniz

PINARR89
08-09-07, 14:06
İyidie bu ratingler hiçte hoş değil çok üzüldüm:icon_sorr 1. ama oran çok düşük tahmin ettiğin yarısı kadar gelmiş yaz dizilerininki bile daha fazla.Bide haftaya sıla ve hatırla sevgili başlıcak artık hatırlayı netten izlicem mecbur ama inşallah menekşe sıyrılabilir onlardan fazlasıyla hakediyor çünkü

foxwolf
08-09-07, 14:08
Hep aynı şeyleri düşünüyoruz..Sende beşiktaşlısın gördüğüm kadarıyla..Sana birden kanım kaynadı bebişim:img-icecr
Aslında evet evlenmeden önce kaçsaydı daha güzel olurdu ama dedi ya Halil'i de ateşe atamam diye.Korkusu buydu belki de.Ninesi ne demişti çünkü Yaşatmazlar sizi!..Bunu bile bile, böyle korkunç bir ihtimalin olduğunu bile bile Halil'i de peşinden sürüklemeyi kaldıramadı herhalde yüreği.Menekşe zaten babasının bu saçma kararıyla yıkılmış, bir de kendisi yüzünden Halil'in başına birşey gelecek olsaydı kesin ölürdü herhalde kızcağız..
Ninesi evde söz geçirebilseydi bu evlilik olmayaktı belki de ama zaten evlilik olmasaydı olaylkarda bu noktaya gelmezdi öyle düşünmek lazım birazda:)
Ben Menekşenin annesine uyuz oldum ya.Kadın sırf elalem ne der derdinde!Kocadan bozma o adamın başka kadınlarla yatıp kalktığını öğrenince de sesini çıkartamayacak kesin!Susup oturacak..Eee eline ne bir yerden para geçiyor, ne gidecek bir yeri var.Kısacası o adamın eline bakıyor..Mecburen oturacak oturduğu yere..Ezik bir tip yani..Allah'tan Menekşe ona benzememiş..YAni çok benzememiş:img-pilot

evet bende beşiktaşlıyım neyse evet evlenemselerdi bu kadar duygusal olmazdı olaylar birde sağsağlim beraber kaçsalar şu istanbula 2.bölümde süper olacak ya kıvanç tatlıtuğu önceden pek sevmezdim nötrdüm ama adam mimikleriyle süperdi o düğün ve sarılam sahnelerinde

cihan-songül
08-09-07, 14:09
BYUZAXS o salak....bşii yapamadı...ii de oldu ztn...sorun ondan kaynaklanıyodu....ama ben bunu halile sölemesini bekledm..ama sölemedi...
ya bide reytingler çok iyi diil bence..cuma sıla gelio ve menekşeyi sollar gibi geli..sıralamada.1.ya da 2.oldu ama share yani izlenme oranı düşük.%20 lerde..ama sıla fln...&40lara fln çıkıyodu...umarım...daha da yükselir...dizimzn başarısı...üff....ama daha iii bi sonuç hakediyodu bence...bide MENEKŞE İLE HALİL TEKRARI YARIN 22.45 TE KANAL D DE.....

%40 lara çıkıyordu ama o tam dizi izlenen zamanlarda oluyodu . şimdi daha herkes tatilde.çok fazla reyting de beklemek birzz haksızlık olur bence.ben de şöle 10 lu ratingler bekliodum ama işk hafta zor tabi.zaten bence yabancı damatçılar ve ıhlamurlar altındacıların çoğu ve gümüşçüler menekşe ile halili izleyeceklerdir. bir de bunların üstüne dizinin fragmanından etkilenenleri koyarsakk oooo:happy0064

m_m
08-09-07, 14:10
saol . Valla acaip mongol bir tip o arkadaş hihi :D Oh cnm değsin bozuk adam :D
Arkadaşlar uyarımız aldık 2. uyarımızda başlıgımız kapanma riski çok fazla o yüzden forum kurallarına uyalım arkadaşlar..:img-wink:Yorumumda belirttigim gibi herşeyi orda söledim ama pek dikkate alınmadı ve okumadı kısa mesajlarla yazmak daha iyi o zaman şöyle söleyecegim şu evrak meselesi ne arkadaşlar halilin ve menekşenin kendisini asması?

forever_bim
08-09-07, 14:11
Arkadaşlar sanırım senarist ve yapımcı Yaprak Dökümü ile aynı. Yaprak Dökümü'nün kasırga gibi estiğini düşünürsek bu dizi cumanın şampiyonu olacak gibi duruyor.

şilimsi
08-09-07, 14:13
Kıvanç abiye karşı bir ilgim yoktu benim..Yani ne bileyim ilgilenmiyordum.Ama dün izledikten sonra sen nerdeydin be abim dedim gerçekten:)Kısa saç mükemmel olmuş, bir de bakışlar ve mimikler eklenince..Off off:)
-------------------------------------------------------------------------------------
Kendi adıma üzülerek söylüyorum ki MH kesinlikle HS'yi geçecek..HS açısından üzülsemde MH açısından bakılınca harika birşey bu:img-yes:Sıla belki bir iki hafta zorlar MH'yi ama sonra onu da sollarız eminim ki..Çünkü dediğiniz gibi biten dizilerden bir çok insan bu diziye yönelecek ve üstüne merak edenler ve ilk bölümüyle diziye gönülden bağlananlarda eklenince..Aşiret gibi bir kitlesi olacak MH'nin:)..

mavi deniz
08-09-07, 14:14
valalhi akşam kardeşimin kıvanç hayranlıgı yüzünden baktıgın an gözüm kaydı o nasıl bi aşktır ya kıza dokunmaya kıymıyo o sarılış anı çok etkilendim şimdiye kadr asmalıdan sonra bir aşk sahnesi bu kadar dokundu bana ya agladım nasıl bi sahnedir ya o öyle tebrikler çok güzel bi dddizi bence :)

kıvanckerocu
08-09-07, 14:15
slm arkadaşalr
reytinglere daha yeni batkım süper olmuş
inş hep böyle devam eder
hakeettiğimiz yerdeyiz:happy0064
aile imzasında lütfen bnide unutmayın

m_m
08-09-07, 14:15
Arkadaşlar sanırım senarist ve yapımcı Yaprak Dökümü ile aynı. Yaprak Dökümü'nün kasırga gibi estiğini düşünürsek bu dizi cumanın şampiyonu olacak gibi duruyor.

Sana katılıyorum yapımcısı Ay yapım ve cuma günü HS geçeçegini umuyorum Kanald bu kadar güzel bir diziyi riske atacagını hiç sanmıyorum aynı zamanda rating rekorlarında bir kusur yok arkadaşlar vede olamaz...Bence tam bekledigimiz gibi..Atv de hokkabaz vardı arkadaşlar e olucak o kadar....Acemi cadı var 20 alınsa tabi onu sollarizda sılayıda geçeçegimize inanıyorum..Aynı zamandada 22 de Hs var onuda geçeriz dedigim gibi kanald bu kadar mühtiş bir dizisiniz tehlikeye asla atmaz..Yani bizim dizimiz sevgili forever_bimin dedigi gibi KASIRGA GİBİ ESİCEK!!!!!!!! :happy0064

gs-tugba93
08-09-07, 14:16
Dün diziden bende baya bir etkilendim harika bir dizi ya
reatinglerde iiii gelmis benide imzaya eklerseniz sevinirim

sudemnaz
08-09-07, 14:16
%40 lara çıkıyordu ama o tam dizi izlenen zamanlarda oluyodu . şimdi daha herkes tatilde.çok fazla reyting de beklemek birzz haksızlık olur bence.ben de şöle 10 lu ratingler bekliodum ama işk hafta zor tabi.zaten bence yabancı damatçılar ve ıhlamurlar altındacıların çoğu ve gümüşçüler menekşe ile halili izleyeceklerdir. bir de bunların üstüne dizinin fragmanından etkilenenleri koyarsakk oooo:happy0064

haklısın.
ben ıhlamurlar altındanın fanıydım dizim bitti gününe bu diziyi koydular çok da güzel oldu...
ilk bölümden bu kadar reyting alması çok güzel.
sıla geçen sezon ilk bölümüyle mi çok reyting aldı yooo hayır kulaktan kulağa yayıldı tekrarları izlendi sevildi
gerçi sonra senaryo tuhaflaştı kan kaybettiler hata yaptılar,bu sezon eskisi kadar sevilmez kanımca
etkisini yitirdi...
ben bu diziye güveniyorum yaprak dökümü gibi sessiz sedasız yol alacak efsane olacak...
her şeyiyle müthiş bir dizi...
şarkısı yeter:D:good:

MüGeee
08-09-07, 14:17
arkadaşlar bnce kıvanç abinn bu kdr ii oyuncu olmasında,ne bilim mimikleri fln çok ii kullanmasında songül abla nn da büyük payınn olduuna inanıyorum...sizce de öle diil mi??gümüş dizsnn ilk bölümlerine bakarsanız oyunculuğu ne kdr gelişmişş :img-yes:

cihan-songül
08-09-07, 14:18
arkadaşlar aklıma gelmişken bir soru sormak istiyorum.menekşe kendini asmak için o çamaşır ipini biyre astı. ve orda saksı gibi de bişey vardı. sonra babanannesi bişeylerden kuşkulandı. orası nasıl olduhiçbişey anlamdım . diğer odaya gitmiştim . ne oldu ne bitti anlamadım.bbaannesi gelmiş yanına.birisi anlatabilir mi o sahneyi

mili_havinn
08-09-07, 14:19

doru aslında ama ne bilim..ben daha yüksek bekledm...çünkü onu hakediyodu...tekrarını da izlicem ztn..yarın gece ......müzikleiryle flnda çok etkileyci bence..yani merakta bıırakan heycen dolu sinema filmi tadında.bi bölmdü bence...

angel666
08-09-07, 14:19
dün akşam süpeeerrdii
valla bi başlığı kapatmşızz bile yakında anasayfayada geçerizz:happy0064
babasına abisine kocasına uyuz oldum ama yusuf abisi ninesi iiler de o babaya bşi diemilor
halil de bi işler var polisten korkma bisürü pasoport ist a gidelim diince de gtmek istemedi önce
bide çantada ne var acaba annesinin fotusu için yoksa mızıka için mi bukadr önmli yada başka bşi mi vaar
kıvancın oyunculuğu sesi ağlayışı herşeyi süperdii
not : aile imzası yaprsanız benidee ekleynn :img-wink:

mili_havinn
08-09-07, 14:21
arkadaslar birinizde 1.bölümün resimleri varmi ya video yapmak istiyorum aama okadar aramama ragmen resim bulamadim yani yeterince

bi önceki başlıkta özellkle son sayfalarda bi sürü resm ekledi .havincim nicki arkadaşımzz..eline sağlk.tekrardan onunda....:img-wink:

ya dizinin ne zaman genel başlığı açılacaka acaba...???:icon_sorr

çağloş
08-09-07, 14:22
halil'in menekşey, gelinlikli halde görmesi çok kötüydü.ağlaması ikiside birbirlerini görünce hem şaşırdılar hemde çok üzüldüler.tek istediğimiz ikisinin birlikte olması.ayrıyetten şu mustafayada çok gıcık kaptım.

şilimsi
08-09-07, 14:23
Büşra çalışma çok güzel olmuş canım ellerine sağlık!..
Halil'in polis konusundaki tedirginliğinin kaçak çalışmasıyla alakası var tabi ama o belgeleri neden tamamlayamadığı da muamma..Var birşeyler.
Başta İstanbul'a gitme fikrine sıcak bakmamasının altında Menekşenin ailesi tarafından yakalanma/bulunma korkusundanda öte birşeyler var..Yüzleşmek istemediği bir geçmiş, hatırlamak istemediği anılar olabilir..Ya da polislerle arası iyi olmayabilir:)..Dediğim gibi var birşeyler ama yavaş yavaş çıkar hepsinin kokusu..

havincim
08-09-07, 14:23
tekrarını bende izleyeceğim...zaten bu bölümü defalarca izlesem bıkmam herhalde:)

meryemce20 bölüm resimlerini önceki başlıkta son sayfalarda bulabilirsin...önceki başlığada bu başlığın ilk sayfasında modumuzun verdiği linkten ulaşabilirsin.sanırım sayfa 122 den sonra sarılma sahnesinin resimlerini eklemiştim ben...ondan öncede merve,tuba falan diğer sahnelerden resim eklemişlerdi...

dFKto
08-09-07, 14:24
Evet, doğru. Bir yabancı damat izleyicisi olarak ben bu diziye vuruldum. forumda gördüğüm başka yabancı damatçılar da oldu. Zannediyorum çoğumuz bu diziyi seçeceğiz. İlerki haftalarda yükselir oranlar diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok güzeldi, rakibi olan dizileri izlemiyordum ama ara sıra göz attığımda hiç hoşuma gitmemişti. Bu dizi çok farklı. Ben de oranları düşük buldum ama yükselecektir diye düşünüyorum.

Yalnız şu da bir gerçek forumda çok abonesi olan diziler çok rating alıyor diye bir şey yok. Yabancı Damata çok yorum yapılmazdı mesela ama hep ilk üçte olurdu. önceki sezon ise çoğunlukla gün birincisiydi.Keza binbir gece de öyle çok fazla takip edeni yok forumda. ben izlemiyorum ama çok fazla rating alıyor görüyorum.

Oysa örneğin ana sayfada çok oy alıp en popüler olan dizi -ben izlemiyordum ama-ratinglerde görüyordum ilk ona zor giriyordu bazen de giremiyordu. forumda abonesi çoktu ama aldığı izlenme oranı yaz dizilerinden bile düşüktü.

sarıseren
08-09-07, 14:24
Dizi Ab de 2. diğerinde 1. olmuş.Çok sevindim walla.İlerde Abde de birinci olur.Çünkü orada Hokkabaz 1. olmuş.Her zaman film yok:img-wink:

esros_16
08-09-07, 14:25
uzun zamandır bu kadar etkileyici bi aşk hikayesi izlememiştim...çok güzeldi ya nasıl anlatıyım ki...kıvança zaten bi harika insanın baktıkça bakase gelio...oyunculuğunu da gerçekten bayaa geliştirmiş...ama ben sesine pek alışamadım daha....inş en kısa sürede ona da alışırım da daha bi zevkle izlerim diziyi...

tek kelimeyle harika....

90_SANEM_90
08-09-07, 14:26
tek kelimeyle süper bir dizi ya ......
haftaya neler olucak cok merak ediyorum ...
kivanc tatlitiga bir kere daha hayran kaldim....
sedef avcida cok güzeldi .....
reytingler cok iyi ...dahada iyi olacak insallah:good:

_CALIKUSU_
08-09-07, 14:26
Rakip kanaldaki diziyi izlemeyi planladiysamda, reklamlarda Menekse ile Halile cevirince birde bakmisim dalip gitmisim. Ilk bölümü bile heyecan dolu ise diger bölümlerde ne olacak kim bile?
Kesinlikle cok güzel bir bölümdü. Özellikle dügün sahnesi harika idi. Bide babasi sirita sirita "Pastayi sizin pastaneden getirtdim" demezmi? Adami bogasim geldi valla.
Neyse 2.Böümü merakla bekliyorum.

cihan-songül
08-09-07, 14:27
doru aslında ama ne bilim..ben daha yüksek bekledm...çünkü onu hakediyodu...tekrarını da izlicem ztn..yarın gece ......müzikleiryle flnda çok etkileyci bence..yani merakta bıırakan heycen dolu sinema filmi tadında.bi bölmdü bence...

ben de senin dedğin gibi çok yüksek bekliyordum .dedğim gibi 10 falan. ama şimdi bir yaprak dökümü var 15 li reytngler alıyor. peki karşısında kim vardı . avrupa yakası. hem de yenilenmiş ve canlanmış olarak. ama sonuçta galip olan yaprak dökümü.o günler için ise biraz zaman geçecek. beklemeliyiz. b arkadaş da demiş şimdi binbir gece20 li reytinglerde. ama ilk bölümü 3. olmuş.kolay değil tabi herkese kendini izlettirmek . ama bu dizide öyle dev bir dizi olacak. emin olabilirsiniz.birazcık bekleyelim . şöyle 2-3 hafta falan o zaman gerçek menekşe ile halili görürüz:good:

angel78
08-09-07, 14:28
Kıvanç Tatlıtğ'u Gümüş dizisinde izlediğimde çok soğuk bulmuştum.Bu adam da sadece yakışıklı diye başrolde oyuncu mu olur demiştim.Ama şu anda bu düşüncemin ne kadar yanlış olduğunu söylemek isterim.Dün akşam çok beğendim oyunculuğunu.İlk başlarda eğitimsiz olarak amatör ruhla bu işe başlamış olabilirsiniz ama kendinizi eğitir ve yaptığınız işe emek verir işinizi severseniz başarılı olursunuz.Kıvanç bunu ispatladı diye düşünüyorum.Partneri ile çok uyumlu ve başarılı bir performans sergilediler.

Kendimi bir an içim Menekşe'nin yerine koydum sonrasında derhal soyutladım kendimi.Dayanamadım yaşadıklarına.Maalesef bu olaylar bizim toplumumuzda sıkça yaşanıyor.Annesine mutfakda sarıldığı sahnede annesinin ''dur görücekler sen artık gelin oldun.ağır ol'' demesi çok koydu bana.Kızcağız o kadar muhtaç ki annesinin sevgisine desteğine ama annesinin tavrı çok acıydı.Bir insan hangi yaşda olursa olsun annesi için her zaman çocuk kalır kimi zaman.Ben böyle düşünüyorum.Allah'dan basiretli bir ninesi var da kıza destek oldu.Teşvik etti onu.Ama bunun için kızcağızın intihara teşebbüs mü etmesi gerekiyordu bu da ayrı konu zaten.

Bu diziler örnek olsun da insanlara kendilerini geliştirsinler,değişimden korkmasınlar.Asıl korkulacak olan durum yıllardır atalardan gelen töre ya da adet adını verdikleri,sorgulamadan kabul ettikleri yaşam biçimleri.Yüce Yaradan akıl vermiş insanoğluna.Oku ,dinle ,yorumla,sonra yaşa.

Bu dizinin takipçisi olucağım.Son sahne müthişdi.Umarım bu forum sayfası da ana sayfaya taşınır.Bu dizi en çok konuşulacak yapımlardan olucak bence.

kıvanckerocu
08-09-07, 14:30
Dizi Ab de 2. diğerinde 1. olmuş.Çok sevindim walla.İlerde Abde de birinci olur.Çünkü orada Hokkabaz 1. olmuş.Her zaman film yok

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana bnce bu dizi herşeyi bi kenara bırakr ve reytinglerde birinci olur
muhteşem gerçekten
bölüm resimelrşne baktıkça sanki yeniden izliomuş gibi oldum yine duygulandım
(imzada bni unutmayın lütfeeeeennnnnn):happy0064

sevimli.girl
08-09-07, 14:32
dün akşam diziyi izledim ve çok beğendim. konusu çekimleri oyuncularıyla gerçekten çok güzel ve kaliteli bir diziydi. bütün oyuncular çok iyiydi ama kıvanç tatlıtuğ beni kendine hayran bıraktı. gümüştekinden daha iyi bir oyun çıkardığını düşünüyorum. çok tatlı, masum ve aşığı çok güzel canlandırmış.

diziyi izlemeyi bende çok istiyorum. o yüzden umarım yayın saati hatırla sevgiliyle çakışmaz ve saat 8 e alınır. eminim dizi için böylesi daha iyi olacaktır.

Hatiies
08-09-07, 14:36
Ya hala dizinin etkisindeyim yaa hep aklima geliyo çok kötüydü yaa off Allahim nasilda sarildilar birbirine, Halil nasilda Meneksenin kokusunu icine cekti, öpmeye bile kiyamadi yaa off iste GERÇEK ASK BUDUR! Sevdigine dokunamamak, dokunmaktan bile kormak... VVay bee nerde bóyle bir askk nerdee:img-in_lo:img-in_lo Ahhh ahh Kivançççç yaktin beni bee iyice asik ettin kendine! Bu dizi benim için su an 1inci numara! Sonuna kadarda izlemeye calisicam, ilk bölüm bukadar mi güzel olurr yyaa diger dizilerden farki çokk büyük, nasilda tutuldu baksaniza dün 135 üye birden yazdi basliga! 1 saatte 125 sayfalik baslik doldu:good: :img-in_lo Halilllllllll:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Bu arada herkezin Menekse & Halil imzalari çok güzel olmus! Ve resim ekleyen arkadaslarada tesekkürler!:img-wink:

şilimsi
08-09-07, 14:36
Böyle aileler hala var..Ve olmaya da devam edecektir eminim.Çünkü dünyaya at gözlüğüyle bakan insanlar bunlar.Yıllardır süregelen şeyler var onlar için ve onları değiştirmek namussuzluk, saygısızlık oluyor.Bedeli ne peki?Ölüm!Bir baba kızının canına kıyabilir mi gözünü kırpmadan?Demek ki kıyabiliyormuş.Bir anne kızını acısıyla baş başa bırakabilir mi böyle bir durumda? Demek ki bırakabiliyormuş.Bir abi gözünden sakınması hereken kardeşini, hemde kız kardeşini istemediği bir adamın ellerine verebilir mi güle oynaya?Demek ki verebiliyormuş.Para için, üç kuruş uğruna bunlar olabiliyormuş.En acısı da böyle durumlarda hiç suçu olmadığı halde bunların bedelini ödeyenlerin kız çocukları olması.Ah deseler bir tokat yiyorlar, itiraz etseler tekme..Konuşmaya mecalleri kalmayana dek dövülüyorlar..ÖZ babaları, ÖZ abileri tarafından!..
Menekşe ile Halil'de böyle olayların kameraya yansımış hali işte..Bir canlandırması..Dizide bile bu kadar içimizi acıtan olayların, gerçekte de yaşandığını düşünsenize bir..Bu aklıma gelince benim içimdeki burukluk daha da artıyor..

Bu arada bir şarkı var çok sevdiğim.Düş Sokağı Sakinleri'nin; Ayrılık diye.Bazı yerleri Menekşe ve Halil için yazılmış sanki..Koyu olan yerler..(Dizimizin kendine ait bir bölümü olmadığı için buraya ekliyorum.Bir sakıncası yoktur umarım?)

Sana uzaktan bakıyor gözlerim artık
Gönlüm senden geçmez
Bana döndü hep sözlerim

Unutmak o kadar kolay mı sandın?
Ayrılık bana aşktır artık

Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına
Uyandırma
Sabah olsun ben giderim
Sen kal rüyamda

Aramak o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık
Ah gitmek o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık

Sesim bende bir yabancı gibi
Şaşarım
Gönlümün takvimine şiir oldu yüzün
Ararım

Ah bulmak o kadar kolaymı sandın?
Aramak bana aşktır artık

basakss
08-09-07, 14:39
Ekrandaki bu yeni ikiliyi çok sevdim. İlk bölüm inanılmaz güzeldi. Bu sezon bir çok kanal da iddialı projeler başladı ancak Menekşe ile Halil in bu projeler arasından kolaylıkla sıyılacagını düşünüyorum. Öncelikle hikayenin başlangıcı gündelik hayatta duydugumuz gördüğümüz bir olay üzerine kurgulanmış. Halil İle Menekşenin başına gelecekleri büyük merakla bekliyorum.

özgenuroğlu
08-09-07, 14:42
İzlemeyi planlamadığım ama dün şans eseri izlemeye başladığım dizidir...
Mükemmeldi...İzlerken çok kötü oldum...

Cuma günleri Hsli izlerdim...Gerçi son haftalarda öyle bir saçmaladı öyle bir dönem dizisi olmakdan çıkdı ki izleyip izlemeyeceğimide kesin bilmiyordum...İzlersemde sırf Okan Yalabık için izlerdim...Ama MH iyi ki izlemişim iyi ki denk gelmişim dedim...

Beklediğimin çok üstündeydi:img-wink:
Acaba Resimler eklendi mi?Eklendiyse kaçıncı sayfalarda olduğunu bilen var mı???

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 14:42
tuğçecim menekşe vizeyi falan herşeyi onaylattı
o sırda abisi arkadan menekşe diye bağırdı menekşeye yaklaşırken
görevli tuttu onu tanıtım frag.gösteriodu ztn o sahneyi orda bitti
yani pek bişi olmadı
arkadaşlar halinin düşürdüğü bana kaset,müzik aleti...gibi geldi:icon_whis

ya arkadaşlar eğer halilin düşürdüğğü pasaport olsa onu muhakkak alırdı
yoksa gitmiş gitmemiş kaç yazardı ki..

esracim sagol canim yaa
of cok heycanli bitmis ya gelde bekle simdi:icon_sorr
abisi iyi aslinda yardim eder kardesine heralde.
bu arada evet canim banada öyle geldi pasaport olsa alirdi
ne olursa olsun alirdi ama dedigin gibi müzik aleti yada baska birseydi.
gercekten cok etkileyici bir dizi ya.:img-in_lo

haftaya sezona girmis diziler basliyor
sila hatirla sevgili bakalim ne olcak ben hatirla sevgiliyede bakiyordum
ama sanirim menekse ve halile bakicam:img-yes:

şilimsi
08-09-07, 14:45
esracim sagol canim yaa

Canım abisi yardım etmez çünkü Menekşe diye bağıran o iyi olan abisi değil.Uyuz olan var ya o işte.Menekşenin kocasının(!) arkadaşı olan:hıh..
Sahi neydi Menekşenin abilerinin adı ya?

özgenuroğlu; canım resimler bir önceki başlığın son sayfalarında bolca varmış bende az önce baktım..

britneysinem
08-09-07, 14:46
Dün gece izledim önceden fragmanlarını görüp şarkısını çok beenmiştim dün gece izliince tamamen beendim çok güzel bir dizi artık hiç kaçırmadan izlicem tek kelimeyle harikaydı ikisinide ve tüm oyuncularında performansları...

kimde varsa biri bana jenerik müziğini yollayabilirmi...

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 14:49
Canım abisi yardım etmez çünkü Menekşe diye bağıran o iyi olan abisi değil.Uyuz olan var ya o işte.Menekşenin kocasının(!) arkadaşı olan:hıh..
Sahi neydi Menekşenin abilerinin adı ya?

özgenuroğlu; canım resimler bir önceki başlığın son sayfalarında bolca varmış bende az önce baktım..

hmm ben diger abisi sanmistim ya iyi olan yusuftu sanirim.
digerine zaten kil oldum cok gicik biri babasinin yalakasi iste ne olcak.:img-pilot

ya imza ava kullanmak istiyorumm kacinci sayfalarda yaa keske multimedia bölümü acilsa cok kariscak böyle

crazygirl7500
08-09-07, 14:52
esracim sagol canim yaa

evet tuğçe eğer o küçük hödük kaardeşi yakalamyıp
büyük abisi yakalarsa ist. fln onlara yardım edebilir
o onların arasından sıyrılıp insanlık tohumundan azcıkda olsan
nasibini almış gibi duruyodu:img-pilot
bide dün en sinir olduğum sahne babası dedi ya
kızımı almanya gibi yerde gül gibi yetiştirdim
türkiyede olsa bi kasaba fiyatına veririm
gibi bişeler sanki araba satıyo
çiçek gibi araba der gibi

şilimsi
08-09-07, 14:56
Aynen öyle.Bir de ne diyor babasına takı listesi yapıcaktın falan.Boyu devrilesice gerçi pek boyda yok ama.İnsanlık duygularından yoksun yaratıklar bunlar.Zaten diğer abisini çok seviyorum ben Menekşenin.Sevdiğim bir oyuncu kendisi:).

_NEVZAT_
08-09-07, 14:57
bende dün izledim....cok begendim.
Bu arada ne düsdü bilmiyorum..bana cep telefonu ve passaportu düsdü gibi geldi

gzd_gzd
08-09-07, 14:59
dizinin ratingi ilk bölüm için çook iyi bence
birinci olan da film zaten,ilk kez gösterildiği için o da
haftaya sıla we hs gelince de yerimizde çok değişme olmaz bence
dizi ilk bölümde bu kdr sürükleyici we etkileyiciyse
ilerleyen bölümleri tahmin bile edemiyorum;)

kıvanckerocu
08-09-07, 15:00
menekşenin ii abisinin adı yusuf (tabi kıvancı kovalamasaydı daha ii olabilirdi:img-blush)
kötü abisi kadir

aile imzası ne zmn olur binde unutmayın

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 15:01
evet tuğçe eğer o küçük hödük kaardeşi yakalamyıp
büyük abisi yakalarsa ist. fln onlara yardım edebilir
o onların arasından sıyrılıp insanlık tohumundan azcıkda olsan
nasibini almış gibi duruyodu:img-pilot
bide dün en sinir olduğum sahne babası dedi ya
kızımı almanya gibi yerde gül gibi yetiştirdim
türkiyede olsa bi kasaba fiyatına veririm
gibi bişeler sanki araba satıyo
çiçek gibi araba der gibi

evet o yardim eder iyi birine benziyor zaten babasina cekmemis yani o yönden sevdim onu:)
sinir oldum zaten ya böyle ailelerde var halen kahretsin öylelerini
para icin kizini satiyor bide dostu var onla yicekti heralde:img-pilot

rüyacimm 1.ci ve 2.ci olduk canim sanirim yapilcak
yapilirsa benide ekleyinn lütfenn:)

_NEVZAT_
08-09-07, 15:06
evet gercekten cok güzel olmus..ellerine saglik!!!

crazygirl7500
08-09-07, 15:06
takı listesi var bide işte hödük yeni katıksız bi hödük
hadi onu bunu bırakalım adamdaki
yüssüzlüğe pişkinliğe bak
evde gel kızına cilt cilt ar namus dersi ver
sonra da kavga ettiğin iiçin evden kapıyı çarpıp
çık soluğu sevgilinin evinde al
işte namustan bahseden adama bakk pehh pehh pehh

şilimsi
08-09-07, 15:08
Yusuf..Hımm..Bence onun Halil'i kovalamasındaki amaç dövmek falan değildi.Yanında babası falan olmasaydı insancıl bir şekilde Halil'le konuşabilirdi hatta onlar İstanbul'a giderken kılını bile kıpırdatmazdı.Çünkü onunda tek korkusu babası.Yoksa Menekşenin üzülmesinden haz alan biri değil diğer kılkuyruk gibi.Mustafa mıydı neydi adı.O bıyıklıyı da sevmedi zaten belli oluyordu her halinden.Ohh canıma cincon bende sevmedim zaten onu.Girdi Halilimle Menekşemin arasına.Bir de kusurlu değilmiş:hıhSenin asıl kusurun kafanın içinde canım benim!Gerçi bir kafan bile yok ama neyse:hıh

britneysinem
08-09-07, 15:09
oo sinemcim hoşgeldin canım demi harika bir diz bendne öylesine izliyim dedim muhtesem bir diz jenerik müzigi toyagar sıklı söyluyo eylül gunesi ben san link atayım inidrsin canım:)

sevgi ablacım evet bende burdayım artıkın :D valla ilk fragmanını duyunca dedim ne kadar yaprak dökümünn müziğine benzio :) meersem aynı kişi yapıomuş :D tamam canım bekliorum

_NEVZAT_
08-09-07, 15:10
bende müzigi cok begendim...:D

ya inanamiyorum hala böyle aileler var mi ya.
Ne bicin bi baba...kendi kizina neler cektiriyor ** kendisi..ohhh vallah!!

gzd_keremcem
08-09-07, 15:11
neşecim bebişim çalışman süper olmuş canım
yaprak dökümündeki kişinin şarkıyı söylemesı yapım şirketının bile aynı olması süper bu dizi çok tutulcak zaten ılk bölümden bellı oldu:)

kıvanckerocu
08-09-07, 15:13
arkadaşalr harika şeyler yapıyorsunuz
keşke bnde yapabilsem:sad53:
ellerinize sağlık
bnmde en beğendiğim sahneydi orası
müziği bnde indirmek istiyorum
ama nerden?birisi yardımcı olursa çk sevinirim
şimdiden teşekkürler:img-yes:

gzd_keremcem
08-09-07, 15:17
ya arkadaslar ben bu sarkiyi nerden indire bilirim birisi indirdiyse bilgisayarina bana yardimci olurmu lutfen:img-in_lo

Arkadaşım bı arkadaşın profılınde vardı ındırmek için link vermiş mili_havın sanırım nıckı yanlış olmasın
bu arada yarın tekrarı var dizinin 22:45:img-yes::img-wink:

Filizce_Jüly
08-09-07, 15:18
Ay inanmiyoruum bu süper dizimiz almanyada cekiliyormus süper süper süper, hep mi burda cekilecek yoksa türkiyeye mi kacacaklar halil ile menekse bilginiz varmi? YOksa onlar gitmeden önce ben bi sete gidim dicem de öyle birsey varsada onlar cokdan gitmislerdir :D.

şilimsi
08-09-07, 15:21
Yarınki tekrarda bile büyük bir izleyici kitlesini ekrana kitleyeceğimizden eminim..Bende dün çıkan reklam aralarında HS'ye daldığım için bazı yerleri kaçırmıştım.Yarın bakacağım bir daha.
Bu arada arkadaşlar çoğunlukla imza yapıyorsunuz eliniz değmişken avatarda yapsanız hiç fena olmaz hani:img-blush
Tek satırlık mesajlar yazmayın arkadaşlar.İkinci uyarıda kapatacaklar başlığı o olacak.Biraz daha dikkat lütfen:img-wink:

€min€
08-09-07, 15:24
öncelikle müthiş imzalar yapıosunuz :good: ve menekşe ile halil de en nefret ettiğim sahne menekşenin babasının ''eğer memlekette olsaydık kızımı bi kasaba parasınıa verirdim ama sen bilmem kaç euro verirsen sana veririm nasılsa tanıdıksın'' demesi oldu sanki kızını değilde alelade bi eşya satıyomuş gibi çok sinirlendirdi bu cümle beni.:icon_evil bide dostu var babanın baba baba olsa zaten bu şekilde daranmazdı allah kimsenin başına vermesin böle baba da böle ailde.. barada böle lak die daldım ama mazur görün dayanamadım :P

Billush
Dün can sıkıntısına,televizyonda izleyecek bir şey bulamadığım için izledim diziyi.İyi ki izlemişim mi yoksa izlemez olaydım mı demeliyim bilmiyorum.O kadar çok ağlattı ki beni...Özellikle Menekşe'nin abileriyle babasına sinir oldum :hıh Halil'in sevgisiyse resmen gözlerimi yaşarttı :( Bu arada Kıvanç'ın oyunculuğu baya geliştirdiğini de gözlemledim.Gümüş'teki Kıvanç'la şimdiki Kıvanç'ın oyunculuğu arasında dağlar kadar fark var...

columba35
Aksam evde olmadigim icin izleyemedim cok uzgunum baya heyecanliymis heralde.Reytinglerde cok iyi gelmis.Cuma gunleri izledigim dizi yok.Tekrari varmi acaba varsa ne zaman bilen varmi arkadaslar.

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 15:27
takı listesi var bide işte hödük yeni katıksız bi hödük
hadi onu bunu bırakalım adamdaki
yüssüzlüğe pişkinliğe bak
evde gel kızına cilt cilt ar namus dersi ver
sonra da kavga ettiğin iiçin evden kapıyı çarpıp
çık soluğu sevgilinin evinde al
işte namustan bahseden adama bakk pehh pehh pehh

evet kizina namus su bu dersi verir kendisine bakmaz
hey allahim ya anlamiyorum böylelerini
ne sinir bozucu seyler böyle
o kardesine ne demeli ya
resmen yalakalik yapiyor...

Yusuf..Hımm..Bence onun Halil'i kovalamasındaki amaç dövmek falan değildi.Yanında babası falan olmasaydı insancıl bir şekilde Halil'le konuşabilirdi hatta onlar İstanbul'a giderken kılını bile kıpırdatmazdı.Çünkü onunda tek korkusu babası.Yoksa Menekşenin üzülmesinden haz alan biri değil diğer kılkuyruk gibi.Mustafa mıydı neydi adı.O bıyıklıyı da sevmedi zaten belli oluyordu her halinden.Ohh canıma cincon bende sevmedim zaten onu.Girdi Halilimle Menekşemin arasına.Bir de kusurlu değilmiş:hıhSenin asıl kusurun kafanın içinde canım benim!Gerçi bir kafan bile yok ama neyse:hıh

evet katiliyorum dövmek icin degildi bencede
konusmak icin olabili dedigin gibi.
kardesine yardim etmek istiyor zaten
edicektirde.
babasindan cok cekiniyor zaten.
o mustafa zaten iticilik akiyor resmen.
iyi görünen ama kötü biri iste,
bende sevmedim zaten.
menekse halil cok yakisiyorlar ya.:img-in_lo

yarin tekrar var demek izlerim dün yagmurdan dolayi sonunu kacirmistim:img-pilot
bu arada kivancin kendi sesimi öyleyse cok güzel bir sesi var cok seker ya:)
meneksemm menekse diyisi halen kulaklarimda cok güzeldi gercekten.
dün cok agladim tekrardada aglarim kesin ya:(

esra2
08-09-07, 15:28
raytingler super gelmis, eger avrupada yayin gitmeseydi abdede birinci olurduk, diye dusunuyoruml ben... dizyi heyecanla izlerken reklam arasina girdi ve birden yayin gitti.. super bir dizi, kanald bu sene cok guzel diziler yapti, helal olsun kdye!

byn_şaşmaz
müthiş bir dizi valla ben çok beğendim kesinlikle her bölmünü izlerim

halil de yetişir inş. menekşeye

Güℓαу
ya cok guzeldii menekşe ile halill:happy0064
Ama tekrarlarını izleyebilicemm çünkü aynı saate hatırla sevgili var :icon_sorr

*Rüya*
08-09-07, 15:35
Tugçecim cevap için sagol :) 1.lik ve 2.lik gayet iyi bnce..Dizi baya seyirci kazandi ve eminim çogu diziye sadik kalicak..
Birdahaki hafta diziler basliyor bakalim ozmnda böyle iyi rating alabilcekmiyiz :) Yine iyi alirsak risk bitmistir demek..Bence çOk güzel bir dizi ve kesinlikle iyi rating'i hakediyor :img-wink:

Simdi dizinin sonunu izledim netden..çok heycanli ya..Umarim Halil'i bulmazlarr ve oda kurtulur :(

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 15:38
Tugçecim cevap için sagol :) 1.lik ve 2.lik gayet iyi bnce..Dizi baya seyirci kazandi ve eminim çogu diziye sadik kalicak..
Birdahaki hafta diziler basliyor bakalim ozmnda böyle iyi rating alabilcekmiyiz :) Yine iyi alirsak risk bitmistir demek..Bence çOk güzel bir dizi ve kesinlikle iyi rating'i hakediyor :img-wink:

Simdi dizinin sonunu izledim netden..çok heycanli ya..Umarim Halil'i bulmazlarr ve oda kurtulur :(

evet canim izleyenler birakamaz bu diziyi heralde
ben izlicemi sanmiyordum yani izlerdim ama böyle heycanli degil
bir bölümde bagimlisi oldum yani.
haftaya basliyor diziler bakalim ne olcak umarimm iyi bir reyting aliriz ki
ben inaniyorum alicazda:img-yes:

evet canim iyi hatta süper bir dizi ve iyi reytingleri hakediyor:img-in_lo

*Rüya*
08-09-07, 15:41

Vallah canim ben en çok o sarilma sahnesinde etkilendim :( O müzik yokmu..içim ciz etti..
çok güzel oynadilar helal olsun..

Ve su igrenç 3lüdende bahsetmek istiyorum:icon_evil

Babasi..kizimi almanyada gül gibi büyüttüm demesini biliyor ama hala insanlik nedir ögrenememis..

Mehmet..namaz kilmasini biliyor ama insanlik nedir ögrenememis..

Kadir..oda aynen gözlükleri takip ''domdom''u göstermeyi biliyor ama insanliktan esir kalmamis..

nasil bir üçlüdür bu? Malesef böyle insanlar var :(

Ve arkiler imza yapilirsa benide eklerseniz sevinirim :)

ıslak ıslak
08-09-07, 15:44
Bakıyorum da yorumlara diziyi beğenmeyen yok galiba :D açıkçası tanıtımları dönmeye başladığında bu kadar başarılı bi dizi olucagını tahmin etmiyordum ama sonra dizinin başladığı ilk andan itibaren nerdeyse soluksuz izledim.. Daha ilk bölümden gerek konusunun sürükleyiciliğiyle, gerek oyuncuların performansıyla kısacası herşeyiyle kalitesini belli etti bence.. Ratingler herşeyi ortaya koyuyor zaten.. Umarım bu ilgi artarak devam eder.. :img-icecr

_eren_yoshy_
08-09-07, 15:44
arkadaslar bu dizi süper ya ...
menekse (sedef avci ) ile halil ( kivanc tatlitug) i tam birbirlerine yakistirmislar cok süper bi dizi yaa kiz zaten guzel bide gelinligi giyince temamen guzellersti ..

raitinglerde iyi gelmis ... almanyada cekiceklerine bizim avusturyada cekselerdi keske.. görmeye giderdim

şilimsi
08-09-07, 15:45
Hadi babası acımasız olur, abisi insafsız olur, o mustafa denilen adam olur ama annesi?..Kocasının sözünün dışına çıkamıyor korkusundan ona tamam ama Menekşe ona sarıldığı zaman bile avuç avuç soğukluk ve ilgisizlik akıyor kadının suratından!..Hala elalem ne der, yengelerin öyle yapar falan diyor.Allah öyle annesi babası olanlara sabır versin ne diyeyim yani..
Halil İstanbul'a nasıl gidecek onu merak ediyorum ben.Pasaportu yanında ama bileti Menekşe'de ve bilet alacak parası da yok..

crazygirl7500
08-09-07, 15:46

aynen bende yani bakarım diodum ama öylesine
niyetimde fikrimin ince güllüne bakmak vardı
ama nafile bir kere açınca kopamadım
ve kıvacın kendi sesiymiş cidden özellikle bu role çokk oturmuş:img-wink:

de-rin
08-09-07, 15:48
reytinglerde gelmiş iyi yerde ,tabi gelecek haftalarda aynı yerde olmasını isterim:img-wink:

menekşe ile halil'in işi biraz zor kabasakal bir baba (-ki kendi yaptığı çok normal geliyor kendine) iki baba ağzına bakan abi ve birde şimdi koca müsveddesi çıktı karşısına(koca müsveddesi bir kızı yatırım olarak gördüğü için söylüyorum onun yani mustafanın tek derdi yurt dışında yaşayan bir kızla evlenmekti o da verdi 25bin aoruyu aldı menekşeyi)

babaannede biraz geçte olsa menekşeye nasihat edip ne duyarsan duy sakin bizleri aramak için geri gelme dedi....iyi de yaptı..

şimdi merak ediyorum istanbul'daki akraba nasıl birisi menekşe ve halile yardım edip onları kollayacak mı yoksa o da menekşenin ailesi gibi mi davranıp onları suçlayacak red edecek:icon_whis

m_m
08-09-07, 15:49
Kesinlikle süper ötesi ne diyebilirim ben bence süper çok begendim ama bu MENEKŞE İLE HALİL KASIRGA GİBİ ESİCEK..Arkadaşlar 4 -9 bölüm oldumu inşallah anasayfaya korulur Bıçak Sırtı Daha başlamadan koydullar Mh koyarlar inşallah tabi burda bize iş düşüyor daha özenli olmalıyız..:happy0064

Billush
08-09-07, 15:50
Sana takılıyorum Şevval.Bir insanın annesi bu kadar mı duygusuz olur ya..?Aynısını ben de izlerken sesli bir biçimde dile getirdim.Anneye bak ya...Kızı zorla evlendiriliyor gıkı çıkmıyor,kızın zor bi gece geçirmiş gelmiş sana sarılmış ağlıyor sen ne diyorsun.Kızını şımartıyo demesinler hadi git odana.Gel de dalma...

dulcemm
08-09-07, 15:51
slm arkadaşlar dün bende izledim gerçekten süperdi başından hiç kalamadım başta izlemem diyodum ** biraz bakınca çok hoşuma gitti çok güzle bi yerde bitti reytingide yüksek gelmiş kıvanç çok güzle yapıyodu rolünü üstelik kızlada uymuşlar..ben en çokta köprüdeki sahnelerini beğendim 2 side çok güzle oynaıd o saheneyi inş böyle güzle devam eder..

*Rüya*
08-09-07, 15:51
Bakıyorum da yorumlara diziyi beğenmeyen yok galiba :D açıkçası tanıtımları dönmeye başladığında bu kadar başarılı bi dizi olucagını tahmin etmiyordum ama sonra dizinin başladığı ilk andan itibaren nerdeyse soluksuz izledim.. Daha ilk bölümden gerek konusunun sürükleyiciliğiyle, gerek oyuncuların performansıyla kısacası herşeyiyle kalitesini belli etti bence.. Ratingler herşeyi ortaya koyuyor zaten.. Umarım bu ilgi artarak devam eder.. :img-icecr

Ben fragmandan bile çok etkilenmistim :) ''En sevdigim dizi'' demistim bile..Hatta herkes kiziyodu bana izlemeden nerden biliyosun diye :D hihi..

Ya ben gerdek gecesi sahnesinde çOk tuhaf oldum..Bi ara zorla sahip olcak sandim ama çok sükür olmadi..
Kiyamam Menekseye ya :(

_eren_yoshy_
08-09-07, 15:54
arkadaslar bu dizi hakinda ne diyecegimi bilemiyorum cok guzel ya

düsünün babam bile bakti o diziye ki kendisi nin dizilerle arasi hic yoktur kalkamadi basindan süper ya bu dizi

N_e_z
08-09-07, 15:55
bu dizi süper ötesi bi dizi bayildim dün tam izleyemedim kalktim sabahakarsi sadece menekse ile halili segretmek icin ben ilkten güzel diziyer benziyo ama pek tutulmaz diye düsünüyordum dün bi izleidm bayildim resmen hatta aglaidmda bile menekse babasindan dayak yerken benim icim ciz etti

*Rüya*
08-09-07, 15:55
Hadi babası acımasız olur, abisi insafsız olur, o mustafa denilen adam olur ama annesi?..Kocasının sözünün dışına çıkamıyor korkusundan ona tamam ama Menekşe ona sarıldığı zaman bile avuç avuç soğukluk ve ilgisizlik akıyor kadının suratından!..Hala elalem ne der, yengelerin öyle yapar falan diyor.Allah öyle annesi babası olanlara sabır versin ne diyeyim yani..
Halil İstanbul'a nasıl gidecek onu merak ediyorum ben.Pasaportu yanında ama bileti Menekşe'de ve bilet alacak parası da yok..

Evet sana katiliyorum arkadasim..
Annesi çok soguk gerçekten ya..Tmm kocasindan korkuyor fln ama kizina sahip çikar bir anne! Ama hos, benim gözümde gerçek bir anne bile degil..
Bide Meneksenin babasi evden çikti ''Hallo Schatz'' dedi ya sevgilisine :icon_evil iste orda öyle bir sinirlendimki ya..
Seninde dedigin gibi, Allah öyle annesi babasi olanlara sabir versin

Billush
08-09-07, 15:57
Ben sadece müziğinden etkilenmiştim en başta...İzlemeyi filan da düşünmüyordum ama tesadüf işte,izledim çok da beğendim...

Bu arada bir imza da benden olsun =)

http://img295.imageshack.us/img295/1603/meneksehalil1fk1.jpg (http://imageshack.us)

şilimsi
Öyle Billur abla.Bende anneannemle izliyordum.Ne düşündüysem sesli düşünmüşüm ki bir baktım bir süre sonra anneannemde onaylamaya başladı beni.Evet öyle haklısın ne biçim insan bunlar falan diye.Yani kocanın yanında gıkını çıkartmazsın.Oğlullarının yanında birşey demezsin babalarına yetiştirmesinler diye ama kimse yok mutfakta Menekşe bitap bir şekilde annesine sarılıyor kadın resmen itiyor git işine der gibi.Ordaki sarılmanın Menekşe açısından çok farklı bir anlamı vardı aslında.Annesine veda ediyordu o sarılmada.Çünkü annesinden ayrıldıktan hemen sonra kendini asmaya kalktı.Hoş astığında birşey olmadı ama evden kaçtı yine veda etmiş oldu annesine o sarılmayla yani..
Duygusuz bunlar duygusuz:img-pilot

aslanbey09
tam bir töre filmi almanyada yaşayan bir aile törelerine baglı kıza kimi seviyorsun diye sorulmuyor al işte bununla evleneceksin dayatma yahu ben bir türlü anlamıyorum bu işleri bakalım ilerleyen bölümlerde ne olcak

havincim
08-09-07, 15:58
*Rüya* bende senin gibi fragmanlarından çok etkilenmiştim bu dizinin...en sevdiğim dizi olacağını tahmin ediyordum:)dizinin çok güzel olduğunu da tahmin ediyordum ama bu kadar değil...muhteşem bşey bu dizi ya:)

_NEVZAT_
cok güzel bir dizi...gercekten birinci bölüm bu kadar heyecanli olacagini hic düsünmezdim.
Haftaya neler olacak cok merak ediyorum!!!

*KeReMcEmCi*
selam millet :)
dünden beri bu dizi aklimdan cikmiyor yaa..
aslinda izlemicektim..yani ne bilim ismi bana öle siradan geldi sonra kanal kanal gezerken takildim we sonuna kadar izledim..
cok güzel bir dizi yaaa ve iyiki izlemisim..
halil ile meneksenin bakislari aglamalari fln beni deli etti..oyuncular süper walla :)

*Rüya*
08-09-07, 15:59
arkadaslar bu dizi hakinda ne diyecegimi bilemiyorum cok guzel ya

düsünün babam bile bakti o diziye ki kendisi nin dizilerle arasi hic yoktur kalkamadi basindan süper ya bu dizi

hihi aynen benimde abiskom izledi =P reklama girdiginde baya sinirlendi..
Gerçekten çOk güzel bir dizi :img-yes: Insan izlemeye baslayinca birakamiyor..Replikler,oyuncular,senaryo hersey çok hos..

Sedef Avciyi bu dizide tanidim ve çok begendim..Hele o aglayisi yokmu..çok gerçekciydi..

shakira!!
08-09-07, 16:01
herkese mrb.bu diziyi izlemeyi hiç düşünmüyodum..ama dünkü bölümden çok etkilendim..bu diizi bu sezonun 1.si olur bence..çok güsel çok harika ve hüzünlü..

de-rin
08-09-07, 16:02
Ya ben gerdek gecesi sahnesinde çOk tuhaf oldum..Bi ara zorla sahip olcak sandim ama çok sükür olmadi..
Kiyamam Menekseye ya :([/I]

evet o mustafanın bir eliyle menekşenin ağzını kapatması ve diğer olay çok çirkindi....ama adamın hatasını menekşenin üzerine yıkması onda kabahat araması daha da çirkinleştirdi olayı...birde menekşe'nin elini kesip kanını bir işaret gibi bohçaya koyup yengelerine göstermesi de ayrıca çok çirkindi..

pelinSİ
08-09-07, 16:03
Merhaba Arkadaşlar:img-wink:

Aslında yeni başlayacak diziler içinde Menekşe ile Halil ve Bıçak Sırtı'nı ayrı bir beklerdim ama gün saymam gerekmiş:img-in_lo

Müziğiyle,replikleriyle,yönetmenin başarısıyla,hikayesiyle,çekim alanlarıyla...Herşeyiyle süper bu dizi...

Sedef Avcı,Yaprak Dökümü'ndeki çok çok az olan rolünden itibaren kafamda yer etmişti...Ne zaman bu kız da başrol oynayacak iyi bir dizide derken dizinin fragmanını görmüştüm...Çok masum,güzel biri...Dublaj yapıyor sanırım ama ses de çok hoş..Bir de dizideki Halil ve Mustafa hariç herkesten uzun galiba:icon_whisZaten Kıvanç'ı her gördüğüm sahnede ''Bu ne yaaaa:img-in_lo'' diyorum...Bir adama aşık olmak,ağlamak,gülümsemek bu kadar yakışabilir...:img-in_lo

Aşklarına bayıldım...Öyle hızlı değil...Hele Halil'in,Menekşe'nin elini bile tutturmaması,doğru düzgün konuşmamasına rağmen bu aşkta ısrarına,onu adım adım takibine bayıldım...Çok anlayışlı...Cafeye Menekşe yüzünden başlamış zaten:img-in_lo

Menekşe'de çok masum ve suskun bir kız...Çok baskın ve otoriter babası ve onun sözünden çıkmayan bir annesi var...Abileri de zaten Yusuf daha az olmak üzere ayrı bir olay...Ninesi de olmasa çok yalnız ve çaresiz bir kız...Hiçbir şeye sesini çıkaramıyor...

Babasından nefret ettim...Sen elaleme para yedir,bu uğurda kzını SAT...Böyle bir ahlaksızlık var mı:sad53: Dizi boyu adamı görünce tüylerim diken diken oldu...Hele kzıını,karısını birbirine katıp dövmesi:icon_sorr O zırzop abisi(adını unuttum) de babasının aklını çeliyor...O da kendi çıakrında...Yusuf abisi biraz daha iyi sanki...Hatta Halil'i yakalasa da birkaç birşey sorar,belki bırakır demiştim...

Mustafa,:img-cool2 sürekli ''Allah razı olsun,sağol'' diye diye bir hal oldu...HÖD ün biri...Sandım ki efendi biridir,azıcık anlar Menekşe'yi ama kıza sormadan,gönülünün olup olmaduıını bilmeden,bir fotodan oraya gelen admadan ne bekliyorsun...İlk gecelerinde dövdü kızı...Yapabilseydi tecavüz edecketi...Millet(bkz:Boran) kendi elini keser,bu kızın elini kesti...Sinir şey...

Nine,melek melek...Menekşe o olmasa ne yapardı bilmem...Ama keşke bu aklı evlenmeden önce verseydi...Evlenmeden önce kaçmakla,evlendikten sonra kaçmak çok ayrı...Herhalde kızın hırpalandığını gördü:sad53:

Şarkı çalarken,sarılırlarken,kız ağlarken,babası döverken,kaçarlarken,düğünde pasta getirilirken...Durmadan ağladım...Dizilerde ağlayanları normal durumlarda çok yadırgarım...En falza gözlerim dolar...Bir Haziran Gecesi nde neredeyse saabaha kadar ağlamışımdır...Önür türlü en çok gözlertim dolar...Ama içimi çeke çeke ağladım...

Haftaya cuma sanırım sıla'nın son sahneleriye çakışacak ama umurumda bile dğeil...Hatta aynı saatler debile olsa M ve H i izleyeceğim...Kotaya kıyıp indirip,defalarca izlemek istiyorum...:happy0064

Billush
08-09-07, 16:03
Öyle Billur abla.Bende anneannemle izliyordum.Ne düşündüysem sesli düşünmüşüm ki bir baktım bir süre sonra anneannemde onaylamaya başladı beni.Evet öyle haklısın ne biçim insan bunlar falan diye.Yani kocanın yanında gıkını çıkartmazsın.Oğlullarının yanında birşey demezsin babalarına yetiştirmesinler diye ama kimse yok mutfakta Menekşe bitap bir şekilde annesine sarılıyor kadın resmen itiyor git işine der gibi.Ordaki sarılmanın Menekşe açısından çok farklı bir anlamı vardı aslında.Annesine veda ediyordu o sarılmada.Çünkü annesinden ayrıldıktan hemen sonra kendini asmaya kalktı.Hoş astığında birşey olmadı ama evden kaçtı yine veda etmiş oldu annesine o sarılmayla yani..
Duygusuz bunlar duygusuz:img-pilot

Ben de sana katılıyorum Şevvalcim...Ya hadi kadın veda olduğundan habersizsin yine de sana sarılan kızın ya nasıl öyle bir şeyi düşünürsün.O anda gene sesli bir biçimde benim annem olsa asla böyle yapmazdı dedim...Benim annem olsa beni evlendirmezdi de zaten...Babam da böyle bir işe kalkışmazdı ya neyse :)

Nur sevinc
08-09-07, 16:05
Öncelikle merhabalar dün gece bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim bu kadar harika bir bölüm beklemedim

Dikkat ettimde günümüzde böyle olaylar olmuyor değil! Para karşılığı kızını evlendirip satan çok.Nasıl bir vicdan bu anlamadım menekşeyi dövdükten sonra Gözünün yaşına bakmam öldürüm lafı...Nasıl bi vicdan bir sevgi...
Küçük abiside harika bir insanmış yani bravo çavuşunu çok tanımadan kızkardeşini düşünmedi! Eğer büyük nine olmasa menekşenin hali harapdı doğrusu... Jnenerikte olduğu gibi menekşe için Dünya dipsiz bir kuyu...

busegurses001
08-09-07, 16:06
Kıvanç abiye karşı bir ilgim yoktu benim..Yani ne bileyim ilgilenmiyordum.Ama dün izledikten sonra sen nerdeydin be abim dedim gerçekten:)Kısa saç mükemmel olmuş, bir de bakışlar ve mimikler eklenince..Off off:)
-------------------------------------------------------------------------------------
Kendi adıma üzülerek söylüyorum ki MH kesinlikle HS'yi geçecek..HS açısından üzülsemde MH açısından bakılınca harika birşey bu:img-yes:Sıla belki bir iki hafta zorlar MH'yi ama sonra onu da sollarız eminim ki..Çünkü dediğiniz gibi biten dizilerden bir çok insan bu diziye yönelecek ve üstüne merak edenler ve ilk bölümüyle diziye gönülden bağlananlarda eklenince..Aşiret gibi bir kitlesi olacak MH'nin:)..

arkadaşlar ne kadar hzılısınız söyleyecek bişey bulamıyorum 2 saat girmedim 12 sayfa ilerlemişsiniz harikasınız yorumların hepsini okuyorum daha bitiremedim cnm katılıyorum sana açıkça söylemek gerekirse ben kıvanç tatlıtuğ ya karşı hiç ilgi duymazdım daha doğrusu bu kadar ilgimi çekeceğini hiç sanmazdım dün beni resmen büyüledi çok başarılıydı resmen yıllardır oyunculuk yapıyomuş gibi büyük bir ustalıkla kalktı rolünün altından

*KeReMcEmCi*
08-09-07, 16:11
foxwolf resiler icin tskler :)

şilimsi
08-09-07, 16:12
Ya arkadaşlar yazılan yorumları okumuyor musunuz Allah aşkına gelen herkes dizi müziğini soruyor.Bir arkadaşımız profilindeki web sitesinde bulunduğunu söyledi.Bir kaç kişi link verebileceğini söyledi.Özelden hallederseniz şu işlerinizi gerçekten çok iyi olacak.Ayrıca tek satırlık mesaj yazmak yasak!Az önce uyarı aldık ya!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Valla Billur abla benimde annem öyle put gibi durmazdı karşımda.Babamda öyle bir işe kalkışmazdı zaten dediğin gibi:)Ya Menekşenin o hali karşısında taş olsa erirdi ama işte!..Üvey anneler bile daha ilgilidir çocuklarıyla herhalde.Ama şu kadının yaptığına bak.Düşündükçe sinirleniyorum ya!..

_NEVZAT_
paylasim icin tesekkür...ellerine saglik!

busegurses001
bu arada resim ve çalışma ekleyen herkese çok teşekkürler hepsi harikalar emeğinize sağlık arkadaşlar

songül_kıvanç
08-09-07, 16:14
dızımızın reytınglerı yolda mı acep?? resımler ıcın cok tesekkurler... ay menekse ıle halıl cok guzel bır dızı ya ılk bolumden mest ettı benı bayıldım.

resımlerı eklemeye dewam edersenız sewınırım :)

pelinSİ
08-09-07, 16:15
Öncelikle merhabalar dün gece bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim bu kadar harika bir bölüm beklemedim

Dikkat ettimde günümüzde böyle olaylar olmuyor değil! Para karşılığı kızını evlendirip satan çok.Nasıl bir vicdan bu anlamadım menekşeyi dövdükten sonra Gözünün yaşına bakmam öldürüm lafı...Nasıl bi vicdan bir sevgi...
Küçük abiside harika bir insanmış yani bravo çavuşunu çok tanımadan kızkardeşini düşünmedi! Eğer büyük nine olmasa menekşenin hali harapdı doğrusu... Jnenerikte olduğu gibi menekşe için Dünya dipsiz bir kuyu...

Hem de hiç değil...Frgamanda ''Tek kızım var,Almanya gibi yerde çiçek gibi bakrım'' deyince birşey sanar insan...Arkasından ''Sana 25 bine olur'' dedi ya :img-beee Annelerimiz babalarımız işte ne kadar değer veriyorlarmış bizlere...Bazen sinirlendirselerde hayatımda yemedim öyle dayak...O nedir ya?:sad53: Sevgiymiş...İstemediği adamla evliliği kabul etmeyen ahlaksız etiketini yapıştırdılar hemen...

Annem espriyle,''Bir de çatır çatır okuyorsun...Okul masrafını flaan ekletsek seni 50 milyara veririm...Ya da azcık kilo al kilo hesabıyla verelim''dedi gülerek...Nasıl mantık bu ya...Bizlerin ancak dalga geçtiği şeyleri yaşayanlar var...

Baba yanlış yapmış...Keşke seri imalata geçip bir sürü kız çocuk yapsaymış:img-cool2 Sürümden kaazanırmış...Tövbe tövbe...

Tüm resimler,çalışmalar ve replikler için tşeekkürler...:happy0064

busegurses001
08-09-07, 16:18
Rakip kanaldaki diziyi izlemeyi planladiysamda, reklamlarda Menekse ile Halile cevirince birde bakmisim dalip gitmisim. Ilk bölümü bile heyecan dolu ise diger bölümlerde ne olacak kim bile?
Kesinlikle cok güzel bir bölümdü. Özellikle dügün sahnesi harika idi. Bide babasi sirita sirita "Pastayi sizin pastaneden getirtdim" demezmi? Adami bogasim geldi valla.
Neyse 2.Böümü merakla bekliyorum.

çağlacım inan cnm bende aynı senin gibi fikrimin ince gülünü izlemeyi düşünüyodum ama daha sonra başka kanalı açamadım bu kadar mı sürükleyici olur tüm ekibi tebrik etmek lazım diğer bölümü çok merak ediyorum fragmanı erken veririler inş

sudemnaz
08-09-07, 16:19
forumca babaya uyuz olmuşuz az bile oldu ya neyse.
anlamıyorum bir insan nasıl kendi canından bir parça olan yavrusuna böyle davranır?döver öldürmeyi bile düşünür...
hoş onun insanlığından şüphe duymayan var mı?
dışarda gününü gün edip evde namus dersleri vermeyi çok iyi biliyor
herkesi kendi gibi namussuz sanıyor yazık çok yazık birgün ortada kalır yaptıklarını cezasını bulur...
menekşenin yaşadıklarını gerçekten yaşayan insanlara Allah yardım etsin.

arese
08-09-07, 16:20
sevgi ablacım evet bende burdayım artıkın :D valla ilk fragmanını duyunca dedim ne kadar yaprak dökümünn müziğine benzio :) meersem aynı kişi yapıomuş :D tamam canım bekliorum

sinem'cim ben yaprak dökümün izlemiyorum ama bunun fragmanları dönüncede hiç etkilnmedim bu diziyi öylesine canım sıklıyodu diye bir bakayım dedim yoksa frgmanı görünce aa izlerim kesin dedigim bir diz degildi can sıkntıısndan izliyim dedim iyi ki izledim muhtesem bir dizi ben kıvanc tatlıtug teprik ederim çok guzel performans sergiledi hele o aglama sahnelerindeki o gercekcligi o kadar gerckten ve içten agladı ki ben hisettim onu çok gerçekci o aglama sahneleri gözlerinde süzlen o yaslar bana çok gercek geldi normalde ben kıvanc tatlıtugu sevmem ama dun muhtesemdi o sarılma sahnelerinde içine sımsıkı sarısı var görulmeye deger :) menkseyi sarması falan yani harika tek kelimeyle:happy0064

_NEVZAT_
08-09-07, 16:20
evet bende önce izlemeyi düsünmüyordum...ama gercekten bu kadar güzel ve heyecanli bir dizi olacagini hic düsünmezdim.
Ama Meneksenin babasina cooook gicik oluyorum ya...

şilimsi
08-09-07, 16:22
Menekşenin babasıyla aynı kafadan insanlar çocuklarını-genelde kız çocuklarını- kurtuluş kapısı olarak görüyor.Köprüden önce son çıkış yani.Paraya mı ihtiyaç var gitsin kızın gelsin paralar:img-cool2Ya bir insan canına nasıl kıyar ki?Kızı gözünün önünde ölüyor nerdeyse adam hala para bulmanın sevincinde..O parayla aldıkların yediklerin içtiklerin zehir zıkkım olsun vicdansız!!
Foto ekleyen herkesin ellerine sağlık!

*KeReMcEmCi*
08-09-07, 16:23
dizi daha ilk bölümüyle bukadar etkiledi herkezi daha gelecek bölümler nasil oluur :)
dizi iyi güzelde keske baska bir gün oynasa...

_NEVZAT_
sinem'cim ben yaprak dökümün izlemiyorum ama bunun fragmanları dönüncede hiç etkilnmedim bu diziyi öylesine canım sıklıyodu diye bir bakayım dedim yoksa frgmanı görünce aa izlerim kesin dedigim bir diz degildi can sıkntıısndan izliyim dedim iyi ki izledim muhtesem bir dizi ben kıvanc tatlıtug teprik ederim çok guzel performans sergiledi hele o aglama sahnelerindeki o gercekcligi o kadar gerckten ve içten agladı ki ben hisettim onu çok gerçekci o aglama sahneleri gözlerinde süzlen o yaslar bana çok gercek geldi normalde ben kıvanc tatlıtugu sevmem ama dun muhtesemdi o sarılma sahnelerinde içine sımsıkı sarısı var görulmeye deger :) menkseyi sarması falan yani harika tek kelimeyle:happy0064

evet gercekten harikaydi....
Gümüs´de de cok iyidi...ama dün muhtesemdi.
Kendisini tebrik ediyorum!!!!:good:

N_e_z
evet bende önce izlemeyi düsünmüyordum...ama gercekten bu kadar güzel ve heyecanli bir dizi olacagini hic düsünmezdim.
Ama Meneksenin babasina cooook gicik oluyorum ya...

al bendende okadar cnm bende izlemicektim pc basindaydim sonra abim beni pcden kovdu iceri gittim segrettim yaridan okadar hosuma gittiki sabaha karsi kalktim birdaha izledim tekrarini
demen gibi bende cok gicik oldum meneksenin babasina hem kiza seni öldürrüm diyo hem kendisi alman karilarla fingirdiyo

pelinSİ
08-09-07, 16:25
evet o mustafanın bir eliyle menekşenin ağzını kapatması ve diğer olay çok çirkindi....ama adamın hatasını menekşenin üzerine yıkması onda kabahat araması daha da çirkinleştirdi olayı...birde menekşe'nin elini kesip kanını bir işaret gibi bohçaya koyup yengelerine göstermesi de ayrıca çok çirkindi..

Eliyle ağzını kapattıktan sonra elini Halil'e bile tutturmayan Menekşe'yi öptü...O bile tiksindirdi beni...

Ama daha kötüsü de var Derincim...Ya odada çıkıp yengelerine ninenin deyimiyle ''Bu kız zedelenmiş...Paramı da geri isterim...Bu namussuzu öldürücem''deseydi...:sad53:

Bu arada en son Yenge-1,Yenge-2 diye yazdı ya...Sanki onlardan birinde Ece Yörenç yazıyordu...Bana mı öyle geldi acaba...Senaristlerden biri o yengelerden biri miymiş:img-pilot

Ratingler de 1. ve 2. olmuş ama pay oalrak güzel değil pek...Yani 6 civarı ratibgi 9 ile Kavak yelleri,7 ile Genco bile geçiyor...Hele Sıla'nın gçeen dönem 15,Hatırla Sevigili'nin 11 civarı aldığını düşünürsek...:icon_sorr Ama bu dizi de inşaallah Yaprak Dökümü gibi sonradan yükselecek,1. liğe demir atacak:happy0064

**bade**
reytingler çok iyi gelmiş.
menekşe ile halil cumanın dizisi olur bence...
ilk bölümden reytingler bu kadar iyi gelmişse sonra nolur allah bilir...

Nur sevinc
Böyle baba olmaz olamazz parayı bir borcu yada evi için değil başka kadın için istedi başka biri için evine getirse bir nebze hadi neyse ama dışarlara dağıtması...
Kızının gözyaşının değeri hiç mi yoktu ya olmaz olsun böyle bir baba...
Fotoğraf ekleyenlerin ellerine sağlık!!:img-wink:

basakss
Sedef Avcı da bence Bergüzar Korel havası var arkadaslar ne dersiniz???

busegurses001
08-09-07, 16:26
Menekşenin babasıyla aynı kafadan insanlar çocuklarını-genelde kız çocuklarını- kurtuluş kapısı olarak görüyor.Köprüden önce son çıkış yani.Paraya mı ihtiyaç var gitsin kızın gelsin paralar:img-cool2Ya bir insan canına nasıl kıyar ki?Kızı gözünün önünde ölüyor nerdeyse adam hala para bulmanın sevincinde..O parayla aldıkların yediklerin içtiklerin zehir zıkkım olsun vicdansız!!
Foto ekleyen herkesin ellerine sağlık!

söylediklerinin altına imzamı atarım noktasına virgülüne kadar katılıyorum bir baba nasıl böyle birşey yapar ya hiç mi vicdanı yok bu adamın bu kadar mı merhametsiz menekşe evlenmek istemiyorum dediği zaman nasıl dövdü nasıl kıydı o masum yüze o an adamı elime geçirsem bunun bir dizi olduğunu unutup adamı parçalayacaktım dizide herşey o kadar gerçekçi ki etkilenmemek mümkün değil gerçekten de

arese
08-09-07, 16:28
evet gercekten harikaydi....
Gümüs´de de cok iyidi...ama dün muhtesemdi.
Kendisini tebrik ediyorum!!!!:good:

vallh canım kıvanc tatlıttugu sevmedigim için gumus hiç izlemedim bilemiyecem ama burda harika bir performans o aglamlar ve sarılma sahnelerine bititm yaa çok iyi bir performas sergiledi :)

**bade**
08-09-07, 16:28

evet çok andırıyor ama bence sedef avcının bakışları daha sıcak bence daha anlamlı bakıyor. ayrıca samimi bir elektriği var.

busegurses001
08-09-07, 16:29

evet arkadaşım katılıyorum sana ben başından beri öyle söylüyorum çok benziyor bencede saçı filan aynı model ya yüz hatlarıda benziyor bende çok benzettim valla bergüzara

_NEVZAT_
08-09-07, 16:29
evet reytingler süper...bence de cuma´nin dizisi olur!
ama insallah daha da iyi olacak....daha 1. bölümdü zaten!

tatu1234
08-09-07, 16:30
Kivanc tek kelime ile MUHTESEM oynadi!!!! Esim ile ikimiz bayildik sergiledigi oyunculuga, o surat ifadelerini, bukadarmi inandirici olur bir insan.
Bu sezon gercekten birbirinden guzel bir cok dizi var.

N_e_z
08-09-07, 16:31

evet ya katiliyorum
ben ilkten diyodum ben bu kizi birine benzetiyom diye
hatta bi ara bergüzar korelin kardesi kuzeni fln zannetim

menekse ile halil birbirine sarildiklarinda kendimi tutamadim resmen agladim
okadar duygulandimki sanki karsimdalar ve ben onlari öyle canli canli izliyorum

şilimsi
08-09-07, 16:32
söylediklerinin altına imzamı atarım noktasına virgülüne kadar katılıyorum bir baba nasıl böyle birşey yapar ya hiç mi vicdanı yok bu adamın bu kadar mı merhametsiz menekşe evlenmek istemiyorum dediği zaman nasıl dövdü nasıl kıydı o masum yüze o an adamı elime geçirsem bunun bir dizi olduğunu unutup adamı parçalayacaktım dizide herşey o kadar gerçekçi ki etkilenmemek mümkün değil gerçekten de

Adam kızını kadının biri için satıyor, neden yumuşasın ki o gözyaşlarıyla, neden merhamet göstersin ki?Asıl öyle birşey yapsaydı anormal olurdu öyle biri için!..
Bende Sedef Avcı'da biraz Bergüzar havası hissettim ama gerçekten Sedef'in bakışları daha yumuşak, daha sıcak ve içten..Gerçi partneride öyle ama:img-icecr
Billur ablacım imzalar süper olmuş.Ellerine sağlık:img-in_lo

busegurses001
evet çok andırıyor ama bence sedef avcının bakışları daha sıcak bence daha anlamlı bakıyor. ayrıca samimi bir elektriği var.

evet ya kendi adıma konuşmak gerekirse ben sedefin oyunculuğunu daha çok beğendim gözleriyle o kadar çok şey anlatıyorki hiç konuşmasına bile gerek kalmıyor çok doğal

bu arada Billush cnm adını söylersen çok sevinirim imzalar harika olmuş emeğine sağlık benden de sana +rep:img-wink::img-yes::img-yes:

*KeReMcEmCi*
evet arkadaşım katılıyorum sana ben başından beri öyle söylüyorum çok benziyor bencede saçı filan aynı model ya yüz hatlarıda benziyor bende çok benzettim valla bergüzara

katiliyorum :)
bencede benziyor ama az biraz daha güzel :) neyse..
ya dün düsündümde böyle evlenen daha kac kiz wardir dünyada..
cok kötü birsey...:icon_sorr
böyle insanlardan baba olmaz yaa.. insan nasil kizini satar..:icon_sorr

Billush
08-09-07, 16:33
billush bunlar süper cnm +rep
adin billur sanirim ?!?

Evet canım adım Billur :) Ayrıca beğenmene de sevindim :)

Yeni bir dizi olarak gerçekten iyi bir giriş yaptı Menekşe ile Halil...Gelecek hafta sezonu açacak Sıla ve Hatırla Sevgili var...Ben normalde Hatırla Sevgili izleyici sayılırım...Büyük ihtimalle Hatırla Sevgili'yi tvde,Menekşe ile Halil'i de youtube'den izleyeceğim.Keşke karşı karşıya olmasalardı ama naparsın :icon_sorr Şu an reytingleri çok iyi ama Sıla'nın sharesi çok iyi.Hatırla Sevgili'nin de geçen sezondan kalma izleyicisi çok...Bence bu üç dizi her seferinde ilk 3'ü paylaşır:img-cool2

tutkum
08-09-07, 16:33
Gerçekten ilk bölüm çok güzel ve inanaılmaz etkileyiciydi. Oyuncular yerlerine çok güzel oturmuş bence... Hele ninni beni bitirdi...Banazlığın ülkemizde bırakın ülkemizi dışarda bile nasıl devam ettiğinin çok güzel örneklerini gördük...İnsanların tüm kaderlerinin bir gece bağlandığını ve bunun sonunda nasıl tranvalara yol açtığınıda gördük...Ben abilerden birinden ümitliğim daha bi insana benziyor şimdi ismini hatırlayamıycam...İlk bölüm bu kadar etkileyici olduğuna göre bundan sonraki bölümler kim bilir nasıl olur...Son bi dip not arkadaşlar ne kadar etkilendiysek o kadarda çarpıcı sahneler olucak bence hazırlayın mendillerinizi...Sevgiyle kalın...

arese
08-09-07, 16:34

ama var öyle aillerde canım gunumuzde çok olmasda var yani kızlarını erken yasta evlendirenler zorla evlendirenler sevmedigi biriyle evlendirmeyim zorla istedikleri kişlerle evlendiren ailler baba baskısı aile basksı bunlar hala varolan seyler bu dizde işleniyo ama hala varolan seyler..

_NEVZAT_
08-09-07, 16:35
katiliyorum :)
bencede benziyor ama az biraz daha güzel :) neyse..
ya dün düsündümde böyle evlenen daha kac kiz wardir dünyada..
cok kötü birsey...:icon_sorr
böyle insanlardan baba olmaz yaa.. insan nasil kizini satar..:icon_sorr

evet bende onu düsünüyorum dünden beri...ama para iste.
Hersey yaptiriyor...insanin gözünü kör ediyor!

busegurses001
08-09-07, 16:36
Evet canım adım Billur :) Ayrıca beğenmene de sevindim :)

Yeni bir dizi olarak gerçekten iyi bir giriş yaptı Menekşe ile Halil...Gelecek hafta sezonu açacak Sıla ve Hatırla Sevgili var...Ben normalde Hatırla Sevgili izleyici sayılırım...Büyük ihtimalle Hatırla Sevgili'yi tvde,Menekşe ile Halil'i de youtube'den izleyeceğim.Keşke karşı karşıya olmasalardı ama naparsın :icon_sorr Şu an reytingleri çok iyi ama Sıla'nın sharesi çok iyi.Hatırla Sevgili'nin de geçen sezondan kalma izleyicisi çok...Bence bu üç dizi her seferinde ilk 3'ü paylaşır:img-cool2

billurcım memnun oldum cnm benim ismimde buse:img-wink:imzaların gerçektende süper olmuş bir kez daha emeğine sağlık

ya ben dün diziden o kadar etkilendim ki bugün biran olsun aklımdan çıkmıyor her saniye jeneriği dinliyorum rüya gibiydi dünkü bölüm etkisinden hala kurtulamıyorum şmidi yayınlansa aynı zevkle bir daha izler aynı yerlerde bir daha ağlarım

Billush
08-09-07, 16:37
Valla ben reklamlar dönmeye başladığından beri Sedef Avcı'yı Özlem Yılmaz'a benzetiyorum...Kardeşim o sanmış hatta :) Bergüzar Korel'e benzetemedim...
Ayrıca beğenileriniz için de çok teşekkürler :)

şilimsi
08-09-07, 16:38
Evet biz Büllür sultanla aynı kaderi paylaşıyoruz.Geçen sezondan kalma HS izleyicileriyiz.Ama yeni sezonda Menekşe ile Halil'e kaptırdık kendimizi.Halimiz duman sanırım:icon_whis
Çalışma&avatar ekleyenlerin ellerine sağlık.Süpersiniz arkadaşlar.
Bu arada benden baba olmaz diye bir dizi var ya.Bence o dizide Menekşenin babadan bozma bir yakını var ya(:hıh) onu oynatmalılar.Çok uyar o adam öyle isme sahip bir diziye!..
Menekşeyle Halil'in sarılma sahnesinde bende çok fena oldum.Bir de Halil Menekşe'ye sarıldığında yüz ifadesini falan o kadar güzel ayarlamıştı ki.Sanki kollarının arasında kırılmasından korktuğu bir elmas parçası var gibi..Gerçek aşk bu olmalı!

_NEVZAT_
evet aynen...insan bakarken hic SIKILMIYOR.
Hep heyecanli.....ya kac kere daha dicem bilmiyorum ama süüüper!!

busegurses001
ama var öyle aillerde canım gunumuzde çok olmasda var yani kızlarını erken yasta evlendirenler zorla evlendirenler sevmedigi biriyle evlendirmeyim zorla istedikleri kişlerle evlendiren ailler baba baskısı aile basksı bunlar hala varolan seyler bu dizde işleniyo ama hala varolan seyler..

evet cnm haklısın gerçektende hala var böyle şeyler ne kadar acı bişey ama gerçekleri bu şekilde dizilerle insanlara yansıtmaları çok hoş

anatoliaz harika olmuş avatarın bir repte sana verdim harika şeyler yapıyosunuz hepinizin emeğine sağlık keşke bende yapabilsem:icon_whis

GüLpArE_YeŞiM
08-09-07, 16:40
süper bölümdü izlerken yerimde duramadım...
ikiside harika bir oyuncular...
menekşem başardı kapıdan çıkmayı inşallah halilde çıkar...
gerçi menekşenin kardeşlari halilin peşini bırakmayacaklardır...
ha bu arada sedef bergüzare çok benziyor gülüşü falan...

_NEVZAT_
08-09-07, 16:41
Valla ben reklamlar dönmeye başladığından beri Sedef Avcı'yı Özlem Yılmaz'a benzetiyorum...Kardeşim o sanmış hatta :) Bergüzar Korel'e benzetemedim...
Ayrıca beğenileriniz için de çok teşekkürler :)

aynen bende öyle...cok benziyorlar.
bende Bergüzar Korel´e pek benzetemedim

Billush
08-09-07, 16:43
Evet biz Büllür sultanla aynı kaderi paylaşıyoruz.Geçen sezondan kalma HS izleyicileriyiz.Ama yeni sezonda Menekşe ile Halil'e kaptırdık kendimizi.Halimiz duman sanırım:icon_whis
Çalışma&avatar ekleyenlerin ellerine sağlık.Süpersiniz arkadaşlar.
Bu arada benden baba olmaz diye bir dizi var ya.Bence o dizide Menekşenin babadan bozma bir yakını var ya(:hıh) onu oynatmalılar.Çok uyar o adam öyle isme sahip bir diziye!..
Menekşeyle Halil'in sarılma sahnesinde bende çok fena oldum.Bir de Halil Menekşe'ye sarıldığında yüz ifadesini falan o kadar güzel ayarlamıştı ki.Sanki kollarının arasında kırılmasından korktuğu bir elmas parçası var gibi..Gerçek aşk bu olmalı!

Şivval cınım senle hem görüşlerimiz hem kaderimiz aynı :)
Hatırla Sevgili'nin konusu bozulsa bile Cansel'le Okan var kolay kolay bırakamam HS'yi ama bu diziye de kapıldım.Cidden halimiz duman...
Ayrıca cidden o adamdan baba olmaz.Soner en azından nasıl baba olunacağını öğrendi adam yıllardır 3 çocuğuna baba olmayı,karısına koca olmayı becerememiş gıcık :hıh
Son dediğine de katılıyorum.Halil'in sarıldığı sıradaki yüz ifadesi çok güzel.İlk defa sarılmanın verdiği mutlulukla heyecan bir de sarıldığı şey sanki bir insan değil,en ufak şeyde zarar görecek hassas bir varlıktı.Cidden gerçek aşk bu olmalı...

Ayrıca memnun oldum Buse :)

arese
08-09-07, 16:45
evet cnm haklısın gerçektende hala var böyle şeyler ne kadar acı bişey ama gerçekleri bu şekilde dizilerle insanlara yansıtmaları çok hoş

anatoliaz harika olmuş avatarın bir repte sana verdim harika şeyler yapıyosunuz hepinizin emeğine sağlık keşke bende yapabilsem:icon_whis

işte günmüzde var dizide yanstılması çok hoş büyük dersler çıkarılması lazım var böyle babalar da böyle aillerde var yani böyle baba olmaz olsun kendi için kızın para için evlendiren yani dusenmiyorum hem kendi aldatıyo hem kızına yaptıklarına bak yazık çok böyle babalar ben acıkcası baba diyemiyorum böylelerine

_NEVZAT_
08-09-07, 16:46
61MERVE61 imzalar süüüper....ellerine saglik.
Off bu sahneyi izlerken cok kötü oldum.
Ama Halil nasil bakti öyle...

Billush
08-09-07, 16:46
Merve imzalar çok ama çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) Şu düğün fotolarını tam bulabilsem ben de yapacaktım o sahneden...

şilimsi
08-09-07, 16:48
Evet Büllür abla her düşündüğümüz aynı.Bende Cansel abiyi bırakamam valla.Okan abiyle pek alakam yok ama çok aman aman oo bir kişiliği olduğunu biliyorum:img-hyste
Mervecim imzalar mükemmel olmuş.Ellerine sağlık!
N_e_z seninde ellerine sağlık canım..
Ya arkadaşlar eğer ninesiyle Menekşenin olduğu bölümlerden fotoğraf çekildiyse onlarla ilgili de çalışma yapabilir misiniz?:img-blush

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 16:49
slm arkadaslar...
offf en son dün gece girmistim ne kadar ilerlemissiniz masallah:img-wink:
bu arada aile imzasi yapiliyormus benide eklerseniz sevinirim:img-wink:

Bende dün dizinin sonunu izleyememistim Kanal bozuldu diye..bugü