PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

de-rin
08-09-07, 18:12
Hakikaten azıcıkmış:icon_whis :img-icecr
Acaba o adam sevgilisine parayla ne yapacak?
Ev mi açacak,eşya mı lazım
Tatil flaan mı yapacak?
Belki de dizide verdi ama birkaç dakika kardeşim Hokkabaz'a bastı kaçırmış olabilirim:img-yes:

Kaçırdığım 3-4 dakika için kendime diziyi bir daha komple izleme cezası(:img-in_lo) veriyorum:img-icecr

Hani Halil kaçakmış ya?
Almanya'ya geldiği vizenin süresi mi bitmiş?
Menekşe'yi daha çok görmek için ülkesine geri mi dönmeemiş,ne olmuş:img-pilot

Off daha ilk bölümden sorulara bak:img-wink:

sevgilisine bir güzel hediyeler alacak sonrada kadın tarafından şutlanacak. ne güzel olur değil pelincim..ben küçük oğlundan da şüphe ediyorum sanki onunda o kadınla bir ilişkisi var bilmem ama alttan alttan bakıp duruyordu.

o konuşar biraz muallakta kaldı daha anlatmadılar o konuları
sadece halil'in annesinin öldüğünü göstediler daha doğrusu halil menekşeye anlattı..
halil sanki o rada kacak olar bulunuyor.yani turist olarak ülkeye girmiş gibi..yada adı bir olaya karışmış ondan saklanma ihtiyacı duyuyor..hadi pasaportu yok diyecem ama bir kaçtane birden çıkmıştı dolabından

angel666
08-09-07, 18:13
slm arkadşlr
reytingde 1, olmşuz belliydi zaten böyle olcağı
ayrıca hepinizin çalışmalrı çok güzel ellrinize sağlık

aile imzasını kim yapacak arkadaşlr ya da yapılcak mı yapan benide unutmasınn ltfn :img-wink:

şilimsi
08-09-07, 18:15
Sinem imzalar süper olmuş canım ya.Ellerine sağlık.
Dilara seninde imzan ve avatarların çok güzel olmuş canım.Emeğine sağlık.

Arkadaşlar lütfen aile imzası işini burdan halletmeyin.Bakın Dilara ben yapacağım katılmak isteyenler söylesin dedi.ö.m ile iletişim kurun.Aldığımız uyarıda aile imzası forumda konuşulmayacak yazıyordu hatırlarsanız.Bir uyarı daha almayalım:img-wink:

Bu arada hani biriniz demişti ya Menekşenin İstanbulda yanına gideceği akrabaları da ayıplarsa falan diye.Bence öyle birşey olmaz çünkü o tip insanlar olsalardı ninesi Menekşeyi onların yanına yollamak istemezdi.

pelinSİ
08-09-07, 18:15
evet bencede kendileri konusuyorlar belli oluyor :)
ama birsey dikkatimi cekti: Halil Havaalanina kacarken taksiden inince taksici burasi havaalani degil dedi onda ufak hata vardi
galiba taksicide türktü o zaman:)cok kücük bir hata ama dikkatimi cekti..!hier ist nicht flughafen" deid ama "hier ist nicht der flughafen " demesi gerekirdi....:img-wink:

O hiç aklıma gelmemişti..Gözünden mi anladı Türk olduğunu...Hatırladığım kadarıyla Halil almanca sözylemişti orada inmek istediğini...

Bir de Yusuf,taksinin kapısını açıp başkalarını görünce ''Pardon Abi''dedi:icon_whis Herhalde biz dikkat etmedik ama taksici orhan Baba falan çalıyordu ordan alnladı Yusuf:img-icecr

Bir soru daha(bu arada diğerlerini cevaplamaya çalışan herkese teşekkürler):

Eğer yusuf Halil'i yakalasaydı,bırakabilir miydi?
Bana biraz daha merhametli geldi:icon_sorr

SBR
08-09-07, 18:18
senaryo olarak hızlı bir giriş yapıldı kötü olan karakterlerde bence işlerini iyi yapıyorlar dizi izlerken seti basasım geliyorsa o kadar sinir oluyorsam o oyuncular işlerini iyi yapıyor demektir :) menekşe ile halil in önü açık gibi bakalım hs gelince neler olacak bekleyip görelim herkese iyi yorumlar :happy0064

şilimsi
08-09-07, 18:19
Bence Yusuf eğer Halil'i yakalasaydı bırakabilirdi.Tabi onunla konuştuktan sonra.Çünkü Menekşenin üzülmesini istemiyor, para koparmak gibi bir derdi de yok babası ve diğer kılkuyruk kardeşi gibi.Keşke havaalanında karşılaştıkları Yusuf abisi olsaydı herşey daha kolay olurdu o zaman.
Bir şey daha: eğer Menekşe uçağa binerse ki binecek, o kılkuyruk abisi bunun hangi uçağa bindiğini anlayacak, eh İstanbul'a gittiğini de o zaman aramalara direk ordan başlarlar ve bulma ihtimalleri yükselir bence..

de-rin
08-09-07, 18:20
Bir soru daha(bu arada diğerlerini cevaplamaya çalışan herkese teşekkürler):

Eğer yusuf Halil'i yakalasaydı,bırakabilir miydi?
Bana biraz daha merhametli geldi:icon_sorr

PELİNCİM yusuf hangisiydi büyük olan abi mi:icon_whis onu not almayı unutmuşum ve ben balık hafızalıyım isimleri çok hatırlıyamıyorum ( ama o koca müsveddedsini hatırlıyorum MUSTAFA)
o diğer kasıntı abisine göre dah menekşeyi düşünüyor gibiydi yoksa menekşe abi bana yardım et diye demezdi ona diye düşünüyorum..haavalanında halili diğerlerinden önce görürse ,halile yardım eder diyede düşünüyorum kim billirrr

*Rüya*
08-09-07, 18:23
Bence Yusuf eğer Halil'i yakalasaydı bırakabilirdi.Tabi onunla konuştuktan sonra.Çünkü Menekşenin üzülmesini istemiyor, para koparmak gibi bir derdi de yok babası ve diğer kılkuyruk kardeşi gibi.Keşke havaalanında karşılaştıkları Yusuf abisi olsaydı herşey daha kolay olurdu o zaman.
Bir şey daha: eğer Menekşe uçağa binerse ki binecek, o kılkuyruk abisi bunun hangi uçağa bindiğini anlayacak, eh İstanbul'a gittiğini de o zaman aramalara direk ordan başlarlar ve bulma ihtimalleri yükselir bence..

Evet bende büyük abisinin birakicagini düsünmüstüm..Zaten Halil'i kovalarken babasi yoruldu orda kalakaldi..Biraz daha Halilin pesinden gidip birakabilirdi sonra babasina ''kaçirdim'' diyebilirdi..
Yani aslinda iyi birine benziyor ama hepsinde baba korkusu var

sarp_manyagi
08-09-07, 18:23
bölüm harikaydı sonunu görememiştim ablam anlattı menekşeye çok üzüldüm halilede yazık ama menekşe çok çekicek gibi:icon_sorrbaya kötü oldum izlerken:icon_sorr

angel666
08-09-07, 18:26

bencede bırakırdı yusuf abisi ii birisi bnce
2,bölümde menekşe gitcek halil bisüre almanyda kalcak diye düşünüyorum çünkü dizinin sloganı kavuşmak için ayrılmayı göze alır mısın bundan yola çıkarsak kıvanç bi kaç bölüm daha almanya da

glin çalışman süper olmuş ellerine sağlık :good:

pelinSİ
08-09-07, 18:29
ya ben cok merak ediyorum...acaba gidebilcekler mi istanbula.

bu arada busecim calisman harika olmus eline saglik cnm

Şimdi,
Halil'in düşen evraklarının içinde TR vize,pasaportu mu vardı yoksa Bosna mı?
Kaçakmış...Onay alabilecek mi?
Menekşe havaalanında beklemeye kalkarsa abisi bir sonraki uçakla oraya gştmeye kalkmaz mı?
Menekşe oraya gittiğinde Halil'i nasıl bulacak ki:icon_sorr

İçim sıkıldı:img-cool2

Tüm resim ve çalışmalar için teşekkürler...

busegurses001
arkadaşlar artık ben çıkıyorum bütün çalışma ve resim ekleyen herkese çok teşekkürler ellerinize ve emeğinize sağlık başlık çok güzel ilerliyor umarım hep böyle devam eder hepinize iyi sohbetlerbyebyebye

ahesti
bunu yazdınızmı bılmıyorum ama ben gene yazım halılın polısten korkması istanbula gıtmek ıstememesı çift pasaport tasıması sınır dısı edılmıs olabılır yada yurt dısına kacmıs olabılır...
ayrıyetten o fotodakı kadınve cocuk ben ılk basta anası sandım ama foto yenıydı kesın karısıyla oglu...bosanmamıslardır hemıde....yusuf ıyı bırıne benzıo bence onlara yardım edıcek bu dızı tutucak ben sıze dıyorum gumusten daha ıyı

_NEVZAT_
08-09-07, 18:34
cnm imzalar süper...harika olmus ellerine saglik cnm ben cok begendim.

Bu arada arkadaslar...su an dizi müzigini dinliyorum cok güzel müzik yaa.
Bayildim...

mili_havinn
08-09-07, 18:34
ya arkadaşlar dikkat ettinz mi bilmiorm ama.o dinlediğimz şarkının sonunda '
kavuşmak için ayrılmayo göze alırmısn' dio...
ya bunlar ayrıldılar yani .menekşe kaçtı...acaba bi müddet halilden ayrı mı kalcak..birbirlerini bulma mücadelesi fln mı çekicek.....yok sa..başka ne anlamöda söylenmiş olabilr ki...

canan eline sağlk..imzlaar süper.....:good:

pelinSİ
08-09-07, 18:35
evet insallah devam eder zaten cok iyi basladi konusuda güzel:img-wink:

bu arada arkadaslar birseye kafam takildi: Simdi Halil bosnali ve kacak olarak almanyada yasiyor...o zaman türkceyi nerden biliyor??ben orasini pek anlamadim nedense???

Bosna'da çok müslüman ve Türk kökenli insnalar var...Türkçe de bilir bir kısmı...Halil de ondan biliyor olabilir...Zaten adı da Halil:icon_whis Annesi ya da babası Türk'tür...Benim bildiğim zaten Bosna'lılar da kök bakımından Türklerle çok içiçe...Ay belki de Menekşe için Türkçesini ilerletti:img-in_loSaçma ama duygu seli:img-in_lo

Rüyacım,sen neden MEhmet'e sinir oldun ki:icon_whis

NOT:Acaba kocasının(adını unuttum) aldattığını biliyor mudur Menekşe2nin annesi?:img-pilot

*Rüya*
08-09-07, 18:35
Canancim bu imzalar yine herzamanki gibi süper caniim!! çok sagol emegine saglik :img-wink:

Aliyecim seni burda görmek çok güzel =o) Sagol çalismalar için çok güzeller..

Off ya..Halil'e ne olcak acaba? çok merak ediyorum..
Kaçmasi çok zor olucak..Menekse kendini kurtardida yinede bulurlar diye çOk korkuyorum..

angel666
08-09-07, 18:36
bunu yazdınızmı bılmıyorum ama ben gene yazım halılın polısten korkması istanbula gıtmek ıstememesı çift pasaport tasıması sınır dısı edılmıs olabılır yada yurt dısına kacmıs olabılır...
ayrıyetten o fotodakı kadınve cocuk ben ılk basta anası sandım ama foto yenıydı kesın karısıyla oglu...bosanmamıslardır hemıde....yusuf ıyı bırıne benzıo bence onlara yardım edıcek bu dızı tutucak ben sıze dıyorum gumusten daha ıyı

olablrde bi tarftan da halil evli olsa bide çocuğu olsa menekşeye yaklşmazdı nası sevio menkşeyi nası bakıyo
bi taraftan da senin teorine göre karısı cocuğu kaçrmış halil onu arıyo o resimde sadece çocuğa bakıo karısına deil :icon_whis fikride çok mantıklı
karıştı bi anda herşey nasıl geçcek 1 haftaa :icon_sorr

herkes açlşma ekliyo süpersiniz valla

canan :good:

*Rüya*
08-09-07, 18:38
Bosna'da çok müslüman ve Türk kökenli insnalar var...Türkçe de bilir bir kısmı...Halil de ondan biliyor olabilir...Zaten adı da Halil:icon_whis Annesi ya da babası Türk'tür...Benim bildiğim zaten Bosna'lılar da kök bakımından Türklerle çok içiçe...Ay belki de Menekşe için Türkçesini ilerletti:img-in_loSaçma ama duygu seli:img-in_lo

Rüyacım,sen neden MEhmet'e sinir oldun ki:icon_whis

NOT:Acaba kocasının(adını unuttum) aldattığını biliyor mudur Menekşe2nin annesi?:img-pilot

Canim oda çogu erkekler gibi Menekseyle sadece Almanyada kalmak için evlendi..çok sinir oldum adama..
Namaz kiliyo ardindan Menekseyi dövüyo..Nerdeyse zorla sahip olcakti ama çok sükür olmadi

*MeLiS*
08-09-07, 18:40
canan imzalar ck gzl cnm

dizi_tirya
08-09-07, 18:41
Çok güzel bir diziydi.Müziğine,senaryosuna,oyuncularına hayran kaldım..Özellikle Kıvanç harikaydı.O kadar içtendi ki..Aşk acısı ancak bu kadar güzel anlatılabilir..Ağlamaktan helak oldum onları izlerken..Menekşe'nin çaresizliği,ninesiyle olan konuşmaları,Halil'e için için veda edişi,ve tabi ki Halil'le düğünde karşılaşmaları..
Menekşe'yi takip ederken ki mutluluğu,gözlerinde o kadar belliydi ki..Açılışından belliydi zaten dizinin gidişatı..Çok güzeldi,çok..
Sahneler özenle hazırlanmış,senaryo mükemmel..Şarkı harika..
Reytingler de bunu fazlasıyla kanıtlıyor...
Vazgeçilmez bir dizi,şimdiden izlemeyi özledim..

didemfener
08-09-07, 18:41
ya arkadaşlar dikkat ettinz mi bilmiorm ama.o dinlediğimz şarkının sonunda '
kavuşmak için ayrılmayo göze alırmısn' dio...
ya bunlar ayrıldılar yani .menekşe kaçtı...acaba bi müddet halilden ayrı mı kalcak..birbirlerini bulma mücadelesi fln mı çekicek.....yok sa..başka ne anlamöda söylenmiş olabilr ki...

canan eline sağlk..imzlaar süper.....:good:

bencede cnm öle olcak gibime geliyor... ayrıldılar bir süre sonra birleşcekler ama zor olcak ya halilin istbulda bulması

batuhan_gumus
08-09-07, 18:42
Canim oda çogu erkekler gibi Menekseyle sadece Almanyada kalmak için evlendi..çok sinir oldum adama..
Namaz kiliyo ardindan Menekseyi dövüyo..Nerdeyse zorla sahip olcakti ama çok sükür olmadi

evet ya haklisin adam namaz kiliyor ondan sonra menekse yi dövüyor sinir oldum ya
dedin gibi evet almanyada kalmak icin evlendi coksinir beni bi kiz alsin götürsün almanyadan yaww türkiyeme :icon_sorr

batuhan_gumus
08-09-07, 18:44
bencede cnm öle olcak gibime geliyor... ayrıldılar bir süre sonra birleşcekler ama zor olcak ya halilin istbulda bulması

evet haklisin bencede menekse istanbula gidecek sonrada halil gelecek ve ist e
devami gelecek ama kavusmalari zor olacak gibi gelio bana

missbarby
08-09-07, 18:46
dun izlerken resmen agladım yani halil karakterine hayran kaldım yani dokunmadan sevmesi o ilk sarıldıgındaki hali cok guzeldi yani halilin sevgisini gosteriş şekline bayıldım :good:

*Rüya*
08-09-07, 18:47
evet ya haklisin adam namaz kiliyor ondan sonra menekse yi dövüyor sinir oldum ya
dedin gibi evet almanyada kalmak icin evlendi coksinir beni bi kiz alsin götürsün almanyadan yaww türkiyeme :icon_sorr

Ben en çok Menekseye aciyorum..Güvenebilcegi konusabilcegi sadece bir ninesi var!
Disardan bakilinca vay be büyük aile denilir..Ama hiç biri bi ise yaramiyor..Ana baba sevgisi yok..Abileri korkularindan yardimci bile olmuyorlar..çok sükür bi ninesi bide halil var..

betush
08-09-07, 18:48
calismalar cok güzel :)
ellerinize saglik :)
bende yapip eklicem insallah :)

kivanç_aşkim
08-09-07, 18:49
TOTAL
07 EYLÜL 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,30 22,40

A/B
07 EYLÜL 2007 CUMA

2 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,30 20,10

ratinglerimizi hele de ilk bölüm için çok güzel buldum :img-yes: 1.lik ve 2.cilik çok güzel ya çok mutlu oldum..Aynı başarıyı haftaya da göstermesini yürekten istiyorum..Bide H.S başlayacak bakalım nolcak :) ama umutluyum:) dizimiz harika..:)

SONAY T.
08-09-07, 18:50
Sedef Avcı -----yanık koza dizisinde de beğenirdim..ordaki ismi Balım dı...
şimdi bu dizideki ismi Menekşe..ne şeker isimler, kendiside çok şeker..dizi isimleri de ona yakışmış doğrusu..masum ve güzelllll....:img-yes:

Kıvanç Tatlıtuğ --Gümüş dizisindeki ismi Mehmet'ti..bu dizideki ismi de Halil iki ismi de kendisine yakıştı....genç , asi,dinamik.....:img-yes:

mili_havinn
08-09-07, 18:50
ya bu sarkının sozlerını blen varsa yazsın yada ben tekrar dınlemek ıstıom

toygar ışıklı...eylül güneşi..(melek yüzlüm).

nereye kaçsan kaybolursun

yine bulur mu seni AŞK....:img-in_lo

yum usulca gözlerini

uzat üşümüş ellerini

sakla o masum yüreğini

zaman gibi sessiz uyu

bu dünya dipsiz bi kuyu

uyu melek yüzlüm uyu

bu dünya dipsiz bi kuyu

KAVUŞMAK İÇİN AYRILMAYI GÖZE ALIR MISIN...??

pelinSİ
08-09-07, 18:55
Bence nine o aklı vermeyecekti de baktı birtanecik olmasa da en sevdiği torunu canına kastediyor kaç kurtar kendini dedi.Yoksa yapmazdı bence.Çok seviyor Menekşeyi ama nedense evlilikten kurtarmak gibi bir çabası olmadı!O da mı çekiniyor oğlundan anlamadım gitti.Ne adammış bu da be:img-pilot
Evet valla Halil bölüm boyunca koştu durdu ama işte Menekşeyle o kapı önü sahneleri çok güzeldi=)

Olabilir...Çok güzel noktalara değiniyorsun...Sen ve bazı diğer arkadaşlarla aynı forumda olmak çok hoş:img-wink: Neyse:img-icecr

Ya torunun mutlaka ölmeyi başka bir zamanda da deneyebileceiğinden yada elindenki yaradan korkarak teşvik etti kaçmaya...Kızıyla karısını döverken nine atılmıştı ortaya ''Hakkı mı helala etmem''diye...O zaman durdu zaten HÖDlerden biri...Yani o zaman sözünü geçirdi de normalde sanmam dinlediğini...

NOT: Keşke Menekşe o sümsüke altınları bırakmasaydı...Sadece paralar alınır mı:icon_whis:img-icecr

SONAY T.
08-09-07, 18:55

bu soruyu ben de düşündüm...ayrılmak ama nasıl ayrılmak,
1**başkasının zoruyla ayrı kalmak
2***zarar gelmesin amaçlı ayrı kalmak
3***zaman ve gidişata bırakarak ayrı kalmak
4***başkalarını mutlu etmek için kendinden vazgeçmek....
.....
insan elinde olmadan zorunlu düştüğü ayrılık, en kötüsü işte....:img-yes:

batuhan_gumus
08-09-07, 18:56
TOTAL
07 EYLÜL 2007 CUMA

1 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,30 22,40

A/B
07 EYLÜL 2007 CUMA

2 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,30 20,10

ratinglerimizi hele de ilk bölüm için çok güzel buldum :img-yes: 1.lik ve 2.cilik çok güzel ya çok mutlu oldum..Aynı başarıyı haftaya da göstermesini yürekten istiyorum..Bide H.S başlayacak bakalım nolcak :) ama umutluyum:) dizimiz harika..:)

evet ben ondan cok endiselim hs baslicak die bakalim ne olacak menekse ile halilimiz insallah yinede böyle yüksek olur yaaa

uzat elini aska halil yüregini sarsin duygular menekse

sarp_manyagi
08-09-07, 18:59
reytingler süper yaptığınız çalışmalarda harika çok sğaolun:happy0064

d.cansel
08-09-07, 18:59
önyargıyla yaklaştığımbir diziydi ve de başlayacağı zaman onu değil başka bir dizyi tercih ettim fakat reklam aralarında ve sonlarına doğru izlemeye başladım ve yanıldığı anladım hem Kıvanç Tatlıtuğ beni şaşırttı hemde dizi,Kıvanç Tatlıtuğ Halil karakteriyle öyle yumuşak,öyle iyi,öyle tatlı ki hele keni sesiyle oynayınca daha da inandırıcı olmuş,dizi ise heyecan dozu bir o kadar yüksek,kaliteli oyunculuk ve kaliteli çekim teknikleriyle göz doldurmuş,ve de en büyük özelliği toplumumuzda gizli kanayan yaraya parmak basmış olması,hem Almanya'da yaşayan Türklerin olası psikolojilerini gözler önüne sermiş,hemde bir genç kızın aile baskısıyla,görücü usulü gibi zorla evlendirilmesinin ne hayatlara malolduğunu göstermiştir,bu yüzden dizi takdir edilmeli,önyargı ile yaklaştığım içinde bir özür borçluyum sanırırm,Menekşe Karakterini oynayan kızda,Kıvanç Tatlıtuğ'da bu dizideki oyunculukları ve yine dizideki naif aşklarıyla çok konuşulacaklar belli oldu artık

mili_havinn
08-09-07, 19:01

bu soruyu ben de düşündüm...ayrılmak ama nasıl ayrılmak,
1**başkasının zoruyla ayrı kalmak
2***zarar gelmesin amaçlı ayrı kalmak
3***zaman ve gidişata bırakarak ayrı kalmak
4***başkalarını mutlu etmek için kendinden vazgeçmek....
.....
insan elinde olmadan zorunlu düştüğü ayrılık, en kötüsü işte....:img-yes:

KAVUŞMAK İÇİN AYRILMAYI GÖZE ALIR MISIN???

ya bende işte şarkıyı dinledikçe aklıma takıldı.bence bunlar hemen birlikte kaçamicaklar..yoksa böle bi söz olmazdı sonunda.biraz ayrı takılacaklar..birbileini bulma mücadelesi..ki halil hemen kaçamicak gibi gelio....menekşe nin haYAtta kalma çabAalrını izlicez başta.sora halilde gelcek..onların kavuşmalarını bekliceMİZz bölÜmler olcak...belki babası fln kaçırcak yine kaçacak..bi sürü şey var.aklımda.:icon_sorr
bekleyip görcez....

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 19:01
baslik ucmus ya süpersinizz:)
calismalarda harikaa cidden elinize emeginize saglik.:good:
dilara03 benide eklersen sevinirim:img-in_lo
ya kafam karisti simdi halinin elinde olan resmi ben kendisi demistim
ama simdi siz deyince dank etti esi ve cocugu olabilir diye
evet olabilir gercektende:img-yes:
öyle olursa dahada karisirmi acaba isler yaa:sad53:

GermanLady14
08-09-07, 19:02
Ya bu Dizi süper...
Insanin icini ürperten bir Hikayesi var, gercekden dün ailecek TV'a resmen kitlendik...

Masallah, mükemmel bir is cikarmis Ekip...
Gelecek bölümü sabirsizlikla bekliyorum!

Reytinglerde süper, insallah böyle devam eder!!!

pelinSİ
08-09-07, 19:02
Menekse&Mehmet arabaya binerken Menekse Mehmetin koluna girmisti..Mehmet'de sonra kizi birakip önden gitti krallar gibi..Kendisini ne saniyor bu? Kizi kullaniyor Almanyaya gelmek için..Bide çok yakisikli birsey olsa bari..

Canım o Mustafa(Mıstık mı desem):img-pilotKarıştırdın sen...
Bir de ayıp ettin...Ne demek yani...Boylu poslu,kaytan bıyıklı tipik yakışıklı:icon_whis

sevgilisine bir güzel hediyeler alacak sonrada kadın tarafından şutlanacak. ne güzel olur değil pelincim..ben küçük oğlundan da şüphe ediyorum sanki onunda o kadınla bir ilişkisi var bilmem ama alttan alttan bakıp duruyordu.

o konuşar biraz muallakta kaldı daha anlatmadılar o konuları
sadece halil'in annesinin öldüğünü göstediler daha doğrusu halil menekşeye anlattı..
halil sanki o rada kacak olar bulunuyor.yani turist olarak ülkeye girmiş gibi..yada adı bir olaya karışmış ondan saklanma ihtiyacı duyuyor..hadi pasaportu yok diyecem ama bir kaçtane birden çıkmıştı dolabından

Offf,ne güzel olurdu:bella
Hatta karısı öğrensin evden kovsun dicem ama nerde onda o yürek:hıh

Ben de oğlunun biriyle ilişkisi olduğunu bu yüzden paraya onun da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...O yüzden Çavuş'tan KOMİSYON(ne kadar basit:icon_sorr) almış olabilir...Çok ısrar etti çünkü bu evlilikte babasının kanına da o girdi kanımca...

Pasaprtlardan birini cebine koydu...O hemen hazır olsun diye TR pasaportu olabilir...:img-wink:

kivanç_aşkim
08-09-07, 19:04
evet ben ondan cok endiselim hs baslicak die bakalim ne olacak menekse ile halilimiz insallah yinede böyle yüksek olur yaaa

uzat elini aska halil yüregini sarsin duygular menekse

ya inşallah tek temennim bu gibi..:) bizim dizimiz karşısında hiç bi dizi durramazzz (çok şey konuştum farkındayım :img-yes:)

*Rüya*
08-09-07, 19:04
baslik ucmus ya süpersinizz:)
calismalarda harikaa cidden elinize emeginize saglik.:good:
dilara03 benide eklersen sevinirim:img-in_lo
ya kafam karisti simdi halinin elinde olan resmi ben kendisi demistim
ama simdi siz deyince dank etti esi ve cocugu olabilir diye
evet olabilir gercektende:img-yes:
öyle olursa dahada karisirmi acaba isler yaa:sad53:

Tugçecim..Kimin esi ve çocugu? Halilinmi? Anam :D
Bende kendisi sanmistim..Annesi ve kendisi degilmi?
Kafam cidden karisti :icon_sorr

Pelincim ay evet o Mustiydi dimii :D off..Mehmet kimdi pekii?
Ha evet su Halilin yaninda çalisandi dimi? Yok ona hiç gicik degilim =o)
Ama musti varya Mustiii :icon_evil

GULE_HAVIN
08-09-07, 19:06
OOo cosmus baslik yaaa

supersiniz butun calismalar ve resimler harika

cok guzel bir bolumdu hop kaldim hop oturdum yerimde duramdim heycandan.

son 6 gun sabirizla bekliyorum

_NEVZAT_
08-09-07, 19:09
ya bence de türk pasaportu düstü...ama yanlis görmedisem iki tane türk pasaportu vardi.
Yoksa ben mi yanlis gördüm arkadaslar???

*deniz*
08-09-07, 19:10
İzlenme oranları beklediğimden düşük gelmiş.Haftaya daha da yükselecektir,ilk bölümü izleyenlerin yapacağı reklam etkili olacaktır.Ben bu gün bir kaç kişiye izlemedin mi?müthiş bir dizi,sakın tekrarını kaçırma"diye tavsiye ettim,izleyen herkes de bunu yapmıştır çünkü çok etkileyici bir bölümdü gerçekten de.Tabi aynı tempo devam ederse.ben dizi ile ilgili okuduğum bir yazıda "Menekşe,Halil'e zarar gelmesin diye ondan kaçacaktır"gibi bir şey okumuştum.İkisinin ayrı olması diziyi olumsuz anlamda etkilemez umarım.

dFKto,sen Sedef Avcı'nın daha önce bir dizide oynayıp oynamadığını sormuştun.Cevap yazılmadıysa eğer,daha önce Yanık koza(Yavuz Bingöl,Başak Köklükaya) adlı dizide oynamıştı.Balım adında çok zarif bir pratisyen doktoru canlandırmıştı.Ayrıca bir kaç bölüm Yaprak dökümünde rol almıştı.Cem'in yurt dışından gelen kız kardeşini canlandırmıştı.Bir de ek bilgi,gerçek hayatta Yaparak Dökümündeki Cem karakterini canlandıran oyucuyla evli.

gizem_90
08-09-07, 19:13
reytinglere yeni bakabildim zaten boyle birsey bekliyordum senaryo,oyuncular,set ekibi hersey süper :img-wink:
dizinin basarisi böyle devam edicektir inaniyorum:img-yes:

*Rüya*
ya bence de türk pasaportu düstü...ama yanlis görmedisem iki tane türk pasaportu vardi.
Yoksa ben mi yanlis gördüm arkadaslar???

Yok yanlis görmedin sanirsam çünkü bende öyle gördüm..Galiba bu Halil bi isler çevirmis yada çeviriyor bilemiyorum..
Bu hafta Meneksenin hikayesi daha çOk islendi ilerleyen bölümlerde Halilin hikayesinide ögreniriz

mili_gkhnözen1905
Tugçecim..Kimin esi ve çocugu? Halilinmi? Anam :D
Bende kendisi sanmistim..Annesi ve kendisi degilmi?
Kafam cidden karisti :icon_sorr

ay valla canim benimde kafam karisti yeminlen.:img-pilot
resim eski degil bi kere simdi aklima geldi resim yeni
karisi ve cocugu olabilir bir arkadas yazmis ondan sonra
dank etti iste insallah öyle birsey olmaz ya:)

<GüMüŞ>
08-09-07, 19:14
arkadaşlar merhabalar:img-wink:....
forum almış başını gidiyor son sürat:good:...
yeni bir aile imzası daha yapılacak demek:icon_whis...iki tane olacak imzamız ya ne kadar kalabalık bir aile olacağız:happy0064...kim bilir kaç sayfa olur:img-icecr???
neyse ilk bölüm resimleri eklendimi??? eklenmediyse ben ekleyeceğim:img-yes:....

pelinSİ
08-09-07, 19:14

Yine aynı yine aynı düşünüyoruz:img-icecr
İlk mesajımda da ''Belki o yakalasa,birkaç şey sorar,tembih eder,bırakırdı...''demiştim...Çünkü Menekşe,ona babasını ikna etmesini dileyecek kadar yakın...Diğer aile fertlerini düşününce bu yakınlık sayılır tabi:img-yes:

Zaten Almanya içinde değilse İstanbul'a gidilir muhtemelen(Gerçi ben bambaşka yeler seçerdim ama)...Kılkuyruğun çok arkadaşı varmış,eli uzunmuş...İstanbul'da rahat olamayacaklar...Bir de anlamadığım o kadar arkadaşın var,en başından havaalanına baktırsana:img-pilot

NOT:Bunların memeleketleri nere?

dFKto
08-09-07, 19:18
İzlenme oranları beklediğimden düşük gelmiş.Haftaya daha da yükselecektir,ilk bölümü izleyenlerin yapacağı reklam etkili olacaktır.Ben bu gün bir kaç kişiye izlemedin mi?müthiş bir dizi,sakın tekrarını kaçırma"diye tavsiye ettim,izleyen herkes de bunu yapmıştır çünkü çok etkileyici bir bölümdü gerçekten de.Tabi aynı tempo devam ederse.ben dizi ile ilgili okuduğum bir yazıda "Menekşe,Halil'e zarar gelmesin diye ondan kaçacaktır"gibi bir şey okumuştum.İkisinin ayrı olması diziyi olumsuz anlamda etkilemez umarım.

dFKto,sen Sedef Avcı'nın daha önce bir dizide oynayıp oynamadığını sormuştun.Cevap yazılmadıysa eğer,daha önce Yanık koza(Yavuz Bingöl,Başak Köklükaya) adlı dizide oynamıştı.Balım adında çok zarif bir pratisyen doktoru canlandırmıştı.Ayrıca bir kaç bölüm Yaprak dökümünde rol almıştı.Cem'in yurt dışından gelen kız kardeşini canlandırmıştı.Bir de ek bilgi,gerçek hayatta Yaparak Dökümündeki Cem karakterini canlandıran oyucuyla evli.
Teşekkürler Deniz. Bir arkadaş cevaplamıştı.. yanık kozayı izlememiştim.Yaprak dökümünü izliyorum ama hatırlayamadım. Biraz dikkatsiz bir izleyiciyim.annediyorum Menekşe ve Halil bir müddet ayrı olacaklar çünkü kavuşamayan aşıklar her zaman izleyicicnin ilgisini çeker.

08_aşk
08-09-07, 19:19
valla yorumları okudum ancak bitti bende yorumları bitirip birşeyler yazmak için kaç saattir burdayım herkes zaten neler nasıl duygular olduğunu yazmış ben aynılarını tekrarlamıyayım sadece kıvança kendi sesiyle oynadığı için teşekkür ediyorum umarım ilerki bölümlerde dizinin reytingleri hak ettiği yeri alır tabi iyidi birinci olmakta ben daha yüksek bir reyting bekliyordum doğrusu

betush
08-09-07, 19:19
cekimler berlinde olmus ya gicik oldum..
keske bizim burda olsaydi.. köln ün suyumu cikti ya.. bi cok türk dizisi burda cevirldi..
neyse..;)

şilimsi
08-09-07, 19:20
Pelin ruh ikizi olduğumuzdan şüphelenmeye başladım:img-icecrİçimden geçenleri okuyorsun resmen.Kılkuyruk için bende aynısını düşünmüştüm.Madem o kadar arkadaşı var ne diye yanındaki damat bozuntusuyla arıyor sadece.Etrafa salsana arkadaşlarını zeka seviyesi minimum düzeyde olan şahıs:img-beee:
Memleketlerini bende bilmiyorum.Dün anneannemle çok tahminde bulunduk ama birşey çıkmadı=)

*Rüya*
08-09-07, 19:21
arkadaşlar merhabalar:img-wink:....
forum almış başını gidiyor son sürat:good:...
yeni bir aile imzası daha yapılacak demek:icon_whis...iki tane olacak imzamız ya ne kadar kalabalık bir aile olacağız:happy0064...kim bilir kaç sayfa olur:img-icecr???
neyse ilk bölüm resimleri eklendimi??? eklenmediyse ben ekleyeceğim:img-yes:....

Diger imzayi kim yapicak?
Beni unutmussun yazmaya :) olsun bitanesinde ismim buluncak yetr..
ailemiz kocaman :happy0064

Tugçecim eminim herkesin akli biraz karisik cnm ya :) pasaport isleri fln ohoo..Bekleyelim görelim en iyisi
Halilin hikayesini çok merak ediyorum :img-yes:

mili_havinn
08-09-07, 19:22
ya ohalilin elindeki. resmdekiler kiim bende merak etttim...bence karısı çocuğu olamaz..
aİLEİSİdir....hani kaçak ya...kardeşleridir fln...ya da ölmüşlerdir belki..:icon_sorr

medsul
08-09-07, 19:24
süper bir dizi :img-yes::img-yes:reytigler desen harika:img-yes:
tamamdir iki sezon devam edeceğinden şüpem yok:img-yes:

batuhan_gumus
08-09-07, 19:24
ohbetiniz doyum olmuyor ama arkadaslar ben kaciom hadi by sonra görüüsüz ya bi arkadas demiski retingler düsük hicte düsük deil cnm arkim bence cok iii sen simdi hs basliyinca bnapcaz onu düsün ben kactimbyy

MELENA
08-09-07, 19:25
Arkadaşlar merhaba:)ben çok fazla türk dizisi izleyemiyorum açıkçası konuların saçmalanmasından,garip garip yerlere sürüklenmese sinir oluyorum.ama menekşe ile halil i çok merak ettim ve dün akşam izledim.çok güzel bir diziydi,çok beğendim.kıvanç tatlıtuğ ne kadar iyi oyuncu olmuş öyle şaştım kaldım walla.tebrikler:)özellikle menekşeyi gelinlikle gördüğü zamanki oyunculuğu çok iyiydi.bu arada herkes gibi bende dizinin müziğine bayıldım.şarkının ismini ve söyleyenini yazarsanız çok sevinirim...

Not:dizi müziğini buldum.''milli havin'' sayesinde çok teşekkürler.

<GüMüŞ>
08-09-07, 19:25
Diger imzayi kim yapicak?
Beni unutmussun yazmaya :) olsun bitanesinde ismim buluncak yetr..
ailemiz kocaman :happy0064
Tugçecim eminim herkesin akli biraz karisik cnm ya :) pasaport isleri fln ohoo..Bekleyelim görelim en iyisi
Halilin hikayesini çok merak ediyorum :img-yes:

diğer imzayı esra yapacak cnm ayrıca imzada ben senin ismini yazdım merak etme sende olacaksın...ailemiz kocaman zaten dediğin gibi ama ben seni unutmadım ok...ya bölüm resimleri eklendimi?????

şilimsi
08-09-07, 19:26
Ben annesiyle kensinin küçüklüğü diye tahmin etmiştim.Resimdeki çocuğunda saçları sarı falan ya.Ama herşey olabilir işte.
Ben Halil'in başta İstanbul konusunda itiraz etmesinin altında Menekşenin ailesi tarafından bulunma korkusundan da öte birşey olduğunu söylemiştim.Yüzleşmek istemediği bir geçmiş, hatırlamak istemediği anılar olabilir.Bilmiyorum.Ya da kaçak olayuları falan yüzünden polis kardeşleriyle arası iyi değildir:)
Ve birşey daha; ben Halil'in pasaportunu düşürdüğünü sanmıyorum.Mızıkasıyla o fotoğrafı düşürdü gibi gördüm.Ama pasaport değildi eminim.

gzd_keremcem
08-09-07, 19:27
herşey harıka çalışmalar sayfalar hıç durmuyo bı gırıyorum kaç sayfa ilerlemişiz tebrikler
bı arkadaş demiş kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısın da ayrılcaklar herhalde bı süre diye banada öyle geliyo bı sure ayrılcaklar sanırım
cümlede bayağı çelişkili

g.z.d
08-09-07, 19:28
dizimizn reytingi çok ii ya:happy0064 bu arada çalışma yapan,resim ekleyen herkesin ellerine sağlık hepsi çok güzel olmus:good:unutmadan benide aile imzasına alırsanız çok sevinirim...

cns_cansu
08-09-07, 19:30
ayy bu nasıl i dizidir böle yaaaa
biitiim
tek kelimeyle perfect:img-cool2
dizi harika sedef harika
kıvanç başlı başına bi harikaaa:img-icecr
allahm bi insan bu kadr mı güzel rol yapar yaaa
ok adar gerçekçi oynadılarki hele kıvanç off off bittim o ağlama sahnesinee
gerçekten oyuncular harika oynuo hakkını veriolar
birinci bölüm de baya bi ağlama sahnesi vardı
ve kıvançla sedef bu sahnelerin hakkını vermşler helal diorm başka da bişi demiormm
resmn ağladılar beni de ağlattılar
ama hatrla sewgiliyle çakışıoo inşallah seredebilrim diziyi
çünkü annm babam falan hatrla sewgiliyi serediolar gerçi annem diziyi çook beendi ama babam:icon_sorr
bakalm nası olcakk

arkadaşlar sölim aklınızda bulunsun aile imzasına beni de eklerseniz çoook sewnrmm

aile imzasını yapıcak birisi yoksa ben de yapabilirim
ama yapıcak olan varsa hiç karışmiim yanlş anlaşlmasınn ok?

arslan_
08-09-07, 19:30
şahane bi dizi başladı.2başrolde dier oyuncularda harika herkese bravo ellerine sağlık.bu senenin bombalarından bence

*Rüya*
08-09-07, 19:32
Ben annesiyle kensinin küçüklüğü diye tahmin etmiştim.Resimdeki çocuğunda saçları sarı falan ya.Ama herşey olabilir işte.
Ben Halil'in başta İstanbul konusunda itiraz etmesinin altında Menekşenin ailesi tarafından bulunma korkusundan da öte birşey olduğunu söylemiştim.Yüzleşmek istemediği bir geçmiş, hatırlamak istemediği anılar olabilir.Bilmiyorum.Ya da kaçak olayuları falan yüzünden polis kardeşleriyle arası iyi değildir:)
Ve birşey daha; ben Halil'in pasaportunu düşürdüğünü sanmıyorum.Mızıkasıyla o fotoğrafı düşürdü gibi gördüm.Ama pasaport değildi eminim.

Evet bende öyle sanmistim..Annesi&Halil..
Insallah öyledir çünkü gerçekten esiyse çok kötü olur :( DUrumlar baya karisir..Ben bu Halilin hikayesini gerçekten çOk merak ediyorum yaa..:D Baya karisik galiba..

kivancim
08-09-07, 19:33
arkadaşlar süpersiniz imzalar falan,ellerinize sağlık:)
bide bende anlamadım menekşelerin nereli olduğunu,halilimin hikayesini çok merak ediyorum,bence resimdeki çocuk kendisinin küçüklüğü,diğeride annesiydi,bu arada reytingler süper gelmiş,2. bölümde inşallah ikisindede birinciyiz:)
NOT:AİLE İMZALARINA BENİDE EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM:)

pelinSİ
08-09-07, 19:37

Yok canım evli değildir:icon_sorr
Yani öyle bir anında neden karısının resmine baksın ki Menekşe'ye aşıksa...Annesi ve kendisidir...Yani inşaallah:icon_whis

Kaçak olduğu açık da neden o zaman Menekşe kaçalım dediğinde itiraz etmedi...Yani,''İstanbul'agitmeyelim'' dedi de sonra kabul etti...

Dizi tuttu bile:bella

Tüm resim ve çalışmalar için tşeekkürer...

şilimsi
08-09-07, 19:38
Ya bence resimdeki o kadın eşi falan değildir.Bu güzelim diziyi öyle entrikaların üstüne falan kurmazlar.Sanmıyorum öyle birşey olacağını.Annesi demek daha mantıklı bence.Çünkü eşi olsa eğer öyle hasretle bakmaz ki fotoğrafa Halil.Tamam yanındaki çocuğa bakıyor da diyebilirsiniz ama sanmıyorum öyle birşey olsaydı fotoğrafı kesebilirdi falan falan falan..

berivan_
08-09-07, 19:41
Öncelikle herkese merhaba,ben bu diziyi aslinda izlemeyi dusunmuyordum,yani turk dizilerine okadar cok bakmam...ama nasil olduysa bir bakiyim dedim bu diziye ve ilk bölumunu izledikten sonrada kesinlikle izlemeye devam edicegim...

Izlerken icim sizladi dersem yalan olmaz hani.Bir insan nasilda kizini sirf para ugruna tanimadigi birine verebilir hic anliyamiyorum...hadi desende kizinin iyligini dusundugu icin zorladi kizi evlenmek icin oda degil...sirf metresine para yetistirmek icin yapti bunu...ama Allahtan'ki kizin dusunceli bir babaannesi var,o olmasaydi hayata kacamazdi...

Basta Menekse'nin kocasi onunla zorla birlikte oldu sandim ama cok sukur ki öyle olmamis...kizmayin bana simdi ama bende basta o adami iyi biri sanmistim ama sonra ne o öyle,gerdek gecesinde kiza tokat atmalar falan:icon_devil yani sonucta kendide anlamistir herhalde kizin onunla istemiyerek evlendigini ama yok varsa yoksa oda sadece o ulkede kalmak icin evlendi kizla...nekadar cikarci insanlar var yani,inanilmaz birsey...

Gelelim benim anlamadigim bir konuya,Halil'in neden okadar cok pasaportu vardi anliyamadim?cantasindan dusen seyleride göremedim kovalamaca esnasinda, ama o cantada okadar önemli olan nedir ki onu almaya gitti ve kendini riske atti??

O resimdeki kadinla cocukta kesinlike Halil ve onun annesidir diye dusunuyorum,yani umarim öyledir ki Menekse tek guvendigi kisidende darbe almasin...

Ha unutmadan 61MERVE61, yapmis oldugun imzalar cok guzel olmuslar,ellerine saglik...kullanmak icin musade varmi:img-blush

şilimsi
08-09-07, 19:42
Merve çok sağol canım ya..Nenesiyle çalışma yapmışsın.Ellerin dert görmesin arkadaşım:img-in_lo
Ben o son imzadaki konuşmada çok ağlamıştım.Cenazemde bile çıkma ortaya demişti ya:icon_sorr
K.İ.Ö.O.677 çalışman çok güzel olmuş canım.Ellerine sağlık!

ahesti
08-09-07, 19:42
yum usulca gözlerini

uzat üşümüş ellerini

sakla o masum yüreğini

zaman gibi sessiz uyu

bu dünya dipsiz bi kuyu

uyu melek yüzlüm uyu

bu dünya dipsiz bi kuyu

arkadslar bu sozlerle bana bır ımza yapa bılırmısınız
imzacı arkadslar lutfen guzel tam bu dızıye gore olsun ayrıcaqbenım ısmımıde yazın

emirdag_güzeli
08-09-07, 19:46
Yok arkadaslar,bence cok zor dusunmeyin..oh fotograftaki halil ile annesi...

merve imzalr cok guzel olmus elllerine saglik..

kivanç_aşkim
08-09-07, 19:47
61MERVE61 arkadaşım imzalar bi harika hatta hemen kullandım ellerine sağlık...:img-yes: süper olmuşlar..ayrıcaimzaya katılmakisteyen diğer arkadaşlar isterseniz işinize sağlama alın ve dilara arkadaşımıza p.m atın :img-yes: sayfalar çok hızlı ilerliyor görmeyebilir ya da atlayabilir :img-yes:[karışmak gibi olmasın ama gene de siz bilirsiniz tabi :img-wink:]

betush
08-09-07, 19:51
merve cnm imzalar süper..
nenesiyle yapmissin bide.. cok güzel sahneleri vardi onlarin ya.. :(:(

bademkız
ben de merak edip izlemiştim.dizi falan gayet güzel de asıl bomba Kıvanç ın oyunculuğu. hayır kötüydü eskiden demiyorum. yeteneği vardı hep.ama resmen kendini aşmış! ne yaptı nasıl bu seviyeye geldi şaştım kaldım.ders aldığını biliyorum ama çıtayı bu kadar yükseltmesi süper. o zor sahnelerde öyle doğaldı öyle rahattı ki kamera karşısında. siz de izlediniz ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur.içindeki cevheri inanılmaz başarılı biçimde işlemiş, kendini çok iyi yetiştirmiş. yalnızca ekranda güzel bir yüz olmadığını ispatlamak için olanca gücüyle çalışıyor, hakediyor.helal olsun...

61MERVE61
Öncelikle herkese merhaba,ben bu diziyi aslinda izlemeyi dusunmuyordum,yani turk dizilerine okadar cok bakmam...ama nasil olduysa bir bakiyim dedim bu diziye ve ilk bölumunu izledikten sonrada kesinlikle izlemeye devam edicegim...

Izlerken icim sizladi dersem yalan olmaz hani.Bir insan nasilda kizini sirf para ugruna tanimadigi birine verebilir hic anliyamiyorum...hadi desende kizinin iyligini dusundugu icin zorladi kizi evlenmek icin oda degil...sirf metresine para yetistirmek icin yapti bunu...ama Allahtan'ki kizin dusunceli bir babaannesi var,o olmasaydi hayata kacamazdi...

Basta Menekse'nin kocasi onunla zorla birlikte oldu sandim ama cok sukur ki öyle olmamis...kizmayin bana simdi ama bende basta o adami iyi biri sanmistim ama sonra ne o öyle,gerdek gecesinde kiza tokat atmalar falan:icon_devil yani sonucta kendide anlamistir herhalde kizin onunla istemiyerek evlendigini ama yok varsa yoksa oda sadece o ulkede kalmak icin evlendi kizla...nekadar cikarci insanlar var yani,inanilmaz birsey...

Gelelim benim anlamadigim bir konuya,Halil'in neden okadar cok pasaportu vardi anliyamadim?cantasindan dusen seyleride göremedim kovalamaca esnasinda, ama o cantada okadar önemli olan nedir ki onu almaya gitti ve kendini riske atti??

O resimdeki kadinla cocukta kesinlike Halil ve onun annesidir diye dusunuyorum,yani umarim öyledir ki Menekse tek guvendigi kisidende darbe almasin...

kesinlikle katiliyorumki,bencede annesi...cantasindan dusen seyler telefonuydu,parcalanmis halde bir goruntusu vardi....yani passaport felan dusurmedi halil...ayrica cok pasaportunun olmasinin nedeni herhalde su:birisi annesinin diye dusunuyorum..annesi olmusmuydu tam olarak hatirlamiyorum....

gelelim benim anlamadigim konuya yaa halil niye normal bi insan gibi girmedi pastaneyede kacarak girdi hicbiri halili bilmiyordu yaaa.orada cook gicik oldum...boylece halil dikkati kendine cekti...

orda bende cok korktum,mustafa zorla menekseyi yata atigi zaman nekadar korktum,bi baktim mustafa cildirmis:):)vee meneksem hala tertemiz..burda cok sevindim...
ayrica o mustafa ilk basta cook sessiz efendi bi cocugu benzedi ama yanilmisim cok itici bi adamis yaa,ayrica almanyada is kurmak icin resmen evlenmis menekseyle...

ahesti
arkadslar bu adam kac yasında bı dusunun kucumenken cekılmıs olsa foto eskır yırtılır sararır ayrıyetten kendıne degıl anasına bakar...bu adam turkıyedeyken ıftıraya ugramıs olabılr yada kacakcı ollbılır adam vurmus olabılır (yanlıslıkla)ne bılım yenı dızıler hep bole baslıo...
bu sarkının devamını bılen varsa yazsın ben ıntten bulamıyom

<GüMüŞ>
08-09-07, 19:52
K.İ.Ö.O 677 Cnm ya çalışman çok güzel olmuş,61merve61 imzaların harika olmuş cnm ikinizinde ellerinize,emeğinize sağlık:img-wink:....
maviş gözlümün sürekli yanında bulundurduğu resimde bulunan çocuk ve kadının kim olduğu belli:img-yes:...hepimizin aklımızdan geçirdiği fikir:biri halil diğeride annesi:icon_whis(umarım öledir:img-blush)...
menekşenin iki tane kardeşi var...biri biraz iyi kalpli gibi diğeri tam kıl,babasının eşi:icon_evil...kıl olan kardeşine öyle çok sinir oldumki anlatamam:icon_conf....bir ara anti kıllar ailesi imzasıda yapalım:img-dirol...önce bir aile imzamız tamamlansında:icon_roll...neyse yalnız menekşenin ninesi yokmu bayıldım o kadına:character...ailesindeki en anlayışlı ve aşkı anlayan tek kişi:img-angel...menekşeninde en yakın sırdaşı...hele menekşe evden kaçarken cenazeme bile gelme demesi...çok hayırlı bir nine,ben onu çok sevdim ya...her eve lazım bir nine;)....
babasının yaşadığı kadına gelelim....o adamdan herşey beklenir...hiç şaşırmadım yani...kızını parayla satması ayrı bir konu zaten:not_i:...
şarkı sözleri bunlar:
nereye kaçsan kaybolursun
yine bulurmu seni aşk
yum usulca gözlerini
uzat üşümüş ellerini
sakla masum yüreğini
zaman gibi sessiz uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu
uyu melek yüzlüm uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu

şilimsi
08-09-07, 20:00
Evet Menekşe'nin ninesi gerçekten eli öpülesi kadın yani.Annesi bile bu kadar insaflı davranmadı Menekşe'ye.Ama ninesi hem annesinin yapması gerekeni, hem babasının yapması gerekeni hemde o kılkuyruk abisinin yapması gerekeni yaptı.Yani aslında ninesi Menekşe'nin tek ailesi diyebiliriz:img-yes:Ama dediğiniz gibi keşke önceden gelseymiş aklına İstanbul'a kaçma fikri.O kahrolası imzalar atılmadan önce..

mili_havinn
08-09-07, 20:04
arkadslar bu adam kac yasında bı dusunun kucumenken cekılmıs olsa foto eskır yırtılır sararır ayrıyetten kendıne degıl anasına bakar...bu adam turkıyedeyken ıftıraya ugramıs olabılr yada kacakcı ollbılır adam vurmus olabılır (yanlıslıkla)ne bılım yenı dızıler hep bole baslıo...
bu sarkının devamını bılen varsa yazsın ben ıntten bulamıyom

bu şarkı ztn bu kadar ahesti...şarkıyı dinlediysen .eğer..ama keşke orjinali çıksa...:img-wink:
bu arad dedklerine katılıyom ya...resm eski diildi..belkide annesi ve kardeşidr...ölmüşlerdir...kendine nie baksın..karşiyse o da sarışındır sonuçta..ama % 1000 evli değilidir....

panikle-me
08-09-07, 20:04
bunlarda avatarlar :)
http://www.hemensakla.com/yansi/b49kavusayrl2-0.jpghttp://www.hemensakla.com/yansi/675kavusayrl-0.jpghttp://www.hemensakla.com/yansi/27ekivanc1-0.jpghttp://www.hemensakla.com/yansi/d0dkivanc2-0.jpghttp://www.hemensakla.com/yansi/b3bkiz1-0.jpg

çok güzel olmuşlar..
ellerine sağlık

Evet Menekşe'nin ninesi gerçekten eli öpülesi kadın yani.Annesi bile bu kadar insaflı davranmadı Menekşe'ye.Ama ninesi hem annesinin yapması gerekeni, hem babasının yapması gerekeni hemde o kılkuyruk abisinin yapması gerekeni yaptı.Yani aslında ninesi Menekşe'nin tek ailesi diyebilirizAma dediğiniz gibi keşke önceden gelseymiş aklına İstanbul'a kaçma fikri.O kahrolası imzalar atılmadan önce

katılıyorum.. çok güzel demiş menekşenin tek ailesi ninesi ..
menekşeyi dayakdan kurtaranda hayatını kurtaranda o

Billush
08-09-07, 20:06
Keşke Menekşe o adamla evlenmeden önce kaçsaydı İstanbul'a...Şimdi kaçsalar bile boşanmak büyük bir dert olacak...Of of... :(

aylinvekeremcem
08-09-07, 20:07
canancım aviler süper ellrine sğlk (:
bu arada diziye bayıldım yaa akşam (:

şilimsi
08-09-07, 20:11
İmza ve avatarlarçok güzel arkadaşlar.Ellerinize sağlık.
Şimdi Zoraki Koca'ya baktım da.Sedef gerçekten benziyor Özlem'e=)

Büllür abla bende aynısını söyledim.İmza atıldıktan sonra kaçmak hiç birşeyi değiştirmez ki!Boşanmak gerçekten ayrı ve koskocaman bir dert olacak.Tabi hepsinden önce Menekşeyle Halil nasıl buluşacak?Onu da düşünmek lazım..

de-rin
08-09-07, 20:17
Şimdi,
Halil'in düşen evraklarının içinde TR vize,pasaportu mu vardı yoksa Bosna mı?
Kaçakmış...Onay alabilecek mi?
Menekşe havaalanında beklemeye kalkarsa abisi bir sonraki uçakla oraya gştmeye kalkmaz mı?
Menekşe oraya gittiğinde Halil'i nasıl bulacak ki:icon_sorr

İçim sıkıldı:img-cool2

Tüm resim ve çalışmalar için teşekkürler...

pelincim menekşe o uçağa binecektir, güvenlikten geçti ,eğer geçmemiş olsaydı abisi ve salak kocası tarafından enselenip evin yolunu tutarlardı..ki bu son hiçde güzel hoş olmazdı

halil ise bir şekilde istanbul'da buluşacaklar yada daha önce söylediğim gibi büyük abi havaalanında halile yardımcı olacak o da o uçağa binecektir....

şu anda aklıma başka bir yol gelmiyor:icon_whis

sayın modlarımız imza ve diğer resimler için bir başlık açsalar çok daha güzel olacak

kivanç_aşkim
08-09-07, 20:18
İmza ve avatarlarçok güzel arkadaşlar.Ellerinize sağlık.
Şimdi Zoraki Koca'ya baktım da.Sedef gerçekten benziyor Özlem'e=)

Büllür abla bende aynısını söyledim.İmza atıldıktan sonra kaçmak hiç birşeyi değiştirmez ki!Boşanmak gerçekten ayrı ve koskocaman bir dert olacak.Tabi hepsinden önce Menekşeyle Halil nasıl buluşacak?Onu da düşünmek lazım..

Evet ya ben de baktım hatta kardeşim abla bu menekşe mi diince kafama dank etti ...:) Çocuk bile benzerliği farketmiş ben edemedim ..:) :img-pilot evet bencede benziyorlar..hatta dur ben birine daha benzetmiştim kimdi acaba...off ben bişeyi hatırlayana kadar kıyamet gelir bea :img-yes: :icon_whis:icon_sorr

Billush
08-09-07, 20:22
Aslında şey var evlendikten sonra kısa bi zaman zarfında evliliğin iptali için başvurursa bi taraf evlilik hemen iptal edilebiliyor ama sanırım o 24 saatle sınırlı Şevval maalesef ki:(

arese
08-09-07, 20:35
yarın aksam tekrarı var saat 22.45 bilginize... az önce frgmanı gördum işte böyle ilk bölüm çok sevildi çok begenildi halil ve menkse 1 bölüm tekrarıyla yarın aksam kanal d.. :)

aleyna66
08-09-07, 20:51
süper ya yarin aksam tekrari var yeniden izlicemm böylesine güzel bir dizikacmaz
konusu cok güzel
oyuncular mükkemel
duygulari ne güzel hissediriyorlarrrr
kivanc bir numaraaaaaaaa!!!!
arese bilgi iicin sagolll

havincim
08-09-07, 20:53
belki yarın dizinin tekrarı sırasında yeni bölümün fragmanınıda da verirler:D
kanald yeni dizilerinin fragmanlarını bol bol yayınlıyor erkenden...özet belki geç gelir ama inşallah fragman yarın gelir...
bakalım tekrarının ratingleri nasıl gelecek?izlemeyipte izlemek isteyen bi sürü kişi biliyorum şu an:D

mili_havinn
08-09-07, 20:56
hayret başlık yavaşlamış...bende bu fırsatı kullanp eski yorumlara bakim ya..bi dahaa ele geçmez bi fırsat bu....:img-icecr

aa evt havincm belkide veririler..fragmanı....:img-wink:

sarp_manyagi
08-09-07, 20:58
mili_havin bende daha demin senin dediğini yaptım:img-icecr
çalışmalar harika olmuş çok sağolun:happy0064acaba şimdi ne olacak?acayip merak ediyorum ya...hemen cuma olsun istiyorum:img-yes:

merve_06
08-09-07, 20:59
merhaba arkadaşlar
dizinin fragmanın yayınlandığı ilk andan itibaren büyük bir merak uyandırmıştı bende.zaten müziği ile etkilemişti beni
dün verilen ilk bölümü bazı aksiliklerden dolayı düğün sahneseinde itibaren izledim ve bayıldım:happy0064.şimdiye kadar izlediğim ve etkilendiğim dizilerden bir tanesi
oyuncuların hepsi şahaneydi.özlelikler sedef avcı ve kıvanç tatlıtuğ.gerçekten öyle içten öyle gerçekçiydi hayran kaldım ve ekran başından kalkamadım
öyle bir aşk anlatılıyor ki.
ekran başında hop oturup hop kalktım.
sevindim ki yarın tekrarı varmış ve baştan izleyebileceğim:happy0064

herneyse herkese iyi akşamlar iyi yorumlarbye

_NEVZAT_
08-09-07, 21:00
hayret başlık yavaşlamış...bende bu fırsatı kullanp eski yorumlara bakim ya..bi dahaa ele geçmez bi fırsat bu....:img-icecr

:D:D:D:D ya evet sakinlesti baslik :D
bu firsati kacirma

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 21:01

insallah mervem verirler valla haftaya kadar catlarim ben he:D
ya o resim cidden kafami karistirdi annesi ve kendisi olsa neden bu kadar
yeni gibi duruyordu o zaman ya iyi saklamis birsey olmasin diye
yada:icon_whis
neyse bakicaz artik.:img-polic
tüm calismalar harikaa cidden elinize saglik.
dün ninesiyle konusmasi da beni cok etkilemisti nasil agladim ya dayanamiyorum böyle sahnelerde zaten duygusalim:icon_sorr

_NEVZAT_
08-09-07, 21:04
ooooohhh süper ....vallah ellerinize saglik.
Ya nasil yapiyorsunuz bu imzalari ...cok güzeller!!!

sarp_manyagi
08-09-07, 21:07
imzalar süper çok sağolun:happy0064başlık yavaşladı ya:icon_sorrsizce özet ne zaman gelir çatlıyorum meraktan ya

keremcem d
08-09-07, 21:10
slm arkadaslar..
artik bende size katildim:img-yes::img-yes:

gercektende bi bölüm ancak bu kadar heyecanli ola bilir..
her sahnesi cok güzeldi..ama halilin o kosma sahnesine bittim ya.. süüüper oynadilar..acaba nolucak diye cok merak edioyrum..

şilimsi
08-09-07, 21:11
keremcem_d & sienna imzalarınız çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.
Evet başlık duruldu biraz.Eh herkes sabahtan beri konuşuyor yorulmuşlardır artık=).Ben yorulmadım konuşacak birşey olsa yorum yapacağım ama=)

fatoş7373
08-09-07, 21:14
muhteşem bır aşk dızısı ızlemeyı düşündüğüm bır dızı değildi ama kıvanca olan sempatım nedenı ile söyle bır bakıp dedım muptela oldum yanlız o gun başlayacak olan sıla var kı bu yuzden yarıda kalmasından çok korkuyorum ama sanırım halıl ve menekşeyı DVD ye kaydedeceğim sonra izlemek için...

bayan başrol oyuncu adın nedır bılemıyorum berguzar korele oyunu rolu yansıması anlatımı duruşu bakışı ıle şehrazata çok ama çok benzettim yanlız bu taklıt falan değil sakın yanlış anlaşılmasın zaten oyuncu da normalde berguzarın sankı ıkızı gıbı geldı bana ama sergıledığı oyunu ben kendı adıma çok fazla beğenmdığım

kıvança gelınce bır erkeğe gözyaşı bır erkeğe ağlamak bu kadar mı yakışır tanrım..ve aşk adına ayrılık adına kaybediş adına ısyan feryat kaderle hesaplaşma nbu kadar mı içten samımı duygu yuklu yansıtılır TEK KELIME ile MUHTEŞEMDI ilk bölum göz yaşlarıma engel olmadım...

keremcem d
08-09-07, 21:32
insallah özet yarin cikar ya..baze dizilerde özet iki gün sonra cikiyo..
yarin kesin tekrarina bakacagim..yeni dizi ya belki yarin verirler yeni bölüm fragmani..
insallah tahmin ettigimiz gibi menekse tek basina istanbula gitmez ya..istanbulda halile meneksenin birbirlerini bulmazi imkansiz olur.

RaViNGMaD
08-09-07, 21:37
öncelikle herkese merabalar.
ilk defa yazıyorum buraya beni aranıza alırsanız çok sevinirim.
'menekşe ile halil'gerçekten çok beğendim.daha ilk bölümden bu kadar çok olay olursa nasıl uzatacaklar diziyi çok merak ediyorum.ama bu kadar olay olması iyi yoksa hiç tadı çıkmazdı.
kıvanç tatlıtuğun imajı ise mükemmel ötesi yerli backham gibi olmuş hatta daha daha daha yakışıklı!!!
menekşe de çok güzel.çok iyi rol yapıyor.kıvanç tatlıtuğun rolüne yorum yapmaya bile gerek yok o kendini çok aştı önce gümüş şimdi de menekşe ile halil ikisinde de çok başarılı!!!!
ben bu bölümde menekşenin abisine sinir oldum nasıl bir abi o yaa. insan kardeşini nasıl parayla satabilir ya!!!babasından bahsetmeye bile gerek yok.

dilan_04
08-09-07, 21:37
Aslinda diziyi izlemeyi düsünmüyordum ama dün kanald'yi açtigimda basliyordu ve bir bakayim dedim.Iyi kide bakmisim,tek kelime ile harikaydi...Halil'in Menekse'ye olan aski çok saf,temiz bir ask..Sevdigine dokunamadigi halde yine de vazgeçmemis ondan.Menekse'nin babasini hiç ama hiç sevmedim,namusuna çok önem veren biri gibi gözükmeye calisiyor ama o karisini aldatarak çok mu namuslu oluyor?!Kizini para karsiligi hiç tanimadigi bir erkege vermesinin de bundan geri kalir bir yani yok.Menekse'nin küçük abisi de babasinin yolundan gidiyor ama büyük abisi çok anlayisli birine benziyor.Simdilik Menekse'ye yardim edemediyse de bence gelecek bölümlerde edecek.Halil'in o çantaya bu kadar önem vermesinin bir nedeni olmali.Ayrica o resimdeki çocuk ve kadin bence de Halil ve annesi,ama baska bir sey de olabilir,sonra ki bölümlerde açikliga kavusur,merakla bekliyorum.Ha bu arada iyi ki Menekse'nin nenesi var,yoksa baska kimse yardimci olamazdi o'na..Bakalim yeni bölümde neler olacak çooook merak ediyorum,umarim en kisa zamanda fragmani gösterirler!!!!

_NEVZAT_
08-09-07, 21:38
Mervecim imzalarin süper olmus...ellerine saglik cnm.

keremcem d
08-09-07, 21:38
merveicgim imzalar sahane olmus..
ellerine saglik:img-yes:

RaViNGMaD
08-09-07, 21:47
Aslinda diziyi izlemeyi düsünmüyordum ama dün kanald'yi açtigimda basliyordu ve bir bakayim dedim.Iyi kide bakmisim,tek kelime ile harikaydi...Halil'in Menekse'ye olan aski çok saf,temiz bir ask..Sevdigine dokunamadigi halde yine de vazgeçmemis ondan.Menekse'nin babasini hiç ama hiç sevmedim,namusuna çok önem veren biri gibi gözükmeye calisiyor ama o karisini aldatarak çok mu namuslu oluyor?!Kizini para karsiligi hiç tanimadigi bir erkege vermesinin de bundan geri kalir bir yani yok.Menekse'nin küçük abisi de babasinin yolundan gidiyor ama büyük abisi çok anlayisli birine benziyor.Simdilik Menekse'ye yardim edemediyse de bence gelecek bölümlerde edecek.Halil'in o çantaya bu kadar önem vermesinin bir nedeni olmali.Ayrica o resimdeki çocuk ve kadin bence de Halil ve annesi,ama baska bir sey de olabilir,sonra ki bölümlerde açikliga kavusur,merakla bekliyorum.Ha bu arada iyi ki Menekse'nin nenesi var,yoksa baska kimse yardimci olamazdi o'na..Bakalim yeni bölümde neler olacak çooook merak ediyorum,umarim en kisa zamanda fragmani gösterirler!!!!

bende ilk başta diziyiizlemeyidüşünmüyordum.ama başına bir baktım bırakamadım..daha ilk bölümden süper.
bende bir anlam veremedim halilin o çantaya neden o kadar önem verdiğini ama çıkar yakında kokusu.bu arada bütün çalışmalar süper.çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık.

_NEVZAT_
08-09-07, 21:48
coooooooooooook güzel olmus cnm...ellerine saglik!!!!
Ben cok begendim :good::good::good:

RaViNGMaD
08-09-07, 21:51
aile imzaları çok güzel olmuş .
ben yokum doğal olarak bidaki imzalara beni de eklerseniz çok sevinirim..

mili_gkhnözen1905
08-09-07, 21:52
keremcem_d & sienna imzalarınız çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.
Evet başlık duruldu biraz.Eh herkes sabahtan beri konuşuyor yorulmuşlardır artık=).Ben yorulmadım konuşacak birşey olsa yorum yapacağım ama=)

evet duruldu dünden beri baya sey konusuldu gercekten
ne kaldiki gercekten:)
ya sanirim cogu tesadüfen izledi bende tesadüfen izledim aslinda
fragmandan etkilenmemistim dogrusu
ama dün kanallari gezerken rastladim sonra birakamadim bundan
sonrada kurtulamam heralde:)
imzalariniz harika elinize saglik.
ben yokum imzada ama
umarim digerine eklersin cnm:img-in_lo

şilimsi
08-09-07, 21:54
Aile imzası da yapılmış.Dilara ellerine sağlık canım.Gerçekten baya kalabalığız.Daha ilk bölümden bu kadar seveni çıktıysa ohooo=)
Merve seninde imzaların süper olmuş tatlım.Seninde emeğine sağlık!
Süpersiniz arkadaşlar;)

Bir arkadaş söylemişti yakında Menekşenin kıl abisi ve babası içinde imza yapalım diye.Bana uyar valla
Anti paragözcülerden biri olarak seve seve kullanırım yapılan imzaları:img-pilot

çağloş
08-09-07, 21:57
hepinizin çalışmaları birbirindengüzl ve harika olmuş.ellerinize yüreğinize sağlık:img-wink:
özet e zaman gelecek çok merak ediyorum.umarı bir an önce menekşe ve halil kurtulurlar.

rihanna
08-09-07, 21:58
evet buraya patner belli olduktan sonra hiç yorum yapmadım bi durgunluk geldi dizi başladı o durgunluk hala var halilin yanında mehmette vardıya biraz tuhaf oldum gözüm hep birini aradı neyse.

güzel bir dizi kıvancıma yakışır içim darldı zavallı menekşecik yani bi kıza bakıyom bi kıvanca bide o bıyıklı maymuna gülesim geliyo güzel bi dizi olmuş ilk bölüm olmasına rağmen 2. olmuş sinema filmi olmasaydı birinci olurdu demekki haftaya birinci bu dizide en gıcık olduğum karater o menekşenin babası ve kocası bide ben şunu anlamadım menekşenin diğer abisi kızın evlenmesini istemiyor gibiydi düğünde falan tavırları değişikti ama sonra tuttu benim kıvancımı kovaladı kıvançta bu bölüm bayağı koştu zavallı aslında çok kötü bir durum sewdiğin kişinin düğün pastasını getiriyosun arkana bi bakıyon aaa sewgilim tuhaf ve acıklı.

berivan_
08-09-07, 21:59
Kivanc'in performansi harbidende cok guzeldi diyerek baslamak istiyorum...yani Gumus dizisiyle kendini gelistirmeye basladi ama bu yeni dizideki performansina hayran kalmadim desem yalan olur simdi...insan bukadarmi guzel oynar...mimikleri,Menekse'ye olan aski,onun evlendigini ögrenmesi,yani herseyine hayran kaldim izlerken...inaniyorumki daha da ilerliyecek...

Menekse'yi oynuyan kizi önceden hic bir dizide görmedim ama onuna performansi cok guzeldi...onunda askini cok guzel hissettim...

Halil'in Menekse'nin babasini ve agbisini gördugundeki kacmasinin nedenini basta anlamamistim ama simdi dusununce acaba diyorum Halil onlari pastahanede görunce belkide onlarin onuda ögrendiklerini sandi(karisik oldu biraz ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi)yani kim olsa ayni seyi yapardi bence:img-yes:ne malum Halil iceriye girince o oglan Mehmet?miydi adi hatirliyamadim simdi hah simdi Halil'de geldi deseydi,yani buna benzer sözler...

Simcik gelelim en cok merak ettigim seye:Halil havailanina yetisecekmi yoksam Menekse yalnizmi gidicek?yada söyle diyelim Menekse'nin kucuk agbisi ve "esi"Halil'in kim oldugunu bilmiyor,nasil görundugunu bilmiyorlar ve acaba diyorum simdi Menekse'nin buyuk agbisi havailanina gelicekte Halil'í görunce kilini kipirdatmadan onun kardesiyle gitmesine izin vericekmi??

Yani sanki buna benzer birseyler olucakmis gibi hissediyorumda:icon_whis birde sey yalnis anlamayin ama simdi turk dizilerinde genelde olucak olaylari tahmin etmek okadarda zor degildir yani o yuzden sey ettim:img-blush bakalim haklimi cikicam:img-wink:

B]Dilara03,[/B]canim aile imzaniz cok guzel olmus gercekten ellerine saglik...rica etsem benide eklemen mumkunmudur acaba:img-blush

KeReMcEmLoVeRiN
08-09-07, 22:03
slm arkadalar:img-wink:
oo baya ilerlemisiz yine:happy0064
yarin dizimizin tekrari var simdi gösterdiler birdaha insallah izlicem:img-wink:
Aile imzamiz yapilmis bile Dilara03 cok güzel olmus aile imzasi ellerine saglik cnm:img-wink:
ayyy demin dizinin sayfasina baktim..dizinin konusunda abileride peslerinden Istanbul`a gidiyorlar yaziyordu off yaa :icon_sorr

Deli_Leyla
08-09-07, 22:04
Ben diziye bayıldım..Başlarını kaçırdım ama muhakkak tekrarıın veriirler,izlerim..Açıkcası izlediğim kısmı bile yettide arttı!!

Feci gerçekçi ve samimi bir senaryo yazılmış..O tip aile ve gelenkleri iyi bilen biir olarak söyliyebilirimki; bundan daha gerçekçisi olamazdı!

Düğün sahnesi,gerdek gecesi yaşananlar,aileniin Menekşe'ye tavrı hepsi çok gerçekçi..Keza oyunculuklarda öyle olmuş..Özellikle Menekşe'nin küçük kardeşi rolündeki oyuncu o role cuk diye oturmuş ve o tipi feci iyi yansıtıyor..

Kıvanç'a bayıldım..Bu saç kesimi çok yakışmış..Brad Pıtt fari yakışıklılığıyla 12'den vuruyor yani.Oyunculuğuda baya gelişmiş..O Menekşe'yi gelinlikle gördüğü sahnede çok başrılıydı..Ayrıca bu ses onamı ait yoksa dublajı başkası mı yapıyor bilmiyorum ama daha çok yakışmış bu ses ona!!

Sedef Avcı'da çok cici,tatlı ve masum bir kız tıpkı Menekşe gibi yani.:P Tip olarak role oturmuş oyunculuğuda kötü değil!!

Ben zaten diznin fragmanlarını izlediğimde konusu ilgiim çektiği için ilk bölümüne bakmaya karar vermiştim..Ama asla bkadar gerçekçi bir senaryoyla karşılaşacağımı düşünmedim.

Aslında dzinin teması,formatı "töre" ile alakasız..
Ama genç kızlarımızı mağdur eden bu konuuyu töre dizilernden daha gerçekçi ve iyi anlatan bir senaryo yazılmış..
Genelde "töre" dizisi olsun,başka türde diziler olsun.Bu konular anlatıldığında bazı olaylar iskarte edilir..Çekinilir,aşağılayıcı bulunur yada başka sebepten ama bu denli türk milletini anlatmaz hiç biri.

Bu arada dizi için yazılan şrkı çok güzel..kim seslendiriyor bir ara Kıvanç seslendiiryor izlenimi verdi bana..Sanki şarkıyı söyleyen o..SEs renkleri o denli benziyor yani:)

Benide aile imzanız yazın..Bende sizin ailenizdenim artık:)

Dilara03
08-09-07, 22:11
yorumlar içn saolunn anti paragözcüleree o sinirr cafe sahibi kzıda ekliyelimm çok gıcık oldum ya

berivan_
08-09-07, 22:14
Gerdek gecesindeki olanlari ve yani iki insan gerdege girerken ailenin kadinlarinin carsaf beklemesi hic hos seyler degil...insanin nebicim onuru kirilir...yani sonucta bunlar cok özel seylerdir,yalnismiyim??

Mustafa'da pek acimasiz bir herifmis yani vallah,alipta kizin elini kesti sirf carsafa kan gelsin diye:icon_evil yani canina nekadar duskun bir adam...Boran agamiz gibi olamadi:img-blush birde kizi nasilda tehdit etti yani kusur sende bende degil diye...eee adamin erkekligi cok önemli tabikide ama insan birde karsisindaki insana biraz da olsa saygili olsa fena mi olur sanki...

Gercek hayata'da buna benzer cok olaylar oluyor tabikide ama simdi erkegin biraz daha sabirli olmasi dahada iyi olmazmi diye dusunmeden edemiyorum...yani o sekilde karsindaki kizin sana alisma imkani biraz daha da yukselmezmi?? ama Allah kimseyi böyle durumlara dusurmesin,nekadar zor oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum...

Ama senaristlerin ellerine saglik gercekten,hikayeyi cok ama cok guzel anlatilar,oyuncularin hepside gercekten oturmus karakter olarak...

Benim birde merak ettigim sey su,Kivanc'in sesi kendi sesimiydi bilen varmi?yani bana sanki kendi sesiymis gibi geldide...ama ses'de ona cok guzel oturmus...

_NEVZAT_
08-09-07, 22:15
arkadaslar cok caliskansiniz :D
ellerine saglik cnm....hepsi cok güzel olmus :good::good::good:

şilimsi
08-09-07, 22:17
Evet o kadın, kılkuyruk, babası bir de mustafa denen zımbırtı:hıhSevmiyorum onları:img-beee:
Halilimle Menekşemden uzak dursunlarda ne yaparlarsa yapsınlar.
Ama evet abileri Menekşenin ardından İstanbul'a gidecek ve koşuşturma orada sürecek.
prensesss imza ve avatarların süper olmuş canım.Emeğine sağlık;)

çağloş
08-09-07, 22:18
prensesss çalışman çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

<GüMüŞ>
08-09-07, 22:19
aile imzamız yapılmış:img-yes:...dilara03 arkadaşımızın ellerine,emeğine sağlık....çok güzel olmuş:happy0064...
yarın dizimizin tekrarı 22.15te tekrar izlemek isteyen ve varsa kaçıranlar izlesin diye söylemek istedim:img-wink:...
çok güzel bir dizi olmuş,hayran kaldım,bunu kaç kere söyledim ama bu gidişle hepde söyleyeceğim:img-yes:...hem olaylar akıcı,hem konu farklı hemde ekip ve oyuncular mükemmel:good:...bu dizi hakkında içimden o kadar güzel şeyler söylemek geliyorki,kelimeler az kalıyor(abartmıyorum,gerçekten öyle:blush:)...anlatamam:img-blush...dizi başlarken hep kıvanç için izleyeceğim diyordum ama sonra dizinin akışı,konusu,sedef avcının oyunculuğuna herşeye hayran kaldım:img-nyam:...
dizimiz o kadar güzelki ilk bölümden sevenleri ne kadar çok:img-elvis...imzamız bile kaç sayfa yani...reytinglerimizde bunun en güzel kanıtı zaten:img-meeti...
umarım hep böyle reyting birincisi oluruz...ve kocaman menekşe ile halil ailemiz gün geçtikçe büyür:img-icecr...

emirdag_güzeli
08-09-07, 22:19
Ay sonunda buldum sarkiyi....demin den beri onu dinliyip duruyorum...cook guzel bir sarki yaa....dizi cokk guzel..ay ayy...dizinin icindeyim sanki..artik kimse beni cikartamaz..

Deli_Leyla
08-09-07, 22:22
Gerdek gecesindeki olanlari ve yani iki insan gerdege girerken ailenin kadinlarinin carsaf beklemesi hic hos seyler degil...insanin nebicim onuru kirilir...yani sonucta bunlar cok özel seylerdir,yalnismiyim??

Mustafa'da pek acimasiz bir herifmis yani vallah,alipta kizin elini kesti sirf carsafa kan gelsin diye:icon_evil yani canina nekadar duskun bir adam...Boran agamiz gibi olamadi:img-blush birde kizi nasilda tehdit etti yani kusur sende bende degil diye...eee adamin erkekligi cok önemli tabikide ama insan birde karsisindaki insana biraz da olsa saygili olsa fena mi olur sanki...

Gercek hayata'da buna benzer cok olaylar oluyor tabikide ama simdi erkegin biraz daha sabirli olmasi dahada iyi olmazmi diye dusunmeden edemiyorum...yani o sekilde karsindaki kizin sana alisma imkani biraz daha da yukselmezmi?? ama Allah kimseyi böyle durumlara dusurmesin,nekadar zor oldugunu tahmin bile etmek istemiyorum...

Ama senaristlerin ellerine saglik gercekten,hikayeyi cok ama cok guzel anlatilar,oyuncularin hepside gercekten oturmus karakter olarak...

Benim birde merak ettigim sey su,Kivanc'in sesi kendi sesimiydi bilen varmi?yani bana sanki kendi sesiymis gibi geldide...ama ses'de ona cok guzel oturmus...

O elbetteki çok onur kırıcı ama gerçek!!Ben bu tip geleneklere sahip çevrelere yakınıım..Bu yüzden senaryonun gerçekçiliğini dektare etmek istedim tecrübelerme dayanarak!!

Birde Menekşe'nin eşi aslında ilk başlarda iyi davrandı çünkü "utandıını" düşündü..Erkeklerinde bu hoşuna giden bişiydir..Yani karısının bu konularde çekingen,utangaç olması..O yüzden iyi bir tavırla yaklaştı ama bu tür erkeklerde "istemiyorum seni" diye yüzüün çemkirildiğindede tam tersi bir tavır sergilerler..Bknz;tecavüze kalkıştı..

Bu araa kafamı karıştıran bir husus;eğer bir erkek iktidarsız ise bunu önceden bilir..Evlendiği gece fark etmez yani..Sanırım o olay iktidarszılıktan çok Menekşe'nin soğuk tutumundna dolayı gerçkleşen bir olay..Bu konuda istemeden,zorla evlendirilen bazı tanıdık bayanlardan duyumlarım oldu..Yani onlar istemedikleri,üzüldükleri,kaçtıkları için erkeklerde böyle bir durum oluyor..Yani normalde,eskiden öyle bir sorunu yokken!!

Bu yüzden Menekşe'nin eşi,Menekşe'ye "kusur sende" dedi.Ve gene bu yüzden dektare edeceğim; senaryo çok gerçekçi:)

çağloş
smart yaptığın imzalar çok hoş olmuş.
eğer emenekşe ile halil istanbula gidebilirlerse orada yine kovalama olacaktır.yani pek kurtulamayacaklar abilerindenç

şilimsi
smart imzalar çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.
Dizimiz gerçekten daha ilk bölümüyle büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu.İlerisini düşünemiyorum bile.Emin adımlarla ilerliyoruz arkadaşlar.Böyle devam etmesini diliyorum=)

havincim
08-09-07, 22:24
mervecm az önceki sayfalarda imzalarını gördüm yine harika çalışmalar yapmışsın ellerine sağlık:)
çalışma yapan herkesin ellerine sağlık:)başlığımız şenleniyor...

bende ilk müziklerinden etkilenip izlemeye karar vermiştim...ama sonra 2. 3. fragman çıkınca iyice etkilendim kesin izlerim dedim dünü zor ettim yani:)beklediğime de değdi...

_NEVZAT_
08-09-07, 22:25
Dizimiz gerçekten daha ilk bölümüyle büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu.İlerisini düşünemiyorum bile.Emin adımlarla ilerliyoruz arkadaşlar.Böyle devam etmesini diliyorum=)

öncelikle smart ellerine saglik imzalar süper olmus.

Evet haklisin cnm...gercekten daha 1. Bölümdü yaa....vallahi ilersini bende düsünemiyorum.
Masallah...nazar degmesin

dorukada
08-09-07, 22:28
bu dizi kesin tutarr cok tatlılardı
songulu unutamıycam sanmıstımm ama yanılmısım
iide şimdi menekşe yurt dısına cıktı ama halill biletee meneksedee:icon_sorr:sad53: herkese byee:sad53:

gzd_gzd
08-09-07, 22:30

bence de cnm
daha birinci bölümü izledik
ama sanki dizi haftalardır ilerliyormuş gibi
öylesine girdi hayatımıza

ilerde daha da sürükleyici,daha da duygusal bölümler bizi bekliyor:img-yes:

şilimsi
08-09-07, 22:31
Dizimizin oyuncu kadrosu gerçekten çok güçlü ve iddialı ama.Sedef Avcı daha önce başrol oynamamasına rağmen dün izleyen çoğu kişiyi hayran bıraktı oyunculuğuna.İnsanlar kendilerini geliştirebiliyorlarmış demek ki değil mi?
Kıvanç abime zaten laf yok!Gümüş'te o kadar dikkatimi çekmemişti benim, binbir tanesinden birtanesiydi benim için.Ama dünkü bölüm bütün düşüncelerimi sıfırladı.Mükemmel bir oyunculuktu gerçekten.Mimikler, hareketler, bakışlar..Herşey ya..Sizde izlediniz biliyorsunuz yani=)

Kılkuyrukla onun cani babasından nefret ediyoruz!Onları şiddetle kınıyoruz!:img-icecr

gs-tugba93
08-09-07, 22:34
Dizi harikaydi hele o menekse ve halilin sarilisinda oturup
hünkür hünkür bende agladim cok kötü oldum ya anlatamam
arkadaslar tüm calsimalariniz harika ellerinize saglik

she_bo
08-09-07, 22:39
imza ve avatarlar çok güzel umarım kullanma izni vardır sevgili gzd_gzd :)

reyhan69
08-09-07, 22:41
iyi aksamlar arkadaslar!!
Hadi hayirlisi olsung...ben inanamiyorum bu 1.bölümmü?? Bu kadar ragbet görecegini zannetmiyordum... Dizinin konusu cok güzel hele cok sükür böyle bir konu bir dizide malzeme olarak kullaniliyor...
Berlin gibi bir yerde hala anadolu düsünceli kafalar var ...kendileri avrupada lar ** kafadan gelismemisler ve hala (lütfen ´kimse alinmasin ) kafa anadolu kafasi. Menekseyi babasi dövdükten sonra dostuna gidisi yaaa beni cok sinirlendirdi....Erkek ler kendilerine sira geldigi zaman ne töre tanir ne örf ve adet ve nede dini...ama kizlarina hükümdar olurlar ve köle muamelesi yaparlar..oglanlar tabiii ki hersey acik...
aaah erken den gelecekti böyle konulu diziler ve insanlar "baba" lar ve "abiler" görecekler ne halt yaptiklarini...ama bazi insanlarim gözle görseler bile anlamak istemezler..
Dizi beni cok etkiledi ve aglatti, ilk bölum su gibi akip gitti yarin aksam bir daha izilyecegim cünkü önemli yerleri bakamadim misafirlikten geri dönüyorduk...
sonunu bile kacirdim...ne oldu havaalanda bülustularmi?

havincim
08-09-07, 22:41
gzd_gzd ellerine sağlık cnm:)

ben kıvancım kendini bu kadar geliştirmesine çok şaşırdım...yani tabi gümüşten daha iyisini bekliyordum ama kıvanç aşmış resmen kendini:)sarılma sahnesinde ve düğündeki mimikleri zaten muhteşemdi...ağlaması falan...

sedeften de bu kadar iyisini beklemiyordum.ama menekşe rolüne deyim yerindeyse "cuk" diye oturmuş...
ayrıca kıvançla sedef çok iyi ikili oluşturdular...çok tatlı duruyorlar yanyana:)

gs-tugba93
08-09-07, 22:42
arkadaslar dizide ninenin söyledi sarkiyi nerden bula bilirim acaba
harika bir sarki önemli yardimci olursaniz sevinirim

deliasik
08-09-07, 22:44
calisma yapan herkese cok tsk ederim.. ellerinize saglik
aile imzamisda cok güsel olmus.. onun icinde ayri bi tsk...
masallahi var basligin.. hic bos kalmioo.. gerci bu diziye bölesi az bile..

<GüMüŞ>
08-09-07, 22:45
bende bir değişiklik olsun dedim ve bir anket hazırladım bakalım beğenecekmisiniz:icon_whis....
başlıyorum anket sorularıma:
1-menekşe biletini aldı ve kaçtı sizce halil ne olacak???
2-menekşenin abisi ve evlendiği adam istanbula gittiğini öğrendikden sonra arkalardından giderlermi???
3-menekşenin babasının yaşadığı kadınla ilişkisi ne zaman ortaya çıkar ve sonuçları neler olur???
4-sizce halilin yanında bulundurduğu fotoğraftaki kişiler kim???
5-sizce halil neden berline kaçak olarak geldi???
6-sizce halilin ailesine ne oldu???
7-menekşe evlendiği adamdan boşanabilirmi???

sadece_ozge
08-09-07, 22:47
ARKADSLAR GERIDEN TAKIP EDIYORUM BIRAZ SANIRIM AMA ıişetyım hala alesef ancak bakabıldım. 2. olmus dızımız cok sevındım bnce 1. olucak hftlarca yenı dıye pek bakmamıslrdır smdı duyunca herkesten guzellıgını dızının kacrmycak mıllet. ayrıca ımzada adım var sevındım:) saolun:)

Deli_Leyla
08-09-07, 22:49
gzd_gzd ellerine sağlık cnm:)

ben kıvancım kendini bu kadar geliştirmesine çok şaşırdım...yani tabi gümüşten daha iyisini bekliyordum ama kıvanç aşmış resmen kendini:)sarılma sahnesinde ve düğündeki mimikleri zaten muhteşemdi...ağlaması falan...

sedeften de bu kadar iyisini beklemiyordum.ama menekşe rolüne deyim yerindeyse "cuk" diye oturmuş...
ayrıca kıvançla sedef çok iyi ikili oluşturdular...çok tatlı duruyorlar yanyana:)

Kıvanç beni acvayip şaşırttı zaten..Gümüş'te hep aynı kıvamda,grafikte pek fena olmayan iyi denilecek bir performans sergiliyordu ama bu dizide dediğin gibi,daha öncede belirttiğim gibi "aşmış":)

Tabiki bunda Yeditepe gibi bir ünüversitede eğitim almanın önemi büyük.Öyle zorki o okulun yetenek sınavındna geçmek..Her yıl binlerce kişi başvuryor sadece 25 kişi alınıyor.Ayrıcada dersleri en zor olan okullardan biridir..Çokta baarılı tiyatrocular hocalık yapar..Naz'ımd ao okuldan meuzun bu okul hakkında çok zor bir okul olduğnu duymuştum kıvançın kenni geliştirmeside buna kanıt gibi:)

cimcime_kiz
08-09-07, 22:52
Selamlar Arkadaslar.. bye
Bu basliga simdiye dek ilk kez yaziyorum ..
ama artik Dizi hakkinda Yorum yapmak istiyorum .. :)
Dizide Oyuncularin performansi gercekden cok hosuma gitti .. :img-yes:
Hele Halil karakterini canlandiran Kivanc Tatlitug cok güzel oynadi .. :img-yes:
Almanyada oturdugum icin konusmalarida dikkatimi cekdi ..
Menekse sanirsam kendisi seslendirmiyor ..
Onun sahnelerinde galiba Dublaj var .. cünki baya bir degisik kalin cikiyor sesi almanca konusdugunda ..
Halil`de sanirsam kendisi ama emin degilim :)
Yani ikisinin de Almancasi süper degil ama baaya bir calismislar gibi gözüküyor .. yani fena degil :)
Dizide en sinir oldugum karakter tabikide Meneksenin BAbasi .. Hem Karisini aldatiyor hem kizi hakkinda böyle önemli karar lar verip hemde kiza kaba kuvvet uyguluyor .. :blink::img-black:mad72:
Neyse bundan sonra daha cok Yorum yazmayi düsünüyorum bu basliga ..
Bu arada benide Ailenize kabul ederseniz sevinriim .. :img-wink:

she_bo
08-09-07, 22:53
bende bir değişiklik olsun dedim ve bir anket hazırladım bakalım beğenecekmisiniz:icon_whis....
2-menekşenin abisi ve evlendiği adam istanbula gittiğini öğrendikden sonra arkalardından giderlermi???
3-menekşenin babasının yaşadığı kadınla ilişkisi ne zaman ortaya çıkar ve sonuçları neler olur???

1- eğer düşürdüğü pasaportu degilse ve eger pasaportu yanındaysa ve eger bilet parası da varsa istanbul a gidecek ama menekşe yi bir süre bulamayacak.
2- hemen eve haber verip gitme planı yaparlar ama bu biraz vakit alır çünkü yanlarında pasaport para esya hiçbir sey yok.
3- dizinin akısında ortaya çıkar ama hiçbir sey olmaz. o anne kukla ağzını açıp da napıyosun bile diyemez kocasına, ayrılamaz da. adam susturur oturtur.
4- annesi ve kendisinin küçüklüğü olduğunu düşünüyorum. hatta kesin öyle bence.
5- bosnalı olduğu için çalışma izni alamamıştır , çalışmak zorunda olduğu için de oraya gitmiştir. grçi neden türkiye ye gelmedi burda kaçak da olmuyor. o kısım biraz karmasık. halilde ar bi işler. birsürü pasaport filan.
6- halilin babası savasta öldü ama annesinde bi gizem var. ya baska bşriyel beraber yasyordur ya da kaybolmuştur.
7- dizide en çok uğrastıran sey bu olacak bence. adam inadına boşamıcak menekseyi. o da zaten dava açamaz muhtelemen korkusundan. çünkü yerini bulabilirler. bu mesela uzun sürecek bence.

K.İ.Ö.O.677
08-09-07, 22:54
Dilaracim Aile Imzan çok Güzel Olmuş Emeğine Sağlik Prensesss Emeğine Sağlik çalişman çok Güzel Olmuş

şilimsi
08-09-07, 22:55
Gözde imzalar süper olmuş tatlım..Ellerine sağlık.Avatarlarda muhteşem!Hepsini arakladım=)
prensesss çalışman çok güzel olmuş canım.Seninde emeğine sağlık.

<GüMüŞ> anket güzel olmuş.Ama bunların cevapları destan gibi yani=)Buyur canım işte benim cevaplarım:

1- Halil Menekşeden sonra İstanbul'a tabii ki gidecek.Ama bir iki bölüm daha bekleme ihtimali de var.
2- Arkalarından giderler.Ama hemen anında peşine takılamazlar.Çünkü yanlarında ne bilet alacak para ne de pasaport var.Yani Menekşe onlardan çok önce varmış olacak İstanbul'a.Saklanma şansı var.
3- O iğrenç ilişkinin ortaya çıkması yakındır.Ama sonucunda birşey olacağını sanmıyorum.Bir kere Menekşenin annesi sesini bile çıkaramaz çünkü boşanmak falan işine gelmez kadının.Eğer boşanırsa 5 kuruşsuz ortada kalır çünkü.Daha önce de söylemiştim ya ezik bir tip o kadın..
4- Kesinlikle eşi falan değil!Annesiyle kendisi diye düşünüyorum.Ya da ablasıyla yeğeni, ya da ablasıyla kardeşi.Ama eşi değil!
5- İstanbulda karıştığı bir olay yüzünden olabilir.Ya da orada yaşadıkları nedeniyle daha fazla kalmak istememiştir..Bilemiyorum.
6- Babası ölmüş işte.Ama neden öldüğünü bilmiyorum.Annesi de yaşıyor gibi geliyor bana ama onu da bilmiyorum.
7- Tabii ki boşanabilir.Ama bunun çoooo...k zamanı var daha.Bizde sabırla o zamanın gelmesini bekleyeceğiz..

g.z.d
08-09-07, 22:56
dilara ellerine sağlık ya çoook güzel bi aile imzası olmuş çok tesekkürler....ne güzel ya başlığımız hep dolu oluyor ne zaman girsem yetişemiyorum yorumları okumaya herkes ne güzel resimleri, çalışmalarını ekliyor benim kusuruma bakmayın bu tür işlerde pek bi becerim yoktur :img-blush herkesin ellerine sağlık ya:good:

agas8181
08-09-07, 23:03
ben bu diziyi hiçmi hiç beğenmedim zaten yine yakısıklı çocuk kıvanç için izliyorlar kızlar bu diziyi. İnşallahta yayından kalkarda bizde rahatlarız.

şilimsi
08-09-07, 23:06
ben bu diziyi hiçmi hiç beğenmedim zaten yine yakısıklı çocuk kıvanç için izliyorlar kızlar bu diziyi. İnşallahta yayından kalkarda bizde rahatlarız.

Bende merak ediyordum, ne zaman biri çıkacakta olur olmaz laflar edip bizim huzurumuzu bozacak diye.
Beğenmiyor olabilirsin arkadaşım, herkesin zevkleri farklıdır.Kızların Kıvanç abi için izlediği konusu da sadece senin görüşün!Bende bir kızım ama diziyi izlememin Kıvanç abiyle alakası bile yok.Bu diziden önce ilgilenmiyordum bile onunla.Şimdi de ona karşı özel bir ilgim yok zaten!Sadece dizideki mükemmel oyunculardan biri.Sana sadece şunu söylüyorum, uzun bir süre rahatlayamayacağına emin olabilirsin.Çünkü bu dizi kolay kolay gitmeyecek ekranlardan:img-wink:

Mervecim avatarlar süper olmuş canım.Kullandım hemen birini=)

~*£sra*~
08-09-07, 23:06

1- insallah yetisecek, yetismese bir sonraki ucaklan gelir
2- tabiki gelecekler (ne yazik ki)
3- bence yakinda, ama pek birsey olmaz
4- kendisi ve annesi
5- calismak icin, ama calisma izini alamadigi icin kacak
6- annesi yasiyor, ama babasi ölmüs(simdi fark ettim nerdeyse halil hakkinda dogru düzgün bir bilmiyoruz)
7- bosanirda, bu ne zaman ve nasil olur, bilmiyorum

bu arada aile imzamiz harika olmus, ellerine saglik :good::img-wink:
diger tüm calisma ekleyen arkadaslar, kusura bakmayin tek tek isminizi sayamicam, bütün calismalariniz harika olmus, ellerinize saglik :img-wink::good:

she_bo
08-09-07, 23:07

2 baslık boyunca kimse kıvancın yakışıklılığı için izliyorum demedi, herkes senaryodan yönetmenden kısaca tüm ekibin basarısından dolayı izledigini yazdı. o kadar begenmediysen begendigin dizilerin baslığına girersin olur biter. herkesin zevki kendine. yayından kalkması sana ne gibi bi fayda sağlayacak ki? diger dizilerle bi prodüksiyon ortaklığın mı var ne saçma!!! ayrıca üzgünüm reytingle5r süper biraz hayallerin yıkılacak ama.

<GüMüŞ>
08-09-07, 23:07
she_bo,almira ve şilimsi arkadaşlarım anketimi cevapladığınız için teşekkürler....
cevaplarınız çok mantıklı ve güzel...
bende nette gezinirkim çok sevdiğim ve menkşenin hayatını anlayan tek kişi olan ninenin ve diğer kötülerin resimlerini buldum ekliyeyim dedim:img-yes:...http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/a_51.gif
bu nine hepsinden çok en önemlisi aşkı anlıyor:img-in_lo...
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/t_a_38.jpgbu adamı görecek halim yok:icon_evil...ama resmini koyup anlatmak istedim...kızını parayla satan,başka kadınla yaşayan gaddarın biri:(...her kötü şey var bu herifte...
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/t_a_52.jpg
bu kardeşi babasının veliahtı...hiç sevmedim...babasının poh pohlamaktan başka birşey yapmayan ve menekşenin babsından sonra ikinci başbelası menekşenin deymiyle ikinci gardiyan:hıh...ben bu adama kıl diyorum:fighting2...
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/t_a_53.jpg
bu abisi biraz daha iyi...en azından menekşenin evlenmek istemediğini söylemesi bile cesaret örneği:icon_sad:...ayrıca evlendiği adamı beğenmemeside onun iyi biri olduğunun kanıtları gibi...ama tam iyi biri sayılmaz tabi:img-huh:...nede olsa engel olmuyor,olamıyor...

08_aşk
08-09-07, 23:08
beğenmilenlerde olabilir tabi ama biraz emeğe saygıdan bu kadar kaba yazmasan olabilirdi sadece yakışıklı diye izlendiğine katılmıyorum bence sadece yakışıklı değil çokta iyi bir oyuncu

61MERVE61
08-09-07, 23:09

haha senin demenle olmuyor bu isler....hayir hicte bile ben bi diziyi oyuncusu yakisikli diye izlemem,ne alaka yani kivancin yakisikliliginla senaryonun ne alakasi var:):),hic ama hic ugrasamicam.....ortami germeye geldiysen cikis uste...

*Rüya*
08-09-07, 23:11
Ay aynen bende merak ediyodum su negatif yorumlar nezaman gelicek diye :D ..Neyse ya, herkesin kendi yorumu sonuçta
Ama emege saygi kalmamis gerçekten..
Dizi güzel olmasa ratinglerde 1. olmayiz..Dizi güzel olmasa burda bukadar kisi toplanmazdik :) herneyse..
ben çok begeniyorum dizimizi..Asik oldum hatta :img-in_lo:img-yes:
Yarin tekrarinin fragmanini görünce çok sevindimmm..3.defa izlemem lazim

*Rüya*
08-09-07, 23:13
Arkadaslar takmayalim ya..O üyeler sadece negatif seyler yazmak için üye oluyolar :) ''Bizde kurtuluruz'' demis kendileri..Kim kurtulur? Sadece kendisinden bahsetse iyi olur ;) çünkü çogunluk begendi diziyi! herneyse bosverelim gitsin :D

Ya umarim Meneksenin babasi fln ninesini s!k!st!rmazlar..SonUçta sadece onunla evdeydi..Yani süphelenebilirler..:(

şilimsi
08-09-07, 23:14
Arkadaşlar neyse uzatmaya gerek yok.Tabii ki her türlü eleştiriye açığız.İyi kötü hiç fark etmez.Ama saygı çerçevesi içinde olduğu sürece..
<GÜMÜŞ> canım adını öğrenebilir miyim ya?=)..Resimler için sağol..Kılkuyrukla cani babası=paragözler.Bu durumda biz ne oluyoruz? anti paragözler=)..

gzd_gzd
08-09-07, 23:16

ister beğenirsn ister beğenmezsin,yorum yapmakta özgürsün
ama bu kdr kaba bir dille anlatmak da ayıp oluyor bence
ayrıca diziyi kıvanç için izleyenler de olabilir
ama her yakışıklı oyuncunun dizisi tutmuyor,dizinin tutması için tek kriter yakışıklılık değil
konusu iyi,sürükleyici,tüm oyuncular başarılı olduğu için tuttu bu dizi...

KübraYasemin
08-09-07, 23:16
arkadaslar merhaba.
bende izledim dün diziyi.
ne icim güzel bir dizi ya bu.
bayildim vallaha.
birsey soracam.
dün aksamki retingleri bilen varmI merak ettim acIkcasIda.

KübraYasemin
08-09-07, 23:20
ister beğenirsn ister beğenmezsin,yorum yapmakta özgürsün
ama bu kdr kaba bir dille anlatmak da ayıp oluyor bence
ayrıca diziyi kıvanç için izleyenler de olabilir
ama her yakışıklı oyuncunun dizisi tutmuyor,dizinin tutması için tek kriter yakışıklılık değil
konusu iyi,sürükleyici,tüm oyuncular başarılı olduğu için tuttu bu dizi...

vallaha katiliyorum sana birtanem.
dizinin konusu süper.
Hem ben o diziyi kIvan icin izlemiyorum.
bende genc bir kIzIm.
Ama dizini konusu beni etkilledi.
kIz hosuma gitti.
ben kIvancI eski dizisinden biliyordum sevioyrdum, ama onun yüzünden izlemiyorum benim hosuma giden konusuydu.
Ve bence arkadasIn dedigi olmayacak.
Benim annem pek dizi izlemez ama onun bile hosuna gittise bu dizide birsey var. Ve bencede bu dizi tutacakk.. bim ne derse desin.
Menekse ve Halil... dayim...

emirdag_güzeli
08-09-07, 23:20
Calismalar super arkadaslar hepinizin ellerine saglik....

gumus-mehmet
08-09-07, 23:22
Slm herkese,

Bende bi Menekse ile Halil izleyeniyim cook guzel bi dizi sonuna kadar izleyemesemde cook guzeldi..

Güzel Menekse, Halil avatari yapan biri YOK mu..? (ben bi avatar manyagiyim da)

she_bo
08-09-07, 23:23
Arkadaslar takmayalim ya..O üyeler sadece negatif seyler yazmak için üye oluyolar :) ''Bizde kurtuluruz'' demis kendileri..Kim kurtulur? Sadece kendisinden bahsetse iyi olur ;) çünkü çogunluk begendi diziyi! herneyse bosverelim gitsin :D

Ya umarim Meneksenin babasi fln ninesini s!k!st!rmazlar..SonUçta sadece onunla evdeydi..Yani süphelenebilirler..:(

bence de süphelenir ama bir sey yapamaz sonuçta annesi, korkar yani. yaa ama keşke nine de menekşe basta kaçacam dediginde korkutmayayadı kızı öldürürler iknizi de diye. dügün oladuktan sonra kaç diye gazı verdi. :D yani mantıksız degil mi. gerçi menekşe intihara kalkısınca korkmuş da kacın demiş olması da mümkün tabi.

KübraYasemin
08-09-07, 23:23
vallaha dizi bomba yaa.
hele hele müzigi hasta oldum resmen.
ne bicim bir müzik ya bu.
Acayip insanIn derinine isliyor. Ymein vallaha.
Bu dizi bitmese en olim.
Berbat birsey ya arkiller bunun yönetmeni kim.
HastasI oldum ya dizinin...

*Rüya*
08-09-07, 23:24
Simdi sayfalari gezdim..Süper çalismalar eklemissiniz ya..çok sagolun arkadaslar!
Aile imzamiz içinde Dilaraya tskler =o) Emegine saglik cnm!
Özetden bahsetmissiniz acaba yarin çikarmi? Biraz erken degilmi? :S
Ama insallah çikar ya :img-icecr

gzd_keremcem
08-09-07, 23:25
maşallah forum bayağı ılerlemiş btün sayfalara bakamadım
çalışmalar harıka olmuş neşem ımza,icon ve avi herşey süper olmuş
sirenna,merve ve prensess imzalarınız çok güzel ellerinize sağılk
dilara sende aıle ımzalarını süper yapmışssın canım emeğine sağlık

gzm
08-09-07, 23:25
Bu diziye karsı ön yargılıydım.İsmini de hic begenmemistim.Hala sevmiyorum:icon_whis sadece menekse daha iyi olurdu.Ama senaryo ve oyuncular gercektende basarılıydı.Kıvanc tatlıtug kendini cok gelistirmis.Bütün sahnelerinde cok güler yüzlüydü.Sanmıyorum ki insanlar K.t yakısıklı oldugu icin izledi bu diziyi.El kesme sahnesi bana sılayı hatırlattı.DNA tesi mi yapılacak illa kızın eli kesiliyor orayı da anlamıs degilim.Ben gümüsü ilk sezon izledim.Ordaki kıvanc T. oyunculugu ile burdaki oyunculugu arasında gercektende iyi bir performans vardı

KübraYasemin
08-09-07, 23:26
bence de süphelenir ama bir sey yapamaz sonuçta annesi, korkar yani. yaa ama keşke nine de menekşe basta kaçacam dediginde korkutmayayadı kızı öldürürler iknizi de diye. dügün oladuktan sonra kaç diye gazı verdi. :D yani mantıksız degil mi. gerçi menekşe intihara kalkısınca korkmuş da kacın demiş olması da mümkün tabi.

vallaha ben sacma bulmadIm.
Ama son dedigin yani dogru.
Ninesi korktugu icin halilen kac dedi.
Gördü kIz gercekten canIna kIyacak.
Baska caresi yok diye kac kIzIm dedi.
Ayyy onlar vedalasIrken üzüldüm heeee...
nise dedi ya cenazemi duysan bile cIkma ortaya vahh yavrumm yaaa...

esra2
08-09-07, 23:26
ya bu dizi super, bundan sonra bir zoraki koca iki menekse ve halil eger bu dizilere bakmassam delirrirm ben yawww...
yarin tekrari var, umrim yeni bolumu vberirler arasinda..
off ya bunlarin aski hic kimsede yok, dokunmada ask, iste bu be ask boyle birsey, ne ilk gunden hemen opusmelere etmeler, menekse gitti, halil menekseyi nasil bulacak??? halilin cepide gitti??? kavusmak icin ayrilmayi goze alirmisin...

şilimsi
08-09-07, 23:27

ÖYle zaten canım.Yoksa ninesinin kaç kurtar kendini diyeceği falan yoktu.Ama baktı ki canına kıymaya kalkıyor torunu, yanımda olmasa da bir yerlerde nefes aldığını bileyim diyerekten taktı kanatlarını torununun gönderdi onu.Eğer intihar etmeye kalkmasaydı Menekşe, ninesi de durumun ciddiyetini anlamayacaktı, Halil konusunu gelip geçici sanacaktı belki de.Ama Halille Menekşe arasındaki aşka böyle bir şekilde tanık olunca kaç kurtar kendini, kendinizi dedi.Ve sonuç: kılkuyruğa yakalandı Menekşe:OGerçi güvenlikten geçti uçağa binebilir ama..

*Rüya*
08-09-07, 23:28
benım ısmım yokkkkkkk:img-cray:img-cray: cok kırıldım :(:sad53:

bu guzel dızının ımzasında olmak ısterdım eger baska ımzalar yapılırsa lutfen ısmımı yazın herkesten rıca edıyorum...

reytıngler daha bellı dııl dımı?? yoksa bellı mı?? bellıyse nasıl reytıngler??

1. ve 2.olmusuz canim =o) süper yaw..daha ilk bölümü ve ratinglere bakin :happy0064

gümüs-mehmet hosgeldin aramiza :) önceki sayfalarda bol bol çalismalar var..avatarlarda ;) hepsi çok güzel eminim begeniceklerin vardir..

~*£sra*~
08-09-07, 23:30
Bu diziye karsı ön yargılıydım.İsmini de hic begenmemistim.Hala sevmiyorum:icon_whis sadece menekse daha iyi olurdu.Ama senaryo ve oyuncular gercektende basarılıydı.Kıvanc tatlıtug kendini cok gelistirmis.Bütün sahnelerinde cok güler yüzlüydü.Sanmıyorum ki insanlar K.t yakısıklı oldugu icin izledi bu diziyi.El kesme sahnesi bana sılayı hatırlattı.DNA tesi mi yapılacak illa kızın eli kesiliyor orayı da anlamıs degilim.Ben gümüsü ilk sezon izledim.Ordaki kıvanc T. oyunculugu ile burdaki oyunculugu arasında gercektende iyi bir performans vardı

valla bende o kismi silaya benzettim, ben o mustafaya bir sürü laf sayiyordum kizin elini kesiyor diyor, sonra anneme dedim ki, siladada bunun benzeri olmustu, ama boran yine kendi ellini kesmisti, ay nasil uyuz oldum o kocasina anlatamam, hani gelin evden cikti ya, arabaya dogru ilerlerken, kizi kolundan birakiyor, yakasina düzeltiyor :not_i: sinir oldum ya :img-swoon
gzd_gzd imzalarin harika olmus,ellerine saglik :img-wink:

*Rüya*
08-09-07, 23:31

Aynen benimde aklima Sila geldi :) Seninde dedigin gibi DNA testimi yapilcak? :icon_whis Sila'da iste tek fark erkek kendi elini kesmisti..
Adamin igrenç biri oldugu burdan belli ..herneyse..
Ordaki çOk kisi gicik zaten :D
Menekse, halil&nine üçlüsü süper :img-yes:

songül_kıvanç
08-09-07, 23:33
1. ve 2.olmusuz canim =o) süper yaw..daha ilk bölümü ve ratinglere bakin :happy0064

gümüs-mehmet hosgeldin aramiza :) önceki sayfalarda bol bol çalismalar var..avatarlarda ;) hepsi çok güzel eminim begeniceklerin vardir..
ooo reytıngler superr!!!! ınsallah 2.bolumdede boyle olur. cunku hatırla sevgılı ızleyıcısıde genıs bır kıtle. aslında menekse ıle halıl 20.00 alınsa daha ıyı olurdu. neyse, reytınglere cok sevındım :happy0064

ekin-sarp
08-09-07, 23:33
selam arkadaslar
dizimizi cok beyendim,cok güzel ve olaylarin hemen gelismesi hosuma gitti

menekse cok güzel ya,cok sevdim,halile cok yakisiyorlar
meneksenin babasini gicik oldum,televizyonun icine giip girtlakliyabilirdim,sen kizini zorla evelendircegine git kendine bak manyak,utanmadan gidiyor o helga denen kadinla bulusuyor ya!!!
abilerde baska bir dert,böyle kisilerde nefret ediyorum

menekse keske evlenmeden kacsaydi halille..ben dizinin sonunu göremedim ama fragmanda gördügüme göre abileri menekse görüyorlar,ondan sonra ne oluyor??

bu arada tanimayanlar icin,ismim yeliz :img-wink:
beni araniza alirsaniz sevinirim

şilimsi
08-09-07, 23:34
O kısmı izlerken yanımızda kuzenimde vardı.Mustafa zımbırtısı Menekşenin elini kesinde dedi ki "Aa adama bak iyice piskopata bağladı"=)Gerçekten öyle ama.İnsan kendi elini keser.Ne tatlı canı varmış.Bir de erkek olacak, bir de kusurlu değilim diyor.Pehh senin kusurunu yesinler, asıl kusurun başka yerlerinde ama neyse:icon_whis
Gözde imzalar süper olmuş canım.

KübraYasemin
08-09-07, 23:36
1 Hokkabaz (t.s) [net] Atv 6,90 24,50
2 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,30 20,10
3 Dunyayi Kurtaran Adam''in Oglu (t.s) Show 5,30 19,00

Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,30 22,40
2 Dunyayi Kurtaran Adam''in Oglu (t.s) [net Show 5,30 20,00
3 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 4,70 17,60

vallaha retingler süper gelmis.
ayyyyyyyy inanmiyorum vallaha.
dizi mütis mütis vallaha.
bayildim....
offffff bir insanbirbirine bukadarmi yakisir.
kusura bakmayin eski gümüs hayranlari ama...
Ben menkeske ve Halil yani bu ikiliyi eski gümüs ikilisinden daha cok yakistirdim. bende izliyordum gümüs ama kIvanc bu kIziN yaninda daha hos duruyor, iyi bakarsa herkes anlar bunu bence...

emirdag_güzeli
08-09-07, 23:36
ADAMIN tek derdi avrupaydi...BI giris havalara girdi adam..evlenir evlenmez..aldi ya visium'i, Turkiye'den halen cok insanlar avruppaya gelmek istiyor calsimak icin,ama avrupa eskisi kadar degil ki...asil avrupa bitti...giiti...
Turkiye , Istanbul...ekonomik artik duzeldi...ama bazi insanlar bunu halen anlamiyorlar herhalde...

bu yuzden de konusu cookj guzel...bir mesaj da izliyecilere vermek istiyorlar...

ülker
08-09-07, 23:39
Arkadaşlar hızınız başımı döndürdü.Herkesin yorumlarını bu hasta halimle tek tek okudum.

Bu hikayenin mimarı Elif şafağa olan sevgim ve saygım daha bir arttı.Değerli gazeteci ve yazar Elif hanımı sürekli yazılarından ve romanlarından takip ediyorum.Eğer ki aranızda ciddi ciddi benim gibi takip edenler varsa bilirler ki Elif hanımın kadınlara farklı yaklaşımları vardır ve biz kadınların dünyasını çok güzel anlatır.

Şimdilik son olarak şunu söyleyimki bu dizi bizi daha çok ağlatacak herkese iyi geceler

burrcu
08-09-07, 23:39
Öncelikle herkese merhabalar,

Dizi yorumumdan önce şöyle başlayayım. Songül'süz Kıvanç'ı görmek içimi acıttı. Öyle alışmışım ki ikisini bir görmeye Kıvanç'ın yanında Sedef Avcı'yı görünce bir garip oldum..
Neyse gelelim yorumuma. Dizi bence gayet güzel bir giriş yaptı. "Dokunmadan Aşk" işte bu beni çok etkiledi. Aslında bana tam aşkı hissettirmediler bi zamana kadar.Yani belki dizinin konusundan seneryo gereği birbirlerinden uzak durmaları gerekiyordu. Menekşe düğününde Halil'le karşılaştıktan sonra Halil'in hal ve haraketleri Menekşe'nin ve tabi ninemizin hal ve haraketleri beni çok duygulandırdı.
Gelelim son sahneye yani kaçış sahnesine. Menekşe kendini kurtardı. Oraya girdikten sonra onu oradan çıkaramazlar. Ben bir şekilde Halil'in de gideceğini düşünüyorum. Çünkü Halil yakalanırsa kesin öldürürler onu. Buda seneryoyu baştan kilitler. Zaten tanıtımında da "Berlin'den İstanbula sürüklenen..." ifadesi kullanılıyor. Ama bir diğer yandan da bakarsak Halil pasaportunu düşürdü galiba. Nasıl gidecek onu da bilmiyorum...
Diziyi genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim..

şilimsi
08-09-07, 23:45
Bana kalırsa Halil pasaportunu düşürmedi.Mızıkası düştü.Çünkü yere düşen şeyleri gösterdiklerinde pasaporta benzer birşey yoktu.Yani ben göremedim=)Ama eğer pasaportunu düşürdüyse...Bütün Berlin'i peşine takarlar Halil'in İstanbul'a gitmediği sürece.ya zaten sorun sadece pasaport değil.Ben pasaportunu düşürmedi diyorum ama bileti Menekşe'de ve Halil'in de başka bir bilet alacak parası yok.Yani Menekşe'ye yetişemezse eğer bir kaç gün daha beklemek zorunda.Bilet için para bulması gerek çünkü:img-yes:Tabi Menekşe'de Halil'den önce gidince koskoca İstanbul'da izini kaybettirecek.Sonra Halil nerden bulacak onu?Telefonuyla mızıkasını düşürdü çünkü(ben öyle gördüm:))Ve asıl olaylar o zaman başlayacak işte..

KübraYasemin
08-09-07, 23:50
yorumunu alkisliyorum:happy0064 nedenn?? cu bukadar sacma bir yorumu ancak senin gibi sacma dusunen biri yazabilirdi;)

süper demissin canIm öyle insanlardan aynan dedigin gibi öyle yorumlar gelir.
Bende diziye bayildim.
artIk cum a günü dedigin anada menekse ve halilimin günü diye kayitli beynimde hehe.
ayyy simdi asIl güzel bölümler geliyor......
insallah halil yetisir meneksesineee..

emirdag_güzeli
08-09-07, 23:51
PAsportunu kesinlikle düsermedi..Ya mizika olabilir ben kendim Cep telefonunu dusurdi deyi tahmin ediyordum cunku telefonu baya garip birsey, buyuk bir telefonu vardi halil'in ..bence onu dusurdu...
Ama pasport yani olmaz,olamaz,,
Cunku Halil biliyor ki tek caresi Menekse ile Istanbula kacmak..ve istnabula , turkiye gitmek icin de pasportun en önemli seylerden biri....
Yani dusurseydi pasportunu ne yapip edip,,genede almaya calisirdi

Zaten