PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 18:28
Yaaa birde sabaha kadar bekledi bunlar degil mi? Bide söylenmiyorlar mi kendi kendilerine "sabah oldu hala bitmedi mi" diye.. Terbiyesizler.

Öyle cnm hem ilkel hem ahlaka ters hem dinimize.. Ama böylelerine söylesen bunu asla kabul etmezler. Allah`in emri diyede üste cikarlar bide tabi dindende cikarlar o ayri mevzu. Neyse..
Diziyi simdilik cok begendim. Muhtemelen tüm set Istanbul`a gelecektir. Fatos gerci gelinir mi acaba diye sormus düzen yok bilmem ne yok diye yazmis ama inan cnm bu düsüncede insanlar namus ugruna dünyayi gezerler.. onlar düzenlerini güya bu kavram üzerine kurmuslar ya. Namus namus diye yirtinirlar namussuzluktada bir numaradirlar hepimiz gördük. Zaten onlarin namus anlayislarinin bilindik namus anlayisiyla bir ilgiside olduguna inanmiyorum. Onlarin dedigi namus baska birsey olsa gerek.. tek benzerlik isim benzerligi.. baskada birsey yok.

ya evet bitmedi mi dediler..bir de kadın menekşenin verdiği bohçayı açıp mendile baktı sırıttı ya koptum orda ..ne biçim bi terbiyesizlik ya hoşuna gitti galiba kadının sırıtıyo pişmiş kelle gibi..şeytan diyoo git kır fafasını...

ssvshy dediğini bende duydum hatta türkan şorayın bir filmi vardı..oda kendi elini kesip kanı akıtıyordu çarşafa sonra da çarşafı bir çubuğa geçirip sallandırdılar evin meydanın etrfata bir sürü insan avrdıı..bir tüfekle ateş etmişti kayınpederi hatta kocasının kalbide bunu kaldıramayıp ölmüştü..

valla ben bilmiyorum ama insan bunları duydukça ürküyor valla bir insanın tipi yetmiyor onun iyi biri olduğunu anlatmaya..içi dışı başka olanlar var..menekşenin kocası ayrı bir cins onu çözemedim zati..

eSzra_
09-09-07, 18:30
yorumları okurken şunu anladımki çoğumuzun diziyi izleyiş amacı farklı:img-blush...başta bende olmak üzere:icon_whis...
bazıları kıvanç tatlıtuğ için(başta ben:img-in_lo),bazıları sedef avcı için ve bazılarıda murat daltaban için izlemiş diziyi:img-yes:...
ama menekşe ile halil dizisini izleyince konuyu öğrenince ve oyuncuların profesyonel oyunculuklarınıda izleyince tek amaçta birleştik,yine sevdiğimiz beğendiğimiz oyunculara daha çok önem veriyoruz tabi ama dizinin konusuna hepimizi ortak noktada yoğunlaştırdı:img-yes:...
dizi bizleri ilk bölümünden kendine bağladı ve bir çok seveni oldu:img-in_lo...
gerek konusu,gerek oyuncuları gerekse ekip olarak herşeyi tam bir dizi bunda hem fikiriz zaten:img-yes:...en büyük dileğimiz nice sezonlar görmek...menekşe ile halil ailemizinde gün geçtikçe büyümesi diğer temennimiz:img-yes:...
özete ve fragmana gelince...özetimiz ve fragmanımız ne zaman çıkacak acaba:img-icecr???ben hemen özeti okuyup,fargamanı izleyip yorum yapmak istiyorum(bu ne acele demeyin çünkü dizimizin sonu çok heyecanlı bitti:img-blush)...ayrıca bölüm resimlerini ekleyen arkadaşlarımızında ellerine sağlık:good:...
bir an önce cuma gelsede 2.bölümü doya doya izlesek:img-wink:...
haklisin bizde bekliyemiyoruz ama herhalde yarin veya sali gunu ozte bolumunu kanald de yazarlar kisaca gumus tede hep yapiyorlardi

saHra_
09-09-07, 18:30
slm arkadaşalr
ya bir gün girmedm kaç sayfa olmuş inş hep böyle devam eder forum
aile imzası tek kelimeyle süper:img-yes:
çk tşkkür ediyorum yapana ya da yapanlara
reytingler zaten muhteşem
olmusuz eleştiri yapan arkadaşıma saygı duyuyorum ama yorum yapmadan önce biraz vicdanlı düşünün arkadaşalr kıvançın ağlama sahnelerindeki samimiyetini görmemek mümkün deil ayrıca yazan arkadaşalrımın çoğu hüngür hüngür ağladıını söylüyor bnde dizide hep ağladm eğer oyuncular bize bu duyguyu veremseydi nasıl ağlardık?
sadece kıvançın yakışıklılığı için dizi bu akdar reyting kazanmadı ve inş daha çk ekranlarda bu diziyi izleyeceğiz:happy0064:happy0064
resimleri eklyenlere çoookkk teşekkür ediyorum.

Yok cnm kim diyor onu. Tamam Kivanc`in bende hastasi degilimdir ama dizideki performansinida görmezden gelemem sahsen. Yigidi öldür hakkini yeme demisler.. sizde yemeyin arkadaslar:)

Kivanc severler diyelim sevdiklerinden etkilendiler agladilar ama seven sevmeyen herkes aglamis anlasilan. Kesinlikle bu oyuncularin duyguyu vermesiyle alakali birsey.. tabi üstüne birde sarki girince tut kendini tutabilirsen. Zaten bu sahnelerde en önemli seylerden biridir müzik.. önce sanatcilarin performanslari sonra müzik.

Sahsen ben her iki oyuncuyuda hatta diger iyi kötü herkesi cok begendim. O gicik oldugumuz babasi ve birtane abisi hani "odun dövücüsünün hik deyicisi" midir nedir:)
Digeri öyle kötü gelmedi bana ama.. neyse.
Herbirinin performansi cok iyi olmaliki sinir olmamiz gerekenlere sinir olmus sevilmesi gerekenleri sevmisiz. Yani kimse yapmacik olmamis. Kadro cok iyi oyuncularda cok iyi performanslar kusursuz. Daha ne diyim..

aysi
09-09-07, 18:32
halil sadece bosnada ailesini kaybetmis her hangi bir kisi degil .Onun hikayesi cok gizli daha ne oldugunu bilmiyoruz hic dusunmedigimiz bir sekilde cikabilir halil:icon_whis:good:

HaMbUrG*
09-09-07, 18:35
Menekse ile Halil'i begeniyle izledim.
Ekibin özveriyle calistigi her yönüyle belli. Oyuncularin sergiledigi performans göz doldurucuydu. Gerci almanca konustuklari bölümlerde gülümsemeden duramadim, cünkü diksiyonlari normal olarak pek iyi degildi..:img-yes:neyse alt yaziyi okuma gibi bir mecburiyetim olmadi:icon_whis
Almanya'da yasayan türklerin yasam tarzini kliselesmaden ekrana yansitmisalar, özellikle evlerin dekorasyonu.
Fakat bir soru hep aklima takildi kaldi. Berlin o kadar büyük bir sehirki, Menekse ile Halil beraber gözlerden uzak bir yerde pekala birlikte vakit gecirebilirlerdi!!!Korku Menekse'nin icine islemiski HAlil'i yanina yaklastirmiyordu

odile
09-09-07, 18:35
Halil kaçarken 3 şey düşürüyor. Telefonu, müzik aleti ve bordo kaplı bizim pasaport olabileceğini düşündüğümüz minik defter. Telefon sola, müzik aleti en arkaya ağacın dibine ve defter en öne düşüyor

Pasaport olacağını ben de sanmıyorum çünkü yurtdışına kaçmak üzere olan biri pasaportunu düşürünce durup baktığı ve almaya az da olsa fırsatı olan birşeyi yerde bırakmaz gibi geliyor bana. Neleri düşürdüğünü gördü ama bırakıp gitti Halil.

Hatta resimli açıklama da ekleyeyim merak edenler için.

sarı civcivim yolladığın resmiler içinn ve Halil'in neleri düşürdüğünü anlatan ayrıntılı, açıklayıcı ve resimli bilgilendirme için sağol:img-in_lo:happy0064 tam dikkat edememiştim acaba düşürdüğü pasasaportu mu demiştim ama şimdi emin oldummm :img-yes:
Halil uçağa yetişemeyecek Menekşe'den ayrı İstanbul'a gelecek bence ... benim en çok korktuğum uzun bir süre buluşamamaları:icon_sorr aman böyle bir şey olmasınn kız kaçar erkek onu arar ama bulamazz... bulsa da yanına varamaz durumları olmasın ...idmanlıyım Sıla'dan ama :icon_whisyine de başrol oyuncularının uzun süre biraraya gelemedikleri bölümler istemiyorumm...

cnm seninde söylediklerinde haklılık payı var tabi...eğer evlendiği adamla aralarında birşeyler olsaydı hiç iyi olmazdı...ama ninede düğünde dudurmakla çok iyi yaptı bence...çünkü halil çok sinirliydi...nede olsa hayatında yediği çok kötü bir darbe oldu onun için...bu sinir ve hışımla orayı birbirine katardı...ortalık karışırdı...abileri,babası ve damat öldürmeye bile kalkarlardı halili,nine halili durdururken menekşeyi yaşatmazlar dedi bu sözde zaten onu durdurmamasının sonuçlarında neler olabileceğini anlatan bir cümleydi:...babası tv haberini izlerken kzıını öldüren kişi haberinde bende seni öldürürüm ne güzel yapmış diyerek destek verdi,halili ve menkeşeyi gözünü kırpmadan öldürürdü
ama bu tvdeki haberlede hem babasının düşünceleri hemde ülkedeki cahillikleri konu edinmek istediler...burda bir mesajda vardı...menekşe eğer kaçarsa babasının onu öldürebileceği haberini verdi.
banada öyle geliyorki abilerinden biri diğer kıl abisinden daha iyi gibi...ama söz söylemiyor babasına,menekşeye yardım etmedi...ben onun biraz daha iyi olduğunu menekşenin evlenmek istemediğini söylediğinde anladım...

her nekadar ninenin düğünde Halil durdurmasını içten istemesem de aslında iyi yaptıı... sana katılıyorum çok daha kötü şeyler olacaktı yoksaaa...AHH o sahnede içim ne burkuldu ...Kıvanç harikaydıı:good: ne kadar inandırıcıydı tuvallette kendini tokatladığı sahne süperdi, sanki bu gerçek olamaz uyanmak istiyorum der gibiydiii:icon_sorr
Halil Menekşe'ye dokunmaya kıyamazken koca müsveddesinin hareketleri ,Menekşe'ye olan yaklaşımıı iğrençti ...adamı gözleri şiş ağlamaklı göörünce içimden bir ohhh çektimm... Menekşe'nin o adamla gerçekten beraber olmasıı işleri daha da çıkmaza sokacaktııı..
abilerden biri iyi bir kötüüü özellikle Fırat Tanış'ın oynadığıı ( dizideki isimini bilmiyorumm )abi sanki kardeşini tutuyor ama babadan korkuyorrr... babanın o alman kadınla ilişkisi ve Menekşe'nin başlık parasını ona yedirdiği ortaya çıkarsaa belki tepki verebilirrr küçük kardeş ise babanın bir uydusuu sinir şeyyy..
izlerken annem de yanımdaydııı ... Halil bir yandan Menekşe ile evde konuşurken bir yandan da onun resimlerini panodan topluyordu annem dedi ki senin bu kaçaklar uzun süre kavuşamayacaklar... niye öyle dediğini sorunca resimleri boşa toplamıyorrr bol bol bakıp ağlayacak çocuk dedii:icon_sorr
umarım ayrılık uzun sürmezzz....

Murat Daltaban hangi rolle karşımıza çıkacak merak ediyorumm ???

<GüMüŞ>
09-09-07, 18:36
Dizide beni sinir eden diger biseyde. Örf adet diyerek bunlarin arkasina saklanip yapilan birtakim rezillikler. Hala böyle adetler devam ediyor malesef ama odanin basini beklemek emaneti almakta neyin nesiymis ya. Bide örf adet derler buna.. bu ne örflere ne terbiyeye nede dine yakisir birsey ya.. nerde yeri var bu örfün hangi kitapta yeri var ben anlamam. Mahremiyet diye birsey var ya nasil bir saygisizliktir bu. Izledikce her karesine sinir oldum.
Bu erkek milletini unutmayinki yetistiren biz kadinlariz. Onlarin böyle havalanlarina kendilerini dünyanin efendisi sanmalarina da neden olan bizleriz. Sen sanki marifetmis gibi gerdek odasinin basinda bekle emaneti al o adam tabi iyi bir halt ettigini düsünür. Sen kadin olarak o kadina saygisizlik yaparsan adam niye yapmasin.

cnm benide bu sahneler delirtti ya..kapıda bekliyorlar hayır yani neyi bekliyorsunuz..birde kadın menekşeye seni hazırlamaya geldim diyo çıkarkende allah yardımcın olsun diyo töbe töbe ya nasıl bir davranıştır bu..sanki kız ölüme gidiyor(gerçi halil dışında biriyle evlenmek onun için ölüm ama..) sabahın beşi olmuş bunlar bıkmadan bekliyorlar ya böyle cahilce bir durum görmedim ben çok ilkel ya..

cnm harfi harfine katılıyorum bu dediklerinin...bu ne rezillik bu ne kepazeliktir ya...ben buna ne örf derim ne adet derim...tek kelime rezalet,cahillik ve iğrençlik derim....dediğin gibi bu kapıda beklemekde ne oluyor...bu hiçbir din kitabında,hiçbir terbiye konularında ve örf,adetlerimizde yok...bu cahil insanların uydurduğu bir cahillik sadece....
kızlara değer verilmiyor...ama hiç düşünmüyorlar biz kimden doğduk diye...seni doğuranda büyütende kadın...sen ona saygısızlık yapamazsın...hatta kadınlara daha çok önem vermelisin ama nerdeeeee...dediğin gibi kapıda beklemek emanet denilen şeyi almak kız için rezillik erkek için marifet...pöhhh marifetmiş sadece rezalet....
canım ya bu konulara değindiğin çok iyi oldu gerçekten...bir kez daha sinirlendim ama bunlar konuşulması gereken cahillikler...ve hala ülkemizde bunlar madahmış gibi devam etmekte....ilkellik ve vahşilik bu yaaa....

gzd_gzd cnm avatarların çok güzel olmuş ellerine sağlık,bir tanesinide ben kullandım...

şilimsi
09-09-07, 18:37
Herbirinin performansi cok iyi olmaliki sinir olmamiz gerekenlere sinir olmus sevilmesi gerekenleri sevmisiz. Yani kimse yapmacik olmamis. Kadro cok iyi oyuncularda cok iyi performanslar kusursuz. Daha ne diyim.. [/FONT][/B]

Bu dediğine katılıyorum canım.Onlara bu kadar sinir olmamızın nedeni de rollerinin hakkını vermelerinden kaynaklanıyor zaten.Yoksa ben bu kadar uyuz olamazdım onlara.Ama onlarda hissederek ve hissettirerek oynadığı için televizyona dalıp onların gırtlaklarına yapışmak geliyor içimden.Nitekim öyle bir şansım olsa bir an bile tereddüt etmeden yaparım bunu o ayrı bir konu:img-icecr
İmzalar&resimler&avatarlar çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık!

kmnç2
09-09-07, 18:42
herkese merhaba
bende sizler gibi dizinin ilk bölümünü beğenerek izledim.gerçekten çok etkileyiciydi.resim ve imzalar için de herkesin ellerine sağlık.
bu arada belki biliyosunuzdur ama yine de yazıyım.dizinin müzikleri toygar ışıklı nın kendi sitesinde var.ordan indirip dinleyebilirsiniz.

beni de aile imzasına eklerseniz sevinirim...

<GüMüŞ>
09-09-07, 18:43
her nekadar ninenin düğünde Halil durdurmasını içten istemesem de aslında iyi yaptıı... sana katılıyorum çok daha kötü şeyler olacaktı yoksaaa...AHH o sahnede içim ne burkuldu ...Kıvanç harikaydıı:good: ne kadar inandırıcıydı tuvallette kendini tokatladığı sahne süperdi, sanki bu gerçek olamaz uyanmak istiyorum der gibiydiii:icon_sorr
Halil Menekşe'ye dokunmaya kıyamazken koca müsveddesinin hareketleri ,Menekşe'ye olan yaklaşımıı iğrençti ...adamı gözleri şiş ağlamaklı göörünce içimden bir ohhh çektimm... Menekşe'nin o adamla gerçekten beraber olmasıı işleri daha da çıkmaza sokacaktııı..
abilerden biri iyi bir kötüüü özellikle Fırat Tanış'ın oynadığıı ( dizideki isimini bilmiyorumm )abi sanki kardeşini tutuyor ama babadan korkuyorrr... babanın o alman kadınla ilişkisi ve Menekşe'nin başlık parasını ona yedirdiği ortaya çıkarsaa belki tepki verebilirrr küçük kardeş ise babanın bir uydusuu sinir şeyyy..
izlerken annem de yanımdaydııı ... Halil bir yandan Menekşe ile evde konuşurken bir yandan da onun resimlerini panodan topluyordu annem dedi ki senin bu kaçaklar uzun süre kavuşamayacaklar... niye öyle dediğini sorunca resimleri boşa toplamıyorrr bol bol bakıp ağlayacak çocuk dedii:icon_sorr
umarım ayrılık uzun sürmezzz....
Murat Daltaban hangi rolle karşımıza çıkacak merak ediyorumm ???

evet cnm iyiki durdurdu nine...felaketleri önledi...kıvancın oyunculuğuna gelince dizide o kadar gerçekçi oynadıki o her ağladığında bende ağladım yani...her sahnesinde ayrı bir oyunculuk gösterdi ve bizleri yine oyunculuğuna ve kendisine hayran bırakmayı başardı...
benimde aklımdan geçmedi değil...o adam menekşeyi hırpaladığında bende dedim halil ona bir kez bile dokunmaya kıyamazken şu herife bak diye...kahrolsun şu töre denilen rezalet...ama şükürki aralarında birşey olmadı,olamadı...
annen gayet mantıklı söylemiş cnm...zaten bu gidişle baya bir süre ayrı kalacaklar...zaten dizimizin sözüde bunu kanıtlar nitelikte değilmi 'kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısın?'

Dilara03
09-09-07, 18:49
arkadaşlarr 'beni imzaya katmamışsınızz'^'lütfen bu sefer kimsyi unutmayı^' gibi tepkiler geliyoo aile imza isimlerinii tuplayan kişi benim we ben 40kere ö.m. gönderin dedim we zamanında ö.m. gönderen herkes listede buraya yazmaklaa olmuyo hem aile imzasıına benide alınn cümleleriyle uyarı alıyoruzz isimler tamamlanıncaa ben isteyenn kişiye ö.m.la gönderiririmm ama şuan tam diil yer almakk isteyenn we listede olmayanlar ö.m. gönderebilirr ama lütfenn tepkii wermeyinn çünkü buraya yazmakla uyarı alıyoruz we ben yazanları göremeyebiliyorumm zamanında ö.m.. gönderenn herkess listedee

ayrıca hailin bencede bambaşka bi hayatı war çünkü istanbul diyince menekşe tedirginn olduu o resimde bence halil we annesii

~*£sra*~
09-09-07, 18:50
ay baslik süper ilerlemis, bu gidislen ikinci bölüm yayinlanmadan bu basligida kapatacagiz :icon_whis
bütün calismalar süper olmus, hepinizin ellerine saglik :img-wink: :img-wink:
halilin sirlari varda, bunlar kötü birsey olmasa :icon_sorr

betül kocak
09-09-07, 18:54
insallah carsamba falan özet veya fragman ciksin ya cok mereak ediyorum öyle biyerde bittirdilerki.Menekse kacabilecekmi???Halile ne olacak oda kacabilecekmi??????cumayi iple cekiyorum

gizemyd
09-09-07, 18:55
ay baslik süper ilerlemis, bu gidislen ikinci bölüm yayinlanmadan bu basligida kapatacagiz :icon_whis

inşallahh kapatıcaz..:happy0064 ay evt ya..umarım kötü bişi değildir..bide halil menekşenin abisi ve babasından kaçarken yere bişiler düşürdü..pasaport mu düşmüştü?

beyaz gelincik_
09-09-07, 18:58
Resim ekleyen herkesin emeğine sağlık..
Bu arada çalışma yapan Aslı,Merve,Gözde,Gizem çalışmalarınız çok güzelll olmuş..ellerinize emeğinize sağlık..
Bu arada Aile imzasına benide eklediğiniz için tekrar teşekkürler..

eSzra_
09-09-07, 18:58
insallah carsamba falan özet veya fragman ciksin ya cok mereak ediyorum öyle biyerde bittirdilerki.Menekse kacabilecekmi???Halile ne olacak oda kacabilecekmi??????cumayi iple cekiyorum
aaiii bende çok merak ediyorum
bence menekse kaçak halilde arkasindan gitcek
bence ogle olur:img-yes:

başak_mu
09-09-07, 19:00
dizinin sadece düğün kısmını ve de yatak odasının kapısında çarşaf beklendiği kısmını izledim malesef...ve kanım dondu izlerken bu tarz olayların hala mevcut oldugunu düşündükçe..çok utanç verici, aşağılayıcı bir durum...ama pek çok yerde hala yaşanıyor ne yazık ki...

hemen hemen herkes performanslara hayran kalmış..özellikle kıvanca..ben de çok begendim o sahneleri ama şaşırmadım.gümüş'ü izleyenler bilirler kıvancın sevdiğine bakarken ne kadar içten baktıgını ve de kırıp,dökme,ağlama sahnelerinde ne kadar başarılı oldugunu..o yüzden bu başarı benim ondan beklediğim bir başarıydı zaten..bir de kendi sesini kullanmış ya değmeyin keyfime..ağır abim bizlerin sesine kulak vermiş...çok çok sevindim..kendi sesini kullanmasının zamanı çoktan gelmişti....

kıvanç röportajında halilin geçmişinde birtakım sırlar oldugunu ve de onlardan kaçtıgını sölemişti..ilerleyen bölümlerde bu düğümleri teker teker öğrenicez ve bence o zaman dizi çok daha heyecenalı, seyir zevki daha da yüksek bir yapım haline gelicek...
tüm ekibe teşekkürler....

gizemyd
09-09-07, 19:07
imzamı beğenmenize çok sevindim..:happy0064

gözdecim avilerin muhtşem cnm ellerine sağlık..
gözdecim imzaların harika olmuş..

kıvanckerocu
09-09-07, 19:07
bnce halilin düşürdüü cep teliydi
fragman ve özet bir an önce çıksa çk merak ediyorum cumayı iple çekiyorum
bnce halilde kaçacak çünkü dizi istanbula taşınacakmış bu yüzden mutlaka halilde kaçar
ya bncede tüm oyuncular süper yani babası ve abisi rollerini çk ii yapmışlarki daha 1.bölümden gıcık olduk:happy0064

eSzra_
09-09-07, 19:12
bnce halilin düşürdüü cep teliydi
fragman ve özet bir an önce çıksa çk merak ediyorum cumayı iple çekiyorum
bnce halilde kaçacak çünkü dizi istanbula taşınacakmış bu yüzden mutlaka halilde kaçar
ya bncede tüm oyuncular süper yani babası ve abisi rollerini çk ii yapmışlarki daha 1.bölümden gıcık olduk:happy0064
heheheh:img-pilotHaklisin wallah ilk bolumden gicik olduk baba ve abiye en çok ta abiye gicik oldum babasi kilikli ne olacak:icon_whis

fatoş7373
09-09-07, 19:12

Halılın sırları çok acılıdır bence
Halıl sureklı annesının resmıne bakan yureği acı dolu yureği öfke dolu ama tum bunların ustune sunger çekıp kendı vatanını yurdunu (bosna)terkedip Almanyaya kaçak gelıp kendıne yenıden hayat kurmaya çalışan bır genç..yureği sevgı dolu bır genç...Halıl annesını bencede bosnada ya şehıt vermıştır yada kurban..bosnanın o en acı dolu en karşık zamanlarında oğlu için belkıde kendını feda eden bır anne olarak hafızasına yazılmıştır Halılın...ama gerçek oln bır şey varsa bence halıl kesınlıkle BOSNA mağduru..ama ilk ıstanbul adını duyunca tepkısel yaklaştı onu anlamış değilim..Halılın babası yaşıyor olabılır mı..seneler oncesı annesı bırakıp ıstanbula kaçmış olabılır mı acaba...yada annesının ıstanbulda yakınları falan mı var acaba...koca şehır deyınce rahatladı halıl..

*Rüya*
09-09-07, 19:13
Yine çok güzel çalismalar yapmissiniz ellerinize saglik :)
Bende sabahtan beri sürekli sarilma sahnesini izliyorum..Okadar güzel oynamislarki 50 kere izlesem bikmam :img-in_lo
Halil nasilda Meneksenin kokusunu içine çekiyor..Elini bile tutmamis ya böyle ask varmidir hala..Sanirim yok..:(
Ama malesef hala öyle aileler var!!

$ewim
09-09-07, 19:18
Ben de diziyi izledim..Diziyi Almanya olduğu için izlemeye başladım aslında ama Sedef Avcı'yı çok beğendim..Kıvanç da birşeyler eksik geldi bana göre sorunu tam olarak çözemedim..Asıl önemli olan bugün seti gördüm..Beyoğlunda şu damat bozuntusuyla Menekşe'nin abisi Kadir yemek yiyordu..

<GüMüŞ>
09-09-07, 19:21
Ben de diziyi izledim..Diziyi Almanya olduğu için izlemeye başladım aslında ama Sedef Avcı'yı çok beğendim..Kıvanç da birşeyler eksik geldi bana göre sorunu tam olarak çözemedim..Asıl önemli olan bugün seti gördüm..Beyoğlunda şu damat bozuntusuyla Menekşe'nin abisi Kadir yemek yiyordu..

setimi gördün????
peki nasıldı,neler oluyordu anlatsana....kıvancı ve sedefi gördünmü???
çekimler istanbula taşınmış yani...keşke istanbulda otursaydım....hemen çekimlere gider izlerdim...gerçi kıvancımı görünce bayılmazsam izlerdim o ayrı bir konuda....

*Rüya*
09-09-07, 19:27
aaa ne guzel ama damat ve abiyi gormen kotu oldu bak

hihi aynen..dizideki gicik insanlardan 2sini görmüs arkadasimiz :) Ama yinede çok sansli..

Cnm tek cümlelik msjlar yazmamaya dikkat et lütfen..Malum, yasak ;)

Galiba hepimiz Halilin hikayesini çok merak ediyoruz..Belki annesi ölmemistir? Cünkü Rüyasini anlatirken..''Annem'' dedi kaldi..
Ama Menekse ninesine annesi babasi ölmüs dedi?
herneyse..ilerleyen bölümlerde onunda hikayesini ögrenicez :img-yes: pasaport isini, ailesini..

MüGeee
yaa arkadaşlar bu başlık çok güzel ilerliyo :)dizi süper,yorumlar güzel,sayfa güzelll :img-yes: inş forumu kıvanç abi de takip ediyodur gümüş forumunda songül ablcım takip ediyomuş ya umarım kıvanç abi de buraya bakıyodur ve yaptıı işin ne kdr sevildiini görüyo ve mutlu oluyodur :happy0064

TheTurk
Mrb arkadşlar uzun zamndır yazamadım diziyi izledim tek kelime ile harika olmuş emeği geçenlere burdan Teşekkürler diyoruz devam etsinler çok iyi gidiyor...:happy0064

_NEVZAT_
09-09-07, 19:35
keremcem d ellerine saglik cok güzel olmus imzalar!!

reene
09-09-07, 19:35
Dizileri normal saatinde izleyebilme gibi bir alışkanlığım olmamasından ötürü tesadüf eseri gece euro d'deki tekrarına denk geldim..Onun öncesinde izlemeyi pek planlamıyordum aslında..

Ancak izledikten sonra tahminimin üstünde bir çizgiye sahip olduğu kanısına vardım..Konunun ne olduğundan çok işlenişi akıcı,daha doğrusu ''izlettirici'' nitelikteydi..Kısacası öylesine izlemiş bulunduğum,ama sonrasında ilk bölüm adına başarılı bulduğum bir dizi oldu..Gerçi bundan sonrası için bir tahminde bulunamıyorum ama umarım böyle devam eder..

Menekşe karakterinin maruz kaldığı muameleyle beraber,bazı yerlerde bayanların hala ne kadar alt statüde görüldüğü gerçeği ile dizide bile olsa karşılaşmak,yüzleşmek üzücü doğrusu..

Halil'in ise hep gizemli bir hali var..Bellki ki geçmişine dair saklamak durumunda olduğu şeylerden ötürü..Menekşe ile olan sahnelerinde aralarındaki iletişim özellikle Halil karakteri tarafından ekrana oldukça iyi yansıyor..

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynculuk eğtimi aldığını duymuştum,doğrusu bu rolle beraber farkı,gelişimi da ortada..Dizideki,daha doğrusu bu ilk bölümdeki performansını başarılı bulduğumu söylebilirim..

PinarVeGenco
09-09-07, 19:38
Slm ben bu basiga ilk defa yorum yaziyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim:img-yes:.
Simdilik yeni baslayan dizilerden en begendigim dizi menekse ile halil ilk bölümü süperdi:img-icecr:happy0064:img-yes: yanliz meneksenin babasi,kücük abisi ve kocasi sinirimi bozdular cok fena gicik kaptim onlara:icon_evil,bukadar geri kafalida olunmaz ama ben öyle düsünüyorum:img-yes:

_NEVZAT_
09-09-07, 19:40
Mervecim imzalarin yine süper olmus..ellerine saglik.

:D

MüGeee
09-09-07, 19:44
Slm ben bu basiga ilk defa yorum yaziyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim:img-yes:.
Simdilik yeni baslayan dizilerden en begendigim dizi menekse ile halil ilk bölümü süperdi:img-icecr:happy0064:img-yes: yanliz meneksenin babasi,kücük abisi ve kocasi sinirimi bozdular cok fena gicik kaptim onlara:icon_evil,bukadar geri kafalida olunmaz ama ben öyle düsünüyorum:img-yes:

hoşgeldin....daha şimdiden çok büyük bi aile olmayı başardık..ne mutlu bize ve dizimizin oyuncularına..valla bn de sana katılıyorum bu kdr gıcık bi baba ve kardeş olmaz kiii

eSzra_
09-09-07, 19:45
Aramiza hosgeldin PinarVeGenco:happy0064
Bu arada *Ruya* beni uyardigin için sagol:img-yes:

_NEVZAT_
09-09-07, 19:47
hoşgeldin....daha şimdiden çok büyük bi aile olmayı başardık..ne mutlu bize ve dizimizin oyuncularına..valla bn de sana katılıyorum bu kdr gıcık bi baba ve kardeş olmaz kiii

evet gercekten de öyle...bende cok mutluyum.
Süper dizi ve biz süper bir aile olduk!!!Daha da büyüyoruz!!

yaseminci_16
09-09-07, 19:50
awatar we imza yapabilmek icinresimleri ekleyen arkadaslarıma çok tesekkr ederim ayrıca calısma yapan arkadaslarında ellerine emeğine sağlık....
bütün hepsi cok güzel olmus.calsmalarınzn dewamını bekliyorum arkadaslar
ayrıca bgn olduğu gibi resimleri eklemeye dewam ederseniz çok sewinirim:)

arlkadaslar unutmayın bu aksam dizimizin tekrarı war :)

~*£sra*~
09-09-07, 19:52
keremcemd ve 61MERVE61 ve kmnç2 avatarlar ve imzalar sahane olmus, ellerinize saglik :img-wink:
PinarVeGenco aramiza hosgeldin :img-wink:
gittikce büyüyoruz :bella:cheer:

emirdag_güzeli
09-09-07, 19:54
Umarim yarin ozet filan cikar'da ozetten bahsedelim....
Yeni dizi oldu icin, fragmani da erken koyarLAR HERHalde.yada heycan yapmak icin gec de olabilirde pek sanmiyorum.....

narin_
09-09-07, 20:00
Menekse ile Halil i kac haftadir bekliyordum zaten, ama bu kadar duygulanicami beklemiyordum, ne kadar guzel bir dizi, ne guzel bir senaryo, oyuncular mukkemmel, gercekten cok kaliteli bir dizi

Kivanc; in oyunculugunu Gumus; de de begenmisdim ama burda bir baska oynuyor, yani baya gelistirmis kendini, nasil oyle duygulu duygulu oynuyor, olamaz boyle bir sey, cok dogal oynuyor rolunu, tebrik ederim onu

Sedef de cok guzel ve duygulu oynuyor rolunu, super birsey yaa, cok yakismislar Kivanc ve Sedef birbirine

Dizini''nin oykusu cok acikli olucak herhalde, zaten ilk bolumden belliydi. Dugunde ki karsilasmada o kadar duygulandim ki, sanki ben Menekseydim, Halil'in o saskin hali cok kotuydu. Menekse ile Halil in arasinda da ki ask cok buyuk, ne guzel bir ask bu, nerdeyse birbirlerinin ellerini bile tutamiyorlar, Ilk bolumdu ama simdiden cok baglandim bu diziye, cuma gelse de hasret bitse

gs-tugba93
09-09-07, 20:04
mervecim calismalarin harika ellerine saglik
bügün dizimizin tekrari war o kadar güzel bir dizi
ki bugün tekrar izleyecegim

havin91
09-09-07, 20:04
Ben diziyi cok begendim, super bir dizi!!
Artik hic kacirmam!!

1.bölum harikaydi, ama cok huzunluydu!!!
Yeni bölumu iple cekiyom!!

+++Butun calismalar cok guzel,
Resimler icinde cok tesekkurler!!

++ Aile'ye benide alirsaniz cok sevinirim:)

pelinSİ
09-09-07, 20:07
Ben annesiyle kensinin küçüklüğü diye tahmin etmiştim.Resimdeki çocuğunda saçları sarı falan ya.Ama herşey olabilir işte.
Ben Halil'in başta İstanbul konusunda itiraz etmesinin altında Menekşenin ailesi tarafından bulunma korkusundan da öte birşey olduğunu söylemiştim.Yüzleşmek istemediği bir geçmiş, hatırlamak istemediği anılar olabilir.Bilmiyorum.Ya da kaçak olayuları falan yüzünden polis kardeşleriyle arası iyi değildir:)
Ve birşey daha; ben Halil'in pasaportunu düşürdüğünü sanmıyorum.Mızıkasıyla o fotoğrafı düşürdü gibi gördüm.Ama pasaport değildi eminim.

Yine senden alıntı yapıyorum:img-icecr
İnsan neden sevdiğini düşünürken karısı ve çocuğunun resmini alsın ki eline:bilmim
Annesi ve kendisi bence...

Eğer havaalanında yakalanması gibi bir durum varsa,neden havaallanına kadar gitmeyi düşünsün ki Menekşe ile..Oraya kadar gidip ''Ben kaçağım,gelemem..Sen git''mi diyecekti:blink:

Belki çalışma izni yoktur...

Ben de düşenin TR pasaportu olduğunu sanmam...Yine havaalanına kaçması saçma olurdu çünkü...Ayrıca 3 tane pasaport varsa ortada,ben olsam kullanacağımı cebine koyarım:img-yes:
++
Aile imzasında olduğuma çok sevindim:happy0064Çok tşeekkürler...
Ayrıca tüm resim ve çalışmalar,:good:

merve_06
herkese selamlar arkadaşlar
ben de yeni katıldım aranıza
dün bir şeyler yazmıştım gerçi:icon_whis

bu dizinin fragmanını ilk gördüğüm anda tutulup kalmıştım.slogan bir harikaydı.*kavuşmak için ayrılmayı göze alır mısınız?*
ardından gelen müzikle tutulup kalmıştım.günde en az 10 kere fragmanı izlediğimi bilirim
işte bu diziyi izlememde ki en büyük etkenler:img-blush

cuma günü bir aksilik oldu ve düğün sahnesinden itibaren izleyebildim.neyse ki bugün tekrarı var iki ya da üç saat sonra izleyebileceğim:happy0064

bu arada tüm çalışmalar harika.kullanabilirim değil mi?:img-icecr

aile imzasına beni de katabilir misiniz acaba?:img-blush

neyse beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi yorumlarbye

fatoş7373
arkadaşlar başarısı nerde saklı halıl ve menekşenın bılıyormusunuz benım gıbı daha başladan asla ızlemeyı duşunmuyorum deyıpte muhtelası olmayı başartmalarıdır...oyuncular çok başarılı oynamış sergıledıklerı duygu fırtınası sankı rollerı değil gerçek yaşamdan kesıtler gıbı verdıler ve bız bunu taa yureklerımızde hıseettık öyle bır hıssettık kı duğunde pastanın gelıişinde karşılaşmaları ile tuylerımız dıken dıken oldu..menekşenın halıle sarıl bana dediği sahnelerde dıken dıken oldu...sevdiğene bakarken ıkı kuçuk yureğin tıtremesını görduk bırbırlerıne sevmeye kıyamadıklarına bırbırlerıne dokunmaya kıyamadıklarına şahıt olduk ve dedıkkı keşke...keşke...keşke...böyle sevdalar gunuzdede olabılseydıde acılar çekseydık uğrunda mucadeleler verseydık ama ne yazıkkı faas food aşklar ilişkiler bırlıktelıkler...hesaplara dayanan çıkarlara dayanan beraberlıkler...nerde boyle yureği bırlıkte olan tek vucut aşkları....

*Rüya*
09-09-07, 20:09
hos bulduk arkadaslar aile imzasina benide eklersiniz umarim:img-wink::img-wink::happy0064

Canim aile imzasi için Dilara03'e öm gönder..Sayfalar çabuk ilerliyor takip etmesi zor oluyor :) öm ile kesin görür!

Ailemiz nekadar büyüyor yaa :happy0064 6 imzaydik simdi gittikçe büyüyor :) çOk güzell..
Ben birdahaki haftaya neler olcak çOk merak ediyorum..Hem bölümün kendisini hemde ratingleri..Umarim yine iyi rating aliriz

ahesti
09-09-07, 20:16
arkadaslar bu aksam dızıyı tekrar ızleyın goruceksınız fotograf daha yenı eger kendı resmı olsaydı ne bılım eskı bır foto olurdu...bıde diziyi cıkmaz hale getırıp heycan getırmek ve bu askı ımkansız hale getırmek ıcın bole bır olaya ıhtıyacları var.ben dızde halılın cıft pasaport tasıdıgını gordum yoksa yanlısmı .

_NEVZAT_
09-09-07, 20:18
evet bende öyle gördüm ...yani üc tane pasaportu vardi.
Yanlis görmedisem ikisi türk pasaportu

pelinSİ
09-09-07, 20:20
Basta Menekse'nin kocasi onunla zorla birlikte oldu sandim ama cok sukur ki öyle olmamis...kizmayin bana simdi ama bende basta o adami iyi biri sanmistim ama sonra ne o öyle,gerdek gecesinde kiza tokat atmalar falan:icon_devil yani sonucta kendide anlamistir herhalde kizin onunla istemiyerek evlendigini ama yok varsa yoksa oda sadece o ulkede kalmak icin evlendi kizla...nekadar cikarci insanlar var yani,inanilmaz birsey...

Hani sürekli ''Allah razı olsun,sağol abi sağol abi:img-yes:'' deyince efendi biridir...Kıza zarar vermez sanmıştım ama adam deli çıktı...Kendi sorununu bile yıkabiliyor kızın üstüne...Üstelik ha ilk gece ha sonra fark etmez ama daha ilk günden dövdü kızı...Düğüne giderken bile elini tutmadı...Bol oynasın o:img-cool2

eSzra_
09-09-07, 20:21
Ben diziyi cok begendim, super bir dizi!!
Artik hic kacirmam!!

1.bölum harikaydi, ama cok huzunluydu!!!
Yeni bölumu iple cekiyom!!

+++Butun calismalar cok guzel,
Resimler icinde cok tesekkurler!!

++ Aile'ye benide alirsaniz cok sevinirim:)

herkese selamlar arkadaşlar
ben de yeni katıldım aranıza
dün bir şeyler yazmıştım gerçi:icon_whis

bu dizinin fragmanını ilk gördüğüm anda tutulup kalmıştım.slogan bir harikaydı.*kavuşmak için ayrılmayı göze alır mısınız?*
ardından gelen müzikle tutulup kalmıştım.günde en az 10 kere fragmanı izlediğimi bilirim
işte bu diziyi izlememde ki en büyük etkenler:img-blush

cuma günü bir aksilik oldu ve düğün sahnesinden itibaren izleyebildim.neyse ki bugün tekrarı var iki ya da üç saat sonra izleyebileceğim:happy0064

bu arada tüm çalışmalar harika.kullanabilirim değil mi?:img-icecr

aile imzasına beni de katabilir misiniz acaba?:img-blush

neyse beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi yorumlarbye
Hosgeldiniz Arkadaslar:img-clapp.
bu arada *Ruya* söyledi bile ama bende soyligim dedim eger aile imzasina sizinde adiniz yazilmasini istiyorsaniz Dilara03'e özel mesaj yollayin yoksa sansiniz kuçuk aile imzasina yazilmaniz:good:

SBR
09-09-07, 20:25
herkese merhaba dizinin jenerik müziği o kadar güzel ki nerdeyse her gün dinliyorum gerçekten mükemmel toygar ışıklı nın emeğin sağlık :happy0064 dizi güzel başladı zaten aldığı reytingde bunun göstergesi haftaya hatırla sevgili de geliyor aynı saatte :img-wink: kanal d ıhlamurlar altında varken cuma 22 de her zaman hatırla sevgili nin önünde yer alıyordu şimdi de menekşe ile halil ıhlamurlar altında nın bıraktığı koltuğu devralabilir bekleyip görelim neler olacak :img-wink:

kivanç_aşkim
09-09-07, 20:27
slma rkadslar dızıye hasta oldum benıde aranıza alırsanız sevınırım:img-wink:

aldık bile :) chad ci olmana sevindim ayrıca..:)

ya oresmi ilk annesiyle kendisi sandım ama hakkaten eski bi foto diildi :img-blush

_NEVZAT_
09-09-07, 20:28
evet dizinin müzigi harika...bende bugün kac kere dinledim.
Zaten Toygar Isikli´nin yaptigi müzikler hep güzel oluyor...ellerine saglik.
Yaprak Dökümü&Kirik Kanatlar´in müzigini de o yapmisti.

kivanç_aşkim
09-09-07, 20:29
herkese merhaba dizinin jenerik müziği o kadar güzel ki nerdeyse her gün dinliyorum gerçekten mükemmel toygar ışıklı nın emeğin sağlık :happy0064 dizi güzel başladı zaten aldığı reytingde bunun göstergesi haftaya hatırla sevgili de geliyor aynı saatte :img-wink: kanal d ıhlamurlar altında varken cuma 22 de her zaman hatırla sevgili nin önünde yer alıyordu şimdi de menekşe ile halil ıhlamurlar altında nın bıraktığı koltuğu devralabilir bekleyip görelim neler olacak :img-wink:

evetıhlamurlar altında genelde h.s yi geçiyordu ki ıhlamurlar altında bittiğine göre..:) ve aynı saate biz yerleştiğimize göre..:)ben çok umutluyum açıkçası :happy0064

arkan61
09-09-07, 20:31
cok saglam bir drammatik yönden tuturmuslar, ben aci hayatin ilk bölümünden beri böyle dramma görmedim helal olsun öncelikle müzikleri süper secmisler tam yerlerinde tam müzigi caliyor

SBR
09-09-07, 20:37
evetıhlamurlar altında genelde h.s yi geçiyordu ki ıhlamurlar altında bittiğine göre..:) ve aynı saate biz yerleştiğimize göre..:)ben çok umutluyum açıkçası :happy0064

evet ıhlamurlar altında bitti :icon_sorr bende senin düşüncelerine aynen katılıyorum menekşe ile halil de o günün 1. si olacak inşallah :happy0064 ilk bölüm gayet güzeldi hatta tekrarı izlemeyi düşünüyorum :) diziyi bu kadar beğenmemde dizi müziğinin çok önemli bir rolü var tabii sonra oyuncuların uyumu menekşe ile halil in önü açık herkese yeni bölüm öncesinden şimdiden iyi seyirler :happy0064

ekaelif
09-09-07, 20:37
slm kıvac_askım saol benıde aldıgınız ıcın aranıza sende galıba chadsın bende ayrı bır sevındım=):img-yes: bu arada arkadslar bugun tekrarından belkı yenı fragmanını gzterrırler

61MERVE61
09-09-07, 20:40
evet ıhlamurlar altında bitti :icon_sorr bende sesin düşüncelerine aynen katılıyorum menekşe ile halil de o günün 1. si olacak inşallah :happy0064 ilk bölüm gayet güzeldi hatta tekrarı izlemeyi düşünüyorum :) diziyi bu kadar beğenmemde dizi müziğinin çok önemli bir rolü var tabii sonra oyuncuların uyumu menekşe ile halil in önü açık herkese yeni bölüm öncesinden şimdiden iyi seyirler :happy0064

vala ben cok eminim ihlamurum da birinci geliyorduki:img-in_lo ihlamurlar altindayi izleyen izleyiciler artik hsye donmez hsyi iki sezondan izleyen olmaz herhalde...hic kuskumuz olmasin benim cok tanidiklarim var hsyi izleyen ama hepside simdi ondan bikmis m&h i izlicek....

ayrica m&hin birinci bolumunu ben 2kere full izledim...bugunde kararliyim tekrarina bakcam...doyamiyorum sahnelerine yaa...:img-in_lo:img-blushharikaa

dalya
09-09-07, 20:42
Aslinda hic ilgimi cekmemisti bu dizi izlemeyi de düsünmüyordum ama daha ilk bölümden bu kadar cok begeneni olmasina sasirdim..
Duyduguma göre cok farkliymis.. ikinci bölümünü mutlaka izleyecegim :img-wink:

Secret.Angel
09-09-07, 20:42
bu dizi super yaaaaa
bayildimmmmmm
cok acikliiiiii
off ne hikaye ama

merve_06
09-09-07, 20:45
vala ben cok eminim ihlamurum da birinci geliyorduki:img-in_lo ihlamurlar altindayi izleyen izleyiciler artik hsye donmez hsyi iki sezondan izleyen olmaz herhalde...hic kuskumuz olmasin benim cok tanidiklarim var hsyi izleyen ama hepside simdi ondan bikmis m&h i izlicek....

açıkçası ben de hs izleyicisiydim
ama m&h yi izleyince ne yapacağımı şaşırdm
büyük bir ihtimalle m&h yi izleyeceğim(ya da ikisini birden:img-cool2)
çünkü duygular çok yoğun işlendi ilk bölümden itibaren:img-yes:
ve bu herkesi çok etkiledi.aşk ayrılık herşey daha ilk bölümden o kadar güzel anlatıldı ki
diğer bölümlerde daha da güzel olacağı belli:img-yes:

jess
Menekşe İstanbul'a gidelim dediği zaman Halil'in İstanbul olmaz demesi de düşündürücüydü aslında. Belki de geçmişindeki karanlık noktaların geçtiği yer İstanbul'dur. Belki de orada zengin bir ailesi ya da akrabaları,geçmişinin istemediği yönlerini ona hatılatacak insanlar vardır.

Rüyasını anlatırken de "Babam ölmemiş,annem.." deyip kalmıştı. Sorun annesindeyse ve o baktığı resimdeki annesiyse nasıl oluyor da o kadar sevgiyle bakıyor annesine acaba? En azından yüzünden karmaşa ifadesi geçerdi annesiyle ilgili kötü bir anısı olsaydı diye düşünüyorum ben.

Bu arada Halil'in Menekşe'ye Menekşe'm diye hitap etmesi de çok tatlı geldi bana.:img-in_lo :img-in_lo

SBR

ayrica m&hin birinci bolumunu ben 2kere full izledim...bugunde kararliyim tekrarina bakcam...doyamiyorum sahnelerine yaa...:img-in_lo:img-blushharikaa

açıkçası bende öyle düşünmekteyim en kral ıhlamurcuydum ne kadar 2.sezonda 55 ten sonra diziyi beğenmesemde 80.bölüm yani finale kadar takip ettim zaten bu süre zarfı içinde dizi hep 1. olmuştu :img-wink: şimdi yeni sezona hatırla sevgiliyi tabii izlemeyi düşünmüyorum ilk sezonu izlememişim zaten benim gibi düşünen çok ıhlamurcu olduğunu düşünüyorum :happy0064

bu arada tekrarı izlemeye çalışalım arkadaşlar muhakkak fragman verilir kanald bunu çok yapıyor kavak yellerinde de tekrar bölümü her verdiğinde yeni bölüm fragmanını veriyor reklam aralarında menekşe ile halil de de böyle olacak sanırsam :img-wink:

pelinSİ
09-09-07, 20:47
kesinlikle katiliyorumki,bencede annesi...cantasindan dusen seyler telefonuydu,parcalanmis halde bir goruntusu vardi....yani passaport felan dusurmedi halil...ayrica cok pasaportunun olmasinin nedeni herhalde su:birisi annesinin diye dusunuyorum..annesi olmusmuydu tam olarak hatirlamiyorum.......

Annesinin pasaportunu da saklıyor olabilir:img-yes: Zaten Almanya,TR,Bosna 3 pasaport diye saydık da kendi üklesi için pasaport gerekmez herhalde:icon_whis
Telefonun düştüğünü görmedim...Zaten ilk kez izlediğimizden kim bilir neleri kaçırdık...Bugün inşaallah daha çok detay yakalarız...Bu arada herkese dizimizi önermeyi unutmayın:img-wink:

gelelim benim anlamadigim konuya yaa halil niye normal bi insan gibi girmedi pastaneyede kacarak girdi hicbiri halili bilmiyordu yaaa.orada cook gicik oldum...boylece halil dikkati kendine cekti......

Suratını,simasını bile bilmiyorlardı belki de...Şimdi ele verdi kendini ama Müdire Hanım'ın da katkısı çok tabi:img-cool2 Peki Halil havaalanına gelirse Kadir ile Mustafa onu tanımaz değil mi?
Ha bir de,teleofun düştüyse bir de Menekşe ile haberleşememeleri durumu var:sad53:

_NEVZAT_
09-09-07, 20:48
gemini7 imzan cok güzel olmus...ellerine saglik cnm!!!
Arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor ama benim cikmam lazim.
Iki saat sonra dizimizin tekrari var...unutmayin :D :D
Iyi aksamlar ....:sad53:

de-rin
09-09-07, 20:48
bayan başrol oyuncu adın nedır bılemıyorum berguzar korele oyunu rolu yansıması anlatımı duruşu bakışı ıle şehrazata çok ama çok benzettim yanlız bu taklıt falan değil sakın yanlış anlaşılmasın zaten oyuncu da normalde berguzarın sankı ıkızı gıbı geldı bana ama sergıledığı oyunu ben kendı adıma çok fazla beğenmdığım..

bu konuda size katılamıyacağım sevgili fatoş .geçen sezon YANIK koza da balım rölünde oynuyorda çok sessiz sakin güzel bir rolu vardı , orada da çok beğeniyordum canlandırdığı karakteri:img-wink:

dilara 03 aile imzası için teşkkür ediyorum eline sağlık
_NEVZAT_ Ve diğer tüm arkadaşların imzalarıda çok güzel olmuş elinize sağlık

çok gerilerden geliyorum ama anketi görünce yanıtlamak istedim

bende bir değişiklik olsun dedim ve bir anket hazırladım bakalım beğenecekmisiniz:icon_whis....
başlıyorum anket sorularıma:
1-menekşe biletini aldı ve kaçtı sizce halil ne olacak???

-halil son anda da o uçağa yetişebilir bir sonraki uçaklada gidebilir

2-menekşenin abisi ve evlendiği adam istanbula gittiğini öğrendikden sonra arkalardından giderlermi???

- evet kesinlikle gideceklerdir..koca menekşeden çok paraların peşinde onlarla iş kuracaktı

3-menekşenin babasının yaşadığı kadınla ilişkisi ne zaman ortaya çıkar ve sonuçları neler olur

-baba müsveddesi desek daha çok yakışır...aslında çocukları ve karısı biliyodurda söylemeye cesaretleri yoktur nede olsa o disiplinli sert, dediğim dedik bir baba:P

4-sizce halilin yanında bulundurduğu fotoğraftaki kişiler kim???

-annesi ve kardeşi vardı yanılmıyorsam

5-sizce halil neden berline kaçak olarak geldi???

-berline kaçak mı geldi yoksa başına başka bir olaymı geldi anlıyamadım

6-sizce halilin ailesine ne oldu???

-halil annesinin öldüğünü söylemişti menekşeye yoksa yanılıyor muyum??

7-menekşe evlendiği adamdan boşanabilirmi???

-dizi ilk bölümüyle çok beğenildiğine göre uzun soluklu olacağı kanısındayım ve bu durumda da ilerki bölümlerde menekşe o uyuz kocasından kesinlikle boşansın..evet boşanabilir ama hemen değil

fatoş7373
09-09-07, 20:49
hey yılın yerı sarsılmaz aşk dızısının değerli uyelerı benı aranıza almıyormusunuz benı beğenmuyur musunuz benı aileye kabul etmuyur musunuz ben okusuz ben garıp ben yetım mıyım...

benım durumum halılden bıle kotumu yanı ah ah ımkansız aşkların yersız yurtsuz mekansız yaşanan aşkların sıkı takıpcısı olmaya bile layık gorulmedım demekkı ben...:'(

adam boşanmak istemezse boşanması çok zor zaman alır aylar surebılır..delıl gerekır şahıt gerekır yaşadıklarını gosterecek anlatacak..ama evlılı olduğu halde bakıre olduğunu ıspatlayan hastane raporunu gosterırse boşanabılır...ama menekşe bunu kullanmaz bence...

jess
09-09-07, 20:52
Menekşe'nin telefonu abisindeydi.Evlendikten sonra verip vermediğini de bilmiyoruz.Halil de telefonunu düşürdüğüne göre aynı uçağa binmezlerse İstanbul'da birbirlerini bulmaları gerçekten imkansızı olacak.:icon_sorr Ya da çok çok büyük bir tesadüf izleyip inanmak zorunda bırakılcağız.:img-in_lo Olaylar çok hızlı geliştiği için birbirlerini kaybederlerse nerede nasıl buluşacaklarına dair bir konuşma da geçmedi ki aralarında.:icon_sorr :icon_sorr

Meryemce90
09-09-07, 20:53
arkadaslar hepinizim ellerine kollarina saglik avatarlar imzalar harika sayfalar cok hizli ilerledigi bi kac arkadasimizin isimleri aklimda kaldi gümüs_kivanc, keremcem d, filizce_jüly, 61MERVE61 hepinizin ellerine saglik .....

ailemiz gercekten cok hizla büyüyor ne güzel benidee araniza alirsaniz sevinirim...

(bu sayfalar cok hizli ilerliyor hepsine okuyamiyoruz bile yavasin yavasin:D)

gizemyd
09-09-07, 20:55
:sad53:evet gerçekten halil uçağa yetişemezse birbirlerini nasıl bulucaklar yada halil uçağa nasıl binebilecek ki orda abileriyle kocası olcak halil oraya gelince onu görcekler çok heyecenlı umarım aşıklar orda kavuşur

yaseminci_16
09-09-07, 20:57
arkadaslar sayfalar ne kadar cabuk ilerliyo böyle takip etmekte zorlanıyorum.ailemiz kocaman oldu.ne güsel büyüdük.2. bölümü ben de sizler gibi cok merak ediyorum.ilki kdar heyecanlı we güzel olacağınada eminim konusu zaten diğer dizilerden cok farklı bu farkı ile izleyicinin dikkatini cekeceğine inanıyorum !!!!!

awatar we imza yapan tüm arkadaslara tesekkrler ayrıca!!!!!:)

Ser-can
09-09-07, 20:57
Menekşe'nin telefonu abisindeydi.Evlendikten sonra verip vermediğini de bilmiyoruz.Halil de telefonunu düşürdüğüne göre aynı uçağa binmezlerse İstanbul'da birbirlerini bulmaları gerçekten imkansızı olacak.:icon_sorr Ya da çok çok büyük bir tesadüf izleyip inanmak zorunda bırakılcağız.:img-in_lo Olaylar çok hızlı geliştiği için birbirlerini kaybederlerse nerede nasıl buluşacaklarına dair bir konuşma da geçmedi ki aralarında.:icon_sorr :icon_sorr

Öncelikle herkese selamlar...

Halil de uçağa biner mi binmez mi konusunda bir nokta var ki gözden kaçmamalı (eğer değinildiyse affola), o da fragmanda söylenen söz "Kavuşmak için ayrılmayı göze alır mıydınız?" (net hatırlayabildim mi bilmiyorum ama).

Bu durumda kısa da olsa bir ayrılık yaşanır gibi geliyor bana, ya İstanbul'da ya da biri Almanya'da diğeri İstanbul'da... :icon_sorr

naz özkul
09-09-07, 20:58

Benim genel özette okuduğuma göre Menekşe Halil'in hayatını da tehlikeye atmamak için hem baba ve abilerinden hem de Halil'den kaçacakmış.

HaMbUrG*
09-09-07, 21:00
Menekse ile HAlil'in bulusamayacagini aslinda ninesinin yaptigi konusma bariz bir sekilde ortaya koyuyor. "Akilli bir kizsin kendi kendini idare edersin. Kimselere güvenme".
Demekki kendi basina kalacak Istanbul'da. Uzun bir süre Halil'e kavusma cabalarini izleyecegiz. Sonrada aileden kacis olur, diye bekliyorum.

pelinSİ
09-09-07, 21:00
İmza ve avatarlarçok güzel arkadaşlar.Ellerinize sağlık.
Şimdi Zoraki Koca'ya baktım da.Sedef gerçekten benziyor Özlem'e=)

Büllür abla bende aynısını söyledim.İmza atıldıktan sonra kaçmak hiç birşeyi değiştirmez ki!Boşanmak gerçekten ayrı ve koskocaman bir dert olacak.Tabi hepsinden önce Menekşeyle Halil nasıl buluşacak?Onu da düşünmek lazım..

Şimdi...Yasemin Ergene'ye Özlem yılmaz,Özlem Yılmaz'a Sedef Avcı...:icon_whis Peki Sedef Avcı Yasemin Ergene'ye benziyor mu:img-cool2
Boşverelim:img-icecr

Nine iyi,hoş kaçrdı da zamanlama yanlıştı...Belki maddi olarak daha iyi oldu da evli olmaları çok acı oldu...Yani Türkiye'deyken dava açsalar yer tespiti yapabilirler de belki:icon_sorr

Son cümlene gelince...
Menekşe yaşaabilmek için pasaportunu onaylattı ve geçti...Kaçtı...
Halil,yakalanmayıp Menekşe'ye yetişebilmek için kaçtı...

Ama bu kaçışlar araalrındaki mesafeyi artırdı...Ysşayabilme dolayısıyla kavuşabilmek için ayrıldılar...

ne kadar mantıklı geldi bilmem:img-pilot

(ayb!ke)
09-09-07, 21:03
Sayfalar çok çabuk ilerliyor...
Cuma gününden sonra giremedim baktım yeni başlık açılmş kapanacak yakında.:D
Çalışmalarda çok güzel ellerinize emeğinize sağlık!!!
Umarım özet ve fragman bizi meraktan çatlatmadan erkenden gelir...

kivanç_aşkim
09-09-07, 21:03
Şimdi...Yasemin Ergene'ye Özlem yılmaz,Özlem Yılmaz'a Sedef Avcı...:icon_whis Peki Sedef Avcı Yasemin Ergene'ye benziyor mu:img-cool2
Boşverelim:img-icecr

Nine iyi,hoş kaçrdı da zamanlama yanlıştı...Belki maddi olarak daha iyi oldu da evli olmaları çok acı oldu...Yani Türkiye'deyken dava açsalar yer tespiti yapabilirler de belki:icon_sorr

Son cümlene gelince...
Menekşe yaşaabilmek için pasaportunu onaylattı ve geçti...Kaçtı...
Halil,yakalanmayıp Menekşe'ye yetişebilmek için kaçtı...

Ama bu kaçışlar araalrındaki mesafeyi artırdı...Ysşayabilme dolayısıyla kavuşabilmek için ayrıldılar...

ne kadar mantıklı geldi bilmem:img-pilot

ben bi de bergüzar korel i ekleyebilir miyim :D:D yüksek müsadenizle :):):D:D

nalan-k
09-09-07, 21:07
herkese iyi aksamlarbye
masallah diyeyim, okadar cok cabuk ilerliyorki burasi, tabiiki sizlerin yorumuyla:img-yes: insallah hep böyle olur. menekse ve halil gercekten süper bir dizi, bu aksam tekrarida var, izleyemenler tekrar izler.
herkesin adini tek tek yazamiyacagim:icon_sorr, dedigim gibi cok ilerlemis, aile imzasi cok güzel, bende varim ellerine saglik arkadasim:img-wink: bir sürü resimler cekilmis, avatarlar, imzalar yapilmis, yapan arkadaslarin ellerine emegine saglik, hepside cok güzel:img-yes::img-wink:

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 21:08
ben bi de bergüzar korel i ekleyebilir miyim :D:D yüksek müsadenizle :):):D:D

müsade etmiyorum bitanesi :) valla kıza benzitilmedik insan kalmadı ...

ya ben hala ninesine takmış durumdayım..menekşe evlenmeden önce kaçsam dedi bulurlar seni de halile de öldürürler dedi..spnra menekşe evlendi halille kaç dedi nasıl bir çelişkidir bu ya..heralde ninemiz aksiyonu seviyor evli olunca gerilim artar diye düşündü galiba :) ya da ben saçmalıyorum..

61MERVE61
09-09-07, 21:08
Bence dizimizin boyle begenilmesinin nedeni yani basaridan oturu olaylarin cabuk gelismesi idi mesela menekse nin isten ayrilip zaman gecisi yapmalari cok guzel oldu,izleyici dizideki heyecana daha cok kapildi,bagzi diziler vardi ilk bolumden insanlari SIKIO,bolbol action olmasininda buyuk payi var tabi,
tabi deger tarafta oyuncularinda cok ama cok buyuk bi payi var,her sahnede cok etkilendim ben ozelikle menekseyle halilin sarilma sahnesinde:ilk defa sarildiklari cok beliydi halilin"meneksem korkmuyormusun"demesi meneksenin"saril bana"demesi oglanustuydu...o sahnede tuylerim dikendiken oldu....deger tarafta menekseyle ninesinin olan sahneleri de harikaydi ninenin"nenen kurban olsun"demeli tuylerimizi urperti snra replikler cok etkileyiciydi....Ben simdiye kadar en sevdigim en cok etkilendigim dizinin ilk bolumunden bukadar etkilenmemistim acikcasi(ihlamurlaraltindamda)...
Bu dizide emegi gecen herkeze cok tskur ederim...bu dizi bi baska yaa..

pofuduk&kero
09-09-07, 21:11
merhabalar ben geldim
okuduklarım gösteriyor ki bu aşk acayip heyecanlı olacak
istanbulda da kavuşamicaklar gibi dizimiz muhteşem bu arada reyting nasıl geldi ???haberim yok henüz aile imzasını da unutmayalım!!!!

de-rin
09-09-07, 21:13
Menekşe İstanbul'a gidelim dediği zaman Halil'in İstanbul olmaz demesi de düşündürücüydü aslında. Belki de geçmişindeki karanlık noktaların geçtiği yer İstanbul'dur. Belki de orada zengin bir ailesi ya da akrabaları,geçmişinin istemediği yönlerini ona hatılatacak insanlar vardır.

Rüyasını anlatırken de "Babam ölmemiş,annem.." deyip kalmıştı. Sorun annesindeyse ve o baktığı resimdeki annesiyse nasıl oluyor da o kadar sevgiyle bakıyor annesine acaba? En azından yüzünden karmaşa ifadesi geçerdi annesiyle ilgili kötü bir anısı olsaydı diye düşünüyorum ben.

Bu arada Halil'in Menekşe'ye Menekşe'm diye hitap etmesi de çok tatlı geldi bana.:img-in_lo :img-in_lo

o jess 'i yakaladım..evet söylediğin gibi halil'in geçmişiyle ilgili pekçok gizli şey var ....onları öğrenmek zaman alacak:icon_whis

evet halil'in dizi sonuna kadar ve menekşenin bakışları çok güzeldi..hele otobüsdeki halil'in menekşenin koluna dokunma çabalarıda çokı güzeldi....çok kibardı....utananrak kırmadan incitmeden :img-wink:

sevgili jesss menekşe halil'in evine gitiği zaman tüm olanları anlatmıştı ve istanbulda bir yakını olduğu da söylemişti .halil ve menekşe ayrı ayrı isatanbul'a gidelerse -ki bu yüksek bir ihtimal orada buluşacaklarını düşünüyorum ..ama zaman alabilir..çok uzatmasalar bu buluşma olayını:img-yes::img-yes:

ser-can senide burada görmek güzel

61MERVE61
müsade etmiyorum bitanesi :) valla kıza benzitilmedik insan kalmadı ...

ya ben hala ninesine takmış durumdayım..menekşe evlenmeden önce kaçsam dedi bulurlar seni de halile de öldürürler dedi..spnra menekşe evlendi halille kaç dedi nasıl bir çelişkidir bu ya..heralde ninemiz aksiyonu seviyor evli olunca gerilim artar diye düşündü galiba :) ya da ben saçmalıyorum..

vala ona bende izin vermem...birsey diycem ama yanlis anlasilcak...arkadaslar onumuze gelenede benzetmeyelim....sedef avci cok tatli,hos vede guzel bir bayan...ama ne yalan soylim ozlem yilmaza bende benzetim:):)ikiside dengi dengine ikiside cok guzel....

ya arakdaslar bide meneksenin sesi sedef avcinin gercek sesimiydi cunku ses tonuda cok etkileyici:icon_sorr(ayrica ozlem yilmazin yani zoraki kocadaki aysenin sesinede cok benzetim)

sudemnaz
aşk acı çektirince mi aşk olur?
hüzün,gözyaşı mı büyütürr aşkı?
evet sanırım öyle cuma gününden beri aşkı öyle büyük görüyorum ki
dokunmadan bir adım ötendekini içinde hissediyorsun ona zarar vermeden
sabırla bekliyorsun...
geri kalmış adetler yüzünden sevdiğin elinden alınıyor kimse sormuyor menekşene var mı yüreğinde biri ?
sevdin mi kimseyi?
baba sözüne karşı gelirsen işte o an damgalanırsın sen kötü yola mı düşeceksin...
yazık baba evde bilmiş bilmiş konuşup sözde namusluymuş gibi dolanırken
dışarda kızına gföstermediği şevkati başkalarına gösterir...YAZIK...
menekşe&halil güzel bir aşk hikayesi inş.böyle güzel devam eder...

jess
09-09-07, 21:14
Bence dizimizin boyle begenilmesinin nedeni yani basaridan oturu olaylarin cabuk gelismesi idi mesela menekse nin isten ayrilip zaman gecisi yapmalari cok guzel oldu,izleyici dizideki heyecana daha cok kapildi,bagzi diziler vardi ilk bolumden insanlari SIKIO,bolbol action olmasininda buyuk payi var tabi,

Giriş bölümünü kısa tutarak direkt olaylara geçilmesi de gerçekten iyi oldu. İlk bölümler olayların,kimin ne olduğunu anlatmakla geçer çoğu zaman ve seyirciyi biraz sıkabilir.

Hızlı ama özenli geçişler vardı ilk bölümde. Özenildiği çok belli çünkü olayların geçişinde ayrıntılara da tek tek dikkat edilerek hatalar yapılmamıştı.Detaylar üzerinde de durulduğu her sahneden açıkça görülüyor.Böyle olunca da bütünlük bo<ulmadan seyirciye aktarılıyor olaylar.

Tek bir karesinde bile sıkıldığımı anımsamıyorum.Umarım aynı özen sonuna kadar devam eder.:img-in_lo

de-rincim,Menekşe Halil'e sadece Hayriye teyzenin İstanbul'a kaçan ve bulunamayan kızından bahsetti canım.:img-wink:

kivanç_aşkim
09-09-07, 21:15
müsade etmiyorum bitanesi valla kıza benzitilmedik insan kalmadı ...

ya ben hala ninesine takmış durumdayım..menekşe evlenmeden önce kaçsam dedi bulurlar seni de halile de öldürürler dedi..spnra menekşe evlendi halille kaç dedi nasıl bir çelişkidir bu ya..heralde ninemiz aksiyonu seviyor evli olunca gerilim artar diye düşündü galiba ya da ben saçmalıyorum..

oke canikom ptırcıkım..:):img-icecr[benzio amaaaa:D)

Aksiyonu Seven Nine İş başında

ya uf ben bugün delirdim :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Nur'dan Salaklıklar Serisi :) :img-yes:

Biri bizi durdursun canıımm :) :P

Ser-can
09-09-07, 21:15
Ben de yanıtlayacağım ben de... Çok özlemişimde şöyle zevkle birşeyler yazıp okumayı, bu diziyi yazanlardan Allah razı olsun...

1-menekşe biletini aldı ve kaçtı sizce halil ne olacak???

Bence Halil Menekşe'nin ardından İstanbul'a gidecek, ama bir müddet İstanbul'da her yerde Menekşe'yi arayacak... Zira haberleşmelerine imkan yok... Tam olarak orada nerede kalacaklarını da konuşmadılar ki kolayca arayıp bulsun... Bir de az önce de belirttiğim gibi fragmandaki söz...

2-menekşenin abisi ve evlendiği adam istanbula gittiğini öğrendikden sonra arkalardından giderlermi???

Muhakkak... En azından gururlarına yediremeyip giderler... Babasının parayla ilgili sorunu kaldı mı acaba? Şu 25 bin Euroyu alabildi mi, almadıysa o da gider, almışsa "namus davası" der gider; namus davasını da es geçerse (aşka meşke düşüp) gururundan ve öfkesinden gider... Küçük abi zaten sevgili çavuşuna rezil olmamak için gider, büyük abisinin ise gitse de bir şekilde Menekşe'ye yardımcı olacağını düşünüyorum, bakışları onun da müzdarip ve merhametli olduğunu gösteriyor çünkü...

3-menekşenin babasının yaşadığı kadınla ilişkisi ne zaman ortaya çıkar ve sonuçları neler olur???

Bir müddet bu durum ortaya çıkmaz, çıksa da pek bir şey değişmez bence... Buna en büyük tepkiyi annesi verir; o da "sana hakkım haram olsun der", o kadar... Annesinin tepkisinden etkileneceğini pek sanmıyorum, etkilenen bir insan olsaydı, en azından annesinin sözünü herşeyden üstün tutuyor olsaydı, Menekşe'yi verip vermeme konusunda ona fikir danışırdı... Oysa ki onun tek düşüncesi, alacağı paralar, yani diğer bir ifadeyle sevgilisiyle mutlu olmak...

4-sizce halilin yanında bulundurduğu fotoğraftaki kişiler kim???

Annesi...

5-sizce halil neden berline kaçak olarak geldi???

Hımmm... Bu noktaya yorum yapmayayım, benim merak konum olsun... Yazanları da okumayayım, zira herşeyi bilince azcuk keyifsiz oluyor izlemesi...:img-blush

6-sizce halilin ailesine ne oldu???

Babası savaşta ölmüş, muhtemelen aile fertleri de öyledir... Ama annesi konusunda bir sır olduğu kesin... Bunu ben de merak ediyorum...

7-menekşe evlendiği adamdan boşanabilirmi???

Bu konuda ehil değilim, ama bunun muhakkak bir yolu olmalı...

eSzra_
09-09-07, 21:16
vala ona bende izin vermem...birsey diycem ama yanlis anlasilcak...arkadaslar onumuze gelenede benzetmeyelim....sedef avci cok tatli,hos vede guzel bir bayan...ama ne yalan soylim ozlem yilmaza bende benzetim:):)ikiside dengi dengine ikiside cok guzel....

ya arakdaslar bide meneksenin sesi sedef avcinin gercek sesimiydi cunku ses tonuda cok etkileyici:icon_sorr(ayrica ozlem yilmazin yani zoraki kocadaki aysenin sesinede cok benzetim)`
Hayir o sedef avcinin gerçek sesi degil ben açikçasi nasil bir sesi oldugunu bilmiyorum ** bu onun sesi degil biyerde okumustum:img-yes:

de-rin
09-09-07, 21:18

evet nine biraz saçmaladı:img-blush..maden torununu bu kadar düşünüyordu neden susutu..menekşe keşke düğünden önce intihar girişiminde bulunsaydıda o ayı kılıklı mustafayla öyle bir gece geçirmemiş olsaydı... o gece yaşadıkları kolay unutulacak şeylerdeğil:icon_sorr:icon_sorr

pelinSİ
09-09-07, 21:18
yarin saat 22:45 de

Kusura bakma,senden alıntı yapmak istemezdim...Ama 1 tane 2 cümlelik mesajını görmeyince dayanamadım...

Arkadaşlar lütfen tek cümlelik mesjlar yazmayın!
Hiçbirimizin kapasitesinin ancak tek cümlelilk bir mesajla sınrılı olduğunu sanmıyorum...

-Anasayfaya geçebilmek
-Multimedia dahil,aradığımızı daha kolay bulabilmek
-Kaliteli olarak ilerlemiş sayfalar görebilmek için lütfen
+Tek cümlelik mesajlar yazmayalım...
+Ard arda mesaj yollamayalım...
+İmza ve avatar yorumunu mesajımızı sonuna ya da replere saklayalım...

Yada ben başladım,spam verelim...

--------------------------------------------------------------------------

Dizinin jeneriği var mıydı ben mi kaçırdım?
Direkt olarak dizi başladı,sağda solda isimler çıktı...

Neyse,bakalım neler yakalayacağız...Not tutalım diyorum:img-pilot
Ayrıca YENGE-1,2,3 yada 4 den biri senarist miymiş onu da görürüz:icon_whis

fatoş7373
09-09-07, 21:21
ya dıyorum bu kızı gözum bır yerde ısırıyor dıye demek yanık kozadakı balımdı..dızı çok takıp etmediğimden olsa gerek bır turlu bağlantıyı kuramadım ama kızmayın bana valla şehrazata çok benzettım nedense gerçi şehrazat daha ağır rolunde ama sedef hareketılı..neyse kıyaslama yapmamızı gerektırecek bır durum yok sedef ve kıvanç muhteşem ıkılı olmuş ve çokta uymuşlar rollerı itibarı ile bırbırlerıne ben çok beğendım gerek rollerındekı uyumu gerekse bırbırlerı ile oluştrdukları dıyalog ve yansıttıkları elektrığı...

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 21:21
oke canikom ptırcıkım..:):img-icecr[benzio amaaaa:D)

Aksiyonu Seven Nine İş başında

ya uf ben bugün delirdim :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Nur'dan Salaklıklar Serisi :) :img-yes:

Biri bizi durdursun canıımm :) :P

ya şimdi menekşenin baabsı ağbileri ve kocası istanbula gider onu aramak için ama bulamayınca nolcak?yani bulurlarsa dizi biter çünkü o manyak koca öldürür menekşeyi bulamazlarsa uzun süre istanbulda kalacaklar...bi ara istanbula taşınırlar falan diye bi muhabbet olmuştu galiba gerçekleşecek bu ama saçma olur o zaman..neyse bekleyip göreceğiz...

not:pıtıcıkım arkime salak deme öldürürüm seni...ağzını burnunu dağıtırım arkime salak diyenlerin sirseriler :)

jess
09-09-07, 21:24

Başlangıçta Menekşe'nin kendisini öldürebileceğini düşünmediğinden kaçmaktansa evlenmesinin daha iyi olduğunu düşünmüş olabilir. Ancak Menekşe'nin durumunu ve eninde sonunda kendisine birşeyler yapacağından bahsetmesinin ardından kaçmasını en azından şansını denemesini istemiş olabilir.:img-in_lo :img-in_lo

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 21:24
evet nine biraz saçmaladı:img-blush..maden torununu bu kadar düşünüyordu neden susutu..menekşe keşke düğünden önce intihar girişiminde bulunsaydıda o ayı kılıklı mustafayla öyle bir gece geçirmemiş olsaydı... o gece yaşadıkları kolay unutulacak şeylerdeğil:icon_sorr:icon_sorr

aynen canım ya ninesi önce kaçma diyo bekaken evleniyor kaç diyo ehh be ninem aklın nerde sen kız böyle kötü bir gece yaşamadan kaç deseydin ya...ayrıca ayı kılıklı kısmına çok güldüm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)

kivanç_aşkim
09-09-07, 21:25
Neyse,bakalım neler yakalayacağız...Not tutalım diyorum:img-pilot
Ayrıca YENGE-1,2,3 yada 4 den biri senarist miymiş onu da görürüz:icon_whis

Evet ben ya yenge 1 ya da yenge 2 yi b isenarist olarak gördüm..Adını hatırlayamıcam şimdi..:) :img-polic Of Önce Sözde Baba ya sonra Sözde ağabeye sonra da yengelere çok sinir oldum..Damadı da unutmayalım tabi :img-polic Annesi deçok vicdansızdı bence :img-cool2

betush
09-09-07, 21:26

ya arakdaslar bide meneksenin sesi sedef avcinin gercek sesimiydi cunku ses tonuda cok etkileyici:icon_sorr(ayrica ozlem yilmazin yani zoraki kocadaki aysenin sesinede cok benzetim)

onu sesi degil cünkü kanal d nin hazirlik kampinda kivancla beraber konustuklari zmn degisikdi sesi !

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 21:27
Başlangıçta Menekşe'nin kendisini öldürebileceğini düşünmediğinden kaçmaktansa evlenmesinin daha iyi olduğunu düşünmüş olabilir. Ancak Menekşe'nin durumunu ve eninde sonunda kendisine birşeyler yapacağından bahsetmesinin ardından kaçmasını en azından şansını denemesini istemiş olabilir.:img-in_lo :img-in_lo

valla öyle de olabilir gülom :) ama bence mantıksız oldu sonuçta menekşe halili sevdiğini söyledi kadın onun için başkasıyla evlenmenin de ölüm olacağını düşünmeliydi..neyse artık ya geçmişe mazi dimi canım :)

nurcum yenge 1 yenge 2 kısmına güldüm ben ya ne biçim bi tabir bu yaff :)

de-rin
09-09-07, 21:28
Giriş bölümünü kısa tutarak direkt olaylara geçilmesi de gerçekten iyi oldu. İlk bölümler olayların,kimin ne olduğunu anlatmakla geçer çoğu zaman ve seyirciyi biraz sıkabilir.

Hızlı ama özenli geçişler vardı ilk bölümde. Özenildiği çok belli çünkü olayların geçişinde ayrıntılara da tek tek dikkat edilerek hatalar yapılmamıştı.Detaylar üzerinde de durulduğu her sahneden açıkça görülüyor.Böyle olunca da bütünlük bo<ulmadan seyirciye aktarılıyor olaylar.

Tek bir karesinde bile sıkıldığımı anımsamıyorum.Umarım aynı özen sonuna kadar devam eder.:img-in_lo

de-rincim,Menekşe Halil'e sadece Hayriye teyzenin İstanbul'a kaçan ve bulunamayan kızından bahsetti canım.:img-wink:

jess ben yanlış mı anlamışım şimdi bana sanki nine İstanbulda bi akrabasının yanına gönderiyor gibi gelmişti demek nine menekşeye örnek gösteriyordu...( bende diyorum bu kadın oraya gönderiyor ama onu orda hemencek abisi ve kocası bulur diyordum demk değil miş:img-wink:) ayy ben yanlış anlamışım

e bu durumda nerde kavuşacaklar:icon_whis

evet çok özenilmişti
geçn KN izledim kadını ayağında galoşları görünce bu ne??? ya dedim doğrusu..

pelinsi canım sende yengeye taktın dünden beri o akıl vermeye meraklı olan kızıl saçlı konuşma ,gezme ,kapı bekleme, işaret görmeye meraklı yenge vardıya işte o olabilir:dito:dito

Sun Summer
09-09-07, 21:29
Hiç ağLayan bir insan değiLimdir. ÖzeLLikLe fiLmLerde yada diziLerde. GeneLde oyuncuLuk müthişde oLsa ağLayamam. Ama harbi söyLüyorum neredeyse her sahnede ağLadım. Harikaydı ya. Bi kere gerçekten çok gerçekçi. KesinLikLe beni etkiLen yanı bu. OLayLAr gerçekten çabuk geLişti. O kadar çabuk oLacağını biLmezdi. Bir de şarkıyı çok beğendim.''Yum usuLca gözLerini. Uzat üşümüş ellerini. Sakla o masum yüreğini. Ölüm gibi sessiz uyu. Bu dünya dipsiz bir kuyu. Uyu meLek yüzLüm uyu. Bu dünya dipsiz bir kuyu'' :img-cray:

kivanç_aşkim
09-09-07, 21:30
ya şimdi menekşenin baabsı ağbileri ve kocası istanbula gider onu aramak için ama bulamayınca nolcak?yani bulurlarsa dizi biter çünkü o manyak koca öldürür menekşeyi bulamazlarsa uzun süre istanbulda kalacaklar...bi ara istanbula taşınırlar falan diye bi muhabbet olmuştu galiba gerçekleşecek bu ama saçma olur o zaman..neyse bekleyip göreceğiz...

not:pıtıcıkım arkime salak deme öldürürüm seni...ağzını burnunu dağıtırım arkime salak diyenlerin sirseriler :)

Tamam tamam demedim arkine :icon_sorr Vay koruma içgüdüsüne bak sen :img-polic hehe :) pıtırcıkım benim ..:)

Ya dizi koşturmacayla geçecek..Babası ve tabi ağabeyi menekşeyle halilin peşine düşcek :icon_sorr kaç Allah kaç..:( Offff kız aşkım burdada çok ağlıyo.Bu çocuğun yüzü gülmicek mi:(

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 21:31
slm arkadaslar:img-wink:
cok hizlisiniz masallah bütün sayfalara baktim anca gelebildim ...
tüm resim ve calisma ekleyenlere cok tskler süpersiniz yaaa emeginize saglik:img-wink:

merve_06
09-09-07, 21:33
ben ninesinin ya da annesinin bu evliliğe en başta tepki vermeme nedeni olarak sözde aba ile ağabeyleri görüyorum.daha doğrusu söz söyleme hakları yok gözüküyor.(her ne kadar başlarını izlemesm de?
görüldüğü gibi almanya da yaşamalarına rağmen anne almanya yı doğru dürüst gezmemiş.babanın baskıcı tutumundan olsa gerek

acaba dedim bu diziden sonra türkiye den uzak yaşayan insanlar adetlere vb daha mı çok bağlı oluyorlar.:icon_whis

bu arada kısa bir süre sonra tekrarını izleyeceğim:happy0064

jess
09-09-07, 21:34
de-rincim,biz iyice karıştık canım.:img-pilot

Ninesi Menekşeyle konuşurken İstanbul'da Balcılar ( Kemal Balcı-Filiz Balcı )diye birilerinden bahsettiler.Sonra ninesi süt kardeşin Canaylar ( ? ) var , memleketten beri görmedim,haber almadım dedi.:img-yes:

Menekşe Halille konuşurken İstanbul'daki bu tanıdıklarından bahsetmedi ama.Ben onu kastetmiştim.Buluşamazlar hemen yani ayrı giderlerse.:img-in_lo :img-in_lo

kivanç_aşkim
09-09-07, 21:35
nurcum yenge 1 yenge 2 kısmına güldüm ben ya ne biçim bi tabir bu yaff :)

pıtırcıkım napıım bea :) adları bilmiyorum valla :hih bi de biterken ;

yenge1 :.......
yenge2:........

diordu ordan çaldım :):):)

Cani kadınlar..Bide öğütveriolardı Menekşe ye canımbenim daldı uzaklara böyle...:(:( garibimm..

Hatiies
09-09-07, 21:35
Ya arkadaslar bu ne yaaa masallah valla ikinci baslik 2 günde doldu, süper valla bak dedigimiz dogru cikti! Bu dizi cok iyi tutulacak diye =) Offffff cuma aksami iple cekiyorum yaa çok merak ediyorum.. Acaba Menekse ile Halil nasil kavusacaklar birbirlerine... Kafamda birsuru soru isareti var...ve o sarilma sahnelei hala gözümün onunde.. Nasilda icten sariliyodu Halil!!!!! Allahim ben bile hisettim sanki!!!!!!!! Menekse de öyle! Ve otobüs sahnesinde birbirlerinin kollari degmeside cok hostu... negüzel anlattilar be ilk bökümde ask'i :img-in_lo:img-in_lo

61MERVE61
09-09-07, 21:39
Arkadaslar vala siz yazdikca bana birsey oluyor......fragmansiz ozetsiz bile bukadar ilerlio ya sayfalar helal olsun..yaaa off biran once ciksa su fragman heyecandan meraktan oluyorum....yaa hani menekse check in den girdi yaa hani abileri tam yakalayacaken...pasaportsuz ordan giremezler degilmi,ayrica halil ordan gecse bile tanimazlar bence ama halil oyle birseyki taninmamis olsa bile dikkat cekiyor...kendisi kacma kaciyor:):)

(ayb!ke)
09-09-07, 21:40
Evet ben ya yenge 1 ya da yenge 2 yi b isenarist olarak gördüm..Adını hatırlayamıcam şimdi..:) :img-polic Of Önce Sözde Baba ya sonra Sözde ağabeye sonra da yengelere çok sinir oldum..Damadı da unutmayalım tabi :img-polic Annesi deçok vicdansızdı bence :img-cool2

Evet cnm bende gördüm dizinin sonunda senaristlerimizden Melek Gençoğlu yengelerden biriydi.:)

Ayrıca jess'in ninenin ilk önce Menekşeye gitme demesi ardından elleriyle göndermesi konusunda yaptığı yoruma katılıyorm.
Gözünün önünde Menekşenin kendi kendine zarar vermesine dayanamazdı.Ayrıca birde damat var onun Menekşeye yapacaklarını düşününce en iyisinin MEnekşenin Halille Almanyadan uzaklşması olduğunu düşündü...

fatoş7373
09-09-07, 21:40
Halıl eğer başka bır perondan içerı gıremedıyse sanırım uçağa kaçırdı ama acaba halılın pasapartu falan menekşedemı yoksa kendısındemı kendısınde değilse halılım menekşe ıle ıstanbula gıtmesı ımkansız..yok menekşe de değilde kendısınde ise kıl payı abısının ve kocasının elınden kurtulan menekşe halılı olmadan ıstanbula gıder mı acaba yoksa halılın gelmesını bekler mı zannedıyorum boyle şansı yok çunku orası tren ıstasyonu değil havaalanı..şimdi acaba dıyorum kı menekşe ıstanbula onceden gıdecek halıl daha sonramı gelecek.....

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 21:41
ben ninesinin ya da annesinin bu evliliğe en başta tepki vermeme nedeni olarak sözde aba ile ağabeyleri görüyorum.daha doğrusu söz söyleme hakları yok gözüküyor.(her ne kadar başlarını izlemesm de?
görüldüğü gibi almanya da yaşamalarına rağmen anne almanya yı doğru dürüst gezmemiş.babanın baskıcı tutumundan olsa gerek

acaba dedim bu diziden sonra türkiye den uzak yaşayan insanlar adetlere vb daha mı çok bağlı oluyorlar.:icon_whis

bu arada kısa bir süre sonra tekrarını izleyeceğim:happy0064

bencede ninesi meneksenin babasi ve abisi yüzünden basta birsey demedi..ama bence büyük hata yapti..keske evlenmeden önce Halil`e kacmasini söyleseyde Menkse`ye yaa:icon_sorr
simdi Meneksenin bosanma iside büyük problem olcak:icon_sorr

pofuduk&kero
09-09-07, 21:41
slm arkadaslar:img-wink:
cok hizlisiniz masallah bütün sayfalara baktim anca gelebildim ...
tüm resim ve calisma ekleyenlere cok tskler süpersiniz yaaa emeginize saglik:img-wink:

merhaba büşracım walla fransız kaldım burda
seni görünce sevindim
bu müthiş diziyi sen de çok sevdin dimii müthiş yaa

de-rin
09-09-07, 21:42
aynen canım ya ninesi önce kaçma diyo bekaken evleniyor kaç diyo ehh be ninem aklın nerde sen kız böyle kötü bir gece yaşamadan kaç deseydin ya...ayrıca ayı kılıklı kısmına çok güldüm sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)

seni güldürdüysem ne güzel..ama o tabir baba içinde geçerli:img-wink:

başta çok kibar kibar herşeye tamam demesinden altında bi çapanoğlu olduğu belliydi zaten..
hem bu Mustafa menekşenin o kılkuyruk abisiylede askerde tanışıp kız kardeşin var mı diye sordu da abisine oda var ama para karşılığı evlenebilirsiniz mi?? dedi:icon_whis.....oda koşup soluğu almanyada aldı....madem o kadar parası vardı bir çırpıda babasının eline saydı o parayı Türkiye'de kalıp iş kursaydı ya zahmet edip oralara gitmeslşerdi..yok ama tüm yengelerini alıp Almanya havası almış oldular değil mi??gÜZELDE OLDU:img-wink:

pelinSİ
09-09-07, 21:44
Bu diziye karsı ön yargılıydım.İsmini de hic begenmemistim.Hala sevmiyorum:icon_whis sadece menekse daha iyi olurdu.Ama senaryo ve oyuncular gercektende basarılıydı.Kıvanc tatlıtug kendini cok gelistirmis.Bütün sahnelerinde cok güler yüzlüydü.Sanmıyorum ki insanlar K.t yakısıklı oldugu icin izledi bu diziyi.El kesme sahnesi bana sılayı hatırlattı.DNA tesi mi yapılacak illa kızın eli kesiliyor orayı da anlamıs degilim.Ben gümüsü ilk sezon izledim.Ordaki kıvanc T. oyunculugu ile burdaki oyunculugu arasında gercektende iyi bir performans vardı

Sevgili gzm,
Bir ara zaten kanal karar veremedi:icon_whis Bir ''Menekşe ile Halil'',bir ''Menekşe'' olarak verdiler fragmanları ama sadece ''Menekşe'' çok yavan olurdu...Leyla ile Mecnun,Ferhat ile Şirin,kerem ile Aslı,Menekşe ile Halil örgüsü yaratmak istemiş olabilirler:img-yes:

Kıvanç Tatlıtuğ'u zaten beğenirdim ama açıkçası onun için izlemedim...Dizide KT dışında da fan kitlesi olan kimse yok...Hani bir süre sonra belki SA:img-yes: Ama dizi öyle güzel ki,ayıla bayıla izler insan..Ayıla bayıla sevdiği biri için değil...

Bana da Sıla'yı anımsatmıştı da Mustafa Boran'ın tırnağı olamaz...Ya tatlı canına kıymak istemedi yada kendi elindeki yaranın arkadaşı tarafından daha çabuk keşfedilebileceğini düşündü...:img-pilot

TÜm çalışma ve resimler için teşekkürler:happy0064
Hepsi,:good:

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 21:46
merhaba büşracım walla fransız kaldım burda
seni görünce sevindim
bu müthiş diziyi sen de çok sevdin dimii müthiş yaa

slm mervecim bende seni görünce sevindim gercekten:happy0064
yaaa evet acayip etkilendim bu diziden cok güzel bir konusu var oyuncular harika...cok duygulu..acikli..hersey var bu dizide yaa..ilk bölümden astasi oldum valla:img-yes:

tugchemre
09-09-07, 21:46
bayıldım diziye gözümü kırpmadan seyrettim yalnız büyük bir sorun var keşke başka bir gün en azından başka bir saatte olsaydı tmm bu hafta seyrettimde bundan sonra nasıl bakıcam diziye ama süper yapmışlar hele kıvanç süperdi ya

Ser-can
09-09-07, 21:48
halil ve menekşe ayrı ayrı isatanbul'a gidelerse -ki bu yüksek bir ihtimal orada buluşacaklarını düşünüyorum ..ama zaman alabilir..çok uzatmasalar bu buluşma olayını:img-yes::img-yes:

Mantık çerçevesine oturtup, olayları baymadan izlenebilir halde yansıtttıkları sürece ayrılık olayının uzaması beni rahatsız etmez... Yetenekli ise ekip ayrılıkta bile aşk tadını verebilir... Ama yine çok fazla uzayacağını sanmıyorum ben...

ser-can senide burada görmek güzel

Çok teşekkür ederim cancanım, hoş ve etkileyici bir dizi ile sizinle buluşmak benim için de çok güzel, hele de malum dizimizin bize çektirdiklerinden sonra...

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 21:49
bayıldım diziye gözümü kırpmadan seyrettim yalnız büyük bir sorun var keşke başka bir gün en azından başka bir saatte olsaydı tmm bu hafta seyrettimde bundan sonra nasıl bakıcam diziye ama süper yapmışlar hele kıvanç süperdi ya

dimi acayip güzeldi yaa o sorun bendede var yaa Hatirla Sevgili`ye bakamicam artik..ama napalim youtube`ta izlerim artik baska carem yok..bu aralar Menekse ile Halil daha cok bastiriyor cok merak ediyorum...nolcak acaba...

merve_06
09-09-07, 21:50
[QUOTE=fatoş7373;4713934]Halıl eğer başka bır perondan içerı gıremedıyse sanırım uçağa kaçırdı ama acaba halılın pasapartu falan menekşedemı yoksa kendısındemı kendısınde değilse halılım menekşe ıle ıstanbula gıtmesı ımkansız..QUOTE]

sevgili fatoş
halil in pasaportu menekşe de değildi
hatırladığım kadarıyla havaalında biletleri onaylatmak istedğinde halil in pasaportu olmayınca sadece kendisinin biletini onaylatabilmişti
zaten abisi ile musatafa yı görünce giriş kapısına doğru hızlıca yol almıştı

pofuduk&kero
09-09-07, 21:51
slm mervecim bende seni görünce sevindim gercekten:happy0064
yaaa evet acayip etkilendim bu diziden cok güzel bir konusu var oyuncular harika...cok duygulu..acikli..hersey var bu dizide yaa..ilk bölümden astasi oldum valla:img-yes:

yaa sorma izledikten sonra o gün sabaha kadar rüyamda onları kavuşturmaya
ve almanyadan kaçırmaya çalıştım
bugüne kadarki olan en etkileyici aşk
süpper süpper süpper
çok duygulu oyuncular da harika hele kıvançın bir ağlayışı vardı gerçek gibi müthiş ya

pofuduk&kero
09-09-07, 21:54

hoşgeldin tuğçe sen de mi etk,ilenenler listesindesin
cuma aslında dezavantajdı ama artık şüphe yok sıla ve hatırla sevgiliyi geçebilir müthiş bir senaryo ve oyunculuk
en azından ilk 3e kesin girer eminim yani

Ser-can
09-09-07, 21:56
Ya tatlı canına kıymak istemedi yada kendi elindeki yaranın arkadaşı tarafından daha çabuk keşfedilebileceğini düşündü...:img-pilot

Gel cancanım yukarıdaki cümlende "ya ... ya da"yı kaldırıp "hem ... hem de"yi kullanalım, daha iyi olur zannımca... Hatta hem'lerin sayısını da artırabiliriz, hem işini garantiye almak istemiştir (DNA), hem ortaya çıkarsa kızın bunu kendinin yaptığını iddaa edip (kusur kızınızdaydı diyerek), insanları buna inandırmak daha kolay olur diye düşünmüştür, hem kendinin kanı donduğundan kesse de kan çıkmayacağını düşünmüştür vs vs. :img-pilot

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 21:57
yaa sorma izledikten sonra o gün sabaha kadar rüyamda onları kavuşturmaya
ve almanyadan kaçırmaya çalıştım
bugüne kadarki olan en etkileyici aşk
süpper süpper süpper
çok duygulu oyuncular da harika hele kıvançın bir ağlayışı vardı gerçek gibi müthiş ya

evet cnm yaa cok etkileyici bizi aglattilar bütün dizi boyunca...:icon_sorr:icon_sorr
dedigin gibi cok gercekci oynuyorlar süper yaa:img-wink:

Gizem imza ,avi ve calismalar icin cok tskler hepsi harika ellerine saglik cnm
:img-wink:

tugchemre
09-09-07, 21:59
hoşgeldin tuğçe sen de mi etk,ilenenler listesindesin
cuma aslında dezavantajdı ama artık şüphe yok sıla ve hatırla sevgiliyi geçebilir müthiş bir senaryo ve oyunculuk
en azından ilk 3e kesin girer eminim yani

ah bitanem hemde nasıl etkilendim.ilk3e kesin girmeye girerde hsyide 3 aydır bekliyorum dört gözle işallah her hafta tekrar verirlerde izlerim bi tuhaf oluyo içim izlerken bu diziyi ya keşke perşembe aynı saat olsaydı...:icon_sorr

61MERVE61
09-09-07, 21:59
vala deminde solemistim yine soylim hic kuskum yok,
Kesin cuma gunleri birinci gelecegiz...maglum ihlamurlaraltindam bitti i.anin izleyicileri bu diziyi izlemeye baslicak...i.ada birinci geliyordu her cuma...cok ama cok eminim....bugun de dizimizin tekrari var,izlemeyenler izlicek ve burdada reytingimiz yukselecek ki bugun tekrari yayinlansin bakin nasil ailemiz buyucek...

pelinSİ
09-09-07, 22:00
Jess,:img-hi:
Şöyle ıslık çalan bir icon yok mu:img-icecr

Seninle sonunda HIHlamayacağımız bir forumda buluştuk:icon_shad

Bizi ayndınlığa kavuşturduğun için teşekkürler...GÖrdüğümüz üzre şekillerde(:img-icecr) bir adet telefon bir adet mızıka var...Ben üçüncü birşey görmedim sanki...Ama umarım düşen objelerden biri pasaprt değildir...

Birazdan başlıyor dizi...Neden bu forumun titretme seçeneği yok...Dizi başlayınca titretirdiniz...Gidemiyorum çok ilerliyorsunuz diye:icon_sorr

fatoş7373
halılle menekşe bırlıkte kaçabılcekler mı acaba...onlrın kaçtığını goren aile hıç şüphesız kı arkalarında gıdecektır ama buyuk ıhtımal hepsı gıtmezde sadece abılerı yda abısı gıder oda zannedıyorum psıkopat olanı değilde diğeri olur aşka surgundede oynayan vardı ya o işte..yada ıkı abı arkalarından gıder...kız kardeşlerını bulmak için geldıklerı istanbulda bu ıkı abının hayatları değişir kader karşılarına farklı farklı kışıler ve kışılıkler mı çıkartır acaba...ama elbette kı kız kardeşi aramaya devam ve belkıde ordakı akrabalarda devreye sokularak dort bır koldan ara çalışmaları devam eder..ıkı sevgılı ıstanbulun en ucra köşesınde yenıden hayat kurupta ayakta kalmak ve aşklarını yaşamak için koca şehrın içinde kaybolmamak yok olmamak adına hem sevdalarının savaşını hemde hayatta kalma savaşını verırler..ustelık parasız pulsuz ustelık evsız barksız vede kımsesız ama ıstanbulda sankı Halıl le ilgili birşeyler çıkacak karşımızada sankı halılın hayatı ve dolayısıyla menekşenınde hayatı değişecekmiş gıbı gelıyor bana bakalım neler olucak

jess
Gel cancanım yukarıdaki cümlende "ya ... ya da"yı kaldırıp "hem ... hem de"yi kullanalım, daha iyi olur zannımca... Hatta hem'lerin sayısını da artırabiliriz, hem işini garantiye almak istemiştir (DNA), hem ortaya çıkarsa kızın bunu kendinin yaptığını iddaa edip (kusur kızınızdaydı diyerek), insanları buna inandırmak daha kolay olur diye düşünmüştür, hem kendinin kanı donduğundan kesse de kan çıkmayacağını düşünmüştür vs vs. :img-pilot

Ser-can'ım...:img-in_lo

Hadi ordan.:img-hyste Korkağın teki işte ondan Menekşe'nin elini kesti. Canı tatlılardan damat beyimiz.Aslında korkak olan ama etrafa esip gürleyerek bunu kamufle etmeye çalışan zayıf,kendine güvensiz tiplerden bence o. Bir de gıcık.:img-icecr:img-icecr

Ninenin "Zedelendin mi yoksa?" sözüne hala takığım.:icon_twis Nikahın ertesi günü kapısına gelen Menekşe'ye bu konuda tek bir soru bile sormayan Halil'i de ayrıca takdir ettim.Aşkının büyüklüğünü kanıtlayan çok güzel bir davranıştı bence.:img-in_lo

Pelinsi, hıhladım bile sana.:img-icecrSoldaki resimde 2 tane,sağdaki resimde bir tane şey var.Toplamda 3 işte alla alla.:img-pilot

pofuduk&kero
09-09-07, 22:02
ah bitanem hemde nasıl etkilendim.ilk3e kesin girmeye girerde hsyide 3 aydır bekliyorum dört gözle işallah her hafta tekrar verirlerde izlerim bi tuhaf oluyo içim izlerken bu diziyi ya keşke perşembe aynı saat olsaydı...:icon_sorr

sorma cnm bu nasıl bir dizidir yaa
neyse tekrarını izlersin sende
dört gözle cumayı bekliyom bende yaaa

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 22:03
vala deminde solemistim yine soylim hic kuskum yok,
Kesin cuma gunleri birinci gelecegiz...maglum ihlamurlaraltindam bitti i.anin izleyicileri bu diziyi izlemeye baslicak...i.ada birinci geliyordu her cuma...cok ama cok eminim....bugun de dizimizin tekrari var,izlemeyenler izlicek ve burdada reytingimiz yukselecek ki bugun tekrari yayinlansin bakin nasil ailemiz buyucek...

evet bu olabilir..ama bence Sila ve Hatirla Sevgili`ye bakanda cok olur cünkü yeni sezonda ilk defa yayinlancak insanlar merak ediyor..ama ilk 3 e girecegimiz kesin bence:img-wink:

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 22:06
sorma cnm bu nasıl bir dizidir yaa
neyse tekrarını izlersin sende
dört gözle cumayı bekliyom bende yaaa

evet cnm zaman gecmek bilmiyor dimi daha koca 5 gün var nasil dayancaz yaa insallah özet veya fragman erken gelir baride biraz rahatlariz (yada daha cok heyecanlaniriz:img-yes:)

britneysinem imzalarin ahrika olmus cnm ellerine saglik:img-wink:

Ser-can
09-09-07, 22:06
Menekşe'nin ninesini anlamak çok zor gelmiyor bana, daha doğrusu mantıktan uzak değil, kabul edilebilir bazı sebeplere dayalı... jess'imin de belirttiği gibi, ilk başta ne kadar sevse de Menekşe'nin Halil'i unutabileceğini düşünüp kaderine razı olmasını istemişti ondan "Neler unuttuk" "Senin kaderini baban yazıyor" diyerek... Ama sonunda anladı ki evliliği Menekşe'ye aradan yıllar geçse de mutluluk getirmeyecek, Menekşe'nin kaçmasını destekledi... Diğer taraftan kendinin de ifade ettiği gibi, her ne kadar alınan kararlarını desteklemese de Menekşe'ye bunu yapanlar da kendinin canından ciğerinden; ayrıca onun da ataerkil toplumu yansıtan bir kadın figürü olduğu unutulmamalı....

Yanılmıyorsam Menekşe dizide kendi sesini kullanıyor... "Yanık Koza"nın takipçilerindendim ve orada da Balım rolüyle onu beğenerek izlerdim... Bence bu dizideki performansı da son derece iyi... Umudumuz bu güzelliğin bozulmaması...

merve_06
09-09-07, 22:08
Hadi ordan.:img-hyste Korkağın teki işte ondan Menekşe'nin elini kesti. Canı tatlılardan damat beyimiz.Aslında korkak olan ama etrafa esip gürleyerek bunu kamufle etmeye çalışan zayıf,kendine güvensiz tiplerden bence o. Bir de gıcık.:img-icecr:img-icecr

Nikahın ertesi günü kapısına gelen Menekşe'ye bu konuda tek bir soru bile sormayan Halil'i de ayrıca takdir ettim.Aşkının büyüklüğünü kanıtlayan çok güzel bir davranıştı bence.:img-in_lo

sevgili jess
mustafa hakkında aynı şeyleri düşünüyoruz.
bence de korkağın teki.hele dedikleri sorun sende falan.kimseye anlatma yoksa öldürürm gibi tehditler.aslında kendisi şöyle iyi bir sopaya layık ama neyse:dito
korkağın teki olması dolayısıyla tipik tehditlerden savurdu

gerçekten de halil in hiçbir şey dememesi onu aşkının büyüklüğünü kanıtladı bence de.ve bu dizide bir kez daha nasıl büyük bir aşk anlatılcağını anlamış oldum ben:icon_whis

pelinSİ
Arkadaşım...Madem alıntıladım,ellerine sağlık:img-wink:
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeyin sebebi var:img-cool2

Hani mankenden oyuncu olmazdı cicim:img-in_lo
Zaten dizi boyu Menekşe ve Halil'e ayrı ayrı ağladım da bu sahnede daha bir çektim burnumu:icon_sorr

İlk iki resimde öfke...Aldatılma duygusu...
Üçüncüsünde yıkılma...Hatta dağılma...Üzüntüden kendini sokaklara vurma...
En sonuncusunda da boşluk...Aynı Menekşe evine geldiği zaman gibi...

Gerçekten hepsini birden bizlere en güzel şekilde yabıstabildikleri için:happy0064

gizemyd
saolun beğenmenize sevindim arkadaşlar..

evet bu olabilir..ama bence Sila ve Hatirla Sevgili`ye bakanda cok olur cünkü yeni sezonda ilk defa yayinlancak insanlar merak ediyor..ama ilk 3 e girecegimiz kesin bence:img-wink:

bence sıla pek izlenmez..çünkü ç,geçen sezonun sonudna iice reytingleri düşmüştü..eğer bu sezonda öle olursa dizimiz ve hatırla sevgili kalıyor..olsa olsa en fazla 2. sılayıda koyduğumuzda 3. oluyor..bu yinede çok ii..tabi böle olursa..

61MERVE61
09-09-07, 22:10
arkadaslar demin youtubden izlerken birsey dikatimi cekti:
yaa hani menekse eve giderken otobusun ustunde halilde onlandi ya...kucuk bi ayrintiyi fark etim...halil polislerin araba sesini duyuyor ve yuzu baya bi degisio hatta neydi o seyin adi onu bile hemen birakio(hani caliodu ya:))...garip yaa...biseyler var herhalde:(yada kacak oldugu icin korktu..anlamadim..

pofuduk&kero
09-09-07, 22:11
evet cnm zaman gecmek bilmiyor dimi daha koca 5 gün var nasil dayancaz yaa insallah özet veya fragman erken gelir baride biraz rahatlariz (yada daha cok heyecanlaniriz:img-yes:)

britneysinem imzalarin ahrika olmus cnm ellerine saglik:img-wink:

evet geçmiyo yaa
özet gelmez daha erken bakalım nolcak halille kaçabilcek mi biraz şüpheli çünkü
kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısın diyo yani bunlar ayrılık çekcek anam heyecanlandım bekleyip görcez

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 22:12
saolun beğenmenize sevindim arkadaşlar..

bence sıla pek izlenmez..çünkü ç,geçen sezonun sonudna iice reytingleri düşmüştü..eğer bu sezonda öle olursa dizimiz ve hatırla sevgili kalıyor..olsa olsa en fazla 2. sılayıda koyduğumuzda 3. oluyor..bu yinede çok ii..tabi böle olursa..

haklisin Sila`nin reytingleri düsmüstü son zamanlarda...o zaman birinci olma sansimiz yükselir..:img-wink:
bakalim yaa ama bencede yeni baslayan bir dizi icin ilk 3e girmek bile cok büyük bir basari:img-wink:

gzd_gzd
09-09-07, 22:14
arkadaslar demin youtubden izlerken birsey dikatimi cekti:
yaa hani menekse eve giderken otobusun ustunde halilde onlandi ya...kucuk bi ayrintiyi fark etim...halil polislerin araba sesini duyuyor ve yuzu baya bi degisio hatta neydi o seyin adi onu bile hemen birakio(hani caliodu ya:))...garip yaa...biseyler var herhalde:(yada kacak oldugu icin korktu..anlamadim..

merwoşum
onu ben de ikinci izleyişimde farkettim dün
almanyada kaçak olduğu için polis i gördüğünde tedirgin oldu bence
belgeleri bile yok ki :(

Ser-can

Dedim ya "hem" lerin sayısını artırabiliriz... Bir de, bir de uyuz... :img-pilot

Ninenin "Zedelendin mi yoksa?" sözüne hala takığım.:icon_twis Nikahın ertesi günü kapısına gelen Menekşe'ye bu konuda tek bir soru bile sormayan Halil'i de ayrıca takdir ettim.Aşkının büyüklüğünü kanıtlayan çok güzel bir davranıştı bence.:img-in_lo

Sizce gerçekten bunu konuşmamış olabilirler mi, yoksa bize mi yansıtmadılar... Bana konuşulmuş da, gösterilmemiş gibi geldi... Yani Menekşe'nin gözyaşlarından durumu ona anlattığı farzına kapıldım ben... Hani ninesine de sormuştu "Halil bana artık inanır mı?" diye... Tabi ninesinin dediği gibi Halil sevdiği için inandı, o noktaya diyeceğimiz yok... :img-blushBağrına nasıl bastı Menekşe'yi...:img-in_lo

gizemyd
haklisin Sila`nin reytingleri düsmüstü son zamanlarda...o zaman birinci olma sansimiz yükselir..:img-wink:
bakalim yaa ama bencede yeni baslayan bir dizi icin ilk 3e girmek bile cok büyük bir basari:img-wink:

evt inşallah reytingler düşündüğümüz gibi güzel olur..:happy0064

çalışmlarınız harika arkadaşlar..:good:

KeReMcEmLoVeRiN
09-09-07, 22:15
evet geçmiyo yaa
özet gelmez daha erken bakalım nolcak halille kaçabilcek mi biraz şüpheli çünkü
kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısın diyo yani bunlar ayrılık çekcek anam heyecanlandım bekleyip görcez

evet ayrilik cekecekleri belli o cümleden ama insallah uzun sürmez yaa nasil dayaniriz biz:icon_sorr

arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor ama malesef cikmam lazim...
cok merka ediyorum yarin girince kac sayfa okumak zorunda kalcam acaba:icon_whis
Mervecim sanada iyi aksamlar cnm görüsürüz..
kib aeo görüsürüz bye

jess
09-09-07, 22:17
Gerçekten de polis sirenlerini duyunca pankliyor Halil.Sanırım geçmişinde birden çok karanlık nokta var.Polisten korkuyor, evraklarını tamamlamayı sürekli geçiştiriyor ( Niye geçiştiriyor ki? ) , annesiyle ilgili bilinmeyen şeyler var,3 ayrı pasaportu var ( sanırım :img-in_lo ).Üstelik İstanbul konusunda da korkuları var bence. Elimizde kimin olduğunu bilmediğimiz bir çocuk ve anne resmi var. Babası ölmüş ama nasıl , orası da bilinmiyor. :img-help:

Menekşe'yi bıraksak, aşkı bıraksak, sırf Halil'i çözmek için bir 10 bölüm uğraşmamız lazım bizim.Çok işimiz var çok.:img-icecr

de-rin
09-09-07, 22:17
Mantık çerçevesine oturtup, olayları baymadan izlenebilir halde yansıtttıkları sürece ayrılık olayının uzaması beni rahatsız etmez... Yetenekli ise ekip ayrılıkta bile aşk tadını verebilir... Ama yine çok fazla uzayacağını sanmıyorum ben...

Çok teşekkür ederim cancanım, hoş ve etkileyici bir dizi ile sizinle buluşmak benim için de çok güzel, hele de malum dizimizin bize çektirdiklerinden sonra...

ser-can yazdıklarına katılıyorum hani ekşin olsun diye uzatmasınlar diye yazmıştım..mantıklı olan herşeye varım:img-yes:

jessim hiçde bile mustafa erkek adammış elini kana bulamad:img-blushı işte..
korka ne olacak birde menekşenin kocasıymış sevdalısıymış gibi yollara koyulduya pess yani...paralarını alsada rahatlasa:good:

ayy sorma bende bune ya dedim ninenin o kelimesini duyunca? daha önce hiç duymadımışltım
jess haberin olsun odile öğretmenin dersi kırdığımızı sıla sınıfından m ile h sınıfında olduğumuzu yazdı

gizemyd
09-09-07, 22:18
merwoşum
onu ben de ikinci izleyişimde farkettim dün
almanyada kaçak olduğu için polis i gördüğünde tedirgin oldu bence
belgeleri bile yok ki :(

evt bencede bu yüzden korktu..neden belgelerini tamamlayamadıki? kaçak olarak yaşıyor:icon_whis

Ser-can
09-09-07, 22:19
Zaten dizi boyu Menekşe ve Halil'e ayrı ayrı ağladım da bu sahnede daha bir çektim burnumu:icon_sorr

İlk iki resimde öfke...Aldatılma duygusu...
Üçüncüsünde yıkılma...Hatta dağılma...Üzüntüden kendini sokaklara vurma...
En sonuncusunda da boşluk...Aynı Menekşe evine geldiği zaman gibi...

Of of, nasıl anlattın öyle, valla ciğerim dağlandı... :img-cray::img-cray: Pek güzel ifade ettin, yaşattın yeniden o an hissettiğim duyguları...

prenzez
09-09-07, 22:19
polisten korkmasının sebebi kaçak çalışıyor olması bence.istanbul'dan bir çekincesi var,belki de ailesi vardır orada...bir de o baktığı fotoğraf yeni çekilmiş gibi..eğer dizideki bir hata değilse.halil en az 20 yaşında vardır.bu fotoğrafdaki çocuk 6 yıl desek 14 yıllık bir fotoğraf için çok yeni.bir de halil'in baktığı tek fotoğraf,ailesinden kalan tek yadigaar olduğunu düşünürsek.savaş,iç çatışma,yoksulluk durumlarını da göz önünde bulundurmak lazım.fotoğrafdakiler pek de yokluk çekiyor gibi durmuyor.

gzd_gzd
09-09-07, 22:20
evt bencede bu yüzden korktu..neden belgelerini tamamlayamadıki? kaçak olarak yaşıyor:icon_whis

acaba zamannda işlediği bi suçmu war da
belgeleri o yüzden tam değil

inşallah halilin bu sırrı
menekşeyle ayrılmalarına yol açmaz :icon_sorr

gzd_gzd
09-09-07, 22:23
merwoşum bidenem
3 tane pasaport wardı ama
belki de sahte pasaport falan çıkarmıştr

çok merak ediyorum yaaa
halilin geçmişinde neler war

resmdeki kadın kesin halilin annesi de, belki resmdeki çocuk halilin küçüklüğüdür ya
ama annesi we babası,weya ikisinden biri ölmedi bence
hatta istanbulda yaşıyor olabilirler :icon_whis:icon_whis

61MERVE61
acaba zamannda işlediği bi suçmu war da
belgeleri o yüzden tam değil

inşallah halilin bu sırrı
menekşeyle ayrılmalarına yol açmaz :icon_sorr

ufff gozwem netin:icon_sorr

insalah yaa...halil zaten kacak calisio ve tahminimce almanyada oturma izni yok halilin yani burdaki kuralara gore..oturma iznin yoksa seni direkmen turkiyeye yoliyorlar...ve avrupaya gelme gibi bi durumun olmuyor...tabi bu dizi bende cozemedim:):)

ebru_kıvançkolik
Ya arkadaslar bu ne yaaa masallah valla ikinci baslik 2 günde doldu, süper valla bak dedigimiz dogru cikti! Bu dizi cok iyi tutulacak diye =) Offffff cuma aksami iple cekiyorum yaa çok merak ediyorum.. Acaba Menekse ile Halil nasil kavusacaklar birbirlerine... Kafamda birsuru soru isareti var...ve o sarilma sahnelei hala gözümün onunde.. Nasilda icten sariliyodu Halil!!!!! Allahim ben bile hisettim sanki!!!!!!!! Menekse de öyle! Ve otobüs sahnesinde birbirlerinin kollari degmeside cok hostu... negüzel anlattilar be ilk bökümde ask'i :img-in_lo:img-in_lo

canısı ben seni en son heyecanlı bıraktım geldim hala heyecanlısın sen :)
otobüs sahnesine bende bittim..bir de menekşenin halille vedalaştığı sahne..sarıl bana diyince halil nasıl şaşırdı..saçlarını kokladı..aşk dediğin böyle olur..sevdiğinin ailesini bildiği için elini bile tutmuyor yanında yürümüyor..dokunmadan da aşk olabiliyormuş gerçekten :img-blush

Hatiies
09-09-07, 22:27
Az sonra tekrari cikiyo, bakmassam ölürüm yaaaaaaaaaaaaa:img-in_lo Ya arkadaslar su Halil'in agladigi sahnenin resimlerinide ekleyebilirmissiniz? :img-in_lo Ve otobüsdeki sahneyi ve birbirleriyle karsilastiklari sahnelerin resimlerini de ekleyin Lútfennnnnnn:img-in_lo:img-in_lo

pelinSİ
09-09-07, 22:27
valla istedim ama giremedim canımın içi..ufak bi sorun yüzünden uzak kaldım forumdan ama döndüm yine :) çok özledim hepinizi...

sinema filmi gibi bir bölümdü ya çok etkileyiciydi...kıvançın menekşenin gözündeki morluğu görünceki hali gitmiyor gözümün önünden..çok güzel bir aşk hikeyesi menekşe ve halilinki...menekşeye çok üzüldüm ya insanın böyle abisi babası olacağına hiç olmasın daha iyi..onlar yetmiyormuş gibi bir de kocası çıktı..ilk geceden bastı tokadı ya vicdansız adam..zaten dizi boyunca bir ağladım bir sinirlendim karıştı tüm duygularım ya..tüm bunların dışında birde hani şu yenge midir nedir kapıda beklemiyor muydu ya sinir oldum iyice..ne biçim bir ayıptır bu ya bu devirde böyle şeyler kaldı mı..pess yane ..bak yine sinirlendim nurcum sakinleştir beni canım..

Annem sormuştu ''Film mi yoksa dizi mi bu?'' diye...Hakikaten film gibiydi..Belki de olaylar çok çauk gelişti diye öyle geldi bize...Yoksa 2 bölüm Menekşe ile Halil'in buluşmaları...1 bölüm Menekşe'nin evleneceğini duyup yıkılması...1 bölüm düğün için işten ayrıması...düğün,gerdek gecesi...1 bölüm intihar...Kaçış derek n kafayı yiyebilirdik:img-pilot

+Hani derler ya ''Seni sevenle evlen'' diye...Halil,onun yüzünden olduğunu düşünüp paraladı kendini...Kaldı ki Menekşe'ye vuracak,incitecek...Sevdiğinin adını evinde besleyecek kadar müthiş bir aşık o:img-in_lo Sadece izlemeyle yetinecek kadar...

fatoş7373
09-09-07, 22:29
halıl buyuk ıhtımalden Bosnadan Almanyaya kaçan bır kaçak..ve yıne buyuk ıhtımal annesını bosnada kaybedeb bır çocuk...delikanlı çağlarında Almanyaya gelmiş kendıne yenı bır hayat kurmuş..

annesının ölumu bence bosna olaylarına dayanıyor...şu meşhur sırp-bosnasavaşında annesını kaybetmış olabılır ve halıl tesaduf eserı kurtulmuştur belkı....

ama babası bana gore kesınlıkle ıstanbulda yaşayan zengın bır adam gıbı geldı bana...

Ceren53
09-09-07, 22:30

O bölüm benimde dikkatimi cekti ama kacak olsa? Ucakla gitmeyi kabul etmezdi bence sonucta kontrolden geciyor. Oturma iznin bitmisse yüklü bir para ödüyorsun? Eee buda halilde yok nasil is cözemedim

08_aşk
09-09-07, 22:31
biri bu resimde durumu iyi görünüyor diyordu kıvanç bir röpörtajında ailesinin durumu iyi ama bir nedenden dolayı ülkesinden kaçıp almanyada bogaz tokluğuna çalışmak zorunda kalıyor demişti yani bu halilin geçmişi bayağı karışık

ebru_kıvançkolik
09-09-07, 22:31
halıl buyuk ıhtımalden Bosnadan Almanyaya kaçan bır kaçak..ve yıne buyuk ıhtımal annesını bosnada kaybedeb bır çocuk...delikanlı çağlarında Almanyaya gelmiş kendıne yenı bır hayat kurmuş..

annesının ölumu bence bosna olaylarına dayanıyor...şu meşhur sırp-bosnasavaşında annesını kaybetmış olabılır ve halıl tesaduf eserı kurtulmuştur belkı....

ama babası bana gore kesınlıkle ıstanbulda yaşayan zengın bır adam gıbı geldı bana...

annesiyle ilgili bir sırrı var ama ne? babası için öldü dedi annesi için kesin öldü dediğini hatırlamıyorum ben..annesi onu terkedip gitmiş babasıda ölmüş olabilir?ayak üstü entrika dolu bi cümle kurdum yaff :)

merve_06
09-09-07, 22:32
[QUOTE=pelinSİ;4714601]Annem sormuştu ''Film mi yoksa dizi mi bu?'' diye...Hakikaten film gibiydi..Belki de olaylar çok çauk gelişti diye öyle geldi bize...Yoksa 2 bölüm Menekşe ile Halil'in buluşmaları...1 bölüm Menekşe'nin evleneceğini duyup yıkılması...1 bölüm düğün için işten ayrıması...düğün,gerdek gecesi...1 bölüm intihar...Kaçış derek n kafayı yiyebilirdik:img-pilot
QUOTE]

gerçekten de dizinin en beğendiğim taraflarından biriydi bu.hiçbir şeyi sündürmeden ama sindire sindire o kadar güzel anlattılar ki bu kadar insan bu diziye bağlanabildi

bir de halil in menakşa geldiği anda ki hali çok gzüeldi.önce bir gülümseme sonra şaşkınlık ve somurtma ne olduğunu anlayamama.duygular o kadar güzel anlatılmıştı ki o sahnede

Hatiies
09-09-07, 22:32
canısı ben seni en son heyecanlı bıraktım geldim hala heyecanlısın sen :)
otobüs sahnesine bende bittim..bir de menekşenin halille vedalaştığı sahne..sarıl bana diyince halil nasıl şaşırdı..saçlarını kokladı..aşk dediğin böyle olur..sevdiğinin ailesini bildiği için elini bile tutmuyor yanında yürümüyor..dokunmadan da aşk olabiliyormuş gerçekten :img-blush

Hhahahh evet yaa hala heyecanliyim neyapiyim yaa az sonra yine tekrari var sanki yeni izleyecekmissim gibi icimde hala o ayni heyecan var:happy0064 Bu diziyi cokkkkkkkkk sevdim ya bu dizi simdi benim cin 1 numara!!!!!!!! Evet demekki dokunmadan da ask olabiliyomus... Ama malesef Halil gibi biri yok bence bu devirde:icon_sorr Offfff nerdeeeeeee

fatoş7373
09-09-07, 22:34