Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
var var canım hani otel camında bakarken bir adam iniyo arabadan zaten onları görunce kacıyo panikliyo dememki o kişiler peşinde zaten ondan sonra o mezar sahnesi var yanlış görmediysem:)
o otel camından görünen
gözlüklü takım elbiseli adam heralde
halilin peşindeki birisi:img-yes:
bence halilin ailesi de istanbulda
hatta belki de o adam halilin babası falandr da halil babasndan kaçıyodur....
kivanç_aşkim
10-09-07, 01:42
Zannımca Halil dizi boyunca koşturacak, polisten kaçacak... bknz. Kanal D Hazırlık Kampı görüntüleri
Evet ya arka sokaklar ekibinden kaçıyorlardı :D:D:D :img-polic
*Bu Halil polisten kaçacak ne suç işlemiş olabilir?
*O mezarda niye kendi ismi var?
*Annesi nerde?
*O fotoğraftakiler kimler?
*Neden kendine öldü süsü veriyor?
.
.
.
.................
Of...:D
tek kelime söylicem
"inanilmaz!"
izlerken gözlerim doldu gercekten inanilmaz bir hikaye cok üzüldüm bu dizi tutar
gzd_keremcem
10-09-07, 01:45
*Annesi nerde?
.
.
.
.................
bunların hepsi bir çelişki mi:D
gerçekten çok karışık bı hıkaye aşk,macera,kovalamaca herşey var
bu akşamki tekrarı da izledim gene çok etkılendım:img-in_lo
super, heycan dolu bir bolum bizi daha bekliyor. bende biraz once fragmani izledim ve birsuru sorular takildi kafama. artik cuma gununu iple cekecegiz. kivanc yine haftaya oyunculugunu gosterecek. sabirsizlikla beklliyorum, bakalim bu kosusturmaya nereye kadar gidecek.
*Annesi nerde?
.
.
.
.................
Walla cidden ne çok soru var.Umarım 2. bölümde hepsine yanıt bulabiliriz.Ben çok merak ettim ya.Ama o fotoğraftakiler halil ve annesi olabilir diye tahmin ediyorum.
bence de
dizinin içinde herşey war
başta sadece aşk dizisi olcağnı düşünmüştüm
ama izledikten sonra yalnış düşündüğümü anladm
fragmanda bile o kovalamaca sahnelernde bi heycan bastı
izlerken ne halde olcaz acaba :icon_whis
*Annesi nerde?
.
.
.
.................
Aynen of of :D
Ben kesin takarim simdi bunu uyuyamam..
Insallah özet'de yarin gelir..Belki biraz daha çok ögreniriz :img-pilot
O mafya kilikli adamlarin kesin Menekseyle bir ilgisi yoktur..Halilin çook karisik bir hikayesi var gerçekten..Beklicez artik baska cözüm yok :(
Walla cidden ne çok soru var.Umarım 2. bölümde hepsine yanıt bulabiliriz.Ben çok merak ettim ya.Ama o fotoğraftakiler halil ve annesi olabilir diye tahmin ediyorum.
Bence kesinlikle Halil ve annesi çocuk sarışın zaten...Halilin eskiden bir karısı ve çocuğu olmayacağına göre tek seçenek onlar gibi geliyor...
Zaten Menekşeye rüyasını anlatırken özllikle annesinden bahsedrken bian duraksamıştı...
kivanç_aşkim
10-09-07, 01:54
Bunların cevabını istiyorum ehe :D:D
Ama yok ya herkes karıştı..:D İlk bölümden bu kadar soru çıktı ya helal senaristlere hee :img-polic
Valla halil ağlıyo ben ağlıyorum , halil gülüyo ben gülüyorum :D, halil koşuyo ben koşuyorum demiycem:D koşmuş gibi soluk soluğa kalıyorum :D
:img-polic cık cık cık ben bu hale düşecek kız mıydım :D
Menek$enin o caresiz baki$lari beni yedi
bu adamlar insan degil insan o baki$lari görünce ta$da olsa erir herhalde
bu cagda hala bu gibi büyük problemlerle ugra$iyoruz
hangi kiz ister sevmedigi bir adamin zorla koynuna girmeyi
kizi resmen diri diri mezara gömdüler yaziklar olsun böyle kalpsizlere
ninesi bile icimi parcaladi kadin nasilda torununa sahip cikti
yaa ben çözemedim şimdi halil geldimi gelmedimi istanbul a çok karışık gösterdi noldumu şaşırdım:S
tamamını anca bugün izleyebildim çok güzel bi dizi ya helal yani..
ama fragman karıştırdı kafamı annesimi ölmüş o ne ki anlamadım???
ipekim dostum:img-yes: deminde konuştuğumuz üzere fragman çok karışıktı ama bence halillin annesi yaşıyor üstelik öyle kimsesi kalmamış gibide değil halil.Herhalde başka uçakla geliyor İstanbula çünkü siyahtakım elbiseli adamlardan kaçıyor Almanya da niye kaçsın İstanbul dadır çünkü oraya gitmeye tereddüt etmişti başta,yani menekşe için tehlikeye atladı gibi bişi.Dahada değişik olan mezardaki Halililn yazıoyor olması.Öldü diye gösteriyor herhalde kendini bide 80 tane pasaportu var,sahtemi artık başka isimlemi biliniyor oralarını inşallah anlayacağız.Mnekeşede bazı şeyleri öğreniyor gibi gelecek bölümde birşeyi okurken şaşırıyor baya.Ama nasıl buluşacaklarına dair hiçbir fikrim yok çok zor çok..
Yaw fragmanin ciktigini burdan okudum simdi biraz önce...kanald akilanmayami baslamis ney,yani dizinin yeni bölumune bir hafta gibi bir zaman oldugu halde erkenden vermisler ya helal olsun..gözume girdiler:good: eee malum yurtdisinda yasayinca ve ögrenci olunca,eee tabi birde aileden uzak olunca insanin turk kanal sahibi olmasi cok zorrr:img-yes: ama Allah'tanki sitelerimiz var var:happy0064teker teker dolastim ve cok sukur birinde bulabildim yeni fragmani...
Simcik gelelim benim bu fragmandan neler anladigima...nerdeyse hec birsey anlamamis oldugumu söylersem cokmu ayip olur ki:img-blush
Benim anladiklarim sunlar(tabi bir kac kez izlemekten sonra)Menekse galiba ucakla gidiyor ve Halil onun arkasindan geliyor...Menekse'nin elindeki okudugu ve sok olmus gibi bir vasiyeti varya,acaba orada elindeki ney ve ney okudugunu coook merak ediyorum...
Halil'in bir yerden kacmasi(ki oda kaldigi otel odasi diye tahmin ediyorum)demektir ki (bence)Halil halen Almanyada...
Halil'in bir mezar yanindaki göruntusude acaba o mezar tasindaki isim onunmudur diye dusundurtuyor beni nedense...yani belki Halil ailesinden herkesin öldugunu saniyordur yada onun ailesinden kalan birileri varsa onlarda Halil'in öldugunu saniyorlardir... gece gece cokmu sacmaladim acaba:icon_whis
Menekse'nin gaddar babasida karisina belliki dayak atiyor ve onu sucluyor kizinin kacmasindan...orada cok uzuldum ama birde babaya benziyen kendini cok begenmis kiliksiz birde bir agbi varya (ismini hatirliyamadim simdi)oda bir tane tokat yiyor ya...ben orada aynen böyle bir durumdaydim:happy0064:bella:bella:img-haha yani siddeti seven biride degilimdir ama bir agbinin kardesinin hayatini mahfetmesinde payi var ise ve o paydan'da ona sadece bir tokat cikarsada hic yoktan iyidir dimi:img-yes: (turkcem pek iyi degildir ve bazen kendimi zorla ifade ediyorum ama umuyorumki ne demek sitedigimi anlatabilmisimdir)
Herkese iyi geceler ve tatli ruyalarbyebye
gerçekten uzun zamandır izlediğim en başarılı dizi. karakterlerin her biri yerli yerine oturmuş en küçük rol bile karşılığını bulmuş soluk almış. takdir etmemek mümkün değil. hikayeye de, hikayenin anlatılış biçimine bayıldım. bir takım klişeler bile (örnekse, Menekşeyle kocasının arasında geçen gerdek gecesi, böyler bir durumdakocanın iktidarsızlığı) gerçek yaşamın içinde öylesine güzel eriyip gitmiş ki. ben izlerken çok büyük bir keyif aldım. bu arada yönetmeni de alkışlamak gerekiyor senaryonun bütün duygusunu hatta fazlasını geçirmiş bizlere.
dizi, alt metninde kadının toplumsal baskı ve aile baskısı içindeki sıkışmışlığını, buna direnen, teslim olan- olmayan, kraldan çok kralcı olan kadınları da çok güzel gözler önüne sermiş üstelik bir takım "göstermeci" çabalar içine girmeden.
Menekşe ile Halilin saf ve tenden uzak aşkını da ilk defa TV de "bu devirde böyle şey mi olur demeden" inanarak izledim. Malum biz de bütün "başrol kızlar" evlenip iki çocuk sahibi olmuş olsalar bile cinsellikten uzak cennetteki el değmemiş bakireler gibi bir yaşam sürerler. Oysa bu hikayede Menekşenin içinde yaşadığı kesimin tutuculuğu, gözü karalığı, yobazlığı çok sert ve gerçekçi işlenmiş.Kaldı ki bir tek sarılma sahnesiyle aralarındaki şüphesiz her aşkta olduğu gibi teni de içeren duygu bağı olağanüstü anlatılmış.
Yapanların ellerine sağlık yeni bölümü dört gözle bekliyorum ve dizinin kalitesinden taviz vermemesini bir takım düşülebilecek, zaman zaman çok sevdiğim yaprak dökümünü eleştirmeme yol açan, ajitasyon tuzaklarına düşmemesini diliyorum. İstiyorum.... :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064:happy0064
Selam Herkese..
Bu nasil bir diziydi böyle...Resmen kitlendim kaldim ekran basina..Simdiye kadar
aski vede sevgiyi hissettigim 2.dizi oldu... O kadar cok begendim ki..Anlatamam..
Gercekten cok basarili bir dizi, oyuncularda süper...Hersey yerli yerine oturmus...
Menekse ve Halil`e bayildim.. Iki oyuncu da harikalar yarattilar.. Halil ve Menekse
beni resmen aglattilar.. Hele Halil ... O nasil bir oyunculuktur nasil bir rol yapmaktir..
Agzim acik bir sekilde izledim.. Vede HELAL olsun dedim.. O agladi,ben agladim...
Cok duygulandim hemde cok...
Menekse vede Nenesi ile arasinda gecen diyaloglar beni aldi götürdü....
"Ben ölsem bile cenazemde cikip gelme Meneksem"....
Bu cümle beni öyle etkiledi ki...
Gözlerimden yaslar süzüldü....
Tamamen birbiriyle bakisarak, hemde onca baskiya ragmen birbirine dokunmadan sadece
hisleriyle,ufak bir sarilmayla o Aşki nasil da hissettirdiler bize...
Gercekten tebrik ediyorum vede kutluyorum Tüm oyunculari...
Harika bir dizi kesinlikle takipcisiyim....
sevgilerimle..
bu dizi gercektende supermis bugunki tekrari izledim kendimi zor tuttum. meneksenin basina neler geliyor, boyle seyler gercek hayattada var ve bu canimi sikiyor. halilin cabasi ve onu ne kadar sevmesi cok hos gercekten. simdiden evdekiler nasilda sevdi bu diziyi annem cok agladi bende onun karsisinda kendimi zor tuttum. yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum bye
bu dizi çok etkiledi beni ya...hiç aklımdan çıkmıyor desem yalan olmaz...
yeni bölüme daha 4 gün var of:(halilin sırrını öğreneceğiz artık yoksa ben meraktan çatlayacağım...kaçak olduğu belli ama neden?inşallah kötü birşey yapmamıştır...siyah giyinen adamlar vardı halilin peşinde...mafya kılıklı herifler:dito
ebru_kıvançkolik
10-09-07, 08:06
herkese günaydın..
öncelikle çalışma yapan arkadaşlarıma ve fragmanı ekleyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum...
baya gizemli bir fragman özette gelince daha iyi yorum yapabiliriz..
kıvanç birinci bölümde koşyu durdu,fragmandan anlaşıldığı gibi 2. bölümdede koşuyor valla artık olimpiyatlara hazırlarız ağır abimizi ..süreyya ayhan gibi maşallah :)
günaydınlar,
akşam yine diziyi tekrardan izledim..Menekşe'nin tepkilerini gerdek gecesine kadar yine beğenmedim, nineyi de ..ama olayların fitilini ateşlemesi açısından öyle olmalıydı belki de..:img-yes:
2.ci bölüm fragmanını da gösterdilerr...menekşe İstanbul'a geldi ..İstaklal caddesimiydi , Beyoğlu mu geziniyodu..Halil sanırım gelemedi..havaalında kala kaldı..:img-wink:o nemrut baba ve abileri Almanya'da caddelerde bir hışımla geziniyorlar....:icon_whis
bu dizi çok yorum götürür çokk..:img-wink:
cihan-songül
10-09-07, 09:20
arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama halil menekşenin düğününden kaçınca sürekli koşmuş en sonunda bir yerde durmuş ve orda alamıştı. orasını ilk izlediğimde anlayamamıştım galiba dizinin büyüsünden olsa gerek!ama o durup ağladığı yer menkşenin halili mızıkasını çalarken gördüğü yer. ben şimdi farkettim. halil gerçekten seviyor menkşeyi. acısını ilk gördüğ yerde dindirmeye çalışıyor.gerçekten diyecek söz yok
crazygirl7500
10-09-07, 09:40
şefkatcim avi ve imzalar süper ellerine sağlık cnm:)
buse nerelerdesin ya ben geliom sen gidon:img-in_lo
dün ki fragmandanda anlaşılacağı gibi
menekşe haliilin pasaport sırrını çözüo
pasaportlar halilin farklı isimlerde aldığı pasaportlar olabilir
çnkü menekşe hem buradada kaçak olmassın demişti
vede menekşe mızıka çalıyodu
halilin düşürdüğü alet mızıka kutusu değil yani:icon_whis
Günaydın. Sanırım ilk başlık kapanmış, nasıl kapanmasın ki böyle diziye başlık mı dayanır. Ay Yapım farkı işte... Muhteşem bir diziydi izlemeye doyamadım, dün akşamki tekrarını bile bşından sonuna gözümü kırpmadan izledim. Oyunculuklar muhteşem, özellikle Sedef Avcı'yı çok ama çok beğendim. O bakışlar nedir öyle. Kıvanç Tatlıtuğ'uda çok beğendim. Senaryo olağanüstü güzellikte, kurgu, çekim vs. vs hepsi olağanüstüydü.
Menekşe ile Halil'in aşkına hayran oldum, otobüs durağındaki, otobüsteki, pastanedeki halleri çok güzeldi. Halil'in Menekşenin yüzünü morarmış bit halde görmesi verdiği tepki, Menekşenin kendince Halilden ayrılışı...
Madem, Menekşe kaçaktı keşke düğün olmadan kaçsaydı ama olmadı. Halil'in onu düğünde gördüğü an yıkılması çok acıydı, aynı şekilde Menekşeninde.
Mustafaya, Kadir'e ve babasına tabir-i caizse kıl oldum. Ne gıcık karakterler öyle yaa. En çokta babasına, alman karısına para yetiştirmek için kızı mal gibi sattıı utanmadan.
Yusuf, diğerlerine göre iyice bir karakter ama baba gözlerini öyle bir korkutmuş ki gıklarını bile çıkaramıyorlar evde. Allahtan nine varda...
Halil ve Menekşenin beraberken birbirlerine uzak yürümeleri, otobüste yanyana oturmamaları falan bana bu aşkı daha da farklı kıldırdı.
Halil'in sürekli baktığı bir resim var, sanırım annesi ve kendisi. Bir ara acaba eski eşi ve çocuğu olabilir mi diye düşündüm ama sonra halil, bunu Menekşeye yapmaz dedim.
Mustafanın kusurlu çıkmasına nasıl sevindim anlatamam etme bulma dünyası, tabansız birde Menekşenin elini kesiyor utanmadan.
Halil'in düğün gecesi yaşadığı acı, çok hüzünlüydü ama ertesi gün Menekşesini karşısında görünce herşey bitti tüm acıları son buldu.
Çanta olayında Halil'e çok kızdım. Tamam madem gidip alacaksın biraz dikkatli olsana, tepsiler devirdi yetmedi birde topluyor, bırak kaçsana... Bayan Burg'unda maşallahı var daha mutfağa gitmeden Halil olduğunu anladı... :)
Sonra kaçarlerken, babası zaten geride kalıp takibi bırakıyor ve pastaneye dönüyor. Halil'in peşinde sadece Yusuf var ve yolun yarısında Halil'in pasaportu ve bazı şeyleri düiüyor ama Halil onları alıp, Yusuf'a bir iki yumruk atmak yerine kaçmaya devam ediyor. Halbuki durup yerdekileri alsa ve Yusuf'u dövse gayet rahat bayıltabilir ve kaçabilirdi ama yapmadı.
Kadir ve Mustafa'da hemencecik buldular Menekşeyi sinir oldum. Neyse ki, pasaport kontrolünü geçti ve kurtuldu. Umarım Kadir ve Mustafa nereye gittiğini öğrenemezler.
Fragmanı izledim dün akşam, Menekşe İstanbul'a gelmiş hemde Beyoğluna ne yapacak buradalrda bir başına Balcılar'ı bulabilir mi sadece isim var başkada birşey yok.
Sonra Halil, hala almanya da kaldı ve sanırım pasaportu olmadığı için gidemiyor. Mustafalarda peşindeler ve kovalamaca sahneler fazlasıyla mevcut. Bari telefonda Menekşe ile görüşseler de...
Arkadaşlar bu arada reytingler nasıl geldi, cumartesi günü? ve resim eklendi mi sayfaya eklemediyse bölümü indireceğim.
AYDAN*BAKU
10-09-07, 09:53
Salam arkadaşlar.
Men dizinin ilk fragmanını gördüyümde, bacıma ‘bu dizi çok tutacak’ demiştim. Öyle de oldu. Ancaq bu kadarını da gözlemirdim. Möhteşem bir Dizi!!!!!! Helal olsun.
Oyuncular harika!!! Men Kıvanç Tatlıtuğu ‘Gümüş’ dizisinden tanıyıram. O dizide de bir mankenin bu kadar iyi oyunculuk yapması, meni hep şaşırtıyordu. ‘Menekşe ile Halil’ dizisinde Kıvanç bir klass gösterdi. Mence Türkiyenin EN İYİ ERKEK OYUNCU adını ona vermek lazım. Yeni bölümü merakla mekliyorum.
günaydınlar herkese
dün akşam yine gözümü kırpmadan dizinin tekrrarrını izledim...
jess nine menekşeye o melehatı anlattıktan sonra kenan balcı ve filiz balcı adında bir tanıdığından bahsetti İstanbul'da öğretmenlermiş..menekşe istanbul'da bu balcı ailesini bulacaktır..
2. bölüm fragmanınında izledim
halil havaalnında menlşe istanbul'a gitmiş ve halilin pasaportunu inceliyor..acaba halil daha önce evlimiydi...o rewsimdeki karısı ve oğlumu diye de içime bir kurt düşmedi değilçünkü menkeşe okuyunca çok şaşırmışgörünüyor...ve istanbula gelen halilide mafya babası kılıklı adamlar sıkı takipde onlarrı menekşenin babası mı yoksa geçmişindeki karranlık yönleri mi takip etiriyor merak ediyorrumm..
ayrıcada menekşenin KADİR abisine bir kez daha sinir oldum...
crazygirl7500
10-09-07, 09:56
esracım ben dün giremedim ya işlerim vardı foruma hiç uğrayamadım ama bugün bol bol uğrarım bu arada ben hala fragmanı göremedim sürekli kanal d açık ama bugün görürüm inş çok merak ediyorum bu bölümde neler olucak esracım biraz anlatabilirmisin fragmanda neler oluyodu
arkadaşlar bide bişiy merak ediyorum aile imzamız yapıldı mı ben göremedim de eğer yapıldıysa rica etsem biri bana ö.m. atabilir mi acaba
dün bölüm tekrarında verildi cnm
menekşe tek başına istanbula geliyo
halil havaalanında menekşenin abilerine yakalanmamaya çalışıo
menekşe ist. bi otele yerleşio
halilin pasaportlarına bakıyo ve artık neyse çok şok oluyo
bunlar geliyo aklıma cnm ya
imza:img-wink:
http://img472.imageshack.us/img472/1646/nnmjd0ew7fl8.gif (http://imageshack.us)
evet de_rin ninde dediği gibi
bnmde aklıma geldi bi pasaport ÖLEN karısı diğeride çocuğunu ait olabilir
dün bölüm tekrarında verildi cnm
menekşe tek başına istanbula geliyo
halil havaalanında menekşenin abilerine yakalanmamaya çalışıo
menekşe ist. bi otele yerleşio
halilin pasaportlarına bakıyo ve artık neyse çok şok oluyo
bunlar geliyo aklıma cnm ya
imza:img-wink:
[B]evet de_rin ninde dediği gibi
bnmde aklıma geldi bi pasaport karısı diğeride çocuğunu ait olabilir
Benimde aklıma geldi, halil'in sürekli baktığı resim karısı ve oğlu mu diye ama emin değilim. Halil yapmaz Menekşeden gizlemez diye düşünüyorum bir yandan da. Annesi ve kendisi de olabilir.
Fragmanı bende birkaç kez izledim ama Menekşenin pasaporta bakıp şok olduğunu görmedim...
Bu arada Arkadaşlar resim eklendi mi? Eklenmediyse ben bölümü indiriyorum eklerim.
crazygirl7500
10-09-07, 10:04
Benimde aklıma geldi, halil'in sürekli baktığı resim karısı ve oğlu mu diye ama emin değilim. Halil yapmaz Menekşeden gizlemez diye düşünüyorum bir yandan da. Annesi ve kendisi de olabilir.
Fragmanı bende birkaç kez izledim ama Menekşenin pasaporta bakıp şok olduğunu görmedim...
Bu arada Arkadaşlar resim eklendi mi? Eklenmediyse ben bölümü indiriyorum eklerim.
resimler eklendi ama bütün blümün hepsi eklenmedi yanılmıyorsam:img-wink:
bana halil ilk resime baktığında eski karısı ve oğlu gibi geldi
ama işte aşk bu söylememiş olabilir
vede dünki fragmanda dikkatimi çeken
menekşe beyoğlunda yürüyor ama eline halilin çantası yok sdce kendininki var
bu kız halilin çantasınıda alıp kaçmamışmıydı???:img-cool2
AYDAN*BAKU
10-09-07, 10:08
Sonra kaçarlerken, babası zaten geride kalıp takibi bırakıyor ve pastaneye dönüyor. Halil'in peşinde sadece Yusuf var ve yolun yarısında Halil'in pasaportu ve bazı şeyleri düiüyor ama Halil onları alıp, Yusuf'a bir iki yumruk atmak yerine kaçmaya devam ediyor. Halbuki durup yerdekileri alsa ve Yusuf'u dövse gayet rahat bayıltabilir ve kaçabilirdi ama yapmadı.
[/B]
Menim hatırladığım, Halil pasaportunu dal cibine koymuşdu. Yere düşen eşyaları cibinden mi düştü, yoksa çantasından??? Telefon da vardı düşen eşyaların arasında. Eğer pasaportunu kaybettiyse, nasıl bulacak??? Polise gidemiyor. Ne olacak…???
de-rin arkadaşımızın yazdığı gibi menim de içime bir qurd düşdü. Eğer resimdekiler karısı ve çocuğuysa??? Menekşe çok şaşırdı pasaporta bakdığında. İnşallah olmaz.
Men de dün farqmanı izledim. Nedense men Halilin de İstanbula gitdiyini sandım. Çünki Kadir bir yerden çantayla falan çıktı. Sandım ki, onlar da atrık Isatnbula varmışlar. Baxıb, görerik. Жду с нетерпением…
resimler eklendi ama bütün blümün hepsi eklenmedi yanılmıyorsam:img-wink:
bana halil ilk resime baktığında eski karısı ve oğlu gibi geldi
ama işte aşk bu söylememiş olabilir
vede dünki fragmanda dikkatimi çeken
menekşe beyoğlunda yürüyor ama eline halilin çantası yok sdce kendininki var
bu kız halilin çantasınıda alıp kaçmamışmıydı???:img-cool2
Resimler kaçıncı sayfalarda acaba? Bana sanki hep anne özlemiyle bakıyormuş gibi geldi. Resimdeki çocukta sarışın falan yani Halil olabilir dedim. İnşallah karısı ve oğlu yoktur, bunu Menekşeye yapmasın.
Ona dikkat edemedim ama havaalanında halil'inde çantası ondaydı. İnşallah Halil'de gelebilir İstanbul'a...
bebishim_f
10-09-07, 10:10
günaydın herkese...fragman çıkmış galiba ama ben izleyemedim nolucak acaba çok merak ediyorum:img-blushaile imzamızda güzel olmuş ama ailemiz daha çok büyüyecektir o zaman yeni imzalar yaparız...:img-wink:
Menim hatırladığım, Halil pasaportunu dal cibine koymuşdu. Yere düşen eşyaları cibinden mi düştü, yoksa çantasından??? Telefon da vardı düşen eşyaların arasında. Eğer pasaportunu kaybettiyse, nasıl bulacak??? Polise gidemiyor. Ne olacak…???
de-rin arkadaşımızın yazdığı gibi menim de içime bir qurd düşdü. Eğer resimdekiler karısı ve çocuğuysa??? Menekşe çok şaşırdı pasaporta bakdığında. İnşallah olmaz.
Men de dün farqmanı izledim. Nedense men Halilin de İstanbula gitdiyini sandım. Çünki Kadir bir yerden çantayla falan çıktı. Sandım ki, onlar da atrık Isatnbula varmışlar. Baxıb, görerik. Жду с нетерпением…
Evet Halil'in iki pasaportu vardı ve ikisinide cebine koydu. Sanırım düşenler çantasından değil cebinden düştü. Bende onu düşünüyordum pasaportunu orada bırakıp kaçtı, nasıl istanbul'a gidebilir pasaportsuz?
crazygirl7500
10-09-07, 10:16
Resimler kaçıncı sayfalarda acaba? Bana sanki hep anne özlemiyle bakıyormuş gibi geldi. Resimdeki çocukta sarışın falan yani Halil olabilir dedim. İnşallah karısı ve oğlu yoktur, bunu Menekşeye yapmasın.
Ona dikkat edemedim ama havaalanında halil'inde çantası ondaydı. İnşallah Halil'de gelebilir İstanbul'a...
70 lerde olması gerek cnm
arkadaşlar halil kendi pasaportunu cebine
diğerlerini çantasına koydu
karısından bşka daha büyük ihtimal
halinin farklı isimlerde pasaportlarının olması gibi geliyo bana
nehir_yaso
10-09-07, 10:19
bn elmaxta düğün bölümünün kamera arkasını görmüştüm.kamera arkası bile süper yani:)
ben yanlış görmediysem halil dolabından 3 tane pasaport çıkarmış bir tanesini arka cebine koymuş diğerlerini ise menekşeye verip çantasına koymuştu..
menekşenin o şaşkın bir şekilde baktığı pasaport ise halilin valizine koyduğu pasaporttuu..
bana katıldığınız için teşkkür ediyorumm..o resimlerin halilin eşi ve oğlu olduğu konusunda...
o düşenler halilin menekşeye verdiği valizinden değil de pastaneden aldığı herzamanki çantasından düşütlerr ve onlar pasaporrt değildii...
AYDAN*BAKU
10-09-07, 10:43
ben yanlış görmediysem halil dolabından 3 tane pasaport çıkarmış bir tanesini arka cebine koymuş diğerlerini ise menekşeye verip çantasına koymuştu..
menekşenin o şaşkın bir şekilde baktığı pasaport ise halilin valizine koyduğu pasaporttuu..
bana katıldığınız için teşkkür ediyorumm..o resimlerin halilin eşi ve oğlu olduğu konusunda...
o düşenler halilin menekşeye verdiği valizinden değil de pastaneden aldığı herzamanki çantasından düşütlerr ve onlar pasaporrt değildii...
Bence o pasaportlardan biri karısının, digeriyse oğlunun olacak. Ancak onları kaybetmiş bence. Ve fargmanda bir kabiri ziyaret ediyordu Halil. 2004 tarihi yazıyordu üstünde. Mence ailesini kaybettikden sonra Almanyaya gitmiş. İstanbula dönüp kabirlerini ziyater ediyordu mence. Çünki zaten dizi Almaniyada 1-2 bölüm çekilecekmiş. Bu bölüm olmasa da gelen bölüm Halil dönecek.
nehir_yaso
10-09-07, 10:45
arkadaşlar resimdekilerin halilin karısı ve oğlu olduğunu nerden anladınız?bn biri annesi diğeride halilin küçüklüğü sanmıştım
boncuk-girl
10-09-07, 10:47
ilk bölümünü izleyememiştim dün akşam tekrarı vardı izledim
süper bir diziymiş
çok hoşuma gitti
bu arada eklediğiniz herşey için çok tşkler
crazygirl7500
10-09-07, 10:50
Bence o pasaportlardan biri karısının, digeriyse oğlunun olacak. Ancak onları kaybetmiş bence. Ve fargmanda bir kabiri ziyaret ediyordu Halil. 2004 tarihi yazıyordu üstünde. Mence ailesini kaybettikden sonra Almanyaya gitmiş. İstanbula dönüp kabirlerini ziyater ediyordu mence. Çünki zaten dizi Almaniyada 1-2 bölüm çekilecekmiş. Bu bölüm olmasa da gelen bölüm Halil dönecek.
evet hatta mezar taşının üzerinde halil yazıyodu
soyadını gremedim belki oğlunun adıda halil olabilir
2 ihtimla var kafamda farklı kimliklerde pasaportlar
ama büyyük ihtimalle ölen yada kaybettiği ailesi:icon_whis
arkadaşlar resimdekilerin halilin karısı ve oğlu olduğunu nerden anladınız?bn biri annesi diğeride halilin küçüklüğü sanmıştım
aynnenn bende aynisini soruyorum arkadasim..yani ben de senin gibi sanmistim...ki hala saniyorum..yani o resimdeki halilin kücüklügü ve yanindaki annesi...
ama zaten yakinda, yani bölümler ilerledikce bunu anlayacagiz...
cooookk güzel bir dizi gercekten..ay yapim bu sene güzel projelere imza atiyor...ki zaten yaprak dökümü kendini kanitlamis bir dizi...ama dudaktan kalbe pek öyle degil galiba...yani ratingelre dayanarak bunu söylüyorum...
ama menekse ile halil gercekten muhtesem...gerek oyunculari, gerek konusu, gerek müzigi ile bütünlesmis bir dizi...
arkadasalr izlemeye devam...:good::good:
gs-tugba93
10-09-07, 10:57
aile imzalari harika ama ben yine unutulmusum ya
dün diziyi tekrar izledim harikaydi ya offfff cumayi iple cekiyorum
çok güzel bir dizi menekşe çok güzel seneryo farklı nine çok iyi söylediği şarkı çok hoş babasına inanılmaz sinir oluyorum menekşenin kızına karısına neler yapıyo alman sevgilisine kahvaltı hazırlıyo abilerinden biride çok sinir diğeri daha iyiye benziyo
folfows keşke aile imzasınıı yapmadann isimlerii isteseydinn bir sürü kişi daha gelmiştii ben buraya yazıyım son hali listenin eklersinn artık imzan süperr olmuş bu arada
Dilara03
*Rüya*
angel666
glin
şilimsi
pelinSİ
batuhan_gümüş
gzd_kermecem
_sinem_
de-rin
busegurses001
KeReMcEmLoVeRiN
_Nevzat_
sbr
GüLpArE_YeŞiM
esengül
*KeReMcEmCi*
N_e_z
sweetrock
hilal__
ıslakıslak
chaylack
*Melis*
anatoliaz
61MERVE61
havincim
Billush
sarp_manyağı
CaNaN^_^
lady_dicaprio
mili_havin
ahesti
aaLLyy-
didemfener
PAMUK_MELEGİM
<GüMüŞ>
tatli_kizim
gzd_gzd
gule_havin
çılgınn
ohanges
*melis*
naz ozkul
deliasik
kıvanç_simge
hewal
yesilimim
sahteprenses
ohanges
yabançiçeği
m_m
glin
vetaki
_yaz yagmuru_
deniz_im
yosh
emirdag_güzeli
prensess
*ailmira*
_duygucuk_
bastille
tatlı_kızz
yaseminci_16
sudemnaz
çeşm-inaz
meryemce20
sefaahmet
ülker
aslı.can
kıvanckerocu
senaycharmed
hekimoglu64
*bade*
sadece_ozge
dilekce
mervemre
sonay t.
gizem_gumus
crazygirl7500
thalia_tugce
perii
cann2366
epiler
cihan-songül
_canan
cintianta
eylül87
>gumus><mehmet>
hyoldas
evalongoria
exam
optik
gfbuse
eminegsyk
nghn
anti_kutsi
iremm
nehirr
panikle-me
seker kiz
gorgunk
sienna
bebishim_f
cemotara
odile
nalan-k
ssvshy
sarıseren
mrytuba
kivancim
08_ask
charmingsu
_pegasus_
gizem_90
K.İ.O.Ö.677
betüs_ozan
gümüs_kıvanç
kıvanç_aşkım
beyazgelincik_
dizi_tirya
kivancım
arese
g.z.d
cns_cansu
dorukada
Ekin_Derya
aslı&ekin
eSzra_
gizemmyd
kmnç2
meneksem
HaMbUrG*
ebru_kıvançkolik
aygüzeli
bugs_buny
gs_tuğba93
narin_
merve_06
meryemce90
pofuduk&kero
Aydan*Baku
çok güzel bir dizi menekşe çok güzel seneryo farklı nine çok iyi söylediği şarkı çok hoş babasına inanılmaz sinir oluyorum menekşenin kızına karısına neler yapıyo alman sevgilisine kahvaltı hazırlıyo abilerinden biride çok sinir diğeri daha iyiye benziyo
evet aynen canim abisinin biri gercekten cok gicik, aynen babasinin izinden gidiyor, hele dügünde damatla döktüre döktüre oynamasina iyice hasta oldum, öbür abiye gelince o hic babasi ve diger erkek kardesi gibi degil, ama hicbirsey yapamiyor, babasinin dedigi kanun cünkü
bir başka sarılma sahnesinin daha beni böyle etkileyeceğini hiç düşünmezdim ama oluyormuş demekki...halil'in suratından geçen ifadeler bir sayfa dolusu yorum yazdırabilir insana ama maalesef vaktim kısıtlı...
kıvanç tatlıtuğ çok çalışmış belli,beni şaşırttı diyebilirim aslında dizinin tamamı beklenilenin aksine çıktı(en azından benim için)
fırat danış faktörünü de unutmamak lazım tabi...
jenerikte çok başarılı...
sevgili AYDAN -BAKÜ bir başka forumda yine karşılaştık:img-wink:
bende o mezar taşının üzerinde ne yazdığını tam okuyamamıştım demek Halil 2004 yazıyordu.peki bir soru daha
o mezar bir tane idi değil mi hani karısının (yada şimdi tam bilmiyoruz )yada annesinin mezarı demek erkek mezarı olduğu için çocuğunun mezarı olarak da düşünebiriz.... ama karısının mezarı nerde bu arrada:icon_whis
yada halil 2004 yılında ölen Halil diye bir arkadaşının pasaportu ile Almanyaya giriş yapmış olabilir mi?(sabah sabah çok karışık oldu ama)
Değerli üyelerimiz
Eğer yukarıdaki mesajda yer alan listede adınız yoksa listeyi hazırlayan arkadaşınıza özel mesaj atınız. Sadece listede yer alma isteğinizi yazdığınız mesajlar silinecektir.
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
Halil bir başkasının adını kullanarak Almanya ya gelmiş gibi,
Bu şöyle olabilir, mezarına gittiği Halil onun yakın arkadaşı biri olabilir.
Yakın arkadaşı Halil Tuğlu denen kişi gidicekken onun ölümü üzerine hazır çıkan bir pasaport ile kendisi gitmiş olabilir Almanya ya. Ve ya pasaport çıkma üzeri kendi resmi ile bu pasaport çıkarılmış olabilir..
Veya kendisi Halil Tuğlu nun ölümüne sebep olmuştur suçlu veya suçsuz,, sahte pasaport çıkaranlar ölmüş kişilerin kimlik bilgilerini kullanıyorlardır.. O da ölmüş tanıdığı olarak Halil Tuğlu ismini kullanarak suçluluk ortamından kaçarak Almanya ya gelmiş olabilir,,
Pasaport bilgilerini bilmiyorum.. Kişinin evli olup olmadığı görülüyor mu? Eğer görülüyorsa varsa,, Menekşe de Halil in pasaportuna bakarken pasaport bilgilerinde Onun evli olduğunu görebilir.. Veyahut, Halil gerçek kimliğine ait pasaport ile Türkiye ye gelirken sahte olan Halil adına pasaport diğer eşyaları arasında kalmıştır
Ve ya kendisini ölü göstermiş olabilir..Gittiği mezar kendi mezarı da olabilir..Gerçi kişi kendini ölü gösterip neden mezarını görmek istesin ki,
ama kim bilir kendini ölü gösterdikten sonra gerçekten Onu ölü biliyorlar mı diye de merak edip mezarını görmek istemiş olabilir..
.
Bu son olasılıktan öte ilk olasılıklar daha dikkat çekici geliyor bana… Çünkü iki pasaport çıkarmıştı dolaptan, Biri kendi asıl pasaportu diğeri de sahtesi olabilir…
Menekşe ile Halil; Yılın aşkı olacak...
http://img380.imageshack.us/img380/3201/untitled1vp9.jpg
Değerli üyelerimiz
Eğer yukarıdaki mesajda yer alan listede adınız yoksa listeyi hazırlayan arkadaşınıza özel mesaj atınız. Sadece listede yer alma isteğinizi yazdığınız mesajlar silinecektir.
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
sayın modlarımız bizlere iimza ve ressimler için bir sayfa açabilirler mi acaba teşkür ediyorum
bir başka sarılma sahnesinin daha beni böyle etkileyeceğini hiç düşünmezdim ama oluyormuş demekki...halil'in suratından geçen ifadeler bir sayfa dolusu yorum yazdırabilir insana ama maalesef vaktim kısıtlı...
kıvanç tatlıtuğ çok çalışmış belli,beni şaşırttı diyebilirim aslında dizinin tamamı beklenilenin aksine çıktı(en azından benim için)
fırat danış faktörünü de unutmamak lazım tabi...
jenerikte çok başarılı...
Aynen bunlara benzer şeyleri yazmak için adımımı atmıştım ki foruma yazdıklarını okudum...Sarılmalara hayran bizler güzel bir sarılmaya daha şahit olduk...
Her zaman korkan Menekşe'nin ''son'' olmasının verdiği cesaretle sarıl bana deyişi,Halil'in bocalayarak ne olduğunu anlamayarak ama bir okadar isteyerek ve bunu bize yansıtarak sarılışı...
Ama bu sahnedeki iki şeyi unutmamak gerek...İlki o andaki müziğin inanılmaz uyumu ve etkisi...Zaten ayaklanmaya hazır bekleyen tüm tüylerim o müzikle birlikte tavan yaptı...Gerçekten çok başarılıydı...
sycamorecuğumun da dediği gibi beni en çok etkileyen ikinci yer ise Halil'in Menekşe'sini gelinlikle başka bir adamın yanında görükten sonra yine can alıcı müzikle beraber koşmaya başlayıp (sanırım) bir taşın üstünde otururken nihayete eren sahne...O taşın üstünde oturmuş ağlarken mimikleriyle,her şeyiyle aklından geçenleri o kadar güzel yansıttı ki ya da benim anlayışlı tarafıma geldi :)
Bu arada farkettim de az önce yukarda bu sarılma sahnesinde bizi etkileyen iki önemli faktör demişimde birinin müzik olduğunu söyleyip ikinciyi söylememişim :)
slow motion :)
Var dimi Mavicinar'ım var :)
Yani velhasıl kelam ben bu diziyi beğendim...Birde Murat Daltaban oldu mu yinmez valla tadından :)
İlerki bölümlerde de aynı tat devam eder umarım...Şimdilikbye
<gumus><mehmet>
10-09-07, 11:41
Halil bir başkasının adını kullanarak Almanya ya gelmiş gibi,
Bu şöyle olabilir, mezarına gittiği Halil onun yakın arkadaşı biri olabilir.
Yakın arkadaşı Halil Tuğlu denen kişi gidicekken onun ölümü üzerine hazır çıkan bir pasaport ile kendisi gitmiş olabilir Almanya ya. Ve ya pasaport çıkma üzeri kendi resmi ile bu pasaport çıkarılmış olabilir..
Veya kendisi Halil Tuğlu nun ölümüne sebep olmuştur suçlu veya suçsuz,, sahte pasaport çıkaranlar ölmüş kişilerin kimlik bilgilerini kullanıyorlardır.. O da ölmüş tanıdığı olarak Halil Tuğlu ismini kullanarak suçluluk ortamından kaçarak Almanya ya gelmiş olabilir,,
Pasaport bilgilerini bilmiyorum.. Kişinin evli olup olmadığı görülüyor mu? Eğer görülüyorsa varsa,, Menekşe de Halil in pasaportuna bakarken pasaport bilgilerinde Onun evli olduğunu görebilir.. Veyahut, Halil gerçek kimliğine ait pasaport ile Türkiye ye gelirken sahte olan Halil adına pasaport diğer eşyaları arasında kalmıştır
Ve ya kendisini ölü göstermiş olabilir..Gittiği mezar kendi mezarı da olabilir..Gerçi kişi kendini ölü gösterip neden mezarını görmek istesin ki,
ama kim bilir kendini ölü gösterdikten sonra gerçekten Onu ölü biliyorlar mı diye de merak edip mezarını görmek istemiş olabilir..
.
Bu son olasılıktan öte ilk olasılıklar daha dikkat çekici geliyor bana… Çünkü iki pasaport çıkarmıştı dolaptan, Biri kendi asıl pasaportu diğeri de sahtesi olabilir…
düşüncelerimi dile getirmişsin bencede ilk olasılık daha yüksek inşallahta odur ikinci olasılık kötü çünkü
dün tekrar diziyi izleme şansım oldu zaten ilk başlarını kaçırmıştım en çok jeneriği merak içinde beklerken birde ne göreyim jenerik yok(yanılmıyorum dimi adı jenerik)sadece isimleri yazmışlar bazen yaprak dökümündede yapıyorlar bunu acaba jenerikleri ay yapımmı hazırlıyor
he birde toygar ışıklıya değinmeden geçemeyeceğim çok güzel müzikler hazırladığını bize bir kez daha ispatlamış dün şarkıyı indirdim sabahtan beri dilimden düşürmüorum :happy0064
kıvanckerocu
10-09-07, 11:47
he birde toygar ışıklıya değinmeden geçemeyeceğim çok güzel müzikler hazırladığını bize bir kez daha ispatlamış dün şarkıyı indirdim sabahtan beri dilimden düşürmüorum :happy0064[/QUOTE]
aynen arkadaşım şarkı süper
dün tekrarını izlerken yine duygulandm ve ağladm halilin düğündeki ağlama sahnelini eklemişsiniz çk tşkkürler bölümü yeniden yaşadım valla
bnce halilin resimde baktığı annesi ve kendi küçüklüğü bu arada tekrarını izleken altta fragmanı kısacık gösterdielr:happy0064ama pek bişey anlaşılmıodu
bu arada arkadaşlar aklıma birşey geldi sıla dizisindede benzer bir ilk gece yaşanmıştı ama boran ağa insan olduu için kendi elini kesişti
biizm ayı damat menekşenn elini kesti
bunuda belirtmek istedim:img-in_lo
daha önce bravolu bir giris yapmistim..
begenim en üst düzeyde tabi..
konu ne kadar bildik olsada...sahit olacagimiz askin naifligi ve güzeligi kadar aktarilacak kültürel catismalarin konuya heyacan katacagini düsünüyorum.
simdi kücük abiden bahsetmek istedim.
karekterlerin tamaminin cok gercekci olusundan duydugum memnuniyetin basinda kücük abiyi oynayan oyuncunun müthis performansi var.
kendisini bakinca kizamiyorum bile (aslinda kiziyorumda ) cünkü öyle abilerle dolu bir yer Almanya :)
o gaddar babanin oglu olmasi en muhtemel tiplemeyi basari ile oynayan oyuncuyu ilk kez görüyorum.
annesinin deyimiyle: - Odun dövücüsünün HIk diyicisi..! baska caresi olmayan tonlarca erkek adamdan sadece bir tanesi, iyi ki var :)
Menekse onu isten ayrildigi icin ararkenki kumar masasindan verdigi cevaplardaki mimikleri ile, gözlügü ve kolyesi ile tam bir klise..
en sonda kendisi ile celistigi sahneden bahsedeyim, misafirlere Berlini gezidirirken BIZIM BERLIN :) dedikten sonra nasil bir rahat bir sehir olusundan bahsetmisken nasil bir ikilem icinde yasayip nasil cifte standartla bakildigini basarili bir vücüt dili anlatti.
kendisini tebrik ediyorum, iyi ki onu secmisler :)
kıvanckerocu, ayı damatmı :D:D çok yaşa sen emi :D birde benim aklıma şey takıldı niye menekşelerin evinde gerdeğe girmeye kalktılar hayır orası menekşelerin ev değilse sabah menekşe kendi evindeydi kendi eviyse gece neden annesi babası ve abileri ortada yoktu:img-pilot
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/a_105.PNG
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/a_104.PNG
Dizinin fragmanlarından bu dizinin tutacağından nerdeyse emindim.İlk bölümü merakla bekleyip de o etkileyici müziklerle beraber Kıvanç Tatlıtuğ'dan beklemediğim kadar iyi bir oyunculuk,Sedef Avcı'nın da ondan aşağı kalmayan halleri dizinin inanılmaz bir aşk dizisi olarak arşivlere girmesine sebep olacak bence önümüzdeki günlerde.
Ay yapımın son günlerde yaptığı işler çok ortada.Çok başarılılar.Özellikle fragmanlarda da dönen ve aynı zamanda birbirlerine sarıldıklarından dinlediğimiz müzik sanırım uzun süre boyunca tüylerimizi diken diken yapacak cinsten.
Konu belki bir bakıma çok sıradan gelebilir.Ama gerçekten güzel işlenmiş ve gerçekten oyuncular süper oynamışlar.Sedef Avcı resmen gözleriyle oynadı,hatta bir kaç sahnede yanımda birisinin acı çekiyo olduğunu sandım.
Uzun zamandır bu derece etkili aşk sahnelerinin olduğu bir proje görmemiştim.Sanırım bu sezon(inşallah bozulmaz,tek dileğim) sevdiğimi,beğeniyle izleyeceğim tek aşk dizisi olacak.
Bir de aile imzası olursa lütfen benim de ismimi ekleyin.:img-wink:
Ayy super bi bolumdu ya dun off boyl dizi coktan beri
yoktu gundemde ozlemisim vallaha!
Aile imzasi yapiliyor, kesin guzel olurdur :)
Yakin zamanda da multimedia bolumu acilsa cok iyi olur
şimdilik sadece muhteşemmmm diyebiliyorum tekrarını izlediğim ikinci dizi, hikaye süper akıcılık karakterlerin uyumu,ikinci bölümü acayip sabırsızlıkla bekliyorum,daha sonra uzun uzun yorum yapmak istiyorum,zira çok şey var yaww...çok kaliteli bi iş gerçekten..
foxwolf resimler için çok teşekkürler:img-wink:
messa imza çok güzel olmuş:good:
Bi dahaki bölümü çok merak ediyorum.Halille Menekşe telefonda konuşuyolar galiba ama acaba buluşabilcekler mi?Yalnız bi an önce cuma olmasını istemiyorum.Çünkü haftaya okul var.O yüzden bu hafta hiç bitmesin:)
Bu arada dizi anasayfaya taşınamaz mı?Çok seveni var ve forum sürekli dolup taşıyor:icon_whis
KırmızıBeyaz
10-09-07, 11:58
ıhlamurlar altında bitince artık hatırla sevgiliye bakarım diyordum ama Menekşe ile Halil bu düşüncemi daha ilk bölümden değiştirdi..müziklerde gerçekten çok güzel, hele Halil'in düğünden çıkıp koşuşu ve o anda çalan müzik bitirdi beni..
Merakla yapılmış çalışmaları bulmak istiyorum ama ne yazıkki multimedya bölümü açılmadğından samanlıkta iğne arıyormuşum gibi hissediyorum.Bunu nasıl yapabiliriz bir fikrim yok ama modlara bu konuda mesaj atabiliriz.
Ana sayfa olayına gelince 2. ve ya 3. bölümden sonra bu yoğunluk görüldüğünde zaten anasayfaya ister istemez geçirirler ama şu anlık multimedya başlığı olsun yeter.
Merakla yapılmış çalışmaları bulmak istiyorum ama ne yazıkki multimedya bölümü açılmadğından samanlıkta iğne arıyormuşum gibi hissediyorum.Bunu nasıl yapabiliriz bir fikrim yok ama modlara bu konuda mesaj atabiliriz.
Ana sayfa olayına gelince 2. ve ya 3. bölümden sonra bu yoğunluk görüldüğünde zaten anasayfaya ister istemez geçirirler ama şu anlık multimedya başlığı olsun yeter.
dogru normalide budur, haklisin arkadasim ancak 1 bölümü bile yayinlamadan oraya yerlesen dizi varken ?? bizim burada bir yorum okumak bir resim görmek icin zaman kaybetmemizinde bir manasi yok.
umarim yönetim bu dizinin basarisini teminat olarak alir ve geregini yapar..:img-wink:
arkadaşlar hepinize merhabalar...
sonunda 2.bölüm fragmanımızı dün gece gördüm...hemen başlıyayım anlatmaya...
menekşe istanbula tek başına gidiyor,istanbul sokaklarında elinde valiziyle etrafa bakıyor,yürüyor....
menekşenin babası ve abilerini tek tek gösteriyorlar hepsi sinir küpü olmuş...
menekşenin annesi ağlıyor,nineside üzgün vaziyette...
halile gelince onun peşinde takım giymiş adamlar var...halili arıyorlar ve halil onlardan kaçıyor...baya bir kaçma sahnesi var...halil halen berlinde sanırım...
fragmanda kısacası herkesi gösteriyor yani menekşe ve ailesini tek tek gösteriyor,annesi ve ninesi üzgün,abileri ve babası sinirli,halilin kaçma sahneleride var...yeni fragmanımız böyle....
dogru normalide budur, haklisin arkadasim ancak 1 bölümü bile yayinlamadan oraya yerlesen dizi varken ?? bizim burada bir yorum okumak bir resim görmek icin zaman kaybetmemizinde bir manasi yok.
umarim yönetim bu dizinin basarisini teminat olarak alir ve geregini yapar..:img-wink:
Kesinlikle zaten takip eden kişi sayısı çok yüksek bu nedenden dolayı yorumları okumak bile uzun zaman alıyor bir de aradan resimleri elemek,hele hele de çalışma beğenmek gerçekten çok zor.Umarım bu konuda ellerini çabuk tutarlar.
avşalı fatoş
10-09-07, 12:08
böle bi dizi böle bi senaryo,böle muhteşem bi kadro yok yaa.izleyenleri ekrana kilitleyen yapım buna derim ben.bu dizi çok tutar.kimsenin bunun aksini iddia edeceğini düşünmüorum....herşeyiyle dört dörtlük.umarım bizi her bölüm bu kadar ağlatmazlar:)
Yeni yayın döneminde Kanal D'de yayınlanacak 'Menekşe ile Halil'in Almanya'daki çekimleri sırasında ilginç bir tesadüf gerçekleşti.
Kıvanç Tatlıluğ ve Sedef Avcı'nın başrolünü oynadığı dizinin Berlin Templhof Havaalanı'nda kaçış sahneleri çekilirken ünlü aktör Tom Cruise da yeni filmi 'Valkyrie'i aynı mekanda çekiyordu. İkili "Ünlü bir oyuncuyla yakın setlerde olmak çok
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi hakkında
Menekşe” Film ekibi Kanal D de yayinlanacak olacak diziyle ilgili 4 gündür Berlinde sahneler cekiliyor.
Filmin konusu Ask Hikayesi. Menekse Halili seviyor ve Halil Menekseyi seviyor. Meneksenin ailesi Onu hayran olan baska birisiyle zorla evlendirmek istiyorlar.
Çekimmekanlari Berlin ve Istanbul. Türk Yapimci Özlem Yurtseve bildirdigine göre, 14 çekim günleri Berlin'de turistlik agirlik olan bölgelerde planlaniyormus ve Berlin daha sonra Istanbul'a baglanacakmi
arkadaşlar sarılma sahnesinden hemen önceki beraber yürürlerkenki sahen de beni benden almıştır.
sırf kimse görmesin sevdiği kız zarar görmesin diye, her nekadar halil için zor olsa da menekşe öle istiyor diye tüm yürüyüşlerinde halil menekşeden iki üç adım geride yürüyor. bu nasıl bir sevgidir ya uzanınca dokunabilecekken kendini geri çekiyor.yakınındayken bile uzağında kalıyor.
yani bu zaman da erkekler değil elini tutamamak istedikleri karşılanmıyor diye çekip gidiyor. gerisini siz düşünün...
Merhabalar Herkese,
Fragmanları ilk dönmeye başladığında görüntülerin ardında gizli o ''müthiş etkileyici'' müziğiyle dikkatimi çekmişti Menekşe İle Halil ama artık daha fazla dizi izlemek istemediğim için fazla ilgilenmemiştim. Sonra Cuma akşamı bi bakayım ben yine de beğenmezsem izlemem dediğimi hatırlıyorum. Cuma akşamı ekranın karşısına geçtiğimden itibaren dizi bitene kadar transta kaldığımı biliyorum...
İlk bölümü olmasına rağmen konusu aslında daha çok oyunculukları ve karakterleri sayesinde beni benden aldı diyebilirim. Karakterlerin işlenişi öyle güzel ve yalın ki söylenilen repliklerin neden söylendiğini ilk duyuşta algılayabiliyorsunuz... Oyuncuların hepsini tebrik ediyorum ama en çok Kıvanç'ı tebrik ediyorum. Kendisi beni o kadar çok şaşırttı ki Gümüş'teki Kıvanç bu mu dedim. O ilk dokunuş, ilk sarılışın olduğu sahnede tüylerim diken diken, gözlerim dolu dolu oldu ki bunda Kıvanç'ın etkisi çok büyük. Menekşe'nin tedirgin olmasını beklerken birden yanına gelip elini tuttuğunda Halil'in neler hissettiğini öyle güzel yansıttı ki Kıvanç diyecek sözü bırakıp izlediğim sahneye bıraktım kendimi... :img-in_lo
Menekşe'nin içinde bulunduğu durumu, çaresizliğini, Halil'e olan aşkını, Ninesine olan sevgisini Sedef Avcı da çok iyi yansıttı... İlk etapta Menekşe ne olursa olsun Halil'e söylemeliydi dedim ama sonra Menekşe'nin iç alemine dalınca söylememekte haklıymış dedim... Babasından gördüğü şiddet sonucu ve büyük abisinin (ki kendisini sevdim ben Menekşe'ye yardımının dokunacağını düşünüyorum) ''Babama kim karşı çıkabilir ki? Daha fazla direnme hırpalandığınla kalırsın'' sözü üzerine çare bulmayı bıraktı ve kaderine razı oldu :icon_sorr
Menekşe'nin ninesi olan diyaloğu, birbirlerine olan sevgileri öyle güzeldi ki. Yaşlı ninenin yerine kendi babaannemi bile koyabildim. O derece bizdendi o ilişki.:img-yes: Hele hele ninesinin ''Cenazeme bile gelmeye çalışma Menekşe'm'' dediği an yok mu göz yaşlarımın sel olup aktığını söyleyebilirim :icon_sorr Böyle gerçek, böyle bizden sevgiyi yaşattıkları için oyuncuları tebrik ediyorum cidden...
Menekşe'nin babasına uyuz olduğumu söylememe bilmem gerek var mı? Evde ailesine kan kusturuyor ama kendisi başka kadınların koynunda geceyi sabah ediyor:img-beee: İnsan böyle babaları görünce de ''Olmaz olsun böyle baba'' diyebiliyor haliyle... Adamı hiç ama hiç sevmedim. Dediğim dedik, astığım kestik triplerinde dolanan otoriteyi dayakta bulan bence aciz bir baba kendisi... Bu arada Menekşe'nin küçük abisini de sevmedim. Kardeşini iki dakikada asker arkadaşına veriverdi :icon_sorr
Düğün hazırlıkları aşamasında bir sahne vardı ki Menekşe'nin halini özetliyordu adeta... Yatağının üzerinde başında duvağı ile oturan Menekşe'nin üzerinde siyah elbise ile Onun düğüne gitmediğini, bi nevi bu düğünle birlikte öleceğini ima ediyordu adeta :icon_sorr Menekşe'nin düğün esnasında babasına, annesine, abisine ve ninesine attığı bakışların her biri ayrı anlam ifade ediyordu. Ve bu bakışların anlamını öyle güzel yansıttı ki Menekşe baktığı insanların yüzlerinde ifade değişikliğine yol açtı... Ama o bakışlardaki anlamı çözen sadece iki kişi vardı bence birincisi büyük abisi (adı Yusuf'tu galiba pek aklımda tutamam da ben isimleri :img-heh: ), diğeri de ninesiydi...
Düğüne pasta servisi yapmak için gelen Halil'in karşılaştığı durum ise içler acısıydı. Sevdiğini başka birinin yanında hem de kendisinin hayal ettiği gelinlikle gördüğüne mi yansın yoksa Menekşe'nin kendisine yalan söylediğini sandığına mı... Oradaki bakışlar öyle anlamlı öyle iç yakıcıydı ki Halil'in gözyaşları eşliğinde bende ağladım :icon_sorr Hele Halil'in koşarak kendisini lavaboya atması ve orada kendini tokatlayıp, ağladığı, çöp tenekesini tekmelediği sahnede bende de bağlantı kopmuştu... :img-cray: Kıvanç cidden aşmış kendisini... Aynı başarıyı koşarak kendini sokağa vurmasında da ve Menekşe ile ilk karşılaştıkları taşın üzerine otururken içinde bulunduğu durumu göz yaşlarıyla yansıtırken de gösterdi...
Menekşe'nin ilk gece faciasını kendini asarak ödemeye çalışması oldukça hüzünlü ve etkiliydi.:icon_sorrAllahtan başaramadı da ninesinin desteği ile kaçmayı akıl etti. Halil'e gittiğindeki tedirginliği, konuşurken ki hüznü, Halil'e olan sevgisi... Kaçmayı daha tamamlamadılar ama kaçış esnasında da çok başarıydılar. Devamında neler olacak bilmiyorum ama Cuma gecesini merakla ve heyecanla beklediğimi biliyorum...
Halil'in çantasında ve bakmış olduğu resimde bir gizem, bir sır olduğu belli. Menekşe'ye anlatmadığına göre kendi hayatını derinden etkileyen sırları var demektir. Üç tane pasaportunun olması, iş yeri için gereken evrakları tamamlamamak için çaba sarfetmesi, sürekli kaçıyormuş gibi davranmasında bir sır var... ama ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak gibi duruyor. İkinci bölümün fragmanında da bayağı heyecanlı şekilde koşuyor ve kaçıyor çünkü...
Dizi bence ilk bölümüyle damgasını vurdu dizi piyasına... Her şeyi ile kalbimde derin izler bıraktı. Özellikle jenerik müziği ve sözlü ninni müziği çok ama çok etkileyeci... Hala dinliyorum ve dinlemekten daha bıkmadım diyebilirim. Toygar Işıklı'nın yaptığı müzikler çok etkiliyor zaten beni. İnsanı taa kalbinden vuruyor. Bu da öyle oldu... Ayrıca çekimleri filan da çok beğendim... Kusursuz gibiydi her şey... Umarım başladığı gibi devam eder zira güzel başlayıp kötü devam eden bir sürü yapım gördük... Gittiği yolda yara almaması dileğiyle... :img-yes:
Sevgilerimle...
Günaydın arkadaşlar
Yorumlar diziye dair tahminler süper bravo size.Bugün gözlerim şiş bir şekilde olkula gittim.Bir yandan nezleyim ve gözlerim sürekli akıyor diğer yandan dün tekrarını izlediğim dizinin bende yaşattığı duygu fırtunasıyla ağlamaktan göz pınarlarım kurudu.Acaba ben mi çok duygusalım diye düşünürken yorumları okurken benim gibi tekrarında bile ağlayan arkadaşların olduğunu görünce tamam dedim dizi hedefine ulaşacak.
Ayrıca bugün okulda birçok öğretmen arkadaş diziden bahsediyorlardı.Hatta birisinin yakınının başınada Menekşenin yaşadığı türden olayların geldiğini ve o yüzden çok ağladığını anlattı.
Esasında dizi öyle bir yaraya parmak bastı ki birçok kadının yaşadığı bu çağ dışı muamele biz kadınlar olarak dizinin içinde kendimizi görmemize neden oldu.Birileri 21.yüzyıl sözleriyle hayatta dem vursada aslında bu toplumda bir sürü insan bu yüzyılın çok gerisindeler.
Diğer bir konuda Kıvanç röportajında Halil karakterinin köklü bir aileye sahip olduğunu bir karışıklık sonucu yolunun almanyaya düştüğünü söylemişti.Bu Halildede çok sırlar var galiba.Belkide Halil çok zengin ama hayatında ters giden bir şeyler olmuş bakalım
cihan-songül
10-09-07, 12:13
[QUOTE=foxwolf;4718310]kıvanckerocu, ayı damatmı :D:D çok yaşa sen emi :D birde benim aklıma şey takıldı niye menekşelerin evinde gerdeğe girmeye kalktılar hayır orası menekşelerin ev değilse sabah menekşe kendi evindeydi kendi eviyse gece neden annesi babası ve abileri ortada yoktu:img-pilot
foxwolfcuğum:img-yes:
arkadaşım ben cvplayayım:img-wink:
damat köyden geldiği için prda kendi kalcağı bir ev yoktu.bu yüzden menkşelerin evinde kaldılar. ve yatak da değişmişti. iki kişilik bi yatak koymuşlardı.o yüzden belki san afrklı gelmiştir.babaları ve ağabeyleri işe gitttiler. anneleri ve diğer kadınlar ise menekşenin abisi ile birlikte gezmeye çıkmışlardı. o yüzden evde nineden başkası yoktu
[QUOTE=foxwolf;4718310]kıvanckerocu, ayı damatmı :D:D çok yaşa sen emi :D birde benim aklıma şey takıldı niye menekşelerin evinde gerdeğe girmeye kalktılar hayır orası menekşelerin ev değilse sabah menekşe kendi evindeydi kendi eviyse gece neden annesi babası ve abileri ortada yoktu:img-pilot
arkadaşım ben cvplayayım:img-wink:
damat köyden geldiği için prda kendi kalcağı bir ev yoktu.bu yüzden menkşelerin evinde kaldılar. ve yatak da değişmişti. iki kişilik bi yatak koymuşlardı.o yüzden belki san afrklı gelmiştir.babaları ve ağabeyleri işe gitttiler. anneleri ve diğer kadınlar ise menekşenin abisi ile birlikte gezmeye çıkmışlardı. o yüzden evde nineden başkası yoktu
onu demiyorum gece diyorum ben herkes evdeykenmi şey yapmaya kalkcaklardı yani gerçekse neyse ince detaylara girmeyelim :img-wink:
arkadaşlar hepinize merhabalar...
sonunda 2.bölüm fragmanımızı dün gece gördüm...hemen başlıyayım anlatmaya...
menekşe istanbula tek başına gidiyor,istanbul sokaklarında elinde valiziyle etrafa bakıyor,yürüyor....
menekşenin babası ve abilerini tek tek gösteriyorlar hepsi sinir küpü olmuş...
menekşenin annesi ağlıyor,nineside üzgün vaziyette...
halile gelince onun peşinde takım giymiş adamlar var...halili arıyorlar ve halil onlardan kaçıyor...baya bir kaçma sahnesi var...halil halen berlinde sanırım...
fragmanda kısacası herkesi gösteriyor yani menekşe ve ailesini tek tek gösteriyor,annesi ve ninesi üzgün,abileri ve babası sinirli,halilin kaçma sahneleride var...yeni fragmanımız böyle....
Herkese merhaba
Gümüşçüm biz çalışıpta fragmanı izleme şansı düşük olanlar için fragmanı anlatman çok iyi olmuş teşekkür ederiz. Fragmana göre menekşe yanlız gittiğine göre istanbula, halilin çantasından düşürdüğü pasaporttu!
[QUOTE=cihan-songül;4718555]
onu demiyorum gece diyorum ben herkes evdeykenmi şey yapmaya kalkcaklardı yani gerçekse neyse ince detaylara girmeyelim :img-wink:
Gerdeğe gireceklerinden sanırım sadece evde bayanlar vardı,onlar bekledi.Erkeklerin beklemesi yakışık almaz gibi bir durum.Onlar muhtemelen dışarda falan oturdular,bir yerde takıldılar falan.E kocasının da kalacak bir evi olmadığından onların evinde olması gerekti bu işin.
Acaba neye göre belirleniyor Anasayfaya alınış,, yazıların kalitesine mi, tahminlerin doğruluğuna mı, Türkçeyi güzel kullanmaya mı , kelime yoğunluğuna mı, satır uzunluğuna mı, paragraf aralığına mı,, ratinge mi yoksa forumcuların yaş haddine mi bağlı?????
Çözmek için birde bununla ilgili ilk kayıt olurken şartlar yazsalarmış,, Bakınız anasayfa ya taşınması için dizinin şu durumlara hasıl olması gerekiyor gibi bir kaç not iliştirselerdi keşke..
Başarı kıstas alınıyorsa da Maviçinarcım, Kavak yelleri diziside başarılı, sayfasına giren yüzlerce üye var bende dahil.,.,
Ancak halen daha anasayfada değil,, ratinge bağlı dicem, Ezogelin dizisi ratınglerde iyi ancak anasayfada, hatta giren üye sayısı 10 u bile zor buluyor,,(Ezogelin dizisine karşı hiçbir farklı düşüncem yok yanlış alğınlanmasın)
Ancak buna rağmen ratinglerde birinci olan KY de halen daha anasayfada değil,
Şimdi haliyle kafamız karışıyor, Anasayfaya geçmek için gerekli olan şartlar nelerdir?
valla arkadaşlar bende çok beğenerek seyrettim bu diziyi(ayrıca gözyaşalrı içinde) gerçekten güzel bir dizi.oyuncular süper olmuş.hepsi yerli yerinde.kıvanç gerçekten işini iyi yapmış ve diğer dizisinden sonra kendini daha çok geliştirmiş. umarım onu daha iyi yerlerdede görebiliriz artık konu bilindik ama yinede seyretmeden edemeyeceğim diziler arasında yerini almış durumda cuma akşamı başka bir dizi için açmıştım tv yi ama reklam arasında zaping yaparken gördüm ve takılıp kaldım raitinglerde de birinci gelmişiz bunada çok sevindim.bir magazin sitesi anket yapmış yeni çıkan dizilerde yıla damgasını vuran diz hangisi olur diye menekşe ve halil %94 ile birinci durumda (umarım bu hep böyle devam eder) hepinize iyi günler
ebru_kıvançkolik
10-09-07, 12:22
canım o olay acayip hiç kız evide gerdek olur mu ya? annesine babasına gidin biz burda gircez gerdeğe mi dediler...hem kocası ev tutacaktı zaten tutsaydı madem orda gidip girselerdi gerdeğe :) zaten yengeler orayada gelcekti kurtuluş yok onlardan :img-yes:
Dizinin ilk bölümünü tekrar bölümünden izledim cok begendim cok güzel bir bölümle basladilar heyacanli ve sürükleyici ilk bölüm olarak vede bizlere yabanci degil ikinci bölüm merakla bekliyorum..
çıtkırıldım
10-09-07, 12:26
herkese merabalar bende geldim bendeee dizi muhtesem zaten kıvanc ve sedef te ii partner oldular cok güzellll
Bakıyorum da sanırım ana sayfaya taşınmak için site yetkililerinin de diziyi çok beğenmesi gerekiyor.Farketmemiştim ama Bıçak Sırtı henüz yayına bile girmeyen bir dizi ama anasayfada.Tahminimce bu biraz bizim yaptıklarımıza değil de site yöntecilerinin dizi hakkındaki duruşuna da bağlı.
Herkese merhaba
Gümüşçüm biz çalışıpta fragmanı izleme şansı düşük olanlar için fragmanı anlatman çok iyi olmuş teşekkür ederiz. Fragmana göre menekşe yanlız gittiğine göre istanbula, halilin çantasından düşürdüğü pasaporttu!
evet cnm fragmanı izleyemeyenler yada daha görmeyenler için anlatmak istedim...
ama ben dünkü tekrar bölümünde şuna dikkat ettim halil dolaptan pasaportlar çıkartıyordu ve pasaportunun birini arka cebine koyuyordu...yani yoldada çantasından birşeyler düşürdüğüne göre pasaportu hala yanında çünkü cebinden düşen birşey yok...
[QUOTE=foxwolf;4718760]
kızın anneside evdeydiiii benim bildigimmm:)
hiç görmedimde ben ondan soruyorum 2 kere izledim aam kaçırdım galiba orayı :D:D neyse ne parası yoksa niye gelio almanyaya o damat bozuntusu önce ev tut ev el kesmeyle olmuyor bu işler :img-pilot
HEDEF KİTLE : A/B
09 EYLÜL 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BIR DILEK TUT [NET] STAR 5,50 18,00
2 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 4,60 15,50
3 IBO SHOW (MUHABBET) [NET] ATV 4,60 15,50
4 KOTU KIZLAR (Y.S) [NET] SHOW 4,60 15,40
5 BIR DILEK TUT (ELEME) [NET] STAR 4,50 17,80
6 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,20 13,70
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 18,40
8 SHREK (Y.S) [NET] ATV 3,90 13,70
9 BIR DILEK TUT (FINAL) [NET] STAR 3,60 26,00
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 16,60
11 MENEKSE ILE HALIL (TKR) [NET] KAND 3,40 13,40
total:
09 EYLÜL 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 5,20 18,30
2 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,80 16,20
3 KOTU KIZLAR (Y.S) [NET] SHOW 4,10 15,80
4 IBO SHOW (MUHABBET) [NET] ATV 3,90 15,70
5 BIR DILEK TUT [NET] STAR 3,80 13,40
6 MENEKSE ILE HALIL (TKR) [NET] KAND 3,20 14,80
çıtkırıldım
10-09-07, 12:36
[QUOTE=çıtkırıldım;4718801]
hiç görmedimde ben ondan soruyorum 2 kere izledim aam kaçırdım galiba orayı :D:D neyse ne parası yoksa niye gelio almanyaya o damat bozuntusu önce ev tut ev el kesmeyle olmuyor bu işler :img-pilot
evett haklısın damat bozuntusuna bak sennn ben onu hiç düsünmemiştimmmm madem elini kesiyon kzıınn nie evleniyon bosu bosunaaa o halille evlenecek demi ama:D
Bakıyorum da sanırım ana sayfaya taşınmak için site yetkililerinin de diziyi çok beğenmesi gerekiyor.Farketmemiştim ama Bıçak Sırtı henüz yayına bile girmeyen bir dizi ama anasayfada.Tahminimce bu biraz bizim yaptıklarımıza değil de site yöntecilerinin dizi hakkındaki duruşuna da bağlı.
bu çifte standart olur böyle birşey olacağına inanmak istemiyorum ama menekş ile halil dizisi ana sayfa olmasa bile multimedya bölümünü hakediyor daha 2. bölümü çıkmadan 2.başlığını kapatmaya hazırlanan bir dizi olarak en azından multimedya bölümü bizim hakkımız :img-wink:
tekrar olmasına rağmen reytingleri günümüzdeki birçok diziden daha iyi düşünün artık yeni bölümün reytinglerini :img-wink: o damadı bir elime geçirsem döve döve işkence edicem zaten :img-pilot berlinin ajdarıyla kanka yapmak lazım onu:happy0064:happy0064 multimedyamız olmasada biz yakında 2günde bir başlık kaparız :img-wink:
kıvanç_simge
10-09-07, 12:42
arkadaşlar arabızda fragmanı izleyen wardır bende izledim dün gece ama yaaa o mezar taşı neydi we üstünde HALİ yazıoduu menekşe gitmişti off offf çok karılşşştıı yaaa:icon_sorr
Merhabalar Herkese,
Fragmanları ilk dönmeye başladığında görüntülerin ardında gizli o ''müthiş etkileyici'' müziğiyle dikkatimi çekmişti Menekşe İle Halil ama artık daha fazla dizi izlemek istemediğim için fazla ilgilenmemiştim.
Dizi bence ilk bölümüyle damgasını vurdu dizi piyasına... Her şeyi ile kalbimde derin izler bıraktı. Özellikle jenerik müziği ve sözlü ninni müziği çok ama çok etkileyeci... Hala dinliyorum ve dinlemekten daha bıkmadım diyebilirim. Toygar Işıklı'nın yaptığı müzikler çok etkiliyor zaten beni. İnsanı taa kalbinden vuruyor. Bu da öyle oldu... Ayrıca çekimleri filan da çok beğendim... Kusursuz gibiydi her şey... Umarım başladığı gibi devam eder zira güzel başlayıp kötü devam eden bir sürü yapım gördük... Gittiği yolda yara almaması dileğiyle... :img-yes:
Sevgilerimle...
Kıvac'ı 1 ay önce magazinde o saç traşı ile görünce şaşırmıştım..sonra yeni dizi çekiyoruz demişti...ama bu kadar etki bırakacağını ummuyordummmm..
güzel ve hızlı başladı..sonradan nasıl devam eder göreceğiz..müzikler o keman çok acılı , kulağımıza heme aşına oldu....:img-yes:
oyuncular da çok yakıştı birbirlerine....başarılar....:img-wink::img-yes:
Yaw bu dzi beenim sinirlerimi hoplattı insanlar bu kadar feci olamazlar ya Kıvanç ta olmasa ama ben heyacandan izleyemem herhalde final sahnesinde kız yetişecek mi die ölüyodum çok adrenalin li yaw
çıtkırıldım
10-09-07, 12:43
tekrar olmasına rağmen reytingleri günümüzdeki birçok diziden daha iyi düşünün artık yeni bölümün reytinglerini :img-wink: o damadı bir elime geçirsem döve döve işkence edicem zaten :img-pilot berlinin ajdarıyla kanka yapmak lazım onu:happy0064:happy0064 multimedyamız olmasada biz yakında 2günde bir başlık kaparız :img-wink:
allah snei napmasınnn hehe:D:D berlinin ajdarıyla kanka heee haha bencede baslıklar kapannır acılır bizim hızımıza yetişilmezz:D:D buarada aile şmzaları yapılırsa benide ekleyinnn
valla yaaa bencede hakkımız varrr:) isteriz isterizzz bizim dizimiz simdiden rekor kırdı yaniii
dizinin reytingi iyi
oyuncu kadrosu iyi
müzikler muhteşem
senaryoya zaten söyleyecek söz bulamıyorum
diziye olan ilgide 1 hafta olmadan 2.başlığın kapanmaya yaklaşamsından belli ama nedense bir multimedya bölümü çok görülüyor, multimedya açılması için yöneticilerden birinin diziyi beğenmesinimi bekliycez önemli olan üyelerin ilgisi değil mi!?
biryerde okumuştum menekşe zorba evlilikten kurtulmak için ailesinden kaçıyor daha sonrada halil in yaşaması için halilden kaçacak yazıyordu inş. yalan bir haberdir :img-wink:
gs-tugba93
10-09-07, 12:45
Fragmani anlatiniz icin cok saulun arkadaslar
malesef ben henüz 2 bölüm fragmanini izleyemedim
bizi güzel bir bölüm bekliyor tekrarin reatingleri de iyi
insallah en kisa zamanda anasayfaya geceriz ya
bu bir siteden alıntıdır arkadaşlar bakın sevgili yazarımız neler söylemiş dizimiz hakkında:
KIVANÇ'IN MUHTEŞEM DEĞİŞİMİ!
Dün akşam Menekşe ve Halil’i izlerken gerçekten şoka uğradım. Beni ne mi şoka uğrattı? Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu! Gümüş’de dümdüz bir oyunculukla karşımıza çıkan Tatlıtuğ, Menekşe ve Halil’de inanılmaz oynuyor. Bakışları, mimikleri, tepkileri, ağlaması müthiş! Onu izlerken gözlerime inanamadım, gözlerimi ondan alamadım. Kıvanç Tatlıtuğ, kendini inanılmaz geliştirmiş oyunculuk anlamında. Artık onun için tam bir karakter oyuncusu diyebilirim. Gümüş’de başrol oyuncusuydu; Menekşe ve Halil’de bir karakter üstadı olmuş. Gerçekten bu hızlı değişimi ve gelişimi alkışlamak lazım. Sizin yorumunuz nedir bilemiyorum ama ben derim ki; Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerindeki dönüm noktasıdır Menekşe ve Halil!
Daha önce Yanık Koza’da rol alan Sedef Avcı, duru güzelliğiyle hemen fark ediliyor. Hele bir de bunun üstüne oyunculuk başarısı eklenince tadından yenmez bir durum oluşuyor. Ben keyifle izledim diziyi. Oldukça iddialı bir giriş yaptılar sezona. İnşallah devamı da böyle olur.
allah snei napmasınnn hehe:D:D berlinin ajdarıyla kanka heee haha bencede baslıklar kapannır acılır bizim hızımıza yetişilmezz:D:D buarada aile şmzaları yapılırsa benide ekleyinnn
bana yeni bir liste gönderildi orda yoksa senide eklerim yeni bir imzası yapıcam unutulanları ekleyerek:img-wink: o damada ajdar az alır burdan fatih üreğide yollarım ben ona :D:D menekşe halilden kaçamzsın inş. iyice psikopata bağlattırmayın beni dizi izlerken zaten yeteri kadar adrenalin var dizide :img-pilot
çıtkırıldım
10-09-07, 12:49
bana yeni bir liste gönderildi orda yoksa senide eklerim yeni bir imzası yapıcam unutulanları ekleyerek:img-wink: o damada ajdar az alır burdan fatih üreğide yollarım ben ona :D:D menekşe halilden kaçamzsın inş. iyice psikopata bağlattırmayın beni dizi izlerken zaten yeteri kadar adrenalin var dizide :img-pilot
fatih ürekmi zuhahahahaha allah valla koptummm haaa saol bu arada eklersen sevinirim ismin ne seninn ? yahuu benimki tubaa
kıvanç_simge
10-09-07, 12:49
yaaaa inanın gözler hala mosmorrr:happy0064 bu arada laf aramızdaa o menekşenini babasıı da ne yere bakan yürek yakanmışş:happy0064 tatlım günaydıınnn:happy0064 walla allahh karısına sabır wersin menekşeye Halilimeeee bu arada bu diizi bitene kadatr adımı menekşe koydum halil çok güzel MENEKŞEMM diooo dayanamıorum:img-in_lo
bu bir siteden alıntıdır arkadaşlar bakın sevgili yazarımız neler söylemiş dizimiz hakkında:
Dün akşam Menekşe ve Halil’i izlerken gerçekten şoka uğradım. Beni ne mi şoka uğrattı? Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu! Gümüş’de dümdüz bir oyunculukla karşımıza çıkan Tatlıtuğ, Menekşe ve Halil’de inanılmaz oynuyor. Bakışları, mimikleri, tepkileri, ağlaması müthiş! Onu izlerken gözlerime inanamadım, gözlerimi ondan alamadım. Kıvanç Tatlıtuğ, kendini inanılmaz geliştirmiş oyunculuk anlamında. Artık onun için tam bir karakter oyuncusu diyebilirim. Gümüş’de başrol oyuncusuydu; Menekşe ve Halil’de bir karakter üstadı olmuş. Gerçekten bu hızlı değişimi ve gelişimi alkışlamak lazım. Sizin yorumunuz nedir bilemiyorum ama ben derim ki; Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerindeki dönüm noktasıdır Menekşe ve Halil!
Daha önce Yanık Koza’da rol alan Sedef Avcı, duru güzelliğiyle hemen fark ediliyor. Hele bir de bunun üstüne oyunculuk başarısı eklenince tadından yenmez bir durum oluşuyor. Ben keyifle izledim diziyi. Oldukça iddialı bir giriş yaptılar sezona. İnşallah devamı da böyle olur.
bencede çok güzel bir giriş yapıldı diğer diziler gibi olsaydı bu ilk bölümden 3 bölüm çıkarırlardı
1.menekşeyle halil düğünde karşılaşınca ilk bölüm biterdi
2.menekşe kendini asrken 2.bölüm biterdi
3.dizinin normal bittiği yerde 3. bölüm biterdi
ama o kadar şanslıyız ki böyle birşey yapıp dizinin kalitesini düşürmediler ve çok muhteşem bir ilk bölüm oldu
bu arada adım yasemin :good:
kıvanç_simge
10-09-07, 12:52
bencede çok güzel bir giriş yapıldı diğer diziler gibi olsaydı bu ilk bölümden 3 bölüm çıkarırlardı
ama o kadar şanslıyız ki böyle birşey yapıp dizinin kalitesini düşürmediler ve çok muhteşem bir ilk bölüm oldu
yasemiinnn yaaaa çok şekersin walla öldüm gülmekten:happy0064 benim de adım simge ama diziii bitene kadar menekşeeee:happy0064
Dizinin yeni bölüm fragmanını izledim bende.Sanırım bu bölüm 2sinin de birbirinden ayrı olarak geçireceği bir bnölüm olacak.Ve en çok da bir sahneyi çok beğendim.Menekşe sanırım Halil'in de birkaç eşyasını yanında getirmiş.Çünki Halil'in mızıkası elinde ve yatağın üstünde ona bakıp öpüyor.Fragmanın en etkileyici sahnesi bana göre orası.Müziği saymıyorum artık.
Lütfen aile imzalarında beni de dahil edinnn.Bu arada adım şeyma..
arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim gerçeketen menekşenin babasını ben çok beğendim yani oyuncu olarak çok güzel oturmuş karakter adama onu daha önce imam rolünnde izlerkende zevk alarak izliyordum...
canım çok haklısın gerçekten 3 bölüm çıkarırlardı hatta azcık sıksalar 4 bölüm de çıkarırlardı.biz 3 hafta değil de 1 hafta bekledik bu gelişmeler için ben sündürülmeyen dizileri daha çok seviyorum FIRTINA da öyleydi mesela hayran olmuştum diziye ama maalesef bir sezon sürdü:sad53:
kıvanckerocu
10-09-07, 12:59
arkadaşlar birisi yeni bölüm reklamını gördüünü yazmış mezar taşı fln izleyen varsa bnada anlatabilirmi çk merak ettim
imzalrada bni sakın unutmayın
rem ekleyen herekse teşekkürler:happy0064
ya gerçekten bence de kıvanç oyunculuk konusunda kendini acayip geliştirmiş menekşeyi gelinlikle görüp wc yi darma duman etti ya orda hayran kaldım oyunculuğuna menekşe elini tutunca şaşırması falan süperdi gerçekten
sedef zaten mükemmel bi oyuncu güzel de insan izlemeye doyamıyor onları ya cuma bi an önce gelse de izlesek yeni bölümü
ellerine sağlık prenzez çok güzeller:img-wink: menekşeyle halil güzel olunca imzalarda muhteşem olmuş tabiki :img-cool2
ya halil şimdi istanbula geldimi gelmedimi ben bişi anlamadım ya bide o mustafa menekşeyle almanyada kalmak için evlendi dimi?2 defa izledim 2sindede bişi anlamadım:(özür
Diziyi ben dünde izledim ve yine ayni sahnelerde agladim, bu kez izlerken evde abilerim de vardi, ve sessiz sedasiz izlediler. normalde böyle seyleri abim yapmazdi, dizi izlerken durmadan bizi rahatsiz eder; kanal falan deistirir, ama dun oyle olmadi, ooff haftaya menekse ile halili son defa izlicem galiba, universite okumak icin baska sehire gidiyorum.
slm arkadaşlar.menekşe ve halil i izlediğimde çok gsl bi dizi ooldupunu anladım.ve izlemeye de dwm edicem.bni de aranıza alırsanız sewinirim.prenzez avilerin ve imzaların çok gsl olmuş.ellerine sağlık.
çıtkırıldım
10-09-07, 13:12
ya halil şimdi istanbula geldimi gelmedimi ben bişi anlamadım ya bide o mustafa menekşeyle almanyada kalmak için evlendi dimi?2 defa izledim 2sindede bişi anlamadım:(özür
mustafa menekse ile almanyada kalmak için evlendide halilin istanbula gelip gelmediginde bi fikrim yokkk valla
buarada tabiki alırız aramızaa h.g cnmmm:)
çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
arkadaşlar hiç yok mu yeni bölüm fragmanını izleyen varsa bna analtsın lütfen ölüyorum meraktan mezar fln yazmışsnız ne mezarı ya halil kaçıyomu?
menekşe istanbula yalnız gidiyo.Ondan sonra Halil gidiyo.Telefonla konuşuyolar bi ara.Halil geldim falan diyo.Menekşe Halilin çantasına bakıyo.Mızıkasını falan üflüyo.Bi de bi pasaporta bakıyo(çok şaşkın bi yüz ifadesiyle).Daha sonra bi mezar taşı gösteriyolar.Mezar taşında Halilin adı yazıyo.Son olarakta halililin peşinde takım elbiseli adamlar var.Halil onlarda da kaçıyo.Sürekli koşup duruyo:)
ya bende cok merak edıom yeni bolumu gecen bolum oyuncuların performansına hayran kaldm muhtesemdi ozellikle kıwanc tatlıtug gumus dizisinden sonra superr diii :happy0064
Merhaba;
Fragmanı görmedim ama söylediklerinizden anladığım kadarıyla Halil'in bir mezar ziyareti oluyormuş. Mezar taşında ise kendi ismi yazılıymış. Gerçekten ilginç. Halil'in hayatında epey bir sır var gibi.
Ben Halil'in elindeki fotoğrafta olan kadını annesi diye düşünüyordum ancak bir ihtimal eski eşi ve oğlu olabilir mi diye de düşünmeye başladım.:img-yes:
Bu arada siyah takım elbiseli adamlar Halil'i takip ediyormuş. Ben onların Menekşe'nin ailesinden birileri olduğunu sanmıyorum. Bu durumunda Halil'in geçmişiyle ilişkili olduğunu düşünüyorum.
Halil'in anne ve babası ölmüş. Mezardaki isim babasının olabilir. Ve sanırım o çantada ailesiyle ilgili önemli bilgilerin olduğu birşeyler var ve birileri de bunların peşinde.(Takım elbiseli adamlar olabilir bu birileri:icon_whis)
Bir de hatırlarsanız Halil, Menekşe İstanbul'a kaçalım dediğinde ilk andan kestirip atmış İstanbul olmaz demişti. Sonrasında Menekşe'nin çaresizliği onu ikna edip kabul etti gitmeyi. Sanırım İstanbul'a gitmek istemeyişinin ardında da yine ailesi ile ilgili bir durum vardı.:img-yes:
Büyük bir heyecenla bekliyorum yeni bölümü.:img-yes:
Kırçiçeği'm döktürmüşsün gene.:img-wink: Hoşgeldin canım.:img-in_lo
2.bölüm fragmanını malum siteden izledim bende ve gördüğümüz üzere yine hareketli bir bölüm olacağa benziyor ilk etapta menekşe tek başına gidiyor ama fragmanda menekşe pasaporta bakıp şaşırıyor halil in ailesi ile ilgili bir durum var sanırsam orasını bölümde görecez artık herkese iyi yorumlar :happy0064
kıvanckerocu
10-09-07, 13:25
menekşe istanbula yalnız gidiyo.Ondan sonra Halil gidiyo.Telefonla konuşuyolar bi ara.Halil geldim falan diyo.Menekşe Halilin çantasına bakıyo.Mızıkasını falan üflüyo.Bi de bi pasaporta bakıyo(çok şaşkın bi yüz ifadesiyle).Daha sonra bi mezar taşı gösteriyolar.Mezar taşında Halilin adı yazıyo.Son olarakta halililin peşinde takım elbiseli adamlar var.Halil onlarda da kaçıyo.Sürekli koşup duruyo
ya çk heyecanlı bi bölüm beklio bizleri
saol arkadaşım yazdıın için
mezarın anlamı ne acaba
halilinde kaçması çk doğal çünkü dizi istanbula taşınıo
ya bn asnıl bekliycem cumaya kadar of of:happy0064
Diyorsunuz ki Halil ile Menekşe telefonla konuşuyorlar..
Birbirleri ile konuşmaları nasıl olacak ki?
Menekşe Halil in cep telefonunu arıyordur,
Ancak Halil cep telefonunu koşarken yere düşürdüğü için Menekşe ile konuşması şu an için imkansız gibi.. Menekşe ulaşamıyorken Halil e belki gizli evi arar, Ninesinden durumu öğrenir belki,,Ya da korkusundan evi de arayamaz. Ya da Balcılar ı arıyordur.. Ve ya çalıştığı pastaneyi, Halil le ilgili gelişme alır Mehmet ten,,
Halil ise Türkiye de telefonla belki eski bir arkadaşından yardım istiyordur. Menekşenin cebi yok malesef, Onunla görüşmesi çok güç..Ve ya o da pastaneyi arıyordur Menekşe nin arayıp aramadığını soruyordur..
Ne çok olasılık var.Kim kimle nasıl ne ile ilgili konuşuyor acaba..
Meraklanacak bir çok kare vardı şu frağmanda.,..Halil TUğlu, 1980/2004
mezar başı,,. Halil 3 sene önce gelmiş olabilir Almanya ya,, daha önce bahsettiğim olasılıklara dayalı geliş nedenleri de cabası tabi, Türkiye den kaçmışken Halil, tekrar kaçak hayatına geri dönecek İstanbul da,, Öncesinde belki geçmişinden kaçarken şimdi ise hem o nedenle hem de Menekşe nin abileri ve babasından kaçacak.
Bu da Onu sürekli kaçarken, sürekli arkasını kollarken izlememiz demek oluyor..Kim bilir Menekşe ile daha ne zaman bir araya gelecek..
bende gördüm fragmanı çoık heyecanlı ama bi ara siyah takım elbiseli adamlar fln görünüyoru tam göremedim halilin başı derde mi giriyo hani kaçaktı ya mezar taşındakileride çok merak ettim hallilin esrarengiz biri olduğu yavaş yavaş belli olmaya başladı =)
Halil telefonla konuşuyo ve geldim diyo.Kime dicek o lafı büyük ihtimalle Menekşeye diyodur.Ama tabi birbirleriyle nasıl konuşuyolar bende anlamadım.İkisinde cep telefonu yok:img-pilotMenekşe kaldığı yerdeki telefonu kullanıyo galiba.Halil de dışardan telefon ediyo.Ama birbirlerinin telefonunu nasıl buluyolar?Üf ya gerçektençok karışık:icon_roll
gzd_keremcem
10-09-07, 13:50
Halil telefonla konuşuyo ve geldim diyo.Kime dicek o lafı büyük ihtimalle Menekşeye diyodur.Ama tabi birbirleriyle nasıl konuşuyolar bende anlamadım.İkisinde cep telefonu yok:img-pilotMenekşe kaldığı yerdeki telefonu kullanıyo galiba.Halil de dışardan telefon ediyo.Ama birbirlerinin telefonunu nasıl buluyolar?Üf ya gerçektençok karışık:icon_roll
evet çok karışık bende izledim fragmanı
senınde dediğin gibi nerden buluyolar birbirlerini başkasına dıo olabılırmı acaba:img-in_lo
bı de kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısın sözünden de anlaşılıyo bı süre ayrı kalacaklar sanıırm hemen bulamayacaklar herhalde bırbırlerını
halılın mezarda adının yazması birilerinden kaçması çok karıştı herşey:img-in_lo
dizinin dün tekrarını izleme fırsatım oldu ve tek kelimeyle bayıldım,konusu çok güzel,müzikleri çok güzel,uzun zamandır böyle dizilere hasret gibi birşeyim,bence yayın saati ve günüdede güzel.izlerim ben bu diziyi.
ebru_kıvançkolik
10-09-07, 14:48
çalışma yapan herkesin emeğine saağlık hepsi süper olmuş...
halilin geçmişiyle ilgili bir sürü sır var dizi ilerledikçe yavaş yavaş çözülür düğümler ama çok şaşıracağız bence yani beklenmedik bir çok olay olacak gibi geliyor ...
İlk bölümde daha çok Menekşe'nin yaşantısı ve aile yapısını görme şansımız olmuştu.2.bölüm ve sonrasında İstanbul'a alışma dönemleri dışında Halil ve geçmişine ağırlık verileceğini düşünüyorum.:img-yes:
Umarım fazla entrikalar ve kanundışı olaylarla dolu bir geçmişi yoktur.Eninde sonunda karakol,hapishane sahneleri görmeyi hiç istemiyorum.:icon_sorr Özellikle resimdekinin Halil'in karısı olduğunu düşünmek bile istemiyorum.Annesi ve Halil bence.Kendisi de evli olsa ve bunu saklasa düğünden sonra evine gelen Menekşe'ye evlenmesiyle ilgili o sözleri söylemezdi bence.:img-in_loYüzsüzlüğün alemi yok dimi Halil? :img-pilot
İstanbul'da nasıl buluşurlar, nasıl biraraya gelirler hiç bilmiyorum ama umarım çok uzun sürmez.Ayrılıklara hem de uzun ayrılıklara tahammülüm yok ne yazık ki.:sad53:
dizinin dün tekrarını izleme fırsatım oldu ve tek kelimeyle bayıldım,konusu çok güzel,müzikleri çok güzel,uzun zamandır böyle dizilere hasret gibi birşeyim,bence yayın saati ve günüdede güzel.izlerim ben bu diziyi.
herkes senin gibi düşünüyo çok beğenildi =) ama dizinin yayın saatinin değişmesini istiyorum hatırla sevgiliyle çakışıyo ama her zaman tekrarlarını vericeklerse sorun olmaz...
evet cnm fragmanı izleyemeyenler yada daha görmeyenler için anlatmak istedim...
ama ben dünkü tekrar bölümünde şuna dikkat ettim halil dolaptan pasaportlar çıkartıyordu ve pasaportunun birini arka cebine koyuyordu...yani yoldada çantasından birşeyler düşürdüğüne göre pasaportu hala yanında çünkü cebinden düşen birşey yok...
Canım o kadar çok pasaport çıkardı ki ! Büyük ihtimal düşen de onlardan biriymiş gibi geliyor bakalım izleyip görücez . Bu arada Kırçiçeğim ,sevgili yasemi nin yorumu gözüme çarptı ! hoşgeldin canım ! Yaseminim çok güzel analiz etmişsin ! halil ve yasemin gözleriyle ne hissettiklerini aynen bize aksettiler :good: En can alıcı sahneler den biride pasta nın geldiği karşılaştıkları an ! Halilin tavrı çaresizliği acısı ,kırgınlığı ,küskünlüğü ve hırsı her anı çok iyiydi ve acıydı tabii ! Bir de menekşenin evlendiği akşam ki hali gözümün önünden gitmiyor ! Eşinin o gece ki tavrı için ne diyeceğimi bilemiyorum . Tüm bunlar yetmiyormuş gibi birde kızın elini kesti yaa ! hayretler içinde kaldım ! Bari kendi elini kesseydin az biraz incelik gösteripte !
Fragmanı izlemedim ama anlatılanlara bakılırsa halilin durum oldukça karışık ! Mezar taşında da onun isminin yazması ilginç ! acaba diyorum herkez halili öldümü biliyor ! O da kaçak olarak yaşıyor !
Bende katilmak isterim:)
Dün Diziyi izledim tekrarini,hayran kaldim Diziyi.Bu kadar cok Güzel Dizi olur.:)Artik asla kacirmam bir Bölümünü...
Hakikaten güzel dizi.Annemle izlerken ikimiz de sinir krizleri geçirdik.Özellikle annem menekşenin babasına demediğini bırakmadı:img-yes:
Bütün oyuncuları yürekten kutluyorum.Keşke zamanım olsaydı da izleyebilseydim hep.Malesef arada bir bakabilcem bu gidişle.
Ninenin ağlamalarında nerdeyse gidiyodum ben de.Bu kadar acıklı olması iyi mi kötü mü bilmiyorum.Ama sahiden dizi güzel.Müzikleri çok etkileyici.Adamı derinden yaralıyor.
Bir şey sorabilir miyim?Kıvanç Tatlıtuğun kendi sesi mi?
Dün tekrarını anneme izlettim :) O da çok beğendi diziyi :) Bu arada dünün reytingleri belli oldu mu? Beni de aile imzasına alırsanız sevinirim =)
Bende izledim tam yaticakdim uykum geldi uykudan oldum bukadar güzel bir dizi olamaz yani hayran kaldim...:D
Hakikaten güzel dizi.Annemle izlerken ikimiz de sinir krizleri geçirdik.Özellikle annem menekşenin babasına demediğini bırakmadı:img-yes:
Bütün oyuncuları yürekten kutluyorum.Keşke zamanım olsaydı da izleyebilseydim hep.Malesef arada bir bakabilcem bu gidişle.
Ninenin ağlamalarında nerdeyse gidiyodum ben de.Bu kadar acıklı olması iyi mi kötü mü bilmiyorum.Ama sahiden dizi güzel.Müzikleri çok etkileyici.Adamı derinden yaralıyor.
Bir şey sorabilir miyim?Kıvanç Tatlıtuğun kendi sesi mi?
beğenmene sevindim =) evet kıvancın kendi sesiymiş çok daha iyi olmuş böyle...
kıvanckerocu
10-09-07, 15:23
slm arkadaşlar
dizinin fragmanını nereden izleyebilirim bna söylermisiniz
imzalar süper olmuş teşekkürler
yeni gelen arkadşlar hepiniz hoşgeldiniz
çıtkırıldım
10-09-07, 15:25
aile imzzası cok güzel eline saglık cnmmm:)
arkadaşlar şimdi bi arkadaşım aradı.... menekşe ile halil'in şuanda taksim'de çekimleri yapılıyomuşşş:icon_whis sadece kıvanç ve kocası rolündeki bey varmış orada... kıvanç'ın sırtında çantası filan varmış yine...
burdan anlaşılıyoki halil ve menekşe'nin kocası arasında kovalamaca yaşanacak ileriki bölümler...
not: birisi beni taksim'e ışınlayabilir mi acep?:icon_whis:img-help:
Arkadaslar yaw yeni gordum fragmani abow neler olmus neler..gelde cumayi bekle,,
o mezar tasi hasabimi bozdu simdi:):)ne alaka yaa..off kafayi yiycem meneksem her sahnesinde aglio.....ama tek bildigimiz bu varki menekse istanbula gidio ve bi otele yerlesio....ufff halilde surekli kacio fragman cok karisik...
bu diziyi bu kadar beğeniceğimi sanmıyordum ama çok harika bi dzi walla hergün olsa hergün izlerim galiba 2.bölümün fragmanı yayınlanmş daha izliyemedm ama izlerim inş. ya halil zaten çok yakışıklı bosnalı :d bnce annesi ölmüş ama babası ölmemiş ya sanki hep annesini anltıodu babasından fln pek söz etmio gbydi bnce babası küçükken halil'i terk edtmişş olabilir ya da ne bilim ama halilde bi olaylar var yani acaba menekşe nası boşaıcak ya mmahkemeye gelmesi lazım diil mi ama mahkemeye gelirse ee tabi sözde kocası da gelcek arksından babası ve abileri walla nolcağını çok merak ediorum izleyp grcez artıkın
yeni yapılacak aile imzalarında benim adımıda yazın her nekadar diziyi gününde değilde tekrarını bulup izleyecek olsamda hastası oldum valla fragmanda çıktı demek bulmam lazım onu
http://img185.imageshack.us/img185/6860/untitled1fd4.jpg (http://imageshack.us)
K.İ.Ö.O.677
10-09-07, 15:38
iki aile imzasıda çok güzel emeğinize sağlık
kıvanckerocu
10-09-07, 15:38
bu diziyi bu kadar beğeniceğimi sanmıyordum ama çok harika bi dzi walla hergün olsa hergün izlerim galiba 2.bölümün fragmanı yayınlanmş daha izliyemedm ama izlerim inş. ya halil zaten çok yakışıklı bosnalı :d bnce annesi ölmüş ama babası ölmemiş ya sanki hep annesini anltıodu babasından fln pek söz etmio gbydi bnce babası küçükken halil'i terk edtmişş olabilir ya da ne bilim ama halilde bi olaylar var yani acaba menekşe nası boşaıcak ya mmahkemeye gelmesi lazım diil mi ama mahkemeye gelirse ee tabi sözde kocası da gelcek arksından babası ve abileri walla nolcağını çok merak ediorum izleyp grcez artıkın
halil menekşeye rüyasını anlatırken babam ölmemiş olurdu dedi sonra ve annem dedi orda bitirdi bnce babası ölmüş ama annesiyle ilgili bi sır var onu da diğer bölümlerde öğreneceğiz
arkadaşalr fragmanı nerden izleyebiirim linki atarsanız çk sevinirim
ya keşke bn ist da taksimde olsam çekimleri çk merak ediyoru bu arda forum yine kalabalık inş hep böyle devam eder
önemli olan bu ahftaki reytingler dizimizin baş düşmanları hatırla sevgili ve sıla başlıo ne olacak acaba:img-blush
Ben ufaktan ufaktan birşeyler anlamaya başladım sanki..
Halil'in kaçak olmasının o Halil ......... yazan mezarla bir alakası olabilir.Halil'in öldüğü sanılıyor sanırım, ama Halil yaşıyor.Bu nedenle kaçak.Gittiği mezarda annesinin ve kendisinin mezarı ama kendfi, mezarının içi boş!Ya da başka bir çocuk var içinde!Halil'in peşine takılan adamlarında Menekşe'nin ailesi olduğunu sanmıyorum.Daha çok alacaklı ya da ne bileyim Halil'in canını(!) alacaklı gibiler!..Yani bu durumda Menekşe Halil'i ateşe atamam diye düşünürken Halil Menekşe'yi ateşe atmış oluyor biraz.Başlarına gelmeyen kalmayacak İstanbul'da.Hem Menekşenin ailesi, hem Halil'in peşindekiler..
İmza&avatar&çalışma&foto&aile imzası ekleyen herkesin ellerine sağlık.Süpersiniz arkadaşlar;)
Halil'in babası kesin ölmüş onu biliyoruz.Ama Menekşe ninesine Halil'den bahsederken annesi, babası ölmüş diyordu ya..Eğer annesi ölmemişse Halil Menekşeyte yalan söylemiş yani bu konu hakkında.Menekşe öldü biliyor ama aslında altında çok başka şeyler var..Ya da annesi de ölmüş ama eceliyle değil:img-pilot
Halil'in babası kesin ölmüş onu biliyoruz.Ama Menekşe ninesine Halil'den bahsederken annesi, babası ölmüş diyordu ya..Eğer annesi ölmemişse Halil Menekşeyte yalan söylemiş yani bu konu hakkında.Menekşe öldü biliyor ama aslında altında çok başka şeyler var..Ya da annesi de ölmüş ama eceliyle değil:img-pilot
Vala kafam gitgide karisiyor,fragman yetmemis gibi kafamdaki sorular gitikce cogaliyor,ooff o mezar tasssi sahsen benim kafami cok karistirdi..
ya bide halil istanbula gidiyorsa menekseyi bulma cabasiyla nasil mezarliga gider......ya bide halil surekli kacio....belki de o adamlarla halilin alakasi yoktur ama halil gecmisinden dolayi surekli panik icindedir....:icon_sorroofff
Halil fragmanda telefonla konuşuyordu ben dudaklarını okudum yani nasıl denir ne söylediğini anladım geldim diyordu sanki.Telefonla konuştuğu da Menekşe olsa gerek..
Ama benim dikkatimi çeken başka bir şeyde; Menekşenin iyi olan abisi.Yusuf..Sürekli onu gösteriyorlardı fragmanda ve çok düşünceli görünüyordu.Sanki Menekşeyi bulmak istiyor ama aynı zamanda da bulmaktan korkuyor gibi..Aramakla aramamak arasında yani..
Bir de Menekşenin babası Mustafanın eline Menekşenin resmini veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Sanırım Menekşeyi aramak için İstanbul'a gidecek onlarda ve resmi herkese gösterip her yerde arayacaklar Menekşe'yi..
Tahminlerim bu kadar sanırım:)
Halil'in kendi mezar taşına baktığı sahnede flashbacklerle geçmişine dair bazı sırları anlatabilirler bence. En azından hikayesini kaba hatlarıyla öğrenebiliriz böylece.:img-yes:
Muhteşem dizi çok gerçekçi anlatılmış bayıldım yani.Kıvancı severiz zaten :)
Gelecek bölümlerde Balcilarda cikacak ortaya, cünkü nine onlari özellikle vurguladi. Kesin Murat Daltaban bay Balci olarak karsimiza cikacak.
Bu Balcilar belki Halil'e eskiden tanisik cikar. Nine'de zaten kimselere derdini anlatma falan diyordu, maglum Halil'i tanidik cikabilecek biri olabilir.
K.İ.Ö.O.677
10-09-07, 16:02
Smart, BjkGirl ve 61MERVE61 emeklerinize sağlık
smart imzalar çok güzel.benide aldığın için sağol.
Halil fragmanda telefonla konuşuyordu ben dudaklarını okudum yani nasıl denir ne söylediğini anladım geldim diyordu sanki.Telefonla konuştuğu da Menekşe olsa gerek..
Ama benim dikkatimi çeken başka bir şeyde; Menekşenin iyi olan abisi.Yusuf..Sürekli onu gösteriyorlardı fragmanda ve çok düşünceli görünüyordu.Sanki Menekşeyi bulmak istiyor ama aynı zamanda da bulmaktan korkuyor gibi..Aramakla aramamak arasında yani..
Bir de Menekşenin babası Mustafanın eline Menekşenin resmini veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Sanırım Menekşeyi aramak için İstanbul'a gidecek onlarda ve resmi herkese gösterip her yerde arayacaklar Menekşe'yi..
Tahminlerim bu kadar sanırım:)
Halil, geldim diyorsa da bunu Menekşe ye söylemesi şu an ki durumda imkansız, Bunu Türkiye de tanıdığı birine veya Almanya da pastanede ki Mehmet e söylüyor olabilir..Mehmet' ten Menekşe ile ilgili bir haber alıp almadığını da sorabilir...
Menekşe nin Halil hakkında bilgi alması da ancak pastaneyi ararsa mümkün gibi.. Yani şu durumda ikisinin haber alacağı tek ortak kanal Berlin de ki o pastane...
bizi süper bi 2. bölüm bekliyor..telefonda konuşmaların menekşe ve halil arasında olduğunu sanmıyorum.birbirinden bağımsız olmalılar.bi şekilde büyük abiden bi patlama bekliyorum.baba anneyi dövüyo gibi gözüküyo.patlarsa o an patlar.yani birisi şu oduna haddini bildirmeli..hemde acil bir şekilde !
herkese selamlar
çok özledim dünden beri burayı.dün eski bölüm başlayınca aniden çıktım
neyse efenim ilk bölümü bir daha izlemek harikaydı
menekşe nin babası var mı?böyle biri olmaz olsun ne diyim.mustafa gelince dükkana şu kadar para ver iş tamam gibi laflar söyledi.öbür abisi sarıldı hayırlı olsun diye.ne ki şimdi bu.gören de kurbanlık koyun falan alıyorlar zanneder.adam kızını başka bir kadın için sattı bir de utanmadan namus bekçiliği yaptı.ben böylesini görmedim.hele abisi kadir midir nedir?resmen dayak yerken kız yardım etti annesini itti.yok artık dedim.ya o abisi yusuf a ne demeli çok uysal gözükse bile babadan kaynaklanıyor.yani diyemedi mi hayır evlenemez istemiyor.ama yok babalarının sözünden çıkmaıyorlar
nine ile anne de babanın sözünden çıkamadığı için kızı göz göre göre ateşe attılar ya ne diyim
halil in aşkı o kadar güzel ki.gerçekten öyle saf öyle temiz ki.düğünde görünce menekşeyi gittiğinde hep gezdikleri yerlere gitmiş meğersem.önce dikkat etmemiştim.
*zedelendin mi*bu nasıl bir sorudur böyle?halil onu öpmemiş eline bile dokunmamışken siz kızı ne hale getirdiniz?
ben fragmanı izleyemedim çok üzgünüm.özet de yok herhalde:icon_sorr
bu arada imza da adımı gördüm çok mutlu oldum:happy0064
Halil, geldim diyorsa da bunu Menekşe ye söylemesi şu an ki durumda imkansız, Bunu Türkiye de tanıdığı birine veya Almanya da pastanede ki Mehmet e söylüyor olabilir..Mehmet' ten Menekşe ile ilgili bir haber alıp almadığını da sorabilir...
Menekşe nin Halil hakkında bilgi alması da ancak pastaneyi ararsa mümkün gibi.. Yani şu durumda ikisinin haber alacağı tek ortak kanal Berlin de ki o pastane...
Aslında doğru.Şimdi düşündümde Menekşeyle iletişim kurması imkansız gibi değil gerçekten imkansız.Halil'in zaten telefonu yok telefon kulubesinden aradı.Eh zaten Menekşeninde telefonuna el konulmuştu kılkuyruk abisi ve baba bozuntusu tarafından..
O Balcılar bence de ortaya çıktığında birşeyler olacak.Gerçekten çok vurgulandılar çünkü dizide.Halille bir bağlantıları olur mu olmaz mı bilmiyorum ama dizide baya işe yarayacakları ya da işleri karıştıracaklar kesin:img-yes:
slm arkadaslar
yaa benide imzaya ekler misiniz lütfennn
cok sevinirim simdiden tskler
ben bu diziye bitiyorum yaaa of cok güzel bu diziyi izlemek..ne olur benide ekleyin
Arkadaşlar tek satırlık mesajlar yazmayın.Kaç defa söyledik bunu!
Tek satırlık mesaj yazmak forum kurallarına aykırı!
Mesaj yazmış olmak mesaj yazmak yasak!
Diziyle alakası olmayan şeyler yazmak yasak!
İmza&avatar&özel çalışma&foto olan mesajları alıntılayıp yorum yazmak yasak!
Sadece teşekkür etmek için mesaj yazmak yasak!
Teşekkür edecekseniz diziyle ilgili bir yorumunuzun arasına altına sıkıştırın.
Sayfalar çok düzensiz görünüyor böyle yapmayınca.
İmzalar çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık!!..
merve_06 canım sana katılıyorum.Ailede herkes o baba bozuntusu karşısında pısmış durumda.Seslerini çıkartmaya korkuyorlar.Ninesi bile.Sadece adam Menekşeyi döverken engelleyebildi o kadar.Belki evlenmeyecek dese babası sesini çıkartamazdı ama yılların getirdiği bir çekingenlik var evde o adama karşı!..Nedendir bilinmez tabi:img-pilotSırf eve para getiriyor diye mi?Hiç sanmıyorum.Sonuçta Menekşe'de çalışıp eve para getiriyor ama onun dediğini dinleyen yok."Evin direği " lafı o tip ailelerde çok ciddiye alınıyor sanırım:img-yes:
merhabalar daha yeni okuldan geldim direkt buraya geldim, bide bakiyom ne yeni fragman çikmis ve ben gormedim:icon_sorr Simdi herkes bunu konusuyor ama ben fragmani gormedigim için yorumda yapamiyorum youtube e girdim var diye orda da yok lutfen birisi buraya ekleye bilirmi:img-yes:
NOT: bu arada ayle imazasi çok guzel olmus emegi geçen herkese saol:happy0064
arkadaslar aile imzalarimiz cok güzel olmus...ellerinize saglik.
Dün tekrarini izleyince herseyi daha iyi anladim....simdi 4 gözl gelecek bölümü bekliyorum!!!
çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz arkadaşlar ellerinize sağlık...artık multimedia bölümünün açılması gerek çünkü çok fazla resim ekleniyor ve çok fazla çalışma yapılıyor:)
halil ile menekşe nasıl ulaşacaklar birbirlerine çok merak ediyorum...
halil bence rahatlıkla uçağa binebilir havaalanına geldiği zaman kaçmasına gerek yok çünkü zaten menekşenin koca kafalı abisi ve kocası halili tanımıyorlar halil onların yanından rahatlıkla geçebilir...ama uçağı kaçırmış olma ihtimali yüksek...ve pasaportu menekşedeydi...o zaman nasıl istanbula geliyor?bu bölüm yüzeysel de olsa biraz birşeyler öğreneceğiz halilin geçmişindekilerle ilgili...
Halil'in pasaportu Menekşede miydi?Cebine koymamış mıydı pasaportu?
Gerçi pasaport olsa bile bilet ne olacak?Bileti Menekşe'de yani..Ve tahminimce Halil'de bilete verecek para yok..
Ama fragmandan çıkardığım sonuca göre Halil İstanbul'a geliyor.Geliyor ama Menekşe'ye nasıl ulaşacak onu bilmiyorum.Koşuşturmaca şimdi başlıyor sanırım..
Halil hem kaçacak hem kovalayacak..Peşindekilerden kurtulmaya çalışırken bir de Menekşeyi bulmaya çalışacak.İşi zor:icon_sorr
Kırçiçeği'm döktürmüşsün gene.Hoşgeldin canım.:img-in_lo
Berfin'ciğim,
Hoşbuldum Canım... :img-in_lo Döktürmek değil de dizinin bende bıraktığı izleri anlatmaya çalıştım desem daha iyi olur herhalde... Çünkü öyle böyle değil çok etkilendim ben izlerken... Hele muhteşem oyunculuğu ile Kıvanç'a bayıldım desem yeridir... Umarım böyle güzel devam eder dizi... Gerçekten dokunmadan aşk nasıl anlatılırmışı gösterdiler Cuma akşamı...:good:
Bir de menekşenin evlendiği akşam ki hali gözümün önünden gitmiyor ! Eşinin o gece ki tavrı için ne diyeceğimi bilemiyorum . Tüm bunlar yetmiyormuş gibi birde kızın elini kesti yaa ! hayretler içinde kaldım ! Bari kendi elini kesseydin az biraz incelik gösteripte !!
Canım ablacım hoşbuldum,:img-in_lo
O gece bende Mustafa'nın kendi elini kesmesini bekliyordum ama Menekşe'nin elini kesince dumur oldum :blink: aklıma başka birisi geldi ama O kendi elini kesmişti :img-in_lo
* Bölümde en çok hoşlandığım yerlerden birisi de şeydi hani Menekşe önde Halil arkasında yürüyorlardı ya Menekşe ''Yeter artık gelme bi gören olacak'' demişti de Halil ''Tamam 10 a kadar say sonra gidicem'' demişti tatlı tatlı:img-icecr Menekşe 10 a kadar sayıyordu ve 10 a gelene kadar tanıdığa rastlamıştı:) O sahne çok hoştu...
* Bi de Halil'in kendine pasta siparişi ettiği sahnede mızıka çalması çok güzeldi... Gerçekten dokunmadan aşk nasıl yaşanırmış gösterdiler bize :img-in_lo
Fragmandaki mezar sahnesi herkesin kafasını karıştırmış. Benimde karıştı ama aklıma gelen herhangi bir olasılık yok... bi de Halil'in peşindeki siyah takımlı adamlar var. Halil'in birilerinden kaçtığı belli ama neyden, kimden, neden kaçtığı belli değil... Bide Halil'in sırt çantasında bi gizem var. Yani Halil o çantayı bırakırken çok tedirgin oluyor. Kesin bişi çıkacak içinden ama ne:)
Sevgilerimle...
foxwolf aile imzan cok güzel olmus canim, ellerine saglik
mervemre seninde avatarlar süper seninde ellerine saglik
aksam tekrari vardi, yaa cok güzel bir dizi ya, insana nasilda dokunuyor, cok güzel oynuyorlar rolünü, baba ve abinin biri cok hain:img-yes:
aa fragmani gordum çok heycanli gozukuyordu ama parça parça goserdigi için pek anlamadim simdi halil kaçtimi istanbula ama gordugum kadariyla Berlindeydi daha uff cuma gunu gelsin artik hemen:img-yes:
crazygirl7500
10-09-07, 17:00
Gerçi pasaport olsa bile bilet ne olacak?Bileti Menekşe'de yani..Ve tahminimce Halil'de bilete verecek para yok..
Ama fragmandan çıkardığım sonuca göre Halil İstanbul'a geliyor.Geliyor ama Menekşe'ye nasıl ulaşacak onu bilmiyorum.Koşuşturmaca şimdi başlıyor sanırım..
Halil hem kaçacak hem kovalayacak..Peşindekilerden kurtulmaya çalışırken bir de Menekşeyi bulmaya çalışacak.İşi zor:icon_sorr
halilin elinde 3 tane vardı pasaport
birini cebine diğerlerini menekşeye verdiği çantasına koydu
bilet için paa para vardırda maşallh almanya türkiye biletlerii kuşlarla uçuo
menekşeyi bulma kısmıda zor
kızda cep telefonu yok belki o halili arayabilir
ama halil alman hattı kullandığı için onunda telefonu nakautdur muhtemelen
:icon_sorr
kivanç_aşkim
10-09-07, 17:00
Halil hem kaçacak hem kovalayacak..Peşindekilerden kurtulmaya çalışırken bir de Menekşeyi bulmaya çalışacak.İşi zor:icon_sorr<