GSealment
16-06-07, 08:40
Kıvanç Tatlıtuğ yeni yayın döneminde Kanal D ekranında, Menekşe isimli bir yasak aşk dizisiyle ekranda olacak.Şu sıralar harıl harıl yeni rolüne çalışan Tatlıtuğ'un partneri henüz belli değil.
|
Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 1) GSealment 16-06-07, 08:40 Kıvanç Tatlıtuğ yeni yayın döneminde Kanal D ekranında, Menekşe isimli bir yasak aşk dizisiyle ekranda olacak.Şu sıralar harıl harıl yeni rolüne çalışan Tatlıtuğ'un partneri henüz belli değil. Hugo 17-06-07, 00:46 Gümüş yeni bitti derken eyvah eyvah.. bi 3 sene de bu dizi sürer artık... kesinlikle sürer olmadi bide gümüs oynasin kadin oyuncu olarak ya insan biraz durur bu ne acele ya bir dizi bitiyor digeri basliyor yuh ya ya bizim türkiye bu dizilerden zor kurtulacak ya :img-hyste lazkizz 17-06-07, 01:09 inanmiyorummm bu ne hizz ya! super ben kesin bakarim ama hangi gun basladigina bagli, insallah bakabilirim Ohh Ohh kanald super gidiyor bu yaz hep kanald bakilcak desenizee!! lazkizz 17-06-07, 01:11 Hahahah Gumus yerine Menekse, of ya baska isim bulamadi Menekse guzel ama cok uzun :D hiihi(yanlis anlasilmasin ) ANİTA 17-06-07, 01:59 gerçekten bu ne hız daha gümüşü yeni bitirdi kıvanç tatlıtuğ anlaşılan tatil yapmıycak kanal d yaz sezonuna hızlı giriyor yeni dizilerini çıkarmaya başladı bile umarım gümüş kadar iyi olur:good: aygüzeli 17-06-07, 13:31 Demek agir abim yeni dizi ha...bak olmuyor acimizi yasayamadan yeni baslik acilmis yeni dizi ile bile anlasmissin..sana havuz desemm..:img-hyste Birde yasak ask vay ben almayayim diyecem senin o mavis gözlerinin hatirina bir göz gezdiririm ama biliyorsun dimi suan yazdiklarimida okuyorsun seni asla songülsüz düsünemiyorum.. Acimizin sancisi 24 saat bile olmadi can cekisiyoruz sen git yine ayni kanalda dizi cek..hey allahim sabir..:img-blush NAGİŞ 17-06-07, 13:36 ay inanmıyorum kanal d de mi? off kendime söz vermiştim izlemicem bu kanadlın dizilerini diye ama kıvanca dayanamam İşh Gümüşe verdiği önemsizliği bu diziye vermez ahh kıvancım ahh seni songülden başkasıyla da görücektik içim yanıyo aslış 17-06-07, 13:43 of bu ne hız gümüş daha dün bitti hemen anlaşmış kıvanç eylül için neyse hayırlı olsun diyelim:)ama onu songül ödensiz düşünemiyorum:icon_sorr birde kanald de olacak aman ben yeminim bozcam şimdi yani gene bu kanala kaldık iyi mi:img-beee: SNT 17-06-07, 13:44 Ağır abim,bu ne hız?Maşallahın var yani.Ama bak biz sana dedik değil mi?Bizden kurtuluş yok:icon_whis ,nereye gidersen git,hangi dizide oynarsan oyna biz seni seyrederiz.Hatta mavıs hocam ne diyordu TAKİPTEYİZ..:img-yes: Gerçi bu çok hızlı oldu.Yani seni başka bir rolde,başka biriyle görmek bize çok zor gelecek ama ne yapalım alışacağız.Eminim bu yeni rolünde de çok başarılı olacaksın.Başarı grafiğini git gide yükselteceksin .şimdiden SANA,VATANA VE BİZİM FORUMA HAYIRLI OLSUN.. sweetrock 17-06-07, 13:57 oleeeyy kıvançsızlığa sonn :happy0064 :happy0064 umarım güzel bi kız olur yanına yakışır biri olur ve senaryosu da güzeldir..... <gumus><mehmet> 17-06-07, 14:00 Demek agir abim yeni dizi ha...bak olmuyor acimizi yasayamadan yeni baslik acilmis yeni dizi ile bile anlasmissin..sana havuz desemm..:img-hyste Birde yasak ask vay ben almayayim diyecem senin o mavis gözlerinin hatirina bir göz gezdiririm ama biliyorsun dimi suan yazdiklarimida okuyorsun seni asla songülsüz düsünemiyorum.. Acimizin sancisi 24 saat bile olmadi can cekisiyoruz sen git yine ayni kanalda dizi cek..hey allahim sabir..:img-blush evet katılıyorum ben maviş gözlümüzü ceylan gözlümsüz izlemek istemiyorum ama inşallah buda gümüş kadar başarılı olur (hiç sanmıyorum yada sanmak istemiyorum):icon_sorr ela_ezgi 17-06-07, 14:03 arkadaslar sizce kıvancın patnerı kım olur???yanı songül olmıyacak bu kesın sızce kım daha İİ OLUR?? CVP VERRIMISINIZ? rihanna 17-06-07, 14:24 arkadaslar sizce kıvancın patnerı kım olur???yanı songül olmıyacak bu kesın sızce kım daha İİ OLUR?? CVP VERRIMISINIZ? neden songül öden oynamıcakki yani o başka bir projedemi oynayacak?songülle oynarsa varya süper olur bence ona başka kimse yakışmaz a.karadenizde 2 de baygınlık geçiriyodum. burrcu 17-06-07, 14:26 Ağır Abim benim.. Sana yetişemeyceğiz biz galiba.. Valla bize yazık yine mi Kanal D ya.. Sana başarılar ağır abim.. Songülsüz görmek her ne kadar içimizi acıtsa da.. Söz bakıcam dizine:D:D ünall 17-06-07, 15:16 Evet Yeni Dizimiz Sanirim Yeni Yayindonemdidne Bu Olcak Yapimci Firmada Yaprak Dokumu Nun Yapimcisi Olacak Olan Ay Yapm çağloş 17-06-07, 16:49 ağır aicim valla sendeki hıza hayret.umarım songül ablam olur partnerin.olursa çok güzel olur valla:) kivancim 17-06-07, 16:56 bu super bi haber bende kivancim olmadan ne yaparim diyodummmmmm :img-in_lo :img-in_lo ya ne zaman basliycak cok merak ediyorm yine mi kanal d offfffffffff ya:img-yes: insallah super bi dizi olur ve gunu de tatile falan denk gelir malum dersler ve öss ben nasil bakicam yaaaaaaaa:icon_sorr :img-help: _mervevrem_ 17-06-07, 17:00 olamaz ya olamaz ben daha şimdi söylediklerimi yutamam dizi yok kanal d yok diyorduk hiç mi okumadı offf ben şimdi ne yapacağım yaaa izlemek istemiyorum ama olmayacak tvdekikız 17-06-07, 17:03 maşallahh kıvanç tam gazz soluk bile almıyo..yaa ama bi daha aynı tadı yakalayabileceğimizi sanmıyorum neyse.keşke yine songül öden olsa ama olmaz yani aynı düzünün tekrarı gibi.düşünsenize bide songülün adı menekşe olsa alın size gümüşün diğer versiyonu :img-hyste :img-hyste başak_mu 17-06-07, 17:19 ağır abim gercekten bu ne hız...yaramız kabuk bile baglamadan yeni dizinin başlığı açılmış:icon_sorr hem de dizi nerde bizim başbelası kanalımız kanal d'de..of of biz şimdi tükürdüğümüzü mü yalıycaz:img-help: ..o kadar saydırdık kanal d'ye biz bi daha bu kanalda dizi izlemeyiz diye..ama sanırım senin için yine kanal d'nin kucagına düşücez... ben tüm gümüş ailesine sabır diliyorum...seni güzel gözlümsüz düşünemiyorum..aklıma olabilecek bir kişi bile gelmio.başkasını da istemiyorum zaten.amerikalılar karadenizde 2 hala benim de aklımda kısacık filmde bile zor dayanmıştım seni songülümden başkasıyla izlemeye dizide nasıl dayanırım ya da dayanabilir miyim bilmiom:img-help: ..hep diyorum seni ve songülü farklı projelerde ayrı izlemeye alışmak benim için neredeyse imkansız.... emlylove 17-06-07, 17:31 Abicim bu ne hız acımız daha taptaze yüreğimizde birde bu haber... Gümüşsüzlüğe nasıl alısıcağız derken şimdi birde Songülsüz Kıvanca nasıl alısıcağız? Umarım gözümüze çok batmayacak biri olur yanında bide mümkünse az gözüksün biz seni izleyelim yeter. Zor olucak ama sıkıp kendimi izlemeye calısacağım dizini.Asla Gümüş gibi fanatiği olamam asla böylesine bağlanamam ama sırf senin için izleyeceğim konusu biraz garibime gitsede:img-blush Ne diyelim yolun acık olsun ağır abim.:sad53: Abicim herşey iyi hoşta neden bu kanal neden biz bizler yeminliyiz bu kanala bir daha düşmeyeceğiz diye ne yapıcağz şimdi biz.Gerçi hiçbir dizi Gümüş gibi olamayacağına göre kanalın uyuzlukları bize batmaz fakat bunlara reyting kazandırmak koyar. pinar juju 17-06-07, 18:06 yaa ben yeni bi dizide oynayacağını kabullenmek istemiyorum.çok kızdım ağır abim ben sana.daha gümüş biteli bir gün olmadı biz hala etkisindeyiz.sen yeni diziye başlıyosun.off off olamaz ya. ben onu songülden başkasıyla düşünmek istemiyorum.yine bir hayal kırıklığı daha yaşadım.umarım çabuk kurtulurum bu şoktan _hilal_ 17-06-07, 18:48 ağır abim gercekten bu ne hız...yaramız kabuk bile baglamadan yeni dizinin başlığı açılmış:icon_sorr hem de dizi nerde bizim başbelası kanalımız kanal d'de..of of biz şimdi tükürdüğümüzü mü yalıycaz:img-help: ..o kadar saydırdık kanal d'ye biz bi daha bu kanalda dizi izlemeyiz diye..ama sanırım senin için yine kanal d'nin kucagına düşücez... ben tüm gümüş ailesine sabır diliyorum...seni güzel gözlümsüz düşünemiyorum..aklıma olabilecek bir kişi bile gelmio.başkasını da istemiyorum zaten.amerikalılar karadenizde 2 hala benim de aklımda kısacık filmde bile zor dayanmıştım seni songülümden başkasıyla izlemeye dizide nasıl dayanırım ya da dayanabilir miyim bilmiom:img-help: ..hep diyorum seni ve songülü farklı projelerde ayrı izlemeye alışmak benim için neredeyse imkansız.... aynen yaa benim içinde mkansız songülümsüz olmaz gibi gelioo valla ben dayanamam belki zlemem ble belk bir ki bölümüne bakarım hemen gümüş acısını tazeyken sen git yen diziye offf allahım yaa asla gümüş gib olamaz en azından benm için çağloş 17-06-07, 19:33 gerçektende biraz çabuk oldu bu ağır abicim.herkes hayal kırıklığına uğradı.gümüşü çabucak mı unuttun.keşke biraz zaman bekleseydin. ela_ezgi 17-06-07, 20:08 ya arkadaslar şimdı ben sıze söliyim menekse dızısınde songül öden olmıyacak bu yüzden kıvanç baska bır güzelle oynıyacak sız bu güzelin kım olmasını isterdınız??? gumustiryakisi 17-06-07, 20:23 arkadaşlarvalla ben kıvanç tatlıtuğ un yeni bir diizde oynadığına üzülmedim . zaten böyle birşey istiyodum. inşallah hafta sonuna denk gelir. malum dersler öss ye girmemede 2 yıl kalmış hafta içi yasaklanır heralde neyse...şimdi tüm teknik ekip yeni bir diziye başlıyo ya yaz dönemi denmişti ** daha meydana çıkan bişey yok bu tüm teknik ekibin başta kemal uzun olacağı kadronunda içinde bulunduğu dizimi ki bu...arkadaşlar inşallah bu diizyle ilgili en kısa zamnda daha çok bilgi gelir...:happy0064 sanat 17-06-07, 21:38 Açıkcası biten bir işin ardından hemen başka bir projeye imza atmak cesaret ister, bir çok kimse üzerine kapışan karekterin unutulması için kenara çekilir; ama bu hız beni baya şaşırtsada demek kendisine çok güveniyor ki ara vermek istememiş...Hatırlayan vardır belki Kıvanç ve Kemal Uzun, Beyaz'ın NTV'de Biri Bana Anlatsın programına katılmışlardı, başka konuklarda vardı aralarında Melekler Adasının senaristi olan bayan ismini hatırlayamadım, sarışın bir bayandı izleyen hatırlar belki, kendisi Kıvanç ile çok çalışmak istediğini, kendisine çok uyan bir senaryo üzerinde olduğundan falan bahsetmişti hatta kendisiyle de bunu konuştuk demiş Kıvanç'ta bunu teyid etmişti, o zamanlarda Gümüş'ün 70.bölümünü bitirdiklerini söylüyorlardı yani bu proje daha epey bir zamandır var galiba eğer senarist o bayan ise, neyse işte.... MUSTAFA KE 18-06-07, 07:36 Açıkcası biten bir işin ardından hemen başka bir projeye imza atmak cesaret ister, bir çok kimse üzerine kapışan karekterin unutulması için kenara çekilir; ama bu hız beni baya şaşırtsada demek kendisine çok güveniyor ki ara vermek istememiş...Hatırlayan vardır belki Kıvanç ve Kemal Uzun, Beyaz'ın NTV'de Biri Bana Anlatsın programına katılmışlardı, başka konuklarda vardı aralarında Melekler Adasının senaristi olan bayan ismini hatırlayamadım, sarışın bir bayandı izleyen hatırlar belki, kendisi Kıvanç ile çok çalışmak istediğini, kendisine çok uyan bir senaryo üzerinde olduğundan falan bahsetmişti hatta kendisiyle de bunu konuştuk demiş Kıvanç'ta bunu teyid etmişti, o zamanlarda Gümüş'ün 70.bölümünü bitirdiklerini söylüyorlardı yani bu proje daha epey bir zamandır var galiba eğer senarist o bayan ise, neyse işte.... Sanatım şimdi eğer internette bir kimseden önce başkası diyeceklerinin aynısını yazarsa ondan daha uzun yaşar mı? Öyleyse benden çok uzun yaşayacaksın. :img-yes: Daha bu haberi duyar duymaz,aynısının tıpkısını (bu da böyle bir Türkçe işte...) düşünmüştüm:img-wink: Evet o programda o sarışın bacım hatta adını da söylediler N.Devres miydi neydi, öyle demişti,Kıvanç T. da teyit etmişti ama ben Gümüş'ten önce dizi mizi takip etmezdim o yüzden o kadının Melekler Adası'nın senaristi olduğunu bilmiyordum,o programda dediyseler de ilgilenmemiştim.Onu da şimdi senden duyuyorum ki bu bize yapılmış kötü bir şaka olsa gerek.:img-hyste Melekler Adası ve biz.. :icon_whis :img-hyste Bir de bu hız,inanılmaz! Ayrıca da evet sonuna kadar katılıyorum Ağır Abim kendine çok güveniyor sanırım.Yoksa çok akıllı bir adam ve bizim için de seçiminde dikkatli davrandığı, ince eleyip sık dokuduğu söylendi bana.. AyGüZeLiM sana da aynen katılıyorum, ben bu aralar Gümüşsüz bir Mehmet düşünemiyorum. Ayrıca havuz ya da boğaz var mıdır yeni dizide ne dersin?:img-hyste Ben Kıvanç T.'u kesinlikle takip ederim,hatta O'nun hatırına ilk bölümü de başından sonuna kadar izlerim ama diziyi takip eder miyim,dilim varmıyor ama hiç sanmıyorum,kanal faul,senaryo yasak aşksa faul görünüyor (Beni hep bozmuştur bu durum,hiç hoşlanmam kararsız,nefsine hakim olamayan insanlardan, M.F'nin de dediği gibi bir kalbe iki kişi sığmaz...) , partner ? Kendimi de biliyorum... Bu da Kıvanç T.'un şanssızlığı oldu, daha ilk projesinde çok başarılı olunca, bundan sonraki projelerinde eşdeğer bir performans dahi göze batabilir.Sürekli onunla karşılaştırılacak.Neyse SNT'em bacım, Karadeniz dalgalı olur..:img-hyste ulaş 18-06-07, 08:58 ewet gümüşün ardından songülle olmaz yani böle bşe yapmaz yapımcılar ama ben yine ümitliyim başka projeler yaptıktan aradan braz zaman geçtikten sonra tekrar bir projede oynamalarını bekliyorum we inşallah da olurr:img-yes: yani olursa süper olur:good: başak_mu 18-06-07, 09:39 aman Allah'ım bahsi gecen senarist nuran devres mi..ay biz sema-eylem ikilisinin entrikalarından illallah diyorduk..nuran hanım 2+2'liye entrika konusunda 1000 basar..zamanında kara melek'in senaristiydi kendisi..Allah korusun Allah yazdıysa bozsun:img-help: ...işallah o programda bahsi geçtiği haliyle kalmıştır bir daha arkası gelmemiştir...yoksa diyorum en fazla bir bölüm tahammül edebilrim sonrası çok zor:icon_sorr songülsüz kıvanç düşüncesi imkansız.... gumustiryakisi 18-06-07, 10:09 arkadaşlar bnim asıl merak ettiğim konu kıvancın partnerinin kim olacğaı. bliyosunuz yaz mevsimi geldimi magazin dünyasında bir çok olay meydana gelir. yani kıvancın partneri olay yaratanlardan biri olmaz inşallaah. ayrıca naz devrim mi ne varya senarist o olup olmamsı hakkında bir fikir yürütemicem. herşey hayırlısı demekten başka bişeyt yazamam. ama ben izleirm herlade öncelikle dizinin ilk bölümünü bakarım sardı devam edrim sarmazsa hmn bırakırım. ayrıca reyting sorunuda var. reyting almazsa diziyi bitirir kanald...:img-yes: yabancıdamat 18-06-07, 10:13 ya kıvancın partneri songül olsun hem alıştılar zaten birbirlerine daha iyi oynarlar hem bizide sevindirmiş olurlar kivancim 18-06-07, 10:34 ya benim merak ettigim sey ne zaman basliycak birtanemin partneri kim olacak ve ben izlemeden nasil durcam :img-in_lo bu sene öss var ben napcam:icon_sorr insallah haftaici olmaz ben de rahat rahat izlerimmmmmmmmm:img-yes: benim gibi bu sene(2008de)össye gircek olan var mi:sad53: :icon_sorr songül_kıvanç 18-06-07, 10:51 aaa olmadı kı agır abı! naptın sen ? daha gumusumuz yenı bıttı. tamam dızıde oyna ama bu kadar cabuk yenı dızıye baslanmaz kı. bız nasıl alısıcaz songulsuz kıvanca? yok yok bu unluler hıc bızı dusunmuyor :img-hyste umarım guzel bır dızı olur... :icon_sorr ama songul olmıcak :img-cray: songulle kıvanc cok yakısıolar keskı songulde oynasa... <GüMüŞ> 18-06-07, 11:58 walla bi yönden seviniyorum bi yönden üzülüyorum sevindiğim yönü kıvanç kendini hasrette bırakmayacak ve onu yine tvde maviş gözlerine baka baka izleyeceğiz...:) üzüldüğüm tarafıda partnerinin songül öden olmaması ceylan gözlümüzden başka partner olursa yarım kalırız yaaa onsuz nasıl bir dizi olur şimdi ceylan gözlümüz yerine başka biri kötü olur yaa inşallah sesimizi duyarlarda yine partneri songül öden olur:) gizem_gumus 18-06-07, 12:15 ohh maşallah ben diğer forumda yas tutayım, siz şimdiden bu sayfayı coşturmaya başlamıssınız bile:img-hyste :img-hyste bence bu dizi biraz erken oldu ama ön yargılıda olmak istemiyorum. ben sonuçta Kıvanç ve Songül nerde olursa orda olacağım, sadece zamanlama olarak acaba diyorum; çünkü o daha gönüllerimizin Mehmet Şadoğlu, inş. güzel olur... ceren06 18-06-07, 12:59 demek yeni dizi başlıyormuş.kıvançın yeni dizisi sayesinde ekranlada boy göstermeye devam edeceği için seviniyin mi?yoksa bu dizide partneri songül olmadığı için üzülüyüm mü bilemedim... _ArZ_ 18-06-07, 13:14 Valla maşallah Kıvanç ne hız böyle gerçekten!!Dizinin biteli dün bir bugün 2 oldu sen çoktan yeni bir diziyle anlaşmışsın bile!! Umarım iyi tartıp iyi düşünmüşsündür.100 bölümlük diziden sonra bu dizi 10 bölüm sürüp kaldırılmaz inşallah.Malum televizyon dünyası!! Neyse ne kadarda hızlı olsada senin için hayırlı olur inşallah.Umarım yeni partnerin sana yakışan biridir.Her ne kadar Songül kadar birbirinize yakışan bir çift olamasanızda yakışırsınız umarım... GSealment 18-06-07, 13:25 Dizinin Yapımcısı AY YAPIM. Yaprak Dökümü,Kadın İsterse Gibi Dizilerin Yapımcısı. Bence Kaliteli Birşey Çıkacak Ortaya. Partner Konusuna Gelince; Bence Kötü Bir Partner Çıkmaz.Ay Yapımın Oyuncuları Belli Başlıdır.Bennu Yıldırımlar,Deniz Çakır vs. Kaliteli Oyuncuları Bünyesinde Barındırdığı İçin Partner Konusunda Şüpheniz Olmasın:img-wink: karam20 18-06-07, 13:34 Valla Ağır Abim bu ne hız.:img-hyste Ekranlardan uzak kalmanı istemiyordum ama bu kadar çabukta beklemiyordum. :img-yes: Biz forumda yas tutarken sen baya bir hızlı davranmışsın.:img-wink: Dün bu haberi öğrendim. Bir baktım sayfası bile açılmış. Umarım güzel bir projedir. En az Gümüş'te olduğu kadar başarılı olursun. Seni her zaman takip edeceğimizi biliyorsun dimi? (Bizden kurtuluşun yok Ağır Abim.:)) İlk bölümü senin hatırın için mutlaka izlemeye çalışacağım. Şu senaryoyu, kadroyu tam olarak öğreneyim gerisini düşünürüz. :img-blush Birde Melekler Adası olayını öğrenince bilemiyorum yani Melekler adası ve biz:img-hyste Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum şu sıralar Mehmetsiz bir Gümüş düşünemiyorum. Buna alışmak biraz zor olacak bizim için.:img-yes: Kolay kolay alışamayacağız. Not:Ağır Abim birşeyi çok merak ediyorum. Havuz var mı havuz?:img-hyste turkey-princess 18-06-07, 13:41 askim benim ya demek yeni dizide oyniyacaksin.bu hiz ne yaw?? seni tekrar görecegime cok sevindim demek yasak ask yasiyacaksin insallah bu dizide 3 sezon sürer hata daha fazla seni cok seviyorum askim kivancim benim _ArZ_ 18-06-07, 13:57 Demek senarist Nuran devresmiş:icon_sorr Valla o kadın bizim senaristlerden daha fena.Her türlü entrika vardır dizilerinde bilmiş olun!!Ayrıca 10-15. bölümden sonra izlenmez hale gelir dizileri.Umarım bu dizi diğer dizilerinin kaderine benzemez yoksa...!! ulaş 18-06-07, 15:03 Demek senarist Nuran devresmiş:icon_sorr Valla o kadın bizim senaristlerden daha fena.Her türlü entrika vardır dizilerinde bilmiş olun!!Ayrıca 10-15. bölümden sonra izlenmez hale gelir dizileri.Umarım bu dizi diğer dizilerinin kaderine benzemez yoksa...!! ewet ya o kadının dizilerinin ömrü dediğin gibi çok az 10_15 bölüm sonra cıvıtıyo iyice..bu arada diğer oyuncular belli deil mi ya başka hangi oyuncular olcak acaba? ulaş 18-06-07, 15:06 ya kıvancın partneri songül olsun hem alıştılar zaten birbirlerine daha iyi oynarlar hem bizide sevindirmiş olurlar zaten kıvanç songülün yanında çok iyi oynuya başka partnerlerle nasıl olur bilemem ama kimse songülümün yerini tutamaz bunu biliyorum işte:img-yes: ela_ezgi 18-06-07, 15:06 ya ewet senarıst galıba nuran devresmış.ama olsun sedece o değil yanı bır dızı 1 senarıstle gıtmez mutlaka baska bı senarıst daha vardır. bu arda acaba dızı de baska hangı ünlüler oynuyor? arkadaslar sız kıvançın patnerının kım olmasını isterdınız??(songül harıç) gumustiryakisi 18-06-07, 15:12 arkadaşlar sizde biliyosunuz songül ödenin bu dizide kıvancın partneri olmıyıcağını. yani imkansız bence tabiki inşallah ileride aynı dizide oynarlar tabi. bence kıvancın yanında ooynıyıcak olan kişi hakkında isim pek aklıma gelmiyo ama çoooook güzel biri olmalı. aklıma isşm gelmiyo. en iisi isimler belirtilsşn oına göre yorum yapalım yada sşz belirtin....:img-wink: ela_ezgi 18-06-07, 15:17 ya arkadaslar bence kıvançla en iyi bergüzar korel yakısır ama o bınıbır gecede oynuyor çok yakısır ikisi ikisine çok güzel:):) gumustiryakisi 18-06-07, 15:28 olabilir ama bence pek uymaz kıvanç tatlıtuğla bergüzal korel bilmiyorum ya. başka kim dersiniz arkadaşlar????????:icon_whis ela_ezgi 18-06-07, 15:37 valla ben söledım ama oda imkansız tabi söle kıvanca yakısacak güzellikte boyu boyuna uygun bırı olmalı ya kım ama bu kım??? gumustiryakisi 18-06-07, 15:37 yeni yüz ve güzle olmalı ama oyunculuk eğitimide almalı arkadaşlar ama boşuna ümitlenmiyelim yeni bir yüz olmaz...aklıma benim isim gelmiyo ki ya... kivancim 18-06-07, 16:00 ya kafam karisti dizi ne zaman basliycak:img-help: bu sene öss var ben nasil bakmadan durcam insallah hafta sonu olurr:img-help: benim gib bu sene össye girecek var miiiiiiiiiiiiiiiii:icon_sorr :icon_sorr kasırgamelek 18-06-07, 16:07 Gümüş'ten sonra sanki birazcık araya ihtiyacı varmış gibi geldi bana en azından kıvanç tatlıtuğ mehmet karakterinden sıyrılması için.Bu ne acele böyle birde Gümüş'ün çok uzuun sürdüğünü ve senaryonun zaman zaman saçmalamasını ve senaryo için konu bulunamamasını göz önüne alırsak inşallah bu da bu kadar uzun sürmez sürsede senaryo yazmada zorlanmazlar:img-wink: batuhan_gumus 18-06-07, 16:14 of bu ne hız gümüş daha dün bitti hemen anlaşmış kıvanç eylül için neyse hayırlı olsun diyelim:)ama onu songül ödensiz düşünemiyorum:icon_sorr birde kanald de olacak aman ben yeminim bozcam şimdi yani gene bu kanala kaldık iyi mi:img-beee: evet ya bu ne hiz kivanc tatlitug ohohoh ne güzel insallah bi 3 sene de bu diziyi izlicegiz oh suyundanada ohh..... insallah partneri songül öden olur acayip harika olurdu dime?:img-hyste ne zaman baslicak bu dizi acap ela_ezgi 18-06-07, 16:19 arkadaslar Ben şimdi Menekse Dizisnini Yapim şirketini Aradim Kivancin Patneri Hakkinda Onlarda Ban Yarin Arasaniz Yardimci Oluruz Dediler:):):) Ewet Yarin Kivancin Patnerinin Kim Olduğunu öğreniyorummmmmmmm ela_ezgi 18-06-07, 16:22 acaba Kim?acaba :img-hyste Kim?acaba Kim?:img-hyste acaba Kim?:img-hyste Ya Kivanç Patnerin Kim Acaaba Güzel Ve Boyuna Uygun Biri Olsun:img-wink: :img-yes: Değil Mi Arkadaslar.:img-wink: Peki Kivancin Patneri Hakkinda Sizce Kim Olabirdi??:good: batuhan_gumus 18-06-07, 16:23 arkadaslar Ben şimdi Menekse Dizisnini Yapim şirketini Aradim Kivancin Patneri Hakkinda Onlarda Ban Yarin Arasaniz Yardimci Oluruz Dediler:):):) Ewet Yarin Kivancin Patnerinin Kim Olduğunu öğreniyorummmmmmmm insallah iyi bir partnerdir tabii songül abla gibi olmasada:bella :) :) insallah haftasonu cikmaz yoksa bakamam hep misafir falan.... gumustiryakisi 18-06-07, 16:27 valla bence kıvanç tatlıtuğun hmn yeni bir diziye başlaması bir cesaret örneği. zaten bunu bi arkadaşta yazmıştı bir cesaret örneği kendne güvniyo kıvançç tatlıtuğ. kevanç tatlıtuğ ne yaptığını bilir... ya ben çok merak ediyom partnerinin kim olacağını biliyosunuz bu bir yasak aşk dizisi ve iki tane partnet olıucak. ikisnin ismini söleseler bari... ela_ezgi 18-06-07, 16:37 ya Ewet Aama Ben Yarin öğrenicemmmmmmm. Acaba Kivancimzin Ismi Ne Olacak Yeni Ismi:) Kiz Nasil Ya Acaba Ismini Sölesinler Yarin Hemen Geogleden Arastiricam:) gumustiryakisi 18-06-07, 16:43 ya Ewet Aama Ben Yarin öğrenicemmmmmmm. Acaba Kivancimzin Ismi Ne Olacak Yeni Ismi:) Kiz Nasil Ya Acaba Ismini Sölesinler Yarin Hemen Geogleden Arastiricam:) arkadaşım kızmassan biey sölicem bende çokm oluyo ne sölicemi günlerce düşünüyom konuşcam kili geldimi heyecandan söliyemiyorum. acaba bir yere yazsanmı. neler sorcaksın partnerlerinin kimler olacğını senaristini yönetmenini dizideki ismini bunlarımı sorcaksın arkadaşım...:img-blush başak_mu 18-06-07, 16:46 eger ki kıvancın partneri güzel gözlümüzden songülümüzden başkası olursa ben şimdiden söliim MUTSUZ SON istiyorum:img-hyste ..çünkü kıvancın dizide başka birisiyle mutlu sona gitmesi benim için mutsuz son demek..napıyım çok fena bilinçsizliğim üzerimde:)aşk dolu sahneler de istemiyorum..dayanamam ki izlemeye.. aslış 18-06-07, 17:19 off nasıl alışacağım hiç bilmiyorum alışmışım kıvancın yanında songülümüzü görmeye şimdi başka birini görmek bilmiyorum kesin çok batar o kız benim gözüme ya:img-pilot neyse alışmak zorundayız bari dizinin senaryosu güzel olsada kız batmasa gözüme zaten kızı beğenmessem bilemiyorum izlermiyim :icon_whis aman neyse ne kıvanç için en hayırlısı neyse o olsun... zynp-34 18-06-07, 17:21 ben demiştim bu kanalın bize gıcığı var yine kanal d de yha offfff tükürdüğümüzü yalicaz ve tekrar kanal d ye geri döncez kabus bitmedi arkadaşlar peki partneri kim olck? zynp-34 18-06-07, 17:25 inş nehir erdoğan falan olur yha ben çok severim kendielrini başkada sevdiim doğru düzgn oyuncu yok hem güzl uzun boylu biri yakışırlar bence songülden ii olmasında bnce olcksa nehir erdoğan olsun turkey-princess 18-06-07, 18:09 arkadaslar bence cok sacma olur eyer kivancin diger partneri tekrar songül öden olursa. bence kivancimin partneri kim olursa olsun yeterki kivancim bir dizide oynasin. partenri tugba büyüküstün olsa cok süper olur. ama partnerini secenlerede saygi duymak lazim trbsdnr 18-06-07, 18:32 arkadaslar ben de cok merak edıyorm partnerinin kim olcanı ama bakılırsa bu dizide gumus gibi cok izlencege benziyo zaten agır abimiz ne yaparsa en guzelini yapar:happy0064 gumus_kivanc 18-06-07, 18:42 Yaw arkadaslar kesin mi peki böyle bir dizi olacagi .. daha partneri bile belli degilmis .. bu haberin kaynagi nerde .. ? :) turkey-princess 18-06-07, 19:35 arkadaslar diger foruma yazdigimi burayada yazmak istedim arkadaslar bide bakiyomus kivancin diger partenri songül öden cikiomus.(pek inanidirici degil ama cok az da olsa bir ihtimal var.)buradan kim diyebilirki songül 100%100 kivancin partneri olmaz diye?? 100%1 olsada bir ihtimal var arkadaslar bunlarda benim düsüncelerim. ekim87 18-06-07, 20:14 kıvancın partneri yine songül olursa gümüşümü yoksa menekşeyimi izliyor karıştırır insanlar bence :) ela_ezgi 18-06-07, 21:29 arkadaslar bu kesın kıvancın patnerı songül olmayacak!!!lütfen bunu herkes bılsın!! şimdı arkadaslar ben kıvancın patnerı konusunda bazı isimler buldum yanı kendımce olabılecek ünlüler.şunlar; *tuba büyüküstün *nehir erdoğan *ayca varlıer *sevınç gürsen *naz elmas *yesım büber *ahu türkpence *özlem conker *sebnem dönmez valla arkadaslar sizce bu isimlerın arasından hansısı olur?? lütfen cvp verın sabiş@enes 18-06-07, 21:38 arkadaşlar bu başlığa ilk dafa yazıyorum dün gördüm böyle bi başlığın açıldığını ilk duyunca baya üzüldüm kıvanç hemen başka bir diziye başlası erken geldi hemde onu songülsüz görmek daha da üzücü bazı arkdaşlarında tahmin ettiği gibi bende bu dizide songülün kıvançın partneri olarak oynayacağını pek zannetmiyorum ama bizi kıvançı songülsüz düşünemiyoruz alıştığımız için ama başka bir partnerlede çok güzel olabilir ** kendimize söz geçiremiyoruz şahsen ben böyleyim aranızda da benim gibi düşünen varsa dizinin yapımcısına mail gönderelim ve bu yeni dizide songülüde görmek istediğimizi söyleyelim kıvançın partneri belki yapmazlar ama aynı dizide ikisinide görebiliriz bu neden olmasın ki iki sevgili değilde başka rollerde olabilir hiç yoktan iyidir dimi ama:img-wink: bilmiyorum benim fikrime katılan varsa yapımcıya baskı yapabiliriz yapmadığımız şey değil nede olsa gümüş için az mail göndermedik hem songül ve kıvanç bi üniversite söyleşisinde dizi bittikten sonrada kıvançla yeni projelerde yer alıcaklarını söylemiş yeni teklifler geliyo demiş biz bi şansımızı deniyelim derim yapımcısı galiba ay yapım olucakmış sweetrock 18-06-07, 22:08 Şebnem Dönmezzz olsuuunn :happy0064 çok seviorm kendisinii taaaa "aslıyla kerem"den beri bayılıormm!!!:happy0064 gümüş kalp 18-06-07, 22:42 biri bu adamı durdursunnnn. gümüş bitti ki bizler buna henüz alışamamışken birden bu menekşe haberiyle sarsıldık.insan bir soluk alır di mi ama çocuğum (en şeref teyzeminkinden).baksanıza bizler hala gümüşün etkisinden sıyrılmış değiliz nasıl olurda şimdi o..n veya aşık hiç farketmez mehmetimizi bir başkasıyla izlemeye dayanırız. ilk önce kanal bir kere yamukluk yapma şampiyonu.insanı strese sokar valla yok özet bekle,yok efendim fragman son gün çıksın,en ufak bir düşüşte hemen diziyi yayından kaldırmaya çalışsın.yemezler efendi(ay bak şimdide m.fikri dedem geldi aklıma):icon_sorr ikinci olarak senaryoyu beğenmedim.ne o öyle yasak aşk falan.bizim bünyemiz kaldırmaz öyle şeyleri.ne yani o aşkı göstereceksiniz ve insanlara yasak aşkın güzelliklerini mi anlatacaksınız?eşlerinizi nasıl aldatırsınız diye mesajlar mı yollayacaksınız izleyiciye?yoksa erkektir yapar mantığıyla mı hareket edeceksiniz en yahya amcamınkinden?hiç kimsenin kabullenemeyeceği tarzda bir ilşkiyi halka güzel göstermeye mi çalışacaksınız?kim olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez ve aklı başında hiç kimsede3.şahıs konumuna düşmek istemez...illa aşk yaşayacaksan boşanırsın onunla evlenirsin yok boşanmam dersen otur yerine kımıldama ama asla bu hatayı da yapma.. bizler kıvanç Tatlıtuğu mehmet olarak tanıdık ve sevdik.ailesi herşeyden önce gelen,karısından başka kimseyi gözü görmeyen,değerlere bağlı, aile babası mehmetimiz o bizim.şimdi herkes onu mehmet olarak hatırlarken,yolda ki teyzeler mehmet oğlum çok çektirdin bu kıza diye önüne çıkarken o bu karakterden sıyrılmadan yeni bir karaktere bürünüyormuş.bir korkum var o da kıvancın yüzünün eskimesi...bence bir müddet ara verip okulunu düşünmeliydi.tabi ki kendi seçimi ama ne kadar doğru bir seçim orasını bilemem... üçüncü olarak ise 3 sezon boyunca songül öden ile birilkte çok güzel bir işe imza attılar.onları bir bütün olarak gördük.şu anda kıvançsız songülü ,songülsüz kıvancı görmeye pek hazır değiliz.bu yeni projede partneri songül olur mu bilemem ama aklı başında bir yapımcı bunu düşünürdü hele de son zamanlarda çıkan dedikodulardan sonra kendileri için iyi reklam olurdu.evet onların dedikodu olduğunu biz biliyoruz ama halk bu tarz şeylere hem kızar hem izler.nasıl bir mantıkla olduğunu çözemediğim bir şekilde yürüyor bu işler. benim açımdan işin özü şudur.ben şu anda bu kadar çabuk bir vakitte mehmet şadoğlunu başka birisi olarak görmeye hazır değilim.hele de karşısında songül öden yoksa... TUĞBA SLC 19-06-07, 08:26 aşkımın yeni yayında ekranda görmek çok güzel partneri kim olursa olsun ben kesin izlerim ama şunu söylemeden geçemiyeceğim partnerinin songülüm olmasını çok isterim ..:img-yes: aşkım bu dizide de oyunculuğunu konuşturacak eminim.. :img-wink: ama dizide mehmetin sesini kullanmasın ya kendi sesini kullansın ya da başka bir ses tonu ama mehmetin seslendirmesini yapan kişi bu dizide de seslendirmesin kıvancı ben diziyi izlerken konsantre olamam aklıma hep mehmet gelir..:icon_sorr birde şimdi bu dizinin konusu yasak aşkmış nasıl yani evli bir insanla mı beraber olucak kıvancım ... ana ba ba ba ba :img-hyste songül_kıvanç 19-06-07, 08:54 arkadaslar bu kesın kıvancın patnerı songül olmayacak!!!lütfen bunu herkes bılsın!! şimdı arkadaslar ben kıvancın patnerı konusunda bazı isimler buldum yanı kendımce olabılecek ünlüler.şunlar; *tuba büyüküstün *nehir erdoğan *ayca varlıer *sevınç gürsen *naz elmas *yesım büber *ahu türkpence *özlem conker *sebnem dönmez valla arkadaslar sizce bu isimlerın arasından hansısı olur?? lütfen cvp verın songul oden olsa super olucak :img-yes: ama o olmayacagına gore bu ısımlerden nehır erdogan tuba buyukustun yada sebnem donmez olabılır.dıgerlerı kıvancıma uymaz :img-hyste agirxwess 19-06-07, 09:17 valla ela ezgi. saydığın isimler güzel de bence bunlar hep bilindik insanlar bence farklı olsun yani nil karaibrahimgil yada yasemin kazanoğlu muydu neydi hani kızıl renkli gözlü olan. bunların hem boyları uzun hem de kendileri çok güzel olur mu olur valla asmalı 19-06-07, 10:13 Kıvancın menekşe dizisindeki ismi halil bosnalı bir türkü canlandıracakmış. ilk bölümler almanyada diğer bölümler istanbul'da çekilecekmiş. iki sevgili ailelerini bırakıp istanbula geleceklermiş. kumsal dergisinde yazıyor. emirdag-güzeli 19-06-07, 11:00 Kıvancın menekşe dizisindeki ismi halil bosnalı bir türkü canlandıracakmış. ilk bölümler almanyada diğer bölümler istanbul'da çekilecekmiş. iki sevgili ailelerini bırakıp istanbula geleceklermiş. kumsal dergisinde yazıyor. super yani:icon_whis :icon_whis ..biz daha gumusun bitmesini alismaya calisiyoruz..mavis gozlum hemen baska bir dizi cekecek...hemde baska bir partnerle...biraz ara verseydin..ondan sonra baska bir diizde oynasaydin,.olmaz miydi... ayrica almanya mi..gurbetciler oynayacaklar haa...keske hollanda da olsaydi cekimler..ben cekimleri arayip bulurdum...neyse,..bakalim nasil bir dizi olacak..ama halen bu fikire alisamadim ben.. asmalı 19-06-07, 11:07 Galiba yanlış ifade ettim.Dizideki adı halil soyadı bosnalı değil. Dizide bosnalı bir türkü canlandıracakmış emirdag-güzeli 19-06-07, 11:43 Galiba yanlış ifade ettim.Dizideki adı halil soyadı bosnalı değil. Dizide bosnalı bir türkü canlandıracakmış ne bi bosnali mi...!!!!!.. :icon_roll .. haberi elinde ve buraya ekleyebilir bi arkadas var mI??? "KaRtAnEsİ" 19-06-07, 13:34 ahh maviş gözlü abim oldu mu şimdi bu yaa..dizimiz daha yeni bitmişken seni başka birini severken görmeye nasıl dayanırız...biraz ara verseydin bari...tamam seni TV'de görmek bizi çok sevindirecek ama daha acımız taze be abicim...birde bosnalı olacaksın hee seni şimdi çok merak ettim bak...sen bu rolüde çok güzel yaparsın ama ben senin yanına songülümden başkasını yakıştıramıyorum...biraz bencillik olabilir ama napalım ben seni songülümle görmek istiyorum... yeni dizine bakmaya çalışırım maviş gözlü abim ama nasıl dayanırım bilmiyorum...şimdi yanında oynayan bayanın songül ablam olduğu açıklansa ne çok sevinirim ama zor ihtimal...sana yeni dizinde başarılar diliyorum abicim... rihanna 19-06-07, 14:11 valla ben diziyi izlerim ama sadece kıvançın olduğu bölümleri izlerim ama son gül öden olursan hepsini izlerim:Damerikalılar karadenizde 2 de ne izliyom şaşırdım gerçi pek izleedim kıvança foto çektim bol bol o kızla aşk mı yaşıyolar işgencemi çekiyolar anlamadım çünkü sank çabuk çeksekte eve gitsek diye bir hava vardı bendede çabuk bitsede gitsem diye birşey oluştu kıvançı başka biriyleken ben o aşkı anlamıyorumj bunu bildiğim için sngül diyom. betü$_ozan 19-06-07, 15:57 bi dizi daha vardi menekse gibi birseydi... behzat uygurla zeynep tokus oynamisti.. acaba isminimi karistirdim :icon_whis gumus_kivanc 19-06-07, 16:13 bu proje ciddi galiba .. dergide felan çiktigina göre :img-hyste hayirlisi diyelim .. agir abim umarim istedigin gibi sana yakisan bir projedir .. agir abimizi herzaman destekleri biz :) lazkizz 19-06-07, 16:30 Eh heralde ciddi :D hihih normal kim oynuyor icinde Kivanc Tatilitug bence bu dizi 2/3 sene surer tutar insallah :D songül_kıvanç 19-06-07, 18:18 Galiba yanlış ifade ettim.Dizideki adı halil soyadı bosnalı değil. Dizide bosnalı bir türkü canlandıracakmış ayy halıl ısmı kıvanca pek uymamıs. daha modern bır ısım bulamamıslar mı? :) alısıcaz artık... ama songulsuz bır kıvanca nasıl alısıcaz onu bılmıyorum. ınsallah kıvanc ıle partnerı bırbırıne uyar .(songul-kıvanc kadar uyumlu olamazlar tabı) dızı ne zaman baslıyormus? emirdag-güzeli 19-06-07, 19:05 Afyonlu mehmet"ten...bosnali halil mi olacak..:img-hyste :img-hyste ..bakalim..nasil bir dizi olacak..yeni yayin doneminde cikarsa..yaz tatilinde...devamli tanitim fragmanini..koyarlar.ama bu kanald genede hic bilinmez...:img-yes: Meryemce90 19-06-07, 19:13 ne güzel ne güzel cok sevindim demek kivanc tatlitug yeni dizide oyniycak .... ama hepinizin dedigi gibi keske aradan biraz zaman gecseydik, nasil alisacagiz biz simdi yaw gümüsüzz mehmet, neyse napalim ama bu diziyide cok iyi yapcaktir.... kivancim 19-06-07, 19:26 bi sey sorcam dizide kivancimin partneri kim olcak:img-help: dizi ne zaman basliycak:img-help: ya meraktan catliycam birtanemi gormemeye dayanamiyorm:img-in_lo hemen baslasin yaaaaaaaa:icon_sorr turkey-princess 19-06-07, 20:40 bence tugba büyüküstün olsun.cok güzel bir kiz ve basarili oyuncu.kendisini cok seviyorum. erkek oyunculardan KIVANC TATLITUG ve hep öyle kalacak,yani ölene kadar kiz oyunculardan TUGBA BÜYÜKSÜTÜN sahsen gercekleri söylemek gerekirse ben tugba büyük üstünün kivancimim partneri olmasini songül ödenin olmasindan daha fazla istiyorum. songül olmasin tugba olsun.:happy0064 ela_ezgi 19-06-07, 21:00 :img-yes: ÖNEMLİİİİİİönemli!!! Arkadaslar Ben Bugün Ayyapimi Aradim Ve Oradaki Pelin Hanimla Görüştüm Dizi Hakkinda Bana Söledikleri Sunlar; *bas Rol Oyuncusu Kivanc Tatlituğ (kesinmiş) *kivancin Patneri Konusunda Yönetmen Daha Karar Vermemiş.(tabi Kiavncima Güzel Kiz Bulmasi Gerekir) *ünlü Oyubncular Varmiş *daha çekimlere Baslanmamiş Arkadaslar Bana Pelin Hanim Msn Adresini Verdi öğrendiği Zaman Bana Mail Atacak:good: turkey-princess 19-06-07, 21:05 Ela_ezgi Canim Bu Haberi Sen Daha ömce Söylemistin. Ee Güzel Kiz Ariyorlar Oda Tugba Büyüküstün.ikiside Cok Yakisirlar8bakin Yakisiyorlar Demiyorum.cünkü Tugbamizin Sevgilisi Var!bülent Inala Daha Cok Yakisiyorlar:p) ela_ezgi 19-06-07, 21:17 öncelikle arkadasım tuba ile bülent ayrıldı. tuba daha ıhlamurlar altında oynuyor nasıl olucak kı?? TUĞBA SLC 20-06-07, 07:03 öncelikle arkadasım tuba ile bülent ayrıldı. tuba daha ıhlamurlar altında oynuyor nasıl olucak kı?? arkadaşım eğer öyle bir durum varsa olbilir çünkü ıhlamurlar altında da bitiyor bu sezon yani ben öyle biliyorum... belkide aşkımın partneri bu kadar tanınmış biri olmaz bilemiyorum ama gönül isterki istediğim kişi olsun ama olmuyacak biliyorum ..aşkımın partneri olacak kişinin kendisine uygun olması gerekir yani birbirlerinin yanında sırıtmazlar umarım.. diziyi şimdiden merak ettim doğrusu umarım reyting canavarına kurban olmaz...:icon_whis ela_ezgi 20-06-07, 08:53 valla arkadaslar bence bu dizi damgasını vurucak yıla !!!! valla konu güzel eee kııvanç tatlıtuğ var dığer ünlü oyuncularda var ben baska ne isterım . bu arada ben de ayyapımı aradım ama patner konusunda bısey demedıler yanı daha yönetmen secmemiş doğal yanı o kadar dünya güzelıi erkek güzelı kıvanca söle güzel boyu boyuna uygun bırı lazım dımı ama:) bend edaha patner konusunda pelın jhanımdan cvp beklıyorum:) ulaş 20-06-07, 14:43 ya songül olmadıktan sonra ben bu diziyi izleyipte napıyım :img-wink: ama ağır abimizin hatırına arada bakarız yalnız bırakmayız ağır abimizi:img-wink: cihan-songül 20-06-07, 14:43 ne diyeyim bilemiyorum biricik gönlümüzün dizisi gümülşün yarası bizde bitmeden yeni bir diziye başlamak ne kadar doğru bunu en iyisi kendisi bilir.bir bildiğ vardır diyorum . ama bana göre yapmamaıydı insanlar onu songül ödenle birarada gördü onla yakıştırdılarr . başkasına yakışacağını düşünmüyorum . hele bir de yeni oyuncu ise partnerii yandık diyebilirim . onun için songül öden gibi. mükemmel oyunculuk serggileyebilen birisi olmalı diye düşünüyorum.inşallah yolu açık olur diyorum. ama ben onu gümüşün kocası mehmet olarak bileceğim . başka bir şekilde kafamda yer yok. partner konusuna gelince. deneyimi ii bir oyuncu özge özberk olabilir. ii oynuyorr. begüm birgören olabilirr. ya da özlem conker olmazsa zeynep tokuş diyorum . ama en iyisi olarak songül öden. inşallah onların arkadaşlıkları hiç bitmezz . tvlerde görebiliriz ikisini de ulaş 20-06-07, 14:53 ne diyeyim bilemiyorum biricik gönlümüzün dizisi gümülşün yarası bizde bitmeden yeni bir diziye başlamak ne kadar doğru bunu en iyisi kendisi bilir.bir bildiğ vardır diyorum . ama bana göre yapmamaıydı insanlar onu songül ödenle birarada gördü onla yakıştırdılarr . başkasına yakışacağını düşünmüyorum . hele bir de yeni oyuncu ise partnerii yandık diyebilirim . onun için songül öden gibi. mükemmel oyunculuk serggileyebilen birisi olmalı diye düşünüyorum.inşallah yolu açık olur diyorum. ama ben onu gümüşün kocası mehmet olarak bileceğim . başka bir şekilde kafamda yer yok. partner konusuna gelince. deneyimi ii bir oyuncu özge özberk olabilir. ii oynuyorr. begüm birgören olabilirr. ya da özlem conker olmazsa zeynep tokuş diyorum . ama en iyisi olarak songül öden. inşallah onların arkadaşlıkları hiç bitmezz . tvlerde görebiliriz ikisini de bencede oyunculuğu ii olan biri olmalı öle yapmacık falan deil yani yoksa hiç çekilmez.saydıklarından(tabi songül ödeni ayrı tutuyorum öle bir ihtimal warsa tabikide songül olsun isterim.) özge özberk ii bir oyuncu o olabilirdi ama onun dizisi war olmaz oyüzden....onun dışında aklıma başka kimse gelmio yani songülden başka biriyle düşünmek istemiyorum aslında ama hemen brlikte oynayamayacaklarına göre inşallah birdahaki projede:img-wink: we dediğin gibi songülle kıvancın arkadaşlıkları hiç bitmesin ya hep görüşürler inşallah bana ne oluyosa blmem ama onların çok ii arkadaş olmalarını istiyorum.öyle dizi bitti dostluk bitti olmasın yani:img-yes: cihan-songül 20-06-07, 15:00 bencede oyunculuğu ii olan biri olmalı öle yapmacık falan deil yani yoksa hiç çekilmez.saydıklarından(tabi songül ödeni ayrı tutuyorum öle bir ihtimal warsa tabikide songül olsun isterim.) özge özberk ii bir oyuncu o olabilirdi ama onun dizisi war olmaz oyüzden....onun dışında aklıma başka kimse gelmio yani songülden başka biriyle düşünmek istemiyorum aslında ama hemen brlikte oynayamayacaklarına göre inşallah birdahaki projede:img-wink: we dediğin gibi songülle kıvancın arkadaşlıkları hiç bitmesin ya hep görüşürler inşallah bana ne oluyosa blmem ama onların çok ii arkadaş olmalarını istiyorum.öyle dizi bitti dostluk bitti olmasın yani:img-yes: hakikaten bize ne onların arkadaş olmaları ama onlar bize kendilerini o kadar yakın hissttirmişler ki sanki kendi arkadaşımızdan ayrılmak istemiyormuuz gibi geliyor bize . ama ne olursa olsun n dedikodu çıkarsa çıksın siz arkadaşlığınıza devam edin .inadına sizi tvlerde görmek isteyn birçok kişi var umarım batuhan_gumus 20-06-07, 15:32 :img-yes: ÖNEMLİİİİİİönemli!!! Arkadaslar Ben Bugün Ayyapimi Aradim Ve Oradaki Pelin Hanimla Görüştüm Dizi Hakkinda Bana Söledikleri Sunlar; *bas Rol Oyuncusu Kivanc Tatlituğ (kesinmiş) *kivancin Patneri Konusunda Yönetmen Daha Karar Vermemiş.(tabi Kiavncima Güzel Kiz Bulmasi Gerekir) *ünlü Oyubncular Varmiş *daha çekimlere Baslanmamiş Arkadaslar Bana Pelin Hanim Msn Adresini Verdi öğrendiği Zaman Bana Mail Atacak:good: cnm ya bu süper bi haber bas rol kivanc juppyyyyyyyy :happy0064 insallah partneride iyi biri olur acaba 20 temmuza kadar baslarmi dizi :icon_whis "KaRtAnEsİ" 20-06-07, 16:25 maviş gözlü abim senin bosnalı halini çok merak ediyorum bakalım nasıl oynayacaksın partnerinde sana yakışır olur inşallah(songülüm kadar yakışamıcağı kesin ama) çook başarılı olman dileğiyle abicim senin hatrına izlemeye çalışacam diziyi... songül_kıvanç 20-06-07, 22:13 songul odenı cook sevıyorum kıvanc tatlıtug'u da. ayrıca onları bırbırıne cok yakıstırıyorum. onları ayrı ızleyemem dıye dusunuyorum ama menekse dızısını ızlemeyıde dusunuyorum:icon_sorr kafam cok karısık. songulsuz kıvanc kıvancsız songul olmaz buna dıyecek bır soz yok! herhalde bn gumusun bıttıgını partnerlerın ayrılması gerektıgını anlamalıyım artık. kıvancsız hayat dusunemıyorum. ama songulsuz kıvancta dusunemıorum offfff:icon_sorr beynım allak bullak. barı ılk bolumu ızlıyımde oyle karar verıyım dıger bolumlerı ızleyıp ızlemeyecegıme.. :) TUĞBA SLC 21-06-07, 06:37 menekşe haftasonu olsun ya lütfen ben haftaiçi olursa izleyememki ay olamaz inanmıyorum ya benim bu diziyi izlemem lazım aşkımı izlemem lazım ... tabi yeni haline alışmak zor olucak ama yinede izlemeliyimm... hangi gün yayınlanacakmış bir bilgisi olan var mı arkadaşlar... batuhan_gumus 21-06-07, 11:57 menekşe haftasonu olsun ya lütfen ben haftaiçi olursa izleyememki ay olamaz inanmıyorum ya benim bu diziyi izlemem lazım aşkımı izlemem lazım ... tabi yeni haline alışmak zor olucak ama yinede izlemeliyimm... hangi gün yayınlanacakmış bir bilgisi olan var mı arkadaşlar... yok cnm ya insallah haftaici olur cunku haftasonuda ben izliyemiyorum cunku hep misafirrr....:icon_sorr songul odenı cook sevıyorum kıvanc tatlıtug'u da. ayrıca onları bırbırıne cok yakıstırıyorum. onları ayrı ızleyemem dıye dusunuyorum ama menekse dızısını ızlemeyıde dusunuyorum:icon_sorr kafam cok karısık. songulsuz kıvanc kıvancsız songul olmaz buna dıyecek bır soz yok! herhalde bn gumusun bıttıgını partnerlerın ayrılması gerektıgını anlamalıyım artık. kıvancsız hayat dusunemıyorum. ama songulsuz kıvancta dusunemıorum offfff:icon_sorr beynım allak bullak. barı ılk bolumu ızlıyımde oyle karar verıyım dıger bolumlerı ızleyıp ızlemeyecegıme.. :) evet ya ayri gayri nasil olacak yaa bu offf kivanc a songül abladan baska kisme yakismazz kivancim 21-06-07, 15:31 bence birtaneme yakisacak biri olmali kesinlikle yeni bi yuz olmali ve hafta sonuna denk gelmeli temmuz sonu ya da agustos sonu baslamali :img-yes: ne dersiniz arkadaslar:img-wink: kivancim 21-06-07, 16:19 insallah bi an once kivancimin yanina yakisacak yeni birini(boylu poslu,guzel,sempatik)bulurlar bitanem sana benden hep destek tam destek:img-yes: :img-in_lo bi an once baslasin dizin nolur yaaa sensizlige dayanmak cok zorrrrrrrr mavisimmmmmmm:img-blush :img-cool2 emirdag-güzeli 21-06-07, 16:40 Yaa boyle yeni birisi olsun....model olmasin ama...yeni iyi tiyatrocu yada bir actris olsun...amaaaaaaaaa...tabiki songul oldenin bende olsun istiyorummm herkes bunu istiyor... x_defne_x 21-06-07, 19:26 ayy ... Tugba Büyüküstün gercekten yakisir...:img-in_lo Yada ne biLim... en iisi tugBa BüYüKüstün.. o da cook ii bi oyuncu...:D ay bu dizi süper bisi olcak...:D:happy0064 songül_kıvanç 21-06-07, 22:12 arkadaslar SONGUL ODENın olması sadece umut bunu herkes bılıyor. ben kesınlıkle SONGUL dıyorum. 1-songul 2-songul 10 numara yıne songul heee songul olmayacak dıye karar aldıysalar o zaman tuba buyukustun olabılır herkes onu ıstıyor oyle olsun ama kıvanca uymayan bırı olmasın yanı kıvanca uysun. TABIKI TUBA BUYUKUSTUN songulle kıvancın bırbırlerıne uyumu kadar uymaz kıvanca ama ıdare eder :) off bılmıyorum songulsuz olmaz kı yaa!:icon_sorr TUĞBA SLC 22-06-07, 06:23 bence birtaneme yakisacak biri olmali kesinlikle yeni bi yuz olmali ve hafta sonuna denk gelmeli temmuz sonu ya da agustos sonu baslamali :img-yes: ne dersiniz arkadaslar:img-wink: kesinlikle katılıyorum haftasonu (cumartesi) olmalı en uygunundan batuhan_gümüş arkadaşım eğer haftasonu olursa en azından dizi bittikten sonra formda uzun süre vakit geçirebiliriz ... sence de öyle olmaz mı ...:icon_whis rihanna 22-06-07, 11:26 bence tuba olmaz ya çok ağır kaçar partneri o kız olmasın izin vermiyom:img-wink:neden songül olmaz diyolar ben anlamıyom ne yani bir daha başka projede olamazlarmı alalallala songülle oynıycak efendim itirazı olan?:Dşaka bir yana gerçekten onla oynasın gece gündüz dua ediyom offf lütfen ya kivancim 22-06-07, 16:06 arkadaslar merhaba niye kimse yok yaaaaaa:icon_sorr kivancimizi,birtanemizi,agir abimizi,mavis gozlumuzu yalnız birakmayalim nolorrrrrrrrrrrrr yaaaaaaa:icon_sorr birtanem ben seni hic bir zaman yalniz birakmiycam sen benim icin daima özel kalacaksin kalbimde her zaman ayri bi yerin olacak:img-in_lo :img-in_lo yeni dizini sabirsizlikla bekliyorum insallah her sey gonlunce olur partnerin insallah ii biri olur gerek oyunculugu,gerek fizigi sen her zaman en iilere layiksin mavisim:img-blush kendine ii davranbye gumustiryakisi 23-06-07, 10:35 arkadaşlar tam olarak okumadım acelem olduğu için imdi yeni diziyle ilglşi bütün bilgileri bana yazabilirmi arkadşalr ya buraya yada bana özel mesaj atabilirmi. şimdiden teşekkürler..::::::::::::::::::::) çağloş 23-06-07, 10:50 ben hala songül ablamın olmasında ısrarlıyım.kıvanç abi hemen gümüş bittikten sonra bir diziye başladı buna hala sinirliyim.eğer kendisini affettirmek istiyorsa bence eşi songül öden olmalı ve kararım değişmez. kivancim 23-06-07, 15:48 birtanem mavisim,agir abim,sarisinim ben yine geldim buraya uye oldugum icin cok mutluyum yoksa sana nasil seni sevdigimi soyleyebilirdim ya da mukemmelligini nasil anlatabilirdim umarim sen bu yazdiklarimi okuyosundur seni daima seven bi hayranin oldugunu unutma ve seni her zaman savunan biri oldugunu da :img-in_lo :img-blush sen benim her zaman birtanemsin,mavisimsin insallah bi gun yollarimiz kesişir agir abicm seni cok ama cok seviyorm bunu sakin unutma:img-wink: :img-wink: dizin ne zaman basliycak seni gormemeye dayanamiyorum her sey istedigin gibi olsun kendine cok ii bak mavisim forumu ihmal etme mavis gozlum:img-blush :img-in_lo aygüzeli 23-06-07, 17:49 Arkadaslar sizde alemsiniz valla dogmamis cocuga don bicmissiniz valla..:img-hyste Yazdiginiz isimlerin hic birisi olmayacak.. Isim pekde önemli deyil asil konu, senaryo, hikayenin gidisatinin izleyiciyi sarmasi kim olursa olsun kadro senaryo iyi olsun dizi elbete izlenir.. Ama kimse agir abim senin gözlerine songül gibi bakamaz bakmayi basaramaz buna emminim.. çağloş 23-06-07, 17:58 ablacım sana katılıyorum asla onukimse yapamaz.bende onu anlatmaya çalışıyorum.songül ablam olsa çok güzel olur.ama kesin olmayacak.boşu boşuna ümitleniyorum işte _Tuba_ 23-06-07, 18:15 ço0k sevindim böyle bir diziye başlayacak olmasına partneri demet akalın olsa süper olur hani:) aygüzeli 23-06-07, 21:17 ço0k sevindim böyle bir diziye başlayacak olmasına partneri demet akalın olsa süper olur hani:) Ya ne demesin bizde demet olsun diye takla atiyoruz zaten..:img-hyste Hatta meil bile yollamaya basladik o olsun diye..:img-hyste Iste bu dalgalar yüzünden bu baslik bu haber cok erken verildi anliyorsun dimi agir abim ah sana havuz yollu gözüktü yine hak ettin..:img-blush gumustiryakisi 23-06-07, 21:47 ya arkadaşlar şimdi benim bu diziyle ilgili bildikleri -kıvanç bosna herseklki birini canlandıryo dizideki adı halil -türkiyeye geliyo -iki aşk arasında kalıyo başka hiçbirşey bilmiyorum arkadaşlar bana biri yazabilirmi lütfen:???????????:img-blush başak_mu 24-06-07, 07:43 ço0k sevindim böyle bir diziye başlayacak olmasına partneri demet akalın olsa süper olur hani:) yok daha neler :)dmet akalın ve oyunculuk keralaka.bz tv'de dogru düzgün oyuncular görmek istiyoruz dedikçe ortaya atılan isimler tuhaf yani... konusunu soranlara bir arkadaşın yazdıgı habere göre kıvancın adı halil...bosnalı bir karakteri canlandıracakmış..çekimler almanya da başlayıp istanbulda devam edecekmiş..2 sevgili ordan kaçıp türkiye'ye gelecekmiş..henüz bunlar dışında hiçbişi belli diil..burada okudugum oyuncu bu-şu olsun tarzında yorumlardan sonra da partnerini öğrenmeye korkar oldum..... ulaş 24-06-07, 11:10 yok daha neler :)dmet akalın ve oyunculuk keralaka.bz tv'de dogru düzgün oyuncular görmek istiyoruz dedikçe ortaya atılan isimler tuhaf yani... konusunu soranlara bir arkadaşın yazdıgı habere göre kıvancın adı halil...bosnalı bir karakteri canlandıracakmış..çekimler almanya da başlayıp istanbulda devam edecekmiş..2 sevgili ordan kaçıp türkiye'ye gelecekmiş..henüz bunlar dışında hiçbişi belli diil..burada okudugum oyuncu bu-şu olsun tarzında yorumlardan sonra da partnerini öğrenmeye korkar oldum..... ewet ya saçma sapan isimler söylemeyin lütfen ya zaten son zamanlarda her önüne gelen diziye başladı bir demet akalın eksikti yanii çok hafife aldılar bu oyunculuk işini.yani düşünün helin avşar ismail yk bile oyunculuk yapacaksa yanmışız biz:img-hystebnde korkmaya başladım bak şimdi şu partner konusunda ya doğru düzgün biri olur inş:img-yes: (gerçi kimse songülüm gibi olamazya neyse....) ülker 24-06-07, 14:48 Sevgili Kıvanç yeni başlayacak olan dizinde de Gümüş kadar başarılı olursun umarım.Partnerin henüz belli değilmiş Songül öden olur yine inşaallah.İkiniz kadar uyumlu ve ekrandan bu kadar güzel elektrik veren başka çift yok. Ben bugün tatile çıkıyorum ben gelinceye kadar belki partnerin belli olur. Hep başarılı olursun inşaallah Saygılar kivancim 24-06-07, 17:23 ço0k sevindim böyle bir diziye başlayacak olmasına partneri demet akalın olsa süper olur hani:) yok artik daha neler oyle bisi olursa zaten ben bu diziye tahammul edemem zaten o asparagas haberde bile cok uzulmustum ve cok sinirlenmistim:img-swoon :img-cray: bunu yapma bize:icon_sorr :icon_sorr kivancim,agir abim lutfen boyle haberlerle sevenlerinin yani bizlerin karsisina cikma seni cok sevdigimden boyle sacma sapan haberlere katlanamiyorum:img-fie: sofa partnerin insallah bi an once belli olur,meraktan catliycam yaaaaaaaaaaaa:img-help: "KaRtAnEsİ" 24-06-07, 18:30 bu partner işi çok uzamış...bence biran önce belli olsun yoksa ne yazacaklarını şaşırıyorlar...demet akalın bile yazılmış baksana...yakında azra akında yazılırsa şaşırmam... ya maviş abimin yeni bir dizide oynayacağı aklıma geldikçe içim acıyor benim...ben onu söngül ablamsız görmeye nasıl dayanacam... _Tuba_ 24-06-07, 19:02 ben sadece tip olarak yakışırlar diye söyledim:)yoksa oynamasını bende istemem ayrıca şuan dizilerde oynayanların bir çoğunun demetten farkı yok ayrıca ben söyledim diye hemen demeti almazlar merak etmeyin:) nil89 24-06-07, 19:33 bence kesinlikle tuba büyüküstün olmali cok yakisirlar tubanin diziside bittiyor nasil olsa _Tuba_ 24-06-07, 20:05 ben sadece tip olarak yakışırlar diye söyledim:)yoksa oynamasını bende istemem ayrıca şuan dizilerde oynayanların bir çoğunun demetten farkı yok ayrıca ben söyledim diye hemen demeti almazlar merak etmeyin:) ayrıca şunu söyleyeyim kıvanç tatlıtuğ da mankenlikten geldi oyunculuğa bildiğiniz gibi cihan-songül 24-06-07, 21:25 ayrıca şunu söyleyeyim kıvanç tatlıtuğ da mankenlikten geldi oyunculuğa bildiğiniz gibi tamam kıvan mankenlikten geldi ama adam kaç sene ders aldı.bu iş bence demet akalın gibi sevimsiz kişlerin işi olmamalı .ben hiçbir zaamn şarkıcıdan oyuncu olamz demiyrm ama demet o dizide kesin kavga çkartır çağloş 24-06-07, 21:33 bence demet akalın yakışmaz asla.eminimki kıvanç abimin yanına uyan birisi seçilir siz merak etmeyin _ArZ_ 24-06-07, 21:41 ayrıca şunu söyleyeyim kıvanç tatlıtuğ da mankenlikten geldi oyunculuğa bildiğiniz gibi Kıvanç mankenlikten gelmiş olabilir oyunculuğa ama iyi bir oyuncu olabilmek için üstüne düşen tüm görevleri fazlasıyla yerine getirdi.Şu anda birçok oyuncuyla kıyaslanamayacak kadar da başarılı:img-wink: Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un Gümüş dizisinde elde ettiği başarıyı yeni dizisiyle söndürmeyecek kadar da akıllı:)O yüzden, Songül kadar başarılı,güzel ve ona aşk dolu gözlerle bakamayacağı kesin, Demet Akalın gibi birini partner diye karşısına almaz heralde!!!!:img-wink: _Tuba_ 24-06-07, 21:43 Kıvanç mankenlikten gelmiş olabilir oyunculuğa ama iyi bir oyuncu olabilmek için üstüne düşen tüm görevleri fazlasıyla yerine getirdi.Şu anda birçok oyuncuyla kıyaslanamayacak kadar da başarılı:img-wink: Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un Gümüş dizisinde elde ettiği başarıyı yeni dizisiyle söndürmeyecek kadar da akıllı:)O yüzden, Songül kadar başarılı,güzel ve ona aşk dolu gözlerle bakamayacağı kesin, Demet Akalın gibi birini partner diye karşısına almaz heralde!!!!:img-wink: ama arkadaşım demeti oyuncu olarak izlediniz mi böyle önyargıya düşüyorsunuz aynı şeyleri demetin yapmayacağını nerden biliyorsunuz???:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste çağloş 24-06-07, 21:49 Kıvanç mankenlikten gelmiş olabilir oyunculuğa ama iyi bir oyuncu olabilmek için üstüne düşen tüm görevleri fazlasıyla yerine getirdi.Şu anda birçok oyuncuyla kıyaslanamayacak kadar da başarılı:img-wink: Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un Gümüş dizisinde elde ettiği başarıyı yeni dizisiyle söndürmeyecek kadar da akıllı:)O yüzden, Songül kadar başarılı,güzel ve ona aşk dolu gözlerle bakamayacağı kesin, Demet Akalın gibi birini partner diye karşısına almaz heralde!!!!:img-wink: arzucum sana katılıyorum canım.hiç bir kadın songül ablam gibi aşk dolu gözle bakamaz.kıvanç abim manknlikten gelmişte olabilir başka şeydende.demekki oyunculuğu iyi onun için hemen yeni bir dizi teklifi geldi diymi ama:img-yes: _Tuba_ 24-06-07, 22:00 -songülöden- canım ben zaten kıvançın oyunculuğu içinbirşey söylemedim yanlış anlaşılmasın lütfen büyük hayranıyım tepkim önyargılı davranmanıza "KaRtAnEsİ" 25-06-07, 04:00 demet akalını bende severim ama maviş abime yakışmıyor... oyunculuk öyle kolay iş değil abim onun eğitimini aldı ve şuan çok başarılı... demet akalını oyuncu olarak görmedik ama maviş gözlü abimin dizisinde görmekte istemem... maviş abim sana söngül ablamdan başkası yakışmıyor...sana onun gibi kimse bakamaz... TUĞBA SLC 25-06-07, 06:36 demet akalında dizilerde oynayabilir ona söylediğimiz bir şey yok ama ban demet akalınla aşkımı aynı projede biribirlerinin partneri olarak düşünemiyorum düşünmekte istemiyorum zaten onlar bibirine yakışmazki ekranda bence ... batuhan_gumus 25-06-07, 08:27 bence demet akalın yakışmaz asla.eminimki kıvanç abimin yanına uyan birisi seçilir siz merak etmeyin neee demet akalın mı? Hayır yhaa olamaz demet akalın ve kıvanç tatlıtuğ hiç yakışmaz valla uffff :icon_cry: :blink: _Tuba_ 25-06-07, 08:37 demet akalını bende severim ama maviş abime yakışmıyor... oyunculuk öyle kolay iş değil abim onun eğitimini aldı ve şuan çok başarılı... demet akalını oyuncu olarak görmedik ama maviş gözlü abimin dizisinde görmekte istemem... maviş abim sana söngül ablamdan başkası yakışmıyor...sana onun gibi kimse bakamaz... tabiki çok başarılı birçok oyuncudan çok çok daha iyi.. Ben birden bire bu kadar tepkiye şaşırdım her önüne gelen oyunculuk yapıyor demete neden bu kadar tepkili olundu anlamdım:)sonuçta kıvançda mankenlikten geldi ve başardı demetin başarmayacağını nerden biliyorsunuz?? aslında buraya kimi yazsam tepkili olacaktı çünkü bir kez biz songül ile onu yakıştırdık başkasına gönlümüz razı olmuyor:) zynp-34 25-06-07, 10:56 bence nehir erdoğan oynasın çok yakışırlar kesin boyu boyuna huyu huyuna uyar:D ben çok beğeniyorum onun oyunculuğunu mimiklerini çok iyi kullanıyo:img-yes: emirdag_güzeli 25-06-07, 12:23 halen belli olmadi mi kimin oyniyacagni...bi belli olsa..bizde ona gore yorum yapabilsek...aslinda ...dogru soylemek lazimsa..son anda.bu dizi olmasa dey icimden oyle geliyor..cunku daha dizi yeni bitti..biraz cook cabik oldu keske kivanc tatlitug yerine biraz modellik is yapsaydi ondan sonra..seneye dogru bi dizi cekseydi..ama neyse...son anda proje degesebilir..cunku cekimler de daha yok. sweety25 25-06-07, 12:28 içimden bir sorun çıksada dizi çekilmese diye geçiyo:img-cool2 (kötüyüm ben kötüyüm)daha gümüş biteli ne kadar olduki hemde içinde songül öden yoksa napayım ben menekşeyi ,kasımpatıyı,gülü dikeni:img-pilot ulaş 25-06-07, 12:38 içimden bir sorun çıksada dizi çekilmese diye geçiyo:img-cool2 (kötüyüm ben kötüyüm)daha gümüş biteli ne kadar olduki hemde içinde songül öden yoksa napayım ben menekşeyi ,kasımpatıyı,gülü dikeni:img-pilot walla canım sana katılıyorum songül öden olmadıktan sonra izlemek pek içimden gelmiyo ama ağır abimizi yalnız bırakmak da istemiyorum ya ne olurdu yine songülümle oynasa ya başkasıyla izlemeye nasıl dayancaz of of:icon_sorr kivancim 25-06-07, 17:36 birtanecik kivancim,agir abim ,mavis gozlum,yakisiklim,erkek guzelim seni cok ama cok sevdigimi soylemekten hic ama hic bikmayacagim yeni dizi haberi insallah dogrudur yoksa ben sensiz ne yaparim yaaaaaaaaaaa:icon_sorr partnerin insallah hem yeni bi yuz,hem guzel biri,hem de ii bi oyuncu olur dizini sabirsizlikla bekliyorum her sey gonlunce olsun:happy0064 :img-blush gumustiryakisi 25-06-07, 19:05 arkadaşlar bişeyler olsada oynamasa diyosunuz ama diğer oyuncularda hmn diziye başladı. mesela dizdeki berkle kenan gebco adlı dizide oynuyolar hiç olmazsa kıvanç yeni sezonda oynıcak neyse ya bence demet akalın olmamalı ve olmaz sonuuçta daha önce aralarında aşk dedikoduları çıktı bunun üzerine oynnamazlar. ya kıvancın partneri ayça varllıer olsa keşke ama olmazya aynı dizde oynatmazlar kim olsa kim olsa??????????????:icon_whis artkadaşlar dizide başka kimler oynıyıcak haberi olan varmı??????????????? TUĞBA SLC 27-06-07, 13:10 valla doğrusunu söylemek gerekirse arkadaşlar ilk günlerde yeni dizi fikrine alışmak çok zor gelmişti ama zaman geçtikçe alışıyor insan eğer mavişim bu dizide oynamasa biz onu nerde görücez ki zaten 2 hafta oldu çok özledim hem mavişimi hem de güzel gözlümü .. zaten dizi hemen değil 2 ay sonra yani yeni yayın döneminde o zamana kadar belkide alışmış olacağız... ne diziymiş ya daha mavişimin partneri belli olmadı (belkide belli ama bizlere söylemiyorlar sürpriz yapmak için belkide partneri songülümdür inşallah bunun olma ihtimali çok az bile olsa ben umut etmeye devam edicem eylüle kadar .)aksilikler şimdiden başladı umarım devam etmez.. dizi_tirya 27-06-07, 14:50 Arkadaşlar bizde Songülün olmasını isteriz ama bu profesyonelce değil..Onlar Gümüş dizisinin çiftiydi.Kıvanç sürekli aynı ekiple çalışamaz.Biz benimsediğimiz için böyle istyoruz.Made Menekşe o zaman en iyisi Tuba Büyüküstündür.Şöyle esmer renkli gözlü bir kız en iyisi olur bence. Songül Öden de bir an önce yeni bir projeyle bizlerle olsun.. kivancim 27-06-07, 15:52 merhaba herkese askimin partneri ne zaman belli olcak,dizi ne zaman basliycak:img-help: :img-help: bilen arkadaslar yazabilrler miiiiiiiiiiiii _mervevrem_ 27-06-07, 21:30 biri bu adamı durdursunnnn. gümüş bitti ki bizler buna henüz alışamamışken birden bu menekşe haberiyle sarsıldık.insan bir soluk alır di mi ama çocuğum (en şeref teyzeminkinden).baksanıza bizler hala gümüşün etkisinden sıyrılmış değiliz nasıl olurda şimdi o..n veya aşık hiç farketmez mehmetimizi bir başkasıyla izlemeye dayanırız. senaryoyu beğenmedim.ne o öyle yasak aşk falan.bizim bünyemiz kaldırmaz öyle şeyleri.ne yani o aşkı göstereceksiniz ve insanlara yasak aşkın güzelliklerini mi anlatacaksınız?eşlerinizi nasıl aldatırsınız diye mesajlar mı yollayacaksınız izleyiciye?yoksa erkektir yapar mantığıyla mı hareket edeceksiniz en yahya amcamınkinden?hiç kimsenin kabullenemeyeceği tarzda bir ilşkiyi halka güzel göstermeye mi çalışacaksınız?kim olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez ve aklı başında hiç kimsede3.şahıs konumuna düşmek istemez...illa aşk yaşayacaksan boşanırsın onunla evlenirsin yok boşanmam dersen otur yerine kımıldama ama asla bu hatayı da yapma.. bizler kıvanç Tatlıtuğu mehmet olarak tanıdık ve sevdik.ailesi herşeyden önce gelen,karısından başka kimseyi gözü görmeyen,değerlere bağlı, aile babası mehmetimiz o bizim.şimdi herkes onu mehmet olarak hatırlarken,yolda ki teyzeler mehmet oğlum çok çektirdin bu kıza diye önüne çıkarken o bu karakterden sıyrılmadan yeni bir karaktere bürünüyormuş.bir korkum var o da kıvancın yüzünün eskimesi...bence bir müddet ara verip okulunu düşünmeliydi.tabi ki kendi seçimi ama ne kadar doğru bir seçim orasını bilemem... bu kadar çabuk bir vakitte mehmet şadoğlunu başka birisi olarak görmeye hazır değilim.hele de karşısında songül öden yoksa... ''Aktör bir dramı bir elbise gibi alır, giyinir, sonra buruşturup atarak bir başkasını alır... Ama bu attığı elbise ondan daha fazla yaşar...'' (ALFRED DE VIGNY) Sanırım bu söz şu anki ben gibi düşünenlerin tüm duygularını toparlayıp söylenecek en uygun sözdür. Diziyi izleyip izlememem konusu muallak, kanala ön yargılarım var madem sayfalara geçmiş; kesin demek, BAŞARILAR.... çağloş 28-06-07, 07:21 ne zaman başlar acaba daha fragmanı bile verilmedi.dizinin başlıyacğından haberimi var ama hangi tarihte haberimiz yok. batuhan_gumus 28-06-07, 07:33 inş ıyı bı dızı olur tabii songül ablam ın yerini ,hiç kimse alamaz bu kesın de ağır abimin partnerı ascaba kim olaxak çok merak edıyorum şimdi biz gümüş kitlesi olara menekşeyide izlermiyiz onu bilemem bi sanatcı-oyuncunun bı dızısi reytıng rekorları kırmıştı ama şimdiki dızısı de tutmuyor bır türlü açıkca söylim valla arkadaşlar reklam yapmıyorum keremcemin dizisi aşk oyunu nasıl tuttu hepimiz gördük ama şimdi ki dizisi iki yabancı nın ratingleri hiçte iyi değil neden çünkü yasemin ergene keremcemin yanında yok ve yaseminin dizisi doktorlarda güzel ratingler alıyor inş bizim dizimiz böyle yani menekşe bu duruma düşmez TUĞBA SLC 28-06-07, 11:34 ne zaman başlar acaba daha fragmanı bile verilmedi.dizinin başlıyacğından haberimi var ama hangi tarihte haberimiz yok. arkadaşım duyduğuma göre menekşe bir yaz dizisi olarak başlamıyacak dizi sezonu açıldığı zaman başlıyacak yani eylül veya ekim aylarında başlar çünkü hatırlanıza gazetede öyle yazıyormuş "kıvanç tatlıtuğ yeni sezonda menekşe adlı diziyle hayranlarıyla buluşacak" diye:img-yes: ihlamurdelisi 28-06-07, 12:43 Menekşe diye bir dizi başlıyor demek....En az bende sizler kadar bu dizide TUBANIN olmamasını istiyorum..Çünki Tubanın yanına Bülent İnal gibi apırbaşlı birisi lazım..Kesinlikle Tuba ile kıvancın olmasını istemiyorum...yetkililere duyrulur..... rihanna 28-06-07, 18:02 bence buba hanım olmasın o başka bir dizide oynasın güzelde kıvancın yanına gitmez bence ona birtek songül yakışır ben tuba ikisine aynı karede bilmiyorum ya bence olmaz.:icon_sorr :icon_sorr artık seçseler bana geliyolar hem sağdan hem soldan. szg_sezgi 28-06-07, 23:43 bence nehir erdoğan oynasın çok yakışırlar kesin boyu boyuna huyu huyuna uyar:D ben çok beğeniyorum onun oyunculuğunu mimiklerini çok iyi kullanıyo:img-yes: ewet mimikleri süper cnm ya..... ama dizi ne zman başlıyo ki?nehir şimdi film çekimlerinde yurtdışında belki o biter gelir buraya bu dziye başlar.. çağloş 29-06-07, 07:03 arkadaşım duyduğuma göre menekşe bir yaz dizisi olarak başlamıyacak dizi sezonu açıldığı zaman başlıyacak yani eylül veya ekim aylarında başlar çünkü hatırlanıza gazetede öyle yazıyormuş "kıvanç tatlıtuğ yeni sezonda menekşe adlı diziyle hayranlarıyla buluşacak" diye:img-yes: bencede yaz dizisiolarak başlamaz.dur bakalım nsıl bir dizi olacak merak ettim.kıvanç abiyi felan.daha eşide belirlenmedi.hadi hayırlısı:img-wink: boncuk-girl 29-06-07, 07:03 dizinin ismi dikkatimi çekti kıvanç mı oynuyo ne zaman başlayacak bu dizi? kırşehirli 29-06-07, 23:47 Şimdi yazacaklarım bir kaç kişiyi kızdıracak Ama neden olmasın Şimdi onlar bence çok iyi iki dostlar İkiside oyunculuk alanında kendilerini kanıtladılar Herkes gündemde olup biten dizilerdeki isimleri yada beyendikleri bayan sanatcıyı patner olarak gösterdiler Benim yazacagım isim kimsenin aklına gelmedi yada aklına geldiyse bile onu yanına yakıştıramadı Benim kimden bahsettigimi çok merak ediyorsunuz değilmi Kıvanç Tatlıtugun yanına patner olarak bir dünya güzelimiz yakışmazmı Kimden bahsettigimi anladınız Azra Akından bahsediyorum Şimdi bana kızacaksınız neden olmasın Evet eskiden sevgiliydiler ayrıldılar İkisininde ayrı hayatları var Ama bence dostlukları sürüyor İkisini bu dizide ben görmeyi arzularım First_Lady 30-06-07, 01:02 Şimdi yazacaklarım bir kaç kişiyi kızdıracak Ama neden olmasın Şimdi onlar bence çok iyi iki dostlar İkiside oyunculuk alanında kendilerini kanıtladılar Herkes gündemde olup biten dizilerdeki isimleri yada beyendikleri bayan sanatcıyı patner olarak gösterdiler Benim yazacagım isim kimsenin aklına gelmedi yada aklına geldiyse bile onu yanına yakıştıramadı Benim kimden bahsettigimi çok merak ediyorsunuz değilmi Kıvanç Tatlıtugun yanına patner olarak bir dünya güzelimiz yakışmazmı Kimden bahsettigimi anladınız Azra Akından bahsediyorum Şimdi bana kızacaksınız neden olmasın Evet eskiden sevgiliydiler ayrıldılar İkisininde ayrı hayatları var Ama bence dostlukları sürüyor İkisini bu dizide ben görmeyi arzularım solediklerine tam tami katiliyorum ben de Kivancin partneri olarak Azra Akini gormek isterdim dogrusu, cunku gercek hayatta cok yakisiyolar bence dizide de ole olur....hem bakarsaniz bu diziden sonra asklari alevlenir tekrar beraber olurlar ki,bunu ben sahsen coook isterim... :img-wink: _ArZ_ 30-06-07, 01:19 Şimdi yazacaklarım bir kaç kişiyi kızdıracak Ama neden olmasın Şimdi onlar bence çok iyi iki dostlar İkiside oyunculuk alanında kendilerini kanıtladılar Herkes gündemde olup biten dizilerdeki isimleri yada beyendikleri bayan sanatcıyı patner olarak gösterdiler Benim yazacagım isim kimsenin aklına gelmedi yada aklına geldiyse bile onu yanına yakıştıramadı Benim kimden bahsettigimi çok merak ediyorsunuz değilmi Kıvanç Tatlıtugun yanına patner olarak bir dünya güzelimiz yakışmazmı Kimden bahsettigimi anladınız Azra Akından bahsediyorum Şimdi bana kızacaksınız neden olmasın Evet eskiden sevgiliydiler ayrıldılar İkisininde ayrı hayatları var Ama bence dostlukları sürüyor İkisini bu dizide ben görmeyi arzularım Canım istediğinize saygım sonsuz ama Azra Akın'ın oyunculuğu berbat birkere(bence tabi).Herşey güzellikle bitse tamam (ki ben kendisini hiç güzel bulmuyorum!!)Ayrıca Kıvançtan ayrılır ayrılmaz belli zamanın geçmesini beklemeden yeni sevgili bulması gözümden dahada düşmesine sebep olmuştur.Kıvancın yanına helede bir dizide asla yakışcağını düşünmüyorum... Zaten Azra yeni bir diziye başlamış çoktan.Ondanda çok güzel aşiret kızı olur ya:img-hyste :img-hyste Yağmur zamanı da Gümüşten bikaç hafta önce başlamıştı.Eski sevgililer yarışmışlardı ve Kıvanç büyük ara farkla yenmiş, Yağmur Zamanı erken finalle ekranlara veda etmişti...Gümüş dizimiz dalya bile yaptı.:img-wink: Bakalım bu sefer hangisinin dizisi tutcak:) GSealment 30-06-07, 10:09 Arkadaşlar Bu Bir Yaz Dizisi Olmayacak.(%99) Dizinin Fragmanlarını&Tanıtımlarını Görememeniz Normal,Daha Çekimler Bile Başlamadı. Son Ana Kadar Partneri Belli Olmaz,Olsada Değişebilir. TATLİŞŞ 30-06-07, 17:09 ark. bişi dicem bu dizide kıwanç tatlıtuğ oynuoo bana bi ark. songül ödende oynayabilirr dedii doğrumu bu? kivancim 30-06-07, 18:44 Canım istediğinize saygım sonsuz ama Azra Akın'ın oyunculuğu berbat birkere(bence tabi).Herşey güzellikle bitse tamam (ki ben kendisini hiç güzel bulmuyorum!!)Ayrıca Kıvançtan ayrılır ayrılmaz belli zamanın geçmesini beklemeden yeni sevgili bulması gözümden dahada düşmesine sebep olmuştur.Kıvancın yanına helede bir dizide asla yakışcağını düşünmüyorum... Zaten Azra yeni bir diziye başlamış çoktan.Ondanda çok güzel aşiret kızı olur ya:img-hyste :img-hyste Yağmur zamanı da Gümüşten bikaç hafta önce başlamıştı.Eski sevgililer yarışmışlardı ve Kıvanç büyük ara farkla yenmiş, Yağmur Zamanı erken finalle ekranlara veda etmişti...Gümüş dizimiz dalya bile yaptı.:img-wink: Bakalım bu sefer hangisinin dizisi tutcak:) canim sana sonuna kadar katiliyorum kesinlikle mavisimin partneri baskasi olmali ii bi oyuncu,askima yakisan,yeni biri olmaliiiiiiiiiiii:P kırşehirli 30-06-07, 21:23 Benim sizlerin görüşüne saygım var Azra Akının özel hayatı beni hiç ilgilendirmez Beni yaptıgı iş ne oyunculuk o ilgilendirir Siz nerden biliyorsunuz Kıvançın bir kız arkadaşının olmadıgını Gazeticilerin oldugu yerde gezmezsen duyulmazsın Birde biten bir ilişkinin yeniden alevlenmesi bence yanlış Bir ilişki bittiyse ikinci bir şans olmaz Ben Kıvançla Azranın iki iyi dost oldukları için neden olmasın menekşede oynaya bilir diye yazdım Bide şuna açıklık getireyim Azranın oynadıgı yağmur zamanı dizisinin hemen bitmesi onun oyunculukta başarısız oldugunu göstermez Evet o diziyi bende seyrediyordum Ama gümüşle çakışınca bizim dizimizi seyrettim Günü degişince yeniden seyretmeye başladım Biz buraya şu oynasın yada songül gibi güzel olsun diye yazsakta sonuçta son kararı yönetmen verecek İnşallah sizin gönlünüze yatan biri olsun Asıl önemli olan dizinin konusunun iyi olması ve seyirciyi kendine bağlamasıdır Konusu iyi olmaz seyirciyide tutamazsa o zaman hemen kaldırılır Benim tek istegim Kıvançın Gümüşteki başarısından daha iyi başarı yakalaması bu yeni dizisiyle İnşallah burda da oyunculugunu başarıyla götürür Ve bizleri gene hayran bırakır _mervevrem_ 01-07-07, 17:58 senin gibi bende saygı duyarak şunu diyebilirim azra akın iyi bir oyuncu olamadı 2 sezon sonra yayından kalkmasının büyük payı da bundan bence gümüş gibi klişe onunun yayuında kalması da oyuncuların mükemmelliğinden bunu hepimiz biliyoruz eğer iyi bir oyunculuk olsaydı diziside 3 sezon sürerdi varsayalım böyle birşey olacak diğerlerinin arasında acemi kalmayacak mı? tıpkı bizim ilk zaman kıvanç tatlıtuğa ön yargılarımız gibi ön yargılara maruz kalmayacak mı? peki iyi mi olacak??? "KaRtAnEsİ" 01-07-07, 18:22 ya bu partner olayı çok uzadı...ben azra akını oyuncu olarak beğenmiyorum...çok soğuk biri ve oyunculuğu tam olarak beceremiyor...ben azra akının oynamasını istemem...zatende kıvanç abime yakıştırmıyorum...yinede son sözü yönetmen söylicek...onlar en doğru kararı verirler... inşallah yeni bir yüz olur ve oyunculuğu güzel olur... kırşehirli 01-07-07, 21:00 Tamam çogunuz Azrayı sevmiyorsunuz Kabul ediyorum Ama yagmur zamanı dizisi günü degişince reytinglerinde düşme oldu kanal kaldırmak zorunda kaldı Sizler acemi kalmayacakmı diyorsunuz unutmayın ki Azranın ilk deneyimi sinema filmi oldu Bir insan bir işte çalıştıkca deneyim kazanır Bugun Kıvanç halen tam oyuncu oldugu söylenemez Bugun en usta tiyatrocu bile oyun oynadıgı sürece yanlışlarını görür ve daha güzel oynamak için ugraş verir İşte bu deneyimi hem kıvanç hemde Azra Akın dizilerde oynayarak ve bu işe yıllarını vermiş büyüklerinin uyarılarını dikkate alarak en iyisi olmaya çalışacaklar Bakalım bu dizide Kıvançtan başka kimler olacak İnşallah gene yıllardır bu işte çalışmış emektar sanatcılarımızdan birini alırlar Daha zaman var yönetmen arıyordur birilerini Bizlerde merak içinde bekliyoruz Dizi başladıgında kimleri görecez kivancim 02-07-07, 11:01 ben yonetmenin en dogru karari verecegine inaniyorum nede olsa kivanc gibi basarili,yakisikli,karizmatik,sempatik,her rolu bileginin hakkiyla oynayan birine partner bulmak cok ama cok zorrrrrrrrrrrrrrrrr:img-yes: umarim agir abimize yakisan,basarili,sempatik bi partner bulunurrrrrrr:img-wink: en buyuk istegim de yeni bi yuz olmasindan yana ayrica ben de azrayi askima yakistiramayanlardanim:img-yes: umarim bi an once partner işi çözülür ve aşkimi yeniden izleyebilirim askim seni gormeyi dort gozle bekliyorum kendine cok ama cok iyi bakkkkk:img-in_lo :img-blush :img-in_lo :img-blush _mervevrem_ 02-07-07, 14:21 Tamam çogunuz Azrayı sevmiyorsunuz Kabul ediyorum bu cümle çok talihsiz:img-polic ekranda haftada bir izlenen dizisi oolan bi,rini sevip sevmeme gibi bir soruyu kendiöme yönlendiremezken böyle bir kanıya nasıl kapıldın bilmiyorum:icon_whis Sadece oyunculuk açısından bakamıyoruz olaya hala güzellik ön planda bu da ekran kirliliğimizin ispatı değil mi? günü değişip reytingi değişmeyen yapımlar izledik hepimiz.... bunun kanıtı gümüş değil midir? 3 SEZON GÜN DEĞİŞTİREN GÜMÜŞ bu oyuncuların kalitesinin ispatı değil mi? kırşehirli 02-07-07, 21:23 Siz benim ne demek istedigimi anlamadınız Şimdi 3 sezon boyunca Gümüş yeri degişti ama reytingleri düşmedi kaliteli oldugunu savunuyorsunuz Unutmayın ki herkes Gümüşü seyrettigi kadar başka dizileride seyrediyor Nasıl unutursunuz dizi bir kaç bölüm yüzünden reytingleri yerde sürünüyordu O zaman kalksaydı bu kimin başarısızlıgı olacaktı oyuncularınmı Ben burda Azrayı veya bir başkasını savunmuyorum Yalnızca bir fikrimi yazdım Neden olmasın dedim Her dizi Bir Gümüş kadar şanslı olacak diye kural yoktur İnşallah Kıvançın bu yeni dizisi tutar Dilegim Gümüşten daha uzun sürmesi Sizlerde doya doya seyretmeniz Eyer istenilen başarı elde edilmezse Kıvanç hariçindeki oyuncularada kızmaya hakkınız yok bence buda onların kalitesiz oldugunu göstermez rihanna 05-07-07, 10:27 :img-in_lo :img-in_lo bebişimin sayfası düşmüş aaa olmazki bence bu patner işi çok uzadı artık ne yapçaklarsa yapsınlar yani o kadarda olmaz ne seçiyolar böle allahım dünyanın sonumu seçin işte birini yok illa bşz merak çatlıyalım töbeee çabuk başasada görsem kıvancı çok özledim:img-cool2 "KaRtAnEsİ" 05-07-07, 13:15 :img-in_lo :img-in_lo bebişimin sayfası düşmüş aaa olmazki bence bu patner işi çok uzadı artık ne yapçaklarsa yapsınlar yani o kadarda olmaz ne seçiyolar böle allahım dünyanın sonumu seçin işte birini yok illa bşz merak çatlıyalım töbeee çabuk başasada görsem kıvancı çok özledim:img-cool2 sana katılıyorum cnm bencede çok uzadı biran önce belirlesinler partneri... inşallah yeni bir yüz olur... rihanna 05-07-07, 13:50 sana katılıyorum cnm bencede çok uzadı biran önce belirlesinler partneri... inşallah yeni bir yüz olur... benim gönlüm hep songülden yana neen herkes hayır diyo olmaz diyo ya gıcık oluyorum ne yani gğmüşte beraber oynadılar diye bir daha asla oynayamıycaklarmı ne saçmalık bence oynasınlar oynamazsa fazla tutmaz bence çünkü bunun örnekleri çok var önümüzde bundan dolayı belki songülü oynatırlar inşallah valla hep dua ediyorum çüünkü onlar çook yakışıyor.:sad53::img-in_lo ülker 05-07-07, 14:48 Hala partnerinin açıklanmaması ne anlama geliyor.Kesinlikle Songül olsun.Songülden başkasını düşünemiyorum vede düşünmek istemiyorum. Kıvanç ve Songül harika bir ikililer aralarındaki bu uyumu kaybetmek istemez heralde yapımcılar "KaRtAnEsİ" 05-07-07, 17:35 benim gönlüm hep songülden yana neen herkes hayır diyo olmaz diyo ya gıcık oluyorum ne yani gğmüşte beraber oynadılar diye bir daha asla oynayamıycaklarmı ne saçmalık bence oynasınlar oynamazsa fazla tutmaz bence çünkü bunun örnekleri çok var önümüzde bundan dolayı belki songülü oynatırlar inşallah valla hep dua ediyorum çüünkü onlar çook yakışıyor.:sad53::img-in_lo cnm benimde gönlüm songülden yana tabiki...ben hep songül öden olsun dedim asla hayır demedim...ve kıvanç abimizin yanında başka bir bayanı görmeye nasıl dayanacam bilmiyorum...ama alışmamız lazım...songül ve kıvanç birer oyuncu ve ayrı yapımda rol alacaklardır...biz ne kadar songül istesekte bu çok uzak bence...ve ben songül ablam olmayacaksa yeni yüz olsun diyorum... sweety25 05-07-07, 18:11 ben çokta kıvançsever olmasam bile yanında songül ödenden başkasını görmeyi hiç istemiyorum hele songül ödenin yanında başka oyuncu görsem ne olurum bilmiyorum kısacası tam bir bilinçsiz seyirci olup çıktım....elbetteki başka rol arkadaşları oluak ama ben şimdiden düşünüp üzülüyorum ne oluyo banaaa:img-in_lo hüznün geceleri 05-07-07, 18:52 olamaz tuba bu kıvançla felan dizi çekmesin.valla yakıştıramıyorum. songül ödenle çeksinler tubada bülentle:P rihanna 05-07-07, 19:38 Yok Zaten öle Bişi Yokki Tuba Hanimla Oynamiycak Sadece Burdan Arkadaşlar önerdi Yani Tavsiye Biz De Istemiyoruz Zaten Sonuna Kadar Songül&kivanç TUĞBA SLC 06-07-07, 06:14 bende herkes gibi mavişimin partnerinini songülümün olmasını istiyorum ama bunun mümkün olabileceğine pek ihtimal varmiyorum ... evet yine beraber bir projede oynayabilirler ama belirli bir zaman geçtikten sonra izleyicilerin gümüşün etkisinden kurtulduktan sonra olabilir diye düşünüyorum ben.. gumustiryakisi 06-07-07, 16:11 benim gönlüm hep songülden yana neen herkes hayır diyo olmaz diyo ya gıcık oluyorum ne yani gğmüşte beraber oynadılar diye bir daha asla oynayamıycaklarmı ne saçmalık bence oynasınlar oynamazsa fazla tutmaz bence çünkü bunun örnekleri çok var önümüzde bundan dolayı belki songülü oynatırlar inşallah valla hep dua ediyorum çüünkü onlar çook yakışıyor.:sad53::img-in_lo b,z hayır dmeiyoruz ki canım sadece mkansız diyoruz sonuçta bir önceki dizide beraber oyadılar hmn aynıd izide oynamalatrını beklemiyelim. belki bir kaç yıl sonra benim görüşüm songül öden bir süre dizilerde oynamaz çünkü biliyosunuz ki tiyatro açtı arkadşar ya kıvancı hiç tv de gören varmı ya hiç çıkmıyo sinir oldum:S:S sudemnaz 07-07-07, 12:17 olamaz tuba bu kıvançla felan dizi çekmesin.valla yakıştıramıyorum. songül ödenle çeksinler tubada bülentle:P ah canım ya keşke istediğimiz olsa... ben de kıvançla songülü yan yana görmek istiyorum seviyoruz yakıştırıyoruz ayrı ayrı görmek tuhaf geliyor inandırıcı olmuyor... hüznün geceleri 07-07-07, 19:12 ah canım ya keşke istediğimiz olsa... ben de kıvançla songülü yan yana görmek istiyorum seviyoruz yakıştırıyoruz ayrı ayrı görmek tuhaf geliyor inandırıcı olmuyor... valla ben öyle herkesin forumuna girmiyorum nerde tuba bülent var ben oradayım.ben tubayı başkasıyla görmek istemiyorum.kıskanırım valla. ama haklısın kıvançla songülde bir bütün olmuşlar.onla çeksinler o diziyi. birini yeni yüzle görmek hiçde kolay olmuyor.çok tuhaf oluyor(özlelikle tubamla bülent) ulaş 09-07-07, 11:43 bende herkes gibi mavişimin partnerinini songülümün olmasını istiyorum ama bunun mümkün olabileceğine pek ihtimal varmiyorum ... evet yine beraber bir projede oynayabilirler ama belirli bir zaman geçtikten sonra izleyicilerin gümüşün etkisinden kurtulduktan sonra olabilir diye düşünüyorum ben.. bende songülden başkasını yakıştıramıyorum nedense.walla sonuna kadar songül diyorum.o uyumu brdaha kimseyle yakalayamazlar gibime gelio kıvançla songül başkaydı ya:img-wink: dediğin gibi hemen olmaz ama 1_2 yıl sonra onları yine aynı projede görmeyi bnde sizler gibi çok istiyorum.:img-yes: biliyorum hemen gümüşün ardından olmaz ama yine songül olsa hiçde fena olmazdı hatta süper olurdu yani:good: kerya 09-07-07, 11:49 arkadaslar bencede kesinlikle songül olmasi lazim cok yakisiyolar birbirlerine biran önce bulsunlar su partneride bakalim su diziye catlicam:P adilcan 09-07-07, 12:23 benje songül olmasın.. çünkü gümüş çok uzun oynadı..ve ŞAHSEN sıkıldım.. bu ikiliden.. kıvanç ztaen diziyi taşır... partneri çok önemli deil ama umarım ii bi oyuncu olur.. inşlh momedi dizisidir... kıvanca komedi de çok yakışıo.. sinema filmi çok iiydii gumustiryakisi 09-07-07, 16:05 arkadaşlar hala bi bilgi yok dimi.offf ffff meraktan çatlıcam nerdeyse arkadaşlardan biri diziyle ilgli birinin msn adresini almıştı hiç konuşmadı yada sormadımı ben gerçekten meraktan çatlıcam ve büyük bir çoğunlukta benim gibi düşünüyo galiba:icon_sorr TUĞBA SLC 10-07-07, 12:16 gerçekten ya ne ne diziziymişki hala partneri bulunamadı yada bulundamı bize bildirmiyolar anlamdımki herkes farklı şeyler söylüyo kafam iyice karıştı ya bir an önce açıklasınlarda ben diziden önce kendimi alıştırmam lazım mavişimi başkasıyla görmeye dimi ama ... TUĞBA SLC 10-07-07, 14:40 olamaz tuba bu kıvançla felan dizi çekmesin.valla yakıştıramıyorum. songül ödenle çeksinler tubada bülentle:P sana bir iyi birde kötü haberim var cnm sana iyi haberim Tuba mavişimin partneri olmayacak... kötü hberim ise Bülentinde partneri olmaycak çünkü ben gazetede okudum Tuba yeni sezonda Asi adında bir dizide başrol oynayacakmış Kanal d de yayınlanacakmış.. Bülent ise Kara Yılan adlı bir dizide oynayacakmış o da Atv de yayınlanacakmış... tuba da olmayacak kim olcak şimdi ya bence var ya tanınmamış bir yüz olabilir partneri mavişime yakışsın ya tabi benim gönlümden güzel gözlüm songülümden başkası geçmiyo ama neyse... rihanna 10-07-07, 14:49 şimdi ben kimin olcanı biliyom songül:D:D tabiki songül olcak başka kim olcak oyarım o kızın saçını başını yolarım valla:D:Dçok kibarımdır. gumustiryakisi 10-07-07, 17:21 arkadaşlar ya artık kafayı yicem açılıcaklarsa açıklasınlar ya........... ille sinir etcekler. ne zmn açıklarlar acaba herlde sezona başlarken:icon_sorr sizce başka kim olabilir ki bence songül öden olmıcak tamam bende seviyorum songül ödeni ama olmaz yani sonra hayal kırıklığı yaşamktamsa:icon_sorr ulaş 10-07-07, 22:01 ya tamam hemen gümüşün ardından songülle oynatmazlar bliorum ama bu diziden sonra songülle bir dizi yaparlar inşallah:img-wink: yani olursa çok sewinirim çünkü bu ikiliye bayılıyorum.çok tatlılar we de çok başarılılar:img-wink: canlarım benim onları bir dizide daha inş görürüm:img-yes: şu partner olayı da çözümlensede rahatlasak artık gerçi songül olmadıktan sonra bir önemi olmasada yine ağır abimin yanında yapmacık bir oyuncu olsun istemem. ceren06 10-07-07, 22:59 hala belli olmadı mı şu partner ..ortada bi partner varda bize mi söylemiyorlar yoksa ortada partner bulamadıkları için mi bize söylemiyorlar ben anlamadım gitti valla.ahh keşke bi süpriz yapsalarda partneri songülümüz olsa ama galiba bu hayalden başka bi şey değil... mavinergis 11-07-07, 00:40 arkadaşlar bence de gümüş te çok yakışıyorlardı ama sanki buradki partneri başka olmalı gibi geliyor bana. benim aklıma da bir isim geldi bilmiyorum ama naz elmasla da çok güzel olmazlar mı? gumustiryakisi 11-07-07, 07:46 arkadaşlar bence partner belli olduda bize söylemiylar bence .sonuçta bu dizisezonun başında başlamıcakmı doğal olarak ağustosun başında yada temmuzun sonunda çekimlere başlarlar gibi geliyo bilmiyom ya bence belli oldu partner senarist bzim tamin ettğimiz melekler adasının senerastiyse nlü biri olur partneri gibi geliyo bana(ne alakaysa) başka biriyse senarist ünlü olmayan ama güzel bir partner olabilir. bize verilen bilgilere bir çok üünlü oyuncu varsa partnerde ünlü olabilir. karışık bişey oldu ama bilm,yom ya benimde kafam karıştı iice. biz artık sezon başında fragmanlarda görürüz bu partneri:icon_sorr <gumus><mehmet> 11-07-07, 09:09 bencede başrol oyuncusu songülümü olmaz napalım ama zaten konusunu pek tutmadım yakışmaz songülüme oda belki başka rolde oynar yada senaryosu daha güzel olan bir dizide beraber oynarlar:happy0064 ulaş 11-07-07, 09:27 bencede başrol oyuncusu songülümü olmaz napalım ama zaten konusunu pek tutmadım yakışmaz songülüme oda belki başka rolde oynar yada senaryosu daha güzel olan bir dizide beraber oynarlar:happy0064 benim umudum da öle açıkcası.bu diziyi geçtim tamam ama senaryosu güzel,kaliteli bir dizide daha tekrar songülümle beraber oynamalarını bekliorum şahsen.(ilgililere duyrulur:img-wink: ) gumustiryakisi 11-07-07, 09:28 bencede beraber bi dizide oynasınlar ama bence songül öden hmn bi dizide oynamaz yan ben öyle düşünüyorm çünkü bildiğim kadarıyla ailecelk bi tiyatro açtılar v orda oynıyıcanı duymuştum uzun zmn önce belkide oynar çünkü gümüş dizisinde oynarken tiyatrodan uzak kaldığı söylemişti:S:S kivancim 11-07-07, 10:28 arkadaslar acaba ortada yeni dizi falan yok mu yaaaaaaaaaaaa:icon_sorr eğer öyleyse ben ağır abimi görmemeye nasıl dayanıcam:icon_sorr inşallah bi an önce dizi çekimlerine başlanir ve biz de rahat bi nefes alırız:img-yes: şu partner olayı da bi an önce cözülsün artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk:sad53: ebru_kıvançkolik 11-07-07, 17:54 ya partneri belli olsun artık çıldırcam yoksa...yeni sezonda kıvanç kimle onayacak bilmem lazım...şimdiden krize gireyim anca biter dizi başlayıncaya kadar... aygüzeli 11-07-07, 18:23 Ebrucum merak etme ben kafamda agir abime partner buldum bile..:P Iki isim var ama söylemicem bekleyip görelim.. Songülün olmasi imkansiz ve cokda riskli bir is olur ilki tutu diye bu dizinin tutucagi ne malum?tamam biz izleriz ama ya peki 5 milyon izlermi?:img-hyste bakalim nasil olcek yeni dizimizde kac milyon olcez merak iste canim..:icon_whis Halil abimi izlemek nasil keyifli olcekmi? Yok yok agir abim olarak kalsan. busegurses001 11-07-07, 21:49 arkadaşlar partner belli olmuş sanırım tuba büyüküstün olucakmış tubanın sitesinde öyle yazıyo çok güzel olur bence çok yakışırlar hadi hayırlı olsun çağloş 12-07-07, 07:07 demek tuba büyüküstün olacakmış.tahmin etmiştim zatenibakalım yakışacaklar mı?ben ağır abimi songül ablamdan başka kimse ile yakıştıramıyorum. sweety25 12-07-07, 08:51 nee tuba büyüküstünmü olucakmış o kız başka diziye başlamıcakmıydı asi diye ben o kızla olmasını istemem aslında kimsyle olmasını istemiyorum ama:img-in_lo oda imkansız ben diziyi izlemeyi düşünmüyorum ama ne bileyim songül ödenden başkasınıda görmek istemiyorum ne oluyosa bana artık:img-cool2 busegurses001 12-07-07, 08:55 bence siz bu olayı çok fazla abartıyosunuz ne demek tuba büyüküstünle olmasını istemiyorum onlar oyuncu her projede aynı kişilerle mi kamera karşısına geçecekler çok saçma bence bu düşünceniz tabi ki songül öden iyi bi oyuncu buna kimse bişey diyemez gümüştede kıvanç tatlıtuğ ile çok yakıştılar sizde buna alıştınız ama dediğim gibi her yapımdada aynı kişilerle oynayamazlarki walla ben tuba büyüküstünle çok yakıştırdım çok yerinde bi seçim olmuş sonuçta tuba da çok başarılı eğitimli bi oyuncu çok doğru bir karar olmuş bence:img-yes: cemotara 12-07-07, 08:59 bence siz bu olayı çok fazla abartıyosunuz ne demek tuba büyüküstünle olmasını istemiyorum onlar oyuncu her projede aynı kişilerle mi kamera karşısına geçecekler çok saçma bence bu düşünceniz tabi ki songül öden iyi bi oyuncu buna kimse bişey diyemez gümüştede kıvanç tatlıtuğ ile çok yakıştılar sizde buna alıştınız ama dediğim gibi her yapımdada aynı kişilerle oynayamazlarki walla ben tuba büyüküstünle çok yakıştırdım çok yerinde bi seçim olmuş sonuçta tuba da çok başarılı eğitimli bi oyuncu çok doğru bir karar olmuş bence:img-yes: Arkadaşlar bu haberin doğruluğu yok yani partneri tuba değil.Tuba eylül ayında tomris hanımın projesinde oynayacak ASİ dizisinde kanal d de. sweety25 12-07-07, 09:00 şimdi o kızın forumuna girdim başka bir dizide oynucak asi diye partneride polat bilginmi ne olucakmı öyle yazıyo bu kız olmucak sweety25 12-07-07, 09:09 bence siz bu olayı çok fazla abartıyosunuz ne demek tuba büyüküstünle olmasını istemiyorum onlar oyuncu her projede aynı kişilerle mi kamera karşısına geçecekler çok saçma bence bu düşünceniz tabi ki songül öden iyi bi oyuncu buna kimse bişey diyemez gümüştede kıvanç tatlıtuğ ile çok yakıştılar sizde buna alıştınız ama dediğim gibi her yapımdada aynı kişilerle oynayamazlarki walla ben tuba büyüküstünle çok yakıştırdım çok yerinde bi seçim olmuş sonuçta tuba da çok başarılı eğitimli bi oyuncu çok doğru bir karar olmuş bence:img-yes: isteriz istemeyiz bu kimi ilgilendirir...sadece görüşümüzü belirtiyoruz hemde bizim isteğimizle olmayacağınıda biliyoruz songül ödenlede omayacağını biliyoruz bizimkisi sadece gerçekleşmeyecek bir hayal bununda farkındayız tuba büyükstünün oyunculuğuna bir şey dediğimiz yok ben kendisinin ne dizisini izledim nede başka projelerini iyimi kötümü bilmem.... haa bu arada onlar gerçekten oyuncumu Allah Allah bak yeni farkına vardım sayende sağol.... girls 12-07-07, 09:09 aaaaaaaaaaaaaaaa bak tesadüfen bu sayfayı açtım yoksa hayatta bilmezdim kıvancım bu dizide yer alacağını gümüş bitti artık sıra geldi menekşe ye bakalım bu dizi nasıl olacak merak ediyorum rol arkadaşları kim yaa inş söngül ödendir söngül öden kıvancıma daha çok yakışıyor.... busegurses001 12-07-07, 10:02 arkadaşlar ben bu haberi tubanın web sitesinden okudum yani haberin yalancısıyım zaten yazarkende mışlı mişli yazdım inanmayan tubanın sştesşne girsin baksın tomris giritlioğlunun yapımı olan menekşede kıvanç tatlıtuğ ile oynıyacak yazıyo dediğim gibi haberin yalancısıyım siz tabiki doğal olarak songül ödenden sonra tuba büyüküstün olsun istemiyosunuz buna saygım sonsuz ama onlar oyuncu tabikide her yapımda farklı kişilerle oynayacaklar yok tuba olmaz songülden başkası yakışmaz filan sadece bunlar bana yanlış geldi tuba da sonuçta çok başarılı güzel bi oyuncu kıvançlada yakışırlar hiç bir sorun yok bence ama tabikide kesin değil bu haberde öyle yazıyo sadece gumustiryakisi 12-07-07, 13:59 arkadaşlar tuba büyüküstünün olmıcanı biliyoz başka kim olabilir ama yani sezoonda oynıcak biri olmasın valla tanıdık bi yüz olmıyabilir ya ben meraktan çatlıcam nerdeysa:icon_sorr Ask_Korsani 12-07-07, 14:44 Vallah Arkadaslar bence partneri kim olursa olsunda... songülöden olmasin... ben acikcasi ikisini birbirine hic yakistiramiyorum... songül bence yasli kaliyor kivancin yaninda... kizmayin ama bu benim düüsncem... ve hep ayni kisileri ayni dizide görmekte istemyiorum... ama ben adim gibi eminimki songül zaten olmaz... Ama sizlerde haklisiniz , öyle isimler söylendiki insan ister istemez iyi bir oyuncu istyiorkivancin karsisinda:D songülünde hakkini vermek lazim iyi bir oyuncu... ama bence daha farkli bir yüz olmali ....neyse izliyip görecegiz gumustiryakisi 12-07-07, 15:54 izleyip görcez de daha çok var ya o kadar nasıl dayancanm ben ya bari başlamadan önce yani şu aıralar kopya verseler inşallah kıvancın PARTNERLERİ ii oyuncu olur. .çünü kıvnç amerikalılar karadenezde ve gümüşte ii oyuncularla usta oyuncularla oynadı ve bunun da faydasını gördü bana göre. bence usta oyunculaqr oynamalı dizide partnerleride oyunculuk eğitimi lmalı. bu benim düşüncem :D:D busegurses001 12-07-07, 16:58 Vallah Arkadaslar bence partneri kim olursa olsunda... songülöden olmasin... ben acikcasi ikisini birbirine hic yakistiramiyorum... songül bence yasli kaliyor kivancin yaninda... kizmayin ama bu benim düüsncem... ve hep ayni kisileri ayni dizide görmekte istemyiorum... ama ben adim gibi eminimki songül zaten olmaz... Ama sizlerde haklisiniz , öyle isimler söylendiki insan ister istemez iyi bir oyuncu istyiorkivancin karsisinda:D songülünde hakkini vermek lazim iyi bir oyuncu... ama bence daha farkli bir yüz olmali ....neyse izliyip görecegiz cnm söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum bencede songül ödenle yakışmıyolar hatta hiç yakışmıyolar dediğin gibi songül öden çok yaşlı gözüküyo kıvanç tatlıtuğun yanında yani ben pek yakıştıramıyorum inş doğru bir karar verirlerde kıvancın yanına daha çok yakışan bir partner bulurlar çağloş 12-07-07, 17:19 umarım partner tuba büyüküstün olduğu haberi doğru değildir.açıkçası bana doğru gibi geliyor.aslında buna çok üzülüyorum kıvanç abimi başka biri ile görmeğe alışamam. güzel gözlüm ile maviş gözlü abim gayet yakışıyorlar bunada belirtmek isterim.onlar şuana kadarda yakıştılar.yakışmasalard gümüş başlamadan önce partner olarak şeçmezlerdi.bence hiçte yaşlı durmuyor songül ablam yanında gayet ikiside genç duruyorlar ve birbirlerine yakışıyorlar.ben hala ısrarlıyım dizide partneri olarak songül ablamın olması.olmayabilir ama olsun.onlar her zaman birbirlerine çok yakıştılar ve yakışacaklarda. <gumus><mehmet> 12-07-07, 17:37 Neden yakışmasnlar canım...Bence gayet gzel yakışıyorlar.Yakışmasalar hiç Vatan gazetesindeki birbirine en yakışan çift anketinde 1. olmazlardı değil mi ama???Ayrıca ben ilk sezon songül ablanın kıvanç abiden büyük olduğunu açıkcası bilmiyordum çünkü belli etmiyodu ama 3. sezonda artık bir annne oldu e doğal olarakta biraz olgun gösterdiler ama kıvanç abinin yanında yine pek büyük göremedim...Zaten çokta azla yaş araları yok olanlar düşünsün:img-cool <GüMüŞ> 13-07-07, 18:09 ya bu dizi ne zaman ekranlara gelecek reklamda yapmıyorlar...neyse gelelim partner konusu burda ne kadar bahsetsekde onların seçeceği olacak...bizim dileklerimizi hiç göz önünde bulundurmazlar gibi geliyor bana....ama ben yinede fikrimi söylemek gerekirse kesinlikle songül öden diyorum çünkü birbirlerine çoook yakışıolar bunu yapmayacaklarına emin olsamda o ikisinin olmasını çoook isterdim umarım dileğimiz gerçekleşir ve ikisini yine bir projede görürürüz:) ışıl türkay 13-07-07, 18:21 Başkaların düşüncesine saygısızlık etmek istemem ama kimse kusura bakmasın bence Songül ve Kıvanç sinemada efsaneleşmiş çiftler vardır ya işte onlar kadar birlerine yakışıyorlar ayrıcada bir o kadarda uyumlular .Aralarında sanki bir tılsım var ve bu ekrandan seyiciye geçip insanı sarıp sarmalıyor.Bencede partneri kesinlikle hatta mutlaka Songül olmalı.Ben bunu büyük bir umutla bekliyorum. sweety25 13-07-07, 18:28 Başkaların düşüncesine saygısızlık etmek istemem ama kimse kusura bakmasın bence Songül ve Kıvanç sinemada efsaneleşmiş çiftler vardır ya işte onlar kadar birlerine yakışıyorlar ayrıcada bir o kadarda uyumlular .Aralarında sanki bir tılsım var ve bu ekrandan seyiciye geçip insanı sarıp sarmalıyor.Bencede partneri kesinlikle hatta mutlaka Songül olmalı.Ben bunu büyük bir umutla bekliyorum. dimi ışıl ablacığım çok haklısın aralarında değişik bir kimya vardı o kadar samimi o kadar gerçekçi oynadılarkigerçek hayatla diziyi karıştırıp onların birbirlerine karşı bir şeyler hissettiklerini bile yazdılar gazeteler buda rollerini ne kadar iyi yaptıklarını göstergesi değilmidir?bence öyledir kaçınkurası 14-07-07, 07:51 Bende sabırsızlıkla Kıvanç'ın partnerini bekliyorum. Bazı arkadaşlar Tuba Büyüküstün demiş . Ama malesef o olamaz . Çünkü Tuba'nın kanal d'de ASİ isimli dizisi başlayacak. Yani başka biri. Umarım saçma sapan bi manken falan bulmazlarr yaa. :icon_whis |