Tüm Versiyonu Göster : Sizce, Kim Kazanır ?
Survivor- Aslanlar / Kanaryalar yarışmasını, sizce, kim kazanır ?
Herkes, bir ( 1 ) oy kullanacaktır, ankete oy kullananlar, diğer üyeler tarafından görülecektir
Mesajınızı büyük harfle ve mesajınızın tamamını renkli yazmayınız.
KeReMcEmİm
17-06-07, 12:28
isteğim tabikide bi aslanın kazanması kim olursa olsun önemli deil yeterki bi aslan kazansın :img-wink:
deadly_angel
17-06-07, 12:29
Forever Özlem!!! Eminim o kazanacak, ona sonsuz güveniyorum!!:img-yes::img-yes:
Bi kanarya kazansın ama ben oyumuTANERe werdim
Tabi ki de Özlem kazanır Aksini düşünmek bile istemiyorum
tabikide bir aslan olsun ama özleme oy verdim ;)
aysil veya taner fark etmez KANARYA kazansin gerisinin önemi yok :)
özlemin kazanmasini istiyorum ama tabiki aslanlardan biri olsun farketmez..
ama illada biri kanaryalardan kazanicaksa ozaman taner kazansin o daha cok hakediyo
aslanlarr dişi aslanlardan biri kazansındaa
bigbrothertr
17-06-07, 13:36
ÖZLEM forever
Hak ettigi icin Taner kazanmali.. Oyum Taner´e
Hak ettigi icin Taner kazanmali.. Oyum Taner´e
katiliyorum sana abla taner kazanmali böyle devam ederse kazanirda
Bir Aslan Kazansın o bana yeter.. Özlem ya da Çiğdem farketmez.. İkisi de çok güçlü.. Ama ben oyumu Çiğdeme verdim :img-yes:
fenerli_kiz
17-06-07, 14:44
Bencede Taner kazansin.. hak ediyor..
oyum TANER'e........
ama AYŞIL kazanırsa da hiç fena olmaz..:img-wink:
Özlem kazanır gibi geliyor inş. öyle olur
Bi oyum
OZLEME
Obur oyum
CIGDOSA
InsAllah bu yarismayi bir aslan kazanir.. Gece gunduz dua ediyorum zateen :)
oyum cigdeme
ama hic farketmez aslinda yeterki bir aslan kazansin
ama eger kanaryalardan biri kazanirsa bu taner olsun isterim
Disi Aslanlar!!!
Oyum özleme giiti!!!
sweethearts
17-06-07, 16:12
bn özlemii sonuna kadarr destekliorum ve güveniorum ama bnce bu yarışmanın galibii büyük ihtimalle ayşıl yada özlem olur ama bn ayşıla verdim çünküü o olckmışş gibii görünüoo ama sonuna kadar özlem..!!
bende bir aslanin kazanmasini isteiyorum cigdem özlem farketmez .....
karayip korsanımız ÖZLEM! kazanacak bence..:good: :happy0064
mili_gkhnözen1905
17-06-07, 17:11
Özi Cigdem farketmez yeterki bir ASLAN alsin
Özi&Cigdem:happy0064
kesinlikle TANER kazanmayı hak ediyo ama kanaryalardan biri kazansın fark etmez:img-wink:
register00
17-06-07, 19:46
oyum ayşıla tanerde kazanabilir yani kanaryalardan biri kazansın gersi yalan
bence de özlem kazanır çok zeki ve çok başarılı biri
canım Kanarya'larımdan biri kazansın isterim tabi ki:img-in_lo ...hangisi olursa olsun fark etmez...
ama illa birini seçeceksem :) tercihim Taner'den yana olur...yani onu daha yakın görüyorum kazanmaya...:img-yes:
Sarı_Lacivert çubuklu kazansın...yeter o bana...:img-yes:
aslanlardan biri kazansın yeter(tabi bu keşke mesut olsaydı) bence özlem alır ama çiğdemin kazanmasını daha çok isterim
volley_fb_girl
18-06-07, 12:11
Taner kazanır bence..
yabancıdamat
18-06-07, 12:38
tabikide kazanan kişi aslan olur ama bi keşe özlem veya çiğdem farketmez benim favorim çiğdem ama özlem kazanır
benim için bu saatten sorna kimse fark etmez.. ama insallah bu bir kanarya olacak, ve taner olacak !!
dream_1905
18-06-07, 13:58
tabikide ÖZLEM
tabiki ÖZLEEEEEEEEEEMMMMMMM
çiğdemde kazanabilir :img-hyste
tabikide sonuna kadar aslanlarrr
ama inşşş özlemm
eğer yarışmayı kanaryalardan biri kazanacaksa bunun taner olacağını düşünüyorum diğer ihtimalde de özlem alır götütür bu yarışmayı:good:
büyük ihtimalle fenerbahçe
ve taner
özlem özlem özlem........
Gönul ister Mesut olsaymis, ama hic önemli degil bi ASLAN olsun iyidir,
ama ben genede oyumu Özi ye verdim:img-cool2
ilk mesaj ve tabii ki özlem olsun olacak
ümit_milli_zey
18-06-07, 19:34
kalbim tanerden yana ama özlem çok güçlü bir rakip:img-yes:
busegurses001
18-06-07, 19:36
kesinlikle favorim özlem onun kazanmasını çok isterim
Mesajlarını büyük fontlarla yazan üyeler, 2 ( iki ) gün süreyle uzaklaştırma cezası almıştır.
özlem alır ama ben çiğdemi tutuyorum bu arada final canlı mı yoksa önceden yapıldı ve bitti mi
bu arada gönlümün kıyısında hala mesut var keşke o alsaydıııı
ooooo özlem tavan yapmış
ayşıla üzülüyorum sadece 7 kişi
özlemde 1. 76 kişiyle götürüyor
inşallah özlem kazzanır ondan yanayım
kızlardan biri olursa bence bu ayşıl olur tabi yarışmanın konusunuda bağlı ama ayşıl dier kızlara göre daha çevik bence daha hızlı erkeklerden biri olursa güzel sesli taner olsun :D
Gönlüm Özlem'in kazanmasından yana. Ve Özlem'in kazanacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle. İlk oyum Özlem'e:img-yes:
Özlem şayet kazanamazsa da diğer Aslan Çiğdem kazansın istiyorum... Survivor'u bir Aslan'ın kazanması tek dileğim...
serhattutumluer
19-06-07, 11:10
aslanlar kazanır inş..öyle de olur gibi geliyor ama büyük konuşmim ne olur ne olmaz...ben çigdem'in kazanmasını istiyorum ama özlem alır gibi geliyor....
hayatım_tom
19-06-07, 11:19
kesim özlem alır...
register00
19-06-07, 11:39
özlem alır ama ben çiğdemi tutuyorum bu arada final canlı mı yoksa önceden yapıldı ve bitti mi
bu arada gönlümün kıyısında hala mesut var keşke o alsaydıııı
canlı olucak cnm o yüzden herşey olabilirrr
!karbeyaZ!
19-06-07, 11:44
Tanerrr alır yarışmayı ama tabiki gölüm Ayşıldan da yana... Finali Çiğdem dışında herkesin hakettiğini düşünüyorum...
GAZEL_KEREMCEM
19-06-07, 12:25
kalbim ayşıldan yana ama sanırım taner alacaktır.ayşıllllllllllll
Tikim kazansın yaaa inşallah ama Ayşıl olabilir tabiki kanarya kazansın önemli olan bu :happy0064
özlem kazanır bencee forever özlem:happy0064 :happy0064 :happy0064
özleme güveniyorum
ilk kadın survivor olucak o
özlemim bnm
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ASLAN
sweet_girl87
19-06-07, 15:45
Tanerrr alır yarışmayı ama tabiki gölüm Ayşıldan da yana... Finali Çiğdem dışında herkesin hakettiğini düşünüyorum...
afederrsin ama çiğdemin neden haketmediğini söyleyeilirmisin bana çiğdem her oyunda elinden geleni yaptı önce takımı iiçi yarıştı ve her oyundada elinden geleni yaptı her zaman oyun kazandıramayabilir bundan doğal bişi olamaz tmmm fikrine saygı duymam gerekir ma ilk önce çiğdemin kazandırdı oyunları düşünüp sonra yazman gerktiğini düşünüyorum
FOROVER DİŞİ ASLAN ÇİĞDEM
Aslanlar'dan biri kazansin o yeter amaa ÖZLEM kazanirsa daha cok sevinirim,cünkü o bu yarismanin en iyisi bence:happy0064
!karbeyaZ!
19-06-07, 16:54
afederrsin ama çiğdemin neden haketmediğini söyleyeilirmisin bana çiğdem her oyunda elinden geleni yaptı önce takımı iiçi yarıştı ve her oyundada elinden geleni yaptı her zaman oyun kazandıramayabilir bundan doğal bişi olamaz tmmm fikrine saygı duymam gerekir ma ilk önce çiğdemin kazandırdı oyunları düşünüp sonra yazman gerktiğini düşünüyorum
FOROVER DİŞİ ASLAN ÇİĞDEM
çiğdemin kazandırdığı oyunlara saygı duyarım ama metenin hakettiğini düşünüyorum final için çiğdem diğer yarışmacıların yanında çok daha geri planda kalır..
Taner-Ayşıl bir Kanarya kazansın bizim için yeterlii !!
sonsuznur_mine
19-06-07, 16:54
benım gonlumun bırıncısı aslanlar ınsallah ta onlardan bırı alır far etmez ozlem veya çığdem bı aslan alsındaaaaaa
aslanlardan birinin kazanmasini cok isterim ozelikle ozlem kazanirsa super olur hem aslanlar kazanir hemde disi bir aslan:happy0064 :good:
Veesh... ozlemin oylarina bak helee :img-pilot
Dualarim sizinlee DI$I Aslanlarim !!!!
!karbeyaZ!
19-06-07, 17:02
Baştan beri tek hakedenin Taner olduğunu söylemiştim hala da öyle, ama Ayşıl alırsa da bizim için farkeden bişey olmaz...
TANER - AYŞIL
Bence özlem kazanacak bn bi fenerbahçeli olarak bi kanaryanın kazanmasını çok isterim ama bu gidişle çok zorrr ama bn yinede ayşıla oy verdimm :img-yes::happy0064
pelin_tugce
19-06-07, 19:58
Aslan Kazanicak Ama özlem Olsa Iyi Olur Tabi çiğdem De Olur
gönlümden taner geçiyor.. ama özlemde çok hırslı o kazanabilir gibime geliyor.
kesinlikle özlemmmmmmmmm.sonuna kadar arkandayız.
abi özlem çoşmuşşş bari bi kaç oy çiğdeme verin en azından ayşıl en dipte kalsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ne de olsa fazla hırs seyirci usandırır:happy0064 :happy0064
milla_jovovich
20-06-07, 19:44
abi özlem çoşmuşşş bari bi kaç oy çiğdeme verin en azından ayşıl en dipte kalsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ne de olsa fazla hırs seyirci usandırır:happy0064 :happy0064
bencede özlem çoşmuş:happy0064 ilk öncelikle bi aslan kazansın ama 4 yarışmacı içinde takım ayrımı yapılmadan düşünülse bile özlem hepsinden iyi ve bence bu yarışmayı hakeden kişi ÖZLEM:good: :good: :good:
Bence Özlem kazansin...hak eden o cünkü
Forever Aslanlar :happy0064
Dualarim Cigdem&Ozlemleeee
bence "özlem" kazanacak ama çiğdem kazanırsa da çok çok mutlu olurum:img-grin2
bence insanlık kazanır:good: :img-hyste :img-yes:
kalbim tabiki bir aslanda. ama favorim özlem:)
...tuqce...
21-06-07, 13:18
AyŞıL !!!!!!!
ben ne fenerliyim ne galatasayarlı ama TANER in yada özlemin kazanmasını isterdm ama oyumu TANER den yana kulladım
benim ki TANER...........:img-wink:
sonuna kadar özlem seni çoooook seviyoruz.:img-yes:
pıtırcık_mı_ki
21-06-07, 18:53
yha bı terslik olmazsa kesinlikle her türlü yarışmayı özlem alır ama yeterki terslik olmasın.
çirkin_letyy
22-06-07, 08:49
kanaylaradan biri kazansın ama ben oyumu TANERe verdimm
dişi aslanlardan özlem sonuna kadar yanındayız...:img-yes:
inşallah özlem kazanır...
*shekerkıshh*
22-06-07, 13:50
taner kazanır(:
arkadaşlar özlem çoşmuş zaten birazda çiğdem hadi ama ayşıl sonuncu olsun bari
eğer bugünkü yarışmalr güç ile ilgiliyse taner alacak
taner_dılara
22-06-07, 18:51
bende taner yada ayşıl kazansa iyi olur ama bence taner kazanıcakkkk.... :):)
register00
22-06-07, 19:08
arkadaşlar birinci belli zaten ama iki tane birinci olamıycağına göre
1-taner veya ayşıl
2-ayşıl yada taner :happy0064 :happy0064 :happy0064
1907gulsah
23-06-07, 09:55
bende oyumu tanereverdim onun kazanmasını istiyorum hem bu arada sadece erkek olarak o kaldı demekki taner en güçlüsü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1907gulsah
23-06-07, 10:00
1.....2......3.......2.....1........ taner:happy0064 :img-hyste :img-pilot :img-grin2 :P :img-clapp :bella :cheer: :happy :img-kiss:
taner_dılara
23-06-07, 10:57
bende oyumu tanereverdim onun kazanmasını istiyorum hem bu arada sadece erkek olarak o kaldı demekki taner en güçlüsü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adın galiba gülşah ama oy vermicezz cnmm yarışıcaklar hangisi güçlüyse o 1.inci olcakk anladın sanıırm:happy0064
1907gulsah
23-06-07, 11:01
ben yukardaki oylamadan bahsediyorum cnm
taner_dılara
23-06-07, 11:03
ben yukardaki oylamadan bahsediyorum cnm
ay pardon ama ordaki oya göre birinci seçilmicek versen nolur vermesen nolur ?? yanii
1907gulsah
23-06-07, 11:09
ay pardon ama ordaki oya göre birinci seçilmicek versen nolur vermesen nolur ?? yanii
cnm vermek istedi tanere kazanmasını istediğim daha çok belli olsun diye:img-pilot
tanrıverdihazal
23-06-07, 11:28
inş. taner kazanır diyorum ve onun kazanamasını izliyorum
angel_timuçin
23-06-07, 11:45
tabikiiiiii özlemmm başkası olmazzzz:D:D
merve_buse16
23-06-07, 12:41
buda sorulurmu tanerm kazanıcakk:happy0064
ya özlem ya da çiğdem başkası olmazz
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ölümüne CİMBOM
bu akşam özlemin gecesi olacak.......:happy0064 :happy0064 :happy0064
LuV_YaH_EsMeR
23-06-07, 16:16
bence özlem kazanir :img-wink:
register00
23-06-07, 16:58
bence bu survivoru ayşıl alacak önmli olan burdaki anket değil saat 8 deki yarışmaaaa
bence bu survivoru ayşıl alacak önmli olan burdaki anket değil saat 8 deki yarışmaaaa
Bizde farkindayiz,:img-wink:
Özlem ilk haftadan itibaren favorimdi, onun kazanmasini isterim:happy0064
Dualarim sizlerle Cigdem&Özim
ozlem_1905
23-06-07, 17:33
sekiz buçuktaaaa(20.30):img-hyste yine diyorumm::
Adaşım ÖZLEM!!!
Bu Aksam insAllah bizimm yuzumuzz guleer.. Dualarimiiiz sininlee CIGOS&OZLEM:happy0064 :happy0064
bnnn özlemm alıır diooruummm...o alamassaa çiğdemm o da alamassaa tanerr ancaa belkii.....
nedim_bahar
23-06-07, 19:28
aslanlardabiri olsunda hangisi kazanmış hiç farketmez ama yine de özlem daha çok hakediyo
ayşıl veya taner kazanır ama taner daha önde..
sevgili arkadaşlar anket sona ermiştir.
ea_ezgi_ea
23-06-07, 23:51
ben Taner in kazanmasını istiyordum o kazandı ne güsel ((::happy0064 :happy0064
Taner dedik Taner birinci oldu.. Yalan yok bizde..
Taner dedik Taner birinci oldu.. Yalan yok bizde..
:img-hyste :happy0064
renkdaş bende çok mutlu oldum...Taner'in kazanmasından çok finale 2 Kanarya'nın kalmasına çok sevindim...
işte farkımız...:)
bende tanerin kazanmasını istiyordum ve kazandı süper oldu.. en çok hak eden kazandı bence
acemkizi_54
24-06-07, 12:27
TANER :D:):D
beLLiydi Zaten Hakketti Ve Kazandı heLaL oLsun (:
bekirmelike
24-06-07, 13:26
ama bişi dicem bişeye asıldılar we en son düşen finalist olcaktı we taner düştü,çiğdem düştü ve özlemle-ayşıl kaldı nasıl oluoda taner kazanıo:icon_sorr
merve_buse16
24-06-07, 14:36
ama bişi dicem bişeye asıldılar we en son düşen finalist olcaktı we taner düştü,çiğdem düştü ve özlemle-ayşıl kaldı nasıl oluoda taner kazanıo:icon_sorr
jnm o yarışma ole deildii orda en çok asılı duran tahtada ki yazıları daha çok görüp aklında tutabilecekti taner düştü ama sorun o deel gelip oraya sayıları yazdılarya 3 yannış yapan elendi taner yapamdı yannış o kazandı anladınmı hayatım
bu arada ben survivorı hiç bi bölümünü kaçırmadan izledim ama survivor bolümüne hiç yazmdaım sace yazılanları okudum ve resimleri indirdim sace taner ve cenkin:)
aama finalden bi kaç saat önce bu foruma tabiki taner kazanıcak yazdım biliodm çünkü bu yarışmayı gercekten hakeden kazanıyo ve bu tanerdi
SENİ SEVİYORUM TANERR!!:img-in_lo :img-in_lo
Oylarda her hafta buyuk bir farkla birici olan OZLEM.. Kalbimdede herzaman birinci :happy0064 +mesut&cevoooo
mertberk199
24-06-07, 14:49
valla bu yarışmayı kazanması gereken tek kişi ayşıldı.kız yarışmaının başından beri hep azimli hırslı ve iddialıydı kanaryalara biçok ödül yarışmasını o kazandırdı.şampiyonun o şekilde belirlenmeside çok saçmaydı.survivora yakışan bi şekilde olmalıydı final.adaletli oolmadı.şampiyonun belirlenmesinde mantıktan çok duygular ağır bastı.hakeden ayşıldı:sad53: :img-yes:
merve_buse16
24-06-07, 15:52
son soyledklern biraz doğru pek adaletli olmadı ama sonuç olaark TANER kazandı!!:img-yes:
register00
24-06-07, 15:58
WAY BE KANARYALILARIN ikiside finale kaldı çok süper bişi bu umarım kendilerine güvenen aslanlara bu bi ders olmuştur fazla güven iyi değildir ayşıla haksızlık yaptıklarını düşünüyorum konseyde ayşıla bi oy bile çıkmadı ayşıl iki sa durarak hak ettiğini gösterdi bnce taner hayranları doluymuş takımda
ewet survivor'a çok yakışan bi final olmadı ama taner de hemen hemen oynadığı her oyunu kazandı oyun olsa ayşılın da tanerin de şansı wardı ama ayşılın en sonunda herhalde arkadaşlar heralde onun daha çok ihtiyacı olduğunu düşündükleri için ona oy werdiler gibisinden bi cümle kurmuştu o cümleden sonra iyi ki 1. olmamış diorum
tuğçe_berk
24-06-07, 18:58
bu 4 kişiden ya bir aslan yada taner kazansın istemiştim ve isteğim kabul oldu taner kazandı onu tebrik ediyorum ama benim gönlümün birincileri özlem ve çiğdem nese canları sağolsun bu arada yunanlılar rövanş istiyolarmış bizde kaçmak gibi olmasın diye kabul etcekmişiz
ayşıl şokkkkk şokkk olduuu......kazanamadı diyee.....:img-hyste
tanerinn kazanamsıı iyi olduu..
:good:
angel_timuçin
25-06-07, 11:34
nasıl bi finaldii öle yaaa ben taner ve ayşıl durunca kesin taner dediim arkadaşları baştaa taner dediii zatenn belliydiii ama
özlem BİZİ,M BİRİNCİ,MİZ:img-blush :img-blush :happy0064
zeytingozlu
18-08-07, 15:17
bnm faworim baştan beri taner we ayşıldıı ikisnide çoook sewiodumm taner kazandııı kanaryadan birinin kazanacağı blliydi zatenn:happy0064 tikyy tanerim kazandııı grnce çook sewindimm
merve_buse16
23-08-07, 13:03
ben başlarda taneri yakışıklı olduu için sefiodm ama sonra cidden fanı oldm yhane bence haketti ve kazndı=)gerci ben fbli deilim ama burda fb tutuordm çnkü bjk yok=)=)
rbd delisi
05-09-07, 11:09
:happy0064:happy0064:happy0064özlem özlem:happy0064:happy0064:happy0064
!karbeyaZ!
05-09-07, 23:07
bence taner kazanırr:img-hyste bakın bu söylediğimi bi yere yazın yarışma bitince göreceksiniz taner kazanmış olacak:img-hyste:img-hyste
bence taner kazanırr:img-hyste bakın bu söylediğimi bi yere yazın yarışma bitince göreceksiniz taner kazanmış olacak:img-hyste:img-hyste
hehe bencede taner kazanırrr :img-icecr :happy0064
hehe bencede taner kazanırrr :img-icecr :happy0064
haha bencede.. bu kutsal 6nin 6ci hisside ii galba :icon_whis
Ben survivor i çok özledimm yhaa üfffff :icon_sorr
Ben survivor i çok özledimm yhaa üfffff :icon_sorr
ya bende cook özledim ya artık ekranlarda survivor görmek istiyorum acun duy sesimizi..
Bu arada oylamaya dikkat ettimde herkez özlem demiş bence cok yanılmışlar ..
ya bende cook özledim ya artık ekranlarda survivor görmek istiyorum acun duy sesimizi..
Bu arada oylamaya dikkat ettimde herkez özlem demiş bence cok yanılmışlar ..
eeet herkes özlem olack diye düşünüyordu zaten ama yanıldılar tabii Taner oldu birinci :happy0064
eeet herkes özlem olack diye düşünüyordu zaten ama yanıldılar tabii Taner oldu birinci :happy0064
sarışınım haklısın canım..
yani herşey görüntüden ibaret değil arkadaşlar burda yanıldılar sanırım ..
tamam özlem cok başarılı olabilir ama ondan daha başarılı olan ayşıl vardı..
halimecimbom
12-01-08, 17:18
selam kimse varmı:img-icecr
halimecimbom
12-01-08, 17:37
haha bencede.. bu kutsal 6nin 6ci hisside ii galba :icon_whis
selam kimse yokmu:icon_shad
sarışınım haklısın canım..
yani herşey görüntüden ibaret değil arkadaşlar burda yanıldılar sanırım ..
tamam özlem cok başarılı olabilir ama ondan daha başarılı olan ayşıl vardı..
yanii orasi dogru (:
ama Taner hepsinden iyidi ya Kücük DEV Adam demiyorduk bosuna..
Cenk, Cömert, Orkun, Taner süperdiler hala unutmadik onlari (:
uff ozledık survivor ı yha ..
baslasın artık..
<<armagedon>>>
11-02-08, 23:48
herkez kaybetti acun kazandı...
Herkese Selam Ya keşke Survivor Yine çıksa ben izlerim
az önce 32. günde mesut'u gördüm istanbul bilgi üniversitesinde okuyor galiba çok şaşırdım görünce hemen yazayım dedim:img-wink:
özlemimm keşke o kazansaydı ya:img-wink: zaten bana finalle ilgili bişeyler söylediler ama neyse :D özlemin kazanmasını çok istiyordum
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.