PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına'nın Ardından

ehlocan
17-06-07, 19:56
Başlık dizi için hissettiklerinizi paylaşmanız için açılmış bir başlıktır.Forum kuralları dahilinde mesajlarınızı yazınız..Uzun uzun yazılan mesajları alıntılamak yerine kendi duygu düşüncelerinizi yazmanız çok daha anlamlı olacaktır...

Sevgiler
Ehlocan

worlds_diamond
17-06-07, 20:57
bu sene takip edip hiç kaçırmadıgım iki dizi vardı biride fırtınaydı..hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim beni hiç sıkmadı, strese sokmadı güldürsü eglendirdi, duygulandırdı.. daha neler neler.. biterken hem sevindim hemde üzüldüm..keşke biraz daha devam etseydi..dedim içimden..yüzümde kocaman bir gülümsemeyle ama gözlerim de dolu dolu bitti..ali ve zeynep'in aşkları ve sonunda kızları; cok tatlı bır aile tablosydu..
umarım böyle kaliteli dizilerle tekrar karsımıza cıkarlar bir başka dizide..:sad53:

ctcc
17-06-07, 21:10
benim şu ana kadar izlediğim ve bu kadar çok bağlandığım tek dizi..

Ali'siyle Zeynep'iyle aşk dolu sahneleriyle seyirciyi feth eden ,
Hasan , Fevzi , Emine , Sakine , Ziya ve Dursun ile bol bol güldüren,
Her bölüm bizlere dersler veren ,
kötü karakterlerin bile sevildiği ,
Kanal D ve BKM kurbanı
bir Karadeniz EFSANESİ dir FIRTINA..

_NEVZAT_
17-06-07, 21:15
evet bende öyle vallah.
Ben cok üzüldüm, artik izldigim bütün diziler bitiyor.
Böyle kaliteli yapimlar nedense cabuk bitiyor.
Kanal D´ye zaten cok kizginim simdi daha da kizdim.
Yani sebebsiz yere bitiriliyor diziler buna cok üzülüyorum!!!

Kadir_Reis
17-06-07, 21:24
Ben Dun Diziyi İzlerken Ağlamamak İçin Kendimi Zor Tuttum desem yalan olmaz değil mi?.Dün izlerken bu dizi'de bitiyor ben baska bir şey demek istemiyorum bu kadar güzel bir dizi bitiyor bitti birde mutlu son yazmıslar ya sinirlendim ne mutlu sonu

mervemre
17-06-07, 22:28
benim şu ana kadar her bölümünü keyifle izlediğim,başlarken kalbimin durcağını hissettiğim,uykumdan feragat ettiğim tek diziydi fırtına ben yemin edebilirim hiç bir diziyi bu kadar çok severek izlemedim bunda oyuncuların payı çok çok fazla ekranlardaki izlenebilecek ender dizilerden birisiydi FIRTINAmız ben hala da öyle olduğuna inanıyorum devam etmeli

glbahar
18-06-07, 00:24
walla arkadaşlar bkm ve kanal d kurbanı demekle sonuna kadar haklısınız.çünkü kanald yapımlarına sahip çıkmıyor.durum normal farkında deiller bu karadeniz fırtınasının sonsuza kadar eseceğinin...

benhermi
18-06-07, 03:52
Vedaları hiç sevmem... zaten veda etmeyi de pek beceremem... Oyüzden ne baştan başlamak en iyisi...

geçtiğimiz yaz fırtınanın tanıtım fragmanları dönmeye başladığında izlemeyi hiç düşünememiştim... gülbeyaz dan sonra hiiçbir karadeniz dizisinden zevk alamam diye düşünüyordum...

eee insanlar yanılabilirler.. ben de yanılmışım hem de inanılmaz bir biçimde... her ne kadar başlarda izlemediysem de fragmanlar takip ediyorum.. o yüzden o zamanlar fırtına ile ilgili aklımda olanlar fragmanlarıydı... tanıtım için dönen fragmanda Erkan Can ın tüm köyü tanıtışını... 2. bölüm için olan fragmanlardan zeynep-ali fragmanında çalan harika ağıtı hiç unutmadım...

sonra tesadüfler birbirini kovaladı... ekranda tek tük olan karadeniz dizileri neredeyse tüm karadenizde izlenir... ben de bir karadenizli olarak diziyi izlemeye karadenizde başladım... (ilk gördüğüm karakter de tamaradır... gürcücesini dinlemek için dikkat kesilmiştim (az-çok bilirim de:img-wink: )) sonra zaman geçtikçe kendimi her salı tv başında buldum... kaçırdığım bölümleri kanal d nin o izlenmesi mümkün olmayan küçücük ekranında izlemeye çalıştım.. saatlerce ekrana yapışıp sahneleri yakalamaya çalıştığımı hatırlıyorum....:img-yes:

sonra biraz daha bilgi edinmek adına internette araştırma yaparken foruma rastladım.. bir süre yazdıklarınızı okudum... yazarsam düzeni bozacakmışım gibi geliyordu... sonra bir cesaretle yazmaya başladım... sonra da kmsenin yapmadığını görüp bir hışımla yapmayı öğrendiğim fırtına videolarını eklemeye başladım...

bölümler ilerledi... sohbet ilerledi... bizimkilerin aşkları ilerledi... hepimizin foruma bağlılığı ilerledi...

neler yapmadık ki bugune kadar... 14. bölümün sonunda zeynep i kaçırmaya gelenin ali olmasını ne kadar istediğimiz, zeynep in inadına ne kadar güldüğümüz, ali nin sevgi kelebekliğini bırakması için ne kadar mesaj yazdığımız, ali nin gitmeyeceği yönünde tüyo aldıktan sonra hala gitmesin diye dua ettiğimiz günler daha dün gibi aklımda...

başlığımızı anasayfaya almak için harcadığımız çabayı da unutmamak lazım...:img-wink:

sonra ne oldu...? iki kere fırtına bitecek haberi aldık... birinde davam ettirebildik ama diğeri için hala cevap yok... utanmasalar finali bize sezon fineli olarak yutturacaklar...hala devam diyecekler... biz bu cevap doğrudur, hayır bu cevap doğrudur diye konuşmalar yaptık, kararlar vermeye, yeni fikirler üretmeye çalıştık ama bu sırada birçok bölümü kaçırdık...

vedaları beceremediğimi söylemiştim...:icon_sorr lafı yine dönüp dolaştırıp kanal d ye olan sinirime getirdim...

ama şu da bir gerçek.. ne kadar erken de bitirseler fırtınayı estirmeye başlayan kanal kanal d... ve biz ona 48 bölüm için büyük bir teşekkür borçluyuz...

benhermi
18-06-07, 04:16
daha önce de yazmıştım... fırtına bizim için iki saatlik bir tv eğlencesi değildi, bizim anımızdı... hem de koca bir yılımızı dolu dou kaplayan inanılmaz bir anı...

bize bunu yaşatan kanal d ye (ne akdar kızgın da olsak) teşekkür etmeliyiz...

öncelikle dizinin yapımını üstlenen bkm ye...

sonra da dizimizin kamera erkasında yer alan

Yapımcı : Necati Akpınar
Yönetmen&Görüntü Yönetmeni : Metin Balekoğlu
Genel Kooinatör: Meral Okay
Proje Tasarım: Nermin Eroğlu
Senaryo : Gökhan Horzum
Müzik : Aytekin G. Ataş - Soner Akalın 'a

ve oyuncularımız

Oyuncular:
Burçin Terzioğlu
Murat Yıldırım
Zerrin Sümer
Jale Aylanç
Salih Kalyon
Münir Canar
Erkan Can
Ayşen Gruda
Cezmi Baskın
Orhan Eşkin 'a

ne kadar teşekkür etsek az...

sonra da bu diziyi benim için çoook daha anlamlı hale getiren forumdaki arkadaşlarıma...

keremcem d FBemel benhermi ctcc
karanlık86 onur29 Kadir_Reis Brittle
tipex Brittle _duygucuk_ zeynepppaliii
amigoo28 gizmo771 sinope TARIKGS
mervemre z!RzOq yakupoglu61
maison Dj_ŁØŊΞLY _kermit_ bostepeli
neljan guilty pelin111 elmasTR
burcuuu RIZA_BABA Figan *_GaMzE_*
karanlık86 minemtoprak nehirgözlü
purna bolbaloncuk fırtına_leyla
pelosh nazlı78 mary61 kaptan jack
maynaq havincim dilara-1905 lazkizz
sinem* *misket* first lady britneysinem
arzu__55 **Suzi** Meryemce90 tutsuluk
fırtınamm çotanak28 betü$_ozan
gzm _AŞkım_FB_1907_ gumus & mehmet
SÜRMELI bentanem

çoook teşekkür ederim...:img-in_lo :img-in_lo (unuttuğum varsa gerçekten çok özür delerim... saat 3.30 a yaklaşında insanın yanlış yapma olasığı bayaa artıyor...:img-blush )

(not: hala yazmak istediğim o kadar şey var ki...):icon_sorr

mesburcum
18-06-07, 08:59
Son ana kadar beni güldürdün Fırtına, ama sonunda o şarkıyla birlikte gerçekten gittiğini anladım.
Cumartesi akşamlarımı eğlendiren, hüzünlendiren, yeri geldiğinde tutku dolu bir aşkın nasıl yaşanacağını vurgulayan dizimdin. Seni öyle geç buldum ki... Keşke en başından başlasaydım seni izlemeye... Evet gidiyorum dedin sonunda mutlu son =) ibaresi yazarken ama şunu bil ki Fırtına bitsende bu forumda ve yazamayan onca insanın yüreğinde çok güzel bir iz bıraktın...

Bu dizinin tüm takımına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Sevgilerimle

PERİİ
18-06-07, 10:20
bu diziyi hiç kaçırmadan ilk bölümünden beri seyrettim buraya belki yazmadım ama sizlerin yazdıklarınızı hep okudum
bir karadenizli olarak karadeniz dizilerinin içinde en güzeliydi fırtına beni hep güldürdü mutlu etti en azından baş karakter hastanelerde sürünmedi ölümcül hasta olup bizleri ölcekmi ölmiycekmi diye bekletmedi o yüzden fırtına bir numaraydı
zeynep alinin tatlı tatlı atışmaları dursunun çatlaklıkları melahatın saflıkları ziyanın hinlikleri tamaranın acıları paylaşımları sakine ve eminenin didişmeleri hasan ve fevzinin bitmek bilmez serüvenleri hocamın çektikleri ferayenin aklı bide ufaklıkların aşkları (bir zamanlar dizide olan iklima ve besimi hatta ramazanı bile ) hiçbir zaman unutulmaz

dizinin bitmesine çok üzüldüm devam etsin isterdim ama bir yandanda düşünüyorum en güzel yerinde zirvede bitti en azından diziyi hatırlarken ayy onlarda sıktıydı felan demiycez

güle güle fırtına sakinleri sizleri asla unutmıyacağız

FBemel
18-06-07, 14:58
Duygu'm yazmış olduğun mesaj beni çok duygulandırdı...harika olmuş...öncelikle bunu söyleyeyim...

FIRTINA'M için düşündüklerime ve hissettiklerime gelirsem:img-in_lo ...aslında böyle bir anda anlatılabilecek şeyler değil ama zaten biz birbirimizin ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz...özellikle de şu ERKEN FİNALDEN sonra...

ben bir Karadenizli olarak bugüne kadar tüm Karadeniz dizilerini izledim...hepsini, memleketimi hatırlattığı için çok sevdim...hepsi güzel hatıralarla ekrana veda ettiler...

ama FIRTINA'M benim için çok farklı...fragmanları dönmeye başladığında önceden çok takip etmediğim ama yeteneklerini çok iyi bildiğim bir oyuncu kadrosunu gördüm...ee tabi bir Karadeniz dizisi olduğu için de kaçırmayacaktım...ilk bölümünü büyük bir keyifle izledim ve aslında biraz da şaşırdım...çünkü ilk bölümde birbirini deliler gibi seven bir çift gördüm...(((genelde birbirine aşık olup bunu itiraf etmeye çalışan insanlar görürüz ya...))) sonrasında her Salı çok daha fazla heyecan duyarak oturmaya başladım televizyonun başına...sonra SAlı günlerini iple çekmeye başladım...beni yavaş yavaş içine çekiyordu FIRTINA'M... zaman ilerledi...haftanın en sevdiğim günü değişti...artık Salı günlerini değil Cumartesi günlerini iple çeker olmuştum...kuzenlerimle, kardeşlerimle ve arkadaşlarımla olan planlarımı FIRTINA'MA göre ayarlamaya başladım...sonra uzun zamandır üye olduğum ama diziler hakkında pek yorum yapmadığım hatta hiçbir diziyi yorumlamadığım bu forumda FIRTINA'MIN başlığına yorumlarımı yazmaya başladım...ve bu başlıkta konuştuğum insanların güzel yorumları ve paylaşımları sayesinde çok daha fazla bağlandım FIRTINA'MA... gel zaman git zaman harika insanlarla aynı diziyi YAŞAMANIN zevkine daha çok vardım...evet...biz bu diziyi izlemiyorduk...YAŞIYORDUK...kötü biten bölümlerden sonra gelip burdaki canım arkadaşlarımın yorumlarını okumak beni rahatlattı...suratımızda kocaman bir gülümsemeye sebep olan bölüm sonlarından sonra ise gelip mutluluğumu burdaki insanlarla paylaşmak benim en büyük zevklerimden biri oldu...

yani artık FIRTINA'M benim ve bizim hayatımızın bir parçası olmuştu...Duygu'mun da dediği gibi bizim için koskoca 1 yılın anısı olmuştu...

bizim evde her karakterin ayrı ayrı hayranları vardı aynen bu başlıkta olduğu gibi...kimisi Hasan'ı,,,kimisi Ziya'yı,,,kimisi de Zeynep_Ali karakterlerini çok sevdi...ve tabi diğerlerini de...aslında hepsini ayrı ayrı sevdik...hepsi içimizden,,,hayatın içinden oldukları için...

Dalcı_Tabakçı sülalelerinin diğer fertleriyle de gülmeye doyduk...

sonradan aramıza katılan Feraye Abla'mız ile AŞK KADINI kavramıyla tanıştık...

Hoca'mız ile aşkın bazen sevdiğinden vazgeçmeyi gerektirdiğini gördük...

Tamara ile çok büyük hataların bile iyi bir yanı olabileceğini anladık...

ALi_Zeynep'in o MUHTEŞEM AŞKIYLA aşka tekrar inandık...:img-in_lo
birlikteyken veya ayrıyken yani her hallerinde bize o muhteşem aşkı yansıttıkları için 10 hafta süresince ayrı kaldıklarında dahi sesimizi çıkarmadık...çünkü zaten onların gözlerinden aşklarını anlıyor ve bekliyorduk kavuşacakları günü...

Zeynep_Ali'nin naz yüzünden ettikleri o büyük kavgayı,,,Zeynep'in Karadeniz gibi çabuk coşup fevri bir kararla ramazan ile evlenmeye kalkışmasını,,,Ali'nin büyük bir kararlılıkla Zeynep'ini düğünden ve yolundan çıkan kaderden kaçırmasını,,,sonrasında İstanbul'dan Kanada'ya uzanacak bir yolculuğun başlangıcının bile bizim canımızı ne kadar acıttığını,,,ve gerçek aşklarının her türlü zorluğu nasıl alt ettiğini YAŞADIK...

evlendiler...çocuk sahibi olmaya karar verdiler...bu ana kadarki tüm sahneleri doya doya izledik...sonrası malumunuz...bu yazımın içine de öfkemi katmak istemiyorum...

Duygu'mun da dediği gibi sadece FIRTINA'MI izlememe olanak sağladıkları için bile kanald ve Bkm'ye teşekkür etmemiz gerekir...çünkü FIRTINA'M benim hayatımda YAŞAYARAK izlediğim tek dizi oldu...ve benim için TEK olarak kalacak...

ve FIRTINA'MIN bu kadar içime işlemesini sağlayan başta MURAT_BURÇİN:img-in_lo olmak üzere tüm oyuncu kadromuza,,,Duygu'mun tek tek isimlerini yazdığı tüm kamera arkası çalışanlarına veeeeeeeeeeeee bu forumdaki tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkürler...FIRTINA'M sizinle çok daha güzeldi...

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM....:img-in_lo

şu anda aklıma gelenler bunlar...FIRTINA'MI ve bende bıraktığı izi anlatmaya devam edeceğim...:img-wink:

_duygucuk_
18-06-07, 16:01
Fırtına nın ardından yok direkt Fırtınamız var:):)
ona karşı olan sevgi ve bağlılık hiç bitmeyecek:)
bende başlangıçta güvenmemiştim bu dizi tutacak diye ama kanal d öyle bir tantım yapıyordu ki her reklamda ama bu sezon kıydı canım diziye malesef:)
bu aileye biraz geç katıldım ama geç olsun güç olmasın hepinizi çok seviroum arkadaşlarım:)
bu dizideki bu aşkı bu kadar iyi yansıtan ikli ye hiç rastlamadım:)
Zeynep- ali si *dursun-ziya-tamara-fevzi-emine-hasan-sakine-melehat-soner-ahmet vee hocayı hiç unutmayacağım tabii sonradan ayrılan ve katılan-sevda -şirin-özlem ve feraye Abla sevmesekte naz ve babası...
İkliması besim i serap ve eşini :):)
sizleri çok seviyorum FIRTINa ailesi.....:):)

keremcem d
18-06-07, 18:16
Slm millet..
Ilk önce emelcigim duygunu yazizini eklemissin...
Vallah her hecesine kadar katilyiorum ..Tipa tip benim düsüncelerimin aynisi..cogumuzun düsünceleri saten öyle..

Benim simdiye kadar etkielndigim bircok dizi var..Cgo ,kk gibi.. bunlarin arasina simdi Firtinada girdi..Gercektende cok güzel ,hep ayni tempoda giden bi diziydi..
her bölüm baska bi zevkli oluyodu.. Özeliklede o müthis ali-zeynep aski.. Bi bölümdü hem aglyioduk hem gülüyoduk firtinasiz cumartesi günleri oluyodu maclar yüzünden bazen cok zor geciyodu simdi düsünüyorumda firtinasiz bircok cumartesi günleri nasil gecicek..:sad53:

benhermi
18-06-07, 19:10
Fırtına her anıyla hepimiz için çok özeldi... bu forumu keşfetmeseydim de fırtına benim en sevdiğim dizi olacaktı... ama forumla beraber çok daha anlamlı geldi benim için... zamanla kendi kendime izlediğim sahneler için ""ay emel çok sevmiştir bu sahneyi"" , ""cansu burda gülmekten ölmüştür"" gibi yorumlar yaparken buldum... foruma yazacaklarımı düşündüm bazen, bazen de mutluluktan veya hüzünden aklıma yazacak hiçbirşey gelmedi ekran başında öylece kaldım...

Fırtına başlığı benimm için hep çok önemli oldu... hepinizi bu başlıkta tanıdım, sadece tanışmakla kalmadık birçok şeyi paylaştık...:img-yes: Hepiniz benim için inanılmaz özelsiniz ve sizlerle ilgilide yorum yapmadan duramayacağım...

eee her gün ali-zeynep i yorumlarken iyiydi di mi...(hala espri yapıyorum farkındaysanız...:img-hyste :img-hyste :img-help: )

keremcem d ilk önce seni yazmak istedim canım çünkü bu forumda ilk konuştuğum kişi sendin... itiraf etmem lazım başlarda yorumları okuyup, yorum yazmaktan çekinmiştim biliyorsunuz... yavaş yavaş yorum yazmaya da başlayınca her mesajı daha bir keyecanla okudum... ilk yazıştıklarımdan biri olduğun için de mesajlarını nasıl bir heyecanla okuduğumu tahmin ediyorsundur... bir gün deli cesareti mi, acemi cesareti mi bilmem ama sana nasıl imza yapıldığını sormuştum... bana elinden geldiğince yardımcı olup beni yönlendirmiştin... o yüzden hep üstadımsındır...:img-yes: ama merak etme bırak imza yapmayı nasıl imza ekleneceğini saatlerce bana anlatmaya çalıştığını, ya da yolladığım resimlerden bana mükemmel imza yapatığın günleri hiç unutmadım... unutmicam... gerçekten çok saol canım...

FBemel esk mesajlarımızı okudum emel arşivden... inanılmaz güldüm... daha birbirimizle tanışmadığımız zamanları yani.. sürekli birbirimize tam bizlik ali-zeynep sahnesi yazmışız... beraberce daha çok ali zeynep sahnesi diye bağırmışız... o zaman belliymiş zaten bizim ne olacağımız... büyük bir hevesle yaptığım videoları sana yolladığımı, senin fırtına ile ilgili bulduğun her şarkıyı bana yollayışını, inanılmaz derecede katıldığım süper yorumlarını hiç unutmicam... foruma giremediğin 3 haftayı cep telefonuyla yumuşatman... fırtına btecek diye akıttığımız gözyaşları...daha kimse eklemeden tüm fırtına fotolarını siteye eklemen... 3e 4e kadar yaptığımız yorumlar herbiri aklıma kazınmış durumda... yeri geldi renklerin kardeşliği olduk... yeri geldi fırtına için isyanlarda yanyana olduk.. yeri geldi ben bu başlığa girmedimde sen beni uyuardın(:img-yes: ) yeri geldi ben sana forumdan haberler taşıdım... gerçekten herşeyi yapmışız di mi...:img-wink:

ctcc foruma giriş anını hatırlamıyorum canım:img-blush ama o kadar bomba gibi bir giriş yaptın ki o yorumlarını ıkumak için can attım... çalışmalarını büyük bir zevkle takip ettim... zeynep-ali den sonra burçin-murat ilişkisini içimde sağlamlaştıran sen oldun... fırtına bitmesin diye hazırladığın metinler milletin bilgisayarından gerekli yerlere yollandı.. bazen bir türlü aynı anda nforumda olamadık.. bazen sabaha kadar yorum yazdık (3ü bir arada olduk:img-wink: ) dedim ya bomba gibi girdim foruma...

benhermi
18-06-07, 19:12
zeynepppaliii msn de sabaha kadar yaptığımız konuşmalar... heyecanla yaptığım videoları sana msn den atışım... hatta bazen uykusuzluğa dayanamayıp bilgisayarı senin için açık bırakıp yattığım geceler... hepsi aklımda... sonra sınavlar derken foruma girmez oldun....:icon_sorr ama tabiiki geri döndün... bizimle çalışmalara devam ettin yine... ama seninle nasıl imza eklendiğini öğrenmeye çalıştığımız anlar nasıldı...:img-hyste bir de bilgisayar mühendisliği öğrencis olucam di mi...:img-hyste sonra da yalın konseri hayallerimiz.. ama söz bir gün gidicez o konsere...:img-wink:

tipex cansu gbi sen de aramıza birden katıldın... sonra birden psikolojimizden sorumlu oldun.. sana ve yorumlarına o kadar ihtiyacımız oldu ki... arada senarstleri basmak ve senaryoyu onların elinden alıp kendimiz yazmak istediğimde destek oldun.. ama murat a bir ara sinirlerim bozulduğunda (tabii zeynep e anlayışlı olmuyor diye) ona da vurmak istediğimde beni durdurmaya çalıştığını ama en sonunda rolunu etkilemicek kadar zarar verebilrceğimi söylediğinde anlaşmamızı unutmuyorum...:img-hyste özellikle ir gün o kadaer sinirlenmiştik ki... ciddi ciddi gidiyorduk sanki yanlarına...:img-hyste işlerinin yoğunluğundan olsa gerek mesajların ara sıra yazılmış oluyor bazen.... ama onları da o kadar büyük br zevkle okuyorum ve okuyoruz ki...

Brittle sınavların nedeniyle son zamanlarda aktif olarak yanımızda değildim ama bizimle aynı şeyleri düşündüğünü... buraya gelebilmek için çok çalıştığını adımız gibi biliyorduk.. dizinin biteceği haberi gelnce yazdığın hayııııır mesajların beni de hayır demeye teşvik etmişti... bir ara sen ben emel sanki sözlenmiş gibi forumda olup minimum 10 sayfa mesaj yazıyorduk...:img-hyste hepimizin görevleri de belliydi... ben espri yappıyordum, sizleri neşelendiriyordum... emel tüm bilgileri önümüze seriyor yorumlarımızı daha netleştiriyor.... sen de süper sorularınla önemli noktaları bize tekrar tekrar hatırlatıyordun.... umarım çabucak internetteki o rahat günlerine dönersin de yine sabaha kadar yorumlarımızı yaparız...

benhermi
18-06-07, 19:21
_duygucuk_ adaş....:img-wink: sayfada kimler var diye sayfanınn aşağısına baktığımda ""vaay adaş da gelmiş"" dememe sebep olan kişilik...:img-wink: adaş olduğumuzu öğrenmem birden kendimi sana daha sıcak hissetmemi sağladı... yorumlarını okumak bana her zaman mutluluk vermiştir... bu forumda başka başlıklra gittiğimde senin de orda olduğunu görmek bana birden o sayfayı çok tanıdık hissettirmiştir...:img-yes:

mervemre hem fırtına başlığında hem de fırtınanın oyuncularıyla ilgili başlıklarında hep takip ettim seni...:img-wink: özellikle murat yıldırım forumu için verdiğin çabalarını...:img-wink: aslında karşılıklı tanışmadık hiç ama en baştan beri buradaydın ve ben seni en baştan beri hep takip ettim... umarım çok daha iyi sohbetleri yaparız beraber...

Kadir_Reis fırtınanın biteceği zamanlarda aramızda gördüm seni... aslında diğer forumda yöneticiymişsin sanırım ama ancak burada tanıştık.... iyiki de tanıştık...:img-wink: evet artık kabullenelim dizimiz bitti dediğimizde umudumuzu bize sen verdin... eğer sen bu kadar inatçı olmasaydın bilmiyorum yazın da biz kampanyalarımızı devam ettirirmiydik...? iyiki bu sorunun cevabını sen burada olacağın için bilmiyorum...:img-yes:

benhermi
18-06-07, 19:26
karanlık86 fırtınanın biteceği haberleri geldiği zaman gördük seni aramızda... son anlarda da olsa seninle sohbet etmek, fikirlerini dinlemek ve onlara katılmak inanılmaz zevkliydi.. keşke sen daha önce yazmaya başlasaydın ve seni daha iyi tanısaysık... ya da fırtnamız uzun yıllar devam etseydi ki (inşallah edecek) seni çok daha iyi tanısaydık... hiç esirmediğin bölüm yorumların ve fırtına bitmesin desteklerin için çok saol...

ve daha bbirçok insana... fırtına forumuna bir şekilde uğrayan... sadece okuyp çıkan... bir tane de olsa bizden mesajını esirgemeyen herkese sınsuz teşekkürler...

aslında herbirinize teker teker yorum yazmak isterdim ama inanın herkese yorum yapamamamın nedeni herhangibiri unutmam değil... ailemizin kocaman oluşu... adını yazmadıklarımdan sonsuz kez özür dilerim...:icon_sorr

iyiki herbrinizle tanıştım...:happy0064 :happy0064

Kadir_Reis
18-06-07, 19:37
_duygucuk_ adaş....:img-wink: sayfada kimler var diye sayfanınn aşağısına baktığımda ""vaay adaş da gelmiş"" dememe sebep olan kişilik...:img-wink: adaş olduğumuzu öğrenmem birden kendimi sana daha sıcak hissetmemi sağladı... yorumlarını okumak bana her zaman mutluluk vermiştir... bu forumda başka başlıklra gittiğimde senin de orda olduğunu görmek bana birden o sayfayı çok tanıdık hissettirmiştir...:img-yes:

mervemre hem fırtına başlığında hem de fırtınanın oyuncularıyla ilgili başlıklarında hep takip ettim seni...:img-wink: özellikle murat yıldırım forumu için verdiğin çabalarını...:img-wink: aslında karşılıklı tanışmadık hiç ama en baştan beri buradaydın ve ben seni en baştan beri hep takip ettim... umarım çok daha iyi sohbetleri yaparız beraber...

Kadir_Reis fırtınanın biteceği zamanlarda aramızda gördüm seni... aslında diğer forumda yöneticiymişsin sanırım ama ancak burada tanıştık.... iyiki de tanıştık...:img-wink: evet artık kabullenelim dizimiz bitti dediğimizde umudumuzu bize sen verdin... eğer sen bu kadar inatçı olmasaydın bilmiyorum yazın da biz kampanyalarımızı devam ettirirmiydik...? iyiki bu sorunun cevabını sen burada olacağın için bilmiyorum...:img-yes:

Benimkisi sadece haksızlıga karsı bir mücadele vermekti,ve siz bu mücadelemde destek verdiniz vermeye devam ediyorsunuz sizinle tanıstıgıma çok cok cok memnum oldum

FBemel
18-06-07, 19:39
Fırtına her anıyla hepimiz için çok özeldi... bu forumu keşfetmeseydim de fırtına benim en sevdiğim dizi olacaktı... ama forumla beraber çok daha anlamlı geldi benim için... zamanla kendi kendime izlediğim sahneler için ""ay emel çok sevmiştir bu sahneyi"" , ""cansu burda gülmekten ölmüştür"" gibi yorumlar yaparken buldum... foruma yazacaklarımı düşündüm bazen, bazen de mutluluktan veya hüzünden aklıma yazacak hiçbirşey gelmedi ekran başında öylece kaldım...

Fırtına başlığı benimm için hep çok önemli oldu... hepinizi bu başlıkta tanıdım, sadece tanışmakla kalmadık birçok şeyi paylaştık...:img-yes: Hepiniz benim için inanılmaz özelsiniz ve sizlerle ilgilide yorum yapmadan duramayacağım...

eee her gün ali-zeynep i yorumlarken iyiydi di mi...(hala espri yapıyorum farkındaysanız...:img-hyste )

keremcem d ilk önce seni yazmak istedim canım çünkü bu forumda ilk konuştuğum kişi sendin... itiraf etmem lazım başlarda yorumları okuyup, yorum yazmaktan çekinmiştim biliyorsunuz... yavaş yavaş yorum yazmaya da başlayınca her mesajı daha bir keyecanla okudum... ilk yazıştıklarımdan biri olduğun için de mesajlarını nasıl bir heyecanla okuduğumu tahmin ediyorsundur... bir gün deli cesareti mi, acemi cesareti mi bilmem ama sana nasıl imza yapıldığını sormuştum... bana elinden geldiğince yardımcı olup beni yönlendirmiştin... o yüzden hep üstadımsındır.. ama merak etme bırak imza yapmayı nasıl imza ekleneceğini saatlerce bana anlatmaya çalıştığını, ya da yolladığım resimlerden bana mükemmel imza yapatığın günleri hiç unutmadım... unutmicam... gerçekten çok saol canım...

FBemel esk mesajlarımızı okudum emel arşivden... inanılmaz güldüm... daha birbirimizle tanışmadığımız zamanları yani.. sürekli birbirimize tam bizlik ali-zeynep sahnesi yazmışız... beraberce daha çok ali zeynep sahnesi diye bağırmışız... o zaman belliymiş zaten bizim ne olacağımız... büyük bir hevesle yaptığım videoları sana yolladığımı, senin fırtına ile ilgili bulduğun her şarkıyı bana yollayışını, inanılmaz derecede katıldığım süper yorumlarını hiç unutmicam... foruma giremediğin 3 haftayı cep telefonuyla yumuşatman... fırtına btecek diye akıttığımız gözyaşları...daha kimse eklemeden tüm fırtına fotolarını siteye eklemen... 3e 4e kadar yaptığımız yorumlar herbiri aklıma kazınmış durumda... yeri geldi renklerin kardeşliği olduk... yeri geldi fırtına için isyanlarda yanyana olduk.. yeri geldi ben bu başlığa girmedimde sen beni uyuardın(:img-yes: ) yeri geldi ben sana forumdan haberler taşıdım... gerçekten herşeyi yapmışız di mi...:img-wink:

ctcc foruma giriş anını hatırlamıyorum canım ama o kadar bomba gibi bir giriş yaptın ki o yorumlarını ıkumak için can attım... çalışmalarını büyük bir zevkle takip ettim... zeynep-ali den sonra burçin-murat ilişkisini içimde sağlamlaştıran sen oldun... fırtına bitmesin diye hazırladığın metinler milletin bilgisayarından gerekli yerlere yollandı.. bazen bir türlü aynı anda nforumda olamadık.. bazen sabaha kadar yorum yazdık (3ü bir arada olduk ) dedim ya bomba gibi girdim foruma...

Duygu'mmm beni bir önceki mesajında duygulandırmıştın ..bu mesajla ağlattın...

yazdıkların birlikte yaptıklarımızın sadece bir özeti...ben eski mesajlarımızı okuyamıyorum...çünkü okumaya başladığımda kendimi çok daha kötü hissediyorum...

yalnız yazdığın her detay sanki dünmüş gibi aklımda...tam bizlik Ali_zeynep sahneleri........sonra delirmiş gibi daha çok Ali_Zeynep sahnesi istememiz...:) hepsi,,hepsi aklımda...hatta 29.bölümden sonra istediğimiz Ali_Zeynep sahnelerine kavuştuğumuz için de sevindirik olduğumuzu çok iyi hatırlıyorum...:happy0064 evetttt....o zamandan bizim nasıl Ali_Zeynep fanı olacağımız belliymiş...:)

senin yaptığın o videolar Fırtına'dan bana kalan en güzel şeyler oldular...öyle ki her moralim bozulduğunda veya kötü bir bölüm sonundan sonra o harika videolarını izleyip moral depoladım...o esprili ve her zaman yüzümü güldürmeyi başaran yorumlarını da büyük bir zevkle defalarca okudum...:img-yes:

foruma giremediğim o kabus gibi 3 haftada Fırtına'mız için de bir kabus başlamıştı...emin olmadan beni de üzmemek için 43.bölümde Fırtına'mızın kaldırılması durumundan beni çok sonraları haberdar etmeni,,,sonrasında bıktırıcı (((:))) ve sayıca bol mesajlarıma sabırla cevap vermeni,,,beni her gelişmeden haberdar etmeni ve o moral bozukluğunda dahi benim moralimi düşünmeni hiçbir zaman unutmayacağım...o kabus gibi 3 haftayı sen olmasan bu kadar kolay atlatamazdım...:img-in_lo

sabahlara kadar yaptığımız karşılıklı yorumları zaten unutmak mümkün değil...tüm bölümü tüm ayrıntılarıyla irdelemek süper oluyordu...ayrıca resimleri eklerken de sen ve diğer yetenekli arkadaşlarımın süper çalışmalarını hayal edip çok daha büyük bir şevkle ekliyordum...

renklerin kardeşliği kısmında ise senin ne kadar nazik ve düşünceli olduğunu bir kez daha anladım...ben senden önce bu konuda çok daha sert düşünen biriyken senin sayende çok daha ılımlıyım artık...

ayrıca Fırtına için verdiğimiz mücadelelerde moralim çok çabuk bozulduğu için vazgeçmeye niyetlendiğim zamanlarda sen ve bu forumdakiler beni ayakta tuttunuz...size tüm bu zorlukları kolaylaştırdığınız için de bir teşekkür borçluyum...hemde çok büyük bir teşekkür...:img-in_lo ayrıca

SENİ ÇOK SEVİYORUM DUYGU'CUM....:img-in_lo

keremcem d
18-06-07, 19:47
keremcem d ilk önce seni yazmak istedim canım çünkü bu forumda ilk konuştuğum kişi sendin... itiraf etmem lazım başlarda yorumları okuyup, yorum yazmaktan çekinmiştim biliyorsunuz... yavaş yavaş yorum yazmaya da başlayınca her mesajı daha bir keyecanla okudum... ilk yazıştıklarımdan biri olduğun için de mesajlarını nasıl bir heyecanla okuduğumu tahmin ediyorsundur... bir gün deli cesareti mi, acemi cesareti mi bilmem ama sana nasıl imza yapıldığını sormuştum... bana elinden geldiğince yardımcı olup beni yönlendirmiştin... o yüzden hep üstadımsındır...:img-yes: ama merak etme bırak imza yapmayı nasıl imza ekleneceğini saatlerce bana anlatmaya çalıştığını, ya da yolladığım resimlerden bana mükemmel imza yapatığın günleri hiç unutmadım... unutmicam... gerçekten çok saol canım...

Duygum Vallah inan ki benide cok duygulandirdin..
bende baslarda hic konusmuyodum cekiniyodum bende bilmiyorum nicin.. sonra cesaret edip baslamistim yazmaya.. ilk ha bire girdigim forumda firtinaydi..
dogru baslarda yardim ettim ama sonra sen kendini cok gelistirdin..su yaptigi evet yada arka sokaklardan mesutun yuh be diyis avartrini gördümde cok begendim..:img-yes: :img-yes:
senin yerin tüm dizifilm.comda benim icin cok ayri bir yerde..:img-yes: :img-yes:

benhermi
18-06-07, 19:56
Benimkisi sadece haksızlıga karsı bir mücadele vermekti,ve siz bu mücadelemde destek verdiniz vermeye devam ediyorsunuz sizinle tanıstıgıma çok cok cok memnum oldum

Hepimiz birbirimizle tanışmaktan çok memnunuz... sen bizim hep gaz verenimiz oldun...:img-yes: umudunu yitirmeyişin bize hep umut oldu... (ne dersin dönürür müyüz fırtınayı geri...:img-wink: )

Duygum Vallah inan ki benide cok duygulandirdin..
bende baslarda hic konusmuyodum cekiniyodum bende bilmiyorum nicin.. sonra cesaret edip baslamistim yazmaya.. ilk ha bire girdigim forumda firtinaydi..
dogru baslarda yardim ettim ama sonra sen kendini cok gelistirdin..su yaptigi evet yada arka sokaklardan mesutun yuh be diyis avartrini gördümde cok begendim..:img-yes: :img-yes:
senin yerin tüm dizifilm.comda benim icin cok ayri bir yerde..:img-yes: :img-yes:

canım benim... beni hep cesaretlendiren sendin... dediğim gibi deli cerasetiydi belki sana özel mesaj atmak fln ama iyiki gelmiş o zaman cesaret bana.. yoksa şuanda hala mesajlarınızı okur, yorum yapmaz halde olurdum...(senin bendeki erini söylemeye bile gerek yok sanırım üstadım...:img-wink: )

Fırtınanını ardından başlığında fırtınanın bitmesine ne kdar üzüldüğümü bir kez daha farkettim gerçekten... kanal d ye, bkm ye ve dizifilm forumuna beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür etmek isterim...:img-yes:

Kadir_Reis
18-06-07, 20:04
Hepimiz birbirimizle tanışmaktan çok memnunuz... sen bizim hep gaz verenimiz oldun...:img-yes: umudunu yitirmeyişin bize hep umut oldu... (ne dersin dönürür müyüz fırtınayı geri...:img-wink: )

Inanmak başarmanın yarısı derler ya ıster eğer ınanırsak başarmak istiyorsak yapariz ilk önce bu işi kendimize inandırmak lazım.Aslında Hırsız-Polis Dizisi'de devam edebilirdi ama ben o diziyi sevenlerin 2 hafta'dan sonra işi bıraktı gibi görmüştüm..İşte biz onlar gibi olmayacağız biz inandısak yaparız ha olmadı o zaman o kanal ve yapımcı sirket butun ısrarlar ragmen 3 oyunculugu oynuyor deriz ama bu lafı demek cok erken değil mi:img-wink:

keremcem d
18-06-07, 20:09
canım benim... beni hep cesaretlendiren sendin... dediğim gibi deli cerasetiydi belki sana özel mesaj atmak fln ama iyiki gelmiş o zaman cesaret bana.. yoksa şuanda hala mesajlarınızı okur, yorum yapmaz halde olurdum...(senin bendeki erini söylemeye bile gerek yok sanırım üstadım...:img-wink: )

Fırtınanını ardından başlığında fırtınanın bitmesine ne kdar üzüldüğümü bir kez daha farkettim gerçekten... kanal d ye, bkm ye ve dizifilm forumuna beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür etmek isterim...:img-yes:

:img-yes: :img-in_lo :img-yes: Vallah iyikine yardim istemissin benden.. yoksa o güzel gifleri kim yapardi:img-yes:
Firtina forumununda en güzel yani bu ya..
Diger forumlarda hep kavga fln oluyo ama biz forumda bi kerecik bile bi kavga yasanmadi..hepimiz iyi analsiyoruz:img-yes: :img-yes: Vallah firtinamiz bitse bile bu forumu hic bos birakmayiz:img-yes:

clevergirl
18-06-07, 20:12
Firtinanin ardindan öylemi :icon_sorr
Ben ne desem anlamsiz kalir... o dizi bana öyle güzel anlar yasattiki,ben ardindan ne söylesem az kalir...
Bence bitmesi gereken en son diziydi bizim dizimiz...firtina diger dizilerden farkliydi,diger diziler gibi ayrilik olacak diye endise etmedik biz,herzaman ask galip geldi...bu diziyi bize geri verin diye bagirmak istiyorum ama sesimin kimseye ulasmayacagininda farkindayim...son olarak ´´Sag olun firtina ekibi...emeklerinize saglik, 1 bucuk sene boyunca bizler icin yaptiginiz hersey icin cok tesekkürler´´....

FBemel
18-06-07, 20:18
Firtinanin ardindan öylemi :icon_sorr
Ben ne desem anlamsiz kalir... o dizi bana öyle güzel anlar yasattiki,ben ardindan ne söylesem az kalir...
Bence bitmesi gereken en son diziydi bizim dizimiz...firtina diger dizilerden farkliydi,diger diziler gibi ayrilik olacak diye endise etmedik biz,herzaman ask galip geldi...bu diziyi bize geri verin diye bagirmak istiyorum ama sesimin kimseye ulasmayacagininda farkindayim...son olarak ´´Sag olun firtina ekibi...emeklerinize saglik, 1 bucuk sene boyunca bizler icin yaptiginiz hersey icin cok tesekkürler´´....

Aslı'cım biz yine Fırtına'mızı geri verin diye bağıralım...karşıdan tepki gelmese de biz elimizden geleni yapalım dizimiz için...çünkü Cumartesi gününden beri yavaş yavaş çok daha iyi anlıyorum ki Fırtına'yı kaybetmeye dayanamam...yani istemiyorum bitmesini...özellikle söylediğin gibi Fırtına bitirilmesi gereken belki de en son diziydi...

son olarak Fırtına'mızı geri alacağımızı söyleyelim de...inancımız artsın...:)

benhermi
18-06-07, 20:22
Duygu'mmm beni bir önceki mesajında duygulandırmıştın ..bu mesajla ağlattın...

yazdıkların birlikte yaptıklarımızın sadece bir özeti...ben eski mesajlarımızı okuyamıyorum...çünkü okumaya başladığımda kendimi çok daha kötü hissediyorum...

yalnız yazdığın her detay sanki dünmüş gibi aklımda...tam bizlik Ali_zeynep sahneleri........sonra delirmiş gibi daha çok Ali_Zeynep sahnesi istememiz... hepsi,,hepsi aklımda...hatta 29.bölümden sonra istediğimiz Ali_Zeynep sahnelerine kavuştuğumuz için de sevindirik olduğumuzu çok iyi hatırlıyorum.. evetttt....o zamandan bizim nasıl Ali_Zeynep fanı olacağımız belliymiş...

senin yaptığın o videolar Fırtına'dan bana kalan en güzel şeyler oldular...öyle ki her moralim bozulduğunda veya kötü bir bölüm sonundan sonra o harika videolarını izleyip moral depoladım...o esprili ve her zaman yüzümü güldürmeyi başaran yorumlarını da büyük bir zevkle defalarca okudum...

foruma giremediğim o kabus gibi 3 haftada Fırtına'mız için de bir kabus başlamıştı...emin olmadan beni de üzmemek için 43.bölümde Fırtına'mızın kaldırılması durumundan beni çok sonraları haberdar etmeni,,,sonrasında bıktırıcı ve sayıca bol mesajlarıma sabırla cevap vermeni,,,beni her gelişmeden haberdar etmeni ve o moral bozukluğunda dahi benim moralimi düşünmeni hiçbir zaman unutmayacağım...o kabus gibi 3 haftayı sen olmasan bu kadar kolay atlatamazdım...

sabahlara kadar yaptığımız karşılıklı yorumları zaten unutmak mümkün değil...tüm bölümü tüm ayrıntılarıyla irdelemek süper oluyordu...ayrıca resimleri eklerken de sen ve diğer yetenekli arkadaşlarımın süper çalışmalarını hayal edip çok daha büyük bir şevkle ekliyordum...

renklerin kardeşliği kısmında ise senin ne kadar nazik ve düşünceli olduğunu bir kez daha anladım...ben senden önce bu konuda çok daha sert düşünen biriyken senin sayende çok daha ılımlıyım artık...

ayrıca Fırtına için verdiğimiz mücadelelerde moralim çok çabuk bozulduğu için vazgeçmeye niyetlendiğim zamanlarda sen ve bu forumdakiler beni ayakta tuttunuz...size tüm bu zorlukları kolaylaştırdığınız için de bir teşekkür borçluyum...hemde çok büyük bir teşekkür... ayrıca

SENİ ÇOK SEVİYORUM DUYGU'CUM....

canım ben sayfalarca yazsam da seninle geçirdiklierimi anlatmaya yetmez ki... koskoca bir yıl... seninle... fırtınayla... tüm forumla o kadar güzel, o kadar anlamlıydı ki...

29. bölüm bzim için milad gibi birşeydi zaten. hatırlarsan o zaman herkes fırtınanın başrılerinin ali-zeynep olduğunu yeni farketmişti...:img-hyste :img-hyste zaten bizim için de çok farklı bir bölümdü... sürekli onları izlemek hiç alışık olmadığımız bir durum bildiğin gibi... reklam aralarında gelip ""bu izledğim fırtına mı"" diye yazışımı... evlenecekleri yönünde gazete okuduğum haber sonrası forum ageldiğimde düğünü bölümden önce forumda yapışımız...:happy0064 aklıma geldikçe ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazen... ilk önce o günler için seviniyorum.. sonra bir daha olmiyacağı için üzülüyorum...:icon_sorr

o 3 hafta gerçekten her yönüyle kabus gibiydi... emin olamadan tabiki sana haber veremezdim.. ne kadar üzüleceğini ve internete de giremediğin için kendini ne kadar çaresiz hissedecieğini bildiğim için ilk önce emin olmam gerekirdi... her ne kadar bizi üzsede en azından ondan kurtulmuştuk.. bu sefer yaşadığımız tam bir kabusdu...:icon_sorr

olmadığın 3 haftada multimedya bölümümüz tam anlamıyla çökmüştü... resimlerini ne büyük sabırsızlıkla beklediğimizi sana anlatamayız.. dedğim gibi internette ilk eklenen fırtına resimlerinin sahibi her hafta sen oluyordun....(devam etseydi daha da olurdun...:icon_sorr ) yorumlarımıza gelince tabii yapıcaz saniye saniye irdelememiz gerekiyor... dizimizin her saniyesi bizim için apayrı bir değer taşıyor... herbizimzin yorumları ayrı ayrı değerli... ayrı ayrı anlamlıydı... dediğim gibi fırtına herbirimizin yorumlarıla daha da değerli hale geldi...

reklerin kardeşliğine gelince... evet ne kadar katı olduğunu ben de hatırlıyorum...:img-hyste nerden mi ilk msn konuşmamızda bana takımımı sormandan tabiki... zaten nickinden de anlaşılıyor fanatikliğin ama dediğim gibi renklerin kardeşliği oldu bizimkisi....:img-yes: (aman canım sarılarımız aynı.. kırmızı yada lacivert... ne farkeder...:))

biz her konuda birbirimize yol gösterdik, emek verdik, omuz omuza olduk... tabiiki bu konuda da beraberiz... bizim fırtına sevgimiz sadece bölüm yorumlamak değildi... her anıyla fırtınayı içimiz kabul ettik biz... herbirimiz...:img-yes: ayrıca tabiiki canım...

BEN DE SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ:img-in_lo :img-in_lo

Kadir_Reis
18-06-07, 20:22
Aslı'cım biz yine Fırtına'mızı geri verin diye bağıralım...karşıdan tepki gelmese de biz elimizden geleni yapalım dizimiz için...çünkü Cumartesi gününden beri yavaş yavaş çok daha iyi anlıyorum ki Fırtına'yı kaybetmeye dayanamam...yani istemiyorum bitmesini...özellikle söylediğin gibi Fırtına bitirilmesi gereken belki de en son diziydi...

son olarak Fırtına'mızı geri alacağımızı söyleyelim de...inancımız artsın...:)

Yine yineliyorum inanmak başarmanın yarısıdır ınanırsanız başarısınız inanmazsanız başaramazsınız

FBemel
18-06-07, 20:46
canım ben sayfalarca yazsam da seninle geçirdiklierimi anlatmaya yetmez ki... koskoca bir yıl... seninle... fırtınayla... tüm forumla o kadar güzel, o kadar anlamlıydı ki...

29. bölüm bzim için milad gibi birşeydi zaten. hatırlarsan o zaman herkes fırtınanın başrılerinin ali-zeynep olduğunu yeni farketmişti...zaten bizim için de çok farklı bir bölümdü... sürekli onları izlemek hiç alışık olmadığımız bir durum bildiğin gibi... reklam aralarında gelip ""bu izledğim fırtına mı"" diye yazışımı... evlenecekleri yönünde gazete okuduğum haber sonrası forum ageldiğimde düğünü bölümden önce forumda yapışımız... aklıma geldikçe ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazen... ilk önce o günler için seviniyorum.. sonra bir daha olmiyacağı için üzülüyorum...

o 3 hafta gerçekten her yönüyle kabus gibiydi... emin olamadan tabiki sana haber veremezdim.. ne kadar üzüleceğini ve internete de giremediğin için kendini ne kadar çaresiz hissedecieğini bildiğim için ilk önce emin olmam gerekirdi... her ne kadar bizi üzsede en azından ondan kurtulmuştuk.. bu sefer yaşadığımız tam bir kabusdu...

olmadığın 3 haftada multimedya bölümümüz tam anlamıyla çökmüştü... resimlerini ne büyük sabırsızlıkla beklediğimizi sana anlatamayız.. dedğim gibi internette ilk eklenen fırtına resimlerinin sahibi her hafta sen oluyordun....(devam etseydi daha da olurdun... ) yorumlarımıza gelince tabii yapıcaz saniye saniye irdelememiz gerekiyor... dizimizin her saniyesi bizim için apayrı bir değer taşıyor... herbizimzin yorumları ayrı ayrı değerli... ayrı ayrı anlamlıydı... dediğim gibi fırtına herbirimizin yorumlarıla daha da değerli hale geldi...

reklerin kardeşliğine gelince... evet ne kadar katı olduğunu ben de hatırlıyorum... nerden mi ilk msn konuşmamızda bana takımımı sormandan tabiki... zaten nickinden de anlaşılıyor fanatikliğin ama dediğim gibi renklerin kardeşliği oldu bizimkisi....(aman canım sarılarımız aynı.. kırmızı yada lacivert... ne farkeder...)

biz her konuda birbirimize yol gösterdik, emek verdik, omuz omuza olduk... tabiiki bu konuda da beraberiz... bizim fırtına sevgimiz sadece bölüm yorumlamak değildi... her anıyla fırtınayı içimiz kabul ettik biz... herbirimiz...:img-yes: ayrıca tabiiki canım...

BEN DE SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ:img-in_lo

evet Duygu'mmm çok şey paylaştık...bu forumdaki herkesle...

29.bölüm gerçekten bir miladdı...harika bir şekilde evlenmişlerdi bizimkiler...dediğin gibi her gelen tüyo ve her haber bizim başlıkta yeni yeni düğünlere sebep oluyordu...hatta Cansu'muzun Murat_burçin'le ilgili verdiği haberden sonra birden başlık coşmuştu...:)hatırlıyor musun???(((tabi ki hatırlıyosundur...:))))tam bir bahar havası esmişti forumda...:happy0064

eklediğim bölüm resimleri zaten içinde Murat_Burçin'i barındırdığı için güzeldi...ve sizin o yetenekli ellerinizde çok daha güzel hale geldiler...bende her hafta sizin o harika çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekledim...biliyorsun o kabus gibi 3 hafta boyunca hem kendimi hemde seni çok yordum...hakkını helal et...çok uğraştın benimle...:img-yes:

ben sadece sizin yorumlarınızı okuyabilmek için bile Fırtına'mızın devamı için çalışacağım...zaten bu kadar bağlanmamın en önemli sebeplerindensiniz...

msndeki o konuşmamızı çok iyi hatırlıyorum...:img-hyste biraz çatlağımdır FB konusunda...sende biliyorsun zaten...:)ama artık çok daha ılımlıyım...kimin sayesinde acaba??:)

bu arada Fatma'cığımızında dediği gibi bizim başlıkta hiçbir zaman kavga-gürültü olmadı...her zaman birbirimize saygımızı koruduk ve çok güzel arkadaşlıklar kurduk...dolayısıyla büyük bir zevk oldu benim için bu forum...dediğin gibi birbirimize en zor zamanlarda destek olduğumuz için çok daha fazla bağlandık birbirimize...iyiki de böyle olmuş...:img-in_lo

Fırtına'm bittiğinde ((((çok ilerde bir gün bittiğinde yani:)))) benim yanımda sen ve bütün bu forumdakiler kalacak...yani Fırtına ile kurduğumuz bu büyük bağın en önemli sebebi de birbirimiziz aslında...o yüzden hiçbir zaman Fırtına'dan kopmayacağız...:happy0064

Kadir_Reis
18-06-07, 23:44
Aslında Çok Sey Konusmak İstiyorum Fırtına Dizisi Hakkında ama dilim düğümleniyor ellim tutmuyor yazmak istemiyor,ama yazmadan da olmaz değil mi?Evet Ben Bu Siteye Geç Geldim Keşke Erken Gelseydim Diyorum ama ben kendimi,sizi Karanlıktan Aydınlığa Çıkarmaya Çalisan Bir Kişi olarak görüyorum herhalde sizlerde öyle düşünüyorsunuzdur.İlk Geldiğimde fırtına'nın 48 bölümde biteceğini ögrenmiştik bir süre savaşmıştık hepimiz ama daha sonra hepiniz yoruldunuz işte olmuyor olmuyor dediğiniz zaman ben hep aksini söyleyerek size moral vermeye calıstım ve başarılıda oldum.Ve Yeni Projelerimiz var "Fırtına Her Şey'e Ragmen Esmeli"Prolasıyla yazın çalısmalarımız devam edecek,hatta başladık bile dilerdim ki Yapım Kuruluşu Beşiktaş Kültür Merkezi ve Yapımcı Sn Necati Akpınar'ın bu konuda bize destek vermesiydi olsun canların saolsunlar onlar sırf fırtına ile ugrasmıyorlar bebeğim ve su anda konserlerle ugrasıyor ama yinede en azında bir mail olarak destek veriyoruz diyebilierdi.Gelerim yayıncı kuruluş olan Kanal D A.Ş ilk öncelikle ne kadar dizimizin reklamını yapmadıkları ve fragmanları az vermiş olsalar bile bize bu diziyi izlettikleri için kendilerine teşekkür ederim şahsim adıma zaten teşekkürlerimi telefonla kendilerine illetim.Dizinin biteceğini öğrendiğimiz andan itibaren İzleyici Hattı Olan Alo D Hattını Aradık Arayacagızda hep bize dizi devam edecek,sezon finali yapacak diyordu ama ne zaman 47.bölümün fragmanı yayınladıktan sonra dizi biteceğini söylediler.yani 47.bölüm fragmanı yayınlanana kadar bizi kandırdılar ve başarı oldularda bu konuda ayrıca tebrik ederim benim anlamadıgım ve anlamak istediğim bu kadar mail yollamıza telefon açmamıza ragmen dizinin bitirme kararı almaları beni hayretler içerisinde biraktı.Biz "Fırtına Herşeye Ragmen Esmeli"Prolası ile yazın çalismalarımızı sürdüreceğiz

Gelişme Cümlerimde Bize Destek Veren Basın Mensuplarına Bir Kaç Söz Söylemezsem Üzülürüm...

Mesut Yar:Kendisine İlk Öncelikle Kanal 1 Yayın Yönetmeni Oldugudan Dolayı Tebriklerimi arz ederim.Kendisinin Posta Gazetesinde televziyon yazarında "FIRTINA"dizisi için verdiği destek'den dolayı teşekkür ederim
Milliyet Tv Eki ve Yazarı:Sesimizi Duyurdukları İçin Kendilerine Teşekkür Ederim
Mehmet Gülerİlk Mesajım ona 43.bölüm bitirilme konusunda atmıstım o da saolsun bizimle ilgilendi ve sesimizi duyurdu

Daha sonra 48 bölümde bitirme konusundan gerçekten gerçekten bize çok destek verdi vereceğinede inanıyorum kendisine bir şükran borcumuz var

Ayrıca Internet Sıtesı Karadenizlikbirlik sitesine'de verdikleri destek'den dolayı teşekkür ederim.Ayrıca Çay Tv Yetkililerinide Teşekkür Ederim Ayrıca Fırtınanın Fan Sitesine'de teşekkürlerimizi arz ederim

Ayrıca Burda kı Tüm Fırtına Seven Üye Arkadaslarımızıda verdikleri destekden dolayı ve yazın verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ederim

Brittle
19-06-07, 11:34
arkadaşlar öncelikle mesajlarınızı okudum, herkesin düşüncesine yüzde yüz katılıyorum.
Duygucum benim hakkımda yazdığın şeyler de beni çok duygulandırdı. Merak etmeyin yaz boyunca burda olacağım.:img-yes:
Gelelim fırtınaya. Fırtınayı ilk bölümden beri kaçırmadan izliyorum. Fırtına benim için bir ilk ve tek.
Normalde ben dizilerde sadece başrol karakterlerini izlerdim, ta ki fırtınaya kadar. Fırtına da diğer karakterleri de sanki başrol karakterleri gibi severek izledim.:img-yes:
Ben de foruma ilk bölümlerde gelemedim. farkettiyseniz buraya üye oluş tarihim eski fakat mesaj sayım hiç yok gibi bi şeydi. Ben buraya yazmaya fırtına sayesinde başladım. Forumdaki arkadaşlar ve yorumları o kadar sıcak geldi ki kendimi buraya yazmaktan alıkoyamadım.
Ana sayfa için çok uğraştık ve sonun da başardık. Bizim forumcak altına girip de başaramadığımız iş yok. Onun için ben inanıyorum ki fırtınamızı da geri döndüreceğiz.:img-yes:

_duygucuk_
19-06-07, 11:38

adaşım yazdıkların süper olmuş inanki aynen bende senin için öyle düşünüyorum:)
biz bir aile olduk ve hepinzi Fırtına Fanları olarak ayrı ayrı seviyorum:)üzülmeyin biz inat ettik onlar artık pes durumunda yakında geri alacağız dizimiz:)
belki yeni sezonda başlar umarım tabiki....
biz onları birden sevmedik yavaş yvaş fırtına aldı birden içine bizi:)
ali-zeynep aşkı bambaşka.:)

fırtına_leyla
19-06-07, 14:04
fırtınayı bende ilk bölümden beri hiç kaçırmadan izledim köydeki bölümleri istanbuldakiler hepsi de birbirinden harikaydı istanbulda devam edeceğini duyunca biraz endişelenmştim doğrusu izlenmez artık köydeki bölümler gibi zevk alınmaz fln diye aksine tüm bölümleri birbirinden güzeldi zeyneple alini aşkları inatlaşmaları hasanla fevzinin yaptıkları ziya şirin hepsi birbirnden güzeldi tam da kendine yakışır bir finali oldu(gerçi bitmesini istemezdim amaa)

keremcem d
19-06-07, 16:47
Ahh ahh..
Hala alisamadim firtinanin bitmesine..tam bölüm yorumlarina özet yarina cikar yazicaktim:sad53:
Anlasilan alismam uzun sürecek..
Gercektende basdan sonra bi kere bile sIKILMADAN baktigim sayili dizilerden biri..
nerd ebulucaz biz bir kere daha böyle bi dizi.. ve böyle oyunculari bir arada..

yabancıdamat
19-06-07, 16:52
fırtına 3 gündür esmiyo sıkıldım özledim keşke yeniden başlasa aslında başalatabiliriz nasıl omuz omuza bittikten sonra başladıysa fırtınayıda başalatbilir kanal d

karanlık86
19-06-07, 17:07
fırtınamızı ben de başından beri takip edenler arasındaydım ve her hafta daha çok bağlandım FIRITINAMIZA.geçen yaz döneminden beri her hafta heyecan ile beklediğim tek dizi idi.o kadar çok alışmıştım ki dizimize.
dizimizin bitmiş olmasına hala alışamadım alışamayacağım da galiba.
şimdiden çok ama çok özledim fırtınamızı.oyuncuların performansı muhteşemdi.
özellikle Burçin ve Murat bambaşkaydı.ben bu zamana kadar izlediğim dizilerdeki çiftlerde böyle etkileyici bakışlar görmedim.
böyle kaliteli, muhteşem kadro oyuncuları bir daha bulamaz ne kanal d ne de bkm.
hala neden bittiğini anlayamadığımız fırtınamızın yerine bakalım kanald hangi diziyi yerleştirecek.
ben bu dizi de bambaşka duygular hissettim.bize böyle dizi izlettirdikleri için öncelikle fırtına ekibine, bkm ve kanald ye teşekkür ediyorum.
ayrıca dizimizn devam etmesi için destek veren siz arkadaşlarıma, basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum.

ctcc
19-06-07, 18:29
ctcc foruma giriş anını hatırlamıyorum canım:img-blush ama o kadar bomba gibi bir giriş yaptın ki o yorumlarını ıkumak için can attım... çalışmalarını büyük bir zevkle takip ettim... zeynep-ali den sonra burçin-murat ilişkisini içimde sağlamlaştıran sen oldun... fırtına bitmesin diye hazırladığın metinler milletin bilgisayarından gerekli yerlere yollandı.. bazen bir türlü aynı anda nforumda olamadık.. bazen sabaha kadar yorum yazdık (3ü bir arada olduk:img-wink: ) dedim ya bomba gibi girdim foruma...
foruma bende senin gibi giriş yaptım canım:img-hyste bi ara hiç yazmadım.. hep okudum hep okudum.. :img-hyste ayrıca benimde ilk konuştuğum kişi Fatma olmuştu:img-hyste

sonra bir cesarettir yazmaya başladım ki sizler gibi arkadaşlarım oldu.. her anımda bana destek verdiniz.. sizleri çok seviyorum:img-in_lo

ben alışamadım.. sanırım alışamayacağım da fırtınamın bitmesine.. hergün bunalmaktan , üzülmekten bıktım artık.. mutlu olamıyorum bir türlü.. hemde bugün o kadar güzel haberler aldım kii.. buna rağmen olmuyor , yapamıyorum.. ağlıyorum sürekli.. meğerse fırtına neymiş benim için.. olmuyor.. yan etki yaptı bende fırtınasız kalmak.. reçetem fırtınam olacak yine:img-hyste

FBemel
19-06-07, 21:12
foruma bende senin gibi giriş yaptım canım:img-hyste bi ara hiç yazmadım.. hep okudum hep okudum.. :img-hyste ayrıca benimde ilk konuştuğum kişi Fatma olmuştu:img-hyste

sonra bir cesarettir yazmaya başladım ki sizler gibi arkadaşlarım oldu.. her anımda bana destek verdiniz.. sizleri çok seviyorum:img-in_lo

ben alışamadım.. sanırım alışamayacağım da fırtınamın bitmesine.. hergün bunalmaktan , üzülmekten bıktım artık.. mutlu olamıyorum bir türlü.. hemde bugün o kadar güzel haberler aldım kii.. buna rağmen olmuyor , yapamıyorum.. ağlıyorum sürekli.. meğerse fırtına neymiş benim için.. olmuyor.. yan etki yaptı bende fırtınasız kalmak.. reçetem fırtınam olacak yine:img-hyste

ben bu foruma uzun süredir üyeyim ama Fırtına ile bu forum benim vazgeçilmezim oldu Cansu'cum...senin aramıza katılmanı da çok iyi hatırlıyorum...Seda ile (((tipex olan:)))) hemen hemen aynı zamanlarda aramıza katıldın ve Burçin_Murat ile ilgili getirdiğin haberler sayesinde günlerce coştuk başlıkta...:happy0064 çok güzeldi o günler...:img-yes:

beni de hiçbir şey memnun etmiyor artık...yani çok büyük bir boşluk oldu hayatımda...ama dolacak bu boşluk inşallah...:img-wink:

FBetül
19-06-07, 22:47
bence firtinayi iyi sonla bittirdiler cok beyeniyodum diziyi bitmeseydi

Kadir_Reis
19-06-07, 22:52
Acı Gerçeği Söyleyim Ben Ilk önce fırtına'nın ilk fragmanı izledikten sonra bu dizi tutmaz demiştim ama yanıldım iyikide yanilmişim

Brittle
20-06-07, 12:08
ah bu başlığa girdiğimde içime bir hüzün çöküyor.
Herkesin yorumu o kadar güzelki ben duygularımı istediğim gibi açıklayamıyorum her halde ama olsun ne yapalım.:img-yes:
Fırtınanın yokluğuna gün geçtikçe alışıcağıma daha da zor geliyor.
Hele fırtınanın sitesinde hap sağ üst köşede yeni bölüme şu kadar kaldı diye yazardı şimdi baktım. GERİ SAYIM BİTTİ. yazıyor. Ne kadar kötü olduğumu tahmin edebiliyorsunuzdur her halde.
Şimdi eski bölümlere bakıyorum da sonra bi daha onları öyle göremeyeceğimi düşünüyorum ve daha da kötü oluyorum.
Arkadaşlar ne olacak bizim sonumuz. :sad53: Aynı şarkımız gibi oldu,

ha bu akan dereler denizlere dolacak
söylesana güzelum sonumuz ne olacak
ha bu akan dereler denizlere dolacak
söylesana güzelum sonumuz ne olacak

ah duman kara duman sardi dört yanimizi
ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi
ah duman kara duman sardi dört yanimizi
ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi

dere akar tasile gözüm doldi yasile
nerelere gideyim ha bu garip basile
dere akar tasile gözüm doldi yasile
gurbetemi gideyim bu sevdali basile
oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi
ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi
oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi

ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi
ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi

ctcc
20-06-07, 13:38
ben bu foruma uzun süredir üyeyim ama Fırtına ile bu forum benim vazgeçilmezim oldu Cansu'cum...senin aramıza katılmanı da çok iyi hatırlıyorum...Seda ile (((tipex olan:)))) hemen hemen aynı zamanlarda aramıza katıldın ve Burçin_Murat ile ilgili getirdiğin haberler sayesinde günlerce coştuk başlıkta...:happy0064 çok güzeldi o günler...:img-yes:

beni de hiçbir şey memnun etmiyor artık...yani çok büyük bir boşluk oldu hayatımda...ama dolacak bu boşluk inşallah...:img-wink:
ben sana anlatmıştım canım benim kuzenim bana fırtına aşığı olduğum için bu siteyi tanıttı.. iyikide tanıtmış:)

evet çok iyi hatırlıyorumm:img-yes: hatta o zamanlar başlığı anasayfaya taşımak için pm atıyorduk:img-hyste

canım ben anlamıyorum , hayat güzel , herşey iyi.. ya ama olmuyor yani.. yapamıyorum .. neden bilmiyorum ama.. fırtınanın yeri o kadar büyükmüş ki içimde..

tipex
20-06-07, 16:33
Hepiniz harika yorumlar yapmışsınız. Okurken gözlerim doldu :=(((((( Ben çok beceriksizimdir böyle konuşmalarda. Birşeyler geveleyip dururum. Bir türlü ifade edemem kendimi... Ama sizlere imrenerek birkaç şeyde ben söylemek istiyorum (elimden geldiğince)

Aranıza geç katıldım. Ama sizler o kadar sıcak, o kadar samimiydiniz ki kısa zamanda beni bağrınıza basıp, sizlerden biri olmamaı sağladınız. Burada, sizlerin arasında olmaktan o kadar mutluyum ki... :=)))))))Böyle bir ortamı bir daha kolay kolay bulabileceğimi sanmıyorum... Hepinizi çok seviyorum...

Fırtına'mı en başından beri büyük bir beğeniyle takip ediyordum. Fırtına, sahip olduğu doğallığıyla beni kendine öyle bir bağladı ki ondan kopabilmem çok zor. Resmen büyüledi beni...

Fırtına'm sayesinde çok şey öğrendim. Aşkı, sevgiyi, bağlılığı, dostluğu Fırtına'm sayesinde tekrar öğrenmiş oldum. Ben Fırtına'ya kadar hiçbir yerli diziye böyle bağlanmamıştım. Onun yeri bende apayrı...

Fırtına'mı herşeyiyle çok özleyeceğim... :=((((((((

biperva
22-06-07, 01:59
tipex im le çok konuşmuşuzdur bu diziyi buradan olmasada.Gerçekten izleyince insanın suratında gülümseme bırakan içine huzur veren bir diziydi.Gereksiz sıkıcı upuzun sorunlar yaşatıp bizi kasmadılar herşey yerli yerindeydi.Tek sorun erken bitti diyeceğim ama belki de böyle bitmesi bile iyi oldu.Çok iyi hatırlayacağız budiziyi.Bazı diziler örneğin Gümüş gibi son bölümünü görünce oleyyyy dememiş olduk:img-yes: .

En çok yaneee Hasan ımı özleyeceğim.Ben sende tutuklu kaldımmmm:img-hyste .Onun şeytanlıkları tam benlik olan hareketleri kafaca uyumumuz ahh ahh ortağı ben olmalıymışım onun:img-pilot

tipex
22-06-07, 02:06
En çok yaneee Hasan ımı özleyeceğim.Ben sende tutuklu kaldımmmm:img-hyste .Onun şeytanlıkları tam benlik olan hareketleri kafaca uyumumuz ahh ahh ortağı ben olmalıymışım onun:img-pilot

Çok sükür gelebildin canım :) Bende Hasan'ı çok özleyeceğim. Sadece Hasan'ı değil hepsini çok özleyeceğim. :=(((((((

Bir yerde haklısın canım. Her güzel şeyin bir sonu vardır. Fırtına içinde aynısı oldu. Ama bizler Fırtına'ya öyle bağlandık ki bu sonu kabullenemiyoruz. Daha doyamadık Fırtına'mıza :=(((((((

biperva
22-06-07, 02:18
Ehh şimdi fena olmazdı birkaç bölüm daha haklısın.O kadar çok gelecekten geleceğe gidildiki bir bölümde saçlarım ağardı benim kaptırdım kendimi ruhum yaşlandı.Sindiremedik biz bu bölümü.Bari araya birkaç yıl daha ekleyip Ziya cım ile Şirin i de evlendirselerdi:happy0064

SÜRMELİM
22-06-07, 12:29
Arkadaşlar ben sürekli forumda olan biri değilim hatta sizin FIRTINAMIZ için yaptığınız çalışmaların hiçbirinde benim emeğim yok eğer aranızda SÜRMELİMİ tanıyanınız varsa diyecekler ki ya bu bir sürü şiir felan yazıyodu(yani gerçek sürmelim hırsız polis için yazıyodu ben üye olma konusunda sorun yaşadığım için canım arkadaşım sürmelim adına foruma giriyorum) umarım anlamışsınızdır:img-wink: ben gerçekten tam bir FIRTINA bağımlısıyım o bitince artık cumartesi günleri nasıl geçecek bilmiyorum ben de kimi arkadaşlar gibi FIRTINANIN ilk bölümünü izlememiştim daha sonraları ilgimi çekmişti ve bağımlısı oldum cumartesi günleri saat 20.00 a yaklaşmaya başladığında kalbim küt küt atmaya başlıyodu artık biliyorum ki cumartesi günlerim yarım geçecek belki bi çoğunuz bunu okuyunca abartmış bu da diceksiniz ama abartmıyorum gerçekten benim için FIRTINA bambaşkaydı son fragmanında final bölümü diyince ilk başta sezon finalidir heralde demiştim ama değilmiş dizimiz gerçekten çok güzel bitti dizi biterken yazan yazı ve çalan şarkı beni bitirdi gözlerim dolmaya başladı ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ben ilk defa bi dizi için bu kadar çok ağladım ali canadaya giderken çalan şarkıyla son bölümde çalan şarkı aynı ve ben bu iki bölümde çok ağladığımı hatırlıyorum çünkü o şarkı beni ağlatan şarkılardan bitanesi ve bu şarkı muhteşem bölümlerele birleşince ağlamamak eldemi? kazım koyuncu işte gidiyorum çalıp bizimkiler el sallamaya başlayınca o kadar kötü oldum ki... :img-swoon :icon_sad: :hıh :img-sorry

şimdi ise tek bi dileğim var umarım bu ekibi başka bi dizide yeniden görürüz ve söyleyecek tek bi sözüm var HOŞÇAKAL FIRTINA :sad53:

YaPrAk_92
22-06-07, 14:04
bence dizi güzeldi ve tadında bitti...çok fazla takip edemiyordum ama esprileri falan çok güzeldi;)

CHARMİNG
23-06-07, 15:05
EVET FIRTINAM BİTTİ VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM:icon_cry: ESKİDEN BU GÜN FIRTINA GÜNÜYDÜ :img-yes: AMA ARTIK FIRTINA YOK VE ANLAMIYORUM BÖYLE GÜZEL BİR DİZİYİ NEDEN BİTİRDİLER:icon_sorr AMA HERŞEY TADINDA BİTTİ VE ÇOK GÜZEL BİR FİNAL OLDU AMA BEN FIRTINAYI UNUTMUYCAM :img-blush AYRICA TÜM DİZİ EKİBİNE SONSUZ TEŞEKÜRLER BİZE BÖYLE GÜZEL BİR YAPIT SUNDUKLARI İÇİN:img-wink:

FBemel
23-06-07, 18:25
Fırtına'mızın son bölümünün üzerinden 1 hafta geçti...bu akşam ilk kez Fırtına'sız bir Cmt akşamı geçireceğiz...biliyorsunuz bu yılın başında da 3 hafta yeni bölüm yayınlanmamıştı ve biz forumda sinir krizleri geçirmiştik ama yeni bölümleriyle devam edecek olmasını kesin olarak bilmek bizi rahatlatıyordu...

bugüne kadar iyiydim...özellikle de benim çok sevdiğim Murat_Burçin çiftinin güzel haberlerini aldıkça üzüntümün biraz hafifler gibi olduğunu hissettim...

yalnız bugün yani bizim BÜYÜK GÜN diye tabir ettiğimiz ve hafta boyunca iple çektiğimiz Cmt günü gelip çatınca yine bir kasvet havası çöktü içime...aslında şimdi şimdi idrak ediyorum durumu...yani ben zaten Fırtına'mız yayınlanırken 1 hafta boyunca forumda oluyordum...Cmt günleri ise benim için en heyecanlı ve keyifli gündü...yani diyeceğim o ki Fırtına'mızın asıl boşluğunu şimdi anlıyorum...:icon_sorr

sadece yazıp sizlerle bu duygularımı paylaşmak ve rahatlamak istedim...:sad53:

benhermi
23-06-07, 19:51
emelcim aslında tamamiyle seninkiyle aynı konulu bir yazı yazmaya da ben girişmiştim bugun ama nedense bir türlü bitirip eklemeye cesarete edememiştim... senin yazdıklarını okuduktan sonra benim de yazıp içimi boşaltmam gerektiğini anladım... ve tabiiki yine çok güzel yazmışsın canım...

eveeeet arkadaşlar bugun büyük gün:happy0064

bunu hepimiz hatırlıyoruz di mi... nasıl unuturuz ki... foruma cumartesi girenlerimizin neredeyse hepsi ilk mesajlarına bununla başlardı... sonra sıralardık... işte şimdi ne olacak... özette bilgi yok ama bence şöyle... diye devam ederdik... bir de bakmışız ki fırtınamız başlamak üzere...

benim saatime göre saat 8e 5 var... alışkanlık ya hala tv de kanal d açık... sanki birden heyya heyya heyya oooo heyya diye fırtına belirecekmiş gibi... ama şimdi ne yapıyorum... hemen kalkıp kanal d yi fln kapatıyorum çünkü biliyorum ki belirmicek...(zaten kanal d ile tüm ilişkimi koparmak isterim ama biliyorsunuz...)

bugun zaten inanılmaz üzgün bir şekilde forumda olucamı biliyordum... daha önce de söylemiştim büyük ihtimalle cumartesi arşive ineriz diye ama tahmin etmek şaşırmamı engellemiyormuş... hani forumun en altındayız ya.. dipteymişiz gibi geliyor bana...:icon_sorr keşke bugun alınmasaydık... 1 gün bekleselerdi bari...:icon_sorr

hepimizin aynı ruh halinde olduğumuzu biliyorum... sanırım asıl fırtınanın adından yazım bu oldu... çünkü bittiğinin daha yeni farkına varıyorum...:icon_sorr

FBemel
23-06-07, 20:11
Duygu'm senin yazdıklarını okurken gözlerim doluyor her defasında...o kadar güzel anlatıyorsun ki...:img-in_lo

forumda olmak bana iyi geliyor...çünkü Fırtına'mla tek bağlantım bir süreliğine de olsa bu forum...umarım bu durum değişecek çalışmalarımızla...o yüzden burdan ayrılamıyorum...ayrılmak da istemiyorum zaten...

"""eveeeet arkadaşlar bugun büyük gün :happy0064 """

gerçekten her Cmt bu sözle başlardık mesajlarımızı yazmaya...sonra da """çok az kaldı...birazdan başlayacak...ayyy çok heyecanlıyım:)...""" diye süren bir heyecan Fırtına'sı başlardı....:)

şu anda dizimiz başlayalı 15-20 dakika kadar olacaktı...eğer başlasaydı...:icon_sorr bende harıl harıl resim çekiyor olacaktım...bizim ev dolup taşacaktı ama benim umrumda olmayacaktı...sonra reklam arasında yeni bölümün izlediğim kısmını tekrar görebilmek için resimlere bakacaktım...:img-in_lo

yine Hasan_Fevzi_Sakine_Emine ile gülecek...Feraye ile birilerinin arasını yapmaya çalışacak...Ziya_Şirin'in didişmelerine bayılacak:)...Hoca_Sevda'nın birbirlerine dokunmaya kıyamadan aşklarını yaşamaya çalıştıklarını izleyecek:img-in_lo ...küçük afacanların yine kime aşık olduğunu görecek...Dursun_Melahat aşkının her türlü darbeye rağmen ayakta kaldığını hayretler içinde gözlemleyecektik...

ama en önemlisi bizim deli ve efsane aşıklarımız Ali_Zeynep'in inatlaşmalarını,,,kavgalarını ama her durumda gözlerindeki o büyük aşklarını yaşayacaktık...izleyecektik demiyorum...çünkü bizde onlarla yaşıyorduk...:img-in_lo

bugün benim için kötü bir gündü...ve şu saatler çok daha zor geçiyor...zor ve bomboş...:icon_sorr

sabahtan beri kaç kere rahmetli Kazım Koyuncu'nun o muhteşem """işte gidiyorum""" şarkısını dinledim???bilmiyorum...ama her dinlediğimde ve özellikle şarkının girişindeki içimi yakan kısımda neler hissettiğimi anlatmama gerek yok :icon_sorr ...o şarkıda hem Ali'nin Kanada yolculuğunun başlangıcı hemde 48.bölümümüzün son sahnesi aklıma geliyor...:icon_sorr

karanlık86
23-06-07, 20:25
meraba arkadaşlar işte fırtınasız ilk cumartesimiz.o kadar zormuş ki alışmak bu duruma.
inşaallah dizimizi geri döndüreceğiz.
bir de arşive lınmışız çok üzüldüm ya.neyse dizimiz devam ederse inşaallah yeniden ana sayfaya geçeriz.
fırtınam nerdesiiiiiiiiiinnnnn
seni çok özlüyorum.

Kadir_Reis
23-06-07, 21:01
kendimi ınternette attım of of kanald yaktın bizi

CHARMİNG
23-06-07, 21:26
FIRTINA BİTTİ:icon_evil VE FIRTINASIZ BİR CUMARTESİ GEÇİRİYORUM:icon_sorr ÇOK ÜZGÜNÜM :icon_cry: SIKINTIDAN KENDİMİ İNTERNETE ATTIM :sad53:

clevergirl
24-06-07, 01:39
FIRTINA BİTTİ:icon_evil VE FIRTINASIZ BİR CUMARTESİ GEÇİRİYORUM:icon_sorr ÇOK ÜZGÜNÜM :icon_cry: SIKINTIDAN KENDİMİ İNTERNETE ATTIM :sad53:

aynen bende öyle yaptim ve cok tatsiz bir aksam gecirdim..

Kadir_Reis
24-06-07, 11:58
tekrarı yok kı tekrarınıda izlerim ancak ınternetten ızlıyoruz

kışgüneşiyimben
24-06-07, 13:08
YAZIK ETTİLER güzelim dizimize offf offfffffff ya nasıldır bu hayat yahu

hyoldas
24-06-07, 18:54
Merhabalar;

Fırtına'yı ilk başladığı günden beri izliyorum. Bazı bölümlerde düşüş yaşasa bile benim için süper bir diziydi. Heyecanlıydı, kadrosu çok iyiydi. Cumartesi günlerimizin neşesiydi. Bu kadar erken bitmesine çok şaşaırdım ve üzüldüm. Üzüldüğüm şeylerden biri de BKM'nin bu konuda ki pasifliği! Belki çok fazla dizi çekmedikleri için acemiliğe mi geldi. Yoksa maddi olarak ağır bir yük olarak mı görüyorlardı bu diziyi o kısmını anlayabilmiş değilim. Ama en azından gerçek sebepleriyle bitmeliydi. Sizlere bize o şekilde lanse edilmeliydi. Böyle bir bölüm önce bitirilmeye karar verilip apar topar değil!

Zaten Kanal D bu konuda uzmandır! Ne yapsak ne etsek çare bulamayız onların derdine. Bazı dizileri reyting alsın diye boy boy reklam, bazılarına da elveda!

Elimden ne gelirse size destek olmak isterim.
Herkesi de organize ederim merak etmeyin.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.
bye

karanlık86
25-06-07, 01:53
Merhabalar;

Fırtına'yı ilk başladığı günden beri izliyorum. Bazı bölümlerde düşüş yaşasa bile benim için süper bir diziydi. Heyecanlıydı, kadrosu çok iyiydi. Cumartesi günlerimizin neşesiydi. Bu kadar erken bitmesine çok şaşaırdım ve üzüldüm. Üzüldüğüm şeylerden biri de BKM'nin bu konuda ki pasifliği! Belki çok fazla dizi çekmedikleri için acemiliğe mi geldi. Yoksa maddi olarak ağır bir yük olarak mı görüyorlardı bu diziyi o kısmını anlayabilmiş değilim. Ama en azından gerçek sebepleriyle bitmeliydi. Sizlere bize o şekilde lanse edilmeliydi. Böyle bir bölüm önce bitirilmeye karar verilip apar topar değil!

Zaten Kanal D bu konuda uzmandır! Ne yapsak ne etsek çare bulamayız onların derdine. Bazı dizileri reyting alsın diye boy boy reklam, bazılarına da elveda!

Elimden ne gelirse size destek olmak isterim.
Herkesi de organize ederim merak etmeyin.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.
bye

hyoldas canım bizi zaten en iyi siz anlardınız desteğin için çok sağol canım
söylediklerine katılmamak mümkün değil canım.zaten kanal d nin amacını anlamış olduk dizilerimizi bitirerek onlar kaliteli dizi yapmak istemiyorlaronların tek amacı var o da maddi durum.seyircisinin beklentileri nelermiş umrunda mı sanki...
neyse canım çok teşekkür ederiz desteğin için.:happy0064

gaybana53
29-02-08, 22:54
ya bu fırtınanın ilk bölümlerini izlemek istiyorum. çok güzeldi çok özledim zaten diziyi bari eski bölümlerini izleyeyim:(

fırtınAyse
20-07-08, 20:47
benim sizlere çok güzel bi haberim var
bu gün gezmeye gittik (bu nedenle giremedim), babamda şevval sam`ın karadeniz albümünü almış, onu dinledik
çok güzel herkese tavsiye ederim
insanlar için söylenir ya " içinin güzelliği dışına vurmuş " diye
cd içinde aynısı geçerli, onaltı şarkı şevval sam`ın yorumuyla ayrı bi güzel ve kapak inanılmaz harika; yolda baka baka doyamadım

neyse konuya giriyim, alınca ne demek istediğimi anlıcaksınız

1. cd`deki ikinci şarkı fırtına`mızın jenerik müziği ha bu ander sevdaluk şevval sam`ın yorumuyla ayrı bi güzel olmuş
2. dokuzuncu şarkıda ali`m; ali`nin sürmene`de kaybolduğu ve zeynep`in gelinlik giydiği sahne`de söylenmişti
ama sanırım bu o değil, biraz benziyo gibi de :icon_whis

bitti

fırtınAyse
21-07-08, 16:19
FIRTINA`NIN ARDINDAN

* zeynep tabakçı ( burçin terzioğlu )
çemberin dışında > star tv

* ali dalcı ( murat yıldırım )
asi > kanal d
bosh reklamı
güz sancısı > sinema

* emine tabakçı
yeni evli > trt 1
nazlı yarim > show tv
hayat türküsü > trt 1
beni unutma > trt 1

* ismail - idris dayı
nazlı yarim > show tv

* naz
nazlı yarim > show tv
elif > a tv

* abidin
nazlı yarim > show tv
leylan > star tv
kilim reklamı

* sevda
fedai > star tv
mutfak > tiyatro

* tamara
senden başka > a tv
sınıf > show tv
arbella reklamı
derbest > star tv

* faruk
aşk kapıyı çalınca > star tv
senden başka > a tv
yeni evli > trt 1

* jenerik müziği
şevval sam - karadeniz albümü

* metin balekoğlu ( görüntü yönetmeni )
senden başka > a tv

* gökhan horzum ( senaryo yazarı )
kavak yelleri > kanal d

* oflu hoca = abdullah
bıçak sırtı > kanal d
düğün şarkıcısı > kanal d

* besim
kurtlar vadisi > show tv
hatırla sevgili > a tv
karadeniz albümü çıkarmış ama ismini bulamadım .....
güz sancısı > sinema

* iklima
ah istanbul > a tv
tatlı intikam > star tv
güzel günler > trt 1
yol arkadaşım > kanal d

* ziya
avrupa yakası > a tv
servet avcısı > a tv
laf ebeleri > (unutttum)
sınıf > show tv

* dursun
sınıf > show tv
gece gündüz > kanal d

* sakine dalcı
zoraki koca > kanal d
yalancı romantik >
son ağa > star tv

* gamze
zoraki koca > kanal d
milyonda bir > star tv

* hasan
komedi dükkanı > tv 8
üvey aile > fox tv
süper ajan K9 > sinema

* melehat
son ağa > star tv

* ahmet
asi > kanal d
tatlı intikam > star tv
ateş ve barut > fox tv
adem`in trenleri > sinema
danette reklamı

* bilal
tatlı bela fadime > star tv
akasya durağı > kanal d
beyaz kelebek > sinema

* feraye
fesuphanallah > a tv
sevgili düşmanım > kanal 7
cennet mahallesi > show tv
iki aile > star tv
gece gündüz > kanal d
mert ile gert > trt 1

* sabahat
annem > kanal d

* serap
oğlum için > show tv
hayat güzeldir > show tv

* erhan
bkm mutfak çok güzel hareketler bunlar > kanal d

* melahat ( son bölümdeki konuk oyuncu olarak )

* nermin

* ali ile zeynep dalcı çiftinin evi ve emine ile sakine`nin dükkanı
zoraki koca > kanal d

* fırtına deresi ve fırtına köprüsü

kimini fragmanlardan, kimini gazetelerden, kimini izlemişimdir, kimini de arkadaşlarım veya kardeşim görmüş söylemiştir bende not almışımdır :)
eğer sizlerde görmüşseniz lütfen yardımcı olun FIRTINA`yı yaşatalım :img-icecr

teşekkürler

Cansu*
29-11-08, 15:18
FIRTINA`NIN ARDINDAN

* zeynep tabakçı ( burçin terzioğlu )

* ali dalcı ( murat yıldırım )
asi > kanal d
bosh reklamı
güz sancısı > sinema

* emine tabakçı
yeni evli > trt 1
nazlı yarim > show tv
hayat türküsü > trt 1
beni unutma > trt 1

* ismail - idris dayı
nazlı yarim > show tv

* naz
nazlı yarim > show tv
elif > a tv

* abidin
nazlı yarim > show tv
leylan > star tv
kilim reklamı

* sevda
fedai > star tv
mutfak > tiyatro

* tamara
senden başka > a tv
sınıf > show tv
arbella reklamı

* faruk
aşk kapıyı çalınca > star tv
senden başka > a tv
yeni evli > trt 1

* jenerik müziği
şevval sam - karadeniz albümü

* metin balekoğlu ( görüntü yönetmeni )
senden başka > a tv

* gökhan horzum ( senaryo yazarı )
kavak yelleri > kanal d

* oflu hoca = abdullah
bıçak sırtı > kanal d
düğün şarkıcısı > kanal d

* besim
kurtlar vadisi > show tv
hatırla sevgili > a tv
karadeniz albümü çıkarmış ama ismini bulamadım .....
güz sancısı > sinema

* iklima
ah istanbul > a tv
tatlı intikam > star tv
güzel günler > trt 1
yol arkadaşım > kanal d

* ziya
avrupa yakası > a tv
servet avcısı > a tv
laf ebeleri > (unutttum)
sınıf > show tv

* dursun
sınıf > show tv

* sakine dalcı
zoraki koca > kanal d
yalancı romantik >
son ağa > star tv

* gamze
zoraki koca > kanal d
milyonda bir > star tv

* hasan
komedi dükkanı > tv 8
üvey aile > fox tv
süper ajan K9 > sinema

* melehat
son ağa > star tv

* ahmet
asi > kanal d
tatlı intikam > star tv
ateş ve barut > fox tv
adem`in trenleri > sinema
danette reklamı

* bilal
akasya durağı > kanal d
beyaz kelebek > sinema

* feraye
fesuphanallah > a tv
sevgili düşmanım > kanal 7
cennet mahallesi > show tv
iki aile > star tv
gece gündüz > kanal d
mert ile gert > trt 1

* sabahat
annem > kanal d

* serap
oğlum için > show tv
hayat güzeldir > show tv

* erhan

* melahat ( son bölümdeki konuk oyuncu olarak )

* nermin

* ali ile zeynep dalcı çiftinin evi ve emine ile sakine`nin dükkanı
zoraki koca > kanal d

* fırtına deresi ve fırtına köprüsü

kimini fragmanlardan, kimini gazetelerden, kimini izlemişimdir, kimini de arkadaşlarım veya kardeşim görmüş söylemiştir bende not almışımdır :)
eğer sizlerde görmüşseniz lütfen yardımcı olun FIRTINA`yı yaşatalım :img-icecr

teşekkürler

tamara>derdest

dursun>gece gündüz :img-wink: