PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor Aslanlar/Kanaryalar

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

forever_bim
18-06-07, 22:26
Buradan devam edebilirsiniz. Saygımla

forever_bim

eylül87
18-06-07, 23:02
hayırlı uğurlu olsun başlığımızı puanımızıda verelim inş. bu başlık aslanlarımızın şampiyonluğuyla kapanır

aaLLyy-
18-06-07, 23:09
Yeni baslik hayirli ugurlu olsun, Dediginiz gibi, bu baslikta seviniriz Insallah, Özinin veya Cigdemin kazanmalarini:happy0064
bi survivor daha bitti, neye bakacagiz biz simdi her cumartesi?:icon_sorr

eyschann
18-06-07, 23:18
yeni baslik hayirli ugurlu olsun ...

insallah son baslik olmaz nediyelim...

artik sadece bir hafta kaldi umarim cigdem ve ya Özim alir yoksa ben artik bida toparlanamam bu soku atlatana kadar......

mliSrkan
18-06-07, 23:20
Yeni başlıkk hayırlı olsuunn !!

Artık final geldi umarım finalde biz aslanlar mutlu oluruz...

ÖZLEM veya ÇİĞDEM KAZANACAK inşallahh !!!

FBuse
19-06-07, 01:52
artik sadece bir hafta kaldi umarim cigdem ve ya Özim alir yoksa ben artik bida toparlanamam bu soku atlatana kadar......
yapma eysan ya alt üstü bi yarisma.. show business bu =))
benimde gönlüm kanaryalarimdan yana tabi, insallah ikisinden biri kazanir
ztn kazanmasalarda kaybetmicekler..

buarada aslanlardan birinci cikarsa bu özlem olur bence (onlardan o hak ediyo ztn)
bizden hem taner hem aysil.. ama TIKY baska yaaaaa =)))))

!karbeyaZ!
19-06-07, 11:41
Yeni ve son başlık hayırlı olsun ne diyimm.. :sad53: Tr-Gr den hemen sonra A-K başlamıştı arada pek zaman olmamıştı.. Şimdi survivorsız nasıl geçer zaman valla çok üzgünüm.. Mail geldi final ayın 23ündeymiş yani Cumartesi canlı final olacak, finale katılma hakkı varmış.. Eğer Sapancadaysa tüm ekibin peşindeyim zaten .. Bide finalde birleşmeden önceki yarışmacılar olacak mı merak ediyorum..

KeReMcEmİm
19-06-07, 11:48
Yeni ve son başlık hayırlı olsun ne diyimm.. :sad53: Tr-Gr den hemen sonra A-K başlamıştı arada pek zaman olmamıştı.. Şimdi survivorsız nasıl geçer zaman valla çok üzgünüm.. Mail geldi final ayın 23ündeymiş yani Cumartesi canlı final olacak, finale katılma hakkı varmış.. Eğer Sapancadaysa tüm ekibin peşindeyim zaten .. Bide finalde birleşmeden önceki yarışmacılar olacak mı merak ediyorum..

walla bilmioruz ama galiba cömert bende gidicem dedi yada canlı yayına mı gidicem dedi pek anlamadım en iisi cumartesiyi bekleyip görücez bu arada fragman gelmiş ama önemli bişey yok yani oyun falan yarışmacıların eski görüntüleri ve cnlı olacağı falan var işte

*ArAnCiL*
19-06-07, 11:53
hayırlı uğurlu olsun başlığımızı puanımızıda verelim inş. bu başlık aslanlarımızın şampiyonluğuyla kapanır

inş cnm yhaa başlık hayırlı olsn tekrardann ve inşş bu hafta aslanlarımızdan biri en zor yarışmayı kazanıp birinci olcak müthişş bişiy yhaa size nerden mail geldi arkadaşlar eğer herkes finale giderse yaşadık resimler fln :D

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:00
walla bilmioruz ama galiba cömert bende gidicem dedi yada canlı yayına mı gidicem dedi pek anlamadım en iisi cumartesiyi bekleyip görücez bu arada fragman gelmiş ama önemli bişey yok yani oyun falan yarışmacıların eski görüntüleri ve cnlı olacağı falan var işte
herhalde bu survivora özel bütün yarışmacıları çağırırlar.. herkes birbirine moral verir.. ben fragmanı bi izleyeyim.. final sakaryada olacaksa mutlaka gidecem..

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:06
Özlem mi, Çiğdem mi ?? Ayşıl mı, Taner mi ??
Kafiyeli olmuş yaa.. En azından finalle ilgili daha ipuçları olsaydı.. İnşalah yarı final oyunundaki gibi saçma sapan bi oyun olmaz da, yarışmacılar güme gitmez..

KeReMcEmİm
19-06-07, 12:09
herhalde bu survivora özel bütün yarışmacıları çağırırlar.. herkes birbirine moral verir.. ben fragmanı bi izleyeyim.. final sakaryada olacaksa mutlaka gidecem..

bütün elenen yarışmacılar gelmicek onu biliorum orkuna sormuşstum :img-hyste ama canlı yayına gelirler herhalde acaba finale kaç kişi gidicek son beşliler olabilir bence mesut ve cevo zaten varmışta eee böylece mete yaprak müge ve cenk de olur acaba onlardan öncesi var mı ama zannetmiorum

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:14
bütün elenen yarışmacılar gelmicek onu biliorum orkuna sormuşstum :img-hyste ama canlı yayına gelirler herhalde acaba finale kaç kişi gidicek son beşliler olabilir bence mesut ve cevo zaten varmışta eee böylece mete yaprak müge ve cenk de olur acaba onlardan öncesi var mı ama zannetmiorum
tüm survivorlarda ancak birleşme sonrası yarışmacılar finalde oluyorlardı.. bu yüzden cöm ve orkunun finale gelmemesi lazım..canlı yayında da final oynanırken de tüm yarışmacılar olsa daha iyi olur.. ayrıca final oyunu nasıl oynanacak onu da çok merak ediyorm..mesela 3 etaptan oluşup 2sini kazanan mı yarışmayı kazanacak ?? ay kafamda çok soru işareti var:img-hyste canlı yayına bende gidecem bananee yaaa..

KeReMcEmİm
19-06-07, 12:17
final şöyle cnm ilk önce bi yarışma yapılcak ilk finalist ortaya çıkcak sonra kalan 3 kişiyle bi yarışma daha yapılcak ikinci finalist orataya çıkcak ve sonrada iki finalistle final yarışı olcak ay mesut cevo ve metenin onları orda desteklemesi süper olcak

taner_dılara
19-06-07, 12:23
http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=54891
burdan izleyin görün final bölümünün fragramını ama cablı olucakk ne kadar güzell :):img-wink:

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:26
final şöyle cnm ilk önce bi yarışma yapılcak ilk finalist ortaya çıkcak sonra kalan 3 kişiyle bi yarışma daha yapılcak ikinci finalist orataya çıkcak ve sonrada iki finalistle final yarışı olcak ay mesut cevo ve metenin onları orda desteklemesi süper olcak
aaa o zaman iyi.. riski az olur.. bence ilk oyunu Taner alır, ikinciyi Özlem.. En kötü performansı da Çiğdem gösterir gibi..

KeReMcEmİm
19-06-07, 12:28
bu arada az önce yaprağa sordum finale son beşli gidiomuş yani bizden mesut cevo mete kanaryalardan da müge yaprak cenk karbeyaz bence çitoyu hafife alma derim ben :img-wink: sonuçta buraya kadar alnının akıyla geldi

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:35
bu arada az önce yaprağa sordum finale son beşli gidiomuş yani bizden mesut cevo mete kanaryalardan da müge yaprak cenk karbeyaz bence çitoyu hafife alma derim ben :img-wink: sonuçta buraya kadar alnının akıyla geldi
bence herkes olmalıydı finalde.. neyse sağlık olsun.. sadece 10 yarışmacıyı görebilecem :D havaya girdim valla:img-hyste bide final sakaryada olmazsa tam bir yıkım olacak benim için:img-hyste ayyy inşallahh sapancada olur..
bu arada eğer özlem-çiğdem-cenk düellosunda özo sakat olmasaydı çiğdem giderdi ya da ben metenin finali hakettiğini düşündüğüm için böyle söylüyorum.. artık bilemeyecem ama final 4lüsünden en zayıf halka Çiğdem bence..

KeReMcEmİm
19-06-07, 12:38
bence herkes olmalıydı finalde.. neyse sağlık olsun.. sadece 10 yarışmacıyı görebilecem :D havaya girdim valla:img-hyste bide final sakaryada olmazsa tam bir yıkım olacak benim için:img-hyste ayyy inşallahh sapancada olur..
bu arada eğer özlem-çiğdem-cenk düellosunda özo sakat olmasaydı çiğdem giderdi ya da ben metenin finali hakettiğini düşündüğüm için böyle söylüyorum.. artık bilemeyecem ama final 4lüsünden en zayıf halka Çiğdem bence..

özlem-mete-cenk de ilk önce düşen cenkti ki bence çiğdem bilerek bıraksaydı ii olcaktı çünkü bence son oyunda da ii dayanırdı nese bence çito ii bi yarışmacı bu yarışmada da ne olcağı hiç belli olmuo ama özlemin daha çok şansı var tabi bence özlem ve ayşılda kalabilir finale

!karbeyaZ!
19-06-07, 12:43
özlem-mete-cenk de ilk önce düşen cenkti ki bence çiğdem bilerek bıraksaydı ii olcaktı çünkü bence son oyunda da ii dayanırdı nese bence çito ii bi yarışmacı bu yarışmada da ne olcağı hiç belli olmuo ama özlemin daha çok şansı var tabi bence özlem ve ayşılda kalabilir finale
çiğdm son oyuna kalsaydı mete de gitmezdi .. mete bizim için daha güçlü bi rakip olmasına rağmen onu finalde isterdim.. en azından bence daha çok hakediyordu.. 1-taner, 2-özlem, 3-ayşıl, 4-çiğdem... benim sıralamam bu.. ama dediğin gibi ne olacağı hiç belli olmuyor sonuçta çok fazla sürpriz yaşadık..
finalin nerde yapılacağını bilsem rahat ederdim en azından..neyse ben kaçtım..bye

*ArAnCiL*
19-06-07, 13:35

:D sapancada olmazsa nası bi yerde olcak acaba çok merak ettim şimdi sahil bi yerde yapsalar bari yha geçen tr-gr final oyunu nasıldı kimse hatırlamıomu

_tu_na_
19-06-07, 14:16
:D sapancada olmazsa nası bi yerde olcak acaba çok merak ettim şimdi sahil bi yerde yapsalar bari yha geçen tr-gr final oyunu nasıldı kimse hatırlamıomu
tr-gr'de tekrar panama'ya gidilmemiş miydi:img-pilot

deadly_angel
19-06-07, 15:08
Fragmanı izledim, stres bastı beni.Özlem eminim ki kazanacak! Aksini düşünemiyorum herhalde bunalım takılırım, kendim için olsa herhalde bu kadar istemem.Feci taktım kafaya bu işi.Cumartesi vakit geçmez şimdi.Off off.

mliSrkan
19-06-07, 15:47
tr-gr'de tekrar panama'ya gidilmemiş miydi:img-pilot

hayır tr-gr de hatırladığım kadarıyla arjantinde olmuştu final...hatta dönüşlerini falan beklemiştik...ama o 2 ülke arasındaydı..bu sefer final Türkiyede olur bence..

deadly_angel
19-06-07, 15:53
Türkiye'de olacaksa Sapanca'da yapacakalrını pek sanmıyorum, bir sürü insan akın eder oraya.Daha değişik bir yer bulurlar herhalde, gerçi çoktan bulmuşlardır.

_Aysegül_
19-06-07, 16:00
Yarisma insallaH türkiyede olur ya.Özleme sonsuz güveniyorum.O bu yarismanin 1.si olacak insallah.Olamazsada cani sag olsun.Bizim DISI ASLANLARIMIZ herseye bedeL:happy0064

volley_fb_girl
19-06-07, 16:28
benim bu yarışma için sıralamam
1-Taner
2-Özlem
3-Ayşıl
4-Çiğdem olmalı bence bu arada Survivor tr-gr nin finali Panamada yapıldı ama sanırım bu yarışmanın finali Türkiyede olur..Hak eden kazansın.

meli_29
19-06-07, 16:55
Yaaa banada gondersenize $u msn adreslerini yaff ozel mesjla cok sevinirim valla:)
Bu arada bencede mete finalde olmalIydI hakediyodu ama i$te kilolar dezavantaj gibi geldi ona malesef :icon_sorr
Hadi kactIm bennnn :img-wink: :img-wink:

!karbeyaZ!
19-06-07, 16:59
Tr-Gr'de final Arjantinde olmuştu.. A-K 'nın Türkiyede olması daha mantıklı.. En azından bizim izleme fırsatımız olacak.. Sapanca küçük bi yer, yarı finalin çekildiği yer Sapancadaki yazlıkların bulunduğu yerdi, çok işlek bi yer değil ama yine de survivora talep olur.. Ama insanların pekte umursayacaklarını sanmıyorum.. Bugün çoğu kişiyle konuştum, finalde ne işin var dediler.. Kimse benimle finale gelmeyi kabul etmedi :S Zaten Acunun sitesinde başvuru yapsa bile VIP olmayan kimse katılamıyor..

KeReMcEmİm
19-06-07, 17:14
Tr-Gr'de final Arjantinde olmuştu.. A-K 'nın Türkiyede olması daha mantıklı.. En azından bizim izleme fırsatımız olacak.. Sapanca küçük bi yer, yarı finalin çekildiği yer Sapancadaki yazlıkların bulunduğu yerdi, çok işlek bi yer değil ama yine de survivora talep olur.. Ama insanların pekte umursayacaklarını sanmıyorum.. Bugün çoğu kişiyle konuştum, finalde ne işin var dediler.. Kimse benimle finale gelmeyi kabul etmedi :S Zaten Acunun sitesinde başvuru yapsa bile VIP olmayan kimse katılamıyor..

ben başvurumu yaptım ama kazanırsam bile o şansı gelme olasılığım düşük ** genede deneyim dedim allahtan VIP im

_tu_na_
19-06-07, 17:23
acun ,sitede;finali türkiye'de,gizli bi yerde yapacaklarını yazmış:img-wink:

bu arada canlı olması daha güzel olur gibime geliyor:img-wink: :good:

taner_dılara
19-06-07, 18:11
ark.ler acunun adresi acunmedya dimi siz ordan nerelere girip resim fln buluosunuz sonra acunun yazdıklarını okuosunuz ???

*ArAnCiL*
19-06-07, 18:26
ark.ler acunun adresi acunmedya dimi siz ordan nerelere girip resim fln buluosunuz sonra acunun yazdıklarını okuosunuz ???

acunun yazdıkları forumda resimlerde genelde foruma eklenio forum bölümüne gir acunun cevapları ve yarışmacıların topiclerini görebilirsin

eet gizli bi yer demişlerdi final için ama gizliliği kalmaz yarışmaya üye götürceklerse herkes haber verir birbirine tabi akın fln olmaz bence yhaa bilenler gider o kadar onada bi önelme alınırr nese yhaa sabırsızlıkla bekliorumm inşş aslanlardan biri kazanır

MERVe-
19-06-07, 18:52
Ay gun gectikce heyecanda artiyoooooooo :) Fragman gelmiss bu arada.. aama hic bi ise yaramayan fragman gelmiss

insAllaah ozlemim veya Cigdosum alirr.. yeterki bir Aslan olsuun, gonlum tabii Ozimden yanaa :happy0064

lubi wita
19-06-07, 21:17
bna kalrsa taner ve çiğdem elencek bu turda.finale aysıl özlem cıkar

deadly_angel
19-06-07, 21:18
Açıkcası kafama dert ettiğim Ayşıl değil Taner.Öziyle kıyasıya çekişme yaşayabilecek tek kanarya o şu an.Ayşıl birşey yapamaz gibime geliyor.Çiğdemde Özlem kadar güçlü değil bence.Özlem inşallah birinci olacak.

pelinnn
19-06-07, 23:03
Açıkcası kafama dert ettiğim Ayşıl değil Taner.Öziyle kıyasıya çekişme yaşayabilecek tek kanarya o şu an.Ayşıl birşey yapamaz gibime geliyor.Çiğdemde Özlem kadar güçlü değil bence.Özlem inşallah birinci olacak.

Katılıyorum:good: Zaten orada birinci olabilecek kişiler ya Taner ya da Özlem... Hıza dayalı bir oyun olmazsa inşallah, Özlem kazanır.

deadly_angel
19-06-07, 23:55
Katılıyorum:good: Zaten orada birinci olabilecek kişiler ya Taner ya da Özlem... Hıza dayalı bir oyun olmazsa inşallah, Özlem kazanır.

evet, hem geçmişe bakarsak tanerin bazı oyunlarda pasif kaldığı bariz ortada, Özlemin başarı grafiği yüz üzerinden hep 90 - 100 arası gibi birşey.Asla düşmedi.Ona çok güveniyorum, kazanırsa herhalde bütün mahalleyi ayağa kaldırırım:D

FBuse
20-06-07, 01:02
slmm buaralar pek ugrayamiyom buraya kisaca yorum yapip cikicam yine..

1. finalin canli olmasi iyi olmus, böylece sike var fln söylemleri azalir
2. finale kalan kisiler gercekten yerlerini hak ediyorlar, kim kazanirsa kazansin
3. fakat sirf hak eden degil bizim renklere bagli olan birinin kazanmasini istiyom
4. tanere cok güveniyorum insallah allahin izinle sampiyon olur =))
5. aslanlardan özlem olursada hic sasirmam cünkü cok sportiv ve güclü bi kiz
6. taner erkeklerin özlem kizlarin en iyisi BENIM ICIN oyüzden ikisi arasinda gecer final
7. en kötü dereyeceyi cigdem alir diye düsünüyorum ama bellide olmaz tabi..
8. fragman cok kötü hazirlanmis hic heycan vermiyo sahsen..
9. her iki takimin yarismacilarina sans diliyorum, HAK EDEN kazansin

Kazanmasalarda Kaybetmiyecekler Sonuna kadar Kanarya yensede yenilsede
Aysil & Taner

Onu®
20-06-07, 01:14
Açıkcası kimin kazanacağı oyunların ne türde olduğuna bağlı Oyunu görüp direk kimin kazanacağını söylebilirim Biz aslanlar kaybedecek diye bakalım ...

frozenn
20-06-07, 02:20
Açıkcası kimin kazanacağı oyunların ne türde olduğuna bağlı Oyunu görüp direk kimin kazanacağını söylebilirim Biz aslanlar kaybedecek diye bakalım ...

evet kesinlikle öyle:img-yes: yarışmanın ne olacağı çok önemli...ben de kendimi öyle hazırlamaya çalışıyorum elimden geldiğince,yoksa tüm mahalle ayağa kalkar cumartesi gecesi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

taner_dılara
20-06-07, 11:11
ark.lar dün msnde üç kanaryada açıktı(TANER-CENK-ORKUN) TANER e sordum final nerde olucak dedim oda leventte dedi :D he bu arada bana kanaryaların adresini veren ark.lar nerden buldunuz bu adreslerii ???:img-blush

volley_fb_girl
20-06-07, 11:51
hmm Leventte dediyse demek ki Show tv stüdyosunda olucak..

eylül87
20-06-07, 12:18
ark.lar dün msnde üç kanaryada açıktı(TANER-CENK-ORKUN) TANER e sordum final nerde olucak dedim oda leventte dedi :D he bu arada bana kanaryaların adresini veren ark.lar nerden buldunuz bu adreslerii ???:img-blush

acun verdi o adresleri

FBuse
20-06-07, 12:38
bence final söyle olacak önce iste yarisacaklar (canli degil) sonra canli yayinda hepsi olacaklar.. ya oyunlari canli yapamazlarki, cok uzun sürer.. buarada eski yarismacilarin katilacaginida zannetmiyorum =))

*ArAnCiL*
20-06-07, 12:42
bence final söyle olacak önce iste yarisacaklar (canli degil) sonra canli yayinda hepsi olacaklar.. ya oyunlari canli yapamazlarki, cok uzun sürer.. buarada eski yarismacilarin katilacaginida zannetmiyorum =))kanal d deki ilk survivorda canlı olmuştu sanki son yarışmaa tr-gr izlemediim için bilmiomm canlı olur bence yhaa

KeReMcEmİm
20-06-07, 12:43
bence final söyle olacak önce iste yarisacaklar (canli degil) sonra canli yayinda hepsi olacaklar.. ya oyunlari canli yapamazlarki, cok uzun sürer.. buarada eski yarismacilarin katilacaginida zannetmiyorum =))

finali izlemeye zaten yaprağın dediğine göre son 5li gitcek amacanlı yayında bence hepsi olur yani ki bencede final önce çekilcek canlı olmıcak sadece final kutlamaları canlı işte

ayışıgı
20-06-07, 15:53
iyişallah özlem kazanır tek dilegim....................özlem.:img-yes:

MERVe-
20-06-07, 16:17
Arkadaslar acunun sitesinee Muge & Yaprak online.. bide Halit Emre online :img-hyste

eylül87
20-06-07, 16:19
cöme sordum bugün canlı yayına gidioruz dedi yaprağa sordum son 5li dedi valla benimde kafam karıştı ama bence hepsi gitmeli sonuçta hepsi bu oyunun yarışmacılarydı ne demek son 5li

volley_fb_girl
20-06-07, 16:24
madem canlı olucak nasıl canlı yayına gidiyolar biz bu gün izlemicez o zaman canlı yayın olmaz...:S

MERVe-
20-06-07, 16:24
cöme sordum bugün canlı yayına gidioruz dedi yaprağa sordum son 5li dedi valla benimde kafam karıştı ama bence hepsi gitmeli sonuçta hepsi bu oyunun yarışmacılarydı ne demek son 5li

bende mugeye sordum.. oda bilemicem dedi ... :img-hyste

taner_dılara
20-06-07, 16:25
eylül 87 bana aslanlardan msn adresi olanları versen ??:happy0064

eylül87
20-06-07, 16:34
madem canlı olucak nasıl canlı yayına gidiyolar biz bu gün izlemicez o zaman canlı yayın olmaz...:S

bugün gitmiolarkii ben cenke sordum hayır bu akşam diil dedi

*ArAnCiL*
20-06-07, 16:38
bugün gitmiolarkii ben cenke sordum hayır bu akşam diil dedihehe her kafadan ayrı ses çıkıo bari acun gelsede adam gibi bi şey yazsın yhaa

biri banada versin herkesin adresini yhaa bende istiorum konuşmak :D

volley_fb_girl
20-06-07, 16:41
ee ama Eylül87 Cöm'e sordum bugün canlı yayına gidiyoruz dedi demişsin..:Saklım iyice karıştı cumartesi gelenen kadar kimbilir neler çıkar

MERVe-
20-06-07, 16:43
Acunu sitesindee; Cenk Köse, Muge Boz, Yaprak Yilmaz, Teymuralp Merter var arkadaslar :D

Ya ne ilgimi cekti biliyormusunuz? Muge & cenkin soy ismi; Muge BOZ (murat boz gibi:img-in_lo ) Cenk Köse (erol köse) :img-hyste :img-hyste

KeReMcEmİm
20-06-07, 16:46
Acunu sitesindee; Cenk Köse, Muge Boz, Yaprak Yilmaz, Teymuralp Merter var arkadaslar :D

Ya ne ilgimi cekti biliyormusunuz? Muge & cenkin soy ismi; Muge BOZ (murat boz gibi:img-in_lo ) Cenk Köse (erol köse) :img-hyste :img-hyste

ay kanka güldürdün beni :img-hyste :img-hyste :img-hyste

eylül87
20-06-07, 16:50
ee ama Eylül87 Cöm'e sordum bugün canlı yayına gidiyoruz dedi demişsin..:Saklım iyice karıştı cumartesi gelenen kadar kimbilir neler çıkar

pardon gitmicez dediii:img-blush cenkte gitmioruz dedi yani bu akşam diilmiş ama canlı yayına gidiceklermiş bu akşam final var yani oyunlar canlı diil ama canlı yayına hepsi gidio ooff öle bişi iştee:img-hyste :img-hyste

*ArAnCiL*
20-06-07, 16:55
ya ben demin mügeden mi ne bişiy okudum perşembe cuma sapancada konaklamalı olarak çekiolarmış cumarteside canlı yayın varmış ama hiç bişiy anlamadm müge baya uzun bi giriş yapmışşş herşeyi açıklama mahiyetinde okudum bende :D

*ArAnCiL*
20-06-07, 17:00
mügenin başlık kitlenmiş tamda bişiy sorcaktm çok aşırı şeyler söleyenler olmuş gerçekten yhaa

eylül87
20-06-07, 17:00
aman yaaa kimse ne dediğini bilmio taner girsede herşeyi anlatsana bana

eylül87
20-06-07, 17:03
mügenin başlık kitlenmiş tamda bişiy sorcaktm çok aşırı şeyler söleyenler olmuş gerçekten yhaa

nerde aşırı yaa mügeye baksana neler demiş çiğdemmi centilmenmiş 3 haftadır söylemediği kalmamış yanii şimdi azımı açmiim yoksa banlanıcam:icon_evil :icon_evil :icon_evil

KeReMcEmİm
20-06-07, 17:04
arkadaşlar ben size bildiklerimi anlatayım çünkü herkesin kafasında çok soru işaretleri oluşmuş ; finali son beşli izlemeye gitcek yani bizden mesut cevdet mete onlardan müge yaprak cenk canlı yayına da galiba herkes katılcak canlı yayın zaten cumartesi akşamı ama final ne zaman yapılcak hiç bi fikrim yok

MERVe-
20-06-07, 17:06
nerde aşırı yaa mügeye baksana neler demiş çiğdemmi centilmenmiş 3 haftadır söylemediği kalmamış yanii şimdi azımı açmiim yoksa banlanıcam:icon_evil :icon_evil :icon_evil

Bende ordaydim.. vallaa cok acaip konusuyor bu muge.. ben banlanirim artik acunun sitesinde :D

*ArAnCiL*
20-06-07, 17:06

zaten onuda kastettim kendini haklı çıkarabilio heryönden sanki millet ona yalakalık yapmak zorunda fb li olupda kendine laf söleyenlerede kızıo

eylül87
20-06-07, 17:07
Bende ordaydim.. vallaa cok acaip konusuyor bu muge.. ben banlanirim artik acunun sitesinde :D

ben zatn tam saymaya başlıodum mügeye başlık kapandı nese yaa zaten mügeyi sevmiodum şimdi dahada nese yaprakta ggerçkten ii bi insan hiç kimseyi takımına göre yargılamıo yaprakla karşılıklı konuşunca anladım bunu

*ArAnCiL*
20-06-07, 17:09
arkadaşlar ben size bildiklerimi anlatayım çünkü herkesin kafasında çok soru işaretleri oluşmuş ; finali son beşli izlemeye gitcek yani bizden mesut cevdet mete onlardan müge yaprak cenk canlı yayına da galiba herkes katılcak canlı yayın zaten cumartesi akşamı ama final ne zaman yapılcak hiç bi fikrim yok

finalle canlı yayın ayrı mı şimdi ben bundan da bişiy anlamadım finali önce çekip canlı yayında napçaklarr ayy sıcaktan beynim sulandı:img-hyste

MERVe-
20-06-07, 17:09

valla Kanka sizin bu dediklerinizden ben HIC bisey anlamadiim.. ben cumartesi bakacam, ozaman herseyi anlarim gallibaa.. :img-hyste

eylül87
20-06-07, 17:10
zaten onuda kastettim kendini haklı çıkarabilio heryönden sanki millet ona yalakalık yapmak zorunda fb li olupda kendine laf söleyenlerede kızıo

boşver yaa amannn onumu sallıcaz git bak yaprağa kız hanım hanımcıkk kim ne derse desin sınırı aşmadığı sürece insan gibi cvp verio

KeReMcEmİm
20-06-07, 17:11
valla Kanka sizin bu dediklerinizden ben HIC bisey anlamadiim.. ben cumartesi bakacam, ozaman herseyi anlarim gallibaa.. :img-hyste

kanka sen galiba final kısmını anlamadın ya final öncede çekilcek galiba bize ogün gösterilcek canlı olmasının nedeni de birinci anlaşıldıktan sonra birincilik partisi galiba :img-wink:

MERVe-
20-06-07, 17:12
ben zatn tam saymaya başlıodum mügeye başlık kapandı nese yaa zaten mügeyi sevmiodum şimdi dahada nese yaprakta ggerçkten ii bi insan hiç kimseyi takımına göre yargılamıo yaprakla karşılıklı konuşunca anladım bunu

Ya bide mugenin sayfasinda futbol konusu cikti, o yuzdende kapandi baslik :img-hyste +Evet yaprak cok iyi bir kiz.. ben cok seviyorum ya bu yapragi.. yarismanin taa basindan beri.. hem baksana Cigdos,ozim, cevoylan foto cekinmis.. Bide yaprak cevoyu aramis siteye gel diye.. Aslanlar yapraktan rica etmiss cagir diye, oda aramis.. Vaay beeeeeeeeeee :img-pilot

eylül87
20-06-07, 17:13
finalle canlı yayın ayrı mı şimdi ben bundan da bişiy anlamadım finali önce çekip canlı yayında napçaklarr ayy sıcaktan beynim sulandı:img-hyste

yaa hayır bak şimdi final önce çekilcek ondan sora cumartesi günü canlı yayında gösterilcek oyunlar falan finalin oyunlarınıda izlemeye son 5li gitçek canlı yayına hepsi gitçek anladınmı(anlatabilmimmi yada):img-blush

MERVe-
20-06-07, 17:15
kanka sen galiba final kısmını anlamadın ya final öncede çekilcek galiba bize ogün gösterilcek canlı olmasının nedeni de birinci anlaşıldıktan sonra birincilik partisi galiba :img-wink:

hee desenee beee :img-hyste ay insAllah ozlem birinci olur yaa.. yeterki bizim gibi renklere asik olan birisi kazansin :D AMIN!!

Neyse ben kactim, yemek yiceeemmmm

*ArAnCiL*
20-06-07, 17:15
yaa hayır bak şimdi final önce çekilcek ondan sora cumartesi günü canlı yayında gösterilcek oyunlar falan finalin oyunlarınıda izlemeye son 5li gitçek canlı yayına hepsi gitçek anladınmı(anlatabilmimmi yada):img-blush

eeet anladım çok saol ;)

bu arada yaprağın hanım hanımcık olduu konusuna katılıorum zaten herkesle arki olmuşlar gs mesutl fln beraber survivor izliolar yani

eylül87
20-06-07, 17:21
eeet anladım çok saol ;)

bu arada yaprağın hanım hanımcık olduu konusuna katılıorum zaten herkesle arki olmuşlar gs mesutl fln beraber survivor izliolar yani

hiiiç bişi diil yanii bizle bile arkadaş olmuş yaa herşeye ii niyetle yaklaşıo seviorum yaprağı yaa taneridee:img-in_lo :img-in_lo

KoSiAr
20-06-07, 17:27
slm kizlarr ben geldim yaa bu iss arapsacina donduu ben birsey anlamadimm hersey karistii canli yayiiin,,finall,,son5li,,hepsiii
birir lutfen sunu dogru duzguyn anlatabilirmi

*ArAnCiL*
20-06-07, 17:30
slm kizlarr ben geldim yaa bu iss arapsacina donduu ben birsey anlamadimm hersey karistii canli yayiiin,,finall,,son5li,,hepsiii
birir lutfen sunu dogru duzguyn anlatabilirmi

hehe eylülün bana anlatığı mesajı oku ben onu anladm :D ama bilmiom :D sende bi daha bak istersen :D

KoSiAr
20-06-07, 17:31
hiiiç bişi diil yanii bizle bile arkadaş olmuş yaa herşeye ii niyetle yaklaşıo seviorum yaprağı yaa taneridee:img-in_lo :img-in_lo

:img-hyste :img-hyste eylull senn daha dunee kadarr gicikk kizz itiiccii bir an once elense kurtulsamm onuun yuznuu gormektenn demiyormuydunn ne olduu birdenn sevdinn yapragii:img-hyste

eylül87
20-06-07, 17:35
:img-hyste :img-hyste eylull senn daha dunee kadarr gicikk kizz itiiccii bir an once elense kurtulsamm onuun yuznuu gormektenn demiyormuydunn ne olduu birdenn sevdinn yapragii:img-hyste

yaa ewt bendim haksılık etmişm kızaa neymiş demekki tanımadan yargılamıycakmışsın buda bana ders olsun şimdi mügeyle konuşuom kaba kaba cvplar verioo nereye kadar sabretçem bakalım

KoSiAr
20-06-07, 17:55
yaa ewt bendim haksılık etmişm kızaa neymiş demekki tanımadan yargılamıycakmışsın buda bana ders olsun şimdi mügeyle konuşuom kaba kaba cvplar verioo nereye kadar sabretçem bakalım

evt dogru soyluyorsun cnm insanlari dis gorunuse goree sey yapassin iste herneyse anladin sen onu oyleemiii mugeylee nerde konusuyorsun msndemii
vallah benimdee onaa iletmek istediklerim var ama:icon_whis
saygi ve sevgi cercevesi icindee anladin sen onu:img-hyste

eylül87
20-06-07, 17:56
evt dogru soyluyorsun cnm insanlari dis gorunuse goree sey yapassin iste herneyse anladin sen onu oyleemiii mugeylee nerde konusuyorsun msndemii

yok bee ben onu msnime eklermiyim acunun sitede

bi kanarya tarafndan elenmek senin için zor olmadımı müge madem hırslıydın düelloda ben seninle aşık atamam dicene hırsını gösterseydin

şu soruyu sordum 4 kere cvp vermedi bence girme cvp vermio aslanlara

taner_dılara
20-06-07, 17:56
herkes ayrı bişey dio ya taner leventte olucak dedi canlı yayın cenk belli değil dedi anlamadım bişey ya :img-pilot

eyschann
20-06-07, 17:57

:img-hyste ooo senin saygi ve sevgi cerceven baya genistir desene yandi mügecik:img-hyste

eyschann
20-06-07, 18:00

bi kanarya tarafndan elenmek senin için zor olmadımı müge madem hırslıydın düelloda ben seninle aşık atamam dicene hırsını gösterseydin

kizim tahrik edici sormussun valla ben olsam bende cevap vermezdim ...
ayrica cömümde girmis siteye biriniz anlatin neler diyor...

KoSiAr
20-06-07, 18:11

bende ordayim gordum sana cvp yazmiss ama ne dedigini unuttum senin nickin ne acunda??

:img-hyste ooo senin saygi ve sevgi cerceven baya genistir desene yandi mügecik:img-hyste

:img-hyste :img-hyste evt cnm sen bilirsin benim saygi ve sevgimi:img-hyste

ozlem_1905
20-06-07, 18:20
finalin canlı olmasına çook sevindim süperr ayrıca bu yarışmayı ya özlem ya taner kazanır diye düşünüyorum.çiğdem ve ayşılı onlar kadar başarılı bulmuyorum.yarışmalarda da görüldüü üzere özi ve taner en iyi

eylül87
20-06-07, 18:21
bende ordayim gordum sana cvp yazmiss ama ne dedigini unuttum senin nickin ne acunda??

:img-hyste :img-hyste evt cnm sen bilirsin benim saygi ve sevgimi:img-hyste

çatlaksın kızım sen yazan benm

eyşo cvp verdii elenmek koymamış ona çünkü arkasından ağlicak tek kişi yaprakmış ölede olmuş

!karbeyaZ!
20-06-07, 18:33
Başvuru yaptıımm inşallahh finalee gidiyorumm yuppiiii:img-hyste :happy0064 :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
hadi size iyi sohbetler mügeyi fazla sıkmayın:img-hyste

register00
20-06-07, 18:35
sanmaki yalnız geldik panamaya 30 milyon arkamızda yemin ettik kazanmaya aslanları avlamaya yemin ettik kazanmaya aslanları avlamaya.....

BU YARIŞMADA 2 BİRİNCİ VAR [AYŞIL]----[TANER]

aaLLyy-
20-06-07, 18:40
Başvuru yaptıımm inşallahh finalee gidiyorumm yuppiiii:img-hyste :happy0064 :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
hadi size iyi sohbetler mügeyi fazla sıkmayın:img-hyste

Hadi hayirli olsun,Insallah finale gidersin, sonra bide el sallarsin artik cameraya:img-hyste :img-hyste :img-hyste

oslemm
20-06-07, 19:11
malesef finali izleyemicem çünkü burda olmucam umarım çiğdem veya özlem kazanır yanlız finalden çok mesudu bi daha göremiyeceğime üzülüyommmmm ooff of

*ArAnCiL*
20-06-07, 19:19
ben sordm bi gs li olduum belli ama cvp verdi dedimki vedalaşma sahnesinde sende olsan vedalaşmıcan kimse varmıydı dedim orda yoktu ama dedi konuşmadıım 1 kişi var dedi bi kişiylede sadece selamlaşıomuş kim acaba

deadly_angel
20-06-07, 19:33
Acunun sitesinde aşağıyukarı kaç vip üye var bilen varmı acaba?
Mügenin bölümünü okuyorum, ara ara gülme krizine giriyorum.Bana Müge değil Ayşıl lazım:D Şu final bi geçsin.Final geçsin özi hep msnde!! Gel cumartesi gell!

*ArAnCiL*
20-06-07, 19:39
Acunun sitesinde aşağıyukarı kaç vip üye var bilen varmı acaba?
Mügenin bölümünü okuyorum, ara ara gülme krizine giriyorum.Bana Müge değil Ayşıl lazım:D Şu final bi geçsin.Final geçsin özi hep msnde!! Gel cumartesi gell!

bende orayı okuorum burayıda yeniliorum :D mügenin sevmedii kişiler fb liymiş ben başka türlü düşünmüştüm nese ;) oo baya ücünü cücünü çıkartmışlar bizimkilerden hiç böle olan görmedm ben :D nese sen ayşılla sevgi ve saygı çerçevesinde konuşmak istiodun demi :D o senmiydin fan club fln konuşmuştuk :D :img-hyste

MERVe-
20-06-07, 19:40
Arkadaslar bende mugenin forumundaydim; demis birisi
'Sen neden galatasaraylilaraa kaba cevap veriyorsun, sevmiyormusun yoksa' oyle biseydi istee

oda demiski 'Yoo hayir benim cok Galatasarayli arkadaslarim var, ben sadece galatasarayi sevmiyorum.. karsimda galatasaray oluncaa daha cok gucleniyorum' boyle birsey istee... aay manyak bu kiz yaa :img-hyste

eyschann
20-06-07, 19:42
arkadaslar
bugün nolmus müge ve cöm acunun siteyemi girmis ???
bide final nezamanmis ya:img-hyste
not:kizlar hepinize bir müjdem var msn gelin:img-hyste duyunca sok olcaksiniz...

milla_jovovich
20-06-07, 19:57
bazı arkadaşlar finale gideceklermiş çok güzel yaa bende çok isterdim :icon_sorr
mügenin formuna bende giriyorum yazmasamda yazılanları okuyorum gerçekten müge çok asabi cevaplar veriyor bazen yaprak mügeye göre çok iyi neyse benim en çok konuşmak istediğim kişiler özlem ve çiğdem ya özellikle özlemle konuşmayı çok isterdim...inş. yarışmayı kazanırsa tebrik konuşması falan yaparız bi şekil bulup:happy0064
finale gelirse ben bu yarışmanın başından beri özlem 1. olur diyodum finale kadar geldi inş. olur gerçi çiğdemide çok seviyorum kanaryalardan biri olursa bunun asla ayşıl olmasınıistemem taner ona göre daha çok hakediyor diye düşünüyorum ama bu yarışmada 1.lik en çok ÖZLEM'E YAKIŞIR:good:

*ArAnCiL*
20-06-07, 20:01
bende dmein bitirdim herşeyi okumadım yhaa mügenin ikizi komik ama :D böle o yok ben cevap veriimm - içerde istersen sorimm fln dio müge gibi gelmedi bana :) bu arada özlem kumburgaza gelirse belki görme şansımız olur bide birinci olunca turnuvaya fln gitmiomuş 250 bin ytl nede olsa bu arada müge ben ders çalışmaya gidiom demiş ikizide dio ki ders çalışmıo ki mutfakta beyin yiyo demiş :D biride yapar mı yapar demiş :D :D :D

BÜ$RA
20-06-07, 20:09
bende dmein bitirdim herşeyi okumadım yhaa mügenin ikizi komik ama :D böle o yok ben cevap veriimm - içerde istersen sorimm fln dio müge gibi gelmedi bana :) bu arada özlem kumburgaza gelirse belki görme şansımız olur bide birinci olunca turnuvaya fln gitmiomuş 250 bin ytl nede olsa bu arada müge ben ders çalışmaya gidiom demiş ikizide dio ki ders çalışmıo ki mutfakta beyin yiyo demiş :D biride yapar mı yapar demiş :D :D :D

:img-hyste mügenin kardeşi tatlı zaten..:icon_whis
o çocukta fear factora katılmıştı dimi?? yüzü hiiç yabancı gelmiyoda..

*ArAnCiL*
20-06-07, 20:18
:img-hyste mügenin kardeşi tatlı zaten..:icon_whis
o çocukta fear factora katılmıştı dimi?? yüzü hiiç yabancı gelmiyoda..

ben onu pek izlemiodum ama tesadüfen bi kere izlemiştim o göz fln yedikleri bölümü meğer o da mügeymiş hiç hatırlamıom ama

frozenn
20-06-07, 20:25
ben de gidiyorum finale:happy0064 :happy0064 çok mutluyum yaa inşallah aslanların zaferiyle ayrılırız ordan

*ArAnCiL*
20-06-07, 20:27
a finale gidenler adına çok mutlu oldm inşşş aslanlar kazanır bu arada imzandaki espiri süper kebap>fenerbahçe ;)

eyschann
20-06-07, 21:05
Aaa bende merak ettim şimdi..:icon_whis toplum içimde kulaktan kulağa konuşmak gibi bişey oldu yani..:S:img-blush

bak ya kizim neden böle diyorsun aciklicam zaten forumdada ama kesin olsun dedim yani simdi sölerim bide gerceklesmezse diye ondan korktum ama aciklicam zaten...

ben de gidiyorum finale:happy0064 :happy0064 çok mutluyum yaa inşallah aslanların zaferiyle ayrılırız ordan

canim cok sevindim valla artik bol bol tacimizin ve kralicemiz ve prensesimizin resimlerini cekersin:img-hyste

yelda_01
20-06-07, 21:14
finale giden herkese hayirli olsun! Insallah finali Özlem yada Cigdem alir

FOREVER
ÖZLEM
VE
CIGDEM:happy0064 :happy0064 :happy0064

MERVe-
20-06-07, 22:33
ooof oof keske bizde gidebilseek..

INSALLAH INSALLAH bir aslan kazanir.. insAllah yarabbiiiimmm :happy0064

deadly_angel
20-06-07, 22:36
Finale gitmeye hak kazanan arkadaşları tebrik ederim, bende çok isterdim gitmeyi ama bazı nedenlerden dolayı Acunmedyada pek aktif olmadım.Cumartesi günü kalbim Özlem ve Çiğdemin yanısıra oraya gitmeye hak kazanan renkdaşlarımla da olacak.

Eyşan eminim ki gerçekleşecek (anladın sen onu) :img-wink:

eylül87
20-06-07, 23:03
Finale gitmeye hak kazanan arkadaşları tebrik ederim, bende çok isterdim gitmeyi ama bazı nedenlerden dolayı Acunmedyada pek aktif olmadım.Cumartesi günü kalbim Özlem ve Çiğdemin yanısıra oraya gitmeye hak kazanan renkdaşlarımla da olacak.

bende eminim eyşancım merak etme sen:img-wink: :img-wink: :img-wink:

_tu_na_
20-06-07, 23:15
***finale giden herkese tebrikler,artık bizim yerimize de onlarla konuşur,bol bol fotoğraf çekinirisiniz***:img-wink:

gamze_15
21-06-07, 00:09
finale gidecek arkadaşlara tebrikler, sonuna dek GS-çiğdem ve özlem:)

eyschann
21-06-07, 01:01

saol denizim valla kesin cikcak diyorum bende :img-hyste

ben merakla bekliorum eyşancım ;) çıksada çıkmasada ;)

saol cigdemim sana anlattilar umarim ki:img-hyste

bende eminim eyşancım merak etme sen:img-wink: :img-wink: :img-wink:

eylül asil sen herkezden heyecanla bekliyorsun eminimki:img-hyste

haberi merak eden ler ÖZInin msn iletisine baksin .....:img-hyste

SÜRMELI
21-06-07, 02:26
ezgiii ne güzel ya resmen gidiyorsun bende salak gibi basvuru yaptim bir umut iste ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya bol bol resim çek ayrica bendende özellikle cevdete selamimi söylermisin :img-blush :img-in_lo uff bence pankart götür üstüne nicklerimizi yaz, kamera sana dönünce aç o pankarti :img-hyste :img-hyste , ayrica biryerine bir kirmizi gül tak ki seni taniyalimm :img-hyste

frozenn
21-06-07, 03:19
ezgiii ne güzel ya resmen gidiyorsun bende salak gibi basvuru yaptim bir umut iste ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya bol bol resim çek ayrica bendende özellikle cevdete selamimi söylermisin :img-blush :img-in_lo uff bence pankart götür üstüne nicklerimizi yaz, kamera sana dönünce aç o pankarti :img-hyste , ayrica biryerine bir kirmizi gül tak ki seni taniyalimm :img-hyste

ayyy eliff koptum yaa gece gece:img-hyste :img-hyste iyi fikir valla ben pankart çalışmalarına başlıyım:img-hyste :img-hyste yakama da kırmızı gül takıyım sonra o gülü senin adına cevoya veririm:img-hyste

SÜRMELI
21-06-07, 03:55
ayyy eliff koptum yaa gece gece:img-hyste :img-hyste iyi fikir valla ben pankart çalışmalarına başlıyım:img-hyste :img-hyste yakama da kırmızı gül takıyım sonra o gülü senin adına cevoya veririm:img-hyste

ayy harika fikirr evet o guluu once tak ki seni goreyim sonra cevoya ver benum adimaa.. sahane bir fikirrr :img-hyste :img-hyste yparmisin kizz

eyschann
21-06-07, 03:57
slm millet nsl moraller bakim....

canim hosgeldinaramiza ...bizdeablana güveniyoruz insallah yüzümüzü kara cikarmaz ...forumda sana iyi eglencler...yapici yorumlarini bekliyoruz herzaman gerci artik bitiyor ama olsun:img-hyste

M A S T E R
21-06-07, 03:57
ablam ne konuda ne yazmış?

SÜRMELI
21-06-07, 03:58

oo oktay hosgeldinn.. buseye duyurulurrr :img-hyste :img-hyste burda sohbet yasak valla araya yarismayla ilgili birseyler tikisrtirrr.. bu hafta neler olur acaba :img-hyste

eyschann
21-06-07, 03:59
ayy harika fikirr evet o guluu once tak ki seni goreyim sonra cevoya ver benum adimaa.. sahane bir fikirrr :img-hyste :img-hyste yparmisin kizz

ben sana ne dedim iste ben yollimseni cevonun yanina kendin ver iste gülünü..:img-hyste

M A S T E R
21-06-07, 04:00
:img-clapp :img-clapp canim hosgeldinaramiza ...bizdeablana güveniyoruz insallah yüzümüzü kara cikarmaz ...forumda sana iyi eglencler...yapici yorumlarini bekliyoruz herzaman gerci artik bitiyor ama olsun:img-hyste

hoşbulduk....

eminimki elinden geleni yapıcak ve yüzümüzü kara çıkarmıcak... hayırlısı neyse o olsun...

SÜRMELI
21-06-07, 04:02
ben sana ne dedim iste ben yollimseni cevonun yanina kendin ver iste gülünü..:img-hyste

offf evet, ben para biriktirecegim eyso.. :img-in_lo

ama ezgi simdiden bir ön seyi yapsin yaniii alistirmaa felan, ben kendim gidince kafasindan asagi gül dökcem, bir mahsuna yaptim birde cevoya yapcam :img-hyste

M A S T E R
21-06-07, 04:04
oo oktay hosgeldinn.. buseye duyurulurrr :img-hyste :img-hyste burda sohbet yasak valla araya yarismayla ilgili birseyler tikisrtirrr.. bu hafta neler olur acaba :img-hyste

öncelikle hoşbulduk. tabiki temennilerimiz kazanmasından yana... bi aksilik olmaz umarım!!!

SÜRMELI
21-06-07, 04:05
öncelikle hoşbulduk. tabiki temennilerimiz kazanmasından yana... bi aksilik olmaz umarım!!!

ben insallah bir kanarya, daha dogrusu taner kazanir diyorum :img-hyste :happy0064 ama özlem yada çigdem dedigim gibi kazanirsa üzülmem herhalde, sadece aslanlar lafini araya katmasinlarda :img-hyste ki katarlar kesin ozaman sinir olurum iste

M A S T E R
21-06-07, 04:08
ben insallah bir kanarya, daha dogrusu taner kazanir diyorum :img-hyste :happy0064 ama özlem yada çigdem dedigim gibi kazanirsa üzülmem herhalde, sadece aslanlar lafini araya katmasinlarda :img-hyste ki katarlar kesin ozaman sinir olurum iste
gonul istiyoki ilk 3 e kazandırsınlar çünkü taner de çok hakediyo...

eyschann
21-06-07, 04:10
offf evet, ben para biriktirecegim eyso.. :img-in_lo

ama ezgi simdiden bir ön seyi yapsin yaniii alistirmaa felan, ben kendim gidince kafasindan asagi gül dökcem, bir mahsuna yaptim birde cevoya yapcam :img-hyste

biriktir canim hemen sen cumaya kadar hazir olsunbakim...
ayrica iriiii yani mahsun ne alaka ya cevonun ynainda:img-hyste
bence finale aysil ve özi kalcak umarim özi alcak ...

SÜRMELI
21-06-07, 04:14

evet bencedeee, bu durumda ne diyelim, gerçekten en çok hak eden kazansin :img-yes:

biriktir canim hemen sen cumaya kadar hazir olsunbakim...
ayrica iriiii yani mahsun ne alaka ya cevonun ynainda:img-hyste
bence finale aysil ve özi kalcak umarim özi alcak ...

cumaya olmaaaazzz yaa, zaten obur cumaya gidiyorum ben ya :img-hyste :img-hyste ayrica ne demek iyyyy ben kücükken mahsun hayraniydim kimseye bu kdar hayran oldugumu hatirlamiyorum :img-hyste dizisi basladiginda kapidan içeri girmis bir sahnede, bende bocuklarimi tvden asagiya döküp, anne bak mahsunun basindan asagiya gül döktüm demisimm.. yaa varmi böyle hayranlik ?? :img-hyste

eyschann
21-06-07, 04:37
[I]cumaya olmaaaazzz yaa, zaten obur cumaya gidiyorum ben ya :img-hyste :img-hyste ayrica ne demek iyyyy ben kücükken mahsun hayraniydim kimseye bu kdar hayran oldugumu hatirlamiyorum :img-hyste dizisi basladiginda kapidan içeri girmis bir sahnede, bende bocuklarimi tvden asagiya döküp, anne bak mahsunun basindan asagiya gül döktüm demisimm.. yaa varmi böyle hayranlik ?? :img-hyste

sohbete giriyor ama hadi be kizim ciddimisin sen iriiii yani:img-hyste
buarda evt cidden hak eden kazansin diyorum bende ama mutlaka özim kazansin

eylül87
21-06-07, 09:19

herkes kadar heycanlıyım bende eyşancım:img-wink: :img-wink: ama en çok senin adına seviniorum:img-yes: :img-yes:

cez-A-yben
21-06-07, 11:43
bencee hatta bncesi yk kesin fb kazanıck ben bjkliyim ama her konuda fb, gsden daha üstn

taner_dılara
21-06-07, 11:43
şuan yaprak acunun sitesinde açık konuşuo ama en fazla yaprak ile müge konuşuoo diğerlerine baktımm bide orkun abi yazmış :)

*ArAnCiL*
21-06-07, 12:10

ben bişeye bakamıom ki yhaa özi nin msn iletisine nerden bakicamm :(( gecede baya kaynatmışınız bende gelseydm keşke tv izliceme nese
yaşasın iki gün kaldı eminim yani inşş tüm dileklerimiz aslanlarlaaa özlem kazansa süper olurrr :D yarışmayıda baya merak ediorum ne acaba

...tuqce...
21-06-07, 13:02
buyrunus benden kardes imzası
http://img404.imageshack.us/img404/1579/kardesew3.png (http://imageshack.us)

bebishim_f
21-06-07, 13:20
kardeş imzan çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
umarım bir aslan kazanır yhaa:happy0064
şimdi survivor bitince çok üzülcem ama benn:sad53:

bebishim_f
21-06-07, 13:27
keşke gerçekten imzanda olduğu gibi kardeş olsak.ben nedense kanaryalarda aslanlara karşı hiçbir sıcaklık göremedim göremiyorumda.eğer kanryaların tanıtım konuşmalarını izlerseniz dikkat edin tüm kanaryalar sürekli fenerbahçeden ne kadar fanatik olduklarında filan bahsediyo hatta müge galatasaray-fenerbahçe rekabeti benim için milliyetçilik gibi birşey diyo.yha kardeşim sanki galatasaraylılar uzaydanmı geldide öyle konuşuyosun çok sinir oldum yhaa:icon_evil :icon_twis nese daha fazla konuşmiim sinirleniyorum.

eylül87
21-06-07, 13:51
ben bişeye bakamıom ki yhaa özi nin msn iletisine nerden bakicamm :(( gecede baya kaynatmışınız bende gelseydm keşke tv izliceme nese
yaşasın iki gün kaldı eminim yani inşş tüm dileklerimiz aslanlarlaaa özlem kazansa süper olurrr :D yarışmayıda baya merak ediorum ne acaba

kardeşim ben söylerim sana merak etme:img-wink: :img-wink: çatlatçak diiliz yaa:img-yes: :img-yes: bence bu yarışmayı özlem kazancak vede özlem kazanmalı zaten en çok hakeden o akşam müge bile söyledi özlem küçümsenicek bi güç diil

frozenn
21-06-07, 13:55

hoşgeldin Oktay...Final gecesini sabırsızlıkla bekliyoruz, Özlem'e güveniyoruz inşallah kazanır, fazlasıyla hakediyo çünkü:img-yes:

Elif sen mahsunun da mı hayranıydın:img-hyste :img-hyste bunu cevoya söylemiyim istersen:img-hyste :img-hyste yıkılır adam valla:img-hyste

eylül87
21-06-07, 14:12
hoşgeldin Oktay...Final gecesini sabırsızlıkla bekliyoruz, Özlem'e güveniyoruz inşallah kazanır, fazlasıyla hakediyo çünkü:img-yes:

Elif sen mahsunun da mı hayranıydın:img-hyste :img-hyste bunu cevoya söylemiyim istersen:img-hyste :img-hyste yıkılır adam valla:img-hyste

cnm bu oktay bizim oktay diil dimi özlemin kardeşi olan yaniii:icon_whis :icon_whis

frozenn
21-06-07, 14:13
cnm bu oktay bizim oktay diil dimi özlemin kardeşi olan yaniii:icon_whis :icon_whis

özlemin kardeşi olan oktay eylülcüm:img-wink:

...tuqce...
21-06-07, 14:23
kardeş imzan çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
umarım bir aslan kazanır yhaa:happy0064
şimdi survivor bitince çok üzülcem ama benn:sad53:

imzayı beğenmene sevndm ama ben koyu FENERLİYİM!!
VE AYŞIL'IN KAZANMASINI İSTİYORM

FBuse
21-06-07, 14:32
bencee hatta bncesi yk kesin fb kazanıck ben bjkliyim ama her konuda fb, gsden daha üstn
:img-wink: :good:
insallah kazanir cnm.. taner + aysil 4-ever
hafta sonu party var kararsizim survivormu baksam bakmasammi
bakmasam daha iyi olacak kalp dayanmaz cünkü heycana
amannn hak eden kazan oda yeter (yani cigdem haricinde herkes :img-hyste )

eylül87
21-06-07, 14:33
özlemin kardeşi olan oktay eylülcüm:img-wink:

annaaaaa ne zaman üye oldu bn nie şimdi öreniom yaa hayret nası kaçırmışım kraliçemizin kardeşi burda hoşgeldin oktaayyybye

...tuqce...
21-06-07, 14:50

bnde fbLiyim sahsen ben bi gsLinin kardeşinin böyLe düsündeqini tahmin edemiyorm :icon_conf :icon_conf :icon_conf :icon_conf

taner_dılara
21-06-07, 14:57
bnde fbLiyim sahsen ben bi gsLinin kardeşinin böyLe düsündeqini tahmin edemiyorm :icon_conf :icon_conf :icon_conf :icon_conf

aynen ama demekki düşünebiliyormuş bende fbliyim ve kesinlikle taner hak edioo her hafta ter döküoo takımı kazansın diee elinden geleni yapıoo hatta hatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıoo

TANER

eylül87
21-06-07, 15:15
aynen ama demekki düşünebiliyormuş bende fbliyim ve kesinlikle taner hak edioo her hafta ter döküoo takımı kazansın diee elinden geleni yapıoo hatta hatta elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıoo

TANER

valla özlem kadar kimse hak edemez özlemde allah için elinden gelenin fazlasını yaptı sakat sakat yarıştı hepsinide kazandı

FOREVER ÖZLEM:happy0064 :happy0064

taner_dılara
21-06-07, 15:17
valla özlem kadar kimse hak edemez özlemde allah için elinden gelenin fazlasını yaptı sakat sakat yarıştı hepsinide kazandı

ewt özlemde öle özlemi eklemeyi unutmuşum :):happy0064

Gµ®µ®
21-06-07, 15:31
Bir G.Saray'lı Olduğum İçin Doğal Olarak Aslanların Kazanmasını İstiyorum Ama Kanaryalar Kazanır Diye Düşünüyorum Biz Kazanırsak Bizden Özlem Kazanır Kanaryalardan da Ayşıl

*ArAnCiL*
21-06-07, 15:57
kardeşim ben söylerim sana merak etme:img-wink: :img-wink: çatlatçak diiliz yaa:img-yes: :img-yes: bence bu yarışmayı özlem kazancak vede özlem kazanmalı zaten en çok hakeden o akşam müge bile söyledi özlem küçümsenicek bi güç diil

eee söledin mi şimdi :img-hyste ben bişiy anlamadım :img-blush nerden söliicen :D yhaa be yarından sonra netede giremicem olan biteni anlatın :D nese inş cts günü özlem kazanırr yhaa

bu arada oktaya hoşgeldin diim geç oldu ama olsn :D

-şEkEr-
21-06-07, 15:57
:img-clapp :img-clapp

hoşbulduk....

eminimki elinden geleni yapıcak ve yüzümüzü kara çıkarmıcak... hayırlısı neyse o olsun...

hoş geldin
sanırım acunun forumunu özlemin o bıyıklı fotoğraflarını sen koymuşsun
çok güldük gerçekten hheheheh

yelda_01
21-06-07, 16:06
ya yarisma yaklastikca benim heyecanuim artiyor ya! Simdi yarisma kacta baslicak acaba? Ya cumartesi bide arkadasimin abisi evleniyor ya neden hep cumartesi dügünler oluyor :bilmim anlamiyorum ya!!! :img-cray:
su cumartesi dügün yapanlari öldüresim geliyor ya offfffffffffffffffffffffffffff!!!
:dito

insallah 1. ÖZLEM
2. CIGDEM
olur

milla_jovovich
21-06-07, 16:09
herkese selamlar...
final oldukça heycanlı geçicek bu yüzden izleyebilir miyim bilimiyorum??kalbim dayanmaz yanii....
bu son dörtlüde bi şekilde takımına bişeyler kazandırdı elinden geleni yaptı ve ama bu finali en çok hakeden bence özlem...inş. cumartesi kazanan kişi o olacak güç,denge,zeka vb. herşey özlemde yeterince mevcut tam bir sporcu
FOREVER ÖZLEM:good:

volley_fb_girl
21-06-07, 16:12
arkadaşlar nedir şu haber bende merak ettim..ne zaman öğreniriz bu haberi??..:)

eylül87
21-06-07, 17:27
anladm cnm no problem :D
yşasın dicem final geldii dicem ama survivor bitio yhaaa:img-in_lo

ooff ewt yaa bitmesin survivor yada baştan tekrarını versinler izleyelim sıkılmam valla ben

*ArAnCiL*
21-06-07, 17:29
ooff ewt yaa bitmesin survivor yada baştan tekrarını versinler izleyelim sıkılmam valla ben

zaten arada netten izliom ben sanki hiç bi yerini kaçırmadan izlemişim gibi duruo ama zilerkende aaa diom sanki hiç izlememiş gibi bi kaç bölüm izlememişim hakkaten :D eet versinler bu sefer ayrıntıya daha dikkat ederiz filmlerdede hep öle oluo ya ikincide daha ii anliabiliosun :img-wink:

taner_dılara
21-06-07, 17:58
ya ben survivor finale gitmek istiyorum ama malesef istanbulda olamıcamm ya burdan kimler gidicekti 4-5 kişi dimi??

*ArAnCiL*
21-06-07, 18:01
ya ben survivor finale gitmek istiyorum ama malesef istanbulda olamıcamm ya burdan kimler gidicekti 4-5 kişi dimi??

gidenler var napçan ki acunun sitesine bak ordan çok giden oluo :D bişey fln diceksen ;) vip olmayanlarında adını yazmışlar demişler öel yazıo die ama yinede yazmışlar ilginç

SELİN ASLAN
21-06-07, 19:16
cumartesi finali izleyemiycem ama kalbim özlemin yanında.:img-yes: özlem olamazsa eğer çiğdem kazansın.ama özlem yarışmanın başından beri ödülü çok fazla hakediyor.:happy0064

truth_07
21-06-07, 19:21
bi yandan finali çok merak ediyorum..izlemek istiyorum ama bi yanadanda biteceği için üzülüyorumm..inş yarışmanın devamı gelirr..bu yarışamyı da bir KANARYA kazanırr.....:happy0064

MERVe-
21-06-07, 19:23
Aaaaaaaaaaaaa Oktay abimizmi gelmis burayaa :img-hyste

Ayy surda buyuk gune 2 gun kalmis yhaa.. Insallah kazanan bir ASLAN olurr AMIN:happy0064

_Aysegül_
21-06-07, 19:24
Ilk defa bir yarismada bayani böyle asiri derecede seviyorum ya.Özlemim benim bitanem insallah kazanicak.Cumartesi günü belki izlemeye bilirim malesef.Ama izlesemde,izlemesemde kalbim aslanlarla birlikte aticak:img-wink:

ssssssss
21-06-07, 19:30
yarışma nasıl olacak haberi olan var mı ? bence şöyle yapsınlar ;
önce iki kanarya iki aslan ayrı ayrı yarışsın kazananlar final yapsınlar onlarda özlem tamer olsun finalide tamer alsın :happy0064

MERVe-
21-06-07, 19:32
yarışma nasıl olacak haberi olan var mı ? bence şöyle yapsınlar ;
önce iki kanarya iki aslan ayrı ayrı yarışsın kazananlar final yapsınlar onlarda özlem tamer olsun finalide tamer alsın :happy0064

bencede oyle yapsinlar, en mantiklisi o zaten.. ayrica taNer :)

yelda_01
21-06-07, 19:46
Özlem ve Cigdeme finalde kalpden basarilar diliyorum insallah ikisinden biri alir cünkü ikiside cok hak ediyor ama özlem bi ayri ediyor
ikisine kalpten :cheer: destekliyorum :cheer: ikisini de cok seviyorum
:happy0064 forever özlem and cigdem:happy0064

1907gulsah
21-06-07, 19:54
ark.lar yarışmayı bence ayşıl veya taner kazancak :happy0064 eğer onlar kazanmazsa çiğdem kazansın özlem bence kazanmasınn ne biliyim ben özlemi sevmiyorum:img-hyste

frozenn
21-06-07, 20:01
ben de ilk defa bir yarışmada bir yarışmacıyı bu kadar çok sevdim:img-yes: ÖZLEM çok ayrı benim için...2 aslan dışında tüm aslan takımını çok çok çok seviyorum.Gerçekten gerek arkadaşlıklarıyla, birbirine duydukları sevgileriyle, güçleri ve yetenekleriyle tam bir takım oldular.Ama ÖZLEM benim izlediğim tüm survivorlar içinde en yetenekli kişi ve çok tatlı sempatik biri...inşallah hakettiği 1.liği alır ama ÇİĞDEM de kazanırsa Özlem kadar sevinirim onu da çok seviyorum..Kazanamasalar da kalbimizin birincileri onlar...zaten prenses ve kraliçemizle hep gurur duyduk bundan sonra da duyacağız

eyschann
21-06-07, 20:02
ark.lar yarışmayı bence ayşıl veya taner kazancak :happy0064 eğer onlar kazanmazsa çiğdem kazansın özlem bence kazanmasınn ne biliyim ben özlemi sevmiyorum:img-hyste

:img-hyste koptum ya ....bencede özi kazansin yoksa cigdem kazansin ama taner ve aysil kesinlikle kazanmasin cünkü onlari sevmiyorum:img-hyste
diye bir sacmalik olmaz sanirim ...bence hak eden kazansin kimin kismetiyse o para zaten yerini bulur...özlem ve aysil finale kalir diyorum ben ama genel de
hepiniz taner özi diyorsunuz bakalim kim hakkli cikacak

!karbeyaZ!
21-06-07, 20:16
Evett Acundan kazığı yedim:img-hyste canlı yayına gidemiyorum cevap gelmedi bi türlü yaa bu ne biçim iştir...

frozenn
21-06-07, 20:44
bizde onun gibi kız yok mu ayşıl ne oluoo cnm burda sizdede taner gibi güçlü erkek yok :) ama belki mesut olabilir ama napalım mesut gitti erkeklerden bitek kanaryalardan taner kaldı ve bu durumda taner in gücü ortaya çıkıoo:img-haha: :dito

taner güçlü değil yetenekli biri...körü körüne yazmayalım bazı şeyleri bence:img-wink: tanerin oyunlarda iyi performans gösterdiğini bir aslan olarak çoğu defa dile getirdim ama güç oyunlarında taner oynamadı zaten:img-yes: bu survivor yarışması genelde güce dayalı değildi, yurt dışındaki formatlarda daha ağır yarışmalar oluyo...neyse inşallah hakeden kazanır,yani ÖZİ:img-hyste

eylül87
21-06-07, 22:20
:img-hyste kiz bakip cikmisdim zamanim yoktu ...ayrica oktay gece 2 de üye olmaya karar verdi okudugu bazi seylerden dolayi:img-hyste yani bende anca giriyorum gördügün gibi yoksa senden mi saklicam ask olsun yani......
burdan duyrulur herkez:img-hyste

tamam canım bende şaka yaptım zaten:img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla bence tek hakeden kişi kazanmalı eyşan oda özimiz zaten:img-hyste :img-hyste

BÜ$RA
21-06-07, 22:34
taner güçlü değil yetenekli biri...körü körüne yazmayalım bazı şeyleri bence:img-wink: tanerin oyunlarda iyi performans gösterdiğini bir aslan olarak çoğu defa dile getirdim ama güç oyunlarında taner oynamadı zaten:img-yes: bu survivor yarışması genelde güce dayalı değildi, yurt dışındaki formatlarda daha ağır yarışmalar oluyo...neyse inşallah hakeden kazanır,yani ÖZİ:img-hyste

sizin güçten kastınızın bilek gücü olduğunuzu biliyoruz zaten..evet taner mete gibi 100 kilo değil ama ondan çok daha güçlü..anlatabilmişimdir umarım..bu yarışmayı kazanmayı en çok hakeden de Tanerdir..bana göre..size görede özlemdir..bu gayet normal..biz sizin düşüncenize saygı duyuyoruz ama sizden de aynı şeyi bekliyoruz....

frozenn
21-06-07, 23:23
sizin güçten kastınızın bilek gücü olduğunuzu biliyoruz zaten..evet taner mete gibi 100 kilo değil ama ondan çok daha güçlü..anlatabilmişimdir umarım..bu yarışmayı kazanmayı en çok hakeden de Tanerdir..bana göre..size görede özlemdir..bu gayet normal..biz sizin düşüncenize saygı duyuyoruz ama sizden de aynı şeyi bekliyoruz....

tartışma olsun istemiyorum ama cevap vermeden de duramıyorum...ben burda defalarca kanaryalardan en çok hakedenin taner olduğunu söyledim zaten, çoğu oyunda da çok iyi performans gösterdi...güce dayalı oyunlarda fiziki yapısının da dezavantajıyla etkili olamadı, çoğunda da oynamadı zaten..bunu başka yönlere çekmeye gerek yok...güçle yetenek farklı şeyler, benim bahsettiğim güç de yetenek değil...o yüzden metehandan daha güçlü demene sadece gülebilirim...biz de sizin düşüncenize saygı duyuyoruz zaten...burda taner haketti diyene karşı çıkmadım ben güç olayıyla ilgili yorum yaptım

BÜ$RA
21-06-07, 23:35
tartışma olsun istemiyorum ama cevap vermeden de duramıyorum...ben burda defalarca kanaryalardan en çok hakedenin taner olduğunu söyledim zaten, çoğu oyunda da çok iyi performans gösterdi...güce dayalı oyunlarda fiziki yapısının da dezavantajıyla etkili olamadı, çoğunda da oynamadı zaten..bunu başka yönlere çekmeye gerek yok...güçle yetenek farklı şeyler, benim bahsettiğim güç de yetenek değil...o yüzden metehandan daha güçlü demene sadece gülebilirim...biz de sizin düşüncenize saygı duyuyoruz zaten...burda taner haketti diyene karşı çıkmadım ben güç olayıyla ilgili yorum yaptım

bende tartışma olsun istemiyorum ve bende cevap veremeden duramadım..bu bu konudaki son mesajım olucak zaten..daha fazla uzatmak istemiyorum diceğimi önceki mesajımda dedim zaten..ayrıca bu dediğin(iz) şey gibi oldu..mete özlemden daha kilolu demekki daha güçlü demekki daha çok hakediyor..!!

frozenn
22-06-07, 00:13
bende tartışma olsun istemiyorum ve bende cevap veremeden duramadım..bu bu konudaki son mesajım olucak zaten..daha fazla uzatmak istemiyorum diceğimi önceki mesajımda dedim zaten..ayrıca bu dediğin(iz) şey gibi oldu..mete özlemden daha kilolu demekki daha güçlü demekki daha çok hakediyor..!!
ben kimin güçlü olduğunu kilosuna bakarak değil güç oyunlarında gösterdiği performansa bakarak söylüyorum..ağzımdan hiçbir zaman metehanın cüssesiyle gücü arasındaki orantıyla ilgili bir şey çıkmadı...hatta bence zayıfladığı son haliyle güç oyunlarını da daha iyi yapardı..şu güne kadar güce dayalı olan oyunlar değirmen,ilk haftaki ateşi taşıma oyunu,halter,kazık toplama,su içinde çanta taşıdıkları oyun v.s ben bu oyunlardaki genel performansa bakarak konuşuyorum...tanerin dengede hızda yetenek gerektiren oyunlarda iyi olduğunu ama güçlü olmadığını söylüyorum bu benim görüşüm...

eyschann
22-06-07, 01:45
Evett Acundan kazığı yedim:img-hyste canlı yayına gidemiyorum cevap gelmedi bi türlü yaa bu ne biçim iştir...

ah canim kiyamam ya vala elife yaptigim teklifi sanada sunuyorum yollim ben seni istersen ah keske önce söleseydin bulurduk birini ya...:img-hyste

evt ben bunu basindan beri vurguluyorum zaten benim insan olarak aysila ve tanere sahzi bir kinim yada nefretim söz konusu degildir ama insanlari sevmek zorunda degilim sonucta ve taneride aysili da sevmiyorum ama bu demek degilki aysil ve taner finalde olmayi hatta kazanmayi hak etmiyor...ikiside en az özi ve cigdem kadar geldikleri yeri hak ediyorlar ve + eger bizden biri bile kaybetse kazanan sizden biri olsa bile benim tek tesellim hak eden birinin almis olmasi olacaktir...bilmem anlata bildimmi

evt ezgim aynen katiliyorum sana 1905
arti güc konusunda da bisey sölicem ben duyunca gülmekten koptum özi meteyi bilek gülesinde yeniyormus:img-hyste süper ya kralicemiz valla zeyna gibi

bende artik uzatmak istemiyorum ama sana hak verdigim noktalar yok degil aslinda sadece.. bence düzgün empolozi edemedin canim...

sezinti
22-06-07, 02:14
Arkadaşlar

Özlem daha önce voleybol sporu ile ilgilendimi. Kendisinin beach voleybol turnuvalarına katıldığını okudum. Bilgisi olan varmıdır. ( Bir voleybolsever olarak )

Bu mesaj silinecektir.

eyschann
22-06-07, 02:26
Arkadaşlar

Özlem daha önce voleybol sporu ile ilgilendimi. Kendisinin beach voleybol turnuvalarına katıldığını okudum. Bilgisi olan varmıdır. ( Bir voleybolsever olarak )

Bu mesaj silinecektir.

evt kendisi profosyenel bir voleybolcudur...

Epirden Beach de oynuyor suanda
Ayrıca 26-29 Haziranda ilk etabı İstanbul Kumburgaz'da başlayacak olan turnuvalari var...

eylül87
22-06-07, 08:48
Arkadaşlar

Bu mesaj silinecektir.

ewt doğru duymuşsun hatta survivor resimler bölümünde özlemin resimleri var voleybol oynarken

eylül87
22-06-07, 08:52
ya anlamıorum sürekli mete 100 kilo mete 100 kilo nie bunu vurguluyosunuz yaa güç kiloyamı dayalı sizce ozaman özlem güçlü falan diil takmışsınız meteye yanii ayrıca özlem o yarışmadaki en güçlü insan mügenin bi sözünü söylemek isterim

özlem hiçte küçümsenecek bi güç değil o sakat bacağıyla 100 KİLO ADAM(takıntı olmuş anlaşılan)sırtında taşıdı ben olsam asla yapamazdım

KeReMcEmİm
22-06-07, 10:41
büyük finale sadece 1 gün kaldı ya çok heycanlıyım ay oyunlar nasıl acaba yada acaba canlı mı oynancak of of

Dişi Aslanlarımıza Güveniorum !!!

taner_dılara
22-06-07, 10:51
yaa ark.lar finale bi gün kaldı sadece yaa cumartesinden sonra artık survivor yok :icon_sorr :icon_sorr

volley_fb_girl
22-06-07, 11:32
selamlar herkese final ile ilgili görüşlerimi söyliyim...bu yrışmada 1. olmayı hak eden bence Taner'dir..Nedenini gelince bu güne kadar her türlü oyunda oynadı..Hepsinide başarıyla tamamladı..Yarışma başladığı ilk gün buraya gelip Taner'i desteklediğimi söylemiştim çoğu kişi onun konuşmasıyla yada boyuyla dalga da geçse o en büyük cevabı oyunlarda ki başarıasıyla werdi.görüyorum ki son günlerde Taner in boyu kilosu yada konuşmasıyla dalga geçen yok ya çok değiştiniz yada Taner'in verdiği cvp hepinizi susturdu..;)ama sonuçta size hiç kızmadık sizde haklısınız nede olsa Meyve veren ağaç taşlanır...!

Seni Ço..K Sewiyoruz Taner.....:happy0064
Tek Kral Sensin bu Survivorda...:good:

*ArAnCiL*
22-06-07, 11:42
bende bu günden sonra nete giremicem artk yani yarın hiç yorum yapamicam ve yarışmadan sonra inş aslanlar kazanırrlarrr sevincimizi paylaşamıcam ama sizlerin en ii şekiildeee kim kazanırsa kazansın burd yorumda buluncanızı biliorum...ayrıca bu forumu çok sefdiimi ve herkesin yorumlarınıda çok beğendimi belirtmek istedm

bu hafta survivor ın son haftası eminim ki yarışma hak edenin belirleniceği bi yarışma olurr...bu güne kadar özlem nerdeyse bütün yarışmalarda oynadı ve başarızızlığıyla takımımızı kaybettirecek bir sonuç almadı çiğdemde aynı şekildee ama özlemin meteyle kaldığı son düelloda meteye verdiği söze dair"hepsini devireceğini" umuyorum önce özlem sonra ç,iğdem diorum eğer aslanlar alamicaksada taner alsın diorum bencee ayşılda alırsa bileğinin hakkıyla aldıını düşünürüm belki yarışma oynanmıştır dün fln belki belli olur bu gece yarın büyük bi zevkle son survivor i izlicemm tekrar hakedenin kazanması dileğiyle
1--------2---------3------ aslanlarrr

Onu®
22-06-07, 12:52
Açıkcası bana canlı olmayacakmış gibi geliyor nedense Ya oyunlar 1 saatte bitien oyunlar olacak ki bunu ayarlamaları çok zor Ya da biz final yapıldıktan 5-6 sonra izleyebileceğiz Bence final Cumartesi 20:00'ya kadar çekilmiş olur

mesut_um
22-06-07, 12:59
Açıkcası bana canlı olmayacakmış gibi geliyor nedense Ya oyunlar 1 saatte bitien oyunlar olacak ki bunu ayarlamaları çok zor Ya da biz final yapıldıktan 5-6 sonra izleyebileceğiz Bence final Cumartesi 20:00'ya kadar çekilmiş olur

ama final canlı dedilerse yaparlar sanmam öyle olacağını. ama doğru sölüyosun kısa oyunlar yapıcaklar o zaman yada saat 8 den 12 ye kadar oynayacaklar elemede geç saatte olucak ne bileyim yaparlaar bi şekilde artık görücezz. inşallah özlem yada çiğdem kazanır ama gönlüm özlemden yana:good: :img-wink: :img-yes:

Onu®
22-06-07, 13:01
ama final canlı dedilerse yaparlar sanmam öyle olacağını. ama doğru sölüyosun kısa oyunlar yapıcaklar o zaman yada saat 8 den 12 ye kadar oynayacaklar elemede geç saatte olucak ne bileyim yaparlaar bi şekilde artık görücezz. inşallah özlem yada çiğdem kazanır ama gönlüm özlemden yana:good: :img-wink: :img-yes:

Eğer oyunlar paso denge oyununda oluşmuyorsa Yarışmanın kesin favorisi Özlem'dir

mesut_um
22-06-07, 13:05
Eğer oyunlar paso denge oyununda oluşmuyorsa Yarışmanın kesin favorisi Özlem'dir

katılıyorum kesinlikle özlemm inşallahda öyle olur :img-wink: :img-yes:

_tu_na_
22-06-07, 13:09
1 gün kaldı,heyecan dorukta valla:happy0064

taner_dılara
22-06-07, 14:44
yarın hepsi canlı yayına çıkıcak yaa bi defa daha görücez bütün yarışmacıları gönlüm tanerden yana ama özlem kazansada olur oda hak edioo bence yarın ne yazıkki burda olmucam için akşam yorum yazamıcamm

SURVİVOR BİTİYOR :(:icon_sorr

MERVe-
22-06-07, 15:04
insAllah ozlem alir yaaa.. dualarim seninle Ozlem &(Cigdosss):happy0064 :happy0064

eylül87
22-06-07, 15:09
aayyy siz böyle konuştukça banada heycan basıoo final canlı arkadaşlar showda fragmanlarda bile canlı yayın heyecanı dio valla onlar bi şekilde yapmışlardır bişiler yarın akşam izleyip görücez

FOREVER ÖZLEM&ÇİĞGEM:happy0064 :happy0064 :happy0064

dedebaba
22-06-07, 15:11
ewet arkadaşlar yy lütfen izleyelim dizi için kritik bölümlerden biri
survivorun bu bölümünü seyretmeye gerek yok çünkü taner 1.

*ArAnCiL*
22-06-07, 15:22
ewet arkadaşlar yy lütfen izleyelim dizi için kritik bölümlerden biri
survivorun bu bölümünü seyretmeye gerek yok çünkü taner 1.

hangi dizi yhaaa

nesee eet yhaa heycanlandık iiceee yarın akşam olmaz artk ben yarışmayı çok merak ediorum yhaa ne olcak acaba

MERVe-
22-06-07, 15:25
Arkadaslar fenerlilere gore Taner hakkediyor, bize gore ise Ozlem hakkediyoo.. ama aslinda ikiside hakkediyo, yani bu boyle bunu yapti, bu daha hakediyo falan filan demiyelim, hepsi hakkediyo cunku buraya kadar bosbosuna gelmediler.. biraz saygi gosterelim lutfen ;)

Ozleeem insAllah birinci olursuun.. AMIN :happy0064

dedebaba
22-06-07, 15:46
hangi dizi yhaaa

nesee eet yhaa heycanlandık iiceee yarın akşam olmaz artk ben yarışmayı çok merak ediorum yhaa ne olcak acaba

dizi yalancı yarim bu dizi için bu hafta reytingleri çok önemli onun için survivoru izlemeye gerek yok büyük bir ihtimalle taner kazanacak

_fatos_
22-06-07, 15:53
Arkadaslar fenerlilere gore Taner hakkediyor, bize gore ise Ozlem hakkediyoo.. ama aslinda ikiside hakkediyo, yani bu boyle bunu yapti, bu daha hakediyo falan filan demiyelim, hepsi hakkediyo cunku buraya kadar bosbosuna gelmediler.. biraz saygi gosterelim lutfen ;)

:happy0064 :happy0064 :img-yes:

KeReMcEmİm
22-06-07, 15:56

eet çok haklısın kankaa bu arada avatarın süper :happy0064

*ArAnCiL*
22-06-07, 16:20
dizi yalancı yarim bu dizi için bu hafta reytingleri çok önemli onun için survivoru izlemeye gerek yok büyük bir ihtimalle taner kazanacak

sen istersen izleme burdaki çoğu kişi gibi bende inş izlicemm ve inş özlem kazanıcakk ama bu bi beklenti hak eden kazansın inşş özlem yada çiğdem hakediodurr :D :happy0064 :good: :img-pilot

eylül87
22-06-07, 16:42
akşam formda baya şeyler konuşulmuş bunlara yorum yapmadan geçemiycem
1)bize acun acun die miyavlıosunuz aslanlar kazanırsa tükürdüğünüzü nasıl yalıycaksınız p i s icikler falan deyipte sonra hep terbiye tam terbiye dierek kendileriyle çelişmiolarmı acaba
2)tutturmuşsunuz sizin gücünüz bilek gücü yok mete 100 kilo ondan kazanıo faalan sizde alsaydınız 100 kilo bi adam ozaman madem güç kilodaysa biraz geniş açıyla bakın güç kiloda değildir özlem tek başına bütün kanaryalara yeter
3 ve en önemli kimin bi gecelik renk değiştirdiği sizi hiçmi hiç ilgilndirmez buna yorum yapmakta size düşmez

forever aslanlarr

KeReMcEmİm
22-06-07, 16:47
1)bize acun acun die miyavlıosunuz aslanlar kazanırsa tükürdüğünüzü nasıl yalıycaksınız p i s icikler falan deyipte sonra hep terbiye tam terbiye dierek kendileriyle çelişmiolarmı acaba
2)tutturmuşsunuz sizin gücünüz bilek gücü yok mete 100 kilo ondan kazanıo faalan sizde alsaydınız 100 kilo bi adam ozaman madem güç kilodaysa biraz geniş açıyla bakın güç kiloda değildir özlem tek başına bütün kanaryalara yeter
3 ve en önemli kimin bi gecelik renk değiştirdiği sizi hiçmi hiç ilgilndirmez buna yorum yapmakta size düşmez

forever aslanlarr

+++ 1905 cnm ayrıca bizde bi tek mete mi güçlü cevo ile cöm aynı kiloada ama cevo ondan güçlü ona bakarsanız yaprak özlemden daha kilolu ve daha uzun ama özlem ondan çok daha güçlü zaten kazık oyununda da ikisini karşılaştıdığımzda özlem çok daha iyiydi bizim madem bi tek gücümüz var o zaman nie hala eşitiz ayrıca yarışmayı yensek bile ben hala acunun taraf tuttuğunu düşünürüm bu fikrim hiç bi zaman değişmicek çünkü o çok belli olan bişey ...

KoSiAr
22-06-07, 16:48

forever aslanlarr

eylulcumm kayiliyorumm sana imzamidaa atiyorumm 1905
ayrica su renk degistirme olayinaa gelincedee hic bir kul hatasiz degildirr benimdee en buyuk hatam sukii oyle sacma sapan bir saka yapmis olmam ki ben hic bir zaman renk degistirmedim zatenn benim kalbimmm sarii kirmizii renklerleee boyanmisss iki satir birsey yamisim o kalbimin boyasii silinmezz oylee

_Aysegül_
22-06-07, 16:51
Görüyoruzki,bu forumda bazilarinin bizden daha cok terbiyeye ihtiyaci var.Ilk önce agzina ne gelirse sayipta daha sonra hep terbiye tam terbiye diye gecistirmekte neyin nesi?Bir lafiniz varsada yüreklice arkasinda durmayida adam gibi bileceksiniz!Takim degistirme gibide bir durum yok ztn bizler akli basinda insanlariz bu yüzden FENERBAHCELI olmayida hicmi hic düsünmüyoruz,ayrica bu konularinda sizleri ilgilendirdigini düsünmüyorum.100 kiloda olan hicmi bir kanarya yok madem gelselerdi yarissalardi kendilerine güveniyorsalar.Onlari yarismadan kovan yoktu ztn.Özlem'de 100 kilo degil ama 100 kanaryaya bedel!Bu yarismanin galibi bir ASLAN olamasza eger,hic ama hic üzülmeyecegim cünkü Özlem ve Cigdem BIZI orada en iyi sekilde temsil ettiler Zaten!

aaLLyy-
22-06-07, 16:52
neolmus be burda dün aksam?
iyice costunuz, yüz verdik diye kendi kendinize atip tutuyonuz
terbiyeyi sizden mi ögrenecegiz, 1günluk dönmeymis, döner sizemi sorcak, alla allah ya , sizin terbiye dediginiz Meteye laf atmakmi? 100 kiloymus , Meteyi görmesek tmm diyecegiz, son zamandir sessiz sessiz yorum yapiyorduk, birden costunuz, biraz daha dikkatli olun derim ben:img-wink:

eylül87
22-06-07, 17:08
neolmus be burda dün aksam?
iyice costunuz, yüz verdik diye kendi kendinize atip tutuyonuz
terbiyeyi sizden mi ögrenecegiz, 1günluk dönmeymis, döner sizemi sorcak, alla allah ya , sizin terbiye dediginiz Meteye laf atmakmi? 100 kiloymus , Meteyi görmesek tmm diyecegiz, son zamandir sessiz sessiz yorum yapiyorduk, birden costunuz, biraz daha dikkatli olun derim ben:img-wink:

sorunda bu yaaa biz ne güzel yorum yapıoruz birden kutsallar çıkıo ortaya form altüst sonra zaten yarın son gün ne gerek vardıki bunları yapmaya

milla_jovovich
22-06-07, 17:17
herkese selamlar...
oo forum baya çoşmuş akşam nolmuş burda yaa:icon_sorr neysee
arkadaşlar birbirimize laf falan atmayalım eylül87arkadaşımızın dediği gibi sonra banlanıyoz finale 1gün kala bozmayalım moralleri şimdi kapanmasın formumuz....
tüm kalbimizle aslanlarımızlayız ÖZLEM ve ÇİĞDEM:good:

MERVe-
22-06-07, 18:33
Arkadaslar tamam kavga/gurultu yok.. surda kalmis bir gun buyuk gunee, relax meen relaax :img-hyste birakin kim nederse desiin.. Aysegulun dedigi gibi;
''Eger buyarismayi bir kanarya kazansa hic üzülmeyecegim cünkü Özlem ve Cigdem BIZI orada en iyi sekilde temsil ettiler Zaten!''
OZLEM&CiGDEM :happy0064

++Sagol kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :img-hyste

BÜ$RA
22-06-07, 19:26
şunu söylemeden geçemicem..özlem 70 kilo olduğuna göre mete 90 falan vardır heralde..ayrıca özlem mügeden 10 kilo fazlaymış..:img-hyste
burda bi zamanlar tanerin boyuyla dalga geçilince bu terbiyesizlik değildi metenin 100 kilo olduğunu söylemekmi terbiyesizlik oluyor.??
şunu söyledende geçemicem..
aaLLyy- sizmi yüz verdiniz bize..:img-hyste siz kimsinizki bize yüz verceksiniz..hiç güleceğim yoktu..:img-hyste
ayrıca bu yarışmacıları kim seçiyosa çok büyük haksızlık yapılmış..yarışmacılar neye göre seçiliyo acaba..çok net görülüyoki aslanların yarışmacıları(nerdeyse hepsi) bizim yrışmacılarımızdan daha iriler..

KeReMcEmİm
22-06-07, 19:38
siz zaten sizin en güçlüğünüzü elediniz an başta o sizin hatanızdı ayrıca göz olarak bakıldığında bi teke mete öyle gözüküo dierleri pek iri deil ayrıca cömle cevo görünüş olarak çokda benzio ama kimin daha güçlü olduğu yarışmadan anlaşılmaz ayrıca özlem 70 kilo deil nerden uydurdun bilmiorum ayrıca şunuda söliim sizin kızlarınız genel olarak bizimkilerden iriydi esra olsun ikizler olsun ama ikizler öle pek de güçlü deillerdi demek oluoki herşey kilo ile deil

*ArAnCiL*
22-06-07, 19:39
şunu söylemeden geçemicem..özlem 70 kilo olduğuna göre mete 90 falan vardır heralde..ayrıca özlem mügeden 10 kilo fazlaymış..:img-hyste
burda bi zamanlar tanerin boyuyla dalga geçilince bu terbiyesizlik değildi metenin 100 kilo olduğunu söylemekmi terbiyesizlik oluyor.??
şunu söyledende geçemicem..
aaLLyy- sizmi yüz verdiniz bize..:img-hyste siz kimsinizki bize yüz verceksiniz..hiç güleceğim yoktu..:img-hyste
ayrıca bu yarışmacıları kim seçiyosa çok büyük haksızlık yapılmış..yarışmacılar neye göre seçiliyo acaba..çok net görülüyoki aslanların yarışmacıları(nerdeyse hepsi) bizim yrışmacılarımızdan daha iriler..
yarışmacıları biz seçmedik heralde bunun içinde bize çıkışmicaksınızz ayrıca metenin 100 kilo olayını ilk siz çıkardınız hatta taner güçsüz dien bile olmadı kiloya göre siz kıyasladınız şimdide bizi haksız gibi gösteriosunuz ama bence cüsseye göre bakılmaz ama ben öle bakıorum tanerden daha güçlü mete tıpkı özlemin ayşıldan güçlü olduğu gibi(kuyruk oyununda ayşılın bileklerinden tutup ayşılın çok güçlü kollarım acıdı demesi gibi)

esra2
22-06-07, 19:44
ozlem 70 kilo kaldimi finale kaldi, ee ne bu tartisma, ozlem degil 70 kilo olsun 150 kilo olsa bile finale kalirdi, ozlem bence cok ii survivordaki bugune kadar en iyi oyuncu!

volley_fb_girl
22-06-07, 19:44
Özlem 70 kilo olduğunu bi oyun sonrası ropörtaj werirken kendi söyledi..ama siz istediğini duyup istemediğinizi duymadığınız için normaldir bilmemen..

KeReMcEmİm
22-06-07, 19:49
o girmeden önceki kilosudur orda kaç kilo vermiştir kim bilir ama vermesine rağmen gücünden ve çevikliğinden bişey kaybetmedi zaten

eylül87
22-06-07, 19:50
ay bune ya boyle tmm ozlem ozlem ozlem biz aysla bu kadar cok bulasmadik ya bune ozlem dusmanligi, artik yarin hesseyo gorecegiz...

ay bak sabahtan beri hangi şarkı dilime dolandı
sarıyla kırmızıyla
panamada kanarya avcısı
özlem coşacak
ayşılın tüylerini yolacak

nerden takıldı bilmiom uyandığımdan beri aklımda ama şimdi yarın özi kazanamazsa bunlar bu şarkımada bişi söler alıştık boşşveerr biz özlemi bilmiomuyuz bırak anlatma yaa özimiz bizim bitane 70 kiloyu 40 kilo olsa bile devirirdi hepsini

I LOVE ÖZLEMM I LOVE YOU ÖZLEM FOREVER ÖZLEM

*ArAnCiL*
22-06-07, 19:50
ne yanii şimdi özlem 70 kilo diemi ayşıldan daha güçlü ay ben buna çok gülerim işte yaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste ozaman sizin takıma bikaçtane sumocu çağlarım :img-hyste :img-hyste

öle cnm özlem daha kilolu olduundan güçlü öleymiş :img-wink: çünkü öle diolarr çiğdem en güçsüz bu yüzden zaten şans eseri geldi :D :D birden aklıma cevdetin kazıklatı sırayla toplamadaki finalde orkuna güç güç güç dedii geldi aklıma nedense :D süper bi bölümdü

1----------2---------3-------aslanlarrrrrr

volley_fb_girl
22-06-07, 19:51
aaa görkemim ayip etmissin simdi sen yani:img-hyste nerden biliyorusun özinin70 kilo oldugunu diye sormususn sifata...:img-hyste canim kesin kantara cikdiginda yanindaydi:img-hyste ayrica bu olanlara sadece gülüyorum :img-hyste cocukla cocuk olmayin diyorum :img-hyste

anlatamadım galiba.. Özlem bir yarışma asonrası şöyle dedi''Ben 70 kiloyum beni taşımakta zorlandılar bu yüzden oyunu kaybettik dedi''

KeReMcEmİm
22-06-07, 19:52
aaa görkemim ayip etmissin simdi sen yani:img-hyste nerden biliyorusun özinin70 kilo oldugunu diye sormususn sifata...:img-hyste canim kesin kantara cikdiginda yanindaydi:img-hyste ayrica bu olanlara sadece gülüyorum :img-hyste cocukla cocuk olmayin diyorum :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste haklısın cnm

kimin gözlük taktığı belli sadece güçte iyimişiz hah çok güldüm buna :img-hyste

eyschann
22-06-07, 19:53
ozlem 70 kilo kaldimi finale kaldi, ee ne bu tartisma, ozlem degil 70 kilo olsun 150 kilo olsa bile finale kalirdi, ozlem bence cok ii survivordaki bugune kadar en iyi oyuncu!

imza cakiyorum canim 1905..

*ArAnCiL*
22-06-07, 19:53
yapma bunu ya yarışma başladığından beri burda Tanerle dalga geçildi..çıkarın artık at gözlüklerinizi...

ben yarışma başı için konuşamam çünkü o zaman bu forumda diildim ama bu konu açıldıından beri yani üç dört sayfa öncesine kadar kimse öle bişiy demedi hatta aksini bile söledilerr bende sölüorum tanerin güçsüz olduunu kimse sölemedi ve kanaryalardan da hakeden o benceee ama ayrıcaa ön yargıydı belkide o ama bilmiorum fikirler deişebilir

eylül87
22-06-07, 19:55
:img-hyste :img-hyste :img-hyste haklısın cnm

kimin gözlük taktığı belli sadece güçte iyimişiz hah çok güldüm buna :img-hyste

o yüzden demekki özlem geçen hafta zeka oyunun 1. bitirdi:img-hyste :img-hyste

taner_dılara
22-06-07, 19:56
ark.lar tmm fbliler katılıyorum ama bişeye katılmıyorum çünkü özlem gerçektende güçlü bi kız 70 kilo olması ile alakalı değil isterse 80 kilo olsun ama açıkçası aslanlarıın en güçlüsü başından beri özlemdi....

ÖLÜMÜNE KANARYA

esra2
22-06-07, 19:58
ay bak sabahtan beri hangi şarkı dilime dolandı
sarıyla kırmızıyla
panamada kanarya avcısı
özlem coşacak
ayşılın tüylerini yolacak

nerden takıldı bilmiom uyandığımdan beri aklımda ama şimdi yarın özi kazanamazsa bunlar bu şarkımada bişi söler alıştık boşşveerr biz özlemi bilmiomuyuz bırak anlatma yaa özimiz bizim bitane 70 kiloyu 40 kilo olsa bile devirirdi hepsini

I LOVE ÖZLEMM I LOVE YOU ÖZLEM FOREVER ÖZLEM

helal be olsun kazanmassa biel o bizim birincimiz, finalde ye ona bakalim degilmi.. neyse arkadaslar ben kactim yarin gosrusur bye!

SÜRMELI
22-06-07, 20:00
öncelikle mesajlar silinmis gallib yoksa erseye yorum yapacaktim ya neyseeee eksik kaldimmmmmm, ama tek birsey diycem, siz bizi ne saniryorsunuz ?? aslanlarin yalakasi felanmi, evet eglendik cart curt ama böyle seriiii yazilarda lazimdi.. bize yüz vermek lafina çok güldüm, pardon ama siz kimsinizki bize yüz veriyorsunuz ? simdi sizin yüzünüze bakanmi var diycem ayip olacak yani.. kavga bende istemem son gün ya ! ama bizim yorumumuz niye birden batti onu anlamadim.. sorun kutsal 6 ise :img-hyste cvbim su, biz bosuna kutsal 6 degiliiiizzz ve zulosun lafi gibi : ayni renk ayni kafada bosuna demedik, ayni seyleri sip sak dusunup yazdik.. bu ne olarak goruldu anlamadim

kilo sorununa gelince, beni güldürmeyin !!! aysilda kilo yok, yani güçte yok :img-wink: özlemde kilo var, yani güçtu var ! mügede kilo var, yani güçte var, metehanda sisko, yani güçte var ! bu lafi özellikle tanerin donme dolapa bindigi oyuna bakarak söylüyorummm.. ayrica sisko lafima sakin ama sakin laf etmeyin, sizde tanere az demediniz, :img-wink: .. siz derken bu msjimin battigi kisilerden bahsediyorum , kimse üstüne alinmak vede cvp vermek zorunda degil, hatta hiç cvp vermesinler çunku soru sormadim :img-hyste

simdilik bukadar hadi bakalimmm taner & aysil, kapak yapmak bize yakisirrrr

volley_fb_girl
22-06-07, 20:05
öncelikle mesajlar silinmis gallib yoksa erseye yorum yapacaktim ya neyseeee eksik kaldimmmmmm, ama tek birsey diycem, siz bizi ne saniryorsunuz ?? aslanlarin yalakasi felanmi, evet eglendik cart curt ama böyle seriiii yazilarda lazimdi.. bize yüz vermek lafina çok güldüm, pardon ama siz kimsinizki bize yüz veriyorsunuz ? simdi sizin yüzünüze bakanmi var diycem ayip olacak yani.. kavga bende istemem son gün ya ! ama bizim yorumumuz niye birden batti onu anlamadim.. sorun kutsal 6 ise :img-hyste cvbim su, biz bosuna kutsal 6 degiliiiizzz ve zulosun lafi gibi : ayni renk ayni kafada bosuna demedik, ayni seyleri sip sak dusunup yazdik.. bu ne olarak goruldu anlamadim

kilo sorununa gelince, beni güldürmeyin !!! aysilda kilo yok, yani güçte yok :img-wink: özlemde kilo var, yani güçtu var ! mügede kilo var, yani güçte var, metehanda sisko, yani güçte var ! bu lafi özellikle tanerin donme dolapa bindigi oyuna bakarak söylüyorummm.. ayrica sisko lafima sakin ama sakin laf etmeyin, sizde tanere az demediniz, :img-wink: .. siz derken bu msjimin battigi kisilerden bahsediyorum , kimse üstüne alinmak vede cvp vermek zorunda degil, hatta hiç cvp vermesinler çunku soru sormadim :img-hyste

Aynen katılıyorum renkdaş..biz en büyük yanıtı yarın vericez:happy0064

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:06

bi kere müge bence güçlü deil kilolu aam deil aynı zamanda ikizlerde kilolu boyunları uzun olmasına rağmen ama güçlü deiller o kilo konusu herkes için geçerli deil bence ayrıca dediğim gibi cevo ve cöm görünüş olarak birbirine çok benziolar ama cevo daha güçlü bu yarışılmadan anlaşılmaz ayrıca özleme ve mügeye şişko demek bence çok fazla onlar hiçde şişko deiller tam kıvamındalar :img-hyste

SÜRMELI
22-06-07, 20:08
bi kere müge bence güçlü deil kilolu aam deil aynı zamanda ikizlerde kilolu boyunları uzun olmasına rağmen ama güçlü deiller o kilo konusu herkes için geçerli deil bence ayrıca dediğim gibi cevo ve cöm görünüş olarak birbirine çok benziolar ama cevo daha güçlü bu yarışılmadan anlaşılmaz ayrıca özleme ve mügeye şişko demek bence çok fazla onlar hiçde şişko deiller tam kıvamındalar :img-hyste

muge güçlü degilmi ??? 2 hafta ve donme dolap olayina tekrar bakiniz..

cevo ve cömertmi ? guldurme beni gorkem, comert çöp gibi be

ikizlere gelince yahmur kilolu ve oda güçlü !! sadece 2 haftaya bak yine derim, birde kilo=güç lafina inanarak, onunda güçlü olduguna inanirsin

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:10
muge güçlü degilmi ??? 2 hafta ve donme dolap olayina tekrar bakiniz..

cevo ve cömertmi ? guldurme beni gorkem, comert çöp gibi be

eet müge güçlü deil mete ile herhalde taner karşılaştırılamaz o yani o belli bişey cevoda zayıf bence ki cöm çok kaslı gözüküo resimlerinden ama cevomdan güçlü deil işte

taner_dılara
22-06-07, 20:11

kesinlikle katılıyorumm çok güzel açıklamışsınn

SÜRMELI
22-06-07, 20:12
eet müge güçlü deil mete ile herhalde taner karşılaştırılamaz o yani o belli bişey cevoda zayıf bence ki cöm çok kaslı gözüküo resimlerinden ama cevomdan güçlü deil işte

cömert ve cevdetin fiziksel özellikleri ayni degil !! kendin diyosun kas var ama kas güç demek degil bence, ayrica cevdet kasli degil gobegi yani( ki bence daha iyi ben sevmem com gibi :img-hyste )

müge=güçlü :img-wink:

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:12
ayrıca ikizler özlemden daha kilolu ama özlem onlardan daha güçlü

SÜRMELI
22-06-07, 20:14

hadi yaa ?? kizim özlem 70 kilo, muge ondan 10 kilo zayif, ondan sisko göstermesine ragmen, ikizler kaç olsun, ayrica ikizler derken yaprak kilolu degil yagmurda var

ya bence vallahi sen o dedigim iki oyuna bak yine baskada birsey demiycem

eylül87
22-06-07, 20:15
yaa bu saçma sapan konuyu kim çıkardı yaa yok şişmanlar güçlü zayıflr güçsüz diee çocuk gibi konuşmayın yaa kendinize gelin allah aşkınaa neyin kavgasını ediosunuz bekleyin yarını yaaa nolcak yani kazansalarda kaybetselerde ne fark eder yaa bırakın bu çocukça kavgaları

volley_fb_girl
22-06-07, 20:16

nerden biliosun basküle çıkarken yanında mıydın???:icon_whis :img-hyste(bi yerden tanıdık geldi ama:icon_whis )

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:17
hadi yaa ?? kizim özlem 70 kilo, muge ondan 10 kilo zayif, ondan sisko göstermesine ragmen, ikizler kaç olsun, ayrica ikizler derken yaprak kilolu degil yagmurda var

ya bence vallahi sen o dedigim iki oyuna bak yine baskada birsey demiycem

bizim en güçlü kızımız özlemdi zaten o ilk iki haftada elinden geleni yaptı biz özlem yüzünden kaybetmedik dier güçsüz kızlar yüzünden kaybettik bence ikizlerin ikiside kilolu boyları uzun olmasına rağman yaprakda da baştan beri ben pek fark göremedim o çok zayıflamadı

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:19
nerden biliosun basküle çıkarken yanında mıydın???:icon_whis :img-hyste(bi yerden tanıdık geldi ama:icon_whis )

göz var nizam bence sen bize diceğine kendin çıkar gözlüklerini

eyschann
22-06-07, 20:20
yaa bu saçma sapan konuyu kim çıkardı yaa yok şişmanlar güçlü zayıflr güçsüz diee çocuk gibi konuşmayın yaa kendinize gelin allah aşkınaa neyin kavgasını ediosunuz bekleyin yarını yaaa nolcak yani kazansalarda kaybetselerde ne fark eder yaa bırakın bu çocukça kavgaları

vay vay vay ...eylül sendeki degisiklik göz dolduruyor canim benim yazim temin kitlelere ulasmadi:img-hyste umarim senin ki ulasir:img-hyste
ayrica cömüm hem güclü hemdinamik hemde cevik...asil cöp olan bence cevo:img-hyste

taner_dılara
22-06-07, 20:22
4 kişi kalmış orda demekki onlardada zeka-beceri-güç varmış ki kalmışlar orda
daha uzatmayalım ark.larr :img-wink:

KeReMcEmİm
22-06-07, 20:30
şu anda dünyanın en güçlü adamı:Mariusz Pudzianowski
Kilosu:132

bilmem anlata bildim mi??başkada bir şey demiyorum..

bende diorum ki bu herkes için geçerli deildir yani kilosu karşısındakinden daha az olup gücü daha fazla olanlarda var örneğin özlem ve ikizler

volley_fb_girl
22-06-07, 20:35
haklı olabilirsin ama unutmamak lazım istisnalar kaideyi bozmaz..!

MERVe-
22-06-07, 20:38
Bu ne ya boylee.. gorkemcigim sakin ol.. haftalardir kavgasiz geciyodu forum neguzel, simdi PAT diye noldu herkee boyleeeeeeeeeeeeeeeeee :img-hyste

sezinti
22-06-07, 20:57
Sevgili arkadaşlar,

Finale bir ( 1 ) gün kala tartışmanın gereği yok. Son güne dostça ve arkadaşca girin. Pazar günü hepiniz yine buradasınız. Başka bir Survivor Yarışması programında da buradasınız. Birbirinizi kırmanın gereği de yok. Konu ile ilgili mesajları sileceğim.

MERVe-
22-06-07, 20:59
iyi olur valla sezinti kardesim :)

taner_dılara
22-06-07, 22:21
of ya artık yeter bence herkesin kendi tuttuğu takımdaki kişi ona daha çok güçlü gelir ve onun kazanmasını ister tmm saygı duyuyorum szn fikirlerinize ama aslanların başından beri en iisi özlemdi. kanaryaların ise en ii taner yada cenkti bence
he bu arada özlemin kilosuyla hiç bi alakası yok oyunları kazanmasının dediğim gibi özlem başından beri aslanların en iisiydi
ve konuya son versek iyi olcakk

1907gulsah
22-06-07, 22:26
ewt dilara sana katılıyorum ama ayşılda güzel yarıştı ve finale kaldı metede güzel yarıştı ama son anda kaybetti cenkte birkaç hatta yüzünden gitti yoksa gitmiycene inanıyoduk taner ve ayşılın yenmesini daha çok isterim

3...2...1... KANARYA:happy0064

deadly_angel
22-06-07, 22:33
Ortalık gene karışmış, iki gündür Survivor ve Lost karışımı rüyalar içerisindeyim, akıl sağlığımı sanırım kaybediyorum.:) Özlem karşıma elinde bir para çantası ile çıkıyo sonra çantayı bir yere saklıyor ve sonra tekrar çıkarıyor.Bu ara rüyalarımın hiç tersi çıkmıyo umarım ki kazanacak yarın.Rüyanın bi yerinde de Taner vardı garip garip sırıtıyodu çantaya.Göz koymuş herhalde Özimin paracıklara.Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım ne olacak.