Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
Canım Bimkoliğim madem dün gece uyuyup kaldın,bu gece tekrar hoşgeldin o zaman.:img-blush
Giderken bıraktığın emanet için kanımızın son damlasına kadar savaştık.:happy0064
Şimdi seninle daha da güçlendik.:happy0064 :good: :happy0064
Emanete çok iyi baktığınızdan eminim mausem,:img-ok: ha siz ha ben:good:
Daima Boran, hep Boran., sonuna kadar Boran::img-nyam: :img-punk:
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:
Kimseler gelmeden sayfayı açayım,tozları alayı,çayın altını yakayım,biraz sonra canım forum arkadaşlarım pastaları börekleri ile gelirler ve yeni haftaya neşeyle başlarız.:happy0064
Bakalım bu gece kurdela kimin.
Dizi için bizdeki kadar bile sahiplenme yok ki Sılada Boran'a sevgiyle baksın.O Neşe ve Erkan'ı bile şaşırtmıştı.Ben gelemem diyerek.Niye böyle bir şey yaptıki. Madem dön dolaş hep kaçacaksın baştan tavrını açıkla dimi...Hım o zaman dizi olmaz:P :img-wink: Bulunurdu başka bir öykü işleyişi aslında ama......Boran forever:good:
bye bye
Sevgili gülkurusu kurdelayı Bimkoliğimiz almış.:img-wink:
Hani sen yazmışsın ya Neşe ve Erkan geldiğinde Sıla şaşırttı onları diye.
Evet ilk anda şaşırdılar ama sonra Sıla,Narin ve Azad'ın da onunla kaçması gerektiğini anlatınca yeni bir plan yapmak hem de Ankara'da önemli tanıdıkları ile konuşmak için konaktan ayrıldılar.Ama maalesef Trafik canavarı onları da pençesine aldı.
Bir de hep bahsedildi ama biz şu Ankara'daki mühim şahsiyetleri dizide hiç görmedik değil mi?:icon_whis
Sevgiler.:img-in_lo
Herkese günaydınlar,
sevgili mause çayı demlemiş etrafı toparlamış herşeyi halledi vermiş ellerine sağlı ablacım sen olmazsan ne olur bizim halimiz di mi?....ellerine sağlık:img-wink: :img-wink:
Sevgili de-rin yazdıkların için bencede hayır.Sadece ağalık konusunda farklı düşünüyorum.Ağalık Boran'ın ihtiyacı olan bir güç değil sadece o toprağa, o toprağın insanına faydalı olabilmek için kullandığı bir simge...Bunu pek çok kez gösterdi zaten.Bebek için alınan uyduruk yatak ve oyuncaklar aslında bize fikir vermeliydi GO'NUN YAPACAKLARI hakkında ama anlamadım ben neyse ....:img-cool2 Nerden mi aklıma geldi ,sen Bedirhan'ın babasından ayrı dogup büyümesine hayır yazınca GO'nun hain planları mı acaba dedim.:icon_sorr
sevgili gülkurusu ağalık simgede olsa ben BORAN'dan başkasına ağlığı yakıştıramıyorum .hem kendiside ağalığı kendi çıkarları için değil halkın huzuru refahı için kulladığını söylemişti değil mi?.ve o simge de Boran da olmalı başkasında değil:img-wink:
ay o çocuk odasını hiç hatırlatma neydi o saçma bir sürü ıvır zıvır odanın köşesindeki sözde sağlıklı oyuncak yığını.bana göre bir sürü gereksiz kutu idiler hele oyuncak tren kutusunu görünce ne alaka demiştim , keşke o oyuncak boran'ın eline alıpta sıla'nın *tüyleri çocuk için zararrlı *dediği oyuncağı alsalardı daha sevimli görünüyordu.beşik olayı zaten başlı başına felaketti.ben daha güzel bir beşik hayal etmiştim, sepet değil:P
ne diyorduk
BORAN FOREVER:happy0064
500. Mesajım olmuş:img-wink:
ben hiç kurdela alamıyacakmıyım ne tembelim ya huu:icon_sorr
Günaydın Sıla'sı kaçmış forumum,
Sabah sabah bilinmez nerden geldi aklıma 9.bölümdeki bir konuşmayı anımsadım.Sıla Lusin’i görmeye gidiyordu.Dönüşte yolda Abayla konuşuyorlardı Boran hakkında.Abay da Sıla’ya “Boran ağa olduğundan beri aşirete huzur geldi. En başından beri bu düzeni değiştirmek için uğraştı.Düşünsene değişen tek bir töre bile kaç kişinin hayatını kurtarır” diyordu. Sıla da cevap olarak “Tek başına düzeni değiştirmeye gücü nasıl yetecek Boran’ın?” diye soruyordu.:img-yes:
Sonracıma bu bölümden şimşek hızıyla 25.bölüme geçivermişim birden. Sahilde "Yepyeni bir dünya kuracağım "( 1.tekil şahıs) ve akşam odada “Kangren olan kolu kesip atmak lazım” diyen bir Sıla geldi.:img-icecr
Hiç alaka yok arasında bunların aslında dimi? Hatta alaka olmadığı gibi tezat da yok bu iki olay arasında.Buralar çok sıcak ondan herhalde.:icon_whis
Sabah sabah bilinmez nerden geldi aklıma 9.bölümdeki bir konuşmayı anımsadım.Sıla Lusin’i görmeye gidiyordu.Dönüşte yolda Abayla konuşuyorlardı Boran hakkında.Abay da Sıla’ya “Boran ağa olduğundan beri aşirete huzur geldi. En başından beri bu düzeni değiştirmek için uğraştı.Düşünsene değişen tek bir töre bile kaç kişinin hayatını kurtarır” diyordu. Sıla da cevap olarak “Tek başına düzeni değiştirmeye gücü nasıl yetecek Boran’ın?” diye soruyordu.:img-yes:
Sonracıma bu bölümden şimşek hızıyla 25.bölüme geçivermişim birden. Sahilde "Yepyeni bir dünya kuracağım "( 1.tekil şahıs) ve akşam odada “Kangren olan kolu kesip atmak lazım” diyen bir Sıla geldi.:img-icecr
Hiç alaka yok arasında bunların aslında dimi? Hatta alaka olmadığı gibi tezat da yok bu iki olay arasında.Buralar çok sıcak ondan herhalde.:icon_whis
Olur mu hiç civcivim.
Bak Boran sonunda tek başına halletti herşeyi.
Cihan demedimi "Ben töreyim,ben aşiretim,beni vuramazsın"diye.
Demek bu töre,aşiret denen şeyin 3 kurşunluk canı varmış.:img-hyste
Aylarca boş yere zaman harcamışız ilk bölümlerde Cihan yok olsaymış bizde mutlu mesut aşk izlermişiz ve onlarca insan töre mağduru olmazmış.
Go da para,zaman ve prestij kaybetmezmiş.:dito
Amma,maalesef Cihan vurulmadı ve töre de aşiret de olduğu yerde duruyor.:dito
Sevgili de-rin,500'ün kutlu olsun sana da sarı kurdela verelim.:good: :happy0064
Olur mu hiç civcivim.
Demek bu töre,aşiret denen şeyin 3 kurşunluk canı varmış.:img-hyste
Aylarca boş yere zaman harcamışız ilk bölümlerde Cihan yok olsaymış bizde mutlu mesut aşk izlermişiz ve onlarca insan töre mağduru olmazmış.
Go da para,zaman ve prestij kaybetmezmiş.:dito
Amma,maalesef Cihan vurulmadı ve töre de aşiret de olduğu yerde duruyor.:dito
Sevgili de-rin,500'ün kutlu olsun sana da sarı kurdela verelim.:good: :happy0064
sevgili MAUSE sabah sabah güldürdün beni oysa ki ben gecenin 03:00 den beri çok kötü haberlerle karşılaştım.çok teşekkür ediyorum fatoş abla ALLAH ta seni güldürsün
demek törenin de aşiretin de 3 kurşunluk canı varmış
ama aşirette törede öyle 3 kurşunla yok olur mu hele bu cihan'sa yetmez sanırım 3 kurşun, çünkü cihan dokuz canlı.
cihan olmasa idi onun görevini kime verirlerdi:icon_whis
zinhar a bu görev verilirdi gibi geliyor bana onda da öyle bir cevher var dimi.o bakışlar o ağzını köpürterek dolu dolu konuşması cihan dan daha etkili
teşekür ediyorum mausa abla 500. mesajım için ayrıcada sarı kurdelamı veriyorsun teşekkür ediyorum tembel kurdelasını hiç yoktan iyidir:good:
Hani Muharrem Boran’a silah çektiğinde o silah Boran’a değil törelere çeklimşiti ya.Biz de yemiştik.:img-pilot Hatta keşke vursaydı da töreler ölseydi demiştik.:icon_whis
Şimdi bu mantıktan yola çıkarsak son bölümde uçağa binip tüyen Sıla değil “Töreler karşı gelen düzen” mi oluyor? Anlamadım ben bişiy bu işten.Sıla kaçmadı mı yani?:img-pilot :img-pilot
Eğer düzen kaçtıysa hiç yakıştıramadım.Koskoca düzen sen tut kaç olacak iş mi?:img-icecr
[QUOTE=de-rin;4017336]sevgili MAUSE
demek törenin de aşiretin de 3 kurşunluk canı varmış
ama aşirette törede öyle 3 kurşunla yok olur mu hele bu cihan'sa yetmez sanırım 3 kurşun, çünkü cihan dokuz canlı.
cihan olmasa idi onun görevini kime verirlerdi:icon_whis
zinhar a bu görev verilirdi gibi geliyor bana onda da öyle bir cevher var dimi.o bakışlar o ağzını köpürterek dolu dolu konuşması cihan dan daha etkili
QUOTE]
Derinim Cihan 9 degil 19 canlı olsunda sakın ölüyüm demesin.:img-wink: Cihana daha çok ihtiyacımız var.Cihanın ölümü şimdilik işime gelmez Boran için de hiç iyi olmazBide ben Cihanın bu kadar basit ölmesini istemiyorum dünyadaykende acı cekmesini öldürdügü insanların yaşadıgı acılardan daha fazlasını yaşamasını istiyorum:happy0064
Cihandandaki cevher kimsede yok bencede.Kimse onunkadar kötü olmayı başaramaz.:good:
DERİN canım 500 mesajın için tebrik ederim.:happy0064
Bende azmettim yeni nickimle bugün 200 gececegim bakalım MAUSE bana hangi renk kurdelayı verecek.:img-wink:
Zeynebim seni çok seviyorum gözyaşlarına kıyamam.:icon_cry: Sakın kendini üzme.
Güzel yorumlarına devam et.:img-wink: Sabırsızlıkla bugünküleri bekliyorum.:happy0064
zeynepsudem 09-07-07, 08:59 Canım kabinemgiller ve sevgili forum.
Kimseler gelmeden sayfayı açayım,tozları alayı,çayın altını yakayım,biraz sonra canım forum arkadaşlarım pastaları börekleri ile gelirler ve yeni haftaya neşeyle başlarız.:happy0064
Sevgili gülkurusu kurdelayı Bimkoliğimiz almış.
Evet ilk anda şaşırdılar ama sonra Sıla,Narin ve Azad'ın da onunla kaçması gerektiğini anlatınca yeni bir plan yapmak hem de Ankara'da önemli tanıdıkları ile konuşmak için konaktan ayrıldılar.Ama maalesef Trafik canavarı onları da pençesine aldı.
Bir de hep bahsedildi ama biz şu Ankara'daki mühim şahsiyetleri dizide hiç görmedik değil mi?
Canım Ablacığım, her zaman yaptığınız gibi, gene bizleri düşünerek, bu hafta için, güzel dileklerde bulunup, çayı da ateşe koymuşsun.. çay hazırsa bir bardak alabilirmiyim lütfen.. pastasız geldim kusura bakma Abla.. bir dahaki sefere, kurabiye yapıp geleceğim, söz :img-yes:
Kenan Amca Emre ile konuşurken, Ankara' da tanıdığı önemli bürokratlar olduğunu söyledi.. Bu bürokratların yardımı ile Sıla' yı Mardin' den kurtarabiliriz dedi.. Bu da mahkeme gibi, Azad' ın ölüm raporu gibi....havada kalan konular arasında yerini aldı..:img-haha: ( dito' dan sonra, en sevdiğim ikinci ikon.)
Sabah sabah bilinmez nerden geldi aklıma 9.bölümdeki bir konuşmayı anımsadım.Sıla Lusin’i görmeye gidiyordu.Dönüşte yolda Abayla konuşuyorlardı Boran hakkında.Abay da Sıla’ya “Boran ağa olduğundan beri aşirete huzur geldi. En başından beri bu düzeni değiştirmek için uğraştı.Düşünsene değişen tek bir töre bile kaç kişinin hayatını kurtarır” diyordu. Sıla da cevap olarak “Tek başına düzeni değiştirmeye gücü nasıl yetecek Boran’ın?” diye soruyordu.
Jessim, Lusin ve Abay' la yemeğe çıktıkları gece.. Boran' la Sıla sahilde.. konuştuğunda.. yorumunda yazdığın replikleri Sıla, Boran' a söylerken, yüzünün aldığı ifade gerçekten sanki; sen bir tercih değil, yaşam sebebimsin.. dediği kocasına değilde.. düşmanına söylüyor gibiydi.. Gözlerini nasıl da koca koca belertmişti.. yüzü kapkara olmuştu...:img-yes: Üstelik eşini onurlandırdığı.. bu repliği söyleyeli, daha bir bölüm, bile olmamışken...
Jessim.. Sıla' dan bahsediyoruz.. normal bir kişiden değil.. Gül Oğuz' un Sıla' sı; sık sık çelişkiler, pek çok gel - git ler yaşayan, bir karekter maalesef..
Sıla...kangren olan kolu, kesip atmak lazım, derdi ya... hep.
Düşünüyorum da.. iyiki... 35. bölümde Boran' ın sargıdaki kolunu, görmememezlikten gelip, geçmiş olsun demedi..Valla bir de görüp de.. Boran' ın kolu ile ilgilendiğini düşünün.. mazallah bu kol kangren olmuş diye kesmeye kalkabilirdi..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Şimdi bu mantıktan yola çıkarsak son bölümde uçağa binip tüyen Sıla değil “Töreler karşı gelen düzen” mi oluyor? Anlamadım ben bişiy bu işten.Sıla kaçmadı mı yani?:img
Eğer düzen kaçtıysa hiç yakıştıramadım.Koskoca düzen sen tut kaç olacak iş mi?:img-icecr
bende şimdi birşey anlamadım
vurulan Cihan- töre aşiret
kaçan Sıla- törelere karşı gelen düzen se
o halde vuran Boran'da- törelerin iyi yönü düzen mi olmuş oluyor
sıla kaçmamışsa boran da vurmamış cihan da vurulmamış mı oldu şlimdi:icon_whis
[QUOTE=de-rin;4017336]
Derinim Cihan 9 degil 19 canlı olsunda sakın ölüyüm demesin.:img-wink: Cihana daha çok ihtiyacımız var.Cihanın ölümü şimdilik işime gelmez Boran için de hiç iyi olmazBide ben Cihanın bu kadar basit ölmesini istemiyorum dünyadaykende acı cekmesini öldürdügü insanların yaşadıgı acılardan daha fazlasını yaşamasını istiyorum:happy0064
Cihandandaki cevher kimsede yok bencede.Kimse onunkadar kötü olmayı başaramaz.:good:
DERİN canım 500 mesajın için tebrik ederim.:happy0064
Bende azmettim yeni nickimle bugün 200 gececegim bakalım MAUSE bana hangi renk kurdelayı verecek.:img-wink:
Zeynebim seni çok seviyorum gözyaşlarına kıyamam.:icon_cry: Sakın kendini üzme.
Güzel youmlarına devam et.:img-wink: Sabırsızlıkla bugünküleri bekliyorum.:happy0064
maabelcim bende cihan'ın ölmesini hiç istemiyorum heleki sonunda boran'ın hapse girmesi varsa hiç itemiyorum dediğin gibi daha yaptıklarının cezasını çekmesi lazım öyle kolay değil 3 kurşunla göçüp gitmek.evlat acısı çekmesini (nasıl sıla ve boran'a ve diğer inasanlara çektirdiyse çekmesini) aşiret önünde de yüzünün yere düşmesini bekliyorum (tamam bu zor ama olacaktır bir gün azimliyim bekliyeceğim)
cihan kötü rezidansı bu dizinin
maabel teşekür ediyorum 500 mesajım için darısı başına sen başarırısın canım:img-wink:
zenepsudem'e ne oldu kimler üzdü onu:icon_whis ben yazılarını severek okuyorum kimselere bakma canım sen yaz
ben şimdi gidiyorum öğleden sonra gelip güzel yorumlarınızı okumak istiyorum görüşmek üzere
Günaydınlar, Sılası da Sıpası da Kaçmış, Elinde Bir Boran'ı Kalmış Forumum,:img-in_lo
Canım Arkadaşım Mause'm bütün işleri senin üzerine yıktık. Tatil yapıyoruz. Geldim.. Biraz üzerinden yükünü alayım da hafifle Arkadaşım... Nasıl olsa Ağustos başına kadar ikinci bir emre kadar bizim izinleri kaldırdırlar. Ben de buradayım.
Bimkoliğim gelmiş. Hoşgeldin Arkadaşım... Oslo'm sen de vatanında mısın? Yanlış anlamadıysam... Sen de hoşgeldin Canım...
Sıla Dizisine Yorumum:
En anlamlı sahneler:
İçinden Boran geçen tüm sahneler
Sıla'nın gazeteciler olayından sonra Boran'ın tuttuğu eli okşadığı sahne (Bak bunun içinden de Boran geçmiş..hay Allah:img-wink: )
Hepinizi özledim. Sevgilerimle....
rhett-butler8/1 09-07-07, 09:16 Günaydın arkadaşlar;
Cumartesi günü kanalın birinde bir pograma denk geldim….içim o kadar sıkılıyorduki….giden barıştan sonra…daha bir boş hissediyorum kendimi…..böyle kendimi boş boş ekrana bakarken buldum….izleyen varmı bilmiyorum…aslında izlenecek hiçbir tarafı yok…..ama beni tebessüm etmeye o kadar zorladı ki..dayanamadım ve güldüm:img-yes: ….programın ismi dahi ve güzel….bana göre ise ismi dahi ve aptal…..bir kaç güzel olduğu iddaa edilen bayanın birkaç zekası yüksek yarışmacılar tarafından bilgilendirilmesi ile ilgili…..yine ultra yabancı bir uyarlama….beni güldüren ise şu oldu…İzmirli olmasıyla gurur duyan bayancıkdan sunucu ekrana çıkacak olan ünlüleri tanımasını istedi….sanrım ekranda ünlü sıfatı ile ilgili karşısında hülya avşarı bekliyordu…ve birden karşısında bill clintini gördü….tabi tanımakta çok zorlandı…clintini bildi ama bill i bilemedi….ve ortaya şöyle bir şey çıktı….bush clintin:img-hyste …..bazı kadınlarımız böyle göründükleri gibi aptallarmı..yoksa aptal numarası mı yapıyorlar….hayattan bi haberler..herşeyi bilemeyiz ama bazı şeyleri de es geçemeyiz….azcık rujundan…rimelinden….minisinden….tikisinden…kaldır salarda baksalar dünyaya….ne var ne yok…..ülkemizin mirasçıları işte böyle abudik gudubik … dünyanın zebanisi amerikanın başkanlarını bile bilemezler:dito ….izmirli arkadaşlarım bulun bu güzeli bi zahmet icabına bakın:img-wink: ..ay bide gurur duyuyordu İzmirli olmasıyla…..bense ekrandan ona gülüyordum…..
Dizimizle ne ilgisi olabilir bu konunun…bende bilmiyorum….ama şöyle bir bağlantı kurabilirim…hani kadınlarımız böyle yer yer aptal olabiliyor….yer yer de adamdan sayılamıyor….yer yer de saçlarının uzunluğu ile suçlanabiliyorlar ya…..hani diyorum belki sıla…..bir şekilde kadınlarında başarabilme yetisini ortaya çıkarır…..tabi bunu yaparken boranın ölmesi ile değil….
Dizi kasımda bitiyormuş diye okudum…eylülde tekrardan ekrana geleceğine göre 3 ay kalıyo dizinin bitmesine….neden acaba bu kadar kısa sürede bitiriyorlar….konuyu uzattıkça içinden çıkılamaz bir hal olacağınımı düşündüler…yada gelen olumsuz eleştiriler olduda….bu yöndemi karar aldılar…yada olaya gerçekçi yaklaşıp törenin mutlu bir sonla bitmesi gibi bir hayalin olmayacağını düşünüp boranı öldürüp veyahut sıla yı öldürüp işte her şey bundan ibaret deyip…kestirip atmayı mı…belirlediler…..
Gelecek sezon ile ilgili şu yorumu yapayım…..cihan kurtulacaktır…ve kurtulan cihan….intikam için mutlaka boranla yeniden hesaplaşacaktır….acaba boranın ölmesi gibi bir durum olursa bunu yapacak cihan mı olacaktır…..
Erken bitecekse eğer olaylar hızlı bir şekilde gelişecektir…..
Bu durumda şu durumlamı karşılaşacağız
:img-blush
Sıla össünden sonra boran össünle mi noktalanacak….
:img-hyste :img-hyste Hiç işte.İzletiyorlar bize bu maynak şeyleri. :img-hyste :img-hyste
Toparlayacak olursak:
-Kaçan Sıla değil “Törelere karşı gelen düzen”
-Silah çekilen Boran değil töreler
-Son sahnede vurulankötü töreler,vuran iyi töreler
-Hamile olan Sıla ve Narin değil “Anti töreci düzen”
Bu durumda kötü töre öldü, iyi töre hapiste, anti töre memleketi defeyledi.Ortada töre möre kalmadı.:img-pilot Ekstrası da iki tane anti töre bebek yolda.:img-icecr
Demek ki yeni sezonda katıksız aşk isteyebülürük.:img-punk: :img-punk:
Dizinin finalinde Boran Cihan’ın karşısına geçip “Ben aşkım, sevgiyim,koşulsuz bağlılık ve sadakatim.Bana silah çekemezsin.” deyip alnının çatısına kurşunu yerse aşkla da meselemizi halletmiş olucaz dimi? :img-hyste :img-hyste
Sıla össünden sonra boran össünle mi noktalanacak….
Bak işte Sıla össün deyince bize kızıyorlardı.Biz biliyoruz Gül Ablamızı.Ne desek tersini yapıyor.Aslında biz gizli Sılacıydık da takdir edenimiz olmadı.:img-pilot
[/B] deyip alnının çatısına kurşunu yerse aşkla da meselemizi halletmiş olucaz dimi? :img-hyste :img-hyste
Jess'im, Canım Civcivim,
Boran'ın alnının çatısına yiyeceği kurşun (tahtalara vurayım, tooobeee, tooobeeee), GO'nun da alnının çatısını kaldıracaktır. Kadının aşkla meselesi yok hem. Neden anlamak istemiyorsun. Çıldırık mısın nesin?:icon_whis Sadece törelerle meselesi vardı. Onu da nasıl hallettiğini yukarıdaki mesajında çok güzel özetlemişsin. :happy0064
Edit: Şahtım Şahbaz olmuşum. Alıntı yapmayı zor öğrenmişken, pratiğimi yitirmişim. Beceremedim Bir türlü:img-hyste :img-hyste
bende şimdi birşey anlamadım
vurulan Cihan- töre aşiret
kaçan Sıla- törelere karşı gelen düzen se
o halde vuran Boran'da- törelerin iyi yönü düzen mi olmuş oluyor
DERİN seni çok bilinmeyenli denklemler içine düşmüş gördüm ama sen bu bilinmeyenlerle ugraşma.Nasıl anlaşmıştık hepsi rüya degilmiydi.:img-wink:
Sıla kaçmadı ki:img-wink:
Boran cihanı vurmadıki:img-wink:
Bu bir rüya kabus herşey olabilir canım.
Dizimizde ne oluyorsa hep rüyalarda oluyor zaten.Dizinin ismi sıla degil rüyalar gerçek olsa dahamı iyi olacak ne.:img-hyste
Rüyalar gerçek olsa Boran sılasına sıpasına kavuşsa:happy0064
Rüyalar gerçek olsa boran sılanın sıla boranın odasına gitse:img-in_lo
Rüyalar gerçek olsa boran sıpasını ata bindirse
Rüyalar gerçek olsa sıla borana sarılsa
Rüyalar gerçek olsa GO dizinin yönetmenligini bıraksa:dito
Rüyalar gerçek olsa form eski günlerine dönse:happy0064
Rüyalar gerçek olurmu bilmem ama biz bu dizde bir çok şeyi anca rüyamızda görürüz gibi geliyor bana.:img-hyste
Rüya sahneleri dizinin bir çok sahnesinden daha gerçekçiydi .Rüya olduklarına inanamamıştım.Özelliklerde Boranın sılanın odasına geldigi rüya çok gerçekçiydi.Rüya oldugunu adım gibi emindim ama rüya olmasın rüya olmasındiye söylenip durmuştum.:img-in_lo
Boranın odaya gelmesi istanbul sahnelerinde olan hani şu azatın sılayı uyandırdıgı sahne .Yanlış anlaşılmasın mardindeki sahnede kesinlikle rüya oldugunu bildigimden umrumda bile olmamıştı(zeynepcigim anladın sen onu):img-in_lo
Boran ölürse çelenk yaptırıp yollucam ben.:img-hyste :img-hyste
"Tek cümlelik mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır" diyeyim de iki cümlem olsun.
Kınalar Gül Ablama.:img-punk: :img-punk:
rhett-butler8/1 09-07-07, 09:43 :img-hyste :img-hyste Hiç işte.İzletiyorlar bize bu maynak şeyleri. :img-hyste
Bak jess daha bir maynakça bir şey olsun mu:img-wink: …olsun olsun…bak şöyle olsun….:img-blush
Boran polis otosundan kaçıversin…..yada helallik almak için anama babama gideceğim desin..sonracığıma…..hemen konağa gitsin..aşiret toplansın bir zahmet desin..tabi akşamı beklemesinler….hemencecik toplansın….sonra boran aşiretin orta yerinde…..boranmı össün yoksa sıla mı össün desin:img-pilot ….tabi ali ağa tabiî ki sıla össün diyecek:dito …..denilen bu laftan sonra boran ondörtlüsünü aşirete doğru uzatsın….ve aşiret “biz töreyiz..aşiretiz…bize silah sıkamazsın “desin…..boranda “ben bu cümleyi bir yerden tanıyorum “desin:img-hyste ….ama hatırlamak için kendine zaman bırakmasın….ve güm..yada bom….yada püff..herkesi vursun:img-yes: ….cihan aşiretse eğer sıkılan kurşun ve yatılacak hapis boşa olmasın…..bari tümden gelim aşireti vursun….gerçek düzene o zaman ….baş kaldırmış olsun….dizinin bitimi için kasımı beklemeye gerek yok…ilk bölümde her şey negatif….depresif…objektif…ve subjektif olarak….sonuçlanır….:img-hyste
Yuh mu diyorsunuz…bu kadar olmaz mı diyorsunuz:butch: …ama aşiret..düzen..başkaldırı…bu nasıl ….olacak…:dance:
Oh Oh Oh,forumumuz şenlenmiş.:img-blush
Rhett gelmiş,lodosum gelmiş diğerlerimiz zaten burdaydık.:img-blush
Jessim sarı kuşum,sen yazınca bir fıkra vardı o aklıma geldi.
Hani çocuk babasına istikbal nedir?Halk nedir gibi sorular soruyordu.
Baba da istikbali anlatırken evin bebeğini örnek veriyordu.Çocuk bir sabah kalkıp bakıyordu kardeşi altını batırmış ve babasına sesleniyordu "kalk kalk istikbal b.. içinde" diye.:img-hyste
Şu anda tam aklıma gelmiyor hatırlayan arkadaşımız varsa yazar.:img-wink:
Sevgili maabel,200 ol sana da en janjanlısından mavi bir kurdela verelim.:img-yes:
Zeynepçiğim sakın üzülme sen yorumlarına devam et.:img-in_lo
Sevgili de-rin,geçmiş olsun.Hayırdır?:icon_sorr
Ah sevgili rhett,dediğin programı izlemedim ama bu sabah radyoda eleştrisini duydum ve herhalde şakadır bunlar diye düşündüm.
Gençliğimiz bu kadar boş olmamalı.:img-fie: :img-fie: :img-fie:
Okuyun arkadaşlarım,günde hiç olmazsa 1 gazete okuyun.Bu ülkenin geleceği sizlersiniz.:good:
Gelelim Sıla'ya,düzeni değiştiremiyeceğini anlayınca kendi ve çocuğu için kaçmayı tercih etti.Bu O'nun tercihi ama bilsin ki kaçmakla hiçbir şey hallolmuyor.Töre sinsi bir yılan gibi bekliyor kabuk değiştiriyor ama yine de avının peşini bırakmıyor.
Yeni dönemde de bu şekilde olacak.
Boran tarafından vurulmamış olan Cihan=Töre Sıla'nın da sıpasının da peşini bırakmayacak.:icon_sorr
Günaydınlar, Sılası da Sıpası da Kaçmış, Elinde Bir Boran'ı Kalmış Forumum,:img-in_lo
. Bimkoliğim gelmiş. Hoşgeldin Arkadaşım... [...
....
Hoşbulduk lodosum, , sen de hoşgeldin..gerçi çarşambadan sonra yine yokum artık internet cafelerle idare edeceğiz.
Bana sorarsan ne sıpa ne Sıla lazım, bana bir Boran olsun yeter. Nasılsa adam oduna bile bakarken anlam yükleyebiliyor. Hatta her fırsatta kendisine sırtını dönen karısına bile şevkatli bakabiliyor..Sevgisi, sabrı hiç tükenmeyecek gibi...
Ben artık yeni sezonda 'Heeyyyt..yeter artık' diyen Boran istiyorum..
Sabrı taşmış Boran'ı çok merak ediyorum..
Hiç çemkiren Boran hayali kuranınız var mı? Ben şahsen ölüyorum çemkiren Boran'ı bir kerecik bile olsa izlemek için..
' Kaç kere daha kaçacaksın ..haa!! söylesene .Sıla...kaç kaçışın daha var, kaç kere daha beni ... gibi bırakıp gideceksin? Senin dangalaklığın yüzünden kaç kişi öldü..katilsin işte ....pis bir katil..hain karı(hayvan herifin muadili)...:img-hyste
Biz aşk aşk diye dilenirken, bir de Boran'ın ölümü çıktı kafamıza..
Yatacak yerin yok Gül Oğuz..Kendime yeni sezonda buram buram aşk kokan dizi arıyorum haberiniz olsun...
Boran ölürse çelenk yaptırıp yollucam ben.:img-hyste :img-hyste
"Tek cümlelik mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır" diyeyim de iki cümlem olsun.
JESS bende gazetede başsaglıgı mesajı yayınlatacagım.Gıyabında cenaze namazınıda kılarız.Sılanın ve go eline bırakırsak açtırdıkları ilk çukura atarlar.
İmam nasıl bilirdiniz derse boran için sadece iyibiliriz demek olmaz degil.:icon_sorr
Nasıl bilirdiniz.
Dürüst
mert
aşk adamı:img-in_lo
dost.:img-in_lo
iyi bir eş(anlayana).....:icon_sorr
Hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz boran bize yaşattıgın güzel günler için teşekkür ediyoruz.:img-blush
Helvasınıda biz kavururuz artık.Boranı bizden daha çok seven varmı.:img-wink:
Ben ne diyorum ya. İyici sapıttım BORAN ölecek demeyin yaa.:icon_sorr
Belkide hatayı baştan yaptık bizim dediklerimizin tersini yapmıyorlarmıydı BORAN ossün deseydik bunlar başımıza gelmeyecekti.
JESS sen İzmirden zahmet etme mısır çarşısından en kaliteli kınaları GO aplma gönderirim.:img-wink:
rhett-butler8/1 09-07-07, 10:15 Boran ölürse çelenk yaptırıp yollucam ben.:img-hyste :img-hyste
Jess….sen kesin pinokyosundur…ve bunu yazarken de…burnun bir hayli uzamıştır:img-wink: ….sen hiç kıyabilirmisin….borana….hani rhett scarlete demişti son …ah o beni bitiren son sahnede…”umurumda bile değilsin”….sen bunu diyebilirmisin….
Yoksa şu türküyü mü diyon….ben yandım eller yanmasın…..:img-hyste
Hoş gördük mause abla..
Dediklerine tümüyle katılıyorum..bir gazete bile okumak….bile yeterli iken şu bünyeye…es geçmeyin….siz genç neslimin kayıp gitmeye yüz tutmuş yaşımdaşlarım…(böyle diyom beni de gören elliciğinde bir rhett sanacak:icon_whis …) ama okurken….gazetenin magazin bölümden bahsetmediğimizi anlamışsınızdır….dimi nesiller….:img-pilot
Aklıma bir fikir geldi..istanbuldaki arkadaşlarımız gidiversin..sıla senaristlerine..allem ..etsin..kullem etsin..senaryoyu araklasın…..yazsınlar bol bol…aşkı….her bölüm sonunda da aşiret düzeni yok edilmiştir…artık o sahnelere gerek kalmamıştır..diye yazsınlar…..:img-wink:
Hoş gördük mause abla..
Dediklerine tümüyle katılıyorum..bir gazete bile okumak….bile yeterli iken şu bünyeye…es geçmeyin….siz genç neslimin kayıp gitmeye yüz tutmuş yaşımdaşlarım…(böyle diyom beni de gören elliciğinde bir rhett sanacak:icon_whis …) ama okurken….gazetenin magazin bölümden bahsetmediğimizi anlamışsınızdır….dimi nesiller….:img-pilot
Aklıma bir fikir geldi..istanbuldaki arkadaşlarımız gidiversin..sıla senaristlerine..allem ..etsin..kullem etsin..senaryoyu araklasın…..yazsınlar bol bol…aşkı….her bölüm sonunda da aşiret düzeni yok edilmiştir…artık o sahnelere gerek kalmamıştır..diye yazsınlar…..:img-wink:
Sevgili rhett,gazete okusunlar dediysek,magazin ve spor haberleri dışında olan haberleri kastetmiştik.:img-yes:
Tamam biz İstanbullular toplanıp baskın yapalım FM şirketine yalnız atladığın bir nokta var.
Senaryo ortada yoktur ki daha.:icon_whis
GO mu senaryoyu aylar önceden hazırlatıp planlı programlı iş yapacak.:dito
Bence onlar şu an ortaya küçük yemler atıp tepki ölçüyor.Duruma göre senaryoyu şekillendirecekler.:img-beee:
Ama bunu yaparkende töre gerçeklerinden uzaklaşmamaları lazım.Birinci sezon kaçan Sıla'yı vurdurmayarak ve hamile kadın'ın hükmü ertelenir gibi bir hüküm uydurarak töreyi çiğnediler bakalım bu sezon nasıl bir çözüm bulacaklar ve inandırıcı olacaklar.:bilmim
haramikedi 09-07-07, 10:27 selam...
MA, İspanyaya gitmişti ya...bir arkadaşım gazetede Barcelonada Bread & Butter moda fuarı olduğunu okumuş..belki oraya gitmiştir. Katılan Türk firmalarının mankenlerini aradım ama bulamadım, sadece görmek için de gitmiş olabilir tabi. :bilmim
geçende yanımdan bangır bangır seçim otosu geçince, Sılacı ve Borancıları temsil eden partilerin de seçime katılabileceğini düşündüm.:img-haha: şöyle kaynana Semranın haşin sözlerinden remix yapılmıştı ya..İşte öyle, Sılanın da sözlerinden derleme remix ile geçen seçim otoları... "katil katill!!! dım tıs dım dım tıss!:dance: kaç yüzün var söylesenee...kaç.. kaç?...vıjıt vıjıtttt:img-help: ...kolu kesip atmalı..ke ..ke..ke..kesip atmalıııı..kesip atmalı..ke ke..kekremsii kekremsi..dım tıs dım dım tıs...:img-punk: vıjıt vıjıtt!!"
parti amblemi de "özel uçak" olsun.. partinin el hareketi de: "bye"
seni seviyorum Türkiye bye
iktidar olursam hepinizi teker teker kurtarıcammm :icon_whis
:)
Boran partisinin seçim programı olmasın..sırf ketumluktan..
seçim turlarında seçmenleriyle kucaklaşsın Boran..:icon_twis
partinin el hareketi de fesleğen sevme hareket olsun..elleri çirkin olanlar sadece izlesinler.. :)
parti şarkısı da...
"yaz geldi bahar geldi açtı yeşil yapraklar..
ben sana doyamadumm doysun karaa doysun karaa topraklarr" :icon_twis (Sıla össün'ün diplomatik dilcesi)
Hoşbulduk lodosum, , sen de hoşgeldin..gerçi çarşambadan sonra yine yokum artık internet cafelerle idare edeceğiz.
Bana sorarsan ne sıpa ne Sıla lazım, bana bir Boran olsun yeter. Nasılsa adam oduna bile bakarken anlam yükleyebiliyor. Hatta her fırsatta kendisine sırtını dönen karısına bile şevkatli bakabiliyor..Sevgisi, sabrı hiç tükenmeyecek gibi...
Hiç çemkiren Boran hayali kuranınız var mı? Ben şahsen ölüyorum çemkiren Boran'ı bir kerecik bile olsa izlemek için..
' Kaç kere daha kaçacaksın ..haa!! söylesene .Sıla...kaç kaçışın daha var, kaç kere daha beni ... gibi bırakıp gideceksin? Senin dangalaklığın yüzünden kaç kişi öldü..katilsin işte ....pis bir katil..hain karı(hayvan herifin muadili)...:img-hyste
Yatacak yerin yok Gül Oğuz..Kendime yeni sezonda buram buram aşk kokan dizi arıyorum haberiniz olsun...
BİMKOLİK haklısın şöyle cemkiren Boran görsek hayali bile mükemmel.:img-in_lo Boranın cemkiren güzel gözlerini iyice açtıgı bir sahne için 3 ay degil 3 yıl beklerim:happy0064 .Boranın artık tavrını koymasını istiyorum ama öyle kötü sözler Boranıma yakışmaz .:img-in_lo
Boran asıl sen körsün geçmiş olsun demedin derken de aslında sılaya agzının payını verdi ama güzel sözlerle kırmadan.Boranın sılalaşmasını degil sılanın boranlaşmasını istiyorum.:img-in_lo
FORMDA BİR KEDİ Mİ GÖRDÜM.Ben bir kedi hatırlıyorum acaba o mu?:icon_whis
Bimkolik yeni sezonda dizi aramıyorum sadece 12 bölümden önceki dizimi geri istiyorum.::img-wink:
DİYAR 80 burdaymış hoşgelmiş.Nerelerdesin seni özledik.:happy0064
FORMDA BİR KEDİ Mİ GÖRDÜM.Ben bir kedi hatırlıyorum acaba o mu?:icon_whis
Bimkolik yeni sezonda dizi aramıyorum sadece 12 bölümden önceki dizimi geri istiyorum.::img-wink:
DİYAR 80 burdaymış hoşgelmiş.Nerelerdesin seni özledik.:happy0064
Sevgili maabel görmek ne demek,canım kedim gelmiş bir de yorum yapmış ve seçim çalışmalarına başlamış.:img-in_lo
Hoş geldin Harami Genco.:happy0064 :happy0064 :happy0064
Artık o iki kelimeyi söylememek için farklı versiyonlar bulacağiz ha.:img-grin2
Hoş zaten biz söylesek de bir şey değişmiyor GO Boran'ı öldürmeyi aklına koymuş maalesef.
Cihan'ı bile öldürmeyen GO törelerden kurtulmak için Boran'ı öldürüyor.:dito
Akıllı kadın ama Boran ölünce batacağı için diziyi de bitiriyor.:icon_evil
Madem CD ye çok güveniyor,reytingler O'nun meselesi değil,bütün mesele törelerle,devam etse ya diziye.:img-beee:
Kırçiçeğim yok bu gün farkettiniz mi?:icon_sorr
rhett-butler8/1 09-07-07, 10:45 selam...
MA, İspanyaya gitmişti ya...bir arkadaşım gazetede Barcelonada Bread & Butter moda fuarı olduğunu okumuş..belki oraya gitmiştir. Katılan Türk firmalarının mankenlerini aradım ama bulamadım, sadece görmek için de gitmiş olabilir tabi.
geçende yanımdan bangır bangır seçim otosu geçince, Sılacı ve Borancıları temsil eden partilerin de seçime katılabileceğini düşündüm. şöyle kaynana Semranın haşin sözlerinden remix yapılmıştı ya..İşte öyle, Sılanın da sözlerinden derleme remix ile geçen seçim otoları... "katil katill!!! dım tıs dım dım tıss! kaç yüzün var söylesenee...kaç.. kaç?...vıjıt vıjıtttt ...kolu kesip atmalı..ke ..ke..ke..kesip atmalıııı..kesip atmalı..ke ke..kekremsii kekremsi..dım tıs dım dım tıs... vıjıt vıjıtt!!"
parti amblemi de "özel uçak" olsun.. partinin el hareketi de: ""
seni seviyorum Türkiye
iktidar olursam hepinizi teker teker kurtarıcammm
seçim turlarında seçmenleriyle kucaklaşsın Boran..
partinin el hareketi de fesleğen sevme hareket olsun..elleri çirkin olanlar sadece izlesinler..
parti şarkısı da...
ben sana doyamadumm doysun karaa doysun karaa topraklarr" (Sıla össün'ün diplomatik dilcesi)
Çok süper bir fikir…haraminin kedisi….iki parti adayı…boran-sıla….yada sıla-boran:img-wink:
Keşke bu iki aday reha muhtarın ateş hattına konuk olsalar….ve reha muhtar bu iki adaya sorsa…
Ne sorabilir ki …tabi ki
:img-blush
-acı var mı acı:img-hyste
Boran:ben de var ..bende :img-hyste
Sıla:hayır bende var bende:img-hyste
Töre:sizde var da bizde yok mu a adaycıklar:img-hyste
Ve gerilen ortamı şenlendirmek için fonda “gidiyorum bütün aşklar yüreğimde”
Ve sıla moduna girer..uçak gelir içine girer…el sallar:img-hyste
Boran hemen silahını çeker cihan yerine rehaya:img-hyste
Ve tabi ki THE END:img-hyste
Bide şöyle bir remix olsun…borana ait…:img-yes:
“ben her şeyi halldecem sıla”…palavra palavra palavra…..”sen kafanı yorma yorma”..neden ama neden ama…”biliyorum ölüm yaklaştı doğumda öyle sabret azcık sıla”….sana hava hoş sana hava boş:img-hyste
ama diziye cem yılmazda gelecekmiş..birazcık gülelim dedik..şimdiden hazırlık olur:img-hyste
zeynepsudem 09-07-07, 10:49 Hoşbulduk lodosum, , sen de hoşgeldin..gerçi çarşambadan sonra yine yokum artık internet cafelerle idare edeceğiz.
' Kaç kere daha kaçacaksın ..haa!! söylesene .Sıla...kaç kaçışın daha var, kaç kere daha beni ... gibi bırakıp gideceksin? Senin dangalaklığın yüzünden kaç kişi öldü..katilsin işte ....pis bir katil..hain karı(hayvan herifin muadili)..:img-hyste yok Gül Oğuz..Kendime yeni sezonda buram buram aşk kokan dizi arıyorum haberiniz olsun...
Bimkolikçim, ben de... ikinci sezonda...Boran' ın; heeytt yeter artık.. diyerek.. aşiret meclisinde; Ali Ağa' yı bile takmayarak.. yumruğunu masaya vurduğunu .. benim dediğim olacak..olacak başka yolu yok.. ben Sizin ağanızım, ben ne dersem o olur.. dediğini....:img-hyste
Hatta, Bir hışımla eve gelerek.. Sıla' ya .............yorumunda yazdığın sözleri söyleyerek.. :img-hyste
Artık Boran' ın da... bir şekilde öfkesini attığını, deşarj olduğunu görmeyi çok istiyorum...Boran öfkeliyken bile; çok güzel ve anlamlı bakabilen bir erkek olduğu için... Onun öfkeli bakışlarını, bile izlemek bana mutluluk verecektir.:)
Bak jess daha bir maynakça bir şey olsun mu. …olsun olsun…bak şöyle olsun….
Boran polis otosundan kaçıversin…..yada helallik almak için anama babama gideceğim desin..sonracığıma…..hemen konağa gitsin..aşiret toplansın bir zahmet desin..tabi akşamı beklemesinler….hemencecik toplansın….sonra boran aşiretin orta yerinde…..boranmı össün yoksa sıla mı össün desin:img-pilot ….tabi ali ağa tabiî ki sıla össün diyecek…..denilen bu laftan sonra boran ondörtlüsünü aşirete doğru uzatsın….ve aşiret “biz töreyiz..aşiretiz…bize silah sıkamazsın “desin…..boranda “ben bu cümleyi bir yerden tanıyorum “desin:img-hyste ….ama hatırlamak için kendine zaman bırakmasın….ve güm..yada bom….yada püff..herkesi vursun ….cihan aşiretse eğer sıkılan kurşun ve yatılacak hapis boşa olmasın…..bari tümden gelim aşireti vursun….gerçek düzene o zaman ….baş kaldırmış olsun….dizinin bitimi için kasımı beklemeye gerek yok…ilk bölümde her şey negatif….depresif…objektif…ve subjektif olarak….sonuçlanır….Yuh mu diyorsunuz…bu kadar olmaz mı diyorsunuz:butch: …ama aşiret..düzen..başkaldırı…bu nasıl ….olacak…
Sevgili Rhett, Boran yaşadığı onca üzücü olaydan ve üzerindeki korkunç psikolojik baskıdan sonra; Polislerin elinden kaçmayı dener de ve başarırsa, Yaşa Aslanım ..... derim..
Birde elinde silah ile aşiret meclisine dalarda, hepsini tahtalı köye yollarsa; eline sağlık, ellerin dert görmesin.. aslanım... derim..:img-hi: ( kendimi çok şiddetçi gördüm.. kendimden bir an çok korktum..)
Fakat... Boran için gene de, çok ama çok üzülürüm..:img-cray:
Çünkü öyle de olsa, böyle de olsa.....Boran gene de hapiste yatacak...
Dilerim Boran...hapiste çok kalmaz ve en kısa zamanda... Sıla' sına da Sıpa sına da kavuşur..:good:
Fatmacım, Fatoş Ablacım, Derincim, :img-in_lo desteğiniz için, çok teşekkür ederim.. bir de akşam ben, herhalde biraz duygusal davrandım, ama şu an morelim çok iyi..
Derincim, yorum sayında 500. lere ulaştın, tebrik ederim canım...
ha unutmadan... DAİMA... BORAN FOREVER:img-clapp
rhett-butler8/1 09-07-07, 11:17 Sevgili maabel görmek ne demek,canım kedim gelmiş bir de yorum yapmış ve seçim çalışmalarına başlamış.
Hoş geldin Harami Genco.
Artık o iki kelimeyi söylememek için farklı versiyonlar bulacağiz ha.
Hoş zaten biz söylesek de bir şey değişmiyor GO Boran'ı öldürmeyi aklına koymuş maalesef.
Cihan'ı bile öldürmeyen GO törelerden kurtulmak için Boran'ı öldürüyor.
Akıllı kadın ama Boran ölünce batacağı için diziyi de bitiriyor.
Madem CD ye çok güveniyor,reytingler O'nun meselesi değil,bütün mesele törelerle,devam etse ya diziye.
Kırçiçeğim yok bu gün farkettiniz mi?
Fatoş abla diziye başlarken sanırım aşk ile ..bir kaç töre ile ilgili cinayetle….konuyu dallandırıp budaklandırıp..bir şeyler yapabilme hevesi ile başlamışlardır…ama dizi içerisinde aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olan kıllı yumakların şaşkınlığı ile…..karakterler üzerinde oynama yaparak….rotalarını bir o yana bir bu yana savurmuşlardır…..
Öyle bir anlatım sundular ki sılanın karşısında boranı acınacak bir koca durumuna dahi düşürdüler..ama sıla bu dizinin ana konusu olmalı iken…ona göre bir yön çizilmeli iken….elinde kırbaç varmışcasına kimilerinin gözünde boranın canını yakmaya çalışan bir töre mağdurunu izlettirdiler…
Ne oldu…izleyiciler bile sılanın mücadelesine …..ciddi bir gözle bakmamaya ve onu yaptıklarından dolayı suçlamaya başladılar….böyle anlatım olurmu…hem izleyici sıladan hoşnut kalmayacak hemde dizi içinde mağdur olan sıla olduğu halde borana canlar yanacak….ve sonunda da sıla nın kurtuluşu boranın ölümü ile olacak…sıla ya bu kere sinir harbi ile bakan gözler daha bir kinle dolacak….
Öğrenciyken hoca kompozisyon sınavların da şöyle derdi….
Anlatım sıfır..anlayış sıfır…yazım sıfır…..telafuz sıfır…sayfayı kullanma düzeni sıfır…
Boranın ölümü ile hüküm kalkarsa şayet ve böyle bir sonla biterse…ne töre kalkmış olur nede aşiret…sadece aşiretin bir kuralı uygulanmış olur…..
Aslında dizinin sloganı şöyle olmalıymış”hükmü kaldırmak için mücadele eden zorlu bir aşk”:icon_whis
Kırçiçeğinin yokluğunu bende farkettim…fark edilmeyecek gibi de değil aslında…..tatile mi gittin kırçiçeği….boylu boyunca kırlaramı uzandın yoksa….:img-wink:
haftanın ilk iş günü...ama can iş yapmak istemiyor..bu hafta nasıl geçer diye düşünüyor
haramikedi 09-07-07, 11:18 Bide şöyle bir remix olsun…borana ait…:img-yes:
“ben her şeyi halldecem sıla”…palavra …..”sen kafanı yorma yorma”..neden ama neden ama…”biliyorum ölüm yaklaştı doğumda öyle sabret azcık sıla”….sana hava hoş sana hava boş:img-hyste
niye palavra olsun ki..hiç, tipik muhalefet işte..:img-wink: Sılanın kaçış planını Boran 3 kişilik yapmıştı bikeree..Sıladan daha iyi halledeceği kesindi.:img-bored kimse gücenmesin diye koalisyon hükümeti kursunlar diyeceğim ama sonrası feci olur..haber bültenlerini düşünsenize...
"Kulislerde konuşulanlara göre, Boran Sılaya muharrem ve mesudeyi kurtaracağını "ayşegil tatile çıkacak" diye şifrelemiş..Sıla da biletlerini kesiyim o zaman diye işgüzarlık yapmış.." :img-haha:
sonracıma Sılanın meclis konuşmalarından alıntılar.. :)
"Amerika Irakı kurtarmaya mı çalışıyor yoksa parçalamaya mııı, bunu bir anlasam..çok pis dış politika yapıcam..:img-haha:
kabanın elinden kuvvetini alıcamm!!şu çiftçi milleti pek bi kaba saba görünüyo gözüme zaten..:icon_whis ..."
"Sıla ladysi, bugün özel uçağıyla Türkiyeye inip ülkesini ziyaret etti" :icon_twis
-yine bana oy vericeniz mi..hanimiş parti işaretimm "bye"
-vericez, vericez..bye
Sevgili gülkurusu kurdelayı Bimkoliğimiz almış.:img-wink:
Sevgili mause ben orada Sıla'nın Neşe VE Erkan'la melek olabilme ihtimalini düşünmüştüm.Hani melek olurda bu kadar acı yaşamazdı küçücük yaşta:img-wink: O iki kelime için farklı versiyon deneyeyim dedim:img-pilot
Sen bir meleksin:img-wink:
Teşekkürler mause.
Öyle bir anlatım sundular ki sılanın karşısında boranı acınacak bir koca durumuna dahi düşürdüler..ama sıla bu dizinin ana konusu olmalı iken…ona göre bir yön çizilmeli iken….elinde kırbaç varmışcasına kimilerinin gözünde boranın canını yakmaya çalışan bir töre mağdurunu izlettirdiler…
Ne oldu…izleyiciler bile sılanın mücadelesine …..ciddi bir gözle bakmamaya ve onu yaptıklarından dolayı suçlamaya başladılar….böyle anlatım olurmu…hem izleyici sıladan hoşnut kalmayacak hemde dizi içinde mağdur olan sıla olduğu halde borana canlar yanacak….ve sonunda da sıla nın kurtuluşu boranın ölümü ile olacak…sıla ya bu kere sinir harbi ile bakan gözler daha bir kinle dolacak….
Boranın ölümü ile hüküm kalkarsa şayet ve böyle bir sonla biterse…ne töre kalkmış olur nede aşiret…sadece aşiretin bir kuralı uygulanmış olur…..
Aslında dizinin sloganı şöyle olmalıymış”hükmü kaldırmak için mücadele eden zorlu bir aşk”
Sevgili rhett,problem bizde mi acaba?:bilmim
Sevgili aze'nin eklediği haberlere bakarsak,töre cinayetlerinde hiçbir gerileme yok maalesef.:icon_sorr
Her gün bir töre mağdurunun ölüm haberi.:icon_sorr
Hoş bunlar zaten haber oluyordu da ilgiyi bu kadar çekmiyordu.Belki hala da çekmiyor.Bizler burada olduğumuz için daha çok dikkat ediyoruz.
Gül Oğuz başlarken "benim törelerle meselem var" dedi.:img-clapp
Şimdi gelinen noktada "bu sadece 1 dizi" diyor.:img-beee: :img-tomat
Baştaki sorumu değiştiriyorum.:img-grin2
Problem bizde değil GO. da.:dito
Sevgili lodosum,Dilka "yaz geldi bahçelerdeyim" diyor yazmıyor.Diyarımla biraz önce konuştuk "takipteyim devamlı okuyorum" diyor(O'nu senin öyküye yönlendirdim bu arada:img-wink: )
Doray biraz önce sana yorum yazmıştı yakaladım.:img-wink:
GünümünIşığı da pazartesi kayıplarında.:icon_sorr
Foruma arz olunur.:img-yes:
Ne güzel,
Yine kalabalık olmuşuz.:happy0064
Ben yeni sezonda hüznüne hüzün katmış bir Boran bekliyorum. Bakışları daha anlamlı ve daha derin. Bu kez daha önce onda gördüklerimizden farklı olarak gözlerinde oğluna olan aşkını görmeyi bekliyorum.:img-in_lo :icon_whis
Diyar'ımı gören mi oldu? Ne zaman. Onu tenhada kıstıracağım ama. Böyle olmuyor....
Harami'nin seçim otobüsü fentezisine bayıldım. :happy0064
Devamlı devamsızlık yapanlar: Lodoslar_kenti, Günışığı, Dilka, Doray, Diyar80. :icon_sorr :icon_whis bye
Dizi bitince herşey gözüme farklı görünmeye başladı benim.Her hareketin altında bir anlam arar oldum.:img-yes:
Boran'ın Sıla'ya her dakika bir bardak su getirmesini ele alalım mesela.:icon_whis
Siz sanıyorsunuz ki ilacını içebilsin diye getiriyor.Halbuki ne alakası var?Tek amaç "Su küçüğün söz büyüğündür" cümlesini hatırlatmak Sıla'ya.:img-pilot Ama Harami'nin dediği gibi Cihan onu öldürmeye mi yaşatmaya mı bunu idrak edince yukardaki sözün de anlkamını anlayacakmış. Söz verdi. Suları zıkkımlandı ama gerisi gelmedi diyeceğim ama kaba olacak.O yüzden cici bir temennide bulunup "Civcivlerce kaçırılıp solucan niyetine gagalanasıca Sıla" diyeceğim o kadar.:img-icecr :img-icecr
rhett-butler8/1 09-07-07, 11:35 niye palavra olsun ki..hiç, tipik muhalefet işte..:img-wink: Sılanın kaçış planını Boran 3 kişilik yapmıştı bikeree..Sıladan daha iyi halledeceği kesindi. kimse gücenmesin diye koalisyon hükümeti kursunlar diyeceğim ama sonrası feci olur..haber bültenlerini düşünsenize...
"Kulislerde konuşulanlara göre, Boran Sılaya muharrem ve mesudeyi kurtaracağını "ayşe tatile çıkacak" diye şifrelemiş..Sıla da biletlerini kesiyim o zaman diye işgüzarlık yapmış.."
sonracıma Sılanın meclis konuşmalarından alıntılar.. :)
"Amerika Irakı kurtarmaya mı çalışıyor yoksa parçalamaya mııı, bunu bir anlasam..çok pis dış politika yapıcam..
kabanın elinden kuvvetini alıcamm!!şu çiftçi milleti pek bi kaba saba görünüyo gözüme zaten.. ..."
harami bu durumda sıla bir adım önde…. kaçarken veyahut giderken 4 kişilik kaçış planı yapmıştı….gel vatandaş gel kurtarıcıya gel….:img-hyste
Jett uçağımızda boş koltuk kalmadı ama atarız pilotu….seni de alırız…geeell:img-hyste
Sılanın ne kadar yardımsever olduğunu işte bu kulislerde konuşulanlardan da çıkıyor harami….bak ayşenin biletini kendisi alıp ona masraf yaptırmamak istiyor….
ağzınla yakalandın…ona göre…..:img-wink:
Sevgili bimkolik ve lodoslar_kenti hoşgeldiniz.
Vallaha Boran'ın da artık Sıla'ya çemkirmesini nasıl isterdim.
Boran çemkirsin çemkirdikçe yine çemkirsin o da süklüm püklüm otursun.Boran'a çemkirmeleri aklına gelip kendini onun yerine koysun.
Nedense kendimi bugün çok hain görüyorum.Aslında Sıla'yı da severim ama dırdırından gına geldi.
Boran ölürse zaten dizi biter.Aşkı,tutkuyu istedik ama o günler çok geride kaldı.Vericeğini de sanmıyorum ama yine de ne diyeyim Go dan ümit kesilmez:)
-Boran ölmesin
-Boran Bedirhan'ın doğumunu görsün.Özlemle beklediği oğlunu ilk kucaklayan o olsun ve kokusunu doya doya içine çeksin.
-Zaman atlaması olmasın
-Yaşananlar rüya olsun
rhett bende güzel ve dahiyi izledim.O kızlar bence güzel bile değildi.İzmirli felaketti canım.Demişsin bulalım diye.Aman canım bulup ta ne yapıcam kendi haline bıraktım ben onu:)Rimeline,allığına devam etsin
Boran çemkirsin çemkirdikçe yine çemkirsin o da süklüm püklüm otursun.Boran'a çemkirmeleri aklına gelip kendini onun yerine koysun.
Nedense kendimi bugün çok hain görüyorum.Aslında Sıla'yı da severim ama dırdırından gına geldi.
Boran ölürse zaten dizi biter.Aşkı,tutkuyu istedik ama o günler çok geride kaldı.Vericeğini de sanmıyorum ama yine de ne diyeyim Go dan ümit kesilmez:)
-Boran ölmesin
-Boran Bedirhan'ın doğumunu görsün.Özlemle beklediği oğlunu ilk kucaklayan o olsun ve kokusunu doya doya içine çeksin.
-Zaman atlaması olmasın
-Yaşananlar rüya olsun
Sevgili müsterih,yapmasınlar Allah aşkına.
Bizim bünyemiz devamlı çemkiren,vurdumu oturtan,tuttuğunu kopartan bir Boran karakterine alışık değil.Zehirleniriz falan.:icon_whis
Sıla'yı hepimiz pardon çoğumuz seviyoruz ama uykudaki halini.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yarışmadaki kızlara laf ettik de,erkekler dahimiydi peki?:icon_whis
Dizi bitince herşey gözüme farklı görünmeye başladı benim.Her hareketin altında bir anlam arar oldum.:img-yes:
img-icecr :img-icecr
JESSİM dizinin bitmesinden degilde gözlük takmaya başladıgın için herşeyden bir anlam çıkarmaya başlamayasın.:img-wink:
Boranın sılaya limonata yapmasının Boran açısından anlamı ne sen bilirsindir.:img-wink:
Boran sılaya limonata yaparak söz gümüşse sukut altındır demeyemi çalıştı acaba.:img-hyste
Boran sılaya banyo yaptırıkende temizlik imamdandır mı demeye çalıştı.:img-hyste
200 bir adım kalmış:happy0064 MAUSE mavi kurdelamı hazırla.
zeynepsudem 09-07-07, 12:29 JESSİM dizinin bitmesinden degilde gözlük takmaya başladıgın için herşeyden bir anlam çıkarmaya başlamayasın.:img-wink:
Boranın sılaya limonata yapmasının Boran açısından anlamı ne sen bilirsindir.
Boran sılaya limonata yaparak söz gümüşse sukut altındır demeyemi çalıştı acaba.:img-hyste
Boran sılaya banyo yaptırıkende temizlik imamdandır mı demeye çalıştı.:img-hyste
200 bir adım kalmış:happy0064 MAUSE mavi kurdelamı hazırla.
Fatmacım, Boran Sıla' ya limonata yaparken; kolum sargı içinde olduğu halde, bir defa bile bana çorba içirmedin.. Ben evlendiğimiz günden beri, Sana defalarca, çorba içirdim.. bak şimdide limonata yaptım...Sana, Onu içereceğim, hatta daha da serinle, diye ayaklarını yıkayacağım.... benim gibi kocayı zor bulursun.. buldunda bunuyorsun....:img-hyste :img-haha:
Çok ararsın beni, çok çok, çok beklersin beni... Tarkan' ın şarkısı aklıma geldi..:img-grin2
Gene..... Boran banyo yaptığı sahnelerde... Sıla' yı da banyo yapmaya özendirmek için; bak ben yıkandım, misler gibi yakışıklı çocuk oldum.. hadi cici karıcım sen de yıkan da... şöyle.. karşılıklı misler gibi bakışalım....belertik gözlerini çok özledim, hadi karıcığım .... belertiver gözlerini de..... doya doya bakayım.. demek istedi herhalde..:img-haha: :img-nyam:
BORAN FOREVER:img-punk: :img-punk: :img-clapp
Forma birden ne oldu herkes gitmiş.Forma kaldıkmı bir köröglu ayvaz misali zeynebimle.:img-wink:
Formdan bir harami genco rüzgarı geçti.:happy0064
Harami seçimden bahsetmişken sılanın partisi TKP(Töreden kurtuluş partisi)olsun .Sılanın partisinin iktidara gelme şansı çok az görünüyor.Oy verecek olanlar toprak altında olunca bir sandıkta oraya koyarsak belki barajı gecer.:img-hyste
Sılaya kimler oy verir sizce?:icon_whis
Ben bir tane buldum.Boran:img-in_lo
Birçok dizi millet vekili gönderdi meclise(Zerda,haziran gecesi hatırladıgım) neden bizimizdende millet vekili çıkmasın.:happy0064
Boranın bütün seçim çalışmalarında gönüllü olmaya hazırım.Afişlerini asarım,mitingte konuşma yaparken suyunu elimde taşır ,terini silerim.:img-blush
Seçim zamanında liderlerin eşleriyle uyumları kadar ile sıla ve boran uyumlu bir çift olamadılar.Oysa sıla seçimi kazanmadanda boranın hanım agası olmuştu.:img-in_lo
Sılayı bende konuşmadıgı,uyudugu ,yemek yegigi,su içtigi zamanlarda çok seviyorum.:happy0064
Yeni sezonda sıla yaptıklarım yapacaklarımın teminartı diyip bizleri ekranbaşına kitlemesin.:dito
200 mesajım.Törenlerle kutlamalıyım.MAUSE nerde benim mavi kurdelam.:bella :klme
Sevgili müsterih,yapmasınlar Allah aşkına.
Bizim bünyemiz devamlı çemkiren,vurdumu oturtan,tuttuğunu kopartan bir Boran karakterine alışık değil.Zehirleniriz falan.:icon_whis
Sıla'yı hepimiz pardon çoğumuz seviyoruz ama uykudaki halini.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yarışmadaki kızlara laf ettik de,erkekler dahimiydi peki?:icon_whis
Mause ablacım insanoğlu nankördür.İstedikçe istiyor işte.Biz istiyoruz ama veren yok ki.Amann kendi adıma diyorum zehirlenirsem de Boran dan olsun.Sıla sayesinde sinirlerimiz iyice gerildi zaten zehirlensek ne yazar:)
Yarışmadaki erkekleri sormuşsun vallaha onlarda tam bir fiyaskoydu.Hele onları soyupta çıkarmadılar gülmekten kırıldım resmen.Ben diyorum ya artık herşeyi diziye bağlıyorum diye onlar soyundumu aklıma Boran Ağamız gelmez mi.Nerde Boran nerde onlar.Aslında büyük bir hata yaptım hepinizden özür diliyorum benim onları Boran ile karşılaştırmam bile yanlış.Ama ne yapayım işte herşeyde aklıma dizi geliyor
Merhaba çıldırık forumum;
Olur mu hiç civcivim.
Demek bu töre,aşiret denen şeyin 3 kurşunluk canı varmış.
Go da para,zaman ve prestij kaybetmezmiş.
Amma,maalesef Cihan vurulmadı ve töre de aşiret de olduğu yerde duruyor.
Pabucumun töresi:img-hyste
Güya Cihan'ı vurdular töreye darbe indirdiler. Yalan küllüyen yalan. Töre daha da güçlendi bir de üstüne tertemiz bir insan hapise girerken, birbirini seven iki insanı da birbirinden ayırdı. Ne yani Boran ile Sıla mı kazandı şimdi!!! Hıhı tabi tabi:dito
Hani Muharrem Boran’a silah çektiğinde o silah Boran’a değil törelere çeklimşiti ya.Biz de yemiştik. Hatta keşke vursaydı da töreler ölseydi demiştik.
Şimdi bu mantıktan yola çıkarsak son bölümde uçağa binip tüyen Sıla değil “Töreler karşı gelen düzen” mi oluyor? Anlamadım ben bişiy bu işten.Sıla kaçmadı mı yani?
İşte bu.:happy0064 Aaa güzel civcivim Sıla hiç yaşam sebebini bırakıp gider mi yoksa.:img-cool2 Herşey törelere karşı gelen düzenden sebep, yoksa vallahide billahi de Sıla kaçmış değil.:img-pilot
selam...
geçende yanımdan bangır bangır seçim otosu geçince, Sılacı ve Borancıları temsil eden partilerin de seçime katılabileceğini düşündüm. şöyle kaynana Semranın haşin sözlerinden remix yapılmıştı ya..İşte öyle, Sılanın da sözlerinden derleme remix ile geçen seçim otoları... "katil katill!!! dım tıs dım dım tıss! kaç yüzün var söylesenee...kaç.. kaç?...vıjıt vıjıtttth...kolu kesip atmalı..ke ..ke..ke..kesip atmalıııı..kesip atmalı..ke ke..kekremsii kekremsi..dım tıs dım dım tıs... vıjıt vıjıtt!!"
parti amblemi de "özel uçak" olsun.. partinin el hareketi de: "bye"
seni seviyorum Türkiye
iktidar olursam hepinizi teker teker kurtarıcammm
seçim turlarında seçmenleriyle kucaklaşsın Boran..
partinin el hareketi de fesleğen sevme hareket olsun..elleri çirkin olanlar sadece izlesinler.. :)
parti şarkısı da...
ben sana doyamadumm doysun karaa doysun karaa topraklarr" (Sıla össün'ün diplomatik dilcesi)
Kedicik hoşgeldin. Şu yorumuna diyecek birşey bulamıyorum. Dönüşün muhteşem oldu vesselam:happy0064
Ufff şimdi bölüm yorumuda lazım ama benim yazacak hiçbirşeyim kalmadı artık. Boran'a haklı diyip Sıla'ya kızmaktan bıktım usandım. En iyisi insanları olduğu gibi kabul etmek. Sıla bu saatten sonra değişir mi? Hayır. Boran bu saatten sonra değişir mi? Hayır. Banane orta yolu bulsun bu iki çatlak.:img-polic Ben törelere karşı gelen tutkulu aşkı görmek için izliyorum bu diziyi. Ya görücem ya görücem işte.:img-pilot
Edit: Boran'ımı öldürüp törelerin yenildiğini gösterebileceğini düşünen Gül Oğuz'a da sevgilerimi yolluyorum.:fighting2
Sevgili rhett,gazete okusunlar dediysek,magazin ve spor haberleri dışında olan haberleri kastetmiştik.:img-yes:
Tamam biz İstanbullular toplanıp baskın yapalım FM şirketine yalnız atladığın bir nokta var.
Senaryo ortada yoktur ki daha.:icon_whis
GO mu senaryoyu aylar önceden hazırlatıp planlı programlı iş yapacak.:dito
Bence onlar şu an ortaya küçük yemler atıp tepki ölçüyor.Duruma göre senaryoyu şekillendirecekler.:img-beee:
Ama bunu yaparkende töre gerçeklerinden uzaklaşmamaları lazım.Birinci sezon kaçan Sıla'yı vurdurmayarak ve hamile kadın'ın hükmü ertelenir gibi bir hüküm uydurarak töreyi çiğnediler bakalım bu sezon nasıl bir çözüm bulacaklar ve inandırıcı olacaklar.:bilmim
Ben de gelebülürüm...:dito Hatta belki isimleri açıklanmayan senaristleri(onu da biliyoruz demeyin,hakikaten bozulacağım:icon_whis ) adlarını tesbit eder,golf sopasıyla arabalarını parçalarız:img-punk: Aman ne kadar da havamdayım budün:img-icecr
Mause um küçük yem mi?..Boran katil oldu(ben diyorum iyi oldu),Cİhan hayatının film şeridi gibi gözleri önünden geçmesini izliyor,Sıla kaçtı...Boran hapise düşecek....:img-pilot
200-500 mesaj kutlamaları varmış..:happy0064 Tebrikler 7000.mesajımda buluşmak dileğiyle:img-haha:
:img-hyste :img-hyste Hiç işte.İzletiyorlar bize bu maynak şeyleri. :img-hyste :img-hyste
Toparlayacak olursak:
-Kaçan Sıla değil “Törelere karşı gelen düzen”
-Silah çekilen Boran değil töreler
-Son sahnede vurulankötü töreler,vuran iyi töreler
-Hamile olan Sıla ve Narin değil “Anti töreci düzen”
bu formülde çok zor
peki geride kalanlar ne oluyor bak yine açıkta kalanlar var
Bu durumda kötü töre öldü, iyi töre hapiste, anti töre memleketi defeyledi.Ortada töre möre kalmadı.:img-pilot Ekstrası da iki tane anti töre bebek yolda.
anti töreci bebklerin babaları kim hangi şık bu durumda kafam azcuk karıştı
Demek ki yeni sezonda katıksız aşk isteyebülürük.:img-punk: :img-punk:
son kararın mı iyi düşündün mü kimden isteyeceksin katıksız aşkı da kim yazacak , kim çekecek, kim oynayacak(oynamasına izin verilecek şöyle özgürce hee):img-cool2
Dizinin finalinde Boran Cihan’ın karşısına geçip “Ben aşkım, sevgiyim,koşulsuz bağlılık ve sadakatim.Bana silah çekemezsin.” deyip alnının çatısına kurşunu yerse aşkla da meselemizi halletmiş olucaz dimi? :img-hyste :img-hyste
bizler değil fakat birisi halletmiş olacak sanırım bizlerde şöylece kalacaz:icon_sorr
Bak işte Sıla össün deyince bize kızıyorlardı.Biz biliyoruz Gül Ablamızı.Ne desek tersini yapıyor.Aslında biz gizli Sılacıydık da takdir edenimiz olmadı.:img-pilot
ee jeess senin adın çıktı bikere anti sılacı diye..boşuna dememişler insanın adı çıkacağına canı çıksın
merhaba güzel formum çok özledim ilk defa bu kadar uzun zaman uzak kaldım sizden sizi çok özlemişim işlerim çok var bir haftalık izinden sonra yapılmaz bu bana ya...
keşke tatilde olmasaydım dedim bir ara bir tatilim bu kadar benim için kötü anıyla geçti çünkü çok ağladım BARIŞ AKARSU sürme gözlü güzel kalpli barışımızı kaybettik omuzlarında kızını taşıyamadı çok genç kaybettik keşke birinci olmasaydı keşke sevdirmeseydi kendini bu kadar hırçın dalgalı şehrinde sağlıklı yaşasaydı alsaydı kızını omuzlarına .....
ilk mause nin yorumunu gördüm demekki forum yerinde dedim :happy0064
Paspas, çıldırık, at gözlüklü, beyni bulanık, boğucu Forumum ve Kabinemgillere uzun bir aradan sonra merhabalar:img-yes:
Uzun bir ara dedim ama kimse yokluğumu fark etmemiş anlaşılan:icon_evil Ufak çaplı bir cinnet geçirsem yeridir yani:icon_cry: Küstüm işte:img-beee: :img-beee:
fark edilmese bile:icon_sorr uzun bir ara verdim şimdi de neresinden başlayacağımı bilemiyorum:icon_whis
Öncelikle neden bu kadar süre yoktum onu açıklıyım (gerçi kimsenin ilgilendiği yok ama neyse) işler çok yoğundu ve işyerimize yeni bir arkadaş daha katıldı onun eğitimide bana kaldı üstünede haleti ruhiyemi fazlası ile bozan beni çok üzen Barış'ın ölümü yazma isteğimi alıp götürdü:icon_sorr Yeni yeni kendime geliyorum:img-pilot
Şimicik gelelim dizimize dedikodu kazanı kayni, benim kazanda ayrı bir yerde kayni... Dedikodu kazanında Boran'ımı kaynatanları bende kendi kazanımda kaynatmayı planlıyorum:img-icecr Bir taşım suda kaynatıcam, tuzlayıp afiyetlen yiycem:img-pilot
Bölüm yorumu olaraktan da en sevdiğim sahnelerden birini hatırlatasım geldi. Hani Sıla habersiz gelin olmuştu ya sonracıma atla düğün, dernek yerine gelmişti orada onu attan indirmek için elini uzatan Boran ve karşılık veren Sıla sahnesini çok sevmiştim bide bu kız safın önde gideni demiştim.
Boran'ı hapse sokan, öldürmeyi düşünen, çile çekmesini sağlayan zihniyeti kesinlikle kınıyorum. Ek olaraktan Sıla'ya tek kurtuluşun kaçış olduğunu düşündüren zihniyetide kınıyorum ve gördüğüm yerde kafa atmak istiyorum ama şiddete karşı bir insan olduğum için suratlarına pasta fırlatmak daha münasıp geliyor. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı:img-icecr
Ben yokken spiler çılgınlığı baş göstermiş eksik kalırmıyım hiç
Ayrıcada çok pis küstüm haberiniz olsun, bir Allah'ın kuluda merak etsin be kardeşim...
Yaşasın,epey dönen olmuş.Herbiri birbirinden güzel yorumlar ve bir yıldır yıkanamayan perdeleri yıkama çabasında olan orta yaş üstü bir kadın ve sıcak bir Ankara. Bir perde,koş foruma gir. Yorumları oku,koş ötekini yıka.:icon_sorr
Haramikedinin seçim ortamını çok tuttum. Perde asarken ilham geldi...:img-yes:
Fesleğen ve Gül Partisi:
Boran'nın partisinin amblemi fesleğen ve gül.:happy0064
Töre Partisi:
Amblemi siyah ve beyazın gayri muntazam bir biçimde dağılışı.
.Sıla ve G.O. nun partisinin ki Töre.:icon_whis Ama siyah ve beyaz zemin üzerine yazılacak. Yalnızca renklerden siyah ve beyazı var,Sıla'nın.
Aynı gün , aynı saatte ve aynı meydanda mitingleri var.
Boran Ağanın dinleyicileri sadece binlerce kadın. Pankartlarda da katılımcıların bağlı oldukları forumların isimleri var.Dizifilm en önde. Boran kürsüye çıkıyor, ortalık yıkılıyor.:happy0064 Boran Ağa dinleyicilerine gül ve fesleğen dalları atıyor, kapanın elinde kalıyor. Her taraf fesleğen ve gül kokuyor.Ayrıca içine fesleğen konup dondurulan buzlu limonata dağıtılıyor. Boran A. törelerle nasıl mücadele edeceğini, hemen kesin sonuca ulaşmanın mümkün olmadığını, kadınların bilinçlenmelerinin gereğini anlatıyor.Konuşurken çok terleyince " Gömlek değiştir, koyu mavi veya çizgili kahve rengi olanını giyebilirsin" diye tempo tutuluyor.Öteki kürsüden bunları duyan Sıla " Eğer böyle birşey yapar isen kendine yalnız yatacak oda bulman gerekir" diye tehdit ediyor.
Jess kürsüye fırlayıp,Şivan'ı falan geçip Boran'nın eline yapışıp, parmağındaki lekeyi kontrol ederken, birisi de bir kutu getiriyor. Boran kutuyu açıyor.İçinden boynunda Haramikedi yazan künyeli bir gri kedi çıkıyor.Boran kediyi alıp,sevmeye başlıyor. Uzaktaki karşı kürsüden onu gören Sıla "Elindeki o tüylü şeyin Bedirhanımıza tüyleri ile zarar vermesini mi istiyorsun?"diyerek her zaman ki gibi zılgıt çekiyor. Boran'nın arkasındaki ekranda Fkenan'nın klipleri gösteriliyor. Bütün katılımcıların elinde de Bimkolik'in siteye eklediği fotograflardan yapılan posterler var.
Töre Partisinde kürsüde G.O. ve Sıla var.Siyah ve beyaz giyinmişler. Dinleyiciler mi? G.O.nun kocası,C.Y. ve dizinin tüm ekibi. Patronlarının korkusundan dinliyor gibi yapıyorlar,başka kimse yok. Onlar
da töreyi nasıl kesip biçeceklerini, gerekirse kocalarını bile düşman görebileceklerini bağıra bağıra anlatıyor.
Tam o sıra da Boran A. nın dağıttığı fesleğenli limonataları gören Sıla "Sakın o limonataları içmeyin. O bir sembol. Sonunuz hiç iyi olmaz" diye yırtınsa da herkes içiyor. Kimseye birşey olmayınca Sıla ve G.O. bile birer bardak rica ediyorlar.
Sıla tam konuşacak iken Boran " Sus Sıla, bilmediğin şeyler var. Mitinge katılanların sesini dinle" diyor. Sıla susuyor.(Hayatta susmazdı, ben susturdum)
Belki mitingin gerisi sonra gelir. Şimdi sıra perdelerde. Hepiniz hoş gelmişsiniz.
Bölüm yorumum: Boran'nın tırnağına bile zarar gelir ise ne G.O. ne Sıla ne de ATV nin yanından bile geçmem.
Bu mesaj 5 dk.sonra kendisini yok edecektir.:happy0064
Sevgili maabel sana mavi kurdela almaya gitmiştim.
Hayrırlı olsun MAVİ KURDELA.:happy0064 :happy0064 :happy0064
Nice 200 lere bizle beraber.:img-wink: :img-in_lo
Mesaj kendini yok etmeden ben alıntı yapayım.:img-wink: Teşekkür edrim mavi kurdela için.:happy0064
İyiki varsınız .Siz degerli aplalarımın izindeyim 1000 meesajlara uluştıgım günleri inşallah hep beraber kutlarız.:img-wink:
sezon yorumu yapayımda kendi kendini imha etmesin .
ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
Boran sılasına sıpasına kavuşsun.
PELİNSİ bizlerde tek cümlelik mesajlar yazsaydık ulaşırdık oralara.
Ben ikininci nikimle 200 oldum canım.:img-wink:
Herşey bir rüya olsun.:happy0064
Hayrırlı olsun MAVİ KURDELA.:happy0064 :happy0064
Nice 200 lere bizle beraber. :img-in_lo
Alıntılayıp mesajı silim ki kimse bulamasın.:img-wink:
Ben de gelebülürüm... Hatta belki isimleri açıklanmayan senaristleri(onu da biliyoruz demeyin,hakikaten bozulacağım ) adlarını tesbit eder,golf sopasıyla arabalarını parçalarızAman ne kadar da havamdayım budün
Sevgili pelinsi dünden bugüne kötülüğünden birşey eksilmemiş maşallah.:icon_whis
Sadece dün hayvanlaraydı bu gün insanlara.:img-hyste
merhaba güzel formum çok özledim ilk defa bu kadar uzun zaman uzak kaldım sizden sizi çok özlemişim işlerim çok var bir haftalık izinden sonra yapılmaz bu bana ya...
ilk mause nin yorumunu gördüm demekki forum yerinde dedim
Sevgili aleveylül hoş geldin,şimdi senin iznin bitti mi?
Ooooo bizimkine daha çok var.Seni nöbetçi bırakalım biz gidince.:img-wink:
Forumun yerinde olup olmaması göreceli bir kavram,bize göre yerinde ama dışardan izleyenler ne düşünüyor bilemem.:icon_whis
Paspas, çıldırık, at gözlüklü, beyni bulanık, boğucu Forumum ve Kabinemgillere uzun bir aradan sonra merhabalar
Uzun bir ara dedim ama kimse yokluğumu fark etmemiş anlaşılanUfak çaplı bir cinnet mi geçirsem yeridir yani. Küstüm işte .
Hilalim hoş geldin,küsme kimseciklere ne olur?
Herkes son gelen tüyoların üzüntüsünde kimsenin kimseyi gördüğü yok.:icon_whis
Hem küsünce birşeycik olmuyo ben dün 3 arkadaşa küsmüştüm,sonra gelip yine yazdım.:img-blush
Dün TuRuNcUnun yaptığı son klipde o ata binip gelin olma sahnesi de vardı.Bir an atın ürkmesi ile elini uzatan Sıla.
Zaten bu kız hep ürktüğünde Boran'a yaklaşıyor.Bakınız,kuzulu sahne ve 2.düğün sonrası at sevme sahnesi.
2.düğün sonrası at sevme sahnesi deyince Boran o sahnede niye ata binip 1 tur attı hala anlamış değilim.:blink:
Bölüm yorumum: Boran'nın tırnağına bile zarar gelir ise ne G.O. ne Sıla ne de ATV nin yanından bile geçmem.
Oslo'cum çok insaflı gördüm seni ben, Boran'ımın tırnağına zarar gelirse bu saydıklarını yanından öyle bir geçerim ki en şiddetli kasırga yanımda halt yer:img-hyste :img-hyste
Ne istiyorlar Allah'ın yakışıklı, iyi yürekli, aşk dolu hayali kahramanından anlamıyorum ki:icon_whis :icon_whis
Sıla össün:img-icecr
:img-punk: :img-punk: Boran Forever:img-punk: :img-punk:
DERİN seni çok bilinmeyenli denklemler içine düşmüş gördüm ama sen bu bilinmeyenlerle ugraşma.Nasıl anlaşmıştık hepsi rüya degilmiydi.:img-wink:
Sıla kaçmadı ki:img-wink:
Boran cihanı vurmadıki:img-wink:
Bu bir rüya kabus herşey olabilir canım.
Dizimizde ne oluyorsa hep rüyalarda oluyor zaten.Dizinin ismi sıla degil rüyalar gerçek olsa dahamı iyi olacak ne.:img-hyste
Rüyalar gerçek olsa Boran sılasına sıpasına kavuşsa:happy0064
Rüyalar gerçek olsa boran sılanın sıla boranın odasına gitse:img-in_lo
Rüyalar gerçek olsa boran sıpasını ata bindirse
Rüyalar gerçek olsa sıla borana sarılsa
Rüyalar gerçek olsa GO dizinin yönetmenligini bıraksa:dito
Rüyalar gerçek olsa form eski günlerine dönse:happy0064
Rüyalar gerçek olurmu bilmem ama biz bu dizde bir çok şeyi anca rüyamızda görürüz gibi geliyor bana.:img-hyste
Rüya sahneleri dizinin bir çok sahnesinden daha gerçekçiydi .Rüya olduklarına inanamamıştım.Özelliklerde Boranın sılanın odasına geldigi rüya çok gerçekçiydi.Rüya oldugunu adım gibi emindim ama rüya olmasın rüya olmasındiye söylenip durmuştum.:img-in_lo
Boranın odaya gelmesi istanbul sahnelerinde olan hani şu azatın sılayı uyandırdıgı sahne .Yanlış anlaşılmasın mardindeki sahnede kesinlikle rüya oldugunu bildigimden umrumda bile olmamıştı(zeynepcigim anladın sen onu):img-in_lo
maabel benim suçum yok tüm suç jess te idi o başlattı her şeyi benimde kafamı karıştırdı sabah sabah ( zaten çok karışık aşure gibi şu aralar)
ben kararlıyım rüyadır hepsi diye başka bir çözüm aklımın uçundan bilem geçir miyorum
peki sen bu mesajında kaç defa rüya yazdın biliyor musun dur sayayım bir mesajda tam tamına 19 defa rüya kelimesini yazdığın için seni tebrik ediyorum.
benimde favori rüyalarım boran'ın gördüğü rüyalardır hepsi çok içten ,hepside çok cicilerdi(fesleğenden sonraki rüyada da bu daha belirgindi di dimi)
sevgili maabel azim ettin ve de başardın 200. mesajını da tebrik ediyorum
ahh ahhh ne şanslılar var ,her kesin karşısına (sıla'nın)köyün yakışıklı ağası çıkar benimde karşıma (öğlen bi ara dışarı çıktım) mahallenin delisi çıktı şans işte gökten altın yağsa benim başıma taş yağar:icon_sorr .dolmuşların yanına varmak üzereydim ki karşıma yakışıklı sayılacak bir deli
kanlı çıktı bana yaklaşınca da dolmuşla geldim dedi.(bende aa buda nerden çıktı dedim içimden ilk defa gördüm onu orada)
ben de korktum tabi ki. Arkamdan başka bir ayak sesi geldi fakat benim bir yürüyüşüm var anlatamam yürümek değil kaçmaktı.
neyse komşunun oğluymuş meğerse onunla ikili olup ters tarafa yürüken delikanlının tuhaf davranışları dikkatimi çekti .Herkese selam veriyordu çünkü.
ben dolmuş bulamadım durakta epeyce bekledim ve bir baktım ki çocuk kiler servis arabasından benim yanımda indi .Ben yine bir kaçışa başladım tam ilerlerken dolmuş geldi de bende huzura kavuştum.
Bu gün çok korktum Kevser’e bir görünsem de okuyup üflese beni olur mu acaba
Gene..... Boran banyo yaptığı sahnelerde... Sıla' yı da banyo yapmaya özendirmek için; bak ben yıkandım, misler gibi yakışıklı çocuk oldum.. hadi cici karıcım sen de yıkan da... şöyle.. karşılıklı misler gibi bakışalım....belertik gözlerini çok özledim, hadi karıcığım .... belertiver gözlerini de..... doya doya bakayım.. demek istedi herhalde..:img-haha: :img-nyam:
BORAN FOREVER:img-punk: :img-punk: :img-clapp
zeynepçim boran banyo yapıp çıkınca yıldız tilbenin bir şarkısı varya hani
mis gibi yıkanacağım
kokuları süreceğim
karşına geçince dayanmıyacaksın biliyomusun
şarkısıını söylesin güzel olrur.adamın kolu alçıda kaldı bir defa olsun bırak banyo yaptırmayı gömleğinin düğmelerini açıp kapamadı.olacak şey değil ,pes doğrusu
zeynepçim çok teşekkür ediyorum 500.mesaj için
haramı MA da kim uzakta kalınca dizide tatil olunca MAA MA mı oldu
nihz hoş geldin
maabel benim suçum yok tüm suç jess te idi o başlattı her şeyi benimde kafamı karıştırdı sabah sabah ( zaten çok karışık aşure gibi şu aralar)
Evet evet adım çıkmış."Adım çıkacağına canım çıksın" hakkımı dizinin finalinde Boran'ın ölümüne saklıyorum.
Oysaki ben masumum.Etliye sütlüye karışmam, ayrımcılık yapmam, köşemde Boran'ı sever,Sıla'ya söverim en masumundan.:icon_ange :icon_ange
Hadi itiraf edin. Şu :icon_ange ve bu :img-angel iconları görünce aklınıza hemen ben geliyorum dimi?
Evet sevgili Mause hala kötüyüm:icon_evil
*Yine tutamadım kendimi foruma soru: Eğer polis amcalar olay yerine intikal edip Boran'ı kelepçelemeselerdi...Dilaver Cihan'ı hastahaneye götürseydi...İspiyonculuktan haz etmeyen Cihan ve yandaşları+aşiret Boran'ı ihbar eder miydi?Yoksa aşiretten birini mi sorumlu gösterirlerdi çünkü silahla oynuyordu vuruldu gibi değil:icon_whis Boran bunu kabul etmeyip, ''Ben vurdum ben çekerim cezasını'' mı derdi? Bu ''mert'' Boran hoşunuza gidermiydi?:img-meeti
Daha önce sorulduysa çok özür dilerim...
Aaa bu arada yeni bir tüyo aldım...CD bundan sonra çok şeker gülecekmiş Sıla karakterine büründüğünde..:icon_whis .GÜncel yaşamında olduğu gibi dizide de esirgemiyecekmiş gülücükleri,ahan da bakın
http://img405.imageshack.us/img405/1472/cansudere437ss2.jpg (http://imageshack.us)
Bir kerecik şöyle bir gülse...:img-icecr Ne çok sırıtma meraklısı olmuşum ben:icon_whis
Ey yarabbi,madem yarattın takip de etsen ya şu kullarını...Büyüyüp GO oluyor sonra:bilmim
Not: 7000 çok geldi birden,666 da görüşmek dileğiyle:good:
EDİT:Sevgili masum jess;Tabi ki!Ne zaman seni görsem burada,''işte iyilik abidesi bir insanın masumluklarla dolu mesajlarını okuyacağım,şükür'' diyorum,inanır mısın:img-yes: :happy0064
Hem bak aslında senin için koydum ben o resmi,sen çok seviyorsun ya Cd yi ve gülüşken resimlerini:icon_whis
Şimdi 21. bölümü izliyordum.
Hani rüzgarlı tepe sahnesi var ya. O zamanlar izlediğimde hoşuma gitmemişti ama şimdi izleyince hey gidi günler demekten alamıyorum kendimi.:sad53:
Niye mi?
Boran: Sence dünyanın en güzel yeri neresidir?
Sıla: Seninle baktığım her yer. Senin olduğun, senin sıcaklığın hissetiğim her yer Boran.:img-in_lo
Mardin bölümlerinin bu kadar berbat olup Sıla'yı son bölümlerdeki haliyle göreceğimi bilseydim hayatta dizi Mardin'e gitsin istemezdim. İstanbul bölümlerin de bile aşk çok daha fazla hissetiryormuş kendini üstelik Sıla Boran'a öyle nefretle de bakmıyormuş.:icon_sorr
Hilal'cim hoşgeldin.:img-wink:
Kırçiçeği'm de gelmiş.:img-in_lo
-Boran ölmesin
-Zaman atlaması olmasın
-Yaşananlar rüya olsun
rhett bende güzel ve dahiyi izledim.O kızlar bence güzel bile değildi.İzmirli felaketti canım.Demişsin bulalım diye.Aman canım bulup ta ne yapıcam kendi haline bıraktım ben onu:)Rimeline,allığına devam etsin
bu gün herkesten alıntı yapmak istiyorum
sevgşili mauseninde dediği gibi boran çemkirmesin ona yakışmaz o gönlümüzüm güzel bakan yakışıklı prensi çemkirmekde neyin nesi nerden çıktı o rolu yapanlar var görmekten ığğ geldi birazda sevgi ile aşk ile bakan bir çift görsek hiç fena olmaz .
boran finalde ölürse vasiyet etmiş;
beni formun güzel ve bekar kızları taşısın ve içlerin de en çok derin ağlasın diye(benden daha sulu gözleler varsa onlarda ağlaya bilirler)
biri güzel ve dahi mi dedi ALLAHIM ne güldün yarabbim güzellerde ince elenip sık dokunularak seçilmişlerdi.sarışın dudakları silikonlu nun o gözlüklü dahiyi seçerken ki haline çok güldüm.bir taneside sözde resimleri tanıyıp yorum yaparkenki bir hı hı diiyişi vardı.işte o an benim bittiğim andı
*sılanın kaçmadığı ,
*boran'ın katil adayı olmadığı
*bedirhan'ın babasının yanında doğduğu ,
*mardinde tam sezon aklı başında mantıkla çekilen bir sıla dizisi is-ti-yo-ruz
çok şey istemiyoruz dimi
son olarakta boran forever:good: :good: :good:
evet jess :icon_ange :img-angel bu iconlar senin sıla sevginin en büyük işareti
teşekkür ediyorum mause abla
Merhabalar Neşesi Yerine Gelmiş Forumum ve Sevgili Arkadaşlarım, :img-icecr
Şuanda yorgunluktan ölüyorum:icon_sorr Bugün işi ektim ama malesef yengemin gazına gelip Kemeraltı'na gittim... Sıcak,kalabalık,dolaşmak derken akşamı ettim. Ama ne ayaklarımı ne de başımı hissetmiyorum. Pardon fazlasıyla hissediyor olacağım ki zonkluyor her bi tarafım:icon_sorr
Rhett'im şöyle kırlara çıksam hiç fena olmaz ama nerdeeee?:icon_sorr
Fatoş ablacım, Rhett'im ve Berfinciğim :img-in_lo Aslında cuma günü çok kızgındım ve yorum filan yazmayı düşünmüyordum ama dayanamadım:img-blush
Kediciğim gelmiş... Hoşgeldin Pisiciğim:img-in_lo
Nihz'im, Lodos'um, sizler de hoşgeldiniz :img-in_lo
Eksiğimiz Diyar ablacım kaldı... Umarım o da gelir en kısa zamanda Canım benim:img-in_lo
Bölüm yorumu yapmak lazım dimi; dün akşam 6.bölümü izledim de dizinin ekşime tadı 6.bölümden kalmış bizlere... O bölümden sonra gittikçe ekşimiş dizinin tadı... Özellikle suçunu anlayan Sıla'nın Boran'ı görünce af dilemek yerine çemkirmesine fıtık oldum :img-beee: Sonlarını da izlemedim zaten izleyip sinir olmama gerek yoktu nede olsa:img-pilot
Hepinize iyi yorumlar diliyorum...
Sevgilerimle...
Hani rüzgarlı tepe sahnesi var ya. O zamanlar izlediğimde hoşuma gitmemişti ama şimdi izleyince hey gidi günler demekten alamıyorum kendimi.:sad53:
Sıla'nın yakasının neden açık olduğunu da çözebildin mi?:icon_whis Bedirhan mı oyun oynamak istemişti acaba? :img-nyam: :img-nyam:
O günleri de mi arar olduk? Birbiriyle konuşmayan, aynı masada yemek yiyemeyen, birbirlerine düşmanca davranan,sürekli tatışma halinde ama törelere karşı gelen tutkulu bir aşkı yaşayan bir çift.Pöh pöh diyesim geliyor.
Son bölümlerde yaşananlar bir yana finaldeki bir sahne beni çok etkilemiş ve üzmüştü. :icon_sorr Hani Boran gece Sıla'ya su ve ilaç getiriyor , Sıla başı önde Boran'ın yüzüne bakmıyor ve Boran bardağı bırakıp tek kelime bile etmeden odadan çıkıyor ya.İşte o sahne.
Sıla ve Boran'ı birbirinin yüzüne bakmayacak, tek bir "iyi geceler"i bile çok görecek kadar konuşmayan,sevgisiz,birbirine uzak ve bir o kadar da yabancı yapan neydi tam olarak?
Bu birbirlerinden bazı şeyleri saklamalarıyla ilgili birşey de değil. İki medeni insan gibi, hatta samimi olmayan iki insanın bile kullanacağı iki basit cümleyi birbirlerinden esirgemelerinden bahsediyorum.
Birbirlerinden başka sığıncak,güvenecek limanı olmayan iki insanı bu hale getirmek için nasıl bir sebep olabilir ki? Benim aklım almıyor. Öyle bir sebep varolamazmış gibi geliyor.:icon_sorr :icon_sorr
Akşam safalarınız bol olsun, herkese Merabalar....
Boran ölürse çelenk yaptırıp yollucam ben.:img-hyste
Kınalar Gül Ablama. :img-punk:
Ağzını hayırlara aç civciv..Töbe töbe ağzında yeller alsın..Boran niye ölsün..Yaşlılar dururken aslan gibi yiğite mi gelmiş sıra?....İzmir çok sıcak galiba..Sen o haberlere inanma... :icon_sorr
Şimdi gelinen noktada "[B]bu sadece 1 dizi" diyor.:img-beee:
Doray biraz önce sana yorum yazmıştı yakaladım.
Tabi kadın doğru diyor mausecim ..Bu sadece 1 dizi..O zaman bu kadar masraf edip,töreyle hesabını böyle halletmeye ne gerek var diye sormak gerekir değilmi?Hoş hesap yarım kaldı .Hatta bence borçlular bile..:img-hyste
Gözünden bir şey kaçmadığı bir kez daha ispatlanmış oldu canım...:img-wink:
Paspas, çıldırık, at gözlüklü, beyni bulanık, boğucu Forumum ve Kabinemgillere uzun bir aradan sonra merhabalar
Uzun bir ara dedim ama kimse yokluğumu fark etmemiş anlaşılan Ufak çaplı bir cinnet geçirsem yeridir yani Küstüm işte:img-beee: fark edilmese bile:icon_sorr
Anladım Nihzim sen bizi beğenmiyorsun.Biz artık ne çıldırık ,ne paspas, ne de diğer dediklerinden değiliz..Biz bu dediğin bütün sıfatları sahiplerine yolladık .Şimdide kendimizi dinlendiriyoruz, yeni sezonda tam kadro burada Gül Hanımı çıldırtmak için toplanacağız...
Hem ben foruma fazla girmediğim için seni göremedim ama inan burada olsaydım muhakkak yokluğunu fark ederdim...Küsme ay parçam geceler karanlık olur sensiz..
Yeni gelen haberlere göre Boran ölecekmiş.. Bizi yoklamalarına göre de karar değişebilir deniyor ki hiç böyle bir yoklamaya hiç gerek yok, Boran'ın ölmesi ,isteyeceğimiz en son şey..Başka hiç bir dizinin seyircinin tepkisine göre yazılacağını hiç sanmıyorum..O zaman eğer yeni sezonda seyircinin tepkisine göre karar verilecekse Boran yerine törelere kurban olarak Sıla Össün..Neden diyorum, destansı aşklar ölümle biter ve aşıklar kavuşamaz ya ( ben destan olacak aşk göremedim ama olmuş sayın)Madem biri ölecek bence Sıla ölürse dizinin adına daha uygun olur,töre için savaştı ama törelere kurban gitti denmiş olur.Boran'da hem töreyi , hem de töreler yüzünden kendisine çile çektiren aşktan kurtulmuş olur değil mi? :img-book:
Eylem ile Sema yeni bir diziye başlamışlar..Yanlış hatırlamıyorsam "Senden başka " ..Bizim senaristler kim acaba?Yoklama yaptıklarına göre acemi birileri galiba.:img-dirol
Sıla'nın yakasının neden açık olduğunu da çözebildin mi?:icon_whis Bedirhan mı oyun oynamak istemişti acaba? :img-nyam: :img-nyam:
Tabi Jess'im bak cevap şu büyülü iki kelimede saklı.
Sıla: Boran... Isıt beni...:img-hyste
21. bölüme devam... Ruken'i almaya gitmeden hemen önce;
Celil efendi: Kocanın lafını çiğneme kızım. Evde kal diyorsa vardır bir bildiği değil mi.
Sıla: İyi ya işte baba kocam olduğu için bende yanında olmak istiyorum.:blink:
Ruken'in almaya gittiklerinde arabada;
Boran: Ah Sıla ne olurdu sözümü dinleyip evde kalsaydın. Böyle inat ettiğin zaman bazen sana çok kızıyorum.
Sıla: Buduruma alışsan iyi olacak. Çünkü bundan sonra iyi gününde de zor gününde de hep yanında olacağım.:blink:
Allah'ım bunları gerçekten Sıla'mı söyledi.:img-cool2
Ama yok ben Sıla'ya kızmayacaktım.:img-angel O yüzden bütün suç tabiki senaristlerde.:img-cool2 Onlar bu kadar gelgit akıllı olmayıp geçmişte ne söylettiklerine baksalardı sonradan Sıla böyle saçmalamazdı dimi.:icon_whis
Yok yok bu eskilere dönmek bana pek yaramadı.:img-pilot
Hani rüzgarlı tepe sahnesi var ya. O zamanlar izlediğimde hoşuma gitmemişti ama şimdi izleyince hey gidi günler demekten alamıyorum kendimi.
Sevgili berfin,seni forumun bu günkü şanslısı seçtim,:img-blush
Mesajların genelde ilk sırada ve reklamlı olarak çıkmış.:dito (bu ikon reklamlara sakın yanlış anlama:img-blush )
Gözünden bir şey kaçmadığı bir kez daha ispatlanmış oldu canım...:img-wink:
Sevgili doray çok kötü takip ederim.:happy0064
Boş yere istihbarat bakanı olmadım.:img-yes:
Siz rüzgarlı tepeden bahsedince benim de aklıma şimşekli sahne geldi.Şimşek ve Boran ne muhteşem bir sahne olmuşdu.:blush:
Sevgili jess,aralarındaki muhteşem aşk "iyi geceler"dilemeye bile engel.Hani ağızlarını açarlarsa sevgi sözcükleri falan kaçar diye konuşmuyor çiftimiz.:dito
Hem Sıla'nın konuşacak biricik babası,anası ve kahraman kardeşinin iş bilir karısı Narin'i var.:dito
Acıyan Boran'a acısın.:icon_cry:
Herkes düşman ağamıza.:icon_sorr :img-sorry
Sıla ve Boran'ı birbirinin yüzüne bakmayacak, tek bir "iyi geceler"i bile çok görecek kadar konuşmayan,sevgisiz,birbirine uzak ve bir o kadar da yabancı yapan neydi tam olarak?
Bu birbirlerinden bazı şeyleri saklamalarıyla ilgili birşey de değil. İki medeni insan gibi, hatta samimi olmayan iki insanın bile kullanacağı iki basit cümleyi birbirlerinden esirgemelerinden bahsediyorum.
Birbirlerinden başka sığıncak,güvenecek limanı olmayan iki insanı bu hale getirmek için nasıl bir sebep olabilir ki? Benim aklım almıyor. Öyle bir sebep varolamazmış gibi geliyor.:icon_sorr :icon_sorr
Sen yazınca hatırladım jess.O sahnede ben de çok üzülmüştüm.
Ama bide şey sezdim ben o sahnede -başkalarının yanında hayvansın sen,hayvansın tarzı medeniyet sezdim.Sıla öyle medeni bir hal içindeydi.:icon_sorr Boran'da seninle nasıl konuşacağımı bile şaşırdım dediği haldeydi. Ne dese ,ne yapsa faydasiz gibi.....
Bu da mause'ye;seni kimler üzdü,kimler ağlattı....Böyle bir şarkı vardı ya hani...
Eylem ile Sema yeni bir diziye başlamışlar..Yanlış hatırlamıyorsam "Senden bir başka yok" ..Bizim senaristler kim acaba?Yoklama yaptıklarına göre acemi birileri galiba.:img-dirol
eylem ve sema yeni diziye mi başlamışlar bir dizi nasıl batırılır .hangi kanalda ve oyuncuları kim acaba. dizinin başı güzel sonu kötü şimdiden görürü gibiyim izlemesekte olur yani.izleyip sitres yapmanın hiç gereği yok dimi:img-yes:
gerçekten bizim diziyi kim yazacak benim temennim kadın ve erkek senaristlerin ortak yazmalarından yana.sade kadın yazarlar saçmalayıp duruyor ve tutun dizilerde genelde kadın ve erkek senarsitlerin ortak yazmış olduğu diziler oluyor
boran forever:good:
sıla bedirhanı da yanına alıp kaçmasın babasına bıraksın
Bu da mause'ye;seni kimler üzdü,kimler ağlattı....Böyle bir şarkı vardı ya hani...
Kim?:icon_whis
Ben mi üzülmüşüm?:img-fie:
Kim görmüş?:img-pilot
Kime demiş?:blink:
Felsefem,"şu 3 günlük dünyada üzülmeye değmez,ölümden gayrısı yalan":img-wink:
Ama Boran ölecek di değil mi?:not_i: :img-cray:
Dizifilm.com Sıla Forumu üyeleri ve onu en çok çok çok seven AZE
Azem bu cümlenle kendi ipini çektin gibi.:icon_whis
Bir de 8 yorumla 10 yeşil kutucuk biraz haksızlık olmuyor mu bize?:icon_whis
Cihan ölmesin.
Son sahne kabus olsun.
Boran hapise girmesin.
Bebeğinin doğumunda yanında olsun.
VEEEEEEEEEEEE BORAN ÖLMESİN :good:
Eylem ile Sema yeni bir diziye başlamışlar..Yanlış hatırlamıyorsam "Senden bir başka yok" ..Bizim senaristler kim acaba?Yoklama yaptıklarına göre acemi birileri galiba.:img-dirol
Doray'cım bu bahsettiğin dizinin ismi ''Senden Başka'' mı acep? A kademi Türkiye'den tanıdığım Tolga var diye yaz dizisi olarak onu seçmiştim kendime(bu arada o Tolga varya hıkk demiş Serhat Tutumluer'in burnundan düşmüş:img-in_lo ) ... Ama senaristler bizim bildiğimiz Sema-Eylem'se vazgeçtim bile:icon_sorr Püff bi tek Kavak Yelleri'ni izliyodum bide Senden Başka'yı izlerim demiştim ama hayallerim yerle bi oldu gibi :img-cray:
Son gelen tüyolarda Boran'ın öleceği haberini alınca fena halde kızmıştım o çok sevdiğim (:img-beee: ) G.O'a. O yüzden de yorum yazmıyodum... Ya dizinin köküne resmen dinamit koyacak yönetmen hanım... Ciddiyim Boran ölürse ben bu diziyii izlemem... Altından istediğiniz anlamı çıkarabilirsiniz :img-pilot
Sevgilerimle...
Cihan ölmesin.
Son sahne kabus olsun.
Boran hapise girmesin.
Bebeğinin doğumunda yanında olsun.
VEEEEEEEEEEEE BORAN ÖLMESİN :good:
Ben geldim forumum coşmuşş ohh oh ne güzell:happy0064
mause'um inşallah GO duysun sesinii :img-wink:
Efendim dahi ve güzeli herkesler konuşuyorr izlemedim ama anlatılanlar beni dehşete düşürdüü... Hitleri tanımayan Elvisi bilmeyen:blink: zavallı bir gürühhh yazık yazıkk:icon_sorr ne hallerde yurdum gençliğii...
Dün 32. bölümü tekar izledimm Boran'ın işyerini Cihan +Dilaver+Zinhar kod adlı Özgenco'cuklar basıyor... hesap soracaklar akıllarınca:img-icecr ne güzel bir sahne yahuu Boran'ın hali, tavrı, replikler nefiss:good:
bir de o sırada Sıla arıyor Zinhar, bunlarda utanma ,arlanma kalmamış falan diye bağırınırken oo sıra Boran Zinhar'a bir saniyelik hınzır bir bakış atıyor.. aman allahım olmazz böyle şeyyy yoka rüyamııı nınııı:img-in_lo
Bir de onlar gittikten sonra Sıla'nın resmine bakarkenki bakışları nefiss çok etkiledi beniii:img-blush
Günışığı'm abim bu sabahh iş gezisine gitti 5 gün yokkkk!!! bilmem anlatabildim mi? :dance:
BERFİN canım demek Nadal'ı avatarına taşıdın.. eee ben de karşı bir taaruza geçmeliyim dedimm :)bu sıcak yaz günlerinde şöylee yarı çıplak Federer iyi gider değilll:img-yes:
:img-pilot
foruma soru: Eğer polis amcalar olay yerine intikal edip Boran'ı kelepçelemeselerdi...Dilaver Cihan'ı hastahaneye götürseydi...İspiyonculuktan haz etmeyen Cihan ve yandaşları+aşiret Boran'ı ihbar eder miydi?Yoksa aşiretten birini mi sorumlu gösterirlerdi çünkü silahla oynuyordu vuruldu gibi değil:icon_whis Boran bunu kabul etmeyip, ''Ben vurdum ben çekerim cezasını'' mı derdi? Bu ''mert'' Boran hoşunuza gidermiydi?:img-meeti
demişim ama:sad53: Maaşallah herkesi kırıyorsunuz:sad53: :icon_sorr
NOt: Sevgili hemşerim Aze(Umarım katırladığım azeri arkadaşımızsındır,ben de bir unutkanlık söz konusu bu aralar)
Merak ettim,neden 9 mesajın var?Bu başka bir nick mi:img-cool2
Doray'cım bu bahsettiğin dizinin ismi ''Senden Başka'' mı acep? A kademi Türkiye'den tanıdığım Tolga var diye yaz dizisi olarak onu seçmiştim kendime(bu arada o Tolga varya hıkk demiş Serhat Tutumluer'in burnundan düşmüş) ... Ama senaristler bizim bildiğimiz Sema-Eylem'se vazgeçtim bile:icon_sorr Püff bi tek Kavak Yelleri'ni izliyodum bide Senden Başka'yı izlerim demiştim ama hayallerim yerle bi oldu gibi :img-cray:
Son gelen tüyolarda Boran'ın öleceği haberini alınca fena halde kızmıştım o çok sevdiğim G.O'a. O yüzden de yorum yazmıyodum... Ya dizinin köküne resmen dinamit koyacak yönetmen hanım... Ciddiyim Boran ölürse ben bu diziyii izlemem... Altından istediğiniz anlamı çıkarabilirsiniz :img-pilot
Sevgilerimle...
Kırçiçeğim,İzmir pembem,ben de duydum o diziyi ve sema-eylem ikilisini.:icon_sorr
Ama hatırlarsanız Gümüş'üm son bölümünden sonra sema ve eylem'den özür dilemiştim bu yüzden ve Tolga'yı çok beğendiğim için diziye 1 şans veriyorum.
Yaz sezonunsa bir de Nazlı Yarim'i izlemeye karar verdim,hatta forumuna da mesaj yazdım.:good:
Boran ölürse zaten dizi bitecek çiçeğim,izleyecek bir Sıla dizisi olmayacak.:icon_sorr
Hiç de bikerem açtırma kutuyu söyletme kötüyü, biz sizinle aynı anda başlamadık mı rep toplamaya? Nihz ile senin "reputation beyond reputtaion" yazıyo ben de ise "has a brillant future yazıyo" hıh,banane banane haksızlık bu.
Azem canım benim,ben diyorum ki sende 9 mesaj 10 yeşil kutu bizde yüzlerce mesaj 11 yeşil kutu.
Haksızlık olan bu.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Helvayı jessim yapacak,sen başka bir şey bul.:img-wink:
Günışığı'm abim bu sabahh iş gezisine gitti 5 gün yokkkk!!! bilmem anlatabildim mi?
odilem,GünümünIşığını bilemem ama ben aldım mesajı .:icon_whis
Sevgili pelinsi,Boran'ın Cihan'ı vurduğu,hapisli,polisli sorulara yeni sezonun ilk bölümü başlayana kadar cevap vermiyorum ben şahsen.Beynim bu konuyu algılamayı kabul etmiyor.:img-wink:
BERFİN canım demek Nadal'ı avatarına taşıdın.. eee ben de karşı bir taaruza geçmeliyim dedimm :)bu sıcak yaz günlerinde şöylee yarı çıplak Federer iyi gider değilll:img-yes:
Odile'cim sayın bakanım valla yarı çıplak halinden de giyinik halinden de pek haz etmem kendilerinin.:img-dirol Soğuk nevale ne olacak.:img-beee: Nadal'ım son dakka sakatlanmasa alır giderdi ya kupayı neyse. Gönlümün şampiyonu o benim.:img-in_lo
Fatoş ablacım; valla sen diyince fark ettim bu durumu.:img-yes: Sinir oluyorum şu reklamlara zaten kimin fikriyse bu.:dito
Yorumda yazmak lazım;
Benim aklıma birşey takıldı. Şimdi bu Cihan'ın Boran ile uğraşmasındaki en büyük sebep Yezda ya. Peki Boran bunu biliyor mu? Hiç düşünmedi mi bu emmioğlu aynı kandan olan bana niye bu kadar takık diye. Hadi şu zamana kadar bilmiyordu. Sıla bunu iki defa üzeri örtülü olarakta olsa dile getirdi 'onun derdi seninle bu çok eskiye dayanan bir öfke' diyerek. Sıla'nın söylediklerine de hiç bir tepkisi ya da söyleyecek bir sözü olmadı. Bu işten hiçbirşey anlamadım ben.:bilmim Sonuçta karşındaki senin en büyük düşmanın ama sen onun kininin sebebinin ne olduğunu ve ne derece büyük olduğunu bilmeden hareket edip belki de sürekli eksik bir şekilde planlar yapıyorsun. Bu da ister istemez düşmanınla olan mücadelende sana eksi olarak dönmez mi?
Kırçiçeğim,İzmir pembem,ben de duydum o diziyi ve sema-eylem ikilisini.
Ama hatırlarsanız Gümüş'üm son bölümünden sonra sema ve eylem'den özür dilemiştim bu yüzden ve Tolga'yı çok beğendiğim için diziye 1 şans veriyorum.
Yaz sezonunsa bir de Nazlı Yarim'i izlemeye karar verdim,hatta forumuna da mesaj yazdım...
Boran ölürse zaten dizi bitecek çiçeğim,izleyecek bir Sıla dizisi olmayacak.
Fatoş ablacım, Sen Sema-Eylem'i affetmişsin ama ben affettim mi affetmedim mi bilemiyorum:icon_sorr Sen bi şans verdiysen bende Tolga'nın hatrına bi şans verebilirim diziye:img-icecr
Bu arada sen yazınca baktım bi Nazlı Yarim'e Zeynep Beşerler'in dizisiymiş ve Karadeniz'de geçiyomuş... Güzel olabilir belki... belki izlerim bilmiyorum yeni dizilerin hiçbirisini izlemiyorum ben... bi tek Kavak Yellerini izliyorum onu da izlerken gülme krizlerine giriyorum :img-haha: Sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum yani :icon_whis
Haklısın Boran ölünce dizi biticek dimi:icon_sorr Olsun o ölünce ben yine de izlemem :mad72:
Sevgili Pelinsi, yeni sezona dair bende düşünmek istemiyorum aslında ama şöyle söyleyeyim eğer Dilaver Cihan'ı hastaneye götürseydi ve Boran itiraf etseydi ben Boran'a kızardım... Sonuçta Cihan bi sürü cinayet işledi ama hiçbirini itiraf etmedi:img-beee: Bi kere de Boran sussun derdim galiba:icon_whis
Aze'cim durma burda koş bak bakayım mesajlarına cevap bekleyen bi sual var:img-blush Hadi ama yaa zaten annem kıstırdı az önce tenhada beş dakikada kek yaptım iyi mi? :img-haha: :img-hyste Gelmeden ver cevabımı:img-in_lo
bence borani öldüreceklerse cok iyi yapacaklar.
bu dizi uzun süredir cozurttu zaten, o eski tadi, güzelligi kalmadi, bizlerde her hafta cemkiren kiran kadin, ve aci ceken masum boran izleyip tepemize sicramis sinirlerimizi burada romanlastirdik durduk...
bu dizinin toparlanacagi yok, herkes de boran icin izliyordu zaten.bence boran bu diziden ciksin, daha güzel, adamakilli bir senaryoda rol alsin. ona yazik oluyor bu dizide.
Yorumda yazmak lazım;
Benim aklıma birşey takıldı. Şimdi bu Cihan'ın Boran ile uğraşmasındaki en büyük sebep Yezda ya. Peki Boran bunu biliyor mu? Hiç düşünmedi mi bu emmioğlu aynı kandan olan bana niye bu kadar takık diye. Hadi şu zamana kadar bilmiyordu. Sıla bunu iki defa üzeri örtülü olarakta olsa dile getirdi 'onun derdi seninle bu çok eskiye dayanan bir öfke' diyerek. Sıla'nın söylediklerine de hiç bir tepkisi ya da söyleyecek bir sözü olmadı. Bu işten hiçbirşey anlamadım ben.:bilmim Sonuçta karşındaki senin en büyük düşmanın ama sen onun kininin sebebinin ne olduğunu ve ne derece büyük olduğunu bilmeden hareket edip belki de sürekli eksik bir şekilde planlar yapıyorsun. Bu da ister istemez düşmanınla olan mücadelende sana eksi olarak dönmez mi?
Sevgili Berfin,acaba bu konuda da bilmediğimiz şeyler mi var?
Neden Boran Cihan'a karşı bu kadar rahat ve Cihan'daki bu önlenemeyen öfke neden?
Acaba Cihan Ağa olacakdı da son anda BOran atak mı yaptı diyeceğim ama Boran kendi dedi "babam ağaydı ben ağa olacağım,oğlumda ağa olacak"diye.
O zaman Cihan'ın önce Firuz'a düşman olması gerekirdi.
Çıkamıyorum işin içinden.
Madem öyle ben yine GO ya kızayım.Diziyi bu kadar anlaşılmaz hale getirmek için arkadan atlı var gibi konuları koşturduğu için.:dito
Fatoş ablacım, Sen Sema-Eylem'i affetmişsin ama ben affettim mi affetmedim mi bilemiyorum:icon_sorr Sen bi şans verdiysen bende Tolga'nın hatrına bi şans verebilirim diziye:img-icecr
Bu arada sen yazınca baktım bi Nazlı Yarim'e Zeynep Beşerler'in dizisiymiş ve Karadeniz'de geçiyomuş... Güzel olabilir belki... belki izlerim bilmiyorum yeni dizilerin hiçbirisini izlemiyorum ben... bi tek Kavak Yellerini izliyorum onu da izlerken gülme krizlerine giriyorum :img-haha: Sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum yani :icon_whis
Kırçiçeğim,Gümüş'ün son bölümünde replikler süperdi.Dizide de hep aşk ve tutku vardı.
Bu yüzden 1 şans vermek istiyorum.
Hem Sema ve Eylem değil miydi dayanamayıp diziyi bırakıp kaçanlar.:img-yes:
Ayrıca,Nazlı Yarim için de,Karadeniz dizilerini çok severim.Önce Gülbeyaz sonra Kuş Dili sonra Fırtına,hep keyifli dizilerdi.:happy0064
Zeynep Beşerler'i de beğenirim.O yüzden 1 şans vermeyi düşünüyorum.:img-blush
zeynepsudem 09-07-07, 18:22 Forumumuz bugün cıvıl cıvıl, uzun zamandır, aramızdan olmayan arkadaşlarımız da gelmiş.. Hoşgeldiniz... neşeler getirdiniz.:happy0064
Oslo'cum çok insaflı gördüm seni ben, Boran'ımın tırnağına zarar gelirse bu saydıklarını yanından öyle bir geçerim ki en şiddetli kasırga yanımda halt yer:img-hyste
Ne istiyorlar Allah'ın yakışıklı, iyi yürekli, aşk dolu hayali kahramanından anlamıyorum ki.
Boran Forever:img-punk:
Hilalciğim, hoşgeldin..geçen gün, Sana nerelerdesin.. dedim, seslendim... stajerin yüzünden cevab veremedin sanırım.. Ben de yaz gelince, işyerine gelen stajerlere yardımcı olmaktan... kendi işimi yaparken bile, afallıyorum.. Bu sene, rahatım Allaha şükür, yanıma stajer falan vermediler..
Hilalciğim, Boran' ın tırnağına zarar gelirse canım... Gül Oğuz ve ekibinin yanından, öyle şiddetli kasırga, hatta tsunami gibi; esip te geç, Sn. bakanım... yakışır, helal sana.. Boran' ımıza zarar verenler neye uğradığını şaşırsınlar, canlarını zor kurtarsınlar.. :img-grin2 :img-nyam:
peki sen bu mesajında kaç defa rüya yazdın biliyor musun dur sayayım bir mesajda tam tamına 19 defa rüya kelimesini yazdığın için seni tebrik ediyorum.
benimde favori rüyalarım boran'ın gördüğü rüyalardır hepsi çok içten ,hepside çok cicilerdi(fesleğenden sonraki rüyada da bu daha belirgindi di dimi)
ahh ahhh ne şanslılar var ,her kesin karşısına (sıla'nın)köyün yakışıklı ağası çıkar benimde karşıma (öğlen bi ara dışarı çıktım) mahallenin delisi çıktı şans işte gökten altın yağsa benim başıma taş yağar. dolmuşların yanına varmak üzereydim ki karşıma yakışıklı sayılacak bir deli
kanlı çıktı bana yaklaşınca da dolmuşla geldim dedi.(bende aa buda nerden çıktı dedim içimden ilk defa gördüm onu orada)
Derincim, Sezon finalinin son sahnesinin, rüya olduğuna inanmıyorum.. ama kendimi kandırarak; bilinçaltıma zorlama ile; son sahne rüyadır, o sahne rüyadır.. diye telkin ederek.. kendimi avutmaya çalışıyorum..
Rüya deyince... benimde en sevdiğim rüya sahnesi; 27. bölümde Boran' ın Sıla ve Zeyşan' la kendini mutlu bir aile olarak gördüğü.. ve uyandığında yüzünde çok hoş bir tebessüm bırakan.. rüyasıdır..:good:
Yeni sezonda, Boran' ın öldüğü bir sahneyi; izlemeyi, kesinlikle istemiyorum..
Dizide kalp rahatsızlığı çeken iki yaşlı insan varken, gencecik yakışıklımız, delikanlımız, deliaşıkımız... Boran' ı niye öldürmek ister.. Gül Oğuz' u anlayamıyorum... :img-pilot Bizim yorumlarımızı, hiçe sayarak gene de böyle bir şey yaparsa;:dito
Sırf bu sebebten, Gül Hanım' ın...bu diziden sonraki, yeni projelerini de asla seyretmeyeceğim..:img-pilot
Derincim, geçmiş olsun.. her yakışıklıyı, Boran gibi akıllı sanmayasın sakın..
Bir daha o çocuğun yanından geçerken, dikkatli ol canım.
Sevgili Oslom, tüm forum ahalisi olarak yer alacağımız.. Boran' ımızın mitingini, ne kadar güzel anlatmışsın ellerine sağlık..:good:
Boran' ın partisinin amblemi fesleğen ve gül olacakmış.. süper..
O zaman ben de Isparta' nın mis kokan gülleri ile.. gül için, sponsor olabilirim.. Boran için.. herşey feda olsun..:happy0064
DAİMA... BORAN FOREVER:img-clapp
Kırçiçeğim,İzmir pembem,ben de duydum o diziyi ve sema-eylem ikilisini.:icon_sorr
Yaz sezonunsa bir de Nazlı Yarim'i izlemeye karar verdim,hatta forumuna da mesaj yazdım.:good:
odilem,GünümünIşığını bilemem ama ben aldım mesajı .:icon_whis
Ben seni yakaladım Nazlı Yarim forumunda mause'um hatta msj bile yazdım sana:img-wink:
Zeynep Beşerleri severim, Karadeniz dizlerini de severim o halde izlemeliyim diye düşündüm bakalımm...
Gümüş'ü başından beri izliyordum gerçekten son bölümü iyiydi:good: hatta Gümüş'teki aşk ve çiftin arasındaki tutku çok güzel yansıtılıyorduu yani Sema ve Eylem böyle sahneler yazabiliyorrr...
Demek msj alındı benim kabinemin akıllı bakanııı:img-in_lo
:img-pilot
foruma soru: Eğer polis amcalar olay yerine intikal edip Boran'ı kelepçelemeselerdi...Dilaver Cihan'ı hastahaneye götürseydi...İspiyonculuktan haz etmeyen Cihan ve yandaşları+aşiret Boran'ı ihbar eder miydi?Yoksa aşiretten birini mi sorumlu gösterirlerdi çünkü silahla oynuyordu vuruldu gibi değil:icon_whis Boran bunu kabul etmeyip, ''Ben vurdum ben çekerim cezasını'' mı derdi? Bu ''mert'' Boran hoşunuza gidermiydi?:img-meeti
Büyük bir ihtimalle ihbar etmeyeceklerdii kendi içlerinde halledeceklerdii ve dediğin gibi Boran bunu kabul etmeyecek ve kendini ele verecektii:img-yes: polise gidip teslim olacaktıı. Doğrusu öldürdüğü veya yaraladığı kişi Cihan bile olsa:icon_whis Boran'ın yaptığının arkasında olması hoşuma giderdii .Boran vur- kaç yapacak biri değilll:img-in_lo
rhett-butler8/1 09-07-07, 18:48 İçimden spoiler oynamak geldi……
Boran ıssız bir adaya düşse yanına ne alır…sizce diyecem ….ilk öne bence diyeyim….
Atını…..güvercinini…..ve tabiî ki tabiî ki havlusunu…yani bel havlusunu:img-hyste
Sıla düşerse adanın ıssızlığına
Bedirhanını….bedirhanının biberonunu…..bedirhanının donunu……(anne işte...anne gibisi varmı:img-yes:
Cihan da düşmüş adaya aman eksik kalmasın
Cihan da üç şey alacak kadar zeka yok…alacağı tek bir şey olur oda…traş makinesını..ama onu kullanmayı bilmediği için..işine de yaramaz….:img-hyste
Dilaver de eksik kalmasın
Onda 3 şey alacak zeka yok demek cihana haksızlık olur….o yüzden…bir şey alamaz…ona lazım olacak tek şey…yuları…..onu da almasına gerek yok….boynunda taşıyor….:img-hyste
Kevser cadısı adası düşmesi kalması ıssız ıssız
Büyü malzemeleri…..büyü tarifleri….sılanın fotoğrafı
:dito
Firuz
Baston…Boston….piston pek alaksız ama bulur o bunlardan yapacak bir şey:img-hyste
Ve tabiî ki kırçiçeğim için emreyi de adaya düşürdük
Yok yok..ada da kalmasın emre…tedavisi yarım kalmasın..dimi kırçiçeği
:img-yes:
ve son olarak adaya düşen töre ne alır yanına
can…can…can….kahrol emi sen..töreymiş…
:dito
bu ada pek de ıssız bir ada olmadı sanırsam….:img-hyste :img-hyste
Ve tabiî ki kırçiçeğim için emreyi de adaya düşürdük
Yok yok..ada da kalmasın emre…tedavisi yarım kalmasın..dimi kırçiçeği
Rhett'im yesinler senin Kırçiçeği için Emre'yi ıssız adaya düşürmeni ve sonra vazgeçip tedaviye devam etmesini istemeni :img-in_lo
Bence de sence Rhett'im... Emre ıssız adada kalmasın. Onu parçalamak isteyen bu kadar insan varken bide ıssız adadaki yamyamlarla bırakamam :img-hyste Hem o süt çocuğu yapamaz ıssız adada.. Survivor değil ki Emre :img-haha:
Aze'cim,
Sen eskilerden gidip de benim en uyuz olduğum bölüme gelmişsin... :img-pilot Ben o olayı da, o sahneleri de hatırlamak istemiyorum. :icon_sorr Boran'ın bunu yapmış olmasını, Sıla'nın da kabul edip üstüne bi de aşık olmasını hala mantığım kabul etmiyor da, tabi duygularım da kabul etmiyo:icon_sorr
Benim bu dizide en beğendiğim sahne; mayın tarlasından gazi olarak çıkan Boran'a sıkı sıkı sarılan Sıla sahnesi:img-in_lo O sarılma varya sarılma işte benim benden gittiğim anın resmidir... Bayılıyorum o sahneye. izlemeye doyamadığım sahnelerin en başında gelir:img-blush
Diğeri gül verme sahnesi. Hem birincisi hem de ikincisi... İkinci gül verişteki sahnede Boran'a bayılıyorum. Önce saçlardan bi tutam koku alıyor sonra da bozuntuya vermemek için gülü uzatıyor :img-haha:
bi de ben şeyi özlemişim. bu dizide kaybolan mizahı:icon_sorr 5.bölüme kadar tekrar izledim ya o sahnelerin çoğunda mizahta vardı. Mesela Boran ve Sıla'nın olduğu her sahnede mutlaka gülünecek anlar vardı... Kuşbeyinliler, erkek çocuk evlat edinme meselesi, ''Burada yatamazsın'' ''Yatmaya niyetim yok zaten'' ve ardından sinir olan Sıla :img-haha:
Allah'ım yine annem ve ben yine addaaa didiyom bye
Görüşürüz inşallah : )
Evet önceden birbirlerine kızsalar bile dizinin başka bir havası vardı.O tamamen kayboldu maalesef.Sıla o zamanda Boran'a kızıyordu ama böyle değildi işte.Şimdi ben bile Sıla'nın bakışından korkuyorum.
sen hiç düşünmüyorsun hamile bir kadını korkuturken.:icon_sorr
o kadından başka bir şey düşünmüyorum ki
Böyle olmayacak sıla artık yapamayacagım
sensiz hiçbirşey yapmak istemiyorum:img-in_lo
bazen kendimi sıraya adını yazan lise çocuklar gibi hissediyorum.:img-blush
ozam hiçbirşey umrumda olmuyor işte
görmesem ölürüm diye geçiriyorum içimden:img-in_lo
Her taraf yangın yeri olsada varlıgın beni mutlu ediyor.(Bu sılanın sözüydü degilmi unutmuşum):img-hyste
Boran ne düşüncesiz degilmi.Karısını görmek için toplantısını bırakıp eve geliyor.Hamile karısını korkutuyor.Bide kendini liseli çocukale gibi hissediyor.
Çok düşüncesiz canım bu boran.:img-hyste
Dizi sonunda sırf bu dülşüncesizligi yüzünden bile ölmeyi hakediyor canım.
Bukadar düşüncesiz birini yaşamaya hakkıyok.:img-hyste
Ne yapacagımı şaşırdım sıla ossün diyorum boranı öldürmeye kalkıyorlar.
GO sıladan sonra bizide gel git akıllı yaptı.
Ben gel giti sadece cografi bir olay bilirdim .:icon_whis Ne hallere geldim.
BORANA DOKUNAN KALEMLER KIRILSIN.:img-icecr
zeynepsudem 09-07-07, 21:16 Az önce Sıla ile Boran' ın ikinci düğünlerine davetliydim.. Ne güzel, sıcacık bir düğündü.. Boran ile Sıla daracık salonda ... karşılıklı reyhani oynadılar. Boran' ın zarif hareketler ile reyhani oynaması ve Sıla' ya attığı bakışları süperdi.:good:
Dansları bittiğinde; Boran' ın; Celil ile Kevser' e bile aldırmadan.. Sıla' nın boynuna öpücük kondurması..:img-wink: Narin' in bu mutluluktan kendisine pay biçerek.. Azad' ın omuzuna kafasını koyması.. Azad ile kafa kafaya vermesi..:img-haha:
Sıla.. Gizem' i görünce; Boran' ı kıskandığını, Boran' a açık açık tavırl |