Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
Lodos’ um nasıl da biliyorsun kendi mayanı:img-yes: . Hiç merak etme sen tabiki serpiştireceğim ama “senaryomun arasına tutkuyu değil, tutkunun arasına senaryomu”.:img-hyste Ama öyle bir yerde devraldım ki once devlet, adalet, aşiret gibi sosyal sorunlarımız var, sonra dünyalar güzeli, annesinin babasının bitanesi, Bedirhan var, sonra …. Sonrasını bana ve Sıla’ ya bırakın. Tutku özürlü Sıla yı öyle bir şekle sokacağım ki Sıla ile işim bittiğinde .G.O nun o güzel saçları diken diken olacak. Dün gece Sıla' nın duygularını anlatan bir şiir okudum :img-in_lo ve yavaş yavaş ısınmaya başladım, soonra kendimi motive etmek için avatarımı da değiştirdim, . Herşey avatarımdaki "tutku"lu Sıla için:img-icecr
Son olarak sesini duydum Lodos' um işte sana yankısı ; Boran hapse girmeyecek, Bedirhan babasının topraklarında, ait olduğu yerde ve babasının kollarında umut dolu bir dünyaya "merhaba" diyecek:img-wink:
Budur işte... İşte senaryo dediğin de böyle yazılır. Ne yazacağını ne yapacağını ve sonunda ne hissettireceğini bilen yazarlardan etsin Allahım bizim gibi amatörleri... :happy0064
Çok bi beklentiye girdim sayende. Sabırsızlık iliklerimde, gözüm sayfalarda ve yüreğim de sende bekliyorum.
Sevgilerimle...
NslmiaCanım: bunlar da yorum sayılır... Değil?:icon_sorr
Herkese günaydın... Sevgili çıldırık, kekremsi dizisine sahip çıkmaya çalışan, umutları solmayan forumum ve Sevgili arkadaşlarım...
Bir haftalık evdeki eziyetten sonra bugün de iş yerindeki eziyet başladı... Biz insanlar hiçbir şeyden mutlu olamıyoruz neden acep? Sabah sabah damar soru bu olsa gerek töbee töbeee :img-heh:
Biz varya biz iflah olmayız. Kaldığımız yerde doğru dürüst aşk bile kalmamışken yine tutku diye tutturuk olmuşuz. Sezon finali enkaz çalışmalarının hemen ardından klipler, eski bölümler, tatlı anılar derken pembe hayaller yine havada uçuşmaya başlamış. Tutkuya dair tüm umutlarımızı pantolonuna gömlek tıkıştıran Boran ile uğurlamışken , üstüne Sıla kızımız tarafından önce nefret sonra kaçış kelepçesi takılmışken yine “tutkucuk” ister olmuşuz. Umut işte! Umut; bir cılız ışık, bir damla su görmeye görsün hemen filizleniveriyor böyle arsız birşey. Benden iyi kim bilir?
Ben bilebilirim desem:img-blush Umutun ne olduğunu ve umut etmeden hayal kurulamayacağını bende biliyorum... İnsan umut edince hayal kurası geliyor. Hayal kurunca umudu daha da artıyor... Sonunda o kurduğun hayale ve umuduna kavuşursan ne mutlu ama kavuşamayınca ve umudun elinde kalınca pek de acı oluyor :icon_sorr
Sıla dizisine ait tek umudum şey Boran'ın mutlu olabileceği şekilde bi 39.bölüm... Ne olur sanki o yaşananlar rüya olsa... Sıla kaçmamış olsa, Boran Cihan'ı vurmamış olsa... Sünnetten beraber ayrılsalar ve artık sevdalarını yaşamaya karar verseler... ve yaşayabilmeleri için önlerinde töre ve G.O engeli olmasa :butch:
Püfff G.O kurulan hayallere ve tutunulan umutlara limon sıkıyor :bırr Tabi bi de Haramikedicik var benim hayallerime limon sıkan :img-polic
Kırçiçeğim ben sana demiştim…..bak senden tam 6 yaş büyüğüm….abla sözü dinlemedin.....kabus gibi bir manzara ile karşılaştın …..ay aklıma geldikçe başım dönüyor….haramim bir an önce iyileştir emreyi…..düşene bide sen mi vuruyon bakem….
Rhett'im Canım benim. Benim şimdi sana abla mı demem gerekiyor. İstersen derim yani sorun değil:img-blush evet büyük sözü dinlemedim ve karşıma soğuk mu soğuk resim çıktı. Bi de adına Emre demez mi hanımefendi... :bırr Yıkıldığımın resmidir...
Rhett'im sen sürekli bıııırrrr diyosun ya o reklamı izlerken resmen kopuyorum... şakası bi yana insan cidden Müslüm baba gibi bııırrrr diye bağırınca rahatlıyor stres atıyo insan : ) bi de şey hani şu ikon var ya :bırr ismi bırrr'mış söyleyeyim dedim : )
Senin nezdinde bi kez daha sesleniyorum Canımın içi Kediciğime... Ya o resmi kaldırırsın ya da beni bulursun :butch: (İnsan sevdiğini tehdit bilenem edemiyor beee :img-in_lo )
Fatoş ablacım, bence de sence... Emre Bedirhan'ın dayısı olmalı, başkasına aşık olmalı, mutlu olmalı.... :img-kiss:
Herkese iyi haftalar diliyorum...
Sevgilerimle...
Yağmurlu ve serin sabahtan merhabalar forum ahalisi,
ilk mesajım imzamın replikleri olsun,
AYŞE--gelin ağam..
SILA--sen miydin AYŞE, aklım çıktı.....bu sahneyi seviyorum nedense... :img-yes: :img-yes: ..o bölümde o gece Kevser hanım gecelikle inip Boran ağanın önce kalbini aç ..demişti..Orda Sıla bir duraklamıştı..ama ne yazık ki sonradan kalbine girdi de ne oldu?..
kaç , dön, git, gel misali...:img-yes:
Sıla dizisine ait tek umudum şey Boran'ın mutlu olabileceği şekilde bi 39.bölüm... Ne olur sanki o yaşananlar rüya olsa... Sıla kaçmamış olsa, Boran Cihan'ı vurmamış olsa... Sünnetten beraber ayrılsalar ve artık sevdalarını yaşamaya karar verseler... ve yaşayabilmeleri için önlerinde töre ve G.O engeli olmasa :butch:
.
ı ; Boran hapse girmeyecek, Bedirhan babasının topraklarında, ait olduğu yerde ve babasının kollarında umut dolu bir dünyaya "merhaba" diyecek:img-wink:
bunlar tabiki çok güzel olurdu?..ama gelecek sezon nasıl bir başlangıç olurdu ki?
Ne hapisi son sahne kabus.
Kesin doğuma yetişecek Boran.
Evet Boran ölür ve dizi biter,hüküm falan kalmaz.
Bilemiycem artık yeni karakter olur mu ama kesin yeni töre mağdurlarını yine gözümüze sokacaktır GO.:dito
Mause ablacım, biraz uçuk cevaplar atmışsın ..
son sahne kabus,birinin kurgusu, hayal meyal değil?..sezon finali için özellikle yazılmış oynanmış saçmalık..kaplumbağa ezmeyen adam silah çekti ve 3 kurşun..olamaz bende diyorum ama diğer siteye gelen ekipten biri gerçek dedi son sahne için...ayrıca da Bedirhan bebeğin doğumunu Boran ağanın görmesini ben de isterim ..dedi..izleyizisine istediğini belki bu sezon verir GO ..ama bunlar 4-5 bölüm gider diyorum...bu kadar üzerine yorum yapılan konunun 1 bölümde izleyiciye sunulacağını inanıyor musun?..reytig canavarı iş başında olacak..:img-yes: :img-yes: ..yeni töre mağdurrları değil belki olumlu sonuçlar alırız umudum o:img-wink:
ayrıca da istediğimiz o aşk ve duygulu sahneler ramazandan bayramdan sonradır diyorum...:img-yes: :img-yes: .geçen yıl ramazan ayında çekilen t...z öncesi sahnesinde Boran Ağa bakır kapta içecek alıyordu...
dizide bitemez ablacım..FM yapımın dizisi **YALANCI YARİM* zorunlu bitiyor..yeni dizi **SANA MECBURUM **daha yolun başında reytinglerine bakmadım..
.sonuç olarak sevgili forumcular FM YAPIM ticari açıdan *SILA* dizisine bağımlı, yapıtırımını da artırmalıdır diyorumm...:
GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLAR, HEPİNİZE GÜZEL VE MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM..
.. Emre Sıla' nın, Boran' ı sevdiğini anlamasına rağmen;
Ertesi gün holdingte... Sıla' ya yaptığı konuşma... Onun Sıla' yı sevmeye devam edeceğini; anlamamı sağladı..
Ama zaman gelecek, her şey duracak, O zaman daha iyi görebileceğiz..Şunu biliyorum ki, Sen bana, ne yaparsan yap, Senden kopamıyorum..Sana olan hislerim azalmıyor..Sevgi emek ister, Ben de bu emeği göstermeye hazırım..Her zaman yanında olacağım sıla.. senin de bebeğininde..
:icon_sorr
Emre' nin.. o zamanın şartlarında söylediği; bu sözler..İkinci sezonda... acaba
etkisini gösterecek mi? Emre.. Sıla' nın üzgün ve karamsar günlerinde, karşısına çıkıp; gene bu sözleri söyleyip; Sıla' nın kafasını karıştırmaz.. Umarım.. Yoksa... Emre' ye bu sözleri, gelecekte bu yönde; bir planı olan... Gül Hanım mı söyletti..:dito
ya Emre hastanede yatıyordu.Boran kocaman bir çiçekle Emre'yi ziyarete geldi..Sıla kene gibi Emre'nin koluna yapışmış.. oturuyordu,Boran boynu büyük odadan çıkmıştı..sinir bozucu merhameti ile Sıla Emre'nin yanındaydı..ay hatrılamak bile istemiyorum o sahneyi..:icon_whis . o bölümdeki kanepe sahnesi güzeldi ama tek hatırladığım..ama Abay'la Sıla geceden sabaha kadar boğazda ne konuştu ki?:happy0064 :happy0064
O sadece Bedirhan'a dayı olsun [B]
Kendine Sıla dışında bir aşk bulsun,mutlu mesut yaşasın.:img-wink:
Emre o zaman öyle düşünmüşdü ama sakatlandıktan sonra fikirleri değişti bence.Tamam Sıla'nın resmini öptü ama o belki de vedaydı kendi Sıla'sına ve aşkına.:icon_sorr
ben de bu sezon Emre karakterini dizide önemini tekrar artıracağı düşünüyorum..Cihan biraz çekilecek diyorum.son 2 ay tam gaz onun kötülükleri devredeydi..
Emre karaterini de KARTAL BALABAN oynar mı , şüpheliyim?..:img-in_lo :img-in_lo
Boran kendisini bildiği ilk andan beri bu düzeni yok etmek için uğraşsın, didinsin dursun.Sonra da hepsi Sıla'nın mücadelesi olsun. Boran Sıla'nın mücadelesinin karşısında olan, hangi tarafta olduğu bile belli olmayan,gerekirse karşılarına alınacak,ortalarda dolanıp nerede duracağını belli edememiş insan konumuna sokulsun.
Dağdan gelip bağdakini kovmak değil de nedir bu şimdi?
Dizinin adı **SILA**...EMRE'ye olan sinir bozucu merhametinin tersi adeta hainlik Boran'a karşı..töreleri yıkmak=Boran'ı yıkmak oldu .37, ve 38 .ci bölümlerde Sıla illet haldeydi....nasıl olacak bu iş?:img-in_lo :img-in_lo ..Boran'ın yaptıklarının ve yapacaklarının Sıla'nın gözünde heç değerri yog..:img-in_lo
Mause abla imzan güzel güzel olmasına ama baştan 3.,sondan da 3 .olan resimde bana ağamız böyle biraz sapık gibi geldi:D ….uzun süre baktımda hipnoz olmuşum gibi sanki ekrandan çıkıp ham yapacakmış gibi ……ay ben böyle rüyamda görsem boranı kesinkes yüz felci geçiririm…
Şimdi hep birlikte ne yapıyoruz………bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bırrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr. coca cola için ve bırlayın…….
Ah o bakışlar eritmemişmiydi Sıla'yı zaten rhettim butlerim.Bimkoliğin imzasında Sıla'nın bakışları da vardı.Onlarda aynı şekildeydi.:img-blush
Müslüm Baba hayranları reklamdan dolayı colayı protesto edeceklermiş.
Beğenmemişler.:img-beee:
Bence çok güzel 1 reklam.:img-wink:
[B]Mause ablacım, biraz uçuk cevaplar atmışsın ..
son sahne kabus,birinin kurgusu, hayal meyal değil?..sezon finali için özellikle yazılmış oynanmış saçmalık..kaplumbağa ezmeyen adam silah çekti ve 3 kurşun..olamaz bende diyorum ama diğer siteye gelen ekipten biri gerçek dedi son sahne için...ayrıca da Bedirhan bebeğin doğumunu Boran ağanın görmesini ben de isterim ..dedi..izleyizisine istediğini belki bu sezon verir GO ..ama bunlar 4-5 bölüm gider diyorum...bu kadar üzerine yorum yapılan konunun 1 bölümde izleyiciye sunulacağını inanıyor musun?..reytig canavarı iş başında olacak....yeni töre mağdurrları değil belki olumlu sonuçlar alırız umudum o:img-wink:
ayrıca da istediğimiz o aşk ve duygulu sahneler ramazandan bayramdan sonradır diyorum...:img-yes: :img-yes: .geçen yıl ramazan ayında çekilen t...z öncesi sahnesinde Boran Ağa bakır kapta içecek alıyordu...
dizide bitemez ablacım..FM yapımın dizisi **YALANCI YARİM* zorunlu bitiyor..yeni dizi **SANA MECBURUM **daha yolun başında reytinglerine bakmadım..
.sonuç olarak sevgili forumcular FM YAPIM ticari açıdan *SILA* dizisine bağımlı, yapıtırımını da artırmalıdır diyorrumm...
Sevgili sonay,uçmaktan ve kaçmaktan başka çaremiz yok bence GO'nun da yok.Boran'ı katil edip hapisde mi günleri geçirtecek ya da Cihan yaralı kurtulup Boran'a lütufda mı bulunacak?"Yok beni Boran vurmadı silahımı temizlerken kendimi vurdum" diye.:dito
Peki GO bize zaman atlaması mı gösterecek?İşte o zaman dizinin yerlere vurduğu an olur.
FM yapımın elindeki tek dizi Sıla kaldı ise,ona göre senaryo yazacaklar ve seyirciyi kaçırmayacaklar.
Diğer sitelere gelen ve tüyo veren kişiler kusura bakmasınlar ama İNANMIYORUM onlara.Çünkü GO bile henüz ne yapacağına bence karar vermemiştir.Verse bile anında değiştirebilir.
Hani yeni sezonda TÜYO yoktu.Biz olmasını istediğimiz şeyleri yazarken,GO buraları takip edip ya da ettirip "ben ekiptenim,şöyle böyle olacak" diyen insanların neden kulağını çekmiyor.
Yok yok bu dizide bu yapım şirketi de maalesef adam olmaz.Biz de hayallerimizle elimiz böğrümüzde bir yaz geçirmiş oluruz.:icon_sorr
Ramazan ayı ve bayramı dersen de bunlar bizi anlamıyor ki.Adamı ve kadını yatağa atın ve bize gösterin demiyoruz bunlara,1-2 güzel söz,bakış yeter tutkuyu anlatmak için.Salak değil bu dizi izleyicisi.
Madem öyle Ramazanda göstermesinler diziyi.
Adam öldürmek de dinimizce günah değil mi?
Her bölümde 1 adam öldü Ramazan değil diye günahkar olmadı mı bu insanlar?
Töre Ramazanda ara mı veriyor kötülüğüne?
Sıla'nın hükmü gibi,
-hamile öldürmeyelim.
-Eeee ne yapalım?
-doğursun öyle öldürelim.:dito :img-fie: :img-fear2
Buraları cidden takip ediyorlarsa seyircinin ne istediğini çok iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.
Ah o bakışlar eritmemişmiydi Sıla'yı zaten rhettim butlerim.Bimkoliğin imzasında Sıla'nın bakışları da vardı.Onlarda aynı şekildeydi
Müslüm Baba hayranları reklamdan dolayı colayı protesto edeceklermiş.
Beğenmemişler.
Bence çok güzel 1 reklam.
Sevgili sonay,uçmaktan ve kaçmaktan başka çaremiz yok bence GO'nun da yok.Boran'ı katil edip hapisde mi günleri geçirtecek ya da Cihan yaralı kurtulup Boran'a lütufda mı bulunacak?"Yok beni Boran vurmadı silahımı temizlerken kendimi vurdum" diye.
Peki GO bize zaman atlaması mı gösterecek?İşte o zaman dizinin yerlere vurduğu an olur.
FM yapımın elindeki tek dizi Sıla kaldı ise,ona göre senaryo yazacaklar ve seyirciyi kaçırmayacaklar.
Diğer sitelere gelen ve tüyo veren kişiler kusura bakmasınlar ama İNANMIYORUM onlara.Çünkü GO bile henüz ne yapacağına bence karar vermemiştir.Verse bile anında değiştirebilir.
Hani yeni sezonda TÜYO yoktu.Biz olmasını istediğimiz şeyleri yazarken,GO buraları takip edip ya da ettirip "ben ekiptenim,şöyle böyle olacak" diyen insanların neden kulağını çekmiyor.
Yok yok bu dizide bu yapım şirketi de maalesef adam olmaz.Biz de hayallerimizle elimiz böğrümüzde bir yaz geçirmiş oluruz
Ramazan ayı ve bayramı dersen de bunlar bizi anlamıyor ki.Adamı ve kadını yatağa atın ve bize gösterin demiyoruz bunlara,1-2 güzel söz,bakış yeter tutkuyu anlatmak için.Salak değil bu dizi izleyicisi.
Sıla'nın hükmü gibi,
-hamile öldürmeyelim.
-Eeee ne yapalım?
-doğursun öyle öldürelim
Buraları cidden takip ediyorlarsa seyircinin ne istediğini çok iyi anlamışlardır diye düşünüyorum.
AMİNNNNNNNNNN.::good: İNŞALLAH.
MAUSE yine çok güzel yamışsın.
Dizimizde bir ramazan ,bir ramazan bayramı,bir kurban bayramı ,bir yılbaşı ,23 nisan ,29 ekim ,19 mayıs milli bayramlar geçti yönetmenimiz hiç bunlarla ilgili bir konuya degindilermi de şimdi akıllarına gelsin:icon_whis .Hem ne alaka yani.:icon_whis
GO :dito reytinklerin düştügünün seyirci tepkinin arttıgının hala farkına varamamışsa zaten eylülden sonra farkına varmasının bir anlamıyok.
GO bu diziyi ya düzeltecek ya düzeltecek başka yolu yok.üzeltmez birde elinden MAA kaçırırsa işte dizinin tabiki GO :dito un ipinin çekilecegi gün gelmiştir.Buyurun dizinin cenaze namazına.:icon_sorr
MAUSE canım imzandaki yakışıklının bakışları ne öyle :img-in_lo .İmzan tutkunun T si degil ta kendisi.:happy0064
Gözümüzü gönlümüzü açtın teşekkür ederim.:img-wink:
MAUSE canım imzanı yerim ben senin.:img-icecr
Günaydın Mühür Gözlü, Tutku Çıldırıkı Forumum,
Diyar'ım avatarına kurban... O nasıl bir göz süzüş öyle... Tutku gördüm. Bakmaya doyamadım... Mühür gözlüler alsın seni emi...
Amin,amin;alsın inşallah:happy0064 ...
Canım Lodosum,avatarımı özellikle koydum.Şimdi elinizi vicdanınıza koyun;avatarımdaki "bayan ördek" bile Sıladan daha tutkulu bakmıyor mu?:img-blush Kesin dans ederken karşısında ördek aşiretinin yakışıklı ağası falan oturuyor,onadır bu göz süzüş...
6. bölümde Sıla Emreyle buluşacağı gün,annesine gitmek istediğinde Boranla küs olduğu için Boran da orada olduğu halde,“annemlere gidebilir miyim?” diye Kevserden izin istemişti.Kevser,ona cevap vermeden önce dönüp sorarcasına yanındaki Borana bakmış,Boranın yüzündeki ifadeyi görünce Sılaya dönüp “gidebilirsin” demişti.O sahnede,Boranın yüz ifadesi;"olur" diye gözleriyle cevap vermesi;başını onaylar anlamda hafifçe eğmesi çok ama çok hoştur,ona çok yakışmıştır,çok karizmatiktir…"Aman Diyar,sen de neleri bile beğeniyorsun" diyeceksiniz ama;Boran,o konakta en başta sözü geçen ve annesinin bile onay beklediği kişi olduğunu o sahnede çok güzel gösterir.MAA ise oyunuyla sahnenin tek hakimi olduğunu… :good:
5. bölümde yemek yemek için Sılayı bekleyen Boranın,Sılanın gelmesinden sonra "hiç gelmeyeceksin sandım" sözleri,buna karşılık Sılanın “niye bekledin o zaman?” sorusuna(ukala şey,bir kere de bozmasan adamı olmaz,di mi?:img-beee: ),"bekledim işte" diye hafifçe boynunu eğerek,en yumuşak haliyle cevap verişini de çok beğenirim…:img-yes:
Sabahtan beri burnuma fesleğen kokusu geliyor,iş arkadaşlarım imalı bakışlarla dalga geçiyorlar ama valla bir yerlerden fesleğen kokuyor.Az önce annemi arayıp söylediğimde “sen iyice delirdin” dedi,durum vahim…:icon_sorr
Fatoş ablanın imzasındaki boranın tutkulu bakışlarıyla mutlu olabilmek ve kendimi savutmak için imzanın karşısına geçiyorum boranın bana baktığını hissetmeye çalışıyorum çok güzel ya...:img-in_lo :img-in_lo
bu arada daima boran desemde sılayı beğendiğim güzel bulduğum sahneleri söylemek istiyorum
-- yemeğe çıktıkları gece küpeleri takarken çok güzel görünüyordu ve gerçektende küpeler çok yakışmıştı...
-- ilk bölümlerde kevserin ona verdiği kıyafetler şalvar komik dursada yüzü çok güzel duruyordu....
--ilk düğünde giydiği elbise sılaya çok yakışmıştı çok güzel görünüyordu narin gelinlik giydiği halde ağır durması gereken o olması gerekir iken sıla tam gelin (oda gelindi ama o normal elbise giydiğini zannediyordu garibim ) narinde düğünlerde küçük kızlara gelinlik giydirirler kenarda oynar dolaşır makyajı saçı bozulan çocukları anımsatıyordu...
-- beyaz gecelik
Sabahtan beri burnuma fesleğen kokusu geliyor,iş arkadaşlarım imalı bakışlarla dalga geçiyorlar ama valla bir yerlerden fesleğen kokuyor.Az önce annemi arayıp söylediğimde “sen iyice delirdin” dedi,durum vahim…:icon_sorr
Fatoş ablanın imzasındaki boranın tutkulu bakışlarıyla mutlu olabilmek ve kendimi savutmak için imzanın karşısına geçiyorum boranın bana baktığını hissetmeye çalışıyorum çok güzel ya...:img-in_lo :img-in_lo
Diyarım,sevgili alev,Sıla dizisi sonunda bizlere olmayacak şeyler hayal ettirmeye başladı.:img-yes:
Diyarım sana hemen 1 saksı fesleğen edinmeni tavsiye ediyorum.Böylece anneni korkutmazsın.:img-wink:
Sevgili alev'e de MAA.nın kolyeli,kasketli,bermuda şortlu halay halini göz önüne getirmesini istiyorum.:img-grin2
Sıla'ya ilk bölümlerde ağlamak da çok yakışıyordu.İlk başlarda kendisi ağlıyordu sonra bu iş zor gelmeye başlayınca yapay ağlama başladı ve Sıla'nın ağlamasının güzelliği de bozuldu.
Bir de Sıla'nın hiç ağlamadığı bir bölüm oldu mu?
Hatırlıyormusunuz?
Merhaba GO delisi forumum:icon_whis
Pek bir keyifliyim ohhh:img-icecr
Dün babamın işyerine gittim..Annem babamı tembihlemişti çalıştırma çok diye,ona güvendim de gittim...Sevgili babacığıma sevgiler...Ayağımı hissetmiyorum...Ada için de izin almak üzereydim ki otobüsteki 5 genç insanın hali tavırları yüzünden o da iptal...Ne kadar da mutlu ne kadar da huzurluyum,herkese sövesim var...
*Maa nın doğum günü varmış ve beni çağırmamış. En paslısından,surat yırtanından,sakala son verip çorak bırakanıdan bir jilet göndericem ben:icon_twis
*LB yi pastanın içinden çıkması için paraya boğacam:icon_shad ...Pastanın içinden çıkıp oynayan LB yi görünce IA misali MAA da ilişkisini gözden geçirir...Umarım:img-ok:
*Hani Nurgül Y. ve Özcan D. dışında tüm kadro kabul etmişti Asmalı'da oynamayı,DS,Menderes Samancılar ve Zeynep Eronat nasıl kabul etmiş? Eğer dizinin, bu olayında üstüne eklenmesiyle erken bitmesi olasılığı artarsa OĞUZ soyadlı tüm yapımcı/yönetmenleri:img-gun:
*NOT: ''Neden sürekli SILA gecelik giyiyor,tam toparlanırken Boran giriyor? Neden CD nin bacaklarını görüyoruz?''demişti bir arkadaş...
Bir haber buldum,gerçi nasıl ölçmüşler o da garip ama
Resmi büyütmek için tıklayın Ünlü Modacı Barbaros Şansal, 'Kim Selülitli, Kim Değil' Tartışmasına Son Noktayı Koydu ve Listeleri Açıkladı!
Selülitli mankenler TOP 10
1- Şenay Akay
2- Tuğba Özay
3- Ece Gürsel
4- Deniz Akkaya
5- Doğa Bekleriz
6- Aysu Baceoğlu
7- Tuğba Altıntop
8- Pınar Tezcan
9- Ebru Destan
10- Seçkin Piriler
Selülitsiz mankenler TOP 10
1- Cansu Dere
2- Güzide Duran
3- Tuğçe Kazaz
4- Çağla Şikel
5- Sema Şimşek
6- Hande Subaşı
7- Zeliha Çal
8- Özge Ulusoy
9- Nur Gümüşdoğrayan
10- Haberi ekleyen arkadaş bunu koymamış:img-cool2
Yani,''MAA nın güzel sırtı,ellerini,hatta komple vücudunu,CD nin gecelikli sahnelerini neden esirgeyelim''mantığı olabilir:icon_whis
NOT TU: Derincim: Referansları sormuşsun...Siteye üyw olanlardan birileri senin önerdiğini yazarlarsa 1 den başlayarak artıyor referansın...Yine bu konuda da iyiym canım,5 işte:icon_whis ...Bugün çok gıcığım farkındayım,annem komşuya kaçtı:icon_sorr Kusura bakmayınbye
NOT TRİ: Ben bir soru sorayım,16 kutudan sonra ilerlemiyor ya bu kuucuklar...Repler sadece haberleşmeye mi yarar o zmana...Hakkım olan 105 kutucuğu istiyorum:img-pilot
ben de bu sezon Emre karakterini dizide önemini tekrar artıracağı düşünüyorum..Cihan biraz çekilecek diyorum.son 2 ay tam gaz onun kötülükleri devredeydi..
Emre karaterini de KARTAL BALABAN oynar mı , şüpheliyim?..
Sevgili Sonay,
İkinci sezonda Kartal Balaban'ın oynamayacağına dair bi duyum mu aldın yoksa sadece senin tahminin mi?
Ben Emre karakterini Kartal'ın oynamasını istiyorum. Başkası gelmesin Onun yerine... boncuk boncuk gözlerinden mahrum bırakmasınlar beni... Ama eğer Emre ile ilgili kötü düşünceleri varsa G.O ve ekibinin Kartal oynamaya devam etmesin... :icon_twis
Sevgili alev'e de MAA.nın kolyeli,kasketli,bermuda şortlu halay halini göz önüne getirmesini istiyorum.
Fatoş ablacım, bi şey söyleyeyim mi? Ben Maa'nın o haline bayılıyorum :) Çok değişik bi tarz olmuş ama bi o kadar da cici ve yakışıklı olmuş... Gayet sakin kendi havasında halay çekiyordu... Rahatlamış bi havası vardı :img-icecr
Sıla'ya ilk bölümlerde ağlamak da çok yakışıyordu.İlk başlarda kendisi ağlıyordu sonra bu iş zor gelmeye başlayınca yapay ağlama başladı ve Sıla'nın ağlamasının güzelliği de bozuldu.
Hatırlıyormusunuz?
Evet Sıla'ya ilk bölümlerde ağlamak çok yakışıyordu. Özellikle Mardin'e geldiği ilk gece bahçeye çıkıp ağlaması içimi acıtır benim:icon_sorr Kardeşlerine bakıp bi de yanlarında yatan Bedar'ı gördükten sonra bahçeye çıkıp ağlaması püfff ...
İlk bölümlerde ne kadar tatlıydı, ne kadar sevilesiydi şu Sıla... Gerçi ben hala seviyorum galiba ama ne bileyim son bölümlerde çekilecek kahrı yok yani:img-pilot
Sıla'nın ağlamadığı bi bölüm yok malesef... Bölümler jet hızıyla geçtiği için bi dakika önce gülüyorsa hemen akabindeki dakikalarda ağlıyordu kendisi... Sevgili G.O sayesinde ne Sıla ne de bizler doya doya gülemedik :img-cool2
Diyar ablacım, bitanem benim:img-in_lo Çıkma sen ilk 12 bölümden... Sonrası kabus çünkü... Ne varsa ilk bölümlerde var diye boşuna söylemiyoruz, boşuna ilk bölümlerde takılıp kalmıyoruz değil mi? :img-blush
Pelinsi, hazır güzel sözlerle sövmeye başlamışken benim için G.O'a da söyleniver olur mu Canım? :img-heh:
Bııııırrr....Reklam süper, Müslüm baba süper bırrr :img-hyste Rhett'cim senden bulaştı haberin olsun :img-wink:
39.bölüme dair yorumum daha doğrusu beklentim, arzum, umudum: Sıla hastanede uzanıyordu ya boylu boyunca... işte ondan sonrası kabus olsun... Sıla kaçmamış, Boran Cihan'ı kovalamamış olsun... Olan olayları da Sıla kabus olarak görsün... Boran celallenip hastaneye geldiğinde Sıla doğuma alınmış olsun... Kapıda tatlı tatlı volta atıyor olarak dizimiz başlasın... Boran beklerken dayanamayıp içeriye girmeye çalışsın... Tam o girerken hemşire çıksın ve ''Allah bağışlasın nur topu gibi oğlunuz oldu'' desin Boran sevincinden hemşireye sıkı sıkı sarılsın... Yaptığının farkına varınca hemen geri çekilip özür dilesin... Ardından Sıla'nın odasına gitsin... Sıla gözleri kapalı dinlenirken Boran'ın gelmesiyle gözlerini açsın ve sevinç göz yaşları dökülsün gözlerinden... Boran da hemen Sıla'nın ellerini tutsun ve ''Ağlama Sılam'' desin... O anda hemşire kucağında Bedirhanla girsin içeriye...
Boran ve Sıla bu harikulade olan bebeğe bakakalsınlar... Hemşire Boran'a uzatsın bebeği... Boran endişeyle karışık ''ya düşürürsem, ya tutamazsam'' desin... Sıla Boran'ın gözlerinin taaa içine baksın ve ''Düşürmezsin merak etme. Hem sen çok iyi bi baba olucaksın. Tıpkı çok iyi bi eş olduğun gibi'' desin... Boran, Sıla'dan aldığı cesaretle Bedirhan'ı kucağına alsın ve sevinçten gözleri parıl parıl parıldasın... Gözlerinden iki damla yaş düşsün... Sıla'nın da gözleri nemlensin...
Sonracığıma Boran Bedirhan'ı Sıla'nın yanına yatırsın ve ikisini izlemeye başlasın. Sıla Boran'ın bakışlarından utansın ve bakışlarını kaçırsın... Boran yine Sıla'nın ellerini kendi ellerine kenetlesin... Sıla da sevgiyle Boran'a baksın :img-in_lo
Sonraaa... püfff bu kadar uzun hayal mi olur diyeceksiniz ama oluyo işte... : )
Gönlüm istiyor ki hem Boran hem Sıla hem de biz mutlu olalım... bi kere de mutluluktan aksın göz yaşlarımız... Çok mu? Tamam sustum...
Herkese iyi akşamlar diliyorum...
Sevgilerimle....
Yok yok bu dizide bu yapım şirketi de maalesef adam olmaz.Biz de hayallerimizle elimiz böğrümüzde bir yaz geçirmiş oluruz.:icon_sorr
Eh işte budur kesinlikle senin gibi düşünüyorum Fatoş' um. Tüyo verenler söyledikleri çıkmayınca girecek delik arıyor sonra tekrar gelip "nerede kalmıştık" diyor ve tüyolar çıkmayınca allah ne verdiyse sayıp sövenler yine onların verdikleri tüyoları konuşuyor ya ben artık ne diyelim?:icon_sorr Bunca zamandır bu diziyle ilgili öğrendiğim en acı gerçek "her an herşey değişebilir; yani hem senaryo son ana kadar değişebilir hem de çekilen sahneler kaldırılabilir" olmuştur.
Ben tüyocuların yalan söylediklerini düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın sadece hala kimin ipiyle kuyuya indiklerini anlayamadıklarını düşünüyorum. Fragmanlarda olupta yayınlanan bölümde göremediğimiz sahneleri unutmayalım. Belki içinde çok önemli olmayanlar da vardı ama 21. bölüm fragmanında rüzgarlı tepede sarmaş dolaş olmuş Sıla ve Boran' ı dikizleyen ve hain hain bakan Emre' yi unutmadım ben. Bu sahne yerine eve döndüklerinde uzaktan izleyen bir Emre gösterdiler sonra. Oysa eski sevgilisi ve onun kocasını araba ile adım adım takip edip onların özel anlarını röntgenleyen bir adam ile arkadaşının hayatından endişe ettiği için onun evinin önüne gelip kontrol eden adam aynı duyguyu vermez değil mi? Bu olaydan sonra ne kadar kaygan bir zeminde olduğumuzu iyice anlamıştım, tek bir sahne bile olayların akışında nasıl etkili olabiliyor.
Bundan sonra bölüm bitip herşeyi gözüm görmeden hayallenmek istemiyorum.(Kendi kendime umut etmek serbest tabiki de :) )
Diyar' ım önce ben ilk 5 bölümden çıkayım sonra söz, gelip seni de kurtaracağım:icon_sorr
Kelebeğim bana Müslüm ve Bııırrrr deme! duyunca bile sinirlerimin hepsi dans ediyor. Bir CMYLMZ reklamlarına, iki bu reklama "da-ya-na-mı-yo-rum"
Fatoş' um Sıla' nın ağlamadığı tek bir bölüm bile yok, ama en az ağladığı bölümleri merak edersen "son 4 bölüm" diyebilirim. Özellikle olmaz olasıca 35. bölümde; yanlış hatırlamıyorsam gözünden bir iki damla yaş süzülmüştü o kadar.(35 den itibaren güçlü kadın oldu ya o bakımdan ağlamadı fazla herhalde):img-beee:
:dito Bunun gittiği yer artık belli değil mi?
Diyarım,sevgili alev,Sıla dizisi sonunda bizlere olmayacak şeyler hayal ettirmeye başladı.:img-yes:
Diyarım sana hemen 1 saksı fesleğen edinmeni tavsiye ediyorum.Böylece anneni korkutmazsın.:img-wink:
Sevgili alev'e de MAA.nın kolyeli,kasketli,bermuda şortlu halay halini göz önüne getirmesini istiyorum.:img-grin2
Hatırlıyormusunuz?
ablacığım MAA nın her hali kabulümdür...her ne kadar orada tiki olsada tatlıydı yine çok sevimliydi...
bir de aşkı anlatan birşeyler var
mecnun leylanın aşkından çöllere düşmüş bu olay tüm köyde duyulmuş padişahın kulağına kadar gitmiş padişah çok merak etmiş mecnunu çağırmış sormuş oğlum çokmu seviyorsun evet demiş güzel kızmı demiş pahişahım çok güzel dünyada benzeri yok demiş o zaman yerini söyle getireyim sana leylanı demiş... padişah leylanın yerini öğrenmiş getirin diye emir vermiş..... padişah leylayı çok merak etmiş eğer çok güzelse mecnunun kafasını vurdurup kendisine alacakmış leylayı... kesin çok güzeldir güzel olmasa mecnun çöllere düşermi diye geçirmeye başlamış içinden leylayı getirmişler leyla inanılmaz derecede çirkin padişah delirmiş mecnuna oğlum manyakmısın bu leyla için düşülürmü çöllere demiş... mecnunda cevap vermiş padişahım sen birde gel leylaya benim gözümle gönlümle bak demiş...
şahin bakışlıma olan duygularımı anlatabildimmi ablacığım :img-in_lo
MAA ve Boran istediği kadar tiki olsun her hallleri kabulumdur...
ben uzun uzun düşündüm ve hatırlayamadım zaten hafızam kötü sılanın ağlamadığı sahne yok sanırım
zeynepsudem 16-07-07, 15:59 Ah o bakışlar eritmemişmiydi Sıla'yı zaten rhettim butlerim.Bimkoliğin imzasında Sıla'nın bakışları da vardı.Onlarda aynı şekildeydi.:img-blush
Sıla'nın hükmü gibi,
-hamile öldürmeyelim.
-Eeee ne yapalım?
-doğursun öyle öldürelim.:dito :img-fie: :img-fear2
Fatoş Ablam, Boran' ın ikinci düğün yemeği sırasında, ta masanın öbür ucunda oturan, Sıla' ya attığı; anlamlı, mutlu,duygulu, tutkulu ve konuşan bakışlarını; bende çok beğenirim..:img-in_lo
Aynı anda...Sıla' nın.. utangaç, masum bakışlarını ve Boran' ın bakışlarından fazlası ile etkilenen...hallerinide çok beğenirim..:img-wink:
Birde altta... Boran ve Sıla' nın düğün gecelerinde; yatak odasında; utanan ve korkan Sıla' yı rahatlatmak için; Boran' ın.. Sıla' ya attığı sevgi, şevkat ve aşk dolu bakışlar vardırki; bu bakışlarıda çok ama çok beğenirim..:img-in_lo :good:
Fatoş Ablam, imza için bende çok teşekkür ederim..
İkinci Sezon.. Boran' dan ve Sıla' dan; gene böyle sahneler ve bakışlar bekliyorum..
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/maaskna416.jpg
[/IMG]
BORAN FOREVER:img-clapp
Canımın içi kabinemgil ve sevgili forumum herkese merhabaa...
Odilem,senin senaryon da ilginç olabilirdi aslında ama Boran amcaoğlunun helaline göz koyacak kadar art niyetli,kötü bir erkek olamaz...Aşkından ölse de,amcasının oğlunun karısıyla kaçamazdı asla...
diyar'ım kestane şekerim, burçdaşımm ...
dediklerinde %100 haklısın Boran emmoğlunun karısına yan gözle bakacak bir değilll:img-yes:
ben meselaaa ya böyle olsaaa demiştimm ....
Odilem….. en kısa sürede o havuzdan uzaklaş…..uzaylı mustafa topaloğlunun akrabaları basıverir…..ufolarına bindirip uzay boşluğuna gidiş var dönüş yok……bir haftalık tatil hediye çeki ile seni kandırabilirler …..örtmenim mühür gözlünü düşün…..
rhett'im butler'ım evet bir an önce uzaklaşmalıyımm... gördüklerimm bana bir reklam filmini anımsattııı
bırrrrrrrrrrrr bırrrrrrrrrrrrrr:img-hyste mühür gözlümün gelip acilen beni ısıtması lazımm!!!!
zaten bu hafta gidemeyeceğimm havuza...bugün eğitim vardıı çarşamba çuvallar teslim alınacak cak cak cakkk ... bir de bu arada günışığımm senin için sordum özellikle "yine mürekkep var mı ?"diyeee!!!
mürekkep aslında bu sene kalkacakmış ama vazgeçmişlerr ( nihohohahahahaaa yaşasın kötülükk çok pis intikam alıcammm:butch: ) sabah 6 da kalkmam lazım yaaa nasıl uyanucaz rhett butler'im hıııı:icon_sorr
Sıla'nın hükmü gibi,
-hamile öldürmeyelim.
-Eeee ne yapalım?
-doğursun öyle öldürelim.
bence de sence mause'umm:good:
birşey daha söyleyelim GO nun tutku adı altında bize sunduğu yatak sahnelerinin hiçbirini sevmemiştim ben bakışları , yenilen yemekleri , tatlı atışmaları daha çok seviyorum:img-yes:
yatak sahnelerinden sadece 25.bölümdeki sahneyi seviyorumm. Kavga sonrasıı ... Boran'a sırtını dönen Sıla ve aramıza mesafeler koyma Sıla diyen Boran ...
5. bölümde yemek yemek için Sılayı bekleyen Boranın,Sılanın gelmesinden sonra "hiç gelmeyeceksin sandım" sözleri,buna karşılık Sılanın “niye bekledin o zaman?” sorusuna(ukala şey,bir kere de bozmasan adamı olmaz,di mi? ),"bekledim işte" diye hafifçe boynunu eğerek,en yumuşak haliyle cevap verişini de çok beğenirim…
Sabahtan beri burnuma fesleğen kokusu geliyor,iş arkadaşlarım imalı bakışlarla dalga geçiyorlar ama valla bir yerlerden fesleğen kokuyor.Az önce annemi arayıp söylediğimde “sen iyice delirdin” dedi,durum vahim…
diyar'ım yine diyeceğim hiç bıkmadan , bence de senceee....:img-in_lo
zaten kabinemin her sözü için aynı şey geçerliii....
Harika bir sahne o ...Boran, Sıla gerçekten gelmez diye endişelenmiş ve gelince de çocuklar kadar şen... Sıla ise zaafını biliyorr ve üzerine gidiyor gibii... çakal Sılaaa...
Senden bir farkım yok diyar'ım....sabah konferansı verecek seçim kurulu yetkilisi Mardin- Midyat'taki anılarını anlatıp durdu... ben adamı dinleyip not almam gerekirken Sıla'yı düşündümmm benim de durum vahim diyar'ımm:img-hyste
39.bölüme dair yorumum daha doğrusu beklentim, arzum, umudum: Sıla hastanede uzanıyordu ya boylu boyunca... işte ondan sonrası kabus olsun... Sıla kaçmamış, Boran Cihan'ı kovalamamış olsun... Olan olayları da Sıla kabus olarak görsün... Boran celallenip hastaneye geldiğinde Sıla doğuma alınmış olsun... Kapıda tatlı tatlı volta atıyor olarak dizimiz başlasın... Boran beklerken dayanamayıp içeriye girmeye çalışsın... Tam o girerken hemşire çıksın ve ''Allah bağışlasın nur topu gibi oğlunuz oldu'' desin Boran sevincinden hemşireye sıkı sıkı sarılsın... Yaptığının farkına varınca hemen geri çekilip özür dilesin... Ardından Sıla'nın odasına gitsin... Sıla gözleri kapalı dinlenirken Boran'ın gelmesiyle gözlerini açsın ve sevinç göz yaşları dökülsün gözlerinden... Boran da hemen Sıla'nın ellerini tutsun ve ''Ağlama Sılam'' desin... O anda hemşire kucağında Bedirhanla girsin içeriye...
Boran ve Sıla bu harikulade olan bebeğe bakakalsınlar... Hemşire Boran'a uzatsın bebeği... Boran endişeyle karışık ''ya düşürürsem, ya tutamazsam'' desin... Sıla Boran'ın gözlerinin taaa içine baksın ve ''Düşürmezsin merak etme. Hem sen çok iyi bi baba olucaksın. Tıpkı çok iyi bi eş olduğun gibi'' desin... Boran, Sıla'dan aldığı cesaretle Bedirhan'ı kucağına alsın ve sevinçten gözleri parıl parıl parıldasın... Gözlerinden iki damla yaş düşsün... Sıla'nın da gözleri nemlensin...
Sonracığıma Boran Bedirhan'ı Sıla'nın yanına yatırsın ve ikisini izlemeye başlasın. Sıla Boran'ın bakışlarından utansın ve bakışlarını kaçırsın... Boran yine Sıla'nın ellerini kendi ellerine kenetlesin... Sıla da sevgiyle Boran'a baksın
kırçiçeğim ne yaptın sen !!!!!belki de on kez okudumm hayalinii, güzel umut çiçeğim benimm..keşke GO bunu bize yaşatsaa...
ellerine sağlıkk :img-in_lo :good:
sen de senaryo yazsana kırçiçeğimm çok pis romatikk şeylerrr yazıyorsunn bayıldımm yaniii :img-yes:
seza'm nerelerdee çok özledim onuuu:icon_sorr
rhett-butler8/1 16-07-07, 16:53 Bııııırrr....Reklam süper, Müslüm baba süper bırrr Rhett'cim senden bulaştı haberin olsun
Şimdi sen de takıldın yani bırrrrrrrrrrrrrrr……bırrrrrrrrrrrr ..kırçiçeğim…….:
Ay şimdi bu reklamın dizi içindeki yerini aradım da ….buldum…..bırrrrrr…bak nasıl oluyormuş…..:img-blush
Cihan : bırrrrr….ben aşiretim..töreyim….bana silah çekemezsin boran……bırrrrrrr….:img-hyste
Boran:sen öyle san bırrrrrrrrrr…..çekeyimde gör……..dikşın dikşın bırrrrrrrrrrr….:img-hyste
Fondaki şarkıda dururmu yerinde….. gidiyorum bütün aşklar yüreğimde bırrrrrrrrrrrrrrrrr…..bütün aşklar yüreğimde bırrrrrrrrrr….duyuyormusunuz bırrrrr….:img-hyste
Ve izleyiciler ve ben de tabiî ki:Allah sizin müstakınızı versin bırrrrrrrrrrrrrrr….:img-hyste
Hepiciğimiz bedirhan babasının yanında doğsun diyoruz ya bende şunu dileyeyim….
Herkes kara göz kara kaş…. karalar karalar…bırrrrrrr…
Bari bedirhanda bembeyaz maviş gözlü…tombiş….agulu magulu bir bebek olsun diyorum….:img-yes:
Ama o zaman bu manyak aşiret demesin bu bebiş boranın bebişi değil:img-fear2 …..maynak aşiret işte….:hıh
odilem.....uyanmak konusunu hiç ama hiç sorma....bu büyük davet tarafıma yapılırken pek bir asildim....ama şimdi günler yaklaştıkça "herşeye de atlamasan olmaz "diyorum....sabah 6 aslında ben kalkmayı çok severim 12 de...hem güzel hem dahiyim....ALLAH bana o gün yardım ede :img-hyste
Valla hayalin pek bir uzun olmuş kırçiçeği…..ama bir söz vardır?neden olmasın…..bakalım ….yeni sezon neler yaşatacak sıla izleyicisine…..:img-yes:
Bende yeni sezonda….sılanın dizi içerisindeki etkisinin….izleyici üzerindeki antipatikliğinin kalkmasını istiyorum……görüldüğü üzere sılanın davranışları hal ve tavırları pek de makbul karşılanmıyor……bana göre haklı olduğu konular çok olsada……hepimiz aynı doğrultuda yaklaşmıyoruz olaylara…..o yüzden….dizi ekibinin…..sıla karakterindeki deneme tahtası modelini daha bilinçli yapmasını…..ve şu ana kadar güçlü bir kadın portresi çizilmeye çalışılırken yeni sezonda bunun tam tersi görüntü görmemeyi istiyorum….tabi bunu yaparken boranı da es geçerek değil…..adil bir hak dağılımı…..ve adil bir rol dağılımı olarak…..yapılabilir….:img-yes:
Sevgili kitap kurtları okunacak yeni kitap bulunmuştur.:happy0064
İstikamet Maeve Binchy'nin AŞIKLAR KORUSU kitabı.
Yeni çıkmış,dumanı tütüyor mis gibi kitap kokusu.:happy0064
Fatoş ablacım, bi şey söyleyeyim mi? Ben Maa'nın o haline bayılıyorum :) Çok değişik bi tarz olmuş ama bi o kadar da cici ve yakışıklı olmuş... Gayet sakin kendi havasında halay çekiyordu... Rahatlamış bi havası vardı
ablacığım MAA nın her hali kabulümdür...her ne kadar orada tiki olsada tatlıydı yine çok sevimliydi...
Kırçiçeğim ve aleveylülüm aşkın gözü körmüş bir kere daha doğrulandı.:img-blush
Yanlış hatırlamıyorsam kedim ve arap jessim de o görüntüyü beğenmişti.:icon_whis
Kırçiçeğim,çok güzel bir hayal kurmuşsun umarım bu hayallerin hepsi 39. bölümde çıkar.Biz de 1 umut beklemiyormuyuz bu sahneleri?
Görürsek :img-clapp :cheer: :dance: oluruz.
Görmezsek :img-swoon :img-beee: :img-fear2 oluruz.
Gülşen'in böcüklü bir şarkısı var "kara böcükler",sözleri Cihan'a çok uyuyor.
Başkalarının üzüntüleriyle sevinip övünenler
Aslında insanlığını kaybedip gizlice dövünenler
Dostunun aşkının her hücresini tek tek sömürenler
Kötü kalpli plancı sevgi düşmanı
Ruhunu kırıtan vicdanı kıvrak sırıtan kara kediler
Offff offff yeter beeee buraya kadarrrr
Kalpleri acıtan aşkları kemiren kötülükle beslenenler
Gönlünü açmayan hiç konuşmayan gizli saklı delirenler
Geceleri avlanıp gündüzleri aklanıp her daim yok edenler
Aklımın almadığı sabrımın kalmadığı sizi gidi
Kara böcükler
kırçiçeğim ne yaptın sen !!!!!belki de on kez okudumm hayalinii, güzel umut çiçeğim benimm..keşke GO bunu bize yaşatsaa...
ellerine sağlıkk....
sen de senaryo yazsana kırçiçeğimm çok pis romatikk şeylerrr yazıyorsunn bayıldımm yaniii ...
seza'm nerelerdee çok özledim onuuu...
Canım örtmenim:img-in_lo
Benim hayalim senin hayalin... Senin hayalin benim hayalim... Birimizin hayali hepimizin hayali... (Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için gibi oldu :img-hyste Ama gerçekten öyle olduk değil mi?:img-blush )
Hayal etmesi bile insanı mutlu ediyor. Bi de izlediğimizi düşün yeme de yanında yat olur kesin... Mutlu baba Boran'ı, annecik Sıla'yı ve sevimli mi sevimli tontiş Bedirhan'ı bir arada görsek fena mı olur? :img-in_lo
Senaryo mu ben mi? O eskiden de be canım... Sıla dizisi rayından çıkmadan önce karalıyordum ama şimdi karalamak bile gelmiyor içimden... Hele hele yeni sezonu düşündükçe içim daralıyor, afakanlar basıyor beni:icon_sorr
Teşekkür ederim yine de böyle güzel şeyler düşündüğün için :img-kiss:
Seza ablamı bende özledim. En son girdiğinde internetim bozuk diyordu. Bi daha da göremedim ben:icon_sorr
Bende yeni sezonda….sılanın dizi içerisindeki etkisinin….izleyici üzerindeki antipatikliğinin kalkmasını istiyorum……görüldüğü üzere sılanın davranışları hal ve tavırları pek de makbul karşılanmıyor……bana göre haklı olduğu konular çok olsada……hepimiz aynı doğrultuda yaklaşmıyoruz olaylara…..o yüzden….dizi ekibinin…..sıla karakterindeki deneme tahtası modelini daha bilinçli yapmasını…..ve şu ana kadar güçlü bir kadın portresi çizilmeye çalışılırken yeni sezonda bunun tam tersi görüntü görmemeyi istiyorum….tabi bunu yaparken boranı da es geçerek değil…..adil bir hak dağılımı…..ve adil bir rol dağılımı olarak…..yapılabilir….
Canım Rhett'im,
Hayalim belki olur, olmaz olmaz deme olmaz olmaz diye bi söz var değil : )
Bence de sence Canım. Sıla'nın antipatikliğinin kalkmasını bende istiyorum. Öteki türlü dizi cidden çekilmiyor. herkesi sevmek varken, nefret etmek ve nefret ettirmeye çalışmak niye anlayamıyorum bende... http://img406.imageshack.us/img406/2327/dontknowxo5.gif
Bi de Sıla'nın tutarsız halini törpülemeleri lazım. Bi de Boran'a karşı gösterdiği sevgisizliği değiştirmeleri lazım. Sevgi kelebeği olsun demiyorum (benim yerimde gözü olur sonra : ) ) ama en azından biraz daha gerçekçi olabilir davranışları. Etrafındaki insanları kırmamaya çalışması takdire şayan bi davranış ama kocasını, yaşam sebebini de kırmasın:icon_sorr
Sevmek dedik, sevgi kelebekliğim tuttu:img-in_lo
Erkin Koray - Sevince isimli şarkısı sizlere gelsin...
sevince
sevince
sevince durma durma koş ardından
zaman yoktur git aşkı iste ondan
sevince tüm insanlar bir başka
durma dostum sen de yer ver aşka
sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
aşık oldum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince
öyle bir yol tutmuşum ki sorma
inandım ki sevince vardır dünya
sevincedir günlerin bir başka
aşık oldum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince
ooooaa
olacak mıydım ben bu halde
olacak mıydım ben bu halde
sevince tüm insanlar bir başka
eriyorum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince
oo sevince:img-icecr
Fatoş ablacım, ben Boran'a aşık değilim hele Maa'ya hiç değilim... Ama Allah için yakışıklı çocuk bi de o haliyle cidden çok cici geliyo gözüme:img-in_lo Tamam aşık değilim dedim ama beğeniyorum yani... : )
Sevgilerimle...
zeynepsudem 17-07-07, 06:08 GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Bugün erkenden kalktım. Akşam mesai olmadığı için forum dağılmamış.. Şöyle hafiften bir toz aldım.. Çayımızı ocağa koydum..Canım Arkadaşlarımın, Pasta veya simit ile teşrifini bekliyorum..:happy0064 ( Ayrıca.. Basında Çıkan Haberler Bölümüne, bir de ropörtaj ekledim..:happy0064 )
Sizlerden akşam uzak kalmak, hiç kolay değildi.. Hepinizi çok özledim..:img-in_lo
Dizi ile ilgili iyi dileklerimi, sıralayım..:img-wink:
ZAMAN ATLAMASINA KESİNLİKLE HAYIR..:img-clapp
HER TÜRLÜ MANTIK HATASI SORGUSUZ SUALSİZ KABUL EDİLİR..
BORAN HAPİSTE FAZLA KALMASIN..
BORAN BEDİRHAN DOĞDUĞUNDA YANINDA OLSUN.. BABALIK KEYFİNİ DOYA DOYA YAŞASIN.
GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Bugün erkenden kalktım. Akşam mesai olmadığı için forum dağılmamış.. Şöyle hafiften bir toz aldım.. Çayımızı ocağa koydum..Canım Arkadaşlarımın, Pasta veya simit ile teşrifini bekliyorum..:happy0064 ( Ayrıca.. Basında Çıkan Haberler Bölümüne, bir de ropörtaj ekledim..:happy0064 )
Sizlerden akşam uzak kalmak, hiç kolay değildi.. Hepinizi çok özledim..:img-in_lo
Zeynebim benim marifetli arkadaşım ellerine saglık.:img-wink: Benim çalışkan arkadaşım birde röportaj eklemişsin seni kutlarım tabiki kimin arkadaşısın degil..Canım çagrını duydum sıcak sıcak simitlerirmle geldim.Dün senin güzel yorumlarından uzak kalmak benim içinde çok zordu ama özel mesajlarla biraz olsun telafi ettik degilmi.Güzel mesajların için teşekkür ederim.:img-wink:
B]ZAMAN ATLAMASINA KESİNLİKLE HAYIR..:img-clapp
BORAN BEDİRHAN DOĞDUĞUNDA YANINDA OLSUN.. BABALIK KEYFİNİ DOYA DOYA YAŞASIN.[/B]
Canım senin dileklerin benim temennim sayılıır.:happy0064
KIRÇİÇEGİM canım güzel hayallerin :good:
Çiçeğim ve Zeynepciğim;
Şimdi de kimsecikler yok,bu sefer de ben korktum...:img-fear2
Ama gelmişken bişey yazmadan gitmek olmaz;zaten Zeynep yine benden önce davranıp açılışı yapmış...Ben de hiç yapmadığım bişey yapıp ilk 12 bölümden birşeyler yazayım yine...:)
Bu dizide içimi acıtan sahnelerden biri de,8. bölümde mayın tarlasından dönüşte,ilk kez yan yana yattıkları yatakta,Boran uzanmak için hafifçe hamle yaptığında,Sılanın ürkerek tedirgin bir şekilde geri çekilişidir:icon_sorr .Sıla o olayı daha yeni yaşamıştı ve Boranın o küçücük hareketi bile onda istemdışı bir tepkiye neden olmuştu.Bunun sebebini hisseden Boranın,biraz da üzgün ve suçlu bir ifadeyle,"rahatsız mı oldun?" diye mahcup bir şekilde soruşu içimi acıtır…:icon_sorr
5. bölümde Sılanın,eşofmanlarını verirken göstere göstere uzattığı ellerinden,parmağındaki alyansı fark eden Boranın "niye taktın?" diye sorduğu sahnenin tamamını çok severim.Sılanın "Kevser hanım tak dedi;karısısın sen onun,kadını dedi,ben de taktım" cevabından sonra Borana "hemen yatıcak mısın?" diye sorması,Boranın "niye sordun?" demesi üzerine,"biraz sıkıldım da,yürüsek mi acaba?Merak etme kaçmıycam;korumaların da gelir istersen…" diye hiç alışık olmadığımız şekilde tatlı tatlı bişey istemesi de çok hoştur:img-yes: .Sonra Boranın cevap vermediğini görünce yüzü düşen Sılanın(hey Allahım,ağamda da ketumluğun bu kadarı;’tamam gidelim’ cümlesini bile söylemiyor),Boranın "e hadi,yürümek istemiyor muydun?" demesinden sonra yüzü aydınlanarak paytak paytak yürüyüşü(valla nedense Sıla o sahnede çok komik yürüyor,hem kambur,hem de ördek gibi:img-haha: )ve dillere destan,güzelim yeşil elbisesiyle(!) Boranın peşinden gidişi çok sevimli gelir bana:img-yes: (Allahım,Sılaya "sevimli" mi dedim?:img-fie:) …
Fatoşum canım ablam,sevimli demişken;MAAnın halay çeken o hali bence de çok sevimlidir,beğenmeyenlerin neden beğenmediğini anlamak için o görüntülere uzun uzun,dikkatle baktım ama bana gayet sempatik,doğal ve içten göründü;hiç itici değildi bence:img-in_lo ...Güzele herşey yakışır...:img-yes:
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:
Yeni trend foruma mesaj yazıp kaçmak herhalde,ya da forum üyeleri tek tek kabul ediyor.
Zeynep yazıp kaçmış,maabel yazıp kaçmış şimdide ben tek başımayım ama sizleri bekliyeceğim.:img-yes:
Diyarım da gelmiş.:img-blush
Forum dün gece kendine tatil ilan etti sanırım.Eeeee dinlenmek onunda hakkı.:icon_whis
Dün akşam komşu köyü ziyaret ettim eski konağın tadilatta olacağını ve yeni konağın da Cihan'ın ikinci bölümde havuza girdiği konak olabileceğini söylüyorlar.
Lütfen paraya kıyıp başka bir konak kiralasınlar,o iğrenç adamın havuza girdiği sahne gözümüzün önünden hiç gitmez bizim.:icon_sorr
Hoş o konağında merdivenleri var ama yinede çekilmez.
Cihan'ın vurulmadığı
Boran'ın hapse girmediği
Boran'ın bebişinin doğumunu gördüğü
Ve kokusunu içine çektiği,bir 39. bölüm bulmamız ümidiyle.:happy0064
Sevgiler.:img-in_lo
günaydın güzeller güzeli formum
ooooh ooooh sabah sabah çay, simit bendende pohaçalar olsun bari....
zeynepciğim röportajı okudum bu yakışıklı özel yaratık tam benlik :good: bencede tam baba olucak kişilikte ...
birde herkes benim tipimi beğenir diyor önemli olan kişiliğimin beğenilmesi ben beğeniyorummmmmmmmmmmm.....yani ajda pekkan dan vitrin şarkısıyle kendisini anlatmış gibi vitrimime değil ....
göz takıntısı var MAA nın bendede herşeyi gözler anlatır.. MAA yı beğenme nedenlerimden biride bu ya çok güzel bakıyor (yada boranmı güzel bakıyor)....
mausem aşkın gözü gerçektende kör...
Günayın sevgili forumdaşlarım
Ben tatili bitirdim geldim ama sanırım forum tatile çıkmış.Hepinizi çok özledim.
Tatilde nete girme şansım olmadı ama aklım hep burdaydı.
Yazdıklarınızı henüz okuyamadım dizimiz hakkında son gelişmeler varmı bilmiyorum ama en son baktığımda yanlış hatırlamıyorsam sevgiliMause dizinin kasımda Boranın ölümüyle biteceğini söylüyordu.Yazıkki ne yazık.Bumudur töreyle meselesi olmak,çözüm bulmak.:icon_evil
39. bölümden isteğim zaman atlaması olmasın , Boran Cihanı vurmamış olsun ve Bedirhan bebek Boranın yanında doğsun.Çokmu şey istiyoruz sayın GO.Birkerecik olsun duy sesimizi.
Şimdi gidiyim,yazdıklarınızı okuyayım,daha donanımlı bir şekilde geri döneyim.
Hepinize kocaman sevgilerbye
Unutmadan BORAN FOREVER:happy0064 :img-punk: :img-punk:
zeynepsudem 17-07-07, 07:56 Çiçeğim ve Zeynepciğim;
Şimdi de kimsecikler yok,bu sefer de ben korktum...
Ama gelmişken bişey yazmadan gitmek olmaz;zaten Zeynep yine benden önce davranıp açılışı yapmış...Ben de hiç yapmadığım bişey yapıp ilk 12 bölümden birşeyler yazayım yine...:)
Bu dizide içimi acıtan sahnelerden biri de,8. bölümde mayın tarlasından dönüşte,ilk kez yan yana yattıkları yatakta,Boran uzanmak için hafifçe hamle yaptığında,Sılanın ürkerek tedirgin bir şekilde geri çekilişidir:icon_sorr .Sıla o olayı daha yeni yaşamıştı ve Boranın o küçücük hareketi bile onda istemdışı bir tepkiye neden olmuştu.Bunun sebebini hisseden Boranın,biraz da üzgün ve suçlu bir ifadeyle,"rahatsız mı oldun?" diye mahcup bir şekilde soruşu içimi acıtır..
Diyarım, Sıla kuzucuğun yanına gitmek için, mayın tarlasına daldığında; Boran' da korumalar dan, babaanesinin mezarına gittiklerini, duyar duymaz Onların yanına gitmesi; Sıla' nın tam mayın tarlasına daldığında; Boran' ın kurtarma çabaları..
Sıla' yı sakinleştirmek için; Sıla sakin ol.. korkma..diyerek mayınlara aldırmadan ilerlerken.. yere taşı attığı anda, mayının patlaması ve Boran' ın yaralanması.. Sıla' nın feryat figan; Boorrraan diye bağırması. Boran... bir can havli kalkarak; bu sahnede... Boran yaralandığı için, canının yandığını yüz mimikleri ve haraketleri ile, güzel yansıtmasıyla; MAA' un oyuncuğunu çok beğenmiştim. Boran;Sıla ne olursa olsun.. bir adım bile atma..diye bağırarak...bana ne olursa olsun.. genede kıpırdama... dediğinde, Sen benim için çok önemlisin. demek istedi. Boran.. Sıla' nın yanına ulaştığında, Sıla' nın Boran' a sarılması ve Boran' ın Sıla' nın yüzünü, avuçlarının içine aldığı sahneyide çok severim..Sıla' nın kucağındaki kuzucuğu; Boran; ver bana..dediğinde yaralısın.. diyerek.. Boran' a daha bir candan sarılması.. herşey benim yüzümden oldu.. az kalsın ölecektin.... diye ağladığı sahneyi de beğenirim.:img-wink:
Konağa geldiklerinde.. Sıla' nın bir gece önceki, malum geceyi bile hatırına getirmeden.. Boran' a mayınlardan kurtardığı için, minnettar olduğunu belli edercesine, hemen yatağa uzanması..ve Boran' a gülümseyerek konuşmasını ve yorumunda anlattığın sahneyi de çok severim.. ve Boran' ı o sahnede çok takdir ederim..
Ayşe meselesini konuştuktan sonra; Sıla'nın Boran'ın boynuna sarılması ve omuzuna kapanması ve Boran' ın Onu sevgi ve şevkatle ve mutlu gözlerle sarmaladığı sahneyi de, çok severim..:img-in_lo
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:
Yeni trend foruma mesaj yazıp kaçmak herhalde,ya da forum üyeleri tek tek kabul ediyor.
Zeynep yazıp kaçmış,maabel yazıp kaçmış şimdide ben tek başımayım ama sizleri bekliyeceğim.
Diyarım da gelmiş.
Forum dün gece kendine tatil ilan etti sanırım.Eeeee dinlenmek onunda hakkı.:
Dün akşam komşu köyü ziyaret ettim eski konağın tadilatta olacağını ve yeni konağın da Cihan'ın ikinci bölümde havuza girdiği konak olabileceğini söylüyorlar.
Lütfen paraya kıyıp başka bir konak kiralasınlar,o iğrenç adamın havuza girdiği sahne gözümüzün önünden hiç gitmez bizim.
Cihan'ın vurulmadığı
Boran'ın hapse girmediği
Boran'ın bebişinin doğumunu gördüğü
Ve kokusunu içine çektiği,bir 39. bölüm bulmamız ümidiyle.
Sevgiler.:img-in_lo
Fatoş Ablam, forumun tozunu aldığım ve çayı ateşe koyduğumda daha evdeydim.. Servisim geleceği için; evden acele çıkmak zorunda kaldım.. Ablacım yoksa ben hiç kaçarmıyım..:img-wink:
Bence de sence Ablacım:good: Ben de Cihanların ilk konağını sevmiyorum..
Boran evlendiği gece.. Cihan' ın... o havuzun başında..Sıla' yı düşünerek oh diye.. havuza atladığı sahneyi hatırlıyorum..:dito
günaydın güzeller güzeli formum
ooooh ooooh sabah sabah çay, simit bendende pohaçalar olsun bari....
zeynepciğim röportajı okudum bu yakışıklı özel yaratık tam benlik :good: bencede tam baba olucak kişilikte ...
birde herkes benim tipimi beğenir diyor önemli olan kişiliğimin beğenilmesi ben beğeniyorummmmmmmmmmmm.....yani ajda pekkan dan vitrin şarkısıyle kendisini anlatmış gibi vitrimime değil ....
göz takıntısı var MAA nın bendede herşeyi gözler anlatır.. MAA yı beğenme nedenlerimden biride bu ya çok güzel bakıyor (yada boranmı güzel bakıyor)....
AlevEylülcüm, ropörtajı bende çok beğendim.. MAA ropörtajda..kendisini çok güzel ifade etmiş.. sıcacık, samimi ve çok doğal bir anlatımla.. duygularını ve karşısındaki insanın gözlerinin, kendisine anlattığı bakışlardan.. içini okuyabildiğini ifade etmiş. Bu meziyetini çok beğendim.:img-in_lo
Sevgili Diyar ve Zeynep,hep o sahneyi yazdınız da o sahnenin ardından Sıla'nın banyodaki hali de güzeldir.
Bir anlık sarılmanın verdiği utançla banyoya koşup kapıyı kapatıp,kapıya gülümser bir surat ile yaslanması.:img-blush
Boran'ın da Sıla sarılınca şaşırıp önce ürkekçe daha sonra sıkıca,kokusunu içine çekerek sarılması.:img-blush
O bölümlerde malum geceyi aklına getirmeyen kız limonata ile nasıl bir bağ kurdu acaba?:bilmim
GO ya yine sevgilerimi sunayım.:dito
Sevgili metes,hoş geldin.:img-wink:
Yine aşağıda kimse yok,nerde bu millet:icon_sorr
Merhabalar herkese Sevgili Forumum ve Sevgili Arkadaşlarım,
Akşam mesajımı yazdıktan sonra tüymüştüm... Forum ıssız olunca cidden ürkütücü olabiliyor. Ya da ben çok tırsağım :img-haha:
Bugün açılışı Zeynepciğim yapmış sağolsun. Temizliği de Maabel yapmış... Ellerinize sağlık... Diyar ablam, AlevEylül'üm, Fatoş ablam, Metes, Dilka da gelmişler... Hoşgelmişsiniz...
Bu dizide içimi acıtan sahnelerden biri de,8. bölümde mayın tarlasından dönüşte,ilk kez yan yana yattıkları yatakta,Boran uzanmak için hafifçe hamle yaptığında,Sılanın ürkerek tedirgin bir şekilde geri çekilişidir.. .Sıla o olayı daha yeni yaşamıştı ve Boranın o küçücük hareketi bile onda istemdışı bir tepkiye neden olmuştu.Bunun sebebini hisseden Boranın, biraz da üzgün ve suçlu bir ifadeyle,"rahatsız mı oldun?" diye mahcup bir şekilde soruşu içimi acıtır…
Canım ablacım, ben o sahneyi çok seviyorum. Giriş kısmı biraz sancılı ama devamı müthiş:img-icecr Sürekli yazıyorum ama ne yapayım içime işleyen sahnedir o sahneler.. Sıla ve Boran'ın birbirlerine sarılmaları çok içten, çok samimi, çok sıcak geliyor bana... Sıla'nın gözlerindeki sevgi ışığı, Boran'ın önce şaşırması ama ardından bırakmak istememecisine sıkı sıkı sarılması... Favori sahnem benim:img-in_lo
Bi de aklıma şey geldi. Hani Boran mayın tarlasında Sıla'ya ulaşmaya çalışıyordu ya onların durumu çok vahimdi de kenarda bekleyen asalak Azat ve Narin'e ne demeli:img-haha: Narin uyuz uyuz ''Abim nereye gidiyor Azat?'' diye sorup duruyordu, Azat da sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ''Abin ölüme gidiyor Narin'im.. Abin Sıla için ölüme gidiyor'' tarzındaki cevabına ifrit olurum... Bu soru ve cevabı üçle çarpıp önümüze koyan G.O'ya ne desem ki... Onu ne kadar çok sevdiğimi herkes biliyor zaten :icon_twis
bi de en sonunda Azat şey demişti ya; ''Aşkları ölümle sınandı''... :img-haha: bu iki asalak aşklarını habire sınadıkları için ortada olmayan aşkı bile sınıyorlar kendi bünyelerinde... töbeee töbee....
5. bölümde Sılanın,eşofmanlarını verirken göstere göstere uzattığı ellerinden,parmağındaki alyansı fark eden Boranın "niye taktın?" diye sorduğu sahnenin tamamını çok severim.Sılanın "Kevser hanım tak dedi;karısısın sen onun,kadını dedi,ben de taktım" cevabından sonra Borana "hemen yatıcak mısın?" diye sorması,Boranın "niye sordun?" demesi üzerine,"biraz sıkıldım da,yürüsek mi acaba?Merak etme kaçmıycam;korumaların da gelir istersen…" diye hiç alışık olmadığımız şekilde tatlı tatlı bişey istemesi de çok hoştur.. .Sonra Boranın cevap vermediğini görünce yüzü düşen Sılanın(hey Allahım,ağamda da ketumluğun bu kadarı;’tamam gidelim’ cümlesini bile söylemiyor),Boranın "e hadi,yürümek istemiyor muydun?" demesinden sonra yüzü aydınlanarak paytak paytak yürüyüşü(valla nedense Sıla o sahnede çok komik yürüyor,hem kambur,hem de ördek gibi )ve dillere destan,güzelim yeşil elbisesiyle(!) Boranın peşinden gidişi çok sevimli gelir bana... (Allahım,Sılaya "sevimli" mi dedim?) …
Canım ablacım,
O sahneyi bende çok seviyorum. Sıla'nın göstere göstere eşofman vermesi, sonra da soru sorup dışarıda gezmek istemesi ve bunları söylerken gayet sakin, gayet şirin olması çok ciciydi... Boran'ın arkasını dönüp gitmesine şaşırmıştım ben... Kız bişey istedi Boran yapmadı diyecekken dönüp sevimli sevimli ''Hadi, yürümek istemiyor muydun?'' demesine bayılırım...:img-in_lo
O geceki yürüyüş esnasındaki konuşmaları da çok şeker. Sıla, Boran'a dair sorular sorarken aldığı cevaplar karşısında farkında olmadan Boran'dan etkilenmeye başlamıştı. Mesela Boran'ın okuduğunu öğrenince nasıl da şaşırmıştı. Garip geliyordu tabi kızcağıza bi ağanın okumuş olabileceği...
Aslında bu dizide havada kalan çok konu var. Ve bi açıklık getiremediler bi türlü!!! Boran neden okulu bırakmak zorunda kaldı? Cihan Yezda'ya ne zaman aşık oldu? Bahsettiği gibi önce kendisi mi aşık oldu ? Yoksa Boran aşıktı ve evlendi de ondan sonra mı Cihan Yezda'ya sevdalandı? Boran Cihan'ın Yezda'yı sevdiğini öğrendi mi? Öğrendiyse tepkisi ne oldu? Öğrenmediyse nasıl ve neden öğrenmedi? Yezda Cihan'ın kendisine aşık olduğunu biliyor muydu? Biliyorsa nasıl davrandı? Boran neden Bedirhan ismini şap diye söyledi? Sıla neden Zeyşan da Zeyşan diye tutturdu? Boran ve Sıla 6.bölümün sonunda tam anlamıyla ne yaşadılar? Sıla neden birden güçlü kadın pozisyonlarına büründü? Sonra Sıla ne oldu da aşkının büyüklüğüne inanıp Boran'ı affetti? Ne oldu da birden sevgisizleşti? Ne oldu da birden Boran'a düşman oldu? Boran neden berdel konusunda Sıla'yı hafife aldı?
abooovvv.... Bu sorulara G.O hayatta cevap veremez... Eminim... Son kararım:img-pilot
Lütfen paraya kıyıp başka bir konak kiralasınlar,o iğrenç adamın havuza girdiği sahne gözümüzün önünden hiç gitmez bizim.
Fatoş ablacım,
Son günlerde konağın değişeceği yönünde gelen bilgileri okuyorum forumda. Şimdiye kadar yorum yapmamıştım ama durum ciddi galiba... Konağımız değişiyor yani öyle mi?
Her ne kadar o konakta gün yüzü görmesek de ben seviyorum o konağı... Dışarıdan gösterilişi bile insanı etkiliyorken bi de değiştireceklermiş mi? Merdivenlerini, merdivenlerden inen Boran'ı, güvercinliğini ve içinde bulunan kuş beyinlileri ( : ) ), Boran'ın onlarla dertleşmesini, Sıla'ya kuşlar üzerinden ders vermesini, Sıla'nın odasının camından bakışları, Sıla'nın en tepeye çıkıp etrafa göz gezdirip üzülmesini, Şivan'ın merdivenlerden inerken boğulacakmış ve de yuvarlanacakmış gibi olan halini, Firuz'un bastonuyla konağı inletmesini, Kevser'in pis planlarını uygulamaya çalışmasını, Ayşe'nin bi üst kata bi alt kata gidip gelmesini vs. göremeyecek miyiz?:icon_sorr
Sabah sabah ne de çok konuşmuşum öyle... Sustum:img-blush
Emre&Boran Forever :dance:
Herkese güzel bi gün diliyorum...
Sevgilerimle...
Aslında bu dizide havada kalan çok konu var. Ve bi açıklık getiremediler bi türlü!!! Boran neden okulu bırakmak zorunda kaldı? Cihan Yezda'ya ne zaman aşık oldu? Bahsettiği gibi önce kendisi mi aşık oldu ? Yoksa Boran aşıktı ve evlendi de ondan sonra mı Cihan Yezda'ya sevdalandı? Boran Cihan'ın Yezda'yı sevdiğini öğrendi mi? Öğrendiyse tepkisi ne oldu? Öğrenmediyse nasıl ve neden öğrenmedi? Yezda Cihan'ın kendisine aşık olduğunu biliyor muydu? Biliyorsa nasıl davrandı? Boran neden Bedirhan ismini şap diye söyledi? Sıla neden Zeyşan da Zeyşan diye tutturdu? Boran ve Sıla 6.bölümün sonunda tam anlamıyla ne yaşadılar? Sıla neden birden güçlü kadın pozisyonlarına büründü? Sonra Sıla ne oldu da aşkının büyüklüğüne inanıp Boran'ı affetti? Ne oldu da birden sevgisizleşti? Ne oldu da birden Boran'a düşman oldu? Boran neden berdel konusunda Sıla'yı hafife aldı?
Sevgili Kırçiçeği sayın GO bu sorulara dediğin gibi hayatta cevap vermez cevap verme gereği bile hissetmez.Bizim gibi izleyiciyi bulmuş herşeyi hayal gücümüze bırakıyor.Çoğu şeyi biz düşünüyoruz.Ama GObu soruların cevaplarını vermiş olsaydı dizimiz şuan bu halde olmaz,bizde çıldırık olmazdık.Sılanın ruh halindeki gelgitleri anlamaya çalışırken bize sıkıntı bastı.
Yorum yazıp biryere gitmeyeceğim.Yazmasamda en azından altta ismim görünsün:icon_sorr .Bu forumu böyle bomboş görmekte varmış.Birzamanlar 180-190 kişinin olduğu forumumu böyle görmek üzücü:icon_sorr
Ayrıca unutulmadığım için çok sevindim.Mause,Zeynepsudem,Kırçiçeği teşekkürler.:img-wink:
Arkadaşlarım hani malum futbolda transfer mevsimi yoksa bizdedemi öyle?
Toplu olarak başka dizileremi transfer oldunuz.Nerelerdesiniz?
Sevgili Kırçiçeği sakın susma zaten kimsecikler konuşmuyor birde sen susarsan ne olur forumun hali?
Valla ben yine tek başımayım Fatoşum aşağıda Allahın bir kulu bile yok,hadi artık inat etme ver şu kurdelayı,bak Günışığım bile verdi sen hala inatlaşıyosun.
Gelmem gelmem geldimide aşağıda inlerle cinler maç yapar oluyor:icon_sorr
Limonatada ilaç olduğunu düşünmesin Sıla,olamazmı.Valla Boran bu yapar mı yapar adamın canına tak dedi yahu...:img-pilot
Öpüyorum hepinizi arkadaşlar...
Neslim,hoş geldin ve gittin.:img-in_lo
Kurdela isteme benden bu devamsızlıkla sana ancak rep veririm,kurdela sezona artık.:img-yes:
abooovvv.... Bu sorulara G.O hayatta cevap veremez... Eminim... Son kararım:img-pilot
Kırçiçeğim,2-3 sezon sürebilecek bir diziyi koştura koştura bu hale getirdi GO.:dito
Neden bu kadar acele etti acaba?
Kendi kendini baltaladı.
Bu sorulardan sadece Zeyşan için fikir sahibi olabiliriz ona da tam emin değiliz.
Ya tecavüz ile bağlantıladı o ismi koydu Sıla ya da Zeyşan'ın çektiği acılar içine çok dokundu o yüzden koydu.Bunu bile bilmiyoruz maalesef.:icon_sorr
Forumun yeni özelliği mi acaba?
Siz de aşağıda sadece kendinizi mi görüyorsunuz?:img-help:
İşte en çıldırık, nefretlik,anarşik ve de saldırgan olmama neden olacak kadar basit ama bir o kadar da anlamlı cümle.:i [/QUOT]
bende bu anarşık kelimesini merak ediyordum çoktandır kullanılşmamıştı jess kullanmış mause ablada onaylamış
[QUOTE=rhett-butler8/1;4097667]
Aklıma şöyle bir analiz geldi…..sıla gitti…..ama bir şekilde boranın durumundan haberdar olacak……ve geri gelecek…..sıla hem kendi hem boranı hemde bedirhanını düşündüğü için gitti öyle değilmi ?geri gelecek…..şimcikkk…boranı öğrenince geri geleceğini düşünüyorsam ve düşünüyorsak….borana olan sevgisini bir şekilde kanıtlamış olmayacakmı?biz boranı az seviyor yada sevmiyor derken böyle bir hareketle.....kendi canını feda etmiş bir kadın olarak kendisi için çizilen portreyi fazlası ile temizlemiş olmayacakmı….bu geri dönüş ne zaman olur….sonayın da sorduğu gibi ..ilk bölüm olma ihtimali çok erken sonuçta sıla doğum yapmaya hazır bir vaziyette….doğum gerçekleştiğinde olabilir….ve devamında …..elinde bebeği…..midyattaki konağına başı yukarda girip…..boran artık nerde ise onu bulup…..işte buradayım yanındayım:i: ……demiş olması bana çok da uzak gelmiyor……
Şimdi hep birlikte ne yapıyoruz………bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bırrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr. coca cola için ve bırlayın…….:i
bende bu bırrrrrrrrrrrrr akımına uyup söze öyle başlıyayı sevgili rhett
bırrrrrrr bırrrrrrrrrr sıla hem kendini hem boran'ı hemde bedirhan'ı düşündüğü için bırrrrrrrr geri gelecek öyle mi rhett
yani sıla geri geldiği zaman kahraman olacak ve hüküm kararından da bu nedenle mi aklanmış olacak.....keşke kaçmasaydı da boran ile el el verip öyle hükümden aklansaydı kahraman olmasına gerek yoktu bir kaçış yeterli idi biz izleyicinin isyan etmesine ikincisi fazla geldi almıyalım
Sıla'nın hükmü gibi,
-hamile öldürmeyelim.
-Eeee ne yapalım?
-doğursun öyle öldürelim.:dito :img-fie: :
.
pek bir beyaz hoca gördüm seni fatoş abla üç aylar başladı onadan mıdır nedir...töbe töbe çarpılacaz........
töre ramazanda arar veriyor mu:i yok gari başından cihan gibi bir bekçi olduktan sonra hiç ara vermek olur..sonra düzen bozulurda nasıl aşiret zapt-ırak altına alınır devam devamm........
[
bu arada daima boran desemde sılayı beğendiğim güzel bulduğum sahneleri söylemek istiyorum
alevcim ve diğer arkadaşlar yanlış anlamasından ben en çok sılanın ağlamasını beğeniyorum .bu kadar yılık dizi tecrübem var , sıla kadar güzel ağlayan bir oyuncu görmedim . CD ağlamak çok yakışıyor
Merhaba GO delisi forumum:i
*Maa nın doğum günü varmış ve beni çağırmamış. En paslısından,surat yırtanından,sakala son verip çorak bırakanıdan bir jilet göndericem ben:icon_twis
*LB yi pastanın içinden çıkması için paraya boğacam:icon_shad ...Pastanın içinden çıkıp oynayan LB yi görünce IA misali MAA da ilişkisini gözden geçirir...Umarım:img-ok:
*Hani Nurgül Y. ve Özcan D. dışında tüm kadro kabul etmişti Asmalı'da oynamayı,DS,Menderes Samancılar ve Zeynep Eronat nasıl kabul etmiş? Eğer dizinin, bu olayında üstüne eklenmesiyle erken bitmesi olasılığı artarsa OĞUZ soyadlı tüm yapımcı/yönetmenleri:
NOT TU: Derincim: Referansları sormuşsun...Siteye üyw olanlardan birileri senin önerdiğini yazarlarsa 1 den başlayarak artıyor referansın...Yine bu konuda da iyiym canım,5 işte:icon_whis ...Bugün çok gıcığım farkındayım,annem komşuya kaçtı:icon_sorr Kusura bakmayın
birde şimdi GO delisi forum mu çıktı..
pelincim MAA jilet hediye etmeni beğenmedim yazık günah değil mi milli serveti heba edeceksin.bütün toplum örgütlerini ayağa kaldırırız...fakat pastanın içinden LB çıkması hiçte fena gelmedi bana
AK yeniden başlaması asrın hatası olur biten bitmiştir......izleyende izleyip rafa kaldırmıştır .ben izlemem kendi adıma yeter ısıt ısıt getir izleyici karşısına yedik içtik ağzımızda kalan tadı yeterli al-mı-ya-lım
not içinde teşekkürler anlaşılmıştır ...tamamm...
Herkes kara göz kara kaş…. karalar karalar…bırrrrrrr…
Bari bedirhanda bembeyaz maviş gözlü…tombiş….agulu magulu bir bebek olsun diyorum….:i
Ama o zaman bu manyak aşiret demesin bu bebiş boranın bebişi değil:i …..maynak aşiret işte….:hıh
:
neden rhettt babanneside renklki gözlü ve tombalak değil mi? sıla kayınvalidesini çok sevdiği içunn bedirhan'da kevser'e benzeyemez mi hee..
aşiretin ağzınada çuvaldız lazım dikmeye bu kadar dedikodu yapan ve ağasına sadece işi düştüğü zaman arayan arkasından işler çeviren aşirette yoktur herhall.........
[
tanrıdan diledim bu kadar dilek
aman aman bukadar dilek
o yarin yüzünü bir daha görek
aman aman aman bir daha görek
bir kara kaşın birkara gözün değer dünya malına
zeynepçim bunlar gerçek olsun işallah
metes hoş geldin
mause abla bende trende uyup yazıp kaçıyorum
forumda sadece ben varım nihah hahhaha
şu ikonların sayısını fazla yapsalar olmaz mı alıntı yaptığım mesajlardan silmez zorunda kaldım
maa gelmiştir haydin havuza fesleğen ve gül partisi liderini karşılamaya hadin yurttaşlarım vatandaşlarım parti liderini havuzda yalnız bırakmayın
fkenan1979 17-07-07, 10:02 eee ben geldim kimse yok bu ne ya okuduklarıma göre herkes tek tek gelip geri gidiyor karşılaşamıyoruz, nerdesiniz canım formum ben geldim sesimi duyan yokmu
elma dersem cıkın armut dersemde cıkın ..:img-clapp ..(ELMA)....:img-clapp
yarım kalan o kadar cok sahnemiz varki benim asla unutamadıgım bır sahnede hani sılanın şiir okuduğu ve sabah boran gülü düşürmüsün bahanesiyle sılanın saçlarının kokusunu içne çektiği bir sahne vardı uyanan sıla ve tabi sönen ve o anın büyüsünün bozulması imgdrag ordaki boranın bakışları ne kadar hoştu utangaç ve mahçuptu kötü bir şey yaparken yakalnmıştı sanki ben boranın o bakışlarını unutamam :img-in_lo son bölümlere dogru ne sılasına öyle baktı boran nede sıla borana öykle sevgi dolu baktı bundan bakarmı dersınız bilmem ama ben duyduklarım hiç iç açıcı değil eger sayın G.O gerçekten bu şekilde devam edicekse bu diziye cok kişi güle güle diyecektir ve bu diziyi maa bıle kurtaramaz :icon_whis
mause duydum canım demekkemıklı et ama çok güzel oldu :good: :good:
o kadar cok elma dıye bagırmama sadece senmı geldin jessim :happy0064 :happy0064
zeynepsudem 17-07-07, 10:03 Merhabalar herkese Sevgili Forumum ve Sevgili Arkadaşlarım,
Akşam mesajımı yazdıktan sonra tüymüştüm... Forum ıssız olunca cidden ürkütücü olabiliyor. Ya da ben çok tırsağım :img-haha:
Bugün açılışı Zeynepciğim yapmış sağolsun. Temizliği de Maabel yapmış... Ellerinize sağlık... Diyar ablam, AlevEylül'üm, Fatoş ablam, Metes, Dilka da gelmişler... Hoşgelmişsiniz...
Bi de aklıma şey geldi. Hani Boran mayın tarlasında Sıla'ya ulaşmaya çalışıyordu ya onların durumu çok vahimdi de kenarda bekleyen asalak Azat ve Narin'e ne demeli:img-haha: Narin uyuz uyuz ''Abim nereye gidiyor Azat?'' diye sorup duruyordu, Azat da sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ''Abin ölüme gidiyor Narin'im.. Abin Sıla için ölüme gidiyor'' tarzındaki cevabına ifrit olurum... Bu soru ve cevabı üçle çarpıp önümüze koyan G.O'ya ne desem ki... Onu ne kadar çok sevdiğimi herkes biliyor zaten :icon_twis
bi de en sonunda Azat şey demişti ya; ''Aşkları ölümle sınandı''... :img-haha: bu iki asalak aşklarını habire sınadıkları için ortada olmayan aşkı bile sınıyorlar kendi bünyelerinde... töbeee töbee....
Kırçiçeğim, güzel yorumunla anlattığın :good: Sahneleri, bende çok severim...
Mayın tarlasından, konağa geldiklerinde; Narin ile Azad' ı, Kevser Cadısı karşılamıştı.. Pörtlek gözlerini pörtleterek, Azad' a; hasta kadın dolaştırılır mı? diye azarlayıp, Oğlum Azad, Senin fikir taşın çatlamış.. gibi sözler sarfettiğini...Azad; Narin' im kendi istedi ana ..deyincede; Narin dayanamadı..:img-grin2
Ve Kevser' e;hastalanmamın sebebi, Azad değil ana... O, bana istirahat et. dedi..
Senin yüzünden hastalandım.. biz bu sevda için, ölümü göze aldık, aşirete karşı geldik, bu sevdayı herkeze, kabul ettirdim..bir sana, kabul ettiremedim..
Sen istesende istemesende, Azad benim kocam.. gibi sözler söylediğini ve Kevser' in daha da kocaman kocaman açılan pörtlek gözlerini... Azad' ın yüzündeki, sinsi sevinçli gülümsemesini hatırlıyorum..:img-haha:
Dilan evden kaçtığı gece.. Sıla ile Boran çıktıkları yürüyüşte; Sıla.. Boran' ın ODTÜ Matematik bölümünü ikinci sınıftan, bıraktığını öğrenince.. şaşırmış Ve Boran....Dilan' ın okula gitmesi için; Celil' i ikna edince.. Sıla o gece Boran' a adeta hayran olmuşcasına, bakışlar göndermişti..:img-wink:
Derincim,:img-in_lo Tanrıdan diledim, bu kadar dilek aman aman... türküsünü bende çok severim.. Bu türküyü hatırlattığın için sağol..:happy0064
zeynep sudem
ZAMAN ATLAMASINA KESİNLİKLE HAYIR..
BORAN FOREVER
İnşallah... Ama Bedirhanın doğumunu Borana çok görmezler bunca yaşadıkları şeylerden sonra Boranda Sılada mutlu olmayı hakediyolar artık,Sılada doğumunu Boranın yanında olduğu bi zamanda yapmayı isterdi her ne kadar habersizce kaçsada...Bedirhanda babasını hakediyo bence o bile daha anne karnındayken ölümle burun buruna geldi:img-grin2 Bedirhanada çok görmemeliler bunu...
Eminimki yeni sezonda Sıla ve Boranı yan yana görücez...Hatalarını telafi ediceklerdir ikiside..Hatalarını görmeleri için bi takım olaylarında olması gerekiyodu...Bu olaylardan sonra ikiside hatalarını anlayıp bi daha hata yapmamaya dikkat ediceklerdir...Şu an yaşadıklarından dolayı tecrübelerine tecrübe katmış oldular...Birbirleriyle konuşamamanın tam tersine zıtlaşmanın daha kötü olduğunu anlıycaklar 2. sezonda...Ve bu hataları düzelticeklerdir... :good: Zaten hep böyle giderse hem dizi konusundan çıkmış olur hemde seyirci kaybetmiş olurdu...O yüzden düzelticeklerdir...Zaten dizi ekibide hep aynı şeyleri çekmekten sıkılmıştır...Birazcık Cihanın düşüşünü çekmeyi istiyolardır:img-grin2 :icon_whis
Sevgili Metes,
Merak etme ben susmak istesem de susamıyorum ki:img-haha: Damarıma basılmadığı sürece, dizi rayından tamamen çıkmadığı sürece, bi de Allah izin verdiği sürece buradayım:img-yes:
Kırçiçeğim,2-3 sezon sürebilecek bir diziyi koştura koştura bu hale getirdi GO.:dito
Neden bu kadar acele etti acaba?
Kendi kendini baltaladı.
Bu sorulardan sadece Zeyşan için fikir sahibi olabiliriz ona da tam emin değiliz.
Ya tecavüz ile bağlantıladı o ismi koydu Sıla ya da Zeyşan'ın çektiği acılar içine çok dokundu o yüzden koydu.Bunu bile bilmiyoruz maalesef.
Fatoş ablacım,
G.O neden bu kadar hızlı gitti ben de anlamış değilim...Dediğin gibi kendi kendini baltaladı bi yerde... Kendi oluşturduğu karakterleri tutarsız yaparak, başrol oyuncudan beklenmeyen bi şeyi gerçekleştirerek (7.bölüm malum sahne), konuları jet hızıyla geçerek dizinin ömrünü kısalttı... Ektiğini biçti desem biçemedi de... Bizler hala buradayız... Ne olacak bu halimiz:icon_sorr
Sıla'nın o ismi neden koyduğunu bile çözemiyoruz. İnsan hiç başına kötü bişey gelmiş insanın ismini doğmamış bebeğine koyar mı? Bebeğe isim koymak bence çok önemli... Ben şahsen başkasında olan bi ismi koymak istemezdim. Yani bi isimden binlerce var tamam da yani en yakından tanıdığım ve de canının yandığını bildiğim bi insanın ismini koymak istemezdim:img-pilot
Arada bırakılan boşluklar olduğu sürece seyirciler birlik olamazlar bence... Çünkü o kadar çok boşluk var ki herkesin farklı farklı düşünmesi çok normal geliyor bana... O boşlukları G.O bile dolduramaz :img-beee:
Forumun yeni özelliği mi acaba?
Siz de aşağıda sadece kendinizi mi görüyorsunuz?
Forumda kendimizden başka kimse olmadığı için sadece kendimizi görüyoruz galiba:icon_sorr
Dilan evden kaçtığı gece.. Sıla ile Boran çıktıkları yürüyüşte; Sıla.. Boran' ın ODTÜ Matematik bölümünü ikinci sınıftan, bıraktığını öğrenince.. şaşırmış Ve Boran....Dilan' ın okula gitmesi için; Celil' i ikna edince.. Sıla o gece Boran' a adeta hayran olmuşcasına, bakışlar göndermişti..
Zeynepciğim,
Senin hafızana hayranım... Benim gibi balık hafızalı birisi için senin hatırladıkların çok iyi geliyor bana:good:
Dilan'ın evden kaçtığı geceyi bi önceki mesajımda değinmiştim aslında. Sıla ve Boran'ın neler konuştuğuna dair... :img-wink:
Yalnız ben Celil ve Boran konuşmasında hayal kırıklığına uğradım. Yada öyle demeyeyim de daha farklı konuşma olmasını bekliyordum... Mesela Celil'in Dilan'ı okutmaya karar vermesinde Boran'ın etkisinden çok okulun gerekliliğinin vurgulanmasını isterdim...
Boran Ağa olarak ağırlığını koymalıydı zaten ama buna neden karar verdiğini ve Dilan'ın okumasını neden istediğini daha açık bi dille anlatabilirdi... Replikleri tam hatırlamıyorum ama Boran'ın Celil'i uyarmasından sonra Celil hemen karar vermişti değil mi? Hatırlayamıyorum tam ama...
Yanılmamışım gittim, sahneyi buldum ve izledim... (çok çalışkan gördüm kendimi : ) )
Boran: Neden okumasına izin vermedin?
Celil: Okuduğu yeter vakti geldi diye düşündüm.
Boran: Olmaz öyle şey. Okumak istiyorsa engel olma...
Celil: Tamam Ağam...
Aşağı yukarı böyle konuşuyorlar.... Dediğim gibi keşke Boran okulun gerekliliğinden bahsetseymiş... Tabi burada suç Boran da değil kim de (hep beraber söylüyoruz) G.O da :img-beee:
Ohh be rahatladım... Yanlış hatırlamaktansa gidip bakmak daha iyi... :img-icecr
Sevgilerimle...
Sevgilerimle...
rhett-butler8/1 17-07-07, 10:34 Aman tanrım…tek ben varım burda……yoksa herkes toplu emeklilik hakkınımı kullanıyor…..fatoş abla ne oldu foruma…hepiciğiniz nerdesiniz……koca bir ses geliyormuş taa derinlerden (SANA NE :img-hyste ) küştüm küştüm size...ne demişler..isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü Çarşamba pazarına dönsün….:img-hyste
Valla maksat bölümler varken bölüm yorumu yapabilmek değildir….tatil gibi bir olguyu paylaşırken buralarda ter dökmektir:happy0064 ….ortada dizi yok…..hala konuşabilmektir:img-icecr ….helal olsun vatandaşlarım….klavye tutan elleriniz dert görmesin….yeni iktidar da herkese bir yardımcı tutacam…..siz yorulmayın diyerekten….siz söyleyeceksiniz….yardımcınız yazacak…..yaz kızım “boran bir varmış bir yokmuş….sıla dere tepe düz gitmiş”….:img-hyste
Ben şeye takıldım…..sılanın kendisinin düğünü olduğunu bilmeden oynadığı sahne ve sahne öncesine….bedar ana manyak mı “kızım kalksaydın bide sen oynasaydın”……bunu demiş olmak bir hayli cesaret gerektirir….yanio lafı niye dedirtiyorlar ki….orda bedar ana üzgün olmalıydı..saçma bir cümle idi:img-swoon …..birde bedarın konuştuğu kadın vardı…”kızı zorlamasana..nerden bilsin bu oyunları”diyordu…sonrasında sıla hepimizin ağzını bir karış açtıracak reyhaniyi oynadı….tabi bilmeden yine boranla göz süzüşmeler yaşadı:img-in_lo ….boran da sanırım sılanın o hareketlerini cilve yapıyor diye algıladı…..evet birazcık cilveliydi sıla…ama tabii bilmediği için başına gelecekleri… etkilendiği karşı cinsle ortak bir dansı paylaşmanın hülyası vardı yüzünde:bella ….sonra ne oldu…sıla yerine oturdu…o kadının suratı ve ağzı yamulur bir ifade ile bakakaldı:img-fear2 ..bedar ana da mutlu mesut gördün mü bakışı…..cihan ise sılaya “bu mu gelin hanım ..pek bir hevesli”…..demekki sıla normal şartlarda evli olsaymış boranla ….çok daha verimli olacakmış…..:img-kiss:
Mesela birisinden hoşlandınız….ve beğeni durumunuz sizi aşıyor…..nasıl tanışabilirim diye düşünüyorsunuz….bu kişiyle….halbuki siz bu kişi ile evlenmişsiniz….bu sizlere mutluluk mu getirir o şartlarda…..yoksa duygularınız daha netleşmeden bir hoşlanma ile dünya evine girmeniz sizi çıldırtırmı…..hemide tombalak bir sülaleye gelin gitmişsiniz…:img-cold: :img-swoon
Aman tanrım…tek ben varım burda……yoksa herkes toplu emeklilik hakkınımı kullanıyor…..fatoş abla ne oldu foruma…hepiciğiniz nerdesiniz……koca bir ses geliyormuş taa derinlerden (SANA NE :img-hyste ) küştüm küştüm size...ne demişler..isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü Çarşamba pazarına dönsün….:img-hyste
rhettim butlerim forumu cinler bastı,gelen üye yazıp yoklara karışıyor,aşağıda bir tek kendi varmış gibi görünüyor.:img-help:
Ben şeye takıldım…..sılanın kendisinin düğünü olduğunu bilmeden oynadığı sahne ve sahne öncesine….bedar ana manyak mı “kızım kalksaydın bide sen oynasaydın”……bunu demiş olmak bir hayli cesaret gerektirir….yanio lafı niye dedirtiyorlar ki….orda bedar ana üzgün olmalıydı..saçma bir cümle idi:img-swoon …..birde bedarın konuştuğu kadın vardı…”kızı zorlamasana..nerden bilsin bu oyunları”diyordu…sonrasında sıla hepimizin ağzını bir karış açtıracak reyhaniyi oynadı….tabi bilmeden yine boranla göz süzüşmeler yaşadı ….boran da sanırım sılanın o hareketlerini cilve yapıyor diye algıladı…..evet birazcık cilveliydi sıla…ama tabii bilmediği için başına gelecekleri… etkilendiği karşı cinsle ortak bir dansı paylaşmanın hülyası vardı yüzünde:bella ….sonra ne oldu…sıla yerine oturdu…o kadının suratı ve ağzı yamulur bir ifade ile bakakaldı.bedar ana da mutlu mesut gördün mü bakışı…..cihan ise sılaya “bu mu gelin hanım ..pek bir hevesli”…..demekki sıla normal şartlarda evli olsaymış boranla ….çok daha verimli olacakmış…
O kadın Mehveş Teyzeydi.Sıla'nın teyzesi O da dizinin yokları arasına karıştı.Ama o sahnede ne de şok olmuşdu kadın Sıla reyhaniyi oynayınca.:img-hyste
Bir de herkes Cihan gibi düşünmüş olabilir.Ne hevesli gelin diye.Sıla atladı ortaya oynamaya ama gelin olduğunu bilmeden.Bence o dansda damat gelip gelini dansa davet ediyordur.Bizim kız hooop pistte:img-haha:
Mesela birisinden hoşlandınız….ve beğeni durumunuz sizi aşıyor…..nasıl tanışabilirim diye düşünüyorsunuz….bu kişiyle….halbuki siz bu kişi ile evlenmişsiniz….bu sizlere mutluluk mu getirir o şartlarda…..yoksa duygularınız daha netleşmeden bir hoşlanma ile dünya evine girmeniz sizi çıldırtırmı…..hemide tombalak bir sülaleye gelin gitmişsiniz…:img-cold: :img-swoon
Böyle bir duruma düşmek istemezdim.Hoşlandığım kişi de olsa tanıyıp anlaşmak isterdim o kişiyle.Sonra da kendi hür irademle evliliğe karar veriridim ya da vermezdim.:img-yes:
eee ben geldim kimse yok bu ne ya okudum canım formum ben geldim sesimi duyan yokmu
elma dersem cıkın armut dersemde cıkın
son bölümlere dogru ne sılasına öyle baktı boran nede sıla borana öykle sevgi dolu baktı bundan bakarmı dersınız bilmem ama ben duyduklarım hiç iç açıcı değil eger sayın G.O gerçekten bu şekilde devam edicekse bu diziye cok kişi güle güle diyecektir ve bu diziyi maa bıle kurtaramaz :icon_whis
mause duydum canım demekkemıklı et [SPOILER]ama çok güzel oldu :good: :good:
Duyduk sesini ama forumda bir haller var. Eski bölümlerdeki Sıla ile Boran gerçektende ne güzeldi.Çoğumuz 39.bölümü bekliyoruz,nasıl bir toparlanma sürecine girecekler diye...Duydukların iç açıcı değilmiş,GO bu inatla adını silecek galiba dizi dünyasından.....:img-wink: Neler olur, ne kadar öyküsüne ve karakterlerine hakim olur oyuncularına rolleri ne gerektiriyorsa yaptırabilir 2.sezon başında göreceğiz bakalım.Çark acımasız kapitalist düzen çarkı..Çok insan harcadı...Harcadıkları içine töre de girecek galiba..Öykü sahibinin verdiği mesajlar hep törenin kazandığı yöndeydi...
Sevginin töreye yenilmediği ,bir bebeğin anne ve babasından ayrı düşmediği yeni bir SILA İSTİYORUM.bye
zeynepsudem 17-07-07, 12:01 Sevgili Metes,
Merak etme ben susmak istesem de susamıyorum ki:img-haha: Damarıma basılmadığı sürece, dizi rayından tamamen çıkmadığı sürece, bi de Allah izin verdiği sürece buradayım:img-yes
Fatoş ablacım,
Zeynepciğim,
Senin hafızana hayranım... Benim gibi balık hafızalı birisi için senin hatırladıkların çok iyi geliyor bana:good:
Dilan'ın evden kaçtığı geceyi bi önceki mesajımda değinmiştim aslında. Sıla ve Boran'ın neler konuştuğuna dair...
Yalnız ben Celil ve Boran konuşmasında hayal kırıklığına uğradım. Yada öyle demeyeyim de daha farklı konuşma olmasını bekliyordum... Mesela Celil'in Dilan'ı okutmaya karar vermesinde Boran'ın etkisinden çok okulun gerekliliğinin vurgulanmasını isterdim...
Boran Ağa olarak ağırlığını koymalıydı zaten ama buna neden karar verdiğini ve Dilan'ın okumasını neden istediğini daha açık bi dille anlatabilirdi... Replikleri tam hatırlamıyorum ama Boran'ın Celil'i uyarmasından sonra Celil hemen karar vermişti değil mi? Hatırlayamıyorum tam ama...
Yanılmamışım gittim, sahneyi buldum ve izledim... (çok çalışkan gördüm kendimi : ) )
Boran: Neden okumasına izin vermedin?
Celil: Okuduğu yeter vakti geldi diye düşündüm.
Boran: Olmaz öyle şey. Okumak istiyorsa engel olma...
Celil: Tamam Ağam...
Aşağı yukarı böyle konuşuyorlar.... Dediğim gibi keşke Boran okulun gerekliliğinden bahsetseymiş... Tabi burada suç Boran da değil kim de (hep beraber söylüyoruz) G.O da
Ohh be rahatladım... Yanlış hatırlamaktansa gidip bakmak daha iyi...
Sevgilerimle...
Sevgilerimle...
Kırçiçeğim, ben cevabımı hazırladım.. bir güzel gönderiyordum.. Maalesef gene site arızalandı... ve cevabım güme gitti..:icon_sorr
Bu arada sende; o sahneyi izleyip gelmişsin.. Kırçiçeğim; tebrik ederim...:happy0064
Benim de aklımda; Boran' ın; Senin le bir konuşalım.. Celil Efendi.. diyerek, gözleri ile kenarı işaret ettiğini hatırlıyorum.. fakat replikler net olarak aklımda değildi..yazdığın için teşekkür ederim. Dün akşam.. site hata verince can sıkıntısından; 8. bölümün tekrarını izlediğim için; Narin, Azad ve Kevser' in replikleri; aklımda daha tazeydi.. Kendimde hazıfama hayranım dermişim..:happy0064 :img-hyste
Boran ..Dilan' ın okuması için; iyi ki Celil' i ikna etti de.. Dilan şiir yarışmasında birinci oldu.. Bu vesile ile kız, Ankara' ya... bir gitti pir gitti.. Tabiki Sn. Gül Hanım' ın marifetiyle kızcağız ortadan kayboldu..:)
Dizimizde maalesef, pek çok havada kalan, mesele ( Sıla' nın bir türlü yapılamayan mahkemesi, Azad' ın bir türlü açıklanamayan ölüm raporu.. Cihan' ın toprak aldığını, Boran' dan başka hiç kimsesinin, öğrenip duymaması.. Cihan' ın cinayetlerde azmettirici, olduğunun bir türlü ortaya çıkmaması.. Sıla ile Boran' ın sorunları konuşarak çözüme kavuşturmamaları... vs. say say bitmez..) gibi; Bireylerin yetiştirilmesi ve topluma kazandırılmasında çok önemli olan. eğitim meselesi; maalesef çok gözardı edildi..:icon_whis
Özellikle Emir' in... İstanbul' da.. okula geç kayıtettirilmesi, gene Midyat' ta okula gitmemesi ve evebeynlerinin buna gözyumması ve laptopla layakt bir şekilde... fabrikaya gitmesine.. bir şey dememeleri.:dito
İkinci Sezon Gül Hanım.. Umarım.. eğitim meselesine ciddi ciddi eğilir..:happy0064
Temeli atılan bir okul vardı..Dilerim.. Bu okul ile yöredeki okula gönderilmeyen kızların okula gönderilmesi... kadınlara okuma yazma öğretilmesi gibi ciddi meseleler dikkate alınır..:happy0064
Kırçiçeğim, lütfen susma.. lütfen güzel yorumlarına devam et canım.. Ben de.. Senin birbirinden, güzel yorumlarına hayranım..:good:
yaprak1907 17-07-07, 12:28 merhaba kabinemgil,paspas,repçi çıldırık,gül oğuz mağduru güzel formum :happy0064
sizi çok özledim..ama artık burdayım..akrabalarımı gördüm geldim..ama inanın yokluğunuzu çok hissettim:icon_sorr neyse artık burdayım..aslında dün geldim ama sıla formunu tıklıyorum ,çok yavaş açılıyor,şuan bile yazabilmek için 10 dk bekledim,fenalık geldi:icon_whis
yorumlarınızı okuyunca yazmaya devam edicem benden kurtuluş yok.. ayrıca replerede devam edicem..rep bakanı olmak kolay değil :)
odile maa yı yine görüyormusun havuzlarda,,
günışığı ablacım,mausem hilalim...ve diğer arkadaşlar hepinizi özledim..:happy0064
herşey rüya olsun!!!boran hapse girmesin,!!!bedirhan babasının yanınbda doğsun!! bunlarda bölüm yorumum..sezon başlangıcının iyi olması dileğiyle..
sevgiler...bye
biraz senaryo okuyup geldim...kimse yazmayınca senaryoya kaydım biraz :icon_whis
diyarcığım bende boranın mayından sonra sılaya mahçup bir şekilde konuşmasına üzüldüm :icon_sorr ama sılanın bir anda borana sarılması boranın ilk şok olması sonra sıkıca sarılması ve kokusunu içine çekmesi süperdi keşke sıla uzun zaman öyle dursaydı boran hiç hayır demedi galiba :img-in_lo :img-blush
boran keşke birgün hasta olsaydı normal hastalık ateş felan sılada ilgilenseydi panik yapsaydı çok tatlı olurdu o sahneler bence... boran şaşırdı :img-in_lo :img-blush ama öyle şirin sahneler için sılanın kaçma hevesinin olmaması lazım ve bencil olmayıp hayatının artık iki kişilik olduğunu boran ve sıla olduğunu anlaması lazım eeeeeeee oda zor yani....
alo edip bey
alo edip bey
alo edip bey
:img-pilot :img-pilot :img-pilot
Alın işte çıldırık diye diye forumu gerçekten çıldırık yaptık.Sayfalar açılmıyor ,mesajlarım gitmiyor,aşağıda sadece kendimi görüyorum,misafir bile yok yaa:img-help:
Sevgili rhett-butler8/1 böyle bir durum beni kesinlikle mutlu etmezdi.Sadece dış görünüşünden etkilendiğim biriyle evlenmek istemezdim.Zira her yakışıklının huyuda Boran gibi değildir.Arkadaşlık yok,söz yok,nişan yok hoppp evlenmişsin hiç tanımadığın bir adamla.Vallaha çıldırırdım.
Bak yine aklıma getirdiniz.Bir zamanlar yaptıklarına ne kadar hak verdiğim ,duygularını izleyiciye anlatabilen Sılayı ne hale getirdiler.Ah GO ah:dito
Yaprak1907 hoşgeldin:img-wink:
Sevgili de-rin teşekkür ederim:img-wink: Sen ve mause bugün çok hareketlisiniz aşağıda bir görünüp bir kayboluyorsunuz.
zeynep sudem
İnşallah... Ama Bedirhanın doğumunu Borana çok görmezler bunca yaşadıkları şeylerden sonra Boranda Sılada mutlu olmayı hakediyolar artık,Sılada doğumunu Boranın yanında olduğu bi zamanda yapmayı isterdi her ne kadar habersizce kaçsada...Bedirhanda babasını hakediyo bence o bile daha anne karnındayken ölümle burun buruna geldi:img-grin2 Bedirhanada çok görmemeliler bunu...
o-z-g-e çim çok gördüler canım hem boran'a ,hem bedirhan'a,hem sılaya,hemde bizlere böyle bir sahneyi çok gördüler..:img-blush .eğer sıla boran'ın yanında bedirhan'ı doğurmak isteseydi 3cm lik açıkla özel uçağa binip kuş gibi uçmayı aklının uçundan bile geçirmezdi..bence boran sıladan gidip bedirhan2ı söke söke alsın sen gördün şimdi sıra bende deyip bir sıla kaçırsın bir boran en sonunda bedirhan onlardan kaçıp kurtulsun:P bedirhanda çok zamnsız geldi daha erkendi aşkın asını görmeden bedirhan geliverdi
Eminimki yeni sezonda Sıla ve Boranı yan yana görücez...
evet yan yana olacaklar hem isviçreden çekim hem mardinden çekim zor olur bu nedenle yan yana olcaklarda bu durumu nasıl toparlayacaklar .yarım sezona sığdırılmış bir sürü saçmalık görmek istemiyorum....tam sezon çekilmiş mantıklı güsel aşk ve bağlılık içeren bir sıla dizisi istiyorumm
Hatalarını telafi ediceklerdir ikiside..Hatalarını görmeleri için bi takım olaylarında olması gerekiyodu...Bu olaylardan sonra ikiside hatalarını anlayıp bi daha hata yapmamaya dikkat ediceklerdir...Şu an yaşadıklarından dolayı tecrübelerine tecrübe katmış oldular...Birbirleriyle konuşamamanın tam tersine zıtlaşmanın daha kötü olduğunu anlıycaklar 2. sezonda...Ve bu hataları düzelticeklerdir... :good: Zaten hep böyle giderse hem dizi konusundan çıkmış olur hemde seyirci kaybetmiş olurdu...O yüzden düzelticeklerdir...Zaten dizi ekibide hep aynı şeyleri çekmekten sıkılmıştır...Birazcık Cihanın düşüşünü çekmeyi istiyolardır:img-grin2 :icon_whis
hatalardan ders almamk mı?boran tamam da sıla için bu geçerli mi? birinci kaçışından ders çıkarmış olsa idi ikinci defa boran'ın bedirhan'ı nasıl dörtgözle beklediğini bile bile kaçarmıydı..
dizi konusundan çıkalı çok olmadı mı ***törelerle el ele mucadele eden aşk*** nerde bırrrrrrrrrrrrrrrrrrr.dizinin yeni konusu*** sıla nasıl kaçar bu köhne düzenden nasıl kurtulur onun ardından boran ağa nasıl yerle bir olur kolu kanadı kırılır,cihan ve kötü emelleri nasıl gerçekleşir oldu bile.***.....cihan'ın düşüşünü çekeceklerini zannetmiyorum onlar belkide cihan'ı ağa koltuğuna oturtmayı istiyorlardır he olmaz mı?
yaprak ve gülkurusuda gelmiş hoş gelmişler
ama ben kendimi görüyorum sadece.
ne güsel gelen tek başına günah çıkarıp gidiyor..
zeynepçim bende türkü bitmez
buda borandan sılaya gelsin
niye çattın kaşlarını
bilmiyom yar suçları mı
ben ölürsem saçlarını
yolma gayrı yolma
leyli leyli yolma leyli leyli yolma leylii
boran sen bi tanesin:happy0064 :happy0064
merhaba kabinemgil,paspas,repçi çıldırık,gül oğuz mağduru güzel formum :happy0064
günışığı ablacım,mausem hilalim...ve diğer arkadaşlar hepinizi özledim..:happy0064
Sevgili yaprak hoş geldin.:happy0064
Ben de seni öslemişim.:img-blush
Sen yokken biz bir de spoiler'ci olduk.:happy0064
Alın işte çıldırık diye diye forumu gerçekten çıldırık yaptık.Sayfalar açılmıyor ,mesajlarım gitmiyor,aşağıda sadece kendimi görüyorum,misafir bile yok yaa:img-help:
Sevgili de-rin teşekkür ederim:img-wink: Sen ve mause bugün çok hareketlisiniz aşağıda bir görünüp bir kayboluyorsunuz.
Sevgili metes,forum tam çıldırık.Ben sabahtan beri sayfayı kapatmadım ama demek bir var bir yok görünüyorum.
Kesin Sıla'nın içindeki cinleri GO bize yönlendirdi.
Forumumuzu ele geçirdi.:dito
Eğer Boran Ayşe'nin davranışlarından şüphelenip muskaları almasaydı,Ayşe onları ne yapacaktı acaba?Ya da Ayşe de bulmamış olsaydı?
Sıla belki normal haline dönecekti.
Kocasına çemkirmekten vaz geçecekti.
Kevser Sıla'nın Boran'ın aklını çeldiğini düşündüğü için o büyüleri,muskaları yaptırmıştı,oysa olaylar hiç de tahmin ettiği gibi değildi ki.:img-haha:
ben geldim günah çıkarıp hemen gideyim hazır altta kimseler yokken
eee ben geldim kimse yok bu ne ya okuduklarıma göre herkes tek tek gelip geri gidiyor karşılaşamıyoruz, nerdesiniz canım formum ben geldim sesimi duyan yokmu
elma dersem cıkın armut dersemde cıkın ..:img-clapp ..(ELMA)....:img-clapp
yarım kalan o kadar cok sahnemiz varki benim asla unutamadıgım bır sahnede hani sılanın şiir okuduğu ve sabah boran gülü düşürmüsün bahanesiyle sılanın saçlarının kokusunu içne çektiği bir sahne vardı uyanan sıla ve tabi sönen ve o anın büyüsünün bozulması imgdrag ordaki boranın bakışları ne kadar hoştu utangaç ve mahçuptu kötü bir şey yaparken yakalnmıştı sanki ben boranın o bakışlarını unutamam :img-in_lo son bölümlere dogru ne sılasına öyle baktı boran nede sıla borana öykle sevgi dolu baktı bundan bakarmı dersınız bilmem ama ben duyduklarım hiç iç açıcı değil eger sayın G.O gerçekten bu şekilde devam edicekse bu diziye cok kişi güle güle diyecektir ve bu diziyi maa bıle kurtaramaz :icon_whis
fkenan elma canım elma ama sen yoksun .o sahneyi bende çok severim.kahverengini dizide bir ara göründüğü çok cici bir sahnedir.. o geçe şiir okurken boran yatmak için odaya geldiğinde sıla hanımda kırmızı yada bordo geçeliği ile bacak show yaparken boran yatacak fakat üstten atlet giymiş alttan pantolon öylede yatıyor dikkat etiniz mi? ben mi yanlış gördüm tekrar izledim ve yine pantolon gibi geldi bana tekrar izleyenlerde dikkat edebilir mi pantolan mu? yoksa pijama mı? diye..
şimdi rhett nasıl tanışırım ,konuşurum, düşünmek bunlar uzun işler ne güzel ailesi getirip attılar aslanın önüne, önce bir güzel allayıp pulladılar atla gezdirdiler,meydanda herkesin gözü önünde oynattılar(( hava atarcasına gururlanarak ağa soyuna dünür olarakta böbürlendiler bir güzel)) döve dövede gerdeğe soktular üzerine kapıyı kapatttılar.kevser ve firuz ağabi ara cayar gibi oldularsada celil babası yok kız yorgun düştü dinleniyor diyede mazeret uydurdular...yanı sılanın hayallerini bir güzel yok ettiler, onları yeşertmekte boran'a düştü...o ne yaptı boran'ı iki defa sırtından vurdu...gitti boran'ın düşmanlarını güldürdü...
noramlade tabiki böyle bir olayı allah kimseciklere vermesin cekilir gibi değil bir gün evlenmişsin ama.....
Sevgili metes,forum tam çıldırık.Ben sabahtan beri sayfayı kapatmadım ama demek bir var bir yok görünüyorum.
Kesin Sıla'nın içindeki cinleri GO bize yönlendirdi.
Forumumuzu ele geçirdi.:dito
Eğer Boran Ayşe'nin davranışlarından şüphelenip muskaları almasaydı,Ayşe onları ne yapacaktı acaba?Ya da Ayşe de bulmamış olsaydı?
Sıla belki normal haline dönecekti.
Kocasına çemkirmekten vaz geçecekti.
Kevser Sıla'nın Boran'ın aklını çeldiğini düşündüğü için o büyüleri,muskaları yaptırmıştı,oysa olaylar hiç de tahmin ettiği gibi değildi ki.:img-haha:
yine ben geldim ama kimseçikler yok yedeklemede yapıldı.
hani nerdesin mause abla ne aşaığıda görünüyosun nede yukarıda.GO :dito
forumu ele mi geçirdi o otursun işleri başına kaybettiği reytingleri ve kaybettiği disiplini geri getirsin onlara çok ihtiyacı var
neden sıla noramal değil miydi.
yani kevser boşu boşuna kocasından ve paşa oğlundan laf yemiş yediği laflarda yanına kar kalmış oldu n'apsın.onunda içine şeytan kaçmıştı.ne bilsin kevser kadın başına neler geleceğini sılanın ikinci defa kaçmak isteyeceğini..
büyücüde mi iş yoktu
metes demek mause ile bir görünüp bir kayboluyoruz öyle mi?hayırdır ne oldu bize...yoksa yoksa mausenin dediği gibi GO cinlerini üstümüze mi? saldı...tü tüü tüüü...selamın kavlen...
bugün çok bencilim kendimden başkasını görmüyorum(altta)
boran sen bizim herşeyimizsin sen bi tanesin
Sevgili mause sen yazınca aklıma geldi.Kevser Sılayla Boranın çok mutlu bir evliliklerimi olduğunu düşünüyorduda onları ayırmak için Sılaya büyü yaptı?
Büyü yapılacaksa yapılacak kişi kendi oğluydu.Sıla zaten en ufacık olayda Boranı silip atıyordu önemli olan ayıracaksa Boranı Sıladan ayırabilmekti.Bu Kevser kadınında kafası hiç çalışmıyor:img-hyste
Biraz önce Fkenanın yar demedin klibini izledim nedense Sılaya olan sevgim arttı:icon_evil
GO Sılanın içindeki cinleri bize gönderdiyse bende Sıla gibi yerli yersiz yaşam sebebime göz belertip çemkirirsem benim evliliğimin vay haline:img-hyste
Sevgili Sonay,
İkinci sezonda Kartal Balaban'ın oynamayacağına dair bi duyum mu aldın yoksa sadece senin tahminin mi?
Ben Emre karakterini Kartal'ın oynamasını istiyorum. Başkası gelmesin Onun yerine... boncuk boncuk gözlerinden mahrum bırakmasınlar beni... Ama eğer Emre ile ilgili kötü düşünceleri varsa G.O ve ekibinin Kartal oynamaya devam etmesin... :icon_twis
....
ben oyuncunun rolünü artık benimsemediğini sunduğu magazin programındaki diziler hakkındaki genel tutumundan yola çıkarak yazdım.bu yıl EMRE karakterini onun oynayacağından şüphem var?bu sadece kendi fikrim...:img-yes: :img-yes: :
Mause ablacım,dizinin seyircisinin beklentilerine cevap vermesi çok güzel olurdu..ama 39.cu bölümde çok beklendiğimiz yönde olmayabilir bence..
Hep yazılan yorum yapılan bir konuda , izlediğim 5,c.i bölüm SILA dizisi içindeki MAA-LB oyunculuğu üzerine genel bir yorum atmak istiyorum,
Narin Sıla'ya malum Yezda konusunu açıyor ne var ne yok döküyor ortaya..
---Abim düğünde görmüş Yezda'yı , görür görmez de aşık olmuş.. diyor...Sıla'nın gözleri ne tarafa bakacağını şaşırıyor...
Kevser kadın Boran'ı 2.ci evlilik için ikna etme çabasındaki iken odaya Yezda geliyor.onları dinliyor..kanayan yüreğinin sesi ile göz yaşı içinde kapının üzerinde sessiz konuşuyor Yezda....Boran arkada onu görünce
--Yezda.....diyerek onu yakalamak istiyor..
...işte traji-komik sahne LB nin odadan bir çıkışı var ..sanırsın Hülya Koçyiğit o ne koşma öyle.. ;)üste kendi odasına koşuyor,Boran'da arkasından onu odada yakalıyor..LB nin odaya girişi bir kambur Sıla yürüyüşüne eşdeğer. ;) ;)...birbirlerine olan bakışlarında dizi aşkını ve gerçek aşkı nedense göremedim..Yezda Kevser kadını haklı olduğunu, başka evlilikten başka çağresi olmadığını anlatıyor..LB nin MAA nın dudaklarına eli ile dokunuşunu ve gözyaşlarını ve MAA nın bakışları da çok hisli gelmedi bana..hani hep diyorduk ya..Cd yerinde LB oynasa nasıl olurdu..:img-in_lo :
LB bu dizide toplam galiba 5 sahnesi var. o sahnelerdeki oyunculuğunu eleştirmek istedim....LB ve MAA oyunculuğu bir arada nasıl olmuş ya da olmamış görmek istedim..**umarlı ya da umarsız aşk mı?** .ama benim gördüğüm çok duygusuz o sahneler..zaten siyah-beyaz..Narin'in abartılı anlatımları da olmasa :icon_whis :icon_whis ...
Cd ye hep ağlamak yakışıyor dedik belki de LB yi de hep hüzün yakışıyordur..... yeşil gözlü LB...:img-in_lo :
birileri boranın sılanın saçlarını oksadığı yakalandığı sahnelerden mi bahsetti :img-wink: benim bittiğim sahne çok güzel ya o sahne... devamıda aynı şekilde annesine sılaya karışma yüzüğü takmıyorsa takmasın dedi annesi ya ne olsa benden biliyorsunuz ben öyle birşey demedim dedi boran :img-in_lo terledi herhalde aklına ne çakallıklar geldi ise sonra işe giderken listeyi kabul etmeyip denemek amaçlı çağırdı hana.... boranın hana dört dönmesine bayılıyorum çok tatlı özel yaratık ya:img-in_lo :img-blush :img-blush sılanın geldiğini gördüğü anki yüz ifadesi çok güzel
o güzel günlerin hatırına sevgili GO ne olur kıyma dizimize rezil etme ayırma boranı oğlundan
rhett-butler8/1 17-07-07, 17:24 ALLAH ALLAH ne oldu bu siteye……..sabah bir girmiştim…şimdide bir….kimsecikler yok….misafir bilenem yok….bu iyi mi bir durum kötü mü….çözemedim gitti….darbemi var…..siteye çıkma yasağımı var…..
Yoksam sıkıldık…gına geldi….kabak tadı verdı….sıla boran…aşkımı diyorsunuz…….
Sıla-boran out
Rhett butler-scarlet o hara in….. mi diyorsunuz….(scarlette ben oluyorum o zaman..ay ne güzel..ne güzel…..anne duydun mu in olmuşum…..)
Burçları okuyordum…aklıma diziye göre onların hangi burç olurlar merakı geldi……
Sıla:bergen burcu (acıların kadını vardı ya o burçtan....fazla söze gerek yok...acı işte....vay bu burçtan olanların haline )
Boran:oturan boğa (oturan boğa kızılderilerde kabile reisi sayılırmış…..bizim ağamızın neyi eksik dimi:img-wink: )
Cihan:kelaynak burcu (her şeye maydonoz ve her şeye sebebiyet verdiği için kelaynak kelalaka grubuna giriyor:img-hyste )
Dilaver:angut burcu (bu burçtan olanların düşünme yetileri bir hayli az…..bir hayliyi geçin az işte…..angut beyinli seni :img-hyste )
Zinhar:yer elması burcu (bu burçtakiler yer cücesi gibi her yerden biterlermiş…..elma olma özelliği yok…tam tersi……gıda ile alakaları olmayıp….evin mutfağına bile sokulmazlar..:img-hyste )
Firuz:soğanın cücüğü burcu (soğanı soyduğunuzda elinizde kalan görünüşü küçük ama tadıldıkça boğazı yakma özelliği olan…..ve beğenilmediği takdirde çöp tenekesine atılması gereken burç :img-hyste )
Kevser:izot burcu (yemeyin sakın yemeyin burcu..insanda ne göz..ne bünye..nede mide…gibi hassas duyu organlarını sağlam bırakacak burç…..:img-hyste )
Bedar burcu:yumoş burcu (insanı uysallaştıran..sakinleştiren…fazla kullanıldığında ise laçkalaştıran burç…her şeyin dozajını ayarlamaya çalışan burç )
Celil:bir öylesin bir böylesin burcu (ne yapılacağı belli olmayan….insana hem güven veren hemde vermeyen bir burç…değişken özelliklidir:img-yes: )
Emre :saftirik burcu (bu burcun işi zordur…..yenilmezlik iksiri içtiklerini sanarlar….ama öyle darbeler alırlar ki…kendileri bile şaşarlar….ama içleri temizdir….kötülük etselerde beceremezler:img-yes: )
Abay :asil burç (çok asildirler….öyle laf ederlerki…kendilerinden gayri kimse bir şey anlamaz….karşılarında angut burcu var ise..vay o angutların haline….şatonun saygıdeğer beyi gibi çöplükte bile olsalar mekanı güzelleştirirler…:good: )
Esma:yel değirmeni burcu (yel ve lozun birleşiminden oluşmuştur…kelaynak burcunun gagalaması ile yel değilrmeni hareket halindedir….:img-hyste )
Ümmü:yazık sana burcu (insanın acıma duygularını törpüleyen...hem kızdıran hem de sevdiren burç….günümüzde bu burçtan bir hayli gruplar vardır…..:icon_sorr )
Narin :sevdiği nerde kendi orda burcu (sevmek ve sevilmek için doğmuş bir burçtur….kendini ifade edememe durumu da var….böyle mıy mıy konuşurlar……anlayabilene aşk olsun bu burcun dediklerini:P )
bugünlük yeter artık....eve gitme vakti geldi....saate bakın saate..bu saatte işten çıkılırmı....bırrrrrrrrr
yaprak1907 17-07-07, 17:30 selam yine ben:)
hepinize teşekkür ederim..hoşbulduk..bende burada bulunmaktan çok mutluyum:img-in_lo
mause ablacım spoitleri farkettim ama ne olduğunu çözemedim:bilmim görüntüle dediğimde de kötü bişi görmedim ayrıca..
hadi doğruyu söyleyin benimi özlediniz yoksa replerimi mi?:)
son sahne kabus olsun..bedirhan boranın yanında doğsun.. bir de çok büyük bir istek olacak ama,dilan diziye geri dönsün,o kızın inandırıcılığı vardı.. en büyük isteğim is yezda hortlamasın..:img-cool2
görüşmek üzere..bye
zeynepsudem 17-07-07, 18:29 İnşallah... Ama Bedirhanın doğumunu Borana çok görmezler bunca yaşadıkları şeylerden sonra Boranda Sılada mutlu olmayı hakediyolar artık,Sılada doğumunu Boranın yanında olduğu bi zamanda yapmayı isterdi her ne kadar habersizce kaçsada...Bedirhanda babasını hakediyo bence o bile daha anne karnındayken ölümle burun buruna geldi.. Bedirhanada çok görmemeliler bunu...
Eminimki yeni sezonda Sıla ve Boranı yan yana görücez...Hatalarını telafi ediceklerdir ikiside..
Sıla.. hamile iken, defalarca ölümle burun buruna geldi..( 18. bölüm silahlı saldırı, 28. bölüm düşük tehlikesi, fabrika yangını..) Sıla' yı ölümün kıyısından, hep Boran çekip aldı...:love09:
Boran; 28. bölümde Sıla' ya Sıkı sıkı sarıl bana.. hem bana hem hayata.. beni sensiz bırakma.. dedi..
Fabrika yangınında; Seni alevlerin içinden çekip çıkaramasaydım.. Ben de Yaşayamazdım.. dedi..
Sıla' nın hamileliği sırasında; yaşanan üzücü olaylara, Sıla ile Boran birlikte katlandılar. Boran.. baba olacağı için çok ama çok mutluydu.:img-grin2
Ve Sıla' yı rahat ettirmek için ( rahatsızken beslenmesi, moralinin düzelmesi de dahil...ilaçları ile ilgilenmesi, hatta şişen ayaklarını bile yıkaması:img-in_lo ) Boran her fedakarlığı yaptı..:img-in_lo
Bedirhan doğduğunda, Boran' ın.. oğlunun yanında olmak ve Onu kollarına alıp sarıp sarmalamak en büyük hakkı..:happy0064
Bize Sıla' nın hamileliği sırasında, mide bulantılarını ve baş dönmelerini ayrıca aşermesini... Boran' ın Sıla' ya; bu durumunda yardımcı olduğu ve aşerdiği yiyecekleri tedarik etmek için, yaşadığı heyecanlarını, bizlere göstermeyip... esirgeyen Sn. Gül Hanım.. Umarım Boran' ın babalık heyecanını yaşamasına engel olmaz..:dito ( Fatoş Ablacım.. Gül Hanım isteklerimizi yerine getirmedikçe; bu ikonla, öfkemi bastırmaya çalışıyorum..)
Mesela birisinden hoşlandınız….ve beğeni durumunuz sizi aşıyor…..nasıl tanışabilirim diye düşünüyorsunuz….bu kişiyle….halbuki siz bu kişi ile evlenmişsiniz….bu sizlere mutluluk mu getirir o şartlarda…..yoksa duygularınız daha netleşmeden bir hoşlanma ile dünya evine girmeniz sizi çıldırtırmı…..hemide tombalak bir sülaleye gelin gitmişsiniz…
Rhettcim, anlattığın şekilde.. haberim olmadan bir kişi ile evlenmiş olmayı hiç istemezdim.. kendimi mutlu hissettiğim bir hayatım, sevdiğim ve değer verdiğim bir ailem ve kariyer yapmak için çabaladığım bir işim varken.. birden bire hiç ummadığım bir anda.. hatta hoşlandığım biri bile olsa.. o kişi ile bir şekilde evlenmiş olmak istemezdim..O kişi davranışları veya sözleri ile beni etkilemiş olabilir.. fakat belki de numara yapıyordur.. amacı benim duygularım ile oynamak olabilir..Kişiliği ve karekte |