PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2

stormy
18-06-07, 21:58
Ya Hakanin yanina Macideyide koysalar ikisini soyle ucsuz bucaksiz bir adada biraksalar hatta Muberra ile Mertide koyup Lost dizisinin yerli versiyonunu cekebilirler :img-hyste Senarristide koyabilirler adaya :img-hyste

Gulsenin ailesi ve Yesim tamamen sacmaladi..Gulsenden Mert hakkindaki herseyi sakladiklarini unutuyorlar herhalde..Kiz kambur gibi sirtlarinda tasidi hepsini simdi sirt ceviriyorlar...

Yesim karakterinide abarttilar..Hakanla dogacak cocuklariymis sen bir kere Hakan gibi biriyle evlen hergun dayaktan oldursun seni :img-hyste

Macide ne gicik kadin ya..Birde utanmadan basina konusuyor kotu bir giyimi var zaten kara dul resmen..Guya zengini oynuyor ne bu ya boyle sali pazarindan mi giydiriyorlar..:img-pilot

Muberrada tirlatti iyice..galiba Mertte tamamen gitti :img-pilot

vanessa19
18-06-07, 22:44
sonu harıkaydı...

hanı bende aılesının bu kadar sırt cevırmesını ıstemezdım ama olan oldu...

tugranın bebegı ogrenmesı harıkaydı...gozlerı ısıldadı...macıde yıne yıkıp yakacak ama bu sefer tugra daha cok sahıplenecek gulsene...

sechil
18-06-07, 22:48
yeşimin doğacak çocuklarıymışşşş sanki hakanla evlenmek için elinden geleni bugüne kadar yaptı daha 2 gün önce hakanın yüzüne bakmıyordu evlilik teklifini geri çevirmişti o zmn niye düşünmüyordu doğacak çocuklarını

gülşen sanki mecbur hakanın yaptığı hatanın bedelini ödemeye
tamam gülşen de çok hata yaptı ama bu hataların bedelini fazlasıyla ödedi

gülşen macidenin teklifini kabul etsin hakan hapiste fazla yatmasın yeşimle hakan evlesin çocukalarını doğursunlar büyütsünler tüm aile mutlu mesut yaşasın ama gülşen doğacak çocuğunu düşünmesin çocuğu aldırsın ailesi için fedakarlık yapsın tüm hayatı boyunca sevdiği adama kavuşamayıp eziyet çeksin

bunu istiyorlar gülşenden istedikleri yetmiyor gülşen yapmayınca sırtlarını çeviriyorlar

deadly_angel
18-06-07, 22:49
Herkesten beklerdim ama Yeşimden bu denli saçmalamsını hiç beklemezdim.Bunun adı duygusal düşünme filan değil tamamen bir saçmalıktır bana kalırsa.Hani o kadar çok suçladılar ya Gülşeni son dakikada vurdu ya hepsi sırtından, niye o zaman Gülşene sahip çıkmadılar, niye hep onu kendi boyundurukları altında tutmaya kalkıştılar.Niçin olur olmaz saçma sapan tepkiler vermek yerine Gülşene destek olup olayların üstesinden gelebilmesine, o bahane ettikleri gururuna kapılmamasına ve sevdiği adamdan vazgeçmemesi adına birşeyler yapmadılar.Laf herkeste var, bu kadar kolay olmamalıydı.Yeşimden hiç beklemezdim.Kızın karnında bir bebek var ve Tuğrayı ne kadar çoksevdiklerini biliyorlar buna rağmen ona nasıl bir seçim hakkı sunarlar anlamıyorum.Gülşen sonunda akıllandı.Herkes alışmış ona istediğini yaptırmaya tabi! Lanetler takımı sinir ettiler beni! Yeşim silsin bakalım Gülşeni çok arayacak.

vanessa19
18-06-07, 22:52
cok abarttılar...asırı abarttılar...

neden vazgecsın gulsen...???bebek onun ıcın mucıze degılmıydı...???hem tugrayı hep cok sevdı...herkes ınanırdı macıdenın yaptıklarına...hakanı pohpohlaması aferın demesı mı lazımdı...hakan hep aynı seyı yaptı her zaman dusunmeden namus govde gosterısı yaptı...hıc dusunmedı...

sımdı gulsen tek basına...tugra onu yalnız bırakmaz ama nasıl olacak tam bılmıyorum...

her gecen gun macıde daha cok kan kusturabılır....

^DUyGU^
18-06-07, 23:15
Gülşen en doğrusunu yaptı, Gülşen sanki Hakanın yaptığı hatanın bedelini ödemek zorunda mı , Gülşende'de hata var yok değil ama hatalarının bedelini fazlasıyla ödedi. Gülşene yüklenmeye hiç hakları yok bunca zaman aman aileme birşey olmasın aman bu olmasın diye diye hep kendinden vazgeçti, artık onunda hayatını yaşamaya hakkı var bundan sonra.

Yeşimede sinir oldum ne o öyle, daha düne kadar Hakanın yüzüne bakmıyor kendine yakıştırmıyordu şimdi kıymete bindi.

Tuğra gözünü açar açmaz Gülşeni sayıkladı yahu, ama cadı macide yaptı yapacağını. Ama Gülşeni görünceki hali çok güzeldi hele bebeği duyduğundaki yüz ifadesi bakışları ışıl ışıldı.

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:19
Dizinin son sahnesi çok güzeldi. Tuğra'nın uyandığı anda Gülşen'i sayıklaması, annesinin tüm yalanlarına rağmen yine de Gülşen'e kızmaması ve Gülşen'i gördüğü andaki yüzündeki sevinç çok güzeldi. Fragmandaki bakış yanıltmıştı beni ama tam tersi çıktı. Hele Gülşen'in bebeği söylediği anda yüzündeki sevinç çok güzeldi.

^DUyGU^
18-06-07, 23:21
Halime'nin Gülşene böyle sırt çevirmemesi lazımdı bunca zaman Gülşen size sahip çıkmış hepinize kol kanat germiş adam oldularda Gülşene tavır yapıyorlar, alsında yeşim baksın size bundan sonra .

Valla Tuğra o kadar iyi niyetli ki, macide ne derse desin Hakandan şikayetçi olmayacaktır, bir kaç seneyle kurtulur. Halime, Yeşim, Gülçinde Tuğra ve Gülşenin yüzüne nasıl bakar artık bundan sonra.

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:22
Bugünkü bölümde en sinir olduğum sahne ise Gülşen'in eve gelip Macide'nin teklifini söylediğinde ailesi ondan yani Gülşen'den karnındaki çocuktan ve kendisi için bugüne kadar yapmadığı şey kalmayan sevdiği adamdan vazgeçsin diye beklediler ve Gülşen'in teklifi hemen kabul ettiğini düşünüp yüzlerine gülümseme geldi. Ben o an hepsine kızdım. Ama allahtan Gülşen artık akıllandı. Herkes için fedakarlık yapmaktan vazgeçti. Artık kendini düşünmeye başladı ve en iyisinide yaptı.

deadly_angel
18-06-07, 23:23
Tuğra Gülşene arkasını dönmedi ya o yeter bence, gerisi boş.Bu arada Müberra süperdi, delirdi zavallı:img-hyste:img-hyste Çok güldüm ya, iyice tırlattı.

vanessa19
18-06-07, 23:24
Bugünkü bölümde en sinir olduğum sahne ise Gülşen'in eve gelip Macide'nin teklifini söylediğinde ailesi ondan yani Gülşen'den karnındaki çocuktan ve kendisi için bugüne kadar yapmadığı şey kalmayan sevdiği adamdan vazgeçsin diye beklediler ve Gülşen'in teklifi hemen kabul ettiğini düşünüp yüzlerine gülümseme geldi. Ben o an hepsine kızdım. Ama allahtan Gülşen artık akıllandı. Herkes için fedakarlık yapmaktan vazgeçti. Artık kendini düşünmeye başladı ve en iyisinide yaptı.

ya bıraz mutlu olsun bu kız ya...

merttı pelındı,aıleydı...ıstı...karman corman oldu kız yahu...

onu uc kısı mutlu edıyor...baska bısıye gerek yok...alsın pelını,bebısını,tugrayı gıtsınler uzaklara...ancak oyle bırakırlar onu...kacsınlar...

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:24
Halime'nin Gülşene böyle sırt çevirmemesi lazımdı bunca zaman Gülşen size sahip çıkmış hepinize kol kanat germiş adam oldularda Gülşene tavır yapıyorlar, alsında yeşim baksın size bundan sonra .

Valla Tuğra o kadar iyi niyetli ki, macide ne derse desin Hakandan şikayetçi olmayacaktır, bir kaç seneyle kurtulur. Halime, Yeşim, Gülçinde Tuğra ve Gülşenin yüzüne nasıl bakar artık bundan sonra.

Bencede masal25 Halime'nin sırt çevirmemesi lazımdı. Ama dediğin gibi Tuğra şikayetçi olmaz Hakan'dan. Tabi birde gazeteci var. Malum Macide herşeyi anlattı. Tabi kendisinin istediği gibi.Bakalım neler olacak?

^DUyGU^
18-06-07, 23:27
Bu akşam Ahu Türkpençe o her zaman süper zaten. Nurseli idiz harikaydı çok güzel delirmiş taklidi yaptı, sanki gerçekten oynatmış biri vardı karşımızda çok iyi yansıttı.Onur Bayraktar da Tuğrayı vurduktan sonra ki hali ve Tabiki intahar etme girişimindeki hali tavırları bakışarı harikaydı bence:img-yes:

blckgrl
18-06-07, 23:29
Herşeyin artık son noktaya vurduğu bir bölümdü. Ailenin bu duruma gelmesinin en önemli nedenini Gülşen ailesiyle konuşurken anlattı.

Gülşen hiç kendini düşünmedi hep aileyi ve kendini korumak amacıyla duygularını hiçe sayarak gururuna yenilerek bunların olmasına göz yumdu. Geçde olsa ve çok ağır bedeller ödenmesine rağmen artık kendisi için yaşayacağını belirtti ve doğrusuyda buydu. Sadece Hakan'dan özür dilemesi beni kızdırdı ama yinede kendi sebep olduğu için belki kendini cezalandırmak veya vicdanını rahatlatmak istemiş olabilir.

Gülşen'in ailesinin tamamıyla kendini düşünüp, yapılan iyiliği düşünmeyip Tuğra'yı bir kalemde silip ve hatta suçlu ilan edip sadece Hakan'ı kurtarmak istemeleri her ne kadar beni delirtsede bir bakıma kendi açılarından Hakan için yapmaları gerekeni yaptılar ama aralarında en haklı olan Yeşim idi. Çünkü Gülşen'in yaptığı hataların en ağır bedelini bence Gülşen ile birlikte Yeşim ödüyor. Ama Hakan gibi inatçı ve sabit fikirli birinden kurtulduğuna sevinmeli, bu adam asla güvenilmez ve düzelmez.

Macide yine kendince oyun yapmak istedi ama eline birşey geçmeyecek, ne kadar kötüde olsa Tuğra'nın ölebilme olasılığı yüzünden Gülşen ve ailesine yaptığı tepkide bana göre haklıdır, her ne kadar bu olayların buraya gelmesine sebepte olsa.

Müberra artık yaptıklarının cezasını çekiyor hatta önümüzdeki hafta daha da beter olacağına eminim, ya tımarhane yada cezaevi başka yolu yok. Müberra'nın başına gelen ve gelecekleri çok güzel kurgulamış senarist.

Mert hayatı boyunca duyacağı en ağır itirafı duymuş ve bence kötü bir darbe yemiştir. Yapması gerekenide söyledi bence, Efeyi alıp gitmeden önce Pelin'in velayetinide verip çekip gitmeli.

Gülşen'in geçde olsa aklı başına geldi ve inşallah artık kimse Tuğra'yla onu ayıramaz. Ya Tuğra, ne yüce, ne kaliteli, ne adam gibi adammış, gözünü açtı Gülşen'i sordu, Macide yine yalan söylemesine rağmen hatta ölümden dönmesine rağmen Gülşen'i görürgörmez sevindi, hatta hiç suçu yokken özür diledi. Bu ne sevgi, bu ne büyük aşk sanırım şimdiye kadar izlediğim hiçbir dizide karekteri asla değişmeyen sevgisi asla bitmeyen tek karekter Tuğra idi.

Büyük olasılıkla Tuğra Hakandan şikayetçi olmayacak , bana göre şikayetçi olmalı ve Hakan yaptığının bedelini en ağır şekilde ödemeli, ailesinin bu kadar fedakarlıktan sonra Gülşen'e seçim yapmasını istemesi ve ona karşı tavır takınmalarını tamamen nankörlük olduğunu düşünüyorum. Gülşen herşeyi bırakıp sağlam duararak ve akıllı davranarak kendisi için en iyisini yaptı ve hiçbirine şimdiye kadar yaptıklarının değmedini anladı. Bundan sonra Pelin , bebeği ve Tuğrayla yeni bir hayat kurmalı arkasına bile bakmadan...

Ben bölümü çok beğendim senariste her ne kadar kızsamda bu bölüm güzel yazılmıştı umarım haftaya canımızı sıkmaz:)

Amaaaa bu bölüme damgasını vuran büyük oyunculuğu ile Nurseli İdiz idi. Ve her zaman her haliyle güzelliğiyle ve oyunculuğuyla beni kendine hayran bırakan Ahu Türkpençe...Her ikisinide izlemek muhteşemdi. Bu arada çok kızmama rağmen Onur Bayraktar da Hakan rolunde özellikle Tuğra'yı vurduktan sonraki sahnelerde oldukça iyi bir oyun sergiledi...

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:29
ya bıraz mutlu olsun bu kız ya...

merttı pelındı,aıleydı...ıstı...karman corman oldu kız yahu...

onu uc kısı mutlu edıyor...baska bısıye gerek yok...alsın pelını,bebısını,tugrayı gıtsınler uzaklara...ancak oyle bırakırlar onu...kacsınlar...

Bende senin gibi düşünüyorum. Gülşen Tuğra, Pelin ve bebeği ile birlikte onlardan uzakta mutlu bir hayat sürsün istiyorum bende. Zaten bugün olanlardan sonra ailesi Gülşen ile aslında nasıl eskisi gibi olur orası malum. En kızdığımda Gülçin oldu. Bugüne kadar yaptıklarını unutup nasılda Gülşen'e sert davrandı. Sinir oldum ona.

legolın
18-06-07, 23:31
gülşen ve ailesi en başından bari sorunlu bir ilişki biçimine sahipti.her biri bundan nasibini aldı.zaten kritik anlarda ya böyle yaparsın ya gidersin diye seçenekler sunan annenin ailesi de bu kadar olur...ama sevindirici olan şey gülşenin bugunkü duruşuydu.sonunda bir kişi birey olmayı başardı.yetişkin yaşa gelmiş her kişinin kendi tercihleriyle yaşayacağını ve kimsenin kimse için mutluluk tarifi yapamayacağını gösterdi.kendi özeleştirileri son derece mantıklıydı.
müberranın çöküşü ise çok iyi verilmişti.nurseli idizi buradan tebrik ederim.rolünün ruh halini çok iyi vermişti doğrusu...
final için tahminde bulunmak benim için hala çok güç...aslında bunca yaşanandan sonra kimse için tam bir mutluluk olması zor.zaten gerekli de değil...

kartopu
18-06-07, 23:32
Gülşen'i uzun zamandan sonra takdir ettim.Sonunda akıllandı.Ailesine pes diyorum hele Yeşim tam saçmaladılar...Hakan hala pişman değilim diyor onlar Gülşen'i suçluyorlar..Gülşen ailesinden kopsa daha mutlu olur..:icon_whis

Bölümün sonu çok güzeldi...

Müberra'ya Bakırköy yolu gördündü.. :img-hyste

Oyuncular harika oynamışlar kutlarım..

Ben de bölümü beğendim...

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:35
Bugünkü bölümde Nurseli İdiz rolünün hakkını fazlasıyla verdi bence. Çok inandırıcıydı. Delirdiği sahneler çok gerçekçiydi. Onun sonuda belli oldu(Akıl hastanesi).

legolın
18-06-07, 23:35
bu arada senarist anlamlı replikler de yazabiliyormuş bunu anladık.bu bölüm pek çok açıdan dizinin çıtasının aşıldığı bir bölümdü.hele izlediğimiz onca saçmalıktan sonra...

Kader(ZELAL)
18-06-07, 23:37
Bu arada 1250 mesaj sayısını geçtik. Yeni bir bölüm yorumları başlığı açılırsa çok iyi olacak.

zeyneptalu
18-06-07, 23:41
diziyi izlerken daral geldi diyebilrim...bir tek dizinin sonu güzeldi bunun dışında insanı bunaltan şeyler izledim dizi boyunca, dizide neredeyse herkes ağlıyordu... ben yeşimin kzgınlığını haklı buluyorum fakat gülşen, tuğrayla barışınca hakanın hapisten daha kolay çıkacağını akıl edemiyor herhalde...

nurseli idiz rolünü çok güzel yapmış, oyunculuğu fevkeladenin fevkindeydi bence...kadına yapılan çok ağır oldu.. dizinin sonunda tımarhaneye girecek herhalde.. şimdiden belirtileri gösterdi..

gülşen de en sonunda kendisi için bir şeyler yapmaya başladı...gerçi yine kendisi için değil bebeği için yapmış oldu ama olsun gülşen karakteri için büyük bir adım...haftaya her şey tatlıya bağlancak zaten, sürprizler olacak mı merak ediyorum...

stormy
18-06-07, 23:46
Sanirim hepimiz ayni fikirdeyiz..Gulsenin hastaneye gidip Tugrayla konusmasi kadarki olaylari abarttilar..Gulcin skandallar kralicesi bile Gulseni sildi iste..Gulsen bir daha arkasina bakmadan gitsin Tugrayla boyle ailemi olur ya..

deadly_angel
18-06-07, 23:46
Gene bir mantık hatası yaptılar bu bölümde, Melda niye halen hastaneye damlamadı, madem basın herşeyi duydu Meldanın hayli hayliduyması gerekiyordu.Acaba Melda'da yurtdışına filan mı döndü, hani şu şebnemin gidipte dönemediği dizi seti gibi.

sechil
18-06-07, 23:52
gülşen hakandan özür dilemeye gittiğinde (ki dilemeside gerekmiyordu)
hakanın tepkisi bni deli etti kendisinin hiç suçu yk sütten çıkmış akkaşık sanki bide gülşene af diliyenin önce kendini affetmesi gerekir diyor
hakan kendini affedebilmiş mi acaba serkana yaptıkları bununla bereber simgeye olanlar gülşene çektirdikleri ve şimdi bu tuğra meselesi için hakan kendini affedebildi mi acaba

ayrıca melda olayı şuan askıda kaldı belki de unutulup gidilecek

mehpare
18-06-07, 23:54
guzel bir bolumdu:img-yes:

Gulsen adina cok sevindim,zaten onun icin en hayirlisi ailesi tarafindan silinmek,
hele su piskin Gulcin degil mi?bu kadar is acti ablasini basina ama hayla gozune bakmaya yuzu var,yetmemis birde agzindan buyuk sozler ediyor..

umarim Gulsen Pelinide alip bir an once Tugraya gitsin,ama o mert denen allahin gereksiz kulu Pelini ondan almaya kalkmasin,artik Efeyi de alip dunyanin obur ucuna gitsin

^DUyGU^
19-06-07, 00:43
Yeşim nasıl Hakan için nasıl çabalıyorsa dört dönüyorsa, Gülşende Tuğra için aynısını yapıyor. Herkes sevdiğini düşünüyor ama yeter artık Gülşenin mutlu olmaya hakkı var, bundan önce başkaları için yaşadı şimdi kendisi için birşeyler yapma zamanı. Gülşenin sonunda eski Gülşen değilim demesi çok hoşmu gitti.

Bu bölümü bende çok beyendim:img-yes:

deadly_angel
19-06-07, 00:47
Bu hafta Laleyi de hiç göstermediler, hayret doğrusu.Senarist tek bi yön yoğunlaşmış.Toplarlayamadı galiba kafası karışmış olabilir, eh doğaldır, sakız oldu.Ama bu bölüm son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü.Gülşen sonunda bağımsız bir karakteri olduğunu ve kendi kararlarını kendisinin vermesi gerektiğini anladı ya o yeter.

stormy
19-06-07, 00:58
Hakanin sabika kaydi yok dediler..Guldum yani o kadar olaya karismisti hicmi yokmus yani..Senceri dovunce herhalde figuranini getirmislerdi karakola :img-hyste

deadly_angel
19-06-07, 01:03
Amaan ben bir saattir bu hatalara takıldım halen içinden çıkamıyorum, boşverelim biz en iyisi, bovşermesekte takan yok boşversekte.Aynı tas aynı hamam. :):img-yes::)

seyhun
19-06-07, 01:10
tüm bölüme bakacak olursak Macide son odada söylediği yalanla yine beni hasta etti.Hakana kız ama Gülşene değil.SOn sahne çok güzeldi.Tuğrada hiç bir kızgınlık yoktu.Gülşen için aileden çıkmak hayırlı olacak.Ay en çok sevindiğim dik bir gülşen haline gelmesi.Hakandan özür dilemese daha çok sevinecektim.Yinede eski gülşen değilim demesi harikaydı.Sanırım son bölüm biraz apar topar olacak.

stormy
19-06-07, 02:08
Aynen ya bende Gulsenin Hakandan ozur dilemesine sinir oldum...Olaylarin sorumlusu sinirlerine hic hakim olamayan kendini babalari sanan Hakandir yani...Onun Gulsenin hayatini mahvettigi icin ozur dilemesi gerekir..Hic bir kardesiyle iyi gecinmedi..

forgetmenot
19-06-07, 09:27
Nurseli İdiz'in muhteşem oyunculuğuna kapıldığım için 'Şöhret'e son bölümlerde takıldım.Malum diziler çok miktarda,insan hangisini izleyeceğini şaşırıyor.Ben 'Salıncakta İki Kişi' adlı tiyatro eserinde Can Gürzap ve Nurseli İdiz'i sahnede izleme şansına erişmiştim.Arkadaşların da yazdığı gibi Nurseli hanımın çok doğal bir oyunculuğu var,kendisine hayranım.Tabiiki Şöhret dizisinde genç,olgun oyuncuların hepsi çok başarılı,senaryo biraz klasik ama yaz ekranında dizi iyi,güzel seyrediliyor.Tebrikler

angels18
19-06-07, 11:32
En baştan yorumluyorum tuğrayı vurduktan sonra hakanın iç hesaplaşması yine yoktu adam kendini asla haksız görmüyor en doğru kararı verdiğini sanıyor ben isterdim ki pişman olsun sadece hayatında aşkı düşünsün yeşimi düşünsün ama olmadı bunu yapmadı gelelim şu nazlıya basına yalan yanlış şeyler söylemesi gereksiz bir sahneydi zaten hayatlarında sorunlar var neden böyle bir sahne sahne? işleri iyice çıkmaza sokmak içinmi gerçekten anlamsızdı gülçine üzüldüm mutlu olmak onun da hakkı artık ve gülşen kusura bakmayın ama hem gülçin hemde yeşim söylediklerinde çok haklılardı eğer gurur olmasaydı şimdi bu durumda olmayacaklardı kendini sadece aşka tuğraya bıraksaydı hersey okadar farklı olurdu ki sonunda doğru karar verip bebeginden vazgeçmedi dünyaya gelecek o masum bebeğin hiç bir suçu yok öyle değil mi sonuçta birbirini seven iki insandan meydana geldi neden bütün hataların bedelini o masum bebek ödesinkı bu haksızlık olurdu tuğra....hayata döndüğü için bebeğini görebileceği için mutlu oldum sonunda hakettiği mutluluğu zorda olsa tadacak müberra....ona üzüldüm desem yalan olur sonunda yaptıklarının bedelini ödüyor büyük bir bedel oldu bu ama o kasette ne vardı ya halada çözemedim göstermediler neboşun son anda fikir değiştirip kaydettiği kasedi polise vermez diye düşündüm ama yanılttı beni müberra anlatırken baya ağladı ama yine para tatlı geldi demekki müberra aklını oynattı kabullenmek istemiyor hapishaneye girince kabullenecek herhalde neyse.. mert.....sonunda gitti umarım mutlu olur annesinden uzakta çocuğuyla beraber umarım olur ya yeşim.... Ona okadar çok üzülüyorum ki gülşenin aklı başına geldi ama çok geç oldu kopasıca gururu yüzünden yeşim şuanda çok mutsuz hakettimi asla haketmedi hali ne olacak bilmiyorum ya ayrıca herzaman söylüyorum finale kalan mutlu sonlara sinir oluyorum bunu biz izleyiciler haketmiyoruz ya o kadar bekliyoruz bütün sezon boyunca mutluluğun kıyısından köşesinden gösterdiler bize tam mutluluk göstermediler biz bunu haketmedik diyorum başka bisey demiyorum artık ben finali bekliyorum umarım bu sefer hakettiğimiz bir bölüm finale yakışır bir bölüm izleriz bari bunu bize çok görmesinler haksız mıyım arkadaşlar?¿?

ekinezzya
19-06-07, 12:18
Son sahneye kadar kızgınlıkla izleyip son sahnede oh be dediğim bir bölümdü. Özer ailesi ve Yeşim iyice saçmaladılar. Gözden kaçırdıkları bir şey var Macide'nin ya da Tuğra'nın şikayetçi olmaması Hakan'ı kurtarmaz onlar şikayetçi olmasa da ortada vurulan bir adam var dava açıldı zaten. Hakan'ı kurtaracak tek şey ifadesinin değişmesidir. Macide şikayetçi olmasa bile Hakan'ın pişman değilim ödürmek için gittim demesi her şeyi bitirir zaten bitirdi de. Hakan'ı kendi inatçılığı ve dar kafalılığı bitirdi.
Gülşen kendisine yıllarca yük olan ailesinden ayrılıp Tuğra ve Pelin ile yuva kursun kendisi için en hayırlısı bu.
Mübo da layığını buldu o kadar hırsın kendisine yaramayacağı belliydi ama birden delirdi düşüşünü yavaş yavaş görseydik keşke çok mu kötü kalpliyim:img-blush
kendisini sevmesem de Mert'e içim acıdı biraz baba figürünün kafasında birden yıkılması büyük bir darbe oldu.
Galiba şok final denen Gülşen'e ailesinin sırt çevirmesi olacak. Hakan'ı birden kahraman yaptılar ya Halime ve Yeşim'e pes diyorum. Hakan'a hiç kızmadılar sanki haklı.

^DUyGU^
19-06-07, 12:34
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
18 Haziran 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

1 Aci Hayat [net] Show 9,10 30,00
2 Iki Aile [net] Star 6,10 22,90
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,30 27,80
4 Sohret [net] Atv 4,30 14,60
5 Kill Bill 2 (y.s) [net] Kand 4,20 14,90
6 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,70 14,20
7 Aska Iki Hafta (y.s) [net] Atv 3,60 14,60
8 Popstar Alaturka Star 3,50 44,30
9 Aci Hayat (ozet) [net] Show 3,50 12,00
10 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,20 24,40

Tele - Barometre
18 Haziran 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

1 Aci Hayat [net] Show 13,30 44,30
2 Aci Hayat (ozet) [net] Show 6,20 21,00
3 Iki Aile [net] Star 4,20 16,10
4 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 4,10 16,20
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,70 21,80
6 Sohret [net] Atv 3,60 12,30
7 Kill Bill 2 (y.s) [net] Kand 3,20 11,70
8 Sabahlarin Sultani [net] Kand 2,90 21,10
9 Son Durak 2 (y.s) [net] Star 2,60 8,90
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,50 16,20

sechil
19-06-07, 12:45
hakana özer ailesi hiç bir zaman kızmadı zaten yeşime tokat attı halime tek laf etmedi bir sürü olay çıkardı tuğrayla mertle kaç defa kavga çıkaracak dövecek oldu ama halime hanım hakana tek laf etmedi hele yeşime vurduğunda hiç birşey söylemedi hakana ben buna çok sinirlenmiştim
şimdi de tuğrayı vurdu yine birşey söylemiyorlar onu savunmaya çalışıyorlar oda yetmiyor gülşeni suçluyorlar iyice saçmaladılar artık

fd_mac
19-06-07, 12:58
valla ben yeşim söylediklerinde haklı diyenlere hiç mi hiç katılmıyorum bence kelimenin tam anlamıyla saçmaladı.... gülşen ilk baştaki kızgınlıkla hakan için ne hali varsa görsün dedi ama daha sonraki konuşmasında hakan için elimden geleni yapıcam ama bunun yolu macidenin şantajına boyun eğip tuğradan ayrılmak olmıycak dedi ne yanii sevdiği adamı vuran hakan hapisten çıksın diye aşkından ve bebeğinden mi vazgeçmeliydi ilk defa duygularıyla hareket etmek istedi hepsi bu......hem yeşimin bundan 5-6 yıl önce hakanla ayrılma nedeni burası dağ başı değil diyerek hakanın durmadan birileriyle kavga etmesi değilmiydi şimdi ne oldu bırakın adam dövmeyi adam öldürmeye kalktı bu sefer ise tepkisizdi bu da ilginç... hapisten çıkması için çabalaması çok doğal ama hakana hiç tepki gösterilmedi bütün tepki gülşeneydi...hele gülçinin gülşene tepki koyması komedinin alasıydı zamanında ablasına yapmadığını bırakmamışmıydı gülşen ona sırt çevirdimi bütün bunlara rağmen onun yüzünden pelini bile kaybetti şimdi neymiş tuğraya gidersen biz yokuz... senarist bu bölümde özer ailesini ve yeşimi saçma sapan bi hale getirdi bence artık bi bölüm kaldı ve son bölümün 15 dakkası tam mutluluğu getirir herhalde senarist bu zamana kadar neler yapmadıki nasıl olsa......

kartopu
19-06-07, 12:59
Son sahneye kadar kızgınlıkla izleyip son sahnede oh be dediğim bir bölümdü. Özer ailesi ve Yeşim iyice saçmaladılar. Gözden kaçırdıkları bir şey var Macide'nin ya da Tuğra'nın şikayetçi olmaması Hakan'ı kurtarmaz onlar şikayetçi olmasa da ortada vurulan bir adam var dava açıldı zaten. Hakan'ı kurtaracak tek şey ifadesinin değişmesidir. Macide şikayetçi olmasa bile Hakan'ın pişman değilim ödürmek için gittim demesi her şeyi bitirir zaten bitirdi de. Hakan'ı kendi inatçılığı ve dar kafalılığı bitirdi.

Yazdıkların doğru ortada vurulan insan var hiç kimse şikayet etmese bile dava açılır.Gülşen anlaşsa da birşey olmazdı ama ailenin tepkileri insanı sinir ediyor.Hem pişman olmayan biri hapiste yatmalı..

Gülşen,Tuğra,Pelin ve bebekleri kendilerine yeni bir hayat kursunlar.İkisinin de ailelerinden onlara hayır gelmez.Tuğra hastanede Gülşen'i soruyor annesi hala yalan söylüyor Gülşen gelmeyecek diyor..İnsan biraz oğlunu düşünür..

mehpare
19-06-07, 13:03
hakana özer ailesi hiç bir zaman kızmadı zaten yeşime tokat attı halime tek laf etmedi bir sürü olay çıkardı tuğrayla mertle kaç defa kavga çıkaracak dövecek oldu ama halime hanım hakana tek laf etmedi hele yeşime vurduğunda hiç birşey söylemedi hakana ben buna çok sinirlenmiştim
şimdi de tuğrayı vurdu yine birşey söylemiyorlar onu savunmaya çalışıyorlar oda yetmiyor gülşeni suçluyorlar iyice saçmaladılar artık

:img-yes: Halime icin annelik sadece zir zir aglamak,bir kosede oturup ah vah etmekden ibaret,yoksa kenisini zahmete salip cocuklarini terbiye vermekden hic bir sey bilmiyor
simdi de gulsenin evlenip kendi hayatinin pesine gitmesinden korkuyor,nasilsa yillarca ailesini ekmek verip kardeslerine sahip cikan gulsen simdi o gitse Halime hayatinda ilk kez sorumluluk almasi gerekiyor

reyhan69
19-06-07, 13:04
Özer ailesi hepsi suclu, onlar bir suclu ariyor o da Gülseni buldular.. Herkes bir aynaya baksa suclu kim oldugunu anlardilar.. Hem Gülsenin Hakan dan özür dilemesi büyüklük ten gelir hicbir sey kaybetmedi daha da kazandi.. cünkü kendisininde böle bir sonuca gelmesi,oldugunu anlayip özür diledi. Hakanda dik kafaligindan ayrilmadi ve hic de ayrilmaz bir tip ten degil, tek bir karekter ayni yolda giden Hakannin rolüydü .Mert tin de rolü ayni kaldi, sonunda gözleri acildi annesinin ne mal oldugunu anladi....Gülsen artik eninde sonunda kendisine gelip yolunu secti.. hic bir zaman baskalari icin yasanilmaz .....Pazartesini cabuk gelse son nasil olacak cok merakliyim , üzücü de olacak maglum dizi de bittiyor:icon_sorr
Cok güzel ve yetenekli oyuncularimiz var, gurur duyuyorum ve onlara burdan gelecekleri icin mutlulukar ve basarilar diliyorum...Ahu ve Atilla bir baska dizide görmek beni cok mutlu eder... dizi yapimcilarina söylüyorum

kartopu
19-06-07, 13:05
valla ben yeşim söylediklerinde haklı diyenlere hiç mi hiç katılmıyorum bence kelimenin tam anlamıyla saçmaladı.... gülşen ilk baştaki kızgınlıkla hakan için ne hali varsa görsün dedi ama daha sonraki konuşmasında hakan için elimden geleni yapıcam ama bunun yolu macidenin şantajına boyun eğip tuğradan ayrılmak olmıycak dedi ne yanii sevdiği adamı vuran hakan hapisten çıksın diye aşkından ve bebeğinden mi vazgeçmeliydi ilk defa duygularıyla hareket etmek istedi hepsi bu......hem yeşimin bundan 5-6 yıl önce hakanla ayrılma nedeni burası dağ başı değil diyerek hakanın durmadan birileriyle kavga etmesi değilmiydi şimdi ne oldu bırakın adam dövmeyi adam öldürmeye kalktı bu sefer ise tepkisizdi bu da ilginç... hapisten çıkması için çabalaması çok doğal ama hakana hiç tepki gösterilmedi bütün tepki gülşeneydi...hele gülçinin gülşene tepki koyması komedinin alasıydı zamanında ablasına yapmadığını bırakmamışmıydı gülşen ona sırt çevirdimi bütün bunlara rağmen onun yüzünden pelini bile kaybetti şimdi neymiş tuğraya gidersen biz yokuz... senarist bu bölümde özer ailesini ve yeşimi saçma sapan bi hale getirdi bence artık bi bölüm kaldı ve son bölümün 15 dakkası tam mutluluğu getirir herhalde senarist bu zamana kadar neler yapmadıki nasıl olsa......

Düşündüklerimi yazmışsın :good: Ben de buna benzer şeyler yazacaktım.Önceden Yeşim Hakan'ı bu tavırlarından dolayı istememişti onunla evlenmemişti.
Gülçin zaten konuşacak ablasını eleştirecek en son kişi :img-yes:

mehpare
19-06-07, 13:16
Düşündüklerimi yazmışsın :good: Ben de buna benzer şeyler yazacaktım.Önceden Yeşim Hakan'ı bu davırlarından dolayı istememişti onunla evlenmemişti.
Gülçin zaten konuşacak ablasını eleştirecek en son kişi :img-yes:

bence Yesimin Gulsenden tesekur etmesi lazim,nasil bir adamla evlenmek istedigini gordu onun sayesinde

yani Hakan yesime el kaldirmis,diger tarafdan adam vurmus hemde bu ilk ve son defasi degil,sinirleri bozuk asabi bir adam,yesim hayla bu adamin arkasinda agliyor,sanki dunya da hakandan baska evlenecek adam bulunmaz:img-cool2

ekinezzya
19-06-07, 13:29
Evet ya Hakan'ın yaptıkları hep yanına kaldı. Tamam hapse düştü diye yüz üstü bırakacak değiller aile sonuçta ama destek olup hele bir de Gülşen'i suçlamaları tam bir rezalet. Sanki adam vurmak normal bir şey. Bir de Halime diyor ya ben bunun olacağını biliyordum diye. E o zaman oğluna sahip çıkacaktın. Yaşananların bedelini niye sadeve Gülşen ödesin.

Çok doğru:img-yes: Dizide Yeşim'in Hakan'a olan aşkı birden büyüdü sanki eskiden beğenmezdi. Aşık bir insan bazı hataları görmezden gelebilir ama öldürmek kastıyla adam vurmak bunlardan biri değil bence. Hiç tepki vermemesi çok saçma. Üstelik Hakan ifadesini değiştirmeyerek onları yüz üstü bırakıyor onlar için hiç çabalamıyor. Yeşim'in yerinde ben olsam Gülşen'i değil Hakan'ı terk ederim.

Bunlardan sonra ne Özer ailesi Gülşen'i affeder ne Gülşen ailesini. Tamamen mutluluk zor görünüyor olaylar nasıl toparlanacak bilmiyorum. :sad53:

Bu arada Lale ve Melda birden kayboldular.

kartopu
19-06-07, 13:37
Düşündükçe eleştirilecek birsürü şey var.
Yeşim çok aşık kendince haklı desek de Gülşen'e tepkisi çok fazlaydı.Kendisi daha olmamış bebeğinden bahsederken Gülşen'in ortada olan bebeğini feda etmesini istiyor..Gururu yüzünden Gülşen'i eleştiriyor..Gülşen aldatıldığını düşünüyordu, Macide tarafından istenmiyordu gurur yapması normal bu kadar olayla ama Hakan ve Yeşim'in gururları yüzünden Simge'ye olanlar oldu..Nasıl bir final olacak merak ediyorum.Çok mutlu olamayacağı belli şimdiden.Karakterler bu kadar birbiriyle kavgalıyken..

1 bölüm var ve dağ kadar konu içime sinmeyecek bu final benim.Gerçi erken yorum için ama öyle hissediyorum..İnşallah yanılırım..

2-3 tam mutlu bölüm izleyebilseydik keşke...:sad53:

blckgrl
19-06-07, 13:43
Yeşimin yaptığı tepkide tamamen haklı olduğunu bende düşünmüyorum hatta Hakan'ın asla uslanmayacak, adam olmayacak biri olduğunu görmesini sağladı bu olay, Bu forumda hepimiz Gülşen'e kızmıyormuyduk bebeği aldıracak Tuğra'ya dönmüyor diye? İşte bence Yeşim sadece bu konuda haklıydı Gülşen gurur yapmasaydı Tuğra'ya bebeği söyleseydi bunlar olmayabilirdi, Yeşim de bu konuda onu çok uyardı bu yüzden tepkisi normal.

Ama Özer ailesi Hakan'ın bu tutumu yüzünden hep herşeyi sakladılar , yalan söylediler ve bu bedelleri ödemek zorunda kaldılar. Yıllardır Gülşen'in sırtından geçindiler, Halime eğer oğullarına daha sert bir davranışta bulunsaydı bu duruma düşmezlerdi. Herkesin bu hale gelmesinin tek nedeni aslında Halime. Hakan korkusu yüzünden herşeyi bastıran her sorunu samanaltı yaparak çözmeye çalışan Halime bir oğlunu mezara, diğerini cezaevine Gülşen'in de evi terk etmesine sebep olmuştur.

En doğrusunu Gülşen yaptı sonunda, herşeyi bırakıp Tuğra'ya döndü ve bebeğini doğrmaya karar verdi.

kartopu
19-06-07, 13:56
Yeşimin yaptığı tepkide tamamen haklı olduğunu bende düşünmüyorum hatta Hakan'ın asla uslanmayacak, adam olmayacak biri olduğunu görmesini sağladı bu olay, Bu forumda hepimiz Gülşen'e kızmıyormuyduk bebeği aldıracak Tuğra'ya dönmüyor diye? İşte bence Yeşim sadece bu konuda haklıydı Gülşen gurur yapmasaydı Tuğra'ya bebeği söyleseydi bunlar olmayabilirdi, Yeşim de bu konuda onu çok uyardı bu yüzden tepkisi normal.

Ama Özer ailesi Hakan'ın bu tutumu yüzünden hep herşeyi sakladılar , yalan söylediler ve bu bedelleri ödemek zorunda kaldılar. Yıllardır Gülşen'in sırtından geçindiler, Halime eğer oğullarına daha sert bir davranışta bulunsaydı bu duruma düşmezlerdi. Herkesin bu hale gelmesinin tek nedeni aslında Halime. Hakan korkusu yüzünden herşeyi bastıran her sorunu samanaltı yaparak çözmeye çalışan Halime bir oğlunu mezara, diğerini cezaevine Gülşen'in de evi terk etmesine sebep olmuştur.

En doğrusunu Gülşen yaptı sonunda, herşeyi bırakıp Tuğra'ya döndü ve bebeğini doğrmaya karar verdi.

Gülşen bebeği söylemeliydi evet ama aldatıldığını düşününce söylememesi bu dizideki olaylara bakınca mantıklı kalıyordu.Her olayda hepsinin az ya da çok suçu var.Gülşen konuşsaydı, Tuğra daha iyi gerçekleri araştırsaydı herşey farklı olurdu..

Tespitin çok doğru.Asıl olaylar Halime'de bitiyordu..Çocuklarına sahip çıkamadı..:img-yes:

blckgrl
19-06-07, 14:02
Gülşen bebeği söylemeliydi evet ama aldatıldığını düşününce söylememesi bu dizideki olaylara bakınca mantıklı kalıyordu.Her olayda hepsinin az ya da çok suçu var.Gülşen konuşsaydı, Tuğra daha iyi gerçekleri araştırsaydı herşey farklı olurdu..

Tespitin çok doğru.Asıl olaylar Halime'de bitiyordu..Çocuklarına sahip çıkamadı..:img-yes:

Yeşim Gülşen'e bu kadar tabiiki yüklenmemeliydi, Hakan'ın nasıl biri olduğunu gördüğü için teşekkür bile etmeliydi ama işte zamanında Gülşen sadece kendini düşünseydi daha iyi olacaktı.

Ben asla ve asla Tuğra'nın Hakan'ı affetmesini ve şikayetini geri almasını istemiyorum inşallah da yapmaz ama bu kadar mükemmel adam bunuda yapabilir Gülşen üzülmesin diye, Hakan'ın en ağır cezayı çekmesini istiyorum. Halime de Gülçin ile hayatını devam ettirsin ve asıl Gülşen'i kaybetmenin onun için ne kadar yıkıcı ve ağır olduğunu görmesini istiyorum.

ekinezzya
19-06-07, 14:09
Yeşim Gülşen'e bu kadar tabiiki yüklenmemeliydi, Hakan'ın nasıl biri olduğunu gördüğü için teşekkür bile etmeliydi ama işte zamanında Gülşen sadece kendini düşünseydi daha iyi olacaktı.

Ben asla ve asla Tuğra'nın Hakan'ı affetmesini ve şikayetini geri almasını istemiyorum inşallah da yapmaz ama bu kadar mükemmel adam bunuda yapabilir Gülşen üzülmesin diye, Hakan'ın en ağır cezayı çekmesini istiyorum. Halime de Gülçin ile hayatını devam ettirsin ve asıl Gülşen'i kaybetmenin onun için ne kadar yıkıcı ve ağır olduğunu görmesini istiyorum.

Tuğra şikayeti geri alacak kadar iyi kalpli biri ama bu olsa bile Hakan sanki çok iyi bir iş yapmış gibi "çok delikanlıca" bir iş yapmış gibi ortalarda öldürmek için gittim pişman değilim diye dolandığı için ağır bir ceza almaktan kurtulamaz. Gülçin ve Halime Gülşen olmadan kendi ayaklarının üzerinde duramazlar. Yeşim mi bakacak onlara? Hatalarını anlayacaklar.

kartopu
19-06-07, 14:14

Gülşen kendisini düşünseydi bence de en iyisiydi :img-yes: ama fedakar karakter yaratılmış :icon_whis

Ben mutlu son için bölümden önce Hakan ceza almasın diyordum ama hala pişman değilim dedi ya kalsın hapiste..Bence Tuğra yazdığın gibi şikayetini geri alacak, onu kurtarmak için elinden geleni yapacak Gülşen üzülmesin diye.Umarım Hakan utanır yaptıklarından..
Şikayet geri alınsa Hakan kurtulur mu? Sanki belli bir süre yatmalı yine de.Hem ifadesini değiştirmiyor.
Mehpare söyle bakıyım:img-hyste mahkemeydi, davaydı sen bu işleri biliyorsun :img-hyste

mehpare
19-06-07, 14:25
Gülşen kendisini düşünseydi bence de en iyisiydi :img-yes: ama fedakar karakter yaratılmış :icon_whis

Ben mutlu son için bölümden önce Hakan ceza almasın diyordum ama hala pişman değilim dedi ya kalsın hapiste..Bence Tuğra yazdığın gibi şikayetini geri alacak, onu kurtarmak için elinden geleni yapacak Gülşen üzülmesin diye.Umarım Hakan utanır yaptıklarından..
Şikayet geri alınsa Hakan kurtulur mu? Sanki belli bir süre yatmalı yine de.Hem ifadesini değiştirmiyor.
Mehpare söyle bakıyım:img-hyste mahkemeydi, davaydı sen bu işleri biliyorsun :img-hyste

vallahi burda benim yasadigim yer olsaydi Hakan silah tasinmak icin(hatta adam vurmasaydi bile)3 yil fln yatardi,cunku burda polisden baska kimsenin silah saklanmak hakki yok,silahi kullanmasin bile:img-polic

tabi yinede kutubhaneye gidip turkiyenin kanununa bakmam gerek,ama bana kalirsa en azindan bir kac ay hapis cekmesi gerekiyor:img-yes:

blckgrl
19-06-07, 14:26

Ceza mutlaka alacak, Tuğra şikayet etmese Hakan ifadesinide değiştirse hafifletici sebep yüzünden birkaç yılda olsa hapite kalır, ama ben ağır bir ceza almasını hala istiyorum , çünkü Hakan hep kafasının dikine gitti ve hep kendini haklı buldu.

mehpare bencede söylede bilelim şu Hakanın akibeti ne olur?:img-yes:

Lone
19-06-07, 14:35
Bana kalırsa müberra,macide,mert ve hakanı aynı koğuşa kapatsınlar;bıraksınlar herkes birbirini boğazlasın ve bizde hepsinden kurtulalım..

Kusura bakmasın senarist ama ben hayatımda böyle saçma birşey görmedim.Hatta belkide Gülşen evlatlık filandır diye düşünmeye başladım.Sİz her fırsatta herkese şiddet uygulayan,erkek kardeşini mafyaya bulaştıran,her işini silahla yapan (ki başka türlü yapamaz çünkü o kapasiteyi görmüyorum ondan) ve en sonunda hırsı,siniri yüzünden bir insanın canını almaya kalkan çocuğuna sahip çıkın ondan sonra sevdiği adamla yaşamak isteyen,çocuğunu doğurmak isteyen çocuğunuza sırf o katil hapisten çıksın diye sırtınızı dönün.Nasıl aile kavramı bu o zaman?

Her ne olursa olsun bir insanın canını almak istedi Hakan,bunun hafifletici yatıştırıcı bir sebebi olamaz.Bence Gülşen enbaşında ailesinden ayrı yaşamalıydı.Onlara para gönderip bakardı çünkü gülşenle para içinde yüzerken onlara evler arabalar alırken en iyi evlat oydu.

Yazdıkça yazasım geliyor

kartopu
19-06-07, 14:50
vallahi burda benim yasadigim yer olsaydi Hakan silah tasinmak icin(hatta adam vurmasaydi bile)3 yil fln yatardi,cunku burda polisden baska kimsenin silah saklanmak hakki yok,silahi kullanmasin bile:img-polic

tabi yinede kutubhaneye gidip turkiyenin kanununa bakmam gerek,ama bana kalirsa en azindan bir kac ay hapis cekmesi gerekiyor:img-yes:

Mehpare iyi araştır kesin sonuç istiyorum :img-hyste Ya da tahmin yap bu aralar seninkiler çıkıyor.:icon_whis
Ceza mutlaka alacak, Tuğra şikayet etmese Hakan ifadesinide değiştirse hafifletici sebep yüzünden birkaç yılda olsa hapite kalır, ama ben ağır bir ceza almasını hala istiyorum , çünkü Hakan hep kafasının dikine gitti ve hep kendini haklı buldu.

mehpare bencede söylede bilelim şu Hakanın akibeti ne olur?:img-yes:

Ceza alsın Hakan.Acaba final bölümü aradan birkaç yıl geçmiş olarak mı başlar?

Bana kalırsa müberra,macide,mert ve hakanı aynı koğuşa kapatsınlar;bıraksınlar herkes birbirini boğazlasın ve bizde hepsinden kurtulalım..

Kusura bakmasın senarist ama ben hayatımda böyle saçma birşey görmedim.Hatta belkide Gülşen evlatlık filandır diye düşünmeye başladım.Sİz her fırsatta herkese şiddet uygulayan,erkek kardeşini mafyaya bulaştıran,her işini silahla yapan (ki başka türlü yapamaz çünkü o kapasiteyi görmüyorum ondan) ve en sonunda hırsı,siniri yüzünden bir insanın canını almaya kalkan çocuğuna sahip çıkın ondan sonra sevdiği adamla yaşamak isteyen,çocuğunu doğurmak isteyen çocuğunuza sırf o katil hapisten çıksın diye sırtınızı dönün.Nasıl aile kavramı bu o zaman?

Her ne olursa olsun bir insanın canını almak istedi Hakan,bunun hafifletici yatıştırıcı bir sebebi olamaz.Bence Gülşen enbaşında ailesinden ayrı yaşamalıydı.Onlara para gönderip bakardı çünkü gülşenle para içinde yüzerken onlara evler arabalar alırken en iyi evlat oydu.

Yazdıkça yazasım geliyor

Sinirlenince bende de böyle oluyor yazdıkça yazasım geliyor :img-hyste Rahatlıyorum :img-hyste

Önerdiğin koğuş meydan muharebesinden Müberra zaferle çıkar bence :img-hyste

deadly_angel
19-06-07, 15:02
Hakan her şekilde ceza alacak ve bi süre hapiste kalacak, Tuğra eminimki şikayetçi olmayacaktır.Ben en çok Gülşenin ailesinin ve Yeşimin nasıl olacakta Gülşenle aralarını düzelteceklerini merak ediyorum.Umarım Gülşen gidip özür dilemeye filan kalkmaz.

arrzzu
19-06-07, 17:19
bölümün son hastane sahnesi olmasaydı veya ben orayı kaçırsaydım izlemeseydim fln %99 depresyona girerdim:img-yes:

herkesin bu kadar gülşen'e yüklenmesi saçmaydı.zamanında hatalar yaptı kabul ama bu hataları bencilliği yüzünden değil aksine başkaları için yaptı."tuğra için tuğra'dan vazgeçti" kendi deyimiyle,daha ötesi var mı? yeşim'e de çok üzüldüm ama,üzüntü içinde o da...gülşen'e sardı umutsuzca:( (kafiye oldu:img-hyste )

bunca düğüm varken bir bölümde nasıl çözülecek merak ediyorum...umarım herrkessin mutlu olduğunu görürüz.mübo macide vs hariç tabii...bir kaç sene atlayacaklar mı acaba?

açıkçası gülşen-tuğra,yeşim-hakan,halime ve gülçin'in topluca çizecekleri mutluluk sahnelerinin olduğu bir final bölümünü sadece gülşen ve tuğra'dan oluşan bir bölüme tercih ederim.:happy0064

deadly_angel
19-06-07, 17:46
açıkçası gülşen-tuğra,yeşim-hakan,halime ve gülçin'in topluca çizecekleri mutluluk sahnelerinin olduğu bir final bölümünü sadece gülşen ve tuğra'dan oluşan bir bölüme tercih ederim.:happy0064

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, Gülşenin ailesi bu bölümde gözümden o kadar düştüler ki, sanki Tuğra ve Gülşenin yanında gülerken onları görürsem bana hiç içten gelmeyecek gibi.Bir insan bir bölümde nasıl değişebilirki? Hem artık bıktım sürekli Halimeyi Hakanı görmekten.Kasvet çöküyor dizinin üzerine.Final yalnızca T&G olmalı:img-yes: Önemsiz kısımlara ara ara sıkıştırabilirler diğer karakterleri.Yeşim ve Hakanın evliliği ve o doğmayan çocukları başka bahara kaldı.Yada aradan 2-3 yıl geçer evlenirler o ayrı mesele.

seyhun
19-06-07, 17:46
ben bol bol gülşen -tuğra mutluluk sahneleri görmek istiyorum.hiç göremedikki
yaratılan gülşen karekteri yüzünden

mehpare
19-06-07, 18:17
simdi gulsen degismeye karar verdi ya,umarim bu kararin arkasinda durur ve macidenin yaptiklari da teker teker Tugraya anlatir,meldayla olan is birligi daha sonra Gulsene bebegi aldirma karsiliginda Hakandan sikayetci olmiyacagi soylemesi..

madem Hakan icerde cezasini cekiyorsa Macide hanimda bir az oglunun gozunde rezil olsa:icon_whis

kartopu
19-06-07, 19:00
simdi gulsen degismeye karar verdi ya,umarim bu kararin arkasinda durur ve macidenin yaptiklari da teker teker Tugraya anlatir,meldayla olan is birligi daha sonra Gulsene bebegi aldirma karsiliginda Hakandan sikayetci olmiyacagi soylemesi..

madem Hakan icerde cezasini cekiyorsa Macide hanimda bir az oglunun gozunde rezil olsa:icon_whis

Bu konular bence hiç işlenmeyecek..Herşey öğrenilmiş gibi yansıtılacak.Dizinin özelliği bu felaket ve kötülük olur, üzüntü olur ama kimin yaptığı ve yapanın başına gelenler ya da gelmesi gerekenler verilmez.. Bölümün neresine sığacak bu kadar şey?Aradan zaman geçmiş olacak sanırım..

ben bol bol gülşen -tuğra mutluluk sahneleri görmek istiyorum.hiç göremedikki
yaratılan gülşen karekteri yüzünden

Ben de bunu istiyorum ama göremeyeceğiz :sad53:

ekinezzya
20-06-07, 09:20
Bu kadar şeyin bir bölümde çözülmesi çok zor muhtemelen zaman atlayacaklar. Ben de bol bol Tuğra Gülşen sahnesi görmek istiyorum bir bölüm de olsa :img-in_lo
Yeşim bence Hakan hapisten kısa süre sonra çıksa bile Hakan'la evlenmesin Özer ailesinden koşarak kaçsın yarın bir gün onun başına ne geleceği bilinmez o adamın çocuk yetiştirebileceğini nasıl düşünüyor ki:img-black

blckgrl
20-06-07, 13:12
Bütün sorunların dizinin büyük bölümünde çözülmeye bırakılıp, son 10dk kadar zaman atlatılıp mutlu bir sonla bitirileceğini düşünüyorum.

Ama tabii Deniz Akçay bize şok bir son hazırlamadıysa:)

^DUyGU^
20-06-07, 13:13
Tabiki bir kaç sene geçecek aradan bir bölüme sığmaz hiç bir şey, son bölümde inşallah kavga gürültü olmaz yeter artık keyifli bir bölüm olsun...

kartopu
20-06-07, 13:34
Son bölüm için özeti ve resimleri erken yollasalar çok iyi olur :img-yes:

Çok merak ediyorum..

Dizi bitiyor gerçekten...:icon_whis Alışmıştık :img-yes:

blckgrl
20-06-07, 13:45
Son bölüm için özeti ve resimleri erken yollasalar çok iyi olur :img-yes:

Çok merak ediyorum..

Dizi bitiyor gerçekten...:icon_whis Alışmıştık :img-yes:

Bencede en azından son bölüm için resim ve özet hatta fragman erken verilebilir çünkü final çoktan çekilmiştir.

Çok alışmıştık haklısın Kartopu, artık Ahu Türkpençe yeni bir diziyle ekrana dönene kadar onu çok özleyeceğiz.

Lone
20-06-07, 14:11
Yanlız senarist bir süre mümkünse tatil yapsın ve ekranlardan uzak dursun.Çünkü hepimizi delirtmeyi başardı entrikalarla,şiddetle..Kendisinin iyi bir tatile ihtiyacı var. ;)

deadly_angel
20-06-07, 14:14
Yanlız senarist bir süre mümkünse tatil yapsın ve ekranlardan uzak dursun.Çünkü hepimizi delirtmeyi başardı entrikalarla,şiddetle..Kendisinin iyi bir tatile ihtiyacı var. ;)

Bencede, bir süre dinlenmeli, tatile filan gidip kafasını dinlemeli, yeni sezonda yeni bir diziyle çıkmasın karşımıza mümkünse.

mehpare
20-06-07, 16:11
Çok alışmıştık haklısın Kartopu, artık Ahu Türkpençe yeni bir diziyle ekrana dönene kadar onu çok özleyeceğiz.

:icon_sorr ama bak sen boyle soylesen ben aglamaya baslarim ve bir daha susmam da zor olur:img-cray: umarim Ahu Turkpence kisa bir sure tatil yapar ve guzel yep yeni bir diziyle geri doner:img-yes:

deadly_angel
20-06-07, 19:01
:icon_sorr ama bak sen boyle soylesen ben aglamaya baslarim ve bir daha susmam da zor olur:img-cray: umarim Ahu Turkpence kisa bir sure tatil yapar ve guzel yep yeni bir diziyle geri doner:img-yes:

Umarım yeni dizisinde ne istediğini bilen dominant bir karakteri canlandırır.

>sonis<
20-06-07, 19:05
ben her izledigim dizi bitinde cok üzülüyom cok alisior insan cünkü simdi aynisi söhretede olucak umarim güzel bir final olur:icon_sorr
bu haftaki bölüm gercekten bu sezonun en ii bölümlerinden biriydi mübo hak etsede üzüldüm yinede durumuna kendi tarafindan aslinda haklida kocasi acisindan ama gerisi kafasini yedinin belirtileriydi.. burasida aslinda sacma nsl böyle birden böyle sapik oldu anlamadim daha son bölümlerde normal bir insandi ve cokda zekidi simdi ise nerdeyse aptal denilebilir.
gülsenin aklida gec olsa artik nihayet basina geldi ve hakandan nsl özür diler ya nsl bi sacmalik bu önce bedelini ödeyecek diyo sonra bide ayana gidip özür dilio ben hayata öyle bisey yapmazdim belki yüzüne bile bakmasdim bile kardesim bile olsa. hakan kendisini bisey zannedio ama zaten cikar o delikden..

burcu_m82
20-06-07, 19:07
Bencede en azından son bölüm için resim ve özet hatta fragman erken verilebilir çünkü final çoktan çekilmiştir.

Merhaba
Final bolumunun cekimlerinin henuz tamamlanmadigini biliyorum arkadaslar.
Yarin Tarabya'da cekimler olacak.

kartopu
20-06-07, 19:38
Merhaba

Bilgi için teşekkürler..

Bölüm nasıl yetişecek, ucu ucuna olacak sanırım :img-help: Zorlanacaklar...

burcu_m82
20-06-07, 19:44
Bilgi için teşekkürler..

Bölüm nasıl yetişecek, ucu ucuna olacak sanırım :img-help: Zorlanacaklar...

Rica ederim. Hatta dekor olarak nikah masasi hazirlaniyor. Demek ki birileri evlenecek. :good:

kartopu
20-06-07, 19:48
Rica ederim. Hatta dekor olarak nikah masasi hazirlaniyor. Demek ki birileri evlenecek. :good:

Bu yazdığın daha da güzel :img-yes:
Sonunda istediğimiz olacak artık.Gülşen ve Tuğra evleniyor herhalde :happy0064 Düğün izleyeceğiz :happy0064

blckgrl
20-06-07, 20:18
Merhaba

Öylemi ben bitmiştir diye düşünüyordum, olabilir:img-yes:

Demekki düğün var, o zaman bu hepsinden daha güzel:happy0064

burcu_m82
20-06-07, 20:41
Öylemi ben bitmiştir diye düşünüyordum, olabilir:img-yes:

Demekki düğün var, o zaman bu hepsinden daha güzel:happy0064

Gunleri karistirmisim arkadaslar yarin cekim yok. Son cekim bugundu sanirim. Zaten yarin dugun var. Gercekte ama dizide degil. Dizinin sanat yonetmeni evleniyor. Nikah sahitlerinden biri de Atilla Saral. :img-yes: Tabii oyunculardan ekipten de dugune katilanlar olacak.

kartopu
20-06-07, 20:48
Gunleri karistirmisim arkadaslar yarin cekim yok. Son cekim bugundu sanirim. Zaten yarin dugun var. Gercekte ama dizide degil. Dizinin sanat yonetmeni evleniyor. Nikah sahitlerinden biri de Atilla Saral. :img-yes: Tabii oyunculardan ekipten de dugune katilanlar olacak.

Aaa oldu mu şimdi...Biz dizide istiyoruz düğünü :img-hyste Belki aradan onu da çıkarırlar :img-hyste Hazır nikah masası varmış..:icon_whis

Doğru bilgisi olan var mı final hakkında :img-help:

blckgrl
20-06-07, 20:51

Hayallah neyse bilgi için sağol, yani ben bitmiştir diye düşünüyordum çünkü zaman yok artık, montaj, dublaj yani değil mi?

Eh gerçek nikah da güzel yani hoş haber:) Mutlaka katılacaklardır tabi:)

burcu_m82
20-06-07, 20:56
Gercekten sanat yonetmeninin dizi icin nikah masasi hazirladigini biliyorum.
Hatta espri konusuydu 2 gun sonra onunda nikahi oldugundan :)
Cok merak ediyorsaniz yarin dugunde finalde ne oluyor diye sorarim :good:
Ama soylerler mi bilmem?

Asmali Konak'ta filmde olacaklari soylememisti. Gerci konusmalarini yasaklamislardi o zaman.

blckgrl
20-06-07, 21:17
Gercekten sanat yonetmeninin dizi icin nikah masasi hazirladigini biliyorum.
Hatta espri konusuydu 2 gun sonra onunda nikahi oldugundan :)
Cok merak ediyorsaniz yarin dugunde finalde ne oluyor diye sorarim :good:
Ama soylerler mi bilmem?

Asmali Konak'ta filmde olacaklari soylememisti. Gerci konusmalarini yasaklamislardi o zaman.

Ben kendi açımdan burada dizinin sonunu doğru yalnış okumak istemem izleyerek görmek isterim, tahmin ve merak ediyoruz ama sonunu seyretmeden duymak istemem.

Lütfen yazma bu sayfaya, kendi açımdan duymak istemiyorum ok?

^DUyGU^
20-06-07, 21:24
Ben kendi açımdan burada dizinin sonunu doğru yalnış okumak istemem izleyerek görmek isterim, tahmin ve merak ediyoruz ama sonunu seyretmeden duymak istemem.

Sana katılıyorum blckgrl, bende sonucu seyrederek görmek istiyorum. Lütfen yazma yoksa hiç bir heyecanı kalmaz.

burcu_m82
20-06-07, 21:37
Sana katılıyorum blckgrl, bende sonucu seyrederek görmek istiyorum. Lütfen yazma yoksa hiç bir heyecanı kalmaz.

Haklisiniz merak olmadan olmaz. Ne olacagini bilince tadi kalmaz herhalde.

kartopu
20-06-07, 21:49

Arkadaşlar size katılıyorum ben de bilmek istemiyorum ayrıntıları..
Bilgisi olan var mı derken Final çekildi mi, çekilmedi mi onu demek istedim..:img-yes:

Umarım beğeneceğimiz ve mutlu olacağımız bir bölüm olur...bye

Kader(ZELAL)
20-06-07, 22:31
Milliyet gazetesinde Sina Koloğlu yazmış aşağıdaki yazıyı.
"Şöhret"te de doğum
Dizinin yeni bölümünde Ahu Türkpençe'nin oynadığı Gülşen doğuruyor. Bu doğum yapmanın yanı sıra, kan kanserine ilik nakli, trafik kazasından sonra ölümle pençeleşmek vazgeçilmez senaryo temalarından oldu. Bu kadar doğurmanın teşvik edildiği acaba hangi AB üyesi ülke dizisi vardır? Hani gireceğiz ya!

Bu habere göre bebek kesin doğuyor. Dizide doğacağını göreceğiz bebeğin.

mehpare
20-06-07, 23:04
"Şöhret"te de doğum
Dizinin yeni bölümünde Ahu Türkpençe'nin oynadığı Gülşen doğuruyor. Bu doğum yapmanın yanı sıra, kan kanserine ilik nakli, trafik kazasından sonra ölümle pençeleşmek vazgeçilmez senaryo temalarından oldu. Bu kadar doğurmanın teşvik edildiği acaba hangi AB üyesi ülke dizisi vardır? Hani gireceğiz ya!

:happy0064 cok guzel,demek ki bebek gorecez,ayrica bu yazar niye bu kadar doguma takmis kafayi aniyamadim,dogumde hayatin bir parcasi, dizilerde insan hayati uzerine yaziliyor,ne yani Marsda yasiyan hayali yaratikleri mi gostersinler dizilerde:img-pilot

^DUyGU^
20-06-07, 23:25
"Şöhret"te de doğum

Güzel bebeği göreceğiz demek:happy0064

Haydaaa sanki Gülşen dizide bir düzüne çocuk doğurdu çok komik valla. Normal olaraktan ikinci çocuğunu doğuracak çok normal bir durum:img-hyste

blckgrl
21-06-07, 00:37
:happy0064 cok guzel,demek ki bebek gorecez,ayrica bu yazar niye bu kadar doguma takmis kafayi aniyamadim,dogumde hayatin bir parcasi, dizilerde insan hayati uzerine yaziliyor,ne yani Marsda yasiyan hayali yaratikleri mi gostersinler dizilerde:img-pilot

Mehpare haklısın valla hem doğumdan güzel birşey var mı ya? Bu yazar saçmalamış yani.

Senin yazım tarzına hayranım her seferinde yüzümde bir gülümseme oluyor, çok yaşa emi?:good:

stormy
21-06-07, 00:42
Demek kucuk Tugsen dogacakmis..(Tugsen haha Tugra+Gulsen) :img-hyste

Siz ne isim dusunursunuz?:)

^DUyGU^
21-06-07, 00:54

Umut olabilir belki :)

seyhun
demekki aradan zaman geçmiş olarak gösterecekler.

blckgrl
Bebeğin doğacak olması müthiş ama çok şok edici bir haber değil zaten Gülşen geçen hafta doğuracağını söyledi, Tuğra da öğrendi , artık kimse o çocuğun doğmasına engel olamaz. Düğünde garanti bence, şimdi merak edilen diğer problemlerin nasıl çözüleceği?

kartopu

Hakan olsun bebeğin adı :img-hyste Gülşen onun sayesinde akıllandı.Bebek de ailesine kavuştu :icon_whis

Bebeği göreceğimize sevindim :happy0064 İnşallah güzel bir bebek bulmuşlardır :img-yes:

Mehpare :good: Yazarlar da bazen sırf eleştiri yazmak için yazıyorlar.Güncel konuları işleyince diziler çok klasik oluyor, başka birşey verince yok topluma uymuyor.Tabii ki doğum verilecek ortada bir aile var..Sırf eleştiri olsun diye yazılmış...

kartopu
21-06-07, 01:00
Serkan olabilir ya da Tuğra'nın ölen babasının adı.Gerçi adı ne adamın bilen var mı? :icon_whis

blckgrl Müberra bence hapishaneden akli dengesi yerinde değil diye tımarhaneye gidecek..

Hakan, Yeşim ne olacak meçhul... :icon_whis

blckgrl
21-06-07, 01:04
kartopu bence tımarhane olacak sonu, zaten kafayı yedi onu hapse değil tımarhaneye atarlar.

umut ismi süper ortak, çok da yakışır:)

^DUyGU^
21-06-07, 01:08
kartopu bence tımarhane olacak sonu, zaten kafayı yedi onu hapse değil tımarhaneye atarlar.

umut ismi süper ortak, çok da yakışır:)

Müberranın sonu bakırköylük zaten, kadın elimden herşeyim gidecek diye sıyırdı:img-yes:

Evet ortak ,süper yakışır, senarist isim bulamadıysa buyursun:)

^DUyGU^
21-06-07, 01:27
Amanın uğur ismide olabilir, güzel isim:)

kartopu
21-06-07, 01:29
Amanın uğur ismide olabilir, güzel isim:)

Evet güzel..Uğur da güzel, Umut da :img-yes:

ekinezzya
21-06-07, 12:00
Bebeği göreceğimize sevindim:happy0064
Mübo bence de tımarhaneye gider bu kadar hırsın fayda getirmeyeceği belliydi ama açıkçası delireceğini hiç tahmin etmemiştim.
Gülşen ailesi ve Yeşim'le nasıl barışacak ya da barışacak mı? Saçmaladıklarının farkına varırlar belki.
Diziye alışmıştım boşluğa düşeceğim. Ahu Türkpençe ve diğer oyuncuları yeni sezonda senaryosunda boşluklar, aceleye gelen yerler bulunmayan bir dizide görmek isterim.

arrzzu
21-06-07, 13:01
oo bebeği göreceğiz demek,güzelmiş.o zaman klasik final olarak entrikalar devam edip son 10 dakikada bütün karakterlerin 10 yıl sonraki hallerini göstermeyecekler...:good:

mehpare
21-06-07, 15:06
Evet güzel..Uğur da güzel, Umut da :img-yes:

:img-hyste bence polat olsun peline de yakisir,pelin polat kardesler:img-hyste

gamze_yy
21-06-07, 15:12
Star yaptı yine yapacağını. Yalancı Yarim'in yine gününü değiştirdi. Eğer kanalların bu politikalarından rahatsızsan yalancı yarimin yeni gününü herkese duyur.

YALANCI YARİM CUMARTESİ 20:00'DA

^DUyGU^
21-06-07, 17:24
:img-hyste bence polat olsun peline de yakisir,pelin polat kardesler:img-hyste

Amanın polat mafya adı gibi bişey yaww, çok itici geldi bana:img-hyste

Lone
21-06-07, 18:13
bence çocuğun adı mucize olmalı :) ne de olsa mucizevi bir şekilde doğuyor.Bencede umut ismi çok güzel

mehpare
21-06-07, 20:27
Amanın polat mafya adı gibi bişey yaww, çok itici geldi bana:img-hyste

:img-yes: haklisin ama ben turkcede P hrfiyle baslayan baska bir erkek ismi bilmiyorum,:img-icecr biz bebegin cinsiyet konusunda bile kararimizi vermisiz,sadece erkek ismi ariyoruz

belki de macidenin dominat teyzeligi tutar ve cocugun adini MACID koyar:fighting2

Lone
21-06-07, 20:55
:img-yes: haklisin ama ben turkcede P hrfiyle baslayan baska bir erkek ismi bilmiyorum,:img-icecr biz bebegin cinsiyet konusunda bile kararimizi vermisiz,sadece erkek ismi ariyoruz

belki de macidenin dominat teyzeligi tutar ve cocugun adini MACID koyar:fighting2
4M den fenalık geldi naparlarsa yapsınlar ama çocuğun adı M ile başlamasın yoksa kesin cadı babaannesine çekecek çocuk ;)

blckgrl
21-06-07, 23:18
Ya en azından yarın özet ve resimler erken verilsin lütfennnnnnnn. Son bölüm zaten, Atv de fragmanı erkenden döndürmeli bence, dizi bitiyor artık yaaaaaaaa:icon_whis

kartopu
21-06-07, 23:45
Ya en azından yarın özet ve resimler erken verilsin lütfennnnnnnn. Son bölüm zaten, Atv de fragmanı erkenden döndürmeli bence, dizi bitiyor artık yaaaaaaaa:icon_whis

Bence de :img-yes:

Özeti ama en çok resimleri merak ediyorum.

mehpare
21-06-07, 23:54
bu dizinin son bolumu,insallah bol resimli bir bolum olur ve bizi Ahunun yeni projesi basalyana kadar idare eder,ayyyyyyyyy bak simdiden ozledim :icon_sorr

ekinezzya
22-06-07, 11:02
arkadaşlar resim konmuş ama ben eklemeyi bilmiyorum :(

blckgrl
22-06-07, 11:08
arkadaşlar resim konmuş ama ben eklemeyi bilmiyorum :(

Atvnin sitesine baktım geçen haftanın resimleri var ve şu yazıyıor

Şöhret 70.Bölüm Final

özet yok, eklenmmeiş daha...:icon_sorr

Atv yalnış yazmış olmalı, hem eski resim hem 70.Bölüm hende final ne demek yaw? Geçen hafta 70. bölümdü zaten:img-help:

kartopu
22-06-07, 11:12
Atvnin sitesine baktım geçen haftanın resimleri var ve şu yazıyıor

Şöhret 70.Bölüm Final

özet yok, eklenmmeiş daha...:icon_sorr

Atv yalnış yazmış olmalı, hem eski resim hem 70.Bölüm hende final ne demek yaw? Geçen hafta 70. bölümdü zaten:img-help:

Yine saçmalamışlar...:img-help: Sonra düzeltirler önceden de böyle olduğu vardı..:icon_whis

ekinezzya
22-06-07, 11:14
O Hakan ve Yeşimin kafa kafaya verdiği geçen hafta mıydı:img-blush Pardon arkadaşlar ben onu yeni sandım. Yanlış ihbar oldu. Dizide unutulan kişilerden sonra bölüm sayısını da mı unuttular ki:img-hyste

blckgrl
22-06-07, 11:16
Yine saçmalamışlar...:img-help: Sonra düzeltirler önceden de böyle olduğu vardı..:icon_whis

Yuh diyorum ozaman, bu kadar özensiz çalışma sistemide görmedim hayatımda yani, ayıp etmişler:img-help:

kartopu
22-06-07, 11:20
Yuh diyorum ozaman, bu kadar özensiz çalışma sistemide görmedim hayatımda yani, ayıp etmişler:img-help:

Yani bu kadar olur..Ben her hafta takip ettiğim için biliyorum önceden de bazen bölüm sayısını yanlış yazıyorlardı sonra düzeltiyorlardı..İşlerini ne kadar takip ettikleri ortada.Üstelik bu final bölümü daha dikkat edilir :img-help:

ekinezzya
22-06-07, 11:22
Yani bu kadar olur..Ben her hafta takip ettiğim için biliyorum önceden de bazen bölüm sayısını yanlış yazıyorlardı sonra düzeltiyorlardı..İşlerini ne kadar takip ettikleri ortada.Üstelik bu final bölümü daha dikkat edilir :img-help:

Bence de final bölümünün sayısı nasıl unutulabilir ki:img-swoon Özeti ve fragmanları erken verseler bari:img-help:

mehpare
22-06-07, 11:26
ekledikleri fotograflarda gecen haftaya ayit,bu Atv'de niye boule yapiyor:icon_whis

umarim bolumun hazir olmadigi bir durum degil yani bu hafta gecen haftaki bolumu vermezler,nasilsa final yaziyor:img-cool2

kartopu
22-06-07, 11:32
Bu akşam gözümü Atv'den ayırmayacağım :icon_whis İnşallah erken verirler :img-yes:

O Hakan ve Yeşimin kafa kafaya verdiği geçen hafta mıydı:img-blush Pardon arkadaşlar ben onu yeni sandım. Yanlış ihbar oldu. Dizide unutulan kişilerden sonra bölüm sayısını da mı unuttular ki:img-hyste

Evet o sahne geçen haftaydı.Hakan kelepçelenip giderken Yeşim ile veda sahnesi..:img-yes:
Yanlış alarm verdin :img-hyste

ekinezzya
22-06-07, 12:04
Evet o sahne geçen haftaydı.Hakan kelepçelenip giderken Yeşim ile veda sahnesi..:img-yes:

Diziyi yayınlayan kanal bile bölüm sayısını yanlış yazıyorsa izleyici olarak ben ne yapayım:img-hyste Heyecanlandım birden resim görünce ama maalesef değilmiş:icon_sorr

mehpare
22-06-07, 13:03
ya bir arkadas gecen hafta e kolay'dan bulmustu ozeti acaba bu haftada ordan baksak bulacak miyiz:img-pilot

mehpare
22-06-07, 13:12

:img-hyste cok komik bir resim,ayrica hicte romantik degil,yesim ve Hakat savasan iki keci gibi kafalari bir birine vurmusla,oylece bakiyorlar

ekinezzya
22-06-07, 13:23
ya bir arkadas gecen hafta e kolay'dan bulmustu ozeti acaba bu haftada ordan baksak bulacak miyiz:img-pilot

ben bir süre önce baktım bulamadım:icon_sorr

kartopu
22-06-07, 13:28
Ben de oraya da baktım ama yok :icon_whis

Bu sefer her tarafa kamp kurdum :img-hyste bekliyorum :img-hyste

Bakalım özeti hangi şanslı kişi bulacak :img-grin2

kartopu
22-06-07, 14:02
Özet ve resimleri istiyoruumm :img-yes: :img-help:

Yoksa ben sahte özet yazıp, fotoshop'ta sahte resimler üreticem :img-hyste

ekinezzya
22-06-07, 14:12
Özet ve resimleri istiyoruumm :img-yes: :img-help:

Yoksa ben sahte özet yazıp, fotoshop'ta sahte resimler üreticem :img-hyste

Bence en iyisi o :) Sahte final:img-hyste Final bölümü bari erken verselerdi ya.:img-help:

ekinezzya
22-06-07, 15:52
arkadaşlar resim gelmiş bu sefer doğru ihbar çoook şeker bir resim:happy0064

^DUyGU^
22-06-07, 15:55
http://www.atv.com.tr/im/sohret/sohret_1142_c.jpg

Süper bir tablo harikaaaaaaaaaaaaaaaaa:happy0064

kartopu
22-06-07, 16:01

Ooo bayıldım :happy0064 Gerçekten harika :happy0064

mehpare
22-06-07, 16:04
evet masal cim cok guzel bir tablo:img-wink:

ozellikde bu tablo da Macide cadisi olmadigi icin dahada guzel.simdi diger resimler gelsede bir gorelim

benim gore bildigim kadar seker bir bebek bulmuslar,yeni dogan bebek olarak cok da guzel sayilir:img-yes:

ekinezzya
22-06-07, 16:06
Bebek çok tatlı:happy0064
demek ki Özer ailesi ve Yeşim aklını başına toplamış:img-yes:

kartopu
22-06-07, 16:06
benim gore bildigim kadar seker bir bebek bulmuslar,yeni dogan bebek olarak cok da guzel sayilir:img-yes:

Bebek çok şeker görünüyor.Güzel bulmuşlar :happy0064 :img-yes:

Öbür resimler de gelsin...bye

kartopu
22-06-07, 16:09
71. Bölüm Özeti

Gülşen’le bir bebekleri olacağını öğrenen Tuğra, sevinçten havalara uçar. Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen’in yanında olmaktır. Hapiste her şeyden umudunu kesen Hakan için beklenmedik bir gelişme olacaktır. Yeşim hala Gülşen’le konuşmamaktadır. İki eski dost için çok zor günlerdir.Müberra’nın başına gelenler herkesi şoke eder. Hayatı kayıplarla dolu olan Mert, bu sefer herşeyle yüzleşecektir...Gülşen’i gelini olarak asla kabul etmeyen Macide beklenmedik bir tavır sergiler.Halime hayatıyla ilgili zor bir karar alır.Gülşen’in doğumu oldukça risklidir. Bu Tuğra’yı çok tedirgin eder. Sonucu beklemek herkes için ızdırap olacaktır

mehpare
22-06-07, 16:30
Gülşen’le bir bebekleri olacağını öğrenen Tuğra, sevinçten havalara uçar. Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen’in yanında olmaktır.

ucar tabi niye ucmasin:img-wink:

Hapiste her şeyden umudunu kesen Hakan için beklenmedik bir gelişme olacaktır. Yeşim hala Gülşen’le konuşmamaktadır. İki eski dost için çok zor günlerdir.

bunun ne oldugu belli Tugra onu af edecek ve Hakan Yesin,birde Halime bir guzel utanirlar(gulcini demedim cunku o insan sayilmaz bence)

Müberra’nın başına gelenler herkesi şoke eder. Hayatı kayıplarla dolu olan Mert, bu sefer herşeyle yüzleşecektir.
bence pelinin velayetini Gulsene versin ve cekip gitsin,mumkunsa en uzak ulkeye

..Gülşen’i gelini olarak asla kabul etmeyen Macide beklenmedik bir tavır sergiler.
yuzsuz kadin,o da kusup amerikaya gitsin biazda omurun kafasini yesin

Halime hayatıyla ilgili zor bir karar alır.
Hlimede o kadar karakteri oldugunu bilmiyordum,karar vermek ha? :img-hyste

Gülşen’in doğumu oldukça risklidir. Bu Tuğra’yı çok tedirgin eder. Sonucu beklemekherkes için ızdırap olacaktır.

her dogum risklidir canim :icon_whis

kartopu
22-06-07, 16:43
Gülşen’le bir bebekleri olacağını öğrenen Tuğra, sevinçten havalara uçar. Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen’in yanında olmaktır

Ne güzel bir cümle..Hasta yatağında havalara uçamamıştır :img-hyste ama çok mutlu olduğu kesin..

Hapiste her şeyden umudunu kesen Hakan için beklenmedik bir gelişme olacaktır.

Tuğra onu kurtarmak için uğraşacak herhalde..

Yeşim hala Gülşen’le konuşmamaktadır. İki eski dost için çok zor günlerdir.

Tuğra'nın yaptıklarından (tabii Hakan için birşey yaparsa) ve doğum nedeniyle barışırlar herhalde...

Müberra’nın başına gelenler herkesi şoke eder.

Uzun zamandır bu olacakları bekliyorduk :icon_whis Delirdi sanırım...

Hayatı kayıplarla dolu olan Mert, bu sefer herşeyle yüzleşecektir...

Uzaklara gitsin...:img-yes:

Gülşen’i gelini olarak asla kabul etmeyen Macide beklenmedik bir tavır sergiler.

Bebek için iyi davranacak herhalde ama o da çekip gitse en iyisi..

Halime hayatıyla ilgili zor bir karar alır.

Karar mı?

Gülşen’in doğumu oldukça risklidir. Bu Tuğra’yı çok tedirgin eder. Sonucu beklemek herkes için ızdırap olacaktır

Gördük resimden bebeği :happy0064

kartopu
22-06-07, 16:46
Doğum var da düğün yok mu :bilmim

Güzel bir düğün izleseydik :img-yes:

mehpare
22-06-07, 16:51
Doğum var da düğün yok mu :bilmim

Güzel bir düğün izleseydik :img-yes:

ama Gulsen ve Tugranin dugunu artik olamaz heralde,yani kimse duguna gelmez ki Halime,Yesim,Hakan,Macide herkes kus,bir tek Pelin ve Vedat gelecekler dugune..

aman olmasin bebek var nede olsa :img-wink:

blckgrl
22-06-07, 18:33

Haklısın ortakkk harika bir resim.:)

Resim güzelde özet hala karamsar ama sonuç güzel olacak inşallah:img-yes:

Tuğranın havalara uçması çok normal harika yaaaaw:)

Bence düğün olur, sorunlar çözülür ve düğün sonra da bebek:happy0064 Bu arada bebek çok tatlı, Gülşen de Tuğra da öyle:)

Hakan'ı Tuğra kurtarınca, yani az bir ceza alınca Halime, Gülçin ve Yeşim utanırlar inşallah, tabii yüz varsa onlarda.

Macide Amerikaya dönebilir, artık hiçbir allahın kulu Gülşen ve Tuğrayı ayıramaz.

Mert uzaklara gider, Müberra da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine.

http://www.atv.com.tr/im/sohret/sohret_1142_s6.jpg

Bu da müthiş bir resim:happy0064

mehpare
22-06-07, 18:38
resimleri ekleyen arkadas yine yok ortada:icon_sorr ,yani bu haftada ilk tanitimi gorecez sonra resimleri

Lone
22-06-07, 18:44
Özetin en sonunda "ızdırap" kelimesi geçmeseydi hatrım kalırdı valla :) Bakalım olaylar nasıl sonuçlanacak.yeşim ve gülşen barışır bencede ve bence hakanı bekleyen gelişme tuğranın ondan şikayetçi olmaması olur

stormy
22-06-07, 18:56
Halime evleniyor mu yoksa hahahaha :D:D..Aklima baska birsey gelmedi..:)

kartopu
22-06-07, 19:03
Resimler gelmiş :happy0064 Hemen bakın süperler :happy0064

^DUyGU^
22-06-07, 19:07
Gülşen’le bir bebekleri olacağını öğrenen Tuğra, sevinçten havalara uçar. Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen’in yanında olmaktır

Amanın Tuğra her halde havalara uçar sevdiği kadından bir çocuğu olacak:happy0064

Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen’in yanında olmaktır.
Tabiki yanında olacak süperrrrrrrrrr

Hapiste her şeyden umudunu kesen Hakan için beklenmedik bir gelişme olacaktır.
Beklenmedik olay Tuğranın şikayetçi olmamasıdır, gerçekleri öğrenince yaptıklarından utansa utanacakta zaten.

Yeşim hala Gülşen’le konuşmamaktadır. İki eski dost için çok zor günlerdir.
Aman beee Gülşen gibi bir dostu var daha ne istiyor. Ama resimde görüldüğü gibi barışmışlar Tabi Tuğra sayesinde olmuştur:img-yes:

Müberra’nın başına gelenler herkesi şoke eder. Hayatı kayıplarla dolu olan Mert, bu sefer herşeyle yüzleşecektir...
Eeee tabi şoke eder yılların müberra erdem ne hale geldi. Mertte bir zahmet yüzleşsin herşeyle adamın keyfi iyiydi hep. Dünyanın öbür ucuna gitsinbye

Gülşen’i gelini olarak asla kabul etmeyen Macide beklenmedik bir tavır sergiler.
Aman ettt Tuğra istedikten sonra, ona Amerikanın yolları gözükür:img-hyste

Gülşen’in doğumu oldukça risklidir. Bu Tuğra’yı çok tedirgin eder. Sonucu beklemekherkes için ızdırap olacaktır.
Amanın en zor an tabiki Zavallı Tuğra Beklemekten bir hal olmuştur.

Bebek çok tatlı yaww, Gülşen ve Tuğrada

blckgrl
22-06-07, 19:10
Resimler gelmiş :happy0064 Hemen bakın süperler :happy0064

Sağol canım:)

Resimler harika , süperrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064 Çok tatlılar:img-yes: :img-in_lo

Bu arada Ahu T. çok güzel, acayip yakışmış değil mi lousalık?

mehpare
22-06-07, 19:26
resimler cok guzel,bebekde cok tatli:img-wink:
haklisin blckgrl Ahuya cooooooook yakisir:img-yes:

kartopu
22-06-07, 19:34

Resimler harika , süperrrrrrrrrrrrrrrr:happy0064 Çok tatlılar:img-yes: :img-in_lo

Çok yakışmış Ahu'ya :happy0064

Resimleri çook beğendim :happy0064

Şu tanıtımı da bu gece verseler çok iyi olacak :img-yes:

mehpare
22-06-07, 19:51
ne resimlerde ne de ozetde Pelinden bir haber yok o nerde acaba?umarim o mikrob cocugu almis gitmis olmasin..

kiski Pelinden de yeni kardesiyle birlikte bir resim cekseydiler:img-yes:

^DUyGU^
22-06-07, 20:09

Harikaaaa ötesi vallaa, Gülşene ikinci kez anne olmak, Tuğra'da baba olmak çok yakışmış:happy0064

Evet lousalık çok yakışmış, bakışlarda harika ama degilmi?

mehpare
22-06-07, 20:24
blckgrl ve masal rica ederim bana su lousalik kelimeyi tercume edin dictionary'e baktim orda manasi yoktu:img-help:

blckgrl
22-06-07, 20:28
blckgrl ve masal rica ederim bana su lousalik kelimeyi tercume edin dictionary'e baktim orda manasi yoktu:img-help:

Canım doğumdan sonraki bir sürelik dönem:) Sözlükte yoksa demek halk arasında söylenenden aklımda kaldı, ama bunu herkes bilir yaw:)

kartopu
22-06-07, 20:29

Mehpare ben biliyorum ama bana sormamışsın :img-hyste yazarlar cevabı sana :img-yes:

Resimleri çok beğendim keyfim yerinde :happy0064

mehpare
22-06-07, 20:29
Canım doğumdan sonraki bir sürelik dönem:) Sözlükte yoksa demek halk arasında söylenenden aklımda kaldı, ama bunu herkes bilir yaw:)

sagol cnm simdi bende ogrenmis oldum bu kelimeyi:img-wink:

^DUyGU^
22-06-07, 20:31

Mehpare alemsin valla:) Ortağım açıklamış:img-hyste

Kader(ZELAL)
22-06-07, 21:22
Gelen resimler çok güzel ya. Tuğra'ya babalık, Gülşen'e de annelik çok yakışmış. Resimlerde çok tatlı çıkmışlar. Umarım atv tanıtımı çok sık verir. Çünkü bu bölüm çok güzel bir bölüm olacak belli. Nihayet sonunda Gülşen ve Tuğra mutluluğa kavuşuyorlar.

kartopu
22-06-07, 21:33
Gelen resimler çok güzel ya. Tuğra'ya babalık, Gülşen'e de annelik çok yakışmış. Resimlerde çok tatlı çıkmışlar. Umarım atv tanıtımı çok sık verir. Çünkü bu bölüm çok güzel bir bölüm olacak belli. Nihayet sonunda Gülşen ve Tuğra mutluluğa kavuşuyorlar.

Yazdıklarına katılıyorum..Atv sık versin ve bu gece görelim tanıtımı :img-yes:

Gülşen ve Tuğra mutluluğa kavuşuyor ama dizi bitiyor.En azında 2-3 bölüm önce başlasaydı mutlu halleri de bizde keyifle izleseydik.Tek bölümlük mutluluk olacak..Artık bununla avunacağız...

Düğün de olmayacak galiba.Olmasını isterdim..:img-yes:

blckgrl
22-06-07, 21:35
Yazdıklarına katılıyorum..Atv sık versin ve bu gece görelim tanıtımı :img-yes:

Gülşen ve Tuğra mutluluğa kavuşuyor ama dizi bitiyor.En azında 2-3 bölüm önce başlasaydı mutlu halleri de bizde keyifle izleseydik.Tek bölümlük mutluluk olacak..Artık bununla avunacağız...

Düğün de olmayacak galiba.Olmasını isterdim..:img-yes:

Neden düğün olmayacak diye düşünüyorsunuz? resim yok diye ise anlarım ama düğün olmadan mı anne baba olacaklar, sanmam arkadaşlar, mutlaka düğün olacaktır, yoksa çok saçma olur.

kartopu
22-06-07, 21:37
Neden düğün olmayacak diye düşünüyorsunuz? resim yok diye ise anlarım ama düğün olmadan mı anne baba olacaklar, sanmam arkadaşlar, mutlaka düğün olacaktır, yoksa çok saçma olur.

Evet canım resim yok diye diyorum.Yani Ahu gelinlik giyse kesin resmi eklerlerdi..Belki bir sade nikah olur ama ben düğün olmasını istiyorum.Zaten önceki düğünü senarist beter etmişti..:img-help:

^DUyGU^
22-06-07, 21:37
Düğün olmasa bile sade aile arasında nikah kıymış olabilirler, yada gelinlik giydi ama resimlerde olmayabilirde.

blckgrl
22-06-07, 21:45
Düğün olmasa bile sade aile arasında nikah kıymış olabilirler, yada gelinlik giydi ama resimlerde olmayabilirde.

Sade bir nikah olmuş olabilir, ama çocuk doğduğuna göre 9 ay geçmiş belki sorunlar çözüldükten sonra düğün göstercekler ve zaman atlanacak bebek doğacak. Ben evleneceklerine eminim, çocuğu evlenmeden doğurup büyütemezler, sanmam.

Resim eklenmemesinin sebebide süpriz olsun diye olabilir, ne yaptıkları belli olmuyor ya bunların:img-hyste

mehpare
22-06-07, 21:50
Sade bir nikah olmuş olabilir, ama çocuk doğduğuna göre 9 ay geçmiş belki sorunlar çözüldükten sonra düğün göstercekler ve zaman atlanacak bebek doğacak. Ben evleneceklerine eminim, çocuğu evlenmeden doğurup büyütemezler, sanmam.

Resim eklenmemesinin sebebide süpriz olsun diye olabilir, ne yaptıkları belli olmuyor ya bunların:img-hyste

bence sade bir nikah yapmislar ve sonra zaman gecmis,cunku daha oncede yazdigim gibi butun akraba ve dostlari kus oldugu icin ,Pelin ve Vedatdan baska kimse olmayacakti dugunde

^DUyGU^
22-06-07, 21:58

Evet sorunlar çözüldükten sonra düğün olabilir:img-yes: Bende eminim evleneceklerine Tuğra hastaneden çıktıktan hemen sonra nikah kıymış olabilirler çocuk nikahsız doğmasın diye.

kartopu
22-06-07, 22:00

Bu da olabilir :img-hyste Mesela Gülşen'in defile resmi bölüm geçtikten defile yapıldıktan sonra öbür bölüm resimleriyle gelmişti :icon_whis

Yine de gelinlik giymemiş gibime geliyor yanılmayı çok istiyorum :img-yes:

bence sade bir nikah yapmislar ve sonra zaman gecmis,cunku daha oncede yazdigim gibi butun akraba ve dostlari kus oldugu icin ,Pelin ve Vedatdan baska kimse olmayacakti dugunde

Ben inat ediyorum sadece Pelin bile gelse :img-hyste düğün yapılmalı :img-grin2

Sade nikah istemiyorum :icon_whis Koca Tuğra Soygüder sade nikahla geçiştiremez bunu...Doğumdan önce nikah olabilir ama doğumdan sonra düğün yapılsın :img-yes: Aile barışınca yapılsın.Kısacası düğün yapılsın...:img-yes:

Ya acaba finalde düğün istemiyoruz diye burada yırtındık senarist de yapmadı mı :icon_whis Yanlış mı anlaşıldık :img-hyste Biz son bölümde kavuşma istemiyorduk :img-yes:

deadly_angel
22-06-07, 22:24
İki gün girmedim, sitede ne çok şey olmuş ya, neyse vallahi bölümözetine ve resimlere bakılırsa sonunda muradımıza eriyoruz, ortada düğün varmı acaba? Deniz Akçay ne planladı gene:img-hyste

seyhun
22-06-07, 23:46
resimler harika.umarım fragmanı çabuk verirler.

reyhan69
23-06-07, 00:24
harika ...cok güzel resimler bende katiliyorum...fragman aradim youtube.com de orda da yok...

GÜLÇEM
23-06-07, 00:38
ben fragmanı göremedimm:(:(

kartopu
23-06-07, 00:45
Arkadaşlar tanıtım verilmedi ki...:img-help:

Atv açık tv başında bekliyorum..Hala yok....:icon_whis

^DUyGU^
23-06-07, 01:37
Aman yaa sabahtan beri saçma sapan dizilerin reklamı dönüyor, bir şöhret yok offf. Valla sabaha kadar beklicem:)

burcu_m82
23-06-07, 01:39
Muhtemelen sade bir nikah olacaktir. Cunku final bolumu icin nikah masasi hazirlandigini biliyorum.:img-yes:
Isteginiz uzere dunku dugunde ne sanat yonetmenine ne de oyunculara diziyle ilgili hic soru sormadim. :img-wink:
Ancak Tugra'yi nikah masasinda gormus bulunmaktayim ama nikah sahidi olarak.:img-hyste
Mert'i sever misiniz bilmiyorum ama acayip tatli ve yakisikli biri kendisi ve de cok eglenceli :)

kartopu
23-06-07, 01:46
Aman yaa sabahtan beri saçma sapan dizilerin reklamı dönüyor, bir şöhret yok offf. Valla sabaha kadar beklicem:)

Ben de beklemeye kararlıyım. :img-yes: Ya final bu erken verseler ne olur?

blckgrl
23-06-07, 02:05
Ben de beklemeye kararlıyım. :img-yes: Ya final bu erken verseler ne olur?

bende burdayımmmm bekliyorummmmm:)

Ama bazen cuma hiç vermiyor cumartesi sabah veriyor, bazende gecenin bir köründe veriyor:img-help:

sağol burcu_m82 bilgiler için ama biz Mert'i almayalım, allah başkalarına nasip etsin:img-hyste

^DUyGU^
23-06-07, 02:09

Ama bazen cuma hiç vermiyor cumartesi sabah veriyor, bazende gecenin bir köründe veriyor:img-help:

sağol burcu_m82 bilgiler için ama biz Mert'i almayalım, allah başkalarına nasip etsin:img-hyste

Evet vermediği çok oluyor:img-yes: Versede sabaha karşı 3 aşağı vermiyor:img-yes:

Aynen bilgiler için sagolda, mert midemize gaz yapıyorr:img-hyste

kartopu
23-06-07, 02:18

Heee :img-hyste aynen blckgrl M... bize lazım değil :img-hyste

Şu tartışma programı bitsin :icon_whis

Evet vermediği çok oluyor:img-yes: Versede sabaha karşı 3 aşağı vermiyor:img-yes:

Aynen bilgiler için sagolda, mert midemize gaz yapıyorr:img-hyste

:img-hyste güldürdünüz ikiniz de beni iyi oldu.Uykum açıldı :img-grin2 03.00 te verilsin razıyım, sabaha kalmasın.Az kaldı zaten :img-blush

dunyammm
23-06-07, 08:36
bitiyo olması çok güzel bu dizinin.70.bölüme gelmesi bile şaşırtıcı.sırf esma için izlendi zaten.esmaya bu ders olsun bi da abuk sabuk dizilerde oynamasın.esmanın büyüsünü yitirmesin(inş)

seyhun
23-06-07, 09:01
fragmanı gördüm.harika bir bölüm bence.tuğra hapishanede hakanla konuşuyordu.konuşmayı duyamadım.gülçin akıllanmış yeşime sen sevdiğinden ayrısın diye ablamda mı ayrı kalmalı diye kızıyordu.tuğra ile gülşenin nikah sahnesi vardı.tuğrayla gülşen gezerken sancısı tuttu.hastanede doğuma girmeden gülşen annesine doğuma girmeden beni affettiğini söyle dedi.
oda ne biçim konuşuyorsun ölüme gider gibi dedi.macide hiç ortalarda yok.birde tuğra halimeyle doğumhanenin kapısında bekliyordu.gülşen doğuma girerken tuğraya bizi merak etme diyordu.gülşenle mertin bir sahnesi vardı.pelin hastanede annesinin yanındaydı.mert gidiyor sanırım.ben bu kadar hatırlıyorum arkadaşlar

kartopu
23-06-07, 09:35
fragmanı gördüm.harika bir bölüm bence.tuğra hapishanede hakanla konuşuyordu.konuşmayı duyamadım.gülçin akıllanmış yeşime sen sevdiğinden ayrısın diye ablamda mı ayrı kalmalı diye kızıyordu.tuğra ile gülşenin nikah sahnesi vardı.tuğrayla gülşen gezerken sancısı tuttu.hastanede doğuma girmeden gülşen annesine doğuma girmeden beni affettiğini söyle dedi.
oda ne biçim konuşuyorsun ölüme gider gibi dedi.macide hiç ortalarda yok.birde tuğra halimeyle doğumhanenin kapısında bekliyordu.gülşen doğuma girerken tuğraya bizi merak etme diyordu.gülşenle mertin bir sahnesi vardı.pelin hastanede annesinin yanındaydı.mert gidiyor sanırım.ben bu kadar hatırlıyorum arkadaşlar

Teşekkürler..Ben de izledim az önce...

Tanıtımın başında yanlış nerede başladı, bir genç kızın hayalleri nasıl yıkıldı benzeri cümleler var..

Sade nikah var :icon_whis Halime uzaktan seyrediyor...

Halime Gülşen'e demek birşey olsa çocuklarım ilk bende vazgeçecek diyor..

Tuğra ile Gülşen birlikte.Gülşen üzgündü,Tuğra sen ne hissedersen bebek de onu hisseder sana üzülmek yasak gibi birşeyler diyordu...:img-in_lo

Mesajımı güncelledim yine verdiler.Bu iyi sık verilmeye başlanmış..:img-yes:

Boş yorumlara cevap oldu diye Şöhret'in 71 bölüm sürmesine çook seviniyorum :img-yes: :img-grin2

candy
23-06-07, 09:40

seyhun çok teşekkür ederim harika bir bölüm bizi bekliyor
sonunda nikahı,da göreceğiz yaniiii
macideyi görmek istemiyoruz zaten inşallah amerikaya gitmiştir..:img-hyste

mehpare
23-06-07, 10:47
kartopu senin yogun isteklerin uzere nikah da oldu nihateyet:happy0064

guzel bir bolum olacak:img-yes:

ayrica SOHRET kotu bir dizi olsaydi 71 bolum surmezdi,dizi reytinglere gore 2 sene surdu,yoksa Ahu Turkpence Atv sahibinin kuzeni degil ki sirf o oynamis diye 2 sene dizi yayinlasin

^DUyGU^
23-06-07, 11:39
Bende izledim, tanıdım çok güzel başladı baştan içim bir tuhaf oldu, bide FİNAL yazısını görünce iyi ce kötü oldum ne kadarda çok alışmıştık bütün olumsuzluklara rağmen. Eksikliği şimdiden başladı bende:sad53:

Dediğim gibi sadace bir nikah olmuş, aman olsunda nasıl olursa olsun:happy0064
Halime yine kükremiş ama havası inmiş, hastanede gülşenin başında:)
Gülşenin sancıları tutuyor hemen hastaneyeee dışardalardı yanlış hatırlamıyorsam:)
Gülçin'de yine seksen derece dönmüş bu sefer Yeşime kızıyor:img-hyste
Bence hepsi duydu doğumun riskli olduğunu akılları başına geldi Gülşenin yanında buldular kendilerini:img-yes:
Tuğra Hakanı görmeye gitmiş hapisaneye, hakan hala Tuğrayı iğnelmekten vazgeçmiyor uyuz.

Ahu Türkpençe, hiç bir zaman bu dizi tutar bu dizi tutmaz diye başlamıyor zaten, allaha bin şükürde tuttu buda Ahu T ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğunu kanıtıdır.:good:

kartopu
23-06-07, 12:02
Bende izledim, tanıdım çok güzel başladı baştan içim bir tuhaf oldu, bide FİNAL yazısını görünce iyi ce kötü oldum ne kadarda çok alışmıştık bütün olumsuzluklara rağmen. Eksikliği şimdiden başladı bende:sad53:

Ben de tuhaf oldum ilk görünce :sad53: Bitince ne yapacağız? :icon_sorr

Gülşen niye Halime'den özür diliyor ki?Onlar asıl dilemeli Gülşen'den....

Nikah olmuş ama düğünü tercih ederdim :icon_whis Neyse Gülşen beyaz bir elbise giymiş.Yandan görünüyor ama çok güzel olduğuna eminim..:img-grin2

deadly_angel
23-06-07, 13:48
Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor, tanıtımı izleyemedim ama yaptığınız yorumlara bakılırsa herşey düzeliyor.Şu özür dileme işini hiç sevmedim, sanki Gülşen hatalı.Ne diye Halimeden özür diliyorsa.

blckgrl
23-06-07, 14:18
Fragmanı izledim güzel şeyler seyredeceğiz belli, ancak fargmanda beni sinir eden Hakandı. Adam hala gurur yapıyor, Tuğra ayağına gitmiş hala konuşuyor ters ters yuh yaniii....

Şöhret 71. Bölümde biteceğine ve 2 senedir bir bölüm bile sektirmeden devam ettiğine ve ratingi izlenebilecek bir seviyede olduğuna göre demekki berbat bir proje değilmiş, Ahu Türkpençe dizi bitermi devam eder mi diye düşünerek başlamıyor dizilere, kendisi inandığı için başlıyor ve devam ediyor. Bunlar boş laflar çekemeyenlerin sadece laf olsun diye söyledikleri sözler , o kadar:)

seyhun
23-06-07, 14:24
Macide sizce mecburen yolamı geldi yoksa habersiz bir not bırakıp amerikaya mı gitti .ne düşünüyorsunuz bu konuda.

mehpare
23-06-07, 14:27
Macide sizce mecburen yolamı geldi yoksa habersiz bir not bırakıp amerikaya mı gitti .ne düşünüyorsunuz bu konuda.

ben o nikah sahnesinde bir goz attim ama macideyi gormedim,insallah gider ugursuz kadin:icon_whis

kartopu
23-06-07, 14:31

Torunu için yola gelmiştir ama belki sonra gidiyorum der ve en iyisini yapar..:img-yes:

Müberra tanıtımda hiç yok..

Mert de neler anlatıyor acaba? Beni affet falan diyor..O da gidiyor sanırım :img-grin2

blckgrl
23-06-07, 15:10
Nikahta gördüğüm kadarıyla sadece tanıdık olarak Gülçin ve Pelin vardı.

Macide inşallah gitmiştir, sanırım Mert günah çıkartıyor ve Gülşen den af dileyip çekip gidiyor:happy0064

Müberra yoktu fragmanda , sanırım tımarhanede.

Heh Hakan'ın Tuğraya söylediği cümle aynen şu arkadaşlar. "Birileri için önemim olsaydı, şimdi ne ben burda olurdum, nede sen ablamla evlenebilirdin":img-help:

Bu cümleye kısaca YUH... diyorum, aslında daha fazla birşeyler söylerdim ama burda olmaz:img-hyste

kartopu
23-06-07, 15:52
Nikahta gördüğüm kadarıyla sadece tanıdık olarak Gülçin ve Pelin vardı.

Macide inşallah gitmiştir, sanırım Mert günah çıkartıyor ve Gülşen den af dileyip çekip gidiyor:happy0064

Müberra yoktu fragmanda , sanırım tımarhanede.

Heh Hakan'ın Tuğraya söylediği cümle aynen şu arkadaşlar. "Birileri için önemim olsaydı, şimdi ne ben burda olurdum, nede sen ablamla evlenebilirdin":img-help:

Bu cümleye kısaca YUH... diyorum, aslında daha fazla birşeyler söylerdim ama burda olmaz:img-hyste

Gülçin mi gitmiş :icon_whis ablasını silmişti ne olmuş da akıllanmış.Herhalde ona yaptıkları aklına gelip pişman oldu desem :icon_whis

Akıllanmıyor bu Hakan, kalsın hapiste uzun süre çıkamasın :img-yes:

kartopu
24-06-07, 00:40
Ben bu sitede olmayıp resimleri görmeseydim, sadece tanıtımı izleseydim Gülşen'in doğumda başına birşey gelecek sanırdım.:sad53: Esrarengiz bir hava estirmişler :icon_whis

^DUyGU^
24-06-07, 02:30
Gülçin mi gitmiş :icon_whis ablasını silmişti ne olmuş da akıllanmış.Herhalde ona yaptıkları aklına gelip pişman oldu desem :icon_whis

Akıllanmıyor bu Hakan, kalsın hapiste uzun süre çıkamasın :img-yes:

Gülçin ablasının kendısı için yaptıklarını aklına getirdiyse ben ne yaptın diye pişman olmuştur belkide, yada Tuğra şikayetçi olmadı diye seksen derece dönmüştür.

Tuğra her şeye rağmen Hakana zeytin dalı uzatıyor Hakan hala inatçı bir keçi, çeksin cezasını bencee bir süre:img-yes:

mehpare
24-06-07, 14:31
ya ben simdi hatirladim,su avarel gecen sezonda londraya gidip orda yasamaya karar vermisti,ama gulsen Bartu ve Yesimin doldurusuna geldi ve o mikrobun evine giderek onune diz cokup ona evlenmek teklif etti,(ah ne rezalet:img-fie: :mad72: )

simdi nasilsa yinede cekip gidecek Mert ,ama 5 yil Gulsenin omrunden calip oyle gidecek..

kartopu
24-06-07, 14:34
ya ben simdi hatirladim,su avarel gecen sezonda londraya gidip orda yasamaya karar vermisti,ama gulsen Bartu ve Yesimin doldurusuna geldi ve o mikrobun evine giderek onune diz cokup ona evlenmek teklif etti,(ah ne rezalet:img-fie: :mad72: )

simdi nasilsa yinede cekip gidecek Mert ,ama 5 yil Gulsenin omrunden calip oyle gidecek..

Haklısın mehpare ben kızmıştım Gülşen'e o zaman (ikisini yakıştırmadığım için)..Şu avarel için yaptıklarını yarısını Tuğra için yapsaydı keşke :img-yes:

^DUyGU^
24-06-07, 15:48
Gülçin nasıl olduda düğüne geldi?

a- Gülşene haksızlık yaptığını anladığından:img-yes:
b- Bunca zaman onlar için yaptıkarını düşündüğünden:img-wink:
c- Tuğra hakan'dan şikayetçi olmadı diye seksen derece döndüğünden:img-haha:
d- Yüzsüz olduğundan:img-fullm

kartopu
24-06-07, 15:50
Gülçin nasıl olduda düğüne geldi?

a- Gülşene haksızlık yaptığını anladığından:img-yes:
b- Bunca zaman onlar için yaptıkarını düşündüğünden:img-wink:
c- Tuğra hakan'dan şikayetçi olmadı diye seksen derece döndüğünden:img-haha:
d- Yüzsüz olduğundan:img-fullm

Hepsi diyorum :img-grin2

^DUyGU^
24-06-07, 15:58
Mert sizce nereye gitsin ve efeyi yanına alırmı?

a- Uzaya:img-hyste
b-Londraya bye
b-Amerikaya
c-Dünyanın öbür ucuna:img-hyste
d-......... Köküne gitse daha iyi:happy0064

Bence efeyi yanına alır bakacak kimse yok, yada son çare laleye bırakır.

kartopu
24-06-07, 16:07

b-Londraya bye
b-Amerikaya

Bunun için de Hepsi diyorum :img-grin2
Efe'yi alır da kendisi de bakamıyor :img-hyste çocuk perişan olacak :icon_whis Ne annede ne babada iş yok...:icon_whis

mehpare
24-06-07, 17:48

b-Londraya bye
b-Amerikaya

bence obur dunyaya gitsin,Pelinde bundan sonra Tugrayi baba olarak bilsin,zaten bir cocuk baska bir cocuga nasil babalik ede bilir ki?

Efe icin de cok uzuyorum,zavalli cocuk,Laleyi hic sevmesemden bence en dogrusu Efenin onun yaninda kalmasi:img-yes:

seyhun
24-06-07, 21:29
nikahta macideyi gören varmı

kartopu
24-06-07, 21:41
nikahta macideyi gören varmı

Görüntü çok kısa ben görmedim :icon_whis

arrzzu
24-06-07, 23:45
nete yeni giriyorum,sadece tv'den reklamı görmüştüm ve "hmm,vasat bir final olacak gibi ne tam mutluluk ne tam mutsuzluk hatta ister misin gülşen'e doğum yaptıran doktor ameliyathaneden çıksın,derin bir nefes alsın ve bölüm bitsin..." demiştim kendi kendime...ama buraya gelip de resimleri görünce kıpır kıpır oldu için.çok sevindim.:happy0064

arrzzu
25-06-07, 00:28
bir de bir şey diyeceğim fragmanı başında yeşim üzgünce br yerde oturuyor,orası gülşenlerin evi değil mi? hani bir daha ayak basmam fln diyordu ya,bn mi yanlış görüyorum yoksa???

deadly_angel
25-06-07, 02:35
Nasıl biterse bitsin havada kalmış bir final olacak diye düşünüyorum, final bölümüne sanki çok önemliymiş gibi o kadar çok soru bıraktı ki senarist.Bunları haftalardır derleyip garip bir hale sokmaktan o sürekli bahsedilen Tuğra Gülşen aşkını bir türlü göremedik.Bizim istediğimiz öyle bir anda olan bir düğün değildiki.Böyle sahneleri görmek için illaki final mi olması gerekiyordu.Daha önceden gösteremezlermiydi.Mert&Gülşende bile herşey yanlış olmasına rağmen bu kadar acımasız olmamıştı senarist.İşte buna kızıyorum.

ekinezzya
25-06-07, 10:48
Dizinin bitecek olmasına inanamıyorum:sad53: son bölümlerde kızmaya başiasak da 2 yıldır alışmıştım. Neyse ki mutlu sonla bitecek. Keşke Tuğra ve Gülşen'i daha çok sahnede görebilseydik.
Özer ailesi Gülşen'in doğumunun tehlikeli olduğunu öğrenince akılları başlarına gelip toplanacaklar galiba.
Gülçin'in Yeşimle konuşması da beni şaşırttı.
Mert ne kadar özür dilerse dilesin onun affedilecek yanı yok aslında bu vurulma olayı tamamen onun suçu. Bence de bir yerlere gidecek. Mübo da ya hapisanededir ya hastanede görücez.

trueblue
25-06-07, 12:11

b-Londraya bye
b-Amerikaya

Mert Cehennemin dibine gitsin ne derseniz?:happy0064 Ama Efe'yi götürmesin. :icon_sorr Efe çok tatlı.

kartopu
25-06-07, 12:21
Nasıl biterse bitsin havada kalmış bir final olacak diye düşünüyorum, final bölümüne sanki çok önemliymiş gibi o kadar çok soru bıraktı ki senarist.Bunları haftalardır derleyip garip bir hale sokmaktan o sürekli bahsedilen Tuğra Gülşen aşkını bir türlü göremedik.Bizim istediğimiz öyle bir anda olan bir düğün değildiki.Böyle sahneleri görmek için illaki final mi olması gerekiyordu.Daha önceden gösteremezlermiydi.Mert&Gülşende bile herşey yanlış olmasına rağmen bu kadar acımasız olmamıştı senarist.İşte buna kızıyorum.

Dizinin bitecek olmasına inanamıyorum:sad53: son bölümlerde kızmaya başiasak da 2 yıldır alışmıştım. Neyse ki mutlu sonla bitecek. Keşke Tuğra ve Gülşen'i daha çok sahnede görebilseydik.

Gülşen ve Tuğra hakkında yazdıklarınıza katılıyorum..
Ben de böyle olmasını çok isterdim :sad53: