PDA

Tüm Versiyonu Göster : Güldür Bakalim(Show Tv)

Sayfalar : [1] 2

mc_merve
20-06-07, 22:44
Türkiye'nin dört bir yanında yeteneği olduğunu iddia eden ve arkadaşları tarafından başarılı bulunan, espri gücüne sahip, konuşma bilgisine hakim kişilerin ön eleme ile jüri marifetiyle seçilmesi sonrasında ekran karşısında 10 hafta boyunca yarışmasının ardından ülkemizi yeni bir şovmene kavuşturmak programın hedefini oluşturmaktadır.
guldur bakalim
Yapımcılığını FT Production'un yaptığı Güldür Bakalım, 'benim esprilerime çevremde herkes hayran kalır,sohbetimin tadına doyum olmaz' diyen binlerce yetenekli kişinin yarıştığı bir televizyon yarışması programıdır. Yarışmanın alt metni 'Türkiye şovmenini arıyor' şeklinde özetlenebilir.
Ülkemizin çeşitli illerinden gelerek İstanbul'da yapılması planlanan ön elemenin ardından İstanbul finali ile belirlenecek olan 10 finalistin kıyasıya verecekleri mücadele 10 hafta sürecektir. 10 hafta boyunca ekran karşısında önceden hazırladıkları performanslarını sergileyecek olan yarışmacılar ayrıca o hafta programa konuk olan ünlü simalarla da sohbet edecektir.

JÜRİ ÜYELERİ

- Levent Kırca
- Peker Açıkalın
- Kadir Çöpdemir
- Evrim Akın
- MÜJDAT GEZEN - Oyuncu Koçu
- BEYAZIT ÖZTÜRK - Danışman

http://www.showtvnet.com/img/programlar/guldurbakalim/01_a.jpg http://www.showtvnet.com/img/programlar/guldurbakalim/01_b.jpg http://www.showtvnet.com/img/programlar/guldurbakalim/01_c.jpg

mc_merve
21-06-07, 16:20
bu yarismayi sirf evrim ekin icin seyretmeyi dusunuyodum sunuculugunuda ozgu namal yapiyomus artik ozgu namal icinde seyrediyo olucam iki sevdigim kisiyi ayni yarismada gormek guzel :)

-özgü_namal-
21-06-07, 18:00
Bu yarışmayı sırf Özgü sunuyor diye izliycem..belki zamanla da severim..Farklı bişey olacagı belli..Juri üyesi secimi sevdim..Başlasa da izlesek:)

girl01
24-06-07, 12:35
bence güzel bir programa benziyor. evrim akini yeniden görmeye cok sevindim!
özgü namalin´da sunucu olmasi bence süper,kesin cok eglenceli bir program olucak:img-wink:

**qzm_
26-06-07, 22:11
Özgü Namalı çok tatlı ve insanlara sıcak buldugumdan dolayi birde komik olacagina inandigimdan dolayı bu programı bekliyorum güzel birsey olur diye tahmin ediyorum:D

dedebaba
27-06-07, 16:33
güzel bir programa benziyor
özgü namalin´da sunucu olmasi bir artı
show tv yapacağı yine yapmış

nedim_bahar
27-06-07, 23:40
ana başlık açılmış görmemiştim valla ben jüriyi çok sevdim sunucu da özgü olduğuna göre izlerim artık yarışma güzel olmasa bile özgünün hatırına katlanırım artık

volley_fb_girl
03-07-07, 10:48
süper bi yarışma olucaktır jüri üyelerine falan bayıldım Levent Kırca Evrim akın Beyaz en sevdiğim oyuncu ve komedyenlerdir gerçekten süper olucak..sunucununda özgü olması ayrı bi güzellik katıyo tabi..ee ne zaman başlıyo

_hilal_
05-07-07, 11:51
juri üyelerine bayıldım kesinlikle izliyecegim ama ne zmana başlıyor tam bilmiyorum tv de halen çok yakında diyor

tanrıverdi
05-07-07, 19:03
ben hem jüriye bayıldım hemde programın formatına...kesnlkle dierlerinde farklı bişi..insanlara azcıkta olsa günün yorgunluğunu unutturur...tanıtımnda bi adam vardı almış eline burhanın çantasından taklidini yapıodu vala hiç fena diildi yalnız bnm anlamadııım haftalık yayınlara nasıl hazrlancaklar...kendi yazdıı genel metnlermi olcak yoksa genelde olduu gbi haftalık serbest bi metin olur ona göremi bişiler yazcaklar...acaba ne zamn başlıycak bilen varmı..bari şu tanıtımdaki göürüntülerden oluşan bişi yayınlasalar elemeleri seyretmekte çok hoş olur:)

G!zEw
05-07-07, 21:37
benim de çok ilgimi çekti güzel bir program olucak gibi
özgü namal ve beyazıt öztürkün de olması çok büyük bi artı

ne zaman başlayacağı kesinleşmiş mi??

houzouri
07-07-07, 15:36
Aslında Tv yarışmaları sıkmıştı ama şimdi jüri üyelerini görünce fikrim değişti.
Seviyeli ve güzel bir program olması dileğiyle.
Zaten halk sürekli töre dizileri izleyip ağlıyor, gülmek biraz iyi gelir belki!

mc_merve
09-07-07, 00:43
bende sadece hala reklamlari goruyorum tarih vermediler ama merakla beklyiorum ozelikle ozgu ve evrimi gormek super :)

cambaz!!!??...
15-07-07, 23:44
ewet ılk olarak buqun ızledım yha kahretsın sonlara doqru benım tercıh ıslerı cıkınca birsey anlamadım ama superdı yha Hocam superıd yanaklarını sıkasım geldı senı cok sevıyorum hocam:img-in_lo :img-in_lo ısıkları tamır edıo :P onun ogrencısı gelınce ben gıdım kızı alın dıo ya hocam senı seviyorum babamsın:img-in_lo

-özgü_namal-
18-07-07, 14:59
27 temmuz 22:10 da yayınlanacak galiba saatinden emin değilim:)
benden bir resim..muhtesem kadro:)

http://i182.photobucket.com/albums/x312/twins_bucket_album/ozguguldurbakalm37.jpg

cambaz!!!??...
21-07-07, 08:39
:sad53: tesekkurler resım ıcın bende video kaydettim bu arada birsey oylemek ıstıyorum bu forum coq yavas yarısmada reytıng kurbanı olmasın!!..

mc_merve
25-07-07, 01:02
:sad53: tesekkurler resım ıcın bende video kaydettim bu arada birsey oylemek ıstıyorum bu forum coq yavas yarısmada reytıng kurbanı olmasın!!..

boyle onemli bir kadrodan olusan bir yarismanin izlenmicegini dusunmuyorum :img-wink: bence hakettigin degeri alicak:img-wink:

cambaz!!!??...
25-07-07, 10:37
zaten turkıyede ıyı ıslere deqer verılmıyor ama coq hayranları olan kısıler var ızlenır yanı :good: yha zaten turkıyede ıyı ıs cıkaran en fazla on kısı vardır bes tabesıde o jüridedir izlenmesse ayıp olur yanı yaa cuma gunu baslıo ama cuma gunu kuzenımle kuzenim sözlenıo yha of ben ne yapıcam yha:icon_sorr tek ortak akrabada benım gitmek zorundayım :icon_sorr

:::Tugce:::
26-07-07, 06:06
cuma akşamı başlıyor sanırım güldür bakalımm.
heytt be müjdat abimm geliyorr.
oyuncunun kralı koçların en hakıkısı.
Müjdat abim iyi ki varsn....
dün akşam elemeleri gösterdi.çok komik yaa ben yarışmacılardan çok juriye güldümm.
çok matraklar.

**qzm_
26-07-07, 10:25
Ben bu programı izlerim diye seviniyordum:happy0064Daha sonra Koca Kafalarla çakıştı.:sad53:Ama daha sonra Koca Kafalar böyle bir kadroyla başa çıkamayacağından mıdır nedir perşembe akşamına katıldı...:happy0064O yüzden bu programı mutlaka izleyeceğim.Oh ne güzel perşembe,cuma Özgü hep ekranlarda:happy0064

hekimoglu64
27-07-07, 21:52
süper program her yarismaci birbirinden basarili eeee jüri üyeleri büyük ustalar

özgüde olduguna göre bu program kacmazzzzz

saygilar.....

ADA:)
27-07-07, 21:52
http://img255.imageshack.us/img255/7902/dsc00402uw9.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/7408/dsc00405wx5.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/2873/dsc00407oz0.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/5222/dsc00416bi3.jpg

hekimoglu64
27-07-07, 22:07
peker harikasin abii yaaa süpersin hepiniz öylesiniz ohh be sonunda nihayet kaliteli bir program haaaa bu aradada özgümüzün habersiz resimlerini cekme abiii bolbol gülüyoruz haa bu arada favorim korkmaz süperdi yaaa

saygilar.....

hekimoglu64
27-07-07, 22:19
izlicektm ama levent kırcayı görünce wazgeçtm...sırf o war diye izlmeyrm

sen git güzel ve dahini izleee saka saka saygi duyarim izlmek istemeyebilirsin

peker harikasin abi yaa sen olmazsan nasil gecer bu program programin yildizisin abi özgümüzü fazla sinirlendime bizim kücük melegimizi

sayglar..........

BeLiTiM
27-07-07, 22:29
Peker Acikalin ne yapmaya calisiyor pek anlayabilmis degilim..espiri yapayim derken cok abartiyor ve nedense hic gülemiyorum kendisine..
Ustalarin yaninda siritiyor belki de bilemiyorum hoslanmadim pek
Kaliteli bir is umarim sacma sapan seylerle degil de yapilan tiplemelerle vs gündeme gelir..
Müjdat Gezen´e neden usta denildigini bu programla bir kez daha anladim
Evrim Akin´da cok hosuma gitti...

hekimoglu64
27-07-07, 22:34
Peker Acikalin ne yapmaya calisiyor pek anlayabilmis degilim..espiri yapayim derken cok abartiyor ve nedense hic gülemiyorum kendisine..
Ustalarin yaninda siritiyor belki de bilemiyorum hoslanmadim pek
Kaliteli bir is umarim sacma sapan seylerle degil de yapilan tiplemelerle vs gündeme gelir..
Müjdat Gezen´e neden usta denildigini bu programla bir kez daha anladim
Evrim Akin´da cok hosuma gitti...

arkadasim pekerede demislerki herhalde arada böyle seyler yap ya bosver arkadasim izle gec takma özgüyü üzdügü icin kiziyorumpeker abiye ya kisacasi hepsi bizlere sper sov yapiyorlar peker süperrrr

saygilar.....

Antigone
27-07-07, 22:47
Su an "Hadi Güldür Bakalim" isimli show programini izliyorum. genel olarak cok basarili fakat Peker Acikalin beni cok rahatsiz ediyor.

Tamam hazir bir senaryoda basarili olabilir fakat serbest performansta asla basarili degil. Sirf ilgi odagi olmak icin, espiri yapmak ve insanlari güldürmek icin cok fazla kendini zorluyor.

Komedilik denen sey bu degildir. Kivrak ve ince bir zekaya ihtiyaci vardir.
Pekerde bunu asla göremiyorum ve onca degerli jürilerin arasinda ne yapacagini sasirmis dereceye gelmis bir savrulgan adam görüyorum sadece.

Dizilerde ünlü olmak bukadar kolay jüri olmayi gerektirmiyor. Umarim Peker ilerleyen programda kendisini toparlar.

hekimoglu64
27-07-07, 22:54
Su an "Hadi Güldür Bakalim" isimli show programini izliyorum. genel olarak cok basarili fakat Peker Acikalin beni cok rahatsiz ediyor.

Tamam hazir bir senaryoda basarili olabilir fakat serbest performansta asla basarili degil. Sirf ilgi odagi olmak icin, espiri yapmak ve insanlari güldürmek icin cok fazla kendini zorluyor.

Komedilik denen sey bu degildir. Kivrak ve ince bir zekaya ihtiyaci vardir.
Pekerde bunu asla göremiyorum ve onca degerli jürilerin arasinda ne yapacagini sasirmis dereceye gelmis bir savrulgan adam görüyorum sadece.

Dizilerde ünlü olmak bukadar kolay jüri olmayi gerektirmiyor. Umarim Peker ilerleyen programda kendisini toparlar.

haklisin arkadsimaslinda ilk basta gercekten show yapiyor saniyordumfazla abartti özgüyüde kizirip duruyor pekeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr ne yapiyon abi sen yaaa dikkat dikkat anladin sen onu

saygilar.......

cikmadan söyleyeyim pekere oyna demisler galiba süper oynuyorrrr

okann1907
27-07-07, 23:08
hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim türkiyenin yıldızları gibi bir yarışma olacağını düşünüyodum ama sadece jüri konuşuyo ve ciddiyetten çok uzaklar (müjdat gezen ve levent kırca hariç)peker açıkalının avrupa yakasından önceki tavırları ile şimdikiler arasında çok fark var bir dizi bir insanı bu kadar mı değiştirir açıkçası cem yılmaz eleştrileri hariç diğer esprilerine(?) sadece boş gözlerle baktım formatta güldür bakalım diyo tamam ama insanları 3.5-4 saat güldüremezsiniz nereye kadar gülücez dram da olması lazım skeçlerde bi de sunucu olarak da pınar altuğ olsaymış keşke
özetle artık kimseden seviyeli bir program beklemiyorum genç tiyatrocu adaylarından sakin sakin tiyatro izliycektim ama tamamen cıvık bir program buldum karşımda:icon_sorr

hekimoglu64
27-07-07, 23:14
hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim türkiyenin yıldızları gibi bir yarışma olacağını düşünüyodum ama sadece jüri konuşuyo ve ciddiyetten çok uzaklar (müjdat gezen ve levent kırca hariç)peker açıkalının avrupa yakasından önceki tavırları ile şimdikiler arasında çok fark var bir dizi bir insanı bu kadar mı değiştirir açıkçası cem yılmaz eleştrileri hariç diğer esprilerine(?) sadece boş gözlerle baktım formatta güldür bakalım diyo tamam ama insanları 3.5-4 saat güldüremezsiniz nereye kadar gülücez dram da olması lazım skeçlerde bi de sunucu olarak da pınar altuğ olsaymış keşke
özetle artık kimseden seviyeli bir program beklemiyorum genç tiyatrocu adaylarından sakin sakin tiyatro izliycektim ama tamamen cıvık bir program buldum karşımda:icon_sorr

yorumuna saygi duyarim amabu bir show ve herkes orda showunu yapiyor pekerde süperr peker yine eski peker hic bir dizi pekeri degistirmez arkadasim peker acikalini siz avrupa yakasiyla tanimis olabilirsiniz ama unutmayin peker zaten meshurduuuu haaa bu aradad pinar altug iyiki yokkkkk iyiki özgü namalimiz bizim kücük melegimiz sunmus pinar altug hahah sadece gülerim yaaa

saygilar.....

BeLiTiM
27-07-07, 23:21
Arkadasim kusura bakma ama buraya kadar dayanabildim
Yorum yapan herkese cevap veriyosun
Birakta insanlar rahatca düsüncelerini yazsinlar..

ozlem05
27-07-07, 23:35
Büyük hayal kırıklığına uğradım çok kaliteli seviyeli bir program bekliyodum umduğum gibi çıkmadı yazık! Türkiyenin Yıldızlarımıydı neydi o programın adı tam hatırlamıyorum ama onun kadar kaliteli değil bunun nedenide kesinlikle PEKER AÇIKALIN dır sarhoşmu yoksa numaramı yapıyo yoksa gerçek karakterimi bu ben anlıyamadım Juri üyelerini çileden çıkarttı özlellikle Müjdat Gezene Hocam s. gidin falan dedin terbiyesiz keşke hiç almasalarmış Gaffur karakteri gözüme çok sempatik gelirdi ama şimdi Peker Açıkalından nefret eder duruma geldim ama işin güzel tarafıda ÖZGÜ NAMALı her hafta görmek olucak çok şeker bayılıyorum ona resimleri var bende bu programdan yani sonra eklerim

Antigone
27-07-07, 23:47
Gercekten tartisma gerektirecek bir sey yok. Ayrica burasi yoruma acik bir platform, hic bir üyenin baska bir üyeye cevap verme kisitlamasi yapamaz.

Bir birimizin yorumlarina saygili olursak sanirim hic kimse bir birini kirmaz.

J_a_L_e
27-07-07, 23:59
hmmm... ya fena bi program degil ama bekledigim gibide degildi yani.... hani demistimki evrim akin, levent kirca, müjdat gezen ve peker acikalin var yani tam bomba bise olacak diye ummustum.... yarismacilarin bazilari hic becereiyordu komi olmayi, bazilarida iyidi.... ama en hayal kirikligina uradigim kisi ise pekerdi... sok oldum, yani hic komik degildi ve avrupa yakasindaki rolülne alisik oldugumuz icin "normal" hali cok acayipti... yani tamam gaffür gibi olmamasi normalde hani bu kadarda insan bu kadarmi komik olmayi beremez... yani peker jüride olmasi fazla iyi olmais cünkü hic komik falan degil espirileride berbat... yani en fazla evrim icin seyrettim!!! o kurtariyo biraz yarismayi :D yani acayip güzel ve sempatik bi kiz!!!!

mc_merve
28-07-07, 00:06
programi begendim peker acikalin sacmaliklar yapsada benim icin pek farketmiyo :)

ozgu ve evrim icin bile seyredilir ikisi8de cok tatli evrimi uzun suredir goremiyodum tekrar gordugume sevindim ozgu zaten super bu isie cok iyi basardi buyuk ustalar gine ustaligini yapiyo levenk kirca olsun mujdat gezen olsun
kadir copdemiri zaten cok seviyorum :)

yarismacilarda cok iyi korkmaz baya ilginc :)

ama benim favorim kesinlikle eren cok yetenekli bence ayrica cok tatli:) sener senide en iyi taklit edendi bence:good:

krnca_
28-07-07, 00:14
Şu Peker Açıkalın'ı konuşturmasalar daha iyi olucak ama:icon_whis Fena bir program değil Özgü-Evrim ikilisi harika...Yalnız şu alkış meselesi çok bıktırdı:img-yes:

sühan
28-07-07, 00:15
Eren Kurtel cepten yemiyorsa, önümüzdeki haftada böyle performans gösterecekse.. sadece onun için ızlenır bu program..

Özgü cok cıddılestırıyor programı.. Huysuz virjın olsaydı hem ortalıgı senlendırır, hem de pekeri sustururdu.

Peker bır kabus yaaa.. Beyaz show'da gına gelmıstı.. burda pencereden atlayasım geldı.. bu kadar rahatsız eder mı bır ınsan seyırcıyı?

Yarısmacıların cogu boş. Korkmaz belkı ama bu yarısmanın eren kurtel bırıncısı olur bence..

Ya bırı bu pekerı susturmalı.. Meslek hayatını bır gecede mahvettı. Konusacak bır seyın yoksa.. sus be adam.. sus.. rezıl ettın kendını.. butun karızması bıttı..

clqin
28-07-07, 00:16
ama benim favorim kesinlikle eren cok yetenekli bence ayrica cok tatli:) sener senide en iyi taklit edendi bence:good:

Bnmde favorim eren hem çok ii rol yapıyor hemde çok şeker resmi varsa koyarsanız sevinirim. Ayrıca Peker Açıkalın mahfetti yarışmayı bence.

mc_merve
28-07-07, 00:18
ben pekeri o kadar cok takmeyin derim :) 1-2 hafta daha oyle olur sonra duzelir bence biraz rahatsiz edici ama show yapiyo biraz abartiyio

ama eren cok basarili bence:good:

angel666
28-07-07, 00:23
ereni çook beğendm
ama peker açıkalının reyting için yaptıklarıprogramın kalitesini düşürdü bncee

hekimoglu64
28-07-07, 00:23
arkadaslar pekeri takmayin bencede o akli sira show yapiyor basta iyiydi sonra abarti yine diyorum önceden lanlanmis sanki rol yapiyorlardi bence

saygilar.....

panikle-me
28-07-07, 01:05
evet peker benide rahatsız ettii
Özgü sprdi ama..
levent kırca mükemmeldi..
beni baya güldürdü..
eren ise en sempatik ve komiğiydi

EmRe_m(m)
28-07-07, 01:12
Peker aşırı derecede saygısızdı.Yani yaptıkları hiçte komik şeyler değildi.Cem ve Engin'e gönderme yapttı ama o ikisi Peker'den bin kat daha başarılı!

mc_merve
28-07-07, 01:13
eren birinci olmadi ozgu sadce oylesine bir siralama dedi ama birinciligi hakediyo bence eren neyse kizlar kaldi sona :) suan icin kimin elencegini pek merak etmiyorum daha hepsini taniyamadigim icin ama keske bu hafta eleme olmasaydi

diklo
28-07-07, 01:19
Ya bu Peker Açıkalın kendinde mi,o yaptığı daha doğrusu yapamadığı espriler de ne öyle...Yakıında "sana Hasan'ın selamı var,hangi Hasan'ın,florasanın.." tarzı bir espri yapmasını bekliyorum...

Hayır,programı izliyor sayılmam,sadece açık duruyor ve arada kulak misafiri oluyorum..Bu kadarı bile dehşet içinde kalmama yetti de arttı bile...

Biraz kalite düştü gibime geliyor...

okann1907
28-07-07, 01:32
çok gürültülü bir program geçti gitti ama peker açıkalınla ilgili bi şeyler söylemek istiyorum bundan 5-6 sene önce önce ekmek teknesinde çıkardı en çok sevdiğim oyunculardan biriydi sonra hababam sınıfında yine çok severdim avrupa yakasına girdiğini öğrendim herkese peker çok iyi oynar orda dedim ama dizi başladı peker çok değişti ve şimdi geldiği son nokta çok kötü keşke bu geceyi hiç yaşamamış olsaydı da benim gözümde hep başarılı biri olarak kalsaydı peker,bu gece bundan önceki tüm tv kariyerine ters düştü yazık!:(

cambaz!!???...
28-07-07, 02:16
merhabalar hepinize forum milletinin insanları :img-icecr
böyle bir giriş yapmak istedim cünki peker acıkalından kaynaklanan sert bı ortam var sanırım ben malum sebeplerden dolayı erenın perfonmansıyla basladım programımı ızlemeye konusulcak cok sey var ama ılk once peker acıkalın'a deqınmek ıstıyorum..adamın ne tarz bir insan olduqunu bılıyoruz qercı hayatıı bızi alakadar etmez yha yaptıqı benım anladıqım kadarıyla absurd komedıydı yha abicim neden bu kadar elestırıyorsunuz nlamıyorum sonucta her juriye bi denqesız lazım ..aynı zamanda qoz ardı edılmemelidir ki o jurıde adam qıbı adamlarda var:img-wink: yha birde demeden edemıycem mujdat amca senı saatlerce qormek ne quzel bir duygu..cidden meleqimsin:img-angel
yarısmacılara qelınce bazılarını ızleyemedım malum sebepler:P :icon_redf ama sanırım turkıye'de komık ınsan kalmamıs yha aslında normal burası turkıye gulmek ıcın bır neden yokki:icon_sorr kimse hayal kırıklıqına ve benzerı seylere kapılmasın pekerde duzelır duzelır:P
yha son olarak dunyanın en mutlu ınsanıyım dunyada en cok deqer verdıqım ınsanların arasında bası ceken bir insanı onca saat ızlemek benı o kadar mutlu ettı kı anlatamam:happy0064

panikle-me
28-07-07, 04:34
juri yarışmacılardan komik..
gzldi ama beklediğim gibi değildi..
daha komik olmasını bekledim..
peker açıkalın bilmiyorum.. fazla zoştu diyim :D

volley_fb_girl
28-07-07, 10:13
çokk güldüm ama yarışmacılara değil Jüriye süperlerdi ya sonlara doğru tempoları düştü ama onuda çok iyi idare ettiler..:)Peker'i eleştirmişsiniz ama şuna dikkat çekiyim Jüri düştüğü anda tek umut Pekerdi hatırlarsanız Levent Kırca olsun Müjdat Gezen olsun durumu idare etmek için hep Peker'e top attılar ''kaç seneni yemişti senin'' gibi sorularla programı yeniden canlandırmaya çalıştılar...

Yarışmacılara gelince hiç birine gülmedim desem yeridir iğrenç espriler vardı ya Ben tırı kullanıyım Leonarda da Vinci iğrençti..Bu tip espriler yarışmanın kalitesini düşürdü..Favorim Eren çok sempatik biri..;)

byn_şaşmaz
28-07-07, 11:48
yok valla kim ne derse desin ben bayılldımmmm ki zaten ben bir müjdat gezen fanatiğiyim ama gerçekten çoook güzel benim favorim eren özgünün turşu kutusu olan:)

levent kırca- kadir çöpdemir -müjdat gezen valla bitene kadar izledim çok güzeldi ben eğlendim keşke bu üçlü talk show yapsaaa

hele o levent kırcanın elini kapatıp gülmesi ayyy öldüm ordaa

gerçekten jüri herkesten daha komiktii birde levent kırcanın pekerle uğraşması oy oy çooookk sevdimmm valla helal olsun :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

chaylack
28-07-07, 11:49
eren çok sempatikti önceki sayfalardan öğrendiğime göre 1. olmuş güzel özgü iyi sundu öyle bir jüriyi idare etmek zor iyi idare etti onları jüri bi alemdi zaten:)peker açıkalın'ı severim iyi bir oyuncudur ama arada espri yapmaya çalıştı ama olmadı:)soğuktu yani o anlamda söyledim :)

merve_buse16
28-07-07, 11:53
janlar bnde isledim pekte hoşuma gitmedi benmde favorim eren çok şirin sempatikk yha janem benem hasta oldm ona:P nesee benm beklediim gibi deildi yarışmaa ve jüri saygın kişiler olduu halde saçma sapn esprilerle ortamı düzeltmeye çalıştılar eren olmsa bida islemesdim ama eren için islijem:img-yes:

CeReN66
28-07-07, 12:04
bence herşey çok güzeldi(peker in o bazı davranışları hariç).bnm favorim eren ve korkmaz.özellikle de korkmaz süperdi yaa.bence güzel bi yarışma olcak bu

okann1907
28-07-07, 12:23
a/b grubu
1 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 5,30 26,90
2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,80 30,20
3 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 3,70 16,10
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 23,20
5 KIZGIN GUNES (Y.S) [NET] KAND 3,00 13,80
6 A MAGAZIN [NET] ATV 2,90 14,60
total
1 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,80 20,20 2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,50 25,20
3 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 3,30 15,30
4 YALAN DUNYA [NET] STAR 2,70 13,80
5 ZORAKI KOCA (TKR) [NET] KAND 2,60 12,80

yaya39
28-07-07, 12:32
çok keyifli bir yarışma ; ama bence Peker Açıkalın bu yarışmaya hiç yakışmamış tavırları ve yarışmacılara verdiği puanlarla tam bir felatetti.

GSealment
28-07-07, 12:37
Ben izledim,beğendim =)
Favorim Korkmaz şimdilik.Serap'tan sonrasını izleyemedim:icon_sorr
Anlaşılan Eren öne çıkan bi isim olmuş.(haftaya dikkatle izlicem)
Özgü'nün sunuculuğu çok içtendi,çok sıcaktı :)
Jüri bence Türkiye'nin en iyi jürisi olmuş.Yarışmaya yakışır bi jüri =)
Elenen kim oldu?

lubi wita
28-07-07, 13:47
ben de beğendim yarışmayı arkadaşlar.nostaljiyle başlamaları da cok güzeldi,insan durup bakınca ne kadar da renkli bir sinema geçmişimizin olduğunu görüyor valla yanyana getiremiyorsun bile taklitlerini.ben şahsi performansında gülüm ablayı canlandıran bayanı cok begendım,yüzünü güzel kullanıyor.inşallah onumuzdekı hafta da gündemdeki dizilerden komik anları canlandırırlar :img-wink:

krnca_
28-07-07, 13:57
vay bee 1. olmuş program hemde kaç saat sürdü:icon_whis bende elemeyi izleyemedim gerçekten kim elendi bu hafta???

kissorkill
28-07-07, 13:58
bende çok beğendim programı özellikle jüriyi beyendimm çok komiklerdi yaaa...keşke asuman krause de olsaydı.çok komik o.favorim serap o tarkan ın taklidini yapan adamada sinir oldum o elense keşke haftaya..

esra_esr
28-07-07, 17:29
arkdşlar mrb izledm programı ee ustalar filan olunca süper müjdat gezen,levent kırca,kadir çöpdemir,evrim akın,özgü namal süperler ama ben birtek peker açıkalına sinir oldm tbi sevnler vardr herkesn düşüncesi farklı ama ben pek hoşlnmıyrm peker açıkalından çookkk kaliteli bir program süper olmuş favorim bile var eren çok sempatik,şeker bir çocuk...

busdem_GS
28-07-07, 18:23
ilk başta sadece özgü için baktım sonrada kanalı değiştirmedim...reytingler gerçekten çok ii...bence bu yarışmada bayanlar erkeklerden daha başarılı...jürideki bi kaç kişi dışında gayet zevkli bi program...

houzouri
28-07-07, 20:12
Aslında ben de daha fazlasını bekliyordum.
Format için demiyorum.
Yarışmacılar açısından söylüyorum..
Umarım ilerleyen zamanlarda daha eğlenceli hale gelir.
Jürisi çok keyifli bir jüri...

pelinnn
28-07-07, 22:29
Programı keyifle izledim. En azından izlerken eğlendim.
Müjdat Gezen ve Levent Kırca harikaydı.
Peker Açıkalın, çok basit bazende seviyesiz espiriler yaparak şirin gözükmeye çalıştı; ama yine de o kadar sert düşünmüyorum ben.
Peker Açıkalın'la karşılıklı atışmaları da keyifliydi bence.

anil16
29-07-07, 06:20
Programda sadece juriler muthis ve guzel ama basindan beri bilyiodum beni guldurmicegini boyle programlar sacma bence guldurmeye calisan ama malesef basaramiyan bir kac insan iste.Ozelligi falan yok programin.Juride olmasa butun gece hic gulmeden oturup izlicektim.Hic biri beni guldurmedi acikcasi ne yalan soyliyim.

Peker acikalinda zaten rating almak icin abuksubuk seyler yapiyo kendini bisey zanlediyo aptal yaa.

-özgü_namal-
29-07-07, 21:51
programı acıkcası hiç beyenmedim..yarışmacılar hiç komik değildi..jürinin espirileri berbattı..özellikle peker acıkalın'a uyuz oldum..heralde programa cıkmadan önce alkol aldı sanırsam..yaptığı çoğu sey sacmaydı..bence jüriden çıkarılmalı..levent kırca ve kadir çöpdemir arasında gecen diyaloglar zaten felaket yazmama bile gerek yok..ama iyi reyting almış buna sevindim..
yarışmayı izlememin sebebi zaten müjdat gezen ve özgü namal..Özgüm oyunculuktan sonra sunuculukta da ne kadar basarılı olduğunu göstermiş oldu..arada bi kac dil sürçmesi yaşasa da çok tatlıydı..
neyse inş ilerki haftalarda jüri biraz kendine gelir....

che_them
30-07-07, 00:34
Korkunçtu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Hele Peker Açıkalını görmek dahi istemiyorum. Ne ukala ne gereksiz davranşlar sergiledi ve sözler sarfetti. Bİr daha izlemem...

sena57-utku
30-07-07, 13:40
Yarışmacıların hiçbirini beğenmedim doğruyu söylemek gerekirse:(
Yarışmayı Özgü ablam için izleyeceğim:)
Yarışmacılardan çok jüriye güldüm ben.Hele Peker Açıkalın öne çıkacağım diye saçma saçma şeyler yaptı!:)Kadir Çöpdemir bozuldu ama.
Umarım bu komik hareketleri devam etmez...

balzac
30-07-07, 14:26
aslında yarışma fena değildi ama gaffur yani peker açıkalın mahvetti
saçma sapan hareketler ,soğuk espriler, sürekli müjdat gezene 1 senemi yediniz demeler ,birara programı terketmeler gerçek mi şaka mı anlayamadım
gaffur olarak harika ama peker açıkalının gerçek kişiliğini hiç beğenmedim

cambaz!!???...
30-07-07, 22:01
duzelır duzelır patronu uyarmıstır onu ya mıllet peker beyın aklı selım olmadıqı kesın o programda o yuzden bu cuma boyle zırvalamayacaqına ınanıyorum...

31-07-07, 01:14
Kihkihikihihi yarışmacılardan çok jurinin halıne güldüm.levent abinin gülmesine güldüm.eheuheuheueheuyhu
cambaz kesınlikle katılıyorum pekere uyarı yapsınlar bence
tavrı heç hoşuma gitmedi
jurisin kardeşim biras ağırlığın olsun.
yanii.
yarışmacılardan korkmaz vardı galiba,oo iyiydi.
müjdat abım çok iyiydi.

levent kırca ile kadir çöpdemir arasındakı diyaloglar hafif gülümsetti.
o kadar yani evrimm e gelince de çok arka planda kaldı.

reytinglerimiz gayet iyi belki ileriki haftalarda fikrim değişebilir.
canlı yayın kuraallarına uyulmadı bunu da söylemeden gecemeyeceğim.

cambaz!!???...
31-07-07, 07:17
ben hocamı ızlemekten resım cekmeyı hep unuttum:img-in_lo
erman abi dun qece saat 12'ye qelırken bızım sıteye mesaj cekmıs sıteyı veremem benım buuummlarlar:img-pilot ama cok ıcten ve guzel seyler yazmıs neyse bırkac resım ekliyim :img-icecr

cambaz!!???...
31-07-07, 07:34
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/dd52fe0dc1.jpg
ışılay hakan handan
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/1d569877da.jpg
Erman, Hakan, Eren, Handan
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/91a63f40c9.jpg
basın tanıtım yemeği
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/b40dc6ba9b.jpg
EDA, HARUN, EREN, ERMAN, HANDAN...
http://www.imagehack.eu/tr/uploads/a6d7a6826c.jpg
hakan eren
şimdilik bu kadar:img-cool2

ayse-gul
31-07-07, 15:12
çok büyük hayal kırıklığına uğradım..bn daha düzeyli bir program olur sanıyordum. tek beğendiğim yanı Özgü oldu. Müjdat Gezen'in Özgüye iltifatlarıda çok hoştu ama Peker Açıkalına uyuz oldum, resmen iğrendim ya, bu haftada izlicm, eğer geçen haftaki gibi olursa ztn bi daa hayatta izlemem...
yarışmacıların hepsi deil ama bazıları çok kötüydü, bir süre sonra sıkıldım ve izlemedim ztn...

kim elendi acaba???

diklo
31-07-07, 15:36
Kim oyuncu, kim komedyen?
Show TV'deki "Güldür Bakalım"da Peker Açıkalın'ı izleyen "Gaffur" hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Karşılarında son derece antipatik, ana okulu düzeyi espriler yapmaya çalışan, sıkıştığı her an işi "deliliğe vuran" garip bir adam buldular. Hatta öyle ki, diğer jüri üyeleri bu durumu garipseyip, zaman zaman tepki gösterdiler. Peker, "Şener Şen sizi niye kırsın? Siz bardak mısınız?" soğukluğunu yaparken, Müjdat Gezen dayanamayıp, "Biri şunu kapatsın artık" deyiverdi. Peker Açıkalın'ın iyi bir "oyuncu" olduğundan asla şüphe duymadım. İddiam, bu programda bir kez daha belgelendi. Komediden bu denli uzak bir kişiliğin, son bir kaç yıldır Türkiye'yi en fazla güldüren adamlardan biri olması, tamamen "oyunculuk" yeteneğidir. Ama oyuncu ile komedyeni birbirinden ayıran fark da buradadır. Oyuncu elinde iyi yazılmış bir tekst ve üzerine biçilmiş bir karakter olmazsa bir "hiç"tir! Komedyen ise mizahı ruhunda tohumlandıran, sonra sahnedeki hasat zamanında onu güzelce biçen, sapını samanını ayıran ve nihayet değirmende una çeviren kişidir. Güldür Bakalım, bu yönüyle oyuncu ile komedyenin birbirinden ayrılması adına etkileyici bir laboratuar gibiydi... Gelelim yarışmanın diğer jüri üyelerine: Levent Kırca hazır cevaplığını konuştururken, Peker ile birlikte esprileri sürekli "bel altı düzeyinde" tutunca, rahatsızlık yarattı. Televizyonda mizah yapmanın farklı bir sorumluluğu vardır. Zira ekran başındakiler "bilet" almaz. Çoluk çocuk oradadır. Peker'in, mikrofonu kastederek, "Levent abi aletin düştü" sözünü evirip, çevirip tekrarlamak, seçilebilecek en "kolay" yöntemdi ve ustaya yakışmadı.

ETKİSİZ ELEMAN
Müjdat Gezen ağabeyimiz, aynı zamanda yarışmacıların koçluğunu da yapıyor olmanın gerilimini bir türlü üzerinden atamadı. Evrim Akın, virgülün sağındaki sıfır gibiydi. "Etkisiz eleman" statüsünü gece boyunca hiç bozmadan korudu! Bana göre jürinin starı Kadir Çöpdemir'di. Hem mantıklı, hem yaratıcı, hem de espriliydi. Belden aşağı esprilere gösterdiği eleştirel tavır ise artı puan olarak hanesine yazıldı. Sunucu Özgü Namal ise artık neredeyse her taşın altından çıkıyor. Hem Axess Kızı, hem Koca Kafalar'ın sunucusu, hem son dönem Türk filmlerinin "vazgeçilmez" oyuncusu olunca onun adına biraz endişeye kapıldım. Zira "komik ve uçarı kız" etiketi fena halde üzerine yapıştı. Özgü'nun bundan sonra dramlarda karakter oyunculuğu yapma fırsatı bulamayacağından endişeliyim. Nitekim yeni dönemde çekilecek bazı dizilerde "inandırıcılık katsayısı düştüğü" için tercih edilmediğini duydum. Naçizane tavsiyem, her projenin üzerine balıklama atlamaması ve yüzünü hoyratça kullanmaması. Zira Türk sineması ve televizyonu için Özgü'nün son derece parlak bir geleceği olduğuna inananlardanım. (İnanamadığım ise Özgü'nün Yeşilçam'daki unutulmaz Tarkan karakterini Cüneyt Arkın'ın canlandırdığını sanmasıydı.) Yarışmanın içeriği hakkında da söyleyeceklerim var. Formatın içine "reyting garantili" Kemal Sunal ve Şener Şen filmlerinin katılması "akıllıca" gibi görünse de yarışmacıların önünü tıkıyor ve kurguyu tek düze hale getiriyor. Ustaları taklit etmeye çalışan gençler, onların oyunculukları karşısında ister istemez eziliyor. Ayrıca seyircide "komedinin taklitten ibaret olduğu" gibi yanlış bir fikir uyanıyor. Bu nedenle gelecek haftalarda "serbest" bölümlerin öne çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Zira Cem Yılmaz ne Şener Şen'i ne de Kemal Sunal'ı taklit ederek bugünlere geldi. Hani yarışma "Yeni Cem Yılmaz'lar bulacağız" sloganıyla ekrana sürülmüştü ya, o yüzden diyorum...

Yüksel Aytuğ-Sabah

_tu_na_
31-07-07, 16:09
çok doğru yazmış yüksel aytuğ:img-yes:peker açıkalın gerçekten çok antipatikti ve psikopat gibi duruyordu.kendisini severim ;ama bende de böyle bir izlenim bıraktı..

yarışmaya gelince ben pek beğenmedim.espriler fazla zorlamaydı sanki.aşçı taklidi yapan ve mektup okuyup tavsiye veren derman ablaya güldüm sadece.ondan sonra da sıkıldım başka kanala geçtim.

umarım gelecek bölümde biraz daha özenli , konsepte uygun,güldürücü performanslar izleriz:img-yes:

byn_şaşmaz
31-07-07, 16:49
katılıyorum peker açıkalın gerçekten piskopat gibiydi ve güldürmeye çalıştı ama olmadı

ben sadece levent kırca vee müjdat gezene güldüm onlarsız hiçde komik olmazdı güldür bakalım ve bu kadar izlenme oranı olmazdı

-özgü_namal-
01-08-07, 12:56
özlem resimler için saol:)
peker acıkalın gercekten jüriden cıkarılmalı..sacma tavırlarıyla insanları deli ediyor..çoğu kişi onun için yarışmayı izlemekten vazgecti..özgü olmasa ben bile izlemezdim acıkcası..pekerin yerine her hafta konuk jüri üyesi olarak ünlüler getirilebilir yoksa bu adam gercekten o kadar saat cekilcek gibi değil..

ekol71
01-08-07, 13:58
peker açıkalın gittikçe batıyor avrupa yakası dizisindende atıldı bu programdanda atılmalı yakışmıyor ayrıca levent kırca gibi bi ustanın sürekli belden aşağı espiri yapmaya çalışması da hiç hoş değildi ona hiç yakıştıramadım

gizem_kaan
01-08-07, 14:02
Benim favorim Korkmaz,Korkmaz için izliyorum zaten bu programı...
Adam normal haliyle,konuşmasıyla bile beni güldürüyo,çok yetenekli bence:)
Özgü Namal da çok sempatik,sunucu olarak çok iyi bi seçim bence...
http://img68.imageshack.us/img68/1552/yjudtpj2.png (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/9347/jyjug9.png (http://imageshack.us)

esra_esr
01-08-07, 15:06
arkdşlar mrb eevt yksel aytuğ peker açıkaln knusunda doğru yazmış bnce adam avrupa yakasnda bile ii değildii müjdat gezen,levent kırca,kadir çöpdemir,evrim akın,özgü namal oldktan snra peker'i sallamıolar bile her zamn sölüyorum erencimm mükemmel favorim eğer o giderse çok üzülürüm...yarışmacılar bnce çokta ii değil erenden snra korkmaz daha iyi daha başarılı..diğerlerini beğenmiorum çok..

aslı_robert
01-08-07, 15:55
işte ben bu yüzden yüksel aytuğyu seviyorum.çok akıllı,çok yerinde yorumlar yapıyor.bence pekeri kovsunlar yerine yükseli koysunlar:img-wink::img-yes::img-yes:

cambaz!!???...
01-08-07, 22:08
arkadaslar bence peker acıkalın hakkındakı yorumlarınız hakarete ulasıyor ne demek yha atıldı atılmalı falan bence sacmalıyorsun peker acıkalından nefrette etsem sonucta bır sanatcı tıyatro kokenlı bır sanatcıdan bahsedıyorsunuz bence bırazcık daha saygı :img-yes:ayrıca bu haftada ızlıyelım duzelmıstır ılk haftanın etkısıdır bence bu cumadan sonrasına saklayın lutfen yorumlarınızı ben ınanıyorum ki bu hafta sacmalamaz...benimde peker beyi sevdiğim programdakı davranıslarında haz duyduqum soylenılemez ama ben o davranıslarını aklıselım olmamasına baqlıyorum yanı o programa cıktıqında normal kafa deqıldır:img-wink:
ayrıca evet evrim hanım cok etkısızdı yanlızca quluyordu aslında son yarım saate gırıldıqınde kadır bey oyle guzel acıkladıkı durularını biri ac biri yorulmus birinin şekeri dusmus:icon_whis:P
yani dediqim qibi bu haftayıda bi izliyelim...ama peker acıkalına tek birsey soylemek ıstıyorum "GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ" yani bizi guldurmeye calısma ;)

02-08-07, 00:16
yaa bende dedim öle davranışları heç hoş değildi felen ama bugün isledim de,aslında,milleti güldürmek için yaptığı belli sempatik olmaya çalışıyor.
benim yarışmacımm
Tarzan korkmaz kihkihkihihihihihi:img-yes:
bülentte iiyidi,
kim birinci olmuştu ya

g_i_z_e_m
02-08-07, 00:39
bilmiyorum ama ayakkabı çıkarmalar falan pek hoş hareketler değildi
sanırım alkollüydü
bide levent kırcanınn kadir çöpdemire yaptığı espriler hoş değildi
bu bana iddiların doğru olduğu levent kırcanın yine alkol aldığı hissini uyandırdı
yarışmacılara gelince korkmaz we erene bayıldım ikisi faworim

ecesu34
02-08-07, 00:42
peker acıkalının alkol aldığı resmen ortada bugün bi kez daha izleyince çok iyi anladım bence derhal o yarışmadan gitmeli yarışmanın seviyesini düşürüyor

02-08-07, 01:00
evtt ben daaha o gn de anlamıştım.
peker abinin alkol aldığını.
eğer alkol aldıysa gözümden düştün kesinlikle..
ben bıras olaya sıck baktım ama fazla ileri gitmeyim die.

hanı demiştim ya,canlı yayın kuralına uylmadı die gercekten uyulmadı
yarışmanın birincisi kım ya:img-yes:

cambaz!!???...
02-08-07, 02:42
arkadaslar erman abiyle yazısıyorum eren abıde yanındaymıs bu hafta guldur bakalımda;HALİT AKÇATEPE ve MUSTAFA TOPALOĞLU olucaklarmıs :P
peker beye gelınce alkol aldıgını belli ediyordu baska seylerde almıs olabılır ama lutfen biz bu konuları konusmuyalım ayrıca peker bey ayrılmıycakmıs reklamın ıyısı kotusu olmaz birbakıma..bu haftada yeşilçam filmleri oynancakmıs birde yarın sıcak prova varmıs benden bu kadar :icon_whis

BeLiTiM
02-08-07, 03:31
Beş yıl önce 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasında 'Bay Agresif' olarak ünlenen Uğur Bodur, formatını noterde tasdik ettirdiği 'Yurdum İnsanı' adlı şovunun, kopyalandığı' iddiasıyla ortaya çıktı. Uğur Bodur; "Önce 'Güldür Beni'nin yapımcısına ihtar çekeceğim, sonra da tazminat davası açacağım" dedi. BBG'den ayrıldıktan sonra arayış içinde olduğunu belirten Bodur, 'Güldür Beni' yarışmasıyla ihtilafa düşme sürecini anlattı.

HAKKIMI ARAYACAĞIM

* 'Yurdum İnsanı' adlı bir yarışma programı hazırlayarak, güldürebilme yeteneğine sahip olan insanları keşfetmek istedim. Türkiye'yi dolaşarak 7 coğrafi bölgenin en iyilerini seçip, onları kendi aralarında yarıştırmayı amaçladım.

* Bu programın formatını birlikte yapmak için birçok yapımcıya gönderdim. Benim formatım doğal olarak kulaktan kulağa yayıldı. Sonra bir gün baktım; 'Güldür Beni' diye benim fikrimin aynısı olan bir yarışma başladı!

TASDİK ETTİRMİŞTİM

* 'Güldür Beni' adlı yarışmanın ne çalıntı olduğunu söylerim, ne de esinlenme. Sadece şunu söylerim; etik değil! Çünkü ben formatımıo programı yapan arkadaşlardan önce notere tasdik ettirdim.

* Tabii ki hakkımı aramak için yasal yollara başvuracağım. İnançlarını BBG evinde, ortalığı kırıp dökecek kadar savunan biri; haklarını aramaz mı? Olayı avukatıma devrettim. Önce bir ihtarname gönderilecek, daha sonra da tazminat davası açılacak. 'Güldür Beni'nin yapımcısından, uğradığım maddi ve manevi zararın karşılanmasını talep edeceğim. Ayrıca ne olursa olsun, ben kendi programımı yine yapacağım.

* Benim programım 'Güldür Beni' gibi dikkat çekmek için Cem Yılmaz'a taş atma programına dönmeyecek! Yetenekleri gerçekten keşfetmeye yönelik olacak. 'Güldür Beni' misyonundan uzaklaşıp, Cem Yılmaz'a sataşarak prim kazanmaya çalışan bir program!

* Yarışmadaki jüri üyeleri Peker Açıkalın, Levent Kırca, Kadir Çöpdemir, Evrim Akın ve benim çok saygı duyduğum hocam Müjdat Gezen'in de gidişattan memnun olmadıklarını gözlemliyorum. Bence yakında jüride kopmalar olacak.

Sabah-Günaydin

-özgü_namal-
02-08-07, 12:20
arkadaslar erman abiyle yazısıyorum eren abıde yanındaymıs bu hafta guldur bakalımda;HALİT AKÇATEPE ve MUSTAFA TOPALOĞLU olucaklarmıs :P
peker beye gelınce alkol aldıgını belli ediyordu baska seylerde almıs olabılır ama lutfen biz bu konuları konusmuyalım ayrıca peker bey ayrılmıycakmıs reklamın ıyısı kotusu olmaz birbakıma..bu haftada yeşilçam filmleri oynancakmıs birde yarın sıcak prova varmıs benden bu kadar :icon_whis

halit akcatepe tamam da mustafa topaloğlu ne alaka?
neyse program baslayınca anlarız neden geldiğini..
demek bu hafta yeşilcam filmleri olacak..izleyip görelim bakalım:)

begummm
02-08-07, 15:37
yarışma güzel ama juri o kadar kötü ki bu yüzden yarışmayı izlemiyorum
peker açıkalın ve levent kırca olmasa güzel olabilirdi.

ozlem05
02-08-07, 16:22
Peker Açıkalının böyle bişey yapacağını kimse bilemezdiki canlı yayın izlediysen bilirsin program boyunca bütün juri üyeleride Peker beyin hal ve hareketlerinden dolayı şankınlık içersindeydiler

g_i_z_e_m
02-08-07, 17:17
ilk yayını anlayabilirim ama reklam arasında da mı uyarmadılar
böyle daha çok reyting alırız demekse bu yanılıolar
şahsen ben peker açıkalın'ın ayakkabı çıkarmasına bi 5-10 dakika sonra izlemeyi bıraktım
tekrarında da sadece ereni izledim

cambaz!!???...
02-08-07, 20:41
arkadaslar yarın ızleyıp gorucez...eqer hala oyleyse ben ılk defa mujdat gezenin yaptıgı bır ısı desteklemıycem ... !!

02-08-07, 23:51
sana katılıyorumm.
türkiyenin yıldızları da aynı öyleydi
formatı farklı ama,
ordan da ben doğru düzgün oyuncu çıkmaz diyordum
ama bengi öztürk,
beren saat,yabancı damatın kadiri aklıma gelmedi adı.
bakın şuanda çok sevilen aranan genç oyunculardan.

ben ençok korkmazı beğendimm .
korkmazın ilerde güsel bir yere geleceğine inanıyorum.

BiMmaniac
03-08-07, 00:23
güldür bakalıma yanlış kişileri jüri olarak seçmişler bence peker açıkalını ztn sevmezdim levent kırcayla ikisi olmamalı bence espriden hiç anladıkları yok

tanrıverdi
03-08-07, 14:55
allahım buraya yazdıım o çok güsel yazılarını yazmaz olaydımm..kendimden iğreniorumm...bu ne biçim bir yarışmadır yaa orda bana göre sadece 3 kişi var doru düzgn insan gerisi iğrenç gerçi..hele allahım o peker denln şahıs ve levent denilen bey amca allahım iğrençler yaaa...ikisindende iğreniorumm...takmışlar 1 cem yılmaz..adamlar sırf cem yılmaz ın adını ağzına alaraktanm para kazanıolar...da bi çok şey sayardım ama mburası müsait diil..ayrıca kendilerini böle bi komk sanan hallerdeler fln alakaları yok benm 4 yaşındaki yiğenm daa komk onlardan...
ordaki 3insanda başta özgü namal olmak üzere müjdat gezen ve kadir çöpdemir..geri evrim akında iide ne biliim genede ısınamadım...
hele özgü namala okadar acıdımki cem yılmaz konusu açılınca kafasını eğio fln sonuçta arkadaşı ne diicei bilemio...iğrenç esprilerde direk kapatıo konuyu fln..tam bir rezalet yaaa....

Gülcan
03-08-07, 16:37
Tanitimlarini gördügümde sevinmistim aslinda keyifli bir program olacak diye,
asil gününde ve saatinde izleyememistim ama gecenlerde tekrarina baktim ve ssirdim. Peker Acikalin Beyefendiye diyecek birsey bulamiyorum, umarim en kisa zamanda toparlanir.
Yarismacilara gelince, aslinda öyle cok hosuma giden olmadi gülmedim daha dogrusu pek. Yanliz Eren'e bayildim, aralarinda en yeteneklisi o bana göre. Umarim hakettigi yere gelir.

miracle girl
03-08-07, 16:43
Bu yarışmada sadece Ereni beğendim açıkçası. Şu jüride hep nedense benim beğendiklerime kötü not veriyolar beğenmediğimde de yüksek puan veriyolar. Bi Erende anlaşabildik:)

cambaz!!???...
03-08-07, 18:22
Bu aksam herseyi izleyip qorucez ılk haftakı tutum bence reklamın ıyısı kotusu olmaz tarzındaydı ıkıncı olarak ben programın baslangıctan ıtıbaren bırcok yerını ızlıyememıstım ızledımde ise pekerin yuzune tukurmek qeldi sen öyle büyük bir insana o sozlerı sarfedicek kadar vasıf sahıbı ne zaman oldun ya neyse herseyı bu aksam yani hemen hemen birbucuk saat sonra qorucez eqer değişen birşey yoksa ...!

okann1907
03-08-07, 20:03
bi kez daha izleycem eğer herşey ilk bölümki gibi olursa bi daha da izlemem bu bölümde format türkiyenin yıldızları tarzında olmalı solo gösteri sıkıcı geliyor sürekli işe jüri karışıyor adam gibi tiyatro izleyemiyoruz bi türlü bi de jüriden beklentiler var tabi peker açıkalın evrim akın geçen bölümde hayal kırklığına uğrattılar beni halka karşı daha samimi olduklarını düşünüyodum aynı şekilde özgü namal sürekli gülüyolar ya çok yapmacık tamam bu bi şov ama peki müjdat gezen niye onlar gibi gülmüyo adam halka karşı sempatik onu örnek alsınlar

ozlem05
03-08-07, 21:33
Herşey yalanmış geçen hafta olanlar bi oyunmuş Özgüde iyi cvp verdi ama kuliste olan şeyler kuliste kalır burda söylemenize gerek yok diye ama ben o geçen hafta olanların oyun olduğunu düşünmüyorum Peker A. o davranışlarında juri çok şaşırmıştı bence Peker Açıkalını temize çıkartmaya çalışıyolar

-şEkEr-
03-08-07, 21:40
iyi güzel ama ben pekerin ne yaptığını hala çözemedim
çok kendini beğenmiş!

-özgü_namal-
03-08-07, 21:50
gecen hafta yasananların oyun olduğuna inanmıyorum,pekerin alkol aldığı apacık ortadaydı..
bu hafta ilk baslarda düzelmiş sandım ama suan yine hersey aynı..yarışma yarışmadan çok herseye benziyo..biz burda pekerle levent kırcanın komikliklerini mi izlicez yoksa yarışmacıların performansını mı?

BeLiTiM
03-08-07, 21:50
1.evrim akin 2.özgü namal 3.müjdat gezen
gerisi cok antipatik geliyor bana
ayrica ozlem05 sana sonuna kadar katiliyorum...

byn_şaşmaz
03-08-07, 21:53
ama şöyle birşey var peker bencede piskopat gibi ama levent kırca ve müjdat gezen olmasa bu program bu kadar reyting almaz

ozlem_1905
03-08-07, 22:23
Bu yarışmada sadece Ereni beğendim açıkçası. Şu jüride hep nedense benim beğendiklerime kötü not veriyolar beğenmediğimde de yüksek puan veriyolar. Bi Erende anlaşabildik:)

Ee tabiki ismi Eren olan herkesi beğenirim bendee:img-in_lo:img-in_lo

valla ha bende çok beğendim onu en küçükleri galiba çok şekerrr

tanrıverdi
03-08-07, 22:34
ya özgü namal herzamn muhteşem yaa bugn ayrı bi muhteşem yaaaa:)ama program berbat yemn ediorum acıorum özgeye yaaaa...yazık ok zor durumda kalıoo

03-08-07, 22:56
özlemcim fotolar için teşekkür ederim
ya pekerın bu hafta show yaptığını anladımm
çok komikler yaaa:)
levent kırca harıka hihihihhihii..
korkmaz forever:happy0064

okann1907
03-08-07, 22:57
2.5 saatte daha 3 kişi çıktı şu jüri yüzünden bi de bu sadece show programı diolar ya uyuz oluyorum orda levent kırca müjat gezen varken insanlar kaliteli bi tiyatro programı görmek istiyo ona show buna show diyosun peki bu ülkede show olmayan bişey kaldımı ya nerde kaliteli program var sesi çok kötü bir insana şarkı söyletip mi güldürüyolar artık insanları ya da sunucuyu güzelleştirip mi izleyiciyi ekrana çekiolar ki özgü namalı severdim ama bu programda çok fazla konuşuyo bi de şunu dedi 'kime ne biz programdan önce yapmak istediğimiz şeyi planlarız istediğimiz gibi davranırız bunların bi show olduğunu açıklamak zorunda da diiliz'yani halkı istediğimiz gibi kekleriz dio.tv eleştirmenleri kızar tabi tiyatronun düştüğü duruma bak

03-08-07, 23:07
yaa bence de aslında ipin ucunu kaçırdılar
ben gecen hafta da yazmıştım canlı yayın kuralına uyulmadı felen die
bu haftada aynı şeyi söylüyorum

yarışmacılardan çok juri önplana çıkıyor
ne kadar sevsemde benimde eleştirmeye hakkım var sonuçtaa
juri juriliğni yapsın herkesi adam gibi eleştiriyorsa eleştirsin
komikliğe gelince
yarışmanın,adı güldür bakalım bu yarışmanın içinde yarışmacılar
bırakın bu işi de yarışmacılar yapsın canım.

gecen hafta ilk denemeydi dedik görelim dedik.
ama bu hafta da aynı şeyler oldu hiç,düzelme belirtisi görmedim

yarışmacılar önplana çıksın diyorum.ayrıca show lafımı da geri aldım

-özgü_namal-
03-08-07, 23:25
acıkcası izlemekten çok sıkıldım..yarışmacıların performanlarını göremiyoruz..5dk yarışmacıları izlesek 10dk jürinin sacmalıklarını..ayrıca jüri doğru dürüst yorum bile yapmıyor yarışmacılar hakkında..özgü toparlamaya calışsa da onunda sıkıldığı ortada..eger özgü olmasa izlemeyi hemen bırakırdım..!

cambaz!!???...
04-08-07, 02:38
ikinci haftayıda qerıde bıraktık mujdat hocamın dedıqı sey bence doqruydu ama soyle birsey wardı ki peker bey ıpın ucunu kacırmıstı ama o yaptıkları showsa bızde ızleyen aptallar mı oluyoruz kanıp sayfalarca yorum yazan ayrıca bu hafta peker bey acayip uysallasmıstı...ilk haftaya nazaran ...konuk deqısıklıqı oldu Halıt abinin yerıne Burak KUT qeldi..birinci yine EREN oldu elenen ablamız ZEYNEP'ti açıkcası uzuldum ...ayrıca ara skec olarak sayın Levent KIRCA ve oyuncu kadrosunun qırmesı renk kattı ...Bende sıkıldım izlerken doqruyu soylemek qerekırse ben ERMAN abi ve MUJDAT hocam ıcın ızlıyorum ama sureklı leven kırca ve peker acıkalını gordum saklaban gibiydiler ama o halde Mujdat GEZENI qormektense hıc qormiyim o yanlızca o guzel yorumlarını yapsın bana o da yeter..neyse saat uce gelıyor yeter bu kadar yorum:img-icecr

gönülçelen
04-08-07, 03:10
programın tamamını izledim o da sırf evrim var diye yoksa tahammül edemezdim ona da zaten pek söz kalmadı peker açıkalın ve levent kırcanın yerine başka jüri üyesi olsaymış daha iyi olcakmış diye düşünüyorum ikiside saçma davranışlar sergiliyorlar özellikle peker açıkalının davranışları hiç hoş değil

04-08-07, 04:14
mesela Metin akpınar ve beyazit öztürk bence biçilmiş kaftan olabilirdi
levent kırca tamam ustamız ona söz söylemek hattim değil
ama güldürücem die yapmadığı şey kAlmadı yani..
ben ikiside değişsin diyorum

-özgü_namal-
04-08-07, 12:04
mesela Metin akpınar ve beyazit öztürk bence biçilmiş kaftan olabilirdi
levent kırca tamam ustamız ona söz söylemek hattim değil
ama güldürücem die yapmadığı şey kAlmadı yani..
ben ikiside değişsin diyorum

aynen sana katılıyorum..
aslında peker gitse jüri biraz düzelir gibime geliyor..daha yarışmanın formatını bile anlamamış,oraya sadece oturmak ve komiklik yapmak için gelmiş gibi..
levent kırcayı severdim ama bu programda gözümden düştü acıkcası...:icon_whis

gizem_kaan
04-08-07, 12:09
Benim bu yarışmayı tek izleme sebebim Korkmaz...
Çok tatlı yaa,normal hali bile komik.Dün bence yine çok iyiyidi ama geçen haftaya oranla jüriden düşük not aldı,gerçi Peker Açıkalın 10 verdi ama,neyse bundan sonra sevmeye başladım Peker Açıkalını:D
Yarışmacılardan sadece bi iki tanesi iyi bence,gerisi komik değil,aslında oynatılan metinler komik değil,sahneler komik değil...
Bi de çok reklam arası oluyo,zaten yarışma sıkıcı...

okann1907
04-08-07, 12:51
a/b grubu
1 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 4,70 20,80
2 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 4,20 20,30
3 OLU YADA DIRI (Y.S) [NET] ATV 4,10 18,40
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,30 19,10
total
1 OLU YADA DIRI (Y.S) [NET] ATV 4,80 21,60
2 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 3,20 15,50
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 3,20 14,30
4 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,10 16,10

ratingler düştü ve her geçen hafta da düşmeye devam edecek. halkın yıldızları birinci olmuş o yarışma çok daha kaliteli en azından jüri ikide bir lafa karışmıyo

.:princesse:.
04-08-07, 14:19
ben hiç beğenmedim bu programı bi sahnenin aynısını yaparak güldürülmüyor bence :icon_whis
ne biliyim şöyle türkiyenin yıldızları gibi senaryoyu kendileri yazsalar daha komik olurdu :img-yes:
kasıyolar resmen güldürmek için:icon_whis
çok daha güzel bi program yapabilirlerdi:icon_whis:img-icecr

nafi2008
04-08-07, 15:28
bide müjdat gezene onun gibi bir ustaya sektör git demesi hic hoşuma gitmedi ardından özür diledi ama ne yazar o bi kere sölendi espri bile olsa cok ayıp

-özgü_namal-
04-08-07, 15:29
reytingler 4.sıraya kadar düşmüş..peker sacmalıklara,levent kırca bel altı espirilerine devam ettikçe programın reytingleri hep düsecek..

ecr
04-08-07, 15:40
aynen sana katılıyorum..
aslında peker gitse jüri biraz düzelir gibime geliyor..daha yarışmanın formatını bile anlamamış,oraya sadece oturmak ve komiklik yapmak için gelmiş gibi..
levent kırcayı severdim ama bu programda gözümden düştü acıkcası...:icon_whis

bencede hiç anlamamış.. ilk programda kaç üzerinden puan vereceğiz diye soruyordu?

yani daha bilmeden gelmiş yarışmaya.. bence peker hiç yakışmadı bu yarışmaya.. dün gene yapmadığı saçmalık kalmadı..espri yaptı, kimse gülmedi.. yere yattı şınav çekti, kimse gülmedi.. sadece senaryolarla güldürüyor..
bence metin yazarı, peker için senaryo yazsın.. esprileri de yazsın.. baksanıza program iyice düşüyor..

yapılmayacakları yapıyor peker..

gönülçelen
04-08-07, 16:41
peker açıkalının yaptığı saçmalıklara rağmen bu kadar rating alması bile bence başarı
onun yerine daha kaliteli bi jüri üyesi bulamamışlar mı

ALEX_FB
04-08-07, 17:12
bence peker'in yerine daha seviyeli bir jüri alınsaymış bu kadar kalitesiz bir program olmazmış ben diğer jürilerin hepsinin birer usta olduğuna inanıyorum keşke başka bir jüri üyesi olsaymış fovorim eren diğerlerinin yaptıkları cok saçma geliyor bna

ümit_milli_zey
04-08-07, 17:12
ya bn eren'in hastasıyım yaaa bayılıom ona bn kçücük fıçıck içi dolu turşucuum bnm yaaa-bide korkmazı çk beeniyorm bnce en ii onlar

gamze_lim
04-08-07, 17:30
Reytinglerde birinciyiz birinciyiz diye söyleniyolardı ne oldu pıııııssss diye söndüler işte ne yapsın millet katlanamıyo daha fazla bu saçmalıklara böyle gidersede her hafta dahada düşer bu programın reytingleri Peker Açıkalından birgünde nefret eder oldum kendisinden bu tip davranışları beklemezdim bide diyolar biz daha önce şunu yapalım böyle yapalım diye konuşmuştuk falan dediler HADİ ORDAN BEEE KİME YUTTURUYOSUNUZ!!!![/B] halk bunları yemez işte gördüğünüz gibi reytinglerden belli oldu

05-08-07, 05:18
Benim bu yarışmayı tek izleme sebebim Korkmaz...
Çok tatlı yaa,normal hali bile komik.Dün bence yine çok iyiyidi ama geçen haftaya oranla jüriden düşük not aldı,gerçi Peker Açıkalın 10 verdi ama,neyse bundan sonra sevmeye başladım Peker Açıkalını:D
Yarışmacılardan sadece bi iki tanesi iyi bence,gerisi komik değil,aslında oynatılan metinler komik değil,sahneler komik değil...
Bi de çok reklam arası oluyo,zaten yarışma sıkıcı...

neden 10 puan verdi biliyormusun
kormazcığıma kihkih
aynı gezengenden oldukları için ayy koptumm yaa
pekerde biliyor kendisinin deli olduğuunu.heheheheheh
nasıl ama mustafa topaloğlu geldi.ayy orda korkmazın hali çok komikti
yaa,ehehueuheuhuhh öldüm gülmekten
ne de olsa aynı gezegendenler.puhahahahah

korkmaz normalde de komikk.ama bu hafta onun mikrafonunda sanırım sorun vardı.ondan dolayı kötü aldı.jriden.

bayanlardan da,handanı beğendim benn.
handan ve korkmaz olmasa bu yarışmauyı hayatta çekemem yani

gizem_kaan
05-08-07, 14:54
neden 10 puan verdi biliyormusun
kormazcığıma kihkih
aynı gezengenden oldukları için ayy koptumm yaa
pekerde biliyor kendisinin deli olduğuunu.heheheheheh
nasıl ama mustafa topaloğlu geldi.ayy orda korkmazın hali çok komikti
yaa,ehehueuheuhuhh öldüm gülmekten
ne de olsa aynı gezegendenler.puhahahahah

korkmaz normalde de komikk.ama bu hafta onun mikrafonunda sanırım sorun vardı.ondan dolayı kötü aldı.jriden.

Evet haklısın:D
Bence Korkmaz 10 puanı hak ediyo:img-yes:
Zaten yarışmacıların çoğu bence hiç de komik olmayan metinlerle harcanıyolar,yani yeteneklerini tam gösteremiyolar.Bu hafta Korkmaz'ın oynaması falan çok güzeldi ama dediğin gibi mikrafondanmıdır,müzikten midir nedir,duyulmadı söyledikleri,gerçi bu bahane değil ama,ilerleyen haftalarda umarım daha komik ve eğlenceli şeyler yaparlar...:img-pilot

CeReN66
06-08-07, 02:09
http://img176.imageshack.us/img176/1789/vbcab0.gif (http://imageshack.us)

arkadaşlar içimden geldi bi imza yaptım:) umarım beğenirsiniz

yaya39
06-08-07, 13:36
Reytinglerde birinciyiz birinciyiz diye söyleniyolardı ne oldu pıııııssss diye söndüler işte ne yapsın millet katlanamıyo daha fazla bu saçmalıklara böyle gidersede her hafta dahada düşer bu programın reytingleri Peker Açıkalından birgünde nefret eder oldum kendisinden bu tip davranışları beklemezdim bide diyolar biz daha önce şunu yapalım böyle yapalım diye konuşmuştuk falan dediler HADİ ORDAN BEEE KİME YUTTURUYOSUNUZ!!!! halk bunları yemez işte gördüğünüz gibi reytinglerden belli oldu

arkadaşım senin her yazdığın kelimeye harfi harfine katılıyorum ben de aynen bunları düşünüyorum zaten bu hafta 22.30'da başlıycakmış.

volley_fb_girl
06-08-07, 14:30
merhabalar

tatildeyim bu bölümü seyredemedim maalesef :( bi tek Eren'i izledim zaten favorimde o...Eren gerçekten muhteşem biri 1. liği sonuna kadar hak ediyor..:)

gizem_kaan
06-08-07, 16:19
arkadaşım senin her yazdığın kelimeye harfi harfine katılıyorum ben de aynen bunları düşünüyorum zaten bu hafta 22.30'da başlıycakmış.

Yaaa,programın süresi kısalırsa süper olur:)jüri saçmalıları da azalır belki.
Keşke 20,30 da falan başlatıp erken bitirselerdi,öyle daha iyi olurdu bence.

balzac
06-08-07, 18:30
ben de en çok ereni beğeniyorum
ama yarışmanın süresi çok uzun yarısından sonrasını seyredemiyorum
bi de peker açıkalının esprileri berbat onu jüriden çıkarsalar süper olacak

gizem_kaan
06-08-07, 19:18
oh iyi olmuş yeşilçem tiplemelerinin olmaması,insan sıkılıyo program iyice uzuyo...
inşallah geçen hafta olduğu gibi bu haftada tekrarı vardır.
Korkmaz forever:happy0064

nafi2008
07-08-07, 12:44
peker acıkalının yerine beyazıt öztürk olsa program reytıng rekorları kırar bu yuzden ben peker acıkalının jurılık den cıkmasını istiyorum
sizlerinde bana DESTEK VERCEGINDEN EMİNİM

PeyZo
07-08-07, 13:33
Bi açıklamada Bulunmak istiyorum;
Bu pekerin rolleri kadir çöpdemirin ciddiyeti hep Rol icabıydı ..
Belkide iyi dinlemiyosunuz belkide be Anlamadım orayı ama benm Bu pekerin halleriyle alakalı duyduum bi dk faln vardı .. hatırladıım kadarıyla size aktariyim

Müjdat Gezen,Kadir çöpdemir yada Levent kırca Dediki Peker benim yanıma geldi program başlamadaan once dediki ben yaramaz çocuk (sanırım boyle dedi tam hatırlamıyorum kusura bakmayın) Rolunu oyniyimmi dedi sonra Kadir çöpdemire ciddi rolunu üslenmiş

Yani o programdaki Jürilerin Halleri rolmuş İster iyi İster kötü Olsun ama Rol
Tabiiikide Düşünceleriniz Sizin düşünceleriniz ama Peker açıkalına Söyledikleriniz Gayeeet kötü şeyler ve ben onun bunları hakettiğini düşünmüyorum..

Bu arada Yarışma Gayyet güzl bnce..Başka Programlardaqi gibi jüriler uzun konusuyor. ama bunlar zevkli konusuyor :img-yes:..Zaten hayatımda izlediim yarısmalarda jüri olarak bi Benimle dans edermisin jürilerini bide Güldür bakalımın jürilerini dinliyebiliyorum :img-wink:

Eren Favoriiim Vazgeçilmezim...
Ama benım Grubun Işılay-Eren-Hakan-Handan :img-wink::img-wink:

İnşallah ileerki programlarda Zevk Alırsınız Peker için de İyi düşünürsünüz..

g_i_z_e_m
07-08-07, 15:12
o konuyu ben de duydum
ama pekerin zırt pırt sahneyi terkedip geri gelmesi, ayakkabısını çıkartması vb. hareketleri bu yaramaz çocukk imajına aykırıydı
o rolü yapsa bile

volley_fb_girl
07-08-07, 15:19
bu hafta izleyemedim ama geçen hafta Peker bana o kadarda kötü gelmemişti bu haftada sadece Eren'i izleyebildim ve Müjdat Gezen dediki''Bu programın başarılı olmasının %50 nedeni Peker'dir''dedi bence onunda programa katkısı oldukça fazla

CAGKAN_SİMGE
07-08-07, 16:22
burda özgü namal,peker açıkalın,müjdat gezen,kadir çöpdemir ve evrim akın var nasıl izlemem.ama genelde tüm oyuncular müjdat gezene yağcılık yapıyor gibi geldi bana...

-özgü_namal-
07-08-07, 20:19
Rol yapmislar konusuna pek inanmiyorum..tepki alinca rol yaptik hepsi sakaydi dediler..bence..

sana aynen katılıyorum cnm..yaptıkları rol fln değildi eger tasarlanmış bişey olsaydı bu anlasılırdı..
programın saatini ben anlamadım şimdi 22:30 mu yoksa yine eski saatimi:S

volley_fb_girl
07-08-07, 20:53
hmm 20:30 saatini seviyorum ben yoksa daha geç başlara sonlara doğru jüri iyice sapıtıyo uykularımı geliyo ne :)

-özgü_namal-
07-08-07, 21:08
PROGRAM CUMARTESI GUNU 20.30DA...

cevap için tşk..
20:30 bence iyi bi saat değişmesine gerek yok..ve 22:30'da da bitirilmeli çok uzadığı için sıkıcı oluyor özgü olmasa 6 saat izlemeye katlanamazdım heralde:icon_whis

cambaz!!???...
07-08-07, 21:19
not olarak;yanlızca bu hafta cumartesı yayınlanıcak bunun nedeni de cuma qunu kandıl olması kimse aklın reytınqlerle kanlla ilqili birsey qetirmesin ;)

volley_fb_girl
08-08-07, 20:17
Evrim'in okuldan atıldığı knousunda ciddi misin..:)daha önce duymadım çünkü bu haftaki bölümüde izleyemedim

cennex
08-08-07, 22:07
ya herkes ıyı falan tamam ama levent kırcadan nefret edıyrm ya .
o adam resmen bunamıs.
hıc oyle değıl falan demeyın bence oyle bu benm dusuncem.
sızın dusuncenız farklı yondeyse bnı ılgılendırmıyor. ama bnm gozlemeledıgıme gore resmen oyle .ya da dıkkat cekmek ıcın kendıne yenı yollar bulmus.

cambaz!!???...
08-08-07, 23:45
sana katılıyorum yılların ustası falan olabılır ama bı ınsan boylesıne kuculemez en buyuk korkum Mujdat hocamın da 10 hafta ıcınde onlara uyması..ama sanmam neyse bu hafta qdıp bırde yerınde tesbıt edıcem qercekte de oyle mı dıye :D

mertfirat
09-08-07, 10:28
çok güzel bi program ama gerçekten çok cıvıtıolar bazen kimse kimseyi dinlemio levent kırca her lafa atlıo adam hep belaltı evrim onların arasında çok sessiz kalıo dizideki rolü gibi cazgır olsa azcık hepsine kök söktürürde :D onun yerine perran kutman falan gelseydi daha ii olabilirdi pekerde çok cıvıtıo bazen ama bence jüriyi renkli kılan o

10-08-07, 13:22
erol günaydın dediya.levent kırca ve peker açıkkalına terzi aktörler die.erol abi büyüksün diyorum.ben.bu yarışmadan sonra ikisinden de soğudum.
:img-yes:
sadece müjdat abım için islicem birde korkmaz için tabiki

volley_fb_girl
10-08-07, 13:37
evet Erol Günaydın'ın o ropörtajını bende izledim çoğu sözünde haklıydı..;)Ama şöyle bir şeyde var hadi Peker'i daha tanımıyoduk(yani canlı bir şekilde görememiştik ekranlarda).Ama Levent Kırca yıllarca bu şekilde roller yaparak Türk halkının gönlünü kazandı..Bu gerçek bilinipte onu bu yarışmada jüri yapıp Türk halkının gözünden düşürenlerde bence kabahat..;)

ozlem_1905
10-08-07, 15:07
valla açıkçası ebn özgü namal fanı olsam o stüdyoya hemen gidderrimm.yakından görrürüm çok seyirci olmuo ztnn.hepsi suncak varya her hafta ordayımmm:D

10-08-07, 21:14
peker konusunda haklısın ben peker abıyı çiçek taksıden hatırlıyorum.adam bu kadar ünlü değildi kı,ozamanlar bırakın başrol oynamayı canlı yayında felen görmüyorduk.halk ççıkardı indirmesini de bilir.
levent kırcaYA gelince,yüzde yüzz erol abi haklı:good:

saati mi değişti acaba:img-yes:

gizem_kaan
11-08-07, 12:04
peker konusunda haklısın ben peker abıyı çiçek taksıden hatırlıyorum.adam bu kadar ünlü değildi kı,ozamanlar bırakın başrol oynamayı canlı yayında felen görmüyorduk.halk ççıkardı indirmesini de bilir.
levent kırcaYA gelince,yüzde yüzz erol abi haklı:good:

saati mi değişti acaba:img-yes:
galiba 20:30,bazı arkadaşlar galiba yeşilçam kısmı olmıycak demişlerdi,eğer öyle olursa muhtemelen programın saati kısalmış olacak:img-yes:,yayın akışına baktım şu şekilde;

20:30 Yarışma Güldür Bakalım-CANLI
23:30 Yaşam Vidi Vodo

byn_şaşmaz
11-08-07, 17:05
galiba 20:30,bazı arkadaşlar galiba yeşilçam kısmı olmıycak demişlerdi,eğer öyle olursa muhtemelen programın saati kısalmış olacak:img-yes:,yayın akışına baktım şu şekilde;

20:30 Yarışma Güldür Bakalım-CANLI
23:30 Yaşam Vidi Vodo

ya kısa mı sürecek :(

hem sevindim hem üzüldüm :)

saat gelsede bi başlasa şu program iki gündür onu bekliyorum :happy0064:happy0064

okann1907
11-08-07, 22:48
programı çok izlemedim sanırım format değişmiş aslında istediğim gibi olmuş yani tiyatronun nasıl bişey olduğu artık anlaşılıyor sonra peker açıkalını susturacak bir jüri gelmiş halit akçatepe daha güzel olmuş böyle program ayrıca favorim de serap inş. kazanır eren iyi başarılı ama jüri çok abartıyo hep 10 puan veriyolar biraz haksızlık var gibi

volley_fb_girl
11-08-07, 23:01
okann1907;yorumuna saygı duyuyorum ama bi yarışmada bence Eren kadar seyirciyle iyi diyalog kuran başka bir yarışmacı yok..Güldüğüm tek yarışmacı Eren..Herkesin mizah anlayışı ve düşüncesi farklıdır tabiki..;)

Not:Arkadaşlar Eren yada başka yarışmacıların resimlerini nerden bulabilirim buraya eklenmiş ama Eren resimlerini göremedim varsa sayfa kaçta???

lykiadreamer
11-08-07, 23:15
özgü namal'ı zaten çok beğenirim ama bugün yüz kat daha güzel olmuş melek gibi...peker'i de baya iyi idare ediyo..zor iş:D

-özgü_namal-
11-08-07, 23:35
Yarışma baslarda sakin gidiyodu dedim tmm düzelmişler ama yine sacmalamaya basladılar peker ve levent kırcaya cidden sinir olmaya basladım artık..yarışmanın iyice suyunu çıkardılar!!

lykiadreamer
12-08-07, 00:00
şu an erman yarışıyo ve peker kulaklarını tıkadı duymak istemiyorum gibilerinden...zaten bütün jüri neredeyse yerlere yattı ama ayıp ediyolar bence...kaç puan vericekler merak ediyorum....

lykiadreamer
12-08-07, 00:13
anlaşılan o ki peker erman'a kıl oluyo ama bence erman'da peker'i sevmiyo baya kötü bakıyo çünkü peker'e..erman'ı bende beğenmedim bana kendini beğenmiş gibi geldi..ama bu yarışmada bi süre daha kalır gibime geliyo.polemik yaratan tek yarışmacı:D

lykiadreamer
12-08-07, 00:40
erman gene son ikiye kalmadı,çocuğun dediği çıkıyo valla daha hiç sona kalmadı..bakalım kim gidicek..bence handan gider..ama reklamlardan rahat yok tabi...

gönülçelen
12-08-07, 02:06
ya peker a. ve levent kırca yine abarttı kimseye söz hakkı bile tanımıyo adamlar özgüyü deli ettiler en sonunda evrim bile dayanamadı bi konuşturmadılar kızı bana çok itici geliyolar
foto çeken varsa ekleyebilirmi özellikle evrimin :)

cambaz!!???...
12-08-07, 03:30
tam birbucuk hafta once tanıstım ERMAN KUZAL'la ınternet ortamında yanlızca bırbucuk; ilk tanıstıqımız qece sabah 5.30 a kadar muhabbet ettik siz ona havalı dıyorsunuz ama onunla bır kere konusmalısınız öncelerı siz derken bi anda abicim oldu hayatım derken delı kız oldu ve buqun 11.08.2007// onun sayesınde hayatta en deqer verdıqım ınsanla vakıt qecırdım..!!siz ilk defa qorduqunuz bır ınsana o kadar sıcak davranır mısınız kardesınız gıbı gorurmusuz her reklam arasında cıkıp onun yanına qelırmısınız qerektıqın de jurı uyelerınin yanına qoturup resım cektırırmısınız ?!!
polımık yaratan tek yarısmacı kalır birkac hafta daha denmıs !!hayatım oradakı bazı kısılerın tanrısı para olmus erman abide qozunu kapayıp vazıfesını yapmadıqı hakkını aradıqı ıcn onun uzerınden reytınq alınıyor!!ve sen takma kafana jurıdekı bazı kısıler hakkını yesede bızım oylarımız onu tutuyor orda onu ne son uce bırakırız ne de ordan qonderırız cunku o kımsenın ummadıqı kadar ıyı bi insan!!

byn_şaşmaz
12-08-07, 09:07
her zamanki gibi güzeldi

ama pekere yazık oldu halit akça tepe onu konuşturmadı hatta peker birazda sinirlendi ama peker haketmedide değil havalanmasaydı hababamda hababam die

levent kırca oy oy muhteşem ya valla çok tatlı çok seviyorum,müjdat gezen ayrı zaten anlatılmaz izlenir,kadir çöpdemir = zaten bu üçlü olmasa bu program izlenmez

ya erman abartıyor gibime geliyor bu kadar sataşmamalı jüriye hakanda sonuncu çıktı ama kimseye takışmadı ermanın kendisine gelmesi ve ne olursa olsun karşısındakilere saygılı olması lazım

harunun elenmesine üzüldüm ama artık üzülmüyorum levent kırca aldı

prenzez
12-08-07, 10:38
o programda rol mü yapıyorlar yoksa gerçek halleri mi anlamadım...-rol ihtimali yüksek-bilhassa peker açıkalın.gerçekten acayip sıkıyor,korkmaz'dı sanırım onun puanını verecekkken uzattı da uzattı reklamdan sonra verdi ya puanı,iyice sinir oldum!onun dışında da erman'a yaptıkları fln.ama sadece peker açıkalın yapmadı tabi.aynı anda bir yandan levent kırca da uyuyormuş gibi yapıyordu.erman gösterisini yaparken sürekli dikkatleri üzerlerine çektiler,konuşmalar,yastıklar vs. ve bence gerçekten saygısızlık yaptıkları.
müjdat gezen ve MSM olayları çok güzeldi ama.eski msmli olarak epey güldüm:img-yes:
favorim eren:good:10 numara,jilet!

byn_şaşmaz
12-08-07, 10:45
evet benimde favorim erennn

ama erman bazı şeyleri haketti ne olursa olsun her hafta jüriye laf etmeden geçmiyor
her hafta bir neden bulup sataşıyor

ama bu hafta hakanda sonuncu çıktı ama efendi gibi çıktı oynadı gitti

byn_şaşmaz
12-08-07, 11:40
harun mu elendi ya yazık oldu o adama nese o adam iyi işler yapar levent kırca mı almış demiş nasıl yani?

harun bundan sonra güldür bakalımda yardımcı oyuncu olarak yer alacak birde

levent kırca da söz verdi tiyatrosuna aldı :happy0064

yaya39
12-08-07, 12:36
11 Ağustos 2007 Cumartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yalan Dunya [net] Star 3,40 18,10
2 Ortadirek Saban (t.s) [net] Stv 2,70 16,60
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,60 17,90
4 C.o.t [net] Star 2,60 13,90
5 Guldur Bakalim [net] Show 2,40 13,50

Hedef Kitle : A/b
11 Ağustos 2007 Cumartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Guldur Bakalim [net] Show 3,00 17,10

gizem_kaan
12-08-07, 13:52
Off bence çok sıkıcı bi haftaydı,Korkmaz için zor dayandım,zaten son üçe kaldı:(
Allah'tan jüriler koruma altına aldılar:happy0064
Korkmaz elense bile bence çokk yetenekli ve yolu açık,sadece Ona gülüyorum...:P

volley_fb_girl
12-08-07, 13:58
merhabalar..:)

Güzel bir haftaydı yine ama ilk haftaki kadar değildi..İlk hafta Jüri canlı yayında neler yapılması gerektiğini bilmediği için biraz amatörceydi..Buda keyif katıyodu yarışmaya..Bu hafta yarışmacılarla ilgili görüşlerim iyice yerine oturdu

Eren:O söylenmesi gereken her şeyi sahnede söyledi zaten 10 numara jilet..:)bi insan ancak bu kadar sempatik olur umarım hep böyle devam eder..

Korkmaz:Bu hafta sanki jüri yorumlarından sonra biraz bozuldu..hatta reklamlardan sonra smsini söylerken jüriye dönüp ''ancak bu kadar '' gibisinden birşeyler söyledi..

Işılay:Bence bayanlardan en iyisi o..

Handan:Pekerden torpilli mi bilmem ama ben onu izlerken keyif almıyorum..

Bülent:Sanırım bu hafta Chaplin 'i yapan oydu ve bence süperdi..;)

Serap:Bir türlü onu samimi bulamıyorum..:(sanırım jürinin deidikleri doğru rol yaptığını belli ediyo buda onu sahnede yapmacık gösteriyo

Erman:Karşılaştığı muameleme her ne olursa olsun biraz susmalıydı..Çünkü yaptığı stand-up gösterisi beni bayıltıyodu acaip sıkıldım..Ama her ne olursa olsun ben Pekerden beklemezdim karşısında sustu ve hakettiği puanın üstünde bi puan vererek bence Erman'a ders niteliğinde bi yanıt verdi...Bu annem bjkli diğerlerini bilmem esprisi dışında hiç bir varlık gösteremedi..Bence polemiklerden uzak durmalı çünkü çok antipatik oluyo ayrıca Erman'ın Peker'e ağır konuşup Peker'in yanıt vermemeside onu ciddiye almadığının bir göstergesi bence..Şu yarışmada herkesin en çok beğenilen gösterisi aklımda ama Erman'ın sadece Peker'e dalaşması aklımda..Benimde çok sevdiğim bir söz vardır Türk halkı yukarıya çıkardığı gibi indirmesinide bilir..;)

Hakan:Kadir Çöpdemir'in Teyze oğlu işte daha ne olsun..:)

Eda:Pek bi varlık gösteremedi gibime geliyo..

Harun:Bence elenmemeliydi...Ama Levent Kırca yine büyüklüğünü gösterip onu tiyatrosu aldı yolu açık olsun

Hepsi yetenekliler hepsinin yolu açık bence

Aklımda kalan bi kaç şeyde Müjdat hocanın Eren'in 5 senesini yemesi..gördün mü Peker beterin beteri var:img-hyste..Şaka bi yana gerçekten Müjdat hocanın okuluna almadığı insanlar star oluyo Levent Kırcada dediya Müjdat'ın almadıklarını ben alıyorum kesin star olur diye gerçektende öyle..:)Misal Peker Avrupa Yakasının Burhanla birlikte vazgeçilmesi ne yapsa moda oluyo..Evrim A.Y Burhan abi ve Gaffurdan önce o götürüyodu Yılmaz Erdoğan zaten yoruma gerek yok..Eren zaten gönüllerimizin 1.si...Neyse Müjdat hocanın bir bildiği vardır..:img-wink:

Off amma uzun yazmışıım umarım sıkılmadan okursunuz...Anlamışsınızdır zaten ama favorim Eren..

Not:Resim çeken var mı?Varsa koysun imza yapmayı düşünüyorum özellikle Eren imzası..

volley_fb_girl
12-08-07, 14:10
Evet,tane tane yavaş yavaş söyledi,öyle konuş dedikleri için
Bence öyle konuşması daha bi hoşluk katıyodu
Bencede ona öyle konuşmakta yakışıyo..:)

kesinlikle katılıyorum sana çok konuşuyor ne olursa olsun güzel bir yarışmayı bu tür konuşmalarla bozuyor
evet yetenekli biri (yoksa yarışmaya alınmazdı)ama sanırım konuşmalarından dolayı bunu farkedemiyoruz..:(

PeyZo
12-08-07, 15:49
Bana göre Erman %100 haklıydı ya Bi düşünün siz kendi emeğinizle birşeyler yapıyorsunuz canlı yayında ,rolünüzü güzel oynamak için morale enerjiye ve yeteneğe ihtiyacınız var ama orda Evrim ve Kadir çöpdemir dışında biri Yastıklarla kulakların ı tıkar birisi aşşağıya iner umursamazca dinler gibi yapar ve terini siler biride yorulmuş gibi arkasına yaslanıp koltuğun azcıkdaha eki olsa uzancak gibi bayıltıcı bi tavırla Yarışmacıyı dinliyor ve yarışmacı onları görünce naapsın Gülüp oynasınmı yqsa morali bozulmasınmı ve bu çocuk 3 hafta sonlarda kalmış Rolünü kendisi yazıyor ve yardımcı oyuncu kullanmadı azıcık insaf yaa Puanlarına birşey demiyorum onlar usta insanlar ama halleri tavırları resmen İğrendim(!) yaniii Hiç yakıştıramadım Ozellikle Müjdat hocaya

Ama Erman Kendisini Halkla Gösterdi ben sadece Benimle dans edermisinde Aydana yollamıştım oy Ama Ermanın orda ezilmesi İçime sinmedi ve onada oy gönderdim..

Lütfen fikrinize karışmıyorum ama Biz onların yerinde diildik Ve bizim için Basit gelen şey Onlar için coook zor Biraz Saygı yanii!:good:

seineb
12-08-07, 16:13
PeyZo sana tamamen katılıyorum gerçekten o davranışları çok kötüydü yaa... ben Erman'ı hiç sıkılmadan dinledim orda yani bi de onlar örnek olucaklar... Bende Erman'a oy göndericem artık dünden sonra benim favorim Erman!;)...

volley_fb_girl
12-08-07, 16:25
ya sizce bu diğer yarışmacılara saygısızlık değilmi diğerleri ağızlarını açıpta jüriye tek kelime etmiyo ama Erman konuşunca herkesin favorisi oluyo ne ilginç dimi??

Ayrıca Kadir Çöpdemir dinledi Erman'ı demişsiniz dinlediği(yasa seyrettiği)için zaten 5 verdi..!!!!Levent Kırca ise 9 verdi Kadir Çöpdemirde''Abi izlemedinki uyudun nasıl 9 oluyo'' dedi Levent Kırca ise ''o yüzden 9 verdim zaten:)''dedi yani Kadir Çöpdemir izledi ve zevk almadı 5 verdi Levent Kırca ise vermiş olmak için 9 verdi...Umarım anlatabilmişimdir..

volley_fb_girl
12-08-07, 19:41
arkadaşlar imza yaptım isteyen kullanabilir resim çeken varsa eklesin elimde başka resim yok çünkü.:)

http://img131.imageshack.us/img131/4504/gldrbakalmsu3.jpg

lykiadreamer
12-08-07, 19:50
handanı bana göre o yarışmada peker açıkalın tutuyo..dün akşam da zaten peker'in torpillisi diye laf attı evrim akın..şaka gibi görünüyodu her şakanın altında bir gerçek payı vardır..bence handan gitmeliydi,haruna yazık oldu...üzüldüm ben açıkçası..:sad53:

vadaaa
12-08-07, 20:28
Dün akşam Erman'ın tavırları hiç hoş değildi. Eğer kamera arkasında birşeyler oluyorsa bu bence seyirciye yansıtılmamalıdır. Zaten Erman o yarışmanın seçmelerine giderken seçilmek umuduyla gitti ve kimlerin jüri üyesi olacağını biliyordu. "Güldür Bakalım" gibi jüri eksenli programlara katılırken insan "Hımm jüriyle anlaşabilir miyim? Anlaşamaz mıyım? Anlaşamazsam ne olur?" diye düşünmeli ve bu tip bir formata uygun olmadığını, birilerine-jüriye kendini beğendirme derdinin onu sıkacağına karar verirse de seçmelere gitmemelidir-bence!! Eğer o programdaysa şu an Erman, jüriye kendini beğendirmek(yalakalıktan bahseden yok) zaten amacı olmalıdır. Jüriyle kişisel problemleri halkı ilgilendirmez daha doğrusu ilgilendirmemelidir. Ha, Erman'a haksızlık mı yapılmış? Erman bunun üzerine sussun mu? Hayır ama yetkili kişiler halk değildir, olayın aslını astarını bilmeyen halk ilahi adaleti oynayamaz..
Dün akşam, Erman'ın performansı sırasında jürinin hali de hoş değildi. Çok basit ve ayıp davranışlardı. Emeğe terbiyesizlikti! Performansı (Dikkat dikkat.. Erman'ı değil performansı) beğenmediysen bunu puanınla göster fakat izleyenlere ve en çok da Erman'a (Kendi seçtiğin yarışmacı yahu) terbiyesizlik yapma.. Amacın ne olduğunu anlamadım o yastık kapatmalar, sürünmeler.. Amaç her ne ise çok iğretiydi!!

byn_şaşmaz
12-08-07, 20:50
bencede kamera arkasında olanlar sahneye yansıtılmamalı en sevdiğim örneği veriyim bu konuda

müjdat gezenin babası(yanlış hatırlayabilirim annesi veya babası) ölüyor ama o ogün olan tiyatrosuna çıkıp oynuyor

yok o usta falan demeyin bunu yaptığında oda yeniydi

vadaaa
12-08-07, 22:27
kamera arkasında olandan kasıt donen entrıkalar!! bunları acmak programın yararına deıl!! .. ama kavgaydı oydu buydu deqıl sahne arkasında donen olaylar!!

Yani Erman, televizyonda reyting uğruna yapılanlardan habersizdi, o yarışmanın bir tiyatro kursu niteliğinde gideceğini ve "Hımm evladım bu sfereki performansın.." diye başlayıp ".. yaparsan bir dahaki haftaya çok daha iyi olur" biten cümlelerden ibaret olacağını düşünüyordu öyle mi? Ben Erman sussun demiyorum ama kamera arkası reyting kaygısı güten insanlarla doludur, torpillerle doludur.. dolup taşar hatta.. Ki ben televizyon dünyasından olan bir insan değilim herkes bilir bunları. Öyleyse televizyonda bir şov programına katılmasaydı da bilmemnerde bilmemne okulunun bilmemne programına katılsaydı. Ha, artık "Yok bana haksızlık ediyorlar, yok burası nezih bir ortam böyle şeyler olur mu, olursa da olsun uleyn ben yardımcı oyuncu, tekt hiçbir şey olmadan da varııım" kıvamında cümleler kurması saçma.

BiR kÜçÜk AşK
12-08-07, 22:42
bunlarda eren ve eren fanları için

http://img75.imageshack.us/img75/8392/erenkuret2dz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/9421/erenkurtelig2.jpg (http://imageshack.us)

prenzez
12-08-07, 22:49
"10 numara!Jilet!" bir imza yaptım:img-pilot

http://img518.imageshack.us/img518/1205/erenju9.jpg (http://imageshack.us)

vadaaa
13-08-07, 12:03
qünden qune bambaska seyler ogrenıyorum!!..
yha off ne ısı var orda mujdat hocamın :img-swoon:img-cray:
daha da kotusu var ızlıyenler veya bı yarısmacıyı desteklıyenler dıqer yarısmacıları rezıl etmek ıcın ellerınden qelenı yapmaya calsıo bir bayan ablamızı desteklıyen kuzenı sıteye erman ıcın sen kıza telefonu verıodun sms at sms at dıye demıs halbusı o kız bendım ve bana tek dedıqı hayatım babama verımısın telefonu oldu!!..dunden berı tum yarısmacılar ermana saldırıo ..herkez gruplasmıs bu program böyle gıderse yayından kalkar herses birbirine qirdi

of off keske herseyden bı haber yanlızca yarısmayı ızlıyen normal bı seyırcı olarak kalsaydım!!

Cambaz, sana birşey sormak istiyorum. Sen yarışmacıları ve Müjdat Gezen'i kişisel olarak tanıyor musun? Sanırım kamera arkasında olanları çok yakından takip edebiliyorsun. Bize yarışmacıların karakterleri hakkında biraz bilgi verebilir misin?

yasemin özdemir
13-08-07, 12:46
http://img395.imageshack.us/img395/5450/uyrzx9.png (http://imageshack.us)

http://img63.imageshack.us/img63/2836/hbjgb3.png (http://imageshack.us)

byn_şaşmaz
13-08-07, 13:05
http://i18.tinypic.com/4ua8vti.gif

volley_fb_girl
13-08-07, 13:13
bendende bi kaç çalışma isteyen kullanabilir..:)
http://img518.imageshack.us/img518/8280/gldrbakalmof3.jpg
+
http://img393.imageshack.us/img393/45/gldrbakalm2um3.jpg
+
http://img363.imageshack.us/img363/3362/gbavatarqg3.jpg

cambaz!!???...
13-08-07, 17:54
Cambaz, sana birşey sormak istiyorum. Sen yarışmacıları ve Müjdat Gezen'i kişisel olarak tanıyor musun? Sanırım kamera arkasında olanları çok yakından takip edebiliyorsun. Bize yarışmacıların karakterleri hakkında biraz bilgi verebilir misin?

hayhay bir bucuk haftada tanıdıqım kadarıyla ;
EREN:ilk tanıdıqımda kavga etmıstım:Psonradan anladım cok ıyı bır ınsan dıyorum turkıyenın kız nufusunun %70'i peşinde ..abartma bee dio mütevazi bi tip aynı zamanda abi denmesınden hoslanmıo
ERMAN:yarısmayı ızlememde ki mujdat gezenden sonrakı tek neden! manevi abim hayatımda tanıdıqım en sıcak kanlı ınsanlardan qercek bi insan malesef bazılarının reytınq arzusunun kurbanı veee qününün büyük bi kısmını nette qecırıo:PHALDUN DORMEN'in öqrencısı ve son ıkı qundur yarısmacı arkadaslarıda dahıl herkezın hakaretıne maruz kalıp gulup gecmıs bırısı
IŞILAY:abisi cok desteklıo sureklı solanda bır laylaylay ısılay seslerı duymak mumkun:P ama cok kotudur kı onu desteklıyen ınsanlar birilerine b*k atarak onu desteklemeye calısıyor..
HAKAN:cok ıyı bır oyuncu cok mutevazı ben onu ılk camda gorduqumde aa bu hakan abi dedimde anlamıstım mutevazılıqını aynı zamanda gozlerım vagonları dolastı uzgun uzgun :img-icecr
BULENT:adam qıbı adam cok komık bır tıp bundan sonra cokk ıyı yerlere qelecek adım qıbı emınım
HARUN:gözümden ıkı damla yas qeldı elenınce cokk cookkk yeteneklı bı ınsandı ordakılerın coqundan daha ıyı bı ınsandı ..parayada ıhtıyacı vardı!!
EDA:pek ıyı tanımasamda yeteneklı bırısı ahaha tavlada erene yenılıodu ama
KORKMAZ:reklam aralarında sahnede oyun oynadıqı,evine gidip yemegını yedıqı bir insana son uce kalmanın verdıqı hırsla hakaret ıcerıklı bır yazı yazabılen nadır ınsanlardan!!..
SERAP:msm mezunu ılk elemelerde almıyolardı falan baya bı komıktı msmliler cok ıyı ınsandır cunku okulda saygıyı sevgıyı cok ıyı ogretırler ;)
ZEYNEP::gokyuzunde mujdat gezen yıldızlar en cok gulduqum replikti..cok erken elendı,
HANDAN:Medya maymunu terımıyle ozdeslestırılecek bır ınsan!!
BURCU:tanmıyorum yanlızca erman abının anlattıqı kadarını bılıyorum :P
---------------
MUJDAT GEZEN:herqecen qun benım ıcın vazqecılmezlıqı artan bir insan coookk sıcakkkanlı ilk qörduqumde soka qırmıstım qulumsemıstı asla unutamam..o benım kısaca dunyam!!..
EVRİM AKIN:cok sıcak bırısı en azından herkeze hakettıqı oyu verıyor ..reklam aralarında kulıse kacıo:P
PEKER ACIKALIN:yorum yapmıcam ama bırtek seyı unutmam ıcımden ona kufur edıodum bı anda qozqoze qeldık unutamıcamm tek an:P"tekerden adam olur pekerden olmaz" ;)
LEVENT KIRCA:emİr buyuk yerden qelınce hemen sapıtmayı basarabılen yetenek kupü..ama cok sıcakkanlı
KADIR COPDEMIR:çokk sıqara ıcıyo ekranda daha sısman cıkıo cok ıyı bı ınsan cok cokk ıyı bı ınsan hatta :P
ÖZGÜ NAMAL:yapımcı ne salak yarısmacı bunlar kımseye satasmıyor dedıqınde dıkbaslılıkla yarısmacıları korumus bı ınsan cokk quzel bırısı vede en cok o yoruluyor reklam arasında pekere sus dıye yalvarıo :P
PETEK ERTÜRE:sunuculukta deneyımsız olduqu ıcın baz yerlerde cok komık qozukuo ama yarısmacılarla en ıı o anlasıo
BEYAZIT OZTURK:qaliba yalan o yarısmada yok cunku hıc gormedım :img-yes:
FERUH TASDEMİR:tek tanrısı para!!

fable
14-08-07, 13:55
hayhay bir bucuk haftada tanıdıqım kadarıyla ;
EREN:ilk tanıdıqımda kavga etmıstım:Psonradan anladım cok ıyı bır ınsan dıyorum turkıyenın kız nufusunun %70'i peşinde ..abartma bee dio mütevazi bi tip aynı zamanda abi denmesınden hoslanmıo
ERMAN:yarısmayı ızlememde ki mujdat gezenden sonrakı tek neden! manevi abim hayatımda tanıdıqım en sıcak kanlı ınsanlardan qercek bi insan malesef bazılarının reytınq arzusunun kurbanı veee qününün büyük bi kısmını nette qecırıo:PHALDUN DORMEN'in öqrencısı ve son ıkı qundur yarısmacı arkadaslarıda dahıl herkezın hakaretıne maruz kalıp gulup gecmıs bırısı
IŞILAY:abisi cok desteklıo sureklı solanda bır laylaylay ısılay seslerı duymak mumkun:P ama cok kotudur kı onu desteklıyen ınsanlar birilerine b*k atarak onu desteklemeye calısıyor..
HAKAN:cok ıyı bır oyuncu cok mutevazı ben onu ılk camda gorduqumde aa bu hakan abi dedimde anlamıstım mutevazılıqını aynı zamanda gozlerım vagonları dolastı uzgun uzgun
BULENT:adam qıbı adam cok komık bır tıp bundan sonra cokk ıyı yerlere qelecek adım qıbı emınım
HARUN:gözümden ıkı damla yas qeldı elenınce cokk cookkk yeteneklı bı ınsandı ordakılerın coqundan daha ıyı bı ınsandı ..parayada ıhtıyacı vardı!!
KORKMAZ:reklam aralarında sahnede oyun oynadıqı,evine gidip yemegını yedıqı bir insana son uce kalmanın verdıqı hırsla hakaret ıcerıklı bır yazı yazabılen nadır ınsanlardan!!..
SERAP:msm mezunu ılk elemelerde almıyolardı falan baya bı komıktı msmliler cok ıyı ınsandır cunku okulda saygıyı sevgıyı cok ıyı ogretırler
ZEYNEP::gokyuzunde mujdat gezen yıldızlar en cok gulduqum replikti..cok erken elendı,
BURCU:tanmıyorum yanlızca erman abının anlattıqı kadarını bılıyorum
---------------
MUJDAT GEZEN:herqecen qun benım ıcın vazqecılmezlıqı artan bir insan coookk sıcakkkanlı ilk qörduqumde soka qırmıstım qulumsemıstı asla unutamam..o benım kısaca dunyam!!..
EVRİM AKIN:cok sıcak bırısı en azından herkeze hakettıqı oyu verıyor ..reklam aralarında kulıse kacıo
PEKER ACIKALIN:yorum yapmıcam ama bırtek seyı unutmam ıcımden ona kufur edıodum bı anda qozqoze qeldık unutamıcamm tek an"tekerden adam olur pekerden olmaz"
LEVENT KIRCA:emİr buyuk yerden qelınce hemen sapıtmayı basarabılen yetenek kupü..ama cok sıcakkanlı
KADIR COPDEMIR:çokk sıqara ıcıyo ekranda daha sısman cıkıo cok ıyı bı ınsan cok cokk ıyı bı ınsan hatta
ÖZGÜ NAMAL:yapımcı ne salak yarısmacı bunlar kımseye satasmıyor dedıqınde dıkbaslılıkla yarısmacıları korumus bı ınsan cokk quzel bırısı vede en cok o yoruluyor reklam arasında pekere sus dıye yalvarıo
PETEK ERTÜRE:sunuculukta deneyımsız olduqu ıcın baz yerlerde cok komık qozukuo ama yarısmacılarla en ıı o anlasıo
BEYAZIT OZTURK:qaliba yalan o yarısmada yok cunku hıc gormedım

kardeşim döktürmüşün yine:D:D
bayılıyorum ya bu programa süper bişi gül gül ölüyo herkes:D:D
hocam her yerde elin var senin maşallah en büyük hayalini yaptın bu arada senin adına sevindim müjdat amcaya slm:D:D

hayatımın sınav
14-08-07, 14:49
hastasıyım bu programın .erene bayılıyorum çok tatlı ya .öldürüyo beni gülmekten .içi dolu turşucuk .çok tatlı ya .programda çok güzel
yanlız peker açıkalın çok konuşuyo ya ve bazen baya saçmalıyo .ama o da
programa başka bi renk katıyo .

vadaaa
14-08-07, 16:48
[QUOTE=cambaz!!???...;4393983]hayhay bir bucuk haftada tanıdıqım kadarıyla ;
HAKAN:cok ıyı bır oyuncu cok mutevazı ben onu ılk camda gorduqumde aa bu hakan abi dedimde anlamıstım mutevazılıqını aynı zamanda gozlerım vagonları dolastı uzgun uzgun
SERAP:msm mezunu ılk elemelerde almıyolardı falan baya bı komıktı msmliler cok ıyı ınsandır cunku okulda saygıyı sevgıyı cok ıyı ogretırler ;)
BURCU:tanmıyorum yanlızca erman abının anlattıqı kadarını bılıyorum :P
---------------
EVRİM AKIN:cok sıcak bırısı en azından herkeze hakettıqı oyu verıyor ..reklam aralarında kulıse kacıo:P
PEKER ACIKALIN:yorum yapmıcam ama bırtek seyı unutmam ıcımden ona kufur edıodum bı anda qozqoze qeldık unutamıcamm tek an:P"tekerden adam olur pekerden olmaz" ;)
KADIR COPDEMIR:çokk sıqara ıcıyo ekranda daha sısman cıkıo cok ıyı bı ınsan cok cokk ıyı bı ınsan hatta :P
ÖZGÜ NAMAL:yapımcı ne salak yarısmacı bunlar kımseye satasmıyor dedıqınde dıkbaslılıkla yarısmacıları korumus bı ınsan cokk quzel bırısı vede en cok o yoruluyor reklam arasında pekere sus dıye yalvarıo :P
BEYAZIT OZTURK:qaliba yalan o yarısmada yok cunku hıc gormedım

Vay be teşekkür ederm yazdığın için, gerçekten şahane oldu. Erman için yazmışsın ya hani, gülüp geçiyor diye.. İşte ben bu forumda önceki sayfalara Erman'ın hoş karşılamadığım tavırlarını yazmıştım aynı şekilde jürinin de.. Ama takdir etmem gereken bir durum vardı ki eleştirmekten yazacak yer bulamamış olacağım ki yer vermemişim. Eleştirilerimin sonuna kadar arkasındayım fakat şunu da söyleyeyim : Erman, çıkıp stand-up ını yaptığı sırada jüri ne hallerdeydi ve ne kadar rezildi hepimiz biliyoruz (Jüri derken Levent Kırca ve Peker Açıkalın'dan bahsediyorum yani yastıkla kulağını kapatıp yerlerde sürüneninden!) Ama Erman hiç aldırış etmeden tam gaz motivasyonla gösterisine devam etti. Ben orda olsam herhalde "Bu ne ya! Tamam, yarışmayı terk ediyorum. Bu seviyede bir durumda bulunduğum için utanıyorum bile.. Bütün seyircilerden tekrar özür dilerim. Merak etmeyin, beni bu yarışmada olmasa bile ekranda görmeye devam edeceksiniz" vs der, çekip giderdim. Erman ise o tarafa bile bakmadı, seyircilere baktı, esprilerini yaptı, güldü ve gösterisini şahane bir biçimde devam ettirdi. Bu durumda gerçekten takdiri hak etti. Valla benden bravo:) Ha, diğer tavrının bence doğru olmadığın zaten daha önce yazmıştım.
Harun hakkında da bir şey söylemek istiyorum. Paray ihtiyacı olduğu çok belliydi. Belki yakışıklı değildi, belki gerçek hayatta sempatik de değildi. Ama paraya ihtiyacı vardı. Ben o kısımlarını izleyemedim ama sanırım Levent Kırca tiyatrosuna çağırmış, sevindim :)
Bir de ben birşey sormak istiyorum, Korkmaz gerçek hayatta gerçekten öyle mi konuşuyor ya?

volley_fb_girl
14-08-07, 17:27
vadaa; Bunu sormuştulardı ve sanırım Korkmaz evet demişti öyle konuşyuo yani belki önceden öyle konuşmuyodu ama alışkanlık olmuşta olabilir çünkü sms sini atarken jüri biraz yavaş konuş falan dedi..Sms ini söylerkende olabilidiğince düzgün konuştu ama yinede pek bişi değişmedi..:)Sanırım normaldede böyle..:D

cambaz!!???...
14-08-07, 22:51
belkıde korkmazın amacı farklı olup dıkkat cekmek onu bılmıyorum baska bır konu erman abım hep dıyor yarısmadan cekılsem mı dıe ve onun ajansı senı qerı cekelım demıs ama cekılse ne deqıscek arkasından bız kovduk dıyecekler kı buna addıım qıbı emınım!! .. bu ucuncu haftaydı bız cumartesı gununden berı qerek ozel mesajlarla qerekse forumda bır quzel kufur yıyoruz .. ılerlıyen haftalarda kan cıkıcak qalıba (: ama son sozumuz "meyva veren aqac taslanır" ;)

PeyZo
15-08-07, 12:02
Volley_fb_girl:

ya sizce bu diğer yarışmacılara saygısızlık değilmi diğerleri ağızlarını açıpta jüriye tek kelime etmiyo ama Erman konuşunca herkesin favorisi oluyo ne ilginç dimi??

Ayrıca Kadir Çöpdemir dinledi Erman'ı demişsiniz dinlediği(yasa seyrettiği)için zaten 5 verdi..!!!!Levent Kırca ise 9 verdi Kadir Çöpdemirde''Abi izlemedinki uyudun nasıl 9 oluyo'' dedi Levent Kırca ise ''o yüzden 9 verdim zaten''dedi yani Kadir Çöpdemir izledi ve zevk almadı 5 verdi Levent Kırca ise vermiş olmak için 9 verdi...Umarım anlatabilmişimdir..

Demişsinde Ben zaten Ermanın Bu haftaki Performansını beğendiğimi söylemedim hatta Jürilerin oylarına birşey demiyorum nede olsa onlar usta dedim..Evet gercektende guzel değildi Levent kırca izleseydi hak ettiği puanı verirdi burdada Hak etmediği bir puan verdi :img-wink:

Ve ayrıca Ben ermanı zaten severdim ama Bu hafta handandan Bana göre cok daha yetenekli bir kişi elendi ve Handan Haketmediği halde eledi..Ve Handan Yerine Ermanı daha cok sevmeye Basladım..Ama Handanıda sevmiyor değilim..Yani Bi skandalla Ermana olan sevgimiz Full artmadı O olayda Erman haksız olsaydıda Sevgim değişirdi Handan haksız Erman haklı olduğu için sevgim değişti..:good:

Anlatabilmişimdir umarım..:P:P
(Burdaki düşüncelerim benim düşüncelerim ve kimse kimsenin fikrini karışamaz hatırlatmak isterim)

volley_fb_girl
15-08-07, 13:35
Anladım PeyZo eğer yorumunda Handan ve Ermanı baz aldıysan diyecek bir şeyim yok..;)

Bu hafta Yeşilçam olması kötü olmuş çünkü yarışmacılar oraya güldürü becerilerini göstermek için girdiler..Taklit yaparakta bi insanın ne kadar komik olup olmadığını anlayamayız serbest programa geri dönülsün...:)

cambaz!!???...
15-08-07, 13:52
ben artık sayın feruh beyın beynınden supheye dustum mıllet m*l len bu herıf :D kimze zevk almmıo kasmasana onlar ozqur olunca daha komıkler yıne yesılcamı dayadı burnumuza ahh ahh yandık bu hafta (::P

gizem_kaan
15-08-07, 14:02
Ben Korkmaz abiyle konuştum,hızlı konuşmasının yakıştığını söyledim ama o yavaşlatırsam daha iyi olacak dedi,yani konuşması öyle,benim eniştemin ve oğlunun da öyle,alışkanlıktan gelen bişey olabilir ve bence gayet hoş:img-yes:

volley_fb_girl
15-08-07, 14:34
bencede mesela survivorda Taner vardı bir şey anlamayoduk ama çok yakışıyodu..Korkmaz'a da çok yakışıyo..:)

onur29
15-08-07, 20:07
Bu programı hiç sevmedim. Yetenekli isimler var. Aslında onların yeteneğini göstermeleri için güzel. Ama geçen hafta İzel şarkı söylerken. pekr Açıkalın ve levent Kırcaya acayip sinir oldum. Saçma sapan hareketler yaptılar. Saygısızca ve lavbaliyceydi. Ayrıca hiçte gülmedim

sarıseren
16-08-07, 00:40
ben bu programda en çok özgü namala üzülüyorum.Onları nasıl idare edebiliyo ya:img-pilotPeker Açıkalının hareketleri de hiç hoş diil.Saçma sapan şeyler yapıyo sürekli.Ben en çok Ereni sevdim çok başarılı biri:img-yes:Ayrıca şunu söylemeden de geçemicem geçen programda tüm jürinin Ermana yaptığı hiç hoş diildi.Beğenmiyolarsa beğenmedim desinler.O yaptıkları hareketler hiç onlara yakışmıyo.Sadece insanları güldürmek için mi yapıyolar acaba merak ediyorum.Ermanın performansını ben de beğenmedim.Şöyle söyliyim komik diildi.Ama yine de herhalde jürinin yaptığı gibi de davranılmamalıydı.

gizem_kaan
17-08-07, 11:31
programın formatı mı değişmiş???nasıl yani???
evet,alişan geliyomuş da,alişan yerine;beyaz,cem yılmaz,demet akbağ gibi birilerini falan çağırsalar daha güzel olurdu yaa:img-yes:

okann1907
17-08-07, 11:44
programın formatı mı değişmiş???nasıl yani???
evet,alişan geliyomuş da,alişan yerine;beyaz,cem yılmaz,demet akbağ gibi birilerini falan çağırsalar daha güzel olurdu yaa:img-yes:

format değişti dediğim yarışmacılar eskiden 2 kere çıkyolardı çok uzuyodu sıkıcı oluyodu şimdi ise tek performans daha uzun bir oyun bu yeni sistem daha güzel ama alişanın yüzünü bile görmek istemediğim için izlemiycem

mc_merve
17-08-07, 19:58
bır kac haftadır ızleyemıyorum malsef ama baya bır degısklık olmus formatta okuduklarım kadarıyla tatıl bıtsın tekrar ızlemeye devam edıcem :)

miracle girl
17-08-07, 22:08
Ayy Pekerin esprileri bitirdim beni vallla..
Erenim nası o kadar düşük aldı ya şok oldumm...
Korkmazı çok beğendim ama:) Nası bi konuşmadır hasta oldum:D

volley_fb_girl
17-08-07, 22:47
özlem05 resimler süper çok tşk..:)

Ya Erman ne diyim sana bilmiyorum..Jüri saldırdımı soruyorum size ya ropörtajında bile Peker'i diline dolamış Peker yine cevap vermedi..Erman devam ediyo saldırmaya Eren'in aldığı notu bende hakettiğini düşünmüyorum ama bundan Erman'a ne jüriye saldırmak için saldırıyo maksat oy alsın...Müjdat Hoca gerekeni dedi zaten..Bencede biri ona jüriye saldır demiş ama ufak bi ayrınıtıyı atlamış jüriye saldıranların çoğu bi süre sonra kaybetmişlerdir..Yine soylüyorum Türk halkı çıkardığı gibi indirmesinide bilir...!Bu kadar güvenmesin hiç öyle sağlamda değil..Bunlar benim düşüncelerim..İsteyen katılsın isteyen katılmasın isteyen saygı duysun isteyen duymasın ama şuda bir gerçektirki Erman artık antipatik gelemeye başladı(en azından şahsım adına..)

Herkese iyi seyirler...

BeLiTiM
17-08-07, 22:54
Bu 4.hafta sanirim ve ben ilk kez bu hafta güldüm :D
Yarisma hosuma gitmeye basladi..Ustalar yavas yavas isindilar sanirim programa..umarim gittikce daha güzel olur hersey
Yarismacilardan Eren ve Erman favorilerim

okann1907
17-08-07, 22:55
müjdat gezen'i çok severim ve sonsuz saygı duyarım ama eren'in bu haftadaki performansına 9 vermesi biraz abartılı oldu herkes 7 verdi zaten eren'in bu haftaki puanı bana göre de 7 müjdat gezen diğer yarışmacılara biraz haksızlık yapmış oldu
bu arada serap kaç puan alıcak acaba inş. yüksek alır

miracle girl
17-08-07, 22:56
Ayy bugün Korkmazı çok sevdim:) Demin deli gibi davranıyor nası bişey o ya koptumm:D Giyinmemiş bile:D

-özgü_namal-
17-08-07, 23:18
bu hafta yarışmayı ilk defa fazla sıkılmadan izledim..tabi yine ufak tefek sacmalıklar vardı ama gecen haftalara göre iyiydi..
nihat dogan olayına koptum..ünlülerin seslerini taklit eden adam çok iyi keske her hafta gelse..:)

lykiadreamer
17-08-07, 23:45
ben daha yeni açtım yarışmayı..açar açmaz da peker handan'a iltifat etmeye başladı..evrim 6 puan verdi peker her zamanki gibi 9.ben performansını izleyemedim ama peker handan'ı kayırıyomuş gibi bi his var içimde..bunu geçen hafta da yazmıştım bu hafta da altını çizerek söylüyorum..:img-blush

BeLiTiM
18-08-07, 00:54
Bu hafta program süper..hele caldiklari müzik ve üstüne özgünün sesi..aman allahim bu ekipten kesinlikle bir albüm bekliyorum :good::img-hyste

sarıseren
18-08-07, 01:38
söylemek ıletmek ıstedıqınız bırsey varsa ıkı saat ıcınde alayım :D
saat 6 'da qıdıyorum studyoya yenıden (:

programa gitmişsin sanırım.Ya ben sana bişey sorcaktım.Bu programa nasıl gidiliyo ve nerde yapılıyo?

bu arada ben en çok Ereni ve Edayı sevi