misskrueger
27-06-07, 16:06
Arkadaşlar Heroes'un bu güne kadar yayımlanan bölümlerinde en çok etkilendigimiz sahneleri paylaşalım.
|
Tüm Versiyonu Göster : Heroes- Etkilendigimiz sahneler misskrueger 27-06-07, 16:06 Arkadaşlar Heroes'un bu güne kadar yayımlanan bölümlerinde en çok etkilendigimiz sahneleri paylaşalım. celeborn 27-06-07, 16:42 niki'nin jessica'nın mezarına gittiği sahne çok hoşuma gitmişti..hemde aydınlatıcı olmuştu:good: charlie'nin anevrizmadan dolayı öleceğini söylediği sahne de çok duygusaldı:icon_sorr seth_gecko 27-06-07, 16:50 Peter ve Claude'un çatıda çalısırken mr.Bennet ve haitilinin attığı bayıltıcıyı Peter'ın durdurup sonra uçarak Claude'u kaçırdığı sahne süperdi :happy0064 Birde Sylar'ın Claire diye arkadasının beynini açtığı sahne çok hoşuma gitmişti :good: CaNaN^_^ 27-06-07, 16:54 aslına bakarsanız peter ın olduğu bütün sahneler benim için etkileyici ama genede şöööyle bir sıralayalım.... 1.peter ın claire i sylardan kurtarması.... 2.my hero :))) 3.peter ve Claude un bennet dan kurtulması tabiki peter sayesinde... 4.nikinin gidip teslim olması ve ondan önceki sahneleri... 5.nikinin hapisde sadece oğluma sarılmak istiyorum diye yalvarması 6.hiro nun sahte kılıcı aldığında gidip iskelet dinazorun önünde yaptıkları :) 7.cllaire in patlamadan sonra evden dışarı çıkışı... aklıma başka gelirse yazarım :)) DEADMAN 27-06-07, 18:16 nikinin olduğu her sahneden etkilendim tabi jessicanında bide claire'ın nathanın arabasına taş atması çok hoşuma gitmişti! hiro zaten tartışılmazlardan dizinin matrak adamı:) cnm 27-06-07, 22:16 ben eden mccain ölmesinden çok etkilenmiştimm nasıl öldürdü caniiiiiiiii gzd_gzd 27-06-07, 23:00 çok sahne var aslnda ama...aklma gelen bi kaç tanesini yaziyim 1-sylar ın claire nin okuluna geldiği we claire nin arkadaşını öldürdüğü sahne 2-hiro nun 6 ay öncesne gidip charlie yle yaşadıkları 3-hiro nun tüm sahneleri :) padme_01 28-06-07, 07:03 peterin claireyi kurtarma sahnesi, charlienin ölümü ve hironun onunla yaşadıkları, claude ve peterin mr.bennet'tan kaçarken uçma sahneleri,nikinin hapisteyken d.l'nin yanına geldiği sahne,claude petera yeteneklerini nasıl kullanacağını öğretirken yaptıkları dövüş sahnesi ve bu hafta simone'in vurulması sprytus 28-06-07, 11:24 Peter ve Claude'in birbirlerine karşı egolarını ve yapabileceklerini yarıştırdıkları Devaux'ların evinin çatı katındaki bir akşam yaptıkları konuşmalardan sonra Mr Bennet ve Haitili gencin bayıltıcı bir mermi attıkları ve Peter'ın da bunları telekinetik yeteneğiyle havada durdurduğu sahne müthiş bir görselliği barındırıyordu!Etkilendiğim en önemli sahne budur arkadaşlar...:img-wink: misskrueger 28-06-07, 11:33 Peter ve Claude'in birbirlerine karşı egolarını ve yapabileceklerini yarıştırdıkları Devaux'ların evinin çatı katındaki bir akşam yaptıkları konuşmalardan sonra Mr Bennet ve Haitili gencin bayıltıcı bir mermi attıkları ve Peter'ın da bunları telekinetik yeteneğiyle havada durdurduğu sahne müthiş bir görselliği barındırıyordu!Etkilendiğim en önemli sahne budur arkadaşlar...:img-wink: Peter'ın sahnesi yazmış oldugun gibi gerçekten etkiyeticiydi görsel şöleni unutmamak gerekiyor tabiki. misskrueger 28-06-07, 22:47 Nikinin hapisde sadece oğluma sarılmak istiyorum diye yalvarmasından sonra polis memuruna yaptıgı numarada pek hoştu. M_I_L_I 29-06-07, 02:28 Claire'in babasinin Clair'i korumak icin kendini vurdurdugu ve hafizasini sildirdigi sahne ... Peterin Claire'i kurtardigi sahne ve ardindan karakoldaki konusma. _ozge_ 30-06-07, 19:48 Claire'in babasinin Clair'i korumak icin kendini vurdurdugu ve hafizasini sildirdigi sahne ... Peterin Claire'i kurtardigi sahne ve ardindan karakoldaki konusma. evet bu sahneler çok güzeldi bide Niki'nin sadece oğluma sarılmak istiyorum dediği sahne ve tabiki Hiro nun olduğu tüm sahneler çok güzeldi:img-yes: mIlO_SobIeski 01-07-07, 23:00 Benim en etkilendigim sahnelerse Petter ve Natham kardeslerin en kotu zamanlarinda herzaman yan yana olmalari.Bu gercekten ne olursa olsunlar,kahraman veya normal kardes,birbirlerini seviyolar anlamina geliyo bence.Bu arada Milo Ventimiglia nerdeyse benim gonlum'de ordadir! :happy0064 DrexL 02-07-07, 00:44 ben eden mccain ölmesinden çok etkilenmiştimm nasıl öldürdü caniiiiiiiii Eden'ı Sylar öldürmedi ki! Sylar beyinleri açıp güçleri öğrenebildiği için onun gücünü alamaması için kendini vurdu:sad53: Benimde en etkilendiğim bölümlerden biridir. İlk önce unutamadığım sahne Peter'ın hastahaneden çıktığında bayılıp gördüğü rüya uyandığında sebebi bendim patlamanın sebebi bendim haykırışları geliyor. Hala hatırlar hatırlar ağlarım. İki; Hiro'nun gelecekten gelip Peter'ı uyarması hemen peşinden 20 dk hiçbişey düşünememem dumur hallerim.. Üç ; Sylar ve Peter'ın kapışması, Peter'ımın kendi hayatını hiçe sayarak öleceğini bile bile Sylar'ı durdurmaya çalışması, Sylar'ın Claire yerine diğer ponpon kızı öldürmesi ve kızın herşeye rağmen aralarındaki tatsızlıklara rağmen Claire'ı sevdiğini kaç kaç diye yarılmış bir beyinle kanıtlaması,Claire'ın babasını gördüğü an hüngür hüngür sarılıp ağlaması ve peter'ı savunmaya çalışması kısaca o bölümü herşeyiyle unutamıyorum.Zıplaya zıplaya izlemiştim ve Kaç gece rüyalarıma girdiğini bilirim. Bundan bir önceki bölüm Claire'ın yangından çıkması da çok cool'du:img-cool2 notçuk: mIlO_SobIeski Milo'ya aşıkım demişsin kötü sözler sarfetcektim ama kick box'cuymuşsun hiç içimden gelmiyor :D:icon_whis Ama o benim yeryüzündeki tek aşkım,bi denem,uğruna herşeyi yapabileceğim sayılı insan.Aaaahh aahhhhhhhh :'( _KaLpaZaN_ 06-07-07, 21:39 önceLikLe nikinin oğLuma sarıLmak istiyorum diye yaLvardığı sırada poLisin cobunu kırması... cLaerin radyo aktif adamımıza iğneyi yaptıktan sonra evden çıkışı... yine niki ve jessicanın avukatLa para hakkında konuşmaLarı... kişiLiğin bir niki bir jessica oLması... bence bu sahneLer çok etkiLeyiciydi... turk_u_az2006 18-07-07, 10:42 Benimde en çok etkilendiğim sahneler şunlar; *Mr.Bennet'in kızını korumak için kendini vudurduğu vehafızasını sildirdiği *Clairin patlayan evden çıkarken yavaş yavaş vücudunun iyileşmesi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *Sylar'ın kendi gibi olan kişilerin kafa tasının açarak yeteneklerini alması bu sahneler beni çok etkiledi ama en çokk etkileyen sylar'ın kafa tasını açma sahneleri beni çok etkiliyo MÜTHİŞ :img-yes: :good: :good: :good: :good: hateTHElove 18-07-07, 11:02 bnce sylar peter karşılaşmalrı süpeeerrr.(çok az olsu bu durumlar ama olsun bn bayılıorum ikisinin kapışmasına) arrzzu 18-07-07, 17:08 niki hastanede bağlı yerde yatıyor, "Tanrım bana yardım et!"dediğinde, kafası hızla çevriliyor ve jessica "Ben varken Tanrıya ne ihtiycın var" diyor...nu sahne çook güzeldi.oyuncu da çook güzel oynamıştı. bir de sylar'ın claire'ı şiddetle itip arkadaşını öldürdüğü,claire'ın ufak ufak iyileşerek şok içerisinde uyandığı sahne...arkadaşı ise hala onu düşünüp kaç diyordu.çok etkileyiciydi.:happy0064 :happy0064 06_haziran_15 20-07-07, 14:36 - Peter Claire i kurtardıktan sonra Claire inin gücünü kopyalayıp hayata döndüğü sahne - Bennet ın Claire i korumak için hafızasını sildirdiği sahne - geçen bölümde ki gelecekle ilgili sahnelerin hepsi çok kötüydüüü .. öykü*justin 20-07-07, 18:30 5 years gone bölümünde Claire Nathan'la konuşuyo sonra tam giderken Nathan'ın yerini Sylar'ın aldığı ortaya çıkıyo falan(anlatamadım ama:img-blush) orda şok oldum ben hiç beklemiyodum ! arrzzu 20-07-07, 18:34 5 years gone bölümünde Claire Nathan'la konuşuyo sonra tam giderken Nathan'ın yerini Sylar'ın aldığı ortaya çıkıyo falan(anlatamadım ama) orda şok oldum ben hiç beklemiyodum ! aynen!gerçekten de önceden hiçbir işaret-ipucu yoktu.ben de şok olmuştum...:good: ah bir de işte bu sahne!eliyle kapatması fln inanılmaz güzeldi.doktorcağızımın tepkisi...http://img478.imageshack.us/img478/2007/behindheroes2dd5.jpg (http://imageshack.us) MetaLoqy 20-07-07, 19:44 peter ın zamanı durduruşu çok süper ya yeteneklerini öle kullandıqı zamanı qorebılırız ins. cagladirek 20-07-07, 21:14 ya belki geçmiş bir bölüm olacak ama ısaac'in bile bile ölürken ki son sözü çok hoşuma gitmişti..yanılmıyorsam dünyayı kurtaran kahraman olacaktı ya o da kahraman benim gibi bişiyler demişti..sadece bir cümleydi ama tam net olarak hatırlayamadım şimdi..birde hani pete diyodu ya bendim,bomba.patlayan kişi bendim diye..orası da etkileyiciydi ki nathan2ın sylar olması başlı başına bir şoktur zaten benim için ama nathan tamamiyle böyle bir türün olduğunu saklama taraftarıydı..yani claire diyince zaten onların bizden haberdar olmasını sağladın onların bizden korkmasına,kaçmasına sebep oldun diyince bi terslik olduğunu anladım zaten:) yani birlikte konuştukları sahnede bence oldukça iyiydi ve az sonra olacakların bir sinyalini verir gibiydi.. MetaLoqy 21-07-07, 18:53 ilk bölümlerden belliydi zaten isaac in ölceqi hiro 5hafta sonraya ışınladıqında isaac in kafasını ust kısmı ıle bedenı ayrı yerlerdeydi :) cagladirek 21-07-07, 23:32 ilk bölümlerden belliydi zaten isaac in ölceqi hiro 5hafta sonraya ışınladıqında isaac in kafasını ust kısmı ıle bedenı ayrı yerlerdeydi :) evet hatırlıyorum o sahneyi..o zamanda az kızmamıştım sylara:):)ama o son söylediği gerçekten iyi bir laftı.:) DrexL 23-07-07, 04:06 Isaac ölmeden önce Sylar'la arasından geçen diyaloglar: Sylar içeri girer Isaac:You're late. Sylar:I guess you know why I'm here. I :You're the one who's gonna kill me S :That's true.This is usually the part when people start screaming. I :I tried fighting the future.It's too big for me. ...... S: Do you see some special future for me? I : They stop you and you die. S: You painted all that too?Show me. Show me! Now, now !! I : It's already gone. S: Why don't you tell me all about it then? I : I've seen enough of the future.I don't need to watch it happen. ... I've wasted my life,destroyed everything good that ever came to me.At least I did one good thing before I died. You can't fight the future. S: Neither can you. I: It's all right...I finally know my part in all of this.To die here with you.But not before I show them how to kill you and stop the bomb. veeee :sad53: I finally get to be a hero :sad53: Peşisıra Sylar pataküt dalar . :sad53: Şimdilik İngilizce bulabildim.Bi ara Türkçeye çeviririm de orjinaldeki etkiyi yaşatmaz zaten :img-wink: hateTHElove 23-07-07, 13:06 walla 22.bölümde syların tedi taşıyan aracı durduruş sahnesi warke bayıldım 10 kere fln izledim o sahneyi we sezon finalindede son derece etkiliyici sahneler war birçok arkadaş izlemedii için bahsetmek istemiorum lindsay 23-07-07, 13:10 peter ın claire i sylar dan kurtarması peter ın claude ı alıp uçarak mr.bennet ve haitili den kaçması hiro nun bütün sahneleri:) cagladirek 24-07-07, 21:14 Isaac ölmeden önce Sylar'la arasından geçen diyaloglar: Sylar içeri girer Isaac:You're late. Sylar:I guess you know why I'm here. I :You're the one who's gonna kill me S :That's true.This is usually the part when people start screaming. I :I tried fighting the future.It's too big for me. ...... S: Do you see some special future for me? I : They stop you and you die. S: You painted all that too?Show me. Show me! Now, now !! I : It's already gone. S: Why don't you tell me all about it then? I : I've seen enough of the future.I don't need to watch it happen. ... I've wasted my life,destroyed everything good that ever came to me.At least I did one good thing before I died. You can't fight the future. S: Neither can you. I: It's all right...I finally know my part in all of this.To die here with you.But not before I show them how to kill you and stop the bomb. veeee :sad53: I finally get to be a hero :sad53: Peşisıra Sylar pataküt dalar . :sad53: Şimdilik İngilizce bulabildim.Bi ara Türkçeye çeviririm de orjinaldeki etkiyi yaşatmaz zaten :img-wink: çok sağol..inan okudukça böyle o anı yeniden yaşadım sanki.:):)eklemen çok hoşuma gitti çok sağol tekrar.:) superflu 25-07-07, 13:04 hiro nun gelecekteki hiro ile karşılaştığı sahne ve gelecekteki hiro nun yaptığı zaman çizelgesini gördüğüm sahne Kule2 25-07-07, 20:51 Etkileyici sahne deyince Heroes'da, istemediğimiz kadar çok bulmak mümkün. (Lafın gelişi istemediğimiz kadar... Yoksa daha da çok isteriz :)) Gerçekten bir sürü sayabiliriz... Ama şimdilik şıp diye anında aklıma gelen birkaçını sayayım madem. Unutamadığım sahnelerin başında, Jessica'nın bir sahnesi geliyor. Benim en "yuuuuhhhh artık o ne be?!" şaşkınlığıyla izlediğim sahne, Jessica'nın, en iyimser tahminle 100 kiloluk ((Ama ilk bakışta 120 gibi görünen)) koskoca Matt'i, tuttuğu gibi kaldırıp camdan dışarı fırlatmasıydı :bırr Akılalır gibi değildi ve hatırladıkça hala şaşakalırım o sahneye :bırr Ama süperdi vesselam :img-yes: Bundan sonra söyleyeceğim sahneler için, şu 2. veya öbürkü 3. diye bir sıralama yapamayacağım. Çünkü hepsini de ayrı ayrı beğenirim. Neyse devam edelim öyleyse... En akıllarda kalan bir diğeri, köprü üstünde Bay Bennet & Claire & Haitili Adam'ın birarada oldukları sahne. Babasının kızına sevgisinden dolayı önce kendini vurdurması, ardından Haitili'ye, sanki bu yetmezmiş gibi bir de, "Derinden git. Onları Claire'e götürecek herşeyi sil" diyerek, hafızasını sildirmesi... Ve... Claire'in de babasının fedakarlığını görmesi, ona sarılması... Ve döktüğü gözyaşları :img-cray: Bu 17. "Company Man" adlı bölümün, yani abartısız 7 kere izlediğim bölümün sonu... Ve hemen her izlediğimde gözlerimin dolduğu en duygusal & etkileyici son... :img-cray: Beni en coşturan sahnelerden belki de birincisi ise, Sylar'ın gözaltı hücresinden kaçıp, Claire'in evinde O'nun dönmesini beklerken, o sırada Bay Bennet ile Haitili Adam'ın gelmesi, Bennet'in 2 kurşunu sonrasında, Sylar'ın anında kaçışı... ve en önemlisi Bennet'in Haitili Aslan'a (:img-yes:) "Onu bul ve gebert" deyişiyle, Haitili'nin evden hızla fırlayıp Sylar'ın peşine düşmesi...:happy0064 Hele bu en son kısımda "İşte bu...Helal olsun be...Budur" düşüncesi ve coşkusu, beni kaplamıştı. Yine buna yakın bir başka güzel sahneyse, benim bu sezonki 2 baş kahramanım olan Haitili Adam ve Eden'ın, ortaklaşa bir operasyonla Sylar'ı alaşağı ettikleri sahneydi. Eden "Sesiyle Hükmetme" gücüyle Sylar'a "uyu" diye emrederken, aynı anda Haitili'nin "Tüm Güçleri Durdurma" yeteneğiyle Sylar'ı etkisizleştirmesiyle, ortaklaşa O'nu yere devirmeleri muhteşemdi tek kelimeyle... Bu da, adeta kanımızı coşturan :happy0064 bir başka sahneydi. Unutmadan bir de, Nathan'ın bir füze gibi göğe yükseldiği, ve yükseklerde tam yön değiştirdiği esnada, arkasında bir bulut topağı bırakıp, hızla uçup uzaklaştığı sahne vardı akıllardan kolay çıkmayan... Zaten Nathan'ın uçtuğu 5. bölüm, Claire'in Sylar'la karşılaştığı 9. bölüme kadar, yanlış hatırlamıyorsam en beğendiğim bölümdü. Ve son olarak birşey daha eklemek istiyorum. Etkileyen sahneler aynı zamanda etkileyen diyaloglar da demek değil midir? Ama komik olsun... Ama düşündürücü olsun... Kahramanların konuşmaları da bunlara dahildir elbet. İşte bu açıdan, yani kahramanların birbirleriyle konuşmaları açısından bu dizinin "bitirim ikilisi", Nathan & Hiro ikilisidir. Bu kadar farklı iki karakterden, bu kadar eğlendiren diyaloglar çıkartmak, ve dahası onların 19. bölümdeki karşılaşmalarında, nihayet çok da iyi arkadaş olabilmeleri, gerçekten senaristlerin çok başarıyla tutturduğu bir maya olmuştur kanımca. Örnek --> Hiro'nun her karşılaşmalarında söylediği meşhur "Flyyyy maaaaannn" :) veya hiçbir Amerikan dizisinde benzerini görmediğim şekilde, Nathan'ın Hiro'ya ayaküstü İngilizce dersi vermesi yani meşhur "Villain" :img-hyste :img-hyste cagladirek 25-07-07, 21:44 kule 2 arkadaşım döktürmüşsün yine ya..çok beğendim yazdıklarını..okurken tekrar tekrar yaşadım o sahneleri..:):) özellikle diyalog sahneleri için olan yorumu okurken hironun flyy mann derken ki taklidini yapacak kadar kaptırmışım kendimi:) nathan'ın inliizce dersi hala hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum ya.:):) tebrik ederim seni.:):) nessa 26-07-07, 16:43 Dizinin her bölümü ve her bölümün her sahnesi etkileyici aslında.İlk aklıma gelenleri paylaşayım ben de. Öncelikle Hiro ve Ando ikilisinin olduğu her sahne. Gelecekte geçen bölüm(20.bölümdü galiba) harikaydı.Evet gelecekte işler pek yolunda görünmüyordu ama kahramanların gelişimini izlemek güzeldi.Özellikle Peter çok etkileyiciydi.Ayrıca bu bölümde tam Sylar artık yok derken birden "Yıllardır bu anı bekliyordum" diyerek ortaya çıkması şok ediciydi. Peter ile Sylar'ın hem gelecekteki hem de Mohinder'in evindeki karşılaşmaları da özel anlardı.İkisi de güç olarak denk olduğundan henüz yenişemedikleri için mücadeleleri görülmeye değer. Bir de bütün sesleri duyan bir kadın vardı ve Sylar onu öldürmek için gittiğinde aralarında kısa bir konuşma geçmişti.Bu da etkileyici bir sahneydi."Kalbindeki bu ses..." "Cinayet" cagladirek 26-07-07, 17:35 şey vardı bu son bölümde hatırlarsınız mutlaka.. hani sylar'ın annesi makaslandığı zaman anında içeri hiro giriyo ve zamanını durduruyo tam o arada hiro özür dilerim diyip kılıcı boynuna dayıyıor ki o arada sylar gözünü çeviriyor..işte o sahnede süperci bence..sylar hani korkuyorsun beni öldüremezsin bu yüzden ben seni öldüreceğim..dediği yerler çok güzeldi bence..:) cheerleader 01-08-07, 12:04 peter ve claire nn bakışma sahneleri- simonenin ölme sahnesi-issac ın ölme sahnesi elos 04-08-07, 12:59 Bütün bölümleri izleyemedim malesef ama izlediğim bölülerde en çok etkilendiğim sahneler sylar(her ne kadar sevmesemde) ve peter (:happy0064) lı bölümler:img-wink: özellikle aklıma gelen bazı güzel sahneler: mohinder ın sylar ı tutsak ettiği zaman sylar ın ona yalvarması ve mohinder tam onu öldürecekken sylar ı kurşunu havada durdurup 'sana hayatın için yalvardım' demesi sylar ısaac ın evinde peter la karşılaştığı zaman sen de kahramansın değil mi deyip beynini kesmeye çalışması ve sonrasında peter ın kapası tekrar birleşmeye başlayıncaki surat ifadesi(şok oldu resmen :img-icecr )ve devamında peter görünmez olduğunda cam kırıklarını havaya kaldırarak hepsini ona fırlatması( üzücü bir sahneydi ama çok da akıllıcaydı ) jessica nın matt le karşılaştığında (22. bölümdü sanırım) ben seni en son pencereden fırlatmamışmıydım demesi :) dizinin başlarında peter ın uçma denemeleri çok komikti :img-hyste 5 yıl sonraki peter ın gücünü kullanma şekline bayıldım,süpeerr bişeydii...keşke şimdi de öyle olsa... peter la sylar ın karşılaştığı tüm sahneler süperdii... peter ın ısaac ın evinde kendi uçan resmini gördüğü sahnede çok güzeldii...nasıl da sevindi amaa:img-wink: bir de çatı da peter ve nathan konuşuyorlardı.peter ondan uçabildiğini itiraf etmesini istediğinde peter ın da evet hepimiz uçabiliyoruz ve sende zamanı geldiğinde uçacaksın(tam hatırlayamadım sözleri ama)demesi ve peter ın da 'hayır bana yalan söylüyorsun,sadece duymak istediklerimi söylüyorsun sen' demesi ve o sırada nathan ın petera ayaklarının havada olduğunu göstermesii....nasıl da sevindi ama..:happy0064 neysedaha fazla abartmayayım,baa kalırsa daha bir çok sahneyi yazarım çünkü tüm sahneler süpeerr aslında....heyecanımı mazur görün arkadaşlar:img-wink: arrzzu 04-08-07, 21:39 Unutamadığım sahnelerin başında, Jessica'nın bir sahnesi geliyor. Benim en "yuuuuhhhh artık o ne be?!" şaşkınlığıyla izlediğim sahne, Jessica'nın, en iyimser tahminle 100 kiloluk ((Ama ilk bakışta 120 gibi görünen)) koskoca Matt'i, tuttuğu gibi kaldırıp camdan dışarı fırlatmasıydı :bırr Akılalır gibi değildi ve hatırladıkça hala şaşakalırım o sahneye :bırr Ama süperdi vesselam :img-yes: bir de bunu takiben sonraki karşılaşmalarında "ben seni camdan atmamış mıydım?" diyaloğu ve asansördeki gergin bakışmalar da benim favorilerimden=) cagladirek 06-08-07, 06:57 sezon finalindeki neredeyse bütün sahneler etkileyiciydi..ancak şu an aklıma gelen ve etkileyici olmasa da gerçekten hoşuma giden bir sahne.. nathan herşeyden vaz geçip meydan da claire'e "gelecek değiştirilebilir" demesi gerçekten hoşuma giden bir sahneydi..yüzümde küçük bir gülümse olmasına sebep oldu diyebilirim.:) ama sezon finalinin her karesi bence çok ama çok değerliydi.. elos 06-08-07, 10:01 sezon finali bence de çok güzeldi...ama etkilenmekten çok sezon finalinde en çok beğendiğim sahne sylar ın yerde ölmek üzereyken bile son bir hamlesiyle hiro yu uzağa fırlatarak peter ı öldürmesini engellemesiydi.sylar kötü adam rolüne çok yakışıyoorr:icon_whis &nurhan& 06-08-07, 10:49 :happy0064:happy0064 bencede sezon finali süperdi özellikle her sahnesi...benim en etkilendiğim sahneler önceki bölümde jessica nın matt e ''SENİ PENCEREDEN ATMAMIŞMIYDIM BEN?'' demesiydi...sezon finalinin her bölümü beni etkiledi clairen camdan atlaması,peter ın bayıldıktan sonra çatıda simonenun babasıyla konuşması süperdi......syların olduğu tüm sahneler süperdi.......(özellikle ''boom'' dediği sahne) sonra tüm kahramanların plazada toplanması nikinin sylar a vurması......peterın syların gücünü soğurup patlıyacakken hironun gelmasi(aşkım ya) kılıcı sokması syların 'sen' demesi.........her sahnesi süperdi ama ben en çok nathan,peter ve claire üçlemesine bayıldım.....son sahne.......:happy0064:happy0064:happy0064 _KaLpaZaN_ 12-08-07, 23:30 Unutamadığım sahnelerin başında, Jessica'nın bir sahnesi geliyor. Benim en "yuuuuhhhh artık o ne be?!" şaşkınlığıyla izlediğim sahne, Jessica'nın, en iyimser tahminle 100 kiloluk ((Ama ilk bakışta 120 gibi görünen)) koskoca Matt'i, tuttuğu gibi kaldırıp camdan dışarı fırlatmasıydı :bırr bir de bunu takiben sonraki karşılaşmalarında "ben seni camdan atmamış mıydım?" diyaloğu ve asansördeki gergin bakışmalar da benim favorilerimden=) evt.. katıLıyorum... ama o böLümde jessikanın D.L.Le Lindermanın odasına girergimez şaşkın bir haLde onLara bakanLindermana "böö" demesi çok karizmaydı yaa :D birde şey vardı.. peterin cLaire kötü giden bişiLer oLursa kendisini vurması için siLahı verdiğinde cLairin "kaderimde seni vurmak mı var? evren bu kadar saçmaLayamaz" demesine çok güLmüştüm :D :D cagladirek 13-08-07, 11:05 birde şey vardı.. peterin cLaire kötü giden bişiLer oLursa kendisini vurması için siLahı verdiğinde cLairin "kaderimde seni vurmak mı var? evren bu kadar saçmaLayamaz" demesine çok güLmüştüm :D :D benimde çok hoşuma gitmişti o diyalog..hani belki içler acısı bir durumu konuşuyorlardı orada ama ben yine de gülmüştüm:):) alyssa_ 02-09-07, 14:08 Sezon finali baştan sona çok etkileyiciydi bence.hele son kısmında peter syların gücünü aldıktan sonra değişmesi çok güzeldi:) gulenayse 02-09-07, 17:02 sezon finalinde nathanın peter ı alıp uçması kendini feda etmesi bide kahramanların sylar a karşı güçlerini birleştirmeleri mesela micah asansörü çalıştırdı niki güçlerini sylara karşı kullandı bunlar çok etkileyiciydi çok güzeldi.. cagladirek 25-09-07, 19:01 arkadaşlar bende sezon finalinin videosu var.isteyen arkadaşlara linki atabilirim..ya da videoyu gönderebilirim..ilginenlerin dikkatine.:) cheto96 21-10-07, 10:09 GElecekteki Heronun Trende Amigo kızı Kurtar Dünyayı Kurtar :img-wink: milomania 24-10-07, 17:46 Hironun gelecege gittigi bölümde Sylar ve Peterın karşılaşması süperdi bence.Zaten içinde Peter olan tüm sahneler mükemmel. sedachad 28-10-07, 20:50 bnce hironun geleceğe gidip peterı aradığı sahne çok güzeldi onlara yok demişler ama peter'ın görünmezl,k özl. sayesinde tekrar ortaya çıkmasına bayılmıştım.bide peterın gelecekte polisleri duvara fırlatışı harikaydı tam bi karizmaydı aşkım bnm:img-in_lo JL manyağı 20-12-07, 14:15 syların güçlerinin kaybettıgını anladıgı sahne superdı:happy0064 agent 16 21-12-07, 18:49 bence sezon sonunda yapılan final sahnesi özellikle kahramanların hep birlikte sylar a saldırdığı sahneler güzeldi yagmur_montana 09-01-08, 18:57 isaac in ölümü .. 06_haziran_15 13-01-08, 17:33 Gabriel'ın Isaac'i öldürdüğü sahnee .. Gabriel ve annesi birlikteyken Hiro'nun Gabriel'ı öldürmeye çalıştığı sahne .. 1. sezon finalinde Jessica'nın Niki'yi bıraktığı sahne .. güç başından beri sendeydi filan demişti .. Peter'ın pon pon kızı kurtardığı sahnelerr Claire ve Peter'ın amca-yeğen olduklarını öğrendikleri sahnelerr .. Kensei'nin Hiro'nun babasını öldürdüğü sahne sprytus 14-01-08, 07:56 Hiro'nun Sylar'ı o Takezo kılıcyla öldürmeye çalıştığı sahne ve... Peter ve Claude'ın yeteneklerini bir binanın çatı katında denedikleri ve Peter'ın ne yapması gerektiğini anladığı sahne! Bu sahneler aklımda yer eden ilginç ve heyecanlı sahnelerdi!:good: turk_u_az2006 08-02-08, 12:50 Ben şuanda birinci sezonu izliyorum orada claire'in otopsi masasında uyandığı sahneden etkilendim.:img-yes: :good: stm 08-02-08, 15:02 sylar'ın annesini öldürdüğü sahne, isaac'n öldürüldüğü sahne veee çoğu kişinin beğendiği bölüm; save the cheerlader save the world :D:D:D Chatlac 27-04-08, 02:21 peter ve syların geleçekte dövüştükleri sahne çok güzeldi. Biri buzun gücünü biri ateşin gücünü kullanıyordu ... mrs.lovett 24-05-08, 13:29 benim en etkilendiğim sahne peterın kafasına o cam parçası girdiğinde clairein onu kurtarması oldu çok güzel bi bölümdü GFBusra 31-05-08, 14:03 Isaac'ın öldürüldüğü sahne Peter'ın kafasına camın girdiği sahne Claire'ın babasının hayata döndüğü sahne ZeynepFlack 02-06-08, 13:08 -ilk defa ısaac'in atölyesine gelen peter'ın kendi uçan resmini görmesi ve surat ifadesi - ısaac'in çatı katında peter'ın güçlerini kullandığı ilk sahne ve görünmez adamı sırtına alıp uçuşu - Sylar'ın ısaac'i, eden'i, ted'i, annesini ve adlarını hatırlayamadığım kişileri öldürmesi hepsi ayrı ayrı güzeldi - gelecekte başkan olan nathan'ın sylar'a dönüşmesi ve claire'in kafasını açarken claire'ın ağzından dökülen "sylar" - Hiro ve Nathan'ın cafede ki ilk "flymen" sohbeti, Nathan'ın hiro'ya ingilizce öğrettiği sahneler "Villain" - metrodaki "save the cheerlader save the world" sahnesi ve ilerleyen bölümlede ısaac'in atölyesini arayan hiroya "sana bi mesajım var" demesi -Hiro'nun "mister isak" "yatta" "fılaymeen" "hello nuyok" "dont vori ay saf yu" diyişleri -ısaac'in yanlışlıkla simone'u öldürmesi -claire'i kurtarmaya giden peter'ın tutuklanmas ve karakolda matt'den aldığı güçle düşünceleri duyması ikisininde şaşırması matt'ın düşünceleri duymaya çalışmasından sonra peter'ın "bana ne yapıyosun demesi" - Mohinder'ın evinde ki sylar peter kapışması, peter'ın görünmez olması sylar'ın "bunu denemek için sabırsızlanıyorun" demesi ve camları havaya kaldırıp peter'ı mıhlaması -sylar peter'ın kafatasını keserken iyileştiğini görmesi ve şaşkınlık ifadesi - görünmez adamın peter'ı gökdelenden aşağı atması - İzlenilen sahnenin bir anda isaac'in tablolarında dönüşümü -jessica'nın matt'le karşılaştığında "seni pencereden atmamışmıydım ben" demesi ve matt'in bakışları -nathan'ı uçarken görme şerefine eriştiğimiz o bi kaç sahne -hiro'nun kullanma kılavuzuyla araba kullanmaya çalışması, tabi ki kullanamaması bu kitabın ingilizce olmasına yorması -gelecek bölümde nathan görünümlü sylar ve peter'ın konuşmaları syların "kardeş kardeşe karşı, tıpkı incilde ki hikaye gibi" demesi peter'ın nathan olmadığını anlaması "abime ne yaptın" demesi nathan'ın sylara dönüşmesi -mohinder'in bağladığı sylar'la yaptığı konuşmalar, sıktığı kurşunun sylar tarafından havada durdurulması "az önce kendi hayatım için değil senin ki için yalvarmıştım" demesi -syların çatı katında ellerinden alev çıkararak "boom" dediği sahne -clarie'ın kafasındaki camı çıkararak peter'ı kurtarması peter'ın"seni öldüren bi şeyi ne yaparsın" ve nathan'ın "yastığının altına koyabilirsin" demesi - gelecek hiro "you" , bizim hiro "me" süperdi -peter'ın bilmeden bi yere ışınlanması kensei'nin orada bitivermesi ve "adam" olduğunu söylemesi -gelecek bölümünde peter'ın andoyu görünce şaşırması ve aslında öldüğünü söylemesi andonun yıkılışından sonra peter'ın "hironun geleceği değiştirmeyi senin için bu kadar çok istiyo seni geri getirmek için" demesi -sezon finalinde nathan'ın ortama bi anda konması, "ı love you nathan" ve "ı love you too" repliklerinden sonra iki kardeşin gökyüzünde kaybolmaları ve patlama -irlanda da güçlerini yeni keşveden peter'ın halleri -angela'yla karşılaşan peter'ın onu tanırlaması ve "mom" diyişi -the haitilinin peterın hafızasını silip kolyesini boynuna geçirdiği sahne -matt'ın babasının düşüncelerini okumaya çalışması -nathan'ın mattle babasını aramaya gelemk istemesi matt'in "pekala gel, hem daha hızlı gideriz" ve nathan'ın "ben kargo jet ufağı falan değilim, Parkman" demesi nathan'ın matt'i sırtına alması ve uçmaları -bennet'in elle'ye babasının gücünü denediğini anlatması elle'nin "ama ben bişey hatırlamıyorum" dedikten sonra bennet'in "sanki biri silmiş" demesi ellenin bakışları -matt ve nathan'ın rüyalarında birbirleriyle dövüşmeleri -ikinci sezon finalinde Sylar’ın kanı enjekte ettikten sonra deneme yaparken ‘ıspanak’ kavanozunu hareket ettirmesi ve “I’m back” diyişi -Syların Maya'ya adının Gabriel olduğunu söyledikten sonra Maya'nın "tıpkı cebrahil meleği gibi" demesi ve syların arabanın camından bakarak "yeah!, just like the angel" demesi -bennetlerin evinin önünde claire'i gözetleyen west'in claire'in parmağını kestiğini görmesi -claire'in bi ucube olduğuunu itiraf ettikten sonra west'in "claire shut up" demesi ve beraber uçmaları -bob ve bennet kızlarını değiş tokuş edetikten sonra west'İn claire'le uçması elle'nin elektirik verip onları düşürmesi cheerleader 24-07-08, 18:16 westle claire'nin beraber olduğu sahneler genelde bnm çok hoşuma gidio:) ve birinci szon bölümünde en son sahne... elos 24-07-08, 20:29 westle claire'nin beraber olduğu sahneler genelde bnm çok hoşuma gidio:) ve birinci szon bölümünde en son sahne... ikinci sezon içinde benim de en çok hoşuma giden sahneler west ve claire nin olduğu sahnelerdi:img-in_lo her ne kadar başlangıçta west in kötü olduğunu düşünsemde:img-icecr |