Tüm Versiyonu Göster : BBG-Biri Bizi Gözetliyor (show tv)
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
evet yanlıs gormediniz :) biri bizi gozetlıyor efsanesi ekranlara verdıgı uzun bır aradan sonra geri donuyor bugun tanıtımlar basladı ama daha bır bılgı yok tam sadece efsane cok yakında geri donuyor bekleyın dıye reklam cıktıı:happy0064 :happy0064 :happy0064
cyprus_hsn
28-06-07, 22:13
Ben de gördüm bugün fragmanı ve inanılmaz sevindim. Gelmiş geçmiş en iyi yarışma programı benim gözümde. Bir an önce başlamasını dört gözle bekliyorum.
Bu arada bu başlıktaki kavgaları şimdiden görür gibiyim :D çünkü rekabetin en fazla kızıştığı yarışmadan bahsediyoruz burada. Sevgili modlara Allah kolaylık versin şimdiden :D
başta özzz, ibrahim, tuğçe olmak üzere tüm BBG tutkunları gözümüz aydın :happy0064
bende tanıtımı gördüm ve çok sevindim özlemişim bu yarışmayı eski biri bizi gözetliyor izleyicisi olarak bütün seriyi izlemiştim bunu da sabırsızlıkla bekliyom inşallah sunucu öykü serter olur aman ebru akel olmasın o olursa bayılın daha iyi...
toplumu elbet ben kurtaracak değilim ama bu tarz programların ekranlarda olmaması gerektiğini söyleyebiliirim.
siyasi laf gibi oluyo ama bizler yani genç nesil böyle köreltiliyoruz...
tamamem alalede bir programmmmmmmm.. demek yeter buna:img-yes:
bigbrothertr
28-06-07, 23:15
15 yarışmacının kişilik yarışması ne zaman gençliği körertti birde bbgye laf atacağına ekranlarda ne kadar saçma sapan dizxiler var onlara laf at
bugün gördüm reklamını sabırsızlıkla bekliyorum ilk bbgler kadar güzel olucağını sanmıyorum ama yinede izlerim
hangi kanalda başlayacakmış ve yapımı kimin üstlendiğini biliyoyormusunuz arkadaşlar.. eğer pelin akad yapıyorsa maalesef ebru akel sunucudur.. çünkü öykü serter pelin akada bi boy buyuk geliyor. öyküyü kontrol etmesi zor. ama ebru akel kolay lokma onun için..
neyse öykü sertersiz ve doğa beysiz bir bbg düşünülemez bence.. yarışmanın yeniden başlamasına üzüldüm gerçekten kavga gürültü ekranlarda boy gösterecek hep şikayet etcez ama yine de izleyecez.. başka bi yönden baktığımda ekrandaki diziler sanki çok mu farklı demekten kendimi alamıyorum dizi izleyeceğine gel bunu izle daha iyi gibime geliyor.. ben pek izleyecemi sanmıyorum ama izlersemde şaşırmam kendime.. herşey yarışmacılara sunucuya ve yapımcının kim olduğuna bağlı...
Off yine mi başladı bu çookkk saçma program Fragmanlarına rastladım da Rtük nasıl izin vermiş Ama yayınlandıktan birkaç hafta sonra kaldırılır
immortalf1
29-06-07, 12:38
BBG ortaokuL yıLLarımda beii uykusuz bıraqan proqram eLimisde koLamıs cipsimiz sattLerce isLedimiz proqram qerçekten başLıyacak oLmasına çok sewindim umarım öykü sunar öyküsüz BBG semra hanımsız qeLin-kaynana evine benzer:img-hyste :img-hyste öykü we doğa beyii istiorusssss
Dün rekLamını qördüm.. Sonunda yeniden başLıyor.. DiLerim yine ÖyKü sunar.. Yaz dönemii başLasa daha iyi oLur..
cyprus_hsn
29-06-07, 13:33
Bu program zaten RTÜK tarafından yasaklı değildi. Bu kadar zaman yayınlanmamasının sebebi edindiğim bilgilere göre telif hakları konusundan bir takım sorunların var olmasıydı.
Ayrıca yarışmayı kaliteli de kalitesiz de yapan yarışmacılardır. Yoksa format harika. Dünya da olduğu gibi Türkiyede de büyük yankı uyandırdı ve devam eden, yayından kaldırılan, hala daha süren bir çok yarışmanın oluşmasına zemin hazırladı.
Bu sebeple BBG'nin TV tarihinde çok önemli bir yeri var. :img-yes:
deadly_angel
29-06-07, 14:30
Artık Ebru Akeli görmek istemiyorum, ehr yarışmanın altından o çıkıyor, hele şu son sunduğu programlardan sonra bana çok itici gelmeye başladı.Kesin Pelin Akat yapıyorsa elfkartal'ın da dediği gibi Öykü olmaz gibi.Öykü kendi ilkeleri olan çokbaşarılı bir sunucu, onu kontrol altına alabilmek zor iş.Ama ben Öykü Serteri en az BBG kadar özledim.Doğa Beyi bilemem, ona sinir oluyodum zaten, ama Öykü olmadan BBG olmaz.
Aman allhahımmmmmmm Aaaaaaaa Wooowww !!!
Fragmanı yeni gördüm ve hala havalarda uçuyorum Çok sevindim yaaa
İple değil halatla çekiyorum vala serinin 6.sı olacak bu
Bence kesin öykü olur Çünkü bildiğim kadarıya öykünün bi yerle anlaşması yok En son yine bbg'yi yapan senkron tv'nin yapımı olan Acemi birliği sundu Senkron tv tüm yarışmalarında olduğu gibi eminim yine öyküye vericek sunuculuğu
Hasan buarada katılıyorum sana Ben de görebiliyorum tartışmaları Allah kimseyi banned'letmesin :)
t-o-r-t-u-r-a
29-06-07, 16:23
bu yarışmanın sadece ilkini çok begenerek izlemiştim eray falan vardı ozamanlar çok güzeldi ama sonrakiler bozmuştu sanki bence herşeyin ilki gibi bununda ilki en güzeliydi
cyprus_hsn
29-06-07, 17:16
BBG birinci serinin sunucuları olsun bence. Tan Sağtürk ve Ahu Yağtu'dan bahsediyorum. Onlarda güzel idare ediyorlardı programı.
Öykü bana nedense çok soğuk geliyor.
Doğa bey bu seride olmasın ya. 5 kelime 5 saatte çıkıyor ağzından. çıldırmak için bire bir :D
Tv tarihinin en saçma programlarından biri Amaçsız bir program Bu yarışmaya giren insanları hadi kim daha çok kavga ediyor kim daha çok taraf veya sinirli yakışıklı güzel vs Gelin Kaynana programları bile daha anlamlıydı :) Yine gençliği uyutma politikası başladı :)
cyprus_hsn
29-06-07, 17:40
ben sinevizyonun sitesine baktım yakında başlyck programlarda bbg yok demekki sinevizyon yapmıyor heralde başka biri yapıyor.ama bide yani başka biri yapsa o zaman logo fln deişirdi yani ben öyle düşünüyorum garip bi durum.ayrıca inş yaş sınırı 25 olmaz katılmak istyrm bende bu kez.
büyük bir ihtimal başka bir yapım şirketi yapacak programı. valla kim yaparsa yapsın önemli olan başlaması. :img-yes:
Tv tarihinin en saçma programlarından biri Amaçsız bir program Bu yarışmaya giren insanları hadi kim daha çok kavga ediyor kim daha çok taraf veya sinirli yakışıklı güzel vs Gelin Kaynana programları bile daha anlamlıydı :) Yine gençliği uyutma politikası başladı :)
bizler programa "eğlence" gözüyle bakıyoruz. programın bir amacı olmaması konusunda haklısın. yalnız emin ol kezban kılığına giripte berline gitmekten daha saçma değil. "KezbanBerlin'de" diyorum :) iyi taktikdi. bilmem anlatabildim mi ? :)
deadly_angel
29-06-07, 18:25
eğlence işte, oturup gülmek için:D aman kaynana programlarından iidir.Amaçsız olduğu konusuna katılıyorum, gerek yarışmaya katılan ve şöhret olmak isteyen insanlar gerekse ekran başında bizler (değişiklik gösteren ölçülerde) kandırılıyoruz.Olanların bir kısmı sadece şovdan ibaret, genelde yarışmacıların çoğu kameraya oynar iyi yada kötü tepki çeker durumları filan:) Ben genede bir bakmayı düşünüyorum, can sıkıntısından.Eğlenceli bir yarışma, ama şunu söylemeliyim ki asıl formattan çok farklı yapılıyor Türkiye'de.
Ya ben bişeyi bilmiyorum Sinevizyon bu programın ve benzerlerinin türkiye haklarını alan yapım şirketi di mi Peki senkron tv neydi o da çıkıyordu programın jeneriklerinde
Buarada özzz katılırsan destekleriz vala seni :) Yalnız bence sinevizyon yapmasa bile logo değişmez Çünkü logo sinevizyonun değil orjinal programın yapım şirketinin bildiğim kadarıyla :) Yani hala başka bi şirket almış olabilir ve Öykü sunmuyor alabilir :(
bende dün tesadüfen gördüm fragmanını bence öykünün sunumu gayet iyi doğa bey yerine bir başkası da olabiliir dans edermisindeki yiğit alıcı süper olur :)
bence bişey sadece ilk yapıldığı zaman güzeldir... bu gibi programların gündemi bu kadar işgal etmesinden sıkıldım artık... ne güzel artık bitti diyodum...umarım bi taneyle kalırda arkası gelmez...
inanamiyorum cok sevindim merakla bekliyorum keske cok daha önce baslasaydi öykü serteride uzun zaman oldu görmeyeli ben kendisini bbgden beri cok sevreim özlemistim ne zaman basliyacak acaba cabuk baslar
bigbrothertr
29-06-07, 22:49
şirket değiştiyse logo ve müzik değişmez çünkü formatta olan telif hakkı alındı hepsi alınacak şeyler bunlar özz
yaşasın bbg başlıyor.
ekimdede altn kafes çifte heyecan
Bence fragmanları bu kadar erken verdiklerine göre eylülü beklemicekler Temmuzda başvurular Ağustosta da program başlayabilir Hatta bi değişiklik yapıp yaz dolayısıyla önce ONO yapabilirler Ardından da BBG
Yalnız ben yine de tam güvenmeyelrim diyorum 2003 eylülde ve 2004 ocakta defalarca reklamalrını yapmalarına rağmen diziyi vermediler Herşey olabilir Hele show tv ayrı bir sorun Umarım yapıumcı rtük kanal bu kez< hiçbir sorun çıkmadan şovumuza kavuşuruz Ben cidden çok özledim çünkü
yasasın yasasınnnnn çokmutluyummmm:))
rüya gibiydi ilk reklamı gördüğümdeee...
bu aradaa reklamdaki logo maviydi, ONO'nunki gibii...
Nezamann başlıcakk yaaaa
Haberi burda gördüm. Çok sevindim. İzlediğim tek yarışma programıydı. Bide akademi vardı. Ama bbg nin yeri ayrı yaa. O ilkti. Ve her şeyin ilki güzeldir. 5 seriyi de izledim. Sadece son yarışma hariç hepsinde tuttuğum yarışmacılar kazanmıştı.
Kesinlikle izliycem
ben reklamını gördüm çok kısa bi fragmandı sadece biri bizi gözetliyor ve efsane geri dönüyor yazıyordu o kadar başlamsına bende sevindim.
bigbrothertr
02-07-07, 11:36
bazen eleştirmek için eleştriyoruz yapmayın arkadaşlar.
BBG başlayacağı için mutluyum tekrar kişilikleri değerlendirip en kişilikliyi ödüllendireceğiz :)
Programı gözetliceğimiz kanal bi dönem digiturk üzerinden yayın yapan ama daha sonra stara geçip kanal 6 vermeye başlayınca kapanan ve ardından dokun bana, ben evleniyorum gibi gözetlemeli şovlar başlayınca tekrar açılan x tv olacakmış Bu iyi olmadı yani umarım benim paket x tv'yi kapsıyodur :D Kanal d veya star alsa çok daha iyi olurdu d max d plus fln verirdi Ya da atv alsa kanal1den tüm türkiye izlerdi Ama showdaki tüm yarışmları digiturk veriyo Bakalım x tv yeniden mi açılacak yoksa showmax veya showplus mı vericek
Buarada hatırlarsanız bbgnin 1. döneminde çok güzel aktiviteler yapılmıştı Skeçler fln onları youtube yollamışlar Mutlaka izleyin :)
ikiaile_fan
02-07-07, 19:05
Bende çok merak ediyorum:img-pilot mutlaka takip edicem.:img-yes: :img-wink: Reklamını görünce çok şaşırdım üzerinden kaç sene geçmesine rağmen yeniden showtv de olacak.:happy0064
EnDlEeS_89
02-07-07, 19:50
önceki sezondakileri izledim ama takılınca kendini alamıyosun bu yarışmaya ama büyük bi ihtimalle izlerim keyifli olur inş:D
bigbrothertr
02-07-07, 19:54
izledim bbgyi çok özlemişim valla başlamasını yürekten diliyorum ama ben reklamlarını görmez oldum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ne olursun yazsın birşeyler :D
Biraz önce tvde gördüm reklamını...daha doğrusu tvye bakmıyordum müziği duydum eski günlere döndüm birden :) sevindim BBG'nin tekrar başlayacak olmasına...Her ne kadar zamanında benim bitaneme çok büyük haksızlık yapmış olsalarda...BBG 5'in 03 EBRU'su gibisi bi daha gelmez...Ama yinede izlerim aralarda...özledik...:img-wink:
!karbeyaZ!
03-07-07, 15:15
Bende heyecanla bekliyorum.. Efsane geri dönüyor.. Özlemişim BBGyi.. Umarım geçmişte yapılan haksızlıklar tekrarlanmaz..
Ayy ewt yaaa başlar umarım yakında ben özledim öle programları... bide öykü serter sunarsa daha süper olur umarım başlar.Pelin akat lütfen....
bigbrothertr
03-07-07, 21:41
bende katılacağım ama bir an önce başlasın :) bbg is back kesinlikle efsane bu arada youtubeda videoları var izleyin
cyprus_hsn
03-07-07, 22:57
ben katılmayı düşünüyorum inş olur...18 yaş sınırı olursa katılırım diyorum inş 25 yaş sınır olmaz
Katıl valla destekleriz seni. Dizifilmden bir temsilcimiz olur :)
Kameralara karşı alerjim olmasa bende Kıbrıstakine katılacaktım. Yarışmayı izleyince "iyiki de katılmadım" dedim zaten :)
Kesin tarih belli oldu mu acaba? süper ya eski günlerdeki gibi oturup heyecanla izleyecez. hele eleme geceleri süperdi :)
eleme sistemi nasıl olacak acaba?
ilk dört seride birinci gelen isim baraj dışında kalan birini eliyordu. son seride birinci gelen kişi elenmesi istediği kişiyi söylüyordu. tüm yarışmacılar gitsin-kalsın oylarıyla gidecek kişiyi belirliyorlardı. eğer "kalsın" oyları çoğunluktaysa puanlamada sonuncu olan kişi eleniyordu. "gitsin" oyları çoğunluktaysa birinci gelenin önerdiği isim eleniyordu. bence ikincisi daha mantıklı. en azından daha adil oluyor bana göre :img-yes:
_yorumsuz_
04-07-07, 09:35
Show tv de reklamını görünce çok sevindim. hemen başlatsalar ne güzel olur. ama yarışmaya katılacak kişileri biraz daha gözlemleyip alsınlar bence. geçen yarışmalardaki birkaç seviyesizliği yeniden görmek istemiyorum.
vay be fragmanı görünce çok şaşırdım demekki
EFSANE GERİ DÖNÜYOR
bakalım daha nasıl tipler çıkıcak çok merak ediyorum kesinlikle eski tadı vericektir ve eskisinden daha fazla izlenecektir eminim çünkü hep dizi var insan bunalıyo haliyle
Yeni fragman dönemey başladı Ödül 250.000 ytl'ymiş Başvurularda başlamış
Başvurular için www.bbg.com.tr
cyprus_hsn
05-07-07, 21:18
MİLYONLARCA İZLEYİCİYİ EKRANA BAĞLAYAN TELEVİZYON PROGRAMLARININ EFSANESİ,
TÜRK TELEVİZYONLARINDA BİR DEVRİN BAŞLANGICI, YAYINLANAN HER SERİSİ İZLENME REKORLARI KIRAN BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR ÇOK YAKINDA ZENGİN İÇERİĞİ VE YEPYENİ SÜPRİZLERLE SHOW TV'DE BAŞLIYOR.
BİNLERCE BAŞVURU ARASINDAN SEÇİLİP YARIŞMACI OLMA ŞANSINI ELDE EDEN VE BİRBİRİNİ HİÇ TANIMAYAN YARIŞMACILAR, 100 GÜN TÜM GERÇEKLİĞİ İLE HAYATI PAYLAŞACAK VE BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR EFSANESİNE YAKIŞAN MUHTEŞEM BİR EVDE YAŞAYACAKLAR.
YARIŞMACILARIN EVE KAZANÇ SAĞLAMAK İÇİN KULLANACAĞI BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR TAKSİLERİ YİNE İSTANBUL CADDELERİNDE BÜYÜK İLGİ ODAĞI OLACAK.
2 TEMMUZ 2007 TARİHİNDE BAŞVURULAR BAŞLADI VE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YARIŞMA ŞİMDİDEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.
YARIŞMANIN BÜYÜK ÖDÜLÜ
TAM 250.000 YTL
Çok saol ibrahim eklediğin için..
Sanırım ödül dağıtımı değişmiş. Sadece birinciye ödül verecekler gibi görünüyor. 4. ve 5. seride hatırladığım kadarıyla finale kalan ilk üç yarışmacıya da ödül veriliyordu. 1. gelen kişiye ev, araba ve bir miktar para 2. gelene araba vs.. ki en mantıklısı da bu bana göre. Bu şekilde olur belki :img-yes:
deadly_angel
05-07-07, 22:44
BBG'nin müziğini özlemişim vallahi, az önce sitesine girdim, taksiler gene büyük ilgi odağı olacak gibi görünüyor.
bigbrothertr
05-07-07, 23:04
gördüm 250.000 YTL süper :) Ben başvuracaktım ama ehliyetim yok başvuramadım :) inşallah katılanlara hayırlı olur
tanrıverdi
05-07-07, 23:47
Arkadaşım mazur gör ama yazdığın mesajı anlayamadım. BBG'nin başlamasına mı karşısın? :img-polic
evet başlamasına bişi diyorum.çünkü biliyoruz ki o yarışmayla bi çok kişi ani şöhreti buldu.ama ne yazık ki o şöhretleri çok az sürdü ve daha sonra ne duruma düştükleriini az çok gördük.bu yüzden karşıyım.ama eyer katılanın amacı şöhret peşinde olmak değil sadece eğlence için katılmaksa eyvallah...ama maalesefki çoğu orda belki ünlü olurum die gidio
!K_o_R_a_Y!
06-07-07, 16:24
arkadaslar =D
tebrikler bak bbg'yi cok ozlemistik geri geldi =D
ah ahh eski gunleri hatirlatiyor =D
ayrica arkadaslar kurallar ayni ve eski format ayni yani puan tablolar baraj bilmemne =D ama tabiki bir kac degisiklik olacak
bu arada benim ingiltereden kuzenim bas vuru yapti kabul oldu galiba pek gorusmuyorumda eger kazandisa destekleyin :D
ayrica arkadaslar artik bbg den bir kac seyleri mesela cumartesi elemeleri youtube e ekliyelim ve bol bol resimler cunku ozliyecegiz yarismacilari :D
insallah 18 yas ustu icindir cunku 25 ve ust olursa yaslilar dolcak bence eve gencler lazim
duydumki ben BBG'YI orada neler oluyoru kazanan 05 Belma sunacak ama dogrumu bilmiyorum
KeReMcEmİm
06-07-07, 17:25
başvuru formuna baktımda şimdi amma ayrıntıya girmişler binlerce kişide gönderiodur walla hepsini teker teker okumaları çok zor ya zaten yalan şeyler yazcak çok kişi vardır
arkadaslar =D
ayrica arkadaslar kurallar ayni ve eski format ayni yani puan tablolar baraj bilmemne =D ama tabiki bir kac degisiklik olacak
bu arada benim ingiltereden kuzenim bas vuru yapti kabul oldu galiba pek gorusmuyorumda eger kazandisa destekleyin :D
ayrica arkadaslar artik bbg den bir kac seyleri mesela cumartesi elemeleri youtube e ekliyelim ve bol bol resimler cunku ozliyecegiz yarismacilari :D
insallah 18 yas ustu icindir cunku 25 ve ust olursa yaslilar dolcak bence eve gencler lazim
duydumki ben BBG'YI orada neler oluyoru kazanan 05 Belma sunacak ama dogrumu bilmiyorum
gerçekten mi ama öykü nolcak :icon_sorr Bana belmanın sunacak olması haberi doğru gibi geliyor Çünkü belma bbg'den medyada yer almak istiyodu dileğinde BBG de tabii ki kendi prgramında gerçekleştirmicek de nerde gerçekleştirecek bu dileği Ama bence şirket değişikliği oldu yoksa Asla öyküyü bırakmazlardı Yani en azından öykü sunsaydı da belma da görmedikleriniz duymadıklaırnız fln sunsaydı ne bilim.. Ama daha çok erken programa çok var Haber de kesin değil Mutlaka işin aslı ortaya çıkar
arkadaslar =D
hayir eger belma sunarsa ..... ,belkide izlemem bile insallah umarim dogru degildir bu haber , düsünmek bile kötü
ewet çıkması bizim için güsel oldu ama cok güsel bir yarışma bu yarışmayı severek izliyordum dilerim ki bu yarışma da güsel geçer şimdiden bile yarışmacıları kim diye merak ediyom.
cyprus_hsn
06-07-07, 18:34
Ben de Belmayı hiç sevmem ama yarışmayı onun sunacak olması izlememe engel teşkil etmez.
Ahu sunsun yarışmayı. Öyküyü de pek sevdiğim söylenemez çünki
Ben de Belmayı hiç sevmem ama yarışmayı onun sunacak olması izlememe engel teşkil etmez.
Ahu sunsun yarışmayı. Öyküyü de pek sevdiğim söylenemez çünki
ben öyküyü severim aslinda bbg yi izlerken ona cok alismistim , neyse asil merak ettigim ahu kim
cyprus_hsn
06-07-07, 18:57
ben öyküyü severim aslinda bbg yi izlerken ona cok alismistim , neyse asil merak ettigim ahu kim
Hatırtlarsan BBG'nin ilk serisinde Tan Sağtürk ile birlikte sunmuşlardı programı. Ahu Yağtu. Savcının Karısı isimli dizide de oynamıştı.
Hatırtlarsan BBG'nin ilk serisinde Tan Sağtürk ile birlikte sunmuşlardı programı. Ahu Yağtu. Savcının Karısı isimli dizide de oynamıştı.
tan sagtürk le beraber birisinin ilk bbg de yer aldigini hatirliyordumda onun ahu yagtu oldugunu bilmiyordum isimdende cikartamadim hatirlayamadim kizi ama neyse fark etmez öykü olmayacaksa o olabliir bence
Ya ben ilk bbg'yi izledim döneminde ama finale 6 hafta fln kala Şu muratın elendiği hafta izlemeye başlamıştım Ama hiç dikkatimi çekmedi ben tan ve öykü diye hatırlıyorum Çok şaşırdım şimdi Gerçi ahuyu da tanımıyorum :)ben bir nilgüncüydüm ama sunucu önemli değil bu saaten sonra Şov geri dönsün ve bize eski tadı versin de yeter :)
!karbeyaZ!
06-07-07, 23:36
yaa bence dee öykü sunmalı... aman ebru akel olmasın daa... :S
tam tarih yok mu yaa ne zaman başlayacakk ??
evet showtvde başlıo hemde başvurular başladı. öykü sunsun isterim programı :)
hadi ya süpermis valla ...bencede öykü sunmali ama sebnem dönmezde hic fena olmaz:img-yes:
!K_o_R_a_Y!
07-07-07, 01:05
iki tane sunucu olacakmis duyduguma gore birtanesi belma digeride
oyku serter veya ebru akel ama icimde buyuk bir his oyku serter diyor kesin odur
ama ebru akel showtv'de bir cok yarisma sundugu icin o olabilir
Ayrica; 03 EBRU, 13 ARZU VE 09 SEBNEM'I COK OZLEDIM YA =D
mili_gkhnözen1905
07-07-07, 01:09
Belmami süper yaa ben cok seviyordum Belmayi insallah o sunar:happy0064
Öyküde olsaydi keske:)
insallah eski tadi verir ya cok sevindim zaten baslamasina.
deadly_angel
07-07-07, 01:31
Neeee Belmamı, off ya ben Nilgünü istiyorum o sunsun en azından eğleniriz.Çatlak Nilgünü çok özledim.Eskişehirdeydi dimi o fotoğraf dükkanı filan açma kistiyodu bilen varmıne yapıyor şu an?
Belmada nerden çıktı, yarışmada zor tahammül ediyodum ben ona.tabi Onoyu düşünürsek anlıyorum şimdi niyye yarışmayı sunacağını.Valla çok üzüldüm, Öyküyü arayacak gözlerim.:icon_sorr
efsane geri dönüyo ne güzel ilk bölüm ne zaman yayınlanıcak bilen varmı?
bide sunucu öykü serter olmıycakmı ya onsuz bbg düşünemiyorum:icon_whis
Neeee Belmamı, off ya ben Nilgünü istiyorum o sunsun en azından eğleniriz.Çatlak Nilgünü çok özledim.Eskişehirdeydi dimi o fotoğraf dükkanı filan açma kistiyodu bilen varmıne yapıyor şu an?
Belmada nerden çıktı, yarışmada zor tahammül ediyodum ben ona.tabi Onoyu düşünürsek anlıyorum şimdi niyye yarışmayı sunacağını.Valla çok üzüldüm, Öyküyü arayacak gözlerim.:icon_sorr
Amanın sen böyle anlattın Nası özledim birden cnm ya o benim nilgün onu hiç unutmadım umutmicam da İnşallah bbgnin 6. döneminde eski yarışmacıları da çağırırlar Ama nilgün eskişehirde gelemez belki Şimdii kendi işini hayatını kurdu Hayalini gerçekleştirdi Fotoğraf dükkanını açtı acaba basketbola devam ediyomuş Botaş Sporla bi ilgisini duymuştum Spordan da anlamam ama galiba Benim de yaşadığım şehir adanayla ilgiliydi :happy0064 Ayy belki de evlenmiştir bile :img-in_lo :img-blush Onun kadar tatlı bi kızı olmuştur Şuan 34 yaşında Ya yarışmacıları çağırmasalar ya da nilgün gelemese bile inşallah eski yarışmacılardan görüntüler gösterirler :icon_sorr Onu görmeyi o kadar çok istiyorum ki En son 2005 yazında bi tv programında görmüştüm :sad53:
deadly_angel
07-07-07, 02:35
Amanın sen böyle anlattın Nası özledim birden cnm ya o benim nilgün onu hiç unutmadım umutmicam da İnşallah bbgnin 6. döneminde eski yarışmacıları da çağırırlar Ama nilgün eskişehirde gelemez belki Şimdii kendi işini hayatını kurdu Hayalini gerçekleştirdi Fotoğraf dükkanını açtı acaba basketbola devam ediyomuş Botaş Sporla bi ilgisini duymuştum Spordan da anlamam ama galiba Benim de yaşadığım şehir adanayla ilgiliydi :happy0064 Ayy belki de evlenmiştir bile :img-in_lo :img-blush Onun kadar tatlı bi kızı olmuştur Şuan 34 yaşında Ya yarışmacıları çağırmasalar ya da nilgün gelemese bile inşallah eski yarışmacılardan görüntüler gösterirler :icon_sorr Onu görmeyi o kadar çok istiyorum ki En son 2005 yazında bi tv programında görmüştüm :sad53:
Dertliymişsin sende benim gibi desene:img-yes: , vallahi eskişehirdeki arkadaşlarıma bir sorayım şu fotoğraf dükkanı işini, gerçekten çok isterim en azından stüdyoya gelmeli, evlenmiş olabilir çünkü yarışmanın üzerinden baya vakit geçti.Bakalım bu seridede nilgün gibi çatlağını bulabilecekmiyiz ben pek sanmıyorum o ayrı bişiydi.Hele Ono'da gerçekten çok komik görüntüler çıkmıştı ortaya.
Dertliymişsin sende benim gibi desene:img-yes: , vallahi eskişehirdeki arkadaşlarıma bir sorayım şu fotoğraf dükkanı işini, gerçekten çok isterim en azından stüdyoya gelmeli, evlenmiş olabilir çünkü yarışmanın üzerinden baya vakit geçti.Bakalım bu seridede nilgün gibi çatlağını bulabilecekmiyiz ben pek sanmıyorum o ayrı bişiydi.Hele Ono'da gerçekten çok komik görüntüler çıkmıştı ortaya.
Benim de çok yakın bi arkadaşım eskişehirli Sömestrda ciddi ciddi gidecektik eskişehire o ailesine ben nilgüne :) Ama prüzler çıktı gidemedik :) (Hatta o da belma fanıydı) Eğer arkadaşların ulaşır da bi haber getirirseler çok mutlu olurum En azından nostalji olsun diye onu unutmayanların olduğunu düşünerek konuklar arasında yer almalı eski yarışmacılar arasında Aslında ben de sorabilirim Mail adresi hala aklımda ve önceden attığım maile cvp yazmıştı Hala da kutumda kayıtlı :D Evet evet mail atıcam buraya da bildiricem :img-wink:
deadly_angel
07-07-07, 03:53
Benim de çok yakın bi arkadaşım eskişehirli Sömestrda ciddi ciddi gidecektik eskişehire o ailesine ben nilgüne :) Ama prüzler çıktı gidemedik :) (Hatta o da belma fanıydı) Eğer arkadaşların ulaşır da bi haber getirirseler çok mutlu olurum En azından nostalji olsun diye onu unutmayanların olduğunu düşünerek konuklar arasında yer almalı eski yarışmacılar arasında Aslında ben de sorabilirim Mail adresi hala aklımda ve önceden attığım maile cvp yazmıştı Hala da kutumda kayıtlı :D Evet evet mail atıcam buraya da bildiricem :img-wink:
bu konuda bende elimden geleni yapıcam, umarım mailine en kısa zamanda cevap gelir, gelir gelmez bizede haber verirsen çok sevinirim, süper olur belma sunarken nilgün ordan bişiler söylese yada telefonla bağlansa, ortaya çok komik diyaloglar çıkar:happy0064
bu konuda bende elimden geleni yapıcam, umarım mailine en kısa zamanda cevap gelir, gelir gelmez bizede haber verirsen çok sevinirim, süper olur belma sunarken nilgün ordan bişiler söylese yada telefonla bağlansa, ortaya çok komik diyaloglar çıkar:happy0064
Hee he cidden Bomba gibi bir görüntü çıkar ortaya Aslında güzelde olurdu Ya formatta bi değişiklik yapıp mesela eski dönem yarışmacılarından bazıları sabit veya devirli olmak üzere hafta içi hergün görmediklerinize katılsa Sonra yeni yarışmacılar ve yaşadıkları olaylar hakkında yorumlar yapsa nası olur Tabi arka koltuklar da halk da olucak Bunu yapıyolardı zaten ama sadece mesela 4. dönemse o dönemin elenen yarışmacılarınıçağırıyolardı fikirlerini almak için sizce nası olur Bunu bi mail atalım mı ilgililere Bi'umut..
deadly_angel
07-07-07, 04:11
Hee he cidden Bomba gibi bir görüntü çıkar ortaya Aslında güzelde olurdu Ya formatta bi değişiklik yapıp mesela eski dönem yarışmacılarından bazıları sabit veya devirli olmak üzere hafta içi hergün görmediklerinize katılsa Sonra yeni yarışmacılar ve yaşadıkları olaylar hakkında yorumlar yapsa nası olur Tabi arka koltuklar da halk da olucak Bunu yapıyolardı zaten ama sadece mesela 4. dönemse o dönemin elenen yarışmacılarınıçağırıyolardı fikirlerini almak için sizce nası olur Bunu bi mail atalım mı ilgililere Bi'umut..
Bu konuda ne kadar etkili oluruz bilemiyorum ama denemekten bir zarar olmaz.Hafta içi yapılan program format değişmediğine göre gene olacaktır.Eski dönem yarışmacılarını da çağırıp nostalji yapabilirler, showun kendisine mi atmak gerek maili, çünkü bbg için açılmış ayrı bir öneri istek bölümü yok diyebiliyorum.
Bu konuda ne kadar etkili oluruz bilemiyorum ama denemekten bir zarar olmaz.Hafta içi yapılan program format değişmediğine göre gene olacaktır.Eski dönem yarışmacılarını da çağırıp nostalji yapabilirler, showun kendisine mi atmak gerek maili, çünkü bbg için açılmış ayrı bir öneri istek bölümü yok diyebiliyorum.
yok canim direk showun istek bölümüne atcan...
ama baksana ya hepiniz nostaljiye dalmis bir kac kisi cikarmisiniz valla ben eray ve melih den baska kimseyi hatirlayamadim ya:img-yes:
deadly_angel
07-07-07, 04:21
yok canim direk showun istek bölümüne atcan...
ama baksana ya hepiniz nostaljiye dalmis bir kac kisi cikarmisiniz valla ben eray ve melih den baska kimseyi hatirlayamadim ya:img-yes:
bbg için açılansitelerin her biri teker teker kapandı bir süre sonra, resimlerini görsen eminim hatırlarsın:img-wink: cnm çok sağol söylediğin için ben bi showa mail atayım, belki dinleyecekleri tutar:img-yes:
Öyküyü göremicez sanırım:icon_sorr ^Yukarıda bir arkadaş Belma sunucak demiş, hani şu son bbgde vardı ya bi 05 Belma.Ono yarışmasını kazanmıştı.Bakalım artık ne olacak.
ne demiş benim idol, insan ilişkileride çok önemlidir
hmmm evt duydum ya 05 belmayi hatirliyorum malesefff ya cok iiiii bikizdi..neyse umarim o sunmaz ya onun disinda kim sunsa raziyim hatta bak hülya diye birini hatirladim osunsun:happy0064
senin idol doru diyorda bazen o laf etkisini yitiriyor canim
deadly_angel
07-07-07, 04:48
hmmm evt duydum ya 05 belmayi hatirliyorum malesefff ya cok iiiii bikizdi..neyse umarim o sunmaz ya onun disinda kim sunsa raziyim hatta bak hülya diye birini hatirladim osunsun:happy0064
senin idol doru diyorda bazen o laf etkisini yitiriyor canim
bak gördünmü yavaş yavaş hatırlıyosun:=) evet o da ilk dönemdeydi, Melih&Esra&Hülya aşk üçgeni vardı hatta bide:)
Birden bbg aşkım alevlendi, taksiye binen müşterilerin konuşmaları filan çok hoştu.
O da doğru haklısın tabi
Tanrim daha dun haberim oldu bbgden..
Of neden Yazda yapicaklarki..
Arti belma sunmasin hic sevmiyordum kendisini..
ben ata beni ebru severdim:)
ya ben bu pelin akat kim bilmiyorum akademide neler oldu Ayrıca akademiyi de hiç izlemedim :)
Buarada hülya esra da unutamadığım yarışmacılardan Onlar da tartışmalıydı ama çok severdim Ya ben böle hep rakip olanları severdim Hacerle ediyi de severdim :) Bi kaç isim daha var tabii ki..
cyprus_hsn
07-07-07, 15:25
İbrahim ve deadly_angel uzun uzun Nilgünden bahsetmişsiniz. Benim de son seride favorim oydu ve çok özledim. İnş dediğiniz gibi onu da konuk ederler.
Bu arada bir dip-not;
BBG'nin ilk günlerinde stüdyoya eski yarışmacılarda konuk oluyor. Bu daha önce de böyleydi. Bu seride de olur büyük ihtimal ama Nilgün gelir mi bilemiyorum :(
Hale, Melike, Eray, Gaye, Şebnem, Bilge, Nilgün, Ebru, Beni.. Bu isimleri görmek istiyorum :)
Pelin Akad BBG & Akademi Türkiye'nin Yapımcısı. İkisindede ÖYKÜ'yü Sunucu Yapmıştı.Akademi Türkiyede Jüri Üyeliğini Üstlenmişti Ve Öyküyle Baya Tartışmışlardı.Hatta Gündüz Yayınlarında Bile Kavga Ediyorlardı :img-hyste
Akademi hakkında az çöok bilgim vardı Etrafımdaki hemen herkes izliyou Aslında akademi de benlik bi program ama izlememiştim zamanında sanrım bir dönem sürmüştü
İbrahim ve deadly_angel uzun uzun Nilgünden bahsetmişsiniz. Benim de son seride favorim oydu ve çok özledim. İnş dediğiniz gibi onu da konuk ederler.
Bu arada bir dip-not;
BBG'nin ilk günlerinde stüdyoya eski yarışmacılarda konuk oluyor. Bu daha önce de böyleydi. Bu seride de olur büyük ihtimal ama Nilgün gelir mi bilemiyorum :(
Hale, Melike, Eray, Gaye, Şebnem, Bilge, Nilgün, Ebru, Beni.. Bu isimleri görmek istiyorum :)
Evet Hasan nostalji yaptık :) Ben onu tam hatırlayamadım Amafinalgecelerine herkes geliyodu bunu hatırlıyorum :)
bence bela we öykü birlikte sunsun doğa bey yerine belma olsun işte :D :D belma olursa çok sewinirim bende sizin için nilgün neyse benm için belma aynı :D
ya açıkçası itiraf etmeliyim Doğanın yerine belmayı tercih ederm Dün eski videoları izliyodum Doğa beni çilden çıkarttı yaww :) Ya ben belmayı tutmuyodum ama nilgünle olan münakaşalarında belmayı sevmiyodum haksızlık fln olduğu zaman Şimdi unuttum olanları belma benim için nötr Bazı sunduğu tv programları ve konuk oyuncu olarak yer aldığı dizileri izledim Yani şöyle diyim Zaten izliyodum ama belmayı görünce kanal değiştirmezlik yapmadım :) Ben belmaya katlanabileceğimi düşünüyorum şahsen Ama belmanın sunucu olması şu açıdan kötü etki yaratabilir Stüdyoya konuk olan seyirciler veya tlfn bağlantısındaki izleyiciler eski olanlardan dolayı belmayla münakaşaya girebilir..
Evet Akademi BBG'nin Müzikli Versiyonuydu :) Yarışmacılar Evde Kalıyodu,Ev 24 Saat Çekiliodu MTV Diye Bir Kanalda Veriliyordu vs.
Bu Arada BBG Başlangıç Tarihi Belli Oldu mu ?
Hah evet Akademi için atv hem bbg hem de popstarı biraraya getirdi İkisini de tek bi programda yürütüyor Çok akıllı kanal fln diolardı
Ya tarihleri karıştırmıysam Öykü 2003 eylülde bbgnin 6.sezon reklamını yaptı sonra da 2004ocakta bi daha reklamını yaptı yine olmadı Ondan kısa bi süre sonra akademiye geçti Hatta ben artık bbg başlamaz heralde Öykü umudunu kesti akademiden gelen teklifi kabul ettiğine göre fln diodum :)
Ozaman bbgyi yine pelin akat yapıyosa öyküyü istemezki :( İyi de acemi birliği de pelin akat yapıyodu ozaman di mi Ona nası almıştı öyküyü Ben acemi birliği bbgyi yapanlar yaptı diye biliyorum
cyprus_hsn
07-07-07, 16:16
İbrahim, hatırlarsan BBG'nin haftaiçi hergün öğleden sonra yayınlanan extra programı vardı. "duymadıklarınız görmedikleriniz" di sanırım adı. Yarışma yeni başladığında, henüz eleme yapılmadığı için doğal olarak stüdyoya konuk alınamıyordu ve bu yüzden eski serilerin yarışmacıları katılırdı. :img-yes:
İnş bu seride de böyle bir program yapılır :img-yes:
Evet Hasan hatırladım Hatta fazlasını hatırladım :) gröedikleriniz duymadıklarınız hafta içi yayınlanırken bir de extra diye bir program vardı Sanırım o eleme geceleri elemeden önce ya da sonra yayınlanırdı Hatta son dönemlerde görmediklerinizi pzr günleri de yapmaya başlamışlardı..
bir de kapı kimin için çalıyor die bir program wardı ondada yarışmacıların süpriz arkadaşları akrabaalrı fln ewe bağlanırdı.öykü sunardı pazartesi geceleri stardaki zamanlrda
Programın adını hatırladım ama programdan görüntüler aklıma gelmiyor şuan:) Ama zamanında onu da izledim biliyorum
Ama kanal6da çok güzel programlar vardı Cüneytin programına her cuma gecesi 23te elenenler katılırdı HaFTA İÇİ HERGEce diğer eski dönemlerden yarışmacıların programları vardı Onlar da günün özetini fln sunardı :) Sonra bi de yine kanal6da haftanın bir günü o haftanın eleneninin evine giderlerdi
bence eylüle başalr ve bence reytingler çok iyi olucak şimdiden konuşulmaya başlandı we 3 tane fan sitesi açılmş yeni bbg için daha şimidden yani çoğu kişi izlerim fln diyor bence yeni serilerde yapılcaka rtık kolay kolay yayından kaldıramazlar inş
bencede reytingler iyi olur yani simdiden baslandigina göre konusulmak...
bende bekliyorum valla sabirsizlikla nasil kisiler le tanisacagiz ...umarim eskilerden isimlerde görürüz..
mili_gkhnözen1905
07-07-07, 18:06
oo baya konusulmus ya bi baslasaydi müzigini bile özlemisim ya:)
valla kim sunarsa sunsun ama belmam ve öykü sunarsa cok iyi olur.
eski yarismacilardan
1.Melih-2.Hacer-3.Kaan-4.Sebnem.5.Belma tekrar görmek isterim
Öykü veya Sebnem Dönmez sunsunlar =))
BBG Efsanesi geri dönüyor fragmani gürünce bile heycan basiyor insana hehe
izlemeye calisicam, umarim gzl bi seri olur
oo baya konusulmus ya bi baslasaydi müzigini bile özlemisim ya:)
valla kim sunarsa sunsun ama belmam ve öykü sunarsa cok iyi olur.
eski yarismacilardan
1.Melih-2.Hacer-3.Kaan-4.Sebnem.5.Belma tekrar görmek isterim
evt ya valla eskilerden de görelim bazi kiisleri ama sakin belme sunmasin ya ben ona zor tahamül ediyordum valla ...
Öykü veya Sebnem Dönmez sunsunlar =))
BBG Efsanesi geri dönüyor fragmani gürünce bile heycan basiyor insana hehe
izlemeye calisicam, umarim gzl bi seri olur
bende aynisini diledim umarim ya öykü yada sebnem sunar bence sebnem de süper olur yani
evt ya valla eskilerden de görelim bazi kiisleri ama sakin belme sunmasin ya ben ona zor tahamül ediyordum valla ...
bende aynisini diledim umarim ya öykü yada sebnem sunar bence sebnem de süper olur yani
aynen katiliyorum sana ayni fikirdeyim
eski yarismaclardan bbg1 den melih , esra , bbg 3 den kaan bbg 5 ten de ebru , nilgün ve atayi tekrar görmek isterim bende
mili_gkhnözen1905
07-07-07, 18:27
ya canim senin fikrin ama ben öyle düsünmüyorum ben cok seviyordum
halende seviyorum en son bir reklam filminde gördüm cnm ya nasil sevindim cok sekerdi:)
öykü de olur insallah onsuz tadi olmaz.
aynen katiliyorum sana ayni fikirdeyim
eski yarismaclardan bbg1 den melih , esra , bbg 3 den kaan bbg 5 ten de ebru , nilgün ve atayi tekrar görmek isterim bende
insallah bakalim belki olur eskilerden de bazilari nostaljik yapsinalr yaniya:img-polic kaan ni bende hatirladim bak simdi o da iyi cocukdu ...bide tarik vardi ya sahi noldu ki o albüm falan cikarmisti
insallah bakalim belki olur eskilerden de bazilari nostaljik yapsinalr yaniya:img-polic kaan ni bende hatirladim bak simdi o da iyi cocukdu ...bide tarik vardi ya sahi noldu ki o albüm falan cikarmisti
Evet tarikta iyiydi favorim degildi ama severdim , ilk albümünden sonra bir tane daha cikardi ama pek tutmadi simdi de kayboldu gitti en son ne zaman gördügümü bile hatirlamiyorum bbg evinde dilekten hoslaniyordu belki hatirlayan vardir ama reddedilmisti üzülümüstüm onun icin o zaman
Evet tarikta iyiydi favorim degildi ama severdim , ilk albümünden sonra bir tane daha cikardi ama pek tutmadi simdi de kayboldu gitti en son ne zaman gördügümü bile hatirlamiyorum bbg evinde dilekten hoslaniyordu belki hatirlayan vardir ama reddedilmisti üzülümüstüm onun icin o zaman
evt ya süperdi
dilek sanki ondan iyisini bulcak gibi bir garipti ama sanirim o melihden hoslaniyordu:icon_whis valla bakalim bu seri nasil olcek...umarim eskiyi aratmaz
evt ya süperdi
dilek sanki ondan iyisini bulcak gibi bir garipti ama sanirim o melihden hoslaniyordu:icon_whis valla bakalim bu seri nasil olcek...umarim eskiyi aratmaz
dilegin banada pek sempatik geldigini söyleyemem dogrusu
umarim güzel bir bbg olur bu seferkide ama ilklerin yeri hep ayri oluyor
ben en cok bbg 1 le bbg 5 i cok seviyordum
bide nergis wardı 5. dönemde geçen günlerde dmaxta kadının sesi vb... bi programda gördm hep aynı nergis işte :D
nergis hanimi ben hep ayten gökcere benzetirdim halada benzetirim
dilegin banada pek sempatik geldigini söyleyemem dogrusu
umarim güzel bir bbg olur bu seferkide ama ilklerin yeri hep ayri oluyor
ben en cok bbg 1 le bbg 5 i cok seviyordum
evt ya bende sevmezdim hic dilegi... bende birinciyi tutmustum ikincide iyiydi ama sonralari fazla sevmemistim acikcasi...:(
bigbrothertr
07-07-07, 21:16
ben bbg-1de deliler gibi seviyordum :D melikeyi çok seviyordum
işte favorilerim :)
BBG-1 Melike
BBG-2 Edi Ebru Sinem
BBg-3 İzlemedim pek
BBG-4 Özlem Murat Bilge
BBG-5 Ebru Nilgün :)
bende favorimlerini yazayim :)
bbg 1 Melih
bbg 2 Hacer
bbg 3 Kaan
bbg 4 Hakan
bbg 5 Ebru
mili_gkhnözen1905
07-07-07, 21:24
bende favorimlerini yazayim :)
bbg 1 Melih
bbg 2 Hacer
bbg 3 Kaan
bbg 4 Hakan
bbg 5 Ebru
hehe ilk 3 tuttu gülcüm:)
yaa herzaman ilkler güzeldir ya ilkler unutulmaz bence ama 2 3 4 5. serilerde güzeldi ayni zevkle izledim ben onolarda güzeldi yani.
izlemek isteyenler icin yout.bölümler eklenmis cok güzel sahneler var
hatirlamadiklarim vardi iyi oldu:)
MadLoveGulcin
07-07-07, 21:25
Siz yazdınız bende favorilerimi yazayım
bbg 1 04 melike 08 zeki
bbg 2 03 sinem 05 edi 13 ebru
bbg 3 03 sibel
bbg 4 09 şebnem 06 özlem 05 murat 13 bilge
bbg 5 02 ata 03 ebru 04 beni 09 nilgün 13 arzu 16 bahar
az önce internette yabancıların bbg evini izledim bu kadar olur.kuvette birbirleri ile sey edenlermi dersiniz mılletın ortasında öpüşen insanlarmı dersiniz etek kısa altı gözüküyor resmen kızın yani daha bir sürü terbiyesiz şeyler oluyordu. kız evin içinde soyunmuş dans ediyor milletin içinde
merak ettim rtük neden bişey yapmıyor ordaki bbgye neden kaldırmıyorlar burda olsa hemen kapatırlardı yani
dişi-kartal
08-07-07, 12:32
Yarışma yeniden başlıyomuşş valla eskiden ben izlerdim :D gene izlerim herhalde bakalım bu seferki nasıl olacak..
bir de ''bir pazar günü sabahı'' diye bir program wardı kanal6da onuda 3. seriden arzu we kaan beraber sunuyordu çok sewerdm onu da bir de kanal6 da hey taxi die bi program wardı onu kim sunuyordu ebruydu sanırım :D
Evet bu dediklerini ben hatırlıyorum Ben kanal6nın müptelası olmuştum Bi dönem :) aslında yeni 24 saat yayın yapan bbg kanalımızda da inşallah programlara yer verirler de eski yarışmacılara sundururlar Ama bi diğer korkum da şirket değişirse eski yarışmacılarla ilişiği keserler belki :icon_sorr
nergis hanimi ben hep ayten gökcere benzetirdim halada benzetirim
Aynen ben de hep ayten gökçere benzetirdim
Ben de favorilerimi yazim:
BBG 1: Hülya Esra
BBG 2: Edi Hacer
BBG 3: yok
BBG 4: yok (Pek izlemedim)
BBG 5: Nilgün
Bunların dışında BBG 1den tarık, BBG 2den Ebru Sinem, BBG 5ten de Ata ve Ebruyu severdim
cyprus_hsn
08-07-07, 17:26
Ben de yazayım favorilerimi bari :)
BBG1: Hale, Melike, Eray
BBG2: yoktu favorim
BBG3: Gaye
BBG4: Şebnem
BBG5: Nilgün, Ebru
Çoğu görüntüsü yani canlı yayını Digütürkten yayınlanacak diye duydum.. Show'a ise belli başlı kavga aşk sahnelerini özetini yayınlanmak düşecekmiş.
Çanakkale83
08-07-07, 20:54
Ben sevindim tekrar başlamasına hepsini severek izlemiştim psikolojimi de hiç bozmadı:):) ama kanal'ın Show Tv olmasına üzüldüm çünkü olayları çarpıtıyor resmen. Nerden biliyorum cumartesi akşamalrı uzun uzun yayınlarlardı hafta içi de önemli olayları izlerdik tamamen farklı yansıtırlardı. Tartışılan konu başka bize söylenen başka olurdu her zaman.:img-yes: Star da hiç böyle şeylere rastlamamıştım bir kaç aşk söylentisi dışında. Bakalım nasıl olacak 6. dönem.:icon_whis
benim favorim melike die biriydi.kacıncı bbg unuttum yanlız :S
buarada programın sunucusu kim?
..::seren::.
09-07-07, 16:22
fargnmani gördüm cok sevindim
tekrar baslamisina
umarim tekrar eski tadinda olur
bu arada kim sunucak
öykü mu ebru akel?:)
fragmanı gördüğümde çok mutlu oldum.bu mutluluğa annem de dahil:)
umarım öykü sunar yine.ebru akelin sunacağını zannetmiyorum;çünkü bi türkü yarışmasını sunacakmış:img-wink:
merakla bekliyoruzzz:)
deadly_angel
10-07-07, 03:01
Herhalde en geç Eylül ayı ortalarında başlar yarışma.Daha başvurular devam ediyor malum.Umarım düzgün tipler seçerler.
öykü için ben izlerdim her yayınlandığında okul sonrası yayın oluyodu öykünün tam tarzı olmasada laf sokmaları ayar vermeleri çok hoştu o yarışma boyunca gördüğüm en zeki şey rüküşlüğüde ayrı güzeldi tabi ama öykü bana sunmazmış gibi geliyo artık sunmazsa izlemem zaten
deadly_angel
10-07-07, 16:31
Öykü Serter gerçekten çokzeki ve aklı başında bir sunuculuk yapmıştı.Gerektiğinde sertte olsa düşüncelerini en iyişekilde ifade ettiği, hatta elenen yarışmacıları tartışmalardan ötürü stüdyodan çıkardığı bile olmuştu.(Mesela Fatih diye biri vardı hani, sonrada dizilerde ufak ufak rollerde oynadı)
Başımıza umarım Doğa Bey'i çıkarmazlar.Adam beş dakikada beş kelime söylüyodu:)
Öykü Serter gerçekten çokzeki ve aklı başında bir sunuculuk yapmıştı.Gerektiğinde sertte olsa düşüncelerini en iyişekilde ifade ettiği, hatta elenen yarışmacıları tartışmalardan ötürü stüdyodan çıkardığı bile olmuştu.(Mesela Fatih diye biri vardı hani, sonrada dizilerde ufak ufak rollerde oynadı)
Başımıza umarım Doğa Bey'i çıkarmazlar.Adam beş dakikada beş kelime söylüyodu:)
En son yaşanmış şehir hikayelerinde görmüştüm bi kaç dizisi davar minik minik figuran gibi :)
Yazık stüdyoda sürekli ben kaliteliyim kalitelim dedikçe daha da zavallılaşıyodu
sanırım ipekti iyi laf sokmuştu "arkadaşlar fatihe iso9001 kalite belgesi yapıştıralım" :)
cyprus_hsn
10-07-07, 23:37
BBG 3. seride Gayeyi çok severdim. Fatihle arkadaş olmalarına rağmen fatihi sevemedim bir türlü. Kendisi ayrıca Binbir Gece dizisinde ufak bir rolde :)
Gaye'yi çok özledim ben ya. Bir ara Tatlıses TV'de spikerlik yapıyordu şimdi yok piyasa da :(
bigbrothertr
10-07-07, 23:42
bbg 3 bana göre en sıkıcı en yapmacık hemde en kavgalı dönemdi hiçbirini sevemedim bergen ve sibel biraz iyiydi :)
deadly_angel
11-07-07, 00:01
Yarışmayı Belma'nın sunması kesin bir bilgi mi?
Hakkaten 3. dönem çok karışıktı.Kaan vardı gayeyle sürekli kavga ederlerdi.Gayeyi hiç sevmezdim galiba numarası 14'tü.Azizcan vardı barajdan düştüğü ilk hafta elenmişti.Ben Kaancıydım:) Her biri ayrı güzeldi ama seviye bakımından bakacak olursak evet 3. dönem en kavgalıydı.Huzur denen bişi yoktu evde.5. bbg çok iyiydi ondada zaten Nilgün Ata Ebru yani benim takım birinci olamamıştı sinir olmuştum.01 Nergis süperdi:happy0064
hekimoglu64
11-07-07, 00:31
eski bbgleri hic basindan sonuna kadar izlememistim cok SIKICI bir yarisma umarim yayinlanmadan engelenir, hic yayinlanmasin türkiyemizin böyle yarismalara ihtiyaci yok lütfen bilgiyle zeka ile ilgili yarisma programlari yapilsin genc nesillerin zeka ile ilgili yarismalara ihtiyaci var
örnegin iste güzel ve dahi yarismasindaki bayan yarismacilar hic birseyden haberleri yok cokk yazik cooooooooookkk gercekten aci bir durum oyüzden faydali güzel yarismalar olsun, bbg de baslamadan yayindan kalksin
saygilar.......................
bırıncı bbg yı ızlemıstım eray melıh fılan vardı..onu begenmıstım bı tek..
ama ondan sonrakılerde ıyıce sapıttılar bencede daha faydalı yarısmalar yapsalar daha ıyı... bu ulkedede bıseyın ıyıce suyunu cıkarmadan bırakmıolar ılkınden sonrasıda pek sevılmıo zaten bu benım fıkrım...
Öykü sunmazsa hayatta izlemem. süper sunuyordu. yarışmacılarla diyaloğu çok iyiydi. onun program sonundaki selam çakışını bile özledim ya bbg demek öykü serter demek...
Ben en çok 3. bölümü sevmiştim. Çok zevkliydi. Kaancıydım. Aynı zamanda İdil hastasıydım. şu an kralada program sunuyo. Belki bbg yide o sunabilir. Çok yetenekli bu konuda. Ben hepsini izledim hepsind etuttuğum kişiler kazandı. 5. hariç. Ben EBRU VE BENİYİ tutuyodum. Viken die biri vardı. o kazanmıştı sanırım. çok gıcık bi tipti.
bence bu yarışmayı sunacak tek kişi var o da öykü serter inşallah o sunar acaba yarışma ne zaman başlıcak eylülde mi?
Program 1 Eylülde başlıyormuş ve hala kimin sunacağı belli değilmiş Yapımcı yine Sinevizyon Ayrıca yarışmacıların çoğu ödül için katılıydığını belirtiyormuş
ben en cokkk UGUR lu BLEDA li HAKAN li bbg yi seviyodum
haha
favorimde Ugurdu.. diskalifiye olmustu :P
cambaz!!!??...
14-07-07, 22:21
akıl fıkır versin kalıtelıymıs tabiiii canımm kalıteden gecılmıyor hatta bayada bılgılı nasıl kav ga edılır nasıl ınsan delırır onlar ogrenılıyor bırde ınsanlıktan nasıl cıkılacaqı asılanıyor..ahhh ahhhh nasıl bir ulkedeyim..belkide bunları yazdıqım ıcın besyuz tane hakaret ıcerıklı mesaj alırım dimi!
arkadaşlar umarım yarışmayı Öykü Serter sunar..bana kalırsa ülkenin en iyi bayan sunucularından bir diğeri ise Ebru Akel..Ancak Ebru Akel ''Halkın Yıldızları'' adlı yarışmanın yeni sunucusu..Öykü Serter kalitesi ve enerjisiyle BBG'yi sunmalı..hem çok başarılı hem de çok özledik onu..umarım o sunar
hekimoglu64
16-07-07, 01:40
hic yayinlanmadan yayindan kalkar umarim bu tür yarismalara gerek yok arkadaslar artik SIKILMIyormusunuz ayni yarismalari izlemekten tamam belki sevebilirsiniz begeniyorsunuzdur saygi duyarim ama cok gereksiz bir yarisma ben bu yarismanin yayinlanmasini istemeyenlerdenim ve rtük e basvuracagim bu tür yarismalarin ekranlardan uzaklasmasi icin
saygilar....
cyprus_hsn
16-07-07, 01:51
Ya daha tarih belli olmadı mı? Bir de yeni sezon da yayınlanırmış. bekle babam bekle :S
bir an önce başlasa artık. çok merak ediyorum formatta değişiklik falan var mı diye.
mili_gkhnözen1905
16-07-07, 02:11
kesin canim :(
eysommm kesinmi canim nerden duydun nerden haber
o olsa süper olurdu ya cok iyi sunuyordu:(
ama bakalim kim olcak insallahh tanindik biridir belma diyorlardi
yada belmadir insallah ama öyküyü cooook isterdim.:img-yes:
eysommm kesinmi canim nerden duydun nerden haber
o olsa süper olurdu ya cok iyi sunuyordu:(
ama bakalim kim olcak insallahh tanindik biridir belma diyorlardi
yada belmadir insallah ama öyküyü cooook isterdim.:img-yes:
bende isterdim canim öykünün olmasini ama kesin degil dediler ya baska sitelerde:( umarim belme degildir ya :img-polic
3 gün önce evinden spor yapmak üzere çıkan sunucu Öykü Serter; karşı komşusunun pitbull cinsi vahşi köpeğinin saldırısına uğradı...
Vücudunun pek çok yerinden yaralanan, özel bir hastenede tedavisi süren Öykü Serter'in durumu ciddiyetini koruyor...
Ünlü sunucu Pitbull'un saldırısına uğradı.
Uğur TÜRKMEN
Ünlü sunucu Pitbull'un saldırısa uğradı. Ölümden nasıl döndü.?
Ekranların başarılı sunucusu Öykü Serter, komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Evinden spor yapmak için çıkan güzel sunucu Öykü Serter, yan komşusunun katil köpek olarak bilinen Pitbul cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Ülkemizde ve birçok ülkede beslenmesi yasak olan Pitbull cinsi köpek,sunucunun sağ baldırını kopardı. Serter,yüzünü vücudunu korumak için Pitbul'a elleriyle müdahale etmeye çalıştı.Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serter'in vücudunun birçok yerinde derin yaralar var.Özel bir hastanede tedaviye alınan Serter'in durumunun kritik olduğu açıklandı.
Eski kadroyla devam edilse çok güzel olur.Doğa beyi bile özledim inşallah yaz sezonunda çıkar da yazın izleyecek program bulmuş olurum...
mili_gkhnözen1905
16-07-07, 18:31
cok üzüldümm ya öykünün durumuna umarim en kisa zamanda iyilesir:(
cabuk baslasa bari sabirsizliklaa bekliyorum
efsaneyii:D
arkadaşlar Öykü Serter akşam ana haber bületenine bağlanarak konuştu..Şu anki durumunun iyi olduğunu ve çok yakında BBG ile ekranlara geri göneceğini söyledi..ee burdan da anlıyoruz ki programın baş sunucusu 1. kişinin ağzından açıklanmış oldu :img-icecr
herkese duyurulurr:happy0064
deadly_angel
17-07-07, 04:02
Öykü Serter için gerçekten çok üzüldüm.Bilmiyorum nasıl düşünürsünüz ama ben bir hayvansever olarak köpeğe de üzüldüm.Malum, ilgili kişiler pitbull tarzı köpeklerin beslenme değilde eğitilme konusunda uzman ve elverişli köpekler olduklarını unutup sanki evde beslenebilir, zararsızlarmış gibi satmayı biliyorlar.Böyle yaralanma olayları olduğunda ise hayvana zarar vermeyi hatta canına kastetmeyi görev sayıyorlar.
Öykünün yarışmayı sunacağına çok çok sevindim.Onsuz BBG olmazdı zaten.
İyi olmasına da çok seindim:img-yes:
cyprus_hsn
17-07-07, 11:07
BBG fanları tam kadro hazır. süper :)
Öyküye de acil şifalar dilerim. dün öğrenince şok oldum. neyse ki durumu iyiymiş.
Bir an önce başlasa artık yarışma.
aliyeaynalar
17-07-07, 17:19
bu sefer rtük kızmaz inşallah
biliyosunuz bbgnin en büyük düşmanı rtükdür..
Demek öykü serter sunucak. Çok güzel bi haber yaa. Zaten en iyi o sunardı. Bua rada çok geçmiş olsun diyorum kendisine. Çok kötü bi durum. ya anlamıyorum. Bu hayvanları nasıl besliyolar Yasak değil mi yaa?
cyprus_hsn
18-07-07, 13:08
güzelim yarışmamız öyküyle başlıyor maraton 1 eylülde star alıyor keşke 1 ağustos olsaydı
1 eylül mü? çok geç ya. Ben ağustos da başlar diye bekliyordum :(
bu bilgi kesin mi şimdi?
cyprus_hsn
18-07-07, 15:07
Sağolun cvplarınız için :)
Zaten az çok tahmin ediyordum yeni sezonda yayınlanacağını.
Gülçin senin adına sevindim. İnşallah katılırsın :)
mili_gkhnözen1905
18-07-07, 17:57
öykü kesinmi cok sevindim ya onunla alismistik zaten cok iyi oldu:img-yes:
yaninda kim olcak acaba doga bey varmidirki:D
1 eylülmü daha cook var ya nasil beklicez
bende bu aralar cikar saniyordum bari agustosta olsaydi
neyse ne yapalim beklicez:)
hekimoglu64
19-07-07, 23:05
bu programi yayinlanmasini hic istemiyorum daha önce yayinlanmisti simdi yine ne gerek varki isitip isitip koyuyorlar neyse ya bu arada öykü serter hanima gecmis olsun diyorum gercekten hem güzel hem basarili bir sunucu
bu arada öykü sunuyor bbg ciler haberiniz olsun show haberde izledim
saygilar....
Sağolun cvplarınız için :)
Zaten az çok tahmin ediyordum yeni sezonda yayınlanacağını.
Gülçin senin adına sevindim. İnşallah katılırsın :)
Ben 2 kere yazmıştım Hatta birinde senden alıntı yapıp cevap verdim ama gözünden kaçmış :) neyse 1 eylülde başlıyor program :)
ikiaile_fan
20-07-07, 13:19
Öykü serterin sunucağına çok sevindim kesin takip edicem:happy0064 Programın eski bölümlerinide verseler keşke.:img-wink:
immortalf1
20-07-07, 15:02
Eft Öykü sunuyuomuş bencee Öykü de yarışmacıLar kadar renkLi bi kişiLik we BBG nin wasqeçiLmes yüsü yarışmacıLara sorduu soruLarLa onLarı köşeye sıkıştırmasını ii biLioooo şimdyden herkese ii eğLenceLerrr
BBG'nin yeniden başlıyor oLması çok iyi.. OYaLanıcak.. kızıcak.. sinirLenicek yeri qeLince qüLüp,eğLenicek bişi buLdk yine..
Yeni sezonda başLıyacak oLmasını tahmin ediyordm kii az çok beLLi qibiydi.. Ama yazın oLsa ne qüzeL bütün qün evde qibiyiz daha iyi takip ederdik ya nyse.. BakaLım bu sefer kimLer oLucak..kimi destekLiycez..
Öykü'nün sunuyor oLması ise çok iyi.. Ondan başkasıı yakışmıyor zaten.. ;)
daha 1 eylüle çok war ya.inş belma ile öykü birlikte sunar çok iyi olur.ikisini de çok sewiyorum.zaten belma sunuculuk işini çok iyi yapıyor.bu arada belmaının son fotoları süper daha da güzelleşmş :):img-in_lo :img-in_lo
Eylül ayı gibi başlıyor yine bbg ve sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum...
Bu siteyi aslında yeni keşfediyorum ve çok hoş yazılar okudum ... Ben şahsım adına şimdiye kadar birçok şey soyledim zaman zaman yanlışlar yaptım zaman zaman ise doğrularımla yaşadım ama artık sıra sizde şimdi sizlerin düşüncelerini bilmek istiyorum...
Umarım bu yarışma hoş olur ve umarım kavanın ağırlıkta olduğu deilde referansı güzellikler olan şeyler görürüz... teşekkurler....
bu arada sormak istediginiz ne varsa yanıtlayabilirim...
Melih Değirmenci
Bu siteyi aslında yeni keşfediyorum ve çok hoş yazılar okudum ... Ben şahsım adına şimdiye kadar birçok şey soyledim zaman zaman yanlışlar yaptım zaman zaman ise doğrularımla yaşadım ama artık sıra sizde şimdi sizlerin düşüncelerini bilmek istiyorum...
Umarım bu yarışma hoş olur ve umarım kavanın ağırlıkta olduğu deilde referansı güzellikler olan şeyler görürüz... teşekkurler....
Melih Değirmenci
herkese merhaba..bbg belki de benim hayatımda yarışma döneminin başlamasında bir ilk adımdı..ilk izlediğim yarışmalardan biri.. ilk izlediğimde gerçekten büyük zevk almıştım...bu büyük zevk beni geceleri uykusuz bırakıyordu..
benim izlediğim dönemde ilk defa yapılıyordu..o zaman bbg melih,şarkıcı tarık ve diğer yarışmacılar vardı...ondan sonra bence yarışma bozuldu..daha çok kavgalar izlemeye başladık diğer dönemlerinde..ve bbg sayfası benim hayatımda kapandı..istesem de o zamanki gibi tad alamaz olmuştum çünkü..ne kadar yıl geçmiş olursa olsun ilk dönemi ömrüm boyunca unutamam herhalde..bana ilk dönemde o büyük izleme zevkini yaşatan bütün yarışmacılara çok teşekkür ediyorum..
demek eylülde başlıyıcak keşke daha önce başlasaydı ya.çok seviyorum bbg yi yaa.şu ana kadar hepsini izledim hepside çok gzldi.yeniden yapmalarına sevindim yani.öykü serterde sunucu olarak çok iyi yakışıor :)
cyprus_hsn
23-07-07, 23:24
Melih Değirmenci
Melih öncelikle aramıza hoşgeldin. :good:
Düşüncelerimizi alma nezaketi gösterdiğin için de ayrıca teşekkürler.
Ben tüm serileri kaçırmadan izledim. BBG'nin ilk serisinin hepimizde ayrı bir yeri var şüphesiz.
İzin verirsen eğer merak ettiğim bir kaç konu hakkında soru sormak istiyorum.
İlk seriden veya diğer serilerden hala daha görüştüğün, konuştuğun yarışmacılar var mı ?
Yarışmanın sana olumlu veya olumsuz getirileri neler ?
Sorular biraz klasik oldu ama aklıma gelenler bunlar :)
sevgiler...
----------------
İbrahim evet gözümden kaçmış. kusura bakma. çok teşekkürler yanıtladığın için :)
bigbrothertr
24-07-07, 00:13
melih hoşgeldin :) ben bbg-3 hariç her dönemi izledim en sevdiğim dönem sizinkiydi.
favorim sen ve melikeydi. melikeyi daha çok seviyordum ama neyse :D
ikinizi çok yakıştırırdım yarışmadan kimlerle görüşüyorsun?
Evet hoşgeldin Benimfavorim hülya ve esraydı Hülyayı soramicam :D ama esrayla ilgili bilgi verirsen seviniriz Onu özledik :) Buarada arkadaşlar esra da
adana doğumluymuş benim gibi
Dmax'te sultan ve tuzukurular başlasaydı
bbgli resimler çekerdim :)
deadly_angel
24-07-07, 04:56
Melih Değirmenci
Selam, hoşgeldin.Sizin döneminiz çok güzeldi, ben seni destekliyordum birinci olmanada çok sevinmiştim.
Sana sormak istediğim iki sorum var.
Birincisi; yarışmadan kazandığın para ödülünü iyi değerlendirdiğini düşünüyormusun?
İkincisi; diğer dönemleri izledinmi? izlediysen desteklediğin yarışmacılar muhakkak olmuştur, kimlerdi bu isimler?
herkese merhaba..bbg belki de benim hayatımda yarışma döneminin başlamasında bir ilk adımdı..ilk izlediğim yarışmalardan biri.. ilk izlediğimde gerçekten büyük zevk almıştım...bu büyük zevk beni geceleri uykusuz bırakıyordu..
benim izlediğim dönemde ilk defa yapılıyordu..o zaman bbg melih,şarkıcı tarık ve diğer yarışmacılar vardı...ondan sonra bence yarışma bozuldu..daha çok kavgalar izlemeye başladık diğer dönemlerinde..ve bbg sayfası benim hayatımda kapandı..istesem de o zamanki gibi tad alamaz olmuştum çünkü..ne kadar yıl geçmiş olursa olsun ilk dönemi ömrüm boyunca unutamam herhalde..bana ilk dönemde o büyük izleme zevkini yaşatan bütün yarışmacılara çok teşekkür ediyorum..
Haklısın o donemde bu bir furyaydı ve kotu birşey değildi... ama daha sonradan kavgalar hırlaşmalar reyting getirince daha doğrusu en kolay goz onunde olmanın yolu bu olunca yarışmacılar bu yolu tercih etmeye başladılar...
Bana hala birinci donem farklıydı diyorlar dAha yeni anlıyorum aslında farklılıgını... birinci donemin farkı rekabetin tartışmanın saygı boyutunu aşmaması amacın eğlence oldugunun unutulmamasıydı...
buyuzden asıl onemli olan... yarışmada eğlenceli birşeyler yaparak insanların kalbine girmek aksi taktirde bu ancak gunluk geçiçi bir eğlence olur...
Melih öncelikle aramıza hoşgeldin. :good:
Düşüncelerimizi alma nezaketi gösterdiğin için de ayrıca teşekkürler.
Ben tüm serileri kaçırmadan izledim. BBG'nin ilk serisinin hepimizde ayrı bir yeri var şüphesiz.
İzin verirsen eğer merak ettiğim bir kaç konu hakkında soru sormak istiyorum.
İlk seriden veya diğer serilerden hala daha görüştüğün, konuştuğun yarışmacılar var mı ?
Yarışmanın sana olumlu veya olumsuz getirileri neler ?
Sorular biraz klasik oldu ama aklıma gelenler bunlar :)
sevgiler...
----------------
İbrahim evet gözümden kaçmış. kusura bakma. çok teşekkürler yanıtladığın için :)
Evet ilk yarışmadan zaman zaman goruştugum arkadaşlarım var bunlar murat, berra, tarık, ve esra...
şimdi ne yaptıklarına gelince murat bir reklam şirketinde çalışıyor, berra bir şirkette çevirmenlik yapıyor, tarık yeni bir album yapmak istiyor ve firma arıyrmuş diye konuşmuştuk en son, esra ise kazım kanatın oğlu mesut kanat ile birlikte mutlu bir hayat suruyor bir yandanda tiyatro dersleri alıyormuş...
yarışmanın bana kattıklarını su şekilde ikiye ayırmalıyız aslında... yarışmanın kattıkları ve yarışmacıların kattıkları.
bizler birinci donmede bbg markasını oluşturdugumuzda bizim yaratmak istedigimiz marka ile sonradan izledigim bbg arasında çok farkvar aslında,biz birinci donmede belkji neler rating getirir bilmedigimizi için ama asıl sebep olarak birbirimize saygı duyduğumuz için çok buyuk saygı sınırını aşacak bir yarışma yaşamadık buyuzden de inasanların sadece dikkatlerini çekmedik kalplerine oturduk diye dusunuyorum...2. donemde nispeten boyleydi diye bilirim ancak edinin kavganın rating getirdiğini turkiyeye gostermesinin uzerine bbg yarışması biz birinci donemde ki yarışmacıların istemeyeceği bir yon aldı hele en sonlara dogru bbg bir oyun olmakdan daha çok kavga edilerek kazanılacak bir savaş durumunu andırmaya başladı ve bu beni çok uzdu ... işte yarışmacıların kattıkları derken bunu kast ediyordum ve malesef tum bbgciler kavgacı ve geçinilemez tipler olarak algılanmaya başladı... ben çok şanslıydım ki halkımız birinci donemi çok farklı bir yere koymuştu... kalplerine aldıkları içinde hala unutmuyorlar... işte onemli olan şu...
bana bir yapımcının soyledigi bir sozdur bu...daha sonradadan kaybettigimiz sevgili dostumuzu burda anmak uzere soyluyorum " halkın kalbine girme ile rating dogru orantılı değildir. İş rating almak değil insanların kalbinde bir yer tutmaktır..." demişti...
bende bu lafa istinaden diyorum ki gerçekten birinci olmak isteyen varsa once kalpleri fath etisin sonra nasılsa rating alır...
Selam, hoşgeldin.Sizin döneminiz çok güzeldi, ben seni destekliyordum birinci olmanada çok sevinmiştim.
Sana sormak istediğim iki sorum var.
Birincisi; yarışmadan kazandığın para ödülünü iyi değerlendirdiğini düşünüyormusun?
İkincisi; diğer dönemleri izledinmi? izlediysen desteklediğin yarışmacılar muhakkak olmuştur, kimlerdi bu isimler?
Aslında bu garip birşey:) ben turkiyede bir şohret sahibi oldum ama o para bendende çok sohret kazandı:)
evet o parayı çok guzel değerlendirdigimi dusunuyorum sadece o parayı değil daha sonradan tuzu kurular isimli dizinden kazandıklarımı ve albumden kazandıklarımıda iyi değerlendirdim:)
ama açıkca soyliyim o para hiç benim olmadı beni destekleyenler tarafından bana teslim edildi bende biri hakkaride biride vanda olmak uzere 5 tane ilk okul sınıfı olarak ayrıca 2 çocuklu bir babanın kalpnakline harcandı...
şimdi dusunuyorum da çok iyi bir yatırım yapmışım:)
ikinci soruna gelince ben bbgyi ilk 4 donem takip ettim ama 4. donemde sinirlerimgerildigi için birdaha izlemedim...ilk 3 unde destekledigim kişler birinci oldu ;) 4. donem çok karışık bir donemdi o donemde desteklicek birini bulamadım açıkcası:)
deadly_angel
25-07-07, 06:46
Aslında bu garip birşey:) ben turkiyede bir şohret sahibi oldum ama o para bendende çok sohret kazandı:)
evet o parayı çok guzel değerlendirdigimi dusunuyorum sadece o parayı değil daha sonradan tuzu kurular isimli dizinden kazandıklarımı ve albumden kazandıklarımıda iyi değerlendirdim:)
ama açıkca soyliyim o para hiç benim olmadı beni destekleyenler tarafından bana teslim edildi bende biri hakkaride biride vanda olmak uzere 5 tane ilk okul sınıfı olarak ayrıca 2 çocuklu bir babanın kalpnakline harcandı...
şimdi dusunuyorum da çok iyi bir yatırım yapmışım:)
ikinci soruna gelince ben bbgyi ilk 4 donem takip ettim ama 4. donemde sinirlerimgerildigi için birdaha izlemedim...ilk 3 unde destekledigim kişler birinci oldu ;) 4. donem çok karışık bir donemdi o donemde desteklicek birini bulamadım açıkcası:)
cevabın için teşekkürler
para ödülünü gerçekten çok çok iyi değrelendirmişsin, senin adına çok sevindim.:img-yes: :)
Dediğin gibi sonraki BBG'lerde gerilim artmaya başladı ve bu bazen bir yarışma olmaktan çıktı.Hırs deniliyor ama hırs olamaz bu.Sonuçta hırs yapmanında boyutları var.Diğer yarışmalarda çok fazla kavga oluyordu, hatta diskalifiye bile olmuştu.
Yeni bir projen varmı? Neler yapıyorsun şu an, yeni bir programla yada yeni bir diziyle ekranalra dönmeyi düşünüyormusun? Birde yeni BBG formatı içerisinde siz eski yarışmacılar olacakmısınız? (Stüdyo konuğu v.s)
cevabın için teşekkürler
para ödülünü gerçekten çok çok iyi değrelendirmişsin, senin adına çok sevindim.:img-yes: :)
Dediğin gibi sonraki BBG'lerde gerilim artmaya başladı ve bu bazen bir yarışma olmaktan çıktı.Hırs deniliyor ama hırs olamaz bu.Sonuçta hırs yapmanında boyutları var.Diğer yarışmalarda çok fazla kavga oluyordu, hatta diskalifiye bile olmuştu.
Yeni bir projen varmı? Neler yapıyorsun şu an, yeni bir programla yada yeni bir diziyle ekranalra dönmeyi düşünüyormusun? Birde yeni BBG formatı içerisinde siz eski yarışmacılar olacakmısınız? (Stüdyo konuğu v.s)
valla bilemiyorum neler dusunuyorlar ama çok yakında istanbulda yapımcısı ile gorusucem ozaman tum sorularınızı bende onlara yoneltirim... burda aslıl olan açıkcası sizlerde bizleri gormek istiyorsanız
www.bbg.com.tr adresine bize ulaşın kısmına isteklerinizi yazabilir, ve dusuncelerinizi soyleye bilirsiniz...
ayrıca ben su anda kendi şirketimle uğraşıyorum yani kendi hayatıma geri dondum...zaman zaman teklifler geliyor hala ama artık eskiden yaptıgım hataları yapmak istemiyorum bundan sonra tvde bişi yapacaksam açıkcası daha seçici olmayı dusunuyorum...
prettygirl
25-07-07, 18:15
valla bilemiyorum neler dusunuyorlar ama çok yakında istanbulda yapımcısı ile gorusucem ozaman tum sorularınızı bende onlara yoneltirim... burda aslıl olan açıkcası sizlerde bizleri gormek istiyorsanız
www.bbg.com.tr adresine bize ulaşın kısmına isteklerinizi yazabilir, ve dusuncelerinizi soyleye bilirsiniz...
ayrıca ben su anda kendi şirketimle uğraşıyorum yani kendi hayatıma geri dondum...zaman zaman teklifler geliyor hala ama artık eskiden yaptıgım hataları yapmak istemiyorum bundan sonra tvde bişi yapacaksam açıkcası daha seçici olmayı dusunuyorum...
ilk önce merhaba hoşgeldin aramıza:img-wink: katılıyorum bence bu oyunun kuralı seçici olmak...bunu yaptığın zaman başarılı oluosun..umarım sen de istediğin yere gelirsin...
bbg'ye gelince tabiki de 1 derim...bence gayet güzeldi ve her şey yerli yerindeydi...daha sonra her şey çok olaylı olmaya başladı..herkes bir prim elde etmeye çalıştı...gittikçe saçmalaştı..umarım yeni başlıcak olan da bbg1 gibi olur...ve o tadı verir...gerçi ilklerin her zmn yeri ayrıdır ama:img-yes: ...
ben bbg deince direk meliiiihhh mi??? eray mıı???? bunu hatırlıorum:img-wink: :img-wink: gerçekten o zmnlar ben de bununla kafayı yemek üzereydim...insanları etkilediği doğru...ben MELİH diodum:img-yes: ve de gerçekten seviodum melihi...arkadaşlarla falan tartışıoduk...ileriye gitmedikçe eğlence aslında...:img-wink:
bu arada melih'e bişe daa sölemek istiorum..bence kasedin gayet gzl..hala arada dinliorum..şarkılar da gayet gzl...yeni kaset düşünüo musun? ya da ilk kasette seçimlerinde hata olduunu düşünüo musun???
seni burda göreceim aklıma gelmesdi.......eski bi hayranın:happy0064
Önce izleyelim sonra yorum yapalim derim ben : )
Belki bu sefer kaliteli birsey olur..sanmiyorum ama yine de önyargili bi sekilde yaklasmak istemiyorum..izleyip görecegiz ;)
Biri Bizi Gözetliyor yarışma programı 01/09/07 tarihinde saat 22:15 de yayınlanacaktır.
diye showdan mail geldi.inş güzel bir yarışma izleirz :) sabırsızlıkla bekliyorum...
ayrıca hafta içi hergün 13.00da bbg war...şimdi reklamı geçti gündüz kuşağı tanıtımnda yine görmediklerinz duymadıkalrınız olucak :)
!karbeyaZ!
29-08-07, 17:44
sonunda başlıyor... valla özlemişimm bbgyi.. merakla bekliyorum..
yine doğa bey olur da "lütfen kapının kapalı olduğundan emin olun" diye görüşme odasında yarışmacıları sinir etmezse tadı çıkmaz:img-hyste
immortalf1
30-08-07, 12:35
Yaşasın sonunda başLıooefsanee proqramm desenise uykusuz qejeLerr bisi beqLioooo heycan, maceraa, komedi,kafqa hepsinee hasırısss başLaa artıqq:):)
oley:klme:bella
efsane geri dönüyor:img-yes:
5 bbg yi de kaçırmadan izlemiştim bunu da izleyeceğim
çok eğlenceli 1 program:)
umarım bu seferkinde kavga gürültü olmaz da seviyeli tartışmalar olur:img-yes:
öykü serter de sunuculuk işini iyi yapıyor:good:
-özgü_namal-
30-08-07, 17:42
heycanla bekliyorum BBG'yi..gercekten bi efsane..
çok güzel bir program olacak kesin..Öykü'de işini çok iyi yapıyor..yarışmanın müziğini bile özlemişim ya..:):)
kissorkill
30-08-07, 18:37
sonunda başlıyo hakkaten
heyecanla bende bekliyorum .
mili_gkhnözen1905
30-08-07, 19:04
oley be basliyor sonundaa efsanee:happy0064
cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorum önce dizim sonra bbg iyi gelcek:)
hepsini izledimm bunuda kacirmicamm:good:
favorilerim ya 1.ci yada 2.ci oldu bbg de yada onoda
bakalim burda neler olucak:D
cyprus_hsn
30-08-07, 21:45
Efsane döndü :)
Çok sevindim bu c.tesi başlayacağına.
Bakalım uzun bir aradan sonra formatta ne gibi değişiklikler oldu? yarışmacılar kimler?
1 Eylülde tv başına kilitlenicez :)
Bir de Allah modlara kolaylık versin şimdiden :D :D
Rekabetin en fazla kızıştığı yarışmanın forumunda tartışmaları şimdiden görür gibiyim :D
007 LAZ CADI
30-08-07, 23:01
bbg ilk çıktığında ailece o kadar bağımlısıydıki şimdide öle olcazzzz:img-wink:
merakla beklicem çok seveceğimiz karakterde insanlar çıkcak melih eray gibi.
Başlık açılmış haberim yok :)
Ya bençok heyecanlandım Bu cumartesi başlıyor ama süresi kısa gibime geldi eskiden 3 saat fln sürerdi ayrıca öğlen kuşağıda ki program sadece 45 dk sürecek Ve sanırım sadece günün önemli olaylarını kesip yayınlayacaklar Bakalım nasıl olacak bu dönem İnş. 1. ve 5. kadar güzel olur
vaybe ekranlardaki asıl efsane işte bu!!!bbg gece kalkıp onları seyrederdim ya napıyolar diye işallah diğer ekipler gibi eğlenceli insanlar seçilmiştir dört gözle bekliyorum
http://img485.imageshack.us/img485/8109/efsanevp5.png (http://imageshack.us)
İnnamıyorum ya çokk heyecalıyım gerçekten hala inanamıyorum !!!Bbg başlıyor hemde bu akşam.Yine reyting rekorları kırar bence:happy0064:happy0064
bu yarışmanın bende ayrı bi önemi var...kardeşimin adını bu yarışmadan bulmuştuk(berra)o yüzden bu yarışmayı çok severim...yine başlaması süper olmuş..inş.eskisi gibi yine çok izlenir...
gecesacli1983
01-09-07, 14:32
Evet uzun zamandır keşke başlasa dediğim bir yarışma veee sonunda biz sevenleriyle buluşuyor,bakalım neler olucak,kimler nasıl hal ve hareketlerde,davranışlarda,konuşmalarda bulunacak...merakla bekliyorum,saatler kaldı başlamasına..
Öykü'yü çok özlemiştim tekrar göreceğim için çok mutluyum,sunuculuk anlamında ve diksiyon anlamında rakiplerine fark atan biri,zaten rakibi yokda :img-wink:bir numarasın Öykü:img-wink:
ben de başlıycak die çok heyecanlıyım... nasıl insanlar var acaba? yine kesin bi müzikle uğraşan vardır diye düşünüorum.. hadi bakalım hayırlısı...
bencede müzikle uğraşan biri kesin vardır veya iyi taklit yapan vs...hatta bbg 5te müzikle uğraşan 2 kişi vardı...bir de agresif bir kişi olur :) bu arada son 2 saat :)))
aliyeaynalar
01-09-07, 21:41
saniyeler kaldı arkadaşlar çok heycanlıyım,
haa başladı ha başlıycak :)
evet ya canli degil
ay su oh my gott diyen kiz ebruya giicik oldum ya sinirrr
resmennn öykü bile gicik oldu baksialrdan belli oldu
wooow süper bi başlangıç öykü müthiş...yarışmacılar ilk 2de müthiş....daha şimdiden heyecan başladı...efsanee geri döndüüü :) :)
cyprus_hsn
01-09-07, 22:31
Ya ne bu maskaralık allah aşkına? yeni moda. eskiden eve giren yarışmacılar önceden belli oluyordu şimdi yok teklif yapacaklar yok doğru anahtarı bulacaklar. can sıktılar artık
Neyse geleyim eve giren yarışmacılara.
Ben Alkımı daha çok sevdim keşke o girseydi. Mustafa girer girmez duygu sömürüsü yaptı valla helal. benim buzluğum hiç bu kadar dolu olmadı dedi. Allahım yaa !.. ama gene de sempatik birine benziyor.
Ebru da çok şımarık . Nilgünün davranışlarını gördüm onda ama o nilgün kadar samimi değil. İngilizce bilmekle hava atıyor bir de. gıcık oldum ona !.
bir de canlı yayın olmaması kötü. neyse ilerleyen günlerde canlı yayınlanır belki !
ben açıkcası ebru ya sinir oldum ilk dakikadan tamam yurt dışında büyümüşsün yaşamışsın ama niye sürekli ingilizce konuşuyosun türkçe de belirtemez misin beğendiğini abi bu sadece ilk izlenim belki ilerde daha sempatik biri olabilir:img-wink:
cyprus_hsn
01-09-07, 22:35
şimdi inşallah o sarışın bayan girer eve, diğer çocuktan hoşlanmadım
teklifi kabul ederlermi acaba? ben olsam kabul etmezdim. 10.000 ytl için o macera kaçmaz :)
!karbeyaZ!
01-09-07, 22:38
yaa Ebruya çok sinir oldum :S hava atmalar falan :S umarım şu an erkek olan girer çünkü kıza gıcık oldum...:img-pilot
!karbeyaZ!
01-09-07, 22:42
oleeyy oleeyy volkan da girdi:cheer::bella 03 Volkann :D:D şu ana kadar ebru çok itici geldi bana inş yanılıyorumdur :S bide canlı olsa çok güzel olurdu yaa:img-pilot ama ev şahane olmuşş...
-özgü_namal-
01-09-07, 22:43
Keske canlı olsaymış yarışma böyle zevki çıkmıyo,sıkıcı geldi biraz ama ilerleyen haftalarda yine bagımlısı olacagım kesin :)
Ebru'ya bende sinir oldum,ingilizceyi bilmek,ingilizce konuşmak hava atabileceği anlamına gelmiyor..sacma sapan hareketler yapıyor ya antipatik sey:img-pilot
ay ikiside girdi bende volkan ın girmesini istiyodum ama kız kalınca üzüldü baya bende inşallah o da girer dedim girdi iyi oldu bence:D
bende canlı olmasını isterdim ya,
öncekilerde valizle falan giriyorlardı ne güzel..
ebru şuana kadar çok itici geldi.Sürekli 'oh my god' demesine sinir oldum açıkçası...
3. giren yarışmacıyı sevdim, çok sempatik birisi,
ilk girdiği andan itibaren çok sıcak geldi bana..
bonanza is back
01-09-07, 22:47
:icon_whis bu ne ya:img-pilot..ebru )))
bikem cok tatli, insallah girer eve...
catterflym
01-09-07, 22:49
ya eger elemelerde canlı olmazsa pek ilgimi çekmicek böle alkıslıolar sora oyku konusu bırden fln cok kotu yaa ccanlıııı olmasını ıstıorzzz burdan duysunlar sesımızıı :happy0064
ilk 5 yrısmacı hosuma gttı bakalım kımler olcakkk oh my god dıende tam bı sal... ne ole biiiiiiiiidıfulllll bidııfulllllllll ıyyy dedım yanıııı
!karbeyaZ!
01-09-07, 22:53
bu kız da sesiyle meşhur olmaya gelmiş.. bu tipleri sevmiyorum, kaset çıkarmak istiyorsan bir sürü yarışma var onlara katıl:img-pilot tarıktan başka kimse de tutmadı zaten..
şu anki yarışmacılardan ikisi de nötr benim için..:img-pilot
!karbeyaZ!
01-09-07, 22:58
yha bide bu yok adam asmaca çok saçma olmuş eskisinde direk geliolardı böle sıkıcı olmuş
bence de.. böyle para teklifleri, oyunlar falan hiç olmasaydı.. keşke stüdyoda değil de evin kapısında tek tek tanıtım olsaydı.. öyle daha zevkliydi..
öyle çok ilginç tipler girmiyor:)
hayret:)
bu showun sadece bu gece izliycem vede finalini izliycem:)
cyprus_hsn
01-09-07, 23:02
Bikem'i çok sevdim ben. Çok samimi bir kız. Eve girmesine sevindim. Hakediyordu.
Ebru hakikaten çok itici ya. Bakın görün 1 hafta geçmeden bütün ev ahalisiyle birbirine girecek :)
catterflym
01-09-07, 23:07
canlı yayın dıye her yerde duyurup böle olması cok garıp geldi bana ...
sonucta o kddr ara verılmıstı
ve bole kuru kuru olmadı cok sıkıldım ben
canlı yayının ayr ıbı havası oluodu
alkıslıolarrr sora bırden oyku konusuo sora bırden elınde anahtar oluo bole cok basıt olmuşş pof :S canlı yayın olmasssa ben ızlemem .....
-özgü_namal-
01-09-07, 23:14
İmran bana biraz asabi geldi :)) yarışmacılardan hiçbirine henüz ısınamadım..canlı yayın olmamasınında soğukluğu var..haftaya heralde canlı yayın olur :) birde ebrunun sürekli her gelen yarışmacıya atlamasına sinir oldum yawff:img-pilot
İmran bana biraz asabi geldi :)) yarışmacılardan hiçbirine henüz ısınamadım..canlı yayın olmamasınında soğukluğu var..haftaya heralde canlı yayın olur :) birde ebrunun sürekli her gelen yarışmacıya atlamasına sinir oldum yawff:img-pilot
İmran birinci olucam dediya kesin ikidebir kavga çıkaraktır ondan:)
buarada Ebruda bana itici geldi sanırsam dikkat çekmeye çalışıyor:)
deadly_angel
01-09-07, 23:35
Öykü o her zamanki enerjisiyle eğlendirdi beni.Ne güzel böyle sunması.Ben daha tam anlamıyla yarışmacılara ısınamadım, hatta eski havayı bulamadım diyebilirim.Eve girişte binbir türlü oyun var, aslında eğlenceli ama ben eski şekli daha çok seviyorum.Azıcık soğuk buldum bu anlamda.
giriş süperdi ama henüz benmde favorim yok bu hafta oyunlar fln war ya o yüzden canlı deildr...ama haftaya canlı yayınlar başlar :) bu arada yarışmayı hangi kanaldan izleyeceğiz açıklasınlar artık :) ben ebrunun çok sempatik olduğunu düşünüyorum ayrıca ;)
!karbeyaZ!
01-09-07, 23:38
yarışmacılar konusunda hayal kırıklığına uğradım.. ev falan harika ama eski yarışmacılar gibisi yok.. evin kavgacıları da yavaş yavaş belli olmaya başladı :S
cyprus_hsn
01-09-07, 23:40
Okulunu dondurup yarışmaya gelen çocuğa haksızlık ettiler. sinir oldum.
Saçma sapan bir sistem uygulamışlar. İnsanları hayal kırıklığına uğrattılar (tabii bunlar kurmaca değilse)
çok da agresif ve ukala bir tipe benziyordu. eve gelseydi kesin hergün kavga çıkarırdı.
Bu arada evet İmran biraz iddialı ve asabi. Zaten geçmiş serilere dönüp bakacak olursak en fazla kavga edenler bu tip insanlardı.
Ben hala daha doğru düzgün ısınamadım kimseye. programın banttan yayınlanmasının ve henüz yeni başlamasının da bunda etkisi olmuştur muhakkak.
iyi seyirler size :img-wink:
ewet alışamamız normal çünkü formata ara verildi :) ilerleyen günlerde olaylar başlasın alışacağız :) çok yenilik var bence güzel bir yarışma ve bol rekabet bizi bekliyor :)
-özgü_namal-
01-09-07, 23:44
eski yarışamacılar gibi değil hiçbiri,eski formatta yok sanki..çok soğuk geldi bana hersey,umarım haftaya güzel olur hersey..baslıyor diye çok sevinmiştim ama hayal kırıklığına ugradım:icon_whis bu arada ev çok güzel cidden:img-blush
cyprus_hsn
01-09-07, 23:45
Kemal şu an favorin olmadığını söyledin ama evde senin için öne çıkanlar kimler oldu ? :)
Ben Bikem ve Mustafayı sempatik buldum şimdilik.
bana tamamen kurmaca gibi geldi. öykü yarışmanın başında yarışmacıları ben de ilk kez görücem dedi. ama isimleri okurken sen kalk sen kalk diyor :)
bir de yanlış hatırlamıyorsam 10 numaralı adayı çağırıyorum diyince on numaralı aday ismi okunmadan kalktı. oysaki adaylar kaçıncı sıradan geleceklerini sözde bilmiyorlardı..:icon_whis
benim dikkatimi çekenler bunlar. eski bbglere ne kadar benzeyeceğini ve ekran ömrünü önümüzdeki zamanlarda reytinglerde görücez bakalım..:img-icecr
Ben de hayal kırıklıına uğradm. Hele o 2 yarısmacıyı da ikna kabiliyetlerindn dolayı yolladılar ya orası çok saçmaydı bence kim vazgeçerki o durumda... Kimin gircei tabiki de bellı.....
cyprus_hsn
01-09-07, 23:51
bana tamamen kurmaca gibi geldi. öykü yarışmanın başında yarışmacıları ben de ilk kez görücem dedi. ama isimleri okurken sen kalk sen kalk diyor :)
bir de yanlış hatırlamıyorsam 10 numaralı adayı çağırıyorum diyince on numaralı aday ismi okunmadan kalktı. oysaki adaylar kaçıncı sıradan geleceklerini sözde bilmiyorlardı..:icon_whis
benim dikkatimi çekenler bunlar. eski bbglere ne kadar benzeyeceğini ve ekran ömrünü önümüzdeki zamanlarda reytinglerde görücez bakalım..:img-icecr
kesinlikle. benimde gözümden kaçmadı
öykü programın başında "bende sizler gibi adayları ilk kez şimdi tanıycam" dedi ama sonra hepsini teker teker sahneye çağırdı. burada açık vermişler :)
catterflym
02-09-07, 00:00
sonucta ona soluolar kulagınaaa sunu kaldır sunu kaldır dıyee kendısı ıcınden gecenı ypmıyor arkadaslarrr =)))
bu arada kızları bıraz daa güsel secselerdi ya kıskanclık fln olurdu ne bilimmm =))
özlem bnce agresif bi kızdır kesın ebruyu saymıorm ztnnn :img-icecr
Bu yarısmacılara sorarak yarısmacı alma isi de direkt ilerde olay çıkarcak bi mevzu! Farkettiniz çeliskileri bende gördm. Öykücüm alkanın eşinin adını bıle bıliodu.. ha buarada ılkın alkanının dekoru gibıydı sanki sırf ismi benzer dıe cagrılmıs
cyprus_hsn
02-09-07, 00:08
Doğa beyyyy seni hiç özlemediiiimmmm :D :D :D
doğa bey performansından hiçbirşey kaybetmemiş. kaç senelik aranın acısını artık bu yarışmayla çıkarır. Yandık :D :D
arkadaşlar şuanki bbg hangi formattan uyarlanıyor Önceki taxi orange'dı haliba Bigbrother mı oluyor şimdiki
Buarada doğa beyin aıdnı duyar duymaz ben bi kahkaha bastım :D Acaba napıyordu 4 yıldır merak ettim vala nerelerdeydi
cyprus_hsn
02-09-07, 00:12
Reytingler nasıl olacak çok merak ediyorum. Sanmıyorum geçmiş senelerdeki gibi çok büyük bir izleyici kitlesine sahip olmasını.
benim de dikkatimi çekti öykü'nün önce yarışmacı adaylarını bilmediğini söyleyip,sonradan hepsini teker teker adlarıyla çağırması:icon_whis
mustafa'yı sevdim ilk olarak:img-pilot
bu eğitim işini de "bu yarışmanın bizlere kazandırdığı ne var?"diyen kesime cevap olarak devreye sokmuşlar bence:icon_whisgayet de güzel olur kanımca,evde otur otur bi yere kadar yani:img-pilot
!karbeyaZ!
02-09-07, 00:13
kızlarla erkekler ayrı mı olacaklar anlamadım ben :S ayrı odada mı yatacaklarmış ??
bide böyle yararlı bir program imajı yüklemek için farklı şeyler denemişler ama sadece taksicilik yapsalar da yeterdi..
arkadaşlar şuanki bbg hangi formattan uyarlanıyor Önceki taxi orange'dı haliba Bigbrother mı oluyor şimdiki
Buarada doğa beyin aıdnı duyar duymaz ben bi kahkaha bastım :D Acaba napıyordu 4 yıldır merak ettim vala nerelerdeydi
hala taxi orange ama ew bigbrother ewine benziyor kurallarda değişmiş anlamadm walla ne yapmaya çalşmş bunlar =( eski format gayet iyiydi niye oynayıp duruyorlar şu kurallarla anlamadm :( doğa beyde geldi tam oldu zaten :D adam hep aynı :D deişmemş gene :D susmaz konuşur durur :P aman başladı yaa walla fazla konuşmayım ben en iyisi:happy0064
Bu yarısmacılara sorarak yarısmacı alma isi de direkt ilerde olay çıkarcak bi mevzu! Farkettiniz çeliskileri bende gördm. Öykücüm alkanın eşinin adını bıle bıliodu.. ha buarada ılkın alkanının dekoru gibıydı sanki sırf ismi benzer dıe cagrılmıs
ay evt o da dikkatimi çekti. adam eşinin ismini söylememişti bile. bu da kalkmış selam söyle diyor eheh..:img-icecr
bakalım canlı yayınlarda neler olacak..:icon_whis
bu arada Başak'cım katılıyorum.insanlar sıkılıp tepki göstermesin diye araya genel kültür eğitimi falan koymuşlardır..:img-yes:
cyprus_hsn
02-09-07, 00:29
kitap okuyup yazarlarıyla tartışıcaklarımş sinema izleyp yönetmenlerle konuçucaklar fln hiç de sewmem böyle işleri nasıl dayanırım bilemem :D dayanıcaz artık :) kesin rtük tepkisinden çekindi bunlar :D :img-pilot
şimdiden fikir belirtmek belki yanlış olacak ama formatın bu kadar değişmesi hoşuma gitmedi. Biz, bu yarışmayı eski formatıyla sevdik sonuçta. neyse ilerleyen günlerde daha fazla fikir sahibi olucaz nasılsa o zaman yaparız yorumlarımızı. :img-yes:
Ayrıca bu kadar değişikliğin RTÜK korkusundan olduğunu düşünüyorum bende senin gibi :img-yes:
immortalf1
02-09-07, 00:30
sLmmm ark.Larr hemen iLk dedikodulara başLayaLımm öncLikLee Ebru yaa sinir oLdumm 2 keLimee inqiLiscesiyLee ewdee hawa atmaya çaLışıoo ama Öykü öLee zeki ki onaaa inqiLisce soru sorarak inqiLiscesini öLçty.bide şu warr içerii qirişLer çok farkLıydıı haksızLık oLduuunu düşünüorumm sanırım Can we Emrah tı birbirLerini ikna etmeLerii istendi ama bnce oraya kaadr qeLen insanLarın birbirLerini 2 dk. içnde ikna etmeLerii imkansız yanii saçmaydıı we son oLraq ewe 15 yarışmacının aLıncaaı söLendi fakat efde 13 yarışmacı war ne aLaka yanii!!!! Herşheyee rağmenn BBGnin o efsanee müziği we harikaa sunucusu Öykü tam anLamıyLaa qerçek bir stardıııı
ya bu doğa bey herşeyi anlattıda programı nerden canlı olarak izlicez onuda söyleseydi bari :D yani yeni kurallar kesin tepki almamak için we rtük korkusuyla konulmş orası çok açık bence...eski kurallar daha iyiydi hem kızlar we erkekler olarak ew niye ayrıldı onun amacını hala anlayabilmş değilim :)
bu sefer çok farklı herşey ben bırkaç soru sorucam eve 15 kışı gırmıyomuydu? 13 kışı gırdı 2 kışı nerde? öykü serter hangı kanaldan ızleneceğını söylemedı bu arada ev acayıp güzel süper...
immortalf1
02-09-07, 00:32
şimdiden fikir belirtmek belki yanlış olacak ama formatın bu kadar değişmesi hoşuma gitmedi. Biz, bu yarışmayı eski formatıyla sevdik sonuçta. neyse ilerleyen günlerde daha fazla fikir sahibi olucaz nasılsa o zaman yaparız yorumlarımızı. :img-yes:
Ayrıca bu kadar değişikliğin RTÜK korkusundan olduğunu düşünüyorum bende senin gibi :img-yes:
Bncedee biss o iLk BBg nin fanLarıydık bencee burda çok şhey ayrıı meseLaa neden bayan we erkkLerin efLerii ayrıLmışş GeLinin Olurmusun ewimii canım burasıı bide eskidenn Öykü kapaıdann içeriyee uğurLardı işte eLlerinde en deerLi eşyaLarı feLan bnce daah qüsLdii daha sıcaktıı...
cyprus_hsn açıkcası bende bu yeni değişikliğin rtük yüzünden olduğunu düşünüyorum bence eski format iyidi bakalım bu nasıl olucak
sLmmm ark.Larr hemen iLk dedikodulara başLayaLımm öncLikLee Ebru yaa sinir oLdumm 2 keLimee inqiLiscesiyLee ewdee hawa atmaya çaLışıoo ama Öykü öLee zeki ki onaaa inqiLisce soru sorarak inqiLiscesini öLçty.bide şu warr içerii qirişLer çok farkLıydıı haksızLık oLduuunu düşünüorumm sanırım Can we Emrah tı birbirLerini ikna etmeLerii istendi ama bnce oraya kaadr qeLen insanLarın birbirLerini 2 dk. içnde ikna etmeLerii imkansız yanii saçmaydıı we son oLraq ewe 15 yarışmacının aLıncaaı söLendi fakat efde 13 yarışmacı war ne aLaka yanii!!!! Herşheyee rağmenn BBGnin o efsanee müziği we harikaa sunucusu Öykü tam anLamıyLaa qerçek bir stardıııı
öyle deme benm favorim olmaya aday birkaç kişiden biri ebru :D :D :D çok tatlı ama ya sempatik doğal nesini beğenmednz :D :D şimdi bide ben kız erkek ayrı yatma yemek yapma işini beğenmedim yaa ne alaka walla maşallah tepki almamak için yapmadıkalrı kalmamş:sad53: orjinalliği bozmuşlar ama:img-blush
!karbeyaZ!
02-09-07, 00:36
iki kelime ingilizce değil avusturalya doğumluymuş victoria university mezunuymuş :img-hyste ayy sinir etti beni:img-pilot kesin evde bol bol kavga çıkaracak
immortalf1
02-09-07, 00:38
öyle deme benm favorim olmaya aday birkaç kişiden biri ebru :D :D :D çok tatlı ama ya sempatik doğal nesini beğenmednz :D :D şimdi bide ben kız erkek ayrı yatma yemek yapma işini beğenmedim yaa ne alaka walla maşallah tepki almamak için yapmadıkalrı kalmamş:sad53: orjinalliği bozmuşlar ama:img-blush
Tabii janımm herkes biriLerinii sahipLencekk herkesinn birbirinee sayqısı oLmaLıı sayqı duyuorum sana beLkii iLerLeyen zamnLarda bnde seferim ama şuan içnn negatif hissetttim..OrjinaLli eft bosuLmuşş bnc bu dönem eski reytinqLerden eser kaLmıyacak
yani şu war herkes eski bbgyi bekliyordu herkes hayal kırıklığına uğramştr yani başlangçta herşey iyi gidiyordu kuralalrı duydum şok oldum tabi ama bence yarışmacı seçimleri iyi olmş bide niye 13 yarışmacı onu anlamadım sonradanmı 2 yarışmacı alacakalr nolucak anlamadımki :D
!karbeyaZ!
02-09-07, 00:42
yani şu war herkes eski bbgyi bekliyordu herkes hayal kırıklığına uğramştr yani başlangçta herşey iyi gidiyordu kuralalrı duydum şok oldum tabi ama bence yarışmacı seçimleri iyi olmş bide niye 13 yarışmacı onu anlamadım sonradanmı 2 yarışmacı alacakalr nolucak anlamadımki :D
evet yaa 15 yarışmacı olması lazımdı.. zaten 15.kişi her zaman ilgi çekici birisi oluyordu:img-pilot şimdi 13e kadar, bide uğursuz ııyyy:img-pilot
yayından kaldırılmasın diye maaşallah fazla uçmuşlar şu an kimse dikkatimi çekmedi bakalım ilerleyen günler ne gösterecek bu akşam ki tek favorim öykü:good::good:
immortalf1
02-09-07, 00:42
iki kelime ingilizce değil avusturalya doğumluymuş victoria university mezunuymuş :img-hyste ayy sinir etti beni:img-pilot kesin evde bol bol kavga çıkaracak
Saten hep böLee karakterLerii aLırLarr boL boLl kafqa qürüLtüü çıksın diee ne demişLer rekLamın iisi kötüsü oLmass tabii reytinqinde:P:P
cyprus_hsn
02-09-07, 00:43
bu sefer çok farklı herşey ben bırkaç soru sorucam eve 15 kışı gırmıyomuydu? 13 kışı gırdı 2 kışı nerde? öykü serter hangı kanaldan ızleneceğını söylemedı bu arada ev acayıp güzel süper...
valla yarışmacı sayısından inan bende hiç birşey anlayamadım. son seride 17 yarışmacı vardı ondan öncekilerde 15. Neden bu kez sadece 13 yarışmacı alma gereği duydular bilmiyorum hiç.
Yarışmayı 24 saat takip edebileceğimiz belli bir kanal yok şu an bildiğim kadarıyla ama hafta içi hergün saat 13:00 de showda görmedikleriniz, duymadıklarınız adı altında bir program yapılacak. kısa bir sürede olsa kayda değer olayları oradan takip edebilicez.
bu arada ev hakikaten müthiş döşenmiş. yatak odaları, balkon vs süper. bir de kızlar ve erkeklerin ayrı mekanlarda yaşamaları ayrı bir tartışma konusu. bıraksalardı da ona yarışmacılar karar verseydi.
!karbeyaZ!
02-09-07, 00:47
Saten hep böLee karakterLerii aLırLarr boL boLl kafqa qürüLtüü çıksın diee ne demişLer rekLamın iisi kötüsü oLmass tabii reytinqinde:P:P
valla bu sefer o kadar ciddi bir yarışma formatı hazırlamışlar ki en ufak kavgada banlarlar ayy pardon diskalifiye ederler:img-hyste bi tane uğur vardı o geldi aklıma şimdi:img-pilot kabadayı bi tipti:img-pilot
digiturkten fln izleyebilcekmiiz acaba yaa
yaa evet bi tek onu söylemediler:img-pilot
walla herşeyi düşünmşlerde bi bizi düşünmemşler :D kız erkek meselsne takılmş durumdayım bide 13 yarışmacı meselesine bi açıklama yapsalardı bari
mili_gkhnözen1905
02-09-07, 00:49
hmm basina bakamadim aslinda yd vardi sonra zk derken
basini kacirdim:D
tatmin olmadim malesef
hayal kirikligina ugradim desem yeridir:icon_whis
yarismacilardan bi özlemi begendim oda simdilk
ebruyu hic sevmedim ne o öyle sanki cok bilmis tavirlari
eve girisini izleyemedim ama sanki öyle biri:img-pilot
neyse bakicaz artik müzigini cok özlemisim yaa:)
immortalf1
02-09-07, 00:50
valla bu sefer o kadar ciddi bir yarışma formatı hazırlamışlar ki en ufak kavgada banlarlar ayy pardon diskalifiye ederler:img-hyste bi tane uğur vardı o geldi aklıma şimdi:img-pilot kabadayı bi tipti:img-pilot
yaa evet bi tek onu söylemediler:img-pilot
Satenn dışardaa içerdekiLerin diskaLifiye ediLmesini beqLeeen 10a yakın aç kurt warr beqlioLar pusudaa :D Bu aradaa açıkçasıı yarışmada çok ösL bi karakter qöremedimm böLee eft süperdim dediimm baqaLım noLjakk umarım monoton qeçmesss
cyprus_hsn
02-09-07, 00:51
Herşeyi değiştirmişken hayrına bir de doğa beyi değiştirselerdi bari :D değişmeyen bir öykü bir de doğa bey kaldı. :img-wink:
ama şaka bir yana izleyenler mutlaka hatırlayacaktır ilk seride Doğa'nın görevini Tan Sağtürk üstlenmişti. ve o da Doğa gibiydi. ağzından 5 kelimenin çıkması için 5 saat isterdi. :img-icecr
!karbeyaZ!
02-09-07, 00:58
şu an için evde haremlik selamlık durumu olduğundan pek sanmıyom yakınlaşacaklarını:img-pilot ama zamanla ön plana çıkmak isteyen tipler kesin birine aşığım muha