PDA

Tüm Versiyonu Göster : Buffy 8. sezon Çizgi Romanları

Lord Hell
29-06-07, 12:39
Buffy'nin 8. sezonu niteliğindeki çizgir romanlar çoktan çıkmaya başlamışlar. İlk hikayenin adı "The Long Way Home". Toplam dört kısımdan oluşuyor ve bir sürü süpriz var. Şu an gelişmeler hakkında bir şey bilmiyorum ama karakterler her zamanki gibi Buffy, Xander, Willow, Giles, Dawn ve Andrew. Bu sezonun büyük kötüsü ise uzman bir cadı olmayı başaran Amy Madison. Aynı zamanda ( benim için büyük bir şok oldu ) Willow tarafından öldürülen Warren ise Amy tarafından derisiz olarak diriltiliyor.:img-fear2 Etahn Rayne'da karakterler arasında. Yeni avcılar da var ve General Voll adlı yeni bir kötümüzde. Hikayenin konusunu dediğim gibi bilmiyorum ama bazı ayrıntılar da edinmeye çalışıyorum. Sizlerin bu konudaki düşünceleri neler ?

okyanus_*
10-07-07, 15:42
geçen ayın cnbce dergisinde buffy nin 8 sezon çizgi romanının bu sonbaharda hediye olarak veriliceği yazıyordu sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

milomania
09-03-08, 12:05
Cnbce dergi 2 aydır çr ı vermiyo niye vermiyolar yaa:sad53:

nymphadora
05-04-08, 21:15
wikipedia da ben 8. sezon hakkında braz bilgi okudum bakmanızı tavye ederim en çok sevindiğim şey ise pike ın tekrardan dirilmesi oldu... :) ama ne yazıkk spike buffy nin yanına dönemiyormuş ne yazıkki bu da üzücü bir durum tabi ki... :(

corpse-9
26-07-08, 13:14
ya cnbc-e dergisi iyi güzel veriyorda arayı çok açıyor bence.:img-cray: Her dergide olmasa bile bazı zamanlar iki üç sayı sonra veriyorlar yani insanı çatlatıyorlar.