Tüm Versiyonu Göster : Kobra Takibi(Alarm Für Cobra11)
yaff tomlu olan bölümü izlediğime inanamıyorum :D
çook şeker yaff bu çocuk :)
kobra takibi süpper bi dizi
bölümde çok iyidi
emeklilik :P
Kobra takibi izlemeyeli bayağı olmuş ya bende kanald de görünce şok oldum
birde yeni bölüm ibaresini görünce dahada bir şok oldum tabii.. ben en son kanald yeni bölüm diye gece gece kobra takibini yayınlarken uykumdan feragat edip izliyordum. tabii sonrası gelmemişti en son yan vardı benim izlediğim bölümlerde
tom geri gelmiş ben tomu çok severdim gittiğinde çok üzülmüştüm ama yan geldiğinde yanı da sevmiştim o niye gittiki tom neden ve nasıl döndü keşke oralarıda izleyebilseydik ya şimdi meraktan çatlayacağım..
yaa ne aman verilliyor biriside onu yazsın lütfen!!!!!!!!!
çok merak ediyorum...
geçen hafta pazar günü verildi, sanırım saat 17-17.30 arası başladı, haberlere kadar devam etti.
ben gazetede görmüştüm ama filmidir diye düşünmüştüm. yine de izliycektim ama çarşıda işim bitmeyince anca 18.30da açabildim ve yeni bölüm yazısını görünce şok geçirdim. çok az da olsa Semih ve Tom u daha da güzeli Kobra Takibini izlemek süperdi, çok özlemişim diziyi yaaa.... umarım hep böyle uygun zamanlara koyarlar da izleyebiliriz rahat rahat...
pelin_aslı
05-05-08, 12:58
kanal d malesef kafasına estiği zamanlarda diziyi yayınlıyor.Önceden haftasonları ya da yaz aylarında yayınlarlardı.Keşke bir düzene koysalar.
Bu arada yeni bölümde Tom ve Semih'i birlikte görmek güzeldi her ne kadar jan richteri daha çok sevsemde.Dizinin senaryosu,aksiyon sahneleri süper bir de dizide yaptıkları esprilere komik hareketlerine bayılıyorum
bugün biraz izleyebildim. güzel bir bölümdü...
keşke hafta sonları değil de haftada 1 gün bir akşam 20.00 de verseler daha iyi olur. hafta sonları pek dizi izleyemiyorum ben
bitanem_61
10-05-08, 19:47
Çok çok güzel iki bölüm izledim, tekrar yazıyordu ama yeni bölümmüş ne kadar sevindirik oldum:happy0064:happy0064
keşke haftada bir gün verse ne kadar iyi olur
tomun kısmetsizliği beni öldürecek, nerdeyse her bölüm birine aşık olur, sonunda kızlar gider şu adamın hayatına birini soksalar artık, birazda semihin davrandığı gibi davransın isterim, tomun doğuma gittiği ni düşünmek bile hoş:img-hyste:img-hyste
Semihin doğum heyecanıda alem, andıreyada bir şey semih panik halinde:img-hyste:img-hysteneyseki kızları doğdu da adam normale döndü,tom amcasının zıbınıda çok güzelmiş
merve_polat
11-05-08, 07:35
merabalar...
uzun bir aradan sonra kobra takibi forumunu böyle görmek harika
yaa benim dizinin yayınlanmaya başladığından haberim bile yoktu.öss dolayısı ile gündüzliğin hiç tv izlemiyorum hafta sonu zaten kanallar doğru dürüst birşey yayınlamıyo bende bakmaya bile tenezzül etmiyorum.ama dün tesadüfen rastladım hemde yeni başlamıştı.oturdum soluksuz izledim tom amcanın zıbını favori sahnem ama onun dışında semihin köpeğinin olduğu sahnelerde çok matraktı.
ama o köpeği görüncede aklıma jan geldi çok özlemişim valla umarım onuda tekrar izleme fırsatı buluruz bigün.
morveotesi_jent
11-05-08, 12:29
kobra takibinin tekrardan başladığını görünce çok mutlu oldum acayip coştum yaaaaaaaaaa yeni bölümde yan yoktu tom tekrar diziye geri dönmüş ama işi bırajkmıştı tekrar nasıl geri döndü dün bende sonlarına yetiştim ama olsun artık verirler galiba ya versinlerde farketmez haftasonu falan böyle kaliteli bir diziyi izlemek keyif veriyor insana bir sorum olcak kobra takibinin hangi günler saat kaçta veriliyor bilginiz var mı? cevap verirseniz sevinirim kaçırmak istemiyorum harika bir dizi ya
yaa ben pek bişey anlamadım yeni bölüm diyo ama yeni bölümlerde tom var
tom gitmişti tekrar mı geldi? bi de şu anda almanyadaki yeni bölümlerde tom'un yerine gedeon burkheard var onu rtl den izliyorum pek yakışmamışlar açıkcasıı tom ile daha güzel uyuyolardı. :img-wink:
yaa ben pek bişey anlamadım yeni bölüm diyo ama yeni bölümlerde tom var
tom gitmişti tekrar mı geldi? bi de şu anda almanyadaki yeni bölümlerde tom'un yerine gedeon burkheard var onu rtl den izliyorum pek yakışmamışlar açıkcasıı tom ile daha güzel uyuyolardı. :img-wink:
evet Jan gittikten sonra Tom geri gelmiş, ben de Tom'un geldiği bölümü izleyemedim malesef, onu vermedi kanal d sağolsun...
bu arada yayın akışına baktım da bu pazar 16.45 te Kobra Takibi yazıyor, hem de yeni bölüm :happy0064 :happy0064 umarım verirler ve düzenli olur...
!karbeyaZ!
19-05-08, 04:53
çok güzel bi bölümdü yaa.. tom yine bu bölümde de birine sarkıntılık etti :img-hyste şu çocuğa yine bulun adam gibi birini yaa:img-hyste semihin formula esprisine koptumm:img-hyste adamı kaçıranın kızı olduğunu tahmin etmiştimm :img-pilot sonuç olarak güzel bi bölümdüü.. her hafta olması harika yaa...
çok güzel bi bölümdü yaa.. tom yine bu bölümde de birine sarkıntılık etti :img-hyste şu çocuğa yine bulun adam gibi birini yaa:img-hyste semihin formula esprisine koptumm:img-hyste adamı kaçıranın kızı olduğunu tahmin etmiştimm :img-pilot sonuç olarak güzel bi bölümdüü.. her hafta olması harika yaa...
:img-hysteaynen ya yine buldu birini Tom:img-hyste
cidden çok güzel bi bölümdü:img-wink: kızın sonuda fena bitti:)
her hafta olması cidden süper bişi:)
http://img122.imageshack.us/img122/1319/speeden20054ob41gi6.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/2707/111rx81dj7.jpg (http://imageshack.us)
yaa ben seyredemedim bana kısaca özetleyebilirmisiniz bu bölümü? bi de şu formula esprisi ile tomun sarkıntılık ettiği kişiyi merak ettim bi zahmet anlatsanız ne güzel oluur :img-blush :)
Burası çok yavaş ilerliyor.
Sanırım bu hafta Kanald kazık attı ben göremedim diziyi. Nedense şu kanalların özensiz türkçe dublajlarına sinir oluyorum. (Düzgün yapsalar olmuyor.) Ayrıca bazı filmlerdeki ve dizilerdeki şarkıların türkçeye çevrilmesinede. Geçen haftaki Semir'in ninni sölemesi mesela.
justforheaven
05-06-08, 16:56
geçen pazar tom lu bölümlerden verdiler sevincimden ne yapacağımı şaşırdım hemen izledim pür dikkat tom ne tatlı bişey ya bayılıyorum :img-in_lo
byeevet aslında şimdi gördüm reklamda tom ve semih dönüyor hemde yeni bölüm yazısını görünce ayrı bir sevindim şimdi izlicem arkadaşlar aranıza benide kabul ederseniz sevinirim
ay ben şimdi gördüm ve açtım süper ya çok sevindim gerçekten bu diziyi izlemek için geceleri uyumuyodum 4 de kadar ya çok sevindim bu arada saat 2 ya hep böle mi olcak bu yupppiiiii:cheer::cheer::happy:happy
allahım ya 3 haftadır bir türlü tutturamadım şu kobra takibini izlemeyi. çıldırmak üzereyim. gece mi verdiler yine. dünde halbuki baktım yayın akışına ama göremedim gece olacağı hiç aklımada gelmedi. kanal d yi kınıyorum ayıp ya
merve_polat
15-06-08, 21:36
öss nedeniyle son birkaç haftadır yeni bölümleri verilmesine rağmen izleyememiştim.
yine gece yarısna alınmış sanırım...
düzenli izleyen bir arkadaş bana saat kaçta verildiğini söyleyebilirmi acaba???
nfl haber verdiğin için çooook teşekkürler, ne kadar sevindim anlatamam... umarım düzenli olarak verir de biz de gönül rahatlığıyla izleriz...
kanalın yayın akışına baktım tekrarı da varmış aynı gece ama her günün saati farklı, en erken 00:30 en geç 2:15te başlıyor tekrarları, 19:00 da izleyemeyenlerin ya da tekrar izlemek isteyenlerin bilgisine :) bir de bu pazar, yani yarın, yani ayın 6sında 21:15te yabancı sinema olarak yazmışlar, sanırım ilk bölüm olacak, 2 saat 15 dakika gözüküyor... biraz karışık anlatmış olabilirim, yayın akışına bakarsanız daha iyi anlarsınız :)
ne demek arkadaslar:img-wink:dunku yayınlanan fılm farklıdı bızımkıler yoktu kanal a da retıng olayı olmadı ıcın dızı yayından kalkmaz da ıyı oldu nostaljı olcak
dün oturdum kobra takibi izleyeceğim diye ama bizimkiler yoktu başka bir kobra takibi vardı yaaa.. bizim erdoğan atalay ne zaman gelecek acaba.. dünküleri pek beğenmedimde:)
alıskanlık olmus tabı reklamlarında o vardı ama baya genc halıdı yetısırler ya 5 gun vercekler nasıl olsa kanald acaba devam etcekmı yenı bolumlere:icon_whis
dün geldi yeni ortak olarak.. ama çok şaşırdım ya ne kadar genç öyle sakız olayına da takmış. çok şekerdi. bölümler geçtikçe alışacağız artık..
jenseNatural
09-07-08, 23:30
severim bu diziyi, hiçte kaçırmazdım bölümlerini ama koptuk sonra.. özellikle de tom diziden ayrıldıktan sonra.. sonra döndü herhalde.. toplayamadık bi türlü.. yeni bölümler bi gelse ..:img-blush
maria clara
12-07-08, 16:01
kopra takibi güzel diziydi hala yayınlanıyormu bilmiyorum fakat uzun bir süredir göremiyorum bir türk ün demir baş olması bir alman yapımında güzeldi kaldı ki ben izlediğim dönem semih karakterinin yanında daha uzun boylu adam gitmiş daha yakışıklı olan diğer adam gelmişti fakat semih diziden çıkmamıştı
nemesis3443
12-07-08, 16:40
kanal a da başladı dizimiz arkadaşlar hmde ilk bölümnden semihin saçları bi garibime gitti başta ama 12 sene oldu nerdyse başlayalı yalnz bizmki hiç yaşlanmamış sanki saat 19:30 başlıo 1sat sürüo muhakkak izleyin kaldırmasınlar dizimizi
ilk bolumlerini daha cokk seviyordum tom falan değiştikten sonra sarmadı beni bir ara bir laman kanalnda yayımlanıyordu hala var mı bilemme tabii severdim aksiyon sahneleri hosuma giderdi:))) ve yabancı bir dizide bir türk ü gormek cokkk gueldi:))
arada sırada türkiyele ilgii konusmaslarad gecerdiii....
aaa kanal vermeye başladı mı!!!!
süper bir haber bu....
bende izlemeye başlayayım hemen!!!!!!!:happy0064:happy0064
habr verdiğiniz için teşekkürler!!!:good:
merve_polat
21-07-08, 11:30
dün akşam saat 21.30 a doğru verdiler.
şu uzun bölümlerden bir tanesiydi.
---JANımın geldiği bölümdü---:happy0064:happy0064
ve tek kelimeyle müthişti.daha önce bu bölümü hiç izlememiştim.film tadında harika bir bölümdü.size tavsiyem her an tetikte olun kanal a her an diziyi verebiliyo gece gündüz öle akşam...
evet dün Jan'ın geldiği bölümü verdiler, ben de çok sevindim. o bölümü kanal d de 1 kere izleme şansım olmuştu ama aradan çok zaman geçtiği için tam hatırlayamıyordum ve tekrar izlemeyi çok istiyordum, bu şansı verdiği için kanal a ya çok teşekkürler.
merve_polat kanal a Kobra Takibi'ni 2 haftadır yayınlıyor, hafta içi saat 19:00da, ki bunların gece tekrarı da oluyor. bide pazar günleri 21:15te uzun bölümlerden birini veriyor. hafta içi olanda sırayla veriyor ama pazar günleri karışık oluyor. şu an hafta içinde 2. sezonu veriyor...
merve_polat
21-07-08, 12:45
evet dün Jan'ın geldiği bölümü verdiler, ben de çok sevindim. o bölümü kanal d de 1 kere izleme şansım olmuştu ama aradan çok zaman geçtiği için tam hatırlayamıyordum ve tekrar izlemeyi çok istiyordum, bu şansı verdiği için kanal a ya çok teşekkürler.
merve_polat kanal a Kobra Takibi'ni 2 haftadır yayınlıyor, hafta içi saat 19:00da, ki bunların gece tekrarı da oluyor. bide pazar günleri 21:15te uzun bölümlerden birini veriyor. hafta içi olanda sırayla veriyor ama pazar günleri karışık oluyor. şu an hafta içinde 2. sezonu veriyor...
bilgi için teşekkürler.saat 19da ve geceliğin yayınlandığını biliyodum ama pazar akşamları yayınlandığını bilmiyodum.
dün akşam janlı bölüm verilince resmen çıldırdım çok özlemişim bu ikiliyi
teşekküler kanal a:happy0064
rica ederim :img-wink: ilk hafta 1. sezonun 1. bölümünü verdiler, 2. hafta da Tom'lu bir bölüm verdiler, bekli hatırlarsın paraşütçüler vardı, işleri ters gidince bir otobüsü kaçırmışlardı, bizimkiler de peşlerindeydi tabi :) dün de Jan'ı geldi işte :)
merve_polat
26-07-08, 09:28
byearada ben yeni üye oldum arkadaşlar uzun zamandır üye olmak istiyodum ama kısmet bugüneymiş herkese meraba:happy0064:happy0064
aramıza hoşgeldin canım:img-wink:
gündüzlerimi yayaınlanıyo yoksa
DİZİMİZ KANAL A DA YAYINLANIYO!!!
evet ilk önce gündüzleri saat 19:00 da yayınlanıyo sonra bu verilern bölümün tekrarı gece 00:00-02:00 arası (ne zaman başlıyıcağı tam belli olmuyo) yayınlanıyo.
birde pazar günleri saat 21:30a doğru uzun bölümlerden biri yayımlanıyo.mesela geçen hafta janımın geldiği bölüm verildi:img-in_love süperdi:img-in_lo
ya sanki bölümleri atlaya atlaya veriyorlar yoksa ben mi yanılıyorum mesela şef anna ne zaman geldi o kısımları izleyemedim
merve_polat
28-07-08, 20:12
ya sanki bölümleri atlaya atlaya veriyorlar yoksa ben mi yanılıyorum mesela şef anna ne zaman geldi o kısımları izleyemedim
ya bende bütün bölümleri izleyemediğim için atlaya atlaya mı veriyolar yoksa düzenli mi veriyolar bilemiyorum ama bazı uzun bölümleri pazar akşamları veriyolar o bölümlerden birinde gelmiş olabilir...
merve_polat
30-07-08, 15:46
kanal a diziyi hergün veriyo ama malesef başlık çok boş nerde bu kobra severler???
bundan önce hep dizinin düzgün bir satte ve günde yayınlanmamasından çikayet ediyorduk ama şimdi öyle bir durum yok kobra severler nerde peki???
dizimiz artık yayınlanıyo!!!
şuan semihin tomdan önceki ortağıyla olan bölümleri veriliyo ama yakında o bölümler biticek ve tomun olduğu bölümler başlıyıcak ve tabiki sonrada JAN...
arkadaşlar pazar günü 21:30 da verilen uzun bölümler atlayarak mı veriliyor yoksa sırasıyla mı??bana sanki atlaya atlaya veriliyormuş gibi geliyor:icon_conf
ben gündüz verilen bölümleri izlemeye çalışıyorum ama kaçırdığım bölümlerde oluyor ondan dolayı pazar günü izlemeye çalışıyorum..bu yüzden soruyorum:img-yes:
arkadaşlar pazar günü 21:30 da verilen uzun bölümler atlayarak mı veriliyor yoksa sırasıyla mı??bana sanki atlaya atlaya veriliyormuş gibi geliyor:icon_conf
ben gündüz verilen bölümleri izlemeye çalışıyorum ama kaçırdığım bölümlerde oluyor ondan dolayı pazar günü izlemeye çalışıyorum..bu yüzden soruyorum:img-yes:
evet pazar günleri olanlar hep karışık, atlıyorlar, ben de ona dikkat ettim izlerken karışık veriyorlar, ama ben razıyım yeter ki versinler... hafta içi olanlarda da sezonları sırayla veriyorlar da bölümleri karışık veriyorlar sanırım, bölüm isimlerine göre araştırıyorum da...
merve_polat
01-08-08, 20:06
bi resimcik
http://img135.imageshack.us/img135/6444/avatar1hg3.jpg (http://imageshack.us)
!karbeyaZ!
10-08-08, 14:38
bende izliyorum artık.. uzun zamandır hasret kalmışım valla :img-pilot
ama bu ortağını hiç beğenmedim.. andre sanki polisten çok kötü adam gibi :img-pilot bir an önce tomlu janlı bölümlere gelse yaa:img-tomat özellikle de janlı bölümlere:img-in_lo
merve_polat
11-08-08, 14:39
bende izliyorum artık.. uzun zamandır hasret kalmışım valla :img-pilot
ama bu ortağını hiç beğenmedim.. andre sanki polisten çok kötü adam gibi :img-pilot bir an önce tomlu janlı bölümlere gelse yaa:img-tomat özellikle de janlı bölümlere:img-in_lo
ohh sonunda kobra tabiki başlığında birini görebildim:happy0064
züleyhacım ben bayadır seyrediyorum kanal a dan ve uzun süredir andre var tahminen yakında o gider yerine tom gelir.valla ne yalan söyliyim bende andreden pek memnun diğilim her bölüm diyorum ki ayy bu bölüm ölse:img-hyste
(biliyorum çok kötüyüm:icon_whis)
aynen yha ölsün artık die beklıom her bölümde ama adam 9 canlı :D
bide bölümler çooook eski gelıo zaman falan baya değişik gelıo bance direk toml u yada jan lı :img-in_lobölümlere geçmeliler
ya fux ölerek mi ayrılacak diziden bende pek sevmiyorum ama ölmesin ya. hem az kaldı tomlu bölümlere birkaç hafta daha dişinizi sıkın şimdi sanırım 5. sezondalar 7. sezon başında gelecek az kaldı yani
merve_polat
13-08-08, 17:35
ya fux ölerek mi ayrılacak diziden bende pek sevmiyorum ama ölmesin ya. hem az kaldı tomlu bölümlere birkaç hafta daha dişinizi sıkın şimdi sanırım 5. sezondalar 7. sezon başında gelecek az kaldı yani
evet bildiğim kadarıyla fux ölüyodu.
hatta yanlış hatırlamıyosam semihle birlikte denizde bir motordaydılar ve adamın biri fuxu vuruyodu oda cumburlop denize ve Allah ona rahmet eyledikten sonra tom:good:
!karbeyaZ!
14-08-08, 11:05
ohh sonunda kobra tabiki başlığında birini görebildim:happy0064
züleyhacım ben bayadır seyrediyorum kanal a dan ve uzun süredir andre var tahminen yakında o gider yerine tom gelir.valla ne yalan söyliyim bende andreden pek memnun diğilim her bölüm diyorum ki ayy bu bölüm ölse:img-hyste
(biliyorum çok kötüyüm:icon_whis)
mervecim yeni haberim oldu yoksa hemen koşardım başlığa :img-pilot bide bu andre baya soğuttu beni polislikten:img-pilot:img-hyste tipi daha çok katile benziyor :img-hyste
yok hiç kötü değilsin çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz :img-hyste bir an önce ölse de kurtulsak :img-tomat
tomlu bölümlere de az kalmasına sevindim en azından alışkın olduğumuz bi ortağı izleyecez.. jana daha çok var :img-cray:
evet bildiğim kadarıyla fux ölüyodu.
hatta yanlış hatırlamıyosam semihle birlikte denizde bir motordaydılar ve adamın biri fuxu vuruyodu oda cumburlop denize ve Allah ona rahmet eyledikten sonra tom:good:
bende çok dikkatli takip etmiyorum fuxlu bölümleri ama ölmeseydi keşke tom ve jan benimde favorilerim. o bölümler gelsin hiç kaçırmayacağım
ilkay-erdofan
21-08-08, 13:42
Andre için o kadar da kötü şeyler söylemeyin canım :) Bizler Tom'lu ve Jan'lı bölümlere alıştığımız için garip geliyor ama Andre'de Semir ile oldukça iyi anlaşıyordu. Gerçek hayatta da Erdoğan ile mark Keller oldukça yakındı. Rene ile de tabii ama Christian ile aynı yakınlık ne yazık ki olmamış. 4 Eylül'de RTL'de Almanca olarak yeni bölümler yayınlanacak ve yeni ortağı ile olan resim ve videolar artık elimize ulaştı. Christian'ı seven pek çok kişinin yeni ortak Ben Jager (Tom Beck)'a da kısa zamanda alışacağına eminim. :img-wink:
merve_polat
25-08-08, 19:06
Andre için o kadar da kötü şeyler söylemeyin canım :) Bizler Tom'lu ve Jan'lı bölümlere alıştığımız için garip geliyor ama Andre'de Semir ile oldukça iyi anlaşıyordu. Gerçek hayatta da Erdoğan ile mark Keller oldukça yakındı. Rene ile de tabii ama Christian ile aynı yakınlık ne yazık ki olmamış. 4 Eylül'de RTL'de Almanca olarak yeni bölümler yayınlanacak ve yeni ortağı ile olan resim ve videolar artık elimize ulaştı. Christian'ı seven pek çok kişinin yeni ortak Ben Jager (Tom Beck)'a da kısa zamanda alışacağına eminim. :img-wink:
yok canım andre'de kötü diğil ama biz tom ve jan'a alıştık o pek sarmadı:img-tomat
bide bölümler andre zamanında baya bi eski yani genel anlamda herşey eski arabalar elbiseler hatta yüzler bile sanki bizim alıştığımız kobra takibi diğil bu yüzden biraz garipsiyorum...
yaa semir o kadar çok ortak değiştirdikii artık takip edemiyorum yanii
ama tabiki benim favorim Tom'du :img-wink:
sonuçta diziyi ben Tom karakteriyle tanıdıım
ikisi arasındaki bağ ve ortaklık bana göre çok uyumluydu, kesinliklee daha doğal geliyorduu
daha sonra Ian karakteri geldi ama ona ısınamadıım
Gedeon Burkhard karakterini Ian karakterine tercih edebileceğimi söylüyoruum zaten Gedeon'un oyunculuğunu beğenirdiim :img-wink:
şimdi de Tom Beck var, orjinal kanalında denk geldiim ama uydu bozulduğu için devamına bakamadıım :icon_sorr
yani Tom Beck'in karakteri ve oyunculuğu için yorum yapamayacağıım
tek söyleyeceğiim dizinin kadrolu oyuncusu Erdoğan Atalay ve ben bu adamı çok seviyoruum :happy0064
adam yakında tarihe geçeceek
bi dizide en çok ortak değiştiren karakter olaraak :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bende tom ve semih ile başlamıştım izlemeye tom gittiğinde çok üzülmüş ağlamıştım sonra ian geldi onun geldiği bölümü çok güzel yapmışlardı o bölüm o kadar güzel olmasa belki onu sevemeyebilirdim ama onuda sevdim..
sonra tom geri geldi ama yine gitti:( keşke hep tom yada ıanla kalsaydı ama bizim için semih 1 numara olduğu için her halukarda izliyoruz diziyi:img-wink:
merve_polat
28-08-08, 12:24
bende tom ve semih ile başlamıştım izlemeye tom gittiğinde çok üzülmüş ağlamıştım sonra ian geldi onun geldiği bölümü çok güzel yapmışlardı o bölüm o kadar güzel olmasa belki onu sevemeyebilirdim ama onuda sevdim..
sonra tom geri geldi ama yine gitti:( keşke hep tom yada ıanla kalsaydı ama bizim için semih 1 numara olduğu için her halukarda izliyoruz diziyi:img-wink:
tomun gidişine bende çok üzülmüştüm ve bencede semihin en çok uyum yakaladığı ortağı tomdu ama benim favori karakterim her zaman jan...
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.