Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 15
angel eyes
12-12-07, 16:05
bu pınar bei deli ediyor.
ya tarıka ne demeli.
onlar için özel olan şarkıyı gitmiş o kıza söylemiş.
deli olacağım ya.
daha çekeceğimiz var bu kızdan:(
zett_turgay
12-12-07, 16:10
ebru valla bende aynen senin gibi sinir olacağımı bildiğim için izlemiyorum
şu an hangi bölüm var 26.bölümün devamı mı?
angel eyes
12-12-07, 16:12
vala sinir ola ola izliyorum tugi.
napayım?onu görmek istiyorum.
sanırım 26.bölüm.
sinirden dikkat edemedim ki:()
zett_turgay
12-12-07, 16:16
vala sinir ola ola izliyorum tugi.
napayım?onu görmek istiyorum.
sanırım 26.bölüm.
sinirden dikkat edemedim ki:()
tamam sağol
sonra 27.bölüm tamamını yayınlarlar tabi kesintili olarak
daha sonra 28.bölüm yarısı
o zaman ben cuma günü izliyorum
30.bölümün geri kalanı 31.bölüm tamamı ve 32.bölüm yarısı yayınlanıcak o gün
bende öyleydim
öylesine sinir oluyordum ki tv'ye arasıra yumruk atardım koltukları tekmelerdim o derece yani
aşka_aşık_11
13-12-07, 15:32
ohh bee... bugün evimdeyim diziyi izleyceim.... bu arada dizimiz var bugün deil mi??? kardeşim artık göstermiyormuş dedi ama!! umarım öyle deildir!!
zett_turgay
13-12-07, 15:35
var ülviye var bugün.sanıyorum 28.bölüm devamı 29.bölüm tamamı birde 30.bölüm yarısı var
yani bu şekilde gidiyorsa bugün böyle olması lazım
eurostarda da 26.bölüm var
ben hiçbirini izlemiycem
aşka_aşık_11
13-12-07, 15:37
tugy saol yazdığn için... kardeşm kalbime indiriyordu... off bu bölümleride hiçç sewmem yaaa.... gıcık mert&pınar ikilisi var dizide!!!!!
zett_turgay
13-12-07, 15:45
bana en çok dokunan tarığın bi mert kadar cesaretli olamamasıydı
aşka_aşık_11
13-12-07, 15:49
gerçekten yaa diziye 2 bölüm önce giriyoo aralarını daha da bozuyo üstelik bide ewlnme teklif ediyor! ooff off...
zett_turgay
13-12-07, 15:55
gerçekten yaa diziye 2 bölüm önce giriyoo aralarını daha da bozuyo üstelik bide ewlnme teklif ediyor! ooff off...
insan bi sevdiğini söyler önce dimi ama
sevip sevmediğini anlamadan evlenme teklif etmesi çok saçma
ama nazda büyük suç var tarığı kıskandırayım derken merti aşık etti kendine
neyse mertten sonrakiler aşık olmuyor naza o bakımdan rahatlayabiliriz
mertin fakir şoför zengin patron durumlarımı demesinden sonra nazın o kadar basit değil demesini garip buldum doğrusu basbayağı öyle çünkü
basit olmayan nedir? aşk itirafı mı bu bu kadar zor olmasa gerek
ben daha ilk haftalardan ister patronum olsun ister genel müdürüm sevdiğimi söylerim ya
aşka_aşık_11
13-12-07, 15:58
ooff naz off... tarık dışında herkese yüz verir sıra tarığa gelince yarabbi şükür....
tugy sence o dediğin o kadar kolay mı??! hele de naz gibi birine karşı aşk itirafı yapmak???
zett_turgay
13-12-07, 16:01
ooff naz off... tarık dışında herkese yüz verir sıra tarığa gelince yarabbi şükür....
evet malesef öyle birde madalyonun diğer yüzü var
mesela naz tarığı kıskandırmak için birine aşık mı oldum ne diyebiliyor
ama konu tarık olunca sanki aşk nedir ne demektir bilmiyormuş gibi davranıyor
o benim en çok kanıma dokunan konuların başında geliyor
zett_turgay
13-12-07, 16:15
tugy sence o dediğin o kadar kolay mı??! hele de naz gibi birine karşı aşk itirafı yapmak???
tavırları belli olsa evet
ama ne yapacağı hiç belli olmadığından bu sorunu boş bırakıyım ben en iyisi
33.bölümden sonra herşey çok daha güzel olur dedik herşey daha da kötü oldu nazın bu anlamsız tavırlarına inanamamıştım 34.bölümde 34.bölüm bittiği gün duvar kenarına geçip kendi kendime bu naz olamaz diyordum
melek yüzlüm
13-12-07, 16:30
sen 34 diyorsun tugi hele 35 bölüm beni deli etmişdi ya o burakla çello calışması ve buragın nazın elini tutması resmen deli olmuşdum ya
tarıga orda baya hak vermişdim o manzara karşısında cocuk yıkılmışdı resmen
hele o süt şişesini düşürdügü orda cok etkilenmişdim ya
nazın targı merak etmesi ve yanına cagırmak için sütü öne sürmesi cok tatlıydı dimi zaten nazın konuşmalrıda beni gıcık etmişdi zaten
zett_turgay
13-12-07, 17:02
35.bölümle ilgili ne hayallerim vardı benim
tarık o manzara karşısında işi bırakıcak,naz tabi bırakma diye yalvar yakar peşine takılıcak bir şekilde ikna edicek belki de itiraf gelicek diye düşünmüştüm
zett_turgay
13-12-07, 17:38
star ve eurostarda yalancı yarim bitti mi açıp bakmıyorum çünkü sinir oluyorum tek bir sahne bile görmek istemiyorum o bölümden izleyen biri söyleyebilir mi acaba?
aşka_aşık_11
13-12-07, 17:39
bitti tugy! hatta star tam verdi bölümü! ama göremedim kaçıncı bölüm olduğunu! senin yorumuna cewap yazıyordum çünkü...:)
zett_turgay
13-12-07, 17:43
bitti tugy! hatta star tam verdi bölümü! ama göremedim kaçıncı bölüm olduğunu! senin yorumuna cewap yazıyordum çünkü...:)
ohhhh saol haber verdiğin için
nasıl rahatladım anlatamam:)
sinir oluyorum o bölümlere ya
aşka_aşık_11
13-12-07, 17:48
önemli deil tugy!
tarık: buldunuz mu cewabı?
naz: neyin cewabı?
tarık: hani "aşık mı oluyorum ne?" demiştiniz yaa olmuşmusunuz?
naz: evet buldum.
tarık:ee
naz:ben o karda kışta üşümesinler die çocuklar için gözünü kırpmadan 20.000 lira veren gence aşık oldum!(kısaca sana(tarık))
bu bölümde en sevdiğim yerlerden biri....
zett_turgay
13-12-07, 17:54
heeeee tamam 28.bölüm bu
son sahneleri
restorantta buluşmuşlardı
tarık bi hayal görmüş merti dövüyordu
reklamında gerçek sanmıştım:(
nazın tuvalette 20 bin ytl'yi tarığın verdiğini öğrendiğinde surat ifadesi çok acayipti
resmen naz tarığa aşığım dedi ama öyle demekle olmuyor malesef
evet 28.bölüm sonu diye yazdı zaten.
off herzamanki gibi çok sinir oldum naza ya pınar kardeş sannmasa bunları resmen aşıksın birbirinize dedi .nazın şu kıskandırmaları yokmu deli olcam
zett_turgay
13-12-07, 18:05
melek 28.bölüm sonu dediyse 29.bölümün yarısını da yayınlamışlardır:)
bir kere daha aynı şeyi yapmışlardı biz hayret tam yayınladılar demiştik sonra biraz daha yayınlamışlardı hatırlarsan.benim için pek kayıp olmaz çünkü izlemek istemediğim bölümler arasında 29.bölümde var:)
sırf mertle pınar yüzünden izlemiyorum
öyle yazdı tugi yanlış görmediysem .geçen sefer reklama girmişdi bitmiş sanmışdım sonradan devamını vermişlerdi bu sefer öyle yapmadılar.ya bende izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum elimde değil
zett_turgay
13-12-07, 18:34
bende öyleyim aslında
izlememekte kararlı olduğum bölümler yayınlanmaya başlayınca içimde garip bir his oluşuyor
bir yanım izle ne olucak derken bir yanım izleme sinirlenip üzülüceksin yine diyor
bazen ikinci şık daha ağır basıyor bazende birinci
ilk izlediğim zaman olsa ve izlememekte kararlı olsam mutlaka izlerdim
çünkü sanki birşey bana bazen diziyi zorla izletiyormuş görünmez birşey izlemek istemediğim odadayken sanki ayaklarımı zorla tutup tv odasına gitmeme neden oluyormuş gibi geliyor aslında bu durum hoşuma gitmiyorda değildi yine de çok sinir oluyorum
zett_turgay
14-12-07, 17:16
bir kız açısından bakarsak fena olmayan ama bir erkek açısından bakarsak son derece sinir bir bölüm
ztar tvnin yayın akışına göre bayramda var yy onların yalancısıyım :Pizleyemeyenler için çok iyide ben bayramda fırsat bulupda izleyebilirim inş
bugünkü bölümde tarıklar mertle cafedeydiler ya ne konuşdular kaçırdım offffffff teldeydim o sıra biri bana söylerse çok sevinirim:P
aşka_aşık_11
17-12-07, 17:48
bu bölüm bitti! en sewdiğim bölümlerden biriydi ama sonuna yetştm! 30. bölümdü bugn! 33 ne güne düşecek yaa? umarım yarına düşmez! yarn dersanem var ama çarş dersanem sabah yany çarş gösterrse göreblrm! biri yazsn bana! tugy sen blrsn kesin! yaz lütfen!
zett_turgay
17-12-07, 18:14
ülviye ben bugünkü bölümü de izlemedim yine mertler var diye.artık tek bölüm halinde mi vermeye başladı.tek bölüm halinde vermeye başladıysa başta akılları neredeydi bunları? tek bölüm yayınlıyorlarsa 33.bölüm meleğinde dediği gibi perşembe günü olur
bugün 30 izledik burda bile aşklarını yüzlerine üstü kapalı haykırmalarına rağmen nasıl söleyemediler olanlara rağmen anlamıyorum . Yağmur sahnesinde Gördünüz Tarık diyodu bu sabah merte aşıkmı oluyorum ne dedi ? . Naz : Ben merte demedim onu . Karda kışta 20 bini bağaşlayan kişiye dedim . tam replik böle değildi neyse . Yani Kız resmen sana aşığım dio Tarıka yazdıkları repliklere hep bu bölümü izlediğimde şaşırırım :S .
Bir yy günü daha böle sonlandı . Çok güzel bölümlerdi 33 .bölüme yaklasıyoruz (:
zett_turgay
17-12-07, 21:02
bende uzun zamandır bunu söylüyorum.birbirlerine resmen aşık olduklarını söylüyorlar.ama şapşal aşıklar bunun farkında bile değil.belki farkında belli etmemeye çalışıyorlar.belki belli etmeye çalışıyorlar ama beceremiyorlar
angel eyes
17-12-07, 21:12
tugi en aptal aşıklar bile anlar aslında.
ama bizim senaristler sağolsun ömrümüzü tükettiler.
ne olurdu bir bölümcük birbirlerini sevdiklerini söyleseydiler.
ya ben rüya ya bile razıydım.
yeterki birbirlerine karşılıklı aşklarını itiraf etselerdi.:(
ama yok bizi ınlamadılar bile
zett_turgay
17-12-07, 21:14
evet hayal olsa bile isterdim birbirlerine sevdiklerini görmeyi.o zaman ölsemde gam yemezdim.ama şimdi...
dizi kurdu
17-12-07, 21:22
bana göre itiraf bölümüydü 30 hepte öyle kalıcak en azında en çok sözle yaklaşıldığı hatta söylendiği bölüm bu bölümdü
sevgili oluşlarına gelince onlar zaten demeseler bile bilmiyorlarmıydı bilmeseler kıskandırmaya çalışırlarmıydı demekki ikiside herşeyin farkındaydı ama korkuları ,bir acabaları vardı.sanki evli çiftler gibiydiler sadece nikah yoktu ve de gözle görülür ilişki ama ilişkiler kalpte yaşamaz mı? orda beslenmez mi,
onlar aşklarını evliliklerini bile gözlerinde yaşadılar onların aşkı gözlerde ve kalplerdeydi. dudaklarda boş sözlerde diğildi.olsa olurmuydu belkide büyüsü kaçardı bunu bilemezdik bence üzücü ama güzel bir sonla dizi bitti.hemde herşeyi yaşayarak...
Şuana kadar ki bölümler içinde bence aşklarını itiraf etme noktası 30 gibiydi yani üstü kapalı laflarla resmen bağırıolar aşık olduklarını . Ama senaristler sağolsun .
zett_turgay
18-12-07, 16:13
bugün 31.bölüm mü var? tek bölüm halinde mi yayınlayacaklar acaba.bakıp öğrenmek isterdim ama merti görmek bile istemediğimden bakamıyorum
hayret devam edecek demiyo bu ztar
Bugün 31. bölüm sonu dedi
Şaşırdım!
Şu ztarın ne yaptığını anlasak!
Uzun zaman sonra ilk kez YY izledim. Nasıl özlemişsim onları anlatamam. Şimdi olacak dediğimiz anda çalan telefonlar, YARIDA kalan konuşmalar, itiraflar. Her şey şimdi bizim sessizce yaşıyorsak geleceği, umuyorsak en iyi hayal etmeliyiz her şey YALAN olsada. Yarın efsane biölüm var Yaradan izin verirse izleyeceğim. Hala replikler kullağımda, Tarık'ın Naz'ı kolundan tutup kendine çekmesi dağ evine siyah-beyaz geri dönüşer hala gözümün önünde. Evet, dostlar yarın hepimizin umutla beklediği bölümün tekrarı var, ya gözlerinizi kapayın hayal edin ya da gözlerinizi açın ve hayali izleyin. Her ne olursa olsun sadece hatırlayın.
Sevgilerle,
SENA
bugünkü bölüm süperdi tabi belgin olmasa ama ilerki bölüm belgin uyurkenki o öpüşme sahnesi herşleye değer çok merak ediyorum ya off aslında yarında bayram umarım izleyebilirim ya
zett_turgay
19-12-07, 21:01
evet yarın büyük gün yarın en romantik bölüm yayınlanıcak bana göre.birçoğuzuna göre 20.bölüm en romantik olabilir.ama o bölümün sadece sonları romantikti.bu bölüm baştan aşağı romantizm kokan bir bölüm
evet yarın büyük gün yarın en romantik bölüm yayınlanıcak bana göre.birçoğuzuna göre 20.bölüm en romantik olabilir.ama o bölümün sadece sonları romantikti.bu bölüm baştan aşağı romantizm kokan bir bölüm
bncede katılıyorum sana yahu geçen 33. bölümde ne kadar çok şaşırmıştık yy hyranı olarak...birden bi baktıkkk oda ne!!:D ama 34 bnm çok gıcığıma gitmiştii.. yy sitesindede baya bi sinirlenmiştikk....
evet fatoş bende bekledim eurostarda yayınlanır diye ama malesef o sinir dizi iki aile vardı.o da hala bitemedi ya en son baktığımda 68.bölümdü.bizim dizimizden 1-2 hafta önce başlamıştı.şimdi dizimiz devam etse en az 65 bölüm olmuştu gerçi o kadar konu çıkar mıydı tartışılır
Turgay,
Yazdığın iletiyi bir kere daha düşünde yaz lütfen. Yazdıklarına her zaman saygı duydum, ama bu yazdığına tepkimi göstermek istediğim. Sen gerçek bir YY seversin ve bu yazdığın sana yakışmadı. Dizimiz yayınlanmaya devam etseydi, işleyecek konu çıkardı. Tarık Tekelioğlu olduğunu söylemek kaç bölüm aldı bir düşün, bir de yayınlanan son bölümü düşün iskele sahnesini. Şimdi de yazdığın iletiyi. Kardeşim hala konu çıkmayacağına inanıyorsan git yazılan senaryoları oku. Yazan arkadaşların hiçbiri profesyonel değil, ama yine de devam etmeyen bir dizin senaryosunu yazabiliyorlar. Dizimizin her iki senaristi de ellerinden gelenin en iyisi yaparlardı her ne kadar unuttukları, atladıkları konular olsa da, kendi adıma YY yi sevmemdeki etkenlerden bir tanesi; onların masalsı anlatımıdır. YY nın yüzüncü bölümü yayınlansa ben izlerim ister kendini tekrar etsin, ister televizyona bir şeyler fırlatma isteği uyandırsın, YY bir tane her şeyiyle. Yüzüncü bölümümüz hiç olmayacak olsa da, lütfen ellinci bölümü ve diğer gelmesini umduğumuz bölümleri bir hayal edin kulanızda ""HATIRALAR" çalarken. Düşler ülkesine kısa bir ziyarette bulunun, karanlık bir yol, elle iki beden, gittikleri yer Hulusi Tekelioğlu'nun doğum günü partisi. Eğer yüzünüzde bir tebessüm oluşmuyorsa, sizin için çok üzgünüm.
zett_turgay
20-12-07, 18:52
hayır sena yanlış anladın beni tamam belki bizim açımızdan onlarca senaryo çıkıyor bu konuda haklısın ama malesef dizi senaryosunu biz yazmıyoruz bu açıdan devam etmeyeceğini düşündüğümü söyledim.yoksa eminim devam ederdi.farkındaysan biz ne kadar dizi zamanında senaryo yazsak hep tersi çıkıyordu.yine ters düşünceler olurdu bence.yani biz devam eder derken onlar bitirebilirdi ki zaten o zamanlar artık merve sevi de dizi bitmeli diyordu yani isteksizleşmişti bu konu da ben buna dayanarak böyle söyledim yanlış anlaşılmak istemem
hayır sena yanlış anladın beni tamam belki bizim açımızdan onlarca senaryo çıkıyor bu konuda haklısın ama malesef dizi senaryosunu biz yazmıyoruz bu açıdan devam etmeyeceğini düşündüğümü söyledim.yoksa eminim devam ederdi.farkındaysan biz ne kadar dizi zamanında senaryo yazsak hep tersi çıkıyordu.yine ters düşünceler olurdu bence.yani biz devam eder derken onlar bitirebilirdi ki zaten o zamanlar artık merve sevi de dizi bitmeli diyordu yani isteksizleşmişti bu konu da ben buna dayanarak böyle söyledim yanlış anlaşılmak istemem
İnan bana Merve Hanımın ne düşündüğü umrumda değil, kendisine hayatta başarılar diliyorum, ama dizi, o bitmesini istediği için bitmedi hatırlatırım. Bu konu hakkında çok şey yazmak istiyorum, ama yeri ve zamanı burası değil. Neyse, ters köşeleri severim ben, beklediği gibi olmuyor yaşamda her şey YY bunu yapıyordu. Yine de herkese teşekkürler....
Tüm Yalancı Yarim sevenlerin, ve ailelerinin Bayramı kutlu olsun....geç kalmış bir kutlama ama malum bayram :img-wink:
Not: Yine manasız bir tartışma ortamı başlamış ama fazla uzamamış. Arkadaşlar, o günlere geri dönersek, kazadan kısa süre önce dizimizin bitirildiği açıklanmış, tüm sevenlerinin çılgınca baskısı yüzünden, tekrar çekilmesi ve final yapılması karar verilmişti. 49. bölüm çekilmiş son bölümdü. Tekrar çekimler başlayacak derken 1 gece önce o kaza yaşandı. Eğer çekimler başlasaydı 7 bölüm daha çekilecek ve mutlu sonla 56. bölümde dizi bititrilecekti. Sündürmek uğruna kötü senaryolarla uzatılmayacaktı... Her ne kadar sadece Merve hakkında da bir çok şey söylenmiş olmasına rağmen, Barış ve Merve'ye bir çok rol teklifi gelmiş, ve oyuncular bazı rollere sıcak bakmaya başlamıştı. Barış'ın YY den sonra oynayacağı başka bir dizisi vardı. Yani temcit pilavı hesabı hep aynı şeyleri gereksiz tartışmayın. Olan oldu ve hayat eski tadını asla yakalayamadan devam ediyor... Bizlere de nefes almak düşüyor... yeni yapımları izlemeye, dizimizin oyuncularını yeni işlerinde alkışlamaya devam edelim...
Sevgilerimle
aşka_aşık_11
21-12-07, 11:26
qsawe sana sonuna kadar katılıyorum! biz burada dizimizi yaşatmak için varız! herkes aynı görüşü taşımıyor bu yüzden tabi ki tartışmalar görüş farklılıkları olacak! ama önemli olan bunları uzatmadan tadında bırakmak! birbirimizin düşüncelerine saygı duyarsak burada da hiçbir tartışma çıkmaz zaten! belki bunu söylemek bana düşmez ama bir yy sever olarak burda herkesin sevgi ve birlik içinde olmasını dilediğimden kendi düşüncemi söylemek istedim!
saygılarımla
(off resmi mektup gb oldu... neyse sululuğun alemi yok!)
herkese iyi bayramlar!
zett_turgay
21-12-07, 15:40
ben 7 bölüm değilde 6 bölüm uzatıldığını duymuştum.5 bölüm bodrumda uzatılmış deniyordu birde son bölüm olmak üzere 6 bölüm.merve barışın yaşam savaşı verdiği günlerde bir haber bülteninde dizi devam etse istanbula sevgili olarak dönücektik dediğini hatılıyorum
ben 7 bölüm değilde 6 bölüm uzatıldığını duymuştum.5 bölüm bodrumda uzatılmış deniyordu birde son bölüm olmak üzere 6 bölüm.merve barışın yaşam savaşı verdiği günlerde bir haber bülteninde dizi devam etse istanbula sevgili olarak dönücektik dediğini hatılıyorum
Evet bi magazin programına katılmıştı.İstanbulda Tarık ve Naz'ı birleştirceklerdi
diyodu Merve Sevi...
ewt bnde biliyorum merve sevi öle bişey demiştii; istanbula gidince nazla tarık birleşicekti demişti...
ceza_cansu
21-12-07, 16:23
Herkese selam.Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.Yalancı Yarim'in tekrarları sanırım pazartesi verilmeye devam edicek.Keşke bugün verilseydi de izleyebilseydik.Pazartesi 33. bölüm yayınlanıcak.Herkes bilir 33 ün ne kadar da güzel bir bölüm olduğunu:icon_whis.İzleyebilicek olan arkadaşlar çok şanslı:img-wink:
NOT:Gezentilki sitesindeki oylamada 2.yiz.Oylamaya devam etmek lazım:img-yes:Ayrıca şu an Kanal D de senaryosunu Haluk Özenç'in yazdığı Hırsız Var filmi var.Şu anda izlicek birşey bulamayanlara tavsiye ederim.Filmdeki repliklerin güzelliğinden zaten anlaşılıyor bizim senaristlerimizden birinin yazdığı
pas.si.on79
23-12-07, 20:42
yalancı yarim ciler herkese kucak dolusu merhaba..(nasıl oluyor diye sormayın)
YAlancı YArimi çok özledim. Tekrarını izlemeye çalışıyorum ama bilmiyorum neden kesintisiz izleyemiyorum.Umarım tüm bölümleri birgün indiririm.Çünkü izlemek bana çok iyi geliyor..
Yalancı Yarim 2 nci sıradaymış.. Oylarınızı unutmayın.. Yalancı YArim çok özel ve önemli diziydi.. Sevgiyi aşkı kalbimize öyle bir kazıdılar ki aklımızdan çıkmıyor. (biz diye konuşuyorum,biliyorum çoğu kişi bunları hissediyor)
Eski bölümleri izlerken bir kez daha anlıyorum dizinin değerini..
Çarşamba günü eve erken gidiyim de diziyi izlerim diye heyecan vardı;ama maalesef.. Eve geldiğimde 18 idi.. izleyemedim.Perşembe ve Cuma günü izlerim diye umuyordum;ztar yine vurdu beni ... Yayınlamadı..
Malum bayram ziyaretlerinde YAlancı Yarim den laf açılınca dans ediyorlardı bitti sanırım demişlerdi.. Ben de yok daha bitmedi dans ediyorlarsa 31 nci bölüm demiştim. 49 da bitiyor dedim.Kuzenler şok oldular..
Offf Yalancı Yarimi çook çook özledim.. Dizi birgün bitecekti.. Ancak Barış Akarsu nun gidişi bizi yıktı.. Çok özledik Barış seni..
o gol evindeki bolumleri sabirsizlikla bekliyorummmm en sevdiyim ama naz yine hersey mmaf eti of naz offf
angel eyes
24-12-07, 16:59
of ya ne öpüşmeydi.
bayılıyorum bu sahnelere.
en sevdiğim bölümlerden biri.
aslında hepsini çok seviyorum ama 20. bölümün sonu,21.bölüm ve 33 bölüm daha baskın çıkıyor.birde şu belgin olmasaymış daha güzel olurmuş:)
zett_turgay
24-12-07, 17:03
ben yine bu öpüşme sahnesini kaçırdım malesef.o anda eurostardaki 31.bölümü izliyordum.starın reklamda olduğunu sanıyordum.eurostar reklama girdiği anda starı açtım ama malesef tamda öpüşme sonrasını gördüm.yıkıldım o anda nasıl kaçırdım diye.artık çarşamba günü eurostarda izliycez malesef.geçen seferde aynısı oldu oooooof of
angel eyes
24-12-07, 17:11
tugi sendekide şans yani.
hep en güzel sahneleri kaçırıyorsun.
neyseki eurostarda tekrarını veriyorlar.
çarşamba bende erken geliyorum artık tekrardan izlerim:)
Ne kadar yakın, ama bir o kadar uzakMIŞ. Elinden tutup çekmesi, boynundan tutması. Siyah ve beyaz geri dönüşler, sonra yaşanan sessizlik ve uykusuz geçen bir gece. Sabah masada elini tutma isteği, ama yapamama. Sonra göl kenarı konuşmanın nereye gideceğini tartışmaları. Ortada bir suç olup olmadığını konuşmalar
“İlkini bilmem, ama bu sefer ki ikimizin de suçu, tabii ortada bir suç varsa.”
Sonra arkadan gelen bir” YOK” sesi ve gölde seken taş.
…
“Kim bilir kaç aşk itirafı duygu dolu mutlu an tanıklık etmiştir”
“O zaman karşındakini hep mutlu edeceksin”
Omza konulan bir baş, dudağa değen bir el, ne kadar bizden içimizden olduklarını hatırlamaları derken teknolojiden nefret etme sebebim; çalan telefon. İşte bu Yalancı Yarım…
Camda “tık “tık” gelen Hulusi, kapıdan giren Tarık
“Belgin” sesiyle yerde
Hemen “vın”, Naz’ın ağzını kapar, Naz hanım tabii intikam için Hulusi amcaya ihpihara gitmeye yeltenir. İşi bilen Tarık, onu durdurur.
“Her gün yeni bir sırın çıkıyor”
Kayıkta ötürürken ki haller ve enfes fon müziği BENİM HALA UMUDUM VAR.
benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
benim hala umudum var
seviyorlar bazen soruyorlar
hayran hayran seyret ister katıl ister vazgeç
güzel günler bizi bekler
eyvallah dersin olur biter
boyun bükük önünde ağlasam sessizce
şu garip gönlüm affolur mu
bu fırtına durur mu benden adam olur mu
korkarım aşka zararım dokunur mu
elvada sana yeter tamam
bitsin artık bu dram
bu fotoroman
ham meyvayız hala koparmışlar dalımızdan
güzel günler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider
bıraksan kendime
şöyle oh ne rahat
buda geçer gülüm yaşamana bak
alınacak dersler var sorulacak sorular
buda geçer gülüm bizden bu kadar
benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
inat etsem bile bırakmazlar sahibim var
…..
“Burada oturmuş seni izliyordum…”
“….Yoksa hiçbir güç beni senden ayıramazdı.”
….
“Gidelim mi?”
“Hem de hemen”
Ne yazık ki araba çalışmaz, acaba neden?
“İstersen git içeride bekle”
Derken
“Arabayı sen bozdun”
“Evet”
Amaçtır önemli olan değil mi? Düşen bir odun ve puslanan bir gelecek…..
angel eyes
24-12-07, 17:58
bir şu yangın olmasaydı ne güzel herşey yolunda gidecekti.
zaten bizimkilerin arasına ya yangın ya telefon yada belgin girdi.
bi başbaşa kalıp rahat rahat konuşamadılar gitti yani.
bi insan bu kadar mı bahtsız olur ya?
daha çok çekecekler malesef.
birde şimdi araya burak denen zibidi girecek.
gıcık şey
krizantem_84
24-12-07, 18:43
33.bölümü seviyorum...
Bugün yeterince kötü bi gündü benim için.Üstelik eve geç kaldım.Yetmezmiş gibi eve adımımı atmamla birlikte elektrik kesildi.Geldi mi üst üste gelir zaten.Sinirli bi bekleyişin ardından dileğim gerçekleşti..
Televizyonu açar açmaz tüm ihtişamlarıyla karşımda duruyorlardı
O romantik anlara tanıklık etmek..Dolu dolu "aşk"ı yaşamak..
Bunun değeri tarif edilemez benim için...
arkadaslar yalanci yarimi izlemeyi gercekten cok özlemisim ama maalesef onu izlerken icimde bir yerde daha dogrusu kalbim o kadar acidiki ve hala aciyor...demekki sevdigini kaybetmek bu demek diyorum hep aklima baris akarsu gelince...ben dayanamiyorum yalanci yarimin tekrarini izlemeye ama bi o kadarda cok izlemek istiyorum ama biticeni bilmek....offf offf:icon_sorr
arkadaslar calismalariniz cok güzel olmus...ellerinize saglik.. daha fazla birsey yazamiyorum...
saygilar..:icon_sorr:sad53:
zett_turgay
24-12-07, 18:55
senin yaşadığın şeyleri biz hergün yaşıyoruz.
melek yüzlüm
25-12-07, 15:57
34 bölümünde en cok begendigim sahne belginin rüyası ya ikiside cok güzel idi hele barış cok yakışlı cıkmışdı ya
zett_turgay
25-12-07, 16:42
izlediğim en sinir bozucu en olanlara inanamadığım en gıcık bölümdü.bir insan ancak bu kadar kısa sürede u dönüşü yapabilir.
zett_turgay
25-12-07, 17:16
bu bölüm bittikten sonra kendime inanamamıştım.nasıl olur dedim böyle bişrey.birbirlerine böyle yakınken naz nasıl değişir birden.tarık gibi benimde o gecem bunu düşünmekten ötürü uykusuz geçmişti.keşke şimdi yeni bölümü izlesek hergece uykusuz kalmaya razıyım
dün 33 bölümü izledim yy'in en ketifli izlediğimiz ve 'EN' lerini en çook seçtiğimiz öve öve biteremediğimiz bölümü...içim acıdı! bölüm boyu nasıl sohbet etmiştik..nasıl anlar paylaşmıştık o gün! güzel şeylerdi ama artık yaşanılamayacak...sadece bir köşede öylece özlenecekler...:icon_sorr
herşeye rağmen hatırlanmaya değerler... tekrar bölümleride olsa hala izlettiriyor kendini...barışı en güzell haliyle tarık haliyle hatırlıycaz...
hepimizin canı hergün acıyor ama bunu burda dile getirmek artık herkesi üzüyor!
barış bize gökyüzünden gülümsüyor...
özlendiğini ve sevildiğini biliyor...
bize onu güzel anmak güzel hatırlamak kalıyor...
anılarıyla canımızı yakmaya değil yüzümüzü gülümsetmeye çalışalım!
eminim barış o zaman daha rahat uyuyacak!
yani en gıcık olduğum we şaştığım bölüm buydu heralde...
ya 33. bölüm gibi güzel bi bölümden sonra nası böyle bi bölüm olur...
cidden Tarık we Naz'ın dediği gibi bunlar yine bi günde nasıl bu hale geldiler??? :S
arkdaşlar çok haklısınız ama benim asıl gıcık olduğum star tv ya dizi akarken 2 saniye 2 saniye kırpıp durdular bölümden vede sonunuda göstermediler bir anda bitti ya anlamıyorum böyle yapınca ellerine ne geçiyor yani halka saygınız yok bari barışa olsun
bu arada evet bu bölüm cidden tam bir u dönüşü gibiydi ama bu kavgalarda aşkın bir parçası hatırlıyomusnuz hani belgin otelde bunları rahat bırakmıyordu sonra bu yüzden iki ayrı odada telefonla tarık ve naz didişiyordu belgide onları dinliyoırdu duvardan sonrada eee bunlar bunlar kavga ediyorlar tıpkı benle hulusi gibi gerçek aşk böyle olur demişti ciddende öyle
yalnız ben yinede tarığın nazı kıskanmasına bayılıyorum çok güzel bir duygu bu arada belginin rüğyası keşke son bölümde gerçek olsaydı ama nerde dizimizin bir finali bile olamadı :(
ya ben 34. bölümü izlemedim tekrar 32. bölümü eurostarda izledim...cünkü 34. bölüm ya nasil birden böle degisebiliyorlar bende sevgililer günü olan bölümü izledim...ve yarin 33. bölümü tekrar izliycem.....
benimde cok hosuma gidiyor tarik´in nazi kiskanmasi nazin tarigi kiskanmasida hosuma gidiyor ay hulusi beni gülmekten öldürücek kim bilir kacinci kez izliyorum ama hala gülüyorum ya....
saygilar..
zett_turgay
25-12-07, 19:23
34.bölümü izlemedin mi o zaman ben sana anlatayım.izlediğim en gıcık bölümdü.bölüm güzel başladı aslında yine yakınlardı birbirlerine.ama ne olduysa belgin araya girince oldu.tarığı nazdan ayırmak istemesi tarığın başını fena ağrıtıyor bu bölüme.diziye burak diye bir karakter giriyor.nazın çello hocası oluyor.e haliyle nazda tarığı kıskandırıyor bu herifle.hele hele en sonuna gıcık olduğum kadar hiçbirşeye gıcık olduğumu hatırlamıyorum.en sonunda naz belginlerde,belgin nazı tarığa karşı kışkırtıyor.senin yüzünde güller açmış yüzüne bi parlama gelmiş gibi cümleler kurup nazı etkiliyor.sonra naz banyoya giriyor.acaba aşık mı oldum diyor.ama düşündüğü kişiye inanamazsın.aklından geçen tarık değil burak oluyor
tesekkür ederim anlattigin icin....aslinda ben 34. bölümü izledim ama o bölüm ya okadar sevmiyorum...cünkü naz beni birazcik sinir ediyorrr ama tabi her bölüm benim icin ayri bir güzel......ama ben 33. bölüme hic birseyi degistirmem ha birde son bölüme...
zett_turgay
26-12-07, 08:14
şu koca Yalancı Yarim hatıramda beni kendine bağlayan keşke hiç bitmeseydi dediğim tek bölüm 33.bölüm oldu 49.bölümde hiç bitmesin istedim...ama onun bitmemesinin sebebi farklı.20.bölümde bitmesin istedim ama sadece son sahnesi.Ama 33.bölüm... baştan sona bitmesini istemediğim tek bölüm olarak kalıcak hatıramda
aşka_aşık_11
26-12-07, 16:58
çok istemiştim 33.bölümü izlemeyi... ama bugün dersanem olduğundan izleyemeyeceim için çok üzülmüştüm. şans die buna denir heralde. dersanede bugünkü son 2 ders iptal edildi... çoook sevndm ve eve gelip izledm. süperler yaa... bu bölümü izledkten sonra hah tamam bu defa itiraf geliyor demiştim ama ne yazık ki...:( neyse bölüm süper gidiyor. şu anda kayıkta çok romantik bir ortam var!! SICAK KONU lu bir konuşma:)...
angel eyes
26-12-07, 17:12
bu nazın ve tarıkın karşılıklı kelime oyunları birgün beni öldürecek.
ya şu burakta tam zamanında çıktı yani.
tarık naza oynuyor naz tarıka.
birbirleriyle kedinin fareyle oynadığı gibi oyun oynuyorlar.
birinizde bir kere itiraf etseydiniz ne olurdu sanki?
ha ne olurdu?:(
hüseyingazi
26-12-07, 18:22
Biraz geriden geleceğim ama olsun.
33. bölümü es geçemem bir çoğumuz gibi.
49 bölümün her biri ayrı bir tat vermişti bana.
Kimisinde çok güldüm ,kimisinde gözlerim doldu,
kimisinde çok kızdım ikisinede ,kimisinde işte bu dedim sadece.
Ama 33 bambaşkaydı ve de hep öyle kalacak.
Her satırını ezberleemde 33 deyince yine heyecanlanacağım
yine sabırsızlanacağım,yine merak içinde izleyeceğim belkide.
Bu bölüm beni ayrı bir hüzünlendirir nedense.
Ama bu bölümde atılan büyük adımlar hiç yabana atılacak gibi değildi.
NAZ:Anlaşıldı bu gece burdayız
TARIK:Galiba
NAZ:Ya sana birşey sorucam Tarık
TARIK:Sor akalım sor
NAZ:Belgin hanım seninle benim aramda yani acaba birşey varmış gibi düşünüyor olabilir mi?
TARIK:Kesin
NAZ:Ne?
TARIK: Otelde beni elimde çiçekle senin odanın kapısında yakaladı hemde sevgililer gününde daha ne olsun
NAZ:İnanmıyorum rezil olduk
TARIK:Niye?
NAZ:Haklısın rezil olmadık rezil oldum
NAZ:Niyesi var mı.Sen benim şoförümsün.Şoförüme aşık olduğumu düşünücek şimdi
TARIK:Eğer bu seni bu kadar rahatsız ediyorsa hemen şoförlüğünden istifa edebilirim
Belki açıkca söyleyememişlerdi ama bunun gibi üzeri kapalı kaç tane
itiraf vardı sayamam herhalde.Hele o sondaki sırıtmaları pardon gülümsemeleri.
Keşke Belgin o anı bozmasaydı demekten başka çare yok.
Ya da keşke Belgin,Hulusi,Vahi,Ümit,Filiz,Ayşe,Cenk,Bora,Melis a,Pınar,Mert....(liste uzayıp gider) o anlardan herhangi birini hiç bozmasalardı.Neler neler olurdu kimbilir...
zett_turgay
26-12-07, 18:31
ya da araya bir telefon girmeyseydi... tarık belki de çoktan sevdiğini söylerdi.tam söyleyecek çalan telefonlar belginin çabuk buraya gel tarık demeleri...tüm güzellikleri mahvetti malesef
hüseyingazi
26-12-07, 18:37
Nazın Filizi aradıktan sonra Tarıkla yaptığı konuşma ise gerçekten müthişti.
Naz cidden mi onları sordu yoksa Tarığın ağzından laf mı almaya
çalıştı bilemedim.Tarık ın afallaması ve hemen atlaması ise
ayrı bir konuydu.Demekki ikisinden biri azıcık bir şey
söyleseymiş bunlar açılmaya dünden razıymış.
Gerçi kaç kere itirafın tam ucundan döndüler ama neyse...
NAZ:Ay inanmıyorum sürekli meşgul.Kiminle konuşuyor bu kız bu kadar uzun böyle
TARIK:Kardeşinle konuşuyordur heralde
NAZ:EE evet ne diyorsun bu duruma?
TARIK:Hangi durum?
NAZ:Bu durum işte.Bak hiç inkar etmeyelim karşılıklı bir ilgi var.
TARIK:Karşılıklı?
NAZ:Hemde gayet yoğun bir ilgi
TARIK:Karşılıklı ve yoğun
NAZ:Sakın farketmedim deme bana
TARIK:Ben farkındayım da seninde farketmene sevindim
NAZ:Nasıl farketmem görmüyor musun halini?
TARIK:Çok mu belli oluyor?
NAZ:Çok
TARIK:Nasıl?
NAZ:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından.Senin fikrin ne bu konuda?
TARIK:Nasıl fikrim ne?
NAZ:Yani gelecek görüyor musun?Bir kere onaylıyor musun?
TARIK: Onay?
NAZ:E tabi yani neticede söz konusu olan kızkardeşin
TARIK:Kim?
NAZ:Filiz
TARIK:Filiz?
NAZ:Evet Filiz
TARIK:Sen Filiz'den mi söz ediyorsun?
NAZ:Evet Filiz ve Ümitten
TARIK:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından dediğin Ümit miydi?
NAZ:Evet.Sen kim sandın?
TARIK:Ben bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ: Dur şimdi konuyu değiştirme
TARIK:Konuyu değiştirdiğim falan yok
NAZ: Değiştiriyorsun
TARIK:Yoo konu Filiz'le Ümit değil miydi zaten
NAZ:Evet
TARIK:E tamam işte bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ:Sen başka birşey diyorum sandın değil mi?
TARIK: Dur şimdi konuyu değiştirme
NAZ:Konu çoktan değişti
İşte işte konu tam istenilen yere geldi.Hadi devam devam.
Ama o ne bir ses yine Belgin.Yine yarım kalmış bir itiraf
(Bence yarım değil ama)
Ben bide dizide en çok kimsenin altta kalmamasını seviyordum.
Burda Naz Tarığı kandırmıştı Filiz ve ümit diyerek
ama sonra Tarık yaptı aynısını arabada.
Bu seferde Naz atladı hemen.
Pot kırmak Naza daha çok yakışıyor bence ama Tarıkta arada
kırsın o potlardan.Tıpkı arabada kırdığı gibi.
Zaten o potlarda olmasa bu üstü kapalı itirafları,kıskanmaları felan
zor dile getirirlerdi ama işin belkide tadı burdaydı bilemiyorum...
zett_turgay
26-12-07, 19:10
belki de biz itirafın bir türlü gelmemesini sevmişizdir...belki de itirafın gelmesini ne kadar istesekte gelmemesini de bir o kadar istemişiz.bence kesinlikle itirafın gelmemesi dizimizin zevkini,keyfini,heyecanını giderek arttırdı.öyle ki kendi açımdan söylüyorum itirafın gelmediği her bölümü uykusuz geçirdim.her bölümden sonra acaba bu itiraf nasıl gelir diye diye sabahladım...aslında itiraf geldi o sözcükleri duyduk onlardan...mesela 34.bölümde kırlardalarken tarık nazı herşeyden çok sevdiğini söylemişti,nazda 41.bölümde saçmalama ben seni seviyorum demişti
zett_turgay
27-12-07, 01:31
bugün eurostarda öpüşme sahnesini az kalsın kaçırıyordum yine açtığımda bakışmaya başlamışlardı.derin bir oh çektim sonunda görebildim diye
bugün eurostarda 34. bölümü izliycem ya 33. bölümden sonra baya sinir olmustum taki bodrum sahnelerine kadar cünkü naz burak´a asik oldugunu düsünmesi yokmu yani o diger bölümde ama yinede yani 33. sonra nasil dönüyorlar ben anlamis degilim tabi bu senaryodan kaynaklaniyor ama off 33. bölümün üstüne kavgalari yokmu ama tabi bodrumda hersey düzeliyorduki.....
ama bugün ins. izleyebilirim ya tatil oldugu icin izleyebiliyorum zaten yani hic bir bölümünü kaciramam hele 34. bölümün basinda tarik naza diyorya seninle atesli bir gece gecirmek istemistim ve gecirdim diye hele o sahneyi cok seviyorum orayi izlemem lazimm.....
neyse saygilar:happy0064:good:bye
dizi kurdu
27-12-07, 14:50
Biraz geriden geleceğim ama olsun.
33. bölümü es geçemem bir çoğumuz gibi.
49 bölümün her biri ayrı bir tat vermişti bana.
Kimisinde çok güldüm ,kimisinde gözlerim doldu,
kimisinde çok kızdım ikisinede ,kimisinde işte bu dedim sadece.
Ama 33 bambaşkaydı ve de hep öyle kalacak.
Her satırını ezberleemde 33 deyince yine heyecanlanacağım
yine sabırsızlanacağım,yine merak içinde izleyeceğim belkide.
Bu bölüm beni ayrı bir hüzünlendirir nedense.
Ama bu bölümde atılan büyük adımlar hiç yabana atılacak gibi değildi.
NAZ:Anlaşıldı bu gece burdayız
TARIK:Galiba
NAZ:Ya sana birşey sorucam Tarık
TARIK:Sor akalım sor
NAZ:Belgin hanım seninle benim aramda yani acaba birşey varmış gibi düşünüyor olabilir mi?
TARIK:Kesin
NAZ:Ne?
TARIK: Otelde beni elimde çiçekle senin odanın kapısında yakaladı hemde sevgililer gününde daha ne olsun
NAZ:İnanmıyorum rezil olduk
NAZ:Haklısın rezil olmadık rezil oldum
NAZ:Niyesi var mı.Sen benim şoförümsün.Şoförüme aşık olduğumu düşünücek şimdi
TARIK:Eğer bu seni bu kadar rahatsız ediyorsa hemen şoförlüğünden istifa edebilirim
Belki açıkca söyleyememişlerdi ama bunun gibi üzeri kapalı kaç tane
itiraf vardı sayamam herhalde.Hele o sondaki sırıtmaları pardon gülümsemeleri.
Keşke Belgin o anı bozmasaydı demekten başka çare yok.
Ya da keşke Belgin,Hulusi,Vahi,Ümit,Filiz,Ayşe,Cenk,Bora,Melis a,Pınar,Mert....(liste uzayıp gider) o anlardan herhangi birini hiç bozmasalardı.Neler neler olurdu kimbilir...
Nazın Filizi aradıktan sonra Tarıkla yaptığı konuşma ise gerçekten müthişti.
Naz cidden mi onları sordu yoksa Tarığın ağzından laf mı almaya
çalıştı bilemedim.Tarık ın afallaması ve hemen atlaması ise
ayrı bir konuydu.Demekki ikisinden biri azıcık bir şey
söyleseymiş bunlar açılmaya dünden razıymış.
Gerçi kaç kere itirafın tam ucundan döndüler ama neyse...
NAZ:Ay inanmıyorum sürekli meşgul.Kiminle konuşuyor bu kız bu kadar uzun böyle
TARIK:Kardeşinle konuşuyordur heralde
NAZ:EE evet ne diyorsun bu duruma?
TARIK:Hangi durum?
NAZ:Bu durum işte.Bak hiç inkar etmeyelim karşılıklı bir ilgi var.
TARIK:Karşılıklı?
NAZ:Hemde gayet yoğun bir ilgi
TARIK:Karşılıklı ve yoğun
NAZ:Sakın farketmedim deme bana
TARIK:Ben farkındayım da seninde farketmene sevindim
NAZ:Nasıl farketmem görmüyor musun halini?
TARIK:Çok mu belli oluyor?
NAZ:Çok
TARIK:Nasıl?
NAZ:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından.Senin fikrin ne bu konuda?
TARIK:Nasıl fikrim ne?
NAZ:Yani gelecek görüyor musun?Bir kere onaylıyor musun?
TARIK: Onay?
NAZ:E tabi yani neticede söz konusu olan kızkardeşin
TARIK:Kim?
NAZ:Filiz
TARIK:Filiz?
NAZ:Evet Filiz
TARIK:Sen Filiz'den mi söz ediyorsun?
NAZ:Evet Filiz ve Ümitten
TARIK:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından dediğin Ümit miydi?
NAZ:Evet.Sen kim sandın?
TARIK:Ben bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ: Dur şimdi konuyu değiştirme
TARIK:Konuyu değiştirdiğim falan yok
NAZ: Değiştiriyorsun
TARIK:Yoo konu Filiz'le Ümit değil miydi zaten
NAZ:Evet
TARIK:E tamam işte bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ:Sen başka birşey diyorum sandın değil mi?
TARIK: Dur şimdi konuyu değiştirme
NAZ:Konu çoktan değişti
İşte işte konu tam istenilen yere geldi.Hadi devam devam.
Ama o ne bir ses yine Belgin.Yine yarım kalmış bir itiraf
(Bence yarım değil ama)
Ben bide dizide en çok kimsenin altta kalmamasını seviyordum.
Burda Naz Tarığı kandırmıştı Filiz ve ümit diyerek
ama sonra Tarık yaptı aynısını arabada.
Bu seferde Naz atladı hemen.
Pot kırmak Naza daha çok yakışıyor bence ama Tarıkta arada
kırsın o potlardan.Tıpkı arabada kırdığı gibi.
Zaten o potlarda olmasa bu üstü kapalı itirafları,kıskanmaları felan
zor dile getirirlerdi ama işin belkide tadı burdaydı bilemiyorum...
evet kesinlikle işin tadı zevki güzelliği herşeyi beklenen ama gelemeyen ya da çaktırmadan gelen itirafftaydı.bekledik aha şimdi dedik ama olmadı büyü bozulmadı hep bekledik hayatımızın en güzel anısı oldu yalancı yarim.beklemesi bile ayrı keyifti o heyecan o fragman bölüm özeti nöbetleri hepsi ayrı keyifti hele uğur kedi bekleyişlerimiz ayrı bir zevkti ilk 20 nin tüyosu gelmişti sonra ünal bay ve fulya ablada geldi.çok güzel ve özel günlerdi.büyüsünü hem dizi içinde hemde dizi dışında bana yaşişatan ve halada devam eden tek diziydi
aşka_aşık_11
27-12-07, 16:15
of bu naz çokk ZEKİ yaa!!!!
naz: yanlış yaptığını anladın ve mumu devirdin deil mi? doğru söyle amacın buydu deil mi?
tarık: evet! amacım seninle ATEŞLİ BİR GECE GEÇİRMEKTİ!
naz: ne!
tarık: amacım senle ateşli bir gece geçirmekti mumu devirdim ve bunu başardım! rahatladınız mı?
replikler tam olarak böyle değldi ama idare edin... çok güldm bu sahneye yaaa.....
ayy başım döndü ya! bir euro star bir normal star!!! ama çok güzellerrr!!!
of bu naz çokk ZEKİ yaa!!!!
naz: yanlış yaptığını anladın ve mumu devirdin deil mi? doğru söyle amacın buydu deil mi?
tarık: evet! amacım seninle ATEŞLİ BİR GECE GEÇİRMEKTİ!
naz: ne!
tarık: amacım senle ateşli bir gece geçirmekti mumu devirdim ve bunu başardım! rahatladınız mı?
replikler tam olarak böyle değldi ama idare edin... çok güldm bu sahneye yaaa.....
ayy başım döndü ya! bir euro star bir normal star!!! ama çok güzellerrr!!!
yhaa ewttttt bnce orası çok güseldiiiiiiii tarık ole bi cewap verdi kiiiiiiiii!!!!!!!!!!! eweeettt bitti dizimizz; yarın alfonso olduğunu öğrenicek...:D
Bugun 29 aralik, bizim Filiz'imizin dogum gunu...
Gecen sene Tarik, Umit, Sadri, Ayse ve Naz'la birlikte dogum gununu kutladin, dogum gunu kutlayan ilk Tarik oldu ve ''iyi ki dogdun Filiz....iyi ki dogdun Filiz...'' dedi.
Filiz'cim eminim yine Tarik senin dogum gununu kutlayacak, biz duymasak bile.
dogum gunun kutlu olsun.
Gecen sene Tarik, Umit, Sadri, Ayse ve Naz'la birlikte dogum gununu kutladin, dogum gunu kutlayan ilk Tarik oldu ve ''iyi ki dogdun Filiz....iyi ki dogdun Filiz...'' dedi.
dogum gunun kutlu olsun.
Arkadaşım, hatırlatman için sonsuz teşekkürler. Evet, haklısın Tarık, kız kardeşinin doğum günün kesin kutlar.
İYİ Kİ DOĞDUN FİLİZ TEKELİOGLU, İYİ Kİ DOĞDUN....
melek yüzlüm
29-12-07, 15:11
Arkadaşım, hatırlatman için sonsuz teşekkürler. Evet, haklısın Tarık, kız kardeşinin doğum günün kesin kutlar.
İYİ Kİ DOĞDUN FİLİZ TEKELİOGLU, İYİ Kİ DOĞDUN....
evet ya bu gün filizin dogum günü dimi
iyki dogdun filiz
ben o bölümü izlerken nazın dogum günü olucak diye ve tarıgın ne gibi süprizler yapacak diye ne hayaller kurmuşdum hatda belki itiraf gelir diye bide beklemişdim ama nerde nazın dogum günü unutuldu ya keşke yapılsaydı cok güzel bir bölümolurdu zaten hep keşke diyorum ah keşke ah
angel eyes
29-12-07, 15:23
dogum gunun kutlu olsun.
o unutUlmaz günlerden biri bugün.
İYİKİ DOĞDUN FİLİZ TEKELİOĞLU.:img-wink:
aşka_aşık_11
29-12-07, 15:24
Iyiki Doğdun Filiz Tekelioğlu!!!...
Nice Yillara!!!
zett_turgay
29-12-07, 18:36
o güne tekrar dönmek için neler vermezdim.29 aralık 2006 perşembe.iyi ki doğdun Filiz TEKELİOĞLU
pas.si.on79
29-12-07, 21:05
Hüseyingazi teşekkürler... ne güzeldi o günler..O zekice replikler.. off offf
Hem ztar hem euro ztar dan izleme şansı olanlar adına çok iyi.. Ben ikisini de izleyemiyorum.
Sevgili Filiz Tekelioğlu doğum günün kutlu olsun..
O bölüm çok güzeldi!
Keşke geri dönebilsek
İYİKİ DOĞDUN FİLİZ TEKELİOĞLU
başak-eylül
29-12-07, 22:58
Bugün o unutulmaz günlerden biri.24. bölüm,şahane replikler ve doğum günü:Filiz Tekelioğlu'nun doğum günü.Doğum günün kutlu olsun Filiz.
arkadaşlar ikinciliğe düşmüşüz ara açılmadan oylara devam
7 AYRI KANALDA YAYINLANAN 60 DİZİ ARASINDA SİZCE "YILIN DİZİSİ" HANGİSİ? (En Az Oyu Alan 3 Dizi, Her Gün Anketten Çıkarılacaktır.)
ZORAKİ KOCA - KANAL D %24 (3405)
YALANCI YARİM - STAR TV %24 (3392)
YAPRAK DÖKÜMÜ - KANAL D %22 (3030)
arkadaslar hep barısımın baslığına giriyorum arada tatlı cadı merveninde baslığına giriyorum.biliyorsunuz hergün tekrarı var yy'in simdi hergün izliyorum ve her bölümü süper.gülerek izliyorum.zaten bir tek ozaman barısımızın öldüğünü unutuyorum.dizimizi oylamaya devam.bu arada adım filiz.:img-wink:
aşka_aşık_11
31-12-07, 12:29
bugün tekrar var mı acaba? ztar yine göstermz bugn! ben ewdeim yaa!!! gıcığı var bana yaa:(
aşka_aşık_11
31-12-07, 14:33
naz: olan bunca şeyden sonra dost kalmamı bekleme benden!!!!
yaa naz bunu söyledkten sonra tarık nasıl tepkisiz kalır yaaa!!! hala anlamıyorummm:(
naz bunca şey derken neyi kasteddi sizce? öpüşmeleri değil mi?? ve bu konuşmanın üstünden 5-6 saat geçiyor ve naz başladı yine dostum da dostum!!!!:( yine döndük başaa.!!!off...
aşka_aşık_11
31-12-07, 14:42
off boğacağım bu nazı beennnn!!! hala arkadaşım arkadaşım dolaşıyorr!é!!!
aşka_aşık_11
31-12-07, 14:48
naz:haykıracak nefesim olmasa bileee ellerim uzanırrr olduğun yereee!!!
ay karnıma ağrı girdiii!!!:)
Naz'ın birden fazla kişiliğe kısa aralıklarla bürünmesi bu bölümün en komik ve duygulu anlarını oluşturuyor. Naz'in değişken ruh hali bir arada kalmanın sebebidir. Bir yanı "evet" derken diğer yanı "hayır" diyor. Aslında araya kaçan replikler çok şey anlatıyor. YY nın, kanser etkisi yapan bölümlerinden biri olsada şimdiyi düşünmek hüzün, o günleri düşünmek sinir olmanına sebep olabilir.
YY ile kalın. İyi yıllar. Kendinize çok iyi bakın. Unutmayın da.
Sevgilerle,
SENA
MUTLU YILLAR Yalancı Yarim Ailesi
2008 herkese Sağlık,Mutluluk ve Huzur getirirsin,,,
tabi ki bir deYalancı Yarim Ailesiyle birlikteee hep beraber olmayı diliyorum bu yıldan....
"Dert ortayım...bu daha iyi oldu,sen de itiraz etmedin."
Dert Ortağım Benim - Ajda Pekkan
AŞK kadehiyle,içtiğim senin
Sevgili diye seçtiğim sensin
Bütün dünyayı gezdim dolaştım
Anladım ki tek sevdiğim sensin
Dert ortağım benim
Biricik sevgilim
Söyle senden başka
Kimim var benim
Seninle ağlarım
Seninle gülerim
Söyle senden başka
Kimim var benim
Senden uzakta geçmez günlerim
Bir gün görmesem seni özlerim
Başka birini sevemem artık
Gelmesen bile seni özlerim
aşka_aşık_11
31-12-07, 15:22
inanmıyorum yaa!!! yine kestilerr!!! sinir oldum! oofff!!!
BU ARADA HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN! UMARIM BU YIL HERKESE UĞURLU GELİR!! VE MUTLULUK GETİRİR!!!
ztar yaptı yine densizliğini...tatil günlerinde izlememizi istemiolar sanırım:icon_sorr
tüm yy ailesine iyi seneler..kayıpların yaşanmadığı,mutluluğun,sağlığın,huzurun ve barışın hakim olduğu güzel bi yıl diliyorum hepinizebye
angel eyes
31-12-07, 17:16
büyük bir heycanla gelmiştim ama bi baktım yabancı bir film.
sinir oldum resmen.
sana ve tüm yy ailesine sağlıklı huzurlu mutlu,bir yeni yıl diliyorum.
yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın:)
mutlu seneler:)
zett_turgay
31-12-07, 20:36
amannnn boşverin zaten sinir bozucu bir bölümdü.37.bölüm yayınlandı bugün sanırım.bende izlemedim ama hesaplamalarıma göre bugün 37.bölüm yayınlanmış olması lazım
belki klasik olucak biliyorum ama herkesin yeni yılı sağlık huzur ve mutlulukla geçsin diliyorum
başak-eylül
31-12-07, 20:46
Meraba Yalancı yarim sevenler,aşka aşıklar
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun,hepimiz için huzur ve barış dolu bir yıl dileği ilebye
pas.si.on79
31-12-07, 21:51
Tüm YAlancı Yarim ailesinin yeni yılını kutlar,2008 in sağlılık,mutluluk huzur dolu günler getirmesini dilerim.
zett_turgay
01-01-08, 03:14
zaten sinir bozucu bir bölümdü bu 37.bölüm.izlemesende birşey kaybetmezsin.bu bölümde sofia diziye giriyordu.ve tam tarığa sarılırken naz görüyordu.ayrıca diziye netice halamız giriyordu.her bölüm beynime kazındı adeta
ayrıca kısa bir NOT:starın yayınlamadığı şeyi eurostarda yayınlamıyor
pas.si.on79
01-01-08, 14:42
Merhabalar,,
Ztar ın sayesinde 2008 i çok sinirli bir şekilde girdim.:dito:dito:dito:dito Bayram tatilinde YY yi yayınlamadı.Bugün niye yayınlamazsın ztar. :dito:dito elime geçirsem bu ztarı :dito:dito ÇAlışanlara ne garezin var..
Bugün ztardan nefret ettim. Gerçekten bir daha ztar izleyemeyeceğim artık. Ztarı son bir kaç bölümüne baktığım Benden Baba Olmaz adlı diziyi bir de İki Aile dizisini izliyorum.BBO ın kıymetini bilemeyen kanal diziyi yayından kaldırdı.O günden belli ztarı iki aile dışında izlemiyorum.
Ama en çok beni ztardan nefret ettiren.Yani boğazıma kadar getiren yy yi bugün vermemesi...
sevgili zett_turgay,demişsin ki zaten sinir bozucu bir bölümdü.Ben tüm bölümleri çok seviyorum.İzlerken tamam kızdık. Öyle olsun şöyle olsun dedik ama bu bir diziydi.Bir senaryo vardı.Ama bitti. hepsi birbirinden özel güzel bölümlerdi.
ara ara izliyorum. Onları çok özledim.
slm arkadaslar ya dizimiz bu gün eurostarda yayinlandi hatta 2 bölüm pes pese....tamam star vermedi ama eurostarda vardi...
bu arada birinci zoraki kocanin olmasini cok sacma buldum yani biz birinciyken onlar nasil olurda birinci olurlar aklim almiyor vallahi neyse saygilar...
angel eyes
01-01-08, 23:16
hepimiz o dizinin birinciliğini çok şaçma bulduk ama malesef yapacak bşey yok.
biz dizimiz için elimizden gelenin fazlasını yaptık.
barış gibi tertemiz bir insanı alan dünyada adalet olmasını bekleyemeyiz.
YY CİLER....
Büyük bir kısmımız, 2007 de acıların en büyüğünü yaşadık. Hâla, içimiz acıyarak nefes alıyor, gülüyor, hayatı devam ettiriyoruz.
2008 eski acılara dayanma gücümüzün olduğu, yeni acılar göstermeyen bir yıl olsun.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum....
Not: ZK nın birinciliğinde oluşan şaibe onlara yeter arkadaşlar... üzmeyin kendinizi... bir gecede 3000-4000 oy alınması sadece bilgisayar oyunları sayesinde olur.... Ayrıca, madem o kadar iyi bir diziydi 26. bölümde neden final yapılıyor.... YY için 49. bölümde son derken 7 bölüm daha uzattıran bizler, bir dizinin nerde ne zaman neyi kazanacağını biliriz.... Çocukça bir senaryoyla yayınlanan dizi, zaten 1 ay sonra hafızalardan silinecek... YY için söze gerek bile yok... ASLA UNUTULMAYACAK.........................
arkdaşlar ben geçen cumadan izledim sonra hiç izleyemedim pazartesi bir bölüm verilmiş dün yoktu sanırım bugünkü bölümüde izliyorum ama anlamıyorum biri bana anlatırmı şu pazartesi yayınlanan bölümü hani tarıkla naz sahilde sarılıyorlardı
zett_turgay
02-01-08, 19:41
sahilde sarılıyorlardı.hmm naz tarığı azad ediyor o bölümde.onu sofia ile müştemilatta sarılırken yakaladı.tabi tarık sarılmadı sofia onu bulunca sarıldı.sofia tarığın eski italyan sevgilisi bu arada.neyse naz birde tarığın alfonso olduğunu öğrenince onun italya da daha mutlu ve huzurlu olacağını düşündüğü için onu azad ediyor.azad'ın kelime anlamı serbest bırakmak demek.37.bölüm bu kesinlikle.neyse serbest bırakıyor ama bu konuda tarığın hiç fikrini sormuyor.çünkü ne diyeceğini biliyor ve diyecekleri onu korkutuyor.yaptıklarına pişman oluyor bugüne kadar ki.ona alışık olmadığımız gibi davranıyor.ama 38.bölüm harikaydı.neyse izleyince görürsün
nasıl böyle bir mantık hatası olur anlamıyorum?tarık en son sarhoştu ama kapıdan çıkınca birden bire kendine geldi.cidden acaip olmuş yani.
zett_turgay anlattığın için sağol cnm şu an izliyorum yy mi tarık naz süper sarhoş olmuşlar ya bayıldım hele o yatağa düşüş sahnesi yok mu off neyse birazdan biter sanırım bakalım neler olucak ayy çok merak ettim valla
Yine harika bir bölümdü
Tekrar bile izlmek çok güzel!
Hele sarhoş oldukları sahneye yine keyifle izledim
Her sahnesini keyifle izledim.Çok güzeldi o sahne
O yatağa düşüş,tarık'a gitme diyişi çok güzeldi
bugün 41.bölümmüydü eğer öyleyse bitmesine çok az kaldı off son bölümlere nasıl bakacam bilmiyorum
ben diziyi malesefki son bölümlerde yakaladım hani tarığın naza işkence ettiği ilk bölüm nazın üstünde sarı elbise vardı teknede tarık tekelioğluna çello çalııyordu staj iiçin bu bölümü sırf bu sitedeki yy hastası birisi dizi reyting alsın diye benden rica ettiiği için izlicektim fakat birden diziye acayip bağlandım sonra haftaiçleri baktım dizinin tekrarı vardı heyecanla izlemeye başladım hani şu bugünkü yayınlanan bölüm tamda tarıkla nazın sarhoş olduğu andan itibaren izledim hergün o sarhoş sahnesinden son bölüme kadar biliyorum izledim şimdiki gündüz tekrarlarınıda bugünkü de dahil izledim yani anlıcaıın izlemedğim bir tek 29.bölüm vede şu yılbaşında izleyemediğim nazın tarığı serbest bıraktığını söylediğin bölüm eee tabi birde starın kırptığı sahneler:(
zett_turgay
03-01-08, 21:59
hmm 29.bölüm çok güzeldi.naz tarık pınar ve mert 2 doğru bir yalan hangisi doğru hangisi yalan oyunu oynuyorlardı.kağıtlar seçildi,naz bilerek tarığı kendi kağıdında çıkarıp ona haince sorular sormaya hazırlanıyordu ki pınar çıktı tarığın kağıdından.çünkü nazın ismi kendine düşmüştü:):) pınar bu odada en çok sevdiğin kişi kim dedi tarıkta kardeşim dedi.tamam nazın film koptu.odasında derin derin düşüncelere dalmaya başladı.acaba kardeşi olarak mı beni seviyor yoksa ben olduğum için mi sorusu sabaha kadar uyumamasına yetmişti.sonra arabada şimdi yerini hatırlamıyorum mertlerler buluşmak için biryere gidiyorlardı.calipsoydu galiba aşçısından kahyasına kadar tarığı herkesin tanıdığı yer:) neyse o konuya girmeyelim çıkamayız:) naz tarığa sorular sormaya başladı.işte tüm gece düşündüğü soruyu sordu.tarıkta kardeşim olarak seviyorum dedi.tabi kuyruklu yalan bu:):) birde en can alıcı soruyu sordu.dağ evinde o gece sen mi beni öptün ben mi seni dedi? tarıkta arabayı kenara çekip ben seni öptüm dedi.neyse sonra biraz daha konuştular ondan sonra tarık dedi ki ben bu oyunu çok seviyorum ya 2 doğru 1 yalan.ondan sonra naz sinirlendi tabi ama haksız bir sinirlenmeydi çünkü hangisi yalan bilmiyor e tabi ki kardeşim olarak seviyorum dediği yalan.böyleydi işte 29.bölüm;)
tüh ya çok güzelmiş kaçırdım neyse izlerim bir şekilde nasıl olsa bugünkü bölümde güzeldi tarık nazı kıskandı o çocuktan gerçi zaten buraları ve sonuna kadar biliyorum o zaman izlediğimde pek anlamamıştım şimdi çok iyi anlıyorum
ama 33. bölüm gibisi yok birde belginnazlı sahne aslında 49.bölümdeki sahildeki sahnede süperdi
Bugün 40.Bölümü yayinladilar euro starda..Cok güzeldi...
Tarik naz`i kiskaniyor yeni soförden...;-)
Haftasonu girdi araya ya....41.bölüm icin pazartesiyi bekleyecegiz malesef...-.-
Bir yandanda üzülüyorum..9 bölüm kaldi bitmesine...insallah yine bastan yayinlarlar..yine severek izlerim:D
tüh ya çok güzelmiş kaçırdım neyse izlerim bir şekilde nasıl olsa bugünkü bölümde güzeldi tarık nazı kıskandı o çocuktan gerçi zaten buraları ve sonuna kadar biliyorum o zaman izlediğimde pek anlamamıştım şimdi çok iyi anlıyorum
ama 33. bölüm gibisi yok birde belginnazlı sahne aslında 49.bölümdeki sahildeki sahnede süperdi
yeldacim, evt o 49.-bölümdeki sahil sahnesi süperdi...aslinda bütün 49.bölüm cok güzel....
Yine severek izleyecegim....
zett_turgay
04-01-08, 21:40
49.bölüm güzeldi ama klasikti.yine yanlış anlamalar ve sonrasında düzeltilen yanlışlar vardı.ama yine de çok güzeldi dediğiniz gibi
Ben malesef bilmedigim icin gec actim tv yi ama yinede cok güzeldi herzamanki gibi.
42.Bölüm yayinlandi euro starda..
Ya arkadaslar, euro star ve starv degisik bölümler mi yayinliyorlar??
aşka_aşık_11
07-01-08, 18:51
kaçta başlayıp kaçta bitti bugün dizi? yazarmsnz lütfen!
deryacık evet farklı bölümler veriliyor euro ile normal starda...
ya diziyi neden erkene aldilar ya ne güzel erken ciktigim zamanlar izlemeyi umut ediyordum ama simdi hic izleyemeyecegim bir saate aldirlar ya..bende izlemek istiyorum tamam kac kere izledim ama yinede o güzel bölümleri hele final bölümüne yaklasilmis bölümleri ya ben bu stardan neden nefret ediyorum bu konuda:icon_whis
Kendi yayın akışıyla çelişen bi kanaldan fazla bişey beklemiyorum zaten...en azından izleyiciye ve DİZİye biraz saygı gösterseler...çocuk oyuncağına çevirdiler..
angel eyes
09-01-08, 15:28
hulusinin lafları çok dokunaklıydı.
ve bu sefer yerden göğe kadarda haklıydı.
belginde ğişmn oldu ama son pişmanlık fayda etmez.
ya naza ne demeli.
bir tutturdu mesai saatleri için patron şöför,mesai saatleri dışında can ciğer kuzu sarma.
Bodrum bölümlerini seyretmek çok zormuş arakadaşlar...
aşka_aşık_11
10-01-08, 15:25
selam arkadaşlar. bu da benm şansım. 30dk ancak izleyebldm ama çok güzeldi. herşeyiyle süper bölümlerden birisiydi. tarık,naz,belgin,hulusi,raşit,nesrin... müzikler,deniz,güneş... tam anlamıyla aşk ve yaz bölümleriydi. ama ne yazık ki sonu gelemedi. neyse girmeyelim o konulara. kısaca bölümün çekilmesinde ve yazılmasnda emeği geçen herkesn ellerine sağlık
zett_turgay
10-01-08, 15:42
tmm sorun değil ztn:img-wink: neyse konuya dönelim...bu bölümü izlemedim,daha doğrusu izleyemedim çünkü izlerken acı çekiyorum hepiniz gibi üzülüyorum bende malesef elimizde olan birşey değil.bu bölüm sanırım 46.bölümdü.koray kılına sinir olurdum.sürekli naza yakın davranırdı.tamam arkadaşı sadece ama bu kadar da yakınlık olmaz ki cnm.naza da şaşırdım aslında,hayret tarığı hiç kıskandırmaya kalkmadı korayla.keşke sonu gelebilseydi:icon_sorr
krizantem_84
10-01-08, 17:29
Bodrum sahnelerine katlanmak ne zormuş meğer.Ne kadar hoş,ne kadar sıcak anlar oysa ki..Şimdi bakışlarını görmek,gülüşünü seyretmek yalnızca acı veriyor..Bu şarkı herşeyin özeti aslında.Başka birşey yazmak anlamsız geliyor şu an..
BODRUM BODRUM
Nasıl anlatsam,nerden başlasam,mmmm
Bodrum Bodrum,Bodrum,Bodrum
Duygu,biraz duygu
Bütün isteğim buydu
Biraz deniz biraz uyku
Bütün isteğim buydu
Bodrum Bodrum,Bodrum Bodrum
Nasıl anlatsam,nerden başlasam
Kaç kişiydik o zaman bak
Kaç kişi kaldı şimdi
Bodrum Bodrum
Bir zamanlar aşık olmuştum
Ama şimdi ismi neydi unuttum
Bodrum Bodrum Bodrum Bodrum
angel eyes
10-01-08, 18:20
artık bodrum bölümlerinin yayınlandığını biliyoruz ve bunu izlemeye kimsenin cesaret edemediğinide.
zaten sadece 49. bölümü izleyebileceğim oda pazartesi gününe denk gelirse tabi.
ne kadar acı verici o bölümleri konuşmak bile ya:(
angel eyes
10-01-08, 19:45
olamz ya 3 bölüm kaldıysa en üzüc sahneyi izleyeceğim ama son bölümleri izleyemeyeceğim:(
şu okulun başımı yakacağı kesindi zaten:(
pas.si.on79
11-01-08, 15:37
nasıl yani bugün 46 ncı bölüm mü yayınlandı.Ne çabuk bitti...
... Ahh Bodrum Ahhh.. İzmir .....
YAlancı Yarim unutulur mu hiç...BArış AKarsu hiç unutulmaz....
her seferinde izlemeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum işde barışım nede güzel oynamış oyunculuğu zirve yapmış bu bölümde bitmesine 2 bölüm kaldı
bn seyretmiyorum diziyi yoksa bn biterim artık zaten dediğinize göre 3 bölüm kalmış... bu bölümlerde ne de çok severek seyrediyorduk diyer bölümlerdeki gibi....
zett_turgay
12-01-08, 16:25
dün 47.bölüm vardı.ne kadar harika bir bölümdü.nazın içkiyle tüm cesaretini toplayarak tarığa duygularını söyleyecekken vahinin araması.nazın konuşulanları duyması.tarığa etmediğini,söylemediğini bırakmaması,tarığın birden kapıyı zorlayıp içeri girip naza herşeyi anlatması,tabi nazın başta tarığı deli sanması,tam telefonla artık kimi arıycaksa o anda kimliğindeki tarık tekelioğlu yazısını görmesi,elinden telefonu düşürmesi,ve son olarak kozların tarığın eline geçmesi ve diğer bölümde naza yapmadığını bırakmıycak olması... herşey muhteşemdi
47. bölüm muhteşem bir bölümdü...Tüm bölümler gibi severek beğenerek izlemiştim...Ama...Şimdi tarif edilemez bir üzüntüyle izliyorum o bölümleri...Bodrum bölümlerini izlemek zor hem de çok zor...47. bölümün sonunda Barış'ın kırmızı bandanası süperdi.Çok şeker olmuştu canım benim ya...
angel eyes
12-01-08, 16:46
bu kadar da olmaz.
artık hiç izleyemem.
şimdide12:30 da başlatıyorlar.
bu ztara ne desek az ama bu foruma yakışmaz:(
zett_turgay
12-01-08, 19:30
tabi daha önemli dizileri varya.mesela gün değişikliğiyle ilgili ztar'ın yaptığı adiliğe bir örnek vereyim;kanal D menekşe ile halil in gününü değiştirdi ve bunu hemen her reklamda defalarca kez gösterdi.yani öyle çok gösterdi ki bunaldım resmen.ztar napıyorsu? 40-50 reklam yayınladıktan sonra anca aklına gelirse yayınlıyordu dizimizin fragmanını.biliyorum bunları konuşmak için artık çok geç ama yine de belirtmek istedim
aşka_aşık_11
12-01-08, 23:19
tugy aynen katılıyorum sana!hiç unutmuyorum bizim dizinin son bölüm reklamını cuma günü vermişti zibidi ztar!çatlamıştık yha:(
tugy aynen katılıyorum sana!hiç unutmuyorum bizim dizinin son bölüm reklamını cuma günü vermişti zibidi ztar!çatlamıştık yha:(
O bölüm özel bir durum altında yayınlandı, o bölüm hariç katılıyorum sizler. Pazartesi geceleri KÖPRÜ yaptık, dağlara çıktık adam aradık, patlamalar oldu, bilimiyorum Türkiye'nin gerçekleri devam ediyor, ama köprü kuruldu mu? Benim ki yıkıldı...
zett_turgay
15-01-08, 15:40
dizimizin malesef son bölümü az önce bitti.aslında izlemeyi düşünmüyordum çünkü malumunuz üzülüyordum.ama zap yaparken star'ın da adı geçince ister istemez görmek durumunda kaldım.kanalı birkaç kez değiştirdim kendi kendime 'hayır izlemiycem artık üzülmek istemiyorum' dedim.ama parmaklarım sanki zorla açtı starı.doya doya izledim son bölümü.öyle güzel öyle güzeldi ki.kelimelerle bile ifade edilemiycek düzeydeydi.o mutlu sıcacık tabloların bırakın benzerini ona yaklaşanını bile bir daha görebileceğimi zannetmiyorum
Son bölüm az önce bitti...İçim ne kadar el vermesede izledim...İzlemiyim üzülüyorum dememe rağmen izledim...Çok çok güzel bir bölümdü...İlk izlediğimde olduğu gibi kendimi bir boşluktaa hissettim...Beni bu kadar etkileyecek bir dizinin daha olacağını zannetmiyorum...
Yalancı Yarim ASLA unutulmayacak...
barışakarsuyase
15-01-08, 17:04
Son bölüm az önce bitti...İçim ne kadar el vermesede izledim...İzlemiyim üzülüyorum dememe rağmen izledim...Çok çok güzel bir bölümdü...İlk izlediğimde olduğu gibi kendimi bir boşluktaa hissettim...Beni bu kadar etkileyecek bir dizinin daha olacağını zannetmiyorum...
Yalancı Yarim ASLA unutulmayacak...
kim hissetmedi ki kim düşmedki boşluğa gidişini sanki tekrar yaşadım acı ne kadar gerçek olsada
bir zamanlar bodrumu çok seviyordum ama..........çaldı
şu anda kralda geçti."baış seni meleklere emanet ettik ama seni çokk özlüyoruz....bala
Dersleri vermişim, dönem bitmiş eve gitmeye çok az zamanım var, her an burdayım yazıyorum okuyorum, herşey yolunda ama gideceğim gün ben uçağı kaçırıyorum. Uçak falan umurumda değil eve döner dönmez tekrar forumda soluğu alıyorum. Mutluyum...
28 haziranda evdeyim 2 gün sonra 49. bölüm var benim aklımda uçuşan binbir hayal, onlarca fikir, bodrum planları... Derken hayatımın ve belkide hayatımızın en kötü haberlerini aldığım günlerden biri oluyor 29 haziran. Herşey bir anda al üst....
Ağlayarak izlediğim bir bölümdü bu son bölümümüz. O repliklerin onun gidişiyle anlam bulması ne kadar acıydı. Bu bölüm için söylenecek bişey yok. Yorumuda yok. Bugün izledim ve kendimi yine o günlerde hissettim, kendime mani olamadım, süzüldüler.. Ve belki her izlediğimde, her düşündüğümde, belki yolum bodruma düştüğünde yine süzülecekler. İçimde kaldı o. Hemde ta en derin yerimde..
aşka_aşık_11
17-01-08, 21:56
bugün tekrar izledim son bölümü... ve yine aynı duyguları yaşadım. gene isyan ettim.
izlerken; sanki de barışın gideceğini biliyolarmış gibi çektiklerini düşündm yine...
içim sızladı. o son sahne... elimde olmadan süzüldü gözümden yaşlar...
isyan... neden dedim neden tam herşey düzelmişken bitti?? hani o son sahnede barışın şapkasını çıkardığı sahne varya keşke dedim keşke gerçek olsa... gerçek olsa da bakın size şaka yaptım dese...
keşke yine herşeyin yarım kalmasına sebep olan şey bir cep telefonu olsaydı.....
herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü....
Arkaşlar bende yeniyim aranızda inş.benide alırsınız ben tekrarlarını ilzedim barış'ın öldüğünü unutup dizinin son 5 bölümüyle ilgili yorum yapıyım.=Bence tarık naz'a çok çektirdi aama olsun güseldi=)Ama yalancı yarimin bitmesine çok üzüldüm çok güsel bir bölümdü ben dedim barış kalcaktı ve diziye şakır şakır devam etcekti dedim ama olmadı olsun sonuçta barışla olrda günahsızsak buluşcaz inş.=)Ama dizinin son bölümleri çok güseldi ama tarık tekelioğlu çok şıamrıktı ve naza çok çektirmişti=(
Daha önce yarım yamalak izlediğimden içime sinmemişti, kısmet bu tatileymiş. İlk 20 bölümünü indirdim bilgisayara, her gün izlerim diye ama 6 bölüm bitti bile iki günde...
Cidden ne kadar samimi, ne kadar bizden bir diziymiş Yalancı Yarim, uzaktan uzağa takip ettiğim kadarı da bu kanıya varmama yetiyordu ama tam olarak izleyince iyice anladım.
Bir de izlerken inanası gelmiyor insanın Barış'ın artık aramızda olmayışına. Hiçbir şekilde inanmak istemiyor ya insan, ama hele dizide o şen şakrak hallerini izlerken "Nasıl...nasıl?" diye kendi kendime sormadan edemiyorum!
Ve dizinin yarım kalışı...
Barışsız devam etse zaten yarım devam etmiş olacağı için (ki hiçbir oyuncunun devamı kabul edebileceğini düşünmüyordum ben o zaman da) böylesi çok daha iyi oldu. Biraz havada, ama en azından mutlu, Tarık'ın ve Naz'ın gülümseyişleriyle... Barış'ın gülümsemesiyle ekranın donuşuyla bitti.
Ve ekranların unutulmayacakları, özelleri arasında yerini aldı.
Tüm Yalancı Yarim severlere sevgilerle...
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.