Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 15
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar..
Sevgiler
Ehlocan
ebru.karaca
02-07-07, 01:50
Muhteşem bir 49. bölüm izledik. Elbetteki ki yorumlarımız da gelecek. Ama şu an kimsenin yazacak hali yok. Herkes Barış'ın bir an önce kendine gelmesini, iyileşmesini ve ayağa kalkmasını bekliyor.
İnşallah en kısa sürede iyileşecek ve harika bir 50. bölümle aramıza dönecek.
Dualarımız seninle Barış.
Yalancı Yarim burada bitmesin.
Düşmeden Bulutlarda Koşman Gerek Barış. VAZGEÇME.
Ah be Ebru nasıl da hevesliydik nasıl bekledik bu bölümü ama gel gör elimiz gitmiyor işte.Barışı gülerken görmeden de nasıl yazacağız bilemiyorum.Diziyi izledim ama kah gözümde yaşlarla kah dalarak.Çok güzeldi beki bölüm ama öyle bir izledim ki boş boş bakarak.
hepimiz büyük heveslerle ne umutlrla bekledik ama nabalım kaderde buda varmış..
artık barışımız iyileşşin sonra yorumlar yazılır eski neşemize kavuşuruz...
Diziyi izledim mi izlemedim mi belli degil, hatirliyorum mu hatirlamiyorum mu belli degil...
Ekrana bakiyordum ama boss..
Ozette Baris'in guldugu bir sahne vardi. O guldu ben basladim aglamaya. Baris'in sahnesi cikar ben aglarim.
Ooof of bana birgun YY'yi boyle izleyecegimi soyleseler.....
Ama Baris bir ayaga kalksin neseyle izleyecegiz tekrardan...
Muhteşem bir 49. bölüm izledik. Elbetteki ki yorumlarımız da gelecek. Ama şu an kimsenin yazacak hali yok. Herkes Barış'ın bir an önce kendine gelmesini, iyileşmesini ve ayağa kalkmasını bekliyor.
İnşallah en kısa sürede iyileşecek ve harika bir 50. bölümle aramıza dönecek.
Dualarımız seninle Barış.
Yalancı Yarim burada bitmesin.
Düşmeden Bulutlarda Koşman Gerek Barış. VAZGEÇME.
Ah be Ebru nasıl da hevesliydik nasıl bekledik bu bölümü ama gel gör elimiz gitmiyor işte.Barışı gülerken görmeden de nasıl yazacağız bilemiyorum.Diziyi izledim ama kah gözümde yaşlarla kah dalarak.Çok güzeldi beki bölüm ama öyle bir izledim ki boş boş bakarak.
Bölüm yayınlandığından beri kaç defa denedim,bölüm hakkında yorum yapmayı,ama parmaklarım bir türlü klavyedeki harflere dokunamadı.Duygularım,hislerim engel oldu,Dediğiniz gibi şimdi sırası değil,ellerimiz gitmiyor yorum yazmıyor.Yoksa bölüm hakkında yapılacak o kadar güzel yorum var ki,Bugün ancak 2.kez izlediğimde birşeyleri anladım gibi,Cumartesi akşamı o gerginlikle,o yaşadıklarımla(mızla) tuhaf tuhaf izledim.
Barış'cım hadi kalk bak,senden 50.bölümü ve devamını,sonra konserlerin,yani daha tonla yapacağın şey var.
Gerçekten de ne umutlarla beklemiştik...
Didik didik edecektik bu bölümü, aynı fragmanı didik didik ettiğimiz gibi...
Ama şimdi gitmiyor kimsenin eli klavyeye...Gidenler de sadece çok güzeldi demekle yetinebiliyoruz...Ama geçer bu zor günler de Allah'ın izniyle...
Gerçekten bu müthiş bölümü izlediğim için mutluyum...Daha nice böyle güzel bölümlere inşallah...
Elimiz klavyeye gitmiyor.boğazımız düğümleniyor bu bölümü nasılda heyecanla bekledik.Ailemizin zaferiydi mücadelemizi kazanmış olmanın iç huzuru vardı.
Şimdi yeni bir mücedeleye başladık.Birleşen Yüreklere,sevgiye şimdide dualar eşlik ediyor.Bu sefer bu mücadeleyi Dualarımızla veriyoruz.Hemde bu sefer milyonlarca kişi dua ediyor.
Barış güçlü ve dayanıklı bizleri üzmüyecek.o bizim pozitif enerjimizi ve dualarımızı hissediyor.Ayağa kalkıcak bize herzamanki gibi gülümsücek.
Geçer bu zor günlerde..
Vazgeçme Barış
Bölümü izledim diyebilirim.. Ama yaptığım tek şey boş boş ekrana bakmak ve gözyaşlarımı silmek oldu, bu anı ne kadar beklemiştik.. Bedeli bu kadar ağırmış demek..
nası bi heyecanla bekliyoduk bu bölümü,içimden yorum yapmak gelmio hiç.
diziyi de izledimmi izlemedmmi belli değil.boş boş baktım sadece.barış iyileşsin yeni bölümleri zevkle izlicem....
İskele sahnesi bölümümüzün en güzel sahnesiydi...Şimdiye kadar beklediğimiz sahne...Ters köşe olduğumuz sahne...En çok duygulandığımız sahne...Ne güzel bir duygu fırtınası vardı o an içimde bizden başka kimse anlayamaz bunu...Tekrardan teşekkürler Burçin...
ne umutlarla beklemiştik bu bölümü biz ... ama ağız tadıyla,gülerek izlemek nasip olmadı,kader işte... halbuki bambaşka satırlar yazıyor olabilirdik burada,kader işte... olsun barış,sen üzülme,vazgeçme biz bekleriz,yeter ki aç gözlerini,uyan... 50.bölümü de görücez biliyorum, sen de olucaksın... yine gülümseyeceksin bize...hadi yapma yeter bu dinlenme,kalk... biz burda seni bekliyoruz,ahh bi gelsen,sen o zamn gör bölüm için yazdıklarımızı...
sahildeki kral
03-07-07, 00:28
daha nice güzel bölümler iizleyecez görüceksiniz barış kalkacak hiç şüphem yok o sadece yıllık izni kullanıyor biraz uyuuyuyor kalkıcak vede yine süper bölümler izlyeyecez.....
ne tuhaf şey bu kader dedikleri.
eskiden yalancı yarim bölümleri istediğimiz gibi olmadığı için şikayet ediyorduk daha sonra dizi bodruma geçti tam dizi düzeldi ratingler artıyor diye sevinirken bu sefer dizinin biteceğini öğrendik
gönderdiğimiz mailler açtığımız telefonlar neticesinde dizi bir süre daha uzatıldı herkes mutluluktan uçuyordu bunun üzerine barışın kazası çok kötü oldu
49 final diyorlardı gerçekten final oldu
bir hikaye var bu da geçer diye aynı o durum.
sevgili barış akarsu ağlasam yalvarsam gel seni seven insanları üzme diye bağırsam sesimi duyarmısın acaba
neden diye sorası geliyor bazen insanın.. neden hep iyilerin başına gelir böyle olaylar milyonlarca insan saçma sapan hayatlarını boş aktivitelerle sürdürürken barış akarsu gibi hayat dolu gözlerindeki ışıltı tv den bile farkedilen birisi neden bu kadar erken gidiyor bu diyarlardan
kaza yaptığı kavşakda sinyal lambaları yokmuş ve pek çok kaza oluyormuş bu kavşakta. kimbilir kaç tane var bu kavşaklardan ülkemizde. her sene binlerce barış bu gibi kavşaklarda, virajlarda, şarampollerde ölümsüzlüğe ulaşıyor. illa medyatik birinin kaza yapması mı lazımdı orada gerekli önlemlerin alınması için? inşallah bu olay ders olur da oraya iki lamba dikerler.
kerim tekin, gökhan semiz, kazım koyuncu.. büyük idealler erken yoruyor galiba
hızlı yaşayan gerçekten genç ölüyor..
inşallah yıllar sonra barış akarsuyu da bu şekilde hatırlamayız..
Merhabalar...
Meger Barıs Akarsu ne kadar seviliyormus da haberimiz yokmus. :icon_sorr Normalde hiç dogru dürüst diziyle ilgili habere rastlamazdık. Star tv'den bu yüzden sikayetçiydik. Sürekli gün ve saat degistirmelerine ragmen yılmadık. Sonra güzel haberler derken bu olacak is miydi yani? Simdi ana haber bültenlerinin yarısını kaplayacak sekilde, hastanenin önünden canlı yayınlar yapılıyor, diziden kareler gösteriliyor, son bölümün reyting rekoru kırıp 2. oldugu söyleniyor, kaza günü kimlerle hos bes ettiyse röportaj yapılıyor falan da filan. Adam ölüm dösegine düsünce pek bir kıymetlendi. Nasıl zoruma gidiyor anlatamam.:icon_cry:
Ben kendisinin fanatik bir hayranı degilim ama diziyi severek izliyordum. Ve efendi bir kisiligi oldugunu biliyordum. Gündeme bu sekilde gelmesi çok kötü oldu.:icon_cry: Insallah en kısa zamanda saglıgına kavusur.
Güzel haberlerin çabuk gelmesi dilegiyle, hosçakalın...:sad53:
barış gitti film bitti biz daha çok bittik...
hepimizin başı sağolsun...herşey şaka gibi.
birtanem Barış'ım seni çok ama çok seviyorum...sen benim gözbebeğimdim...daha fazla yazamayacağım tek söyleyeceğim...ALLAH rahmet eylesin. mekanın cennet olsun...sevenlerin ve ailesinin başı sağolsun.....seni çok ama çok seviyorum birtanem..... daha sonra seninle ilgili içimden geleni kalbimden döküleni yazacağım birtanem.....arkadaşlar başımız sağolsun.....
Gün Son,
Üzgünüm günlük,
Çok üzgünüm. Boğazım düğüm düğüm. Kalbim sıkışıyor. Dizimiz günlüğüm, dizimizin o hani sana ta en başta bahsettiğim, ekranı pırıl pırıl aydınlatan, gencecik yüreklerinden erkek olanı, hani şu uzun saçlı sürmeli gözlü yakışıklı olanı, gerçek ismi Barış, gitti günlüğüm. Uzaklara, çok uzaklara gitti. Elimi uzatsam, yakalayayım desem, yakalayıp, tutup kulağından geri getiremeyeceğim yerlere gitti.Bu gencecik yaşında, sevgi dolu yüreğini alıp, bizleri öylece koydu ve dönüşü olmayan yere doğru uzaklaştı. Çok üzgünüm. Kendimin bile inanamadığı, filiz gibi delikanlıya konduramadığı bu olayı değerli hanımefendiye nasıl açıklayacağım günlüğüm? : ( Bana bir akıl ver. Nasıl söylerim ona dizimizin pırıl pırıl gencinin hayata gözlerini yumduğunu? Canı acımaz mı? Yüreği burkulmaz mı? Öylece kalakalmaz mı? Ya sen; sen nasıl anlatacaksın tüm bu olan biteni pembe kaplı günlüğe? Bunu anlattığında, sayfalarını bir daha açılmamak üzere kapamaz mı? Çökmez mi derin bir keder üzerine?
Görüyorum, şu üzerine yazdığım kalemin mürekkebi sayfalarında durmuyor? Sen de mi ağlıyorsun, yoksa bu ıslaklıklar benim gözyaşlarım mı? Ben ölmedim ama, hayatım gözlerimin önünden geçiyor.Bu dizi saplanıp kalmış dimağımın bir köşesine. Kalbimden aşağı bir hüzün heyelanı var. Hayır kadim dostum. Ben bunu açıklayamayacağım ona. Bu yaşadıklarımı ona da yaşatmak istemiyorum. Yaşlı insanlarız biz. Onun zarar görmesine dayanamam. Söyleyemem. Huzurevinde bakıcılar eminim ki izletmeyecekler bu haberleri ona. Ben de söylemeyeceğim.O dizimiz neden yok dedikçe, ben bitti diyeceğim. Onun için biten hep dizi olacak, Barış değil. Oysa beraberce izlediğimiz bölümler ile dolduğu huzuru, yeniden kazandığı hayat enerjisini başka nasıl veririm bilmiyorum. Bilemiyorum. Evet günlüğüm, ben artık onun yanında olmalıyım, ellerini sımsıkı tutmalıyım.
Daha fazla takatim kalmadı. Yazamayacağım. Çünkü yazdıkça o delikanlıyı hatırlayacağım. Bu sana yazdığım son satırlarım değerli dostum. Hep yanımda ama hep kapalı olacaksın artık. Üzülme, benim kalemimden ayrılıyorsun ama pembe kaplı arkadaşınla birlikte olacaksın. Onları yanımıza alıyoruz, hiç ayrılmamak üzere...
( Tüm dileğim odur ki; Allah sevenleri hiç ayırmasın, onların yüreklerine acı salmasın. Barış bizlerden ayrıldı ama, hep sevenlerinin kalbinde yaşayacak. Bu pırıl pırıl kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. )
İşte bu sefer buraya gerçekten veda ediyorum.
Keşke burayı dizi ilk başladığında keşfetseydim.Çok geç kaldım aranıza katılmak için.Genelde gece nöbete kalıp okumakla yetinirdim.Hep itiraf olunca yazıcam diye şartlandırdım kendimi.
Derken Bodrum bölümleri geldi.Ama Bodrum bize hiç yaramadı.
Önce dizimiz bitmesin diye çok çabaladık,başardık da.Onlar sevgili oldu ama,o bölümü bile boş gözlerle izledik.Bu gece gelen haber de hepimizi yıktı.
Şimdi resmine bile bakamıyorum.
Artık söylenecek bir şey kalmadı.Hepimizin başı sağolsun.
Gün Son,
Üzgünüm günlük,
Çok üzgünüm. Boğazım düğüm düğüm. Kalbim sıkışıyor. Dizimiz günlüğüm, dizimizin o hani sana ta en başta bahsettiğim, ekranı pırıl pırıl aydınlatan, gencecik yüreklerinden erkek olanı, hani şu uzun saçlı sürmeli gözlü yakışıklı olanı, gerçek ismi Barış, gitti günlüğüm. Uzaklara, çok uzaklara gitti. Elimi uzatsam, yakalayayım desem, yakalayıp, tutup kulağından geri getiremeyeceğim yerlere gitti.Bu gencecik yaşında, sevgi dolu yüreğini alıp, bizleri öylece koydu ve dönüşü olmayan yere doğru uzaklaştı. Çok üzgünüm. Kendimin bile inanamadığı, filiz gibi delikanlıya konduramadığı bu olayı değerli hanımefendiye nasıl açıklayacağım günlüğüm? : ( Bana bir akıl ver. Nasıl söylerim ona dizimizin pırıl pırıl gencinin hayata gözlerini yumduğunu? Canı acımaz mı? Yüreği burkulmaz mı? Öylece kalakalmaz mı? Ya sen; sen nasıl anlatacaksın tüm bu olan biteni pembe kaplı günlüğe? Bunu anlattığında, sayfalarını bir daha açılmamak üzere kapamaz mı? Çökmez mi derin bir keder üzerine?
Görüyorum, şu üzerine yazdığım kalemin mürekkebi sayfalarında durmuyor? Sen de mi ağlıyorsun, yoksa bu ıslaklıklar benim gözyaşlarım mı? Ben ölmedim ama, hayatım gözlerimin önünden geçiyor.Bu dizi saplanıp kalmış dimağımın bir köşesine. Kalbimden aşağı bir hüzün heyelanı var. Hayır kadim dostum. Ben bunu açıklayamayacağım ona. Bu yaşadıklarımı ona da yaşatmak istemiyorum. Yaşlı insanlarız biz. Onun zarar görmesine dayanamam. Söyleyemem. Huzurevinde bakıcılar eminim ki izletmeyecekler bu haberleri ona. Ben de söylemeyeceğim.O dizimiz neden yok dedikçe, ben bitti diyeceğim. Onun için biten hep dizi olacak, Barış değil. Oysa beraberce izlediğimiz bölümler ile dolduğu huzuru, yeniden kazandığı hayat enerjisini başka nasıl veririm bilmiyorum. Bilemiyorum. Evet günlüğüm, ben artık onun yanında olmalıyım, ellerini sımsıkı tutmalıyım.
Daha fazla takatim kalmadı. Yazamayacağım. Çünkü yazdıkça o delikanlıyı hatırlayacağım. Bu sana yazdığım son satırlarım değerli dostum. Hep yanımda ama hep kapalı olacaksın artık. Üzülme, benim kalemimden ayrılıyorsun ama pembe kaplı arkadaşınla birlikte olacaksın. Onları yanımıza alıyoruz, hiç ayrılmamak üzere...
( Tüm dileğim odur ki; Allah sevenleri hiç ayırmasın, onların yüreklerine acı salmasın. Barış bizlerden ayrıldı ama, hep sevenlerinin kalbinde yaşayacak. Bu pırıl pırıl kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. )
İşte bu sefer buraya gerçekten veda ediyorum.
Onu güzel ve içten gülüşüyle sevdik.
Onu her daim etrafına neşe saçmasıyla sevdik.
Onu şarkılarıyla sevdik.
Onu oyunculuğuyla sevdik.
Onu ailesiyle sevdik.
Onu konserlerindeki mikrofon sallamasıyla sevdik.
Onu uzun saçlarıyla sevdik.
Onu insanlığıyla sevdik.
Onu herşeyiyle sevdik.
Sevmeyede devam edeceğiz.
Elveda bir senemin çoğu anısında yer tutan güzel gülüşlü insan
Elveda dizimizin güler yüzlüsü
Elveda Barış, Her zaman kalbimizde olacaksın...
Kadir_Reis
05-07-07, 01:21
Arkadaslar Eğer Rahmetli Ölmeseydi Dizi Devam Edecekti Lakin Bundan Sonra Dizi Devam Etmeyecek miş
ebru.karaca
05-07-07, 01:24
Hiç bir şey yazacak takadim yok.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN..
ya halen dızının devam edıp etmeyecı konuluyor etmesın nolcak basrıs abısız o dizi olrmu ya bıtsın gıtsın hem suan 48 bolum var starda nasıl ızlyıcezkı diziyi aglamaktan bakamıyorum bıle kimdir o calıyo suan cok kotu oldum yaaa
elmali-turta
05-07-07, 01:27
Diyecek birşey bulamıyorum...hala inanamıoyrum...
~ topiqq ~
05-07-07, 01:34
yazıcak hiçbir şey bulamıyorum şu an..çok çok üzgünüm..diyecek bir şey de yok zaten..Hepimizin başı sağ olsun ..
İnsanların hayır gördüğünde şer,şer gördüğünde hayır vardır belki ancak insan bunu bilmez...öyle ya da böyle bu dünya bir misafirhane ve zamanı geldiğinde insan ait olduğu yere gidecek....ateş en çok düştüğü yeri yakar,ailesine Allah güç ve sabır versin..tüm sevenlerinin başı sağolsun.......
Oysa bütün düşlerimde
Yanlızlıkta aşktır bu şehirde
Karanlıkta aşktır,sensizlikte.......
muratdemir
05-07-07, 01:56
Ne acı tesadüftür ki efsane rock'çılar hep 27 yaşında hayatını kaybetmiş. Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain ve daha birçok isim.
Maalesef Barış'ımızı da kaybettik..
Taksim'de çok rastladım, yanına giden kimseyi çevirmez, herkesle sohbet ederdi. "Nasıl böyle mütevazi olabilir bir insan" diye çok içimden geçirmişimdir..
O gerçek bir "halk çocuğu"ydu, çok yazık oldu çok..
Çok üzgünüm ama şu son 1-2 günde televizyonda gördüklerimden dolayı çok da nefret doluyum.
O yaşarken ucuz magazin peşinde koşmamıştı, daha da ötesi hiçbir zaman "malzeme" olmadığı için bazılarının ilgisini çekmezdi.
Hastane önüne gelip şov yapanları, ölümle pençeleşen bir hastanın en mahrem görüntülerini yayınlayanları affetmeyeceğim.
Lütfen Barış'ı rahat bırakın..
schmetterling
05-07-07, 02:10
“Yaz demedin kış demedin, biz istedik sen geldin” evet… Şimdi seni bize kimler getirecek Barış?
Hiç yakışmadı bu sana, hiç olmadı bu yaptığın, daha ne konserler vardı önünde, ne güzel sahneler, ne özel aşklar , dostluklar… Ama sen hepsini ardında bıraktın ve gittin…
Bakma kızdığıma, biliyorum sen de istemezdin böyle olsun, dayanıyordun sen de bizler için, kendin için, hayallerin için…
Ama olmadı Barış, bu mücadeleden galip ayrılamadın, oysa ki ne çok isterdim yeniden doğmanı… “isterdim yeniden doğmak ya da hepten yok olmak” dedin de neden ikincisini seçtin?
Biz senin gülen gözlerini, o güzel sesini, mükemmel şarkılarını, gözlerinde barındırdığın o sevgiyi nasıl unuturuz Barış?
Nasıl unutulur böyle mükemmel hatıralar söyler misin?
Ve biri bana anlatsın o kadar temiz bi kalp nasıl durur…
“Bizim hala umudumuz var”dı, seni bizden kimler aldı Barış… Nasıl gittin, hala inanamıyorum.. İnanır mısın ellerim titriyor bunları yazarken ne edeceğimi bilemiyorum.. Bu saatte senin dizinin bölümlerini izlemek adetimdir halbuki, Naz’la Tarık’ın büyük aşklarını…
Şimdi ölüm haberlerini izliyorum ve buna inanamıyorum..
Her şeye lanet etmek geliyor içimden… Hayat böyle işte bi anda nasıl yok olabiliyor insan.. Öğrendim Barış, acıyı da olgunlaşmayı da… Ama sen öğretmeseydin keşke…
Hala kulağımda sesin, “benim küçük sevgilim, ben sana neler yaptım..” diyorsun, şu hayat sana neler yaptı Barış, hak etmedin bunu, nice insanları iyiye yönlendirmişken, bu kadar insana sevmeyi öğretmişken gidilir mi…
“Hasretinle yandı gönlüm, yandı yandı söndü gönlüm” diyorsun şimdi, neden yaktın gönlümüzü peki, hasretinle nasıl yanacak yüreğimiz…
Merve’nin gözleri “boşluğa dalıp” gidiyor şimdi sensiz, Fulya’nın gözleri telefonunda belki ararsın diye, Cavit sana “Alfonso” diye sarılmak için açmış kollarını bekliyor..
Ama yoksun… Sana hep “o bir melek” derlerdi ya cidden meleksin artık…
Ve son olarak burada her şey aynı be Barış, her şey bıraktığın gibi, yalan dolan, kaza bela, ikiyüzlülük, çıkar kavgası, ne ararsan var… Sadece şarkılar biraz daha öksüz, gitarlar biraz daha küskün, kalpler biraz daha kırık ve gözler biraz daha dalar gider oldu boşluğa…
Rahat uyu... Seni asla unutmayacağız...
arkdaslarrr gercktn ınanmıyorum olamaz yhaa bırı Cıksa yalan söledım dese bızeeeee dahaa cok genccc kım bıleblrdı kı dogm gune gıderken ölegınııı Kımm arkdaslar lutfen metanetlıı olnnn barıss abının dualarımıza ıhtıyacı var :(
Naz: Tarık nerdesin?
Tarık: Burdayım
Naz: Nerdesin göremiyorum seni.
Tarık: Ben seni görüyorum.
Naz: Ben de seni görmek istiyorum.
Tarık: Artık imkansız, sen beni göremeyeceksin, ama ben seni hep göreceğim.
Naz: Ya kızacam ama, nereye saklandıysan çık hadi. Tarık... Tarıkkk...Tarıkkk...
Ama Tarık artık yoktur. Tarık, Naz'ını, biricik aşkını bırakıp çokk uzaklara gitmiştir. Her zaman güler yüzle oynayan, hiçbir zaman hüzünü içine katmayan Yalancı Yarim son sahnesi ile herkesi ağlatmıştır.
Evet, Tarık artık çok uzaklarda. Peki Naz bu acıya nasıl dayanacak, bu acıyı kalbine nasıl gömecek, biricik Şoför Tarık'ını unutabilecek mi? Bu soruların cevabını hiçbirimiz veremeyecez. Ama şunu biliyoruz ki Şoför Tarık'ı hiç ama hiç unutmayacağız.
Ne güzel demiş Bjk Çarşı grubu
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsada
Sevenleri kimse ayıramaz ki
Bizler Barış'ı, Barış da bizleri seviyordu. Ve bizi kimse ayıramayacak. Ölüm bile. Biz onu hep yaşatacağız ve hiçbir zaman unutturmayacağız.
Rahat uyu Barış'ım.
Güzel çocuk, yakışıklı çocuk. Karayip korsanı..
Boğazım düğüm düğüm,
Gözlerime izin versem belki günlerce durmayacaklar..
Senin için ilk defa.
Elimizde parçalanmış birşey dahi bırakmadın, yıktın gittin.
Naz'ı Tarık'sız, bizi öksüz bıraktın.
Çok üzdün, yüreğimizi ezdin.
Demek bu hayat, bu dünya sana göre değildi güzel çocuk.
Lütfen rahat uyu.
Belki yazacak o kadar cok sey var ama bir türlü toparlayamıyorum, sana ne demeli bilmem ki?
Güzel yolcu güle güle...
ceza_cansu
05-07-07, 03:32
Aslında uyumak için yatağıma girdim ama dayanamadım.Yalancı Yarim ve Barış hakkında yarın yazacağım yazıyı bugün yazmak istedim.Bir buçuk saattir de ne yazıcağıma karar veremedim.Sonunda bunları yazabildim
Buraya son bir yazı yazmam gerektiğini biliyorum.Nasıl başlicağıma bir türlü karar veremedim.Böyle bir zamanda ne denirki.En iyisi en başa dönmek.Geçen yazdı.Televizyon kanallarında gezerken Starda yeni bir dizinin fragmanını gördüm.Açıkçası fazlada takılmadım geçtim.Daha sonra bu fragman resmen bırakmadı peşimi.Star hiç izlemezdim sadece kanalları geçerken sıradan onu da açardım ve ne zaman açsam o fragman çıkardı karşıma.Bir gün durdum ve izliyim şunu dedim.Baktım dizinin adı Yalancı Yarim gerçekten güzel bir ismi var.İlgimi çekti.Oyunculara baktım.Merve Sevi vardı oyuncular arasında.Onun daha önce iki dizisini de izlemiştim.Reklam filmlerini de görmüştüm.Tanıdığım biriydi.Diğer gördüğüm oyuncu Bülent Kayabaş'tı.Çok usta bir oyuncu olduğunu biliyorum.Sonra diğer başrol oyuncusu gördüm.Barış Akarsu.Akademi Türkiye diye bir yarışma vardı.O da bu yarışmaya katılmıştı.Akademi Türkiyeyi de izlemezdim ama kimler yarışıyordu bilirdim.Zaten Barış Akarsu o yarışmanın birincisiydi onu tanımamak tuhaf olurdu.Baktım dizinin oyuncuları ilgimi çekti izlemek istedim.Başlayacağı günü beklemeye başladım
Günlerden hatırladığım kadarıyla 13Temmuz cuma saat 20.00.Star da beklediğim dizi başladı.İzlemeye başladım ve hemen içine çekti resmen beni.Çok hoşuma gitti.Oyuncuların performansları,konusu,replikleri,diğer dizilerdeki sıradanlıkların olmaması çok hoşuma gitti.İzlemeye devam edicem dedim o gün kendime.Sonra bir baktım dizifilm.com da o dizinin forumu var.Girim dedim.Yorumları okudum ve bende yazmak istedim.1,2,3 derken baktım ben bu foruma yorum yazmadan duramıyorum.Ben nasıl yorum yazmadan duramıyorsam dizide duramıyordu.Reytinglerde 1. sıraya oturdu hemen.Forum her gün yeni üyelerle dolmaya başladı.Süper yorumlar yapıldı.Günden güne birbirimizi tanıdık.Bir aile olduk.Hem de gerçek anlamda bir aile.Neler yapmadı ki Aşka Aşıklar Ailesi.Bunların en delicesi de fragman beklemelerdi.Gecenin yarılarına kadar sadece 1 fragman için olmadık şeyler izlendi.Sanki o fragman 1 gün sonra izlense olmazdı.Bir arkadaşımıza gidip ya ben Yalancı Yarim dizisinin fragmanını gece 3 e kadar bekledim desek kesin bize deli derdi.Zaten bizde hiç inkar etmedik ki bunu.Bizler Yalancı Yarim delileriydik.Her hafta heyecanla özeti bekler,fragmanı didiklerdik.O heyecanlı an yani yeni bölümün başladığı an geldiğinde hepimiz televizyona kilitlenirdik.Bölümden sonra da gelsin muhteşem yorumlar.Sonra bekle ki gelsin bir sonraki bölüm
Neler görmedi bu forum.Cumadan perşembeye,perşembeden çarşambaya,çarşambadan cumartesiye gün değişiklikleri.Of of.Saat değişikliğini söylemiyorum bile.Ama bizler adı üstünde deliydik.İnatçıydık bırakmaya niyetimiz yoktu bu diziyi.Sonra bir gün bir gazetede Yalancı Yarim ekrana veda edicek yazısı gördük.Nasıl olurdu böyle bir şey.Hem de daha uzun süre devam edicek derken.Hepimiz panik olduk.Sonra bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan kedimiz uğur kedimiz geldi ve açıklamayı doğruladı.Bizler ne yaptık pes mi ettik.Asla.Biz bir kere takmıştık bu diziye.Biz daha Tarık'la Naz'ın sevgili hallerini görücektik,biz daha hulusicanı görücektik,Ebru abla daha isterdim'i dinlicekti,ben daha Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görücektim.Madem Star diziyi bitirme kararı aldı bizde pes etmeme kararı aldık.3 hafta her gün her yere telefon açtık,mailler yolladık.Sonra ne oldu.Yine uğur kedimiz geldi ve zafer sizin dedi.Havalara uçtuk.Bizden kolay kolay kurtulamazsınız dediğimizi göstermiş olduk herkese.Merakla 49. bölümün fragmanını ve özetini bekledik.Hem de ne özet hem de ne fragman.Süperdi ikisi de.Ama bu güzel şeyler bir kaza haberiyle yok oldu.Dizimizin başrol oyuncusu Barış Akarsu kaza geçirmişti
Hepimiz onun iyileşiceğine inandık.O bizi bırakıp da hiç bir yere gidemez dedik.Dualarla beklemeye başladık ama 5. günün sonunda hiç duymak istemiceğimiz o kötü haberi duyduk.Barış Akarsu hayatını kaybetti.İnanmak istemedim.Rüyadır dedim,şakadır dedim,yalandır dedim ama ne yazık ki doğruydu.Barış o o süper bir insandı o.Bu dizide tanıdım onu.Daha ilk bölümlerde süper bir oyunculuk gösterdi bize.7 8 senedir rap dışında bir müzik türü dinlemeyen ben Barış sayesinde diğer tarzları dinlemeye başladım.Diğer tarzları diyorum çünkü Barış bana sadece rockı sevdirmedi.Bana bütün tarzları sevdirdi.Dizide her bölüm birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.Hepsi birbirinden güzeldi çünkü o şarkıyı söyleyen biricik şoför Tarık'ımız,ukala Tarık Tekelioğlu'muz,biyonik Alfonso'muz,ROCKSTARIMIZ BARIŞTI.Barış bir bölümde şarkı söylediği zaman ben bütün hafta o şarkıyı dinlerdim.Daha çok dinliceğimi düşünürdüm ama ne yazık ki Barış bizi erken bıraktı.
İyi ki bu diziyi izlemişimde iyi ki o sevgi dolu,o iyilik dolu insanı tanıdım.Barış öldü ama onun şarkılarını dinlemeye devam edicem.Dizinin eski bölümlerini tekrar tekrar tekrar izlicem.Onun o muhteşem oyunculuğunu izlemeye devam edicem.Diğer oyuncularımızı da izlemeye devam edicem.Yalancı Yarim ekibinden ister oyuncu,ister set çalışanı,ister yönetmen,ister senaristler hangisi olursa olsun onların olduğu her projeyi takip edicem.Son olarak şunu söylemek istiyorum.Bu ekipte emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ellerine sağlık.Barış umarım şimdi olduğun yerde mutlusundur.Allah mekanını cennet etsin.Seni çok seviyoruz
Baya bir uzun oldu farkındayım.Bilirsiniz nefret ederim uzun yorum yazmaktan ama napim
pas.si.on79
05-07-07, 08:17
Kabus olsun istiyorum..Böyle bir acının ancak kabus olması lazım...
Barış ımız biraz daha dayansaydı,Eski günlere dönseydi.. Şarkılarına,konserlerine,muhabbetlerine,gitarına, moturuna,ailesine.....
Sana herşey yakıştı.Her rolün altından geldin de..Bu rol yakışmadı Barış... Ölümü hiç oynayamadın.Böyle gidilir miydi..Bütün işlerin yarım kalmış.. Tüm sevenlerin gözü yaşlı...Yapacağın o kadar çok şey vardı ki daha...
Ama eminim sen de isterdin.. Çünkü senin gibi hayat dolu, insan sevgisi dolu bir kalp ne olursa olsun gitmez..Sen elinden geleni yaptın.. Ancak geçirdiğin kaza o kadar ağırdı ki.. Biz hep bir umutla bekledik.. Sen de dayanmaya çalıştın.işte bizim için,hayallerin için... Ama Allah sevdiği kullarını yanına alırmış diyorum..
Bir de hani diyosun ya "isterdim yeniden doğmak, ya da hepten yok olmak" işte belki de geçirdiğin kaza yeniden doğmak gibi olmayacaktı..Daha çok üzülecektin,, Daha çok yıkılacaktın..Hatta Tüm sevdiklerini yapamacaktın çok sevdiğin müziği bile yapamayacaktın,motor kullanamayacaktın... O yüzden hepten yok olmak istedin...Çünkü bizi de o halinle görmemizi istemedin..
Barış ölümüne ancak böyle dayanabilirim. İnan o kadar acılıyım ki.. Ailemden birini kaybetmiş gibiyim.. İçim yanıyor.. Kalbim dağlanıyor.Paramparça..
Tabi TÜM BARIŞSEVERLER BÖYLE.. ya peki ailen..Onlara da Allah sabır versin...
Herkese sabır versin..Çünkü çoook zor günler bunlar...
Barış, Nazan Öncelin dediği gibi ömrümüzden ömür senin olsun dedim. Bunu söyleyenler o kadar çoktu ki.. Ama sen yine sevdiklerine kıyamadın..Kendini düşünmedin..
Tek bir dileğim vardı.İyileşmen.. olmadı Barış...Ben artık neye inanacağımı bilmiyorum..
Seni Akademiden tanıyordum.Takip ediyordum ama maalesef tvlarda selülit haberlerine haber yapan tv kanalları senin yorumlarına şarkılarına yer vermiyorlardı. Bu yüzden ben de taaa dizine kadar seni takip etmeye başladım..
Hiçbir sanatçının sitesine girmediğimden Barış ın sitesine de girmiyordum. Ancak diziden sonra tanıştım bag ailenle..
Konserlere gitmeyen ben senin tüm konserlerine elimden geldiğince gittim.Hatta Yılbaşında İstanbula gittim. Yakınlığın, sahnedeki performansını görünce zaten başka konserlerine gitmemek artık senin elinde olmaz..Doya doya müzik doya doya kopardın bizi....
Diziyle birlikte BAG ailem oldu.. YALANCI YARİM ailem oldu.. Bir diziyi ilk defa böyle seyrettim. Didiklemektir,fragmandır.repliklerdir... ki sabahlara kadar arkadaşlarımızla tartıştığımız konuştuğumuz...Onları kazandırdın bize.. Keşke daha çok hayatımızda olsaydın.. Biz tarıkçılar nasıl katlanacağız.Replikleri düşündükçe zaten bu kadar mı benzerlik olur diyorum.
Yaptığın tüm emeklerin için teşekkür ederiz..Bıraktığın tüm değerler hep derdin ya "İçinizden sevgi hiç eksik olmasın" onu bıraktın bize...
Ama herkes BARIŞ ÇI..
Sen Tertemiz bir dünyada dupduru bir su gibiydin.Kirletmeden,kirletilmeden aramızdan ayrıldın....
Sen rahat uyu... Seni o kadar çok sevenin var ki hep kalbimizde olacaksın..Bizim Barış ımız olarak kalacaksın.. Oralardan sesini duyacaz.. ama sakın deme Ne olur ıslak ıslak bakma öyle..
Çünkü elimizde değil..
Tüm barışseverlerin, BAG ailemizin, YY ailemizin başı sağolsun.. Kayıbımız büyük..Çook büyük...
Ne yazacağını bilemiyor insan bu gibi durumlarda. Hiç bir zaman düşünmedim bu foruma yazmayı, her ne kadar her gün aynı heyecanla gelip senaryolarınızı, bölüm yorumlarınızı okusam da. Buraya şu anda yazmak bir borç gibi geliyor bana, bana hissettirilen tüm güzel duygular adına. Sadece ona karşı bir borç değil bu ,bu forumdaki güzel ve duygulu insanlara da, size yani. Aşkın büyüsüne kaptırdım burda ben kendimi, hayal ederek sadece. Benim için Tarık ve Naz aşk demekti, belki de kaybettiğimi düşündüğüm ve hiç bir zaman bulamayacağım bir aşktı onlarınkisi. Şu anda belki de sizin senaryolarınızı okuyor olacaktım, ama artık okuyamayacağım hiçbir zaman.
Dün gece saat 11 e kadar inanmadım gideceğine. Umudumu yitirmedim hiç, hele ki insanların onu bu kadar sevdiğini gördükten, onun ne kadar yürekli olduğunu gördükten sonra. Ama hayat bu işte, hayat gerçekten de bu. Yeri geliyor tüm güzellikleri seriveriyor önünüze, yeri geliyor onları bir çırpıda alıveriyor elinizden. Şu anda bize kalan hissettiğimiz güzel duygular, büyülü bir aşk, ve gülen bir çift siyah sürmeli göz.
Hepimizin başı sağolsun.
the_unforgiven
05-07-07, 09:30
Kafam çok karışık,kaza geçirdiğine,o yoğun bakım odasında olduğuna bile inanamadım ki..Buralardan göçüp gittiğine nasıl inanayım?Hala daha rüya mı diyorum,acaba mı diyorum..Kafam gidip geliyor sen kaza geçirdiğinden beri..Gerçekle hayali ayırt edemiyorum,herşey birbirine girdi..
Hayatımın en mutlu anlarını yaşıyordum sen kaza geçirdiğinde,hani geçen gün rüyamda da konuşmuştuk hatırlarsın..İşte hayat böyle,bir anda kabus oldu herşey,beyaz siyah oldu..Biliyor musun dün eve gittiğim zaman babam bile ağlamaktan bitap düşmüştü.O babam ki;Canından çok sevdiği kendi babasını kaybettiği zaman ağlamayan,ağlayanlara kızan adam...Çok zorladım ben de kendimi,belki 10 yaşımdan beri gözümden yaş akmamıştı..Ama dayanamıyorum,biliyorum şu anda ne kadar huzurlu ve mutlu olduğunu ama dayanamıyorum be Barış..Çok zor,çok acıttı..
Belli ki cennette konserlerine devam etmeni isteyenlerin sayısı buradan fazlaydı..Barış abi ve Cem abiyle kafa kafaya vermiş yeni besteler yapıyorsunuzdur şu anda,yine ellerinizde gitarlar..
İyi ki sen hastahanedeyken yaşanan rezillikleri göremeden gittin be Barış..İnsanlar çok ucuz..Senin hayatının üzerinden bile rating kavgasına girmişler,yoğun bakım görüntülerini çekip dağıtmışlar gazetelere..Ve o Allahın belaları da hiç bir çekince duymadan yayınlamış bunları..Hastahane önü karnaval yeri sanki...Gülenler eğlenenler,röpörtaj yapılmasını kollayıp o esnada kameraya el sallayanlar,reklam peşinde koşan sözde dostlar..Aslında Can Yücel in güzel bir lafı vardı buraya yazılacak ama ben yine de sana olan saygımdan,senin bize öğrettiklerinden yola çıkarak o cümleleri yazmayacağım buraya..Karşındaki insan değilse bir anlamı olmuyor sonuçta..Bu karaktersiz insanlar seni 3 gün sonra unutup seneden seneye anma törenlerinde yine timsah göz yaşları ile kameralar karşısında olacaklar,şovlarını yapacaklar..Ama sakın unutma,biz seni hiç bir zaman unutmayacağız..Bir an bile..
Huzur içinde uyu koca yürekli adam,cennette vereceğin konserlerde biz forumca en ön sırada olacağız,orada da sana eşlik edeceğiz..Biraz daha bekle olur mu?
Naz:Gitme...
Tarık:Bırak...
Bir Ölüm içinde daha kayboldum..
Gerçi ölüm dememeli buna..O artık bir melek..Allah bir iyi insanı daha yanına aldı..İsyan etmiyorum..Haykırmıyorum...Sadece onun gibi bir insanı bize gösterdiği için Allah'a şükrediyorum..
Aslında gitmediğini hepimiz biliyoruz..Oralarda biyerlerde bizi izleyecek...Ne kadar sevildiğini tekrar tekrar görecek..
Aslında yazacak fazla birşeyde yok...Canımdan can gitti..Daha ne denirki..
O bu zamana kadar yaptığı iyiliklerin karşılığını alacak..
Biz gene şarkılarını dinleyip,dizisini izleyip dua edeceğiz..
O adını buraya kadar getirdi..Hep BARIŞ dedi..Şimdi sıra bizde..Onun adını koruyacak bizleriz..Bu bir veda değil...Biz kaldığı yerden devam edeceğiz..
Allah hepimize sabır versin..
Huzur içinde yat BARIŞ'ım...
ben haberi otobüsde aldım öyle bi çığlık atmışım ki düşüp bayıldım zaten 5 gündür sinir ilaçlarıyla ayaktaydım..neyse bunlar değil asıl mesele.. ben HEP EN SON UMUT ÖLÜR DEDİM dizimiz için çok uğraştık hep o güleryüzlü sevecen barışımızdan ve yalancı yarim ekibindenden ayrılmamak içindi tüm bunlar..ama ölüm öyle bi gerçek ki ne söylenecek söz kaldı ne de yapılacak bişey BARIŞIMIZ MELEK OLDU UÇUP GİTTİİ ama kalbimde hep var olucak ta ki sonsuza kadar VE ASLA YALANCI YARİMİ,SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM dizimiz için gösterdiğmiz özveriyi dostluğu asla ve asla unutmamam..BİZLER YALANCI YARİM AİLESİYİZ BARIŞ ARAMIZDA OLMASA DAAA HEP İÇİMDE OLUCAK
NOT:ztartv şimdi kına yakabilir 49 final final dediii bizi 2 hafta mahvetti şimdi istedikleri çok acı bir şekilde oldu...alsınlar yeni dizilerini tepe tepe kullansınlar benim artık başka bişey diyecek gücüm kalmadı..17 saatlik yoldan geldim ve sürekli ağladım yollarda dilerim ztartv yaptıklarından utanır
the_unforgiven
05-07-07, 10:33
Yapmayayım diyorum,yazmayayım diyorum ama olmuyor..Kendi kendimi yiyorum,sağa sola vurmaktan ellerim şişti,paramparça..Ama canım ona yanmıyor..Canım bu medyanın bu kadar alçaklaşabilmesine yanıyor..Hep zibidi dediğimiz Star TV nin bu kadar kepazeleşebilmesine yanıyor..Dizimizin geçmesi için çırpındığımız Fox Tv nin "bizden kaçmaz" logosu eşliğinde Barışın yoğun bakım görüntülerini yayınlamasına yanıyor..Hurriyet denen acziyette tavan yapmış sözde büyük gazetenin malum resimleri savcılığın soruşturma başlatmasına rağmen erişilebilir tutmasına yanıyor..
Hiç mi vicdanınız yoktu ulan,adam artık vefat etmiş,herkes yasta..Az sonra,az sonra diyerek tv başındaki yakınlarını bir kere daha öldürdünüz...Bu kadar küçülerek gencecik bir fidanın solup gitmesinden rating umdunuz,3 kuruş daha para kazanmak istediniz..Umarım çok acı bir şekilde ölürsünüz ve hakkınızda dalga geçilircesine haberler yapılır..
Unutmadan;burada kazandığınız o kirli paralar öbür tarafta kullanılamıyor....Allah topunuzun.........
burcin_kaplan
05-07-07, 10:49
Ne yazıcam , ne dicem? Gece uyuduğumda Allah'ım dedim yarın kalkim ve lütfen rüya olsun.Kalktım geldim baktım rüya falan değil herşey istemediğim kadar gerçek.Biliyorum beni anlıyorsunuz herkes bu durumda.Kimin aklına gelirdi ki?kimin gelirdi?
Naz: Sevmicem işte,sırf bu yuzden hiç kimseyi sevmicem,ya ölüp gidiyorlar,ya çekip gidiyorlar...Sonunda hep acı cektiriorlar sana
Naz hissettin mi ya?ha?
Tarık: Ben gidiyorum..
Naz: Dur gitme..
Tarık: Bırak.Bırak dedim.
Ve gider...
Her zaman bu dizinin gerçek gibi olduğunu düşünürdmde bu kadar gerçek olabiliceği aklımın ucundan gelmezdi.Bariş gitti. 49 , 29 haziran , 4 temmuz unutmucam bunları hiç bir zaman.
Ne yazim bilmiyorum bile.Boğazım düğüm düğüm hakkaten.içimden bir şey koptu öldü dedikleri an.Sadece Barişa teşekkür etmek istiyorum.Bize o kadar güzel şeyler bıraktıki.Herşeyi geçtim bizleri birbirimizle tanıştırdı belkide.İyiki vardın bariş iyiki buralardaydın.Seni özlicem demicem çünkü özlemeye başladım bile.
Mekanın cennet olsun.Ruhun huzurlu.Seni çok seviyoruz.
NOT: Medya bu kadar işte.Anca insanların duygularını sömürerek rayting ararlar.Kesin cenazeyide göstericekler, canlı.Ama artık bari tek bir istediğim var Merve Sevi'yi rahat bıraksınlar.Bari ondan yararlanmaktan vazgeçin.Bariştan yeterince yararlandınız zaten adiler.
kod adı yağmur
05-07-07, 11:05
star tv kına yakabilirsin dizi bitti...
hemde en acı şekilde bitt
keşke dizi bitseydi ama o gitmeseydi hemde böyle en kalleşçe yolla ölümle...
Elim bir türlü gitmiyordu.Sabahtan beri yoğunum ama msn de Büyükbaba (Şahin)ile konuşrken ,o söyledi herkesin veda masejı yazdığını.
Ben hala inanamıyorum bilmiyorum ama hala inanamıyorum.Haberi duyduğumda başka bir yerdeydim eve döndüğümde hiç bir kanalı seyretmeden yattım.Yattım, yattım ama uyku girermi hiç göze saat kaça kadar ağladığımı hatılamıyorum.
Sabahleyin kalktım gözlerimin hali malum işe gelene kadar gözlukler çıkmadı gözümden.
Ben Barış'ı akdemıde pek fazla takıp edememıştım ama tanıyorsum helede birinci olduktan sonra tanımamak mümkün mü?Sonra gecen yaz sitede gezerken ilk olarak yalancı yarim ismi takıldı gözüme ,oyunculara baktım aa dedim Barış Akarsu akdemının bırıncısı barış mı yoksa isim benzerliği mi?Baktım akademi birincisi Barış ve Merve Sevi,konusuda hoşuma gitti.Böyle başladı yalancı yarim maceram.Gerisini zaten herkes biliyor.Özet bekleyişimiz fragman nöbetleri,dizimizin reklamının yapılmadığı şikayetleri ve............(artık yalancı yarımı bılmeyen kalmayacak ,Barış'mızın (oynadığı tek dizi).Ne acıdır ki böyle bir olay sayesınde artık yalancı yarımı bılmren kalmadı.
Unforgıven arkadaşımızın yazdıkalrına katılıyorum.hangi vicdansız kı o resmlerı cekebıldı ve gzetelerde yazılanlara göre Barış ölmeden 3 saat evvel dha'nın canlı yayaın arabasına bıraktı.Tabıı diğer medya kuruluşlarıda resmi gönül rahatlığı içinde yayınladı.Diyecek pek birşey yok yazıkalr olsun diyorum.
Barış Akarsu,mekanın cennet olsun.Sen bizim gönlümüzde herzaman yaşıyorsun zaten.Ailesine sabır bız sevenlerıne de başsağlığı diliyorum.Daha fazla yazamayacağım.
Burda tanıdığım herkese selamlar olsun.Birgün bir yerde buluşmak dileğiyle.
Çok güzel şeyler yazmışsınız...Yüreklerinize sağlık.Herbirini okurken kendi içimdeki duygular olduğunu o kadar da farkettim ki...
Hala inanamıyorum...O gidemez demek geliyor içimden, ama bunun koca bir yalan olduğunu çok da iyi biliyorum...Demekki gidebilirmiş, bizi bırakıp gidebilirmiş...Ama bunu o da istemiyordu, eminim...Sadece dayanamadı daha fazla...O, herekese yardım eden, insanı İNSAN olarak gören bünyesi, o kocaman yüreği taşıyon bünyesi dayanamadı daha fazla...
Sanki şimdi çıkıp, şaka yaptım millet, neler yapacaksınız diye merak ettim ondan yaptım, deyivercekmiş gibi geliyor...Ama o yapmaz, bizi bu kadar üzmez şakasıyla...Sanırım artık inanmam gerekiyor buna.Onun artık olmadığına...
Bir şeyin olacağını bilmesine rağmen insan neden bu kadar üzülür?
Kendimi alıştırdığımı zannediyordum, demekki tam olarak hazırlayamamışım...Ya da ölüm...Bu kelime planlanan her şeyi değiştiriyor...İnsan hayatı her zaman kontrollü yaşayamıyor...Dozunda yaşayamıyor demek ki...İstemeden akıyor damlalar gözlerimden, ne kadar tutmaya çalışsam da...Olmuyor...O gülen, neşeli, her zaman pozitif düşünen yüzü aklıma geldikçe hakim olamıyorum kendime, gözyaşlarıma...Boğazıma bir şey düğümlendi herkese olduğu gibi...Gece zaten uyuyamadım...Burada da duramadım ama...Neden olduğunu biliyorsunuz...O kadar güzel zamanlar geçirdik ki burda, o kadar şeyi paylaştık ki...Bir sürü konuda tartıştık.Tartıştık dediysem, öyle değil...Anlamışsınızdır beni...Dizimizi eleştirdik, keşke böyle olmasaydı dedik, hatta zehir zemberek mesajlar yazdık...Sonra da belki pişman olduk, belki dizimizi güzelleştirmek adına yaptık dedik...Ama şimdi bunlar o kadar boş geliyor ki...İnsanları kırmak, o, şu, bu...Hepsi...koca bir YALAN...Bomboş...Keşke mi diyorum? Hayır...O an ne hissettiysek öyle yaptık.
Barış yaşadığı kısacık hayatında o kadar büyük şeyler yaptı ki...Uzun yaşayan bir çok insanın yapamadığını.Bu yönden mutludur, inanıyorum.Bir sürü insana yardım etti, hayır duası aldı bir sürü...Bizlere o güzel şarkılarıyla, o gülen yüzüyle seslendi.Hepimizin kalbini kazandı.Onu takip eden, etmeyen; tanıyan tanımayan herkes ölümüne üzülüyorsa, 1 damlacık da olsun gözyaşı döküyorsa gerisini düşünmek gerçekten gereksiz...Ne kadar da sevilmiş o kadar insan tarafından...
Neyse uzattım heralde...Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin, günahlarını affetsin.Nur içinde yatsın...Bizi unutmasın.Çünkü biz onu unutmayacağız...Ve daima özleyecek, yad edeceğiz onu.İnşallah bizi bizr yerlerden izliyordur, görüyordur üzüntümüzü.Ama her şeye rağmen hayat devam ediyor.
SENİ SEVİYORUZ BARIŞ, UNUTMAYACAĞIZ...
Sizleri ailem olarak gördüm hep, simdiye kadar yazmasamda her zaman sizinle tüm duygulari yasadim ve paylastim kendimce. Ve bugün en büyük aciyi yasiyoruz... Basimiz sag olsun! Onu asla unutmayacagiz, her zaman kalbimizde yasayacak...
Buraya ne ümitlerle yazılar yazdık. Şimdi ellerim kilitlendi sanki.
Ona mektup yazmıştım kalkınca okucaktı hatta gülümseyecekti ama olmadı... Şimdi heryerde ıslak ıslağı söylüyor tabi ardında ıslak ıslak bakan bizler...
Herşeyin bir kabus olması,uyandığımda biticek olması için herşeyimi verirdim. Onu bir daha görmesem,dizilerini izlemesem,şarkılarını duymasam razıydım ki o iyi olsaydı...
Haberi duyduğumda ağlamaktan kendimden geçmişim hatta istifrağ etmişiim ama hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde sadece ağlayıp olamaz diyebiliyordum. Buna inanamıoyrum hala. Sanki yine konserlere çıkıp,gülüp neşe saçıcakmış gibi geliyor.
Babam vefat ettiğinden beri böyle olmamıştım. Bu yaşımda bu ikinci acım ve bütün bunları kaldıracak takatim kalmadı artık.
Ayrıca dün starı izlerken içimden öfke fışkırıyordu adeta. Bu kadar rezillik,bayağılık olamaz! Acil bir durum söz konusu ve az sonra bilmemne gibi saçma sapan şeyler yazıor! İnsanları meraklandırmak,onları kendi kanallarına bağlamak için diğer haberleri verip insanları meraklandırma peşindeler. Yazıklar olsun!! Hepsininin içine reyting şeytanı kaçmış! Ama unutmasınlar ki hepimiz bir gün toprak olucaz! VE BUNUN PEŞİNİ BIRAKMICAM.GEREK RTÜK,GEREK BAŞKA YERLER! BU YAPTIĞI O KANALIN YANINA KALMICAK!
2 Kere Hayata Geldi 2 Kere Hayatını Kaybetti O Simdi Bizi Görüyor Dualarımız Yne Onla Bence Star YY Yi Onun Anısına Düzgün Bir Sekilde Final Yapmalı Eğer Gercekten Seviyorsa ...
Sözlerin yetersiz kaldığı an...Diyecek bişey bulamıyorum.
Güzel gözlü,temiz kalpli barışımız hayata gözlerini yumdu.Pırıl pırıl gülümsemesini,o güzel sesiyle söylediği şarkıları hiç unutmayacağız.Hoşcakal Tarık,Alfonso,karayip korsanı...
Barış...
Hepimizin başı sağolsun...
Ben ki her olumsuzluğun karşısında, yazacak güzel birşeyler bulurum, ne oldu bana ki aklıma birşey gelmiyor.
Bulucam Barış kardeşim.
Bende seni Akademi Türkiye yarışmasının, ilk gününden tanıyanlardanım. İşte bu diyenlerden.... hep destekleyen, her hareketini gıpta ve gurur ile izleyenlerden.... benden çok var biliyorum....
İlk albümünü yaptın, kulaklarımın pasını sildin. İkinci albümünü yaptın, coştun coşturdun. Dizide oynamaya başladın, hep yüzümüzü güldürdün. Tüm bu süreye 300 den fazla konser sığdırdın. Bir çok ödül aldın. En son aldığın Kral Tv ödülündeki o gururlu yüzün hafızamdan asla silinmeyecek.
Kliplerini yayınlamayan, konser haberlerini vermeyen kanallar günlerdir, neredeyse ilk haber olarak hep seni veriyorlar. Ne kötü bir kara mizah bu. Senden, dizinden konserlerinden bahsetsinler diye ne mesajlar yağdırdık o kanlallara. En başta da Star'a. Dün itibariyle Star Tv benim Tv hayatımdan silinmiştir.
Rastlantı sonucu, senin Bodrum'da olduğun günlerde, bende eşim ile oradaydım. Sana ulaşabilecek tanıdıklar vasıtasıyla tanışma fırsatını bulduk. Eşimde bende hem senin gibi birini tanıdığımız için çok çok mutlu olduk. Hemde, acaba tanışmamış olsak acımız biraz daha az olur muydu dedik.İmkansız sanırım.
Tanıştığımız gün ( hayatta olsa asla bahsetmeyecektim bunlardan), üçümüz yemek yerken, eşime verdiğin yanıtlar hala kulağımda. Sana ısrarla, bu piyasa magazin piyasası , senden bahsedilmesi için , magazinsel olman lazım, neden yapmıyorsun? sorularına, " Bana göre değil abi, ben yapamam, hayatta da yapmadım" yanıtını o kadar içten verdin ki.... Sen hep ADAM GİBİ ADAM oldun.
Merve Sevi, " Barış'ın birçok konserine gittim, ama, siz bilmezsiniz. Çünkü hiç birinde yoktunuz" dedi FOX Tv de. Evet bir çok konser verdin, hiç birinde ulusal kanallar yoktu. Ama şimdi hepsi senin peşinde. Keşke ayağa kalksaydın da, onlara, sizi artık etrafımda istemiyorum deseydin. Demezdin ama, kırılırlar diye düşünürdün, demezdin.
Sayende tanıdığım birçok yeni dostum var. Koskoca bir BAG ailem var. Yürekleri sevgi dolu insanları toplamışsın etrafına. Oynadığın dizi sayesinde kazandığım YY ailem var. Bir çoğu ile yüzyüze tanıştığım, hatta tatilde bir araya geldiğim. Doğumgünün için birlikte planlar yaptık. Birlikte seni beklerken kaza haberini aldık. Allahın takdiri diyorum.
Aklımıza gelen ama dilimize ulaşmayan olumsuzlukların hiçbirini sana yakıştıramadık. Günlerce sağlığına tam olarak kavuşman için Allaha yalvardık. Allah sevdiği kullarını yanına erken alır derler. Seni, sevgini dünyaya yayman için göndermiş. Yüzüne içinin güzelliğini yansıtmış. Güldüğünde dünyayı ısıtman için, o muhteşem gözleri vermiş. Ama ömrünü az tutmuş.
Sevdiğim bir cümle vardır..... DEME, NİÇİN BU BÖYLE, YERİNCEDİR O ÖYLE.....
Senin üzüleceğin bir yaşam tarzı, bizleri daha çok üzerdi. Allah da bunu bildiğinden, seni yanına almayı uygun buldu.
RAHAT UYU BARIŞ KARDEŞİM. ACIMIZ BİR GÜN HAFİFLEYECEK, AMA BİTMEYECEK. BİZİ ÜZDÜĞÜN İÇİN ÜZÜLME. BİR GÜN YANINA GELİRİZ, BİZLERE YİNE O GÜZEL SESİNLE ŞARKILAR SÖYLERSİN, AFFEDERİZ. AFFEDİLECEK BİR ŞEY YOK, BİLİYORUM AMA, SENDEN ŞARKI DİNLEMENİN YOLUNU YAPIYORUM.
MEKANIN CENNET OLSUN.... VARSA EĞER TÜM HAKKIM HELAL OLSUN.
Not : Pembe gözlüklerimi dün akşam kaybettim. Her yer karardı. Ama bunları yazarken, yine ortaya çıktı. Hayat, inadına yaşanacak kadar güzel. Barış, bizlerin saatlerce üzülüp ağlamasını istemezdi. O, bizlerin kendisinin ardından, onun adına daha neler yapabileceğimizi düşünmemizi isterdi. Biraz kafamızı toparlayalım, Barış'ın resmi sitesinde muhakkak ki birşeyler yapılacaktır.
yazacak hiçbirşey bulamıyorum sanki canımdan can gitti herkes geliyor abin başın sağolsun diyorlar bana sanki hepsi bi şaka gibi. annemin vefatından sonra hayatta hiçbirşey beni menmun etmemişti. ama birden bi cuma günü hemde askerdeyken hayatıma girdin. kafam o kadar bunalık o kadar hayata küsmüş haldeyken. seni ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim akedemi türkiyede. ama daha ilk bölümde dizide o kadar kendini sevdirdin ki bana git gide sana o kadar alıştım ki. fanlıktan öte birşey bu. sanki bi akrabam dizide oynuyormuş gibi izledim seni. kah üzüldüm kah sevindim seni seyrettikce. sonra muzik... bütün şarkılarında birşeyler ifade ediyordun. her şarkında kendimi buluyordum. dalıp dalıp hayeller kuruyordum. uyukusuz gecelerim tek ilacı senin güzel yorumundan çıkan parçalardı. hepsi birbirinden güzel hespide bi anlam ifade ediyordu benim için. dizideki şarkılar olsun hepsinde benliğimi alıp gidiyordun dalıp dalıp hayaller kuruyordum. ama artık yoksun napıcam ben sensiz napıcam kimi dinlicem nasıl rahat uyucam ben o yatakta... ama herşey için sana teşekkür ederim iyiki hayatıma girdin seninle hiç tanışma fırsatımız olmamasına rağmen sanki dedim ya akrabalarımdan biriymişsin ki gibi hissettirdin bana. seni çok ama çok seviyorum barışş. şuan şunları bile yazarken ağlıyorsam değerini anla sevgili barış. mekanın cennet olsun. bizden daha çok sevenin varmış. oda allah ve seni bu yalancı dünyadan alıp yanına aldı. tekrar tekrar herşey için teşekkür ederim barış. :( :icon_cry: :icon_cry:
bencede dizi son bölümle bitmeli ztn başka bi yoluda yok gibi barışın yerine başka birini oynatsalar kimse izlemez ve tepki toplar bence
bencede dizi son bölümle bitmeli ztn başka bi yoluda yok gibi barışın yerine başka birini oynatsalar kimse izlemez ve tepki toplar bence
bence de..onun yerini kimse dolduramaz..dizi bu saatten sonra devam edemez herhalde..çok yazık oldu..:icon_sorr
Saatlerdir.. duruyorum bigisayarın başında.
Bu kadar zamandır durduğum gibi.
Bu kadar zamandır yazmadım, yine yazmadan gideyim dedim kendi kendime; ama sanki bunu yapmadan içimdeki halka kapanmayacak, sanki iyi duygularım Barış'a ulaşamayacak gibi geldi.
Barış'ı 12 yaşındaki kızımın bu diziyi seyretmeye başlamasıyla tanıdım. Annece merakla, ne izlediğini anlamak için oturdum yanına, kalkamadım. Kızımla haftalık programlarımızı hep bu diziye göre yaptık. Anne kız olarak ilişkimizi , yeni büyüyen kızıma vermem gereken derslerin bir kısmını bu diziyle verdim. Gerek dizideki sahneler dolayısıyla, gerek oyuncuların hayat öyküleri dolayısıyla uzun sohbetler ettik.
Kızım dizi setine de gitti ziyarete, Barış'ın sitesinde onunla bilardo oynayan küçük kız, benim kızım. Başbaşa resim de çektirmişler. İçi gitmiş, eriyen bakışları ile bir küçük kız, bir güzel çocuk var resimde..
Doktorum ben, insanlar artık hep birbirine benzer olmaya başlamıştı hayatımda.
Barış'ı tanıdıkça, dahası onu seven insanları tanıdıkça, sitesinde ve burda onu koruyan, uyaran, kollayan, ve bu kadar seven insanları tanıdıkça, tekrar ümidim arttı bir anne olarak , bir kadın olarak.
Çocuklarıma farklı bir bakışla bakmaya çalıştım, sınavlar, okul, disiplin dışında farklı değerler konuşabilmeye başladım. Gençliğimde sevdiğim müziği adım adım yeniden keşfettim. Sıkıcı günlük yaşantımıza, gün ışığı gibi girdi Barış. Yaramazlıklarıyla, sevgiden aldığı tadla, enerjiyle, pırıl pırıl. Dediği gibi, aldığı sevgiye karşılık vererek, ama ilk bakışta da sevgiyi kendine çekerek.
Barış'ın sadece fiziksel bir güzellik olamayacak kadar parlak bakışlarını, sadece dizide değil, her röportajında, her fotoğrafında görmek beni çok etkiledi ve şaşırttı. Bir insanın bu kadar kendiyle barışık, bu kadar genç ama bu kadar kendini bilir olması, benim kendi çocuklarıma, çevreme bakışımı değiştirdi.
Doktorum ben, röportajlarda, o gözlerinin dolması, insan sıcağı, içimi ısıttı. Yeniden, insanlara ve güzel duygulara verdiğim değeri canlandırdı.
Daha iyi biri oldum , daha anlayışlı biri oldum, sadece ekranda gördüğüm biri sayesinde.
Doktorum ben, kazayı duyduğum an, durumunu öğrendiğim an, anladım ne kadar vahim olduğunu. Ancak bu kadar yıllık profesyonellik bile içimde bir ümit olmasını engellemedi, uzun yıllardır ilk kez, sabah ezanı ile uyandım, ve dua ettim, onun için. Hep beynimden bir bağ çıkıp onun yoğun bakımdaki beynine bağlıymış gibi geldi, ve ben vizit yaptım, hasta baktım, ama hep beynimin dibinde o bağı hissettim 6 gün. Yoğun bakım soğuktur, üşüyor mu diye endişelendim, canı yanıyor mu.
Dün haberin bir türlü verilememesine, verildiğinde de ortamın bir sirk haline gelmesine tepki duydum.
Sadece şarkılarıyla, rol yapmasıyla değil, sadece var olmasıyla, gözlerindeki sevgi seliyle verdikleri öyle çok ki etrafındakilere, ve sanırım öyle kalıcı ki, bu forum hala sessizileşmedi.
Evet eminim buluşturduğu insanlar bu sevgiyi daha ilerilere taşıyacaktır.
Evet eminim değiştirdiği insanlar ona hep şükran duyacaktır.
Ben duyuyorum.
Sağol çocuk, var olduğun için, farkında bile olmadan, yaptığın o güzel etkiler için.
Huzur içinde uyu.
Bu uyku sana hiç yakışmasa da.
Son günlerde hissettiklerim ve düşündüklerim o kadar karışık ki onları nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum.Ama beni anlasa anlasa bu forumdakiler anlar diyerek yazıyorum.
O kadar çok şeye üzülüyorum ki.Öncelikle Akademi Türkiye’yi izlememiş olmama üzülüyorum.Barış’ı bu kadar geç tanımış olmama üzülüyorum.
Ben, onu diziyle birlikte tanıdım ve bu süre içinde hakkında öğrendiğim şeylerle onu çok sevdim.Sanki o da benim bir kardeşim hatta evladım oluverdi.48.bölümü izlerken, parmağındaki yara bandını görünce içim cız etmişti.Ben,onun parmağındaki ufacık bir yaraya bile dayanamazken, o acıların en büyüğünü yaşattı bize.Bu acıya nasıl dayanılır bilemiyorum.Umuyorum ki Allah, sabrını da verecektir.
Günlerdir ne doğru dürüst yiyebiliyor, ne uyuyabiliyorum.Gözümü her kapadığımda onun o güzel yüzü ve gülen gözleri geliyor gözlerimin önüne.Dün bütün gece de iki şarkısı çınladı kulaklarımda hep. “Gitmem bu gece ” ve “Ne olur ıslak ıslak bakma öyle”.
Kendime kızıyorum kaç gündür.Neden sevdin bu kadar bu diziyi diye.Belki bu kadar sevmeseydin, bu kadar acı bir şekilde de kaybetmezdin diye.Bu dizi için yeri geldi işimi, yeri geldi eşimi ve çocuklarımı ihmal ettim.Sırf bu forumda daha fazla zaman geçirebilmek için ve dizimin yayınlanan hiçbir bölümünün ne ilk yayınını ne de tekrarlarını kaçırmamak için.Keşke sevmeseydim bu kadar.Sevmediğim ve içim kaldırmadığı için seyredemediğim bir çok dizi gibi.Keşke sevmeseydim ama hep yayında olduğunu bilseydim, başrol oyuncusunun da rolüne uzun zaman devam ettiğini bilerek.
Kaza haberinden sonra etrafımda hergün binlerce insan görüyorum.Genciyle yaşlısıyla, güzeliyle çirkiniyle.Düşünüyorum ve sorguluyorum,bu dünyada bu kadar insan varken, neden Barış diye. O günden beri herkes gözüme fazlalık geliyor, lüzumsuz görünüyor.Sonra kendine gel diyorum.Allah’a isyan etme.O, her şeyin iyisini bilir ve mutlaka bunda da bir hayır vardır.Her şeyin iyisini bilen Rabbim, insanın iyisini de bilir ve diğerlerinden daha erken alır yanına.
Sonra Star’a kızıyorum.Keşke diziyi bitirme kararını almamış olsaydı,şimdiye Bodrum çekimleri bitmiş olacaktı ve Barış, İstanbul’a daha erken dönecekti diyorum.O zaman belki de bu kaza olmayacaktı, ya da doğum gününü Bodrum’da kutlamış olsa bile bir iki gün içinde İstanbul’a döneceği için sevdikleri gelmemiş olacaktı ve asıl kutlama için dönüşünü bekleyeceklerdi.diyorum.Sonra yine Star’a kızıyorum.Madem Barış sizin için bu kadar önemliydi, neden en ihtiyacı olduğu anlarda hiçbir haberini yapmadınız da o ölüm döşeğinde can çekişirken ve milyonlarca seveni onun için dua edip,gözyaşı dökerken,bu durumu suistimal etmek için elinizden geleni yaptınız sırf reyting uğruna diye.Aynısı diğer kanallar için de geçerli.Madem elinizde Barış’ın bu kadar haberi ve görüntüsü vardı da yayınlamaktan neden hep kaçındınız diye sormak istiyorum.o görüntülerin haber değeri kazanması ve size reyting geliri getirmesi için mutlaka böyle mi olması gerekiyordu…
Neyse benim kızgınlıklarım ve isyanım bitmeyecek.Ne kadar yazsam da içimdekileri tam olarak anlatamayacağım.Tek dileğim,Allah, Barış’a ve onunla birlikte kaza geçiren sevdiklerine gani gani rahmet eylesin, günahlarını affetsin, mekanları Cennet olsun.Rabbim onun ailesine bolca sabır ihsan eylesin.Barış,bu dünya için fazla iyiydi.Yaşamı gibi ölümü de farklı oldu.
Son olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Bundan sonra hiçbir diziyi YY kadar sevmeyeceğim, çünkü hiçbirinde Barış olmayacak.
Bu sitenin her zaman en seviyeli, en eğlenceli ve en farklı forumu olan YY forumuna da sevgilerimi sunuyor, hepinize bol bol sabır diliyorum
Hastalıkta, kazada, komada, acıda ve hatta ölümde bile eşit değiliz hiç birimiz...
Çok güzel bir cümle bu. Serdar Orçin'i beğenir, takdir eder ve özellikle de Gülbeyaz devam ederken beğenerek izlerdim. Haberini şimdi öğreniyorum. Ama o da bir tiyatro oyuncusu ve Türkiye'deki çoğu tiyatro oyuncusunun gördüğü muameleyi görüyor ne yazık ki... Aslında yaşadıklarının medyaya yansımaması bence çok daha güzel olmuş. Ama hastane koridorlarında saatlerce beklemesi insanlık dışı gerçekten.
Barış, çok medyatik bir insan değildi. Demek istediğim, TV'de kendine oyuncu veya şarkıcı diyen çoğu insanın aksine hayatını başkalarının gözleri önünde yaşamazdı. Hiçbir zaman da bir skandalla anılmamış, gündeme gelmemiş temiz bir hayata sahip bir gençti. Mesela kız arkadaşı mı varmış, bu kimmiş gibi anlamsız ayrıntıları onu seven sevmeyen hiçbir insan bilmezdi. Ama harika bir fan kitlesine sahip olması, onu medyanın gözü önüne iten şeydi. Aralarında tanıdıklarım da vardır, hepsi Barış'ı her zaman ve her koşulda destekleyen insanlardır. Ben mesela Barış'ın her albümüne sahip olan, çıktığı her programı izleyen biri değildim. Ama oynadığı diziyi beğenerek izler, dizinin arşivini bilgisayarımda elimden geldiğince yapar ve aralarında çok sevdiğim şarkılar olan birkaç şarkısını severek dinlerdim. Benim gibi olanlar vardı. Barış'ı hiç tanımasa bile trafik terörüne kurban gitmesinden ötürü üzülenler vardı.
Ama... Bugün gazetelerde okuduklarım beni çöküntüye uğrattı gerçekten. Hele de Barış'la kazadan birkaç gün önce çektirdiği fotoğrafları para karşılığında kanallara satan bayanla ilgili haberi okuyunca. İnsan hayatı magazine konu edilecek kadar ucuz mudur gerçekten? Ya da bir insanın sevenlerinin duyguları üzerinden haber yapmak... Tabii öte yandan Serdar gibi toplum tarafından yeterince tanınmayan, çok hak ettiği halde tanınmayan sanatçılarımız da var. Onlar için aynı özenin gösterilmemesi, medyanın samimiyetsizliğini kanıtlıyor zaten.
Ayrıca her gün Güneydoğu'da PKK terörüne kurban ettiğimiz şehitlerimizi, aynı medya yalnızca beş dakikalık haber değeri olarak görüyor. Bunlar, az önce de dediğim gibi medyanın samimiyetle değil, kazanç sağlamaya yönelik hareket ettiğinin bir göstergesi.
Barış arkasından yapılan haberleri görse, eminim ki katıla katıla gülerdi. Aynı insanların Barış'ın aldığı ödülleri hak edip hak etmediğini, oyunculuğunu, kişiliğini eleştirdiği günler de bu günlerden hiç uzak değildi ne de olsa...
Ama Barış, her zaman hatırlanacak. Güzel dizisiyle, Yaz Demedim, Yeter Be gibi şarkılarıyla, Islak Islak yorumuyla ve tertemiz kişiliğiyle...
yabancıdamat
05-07-07, 14:54
bence ordada tarıkı öldürürler çok sahne koymadan ona benzeyen birini koyarlar çok yakından da göstermezler ya da tarık italyaya gider
elizabeth_darcy
05-07-07, 14:58
bence dizi biter çünkü merve sevi ve diger oyuncular istemezler devam etmeyi
ama bi son bölüm yapılabilir tarıkın görüntülerini falan birlestirirler
ben dayanamadım yalancı yarımı izliyorum aglıyorum of of
Geçen hafta bu zamanlarda özet bekleyen bölük pörcük fragmana göre yorum yapan bizler şimdi BARIŞ için dua ediyoruz. Hayat ne tuhaf
Günler önce dizi bitmesin diye kampanyalar yapıldı,herkesin istediği oldu kanal devam kararı aldı.Bize buda yetmedi bodrum aşıklar şehri dedik aşk görmek istedik onu da son sahneden gösterdiler.Yalancı Yarım bu kadar arkadaslar bunun bundan sonra devamı olmamalı Barışa saygı için bizde elimizde kalanlarla Barış'ın Naz ile olan cekişmlerini seyrederek açımızı hafıfletmeye çalışacağız.
Bütün formun başısağolsun arkadaşlar.Allah ailesine sabır ihsan eylesin.Mekanı cennet olsun.Yattığın yerde rahat uyu Tarık Tekelioğlu,Şöfor Tarık,Alfonso BARIŞ AKARSU
Dizinin devam etmesi için neler yapılmıştı.Ne e-mailler atılmıştı bütün kanallara
Tam herşey yoluna giriyor derken kaza,ardından da ölüm haberi...Hepimiz yıkıldık.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Bence diziyi devam ettirmesinler barışın yerine birini bulabilirler ama bu barışın anısına saygısızlık olur.
Bizim alfonsomuz,tarık tekelioğlumuz,şöför tarığımız,şarkıcı barışımız aklımızda öyle kalsın.:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Ah barış nereye gittin daha naza seni seviyorum bile diyemeden ah ahhh!!!!
diziyi devam ettirmelerinin hiç bir anlamı kalmadı artıkk.. çünkü barışımız,tarığımız yok artıkk... olmaz onsuz,yada başka biriyle hiç olmaz... zaten kanal bitirmek istiyordu 49.bölümde final maksadıyla çekilmişti ve öylede oldu bizim finalimiz, barışımızla son noktamız oldu... son sahnedeki gülüşü hep aklımızda kalıcak sıcacıktı,içimizi ısıtmıştı ... biz bunları hayal etmemiştik ama olmadı bitti işte yarım kaldı doyamadık ama bitttiii barışla tarıkla başladık öylede bitmeli ...
dızı suan oynuyo ve ben bakamıyorum sankı yasıyor gıbı gelıo bakınca.. 1kac hafta once bu dızıyı cektı dıye dusunmeden kendımı alamıyorum.. dızı bence bıtmelı.. barısın yerıne bırını getırmek saygısızlık olur bence.. naza senı sevıyorum dıyecegı gunlerı beklıyorduk bızde:icon_sorr hayırlısı olan buymus...Allah'ın takdiri..
_heartless_
05-07-07, 16:22
ya merve sevi kazayla ilgili açıklama yaptığı sırda ben bodrumda deildim dizinin 50. bölümünü yeniden çekmek için gelmiştim falan demişti...daha önce 52 bölümde kara kılındığı için belki çektikleri bçlümler vardır...belki de merve sevi o anki üzüntüyle yanlış söylemiştir bilmiyorum ama kesinlikle dizyi devam etirmesinler barışın yerine başka birini getirerek ona bu büyük saygısızlığı yapmasınlar.zaten dier oyuncular bunu asla kabul etmezler
Barış'a az biraz saygıları varsa dizi devam etmeyecektir.
zaten büyük ihtimalle hepsi öyle zor zamanlar geçiriyorlardır ki diziyi düşünen de yoktur.
Allah sabır versin sevenlerine..
Bu yazdıklarımı okuyunca bana belki bencil dieceksiniz.Diziyi izleyebilmek için barış abiyi satıyo falan diceksiniz.Bana kızcaksınız belki ama bana göre barış abiyi yaşatmanın en güzel yollarından biri bu diziyi devam ettirmek.Çünkü Barış abiyi dizide seslendiren biri vardı.Barış abinin yerine oynıcak kişiyide o seslendirir.Barış abinin yerine geçen kişi yine Barış abinin sesinden şarkı söyler naz için.Ne bileyim mesela daha giriş bölümünde Barış abiyle onun yerine oynayan kişi yan yana konulur. Size göre yalnış olabilir ama benim düşüncem bu yönde.Devam etmesi bence Barış abiye saygısızlık olmaz aksine onun anısına yapılmış bir şey olur.
Hayat_Guzel
05-07-07, 17:30
Devam etmesin,zaten oyuncuların oynayabileceklerini sanmıyorum..
Merve'nin bir başkasına Barış'a dizide baktığı gibi bakabileceğini,ya da onunla konuşurkenki o havasını yakalayabileceğini ya da Merve Sevi'nin buna nasıl dayanabileceğini düşünebiliyor musunuz ?.
başak-eylül
05-07-07, 17:33
Nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama sanki yazmazsam içimde hep birşeyler beni rahatsız edecekmiş gibi...Ben Barış'ı yy ile tanıdım,ama keşke daha önce tanısaymışım.Ben onun kadar içten gülen,hayatı bu kadar seven ve dolu dolu yaşayan başka hiç kimseyi görmedim,belki de bu yüzden öldüğüne bir türlü inanamadım ilk başta,o kadar çok ağladım ki...gece uyuyamadım bile.Belki seni hiç göremedim ama tıbkı bir yakınım ölmüş kadar üzüldüm.Seni hiç ama hiç unutmicam,hep hatırlicam o güzel şarkılarınla,gülüşünle ve dizinle.Mekanın cennet olsun.
Büyük bir keyifle izlediğim ve takip ettiğim foruma bu şekilde elveda demek ne kadar üzücü....burayı bırakma sebebimiz keşke başka sebepten ötürü olsaydı ama elden ne gelir.....
Akademi Türkiye yarışmasını takip etmedim ara sıra baktım sadece,baktığımda da dikkat çekici olan Barış'tı...sonra yarışmayı birincilikle kazandığını öğrendim...müzik kanallarını geziyordum,Barış'ın klibi dönüyordu.....
gecenin nemimi düşmüş gözlerine
ne olur ıslak ıslak bakma öyle
saçını dök sineme derdini söyle
yeter ki ıslak ıslak bakma öyle
bu klip ile şarkısını söyleyişi ve davranışlarıyla ilgi alnıma girdi Barış...ardından diğer klipleri dönmeye başladı,şarkılarını zevkle dinlemeye başladım...sonunda ekranda izleme fırsatı yakaladım,yalancı yarim'i izlemeye başlamamda ki en önemli sebep oldu.....bu forumda da dizideki başarısını,sergilediği güzel şeyleri yazmayı çok sevdim ve onun için,başarısı için ,içinde bulunduğu yapım için yazılan yorumları okumayı....
Ekranlarda görünmüyor diye az site etmedik ama şimdi sürekli ekranda ....her kanal neşeli görüntülerini,röportajlarını veriyor,peşinden de kazayla ve vefatıyla ilgili olan görüntülerini...sonra kanalda dizi tekrarı veriliyor,izliyorum ama eskisi gibi değil,aynı ruh haliyle değil.....bize bu kadar tesir ediyorsa ailesinin halini düşünemiyorum bile...Allah ailesi sabır ve metanet versin...
EBEDİ İKAMETGAHINDA RAHAT UYU BARIŞ....UNUTULMAYACAKSIN
Devam etmesin,zaten oyuncuların oynayabileceklerini sanmıyorum..
Merve'nin bir başkasına Barış'a dizide baktığı gibi bakabileceğini,ya da onunla konuşurkenki o havasını yakalayabileceğini ya da Merve Sevi'nin buna nasıl dayanabileceğini düşünebiliyor musunuz ?.
Sende haklsının arkadasım ama sonuçta yy'deki bütün oyuncular profesyonel oyuncu. Ayrıca ölenle ölünmez.Biz Barış abiyi zaten unutmayacağız. Ama unutanlara hatırlatmanın en kolay ve en güzel yolu bu. yy zaten çok izlenen bi dizi ve bence bu dizinin devam etmesi Barış abiyi ebedi kılar.
elizabeth_darcy
05-07-07, 19:35
arkadaşlar barışn son röportajında barış dizi tatile girdi bizde tatil yapıyoruz dedi
yani dizi gelecek sezon devam edicekmiydi böyle dediğine göre sezon finalide çekilmiştir
ya ne bilym barışn görüntüleriyle bilgiseyalarla teknolojiyle faln bi son bölüm yapsınlar bitirsinler
bence öle olursa barışın ruhuna saygısızlık olur...dizinin hiç bi tekrarı yayınlanmamalı yada yayınlanacaksa herkesin onu izlemesi istemeli..acımız çok büyük herkesin başı saolsun arkadaşlarım....
dizide çok güzel gidiyordu sonun nazla tarık yakınşlaşmıştı
şimdi dewam etmez zaten merve sevi oynayamaz
the_unforgiven
05-07-07, 20:36
Arkadaşlar hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum,bunu da Barış tan öğrendim..Yoksa cidden çok ağır konuşurdum,susuyorum..Sadece diyebilirim ki;
Gencecik bir fidan hayatının baharında soldu,arkasında gözü yaşlı onbinleri bırakarak..
Bırakın artık bu dizi muhabbetini..Lütfen,bari siz acıtmayın daha fazla..
Arkadaşlar hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum,bunu da Barış tan öğrendim..Yoksa cidden çok ağır konuşurdum,susuyorum..Sadece diyebilirim ki;
Gencecik bir fidan hayatının baharında soldu,arkasında gözü yaşlı onbinleri bırakarak..
Bırakın artık bu dizi muhabbetini..Lütfen,bari siz acıtmayın daha fazla..
kusra baqma benim amacım kimseyi kızdırmak deildi. ben sadece fikrimi söledim
bana göre böle yapılırsa onun anıları daha uzun süre yasatılır... sinirlendirdiysem tekrar özür dilerim...
Taminlerim Sonucu Zaten 52 Bölüme Kadar Cekilde Tekrarda Devam Kararıyla alınması İcin Yeniden 49 itibaren Bodruma gelerek Cekmeye Basladır Sanırım Starda o Kalan 3 bölümü Yayınlar... Dizide Biter O Bölümlerde BÜüyk İhtimal İtiraf da Vardır...
valla benim kanaatim su ki oynamaya oyuncularin kalbi dayanir mi bilmem ama bir cok izleyicinin kalbi buna dayanamaz.24 yasinda bir ekek olarak bunu ben dahi ictenlikle diyorum icim aciyarak izleyecegime bi daha izlemem Yalanci Yarimi ki bu sezon en begenerek izlediğim dizi idi :(
Dağhan Külegeç
05-07-07, 22:04
bence diziyi iptal etsinler merve sevi oynayamaz zaten kız perişan barış vefat etti nasıl devam edecek.Anca merve sevi(Naz)4-5 bölüm kenara çekilecek.Tarık ta bilgisayarla biraz daha devam ettirildikten sonra askere gidebilir.The Crow filmi başrol oyuncusu vefat ettiği için bilgisayarla tamamlamışlardı
by_metallica
05-07-07, 23:00
Dizi devam etmese biLe star'ın en azından 1 saatlik falan bi program hazırlayıp, senaristleri falan çıkarsa, Olacaklardan bizi az çok bahsetse biz hayalimizde canlandırırız en azındann...
sahildeki kral
05-07-07, 23:05
bence dizi bitmiştir zaten barışta bu dünyadan göçtü gitti neyleyim ben barışsız diziyii.....
Dizi mi oda ne?Barışımız gitti HOCAM...:sad53: :sad53: :sad53:
dizi kurdu
06-07-07, 00:09
arkadaşalr diziyi konuşmak için çok erken.bence sizde bekleyin çünkü herkes çok üzgün ve günlerdir perişan halde bırakın biraz zaman geçsin zaman herşeyin ilacıdır.
SENİ HİÇ UNUTMIYAĞIZ BARIŞ AKARSU
kanalın elinde muhtemelen wardır bir kaç bölüm
we bna sorarsınız o bölümler gösterilip dizi bitirilmeli
daha saygılı daha hoş olur bence
eminim merve nin diğer değerli oyuncularından içinden başkasıyla oynamak gelmez zaten
Benim için de dizi bitmiştir artık.Böyle büyük bir kayıptan sonra devam edecek olan diziden bana hatta tüm milletimize de hayır gelmez zaten.Devam ederse eğer,tamamen reyting yüzünden yapılmış olduğu belli olur açık açık.Bence de uygun bir şekilde son olarak verilip dizi bitirilmeli.Belki Barış'sız Tarık'ı hiç göstermeden son bir bölüm çekip final yapabilirler diyeceğim ama onun da hiiç mi hiiç manası olmaz.En iyisi bu dizi de,acımızla birlikte yüreğimizde Barış'ımın yanındaki yerini alsın derim ben...
Benim için de dizi bitmiştir artık.Böyle büyük bir kayıptan sonra devam edecek olan diziden bana hatta tüm milletimize de hayır gelmez zaten.Devam ederse eğer,tamamen reyting yüzünden yapılmış olduğu belli olur açık açık.Bence de uygun bir şekilde son olarak verilip dizi bitirilmeli.Belki Barış'sız Tarık'ı hiç göstermeden son bir bölüm çekip final yapabilirler diyeceğim ama onun da hiiç mi hiiç manası olmaz.En iyisi bu dizi de,acımızla birlikte yüreğimizde Barış'ımın yanındaki yerini alsın derim ben...
Star yapmaya kalkar hocam,çünkü star'da utanma duygusunun "u" su yok.Ama Merve asla kabul etmez böyle birşeyi.Çünkü bizde kabul etmiyoruz.
Kısaca ; Herşey Barış'ımızla vardı,herşey onunla yokoldu(dizi)
ya bu star şimdide kolaj bölümmü ne yayınlıyor,y.akışında öle gözüküyor...
kolaj bölüm ne oluryor ?
ayrıca yeni oyuncu fln geçemez barışımızın yerine... dizi böyle yada 1 bölüm daha çekilip kalbimize gömülür barış gibi...
kolaj bölüm ne oluryor ?
ayrıca yeni oyuncu fln geçemez barışımızın yerine... dizi böyle yada 1 bölüm daha çekilip kalbimize gömülür barış gibi...
Erdal kardeşim,kolaj demek;belli bölümlerin en iyi sahnelerini alıp onları birleştirerek yapılan bölüme "kolaj" denir.
Yanii anlayacağın misal,son 10 bölümün en güzel,en etkileyici sahneleri toplanır.
umarım açıklayabilmişimdir
Erdal kardeşim,kolaj demek;belli bölümlerin en iyi sahnelerini alıp onları birleştirerek yapılan bölüme "kolaj" denir.
Yanii anlayacağın misal,son 10 bölümün en güzel,en etkileyici sahneleri toplanır.
umarım açıklayabilmişimdir
sağolasın abi anladım tşk.
ya bi 50 yapsalar öle bıraksalar barışın anısına son bir bölüm iyi olurdu aslında.
ama tekrarları bile artık bi değişik izliyorum (z) yeni bölüm nasıl olur heralde...
BARIŞ gitti herşey değişti ama unutulmayacağını kendiside biliyor...
kolaj bölüm ne oluryor ?
Buraya daha fazla yazabileceğimi sanmıyordum ama yine konuşmadan edemedim.Bu dizi oyuncusuyla ,yönetmeniyle ,yapımcısıyla ,çayıcısıyla... ve SEYİRCİSİYLE bir bütün olduğunu bu acı olayda bir kez daha gösterdi .
Starda her ne kadar utanma olmasa da reyting uğruna insanların duygularıyla oynasa da ne o güzel ve bribirne bağlı set ekibi ,ne de biz seğirciler (yani kısacası yy ailesi)buna izin vermez ...
Barış zamansız aramızdan ayrıldın Yüksel Aytuğ anda dediği gibi daha yapıcak çok şeyin vardı.Bizi arkadan ıslak ıslak bıradın...
Barış hep, öldükten sonra kumsalda çocuklar oturup(Cem Karaca nın ,Barış Manço nun ki gibi)şarkılarımı söylesin istiyorum.Sadece belli bir zamanda parlayıp sonra hatırlanmayanlardan olmak istemiyorum derdi . Merak etme Barış bütün Amasra(hatta Türkiye)senin için kumsalda...
Bu dizi burada bitmiştir arkadaşlar.49 bölüm olacaktı zaten biz baskı yapmasaydık.Ve de 49 bölümde de bitti yine onların istediği gibi.Çok da güzel bir sonla bitti.Hepimizin konunun bundan sonrasını kendi kafamızda çok güzel bağlayabiliriz.
Zaten ellerinde çekilmiş bölüm falan da yok...
O yüzden en güzeli böyle kalması aklımızda..Fazla kurcalanmasa çok iyi olur!
Dizı bıttı zaaten. Barışsız olmaz. Güzel bir yerde bıtmiş. Ben dizinin DVDsi çiksin piyasaya diyorum. Çünkü şunu farkettim: seyrettiğim zaman Barış hala yaşıyor gibi hissetiyorum. Zaaten aklım daha almıyor...
barisin yerine asla baska bir oyuncuyu düsünemiyorum diziye gelince bir son yapilmali sadece bir bölüm daha oynasa yeter oda son bölüm olmali bu diziyi asla unutmuyacam en güzel dizi
Daha gözümüzdeki yaş kurumadan; barışı son yolculuğuna uğurlamadan içimiz kan ağlarken dizi çekilse ne olur çekilmese ne olur... Biz barışı kaybettik...
fragmanı gösterdiler tam fragman denir mi bilmiyorum ama...
barışın görüntüleri geçti sonra da gülen fotosunun üstünde
Barış Akarsu'nun anısına...yalancı yarim yarın saat 20:00da dedii
özel bölüm yapacaklar sanırım:icon_sorr
bence diziyi iptal etsinler merve sevi oynayamaz zaten kız perişan barış vefat etti nasıl devam edecek.Anca merve sevi(Naz)4-5 bölüm kenara çekilecek.Tarık ta bilgisayarla biraz daha devam ettirildikten sonra askere gidebilir.The Crow filmi başrol oyuncusu vefat ettiği için bilgisayarla tamamlamışlardı
guldurmeyin beni dizi bodruma gidecek parayi zor buldu bide teknolojiyle barismi oynatcaklar....ha diyelim becerdiler...bi bölmü ceksinler...tamda partiye gider vs vs...
bi bölmü cekilip birakilsin....BARISIN yerini kim doldurcak güldürmeyin beni
Bu dizi burada bitmiştir arkadaşlar.49 bölüm olacaktı zaten biz baskı yapmasaydık.Ve de 49 bölümde de bitti yine onların istediği gibi.Çok da güzel bir sonla bitti.Hepimizin konunun bundan sonrasını kendi kafamızda çok güzel bağlayabiliriz.
Zaten ellerinde çekilmiş bölüm falan da yok...
O yüzden en güzeli böyle kalması aklımızda..Fazla kurcalanmasa çok iyi olur!
merve sevi 50 bölümün tekrarını çekmeye geldik demişti bir kanalda yanlış anlamadıysam bir bölüm olabilir ellerinde
barış abisiz bi bölüm olmasın.dizinin dvd si faln çıkarsa çok güzel olur.zaten bütün ekip perişan halde bi bölüm çekme gibi fikir bile düşünmemişlerdir
Herkes veda etmis, herkes gitmis….
Veda etmek istemedim ama yazmasam sanki yalanci yarim’i saygisizlik yapiyorum gibi…..
Yalanci yarim ve benim maceralarim bir mesajla basladi, Nese hanim’in mesaji…,o gunu hic bir zaman unutmiyacam.sasirdim, kafamda cok soru vardi.
Ama sadece birseyi inaniyordum Baris bir isi yapamaz eyer yapsa en iyisini yapar, ilk bolumden beri izledim, kayit yaptim, bos gunlerim’i her zaman yalanci yarim’i izlemek istedim…..sonra Baris icin buraya geldim, sanirim3 bolum’u izledikten sonra buraya geldim ..gunler ve haftalarca okudum sonra bi baktim burda uye olmusum…sonar yine baktim burda yaziyorum, arkadaslarim oldu…yalanci yarim ailem oldu….zor gunler, iyi gunler hep birlikteydik……iyi ki sizleri tanidim, iyi ki burda yazdim,
Ama artik veda zamani yy seni cok sevdim,butun oyunculariyla, ekibiyle.. senin icin herseyi goze aldim, ama pisman degilim….yalanci yarim seni hic bir zaman unutmiyacam
Baris'cigim 2004 yil itibaren hayatima girdin ve son nefesimi aldigim kadar yanimdasim, kalbimdesin…..belki yeni sarkilarin, yeni dizilerin, yeni konserlerin hic bir zaman olmayacak…ama eski gunlerimizin hatirasi her zaman kalbimde….iyi ki hayatima girdin, iyi ki senin gibi kardesim oldu
BAG ailem, biz her zaman birlikte olacagiz Baris’la birlikte…belki bedeni yanimizda olmayacak ama onun ruhu, onun anilari hep bizimle….hepimiz birimiz icin, birimiz hepimiz icin…Baris’la birlikte her zaman birlikteyiz
merve sevi 50 bölümün tekrarını çekmeye geldik demişti bir kanalda yanlış anlamadıysam bir bölüm olabilir ellerinde
Arkadasım bnde böyle bisi duydum hatta sace bunun icin yazıorum yoksa dizi fln umrumda diil artık barısımız gitmis daha ne olabilir ki!???Ama sanırım biticek die reyting yüzünden bi final bölümü cektiler heralde die düsündm dwm kararı cıkıncada 50 yi yenidn cekicez dediler...:sad53: :sad53: :sad53: huzur icinde yat barıs abim
black--mamba--
06-07-07, 18:16
arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum biriniz cevap yazarsanız çok sevinirim..yalancı yarim final bölümüylemi karşımıza gelicek yoksa sezon finali olduğundan yarımmı kalıcak bunu şunun için soruyorum rafta çekilmiş ama yayınlanmaktan vazgeçilmiş bir final bölümü var diyorlar?gerçi barışı kaybettik neye yarar diyede düşünmedim değil ama sonra vazgeçtim barışı kaybettik ama güzel bir final olursa elimizde ömür boyu saklayabileceğimiz bir arşivimiz olacak barışı hatırlamamız için..ha birde kaç bölüm kaldı dizinin bitmesine??(ben diziyi hafta içi verilmeye başladığı son bir aydır takip ediyorum sizin kadar vakıf değilim haberlere)
hala inanmıyorum
onu o röportajlarda içten gelen gelen gülüşünü görünce ölmedi diyorum kendi kendime
ben onun sanatına degil insanlıgına hayrandım
iyiler erken ölür derler ya ne kadar dogru söylemişler
mekanın cennet olsun barış
yarın seni son kez buruk tebessümlerle izliyez
arkadaşlar bide bir şey istiycem sizden soruma cevap veren olmadı bari nolur bunu kaale alın benim için çok önemli..malum yalancı yarimi bir aydır izliyorum ve kaçırdığım bölümler için çok üzgünüm bunda barışı kaybetmemizinde payı var tabi bana yalancı yarimin bütün bölümlerini indirebileceğim yani arşiv yapabileceğim bir site adresi verebilirmisiniz??ö.m. olarak atın lütfen???
Yalancı Yarim 49.Bölüm itibariyle noktalanmıştır. Star Tv diziyi bitirme kararı aldığı için 50.Bölüm çekilecekken ekip İstanbul'a döndüğünden çekilememiştir. O yüzden yedek bölüm yoktur.
Star Tv, 49 Bölümdür hiç reklamını yapmadığı dizinin, bu kötü günümüzde reklamını yaparak reyting malzemesi olarak kullanmıştır. Haber programı 6 gündür ilk sırada, ilk defa bir magazin programı birinciliği yakalamıştır.
Bugün de sözlerine "Star Tv ailesinin başarılı oyuncusu" diye başlayarak büyük bir saygısızlık yapmıştır.
Şimdi Yalancı Yarim kıymete bindi.
Yarın akşam 20.00'de "kolaj bölümü" yayınlayacaklar. Büyük ihtimal öbür haftada son bölümü tekrar koyarlar. Ne diyelim inşallah reytingi bol gelir. Bol para kazanırsınız. 10 gün önce bitirme kararı aldığınız dizi için, eğer Barış yaşasaydı peşinde koşacak, boy boy reklamını yapacaktınız.
Merve Sevi ne güzel dedi;
"Şimdiye kadar neredeydiniz"
ztarda Barış'ın görüntülerinden oluşan ,ona güzel sözler söyleye ve anısına YY'in ekranlarda olacağını bildiren bir tanıtım var.....önceden izlediniz mi bilmiyorum ama ben bu akşam izledim...izlerken hem üzüldüm hemde kızdım....nasıl kızmayayım ki....yaşarken kıymet vermezken vefatından sonramı verilir...daha önce neredeydin ztar,daha önce neredeydin.........
the.flash.31
06-07-07, 23:02
bence final diye 49. bölümü yayınlasınlar ve ardından ekranda yazılar geçsin tarıkla naz evlendi 2 çocuğu oldu okulunu okudu bankanın başına geçti gibi böyle bi final yapsnlar ve ek olarak belginin gördüğü rüyaları eklesinler, hani şu tarıkla nazın evlenip çoluk çocuğa karıştığı sahneleri :sad53:
Izledim diziyi ama ben artik ne diziyi nede foruma giricem girince onun resimleri goruncee icim aciyorrr cok ama cook ben seni ne kadar cooook seviyormusum malesef bunu daha yeni ogrendimm:(....Seninle bulusmak icin gercek dunyada hergun dua edicem:(
bugün öğrendim ki barışın kaza yaptığı gün kerim tekinin ölüm yıldönümüymüş!!! ikisi de genç yaşta benzer sonla karşılaştı.ikiside benim çok sevdiğim,gerçek sanatçı ruhunu taşıyan,gözlerinin içi gülen insanlardı.kerim tekin nasıl hala unutulmuyor karbeyazdır ölüm şarkısı nasıl listemde hala duruyorsa barış akarsuda unutulmayacak,böyle anılmaya devam edecektir.
az evvel 49 . bölümü izledim euro starda sanirim bu son bölümdü acaba biliyormusunuz baska bölüm daha cektilermi yada yayinlandimi ben sürekli takip edemiyordum ama sanirim en son bu bölüm yayinlandi keske bastan sona yayinlasarda izleyebilsem
az evvel 49 . bölümü izledim euro starda sanirim bu son bölümdü acaba biliyormusunuz baska bölüm daha cektilermi yada yayinlandimi ben sürekli takip edemiyordum ama sanirim en son bu bölüm yayinlandi keske bastan sona yayinlasarda izleyebilsem
Bu son bölüm,bundan başka bir bölüm yok.zaten kazadan hemen önce 50.bölümü çekmek için Bodrum'a gitmişlerdi
54. bölümün de çekildiğini duydum ben..Ama ne kadar doğru bilmiyorum..5 bölüm daha hazır varmış dediler..
kırmızı su
07-07-07, 00:55
54. bölümün de çekildiğini duydum ben..Ama ne kadar doğru bilmiyorum..5 bölüm daha hazır varmış dediler..
yok arkadaşım sanmam olmaz öyle bişey ama keşke neyse yazmıycam
aşka_aşık11
07-07-07, 00:57
cnm sen nerden duydn bunu biz 49 çekildi die biliyrz inşallah öyledr ama hiç sanmıormm!!!
yrn gece gösterlecek özel bölümü birisi bana çekip msnden atabilirmi acaba??
star 50.blm die özet werdi yrn akşam için....
yanlış yazmışlar zaten bu kanal hangi işini düzgün yaptı ki. 50. bölüm özeti dediği 49. bölüm özetidir ayrıca yarın özel bölüm var. dizimiz 49 bölümle son bulmuştur.
muratdemir
07-07-07, 01:24
Yalancı Yarim 49.Bölüm itibariyle noktalanmıştır. Star Tv diziyi bitirme kararı aldığı için 50.Bölüm çekilecekken ekip İstanbul'a döndüğünden çekilememiştir. O yüzden yedek bölüm yoktur.
Star Tv, 49 Bölümdür hiç reklamını yapmadığı dizinin, bu kötü günümüzde reklamını yaparak reyting malzemesi olarak kullanmıştır. Haber programı 6 gündür ilk sırada, ilk defa bir magazin programı birinciliği yakalamıştır.
Bugün de sözlerine "Star Tv ailesinin başarılı oyuncusu" diye başlayarak büyük bir saygısızlık yapmıştır.
Şimdi Yalancı Yarim kıymete bindi.
Yarın akşam 20.00'de "kolaj bölümü" yayınlayacaklar. Büyük ihtimal öbür haftada son bölümü tekrar koyarlar. Ne diyelim inşallah reytingi bol gelir. Bol para kazanırsınız. 10 gün önce bitirme kararı aldığınız dizi için, eğer Barış yaşasaydı peşinde koşacak, boy boy reklamını yapacaktınız.
Merve Sevi ne güzel dedi;
"Şimdiye kadar neredeydiniz"
Star'ın en büyük ikiyüzlülüğü de Barış'la ilgili haberlerde dizinin sezon finalini yaptıklarını söylemesi ama aynı zamanda dizi çekimleri için Bodrum'da bulunduğunu belirtmesi oldu. Kendi içlerinde bile çelişkiye düşüyorlar.
Lanet olsun böyle reyting düzenine..
Bütün arkadaşlarım veda etmiş.
Hala ellerim titriyor,gözlerim hep nemli ,bir türlü geçmek bilmiyor.nerden başlıyacağımıda bilmiyorum.Ama bir şeyler yazmam gerektiğini hissediyorum.
Bende bazılarınız gibi bir yaz günü Yalancı yarimle tanıştım.Merve’yi daha önceden oynadığı dizilerden biliyordum.Barışı da akademide birinci olduğunu duymuştum.gerek kugusuyla, senaryosuyla ,oyuncularıyla ,replikleriyle her şeyiyle farklıydı, beni o kadar çabuk etkisi altına almıştı ki ne olduğunu anlamadan beni kendine bir anda bağlayı vermişti.
Neden bu kadar bağlandım, niye kopamadım kendi kendime bir sürü soru sordum evet her şeyiyle mükemmel di. Ama en çokta bizdendiler çünkü onlar Diziden çıkıp benim ailemin bir parçası olmuştu, Abi, kardeş,arkadaş…gibi.ve hayatımda görmediğim kadar gerçek bir aşk hikayesi yaşatıyorlardı.
Önce Dizi tekrarlarını Blog’tan izlemeye başladım.ama yetmiyordu duygularımı düşüncelerimi ,paylaşmak yada benim gibi düşünenler var mı diye merak ediyordum.internetle tek üyeliğim sinema sayfalarından biriydi,forumlara hiç üyelik almadım. çünkü seviyeli bir ortam bulamayacağımı düşünmüyordum.daha fazla dayanamadım ve en sonunda bu forumu öğrendim.uzun süre üyelik almadan takip ettim.baktım ve gördüm ki benim gibi düşüncelere sahip olan bir sürü kişi var.ortamın samimiyeti,sıcaklığı,saygı ve sevgi içinde yürümesi beni inanılmaz etkiledi Tıpkı dizim gibiydi ve bende üye oldum ve kopamadım
BAG, MAG,KAG hepsini burada öğrendim.Tıpkı Ebru gibi İsterdimi istedim.Tıpkı Cansu gibi Tarık’tan Naz’ına kırmızı bir gül istedim.Sizler gibi Sevgili hallerini görmek istedim.ve her mücadelede yanınızdaydım.nasıl olmayayım ki ailesinin yanında kim yer almaz. Ben genelde sessiz kaldım arada yorumlarımda oldu.ama sizler her şeyi o güzel ifade ediyordunuz ki… arada yazı yazarsam hep bölücekmişim gibi geldi.ama burada bir aile daha kazandım.üzüntülerimden biri toplantıya gelemeyişimdi gerek Bag üyeleri, gerek yalancı yarim(AŞKA AŞIKLAR) ailemi reel’de tanıma fırsatını kaçırmıştım.
Evet Barış’ı Yalancı Yarim ile tanıdım.onu çok sevdim.Diziyi ilk izlediğimde de Barış’ın gözlerindeki samimiyet,hayat enerjisi,sürekli gözlerinin içinin gülmesi beni etkiledi zamanla onu dahada yakından tanımaya başladım. hep keşke diyordum.daha önceden onu tanımış olsaydım.bu kadar mütevazi,sıcak kanlı,içten, doğal yani Adam gibi adam.ogüzel sesi ve şarkıları en güzeli de şarkılarını yüreğiyle söylemesi beni etkilemişti,o şarkıları dinlerken bende sanki farklı yerlere gittim.aslında onun için söylenebilecek okadar çok şey varki ama hepsi boğazımda düğümleniyor.Hala bu bir şaka olmalı diyorum.beynim bir türlü kabullenemiyor.
Nasıl bu kadar hayat dolu biri bizi bırakıp gider.artık replikler başka bir farklı geliyor yada şarkılar daha farklı anlamlar taşıyor.aklımda sürekli Barışın sözleri ve şarkıları
Tarık:Elveda hayatımın en ilginç ve anlamlı 9 ayı
Naz:Belki de gitme zamanı artık
Naz: Sevmiyeceğim işte sevmiyeceğim ya ölüp gidiyorlar,ya da çekip gidiyorlar.
Gitme ve kal sözleri artık daha bir farklı, ama aklımda sürekli geçenlerden biride
Tarık: Sensiz hiçbir anlamı yok ki?
Barış, Sensiz hiçbir anlamı yok ki? Huzur içinde uyu, sen artık bir melek oldun.Yanına aldığın en güzel şey Sevgi ve sen kalplerimizden bir parçayı da giderken yanında götürdün.Seni unutmuyacağız Sürme gözlü çocuk,karayip korsanımız,Alfonsomuz,Tarık Tekelioğlu’muz,şoför Tarık’ımız ve şarkıcı Barış’ımız.Mekanın cennet olsun.Rabbim seni korusun ve kollasın,Seni çok Seviyoruz.Bizde birgün gittiğin yere geleceğiz yine şarkılarını dinleyeceğiz.yani bizden kurtulman okadar kolay değil.
Ve Barış öğrettiğin her şey için Teşekkürler.biliyorum bizi duyuyorsun ben senden Hayata sıkı sıkıya tutunmayı öğrendim,vazgeçmemeyi,hayat dolu olmayı öğrendim.Bakma akan gözyaşlarımıza onlar seni üzmek için değil,
BJK çarşı gurubu çok güzel söylemiş.
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki
Kalplerimizde ölümsüzsün,seni unutmuyacağız ve hep yaşatacağız.
Not:Burası Barış'ın anılarıyla dolu ,o yüzden bu bir elvada mesajı olamaz.ve eğer bunu okuyan bir Medya mensubu olursada ,lütfen ama lütfen Merve'yi rahat bıraksınlar.ve bizlerede yaptıkları saygısızlıklarla daha fazla acı çektirmesinler.
Not:YY ekibine,senaristinden,yönetmenine,oyuncusuna hepsine sonsuz teşekkürler.onlar hangi projenin içinde yer alırlarsa alsınlar onları hep destekliyeceğim.sizide hiç unutmayacağız.
Not:Eğer bilmeden bir kusur işlediysem ve birinizin kalbini kırdıysamda özür diliyorum.
Naptın yaa...
49da bitecek diye 50yi tam çekmemişlerdi...Daha sonra devam edeceği kesinleşince 50nin devamını cekmek için geldiler ve Barış malesef kaza geçirdi...
Hatta Merve de söyledi...Barışla konuştuk o gün, uçaktan inmiştim, onun da işi vardı diye...Yani yok fazladan bölüm...Bundan sonra da Barışsız bir zevk vermez...Bence burda bitsin...Son bölüm bile istemiyorum...Tabiki kendi adıma konuşayım...
Son bölüm bile istemiyorum...Tabiki kendi adıma konuşayım...
Barış olmadıktan sonra,ne yapayım ben bölümü.Katılıyorum sana.:sad53: :sad53:
bizim uğur kedimiz vardı....
acaba nerelerde şimdi..
gelsede bir konuşma yapsa.
Gerekli açıklamayı yapar ilerleyen zamanlarda ,hepimiz açıklayacağı şeyi hemen hemen biliyoruz.
bizim uğur kedimiz vardı....
acaba nerelerde şimdi..
gelsede bir konuşma yapsa.
kendi düşüncülerimi anlatan bi yazı yazmıştım. siteye girip yazim demiştim ama sevgili aslıhanın yazdıklarıyla hemen hemen aynı bir kaç cümlesi dışında. evet onu ilk gördüğümde bu asi çocuğu hiç beğenmemiştim. uzun saçları kulağunda küpesi kendini beğenmiş halleri saymakla bitmez halleri. akemedi türkiyeden bahsediyorum tabiki. hayata küsmüş hiçbirşeyden zevk almayan aydeta zombie gibi dolaşan birisiydim annemin vefatından sonra. hemde bu acı olayı askerdeyken yaşamak üstüne tuz biber olmuştu yarama. sonra bir cuma günü birden o fragman nöbetleri tutduğunuz tutduğum geceleri özetlerini beklediğiniz beklediğim dizinin ilk bölümünün muziği kulağıma geldi askeride gece dersinde hemen tv başına geçip hiç soluksuz bi şekilde izlemiştim dizini. bölümler kovalamıştı birbirini . sonra birden dizimisi perşembe gününe aldılar ve gizli gizli seyreder olmuştum. sonrası da tabur komutana yakalanmama 3 hafta çarşıya çıkmama gibi cezalar almıştım. oda yetmedi ben yine izlemeye devam etmiştim diziyi. sırf dizi için üstlerime karşı gelmiş hatta yeri gelmiş kavga bile etmiştim üstlerimle. sonra terhis olduk internetde her türlü bilgilerini araştırdım. resimlerini videolarını . sonra muzik.. hayatta hiç sevmediğim rock muziğini sevdirdin bana ama sadece senin ismin olan muzikleri. seninle tanışmak için ne planlar kuruyordum gittiğin yerlerin devamlı adresleri çok seviyorum dediğin beşiktaşı. beşiktaşı gezmen benim için bi ümitdi. sırf o yüzden 5-6 defa beşiktaşa gittim seni görürrüm diye ama göremedim. sonra zaten bodrum olayı çıktı. uzadıkca uzadı yine hani derler yaa anlatılmak istenilipte anlatılamayan duyguların yaşandığı andayım şuan. annemin vefatından sonra nasıl tat alamıyor nasıl zombie gibi bi hayat sürdümse aynı şuan da öyle bi hayatın içine çekiliyorum. herşey için tşk ederim barış. kısa bi süreliğine de olsa bana annemin yokluğunda benim yanımda olduğun ve hissettirdiğin için.
mekselina 80
07-07-07, 09:43
Aksam Yalanci Yarimin bölümüne baktim Starda.Ne güzel bir diziymis,keske bütün bölümlerini izleseydim.Icim burkuldu,o kadar genc bir insanin ölümüne insan cok üzülüyor.Allah tüm sevenlerine sabir versin
Sımarık Cadı
07-07-07, 11:31
yook böyle bi terbiyesizlik yaa..
dakkada bir eski bölümün tekrarı weriliyo...
seni unutmayacağız deniliyo..
yeter yaa izlemek istemiyo görüpde üzülmek istemiyo insan..her böyle yazıldığında annem ağlıyo hüngür hüngür...ya barısın annesi napsın...ailesi napsın sewenleri napsın...??
hergün acıyorum star haberi barıs barıs barıs...cenaze gösterildi bitti...
hala bi sürü görüntü gösterip insanları üzmeye eskileri hatırlatmaya ne hakkı war...haber fln izlemiyorum...starı acmaya korkuyorum..
simdi aklınıza geldi...barıs hep war bundan sonra böyle dewam edicek o ölmedi...bizde onu yasarken sewip bedeni aramızdan ayrılınca unutucak yürek yok...
biz onu aklımıza diil yüreğimize kazıdık...
hala reyting icin yapılmayan sey kalmadı...susim diyorum ama olmuyo...adam ölüm döseğinde star magazin programında az sonra az sonra diyip yapmadığı kalmıyo...adamı ölürken rahat bırakmadılar bee...yeter ne bicim terbiyesizliktir bu...
yalancı yarim bitmistir...49.bölümde noktalanmıstır ewet...starda amacına ulasmıstır artık...öyle resmini koyup seni unutmicaz demekle olmuyo bu isler...
ayrıca barıs star ailesinin beyenilen we sewilen oyunucusu diil..biz onu oyuncu olduğu icin sarkı sölediği icin sewmiyoruz...biz onu en basta efendi olduğu icin sewiyoruz...yüreği kalbi temiz olduğu icin sewiyoruz...tüm gsl özellikler onda olduğu icin sewiyoruz...sarkıcılıkmıs oyunculukmus bunların hepsi sonra sewmemizin nedeni...en azından ben böyle düsünüyorum...
adam yasam mücadelesi weriyo...millet barısı cok sewerdik..cok iyi cocuktu..bilmem ne demeye baslamıs..dılı dili konusup adamı ölmeden mezara soktular...cok iyi insandıda bilmemne..ulan adam daha ölmediki be kardesim...sen böyle yaparsan o böyle yaparsa bu adam yasamaz yasayamaz tabi..sonra dua ettik ayaklarına yat...ya bu millet türkce özürlü yada ben gereğinden fazla önem weriyorum...
arkadaslar kusura bakmayın icimden gelenleri sölemek istedim...yanlıs bisi sölediysem özürdilerim hepinizden...son sözüm ''hoscakal yalancı yarim ailesi...''cok gsl bi 49 bölüm izledik barıs merwe we diğer tüm oyuncularla...hepsine sonuna kadar helal olsun..ama hayat dewam ediyo...merwede kendini toparlar insallah bi an önce...eminim barıs üzülmemizi istemez...o bize ne olur ıslak ıslak bakmayın öyle diyo hissediyorum...allah herkese sabır wersin...
BARISIMIZ RAHAT UYUSUN...MEKANI CENNET OLSUN...!!!
mavi deniz
07-07-07, 11:39
http://img186.imageshack.us/img186/7884/bscap0019ao0.png
Elde değil işte ıslak ıslak bakmamak öyle söylemesi kolay tabi giden sen olunca
Hele bir de sürüyorsan buluttan tarlaları
Yağmurlar ekiyorsan göğün göğsüne göğsüne
onra güneşten demliyorsun çaylarımızı
Süzüp de veriyorsun yüreğinde
sonrada bakmayın öyle ıslak ıslak
Nasıl? bakmayalım Barış Nasıl?
Bu acı o kadar büyük ki dağılıp gitmiyor atıp kurtulmak ta mümkün gözükmüyor. Hele şu feleğin çarkına, tekerine çomak sokmalar varken bu ne mümkün. Acaba bizim sevgimiz mi alıp götürdü seni uzaklara kara talihine kara bahtına şimdi sıra kimde dediğinde ve bunu her söyleyişinde kendimizi daha da kötü hissetmemiz yeterli değilmişçesine büyük bir acı oturuyorsa yüreğimize burkulacak gibi oluyorsa o yüreğimiz tüm ağlamalarımız gizli ve sessizce oluyorsa kendimizden hesap sorma zamanı geldiyse eğer matem havasına bürünenlerin matemleri bir günle sınırlı kalıyorsa ölümünü bile kazanç uğruna istismar etmekten çekinmeyenler varsa işte ben kendime dönerim bu zamanda kendimce açıklayamayacağım rezilliklerin muhasebesini yapamayacağım için olsa gerek derim ki kendi kendime çok mu tırmaladık dizi için ölçüyü mü kaçırdık acaba? Nasıl edilir de galip çıkılır bu durumdan diyerek verdiğimiz mücadelede sonunda kazandığımızı zannettiğimiz zafer bunun gibi bir mağlubiyeti doğuracaksa böyle zaferin içine...
Bu acı çok büyük Barış kardeş sen bakma bize böyle ıslak ıslak bir süre deha götürürüz biz. tekrar tekrar ıslak ıslak dönüp dolaşıp ıslak ıslak Anlıyorsun değil mi? Biz her Barışın ardın matemlere bürünürüz küçük çocuklar gibi değil yetişkinler gibi yürekten ağlarız sessizce nede olsa içtiğimiz çaylar yüreğinden süzülerek gelmişti bizlere. Cennet mekanın olsun Barış Kardeşim sana karşı bir hata yanlış yapmışsak lütfen bizleri affet. CENNET MEKANIN OLSUN
eline saglık ne güzel yazmışsın bende akşam dizinin tekrarına baktım daha önce izlemdigim ama tipik türk imajını çizen misyonumla şimdi pişmanlık duydugum vicdanımın hayranlıgımı ezecek kadar içimde büyümesine neden olan barışı izledim nasıl bir acıdır nasıl içime bu kadar oturdu anlamadım ama benimki öyle ince falan bi sızı degil benimki dibine kadar acıya bandırılmış derin bir o kadar kara bi çukur ben bir yerlerde barışa takılı kaldım nerde bilmiyorum halen uyuyamıyorum halen dua ediyorum ve en kötüsü halen aglayamıyorum belki kalbim ve beynim büyük savaş veriyor belki bu acıyıda ondan kabullenenmiyor bırakmıyor yüregimi özgürki aglayayım hep gülüyorum güya güya yiyiyorum güye kanaları geziyorum hepsi yalan aslında hep gözlerim barışı arıyor ekranda acaba klibimi çıktı acaba gösteriyorlarmı nedenki niye aslında yüregim dayanmıyor ama kendimi yinede alıkoyamıyorum hep soruyorum kendime neden baktınki son günlerde tv ye gerekmi vardı neden genceçik bir insanın seni bu kadar içine girmesine yüreginin tam ortasına oturmasıa engel olamadın engel olmak keşke barışın gidişine engel olabilseydim keşeke dualarım hayatta kalmasına yarasaydı ama olmadı kader demekten başka ne gelirki elden ah barış ya içime oturan bu acım ne olucak nasıl kurtulucam nasıl yapıcam nasıl daha dogrusu vicdanıma seni bu kadar geç fark etmemin nedenini nasıl açıklayacagım nasıl vicdanımın sesini susturucagım nasıl bu ölüm karşısındaki acizligimi nasıl hazmedecegim ya annenin feryatlarını nasıl aklımdan silecegim nasıl bak ben ıslak ıslak bakamıyorum bile sana vicdanım ne zaman ıslak ıslak bakmama izin verecek sana ne zaman beni affedeceksin sürmeli bakışlı çocuk nasıl bu kara delik kapanacak bilmiyorum bu nasılların içinden ne zaman çıkarım bilmem ama biliyorum sen gittigin heryereden buraya adın gibi gülen gözlerin gibi barış yollayacaksın ve bende sana birgün ıslak ıslak bakıcam barış vicdanım yüregimi ne zaman özgür bırakırsa...
valla yeni bölüm olup olmadığını bilmiyorum ama satrın sitesinde 50. bölümün özeti dio en on kaçıncı bölüm yayınlanmıştı onuda bilmiyorum 49. muydu valla inşallah bir tanede olsa yeni bölüm vardır
Arkadaşlar Merhaba
Hepimiz Tekrar Başi Saoğlsun.
Bişey Sormak Istedimde Yalanci Yarim Tamamen Bitiyomu
Ltfen Bilgi Verirseniz çok Sevinirim.diziyi Ikidebir Gösterip Bu Iğrenç Reyting Kavgasina Son Versinler Artik.
Şu Stardan nefret ediyorum.Benim ki artık nefret duygusunu da aşmış birşey
Barış'ın cenazesini magazin programına koymuşlar.Böyle şey olur mu ya bu kanalın ve programın rating uğruna yapamayacağı şey yok!!!!
Star ana haber kaç gündür birinci.Barışın üzerinden ekmek yiyorlar ne güzel valla.
Hele iki de birde YY özel bölüm fragmanını göstermiyorlar mı.Şimdi mi aklınıza geldi YY???Daha düne kadar diziyi bitirmek istemiyormuydunuz????Herşey para için Barış ölmüş gitmiş kimin umrunda:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Bir de şöyle birşey var
Bir kişinin ya da nesnenin değerini onu kaybedince anlaşılıyor.Şimdi Barışın albümleri yok satıyor.Barış hayattayken nerdeydi aklınız?????
aşkım barış
07-07-07, 16:26
bende hep söylüyorum bir insanı kaybetince anlarlar
dünde haberlerde barışın albümü yok satıyor diyor daha 1 ay önce barışın yeni basılmış albümü alırken rafta barışın albümü çok vardı yani satılmıyordu barış ölünce kıybete bindi ve herkes almaya başladı barış bu şekilde albümünü satılmasını istemezdi bizim millete çok kızıyorum bu yüzden çok dönekler
diziyi hazırlayan bütün ekibe ve oyunculara her şey için teşekkürler 1 yıl boyunca bizi aglattınız ve güldürdünüz hayatım boyunca bu dizyi unutmayacagım ve bundan sonra bşka bir diziyi bu şekilde sevemem herhalde
AYDAN*BAKU
07-07-07, 16:37
Men günlerdir özüme gele bilmirem. Heç bilmirdim ki Barışı bu qeder sevirem. Qiymetini ve onu ne kadar çok sevdigimi ölümünden sonra anlamam çok üzüyor beni. SENİ HEÇ UNUMAYACAM!!!!!!!!! Niye sen??? Niye sen getdin??? Niye bu qeder tez??? Hele indi-indi bir az rahat nefes alırdın... Senin şarkılarınla yatıp-kalkıyorum artık... Menim kadar belke dizileri seven ve çoxuna baxan insan yox idi belke, ancaq Barışı kaybettikden sonra içimden gelmir heç birine baxmaq... Yalnız 'YALANCI YARIM'... İnşallah 1 bölümdne vermeye başlarlar.
SENİ HEÇ UNUMAYACAM!!!!!!!!!
eylül-emreAltuğ
07-07-07, 17:44
arkadaşalr yaa biz canımızdan bir aprçayı kaybettik sizler burda dizinin devamından falan konuşuyorsunuz yaa yazıkalr olsun bence dizi devam etmiş yok etmmemiş umrumuzda bile değil barış olmadıtan sonra..........
sweet_things
07-07-07, 18:13
bu dizi devam etmemeli arkadaşlar sanırım hepimiz aynı konuda hemfikiriz kim barışa böyle bi saygısızlık etmek isterki hem dizinin yalancısı olmadan dizi yalancı yarim olmaz hepimiz acılıyız star da resmen duygularımızla oynuyor kıymete bindi yalancı yarim kınıyorum
bilmiyorum bunları burayamı yazmalıyım ama içimde öyle birşey varki dinmeyen gözüm görmüyo hiç bişeyi...duymuyo...nefes alıp vermesem yaşadığıma dair hiçbir belirti yok evde...burda oturuyorum uyuyamıyorum..insan nasıl başa çıkar ki bu acıyla nasıl yaşar nasıl yokmuş gibi varsayıp devam eder hayatına...
eder yani edicek unutucak...unutmicak ama içine gömücek yoksa yoksası yok...benide gömün çünkü Barıştan hiçbir farkım yok...
Büyük Barışında dediği gibi BARIŞIM...Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı....
[/I]ah beee ayrılık olmasaydı hasret olmasaydı ne olurdu... onu birdefa
daha canlı görebilmek için inanırmısınız bilmem şu an sorsalar ömrümün geri kalanını veririm...hayatımı...ömrümü canımı...herşeyimi....ya
bilmiyorum normalmi.....yada neden nasıl onu bir kere bile görmememe konuşmama rağmen bana bunları söyleticek kadar çok sevgiyi hangi ara kazandı yüreğimde bilmiyorum tek bildiğim onu her gördüğümde sesini her duyduğumda onu hatırlatıcak her ne olursa olsun kaç gündür durmayan göz pınarlarımın daima akıcak olduğunu bilmemedir...
içimi ise tek rahatlatan şey ne biliyomusunuz....
bu dünyada diğl ama onunla sonsuz hayatta karşılaşıcaz biliyorum...onu bu kadar çok seven bu insanları bekliyo o...sadece biraz erken ama olsun...bir gün tekrar görüşücez umuduyla yaşıyorum..umutsuz yaşanmaz ömür ne kadarsa okadar süre bu umut içimde olucak...inş en yakın zamanda görüşürüz Barışım...abim... sevdiğim...ne diyim herşeyim benim...
SENİ ÇOK SEVİYORUM.....
MERANIN CENNET OLSUN....
Yüce yaratanım sen onu en güzel makamına kabul et....
arkadaşalr yaa biz canımızdan bir aprçayı kaybettik sizler burda dizinin devamından falan konuşuyorsunuz yaa yazıkalr olsun bence dizi devam etmiş yok etmmemiş umrumuzda bile değil barış olmadıtan sonra..........
arkadaşım biraz dikkatli konuş yazıkalr olsun fln ne demek?
biz sanki keyfimizden konuşuyoz...zaten konuştuğumuz bişide yok...istediğmiz şey bitsin yada 1 bölümde olsa çekildiyse yayınlansın...o da neden ?
biz bu dizi için neler neler yaptık bitmemesi için kimlere kafa tuttuk...hepsinin altından kalktık.ama sonunda talihsiz bir olay oldu çok çok ÜZÜLDÜK...
barış gitti doğrudr dizinin ne anlamı var... :icon_sorr
AYDAN*BAKU
07-07-07, 21:11
Ya arkadaşlar bu dizinin devam edip, etmemesi hakkında tartışmak çok gereksiz. O dizi Tarık Tekelioğlu, Barışımız, Şoför Tarıksız nasız devam ede biler??? Artık ağlamak istemirem, ancaq yapamıyorum. Nasıl yaparsın bunu bize Barış??? Mekanın cennet olsun. Başımız sağ olsun.
Eğer biliyorsanın lütfen bana ‘Amasra’ şarkısını nerden indire bileceğimi söylermisiniz .
kardelen2086
07-07-07, 21:53
vedalardan nefret ederim aslında ama; bu akşam özel bölümü izleyemeyince bu foruma hoşçakal demenin vakti geldiğini çok iyi anladım arkadaşlar,yalancı yarimi ilk bölümlerinden itibaren izleyen biri değilim,yanlış hatırlamıyorsam 7. ya da 8. bölümde izlemeye başlamıştım,izler izlemezde beni etkisi altına almıştı,gerek romantikliği gerek,komedisi,gerek aşkı anlatışı ....vs çok hoşuma gitmişti,ilk bölümleri kaçırdığım için çok pişman olmuştum ama daha sonra açıklarımı telafi ettim,iyi ki de telafi etmişim.........:img-yes:
belki bu foruma veda yazısı yazmaya hakkım yok,buradaki arkadaşlar kadar emeğim geçmemiş olabilir belki ama gün geldi bazı yorumlarla ben de onların arasında oldum,onların sayesinde çok eğlendim,gün geldi gece yarılarına kadar fragman beklendi,fragman yakalanınca da değmeyin keyfimize,yok şöyle olacak,yok böyle olacak derken bir bakardım saat gecenin 3 üne gelirdi,ama yorumlar o kadar eğlenceliydiki insan uykusu bile olsa bir türlü bırakıp gidemiyordu.......
bu akşamki özel bölümü izleyenleriniz olmuştur aranızda,ama ben cesaret edip izleyemedim,nedendir bilmiyorum galiba hala barış ın yokluğuna alışamadım,sanki izlersem haftaya onu yeni bölümde bir daha görmek isteyecekmişim gibi geldi,halbuki bu artık bu mümkün değil,ne zamana kadar yalancı yarimden kaçarım bilmiyorum,ama eskiden tekrarlarını bile zevkle izlediğim diziye şu an bakasım gelmiyor...........benim için final 49.bölümde gerçekleşmiştir zaten, her şey final görüntülerini andırıyordu,bir tek hulusi ve tarık kavuşması gerçekleşmedi onun dışında herkes istediğine kavuştu, istediğini elde etti......:img-yes:
bu saatten sonra dizi ister yeni bir oyuncuyla devam etsin ister yeni biri girmeden devam etsin,benim için fark etmez,izleyebileceğimi hiç zannetmiyorum,ama temennim dizinin 49.bölümle birlikte final olarak ekranlara veda etmesi,barış akarsu nun yerine başka oyuncu oynatmayı düşünüyorlarsa bu büyük bir ayıptır...........:img-yes:
gün içinde haberlerde cenaze töreniyle ilgili görüntülere rastladım ve anladım ki barış akarsu ile ilgili üzücü şeyleri görmek bana hiç iyi gelmiyor,onunla ilgili bir şey duymadığım,görmediğim sürece kalbimin bir yerinde iyi şeylerle hatırlıyorum onu ;sanki ölmemiş gibi ,sanki dizi bitmiş ama o müzik çalışmalarına devam edecek ve yakında yeni projeleriyle aramızda olacak gibi....ama bir görüntü bile dengemi alt üst etmeye yetiyor............
49.bölüm boyunca böyle kaliteli,güzel,seviyeli,romantik,aşka aşıklara layık bir dizi izlememizi sağlayan tüm dizi ekibine buradan teşekkür etmek istiyorum,keşke her şey çok farklı olsaydı,keşke aşka aşıklar yarım bırakılmasaydı ama ne yapalım kader işte.......:icon_sorr
bu arada forumdaki ,bütün arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum,burada o kadar güzel,o kadar eğlenceli muhabbetler,yorumlar yapıldı ki hepinizin ellerine sağlık..............:img-yes: :img-yes:
kırmızı su
07-07-07, 21:58
ben de devam etmesini istemem ederse de izlemem zaten benim ölüden farkım kalmadı sanki... diziye barışın yerine birisi gelemez sanmam eğer dizi uzun bir süre sonra devam ederse belki biri gelir... ama mervenin de olacağını sanmam oynamaz artık sanmam ama belki de kendini işine vermeyi seçebilir belli olmaz
Yalancı Yarim bu akşam bitti... Ne kadar acı ki dizimiz yine kendine yakışan bir son olmadan bitti... Bir çok insan gibi bende stara mail atmıştım.. Dizinin birden sonlandırılmasında ki yanlışları neden dizinin düzgün bir sonu hakkettiğini ve bu dizinin bitmemesi gerektiğini herkes gibi yazmıştım.. Ama ne acı bir tesadüfki kader ağlarını çoktan örmüştü... Diziye yeni bir bölüm çekilemeden sona erdi...
bu dizi sadece izleynler için değil oynayanlar içinde çok önemliydi... barış akarsuyu milyonların sevgilisi yaptı.. hakeza merve seviyide öyle... bu dizi bize çok şeyi öğretti.. Aşkı aşk için nelere katlanılabileceğini bir bankan bile olsa eğer seviyorsan şoförlük bile yapabileceğini... Biz bu diziyi bu yüzden sevdik.. Tarık - naz aşkının saflığını temizliğini sevdik.. En acı tarafı ise 'seni seviyorum' sözcüğünü aşıklarımızdan duyamamamız oldu...
tabi burda özellikle Merve Seviyi seslendiren BURCU BAŞARAN ve Barış ak