Tüm Versiyonu Göster : Gönül (Arşiv)
berrazk_deniz
14-03-06, 21:37
süper olmuş
çok teşekkür ederim.zaten resmin içindeki çok güzel ve tatlı.
arkadaşlar benim anlamadıgım nedir biliyormusunuz,diziyi sevmiyorsunuz ve bu sayfada vakit geçiriyorsunuz bu çok ama çok komik bence sevdiginiz diziye faydalı olun orda yazın veya bir kitap okuyun,bizler burda mutluyuz lütfen bizi üzmeyin
berrazk_deniz
14-03-06, 21:45
http://img105.imageshack.us/img105/3138/untitled53fc.jpg
ben acı hayata değil aşka sürgüne arebesk dedim canım :img-yes: yanlış anladın :icon_sad:
Evet ben yanlış anlamışım özür dilerim......... :img-blush
Çok hoş değişik bir dizi.Özellikle dün akşamki bölüm harikaydı ve bu sonucu hiç hakketmiyordu ne yazık ki kanal d nin izlediği yanlış politikanın kurbanı saatiyle oynamamalıydılar.Kanal d bunu Kırık Kanatlar'a ,Hırsız Polis'e hatta Ihlamurlar Altında'ya bile yaptı.Bütün oyuncuları tek tek tebrik ediyorum ve ümit ediyorum kanal d nin artık bu yanlış politikasına dur diyecek birileri çıkar böyle güzel kaliteli dizilere yazık edilmez.
aynen katılıyorum bu kanal d yetkilileri şuraya girip okusalar anlıyacaklar hatalarını
Puahaha kanal de diziye gereken önemi vermediğini anlamış Ve dizi saatini 23:30 yapmış :img-hyste
emre altuğ&ekin
14-03-06, 22:31
madem diziyi izleyip sahip çıkıyorsunuz bari mücadele edin en azından gerekli yerlere mail mesaj gönderin sadece söylemekle olmaz ben sevdigim bir dizinin yayından kalkmaması için mücadele ederrim bunu kırık kanatlar ve hırsız polis formundaki arkadaşlar yaptı görünüşe göre gönülde yayından kalkacak gibi duruyor çünkü dizinin saatini ve gününü degiştirince hep bu sonuç çıkıyor ama şuda var kanal de bence hiçbir dizisine gereken saygıyı göstermiyor mesela hiç reklamları yapılmıyor dizilerin oyuncuları hiçbiryere çıkmıyorlar bunlar hep dizilerin tanıtımı içindir siz ne düşünüyorsunuz
Puahaha kanal de diziye gereken önemi vermediğini anlamış Ve dizi saatini 23:30 yapmış :img-hyste
Ah wolfman:) Sana provokasyon yakışmıyor...
Gercekten de son zamanlarda izlerken mutlu oldugum, beni rahatlatan ve diger dizilerin tersine hic germeyen cok guzel bi dizi Gonul. Sevgi var, samimiyet var, kahkaha var, gozyasi var ama bi taraftan da gulumseten cinsinden. Bazi arkadaslarin onyargilarinin tersine Gulben Ergen de dahil en kucuk Ziya ya kadar samimi oyuncular var. Her hafta iple cekiyorum Gonulu ama ne yalan soyliyim bi taraftan da kanal d nin dizi katlindeki sabika kaydi yuzunden her hafta ha kalkti ha kalkicak diye diken ustundeyim. Saatinin degismesi bence kotuye isaretti, bu kanalin diziye taktigini gosteriyo. Umarim sesimize kulak verirler de Gonulu rating canavarina kurban etmezler cunku bu hayatta gercekten bizi boyle rahatlatan ufak aralara ihtiyacimiz var.
ne kadar basitleşip ve çirkinleşiyorsun bu tavırlarınla.hakikaten komiksin:)ve burda olmakla anlamsızsın????????????????
bu haberi herkes okusun ve görün reyting nasıl ölçülüyormuş ben hayatımda inanmadım ve bazen düşündüm kanallar para veriyor olabilir diye kendi programları daha çok izlensin diye ve gerçek ortaya çıktı
bu bölümde güzeldi saati biraz geç olsada seyrettik.ama benim senaryoyu yazanlara söyliyceklerim var.lütfen biraza daha haraket olması lazım dizide,konunların içine konular olması lazım,genelde hep fernando eve pizza getiriyor,çocuğunu evden alıyor eve bırakıyor.veya kudret öyle arabasının içinde evden eve kahveden kahveye.bir hareket yok,kocaların kendi yaşantıları yok,diğer dizilere bakarsak daha ii anlıycağız hep bir den fazla insalanrın ,yaşamların ,bir hareketi var,o yüzdende seyirciyi sürüklüyor ve merakta bırakıyor.dizi güzel birazdaha canlılık olsa daha da zevkli ve heycanlı olucak.eğer yayından kaldırılırsa çok ama çok üzülürüm.kanald bunu hep yapıyor,dizilerine ve oyuncularına değer vermiyor.herkez görüşlerini her tarafa yazsın ki isteklerimiz yerine gelsin.
bu haberi herkes okusun ve görün reyting nasıl ölçülüyormuş ben hayatımda inanmadım ve bazen düşündüm kanallar para veriyor olabilir diye kendi programları daha çok izlensin diye ve gerçek ortaya çıktı
zaten reytinğ böyle olmamalıydı.belierli yerlerde ve belirli inasnların evinde var.ee bunlar seyrediyor.diğer milyonlarca insanların ne seyrettiğini nerden biliyorlar??aynen bende hiç inanmıyodum.gönülü seyreden o kadar çok insan varki,hani nerde?nerden anlıycaklar?hepsi boş :( bu dizde yayından kalkarsa yazık olucak,inanın yazık olucak:(
bu problem kanal d nin bence bu kadar aciz kalıyorlarsa ben tekkelime ile diger kanallara bravo derim demekki kanal d hepimizin düşündügü kadar güçlü bir kurum degilmiş.
bu diziyi bence tüm aileler izliyor
kanal d nin yaptıgı bütün diziler için geçerli hepsine aynı şeyi yapıyor bence yeterince iyi tanıtım yapmıyorlar tutan dizileride şans eseri
olabilir bu çok önemli bişey mesela bi kanalda aynı gün arka arkaya yayınlanan bi program ve dizi vardı takıldığım nokta program çok izlenirken dizi az izlenmiş gösteriliyodu böyle oyunlar oynanıyo her zaman çok sinir bozucu neyse
gönül çok hoş bi dizi bu hafta ki bölümüde çok güzeldi oyuncular gerçekten çok iyi :img-yes:
5. bölüm gerçekten çok eğlenceliydi.. Çocukların fırlamalıklarını izleme fırsatı bulduk sonunda.. Kudret'in beni bu kadar duygulandıracağını söyleseler asla inanmazdım.. :) Gönül elbette hakettiği yeri bulacak ve yeniden eski saati olan 20:00'ye dönecektir. Bunun içinde Gönül severler ellerinden geleni yapacaklardır. Ben buna eminim.
Kanal D rating almıyor diye "a$k oyunu" isimli dizisini de ATV'ye satmı$tı. $imdi eminim kafasını duvarlara vuruyordur. Zaten kafasını nereye vursa yeridir. Elinde bunca değer varken kıymetini bilmemek nasıl bir mantık i$idir bu tartı$ılır.
Biz Gönül'den seviyoruz bu yüzden Gönül izliyoruz :img-yes:
:D
beyonce_lili
15-03-06, 16:47
biraz gec olunca pek izleyemedim ben ya
bir arkadaş gönül de haftaya orhan aydın var demişti acaba dizi hakkında bilgisi varsa verebilirmi çok merak ediyoruz ne oynuyormuş yani diziye yenimi katıldı rol nedir devamlımı
en sevdiğim dizilerden bir tanesi..ama saati çok geç..okulum olduğu için sorun çıkıyor... :icon_sad:
Keremcem0815
15-03-06, 19:31
en sevdiğim dizilerden bir tanesi..ama saati çok geç..okulum olduğu için sorun çıkıyor... :icon_sad:
evet yine diziyi 19:00 alsinlar.(bu almanya saazti)
sinemim g nerdesin arkadaşım kayboldun sen güzel şeyler yazıyor ve resimler koyuyordun birden yok oldun :img-cool2
dizinin yapımcısı konuşsun kanal d ile ve saat 20.00 alsın dizisini ben senelerdir fatma girik in bagırışını çagırışını aglamasınımı seyredicem güzel dizi olabilir hasret ama acıklı alsınlar geç saat e yahu, gönül dizisi çoluk çocuk aile seyrediyor. geç saat de millet uyuyor olurmu saçmalık ertesi gün okul var :cheer:
keremcem d
15-03-06, 20:28
yaaaaaaa ben en kmik yerlerine baka bildim ama en güzel yerlerine bakamdim cünkü beyaz gelincikte var iki arada bir derede kaldim ama gönül süper komikti bu hafta hele ziya süper komikti ebnce en iyi baba kudret neler ögretti ziyaya
bence dizinin saati daha güzel olmuş :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
"Gönül" Dizisi yayından kalkmadan önceki son hamle! Reytingleri düşük çıkan Gülben Ergen'in dizisinin yeni yönetmeni kim oldu???
Acımasız reyting savaşlarında bir dizi her an yayından kaldırılabilir. Gülben Ergen'in dizisi de bunlardan birisi olacak mı?
Dizi yayından kalkmadan önceki son hamle! Gülben Ergen'in Kanal D'de yayınalanan dizisi Gönül, reyting alamayınca, yönetmen değişti.
Gülben Ergen'in dizisi Gönül, reyting alamayınca, yönetmen değişti.
Gülben Ergen'in başrolde oynadığı Kanal D'deki 'Gönül' dizisinin beklenen başarıyı yakalayamamasının faturası, yönetmen Faruk Teber'e çıkartıldı. Dizinin izlenme oranlarının düşük çıkması hayâl kırıklığı uyandırınca, Faruk Teber, oyundan ayrıldı. 'Gönül'ün yönetmenliğini, bundan böyle Bora Onur üstlenecek. Bora Onur'un çektiği 6. bölüm, önümüzdeki hafta ekranda olacak.
:):)
Kaynak: www.medyafaresi.com
6. bölümde orhan aydınında rol aldığı yazılmış dizinin yönetmenide Bora Onur olmuş bence asıl bu dizi 6. bölümde bomba olur Bora Onur çok kaliteli bir yönetmen kesin diziye katkısı olur gönül dizisine hayırlı olur inşallah diziyi çok seviyorum ve beğenerek izliyorum reytinglere inanmıyorum ve katılmıyorum gülben ergen tek başına reyting zaten
"Gönül" Dizisi yayından kalkmadan önceki son hamle! Reytingleri düşük çıkan Gülben Ergen'in dizisinin yeni yönetmeni kim oldu???
Acımasız reyting savaşlarında bir dizi her an yayından kaldırılabilir. Gülben Ergen'in dizisi de bunlardan birisi olacak mı?
Dizi yayından kalkmadan önceki son hamle! Gülben Ergen'in Kanal D'de yayınalanan dizisi Gönül, reyting alamayınca, yönetmen değişti.
Gülben Ergen'in dizisi Gönül, reyting alamayınca, yönetmen değişti.
Gülben Ergen'in başrolde oynadığı Kanal D'deki 'Gönül' dizisinin beklenen başarıyı yakalayamamasının faturası, yönetmen Faruk Teber'e çıkartıldı. Dizinin izlenme oranlarının düşük çıkması hayâl kırıklığı uyandırınca, Faruk Teber, oyundan ayrıldı. 'Gönül'ün yönetmenliğini, bundan böyle Bora Onur üstlenecek. Bora Onur'un çektiği 6. bölüm, önümüzdeki hafta ekranda olacak.
:):)
siz nerden bu kadar bilgiye sahip olabiliyorsunuz hayret ya gazetemi yazdı ben okumadım kesin bu dizi ile bir ilginiz var yönetmen degişmiş demişiniz yoksa bu dizide yani set demi görevlisiniz.
galiba bora onur daha önce çapkın dizisini yönetmişti , bencede kaliteli yönetmen
dizi kalkacak palavralarını yazmayın forumda kaç kişi yorum yapmış bu sayı tutuldugunun göstergesi , aslında forum yetkilileri gönül ü ana sayfaya taşımaları lazım herhalde unuttular
siz nerden bu kadar bilgiye sahip olabiliyorsunuz hayret ya gazetemi yazdı ben okumadım kesin bu dizi ile bir ilginiz var yönetmen degişmiş demişiniz yoksa bu dizide yani set demi görevlisiniz.
Gazetede de yazsa ilgileneceğini sanmıyorum Gazete okuyan bir tİpe benzemiyorsun Yazımın kaynağı kendimdir :) dizi setinde çalışıyorum böyle bir değişiklik geçen hafta oldu hatta ve çekimler başladı bile :) Şaka bir yana :):) haberin kaynağı
http://www.medyafaresi.com/News.asp?NewsID=1710
Yakında yayından kalktı diye bir haber eklersem şaşırmayın :)
İyi seyirler :)
Gazetede de yazsa ilgileneceğini sanmıyorum Gazete okuyan bir tİpe benzemiyorsun Yazımın kaynağı kendimdir :) dizi setinde çalışıyorum böyle bir değişiklik geçen hafta oldu hatta ve çekimler başladı bile :) Şaka bir yana :):) haberin kaynağı
http://www.medyafaresi.com/News.asp?NewsID=1710
Yakında yayından kalktı diye bir haber eklersem şaşırmayın :)
İyi seyirler :)
bak iyi oldu benim gibi okuma alışkanlıgı olmayanlara gazetecilik yap ama okuma alışkanlıgım yoksa senin yazını neden okudum ya sen yanılıyorsun ya ben ne dersin.
gelelim dizinin kalkma işine ben bu diziyi seyrediyorum ve begeniyorum kalkarsa kısmet derim ama şunu unutma hülya avşar ı futbolcu tanju dan buyana izlemiyorum izlememde bunu biir kenara yaz dostum :cheer:
Hülya Avşarın allah için bir tanju polemiği var Ama bende Gülben ergenin kasetleri dizi dizi istersen sana yollayabilirim O zaman onun dizilerini izlemek daha bir keyifli oluyor:)
ya senin amacın nedir. bu kadar saldırı neden bence rahatsızsın sen samimi bir şey söyliyim inan bunu içten söylüyorum psikolojik problemin var senin doktor a görünmen senin menfatine beni çok sarsmaz cevap yazmıyabilirim ama kendine dikkat et bir gün çok ters durumda kalırsın son pişmanlık fayda etmez. :img-yes:
berrazk_deniz
16-03-06, 20:08
arkadaşlar yeni yönetmen hangi dizileri yönetti bilen var mı??ne olur gönül reyting kurbanı olmasın kalkmasın!
arkadaşlar yeni yönetmen hangi dizileri yönetti bilen var mı??ne olur gönül reyting kurbanı olmasın kalkmasın!
berrakcım çok haklsın gönülün kalkması hepimizi çok üzer,işte bu yüzden dirki nerelere yazmamaız gerikiyosa yazalım.kanal d nin,bizeyazin@kanald.com.tr adresi var yazın sürekli,gönüle,ve gülben ergenin sayfasınada yazın.elimizden kaçırmammaya çalışalım nekadar savaşırsak o kadar ii.
çapkın dizisini yönetmiş galiba
ya senin amacın nedir. bu kadar saldırı neden bence rahatsızsın sen samimi bir şey söyliyim inan bunu içten söylüyorum psikolojik problemin var senin doktor a görünmen senin menfatine beni çok sarsmaz cevap yazmıyabilirim ama kendine dikkat et bir gün çok ters durumda kalırsın son pişmanlık fayda etmez. :img-yes:
wolfman a verdiginiz tavsiye gerçekten çok dogru aslında muhatap olmayın
arkadaşlar bence dizi yayından kalkmaz...zamanla izleyicisinin artacağına inanıyorum ben..neredeyse tüm yeni dizilere yapılır bu tip yorumlar..fernandosuz pazartesi günleri çekilmez.. :img-angel
Hülya Avşarın allah için bir tanju polemiği var Ama bende Gülben ergenin kasetleri dizi dizi istersen sana yollayabilirim O zaman onun dizilerini izlemek daha bir keyifli oluyor:)
Wolfman??..Lütfen..Bu üslup kimseye yakışmaz sana da.Onlar kötüyse o zaman sen iyi ve düzgün yaz utansınlar.sevgiler.
Forum kurallarina aykiri mesajlar silinmis gerekli uyarilar yapilmistir
Lütfen birisi forum kurallarina aykiri seviyesiz bir mesaj yazarsa ayni seviyesizlikte cevap vermek yerine bana özel mesaj atin.
Saygilar
Dizifilm.com Moderatörü
MasalTeam
ben can markoya ağşığım :img-blush :love01: :love09: :love04: :love05:hihihiii
BetulDemirel
17-03-06, 20:13
Gönül için yerli dizilerde sabit başlık açılma zamanı artık geldi diye düşünüyorum
berrazk_deniz
17-03-06, 21:13
Gönül için yerli dizilerde sabit başlık açılma zamanı artık geldi diye düşünüyorum
haklısın artık alınmsı gerek :img-angel :king:
ya çok güzel dizi ama meraak editorum gerçek hayatta böyle bir hikaye var midir ki yaaaaa
GÖNÜL çok iyi gidiyor beğenerek ve severek izliyorum.kim ne derse desinnnnnnn
BetulDemirel
18-03-06, 09:45
ya çok güzel dizi ama meraak editorum gerçek hayatta böyle bir hikaye var midir ki yaaaaa
Kocası aşırı maço ve kıskanç olduğu için ayrılan kadınlar var ve eşleri çoğunlukla peşlerini bırakmaz bu kadınların. Başka bir kadın yüzünden ayrılan kadınlarda var. Burda da erkekler kime giderse gitsin aklı her zaman karısında kalır yapacaklarını yaparlar pişman olurlar sonra karısının peşinde koşarlar. Kimi kadın affeder kimi kadın ayrılır bu ayrı bir tartışma konusu. üçüncüsüde bana göre şimdiki ayrılıkların en önemli nedeni. Kadın veya erkeğin annesi yani kaynana. bir erkek annesi ile karısı arasında taraf tutuyorsa bu evlilikte bitiyor. Sonradan barışmak için tüm şartlar zorlanıyor.
ben her pazartesi günü hiç kaçırmadan izlerim Gönül ü:) :icon_whis :img-icecr :img-angel :cheer: :cheer: :happy0064 :img-hyste :)
ben her pazartesi günü hiç kaçırmadan izlerim Gönül ü:) :icon_whis :img-icecr :img-angel :cheer: :cheer: :happy0064 :img-hyste :)
çok iyi yapıyorsun zaten kaçırılacak bir dizi değil kaçıranlar çok şeyi kaçırmış oluyorlar :)
TubaHaykir
18-03-06, 11:46
Bugün 5. bölümün tekrarı 14.30 da Kanal D de...ben kesinlikle izliyeceğim diğer izlemek isteyen arkadaşlara duyurulur ve hiç izlemeyenlere bugün bakmalarını tavsiye ederim ;)
önemli bir kaynaktan aldığım bir bilgiye göre iffet ve ziya gerçekte aynı okula gidiyormuş
berrazk_deniz
18-03-06, 12:58
http://img123.imageshack.us/img123/1504/untitled37az.jpg
6 bölüm reklamlarını gören varmı :blush:
dün gece beyaz da gördüm alt kısmında verdi pek bişey belli degildi ama malesef hasret i hababam veriyor. kanal d ayıp ama ya
selam kayboldunuz nerelerdesiniz. size bişey sormak istiyorum orhan aydın bu pazartesi günü olan bölümde mi başlıyor. arkadaşlar falan merak ediyoruz biliyorsanız yazarmısınız ayrıca gülben in resimleri çok güzel onları kopyaladım
benim bilgisayarda sorun var canım giremiyorum :img-elvis cafeden yazıyorum...orhan aydın hakkında fazla bilgim yok malesef istenbuldaki bir arkadaşım çekimlerini gördüğü söylemişti...sanırım bu bölümde yer alıcak ben bide bişey duydum galiba bundan sonraki tüm bölümlerinde olucakmış :img-icecr sanaryo değişmiş...yönetmen değişmiş...herşey yenilenmiş gönül daha kaliteli daha meceralı geliyor :icon_ange :icon_ange :icon_ange
kanal d ye mail atmıştım yayın tarihi değişti kaldırılıyormu yoksa diye gönül 10 bölüme kadar sizlerle birlikta olucak merak etmeyin ama sonrasını bilemeyiz bunun reytingle alakası yok ,çok iyi olmasa bizim reytinglere kötü dediğimiz yok bakın mesela hasret bu hafta çok kötü bir reyting aldı neden yayın tarihinin onunla alakası olsun ki...yayın akışı değişti çünkü gönülün zaten belli bir kitlesi var ama hasretin reklama ihtiyacı var her yeni başlayan dizi daha önce başlamış ve sevilmiş dizilerin önüne konur reyting kötü diye saat değiştirilmez :blush: diziye bukadar önem veriyorsanız gülben hanıma,ragıp ve diğer oyunculara ulaşmaya çaışın,en önemlisi gani müşdeye ulaşmaya çalışın iyi biliyorum ki tüm dedikleirini dikkate alıcaklardır..ama sanmayın ki sakın gönül 10.bölümde kaldırılacak hayır sadece sanaryo 10 bölüm yazıldı devamı gelirse sunarız...sevgiyle kalın gönülle kalın ...
kanal d yönetmenliği
yorum sizin :blush:
evet ya kudret gönülün evinde kalıyor galiba hırsız olayı var bpek anlayamadım ama ....kudret hırsız ayaarlıyor diğer eşleride geliyor bu sfere kudretin kaldığını duyunca onlarda gönülde kalıyorlar tam o sırada hırsız geliyor yakalıyorlar ve gönül öğreniyor kudretin yaptırdığını galiba anca bu kadarını gördümm arkadaşımmmmm
MEHMETAKIN
18-03-06, 16:48
Arkadaşlar... 6. bölümde ne olacak??
Birisi tam olarak anlatabilir mi?
:img-huh:
berrazk_deniz
18-03-06, 18:16
http://img56.imageshack.us/img56/5537/resim0583fs.jpghttp://img56.imageshack.us/img56/5977/resim0634qm.jpg http://img56.imageshack.us/my.php?image=resim0707ee.jpg http://img56.imageshack.us/img56/7192/resim0917eg.jpg
ben yeni bölümün reklamını gördüm sanki dizide farklı şeyler olacak pazartesini iple çekiyorum
buketkarakaya
18-03-06, 22:58
yaa süpper yaa bayıldım bu diziyee :good: :icon_ange ayrıca ziya çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ok tatlı... :happy0064 :icon_ange
reklam jenerigini gördüm sanırım dizide Orhan AYDIN vardı ,kesin bu hafta bakarım :img-elvis şevket çoruh un bu dizide oldugunu bilmiyordum oyunculugunu begeniyorum :icon_roll
ya 6. bölüm süper olacak...eve hırsız giriyor... :blush: kudret gönülle evde kalıyor :blush: :img-huh: çok gülücezzz....orhan aydın var bu bölümde
gani müjde konuştu...
işte açıklama:
biz bu diziye başlarken 10-11 lik reyting düşüncesi ile başladık.ikiknci bölmüden sonra dizideki gelişmeleri dahada açarak anlatıık.halkımız artık hangi diziye önem vereceğini şaşaırdı.seçim yapamıyorlar.kaliteli yapıtlar bu yüzden kaldırılıyor.kaderimiz evide reyting cihazı buluunan 2000 kişinin elinde...dizinini yönetmeninini ise geciktirmeden dolayı değiştirdik.yani bir bölmümü haddinden geç çekiyordu.çok ii bir yönetmendi ama artık youmuza burak beyle devam edeceğiz...
diye konuştu.....
ünlü sanatçı ve oyuncu gülben ergen hem internet sitesinde,hem fanlarına yazdığı yazılarda 'ATEŞ PARÇASI' kelimesinin harflerini renkli ve büyük harfle yazıyor...
sanatçı reportajlarında gazete yazılarında ettiği cümlelerinde ve yazdığı cümlelerinde bazı harfleri renkli ve büyük harfle kullanıyor...bu harflere dikkat edip incelediğinizde baştan aşağı okuduğunuzda yan yana getirdiğinizde
'ateş parçası'kelimesi ortaya çıkıyor henüz bunun ne anlama geldiğini kimse bilmiyor...
ama sanatçının eşi mustafa erdoğanın verdiği ipucularına bakıldığında
'ATEŞ PARÇASI' gülbenin nisanın sonunda çıkaracığı 12 şarkılık iddialı albümünün ismi olduğu düşünülüyor :icon_ange
26 GONUL (TKR) KAND 14:14 2,9 18,0
(dünkü tekrarın reytingi)
sorumlulardan rica ediyorum hatta yalvarıyorum bunları silmesinler başka hiç biyerden alamıyorum resimleri buradaki arkadaşlar istiyorlar dizi resimlerini silmesinler yada site yazan yere değiştirip dizifilm yazsınlar lütfen silmesinler lütfennn :blush:
arkadaşlar sıkı durun sizi resim bombardımana nı tutuyorum :img-icecr
http://img223.imageshack.us/img223/7151/dizigonulgefc01952ni.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6489/dizigonulgefc01976sr.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/583/dizigonulgefc01981qn.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/2198/dizigonulgefc01995nw.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/6296/dizigonulgefc02007ms.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/2139/dizigonulgefc02011jf.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/2439/dizigonulgefc02022uq.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1842/dizigonulgefc02036az.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/3334/dizigonulgefc02043bt.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/1261/dizigonulgefc02051jw.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9193/dizigonulgefc02064af.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/7149/dizigonulgefc02071yn.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6426/dizigonulgefc02083ic.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9352/dizigonulgefc02097wd.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/644/dizigonulgefc02115mi.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/3614/dizigonulgefc02128tq.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/9343/dizigonulgefc02138xb.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/5720/dizigonulgefc02152kg.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/7076/dizigonulgefc02210gk.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/7883/dizigonulgefc02235yd.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/5476/dizigonulgefc02277mq.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/3547/dizigonulgefc02440po.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/9910/dizigonulgefc02329kn.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/651/dizigonulgefc02453bd.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/2347/dizigonulgefc02466bb.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/3325/dizigonulgefc02474kz.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/4754/dizigonulgefc02487ig.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/4179/dizigonulgefc02493vt.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1140/dizigonulgefc02501kr.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9405/dizigonulgefc02510ze.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1716/dizigonulgefc02565yd.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1245/dizigonulgefc02595ig.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1306/dizigonulgefc02619xo.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/3438/dizigonulgefc02686sx.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/3269/dizigonulgefc02628je.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/6589/dizigonulgefc02743kq.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/2563/dizigonulgefc02762jd.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9866/dizigonulgefc02782xa.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/8099/dizigonulgefc02807sv.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/2250/dizigonulgefc02837cu.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/7719/dizigonulgefc02842zx.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/2783/dizigonulgefc02812tr.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1707/dizigonulgefc02857xz.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/4276/dizigonulgefc02913qu.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6247/dizigonulgefc02932ip.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/4742/dizigonulgefc02982vi.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/4804/dizigonulgefc02993nv.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/1908/dizigonulgefc03061oe.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/1018/dizigonulgefc03162zj.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/1924/dizigonulgefc03175xz.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/7871/dizigonulgefc03322kz.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/901/dizigonulgefc03390xn.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/3474/dizigonulgefc03428cr.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/3220/dizigonulgefc03446bs.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/5438/dizigonulgefc03466fx.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/2023/dizigonulgefc03581vp.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/2609/dizigonulgefc03652to.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/8677/dizigonulgefc03690yf.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/1893/dizigonulgefc03705mb.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/333/dizigonulgefc03837ha.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/4184/dizigonulgefc03904xb.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/1873/dizigonulgefc03910vq.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/1742/dizigonulgefc03942uk.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8202/dizigonulgefc03953oj.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8928/dizigonulgefc03961ef.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/8461/dizigonulgefc03977hh.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/7567/dizigonulgefc03998vx.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/6663/dizigonulgefc04011xp.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/376/dizigonulgefc04085hr.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/4788/dizigonulgefc04110ja.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/6568/dizigonulgefc04143jv.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/5456/dizigonulgefc04153om.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/9441/dizigonulgefc04223yv.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8470/dizigonulgefc04255mm.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/6641/dizigonulgefc04271ch.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/3313/dizigonulgefc04341pe.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/3834/dizigonulgefc04334nq.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/2054/dizigonulgefc04366xn.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/7599/dizigonulgefc04373kn.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/4632/dizigonulgefc04396re.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/73/dizigonulgefc04417pz.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/9889/dizigonulgefc04428zb.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8213/dizigonulgefc04433re.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/3894/dizigonulgefc04452vk.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/3121/dizigonulgefc04446yd.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/3039/dizigonulgefc04478jo.jpg (http://imageshack.us)
http://img45.imageshack.us/img45/5271/dizigonulgefc04462ms.jpg (http://imageshack.us)
berrazk_deniz
19-03-06, 17:43
resimler için çook tşekkürler sinemim_g :icon_ange
berrazk_deniz
19-03-06, 18:03
http://img366.imageshack.us/img366/5342/untitled26cl.jpg
berrazk_deniz
19-03-06, 18:05
sinemim_g bütün bölüm resimleri için tekrar tekrar çookk teşekkkür ederim..ellerine emeğine sağlık...
SIteReklami yapmak yasaktir [Adn.Rose]
sorumlulardan rica ediyorum hatta yalvarıyorum bunları silmesinler başka hiç biyerden alamıyorum resimleri buradaki arkadaşlar istiyorlar dizi resimlerini silmesinler yada site yazan yere değiştirip dizifilm yazsınlar lütfen silmesinler lütfennn :blush:
arkadaşlar sıkı durun sizi resim bombardımana nı tutuyorum :img-icecr
müthiş resimler sizi tebrik etmek lazım
daha önce bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum :img-huh: :blush: :img-elvis
Sinemim_g bir mesajda on resim ekleyebiliyorsun neden sürekli başlık açıyorsun ki?Yani bir kerede on resimi ekleyebiliyorsun yanıtla butonuna basmadan.
Sinemim_g bir mesajda on resim ekleyebiliyorsun neden sürekli başlık açıyorsun ki?Yani bir kerede on resimi ekleyebiliyorsun yanıtla butonuna basmadan.
benim bilgisayarımda bir sorun var kabul etmiyor bende biliyorum 10 tane kabul ettiğini :img-elvis resimleri daha çok çekimlere göre koydum yani aynı sahneleri bi arada koymaya çalıştım :img-huh: ama pek bir yorum teşekkür gelmedi berraktan başka :blush: teşekür ederim berrak yorumun için :icon_ange
müthiş resimler sizi tebrik etmek lazım
bende size çok teşekkür ederim sağolun :icon_ange
SiteReklami yapmak yasaktir [Adn. Rose]
arkadaşlar göünlde lütfünün okuduğu şiiirler ve gönülün ziyaya okuduğu hikayelerin bebek ve allah arasındaki hikaye yani kısaca bunlar benim bilgisayarımda mevcut unuttum nasıl buraya koyabiliyordum işinize yarayabilir :img-icecr
benim bilgisayarımda bir sorun var kabul etmiyor bende biliyorum 10 tane kabul ettiğini :img-elvis resimleri daha çok çekimlere göre koydum yani aynı sahneleri bi arada koymaya çalıştım :img-huh: ama pek bir yorum teşekkür gelmedi berraktan başka :blush: teşekür ederim berrak yorumun için :icon_ange
Teşekkür beklenerek resim eklenir mi hiç:)) Şaka bir yana,zaten o resimleri ben biliyorum sinemim_g.
sinemim eline sağlık resimler süper.... :img-wink:
bu akşamı iple çekiyorum koltuguma oturucam orhan aydını zevkle seyredicem dizinin kalitesi artık kesinlikle yükseldi
sassy star
20-03-06, 11:49
çok sağol site için resmi bir sitemi bu yani ragıp abi kendisimi açmış :img-angel
Evet, www.ragipsavas.com onun resmi internet sitesi
bölüm çok güzeldi ,zavallı bahtışen kaptan rolündeki orhan aydın ın gönül e yakalanması çok güzeldi harika bölüm inşallah orhan aydın dizi de devam eder.
hırsız hikayesi de süperdi,gülben ergen inanılmaz güzel oynuyor
bu bölüm çok eglendim kudretin planı enteresan olmuş,gönül ün ablası hayal kırıklıgı yaşadı ona üzüldüm bu bölümde kaptan karakteri ile diziye renk katan orhan aydın ı tebrik etmek lazım gerçekten iyiydi
bölüm çok güzeldi ,zavallı bahtışen kaptan rolündeki orhan aydın ın gönül e yakalanması çok güzeldi harika bölüm inşallah orhan aydın dizi de devam eder.
hırsız hikayesi de süperdi,gülben ergen inanılmaz güzel oynuyor
bende bu bölüme bayıldım hikaye çok iyi olmuş bende orhan aydın ı 1 bölümle harcamazlar çünkü kaçtı yakalanmadı aslında bahtışenle aralarında aşk olsa güzelde olurdu belki sonraki bölümlerde olabilirmi acaba
tüm oyuncular bu bölüm çok güzel oynadılar
şevket çoruh kesinlikle sadri alışık olma yolunda çok başarılı buldum final sahnesini çok ama çok begendim ,gülben ergen bence ülkenin iyi kadın oyuncularından ,aslında tüm kadrosu gönülün iyi ,kaptan tarık karakterini oynayan oyuncu orhan aydın son sahnesinde sıvışarak kaçması beni çok güldürdü
yarın görücez reytingleri kesin ilk 3 olur hatta 1. olması lazım
bencede kesin ilk sırada olması lazım belki hasretle çekişirler oda erken saat de oldugu için
şevket çoruh kesinlikle sadri alışık olma yolunda çok başarılı buldum final sahnesini çok ama çok begendim ,gülben ergen bence ülkenin iyi kadın oyuncularından ,aslında tüm kadrosu gönülün iyi ,kaptan tarık karakterini oynayan oyuncu orhan aydın son sahnesinde sıvışarak kaçması beni çok güldürdü
bahtışen i kandırma sahnesinde bahtışen çok tatlıydı acıdım biliyomusun aslında aralarında aşk olsa falan güzelde olur hani senaristler yazarsa
Çok güzel bir bölümdü.Gülben Ergen harika oynuyor çok samimi ayrıca Kudret'in giderek duygusal tarafı öne çıkarılıyor.Cevahir abiye çok üzüldüm.Bütün oyuncuların emeklerine sağlık bu dizinin 1. olmaması için hiçbir engel yok çünkü çok kaliteli ve iyi bir dizi umarım 1. olur ya da en azından ilk 3'te olur.
kimse yok şuraya bak ya yarın okul var biz diziye sahip çıkıyoruz başka kimse yazmıyor. keyifle uyuyabilirim çok ama çok begendim bu bölümü. bye
bu bölüm bence kudretin bölümü olmuş,bu ne yaw sırf kudrert vardı.valla ben fernando hastasıyım ve benim gibi de bir sürü insan.ne fernando vardı ne de lütfü vardı :( arada bir vermişler işte.dizide ayrımcılık yapılıyor arkadaşlar,ayrıca dizi tam çocuk dizisi gibiydi bu bölüm.bilmiyorum reytinği ne olur?genelinde dizi çok güzel,ama saçma sapan senaryolarla dizi yi harcamasınlar,yazık oılur yani!!!!
yarın görücez reytingleri kesin ilk 3 olur hatta 1. olması lazım
çok zor bu bölümle 1. olması hatta 5. olması bile zor:( ama keşke dediğin gibi olasada 1. olsa yada ilk 5 e girse,ama zorrrr:(diziyi daha da güzelleştiriceklerine çocuk dizi gibi yapıyorlar.
dünkü bölüm çoook güzeldi.çok eğlendim.ama neden reytringler böyle anlamıyorum.bence herkes gönülü izliyor.:)
forever_bim
21-03-06, 14:47
Bu reytinglerle dizinin isi cok zor acilen bir care aranmali. Cunku Hasret dizisi iyi bir cikis yakaladi ikinci bolumuyle ve de Gonulun karsisinda Beyaz Gelincik ve Aci Hayat gibi reyting rekortmeni iki dizi var.
Dizi total grubunda 13. AB grubunda 11. oldu. Reyting ve sharei da son derece dusuk.
Totalde 4.50 reytingi var share olarak da 11.00.
AB Grubunda 4.40 reytingi var share olarak da 11.90.
forever_bim
21-03-06, 14:55
19.03.2006
GÜLBEN'İN 'GÖNÜL'Ü TEHLİKEDE
Gülben Ergen'in Gönül'ü beklenen ilgiyi görmedi. Önce saati değişti sonra yönetmeni. Yarın akşam istenilen reytingi alamazsa...
Yazmaya elim varmıyor. Keşke ilk günü Gülben Ergen'in hedef kitlesini doğru hesap edip, doğru senaryo seçselerdi. Senaryoyu seçerken objektif düşünmemişler. Her şeyi Gülben'in üzerine kurup, şöhretine şöhret katsın diye düşünmüşler. Tabii hâlâ da Dadı'nın etkisinde. Üç adamla evlenen bir Türk kadını, hepsinden çocukları var, hepsinle görüşüyor. Nerede bu bolluk. Türkiye'de olacak iş mi? Çiftler boşanınca kentleri terk ediyor. Burasını İtalya mı sandılar? İsimler değişince hikâye yerli mi oluyor? Gülben adına üzüldüm. Çünkü işini çok seviyor. En iyisi olsun diye hayatını ortaya koyuyor. Tek kusuru var, çevresinde yalaka dolaştırmayı seviyor. Oysa onlar hep yanlış adres gösteriyor bunun farkında değil.
(Aykut Işıklar-Bugün)
emre altuğ&ekin
21-03-06, 15:29
diziyi bende izliyorum evet hasret dizisi karşısındaki güçlü ve saglam bir izleyiici kitlesi olan dizilerin karşısında inanılmaz bir çıkış yakaladı daha 2. bölümüyle daha da artacak reytingleri ama gönül kaldırılırsa üzülürüm
BÖYLESİ DE VARMIŞ!.. GÜLBEN ERGEN, KENDİ DİZİSİNİN YAYINDAN KALKMASINI İSTİYOR!.. NORMALDE OYUNCU VE YAPIMCILARIN HER NE OLURSA OLSUN, PARA KAZANMAYA (ÇÜNKÜ BÖLÜM BAŞINA CİDDİ RAKAMLAR ALINIYOR) DEVAM ETMEK İÇİN YAPMADIKLARI KULİSİN KALMADIĞI DİZİ PİYASASINDA GÜLBEN ERGEN’İN STARLIĞINA YAKIŞAN BİR HAREKETTE BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ.
Eee, gerçekten star olmanın bir farkı var.
Bunun son örneği de Gülben Ergen oldu.
Peki nasıl oldu?..
Şimdi önce normal dizi piyasasına bakalım...
Yapımcılar ve oyuncular dizi ne kadar sürerse bizim için o kadar karlı, mantığıyla hareket ederler.
Yani rating istenildiği gibi olmasa da ısrarla program devam etsin, biz aldığımız haftalığa bakalım (ki bunlar çok ciddi bir para) diye düşünürler.
Ama Gönül dizi setinden gelen haberlere göre Gülben Ergen, tam tersini yapmayı düşünüyormuş.
x x x
Gönül dizisi, başladığından beri bir türlü istenilen ratinge ulaşamadı.
Kimisi senaryo tıkanık dedi, kimisi bir başka şey söyledi.
Ama sonuca bakalım... Rating iyi değildi.
Ve az önce setten gelen bilgilere göre Gülben Ergen, dizinin sona erdirilmesi gerektiğini düşünüyor ve bunu oradaki arkadaşlarıyla paylaşıyormuş.
Bu durum hem dizi yapımcılarının, hem de Kanal D yöneticilerinin kulağına da gitmiş.
Yani her ay kazandığı milyarlardan vazgeçiyor Gülben...
Vay vay vay...
Vallahi bravo...
Kanal D’de şimdi, “dizisi ne olursa olsun devam etsin” diye direten oyuncu ve yapımcılardan sonra büyük şaşkınlık yaşanıyordur herhalde...
(Not: Gülben geçen pazar İbo-Şov’a katılmış ve İbo-Şov uzun süre sonra iyi bir rating almıştı. Demek ki dizideki rating problemi farklı...)
askoyunufan
21-03-06, 19:06
diziyi bende izliyorum evet hasret dizisi karşısındaki güçlü ve saglam bir izleyiici kitlesi olan dizilerin karşısında inanılmaz bir çıkış yakaladı daha 2. bölümüyle daha da artacak reytingleri ama gönül kaldırılırsa üzülürüm
Hasretin reytinginin çoğu Emre Altuğ'dan kaynaklanıyor.Emre Altuğ ayrılsa diziden bir kaç bölüm daha sürer ve kaldırılır.Bence Gönül çok güzel bir dizi
çok komik özellikle müziğine baylılıyorum.
Bencede çok güzel bir dizi gülerken düşündüren hayatın içinden ama hakketiği yerde değil bunundan kanaldan kaynaklanan bir sorun olduğunu aslında hepimiz çok iyi biliyoruz saati değişmemeliydi.Umarım yazılanlar doğru değildir ve böyle güzel bir diziye yazık olmaz.
Düşene vurmak adetim değildir ama bu dizi başladığı ilk bölüm uzun soluklu olmayacağını söylemiştim Reytingler zaten çökmüş durumda Demek ki herşey oyuncuya bağlı değilmiş Senaryoda çok önemliymiş Haftaya arişive kaldırılır :)
Gönül dizisinde ki cocuk oyuncuları cok beğeniyorum ,cok tatlılar ,basarılı ve yetenekliler özellikle en kücük cocuk oyuncu adını bilmiyorum ama Lütfü'nün oğlu cok sirin ,keske her dizide böyle yetenekli oyuncular olsa,
bu dizi gibi hayatimda sacma sapan bir dizi görmedim amma sacma bu diziyi nasil izliyorsunuz anlamiyorum insanlar icin seyredilmez bir dizi bir dizi konu icin seyredilir bu dizinin konusunu begeniyorsaniz nediyim size ya bence siz bu diziyi konusu icin degil gülben var diye izliyorsunuz gerci ondanda oyuncu falan olmaz ne petekten oyuncu olur nede o gülbenden neyse karar sizin izliyen insanlar sizsiniz ama bir haber duydum cok sevindim bu sacma dizi bitiyormus yayindan kalkacakmis
sassy star
22-03-06, 10:01
bu diziyi sadece gülben ergen var diye izlemiyorum, birçok değerli oyuncu rol alıyor, ben şahsen ragıp Savaş için izliyorum, çok iyi bir tiyatrocu ve oyuncu olduğunu ve kötü bir projede asla rol almayacağını düşündüğümden izliyorum ve bence iniş çıkışları olsa da çok hayatın içinden samimi bir dizi... Ayrıca diziyi beğenmeyeler bu başlık altında anti-propaganda yapacaklarına beğendikleri dizilerin başlıkları altında güzel yorumlar yazsınlar...
diziyi kendi ellerinle bitiriyorlar:( yazık olucak diziye,halbuki okadar seveni ve izliyicisi var ki,sayılı evlere koydukları reytinğ lerle ne anlaşılır,onu da ben anlıyamıyorum.senaryoyu yazanlar nerdesinizzz!!!!millet neler yapıyor neler yazıyor,hep bir numarada kalıyor,sizler uyuyormusunuzzzzz??ben ragıp savaş ve güven kıraç için izliyorum diziyi,ikisinede bayılıyorum.ikiside değerli bir tiyatrocu,bu sanatçılarımızıda bizlerden mahrum edicekler,neymiş efendim gülben ergen dizi kalksın istiyormuş vah vah vah.bence oturup nasıl edelim nasıl yapalım demiyorlarda,dizi kalksın istiyorlar.burda oyanıyan kaç kişinin ekmeği ve prestiji ilede oynadıklarının farkında değiller
ya moralim çok bozuldu.çok iyi gidiyordu.
herşey reyting için mi?
POSTA GAZETESİ TELEVİZYON YAZARI GÜL ÖZGÜVEN GÜLBEN ERGEN’İN DİZİSİ “GÖNÜL”ÜN 7. BÖLÜMÜNDEN SONRA EKRANA VEDA EDECEK OLMASININ NEDENLERİNİ YAZMIŞ!.. “GÖNÜL” NEDEN BİTİYOR?..
Posta Gazetesi televizyon yorumcusu Gül Özgüven, Gülben Ergen’in dizisi “Gönül”ün neden “tutmadığını yazdı!..
Özgüven yazısında: “Gülben Ergen’in başrolde oynadığı Kanal D’deki “Gönül” dizisi izleyicinin gönlünü kazanamadı. Gönül, üç erkeği peşinden koşturmayı başardı. Ancak izleyiciyi peşinden koşturamadı. Öyle ya öykü o kadar hızlı akıp gidiyor ki yetişebilene aşk olsun. Dizinin kahramanı Gönül iki sonunda 3 evlilik yapıp boşanmıştı. Bu arada 3 çocuk sahibi oldu. Sonra eski eşler Gönül’ün peşine düştü. Nerdeyse kapısında yatacaklar. Bu öykü doğal olarak inandırıcı gelmedi. İzlenme oranları düşük olan “Gönül önümüzdeki hafta yayınlanacak 7. bölümünden sonra ekrana veda edecek” ifadelerine yer verdi!..
Kaynak: www.ucankus.com
bence resmen saçmalık içinde 3 çocugun oldugu ve ailenecek izlenebilecek bir diziyi geç saat e alırsanız o saat de dizileri kimler izler. bu dizi erken saat de yayınlanmalıydı , tahminim birazda gülben ergen üstüne gitme adına diziye baskı yapıldı kesinlikle dizi ortaya konulandan daha fazla seyirciye sahipti
dizi hakkında olumsuz ve duygusuz yorumlar yapan bazılarına istanbul eminönünde mısır çarşısına gitmesini ve baharatcılardan kına almasını tavsiye ederim.
dizide kamera arkasında çalışanların işsiz kalmalarını düşünmeyen gülben ergen düşmanları sevaba girdiniz tebrikler. :icon_mad:
dizi güzel di neden böyle oldu off
ben çok sevdim bu diziyi ama reyting kurbanı olcak gibi gözüküyor galiba haftaya son bölüm yayınlanacakmış:(
dizi güzel ama gerçekten eksik olan bişey var. tutmasını isterim. yoksa yazık olacak.yanlız gülben heryerede aynı oynuyo biraz farklı mı olmalıydı burda. klibinde aynı diğer dizilerde aynı hatta röportajlarda bile
Diğer ikisinin de belki rating problemi vardı ama bu Hürrem Sultan konusuna biraz açıklık getirmek lazım diye düşünüyorum.O dizi daha başlamadan sekiz bölüm olarak duruyuldu zaten ve tarihi bir dizi olduğu için de sündürülemezdi.Yani tutumadığı için kaldırılma olmadı.Haa çok iyi rating aldı mı almadı mı tartışılır ama yayından kalkmadı bölümler bitmişti bu kesin bir bilgidir.Sadece bunu demek istedim.
Gönül veda ediyor
Pazartesi günleri yayınlanan Gülben Ergen’in ‘Gönül’ isimli dizisi reytinglerde 13’ncü sırada yer aldı. Gülben Ergen’in yaşadığı bu hezimetin ardından dizisine Kanal D tarafından son verileceği söylentisi de hız kazandı. Kanal yönetiminin diziye son verme kararında senaryo önemli etken oldu. Gülben Ergen, dizide Türk aile yapısına ters olan üç kez ayrılıp, boşanmış Gönül karakterini canlandırıyordu.
AKŞAM MAGAZİN SERVİSİ
severek izlediğim bi diziydi bu şekilde ve bu gerekçeyle bitmesine üzüldüm
evet dizimiz bitiyo:( ama senaryo bunu hak etti,böyle kötü bir senaryo olamazdı,yazık gülben ergeni de harcadılar böyle kötü senaryo ile.diğer oyuncular için bunu söyliyemiyceğim,çünki hepsi çok iyi bir tiyatro sanatçıları.
BetulDemirel
23-03-06, 12:25
Gönül'ün pazartesi son bölümü yayınlanacak. Gönül'de eksiklik nerdeydi sizce. Ben senaryodan kaynaklandığını düşünüyorum. Devamlılık sağlanamadı, her bölüm hızlı geçti bir bölüm bittiğinde 2. bölümde ne olacak diye merak uyandırılmadı. Bir tek 3. bölüm bittiğinde 4. bölüm ne olacak acaba şeklinde sorular sorulmuştu. 5 ve 6. bölümde dizi senaryo olarak tıkandı. Gani Müjde bu oyuncu kadrosu için yetersiz kaldı. Tüm oyuncuların çok iyi oynadığı bir dizi bu kadar çabuk bitmemeliydi. Bir diğer etken de Kanal'ın saat politikasıydı. Acı Hayat, Beyaz Gelincik gibi duygusal ağlamanın eksik olmadığı dizilerin karşısına Hasret'i koymalıydı. Gönül'ün bitmesi için tüm imkanları zorladılar.
GürkanOğuz
23-03-06, 12:36
http://www.gonul.tv/fotogaleri/buyuk/gonul97.jpg
http://www.gonul.tv/fotogaleri/buyuk/gonul92.jpg
Gönül oyuncu kalitesiyle şimdiye kadar yapılan en iyi dizilerden biridir diye düşünüyorum..Bütün oyuncu kadrosu çok iyi..Gönülü yakan bu durumlara düşmesine neden olan 2 şey vardır onlarda Kanal D ve Gani Müjde dir...Türkiyenin en iyi kanalları arasında gösterilen bi kanal ve senaristi böyle bir hatayı nasıl yaptı hayret ediyorum...Kanal D nin hatası dizinin saatini değiştirmek Gani Müjdeninde hatası konuların çok hızlı gelişmesidir bence...
http://www.gonul.tv/fotogaleri/buyuk/gonul59.jpg
http://www.gonul.tv/fotogaleri/kucuk/gonul74.jpg
palandoken
23-03-06, 12:37
oyuncu kadrosuna bakarsak süper bi kadro,performanslarına bakarsak kusursuz,ama gelin görünki bu sonucun en büyük etkeni tek kelime ile senaryo ,senaryo akıcı senaryo olsaydı yani her bölümü birbirne bağlayan sonuclarla bitseydi dizinin bölümleri ,gelecek bölüm merakla beklenirdi ama devamlılıgı olmayan her hafta başka bir konunun işlendiği basit bi senaryo gibi göründü,gani müjde gibi usta bi senaristin kaleminden böyle yanlıs cıkacagını tahmin etmezdim ,bence bu cok eksi puan onun için ,o kadroyla inanılmaz başarılı bi yapıt cıkardı,oyuncular gibi senaristte özenli davransaydı sonuc cok farklı boyutlarda olurdu,tabi kanal d'nin saate müdahalesi de göz ardı edilemez saat 20:00 de yayınladıgı zaman 6-7 sıralardayken değişiklikten sonra bir anda 10 ve 13 sıralarını aldı buda kanalın yanlıs gün ve saat politikası ,gönülün hüsranının en büyük etkeni 1-senaryo yani Gani Müjde 2- kanal D profesyonel olmadılar
dizinin bitmesine çok üzüldüm. ama betülünde dediği gibi dizin sürekliliği yoktu. bir daha ki bölüm için heyecan yaratmadı izleyicide.saatininde değişmesi dizide tutmadığı izlenmediği hissini yarattı.böyle güçlü bir kadronun ekranda tutunamaması çok üzücü ama yanlış bir politika izlenmesi sonucu sanırım böyle oldu.ne diziler var saçmada olsa izleniyor.dizi saatini koyarken diğer kanallardaki dizilerde dikkate alınmalıydı.pazartesileri beyaz gelincik gibi izleyici oranı yüksek dizinin karşısına gönül konmamalıydı.yazık oldu...
Bende dizinin bitmesine çok üzüldüm...Ama bunda suçlu olarak Gani Müjde'yi göremiyorum.Gönül'ün senaryosu senaryonun işleniş tarzı çok farklıydı.Zaten Gani Müjde'nin tarzı bu aslında;çektiği dizilerde konuların her hafta değişmesi,tıpkı Amerikan dizileri gibi...TRT'de Gani Müjde'yle başlayıp Birol Güven ile yola devam eden Ayılsakda Beraberiz belki kendi türünde bir ilkti.Her bölüm değişen farklı hikaye dizinin yayın süresinin 30 dk olması bunlar bizim tvlerimizde olmayan şeyler...Gönül'de de benzer şeyi yaptı Gani Müjde ve senaryoyu farklı formatta hazırladı.Ama halkımız alışmış diğer dizilerin senaryolarına bunu kabullenemedi birtürlü...
Diğer dizilerin akıbetini belli zaman sonra görüyoruz işte,senaryo belli bir yerden sonra kendini tekrar etmeye başlıyor,kısır döngü baş gösteriyor,keşke bizde de artık bazı şeyler değişse...Ben Gönül için gerçekten üzüldüm...Pazartesi gününün neşesiydi ve dram!! ağırlıklı dizilere çok iyi bir alternatifti....
arkadaşlar dizi yayından kaldırmışlar sanırım....üzücü o kadar emek boşa gitti
demetdemet
23-03-06, 14:31
Gani Müjdenin tarzı her bölümün farklı olması olabilir doğrudur. Öyle olsa bile ertesi hafta yayınlanacak bölüm merak edilebilmeli.
a.oyunu_sweet
23-03-06, 14:35
bence güzel bir diziydi.ilk bölümler o kadar sarmasada son bölümler benide sarmıştı dizi.oyuncu kadrosuda kaliteliydi.keşke bitmeseydi
abdkahrama
23-03-06, 15:33
Gönül mevcut dizilerden senaryosu ve anlatımı ile farklı bir diziydi.
Ancak bu farklılık istenilen ölçüde yansıtılamadı yada yansıtıldı toplum kabul etmedi.Tekdüze bir anlatım tarzı benimsendi.Bu durum bir süre sonra izleyiciyi sıkmaya başladı bütün olaylar gönülün kocaları ve çocukları üzerinden işlenmeye başlandı ,olaylar çok hızlı ilerledi ve normal hayatta olmayacak veya bizim toplumumuzun kabullenemeyeceği durumlar oluştu.Seyircide senaryodaki bu olumsuzluklar yüzünden diziden uzaklaştı.Bu uzaklaşmada senaryo kadar belkide senaryodan daha çok Kanal D'nin diziler konusundaki başarısız politikasıda eklenince(dizinin saatinin 21:45 alınması fazla tanıtım yapılmaması gerekli ilginin gösterilmemesi v.b.) dizinin başarısızlığı kaçınılmaz bir hale geldi.Sonuç olarak Gönül çok kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen senaryosu ve Kanal D nin yanlış yönetim politikaları yüzünden başarızıs oldu.Bence burda en çok oyuncular olumsuz etkilendi,senaryo ve yönetim hataları yüzünden haketmedikleri eleştirilere maruz kaldılar .Buna ilave olarak bu başarısızlık sanki oyuncuların suçuymuş gibi yansıtılmaya çalışılıyor buda bana göre kanal D'nin kendini temize çıkarma politikası.
Gönülü özleyeceğiz çünkü Gönülden sevmiştik.
Dizinin ilk bölümlerinin çok hızlı geçtiğini düşünüyorum.Özellikle ilk 3 bölüm.5.bölümde dizi oturdu fakat her bölüm kendi başına bir hikaye barındırdığı için izleyicileri sürükleyemedi.Ancak bu tür dizilerde başarılı olabilir fakat; ülkemizde bir dizinin başarılı olup olmadığını özellikle belirli bir bölgeye (tüm eğlencesi tv olan;tv sürekli açık olan maddi anlamda zayıf gruplar) takılan reyting ölçüm cihazlarının sonuçlarına bakarak belirliyoruz.Çok basit ve yanlış bir örneklem sonucu milyon dolarlık yapımlar heba olabiliyor.Gönül de bunlara bir örnektir.
TubaHaykir
23-03-06, 17:07
Gönül muhteşem bir oyuncu kadrosuna sahipti.Bütün oyuncular rollerinin hakkını verdiler en büyük oyuncudan en küçük oyuncu Ziya'ya kadar :(...Ama ne yazık ki olmadı olmamasının başındaki en büyük ve en önemli etken yanlış kanal seçimi kanalın uyguladığı yanlış politika o tarzda bir dizi saat 21.45 e alınmamalıydı, bir diğer etkende senaryonun bir bölümlük senaryo haline gelmesi bizim insanlarımız böyle senaryolara alışık değil illa sonraki bölümde ne olacağını merakla beklemek isterler.Herşeye rağmen Gönül asla kalitesiz ve başarısız bir dizi değildi çünkü dediğim gibi oyuncuların performansları harikaydı.Ayrıca Gönül ayakta duran güçlü kadın imajıyla sevgi dolu yüreğiyle samimiyetiyle ve çoçuklarına olan bağlılığıyla birçok insanın gönlünde taht kurdu eminim başka bir kanalda olsaydı sonuç böyle olmazdı.
BurcuDemir
23-03-06, 18:11
Gönül gerçekten kaliteli ve cok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip bir diziydi. Gönül'ün yayından kaldırılmasında kanalın büyük bir rolünün olduğunu düsünüyorum, gerçekten denildiği gibi Gönül başka bir kanalda yayınlanıyor olsaydı şu an hala devam ediyor olacaktı. Kanal cok yanlıs bir yol izledi...Konusu itibariyle prime time da yayınlanması gereken bir diziydi ama kanal 21:45'e alarak büyük bir hata yaptı. Ne yazıkki böyle güzel dizilerimiz reyting maduru olup yayından kaldırılıyorlar... Belkide Gani Müjde bu kadar güçlü bir oyuncu kadrosuna daha iyi bir senaryoyla devam edebilirdi. Türkiye gülümsemek yerine üzülüp ağladığı dizileri tercih ediyor... Biz Gönül'ü çook sevmiştik :(
http://tk.files.storage.msn.com/x1pgoHCJCnTYmFWLckrc6msIzSkGgsUMQLlDAKQWvJQE2xJsk-er5Ue8xQ3uq_6q13sSuuwPrLwmmewAWHLJw3Xv7l6Lzn7asbql yTJ2T8DnoY9aaBxJNtUfJ4f-pFSHgDy4rrYSiVt0JY
sezgisunar
23-03-06, 18:45
bence dizi çok güzeldi.ben çok seviyordum diziyi.ama maalesef dizi reyting magduru oldu :img-cray: ama bence reytingi düşürmek için ellerinden geleni yaptı kanald çünkü bence gönül eski saatinde kalmalıydı :( bence yazık etti kanald diziye:(çok üzüldüm dizinin bitmesine.bütün oyuncu kadrosu çok güzel performans gösterdiler.bütün oyuncuları kutlarım.bu dizinin kaldırılmasındaki en büyük bence kanald
türk halkı 3 kocalı bi komedi (mi acaba) sevmiyor bunu anladık
Güzel bir diziydi. Başladığında ilerleyen zamanda oturursa süper baba gibi aile dizisi olur demiştim kısmet değilmiş. Sayın gani müjde yarışma programlarında daha başarılısınız yarışma programlarında var olmaya devam edinki emek verenler üzülmesin.
Çok güzel bir diziydi :(Kanal D amacına ulaştı böyle kaliteli oyuncularla dolu bir diziyi bitirmek için elinden gelenin fazlasını yaptı.Gani Müjde'nin kalemi bu sefer tıkandı biraz sanki bu kadar güçlü bir oyuncu kadrosunu kaldıramadı.Gönül'ü çok sevmiştik :(
her hafta ayrı konu izletmektense bir konu 3 bölüm gitmeliydi bizim halkımız böyle işte hele biraz da gönül magdur olsaydı tavan yapardı malesef ama malesef seyirci bu malzeme ona göre olacak güzelim dizi harcandı
Kıyaslama açısından demiyorum ama; "Yedi kocalı Hürmüz" 'ün hikayesine bile senelerdir gülen bir memleket olarak -ki onu ben de hayranıkla izlemişimdir her oyanayan sanatçıdan- Gönül'e "olurmu böyle senaryo?" diye yaklaşılması ve "Türk aile yapısına uygun değildi" gibisinden yorumlar yapılması doğrusu tuhafıma gitti.Evet ben de yeterli bulmadım senaryosunu o ayrı konu,Gani Müjde ne kadar başarı sahibi bir insan olursa olsun bunca starın olduğu bir kadronun altından kalkamadı.Yayın politikalarının saçmalığı ile ünlü Kanal D ile Gani beyin başarısızlığı eklenince de bu ortaya çıktı.Gülben hanım da bence zamanlama hatası yaptı bu projede.Diziler öyle çok ki, keşke insanların dizileri özlemeye başladıkları bir zamanda yapsaydı.Albüm konserler vs ile daha iyi bir sezon geçirebilirdi diye düşünmeden edemiyorum,belki de bir sinema fimi olabilirdi.Ama dizi için yanlış zamandı.Gene de üzüldüm çok.Ama o başarılı bir kadındır inanıyorum ki çok daha iyileriyle izleyicilerinin karşısında çıkacaktır.Çünkü o gördüğüm kadarıya hatalarından ders almasını biliyor.
hakantascı
23-03-06, 21:16
arkadaşlar gönül gerçekten kaliteli ve cok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip bir diziydi. Gönül'ün yayından kaldırılmasında kanalın büyük bir rolünün olduğunu herkes biliyordur ama hersey reyting ugruna ama boyle guzel bir dinin reyting ugruna yayaındna kaldırılması cok sacma bırakın reyting almasın ama o diziyi sevenler benim seyenlere ne diyecek bakalım kanal aslında ama mileti birbiirne dusman eden icersin kurşunların ve baska sacmalıkların bulunduyu dizler olsa belki cogu miletimizn hoşuna gider boyle guzel ve aile ve cocouklarına dusgun bir anneyi ve coocukların için herseyi yapmak isteyen cocugu annelerimiz begenerek izlediiyi bu diziiyi bence yayından kaldırmak cok yanlış hele reyting ugruna yapma bence sacmalık ama sen bizm gönulumuz olarak heer zman kalbimizde olacaksın........
Gönül'ün bitmesinde iki sebep görüyorum bende... Birinci neden Kanal D... cok yanlış bir yol izlendi diye düsünüyorum... diziye sahip çıkılmadı.. İkinci neden ise Gani Müjde... Yazdığı senaryonun öyküsü cok iyiydi ama senaryonun ilerlemesi,gidişatı, her bölümde farklı bir konunun işlenmesi bunlar Türkiye'ye uymadı belkide. Oyuncu kadrosu bu kadar iyi olan bir dizinin, yayından kaldırılıcağını öğrenmek tüm GÖNÜL sevenlerini çok üzdü...Türkiye'deki bu kötü reyting sistemi yüzünden bu kadar emek verenin emekleri boşa gidiyor ne yazık...
http://tk.files.storage.msn.com/x1pgoHCJCnTYmFWLckrc6msIxkqCIc6WYw9OBxR7lPXtSZWX7i cXgr9oTFMtAMmdFSehXbYhAZHCawefLZ59QXlLkVViV0k_0mxu qGjSvy5CnPB8MJfaTySjKJcVLE2-LWmKEIvITYn_Yk
Bana göre kanal'dan çok senaryodan kaynaklanıyor. iyi bir senaryo bu oyuncu kadrosu ile hangi gün, hangi saatte olursa olsun rakip tanımazdı.
Mert Tanyeri
23-03-06, 21:32
Dizinin bitmesine çok üzüldüm.Ekranlardaki en sıcak ve gerçekçi dizilerden biri olduğuna inanıyordum.Ve her hafta severek izliyordum.Dizinin insanları kendine bağlayamadığını düşünüyorum.Kopukluklar vardı.Dizinin bitmesinde hiçbir oyuncunun hatası olduğunu sanmıyorum.Tamamen senaryodan kaynaklanan nedenlerden dolayı diziye insanlar alışamadı.Bir dahaki bölümde ne olacak kaygısı olmadı.Ama tek sorun bu değildi.Bence en baştan beri dizinin yayın saati çok yanlıştı.Ayrıca Kanald dizinin yayın saati için hiç bir şey yapmadı.Başka bir güne koyabilirdi.
Herkes hemen hemen aynı fikir altında birleşmiş.Benim fikrimde bu yönde
Gönül dizimiz gerçekten çok sıcak,çok samimi hayata dair güzel sahneleri
nin bulunduğu güzel bir diziydi.Oyuncu kadrosuna da bakarsak gerçekten
çok kaliteli bir oyuncu kadrosunun bir araya geldiği sayılı dizilerden
biriydi.Herkes rolünü de o kadar güzel ve başarılı bir şekilde taşıdı.Ama
sorun benim fikrime göre tamamen senarist Gani Müjde ile ilgiliydi
ve tabiki bunda kanalında oldukça payı vardı.
Kanal yayın stratejisini de hiç iyi bulmadım.Gün ve saat olarak...
Önceki yayın saatindeki raytinglere bakın ve en son bölümdeki ratinglere
bakın.Kanald yöneticileri bu konuda çok büyük bi yanılgıya düştü bence.
Ayrıca Senarist Gani Müjde'den de bu şekilde bi başarısızlık beklemezdim.
Çevremdeki insanlardan da bu dizi tamamiyle olağan,herhangi bir heyecan
yok gibilerinden tepkiler aldım.Gani Müjde kendi kendine senaryoyu
kısırlaştırdı ve senaryo oldukça hızlı geliştimiştir bence...
Ama olsun Gönülümüz yine bizim gönlümüzde güzel bir yer etti ve öylede kalacak.
Gülben hanım da daha güzel başarıların altına imza atacaktır mutlaka çünkü
o hatalarından ders çıkarmayı bilen,başarılı bir sanatçı...
Gönül ekrandan ki birçok diziden farklı, oyuncu kadrosuyla hikayesiyle birçok diziden de daha iyiydi kimi zaman güldüren kimi zaman insanın içine işleyen duygusallığıyla farkli bir diziydi....Gönül'ün kalkmasındaki en büyük etken olarak kanal'ı görüyorum ben....Gönül'ün ilk yayın saatindeki reytingleri karşısındaki izlenen birçok dizi olmasına göre iyiydi ama kanal d'nin yaptığı saat değişikliği hiç iyi olmadı....saatte değişiklik yapmak yerine belki baştan farklı bir güne konup daha iyi düşünülseydi yayın saati herşey farklı olacaktı ve bizde gönül'den ayrılmak zorunda kalmayacaktık:(böyle güzel bir dizinin kalkması çok üzücü:((
arkadaşlar GÖNÜL pazartesi yayın hayatına veda ediyor,tamam kabul ediyorum ancak anlamadığım şu yayın saati neden 23:30??bana göre bu bize saygısızlıktır!!ben kanal d bize yazın köşesine şöyle birşeyler yazdım..sizlerde bence hakkımızı koruyun en azından son bölümü adam akıllı seyredelim!!
yazdığım şu;
kanal d olarak size saygım büyük,ancak anlayamadığım bizim size gösterdiğimiz saygıyı siz neden bize göstermiyorsunuz?belki yolladığım bu mesajı silecek,sanki siz okumuşsunuz gibi bana otomatik teşekkür mesajı yollayacaksınız!ama ben şansımı deneyeceğim!GÖNÜL ben ve çevremdekilerin ilgiyle izlediği bir dizi olmasına rağmen 2100 kişinin izlememesi nedeniyle yayından kaldırılıyor. size kaybı varsa kaldırırsınız ancak şu var ki bari son bölümünü düzgün bir saate koyun da izleyelim!!
ancak bu kadar sığdı söylemek istediğim daha çok şey vardı ama olmadı..mutlaka benden daha iyi kendini ifade eden vardır....lütfen destek olalım...ne gönül ne gülben ergen böyle bir şeyi haketmiyor...
Gönül çok Sicak çok Samimi Bir Diziydi Böyle Kisa Bir Zaman Içinde Bitmesi çok Acimasizcaydi
Böyle Olmasinin En Büyük Sebebi Kanal D Dir önce Yayin Saati Değişti Sonra Yayindan Kaldirilma Karari...
Herkesin Birleştigi Noktalardan Birisi De Gani Müjdenin De Bu Sonuçta Bir Payi Oldugudur Sonu Belli Olmayan Her Bölüm Birbirinin Tekrari 5 Bölüm Izledik Oyuncularda Hiçbir Problem Yoktu
En Aci Olani Da Gülben Ergen Rolünün Hakkini Verdi Ama Sonuç Bu Oldu
Gönül çok Sicak çok Samimi Bir Diziydi Böyle Kisa Bir Zaman Içinde Bitmesi çok Acimasizcaydi
Böyle Olmasinin En Büyük Sebebi Kanal D Dir önce Yayin Saati Değişti Sonra Yayindan Kaldirilma Karari...
Herkesin Birleştigi Noktalardan Birisi De Gani Müjdenin De Bu Sonuçta Bir Payi Oldugudur Sonu Belli Olmayan Her Bölüm Birbirinin Tekrari 5 Bölüm Izledik Oyuncularda Hiçbir Problem Yoktu
En Aci Olani Da Gülben Ergen Rolünün Hakkini Verdi Ama Sonuç Bu Oldu
aslında haklısın ama kırık kanatlar diziside çok güzel bir dizi ve gönülden güzel onun bile 13 bölümden sonrası kesin değil bilemiyorum yani
Gönül adlı diziyi hiç izlemedim sadece tanıtımlarını izledim ve asla bana uygun bir dizi değil ne kendisi nede başrol oyuncusu ile bu zamana kadar yayından kaldırılmadığınada çok şaştım doğrusu .....ne güzelim dizileri yayından kaldırdılar mesela " İstanbul Şahidimdir"...Bu dizi aklıma geldikçe Ağlamak istiyorum bence büyük haksızlık yaptılar...
berrazk_deniz
26-03-06, 11:13
ben gerçekten gönül e yapılanı bir haksızlık olarak kabul ediyorum ve çok üzülüyorum.yani bazen bu kadar olmaz diyorum.çünkü gerçekten güzel bir dizi bazı saçma şeyler olbiliyor ama.neden rayting bu kadar düştü aanlamıyorum. :character :icon_shad kalkması bence yanlış.diyebileceğim tek şey inşallah kalkmaz.bu diziyede yazık etmemesi gerektiğini düşünüyorum.başladığından beri çok güzel giden bir dizi.ama çok yanlışlıklar yaptılar.saatiyle oynamaları ve günü büraz yanlıştı bence.
sensiz-olmuyor
26-03-06, 15:40
arkadaşlar bu kadar umutsuz olmayın geçen sene sensiz olmuyor için de aynı şeyi sölemişlerdi son bölümde iyi rating alınca devam etti gönül de böyle olacak(umarım)
arkadaşlar bu kadar umutsuz olmayın geçen sene sensiz olmuyor için de aynı şeyi sölemişlerdi son bölümde iyi rating alınca devam etti gönül de böyle olacak(umarım)
keşke söylediğin gibi olsa ama imkansız...kanal d'nin yayın akışında GÖNÜL saat 23:30'da...zaten ratingin düşmesi yayın saatini 21:45 yapmalarıydı..23:30 olunca kimse izleyemez ki..herkesin okulu,işi var pazartesi,o saatte başlayınca kim bilir kaçta biter
tanitimda'da son bolum yaziyordu
Keremcem0815
26-03-06, 21:44
arkadsaslar bne bakamicam gönüle.cok gec baslyior!!!
Çok üzüldüm bitmesine konusu ile hoş bir diziydi bitmesi gereken o kadar şaçma diziler var ken bu dizinin bitmesi iyi olmadı...
keremcem d
27-03-06, 10:21
Çok üzüldüm bitmesine konusu ile hoş bir diziydi bitmesi gereken o kadar şaçma diziler var ken bu dizinin bitmesi iyi olmadı...
aaaaaaaaaa bu dizide mi bityior yaw hep güzel diziler bityior cokta komikti ama hakklilarda cünkü pazartesi günü hem gönül hemde beyaz eglincik var e dogal olarak herkezde ebyaz eglinciki tercik edioyr yaw ama keske bitemzeeeeeeeeeee
buketkarakaya
27-03-06, 14:18
çok geç başlıyo ben izleyemem demişsiniz peki siz izlemesseniz nasıl raiting alcak bu dizi ? sonrada neden raitingi düşük diyosunuz :hıh zaten son bölüm nolur bir kaç saat geç uyusanız ? zaten gönülün raitingleri düşükmüydü * hayır . ne zaman geç başlamaya başladı o zaman düştü ve o zaman yayından kaldırılma kararı alındı . yani geç başlıyo izleyemem gibi düşünenler yüzünden eğer gönülü seviyorsanız bu son bölmünde yalnız bırakmassınız diye düşünüyorum :img-fie: inşallah öyle olur ve gönül tıpkı 20.00'de başladığı zamanlar gibi güzel raitingler alır.... :img-cray:
ewet ya keske bitmese ya
ben gönlü izliyordum
beyaz gelincigi hiç izlamedimn zaten
çok geç başlıyo ben izleyemem demişsiniz peki siz izlemesseniz nasıl raiting alcak bu dizi ? sonrada neden raitingi düşük diyosunuz :hıh zaten son bölüm nolur bir kaç saat geç uyusanız ? zaten gönülün raitingleri düşükmüydü * hayır . ne zaman geç başlamaya başladı o zaman düştü ve o zaman yayından kaldırılma kararı alındı . yani geç başlıyo izleyemem gibi düşünenler yüzünden eğer gönülü seviyorsanız bu son bölmünde yalnız bırakmassınız diye düşünüyorum :img-fie: inşallah öyle olur ve gönül tıpkı 20.00'de başladığı zamanlar gibi güzel raitingler alır.... :img-cray:
arkadaşım keşke söylediğin gibi bizim izlememiz yeterli olsa..ama rating ölçümleri değişik il ve ailelerde bulunan cihazlarla yapılıyor ve malesef bu cihazları bulunduran ev sayısı 2100-2500 arası..kısaca GÖNÜL gibi,dizilerin devam edip etmeyeceğine sadece 2100-2500 kişi karar veriyor...malesef :hıh
aslinda konusu saçmaydi
hiç böyle bir sey olur mu
3 adam bir kadinin pesinden kosarmi yaa
çoook sacmaa
Kafi artık Wolfman,hoşgörü sınırını zorlama bence.Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.Fikirlerini belirttin zaten zamanında, bitişine sevindiğini de söyledin bu kadarı yetmeli.Madem onlar kötü sen iyisin -hani Gülben Ergen şarkısında diyor ya- o zaman ona göre davranmalısın gibi geliyor bana.
Ya arkadaşlar ben açıkçası diziyi izlemedim ama yinede sonuçta ortada bir emek var bence bu tarz kötü yorumlar yapılmamalı sadece sevmediğimizi belirtmek yeterli bence
çapkın.merve
28-03-06, 14:31
BU RESİMLER KESİN VARDIR...AMA BEN YİNEDE KOYDUM!!! ;)
http://img476.imageshack.us/img476/93/218at.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/2474/230cb.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/9802/220rv.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/7027/285xc.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/7361/258hp.jpg
http://img369.imageshack.us/img369/66/270od.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/2664/305ud.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/7619/344as.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/4589/435cp.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/200/414gn.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/7302/428ed.jpg
__SON__
Gonul yayindan mi kaldirildi ?
Nedenki yaaaaaaaa????
Gecen magazin programinda bende gordum gonulu ama yayindan kaldirilcak falan demediler...gulben cekimlerdeydi...
ben gulben ergeni havalimaninda gordum gercekten cok itici biri
ve cok soguk ve ustelik cok cirkindi ama severim kendisini
dizilerini ve sarkilarini ..
Keremcem0815
28-03-06, 16:51
arkadasla ben "günül"dizisini cok severim.ama dün son bölümüydü ne yazik ki.ama sonu hic iyi bitmedi.sonu bence anlamsizdi.günlle ne oldu?cocuklara ne oldu?bu sonunun bir sürü sorusu var.yanitlamadilar.bitirdiler.cok anlamzsiz bitt
son bölüm diğer bölümleri gibi çok güzeldi ben o saate rağmen izledim yarın okulumun olmasına ve sabahcı olmama rağmen iyiki izlemişim izlenilmeye değer bi bölümdü bitmesine çok üzüldüm kadrosu kalitesi çok güzeldi ama kaldırıldı gönülün son bölümü çok güzeldi ama sonu insanı çok merak içinde bıraktı keşke 7. bölümde değilde bari 10. bölümde bitseydi herşey daha anlaşılır olurdu ama onlarda bir bölüme onca şeyi sığdıramazlardı bence dizinin bitmesi gönül izleyenlerine yapılan bi haksızlık oldu birde bunu demeden geçemicem beni en çok gönülün bayılması ve güzelliği etkiledi çok güzeldi
ben artık alıstım güzel dizilerin yayından kaldırılmasına.nerde güzel ii bsy war onu kaldırıyolar hemde hiç şans wermeden.dizi 1hafta izlenmedmi hadi hmn kaldırılalım yayından diyolar resmen.we o yetkililere tek lafım yuhhh size.
berrazk_deniz
28-03-06, 21:15
ben çok üzüldüm kalkmasına haksılık olduğunu düşünüyorum.zar zor izledim son bölümü saat kaçtı bittiğinde.bide biraz saçma bitti sanki :img-lady: yani bu kadar güzel bir dizi bence iyi bir senaryo biraz mantıksızdı sanki sığar mı ki bir bölüme ne olcak ne bitecek. :img-icecr isterseniz boyutları biraz küçük ama 3-4.bölümden fotolar var koyarım.
böyle Güzel bir dizi bitmemeliydi
ben cook seviyordum diziyi konusuda güzel ve komikti
o saatte yayinlarlarsa normalll...
Gülben Ergen kim ne dersin Bir Numaraaa....
Benim en saygısızca bulduğum şey dizinin hiçbir mantıklı sona dayandırılmadan çekildiği kadarıyla bitirilmesiydi,bu ne telaş böyle? Tamam kaldıracaksınız anladık ama hiç değilse insanlara ve dizi ekibine saygıdan dolayı en azından mantıklı bir son hazırlansaydı ve bir değil de birkaç bölümde bitirilseydi Kanal D iflas etmezdi herhalde?
size hak veriyorum arkadaşlar ne kadar saçma bitirdiler dizi başlayalı ne kadar olduki zaten 1 bölüm retingi iyi olmasın kanallar o diziyi hemen yayından kaldırma kararı alıyolar bence bu dizi biraz daha direnmeliydi tabi bu benim fikrim.
http://img86.imageshack.us/img86/2711/ads305z9em.png
boşuna konuşuyoruz sonuç ta dizi bitti,hırsız polis için kanal d günlerdir son bölüm diye yayınlıyordu ama neden se,kararından vazgeçip diziyi devam ettirdiler.üstelik komik olan ne biliyomusunuz?kanal de son bölüm diyip duruken,dizinin olduğu gün yani perşembe günü hürriyet gazetesinde bunu yalanladı:) gazetede diyor ki,çıkan dedikodular, hırsız polisin bittiğini söylüyor ama dizi tüm akışıyla yeni bölümleriyle devam ediyor diyo:) ne güldüm ya.kanal kendilerinin.gazete kendilerinin.günlerdir kanalınızda bangır bagır bagırıyosunuz son bölüm diye,sonra çıkmış gene kendi gazeteniz de bunu yalanlıyosunuz:)))) komiksin kanal d,hep böyle yapıyorsunuz sabretmeden diziyi bitiriyorsunuz.ama bizlere biraz saygınız olsa bunu yapmazsınız.NE OLDU DA HIRSIZ POLİSİN DEVAMINA KARA VERDİNİZ ÇOK ŞAŞTIK DOĞRUSU:) AMA İYİKİ,ONUDA YAYINDAN ALMADINIZ,SON DERECE GÜZEL BİR DİZİ ÇÜNKİ.keşke gönül içinde biraz daha düşünseydiniz:(
esmer_kizz_cisem
01-04-06, 00:54
ya ben cok uzuldum ya bu dizinin bitmesine
ben sadece 1 bolum felan izledim ve gayet guzel di hem ben
gulben ergeni cookkk severim yaa kotu olmusss
hem dediginize gore sadece 7 bolumm surluss :icon_roll
ben sahsen gulben ergenin icin uzuldum yaaa
dadi da muthisss di yaaa ama :img-angel
ya ben cok uzuldum ya bu dizinin bitmesine
ben sadece 1 bolum felan izledim ve gayet guzel di hem ben
gulben ergeni cookkk severim yaa kotu olmusss
hem dediginize gore sadece 7 bolumm surluss :icon_roll
ben sahsen gulben ergenin icin uzuldum yaaa
dadi da muthisss di yaaa ama :img-angel
evet bitmesi kötü oldu ya gülben ergene yakışmadı bu olay neden bitirdler diziyi sanki ne güzel devam ediyordu fakat saati yanlıştı .....ondan bitti reyting kaybetti.....
ewet saati yanlisti gönül çocuk dizisi gibi birseydi anvak çocuklarin ya da genclerin izleyebilecegi bir dizi ama geç yayinlandigi için kimse izleyemiyordu ya da izlemiyordu
Fernando Ragip Savaşi çoook Seviyoruz,,o Nerde Ne Yaparsa Destekliycez,sonuna Kadar Arkasindayiz.fernando Hayranlari Takip Edelim Onu:)
ben geldimmmmm
arkadaşlar bir ara silmişler beni şimdi tekrar almışlar anlamadım..yazamadım gönül bittiğinde üzüntümü...
rüyalarıma giriyor...çok içim gitti...bende yığınla resim var..5 bölüme kadar var video tüm saniyesine kara izleyemeyenler varsa :icon_roll bide şiirler varya onlarda var...müzikleride var...isterseniz koyayaım
Neden bir ara engellendiğini üye cezaları bölümünde okuyabilirsin sinemim_g.
parlakz güneş
29-04-06, 10:58
ya en sevdiğim eski dizilerden biriydi bu çünkü gerçekten güzel bir hikayesi vardı bence :img-icecr :img-icecr
ama ne yazık ki artıkkk yokkk............ :img-huh:
ilk beş bölümü var bende isteyenlere verebilirim buraya nasıl koyabilirim anlatın koyayım :blush:
Cok ayip etti kanald.Dizi sevilmedi cunku o saate baska diziler vardi son haftalrinda satt 23'de bile oldugu herkezin yattigi saat.Bi sans daha verickelerdi ama olan oldu artik.
Ms.Alabora
06-05-06, 01:46
evet yazık ettiler yaaa
http://img124.imageshack.us/img124/2408/dizigonulgefc9503xg.jpg (http://imageshack.us)-http://img124.imageshack.us/img124/1742/dizigonulgefc9475wy.jpg (http://imageshack.us)
-
http://img220.imageshack.us/img220/4237/dizigonulgefc9773fp.jpg (http://imageshack.us)-http://img124.imageshack.us/img124/2019/dizigonulgefc9890ok.jpg (http://imageshack.us)
cyprus_hsn
28-05-06, 02:07
ailece oturup izlediğimiz, sımsıcak, içten, samimi bir diziydi GÖNÜL... Kanal D'nin sürdürdüğü yanlış politika'nın bedelini Gönül ödedi. bir çok dizi gibi (Hasret, Esir Kalpler, Anadolu Kaplanı) hala daha Gönül'ün bitmesine bir anlam veremiyorum doğrusu. tvlerde dönen saçma sapan diziler senelerce uzayıp giderken Gönül apar topar yayından kaldırıldı. Haketmedi Gönül bunu...
evet dogru hatta cok sacma bitti.Insani heyecan icinde birakarak bitti.Yazik oldu.........
Keremcem0815
28-05-06, 15:07
evet arkadasla ya,.simdi biri bana sorlarar.Gönül mü daha iyi avrupa yakasi mi ben gönül derim.avrupa yakasida sacma dizi ama hala devam ediyor ya
gönülden yeni fotolarrr buldum..
http://img161.imageshack.us/img161/7812/1416gg.png (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/6287/1640sr.png (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/890/1740ua.png (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/9136/2050gv.png (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/3029/2307nj.png (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/2240/2319xu.png (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/3489/2324pp.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/3096/2339xa.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/9374/2344ha.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/161/2356tb.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/3084/2364tn.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/3019/2453pr.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/3876/2506nu.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/8873/2563an.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/7981/2611vh.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/6843/2670rr.png (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/9665/3177fr.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/257/3222vx.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/2263/3221ay.png (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/6830/3233cj.png (http://imageshack.us)
http://img381.imageshack.us/img381/5075/3257xn.png (http://imageshack.us)
http://img381.imageshack.us/img381/9100/3353wb.png (http://imageshack.us)
ve bitti!!!çok varda aslında hep üstünde site adı yazıyor oyüzden koyamıyorum:img-elvis
cyprus_hsn
15-06-06, 16:37
gönül severler;
gönül 8.bölümden itibaren "gönül-senaryo" topicinde devam edecek. 8.bölümü yazdım. 9.bölümü isteyip istemediğinizi yorumlarınızın içinde belirtirseniz sevinirim..
gülben ergen her zaman kalbimin birincisi. gönül de iyi bir dizydi ama ne yazık ki güzel şeyler tutmuyor ülkemizde
üff ya bende çok özledim diziyi,biraz önce eski dizilerde yangın ayşe ye baktım,orda ki yanık ömer meğerse fernandoyu oynıyan ragıp savaşmış:)))) ya çook ii hatırlıyorum o diziyi,bende diyorumki ya sanki eskilerden bi dizide oynadı ragıp savaş.hülya avşarla gene başrol zümrütü ve onun gibi gene birçok dizide oynaı onu biliyorum,ama sankii taaa eskilerden hatırlıyor gibiyim:) demek yangın ayşeymişş:) ayy çok hoşuma gitti yaa,çok şeker biri kendisi,arada sırada nişantaşında ve ak ta görüyorum fernandoyu,ama yanına gitmeye çekiniyorum,
çok güzeldi bir dizide aradığınız her şeyi bulabiliyodunuz ama dizinin verildiği gün yanlıştı
Gülben Ergen, çok şeker tatlı başarılı bir insandır. Daha önceki dizileri çok büyük başarılara imza atmıştır ve çok büyük oyuncularla ve mesleğinin duayenleriyle çalışmıştir. (Haldun Dormen)
Gönül dizisi tutmadıysa sorun Gülben Ergen de değil, senaryo dadır. Bence o kadar da kötü değildi. hatta hosşuma bile gidiyordu dizi.
Gülben Ergen başarılı bir insandır.
gülben ergen çok iidr bnce..müziğiyle olsn görünmyle olsn yptıı işlerle başarıldır..hepinisin dedii gbi hülya awşar neeler ypıo..hiçbişi..bnce bu fark anlanmalı..gönül dizisi güsldi..özllkle şarkıısıyla ;) o ysden diznin konusuda ii we enteresandı..dewam etmesi güsel olur..gülbn ergen gn geçtikçe gsel işler ypıcaktır inanıorum=))
Polemik yaratan mesajalr silinmiştir..
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
Pinkzone
bence devam etmeliydi:icon_cry:
Ayşen Tekin hayatını kaybetti. yani gönülün annesi.
Ayşen Tekin hayatını kaybetti. yani gönülün annesi.
evet malesef allah rahmet eylesin çok üzüldüm haberi duyunca çok iyi bi oyuncuyuda kaybettik
evet malesef allah rahmet eylesin çok üzüldüm haberi duyunca çok iyi bi oyuncuyuda kaybettik
bende çok üzüldüm allah rahmet eğlesin
http://img158.imageshack.us/img158/7017/dizigonulgefc731uf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/1306/dizigonulgefc732rk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/2192/dizigonulgefc733gy0.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/4741/dizigonulgefc734jw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/2339/dizigonulgefc735su0.jpg (http://imageshack.us)
http://img145.imageshack.us/img145/2674/dizigonulgefc736qj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img145.imageshack.us/img145/2699/dizigonulgefc737yp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/1342/dizigonulgefc738zn2.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/4817/dizigonulgefc739ht3.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/3717/dizigonulgefc740tm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/2686/dizigonulgefc741mv4.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/4527/dizigonulgefc742sv1.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/7259/dizigonulgefc743fn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6296/dizigonulgefc744bc0.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/8625/dizigonulgefc745xx6.jpg (http://imageshack.us)
yine devam.....
http://img215.imageshack.us/img215/9606/dizigonulgefc746io0.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9626/dizigonulgefc747rh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/6294/dizigonulgefc748bv1.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/7013/dizigonulgefc749aa9.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/852/dizigonulgefc750rk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/3448/bscap041vk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/6010/bscap043az7.jpg (http://imageshack.us)
cyprus_hsn
02-08-06, 01:32
Arkadaşlar gönül 8.bölümden itibaren yani kaldığı yerden benim kalemimle devam ediyor.. bakalım beğenecekmisiniz...
GÖNÜL – 8.BÖLÜM
Gönül, çocuklarının gözyaşları arasında ambulansla hastaneye kaldırılır. Ambulansta bulunan Kudret ve Fernando birbirlerini suçlamaktan geri kalmaz…
“AMBULANS”
-Fernando: (mahsum bir ifadeyle.. Gönül’ün yanağını okşar) dayan prensesim. Dayan aşkım. Ne olur kaybetme kendini. Ne olur..
Kudret: (fernandonun sözlerini sinirli bir ifadeyle keser) ulan İtalyan salatası !!! sen benim liselimle canımlı aşkımlı konuşamazsın. Dua et benim ilk göz ağrım, liselim kötü durumda. Yoksa seni aklını başından alırdım.
-Fernando: (sinirlernir) hadi beee !!! sen ateş olsan olduğun yeri bile yakamazsın. (konuyu değiştirir ve gönülün bu hale gelmesindeki en büyük sebebin kudret olduğunu ima eder) prensesim senin yüzünden bu hale geldi. Hala daha böyle davranmaktan vazgeçmiyorsun. Eğer benim prensesime bir şey olursa seni…
-Kudret: (daha fazla sinirlenir ve sert bir şekilde fernandoyu uyarık) bana bak mozerella !!
-Hemşire: (hemen tartışmayı böler ve ikiliyi uyarır) şşttt beyler !! ne yapıyosunuz siz yaa?? Kadın bu halde siz de başında kavga ediyorsunuz. Koskoca adamlarsınız biraz sakin olun lütfen..
-Fernando: siz onu Kudret denilen şoför nebahata söyleyin..
(Kudret sinirlenir fakat bir şey diyemez)
-Hemşire: her ikinize de söylüyorum. Sanki birinizin öbüründen kalan farkı var… Allah Allah yaaa..
“HASTANE”
Hastaneye varırlar ve görevliler Gönül’ü ilk yardım odasına götürürler. Kudret ve Fernando ise telaş içinde onları takip eder.. Kudret ve Fernando dışarı da ilk yardım odasından gelecek haberi heyecanla beklemektedirler. Onlar beklerken, Gönül’ün Annesi Nurhayat, Abisi Cevahir, kardeşi Bahtışen telaş içinde koşturarak hastaneye gelirler..
-Nurhayat: (ağlamaklı bir ifade ile) noldu kızıma? Ne yaptınız ona? Söylesenize..
-Cevahir: (annesini yatıştırmaya çalışır) anne biraz sakin ol. Ortalığı telaşa veriyorsun yapma lütfen.
-Bahtışen: evet anne ya bence boşuna telaş ediyorsun.
-Nurhayat: (sinirli ve ağlamaklı bir ifadeyle) ne diyorsunuz siz be !!! kızım içeride yatıyor, sağlığı hakkında hiçbir şey bilmiyorum ve sakin olucam öyle mi.. (ellerini ve başını havaya kaldırarak) aaah Aziz Bey ahh.. bak gör halimizi…
cyprus_hsn
02-08-06, 01:32
(tam bu esnada hemşire dışarıya çıkar. Hepsi birden hemşireyi soru yağmuruna tutar)
-Nurhayat: (meraklı ve telaşlı bir ifadeyle) kızımın durumu nasıl hemşire hanım iyi mi
-Fernando: Söyleyin bayan, prensesim iyi mi?
-Hemşire: hastamızın durumu iyi. İçeriye girebilirsiniz. Doktor size gereken bilgiyi verecektir.
-Nurhayat: (rahatlar ve ellerine havaya kaldırır) Allahım sana şükürler olsun.
Hepsi birden içeriye girer.
-Nurhayat: Gönülüm kızım.
-Fernando: prensesim… iyimisin aşkım?
-Gönül: (halsiz bir şekilde) nerdeyim ben.. beni niye buraya getirdiniz.. çocuklarım nerde.
-Kudret: (her zamanki gibi çapkın bir ifadeyle) çocuklar, Terbiyeye emanet sen merak etme liselim. Ama ben buradayım. Hayatının erkeği.. kudret..
-Fernando: (sinirli, kıskanç ve alaycı bir ifadeyle) nerden sen onun hayatının erkeği oluyorsun be? Sen olsan olsan onun hayatının kabusu olursun.
-Nurhayat: (sinirlenir ve kudret ile fernandoyu uyarır) kesin sesinizi be? Burada da mı kavga ediyorsunuz. Bırakın da doktor bey konuşsun. Nesi var doktor bey? Önemli bir şey değil dimi?
-Doktor: hayır. Sadece tansiyonu yükselmiş. İğne yapıldı ve tansiyonu normale döndürüldü. Bu aralar fazla stres yaptıysa tansiyonu bu yüzden yükselmiş olabilir
-Fernando: Bu stresin adı KUDRET olabilir mi acaba?
-Kudret: Bana bak allahın turisti şimdi seni…
-Doktor: şşştt lütfen kavga edecekseniz dışarıya çıkın. Biliyorsunuz ona stres yasak..
(tam bu esnada lütfü, telaş içerisinde odaya girer)
-Kudret: hıh ! bir sen eksiktin ot profesörü. Gel de kadro tamamlansın bari.
-Lütfü: (sinirlenir)Ne diyorsun sen be? (gönüle döner) Gönlümün sultanı, nasılsın iyimisin? Ne oldu sana böyle.
-Nurhayat: merak etme oğlum bir şeyi yok. Sadece biraz tansiyonu yükselmiş. Ama şimdi gayet normal.
-Lütfü: Allahım sana şükürler olsun yarabbim. Gönlümün sultanını bana bağışladın.
-Fernando: Pardon sinyor.. neden Tanrı sana bağışlıyormuş gönülü
-Kudret: evet neden sana bağışlıyormuş. Ben dururken..
-Fernando: hadi bee. Sen kendini ne zannediyorsun beee?
cyprus_hsn
02-08-06, 01:33
-Kudret: allahın turisti seni şimdi..
(diyerek hepsi yine sözlü atışmaya başlar. Nurhayat hanım daha fazla dayanamaz ve onları dışarı atar)
-Nurhayat: (sinirli bir şekilde) yeter kesin artık. Hepsiniz dışarı. Kızım sizin kavgalarınız yüzünden bu hale geldi zaten. Çabuk üçünüz de dışarı çabuk !!
-Fernando: Prensesimi burada yalnız başına bırakamam.
-Nurhayat: oğlum biz ne güne duruyoruz burada. Zaten biraz daha eve çıkaracağız onu. Sizlere gerek yok. Hadi dışarı. Kalabalık yapmayın burada hadi.
Kudret, Fernando ve Lütfü dışarıya çıkar. Dışarıya çıkarken birbirlerine laf sokmaktan geri kalmazlar..
“GÖNÜL’ÜN EVİ”
Biraz hastanede tutulduktan sonra Gönül, taburcu olur. Kapıdan içeriye girince çocukları gönüle sarılırlar.
-İffet: anne bizi çok korkuttun. İyi misin?
-Gönül: iyiyim kızım korkma. Yanımda siz olduktan sonra bana hiçbir şey olmaz. Hayatımın anlamı sizsiniz çocuklarım benim.
-Nurhayat: hadi çocuklar annenizi biraz rahat bırakın. Dinlenmesi lazım. Dinlenince daha çabuk iyileşecek.. tamam mı? Hadi bakalım
Gönül, annesi ve kardeşlerinin de yardımıyla kanepeye uzanır. Arkadaşı Nilhan, onu ziyarete gelir.
-Nilhan: canım arkadaşım iyi misin? Çok korkuttun bizi.
-Gönül: iyiyim nilhan iyiyim. Eeee 3 koca ile uğraşmak kolay mı sandın,
-Nurhayat: ben sana demiştim zamanında gönül. Bunlardan sana hayır gelmez. Ama beni dinleyen kim.
-Gönül: ay anne yine başlama yaa.
-Nilhan: bugün kötü bir şeylerin olacağını tahmin etmiştim.kutup yıldızı Merkür gezegenine..
-Gönül: (hemen sözünü keser) nilhaaaaannnnn !!!
-Nilhan: tamam..tamam
cyprus_hsn
02-08-06, 01:33
“SAHİBE HANIMIN EVİ”
komşusuyla oturmakta olan Sahibe hanım, Gönülden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Ve bu konuda komşusundan fikir almaktadır.
-Fatma (komşu): e sahibe hanım senin oğlan vazgeçti mi şu gönül denilen kadından?
-Sahibe: ah sorma Fatma sorma hiç. Bir türlü vazgeçiremedim o yılandan oğlumu. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Kene gibi yapışmış kalmış.
-Fatma: böyle kadınlardan korkulur Sahibe hanım..
-Sahibe: öyle.. öyle.. ne yapsak acaba. Mutlaka vardır kurtulmanın bir yolu.
-Fatma: bana bak sahibe hanım, benim köyde bir akrabam var. Güzel mi güzel, namuslu mu namuslu, hamarat mı hamarat.. sizin aileye layık.. ismi Ayşe.. gel senin oğlanla aralarını yapalım.
-Sahibe: ay fatmaaaaa olur mu dersin?
-Fatma: Neden olmasın canım. Bir kere bizim kız o gönül yılanından daha güzel.
-Sahibe: orası kesin de. Lütfü kabul eder mi?
-Fatma: sen bir oğlanla konuş. Ben de bizim kızla konuşayım. Kabul ederlerse ne ala. kızı alır getiririm. Tanışırlar. Anlaşırlar.. eeeh ondan sonra da bana dua edersin Sahibe hanımcım
-Sahibe: aaay Fatma sen, beni ve oğlumu şu gönül cadısından kurtar. Dile benden ne dilersen…
“GÖNÜL’ÜN EVİ”
Gönül, Nurhayat, Cevahir, Bahtışen ve çocuklar hep birlikte salonda otururlar.
-Nurhayat: kızım.. gönül.. sen iş te de yoruluyorsun. Tansiyonun bu yüzden de yükselmiş olabilir. Gel bırak bu işi. Çocuklarına bak, evinin işiyle ilgilen..
-Gönül: anne ben hayatımdan memnunum. İşi bırakırsam ne yer ne içeriz.
-Cevahir: ben bir iş bulayım o zaman seni kraliçeler gibi yaşatıcam Gönül..
-Gönül: (güler) ben hayatımdan memnunum Cevahir abi. Düşünmen yeter
-Bahtışen: aaah aaahh ben de bir evleneyim o zaman hayatımdan memnun olurum işte.
-Nurhayat: (kızarak) Bahtışeeeeennn !!
kapı çalar ve elinde çiçeklerle Fernando gelir.
-Gönül: (fernando yu görünce tatlıca gülümser) hoş geldin Fernando.
-Fernando: hoş bulduk prensesim. İyisin değil mi?
-Gönül: sağol fernando iyiyim.
cyprus_hsn
02-08-06, 01:35
-Fernando: (elindeki çiçekleri Gönüle uzatır) sana fesleğenli pizza getirmek isterdim ama senin tansiyon yüksek. Yememelisin diye düşündüm. Ama en kısa zamanda sen iyileş sana pizzaların en güzelini yapacağım prensesim..
-Gönül: (tatlı ve sıcak bir gülümsemeyle) tamam Fernando tamam.
“SAHİBE HANIM’IN EVİ”
Sahibe Hanım, komşusunun bahsettiği kadını Lütfü’ye anlatmaya çalışır.
-Sahibe: (duygu sömürüsü yaparak) aah oğlum Lütfü yakında göçüp gidicem ben bu fani dünyadan
-Lütfü: aman annecim o nasıl söz öyle. Allah korusun.şeytan kulağına kurşun.
-Sahibe: öyle Lütfü öyle. Ölmeden önce senin mürvetini göreyim. Başka bir şey istemem
-Lütfü: annecim.. bak evlendim aslan gibi bir oğlum var. Daha ne olsun.
-Sahibe: Lütfü.. oğlum.. ben senin bir yuva kurduğunu görmek istiyorum. Bir zaman ölüp gittiğimde gözüm arkada kalmasın “bu çocuk yalnız ne yapar ne eder” diye
-Lütfü: Anne ben Gönül’ü seviyorum. Hem çocuğuma üvey anne getirmem ben.
-Sahibe: Gönül cadısını sevdiğin kadar anneni sevmiyorsun sen oğlum.
-Lütfü: annecim akşam..akşam.. mübalağa yapıyorsun gene. Senin yerin ayrı onun yeri ayrı. Tabi ki seni çok seviyorum.
-Sahibe: eğer beni seviyorsan ailemize yakışır, helal süt emmiş bir kızla evlenip yuva kuracaksın lütfü.
-Lütfü: hayatta olmaz annecim.. lütfen bir kere daha bu konuyu açma istirham ediyorum
-Sahibe: olur lütfü olur. Bak bugün Fatma teyzen geldi. Bir akrabası varmış köyde. Güzel mi güzel, namuslu mu namuslu. Tam bizim ailemize layık biri.
-Lütfü: annecim bak yine istirham ediyorum. Kapatalım bu konuyu. Hadi ben yatıyorum
(Lütfü yatmak için yukarıya çıkar, yalnız kalan Sahibe hanım kendi kendine konuşmaktadır.)
-Sahibe: Benim de adım Sahibe ise Gönül cadısını unutup bu kızla evleneceksin Lütfü…
cyprus_hsn
02-08-06, 01:36
“GÖNÜL’ÜN EVİ”
-Fernando: ben artık kalkayım gönül. Çok geç oldu. Seni daha fazla yormak istemiyorum.
Gönül: (tatlı bir gülümseme ile) peki Fernando ilgin için teşekkürler.
-Fernando çıkarken gönülün kulağına bir şeyler fısıldanır.
-Fernando: Gönül seni hala çok seviyorum aşkım. Ne olur kendine iyi bak sana bir şey olursa yaşayamam ben. Si?
-Gönül: (gülerek) si
fernando kapıdan çıkarken Kudret gelir. Kapıda karşılaşırlar. Kudret ve fernando karşılaşınca ortam gerilir :)
-Kudret: mozerella !! gecenin bu vaktinde ne arıyorsun lan sen burada??
-Fernando: sanane. Sana mı hesap vereceğim.
-Kudret: dua et liselim hasta. Yoksa seni buradan direk italyaya ışınlardım. (alaycı bir şekilde) Düşünsene bilet parası yok vize yok direk uçuş
-Fernando: hadi ordan bee. Sen hiçbir şey yapamazsın.
-Gönül: (bağırarak) Kudret !! Ferdi !! beni bu hallere getirdiniz yetmedi mi? Öldürün beni de kurtulun artık be
-Kudret: aman o nasıl söz öyle ilk göz ağrım. Sana bir şey olursa ben yaşar mıyım sanıyorsun.
-Gönül: beni gerçekten seviyorsanız kavga etmezsiniz. (gözleri dolar) yoruldum artık yoruldum. Yordunuz beni. Hayat yordu beni. Bazen keşke annemin sözünü dinleseydim diyorum. Siz bu şekilde yaparak beni geri kazanacağınızı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse gerçekten yanılıyorsunuz. Bu şekilde davranarak her gün gözümde daha da küçülüyorsunuz. (diyerek odasına gider. Kudret ve fernando yüzlerindeki pişmanlık ve suçluluk duygusuyla evden çıkar)
cyprus_hsn
02-08-06, 01:37
SABAH OLUR…
Gönül daha uyurken çocuklar ona sürpriz yapmak ister. Gönül çocukların bu sürprizi karşısında oldukça duygulanır..
Çocuklar ellerinde çiçekler ve annelerine hazırladıkları muhteşem kahvaldı ile sessiz odaya girerler. Gönül uyumaktadır. Çocukları onu uyandırırlar.
-Gönül: (şaşkınlıkla ve yüzündeki gülümsemeyle) çocuklar bunlar ne böyle…
-İffet: eee annecim hep sen mi bize kahvaltı hazırlayacaksın. Artık büyüdük. Bugün kahvaltını ben hazırladım annecim. Tabağında tek bir parça bırakmak yok. Yoksa peşinden koşturur.
-Gönül: (gülerek) bak sen benim cadı kızıma
-Can Marko: kahvaltını iffet hazırladı, ben de marketten senin bütün sevdiğin şeyleri aldım. Bir kuş sütü eksik onu da sipariş ettim birazdan gelir :)
-Ziya: ben de bahçeden senin için çiçek kopardım liselim :)
-Gönül: (çocuklarına sarılır ve gözleri dolar) çocuklarım benim.. can yoldaşlarım.. siz olmasaydınız bu