Tüm Versiyonu Göster : Gönül

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

MasalTeam
28-10-05, 12:16
Gülben Ergen, Ragip Savas ve Güven Kiracin basrollerini paylastigi "Gönül" cok yakinda Kanal D ekranlarinda olacak...

forgetmenot
28-10-05, 15:11
Eğer bu cast doğruysa, tek bir şey söyleyeceğim.Güven Kıraç'ın orda işi ne?Üzüldüm.

lindsay
28-10-05, 15:27
Eğer bu cast doğruysa, tek bir şey söyleyeceğim.Güven Kıraç'ın orda işi ne?Üzüldüm.
sana katılıyorum burdaki tek iyi oyuncu o gülben fanları kızmasın:)

forgetmenot
28-10-05, 15:37
Hiç bir konuda fanatik olmak iyi değil,çoğu zaman bu sitede bazı fanların,kendileri gibi düşünmeyen veya hayranı oldukları sanatçı hakkında farklı düşünen diğer üyelere karşı agresif yazıları, adeta 'sindirme operasyonları' oluyor oysa burası özgür bir ortam herkes düşündüğünü yazabilir.Bu konu başlığı da, bu duruma çok uygun.Yakında buranın da ('pazar yerine'),'savaş alanına' çevirilme olasılığı çok yüksek.Benim eleştirime gelince,ben Güven Kıraç'ı Masumiyet' filminde gördüğüm günden beri,onu uluslararası ortaklı-sanatsal filmlere yakıştırıyorum.Onu Tv'de bir dizide görünce, bana böyle bir 'cevher' zaman harcıyor gibi geliyor.Üzülüyorum.

pinkzone
29-10-05, 13:20

sana katılıyorum burdaki tek iyi oyuncu o gülben fanları kızmasın:)

Evet arkadaşlar Güven Kıraç için Üzüldüm.. Ben Gülben Ergenin Rol Kabiliyetinin olmadığına inanıyorum.. Bana çok yapmacık geliyor.. Kimse Lütfen Yanlış anlamasın.. Ben Sadece kendi şahşi fikrimi söylüyorum..

Medea
29-10-05, 17:32
Gülben Ergen bence iyi bir oyuncu,muhteşem vs demiyorum ama bugün benim diyen birçok kişiden daha iyi geliyor bana.Önyargısız olunursa bence güzel bir dizi izleyebiliriz.Yapmacıklık meselesine gelince;rol ne gerektiriyorsa Gülben hanım onu yapabilir bence,dram ya da komedi farketmez.Daha şimdiden karar vermek tarafsızca izlemeyi güçleştirir kanısındayım.Güven Kıraç ya da bir başkası,kimseye yazık olmaz bu projelerde herkes dizileri gereğinden fazla abartmazsa.Bunlar sonuçta sanat başyapıtı değil,derli toplu yapılsın ve yapılana özenilsin bence yeterlidir.

abdkahrama
29-10-05, 19:48
Öncelikle bütün dizi ekibine yeni dizinin hayırlı olmasını diliyorum

Gülben ergen bundan önce bir çok projede yer almış ve bu projelerde başarılı olmuş bir sanatçıdır oyunculuğu tartışılabilir elbette onunda eksikleri olabilir ama bence herkese şans verilmeli ön yargılı davranılmamalı onun için diziyi görmeden peşin olarak başarısız olacağına yada oyuncularının diziye yakışmadığı gibi yorumlar yapmamalı dizinin başlamasını beklemeli diye düşünüyorum.

gülgen ergene yeni projesinde başarılar diliyorum ve başarılı olacağına gönülden inanaıyorum

Petek_GE
29-10-05, 20:02
abdullah'a katılıyorum önyargılı yaklaşmamak gerekiyor şimdiye kadar yaptığı bütün işlerde başarılı olmuş bir sanatçı Gülben Ergen eminim ki bunda da çok başarılı olacak

GEFC

SertaGE
29-10-05, 23:40
Kimse anasını karnında öğrenmedi oyunculu vs. Gülben Ergen'de bu yolda çok hızlı ilerleyen birisi.Madem hiç oyunculuk kabiliyeti yok neden DADI 4-5 defa tekrar yayınlandı farklı farklı kanallarda???
Tabiki kusursuz diil yeri geldiinde bende burda tutturamamış diyorum ama eminim gittikçe her dalda olduu gibi bu dalda da mükemmele ulaşacaktır.Yazılanlara saygım sonsuz ama bi de dizi başladıktan sonra ilk bölümünden sonra yorumlarınızı görmek istiyorum bu topic'de...

dıary
29-10-05, 23:45
ben dizi carsamba olmassasında hangi gün olursa olsun carsamba olursa izleyemem insallah carsamba gününe koymazlar yani ben bu diziyi kesin izlerim tabi carsamba günleri olmassa ;)

dgge
30-10-05, 01:02
Gülben ERGEN in şimdiye kadar neredeyse yaptığı bütün çalışmalarını izledim( dizi film vs.)..her birinde kendini geliştirerek ilerlemiş..şarkıcılığı öncesindede zaten oyunculuğu var ama bence herşeyden önce gerçekten bir oyuncu Güben ERGEN..Güven KIRAÇ ın yakışmaması düşüncesi yanlış geldi..bana kalırsa bu kadro beraberce çok iyi bir proje sunacaklar ve bizlerede keyifle izlemek düşücek...başarılar dilyorum başta Gülben ERGEN olmak üzere tüm ekibe..GÖNÜL'e :)

sesar
30-10-05, 12:13
Şu günlerde birçok dizi ardı ardına yayına giriyor.Ancak o kadar çok dizi varki aynı gün aynı saatte iddialı yapımlar yayına sunuluyor.Tabi birde kemikleşen ve bazı gün ve saatlere ambargo koyan diziler belki de daha kaliteli yapımların izlenmesine engel olabiliyor.
Gülben Ergen sanat yaşamının başından bugüne kadar; oyunculuğunu bulunduğu çalışmalarda reyting rekorları kırarak ispatlamıştır.Türkiye' de bir dönem unutulan sitcom diziler dadıyla geri dönmüştür.
Güçlü oyuncu kadrosuyla "Gönül" ün tv dünyasında başarılı olmasını diliyorum...

SeDa_Y
30-10-05, 12:56
Gülben Ergen'in bugüne kadar rol aldığı dizilerde oyunculuğunu kanıtladığını düşünüyorum...oynadığı dizilerde(fırat,marziye,dadı ve hürrem sultan) birbirinden çok farklı karakterleri canlandırması ve bizi bu karakterlere ınandırmasının oyunculuğundaki başarısı olarak görüyorum...yeni dizisi GÖNÜL'de de bu başarısını göstereceğinden kendini daha da geliştireceğinden hiç kuşkum yok...sabırsızlıkla bekliyorum:)

BurcuDemir
30-10-05, 13:03
Gülben Ergen daha oncede oynadıgı tum dizilerde oyunculugunun ne kadar iyi oldugunu ispatladı bana gore...Marziyede;duygulu,saf,sevgi dolu birini oynarken Dadı da;fıkır fıkır,sevimli,hayat dolu bir insanı oynadı...Hürrem Sultanda;tarihin gizemli olaylarını durusuyla izleyiciye yansıttı...Ben Gülben Ergen'in oyunculukta cok iyi oldugunu dusunuyorum...Her zaman daha iyisi icin calısan bir sanatcı Gülben Ergen...eminim Gönül dizisi de cok cok iyi olucaktır...Oyuncu kadrosuyla olsun,senaryosuyla olsun cok kaliteli bir proje...BASARILAR DİLİYORUM...

rainmaker
30-10-05, 17:10
Gülben Ergen'in Oyunculuğunun, Tiyatrodan Gelmemiş Birine Göre Hiç De Fena Olmadiğini Düşünüyorum.
Güven Kiraç'i Masumiyet'ten Bu Yana Hayranlikla Izliyorum.
Ragip Savaş Ise Nerdesin Firuze'de çok Başariliydi. Yildizlarin Altinda Müzikalinde Ise Döktürüyor. Yeri Gelmişken Izlememiş Olanlara Tavsiye Edeyim. Pişman Olmazsiniz.
Sözün Kisasi Heyecanla Bekliyoruz Gönül'ü...
Not: Bir Ara Bir Yerlerde, Gönül Dizisinde Güven Kiraç Ve Ragip Savaş'la Birlikte şevket çoruh'un Da Oynayacağini Okumuştum. Doğruysa Bu Dizi Tadindan Yenmez... Bu Konuda Bir Bilgisi Olan Varsa Yazabilir Mi?

TubaHaykir
30-10-05, 17:11
Gülben Ergen'in bugüne kadar oynadığı bütün diziler reyting rekorları kırdı... Gülben Ergen sadece bir drama ya da komedi oyuncusu olmadığını birbirinden farklı karekterleri canlandırarak gösterdi.. bunu Marziye ve Dadı'da rahatlıkla görebiliriz....Gülben Ergen her zamanki gibi kaliteli bir projeyle karşımıza çıkacak eminim bu proje en az diğerleri kadar başarılı olucak... çünkü Gülben Ergen yerinde saymayı sevmeyen günden güne kendisini geliştiren bir sanatçı...yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..:)

rainmaker
30-10-05, 18:41
Gülben Ergen'le dizi hakkında habervitrini.com'dan bir ropörtaj:

Her zaman olduğu gibi yine yoğun bir çalışma temposu içindeyim. Şu an görüşmeleri tamamlanmış bir dizi film var. Uzun zamandır çok dizi teklifi geliyordu ama hiçbiri içime sinmiyordu. Ancak Gani Müjde, o sempatikliği ile beni o kadar güzel ikna etti ki. Daha doğrusu inandırdı ki... Kısmetse, yeni yayın döneminde Kanal D ekranında olacağız.

- Adı nedir, nasıl bir hikayesi var?

Dizinin ismi Gönül... Gönül, karakterimizin adı. Başından üç evlilik geçmiş, üç eşiyle de problemler yaşamış, üç çocuğu olan, ayakta durmak için mücadele veren bir kadın bu.

- Eşlerini kimler canlandırıyor?

Şevket Çoruh, Ragıp Savaş ve Güven Kıraç. Komedi tarzında bir dizi ama dram tarafı da çok fazla.

- Gönül'ün üç evliliği de neden bitmiş?

Yaşadıklarının içinde ihanet var, kayınvalide var, bir de sürpriz bir hikaye daha var, onu söylemeyeyim. Biraz fazla gururlu bir kadın Gönül!

nazmemoli
30-10-05, 19:54
ya kimse fragmanını fln görmedi mii.......ne zaman başlıcak aaay ölcem merakten yaw...

gokhansanl
30-10-05, 20:41
Ceylan Gözlü Güzel Kadini Sabirsizlikla Bende Bekliyorum
Açikcasi Gülben Ergen'in Hürrem Sultan'da Sergilediği Güçlü Anne Karekteri Beni çok Etkilemişti Oğlunun ölüş Sahnesi Falan...yine Bu Duygulari Bize Yaşatir Inşallah.. ;)

MasalTeam
31-10-05, 10:22
ya kimse fragmanını fln görmedi mii.......ne zaman başlıcak aaay ölcem merakten yaw...

Henüz cekimler bile baslamadi.2-3 Hafta sonra cekimler baslayacak.Tahmin ediyorum Kasim - Aralik gibi yayinda olacak.

rainmaker
31-10-05, 13:18
ben de ocak ortası başlayacak diye duymuştum...

nazmemoli
31-10-05, 13:48
teşekkürler nerden öğreniyorsun bunları masalteam anlamadım wallahi...

berkayd
01-11-05, 05:42
Öncelikle bende başta Gülben Ergen olmak üzere tüm ekibe yeni dizinin hayırlı olmasını diliyorum.Görüyorum ki farklı farklı fikirler ortaya atılmış tabiki herkesin
fikrine saygımız sonsuz.Ben şahsi kanaatimce Gülben Ergen'in bu dizinin de
altından rahatlıkla kalkacağına inanıyorum.Gülben hanımın iyi bir şarkıcılığının
yanında, iyi de bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Daha önceki yaptığı dizilerde de bunu ispatladığını hepimiz gördük zaten.En bilineni ve en popüler olanı Dadı.Bence diğer dizilerdeki gibi bu dizide de oldukça iyi bir performans göstermiştir ki 7'den 70'e birçok ta izleyeni olmuştur ve kendini de ağırlıklı olarak bu dizide göstermiştir.Drama olarak ta çok iyi örnekleri biliyoruz Marziye ve Fırat dizisindeki başarılı oyunculuğunu bi hatırlayalım.
Komedi olsun drama olsun her türlü karekteri üst düzey bir
oyunculukla sergileyeceğine inanıyorum.
Dizi için geri saymaya başladım bile,merakla bekliyorum.Umuyorum her şeyin hayırlısı olur.Uzuuun bir aradan sonra dizi anlamında Gülben Ergen'i ekranda izlemek çooook ama çok keyifli olacak. :D :D :D

SertaGE
01-11-05, 10:44
Söylediklerinin Gülben Ergen'i ilgilendiren kısmına cvp verim...
Madem Gülben Ergen oyunculuktan anlamıyor neden reyting rekorları kırıyor sence?
Elbetteki bu saydığın isimler kadar olamaz ama Gülben Ergen hergün her saniye kendini yenileyebilen bir sanatçı.Gülben Ergen'in oyunculuk konusunda da kendine örnek aldığı isimlerden birisi Meltem Cumbul.Neden ilerde o'nun kadar başarılı olamasın ki.Daha önce de söyledim bu işi kimse anasının karnında öğrenmiyo ya???
Önyargılı olmamanı tavsiye ederim.Dizi başladıktan sonra da fikirlerini almak isterim...

Petek_GE
01-11-05, 13:53
Gulben Ergen Hulya Avsar ve de Petek Dincoz

Islerinden cok sadece birbirlerine satasmalariyla ve birbirlerini kiskanmalari ile gundeme gelen yuzleri eskimis yasli basli magazin kadinlari. Hangi oyunculuk hangi sarkiciliktan bahsediyoruz? Bu ucunden hangisi bir Sanem Celik ya da Nurgul Yesilcay ya da Meltem Cumbul olabilir? Hangisinin sesi guzel? Sorarim size hangisi Sezen Aksu Nilufer ya da Zerrin Ozer gibi sarki soyleyebilir? Bunlar sadece kilolari zayiflamalari sevgili ya da eslerinin onlari boynuzlamasi ile gundeme gelen medya maymunlari. Hele bir ara bir selulit fasli vardi ki anlatmaya kalksam sayfalar yetmez ucunden de gina geldi. Izlemeyecegim.

P.S. Gulben Ergen Fun Club istilasina ugrayacagimi biliyorum ama umrumda degil ben Gulbeni ya da Hulyayi ya da Peteki sevmek zorunda degilim....

Bende sadece Gülben Ergenle ilgili olan bölüme cevap vericem çünkü beni SADECE O İLGİLENDİRİYOR.. her şeye önyargılı yaklaşıyorsunuz Gülben Hanım şimdiye kadar yaptığı hangi işte başarısız oldu ki, hangisini gördünüz.. ne zaman Gülben Hanım bir iş yapsa hemen objektifler ona çevriliyor işi iyi yapsa da sırf ‘’birileri’’ gündemde kalsın diye ona yükleniliyor Gülben Ergen HER ZAMAN İŞİNİ ÇOK İYİ YAPAN BİR SANATÇI!!! Ve bundan sonrada bu böyle devam edecek.. sizin gibi önyargılı davrananlara rağmen..

BurcuDemir
01-11-05, 15:22
Öncelikle bir sey soylemek istiyorum...Kimse kimseyi sevmek zorunda degildir..ama sevmediginiz biri icin anlamsız ve hakeret dolu yorum yapma hakkına sahip degilsiniz...Gülben Ergen,daha iyisi icin calısan,emek veren cok calıskan bir sanatcı...Tabiiki herkezin fikri ayrı olabilir ama bir gercek var o da Gülben Ergen'in basarısı...Dizileriyle reyting rekorları kıran,albumlerinin tirajından öldüller kazanan,konserlerinde on binlerce seyircinin karsısına cıkan Gülben Ergen icin bu kadar kolay elestiri yapamazsınız...GENÇ YAŞINA ragmen kazanmıs oldugu basarılarla sanat hayatında daha fazla yer almıs kisilerle rakip gosterildi...KİMSE KALKIPTA GÜLBEN ERGEN TAKLİT YAPIYOR,SU KİSİYLE REKLAM YAPIYOR DEMESİN...BU BASARI BİLMEM KİME LAF ATARAK OLMUYOR CALISARAK EMEK VEREREK KAZANILIYOR BAZI SEYLER...HERSEY BU KADAR KOLAY DEGİL...BU KADAR EMEGİ,CALISMAYI,BASARILARI BİR KAC SACMA CUMLEYLE ARKADA BIRAKAMAZSINIZ...BUNLAR GECİCİ SEYLER..KALICI OLAN BASARILARDIR...

Medea
01-11-05, 16:08
Gulben Ergen Hulya Avsar ve de Petek Dincoz

Islerinden cok sadece birbirlerine satasmalariyla ve birbirlerini kiskanmalari ile gundeme gelen yuzleri eskimis yasli basli magazin kadinlari. Hangi oyunculuk hangi sarkiciliktan bahsediyoruz? Bu ucunden hangisi bir Sanem Celik ya da Nurgul Yesilcay ya da Meltem Cumbul olabilir? Hangisinin sesi guzel? Sorarim size hangisi Sezen Aksu Nilufer ya da Zerrin Ozer gibi sarki soyleyebilir? Bunlar sadece kilolari zayiflamalari sevgili ya da eslerinin onlari boynuzlamasi ile gundeme gelen medya maymunlari. Hele bir ara bir selulit fasli vardi ki anlatmaya kalksam sayfalar yetmez ucunden de gina geldi. Izlemeyecegim.

P.S. Gulben Ergen Fun Club istilasina ugrayacagimi biliyorum ama umrumda degil ben Gulbeni ya da Hulyayi ya da Peteki sevmek zorunda degilim....
Sevmek zorunda mısın??Elbette değilsin bu saygı duyulması gereken birşeydir.Tek katılmadığım ;sırf Zerrin Özer vb şarkıcılar kadar sesi yok diye şarkıcı olamayacağı ve bunun yanında da oyunculuk yeteneğinin olmadığını söylemendir.Magazinlerdeki bazı beyanlarına sevenlerinin de katıldığını sanmıyorum ama bu başarısız olduğunu ve sevilmediğini göstermez sanıyorum değil mi?Kelimelerini seçerken sadece özen göstermeni dilerim yoksa eleştiri herzaman herkesin hakkıdır arkadaşım.Bana göre bu medya ortamında;1- Sadece polemik yaratan ve sadece konuşanlar 2-Konuşan ama bunun yanında da üreten insanlar vardır.Gülben Ergen bence ikincisidir.

TubaHaykir
01-11-05, 16:33
Herkes herkesi sevmek beğenmek zorunda değil ama bir insanı sevmemek ona hakaret etmeyi gerektirmez..Gülben Ergen'in bugüne yaptıklarını hiç kimse görmezden gelemez...eğer sesi olmasaydı oyunculuğu olmasaydı ne albümleri 600 bine ulaşırdı ne dizileri reyting rekorları kırardı ne konserleri binlerce kişi tarafından doldurulurdu ne de bu kadar çok sevilirdi...ne yazıkki medyanın bazı kişilerin onun yaptıklarını gölgelemek gibi bir çabası var şuana kadar medya sadece Gülben Ergen'in başarısını değil hangi sanatçının başarılarını yaptığı iyi şeyleri örnek alınacak taraflarını yansıttı ki ama Gülben Ergen bütün bunlara genç yaşına rağmen büyük başarılara imza attı ve atmaya devam edecek...çünkü gerçek kalıcılık saygınlık başarılarla sağlanır...

sisley
01-11-05, 20:00
ben güzel bir dizi olacak diye düşünüyorum dadı da çok gülmüştüm gülben ergen in performansıda iyiydi bence e bu dizide de şevket çoruh,ragıp savaş ve güven kıraç la olcağına göre yine güleriz

cananhncr
01-11-05, 23:24
Sen Gülben Ergeni sevmediğin hatta nefret ettiğin için birşey üretmediğini göremiyorsun.Üretmek demek illa ki şarkı sözümü yazmak mı oluyor.Emeğe saygı duymak gerekir bence.Gülben Ergen herzaman en güzelini yapmaya çalışan ve sevenlerini mutlu etmek için uğraşan bir sanatçı.Kimse sana aç da izle diye baskı yapmıyor zaten sevmiyorsan izleme zorlamıyoruz.ama izlemedende yorum yapma bence sonra pişman olursun belki.Ben diziyi sabırsızlıkla bekliyorum çoğu insan gibi.

nazmemoli
02-11-05, 10:49
ya burası ne olmuş böyle....biz burda dizi hakkında çeşitli yorumlar yapmamız lazımken sizler de gülben ergen i çekiştiriyorsunuz.amacım yni bi polemik çıkarmak değil ama bence gülben e. tartışılmaz bi kadın.o dendi mi yeryerinden oynar.güzellik deseniz var iyilik masumluk ta var.daha başka ne ister ki insan.ayrıca hürrem sultanda da müthişiti.dadı.ama burada gülben ergen i tartışmayalaım lütfen.onun kendi bölümü var.ayrıca da dediğim gibi o TARTIŞILMAZ BİR İNSANDIR.ama herkesin düşüncesi farklıdır tabi ki..inş yakında dizimiz başlar...ama böyle yapmayın..

demirkan
02-11-05, 11:35
ya arkadaşım sen ne sanat dan nede sanatcıdan anlıyosun, senin kriterlerin farklı, geneli temsil edecek fikir ve düşüncelerden uzaksın .yani kusura bakma ama gülben le ilgili düşüncelerine benimde katılmam mümkün degil , dayatmalar ve politik hamleler le bir yere gelmiş ,oyunlarda ayagını elini nereye koyacagını bilmeyen kameraların karşısında olagan üstü yapmacık ve samimiyetden uzak bir insan, beni şu sanatcı veya bu sanatcıyla yaptıgı sürtüşmelerden önce sanatcı kimligi ilgilendiriyor , şu an yerini saglamlaştırdıysa dua etsin kocası MUSTAFA ERDOGAN a

demirkan
02-11-05, 11:45
adı geçen sanatcı hakkındaki yorumlarınıza aynen katılıyorum ,güzellik anlayışından uzak , sinemanın sanat oldugunu hissetmeyen malesef bir toplumuz galiba , film lerdeki 20-30 yaşları arasındaki genç erkek ve kız oyunculara ah işte benim aşkım diyerek platonik aşk yaşayan 15-18 yaşları arasındaki gençlerimize acıyorumm
bu film bana şunu verdi şu oyuncu bu karakteri harika oynadı ,kamera arkası olayı nasıldı ,yönetmen neler düşündü bunları farketmeden gidin bakalım adı geçen bayan ve diger şahısların peşinden

GürkanOğuz
02-11-05, 12:30
Gülben Hanımın daha önceki dizileri bilindik ;) Marziye olsun Hürrem Sultan olsun ve özellikle en son dizi si Dadı olsun...hepsindeki başarıları ortada Gönül'ü de sabırsızlıkla bekliyoruz...Muhteşem olacağından hiç şüphem yok...

GürkanOğuz
02-11-05, 12:35
Gulben=Kotu bir Hulya Avsar taklidi.
Gulben=Polemik.

.

her ikisinide ne kadar tanıyosunuz??bu sözleri söylerken neye dayanarak söylüyorsunuz???medya yi takip eden herkes bilir ki Gülben abla hiç bir zaman polemik yaratmaz...hep Gülben Hanıma laflar gelir ve Gülben Hanımda elinden geldiğince cevap vermez...son zamanlarda herkes Gülben Hanıma sataşmaya başladı bunları çok iyi biliyoruz görüyoruz At Gözlüklerini çıkar da sende bi bak istersen...Hülya Avşarda taklit edilecek ne var Allah Aşkına nesi taklit olacak yaaa???

MasalTeam
03-11-05, 12:18
Arkadaslar ;

Bu baslik Gülben Ergen icin degil "Gönül" dizisi hakkindaki yazilariniz icin acilmistir.Lütfen Gülben Ergen ile ilgili yazilarinizi "Yerli Oyuncular" bölümüne yazin.Ayrica Kisisel tartismalara yol acabilecek, hakaret icerikli mesaj atmak yasaktir.

Tüm Kullanicilarin dikkatine,

Saygilar

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

GürkanOğuz
06-11-05, 08:38
[B] Arkadaslar ;

Bu baslik Gülben Ergen icin degil "Gönül" dizisi hakkindaki yazilariniz icin acilmistir.Lütfen Gülben Ergen ile ilgili yazilarinizi "Yerli Oyuncular" bölümüne yazin.Ayrica Kisisel tartismalara yol acabilecek, hakaret icerikli mesaj atmak yasaktir.

evet masal team müdahale için saol bu konu seninde dediğin gibi Gülben Ergen için değil ama işte yazılan yazılara dönün bi bakın yazının başından itibaren konu Gülben Hanıma geliyo hemen taşlar başlıyo...bugün bir çok tv de ve gazetede olduğu gibi...
herkes şahsi fikrini sööleyince hata olmuyo biz sööleyince fanatikliğe kaçıyo...bunun sebebini anlamış değilim...bilmem anlatabiliyomuyum????

buse feyza
07-11-05, 15:03
sıkıldım....
hemde çok....
hergün gülben ablamıza gelen hakeret dolu msj ları okumaktan sıkıldım....
gürkan ya bu ne....biz fanklüpte hiç sevmediğimiz ünlüleri bile böyle acımasızca eleştirmiyoruz....
neyse gönülü sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

GAİA
07-11-05, 18:35
Daha dizi yayınlanmaya başlamadan böyle hazımsızlıklar ve anlamsız tartışmalar yaşarsak, başladığında neler olur düşünmek istemiyorum bile.Lütfen sakin olalım..sevenler de sevmeyenler de.Önce bir dizi başlasın,sonra iyisiyle kötüsüyle konuşalım.

buse feyza
10-11-05, 14:16
Kesinlikle Hak Veriyorum O Zaman Konuşalim.... ;)

rainmaker
04-12-05, 18:14
çekimlere aralık ortası başlanacakmış. ocak ortası da yayınlanmaya başlar sanırım. bekliyoruz bakalım heyecanla...

first lady
04-12-05, 18:52
gülbenin oğlunu oynıycak çocuk bulunamamış.tiyatro öğretmeni kardeşimi önermiş.deneme çekimlerine gidicek.bakalım nolcak :confused:

zinober
07-12-05, 07:57
Ragıp Savaş, bu dizide Gülben ergen'in eski kocalarından birini oynayacakmış, bence en renkli karakter o olacak çünkü bir İtalyan'ı oynuyor

neslihan2
10-12-05, 18:29
dizinin konusu güzel 3 erkek oyuncusu ii ama... yazsam silinecek onun için başrol oyuncusu hanım la ilgili asla ii olmayack düşüncelerimi yazmayayım bu dizi ancak 3 kaliteli, başarı,bugüne kadar kndilerini başarılı işlerle kanıtlamş,eğitimli oyuncu güven kıraç,ragıp şavaş ve şevket çoruh götürür onlada dizinin tutacağını sanmıyrm kanal d nin bu seneki yayından kaldırılan dizilerini düşündkçe...

Medea
10-12-05, 23:18
Bir insanı sevmemenize kimse karışamaz ama onun kişiliği vs yi bir kenara bırakıp işlerine konsantre olmak lazım.Önyargı kötüdür önce yapılan işi görmek sonra da ona göre eleştiri veya yorum yapmak lazım sanıyorum ki.Ben de her izlediğim dizinin veya filmin tüm oyuncularını çok sevmiyorum tabii ki yada her dinlediğim şarkının yorumcusunu ama başlamadan önce böyle bir önyargı yerinde mi bilemiyorum.Gülben Ergen başarılı ve yetenekli bir isim bence magazincilerin gazına gelmeyelim diyorum.Ha sevmiyorsanız o zaman izlemezsiniz tabii ki kimse de size neden demez bu da doğal haktır.

Erkano
17-12-05, 15:31
Bence Bu Dizi Tutulur Cünkü Kaliteli Oyuncular var .
Gülben Ergen de fena bir oyuncu deyil dadi da hepimiz bunu gördük.

zinober
21-12-05, 07:27
Ocak ayının son haftasında yayınlanmaya başlayacak

arzu_
21-12-05, 13:27
canııııımmm demek gülbencim dizi çekiyormuş..bazılarının olumsuz düşünceleri olsa bile zevkle ve bayıla bayıla izliicem bu diziyi...bi sayfada arkadaş hürrem sultan 8 bölmüde yayından kaldırılmıştı demiş o dizi aslında 4 bölüm çekilecekti ancak reytinglerin artışı nedeniyle 8 bölüme yayıldı...gülben ergen ve diğer oyuncuların başarısı tartışılamaz bile..bence bunları bırakıp dizinin başlayacağı günü bekliyelim...

FaVoRe
21-12-05, 13:39
canııııımmm demek gülbencim dizi çekiyormuş..bazılarının olumsuz düşünceleri olsa bile zevkle ve bayıla bayıla izliicem bu diziyi...bi sayfada arkadaş hürrem sultan 8 bölmüde yayından kaldırılmıştı demiş o dizi aslında 4 bölüm çekilecekti ancak reytinglerin artışı nedeniyle 8 bölüme yayıldı...gülben ergen ve diğer oyuncuların başarısı tartışılamaz bile..bence bunları bırakıp dizinin başlayacağı günü bekliyelim...
tEBRİKLER...çOK gÜzEl sÖlYeDiN.......aYnWEn bEn dE SevE SeVE İzLiCEmç...:):):):):)

arzu_
29-12-05, 08:27
GEÇTİĞİMİZ YIL HAMİLE KALAN ANCAK BEBEĞİNİ KAYBEDEN GÜLBEN ERGEN, BU KEZ ROL GEREĞİ HAMİLE KALDI!...

29/12/2005 10:01

Yakında Kanal D’de yayınlanacak "Gönül" adlı dizinin çekimlerine önceki gün başlayan Gülben Ergen, ilk çekim gününde hamile görüntüsüyle kamera karşısına geçti.

Geçtiğimiz yıl hamile kalan, ancak bebeğini kaybeden Gülben Ergen, hamile rolüyle ilgili "Çok değişik bir duygu. İnsan kendini çok farklı hissediyor" dedi.

Dizide, Ragıp Savaş, Güven Kıraç ve Şevket Çoruh, Gülben Ergen’in eski eşlerini canlandırıyor. Üç eşinden boşanan Ergen’in eski eşleri ve çocuklarıyla yaşadıklarını mizahi dille ekrana taşıyacak olan dizi, önümüzdeki ay KANAL D’de ekrana gelecek.

:cheer: :yt19:

chaylack
29-12-05, 10:03
http://www.myehost.de/resim/images/npe49198.jpg
Hevesini alacak
Bebeğinin sakat doğma riski nedeniyle 8 ay önce hamileliği son bulan Gülben Ergen, Gönül' isimli dizide hamile olmanın keyfini çıkaracak. Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı dizide, Ergen başından üç evlilik geçmiş 'Gönül' isimli kadını canlandırıyor.

Çok mutluyum
Dizinin ilk bölümünde karnı burnunda görülen Ergen, yaşadığı acı tecrübe nedeniyle duygusal anlar yaşadı. Rol gereği bile olsa hamileliğine sevinen Ergen, yeni yıldan da umutlu: "İlk kez hamile rolündeyim. Bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum."
ya çok şeker gözüküyo:yt38:

_butterfly_
01-01-06, 09:04
evett arkadaşlarr yeni yılınn ilk haberii bendenn olsunn dimi amaa

dizi 19 OcAK pErŞeMbE günü yayınlanacakk......

_butterfly_
03-01-06, 17:27
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/Gonul/1/140x220.jpg

Gönül

Üç kocayla evlenmiş , kocalarından (Lütffü hariç) hiçbiri annesi ve ailesi tarafından onay görmemiş,üç kocadan birer çocuk sahibi olmuş fakat koşullar nedeniyle üç kocasından da boşanmış alımlı ve hayata karşı taviz vermeyen Gönül isimli bir kadının hikayesi...İlk kocası Kudret maço bir minübüs şöförü, ikinci kocası Fernando İtalyan bir pizzacı, son kocası Lütfü ise hala annesiyle yaşayan ana kuzusu bir çiçekçidir. Üç kocanın üçü de halen Gönül’ün peşinde. koşmaktadır .. Kocaların kendi aralarında rekabeti, çocukların kendi aralarındaki rekabeti yer yer dayanışmaları , yer yer annelerini babalarıyla evlendirme çabalarını anlatan bir komedi dizisi...

Gönül’ün annesi Nurhayat hep farklı bir hayat düşlemişti Gönül için...Ablası Bahtışen gibi okuyup iş sahibi olmasını..Halbu ki Gönül lise zamanlarında gönlünün sesini dinler;anne ve ablasının bütün karşı çıkmalarına rağmen Kudret’le ilk evliliğini yapar...Fernando ikinci sevdasıdrı Gönül’ün ve nihayet Nurhayat Hanım’ın onayladığı Lütfü..Hepsinden birer çocuğu olur Gönül’ün İffet,Can Marko ve Ziya...

Hikayemiz,Gönül’ün üç evliliğinden olan çocukaları ve bu üç eşinin hala Gönül’le tekrar beraber olma çabalarını anlatan olaylarla devam eder.

Yapım: MASALEVİ FİLM YAPIM
Yapımcı : Ali GÜNDOĞDU
Senaryo : Gani MÜJDE (Tükenmez Kalem)
Yönetmen : Faruk TEBER
Oyuncular : Gülben ERGEN, Ragıp SAVAŞ, Güven KIRAÇ, Şevket ÇORUH, Belma CANCİĞER, Fisun ERBULAK, Ziya DORUKAN, Canan ÖZER, Onur KILIÇ, Ayşen TEKİN, Mine TEBER, Ercan DİLER

sinemim_g
04-01-06, 19:44
Karşınızda liseli Gülben
Önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayınlanacak "Gönül" adlı dizide rol alan Gülben Ergen rol gereği liseli kız oldu...

04.01.2006

Önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayınlanacak "Gönül" adlı dizide rol alan Gülben Ergen rol gereği liseli kız oldu. Öğrenci kıyafeti giyince lise günlerini hatırlayan gözde assolist dizi setinde nostalji yaşayıp şunları söyledi: "Öğrenciyken de şimdiki gibi süslü püslü bir kızdım. Öğretmenlerim krzardı ancak pek aldırış etmezdim. Okul çıkışı kapının önünde çok sayıda bekleyen olurdu. Anlayacağınız Cengiz Kurdoğlu'nun 'Liselim' par-çasmdaki gibi bir durum vardı. Doğrusu çok güzel günlerdi."

vatan gazetesi

LİSELİ GÜLBEN

Ocak ayı sonunda KANAL D’de yayınlanacak "Gönül" dizisinde başrol oynayan Gülben Ergen, lise öğrencisi genç bir kız olarak kamera karşısına geçti. Senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı dizi için beş yıl aradan sonra kameların karşısına geçen Ergen, lisede okurken süslü püslü bir öğrenci olduğunu söyledi.

hürriyet gazetesi

Gülben lise yıllarına döndü

Başrolünü oynadığı 'Gönül' adlı dizi için geçen hafta hamile rolüne soyunan Gülben Ergen, bu hafta da liseliydi

MAGAZİN SERVİSİ

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, başrolünü Gülben Ergen'in oynadığı 'Gönül' isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Geçen hafta dizi çekimlerinde hamile kıyafetiyle kamera karşısına geçen Ergen, bu kez de bir lise öğrencisini canlandırdı.

'Liselim durumu!'
Ergen, kıyafetiyle ilgili olarak yöneltilen sorular üzerine şöyle konuştu: "O yıllarda giydiğim kıyafetin aynısını istettim. Formamın içinde beyaz atletim de aynen bu şekilde gözükürdü. Saçlarımı hep örgü yapardım. Okul yıllarında kapıda otomobilleriyle bekleyen sevgili adayları olurdu. Cengiz Kurtoğlu'nun parçasındaki 'Liselim' durumu vardı."
Lisede başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen sanatçı, "10 üzerinden 7 alıyordum. Sanatçı olmayı hiç düşünmezdim. Yalnızca işkadını olmayı düşünüyor-dum" diye konuştu.

milliyet gazetesi

sinemim_g
04-01-06, 19:56
http://img319.imageshack.us/img319/3432/img18746jf.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
04-01-06, 19:59
http://img319.imageshack.us/img319/2177/news033xx.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/8076/news011it.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/3788/img20049lc.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
04-01-06, 20:01
http://img319.imageshack.us/img319/7059/img19882dr.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/9353/img19809go.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/7972/img19798sb.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
04-01-06, 20:03
http://img319.imageshack.us/img319/144/img19433vi.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/5439/img19312fz.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/3145/img19280no.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/4060/img19030sq.jpg (http://imageshack.us) http://img319.imageshack.us/img319/9652/img18798ux.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
04-01-06, 20:09
http://img319.imageshack.us/img319/2103/gnl8vv.th.jpg (http://img319.imageshack.us/my.php?image=gnl8vv.jpg) http://img448.imageshack.us/img448/2932/fan3biglise7js.th.jpg (http://img448.imageshack.us/my.php?image=fan3biglise7js.jpg)

sinemim_g
04-01-06, 20:12
http://img448.imageshack.us/img448/5/axmag016qz.jpg (http://imageshack.us) http://img448.imageshack.us/img448/9702/fan2bigliseli1uw.th.jpg (http://img448.imageshack.us/my.php?image=fan2bigliseli1uw.jpg)

sinemim_g
14-01-06, 13:15
gerçekten izlenmeye değer...
buyrun resimhttp://img25.imageshack.us/img25/2262/yen9ag.jpg (http://imageshack.us)ler...

sinemim_g
14-01-06, 13:16
http://img25.imageshack.us/img25/1156/gonul355gp.jpg (http://imageshack.us) http://img25.imageshack.us/img25/7470/gonul362ao.jpg (http://imageshack.us) http://img25.imageshack.us/img25/7909/gonul340qj.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
14-01-06, 13:18
http://img25.imageshack.us/img25/5066/gonul340co.jpg (http://imageshack.us) http://img25.imageshack.us/img25/5915/gonul335ff.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
14-01-06, 13:19
http://img25.imageshack.us/img25/60/gonul284jg.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
14-01-06, 13:22
arkadaşlar çok resim var ama url midir nedir onda bir sorun var görüntülenmiyo sonra gönderebilirsem gönderirim...
bu arada www.gonul.tv adresi hizmete sunuldu burda bir anket var dizi hangi gün yayınlansın diye istediğiniz bir gün varsa lütfen ankete katılın... :img-thumb

komando
14-01-06, 13:34
http://img293.imageshack.us/my.php?image=gonul312zn.jpg http://img293.imageshack.us/my.php?image=gonul321jr.jpg

gzm
14-01-06, 22:25
arkadaşlar çok resim var ama url midir nedir onda bir sorun var görüntülenmiyo sonra gönderebilirsem gönderirim...
bu arada www.gonul.tv adresi hizmete sunuldu burda bir anket var dizi hangi gün yayınlansın diye istediğiniz bir gün varsa lütfen ankete katılın... :img-thumb

ben ctesi ye oy verdim bir tek o gün izlenebilir diger günler pek sansı olmaz

sumisali
15-01-06, 12:14
ben ctesi ye oy verdim bir tek o gün izlenebilir diger günler pek sansı olmaz
ya daha fragmanı bile dönmüyor bunun ama yorumlar bayağı var evet cumartesi yada pazar olrusa izlenir gibi geliyor ama geç saatte olursa kaybeder

_butterfly_
15-01-06, 12:21
ben gördüm fragmanınıı..amaa çok karışıkdı....gülben ergeni gösteriyoduu hepp..diğer oyuncuları göstermedii...zaten hep kırık kanatları gösteriyorr...bende bir kere rastladım.... :img-swoon

sumisali
15-01-06, 12:25
ben gördüm fragmanınıı..amaa çok karışıkdı....gülben ergeni gösteriyoduu hepp..diğer oyuncuları göstermedii...zaten hep kırık kanatları gösteriyorr...bende bir kere rastladım.... :img-swoon
hı ben görmemiştimde ondan öyle söyledim ama çocuklar falan güzel olur bu dizi ya

_butterfly_
15-01-06, 12:28
aa yok bendee gördüm diyee dedimm.. :img-hyste evet yaa güzel olcakk gibii..dadı dizisinii hiç sıkılmadan izlerdimm..bakalım bu nası olcakk..??

sumisali
15-01-06, 12:31
aa yok bendee gördüm diyee dedimm.. :img-hyste evet yaa güzel olcakk gibii..dadı dizisinii hiç sıkılmadan izlerdimm..bakalım bu nası olcakk..??
evet komik kadın şu gülben ya onun için güzel giderse dizi izlenir bakalım bekleyip göreceğiz

_butterfly_
15-01-06, 12:37
aslındaa şöylee düşünürsekk reytingsell :img-hyste karşısındaaa iddalı birr dizii yokk..şansıı benceee yüksekk... :good: evet ya zaaten ne kaldı şurda perşembeyee :img-patsa

sumisali
15-01-06, 12:39
aslındaa şöylee düşünürsekk reytingsell :img-hyste karşısındaaa iddalı birr dizii yokk..şansıı benceee yüksekk... :good: evet ya zaaten ne kaldı şurda perşembeyee :img-patsa
neden perşembe yoksa ogün mü verirlecek dizi ama perşembe günü bence şansı çok az

_butterfly_
15-01-06, 12:44
ben dizi perşembe günü yayınlanacak diye biliyorumm..kanal dnin sitesinde öylee yazıyorrduu...ayy yoksa genemi değiştirdi buu kanald...hayrett bişeyyy :img-hyste

sumisali
15-01-06, 12:47
ben dizi perşembe günü yayınlanacak diye biliyorumm..kanal dnin sitesinde öylee yazıyorrduu...ayy yoksa genemi değiştirdi buu kanald...hayrett bişeyyy :img-hyste
yok ya ben bilmiyordum perşembe olacağını onun için sordum yoksa gününün değiştiğini falan bilmiyorum

_butterfly_
15-01-06, 12:48
http://www.kanald.com.tr/bulten/img/table/Ocak2006bulten.jpg

bana her ay başı böylee kanal d bülten maili geliyorr..ordaa öylee yazıyorr... :good:

chaylack
15-01-06, 13:01
evet bende öyle duydum tarihi doğru olabilir full ekran diye bi program var habertürk tv de orda duymuştum tair vermemişti o zaman günü konuşuluyodu aralık ayında yayınlanan bi programında önümüzdeki ay başlıyo çarşamba yada perşembe günü olacak diye

Wolfman
15-01-06, 13:02
neden perşembe yoksa ogün mü verirlecek dizi ama perşembe günü bence şansı çok az

Bence de perşembe günü şansı çok az Şöhret ambagosu ve kurtlar vadisinin tekrarları artık hergün yayınlanıyor üstüne İzzet yıldızhan ve Muazzez Ersoyun saçma programıda eklenince 5 bölümlük hiçbir şansı yok bence bekliyelim görelim

sinemim_g
15-01-06, 14:08
arkadaşlar o gün değişti bence iki yeni diziyi aynı güm yapmazlar göünlün sitesinde anket var orda cumartesiyi oylarsanız iyi olur böyle bir dizinin kaldırılması hoş olmaz cumartesi en iyi gün....

sinemim_g
15-01-06, 14:09
http://img371.imageshack.us/img371/4595/gonul373yn.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/7668/8986100ys.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
15-01-06, 14:12
http://img371.imageshack.us/img371/2817/gonul178dw.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/8624/gonul383uo.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/8199/gonul329tj.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/9915/gonul267hy.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/4828/gonul404sm.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
15-01-06, 14:14
http://img371.imageshack.us/img371/7699/gonul201nq.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/2082/gonul193gk.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/5580/gonul210lt.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/1204/basingefc1050small9iu.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
15-01-06, 14:18
http://img371.imageshack.us/img371/3900/gonul270aa.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/4199/gonul299nv.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/5181/gonul390tt.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/583/news035dk.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/9575/gonul228rx.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/1769/gonul349vy.jpg (http://imageshack.us)http://img371.imageshack.us/img371/3085/gonul453gk.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
17-01-06, 16:11
arkadaşlar kötü bir haber :img-swoon :img-swoon :img-swoon
gönül şubat ayına aktarılmış :img-swoon şubat ayının ik haftası yayınlanacakmış yani 2 hafta var.... :img-swoon :img-swoon

cutiepie
18-01-06, 00:15
gulben ergen hakkinda cok sey yazildi soylendi.
Ben kendisini begeniyorum, umarim bu diziside guzel olur, yayindan kaldirilmaz ve zevkle izleriz.

GüZYanGInI
18-01-06, 09:44
ya fragmanları felan izledim çok hoş bi diziye benzio.. kaçırmıcam ama gönülün kocasını kim oynıcak onu hala anlamadım:((((((

arzu_
18-01-06, 10:16
güzcüm gönülün üç kocası olacak bunlarıda ŞEVKET ÇORUH, GÜVEN KIRAÇ
ve RAGIP SAVAŞ canlandıracak...üç kocasından üç çocuğu olan bir anne olacak gönül..

GüZYanGInI
18-01-06, 10:35
hey maşallaahh... ragıp savaşta kalsaydı keşke çok tatlı adam.... ya ben bunu konusunu bilmiodum hiç.. demek öle üç kocalı gönül

*MeLiS*
18-01-06, 12:45
Üç kocayla evlenmiş , kocalarından (Lütffü hariç) hiçbiri annesi ve ailesi tarafından onay görmemiş,üç kocadan birer çocuk sahibi olmuş fakat koşullar nedeniyle üç kocasından da boşanmış alımlı ve hayata karşı taviz vermeyen Gönül isimli bir kadının hikayesi...İlk kocası Kudret maço bir minübüs şöförü, ikinci kocası Fernando İtalyan bir pizzacı, son kocası Lütfü ise hala annesiyle yaşayan ana kuzusu bir çiçekçidir. Üç kocanın üçü de halen Gönül’ün peşinde. koşmaktadır .. Kocaların kendi aralarında rekabeti, çocukların kendi aralarındaki rekabeti yer yer dayanışmaları , yer yer annelerini babalarıyla evlendirme çabalarını anlatan bir komedi dizisi...

Gönül’ün annesi Nurhayat hep farklı bir hayat düşlemişti Gönül için...Ablası Bahtışen gibi okuyup iş sahibi olmasını..Halbu ki Gönül lise zamanlarında gönlünün sesini dinler;anne ve ablasının bütün karşı çıkmalarına rağmen Kudret’le ilk evliliğini yapar...Fernando ikinci sevdasıdrı Gönül’ün ve nihayet Nurhayat Hanım’ın onayladığı Lütfü..Hepsinden birer çocuğu olur Gönül’ün İffet,Can Marko ve Ziya...

Hikayemiz,Gönül’ün üç evliliğinden olan çocukaları ve bu üç eşinin hala Gönül’le tekrar beraber olma çabalarını anlatan olaylarla devam eder.

*MeLiS*
18-01-06, 12:51

pardon yaa daha önce bi ark.yazmıs bunu.özr dlrm bida yazdgm için.

sinemim_g
18-01-06, 13:22
OLSUN GÜZELİM FAZLA MAL GÖZ ÇIKARMAZ :img-thumb
DİZİNİN REKLAMI DEĞİŞMİŞ...ÇOK TATLI OLMUŞ...
BÖYLE GÜLBEN ERGEN ÜZERİNDE ÇOK GÜZEL BİR KIYAFETLE TANITIYOR DİZİYİ :img-thumb MÜZİĞİ MUHTEŞEM...
GÖNÜLDEN SEVİYORSAN EĞER GÖNÜL İZLENMEYE DEĞER :love04:
BİR BAŞLASA MUHTEŞEM BİR DİZİ İNŞALLAH KALDIRILMAZ DA İZLERİZ YA :img-thumb

Wolfman
18-01-06, 21:16
Tanıtımı bende izledim Aklıma nedense Aliye geldi Aynen o taktiği uyguluyorlar slogan benzerliği ve konu benzerliği bariz var O da darbe yemiş eşlerden güçlü kadın rolünü oynayacak Kısacası Türkiyeye bir tane Aliye yeter :)

GüZYanGInI
19-01-06, 08:00
ben de aliyeyle bi bağlahntısını bulamadım.. aliye dramatik ama bu baya eğlenceli bi diziye benzio.. neyse öğrenicez artık izledikçe

FaVoRe
19-01-06, 11:31
Arkadaşlar hangi gün veriliyor.Gülben ergeni çoooooooooook severim izlerim...

sinemim_g
19-01-06, 11:44
ARKADAŞIM SALI OLMAYACAĞI KESİN GÜLBEN ERGEN ALİYE HASTASI :mad: DİZİYİ KALDIRACAĞIZ DESELER YİNE SALI GÜNÜ YAYINLATMAZ :icon_mrgr
ŞUBATIN İLK HAFTASI YAYINLANACAKMIŞ GÜLBEN ABLA MAİLİNDE ÖYLE DEDİ :mad: GÜNÜ İSE BİZ BELİRLİYORUZ...www.gonul.tv ye girip ordaki ankete oy veririyoruz o haftaya kadar zamanımız var...ben cumartesi derim...
sıra sizde. :img-thumb
bu arada alakaya ıspanak gönül dizisinin aliyeyle yakından uzaktan alakası yok..nerden çıkardınız..her dizinin bir siligonu var gönülünde var...gönül bazen eğlenceli bazen duygusal olucak...
mecera,aşk,kavga,gurur,intikam,ihanet,yalan var....
3 çocuğu annesi,abisiyle yaşıyan tüm kötü olanlara rağmen gülmekten vazgeçmeyen bir kadın gönül:)
gönülden sevmiş....
az kaldı bekleyeceğiz ve göreceğiz :img-thumb

Wolfman
19-01-06, 18:51
Slogan biraz andırıyor evet;
Çocuklarım olmadan asla diyorsanız ALİYE...
Gönülden seviyorsan eğer gönül izlenmeye değer...
Slogan andırıyor ama ben konuyla bir bağlantı kuramadım..

Bende başlarda öyle diyordum Ama sloganı duyduktan sonra Gülben Hanımın 3 çocuğu ile bir kadın nasıl dik duracak Onu göstereceğim demesi benim de aklımda Aliyenin o güçlü yönü geldi Ayrıca Gani Müjdenin her dizisi komediyi de dramı içinde barındıran cinsten

sinemim_g
19-01-06, 21:24
ama hepside reyting getirmiş kaliteli cinsten..gerçekleri yansıyor...
gerçek hayatta kim hep gülüyor yada hep ağlıyor hayatımız hep çalkantılı olmuyormu...ki her dizi birbirinin kopyası değilmi...bu dizi her diziden farklı bence aliye çocuklarını göremiyor sorunu bu ama gönülün sorunu kocaları ve daramatik değil aliye gibi...farkı benimseyelim...

Wolfman
19-01-06, 21:33
Sen beni yanlış anladın galiba herhalde tıpa tıp Aliye benzeyemez Kaldı ki istese de onun gibi olmaz Ama öyle bir imaj veriliyor sanki Dizinin tanıtımından Gülben Hanımın konuşmalarından felan bu sonucu çıkardım
Gani Müjdenin ayrıca hiçbir projesini izlemedim Bunu da izleyeceğimi sanmıyorum Çünkü uzattıkça uzatıyor Bir röportajında Hayat Bilgisini 500 Bölüm çekiceğini söylemişti Yuh dedim İnşallah Gönülde de bu stratejiyi benimsemez Yoksa bizim halimiz ne olur :mad72:

sinemim_g
19-01-06, 21:39
merak etme GÖNÜL 39 bölüm olucak...gülben ergen o kadar uzun oynamaz oynayamaz her zaman yenilenmeden bahseder...büssürü proje varken yıllarca aynı dizide oynamaz...zaten bebek kararı kesinleşirse 39 bölümüde çekemiyecek :img-huh:

sinemim_g
21-01-06, 21:57
arkadaşlar yeni resimler :img-thumb
http://img68.imageshack.us/img68/5772/68lf.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=68lf.jpg)

sinemim_g
21-01-06, 21:59
http://img68.imageshack.us/img68/1159/dizigonulgefc0107small4wx.jpg (http://imageshack.us)http://img68.imageshack.us/img68/5148/dizigonulgefc0108small8zy.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:00
http://img68.imageshack.us/img68/5894/dizigonulgefc0070small9xv.jpg (http://imageshack.us)http://img68.imageshack.us/img68/5965/dizigonulgefc0087small9hl.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:02
http://img68.imageshack.us/img68/3139/gonul569gh.jpg (http://imageshack.us)http://img68.imageshack.us/img68/7788/gonul571sf.jpg (http://imageshack.us)http://img68.imageshack.us/img68/1570/gonul580sw.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:05
http://img68.imageshack.us/img68/3157/gonul617hp.jpg (http://imageshack.us) http://img68.imageshack.us/img68/7224/gonul596ap.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:07
http://img486.imageshack.us/img486/3912/gonul626cj.jpg (http://imageshack.us) http://img486.imageshack.us/img486/7603/gonul635ix.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:09
http://img486.imageshack.us/img486/3015/dizigonulgefc0106small3nm.jpg (http://imageshack.us) http://img486.imageshack.us/img486/8252/dizigonulgefc0104small2wu.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
21-01-06, 22:11
Bilgisayarimda Olan Aksaklik Yüzünden Resimlerin Hepsi Bikerede Gönderilmedi Kusara Bakmayin...
Bu Arada Yeni Reklami Görmüşsünüzdür....düşüncelerinizi Bekliyorum...

muhsal89
23-01-06, 13:56
Bence Benim Fikrim Bu Dizi Okadar Guzel Bişey Olmucak Ama Sadece Tahmin Bellimi Olur Bakarsin Tiryakisi Olurum:)

sinemim_g
24-01-06, 10:24
drama film ve dizilerinden gına geldi artık renkli şeyler izlemek istiyorum bu dizi tam zamannında yetişti valla :mad: bir başlasada izlesem artık :icon_mrgr

MasalTeam
26-01-06, 14:41
Lütfen bu dizi icin baska bir baslik acmayin.

Dizi ile ilgili tüm yazilariniza bu basliktan devam edebilirsiniz.

Saygilarimla ;

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

meesi
26-01-06, 14:55
ya ben gülben ergeni sevmem aslında ama şimdi doğruyu konuşalım dadı dizisinde çok başarılıydı ama yüzü dadı karakterine uygun olduğu için burda da aynı tip birini canlandırırsa hoş olmaz ve dizinin konusunu pek beğenmedim ben

sinemim_g
26-01-06, 19:45
aynı tipi oynamıyor tam tersini oynuyor :img-thumb yani dadıda çok konuşan hareketli,sempatik ne bileyim işte çatlak birini canlandırıyordu...
gönülde ise aklı başında bir anneyi canlandırıyor:)

ÇAKIL85
27-01-06, 02:23
GÖNÜL’ÜN TANITIMI NEDEN OLMAMIŞ?
Kanal-D ekranlarında Gönül dizisinin tanıtımını gördünüz mü? Ben geçen gün gördüm ve çok şaşırdım.
Şık bir tuvalet içerisinde, saçları yapılı, makyajlı bir Gülben Ergen. Adeta, az sonra başlayacak bir baloya gider gibi. Ya da ekranlara gelecek bir eğlenceshow programının tanıtımını yapar gibi. Oysa ekranlara gelecek olan, başından üç ayrı evlilik geçmiş, üç kocasından da üç çocuk doğurmuş çileli Gönül’ün hikayesi. Yoksa, biz dizinin içerisinde star Gülben Ergen’in hayat hikayesini mi izleyeceğiz.

Dizideki ana karakter Gönül. Star Gülben değil ki. Başrol oyuncusu canlandıracağı karekterin tanıtımını böyle sık sık ekrana gelerek yaparsa, seyirci, oyuncunun kimliğiyle, canlandırdığı karekterin kimliğini karıştırmaz mı? Bu da dizinin seyredilme oranlarına olumsuz etki etmez mi? Bence bu tanıtımın böyle olmasını Gülben Ergen istemiştir. Kanal-D’nin deneyimli yöneticileri de onu kırmamak için buna onay vermişlerdir. Bence bu tanıtım hemen yayından kaldırılmalı, yerine, dizinin içinden sahnelerin olduğu, çarpıcı bir tanıtım ekrana getirilmelidir. Benden uyarması. Yoksa, Gani Müjde’nin seneryosuna rağmen sonuç hüsran olabilir.

Kaynak=Bugün Gazetesi

sinemim_g
27-01-06, 11:40
http://img96.imageshack.us/img96/7798/gonul656lb.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/467/gonul703pz.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/8070/gonul670vt.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 11:41
http://img96.imageshack.us/img96/4723/gonul716zv.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 11:42
http://img96.imageshack.us/img96/8152/gonul721at.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 11:44
http://img96.imageshack.us/img96/8017/gonul737mr.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/153/gonul742ih.jpg (http://imageshack.us)http://img96.imageshack.us/img96/9766/gonul756mw.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 11:46
http://img96.imageshack.us/img96/2446/gonul774ac.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/5799/gonul784uh.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/4205/gonul792vt.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/7206/gonul804wx.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 11:49
http://img96.imageshack.us/img96/7862/gonul818xw.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/8059/gonul825ol.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/2973/gonul830di.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/686/gonul848eo.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 12:08
http://img96.imageshack.us/img96/7339/gonul862dr.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/1323/gonul873wb.jpg (http://imageshack.us) http://img96.imageshack.us/img96/8440/gonul882wu.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 12:09
http://img96.imageshack.us/img96/9600/gonul901th.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
27-01-06, 21:31
http://img225.imageshack.us/img225/2118/dfghjklb2zm.jpg (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/1821/aswdfghjkwe5am.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
28-01-06, 23:10
dizi bu hafta başlıyor.... :img-thumb

sinemim_g
31-01-06, 14:07
http://img86.imageshack.us/img86/4868/014ex.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:08
http://img86.imageshack.us/img86/1843/021kq.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:10
http://img458.imageshack.us/img458/9268/043ik.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:12
http://img99.imageshack.us/img99/1210/050oh.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:14
http://img99.imageshack.us/img99/1475/069au.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:15
http://img99.imageshack.us/img99/8752/032bi.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:16
http://img487.imageshack.us/img487/3218/139yg.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:17
http://img99.imageshack.us/img99/7963/159gu.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:18
http://img487.imageshack.us/img487/9251/173cc.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:19
http://img487.imageshack.us/img487/8725/188co.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:20
http://img99.imageshack.us/img99/9753/192wk.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:20
http://img487.imageshack.us/img487/8468/212op.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:21
http://img99.imageshack.us/img99/2863/269sb.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:22
http://img487.imageshack.us/img487/3276/200601230617462801200618474008.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:22
http://img99.imageshack.us/img99/4849/aaa7gx.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:25
ÇOCUKLAR :img-thumb
http://img99.imageshack.us/img99/6761/aaaaaaaaaa8pu.jpg (http://imageshack.us) http://img451.imageshack.us/img451/6284/asasasas3ur.jpg (http://imageshack.us)http://img451.imageshack.us/img451/9992/gonul875ef.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:26
http://img99.imageshack.us/img99/93/vbcvbcv2js.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:30
DİĞER OYUNCULAR........
http://img498.imageshack.us/img498/6048/sdsdsds5ip.jpg (http://imageshack.us) http://img99.imageshack.us/img99/2046/dfdfdsfs8ot.jpg (http://imageshack.us) http://img99.imageshack.us/img99/6483/ragipsavas6ti.jpg (http://imageshack.us) http://img61.imageshack.us/img61/4525/asas0no.jpg (http://imageshack.us) http://img99.imageshack.us/img99/4192/gfd9ea.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:31
http://img61.imageshack.us/img61/9623/sedfa3nw.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:32
http://img99.imageshack.us/img99/4221/cccccccccccc6rq.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:49
http://img460.imageshack.us/img460/8980/399ib.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:50
http://img485.imageshack.us/img485/7282/319lz.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:51
http://img485.imageshack.us/img485/6660/330el.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:51
http://img485.imageshack.us/img485/1277/302gt.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:52
http://img92.imageshack.us/img92/6991/406pn.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:53
http://img485.imageshack.us/img485/9136/369mq.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:54
http://img92.imageshack.us/img92/6408/341xv.jpg (http://imageshack.us)

sinemim_g
31-01-06, 14:56
Gülben Ergen (Gönül)
Ragıp Savaş (Fernando)
Güven Kıraç (Lütfü)
Şevket Çoruh (Kudret)
Belma Canciğer (Nilhan)
Somer Karvan (Cevahir)
Onur Kılıç(Can Marko)
Ziya Dorukan (Ziya)
Canan Özer (İffet)
-------------------------------------------------------
Yapım: MASALEVİ FİLM YAPIM
Yapımcı : Ali GÜNDOĞDU
Senaryo : Gani MÜJDE (Tükenmez Kalem)
Yönetmen : Faruk TEBER
Oyuncular : Gülben ERGEN, Ragıp SAVAŞ, Güven KIRAÇ,
Şevket ÇORUH, Belma CANCİĞER, Fisun ERBULAK, Ziya DORUKAN, Canan ÖZER, Onur KILIÇ, Ayşen TEKİN, Mine TEBER, Ercan DİLER ...

sinemim_g
31-01-06, 15:03
1.BÖLÜM ÖZETİ,
Hayata karşı taviz vermeyen bir kadının hikayesi...

Üç kocayla evlenmiş , kocalarından (Lütffü hariç) hiçbiri annesi ve ailesi tarafından onay görmemiş,üç kocadan birer çocuk sahibi olmuş fakat koşullar nedeniyle üç kocasından da boşanmış alımlı ve hayata karşı taviz vermeyen Gönül isimli bir kadının hikayesi...

İlk kocası Kudret maço bir minübüs şöförü, ikinci kocası Fernando İtalyan bir pizzacı, son kocası Lütfü ise hala annesiyle yaşayan ana kuzusu bir çiçekçidir. Üç kocanın üçü de halen Gönül’ün peşinde. koşmaktadır... Kocaların kendi aralarında rekabeti, çocukların kendi aralarındaki rekabeti yer yer dayanışmaları, yer yer annelerini babalarıyla evlendirme çabalarını anlatan bir komedi dizisi...

Gönül’ün annesi Nurhayat hep farklı bir hayat düşlemişti Gönül için... Ablası Bahtışen gibi okuyup iş sahibi olmasını..Halbu ki Gönül lise zamanlarında gönlünün sesini dinler;anne ve ablasının bütün karşı çıkmalarına rağmen Kudret’le ilk evliliğini yapar...Fernando ikinci sevdasıdrı Gönül’ün ve nihayet Nurhayat Hanım’ın onayladığı Lütfü..Hepsinden birer çocuğu olur Gönül’ün İffet,Can Marko ve Ziya...

rainmaker
01-02-06, 22:44
günü belli olmuş arkadaşlar...

13 şubat pazartesi saat 20.00'de start alıyor...

hepimize iyi eğlenciler...
içimden bir ses çok güzel bir diziyle tanışacağımızı söylüyor...
hadi hayırlısı...

gorgunk
06-02-06, 00:51
bence de güzel bir diziye benziyor.
bakalım göreceğiz.
gerçi gülben ergen in yaptığı bütün işler güzel oluyor.
eminim çokkkkkk eğleneceğizzzzzzzzzz.

sinemim_g
06-02-06, 07:42
dizi önümüzdeki pazartesi :img-thumb ya sihirli anneme yenik düşmez dimi :img-swoon dizi çok güzel bundan eminim bizim fan clüpte perde arkasını filanda gördük müthiş bişey :img-thumb pazartesi saat 20:00 de 'gönül'ü zorlayacak bir yapı varmı :img-huh: ben bilmiyorumda reytingler nasıl pazartesi o saatte en çok ne izleniyo :img-huh: sihirli annem demeyin düşer bayılırım :img-swoon cevap bekliyorum..........

elifile
07-02-06, 13:08
Oyuncuları oldukça iyi hatta çok çok çok iyi. Konu biraz ilginç geldi. Bekleyelim bakalım nasıl bir dizi olacak.

sinemim_g
07-02-06, 21:07
evet konu ilginç...
3 çocuk,3 koca...anne...abi...abla...
nikah memuru...
dıdır kaynana :img-fullm böyle 3 koca birbiriyle yarışıyorlar....
gönül hangisini seçeceğinden kararsız :icon_whis
çocuklar ayrı bir bela...evde şamata...
anne,iş başında...

birinci boşanma kaynana yüzünden miş :img-lady:
diğeride italyan,meğer evliymiş...
gönüle rita benim karım olabilir ama ben seni görünce italyada bir karım olduğunu bile unuttum...o mammariya benim aşkım...

3.kocadan niye boşandığı saklanıyo,SÜPRİZMİŞ...niye anlamadım...

Medea
08-02-06, 19:35
dizi önümüzdeki pazartesi :img-thumb ya sihirli anneme yenik düşmez dimi :img-swoon dizi çok güzel bundan eminim bizim fan clüpte perde arkasını filanda gördük müthiş bişey :img-thumb pazartesi saat 20:00 de 'gönül'ü zorlayacak bir yapı varmı :img-huh: ben bilmiyorumda reytingler nasıl pazartesi o saatte en çok ne izleniyo :img-huh: sihirli annem demeyin düşer bayılırım :img-swoon cevap bekliyorum..........

sinemim_g sen nerde ne zaman gördün kamera arkasını???

sinemim_g
10-02-06, 14:04
gulbenergenfanclüp arşiv sitesinde...boşanma öncesi filan biraz veriyor onu kastettim bide canlı canlıda gösterdi perde arkasını... bişey mi oldu :icon_roll
sanırım perde arkasını fan clüpte izledim sandın :icon_whis çekim öncesi demek istedim :img-huh:

MiLi_
10-02-06, 16:53
pazartesi merakla bekliyorum ins.dizi cok iyi dir zaten Gülben ablanin oldugu her dizi iyide...

Gülben Ergen&Keremcem&Gökhan Özen

sinemim_g
10-02-06, 18:34
benim diziden ve oyunculardan şüpem yok zaten sadece yayın tarihinden korktum bide o kadar çok dizi var ki :img-help:
gönül bende tutku yapıcak,bağımlılık yapıcam biliyorum :img-lady:
hele o hani kocasına 'hastamısın sen yaaaa 'diyorya çok tatlı söylüyor reklamları çıkınca hep orasını bekliyorum :icon_ange :icon_ange :icon_ange

gülben ergen&natalia oreiro&shakira&emre altuğ

semiramisss
10-02-06, 19:10
bence dizi tutmayacak. çünkü yanlış güne koydular. pazartesi en çok dizi bolluğu olan gün. o yüzden gönülün reytingmetreye girmesi biraz zor. girerse de anca belki 5.olabilir

sinemim_g
10-02-06, 21:31
bence dizi tutmayacak. çünkü yanlış güne koydular. pazartesi en çok dizi bolluğu olan gün. o yüzden gönülün reytingmetreye girmesi biraz zor. girerse de anca belki 5.olabilir
ya bi bakarmısın ben sordum ama kimse söylemedi ben pazartesi hiç bişey izlemiyordum o saatte o yüzden bilmiyorum pazartesi 20:00 de ne var böyle reyting getiren :img-huh: sihirli annem...hariç :icon_evil

arzu__55
10-02-06, 21:38
diziyi bende heycanla bekliyorumc ünkü gülben ergeni cok seviyorumm
dizisinede mutlaka bakicam cünkü o saate bakicak bi dizim yok bakdigim dizi hg oda gönülden sonra zaten:)

sinemim_g
10-02-06, 21:41
benimde o gün kanal d günüm olucak :img-icecr
önce gönülll sonra haziran gecesi bu kanal d yi çok seviyorum ya...
ben gülben ergeni gerçekten çok seviyorum ama o bu dizide olmasaydıda ben yine izlerdim süper bişey o kadar sıkıldım ki ağlayan dizilerden gülmeye ihtiyacım var şimdiki diziler ya çok komik,yada çok dramatik gönül üzüntü&komedi karışık başlasa bir an önce :img-fullm :img-fullm :img-fullm

sinemim_g
11-02-06, 13:46
http://img139.imageshack.us/img139/727/10484772yz.jpg (http://imageshack.us)

Gülben Ergen'in üç kocası var

Sibel ARNA

Üç kere evlenmiş, üç kere boşanmış, her evliliğinden bir çocuğu olmuş bir kadının hikayesi Gönül. İlk kocası Kudret maço bir minibüs şoförü, ikinci kocası Fernando İtalyan bir pizzacı, son kocası Lütfü ise ana kuzusu bir çiçekçidir. Üç kocanın üçü de hálá Gönül’e aşıktır.

Hepsi Gönül ile tekrar evlenmenin hayalini kurar. Kocaların kendi aralarındaki rekabeti, çocukların kendi aralarındaki rekabeti ve yer yer dayanışmalarını anlatan bir komedi dizisi bu. Gönül, 13 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında başlıyor. Minibüsçü kocayı Şevket Çoruh, İtalyan pizzacıyı Ragıp Savaş, çiçekçiyi ise Güven Kıraç oynuyor. Gönül ise Gülben Ergen. Gönül’ü ve üç kocasını dizi başlamadan önce bir araya getirdik. Hem Gönül’ü, hem de gönül işlerini konuştuk.

Üç kere evlenip, üç kere boşanmış, her kocadan bir çocuk sahibi olmuş bir kadın var bu dizide. Kocaların üçü de kadına hálá aşık ve tekrar evlenmeye hazır. Sizce tüm bunlar gerçek olabilir mi?

Güven Kıraç: Gerçek zaten. Gerçek hayatta böyle şeylerin olmayacağını mı düşünüyorsunuz? Bal gibi de olur. Aşk budur. Hatta aşk saçmalığın daniskasıdır.

Ragıp Savaş: Biz hayatı diziye aktardık. Senaryodaki hiçbir şey dizi icabı değil.

GK: Bu gönül işleri söz konusu olduğu zaman oturduğun yerden ahkam kesemiyorsun. İnsan başına gelince anlıyor ve görüyor. Bin kere tövbe etsen bozuyorsun. İnsanı aşan bir durum aşk. Nasıl hayata hakim olamıyorsak, gönül işlerine de hakim olamayız. Maruz kalıyoruz. Yaşıyoruz ancak.

Şevket Çoruh: Ben hiç karışmam abi. Yaşadığım köye geri dönerim. En güzeli budur.

Gülben Ergen: Bence aşk söz konusu olunca akıl laf dinlemiyor. Üç değil yedi kere de evlenmiş olsa, aşıksan onu tekrar isteyebilirsin.

Projeye önce kim dahil oldu?

- GE: Ben.

Dadı dizisinin üzerinden tam beş yıl geçti. Beş yıl boyunca durmanızın temel nedeni neydi?

- GE: Dadı çok başarılı bir işti. Sonra hiçbir senaryo içime sinmedi. Düpedüz korkuyordum. Dadının bittiği günün ertesi gününden itibaren çok senaryo geldi, gitti. Dram, komedi, aşk hikayesi... Şu anda oynayan, biten, yayından kaldırılan bir sürü dizinin senaryosu evde mevcut. Bu şarkılarda da olur. İnanın iyi şarkı bulamasam üç yıl da beş yıl da albüm yapmam. Ben para kazanmak için ya da iş yapmak için iş yapmıyorum.

Gönül’ü neden, nasıl kabul ettiniz?

- GE: Ben hayatımı doğallıktan ve samimiyetten yana kurdum. Samimi işleri seviyorum. Gönül’ün senaryosunu senaryo okur gibi okumadım. Gani Müjde bana işi şöyle özetledi: "Bu senaryo sevgiye kilitlendi. Her cümlenin sonu sevgiye çıkıyor." Ben de kabul ettim. Gönül’ün samimiyeti beni çok heyecanlandırdı.

sinemim_g
11-02-06, 13:48
ÜÇ KOCA, BİR ADAM EDER Mİ?

Gönül’ün üç tane eski kocası var. Her birinin ayrı bir tarafını seviyor. Arada bir de olsa "Keşke bu erkeklerin sevdiğim özellikleri bir insanda toplansa" diye aklından geçiriyor mu?

- GE: Bilmem. Daha ilk bölümlerdeyiz. İlerleyen bölümlerde böyle düşünür mü bilmiyorum. Ama bence üçünün olumlu özellikleri bir erkekte toplansa fena olmazdı.

- GK: Ne yaptın şimdi sen bitirdin bizi ya. Sibel, buraya uzun uzun gülmeler diye yaz, lütfen.

- ŞÇ: Aaa ne biçim soru bu. Siz düpedüz "Bu üç koca birleşse bir adam eder mi" diye soruyorsunuz. Çeyrek erkek miyiz biz. Belki biz Gönül’ü iki kadınla daha birleştirmek istiyoruz.

Siz istiyor olabilirsiniz ama senarist pek istemiyor herhalde... Senaryoda "Gönül’ün üç kocası da ona aşıktır ve tekrar onunla evlenmek ister" yazıyor.

- ŞÇ: Daha öyle olup olmadığı belli değil, dur bakalım.

- GK: Nasıl belli değil yahu? Biri arkadaşa hikayeyi anlatsın, anlamamış.

- GE: Kapıma gelip yalvardığın sahneleri çektik Şevketciim.

- ŞÇ: O ayrı.

- GE: Anladım sen Şevket olarak değil, minibüsçü koca Kudret olarak cevap veriyorsun. Severim ama itiraf etmem durumları.

Kocaları kimin oynayacağına nasıl karar verildi? Önce hangi koca projeye dahil oldu?

- GK: Valla Gani Müjde beni aradığında Şevket’in ve Ragıp’ın isimleri zikredilmişti. Sanıyorum ben en son koca olarak, en son kasta dahil oldum.

- ŞÇ: Bana da telefon açıldığında Güven ve Ragıp var denilmişti.

- RS: Bana da diğer kocalar Güven ve Şevket olacak diye söylemişlerdi. Bu organizasyon çok iyi planlanmış bir organizasyon.

- GE: Biz sizi böyle tavaya düşürdük işte arkadaşlar. Biz Gani ile ilk buluştuğumuzda bir gün boyunca bu konu üzerinde düşündük. Ragıp, Güven ve Şevket aklımızdan da gönlümüzden de geçen ilk isimlerdi. Ne güzel ki denk düştü. Başka işleri yoktu. Buluştuk.

SENARYODAKİ ÇATIŞMA ÇOK SAĞLAM

Beyler sizler bu projeye neden evet dediniz?

- GK: Benim bir projeyi kabul etmemdeki öncelikli şey senaryodur. Ben senaryodaki çatışmayı çok sağlam buldum. Ne anlatıldığı, ne anlatılmak istendiği, neyi oynayacağımız ortadaydı. Gani’ye, kasta ve senaryoya olan güvenimden dolayı evet dedim. Bir de daha önce böyle bir rol oynamamıştım.

- RS: Ben televizyondan çok korkarım. Kısa sürede posanı çıkarıp seni bir kenara atabilir. Gönül, çok sıcak çok doğru bir proje olduğu için ben bu işi kabul ettim. Önce senaryo için, sonra kadro, sonra yönetmen.

- ŞÇ: Senaryo çok iyi gözüküyordu. Birbirinden farklı çok fazla karakter var. Cosby ailesinde de yedi tane çocuk vardır. Cosby kadın doğum uzmanıdır. Karısı avukattır. Bunlar gülmeyi doğurabilecek nosyonlardır. Komedi yazmak çok zor. Bence Türkiye’de bunu yapabilen çok az yazar var.

Karakterlerin birbirinden bu kadar farklı olması avantaj değil mi?

- RS: Hem de nasıl? Erkeklerin birbirine hiç benzememesi çatışmayı güçlendiriyor. Biz üç farklı rengiz. Farklı mesleklerimiz, farklı inançlarımız, farklı beklentilerimiz var. Çocuklarımız ayrı bir hikaye. Benim oğlumun ismi Can Marko, Kudret’in kızı İffet, Lütfü’nün oğlu ise Ziya.

- ŞÇ: Biz hep Gönül’le kocaların arasındaki iletişimden bahsediyoruz. Oysa kocaların birbirleri arasında da iletişim var.

- GK: Evet, İtalyan pizzacı ile Minibüsçü Kudret ve Çiçekçi Lütfü’nün bir araya gelmesi çok ilginç. Gönül bu üçlüden herhangi birine meylettiği zaman, diğer iki koca işbirliği yapıp onu ekarte ediyor.

- ŞÇ: Tabii o durumlarda tercih edilmeyen koca şu ünlü sözü söyler: "Gönül bu, ota da konar b... da."

sinemim_g
11-02-06, 13:49
GÖNÜL DÜĞÜN ORGANİZATÖRÜ

Gönül’ün mesleği nedir?

- GE: Düğün organizasyonları yapıyor. Üç evliliği de bitince bu işi yapmaya karar veriyor. Çalışmak en güzel terapi biliyorsunuz. Kocadan nafakada almıyor. "Çocukların okul masraflarını versinler, hayatıma karışmasınlar" diyor.

Üç evliliğinizde de gelinlik giyiyor musunuz?

- GE: Hayır efendim hayır. Birincisinde evden kaçtığım için kafama yalandan bir duvak takarak Kudret’le evleniyorum. İtalyan’la evlenirken güzel bir gelinlik giyiyorum. Üçüncüsünde etek, ceket.

Gerçek hayatta boşanmak Gönül’ün yaptığı kadar kolay olmasa gerek.

- GE: Evet, kesinlikle. Boşanmak hiç kolay değil. Kaldırabilmek çok zor. Benim için meslek hep can simididir. Bir de boşanmanın çocukları dahil etmeden yapılmasından yanayım. Ben de ayrılan bir anne ve babanın çocuğuyum. İyi ki boşanmışlar. Hepimiz çok mutlu olduk. Gönül’ün gözü kara. Karar verdiği zaman çocuklarını, bir de babasının resmini alıyor ve evi terk ediyor. Bu çok hoşuma gitti. Dizide hiçbir duygu sömürüsü yok. Bence gerçek hayatta da dizide de duygu sömürüsü yapmadan boşanmak çok önemli.

- R.S: Gönül bay bay diyor ve gidiyor. Çok kuvvetli. Çok kudretli. Üç erkeğin de ondan vazgeçmeme nedeni bu.

- GK: Kudret demeyelim efendim, lütuf sahibi diyelim.

Çocukların üçü de Gönül’de. İlerleyen bölümlerde babaları çocuklarını almaya çalışacaklar mı?

- GK: Olacaktır. O zamanlar da gelir.

- GE: Ama Aliye gibi, bütün dizimizin hikayesi bu olmayacak.

Bu dizi bir komedi değil mi?

- GE: Hayatın içinden bir durum komedisi. Değil mi Şevket?

- ŞÇ: Senaryo gerçek ve inandırıcı. Hal böyle olunca komedi de ister istemez oluyor. Dramatik bir sürükleme değil bu. Eğlenceli bir dizi olacak.

RAGIP SAVAŞ, İTALYAN PİZZACI FERNANDO’YU ANLATIYOR

Fernando İtalya’dan Türkiye’ye tur getiriyor. İstanbul’da bir tur gezdirirken Gönül’ü görüp gerçekten aşık oluyor. İleride çapkınlıkları ortaya çıkacak ama Gönül’e beslediği şey gerçekten aşk. İtalyanlar çok sevdiğim bir ulus. Bize çok yakınlar. Çok ateşliler, çok hızlılar. Bu rol için İtalyanca dersi aldım. Ciddi ciddi. İtalyanca’yı doğru konuşmaya çalıştım. İlk bölümden sonra sekiz sene geçiyor. Fernando Türkçe’yi konuşuyor. "Allah sizi mutlu etsin" falan diyebiliyor. Diğer kocalarla arasında problem var. Daha doğrusu diğer kocalar ona takıyorlar. Kudret Fernando’ya "Parmasan" diye sesleniyor. Fernando’nun onlarla bir problemi yok. Çünkü herif Avrupalı. İkisinden de daha cool ve daha yakışıklı.

GÜVEN KIRAÇ ÇİÇEKÇİ LÜTFÜ’YÜ ANLATIYOR

Muhafazakar, anne kuzusu, gelenek ve göreneklerine bağlı, dindar biri. Semra Hanım kılıklı annesi yüzünden evde kanı çekilen, fakat dışarıda enerjik bir adam haline gelen birini oynadım. Naif ve sevecen biri. Lütfü’nün mesleğini seçerken çok önemli bir gösterge kullandık. Bu adamın fidanlığı var. Çiçeklerle ilgileniyor. Kendi gibi naif bir meslek. Biraz Muhsin Bey durumları yaratabilir miyiz diye çabaladık.

GÜLBEN ERGEN GÖNÜL’Ü ANLATIYOR

Gönül hayatı çok seven bir kadın. Her şeye rağmen ayakta kalmayı başarmış, iyi bir anne. Aynı zamanda iş kadını. Biraz çabuk aşık oluyor. "Aşkta mantık aranmaz" sözünün tam gerekliliklerini yerine getiriyor.

ŞEVKET ÇORUH, MİNİBÜSÇÜ KUDRET’İ ANLATIYOR

Minibüs sahibi, işi gücü olan bir adam Kudret. Kendi alt kültürünün çok güçlü olmaması nedeniyle saplantıları var. Aldatılma konusunda paranoyak. Çok kıskanç. Gönül onun hayatındaki tek kadın. Bu gerçek hiç değişmez diye düşünüyor. Çok eğlenceli doğal bir karakter. Kendi doğruları var, bu doğruları da hiç korkmadan yaşıyor. Kafası bozulunca bütün yolcuları aşağı indiriyor. "Ben Gönül’üme gidiyorum" diyor. Hafif denyo. Tatlı deli. Gönül’le Kudret’in birlikte olduğu sıralarda Cengiz Kurtoğlu’nun "İlk aşkım sevgilim liselim benim" şarkısı çok moda. Kudret’in ilk şarkısı o. İkincisi de ’Uslan artık deli gönül."

sinemim_g
11-02-06, 13:50
GÖNÜL HANGİ KOCASINI NEDEN SEVİYOR?

Minibüsçü Kudret: İlk aşk. Kudret’i tanıdığında daha liseye gidiyor. Maço, bıçkın, kıskanç. Perdeyi makasla yuvarlak kesiyor ve "dışarı buradan bakacaksın, yok öyle camdan bakmak" diyor. Korkunç.

İtalyan Pizzacı Fernando: İlk evlilik bittikten sonra Gönül şok içinde. Aklı Kudret’te. Boşandıktan iki sene sonra yakın arkadaşlarının dürtüklemesiyle gözü biraz açılıyor. Bir İtalyan’la karşılaşıyor. Ağzı çok laf yapıyor, balonlarla, adalarda, vapurlarda aklını çeliyor, uçuyor Gönül. Hemen nikah. Ama İtalyan İtalya’da boş durmamış meğer. Eve beklenmedik bir misafir geliyor. Sonuç korkunç bir hüsran.

Çiçekçi Lütfü: Duygusal, çocuklara karşı ilgili, naif. Gönül’ün annesinin tek tuttuğu adam. Komşu Mualla Teyze’nin bulduğu aday. Hiç evlenmemiş. Orta ölçekli bir işletmesi var. Ona çok aşık değil Gönül. Sığınacak bir liman olarak görüyor.

MİNİBÜSÇÜLER ÇOK DEĞİŞMİŞ

Şevket Çoruh, minibüsçü Kudret tiplemesi için minibüsçü camiasına bayağı yaklaşmış. Çekimler Sarıyer-Beşiktaş minibüslerinin son durağındaki kooperatifte yapılıyor. Çoruh izlenimlerini şöyle aktarıyor: "Minibüse binen bir insanım ama içlerine girince farklı şeyler öğrendim. Dertlerini dinledim. Profil çok değişmiş. Artık yalnız arabesk dinlemiyorlar mesela. Yalnız haber kanalı dinleyen bile var. Kooperatifleri sayesinde artık çok bilinçliler. Minibüsçülük çok zor bir iş. Doğal olarak biraz gergin oluyorlar. Muavin yok artık. Yasak. Ayakta yolcu almak da yasak. Paralar elden ele uzatılıyor. Müşterilere en arkaya oturmalarını tavsiye ediyoruz."

TÜRKİYE’DE JÖN VAR MI YOK MU?

Siz üç koca daha önce hiçbir projede yan yana geldiniz mi?

- GK: Biz Ragıp’la bir tek Hacivat ve Karagöz’de çalıştık. Şevket’le de Mucizeler Komedisi ve Anlat İstanbul’da birlikteydik.

-ŞÇ: Ben Ragıp’ı tanımam bile.

-GE: Ay bu tam Kudret.

-ŞÇ: Eğlenceli bir ekip olduk.

Gülben Ergen’le çalışmak nasıl diye sorsam?

- GK: Çok keyifli. Rahat çalışılıyor.

- RS: Efendim biz Hülya Avşar’la da çalıştık yani.

- GE: Yaaa sen de şimdi!

Hülya Avşar "Türkiye’de jön yok" açıklamasını sizinle çalıştıktan sonra mı yaptı?

- RS: Olur mu canım? O benden önceydi. Biz şahane bir dizi yaptık. 6 bölüm sürdü. Şimdi Hülya Hanım bunu bir süredir tekrar ediyor. Jön yok ne demek? Ne jönü? Jön Fransızca yakışıklı, genç erkek demek.

- GK: Bu arada ben ilan ediyorum. Ben bundan sonra jön oynayacağım.

- ŞÇ: Önemli olan jön değil, yön bulmaktır.

- GK: Şevket sen jön müsün komik misin karar ver?

- ŞÇ: Keşke yeteri kadar komik olabilsem. Oyuncu oyuncudur efendim. İnsan sahnede devleşir.

- GK: İnsan hissettiği boydadır.

Gülben Ergen’den tavsiye: Evlenmek için 30’u bekleyin

Gönül üç kere boşanmış ama benim gerçek hayatta çok mutlu bir evliliğim var. Tabii her şey dört dörtlük değil. Aynı yoldan hayata bakabilmek, birlikte ileriye hedefler koyabilmek, o hedeflere birlikte yürümek marifet. Anlaşabildiğim, eğlenebildiğim, gülebildiğim bir eşim var. İşin sırrı ne biliyor musunuz? Erken yaşta evlenmemek gerekiyor. Kadınlara otuzu beklemelerini öneririm.

GÜLBEN ERGEN BİR İTALYAN’LA EVLENİR Mİ?

Hakkarili bir eşim var, bu sorunuza nasıl cevap vereyim bilemedim. Hiç yabancı flörtüm olmadı. Olmazdı da herhalde. Ben biraz Türk’üm, doğruyum. Türk kahvesi içelim, ezanımızı duyalım, Boğaz’dan geçelim isterim. Bazen klasik olmayı severim.

___________________________________-
ay sonunda bitti ya ne uzun reportajmış :img-help:

cyprus_hsn
13-02-06, 14:19
Arkadaşlar kim Gülben Ergen'in başarısını inkar edebilir ki? 15 yıldan fazla sanat dünyasında olan bir isim, sayısız filme sayısız diziye imza atmış bir insan. Siz hala onun oyunculuğunu beğenmiyorum diyorsunuz. yapmayın lütfen... işte oyunculuğunu beğenmediğiniz kişinin filmleri ve dizileri...

Deniz Yıldızı : Kenan Kalav, Gülben Ergen
Av: Cüneyt Arkın, Gülben Ergen
Hanımın Çiftliği: (1990) Fikret Hakan, Gülben Ergen TRT
Kanun Savaşçıları: (1991) Serdar Gökhan, Gülben Ergen TRT
Yolpalas Cinayeti: (1991) Aydan Şener, Gülben Ergen (show)
İşgal Altında: (1992) Gülben Ergen, Levent Özdilek, Meral Kondrat (TRT)
İki Kız Kardeş: (1994-1995) Aydan Şener, Gülben Ergen (show)
Fırat: (1997) Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses (star)
Marziye: (1998-1999) Kadir İnanır, Gülben Ergen, Betül Şahin (TGRT)
Dadı: (2000-2002) Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen (show - star)
Hürrem Sultan: (2003) Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Yasemin Kozanoğlu (star)
Gönül: (2006) Gülben Ergen, Şevket Çoruh, Ragıp Savaş, Güven Kıraç, Belma Canciğer, Melek Şahin, Ayşen Tekin (kanal d)

sinemim_g
13-02-06, 16:27
Arkadaşlar kim Gülben Ergen'in başarısını inkar edebilir ki? 15 yıldan fazla sanat dünyasında olan bir isim, sayısız filme sayısız diziye imza atmış bir insan. Siz hala onun oyunculuğunu beğenmiyorum diyorsunuz. yapmayın lütfen... işte oyunculuğunu beğenmediğiniz kişinin filmleri ve dizileri...

Deniz Yıldızı : Kenan Kalav, Gülben Ergen
Av: Cüneyt Arkın, Gülben Ergen
Hanımın Çiftliği: (1990) Fikret Hakan, Gülben Ergen TRT
Kanun Savaşçıları: (1991) Serdar Gökhan, Gülben Ergen TRT
Yolpalas Cinayeti: (1991) Aydan Şener, Gülben Ergen (show)
İşgal Altında: (1992) Gülben Ergen, Levent Özdilek, Meral Kondrat (TRT)
İki Kız Kardeş: (1994-1995) Aydan Şener, Gülben Ergen (show)
Fırat: (1997) Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses (star)
Marziye: (1998-1999) Kadir İnanır, Gülben Ergen, Betül Şahin (TGRT)
Dadı: (2000-2002) Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen (show - star)
Hürrem Sultan: (2003) Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Yasemin Kozanoğlu (star)
Gönül: (2006) Gülben Ergen, Şevket Çoruh, Ragıp Savaş, Güven Kıraç, Belma Canciğer, Melek Şahin, Ayşen Tekin (kanal d)
oyunculuğu tartışılmaz :icon_evil başarıyı sende anlattın sonuçta...
iyi oyuncu olmasaydı 88 yıllarında sinema ikincisi,ve fırat,marziye,dadı sayesinde üst üste 5 miydi 6 mıydı neydi ödül almazdı...hangi şarkıcı en iyi oyuncu katagorisinde ödül almış ki!!!!!!!

GÖNÜL BU AKŞAM 20:00 KANAL D...İŞTE O GÜN BUGÜN....İYİ ŞASNLAR GÜLBEN ABLA,İYİ ŞANSLAR GÖNÜL....

Ms.Alabora
13-02-06, 19:40
dizi basladi..ama ben bakamiyorum...cok güzel bi dizi olduguna eminim...gülben süpper..

sinemim_g
13-02-06, 20:54
ya bu dizi süper :img-icecr :img-icecr :img-icecr
bağımlılık yaptı ama bittttiiii :img-elvis

TubaHaykir
13-02-06, 22:39
Sonunda Gönül başladı...Harika bir dizi olmuş bütün oyuncular çok güzel oynamış ve uyumlular...Bazen gülümseten bazen ağlatan yani birçok duyguyu içinde barındıran bir dizi...Gülben Ergen yine farklı bir karekterle karşımıza çıkmış Marziye'den sonra Dadı'yla başarını göstermişti Gönül'de Melek'ten çok farklı bir karekter...Tahmin ediyorum bu dizide en az Dadı kadar adından söz ettirecek.

Müge
14-02-06, 00:11
İlk bölümü olmasına rağmen fena bir dizi değil..Cihat Tamer'in aralarda çıkıp Gönül hakkında bilgi vermesi hoşve değişikti.. :img-elvis

BurcuDemir
14-02-06, 01:19
Hayatın icinden,herkesin bir yerinden kendinden birseyler bulabilicegi bir öykü...Kimi zaman gülümseten,kimi zaman hüzünlendiren icten ve samimi...Gülben Ergen,Ragıp Savas,Güven Kıraç ve Sevket Çoruh...gerçekten rollerine cok yakışmışlar...Karekterler hayatın icinden secilmis ve gerçekten cok doğal...Sevinc ile hüzünün aynı anda yasandığı sevgi dolu bir dizi GÖNÜL...

Medea
14-02-06, 02:38
Sıcak ve yüreğe dokunan bir başlangıçtı.Tıpkı Mona lisa resmi gibiydi;biraz hüzün biraz neşe.Bu Gönül işte...

LEADEN
14-02-06, 08:47
Her kadın ve erkek kendisi veya cevresindeki birini görecek. Bazı yerleri hoşuna gidecek aynı ben diyecek bazı yerlerde ben böyle değilim ya da ben olsam böyle yapmam. 1 annenin çocukları ile nasıl iletişim kurabildiğini aynı şekilde babaları ile arasındaki uzaklıkları yakınlaştırmak için neler yaptığını espirili bir dille izleyeceğiz. İlk bölümde keşke dediğim tek yer 3. kocası ile evlenip boşanmasını 1. bölümde anlatılsaydı ve geçmiş bitseydi. Asıl 3. bölümden sonra dizinin tam oturacağını düşünüyorum.

arzu_
14-02-06, 08:53
baştan sona kesintisiz izleyemedim ama izlediğim kadarıyla gerçekten gönül izlenmeye değer diyorum...reştingler nasıl oldu acaba???

Petek_GE
14-02-06, 09:30
harikaydı tek kelimeyle Gülben Ergen kalitesi her zamanki gibi yine knedini gösterdi :)))

hiLda
14-02-06, 10:20
Bence çok güzel bi dizi olmuş..baştan sona hiç sıkılmadan izledim..umarım hep böyle devam eder..italyan kocasına bayıldım yaa..çok tatlıydı..ayrıca tüm oyuncular çok kaliteli..gönülden sevdiyseniz eğer gönül izlenmeye değer... ;)

x.SeRPiL.x
14-02-06, 10:21
DZİ MÜKEMMELDİ BENCE GÜLBEN ERGENİ DADIDA SEYRETMİŞTİK VE HALEN ATV TEKRARI VAR BENCE GÜLBEN BUİŞİDE GÖTÜRECEK....http://img126.imageshack.us/img126/7514/013st.jpg (http://imageshack.us)

chaylack
14-02-06, 10:34
güzel güzel beğendim valla uzun ömürlü bi dizi olacaktır eminim buna

BetulDemirel
14-02-06, 10:42
Oyuncu kadrosu, senaryosu , türk halkının içinden olması, espirilerin, duygusallıgın kıvamında bırakılması hepsi çok güzel

Wolfman
14-02-06, 12:04
Dizi çökmüş İlk gün için bence çok kötü rakamlar

TELE - BAROMETRE
13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 14,30 30,40
2 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 10,20 29,40
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 9,50 20,70
4 KIM 500 BIN ISTER (AKSAM) [NET] SHOW 8,70 19,00
5 ASKA SURGUN [NET] ATV 8,50 18,60
6 HAZIRAN GECESI [NET] KAND 6,70 14,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,20 16,80
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 16,10
9 GONUL [NET] KAND 5,80 12,70
10 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 5,50 19,20

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 11,00 24,90
2 KIM 500 BIN ISTER (AKSAM) [NET] SHOW 10,50 25,60
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 9,90 22,90
4 HAZIRAN GECESI [NET] KAND 8,70 20,40
5 ASKA SURGUN [NET] ATV 8,60 20,70
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 8,20 27,90
7 GONUL [NET] KAND 6,90 16,60
8 PISTI [NET] SHOW 6,50 25,00
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,30 18,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 18,20

forever_bim
14-02-06, 12:09
Dizi çökmüş İlk gün için bence çok kötü rakamlar

TELE - BAROMETRE
13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
10 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 5,50 19,20

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 18,20

Dizilerin cekistigi bir aksam oldugunu dusunursek KESINLIKLE IYI BIR SONUC.Ozellikle AB kategorisinde 16.60 share iyi baslangic demek.

pnardonmez
14-02-06, 12:10
ragıp savaş,şevket çoruh,güven kıraç tek tek gerçekten çok kaliteli ve başarılı oyuncular bu kaliteye birde Gülben Ergenin oyunculuk kalitesi eklenince maxi kaliteli bi dizi çıkmış ortaya...marziyeden ve dadıdan sonra gerçekten Gülben ergeni çok farklı bir karekterde izledim dün akşam ve çok başarılı buldum.. ben diziyi çok beğendim izlemeyenlere tavsiyem 2.bölümü kaçırmasınlar:)

Wolfman
14-02-06, 12:14
23 de başlayan Pişşti programına bile nerdeyse AB de geçilecekmiş gerçekten komik Diğer yandan Benim için kaçıncı olduğu değil oran önemlidir Total de 12 shhare ile başalayan bir diziye de iyi derseniz hakketten komik olur Kaldırılan dizilerin çoğu 12 share ile başlar :)

forever_bim
14-02-06, 12:22
Wolfman

Sana cevap olsun diye yazmadim. Ama bakiyorum senin cevabin gecikmemis. AB grubunda iyi basladi dedim. Dikkatli okursan. Ayrica ben ne GULBENciyim ne de senin gibi HULYAci. Ayrica dun Gulben Ergen hakkinda yazdigin yorumu cok seviyesiz buldum. Sonucta her insan hata yapar. Kaset Skandalini konu yapman ve bu foruma tasiman cok yanlisti........... :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Wolfman
14-02-06, 12:25
Bana mesaj atmıyorum demişsin Ama mesajın sadece Wolfman(Onur) a yönelik olmuş enteresan Kaset SKANDALINI gönül başlığına taşımadım Gülben ergen başlığına taşıdım Öncelikle burda anlaşalım Burada herşeyden bahsediyoruz Özel hayat ,iş aşk vs e bunlar olunca o konuya da girmeden olmazdı Zaten konu açıldığı için söylemiştim Yine açılsa yine söylerim :)

forever_bim
14-02-06, 12:30
Tamam olayi buraya tasiman degil onemli olan

Saygisiz ve alayci bir sekilde skandaldan bahsetmendi yanlis olan.

Ayrica Hulya ve Gulbenin basindan benzer bir suru olay gecti. Savundugun isim daha matah bir sey olsa yuregim yanmaz......

Medea
14-02-06, 12:35
Hülya hanıma sevgini biliyoruz wolfman ama ona layık bir seven olmaksa amacın biraz daha özen diyorum.Dizinin çökmesi vs erken tanımlamalardır.Birçok dizi böyle başlayabilir ,Hülya hanımın başlığına gelip de acayip yazılar yazanlara kızıyor ve tepki gösteriyorsan o zaman başkalarının sevdiklerine de aynısını göstermek durumundasın.Bunlar sana yakışmıyor.Denidliği gibi;iş hayatlarındaki olumsuz olaylara gelirse iş tatsızlaşır çünkü karşı tarafarın da diyeceği şeyler ve buna hakları da olacaktır.O nedenle buna son verelim.

forever_bim
14-02-06, 12:37
Bu foruma ugrayanlar bence Gulben Ergen forumuna da ugrarlar.Sonucta dizi onun dizisi. Direkt yaralayici bir yaklasimdi kaset skandalini konu yapman. Orada sana Medea da uyarida bulundu. Acikcasi ben de hic yakistiramadim. Boyle bir uslubu. Bir kadinin dustugu zor bir durumdan zevk almak. Tam ataerkil dusunce yapisinin eseri............. :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Wolfman
14-02-06, 12:41
Tamam olayi buraya tasiman degil onemli olan

Saygisiz ve alayci bir sekilde skandaldan bahsetmendi yanlis olan.

Ayrica Hulya ve Gulbenin basindan benzer bir suru olay gecti. Savundugun isim daha matah bir sey olsa yuregim yanmaz......

Forever işte Hülyayı karıştırma hele gülbenle hiç aynı kefeye koyma biri elma biri armut gibi benim gözümde :icon_evil

Wolfman
14-02-06, 12:44
Hülya hanıma sevgini biliyoruz wolfman ama ona layık bir seven olmaksa amacın biraz daha özen diyorum.Dizinin çökmesi vs erken tanımlamalardır.Birçok dizi böyle başlayabilir ,Hülya hanımın başlığına gelip de acayip yazılar yazanlara kızıyor ve tepki gösteriyorsan o zaman başkalarının sevdiklerine de aynısını göstermek durumundasın.Bunlar sana yakışmıyor.Denidliği gibi;iş hayatlarındaki olumsuz olaylara gelirse iş tatsızlaşır çünkü karşı tarafarın da diyeceği şeyler ve buna hakları da olacaktır.O nedenle buna son verelim.

Madea gerçekten çok güzel özetlemişsin Mesajın seviyeli olduğu için sana layık bir mesaj atacağım Öncelikle Hülya Avşar gelenler ve tepkilerini belirtenlerin çoğu nedense gülbenci Bu konu gündeme geldi o an için ve söyleme ihtiyacı hissettim Zaten konun öncesinde Hülya Avşarın skandalları ve özel hayatı konuşuluyordu Ve bunu yapanda Gülben funı Sence benimde bu olayı söylemem çok saçma oldu Her kese aynı cevabı vermemi bekleme lütfen

forever_bim
14-02-06, 12:46
Eski defterlei acmak gordugun gibi hicbir ise yaramaz. Cunku her normal insan gibi Hulyanin da Gulbenin de hatalari olabilir. Benim karsi oldugum senin tuttugun tarafin da yanlislari olmasina ragmen diger tarafin dustugu zor durumlarla alay etmendi. Esit mesafedeyim her ikisine de hicbir zaman da tahrik edici yazmiyorum( Elma armut gibi benzerlikler de yapmiyorum.)

Medea
14-02-06, 12:48
Haklı olabilirsin kendince ama onların yaptığını seninde onlara yapman seni yüceltmiyor wolfman.Biliyorum insan sinirleniyor seviyesizlik ve tatsızlıklara ama bunu yapan sadece Gülben hanımı sevenler olmuyor.Böyle genellemeler yapmamak lazım.Bunun burada biteceğini umuyorum.Hülya hanımın da Gülben hanımın da sevenlerine bunlar yakışır diyorum.Sevgiler.

Wolfman
14-02-06, 12:48
İkimizin aynı cevapları vermemizi beklemiyorsun herhalde sen forever bim sin bende Wolfman ım öyle değil mi

Wolfman
14-02-06, 12:52
Çok zaman olmuştu oturup TV’de üst üste iki program izlemeyeli. Dün gece oturdum ve baktım. Sonra bu sabah kalktım ratinglere baktım ve hiç ama hiç şaşırmadım...

Şu TV dizileri bizi de rating tahmincisi yaptı ya helal olsun valla..
Gönül’le başladı dün geceki TV maceram...
Yıllar var ki saat sekizde oturup bir dizi izlememiştim.
Kar yağdı, can sıkıntısı dün gece dizici yaptı beni...
Diğer dizilerin ilk bölümlerini izlemediğim için bari yeni başlayan dizi Gönül’e takılayım dedim.
Haftalardı da tanıtımları, reklamları yapılıyordu. Demek iddialı bir şeydi.
Ama o da ne? Gönül mü başlamıştı yoksa seneler önce çekilen Dadı’nın yeni versiyonu muydu bu?
Dizinin senaryosundan sözetmiyorum. Gülben Ergen’in oyunculuğundan sözediyorum.
Gülben Ergen diziye sıfır konsantre olmuş. Hala beş yıl öncesinin Dadı’sında kalmış.
Diziye yeni bir kişilik koyamamış.
Senaryo iyi. çekimler iyi de Gönül nerede?
Sonuna kadar dişimi sıktım izledim.
Belki “Gülben Ergen Dadı kimliğinden sıyrılır Gönül olur” dedim ama nafile. Olmuyor olmuyor.
Ve merakla bugünün ratinglerine baktım..
Tam tahmin ettiğim gibi. Günlerdir tanıtımları dönen, büyük rakamlarla çekilen Gönül dün gece bu diziye büyük umutlar bağlayan Kanal D için hüsran oldu.
5.80 rating 12.70 share alarak dokuzuncu sırada kaldı.
Gönül kötü gidince Kanal D de prime time da Show’un ve ATV’nin çok gerisinde kaldı...
İlk gecesi böyle geçti Gönül’ün.
Peki toparlar mı?
Toparlar. Ama bu dizinin toparlaması için önce Gülben Ergen’in kendini toparlaması gerekir.
Gülben Ergen’in çok acele Dadı’nın ekranlara geldiği saatlerde TV’sini zap yapması, o rolü acele unutması, Gönül’ün kimliğine girmesi gerekir..

ucankus.com

yesil87
14-02-06, 12:53
selam arkadaslar! bende bi cogunuz gibi cok begendim ilk bölümü. özellikle fernandoya ve ogluna bayildim ben simdiden fernandoyla birlessin istiyorum. ama gülben ergenin mimikleride cok komikti. ben cok eglendim umarim diziye yazik olmaz. ayrica gülben ergen dadidan sonra bence iyi bi proje secmis ben cok sevdim

forever_bim
14-02-06, 12:55
Wolfman

Ben Hulya Avsarin oyunculugunu gercekten begenirim. Sinema filmlerindeki performansi essizdir. Her yerde soylerim iyi oyuncudur diye.

Gulbeni de hirsli ve caliskan bulurum. Bir yerlere gelme geyreti onun da takdire sayandir.Guzel albumleri vardir. Begenmedigim zaman da her ikisini de elestiririm.

Senden ricam elestirirken ozel hayatlarinda yasadiklari zorluklari konu yapma cunku bu kolayciliga kacmak olur. Elestirilerinde yapici ol. Bir de ilk gunden coktu demek biraz erken bence. Pek cok dizi haftalar gectikce artirir izleyicisini.....Ya da tam tersi olur...Bekleyip gorelim diyorum ben..... :img-dirol

forever_bim
14-02-06, 13:05
Wolfman

Yorumu aldigin site Ucankus Petek Dincozun sevgilisi Can Tanriyarin sitesi. Onlar senin HULYAyi da sevmezler pek....

YORUMUN DEVAMINDA PISTI PROGRAMIN ICIN YAZILANLAR. wolfman nedense onlari kirpmis.....

PİŞTİ NE ALEMDE?
Gönül’de yaşadığım hayal kırıklığından sonra Pişti’ye takıldım.
Her kafadan bir ses çıkıyordu... Herkes aynı anda konuşuyor, kimsenin ne dediği anlaşılmıyordu.
Oysa konular iyi seçilmişti...
Seda Sayan-Nihat Doğan olayı, Kurtlar Vadisi tartışması ve diğerleri...
Hele hele Reha Muhtar’la Metin Uca’nın Kurtlar Vadisi tartışması tam “rating”likti.
Seda Sayan-Nihat Doğan aşkının meyvesini bir Pişti’ciler yememişti onlar da yedi...
Yalnız Pişti’ye dair benden Pişti’cilere bir minik uyarı. Yada dost tavsiyesi...
Fazla belden aşağı oynuyorlar...
İki yorumdan biri belden aşağı espiri.
Dünyanın en kolay yolu belden aşağı konuşup güldürmek, yada rating yapmak ama yarın öbür gün RTÜK’le başları derde girer...
Bu arada Pişti’nin ratingi ikinci hafta özellikle AB kategorisinde durumu toparlamış görünüyor.
Aynı saatte karşılarında iki spor programı ve bir de Haziran Gecesi’nin nostalji bölümü vardı...Yani etraf boştu...
Bunun avantajını da kullandılar kuşkusuz ama sanırım Kurtlar Vadisi tartışması dün gece Pişti’nin yüzünü güldüren tartışmaydı...

ufukertan@ucankus.com

:img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr

gorgunk
14-02-06, 13:17
elektrikler kesildi.
GÖNÜLün ilk bölümünü izleyemedim.
son kısımını görebildim.
ilk bölüm için reytingleri bence iyi.
çünkü kim beş yüz bin ister sihirli annem ve aşka sürgünle yarışıyordu.
o yüzden iyi bir başarı.
izleyemedim ama olsun.

MasalTeam
14-02-06, 13:34
Beklentilerimin cok üzerindeydi.Cok samimi, icten ve kültürümüze cok yakin bir dizi olmus.Intikam , Entrika ve hüzünden bikmis bir dizi izleyicisi olarak bu dizi ilac gibi geldi.Kisa sürede bir fenomen olacaktir.

chaylack
14-02-06, 13:53
Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
10 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET]
AB GRUBU
Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
10 ATV ANA HABER BULTENI

Ms.Alabora
14-02-06, 14:05
masallaaaaaaaaah ben de coook begendim

GürkanOğuz
14-02-06, 15:10
evvet gönülün ilk bölümü en sonunda ekranlardaydı... çok güseldi gerçekten çok hoşuma gitti..müziğinden tutun gerek oyuncu kadrosu gerçekten çok hoş bi dizi olmuş...oyuncu kadosu çok güçlü gerçekten...
GÖNÜL/ GÜLBEN ERGEN ERDOĞAN
KUDRET/ ŞEVKET ÇORUH
LÜTFÜ/ GÜVEN KIRAÇ
FERNANDO/ RAGIP SAVAŞ
NİLHAN/ BELMA CANCİĞER
BAHTIŞEN/ MELEK ŞAHİN
NURHAYAT/ AYŞEN TEKİN
LÜTFÜ ANNE/ FÜSUN ERBULAK vs..

Bu kadroyla ilk bölümde çok iyi işler yapıldı ilerki bölümlerde daha çok iyi işler yapılacağına inanıyorum... ki yapılacaktır :)

arzu__55
14-02-06, 15:15
ben bu dizyi cok beysendim gülben ergen iste yine tatliyla sempatikliyle diziyede yansitmis umarim bitmes hep dvm eder ilk bölümolmasina ragmen iyi bi sonuc almis insallahh hep izlenirr ben cok beyendim

sinemim_g
14-02-06, 15:53
öncelikle arkadaşlar tartışma yaptığınız insan hülya avşar hayranıdır bu yüzden buraya girip diziyi fazla kötü diye yorum yapnası ve hep kötü haberleri buraya kopyalaması normel...
ama burası gönül forumu ve bence izleyenler girip bölüm yorumları yapmalııı...
ben kadın isterseyi izlemiyorum ve girmiyorum....ama her insan saygılı olmayı bilmiyor tabi...reytingler iyi olmayabilir ama daha ilk bölüm...üstelik her dizidende değişik...sıkıcı değil...dadıyla yakından uzaktan alakası yok gönül sadece hayata gülümseyen kanadı kırık,acısını içinde taşıyan bi,r kadın...
ki uçankuş hayatımda gördüğüm en saçma magazin programi zaten bu program hep aynı kişiyi yükseltiyor,hep aynı kişiyi alçatıyor...oranın haberlerini kale bile amam :blush: :icon_evil

öz sözüm...
dün akşam gönülü izledim...gülümsedim...gerçekçilik,kalite gördüm...
dizinin başlangıç müziği o 3 alyans muhteşem düşünülmüş :img-icecr
başlarken müzik,,,gülben ergeni ağlarken gösteriyor çok inandırı ve masum olmuş...oyuncular harika...
ertesi gün okulda herkez konuşuyor taklitini yapıyordu ben bile şaşırdım..
biri kudretin,biiri fernondonun ,biri lütfininn taklidi yapıyor...
FERNONDO FERNONDOOOO....muhteşem :img-fullm
lütfünün 'allahın verdiği canı allah alır...eşheduallaheilaheillallah... :img-lady:
''gönül'kudret hastamısın sen ya...
kudret''''sürüşüme yollar,duruşuma kızlar hasta....

harika sahneler vardı...yolu açık olsun gönülün...inşallah 2.bölümde daha iyi olucak reytingler :img-help: izlemeye gerçekten değer :img-icecr

alperiks
14-02-06, 15:54
Gülben ergen i dadı adlı dizide biraz şımarık buluyodum ama bu dizide çok şeker çok tatlıydı..Şevket Çoruh da iyiydi Fernando da...Bu dizi tutar bence...

zinober
14-02-06, 16:04
Gercekten son zamanlarda izlediğim en güzel ama eeeen güzel diziydi

En çok da Fernando'ya bayıldım doğrusu...

Mamamiaaaaa Fernandoooo :)

sinemim_g
14-02-06, 16:27
ya fernando harikaydı yaaaa :img-lady: onun çocuguda :img-icecr
italyanca konuşmaları filan süperdii :img-icecr gülben ergende güzel konuşuyormuş italyancayı :icon_ange bence gönül fernandoyu seviyor :icon_ange ona başka bir bakıyor sanki :img-lady: aradığı tüm özellikler fernandoda var :icon_roll lütfiye hiç bişey hissetmiyo :blush: ilk kocası kudrete hala bir hoşlantısı var korkuyor çekiniyor...
o tokat sahnesi muhteşemdi :icon_ange ama biraz ağırdı yani çok gerçekçiydi sanırım acıdı gülben ablanın yanağıı :blush:

Wolfman
14-02-06, 16:40
Wolfman

Yorumu aldigin site Ucankus Petek Dincozun sevgilisi Can Tanriyarin sitesi. Onlar senin HULYAyi da sevmezler pek....

YORUMUN DEVAMINDA PISTI PROGRAMIN ICIN YAZILANLAR. wolfman nedense onlari kirpmis.....

PİŞTİ NE ALEMDE