Tüm Versiyonu Göster : Angelina Jolie


Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

eflatun
06-07-07, 03:01
Arkadaslar,

Bir onceki baslik arsivlenmek uzere kapatilmistir. Paylasimlariniza bu basliktan devam edebilirsiniz.

Onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3974560#post3974560

Saygilar,

eflatun
Bolum Sorumlusu

crowe
06-07-07, 17:01
Bir iyisanlık zirvesi: Çocuk satın almak

Perihan Mağden

14/06/2007 (9790 kişi okudu)

Tabii, magazin eklerinin yalancısıyım:
Prag'da 1 film çekiminde olan Angelina Jolie, Brad Pitt'i çağırıyor oraya acele.
Zira 1 yetimhanede küçük bir kız çocuk görüp çok 'beğenmiş' de.
Artık Angelina Jolie'nin boş vakitlerinde eski eşya pazarlarını gezer gibi, yetimhane gezdiğini çıkarsayabiliyoruz. Zira üç adet çocuk evlat
edindi, bir adet doğurdu. Arkasının geleceğini de müjdeledi, zira büyük aile seviyormuş.
Erkek kardeşiyle bir Oscar gecesi vahşice dudak dudağa öpüşen/yıllardır babasını görmeyi reddeden/yakın zamanda genç yaştaki annesini kaybetmiş olan, hiç de konvansiyonel 1 aile düzeni içinde büyümemiş olan Jolie, neyin taklidini hakikatleştirmeye çalışıyor böylesi bir çalışkanlıkla bilemiyorum.
Ama Billy Bob Thornton'la evliyken birbirlerinin kanını içmişlerdi, on küsur dövmesinde hayat 'görüşünü' ilan ediyor, bir de on yıl boyunca ünlü 1 model olan kadın aşkını ne kadar arzuladığını anlatmış geçenlerde biyografi yazarına.
Bir uçtan diğerine savrulurken müthiş bir kararlılıkla, evlat 'edinme' işini 1 saplantı haline getirmişe benziyor: Kamboçyalı Maddox yalnız büyümesin diye Vietnamlı Pax Thien'i aldı oğlan kardeş olarak.
Şimdi de Etiyopyalı Zahara'ya Afrika'dan bir kız kardeş alması bekleniyor.
Evlat edinilen çocukların hepsi çok güzel. Beğenip özenle seçiyor. Kendi kızı Shiloh Nouvel de öyle.
Aldıkları tehditler artınca bir koruma ordusuyla yaşamaya başladılar. Habire fotoğraflanan, United Colours of Benetton yavrularından biri kaçırılacak diye çok çok korkup uykuları kaçıyor. Çünkü o mükemmel bir anne.
O çocukları yetimhanelerden/ülkelerinden/bazen de anne ya da babalarından söküp almak için giden paralar; onların özel jetleri için, koruma orduları için sarf edilenlerle, beş ya da altı mükemmel işleyen/alternatif yetimhane/okul/yuva kurabilirdi ülkelerinde.
Ben artık yurdundan/yöresinden kopartılan bu bebekler için, bu çift tarafından 'edinilmek', nerdeyse reklam fotoğraflarıyla habire yansıttıkları kadar ideal bir durum mudur, o kadar da emin değilim.
Bir nevi Pitt-Jolie Aksesuvarı'na dönüştürülmüş bu güzel çocuklar, muhakkak şimdi bulunduklarından gayritabii 1 ortamda büyütülemezlerdi. Yani tersine bir piyango da söz konusu olabilir, bilemeyiz. Henüz.
Mia Farrow da Evlat Edinme Hastalığı'ndan mustaripti. Koreli 'kızı', 'babası' Woody Allen'la evlenince iyileşti sanırım. Ama o kendini bu 'işe', anneliğe yani adadı ve çocuklarıyla bu denli fotoğraflanmadı asla 1 reklam filmi tadında.
Korkunç Koleksiyoncu'ya dönüşebiliyor insanlar kolaylıkla. Ama bu fukara ülkelerin bebekleri pahasına olmamalı.
Zaten o kadar güçlükle karşılaşmış ki Zahara'yı evlat edinirken; 'Secret'ı okuyup o 'doktrini' uygulayarak işin üstesinden gelmiş. Bu 'Secret' saçmalığına gönül eğdirmesi filan, iyice şüphelenir oldum bir zamanlar bayıldığım bu kadınüstü güzel kadından.
Madonna da ne güçlüklere göğüs gerdi Afrikalı son bebeğini evlat edinebilmek için. Ama işi seri evlat toplayıcılığa vardırmayacağını ümit ediyorum. O da Kabala'dan yardım görmüştür zorluklar esnasında. Ve İsrailli gurusundan.
Çocuklarına habire Narenciye, Ayışığı, Kalküta, Sonsuzluk, Elmaşekeri vari isimler tercih etmeleri dahi ünlü anne babaların, denetimsiz/biletsiz ego seyahatleri. Çocuklar pahasına birer narsisizm. "Ayna ayna, söyle bana/Benden daha çolukçocuk sever'i var mı ama?"
"Var, Değerli Cadım, onun adı Mia Mia" dediği anda ayna, Jolie soluğu yeni 1 yetimhanede alıyor. Yeni renk ve desende bir çocuğu bağrına basmak için. Dayanamıyor!
Ajda Pekkan'ın yavruyken evine aldığı kedileri, büyüyüp şirinliklerini yitirince kapının önüne koyduğunu anlatmıştı bir komşusu.
1 de işin bu çocuklar semirdikçe ne kadar ilgi ve alaka görecekleri kısmı var. Zira 'sevimli' olmuyor yeniyetmeler. 'Gizli şeytani' olabiliyorlar. En iyi ihtimalle.
Özcan Deniz de Kyoto Sözleşmesi'nin imzalanmasındaki ısrarı misali "Evlatlık almak istiyorum" demiş magazincilere geçen gün. Üstelik annesine ve kardeşlerine bırakacak. Onlar büyütecekler 'evlatlığını'. Ağlamışlar bu 'arzusunu' öğrenince. Ne tatlı!
Allahtan Türkiye'de ciddi bürokratik dehlizler var. Yoksa geçen haftalarda karpuz sergisinden karpuz alacağını zanneden Yeşim Salkım da, "Bu pazartesi Bahçelievler'den bir bebek alacağım" diye (yine tabii magazincilere) ilan etmişti.
Sonra cürisi olduğu felaketlemenin yarışmacılarından birini gözyaşları içinde (pek tabii ki) evlat ediniverdi. Kameralara Karşı. Şimdilik, yani.
Hakan Uzan'dan beri 1 Akdeniz anemisi yüzünden doğuramaz, 1 hamile kalmak üzeredir, 1 kalır üzüntüsünden düşürür, 1 zaten doğurması imkânsızdır. Büyük Türk-İzmir Kadın Sosyopat sonunda evlat 'edinme' trend'ine uyandı. Yıllardır 'gündemi' Akdeniz anemisi versus sahte gebeledikten sonra.
Ama tabii samimiyet zor zanaat.
Yoksa annesiz babasız bir bebeği kendi çocuğun etmek kadar saygı duyduğum bir şey yok.
Bakınız: Nilüfer. Ayşe Nazlı onun öz kızı.
O kadar. O, Ayşe Nazlı'nın annesi.
Ve fakat topraklarımızı da 'yalamış' bulunan bu Jolie-Pitt modasının, geçmesini ümit ediyorum zarar-ziyan yaratmadan.
Özcan Deniz 1 yarış atı alıp yarıştırsın mesela. Harada bakılır, o da gidip yarışlarını izler atının.
Yeşim Salkım da şapka takar yarışlar için. Fena klâs bir kadın ya. O biçim modeller seçer. Parası yetiyorsa tabii. TMSF'ye vereceği kuruşu yoktu ya.

hulyafan_88
07-07-07, 00:26
Angelina koluna pusula gibi dövme yaptırdı
Dövme tutkunu Angelina Jolie, son dövmesini koluna yaptırdı. Dünyanın dört bir yanından evlat edinen güzel yıldız, çocuklarının doğum yerlerinin coğrafi koordinatlarını koluna kazıyarak kendine bir pusula yarattı
Angelina Jolie, vücudundaki 13. dövmeyi sol koluna yaptırdı. Seksi yıldızın bu dövmesi, çocuklarının doğduğu yerlerin coğrafi koordinatlarını gösteren işaratlerden biri. İlk dövme Maddox'un doğduğu Kamboçya'nın, 2. dövme Zahara'nın memleketi Etiyopya'nın, 3. dövme Brad Pitt'ten olma kızı Shiloh Nouvel'in doğum yeri Namibya'nın, 4. dövme ise geçtiğimiz günlerde evlat edindiği Pax Thien'in memleketi Vietnam'ın koordinatlarını simgeliyor. Seksi aktris, "Çocuklarımın doğdukları toprakları unutmamalarını istiyorum. Kolumdaki dövmeler onlara özlerini hatırlatacak birer pusula niteliği taşıyor" diyor. Geçtiğimiz günlerde toplam 14 çocuk evlat edinmeyi hedeflediğini belirten Jolie'nin, amacına ulaştığı takdirde tüm kolu dövmelerle dolacak!
sabah

ebgü
07-07-07, 05:02
öncelikle yazdığım mesajı kim sildi nereye gitti bilemiyorum ama yine yazıyorum yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar daha nice başlıklara ve haberler için çok teşekkürler valla gazeteci olacakmışımda haberim yokmuş sabah gazetesi benim verdiğim bilgileri yapıp benim yorumlarımı yapmışlar benden mi öğrendiler ne :img-wink:

_supermarried_
07-07-07, 09:43
[B]angienin çocuk sevgisini yapmacık mı buluolar şimdi ? cidden çok saçma.ben böle bi sonuç çıkardım yanlışsa düzeltin olur mu ?

ne alaka şimdi bu.neyin taklidini yapmaya çalışsın ki?büyük aile sevebilir ki seviyo yardımlaşmaya önem gösteriyo olabilir ki öyle zaten.şimdi neden böyle görüşler çıkıyo cidden anlamıyorum.
angie dedikleri gibi böle bi ailede büyümemiş ama o büyütmek istiyo bundan daha doğal ne olabilir ki?reklam bence asla değil.seviyo işte çok fazla seviyo ondan..

_Tuba_
07-07-07, 20:08
http://www.stretch-jeans.ru/selebr/angelina-jolie/angelina-jolie1.jpg

http://www.skooter.dk/grafik/31-10-05/angelina_jolie_beauty.jpg

http://www.stretch-jeans.ru/selebr/angelina-jolie/angelina-jolie2.jpg

http://www.stretch-jeans.ru/selebr/angelina-jolie/angelina-jolie4.jpg

http://www.stretch-jeans.ru/selebr/angelina-jolie/angelina-jolie3.jpg

http://www.derja.com/skin1/c626e05f0decd61bedd0969476e800e5.jpg

http://www.turkcebilgi.com/images/imgk/Angelina_Jolie.jpg

http://images.askmen.com/specials/2007_top_99/alt/9-angelina%20jolie%20-%20Steve%20Granitz.jpg

_Tuba_
07-07-07, 20:11
http://images.askmen.com/galleries/actress/angelina-jolie/pictures/angelina-jolie-picture-2.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/28.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/27.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/24.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/23.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/20.jpg

_Tuba_
07-07-07, 20:15
http://www.jurassicpunk.com/stars/angelinajolie/angelina_jolie_9.jpg

http://www.bagdatcaddesi.net/v2/images/icerik/Angelina_Jolie10.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/19.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/17.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/13.jpg

_Tuba_
07-07-07, 20:19
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/9.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/8.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/7.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/6.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/4.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/11.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/3.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/25Angelina_Jolie/2.jpg

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/resim/51-20041118-41.jpg

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/resim/51-20041118-45.jpg

-A k e L d a N-
08-07-07, 00:18
'Rol modelim Prenses Diana'

http://img391.imageshack.us/img391/3553/fbf40f2941ade54196fca2das6.jpg (http://imageshack.us)

Adı; yeteneğinden çok, yardımseverliğiyle anılan Hollywood'un güzel yıldızı aktrisi Angelina Jolie, kendine rol modeli olarak 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana'yı aldığını söyledi. Dünyanın dört bir yanından çocuklar evlat edinen ve Birleşmiş Milletler'in iyi niyet elçiliğini yapan güzel oyuncu şöyle konuştu: "Prenses Diana hayran olduğum biri. Zarafeti ve altın gibi kalbi beni hep çok etkiledi. Bu özellikleri onun hiçbir zaman unutulmamasını sağladı. Amacım onun izinden gitmek. Herkes şunu bilsin ki, ömrüm mülteci kamplarında fakir ve savunmasız insanlara yardım ederek geçecek."

((Sabah/Günaydın))

irene
08-07-07, 09:30
http://img519.imageshack.us/img519/401/angelinajolieoldbikini1cx6.jpg (http://imageshack.us)

http://img489.imageshack.us/img489/7641/angelinajolieoldbikini2cj3.jpg (http://imageshack.us)

http://img489.imageshack.us/img489/3711/angelinajolieoldbikini3xz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img209.imageshack.us/img209/306/angelinajolieoldbikini4kz4.jpg (http://imageshack.us)

irene
08-07-07, 12:39
http://img511.imageshack.us/img511/4665/banner6hx3.png (http://imageshack.us)

http://img216.imageshack.us/img216/8943/untitled21wo1.png (http://imageshack.us)

http://img46.imageshack.us/img46/4252/untitled3yt6.png (http://imageshack.us)

irene
08-07-07, 12:46
http://img511.imageshack.us/img511/681/untitled4at1.png (http://imageshack.us)

http://img239.imageshack.us/img239/7254/untitled61us6.png (http://imageshack.us)

http://img399.imageshack.us/img399/9631/untitled8zk7.png (http://imageshack.us)

irene
08-07-07, 12:55
http://img399.imageshack.us/img399/2157/untitled9at6.png (http://imageshack.us)

http://img399.imageshack.us/img399/2682/untitled10wr6.png (http://imageshack.us)

http://img482.imageshack.us/img482/8496/untitled92km2.png (http://imageshack.us)

http://img409.imageshack.us/img409/7084/untitled14br2.png (http://imageshack.us)

ALINTIDIRLAR

seray_ü
08-07-07, 13:34
yeni başlık açılmışş..hyırlı olduun..bol resiimli günler

yalancısın
09-07-07, 08:37
altarafı yeni başlık hayırlı uğurlu olsun dedik mesaj silinmiş nasıl bişe bu bende anlamadım gitti...Siliyosanız neden söleyin barii

http://img220.imageshack.us/img220/7840/111ii8.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-09

love87
09-07-07, 17:20
yeni sayfa hayırlı olsun arkadaşlar resimler harika sağolun bende çıkan habere pek fazla inanmıyorum neden reklam olsun ki ...kadın çoçukları sevemezmi büyük aile olmak istemesi suçmu.yardım meleğimin asla öyle şeyler düşündüğünü zannetmiyorum...

FBuse
10-07-07, 00:01
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/60d5294d3ccee3ddcabbd755c4aa0eab.jpg

repsol26
12-07-07, 01:21
http://img263.imageshack.us/img263/8496/000f3e2der2.png+http://img263.imageshack.us/img263/162/000f4w4znf4.png+http://img263.imageshack.us/img263/5793/000f6d24tq8.png
http://img263.imageshack.us/img263/3162/000f8psqck0.png+http://img263.imageshack.us/img263/3407/000f9cw3yj3.png+http://img263.imageshack.us/img263/9817/000f574czt8.png
http://img263.imageshack.us/img263/1194/000f7304ol7.png+http://img263.imageshack.us/img263/69/000faekprw4.png+http://img263.imageshack.us/img263/6642/000fb401pt4.png

maviperikuşı
13-07-07, 21:16
manken olarak girdiği amansız yolda meatloaf, lenny kravitz, antonello venditti ve lemonheads gibi sanatçıların video kliplerinde oynayarak ilerlemiş, kardeşi james haven in çektiği deneme filmleriyle beyaz perdeye adım atmıştır. sonrasında hollywood da oynamadığı film, birlikte olmadığı erkek* kalmamacasına azimle çalışmış, oskara kadar ulaşmıştır**.
tomb raider da lara croft karakterine cuk oturmuştur. sonrada gidip antonio banderas la öyle bir film çekmiştir ki oha dedirtmeyi başarmıştır kendisine. ama işin doğrusu bu film aynı cüretkârlığı gösterdiği gia kadar başarılı olamamıştır.
hollywood da yeri dolmaz biri olmayı başarmıştır sonuç olarak, hackers daki rol arkadaşı jonny lee miller ve ellisini aşmış billy bob thornton ağabeylerle 3er yıllık evlilik yapmış mutluluğu brad pitt de bulmuştur*.
şimdilerde kendisini iyi niyet elçiliğine vermiştir. iyilik yapmaktadır.

gönülçelen
14-07-07, 01:57
http://img234.imageshack.us/img234/5195/ajve3.jpg http://img234.imageshack.us/img234/3904/animation1gn0.gif

irene
16-07-07, 09:23
14 Temmuz 2007

http://img181.imageshack.us/img181/488/01angelinajoliecarryingvc4.jpg (http://imageshack.us)

http://img510.imageshack.us/img510/6937/02angelinajoliecarryingtj5.jpg (http://imageshack.us)

Vanity Fair Ağustos 2007

http://img72.imageshack.us/img72/7500/angelinajoliebouquetofrcm9.jpg (http://imageshack.us)

deadly_angel
17-07-07, 01:36
Bundan sonra Shiloh'yu göremeyeceksin!

Brad Pitt'in annesi Jane Pitt'in ünlü aktörün eski eşi Jennifer Aniston'la samimiyeti, Angelina Jolie'yi çılgına çevirdi. Güzel yıldız kızı Shiloh'yu artık babaannesine göstermiyor!..

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilişkisinin üzerinde son günlerde sürekli kara bulutlar dolaşıyor. Ayrıldıklarına dair çıkan dedikoduların henüz etkisi geçmemişken, şimdi de Jolie'nin kıskançlık yüzünden Shiloh'yu ve diğer çocuklarını babaannesine göstermemesi çiftin arasını iyice açtı.

PITT EVDEN GİTTİ

Jolie'nin, iki yılı aşkın süredir ünlü aktörle birlikte olmasına rağmen, Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'ı hala çok kıskandığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'le birlikte Malibu'da yaşadıkları evlerinde bir parti düzenleyen Angelina Jolie, bu partiye Pitt'in annesi Jane Pitt ile babası William Pitt'i de davet etti. Güzel yıldızın bu nazik davetini kabul eden Pitt çifti, Malibu'ya gelip oğulları ve torunlarıyla birlikte vakit geçirdi. Ancak bir süre sonra Jane Pitt'in partiyi terk edip, Jennifer Aniston'ı Malibu'daki evinde ziyarete gitmesi, Angelina Jolie'yi çılgına çevirdi. Müstakbel kayınvalidesinin eski geliniyle hala görüşüyor olmasını bir türlü hazmedemeyen Jolie, Brad Pitt ile ciddi bir tartışma yaşadı. Çifte yakın bir kaynak, Jolie'nin ünlü aktöre şunları söylediğini dile getirdi: "Ailen ilişkimize destek olmuyor. Seni ve çocuklarımızı çok seviyorum ama artık bıktım. Annen bir daha çocuklarımızı, özellikle de Shiloh'u görmeyecek!" Bu sözler üzerine çok sinirlenen Brad Pitt, evi terk etti.

Kaynak: Sabah / Günaydın

mavi_kelebek
17-07-07, 02:17
Haberin Fotoğrafları:
http://img354.imageshack.us/img354/2060/597006a8a92b2b499abf836aq7.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/3138/5d7184feee669048aca14d9dj4.jpg

http://img354.imageshack.us/img354/6254/d6a09f049aaef94289a5054nc8.jpg

Life&Style dergisinde çıkan habere göre; Jane Pitt’in Jennifer Aniston’ı evinde ziyaret etmesi, Angelina Jolie’yle arasını iyice açtı.

mavi_kelebek
17-07-07, 02:27
Holding değil yuva kuracaklar

Hollywood’un en gözde çifti evlenmek için nikah sözleşmelerinin tamamlanmasını bekliyor. Brad Pitt ve Angelina Jolie, nikah defterinden önce 220 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attılar

Mİlyon dolarlık servete sahip olan yıldızların evliliği, şirketlerin birleşmesine benziyor. Evlenme teklifi sonrası karşısında damadın avukatını bulan gelin adayı çaresiz sözleşmeye imza atıyor.

Konunun son örneği Hollywood’un gözde çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie. Çift sanki evlenmiyor, şirket kuruyor. Uzun süredir birlikte olan çiftin bir kızı üç de evlatlığı var.
star

gemini7
17-07-07, 07:50
Held at the Cannes Film Festival in France on May 17, 2004 "Shrek 2 "

http://img115.imageshack.us/img115/4236/002tx6.jpg (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/5056/006ri0.jpg (http://imageshack.us)

http://img53.imageshack.us/img53/3537/011ao3.jpg (http://imageshack.us)

http://img374.imageshack.us/img374/5994/015mg1.jpg (http://imageshack.us)

http://img374.imageshack.us/img374/8701/037eg1.jpg (http://imageshack.us)

repsol26
18-07-07, 01:11
http://img487.imageshack.us/img487/7110/angblehearkz4.jpg+http://img218.imageshack.us/img218/1005/angbradtedhearblubk3.jpg+http://img104.imageshack.us/img104/2782/angclamphotoshootsqcv2.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/5682/angcolsqublqc4.jpg+http://img218.imageshack.us/img218/3759/angglamphotoshootsq2eg1.jpg+http://img104.imageshack.us/img104/6733/angglamphotoshootsq3yv2.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/2067/anglaracrfottr2horsqblujt5.jpg+http://img218.imageshack.us/img218/9514/anglaracrofttr2phonesqbhg4.jpg+http://img218.imageshack.us/img218/2039/angsqbluglosprmx9.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/3313/angsholuqbleqs0.jpg+http://img487.imageshack.us/img487/6100/bradangmrmrssmithgp1.jpg+http://img218.imageshack.us/img218/9007/mrmrssmithbradangvs1blulx3.jpg

irene
18-07-07, 18:10
Here are some new shots of Brad Pitt and Angelina Jolie boarding a private plane on Saturday with their four children — Maddox, 5, Pax, 3, Zahara, 2, and Shiloh, 13 months.

http://img258.imageshack.us/img258/8185/joliepittsprivatejetuc4.jpg (http://imageshack.us)

http://img258.imageshack.us/img258/1157/joliepittsprivatejet01ho8.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet01ho8.jpg)http://img258.imageshack.us/img258/4996/joliepittsprivatejet02lt9.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet02lt9.jpg)http://img258.imageshack.us/img258/7156/joliepittsprivatejet03eu5.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet03eu5.jpg)

http://img258.imageshack.us/img258/930/joliepittsprivatejet04ev8.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet04ev8.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/8109/joliepittsprivatejet07yi4.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet07yi4.jpg)http://img258.imageshack.us/img258/7564/joliepittsprivatejet12iy1.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet12iy1.jpg)

http://img505.imageshack.us/img505/36/joliepittsprivatejet16xy2.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet16xy2.jpg)http://img505.imageshack.us/img505/4029/joliepittsprivatejet17ef0.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet17ef0.jpg)http://img505.imageshack.us/img505/8134/joliepittsprivatejet20xe7.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=joliepittsprivatejet20xe7.jpg)

gemini7
18-07-07, 21:04
Beyond Borders Premieres "October , 2003 "


http://img65.imageshack.us/img65/2493/001zn1.jpg (http://imageshack.us)

http://img65.imageshack.us/img65/8463/003ym9.jpg (http://imageshack.us)

http://img65.imageshack.us/img65/6817/018dn7.jpg (http://imageshack.us)

http://img76.imageshack.us/img76/6416/031st0.jpg (http://imageshack.us)

gemini7
18-07-07, 21:07
Çok şirin bir aile :img-icecr

http://img65.imageshack.us/img65/3828/joliepittbyysmnye3.jpg (http://imageshack.us)

http://img65.imageshack.us/img65/8215/joliepittbyysmn2yc5.jpg (http://imageshack.us)

yalancısın
19-07-07, 13:24
'Seni seviyorum' demiyorlarmış!

Dünyanın en güzel çifti olarak gösterilen Brangelina cephesinden gelen her haber, tüm dünyada olay oluyor.

Dört çocukları, dadıları, asistanları ve sağlık görevlileriyle bir ekip halinde gezen Brangelina, aile saadetini şu sıralar gezerek yaşıyor. Çocukları ile çizdikleri mutlu aile tablosuna rağmen sürekli ayrılacaklarına dair haberlerin çıkması, onların hiç de umurunda değilmiş. Birbirlerine 'Seni seviyorum' demediklerini açıklayan Jolie, bunun normal bir durum olduğunu düşünüyormuş.

Evet, ne Pitt ne de Jolie, birbirlerine hiç 'Seni seviyorum' dememişler. Gerekçelerini ise şöyle açıklıyorlar: 'Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz, bunu zaten birbirimize gösteriyoruz.'

Acemi Prenses
19-07-07, 16:14
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/BİR%20ZAMANLAR%20ONLAR%20DA%20ÇOCUKTU/03.jpg

bu küçüklüğüymüş eğe rvarsa özür dlerim

irene
19-07-07, 18:59
Angelina Jolie throws on her shades and revs her engine, driving away in a vintage car in this sexy new St. John clothing ad.

http://img505.imageshack.us/img505/1701/angelinajoliestjohndrivcu1.jpg (http://imageshack.us)

mavi_kelebek
20-07-07, 16:47
GÜZEL YILDIZ ANGELINA JOLIE, ŞU SIRALAR HAYATININ EN ENDİŞELİ GÜNLERİNİ GEÇİRİYOR... BUNUN SEBEBİ DE SEVGİLİSİ BRAD PITT'İ KAPTIRMA KORKUSU... HEM DE GENÇLİK AŞKI GWYNETH PALTROW'A... NASIL MI?

20/7/2007 15:13



90'lı yıllarda birlikte olan hatta uzun süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılan çift bir film için yeniden biraraya geliyor.

Angelina Jolie'yi bu kadar tedirgin eden ise Pitt ve Paltrow'un Dirty Tricks adlı bu filmde bir karı-kocayı canlandıracak olması. Sharon Stone, Meryl Streep ve Annette Bening filmde rol alan diğer yıldızlar.

Ancak Jolie'nin yakın çevresi, Paltrow'un eşi Chris Martin ve iki çocuğuyla çok mutlu olduğunu Brad Pitt'le yeniden bir ilişkiye başlamasının sözkonusu bile olamayacağını söylüyor.
UÇANKUŞ

irene
20-07-07, 16:51
http://img65.imageshack.us/img65/3926/angelinajoliestjohnadwo9.jpg (http://imageshack.us)

ZEN_NURE
20-07-07, 18:44
4 haftadan beri yoktum ama yeni başlık açılmış maşallah resim lerde çok güzel bazılarını daha önce görmemiştim....

seraphim
20-07-07, 21:14
haberin doğruluk payı ne bilmiyorum ,yakında anlaşılır kaynak günaydınmış

Bundan sonra Shiloh'yu göremeyeceksin!

Brad Pitt'in annesi Jane Pitt'in ünlü aktörün eski eşi Jennifer Aniston'la samimiyeti, Angelina Jolie'yi çılgına çevirdi. Güzel yıldız kızı Shiloh'yu artık babaannesine göstermiyor!..

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilişkisinin üzerinde son günlerde sürekli kara bulutlar dolaşıyor. Ayrıldıklarına dair çıkan dedikoduların henüz etkisi geçmemişken, şimdi de Jolie'nin kıskançlık yüzünden Shiloh'yu ve diğer çocuklarını babaannesine göstermemesi çiftin arasını iyice açtı.

PİTT EVDEN GİTTİ

Jolie'nin, iki yılı aşkın süredir ünlü aktörle birlikte olmasına rağmen, Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'ı hala çok kıskandığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'le birlikte Malibu'da yaşadıkları evlerinde bir parti düzenleyen Angelina Jolie, bu partiye Pitt'in annesi Jane Pitt ile babası William Pitt'i de davet etti. Güzel yıldızın bu nazik davetini kabul eden Pitt çifti, Malibu'ya gelip oğulları ve torunlarıyla birlikte vakit geçirdi. Ancak bir süre sonra Jane Pitt'in partiyi terk edip, Jennifer Aniston'ı Malibu'daki evinde ziyarete gitmesi, Angelina Jolie'yi çılgına çevirdi. Müstakbel kayınvalidesinin eski geliniyle hala görüşüyor olmasını bir türlü hazmedemeyen Jolie, Brad Pitt ile ciddi bir tartışma yaşadı. Çifte yakın bir kaynak, Jolie'nin ünlü aktöre şunları söylediğini dile getirdi: "Ailen ilişkimize destek olmuyor. Seni ve çocuklarımızı çok seviyorum ama artık bıktım. Annen bir daha çocuklarımızı, özellikle de Shiloh'u görmeyecek!" Bu sözler üzerine çok sinirlenen Brad Pitt, evi terk etti.

Kaynak: Sabah / Günaydın

seraphim
20-07-07, 21:17
Vanity Fair Ağustos 2007 sayısı Angelina'yı konuk etti...

http://img338.imageshack.us/img338/5519/angelinajoliebouquetofrpe1.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://www.sinemafanatik.com/yabbse/index.php?board=7;action=display;threadid=7563;sta rt=525)

irene
21-07-07, 12:51
Arakadaslar surda sadece bakacagınız 4 sayfacık ama ona bıle zahmet edıp bakmıyorusunuz eklenen haberlerın resımlerın aynısını eklıyorsunuz oysakı arka sayfada hepsı var hatta bırakın arka sayfayı 4 mesaj ustunuzde var ama aynı sayfaya bıle bakmıyorsunuz ınsanlar bu resımlerı arıyor sıteye koyuyor yanı emek harcıyor emege daha saygılı olalım ve daha duyarlı.

love_girl
21-07-07, 13:12
resimler ve haberler için teşekkürler:good:
ya sanki önceki başlık daha dolu doluydu daha hızlı ilerliyodu bu başlık sadece 4-5 sayfacık çok az ya:icon_sorr

love_girl
21-07-07, 13:19
eklendiyse özür dilerim:good:
http://img521.imageshack.us/img521/5692/1006296smallpictureib0.jpg
+
http://img404.imageshack.us/img404/991/angelinajolieui8.jpg
+
http://img404.imageshack.us/img404/8355/angelinajoliewallpapersdd8.jpg
+
http://img521.imageshack.us/img521/3909/jolienarrowweb300x3520vy9.jpg
+
http://img242.imageshack.us/img242/28/angelina20jolie20as20lakp5.jpg
+
http://img404.imageshack.us/img404/5535/lazyimgaq1.jpg

ZEN_NURE
21-07-07, 21:10
angelina nın yeni filmi hakkında bilgisi olan var mı bide galiba angelina türkiye ye gelecekmiş doğru mu?

__THALIA__
22-07-07, 00:49
[B]brad pitt'le çok yakışıyolar hele bebekleri çok tatlı..:)

dazzle
24-07-07, 08:36
pax-zahara
http://img529.imageshack.us/img529/5315/zaharapaxxt4.jpg

mavi_kelebek
25-07-07, 00:56
Zayıfım çocuk yapamıyorum




Depresyona giren Angelina Jolie, kilo vermeye devam ediyor.

Anoreksiya hastalığının pençesine düştüğü iddia edilen seksi yıldız, NW Magazine’in haberine göre bazı günler yatağından bile kalkamıyormuş. Jolie’yi en çok üzen ise zayıflığı yüzünden çocuk yapamamakmış.
hürriyet

yalancısın
27-07-07, 14:39
Bilinen en eski savaşçı!

Göz kamaştıran oyuncu kadrosu ile beyazperde de yeni bir fantastik macera izlemeye hazır mısınız?

İngiliz dilinde yazılmış bilinen en eski hikayelerden biri olan “Beowulf”, ünlü yönetmen Robert Zemeckis (Geleceğe Dönüş, Forest Gump) tarafından beyazperdeye uyarlanıyor. Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Ray Winstone ve John Malkovich gibi yıldızların renk kattığı filmin fragmanı yayınlanmaya başladı.

6. yüzyılda geçen hikaye, İskandinav bir savaşçının yaşadığı olağanüstü maceraları konu alıyor. Fantastik sinemaseverlerin “Beowulf”u izlemek için Kasım 2007’e kadar beklemeleri gerekecek

yalancısın
27-07-07, 14:45
resimleri

http://img339.imageshack.us/img339/7973/50147795lg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/7381/64851079zk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/9038/62425286ui9.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/5859/36634785fi0.jpg (http://imageshack.us)

kabala
27-07-07, 15:54
http://img231.imageshack.us/img231/111/untitled1oj9.gif (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-27

hulyafan_88
30-07-07, 00:52
Artistliği bırakıp mimar olacak
HollyWOOD'un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, oyunculuğu bırakarak daha sakin bir yaşam için Almanya'nın başkenti Berlin'e yerleşme kararı aldı. İngiliz The Daily Mirror Gazetesi'nin haberine göre 43 yaşındaki Pitt ve 32 yaşındaki Jolie Berlin'de çocuklarıyla birlikte rahatça yaşayabilecekleri bir ev aldı. Kariyerine ilgi duyduğu mimarlık alanında devam edeceğini belirten Brad Pitt, Angelina Jolie'nin de bu kararı desteklediğini söyledi.

http://www.gunes.com/2007/07/30/magazin/m7.html

**qzm_
30-07-07, 12:27
Dün Posta gazetesinden bir yazi:

Çizgisine bile 6.5 milyon YTL
Atıgı her adimdan para kazanan,oynadigi film basina 15-20 milyon dolar alan Angelina Jolie,tipatip benzerinin kullanildigi bir animasyon filminden de 5 Milyon dolar(6.5 milyon ytl) alicak.Film 17 kasimda gösterime girecek.Film yüzüklerin efensine üç boyutlufilm olarak rakip gösteriliyormus....

Ve birde angelinanin makyajlı ve makyajsiz hali:
Bence makyajsız hali o kadar da kötü degil:
http://img264.imageshack.us/img264/7863/29jy3.jpg (http://imageshack.us)

ZEN_NURE
30-07-07, 14:18
makyajsız hali bencede kötü değil diğer ünlüleri düşünürsek bence gayet güzel bile:)

yalancısın
31-07-07, 11:26
http://img168.imageshack.us/img168/2843/ufffhz3.jpg (http://imageshack.us)


[B]Filmi iş yapmadı, bunalımda

Angelina Jolie, başrolünü oynadığı 'A Mighty Heart'ın gişedeki başarısızlığından dolayı çok mutsuz günler geçiriyor.

Teröristler tarafından öldürülen gazeteci Daniel Pearl'ün eşi Mariane Pearl'ü canlandırdığı filmin gişede sadece 9 milyon dolar hasılat getirmesi, ünlü yıldızı bunalıma soktu. Jolie, 'Senaryosu çok iyi, niye böyle oldu anlayamıyorum' diyerek dert yanıyor

ebgü
31-07-07, 19:00
arkadaşlar ya bizim bilgisayar bozulmuştuda yine maalesef bu yüzden giremedim ama inşallah bundan sonra görüşücez.Resim ve haber ekleyen herkesin ellerine sağlık angie'nin makyajsız haline gelince bu konuda adaşıma katılıyorum birçok ünlüye göre angelinanın yüzü gayet doğal çıkmış yani makyaj yapsada yapmasada kıskananlar çatlasın o hep aynı derecede güzel olmaya hemde doğal bir güzel olmaya yani makyajlı neyse makyajsızda aynı ve hatta şarap gibi yıllara meydan okuyan yıllandıkça daha bir güzel daha bir alımlı daha bir zarif olmaya devam edecek.Son filmine gelince bence artık insanlar bunaldı yani dünyada o kadar çok böyle üzücü hikayeler,dramlar varki,örneğin; savaşlar,fakirlik,hastalık,açlık,susuzluk,ölüm... gibi durumlar ,dramlar varken maalesef artık bence kimse bunu kalkıpta tekrarlanmış olmasını hani belki birkez daha aynı durumu yaşamak istemiyorlardır.İnsanlar artık bence kendilerini mutlu edecek şeyler arıyorlarki helede sinemada hiç olmazsa geçici bir süreliğine de olsa sorunlarını unutmayı yapay da olsa şimdilik maalesef güzel bir dünya'da olmayı güzel bir dünya'yı hayal ediyorlardır ve görmek istiyorlardır doğal olarak tabii bu benim düşüncem siz ne düşünürsünüz bana katılırmısınız ? orasını bilemem.Ama benim kesin düşüncem böyle arkadaşlar.

ebgü
01-08-07, 14:51
Listenin en başında angelina jolie geliyor ve bakın hürriyet gazetesi onun için ne diyor?...

Angelina Jolie, "It kızlar"ın baş düşmanı. Onu sabahlara kadar süren partilerde görmek imkansız. Onun yerine hayır kurumlarında zaman geçirmeyi daha çok tercih ediyor. :good:


http://img125.imageshack.us/img125/7471/31qr4.jpg

ebgü
01-08-07, 15:08
Ortaya nasıl bir görüntü çıkar?İşte shiloh'un gelecekteki hali Angelina jolie ve Brad Pitt...


http://img504.imageshack.us/img504/5900/21161371gs2.jpg


ve işte de angie ve johny'nin yüzlerinin birleşmiş hali...


http://img234.imageshack.us/img234/4390/16pk6.jpg


en çok hangisini beğendiniz arkadaşlar? söyleyin bakalım? Neyse şimdilik resimlerimize kaldığımız yerden devam edelim bunlar bilgisayar arşivimde olan resimler onuda ayriyeten söyleyeyim dedim.


Angie babasıyla...


http://img504.imageshack.us/img504/7070/22su6.jpg


İşte angie heykellerinden sadece bir tanesi;

İskender filminden...


http://img504.imageshack.us/img504/3984/25uk1.jpg


Bu kadın çok zayıf olmasıyla tanınıyor.Ve de zayıflık hastalığıyla da biliniyor.Hiç düşündünüz mü? acaba şişman olsaydı nasıl biri olurdu diye?
veeee karşınızda işte şişman angie...

http://img180.imageshack.us/img180/791/32fr5.jpg


veee siz bu konuda ne düşünürsünüz onu bilemiycem fakat burdanda anlıyoruzki bir kadın güzel olduğu sürece ,isterse dünyanın en şişman kadını olsun ,ona herşey yakışır.Misal biraz önceki resimde olduğu gibi.Öyle değil mi arkadaşlar?... ;)

ebgü
01-08-07, 15:22
Avrupa'nın en eski destanı film oldu.(alıntıdır hürriyet.)ve arkadaşlar kesinlikle resim arşivinize ekleyeceğiniz türden resimler hemen tıklayın hiç kaçırmayın derim ben.http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=4597&p=1&rid=2(sonra pişman olursunuz demedi demeyin ona göre):img-wink::img-yes::good:

ebgü
01-08-07, 15:33
sizce bu ayaklar kime ait?


http://img180.imageshack.us/img180/1149/42nl3.jpg


bildiniz mi? yoksa bilemediniz mi? tabiiki angie'ye... işte resmin devamı...


http://img526.imageshack.us/img526/940/41vl6.jpg

ebgü
01-08-07, 15:37
lara croft tomb raider karikatürü...


http://img235.imageshack.us/img235/9206/adszzi1.png


sizce benziyorlarmı?...


http://img180.imageshack.us/img180/8265/adszgfut8.png


ve bu da erkek kardeşi yani sanırım abisi James heaven yeri gelmişken shiloh'un adı'nın yeni mesih anlamına geldiğini bilmeyen yoktur angie ağbisinin göbek adının bir başka ismini koymuş kızına yani bir nevi abisinin ismini (göbek adını)koymuş.


http://img180.imageshack.us/img180/2056/adszfgfgfgnq2.png

ebgü
02-08-07, 12:35
Brad Pitt and Angelina Jolie are said to be on the verge of splitting up - after a furious bust-up in which she threw a glass of red wine over him.

Sources in the US say their relationship has become so bad they have already discussed a possible custody deal over the kids.

Things apparently came to a head during a recent holiday in France when they got into a furious row - over politics.

Angelina, 32, is said to have flipped after Brad, 43, accused her of being "immature".

An insider told Life & Style magazine: "Angie was cursing at him and ended up throwing a glass of wine in his face. Brad was absolutely disgusted by her behaviour."

Sources say the couple have agreed, in the event of a split, that Angelina would have prime custody of 14-month-old daughter Shiloh and their three adopted children Maddox, six, Pax, three, and Zahara, two.

An insider claimed: "Brad's just had enough of doing what Angie wants to do and following her around the globe."


Haber'e göre angelina bradla olan ilişkisini bitirmek istiyormuş,hatta kavga etmişler angelina 1 bardak dolusu kırmızı şarabı yukarıya doğru brad'in yüzüne fırlatmış.Brad'de artık angelina'nın olgunlaşmamış davranışlarından tiksindiğini,hani gidiyordu ya angelina ile beraber değişik ülkelere yardım etmeye ve bundan sonra angelina ile gitmeme kararı almış.Çocuklar angelina da kalmış.

ebgü
02-08-07, 13:56
Arkadaşlar şimdi size angie fanlarının yapmış olduğu wallpaper'ların sadece küçük bir kısmını gönderiyorum beğenirseniz ve eğer isterseniz devamı gelicek...

ebgü
02-08-07, 15:50
http://img166.imageshack.us/img166/6585/ajrulez01vh8.jpg

merveilleux
02-08-07, 21:32
Merhabalar.

Haberin eklenip eklenmedigini bilmiyorum,görünce sizinle paylasmak istedim.
Eklendiyse affola.

Angelina’nın Yeni Filmi Sinek Avlıyor!

Angelina Jolie, başrolünü oynadığı ‘A Mighty Heart’ın gişedeki başarısızlığından dolayı çok mutsuz günler geçiriyor.
http://www.ekolay.net/sinema/images/02082007114843_38_494971ang.jpg

Teröristler tarafından öldürülen gazeteci Daniel Pearl’ün eşi Mariane Pearl’ü canlandırdığı filmin gişede sadece 9 milyon dolar hasılat getirmesi, ünlü yıldızı bunalıma soktu. Jolie, “Senaryosu çok iyi, niye böyle oldu anlayamıyorum” diyerek dert yanıyor.

hulyafan_88
02-08-07, 23:53
Yüzyılın çifti ayrılıyor mu?
Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılığın eşiğinde... Pitt’in Jolie’ye çocukça hareket ettiğini söylemesiyle çıkan tartışmada, Jolie de Pitt’in yüzüne 1 kadeh kırmızı şarap fırlattı.
AKŞAM


http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=86336,8&tarih=03.08.2007

hulyafan_88
03-08-07, 00:06
'Brangelina' masalı bitti
Neredeyse tüm dünyanın en meşhur çifti; isimlerinden üretilen "Brangelina" adıyla çağrılan Angelina Jolie, Bradd Pitt ikilisi ayrıldı. Sürpriz kararı duyuran Pitt ve Jolie, bundan sonra sadece çocukları için bir araya geleceğini açıkladı. InTouch dergisine konuşan bir arkadaşları, "Birbirlerini artık mutlu etmiyorlardı. Çocuklar için katlanıyorlardı" diye konuştu. 43 yaşındaki Brad Pitt ile 32 yaşındaki Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, son olarak Fransa'da beraber tatil yapmışlar ancak zamanlarının çoğunu tartışarak geçirmişlerdi. Life& Style dergisi bir değerlendirmesinde, Brad Pitt'i Jolie'nin "lapdog"u (dizüstü/süs köpeği) olarak tanımlamış ve gittiği her yere Pitt'i sürükleyen Jolie'yi eleştirmişti.

SABAH

hulyafan_88
03-08-07, 00:21
Pitt ile Jolie’yi siyaset mi ayırdı

Hollywood’un en ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ayrılığın eşiğine geldiği öne sürüldü. İkili arasındaki kavganın ABD’nin Demokrat Partili başkan aday adaylarıyla ilgili bir tartışma sırasında başladığı iddia edildi.

Söylentilere göre John Edwards’ı destekleyen Angelina, Barack Obama’yı destekleyen Brad Pitt’e sinirlenerek yüzüne şarap dolu kadeh fırlattı. 32 yaşındaki yıldızın bu davranışı, ilişkisini düzeltmek için uğraşan Brad için bardağı taşıran son damla olmuş. Fransa’ya güzel bir tatil geçirmek için giden çiftin, şimdi çocukların velayetinin kimde kalacağını konuştukları söyleniyor. Çiftin, 3 tane evlatlık bir tane de Shiloh isimli öz kızları var.

Hurriyet-Kelebek

ebgü
03-08-07, 15:06
hülyafan'cım her ne kadar üzücü ve o film haberi önceden verilmiş olsada yine de teşekkürler ya ben çok üzüldüm ya keşke elimde olsa da angie'min üzülmesini engellesem ya,meleklerin üzülmesine çok üzülürüm çünkü.Ayrıca her ne kadar brad'i sevmesemde muhteşem bir çifttiler nazar değdi nazar kıskandılar valla sonunda bitirttiler ilişkiyi ya hemde o kadar çocukları helede özkızları shiloh varken ben hiçbir çocuğun öz anne veya özbabasından ayrılmasını istemem.O yüzden hemen evlenenlere hemen çocuk sahibi olanlara karşıyım dur bi bakalım hep böylemi gidecek yoksa ayrılacakmısınız çocuk ebeveynlerinden ayrı ayrı problemli mi büyüyecek.? Gerçi bunlar evlenmediler ama keşke hiç çocuk yapmasalarmış eğer ayrılacaklarsa ama tabii onlarda nerden bilsinler ayrılacaklarını sonuçta 40 yıllık karıkoca ayrılıyorlar.Her ne kadar istisnai durumlarda olsa hemen çocuk yapanlar katie holmes-tom cruise,Jennifer garner,Ben affleck gibi onlar şimdiye kadar hiç ayrılmadılar yani sanırım diyeceğim o ki ne olursa olsun kaderde varsa 40 yıllık karıkoca bile boyları kadar çocukları varken boşanabiliyorlar ama inşallah barışırlarda kıskananları çatır çatır çatlatmaya devam ederler.

hulyafan_88
03-08-07, 15:56
hülyafan'cım her ne kadar üzücü ve o film haberi önceden verilmiş olsada yine de teşekkürler ya ben çok üzüldüm ya keşke elimde olsa da angie'min üzülmesini engellesem ya,meleklerin üzülmesine çok üzülürüm çünkü.Ayrıca her ne kadar brad'i sevmesemde muhteşem bir çifttiler nazar değdi nazar kıskandılar valla sonunda bitirttiler ilişkiyi ya hemde o kadar çocukları helede özkızları shiloh varken ben hiçbir çocuğun öz anne veya özbabasından ayrılmasını istemem.O yüzden hemen evlenenlere hemen çocuk sahibi olanlara karşıyım dur bi bakalım hep böylemi gidecek yoksa ayrılacakmısınız çocuk ebeveynlerinden ayrı ayrı problemli mi büyüyecek.? Gerçi bunlar evlenmediler ama keşke hiç çocuk yapmasalarmış eğer ayrılacaklarsa ama tabii onlarda nerden bilsinler ayrılacaklarını sonuçta 40 yıllık karıkoca ayrılıyorlar.Her ne kadar istisnai durumlarda olsa hemen çocuk yapanlar katie holmes-tom cruise,Jennifer garner,Ben affleck gibi onlar şimdiye kadar hiç ayrılmadılar yani sanırım diyeceğim o ki ne olursa olsun kaderde varsa 40 yıllık karıkoca bile boyları kadar çocukları varken boşanabiliyorlar ama inşallah barışırlarda kıskananları çatır çatır çatlatmaya devam ederler.

Umarım dediğin gibi olur Ebgü.Senin de dediğin gibi kıskananları çatır çatır çatlatmaya devam ederler:P

roximus89
03-08-07, 20:10
http://img525.imageshack.us/img525/2699/bradangelinavineyardxu1.th.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyardxu1.jpg) http://img525.imageshack.us/img525/6690/bradangelinavineyard06rl6.th.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard06rl6.jpg) http://img167.imageshack.us/img167/497/bradangelinavineyard10lw1.th.jpg (http://img167.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard10lw1.jpg)

hala bırlıkteler

love_girl
03-08-07, 21:58
Ayyy bugün gazetede okudum ayrıldılar ayrılıyolar gibi haberler çıkmış valla masal bitiyo galiba şaka maka:icon_whis
Bebeleri için üzüldüm aslında ama anlaşamıyolarsa yapıcak bişi yok tabi:good:
Biz neler yaşadıklarını bilemeyiz :img-yes:
Zamana bırakalım bakalım neler olucak:icon_whis

ebgü
04-08-07, 08:26
resimler için çok teşekkürler roximus89'cum ya inşallah senin dediğin gibi hala birliktedirler ve inşallah Kurban Olduğum Güzel Rabb'im onları hiçbirzaman ayırmaz.:icon_sorr

ebgü
04-08-07, 12:09
http://img214.imageshack.us/my.php?image=7890pmesquitams09fk5.jpg
http://img337.imageshack.us/my.php?image=bracht01hy8.jpg
http://img337.imageshack.us/my.php?image=clairejolie01cm2.jpg
http://img337.imageshack.us/my.php?image=clairejolie05cp5.jpg
http://img337.imageshack.us/my.php?image=clairejolie13bj8.jpg

ebgü
04-08-07, 12:19
Hollywood'un Seksi Starları Anne Oldu. Güzelliklerinden Hiçbir Şey Kaybetmedikleri Görüldü


HOLLYWOOD'UN SEKSİ STARLARI ANNE OLDU. GÜZELLİKLERİNDEN HİÇBİR ŞEY KAYBETMEDİKLERİ GÖRÜLDÜ

Hollywood'un güzel yıldızları anne olmadan önce ne kadar güzellerse anne olduktan sonra da güzelliklerine güzellik katıyor. Bir çok kadın vücudunun deforme olacağı endişesi ile anne olmaya yanaşmazken Hollywood'un birbirinden güzel yıldızları anne olmakta bir sakınca görmüyor. Geçtiğimiz günlerde Hollywood'un en seksi anneleri kim anketi yapıldı. Birincilik ipini ise Mıchael Douglas ile mutlu bir evlilik yapan Catherina-Zeta Jones göğüsledi.


İşte en seksi anneler:

Kate Hudson, Angelina Jolie, Heidi Klum, Brooke Burke, Cindy Crawford, Pamela Anderson, Madonna, Jenny MacCarthy, Catherine Zeta-Jones, Denise Richards, Demi Moore. (Gecce.com) 04.08.2007 08:11

ebgü
04-08-07, 12:26
http://img464.imageshack.us/my.php?image=clairejolie16bm1.jpg
http://img71.imageshack.us/my.php?image=connyx02eu9.jpg
http://img464.imageshack.us/my.php?image=corxy01pv0.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?image=dawndusk01gh5.jpg
http://img71.imageshack.us/my.php?image=explorerld01hr0.jpg

Güneş-07
04-08-07, 12:30
ayyrılmasınlar yah birbirlerine çok yakışıyorlar ve çok güzel bir çocukları var evlatlıklarıda çok güzeller...
bence buda doğru haber değil bundan öncede çok çıkmıştı böle haberler ama hala birlikteler...

ebgü
04-08-07, 12:40
http://img387.imageshack.us/my.php?image=violetvision28uk1.jpg
http://img405.imageshack.us/my.php?image=violetvision29nn0.jpg

ebgü
04-08-07, 12:47
http://img214.imageshack.us/my.php?image=angelina20jolie2036bg1ym6.jpg
http://img405.imageshack.us/my.php?image=angelinajolie1600x12001nf1.jpg
http://img214.imageshack.us/my.php?image=angelinajolie1600x12001sz6.jpg

sculder
04-08-07, 14:16
Ayrılık haberleri tüm magazin dergileri ve gazetelerin magazin sayfalarını süsleye dursun. Brad ve Angelina bir süredir bulundukları Fransa'dan ayrılırken objektiflere yakalandı. Haberi yakalayan sitede resimler şu başlıkla yayınlandı...:img-wink:

Brad & Angelina… still going strong!

http://img257.imageshack.us/img257/7735/bradangelinavineyardxf2.jpg

http://img257.imageshack.us/img257/9625/bradangelinavineyard01cg7.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard01cg7.jpg) http://img72.imageshack.us/img72/1058/bradangelinavineyard05hv1.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard05hv1.jpg) http://img257.imageshack.us/img257/7057/bradangelinavineyard02nk1.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard02nk1.jpg) http://img257.imageshack.us/img257/7027/bradangelinavineyard04eo9.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard04eo9.jpg)

http://img257.imageshack.us/img257/28/bradangelinavineyard10em2.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard10em2.jpg) http://img72.imageshack.us/img72/7546/bradangelinavineyard09zc9.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard09zc9.jpg) http://img72.imageshack.us/img72/6831/bradangelinavineyard15hn6.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard15hn6.jpg) http://img504.imageshack.us/img504/2136/bradangelinavineyard06db2.th.jpg (http://img504.imageshack.us/my.php?image=bradangelinavineyard06db2.jpg)

dazzle
04-08-07, 21:35
http://img370.imageshack.us/img370/6308/angelinajoliecomfortingjq4.jpg

g!sele
04-08-07, 22:46
http://img72.imageshack.us/img72/5010/angiemadpl7.jpg

http://img519.imageshack.us/img519/2272/tdujytse4.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/1935/oyoypq4.jpg

Güneş-07
05-08-07, 22:39
işte benden imza ve çeşitleri yorum lütfen resimler harikkaa çok şekerler hepsii paylaşım için saloun...
http://img66.imageshack.us/img66/9881/angelinajolierm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img338.imageshack.us/img338/3812/angelinajolie1wd1.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/6330/angelinajolie2mv0.jpg (http://imageshack.us)

love_girl
05-08-07, 23:49
Wayyy Gülşah burdada döktürmüşsün maş.:)
İmzalar için çhok sağol:img-wink:
Angi güzel kadın yaww hele gözlerine bayılıorum:happy0064
Şuanda Bradle durumu nedir bileniniz var mı?:img-polic

yalancısın
06-08-07, 10:12
[B]Angelina'dan kaçıyor

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in masal gibi ilişkisi sona erdi. Fransa tatili sonrası Prag'a dönen çift birlikte zaman geçirmemeye özen gösteriyor. Ünlü aktör Jolie'den uzak kalabilmek için sık sık motoruna atlayıp Prag'tan Berlin'e gidiyor..

İki yılı aşkın süre büyük bir aşk yaşayan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilişkisi sona erdi. 3 evlatlık bir de biyolojik çocuk sahibi olan çiftin, yollarını tamamen ayırdığı ve yeni hayatlar kurmaya hazırlandığı söyleniyor.

Fransa'da geçirdikleri tatilleri sonrasında Prag'a dönen çift, ayrılık kararı aldı. 43 yaşındaki ünlü aktör, Jolie'den uzak kalabilmek için sık sık motoruna atlayıp Prag'tan Berlin'e gitti. Berlin'de akşamlarını geçirmeyi tercih eden Pitt'in yakın çevresine, 'Bu yolculuklar sayesinde kafamı dinliyorum' dediği öne sürüldü.

Ünlü aktörün In Touch dergisine konuşan bir arkadaşı, 'Brad ne zaman kafası bozulsa motoruna atlar ve uzun yola çıkar. Canı ne kadar sıkkınsa o kadar uzağa gider' şeklinde konuştu.

Güneş-07
06-08-07, 13:00
nazcım yorum için çok saol bitanem elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum işte...
yine ayrılık haberi ama ayrılmadılar diyolar bide off artık yeteşemiyorum haklarındaki yazılanlara...
angelina çok güzel bir kadın ben bayılıyorum ona takdir ediyorum yaptıklarını...
bradle çok yakışıyorlar...

roximus89
06-08-07, 16:02
Maddox's Birthday Party In Santa Barbara

http://img23.imagevenue.com/loc1061/th_12596_fp_pitt_jolie_bday_fp_44_080507_4_122_106 1lo.jpg (http://img23.imagevenue.com/img.php?image=12596_fp_pitt_jolie_bday_fp_44_08050 7_4_122_1061lo.jpg) http://img180.imagevenue.com/loc167/th_12601_fp_pitt_jolie_bday_fp_44_080507_6_122_167 lo.jpg (http://img180.imagevenue.com/img.php?image=12601_fp_pitt_jolie_bday_fp_44_08050 7_6_122_167lo.jpg) http://img102.imagevenue.com/loc1032/th_12602_fppittjoliebdayfp440805bs3_122_1032lo.jpg (http://img102.imagevenue.com/img.php?image=12602_fppittjoliebdayfp440805bs3_122 _1032lo.jpg)

http://img164.imagevenue.com/loc784/th_12725_fppittjoliebdayfp440805cc5_122_784lo.jpg (http://img164.imagevenue.com/img.php?image=12725_fppittjoliebdayfp440805cc5_122 _784lo.jpg) http://img129.imagevenue.com/loc259/th_12729_fppittjoliebdayfp440805id2_122_259lo.jpg (http://img129.imagevenue.com/img.php?image=12729_fppittjoliebdayfp440805id2_122 _259lo.jpg) http://img185.imagevenue.com/loc475/th_12730_fppittjoliebdayfp440805je5_122_475lo.jpg (http://img185.imagevenue.com/img.php?image=12730_fppittjoliebdayfp440805je5_122 _475lo.jpg)

http://img169.imagevenue.com/loc22/th_12812_fppittjoliebdayfp440805mo4_122_22lo.jpg (http://img169.imagevenue.com/img.php?image=12812_fppittjoliebdayfp440805mo4_122 _22lo.jpg) http://img19.imagevenue.com/loc1167/th_12813_fppittjoliebdayfp440805pg9_122_1167lo.jpg (http://img19.imagevenue.com/img.php?image=12813_fppittjoliebdayfp440805pg9_122 _1167lo.jpg) http://img136.imagevenue.com/loc212/th_12823_fppittjoliebdayfp440805qt6_122_212lo.jpg (http://img136.imagevenue.com/img.php?image=12823_fppittjoliebdayfp440805qt6_122 _212lo.jpg)

roximus89
06-08-07, 16:05
http://img42.imagevenue.com/loc1078/th_12894_fppittjoliebdayfp440805qw0_122_1078lo.jpg (http://img42.imagevenue.com/img.php?image=12894_fppittjoliebdayfp440805qw0_122 _1078lo.jpg) http://img140.imagevenue.com/loc423/th_12899_fppittjoliebdayfp440805rn6_122_423lo.jpg (http://img140.imagevenue.com/img.php?image=12899_fppittjoliebdayfp440805rn6_122 _423lo.jpg) http://img133.imagevenue.com/loc365/th_12997_fppittjoliebdayfp440805rr1_122_365lo.jpg (http://img133.imagevenue.com/img.php?image=12997_fppittjoliebdayfp440805rr1_122 _365lo.jpg)


http://img22.imagevenue.com/loc1106/th_12895_fppittjoliebdayfp440805ru6_122_1106lo.jpg (http://img22.imagevenue.com/img.php?image=12895_fppittjoliebdayfp440805ru6_122 _1106lo.jpg) http://img46.imagevenue.com/loc1198/th_12910_fppittjoliebdayfp440805sg5_122_1198lo.jpg (http://img46.imagevenue.com/img.php?image=12910_fppittjoliebdayfp440805sg5_122 _1198lo.jpg) http://img187.imagevenue.com/loc343/th_12912_fppittjoliebdayfp440805uv4_122_343lo.jpg (http://img187.imagevenue.com/img.php?image=12912_fppittjoliebdayfp440805uv4_122 _343lo.jpg)

http://img121.imagevenue.com/loc1193/th_12986_fppittjoliebdayfp440805xa0_122_1193lo.jpg (http://img121.imagevenue.com/img.php?image=12986_fppittjoliebdayfp440805xa0_122 _1193lo.jpg) http://img185.imagevenue.com/loc363/th_12991_fppittjoliebdayfp440805yb4_122_363lo.jpg (http://img185.imagevenue.com/img.php?image=12991_fppittjoliebdayfp440805yb4_122 _363lo.jpg) http://img159.imagevenue.com/loc709/th_12998_fppittjoliebdayfp440805zj5_122_709lo.jpg (http://img159.imagevenue.com/img.php?image=12998_fppittjoliebdayfp440805zj5_122 _709lo.jpg)

:happy0064:img-in_lo

Güneş-07
06-08-07, 23:38
roximus resimler için çok saol ben inanmamıştım zaten hep öle haberler çıkıyorlar valla çok mutlu oldum açıkcası sevimdim ayrılmadıklarına...

ebgü
07-08-07, 10:47
TEK KELİMEYLE OLĞANÜSTÜ OLMUŞ.Ve ayrıca roximus resimler için çok sağol fakat arkadaşlar yanılıyorsam düzeltin maddox'un yaşgünü 23 mart değilmiydi ya?bu arada angelina için dediklerinize birebir katılıyorum arkadaşlar işte sabah gazetesindeki,gazeteci köşeyazar,seda kaya güler'in ruhumu okuyan ve de bende olsam hiç düşünmeden aynısını yapardım dedirten yazısı buyrun iyi okumalar...

Hasta bir bebeği evlat edinir miydiniz?

Angelina Jolie deyince aklınıza ne geliyor? Kocaman dudaklar, seksi bakışlar, sportmen bir vücut ve baştan çıkaran fettan bir kadın... Son zamanlarda bu unvanlarına bir yenisi daha eklendi; çocuklarına düşkün bir anne! Jolie 30 yaşında. Bekâr. Röportajlarına bakılırsa evlenmeyi düşünmüyor. Ancak çocukları çok seviyor. Gittiği her yerde çocuklara olan sevgisini belli ediyor. O kadar düşkün ki çocuklara; "Sınırların Ötesinde" filminin çekimleri için gittiği Kamboçya'da gördüğü kimsesiz bir çocuğu evlat edinmek için hiç tereddüt etmiyor: Üç yaşında Maddox adını verdiği çocuğu evlat ediniyor. Geçtiğimiz temmuz ayında Maddox'a bir de kızkardeş geldi. Henüz 7 aylık olan Zahara Marley Etiyopyalı. Kimsesiz, bakımsız, açlık ve susuzluktan ölmek üzereyken karşılaşmış yeni annesi Angelina'yla. Hemen o anda evlat edinmek istemiş ve yasal işlemlere başlamış. Hatırlıyorum o tarihlerde basında Zahara'nın AIDS'li olduğu yazıldı. Şimdi çıkan haberlerde bu konuya değinilmiyor, Zahara'nın hızla iyileştiğinden, Jolie sayesinde kurtulduğundan söz ediliyor. Annelik deyince doğurmak geliyor aklımıza. Bir annenin kendi doğurduğu çocuğa olan sevgisi ve fedakârlığı geliyor. Kadın dediğin, mutlaka doğurmak zorundadır anne olmak için. Mı acaba? Kendi canından olmayan bir bebeğe annelik yapmak bana daha anlamlı geliyor. Bir başkasının bebeğine sahip çıkıp onu evlatlık edinen anneleri daha çok önemsiyorum.

NİLÜFER VE ANGELİNA
Nilüfer'i çok takdir ediyorum mesela. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda gördüğü bakımsız, yaşıtlarına göre daha küçük kalmış, gelişmemiş küçük bir kızı, hiç düşünmeden evlat edindiğini bilmek, onu daha çok sevmeme neden oluyor. Orada kalsa muhtemelen zayıf ve hastalıklı kalacak bir çocuk, Nilüfer sayesinde son derece sağlıklı ve de mutlu. En önemlisi onu çok seven, gözünün içine bakan, bir dediğini iki etmeyen bir annesi var. Şimdi düşünün bakalım. Siz olsanız yapar mısınız böyle bir şeyi? AIDS olduğunu bildiğiniz bir bebeği evlat edinir miydiniz? Veya kurumdan size vermek istenilen bebeğin hasta ve sağlıksız olduğunu bile bile alır mıydınız? Bu yüzden Nilüfer ve Angelina Jolie'nin yeri çok farklı benim için. Üstelik bunu asla kullanmıyor ve bu şekilde gündeme gelmemeye özen gösteriyorlar.

roximus89
07-08-07, 11:37
degıldı agustosta dogmustu dıye bılıyorum ben

orly_meht_up
07-08-07, 12:08
bu brad pitt-angelina jolie ayrılık haberlerini daha çok jennifer aniston sevenleri cıkarıyor gibi geliyor bana:img-yes:
ben bir basın açıklaması yapılmadan inanmam hiçbirine...:img-yes::img-yes:

Güneş-07
07-08-07, 14:05
ebgü yorum için çok saol cnm...aynen bende katılıyorum o yazıya çok doğru yazmış yazar bazen haberlde angelinanın gündemde kalmak için yaptığını söylüyorlar ama bence bunu kıskananlar yapıyor angelina bunu yardımsveer oolduğu için yapıyor çok takdir ediyorum onu...
mehtapcım çok haklısın bence de jennifer taraftarları çıkarıyorlar ama boşuna onalr çok mutlular çocuklarıyla...

love_girl
07-08-07, 22:36
Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin arasını açan sahneler

Uzun bir süredir ayrılacakları yolunda söylentiler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasındaki anlaşmazlığa bu sahneler tuz-biber ekti.
Anglosakson kültürünün ilk destanı olarak kabul edilen ve geçmişi 8'nci yüzyıla dayanan Beowulf adlı 3 bin satırlık destandan uyarlanan sinema filminde Jolie'nin bedenini cesurca sergilemesi çiftin arasındaki ipleri kopardı. Henüz kesin ve resmi bir açıklama gelmese de Pitt ile Jolie'nin yollarını ayırdığı Hollywood kulislerinde konuşuluyor.

Jolie de dahil bütün oyuncuların birebir animasyon kopyalarının kullanıldığı film 7 Kasım'da ABD'de gösterime giriyor. Görünen o ki, Angelina Jolie bu filmde çizgisi için bile 5 bin dolar ücret aldı ama iki yıllık sevgilisini kaybetti.

Robert Zekmeckis'in yönettiği bu üç boyutlu animasyon Beowulf'da Angelina Jolie'nin yanısıra Anthony Hopkins ve Ray Winstone gibi oyuncuların birebir animasyon kopyaları da yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi serisine rakip olarak gösterilen ve onun tüm rekorlarını ele geçirmesi beklenen filmde Jolie, destanın kötü adamı olan Canavar Grendel'in annesini canlandırıyor. Filmin bir sahnesinde uçları yılan şekline dönüşen saçlarıyla çarpıcı bir görüntü sergileyen güzel yıldız da bu yeni filmin iddialı olduğunu söylüyor.

AVRUPA'NIN BİLİNEN EN ESKİ DESTANI
Eski İngilizce'nin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen Beowulf destanı 3 bin satırdan oluşan bir şiir.

Sözlü geleneğin en çarpıcı örneklerinden kabul edilen bu eser ilk kez 1878 yılında G.J. Thorkelin tarafından dönemin İngilizce'sine çevrildi.

(Hürriyet)

yalancısın
08-08-07, 06:09
Yeni yem, Angelina Jolie

Brad Pitt ile birlikte sürpriz ayrılık kararı alan Angelina Jolie'nin çıplak resimleri, yeni bir internet saldırısında kullanılıyor.


Brad Pitt ile sürpriz ayrılık kararı alan Angelina Jolie'ye bir darbe de hackerlardan geldi. Birliktelikleri uzun süre dünyanın magazin gündeminden düşmeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, sürpriz ayrılık kararı açıklamasının henüz dumanı üstündeyken; Angelina Jolie ismi kullanılarak yayılan bir Truva Atı, güzel yıldız için süreci daha zor hale getiriyor.

Güvenlik şirketi Sophos'un duyurduğu yeni bir internet saldırısı, aralarında Angelina Jolie'nin de bulunduğu güzel yıldızlara ait çıplak resimleri içerdiğini belirten e-postalar aracılığı ile yayılıyor.

Angelina Jolie ile birlikte Nicole Kidman ve Natalie Portman gibi dünyaca ünlü güzel aktrislerin çıplak resimlerini içerdiği belirtilen e-posta eklentisinde ise gerçekte bir rootkit ve Dloadr-BCP TruvaAtı bulunuyor.

Dikkatsiz davranan kullanıcıları hedef alan e-postanın, eklentisinde gelen pornografik içeriğe sahipmiş gibi görünen amazing.zip adındaki dosya, aslında shocking.exe adında çalıştırılabilir kod içeriyor. Kod çalıştırıldığında ise Windows platformuna bir rootkit yükleniyor ve daha fazla zararlı yazılım, internet üzerinden bilgisayara indirilmeye başlıyor.

Sophos'un dün (2 Ağustos) itibari ile bildirdiği e-posta saldırısı, bu şekilde yapılmış ilk saldırı değil. Sıklıkla kullanılan bu yöntemin önceki mağdurları arasında Paris Hilton, Halle Berry ve Jennifer Lopez gibi ünlü yıldızlar da yer almıştı. Bu yöntemin bir önceki mağduru ise Nisan ayında, .ani uzantılı dosyalardaki açığın kullanılması ile çıplak resimleri vaadedilen Britney Spears olmuştu.

Angelina Jolie'nin bu tip bir saldırıda yem olarak kullanılma zamanlamasının, ilginç tesadüf sonucu, ayrılık kararı ile neredeyse aynı ana denk gelmesi ise akıllara, 'sürüden ayrılanı kurt kapar' atasözünü getiriyor.

VATAN

roximus89
08-08-07, 07:57
http://img180.imagevenue.com/loc588/th_55383_a_122_588lo.jpg (http://img180.imagevenue.com/img.php?image=55383_a_122_588lo.jpg)http://img7.imagevenue.com/loc738/th_55305_brad-angelina-chicago-03_122_738lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=55305_brad-angelina-chicago-03_122_738lo.jpg)


Videosu (http://www.splash-video.com/index2.pgi)

yalancısın
08-08-07, 10:50
Angelina ile sevişmek isterdim

http://img392.imageshack.us/img392/6573/geci2fa9.png (http://imageshack.us)
By denis_gozlu (http://profile.imageshack.us/user/denis_gozlu) at 2007-08-08

Dünya'nın en ünlü yönetmenlerinden birisi sonunda dayanamayıp içini döktü.

http://img392.imageshack.us/img392/212/gecipi5.jpg (http://imageshack.us)
By denis_gozlu (http://profile.imageshack.us/user/denis_gozlu) at
08.08.2007 11:52

Beyazperdenin ünlü yönetmenlerinden Oliver Stone yaptığı bir açıklamayla herkesi şaşırttı. 'Büyük İskender' filminde birlikte çalıştığı Angelina Jolie'nin güzelliğine hayran olduğunu belirten Stone, "Oyuncularımla hiçbir zaman yakınlaşmam. Sette bu tür şeylerden hoşlanmam ama hep Angelina'yla sevişmeyi hayal etmişimdir" dedi

Günaydın

erdalss
08-08-07, 14:31
adama bak büyük cesaret...kim bilir belki bir gün...acaba angelina duyunca bişi demişmidir..:D
ayrıca istemeyen olduğunuda zannetmiyorum.

love_girl
08-08-07, 15:12
Yaww şimdi Angi ve Brad ayrılıyolar mı anlamadım bn bi gazete ayrılmadılar beraberler diyo biri ayrıldılar diye ne iş bu yha:icon_whis:icon_whis

g!sele
08-08-07, 23:27
yeni...

http://img523.imageshack.us/img523/9815/angiejoliemh5.jpg

http://img523.imageshack.us/img523/4127/adszgj6.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/41/aaox1.jpg

yalancısın
09-08-07, 06:12
Maddox için biraradalar

son günlerde ayrıldıkları iddia edilen Brad Pitt ve Angelina Jolie, çocuklarıyla birlikte
önceki gün özel bir jetle Santa Barbara'dan Chicago'ya gitti.
geçtiğimiz pazar günü oğulları Maddox'ın 6'ncı yaş gününü kutlayan çift,ayrıldıklarına dair çıkan haberleri yalanlarcasına mutlu görünüyordu.
ünlü aktör uyuya kalan oğulları maddox'u taşırken,Jolie de kucağında kızları Shiloh'u taşıyordu.
ünlü çift Santa Barbara'da oğulları maddox'ın doğumgününü de birlikte kutladı.
maddox ve arkadaşlarıyla birlikte 'askercilik' oynayan Brad Pitt, Jolie'den vazgeçse de
çocuklarından vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

love_girl
10-08-07, 14:46
Anginin en sevdiğim filmlrinden biri olan BÜYÜK İSKENDER bu akşam 20:30 'da KANAL D'de oynuyo sakın kaçırmayın:img-wink::good:

yalancısın
10-08-07, 15:40
ben o filmin DVD sini aldım aldığıma pişman oldum cook sacmalıkla dolu filim hemde cok uzun değmez 3 saatinizi harcamaya. ama Angelina hayranları için kaçırılmaması gereken filim , filimde en gıcık olduğum sahne oğlum dediği cocuğun Angelinayla öpüşmesi cok saçmaydı ve iğrençti.

love_girl
10-08-07, 16:58
ben o filmin DVD sini aldım aldığıma pişman oldum cook sacmalıkla dolu filim hemde cok uzun değmez 3 saatinizi harcamaya. ama Angelina hayranları için kaçırılmaması gereken filim , filimde en gıcık olduğum sahne oğlum dediği cocuğun Angelinayla öpüşmesi cok saçmaydı ve iğrençti.

Biçok kişi öyle söylüyo ama bn Angi oynadığı için izlmiycem ztn tarihi bi film olduğu için izliycem:img-wink:

_nesli_
11-08-07, 16:37
ABD'li aktris Angelina Jolie, erkek arkadaşı ABD'li aktör Brad Pitt'le birlikte olmaya başladığından beri lezbiyen ilişkiye girmekten ve mazoşist eğilimlerinden vazgeçtiğini söyledi.
Daha önce de kadınlarla cinsel ilişkiye girdiğini saklamayan ve seks yaparken bıçak kullanmak gibi mazoşist eğilimleri olduğunu itiraf eden 32 yaşındaki Jolie, "Biseksüel olduğumu hiçbir zaman saklamadım. Ancak Brad'le beraber olduğumdan beri hayatımda böyle şeylere yer yok" şeklinde konuştu.
Brad Pitt'le çok mutlu olduğunu söyleyen Jolie, 43 yaşındaki aktörün kendisini hiçbir konuda kısıtlamadığını ve kendisine neredeyse "körü körüne bir güven" duyduğunu anlattı. Ayrıca dünyanın en beğenilen erkeklerinden birisiyle beraber olduğunun farkında olduğunu söyleyen Jolie, "Brad'i elimde tutmak için her zaman seksi olmalıyım" dedi.

ebgü
12-08-07, 07:44
haber için teşekkürler nesli ne diyim doğru yolu bulmuş ilginç valla hele birde dünyanın en seksi kadını ''Brad'i elimde tutmak için her zaman seksi olmalıyım'' da böyle derse durumları vahim olmalı.Bence artık konuşmasın hem konuştukça batıyor hem de kendinden nefret ettiriyor.

cheerleader
12-08-07, 14:48
tek kelimeyle mükemmel bir kadın eskiden lezbiyen olsa bile...

cheerleader
12-08-07, 14:51
http://www.turkcebilgi.com/images/imgk/Angelina_Jolie.jpg

http://www.sempanze.net/icerik/maniple/buyuk/222507INPM_W.JPG

http://www.kenthaber.com/Resimler/2006/05/11/00009335.jpg

http://jdhosts.net/annuaire/fond-ecran/angelina_jolie/5-angelina_jolie.jpg

http://www.yeniresim.com/data/media/580/www.yeniresim.com_-_nl_Resimleri_-_Yabanc_Bayan_-_Angelina_Jolie.jpg

http://entimg.msn.com/i/gal/NewArrivals/BradPitt_AngelinaJolie_Kids_Nov06_400.jpg

http://www.ntvmsnbc.com/news/262884.jpg

http://www.lquattro.de/wp/images/Angelina_Jolie_301_1024.jpg

http://www.aslanlar.com/forum/attachment.php?attachmentid=160&d=1163433797

http://www.aslanlar.com/forum/attachment.php?attachmentid=159&d=1163433780

cheerleader
12-08-07, 14:54
http://www.celebritypuke.com/wp-content/uploads/2006/10/angiemovie2.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/angelinajolie/angelina_jolie1a_300x400.jpg

http://img360.imageshack.us/img360/89/son1qj5ly.jpg

http://www.kampuspaylasim.com/forum/album_pic.php?pic_id=32

benden bu kadar umarım başkası eklememiştir

didemfener
12-08-07, 14:56
ya resimler çok güsel ya insan buakdrmı güsel olur ...
elelerine sağlık cnm resimler için:D
çok güseller

roximus89
12-08-07, 14:58
http://img177.imagevenue.com/loc205/th_26954_brad-angelina-field-museum-06_122_205lo.jpg (http://img177.imagevenue.com/img.php?image=26954_brad-angelina-field-museum-06_122_205lo.jpg)

ebgü
12-08-07, 15:50
tek kelimeyle mükemmel bir kadın eskiden lezbiyen olsa bile...

evet tek kelimeyle mükemmel ama maalesef artık sanırım menapoz'a girdi menapoz dönemlerini yaşıyor ,saçmalıyor çünkü eğer o saçma haber doğruysa ayrıca yanlışın var canım eskiden biseksüeldi , lezbiyen değil iyiki aklı başına geldi maalesef brad sayesinde olsa bile ,ayrıca benim demek istediğim o kadar çocukları var bunları söylemenin ne gereği var ?Ay artık Allahtan kork,Allah'tan utan ya yeter artık hadi diyelim kendine saygın yok,kendinden utanmıyorsun bari çocuklarından,çevrenden utan onlara saygı duy ya yeter artık ya valla yeter yani saçmalığın daniskası bu başka da birşey değil , ya bu tip saçmalıkları yarın bir gün çocukları onun bu tür iğrençliklerini,görseler böyle aptal açıklamalarını, saçmalıklarını ,pisliklerini o aptal,iğrenç resimlerini,görünytülerini rezilliklerini öğrenseler duysalar ne olur hele de shiloh ,nedir yani bir düşünsenize.Hem ayrıca demekki angelina'nın ne brad'e güveni varmış ne de kendine özgüveni baksanıza Dünya'nın en seksi kadını olmasına rağmen hala brad'i elinde tutmak için bilmem neler neler diyor ?Demekki Brad'in angelinadan kaçtığı haberi doğpruymuş .Hem Brad 'e de gerçekten yani pes doğrusu bu kadına güvenilmez baksanıza hem bence çocukları için o biseksüelliği bırakmalıydı bence brad için ya da bir başka erkek için değil ya sinir oldum neyse resimler harika ellerinize sağlık devamını beklerim.

hulyafan_88
13-08-07, 08:54
http://img341.imageshack.us/img341/1860/avseq01lk4.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/3052/avseq02hi1.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/8786/avseq03pz7.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/2267/avseq04al7.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 08:56
http://img155.imageshack.us/img155/2276/avseq05vj9.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/2768/avseq08cv7.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/7592/avseq10oc4.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/2246/avseq11rf7.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 08:59
http://img341.imageshack.us/img341/3579/avseq12kg3.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/3995/avseq13vm4.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/4374/avseq14ur8.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/2194/avseq18vc1.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 09:02
http://img341.imageshack.us/img341/8451/avseq19od9.jpg

http://img476.imageshack.us/img476/6103/avseq20yi6.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/5917/avseq21vp2.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/3527/avseq22rt2.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 09:05
http://img476.imageshack.us/img476/3238/avseq23ul7.jpg

http://img476.imageshack.us/img476/8202/avseq24ed2.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/228/avseq25xg4.jpg

http://img476.imageshack.us/img476/504/avseq131il5.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 09:08
http://img341.imageshack.us/img341/5730/barisakamavicm1.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/5853/giaangelinabwcq6.jpg

hulyafan_88
13-08-07, 09:17
http://img182.imageshack.us/img182/7886/avseq01ud9.jpg

http://img476.imageshack.us/img476/6830/avseq02tz7.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/504/avseq03im8.jpg

yalancısın
14-08-07, 06:07
http://img377.imageshack.us/img377/5709/geci1gr7.jpg (http://imageshack.us)
By

Maddox isyan etti: Artık kavga etmeyin!

Hollywood'un gözde çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ilişkisi üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyor. Son günlerde ayrıldıklarına dair haklarında haberler çıkan ünlü çift, Jolie'nin yeni filminin çekimleri için Chicago'da bulunuyor. Çocuklarıyla birlikte sık sık objektiflere yakalanan Jolie ve Pitt'in arasındaki soğukluk da gözlerden kaçmıyor.

Baba bizi bırakma
Çiftin arasında yaşanan bu gerilim en çok da büyük çocukları Maddox'ı üzüyor. Anne ve babasının kavga etmesine dayanamayan Maddox'ın sürekli "Kavga etmeyin artık" diye yalvardığı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde yine şiddetli bir kavgaya tutuşan çifti ayırmak için aralarına giren Maddox, gözyaşlarına boğulunca ünlü aktör oğlunu sakinleştirmek zorunda kaldı. Pitt'e "Baba bizi bırakma" diye yalvaran Maddox'ın bu hali çiftin yeniden biraraya gelmesine neden oldu. Şimdilerde ilişkilerine çocukları için devam etme kararı alan ikilinin ileride ne yapacağı merak konusu...

haberin resimleri

[URL=http://imageshack.us]http://img377.imageshack.us/img377/9053/geci3sn1.jpg (http://profile.imageshack.us/user/denis_gozlu)
By denis_gozlu (http://profile.imageshack.us/user/denis_gozlu) at 2007-08-13

http://img377.imageshack.us/img377/6680/geci2mb5.jpg (http://imageshack.us)
By denis_gozlu (http://profile.imageshack.us/user/denis_gozlu) at 2007-08-13

hulyafan_88
15-08-07, 00:48
Jolie ve Pitt el ele gezdi
Bir süredir haklarında ayrıldıklarına dair haberler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt, bu haberleri yalanlarcasına önceki akşam Chicago'da bir restoran çıkışında el eleydiler. Akşam yemeği için bir Japon restoranını tercih eden ünlü çift, uzun aradan sonra gülümseyen yüzleriyle basının karşısına çıkmış oldu. Ünlü çifte yakın kaynaklar, ilişkilerinin devam etmesi için Brad Pitt'in kaprisleriyle kendisini bıktıran güzel yıldıza son bir şans daha verdiğini söylüyor. Çift, çocuklarının iyiliği için ayrılmak istemiyor.
SABAH

hulyafan_88
15-08-07, 02:13
Angelina Jolie-BradPitt çocuk yuvası
Jolie-Pitt, 5. çocuklarını evlat edinmek için kolları sıvadı. Ayrılık söylentisini yalanlayan çift Afrika’ya gidecek
http://www.stargazete.com/resimler/magazin/15082007/m05.jpg
HER fırsatta büyük bir aileye sahip olmak istediğini dile getiren Angelina Jolie, beşinci çocuğunu evlat edinmek için sevgilisi Brad Pitt ile birlikte Afrika’ya gidecek. Şu anda üç evlatlık çocuğa sahip olan çiftin kendi çocukları Shiloh da geçen sene dünyaya gelmişti. Çift, ailelerini genişletmekte kararlı. Evlatlık almak için ikinci kez bir Afrika ülkesini seçmelerinin nedeni ise daha önce Etiyopya’dan evlat edindikleri Zahara’nın kendini farklı hissetmemesi...

ZAHARA’YA ÖZEL KARDEŞ

MADDOX ve Pax doğum yerleri aynı olması nedeniyle yalnızlık çekmiyor, Shiloh ise zaten kendi anne-babasıyla birlikte büyüyor, ancak çocukları hakkında her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen çift evlat edinirken Zahara’yı düşünüyor. Angelina ve Brad’in yeni bir çocuk edinerek bugünlerde çalkantılı giden ilişkilerini de güçlendirmek istedikleri söyleniyor. Angelina Jolie konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘Brad ve ben evlatlık edinmeye devam etmek istiyoruz ama büyük bir aileye sahip olmak pahalı’ diyor. DIŞ HABERLER
STAR

hulyafan_88
15-08-07, 02:19
Ailece geziyorlar

Angelina Jolie ve Brad Pitt haklarında çıkan ayrıldılar haberlerini gülerek okuyorlar. Çift, Jolie’nin yeni filmi Wanted’ın çekimleri için Chicago’da bulunuyor.

Dört çocuğu olan ikili, Jolie’nin set aralarında ailece vakit geçiriyor. Çocukları Maddox, Zahara, Pax ve Shiloh ile çekimden dönen aile, eve dönmeden önce müzeyi gezmeyi ihmal etmedi.

STAR

orly_meht_up
15-08-07, 12:15
evet tek kelimeyle mükemmel ama maalesef artık sanırım menapoz'a girdi menapoz dönemlerini yaşıyor ,saçmalıyor çünkü eğer o saçma haber doğruysa ayrıca yanlışın var canım eskiden biseksüeldi , lezbiyen değil iyiki aklı başına geldi maalesef brad sayesinde olsa bile ,ayrıca benim demek istediğim o kadar çocukları var bunları söylemenin ne gereği var ?Ay artık Allahtan kork,Allah'tan utan ya yeter artık hadi diyelim kendine saygın yok,kendinden utanmıyorsun bari çocuklarından,çevrenden utan onlara saygı duy ya yeter artık ya valla yeter yani saçmalığın daniskası bu başka da birşey değil , ya bu tip saçmalıkları yarın bir gün çocukları onun bu tür iğrençliklerini,görseler böyle aptal açıklamalarını, saçmalıklarını ,pisliklerini o aptal,iğrenç resimlerini,görünytülerini rezilliklerini öğrenseler duysalar ne olur hele de shiloh ,nedir yani bir düşünsenize.Hem ayrıca demekki angelina'nın ne brad'e güveni varmış ne de kendine özgüveni baksanıza Dünya'nın en seksi kadını olmasına rağmen hala brad'i elinde tutmak için bilmem neler neler diyor ?Demekki Brad'in angelinadan kaçtığı haberi doğpruymuş .Hem Brad 'e de gerçekten yani pes doğrusu bu kadına güvenilmez baksanıza hem bence çocukları için o biseksüelliği bırakmalıydı bence brad için ya da bir başka erkek için değil ya sinir oldum neyse resimler harika ellerinize sağlık devamını beklerim.

yaa bu kadar sinir oluyosan girme forumuna... kadın dürüstçe brad'den önce nasıl biri oldugunu söylemiş bunu eleştirmekten çok, hoş karşılamak lazım( dürüstlük açısından yani) insanların kendi tercihlerini bu kadar yadırgaman da garip dogrusu...Hem bu konu artık çogu kişi tarafından biliniyor oda bi açıklama yapmış işte artık öyle bişey yok diye..ayrıca her kadın gibi oda kocasını elinde tutmak için çabalıyor olabilir bundada yadırganacak bir durum yok...hem onun gibi sorumluluk sahibi birini de eleştirmek dogru degil. keske herkes ange gibi duyarlı,iyi yürekli olsa...

**qzm_
15-08-07, 13:57
Angelina Jolienin dudakları çok hoşuma gidiyo:happy0064Ama son zamanlarda çok fazla görünmüyo ya neyse ben bi avatar ekliyorum
http://img240.imageshack.us/img240/7173/iconatore93e6848ecf1b46zs5.png

love_girl
15-08-07, 14:59
Sanırım yine bi polemik olayı var bu olay öncedende konu edilmişti ve malesef tubi arkadaşımız bu yüzden angi forumuna girmeme kararı aldı:icon_sorr
Ben o zmnda söylemiştim Angiden çok Brad'i seviyorum diye ve Bradle birlikte odukları iin mecburen Angiyide sevmek zorunda kaldım:icon_whis
Anginin hayatını ve yaşama tarzının begenmiyorum sadece fiziği ve dış görünümü hoşuma gidiyor onun dışında ksinlikle Angiyi sevmiyorum hatta nefret ediyorumda denebilir:img-polic
Bu olay burda kapansın artık uzatmanın manası yok bu olay daha öncede konu oldu ve artık başka arkadaşlarımızında forumdan uzak kalmasını istemem:img-yes:

Gizemcim çlışma için saol:img-wink:
hulyafan_88 resimler için saol:good:

orly_meht_up
15-08-07, 15:29
valla kime karsılık yazdın anlamadım!...
benim yazdıgım seyle ilgili diyosan eger bende ange'yi brad'den daha fazla seviyorum!..insan deger verdigi kişilere karsı olumsuz bişeyler yazılınca dayanamayıp karsılık yazıyo...:img-wink:

hulyafan_88
15-08-07, 16:44
http://img405.imageshack.us/img405/3455/jolie250if5.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/9590/jolie2455ha0.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/5518/jolie2458tc0.jpg

http://img514.imageshack.us/img514/1396/jolie2463wy8.jpg

ebgü
15-08-07, 16:44
yaa bu kadar sinir oluyosan girme forumuna... kadın dürüstçe brad'den önce nasıl biri oldugunu söylemiş bunu eleştirmekten çok, hoş karşılamak lazım( dürüstlük açısından yani) insanların kendi tercihlerini bu kadar yadırgaman da garip dogrusu...Hem bu konu artık çogu kişi tarafından biliniyor oda bi açıklama yapmış işte artık öyle bişey yok diye..ayrıca her kadın gibi oda kocasını elinde tutmak için çabalıyor olabilir bundada yadırganacak bir durum yok...hem onun gibi sorumluluk sahibi birini de eleştirmek dogru degil. keske herkes ange gibi duyarlı,iyi yürekli olsa...

istediğim kişinin istediğim forumuna girip ,istediğim şekilde eleştirme hakkına sahibim beni bilenler bilir angie'yi en az bende senin kadar severim ki bunu önceki mesajlarımı ve angelina jolie'nin kapanan forumunu ve brad pitt forumlarını okursan anlarsın ayrıca kaldı ki ben kendi görüşlerim ve fikirlerim doğrultusunda hareket ederim kimseneye de hesap vermem aynı şekilde kimsede benden bir hesap soramaz hem ben sevdiğim sanatçıları,eğrileriyle ,doğrularıyla severim ayrıca bu forumda ve daha önceki forumlarda brad pitt forumlarında da herkes angie'ye laf atarken burda en başta ve en ateşli savunanların başında geliyordum.O zaman sen nerelerdeydin ? şimdi bir şey söyledik diye heemen angelina düşmanı mı olduk yani? hayret birşey hem dürüstlüğün ne olduğunu en iyi ben bilirim burada resmen saçmalamış angie evet sinirlendim ve evet çocukları varken ne alaka böyle bir açıklama yapıyor dedim yanlış mı? eğer bu sorunun cevabına yanlış diyorsan diyecek hiçbirşeyim yoktur.Kaldı ki ben angie'nin bir zamanlar uyuşturucu kullandığını,alkol aldığını
biseksüel olduğunu bile bile sevdim ve yine de seviyorum kimsenin tek bir sözüyle kalkıpta angie'yi sevmem veya sevmemem ya da nefret etmem sözkonusu dahi olamaz hem kaldı ki herkes kendinden mesuldür.Ben kimseyi yadırgamadım ve yadırgamamda ayrıca kimse kimseyi yargılama hakkına da sahip değildir ama herkes kendi görüşünü söylemekte serbesttir.Katılan ya da katılmayan olabilir ama burası Özgür bir Ülkedir ve herkes istediğini söylemekte ya da düşünmekte serbesttir.Ve herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorundadır.Önceki gönderdiğim resimlere bak ve de mesajlarımı mesajlarımı bir oku istersen .Angie 'ye her zaman demişimdir hem güzel bir kadın keşke herkes angie kadar dar melek gibi iyi kalpli,ve yardımsever olsa ve umarım brad pitt ne kadar şanslı olduğunun bilincindedir erkek olsaydım brad pitt'i çok kıskanırdım felan diye ,hem ca ne yapayım böyle gücüme gidiyor sevdiğim sanatçı hakkında böyle kötü haberler çıkması hele hele angie düşmanlarının güya angienin brad pitt'in peşinde koşupta brad'in kaçtığı gibi salakça haberleri ağızlarında sakız misali yayarak dedikodu yapmaları ve abukça sevinmeleri beni sinir ediyor .Ve artık umarım beni anlamışsındır .Son olarak şunu diyorum hiç kimse boşuna uğraşmasın beni angie'mden soğutamayacaklar angie'yi çok seviyorum ve kim ne derse desin benim gözümde ve kalbimde onun yeri apayrıdır.Onu sonsuza kadar seveceğim ve bu sevgimi de kimseye kanıtlamak zorunda değilim ama bu demek değildir ki angie'yi çok seven biri olarak onun yaptığı yanlışları görmezliktende gelmem,gelemem,gelmiycemde . (ha bu arada bma gelmişken angie evli değildi bildiğim kadarıyla ve herkesin eşini elinde tutmak istemesi çok doğal ama bunu sürekli röportajlarında tekrarlayan kimseye bağımlı olmayan yalnız kadın imajına ne oldu çok merak ediyorum doğrusu , ha blki eşini elinde tutmayı istemek herkese yakışır ama angie gibi mükemmel ötesi olğanüstübir kadına hemde savaşçı ruhlu bir kadına yakışmaz ,yakıştıramadım yakıştıramıycamda onuda ayriyeten söyleyeyim dedim)neyse diyeceklerim bu kadardır.Resimler ve haberler için çok teşekkürler arkadaşlar .Angie severlere müjdem var arkadaşlar ya bu kadın telepati yoluyla benim düşünceleri mi mi okuyor? Allah Korusun çünkü şimdide Afrikadan bir bebek evlatlık almaya karar vermişler yaşasın ailemiz çoğalıyor desenize arkadaşlar.:good:

hulyafan_88
15-08-07, 16:50
http://img405.imageshack.us/img405/8860/jolie2460cf7.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/3426/jolie2478qv1.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/8603/jolie2510rt7.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/1958/jolie2514ff4.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/4361/jolie2515av1.jpg

ebgü
15-08-07, 16:52
Sanırım yine bi polemik olayı var bu olay öncedende konu edilmişti ve malesef tubi arkadaşımız bu yüzden angi forumuna girmeme kararı aldı:icon_sorr
Ben o zmnda söylemiştim Angiden çok Brad'i seviyorum diye ve Bradle birlikte odukları iin mecburen Angiyide sevmek zorunda kaldım:icon_whis
Anginin hayatını ve yaşama tarzının begenmiyorum sadece fiziği ve dış görünümü hoşuma gidiyor onun dışında ksinlikle Angiyi sevmiyorum hatta nefret ediyorumda denebilir:img-polic
Bu olay burda kapansın artık uzatmanın manası yok bu olay daha öncede konu oldu ve artık başka arkadaşlarımızında forumdan uzak kalmasını istemem:img-yes:

Gizemcim çlışma için saol:img-wink:
hulyafan_88 resimler için saol:good:
valla canım ya sorma bazı arkadaşlar angie'yi sevme modunda neden polemik yapmaya girişip bu forumu kapattırma çabasındalar hiç anlamıyorum maalesef ayrıca beni sizler biliyorsunuz benim angieyi ne kadar çok sevdiğimi hem hayatıyla,hem yaşam tarzıyla, dış görünüşüyle ,hem sanatıyla hem hatalarıyla ,hemde yardımseverliğiyle ne kadar çok sevdiğimi dünya alem bilir ve daha öncedende söylediğim gibi ama bu sevgi tarafsız olmamamı yani sevdiğim sanatçılara karşı at gözlüğüyle bakmamı gerektirmez neyse avatar'ın çok hoş olmuş gizemcim ellerine sağlık kullanabilirmiyim acaba ? ve hülya fan harikasın ya sonsuz teşekkürler.. VE BENİM AÇIMDAN ŞÖYLE SÖYLEYEYİM ARKADAŞLAR BEN BRAD'DEN NEFRET EDERİM .HİÇ SEVMEDİM SEVMEM DE AMA ANGİE YÜZÜNDEN SEVMEYE ÇALIŞTIM FAKAT OLMUYOR O BRAD DENEN ŞAHIS ÇOK FASZLA SINIRLARI ZORLUYOR VE AYRICA ANGİE DE HOLLYWOOD DÜNYASINDA EN ÇOK SEVDİĞİM BAYAN SANATÇIDIR.YAZIK YA O GÜL GİBİ KADIN O ADAMI NASDIL ALMIŞ VE HALA NASIL SEVİYOR ANLAMIYORUM NEYSE ARTIK OLAN OLMUŞ YAPACAK BİRŞEY YOK .Ve arkadaşlar acaba diyorum ya ben angie'nin filmlerinin kolleksiyonunu yapıyorum lütfen yardım edin bana angie'nin eski filmlerini ta LOOK'İN TO GET OUT'TAN BAŞLAYARAK NERDE VE NASIL BULABİLİRİM?Yardımcı olursanız çok sevinirim ,şimdiden çok teşekkürler ve iyi akşamlar sizlere.

hulyafan_88
15-08-07, 16:54
http://img516.imageshack.us/img516/6367/jolie2516og1.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/8087/jolie2519if0.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/6005/jolie2520wx0.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/2033/jolie2526jn6.jpg

hulyafan_88
15-08-07, 16:57
http://img46.imageshack.us/img46/415/jolie2522ce2.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/5303/jolie2524qs8.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/5303/jolie2524qs8.jpg

fibel&angel
16-08-07, 15:51
[B]Angelina Jolie is a Viper
Thu, 16 August 2007 at 10:44 **

Angelina Jolie is armed and fully loaded as she films new stunts on the hood of a red hot Dodge Viper on the Chicago set of action thriller Wantedon Wednesday

http://img165.imageshack.us/img165/6849/28908299jr5.jpg (http://imageshack.us)

http://i17.tinypic.com/4r1ruj5.jpg

http://i11.tinypic.com/6bjjuxs.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/9466/a2th6.jpg (http://imageshack.us)

http://i18.tinypic.com/508leeu.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/3098/a5hn2.jpg (http://imageshack.us)

fibel&angel
16-08-07, 15:55
http://img165.imageshack.us/img165/1240/a8vh8.jpg (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/3263/a7zl1.jpg (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/5271/a9xx2.jpg (http://imageshack.us)

http://i15.tinypic.com/63cf3a9.jpg

http://img107.imageshack.us/img107/4813/a10ft7.jpg (http://imageshack.us)

http://img107.imageshack.us/img107/5118/a11vk4.jpg (http://imageshack.us)

orly_meht_up
16-08-07, 19:26
istediğim kişinin istediğim forumuna girip ,istediğim şekilde eleştirme hakkına sahibim beni bilenler bilir angie'yi en az bende senin kadar severim ki bunu önceki mesajlarımı ve angelina jolie'nin kapanan forumunu ve brad pitt forumlarını okursan anlarsın ayrıca kaldı ki ben kendi görüşlerim ve fikirlerim doğrultusunda hareket ederim kimseneye de hesap vermem aynı şekilde kimsede benden bir hesap soramaz hem ben sevdiğim sanatçıları,eğrileriyle ,doğrularıyla severim ayrıca bu forumda ve daha önceki forumlarda brad pitt forumlarında da herkes angie'ye laf atarken burda en başta ve en ateşli savunanların başında geliyordum.O zaman sen nerelerdeydin ? şimdi bir şey söyledik diye heemen angelina düşmanı mı olduk yani? hayret birşey hem dürüstlüğün ne olduğunu en iyi ben bilirim burada resmen saçmalamış angie evet sinirlendim ve evet çocukları varken ne alaka böyle bir açıklama yapıyor dedim yanlış mı? eğer bu sorunun cevabına yanlış diyorsan diyecek hiçbirşeyim yoktur.Kaldı ki ben angie'nin bir zamanlar uyuşturucu kullandığını,alkol aldığını
biseksüel olduğunu bile bile sevdim ve yine de seviyorum kimsenin tek bir sözüyle kalkıpta angie'yi sevmem veya sevmemem ya da nefret etmem sözkonusu dahi olamaz hem kaldı ki herkes kendinden mesuldür.Ben kimseyi yadırgamadım ve yadırgamamda ayrıca kimse kimseyi yargılama hakkına da sahip değildir ama herkes kendi görüşünü söylemekte serbesttir.Katılan ya da katılmayan olabilir ama burası Özgür bir Ülkedir ve herkes istediğini söylemekte ya da düşünmekte serbesttir.Ve herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorundadır.Önceki gönderdiğim resimlere bak ve de mesajlarımı mesajlarımı bir oku istersen .Angie 'ye her zaman demişimdir hem güzel bir kadın keşke herkes angie kadar dar melek gibi iyi kalpli,ve yardımsever olsa ve umarım brad pitt ne kadar şanslı olduğunun bilincindedir erkek olsaydım brad pitt'i çok kıskanırdım felan diye ,hem ca ne yapayım böyle gücüme gidiyor sevdiğim sanatçı hakkında böyle kötü haberler çıkması hele hele angie düşmanlarının güya angienin brad pitt'in peşinde koşupta brad'in kaçtığı gibi salakça haberleri ağızlarında sakız misali yayarak dedikodu yapmaları ve abukça sevinmeleri beni sinir ediyor .Ve artık umarım beni anlamışsındır .Son olarak şunu diyorum hiç kimse boşuna uğraşmasın beni angie'mden soğutamayacaklar angie'yi çok seviyorum ve kim ne derse desin benim gözümde ve kalbimde onun yeri apayrıdır.Onu sonsuza kadar seveceğim ve bu sevgimi de kimseye kanıtlamak zorunda değilim ama bu demek değildir ki angie'yi çok seven biri olarak onun yaptığı yanlışları görmezliktende gelmem,gelemem,gelmiycemde . (ha bu arada bma gelmişken angie evli değildi bildiğim kadarıyla ve herkesin eşini elinde tutmak istemesi çok doğal ama bunu sürekli röportajlarında tekrarlayan kimseye bağımlı olmayan yalnız kadın imajına ne oldu çok merak ediyorum doğrusu , ha blki eşini elinde tutmayı istemek herkese yakışır ama angie gibi mükemmel ötesi olğanüstübir kadına hemde savaşçı ruhlu bir kadına yakışmaz ,yakıştıramadım yakıştıramıycamda onuda ayriyeten söyleyeyim dedim)neyse diyeceklerim bu kadardır.Resimler ve haberler için çok teşekkürler arkadaşlar .Angie severlere müjdem var arkadaşlar ya bu kadın telepati yoluyla benim düşünceleri mi mi okuyor? Allah Korusun çünkü şimdide Afrikadan bir bebek evlatlık almaya karar vermişler yaşasın ailemiz çoğalıyor desenize arkadaşlar.:good:

bu forumda yeniyim ve daha önceki yorumlarını okuma fırsatım olmadı!. bende ange'yi cok sevdigimden dolayı tepki gösterdim!.. ama söylediklerinden yanıldıgımı anladım!.. benim düşündügümün tam tersine ange'yi sevdigini gösterdin.(bundan dolayı mutlu olmadıgımı söyleyemem) ama sen nefret ediyorum filan deyince insan nefret ettigi kişinin forumuna nie girer ki diye düşündüm. aslında insanın sinirlerini zıplatan sey ange'yi seviyo gibi gözüküp onun hakkında sürekli olumsuz seyleri söyleyenler... (yani brad'le olmasını sindiremeyenler) bunlardan cok var ve nedenini anlamakta güçlük cekiyorum.. bian senin içinde öyle düşündüm k.bakma. ayrıca amacım kesinlikle bu forumu kapatmak filan degil.. öyle bişeyi kesinlikle istemem. birbirimizi yanlıs anladıgmızı düsünüyorum...(en azından ben öyle)

hulyafan_88
17-08-07, 00:23
İşte Brangelina çiftinin yeni çocuğu

http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3905657.jpg


Angelina Jolie’nin yine hamile olduğu dedikoduları gündeme oturmuş durumda.

Ancak konu hakkında Jolie’den hiçbir açıklama gelmedi. Öte yandan bu konuyu ti’ye alanlar da oldu. worth1000.com adlı site, "İşte Jolie-Pitt çiftinin yeni bebeği" başlığıyla yandaki fotoğrafı yayınladı.

KELEBEK

ebgü
17-08-07, 06:57
bu forumda yeniyim ve daha önceki yorumlarını okuma fırsatım olmadı!. bende ange'yi cok sevdigimden dolayı tepki gösterdim!.. ama söylediklerinden yanıldıgımı anladım!.. benim düşündügümün tam tersine ange'yi sevdigini gösterdin.(bundan dolayı mutlu olmadıgımı söyleyemem) ama sen nefret ediyorum filan deyince insan nefret ettigi kişinin forumuna nie girer ki diye düşündüm. aslında insanın sinirlerini zıplatan sey ange'yi seviyo gibi gözüküp onun hakkında sürekli olumsuz seyleri söyleyenler... (yani brad'le olmasını sindiremeyenler) bunlardan cok var ve nedenini anlamakta güçlük cekiyorum.. bian senin içinde öyle düşündüm k.bakma. ayrıca amacım kesinlikle bu forumu kapatmak filan degil.. öyle bişeyi kesinlikle istemem. birbirimizi yanlıs anladıgmızı düsünüyorum...(en azından ben öyle)

evet önemli değil canım kesinlikle anlamıştım zaten bende öyle düşünmüştüm.:img-wink:Nefret ediyorum demekle sadece o andaki sözlerine biraz sinir oldum ve sanırım biraz fazlaca tepki verdim.Ve öncelikle angie'yi sevdiğine ve de beni anlamış olduğuna ,birbirimizi doğru anladığımıza çok sevindim.Ve evet maalesef seninde dediğin gibi dünyada herçeşit insan var ve maalesef hepside iyi değil.Bende senin dediğin gibi angie'yi güya sözde sevip herşeyini eleştiren insanlardan hoşlanmıyorum sen beni yanlış anlayınca ,yanlış tepki gösterdin .Bende senin dediğin gibi olayı yanlış anladım ama şimdi meselenin hallolduğuna sevindim.Birde o dediğin kişiler nedensebazlıları hariç ,brad hayranları ben angiem brad'le mutlu olacaksa ,eğer gerçek sevdiği kişi brad'se,onun mutluluğunu isterim ve ilişkisini her ne kadar evet brad'i sevmesemde desteklerim.Bu arada foruma ve de aramıza hoşgeldin canım :P yeni bir nefer daha kazanmak çok güzel.:img-cool2Ve anlaşılan yeni bir aile imzası yapmak gerekecek.:good: ve elerinize sağlık arkadaşlar yıldızcım ne kadar güğzel resimler bunlar böyle ve hülyafan haber ve resim için sağol tabir_i caizse koptum resmen.:img-pilot

lykiadreamer
17-08-07, 22:25
arkadaşlar tam bakamadım bi önceki sayfalara ama umarım eklenmemiştir daha önce..bu resimleri görünce eklemeden duramadım..
ddünyanın en güzel bebeği..:img-in_lo
http://img115.imageshack.us/img115/6554/57005698bw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/8295/86754935nd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/3519/12663603hz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/4927/16964181ph5.jpg (http://imageshack.us)

roximus89
19-08-07, 12:21
http://img176.imagevenue.com/loc403/th_22332_00-shiloh-sucking-thumb_122_403lo.jpg (http://img176.imagevenue.com/img.php?image=22332_00-shiloh-sucking-thumb_122_403lo.jpg) http://img140.imagevenue.com/loc2/th_22333_02-shiloh-sucking-thumb_122_2lo.jpg (http://img140.imagevenue.com/img.php?image=22333_02-shiloh-sucking-thumb_122_2lo.jpg) http://img136.imagevenue.com/loc155/th_22334_shiloh-sucking-thumb_122_155lo.jpg (http://img136.imagevenue.com/img.php?image=22334_shiloh-sucking-thumb_122_155lo.jpg)

http://img169.imagevenue.com/loc996/th_22418_shiloh-sucking-thumb-01_122_996lo.jpg (http://img169.imagevenue.com/img.php?image=22418_shiloh-sucking-thumb-01_122_996lo.jpg) http://img124.imagevenue.com/loc843/th_22419_shiloh-sucking-thumb-04_122_843lo.jpg (http://img124.imagevenue.com/img.php?image=22419_shiloh-sucking-thumb-04_122_843lo.jpg) http://img41.imagevenue.com/loc1050/th_22425_shiloh-sucking-thumb-06_122_1050lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=22425_shiloh-sucking-thumb-06_122_1050lo.jpg)

http://img42.imagevenue.com/loc664/th_22569_shiloh-sucking-thumb-07_122_664lo.jpg (http://img42.imagevenue.com/img.php?image=22569_shiloh-sucking-thumb-07_122_664lo.jpg) http://img146.imagevenue.com/loc837/th_22575_shiloh-sucking-thumb-20_122_837lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=22575_shiloh-sucking-thumb-20_122_837lo.jpg) http://img184.imagevenue.com/loc505/th_22581_shiloh-sucking-thumb-51_122_505lo.jpg (http://img184.imagevenue.com/img.php?image=22581_shiloh-sucking-thumb-51_122_505lo.jpg)

http://img40.imagevenue.com/loc958/th_22582_shiloh-sucking-thumb-59_122_958lo.jpg (http://img40.imagevenue.com/img.php?image=22582_shiloh-sucking-thumb-59_122_958lo.jpg)
Agzını bı turlu kapayamıyo cnm

ebgü
19-08-07, 20:04
resimler için çok teşekkürler arkadaşlar ay ben shilohu yiyeceğim ya çoook şeker.

serapxx
20-08-07, 12:33
Jaa Angelina ve Brad Pitt'in Cocugu Shiloh, Brad Pitt'e daha cok benziyor.
Ben Shiloh gorunce hemen Pitt geliyor aklima
Tek dudaklari annesi gibi diye herkez benzetiyor. halbuki biraz erkek cocuguna benziyor.

gün batımı
20-08-07, 17:25
çok sevimli bi akdın bence zaten arkm onun hastası okulda sürekli angelina die dolaştığı için baya bi hayranlım arttı diye bilirim:)

mavi_kelebek
21-08-07, 00:24
Angelina Jolie kanser mi oldu?

* Dünyanın en ünlü ve güzel aktrislerinden Angelina Jolie hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Amerikan gazetelerinde çıkan haberlerde; Angelina'nın kanser hastalığına yakalandığı yazıldı ve bu iddialar Amerika'da şok etkisi yarattı.

* İddialara göre; annesini de kanserden kaybeden Angelina, bu nedenle son dönemde aşırı kilo verdi. Brad Pitt'le Angelina Jolie'nin ayrılması ve seksi aktrisin uçuk hareketlerde bulunması Angelina'nın ciddi psikolojik rahatsızlıklar yaşamasına bağlandı.
TAKVİM

ebgü
21-08-07, 09:24
daha öncede böyle bir dedikodu çıktı sonra yalan haber olduğu ortaya çıktı. Yine yalan haberdir inanmayın arkadaşlar.

orly_meht_up
21-08-07, 11:22
Umarım daha önce eklenmemiştir!.:P

angelina pitt:img-wink:

http://img337.imageshack.us/img337/4651/pittpt5.jpg

angelina chaplin

http://img515.imageshack.us/img515/2997/chaplinxa7.jpg

angelina depp

http://img515.imageshack.us/img515/8324/deppac7.jpg

angelina frankenstein

http://img515.imageshack.us/img515/8880/frankensteintd3.jpg

angelina ventura

http://img515.imageshack.us/img515/6777/venturaog0.jpg

angelina wills

http://img515.imageshack.us/img515/2061/willisiw0.jpg

angelina monsters

http://img337.imageshack.us/img337/5839/monstersg1.jpg

angelina manson

http://img249.imageshack.us/img249/5862/mansonej6.jpg

notum
21-08-07, 14:20
orly_meht_up
cnm çok güzelmiş bun resimler ayrıcada çok komik işin içine ps girince ortaya çok komik şeyler çıkıyor
bu arada bencede bu kanser olayı bana biraz yalan geldi yani durduk yere biraz garip bi haber

yalancısın
21-08-07, 14:28
napmışlar kadını böle yaa yazık :D:D ama en güzeli angelina ventura olmuş tşkürler resimler için.

fibel&angel
22-08-07, 12:43
Angelina Jolie’s New Shiseido Ads
Wed, 22 2007.


It seems that Angelina Jolie is still Shiseido’s spokesmodel as new ads featuring the pilllow-lipped star have surfaced for Shiseido’s “Integrate” make-up line. Angie’s first ads hit the Internet exactly the same time last year

http://img215.imageshack.us/img215/2292/anku3.jpg (http://imageshack.us)

http://img215.imageshack.us/img215/1365/an1ox6.jpg (http://imageshack.us)

http://img215.imageshack.us/img215/4097/an2jy9.jpg (http://imageshack.us)

serapxx
22-08-07, 14:54
Dunyanin en guzel iki bayani

http://img337.imageshack.us/img337/2234/dunyaninikienguzelkadinyh9.th.png (http://img337.imageshack.us/my.php?image=dunyaninikienguzelkadinyh9.png)

orly_meht_up
23-08-07, 11:28
Resimleri begenmenize sevindim:P
bende en çok angelina manson'u begendim hemen duvar kagıdı yaptım...

ebgü
23-08-07, 18:02
ellerinize sağlık arkadaşlar resimler süper ,gerçi ben angelina jolie ve brad pitt'in değişik hallerini,ve birde angelina'nın jonny deep karışımı bu halini ,angelina'nın zombi,vampir ve birde marilyn monroe halini koymuştum şimdilikl aklıma gelenler bu kadar ama neyse olsun.Sonuçta angelina olsunda tekrar tekrar koyulsada farketmez bnm için.Çok şaşırdım demek yine bu sefer new shiseido'nun makyaj yüzü olmuş ha valla ben bu markayı burada bulamıyorum bulsam hemen alıcam.Bence de en çok angelina deep halini beğendim ve Türkan Şoray ile yanyana koyulmuş ya bittim bittim bittim resmen.

ebgü
23-08-07, 18:07
Bakalım beğenecekmisiniz? Buradan bu resmi yapan ebrucu kemal kardeşimize de sonsuz teşekkürler.
http://img210.imageshack.us/img210/6162/39hh8.jpg
Gerçekten dream girls yani...

ebgü
23-08-07, 19:14
Adı :Lucy
Nasıl sizce de benziyor mu?..
http://img211.imageshack.us/img211/7393/picture2971tv7.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/6696/picture2981ne2.jpg

Peki ya bu ...
http://img213.imageshack.us/img213/3694/aj421sg3.jpg

notum
23-08-07, 21:00
walla bence gönderdiğinizi iki resimde baya baya benziyo yani ben benzettim alah insanları çift yaratırmış dedikleri doğru galiba:)

mavi_kelebek
24-08-07, 00:02
Angelina'yı iyileştirmek için kolları sıvadı
Bir süredir ilişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Angelina Jolie ve Brad Pitt Almanya'ya gitmeye hazırlanıyor. Ancak ünlü çiftin bu ziyaretlerinin amacı, sanılanın aksine aşk tazelemek ya da aralarındaki buzları eritmek değil.
http://img.sabah.com.tr/2007/08/24/gny/im/0861BB656A71ED4195760F73r.jpg
BERLİN'E GİDİYORLAR
Angelina'nın gün geçtikçe biraz daha zayıfladığını gören yakışıklı aktör, onu tedavi ettirmeyi kafasına koydu. Bunu Hollywood'da yaptırmaları halinde paparazzilerin kendilerini kesinlikle rahat bırakmayacağını bilen Pitt, çareyi rotasını Almanya'nın Berlin kentine çevirmekte buldu. Yaptığı uzun araştırmalardan sonra şehirdeki en iyi doktoru bulup ondan randevu alan ünlü aktör, Fransız 'Closer' dergisine şöyle konuştu:

HER ŞEYİ YAPARIM!
"Aramızda ne geçerse geçsin Angelina benim için çok özel biri. Kendisi geçen kış annesini kaybettiğinde çok sarsıldı. O günden beri de sürekli istem dışı kilo kaybına uğruyor. Zayıflıktan artık resmen kemikleri sayılıyor. Onun eski haline dönmesi için elimden geleni yapacağım. Gerekirse kariyerimi tehlikeye atar, onunla aylarca Almanya'da kalırım. Tek dieğim onun eski haline dönmesi."
SABAH

orly_meht_up
24-08-07, 11:32
ebgü gerçektende çok benziyorr kıs ikizi gibi valla..:img-wink:

kelebek haber için saol. Canım angem yaa inş. dedikleri gibi kanser filan degildir!.brad' de cok iyi düsünmüş.aferin onada:img-yes:

ebgü
24-08-07, 12:53
ebgü gerçektende çok benziyorr kıs ikizi gibi valla..:img-wink:

kelebek haber için saol. Canım angem yaa inş. dedikleri gibi kanser filan degildir!.brad' de cok iyi düsünmüş.aferin onada:img-yes:

Di mi? :img-wink:hangisi ama? :icon_whis bu arada mavi_kelebek haber için teşekkürler angie konusunda sana katılıyorum ya inşallah kanser değildir.Yoksa çok üzülürüm ben yaaa.

ebgü
24-08-07, 15:43
Adı:Kate sizce angelina jolie'ye benziyormu?
http://img259.imageshack.us/img259/3329/cr0ss1le6.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/4398/crossaj011dx6.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5928/dsbm8.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/7156/dsc8021bc5.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/7270/elektrikerca7.jpg

ebgü
24-08-07, 15:49
http://img207.imageshack.us/img207/4188/94634276dy0.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/3295/pfci6.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/1153/phyc0.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/7012/piwp7.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/6716/pjfe8.jpg

orly_meht_up
24-08-07, 16:21
Bu dudakları bu hale nasıl getiriyorlar.. orjinal olamaz bunlar!. botoks dimi?

ebgü
24-08-07, 16:34
Bu dudakları bu hale nasıl getiriyorlar.. orjinal olamaz bunlar!. botoks dimi?

valla bilemiycem ama bana orjinal gibi geldi.

ebgü
24-08-07, 16:39
http://img519.imageshack.us/img519/6927/plmx3.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/6420/plkvq5.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/2981/pmgo2.jpg
http://img111.imageshack.us/img111/6691/pnmyl0.jpg
http://img111.imageshack.us/img111/286/poaz1.jpg

orly_meht_up
24-08-07, 16:39
yok yaa diil bence ange'ninkileri de ben hep botoks diye düşünüyodum. orjinalse süper millet bu dudaklara sahip olmak için cok ugrasıyo. (coguna da yakısmıyo). :P

ebgü
24-08-07, 17:30
yok yaa diil bence ange'ninkileri de ben hep botoks diye düşünüyodum. orjinalse süper millet bu dudaklara sahip olmak için cok ugrasıyo. (coguna da yakısmıyo). :P

evet angelina'nın dudakları inanılması güç ama orjinal bir çocukluk fotosu var ya bu önceki sayfalarda ya da kapanan arşivde olmalı onlara bak angelina'nın 10 yaşındaki haline dudaklar aynı :img-wink: bulursam ekleyeceğim ya bugün ya yarın bulup eklerim.Ve evet dediğin gibi herkes çok uğraşıyor ve maalesef herkese de yakışmıyor.

ebgü
24-08-07, 17:33
http://img511.imageshack.us/img511/456/pmer6.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/5973/ppnk6.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/3162/23655653qm0.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/4734/plmn2.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/3472/pyng2.jpg

ebgü
24-08-07, 17:37
http://img186.imageshack.us/img186/2629/pyuml4.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/6672/tim04561qo3.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/5169/tim1351xk8.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/7271/tim70211sn7.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/1368/untitled1rh5.jpg

ebgü
24-08-07, 17:40
http://img443.imageshack.us/img443/4612/l0a3089ee27f2564c3461eccc3.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/9797/l7abc80619a39ab665ca1f7tj3.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/632/l442b4fcd00182ecd9e70ecbl2.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/1235/l3182fc92674a23a5851bd2mn2.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/8887/ledab7bb5a948e53a6a9532ie7.jpg

ebgü
24-08-07, 18:04
23/4/2007 - ANGELINA JOLIE'NİN KIZINI BİR TÜRK OYNAYACAK!!!!!!

http://img124.imageshack.us/img124/3420/gs1905ersan201020060091qx7.jpg
Ünlü Amerikalı yıldız