PDA

Tüm Versiyonu Göster : Beşinci Boyut (STV)

Sayfalar : 1 [2]

Belmonte
18-06-07, 22:01
Her zaman yaptığımdan farklı bir şey deneyeyim, reklam arasında yorum yazayım :). Sevdim bu bölümü güzel ilerliyor, heyecanlı bir bölüm. Bombacı Davut, yeni ismiyle Osman acaba ne zaman doğru kararı verip, eski iş arkadaşlarını ele verecek?

Sahafçıdaki çocuk vazgeçmeye meyilli, muhtemelen yanına onu da alacaktır Osman. Osman'ın karısı onun sözünü dinlemeyip, savcılıktan temiz kağıdı almaya gidip gerçeği öğrenecektir. O zaman işler daha karışacak sanırım :D

Neyse diziye döneyim de izlemeye devam edeyim bari bye bye

Belmonte
18-06-07, 22:30
imza çok hoş olmuş Gülçin, İşte takım çalışması bu, Büşra fotoğrafları ekliyor, sen imzayı yapıyorsun ben de o imzayı kullanıyorum :D. En zor iş gene benim ki ya olsun bu seferlik ne yapalım.

Gülçin bu arada diziyi izlemeyip, imza çalışmaları yapıyorsun galiba :D. Halbuki ne de heyecanlı bir bölüm sürüp gidiyor :D

glin
18-06-07, 22:31
yorumlar bu gün erken geliyor:happy0064

dede ve salih yine iş başı yapıp insanları çıkardılar binadan.ama asıl kahramanlığı osman yaptı,bakalım bombayıda etkisiz hale getirecekmi.insanların kaçış sahnesi ve müzik çok iyi olmuş.:good:

Belmonte
18-06-07, 22:35
Osman'dan kaçar mı etkisiz hale getirir bombayı :D. Bu arada o örgüt elebaşı adam, yine girdi sahneye en sonda. Ya hiç mi korkusu yok adamın, kendi koyduğu bomba patlayacak 5 dakika sonra! Hayır Osman nasılsa etkisiz hale getirecek bombayı da adamı da, boşu boşuna heyecan,zaman kaybı :img-hyste :img-hyste

rüştü
18-06-07, 23:13
Çalışmalar ve resimler için teşekkürler. Ellerinize sağlık. :good:

Bugünkü bölümü herzamanki gibi büyük bir beyeniyle izledim. Konu herzamanki gibi başarılı bir senaryoydu. Oyuncuların hepside başarılı idi.

Dede ve salih herzamanki gibi başarılılardı.

Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Devamı gelmesi dileğiyle.:good:

bye

rüştü
18-06-07, 23:16
Osman karekterini beyendim. Belki hatası olmuştur ama hatadan dönmek ve insanlara faydalı olmak büyük erdemliliktir. Vicdanın sesini en sonunda dinledi. Hatasını telafi etmeye başladı.

Osman karekterini oynayan oyuncuda bence çok başarılı idi.:good:

emrtpk
19-06-07, 09:53
Dünkü Osman, başka beşinci boyutlardada oynamıştı sanırım
Hepsindede çok başarılıydı..
Daha ozamandan girmişti gözüme kerata...
Dünde iyi oynadı..
Başlarını izleyemedim ama anladım..
Öncedende o bobmacıymış heralde..
Sonra hatasından dönmesi Osman'ı sevdirdi bana..
Ama bi şey vardı..
Osmancık orda deniz kenarında otururken yanına gelen eski memur yeni esnaf orta çolak adamın kolu göründü içerde..
Pek olmamış..
Onun Dışında gayet iyidi..
O bombada doğru kabloyu çekmesi falan filan..

glin
19-06-07, 10:14
osmanı oynayan ali nuri türkoğlu beşinci boyutta daha önce oynamıştı.iyi de oynuyor.bir de benim çok beğendiğim bir sahne var,sonunda hızır ve salih ,az önce insanların telaşla koşuşturduğu yerde emin,güvenli bir şekilde fanilere görünmeden ilerlerler.

hani belmonte söyledinya adamın korkusu yok mu diye,kötülükler kör etmiş kalbini gözü nasıl görsün.:icon_twis :icon_twis :icon_twis

ben bir ara osman bombayı etkisiz hale getiremeyecek patlatacak zannettim,olurya vicdan azabından kendini cezalandırmak ister,ama öyle olmadı güzel bitti.
:img-wink: :cheer: :cheer: :cheer:

Belmonte
19-06-07, 10:23
Ali Nuri Türkoğlu'nun bu sezon 3. bölümüydü Beşinci Boyutta. İlk önce Avukattı, sonra savcı oldu en sonunda bombacı olarak bitirdi. Ama bugüne kadar oynadığı bölümlerdeki en güzel performansı bana göre dün akşamki bombacı rolüyle gösterdi. Sinirli ve gergin olduğu anda kaşlarını sürekli kaldırarak gerçekleştirdiği tiki, iyi düşünülmüştü.

emrtpk, o kolun gözüktüğü sahneye dikkat etmemiştim, iyi yakalamışsın. Bu arada o eski polisin de bu sezon 3. rolüydü 5. Boyutta, bir kere giren bir daha çıkamıyor bu boyuttan :D

emrtpk
19-06-07, 11:02
emrtpk, o kolun gözüktüğü sahneye dikkat etmemiştim, iyi yakalamışsın. Bu arada o eski polisin de bu sezon 3. rolüydü 5. Boyutta, bir kere giren bir daha çıkamıyor bu boyuttan :D

Aa bak bende o polis amcaya dikkat etmemişim..
Ama kol daha önemli :img-hyste :P

glin
19-06-07, 16:07
resimler için sağol..
Hepsi birbirinden güzel.. ;-)

hoş geldin emrtpk,walları beğenmene sevindim.:img-wink:

arkadaşlar sayfamız 100 olmuş hayırlısı,yeni sayfayı açarmıyız dersiniz.:img-wink:

acem kızı
19-06-07, 17:30
100. sayfaya geçmişiz nice yüzlere inş.

Gülçin wallları çook beğendim ama nedense kullanamıyorum ya ??:)

imzanda güzel

belmonte süper demiş bi takım olduk ben resm sen çalışma o kullanma:9

en zor iş Belmontenin hakikatten şimdi o kadar resmi nasıl da koyacak imzasına:img-hyste

bölüm aşırı heyecanlıydı bölümde iki şeyi birden öğrettiler

1. "sizin şer sandıklarınızda hayır hayır sandıklarınızda şer vardır" bu osmaın vicdan azabını bir nebze azaltmıştır

2. geçmişteki hataları saklayarak mutlu olamayız onları telafi etmek gerekir

bölüm aşırı heyecanlıydı bombalar falan bi de son reklam arasında beşinci boyutun bir fragmanını gösterdiler

kadının biri :keşke karşıma salih gibi insanlkar çıksa

diyordu

aynı ben... beni temsilen koymuşlar o kadını oraya:happy0064

bi de acaba o bombacı çocuğa noldu? onun sonunu göstermediler:img-dirol

osman'da çok çaresizdi

ordaki kıza Grup Hepsi'den kalpiszsin şarkısını armağan ediyorum ama kızın saçları güzeldi:)

ama benim heyecan doruktaydı ya:)

Cengiz Toraman'ın bardakları yıkarken ki hali çok şekerdi

acaba eşi ona evde iş yaptırıyor mu:happy0064

BaşBAKAN
19-06-07, 23:37
ya dün kolu kopan polis memuru köprüde emniyet müdürünü canlandıran kişiydi dimi..tam bakmadım da...

Belmonte
19-06-07, 23:55
ya dün kolu kopan polis memuru köprüde emniyet müdürünü canlandıran kişiydi dimi..tam bakmadım da...

Evet o kolu kopan polis memurunu Köprü'de görmüştüm ama hangi rolü canlandırdığını tam bilemiyorum. Ayrıca bu sene vizyonda yer alan Haluk Bilginer'in canlandırdığı "Polis" filminde de oynuyordu.

glin
20-06-07, 10:11
ne güzel yeni kişiler,yeni yorumlar görüyorum.ben de bu gün 80.bölüm resimlerini koyarım inşallah.:img-wink:

acem kızı
20-06-07, 16:07
Gülçin imzalar çok hoş ilk imzadaki birleştirmelerin çok başarılı olmuş

Salih son dönemlerde pek hamarat bardak yıkıyor kuarbiye yapıyor:img-hyste

Belmonte
21-06-07, 10:53
Günaydın Gülçin, Büşra ayrıca sağol Rüştü (Gerçi ben Büşra ve Gülçin kadar katkı yapamıyorum bu sayfaya, asıl övgüyü çalışmalarıyla ikisi hak ediyor.)

Hatta buraya zaman ayırıp mesaj yazan herkese de teşekkürler benden :D

Belmonte
21-06-07, 11:20
Maalesef Gülçin, Doğan Turan'la tanışamadım. İki kere seti ziyaret etme şansım olmuştu, ikisinde de o gün Doğan Turan'ın çekimi yoktu. Benden mi kaçıyor yoksa ben de anlamadım :img-wink:
Onu en yakından gördüğüm yer o "Bana mastikayı çalsana" müzikalinde oynarken olmuştu. Bir daha da göremedim :D:D

glin
21-06-07, 12:18
doğan turanın oynadığı ismail fakirullah hz.öpülecek eller adlı filimden küçük bir kesit:img-wink:
http://www.itibarhaber.eu/index.php?Itemid=210&id=517&option=com_content&task=view

glin
21-06-07, 13:57
sağol rüştü:img-wink:
arkadaşlar doğan turan bölmümüz açılmıştır,beklerim.:happy0064

acem kızı
21-06-07, 16:42
Gülçin resimler bitirmiş ben de 18. ölümü bitirdim eklicem bugün inşallah

sanal reklama çok gülüm ya Salih orda adama bişiler anlatmaya çalışıyor pat bi sanal reklam

imza olayına gelince onu forumda bayağı bir kişi kullanıyor bende destek amaçlı kullanıyorum

Belmonte... varlığın yeter

Belmonte
22-06-07, 00:26
Dizimizin başrol oyuncusu Cengiz TORAMAN'dan dizi izleyicilerine mesaj var. :D

Değerli izleyicilerimiz,

Dizimizin ikinci sezonunu da tamamlamış bulunuyoruz. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da elimizden geldiğince kaliteli bir yapım ortaya koymaya çalıştık. Elbette yapılan her işte olduğu gibi bizim de eksiklerimiz, yanlışlarımız olmuştur; hoş görmenizi dilerim. Bilmenizi isterim ki; diziyi hazırlama aşamasındaki tüm öğeler, tüm kişiler mevcut koşullarda ellerinden gelenin en üst düzeyinde bir çaba gösterdiler.

İzleyicilerimizin bir bölümünün bildiği fakat özellikle defterlere yeni yazmaya başlayan izleyicilerimizin merak ettiği kimi konulara da bu ileti dolayısıyla değinmek istiyorum.

Öncelikle merak edilen konulardan biri, benim bu defterlere yazılan iletileri okuyup okumadığımdır. Hemen söyleyeyim; evet okuyorum. Özellikle “www.besinciboyut.biz” sitesinin ziyaretçi defterini her zaman okuyorum. Dizimizin resmi sitesi olan “www.besinciboyut.net” sitesinin ziyaretçi defterini ise kimi zaman okuyabiliyorum. Kısaca söylemek gerekirse buralara yazdığınız iletiler geç de olsa bana ulaşıyor.

İkinci merak edilen konu; bana herhangi bir iletişim kanalıyla ulaşılıp ulaşılamayacağıdır ki; bu konu hayli maceralı bir sürecin sonunda tümüyle olanaksızlaşmıştır (Süreci bilenlerin yüzündeki gülümsemeyi görür gibi oluyorum). Yazık ki, bu bağlamda bana doğrudan ulaşmanız olanaklı değildir. Dolaylı olarak yukarıda andığım defterlerle ulaşmak olanağı olabilir belki ama tatile girdiğimizi anımsatayım ve tatilde kablosuz internet bağlantısı bulabildiğim yerler dışında bu da çok olanaklı görünmüyor. Bu arada, dinlenme hakkımı da saklı tutuyorum, anlayışınıza sığınarak.

Üçüncü ve benim hayli ilginç bulduğum merak konusu; gerçekte benim nasıl bir kişi olduğumdur. Bu konu bağlamında geçmişte de dile getirdiğim gibi şimdi de aynı şeyi söyleyeceğim. Ben özel yaşamımı, özel yaşamıma dâhil olan kişiler dışındaki kişilerle paylaşmayı doğru bulmayan biriyim. Bu nedenle de beni ucuz magazin programlarında görmüyor, dedikodulara adımın karıştığını işitmiyorsunuz. Bu durumdan da oldukça hoşnudum. Kaldı ki, yoğun iş temposu olan biri olarak pek de ilginç bir özel yaşamım olmadığını belirtmeliyim. Öte yandan benim hakkımda biraz daha bilgi sahibi olmak isteyen izleyicilerimize de haksızlık etmek istemem. Kimi sanat ve kültür programlarına ya da dergilerine konuk oluyorum. Ya oyuncu kimliğim ya da kısa bir süre önce basılan “Olmak Ya Da Olmamak” adlı kitabımla ilgili kimi yazılı ya da görsel medyadan beni izleyebilirler. Dahası, oyunculuk üzerine yazdığım bu kitabı herkes okuyabilir ve benim hakkımda dolaylı da olsa, ilk elden bilgi edinebilirler.

Bunların dışında, kimi izleyicilerimizin sanal ortamda benimle “chat”leştiklerini belirtmelerine oldukça şaşırdığımı söylemeliyim. Daha önce de buna benzer durumlar yaşanmıştı. Birileri benim adıma defterlere, bilgim dışında iletiler göndermiş ve bu kişileri şiddetle kınamıştım. Bu tür zavallılıkları yapanlara acımakla birlikte, yine şiddetle kınıyorum. İyi niyetleri kötüye kullanılan tüm izleyicilerimize de kesinlikle belirtmek isterim ki; benim adıma bu yazışmaları yapan kişi ya da kişilerin benimle doğrudan ya da dolaylı hiçbir bağlantıları yoktur. Dizimizle ilgili diğer kişiler adına yapılan yazışmaların da böylesi bir aldatmaca ve yalan olduğu gayet açık görünüyor.

Son olarak, dizimizi izlemek için zaman ayıran, olumlu ya da olumsuz eleştirilerini paylaşmak inceliği gösteren, içten sevgi ve ilgileriyle bizlere destek olan tüm izleyicilerimize teşekkür ederim.

Gelecek sezonda buluşmak dileğiyle, tüm izleyicilerimize iyi tatiller dilerim.

Cengiz TORAMAN

mxrxt
22-06-07, 00:53
dizinin gelecek sezonda devam etmesine cok sevindim..ayrica resimler icin tsk ederim glin emegine saglik...bye

glin
22-06-07, 10:43
vaycanına belmonte,cengiz toraman'ın sayfanı okuduğunu bilmek çok güzel olmalı.bu mesajı bizle paylaştığın için ayrıca teşekkürler.:img-wink:

bu insanları anlamak zor cengiz abinin ağzıyla(OLAMAZLAR YA!)mesajlarçekmek falan...çok saçma...adamı neden rahat bırakmıyorlar.:icon_sorr

cengiz abi öyle her zaman göz önünde olmasada olsun.bizim hayranlığımız saygılı ve seviyelidir.:img-yes: :img-ok:

mxrxt
22-06-07, 18:06
evet dizinin devam etmesine bende cok sevindim..bazi konular ancak bu akadar güzel anlatilir gercekten bu diziyi cok basarili buluyorum ..bye

CAGKAN_SİMGE
23-06-07, 12:41
hiçbir kötülüğü yok insanlara doğru yolu gösterior ayrıca bi aralar beşinci boyutta acemi cadıdaki kaan yılmaz(toygar) oynamıştı:img-wink: ben beyaz sakallı dedeye bayılıorm çok seker=)

glin
23-06-07, 12:45
yorum için sağ ol CAGKAN_SİMGE,evet toygar oynamıştı bir bölümünde,ressamdı o bölümde.
dedenin adıda doğan turan.:img-wink:

Belmonte
25-06-07, 10:57
Özet maalesef gelemiyor, çünkü benim elime de ulaşmadı :(. Stv'nin sitesine birinci bölümün özetini koymuşlar. Gazete de bölüm özeti yok sanırım. Ben de tereddüte düştüm, acaba geçen haftaki bölüm sezon finali miydi diye? Televizyonda reklamı döndü mü acaba onu da hiç bilmiyorum ki??

glin
25-06-07, 11:03
bende tv de görmedim,ama canın sağolsun belmonte,akşam süpriz olur.:img-wink: :img-yes:

acem kızı
25-06-07, 15:33
eweeet şimdi nerden başlayalım

Gülçin resimler için saol ben de çektim ama bu kadar kaliteli diil :)

Belmonte açıklama için saol ya zaten C.T. magazin programlarında boy gösterecek biri olsa STV de olmazdı...

inş. bu akşam vardır yeni bölüm ;)

bi dee Gülçin... imzalar için saol

Belmonte
25-06-07, 16:36
Magazin programlarına değil ama, bugün "Yeşil Elma" programına çıkıp güzel yemekler yaptı Cengiz Toraman :D. Önceden haberim olsaydı video olarak kaydedip internete yüklerdim ama, ben de şans eseri evde olmam ve kanallar arasında gezinti yaparken rastlamam sayesinde görebildim.

Programda yemek yapmaktan kendini anlatmaya pek fırsat bulamadı maalesef.
Çoğunlukla mutfakla arasının nasıl olduğundan bahsetti, bir de sözü ve bestesi kendisine ait olan, eşi için yaptığı bir besteyi, gitar eşliğinde seslendirdi.

Video olarak kaydedemedim ama, programdan görüntüler yakaladım. Onları da yakında Cengiz Toraman sayfasında paylaşırım...

Bu akşam yeni bölüm olup olmadığı konusunda ise halen bir bilgim yok, başlayınca göreceğiz ancak.

dersaadettt
25-06-07, 17:22
gayet kaliteli, guzel mesajlar veren bir dizi, iyi konular isleniyor.

rüştü
25-06-07, 18:23
"Yeşil Elma " programını izledim ve çok beyendim. Sesi çok güzel. Kaliteli bir bey.:good:

acem kızı
25-06-07, 21:51
ya yeşil elmaya çıktı ve ben göremedim oof of:(

bi de işim gücüm de yoktu yani ya niye izlemediysem

bu arada sezon finaline girdik yeni bölüm yok

Belmonte söz verdiğin resimler heyecenla bekliyoruz

bette
25-06-07, 22:00
evet bugün yeşil elmada bende serettim cengiz toramanı..

sesi ve bestelediği şarkı harikaydı gerçektende. çok güzel çaldı gitarıda.

çok espirili ve şen şakrak bi adam. ayrıca çokta hamarat olduğunu gördük..

Belmonte
25-06-07, 22:49
evet bugün yeşil elmada bende serettim cengiz toramanı..

sesi ve bestelediği şarkı harikaydı gerçektende. çok güzel çaldı gitarıda.

çok espirili ve şen şakrak bi adam. ayrıca çokta hamarat olduğunu gördük..

Bestesi ve sesi konusunda sana katılıyorum Bette. Şen şakrak olduğu da doğru. Biraz heyecanlıydı programın başlarında, sonra açıldı. Ama pek başarılı değildi sanki, söz konusu yemek olduğunda :)

bette
25-06-07, 22:58
Bestesi ve sesi konusunda sana katılıyorum Bette. Şen şakrak olduğu da doğru. Biraz heyecanlıydı programın başlarında, sonra açıldı. Ama pek başarılı değildi sanki, söz konusu yemek olduğunda :)

başarılı değil miydi:icon_whis

yani bi erkek olarak iyi olduğunu düşünüyorum.. hani ali sürmelinin olduğu bölümü de seyrettim de.. :D mutfak konusunda beterin beteride var:img-hyste o yüzden cengiz toraman bana çok başarılı geldi. en azından mutfak bilgisi var. hem kayınvalidesiyle falanda giriyomuş mutfağa,tecrübeli yani..

tamam sebzeleri sallarken alev çıkartamadı ama :)

Belmonte
25-06-07, 23:06
başarılı değil miydi:icon_whis

yani bi erkek olarak iyi olduğunu düşünüyorum.. hani ali sürmelinin olduğu bölümü de seyrettim de.. :D mutfak konusunda beterin beteride var:img-hyste o yüzden cengiz toraman bana çok başarılı geldi. en azından mutfak bilgisi var. hem kayınvalidesiyle falanda giriyomuş mutfağa,tecrübeli yani..

tamam sebzeleri sallarken alev çıkartamadı ama :)

O da doğru :). Ben kendimle kıyasladım ondan ona başarısız dedim :img-hyste. Şaka bir yana fena değildi hani. Makarna-süzgeç talihsizliği ondan kaynaklanan bir neden değildi, hamuru da gayet güzel yoğurdu. Eline yakıştı sonuçta :img-yes:

bette
25-06-07, 23:14
O da doğru :). Ben kendimle kıyasladım ondan ona başarısız dedim :img-hyste. Şaka bir yana fena değildi hani. Makarna-süzgeç talihsizliği ondan kaynaklanan bir neden değildi, hamuru da gayet güzel yoğurdu. Eline yakıştı sonuçta :img-yes:

süzgeç olayına çok güldüm ama :img-hyste

sonuçta kendi yöntemleriyle bi şekilde halletti süzgeç sorununuda..

'heh,artık süzgecin benimlede bi anısı oldu' :img-hyste

BesinciBoyut
26-06-07, 04:57
Yasamımıza farklı pencereden bakmamızı sağlayan her bölümüyle begeni toplayan bir yapım. Salih ve Hızır abilerin başarılı performansları ile güngectikce
izlenme oranı yükseliyor.

Salih Abi bugün Stv Yeşil Elma programında sanat ve örnek aile yaşamına dair
kişiliğine ilaveten mutfak başarısını eklemiş oldu. Besinci Boyut ailesine başarılar

glin
26-06-07, 09:21
sohbet bi koyulaşmış ki,allah tamamına erdirsin.

tabi ben fransız kaldım:sad53: cengiz toraman yeşil elmaya çıktı ve ben seyredemedim.bi de böyle programlara çıkmasını isterdim,daha seğredemedim bile.:img-hyste artık belmontenin resimleriyle avunacağız.:good:

bu arada bette seni burda görmek ne güzel.:happy0064

acem kızı
26-06-07, 16:14
şimdi

Gülçin görüdüm seni girdik sezon finaline için kan ağlıyor:icon_sorr

avatarlar çok güzel ama kusura bakma daha yeni değiştirdim:img-wink:

BesinciBoyut aramıza hoş geldin

en kısa sürede avatarını değiştirmen dileğiyle:img-hyste (anti ahucuyumdur ama rahatsız olma olur mu:img-wink: )

neyse önümüz açıldı kapayalım bu başlığı yeni sezona yeni başlıkla girelim:happy0064

emrtpk
26-06-07, 21:40
Yeni sezonda bizde yenilenecez..
Evet..
Bencede yenilik şart..

glin
27-06-07, 09:25
dizimiz ara vermiş olsa bile biz hr zaman faaliyetteyiz.:img-yes:

resimleri tamamlayınca 74 bölmün resimlerini koymaya başlayacağım:img-wink:

emrtpk katılıyorum...yenilikler her zaman iyidir.

ilk bölümden bir imza yapabilir misin büşra:img-blush

bekirmelike
27-06-07, 13:35
bencede çok güzel konular işleniyor hem salih çok ii biri gerçek adı ne bilen war mı?:icon_sorr

Belmonte
27-06-07, 13:52
bencede çok güzel konular işleniyor hem salih çok ii biri gerçek adı ne bilen war mı?:icon_sorr

Gerçek adını bilmeyen olur mu :img-wink:

Salih rolünde:Cengiz Toraman (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=19825)

Ve ustası rolünde: Doğan Turan (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=26229)

glin
27-06-07, 14:10
peki millet sıkı tutunun 10.bölüm geliyor.bu arada sormama sakınca yoksa belmonte bu bölümle ilgili anını çok merak ettim.:img-blush

Belmonte
27-06-07, 14:32
10. bölümün resimlerini koyacaksın demek çok sevindim :)

Aslında bu bölümle ilgili çok özel bir anım yok. Ama izlediğim ilk Beşinci Boyut bölümü buydu. (Tabii izlediğim dizinin adının Beşinci Boyut olduğunu bile aylar sonra öğrenmiştim.:sad53: ) Kanalları değiştirirken, Avrupa Yakası'ndan Tacettin'i görünce "-Aaa Tacettin başka bir rolde, dur bir izleyeyim bakayım diye oturmuştum karşısına" :img-hyste

.Başka bir günde 37. bölüme öyle denk gelip izlemiştim. (Orda da gözüm 7 numara'da oynayan bir oyuncuya takılmıştı.) Oturupta bir beşinci boyut izleyeyim demem 41. bölüme karşılık gelir ki o da birinci sezon finaliymiş :). Bir kaç hafta tekrar bölümlerini yeni bölüm zannederek izlemişim. Doğan Turan'ın sakalları bir uzayıp bir kısalınca bu işte bir yanlışlık olduğunu farkettim :D

dedebaba
27-06-07, 15:02
salih ogün eline gitar almış çalıyordu

acem kızı
28-06-07, 01:13
:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

çok ağladım biliyorum ama benim başıma gelen pişimiş tavuğun başına gelmedi

sabah oturdum avatar yapayım dedim başladım işe neyse güzel bişi çıktı ortaya fakat şeytan dürttü herhalde şu bilgisayarı bi temizliyim dedim oturdum başladım önüme geleni silmeye

o arada yanlış dosyaları silmişim bütün beşinci boyut videolarım resimlerim hazır çalışmların telef oldu sabahtan beri üzülüyom neyse bir başka bahara:icon_sorr

gülçin resimler için saol Belmonte sana da yazıklar olsun:img-hyste (şaka alınma) ben ilk bölümden itibaren hiç kaçırmadın o bir hafta nasıl geçiyordu bi bana sorun:happy0064

bi de gülçin imzaları yapardım fakat photoshopa ait herşey silindi pek güzel olmaz yani neyse uğraşırım wallar çok süprelerine sağlık:happy0064

bette
28-06-07, 03:19
sohbet bi koyulaşmış ki,allah tamamına erdirsin.

tabi ben fransız kaldım:sad53: cengiz toraman yeşil elmaya çıktı ve ben seyredemedim.bi de böyle programlara çıkmasını isterdim,daha seğredemedim bile.:img-hyste artık belmontenin resimleriyle avunacağız.:good:

bu arada bette seni burda görmek ne güzel.:happy0064

aa e ben beşinci boyutu da seyrederim.. baktım burasıda tanıdık kişilerce dolmuş,ee yaziyim bari dedim..

fırsat olsa hep yazıcam..

--------
bu arada yaptığın avatarlar süper olmuş. ne zaman nasıl çektin de o resimleri avatar yaptın,alamadım vallaha..

glin
28-06-07, 09:51
aa e ben beşinci boyutu da seyrederim.. baktım burasıda tanıdık kişilerce dolmuş,ee yaziyim bari dedim..

fırsat olsa hep yazıcam..

--------
bu arada yaptığın avatarlar süper olmuş. ne zaman nasıl çektin de o resimleri avatar yaptın,alamadım vallaha..

sağolasın bette herzaman bekleriz:img-yes:

cengiz toraman sayfasınıda ziyaret edebilirsin,resimleri sağolsun belmonte kardeşim çekti,bize de avatar yapmak kaldı.beğendiysen ne mutlu bize.:img-wink:

büşracım bak şimdi benide üzdün:icon_cry: ama pes etmek sana yakışır mı,bakarsın sen bu sorunun icabına:img-grin2

bette
30-06-07, 22:29
sağolasın bette herzaman bekleriz:img-yes:

cengiz toraman sayfasınıda ziyaret edebilirsin,resimleri sağolsun belmonte kardeşim çekti,bize de avatar yapmak kaldı.beğendiysen ne mutlu bize.:img-wink:

büşracım bak şimdi benide üzdün:icon_cry: ama pes etmek sana yakışır mı,bakarsın sen bu sorunun icabına:img-grin2

aa sayfasıda mı var? onu bilmiyodum.. iyi de ben yeşil elma stvnin sitesinden inmiyo diye biliyorum. yani nerden bulduda bölüm resimleri çekti manasında sordum..

ben elimde ki dvdden bile doğru düzgün resim çekemiyorum mesela...:)

Belmonte
02-07-07, 20:53
Bir kaç günlük aradan sonra selamlar herkese bye. ben buralarda yokken sizler boş durmamışınız ama Gülçin'e bakıyorum bir yandan bölüm resimlerini kolaylamış bir yandan da avatarlar yapıp bize sunmakta. Özellikle son resimlerde Cengiz Toraman çok iyi çıkmış. Evet büşra uzuuun zaman avatar olarak kullanmıştım o fotoğrafı, kaydettiğim yeri bulabilirsem yeniden kullanmaya başlayacağım :)
Ayrıca o elinde bebekli fotoğrafları da çok hoş. Eline de bebek yakışıyor Salih'in :D

Büşra senin de o hareketli avatarın çok güzel olmuş. Gülçin benden önce kapmasaydı ben kapardım onu :D. Bu arada Büşra Gülçin'e sınavlarında başarılar dilemiş, geç kalmadıysam ben de dileyeyim :D.( Hepsinde 100'leri sıralarsın inşallah :good: )

Son olarak Bette, evet yeşil elma programını internete maalesef koymuyorlar, o fotoğrafları canlı yayın sırasında bir yandan izleyip, bir yandan bilgisayarla kaydettim. En güzel anları yakalama şansım olamadı o yüzden. Hem misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş.

(Bu arada alttaki imzamı değiştireyim dedim, o gün bugündür imzamın yerinde yeller esiyor. O sorunu da bir çözebilsem :sad53: )

glin
03-07-07, 10:05
yorumlar için sağolun çocuklar:img-wink: ,geç kalmadın belmonte öğrenci milletinin sınavı biter mi:icon_sorr

dün iki bölüm birden yayınlandı,çok güzel bölümlerdi ama süpriz oldu benim için ikinci bölüm,zaten cumada bir bölüm verilmişti.:img-yes:

o idealist öğretmen bizim behsat hocaya ne kadar benziyordu öyle...hem tip olarak hem de karakter olarak...

ama iyiki böyle öğretmenler var:good: oynayanda rolünü güzel oynadı doğrusu.

Belmonte
03-07-07, 13:06
Sana da günaydın Gülçin bye. Bakıyorum bölüm fotoğrafları bitmek üzere..
(Salih'in avukat cübbesiyle bir avatarını istiyorum bu arada, karizmatik çıkmış o fotoğrafta :D).
Bir süre daha olamayacağım buralarda, Herkese iyi tatiller, Gülçin'e de sınavlarında başarılar. (Üzülme bir-iki haftaya sen de tatildesin) :dito
Görüşmek üzere...

rüştü
03-07-07, 15:30
Çalışmalar ve resimler için teşekkürler. Hepsi birbirinde güzel.:good:

Dünkü bölüm çok güzeldi. Herzamanki gibi özenle seçilmiş bir konuydu.:img-yes:

bye

acem kızı
03-07-07, 16:55
Amanında avukatlık da ne de güzel yakışırmış

Bigün oturcam teeek tek hengi meslekleri yaptığını yazıcam buraya

Gülçin avatarların süper olmuş özlellikle Belmontenin kullandığı

Resimlere diyecek laf yok bildiğin gibi

love_girl
04-07-07, 01:50
ben arada sırada izliorum beşinci boyutu açıkcası hoşuma gidio böle sıradışı değişik böle :)güzel ya severim böle:)hele orda tontoş bi ak sakallı bi amca var o şeker ya nur yüzlü derler ya ondan:)adını bilmiorum ama:D

glin
04-07-07, 10:08
ben arada sırada izliorum beşinci boyutu açıkcası hoşuma gidio böle sıradışı değişik böle :)güzel ya severim böle:)hele orda tontoş bi ak sakallı bi amca var o şeker ya nur yüzlü derler ya ondan:)adını bilmiorum ama:D

dizide hızır ,bizim dünyamızda ise adı doğan turan.

büşracım yorumlar için sağol.:img-wink:

acem kızı
05-07-07, 17:08

o benim henüz tanışamadığım dedecim olur:happy0064

büşracım yorumlar için sağol.:img-wink:

sen uğraşırsın da ben yorumlamaz mıyım:)

bu arada hadi ekşın kapayalım şu başlığı bende bi kaç 19. bölüm resmi var onları atıcam şimdi:)

acem kızı
06-07-07, 12:31
Aaaa hatırlıyorum bu bölümü

çocuk çok seviyo itafeiyeci amcaları di mi:)

hatta Salih onu İtfaiye binasına götürüyo çocuk çok mutlu oluyor

oFavori benim favorim Gülçin kendine başka bi favori bul:img-hyste :img-hyste

Belmonte
08-07-07, 02:35
Ve Belmonte dönüş yapar...

Ben yokken neler yapmışınız böyle, diğer başlık kapanmış, yeni başlık açılmış.
Utanmadınız mı ben yokken başlık kapattırmaya :img-hyste :img-hyste

Bu arada diğer başlıktaki mesajların tamamını okuyup buraya yetişene kadar oldukça vakit harcadım :D.

Gülçin teşekkürler, avukat fotolu avatarları gördüm, çok güzel olmuşlar yarın ilk işim, avatarımı yenisiyle değiştirmek olacak. :img-wink:

acem kızı
08-07-07, 19:28
ya biliyorum o gün yalnız bıraktım seni ama elde olmayan nedenlerden dolayıydı:icon_whis

kusura bakma büşracım:img-blush

sonunda belmonte ...hoş geldin sefalar getirdin bize:happy0064

yok canım ne kusuru bilhassa memnun oldum başlığın son mesajı ve yeni başlığın ilk mesajı bana aitti:)

Ve Belmonte dönüş yapar...

Ben yokken neler yapmışınız böyle, diğer başlık kapanmış, yeni başlık açılmış.
Utanmadınız mı ben yokken başlık kapattırmaya :img-hyste :img-hyste

Bu arada diğer başlıktaki mesajların tamamını okuyup buraya yetişene kadar oldukça vakit harcadım :D.

Gülçin teşekkürler, avukat fotolu avatarları gördüm, çok güzel olmuşlar yarın ilk işim, avatarımı yenisiyle değiştirmek olacak. :img-wink:

sen nerdesin kaç gündür de nasıl bize hesap soruyon:)

neyse bu başlığı ortak kapatırız artık:)

Belmonte
10-07-07, 11:09
Günaydın Gülçin :D. Gelebildim nihayet :D

Aşkolsun Büşra; yahu hiç unuturmuyum? Tatil geldi ya dağ bayır dolaşıyorum, bilgisayara eskisi kadar erişemiyorum şu sıralar. (Zaten bilgisayar da bozuldum bozulucam diyor ya hadi hayırlısı :icon_sorr )

Büşra, Gülçin resimlerle avatarlar çok güzel, avatar değiştireyim dedim hangisini koyacağıma karar veremedim bir türlü :D Duvar kağıdıda çok güzel olmuş.

Bu arada dizi tatile girdi sayfanın diğer ziyaretçileri de uğramaz oldu. Gene bizbize kaldık :img-cool2

glin
10-07-07, 11:15
tşk belmonte,bilgisayar işine üzüldüm:icon_sorr

doğada tatil yapmana sevindim,benimde öyle şansım olsa:icon_sorr ,şehir mahkum etti bizi beton duvarlara.

ayrıca haklısın yine biz bize kaldık...:img-cool2

acem kızı
10-07-07, 13:31
şef masanın kendi kendine hareket ettiğini sanıyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yazık ya düşünsenize masanızı biri iteliyor siz göremiyonuz ne dehşet bişi öyle adamın surat ifadesi ayrı bi durum zaten

Salih herşeye alışık ee Beşinci boyut sakini olmuşun olacak o kadar :)

Belmonte sevindim adına ya ne güzel geziyon

"çayır çimen geze geze ooo:)"

İyi tatiller ayrıca umarım bilgisayarına bişi olmaz

Gülçin 1.si başta olmak üzere avatarların süperler ya:happy0064

(ne çene yaptım:))

BERNA
10-07-07, 23:07
Daha önce bu konuda uyarı yazmadığım için mesajlarınızı silmedim ama resimleri ve çalışmaları alıntı yaparak yorum yapmak sayfaların açılmasını zorlaştırdığı için yasaktır. Bundan sonra resimleri ve çalışmaları alıntılamayınız.

saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

acem kızı
11-07-07, 12:53
Günaydın Gülçin

uyarı almışız ya:( gönül isterdi ki sana en favori resmimi göstereyim ama yok işte

neyse 42. mesajın son resmi çok hoş
imzalar ve avatarların da öyle hele 2. avatar:)

resimlere laf yok hepsi süper

Belmonte
11-07-07, 13:02
Herkese günaydın.bye

Yahu bu bölüm hüngür hüngür ağlatan bölümlerden biriydi, resimleri görünce bile hatırlayıp duygulandım :icon_sorr . Hele o son sahneler yok muydu, ahhh ahhh... İtfaiye üniforması nasıl da yakışıyordu bizim ufaklığa.:img-polic

İlk bölümlerdeki o duygusallığı özlüyorum bazen.

Bu arada çalışmalar yine çok güzel ikinize de koca bir alkış :happy0064 :happy0064

acem kızı
11-07-07, 16:57
bu mehmete hasta oluyorum ya canım benim:)

çok tatlı bişi yetenek de var bence stv nin kalıcı oyuncusu olacak

Gülçin son resim süper şevkat timsali süpermenim benim=)

Belmonte
11-07-07, 18:07
Evet bu çocuk, Mehmet Püsküllü, oldukça yetenekli. Geçtiğimiz aylarda TRT 1'de yayınlanan bir dizide de görmüştüm. Küçük yaşına rağmen bayağı tecrübeli bir oyuncu oldu kerata :king: :king:

Cengiz Toraman'la Doğan Turan'ın sayfalarına da birkaç resim ekledim, gözden kaçmasın, haber vereyim dedim :D

Belmonte
13-07-07, 18:31
Bunlarda çok güzel :D

Bu arada Büyük Buluşma 23 ve 26. bölümleri izlememiş olanlar varsa indirip izlesinler. Pişman olmayacaklar :good: :good:

glin
13-07-07, 18:39
Bunlarda çok güzel :D

Bu arada Büyük Buluşma 23 ve 26. bölümleri izlememiş olanlar varsa indirip izlesinler. Pişman olmayacaklar :good: :good:

şimdi çok merak ettim belmonte ne var ordakine...:img-cool2 yok yani indiririm de merak ettim...:dito :img-clapp :img-patsa

Belmonte
14-07-07, 23:09
Süpersin Büşra ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste. Akşam akşam güldürdün beni :D

Bu altyazı işini sevdim :D Devamını bekliyorum. Ayrıca duvarkağıdın da çok şık olmuş.

Bu arada Gülçin'e de söylemiştim. Büyük Buluşma'nın 23. ve 26. bölümlerinde Cengiz Toraman oynamıştı. Salih'ten farklı bir rolde görmek isteyen Cengizseverlere duyurulur.

acem kızı
18-07-07, 16:01
Kırmızı arabayı özledim be...

Gülçin azaaar azaar bitiricez bunları

bende koyacam ama bırak koymaya indirmeye vaktim olmuyo 24 saat temizlik yapıyoz ya:D

rüştü
22-07-07, 11:20
Çalışmalar ve resimler için ellerinize sağlık.

Uzun bir süredir bu sayfaya girememiştim. Ama şimdi burdayım. Birkaç kişi dışında bu sayfa ile ilgilenen fazla kişi olmuyor. Yinede burada olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Tekrarlarını izlemek bile çok zevkli. Çok değişik ve farklı bir yapım. Bu tür yapımların devam etmesi.

glin
23-07-07, 17:53
ya Gülçin eline sağlık bayaa eklemişin çok çok saol

kısa bi süreliğine (pek kısa sayılmaz) aranızdan ayrılacağım

geldiğimde 4. başlığa beraber geçeriz olur mu:)

özleyin beni:(

biz seni özlerizde sen yinede fazla özletme büşracım.baksana belmonte de yok ortalarda:icon_whis

öksüz kaldı buralar resmen,:img-cool2

yorumun için ayrıca sağol rüştü:img-yes: :img-wink:

unwanted
04-08-07, 22:39
Merhaba Arkadaşlar, Beşinci Boyut yaşadığımız yüzyılın en çok ihtiyaç duyduğu metafizik üzerine yapılmış başarılı bir yapım. Bence dizinin en güzel ve aynı zamanda başarılı yönü, bugüne kadar hep dar kalıplar üzerine anlatılmış ve sıkıcı dini motiflleri akıcı bir şekilde işlemesi.

Not:Sitenin bu köşesini yeni keşfettim artık diziyle beraber buradaki arkadaşların yorumlarını da takip etmeye çalışacağım. Herkesin eline sağlık

Belmonte
04-08-07, 23:16
Hoşgeldin unwanted sayfaya :) Yazdıklarının hepsine bende katılıyorum.
Dizi hakkındaki yorumlarını da umarım bu sayfalarda görürüz.
(Bu arada Bizim Evin Halleri'ni ben de severek izliyorum. Zaten, yabancı birkaç dizi hariç, televizyon da takip ettiğim iki dizi var. İkisi de maalesef şu anda tatilde, artık yeni sezonlarını beklemek düşüyor bize.)

Gülçin sen de kusura bakma sessiz bıraktım buraları, ama sen boş durmamışın yokluğumuzda, fotoğraflarla doldurmuşun sayfaları :). Büşra'dan tek kelime çıkmıyor ama, herhalde o da tatil yapıyor şu sıralar.

Bu arada Beşinci Boyut tekrarları reyting sıralamasında geçen yaz daha yüksek yerlerdeydi. Herhalde bu sende yaz dizilerinin çokluğu onu alt sıralara itti. Ekip, güzel senaryolarla 3. sezona bomba gibi girer diye ümid ediyorum.

Acaba bu sezonda bizi yenilikler bekleyecek mi? Geçen sezon dizi müziklerini yenilemişlerdi. Belki bu sezon da jenerikte bir değişiklik yaparlar. Hatta konuda da bir değişiklik diziye şöyle bir 3. karakter ekleseler :D

glin
05-08-07, 10:30
Hoşgeldin unwanted sayfaya :) Yazdıklarının hepsine bende katılıyorum.
Dizi hakkındaki yorumlarını da umarım bu sayfalarda görürüz.
(Bu arada Bizim Evin Halleri'ni ben de severek izliyorum. Zaten, yabancı birkaç dizi hariç, televizyon da takip ettiğim iki dizi var. İkisi de maalesef şu anda tatilde, artık yeni sezonlarını beklemek düşüyor bize.)

Gülçin sen de kusura bakma sessiz bıraktım buraları, ama sen boş durmamışın yokluğumuzda, fotoğraflarla doldurmuşun sayfaları :). Büşra'dan tek kelime çıkmıyor ama, herhalde o da tatil yapıyor şu sıralar.

Bu arada Beşinci Boyut tekrarları reyting sıralamasında geçen yaz daha yüksek yerlerdeydi. Herhalde bu sende yaz dizilerinin çokluğu onu alt sıralara itti. Ekip, güzel senaryolarla 3. sezona bomba gibi girer diye ümid ediyorum.

Acaba bu sezonda bizi yenilikler bekleyecek mi? Geçen sezon dizi müziklerini yenilemişlerdi. Belki bu sezon da jenerikte bir değişiklik yaparlar. Hatta konuda da bir değişiklik diziye şöyle bir 3. karakter ekleseler :D

bende söylediklerine katılıyorum unwanted ve aramıza hoşgeldin.:img-wink:
belmonte seni yine burda görmek ayrı bir mutluluk.:happy0064 bencede jenariği değiştirebilirler,yani yeni bölümlerden görüntüler koyabilirler.beşinci boyutun müziklerini her zaman beğenmişimdir,yenileme olursa yine havasına göre hoşolacaktır.
3.bir karakter nasıl olur?vallahi devamlı bir karakter olacak ise,yani yazarlar böyle bir şeyi düşünürse,ustaca olmalı herhalde.fenada olmaz aslında.:img-yes::img-wink:

glin
15-08-07, 18:32
bir gittin pir gittin yani belmonte:icon_whis

geçen bölümde salih kandavalı iki aile ile ilgileniyordu.hızır hapiste adamı doğru yola çekmeye çalışırken,salihde zavallı aile ile ilgileniyordu.

oyunculuklarına diyecek yok her zamanki gibi.:good:

bette
21-08-07, 13:02
dün geceki bölüm çok güzeldi...

salih öğretmen iyi bir ders verdi adama.yoksa zavallı kızcağız doğudaki birçok kız gibi genç yaşta çoluk çocuk büyütmek zorunda kalıcaktı. hemde eğiimsiz bir şekilde..

»» DeeTje ««
17-09-07, 22:48
Sezonun ilk bolum yorumunu ben yapayim :img-blush

Bu bolum harikaydi:img-yes::good:
Bu sefer salih gazeteci olarak cikti karsimiza ve ben begedim yize mimikleri cok iyiydi herzamanki gibi:img-wink:
O dede ismini unuttum simdi :icon_whis bu bolum harikaydi yuzu gozu beyazdi o buyuk gozluklerle sonra o kizin babasiyla konustugu sirada cok hostu.
sonra o kiz oldukten sonra mezarliktaki yazu cok guzeldi uzulmesi felan

Gelelim hikayaye bu bolum bana biraz farkli geldi belkide ikisinde olmesi daha onceki bolumlerde boyle hic son hic olmamisti. Ama en cokta en sonunda kiz ve erkegin tirende gidisleri orda bitmesi en sevdigim andi.

beni daha sezonun ilk bolumde vaybe dedirttiler. Emegi gecen herkezin ellerine saglik diyorum baska soz yok yani:img-wink::happy0064

son olarak avatarlar ve imzalar cok cok guzel olmus glin ellerine saglik :blush:

KübraYasemin
18-09-07, 00:16
Besinci boyuk cok güzel gercekden.
Ama ben bu bölümü izlemedim.
Yinede ras geldigimde ve vaktim oldugunda izliyorum.
Begnerekde tabi, cok güzel yapilmis herkesin emegine saglIk gercekden.

glin
22-09-07, 10:31
sağol merve imzan çok güzel olmuş,ellerine sağlık.
81.bölümüm sonu gerçekten farklı bitti ama güzel bitti.
cengiz toraman biraz zayıflamış sanırım.çok iyi oynadı her zamanki gibi ,doğan turanıda unutmamalı.:happy0064

spooks
22-09-07, 17:10
sağol merve imzan çok güzel olmuş,ellerine sağlık.
81.bölümüm sonu gerçekten farklı bitti ama güzel bitti.
cengiz toraman biraz zayıflamış sanırım.çok iyi oynadı her zamanki gibi ,doğan turanıda unutmamalı.:happy0064

katılıyorum gülçin gerçekten güzel bitti özellikle bölümün sonunda salih ve usta trenin arkasından bakarken semih ve sinemin trenin içinde olması
bu bölüme ayrı bir renk katmış:img-yes:

bu arada yorum için sağ ol beğenmene sevindim:img-wink::img-yes:

glin
24-09-07, 11:17
eklediğin 26.bölüm reimleri çok güzel mervecim.ellerine sağlık sende olmasan bu sayfa ilerlemez her helde.eskiden belmonte verdı,büşra vardı ama uğramaz oldular.:sad53:

bende 81. bölüm resimlerini koyardım ama video da sorun var ne yazıkki.:img-cool2

photoshopumu yeniden yükleyeyim resimlerinle bişeyler yapacağım inşallah.:img-yes:

cakiroglu
24-09-07, 14:39
81. bölüm de kesinsen yollar vardi... Ukbaya uzanan yollarin yollarin tren istasyonunda kesismesi vardi... Ve hic birsey mechulden gelip mechule gitmez... yani biz bilinmeyenden gelip bilinmeyene gitmeyecegiz... kisaca ateizimle alakli cok güzel bir bölümdü... ölüm sonrasi hayata nasil son anlarda yatirim yapiliri anlattilar... ve leyla ile mecnun gibi orada kavusmayi hayal ettiler...

Cekimler cok hostu... sahne secimleride... trenin gel gitleri ve tarladan alinan sahnelerde bölüme ayri bir ahenk katmis...

6123m
24-09-07, 15:25
acıkcasııı Bu dızıyı en baslarda bıraz DInı konular ıcerdıgı ıcın Izlemıyorduk Ama sımdı tkrarları rast GLdıkce Izlıyorm COk ıı hayat Derslerı CIkarılıyorrr yanı cok guzll

ayrıcaa Yanı eskıden cok dını konulara degınırdı sevmezdm ama SImdı NE blm DIzının Formatı Dıesmedı Ama Konular Bıraz Daha guzl :)

spooks
24-09-07, 16:33
acıkcasııı Bu dızıyı en baslarda bıraz DInı konular ıcerdıgı ıcın Izlemıyorduk Ama sımdı tkrarları rast GLdıkce Izlıyorm COk ıı hayat Derslerı CIkarılıyorrr yanı cok guzll

ayrıcaa Yanı eskıden cok dını konulara degınırdı sevmezdm ama SImdı NE blm DIzının Formatı Dıesmedı Ama Konular Bıraz Daha guzl :)

aaa büyük kayıp keşke en başından takip edebilseydin bence harika bir dizi tadından da hiç birşey kaybetmedi

yorumlar için sağ olun arkadaşlar

gülçincim sağ ol inş. bu başlığı da kapatıp 3.başlığı açıcaz:img-wink::img-yes:

glin
29-09-07, 17:20
BEŞİNCİ BOYUT (Yeni Bölüm) 83. Bölüm

Paranın ve gücün büyüsüne kapıldı

Başrollerini Cengiz Toraman ve Doğan Turan’ın paylaştıkları Beşinci Boyut, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün konusu şöyle: Köyde hayır işlerine öncülük etmesiyle bilinen bir genç olan Bilal, Semiha’ya sevdalıdır. Ufak bir ağılı olan genç adam ilk fırsatta Semiha’yla evlenmek ister. Ancak beklenmedik bir zamanda çıkan yangınla ağılındaki koyunlar telef olur. Köyün hanım ağası Kezban, dara düşen Bilal’e yardım eli uzatır. Ona bolca para ve iyi iş fırsatları vererek imkan tanır. Aslında Kezban, şeytandan başkası değildir ve amacı Bilal’i yoldan çıkarmaktır. Bilal, işinde başarılı oldukça değişmeye başlar. Önce Semiha ile arası bozulan Bilal, hayır işlerinden de giderek uzaklaşır. Merhamet, paranın ve gücün büyüsüne kapılan Bilal için nasıl tecelli edecektir?

Pazartesi Saat 21:00

çakıroğlu özet için sağ ol,güzel bir bölüm izliycez sanırım:img-wink:

Belmonte
30-09-07, 22:24
Herkese Merhabalar, uzun bir aradan sonra döndüm buralara. İş, güç, okul, tez derken bilgisayarı bile açmaz oldum, siteyi bile güncelleyemedim doğru düzgün. Bu arada başlık boş durmamış sağolsun gülçin tek başına sırtlanmış götürüyor başlığı spooks'unda desteğiyle :). kubra_yavuzbngl sen de hoşgeldin ...

Bu arada çakıroğlu'nu da görmüyorum uzun zamandır, viyanaya da selamlar olsun...

Üçüncü sezon başladı,iki bölüm geçti bile... Sezon öncesinde vakit bolluğunda üstünde uğraşılarak çekildiğinden olsa gerek ilk iki bölüm çok güzeldi. Patlama sahnesi bile vardı :). Konu ve çekimler zaten oldukça güzeldi. Oyunculuğa değinmiyorum bile... Umarım bu kalite devam eder de bu sezon güzel bölümler izleriz yine. (en azından ben askere gidene kadar izlerim, siz de sezonun geri kalanını :)

Bir de Stv şu dizi saatini ayarlasa, daha iyi olacak.. 21.00 da yayınlanınca diğer kanalda yayınlanan dizilerle çakışıyor. (Hem 20.00 kuşağında, hem de 22.00 kuşağında yayınlanan dizilerin tümüyle) Doğal olarak reytingler geçen seneye oranla düşük geliyor. Ramazan'dan sonra bir ayar yaparlar herhalde deyip bekliyoruz...

Herkese tekrar sevgiler, yarın ki bölümü izledikten sonra yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum.bye

glin
01-10-07, 15:18
Herkese Merhabalar, uzun bir aradan sonra döndüm buralara. İş, güç, okul, tez derken bilgisayarı bile açmaz oldum, siteyi bile güncelleyemedim doğru düzgün. Bu arada başlık boş durmamış sağolsun gülçin tek başına sırtlanmış götürüyor başlığı spooks'unda desteğiyle :). kubra_yavuzbngl sen de hoşgeldin ...

Bu arada çakıroğlu'nu da görmüyorum uzun zamandır, viyanaya da selamlar olsun...

Üçüncü sezon başladı,iki bölüm geçti bile... Sezon öncesinde vakit bolluğunda üstünde uğraşılarak çekildiğinden olsa gerek ilk iki bölüm çok güzeldi. Patlama sahnesi bile vardı :). Konu ve çekimler zaten oldukça güzeldi. Oyunculuğa değinmiyorum bile... Umarım bu kalite devam eder de bu sezon güzel bölümler izleriz yine. (en azından ben askere gidene kadar izlerim, siz de sezonun geri kalanını :)

Bir de Stv şu dizi saatini ayarlasa, daha iyi olacak.. 21.00 da yayınlanınca diğer kanalda yayınlanan dizilerle çakışıyor. (Hem 20.00 kuşağında, hem de 22.00 kuşağında yayınlanan dizilerin tümüyle) Doğal olarak reytingler geçen seneye oranla düşük geliyor. Ramazan'dan sonra bir ayar yaparlar herhalde deyip bekliyoruz...

Herkese tekrar sevgiler, yarın ki bölümü izledikten sonra yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum.bye

şu saatlerin çakışması konusunda sana katılıyorum belmonte.
hoşgeldin,sefalar getirdin.:img-hi:.özlettin kendini.
tez çalışmaların iyi geçmiştir umarım.:img-yes:
askerlik yoluda görünüyormuş,umarım daha bizimlesindir.:img-wink:

cakiroglu
01-10-07, 23:36
Misafirler vardi malum... ramazan ayi... göz ucuyla seyrettim... seyrettigim kadariyla harika bir bölümde... seytana karsi yenik düsen arzular.... ve her seferinde seytanin onu hayirda ali koymasi... bu bölümü herkesin izlemesini arzu ederdim... yine cok fakli bir yapim olmus.... hele o misir tarlasini göstermeleri yokmu gecis sahnelerinde... bitiriyor beni...

~*~NaR-ı GüL~*~
02-10-07, 15:06
Gülcinim diger baslikta oldugu kadar burdada ari gibi masallah ellerine saglik canim süper olmus imzalar...:good: ben bu hizir dedeyi cok seviyorum ya...pamuk dede diyorum...cok seker, nur yüzlü...dün aksamki bölümün sonuna denk geldim..bi cocuk vardi..icine seytan girmis gibi bakiyodu..baya bi korktum...:img-cool2

bette
02-10-07, 15:21
Bende ne zaman denk gelsem oturup seyrediyorum..

Özellikle köy yerinde geçen bölümler daha çok hoşuma gidiyor..

En çok ilgimi çeken yanlarından biride oyuncular..

2 başrol dışındaki oyuncuların bir çoğu, genelde tecrübesiz,bütün gün castlarda iş bekleyen sırdan insanlar oluyor ancak harika iş çıkartıyorlar..

ZEN_NURE
02-10-07, 18:27
ben dün tekrar verilen bölümü izledim sadece ama oda çok güzeldi imzala çok güzel olmuş

glin
02-10-07, 19:11
Gülcinim diger baslikta oldugu kadar burdada ari gibi masallah ellerine saglik canim süper olmus imzalar...:good: ben bu hizir dedeyi cok seviyorum ya...pamuk dede diyorum...cok seker, nur yüzlü...dün aksamki bölümün sonuna denk geldim..bi cocuk vardi..icine seytan girmis gibi bakiyodu..baya bi korktum...:img-cool2

haklısın doğan turan tam bir hızır.rolunu ne de güzel oynuyor.:img-yes:
imzan çok güzel olmuş gülcüm.:good:
-----
ayşenin dediği gibi köyde geçen olaylar daha bir saf ve içli oluyor.

~*~NaR-ı GüL~*~
02-10-07, 21:32
-----

Evet canim cok güzel oynuyor...hizir rolü cok yakisiyor...:img-yes:

Begenmene sevindim gülcincim seninkiler kadar olmasada ;)
-----

Evet bencede köyde gecen olaylar daha saf ve icli :img-yes:

_BeRFiN_
02-10-07, 21:41
çok güzel bi proğram her bölüm ayrı güzel geçen sezon hiç kazırmadan izlemiştim bu sezon bi kaç bölümü kaçırsamda dün izleme fırsatım oldu yine harikaydı...

imzalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

bette
02-10-07, 22:05
-----

Doğan Turan'ın sözleride bi kenara yazılıp,not tutulası cinsinden yani..

O kadar güzel ve öğretici ki..

Gül imzan çok güzel olmuş bu arada...

~*~NaR-ı GüL~*~
02-10-07, 23:51
Doğan Turan'ın sözleride bi kenara yazılıp,not tutulası cinsinden yani..

O kadar güzel ve öğretici ki..

Gül imzan çok güzel olmuş bu arada...

Begenmene sevindim bettecim...;)

Haklisin dogan turanin sözleri cok güzel..egitici ve düsündürücü...ben zaten besinci boyutu cok severim rast geldikcede izlerim...

Biriniz acaba dünkü bölümün özetini kisaca gecebilir mi?

bette
03-10-07, 00:16
Begenmene sevindim bettecim...;)

Haklisin dogan turanin sözleri cok güzel..egitici ve düsündürücü...ben zaten besinci boyutu cok severim rast geldikcede izlerim...

Biriniz acaba dünkü bölümün özetini kisaca gecebilir mi?

Bende denk geldikçe izleyebiliyorum sadece..

Çünkü hangi günde yeni bölümleri oluyor onu bile bilmiyorum.. :icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 00:19
Bende denk geldikçe izleyebiliyorum sadece..

Çünkü hangi günde yeni bölümleri oluyor onu bile bilmiyorum.. :icon_whis

Canim yeni bölümler pazartesi diye biliyorum ben...gecen sezonda öyleydi..bu sezonda bi degisiklik yok sanirim...:img-yes:

bette
03-10-07, 00:26
Canim yeni bölümler pazartesi diye biliyorum ben...gecen sezonda öyleydi..bu sezonda bi degisiklik yok sanirim...:img-yes:

Hım öyledir o zaman..Sağol canım..Yayın akışına bakmaya üşendim de maalesef biraz..

Birde keşke Beşinci Boyut'ta diğer Stv'nin manevi değer taşıyan şu Sırlar Dünyası,Büyük Buluşma vs. dizileri gibi bazen kötü sonla bitse.Yani daha doğrusu biraz daha sert olsa..

Mesela yukarda bahsettiklerim öyle.Beşinci Boyut daha iyimser. Öyle olsa daha iyi olur gibi geliyor bana.Benim için en azından.

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 00:44
Hım öyledir o zaman..Sağol canım..Yayın akışına bakmaya üşendim de maalesef biraz..

Birde keşke Beşinci Boyut'ta diğer Stv'nin manevi değer taşıyan şu Sırlar Dünyası,Büyük Buluşma vs. dizileri gibi bazen kötü sonla bitse.Yani daha doğrusu biraz daha sert olsa..

Mesela yukarda bahsettiklerim öyle.Beşinci Boyut daha iyimser. Öyle olsa daha iyi olur gibi geliyor bana.Benim için en azından.

Ne demek canim sende sagol....

Ama kötü son besinci boyutun konseptine ters düser bence...cünkü salih ile hizir darda ve zorda olanlarin imdadina yetisen zaatlar ve onlar insanlara yardim edemezse görevlerinin ne anlami kalir ki...

Büyük Bulusma ve Sirlar dünyasinin konseptleri daha farkli...sirlar dünyasinda daha cok ilahi adaletle cezasini bulan kötülerin hikayesi yer aliyor...büyük bulusmada ise insanin dünyada yapip ettikleriyle sorguya cekilmesi isleniyor...

Yani bu ikisi besinci boyuttan biraz daha farkli bana göre...

bette
03-10-07, 00:46
Ne demek canim sende sagol....

Ama kötü son besinci boyutun konseptine ters düser bence...cünkü salih ile hizir darda ve zorda olanlarin imdadina yetisen zaatlar ve onlar insanlara yardim edemezse görevlerinin ne anlami kalir ki...

Büyük Bulusma ve Sirlar dünyasinin konseptleri daha farkli...sirlar dünyasinda daha cok ilahi adaletle cezasini bulan kötülerin hikayesi yer aliyor...büyük bulusmada ise insanin dünyada yapip ettikleriyle sorguya cekilmesi isleniyor...

Yani bu ikisi besinci boyuttan biraz daha farkli bana göre...

Bende onu dedim işte.Daha farklılar.2si daha sert,diğeri daha iyimser..

Ama biraz sert olsa daha güzel olurdu diyorum. Kötü son ters düşebilir ancak ben sadece onu kastedmediğimi belirttim.Daha sert yapıda olsun ara sıra dedim. Malum öyle anlaşılıyor ya artık herşey...

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 00:57
Bende onu dedim işte.Daha farklılar.2si daha sert,diğeri daha iyimser..

Ama biraz sert olsa daha güzel olurdu diyorum. Kötü son ters düşebilir ancak ben sadece onu kastedmediğimi belirttim.Daha sert yapıda olsun ara sıra dedim. Malum öyle anlaşılıyor ya artık herşey...

Ney öyle anlasiliyor anlamadim canim..?

Evet haklisin hep ayni son...iyi son...bi noktadan sonra siradanlasiyor...ama bi bölümde kötü bi son olmustu sanirim...kanser hastasi bi cocuk vardi...itfaiyeci olmak isteyen..salih'te o zaman itfaiye eriydi...kücüge itfaiye yerini falan gezdiriyodu vs..vs ama sonunda ölüyodu cocuk ne yazik ki...kötü son ama aslinda burdada anlatilmak istenen birsey var: vakit saat geldi mi ölümden kimse kacamaz...insan Allahin ona verdigi kadariyla yasar ve eceli geldigindede ölür....

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 01:18
A\B grubunda tekrar yeni bölümü geçmiş :icon_whis :icon_whis

Bilgi için teşekkürler Çakıroğlu Bey...

Perşembe günleri hiçbir diziye bakamam artık :( Maziyi anımsatıyor.. :icon_sorr

Mazi kalbimizde bir yara artik...:icon_sorr

Cakiroglu bey tesekkürler reytingler icin...

Stv'nin reyting gibi bi derdi olmadigi icin dizinin alt sirada olmasi üzücü bir durum degil...izlemeyenler izlemesin o onlarin kaybi...önemli olan izleyenlerin bu diziden neler ögrendigi...ben sahsen cok sey ögreniyorum...:img-yes:

Belmonte
03-10-07, 01:32
Ufak bir düzeltme yapayım, dizinin pazartesi gün yayımlanan yeni bölümünün tekrarı, cuma günleri saat 20.00 da ekrana geliyor. Geçen sezon perşembe tekrar ediliyordu ama bu sezon henüz diğe dizileri sezona başlamadığından olsa gerek tekrarı cumaya alındı. İyi de oldu, böylelikle pazartesi kaçırmak zorunda kaldığım bölümlerin tekrarını cuma izleyebiliyorum :).

Ali Sürmeli fanları, nam-ı değer Bette ile Nar-ı Gül de bizim sayfaları şenlendirmişler, iyi de etmişler. Çalışmalar da ayrı bir güzel, teşekkürler.

cakiroglu
03-10-07, 01:52
Mazi kalbimizde bir yara artik...:icon_sorr

Cakiroglu bey tesekkürler reytingler icin...

önemli olan izleyenlerin bu diziden neler ögrendigi...ben sahsen cok sey ögreniyorum...:img-yes:

bu hafta seytanin vesveselerini cok iyi ve güzel islediler... insanlari alt etmek icin neler yaptigini... lümme-i seytaniyeden atilan oklar bahsi... kim anlar bunu demeyin... iste dizi hali...

glin
03-10-07, 10:09
[QUOTE=~*~NaR-ı GüL~*~;4963074]En sonunda kücültmeyi basardim....azmin ve nar-i gülün elinden birsey kurtulamaz!!!:)

çalışman çok güzel gülcüm.
forum sayfasını böyle şen şakrak görünce insan mutlu oluyor çünkü bu dizi buna değer.hatta belkide bizim ailecek tv karşısında izlediğimiz tek program.
ekip her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve toraman ile turan da rollerini çok iyi canlandırıyorlar.
konuk oyuncularıda unutmamak gerek.:img-yes:

glin
03-10-07, 10:24

Kötü sonla bitmiyor ama Hakka giden yol çetin geçiyor.
Salih sadece konu olan kişiyi değil o ortamdaki herkezi kurtarmaya çalışıyor.Yani o ulvi dolu sözler herkez için ders alınacak şekilde ama gel görki iman içinde hidayet olanın.

cakiroglu
03-10-07, 15:49
Fotoroman tarzinda 4-5 resmi birlestirip dizi özeti seklinde su resimleri yayinlasiniz... yahu bizim teknolojiyle aramiz sadece bilgisayari acip kapatma boyutunda oldugunda... bizde sadece sizden kalan eksik yerlere, oda kalirsa, yorum yazarik... dimi yani...

Bu tarz calismalari STV dizileri icin bu sitde yapabilirsek basliklarimiz daha senlenmis olur... ötedeb beri hayalimdi yahu...

cakiroglu
03-10-07, 17:34
cakiroglu şu konuyu biraz daha açarmısın.:img-yes:

Öncelikle sayin gülcinn hanim, bazi üyeler benim bu sekilde isimle hitap etmedigimi ve hitap edilmeyide sevmedigimi bilirler...

Bu resimlerle özet öteden beri dillendirdigimiz bir mevzu...

Yani diziden öyle resimler alip altina kisa aciklamalar yazip alt alta ekleyerek 8-10 resimde dizinin özeti.... yani bu resimlere bakan kismen diziyi izlemis gibi olacak... yada izlemeyi isteyecek...

Ne kadar zordur kolaydir isin acikcasi bilmiyorum... bazi degerli üyelerimiz diziden resimler cekip ekleyebiliyor... iste oresimleri can alici noktalrdan cekip siteye yorumlar esliginde ekleme... he bu sekilde disardan basligimizi ziyaret edenlere yorumlama olanagida tanimis oluruz...

diye bir düsünce icerisindeyim... acaba degerli üyelerimiz bu fikrimi nasil karsilarlar demek istemekteyim...

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 19:10
Ufak bir düzeltme yapayım, dizinin pazartesi gün yayımlanan yeni bölümünün tekrarı, cuma günleri saat 20.00 da ekrana geliyor. Geçen sezon perşembe tekrar ediliyordu ama bu sezon henüz diğe dizileri sezona başlamadığından olsa gerek tekrarı cumaya alındı. İyi de oldu, böylelikle pazartesi kaçırmak zorunda kaldığım bölümlerin tekrarını cuma izleyebiliyorum :).

Ali Sürmeli fanları, nam-ı değer Bette ile Nar-ı Gül de bizim sayfaları şenlendirmişler, iyi de etmişler. Çalışmalar da ayrı bir güzel, teşekkürler.

Asil ben güzel yorumun icin tesekkür ederim belmonte vaktim oldukca yeni calismalar yapip ekleyecegim insallah..:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 19:16
bu hafta seytanin vesveselerini cok iyi ve güzel islediler... insanlari alt etmek icin neler yaptigini... lümme-i seytaniyeden atilan oklar bahsi... kim anlar bunu demeyin... iste dizi hali...

Aciklama icin tesekkürler cakiroglu bey...seytanla alakali bir bölüm oldugunu anlamistim cünkü bölümün sonunda bi cocuk garip hareketlerde bulunmustu hani tabir-i caizse cin carpmis gibi...:img-cool2 bundna öncede baska bi bölümde seytan insana bürünüp bi kizi evlenmek vaadiyle kurban etmek istemisti...hatta cok iyi hatirliyorum o bölümde seytan rolündeki kisi vendorun özürlü oglu tunaydi!!:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 19:19
teşekkürler gülcüm senden de güzel çalışmalar bekliyorum :img-wink:

Rica ederim gülcincim...ne demek sen yeter ki iste ben vaktim ve imkanim oldugu sürece calismalar yapip buraya eklerim tabi güzel olurlar mi orasini bilemem..senin calismalar kadar güzel olmayacaklari kesin ;)

~*~NaR-ı GüL~*~
03-10-07, 19:46
[QUOTE=~*~NaR-ı GüL~*~;4963074]En sonunda kücültmeyi basardim....azmin ve nar-i gülün elinden birsey kurtulamaz!!!:)

çalışman çok güzel gülcüm.
forum sayfasını böyle şen şakrak görünce insan mutlu oluyor çünkü bu dizi buna değer.hatta belkide bizim ailecek tv karşısında izlediğimiz tek program.
ekip her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve toraman ile turan da rollerini çok iyi canlandırıyorlar.
konuk oyuncularıda unutmamak gerek.:img-yes:

Canim bu yorumunu simdi gördüm imzayi begenmene sevindim ;)

Evet gercekten cok güzel bir dizi besinci boyut...daha öncede dedigim gibi denk geldikce severek izliyorum...

Bencede cengiz toraman ve dogan turan rollerini cok iyi canlandiriyor...hatta ben dogan turan'i bazen gercek hizir olarak görüyorum...o nur yüzüyle insanin icine huzur veriyor...:img-yes: pamuk dedem benim :)

Konuk oyuncularinda hakkini yememek lazim tabi ;)

bette
03-10-07, 22:27
Öncelikle sayin gülcinn hanim, bazi üyeler benim bu sekilde isimle hitap etmedigimi ve hitap edilmeyide sevmedigimi bilirler...

Bu resimlerle özet öteden beri dillendirdigimiz bir mevzu...

Yani diziden öyle resimler alip altina kisa aciklamalar yazip alt alta ekleyerek 8-10 resimde dizinin özeti.... yani bu resimlere bakan kismen diziyi izlemis gibi olacak... yada izlemeyi isteyecek...

Ne kadar zordur kolaydir isin acikcasi bilmiyorum... bazi degerli üyelerimiz diziden resimler cekip ekleyebiliyor... iste oresimleri can alici noktalrdan cekip siteye yorumlar esliginde ekleme... he bu sekilde disardan basligimizi ziyaret edenlere yorumlama olanagida tanimis oluruz...

diye bir düsünce icerisindeyim... acaba degerli üyelerimiz bu fikrimi nasil karsilarlar demek istemekteyim...

Evet ben iyi bilirim mesela.. :img-wink:

Ortaya attığınız fikir güzel ancak uğraştırıcı..Y.S içinde bu fikri belirtmiştiniz,hatta bende yapmaya çalışmıştım az buz..

Zor gerçektende..

cakiroglu
03-10-07, 22:44
Evet ben iyi bilirim mesela.. :img-wink:

Ortaya attığınız fikir güzel ancak uğraştırıcı..Y.S içinde bu fikri belirtmiştiniz,hatta bende yapmaya çalışmıştım az buz..

Zor gerçektende..

evet o dönemler polemik yaptigim düdünülmüstü... neyse geride kaldi o günler... zorlugunu bilmeden dillendiriyoruz... iki resimi upload edip siteye eklemek bile beni okadar yorarken... sizin yaptiginiz isin zorlugu ortada...

bu haftaki bölümde hizirin okudugu dua önemliydi... dilimizden duayi eksik etmemek gerekiyor... verilen mesaj güzeldi...

bette
03-10-07, 22:51
evet o dönemler polemik yaptigim düdünülmüstü... neyse geride kaldi o günler... zorlugunu bilmeden dillendiriyoruz... iki resimi upload edip siteye eklemek bile beni okadar yorarken... sizin yaptiginiz isin zorlugu ortada...

bu haftaki bölümde hizirin okudugu dua önemliydi... dilimizden duayi eksik etmemek gerekiyor... verilen mesaj güzeldi...

Resim upload etmek zor değil aslında benim çin,vakit olduktan sonra..

Ancak birde özet geçmek,onu muntazam bir şekilde yazmak.. O zor işte..

Estağfurullah ayrıca...Ne polemikler gördük biz formda :img-wink:

cakiroglu
03-10-07, 22:53
Resim upload etmek zor değil aslında benim çin,vakit olduktan sonra..

Ancak birde özet geçmek,onu muntazam bir şekilde yazmak.. O zor işte..

Estağfurullah ayrıca...Ne polemikler gördük biz formda :img-wink:izledigim müddetce ben özetini cikartirim... eger sizler resimlerini hazirlayabilirseniz... Bette hanim böyle bir is bölümüne gidebiliriz... uygunsa sizin icin tabi...

bette
03-10-07, 22:59
izledigim müddetce ben özetini cikartirim... eger sizler resimlerini hazirlayabilirseniz... Bette hanim böyle bir is bölümüne gidebiliriz... uygunsa sizin icin tabi...

Benim bu konuda şöyle bir sorunum var ki; netteki kota sınırından dolayı ben bölümleri indiremiyorum,dolayısıyla resimde ekliyemem...,

Hem resim hem özet doğrudur,zor gelir ancak resim ekliyemediğime göre özet uygun olurdu bana..

Oda sizin için uygunmuş.

Yine olmuyor yani bana..

Bir çözümünüz varsa ben hazırım...

cakiroglu
04-10-07, 01:16
Benim bu konuda şöyle bir sorunum var ki; netteki kota sınırından dolayı ben bölümleri indiremiyorum,dolayısıyla resimde ekliyemem...,

Hem resim hem özet doğrudur,zor gelir ancak resim ekliyemediğime göre özet uygun olurdu bana..

Oda sizin için uygunmuş.

Yine olmuyor yani bana..

Bir çözümünüz varsa ben hazırım...

Bette hanim,... benim bazi aksamlar okdar yogun oluyor ki... yani 3,5 yasindaki kizimi bile göremeden gece ge saatte eve gelip uyudugum geceler cok... hem is hemde kolejden dolayi ortaya cikan yogunluk diyelim... yani müsait oldugum vakitce yorumlarimi eksik etmem... ayrica siz ve belmontede ve diger üyelerimizde izleyip yorumlari yazarsa iyi olur... biraz daha icerige yönelik yorumlara yönelelim... yani dizide anlatilmaya calislari cikarmaya calisalim... oyüzden olabildigince cok farkli bakis acisinda yoruma ihtiyacimiz olacak... teknik analiz, oyuncu performanslari, senaryo, replikler... yani bir sürü alt basligimiz olabilir... herkes birini vazifelenir... böylece dizi daha detayli bir sekilde burda olmus olur... bazi üyelerde resim destegi yaparsa aliyyül ala olur...

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 01:17
Bette hanim,... benim bazi aksamlar okdar yogun oluyor ki... yani 3,5 yasindaki kizimi bile göremeden gece ge saatte eve gelip uyudugum geceler cok... hem is hemde kolejden dolayi ortaya cikan yogunluk diyelim... yani müsait oldugum vakitce yorumlarimi eksik etmem... ayrica siz ve belmontede ve diger üyelerimizde izleyip yorumlari yazarsa iyi olur... biraz daha icerige yönelik yorumlara yönelelim... yani dizide anlatilmaya calislari cikarmaya calisalim... oyüzden olabildigince cok farkli bakis acisinda yoruma ihtiyacimiz olacak... teknik analiz, oyuncu performanslari, senaryo, replikler... yani bir sürü alt basligimiz olabilir... herkes birini vazifelenir... böylece dizi daha detayli bir sekilde burda olmus olur... bazi üyelerde resim destegi yaparsa aliyyül ala olur...

Sanirim ben resim isini üstlenebilirim cakiroglu bey...vaktim ve imkanim oldukcada buraya resimler eklerim...

cakiroglu
04-10-07, 01:25
Sanirim ben resim isini üstlenebilirim cakiroglu bey...vaktim ve imkanim oldukcada buraya resimler eklerim...

Bu sezon STV de takip edilecek 6 yapim olacak, Yeseren Düsler, Besinci Boyut, Büyük Bulusma, Hakkini Helal Et, Tek Türkiye ve ****Süpriz bir müthis yapim... bu 6 dizi icin basliklara mutlaka gelen olur... Lokomotif vazifesi görecek bir takim olusturamzsak... gelenler gider... o yüzden simdiden görev paylasimlarini yapmaliyiz diye düsünüyorum...

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 11:03
Bu sezon STV de takip edilecek 6 yapim olacak, Yeseren Düsler, Besinci Boyut, Büyük Bulusma, Hakkini Helal Et, Tek Türkiye ve ****Süpriz bir müthis yapim... bu 6 dizi icin basliklara mutlaka gelen olur... Lokomotif vazifesi görecek bir takim olusturamzsak... gelenler gider... o yüzden simdiden görev paylasimlarini yapmaliyiz diye düsünüyorum...

Sirlar Dünyasi bittimi yoksa eklemeyimi unuttunuz bilmiyorum ama sürpriz yapimi simdiden merak ettim...yagmurdan sonra tarzinda bir dizi mi...biraz ipucu verirseniz seviniriz...

cakiroglu
04-10-07, 11:13
Sirlar Dünyasi bittimi yoksa eklemeyimi unuttunuz bilmiyorum ama sürpriz yapimi simdiden merak ettim...yagmurdan sonra tarzinda bir dizi mi...biraz ipucu verirseniz seviniriz...

Sirlar dünyasi bitti... yerine hakkini helal et geldi... Tarik ve digerlerinin cekim ekibi Tek >Türkiyeyi cekiyor... Yagmurdan Sonra bitti... yerine süpriz bir yapim geliyor... aciklama yapmam suan icin mümkün degil... yeni yapim hakkindaki aciklamalari yakinda burdan duyuracagim... ama ses getirecegine emin olabilirsiniz....

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 11:15
Sirlar dünyasi bitti... yerine hakkini helal et geldi... Tarik ve digerlerinin cekim ekibi Tek >Türkiyeyi cekiyor... Yagmurdan Sonra bitti... yerine süpriz bir yapim geliyor... aciklama yapmam suan icin mümkün degil... yeni yapim hakkindaki aciklamalari yakinda burdan duyuracagim... ama ses getirecegine emin olabilirsiniz....

Yaaa demek sirlar dünyasida bitti...üzüldüm dogrusu...severek izliyordum...evet yagmurdan sonranin bitmis oldugunu coktan ögrendik ne yazik ki...anliyorum aciklamalarinizi merakla bekliyoruz cakiroglu bey...

bette
04-10-07, 15:11

Hım anlıyorum..İşiniz zor gerçektende..

Peki ben bu özet işini üstlenebilirim sanırım..

Maalesef bende yoğun tempolu bir dönemden geçiyorum eğitim sistemimiz sağolsun ama sizinki kadar sıkışık olmam sanırım..

O yüzden elimden geldiğince yardım edebilirim...

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 18:27
Su an 83. bölümü izliyorum...sanki "the excorcist" yani "seytan"'i izlliyomus gibi oluyorum...:img-cool2 o ses efektleri...kadinin yüzünün seklinin degismesi...süperdi...bir an icin korktum cidden...:img-cool2 hele o kücük cocuk bana "the omen" filmindeki cocugu hatirlatti...daha sonra bu bölümden resimler ekliycem...ben izlemeye devam edeyim...

bette
04-10-07, 18:37
Su an 83. bölümü izliyorum...sanki "the excorcist" yani "seytan"'i izlliyomus gibi oluyorum...:img-cool2 o ses efektleri...kadinin yüzünün seklinin degismesi...süperdi...bir an icin korktum cidden...:img-cool2 hele o kücük cocuk bana "the omen" filmindeki cocugu hatirlatti...daha sonra bu bölümden resimler ekliycem...ben izlemeye devam edeyim...

Allah Allah..İlginç bir bölümmüş..

Ben bakmadım mesela buna..

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 18:48
Allah Allah..İlginç bir bölümmüş..

Ben bakmadım mesela buna..

Hosgeldin bacim, evet cok ilginc bir bölüm...gecen haftaki bölüm bu...cok hosuma gitti...önceden biraz tirsar gibi oldum ama toparladim...daha sonra resimler eklicem....simdi cikmam gerekiyor...görüsürüz bye

Belmonte
04-10-07, 22:52
Amanın Nar-ı Gül o sahneler nedir öyle? :sad53: Bu bölümün yönetmeni yoksa Dabbe'nin yönetmeni Hasan Karacadağ falan mıydı? :good: Daha önce de Salih'in şaytanla karşılaştığı bir sahne vardı ilk sezonda ama bu kadar korkutucu bir sahne değildi o sefer.

Görsel efekt kullanımıyla Beşinci Boyut son iki bölümdür öne çıkıyor, İlk bölümde tren sahnesi, geçen bölümde patlayan araba, bu bölümdeyse bu. Anlaşılan Stv Beşinci boyuta akan para musluklarını açmış :) Cuma akşamki bu bölümün tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum. Böyle devam. (Yine de o meşhur 12. bölüm gibi naif bölümleri de izlemek isteriz orası ayrı...)

»» DeeTje ««
04-10-07, 23:11
ben 83. bolumu izlememistim ama simdi resimlere bakiyorumda gercek bana ilginc geldi. :img-cool2
Ne oyle kadinin halleri baya bir sasirdim hani besinci boyutta genelde boyle seyler olmazdi. Eger irternete bulabilirsem yarin okuldan sonra izlicem.:img-yes: Baya bi merak ettim simdi.:icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~ Fotolar icin tesekkur altina replikleride yazmissin :good:
Glin sana tesekkur surekli fotolar ekliyorsun hic birakmiyorsunuz burayi.
Ben ise ara sira yorum yapiyorum, aslinda istiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum. Ben oyle guzel yazan birisi degilim kusuruma bakmayin artik:img-blush:icon_sorr

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 23:28
Amanın Nar-ı Gül o sahneler nedir öyle? :sad53: Bu bölümün yönetmeni yoksa Dabbe'nin yönetmeni Hasan Karacadağ falan mıydı? :good: Daha önce de Salih'in şaytanla karşılaştığı bir sahne vardı ilk sezonda ama bu kadar korkutucu bir sahne değildi o sefer.

Görsel efekt kullanımıyla Beşinci Boyut son iki bölümdür öne çıkıyor, İlk bölümde tren sahnesi, geçen bölümde patlayan araba, bu bölümdeyse bu. Anlaşılan Stv Beşinci boyuta akan para musluklarını açmış :) Cuma akşamki bu bölümün tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum. Böyle devam. (Yine de o meşhur 12. bölüm gibi naif bölümleri de izlemek isteriz orası ayrı...)

Ya sorma belmonte...83. bölümü indireyim dedim merak etmistim cünkü izlememistimde...anam bi baktim bu sahneler...yaw helal olsun dedim...hollywood'daki gibi efektler kullanilmis...sen asil seytani konusurken duymaliydin...böyle kalin mi kalin bi ses...ilkin ürktüm vallahi...sonra o yüzünün halinin degismesi....alkislar besinci boyut ekibine :happy0064 :good:

~*~NaR-ı GüL~*~
04-10-07, 23:31
ben 83. bolumu izlememistim ama simdi resimlere bakiyorumda gercek bana ilginc geldi. :img-cool2
Ne oyle kadinin halleri baya bir sasirdim hani besinci boyutta genelde boyle seyler olmazdi. Eger irternete bulabilirsem yarin okuldan sonra izlicem.:img-yes: Baya bi merak ettim simdi.:icon_whis

Ben ise ara sira yorum yapiyorum, aslinda istiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum. Ben oyle guzel yazan birisi degilim kusuruma bakmayin artik:img-blush:icon_sorr

Rica ederim deetje ben tesekkür ederim... :img-yes: evet altlarina replikleri özellikle yazdim...o sahne beni cok etkiledi cünkü...Allah hepimizi seytanin serrinden ve tuzaklarindan korusun!!!

Ya bu arada ben öyle güzel yazan biri degilim demissin...olurmu hic öyle sey...herkesin yorumu güzeldir bence...yeter ki yazdiklarinin icerigi kötü olmasin...:img-wink:

cakiroglu
05-10-07, 01:26
Sayin Nar-i gül... kisaca muhtesem olmus... iste anlatmak istedigim buydu... simdi o sahneleri gördükten sonra... yani hangi ziyaretci bu diziyi izlemeden edebilir ki.... en can alici noktayi sunmussunuz... :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:good::goo d::good::icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:i con_sorr

ARO....

glin
05-10-07, 09:24

rica ederim DeeTje ,zamanım oldukça eklemeye çalışıyorum.
kendine haksızlık etme,herkezin düşüncesi önemlidir,ben güzel yazamıyorum diye bir şey olurmu hiç.:img-wink:

Gülcüm ellerine sağlık,replikler ve resimler çok güzel olmuş.:good:

~*~NaR-ı GüL~*~
05-10-07, 12:42
Sayin Nar-i gül... kisaca muhtesem olmus... iste anlatmak istedigim buydu... simdi o sahneleri gördükten sonra... yani hangi ziyaretci bu diziyi izlemeden edebilir ki.... en can alici noktayi sunmussunuz... :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:good::goo d::good::icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:i con_sorr

ARO....

Sayin Cakiroglu...begenmenize cok sevindim...evet gercekten bölümün en can alici sahneleriydi bunlar o yüzden özellikle bu resimleri sectim...:img-yes: hakikaten bu bölüm harika olmus...özellikle kullanilan efektler müthis...

Allah sizdende razi olsun..:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
05-10-07, 12:45
photoshobum olsaydı o efektlerin aynısını yapardım yahu...

Yönetmen israfına gerek bile yok :))

Resim ekleyen herkese teşekkürler..

Photo shopla olacak bisey degil bu bacim...öyle kolay olsa her photo shopu olan yönetmen olurdu degil?:D sanirim bunu daha farkli bir programl kullanarak yapiyolar...:img-yes:

bette
05-10-07, 12:52
Photo shopla olacak bisey degil bu bacim...öyle kolay olsa her photo shopu olan yönetmen olurdu degil?:D sanirim bunu daha farkli bir programl kullanarak yapiyolar...:img-yes:

Hayır canım o dediklerim aynen photoshoptan olan şeyler..

Belki burda farklı bi yöntem denenmiştir ama p.shopta aynısı yapılıyor.

Yapmayı bilmesem söylemem. P.shop sadece imza avatar yapmaya yaramıyor yani,o yüzden her p.shobu olan yönetmen olamaz..İşin inceliklerini bilirsen bilmem kaç milyarlık mağaşa bağlı iş yaparsın o programla..

Neyse konu bu değil..

Bu dönüşüm halleriyle alakalı süüper gifler hazırlanabilir aslında

glin
05-10-07, 12:53
Ya bu resimleri alinti yapmadan edemicem...kusura bakmayin sayin modlar...:icon_sorr

Ya hizir dede burda öyle bi bakiyo ki....onu güleryüzüyle görmeye alistigim icin bu bakisi cok siradisi geldi...hani görende diycek ki oda karsi takimdan...tövbe estagfurullah! :img-cool2

Bu arada resimler cok güzel gülcincim ellerine saglik :good:

doğan turan ilk sezonda da böyle bakışlar atıyordu.onu sempatik kılanda bu sanırım.

~*~NaR-ı GüL~*~
05-10-07, 12:58
Hayır canım o dediklerim aynen photoshoptan olan şeyler..

Belki burda farklı bi yöntem denenmiştir ama p.shopta aynısı yapılıyor.

Yapmayı bilmesem söylemem. P.shop sadece imza avatar yapmaya yaramıyor yani,o yüzden her p.shobu olan yönetmen olamaz..İşin inceliklerini bilirsen bilmem kaç milyarlık mağaşa bağlı iş yaparsın o programla..

Neyse konu bu değil..

Bu dönüşüm halleriyle alakalı süüper gifler hazırlanabilir aslında

Hadi ya desene talih kusuna konmusum ben :D:D

Evet su an bende o dönüsüm hallerinden gif hazirliyorum zaten

Bu arada ecnebileri 5-1 yendik ya keyfime diyecek yok vallahi...:happy0064 cimlere gömdük onlari cimlereeee....:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
05-10-07, 13:01
doğan turan ilk sezonda da böyle bakışlar atıyordu.onu sempatik kılanda bu sanırım.

Ciddimisin...ben ilk defa onu böyle bakislar atarken görüyorumda ama adam da hakli karsisinda seytan, nasil güleryüzlü olsun demi..?

||SeDeF||
05-10-07, 17:29
ben beşinci boyutu cok seviyorum fakat geçen bölümü malesef kaçırdım tekrarı ne zaman acaba bilen varmı......

spooks
05-10-07, 17:36
ben beşinci boyutu cok seviyorum fakat geçen bölümü malesef kaçırdım tekrarı ne zaman acaba bilen varmı......

Sedefcin beşinci boyutun tekrarı bu akşam 20:00 da

||SeDeF||
05-10-07, 18:39
Sedefcin beşinci boyutun tekrarı bu akşam 20:00 da

cok sağol cnm bilgi verdiğin için teşekkürler
izlemeye çalışıcam.....

glin
06-10-07, 09:51
Spooks ve Gülçin..Sizinkilerde süper..Alıntı yapmam yasak diye böyle söylüyorum mecburen

-----------
Ayrıca şöyle bir fikrim de var.

Bu başlığa eklenen rsim çalışmaları .ok fazla.. Buda başlığın yavaşlamasına sebep oluyor..

Modlardan rica edelim,beşinci boyut için multimedya başlığı açılması konusunda..

Böylece hem bölüm özetleri,hem bölüm resimler,hem de özel çalışmalar oraya eklenir,böylece burdaki karışıklık ve yavaşlama ortadan kalkar...

sonuna kadar katılıyorum ayşecim,ne güzel düşünmüşün.:good:

mervecim resimler için sağol hele salihin o son resmi...:img-yes:

Sen beni hayatta unutmazsın...gifleri beğenmene sevindim canımbye

Belmonte
06-10-07, 10:06
Günaydınlar efem, Beşinci Boyut'un 83. bölümünü dün akşam nihayet izleyebildim.Özetle İlginç bir bölümdü. Bugüne kadar ki hiç bir bölüme benzemiyordu. Bölümle ilgili tespitlerimi, çarpıcı yorumlarımı ve çok özel açıklamalarımı bu akşam eve dönünce yapacağım

glin
06-10-07, 11:26
Günaydınlar efem, Beşinci Boyut'un 83. bölümünü dün akşam nihayet izleyebildim.Özetle İlginç bir bölümdü. Bugüne kadar ki hiç bir bölüme benzemiyordu. Bölümle ilgili tespitlerimi, çarpıcı yorumlarımı ve çok özel açıklamalarımı bu akşam eve dönünce yapacağım (Başlığa heyecan gelsin dedim de, abarttım sanırım, bölüm yorumlayacağım sadece :img-pilot).

Şimdilik Yusuf Kadri Şirinkan'ın objektifinden, bir Cengiz Toraman portre çalışması verip kaçıyorum. Selamlar,sevgiler...

Bir geldin pir geldin belmonte...resim için teşekkürler belmonte,çok güzel bir resim cengiz toramanın gözlerinin içi gülüyor adeta.

Yorumunuda merakla bekliyorum.83.bölümde sadece şeytanın dönüşümü yoktu başka efeklerde kullanılmıştı.ben bir de biraz ürkütücü buldum.hızırın ve salihin o güzel sözleri içimize su serpti ama ben o naif bölümleride görmek isterim doğrusu.:img-wink:

»» DeeTje ««
06-10-07, 13:16
Sonunda 83.bolumu izleyebildim.
Bu bolum cok guzledi pek beyendim:good:
Izlerken en cok su Sancar cok urktum ya bakislari felan sonra bocegi eliyle ezmesi cok igrencti:img-fie:
En cok begendim sahne seydi o sancarin zavalli kuzucu oldurmeye gitti ve sonra dedeyle karsilaymasi.
Hatta repliklerinide yazayim :icon_whis
Hizir : Naptigini saniyorsun sen? Ne yapmaya calisiyorsun?
Sancar : Seni oldurecem!:icon_evil
Hizir : Size kiyamete kadar muhlet verilmedimi?
Sancar : verildi
Hizir : peki, beni oldurebilecegini inaniyormusun ? Buna iznin varmi ? Bana zarar veremiyecegini en iyi snin bilmen lazim.
Ve tabi dua

Yarabbi seytanlarin vesvelerinden onlairn yanimda bulunmalarindan sana siginiyorum. Amin

Hep kisa yorum yapiodum bugunde boyle olsun dedim. :img-blush

Ve sonu her sey dugunle baslamisti ve dugunle bitti. Mutlu son :happy0064

Oyuncular yine harikaydi. Diziye emegi gecen herkez kendileriyle ne kadar gurur duysa azdir herhalde:img-yes:

Simdilik bukadar insallah begenmissinizdir.:img-in_lo

glin
06-10-07, 14:22
Sonunda 83.bolumu izleyebildim.
Bu bolum cok guzledi pek beyendim:good:
Izlerken en cok su Sancar cok urktum ya bakislari felan sonra bocegi eliyle ezmesi cok igrencti:img-fie:
En cok begendim sahne seydi o sancarin zavalli kuzucu oldurmeye gitti ve sonra dedeyle karsilaymasi.
Hatta repliklerinide yazayim :icon_whis
Hizir : Naptigini saniyorsun sen? Ne yapmaya calisiyorsun?
Sancar : Seni oldurecem!:icon_evil
Hizir : Size kiyamete kadar muhlet verilmedimi?
Sancar : verildi
Hizir : peki, beni oldurebilecegini inaniyormusun ? Buna iznin varmi ? Bana zarar veremiyecegini en iyi snin bilmen lazim.
Ve tabi dua

Yarabbi seytanlarin vesvelerinden onlairn yanimda bulunmalarindan sana siginiyorum. Amin

Hep kisa yorum yapiodum bugunde boyle olsun dedim. :img-blush

Ve sonu her sey dugunle baslamisti ve dugunle bitti. Mutlu son :happy0064

Oyuncular yine harikaydi. Diziye emegi gecen herkez kendileriyle ne kadar gurur duysa azdir herhalde:img-yes:

Simdilik bukadar insallah begenmissinizdir.:img-in_lo

replikleri yazmışın çok sağ ol,güzel olmuş.çok önemli bir yere değinmişin.:good:
evet o çocuk hepimizi biraz ürküttü.Annem gördüğüyle,şeytan girmiş bu çocuğun içine,demişti.:img-yes:

sen yazarsında yorum biz beğenmez miyiz?:img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
06-10-07, 17:10
Günaydınlar efem, Beşinci Boyut'un 83. bölümünü dün akşam nihayet izleyebildim.Özetle İlginç bir bölümdü. Bugüne kadar ki hiç bir bölüme benzemiyordu. Bölümle ilgili tespitlerimi, çarpıcı yorumlarımı ve çok özel açıklamalarımı bu akşam eve dönünce yapacağım (Başlığa heyecan gelsin dedim de, abarttım sanırım, bölüm yorumlayacağım sadece :img-pilot).

Şimdilik Yusuf Kadri Şirinkan'ın objektifinden, bir Cengiz Toraman portre çalışması verip kaçıyorum. Selamlar,sevgiler...

Portre cok güzel belmonte ekledigin icin sagol :img-wink: cengiz toraman cok güzel cikmis portrede..Yusuf Kadri Sirinkan'i tebrik ediyorum..:img-yes:

Yorumlarini bekliyoruz belmonte :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
06-10-07, 17:15
replikleri yazmışın çok sağ ol,güzel olmuş.çok önemli bir yere değinmişin.:good:
evet o çocuk hepimizi biraz ürküttü.Annem gördüğüyle,şeytan girmiş bu çocuğun içine,demişti.:img-yes:

sen yazarsında yorum biz beğenmez miyiz?:img-wink:

Ya diyorum ya o bücür resmen junior seytandi...o kaslar o gözler...heee bide buna bicak saplaniyo ya buda yerde kanlar icinde yatiyo...sözüm ona anneside agit yakiyo falan...bilal gidince büyük seytan cocuga bakiyodu...oda bir anda gözlerini acti...

Bide büyük seytan bilalin annesiyle konusurken bu junior seytan merdivenlerde oturuyodu da elini ordaki tahtaya vurmustu...sonra o elini tahtaya sürmüstü...:img-cool2 :img-cool2

bette
06-10-07, 20:27
Dün gece seyredebildim sonunda..

Gerçketen güzel ve ilginç bir bölümdü..

Biraz fantastiğe kaçar mı diye korktım ama,tam kıvamındaydı..

Herşey bir tarafa..Castı tebri etmek gerek bence.O küçük çocuk (adı sancar mıydı neydi..) rolüne tam oturmuş.O gözleri bir şeytan gözü diye nitelendirmek için photoshopa hiç gerek yokmuş yani..Tam o rol için biçilmiş kaftan..

Anne rolüde aynı şekildeydi..

Kısacası güzeldi ;)

cakiroglu
07-10-07, 11:49
Özet ve resimler icin tesekkürler sayin cakiroglu....

Bu hikaye daha cok büyük bulusma vari ama besinci boyut'ta izlemek farkli olacak...:img-yes:

Aslinda cok kullanilan bir senaryo... ancak burda bakis ve anlatilmak istenilnler önemli... Besinci Boyut perspektifinden bir cözüm...

cakiroglu
07-10-07, 11:54
Su yesillikler arasindaki sahneler harika olmus... ayrica o misir tarlalrini gecislerde göstermiyorlar mi... kisaca bitiyorum yahu...

cakiroglu
07-10-07, 14:11
83. bölümü dolu dolu verdik... gifleri ve resimleriyle... inseallah... 84. bölümde bu performansi sergileriz... Yorum, teknik analiz ver resimlerle...

~*~NaR-ı GüL~*~
07-10-07, 16:41
Aslinda cok kullanilan bir senaryo... ancak burda bakis ve anlatilmak istenilnler önemli... Besinci Boyut perspektifinden bir cözüm...

Evet senaryolar cogu zaman ayni oluyor ama sizinde dediginiz gibi besinci boyut penceresinden izlemekte farkli bir tat katacak hikayeye...

~*~NaR-ı GüL~*~
07-10-07, 16:44
sağol gülcüm.:img-wink:

Canim sende sagol ama naptim ki?Anlamadim valla...:D ama sende sagol canim :img-yes:

bette
07-10-07, 21:08
83. bölümü dolu dolu verdik... gifleri ve resimleriyle... inseallah... 84. bölümde bu performansi sergileriz... Yorum, teknik analiz ver resimlerle...

Aslında bu pekte birşeyi değiştirmiyor..

Sonuçta gifleri yapanlarda,analiz yapanlarda,resim ekliyenlerde..Hepsi aynı kişiler..

Tabi böyle çalışmaların olması çok güzel,sağolsunlar ancak dışardakilere açılamadıktan sonra kendi aramızda,kendi seyrettiklerimizi tekrar çekip ekleyip,bakmakla kalıyoruz..

Aslında bunların tanıtım için işe yaraması gerekir... Ama...

cakiroglu
08-10-07, 00:47
Aslında bu pekte birşeyi değiştirmiyor..

Sonuçta gifleri yapanlarda,analiz yapanlarda,resim ekliyenlerde..Hepsi aynı kişiler..

Tabi böyle çalışmaların olması çok güzel,sağolsunlar ancak dışardakilere açılamadıktan sonra kendi aramızda,kendi seyrettiklerimizi tekrar çekip ekleyip,bakmakla kalıyoruz..

Aslında bunların tanıtım için işe yaraması gerekir... Ama...

mesala öncelilili olarak imzalarimizdan baslayabiliriz.... takip ettigimiz diziler vardir... oralara STV dizilerinin imzalari ile yorum yazmak... etkileyici olabilir....

yani bende fanatik derecesinde bir galatasarayliyim... ancak galatasaray imzasi yerine tanitici yazilar ve imzalar kullnamaya gayret ediyorum...

yakinda baslayacak dizilerin saatleri belli olursa bu yönde imzalar hazirlarsaniz ben kullanirim...

ayrica diger basliklarda o dizilerle alakli birseyler yazarken kesinlikle bu dizilerden bahsetmeyiniz... sadece imzaniz konussun...

ancak bu sekilde sayfanin izleyici oranin arttirabiliriz...

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 02:06
mesala öncelilili olarak imzalarimizdan baslayabiliriz.... takip ettigimiz diziler vardir... oralara STV dizilerinin imzalari ile yorum yazmak... etkileyici olabilir....

yani bende fanatik derecesinde bir galatasarayliyim... ancak galatasaray imzasi yerine tanitici yazilar ve imzalar kullnamaya gayret ediyorum...

yakinda baslayacak dizilerin saatleri belli olursa bu yönde imzalar hazirlarsaniz ben kullanirim...

ayrica diger basliklarda o dizilerle alakli birseyler yazarken kesinlikle bu dizilerden bahsetmeyiniz... sadece imzaniz konussun...

Demek sizde cimbomlusunuz sayin cakiroglu...buna sevindim...valla kusura bakmayin ama ben bir süreligine imzami degistirmeyi düsünmüyorum...ancak avatar kullanabilirim...gülcin söyle o efsanelesmis yöntemleriyle bir avatar yaparsa memnuniyetle kullanirim...ama imzama dokunmam...dokunamam...:icon_sorr anlayis göstereceginizi umuyorum....:img-yes:

glin
08-10-07, 19:04
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar:P

bette
08-10-07, 20:36

Haklısınız Çakıroğlu,benimde aklıma gelmedi değil..

Ancak imza-avatar..Bunlar tanıtım için ne kadar yeterli olabilir diye düşünüyorum..

Yağmurdan Sonra için mesela,bu pek işe yaramadı..

Ayrıca hep belli başlıklara yazan insanlarız.Kitle belli zaten,onlarda Beşinci Boyutun farkında olan insanlar.

Onun farkında olmayan başlıklara açılmak gerekir bu durumda.. :img-wink:

bette
08-10-07, 20:42
Söylemeyi unuttum,modlara mesaj atmıştım,multimedya bölmü için.bakacaklarını söylediler,inşallah açılır.Ayşeyi bu fikri öne sürdüğü için bir kez daha tebrik etmek lazım.:img-yes:

Rica ederim canım.Başlığımızın selameti için gerekliydi bu.. :img-yes:

Bende özel mesajla belirticektim aslında modlara ancak önce buraya yazıp sizin tepkilerinizi almak istedim..

Şimdi mesaj atıcam modlara,umarım olumlu tepki alırım..

Çok fazla çalışma ekleniyor çünkü... :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 21:38
Haklısınız Çakıroğlu,benimde aklıma gelmedi değil..

Ancak imza-avatar..Bunlar tanıtım için ne kadar yeterli olabilir diye düşünüyorum..

Yağmurdan Sonra için mesela,bu pek işe yaramadı..

Ayrıca hep belli başlıklara yazan insanlarız.Kitle belli zaten,onlarda Beşinci Boyutun farkında olan insanlar.

Onun farkında olmayan başlıklara açılmak gerekir bu durumda.. :img-wink:

Ayseye katiliyorum

Tanitimlar icin imza-avatarlar pek yetmeyecek gibi...yagmurdan sonra icinde ben imzalar kullanmistim ama ayseninde dedigi gibi pek ise yaramadi...

Ancak dizinin farkinda olmayan basliklara acilirsak bu yalnis da algilanabilir hani "reklam icin" yapiyomusuz gibi olur...ben zamaninda baska bi baslikta yagmurdan sonra'ya dikkat cekmek istemistim ama sonuc hüsran oldu....

Bence bu durumda dizinin tanitimini yapmak icin en büyük görev samanyolu tv'ye düsüyor...her ne kadar iyi sekilde tanitim yapilirsa izleyicininde o kadar dikkatini ceker....:img-yes:

EnDlEeS_89
08-10-07, 21:45
slm arkadaşlar bnede rast gelirsem izliyorum beşinci boyutu sanırım siz bayağı bi fanatiğisiniz ben güzel mesajlar verdiğine inanıyorum ... bu arada bir önceki sayfalarda zavatarlar gördüm süper olmuşlar ellerinize sağlık ...

bette
08-10-07, 21:45
Ayseye katiliyorum

Tanitimlar icin imza-avatarlar pek yetmeyecek gibi...yagmurdan sonra icinde ben imzalar kullanmistim ama ayseninde dedigi gibi pek ise yaramadi...

Ancak dizinin farkinda olmayan basliklara acilirsak bu yalnis da algilanabilir hani "reklam icin" yapiyomusuz gibi olur...ben zamaninda baska bi baslikta yagmurdan sonra'ya dikkat cekmek istemistim ama sonuc hüsran oldu....

Bence bu durumda dizinin tanitimini yapmak icin en büyük görev samanyolu tv'ye düsüyor...her ne kadar iyi sekilde tanitim yapilirsa izleyicininde o kadar dikkatini ceker....:img-yes:

Oda doğru yani..

En başta iş kanala düşüyor..

Bizde kendi çapımızda artık birşeyler yapmaya çalışıcaz. Gönüllü olmak bile yeter.Zaten Beşinci Boyut Stv'de iyi izlenen yapımlardan biri..

bette
08-10-07, 21:49
slm arkadaşlar bnede rast gelirsem izliyorum beşinci boyutu sanırım siz bayağı bi fanatiğisiniz ben güzel mesajlar verdiğine inanıyorum ... bu arada bir önceki sayfalarda zavatarlar gördüm süper olmuşlar ellerinize sağlık ...

Fanatiklik değil aslında...

Fanatiği olduğum tek bir dizi vardı,onun acısı halen içimde canlı...

O yüzden sadece diziyi beğeniyorum..

Konular güzel gerçektende dediğin gibi..

En basitinden günlük yaşamımızla alakalı güzel öğütler verilmekte..

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 21:50
Oda doğru yani..

En başta iş kanala düşüyor..

Bizde kendi çapımızda artık birşeyler yapmaya çalışıcaz. Gönüllü olmak bile yeter.Zaten Beşinci Boyut Stv'de iyi izlenen yapımlardan biri..

Bencede...valla ben mesela vaktim ve imkânim oldukca resimler eklerim...imza falanda yaparim...ileride besinci boyut imzasida kullanabilirim...:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 21:54
Fanatiklik değil aslında...

Fanatiği olduğum tek bir dizi vardı,onun acısı halen içimde canlı...

O yüzden sadece diziyi beğeniyorum..

Konular güzel gerçektende dediğin gibi..

En basitinden günlük yaşamımızla alakalı güzel öğütler verilmekte..

Duygularima tercüman olmussun aysecim,

Bugüne kadar tek bir dizi beni bu denli etkilemistir oda maalesef yok artik....

Besinci boyutu bende severim..verilen mesajlar...anlatilmak istenenler cok güzel...tabi anlatilanlari anlayabilmekte önemli :img-yes:

bette
08-10-07, 21:54
Bencede...valla ben mesela vaktim ve imkânim oldukca resimler eklerim...imza falanda yaparim...ileride besinci boyut imzasida kullanabilirim...:img-yes:

İşte ben o dediklerini yapamam ama..

Yapanları desteklerim.. :img-wink:

Sürekli mesaj atmak,başlığı canlı tutup üst sıralarda olmasını sağlamak bile yeter şimdilik..

Ayrıca multimedya bölümü için modlardan da yardım istedim..

Bakalım sonuç alabilicek miyiz.. :icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 22:01
İşte ben o dediklerini yapamam ama..

Yapanları desteklerim.. :img-wink:

Sürekli mesaj atmak,başlığı canlı tutup üst sıralarda olmasını sağlamak bile yeter şimdilik..

Ayrıca multimedya bölümü için modlardan da yardım istedim..

Bakalım sonuç alabilicek miyiz.. :icon_whis

Olsun canim destek vermen bile yeterli...hani derler ya kiminin parasi kiminin duasi :img-wink: kiminin icraati kiminin destegi...pek uymadi ama :D neyse

Insallah modlarimizda bizi kirmazlar....:img-yes:

bette
08-10-07, 22:07
Duygularima tercüman olmussun aysecim,

Bugüne kadar tek bir dizi beni bu denli etkilemistir oda maalesef yok artik....

Besinci boyutu bende severim..verilen mesajlar...anlatilmak istenenler cok güzel...tabi anlatilanlari anlayabilmekte önemli :img-yes:

Tabi canım.

Az buçuk kalbi görmeye açık olan herkesin anlıyacağı türden şeyler aslında..

KArmaşık sayılı denklem vari değil yani..

Anlamak isteyen herkese göre.. :img-wink:

EnDlEeS_89
08-10-07, 22:11
Hehe evet Pusatçılardanım aynı zamanda.. :img-wink:

Vallaha güzel mi bilmem ama kaliteli en azından :img-wink:

Seninkilerde öyle :img-wink:

bişey sorcam hangi akşamlar yayınlanıyo ben pek izemediğim için ne zaman ras gelirsem anca öyle bakıyorum..:img-blush

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 22:12
Tabi canım.

Az buçuk kalbi görmeye açık olan herkesin anlıyacağı türden şeyler aslında..

KArmaşık sayılı denklem vari değil yani..

Anlamak isteyen herkese göre.. :img-wink:

Kalp gözü kör olan zaten anlayamaz bacim ancak kalp gözü acik olan anlatilmak istenenleri idrak edebilir...:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
08-10-07, 22:15
bişey sorcam hangi akşamlar yayınlanıyo ben pek izemediğim için ne zaman ras gelirsem anca öyle bakıyorum..:img-blush

Pazartesi aksamlari yayinlaniyo canim...saatini bilmiyorum ama stv'nin sitesinden ögrenebilirsin...:img-wink:

bette
09-10-07, 15:48
TELE - BAROMETRE

8 EKİM 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

32 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,90 7,40
33 BESINCI BOYUT [NET] STV 1,90 6,00

---------------------

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B
8 EKİM 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

38 BESINCI BOYUT [NET] STV 1,50 4,20

bence bu kadar düsük cikmazdi ancak... knadil programlari önplana cikmis...

Evet yani kandilden dolayı böyle olması normal..

Zaten belli bir kitle kandil gecesi hiç televizyon bile açmıyor.. O kitle Beşinci Boyutun seyircilerininde bir kısmını içine aldığı için, dediğim gibi bu sonuç normal..

Haftaya yükselir inşallah...

»» DeeTje ««
09-10-07, 18:15
Herkese merhaba,

Dun aksamki bolum yine gercekten cok guzeldi..:happy0064
83. bolumde cok etkileyicigiydi..kucuk oglanda rolunu guzel yapmisti helal olsun valla...:happy0064

Su tanitimlarla ilgili dusunceleriniz hakkinda bende bisey soleyeyimde icimde kalmasin...:icon_whis
Imza ve avatarlarla olucak bir ise benzemiyor bu...kanalin tanitimiylada...
Insanlar o saatlerde baska dizilere bakiyorlar ve Besinci boyut pek ilgilerini cekmiyor demekki...
Obur turlu diziler varken boyle besinci boyut gibi bir diziye bakilabileceklerini sanmiyorum acikcasi...
Baska dizilerin forumuna girip Besinci boyut ile ilgili yorum yapmakda cok yanlis...boyle yapilirsada yie tepki alinir...
Ama dizinin dikkat cekmesi icin neler yapilacaginida bilmiyorumki...

Resim, avatar ve imza yapan arkadaslarin ellerine saglik hepsi birbirinden guzel..:img-yes::good:

glin
10-10-07, 09:53
»» DeeTje «« ,gül ve ayşe sağ olasınız çalışmaları beğendiğiniz için.:img-wink:

Belmonte şu aralar uğramıyor ama bakıyorum Büşracım dönüş yapmış ve hemen resim eklemiş.ellerin dert görmesin.devamını beklerim artık geldiğine göre.:img-wink::happy0064

cakiroglu
10-10-07, 17:54
84. bölümü yeni izloemeye basladim... Ama hemen dikkatimi ceken iki seyi belirteyim... arabanin ucma sahnesi cok komikti kazadan sonra kisaca olmamis... yeni bir mütik kullaniyorlar... o da bebek aglarken köprü altinda kullanildi... cok etkileyiciydi...

Orjinal cümlede su idi... Korumaya muhtac olan en zayifinizdir...

cakiroglu
10-10-07, 18:15
terbiye sistemi harika olmus... suan hamallik yapiyorlar... ve ihtiyac sahiplerine yardimda bulunuyor... bu sekilde malin kiymetini anliyor...

~*~NaR-ı GüL~*~
10-10-07, 23:22
Bende izledim 84. bölümün bir kismini....beni en cok etkileyen bi sahne vardi...genc konu komsuyu iftar yemegi davetiyesi vermisti...ama gönülsüzce, asık bir suratla...sonra iftar verilen eve gidip o insanlarin gelmedigini gördü...yine mahalleye dönerek insanlarin kapisini caldi..

Kadin: buyur oglum?
Genc: teyze..iftara davet etmistim sizi niye gelmediniz...?
Kadin: yooo etmedin ki oglum
Genc: Nasil olur teyze az önce gelmistim buraya elinize bi kagit verdim...iftar icin davet ettim...neden gelmediniz?
Kadinin cevabi (tam repligi bilmiyorum ama): biz gönülsüz davetedilen yere gitmeyiz oglum...

O an icimden birsey koptu...kadinin besbelli kalbi kirilmisti...nedendir bilmem kadinin o cümlesi beni cok etkiledi...

cakiroglu
11-10-07, 11:01
Klasik zengin genc fakir kiz senaryosu ancak bukadar güzel olabilirdi... Yani diziyi yil öncesine götürüp ordan buraya getirip burda aslinda zengin sandigin kizi fakir olmasi... misafir olarak kaldigi evin kendinin oldugunu anlmasi ve en sonda bir enstantene.... bunu bana baban almisti yavrum.. simdi sira sende... sen ne yapacagini bilirsin... ama hepsi öyle gelistiki gülecegimiz yere aglmaya basladik... iste besinci boyutun farki buda yatiyor... BEsinci boyut farkiyla olaylara bakma... önce olaylar vardi... simdi cümlelere indik... yakinda kelimlere... son olarakta hal´e inecegiz anlasilan... besinci boyutla manevi anlamda ucuyoruz...

~*~NaR-ı GüL~*~
12-10-07, 01:53
arkadaşlar eklenen resim ve çalışmalar harika ellerinize sağlık:good:

sağ ol gülçincim
arkadaşlar sevdiklerinizle mutlu,huzurlu ,şeker gibi bir bayram geçirmeniz temennisiyle:img-yes::img-wink:

Amin..Cok sagol spookscum...bilmukabele :img-wink: :img-yes: bende herkesin mübarek ramazan bayramini yürekten kutlar, hepinize saglikli, mutlu ve huzur dolu bir bayram dilerim...bye

cakiroglu
12-10-07, 14:58
Bayramla Bayramlaşan Zaman

Günler geçti yine teker teker,
Kum taneleri gibi birer birer,
Anlamlandırdıklarımız vardı içinde...

Heyecanlıydık bugün, çalacaktı kapımız,
Aylardır beklediğimiz misafire buyur diyecektik,
Bayramla yeniden kucaklaşıp, hasret giderecektik...

Dilek ve temennisi ile Nice Bayramlara arkadaşlar...

Yogun bir dönem gecirdik... Belki biraz daha konsantre olabilebilecegimiz bir dönem basliyor... inseallah bu haftada yine bizi sürükleyecek bir bölüm olacak...

Dizi oyuncu ve calisanlarininda bayramani tebrik ediyoruz efendim...