Gülşah&yeom-jan
13-11-07, 14:38
Evet ben de merakla bekliyorum yeni bölümü, fragmanı görsek çok iyi olur gerçekten.Birazdan kanal d'nin sayfasına bakacağım belki oraya bir şeyler eklenmiştir :img-wink:
|
Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1) Gülşah&yeom-jan 13-11-07, 14:38 Evet ben de merakla bekliyorum yeni bölümü, fragmanı görsek çok iyi olur gerçekten.Birazdan kanal d'nin sayfasına bakacağım belki oraya bir şeyler eklenmiştir :img-wink: Melal 13-11-07, 14:41 Demin kanal d'nin sitesine baktım saat 20:00'de Kavak Yelleri var 22:00'de ise yerli dizi tekrar yazıyor. Anlaşılan bu hafta yeni bölüm yok bu yüzden boşuna özet,fragman beklemeyelim.:icon_sorr Merakla beklediğimiz bir yerde kaldıydı şimdi yeni bölüm için 10 gün bekleyecek miyiz yani.:sad53: ggnibsgk 13-11-07, 14:43 Nassı yaaa hala fragman yok muu????Ben de ranıp duruyomm fragamn eklenmemiş bile meğersee:icon_sorr Ben de sırf özet gelmedi diye üzülüyom fragman bile yokmuş daha!..Ohooo!...Napıyo bu kanald yaa?...Hadi versin artık meraktan ölüyoz burdaa!...Birini verse yeter zaten....Yaa ben sadece özeti bu kadar ayıntılı yazmamalarını söylemiştimm ama kanald vur dedik öldürmüş yanii!..Anlıyorum bana çok saygı duyuyolar ama daha genel bi özet bile olsa bi özet versinler canım aaa!.....:img-hyste Edit:Melal'in yazısını yeni gördümm off yaaaa nası yaparlar bunuu !...Biz burda meraktan çatlıyoruzz onların yaptığına bakk offf!...Neysee yaa sağol melal haber verdiğin içinnn:icon_sorr medsul 13-11-07, 16:38 Demin kanal d'nin sitesine baktım saat 20:00'de Kavak Yelleri var 22:00'de ise yerli dizi tekrar yazıyor. Anlaşılan bu hafta yeni bölüm yok bu yüzden boşuna özet,fragman beklemeyelim.:icon_sorr Merakla beklediğimiz bir yerde kaldıydı şimdi yeni bölüm için 10 gün bekleyecek miyiz yani.:sad53: haber verdiğin için sagol:img-yes: off yaaa biz burda fragmanın cıkmasını merakla beklerken şu olana bir bakın:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr off tamda zamanında YoShUn 13-11-07, 17:26 uzun zaman aradan sonra yeniden yazıyorum :) yeni bölüm yok mu bu hafta tühhh ya :( dizi dahada heyecanlanmaya başlamıştı 1 hafta daha beklicez Müge 13-11-07, 18:45 Nasıl yani niye yok ki..?Bana ne ben Annem dizisini istiyorum…Bende fragman göreceğim diye bekliyordum..Melal’cim teşekkürler haber verdiğin için…O zaman biz iki hafta ne yapacağız…?Zeynep ne yapacak..?Musa ne yapacak..?En önemlisi Ayşe ne yapacak…?Bebeği doğurmaya kesin karar verecek mi?Of bu sorularımın cevabına daha bir hafta var…:sad53: lety_ayse 13-11-07, 19:06 buda gelir buda gecer aldırma -yın her işin bir hayırı vardır brlki ayse cocugu düsürür:D:D:D:D noluyo bana:img-cool2:img-cool2 ama gercekten 10 gün daha bekle dur nolcak boyle bale özeti falan koysalar fragmanı göstersinler canımız sıkılyo canım auryn 13-11-07, 20:12 Melal'ın haberi gayet dogru gibi gözüküyor. Yayınlanan fragman eski bölümün fragmanı. Bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacağı aşikar. Sağlık olsun! Yeni bölümü haftaya izleriz artık. ntor 14-11-07, 11:01 Bu Dizinin Bir Bölümü Iki Haftada çekiliyor Galiba. Bir Hafta Yeni Bir Hafta Eski Bölümü Veriliyor Melal 14-11-07, 11:34 Daha önce yayınlanacağı günde hiç tekrar yayınlanmadı değil mi? Sanırım bu ilk oluyor ve ne yazık ki en merak ettiğimiz bölümü izleyemiyoruz.:icon_sorr Neyse artık 1 hafta daha merak edeceğiz ve birazda hayalleneceğiz. Acaba şöyle mi olur yoksa böyle mi olur deyip duracağız.:) Mesela Gonca Ayşe'yle tanışınca ilk tepkisi ne olacak. Ayşe Gonca'ya nasıl davranacak bana sıcak davranmaya çalışacakmış gibi geliyor. Musa ile yemekte ki konuşmasından bunu çıkardım. Eğer Musa ile evlenecek ve bir bebek dünyaya getirecekse Musa'nın kızıyla iyi geçinmeli ki ailede huzur olsun. Ama Gonca Ayşe'ye nasıl davranır bilemeyeceğim uzak ve mesafeli olacağını düşünüyorum. Hele ki Gonca gazetede ki haberi okuduktan ve Ayşe'nin annesine dediklerini gördükten sonra Ayşe'ye karşı bir tavrı olabilir gibime geliyor. Arayı ısıtmak bence Ayşe'nin işi. Gerçi Zeynep Gonca'ya Ayşe konusunda iyi şeyler söyleyebilir. Ama olan yine her durumda Musa'ya olacak kızı,eşi ve eski eşi arasında sıkışıp kalacak. Ayşe anlayışlı,ılımlı,sıcak kanlı birisi olsa hepsi gül gibi geçinip gider ama nerdee Ayşe'de böyle bir karakter. Belli mi olur belki annelik onu değiştirir.:icon_whis Acaba diyorum hani olmaz ama mesela bu Ayşe bebeğini dünyaya getirirken ölse bebeği de Zeynep büyütse ama o zamanda çok Türk filmi gibi olur dizi vazgeçtim bu senaryodan.:) hüznün geceleri 14-11-07, 11:41 dizi şimdiden fire vermeye başladı.bu hafta neden yok.bi gerekçe söylesinler.maç felan desem maçda yok bildiğim kadarıyla.umarım bunu sık sık yapmazlar.izleyiciyi uzaklaştıracaklar funda2 14-11-07, 16:11 Daha once yazdigim mesaj kotu bir sey icermiyordu ama neden silindi anlamadim dogrusu. Umarim yayindan kaldirilma gibi bir sey soz konusu degildir diye yazmistim halbuki...Anlayamiyorum, boyle bir mesajin neden silindigini baris[a]rock 14-11-07, 16:56 kim nerde ne zaman... neden ya.. 1 hafta daha mı izleyemeyeceğiz?? ama ben özledim dizimizi... lety_ayse 14-11-07, 18:15 takma kafana olur boyle vakalar funda2 of of negüzel yarın olcaktı yeni bölüm ama yok:sad53::sad53: musa zeynep ayse üçgeninimerak ediyorum hani musa eskiden odasına cekilip cekilip ağlardıya zeynep içinde ağlasın sweet10 14-11-07, 18:15 bu hafta dizimiz yok mu neden arkadaşlar neden yok bilen var mı acaba?? tam da en güzel bölümleriydi ya nasıl 1 hafta daha beklicezz lety_ayse 14-11-07, 18:19 bugün eurod de gecen haftadsakifragmanı izledim özel bölüm denildi.hepsini birden göstercekler galiiba mss.ecem 14-11-07, 21:05 Ayy kesınlıkle dızı gıt gıde heyecanlandıgı ıcın bazen bole aralar verılır her dızıde olur bu ozellıkle sevılen reytnglerı yuksek olan dızılerde onemlı bırsey yoktur arkadaslar emın olabılırsınız ;);) Annem ızleyecılerını heyecanlandırmak ııcn yaptıkları oyun gıbı bırsey korkmayı gerektırcek bırsey oldugunu sanmıyorm dızımız severek ızlenıyor sonucta bole gusel bır senaryoya yapıma hıcbırseycıkler olmaz :img-wink: LoveGE 15-11-07, 09:42 Dizinin bugun yayinlanmamasina çok üzüldüm... Fragmani Kanal D nin sitesinden izledim... sanirim bastan sona kadar tekrarini koyacaklar..kisaltilmis olarak yada 7,8 ve 9. bölümün tekrari... Tekrar'larini websiteden de izleyebiliriz aslinda, biraz saçma olmus Tekrarlarini yayinlayan bir website biliyorum.. bastan sona kadar butun bölümleri izleyebilirsiniz.. ozel msj atin..linki yollayim:img-wink: merveilleux 15-11-07, 14:11 Herkese merhabalar. Arkadaslar gecen bölüm icin yorum yapamamistim. Zaten yazicak birsey bulamadim acikcasi:icon_sorr Cünkü fragmani ve Özet'i yorumladigim gibi gelisti bazi olaylar. Sizin yorumlarinizi simdi okudum. Siz zaten benimde yazicaklarimi yazmissiniz:img-wink: Bugün yeni bölüm yok. Buna cok üzüldüm. Ama kötüye yorumlamak istemiyorum. Yani tutulmadi diye böyle birsey yapmiyorlardir. Ben dizisinin iyi gittigini umuyorum yani reyting bakimindan:icon_whis Haftaya yayinlanacak bölüm'ü sabirsizlikla beklemek düsüyor bize. Artik bu haftaya kadar merak ettiklerimizi anca haftaya ögrenicez. Musa-Zeynep'in bundan sonraki durumlari,iliskileri nolucak? Ayse bebegi dogurmamak icin hala tepkili olucak mi? Musa-Ayse'nin evlenmesi gerceklesicek mi? Gonca babasinda mi kalmaya devam edicek yoksa Annesi'ne mi dönücek? Ibrahim kendisi ve ailesi icin birseyler yapicak mi gercek ve isteyerek? Böyle iste... Bakalim en kisa zamanda fragman ve özet'i cikar insallah. Hepinize selamlar! medsul 15-11-07, 15:45 acaba bu hafta eski bölümün tekrarı verilmediya acaaba ondan mı yayınlanıyorlar:img-yes: aman bilmiyorum offf niye yokki sanki halbuki cok merak eediyorum buyuk ıhtımalle eski bölümü verirken yeni bölüm fragmanını verirler PAMUK_MELEGIM 15-11-07, 19:15 Birazdan annem baslicak simdiden herkese iyi seyirler Fragmani gormedim ama Yine bizi bir Guzel bolum bekliyorr diye dusunuyorum=)) Müge 15-11-07, 21:11 Özel bölümmüş...Evet bence izlemeye değer....Dizimizde o kadar özel ve güzel sahne var ki...Yine de yeni bölüm olsaydı daha iyi olurdu ama neyse....Bir daha ki haftaya....İyi seyirler.. 22 Kasım Perşembe yani haftaya yeni bölümün fragmanı da gösterdiler....Mehmet evleniyor..:happy0064 Ayşe'yi çok mutlu gördüm...Acaba ne işler çevirdi de mutlu görünüyordu...? Gonca'nın arkadaşları babasının evine geliyordu....Bonus saçlı çocukta vardı....:) Sahneler çok çabuk geçtiği için bu kadarı aklımda kaldı...=) scog 15-11-07, 23:44 Annem Dizisi 10.Bölüm Fragmanı Diğer video sitesinden izlemek isteyenler bloğuma veya sitenin videolar bölümüne bakabilir. NOt:Bloğumdan izlemek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilrler. bitanem_61 16-11-07, 10:23 Maşallah ayşe iyikide çocuk istemiyormuş bide istese neler olacaktı ağzı kulaklarına geçmiş saç baş değişmiş kendine güveni gelmiş hiç bir şekilde kimse ayşenin bunları planlamadığını söyleyemez herhalde çıkarcı iki yüzlü şeytan:dito:dito emine anne ibrahimin ofisene çok sert girdi belki ibrahimin aklı biraz başına gelir de emine anneye bişey olmasa:img-fie::img-fie: goncanın arkadaşları zeynepin evine gelmişler acaba zeynepi ziyaretemi yoksa gonca annesindemi kalıyor evdeyken musa kızının kolunu tutuyor gonca ters baktı annesine dönermi dönmezse musaya çok çektirir bence musaya değilde şu ayşenin hayatını zehir etse çok sevinecem bir gram üzlmiycem:img-beee::img-beee: mehmetin düğününe musa gelmiş bakalım neler olur tabi bu hafta izleyebilirsem görücez Messa 16-11-07, 10:23 Annem Dizisi 10.Bölüm Fragmanı Diğer video sitesinden izlemek isteyenler bloğuma veya sitenin videolar bölümüne bakabilir. NOt:Bloğumdan izlemek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilrler. Şule Ablacım, seni uzun zaman sonra tekrar görmek inan çok büyük bir mutluluk benim için... Umarım daha da sıklıkla görürüz. Ben dün akşam özel bölümü izlemedim hem vaktim olmadığı için hemde daha önce izlediğim için. Gonca, babası ile tartışıyor sanırım, evi terkedip annesinin yanına bile gidebilir belki ama bence meydanı o Ayşe denen bayana bıraknmasın, Ayşe ile aynı evde kalmak...:img-pilot düşüncesi bile kötü valla. Zeynep, yeniden bir aile kurabileceklerini düşünüp umutlanmıştı ama Ayşenin planı ile herşey bitti. Kendine yakışanı yapıp evlenmeleri gerektiğini söyledi. Aynı durum da Ayşe olsa bunu yaparmıydı acaba? Edit: Fragmanı tekrar izledim de, Goncanın arkadaşları Zeynep'in evine geliyorlar üstelik gece, bence sadece Zeynep'i ziyaret etmeye geldiler. Mehmet'in düğünü nihayet oluyor, Musa'da gelmiş :P bakalım neler olacak. Musa, Zeynep'i hala sevdiğini hayatında sadece onun olduğunu anlamaya başladı yavaş yavaş, ama ne fayda... Emine Anne, İbrahim'in ofisine çok sert giriyor İbrahim boşanma davası açtı bence o yüzden bu kadar sinirlendi Emine Anne... Musa'da İbrahim'e sert çıkıp birşeyler söylüyor, kesin boşanma davası açtı İbrahim Efendi, zaten eşi ona iki beden büyüktü taşıyamıyordu o gül gibi bayanı. Ayşe'nin asistanı ile diğer kameraman ve muhabir camdan Ayşeye tuhaf tuhaf bakıyorlar yaa çok komikti :P Zeynep, yine resimlere bakıyor... :icon_sorr Melal 16-11-07, 11:50 Şule'cim sağol canım sayende fragmanı izleyebildim. Gonca babasına bakışları,tavrı Musa'nın yüzündeki üzgün halini görünce herhalde Gonca annesine yanına gitmek isteyecek diye düşündüm. Bakalım bu bölüm Ayşe'ylşe evlenecek mi? Bir an düğün sahnesi görünce acaba dedim Musa ile Ayşe'nin mi ama sonra sahne ilerleyince baktım ki değilmiş rahatladım.:) Emine anne İbrahim'in ofisine öyle bir giriyor ki belli ki bir şeyler olmuş. Acaba İbrahim'in birlikte olduğu kadını mı öğreniyor Emine anne merak ettim doğrusu. Ayrıca Musa'nın İbrahim'e bakışları,davranışı falanda soğuk ve sert. Fragman sessiz olduğu için pek bir tahminde bulunamıyorum hele bir özet gelsin sesli fragman çıksın o zaman merakım daha bir artacaktır.:) deren1970 16-11-07, 12:21 Satırlarıma sevgili scog iyi ki varsın diyerek başlamak istiyorum:img-wink: Vallahi hızır gibi yetişiyorsun bize, sen olmasan fragmanları filan nasıl seyredeceğiz, çok teşekkürler arkadaşım:img-yes: Fragmana gelince önce Ayşe'yi gördünüz di mi, bu mu ben bu çocuğu istemiyorum diyen kadın:icon_whis maşallah evlilik lafını duydu ya saç baş, yürüyüş mürüyüş değişmiş:icon_sorr kesin sekreterine filan hiç hanfendinin tarzı değildir ama günaydın, nasılsın filan dediyse kızcağız ve çocuk öyle şaşkoloz olurlar, bu kadının başına taş mı düştü diye:P Zeynep ne kadar inkar ederse etsin Musa'nın evliliği onu çok sarsmış belli maalesef:icon_sorr nasılda eski resimlerine bakıyor öyle ya ben bile çok kötü oldum:icon_sorr Beklenen tepki Gonca'dan geliyor sanırım:img-yes: babası bu konuyu mutfakta konuşmuş istemiş sanırım ama Gonca hemen çıkıyor odadan, Musa'nın üzüntüsünü görmemek mümkün değil:icon_sorr Ve en azından güzel bir olay, nihayet Mehmet evleniyor, düğünümüz var:happy0064 Zeynep çok güzel olmuş ve ne güzel Emine anne, Zehra, diğer torun (kızın adını hatırlayamadım kusura bakmayın) bu güzel günde Mehmet ve Zeynep'in yanındalar:img-yes: Umarım kısa zamanda hep özete hemde sesli fragmana da kavuşuruz Sevgilerbye medsul 16-11-07, 13:02 öncelikle her zaman oldugu gibi frgaman için scog sanırım adın şule :img-yes: frgaman için cok sagol emeğine saglık:good: gerci dun akaşam izledim ama ilk kez izleyince pek bir şey anlamıyorsun zaten:img-yes: bakın bakın heleee ayşe hanıma kendine bir güven gelmiş sanki bir savaşi kazanmiş edasiyla etrafına bakması felan yesinler:img-grin2 yok bu ayşe kesin bu hamilelik olayını planladı zeynep nasılda üzgun canım benim yaaa:icon_sorr eski resimlere bakması felan vallaa içim acıdı evet sonunda beklediğimiz düğün sahnesi geliyor musa butun aile düğünde ne güzel musa nasılda zeynepe uzaktan içten cok özlemiş ve sanki özenmiş gibi bakıyordu sanki onlara imreniyor gibiydi bana öyle geldi zeynep burada cok güzel görünüyordu:happy0064 birde tamam belki musa&ayşe evlenecek ama her ne olursa olsun butun bunlar olup biterken musanın ne kadar üzgün.çaresiz oldugunu ekrana iyi yansitmalilarkı izleyici ilerde musanın aşkına zeynep&musa birlikteliğe inansın yoksa musa içinde tıpkı ayşe gibi mutlu olsaydı dizinin bir anlami klamazdi zaten musa evlendikten sonra cıkacak asıl duyguları zeynepe olan aşkı özlemimi kıskanclıiğ ama yapacaği bir şey olmuyacak malesef LoveGE 16-11-07, 13:56 :happy0064:happy0064 Scog tessekkurleer fragman için :happy0064:happy0064 Aslinda iyikide dun yeni bölüm yoktu evde misafir filan vardi izleyemezdim :icon_sorr Sanirim Ayse dogurmaya karar verdi, mutlu görünuyordu fragmanda.. Yada Musa ile evlenmeye karar verdiler, ondan bukadar mutlu??? Gonca çok üzgün duruyordu, sebebi evlilik filan olabilir.. Amaan Ayse inshallah cocugunu düsürürsün... Sade ve sadece Zeynep & Musa & Gonca diyorum ben sana yer yok Aysecim! hiç kusura bakma, seni sevmiyorum iste! Acaba Pinar, Eymen ve kivircik saçli, niye Zeynepi ziyarete geldiler?? merak ediyorum dogrusu, ve buyuk bir ihtimalle Gonca da yok orda:img-yes: Mehmet & Süreyya evleniyor yasasiin!!! sonundaa:happy0064 eferim Mehmet! acaba Musa bey ne hediye aldi evli çiftlere? en çok bunu merak ediyorum :D Emine Anneye de gelince, Nederse dogru der...Ibrahimi de en az Ayse kadar sevmiyorum...ikiside ayni tipli! Bosanma filan varsada, utan ibrahim utan!! Gül gibi bir karin ve güzeller güzeli bir kizin var. Baskalari için yuva yikmaya degmez..gelir en sonunda esine dönersin!!..Eminim! ne demisler Gün gelir devran döner!!! Çok büyük bir merakla yeni bölümü bekliyorum! Simdiden heyecanlandim =) lety_ayse 16-11-07, 16:11 scog öncelikle tşkr ederim özetin yorumu ayseye bir havalar gelmiş azı kulaklarında canım ya bakan karısı olcok kolay değil......(gıcıkkkkkkkk) yazık musa perisan halde ve zeynep nolacak bunların hali..... düğünde oh maşallh bir ibo eksik herkes tam acaba cagırılmadımı:icon_whis:icon_whis zeynepe koca bir vaaaaaaaay diyorum harika gözüküyor:img-wink::img-wink: ama zeynebin yanında düğünü izlerken ali ve oğlu vardı:img-yes::img-yes: ya acaba musa nediyecek bu duruma...... merveilleux 16-11-07, 16:56 Sevgili scog Öncelikle sana binlerce kez tesekkürler! Yine hepimizin imdadina yetistin! Fragmani ekledigin icin cok tesekkürler. Bana bu yetmediii ama:icon_sorr Dört gözle özet'i ve sesli fragmani bekliyorum. Ama olsun sessiz fragmandan anladiklarimi yaziveriyim:img-blush Gonca üzgün ve biraz sinirli sanirim. Ne oldugunu tam bilmiyorum. Kardesi olucagi icin mi böyle sinirli diye düsündüm ama o zaman gecen haftaki bölümde tepkisini görebilirdik... Ama Musa bey'le oldugu kesin sanirim. Mutfakta babasi ile bakislari cok hircindi. Ayni ilk bölümlerdeki Gonca'yi görür gibi oldum. Annesini üzdügü zamanlardaki Gonca... Ayse mutlu. Sanirim bebek isine sicak bakmaya basladi. Ve Musa ile arasinin düzeldiginede cok sevindi. Ne diyim artik of of:icon_sorr Gonca'nin arkadaslarinin Zeynep'in evine gelmesini, Gonca'nin orda olmasina bagliyorum.Belki Gonca Zeynep'e kalmaya gelmistir. Baska bir sey aklima gelmiyor. Acaba Gonca icin özel birsey yapmak icin mi geliyorlar diyede düsünmedim degil, hani belki Zeynep'ten yardim almak icin. Mehmet sonunda evleniyor:img-icecr Cok sevindim. Hic degilse bu sayede ortam biraz yumisiycak. Emine ana Ibrahim'in sirketini basiyor. Artik yetti sanirim, Ibrahim'in vurdum duymaz halleri Emine ana'yi cileden cikardi. Insallah Emine ana'ya birsey olmaz. Ve insallah Ibrahim'in akli basina gelir!!! Dügünde dikkatimi ceken herkesin orda olmasiydi. Musa, yigeni vs. Ah birde en son Zeynep'in gülümseyisi:img-in_lo Aaa birde Zeynep eski resimlere bakip durdu ya, icim gitti orda. Fragman'da yüzüne hayran kaldigim nine'yi göremedim:icon_whis Birde Polis'imiz yoktu, pardon emekli polis'imiz:img-yes: Hepinize iyi yorumlar! medsul 16-11-07, 17:53 scog öncelikle tşkr ederim özetin yorumu ayseye bir havalar gelmiş azı kulaklarında canım ya bakan karısı olcok kolay değil......(gıcıkkkkkkkk) yazık musa perisan halde ve zeynep nolacak bunların hali..... düğünde oh maşallh bir ibo eksik herkes tam acaba cagırılmadımı:icon_whis:icon_whis zeynepe koca bir vaaaaaaaay diyorum harika gözüküyor:img-wink::img-wink: ama zeynebin yanında düğünü izlerken ali ve oğlu vardı:img-yes::img-yes: ya acaba musa nediyecek bu duruma...... valla bende cok merak ediyorum ne yapacak bence bu bölüm artık ali hakkında anliyacak birşeyler bana öyle geliyor belkide memet bu konu hakkında agzından bir şey kacırır koobee24 16-11-07, 18:11 bu dizinin reytingleri güzeldi geçen haftalarda ab grubunda kurtlar'ı bile geçmişti ama dün akşam ne olduysa reytingler taban yapmış bir anda. zynp-35-2! 16-11-07, 18:23 ben bu hafta sınavlarım olduğu için foruma hiç girememiştim ama dizi bu hafta neden verilmedi ya bi de vermeyince özel bölüm yazmıyolar mı resmen gıcık oluyorum ama neyse artık gelecek bölümü bekleyicez güzel bi bölüm olacağa benziyor başak_8999 16-11-07, 18:37 dizi şimdilik iyi gidiyor bence talay bulutu ilk tanıtımlarında görünce zaten bu dizi izlenir demiştim çok beğeniyorum talat bulutu çokda başarılı bi oyuncu Gülşah&yeom-jan 16-11-07, 19:27 bu dizinin reytingleri güzeldi geçen haftalarda ab grubunda kurtlar'ı bile geçmişti ama dün akşam ne olduysa reytingler taban yapmış bir anda. Dün akşamki bölüm tekrardı o yüzden reytingelerin düşük gelmesi normal :img-wink: Ama haftaya yine iyi bir sonuç alacak gibi geliyor bana, fragman bu yönde düşündürdü beni :good: medsul 16-11-07, 22:53 Dün akşamki bölüm tekrardı o yüzden reytingelerin düşük gelmesi normal :img-wink: Ama haftaya yine iyi bir sonuç alacak gibi geliyor bana, fragman bu yönde düşündürdü beni :good: gülşah nerelerdesin yaa göremiyoruz seni fromda:icon_whis birde vaktın olursa imza yapsana canım yaaa ben hiç anlamiyorum bu ilerden zeynep&musa konuşmasından olursa cok güzel olur bende ne tv kartı var nede avi yapmayı biliyorum formun sessiz oldugu gibi çalişma yapanda yok imza kullanacam bulamiyorumki:icon_sorr imza avi çslişması yapan arkadaşlar bir kaç tanede annem hakkında yaparsanız cok güzel olur lütfeeenn:icon_sorr scog 17-11-07, 00:44 Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Fragmanı kaçırdığımda nasıl merakla haftaya nasıl bir bölüm olcaktı sorusunu sorup,heyecanlanıp tüh fragmanı kaçırdım izliyemedim diyip hayal kırıklığına uğruyorsam sizlerinde böyle hissettiğini düşünüyorum.Onun için fırsatım oldukça ve çekebildikçe sizlerle fragmanı paylaşmaya çalışacağım.Tekrar teşekkür ederim.......Messa ve Melal sizlerde benim gibi Annem dizisinin büyüsüne kapılıp bu foruma trasfer oldunuz bakıyorum.Tekrar görüşmekten çok mutlu oldum....En içten sevgilerimle.......... lazkizz 17-11-07, 00:54 Vallaha bu hafta zoraki koca da yok tekrari var, neden böyle oldu bilemiyecem. Bi sebebleri vardir heralde, 1 hafta dayanmamiz lazim Annem Hayranlari dayanin Müge 17-11-07, 01:00 Şule’cim bende teşekkür etmek istiyorum…Sayende detayına kadar izledim…..Gonca’nın arkadaşları meğerse Zeynep’e geliyormuş..:)Gonca ne kadar mutsuz ve düşünceli görünüyordu….Ayşe’nin hamile haberini alması iyi olmadı ….Ayşe nasıl gülüyordu öyle iş yerine gelince…Sinir oldum …:) Musa neden kolunu tuttu Gonca’nın ne konuşuyorlardı orada merak ettim şimdi…? Ve yine o yol…..Bayılıyorum ben bu yola evet….:)Emine anne İbrahim ile konuşmaya geldi ….Ne konuşacak acaba…?Zeynep eksi fotoğraflara bakıyor bu bir işaret mi acaba?Ve Mehmet sonunda evleniyor…..Çok sevindim… Sesli fragmanda özette yakın bir zamanda gelir inşallah….En önemlisi Perşembe gelsin…Sorularımın cevabını çok merak ediyorum….. merveilleux 17-11-07, 01:45 Ve yine o yol…..Bayılıyorum ben bu yola evet….:) Müge'cim bak fragmanda o sahneyi görünce kocaman bir gülümsedim, ama yorumlarken unutmusum o detayi yazmayi! Zeynep o yolda yürürken aklima hemen sen geldin. Arkadaki manzara ve Zeynep'in güzelligi hepsi cok güzeldi yine:img-in_lo Bu sefer o yol'u telefonla konusarak geciyordu, ayni anda Musa'ninda bir telefon sahnesi gerceklesti yani bu sahneler karsiliklida olmayabilir, ama benim aklima hemen Zeynep'in Musa ile konusabilme olasiligi geldi:img-blush Bakalim insallah öyledir. Persembe'yi bende merakla bekliyorum. Gonca'nin nesi var cok merak ediyorum. Diger yorumum'dada söyledigim gibi, bebek konusuna mi sicak bakmiyor? Ama öyle olsa gecen hafta bu konunun üzerinde durulurdu dimi:icon_whis Herkese iyi geceler! Müge 17-11-07, 16:39 Evet Merve’cim o yolda bu sefer Musa ile konuşuyor Zeynep….Gerçekten o yol o kadar güzel ki….Çekimin nerede yapıldığını bilsem gideceğim …Bakalım neler konuştular telefonda Musa ne dedi acaba Zeynep’e….? Ama bana Musa ve Zeynep konuşmuş gibime geldi bakalım sesli fragmanda anlayacağız…Demek aklına ben geldim :) Kesinlikle bebek için morali bozuktur …Birde okuldaki o mavi gözlü arkadaşı yok mu?Ben o kızı bir elime geçirsem saçını başını yolacağım…..Şaka şaka…:) Geçen hafta zaten söylemişti bir kardeşim olmasını çok isterdim diye ama tabi ki Ayşe’den değil….Neyse….:) lety_ayse 17-11-07, 17:51 scog zeynep kime gülümsüyo ya musa depresif depreif duruyo kesin o odasına çekilir hüngür hüngür ağlar tabi sert görünecek ya:img-yes::img-yes::img-yes: mehmet bile evlendi bir musa anlamadı zeynepi hala deliler gibi sevdiğini:icon_whis:icon_whis:icon_whis:D:D:D lety_ayse 17-11-07, 17:59 Ayşe bebeği doğurma konusunda kararsızdır.Musa iseAyşe ile evlenmeye karar verir.Fakat Ayşe,sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir.Zeynep ise Musa ve Ayşenin bebeklei olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Milliet Televizyon eki bu aysede kaç tilki dolanıyo aklında hiç bilinmiyor, çocuk varmı yokmu adam senle evlencek ne uzazıyosunki zeynebim zeynebim ........yazık sanaaaaa medsul 17-11-07, 18:08 ayşe eklediğin için cok sagol :good: Ayşe bebeği doğurma konusunda kararsızdır.Musa iseAyşe ile evlenmeye karar verir.Fakat Ayşe,sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir.Zeynep ise Musa ve Ayşenin bebeklei olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Milliet Televizyon eki dahi ordan valllaa inanmıyorum ben bu ayşeye:img-yes:sırf bebek için evlenecek bir kadın degildir pehhhh pehhhhh pehhhhh oldu bende yedim fragmanda yürüdügü sahne aklıma geliyorda hiç sanmıyorum birde ne yanı şimdi musanın zeynepi sevdiğini düşünüyor ve bu yüzden evlenmek istemiyor vallaa yemekte hiçde öyle degildi ahh zeynep canım yazık yaa içten içe musanın ona davranişlarını görünce ümitlenmişti ama şimdi ümitleri yok oldugu gibi birde bebek cıktı:icon_sorr gecen bölüm goncanın arkadaşi varyaa ne demişti bir hatırlayalim gınca sana alllah sabır versin ben tv bile görmeye dayanamiyorum sen nasıl aynı evde kalacaksın demişti eee dogru söze ne denir ŞULE ABLA(kusura bakma sormadan hem isminle hemde abla diyorum) imzan cok hoş ellerine saglık bitanem_61 17-11-07, 18:40 Bebeği doğurma konusunda kararsızmış hı külahıma anlatsın fragmandaki hatunun hali yüksek dağları ben yarattım havasındaydı her şeyi pilanlamıştır o cadı bebeği tabiki doğurmaz musayla bi evlensin çocuktan kurtulur musanın ruhu bile duymaz nasıl kendi kendine korunmaktan vaz geçtiyse bunuda halleder lety_ayse 17-11-07, 20:01 birşey değil medsul:good: ayse nekadar içten pazarlıklı olsada bebeği doğurma konusunda haklı ama şu cadıya birisi güçünü göstersin:icon_whis:icon_whis Gülşah&yeom-jan 18-11-07, 00:02 gülşah nerelerdesin yaa göremiyoruz seni fromda:icon_whis birde vaktın olursa imza yapsana canım yaaa ben hiç anlamiyorum bu ilerden zeynep&musa konuşmasından olursa cok güzel olur bende ne tv kartı var nede avi yapmayı biliyorum formun sessiz oldugu gibi çalişma yapanda yok imza kullanacam bulamiyorumki:icon_sorr imza avi çslişması yapan arkadaşlar bir kaç tanede annem hakkında yaparsanız cok güzel olur lütfeeenn:icon_sorr Buradayım canım ben hep sizi takip ediyorum aslında ama yorum yapmaya az vakit bulabiliyorum :img-yes: Ben imzalar yapıyorum aslında Annem'in multimedyadaki başlığına bak orada Zeynep'in "Bebeğiniz, analı babalı büyüsün dediği sahneyle ilgili çalışmayı yaptım en son devamı gelecek :good: lazkizz 18-11-07, 00:38 Fragmani gordum Kanald CUma gunune kadar butun fragmanlari gosterdi kavak yelleri haric :D!! Gonca babasina çok sinirleniyor, evi terk ediyor gibi bisey. Goncanin dayisi nihayet evleniyor ya, ibrahimin annesi ibrahimin ofisini basiyor. Bu bolum cok kotu seyler olacak ya!! SOn 4 gun! merveilleux 18-11-07, 17:17 Herkese merhabalar. Ikinci sayfalara düsmüsüz bi kurtarma operasyonu yapiyim dedim, gelmiskende birazcik yazip ciziyim:img-wink: Evet Merve’cim o yolda bu sefer Musa ile konuşuyor Zeynep….Gerçekten o yol o kadar güzel ki….Çekimin nerede yapıldığını bilsem gideceğim …Bakalım neler konuştular telefonda Musa ne dedi acaba Zeynep’e….? Ama bana Musa ve Zeynep konuşmuş gibime geldi bakalım sesli fragmanda anlayacağız…Demek aklına ben geldim Ha ya Müge'cim sen geldin vallahi aklima. Cekim nerede yapiliyor demissin ya, bence orasi Beykoz Pazari olabilir. Annem demisti, nerden cikti diye sormayin ben kendim hatirlayamiyorum cünkü. Zeynep Musa ile konusuyor gibi ama dedigin gibi bunu sesli fragmanda anliycagiz. Insallah Musa ile konusuyordur, o zaman o yolun anlami daha da degerlesicek gibi:img-blush Kesinlikle bebek için morali bozuktur …Birde okuldaki o mavi gözlü arkadaşı yok mu?Ben o kızı bir elime geçirsem saçını başını yolacağım…..Şaka şaka… Geçen hafta zaten söylemişti bir kardeşim olmasını çok isterdim diye ama tabi ki Ayşe’den değil….Neyse…. Gonca'nin morali bebek konusu icin iyi degil bende öyle düsünüyorum. Ama belkide Musa Ayse'nin doldurusuna gelip Gonca'ya yanlis birseyde söylemis olabilir felen filan bilemiyorum. Ya bu bebek konusu kötü bi zamanlamada oldu bence. Musa daha Gonca ile tanisip kaynasmadan neler acildi basina of:icon_sorr Müge'cim saka saka deme! Sacini basini yolucaz o kizin tamamdir merak etme sen:img-pilot Yahu o kiz ruh hastasi biliyormusunuz siz:icon_whis Bir ara o bir bölümlük Doktorlar dizisinde oynamisti, orda herseyi bilen biriydi. Iste milletin düsündüklerini felen herseyi biliyordu. Keske bu dizidede o özellige sahip olsa. O zaman herkesin ondan nasilda nefret ettigini. Eymen'in Gonca'yi nasil deliler gibi sevdigini. Gonca'ninda Eymen'e ve askina her zaman sahip cikicagina ve en kisa zamanda mavis'e dalabilecegini ap acik okurdu yine:img-pilot Neyse insallah Gonca'ya Zeynep&Musa'dan bir kardes nasip olur:img-in_lo scog zeynep kime gülümsüyo ya musa depresif depreif duruyo kesin o odasına çekilir hüngür hüngür ağlar tabi sert görünecek ya mehmet bile evlendi bir musa anlamadı zeynepi hala deliler gibi sevdiğini Ya lety_ayse öyle vallahi! Herkes evlendi, birbirine acildi, sevgili oldu. Bi Musa ve Zeynep'te ilerleme göremedik pek yani:icon_sorr Simdi zaten o sans sifir. Ayse yine ön planda. Kadin Musa'dan ayri bir saniyesini gecirmez artik. Baksaniza yaptigi triplerle simdiden Musa'nin beynini hamilelik psikolojisi diye degistirmis:icon_whis merveilleux 18-11-07, 17:19 Ayşe bebeği doğurma konusunda kararsızdır.Musa iseAyşe ile evlenmeye karar verir.Fakat Ayşe,sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir.Zeynep ise Musa ve Ayşenin bebekleri olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Milliet Televizyon eki lety_ayse canim ilk önce ekledigin kücük Özet icin tesekkürler. Ayse böyle kararsizim ayaklarini daha ne kadar sürdülücek, fragmanda pek mutlu gözüküyor cünkü! Ayse sirf karnindaki bebek icin evlenecek bir kadin degilse. Benin anlamadigim. 1. Daha tam emin olmadan ne diye hemen eline telefonu alip Musa'yi aradigi. 2. Bebek konusu olmasa Musa ile bir araya gelmesinin zor olacagini bile bile niye bu konuyu kullandigi. Olan yine Zeynep'e oldu. Zaten bu bölüm Musa ile cekilmis olan fotograflarina bakiyordu. Icim gitti yahu:icon_sorr Bu arada kendisi'nin yasina ragmen cok hos bir bayan oldugu her zaman gözüme takiliyor. Yüzündeki ciller, ve up uzun bakimli saclari cok hosuma gidiyor. Eee birde o simcacik gülüsü eklenince bu tabloya, gelsinde Musa bu kadin'a asik olmasin:img-in_lo gecen bölüm goncanın arkadaşi varyaa ne demişti bir hatırlayalim gınca sana alllah sabır versin ben tv bile görmeye dayanamiyorum sen nasıl aynı evde kalacaksın demişti eee dogru söze ne denir medsul'cum evet hatirliyorum bu bahsettigin sahneyi. Onu birak birde dayisi doldurup durdu Gonca'yi. Zaten Ayse'nin neden daha Gonca ile tanismamis olmasina sasiriyorum ben. Ben Gonca Musa ile yasamaya basladigi gibi Ayse'nin damlayacagini düsünüyordum. Simdi bakalim nolucak? Gonca ve Ayse daha birbirlerini taniyamadan, Ayse Musa'nin evine transfer oldu bile bebek sayesinde. Bebeği doğurma konusunda kararsızmış hı külahıma anlatsın fragmandaki hatunun hali yüksek dağları ben yarattım havasındaydı her şeyi pilanlamıştır o cadı bebeği tabiki doğurmaz musayla bi evlensin çocuktan kurtulur musanın ruhu bile duymaz nasıl kendi kendine korunmaktan vaz geçtiyse bunuda halleder bitanem cok dogru demissin yaa! Ayse Musa'nin ruhu bile duymadan bebekten kurtulabilir aslinda. Yahu diyorum ya benim anlamadigim bu kadin bu bebegi istemiyorsa, kariyeri onun icin bu kadar önemliyse ne diye Musa'ya haber verdi. Gidip direk aldilabilirdi bebegi. Tabi ama yemedi. Yoksa Musa'nin ona geri dönmesi mümkün degildi. Neyse yeni bölümde bakalim neler olucak? Hadi sesli fragmani ve Özet'i dört gözle bekliyorum. Not:scog yaptigin imza calismalarini gördüm cok hostu, ellerine saglik. Herkese hayirli pazarlar! Müge 18-11-07, 22:37 Teşekkürler Merve'cim...:img-wink: Arkadaşlar hala özet gelmedi değil mi?Her şeyden önemlisi Ayşe'yi merak ediyorum....Ne yapacak....?? medsul 18-11-07, 22:46 özet cıkmadı gelibaa off bir an önce sesli frgaman cıksa da musanın kiminle konuştugnu anlasak merve aslında cok haklısın neden musa halaan ayşe ile taniştirmadiki:icon_whis birde ben sanmıyorumki gonca musaya bebek konusunda tepki versin zaten onların evleneceğini düşünmüyormuydu ayrıca ilk duydugunda öyle kızın bir ifade yoktu belkide ayşenın zeynepe sordugu soru nedeni ile kızsaaa:icon_whis ama musanın bu yüzden ayşeden ayrılmak istediğide yazıyordu gazatede:icon_whis bilmiyorum bence başka bir şey olmali LİSA 19-11-07, 11:05 arkadaşlar özet gelmedimi hala.ok merak ediyorum bu hafta ne olacak.musa ayşe ile evlenirse bu kadından kurtulması zor olacak.kadın cok sinsi ilerlemekte.hem doğrmam diyor hem erkenden korunmayı kesiyor.emine anne zaten bizim yerimize gerekli olan her şeyi söylemişti baris[a]rock 19-11-07, 12:31 ya özet fragman :D çok merak ediyorum bu bölümü... geçen hafta oynamadı zaten... evet MÜGE bende özellikle ayşeyi merak ediyorum... lety_ayse 20-11-07, 12:42 Zeynep’in kalbi hala Musa’da Hamile olan Ayşe, bebeğini dünyaya getirme konusunda kararsızdır. Şu ana kadar anne olmayı aklından bile geçirmemiş olan Ayşe’nin hamile olduğunu fark ettikten sonra duyguları da, düşünceleri de çok değişmiştir. Musa ise Ayşe’nin hamileliğini duyduktan sonra onunla evlenmeye karar verir. Fakat Ayşe, sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir. Musa ile evlenmesinin tek bir şartı vardır. Ayşe’nin Musa’yı sevdiği gibi, aşık olduğu adam da onu gerçekten seviyorsa, onunla evlenecektir. Bunun da kararını verecek tek bir kişi vardır. Zeynep hala Musa ile Ayşe’nin bebeklerinin olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Kalbinden geçen duyguları Ali ile paylaşırken, Zeynep, Musa’yı unutamadığını her kelimesinde açıkça belli eder. Nikah için tarih alan Mehmet, düğününe Musa’yı da davet eder ve tüm aile, Mehmet ile Süreyya’nın nikahında bir araya gelir. Acaba bu nikah, Zeynep ile Musa’nın ilişkisini nasıl etkileyecektir? ayyyyyyyyyyy çok meraketmeye başladım nolcak nikahta, zaten musanın zeynebe bakışı hayran hayran aysede bi alem hiç yakışmıyo deren1970 20-11-07, 13:22 Herkese Merhabalar Nihayet özet gelmiş. İşin açıkçası televizyonlar tam raiting savaşları içersinde. Dizi tutuyor fragmanı, özeti önemsiz diye önemsemezlerse önceki raitinglerine hiç güvenmesinler vallahi. Dün başlayan bir dizi ardı atv de televizton paso her daim reklamını verdi sonuç 1. ve 4. sırayı almış. Ne demek istediğimi anladınız annem iyi raiting alıyor diye bu kadar güvenmesin lütfen özet ve fragmanı erken versinler yoksa izleyici sayısı azalacaktır maalesef:icon_sorr çünkü izleyici bu kadar çok dizi bolluğunda ay ben bunu çok seviyorum sonuna kadar varım demeyi biraz bıraktı derken (bunlar şahsi görüşlerim:img-yes:) şu Ayşe'ye sinir oldum iyi mi:icon_twis (sanki daha önce olmuyordum:P) şimdide tutturmuş kendisi kadar aşık olduğunu Musa ona söyleyecekmiş oda öyle evlenecekmiş. Kadın'a demezler mi bir hamilelik karşındaki insana bu kadar koz olarak kullanılır mı diye:icon_mad: Adamın evleneceğini bilmesine rağmen hasbam illa sözlüde duymak istiyor. Ayşe hanım kimbilir sözle o lafı söyler sana ama önemli olan yüreğin sesi ki Musa'nın yüreği hep Zeynep diyor ve de diyecek bunuda bil Sevgiler Müge 20-11-07, 14:50 Hamile olan Ayşe, bebeğini dünyaya getirme konusunda kararsızdır. Şu ana kadar anne olmayı aklından bile geçirmemiş olan Ayşe’nin hamile olduğunu fark ettikten sonra duyguları da, düşünceleri de çok değişmiştir. Ne diyeyim ben buna…..Bu nasıl bir annelik….Kararsızmış…..O zaman doğurma kardeşim….:img-heh:Bırak….Musa’nın hayatından çık….Bak ne güzel Musa ve Zeynep bir araya gelmiş birbirlerini hala seviyorlar…Sen ne giyiyorsun araya ..Cıkcıkcık….:img-heh:Duygularına pek inanışım gelmiyor benim….Neyse….Yine de bir canlıyı taşıyor karnında….Bebeğini… Musa ise Ayşe’nin hamileliğini duyduktan sonra onunla evlenmeye karar verir. Fakat Ayşe, sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir. Musa ile evlenmesinin tek bir şartı vardır. Ayşe’nin Musa’yı sevdiği gibi, aşık olduğu adam da onu gerçekten seviyorsa, onunla evlenecektir. Bak gördün mü?Ayşe şimdiden kararını vermiş….Musa seni sevmiyor bir kere sen boşuna umutlanma…..Yani seni sevdiğini söylese bile aklı hep Zeynep’te kalacaktır….Bunu da bil Ayşe’cim……:) Bunun da kararını verecek tek bir kişi vardır. Zeynep hala Musa ile Ayşe’nin bebeklerinin olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Kalbinden geçen duyguları Ali ile paylaşırken, Zeynep, Musa’yı unutamadığını her kelimesinde açıkça belli eder. İşte buradan da anlaşılıyor ki…Zeynep hala Musa’yı çok ama çok seviyor….Ayşe’nin bu şekilde Musa’yı kendine çevireceğini düşünebilir…Ama keşke Ali’ye anlatmasın be Zeynep….Biliyorsun ki Ali’de seni çok seviyor sana aşık…Şimdi çok üzülecek bu durum için…Tabi bu durumu da hemen Ömer fark edecek…Ve babası ile dertleşecek…..En sevdiğim sahnelerden bir tanesi…:happy0064 Nikah için tarih alan Mehmet, düğününe Musa’yı da davet eder ve tüm aile, Mehmet ile Süreyya’nın nikahında bir araya gelir. Acaba bu nikah, Zeynep ile Musa’nın ilişkisini nasıl etkileyecektir? Mehmet ve Süreyya’nın evlenmesine çok seviniyorum…Sonunda…Acaba değil…İnşallah etkiler ve yeniden bir araya gelirler…..Ayşe aradan çekilirse tabi ki…:img-heh: Özeti de yorum yaptık elimizden geldiği kadar….Ama Ayşe’nin halleri beni sinir etti…Ama bu özette Emine anne ve Zehra yok….Onlar ne yapacaklar acaba?En önemlisi İbrahim….? Gel Perşembe gel…… Edit:Özeti ekleyen Ayşe'ye teşekkürler...:img-wink: merveilleux 20-11-07, 17:37 Herkese merhabalar! Özet gelmis, hosgelmis! Bu sefer cok bekledik özet'i ve fragman'i. Demek ki araya bir hafta girince özleniliyormus herseyi didik didik anlatan özet ve fragman:icon_whis:img-blush Ayse'cigim Özet icin tesekkürler:img-wink: Zeynep’in kalbi hala Musa’da Biliyorduk zaten:img-blush Oh ohhh kalbi Musa'da olsun, cünkü Musa'ninkide Zeynepteee! Hamile olan Ayşe, bebeğini dünyaya getirme konusunda kararsızdır. Şu ana kadar anne olmayı aklından bile geçirmemiş olan Ayşe’nin hamile olduğunu fark ettikten sonra duyguları da, düşünceleri de çok değişmiştir. Bence Ayse bu bebegi dogurucak. Git gide bu düsünce daha agir basiyor bende:icon_sorr Ayse gün gectikce, karninda bebeginin varligini hissettikce, ve Musa'nin ona yeniden geri döndügünü gördük bu bebege dahada sicak bakmaya basliycak. Musa ise Ayşe’nin hamileliğini duyduktan sonra onunla evlenmeye karar verir. Fakat Ayşe, sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir. Musa ile evlenmesinin tek bir şartı vardır. Ayşe’nin Musa’yı sevdiği gibi, aşık olduğu adam da onu gerçekten seviyorsa, onunla evlenecektir. Bunun da kararını verecek tek bir kişi vardır. Aha bekledigim basima geldi. Iste baskilar. Simdi seninle evlenmem, beni gercekten sevdigine sait olmaliyim vs. diye söylenicek Musa Ayse'ye:icon_whis Bakalim nolucak. Bunun kararini vericek tek kisi? Anlamadimmm:icon_sorr Zeynep hala Musa ile Ayşe’nin bebeklerinin olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Kalbinden geçen duyguları Ali ile paylaşırken, Zeynep, Musa’yı unutamadığını her kelimesinde açıkça belli eder. Sevineyim mi üzüleyim mi? Simdi Zeynep ne güzel Musa'yi unutmadiginin farkinda. Ama Musa evlilik yolunda. Zeynep'i dinleyen onu cok seven Ali Polis:img-polic Of hersey cok karisik.... Ali'nin nasil aci cektigini bilmek bile istemiyorum ama sevdigi icin katlanicak herseye sanirim. Nikah için tarih alan Mehmet, düğününe Musa’yı da davet eder ve tüm aile, Mehmet ile Süreyya’nın nikahında bir araya gelir. Acaba bu nikah, Zeynep ile Musa’nın ilişkisini nasıl etkileyecektir? Mehmet sonunda evleniyor, Süreyya artik evinin kadini oldu ya cok seviniyorum. Nikahta Musa ve Zeynep'in yanyana gelmesi iyi bir isaret bence. Zeynep'in bakislarini gördüm cok ictendiii:img-in_lo Ikisini bir arada görmek bana yeter. Ben birseyler gerceklesicegine inaniyorum. Herkese iyi yorumlar bye Sesli fragman cikmadi hala:icon_sorr medsul 20-11-07, 18:01 Zeynep’in kalbi hala Musa’da offf yaaa zeynepin kalbinin musada oldugu zaten ilk ölümden beri net bir şekilde biliyoruz artık musanın kalbininde zeynepte oldugunu net bir şekilde görsek süper olacak:img-grin2:icon_sorr Hamile olan Ayşe, bebeğini dünyaya getirme konusunda kararsızdır. Şu ana kadar anne olmayı aklından bile geçirmemiş olan Ayşe’nin hamile olduğunu fark ettikten sonra duyguları da, düşünceleri de çok değişmiştir. ben burda başka yazıyor izlerken başka şeyler oluyor ben frgamda hiçde kararsız gibi görmedim yaw:img-grin2 aksıne bir güven gelmiş kararszın insan böyle mi olur canım şimdi yemeyim bizizii:img-grin2 Musa ise Ayşe’nin hamileliğini duyduktan sonra onunla evlenmeye karar verir. sankim başka şansı varmiki:icon_sorr Fakat Ayşe, sırf karnındaki bebek için evlenecek bir kadın değildir. Musa ile evlenmesinin tek bir şartı vardır. Ayşe’nin Musa’yı sevdiği gibi, aşık olduğu adam da onu gerçekten seviyorsa, onunla evlenecektir. Bunun da kararını verecek tek bir kişi vardır. vallaa inanasın gelmiyor benim yaww hem kim karar verecek buna daha dogrusu nasıl anliyacak hamile oldugunu söyledikten sonra goncamı yoksam zeynepmi Zeynep hala Musa ile Ayşe’nin bebeklerinin olacağı fikrine kendini alıştıramamıştır. Kalbinden geçen duyguları Ali ile paylaşırken, Zeynep, Musa’yı unutamadığını her kelimesinde açıkça belli eder. gercekten nasıl ifade edecek nasıl kelimelere dökecek cok merak ettim canım ali gercekten cok üzülecek :icon_sorr:icon_sorr Nikah için tarih alan Mehmet, düğününe Musa’yı da davet eder ve tüm aile, Mehmet ile Süreyya’nın nikahında bir araya gelir. Acaba bu nikah, Zeynep ile Musa’nın ilişkisini nasıl etkileyecektir? nasıl etkileyecek :icon_sorr kesin musada halaaan zeynepe aşik oldugunu onu nasılda özel birisi oldugunu tekrar hatırlayacak ve bu aile tablosunda kendisinin olmayacağini düşünüp üzülecek lety_ayse 20-11-07, 18:55 önemli değil arkadaşlar bazen düsünüyorumda şu musa ne bahtsızmış:icon_whis:icon_whis çocuk bakımından yüzü gülememiş seçtiği kişi(ayse) dengi degil sevdiği kadına(zeynep) nasıl davranacagını bilmiyor utanç içinde çünkü karısını boynuzlamış... diyorumki musa goncayı sonradan öğrendi,aysenin çocuğuda olucak, uçtum ama musa zeynebi boynuzladı kadından da bir çocuğu olur dizinin adı ANNEMlikten çıkar böyle olur benceMUSANIN ÇOCUKLARI :D:D:D:D her neyse sesli fragman çıktığında neler olcak bakalım LoveGE 20-11-07, 23:16 Ayse tessekkurleer özet için :) Ya çarsamba oldu hala sesli fragman yok, çok merak ediyorum dogrusu... sessiz fragmani belkide 100 kere izlemisimdir :( hiç bukadar sabrsizlanmamistim :( Herseferinde Zeynep'in eski resimlere baktigini görünce çok üzülüyorum Ahh Zeynep Ahh! :icon_sorr LİSA 21-11-07, 08:22 özet gelmiş kanald dizinin reytingi iyi olduğundan bu aralar diziyi savsaklamaya başladı.fragman arada bir verilir özet geç gelir.piyasa iyice karıştı artık reytinglerde garanti değil bir bakıyorsunuz öbür hafta düşmüş.ama annem için bunlar gecerli olmaz umarım ayşe çocuğu doğurmak konusunda hem kararsız hemde duyguları birdinbire değişiyor.hamilelik belirtileri başladı galiba yanındakilere iyilik meleği kesilir bu gidişle.musa ile evlenmesinin tek şartı onunda kendisini çok sevmesi olacakmış.o biraz zor bence musa zeynepe baktığı gibi bakmadı hiç bir zaman ayşe ye .fragmanda son sahnede zeynep ve musa cok tatlı bakıyorlardı birbirlerine zeynep de hala musa yı unutamadığını anlamış.bunca zamandır ayrı gecen yıllara yansın.ama şimdi ortada bir bebek vede ayşe gibi kadaın varken zeynep hiç bir zaman musa ya yüz vermez. gonca nın arkadaşları neden zeynepi ziyaret ediyor???? gonca neden babasına ter ter bakıyor vede odadan cıkıyor??? emine anne ibrahime yine ne fırca atacak hepsi bu akşam yanıt bulacak KübraYasemin 21-11-07, 13:43 Anasayfa gecmisini kutlarIn arkadaslar. Gündemdeki dizilerede aynisInI diliyorum... vallaha hak ettigi yerde herkes ay ay ne güzell (= (= ggnibsgk 21-11-07, 15:17 Anaaaa şok şokk şokkk!...Yaa süperr anasayfaya geçmişiz valla iki kelam etmezsem çatlardım...Çok vaktim yok sadece okumak için girmiştim foruma ama çok mutlu oldum yaaa!...:happy0064:happy0064 Hazır girmişken özet hakkında da bişeyler söyliyimm... Yaa bu Ayşe denen kadını biz mii çözemiyozz yoksa kadının bizzat kendisi mi dengesiz anlamadım gitti valla!...Daha geçen bölüm yalnızlığını geçirmek için:img-cool2doğurmak istediğini söylememiş miydi bu kadın??...Noldu Musa daha kıymetli mi geldi bi andaa?...Hayret bişeyy!...O kadın kesin aldırı çocuğu ben söyliyim gurulu ama gururu ters yönde işliyoo ne yazık kii!!!(Gerçi Zeynep ve Musa aşkı için süper ama ehuehue;)) Bu arada Ayşe "Musa'nın çocukları" esprine çok güldümm:img-hyste Süpersinn...ehuehue... Hadi hoşçakalın hepinize iyi yorumlarrrbye ahesti 21-11-07, 15:40 hepinize hayırlı ugurlu olsun bu dızı sıtesının an sayfasına gıren bır dızı uzun soluklu bır dızı olucagının gosterır yanı bır kac sezon sürer tekrar hayırlı olsun ben ezo gelin kogusundanım bitanem_61 21-11-07, 15:51 Ana sayfaya geçmişiz tebrikler Bu bölümü izlemeden artık ayşe için yorum yapmıycam anladığım kadarıyla senariette ayşenin nasıl bir karakter olduğunu bilmiyor işine geldiği gibi yazıyor yarını bekliyim sonra bakıcaz mehmetin düğününde birşeyler olacağını sanmam sadece musa ve zeynep birbirlerini sevdiğini anlar ama açılmazlar malum önlerinde büyük bir sorun var birinin evlat sevgisi diğerinin gururu scog 21-11-07, 16:10 Annem Dizisi 10.Bölüm Sesli Fragmanı Yeni Sayfamız hayırlı olsun. 10.Bölümün Sesli Fragmanını çektim.Bu bölümde Zeynep'le Musa Mehmet'in düğününde dans ediyorlar.Güzel bir sahne.Gonca babası ile konuşurken Musa ona Zeyneple ayrıldıktan sonra bile onu sevdiğini söyledi,Gonca da madem annemi seviyordun da Ayşe nerden çıktı diye soruyor.Gonca babasına Ayşe ve çocuğu ile yaşamaktansa annesi ile yaşamayı istediğini söyledi.Emine anne İbrahime çok sert çıkışıyor.Eymen zor günlerinde Goncaya destek oluyor. Fragmanı diğer siteden izlemek isteyenler bloğuma ve sitenin videolar bölümüne bakabilir. ...........İyi seyirler.................. Not:Bloğumu görmek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilirler. baris[a]rock 21-11-07, 16:16 ayy çok mutlu oldum anasayfadayız scog dizi için ne emekler veriyorsun:)fragmanı eklede biran önce izleyelim:)zaten geçen hafta oynamadı dizi:icon_whis bitanem_61 21-11-07, 16:27 emine anneden beklediğim tepki seni doğuracağıma taş doğursaydım bakalım ne yapacak ibrahim musadan kızına açıklama ben annenden ayrıldıktan sonrada anneni sevdim gonca ayşeyle kalmıyca belliydi annemi seviyorsan ayşe kim aslında hiç kimse sadece araya sızmaya çalışan parazit musa kıznın annesine gitmesine izin vermiycektir yani bir yol bulmalı belkide goncaya o yüzden açıklama yapıyordur ayşeden inciler çocuk olmasa benimle evlenirmisin ben cevap vereyim musanın yerine hayır musa ve zeynep dans ediyor kazulet ayşe gelsede görse umarım olur ama onun tarzı değil böyle düğünler hemde zeynepin kardeşinin düğünü bellide olmaz baris[a]rock 21-11-07, 16:33 fragmanı izledim...:) doğrusu Gonca'nın tavırları beni çok etkiledi... -Annemin yanına dönmek istiyorum... -Eğer Ayşe Hanım ve çocuğuyla bir aile olmam gerekiyorsa annemin yanına giderim.. böleydi sanırım:) Eymen yine kurtarıcı sevgili olarak iş başında... böyle adamlar kaldı mı dünyada??:) Emine Anneden beklediğim tavır geldi... -Seni doğuracağıma taş doğursaydım... Ayşe 'nin hala Musa'ya böyle sorular sorması beni şaşırttı doğrusu... İZLEYELİM VE GÖRELİM... deren1970 21-11-07, 16:47 Merhabalar Öncelikle ana sayfaya geçmişiz. Ne diyeyim hayırlı olur inşallah dizimize:img-yes: Sevgili scog çok teşekkürler arkadaşım sayende diziye 1 gün kala sesli fragmanı izleyebildik:img-yes: Yani bu kanalın dizimize kastı var onuda anlamış değilim ya:icon_whis Hamile olduğumu unutarak cevap ver lütfen, seninle ancak bu cevap üzerine evlenirim. Beni seviyor musun? Al işte fragmanın, bölümün can alıcı cümleleri:icon_sorr Ayşe Hanımdan inciler, hemde ne inciler. Adam tabi evet diyecektir senin soruna, sen çocuğu koz kullan, o durumdayken Ayşe üzgünüm seni sevmiyorum ama evlenmezsek sende çocuğumu doğurmazsın bu durumda seninle evlenmeye mecburum diyemeyecektir ya adamcağız:icon_sorr Yine Gonca-Zeynep-Musa üçlüsü üzgün, nedir bunların halleri. Allahtan Gonca'ya Eymen destek veriyor, ya Zeynep ne yapsın, yada Musa:( En azından dizimizde yinede güzel bir sahne göreceğiz, bizimkiler dans ediyor, kalpleri birbiri için çarpan iki yürek bakışlarıyla birbirlerine aşklarını ilan edecek, bizde keyifle bu sahneyi izleyeceğiz:img-wink: Sevgiler merveilleux 21-11-07, 17:09 Herkese merhabalar! Yahu Gündemdeki Diziler basliginda her sayfa'yi gectim Annem'i bulamiyorum. Panik oldum bulamadim diye,bir daha baktim. Sonra dedim acaba Ana sayfa'ya mi gectik:img-icecr Baktim evetttttt:img-in_lo Hadi hepimize hayirli ugurlu olsunnn:img-blush scog yine imdadimiza yetismis! Cok sagol sesli fragman icin. birtanem_61 sende fragmanda gecen sözlerin bir kismini yazmissin. Cok sagol. Yeni bölüm'ü sabirsizlikla bekliyorumm. Ayse ve Musa'nin yemegi güzel gecmiyor sanirim. Musa Ayse ile yaptigi konusmayi pekde isteyerek yapmiyor sanirim. Yüzündeki mimiklerden belli. Emine ana belliki cok sinirlenmis! Acaba nolmus ki? Yani Ibrahim'i biliyoruz nasil biri oldugunu ama bu sefer cok kötü birsey yapmis olmali ki, Emine ana seni doguracagima tas dogursaydim dedi.:icon_sorr Iste bu bölüm'ün bombasi, yeni bölümde dört gözle bekledigim bölüm! Gonca ve Musa'nin konusmasi! Musa'nin bomba gibi sözleri! Ben annenden ayrildiktan sonrad anneni sevdimmm:img-blush Tabi Gonca'nin dedigide dogru o zaman Ayse kim? Niye? Gonca sanirim eve dönücek. Musa'yada bunu söyledi zaten. Eve döndügünü tahmin ediyorum cünkü, diger fragmanda cocuklar Zeynep'in evine geliyorlardi! Neyse bakalim ne olucak?! Musa ve Zeynep dans'inida dört gözle bekliyorum. Yeniden hepimize hayirli ugurlu olsun. medsul 21-11-07, 17:54 ana sayfaya gecmişiz cok sevindim buna:happy0064bende annem başliğini arıyorum megerse ana sayfadayniş:img-grin2 aman aman sesli frgamanı izledim süper bir bölüm olacak cok merak ediyorum evet sonunda musanın agzından zeynepi sevdiğini duyuyoruz nasılda üzgundü bunu söylerken:icon_sorr hle dans sahnesi gercekten mükemmeldi zeynep musanın gözlerine bakmamak için elinden geleni ypatı sanırım ayşenın sorusuna evet diyorki musa ayşe bu yüzden cok mutlu görünüyordu LoveGE 21-11-07, 17:58 scog harikasin! çok ama çook sagol sesli fragman için:happy0064:happy0064 sen olmasan göremiicektik :img-yes: Annem dizisini bende gündemdeki diziler basliginda bulamayinca acaip bi panik oldum, sonra baktim...yeni sayfadayiz:happy0064:happy0064 çogunuz yorumunuzu yapmissiniz, benim yorumum goruntulerle ilgili olacak... Zeynep & Musa dans ediyor :happy0064 bunu görünce okadar mutlu oldumki.. Acaba Ali polis nediyecek, yada nasil tepki verecek? Sonra Gonca & Musa=baba-kiz konusmasi, bekledigim sahnelerden biri:img-yes: Musanin Ben annenden ayrildiktan sonrada anneni sevdim demesi... Zeynep seni hala deliler gibi seviyorum demek.. Eger ayseyle bir aile olacaksak, Ben Annemin yanina dönmek isterim ve eger Annemi seviyorsan Ayse kim demesi...beni okadar gururlandirdiki Helal sana Gonca! Ya Ayse yada Zeynep Musa bey! Önce de dedim Emine Anne ne derse dogru der! Herseyi ögrendi sanirim Emine Anne,,, Yaziik buyasinda çektiklerine bak :( Simdi daha çok heyecanlandim:img-yes: Yarina kadar bu fragmani 100 kere izlerim artik:icon_whis ************* Rica Buarada sizden birsey rica edebilirmiyim arkadaslar... Musa Zeynep dansindan görüntüler çekebilirmi biriniz.. ve Gonca & Musa konusmasindan... Imza yapicam da, o yuzden istiyorum:img-blush zynp-35-2! 21-11-07, 19:38 herkese merabalar öncelikle anasayfaya geçmişiz ne güzel az önce gündemdeki dizilere bakcaktım ki bi baktım anasayfadayız yarın yeni bölüm var iki haftadan beri diziyi izleyemiyoduk inşallah başlık en kısa zamanda kapanır:happy0064 LİSA 21-11-07, 20:57 cok mutluyum ana sayfaya gecmişiz scog sesli fragman için teşekkürler maç akşamaı imkanı yoktu seyredemezdim fragmanı tv den gonca nın sorusuna bayıldım annemi seviyorsa ayşe kim oluyor diye süper bu kız ayşe dışkapının mandalı Müge 21-11-07, 21:20 Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar….Az önce yaşadığım şapşallığı sizlerde paylaşmak istiyorum evet…Gündemdeki dizilerde…Dizimizi arıyorum ama nasıl arama son sayfaya kadar geldim dizimiz yok…Bende bir panik…Eyvah dizimiz bittimi yoksa aniden kaldırıldı mı ne oldu ? (Allah korusun..)Ama çok şükür ana sayfaya bakmamla paniğim sona erdi….:img-heh:Çok sevindim….Ne mutlu bize ,ne mutlu Annem izleyenlere….:happy0064 Ve bu bölümde görev alacak bölüm sorumlusu arkadaşlara kolay gelsin diyorum…Sesli fragman yorumuna geçiyorum… Öncelikle Şule’cim çok teşekkür ediyorum sesli fragmanı eklediğin için foruma….Ellerine sağlık…. “Ayşe ve çocuğuyla bir aile olman gerekiyorsa annemin yanına dönmeyi tercih ederim….” Gonca’dan gelen büyük şok söz….Evet bence de Gonca senin yerin annenin yeri ama babana tavır alma derim ben… Ve böylece Zeynep’in o güzel yolda kiminle konuştuğunu öğrenmiş olduk.. “Anne ben seni çok özlüyorum…” Gonca’dan gelen güzel bir söz…..:good: “Yazıklar olsun sana seni doğacağıma taş doğursaydım….” Emine anne nasıl sinirlenmiş öyle…Ama sonuna kadar haklı…İbrahim bunları hak etti….Emine annenin odayı girişi beni korkuttu valla …:icon_redf.Ne yalan söyleyeyim… “Anne beni terk ettikten sonrada sevmeye devam edecek…” Musa ne güzel söyledi…Kendisi de farkında Zeynep’in onu hala sevdiğini.. Ve Gonca’nın ona dediği… Annemi seviyorsan…Ayşe hanım kim…? Ben söyleyeyim Gonca’cım….O senin üvey annen…Öz annenle baban arasına giren bir kara kedi…Ve uzun bir sürede babanın hayatından gitmeyecek….. Ve Zeynep’in gülen yüzü…. Evet güzel bir bölüme benziyor bu haftadaki bölüm….:good: Pamir 21-11-07, 21:27 bu dizinin anasayfaya geçmesine çok sevindim.. hakediyordu zaten.. ama bir arkadaş yazmış anasayfaya geçtiğine göre birkaç sezon sürer diye... bu dizinin konusu belli 2 sezon bile sürmez bence.. yani diziyi çok seven arkadaşları anlıyorum ama saçmalaması güzel olmaz.. nasıl uzatabilirler ki?? tutunca uzatmak için saçmalayan diziler o kadar çok ki annemin onlardan biri olup kabusuma giren dizilerden olsun istemiyorum.. saygıyla analım..:) baris[a]rock 21-11-07, 22:25 müge... bende geziniyom öle bi aşağı bi yukarı anasayfadayım ŞOK ŞOK annem yazıyor:D ayy sevinçten göbek atıcaktım neredeyse:) geniş yorumun için teşekkürler bu arada=) deniz_15 22-11-07, 10:04 gümdekilerde arıyorum tarıyorum yok başlığımız .hayırlı olsunnn Hamile olduğumu unutarak cevap ver lütfen, seninle ancak bu cevap üzerine evlenirim. Beni seviyor musun? böyle bir cümleye nasıl cvp versin musa hayır sevmiyorum sadece çocuğumu doğuracaksın diye evleniyorum ben aslında zeynep'i seviyorum mu diyecek.uyuz kadıın sen hem çocukk düşünmüyorum de musaya söylemeden korunmayı bırak hamile kal .hemde bu denli cümleler kur. :icon_evil . Annemi seviyorsan…Ayşe hanım kim…? Ben söyleyeyim Gonca’cım….O senin üvey annen…Öz annenle baban arasına giren bir kara kedi…Ve uzun bir sürede babanın hayatından gitmeyecek….. evt kara kedii.çocuk olduğu sürecede musanın hayatından çıkmayacak. ggnibsgk 22-11-07, 13:41 Selamlarr gene benn!...:) Sesli fragmana bayıldım ben yaa süper gerçekten...Ayşe'li kısımlar hariç tabii kii ehuehue...Bu arada fragmanı çeken scog'a da çok teşekkürlerr:) Yaa ben dans sahnesine bayıldımm ağzım bi arış açık izliyceğim bi sahne olacağı kesinn ayhh çok heyecanlandım orayıı görüncee...Acaba Musa kendisi mi davet edicek Zeynep'i dansa yoksa bi katakulli mi olucak eş değişimi falan gibi...İkisi de olabilir gibi...Ayşe'nin bakışları üstünde olmadan Musa rahat edebilir bence ama sanki gidip özellikle dansa kaldırması da zor gibi geliyoo yaa...Gerçi belli de olmazz...:icon_whis Bu arada Gonca da eve dönüyo anlaşılann Zeynep adına çok mutlu oldum...Sanırım Musa Ayşe'yle evliliği hakkındaki hislerini bu kadar güzel ve açık bir şekilde açıklayan kızına çok da baskı yapmaz illa kalıcaksın diyee...:img-yes: Ama şimdi Gonca dönerse o zaman bu iş sırf Musa ve Zeynep aşkına dönerr yaa bence Gonca Musa'da kalmaya devam etmeli ve edicek de ama bu bölüm kesin döner Zeynep'e...Ama işte sonraMusa'ya nasıl geri dönücek Gonca işte onu bilemiyorumm????:icon_whis Neyse ben kaçtım hoşçakalınbye Hepinize iyi yorumalrr:) ozi75 22-11-07, 14:50 çok uzun zamandan sonra ilk kez yazıyorum.çünkü bu ayşe hanımın mantıksızlığına dayanamadım.soruyor ya beni seviyor musun? ben bugüne kadar hiç musadan seviyorum lafı duymadım bir. iki musa aysenin hamileliğini öğrendiğinde gösterdiği reaksiyon hiçte seviyormuş gibi değildi.ayse ağlıyordu.musa eve geldi ve içeri girdi.ben orda aysenin ona sarılmasını yada musanın sarılmasını beklerdim.bebeği olan biri olarak hamilelik bir insanın en duygusal olduğu, taş olsa eridiği ve sevdiğine en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemdir.demek istediğim musa nın gösterdiği tepkiyi gören ayse o seviyorum deyince ikna olacakmı . bence musa gereken şevkatı ayseye göstermedi.anladıysada anlamak istemiyor olabilir ama buda yarattıkları kendine güvenen, sağlam duran kadın karakteri ne hale getiriyor.bu dizilerdeki kadınları soktukları durumdanda hiç hoşnut olmuyorum.:img-help:ne oldu aşk herşeye kadirmidir:sad53: bu arada ayse bebeği kaybetmedikten sonra ayrılmaları mümkün görünmüyor.:icon_evil gülendam83 22-11-07, 15:06 arkadaşlar anasayfaya geçmişsiniz hayırlı olsun. çok sevindim. annem dizisi bunu fazlasıyla hakediyordu. çok iyi olmuş. yıllardır izlediğim kurtlar vadisini bırakıp annemi izliyorum. son derece etkileyici ve çok başarılı bir dizi... başarılarının devamını diliyorum..:img-wink: sweet10 22-11-07, 17:36 ana sayfaya geçmişiz. hayırlı olsun. dizimizin bu bölümü yine çok güzel. fragman bir harikaydı. çok merak ediyorum yeni bölümü Gülşah&yeom-jan 22-11-07, 18:21 Arkadaşlar anasayfaya geçmişiz hayırlı olsun :good: Tabii bu bölümün fragmanındaki sahneler ayrı bir heyecan konusu, aslında herkesin kafasından geçen ve gönlünde de istediği şeyleri karşısında görmesi başka bir zevk veriyor insana, her şeye rağmen (Ayşe...) :img-wink: Ben müthiş bir bölüm bekliyorum ve sabırsızlanıyorum herkese şimdiden iyi seyirler :good: montaj 22-11-07, 18:52 bende engın annem dızısının montaj yonetmenı yenı bolum super oldu bılgınıze.... sezinti 22-11-07, 19:39 Sevgili arkadaşlar, Bu bölüm adında anlaşılacağı üzere Annem dizisi bölüm yorumlarıdır. Bölümle ilgili olmayan Kişisel konuşmalarınızı, Özel Mesaj, Msn gibi sohbet programları yada forumun serbest kürsüsünde paylaşabilirsiniz. medsul 22-11-07, 22:02 ikinci rekalma girdi şu ana kadar cok beyendim:happy0064 ben gercekten bu diziyi cok ama cok seviyorum izlerken cok keyif alıyorum yaaa:happy0064:happy0064 butun ekipi tebrik ederim emeklerine saglık harika bir iş cıkarmiişlar :happy0064:happy0064 zeynep canım ne güzelde ifade etti duygu dinlerken cok üzüldüm birde bu memet gercekten cok sevmeye başladım ne güzelde kısaca ayşenın yaptiklarını özetledi zaten ne dedi ababam bundan sonra yanıyacak ve aklı karişik süperdi valaaa aslında konuşacak cok şey var kısaca söylemeden gecemedim birde kıracın söylediği şarkı cok güzel uyuyor diziye :happy0064:img-grin2:dito birde musa ayşe ile konuşmasından sonra eve geldi ve gonca ile olan sahnesinde bir müzik çaldiya daha dogrusu meledi cok güzeldi onu bulamayız dimmi:icon_sorr ben cok beyeniyorum müziği ama bulamadaim yaaa:icon_sorr birde gercekten ayşenın arabadaki hallaeri gıcık oldum umarim böyle musa&ayşe sahneleri izlemeyiz musanın istemediğini bilsemde cok sinir bozucu:icon_evil:icon_evil medsul 22-11-07, 22:17 bilmiyorum arkadaşlar ama ben bu ayşenın yaptıklarını hiç samimi bulmuyorum acaba bir tek benmi öyleyim yok cocuk gibi davranmaları canının birşeyler cekmesi felan hepsi düzmece gibi geliyor mss.ecem 22-11-07, 23:14 Slm arkdslar dızı cok guseldı gercektende :) ben hemen son sahneye dalıcam ama en gusel sahnesı oydu bence dızının :) Ve ası dızısınde de esler yer degıstırmıstı burda da bole oldu bayıldım o sahneye zeynep ın ıtıraz etmesı cok hosuma gıttı utandı yaw :):) Gonca'nın babasıyla konusması cok guseldı ve akıllıcaydı cok olgun davrandı o konusma da aslında annesıyle babası nın barısmasını cok ıstıyor babasınında agzından aldı lafı kerata helal olsun :) Zeynep te kızının dedıgını dusundugu an dalıp gıdıyordu wlla cok guseldı bu sahneler :D Nys arkiLer ben kacar herkese ıyı yorumLar dılerım byebye deryadil 22-11-07, 23:22 Bu Kıraç da nasıl bir şey anlamadım. Bu kadar mı anlamlı sözler, bu kadar insanın içine işleyen melodiler olur. Kendisinden pek hazzetmem ama şarkıları harika, sevgilisi de çok tatlı, bu adam iyi ve içinde bir yerde derin duygular var sanırım ama röportajlarında falan hiç çaktırmıyor. Dizide Ayşe'nin hamile kalmasına kızmıştım ama konuyu o kadar iyi işliyorlar ki yine de seyrediyorum. Güzel dizi:img-yes: Gülşah&yeom-jan 22-11-07, 23:23 Çok güzeldi her ne kadar bazı önemli yerleri çok önemli bir işimden dolayı kaçırmış olsam da bu bölüme hayran kaldım haftayı ise iple çekiyorum, fragmanda umutsuz aşık Ali'ye bir bardak rakı içmek düştü, Ayşe tedirgin son sahne ise daha da merak uyandırıcı :img-wink::img-yes: Her şeyiyle çok güzeldi ve ben bir şeyin daha tekrar farkına vardım oyuncular gerçekten harika özellikle de Talat Bulut, sağlam oyunculuğu, farklı havası, karizması ve muhteşem mimikleri onun önünde şapka çıkarttırır nitelikte :good: scog 22-11-07, 23:24 BU bölüm çok güzeldi.Gerçi her bölümü güzel.Ama en çok hoşuma giden sahneler Musanın Zeynep'i hala sevdiğini söylediği sahne,Zeynep'in Ali'ye Musa'yı hala çok sevdiğini itiraf ettitiği sahne,Zeynep'in soba yakarken Gonca'nın söyediği babam hala seni seviyor sözlerini düşündüğü sahne,Veee Musanın Aliye bakış atıp kıskandığı sonrasındaki dans sahnesi......Bu arada gelece haftanın fragmanını verdiler çekemedim,kaçırdım.İnaşallah biri çekmiştir....Fragmanda dans sahnesini kaldığı yerden devam ediyor.Ali onları izliyor,en önemlisi ise fragmanın sonlarına doğru Musa ile Zeynep birlikte bir yerde otururken sanırım Zeynep'in evi Musa Zeynep'in kolunu tutuyor Zeynep de dönüp bakıyor,arada kıvılcımlar uçuşuyor.Bu arada Musa sakallı sanırım biraz olayladan sarsılmış..Büyük ihtimalle kıskançlık yapmayada başlamış.Gelecek hafta çok güzel bir bölüm daha bizi bekliyor............. gülendam83 22-11-07, 23:38 harika bir bölümdü çok beğendim ve çok etkilendim.. bir dahaki bölümü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. ayşeye de denize izin vermesine rağmen sinir oluyorum..:hıh scale 22-11-07, 23:52 Ben en çok anne kızın alışverişteki sahnesine bayıldım, nasılda zeynep içine soktu kızını severken, bu nasıl oyunculuktur:good:içime işledi,Ben Vahide Gördüm ü izlemeyi çok seviyorum çoookk,süper güçlü bir oyuncu:happy0064 bitanem_61 22-11-07, 23:56 İnanılır gibi değil ne oldu bu ayşeye böyle beni seviyormusun ona göre evlenecem dedi musa evet dedi kadın değişti arabada nerdeyse musanın içine düşecekti hayır adamın seni sevmediğini biliyorsunda yalandan söylenen bir evet bu kadar değişikliğe nasıl sebep olur iş yerinde günaydın dedi merhaba dedi çocuğun nasıl dedi izne çık çocuğunla ilgilen dedi bende çüş dedim oda yetmedi soğuk nevale espiri yaptı işten attım ay nekomik:img-hyste:img-hyste ayşe altay espiri yapamazmıymış (ismini heryerde bastıra bastıra söylemesine sinir oluyyorum gıcık) lokantada canı sufle çekmiş ama nedense deftere bakmadan bilemedi canının ne çektiğini bide musaya hamilelikle ilgili bilgi veriyor iyide sen ne biliyorsun daha dün çocuk istemiyordun bu kadar bilgiyi nerden edindin eve ilk geldiğinde sanki her kes buz kesti:img-cold::img-cold: emine annenin sen kilomu almışsın lafıda bitim :img-hyste:img-hyste ay bide kırk yıllık dost muş gibi seninle konuşamadık gonca babanla yaşamaktan mutlu musun evet o benim babam ama annemi çok özlüyorum ayşe morardı :img-heh::img-heh: mehmet ne kadar güzel dedi bu kadın yılan diye her şeyi planladı iyi gidiyordu ama yine son sahnede düşünceliydi bir hinlik geldi aklına gene gülendam83 22-11-07, 23:56 Ben en çok anne kızın alışverişteki sahnesine bayıldım, nasılda zeynep içine soktu kızını severken, bu nasıl oyunculuktur:good:içime işledi,Ben Vahide Gördüm ü izlemeyi çok seviyorum çoookk,süper güçlü bir oyuncu:happy0064 evet bencede kesinlikle öyle.. ama goncanın da hakkını yememek lazım. yaşına göre o kadar başarılı ki. öyle güzel canlandırıyorki yaşadığı duyguları. musaya çok üzülüyorum. iki arada bi derede kalmak buna denir heralde. ne yapacağını şaşırdı. resmen içinden çok gelmesede evlenecek ayşeyle. dediya goncaya. zeynebe yıllar önce yaptığımı ayşeye yapamam diye. orda kötü oldum. yani şimdi zeynebe yakınlaşsa ayşeye zeynebe yıllar önce yaptığını yapmış olacak. öyle düşünüyor musa..:icon_sorr ggnibsgk 22-11-07, 23:57 Çokk güzelldii bölüm yaaaaa dans sahnesine bittimm...Yaa inanamıyorum scog çok sağol anlattığın için bi de fragmanı mı verdilerr yaa offf ben göremedim yaaa....Dans sahnesinin devam ediyo olmasına çok sevindim olabildiği kadar uzun tutarlar umarım...:happy0064 Ya Ali'ye hakkaten çok üzülüyorum yaa...Ne dedi bu bölüm "umudun olmadan sevmek zor" mu dedi öle bişeyy ama anlayın yanii offf!...:icon_sorr Bu arada Memet de çok güldürdü benii hee!...Hayy Allah'ım nikah memurunun laflarını tamamlıyo yaa :img-hyste Çok tatlılardı Süreyya da Mehmet de...:)Ama şimdi aklıma geldi...Memet düğün salonu sahibine kaporayı verdiğinde öyle bi ambiyans yaratılmış kii dedim ahan da adam dolandırıcak bunu!..Bana mı öle geldi anlamadım ama????:img-pilot Neyse ki olmadı öle bişeyy!...=) Bir de Gonca Musa konuşması var kii offf!...Bayıldım o sahneye...Kesinlikle süperdii...:good: Hele Musa'Nın hala Zeynep'i sevdiğini itiraf etmesii ehuehue...Yalnız bi tek Orhan Veli şiiri olmamışş...Hayır yani her yerde duymaktan gına geldi bana,sizi bilmem ama...Hayır şiir güzel ama koksoca Türk Edebiyatında başka şiir şair mi yok yaa her yerde bu şiir...(Ben böyle düşünüyorum sizi bilmem ama???) Neyse konumuza dönelim...Sonra bi de Gonca sen git hemen annene yetiştir bunu aferinn kız vallaa:good: E bi de Ayşe'den bahsetmezsem çatlarım...Yaa itiraf ediyim bazı sahnelerde bana bile tatlı geldii...Ki Musa da kızgın diil artık sevgi(!)yle bakıyodu o sahnelerde...Ama bu tatlılık Musa'ya hamileler böyle davrnırmış ondan ben de öyle davranıyorum vs gibisinden şeyler söyleyene kadar sürdü yanii orda aslında sanki bütün foyası ortaya çıktı gibi...Hani resmen "Öyle olması gerekiyomuş ondan ben de öyle davranıyorum" dedi gibi sanki...:img-cool2 Vee İbrahimm gıcık şeyy yaa...Şimdi de Zehra'nın parasını çektii...Hayret bişeyy!...Amaa ohh oldu onaa meğer şirketin yarısı Zehra'nın üstüneymiş...Ohh!...Görsün bakalımm parayla güç nereye kadar oluyooo:img-cool2 Ayhh ister misinizz?...Zehra "ben bu işlerden hiç anlamam" diyip Zeynep'i işlerin başına geçirsinn:img-hyste Ayy bu fikri çok sevdim ben ehuehue:happy0064 sugary 22-11-07, 23:57 Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.250'yi geçtiği için başlık kapatılmıştır. Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz. Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar yasaktır. Lütfen kelimeleri (eveeettt , ayyyy gibi) uzatmayınız. Keyifli yorumlar Sugary bitanem_61 23-11-07, 00:24 Bu bölüm biraz duygusaldı gonca açısında odasında tek başına düşünürken içim burkuldu tam o sırada zeynepte eski resimlere bakıp üzlüyorken kıraç girdi ve tam hüzünlendik babasını geldiğini far edince uyuma nımarası yapması da güzeldi musa nın kızını öpmesi sabah numara yaptığını söylemesi çok güzeldi ayrıca bu bölüm gonca babsıyla ilk defa bu kadar açık ve net konuştu zaten baba kızın ve anne kızın konuşmaları bu akşama damgasını vurdu alışveri merkezinde goncanın ikide bir ayşe demesine annesi ayşe hanım düzelmesi goncanın ayşeye tepkisinin kolay geçmiyceni gösterir akşam babaannene yemeğe gidicez diyince musa gonca çok mutlu oldu yemeğe ayşenin geliceğini öğrenince suratı asıldı Bu ibrahim öküzü adam olmaz bankadaki parayı taşımış sırf karısını zorda bırakmak için ama şimdi görecek papuçun pahalı olduğunu zehranın hali içler acısıydı evden gazete diye çıkıp bişeyler alacak ki eve katkısı olsun sığıntı gibi durmasın ama nerde tek kuruş para yok nasıl boynu bükük döndü eve emine annede bu sefer beni dinlemişsin bir şey almamışsın dedi gerçeği öğrenince gitti ibramın yanına ama akıllanacak adam yok ortada kızını okludan alıp para verince bitti herşey zannediyor niye hala boşanma davasını açmıyorlar anlamadım adam açık açık kızım için para veririm ama sen beni ilgilendirmiyorsun diyor Müge 23-11-07, 00:33 Herkese iyi geceler….Bu bölüm hakkında kısa da olsa bir şeyler söylemek istiyorum…Uzun yorum yapmadan önce….Evet güzel bir bölümdü ama bana bazı sahneleri çok ağır ninni gibi geldi…Nerdeyse uyuyacaktım oturduğum yerde.. Evet konu olarak güzeldi…Ayşe’nin bir anda değişmesine tanık olduk…Sekreterine izin verdi espri yaptı elamanlarını şaşırttı…Musa’ya kendini affettirmek ve yaranmak için daha şimdiden aş erdiğini söyledi…Yemek istedi…Ona araba da sarıldı ama ben bu yaptıklarına inanmıyorum ve güvenmiyorum…Yalancı sevgi…Ayşe her zaman bana göre kötü bir karakter olacak….Gonca ile yemek yediği sahne de bile sevgisi inandırıcı gelmedi… Bu bölümün en güzel sahnelerinden birisi de hepimizin görmek istediği Musa ve Zeynep’in bir araya gelmesiydi..Evet Mehmet’in düğünde geldiler ve Mehmet’in planı ile dans ettiler..Diğer güzel sahnede…Musa’nın hala Zeynep’i sevmesi..Sevgisinin bitmemesi…Gonca’nın da bunu annesine söylemesi….Zeynep’in gözündeki Musa sevgisi…Evet ben Zeynep’in gözünden anladım hala Musa’ya aşık olduğunu….Anne-kızın alışveriş sahnesi sahnelerin en güzeliydi ….Uzun yorumumda mutlaka yer vereceğim… İbrahim ve Emine anne içinde söyleyeceklerim var ama uzun yorumumda…Emine annemi tebrik etmek istiyorum nasıl da İbrahim’in iş yerine gitti ve içeriye baskın yaptı… Haftaya yayınlanacak bölümün fragmanı da gördük ….İbrahim’i sevgilisi ile görmeleri hiç hoş olmadı…. Evet sözlerime son verirken…Bu dizide emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum…… Talat Bulut ve Vahide Gördüm ve de Emel Göksu harika bir ekip olmuşlar evet…:good: bitanem_61 23-11-07, 00:34 Mehmeti bu akşam tek geçerim pazarda herkasi düğüne çağırma şekline bayıldım nikahda memurun söyliyceklerini söylemesi de güzeldi süreyyanın ayağına basmasını engelliyemedi ama olsun eniştesi ni iyi tanıyor goncanın anlattıklarını dinlerken bu eniştemin lafı değil yok nikah tarihi almamış süperdi bence:good: zeynepten geçikmiş itiraf musayla ilgili tabi dinleyen ali oda böyle bir şeyin olmıycanı anlayıp tamamen vaz geçer ertık zeynepe aakşam ilgi büyüktü Mehmetten: ablamsın işte okadar Goncadan: annem değilmisin düğünlerde niye herkes siyay giyinirki anlamam daha güzel renkler var nine satışların iyi olduğunu söyledi alide iyi satış yaptı süreyya soğuktan şikayet etti acaba ilerde pazarla ilgili bir sorun mu olacak pazarı kaldırmak isteye bilirlermi bir şey olmıycanı bile bile sevmek zor musa aliye ters baktı acaba kıskandımı neyse haftaya görürüz scale 23-11-07, 00:36 Başlığın güzel geçmesi dileğiyle yazıyorum... evet bencede kesinlikle öyle.. ama goncanın da hakkını yememek lazım. yaşına göre o kadar başarılı ki. öyle güzel canlandırıyorki yaşadığı duyguları. musaya çok üzülüyorum. iki arada bi derede kalmak buna denir heralde. ne yapacağını şaşırdı. resmen içinden çok gelmesede evlenecek ayşeyle. dediya goncaya. zeynebe yıllar önce yaptığımı ayşeye yapamam diye. orda kötü oldum. yani şimdi zeynebe yakınlaşsa ayşeye zeynebe yıllar önce yaptığını yapmış olacak. öyle düşünüyor musa..:icon_sorr Bence Ayşe ile evlenmekle çok büyük bir hata yapacağını kendiside biliyor. Ama malum kuvvetli erkek gibi görünme kaygısı varken nasıl işin içinden çıkacak merak ediyorum.??? ayşeyılmaz 23-11-07, 01:11 hepinize merhaba arkadaşlar,Annem dizisini ilk günden bu yana takip ediyorum çokda beğeniyorum. Sormak istediğim bir şey var,dizide polis alinin oğlunu canlandıran karakterin kim olduğu konusunda bilginiz varmı? Dizide Ömer karakterini canlandırıyor,kadro tabiki mükemmel ama bence ömer karakterine biraz daha yer verilmesinden yanayım.Baba oğul sahmeleri çok güzeldi.Bu hafta son sahnede görebildik ilerki bölümlerde inş. daha çok görme şansımız olur. scog 23-11-07, 02:33 10.Bölüm en güzel Zeynep&Musa Sahneleri 10.Bölümde olan en güzel Zeynep&Musa Sahnelerini kısa kısa izlemek isterseniz sitenin videolar bölümüne ve bloğuma bakabilirsiniz.Zeynepin Ali'ye Musa aşkının itiraf sahnesi,Musa'nın Gonca'ya Zeynep'i hala sevdiğini söylediği sahne,Zeynep'in Talihim Yok şarkısı eşliğinde resimlere baktığı sahne,Zeynep'in Gonca'nın Babasının hala kendisini sevdiğini söyleğini düşündüğü sahne,Musa ile Ali'nin tokalaşması ve kıskançlık,Musa ve Zeynep'in dansı. Not:Bloğumu görmek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilerler. lety_ayse 23-11-07, 05:05 özet ayse beni seviyormusun dediğinde musa evet dedi sağdece seni seviyorum demedi musadan seni seviyorum gibi sözler hiç cıkmadı ağzından acaba seni seviyorum diye ilk kime söyleyecek... ayseye gıcık oldum istemem yan cebime koy havalarında o olsun bu olsun gibi çocukluk ediyor ama emine anne iyi soktu lafı ayseye ali ye yazıkya nolcak bu adamın hali zeynebe karşı,köfte ekmek satarken ne çok kişi geldi öyle mehmete aferim süreyyala evlendi musa ve zeynep yakınlaşmasını sağladı dans olayları zeynep eymene goncayı bırakma gibi bakıyodu eymende tamam dedi kafasını oynatarak gonca bosanmıs ailelerin cocuklarının cektiği durumları cekmeye başladı musayla da konusmasını çok begendim annesiyle alıs veristeki hali falan çok hoştu aliye ne beiçim baktı musa sanki anladı zeynebe olan ılgısını yanında ordu diye boylemi olması lazım:D:D:D:D fragman oh:bella dans devem ediyo ali kıskanıyo ve kendini rakılara bırakıyo ama zeynep aliyle yine mutlu yine mutlu çüş deimya iboya kızı gördü bide o kadınla sarmaş dolaş zehrada işin başına geçsin(musa iii taktik veri)saon sahne ben orda zeynebin evinde aliyle zeynep değil musayla zaynep olunca sasırdım nolcak acaba musa bunalım deciriyo gibime geldi lety_ayse 23-11-07, 05:19 zeyneple musanın kıracın sarkısında dans ederken çalan çarkının sözleri sevme Zorlama şartları zorlama sevdiğim Bak elimden geleni yaptım senin için Hayal etmek güzel fakat gerçekler zor Bırak herşey gibi bu da böyle bitsin Şimdi ben giderken ardından bakma Yanan yüreğime birde sen ateş atma Sevme bir daha beni sevme Asla yüzümü görme Bunu benden isteme Hani sana birgün bazı şeyler söylemiştim Sen sadece aşkı düşün deyip kesmiştin Herşey çok güzel, biraz fazla güzel Ben çok ama çok korkuyorum demiştin deren1970 23-11-07, 09:10 Günaydın Arkadaşlar Dün akşamki bölümü çok beğendim:good: Ama favori sahnelerim Zeynep'in sevgisini söylemesi, Musa-Gonca sahnesi, hele Zeynep'in Pınar'larla konuşurken Eymen'le gözleriyle konuşup anlaşmaları çaok ama çok güzeldi:img-yes: Ayşe'nin güya değişmesi bir ün bile tutmadı, Gonca'nın tavrından sonra masasında düşünceli olması bunun kanıtı, zaten aileden kimse sevmiyor ki kendisini, güya aile yemeğiydi ama zorla Çin işkencesi çekilen yemek gibiydi vallahi:img-yes: Ve son sahneye gelirsek bu arada o kadar izlemişi nerden bilecektim yeni fargamn verilmiş:icon_sorr bende ya dans sahnesi çok kısa sürdü en azından 1-2 dakikalık sahne gösterselerdi ve iki sanatçının muhteşem performanslarını görseydik diyecektim, Allah'tan dansın devamı varmış haftaya:happy0064 Bu arada eş değiştirelim derken Musa'nın öyle kalması, gözleriyle Zeynep'e bakması çok ama çok güzeldi:good: Ve Musa Ali'yi kıskandı:img-wink: tokalaşırken Ali-Zeynep'e bakarken bu Ali'de kim, Zeynep'e nasıl bakıyor öyle tavırları çok güzeldi (çünkü adam hala Zeynep'i seviyor işte:img-in_lo) Şimdi beklediğim şeyi söylüyeyim Zehra daha bir kendine güveni olan bir kadın olsun ve şirkette çalışmaya başlasın İbrahim'i süründürdükçe süründürsün. Neydi öyle o sahne Allahaşkına Derya'ya para vermekle baba oldu sanki uyuz herif ve Zehra'ya nasılda baktı öyle, sen kimsin benim için birazcık bile olsa değerin yok şeklinde bakıştı bu sen misin böyle bakan bence Zehra o bakışı unutmasın ve İbrahim efendinin pişmanlığı Musa'nınkinden 10.000 kat fazla olsun (tamam sanırım çok uçtum:P) ama bu pişmanlığı inşallah görürüz Sevgilerbye ozi75 23-11-07, 10:55 hala umudumuz var.nikah yakın tarihte değil.sevgili senaristler ayşenin bebeğine bir operasyon yaparlar artık.:icon_evil birde hep kadınlar hissederler derler musa da bal gibi ali ye bakar bakmaz anladı alinin ilgisini ve kıskançlık rüzgarları.:img-wink: bitanem_61 23-11-07, 11:16 Nıkah tarihinin uzak olması düşündürücü musa ve annesi açısından hemen olması gereken bir nikah ayşe dünden razı zaten herşeyi o yüzden yapmadımı niye uzatıyorlar yoksa ayşenün yeni planlarımı var son sahnede o resimler öyle dikkatlice bakması hayra alamet değil haftaya eski haline dönmüş bir ayşe izliycez gibime geldi musayla zeynepin dansı hiç hoş değildi yani dans etmeleri güzelde eş değiştirme güzel olmadı başka şekilde olsa daha güzel olurdu gonca istediği için olabilirdi musa eski eşini dansa kaldıra bilirdi çok anormal değil bence baris[a]rock 23-11-07, 12:01 sabah okulum olduğu için gece yorum yapamadım şimdi başlayayım yorumlara:) şok şok şok oldum desem yeridir... ne olmuş o ayşeye ne olduysa iyi oldu ama içinden gelerek mi öyle davranıyor anlamadım:) bide şaka yaptı:P:P gonca... yoğunluk gonca üzerineydi... babasıyla konuşmaları... musa'nın annesine olan sevgisini anlatması çok hoşuma gitti... alışverişte söylediği sözler biran olsun aklından çıkmadı zeynepin... bu arada noldu köfteler 750 lira mıydı??ali mi para koydu içinnr:P:P ayşe yavaşca hamileliğe alışıyor.. suffle istemeler falan...:P musa... ilk defa musayı gülerken gördüm:) çok sakin bi kişiliği oynuyor... ama asıl içinde fırtınalar kopan bir insan... emine anne... idolüm kadın ya:) odaları basmalar... gelinine sahip çıkmalar... ayşeyle konuşmalar:D kısacası harika bi bölümdü reytinglerde süper:) ee daha ne olsun:) pingu 23-11-07, 12:21 Arkadaşlar ben "annem" dizisin son iki bölümü izledim yani yeni başladım izlemeye,dolayısıyla kopukluk oldu.Kafama bazı şeyler takıldı. 1-Ayşe bilerekmi hamile kaldı.Yani musayı elinde tutmak içinmi? 2-Musa yıllar önce zeynebe ne yaptıki ayrıldılar? ntor 23-11-07, 12:26 Arkadaşlar ben "annem" dizisin son iki bölümü izledim yani yeni başladım izlemeye,dolayısıyla kopukluk oldu.Kafama bazı şeyler takıldı. 1-Ayşe bilerekmi hamile kaldı.Yani musayı elinde tutmak içinmi? 2-Musa yıllar önce zeynebe ne yaptıki ayrıldılar? 1- Bilerek hamile kalmadı, ayrıldıktan sonra belli oldu 2- Zeynep i aldattığı için onu terketmiş hekimoglu64 23-11-07, 12:30 annemi inain hic izleyemiyorumizleek istiyorum amamalesef izleyemem cünki dizim kurtlar vadisini izliyorumkeske baskagüne alsalarda benimgibi izleyemeynlerde izlesinler.... saygiar..... Melal 23-11-07, 12:40 Dün akşam ki bölüm banada bir ağır geldi ama güzeldi.:) Özellikle Musa'nın Gonca'yla konuştuğu sahne,Gonca ve Zeynep'in alışveriş sahnesi ve tabii son dans sahnesi çok güzeldi. Yemekte Ayşe ve Gonca arasında soğuk rüzgarlar esti. Valla Gonca'nın arkasındayım kızım sonuna kadar bu Ayşe'den uzak dur,mesafeli ol. Kadın hamile kalınca sevimlileşmeye başladı ama çocuğunu doğurunca yine eski haline döner.:) İş yerindekiler bile espri yapmasına şaşırdılar düşünün yani buzdolabı gibi bir kadın bu Ayşe.:) Musa'nın hala Zeynep'i sevdiğini öğrenmesi Gonca için pek iyi olmadı. Ayşe'ye hem daha çok mesafeli olacak hemde içinde bu Ayşe olmasaydı acaba annemle baban yeniden birleşirler miydi sorusu olacak. Zeynep'in Gonca Ayşe dedikçe Ayşe hanım diye düzeltmesi çok hoştu ya.:) Bakalım eğer bu bebek doğarsa Gonca'nın kardeşiyle ilişkisi nasıl olacak. Gerçi bebek doğana kadar halledilmesi gereken bir dolu mesele var. En önemlisi bu evlilik olursa Gonca Ayşe'yle aynı evde yaşacak mı? Bana yaşamaz gibi geliyor ama olurda aynı evde olurlarsa ilişkileri nasıl olacak. Ben bir süre daha Ayşe'nin Gonca'ya karşı sıcak davranmaya çalışacağını düşünüyorum. Ki kadının sıcaklığı bile yapmacık ya içten,samimi olamıyor. İbrahim'in başına bir bela gelecek ama ne valla merakla bekliyorum İbrahim'in sürünmesini. Hem karısına yapmadığını bırakmıyor,hem Zeynep'e neler dedi hemde Musa'nın Ayşe'yle evlenmesini destekleyen tek kişi. Zehra şu adamdan boşansa bir de şirkette işe başlasa hatta İbrahim'e emirler falan verse ne güzel olur.:) Mehmet'te sonunda evlendi Zeynep ve Gonca çok şıktı.:) Mehmet'le Süreyya'nın Musa ve Zeynep'i zorla dans ettirmesi çok güzeldi. O sahnede Ayşe gelse mekana ne güzel olurdu.:) Ama Musa'nın Ali'yle tanışırken ki süperdi. O nasıl bakıştı öyle Ali'ye gerçi Ali'de pek bir ters baktı. Yazık Zeynep ne yapacağını şaşırdı. Ama iyi oldu Musa'nın Zeynep'in yanında Ali'yi görmesi kıskansın biraz.:) Bakalım haftaya bizleri nasıl bir bölüm bekliyor umarım bu bölüm kadar durgun olmaz. ahesti 23-11-07, 13:30 bende musanın alıyı kıskanması supedı dans sahnesıde guzeldı gene kırac doktormus tam olayları anlatan bır muzık kesın mehmet planlamıstır benım ıcımde ayse bır sekılde cocugu dusurur gıbıme gelıyor.onda sonra bır sure musa ayseden ayrılamaz zaten ınsallah msa alı yuzunden zeynebe daha fazla yakınlasmaya calısır zaten sevıyor ve askı yarım kalmıs MADEM SEVİYODUN NE DIYE ALDATIYON BE ADAM.... bence ıbrahım vaktı zamanında zeynebe asıktı ...zeynep onu degılde musayı sctı dıye zeynebe onun ıcın kın duyuyordur.bence bu bole yakında kokusu cıkar.karısıylada gorucu usulu ıle evlenmıs musanın dıger kardesi nerelerde acaba oda ortaya cıksada yuzunu gorsek medsul 23-11-07, 13:34 öncelikle süper bir bölümdü cok beyendim cookk neyse ben bölüm yorumuma geceyim ayşenın yemekte söylediği evlilik tpoluma karşi giydiğin kostumden başka birşey degil musa bir imza atılır ve atnı soyadını alirsın ama eger arada bir aşk varsa ister evli ol ister birlikte yaşa içerikde birşey degişmez böyle düşündüğümü sırf sen ve ailenen gelenci oldugun için evlendiğimi biliyorsun musa ben bu cocugu dogurmaya kafaya koydum ister seninle sevgili olalın istersen ayrılalım sorun evli olmamız yada olmamamız degil sen den istediğim halan beni sevdiğini ve hayatının geri kalanını beninle gecirmek istediğini duymak musa beni seviyormusun evet dogrusu cok etkileyici bir konuşma hayır bunca şeyleri söyledikten sonra musa gibi birisinin(kendiside gelenekci oldugunu söyledi zaten) bu soruya ne cevap vereceğini sanıyor ben bu ayşenın yaptiklarıını asla samimmi olmuyorum mesela bu konuşma,yardımcısını izin vermesi,aş erme,gonca ile olan konuşması butun bunlar niyeyse bana inandiriciliktan cok uzat geliyor ama öte yandan söylediklerinin aksini kanıtlayan net bir sahnede yok bu yüzden ayşenın gercekten ne düşündüğünü gercekten ne hissettiğini bilmiorum havada kalıyor umarım bunlar bir an önce netlik kazanır ama tek bildiğim bana samimi gelmiyor ZEYNEP AHBE ZEYNEPİN BU BÖLÜM COK ÜZÜLDÜM ASLINDA COK GÜZEL İFADE ETTİ DUYGULARINI İZLERKEN cok hüzünlendim :icon_sorr zeynep ali ile konuşmasında aslında herşeyi acıkladı ben böyle hissetmeyeli tam 16 yıl oldu utanıyorum:icon_sorr gectimi gececek sönmemiş ali kendimi unuttum diye yalan söylemişim hafızamda musadan kalan herşeyı uyutmuşum sevmiyo ölsem afetmem dediğim adamın bir tek özür dilemesiyle butun kalkanlarımı kaldirmaya hazırmişim hayatımda hiç kimseyi onun yerine koyamamişim becerememişim ali ondan kalan boşlugu dolduramamişim acılarımın soguması için böyle birşey olması gerekiyormuş işte oldu BU DEFADA EVLENİYOR BABA OLUYOR gecer buda gecer bunca söylerin ardından söyliyecek birşey bulamıyorum o kadar güzel net ifade ettiki :icon_sorr aslında oda musayı ilk gördüğü gunden beri hep aklında bir aile kurmanın hayalivardi ama olmadi üstüne evlenmesi birde baba olması zeynep için cok zor cook :icon_sorr buarada çalan bir müzük varyaa süper bayılıyorum inşalllah kırac buna bir şarkı yazar yada acaba bu şarkı tanıdık mı onuda bilmiyorum zeynep eski resimlere kıracın o muhşeme şarkısıyla yapıyorla süper bir dahne bayılıyorum bu şarkı okadar cok yakişmişki anlatamam birde aslında zeynep resimlere bakarken bende cok dikkatli bakıyorum resimlere arada bir kaç tanesini net bir şekilde gördümde süperler cok tatlı ve iki aşık insanların resimleri aslında bu resimleri birde ayşegonca ve musada görseler süper oldurdu devamını biraz sonra yazacağim bu bölüm replikler o kadar hoştuki yazmadan edemiyorum bu dizide en cok beyendiğim şeylerden biriside müzik ve replikler gerekli yerli yerinde ccok hoş :good: LoveGE 23-11-07, 14:21 Muhtesem bir bölümdü...çok duygu yuklu sahneler vardi...çok hüzünlendim Tekrarini simdi gene izledim...yorumlara sonra devam edicem... mutlaka izleyin, izlemedigiseniz çok sey kaçirdiniz derim... funda2 23-11-07, 15:01 Arkadaşlar ben "annem" dizisin son iki bölümü izledim yani yeni başladım izlemeye,dolayısıyla kopukluk oldu.Kafama bazı şeyler takıldı. 1-Ayşe bilerekmi hamile kaldı.Yani musayı elinde tutmak içinmi? 2-Musa yıllar önce zeynebe ne yaptıki ayrıldılar? 1-Ayse bilerek hamile kaldi. Musa´nin eski esi Zeynep ve kizi ortaya cikinca, kiskancliktan, Musa´dan habersiz korunmayi birakip hamile kaldi. Ama hamile oldugunu anlamadan once Musa ile ayrilmislardi. Musa´nin cocuk sahibi olmak istedigini bildiginden ve cocugu olursa asla onu birakmayacagini bildiginden hamile kaldi. 2-Musa yillar once Zeynep´i aldatmis. Zeynep hamile oldugunu ogrendigi gun, Musaya soylemeden once aldatildigini ogrenmis ve hemen onu terketmis. medsul 23-11-07, 15:07 gonca goncanın tavırlarında bir abartı görmüyorum acıkcası yerli yerindeydi ababsı ile olan konuşmasında seni ozaamanlar baba gibi görmüyordum umrumda degildim ama şimdii çimde benden bir sürü gonca var birisi babam başkasıyla evlenmesi dogal diyor birbaşka gonca ise içinde annesin babasının bulundugu bir ev istiyor diger bir gonca ise annenel babam asla birlikte olmuyacak annenle kaldıyor aslında gonca için gercekten cok zor tanımadiği birisi ile birlikte oturmaktansa annesi ile olmayı istiyor dogal olarak bu arada dugunde cok güzeldi elbisesi sacı cok güzeldi cok beyendim:happy0064 annesi ile telefon konuşmasında sanki annesi butun bunları duyunca gel diyecekmiş diye düşünmek istiyordu ama oda olmadi annesi ile elbise secmesi zeynepin goncaya elbise alması cok güzedli özellikle yemekte zeynepin ayşe için söylediği ayşe hanım de diye gonyaya söylemesi zorluk cıkarma demesi zeynep her haliyle nasıl aslı bir kadın oldugunu ortaya koyuyor aslında goncanın arkadaşlarının zeynepi ziyareti burda zeynep birden şaşirdi görünce aaslında kendide biliyordu ama goncanın iyliği için şimdilik birşeyler yapmiyor ama eger ayşe ile gecinemez yada ayşe kötü davranırsa zeynep kızını savunacaktir hemen yanına almakistiyecek şimid sadece biraz zaman tanıyor buarda gonca böylesine içten arkadaşları oldugu için cok sanşlı birisi eymenın goncayı seviyoruz onun için endişişeleniyoruz demesi cok güzeldi burada sanki goncaya seviyorum bu yüzdn burdayım dergibiydi bence bunu zeynepte anladı ama eymenı samimi buldugu için birşey söylemedi hemde belkide rahatladı memet gunun adami olarak ilan ediyorum hem düğünde yaptiği çöp catanlik için hemde zyşe ile olan konuşmasi üpserdi bun daha onra yzacamda zeyneple ile konuşması sarılması cokhoştu kardeşimsin işteee varmı ötesi tabi çalişdiği insanlarla simiti başlamasıda ayrıca cok hoş bir davranişti:happy0064 ibrahım kısaca bu ölüm az sahnesi olmasına ragmen sinir etmeyi başardi beni birde cok sinir oldugum bir şey var niye karısı bu adamın peşinden koşmuş gbii oluyorki anlamiyorum ne varyanı hayert adam pişman olup karısını eve döndürmeye çalişacağina herke birlik olmuş beyfendiyi evine döndürmeye calişiyor cok sinir bozuzu birde güyaa parayı kesecekde evine dönecek aptal bir zöür dilersen zaten gelecek ama adam kendisini suclu görmüyorki umarim zehra birşeyler yapda bu ibonun aklını başian getirir aslında ibo zehraya hiç aşik olmadiği için butun bu sorunlar belkide gecmişte bir aşk acısı vardır ve halan onu seviyor olabilir tabiki bunun zeynep oldugunu düşünüyorum ALİ SAHNESİ AZ OLAN AMA cok işler başarmiş birisi vallaaa hayır nasıl olduda bu kadar cok parayı kazandi bilmem aama iyi oldugu kesin zeynep kızına birşeyler alabildi (zaten alsın diye yazulmiş bir sahne) dugunde ok yakişiklı görünüyordu belki zeyneple bile dans eder goncanın üzgün oldugunu görunce hemen konuşukamistedi ayşenın yılan gibi birisi oldugu babasının goncaya ilgisini ve tabiki zeynepi kıskandiği için hemen hamile kaldiğini bundan sonra musanın ayşeyi cok daha iyi tanıyacaği musanın zeki biris oldugu söyledi ee dogru söze ne denir hlele ayşe gıcıyını arabadaki halini sanki git ablana söyle musanın karsı oluyorum deyişi vetabii bende rahat durmadım içimden söyledim hepsini demesi cok komikti memet eniştesini cok iyi tanıdıgı için olsa gerek hemem musanın davranişlarından anladi eger musa annnen hakkında sen sormadikca konuşmuyosa onunda kalninde anenin kalbinde estiği gibi bir rüzgar vardir demedi cok güzelid hele araba binerkenki temessümü süper sonunda muradına erdi memert :happy0064 pazarci haklı diziye cok güzel bir renk kattiğini düşünüyorum izlerken cok eglenceli sammi görüntüler bir hafta izlemedimi gözlerim bu arkadaşları arıyor vallaa ninenin hayat dolu sahneler birde bu nineye bir şekilde musanın yardımı dokunacak gbii deren1970 23-11-07, 15:19 Sanırım Gonca yine babasının yanında kalacak. Zeynep'in arkadaşlarına neden Gonca'nın orada kalması gerektiğini söylemesi beni inanılmaz duygulandırdı. Gonca yanına gelmek istediğini söylerken bu konuda en azından ilk başlarda babasının yanında kalmasının gerektiğini söyleyecektir. Eğer Musa Ayşeyle evlenirse o evde huzurun pek olacağını sanmıyorum. Gonca zaten tepkisini yemekte dile getirdi ki aynı evde yaşamak çok daha farklı olacaktır. Vallahi bu durumda olan Musa'ya olacak. Adamcağız tam ortada kalacak. Ne diyeyim allah yardımcısı olsun:img-yes: medsul 23-11-07, 15:48 ......Bu arada gelece haftanın fragmanını verdiler çekemedim,kaçırdım.İnaşallah biri çekmiştir....Fragmanda dans sahnesini kaldığı yerden devam ediyor.Ali onları izliyor,en önemlisi ise fragmanın sonlarına doğru Musa ile Zeynep birlikte bir yerde otururken sanırım Zeynep'in evi Musa Zeynep'in kolunu tutuyor Zeynep de dönüp bakıyor,arada kıvılcımlar uçuşuyor.Bu arada Musa sakallı sanırım biraz olayladan sarsılmış..Büyük ihtimalle kıskançlık yapmayada başlamış.Gelecek hafta çok güzel bir bölüm daha bizi bekliyor............. şule abla fragmanı anlattiğin için cok sagol vay beee demek musa sarsılıyor heee:icon_sorr aayyy cok merak ettim şimdi inşalllah birisi cekmiştir acaba bundan sonra yeni bölüm frgamanları hemen verilecekmi süper olurdu birde günlerce beklemek zorunda kalmayiz baris[a]rock 23-11-07, 16:07 fragmanı bende izlemiştim... evet aşk kokusu var havada aşk kokusu var:):) çeken var mı??fragmanı=) başak_8999 23-11-07, 20:36 zeynep ve musanın bakışları artık eskisi kadar aşk dolu özellikle düğünde dans ettikleri zaman birbirlerine bakmaya korkoyorlar adeta çok hoşlar ya ama aliyede üzülüyorum oda iyi birisi ama doğruya doğru musa kadar karizmatik değil sibel-83 23-11-07, 23:02 dizi süper gittikçe güzelleşiyor son bölümü çok güzeldi çok güzel yerde bitirdiler mehmetin evlenmesine çok sevindim scog 24-11-07, 00:55 11.Bölüm Fragmanı hakkında Arkadaşlar ben kaçrmış çekememiştim.Ama bi arakadaş çekmiş ve malum sitede yayınlamış eğer izlemek isteyenler varsa " annem 11 fragman " derse hemen bulup izleyebilirler........İyi seyirler................ auryn 24-11-07, 12:59 Özeti ve yeni bölüm fragmanını görmedim ama benim gelecek bölümle ilgili bazı tahminlerim var. Mehmet'in dügünü esnasında dans eden Zeynep ve Musa'nın resimleri dügün salonu sahibi veya fotografcı tarafından magazin gazetecilerine satılır. Resimler Ayşeyle görülmemiş hesabı olan magazinci gazetecinin eline düşer ve gazetelerde yayınlanır. Resimleri gören Ayşe çok kötü olur. Hormonlarının etkisiyle Musa'nın kendisini gerçekten sevip sevmedigini, çocuk doğurup doğurmak istemedigni düşünür. Musa'ya kapris yapıp, çocugu doğurmaktan ve evlenmekten vaz geçtigini söyler. Bu arada Musa bu kadar fazla gazetelerde yer aldıgı icin Başbakandan fırça yemiştir. Zeynebe karşı duyguları, bakan olarak sorumlulukları, Ayşe'nin hamileligi arasında kalan Musa iyice serseme dönmüştür. Gonca'nın Ayşe'den hiç haz etmedigi de ortada oldugundan, Zeynepe karşı duygularını fark eden Musa kelimenin tam anlamıyla arada kalmıştır. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık ikilemi arasında kalan Musa perişandır. Zeynep ise hem Musa'yı kaybettiginin kafasına denk etmesi ve Ali'yi kaybetme korkusu arasında kalmıştır. Musa'dan kaçmak ve Ali'yi kaybetmemek adına Ali'ye bir şans vermeyi düşünür. Gonca ise arada kalmaktan yorgun düşmüştür. Benim yeni bölüme ilişkin tahminlerim bunlar. medsul 24-11-07, 15:27 şule abla haber verdiğin için cok sagol:happy0064 tabiki ceken ve siteye ekleyen arkadaşinda yüreğine saglık alllahım bu nasıl güzel bir kerşidir kırac:happy0064 bayıldım süper ötesi yaww:happy0064 gercekten cok güzel hem cok uyuyor hemde cok güzel seslendirmiş yüreğine saglık kırac herzaman oldugu gibi süpersin:happy0064 nasıl bir fragman bu yaaa dans devam ediyor bizimkiler birbirlerinin gözlerinin içine bakmaktan korkuyorlar ayşe bunalımda en cok şaşirdiğim şeyse ibrahım yakalanıyor ve zehra gidip hesap soruyor bundan etkilenmiş olmaliki ibo hüzünlü:happy0064 ohh iyi oldu cok güzel hazırlanmiş bir fragman scog 24-11-07, 16:57 Annem Dizisi 11.Bölüm Fragmanı Gerçi malum video sitesinde yayınlanmıştı ama;en sonunda çekmeyi başardım daha çabuk ulaşın diye diğer sitenin linkini ise bloğuma ve sitenin videolar bölümüne ekledim.........İyi seyirler............ Not:Bloğumu görmek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilirler.... medsul 24-11-07, 17:27 son sahne harikaydi:happy0064 musa nasılda kötü yaw nasılda kıskandi cok oştu musanın kıskanlıklarını izlemek süper olacak baksanıza daha bişey bile bilmeden böyleyse alinin zeynepe aşik oldugunu ögrendiğinde nasıl davranır:icon_whis bu bölüm talat bulut harikalar yarattı süperdi dans sahnesindeki bakişları gonca ile oln konuşmasındaki sesinin titremesi aglamakli konuşması cok güzeldi:happy0064:icon_sorr helal olsun sana takat abi helal olsun vadihe abla helal olsun annem ekibi:happy0064 not.gerci zeynepte o sahnede aliye öyle bir gülümseyerek baktıkı musa hemen bozuldu:img-grin2 birde son sahnede calan sevme bir daha beni sevmee şarkısı yeni öyle degilmi bu şarkıyı bulan varsa banada haber verirse cok sevinirm medsul 24-11-07, 17:53 bölümün en güzel anlarından bir sahne sonunda sonunda musanın kendi agzından eynepi sevdiğini duyduk:happy0064 işte musanın zeynep hakkındaki konuşması biliyormusun hayat bazen bizi düşlediğimizdeb başka yerlere götürür bunada bazen kendi hatalarmız sebeb olur GONCA .HATALAR YAPMAMİŞ OLMASAYDIN NE HAYAL EDERDİN MUSA senin düşlediğin şeyleri düşlerdim GONCA,annemi sevmeyi ne zaman bıraktın baba???? MUSA. hiç bir zaman bırakmadım annem beni terk ettikten sonrada sevmeye devam ettim(:happy0064) ne yaşadiğimi ne hiissettiğimi bu gune kadar hç kimse bilmedi hele meclise girdikten sonra iyice içime kapandim GONCA.bir dakka yani sen hala annemi seviyorsun seviyorsan ayşe hanım kim onunla ne yapıyorsun niye evleniyorsun? MUSA belki sende bir sürü aşk yaşıyacaksın hayat sanada ögretecek en cok sevdiğin en buyuk aşkın yarım kalandir yüreğinde en derin yarayı acandir asla unutmadiğin içinde taşiyacağin kişidir pişmanliklar yaşasanda hep yanlızsındir sonra yıllar gercer evet bu sahne gercekten cok güzel şimdi size bir soru soracam sizceaşk başka sevgi başka bir şey mi yoksa bu aptalca bir ayrımmı musa bunu söylerken zeynepe aşik oldugunu onu hiç unutmayacağini ama ayşeyide sevdiğini söylemişmi oluyor medsul 24-11-07, 20:48 off fform niye bu kadar sessiz yaw:icon_sorr kendim yazıyorum kendim okuyorum valllaa:icon_sorr acaba dans sahnesinden sorma alide bir atak yapıp zeynepi dansaa kaldırırmi düğün bitince musa zeynep i evine bırakırmı zeynep bunu kabul etmektense alinin arabasıyla gidermi dürr-efşan 24-11-07, 21:01 birde son sahnede calan sevme bir daha beni sevmee şarkısı yeni öyle degilmi bu şarkıyı bulan varsa banada haber verirse cok sevinirm[/B] bu bölümün son dans sahnesinde çalan kıraç şarkısı kıracın ilk albümlirinden biri olan ve talihim yok bahtım kara, karayılan, bozkırdaki ağaç, derlik, sevme, dağların kadını , çeşminaz gibi bir çok klasik olabilecek nitelikteki şarkısını içinde barındıran deli düş albümündeki bir şarkı.. yani bu dizi için yapılmadı.. ama birçok kişinin bu şarkıyı bu diziden sonra öğreneceğine eminim.. deren1970 24-11-07, 21:19 Merhabalar Arkadaşlar Fragmanı şimdi gördüm çok beğendim tekrar seyrettim, sanırım aklıma geldikçede seyredeceğim:P Bir kere dans sahnesi harika:good:iki birbirini seven ama birbirlerine direkt bakamayan yan gözlerle bakan iki kişinin dansıda bu kadar güzel olur:img-yes: Beni en çok şaşırtan Zehra'nın tabiri caizse oteli basması olacak. Çünkü oldukça sessiz bir karakter gibi gözüküyordu ama ialecek gördükleri o sahneden sonra kendisini tutamayıp otele gitmesi Zehra için önemli bir adım:img-yes: İbrahim'in bu basılmada zerre kadar utanacağını hiç sanmam:icon_evil aksine Zehraya bile kızar, nasıl olurda beni takip edip odama kadar geliyor diye maalesef:icon_sorr Bu arada Gonca'nın mutluluğu çok güzeldi. Tabi o sahnede bizde çok mutlu olacağız. Güzel ve özlenen bir aile tablosu. Kısada olsa bizi memnun edecek bir sahne di mi:img-wink: bitanem_61 24-11-07, 23:16 fragman için teşekkürler scog ayşe yine eski haline dönmüş suratı sirke satıyor ne olmuş acaba hemen eskiye dönmüş sadece goncanın söyledikleriyle böyle olmaz ibrahim yakalanınca kendini nasıl savunacak acaba yakalanmadan ben bişey yapmadım sizin uydurmanız diyordu şimdi ne der acaba eşine kızına ve annesine aynı anda gördü şimdi pişkin pişkin ne var elimin kiri derse hiç şaşırmam dans dans dans çok güzel görünüyorlar bu sahnede olmasını istediklerim ayşe sırf gıcıklığına düğüne gitsin onları öyle görüp geri dönsün (mümkünse suratsızlığı bu yüzden olsun) düğünde çekilen resimler bir şekilde ayşe görsün hamile ama ne yaparsın sevimsiz Jasper2 25-11-07, 14:41 acaba dans sahnesinden sorma alide bir atak yapıp zeynepi dansaa kaldırırmi düğün bitince musa zeynep i evine bırakırmı zeynep bunu kabul etmektense alinin arabasıyla gidermi Bence kesinlikle Alinin arabasıyla eve gidecek , hatta geceyi de Gonca ile birlikte Ali'nin evinde geçirecekler galiba :icon_whisFragmandan anladığım kadaıyla yeni evli çifte kendi evini veriyor Zeynep o gece için , sabah Alinin evinin kapısında bir vedalaşma sahnesi vardı hatırlarsanız :img-wink: Aslında Ali nin Zeynep'i dansa kaldıracağını umuyorum , böylece Musa'nın kıskançlıklarını ve çaresizliğini daha net görebiliriz. Zyenep'in Ali ye gülümsemesine bile o kadar kızdıysa dans sırasında Musa'yı izlemek çok keyifli olacak demektir. :good: LİSA 25-11-07, 21:38 bu hafta dizimiz çok iyiydi.hala yeni bölüm fragmanını göremedim.scog bir sorunmu var ben bakamadım o siteden musa artık zeynepe hala aşıkken nasıl kurtulacak ayşe den belli değil.bu bebek işi bozdu.fazla sıkmasalar bu konuda bizi sevgili yapımcımız unutulmayan 26-11-07, 13:00 Blogumda Yeni Bölüm Fragmanı İzleyebilirsiniz Bu Bölüm Gerçekden Çok Güzel Olucak deren1970 26-11-07, 13:32 Merhaba Arkadaşlar Umarım hafta güzel gider:img-yes: Şimdi fragmana tekra |