Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
müziği süper bu dizinin.kıraç yine duygu telimize dokundu.
konu da güzel.çok güzel bir duygusal dizi.Vahide Gördümün başarı grafiği bu diziyle tavana vurdu.bravo
arkadaşlar artık epey kalabalığız aile imzası ne zaman yapılcak yani bence eskisinden daha da kalabalık olduk artık bi aile imzası yapılabilir diye düşünüyorum.:)
eğer yapılcaksa beni de eklerseniz sevinirim :)
ayşeye karşınasıl antipati oluşmasın ki hala çok çabuk benimsedin deyip duruyor.
imzalar için teşekkürler :img-wink:
yani ayşe musayı onun sevgisini paylaşmak istemiyor bencil birisi bu anlaşılıyor (40 yıllık insan sarrafı gibi olduk yüzüne baktığımız zaman nasıl olursa anlıyoruz ilginç ama gercek:P) musa ona aşık değil ayşe bunu cok iyi buluyor (gerci musanın ayşede ne aradığını çözemedik ama aşık değil bu belli) peki ne hissediyor musa ayşeye karşı artık bekleyip görücez ayşeyi annesi bile sevmiyor tabi kadın anlıyor ayşenin nasıl birisi olduğunu
TORTURA gifler cok güzel olmuş canım ellerine saglık:good:
SAHRA imzalarin cok güzel:img-wink:emeğine saglık canım:happy0064
bencede artık bir aile imzasi yapmanın vakti geldi:img-grin2:img-grin2
yani ayşe musayı onun sevgisini paylaşmak istemiyor bencil birisi bu anlaşılıyor (40 yıllık insan sarrafı gibi olduk yüzüne baktığımız zaman nasıl olursa anlıyoruz ilginç ama gercek:P) musa ona aşık değil ayşe bunu cok iyi buluyor (gerci musanın ayşede ne aradığını çözemedik ama aşık değil bu belli) peki ne hissediyor musa ayşeye karşı artık bekleyip görücez ayşeyi annesi bile sevmiyor tabi kadın anlıyor ayşenin nasıl birisi olduğunu
valla bende cok merak ediyorum :icon_whismusanın neler hissettiğini
neden zaynepi aramadiğini,neden aldattiğini(gerci hiç bir sebeb gercerli degil ama)ayşeye karşi ne hissettiğini bütün bunlari cok merak ediyorum
birde ayşe konusunda ben ayşenin musaya aşik birisi oldugunu düşünmüyorum
bencilliği sadece korkusundan yemekte bile ince bir sitemle demek cabuk benimsedin felan demeler:img-yes:
valla bende cok merak ediyorum :icon_whismusanın neler hissettiğini
neden zaynepi aramadiğini,neden aldattiğini(gerci hiç bir sebeb gercerli degil ama)ayşeye karşi ne hissettiğini bütün bunlari cok merak ediyorum
birde ayşe konusunda ben ayşenin musaya aşik birisi oldugunu düşünmüyorum
bencilliği sadece korkusundan yemekte bile ince bir sitemle demek cabuk benimsedin felan demeler:img-yes:
yani bölümler ilerledikce bizimde sorularımızın cvbları havada kalmaz sanırım cvblarını alırız bende sanmıyorum ayşenin musaya aşık olduğunu ayşe musanın gücünden yararlanmak istiyor kadın en iyisi olacağım diye cabalıyor dedik ya bencil her yerde bencillğini gösterir bu tip insanlar musa yaptığından pişman ya arkadaslar musanın aldatmasının sebebi mantıklı bi şeymi ozamn herkes eşiyle ilgilenmediği için aldatılsın var mı böyle bişey aynısını kadın yapsa ipe götürürler ama erkek ya ne olalcak elinin kiri sonucta dimi
ne musa ayşeyi seviyor ne de ayşe musayı.
musa ayşe ile evlenmek istiyor.çünkü bu ülkenin bakanı kendi değimi ile liseli aşıklar gibi dolaşamazmış.devlet bakanı ailesi ile de ülkesine örnek olmal.çocuk istiyor ama ayşe için kariyeri daha önemli.
ayşe de musayı bırakmak istemiyor.sizin de dediğniz gibi musanın konumundan yararlanmak istiyor.kariyeri için de bu çok önemli
ama musa ve zeynep birbirlerini çok seviyor
kesinlikle aynı fikirdeyim seninle.Musa hala zeynepi seviyo bence.ayşe de ne bulduğunu bende merak ediyorum
Sevgili Arese yorumunu okurken yüzümde tatlı bir gülümse oldu…Son cümlende “Yar saçların lüle lüle Ayşe sana güle güle” :)
Şimdiden Ayşe'ye karşı antipatiliğimiz oluştu….Ama gerçekten hiç yakışmıyor Musa’ya…Bir kere çok genç kızı gibi duruyor..:) Umarın Musa’da ,Zeynep’te birbirlerini seviyorlardır..Senin de dediğin gibi…Şimdi birbirlerini suçlayıp duracaklar ama bir gün yeniden birlikte olacaklar…Gerçi Zeynep bu konuda biraz inatçı ölse de Musa ile bir daha evlenmem hallerinde….Kızı araya girerse olur bu iş…
Benim merak ettiğim şey dizi hep böylemi gidecek tek bir konu ile…Zeynep’in babasından kızını saklaması babasının onu bulması…Başka olaylar olacak mı diye düşünüyorum…Gerçi çok hoş konusu kadrosu keyifle izliyorum…
müge ablacım yani ben de tam uydurumus sözü ha :)bu arda isim sevgi ablacım.. bence tek konu ile gitmez biizm senaristler orasın dünümüsütür belki tek konu ile çok guzel seyler de çıkartabirler yada baska baska konular koyabiler hiç beklmedigimiz bizler sasırtan güzel seyler olur eminim zaten:) ayşeye ben antipati duyuyorum ne yalan söyliyim şimidi ablacım ben bu diziyi neden bu kadar seviyorum en buyuk sebebi Talat bulut onu oyuncluguna kendisine hayranım:) hikaye güzel bide bu dizde her sey çok cabuk gelişiyo uzatlmıyo çok seviniyorum hemen babası oldugun ögrenedi mesla gonca belli diziler de çok uzatlıyo ama bu dizde her sey çok cabuk gelişiyo ve acıga çıkıyo... dedigin gibi ablacım uzun sure biribrlerin suclayacaklar zeynep çok inatcı ama sonunda onun inadı kırlacak hem içinde musaya karsı hala bir sevgisi oldugun düsünüyorum ben açıkcası ve kızı için en önemlisi yine baştan bir aile olabilirler eninde sonunda olacak bir sey yani:) ha bu ayse konusna dönesrek orda ayse sey diyo ya bi gün beni de aldatacakmısın ben de söyle düsünüyorum aldatmasına gerek kalmyacak senden ayrılacak çünkü:):)
yani bölümler ilerledikce bizimde sorularımızın cvbları havada kalmaz sanırım cvblarını alırız bende sanmıyorum ayşenin musaya aşık olduğunu ayşe musanın gücünden yararlanmak istiyor kadın en iyisi olacağım diye cabalıyor dedik ya bencil her yerde bencillğini gösterir bu tip insanlar musa yaptığından pişman ya arkadaslar musanın aldatmasının sebebi mantıklı bi şeymi ozamn herkes eşiyle ilgilenmediği için aldatılsın var mı böyle bişey aynısını kadın yapsa ipe götürürler ama erkek ya ne olalcak elinin kiri sonucta dimi
aldatmasinin hiç bir gecerli sebebi olamaz zaten bu kesin bir şey:img-yes:
sanirim beni yanliş anladin :img-yes:
Konu yine Ayse cadisina kaymis anlasilan.. Yani forumca bir Ayse antipatisi daha 2.bölümden olusmus bile ama hakkimiz var yani pek bir gicik kadin cikti bu. Yani Musa`nin ailesine bir garezi var ama dur bakalim anliyicaz.. önce Zeynep icin ileri geri konusuyodu simdi Gonca`ya sardi..
Ayse`ya bakinca ben onda tehlikeli bir kadin görüyorum. O heran ciddi duran görüntüsünün altinda cok sinsi bir kadin yatiyor sanki ya.. durusu ve sözleri bana bunu hissettiriyor. Bu yüzden neler yapabilecegini simdiden kestiremiyorum. Cünkü akilli bir kadin güclüde ayrica ve en önemlisi cok kiskanc. Birdefa gerek is yerinde gerek Musa`yla iliskilerinde hep kararlari bu veriyo dolayisiyla herseyi yönetmeyi istiyo. Muhtemelen Gonca`nin hayatinada müdahale edecektir bir Cici Anne adayi olarak ama Gonca`nin acikcasi bunu hos karsilayacaginida hic sanmiyorum:)
Diyorum ya bu kadini evden kacirtacak tek kisidir Gonca.. Bide Emine Annemiz saolsun el ele verdiler mi iki günde sepetlerler üstünede Zeynep`le Musa`yi evlendirecek akla ve güce sahiplerde hadi bakalim daha neler izleyip görüez öncesinde cok merak ediyorum.
Birde dizi hep ayni konu üzerine mi gidicek demissiniz.. acikcasi dizide olaylar öyle ummadik bir sekilde ilerliyorki ben ilk defa bir dizinin gidis hatini göremiyorum. Yani ne olur konu degisir mi degismez mi kestiremiyorum gercekten.
ilerleyen bölümlerde neler olur diye düşünüyorum da.hani çok hızlı,soluk kesercesine işleniyorya konular
1- gonca annesine çok kızacak.ama hani diyordu ya tanıtımlarda kızımın yeni kurduğu hayatta bana yer yok diye.gonca annesini bırakıp babasına gidecek.ama annesini terkediş sebebi başka olacak.
2- ayşe .zeynepin başına iş açacak.öyle bir bela ki bu zeynep ,musadan yardım istemek zorunda kalacak
3- zeynep paragöz kardeşinin başıa açtığı işler yüzünden musadan özür dilemek zorunda kalacak
4- ....
müge ablacım yani ben de tam uydurumus sözü ha :)bu arda isim sevgi ablacım.. bence tek konu ile gitmez biizm senaristler orasın dünümüsütür belki tek konu ile çok guzel seyler de çıkartabirler yada baska baska konular koyabiler hiç beklmedigimiz bizler sasırtan güzel seyler olur eminim zaten:) ayşeye ben antipati duyuyorum ne yalan söyliyim şimidi ablacım ben bu diziyi neden bu kadar seviyorum en buyuk sebebi Talat bulut onu oyuncluguna kendisine hayranım:) hikaye güzel bide bu dizde her sey çok cabuk gelişiyo uzatlmıyo çok seviniyorum hemen babası oldugun ögrenedi mesla gonca belli diziler de çok uzatlıyo ama bu dizde her sey çok cabuk gelişiyo ve acıga çıkıyo... dedigin gibi ablacım uzun sure biribrlerin suclayacaklar zeynep çok inatcı ama sonunda onun inadı kırlacak hem içinde musaya karsı hala bir sevgisi oldugun düsünüyorum ben açıkcası ve kızı için en önemlisi yine baştan bir aile olabilirler eninde sonunda olacak bir sey yani:) ha bu ayse konusna dönesrek orda ayse sey diyo ya bi gün beni de aldatacakmısın ben de söyle düsünüyorum aldatmasına gerek kalmyacak senden ayrılacak çünkü:):)
Evet Arese kardeşim tam uydurmuşun sözleri…Ayşe’yi sanırım gerçekten kimse sevmiyor..Ama ne yalan söyleyeyim Seda Akman bu işte çok başarılı…Tam rolünün hakkını veriyor….Biz ne kadar Ayşe’yi sevmesek de ..Bakalım Ayşe ne yapacak bu olaydan sonra asıl burası önemli…Kesinlikle Musa’yı Zeynep’e yaklaştırmayacak kıskanacak…Gonca babasını görmek isteyecek Ayşe belki engel olacak…:img-blush
Elbette düşünmüşlerdir canım..Mesela daha ilk bölümde aklıma Musa’nın başının belaya girdiği düşündüm..Kendisi bakan ya pek siyasetten anlamam ama gözümün önüne bir anda Musa’nın silahla yaralandığı geldi…Allah korusun tabi ..Böyle bir olay karşısında da Zeynep’in Musa’ya karşı bakış açısının değişeceğini düşündüm…Bakalım..Neler olacak…Fazla canımızı sıkmayan olaylar olmasında..
Benim diziyi izlememim en büyük nedeni ilk önce konusu ..Anne-kız arasında geçenler…İkincisi Sevgili Emel Göksu…Fakat ne yalan söyleyeyim Vahide Gördüm’e bu dizide bayıldım…Hayran kaldım…..Tabi Talat Bulut’a da…İlk bölüm de soğuk ve mesafeli geldi ama ikinci bölüm de hayran kaldım…:good:
Dizi gerçekten ilk bölümden itibaren çok sevdim…Hep böyle gider..Dengesini bozmaz…Son olarak resim ekleyen arkadaşlardan bir ricam var…Emel Göksu’nun yani Musa’nın annesin de fotoğraflarını eklermisiniz? Ben de kendime imza yapabiliyim..:)
mydestiny imzalar çok güzel ellerine sağlık:)
konumuz ayşe bence musa ayşeyi sevmiyor musa zeynepi seviyor zeynepde musayı ama sizde hatırlarsınız ki.
zeynep ilk bölümde üstümü başımı satarım yine de musa bayri yi affetmem demişti yani zeynep in kızgınlığının geçmesi epey bi zaman alır.
aldatmasinin hiç bir gecerli sebebi olamaz zaten bu kesin bir şey:img-yes:
sanirim beni yanliş anladin :img-yes:
yok yok arkadasım seni yanlış anlamadım ben musaya olan kızgınlığımı söyledim sakın yanlış anlama senin yorumuna kesinlikle katılıyorum ben sadece kızgınlığımı belirttim:img-yes:
Konu yine Ayse cadisina kaymis anlasilan.. Yani forumca bir Ayse antipatisi daha 2.bölümden olusmus bile ama hakkimiz var yani pek bir gicik kadin cikti bu. Yani Musa`nin ailesine bir garezi var ama dur bakalim anliyicaz.. önce Zeynep icin ileri geri konusuyodu simdi Gonca`ya sardi..
Ayse`ya bakinca ben onda tehlikeli bir kadin görüyorum. O heran ciddi duran görüntüsünün altinda cok sinsi bir kadin yatiyor sanki ya.. durusu ve sözleri bana bunu hissettiriyor. Bu yüzden neler yapabilecegini simdiden kestiremiyorum. Cünkü akilli bir kadin güclüde ayrica ve en önemlisi cok kiskanc. Birdefa gerek is yerinde gerek Musa`yla iliskilerinde hep kararlari bu veriyo dolayisiyla herseyi yönetmeyi istiyo. Muhtemelen Gonca`nin hayatinada müdahale edecektir bir Cici Anne adayi olarak ama Gonca`nin acikcasi bunu hos karsilayacaginida hic sanmiyorum:)
Diyorum ya bu kadini evden kacirtacak tek kisidir Gonca.. Bide Emine Annemiz saolsun el ele verdiler mi iki günde sepetlerler üstünede Zeynep`le Musa`yi evlendirecek akla ve güce sahiplerde hadi bakalim daha neler izleyip görüez öncesinde cok merak ediyorum.
Birde dizi hep ayni konu üzerine mi gidicek demissiniz.. acikcasi dizide olaylar öyle ummadik bir sekilde ilerliyorki ben ilk defa bir dizinin gidis hatini göremiyorum. Yani ne olur konu degisir mi degismez mi kestiremiyorum gercekten.
evet bu dizide neler olacağını kestirmek mümkün değil ayşe konusunda yazdıklarının tamamına katılıyorum kadın bakışlarından bile sinsiliğini belli ediyor ilerleyen bölümlerde ayşeden korkun akıllı olduğu için musa ile beraber aşık olduğu için değil çünkü ben ortada aşık bir kadın göremiyorum musanın sadece durumundan yararlanmak istiyor sonucta herkes onu yayın yönetmeni ayşe diye değil bakan musa bayrınin nişanlısı olarak tanıyor yanlış değerlendirdiysem şimdiden özür dilerim emine annenin tek bir gelini var o da zeynep ayşeyi bundan sonra gelini olarak kabul edermi bu soruya koca bir hayır kadın sadece zeynep sevmiş ayşeyi şimdi sindiremiyor doğruda yapıyor ayşenin elle görünür ne iyiliği varki sadece gazeteci o kadar
peloş_sezin 17-09-07, 15:01 sayfalar çoşmuş.bu hızla vede daha hızlı gitse.bir an önce anasayfaya alınır.
mydestiny imzalar için teş.
sahraresimler için teş.
Sahra'cım çok teşekkür ederim Emine Annenin yani Sevgili Emel Göksu'nun resimleri için..İmzamı yaptım ama yüklediğim site açılmıyor o yüzden ekleyemedim...Ellerine sağlık..(Yeter de atar bile:))
Mydestiny imzların çok güzel olmuş senin de ellerine sağlık...
peloş_sezin 17-09-07, 15:28 t-o-r-t-u-r-a çalışmaların için teş.
sahra imzaların için teş.
sahra_ resimler için teşekkürler
arkadaşlar hep imza yapılıyor, avatar da yapılsa çok güzel olucak özel çalışmalar falan ne kadar çok sayfa dolarsa o kadar çabuk multimedya bölümümüz açılır.
arkadaşalr son musa zeynep sahnesinden önce süreyya zeynep e köfte parası olarak 1 ytl vermiştiya.orda zeynep neden tencere yuvarlandı da kapağını buldu dedi?ne alaka?
bu arada eklediğiniz resimler için çok teşekkür
yagmurkusagı 17-09-07, 16:22 arkadaşalr son musa zeynep sahnesinden önce süreyya zeynep e köfte parası olarak 1 ytl vermiştiya.orda zeynep neden tencere yuvarlandı da kapağını buldu dedi?ne alaka?
bu arada eklediğiniz resimler için çok teşekkür
çünkü süreyya kardeşinin sevgilisi kardeşine benziyor hatta dedi ya ikisininde cebinde akrep var ondan sonra tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi kardeşide böyle cimri
baris[a]rock 17-09-07, 17:00 eymenin goncayı öperkenki resimlerini ekler misiniz varda ben mi göremedim imza yapacağımda:D
eski gazetelere bakıyordumda annem hakkında bir yazı dikkatimi
cekti oldugu gibi buraya yazıcam:img-yes:
büyük bir aşkla evlenen ancak yollari ayrı düşen
ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki aşiğim öyküsü anlatiliyor
ee bu iki aşik musa&ayşe olabiyacağina göre
cok yakın bir zamnada olmasa bile ilerki bölümlerde zamanı geldiği zaman
Bu Gece saat 00.15 dizin ikinci Bölüm Tekrarı var Gececilere Duyurulur o vakitte ben uyak oldugum için izliyecem kesin:) ne kadar izlesemde bıkmama yani severek izledigim bir dizi oldugu için onlarca kez izliyebilirim:)
arkadsar aklıma bıse geldı sımdı bu aldatma olayının ıcınde dayı var dıyosunuz ama amcada yanı musanın kardesıde olabılır.cunku karısı dedıya bende olsam aynı seyı yapardım emıne hanım bır bakıs attı o sırada belkı kardesı o evdeydı ve onu bı sekılde uyarmaya gıtmıstır ve kardesıne yemın etmıstır hem karısı o sırada hamıledır.evlılıklerını yıkmak ıstemyebılır.
ayrıca bazıları ucaktakı kzın musanın dıger kızı dıyolar olmaz zaten bole bısı cunku musa karısını aldattıgı zamankı(ınanmıyorum)daha gonca 3 aylıktı bu kız unıversıteye gıdıo yanı 17 18 yasındadır
Sevgili Duygu tabii ki kullanabilirsin. İzne hiç gerek yok. Sahra_ resimler çok güzel çok teşekkürler.
Yarın devam ederim çalışmalarıma .. Herkese iyi akşamlar ..
arkadsar aklıma bıse geldı sımdı bu aldatma olayının ıcınde dayı var dıyosunuz ama amcada yanı musanın kardesıde olabılır.cunku karısı dedıya bende olsam aynı seyı yapardım emıne hanım bır bakıs attı o sırada belkı kardesı o evdeydı ve onu bı sekılde uyarmaya gıtmıstır ve kardesıne yemın etmıstır hem karısı o sırada hamıledır.evlılıklerını yıkmak ıstemyebılır.
ayrıca bazıları ucaktakı kzın musanın dıger kızı dıyolar olmaz zaten bole bısı cunku musa karısını aldattıgı zamankı(ınanmıyorum)daha gonca 3 aylıktı bu kız unıversıteye gıdıo yanı 17 18 yasındadır
gercekten dizi ile ilgili merak ettiğim konlar arasında birde bu aldatma olayi var ilerde nasıl bir acıklık getirlir bilmiyorum daha dogrusu acıklarlarmı onuda bilmiyorum :icon_whiszaynep bu aldatma olayıı nasıl ögrendi
musa neler yapti bunların hepsi şimdilik gizli umarim yine maziyi hatırlarlar ve bunlarin nedenlerini ögreniriz
son olarak musa ayşenin sorusuna ne cevap verecek merak ediyorum dogrusu:icon_whis
TÜLAY resimler için cok sagol:happy0064kalitesi ve ekledim resimler bölümün en güzel sahnelerinden emeğine saglık:good:
MYDESTİNY imzalarin hepsi cok güzel ellerine saglık:happy0064
yeni sezonda basliyan super dizilerden biri annemde ... ailecek begenerek izliyoruz.....
Cok guzel bi aile dizisi.....
insallah devami gelir...
bütün fotograf ve calisma yapan arkadaslarin emegine salgik...2 gündür giremiyorum malesef...
bencede cok güzel bir dizi...yani ilk basta yine ask var ama hercesitinden...dizinin gelecek bölümleri nasil olabilecegini hic bilemiyorum ama bizleri aglatacak sahneler hazir diye düsünüyorum...
Fragman veya özet geldimi?
bütün fotograf ve calisma yapan arkadaslarin emegine salgik...2 gündür giremiyorum malesef...
bencede cok güzel bir dizi...yani ilk basta yine ask var ama hercesitinden...dizinin gelecek bölümleri nasil olabilecegini hic bilemiyorum ama bizleri aglatacak sahneler hazir diye düsünüyorum...
Fragman veya özet geldimi?
özete gerek kalmadi canım yeni bölüm fragmanı coktan cıktı:img-yes:
sana özelden yolladim canım umarim bir sorum olmamiştir:img-yes:
bende senin gibi düsünüyodum.ama musa neden zeynepten özür dilesin ki ama aklıma baska bisey daha geliyo bu konuda musanın zeynebi boynuz ladıgı kadın musanın cocukluk arkadası olabilirmi?neden olmasın diye düsündüm:good:
bide musaya zeynep giderken cok kızdım cunkü zeynebe dur bile demiyor
zeynep hala musaı seviyor cunku musanın resimlerini saklıyor:icon_whis:icon_whis
medsul musanin bi kiza var en büyük hayali evlat sahibi olmak...seninde en büyük hayalin gerceklesse eminim sende gülersin:img-wink:
fragman icin cok saol...öm saol diyecektim ama mesajlarin dolmus sana gönderemedim...neyse tekrar saol...
bende senin gibi düsünüyodum.ama musa neden zeynepten özür dilesin ki ama aklıma baska bisey daha geliyo bu konuda musanın zeynebi boynuz ladıgı kadın musanın cocukluk arkadası olabilirmi?neden olmasın diye düsündüm:good:
bide musaya zeynep giderken cok kızdım cunkü zeynebe dur bile demiyor
zeynep hala musaı seviyor cunku musanın resimlerini saklıyor:icon_whis:icon_whis
şimdi arkadaşlar aldatma olayı kesinlikle gercek yani herhangi bir yanliş anlama felan yok musa neden herne olursa olsun zeynepi kesinlikle aldatmiştir
gerekce olarakta zeynepe annesinin ölümünden sonra musayla ilgilenmemişte
kadınlıgını unutmuşta felan filan
kaldiki musada kendi ağzından hatali oldugunu acıklamiştir
aldattiği kadının bir daha konuya dahil olacağini hiç sanmiyorum
dur deme konusuna gelince tam bilmiyorum ama musa zeynepi bulmak istese
kesinlikle bulurdu bundan eminim:img-yes:
medsul musanin bi kiza var en büyük hayali evlat sahibi olmak...seninde en büyük hayalin gerceklesse eminim sende gülersin:img-wink:
fragman icin cok saol...öm saol diyecektim ama mesajlarin dolmus sana gönderemedim...neyse tekrar saol...
önemli degil canım:img-yes:neden hemen doluyor bu mesaj kutusu anlamadim yaa neyse:icon_whisşimdi sildim biraz :img-yes:
haklısın sevdam musa adina sevindim ama zeynep üzülüyorum
Sanırım ben de bu gece ikinci bölümün üçüncü kez tekrarını izleyeceğim...Kanal D neden bu kadar çok veriyor ki anlamıyorum...?Yeteri kadar rating aldı zaten :) Azı yarar,çoğu zarar..(şaka şaka :))
şimdi arkadaşlar aldatma olayı kesinlikle gercek yani herhangi bir yanliş anlama felan yok musa neden herne olursa olsun zeynepi kesinlikle aldatmiştir
gerekce olarakta zeynepe annesinin ölümünden sonra musayla ilgilenmemişte
kadınlıgını unutmuşta felan filan
kaldiki musada kendi ağzından hatali oldugunu acıklamiştir
aldattiği kadının bir daha konuya dahil olacağini hiç sanmiyorum
dur deme konusuna gelince tam bilmiyorum ama musa zeynepi bulmak istese
kesinlikle bulurdu bundan eminim:img-yes:
Çok haklısın medsul bence de bi yanlış anlaşılma yokturr yanii yoksa çok yavan kalır bu hikayee eski Türk filmlerine dönerr...
Hem zaten yanlış anlaşılma olsaydıı ya da Musa kardeşinin evliliği için yalan söylemiş falan olsaydıı o zaman Zeynep'e o kadar ağır laflar etmemesi gerekirdi yanii...Suçunu bilip,dizini kırıp oturması lazım gelirdii...
Eğer ortada Annesinin ölümünden sonraa kadınlığını unutması vs gibi ağır laflar olmasaydıı o zamn ben de yanlış anlaşılma olduğunu düşünürdüm ama adam bildiğin yüzsüz hareket etmiş zamanında...
çünkü süreyya kardeşinin sevgilisi kardeşine benziyor hatta dedi ya ikisininde cebinde akrep var ondan sonra tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi kardeşide böyle cimri
çok teşekkürler.ben de diyorum ki acaba arada replik mi kaçırdım.zeynep arada doğaçlama yapayım mı demiş.o kısım mantıksız gelmişti.izleyince de anladım.yani ben bu diziye ne ilgisiz cümleler ne de mantık hataları yakıştırıyorum.
ilk bölümü ne de tekrarını tamamen izleyememiştim.ama 2.bölümü 3.kez zevkle izliycem.
peloş_sezin 17-09-07, 21:43 sahra ekeldiğin resimler için teş.
imz<a yapan ark. imzaların için.teş.
t-o-r-t-u-r-a 17-09-07, 21:50 sahra resimelr harika saol ya imza ve avaatr yapmayı bende çok isterdim ya ama stajım başaldı yapamıyorum arkadşalar yapanların ellerine saglık
peloş_sezin 17-09-07, 22:51 t-o-r-t-u-r-aimzan için teş.
niye saçamlayasın ki çok güzel olmuş.onu aypamayanlarda var.
ceyda deniz 17-09-07, 22:53 tortura imzan çok güzel olmuş eymenle gonca çok tatlı
çıkmışlar ellerine sağlık:good::good:
Ya arkadaslar yorumlarinizi okuyunca cidden birsey mi kacirdim dizide diye düsünmeye basladim. Bu ihanet mevzusunun altinda neden illa birsey ariyorsunuzki? Klasik aldatma hikayesi iste.. yani birbirinden ayrilmis bosanmis bir ciftin ve saklanmis bir cocugun ortaya cikmasiyla hikaye basliyor. E bosanmis bir cift diyincede elbette insanlar neden arayacaktir bunu Ihanet olarak belirlemisler. Altinda türk filmlerine konu olacak bir neden aramayin bence. Aldatmis iste.. Ben dizide gecen diyaloglardan bir sir oldugu hissine kapilmadim acikcasi her iki tarafta herseyin farkinda en önemlisi Musa hatasini biliyor. 2.Bölüm son sahnesinde defalarca "benden nekadar nefret etsen hakkin var" diyip durmadi mi? Zeynep "Gonca benim karnimdayken nerdeydin" sorusu size neyi cagristiriyor? Ayrica Musa`nin bahaneleri.. "beni cok basibos biraktin ihmal ettin" klasik bahaneler iste.. Neden altinda birsey aradiginizi ben anlayamadim acikcasi hayir cidden anlamadigim kacirdigim birsey mi oldu diye düsünmeye basladim. Neyse.. zamanla izleyip görücez artik..
Ben çok beğendim diziyi .
Tekrarlarını bile o saatlere kadar bekleyip izledim.
Ama ne olur bozmasınlar. Benzetmek ayıp olur ama ben sılanın ilk bölümlerini
çok severek izliyordum ama 10. bölümden sonra bir daha izlemedim.
İzlemiyorum.
Bu dizi çok güzel kanal d geçen yıl biten dizilerine çok iddalı alternetifler
getirmiş. Tebrikler kanal D kabadayı dizisi çekmeden reyting alan tek kanal.
Ama artık özeti verin.
Bir de Goncanın annesine sırtını dönmesini istemem yani böylede yapmayın
lütfen tamamen babasına taşınmasın.
Teşekkürler
arkadaşalr kanal d nin sayfasından fragmanı tekrar izledim.dikktimi çeken iki şeyi belirtmek isterim.
1.si gonca okulun koridorunda yüyürken babası da arkasından onu takip ediyor.derken gonca duraksıyor.bunun iki sebebi olabilir.ya annesini aldattığı için babasına kızgın.takip edildiğinin farkında ve babasını peşinde istemiyor.ya da hiç takip edildiğinni farkında değil ken bir hisle arkasına dönüp bakmak istiyor.acaba babam mı peşimde diye
ve fragmandan 2.bir nokta
belki siz değindiniz.öyleyse kusura bakmayın.kanal d sayfasında daha açık görünüyor.hani ayşe diyorya beni de aldatır mısın diye??orda musa ve ayşe yanyana uzanmışlar.ayşede askılı bir kıyafet.musa da da gri bir tişort var
dün gece tekrarını verdiler ve baştan sona kadar izleyebildim.Açıkcası herşeyin bu kadar hızlı gelişeceğini tahmim etmiyordum ama süper ilerliyor,gelecek bölümü çok merak ediyorum,oyuculukları süperherşeyi hissettirebiliyorlar:)
herkese mrb imzalarınız avatarlarınız harika olmuş ekleyen bütün arkadasların emeğine sağlık dün yine tekrarını verdiler ben izlemedim 3.sünde dayanamayacaktım artık cok hüzünlü sahne olduğu için dayanamıyorum bende ağlamaya baslıyorum sonra neyse özet daha gelmedimi arkadaslar gerci fragmanı izledik özette değişik bişeyler yazmayacaktır bu arada aklıma takıldı süreyya son günlerde cok yiyormuş ya kilo falan almış acaba hamile olabilir mi aklıma takılmıştı şimdi hatırlayıp yazayorum
özet yokmu hala
forum cok hızlı ilerlemiş ve ben okuyacak zamanım olmadığı için baktığım kadarı ile ayşe gıcıklığı had safhada forumda.bende ilk bölümden bu yana sevemedim ayşe yi ama seda akman rolünün hakkını vermişki topluca sinir olmuşuz.bu kadın bence cok tehlikeli durgunluğunun altında sinsilik yatıyor.ve gonca ile musa nın hayatına müdahale etmeyede hazır.hatta musa nın bakanlığını bile bitirebilir bu kadın.............
Ya arkadaslar yorumlarinizi okuyunca cidden birsey mi kacirdim dizide diye düsünmeye basladim. Bu ihanet mevzusunun altinda neden illa birsey ariyorsunuzki? Klasik aldatma hikayesi iste.. yani birbirinden ayrilmis bosanmis bir ciftin ve saklanmis bir cocugun ortaya cikmasiyla hikaye basliyor. E bosanmis bir cift diyincede elbette insanlar neden arayacaktir bunu Ihanet olarak belirlemisler. Altinda türk filmlerine konu olacak bir neden aramayin bence. Aldatmis iste.. Ben dizide gecen diyaloglardan bir sir oldugu hissine kapilmadim acikcasi her iki tarafta herseyin farkinda en önemlisi Musa hatasini biliyor. 2.Bölüm son sahnesinde defalarca "benden nekadar nefret etsen hakkin var" diyip durmadi mi? Zeynep "Gonca benim karnimdayken nerdeydin" sorusu size neyi cagristiriyor? Ayrica Musa`nin bahaneleri.. "beni cok basibos biraktin ihmal ettin" klasik bahaneler iste.. Neden altinda birsey aradiginizi ben anlayamadim acikcasi hayir cidden anlamadigim kacirdigim birsey mi oldu diye düsünmeye basladim. Neyse.. zamanla izleyip görücez artik..
Evet Sahra’cım kesinlikle haklısın…Her insanın başına gelebilecek bir aldatma hikayesi .Kadınlarının başına gelen en acı şey..
Zeynep ve Musa’nın hikayesi yabancı gelmiyor bana..Tabi bundan sonra olacaklar önemli…Gonca’nın bundan sonra ne yapacağı ..?Babasına mı gidecek yoksa annesinin yanında mı kalacak?Ya da annesini babasını barıştırmak için mi uğraşacak..?
Dizinin konusu yabancı olmasa da işlenişi bizlere vermiş olduğu hisler önemli…Bir şey kaçırmadın Sahra’cım merak etme…Hep söylediğim şeyi bir kez daha söylemek istiyorum asıl hikaye üçüncü bölüm ve üçüncü bölümden sonra başlayacak…
t-o-r-t-u-r-a imzan çok güzel bak ben kullandım bile :happy0064
t-o-r-t-u-r-a 18-09-07, 11:37 deniz_15 çok tşk ederim begendigin için
bu özet ne zaman gelicek acaba ya fragmanı görüdk gercide yinede insan özet istiyor:D
sweet yorumun içni tşk ederim
Tatura ellerine sağlık imzaların çok güzel...Bana da Emel Hanım(Musa'nın annesi)Zeynep ve Gonca'nın içinde buluduğu bir imza yapabilirmisin?:img-blush
İmzanın içinde de benim imzamda bulunan şarkı sözünü yazarsan çok sevinirim...:img-wink:
Arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmamaya dikkat edelim olur mu?
http://img403.imageshack.us/img403/3246/18092007115237mn4.jpg (http://imageshack.us)
Musa, Gonca’nın üzerine titriyor
Gonca, Zeynep ile Musa’nın konuşmalarını duyduğunda tam anlamıyla bir şok yaşar. Zeynep ve Musa yıllardan sonra tekrar yüz yüze gelmenin şaşkınlığını yaşarlarken, Gonca ise 16 senenin ardından bir babası olduğunu öğrenmenin, gelgitini yaşamaktadır. Gonca, öyle bir çıkmaza girer ki ne yapacağını bilemez bir haldedir. Annesinin ve dayısının yıllarca kendisini, babasının öldüğünü söyleyerek kandırmış olmalarına dayanamaz ve annesine sırtını döner. Zeynep ise her şeyi mahvettiğini düşündüğü Musa’ya çok kızgın, Gonca’nın kendisiyle konuşmamasından dolayı da çok üzgündür. Musa, Gonca’yı hemen benimsemiş, sahiplenmiştir. Sanki onun, kendi kızı olduğunu yıllardan beri biliyor gibidir. Ayşe, Musa’yı kaybedeceğini düşünmeye başlamıştır. Fakat hala soğukkanlı bir şekilde olup biteni uzaktan gözlemleyip anlamaya çalışır. Musa, bir anda Gonca’nın hayatına girmiş, onu da kendi hayatına dahil etmiştir. Ve yıllardan sonra kavuştuğu kızını bırakmaya hiç niyeti yoktur.
naz özkul
maigece özet için çok teşekkürler
nihayet geldi özet süper bi bölüm bizleri bekliyor.
Zeynep ise her şeyi mahvettiğini düşündüğü Musa’ya çok kızgın, Gonca’nın kendisiyle konuşmamasından dolayı da çok üzgündür.
zeynep in böyle düşünmesi yanlış asıl musanın kızması lazım kızını ondan sakladı diye
bu kız annesine hırçın olduğu kadar babasına da hırçın olacak.kanal d sayfasında babası kızının elini tutyordu ama bu durumun uzun sürmeyip goncanın hışımla elini babasınından çekeceği aşikar
nazözkul,maigece özeti eklediğiniz için cok sagolun:good:
evet özette bilmediğimiz bir şey yok aslında herşey olasi gerektiği gibi
gonca şaşkin musa mutlu zeynep üzgün ayşe tedirgin:img-yes:
ayşede beni tedirgin ediyor valla:img-yes:
daha ilk bölümden bizi bu kadar deli etmeyi başardiysa ilerki bölümlerde
gercekten zeynep'i goncayi acık bir tehtit olarak gördüğünde yapacaği
şeylerde heralde bizi deli edecektir:img-wink:
özet için tşkler arkadaslar cok güzel bir bölüm olacak merakla bekliyorum ayşe olayları uzaktan seyrediyo yazıyor ama söylediği sözlerden hiç de uzaktan seyreder gibi bir hali yoktu aksine tam ortasındaymış gibi geldi bana
arkadaşalr kanal d nin sayfasından fragmanı tekrar izledim.dikktimi çeken iki şeyi belirtmek isterim.
1.si gonca okulun koridorunda yüyürken babası da arkasından onu takip ediyor.derken gonca duraksıyor.bunun iki sebebi olabilir.ya annesini aldattığı için babasına kızgın.takip edildiğinin farkında ve babasını peşinde istemiyor.ya da hiç takip edildiğinni farkında değil ken bir hisle arkasına dönüp bakmak istiyor.acaba babam mı peşimde diye
ve fragmandan 2.bir nokta
belki siz değindiniz.öyleyse kusura bakmayın.kanal d sayfasında daha açık görünüyor.hani ayşe diyorya beni de aldatır mısın diye??orda musa ve ayşe yanyana uzanmışlar.ayşede askılı bir kıyafet.musa da da gri bir tişort var
zatem musa&ayşe nişanli olduklari için ayni evi baylaştiklarini daha öncede biliyorduk canım :img-yes:
bu yüzden bu sahneye şaşirmadim:img-yes:
tortura imzalar için cok sagol
avatarlar içinde tabi hepsi cok güzel olmuş ellerine saglık:good:
ayşe şu an tetikte bekilyor sadece.başına istemeyeceği şeylerin geleceğinin farkında.özette de dediği gibi uzaktan izliyor herşeyi.
birşey daha paylaşmak istiyorum ben.hani mehmet kadınım şarkısını dinletiyordu ya goncaya.gonca da bu pişman bir adamın şarkısı demişti.mehmet ablası boşandıktan sonra musa ile görüşmeye devam etti mi acaba?onun bu şarkıyı dinlediğni nerden biliyor?musanın efkarına şahit mi oldu?
özet için tşkler arkadaslar cok güzel bir bölüm olacak merakla bekliyorum ayşe olayları uzaktan seyrediyo yazıyor ama söylediği sözlerden hiç de uzaktan seyreder gibi bir hali yoktu aksine tam ortasındaymış gibi geldi bana
ayşenin olayları uzaktan izlemiş hali buysa tehlikenin boyutlarını düşünün artıkı.ilerleyen bölümlerde zeynep ayşenin hazırladığı tuzakların içinde bulabilir kendini.ne kadar duygular sü yüzeyine çıkarılammaya çalışılsa da o karşıolaşmadan sonra anlaşılıyor ki bu aşk bitmemiş.umarım zeynep ayşeden uzak durmaya çalışırken musanın yanında bulur kendini.en azından sinirler biraz durulmuş olsun
ayşe şu an tetikte bekilyor sadece.başına istemeyeceği şeylerin geleceğinin farkında.özette de dediği gibi uzaktan izliyor herşeyi.
birşey daha paylaşmak istiyorum ben.hani mehmet kadınım şarkısını dinletiyordu ya goncaya.gonca da bu pişman bir adamın şarkısı demişti.mehmet ablası boşandıktan sonra musa ile görüşmeye devam etti mi acaba?onun bu şarkıyı dinlediğni nerden biliyor?musanın efkarına şahit mi oldu?
önceden biliyordur belki de görüşmesi imkansız eğer görüşseydi şuan onun durumu cok farklı olurdu iş anlamında yani daha iyi yerlede olurdu bu kesin ayşe çok tehlikeli birisi kuyruğuna basıldığı zaman herşeyi yapacak birisi ayrıca kafama takıldı arkadaslar hani zeynep demişti ya süreyyaya sen de son zamanlarda kilo aldın cok yiyorsun falan diye acaba hamile olabilirmi zeynep öyle diyince direkt o geldi aklıma
önceden biliyordur belki de görüşmesi imkansız eğer görüşseydi şuan onun durumu cok farklı olurdu iş anlamında yani daha iyi yerlede olurdu bu kesin ayşe çok tehlikeli birisi kuyruğuna basıldığı zaman herşeyi yapacak birisi ayrıca kafama takıldı arkadaslar hani zeynep demişti ya süreyyaya sen de son zamanlarda kilo aldın cok yiyorsun falan diye acaba hamile olabilirmi zeynep öyle diyince direkt o geldi aklıma
ewet süreyya da hamile olabilir, ama bence düşük bi ihtimal.
mehmet musanın o şarkıyı sevdiğini biliyosa boşandıktan sonra onunla 1-2 defa görüşmüştür bence.
musa söyle zeynep e pişmanım,affetsin lütfen falan demiş olabilir mehmet de sana çok kızgındır demiştir.
ama mehmetin de tek derdi para bi barışsalar musadan bile hep para isticiek de zeynep barışmadığı için onun istediği olmuyor.
mehmet musanın o şarkıyı sevdiğini biliyosa boşandıktan sonra onunla 1-2 defa görüşmüştür bence.
musa söyle zeynep e pişmanım,affetsin lütfen falan demiş olabilir mehmet de sana çok kızgındır demiştir.
ama mehmetin de tek derdi para bi barışsalar musadan bile hep para isticiek de zeynep barışmadığı için onun istediği olmuyor.
bilmiyorum bosu bosuna neden dikkatimizi süreyyanın aldığı kilolara ceksinler ki dimi musa cok sert birisi kolay kolay kimse ona ulaşamıyor zeynepten bosandıktan sonra belki böyle olmustur ama mehmetle o tür diyaloğa gireceğini hiç sanmıyorum ya ne bileyim görünüşü onu gösteriyor zeynep barıssa bile musa yardım etmez mehmet ancak hayalinde görür bence musanın suanda tek derdi goncaya ulaşabilmek baska bişeyi gördüğü yok ben cok merak ediyorum okuldaki insanlar goncanın gerçek yasamını öğrendiler mi acaba yani nerede yasadığını falan cünkü goncayla beraber tüm okul öğreniyor bakanın kızı olduğunu:icon_whis
herkese hayırlı günler
özet gelmiş
2 bölümdür değinilen babalık özleminden sonra musa nın gonca nın üzerine titreyeceği ve ondan ayrılmayacağı çok belliydi.Artık bu bölüm bakanımızın yüzünü bol bol gülerken görürüz inş.Musa gülerken Zeynep hem ağlayacak hemde sinir krizlerine girecek.Bir yandan Musaya kızacak bir yandan Goncayla konuşmaya çalışacak bir yandan da kendi iç hesaplaşmalarına devam edecek. Zeynep her ne kadar öyle baba olmaz olsun desede goncayı babasız büyütüp bir babadan mahrum bıraktığı iiçin kendini sorgulayacak. Ali polisle konuşurken kendini haklıı çıkarsa da yüreği başka şeyler söyleyecek
Musa Goncayı kendi hayatına sokmaya başlayacak diyyor ya özette Goncanın bu hayata bakış açısı ne olacak nasıl tepkiler verecek herşeye rağmen yinede ''ANNEM'' diyecek mi gerçi fragman da diyor gibi gözüküyor ama belli olmaz zaten Gonca sert mizaçlı bir kız fotoğraftada musaya hiç de hoş bakmıyor doğrusu
3.bölümde olmaz ama ben en çok emine anne ve zeynep karşılaşmasını istiyorum Zeynep tvde bile emine hanımı gördüğünde emine annem diye sevinmişti kim bilir görünce ne çok sevinir.
Tabi bide ayşe hanımefendi var bu bölüm yine çalışanlarına karşı sinir küpü olacak Musaya karşıda anlayışlı sevgili rolü çizecek görmek istemediğim sahne ise fragmandaki zeynep musa sahnesi yok beni dde aldatırmısın yok ne çabuk benimsedin de ....
Mehmetin Musaya tavrı az buçuk belli oldu aslında ama bakalım şu yapacağı büyük iş için ne gibi bir atılımlarda bulunacak...
bence gonca babasının annesini aldattıgını biliyo artık ve düşünür.babasına bir oyun oynar ama annesi bilmez annesi yanlız kalır.gonca babaannesinle bir oyun yapar veee annesinle babasını yakınlastırmaya calısırtırırlar ayse cadısını onlardan uzak tutmaya başlarlar
............mutlu son..........
aslında benimde aklıam ilk o geldi daha öncede bunu yazmiştim bir mesajımda:icon_whisama zeynep olan biteni ilk bölümde aliya anlatırken
o zamanlarda mehmet askerde dememişmiydi:icon_whis
belkide daha resmi ayrılmadan önce mhmey&musayla bir kaç kes görüşmüştür
o esnada görmüş olabilir sonra zeynep kesin bir şekilde ayrılınca birdaha
görüşme imkanı olmamştir
kaldıkı o zamnalar mehmetin bunu düşündügünü sanmam
son olarak bir şey söylemek istiyorum musanın her yere konvoy halinde gitmeside fazlasiyla abartildiğini düşünüyorum
önde bir araba arkdada bir araba yetmez gibi motosikletli iki tane polis arabasi
felan tamam tabiki şöforu korumasi olacak ama b kadari inasanıngözüne batıyor
en azından okula yada mahalleye giderken korumalari yada polis arabasi olmadan gittse daha iyi olur
belkide musanın önemli zengin birisi oldugunu ve zeyneipn yaşadiği hayatla musanın şimdiki hayatının arasındaki farklılıgı dikkat cekmek istemişde olabilirler
bence gonca babasının annesini aldattıgını biliyo artık ve düşünür.babasına bir oyun oynar ama annesi bilmez annesi yanlız kalır.gonca babaannesinle bir oyun yapar veee annesinle babasını yakınlastırmaya calısırtırırlar ayse cadısını onlardan uzak tutmaya başlarlar
............mutlu son..........
bunun olmasını bende çok isterim.ama önce soruların cevaplanması lazım.gonca anne ve babasının doğrularını kabul edip onlara hak vermeye başalyınca babaannesi ile işbirliği yapıp neden onları biraraya getirmesin ki?hangi evlat anne ve babasını ayrı ister?ama önce cevaplar...
bütün bunlar bir yana zeynep musa karşılaşmasının atkisinden hala kurtulamıyorum.zeynepin gözlerinden musayı beklediğ çok bellydi ve nefret akıyordu.ama musanın bakışalrı hala...
hani kavuşamasalar bile o bakışalr yetiyor şimdilik.birsürü zeynep musa repliği isityorum...
arkadaşalr bayri ne deme acaba?bunun anlamını biliyor musunuz?memleketi urfa ile bağlantısı olabilir mi?
son olarak bir şey söylemek istiyorum musanın her yere konvoy halinde gitmeside fazlasiyla abartildiğini düşünüyorum
önde bir araba arkdada bir araba yetmez gibi motosikletli iki tane polis arabasi
felan tamam tabiki şöforu korumasi olacak ama b kadari inasanıngözüne batıyor
en azından okula yada mahalleye giderken korumalari yada polis arabasi olmadan gittse daha iyi olur
belkide musanın önemli zengin birisi oldugunu ve zeyneipn yaşadiği hayatla musanın şimdiki hayatının arasındaki farklılıgı dikkat cekmek istemişde olabilirler
hani bütün bakanlar böyle ya belki onun için yapmışlardır bütün bakanlar iki araba gidiyorlar her yere senin dediğin gibi de olabilirler dikkat cekmek istemiş olabilirler ki fazlasıya dikkatimizi cekiyor aslında
bunun olmasını bende çok isterim.ama önce soruların cevaplanması lazım.gonca anne ve babasının doğrularını kabul edip onlara hak vermeye başalyınca babaannesi ile işbirliği yapıp neden onları biraraya getirmesin ki?hangi evlat anne ve babasını ayrı ister?ama önce cevaplar...
bütün bunlar bir yana zeynep musa karşılaşmasının atkisinden hala kurtulamıyorum.zeynepin gözlerinden musayı beklediğ çok bellydi ve nefret akıyordu.ama musanın bakışalrı hala...
hani kavuşamasalar bile o bakışalr yetiyor şimdilik.birsürü zeynep musa repliği isityorum...
arkadaşalr bayri ne deme acaba?bunun anlamını biliyor musunuz?memleketi urfa ile bağlantısı olabilir mi?
musanın bakişlarii halaaaaa..........................
devamını sanırım bakişlarından halaaa sevgisi okunuyor olacak:img-yes::img-wink:evet bende herkes gibi zeynep&musa sahneleribekliyorum ama bunun için seninde dediğin gibi daha var daha öncelik gonca kousu
ama yinede tek bir bakiş ve replik felan olursa süper olur
çok güzel bi bölüm olucak :)
bakalım ayşe napıcak şimdi musa çocuğunun peşinde ayşe ise istemiyor.
geçen bölümde musa kzııımı görmeye gidiyorum deyince yüzü asılmıştı yani ebnce ayşe musanın kızını görmesini istemiyor.
herkese slm ben geldim özetimiz gelmiş çok hos çok guzel bir özet aslında bekledigimiz yorumladıgımız gibi özet gelmiş böyle bir özet bekliyodum ama bu öztte beni mutlu eden bir cümle var ayse musayı kaybetedcegin korktugunu düşünmeye başlamısıtır... öyle bir kokrusn ki geceleri uykuları kacar insallh:) ay sevdim bu cümleyi artı bide zeynep ve musa yıllar sonra yüz yüze gelmenin yani karşılasmanın saskınlıgın yasarken... ben burda bin turlu sey çıkarım arkadaslar bunlar hala birbirlerini seviyolar bu cumleden çok sey çıkarırım:) bide zeynep'in musaya kızmasına anlam vermiyorum ve hakkı da yok babası sonucta tabki kızın görecek zeynep boşuna kızmasın o ne kadar annesiyse musa da o kadar babası ama ayseini korku dolu anların musayı kaybedceigin düsündügü o korku dolu anları keyifle seyrdecem:):) bide dikkat ederseniz musa çok durgun çok dusunceli aysenin yanında bile aklı kızında yada zeynepte de olablir: yani belki ikisini de düsünüyo olabilir):)
hani bütün bakanlar böyle ya belki onun için yapmışlardır bütün bakanlar iki araba gidiyorlar her yere senin dediğin gibi de olabilirler dikkat cekmek istemiş olabilirler ki fazlasıya dikkatimizi cekiyor aslında
oalbilir gerci ben hiç bakanların böyle gezdiğini görmedim ama:icon_whis
neyse seninde dediğin ggibi gercekten iki yaşam arasındaki fark bayagi belli ediliyor belkide goncanın tercihide bu farklılık yüzünden olacak
oalbilir gerci ben hiç bakanların böyle gezdiğini görmedim ama:icon_whis
neyse seninde dediğin ggibi gercekten iki yaşam arasındaki fark bayagi belli ediliyor belkide goncanın tercihide bu farklılık yüzünden olacak
goncanın o hayata özendiğini okuldaki arkadaslarına gerceği anlatmadığında öğrendik eğer herşeyi kabul etseydi hiç cekinmeden anlatırdı utanmazdı ama tercihini bu yüzden babasından yapacaksa bence yapmasın sevgi olması gerek sırf babası rahat yaşatacak diye onu secerse cok üzülürüm gercekten annesinin cırpınışları herşeyi bosa gider
ARESE yorumunu cok keyifle okudum:img-yes::img-grin2
valla bende senin gibi artık her cümleden her bakiştan anlamlar cıkarmaya başladim:img-grin2
artık bu tür sahneleri fazla olsun isterim taamam bizde daha şimdiden
haalaan bi birlerini sevdiklerini kabul etsinler felan demiyoruz ama en aazından biraz daha belli etsinler
ayşe konusunda valla bende musaya sordugu sorunun cevamını merakla bekliyorum
süper bir bölüm bizleri bekliyor yine...
ben bu diziye bitiyorum arkadaşlar yaaa...süper geçen bölüm ağlamaktan öldüm baba,anne ve kızın buluşma sahnesinde,tekrarını izledim yine aynı ..yine ağladım yine:(:(
fragmanı sabırsızlıktan ölerek bekledim valla...
konusu ile,oyuncuları ile,hatta dizinin müziği ile bir harika yaratmışlar..bayıldım,ilk bölümünden beri gözümü kırpmadan izliyorum,son bölümüne kadar da öyle olacak...
özetten anladığım kadarıyla,zaten tahmin de etmiştim..goncanın istediği hayat zaten lüks bir hayattı,bu olay karşısında ne yapacağını bile şaşırmadan annesine sırtını dönecektir kesinlikle,çünkü goncanın hayal ettiği hayat şimdi tam karşısında duruyor...ama annesini kahredecek yine her zamanki gibi....
arkdaslar babasının sectigi yok zaten fragman da göruldugu gibi annesi ile sonra'dan sarılıyolar ve gonca aglıyo buda annesin anladıgın ve afettigin bir isareti dayısın burdaki konusması çok etken bu konuda yani annesin de anlıyo sonra da ben babasın secegin sanmıyorum ha musa velayet davası acıp kızın yanına almak isterse bilemiyecem ama gonca annesin bırakıp bence babası ile gidecegin sanmıyorum ama dikkat edersiniz frgman da babası okula geliyo koridorda gonca diyo goncanın yuz ifadesi dikkat ettiniz mi çok acayip hiç memenun gibi degil ve babasına bakısı gördunz mu resimde bence orda babsına biraz sanki agır konusacak yıllar önce nerdeydin annemi neden aldatın biz neden bu durumlara getrdin falan filan gibi cümleler de kurabilir...
betül kocak 18-09-07, 14:05 Fragmani sonunda gördüm cok güzel bir bölüm olacak.gonca annesine cok kiziyor.ayse insallah ortaligi bozmaz musaya bu kadar nasil alistinmi öyle birsey dedi tam anlayamadim.musa goncayi kesin birkamayacak 2. günden hemen okuluna gitmis....
tamam ama benim tahminim yani goncanın isteiği zengin bir hayattı ve bu da babasında var.istediği hayat karşısında ve bence gonca babasını seçecek,annesini bu konuda çok ama çok üzecek..bu benim fikrim,annesini anlasa da babasını seçecek diye düşünüyorum...:(
ama gonca gerçekleri öğrenince babasına kızacaktır kesinlikle,ama bir müddet sonra babasına karşı da yumuşayabilir...
annesine de kızacaktır,neden yıllarca benden sakladın diye...
iki arada bir derede kaldı gonca da merak ediyorum ama gonca annesini çok üzecek bundan eminim...
Herkese merhaba arkadaslar,
Fragmandan farkli degildir özet diye pek sabirsizlanmadik gelsin die ama fragmanlar bazen yaniltici olabiliyor özette verilen bilgiler daha anlasilir geliyor bana. Neyse özetimiz gelmis ve yapilan yorumlarin hepini okudum. Bende bir iki analiz edeyim dedim:)
Basindan beri dizimizde olaylarin hep biraz hizli gelistigini yazip durduk ama asil hikayeye gelmek icin konuyu uzatmalarininda bir anlami yoktu hepimiz anladik. Fragman ve özete bakilirsa Gonca hemen "babacigimmm.. babam" diye babasinin boynuna atlamiyor. Herkesi tek tek sorguluyor. Bir bocalama yasiyor haliyle.. etrafindaki herkez bu yalana ortak olmustu cünkü. Artik hikaye eski hizda devam etmiyor. Cünkü asil hikaye basladi ve artik normal dizi standartlarinda yavas yavas sindire sindire bize olacaklari izlettiricekler.
Özette farkli olarak dikkatimi ceken Ayse`nin sogukkanliligi. Sinsi demiyorlarda suna.. adi sogukkanlilik mi oldu sinsiligin? Neyse.. böyle insanlardan ben cok korkarim. Yani tepkisini belli etmeyen.. icinde biriktiren.. Ayse`nin o sakin ve anlayisli görünen davranislarinin altinda neler yatabilecegini kestiremiyorum ama bu duruslari bana firtina öncesi sessizlik gibi geliyor söylemeden edemiyicem. Dizide basimiza cok entrika acacak gibi geliyo ve bizide deli edecegine inaniyorum. Bide bu gazeteci tabi olurda Musa`yla birliktelikleri bozulursa bu gücünü kullanacagina adim gibi eminim. Bu yüzden medyayi rahatlikla kullanabilecektir. Neyse izleyip görücez bakalim.
Yeni bölümü iple cekiyorum walla. Hos bu hafta sanki cabuk mu gecti ne sali`ya geldik bile baksaniza.. hatta yariladik. Kaldi 2 günümüz.
Canim dizim benim ya :img-in_lo:img-wink:
tamam ama benim tahminim yani goncanın isteiği zengin bir hayattı ve bu da babasında var.istediği hayat karşısında ve bence gonca babasını seçecek,annesini bu konuda çok ama çok üzecek..bu benim fikrim,annesini anlasa da babasını seçecek diye düşünüyorum...:(
ama gonca gerçekleri öğrenince babasına kızacaktır kesinlikle,ama bir müddet sonra babasına karşı da yumuşayabilir...
annesine de kızacaktır,neden yıllarca benden sakladın diye...
iki arada bir derede kaldı gonca da merak ediyorum ama gonca annesini çok üzecek bundan eminim...
tama canım annesin çok uzecek bu bölümde üzecek ama ben annesine bırakıpta babasına gidecegin sanmıyorum arkasına bakmadan o anne yıllarca buyütmüş emek vermiş gecelerce uyumaması yemiş yedirmiş bu yasa kadar getrmiş o arda babası yoktu burda tamam annesin hatası var gonca lukse duskun sorunlu bir kız ama o kadar da duygusuz degil bence annesin bırakıpta arkasına bakmadan gidecegin sanmıyorum acıkas dayısına gidecek bence annesine ve babasına kızıp çünkü özette diyoki ne yapacagınbizlmez halde bir müddet sonra annesine hak vercek belli oluyo sonrası neler olacak bilmiyorum...
tama canım annesin çok uzecek bu bölümde üzecek ama ben annesine bırakıpta babasına gidecegin sanmıyorum arkasına bakmadan o anne yıllarca buyütmüş emek vermiş gecelerce uyumaması yemiş yedirmiş bu yasa kadar getrmiş o arda babası yoktu burda tamam annesin hatası var gonca lukse duskun sorunlu bir kız ama o kadar da duygusuz degil bence annesin bırakıpta arkasına bakmadan gidecegin sanmıyorum acıkas dayısına gidecek bence annesine ve babasına kızıp çünkü özette diyoki ne yapacagınbizlmez halde bir müddet sonra annesine hak vercek belli oluyo sonrası neler olacak bilmiyorum...
CANIM benim sen de çok haklısın ama,
gonca biraz nankör ...her zaman her şeyin daha fazlasıını istiyor,o da haklı bulunduğu şartlardan dolayı şikayetçi ,ama ..
annesi kızının doğum gününe son kalan parası ile telefon ve kontörlü hat aldı...
ama gonca bunu bile küçümsedi ve inanmıyorum anne kontörlü hat mı aldın dedi?annesinin halinden anlamıyor,çok üzüyor,belki annesini çok seviyor,ama parayı,zenginliiği her şeyden çok istiyor,hem sevdiği çocukla da arasına hep mesafe koydu,ben zengin değilim öyle sanıyor,öğrendiğinde benden uzaklaşır diye ve bütün bunlar da bir araya gelince ilerleyen zamanlarda babasını tercih edebilir,ama senin dediğin gibi babası velayet davası ile de alabilir kızını ...
CANIM benim sen de çok haklısın ama,annesi kızının doğum gününe son kalan parası ile telefon ve kontörlü hat aldı...
gonca biraz nankör ...her zaman her şeyin daha fazlasıını istiyor,o da haklı bulunduğu şartlardan dolayı şikayetçi ,ama ..
ama gonca bunu bile küçümsedi ve inanmıyorum anne kontörlü hat mı aldın dedi?annesinin halinden anlamıyor,çok üzüyor,belki annesini çok seviyor,ama parayı,zenginliiği her şeyden çok istiyor,hem sevdiği çocukla da arasına hep mesafe koydu,ben zengin değilim öyle sanıyor,öğrendiğinde benden uzaklaşır diye ve bütün bunlar da bir araya gelince ilerleyen zamanlarda babasını tercih edebilir,ama senin dediğin gibi babası velayet davası ile de alabilir kızını ...
tama canım ondan sonra iyi oldular lükse düsükün çok rahat yasamak istiyo ama o kadar duygusuz degil bence ya biz çok tepki veriyoruz goncaya fargmadaki halleri bir babasın olmasnıı ögrenmesi yıllar sonra öldugu sandıgı babasın yasadıgını bilmesi bu bile bir tranva onu için ama bu kadar duygusuz olacagın sanmıyorum ha annesin bırakmaz gibi geliyo bana ama belli de olmaz tabi ama babasıyla da arası duzelir muhakka annesin bırakıpta babasına gidecegin sanmıyorum hele ayseyi ögrense dünya'yı ona dar eder bence gonca:):)
CANIM benim sen de çok haklısın ama,
annesi kızının doğum gününe son kalan parası ile telefon ve kontörlü hat aldı...
kesin velayat davası acacaktır özette ne diyo yıllar sonra kızına kavuşmuş ve bırakmaya hiç niyeti yok... acacaktır eminim bakalım izliyip görecegiz ilerki günler bizlere neler göstrecek..
ya süpper dizi;)
gonca bence bir seçim yapmıycak
yani ne annesinden ne babasından vazgeçecek
tamam gonca zengin bi hayat istiyodu ama sırf bunun için annesini bırakmaz
ama babasından da vazgeçmez
zaten dizide bunun üstüne kurulu:)
aman işte öyle aleni olanı dediğimin farkındayım ama:D
talat bulutu izlemek büyük keyif;)
Sanırım antika, eskimiş anlamında bir sözcük bayri Türkçe kökenli kürtçe değil
ya süpper dizi;)
gonca bence bir seçim yapmıycak
yani ne annesinden ne babasından vazgeçecek
tamam gonca zengin bi hayat istiyodu ama sırf bunun için annesini bırakmaz
ama babasından da vazgeçmez
zaten dizide bunun üstüne kurulu:)
aman işte öyle aleni olanı dediğimin farkındayım ama:D
talat bulutu izlemek büyük keyif;)
Inanmiyorum Sevinc`cim gelmis.. Canim hosgeldin. Seni bu foruma görmekten bir mutlu oldum sorma yani:)
Gonca`yi ilk bölümde cok elestirmistim ama 2.bölümde fikrim tamamen degisti yani evet hala bir lükse düskünlügü var bu inkar edilemez ama isteklerini ve yasini göz önünde bulunduruca bana cokta garip gelmiyor artik. Gonca isyankar bir kiz sadece hayata isyan ediyor. Annesiyle olan konusmasinda hani su sac boyama sahnesi.. annesi dedi ya "üzülüyosunki üzüyosun.. bazi insalar böyledir iste kimi icine atarark kimide bagirip cagirarak atiyor sinirini" mi üzüntüsünü mü artik böyle birseydi sanirim.
Bende Gonca`nin annesini tamamen silecegine inanmiyorum hatta bence annesinden ayrilmasi yani babasinin yanina yerlesriekn duygusal bir sahne izleyecekmisiz gibi geliyor. Babasini tercih edicek evet cünkü annesi babasiyla tam 16 sene yasama hakkini caldi dolayisiyla bundan sonra babasiyla hem bu sebpten hemde maddi acidan yasamak istemesini garipsemiyorum. Ama dedigim gibi bunu yaparken annesinide tamamen birakacagini sanmiyorum. Cünkü iki ara bir derede kalan bir kizin öyküsüde anlatilacak. Anne ve babasi ayri bir cocugun öyküsü.. dolayisiyla Gonca`nin bundan sonra isyankarliklarindan cok özlemlerini izlemeyi umuyorum. Ve hep dedigim gibi annesini ve babasini biraraya getirmek icin cabalayan bir kiz izlemeyi umuyorum. Hadi bakalim..
kesin velayat davası acacaktır özette ne diyo yıllar sonra kızına kavuşmuş ve bırakmaya hiç niyeti yok... acacaktır eminim bakalım izliyip görecegiz ilerki günler bizlere neler göstrecek..
ewet canım,bu da mümkün tabiki...
asla ve asla kızını bırakmayacak musa,bakan olmaktan bile daha çok istiyor çünkü baba olmayı,şimdi bir evladının olduğunu öğrendikten sonra da kızını bırakması söz konusu bile olamaz...
ayşe ile musa zaten ister istemez kopacaklar,çünkü her ne olursa olsun zeynep ve musa hala birbirlerini çok ama çok seviyorlar...
bu arada son bölümde gonca kolyeyi aldıktan sonra nasıl da sevindi canım ya...zaten onun akşamında da annesine karşı çok iyi davrandı,saçını falan boyadı,bunlar gonca için çok güzel adımlardı..bu konuda takdir ettim...
baris[a]rock 18-09-07, 15:34 bencede velayet davası açabilir sonuçta musa bayrinin tek çocuğu GONCA...sahiplenmek isteyecek 16 yılın acısını çıkarmak isteyecek!!!ya çok kızıyorum senaristlere 1 tanecik rol veriyorlar eymenimee:img-in_lone güzel gülüyoo cnm yhaa:D
rock;4823820']bencede velayet davası açabilir sonuçta musa bayrinin tek çocuğu GONCA...sahiplenmek isteyecek 16 yılın acısını çıkarmak isteyecek!!!ya çok kızıyorum senaristlere 1 tanecik rol veriyorlar eymenimee:img-in_lone güzel gülüyoo cnm yhaa:D
ewet velayet davası açabilir ama 18 yaşına kadar goncayı yanında tutabilir,18 yaşından sonra goncaya kalıyor bütün her şey..ya annesi ya da babası...
merak etme canım eymenini bu bölüm doya doya göreceksin,gonca ile sinemaya gidiyorlar sanırım fragmandan gördüğüm kadarıyla,gonca ile çıkmaya başlarlarsa daha sık görürüz eymeni de...:img-wink:
sahracım eline sağlık :cheer: :)
saHra_ çalışman çok güzel olmuşş ne demek pek iyi olmadıı ben bayıldım valla:)
Özet gelmişş ama özet yorumumu daha sonra yapabilicemm,özeti ekleyen arkadaşın eklediği resmin dışında bir resim daha vardı onu da ben ekliyim dedimm:img-yes:...Gerçi biraz küçük ama:)
Bu arada ona da çok teşekkür ediyimm nickini unuttum:img-blush
http://img215.imageshack.us/img215/3939/18092007115058pl5.jpg
bahsettiniz mi okumadım ama musa çocuk konusunda çok duyarlı ya.ayşe bence ilerleyen bölümlerde en büyük kozunu oynar ve musa dan hamile kalır.işler iyice arap saçına döner:img-pilot
rock;4823820']bencede velayet davası açabilir sonuçta musa bayrinin tek çocuğu GONCA...sahiplenmek isteyecek 16 yılın acısını çıkarmak isteyecek!!!ya çok kızıyorum senaristlere 1 tanecik rol veriyorlar eymenimee:img-in_lone güzel gülüyoo cnm yhaa:D
bu söylediğiniz dizinin tanıtımında söylenen kızımın yeni hayatında bana yer yoktu sözleriyle de örtüşüyor.ama gonca babası öyle istedi diye de hayatından uzaklaştırmaz annesini...
arkadaşalr çok gevezelik yapıyorum farkındayım.
dizimizin ana sayfaya taşınması için ille de tmc yapım mı olması gerekiyor.bu hafta 3.haftaya giriyoruz.daha 2.bölümünü dün izlediğimiz tmc yapımın dizisi hemen ana sayfaya taşınmış.sorun kalite ise çok kaliteli bir yapım.neyse.övmeye gerek yok.mesele reytingse o da iyi sanırım.peki ne eksik ana sayfaya taşınmak için?
sahra resimler için çok saqol çok güzell..
poppy bence hamile fln kalmaz kalırsa işler iyice karışır..musayla zeynep o zmn nası birleşirlerr..yok ya ok.ama goncaya çok ilgi göstercek sanırım buna bozulabilir..
ceyda deniz 18-09-07, 18:29 sahra özel çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık:good::good:
eklediğin resimler içinde teşekkürler:happy0064:happy0064
Inanmiyorum Sevinc`cim gelmis.. Canim hosgeldin. Seni bu foruma görmekten bir mutlu oldum sorma yani:)
Gonca`yi ilk bölümde cok elestirmistim ama 2.bölümde fikrim tamamen degisti yani evet hala bir lükse düskünlügü var bu inkar edilemez ama isteklerini ve yasini göz önünde bulunduruca bana cokta garip gelmiyor artik. Gonca isyankar bir kiz sadece hayata isyan ediyor. Annesiyle olan konusmasinda hani su sac boyama sahnesi.. annesi dedi ya "üzülüyosunki üzüyosun.. bazi insalar böyledir iste kimi icine atarark kimide bagirip cagirarak atiyor sinirini" mi üzüntüsünü mü artik böyle birseydi sanirim.
Bende Gonca`nin annesini tamamen silecegine inanmiyorum hatta bence annesinden ayrilmasi yani babasinin yanina yerlesriekn duygusal bir sahne izleyecekmisiz gibi geliyor. Babasini tercih edicek evet cünkü annesi babasiyla tam 16 sene yasama hakkini caldi dolayisiyla bundan sonra babasiyla hem bu sebpten hemde maddi acidan yasamak istemesini garipsemiyorum. Ama dedigim gibi bunu yaparken annesinide tamamen birakacagini sanmiyorum. Cünkü iki ara bir derede kalan bir kizin öyküsüde anlatilacak. Anne ve babasi ayri bir cocugun öyküsü.. dolayisiyla Gonca`nin bundan sonra isyankarliklarindan cok özlemlerini izlemeyi umuyorum. Ve hep dedigim gibi annesini ve babasini biraraya getirmek icin cabalayan bir kiz izlemeyi umuyorum. Hadi bakalim..
Seni görmekte beni çook mutlu etti cnm ;) eskiden takıldığım forumdandan kaliteli yorum eksiliğinden ötürü soğudum izlediğim kaliteli dizilerden biri olan Annem'e yorum yapayım didim:P
evet anne ve babasını belkide bir araya getirmeye çalışabilir
ama herhalde ilk etapta iki arada kalmış iki tarafada hem kırgın hem sevgi duyan bi gonca izliycez.
Eymen Gonca ilşkisi ilk etapta Gonca'nın artık maddi olarak biraz daha kendine güvenmesinden dolayı rahatlayabilir. Ama sonra o ilşki karışcak galiba :S
poppy ana sayfaya aşınması için bazı kriterler var örneğin dizinin uzun soluklu olması gibi filan ve tabi yapılan yorumlarda kurallara uyma
Ana sayfaya alınmasını örnek gösterdiğin dizi baya uç bi örnek o direk oraya alındı ;) özel durum diyelim:)
dizinin ilk tanıtım videosunda şöyle deniyordu kızım bir gün kendi hayatının adini koydu o hayatta bana yer yoktu''
bu sözü duyunca içim bir kötü oluyor:icon_sorr
şimdi herkes biliyorki gonca babaının yayına gidecek
annesine kızgın ve öfkeli oldugu içinmi hayatında yer olmuyacak yoksa
annesiyle iyi ayrılsalar bile babasının ona sundugu rahat ve özlediği
hayatı yaşamaktan fırsat bulup annesini unutacakmi
bence ikincisi gonca annesiyle belki dargın ayrılmıyacak
ama yeni hayatından fırsat bulup annesine vakit ayırmıcak
ve bunlari izlerken gercekten ben cok kötü olacağim
düşünmek bile üzüyor:icon_sorr
sahra özel çalişman süper olmuş ellerine saglık
ayrıca resimler içinde cok teşekkür ederim harika bir ölüm olacak
arkadaşlar annem dizisi başladığından beri takip ediyorum gerçekten çok kaliteli duygusal izlerken insanı alıp götürüyorr tek kelimeyle bayıldım:happy0064:happy0064 kanal d nin dizilerinin hepsi favorim zateen bildiğim kadarıyla annem dizisinin reytingleride iiiyimiş süpeerrr:good::good:
sahra bencede aaaaaaaaaaa bak şimdi olmadi ne böyle daha ilk günden para
vermeler felan valla şimdi şaşirdim:icon_whis
ama yinede izlemeden karar vermeyelim:icon_whis
bak şimdi gercekten merak ettim eklediğin içinde cok teşekkür ederim:good:
t-o-r-t-u-r-a 18-09-07, 19:28 ayaya resimelr özet insanı iyice heyecanlandırıyor yaa gonca soguk anlaışna ve parayı almak istemiyor herhalde ben öyle anladım ay tabi üzerine titrer adam hayatta en çok istedigi şeye sahip oldugun 16 yıl sonra ögrenmiş titremez mi
arkadaşalr çok gevezelik yapıyorum farkındayım.
dizimizin ana sayfaya taşınması için ille de tmc yapım mı olması gerekiyor.bu hafta 3.haftaya giriyoruz.daha 2.bölümünü dün izlediğimiz tmc yapımın dizisi hemen ana sayfaya taşınmış.sorun kalite ise çok kaliteli bir yapım.neyse.övmeye gerek yok.mesele reytingse o da iyi sanırım.peki ne eksik ana sayfaya taşınmak için?
bahsettiğin dizinin sayfası çok rağbet görüyor ve daha şimdiden 2 tane bölüm yorumları başlığı kapatmışlar. biri 2300 mesaj diğeri 1258 mesaj ve 3. başlıkta da epeyce mesaj var. yani talep meselesi biraz.
musa gonca'ya böyle ulu orta para veriyor. para vermek de değil "eline tutuşturuyor" diyebiliriz. bu durum goncanın çok hoşuna gitmeyecektir. gonca babasına da kolay kolay yaklaşmayacak gibi geliyor bana.
t-o-r-t-u-r-a 18-09-07, 19:34 bahsettiğin dizinin sayfası çok rağbet görüyor ve daha şimdiden 2 tane bölüm yorumları başlığı kapatmışlar. biri 2300 mesaj diğeri 1258 mesaj ve 3. başlıkta da epeyce mesaj var. yani talep meselesi biraz.
musa gonca'ya böyle ulu orta para veriyor. para vermek de değil "eline tutuşturuyor" diyebiliriz. bu durum goncanın çok hoşuna gitmeyecektir. gonca babasına da kolay kolay yaklaşmayacak gibi geliyor bana.
banada öyle geldi musa parayı zorla veriyor goncaya bu çok net belli
anasayfaya taşınmayı geçtim ben bi multimedya başlıgımız açılsa bari
İLK AŞKIM_MERVE 18-09-07, 19:38 sahra bencede aaaaaaaaaaa bak şimdi olmadi ne böyle daha ilk günden para
vermeler felan valla şimdi şaşirdim:icon_whis
ama yinede izlemeden karar vermeyelim:icon_whis
bak şimdi gercekten merak ettim eklediğin içinde cok teşekkür ederim:good:
yha bence parayı vermekle ii yaptı...yane zeynep'in hayatını gördü..
yanee hem babası sonuçta vermelide ztn..hem eminim kötü bir niyetle vermemiştir...ztn bunda nasıl bir kötü niyet olabilirkii..??...
sorun orda deil ztn..bakalım asi kızımız gonca o parayı alıcakmı...
İZLEYİP GÖRÜCEZ ARTIK...
Sahra resimler için çok teşekkürler. Ayrıca özel çalışman çok hoş olmuş ellerine sağlık.
Yeni bölümü merakla bekliyorum. Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi.. Herkese iyi akşamlar ..
yanee hem babası sonuçta vermelide ztn..hem eminim kötü bir niyetle vermemiştir...ztn bunda nasıl bir kötü niyet olabilirkii..??...
İZLEYİP GÖRÜCEZ ARTIK...
Yok cnm elbette kötü bir amacla vermemistir babasi kizin harclik veriyo bunda sasiracak birsey yok. Yani okuluna gitmis kizinin e durumlarida malum anne kizin ihtiyaci vardir die vermis sadece beklemiyordum ondan sasirdim biraz. Yoksa gayet normal bencede.
Buarada Gonca parayi lamk istemiyo sanirim ama babasi eline slklstlrlyo iste. Önceki sayfaya ekledigim resimlerde görülüyor bu. Musa`nin Gonca`nin elini tuttugu resimde belli bakarsaniz görürsünüz.
Demek ondan gidiyolar sinemaya buarada anlamis olduk.. :)
Sahra'cım çok teşekkürler 3. bölümden eklediğin resimler için..Ve yaptığın özel çalışma için ellerine sağlık..:good:
Evet maalesef babasına soğuk davranıyor ama ne yapabilirki babasını daha yeni gördü...Onu tanımaya başlayacak nasıl birisi olduğunu öğrenecek..Biraz zaman gerekiyor...Zaten sarılıp öpse babacım babacım deseydi o zaman dizi biterdi....:) O günlerde gelecek elbette..
yaaaaaaaaaaaa şok tatlı:img-icecr
adamcağız yıllarca bı cocugu olsun o okula gıderken ona harclık vermenın hayalını kurmus baksanıza :img-blushayyyyyyyyyyy canım canım yazııııııııııııııık:good: keşke benım babamda bana ben ıstemeden zorla para verse:img-polic ıstemem yan cebıme koy derım:img-polic ay neyse konu bu degıldı .adamcagız tabı yenı baba oldu ne yapcagını sasırmıstır hadı kucuk bı velet olsa neyse ama koskoca kız nı yapsa zaten gonca onu terslıcektır:img-pilot
sahra eklediğin resimler için çok teşekürler.şu bekleyişte pek makbule geçiyor.
şu bahsedilen kriterlerin pekçoğunu dizimizin taşıdığını düşünüyorum.dizi izlendikçe talebi de artacaktır.size bir örnek vereyim.ilk bölümünü izlemeyen kardeşim 2.bölümün sadece sonunu izleyerek diziye hayran kaldı.sadece vakit ayırmak ,diğer dizilerden ödün koparmak gerek.ben eminimki en kısa zamanda anasayfaya geçecektir.yumuşacık müziği(ne demekse)sımsıcak kadrosu,sürükleyici kousu ile herkese işleyecektir.ama endişlelerim de yok değil.bu hafta bizim dizi ile çakışacak sanırım.maum bir kanalın şiddet içerkli dizisi çakışacak.o biraz reytingimizi düşürebilir.neyse...
resimlerden anladığım kadarı ile bence arkadaşalr gonca inatçılık yönünden babasına çekmiş.bakın musa bayrı ya.zorla kızının eline para tutuşturuyor
İZLEYİP GÖRÜCEZ ARTIK...
yok zaten kötü niyetli demedim:img-yes:sadece ilk karşilaşmalarinda para vermesini biraz şaşirdim:icon_whis
yoksa tabiki musa kötü niyetli vereceğini hiç düşünmedim:img-wink:
kaldiki resimlere bakarsak bı kadar soguk davranan kız o parayı almaz:
bence almamalida zateen:img-yes:
saHra_ resimler için çok teşekkürlerr...Çok güzeller yaa...
Benn çok sevdimm bu resimleriii Musa'nın baba olma heycanını yansıtmışş o para verme sahnesi de yanii:) Hayır bu kız sarıltmaz bile kendine kii belli her halinden...Gonca parayıı kabul etmyio gibi duruyoo ama ;sanki başta nazlanıp sonra alıcak gibi..Özellikle Musa can damarından vurucak bişey söylerse mesela arkadaşlarınla bi yerlere gidersinizz falan dersee Gonca da ipler kopar yanii...
"Ne de olsa babam ondan almıycam da kimden alıcam" diye düşünebilir:img-yes:
sahra eklediğin resimler için teşekkürler.
musa nın hemen gonca nın eline para tutuşturması beni şaşırtsada oda baba sorumluluğunu gecte olsa yapmaya çalışıyor.ama gonca bana biraz soğuk gibi geldi.sanki neden annemi aldattın ve ayrı düştük gibilerinden.ama gonca şu anda ne babasına yakın olacak nede annesine.babasını tanırken annesine uzaklaşabilir ve fragmandada dendiği gibi yeni hayatında annesine ne kadar yer verecek
ayşe temkinli yaklaşıyor özetten anlaşılan bu olaylara nasıl dahil olacak bilemiyorum ama bu kadın bence tehlikeli derinden ilerliyor ve gonca yı bir nevi rakip olarak görüyor
fragman çok güzeldi valla bende annem dizisi hastasıyımdır 2 bölümün musa'nın zeyneple konuşmadan bitceni düşünmüştüm hani merakta bırakmaları için ama tutmadı.:)
diyelim ki gonca bu parayı aldı.annesi farketmeyecek mi parayı?şu para meselesi musa ve zeynep arasında yeni bir gerilme sebebi mi olacak?gonca kaybolduğu zaman zeynep kızını önce musa bulur diye çok endişelenmişti.hatta gonca bunun çatır çatır hesabını soracak dedi.şimdi kızı babasını öğreniyor.zeynep musaya olan kızgınlığını bir kenara bırakıp baba kızın görüşmesine izin veri mi acaba?:img-pilot
diyelim ki gonca bu parayı aldı.annesi farketmeyecek mi parayı?şu para meselesi musa ve zeynep arasında yeni bir gerilme sebebi mi olacak?gonca kaybolduğu zaman zeynep kızını önce musa bulur diye çok endişelenmişti.hatta gonca bunun çatır çatır hesabını soracak dedi.şimdi kızı babasını öğreniyor.zeynep musaya olan kızgınlığını bir kenara bırakıp baba kızın görüşmesine izin veri mi acaba?:img-pilot
Çok haklısın poppy kesinlikle Zeynep bunu sorun eder...Neticede seneler boyu Musa'dan kaçmış ,ondan yardım almamış,şimdi kızının iki günde ondan para almaya başladığını öğrenince kıyametleri koparır...(Tbaii ne kadar haklı tartışılır ama?...)
Ayrıcaa bu yüzden Zeynep,Gonca'nın üstüne gelince ikisi arasındaki iplerden biri daha kopabilir yaniiii!...Gonca babasına daha çok yaklaşırrr:img-yes:
musa hatalı bir giriş yapıyor bence. önce konuşup kızının gönlünü alıp biraz kendisine ısınmasını beklemesi gerekirken işe, gonca'nın okuluna gidip eline para tutuşturmakla başlıyor. gonca'dan musa'ya "kızının gönlünü para ile mi almaya çalışıyorsun?" tepkisi gelebilir. yüz ifadesine bakacak olursak buna benzer bir tepki gelecektir. haklı mıdır? bence haklıdır. musa'nın heyecanını anlıyorum ama gonca'nın yerinde olsam benim de aklıma böyle bir düşünce gelirdi.
evet bak bu yönden hiç düşünmemiştim.zeynep fark ederse cok kızar gonca ya ama onu kaybetmemek için belki alttan alabilir.zeynep in artık bu saatten sonra kızına yasak koyup babanla görüşmeyeceksin diyeceğini sanmam:icon_whis
musa hatalı bir giriş yapıyor bence. önce konuşup kızının gönlünü alıp biraz kendisine ısınmasını beklemesi gerekirken işe, gonca'nın okuluna gidip eline para tutuşturmakla başlıyor. gonca'dan musa'ya "kızının gönlünü para ile mi almaya çalışıyorsun?" tepkisi gelebilir. yüz ifadesine bakacak olursak buna benzer bir tepki gelecektir. haklı mıdır? bence haklıdır. musa'nın heyecanını anlıyorum ama gonca'nın yerinde olsam benim de aklıma böyle bir düşünce gelirdi.
balki baba olmanın şaşkınlığını yaşıyor.belki de kızının paraya ihtiyacı olduğunu görüp ona yardım etmek istiyor.
gonca herşeye rağman bütün bunları bir nebze atlatıp belki biraz da kafasını dağıtmak için sinemaya gidiyor.
belki şu an çekimser kalan ayşe ilerde dişini gösterip musanın çocuk sevgisini de anlayıp gonca ile arkadaş olmaya çalışacak.zeynep de bu yeni hayatta birşekilde varolmayacak.bu kızın gecekonduda o hayatla mutlu olmadığı malum.ayşe onu bu zayıf yerinden yakalayabilir.musa nın da daha çok gözüne girer
Sen de haklısın yessi:) Allah'ım bugün pek bi katılımcıyımm:img-hyste Her şeye katılıyorumm...
Ama gerçekten haklısın ben de olsam öyle düşünürdümm ama Gonca bize ilk bölümden berii paradan hoşlanan bi kız olarak verildii...Bu yüzden bu hareket Gonca'yı can damarından vurmak demek...
Hatta uzun vadede bu;şöylee bi hikayeye de dönüşebilir...Bu olayda olduğu gibi para ve pahalı hediyeler almaya Musa devam ederse vee Gonca'Nın da mutlu olduğunu görürse bunu alışkanlık edinebilir...(Ne de olsa Musa yoğun bi adam...)Ama bi süre sonra Gonca'nın sevgiye olan açlığı ortaya çıkar ve annesini özlemeye başlar:good:
Sen de haklısın yessi:) Allah'ım bugün pek bi katılımcıyımm:img-hyste Her şeye katılıyorumm...
Ama gerçekten haklısın ben de olsam öyle düşünürdümm ama Gonca bize ilk bölümden berii paradan hoşlanan bi kız olarak verildii...Bu yüzden bu hareket Gonca'yı can damarından vurmak demek...
Hatta uzun vadede bu;şöylee bi hikayeye de dönüşebilir...Bu olayda olduğu gibi para ve pahalı hediyeler almaya Musa devam ederse vee Gonca'Nın da mutlu olduğunu görürse bunu alışkanlık edinebilir...(Ne de olsa Musa yoğun bi adam...)Ama bi süre sonra Gonca'nın sevgiye olan açlığı ortaya çıkar ve annesini özlemeye başlar:good:
hehe.. ne güzel, uyumlu arkadaş :) iki aile ailesi'nin ferdi olduğun nereden belli değil mi :)
gonca parayı seven biri değil aslında. sadece, daha öncede dediğim gibi, gecekondulu bir kız olmakla özel okulda okuyan bir kız olmak arasında sıkışıp kalmış. gonca'nın en büyük problemi bu. zeynep onu iyi okullarda okutmak istemiş ama böyle bir okulda maddi açıdan rahat, her istediğine sahip olan arkadaşlarla birlikte olmak gonca'yı ezmiş ve ona zarar vermiş. evet, onun paraya ihtiyacı var ama çok sağlam bir kız gonca. paraya tamah edip annesini bırakmaz bence. onun babasına gidişi bu kadar yavan olmayacaktır diye düşünüyorum. ama diğer kısımları doğru olabilir. musa'nın evinde bir süre sonra sevgiye hasret kalır gonca ve annesine dönmek ister. yahut şöyle de olabilir; musa'nın yoğun işleri gonca'ya vakit ayırmasına engel olur ve gonca'nın başı bir şekilde belaya girebilir. ne bileyim "geç saatte dışarı çıkar, mesela, sonra karakola düşer." gibi.(tabi bu zayıf kaldı. e bu insanlar boşa senarist olmuyor. bundan daha iyi bir hikaye yazacaklardır ;)) bu durumda zeynep ortalığı yıkıp kızını geri alacaktır ya da musa kendisi isteyecektir bunu zeynep'ten. poppy'nin düşündüğü ayşe faktörü de doğru olabilir. milyonlarca olasılık var. ben de bu dizinin bu yönünü çok sevdim galiba: heyecan ve merak."
diziyi izledim oldukca güzel hosuma gitti yani özellikle muzigi cok güzel ben bu muzigi bir yerden hatirliyorum diyorum sonunda aklima geldi Maskeli besler intikam pesinde filmde duygusal sahnelerin muzigi oldugu..Ama dizi genel olarak güzel ..
arkadaşlar bence musa kızına kavuştuğunda onu ailesi ile tanıştırdığında bence kızını yoğun işleri yüzünden ihmal etmeyecektir.hani gazeteci soruyorya oğlunuzun bu hayatta en çok istediği şey ne diye.o da bir evlat diyor.musa evladıan kavuştuktan sonra belki bakanlıkla özel işlerini bir arada yürütmeye çalışacak.ama 16 yıl sonra kavuştuğu mutluluğu ihmal etmeye beşladığını farkedince bu mutlulukda çok hırçın olunca onu kaybetmeyi göze almayıp işinden istifa edebilir.sonuçta kendi işi var.koltuğu da hazır.böylece kızına da daha çok vakit ayıracak
hehe.. ne güzel, uyumlu arkadaş :) iki aile ailesi'nin ferdi olduğun nereden belli değil mi :)
gonca parayı seven biri değil aslında. sadece, daha öncede dediğim gibi, gecekondulu bir kız olmakla özel okulda okuyan bir kız olmak arasında sıkışıp kalmış. gonca'nın en büyük problemi bu. zeynep onu iyi okullarda okutmak istemiş ama böyle bir okulda maddi açıdan rahat, her istediğine sahip olan arkadaşlarla birlikte olmak gonca'yı ezmiş ve ona zarar vermiş. evet, onun paraya ihtiyacı var ama çok sağlam bir kız gonca. paraya tamah edip annesini bırakmaz bence. onun babasına gidişi bu kadar yavan olmayacaktır diye düşünüyorum. ama diğer kısımları doğru olabilir. musa'nın evinde bir süre sonra sevgiye hasret kalır gonca ve annesine dönmek ister. yahut şöyle de olabilir; musa'nın yoğun işleri gonca'ya vakit ayırmasına engel olur ve gonca'nın başı bir şekilde belaya girebilir. ne bileyim "geç saatte dışarı çıkar, mesela, sonra karakola düşer." gibi.(tabi bu zayıf kaldı. e bu insanlar boşa senarist olmuyor. bundan daha iyi bir hikaye yazacaklardır ;)) bu durumda zeynep ortalığı yıkıp kızını geri alacaktır ya da musa kendisi isteyecektir bunu zeynep'ten. poppy'nin düşündüğü ayşe faktörü de doğru olabilir. milyonlarca olasılık var. ben de bu dizinin bu yönünü çok sevdim galiba: heyecan ve merak."
yessi gene haklısınnn
Etrafındaki herkes öyle olduğu için her ergen gibi özeniyoo,doğru…Amaa iştee neticede yine de böyle bi zengin olma isteği var o yüzden birazcık da hoşuna gitmiştir yani…:img-yes:
Bu arada dediğin gibi Gonca’nın babasına gitmesi kesinlikle Zeynep ve Gonca arasında çok büyük bi kavga çıkınca olucakk…Yoksa ne olursa olsun Gonca Zeynep’ten tamamen ayrılmaz belki bi iki gece babasının evinde kalır ama ondan sonra sözde(!) gecekonduya dönmek zor gelir yani…:icon_sorr
Sanki biraz konudan konuya atladım dimi ehe,bana mı öyle geliyoo ehuehue…Bari son bi kez daha başka bi konuya atlıyım ve çıkıyım;
Düşünsenize hele bi de arkadaşları “Baban Musa Bayri miii???:blink:” diye şaşkın şaşkın ortalıkta dolaşırsa Gonca iyice gururlanır…Musa’ya olan sempatisi daha da artar..Başta ikisine de kızgınken birden babasına olan kızgınlığı azalabilir diimi?...:)
arkadaşlar bence musa kızına kavuştuğunda onu ailesi ile tanıştırdığında bence kızını yoğun işleri yüzünden ihmal etmeyecektir.hani gazeteci soruyorya oğlunuzun bu hayatta en çok istediği şey ne diye.o da bir evlat diyor.musa evladıan kavuştuktan sonra belki bakanlıkla özel işlerini bir arada yürütmeye çalışacak.ama 16 yıl sonra kavuştuğu mutluluğu ihmal etmeye beşladığını farkedince bu mutlulukda çok hırçın olunca onu kaybetmeyi göze almayıp işinden istifa edebilir.sonuçta kendi işi var.koltuğu da hazır.böylece kızına da daha çok vakit ayıracak
benim bahsettiğim ilgisizlik ya da ihmalkarlık değildi aslında. yanlış ifade etmiş olablirim. şunu söylemeye çalışıyordum. musa kızını tanımıyor. 16 yaşında bir kıza baba olmaya çalışacak. evet, kızını çok sevecektir ama baba olmak nasıl bir şeydir musa henüz bunu bilmiyor. bu yüzden gonca'ya karşı anlayışlı olmaya çalışırken ucunu kaçırabilir. sıkmayayım derken çok salabilir. bunu da geçelim gonca'nın musa ile ilişkisi hiçbir zaman zeynep ile olduğu gibi olmayacaktır. hep bir şeyler eksik olur muhtemelen. işte gonca bu eksik şeyleri özler ve annesinin kıymetini anlar.
öte yandan, ayşe musa'yı kaybetme korkusuyla onu avucuna alırsa, musa gonca'dan zaman çalıp ayşe ile vakit geçirmeye başlayacaktır. başarabilr mi bilinmez ama ayşe ilk etapta gonca'ya yaklaşmak yerine musa'yı ondan uzaklaştırmayı deneyecektir.
dizi müziği maalesef daha önceden başka bir projede kullanılmış.ne yalan söyleyeyim hayal kırıklığına uğradım.bize daha çok uymuş bir müzik olsa da sadece bize özgü olmasını isterdim.inşallah kıraç ın diğer dizilerde olduğu gibi bu diziye de yeni güzellikler katacağını umuyorum.
herkes nerde?haklısınız konuşulacak herşey konuşuldu.olayları bütün boyutları ile analiz ettik.yeni bölümü bekleyelim bakalım...
benim bahsettiğim ilgisizlik ya da ihmalkarlık değildi aslında. yanlış ifade etmiş olablirim. şunu söylemeye çalışıyordum. musa kızını tanımıyor. 16 yaşında bir kıza baba olmaya çalışacak. evet, kızını çok sevecektir ama baba olmak nasıl bir şeydir musa henüz bunu bilmiyor. bu yüzden gonca'ya karşı anlayışlı olmaya çalışırken ucunu kaçırabilir. sıkmayayım derken çok salabilir. bunu da geçelim gonca'nın musa ile ilişkisi hiçbir zaman zeynep ile olduğu gibi olmayacaktır. hep bir şeyler eksik olur muhtemelen. işte gonca bu eksik şeyleri özler ve annesinin kıymetini anlar.
öte yandan, ayşe musa'yı kaybetme korkusuyla onu avucuna alırsa, musa gonca'dan zaman çalıp ayşe ile vakit geçirmeye başlayacaktır. başarabilr mi bilinmez ama ayşe ilk etapta gonca'ya yaklaşmak yerine musa'yı ondan uzaklaştırmayı deneyecektir.
çok haklısın.bu duyguyu hiç yaşamamış bir insan bazı şeylerin dozunu kaçırıp gonca gibi hassa birini daha da kızdırabilir.ama tekrar annesine bağlanırsa ki sanmıyorum baba sonuçta ondan soğumaz da annesine tutunmya devam edebilir ya da anne ve babsı arasında kalır.
dizinin ismi annem .ve tanıtımdaki konuşmada olduğu gibi anne çok çekecek.neler yaşayacak.görücez inşallah
bu diziyi çok beğendim.oyuncular mükemml seçilmiş.özellikle talat bulut un beden hareketleri mükemmel.ses tonu daa öyle.bir kız çocuğu senin öfken yüzünden babasız büyüdü derken ki sesin değişimine dikkatinizi çekerim.zeyneple karşılaştığı zaman yıllar önceki suçunun farkına hemen varıp başını yere eğişi ,bir duygudan diğerine mimikleri ile atlayışı o kadar akıcı ki....
bu arada reytingler de güzelmiş.reklamlardan yanlış hatırlamıyorsam kurtlar vadisi dizisi annemle çakışmayacak.saatleri farklı.çünkü reytingi düşer diye dizi yayından kalkrsa çok üzülürüm.
vahide gördüm ü de çok beğeenirim.ama burda bence herkes talat bulut un oyunculunun gölgesinde kaldı...
dizi müziği maalesef daha önceden başka bir projede kullanılmış.ne yalan söyleyeyim hayal kırıklığına uğradım.bize daha çok uymuş bir müzik olsa da sadece bize özgü olmasını isterdim.inşallah kıraç ın diğer dizilerde olduğu gibi bu diziye de yeni güzellikler katacağını umuyorum.
herkes nerde?haklısınız konuşulacak herşey konuşuldu.olayları bütün boyutları ile analiz ettik.yeni bölümü bekleyelim bakalım...
hangi projede kullanılmıs merak ettim arkadasım yarın yeni bölüm acaba neler oalcak gonca babasından cok bunalıyor sanırım musanın goncayla konusla cabalrı nasıl bir tepki alacak goncadan ters tepki yapması cok acık musanın üzülmesini nedense istemiyorum umarım emine annede zeynepi görmeye gider onların karsılasmasını da merak ediyorum ana kız gibi olmuslar
hangi projede kullanılmıs merak ettim arkadasım yarın yeni bölüm acaba neler oalcak gonca babasından cok bunalıyor sanırım musanın goncayla konusla cabalrı nasıl bir tepki alacak goncadan ters tepki yapması cok acık musanın üzülmesini nedense istemiyorum umarım emine annede zeynepi görmeye gider onların karsılasmasını da merak ediyorum ana kız gibi olmuslar
ben artık musaya kızmıyorum.bir koca olarak çok suçlu.o ayrı ama baba olarak hiç bir suçu yok.zeynepin bunu yapmaya hiçmi hiç hakkı yoktu.böyle yaparak hem kendini hem musayı hem kızını cezalandırdı.dile kolay 16 yıl....bu yüzden bende artık musanın üzülmesini istemiyorum.yıllardır zaten acı çekmiş.kimse ile evlememiş.ayşe bir yılır hayatında.onunlada mutlu bir aile hayatı kurmak için evlenecek.sevdiği için değil.şimdi bu kadar şeyden sonra bir de kzı onu üzmesin.musa mutluluğu çok hakediyor.bakın ayşenin zeynep için kadıncağız demesini bile kabul etmedi.zeynepe toz kondurmuyor.
zeynepin bir diğer hatası emine anne ile hiç görüşmemesi.kadın ona kaynanlık değil annelik etmiş.birbirlerini çok sevmişler.en azından bayramlarda bir telefon ederdi?bu kadının suçu ne?
ben artık musaya kızmıyorum.bir koca olarak çok suçlu.o ayrı ama baba olarak hiç bir suçu yok.zeynepin bunu yapmaya hiçmi hiç hakkı yoktu.böyle yaparak hem kendini hem musayı hem kızını cezalandırdı.dile kolay 16 yıl....bu yüzden bende artık musanın üzülmesini istemiyorum.yıllardır zaten acı çekmiş.kimse ile evlememiş.ayşe bir yılır hayatında.onunlada mutlu bir aile hayatı kurmak için evlenecek.sevdiği için değil.şimdi bu kadar şeyden sonra bir de kzı onu üzmesin.musa mutluluğu çok hakediyor.bakın ayşenin zeynep için kadıncağız demesini bile kabul etmedi.zeynepe toz kondurmuyor.
zeynepin bir diğer hatası emine anne ile hiç görüşmemesi.kadın ona kaynanlık değil annelik etmiş.birbirlerini çok sevmişler.en azından bayramlarda bir telefon ederdi?bu kadının suçu ne?
eş olarak cok suclu sonucta aldatmıs bunun mantıklı hiç bir acıklaması olamaz zaten ama baba olarak hiç bir suzu yok 16 yıl cok uzun bir süre 1yıl değil 2 yıl değil 16 yıl bu cok sey demek evet ayşeye aşık değil sadece vakit gecmeden baba olmak istiyordu ama artık bir kızı var ayşede artık arkasından baka kalsın sinir oluyorum kadına gonca baslarda babasına cok kızacak ama anlamaya calısırsa araları gayet iyi olur
Kanal D, bu sezon dizi konusunda inanılmaz bir yol aldı.. Gerçekten çok güzel dizilerin çoğu Kanal D ekranlarında yer alıyor..
Yeni sezon dizileri “Annem” çok iyi.. “Elveda Derken”, Kavak Yelleri” çok iyi diziler.. “Yaprak Dökümü” tüm güzelliğiyle sıkmadan devam ediyor.. “Binbir Gecce” de eski keyif yok ama yine de fena değil.. “Arka Sokaklar”da yeni sezonda canlı bir şekilde devam eden diziler arasında..
kaynak:gecce.com
lütfen Biri Bana Bu Resimleri Nereden Bulduğunu Söylesin.
Kanal D Nin Sitesinde Yok Da Nereden Buluyorsunuz .
Gonca Parayi Aldi Mi Almadi Mi ?
Ben Ce Almamali Babalik Para Vermek Değil Ki ..
sana katılıyorum kınalı babalık parayla olmaz.bence gonca annesini para yüzünden terk etmez.zeynep goncanın babasında para aldını ögrenince cok kızacak.zaten 2.bölümde de demişti iş arıyomus zeynep,ne yapar ne eder iş bulur ama bu musa yardımıyla mı ulur bilmem.:icon_whis
saHra_ resimler için teşekkürler.
gonca resimlerde babasına çok soğuk davranıyor bence parayı da almadı ayrıca hemen musa nın da parayı vermesi iyi değil bence.ama oda harçlık olarak veriyo bi yandan da kötü niyetli değil ama para vererek baba olunmuyor.
dizimizin başlamasına az kaldı ya bir an önce perşembe olsa da izlesek :)
Arkadaşlar ben bir şey soracağım...Geçen hafta ikinci bölümde Ali Erkazan vardı...Nine ile karakola geldi..Acaba Ali Erkazan konuk oyuncumuydu ?Jenerikte adını göremedim de?
baris[a]rock 19-09-07, 15:04 Arkadaşlar ben bir şey soracağım...Geçen hafta ikinci bölümde Ali Erkazan vardı...Nine ile karakola geldi..Acaba Ali Erkazan konuk oyuncumuydu ?Jenerikte adını göremedim de?
galiba konuk oyuncuydu ilk defa o bölümde oynadı müge ama bundan sonra ki bölümlerde oynıycak olabilir:good:
rock;4833495']ayy ne güzel söz sweet10 para vererek baba olunmuyor bu arada ben SUMRU!!!
bende duygu :) memnun oldum
jenerikte ali erkazan ın rolüne dikkat etmedima ama ilk bölümde de vardı bence konuk oyuncu değildir o
pinarsayü85 19-09-07, 15:09 Arkadaşlar ben bir şey soracağım...Geçen hafta ikinci bölümde Ali Erkazan vardı...Nine ile karakola geldi..Acaba Ali Erkazan konuk oyuncumuydu ?Jenerikte adını göremedim de?
valla ali erkazan ismi,dizi başlamadan çönce gazetelerde falan oyuncular arrsında geçiyordu hem de baş sıralarda....:img-yes:
heralde kadroludur:icon_whis
baris[a]rock 19-09-07, 15:09 ben ilk bölümde göremedim:(!!!dikkat mı etmedim ama hangi rolde otçu nine tişörtçü kadın peynirci amca iç çamaşırcı abi başka:D(bu arda peynirci amcaydı galiba yalancı yarimin ilk bölümlerinde aşçıydı:img-wink:
Annem dizisinin hafta sonundaki özetini izledim çok başarılı bir iş çıkarmışlar senaryo çok ii oyunculara zaten bişi denemez hepsi kendilerini oyunculukta ispatlamış birçok başarılı işe imza atmış kişiler bide diğer dizilerin aksine olayları uzatmıyorlar,başka bir dizide olsaydı belkide goncanın musayı öğrenmesi 1 ayı bulabilirdi.Duyguları çok ii ifade ediyorlar,dizide herşey yerli yerinde bence çok başarılı bir iş zaten reytinglerde ii galiba artık sıksık beni burda göriceksiniz;)herkese mrb:)
Gülşah&yeom-jan 19-09-07, 18:51 bence dizideki musa simdi esas ismini bilmiyorum bence bu yasina rahmen cok yakisikli bi adam
Talat bulut :img-wink: evet bence de insana yaşını düşündürmüyor.Zaten oyunculuğuyla gündeme gelen gerçek bir sanatçı olduğu için birçoğumuz onu geç tanıdı, ama o performansından ve görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor :good:
yagmurkusagı 19-09-07, 18:56 yarın akşamı iple çekiyorum özellikle goncanın babasıyla konuşmasını
ayşenin etekleri tutuşmaya başladı eee artık 2. planda tabi acısını gazetedekilerden çıkaracak
zeynebin öfkesinin bu kadar büyük olması bence sevgisinin büyük olmaısndan kaynaklanıyor ama hala musaya kızması doğrı değil sonuçta goncanın babası tabikide kızını görmek isteyecek onun hakkı bu
öncelikle ULKEM,N-E-Z- hoşgeldiniz:img-wink::img-grin2
ne kadar güzel aanneem ailemiz gittikce genişliyor
artık bir aile imzasi yapsak diyorum arkadaşlar:D
yarın olsada bir an mnce diziyi izlesek cok güzel bir blüm olacak
vallaa izlemek için sabırsızlaniyorum
GÜLŞAH imzalar için cok sagol cok güzel olmuşlar:happy0064:img-grin2
sana katılıyorum kınalı babalık parayla olmaz.bence gonca annesini para yüzünden terk etmez.zeynep goncanın babasında para aldını ögrenince cok kızacak.zaten 2.bölümde de demişti iş arıyomus zeynep,ne yapar ne eder iş bulur ama bu musa yardımıyla mı ulur bilmem.:icon_whis
bu çok mantıklı.musa zeynepin haberi olmadan ona iş bulabilir.belki bundan mehmetin haberi olur.böylece iş ulduğu için zeynep rahatlar.musanında vicdan...o da çok acı çekiyor.zeynep o kadar mağrur ki daha acısını farkedemiyor.o karşılaşmada musa başını önüne eğiyor.zeynepinse başı dik...
valla bu çok mantıklı.zeynep e iş konusunda musa yardım edecek ama bundan zeynepin yardımı olmayacak.belki mehmetin haberi olacak.böylece musa vicdanını rahatlatmaya çalışacak.o da çok acı çekiyor ama yazıkkkkk
vallaaa bnedece kesinlikle şu beklediği iş yerinden telefon gelecek
ve sonunda işe girecek olmasi gercekten cok iyi
ama her ne olursa olsun zeynepin musadan yardim akbul etmemesi cok güzel
musadan para konusunda yardim etmesini bende hiç ama hiç istemem
zeynep kendisinde dediği gibi musa muhtac olmadi
bir şey soracam ama yanliş anlamayin musa sizce acı cekmeye cocogunu ögrendiği anda mi başladi yoksa zeynep onu terk ettiğinde mi:icon_whis
Talat bulut :img-wink: evet bence de insana yaşını düşündürmüyor.Zaten oyunculuğuyla gündeme gelen gerçek bir sanatçı olduğu için birçoğumuz onu geç tanıdı, ama o performansından ve görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor :good:
her söze karşılık yazıyorum.kusura bakmayın.ben daha önce de belirtmiştim.bazı insanlardan yıllar çok şey alırken bazılarına da yarıyor.bu örnekte olduğu gibi.ayrıca kirli sakal bırakınca daha genç göründüğünü düşünüyorum.
neyse dizi ile ilgili yazayım.inşallah zeynep kızının bu tepkisinden sonra musaya biraz tolerans gösterir
bir şey soracam ama yanliş anlamayin musa sizce acı cekmeye cocogunu ögrendiği anda mi başladi yoksa zeynep onu terk ettiğinde mi:icon_whis
hımmmmmmmmm!musa zeynep gittiğinden beri hep acı çekti bence.15 yılını nasıl geçirdi bilmiyoruz ama ayşe son bir yıldır hayatında.bakan olmasaydı belki ayşe de olamyacaktı hayatında.bu acı yıllardır içinde duruyordu.çocuğunun olduğunu öğrenince kendisinin de belittği gibi içinde pekçok duygu galeyana geldi.zeynepi gördüğünde acısı önce mahcubiyete,sonra kızgınlık karışımına döndü.valla helal olsun talat bey bütün bunları da oyunculuğu ile çok güzel ifade etti
vallahi bence eğer zeynep gittiğinde acı çekmeye başlasaydı, mutlaka arayı sorardı. yıllarca hiç merak etmemiş belli ki. üzülmüştür belki ama acı çektiğini, pşman olduğunu hiç sanmıyorum.
hımmmmmmmmm!musa zeynep gittiğinden beri hep acı çekti bence.15 yılını nasıl geçirdi bilmiyoruz ama ayşe son bir yıldır hayatında.bakan olmasaydı belki ayşe de olamyacaktı hayatında.bu acı yıllardır içinde duruyordu.çocuğunun olduğunu öğrenince kendisinin de belittği gibi içinde pekçok duygu galeyana geldi.zeynepi gördüğünde acısı önce mahcubiyete,sonra kızgınlık karışımına döndü.valla helal olsun talat bey bütün bunları da oyunculuğu ile çok güzel ifade etti
hep içinde bir pişmanlik oldu bencede hep keşke dedi :icon_sorr
ama seert görünümlü oldugun belkide bunu bu zamana kadar belli etmedi kimseye zaten zeynepi ilk gördüğünde birden geri adim atti:img-yes:
ama ne yalan söylüyeyim dogrusu ebn pişmanliğini zeynepe olan sevgisini daha belirgin sahnelerle ve kendi agzından duymak isterim:img-yes:
son olarak benccede helal olsun talat abi süper bir oyunculuk serg:img-yes:iliyor
hoşbulduk:)ayşe içten pazarlıklının biri tabii şimdi musa için önemli olan kızı içiiçini yiyiyo geri plana düşçek acaba eski karısına dönermi dieee hıh musa garibim yaa nasıl diodu bir gecede bütün ii we kötü duyguları yaşadım yazık yaa adama ama bi yandan da zeynep haklı aldatılmış bi kadın sonuçta iki tarafında haklı olup haksız olduğu noktalar war ama olan goncaya oldu hem tam da ergenlik sancıları çeken yırtıcı zamanında arkadaşlarından sakladığı gerçek yaşamı ve annesi,kendini olduğundan farklı göstermenin,onu gerçekten o olduğu için sewmezlerse diye gelen düşünceler,babasız zor koşullar altında büyümesinin...bütün hepsinin zorluğu altında... ondan saklanan bütün sırları bir anda öğrenio herkes gibi bende tepkisini merak ediyorum zaten fragmanda da gördük başta annesine tepkili ama dayısının konuşması ve herşeyi öğrenmenin isteği ile annesine biraz yumuşaya bilir...babasına wereceği tepki başta zor olucak gibi öle görünüoo fragmanda filan musa arkasından koşturuyo,dizinin tanıtım fragmanında bi cümle wardı kızım birgün kendi hayatını kurdu o hayatta bana yer yoktu bu cümleden ben goncanın babasının yanına gideceğini anlıorum şimdilik olayların gidişatı pek de fazla belli diil ama çok başarılı bir dizi senaristlerin bizi şaşırtacağına inanıorum.Herkese tekrar mrb:)
vallahi bence eğer zeynep gittiğinde acı çekmeye başlasaydı, mutlaka arayı sorardı. yıllarca hiç merak etmemiş belli ki. üzülmüştür belki ama acı çektiğini, pşman olduğunu hiç sanmıyorum.
aslında benim aklımı kariştiranda bu zaten işte bu yüzden kendi agzından duymak istiyorum
nedenlerini pişmanliğini ve yaşadiklarini musa beyin anlatmasini istiyorum
pişman olmaina pişmanda bunu biraz daha belli etmeli yoksa zeynep&musa cifti tekrar birlikte olsun diyemem sanirim:icon_sorr
ama zeynep te o kadar sert mizaçlı ki.musa da haklı çok büyük bir hata yaptığının.bu kusurunun telafisi olmaz da zaten.ama haklısın yine de.16 yıl herşeyden bihaber olam yerine zeynepe hissettirmeden ona rahat bir hayat yaşatabilirdi.zeynepin başak şansı olamayıp babasının arsasına gideceğini tahimn etmeliydi.hadi bunu düşünemedi onu arayıp bulabilirdi.yine gizlice bir eli onun üzerinde olurdu.bu süre içinde kızı olduğunu da öğrenirdi.goncanın bu kadar hırçın olmasına da gerek kalmazdı.kimse bu kadar üzülmezdi...
Ben bu diziyi Vahide Gördüm var diye izlemeye başlayanlardanım,ama 2. bölümde daha çok çekti beni içine tabii konunun oturması yön alması için birkaç bölüm geçmesi gerekiyor bence onun için şimdilik insanlar pek keşfetmedi diye düşünüyorum ama bence kemik izleyicisi oturdu bile yazdıklarınızı okuyunca böle düşündüm.Hele sorgulamaya başlanması bence çok ii,dilerim çok başarılı olur oyuncu kadrosu emektar oyunculardan da oluşuyor.Çok takdire değer:good:Yolu açık olsun :happy0064:happy0064
lütfen Biri Bana Bu Resimleri Nereden Bulduğunu Söylesin.
Kanal D Nin Sitesinde Yok Da Nereden Buluyorsunuz .
Gonca Parayi Aldi Mi Almadi Mi ?
Ben Ce Almamali Babalik Para Vermek Değil Ki ..
kanal d de resimler var ama buraya eklenenle aynı deil sanırsam.
babalık para vermek değildir çok doğru dedin
hıı bu arada ailemiz büyüyo.yeni gelenleri gördükçe seviniyorum.
hepiniz hoş geldiniz (yeniler) :)
bitanem_61 19-09-07, 21:07 Öncelikle herkese merhabalar Açıkcası diziyi izlemeyi pek düşünmemiştin tek merak ettiğim zeynep niye yıllarca kızını sakladığıydı kocası aldattığı için sakladığını öğrenin ce biraz hayal kırıklığı yaşadım daha büyük bir sebep beklemiştim belkide ondandır neyse şimdi diziyi merak ediyorum ve her hafta neler olacak diye merak ediyorum arasıra burayıda takip ediyorum fırsat buldukca bende düşündüklerimi yazıcam
|