Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
Zeynep'in As Yapıda çalışmasını Musa Bayrı'nın ayarladıgını sanmıyorum. Emine Hanım'ın Zeynep'in çalıştığı şirketin adını duyunca şaşırması çok normal. Henüz halka açıklanmamış olsa da Emine Hanım, As Yapı'nın Musa Bayrı'nın şirketi ile ortak oldugunu biliyordur muhtemelen. Bu ortaklık hem Zeynep, hem de Musa'ya sürpiz olacak, ikilinin karşı karşıya gelmesi için yeni bir platform yaratacaktır. Gonca'nın bir süre babasıyla yaşamayı seçeceğini ve annesinin evinden ayrılacağını düşünüyorum. .
Ben sanki evde yenen yemekte bu ortaklık mevzusu konuşuldu diye hatırlıyorum. Emine hanımın kulağına da orada çalınmıştı As yapı ortaklığı..
Zaten dediğin gibi Musa'nın o işi Zeynep'e ayarlaması mümkün değil. Zeynep o iş başvurusunu çok daha önce yapmıştı. Bu sadece kaderin yani senaristlerin ileride Musa-Zeynep karşılaşmalarını fazlalaştırmak adına yarattıkları hoş tesadüf.. Ben de Zeynep'in o şirkette sekreter olarak kalmayıp yeteneği ve eski bilgileriyle daha iyi pozisyonlara geleceğini, hatta iki şirketin toplantılarında patronları tarafından çok sevilen ve el üstünde tutulan bir eleman olarak zaman zaman Musa'nın Zeynep'i kıskanacağı, ona karşı hislerinin çok derin olduğunun farkına varacağını falan düşünüyorum.. Tabii bunlar çok klasik senaryo ama uzun zaman sonra burada gördüğüme çok sevindiğim sevgili mizrak_tutucu'nun da dediği gibi önemli olan hayatın içinden abartıya kaçılmadan güzel işlenmesi senaryonun.. Tabii oyuncuların katkıları da cabası..
Ben Zeynep'in babasının yanına pek öyle isteyerek gideceğini düşünmüyorum.. Annesine kızsa da yuva olarak benimsediği yer annesinin yanı.. Bunu zaten dayısının yanından sabah sessizce eve dönerek gösterdi.. Belki babasına gitmesine etken babaannnesinin sıcak davranışları olur ki bunu önümüzdeki bölüm göreceğiz inşallah. Ama Musa nın öyle artık senin herşeyinden ben sorumluyum, artık kararları ben veririm baskısı,bence ters tepebilir. Onun gibi bir adam için çok zor olsa da keşke yanlızken yaşadığı duygusal anları biraz olsun Gonca görebilseydi ya da ona hissettirebilseydi..Para vermekten daha çok etkilerdi Goncayı.. Hoş adam da ne yapacağını şaşırdı, bunca sene babalık nedir bilmediği için, nasıl davranacağını, neyi telafi edeceğini bilemedi belki ilk anda..
Ratinglere çok sevindim, demekki 3 bölümde de olsa izleyiciyi fethetmeyi bilmişler, tebrikler..
bende üzülerek söylüyorum ki musa nın zeynepe olan sevgisi maalesef bitmiş.ayşeyi de nasıl anlatsam ki sadece bir kadın olarak beğeniyor.ama bu beğeni yıllar önce zeyneple yaşadıklarından çok daha farklı.ben 2.bölümün sonundaki ilk karşılaşmalarında sanmıştımki musa hala seviyordu karısını.ve de bu karşılaşmadan sonra kzı için ayşe ile oaln geleceklerini sorgulayacağını düşünmüştüm.ama adam evlenmeye niyetli.ne zeyneple karşılaşması ne de kızının hatırı bunu değiştirmeyecek.belki musa ayşe ile evlenmeden önce yani sular durulduktan sonra kızına fikrini sorar ne dersiniz?
bence bitmemiş ayse'yi sevdigi falan yok o sadcde sevdigin sanıyo bakın görün:) o sahne de küplere binidim musa çok durgundu... musanın mimikleri ve harketlerine dikkat ederseniz zeyneple konusma esnasındaki suart ifadesi bakısı falan mesla zeynep öfkeli ama hala musayı seviyo zeynepin sert davranışlarında sonra musanın surat ifadesine bakarsanız bide musa çok duygusal bir ya öyle sert görunuyo ama özünde duygusal biri..
ben hala sevdigi kansındayım canım... bu iddamı sürdüryorum.. ve devam edecem:):) sence pişmanlıgı aldatmaktan diyosun ki öyle zaten sence bu pişmanlık öncden yani kızın ögrenmeden öncemi geliyo yoksa kızın ögrendikten sonra mı pişmanlıgı artı bana göre önceden geliyodu ama sonrda daha fazla oldu bence kızın ögrenmesinden sonrda dah fazla daha çok artı gibime geliyo:) çünkü dikkat edersen canım orda ayse soruyo önceden mi yoksa kızın ögrendikten sonra mı geliyo orda musa tam bir cevap vermedi aa agzımdan lafmı alıyosun sen:)
evet sonrada sen benim sevdiğim ve evleneceğim kadın felan demeler
bilmiyorum musanın ne verdiği cevaplar nede tavırlari beni hiç tahmin etmedi
umarim en kısa zamanda daha net birşey doyarız musadan
aldattiği için pişman ama böyle 16 yıl suren onu rahatsız eden bir şey degil
arkadaşlar o kısmı net izleyemedim.o malum yerde ayşenin yatağında konuşurlarken ayşe ne kadar sürdü diye soruyor?o sorduğu neydi?musa birkaç hafta sürdü demişti
evet sonrada sen benim sevdiğim ve evleneceğim kadın felan demeler
sen merak etme canım ayse meslesin kökten biticek yav zaten bu mafya kokten bitrecek işini:):) sinirleriniz bozmayın sonra orta da ne ayse kalacak ne bir sey:):)
bende üzülerek söylüyorum ki musa nın zeynepe olan sevgisi maalesef bitmiş.ayşeyi de nasıl anlatsam ki sadece bir kadın olarak beğeniyor.ama bu beğeni yıllar önce zeyneple yaşadıklarından çok daha farklı.ben 2.bölümün sonundaki ilk karşılaşmalarında sanmıştımki musa hala seviyordu karısını.ve de bu karşılaşmadan sonra kzı için ayşe ile oaln geleceklerini sorgulayacağını düşünmüştüm.ama adam evlenmeye niyetli.ne zeyneple karşılaşması ne de kızının hatırı bunu değiştirmeyecek.belki musa ayşe ile evlenmeden önce yani sular durulduktan sonra kızına fikrini sorar ne dersiniz?
sana bende malesef katılıyorum:icon_sorrbendece musa şu an zeynep birşeyler hissetmiyorum:icon_sorr
belki ilerde tekrar aşik olur ama şimdi birşey yok
ama şuda net bir şeyki zamanında zeynep'e hissettiği şeyle ayşeye hissettği şey cok ayrı
yagmurkusagı 21-09-07, 12:05 evet sonrada sen benim sevdiğim ve evleneceğim kadın felan demeler
musa ketum bir adam sevgisini pek fazla göstermiyor anneside demişti adamın ağzından çıkan değil bence yüreğinden geçen önemli
üstelik bence ayşe musanın sevgisinden emin değil korkuyor düğün resimlerini yayınlamadı kızı olduğunu öğrenince telaşlandı çünkü zamanında zeynebi ne kadar çok sevdiğini biliyor bu aşkın yeniden alevlenmesinden korkuyor
Ben sanki evde yenen yemekte bu ortaklık mevzusu konuşuldu diye hatırlıyorum. Emine hanımın kulağına da orada çalınmıştı As yapı ortaklığı..
Zaten dediğin gibi Musa'nın o işi Zeynep'e ayarlaması mümkün değil. Zeynep o iş başvurusunu çok daha önce yapmıştı. Bu sadece kaderin yani senaristlerin ileride Musa-Zeynep karşılaşmalarını fazlalaştırmak adına yarattıkları hoş tesadüf.. Ben de Zeynep'in o şirkette sekreter olarak kalmayıp yeteneği ve eski bilgileriyle daha iyi pozisyonlara geleceğini, hatta iki şirketin toplantılarında patronları tarafından çok sevilen ve el üstünde tutulan bir eleman olarak zaman zaman Musa'nın Zeynep'i kıskanacağı, ona karşı hislerinin çok derin olduğunun farkına varacağını falan düşünüyorum.. Tabii bunlar çok klasik senaryo ama uzun zaman sonra burada gördüğüme çok sevindiğim sevgili mizrak_tutucu'nun da dediği gibi önemli olan hayatın içinden abartıya kaçılmadan güzel işlenmesi senaryonun.. Tabii oyuncuların katkıları da cabası..
Ben Zeynep'in babasının yanına pek öyle isteyerek gideceğini düşünmüyorum.. Annesine kızsa da yuva olarak benimsediği yer annesinin yanı.. Bunu zaten dayısının yanından sabah sessizce eve dönerek gösterdi.. Belki babasına gitmesine etken babaannnesinin sıcak davranışları olur ki bunu önümüzdeki bölüm göreceğiz inşallah. Ama Musa nın öyle artık senin herşeyinden ben sorumluyum, artık kararları ben veririm baskısı,bence ters tepebilir. Onun gibi bir adam için çok zor olsa da keşke yanlızken yaşadığı duygusal anları biraz olsun Gonca görebilseydi ya da ona hissettirebilseydi..Para vermekten daha çok etkilerdi Goncayı.. Hoş adam da ne yapacağını şaşırdı, bunca sene babalık nedir bilmediği için, nasıl davranacağını, neyi telafi edeceğini bilemedi belki ilk anda..
Ratinglere çok sevindim, demekki 3 bölümde de olsa izleyiciyi fethetmeyi bilmişler, tebrikler..
öncelikle bende gercekten dizi de emeği gecen herkese cok teşekkür edeirm
gercekten oyunculuk hikeye ,müzikleriyle harika bir iş cıkarmişler şimideden
bizleri ekrene kitlemeyi başardlar bende cok tebrik ediyorum
son olarak dediklerine hep katılıorum hemde olmasini cok ama isterim
bence hala zeynepi seviyor yagmur kusagı arkdasımın( isimin ne bilmiyorum canım kusura bakma) söyledikleri çok dogru katılıyorum yani hala zeynepi seviyo zeyneple konusma esnasındaki yuz ifadesi bakısları yani Ayse ile konusruken o surat yok ondan Ayse2yi sevdigi falan yok sevdigin sanıyo tekrar yeniliyorum SEVMİYO SADECE SEVDİGİN SANIYO OLUR YA ÇOK GÖRDUM BÖYLe SEVİYORUM DİYiPTE SEVDİGİN SANAn DİZLERDE YANİ:)
yagmurkusagı 21-09-07, 12:12 bence hala zeynepi seviyor yagmur kusagı arkdasımın( isimin ne bilmiyorum canım kusura bakma) söyledikleri çok dogru katılıyorum yani hala zeynepi seviyo zeyneple konusma esnasındaki yuz ifadesi bakısları yani ayse konusruken o surat yok onda aysei sevdigi falan yok sevdigin sanıyo tekrar yeniliyorum SEVMİYO SADECE SEVDİGİN SANIYO OLUR YA ÇOK GÖRDUM BÖYELS EVİYORUM DİİYPTE SEVDİGİN SANA DİZLERDE YANİ:)
bende sana katılıyorum ayşeye çok boş bakıyor ama zeynebe bakışında çok anlam var herkes biliyor zamanında çok sevdiğini bence bitmedi bu aşk
bu arada ismim yasemin canım
Gonca her ne kadar farkında olmasa da annesini çok seviyor. Eyman (veya Eymen) ile ilişkisi ilerler ve babasının sundugu villa, evde çalışanlar, şık oda, bilgisiyar ve benzeri nedenlerle babasının evinde oturmayı tercih edebilir. Emine Hanım'ın bu konuda rolü olacağı kesin. Tabii Gonca iki ev arasında da gidip gelebilir. Babasının evinin rahatlıgından hoşlanabilir. Ama 16 senedir sadece annesiyle büyüyen bir kız -ergen de olsa-annesini çok özleyecektir.
Musa'nın derinlerde bir yerlerde hala Zeynep'e aşık oldugunu düşünüyorum. Milletvekili ve bakan olarak güç odağı olan bir adamın 15-16 senedir birçok talibi çıkmıştır. Ama elinden kaçırdıgının farkında olan Musa bu kadar zamandır evlenmediyse evlenmek istemedigi içindir. Ayşe'yle evlenmeyi düşünmesinin nedeni ise Musa için Ayşe'nin bir tür iktidar sembolü olması (trophy wife) ve zaman içinde kendisini çocuk yapmaya ikna edebileceği yanılmasından muztarip olmasıdır.
Musa şu aralar haklı olarak Zeynep'e kızgın. Zeynep pişman oldugu bir hatasına ragmen onu terk eden ve en çok istedigi şeyi (evlat) ondan 16 sene gizleyen bir kadın. Kendini bu kızgınlıkla Ayşe'ye itmesi normal. Ayşe de tehlikenin farkında kendi bölgesini (Musa) sağlama almaya çalışıyor. Ama devran eninde sonunda dönecektir.
Ayşe Zeynep'in ezikliğini vurgulayarak, Musa'ya adeta kendisinin daha uygun bir eş oldugu mesajını veriyor. Tehdit altında hissetmese böyle yapmazdı.
Ben de Zeynep'in yükselişiyle, Musa'nın tekrar ona aşık olacağını düşünüyorum. Dizide iki aşk üçgeni olacak sanki (Zeynep-Musa-Ayşe ve Musa-Zeynep-Ali)....Gonca da zaman içinde Zeynep-Musa birlikteliği için çalışacaktır. Anne ve babasına kızgınlıgı bittikten sonra. Emine Hanım da yardımcısı olacaktır. Her ikilinin taraftarları olacağı için Anne-Kız, Kız-Baba, Anne-Baba çekişmelerinin yanısıra bir de bu grupların kendi ideal çiftlerini yaratma çabalarını izleyeceğiz zaar.
Musa'nın kızına harçlık vermesi çok normal. Bir gece içinde baba (veya anne) olmak ögrenilemez. Herşey gibi baba ve anne olmakda zaman ve emek işidir. Yeşilçam filmlerinin ve genel kanın aksine bu iş içgüdüsel olarak da bilinmez. Anneler ve babalar çocuklarına bakıp, birden bire içgüdüsel olarak ebeveyn olmayı öğrenmezler. Bazılarının ebeveynlige yeteneği ve eğilimi daha fazladır, her iş gibi bu da iş üzerinde ve biraz da eğitimle ögrenilir. Musa da hata yaparak baba olmayı ögrenecek, Zeynep de her hatasını kafasına kakacak, kimi zaman da üzerine çok gittigine pişman olup Musa'yı avutacaktır.
bende sana katılıyorum ayşeye çok boş bakıyor ama zeynebe bakışında çok anlam var herkes biliyor zamanında çok sevdiğini bence bitmedi bu aşk
bu arada ismim yasemin canım
memenun oldum yasemin'cim bende Sevgi biz bu iddamız surdurelim yanlımyacagımıza inanıyorum.. dedigin gibi zeynep'e bakışlarında çok anlma var bide öyle bakıyo ki ben çok dikkat ediyorum ikisin sahnelerine zeynep'in biraz saguk sert davranışında o suratın nasıl sumrutgun üzgün falan:) ikisi birbirine öfkeli zeynep onu aldatıgı için musa ise kızın sakladıgı için ama bu öfkenin altında ikisinde birbirine sevgisi yatıyo hoş musa gidipte aaa zeynep ben seni hala seviyorum diyemez zaten cesaret edemez bu yatıklarından sonra ama onu sevgisi içnide:) YASEMİN DEDİG GİBİ KETUM BİR ADAM DUYGULARIN BELLİ ETMİYO SONRDA BİR ODAYA KAPANIYO AGLIYO MESLA:)
yagmurkusagı 21-09-07, 12:23 memenun oldum yasemin'cim bende Sevgi biz bu iddamız surdurelim yanlımyacagımıza inanıyorum.. dedigin gibi zeynep'e bakışlarında çok anlma var bide öyle bakıyo ki ben çok dikkat ediyorum ikisin sahnelerine zeynep'in biraz saguk sert davranışında o suratın nasıl sumrutgun üzgün falan:) ikisi birbirine öfkeli zeynep onu aldatıgı için musa ise kızın sakladıgı için ama bu öfkenin altında ikisinde birbirine sevgisi yatıyo hoş musa gidipte aaa zeynep ben seni hala seviyorum diyemez zaten cesaret edemez bu yatıklarından sonra ama onu sevgisi içnide:) YASEMİN DEDİG GİBİ KETUM BİR ADAM DUYGULARIN BELLİ ETMİYO SONRDA BİR ODAYA KAPANIYO AGLIYO MESLA:)
memnun oldum sevgi evet bu iddamızı sürdürelim yanılmayacağız
dediğin gibi sevdiğini söyleyemez kendisinden nefret ettiğini düşünüyor yaşadığı pişmalığın boyutunu odasına kapandığında görüyoruz kimse bilmiyor ama sadece annesi farkında
memnun oldum sevgi evet bu iddamızı sürdürelim yanılmayacağız
dediğin gibi sevdiğini söyleyemez kendisinden nefret ettiğini düşünüyor yaşadığı pişmalığın boyutunu odasına kapandığında görüyoruz kimse bilmiyor ama sadece annesi farkında
umarım kısa bir zamanda ali ile zeynep arasında sürekli goncanın bize duyuyrurcasına bu adam sana aşık demesini annesi önemser de musa da bunu öğrenir ve o odaya kapanıp bir de aşk acısı için ağlar...çok mu gaddar oldum?
umarım kısa bir zamanda ali ile zeynep arasında sürekli goncanın bize duyuyrurcasına bu adam sana aşık demesini annesi önemser de musa da bunu öğrenir ve o odaya kapanıp bir de aşk acısı için ağlar...çok mu gaddar oldum?
buna bie ekleme daha yapayım.ali polisi işe giderken dinlediği şarkı bir mesajdır bence.elbet birgün kavuşacağız.bu böyle yarım kalmayacak
yok yok hiç gaddar olmadın.Zeynep'in yaşadığı acıların yanında Musa'nın yaşayacakları hiç olur.Umarım tahmin ettiğimiz gibi Zeynep,işinde yükselir,maddi olarak güçlenir,eski kıyafetleri üzerinden atar şıkır şıkır toplantılara girer ve başarılı işlere imza atar.Eee bir de yanında ona aşık Ali Polis'de oldu mu,Musa kıskançlıktan ne yapacağını şaşıracak diye düşünüyorum.
Ayşe,devamlı Zeynep'in perişan ve ezik olduğunu vurgulayıp duruyor.Zeynep, kariyer basamaklarını emin adımlarla bir çıksın da bakalım kim ezik o zaman hepbirlikte göreceğiz?
Ayyy super olmus ya dunki bolum vallaha, gonca varya annesini affedecegi hic
tahmin bile etmedi ama bence iyi bir adim atti gonca.. Hele o musanin kizina
veridigi 100 ytl niye aldi bilmiyorum, Ben olsam almazdim...
Onca yil eski karini aramiyor insan bakar ne halde ama nerde Neyse herkezin kendine
gore hakli tarafi vardir ::)..
Baksana mac olmasaymis abde 1 ci gelmisler super ya!!
Gonca her ne kadar farkında olmasa da annesini çok seviyor. Eyman (veya Eymen) ile ilişkisi ilerler ve babasının sundugu villa, evde çalışanlar, şık oda, bilgisiyar ve benzeri nedenlerle babasının evinde oturmayı tercih edebilir. Emine Hanım'ın bu konuda rolü olacağı kesin. Tabii Gonca iki ev arasında da gidip gelebilir. Babasının evinin rahatlıgından hoşlanabilir. Ama 16 senedir sadece annesiyle büyüyen bir kız -ergen de olsa-annesini çok özleyecektir.
Musa'nın derinlerde bir yerlerde hala Zeynep'e aşık oldugunu düşünüyorum. Milletvekili ve bakan olarak güç odağı olan bir adamın 15-16 senedir birçok talibi çıkmıştır. Ama elinden kaçırdıgının farkında olan Musa bu kadar zamandır evlenmediyse evlenmek istemedigi içindir. Ayşe'yle evlenmeyi düşünmesinin nedeni ise Musa için Ayşe'nin bir tür iktidar sembolü olması (trophy wife) ve zaman içinde kendisini çocuk yapmaya ikna edebileceği yanılmasından muztarip olmasıdır.
Musa şu aralar haklı olarak Zeynep'e kızgın. Zeynep pişman oldugu bir hatasına ragmen onu terk eden ve en çok istedigi şeyi (evlat) ondan 16 sene gizleyen bir kadın. Kendini bu kızgınlıkla Ayşe'ye itmesi normal. Ayşe de tehlikenin farkında kendi bölgesini (Musa) sağlama almaya çalışıyor. Ama devran eninde sonunda dönecektir.
Ayşe Zeynep'in ezikliğini vurgulayarak, Musa'ya adeta kendisinin daha uygun bir eş oldugu mesajını veriyor. Tehdit altında hissetmese böyle yapmazdı.
Ben de Zeynep'in yükselişiyle, Musa'nın tekrar ona aşık olacağını düşünüyorum. Dizide iki aşk üçgeni olacak sanki (Zeynep-Musa-Ayşe ve Musa-Zeynep-Ali)....Gonca da zaman içinde Zeynep-Musa birlikteliği için çalışacaktır. Anne ve babasına kızgınlıgı bittikten sonra. Emine Hanım da yardımcısı olacaktır. Her ikilinin taraftarları olacağı için Anne-Kız, Kız-Baba, Anne-Baba çekişmelerinin yanısıra bir de bu grupların kendi ideal çiftlerini yaratma çabalarını izleyeceğiz zaar.
Musa'nın kızına harçlık vermesi çok normal. Bir gece içinde baba (veya anne) olmak ögrenilemez. Herşey gibi baba ve anne olmakda zaman ve emek işidir. Yeşilçam filmlerinin ve genel kanın aksine bu iş içgüdüsel olarak da bilinmez. Anneler ve babalar çocuklarına bakıp, birden bire içgüdüsel olarak ebeveyn olmayı öğrenmezler. Bazılarının ebeveynlige yeteneği ve eğilimi daha fazladır, her iş gibi bu da iş üzerinde ve biraz da eğitimle ögrenilir. Musa da hata yaparak baba olmayı ögrenecek, Zeynep de her hatasını kafasına kakacak, kimi zaman da üzerine çok gittigine pişman olup Musa'yı avutacaktır.
izinle bu söylediklerine imzam gelsin t t t..:) çok mantıklı zaten benimde vurguladıgım bu hala zeynep karsı sevgi bitmedi ben bu kandayım:)
NOT: BU ARDA DİZİN 3 BÖLÜMÜN TEKRARI PAZAR GÜNÜ GECE SAAT 00.05 GECECİLERE DUYURLUR BELKİ FRGMANI VERİRLER YENİ BÖLÜMÜN YADA ÖNCE Kİ HAFTA GİBİ DAHA ÖNCE DE GÖREBİLİRZ BEN HABER VEREM DEDİM BİLGİNİZE..
Goncanın annesine yolda yürürken "paran varmı,zaten bu parayı ne yapacagımı bilmiyorum" demesi annesini ne kadar cok sevdiğini ve aslında affettiğini göstermez mi..
her zaman istediği özendiği bir hayatı yakalamışken babasına yinede mesafeli hatta buz gibi durması ama bir yandan da arkadaşlarına (eymen'e) artık babasından- ailesinden bahsetmesi bana daha faklı şeyler düşündürüyor..
aslında goncanın özlediği istediği bir babaymış..bunun rahatlıyla mı arkadaşlarına karşı daha dik duruyor artık..
babası fakir birisi olsaydı yine bunu hissedermiydi diye de düşünüyorum..
arkadaşlar seda akman bu dizide oynamıyormu ? be niye bir tek resmini göremedim . lütfen arkadaşlar bana eziyet etmeyin elnizde varsa dizideki resimlerini bekliyorum.
şimdiden teşekürediyorum.
dünkü bölüm yine süperdi goncanın zeyneple arasının düzelmesine çok sevindim ama babasının sunacağı imkanlar tabi düşüncelerini değiştirebilir :icon_sorr bir de tek hoşuma gitmeyen musanın okulda goncayla yaptığı konuşma oldu sen benim kızımsın ben senle ilgilenmek zorundayım dedi sanki sevdiği için değil de zorunlu olduğu için ilgileniyormuş gibi kendisi iyi ifade edemedi bence orda :img-yes:
bu arada eymenin daha çok sahnesi vardı bu hafta eymenle gonca çok tatlıydılar resimler için de çok teşekkürler arkadaşlar sizden bir isteğim olacak hani gonca okula gelmeden önce arkadaşları konuşuyorlardı ya goncanın arkadaşı eymenin peşinde koşan kıza bak eymen de senle ilgilenmiyor ama sen hala peşindesin dedi ya o sahneden eymenin resimlerini ekleyebilir misiniz :img-blush
resimle riçin çok teşekkürler süpe rbi bölümdü çok beğendim.
reytingler bence çok iyi gelmiş artık bu saatten sonra reytingle ilgili bi kaygı olacağını düşünmüyorum.
musa velayeti almak isteyecek bakalım neler olucak ayşeye her zamanki gibi gıcık oldum emine anne süperdi.
mehmeti de çok beğendim bu bölümde.
kzıım birgün kendi hayatının adını koydu o hayatta bana yer yoktu. bu sözü de hatırlatmak lazım gonca şimdilik babasına yüz vermedi ama ilerleyen bölümlerde sevebilir bence.
aslında gerek zeynepin bu kadar kıyafetleri ile ezik görünmesi,o makete dikkatlice bakması bunlar hep mesajdır arkadaşalr.musa ağzı ile söylemesede gücü ile zeynepi hep rahatsız edecek.ayşe desen o bunu her fırsatta musaya hatırlacak.goncanın yeni hayatında da annesi olmayacağına göre bu olumsuzluklardan en iyi şekilde sıyrılıp yükselmek için zeynep hayata daha bir hırsla bağlanıp yükselecek.bakarsınız senarist hanım inşşat mühendisliği bölümünden ayrılan eski öğrenciler af çıkarır zeynep de bu aftan yararlanıp ali polisin teşviki ile üniversitesine kaldığı yerden devam edip okulunu bitiri ve bu hızı ile yükselirken musa da bir kenarda kaçırdıkları için tırnaklarını yiyiyor olur...
bu arada ben bu hafta zeynep çiyim arkadaşalr.musaya çok kızgınım.ne kadar duygusal biri olursa olsun bunu hiç belli etmiyor.odasına çekilip dakikalarca ağlayıp içini boşalttıktan sonra kızı ve zeynepin önüne dimdik çıkıyor.her ikisi ile de çok ciddi konuşmalar yapıyor.hani alışmış herhalde bakan olduğu için her emri yerine getiriliyor diye sözünü kızı ve zeynep e de geçireceğini sanıyor.ben kızımın benim yanımda yaşamasını daha uygun buluyorum.diyor.bencil.hani zeyneple otursa konuşsalar.direkt kendine göre olması gerekeni söylüyor ve bunun da olması için herşeyi yapacak.
okula gittiğinde gonca bayrı diyor.gonca soyadının bayrı olduğunu bilse hemen anlamaz mı bakan kızı olduğunu.hem zeynep kendi soyadı dudruken yapar mı böyle birşey.bencil işte
arkadaşlar zeynep in çalıştığı inşaat firmaıs sanırım musa nın kardeşi nin firmasıyla birleşcek oda orada çalışıyor.
birde zeynep in iş görüşmeisne giderkenki kıyafeti hiç güzel dğeildi çanta 70 li yıllardan kalmaydı (( ama sonuçta onun suçu yok canlandırdığı karakterin durumu iyi değil )))
efenim gecikmelide olsa malum siteden diziyi izledim.gonca ağır bi travma geçiriyo ama annesiyle böyle bi olaydan sonra bu kadar iyi olcağını sanmıyodum (yoksa annesini anlamaya mı başladı)ayşeye sinir oldumm haa bide musanın kardeşine sinir oldum ne o öyle ayşe meraklısı adam bee.zeyneple emine hanım konuşma kısmı duyguluydu orayı sevdim.vede son sahne musa goncanın velayetini alcam falan dedi ama velayet için önce goncanın gönlünü kazanması lazım ee bu bölüme bakılırsa baya bi uğraşcak goncayı kazanmak için ama malum sözz KIZIM KENDİNE YENİ Bİ HAYAT KURDU O HAYATTA BANA YER YOKTU bu söze göre gonca babasının yanına gitçek ama babası onu nası kazancak merak ediyorum orasını işte :icon_whis:)
Bölüm tek kelimeyle harikaydi!!!
oyuncular cok iyi nasil aglattilar benii yaa:(
her bölümü cok heyecanli dizinin, insan tvnin arkasindan ayrilamio acaba simdi nolacak diye:D:D
Dün akşam ki bölüm yine çok güzeldi.
Gonca hepimizi şaşırtıp annesiyle kaldı.
Gerçi ben geçen hafta acaba Gonca annesiyle barışıp babasına sırtını döner mi demiştim olmaz canım öyle şey diyerek yazdığım tahminim sanırım tuttu.:)
Bizim dayı işinde beceriksiz ama Zeynep'le Gonca arasında çok işe yarıyor.:)
Zeynep'in bir iş bulmasına sevindim kızına neler yapabileceğini yavaş yavaş göstermeye başlayacak sanırım.
Ama bu şirketin Musa'yla ilgili olması kötü çünkü ara sıra Zeynep'le Musa burada karşılaşabilirler.
Bu Ayşe'ye iyicene gıcık olmaya başladım çok soğuk kadın ya ve bana oldukça da sinsi geliyor.
Musa'nın Gonca'nın kendisiyle yaşamak istediğini duyunca Ayşe kesin buna sevinmeyecektir.
Ayrıca şu Ayşe'yi tehdit edenler Musa'nın başına bir iş açmasınlarda bu kadın yüzüden.
Gerçi Gonca babasının bu teklifine hayır diyecektir.
Musa Bayri'nin Gonca'nın okuluna gelmesi ve Gonca'nın şaşkın halleri çok hoştu.
Musa'nın Gonca'nın artık onunla yaşamasını istemesine Zeynep'in ve Gonca'nın vereceğini tepkiyi ve cevabı çok merak ediyorum.
Zeynep'in tepkisi sert olacaktır ama Gonca ne der pek kestiremiyorum.
Ama Musa kızının onunla yaşamasını aklına koymuşsa er yada geç kızını yanına alacaktır gibime geliyor.
Resim ekleyen,çalışma yapan tüm arkadaşlara teşekkürler...
bu yılın en güzel dizilerinden biri vede hakettiği yerde.inşallah senaryo bozulmadan devam eder ve reytingi hep yüksek olur
Dün akşam ki bölüm yine çok güzeldi.
Gonca hepimizi şaşırtıp annesiyle kaldı.
Gerçi ben geçen hafta acaba Gonca annesiyle barışıp babasına sırtını döner mi demiştim olmaz canım öyle şey diyerek yazdığım tahminim sanırım tuttu.:)
Bizim dayı işinde beceriksiz ama Zeynep'le Gonca arasında çok işe yarıyor.:)
Zeynep'in bir iş bulmasına sevindim kızına neler yapabileceğini yavaş yavaş göstermeye başlayacak sanırım.
Ama bu şirketin Musa'yla ilgili olması kötü çünkü ara sıra Zeynep'le Musa burada karşılaşabilirler.
Bu Ayşe'ye iyicene gıcık olmaya başladım çok soğuk kadın ya ve bana oldukça da sinsi geliyor.
Musa'nın Gonca'nın kendisiyle yaşamak istediğini duyunca Ayşe kesin buna sevinmeyecektir.
Ayrıca şu Ayşe'yi tehdit edenler Musa'nın başına bir iş açmasınlarda bu kadın yüzüden.
Gerçi Gonca babasının bu teklifine hayır diyecektir.
Musa Bayri'nin Gonca'nın okuluna gelmesi ve Gonca'nın şaşkın halleri çok hoştu.
Musa'nın Gonca'nın artık onunla yaşamasını istemesine Zeynep'in ve Gonca'nın vereceğini tepkiyi ve cevabı çok merak ediyorum.
Zeynep'in tepkisi sert olacaktır ama Gonca ne der pek kestiremiyorum.
Ama Musa kızının onunla yaşamasını aklına koymuşsa er yada geç kızını yanına alacaktır gibime geliyor.
Resim ekleyen,çalışma yapan tüm arkadaşlara teşekkürler...
ondan sonra da musanın zindan dolu gunleri başlıyacak eger musa böyle zorla alırsa kızını velyatı bilmem ne kızın fikirin sormadan zaten gonca istemiyecektir babası ile yasmayı ki keza ben onla gitmiyeceginde biliyodum öyle düşünüyodum ki öyle oldu:) yani musa böyle yaparsa kızı ile hiç olmayan iletsimi olacak olan bir yakınlaşmayı hepten yok edcek hiç iyi bir iletişmleri olmaz yani bir babasın verdigi parayı harcamadı annesine vermek istedi müge ablanın dedigi gibi GONCANIN GÖZÜ TOK BUNU YAPAN BABSINA SUNU AL BUNu AL DEMEZ SADECE BABA SEVGİSİNE MUHTAC
yok yok hiç gaddar olmadın.Zeynep'in yaşadığı acıların yanında Musa'nın yaşayacakları hiç olur.Umarım tahmin ettiğimiz gibi Zeynep,işinde yükselir,maddi olarak güçlenir,eski kıyafetleri üzerinden atar şıkır şıkır toplantılara girer ve başarılı işlere imza atar.Eee bir de yanında ona aşık Ali Polis'de oldu mu,Musa kıskançlıktan ne yapacağını şaşıracak diye düşünüyorum.
Ayşe,devamlı Zeynep'in perişan ve ezik olduğunu vurgulayıp duruyor.Zeynep, kariyer basamaklarını emin adımlarla bir çıksın da bakalım kim ezik o zaman hepbirlikte göreceğiz?
evet evet kesinlikle sana katlıyorum:img-yes:bencede bir an önce zeynep iş hayatında başarili olmali ve kendisine güvenmeli
giyinişiyle süper olsun musada kıskacliktan catlarmi ne yapar bilmiyorum artık
ayrıca ayşenin ve digerlerin zeynep hakkında yorumlari cok can sıkıcı
umarim en kısa zamanda zeynep kendine gelir
ondan sonra da musanın zindan dolu gunleri başlıyacak eger musa böyle zorla alırsa kızını velyatı bilmem ne kızın fikirin sormadan zaten gonca istemiyecektir babası ile yasmayı ki keza ben onla gitmiyeceginde biliyodum öyle düşünüyodum ki öyle oldu:) yani musa böyle yaparsa kızı ile hiç olmayan iletsimi olacak olan bir yakınlaşmayı hepten yok edcek hiç iyi bir iletişmleri olmaz yani bir babasın verdigi parayı harcamadı annesine vermek istedi müge ablanın dedigi gibi GONCANIN GÖZÜ TOK BUNU YAPAN BABSINA SUNU AL BUNu AL DEMEZ SADECE BABA SEVGİSİNE MUHTAC
Eğer Musa dediğin gibi birşey yaparsa Gonca ona hayatı cidden zindan edebilir.
Mesela evden kaçabilir ki zaten yaptığı birşeydi.:)
Ben asıl Gonca'nın Ayşe'ye hayatı zindan etmesini isterim.
Merak ediyorum ilerleyen bölümlerde Musa ve Ayşe ilişkisi nasıl olacak?
Ali Zeynep'e duygularını açacak mı?
Gonca annesi ve babasının barışmasını isteyecek mi bence bu çok zayıf bir ihtimal.
Babasının verdiği parayı harcamadığını görünce Gonca'ya iyicene kanım ısındı.
Bazen sert görünüyor,huysuzluk yapıyor ama özünde iyi bir kız.
Annesine kızsada şu hayatta ondan başkasının olmadığını biliyor.
Bu arada dizinin reytingleri maçave KV'ye rağmen iyi gelmiş çok sevindim.:)
Herkese merhaba…Üçüncü bölüm için anlatacağım yazacağım çok şey var demiştim…Evet bir iki satır yazmaya geldim…
Gonca’nın babasını öğrendiği sahnede ikinci bölüm bitmişti…Üçüncü bölüm şokun etkisi ile Gonca’nın kendini eve kilitlemesi ile başladı..Benim hayal ettiğim gibi olmadı…Hayalimde Gonca’nın tepkisinin daha büyük olacağını annesi ile çok büyük kavga edeceğini hayal etmiştim…Ama gerçekten sevindim..Gonca’yı taktir ettim..Bu olaydan sonra çekmecedeki fotoğraflara bakması normal bir tepkiydi..Babasının fotoğraflarını merak etti ama bulamadı…İkinci bölümdeki evi terk etmesi ve yine dayısında kalması biraz komikti…Dayısı yani Mehmet’in Gonca için yaptıkları çok güzeldi…Böyle bir dayıya can kurman demiştim ilk yorumumda…Gonca’yı takip etmesi aynı otobüste arkasında oturması da güzeldi..O gece Gonca ile konuşması annesinin başından geçen olayları anlatması Gonca’nın birazda olsa yumuşamasına neden oldu..Ve ertesi gün..Gonca’nın eve geldiği bilerek öfkesinin henüz geçmediği anda çantasını masaya sert bir şekilde koydu…Babasının fotoğraflarını gördü…O andaki bakışları hali duruşu yani Duygu Yetiş’in o andaki performansı çok güzeldi…Annesine geçmişin hesabını sordu… Hele bir sözü beni çok etkiledi… “Babam seni nasıl aldatıysa sende beni öyle aldattın…” Bu söz karşısında Zeynep’in hiçbir şey dememesi olayların büyümesine neden oldu..
Gonca ve annesinin barışma sahnesi de çok güzeldi…Zaten Gonca’nın en güzel huyu annesine kin tutmaması…Küs kalamaması hemen barışması…Bu bölümde olduğu gibi…Sarılma sahnesini defalarca izlemek isterdim…
Gonca’nın babası ilk defa okul koridorunda konuşması da Gonca’nın babasına olan tepkisi de güzeld… “Siz kimsiniz ?” Babasının Gonca’ya verdiği cevap.. “Baban” …Ve cebinden çıkarıp 100ylt vermesi…Bu sahnede biraz yadırgadık neden kızına para verdi diye ama haklıydı…Babasıydı onun…Ne olursa olsun kızı için her şeyi yapardı…Gonca’nın da babası gittikten sonraki halinde içimden dedim ki çok sevinecek ama sevinmedi paraya hiç dokunmadan annesine vermek istedi..Gonca ve Zeynep’in kol kola yolda yürümeleri de çok hoşuma gitti…Gonca’nın bir sözü beni çok güldürdü orada (Ali için)…. “ O adam sana aşık”..:)
Ali demişken …Ali karakteri nedense çok geride kalan bir karakter gibi geliyor bana…Musa ve Zeynep daha ön planda Ali bir arkada…Ali’nin Zeynep’e olan aşkını henüz hissedemedim…Sevgili İlhan Şeşen yine de çok başaralı…Fakat oğlu neden evden çıkmıyor arkadaşı yok merak ediyorum…Asosyal bir çocuk…Bütün gününü bilgisayar başında geçiriyor…
Biraz da Ayşe’den söz etmek istiyorum..Her ne kadar beğenmesem de kendisini…Ayşe’nin ileride Zeynep ile Musa’nın arasına gireceği belli…Daha şimdiden kıskanmaya başladı..Musa’ya sordu…. “Beni de aldatırmısın” diye…Musa ne kadar Zeynep’e yaklaşmak istese Ayşe hep araya girecek…Organ mafyası ile başının belaya girmesi ileride çok ciddi şeylerin olacağına işaret…Silahlı bir olaya karışmasınlarda…Ayşe için diyebileceğim bir şey yok şimdilik…Emine hanımın onu sevmemesi Ayşe’ye sürekli elini öptürmek istemesi komiğime gitti…Tam gelinini sevmeyen kayna gibi..
Emine hanım demişken…Sevgili Emel Göksu’yu izlemekten o kadar büyük keyif alıyorum.Yedi yıldır Fincan halamız olan Emel Göksu şimdi de Emine annemiz…Bu bölümde bir sahnesi beni hüzünlendirdi…Göz yaşlarıma hakim olamadım…Zeynep’in cep telefonunu bulması ve araması…Zeynep’in de ilk iş gününde Emine anne ile konuşması…Emine annenin ağlaması ….Zeynep’i görmek ve evine istemesi..O sırada Zeynep’in iş yerindeki telefonu çalması…Emine annenin AS iş yerinde çalıştığını öğrenmesi..Akıllarda soru işareti bıraktı ilerdeki bölümlerde Musa ile bir yakınlaşma olacak mı diye…?Bakalım….Emine anne de bir bakıma Musa ve Zeynep’in yakınlaşmasına neden olabilir…Önce Ayşe’yi sepetlemesi gerekiyor ama..:)
Ve son sahne….Musa’nın her zaman ki gibi korumaları ile Zeynep’in evine gelmesi…Kızı ile yemeğe gitmek istemesi…Doğal olarak Gonca istemedi…Dersim var diyerek içeriye gitti…Musa’nın bu olaydan sonra Zeynep’e karşı konuşması pek hoş değildi…Ama kızı ile birlikte olmak istiyordu…Ama kızına teklif ederken Zeynep’e de teklif edebilirdi…Biraz kabalalık etti…Neyse….
Üçüncü bölümün genel analizini yorumunu elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım…Bakalım dördüncü bölümde neler olacak?Musa ve Gonca arasında bir gelişme olacak mı?Zeynep kızı için bir ev tutabilecek mi?Ayşe organ mafyasının üstesinden gelebilecek mi?Emine anne torunu ve Zeynep ile buluşabilecek mi?
Emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler…
herkese iyi aksamlar, dün aksamki bölümden sonra ilk defa girip yazma firsatim oldu. gercekten cok güzel bir bölü izledik, kesinlikle süperdi, zeynep gercekten cok güzel oynuyor rolünü, goncaya gelince, bende cok daha büyük tepkiler bekledim, neyseki okadar kötü olmadi. ayseye gelince cok sinir ve itici, insallah bir an önce kurtulur musa bundan. reytingler süper gelmis, dizimizin yolu acik:img-yes:
Herkese merhabalar...
Dün akşam ki bölüm için birkaç kelam etmek istiyorum..
Goncanın duyduklarından sonra eve kapanmasını
"sen benim annem değilsin" , "yalancı" diye annesine bağırmasını, davranışlarını öyle içten yansıtmış ki Duygu Yetiş takdire değer...Ve sonrasında annesinin bu zamana kadar babası hakkında söylediklerinin herbirinin bir planın parçası gibi görmesi.Dayısıyla konuşurken en azından fakülte de tanıştıkları doğruymuş derken ki ruh hali...
...
Zeynep,Musa,Gonca,Emine Anne bölüm boyunca ya duygulandırdı yada düşündürdü Ama Mehmet...Ne sempatik bir dayıdır o Gonca'nın peşinden gitmesi,Eymenlerle konuşması Gonca ya kıyafetinin düzgünlüğünden bahsetmesi ve birde Zeynep'le Musa arasında geçenleri anlatırken ki performansı mest etti.
...
Ayşe bölüm boyunca bir numaralı gıcıktı yemeğe davet edilmemişte ondan gelmek istememişte.O yemeğe gitmedi ama Musa'yla gittiği yemekte yüz kere "çabuk benimsemişsin kızını" demesi Musayı sorguya çekmesi yetmezmiş gibi bide hanfendiye mafya tehditi var gelecek bölümde daha çok yer alacağı ve daha çok sinir edeceği kesin.Birde sürekli Zeynebin yaşam şartlarından, yoksul olduğundan bahsetmesi gizli bir aşağılamaydı resmen.
...
Gonca annesine belki güzel sözlerle ifade etmesede sevgisini hatta çoğu zaman tartışsada barıştıkları sahnede nede güzel yansıttı o derin sevgisini... dayının kapıyı çalması,oradaki diyaloglar ne kadarda samimiydi burunlarını çekmeleri falan...
As yapı sayesinde Zeynep'le Bayri ailesi baya bi karşılaşacak...
Başladığından beri özellikle ilk 2 bölümde Zeynebin kıyafetleri dikkatimi çok çekti ve çok da beğendim
çünkü çok gerçekçiydi kızına hem anne hem baba olmaya çalışan bir anneyi dış görünüşüyle bile anlatmaya çalışmışlar gerçi Zeynebin artık giyimine daha çok önem vermesi gerekiyor...
şimdilik bu kadar
iyi geceler Annem ailesi
Bence musa kızı alamaz da emine asnne zeyneple konuşup onun yollamasını
sağlayabilir ama musa zaten yarı hayatı ankarada gecen biri bence kız baba
annesinde kalır onada zeynep bişey demez. Ama beizim beklediklerimiz olmadı
belki fiç yollamaz belli olmaz yani böyle şeyler, ben olsam kızımı ölsem
vermezdim. Hele o ayşe cadısıyla oturacaksa zaten vermez zeynep kızını.
Bu akşam tekrarı var kanal d de ben gece izleyeceğim gerçekten çok güzel
bir dizi. Zeynep iş buldu oradan taşınırsa belki kızda gitmez babasına ama öyle
kolay alamz yani önce soyadını vermek için babalık davası açmalı sonrada
velayet davası açmalı ama medyaya yansımasın diye musa belki de yapmaz
sonuçta bakan böle şeyler ona çok zarar verir. Emine anne ile Zeynebin
karşılaşmasını çok merak ediyorum acaba ne olacak bence gonca
babaannesine daha sevecen davranacaktır. Emine anne evine gider torunuyla
konuşur ama musa yı eve bile sokmaz zeynep.
Perşembeler gelmiyor ya biran önce gelse de yeni bölümü izlesek orada zeynep
ne cevap verecek çok merak ediyorum
Herkese mrb daha yeni yorum yapabiliyorum çok güzel bir bölümdü zeynep ile goncanin barismasina çok sevindim fazla küs kalmadılar zeynep bütün fotoğrafları yapıştırdı sırf gonca için beni etkileyen sahne musanın eve gelip çalışma odasına çekilip ağlaması çok etkileyiciydi(talat bulutun oyunculuğuna tekrar hayran oldum)ayrıca zeynepin çalışmaya başladığı inşaat şirketi ıbrahimin şirketi değil mi neden ibrahim görüşmedi zeyneple ve haftaya beklediğimiz emine anne zeynep buluşması gerçekleşecek çok merak ediyorum neler olacak gonca sevecek mi acaba babaannesini umarım sever sevilmeyecek bir kadın değil zaten bakalım neler olacak bu bölümde ayşeye sinir oldum iyice musa ona sevdiğim güvendiğim evlenicem kadın dedi aşık olduğum demedi çünkü aşık değil sinir olmuş demişken şu goncanin sınıf arkadaşı özlemede gıcık oldum eymene aşık bu belli zaten sonuçta karşılığı yok pınarda ne güzel lafı cuk diye oturttu hak etti tabi kimse inanmadi musanın goncanin babası olduğuna ee tabi soyadları tutmuyor musa bence ilk iş goncanin soyadını değiştirir kimse inanmıyor çünkü ya çok güzel bir bölümdü ayrıca senarist gamze özer çok iyi senaryolar yazıyor gerçekten insanları etkilemeyi başarıyor önce onu tebrik etmek gerek daha sonra bütün oyuncuları ve teknik ekibi bize böyle güzel bir dizi izlettirdikleri için:happy0064:good:
peloş_sezin 22-09-07, 09:24 slm.
süperbi bölümdü.gonca babsıyla giderdedik ** nedense gitmedi.ama en yakın zamanda gidecek gibibe geliyor.
diziden sonra bekledim belki yeni bölüm fragmnını verirler diye ama vermediler.
fragman çıktımı bilenvarmı.
slm.
süperbi bölümdü.gonca babsıyla giderdedik ** nedense gitmedi.ama en yakın zamanda gidecek gibibe geliyor.
diziden sonra bekledim belki yeni bölüm fragmnını verirler diye ama vermediler.
fragman çıktımı bilenvarmı.
mrb arkadasım yeni bölüm fragmanı cıkmadı daha haftaya ancak cıkar sanırım cok merak ediyorum neler olacak
peloş_sezin 22-09-07, 09:44 mrb arkadasım yeni bölüm fragmanı cıkmadı daha haftaya ancak cıkar sanırım cok merak ediyorum neler olacak
bende çok merak ediyorum.
çalışma yapan herkese çok teş.
fragmanı bende çok merake diyorum .
inş erken çıkar özette erken gelse ne iyi olurr.
fragmanı bende çok merake diyorum .
inş erken çıkar özette erken gelse ne iyi olurr.
ya evet arkadasım özette erken gelse cok iyi olur ama bu hafta beklemeyelim haftaya ancak gelir ikiside cok merak ediyorum zeynep ile emine annenin buluşmasını
peloş_sezin 22-09-07, 10:03 evet ya erkenden gelse çok iyi olur.
ya gonca neden babasına kötü davranıyoki.yani niye kızıyoki.annesine kızması gerekmezmi?
ay bide şu ayşeye ve ibrahime çok sinir oluoyrum.
ibrahimin eşi adını bilmiyorum oda ayşeyi sevmiyo ibrahimle kızı ayşeyi yere göğe koyamiyorlar.sanki bişy.vede çok sinir oldum.
evet ya erkenden gelse çok iyi olur.
ya gonca neden babasına kötü davranıyoki.yani niye kızıyoki.annesine kızması gerekmezmi?
ay bide şu ayşeye ve ibrahime çok sinir oluoyrum.
ibrahimin eşi adını bilmiyorum oda ayşeyi sevmiyo ibrahimle kızı ayşeyi yere göğe koyamiyorlar.sanki bişy.vede çok sinir oldum.
daha kabullenemiyor hak da vermek lazım 16 sene sonra babası olduğunu öğreniyor şoku düşünsenize ayrıca bende ibrahime sinir oluyorum abisinden o kadar farklı ki sadece maddiyatı düşünüyor abisinin düşünmediği önemsemediği gazetecileri o düşünüyor ona ne ki ne karılıyor siyasete o girecekmiş de karışmış sanırım ayrıca karısı ilede sorunlar cıkabilir diyorum ben
ewet ibrahime bende gıcık oldum o haberi göstererek ayşeyi tutuyo sanki karısı ile de anlaşamıcak gibi geliyo bana
özet ancak salı günü gelir ama fragman belki çıkar
ewet ibrahime bende gıcık oldum o haberi göstererek ayşeyi tutuyo sanki karısı ile de anlaşamıcak gibi geliyo bana
özet ancaks alı günü gelir ama fragman belki çıkar
yan, o cip konusunda bile anlaşamadılar kesin bişey olacak ama ne olacak evet özetten umudum yok bugün tekrarı var ya belki onun arkasından fragmanı verirler genelde kanal d öyle yapıyor ben tekrarını izliycem bakalım fragman cıkacak mı
peloş_sezin 22-09-07, 10:27 daha kabullenemiyor hak da vermek lazım 16 sene sonra babası olduğunu öğreniyor şoku düşünsenize ayrıca bende ibrahime sinir oluyorum abisinden o kadar farklı ki sadece maddiyatı düşünüyor abisinin düşünmediği önemsemediği gazetecileri o düşünüyor ona ne ki ne karılıyor siyasete o girecekmiş de karışmış sanırım ayrıca karısı ilede sorunlar cıkabilir diyorum ben
ibrahimin karısıyla sorun çıkarmı bilme ama.
ayşe konusunda ona çok sinir oluoyrum.
tamam 16 yıldır babasını bilmemiş ama annesi suçlu burdada.annesiyle barışıyor babasıyla barışmıyor.
yeni bölümü ben de çok beğendim.beni bilenler bilir.vahide gördüm ün daha önceki dizisini izlerken dizinini ilk bölümlerini kaçırdığım için çok pişman olmuştum.derken onun yer aldığı yeni bir proje,çok orjinal bir konu,eşsiz kıraç müziği,muhteşem oyuncular,başta talat bulut ve can alıcı bir isim ANNEM...çok hassas bir yerimden yakaldı bu isim beni.
bu bölümde en çok sevdiğim,görsem yanaklarından sıkacağım kişi goncanın dayısı mehmet.bu ne şirinliktir...musa ile karşılaştığı zaman sanki ablasından boşanmamış gibi onu ne kadar sıcak karşıladı ve enişte dedi.eniştesi de bundan hiç rahatsız olmadı hani.bu bölümde musa ayşeye sevdiğim kadın diye hitap ettiği için beni üzse de enişte sözünden eski karısı ondan çok kötü intikam almasına karşın hiç rahatsız olmadı.bir ikincisi de bütün konuşma boyunca zeynep ona doğru düzgün bakmazken musa bakışalrını eski karısından ne kadar kızarsa kızsın ayırmadı.bunlar beni umutlandırdı.umarım gelecek bölümde bu küçük umut kırıntıcıkları yerine sönmemiş bir aşk izleriz.
şu an dizide 3 tane iyilik meleği görüyorum yani arayı yumuşak tutacak.aklınıza gelirse siz eklersiniz.birincisi gonca ile annesinin arasnda dayı mehmet.ve de ikincisigoncanın arkadaşı pınar.ne anlayışlı kız...üçüncüsü gonca musa zeynep arasında babaanne.goncanın dediğiniz gibi babaannesine çabu ısınacağını düşünüyorum.çok sıcak biri insan.gerçeklri çok iyi analiz ediyor.ama şuna takıldım.eski gelininin telefonunu çok rahat buldu.niye bunun için bu kadar çok bekledi ki?
son sahnedeki konuşmadan sonra zeynepin cevabını çok merak ediyorum.bu konuşmalar olurken gonca da mutlaka kapı aralığından onları dinliyordur.acaba babsının bu düşüncesine ne cevap verecek.annesine arka çıkacak mı?
talat bulut un gerek okul müdürü ile konuşmasında gerekse zeyneple diyaloglarında ses tonu ne kadar da kendinden emin.zeynep ne kadar gurulu bir kadın.kızıyordur musanın bu tavırlarına.musanın karşısında zilmemek için var gücü ile çalışacak.musaya ihtiyacı olmadığını ona gösterecek.ve bir gün bu çabalarının sebebi kızını daha rahat koşullarda yaşatmektan çok musaya kendini göstermek olacak.ama bu süre içine gona babasının yanında olacak diye düşünüyorum.zeynep te hırslanacak.
birde ben sonunda musa&zeynepin eski güzel günlerden resimlerini görünce cok sevindim:happy0064gercekten cok güzel fotolardi hele bahcede cekilmiş olan resimler süperdi
umarim zeynep en kısa zamanda işinde ilerler:img-yes:
Bu konuda net bir bilgiye sahip değilim arkadaşlar ama Zeynep evini satmak istiyordu ya acaba bayındırlık ve iskan bakanı olduğu için musa Zeynep in arsasına gerçek bedelinden daha fazla bir bedel ödenmesini sağlayabilir mi?
Bu konuda net bir bilgiye sahip değilim arkadaşlar ama Zeynep evini satmak istiyordu ya acaba bayındırlık ve iskan bakanı olduğu için musa Zeynep in arsasına gerçek bedelinden daha fazla bir bedel ödenmesini sağlayabilir mi?
bilemiyorum :icon_whis aslında ben zeynepin evini satacağini düşünmüyorum
evi satmadan zaten musa goncayı yanına alacak gibi
bunu velayet davasi ile değilde emine annenin ısrarları sonucu zeynep goncayı babasında kalmasına izin verecek ama gonca ordaki hayatı sevince geri dönmesi biraz uzuyacaktir gerci:icon_whis
bence zeynepin kaldiği ev aslında hiçde fena degil sedece biraz tadilat biraz güzel eşyela süper bir ev olabilir:icon_whis(yani heralde oluur)
BİMKOLIK gerci biraz gec oldu ama gec olsun güç olmasin diyorum
ve eklediğin resimler için cok ama cok sagol :happy0064emeğine saglık:img-yes:
BİMKOLIK gerci biraz gec oldu ama gec olsun güç olmasin diyorum
ve eklediğin resimler için cok ama cok sagol :happy0064emeğine saglık:img-yes:
Rica ederim, yorumun için teşekkürler.. Elimde ancak o kadarı vardı bölümün..
Yeni bl frg. verildiğinde haber verirseniz onu da kaydedip koyarım..
peloş_sezin 22-09-07, 14:21 bu fotolar daha önce ekelnmişse kusura bakamyın.
bu fotoları dizifimin foto galerisindeydide bende sayfalarda hiç görmedim ondan ekeldim.eklenmişse kusura bakamyın.
resimler için çok sağolun.;) çalışmalar içinde :)
Selamlar:)
Bölümün üstünden iki gün geçti ben hala bölüm yorumu yapamadım yawww!...Nerdeyse yeni bölüm fragmanı çıkıcak ehuehue…:img-blushİlgincim yani…Neyse vakit kaybetmeden başlayalım o zaman…
Bölümün başında bi kere kesinlikle Duygu Yetiş çok başarılıydı…Diğer oyuncular da tabii ki başarılıydı o sahnede ama doğal olarak en çok dikkat çeken Duygu Yetiş oldu:)Ayrıca repliklere de değinmeden edemiycem…Gerçi kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama;
Gonca’nın Musa’ya “Siz kimsiniz?..” demesi ve Musa’nın da “Baban!..” demesi gerçekten çok güzel bi sahneydi..Senarist böyle basit bi cümleyle aslında ne kadar çok şey anlatmış dimi?...Olayın garipliğini ne güzel dile getirmiş…Abartılı süslü sahnelerden,sözlerden çok daha etkileyici bi sahneydi bana göre:)
Ardından değinmek istediğim bir diğer sahne ise Musa ve Ayşe sahneleri…Ayy bu kadın beni deli ediyoo yaa!...Vallahii sessiz sakin takılıyoo ama Emine annenin de dediği gibi asıl sonra görücez gerçek yüzünü yani…Tam fırtına öncesi sessizlik modunda..Tabir_i caizse düşmanını tanımakla meşgul şu anda…:img-yes:
Aslında düşündüm de Ayşe neden şu an için(!) Zeynep’ten çekiniyo kii..Yani bakarsanız güzel kadın,şimdi doğruya doğru,eee o zaman Musa'Nın Zeynep’e olan aşkının hala devam etmesinden korkmasının nedeni ne??...Yani neticede 16 yıl geçmiş olayların üstünden…Demek ki Ayşe Musa’nın kendisine karşı çok da güçlü duyguları olmadığını her zaman farkındaydı!...:happy0064O yüzden de Musa’nın bir zamanlar da olsa Zeynep’le çok büyük bi aşk yaşadığını kabul etmesi içten içe onu deli ediyoo…Zeynep’i sürekli küçümsemesinin nedeni de o?...”Neden ben değil de o ?...” diye düşünüyoo…Ama çözemiyoooo….
Ayy neyse bu kadar Ayşe muhabbeti yeter ben bile yazarken sıkıldım yani aaa!....:img-pilot
Emine anne’yle Zeynep’in konuşması da çok güzeldi yani…Çok tatlılardı…Ben geçen bölüm nedense Emine Anne’nin de Zeynep’e hafif kızgın olabileceğini düşünmüştüm ama o da İbrahim’in karısı gibi(neydi adı yaw?...:icon_whis) Zeynep’i anladığını söyledi…Yani bilmiyorum Musa’ya müstehak da,Gonca ve Emine Anne’ye yaptığı çok kötü bence….(Gonca’nın da dediği gibi Musa onu aldattıysa o da kızını; hatta bi de ek olarak çok sevdiği,anne yerine koyduğu kayınvalidesini aldattı…Hem de senelerce…;))Ayy neyse bu konuya girmiyim çıkamıyomm eheuehue)
Vee Musa’nın gıcıklıkları devam ediyorrr…Yaa çok soğuk davranıyoo kızına yaa..Güya kızı,yıllarca hasretle beklediği çocuğuuu,birden karşısına çıkıyoo insan bii sarılmak istemez mii yani..:img-yes:Yemin ederim uçakta gördüğü kıza daha bi sevgiyle bakıyoduu yani…:img-hyste Nerde ilk gördüğü andaki özlem; nerde şimdiki otoriter tripler….pehh!...(Amaa odaya kapanıp ağlaması süperdi yaniii es geçemeyiz Talat Bulut çok da başarılıydıı yaniii o sahnede…)
Bir de son olarak değinmek istediğim bişey varrr; yani ben bişey mii kaçırıyoum yoksa bazen çok gereksiz sahneler mi oluyo dizide çözemedim yani…Şöyle ki;
Geçen bölümde Emine Anne’nin bulaşıkları makineye yerleştirdiği bi sahne vardı…Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama konuyla hiç bi alakası yoktu..Tamam gerçek hayattan kesitler sunmak güzel de,olayla da bağlantı kurmak lazım…Yani ne biliyim mesela bulaşıkları yerleştirirken biri gelseydi de onunla konuşsaydı falan alakalı olurdu ama yoktu böyle bişeyy!...
Bu bölümde ise bu tarz bi sahne İbrahim’in karısı ve kızının(hala inatla adları aklıma gelmiyoooo…) jeep’le yolda kalmaları, yani ne alaka!..Neereye bağlandı kii bu konu..Jeep’leri olduğunu mu göstermek istemişler…Yani hakkaten çözemedimmm?????
Evettt aklıma gelenler bu kadar şimdilik hoşçakalınbye
bu arada aklıma geldi arkadaslar hani mehmetin 2 milyarı uçup gitti ya bence musadan isteyecek gümrükte kalan malları alamaz yoksa musadan bir şekilde isteyecek ya bu adam iyi hoş da cok paragöz ya buda beni nedense rahatsız ediyor
bu arada aklıma geldi arkadaslar hani mehmetin 2 milyarı uçup gitti ya bence musadan isteyecek gümrükte kalan malları alamaz yoksa musadan bir şekilde isteyecek ya bu adam iyi hoş da cok paragöz ya buda beni nedense rahatsız ediyor
kesinlikle musa da isteyecek bence de.dayı iyi çok şirin ama paragöz de.hatta bakarsınız düğününü de musaya yaptırır.
yorumlarınız yine mükemmel arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlık bu diziye aciyip kapıldım perçembeleri merakla bekliyorum.Pek yorum yapma yeteneğim yok ama zaten siz bunları harika yapıyorsunuz.
hepinize sevgiler arkadaşlar,
aklıma geldide ayşe tehlikenin farkında artık.yemektede musanın annesinin onu sevmediğin söyleyince torunu ver kucağına her her şeyi unutur gibi bir laf edildi .sakın hamile kalmaya çalışmasın yada sıkıştığı anda hamile olduğu yalanını söylemesin.çünkü bir bebek musayı onun yaynında olması sağlayacak diyerekten
aklıma geldide ayşe tehlikenin farkında artık.yemektede musanın annesinin onu sevmediğin söyleyince torunu ver kucağına her her şeyi unutur gibi bir laf edildi .sakın hamile kalmaya çalışmasın yada sıkıştığı anda hamile olduğu yalanını söylemesin.çünkü bir bebek musayı onun yaynında olması sağlayacak diyerekten
ayşenin hamile kalması ya da hamileyim yalanıan başvurması ki böyle bir yalana başvuracağın sanmıyorum aslı dururken,musa öğrendiğinde hayatından onu tamamen atacaktır.ben ce bu olasılık ayşenin son çaresi olacak.o kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.işinde en güçlü olmaya çalışıyor.başka yollar dener.zeynepi ezmeye çalışır,hissetirmeden yavaş yavaş onu musa da soğutmaya çalışır,imkansız ama gonca ile arkadaş olmaya çalışır,emine annenin kalbini kazanmak için türlü şaklabanlıklar yapar.hiçbiri olmadı mı,o zaman kariyerini bir kenara bırakıp hamile kalmaya razı olur.nasılsa böyle bir bakanla evliken onun yardımı ile bebek doğduktan sonra eski konumuna gelmeye çalışır.ayşenin şu anki bütün çabası kendi ayakları üzerinde durabilmekti.kariyer onun için çok önemli ama musa onun için daha önemli diye düşünüyorum
zatn ben şu an demedim sıkışınca dediim .bu arada saat 01.30 yada 2.00 de dizimizin tkrı var haberiniz olsun .kanald'nin sitesinin yayın akışında var mı bilimoyrum ama bizim uydudan kanal'd nin yayın akışına baktım tkr gözüküyor
vahide gördüm ne performans inanmıyorum ya super bir oyunculuk sergiliyor. çok begeniyorum tek seyrettigim dizi
hırsız polis dizisinde şahaneydi burda harkulade
ayşe olayını bende düşündüm.
bence ayşe birden bire çocuk isteyebilir musa yı kaybetmemek için. ama musa ve emine annesi bence bunu anlar
Burda çok rating alınca nasıl bir dizi diye izleyeyim dedim. :img-wink:İnternetten tün bölümlerini izledim .Bundan sonra da takip edeceğim ,gayet başarılı bence.
şimdi malum siteden tekrarını izliyorumda ibrahim goncaya olup bitenleri anlattiği zaman beni telefonla aradilar kardeşiniz dogum yapmiş kimse yok diye:icon_sorrben bunu duyunca cok üzüldüm yaaa :icon_sorr
resmen gözlerim doldu:icon_sorr
tamam ben yei geliyor goncaya yeri geliyor musaya üzülüyorum ama en cok zeynepe üzülüyorum:icon_sorr
bütün hafta nasıl geçecek bilmiyorum.tekrarı yarın gece, değil mi?
oturup sıkıntıdan kafama takılanları paylaşmak istiyorum siznle.
1.si musanın goncayı yanına almak istemesine emine anne ne tepki verecek?
2. zeynep,işinde yükselecek mi?musa ile nasıl karşılaşırlar?
3. musa kızının kalbini nasıl kazanacak?
4. organ mafyası ile gonca arasında bir bağlantı kurarlar mı?yoksa zeyneple bir iligisi olabilir mi bu işin?
5. iki milyar konusunda mehmet musadan yardım ister mi?
6. zeynep evini satacak mı?yeni evinde gonca olacak mı?
7.ali polis zeynep e ne zaman açılacak?musa nın buna tepkisi ne olacak?
şimdilik bu kadar...:img-yes:
bütün hafta nasıl geçecek bilmiyorum.tekrarı yarın gece, değil mi?
oturup sıkıntıdan kafama takılanları paylaşmak istiyorum siznle.
4. organ mafyası ile gonca arasında bir bağlantı kurarlar mı?yoksa zeyneple bir iligisi olabilir mi bu işin?
şimdilik bu kadar...:img-yes:
sorularina cevap vereyim poppy (bu arada adin ne canım böyle nikleri
aklımada pek tutamiyorumda:icon_whisbenim adim hümeyra
1.ben bu velayet davasının mahkemeye kadar uzayacağini sanmam
emine anne araya girecek ve zeyneten bir kaç günlüğüne babasının yanında kalmasını istiyecek belki zor ikna olur ama sonucta kabul edecek
kaldiki gonca zaten geri dönmek istemeyecektir:icon_whis
2,inanin şu anda en cok istediğim şey zeynepin işinde son derece başarili ve
etrafındaki herkes tarafından sevilen birisi olmasi
giyinişini ve kendine güveninin tekrar gelip musa&ayşe ile karşilaşmasi
3,ilk önce annesini neden ladattiğini ,anlatacak tir
sonrada zamanla ralari düzlir
4,bence bir şekilde olay goncaya baglanacak musa&zeynep bu arad kızınlıklari gidecek ve yakınlaşacaklarridri
5,hayır o mesele bence kapandi ama başka şekilde yardım istiyecektir bu kesin
6,bence satmasına gerek kalmadan gonca babasının evine gidecek zaten satmasında
7,daha var bence acılmasına musanın tepkisini merakla bekliyoum kesin kıskanacaktir
aman cokmu uzun oldu ne
1. Bence tepki belli cok fena bir tepki vercek ve elinden geleni yapacak Goncayi vermemek için (:
2. Yúkselcek bence, vallaha heryerde karsilasa bilirler.
3. Tabiki PARALAN!!
4. Bence olamaz.
5. ister
6. Isi ile yukseldigi an satar ve daireli eve tasinir:)
7. Musa hic birsey diyemez, baksana Ayse len birlikte yasiyorlar.
Ali acilcak ama biraz gec olcak. Ve zeynep bunu kabul etmiyecek
arkadas olalim istiyecek. :)
Selamlar:) poppy bize çok güzel sorular bırakmış hemen cevaplayalım o zaman:)
Bence velayeti almak istemesine karşı çıkabilir ama tabii kii Gonca’nın onların evinde kalmasını canı gönülden ister yani…Ben açıkçası Emine annenin Musa’yı karşısına alıp Zeynep’e söylediklerinin çok yanlış olduğunu söylemesini istiyorum…
Ayy inşallah yükselir yaaa Hümeyra’nın da dediği gibi benim de en çok istediğim şeyy..Çok güzel sahneler izleriz:) Musa ile karşılaşmaları bence İbrahim’in söylemesiyle olur…
Valla bana kalsa Zeynep’le yeniden evlenmeden asla diycem ama ehuehue…Öncee parayı deniyceği belli oldu…Halbuki bi kere sarılsaydı çok daha iyi olurdu yani…
Bence Gonca’yla bağlantı kurarlar yaa yani en mantıklısıı o..Zeynep’le nası bi bağ kurabilirler kii…Aklıma bişey gelmiyo…Amaa eğer Musa,Ayşe yüzünden mafyaya diklenirse o zaman Gonca’yı kaçırabilirler yani…
Valla Mehmet de o yüz varr,bence isteyebilir….
6. zeynep evini satacak mı?yeni evinde gonca olacak mı?Aslında satılmasına dair çok şey varr ama bana satmıycak gibi geliyoo…Tam satıcakken Gonca babasına gidebilir bu durumda Zeynep artık evi satmayı falan düşünmez zaten...
7.ali polis zeynep e ne zaman açılacak?musa nın buna tepkisi ne olacak?Valla aslında adam her tavrıyla belli ediyo zaten…Gonca sayesinde Zeynep de farkında…Açılması yakındır bence…Merkez konu olmadığı için çok sarkıtıcaklarını zannetmiyorum…;)
Evettt benden bu kadar hoşçakalınbye
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler.bu arada benim adım arzu.
Benim en çok merak ettiğim sahne gonca-musa arasındaki sıcak baba kız ilişkisinin ne zaman başlayacağı.o sahneyi acayip merak ediyorum.gonca annesini çok çabuk affetti.aslında annesinin yaptığı daha büyük bir suç.annesi kaş yapayım derken göz çıkardı.musannın yaptığı karısı ile kendi arasında olan bir şeydi.işe gonca sokulmamalıydı.bura anne olarak Zeynep çok suçlu,affedildi.baba olarak musa suçsuz ama affedilmedi
:sad53:klibin için ne denebilirki.şu an gözlerim dolmuş durumda.üç bölümü ne kadar güzel özetlemişsin.şarkı sözleri ile görüntüler ne kadar uyumlu olmuş anlatamam sana.çok teşekkürler.senin gibi yetenekli ve duygulu birinin de bu projeyi beğenmesi dizi izlerken ne kadar doğru bir seçim yaptığımı birkez daha gösterdi.tekrar teşekkürler.harika çalışmalrınla seni yeniden burda görmek dileği ile...
Pazar günleri tekrarı oluyordu acaba yine varmı çok merak ediyorum.
Klip çok güzel olmuş eline sağlık .
Pazar günleri tekrarı oluyordu acaba yine varmı çok merak ediyorum.
Klip çok güzel olmuş eline sağlık .
kanal d sayfasında yerli dizi t diyor ama yanlış hatırlamıyorsam öğleden sonraki bir saatteydi.
bu arada klip muhteşem olmuş...
kıraç ilerleyen bölümlerde dizinin içerine göre yeni şarkılar yapar mı?bunun dizideki etkililiği çok fazla oluyor çünkü.
Şule'ciğim seni burada görmek ne güzel hemde şahane bir kliple.
Emeğine sağlık canım çok güzel bir klip olmuş açıkcası kliplerini özlemişim.:img-yes:
scog klibin harika olmuş.emeğine sağlık canım
Merhaba Melalciğim senide burada görmek çok güzel.....
Arkadaşlar bende hepinize çok teşekkür ederim.Sizler izledikçe mutlu oldukça bende mutlu oluyorum........
Tekrar hepinize teşekür ederim............Sevgilerimle.......
Selamlarr:)
scog klibin gerçekten çok güzel olmuşş...Sahnelerle ritmi çok güzel uydurmuşsunn...zaten senin de bahsettiğin gibi dizimizde öneml bi anlamı varr bu şarkının o yüzden süper olmuş gerçektenn:)Eline sağlıkk:)
mydestiny senin de imzan çokkk güzel olmuşş...Şiir de çok uyumlu gerçekten yaa ;)
Yaa arkadaşlarr sabah euro d de,taaa perşembeye kadar ki bütün dizilerin fragmanını verdi,hatta kavak yellerinin bile fragmanını verdii ama annem dizisininkini vermedii sinir oldum yaa!..Hala hazır diil mii acaba?...Umarım bu hafat beklemeyiz yaa!...Ne güzel hep bugün geliyoduuu:img-yes:
edit: _SiNeM_ senin de imzaların çok güzel olmuşş...Eline sağlık....Öyle söyleme sadece yazılar pek okunmuyoo o da çok sorun diil:)
fragmanı sabah gördüm:happy0064süper bir bölüm olacak
neyse anlatmaya çalişayim:img-yes:
önceliklee bu bölüm bol bol gonca&eymen sahnesi var
elle tutuşmalari,misiklete binip gezmeleri her şey süperdi
musa bir lokantada bekliyor zeynepi evinin kapisinin önünden musanın şöfürü
alıp gidiyor zeynep saclarını acmiş düz yani saclari üstünde siyah bir şal var sanirim:icon_whissonra rabaya binerken ali görüyor ve üzülüyor
zeynep musa restorantda birlikteler zeynep gülümsüyor ve fragman orda bitiyor:img-yes:
bir defaa izlediğim için aklımda kalanlari yazıyorum karişik olmuş olabilir:icon_whismusa beklerken cok durgun
yada evde sanki bir şeye bakıyor ama durgun ve üzzgün:icon_whis
ayşe t
bitanem_61 23-09-07, 13:44 Çömez sayende fragmanı izledim tşkürler çok güzel bir bölüm olucağa benziyor musayla zeynep yemeğe çıkmışlar güzel bir gece olsa bari ayşeyi birileri takip ediyor kesin organ mafyasıdır korkup musayı aramasa yemeği mahvetmese gonca babasının ayşeyle ilişkisini pc den öğreniyor bide sesli olsa daha güzel olırdu
bitanem_61 23-09-07, 13:52 Pazardakiler goncayla veda laşır gibi miydler yoksa benmi yanılıyorum gonca babsının yanına mı gidiyor :icon_whis belki yemekte musa zeynepi bir kaç gün kızının kendinde kalması için ikna etmiştir zaten babaannesi de çok mutlu görünüyor
Bloğumu ziyaret ederseniz belki fragmana ait birşeyler bulabilirsiniz..
Çokk sağoll yaa süpersinnn :happy0064
Yaaa arkadaşlarr hakkaten bu dizide olaylar hiç ummadık şekilde gelişiyoo yaaa en sevdiğimm şeyy iştee:img-icecr
Musa ve Zeynep yemeğe çıkmışş yaa inanamıyorumm..Gerçi muhtemelen Gonca'yı konuşmak içinn ama olsunn yanii ne farkederr bizim için muhteşem bi sahne neticedee ehe!...Hiç beklemeiyodum böylee bişeyy yaa!..Biz daha konuşalım burda yokk Musa çok kötüü yaptıı Zeynep'i kızdırdı falan bilmem nee diyee ohhooo!...:img-hyste
Bu arada Eymen ve Gonca da süperler yaa baya bi yakınlaşıyolarrr bu bölümm..Bisikletle gezmeler falann ehe!...Galibaa bu bölümm çok sakinn vee duyguu doluu geçicekk...Öylee çok kızıcağımız bişey olmıycakk gibi...Bi tek Ayşe var iştee gerçi onun da peşinee mafya takılmışş yaşadık giitiii:happy0064
Pazardakiler goncayla veda laşır gibi miydler yoksa benmi yanılıyorum gonca babsının yanına mı gidiyor :icon_whis belki yemekte musa zeynepi bir kaç gün kızının kendinde kalması için ikna etmiştir zaten babaannesi de çok mutlu görünüyor
Aa hakkatenn olabilir mii yaa!...Ben de teyzee niyee el sallıyo diyorumm...:img-hyste Doğruu söylüyosun ama yok yaa o zaman bisikletle gitmez kii yanii..Kesin Musa onu aldırırdıı..Yani bana öyle geliyo...
Bencee o başka bi yere gidiyoo yaa...Belki Eymen'le gittikleri yer var ya bisikletle hanii, oraya gidiyodurrr,zaten baya bi mutluu yanii;)
Bi de benim aklıma bişey geldii...Hanii Zeynep'le Musa'nın yemeğii var yaa orda tam ikisi tatlı tatlı konuşurken araları yumuşamışkenn;"çatt" bi telefonn (telefonlar çat diye ses çıkarmaz ama olsun :img-hyste )kim olabilir tabii ki Ayşe!...Musa koşş mafya peşimdee!...(Tamam böyle demez siz daha elit bi ifade tarzı düşünün artık ehuehue:img-hyste )Hayy seninn mafyanaa diyesim geldii şimdiden...
Az önce annem dizisinin yeni bölümü nü gösterdi kanal d zeynep le musa
yemeğe gidiyorlar ali polis te camdan bakıyor zeynep hazırlanırken ne
giyeceğine karar veremiyor gonca da kapının aralığından annesini izliyor kıyafet
seçerken acaba çocuğu güzellikle vermesini mi söyleyecek musa zeynebe belli
mi olur bence öyle olacak.
çömez fragman için cok sagol:good:ben fragmanın başini izliyememiştim
canım zeynepim yaaa nasılda heyacanli :img-in_lohangi elbiseyi giyeceğini şaşiriyor canııııımmmmmm:img-in_lo
şurası acık bir şeyki ymemek gonca konuşulacak
umarim gecen haftaki gibi hayal kırıklıgına ugramam:icon_sorr
birde ben zeynepim bu heyecanini herkesin görmesini istemiyorum en azından şimdilik:img-yes:ne bileyim önc musadan gelmeli böyle bir şey sobra zeynep:img-in_lo
çömez fragman için teşekkürle rşimdi izledim.
çok güzel bölüm olucak ya zeynep le musa yemek yiyorlar ama sanki pazardakiler vedalaşır gibi geldi bana
şimdi izledim fragmanı çömez sağolsun.gene heyecanlı bi blm olcak.musa zeynep yemeğe çıkıyo goncanın baktığı haberde ne yazıyodu tam okuyamadım
bu arda gonca babasının ayşe ile oldugunu ögreniyor internet kafede
pc den musa&ayşe ile ilgili hberi okuyor
acaba frgamandaki ilk musa&zeynep sahneleri varya hani zeynep üzgün bakıyor musa envde gazateyi okurken birden sanki aklına bir şey gelmiş gibi bakıyor
orda acaba kimi düşünüyor:icon_whis
bu sahneler yemekten önceki sahneler mi acaba
birde şu ayşeyi tehtit edip takip edenler kesin ya zeynepe yada goncaya bir şekilde zarar görecek
gonca bu ardaada tabi annesinin halaaa babasına aşik oldugunu anlamişktir:img-yes:
şimdi izledim fragmanı çömez sağolsun.gene heyecanlı bi blm olcak.musa zeynep yemeğe çıkıyo goncanın baktığı haberde ne yazıyodu tam okuyamadım
ayşe&musa ile ilgili bir hber resimleri avrdi birlikte cekilmiş:img-yes:
şimdi okudum musa bayri eyşe (soyadida yazıyor ama tam okuyamadim)nişanlandi diye yazıyordu
sizce zeynep musanın nişanlandiğini biliyormudıur hangi nede olsa magazinciler peşindeymiş bu iklilinin
t-o-r-t-u-r-a 23-09-07, 15:03 sesli hali büyük ihtimalle yani inş bu akşam ki tekrardan sonra verilir bu arada dikaktimi cektide ilk başlarda okul forması normaldi ama bu bölüm doga okullarının formasını giymişler sanırım gonca artık babasını oldugun ve bakan oldugun ögrendi içni eymenle daha yakın ondan kaçmıyor artık ayşede sanki bi kötü haber almış gibiydi fragmanda acaba musanın zeyneple yemege gideceginimi ögrendi yoksa organ mafyası mı aradı yine gonca hrhalde bir süre babasıyla yaşayacak pazardakiler ona veda eder gibiler çünkü özellikelde şu gocnayı seven çocugun bakışları onu gösteriyor
haberde ayşe ile musayla ilgili bişey yazıyodu büyük ihtimallede nişanla ilgili haberdir çünkü resim ayşenin iş yerindeki masasındaki resimle aynıydı
t-o-r-t-u-r-a 23-09-07, 17:02 harikasın loveGe harikaa ellerien saglık ço k gzl olmuşlar ya ordaki gonca ve annesiin birlikte resmini nerden buldun peki
Sinem canim calisalarin icin cok tsk ederim super olmus imzalar :D
Ayy mErak ediyorum ya, acabag Neler olcak gelecek hafta fragman
yayinlandi heralde?
yeni başlığımız hayırlı olsun.
fragman süper ya bakalım neler olucak musayla zeynep gonca hakkında konuşmak için yemeğe çıkmışlardır kesin
Gülşah&yeom-jan 23-09-07, 20:46 Selam herkese yeni başlık hayırlı olsun, yeni başlamış olan bir dizi için 3. bölümde 2. başlık ve iyinin de ötesinde reytingler gerçekten çok büyük bir başarı ve kesinlikle hakediliyor :good: bu gece de tekrar bölüm var 24.00'de izlemek isteyenlere duyurulur... :img-wink:
Yeni baslik hayirli olsun!! Bu baslik cabucak kapanmasi dilegiyle
ve Uyarisiz gecmeye ben herkeze yeniden hatirlatim kurallari :P
Tek cúmlelik mesaj atmak YASAK!
Site linki koymak yasak (reklam niyetine)
diziden disi konusmak yasak
Chat icerikli mesaj atmak yasak :D vesaire vesaire
:D Hadi Hayirli olsun tekrardan
öncelikle başlık hayırlı olsun..daha niceleri kapansın inş :D
fragman resimleri için tşkler bimkolikk...
ooff off musa zeynep buluşmasıı var...musa eve araba bile göndermiş..neler konuşacaklar acaba???tabiki konu gonca olur ama eski defterler yeniden açılacak mı???
Dizimiz çok güzel o Pusu dediğini de geçmiş çok sevindim mafya dizilerine
sinir oluyorum zaten . Fragman resimleri çok güzel kim koymuşsa ellerine sağlık
diyorum herkese hayırlı sahurlar bu gece de tekrarı vardı umarım kaçıtmadınız
arkadaşlar. O yaşlı nene kime el sallıyor acaba mahalleden o kadar çabuk
taşınmazlar çünkü. Acaba gonca gidiyorda ona mı el sallıyorlar. Bu arada okul
kıyafetimi değişti diğer bölümdeki etek koyu rekli kareli bir komaştı burada
tekrenkli kram bir kıyafet var.
Yeni sayfa açılmış inş hayırlı olur,fragmanımız çıkmış :happy0064fragmanımızın fotoları için de tşk çok güzel:img-wink:bu bölüm musa ve zeynep yemekteler konu öncelikle gonca olur ama arada eski günlerden de konuşulur gibi geliooo şölee zeynep musanın eski günleri ekrana anı olarak gelse
Gonca eymen artık pek bi yakınlaşmaya başladılar öle birlikte bisiklete binmeler elele tutuşmalar filan:icon_whisama gonca öle bilgisayar ekranına neden o kadar dikkatli bakıyodu merak ettim
Şimdi zeynep işede girdi hemde musanın kardeşinin ortak iş yapıcağı şirkete bakalım bunun altından ne çıkçak:bilmim
Musa ile zeynep arası bundan sonra nasıl olcak ama belli musa zeynebi hala sewioooo ama kızını kendinden saklaması ve onu öldü göstermesi kızdırdı adamı bakalım aralarında gonca için bir anlaşma salanabilcek mii??Ama ben zeynebin musanın goncayı almasına izin verceğini sanmıorumm kızı için yapmıyacağı şey yok ama musa ne yapmaya çalışıyor goncayla zeynebi ayırmaya çalışarak acaba bu iş mahkemeye kadar gidermi merak ediyorum
Reytinglerimizde iyi gellmişşşş çok sevindimm:happy0064acaba sesli fragmanımız ne zaman gelir inş çabuk gelir artık bu fragmandan sonra daha bi sabırsızlıkla beklemeye başladım perşembeyiii gelll perşembe gelllll
Iki gün giremedim nete yeni basligimiz acilmis.. :)
Hayirli ugurlu olsun hepimize.. bimkolik resimler icin bende tsk ederim. Ve fragmani bende gördüm. Günden güne heyecan artiyo dizimizde.. Öncelikle ulkem Gonca bilgisayarda babasi ve ayse`nin resmini görüyor sanirim. Muhtemelen haklarinda cikan bir haber falan yakaladilar. Yani ben öyle anladim ama olmayabilirde.. ekranda bir resim vardi cünkü. Neyse..
Zeynep Musa bulusmasini cok merak ediyorum. Hos muhtemelen Gonca mevzusunu konusmak orta bir yol bulmak icin biraraya geliyolar ama belkide bu yemek baska seylere vesile olur bakalim:)
Zeynep pek bi hazirlik yapiyo cünkü ve Gonca`nin bunu görmesi falan cok eglenceli olacak. Muhtemelen annesinin hala babasini sevdigini görecek ve hep diyorum ya bu iki asigi yeniden bir araya getirecek biri varsa o da Gonca diye.. bu kizdan cinlik akiyo ya gözünden kacar mi hic? Hadi bakalim.. persembeyi yine sabirsizlikla bekliyorum.
bimkolik fragman resimleri için teşekkürler çok güzeller:)
bakalım yemekte neler olucak
Yeni başlık hayırlı olsun
fragmanı seyredemedim ama resimlerden anladığım kadar güzel bir bölüm olacak. Resimler için de ayrıca teşekkür ederim. bir an önce perşembe gelse çok merak ediyorum yemek te ne konuştular acaba
Evet dizi çok güzel ama inşallah ilerleyen bölümlerde bu heyecanı
kaybettirmezler bize. Zeyneple emine anne nin karşılaşmasını çok merak
ediyorum. Musayla konuşması bence gonca içindir.
Vayyyyy Fragmanlar nasil net cikmis oyle ellerine saglik ya! Nerden aldin??
Ayy demeki yemege cikiyorlar hahah bide basin gelipte demezmi Yeniden ask
varmi diye :P Ayse vallaha sinirinden kudurur valla!
İLK AŞKIM_MERVE 24-09-07, 11:26 bimkolik resimler için tşk...hepsi süper çıkmış çok net wallaa...
ayrıca özet geldimiii??...
bimkolik Resimler İçin Çok Saol Canım
Yeni Başlık Hayırlı Olsun
Yeniden hayırlı uğurlu olsun baslıgımız ,dün aksam yazmıstım ama silinmis neyse fragmanına baktıkca meraklanıyorum nolcak acaba zeyneple musa...
Ay bide zeynebin tam kıyafetini merak ediyorum:img-wink:musanın zeynebi görünce vericeği tepkiyi merak ediyorum .daha bisürü sey neyse
aklıma bir sey geldi ama ibrahim böyle sey yapmaz herhalde zeynebi kovdurmaz dimi şirketten:icon_whis
bu arada resimle için tskr
şimdi izledim fragmanı cok güzel bir bölüm olacak musa ile zeynep yemeğe cıkıyor ne konusacaklar acaba ayşede öğrendi herhalde bu yemeği tlfnda konusurken yüzü nasıl değişiverdi zeynep ne güzel hazırlanıyor öyle eee 16 yıl sonra eski kocası ile yemeğe cıkacak nasıl heyecanlanmasın alide pencereden bakıyor öyle ayrıca eymen ile gonca cok tatlılar aşk başlıyor sanırım bu bölümde beraber bisiklete binmeler falan ayy cok güzel bir bölüm olacak ya
ufffff nezaman persembe olcak 3.bölüme bakıyodum tekrar ,musaya sinir oldum adam sinirlen bağır zeynebe sonra git eve sonra zırıl zırl ağla bence bu musa sert görünüyo ama öyle hasas ki o bakıslarını ezikliği altıda esip gürleyemiyo.bide okulda gonca ile nekadar sert konustu....
ya birsey sorcam gonca musayı eskiden haberlerde görüyodu ayseyle nişanlı oldunu bilmiyomu?:icon_whis
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun.
fragmanı az önce izleyebildim.bimkolik eklediğin resimler için çok teşekkürler.bu dizi beni hakikaten çok şaşırtıyor.en son olacak şeyler en başta oluyor.mesela kızları için bile olsa ben zeynep in kolay kolay musa ile yemeğe çıkacaklarını hiç düşünmezdim.işte gelecek haftanın bol reytingini de garantilemiş olduk.
ufffff nezaman persembe olcak 3.bölüme bakıyodum tekrar ,musaya sinir oldum adam sinirlen bağır zeynebe sonra git eve sonra zırıl zırl ağla bence bu musa sert görünüyo ama öyle hasas ki o bakıslarını ezikliği altıda esip gürleyemiyo.bide okulda gonca ile nekadar sert konustu....
ya birsey sorcam gonca musayı eskiden haberlerde görüyodu ayseyle nişanlı oldunu bilmiyomu?:icon_whis
geçen bölümde musaya çok kızdım ama bu bölümde fikirlerim yine değişecek gibi.çok centilmence bir davranış eve araba göndermeler,şık bir restoran.özenli bir hazırlık,aynaya heyecanla baklamalr falan...
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun.
fragmanı az önce izleyebildim.bimkolik eklediğin resimler için çok teşekkürler.bu dizi beni hakikaten çok şaşırtıyor.en son olacak şeyler en başta oluyor.mesela kızları için bile olsa ben zeynep in kolay kolay musa ile yemeğe çıkacaklarını hiç düşünmezdim.işte gelecek haftanın bol reytingini de garantilemiş olduk.
bence Zeynep hala birşeyler hissediyor Musaya karşı..fragmanda hazırlanırken ki telasını da gördük.. belkide Musanın gücünün altında ezilmek istemiyor..ama hatırlarsanız saclarını bile boyamıştı Musayı aradıkları zaman..yaşadıklarından dolayı haklı olarak gururu kırıldı.. haketmediği bu aldatma Zeynebin kalkanı gibi..bence yıllarca sevgisini bunun altına gömdü..evet hala kızgın ama Musanın güçlü oldugunu biliyor ve en önemlisi onu iyi tanıyor..Musa asla kızının peşini bırakmayacagını söyledi zaten..bence bu yüzden kabul etti yemek yemeyi..hem belki de Zeynebin de söyleyecekleri vardır yemekte..özet gelse taşlar biraz daha yerine oturacak..
ceyda deniz 24-09-07, 13:35 eymen gonca resimler çok güzel elelrine sağlık:happy0064
arkadaşlar özet gelmedimi ?????????:img-wink::img-wink:
peloş_sezin 24-09-07, 14:28 bimkolik frg resimleri için teş.
eymen_gonca çalışmaların için teş.
ark özet nezaman gelir.
Arkadaşlar özet önceki haftalarda salı günü gelmişti herhalde bu hafta da değişmezz:img-yes:
bimkolik resimler için çok teşekkürler...
eymen_gonca sana da çalışmalrın için çok teşekkürler...
Duygu Yertiş çok güzel gülüyoo yaa resimlerde dikkat ettim de...Umarım Gonca'yı daha çok gülerken görürüz biz de ehuehu...:img-yes:
arkadaşlar bilmiyorum doğru yere mi yazdım umarım doğrudur size birşey sorucam."annem" in bölümlerini indirebileceğim bir yer veya site var mı?bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda?sanırım sitede web sitesi yazmak yasak.bu yüzden biliyorsanız bana özel mesajla linkini ya da sitenin adını gönderebilir misiniz?çok mutlu olurum...şimdiden çok teşekkürler...
HulyaGoker 24-09-07, 15:28 ilk sayfadaki resimler için teşekküürler
:happy0064:happy0064
emeğinize saplık. bu bölümü çok sabırsızlıkla bekliyorum
Öncelikle yeni başlığın açılmasına çok sevindim…Umarım en kısa sürede ana sayfada yer alırız….
Evet fragmanı izledim…Bu hafta Zeynep Musa ile yemek yiyecek ve bakalım o yemekte neler konuşacaklar?İki tarafında birbirlerine karşı olan öfkesi az olsa azalacak mı?Bu yemeği duyan Ayşe ne yapacak çok merak ediyorum…Musa’nın annesi Emine Hanım Musa ve Zeynep’in yakınlaşması için bir şeyler yapacak mı?Gonca internet kafede öğrendiği haberden sonrasında ne yapacak…?Eymen ile araları gittikçe yakınlaşıyor…Bisiklete binmeleri çok güzel bir sahneydi…
Bimkolik fragman resimleri için çok teşekkür ederim…Eyman_Gonca çalışmaların için sana da teşekkür ederim..
Son olarak dizinin tekrarlarını rica ediyorum hafta sonu gündüz verin…Benim annemde izlemek istiyor…Bu hafta ne yazık ki izleyemedi…Biraz özen gösterin..;)
didemfener 24-09-07, 15:57 yeni başlık hayırlı uğurlu olsun
resimler için çok sağolun bakalım yeni bölümde neler neler..olcak giderek heycanlı oluyor..
yeni baslik hayirli ugurlu olsun arkadaslar...
fragman süper...zeynep cok heycanli hala musayi seviyor ama gururu asktan önce geliyor...
onların yemeğe çıkmalarına çok şaşırdım çok sevindim.sırası nasıl olur kestiremiyorum.3.bölümün sonunda musa resti çekip kızını almak istediğini söyledi ya zeynep buna sert bir tepki gösterecek.ama sonra hem emine annenin hatrı hem de kızının iyiliği için yemeğe çıkıyor.fragmanın son görüntüsüne tekıldım.acaba bu kareler sırasıyla mı veriliyor?zeynep musa ya bakarken surat ifadesi düşündürüyor.hadi bakalım.izleyip görücez.belki bu gece sesli fragmanı da verirler
bir baba olarak musa çok yakın bir zamanda eymen i de öğrenecektir.bu işe ne der acaba?sorular sorular...bitmez
bence bu yemekte musa zeynepi kızını yanıan alması konusunda ikna edecek.bu yüzden zeynep çok düşünceli görünüyor.böylece kızının yeni hayatında annesine birşekilde yer olmayacak.acaba buna musa ve emine hanım izin verir mi?emine anne izin vermez ama musa kızı ile daha rahat iletişim kurmak için zeynepin kızı ile rahatça görüşmesinin önüne goncann farkında olmadan engeller koyabilir.bu dönemlerde ayşe de musaya yardımcı olur.bu kadar tahminlerde bulunuyoruz ama dizide hiç beklenmedik olaylar gelişiyor ve perşembeleri iple çeker oluyorum.
geçen bölümde musaya çok kızdım ama bu bölümde fikirlerim yine değişecek gibi.çok centilmence bir davranış eve araba göndermeler,şık bir restoran.özenli bir hazırlık,aynaya heyecanla baklamalr falan...
yorumunu okunya gülümseme oluştu valla yüzümde:img-grin2evet gerek seynepin gerekse musanın hazırlık esnasındaki halleri gerrcekten cok hoştu:img-grin2
inşallah gecen bölüm gibi musa beni deli etmezde şu yemek güzel bir şekilde gecer dogrusu musanın yemekte ayşeden felan söz etmez
BİMKOLIK resimler için cok sagol ellerine saglık
EYMEN-GONCA çalişmalar için cok sagol cok güzel olmuşlar
ayseden söz ederse artık ne diyeceğimi bilmiyorum....bence goncadan ve gecmişten söz edecekler kesin ama daha sonrası ne olur bilmem hani musa sen gittikten sonra bir bunalıma girdim falan dese:img-hyste:img-hyste
ama demez kişiline uymaz musanın
bir baba olarak musa çok yakın bir zamanda eymen i de öğrenecektir.bu işe ne der acaba?sorular sorular...bitmez
bu işe iyimser bakmaz ama emine anne olayı yumsatır.işte der sen zeyneple :icon_whisnasıldın onlarda öyle gibilerinde birşeyler soyler tahminimce oda düşünür onay verir cocugu tanımak ister eymen eve gelir musadan kokarak çekingen bir tavırla işte ama musa hiç sert davranmaz...
bence böyle birseyler olur espiri bile yaparlar:img-pilot
bana bir tane musa&zeynep imzasi yaparmisinin
lütfeennnn
Fragman geldi erkenden.Musa ve Zeynep yemeğe çıkıyorlar.Ayşe kıskançlıktan çıldırmak üzere.Bu yemekte hoş gelişmeler olabilir.Ama Musa,kızını almak istediğini yineleyip nahoş olaylara sebeb olabilir.Eymen Gonca aşkı almış başını gidiyor :)Romantik sahneler var.Gonca,internetten Ayşeyi öğreniyor.
Ayşenin hakkından anca Gonca gelir diye düşünüyorum.
Hadi bakalım perşembeye az kaldı.Güzel bir bölüm izleyeceğiz.
bu dizideki her ayrıntıya çok dikkat edin arkadaşlar.küçük şeyler ama gözümden kaçmıyorlar.geçen bölümde sizin de değindiğiniz gibi zeynep işe giderken en şık hali ile giyinmeye çalıştı.ama tabir-i caizse ezik görünmektende kurtulamadı.bu aslında yemeyip yediren,içmeyip içiren vefalı bir annenin portresiydi.sonra bir arkadaş da değindi.emine anne bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirirken olayın nereye bağlanacağın beklemiş.aslında bu da oğlu bakan bile olsa emine annenin mütevazi bir hayat sürdüğünü gösteriyor.hatırlarsanız ilk bölümde de gazetecilere kendi eli ile kek yapmıştı.
konuyu yeni bölüme bağlıyorum arkadaşlar.zeynep ve musa ayna karşısında heyecanla hazırlanırlarken musa ne kadar şıksa zeynep te bir o kadar az sade .tam olarak kelimeyi bulamadım zeynep için.şık bir restorana gidiyordu.ama ne saçında fön vardı ne suratında ruj dan başka makyaj.çünkü bundan daha fazlasını yapacak durumu yok.saçları doğal hali ile gitti.ikisi de statülerini çok iyi belli edecek şekildeydiler.
forumu sürekli takip eden ama sık yazamayan biri olarak beyaz gelincik efsanesinden sonra annem dizisi fanatiği oldum.sürekli bu başlığı arıyordum nihayet buldum.yorumlarınızı okuyarakta olsa takip etmeye çalışacağım.bimkolik resimler çok güzel emeğine sağlık.herkese iyi sahurlar.
scog çalışmaların hakikaten çok başarılı.tebrikler...
arkadaşlar ben merak ediyorum.sizi bu diziye çeken ne oldu?mesela kendimden başlayayım.ben yaklaşık iki ay sonra şehir dışıan çıkıyorum ve 7,5 aylığına ailemden uzak kalıcam.biraz anneciyimdir.tanıtımlarda konuşan şahsın fragmanın sonuna doğru annem deyişi beni ilk çeken durum oldu
merhaba arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı olsun.cabucak dolar ve bir an öncede ana sayfaya geceriz umarım
gecen bölümün reytingleri nasıl bilmiyorum ama dizimizin her gecen gün fanatiği artmakta.dün akşamda yeni fragmanımız geldi.coğunlukta gonca ve eymeni gösterselerde benim dikkatimi çeken husus musa ve zeynep in yemek sahnesi oldu.kızlarının geleceğini konuşmak için bir araya geldiler büyük ihtimalle.yemeğin sonunu merak ediyorum zeynep in yüzünde memnun bir hava yoktu gördüğüm kadarı ile
not:aile imzaları ne oldu ben bir kaç gündür yoktum.yapıldımı yapıldıysa eğer bana özel mesajla atabilirmisiniz
musa o akşam bence zeynepi kandırıp goncayı yanına alacak.göreckesiniz.zeynep kafasını bir yere dayayıp düşünüyorya.bu sahne ya yemekten sonrasıdır ya da musanın 3.bölümün sonrasında söylediği sözlerden sonra ki durumdur.bu yemek zeynepin bazı sabit fikirlerindn kurtulmasıan sebep olacak.inşallah yine bu yemekte zeynep musayı ne kadar çok sevdiğini de anlar.16 yıllık gururunu bir kenara bırakır...aile imzalarını bende merak ediyorum
4. Bölüm Özeti
Zeynep’in yüreğine korku düştü
Musa yıllardır kurduğu düşünün gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutludur. Ve artık kızını yanında görmek istemektedir. Amacı sadece Gonca ile beraber olmak, ona şimdiye kadar yapamadığı babalığını yapmaktır. Ama Zeynep, Musa’nın bu düşüncesini anlayamamakta ve ona duyduğu öfkeyi dizginleyememektedir. Zeynep, kızını Musa’ya vermek istemez ama Musa, Gonca’yı almaya kararlıdır. Musa, Gonca’ya yakınlaşmak ve yavaş yavaş onun sevgisini kazanmak için hiç zaman kaybetmeden kızı için bir şeyler yapmaya başlamıştır bile. Zeynep, Musa’nın her yaptığına sinirlenmekte, Gonca’nın babasının yanına gitme ihtimalini düşündükçe de korkmaktadır. Mehmet ise ablasının bu tavrına kızmakta ve bir anlam verememektedir. Gonca, artık Eymen’e yakınlaşmaya başlamıştır. Aslında her ne kadar Musa’dan uzak dursa bile, onun artık babası olduğunu kabullenmeye yavaş yavaş başlamıştır. Ve tabi babasının bir bakan olmasının getirdiği rahatlık, onun Eymen’e yaklaşmasını artık kolaylaştırmıştır. İbrahim ile Zehra arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştır. İbrahim nedensiz yere Zehra’ya ters davranmakta, Zehra ve tüm aile onun bu değişimine bir anlam verememektedir. Ali, Zeynep’e duyduğu aşkı artık gizleyememektedir. Ömer, babasındaki değişmeler karşısında bir şeylerin farkına varmıştır. Ayşe ise aslında Zeynep’ten içten içe rahatsız olmaya ve onu kıskanmaya başlamıştır bile. Ama yapısı gereği bunu asla Musa’ya belli etmemektedir. Bir taraftan değişecek hayatına kendini alıştırmaya çalışırken, diğer taraftan da esrarengiz bir kişinin farkında olmadan takibi altındadır.
Kaynak: kanald.com.tr
ceyda deniz 25-09-07, 10:15 özet gelmiş canan 34 çok teşekkürler.demek musa kızı için bişeyler yapacak anlaşılan goncayı şımartacak babası.goncada yavaş yavaş babasını kabulleniyor.eymenlede iyice yakınlaştı.gonca farkında olmadan yavaş yavaş basının verdiği rahat hayata alışacak zeynebin işi çok zor görünüyor.ayşede zeynepi kıskandığını anladık artık söylemeye gerek yoktu zaten
4. Bölüm Özeti
Musa yıllardır kurduğu düşünün gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutludur. Ve artık kızını yanında görmek istemektedir. Amacı sadece Gonca ile beraber olmak, ona şimdiye kadar yapamadığı babalığını yapmaktır. Ama Zeynep, Musa’nın bu düşüncesini anlayamamakta ve ona duyduğu öfkeyi dizginleyememektedir. Zeynep, kızını Musa’ya vermek istemez ama Musa, Gonca’yı almaya kararlıdır. Musa, Gonca’ya yakınlaşmak ve yavaş yavaş onun sevgisini kazanmak için hiç zaman kaybetmeden kızı için bir şeyler yapmaya başlamıştır bile. Zeynep, Musa’nın her yaptığına sinirlenmekte, Gonca’nın babasının yanına gitme ihtimalini düşündükçe de korkmaktadır. Mehmet ise ablasının bu tavrına kızmakta ve bir anlam verememektedir. Gonca, artık Eymen’e yakınlaşmaya başlamıştır. Aslında her ne kadar Musa’dan uzak dursa bile, onun artık babası olduğunu kabullenmeye yavaş yavaş başlamıştır. Ve tabi babasının bir bakan olmasının getirdiği rahatlık, onun Eymen’e yaklaşmasını artık kolaylaştırmıştır. İbrahim ile Zehra arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştır. İbrahim nedensiz yere Zehra’ya ters davranmakta, Zehra ve tüm aile onun bu değişimine bir anlam verememektedir. Ali, Zeynep’e duyduğu aşkı artık gizleyememektedir. Ömer, babasındaki değişmeler karşısında bir şeylerin farkına varmıştır. Ayşe ise aslında Zeynep’ten içten içe rahatsız olmaya ve onu kıskanmaya başlamıştır bile. Ama yapısı gereği bunu asla Musa’ya belli etmemektedir. Bir taraftan değişecek hayatına kendini alıştırmaya çalışırken, diğer taraftan da esrarengiz bir kişinin farkında olmadan takibi altındadır.
özt için cok tskler canan cok güzel bölüm olacak sesli fragmanda gelse artık
yoksa fragmandan bişey anlaşılmıyor demek gonca babasını kabul etmeye başladı ibrahin ile zehra arasında sorunlar olabileceğini tahmin etmiştik zaten peki derdi ne neden karısına böyle davranıyor ki anlamak oldukca zor
Ceyda deniz, Angels18 yorumlarınız için teşekkür ederim... :img-yes: Bende büyük merakla bekliyorum yeni bölümü. :icon_whis
yagmurkusagı 25-09-07, 12:07 4. Bölüm Özeti
özet içim teşekkürler harika bir bölüm bizi bekliyor
musa babalığa alışıyor artık
özet içim teşekkürler harika bir bölüm bizi bekliyor
musa babalığa alışıyor artık
musa babalığa alışıyor gonca musaya alışıyor zeynep de bu duruma alışşa iyi olur yoksa gergin bir ortam olacak artık kabul etmesi gerek musa goncanın babası sonucta tek basına dünyaya gelmedi bu kız
bitanem_61 25-09-07, 12:27 Zeynep Musanın kızını görmek istemesi ne karşı çıkmakla o nun söylediklerni tersleyerek kızını kaybedeceğini düşünemiyormu bu kadar zeki bir kadının bu ayrıntıyı atlaması tuhaf ayrıca kızının bir babaya ihtiyacı olduğunu görse artık zaten gonca rahat bir hayat istiyorken şimdi babası bunu salıycak niye inat ediyor inadı yüzünden her şeyini kaybedecek en azından uzun bir süre yalnız kalır burdan da şunu çıkıarttım o yemek güzel gecmiycek büyük bir ihtimalle ben de kalsın yok vermem der kava ederler
CANAN34 yeni bölüm özeti için teşekkürler. Yine güzel bir bölüm olacağa benziyor.
Zeynep Musanın kızını görmek istemesi ne karşı çıkmakla o nun söylediklerni tersleyerek kızını kaybedeceğini düşünemiyormu bu kadar zeki bir kadının bu ayrıntıyı atlaması tuhaf ayrıca kızının bir babaya ihtiyacı olduğunu görse artık zaten gonca rahat bir hayat istiyorken şimdi babası bunu salıycak niye inat ediyor inadı yüzünden her şeyini kaybedecek en azından uzun bir süre yalnız kalır burdan da şunu çıkıarttım o yemek güzel gecmiycek büyük bir ihtimalle ben de kalsın yok vermem der kava ederler
Zeynebin karşı çıkmasına iki sebeb var bence. Öncelikle Musa'ya karşı hala öfkeli, aldatıldığı için gururu incinmiş doğal olarak ve ikincisi kızını onun yardımı olmadan büyütebileceğini düşünüyor, nitekim öyle de yapmış ama Musa ortaya çıkınca onun maddi yardımından rahattsız olacağını düşünüyorum. Çalışıp kızına kendi imkanları ile ona istediği yaşamı verebilmek istiyor. Kimsenin yardımı olmadan. Kardeşinin bu kadar enişteyi ara ve bir kızı olduğunu söyle size yardım etsin demesine rağmen bunu hiç bir zaman istememiş, çok da gururlu olduğu için. Bundan sonra Kızını Musa'dan uzak tutamicaktır yanlız bu kesin. Babası onu yanına almak istiyor zaten, sanırrım aralarında bir çekişme başlar.Gonca annesini çok çabuk affetmiş gibi görünüyor ama Musa'yı da tercih edebilir eğer Musa dava açacak olursa.
herkese mrb biraz önce sesli fragmanı izledim musa ile zeynep hesaplaşıyor ve zeynep musaya savaş istiyorsan savaşırım ama goncayı asla sana vermem diyor ya cok güzel bir bölüm olacak ayşeyi göremedim fragmanda bu bölümde kıskançlığını iyice belli edecek herhalde ayy cok güzel bir bölüm olacak
4. Bölüm Özeti
özeti eklediğin için çok sağol.alinin zeynebe aşkı yavaş yavaş farkedilmeye başladı.ayşenin zeynebi kıskancağı belliydi zaten.
özet için teşekkürler
goncanın musayı öğrenmesi tek birşeye iyi geldi GONCA+ EYMEN yakınlaşması
ibrahim eşi zehraya neden kötü davranıyor acaba? var bu işte birşey
ayşeyi geçen bölüm biri aramıştı,acaba esrarengiz kişi kim???
güzel bi bölüm olucak
yagmurkusagı 25-09-07, 16:20 herkese mrb biraz önce sesli fragmanı izledim musa ile zeynep hesaplaşıyor ve zeynep musaya savaş istiyorsan savaşırım ama goncayı asla sana vermem diyor ya cok güzel bir bölüm olacak ayşeyi göremedim fragmanda bu bölümde kıskançlığını iyice belli edecek herhalde ayy cok güzel bir bölüm olacak
evet sesli fragman çıktı gıcık ibrahim zeynebe telefonda ikinci patronun benim diyor zeynep çok şaşırıyor,musa eve araba yolluyor goncayı okula bırakması için,zeynep aliye keşke komiser sorduğunda bbası yok deseydik diyor çok güzel bir bölüm olacak
sesli frg manı bende çok merak ettim.yazdıklarınızı okuyunca daha da heyecanlandım.canım zeynep ya.koca bakana kafa tutacak...
yagmurkusagı 25-09-07, 16:31 sesli frg manı bende çok merak ettim.yazdıklarınızı okuyunca daha da heyecanlandım.canım zeynep ya.koca bakana kafa tutacak...
kafa tutuyor zaten savaşmak istersen savaşırım deyişini görmen lazımdı
ama zeynebe şu konuda kızıyorum musa goncanın babası onu yok sayamaz hadi 16 yıl saydı bunu hala devam ettirmemeli musaya öfkeli bu dinmiyor öfkeside gözünü kör etmiş
kafa tutuyor zaten savaşmak istersen savaşırım deyişini görmen lazımdı
ama zeynebe şu konuda kızıyorum musa goncanın babası onu yok sayamaz hadi 16 yıl saydı bunu hala devam ettirmemeli musaya öfkeli bu dinmiyor öfkeside gözünü kör etmiş
öfke ile kalkan zararla oturacak.düşman mı ki bu adam savaşıyor onunla.tamam gonca yine yanında kalsın ama arada da babasını görebilsin.zeynep çok gözyaşı dökecek çok.sesli fragmanı ekleyen var mı acaba?
umarim begenirsini...biraz gec kaldim bu calismayla ama anca vakit buldum...son 2 gün kaldi keske ikinci bi fragman ciksa...
http://img509.imageshack.us/img509/3374/annemwf2.jpg (http://imageshack.us)
Herkese mrb:happy0064özetimizde gelmiş sesli fragmanımızda çıkmış:good:evet ibrahim kötü davranmaya başlamış huyları değişmiş ama bunun sinyallerinni vermeye başlamıştı musanın goncayı hemen benimsemesine okuluna gitmesine karşı düşüncesi abisinin aceleci olduğuydu ve ayşenin sırf mevkisi yüzünden ona iyi yakından davranması onu rahatsız edicek davranışlardan sakınıyo gibi bence zaten annesine ve karısına karşı ayşeyi nasılda savunmuştu:hıhbilmiyorum işleride biraz büyüyünce zehrayı zor günler bekliyo gibi
Sahra cnm tşk ederim ben görmemişim resmi:img-wink:gonca artık ayşeyi öğrendiğine göre nolur hiç bi fikrim yok yani babasını daha tam benimsemedi ki karşı çıksın babasına ama elinin kolunun öle boş durcağını da sanmıyorum sonuçta gonca bu:icon_whiseminim zamanı gelince ayşeye çok çektircek:happy0064benimsiceğini sanmıyorum ayşeyi bence annesinin yemeğe okadar hazırlanıp gittiğini görünce içine bi umut doğar kızın belki birleşirler diye(bizim de temennimiz bu zaten:img-yes:)bu arada eymenle yakınlaşıomuşş sevindimm çok tatlılar ikisi de çok şeker ve birbirlerini seviyolar ama eymen faktörü sayesinde de gonca babasına yakınlaşıyo inş annesini kırmaz ilerki zamanlarda sırf arkadaşları gibi yaşamak uğruna
Ayşe zeynebi kıskanıyoo amannnn çookkk sevindimmmm kıskansınnn kıskansınnnn :img-grin2galiba ayşenin de başı belada gibi nedersinizzz iiyiii bari başı biraz belada olsun daa musayı öle dolduruşa filan getirmesinnn aklını karıştırmasınnn gitsin kendi işine baksın birazzz
Ben çok sevdim emine anneyii nasılda seviyo zeynebi musayla aranızda ne geçerse geçsin beni bunun dışında tut dedi canım yaaaa kendini zeynebin gerçek annesi olarak görüyooo goncayıda daha görmeden benimsedi sevdi torunum dedi
Ali de artık zeynebi kaybetme korkusuna kapıldı iyice duyguları su yüzüne çıktıı açılmaya daha cesareti yok, bakalım musa ne zaman alinin farkına varcak ama hiç şüphe yok ki musa zeyneple gonca çatışması yaşarken ali zeynebin zor zamanında yanında olup ona destek vericek
Bakalım olaylar son sürat ilerlemeye devam ediyo zaman çok şeye gebe ne dersinizz :img-wink:perşembeyi bekleyip görücez aile imzasına benide katın bu arada
slm bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum sesli fragmanına bakmadım ama dediklerlerinize göre ibrahime cok sasırdım onceden de dedigim gibi ibrahim zeynebi işten kovdurabilir ama işler olucana varır birde bizim bir temmenimiz var zeyneple musa onuda düsündüm aralarında bunca olay gecmiş bu insanlar birbiriin yüzüne nasıl bakcak.....
emine anne ile zeynebi de cok merak ediyorum çunku zeynep emine anneyi kendi annesi yerine koymus
:img-yes:
özetin de maşallahi var:img-wink: neredeyse roman gibi
özett devamli zeynepin musaya gereksiz kızgınlıgını ve öfkesini vurguluyor:img-wink:tabi biz bunun sebebinin zeynepin musaya halan aşik oldugunu biliyoruz
neyse sesli fgramanda cıkmiş süper:happy0064
valla zeynepin musayı karşisina alıp kafa tutmasını cok sevindim cook:happy0064
kısacası harika bir bölüm olacak
goncanın artık babasını ve onun sundugu dünyayı sevmeye başladi bile dahi hayırlısı
ben hala sesli frg manı izleyemdim.izledide net olarak konuşulanları duyamadım.geçen yıl çok sıkı bağımlısı olduğum bir dizi vardı.tekrarlarında bile kimsenin çıtının çıkmasıan zizn vermezdim. bu huyumla dalga geçtiler bizimkiler.şimdi belli etmemeye çalışıyorum.tam frg mama denk geldim.koyu bir sohbete daldılar evdekiler.ne konuştular musa zeynep,duyamadım.üfff!
özetin de maşallahi var:img-wink: neredeyse roman gibi
özett devamli zeynepin musaya gereksiz kızgınlıgını ve öfkesini vurguluyor:img-wink:tabi biz bunun sebebinin zeynepin musaya halan aşik oldugunu biliyoruz
neyse sesli fgramanda cıkmiş süper:happy0064
valla zeynepin musayı karşisina alıp kafa tutmasını cok sevindim cook:happy0064
kısacası harika bir bölüm olacak
goncanın artık babasını ve onun sundugu dünyayı sevmeye başladi bile dahi hayırlısı
zeynep kafa tutmasına tutacakta en çok üzülen yine kendisi olacak.herşey olacağına varacak ve musa beyin istediği olacak.ne konuşuyorlardı?savaşıcam diyordu zeynep.musa ne cevap verdi duydunuz mu?
|