poppy
07-10-07, 17:25
funda çalışmalrın harika.
annem ailesi gittikçe büyüyor.ne güzel...
annem ailesi gittikçe büyüyor.ne güzel...
|
Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1) poppy 07-10-07, 17:25 funda çalışmalrın harika. annem ailesi gittikçe büyüyor.ne güzel... cristof 07-10-07, 17:28 acaba ilerde ayşe medya gücünü kullanıp zeyneple uğraşır mı?bu kadın boşu boşuna bu kadar güçlü değil.yani kötülük yapmaya tenezzül eder mi musayı kaybetmemek adına... medsul 07-10-07, 19:32 hay alllah görüyormusun nazar degdi vallla:img-grin2 önceden pazar gunleri hemen yeni bölüm fragmanı veriirlerdi:icon_sorr eee tabi dizi yeniydi ve bolca reklamını yapıyorlardi şimdi artık vermezler pazar gunu felan heralde özetten sonra gelir fragman acaba yeni bölümde neler olacak cok merak ediyorum ne kadar güzel gun gectikce hem reytglerimiz hemde form arkadaşlarımız cogaliyor aman diyeyim nazar degmesin:img-grin2 EYMEN&GONCA aile imzasına benide eklerseniz sevinirim:img-grin2 nede olsa fanataik bir annem izleyicisiyim:img-grin2:img-grin2 gerci benZEYNEP&MUSA aşki diyorum ama eymenın gonyaya davranişlari gercekten cok hoş:img-yes: poppy 07-10-07, 19:41 eymen bir lise öğrencis.yaşıtlarına göre karışık durumlarda olayları iyi analiz edip en mantıklı sonuca hemen varabiliyor.arkadaş seçimler,yerine konuşmaları onu olgun kılıyor.aile ilişkilerine önem variyor.anne babaya saygı gösteriyor.ama biliyor musunuz eymen yani cavit çetin güner gerçek hayatta anne ve babasını küçük yaştayken kaybetmiş.hem çocukluk hem de ergenlik yılları sorunlu geçmiş... sultansss 07-10-07, 19:50 sultansss baris[a]rock ebrulim YoShUn deniz_15 betül kocak xKubrax k€r€mc€m ece_25 ezgi su tvrehberi MoR_CaDİ polat__elif medsul aile imzamıza başka katılmak isteyen varsa özel mesaj atsınlar,mesajda Gonca ve Eymen Aile İmzası İçin diye belirtmeniz yeterli?? poppy 08-10-07, 10:31 musa rahatlamaya çalışırken zeynep: istersen düğmelerini aç biraz rahatlarsın musa yakasını gevşetiyor musa: sağol zeynep: iyi ilaçlarını alıyorsun artık musa şaşırıyor bu beklenmedik ilgi karşısında ............. musa: evet...bu kadar stresli yaşamda almak zorundayım başka bir sahne ayşenin arkadaşalrından biri:kan aranıyor.0 rh negatif zeynep: benim kan grubum musa yine şaşırıyor ve arkasına dönüp zeynep e bakıyor diğer sahne zeynep kan verdikten sonra musa içeri giriyor musa: zeynep teşekkür ederim zeynep :önemli değil musa: ameliyat bitmek üzereymiş zeynep: o zaman sen git,ben biraz dinlenip gidicem zaten musa: hayır biryere gitmiyorsun,seni eve ben yollayıcam ........ musa arkasını dönüp giderken zeynep: tansiyonunu ölçtürdün mü? musa şaşkın ve sevinçli zeynep e dönüp musa : sağol iyiyim ben aradaki musa ayşe repliklerini yazmaya gerek duymuyorum nedense musa ayşeyi gördükten sonra zeynep in kaldığı odaya yönelir musa: gitmemene sevindim zeynep zeynep: bırakmadılar musa: ayşenin ameliyatı iyi geçmiş,durumu iyi,büyük bir ihtimalle yarın taburcu olacak zeynep: gözün aydın.kim yapmış? musa: bilmiyorum araştırıyorlar ................. musa: zeynep ,ayşe henüz kendinde değil.o yüzden senin kan verdiğini söyleyemedim zeynep alakasız bir konuya dalıp zeynep: gitmeme izin verdikleri zaman gidicem.yanlız kimseye görünmeden gitmeme yardım edebilir misin? musa: tabi medsul 08-10-07, 13:26 poppy replikler için cok sagol:happy0064gercekten bölümüm en güzel sahneler :img-yes:buraya eklediğin için cok sagol:good: artık musada zeynneme olan aşkinin tekrar alevlemeye başladi hadi hayırlısı:happy0064 zaten musanın yüzündeki şaşkınlık ve seviç görmeye degerdi:happy0064 BERNA 08-10-07, 13:45 Lütfen aile imzası için forumda isteğinizi belirtmek yerine listeyi yapan arkadaşınıza özel mesaj yazınız. Saygılar BERNA funda2 08-10-07, 17:13 funda çalışmalrın harika. annem ailesi gittikçe büyüyor.ne güzel... Tesekkur ederim Poppy. Daha once sana tesekkur etmistim ama mesajimi silmisler.... lazkizz 08-10-07, 17:38 Dizinin fragmanini bugun aksam yada yarin sabaha karsi verirler, daha dogrusu vermeleri lazim yoksa cok gec oluyor :D Of ya super bir bolum olcak Heycanla bekliyorum betül kocak 08-10-07, 18:36 ya inanmiyorum bu hafta dizi yok sanki bayram var niye persembe günü yokki kavak yelleri bilene var ama annem yok haksizlik bu. ozlem_1990 08-10-07, 18:54 ya inanmiyorum bu hafta dizi yok sanki bayram var niye persembe günü yokki kavak yelleri bilene var ama annem yok haksizlik bu. nereden biliyorsun? poppy 08-10-07, 22:03 nereden biliyorsun? kanal d nin yayın akışında perşembe günü 22 00 de ilk aşk diye bir film görünüyor.özeti,fragmanı yeni bölümü beklemeyin arkadaşlar.maalesef..... scog 08-10-07, 23:18 Evet bende baktım Kanal D'nin bu haftaki yayın akışında İlk Aşk filmi görünüyor.Sanırım bayramdan dolayı bu hafta yok.Bu arada İlk Aşk filmini kaçırmayın......Tavsiye ederim.......Vahide Gördüm ve Çetin Tekindor oynuyor.Oldukça güzel duygu yüklü bir film.Bu sene yaz döneminde sinemalarda da oynamıştı.Hatta beğendiğim için ve özellikle çok sevdiğim bu iki oyuncu oynadığı için CD sini almıştım.......Ne yapalım gönül isterdiki dizi oynasın.....Ama hiç yoktan başka bir film yerine bu filmi koymaları da incelik olmuş..Özellikler Vahide Gördümü izleyip hasret gidermiş oluruz...........Sevgilerimle........ Not: Bu arada şimdi Kanal D de Annem dizisinin tekrarı başladı...Kaçıranlar ve bu saatte uyumamışlar için duyurulur.......... sweet10 09-10-07, 06:59 ne saçma ya kavak yellleri var annem niye yok nasıl beklciem ben 1 hafta bari özet le fragaman gelse. ilk aşkı izlemiştim güzel filmdi vahide gördüm süperdi tavsiye ederim. ebrulim 09-10-07, 07:09 Bayram oldugu için yayınlamayacaklarını tahmit etmiştim yeni bölümleri. bir hafta beklemek zorundayız offff en heycanlı yerinde kalmıştı. Nasıl bekleyeceğiz şimdi. poppy 09-10-07, 08:41 neyse ne yapalım hiç yoktan iyidir.kanal d aslında daha önceden yayınladkları ilk aşk yerine(izlemiştim bu filmi.izlemeyenlere tavsiye ederim) talat bulut un pek memnun kalmadığı mutluluk filmini verseymiş daha makbule geçermiş.neyse...buna da şükür.bu arada filmi izlerken belki yeni bölüm frgmanını verirler arkadaşlar.ekleme imkanı olanlar varsa ekleyececektir.(sulecog kulaklarını çınlatıyorum.duyuyo musun?) rain 1907 09-10-07, 10:21 ben de dün gördüm ve sinir oldum.perşembe bayram değil ki ne alaka yani.hemen bir fırsatını bulunca yeni bölümü kaldırıyorlar.bence kesin çekimler aksadı yoksa bayramla ilgisi yok bence. LİSA 09-10-07, 11:38 offff bugün aldığım en sıkıcı haber bu ne yani bayramda uzun bir tatilde yok oynasaydı dizi yine seyredilirdi.ama onun yerine konan filmi mutlaka seyredecem. poppy replikler için teşekkürler.dizinin en güzel sahnelerini secmişsin.bende yeni vakit buldum ve okuyabildim.ellerine sağlık Müge 09-10-07, 11:58 Bu hafta Annem dizisinin olmamasına bende üzüldüm…Yani biraz haksızlık oldu diye düşünüyorum ..Neyse…..Yine o saatte İlk Aşk verilecekmiş…Vahide Gördüm’ün filmi..Daha önce izlememiştim… Annem dizisinin 6. bölümüne gelince…Gerçekten merak ediyorum….Dün gece 5. bölümün tekrarını izlerken son sahnede Zeynep’in Musa’yı arayıp gelip Gonca’yı alabilirsin demesinden sonra acaba Gonca gidecek mi diye düşündüm..Yani gidecekmiş gibi geliyor…Annesine sinirlenerek bir anda verdiği karar doğrultusunda…Odasına girdiği andaki tepkisini de merak ediyorum…Ayşe ile olan ilk repliğini de…Maalesef bu hafta izlemeyeceğiz…Sağlık olsun… poppy 09-10-07, 13:25 offff bugün aldığım en sıkıcı haber bu ne yani bayramda uzun bir tatilde yok oynasaydı dizi yine seyredilirdi.ama onun yerine konan filmi mutlaka seyredecem. poppy replikler için teşekkürler.dizinin en güzel sahnelerini secmişsin.bende yeni vakit buldum ve okuyabildim.ellerine sağlık inşallah daha en güzel replikleri paylaşmak dileği ile. bu hafta yeni bölüm olmamasına çok üzüldüm.kimi diziler bayram seyran dinlemiyor ve yeni bölümlerini bol reklamla sergiliyorlar.umarım kimse zafer sarhoşluğuna girmemiştir yüksek reytinglerden dolayı.hani nasılsa kemik izleyicimiz oluştu diyerekten neyse.eğer bu hafta yeni bölüm olsaydı sizlerle son üç böülümn daha yorumlarını yapıyor olacaktım.maalesef 7.bölümden sonra aranızda olamayacağım.ama diziyi izleyeceğimden emin olabilirsiniz.sadece bu foruma giremieyeceğim.neyse.o zamana kadar anın tadını çıkarıyorum sizlerle... _KeNNy_ 09-10-07, 14:02 Bu hafta oynamamasına üzüldüm doğrusu. Heyecanlı bir yerde bitmişti. Sanırım en çok ''annem'' üzülecek bu hafta oynamayacağına!! sultansss 09-10-07, 15:52 gerçekten çok kötü oldu ya,arefe günü,bayram değil bir şey değil neden yayınlamıyorlar sanki... haksızlık bu ama... neyse yine dizimiz yerine Vahide Hanım'ı izleme şansımız olacak artık... ama en güzel,en heyecanlı yerine denk geldi bu ara..1 haftayı geçiremezken,şimdi 1 hafta daha beklemek eziyet gibi olacak !!! sweet10 09-10-07, 17:32 gerçekten çok kötü oldu ya,arefe günü,bayram değil bir şey değil neden yayınlamıyorlar sanki... haksızlık bu ama... neyse yine dizimiz yerine Vahide Hanım'ı izleme şansımız olacak artık... ama en güzel,en heyecanlı yerine denk geldi bu ara..1 haftayı geçiremezken,şimdi 1 hafta daha beklemek eziyet gibi olacak !!! aynen katılıyorum haksızlık ama bence asıl haksızlık olan kavak yelleri adlı dizinin yeni bölümünün olması annem in ise yeni bölümü olmaması ne saçma dimii arkadaşlar medsul 09-10-07, 19:24 aynen katılıyorum haksızlık ama bence asıl haksızlık olan kavak yelleri adlı dizinin yeni bölümünün olması annem in ise yeni bölümü olmaması ne saçma dimii arkadaşlar bencede cok buyuk haksızlık hayır madem annnemin yeni bölüü yok o zaman kavakyellerinide yeni bölümünü koymasınlar alllah allllaahaaa offf hiçdegilse yeni bölüm frgamnını verseler:img-yes: sultansss 09-10-07, 19:51 diziyi yayınlamamakla mutlaka bir bildikleri vardır diyorum... belki kanalın suçu değildir,çekimler de yetişmemiş olabilir yani.. yoksa kavak yelleri'ni yayınlayıp da annem'i yayınlamayarak ayrımcalık yapmaz kanal d , dizilerine sahip çıkan tek kanal diyebilirim...kötü düşünmeyin olur mu??? eymen_gonca 10-10-07, 07:58 :img-yes::img-yes:geçen hafta nasıl ben diyeyim çik ama zeynep ayşeye kan verecek deyim ya doğru çik artik ayşe zeynep'yem hayat borç var:img-yes::img-yes: poppy 10-10-07, 09:32 bence de çekimler aksamştır.çünkü tlat bulut bir belgesel filmi ile vahide gördüm de tiyatro oyunu ile ilgileniyordu dizi ie eş zamanlarda.onlar işlerinin ehli olduğkları için iki işi de birarada yürütürler ama demek ki belki de dinlenmeye çekilmek istemişlerdir.ya da şu da olabilir.senaryoda son anda bir değişiklik olmuş çekimler de yetişmemiş olabilir.neyse.bekliycez artık... sultansss 10-10-07, 10:03 bence bayram diye yok çünkü bayram da herkese dişarda o için kimse izimeski ve böyleki yok bence ama canım bayramsa başka dizilerde olmayabilirdi bence...kavak yelleri ve oyun bitti diizisi yayınlanıyor... muhtemelen çekimler yetişmedi diye düşünüyorum.olsun dizimizin reytingleri geç saatte yayınlanmasına rağmen süper,ben 1 hafta daha beklemeye razıyım:happy0064 eymen_gonca 10-10-07, 10:05 ama canım bayramsa başka dizilerde olmayabilirdi bence...kavak yelleri ve oyun bitti diizisi yayınlanıyor... muhtemelen çekimler yetişmedi diye düşünüyorum.olsun dizimizin reytingleri geç saatte yayınlanmasına rağmen süper,ben 1 hafta daha beklemeye razıyım:happy0064 o diziler çok yapmicilar şaşkin çünkü bayram olay var kimse izeme ki herkese dişarda olacak bence son anı onular gösteremcek annem çok farki bi dizi bence onular diziler on basar Gülşah&yeom-jan 10-10-07, 19:23 Bu hafta dizimize hasret kalacağız anlaşılan :( Eksikliği fragmanlarda bile hissettim, ama bir hafta dayanacağız artık eminim ki yeni bölüm tüm özlemimizi bastıracaktır. :good: Bu arada Talat Bulut severler, Mutluluk filmi ile ilgili Prof. İrfan'ın imzalarını yaptım ilginizi çekerse Talat Bey için açılmış sayfada bulabilirsiniz :img-wink: scog 10-10-07, 20:35 BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN... Gönül isterdiki bu hafta oynasın......Ama....Dizinin bu hafta oynamaması çok makul.Arife günü bir çok insan tatil için yada akrabalarını ziyaret için şehir dışına çıkıyor.Haliyle dizi vakti yolda olduklarından,dizi oynamış olsa kaçırmış olacaklardı.....Yine ne kadar oyuncularımız profosyenel de olsa onlarında dinlenemeye hakları var.Bayramda onlar da bizim gibi eş dostlarıyla zaman geçirip bayramlaşacak veya tatil yapacak.Bu süre zarfında mola vermek zorun kalacaklarından,o günler boyunca diziyi çekmediklerini için bir ara verilmesi gerekecekti.Yine biz diziyi izlemeye başladığımızdan çok önce dizi çevrilmeye başlanmıştı.Kaç haftadır çok yoğun tempo için de çalıştıklarını düşünürsek,tatil yapmaları hakları.Zeten bu tür tatillerin dışında çok eder tatilleri oluyor.Nasıl biz çok yoruluyor ve bu günleri dört gözle bekliyorsak onlarda bizim gibi bekliyorlardır....Hepimiz insanız sonuçta sanatçı olun olmayın........ Diğer dizilere gelirsek;demiyormuyduk bu dizinin sevenleri farklı,çünkü biz başka dizileri konuşmuyorduk diye.Bu değişti mi...Yine büyük ihtimalle o dizlerde bu hafta olmazsa gelecek hafta belki de ara vermek zorunda kalacaklar.Dediğim gibi bayram boyunca dizi çekimlerinin yapılacağını sanmıyorum............... Bizlerde;bayramı ve tatilimiz en güzel şekilde sevdiklerimizle geçireğiz.........Şimden herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlıklı yaşam dolu,mutlu,umutlu nice bayramlar dilerim.........Sevdiklerinizle uzun yıllar mutlu olmanız dileği ile...........Gönülden sevgilerimle........Scog..... gorgunk 11-10-07, 00:11 Ay kizlar, Annemin ne özetini gördüm nede fragmanini acabag bu hafta yokmu?? Maalesef bu hafta yeni bölüm yok,onun yerine İlk Aşk isimli sinema filmi var. bende çok merak ediyordum ama bir hafta daha sabredeceğiz gülll 11-10-07, 03:08 yayından kalkmadığına ben eminim:img-yes: reytingleri çok iyi gidiyor... bu hafta arefe gecesi olduğundan yada bayram nedeniyle verilmiyor....haftaya kaldığı yerden devam edecek...merakla bekliyorum bende... LİSA 11-10-07, 07:55 merhaba, bu dizi yayindan kalkmis olmasin? neden yayından kalksınki.her hafta kurtlar vadisi ile reytinglerde başa başa baş gitmekte.ve en çok izlenenler arasında kanal d böyle bir delilik yaparmı bu akşam film arasında yeni bölümün fragmanını verirler diye tahmin etmekteyim çoğu zaman böyle olur BÜTÜN ANNEM AİLESİNİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM.İYİ BAYRAMLAR.... Müge 11-10-07, 11:14 BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN... Gönül isterdiki bu hafta oynasın......Ama....Dizinin bu hafta oynamaması çok makul.Arife günü bir çok insan tatil için yada akrabalarını ziyaret için şehir dışına çıkıyor.Haliyle dizi vakti yolda olduklarından,dizi oynamış olsa kaçırmış olacaklardı.....Yine ne kadar oyuncularımız profosyenel de olsa onlarında dinlenemeye hakları var.Bayramda onlar da bizim gibi eş dostlarıyla zaman geçirip bayramlaşacak veya tatil yapacak.Bu süre zarfında mola vermek zorun kalacaklarından,o günler boyunca diziyi çekmediklerini için bir ara verilmesi gerekecekti.Yine biz diziyi izlemeye başladığımızdan çok önce dizi çevrilmeye başlanmıştı.Kaç haftadır çok yoğun tempo için de çalıştıklarını düşünürsek,tatil yapmaları hakları.Zeten bu tür tatillerin dışında çok eder tatilleri oluyor.Nasıl biz çok yoruluyor ve bu günleri dört gözle bekliyorsak onlarda bizim gibi bekliyorlardır....Hepimiz insanız sonuçta sanatçı olun olmayın........ Diğer dizilere gelirsek;demiyormuyduk bu dizinin sevenleri farklı,çünkü biz başka dizileri konuşmuyorduk diye.Bu değişti mi...Yine büyük ihtimalle o dizlerde bu hafta olmazsa gelecek hafta belki de ara vermek zorunda kalacaklar.Dediğim gibi bayram boyunca dizi çekimlerinin yapılacağını sanmıyorum............... Bizlerde;bayramı ve tatilimiz en güzel şekilde sevdiklerimizle geçireğiz.........Şimden herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlıklı yaşam dolu,mutlu,umutlu nice bayramlar dilerim.........Sevdiklerinizle uzun yıllar mutlu olmanız dileği ile...........Gönülden sevgilerimle........Scog..... Sevgili Scog bu yazdıklarına bende içten katılıyorum..O kadar güzel yazmışın ki...Evet bugün dizimiz maalesef yok…Üzüldük ama olsaydı yarım bayram olduğu için bir çok izleyeni izleyemeyecekti diziyi…Yani seninde dediğin gibi kaçıracaklardı diziyi…Ama olsun Sevgili Vahide Gördüm’ün filmi var bu akşam keyifle izleyeceğim… Canım çok isterde Annem dizisini izlemeyi internetten bulabilirsem oradan eksi bölümleri izlerim …. Bir hafta çabuk gelip geçer…Sağlık olsun…. Bayramınız şimdiden kutlu olsun Annem ailesi….İyi bayramlar….. sultansss 11-10-07, 13:27 ya arkler bu hafta annem neden yok bilen varmı? yoksa dizi bittimi.aam inş bitmemiştir. yok canım bitmedi,ama yayınlanmıyor,arefe günü herkes o saatte bayram ziyareti için başka şehire gider falan diye yok sanırım..bu kadar güzel reytingler alır da biter mi hiç...:) ya da benim tahminim çekimler yetişmemiştir diye düşünüyorum,yoksa reytingler geç saatte yayınlanmasına rağmen süper ki kanal d dizilerine sahip çıkan tek kanal bence öyle bişiy yapmaz:img-wink: sweet10 11-10-07, 15:16 dizimiz kaldırılmadı arkadaşlar bayram dolayısıyla 1 hafta yok malesef haftaya kaldığı yerden devame dicek. keşke özet gelseydi ya yorum yapardık bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM. peloş_sezin 11-10-07, 19:26 yok canım bitmedi,ama yayınlanmıyor,arefe günü herkes o saatte bayram ziyareti için başka şehire gider falan diye yok sanırım..bu kadar güzel reytingler alır da biter mi hiç...:) ya da benim tahminim çekimler yetişmemiştir diye düşünüyorum,yoksa reytingler geç saatte yayınlanmasına rağmen süper ki kanal d dizilerine sahip çıkan tek kanal bence öyle bişiy yapmaz:img-wink: bencede bitmezde.bu hafta olamması çok kötü oldu. ben bi bu perşembe bayram dolayısıyla evdeyim annemi izleyecen diye sevinirken dizinin olmadığını yenmi öğrendim.bütün gün dizi var diye fragmanı bekledim yok.ya çok sinir keşke olsaydı.bendede şans olsa zaten. Müge 11-10-07, 22:36 Scog sana özel mesaj atmıştım ama sanırım görmedin....Videoyu izleyemedim .. Fragmanı şimdi gördüm...Ama televizyondan....Gonca tahmin ettiğim gibi babasına gidiyor...Ve yine tahmin ettiğim gibi odasına girerken şaşkınlığını görülmeye değer....Bakalım Ayşe'yi görünce ne yapacak çok merak ediyorum....?? poppy 12-10-07, 08:51 frg manı akşam verdiklerine göre demek ki diziyi akşam yayınlamamalarının sebebi,tamamen reyting kaygısı.arefe bayram zamanı kimse evinde olmaz dye yayınlamamışlar.olsun.sağlık olsun. bu arada hepninizin bayramı mübarek olsun. buraya kadar yani goncanın babasının evine geleceği zamana kadar herşeyi tahmin etmiştik.bakalım bundan sonra ne olacak?bence dizi asıl şimdi başlıyor. bitanem_61 12-10-07, 11:45 herkesin bayramı kutlu olsun fragman için teşekkürler scog fragmanda ilgi çekici bir yer yok bence belkide neler olacağını tahmin ettiğimiz içindir goncanın gideceği odasını görünce ki tepkisi beklenenlerdi ama şu gazetedeki haberin devamı neydi acaba birde ayşe zeynepi ziyarete gelmiş herhalde tşkkür içindir yani bir tşk etse iyi olur poppy 12-10-07, 13:27 herşey beklentilerimizle aynı yönde olduğuna göre bize düşen şimdi de sesli fragmanı beklemek.reytingler de iyi olduğu yeni bölümü heyecanla beklenen bir dizi olduğuna göre hem sesli frg hemde özet te pazartesiden itibaren verilir medsul 12-10-07, 17:53 öncelikle herkesın ramazan bayramını kutlarım arkadaşlar sevdiklerinizle sayglık ve huzur içinde nice bayramlara:happy0064 Tessekkurleer scog frgaman için daha yeni ziliyebildim sayende tabi:good: demekki resimler ayşe cektirmiş olmali yanlız neden okadar şaşkındi onu anlamadim neyse heralde o resimler bir şekilde musanın eline gecer musada zeynep&ali resmini görünce artıl anlar halaaa zeynepi sevdiğini:img-yes:fragmanda merak ettiklerim ise acaba zeynepin resmine kim bakıyordu:icon_whis ayşe sonunda teşekkür edtmeyi aklı etmiş olmaliki zeynepin yanına geliyor:icon_whis bölümün en hüzünlü kısmı goncanın evden ayrılması olacak sanırım son olarak alllahın gıccııııııık ibrahımı karisini aldatıyor ve bunu karısı fark etti sanırım yada kesin şüpeleniyor artık ibrahıme adam gibi bir ders vermenin zaten vakti geciyor ümit ediyorumki bu dersi karısı versin:img-yes: poppy 12-10-07, 19:39 bu dizi insanı çok yaratıcı yapıyor.gülşah resimlerle de güzel omuş türkü.aslında dizi için ayrı bir sayfa yapsalar ana sayfa gibi diziye uyan şarkı sözleri diye başlık açılabilir. lazkizz 13-10-07, 00:03 Harikasiniz kizlar ya :D malesef bu hafta Annem dizisi yok :( Malum bayram, bayram demisken Herkezin bayrami múbarek olsun Buarada bence gonca babasinda kalmaya ikna olacak gibi.. Ve annesi ondan sonra cok pisman olcak oyle davrandi diye :) peloş_sezin 13-10-07, 13:16 çalışma ve imzalar için bütün ark. çok teş. yine süperbi bölüm izleyeceksniz gibi görünüyor fragmanda. peloş_sezin 13-10-07, 13:25 ark.aslında dizinin multimedyaya alınması gerekiyor.multimedyayı geçtim anasayfaya alınmöası gerekir.raytingleri iyi.3.bölümde 2. başlığını açtı. aslında bu başlık hemen biterse ansayfayada multimedyaya alınır diye düşünüyorum. medsul 13-10-07, 19:40 dizi bu hafta yoktuyaa bir boşluk oldu vallaaa:icon_whis neyseki fragmanı verdiler en kısa zamanda sesli frgamnı verirseler süper olur lazkizz 14-10-07, 00:49 Kizlar dizinin fragmanini goren oldumu ya ? Ben hala goremedim, neyse artik persembe gununde dizimize kavusuyoruz s!kin disiinizi Acabag musanin bayram hediyesi ne olacak merak ettim ya, kesin bi araba alipta gelir.. ve goncada arabayi kabul etmiyecek ve geri gondercek babasindan sogacak gibi. Bu benim dusuncem Sizce Musa bayram hediyesi kizina ne alacak? poppy 14-10-07, 12:26 Çok sağol canım, gerçekten ayrı bir sayfaya ciddi anlamda ihtiyacımız var :img-wink::img-yes: imzasını da yaptım söze dikkat "Zeynep'e gidemem yollar pek ırak" diziyi düşününce güzel uyarlama oluyor :img-wink: evet güzel uyarlama.umarım şu an goncayı almak için mücadele eden musa en kısa zamanda da aşk zannettiği cendereden kurtulup gerçek aşkı için mücadele eder hep gençlerin aşkını izlediğimiz ekranlarda kırkından sonra aşk nasıl olurmuş görürüz...forum sessiz.benim aranızda son 12 günüm.ama o günden sonra aranıza katılamasam da bu diziyi sonuna kadar izlemek istiyorum... bitanem_61 14-10-07, 13:18 lazkizz musanın bayram hediyesi olarak ne alıcak diye sormuşsum mümkünse hiç bir şey almasın artık gonca hayal edemiyce bir ev de ve yine hayal edemiyce kadar güzel bir odası var hep lüks içinde yaşamak istemişti şimdi hepsi var dahasında gonca nın şımarıcağını düşünüyorum şimdilik anne özlemi çekecek olsada insan rahata kolay alışır baris[a]rock 14-10-07, 15:54 imzalar özel çalışmalar için sağolun gonce eymen aile imzası için yarın son gün hatırlatıyım dedim:)sağol scog izledim fragmanı haberi ayşe yapmış olabilir mi?? poppy 14-10-07, 18:51 bu hafta annemsiz çok boş bir hafta geçti.umarım sezon sonuna kadar bir daha böyle birşey yaşamayız.acaba önümüzdeki bölümleren biri kurban bayramı tatili ile çakışır mı? ggnibsgk 14-10-07, 19:42 Selamlarrr:) Bu hafta yeni bölüm olmamasından mıdır nedirr bi türlü uğrayamadım bu sayfayaa yaa!..Gerçi bayram falan derken pek de fazla kalamadım diğer başlıklarda da ama neyseee!...:img-wink: Yaa poppy'nin dediği aklıma takıldı üşenmedim gittim baktım:)Yaa ne yazık kii Kurban Bayramı'nın birinci günü perşembeye geliyoo...Yani bayramdan bi gün önce olan diziyi yayınlamayan kanal bayram günü bu diziyi hiç yayınlamazz off off!....Dertlendim şimdii!....:icon_whis Son olarak hepinizin çalışmaları çok güzel arkadaşlarr:) Vee scog sana da fragman için çok teşekkürlerr:) bye LİSA 15-10-07, 08:01 merhaba arkadaşlar bayram bitti ve yeniden sayfalarımızdayız.bu hafta boş geçti annem olmayınca .ama scogarkadaşımıza teşekkür ederim fragmanı nete koyarak bizi meraktan biz nebze kurtardı.anladığım kadarı ile gonca evden gidiyor musa gelip kızını alıyor.zeynep cok kötüydü o giderken dikkatimi çeken başka bir noktada ayşe nin eline bir zarf cıkıyor ve zarfın içindende resime benzer şeyler cıkmakta.acaba zeynepi takip edenlerin cektikleri resimler olmasın başka bir nokta ise zeynep eline bir gazete alıyor ve başlıkta BU NASIL BİR ANNE yazarak zeynep i eleştiren bir yazı var acaba bu yazıyı ayşe yazdırıyor olmasın ve son olarkda ayşe galiba zeynepi ziyarete gelmekte kan verdiği için teşekkür etmeyemi yoksa ....... zeynepi tanıma amaçlımı bu geliş ...... t-o-r-t-u-r-a 15-10-07, 09:14 calışmaların hepsi çok gzl arkadaşlar ellerinize saglık bi tanesini kullandım bile hatta fragman çok güzel keşke birde seslisi çıksa goncanın annesinin resmine bakarak aglaması çok duygusal geldi bana nedense bi hafta onlarsız gecti inş perşembe biran önce gelir baris[a]rock 15-10-07, 10:53 bugün imza için son gün acaba sultan yaptın mı imzayı??? lilly_rush 15-10-07, 12:20 bende özledim diziyi. bir an önce perşembe gelse de izlesek... bence artık Gonca yumuşamalı, yazık adama... Ayşenin Zeynep hakkında kötü bişi yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi.. poppy 15-10-07, 13:50 bende özledim diziyi. bir an önce perşembe gelse de izlesek... bence artık Gonca yumuşamalı, yazık adama... Ayşenin Zeynep hakkında kötü bişi yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi.. değil mi ama!musa nın suçu ne?adam acı çekmiş yıllardır.karısını aldattığı,güzelim yuvayı yıktığı için pişman,bir daha eski mutluluğunu yakalayamafdığı için dertli.ayşe limanına sığındığı,oun gönlünü hoş tutmaya çalıştığı için perişan,yıllarca evlat sevgisi ve özlemi ile tutştuğu için muzdarip.bir de goncadan darbe yemesin...bundan sonraki bölümleri hakikaten çok merak ediyorum.5.bölümünü sonuna kadar ki pekçok şeyi tahmin ettik.ama bundan sonra ne olur hiç kestiremiyorum... poppy 15-10-07, 13:56 lazkizz musanın bayram hediyesi olarak ne alıcak diye sormuşsum mümkünse hiç bir şey almasın artık gonca hayal edemiyce bir ev de ve yine hayal edemiyce kadar güzel bir odası var hep lüks içinde yaşamak istemişti şimdi hepsi var dahasında gonca nın şımarıcağını düşünüyorum şimdilik anne özlemi çekecek olsada insan rahata kolay alışır sanırım artık hediye almasın musa.gonca asi bir kız.babasının maddi gücü ile gözlerini boyayıp annesinden soğutmaya çalıştığını sanabilir.zaten frg manda da olduğu gibi gonca hayal bile edemediği bir ev,oda ve maddi zenginlikle karşı karşıya.babasının alabileceği hediye harhalde araba olur ki o da olmaz.kızının sigara içmesine karşı çıkan bir baba reşit olamayan kızının araba kullanmasına da izin vermez.onu seyahate de gönderemez.okulu var.daha iyi bir okula aldırmak istese gonca arkadaşalrından ayrılmak istemeyecektir.hediye olarak başka birşey de gelmiyor aklıma poppy 15-10-07, 14:04 merhaba arkadaşlar bayram bitti ve yeniden sayfalarımızdayız.bu hafta boş geçti annem olmayınca .ama scogarkadaşımıza teşekkür ederim fragmanı nete koyarak bizi meraktan biz nebze kurtardı.anladığım kadarı ile gonca evden gidiyor musa gelip kızını alıyor.zeynep cok kötüydü o giderken dikkatimi çeken başka bir noktada ayşe nin eline bir zarf cıkıyor ve zarfın içindende resime benzer şeyler cıkmakta.acaba zeynepi takip edenlerin cektikleri resimler olmasın başka bir nokta ise zeynep eline bir gazete alıyor ve başlıkta BU NASIL BİR ANNE yazarak zeynep i eleştiren bir yazı var acaba bu yazıyı ayşe yazdırıyor olmasın ve son olarkda ayşe galiba zeynepi ziyarete gelmekte kan verdiği için teşekkür etmeyemi yoksa ....... zeynepi tanıma amaçlımı bu geliş ...... musa kızını almaya geldiğinde zeynep yine de daha önceki aksi konuşmalarının tersine kızı ile küs ayrılmamak için onunla vedalaşmaya çalıştı ama gonca annesine çok kırılmıştı.bu olayı bu kadar dramatileştirmeye gerek yoktu aslında.yani eski türk filmelrinden bir kareye hiç hacet yoktu.gonca aklı başında bir kız.zeynep ona kendi artılarını eksilerini ve de eski kocasınınkileri anlatsa,kızını tatlı dille ikna etmeye çelışsa daha iyi olurdu.ama o acı ve de kısa yolu seçti.o sırada musa da üzgündü.ana kız birbirlerinden ayrılırken.ama bu üzgünlüğününç ok uzun süreceğini zannetmiyorum.kendini kızına adamaya ve de müstakbel ayşesine adamaya çalışırken bu ayrılığın acısını çabuk unutacaktır. evet...bence o zarfın sırrı ayşe de.sanırım ayşe hastandeyken çekilmişti o resimler.ayşe her daim heryerde işbaşında. umarın bu nasıl anne başlığının ardında ayşe yoktur.ayşe zaten karakter olarak güçlü biri.bu gücünün dışında musanın da desteği var.bu kadar gücü varken eğer medya gücünü de kullanıp zeynep i küçültmeye çalışırsa iyice küçülür gözümde... son olarakda bu ziyaretin iki sebebini de belirtmişsin.bence ikisi de sebep olabilir poppy 15-10-07, 17:21 musanın kızını almaya geldiği sahnede gonca annesinden vedalaştıktan sonra arabaya binerken eğer musa askasına dönüp zeynep e bakarsa onu hala seviyor demektir.benim musanın ayşeyi sevmediğine inanmam için böyle bir görüntüye ihtiyacım var. sweet10 15-10-07, 17:27 gonca+ eymen aile imzaları çok güzel olmuş ellerine sağlık sultansss bu bölüm çok güzel olucak. ama bence gonca annesini istciek çünkü resimlerine bakıyodu. ggnibsgk 15-10-07, 17:40 Seslii fragmanı gördümm arkadaşlarrr:happy0064 eurod de!..Normal kanal de de vermedi galibaa..Neyse anlatıyım hemen çıkmam gerekicek çünküü!...Süperr bii fragman olmuşş!.....:happy0064 Önce Gonca dayısıyla telefonda konuşuyoo ve "Eğer babamla yapamazsam, sen de kalmaya gelirim dayı,ama asla bu eve bi daha dönmem" diyoo ağlayarakkk!... Sonra Musa Gonca'yı almaya gelmiş...Tam giderlerken Zeynep Musa'ya sesleniyoo vee "Kızıma iyi bakk!..." diyoo... Sonra Musa ve Gonca arabaada Gonca ağladığı için Musa soruyoo..."Zorla mıı geliyosunn diyooo ya da öyle bişeyy!...Gonca da "Annem başka seçenek bırakmadı" diiyoo!... Bir de Ayşe'li bi sahne varr...O sahnede de Ayşe'nin arkadaşı Ayşe'ye o kadınla girdiğin mücadleyi kazansan bilee küçülmüş olucaksın mıı ne öyle bişey diiyoo... Yanii tam hatırlamıyorum hatırladıklarım da bunlarr çünkü ben göreli bi iki saat oldu yanii...Dedim kesin bi gören olmuşturr ama baktım kimse anlatmamışş..E dedim ben anlatıyımm..Neyse şimdi benim çıkmam lazım bye sultansss 15-10-07, 18:04 sweet10 ve baris[a]rock yorumlarınızdan dolayı teşekkürler canlarım... bennde izledim fragmanı ,tesadüfen gördüm bende ve çok sevindim... gonca gidiyor valla babasının yanına ve babasının hazırlattığı odayı görünce şok oluyor,babalım zeynep dayanabilcek mi Gonca'sızlığa xKubrax 15-10-07, 18:17 Sultans imzalara harcadigin emek, gostermis oldugun ilgiden dolayi sana tesekkuru borc bilirim, o isimler toplamak, kaydetmek, eklemek kolay diildi eminim.. Cok tesekkur ediyorum canim inanki cok guzel olmus aile imzan.. Bu arada sesli fragman ne zaman gosterilcek, biliyormusunuz arkadaslar.. ? sultansss 15-10-07, 18:23 Sultans imzalara harcadigin emek, gostermis oldugun ilgiden dolayi sana tesekkuru borc bilirim, o isimler toplamak, kaydetmek, eklemek kolay diildi eminim.. Cok tesekkur ediyorum canim inanki cok guzel olmus aile imzan.. Bu arada sesli fragman ne zaman gosterilcek, biliyormusunuz arkadaslar.. ? saol bitanem,çok güzel ifade etmişsin düşüncelerini,asıl ben sana tşk.ederim bu içten duyguların için...:happy0064 dizimizin sesli fragmanını bende izlemedim,müzikli bile içimi burktu valla...:sad53: t-o-r-t-u-r-a 15-10-07, 20:06 imzalar çok gzl olmuş ellerine saglık arkadaşım kullandım saolasın benide ekledigin için hotsugar_90 15-10-07, 20:53 eymen ile gonca cok tatlilar ya acayip yakisiyorlar:img-in_lo:img-blush dizimiz cok güzel... hastasi oldum....:img-yes: medsul 15-10-07, 21:31 demek sesli frgaman cıkmiş daha göremedim gercciii:icon_sorr anlattiğin için cok sagol nuray buarda eymen&gonca aile imzası tek kelimeyle süper olmuş canım ellerine saglık cok beyendim tekrar cok sagol çalişma lar içinde cok sagolun arkadaşlar hepsi birbirinden güzel:happy0064 betül kocak 15-10-07, 22:14 ben sadece 1, fragmani gördüm ama gittim. cok güzel bir bölüm bizi bekliyor.gonca musanin yanina gidiyor olay galiba gazeteye falan hep manset oluyor gonca annesin cok özlüyor bakalim babasinin iyi hayatini sececek yoksa annesinimi??????musanin kardesi karisini kesin aldattiyor, zaten adamadan gicik kapiyorum onun icin pek umrumda degil acikcasi.goncaylan eymeni hic göstermediler keske gösterselerdi neyse.ayse denen niye zeynepin yayina gidiyorki kim bili yine bir seytanlik düsünüyordukacayip gicik kapyior su kdindan.neyse eger birisinde 2. fragmanin linki varsa bana yollayabilirmi???? BERNA 15-10-07, 22:47 Değerli üyelerimiz Annem dizisi için bir multimedya klasörü açılmıştır ve linki aşağıda verilmiştir. http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=364 Bundan sonra dizi ile ilgili resimler, imza ve avatarlar, özle çalışmalar, senaryolar ve replikler ve bunlara ait yorumlar ve istekler bu klasördeki başlıklarda paylaşılacaktır. Bu başlıkta ve geçmiş başlıktaki çalışmalarınız kademeli olarak da olsa ilgili başlıklara taşınacaktır. O yüzden bu klasöre sadece yeni çalışmaları ekleyiniz. Saygılarımla Dizi Film Moderatör BERNA sultansss 15-10-07, 23:05 t-o-r-t-u-r-a beğendiğin ve kullandığın için çok teşekkürler ve medsul beğenmene sevindim cnm... perşembe de artık biran evvel gelse,ölcem 2 haftadır dizimizden uzak kaldım:( hasan kutlu 15-10-07, 23:35 bu dizi çok etkileyici nitelikte bir yapım oyuncularda çok kaliteli begeniyle izliyorum emegı gecen herkese çok çok tesekkürler:good: LİSA 16-10-07, 09:05 musa kızını almaya geldiğinde zeynep yine de daha önceki aksi konuşmalarının tersine kızı ile küs ayrılmamak için onunla vedalaşmaya çalıştı ama gonca annesine çok kırılmıştı.bu olayı bu kadar dramatileştirmeye gerek yoktu aslında.yani eski türk filmelrinden bir kareye hiç hacet yoktu.gonca aklı başında bir kız.zeynep ona kendi artılarını eksilerini ve de eski kocasınınkileri anlatsa,kızını tatlı dille ikna etmeye çelışsa daha iyi olurdu.ama o acı ve de kısa yolu seçti.o sırada musa da üzgündü.ana kız birbirlerinden ayrılırken.ama bu üzgünlüğününç ok uzun süreceğini zannetmiyorum.kendini kızına adamaya ve de müstakbel ayşesine adamaya çalışırken bu ayrılığın acısını çabuk unutacaktır. evet...bence o zarfın sırrı ayşe de.sanırım ayşe hastandeyken çekilmişti o resimler.ayşe her daim heryerde işbaşında. umarın bu nasıl anne başlığının ardında ayşe yoktur.ayşe zaten karakter olarak güçlü biri.bu gücünün dışında musanın da desteği var.bu kadar gücü varken eğer medya gücünü de kullanıp zeynep i küçültmeye çalışırsa iyice küçülür gözümde... son olarakda bu ziyaretin iki sebebini de belirtmişsin.bence ikisi de sebep olabilir popy ciğim yorumların için teşekkürler.evet türk filmi gibi acı hale getirmeye gerek yoktu gonca 5 yaşında cocuk değilki sonuçta aslında musa zeynep ve gonca üçü bir araya gelecekti ve konuşacaklarıdı goncayı olayların dışında tutmayacaklardı dönüşümlü bir yol bulabilirlerdi. ayşe tehlikeli bir kadın ve sesli fragmandan duyan arkadaşımızın dediği gibi biriyle konuşuyormuş ve mücadelen bahsediliyormuş. ayşe zeynep le neyin mücadelesini verecekki.musa karısından ayrılmış yıllar olmuş onu severse zaten yanında kalır eğer sevmezse zaten istediğini yapsa yanında tutamaz.ama gazete haberinin ayşe ile bir bağlantısı varsa ve musa bunu öğrenirse işi biter bence.çünkü musa zeynep ne kadar kızgın olsada zeynepi hep taktir etmekte........... not:bu haberin acaba ibrahimle bağlantısı olabilirmi.abisini medya ve toplum önünde yüceltmek için????????:icon_whis:icon_whis poppy 16-10-07, 11:12 popy ciğim yorumların için teşekkürler.evet türk filmi gibi acı hale getirmeye gerek yoktu gonca 5 yaşında cocuk değilki sonuçta aslında musa zeynep ve gonca üçü bir araya gelecekti ve konuşacaklarıdı goncayı olayların dışında tutmayacaklardı dönüşümlü bir yol bulabilirlerdi. ayşe tehlikeli bir kadın ve sesli fragmandan duyan arkadaşımızın dediği gibi biriyle konuşuyormuş ve mücadelen bahsediliyormuş. ayşe zeynep le neyin mücadelesini verecekki.musa karısından ayrılmış yıllar olmuş onu severse zaten yanında kalır eğer sevmezse zaten istediğini yapsa yanında tutamaz.ama gazete haberinin ayşe ile bir bağlantısı varsa ve musa bunu öğrenirse işi biter bence.çünkü musa zeynep ne kadar kızgın olsada zeynepi hep taktir etmekte........... not:bu haberin acaba ibrahimle bağlantısı olabilirmi.abisini medya ve toplum önünde yüceltmek için????????:icon_whis:icon_whis haberin ibrahimle bağkantısı olabilir ama içim den gelen ses güçlü bir şekilde bu haber ayşe iel bağlantılı diyor.kimbilir belki ilerde ayşe ibrahim işbirliğini görürüz zeynep i alt etmek için sesli frg manı ekleyin ne olurrrrrrrrrrrrrrr LİSA 16-10-07, 11:16 haberin ibrahimle bağkantısı olabilir ama içim den gelen ses güçlü bir şekilde bu haber ayşe iel bağlantılı diyor.kimbilir belki ilerde ayşe ibrahim işbirliğini görürüz zeynep i alt etmek için sesli frg manı ekleyin ne olurrrrrrrrrrrrrrr ben her ikisindende ger şeyi beklerim.ibrahim tekin bir insan değil zeynep ondan hoşlanmıyorsa bir nedeni olabilir sesli fragmanı bende bekliyorum scog nerdesin bu işlerle sen ilgileniyordun değilmi???????? angels18 16-10-07, 11:25 herkese mrb arkadaslar demek sesli fragman cıktı malum siteye eklenmişmidir acaba cok merak ediyorum nasıl bir fragman fragmanı anlattığınız için çok tşkler arkadaslar merakla bekliyorum bu bölümü acaba nasıl olacak ibrahim ile karısı arasındaki sorunlar çözülecek mi yoksa ipler tamamen kopacakmı merak ediyorum bu arada özet geldimi LİSA 16-10-07, 11:34 herkese mrb arkadaslar demek sesli fragman cıktı malum siteye eklenmişmidir acaba cok merak ediyorum nasıl bir fragman fragmanı anlattığınız için çok tşkler arkadaslar merakla bekliyorum bu bölümü acaba nasıl olacak ibrahim ile karısı arasındaki sorunlar çözülecek mi yoksa ipler tamamen kopacakmı merak ediyorum bu arada özet geldimi ibrahim ile karısı arasında sorunlar cözülmeyecek bence fragmandan anlaşıldığı üzere ibo odasına hırsız gibi girmekte ve karısıda uyuyor numarası yapmakta yakında fırtınalar kopabilir.zaten ibo da her şeye müstehak:icon_whis angels18 16-10-07, 11:48 ibrahim ile karısı arasında sorunlar cözülmeyecek bence fragmandan anlaşıldığı üzere ibo odasına hırsız gibi girmekte ve karısıda uyuyor numarası yapmakta yakında fırtınalar kopabilir.zaten ibo da her şeye müstehak:icon_whis evet sessiz ve suclu gibi giriyor gerçekten karısı yatakta onun ayak seslerini dinliyordu sanırım yada uyuyor numarası yapıyordu ya iboya herşey müstehak da karısına acırım ben LİSA 16-10-07, 11:53 evet sessiz ve suclu gibi giriyor gerçekten karısı yatakta onun ayak seslerini dinliyordu sanırım yada uyuyor numarası yapıyordu ya iboya herşey müstehak da karısına acırım ben haklısın karısına yazık şüphe etmeye başladı yakında fırtına kopacak ama ibrahimi af etmesini kesinlikle istemem zeynep gibi dik bir kadın olmalı LİSA 16-10-07, 11:56 DİZİLER VE TÜRKİYE GERÇEĞİ! Kış geldi artık. Çoktan botlar, çizmeler giyilmeye başlandı, mantolar çıkarıldı... İnsanların daha çok evlerinde vakit geçireceği, havaların erken karardığı, komşunuzla ayaküstü 10 dakika konuşmanıza izin vermeyen soğuk havalar geldi. Bu mevsim değişikliği bizleri daha çok evcimen yapıyor belki de. Evde olunca da televizyon vazgeçilmez oluyor. Sezon başladığından beri her televizyonu açışımda yeni bir diziyle karşılaşıyorum. Onlarca dizi yapılmış, hangisi tutarsa o yayında kalır anlayışı. Bazen iyiler yayında kalıyor, kötü olmasa da yarışta arka sıraya kalanlar yayından kaldırılıyor. Bazense tam tersi. İyi de olsa kötü de olsa bir bakmışsın dizi tarih olmuş... Hollanda kanallarına bakıyorum, onlarda öyle yeni diziymiş, destanlar yazarmış olayı tabii ki yok. Entrika, yalan, aldatma, mafya, aşk, tutku, paylaşılmama falan yok. Olmayınca bizim diziler kadar heyecanlandırmıyor, meraklandırmıyor insanı. Hollanda kanallarında Hollandaca programların dışında ya yabancı film oluyor ya Amerikan ya da İngiliz programlar. Tabii hepsi de altyazılı. Bunu özellikle belirtiyorum. Çünkü bir filmi ya da programı orjinal sesiyle izlemek kadar güzel bişey yok! En kısa zamanda Türkiye`de de uygulanmalı bence. Avrupa Birliği uyum süreci içerisinde kesin gerçekleşir bu uygulama zaten. Konuya dönüş! Uydunun ani dönüşüyle (yaklaşık 9 saniye) Türk televizyonlarına geliyorum, belki film iyi ama dublajlı olmasının verdiği bir sahtelik oluyor filmde ve izlenmiyor. E geriye ne kalıyor? Digiturk ve ana kanallarımızdaki diziler. E Digiturk'ten de yeteri kadar izleyince son seçenek diziler oluyor. Yeni dizilerden iyiler tabii ki var. Bıçak Sırtı ve Annem çok iyi diziler. Eskilerden Yaprak Dökümü yine izlettiriyor kendini. Ama bu kadar çok yeni dizi olmasını anlayamıyorum. Her yeni dizi reklamı gördüğümde inanın içim cız ediyor. Neden mi? Bizim yenecek ekmek bulamayan insanlarımız, okula gidemeyen kız-erkek çocuklarımız, yaşamını sürdürmek için her şeye katlanan kadınlarımız, Türkiye`nin her yerinde okuma yazma bilmeyenimiz, belki sadece Ramazan ayında hatırlanan ailelerimiz var. Daha var da var. Peki bir dizinin bölüm maliyeti nedir? 5 bölümden sonra yayından kaldırılan ve böyle 10 tane dizi daha düşünün. Zaman, para, emek ve harcanan diğer her şey. Peki neden yayından kaldırılır bu diziler? Çünkü bizler elimizdeki o minik kumandayla offf deyip başka bir kanala zaplarız. Lütfen izlerken ve zaplarken daha seçici olun ve Türkiye`nin değiştirilemeyen gerçeklerini de düşünün. İşte size en kolay iki örnek. Bu uçurum ne zaman kapanır ancak o zaman biz o zaman kalkınmış bir ülke olabiriz. Daha gerçekçi bir cümle, bizler bu uçurumu ne zaman kapatırsak o zaman kalkınmış ülke olabiliriz. gecce.com HOLLANDA Güliz Van Zadelhoff angels18 16-10-07, 11:59 haklısın karısına yazık şüphe etmeye başladı yakında fırtına kopacak ama ibrahimi af etmesini kesinlikle istemem zeynep gibi dik bir kadın olmalı zaten affetmeyeceğini aile yemeğinde söylemişti hatırlarsan bence affetmeyecek affetmemeli de ibrahime sinir oluyorum son bölümde hastahaneye geldiğinde gazeteci ordusuna nasıl çaktırmadan pozlar verdi öyle ayy gıcık adam ya herşeyi ile gıcık karısı tahsilli kültürlü birisine benziyor kolaylıkla kendi ayaklarının üstünde durabilir bitanem_61 16-10-07, 13:03 koca bir sayfa özet var ama içinde doğru düzgün bir şey yok ayşe zeynepe ne sorabilirki zeynep kendini tutamıyor acaba musanın durumundan yararlanmak istediğini ima mı ediyor ayşenin sınırlarını zorlaması güzel daha çok hata yapar hata yaptıkca musanın gözünden düşer bende buna çok üzülürüm:happy0064:happy0064 goncanın rahat hayatına alılıpda annesini unutmasını hiç istemem şimdilik öyle görünmesede bu beni çok korkutuyor zeynepin kızının iyiliğini düşündüğü kesin de keşke tatkı dille konuşuo yollasaydı aslında onlar için kötü günler başlamıştır ne dir bu kötü günler düşünemiyorum medsul 16-10-07, 13:27 4. Bölüm özeti ÖNCELİKLE ÖZETİ EKLEDİĞİN İÇİN COK SAGOL BİTANEM:good: Gonca babasına gidiyor Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları yeni dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde; Gonca’nın artık babasının yanında yaşamasının daha doğru olacağını düşünen Zeynep, kızını kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Annesinin kendisini istemediğini düşünen Gonca da babasına gidiyor. hayır neden zeynep goncanın kendisinden uzatlaştirmak istiyor anlamiş degilim hayır sonucta gonca küçük bir cocuk degil konuşarak pekaala anlata bilirdii Zeynep, Gonca’nın artık babasının yanında yaşamasının doğru olacağını düşünmektedir. Gonca’yı babasının yanına gönderebilmek için de kızını kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Gonca, annesinin garip davranışlarına bir anlam veremez. Annesinin artık kendisini istemediğini düşünen Gonca, evden ayrılıp, babasının yanına gitmeye karar verir. Zeynep’ten böyle bir şey beklemeyen Musa, haberi duyunca tam anlamıyla bir şok yaşar. zatem musanın gecen bölüm bölüm şok gecirdi durduu:img-grin2 yüzünden anlaşiliyordu :img-yes: tamam zeynep goncanın musanın yanında yaşamasının daha iyi olacağini düşünmesinde haklı ama sectiği yol yanliş:img-yes: Gonca, annesine çok öfkelidir. Zeynep ise kızını kendinden uzaklaştırmak zorunda kaldığı için çok üzgündür. Bu arada Ayşe de Zeynep’in aniden fikrini değiştirmesinden dolayı çok gergin, Musa ve tüm ailesi ise Gonca’nın geleceği için çok mutludurlar. evet ayşenın etekleri tutuşmaya başladii:happy0064amam cok üzüldüm:happy0064 goncanın annesine üzgün ve kırgın olamsını hak veriyorum birden bire sanki kovar gibi gitmesini istemesi hiçde hoş degil:img-yes: Gonca, babasının yanında gördüğü ilgi ve rahatlıktan dolayı mutludur ama annesinin kendisini, babasına göndermesini bir türlü hazmedememektedir. Gonca’nın hayatında her şey yolunda gidiyor gibidir. Zeynep için ise, Gonca’sız bir hayat ölümden beterdir. Ama kızının rahat bir hayat yaşadığını bilmek onu biraz olsun rahatlatmaktadır. ahhh yazık zeynepe yaaa:icon_sorr kızından ayrı ama sonuctaa anneee tabi kızının mutlulugu ve rahatliğni istiyor Aslında onlar için kötü günler yeni başlamıştır. Gonca ve Zeynep’in tüm hayatı gazete manşetlerine geçmiştir. Ve artık herkes, bakanın kızının ve annesinin kim olduğunu bilmektedir. Ayşe ise artık sınırlarını iyice zorlamaya başlamıştır. Zeynep’le karşı karşıya gelmeye karar veren Ayşe, Zeynep’e öyle yanlış bir soru yöneltir ki, Zeynep artık kendini tutamaz… aahhhh ahhhhh cok merak ettim şimdi ne soracak acaba kesin musadan uzat dur kısını göndermekle musayı etkileyemezsın musa benim felan diyecektir tabiii zeynep artık iyice delirecek ayşenın agzının payını verecektir heralde bölümün en güzel sahnesi olur bende teşekkür etmeye geldiğini felan düşünmüştüm ayrıca kötü günler yeni başlamiştirda ne demek haaaaa zeynep yürüüüü kim tutar seni:happy0064:img-grin2 belkide ayşe sen musanın yanına yakişmazsın felan der herşeyi bekliyorum ben bu ayşeden İLK AŞKIM_MERVE 16-10-07, 13:39 ayy yeni bölüm özeti süper ötesi yhaa..muhteşem...bayıldım yane.. süper bir bölüm olucak.. izlemeye çalışıcam!!..:img-yes: poppy 16-10-07, 14:04 özetin sonunda ayşeden beklenilmeyen ve zeynep in de kendini tutamadığı olası sorular : 1- musa yı seviyor musun hala? 2- bunca yıldan sonra çektiğin sefaletin üstüne meşhur olup para kazanmak mı istiyorsun? 3- bana kan vermişsin.sana borçlu kalmak istemem.kaç para istiyorsun? 4-musa ile evlilik arifesindeyken hayatımıza girip herşeyi mahvetmek mi niyetin? 5- hayatımızdan çekip gitmek için kaç para istiyorsun? 6- hep merak etmişimdir musa seni neden aldattı diye.acaba beni de aldatır mı dersin? vs vs vs.... bitanem_61 16-10-07, 15:36 sesli fragmanı sonunda izleyabildim gonca tl biriyle konuşuyor ona odasındaki eşyaları sayıyor pc var pileysteyşin umarım doğrudur var ama annem yok çok hüzünlü olacak bu bölüm fragmanı izlerken bile çok dokundu:img-cray::img-cray::img-cray: angels18 16-10-07, 15:46 özet gelmiş ekleyen arkadasa çok tşkler off cok güzel bir bölüm gercekten ama kafama takılan hepinizin tahmin ettiği gibi şu ayşenin zeynepe sorduğu soru acaba ne olabilir cok merak ediyorum gercekten zeynepi bu denli sinirlendiren soru nedir ki acaba ayşenin geldiğini falan musaya söylesin musa ile araları bozulsun ayşe ile ayy gıcık oluyorum kadına goncaya yapmacık bir sevgi gösterecek bu kesin kadının her yerinde negatif elektrik yüklü sanki medsul 16-10-07, 16:31 sesli fragman eklendi diye biliyordum ama neyse zaten bende izliyemedim:img-yes:şimdi eşraf saati diye bir dizzi yayınlanacak perşembe günü saat 20.00 haliyle kurtlar vadisi de 22,00 yayınlanacak insan düşünmeden edemiyor bizim dizinin reytigini etkilermi acaba ama herne olursa olsun annem şimdiden kemikleşmiş bir syric kitlesi var:img-yes:cok fazla etkileneceğini sanmam:img-wink: poppy 16-10-07, 16:33 sesli fragman eklendi diye biliyordum ama neyse zaten bende izliyemedim:img-yes:şimdi eşraf saati diye bir dizzi yayınlanacak perşembe günü saat 20.00 haliyle kurtlar vadisi de 22,00 yayınlanacak insan düşünmeden edemiyor bizim dizinin reytigini etkilermi acaba ama herne olursa olsun annem şimdiden kemikleşmiş bir syric kitlesi var:img-yes:cok fazla etkileneceğini sanmam:img-wink: sesiz frg eklendide.seslisi eklenmedi diye biliyorum.medsul hiç üzülme.perşembe akşamının tamamı o diziye ayrılıyordu.geçen haftanın tekrarı ve yeni bölümle dizi bütün gece sürüyordu.şimdi sadece gecenin yarısı o diziye ait olacak.reytinglerin olumlu bile etkileneceğini düşünüyorum sweet10 16-10-07, 16:55 özet için teşekkürler şu ayşenin sorusunu çok merak ediyorum. multimedya bölümümüz açılmış hayırlı olsun arkadaşlar. scog 16-10-07, 17:06 Annem Dizisi 6.Bölüm Sesli Fragmanı Bloğuma da sitenin videolar bölümünede ekledim. Not:Bloğum solda adımın olduğu yere tıklayın....İyi seyirler poppy 17-10-07, 10:41 dizi ne güzel mesajlar içeriyor.cd çalarım var.bilgisayarım bile var.ama annem yok... dün kafam neye takıldı biliyor musunuz?zeynep kızına taksitle aldığı bilgisayarı ne yapacak ve o bilgisayarı gonca görmüşmüydü? bu arada gonca babasına baba derken musa ne kadar mutlu oldu farkettiniz mi? zeynep ayşeya kan verdiğne pişman olacak.ayşe neden zeyneple uğraşıuor ki?böyle birşeye hiç lüzum yoktu.şimdi asıl niyetini belli etti.hem bizim gözümüzde hem de musanın gözünde küçülecek Müge 17-10-07, 14:32 Teşekkürler Scog fragmanı izledim..Bende Gonca'nın o sözlerine takıldım...Çok güzel odam var,bilgisayarım var,cd çalarım var ama annem yok... Evet o sırada Musa çok mutlu oldu..Yıllardır beklediği şeydi bu...Baba olmak evladının ona baba demesi...Eminim bu bölümde baba-kızın bağları kuvvetlenecek....Tek düşüncem Ayşe ve Gonca arasında neler olacak...? Zeynep iyilik etti ama karşılığını bulamadı...Ne yazık ki insanlar o kadar çiğki iyilikten bile anlamıyorlar artık...Ama bir gün Ayşe de anlayacak Zeynep'in nasıl birisi olduğunu.... Son olarak dizinin saati neden 21:15...? Kavak Yelleri o saatte bitmesi imkansız... scog 17-10-07, 14:46 Son olarak dizinin saati neden 21:15...? Kavak Yelleri o saatte bitmesi imkansız... Avrupa Kanal D den çektim.Orada bize göre saatler bir saat geri.Yoksa aynı zamana denk geliyor.O vakit bizde saat 22:15 oluyor. baris[a]rock 17-10-07, 14:50 oleyy be izledim sesli fragmanı bu ayse ler her dizide var..kötü kadın ayse:D:Dscog sağol ya bi denesin sen:Dmeraktan ölüyordum:Deymennnn nerdesiin hadi multimedia bölümüne gidelim:P medsul 17-10-07, 15:33 bu haftaki sesli fragmanı cok beyendim süer olmuş hmede cok duygussal bir fragman olmuş arabada gonca aglarken musanın ne kadar üzgün görünüyordu:icon_sorr tabi baba dediğindeki sevinçli halidde aslında dizi ilk başladıgı andan beri hepimiz zaten goncanın babasının yanına gideceğini biliyorduk ama ben ne bileyim gonca gitmek istiyecek annesini terk edecek ve babasının sondugu hayatı annesini hiç düşünmeden yaşiyacak diye düşünüyordum ama frgamanda malum sözleri söyleyince hem şaşirdim hemde cok sevindim:img-yes: birde ayşe bence haberi yapmakla haataa daha dogrusu yanliş bir plan yaptiğini anlayıp (arkadaşi ile olna konuşması ve belkide musanın verdiği tepki karşisında)hemen bir u dönüşü yapıp zeynepe hem teşekkür hemede artık özürmü diler yoksa inkarmi eder bilemiyorum ama tepkilerden sonra u dönüşü yapacağina emiim medsul 17-10-07, 15:36 Dizimizi nasıl buluyorsunuz arkadaşlar?:P dizimiz derken tam olarak ne demek istiyorsun anlamadim amaaa tabikiiiiii süperrrrrr süperrrrrrr:happy0064 irinmercan 17-10-07, 15:41 bu dizide oynuyorum ben de,ufak bir rolüm var okuldaki öğrencilerden biriyim:img-wink::blush: medsul 17-10-07, 15:44 bu dizide oynuyorum ben de,ufak bir rolüm var okuldaki öğrencilerden biriyim:img-wink::blush: aa ne kadar güzel:img-grin2 diziden birisini formda gördüğüme cok sevindimm :happy0064peki kimi oynuyorsun sen söyle biz tanırım zaten canımm:img-yes: anlatsana biraz dizi ile ilgili tiyolar verebilirmisin ne bileyim setten habeerler felan artık ne olursa anlatsana biraz:img-wink:lüften bak hayecandan unuttum benim adim HÜMEYRA dizinin yayınlandiği günden beri cok yakın takip ediyorum ve bu diziye bayılıyorum:good: irinmercan 17-10-07, 15:55 dizideki rolüm çok ufak,okuldaki öğrencilerden birini oynuyorum.Şu başroldeki kıza içten içe sinir olan,pimpirikli bir tip..işte o benim:P LoveGE 17-10-07, 15:56 Tessekkurleer scog sesli fragman için.. çok duygulandim Gonca çok guzel odam var, cd çalarim var, bilgisayarim bile var ama Annem yok derken... Bir anne yi dunyadaki hicbirseye degissemessin:img-yes: ebrulim 17-10-07, 17:51 Sesli fragman cok güzeldi. "Gonca çok guzel odam var, cd çalarim var, bilgisayarim bile var ama Annem yok" ve Goncanın Baba derken Musanın yüzündeki o mutluluk anı galiba herkez buraya takılmış cok duygusal iki sahne. Ayşeye iyice gıcık oldum hayatını kurtaran bir insana neler yapıyor anlamadım. bitanem_61 17-10-07, 18:45 Gazetede çıkan haberin ayşeyle bir ilgisi var gibi görünüyor ama ben öyle olduğunu sanmıyorum yanlış anlaşılmasın ayşeyi sevmiyorum hata yapıp musanın gözünden düşecektir bu olayla ilgisi yoktur malum ayşe magazinsel olayları sevmiyor hastanede böyle bir konuşması vardı arkadaşlarıyla ilk defa işim dışında yazılıyorum musa bunda utanılacak bi şey görmüyor gibi sözlerdi umarım beni yanılmaz ayşeden daha akıllıca taktikler bekliyorum baris[a]rock 17-10-07, 18:47 sesli fragmanda zeynep ben o kadına kanımı verdşm yazdığı habere bak gibi bitşey söylüyordu ama:S:S nazlikiz 17-10-07, 20:42 gecen hafta olmadigi icin bu hafta dahada bi heyecanli geldi bana yaa merakla bekliyorum bölümü eminim her zamanki gibi süper olucak fragmandada cook heyecanliydi zaten bi an önce yarin olsa artik:) poppy 18-10-07, 06:21 yeni bölüme saatler kaldı.ve yeni sorular da kafmda dönmeye devam ediyor.acaba kızının üzüntüsüne dayanamayan musa tabiki kızının annesi ile görüşmesine vesile olacaktır.ama bu görüşmede zeynep e neler diyecek. poppy 18-10-07, 06:31 10 gün kadar sonra aranzdan ayrılıyorum.giderayak içimde hiçbirşey kalmasın istiyorum. şimdi merak ediyorum.ayşe gerçekten tenezzül eder mi zeyneple uğraşmaya diyorum ama bakın ığraşıyor.burda tenezzül kelimesi belki biraz ağır oldu.amacım zeynep i aşağılamak değil tabi.ama bütün ipler onun elindeyken ne gerek var.musa ona ait.ama bu gazetedeki yazının arkasında ayşe varsa ki durum onu gösteriyor.bunun iki sebebi var.1.si sanırım yazıdan sonra arkadaşı ayşe ile konuşuyor ve zeyneple uğraşmasının onu küçük düşüreceğini söylüyor.2.si onlar konuşurlarken ayşenin arkasındaki ekranda zeynep in görüntüsü var.veee bu yazıdan sonra musa tahmin edecektir zeynepin üzülüp sinirleneceğini.ayşeye tepkisi ne olacak acaba?ayşe çektirmiş resimleri ki onlarıda muhakkak -hani özellkile ali ile çekilenleri-yazısının altına ekleyecektir.ali de gazeteyi gördüğü gibi doğru zeynep e. ben bunları da geçtim.eğer ali ile çekilen özellklede zeynep ali ile konuşurken bir ara alinin eline uzanmıştı işte o resimler de gazeteye eklenmişse musa bunu görünnce ne tepki gösterecek.olayları biraz daha farklı boyutlara taşıyorum.acaba bu resimler gazetedeyse musa bunu zeynep e koz olarak kullanıp kızının görmemesi için kullanabilri mi?çünkü musa hala zeynep e araya başka olaylar girse de kızını söylememesinin hesabını soramadı. acaba musa ve zeynep tekrar bir yemek masasında bir araya gelirler mi? LİSA 18-10-07, 09:51 sesli fragmanı izlemedim ama yazdıklarınızdan duygusal bir bölüm olacağı kesin.ayşe nin haberi veren kişi olduğu konusunda ben eminim umarım beni yanıltırlar poppy nereye gidiyorsun sayfayı boş bırakma poppy 18-10-07, 11:29 sesli fragmanı izlemedim ama yazdıklarınızdan duygusal bir bölüm olacağı kesin.ayşe nin haberi veren kişi olduğu konusunda ben eminim umarım beni yanıltırlar poppy nereye gidiyorsun sayfayı boş bırakma valla sizden ayrılacağımı hiç tahmin etmezdim.ama hayat şartları insanları bazı seçimler yapmaya zorluyor.bu sırada da birşeylerden ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.7,5 ay yokum.ama eğer fırsat bulursam arada size uğrarım inşallah...özellkikle oyunculuğuna hayran kaldığım talat bulut için Allah bana ömür verdiği ve yayından da kalkmadığı sürece bu diziyi izlemeye devam edicem. goncanın bu kadar kısa sürede babasına baba diye hitap etmesi beni şaşırttı.bizi olduğu kadar babasını da şaşaırttı bu durum.işte en çok merak ettğim sahnelerden biri de bu oldu.acaba bundan sonra aralarında nasıl bir konuşma geçecek?... peloş_sezin 18-10-07, 11:51 ay multimedya baölümü açılmış.inş en kısa zamanda ana sayfayada alınır. bu akşam annem günü ama ben izleyemiyecem.size iyi seyirler iyi yorumlar. medsul 18-10-07, 12:28 10 gün kadar sonra aranzdan ayrılıyorum.giderayak içimde hiçbirşey kalmasın istiyorum. şimdi merak ediyorum.ayşe gerçekten tenezzül eder mi zeyneple uğraşmaya diyorum ama bakın ığraşıyor.burda tenezzül kelimesi belki biraz ağır oldu.amacım zeynep i aşağılamak değil tabi.ama bütün ipler onun elindeyken ne gerek var.musa ona ait.ama bu gazetedeki yazının arkasında ayşe varsa ki durum onu gösteriyor.bunun iki sebebi var.1.si sanırım yazıdan sonra arkadaşı ayşe ile konuşuyor ve zeyneple uğraşmasının onu küçük düşüreceğini söylüyor.2.si onlar konuşurlarken ayşenin arkasındaki ekranda zeynep in görüntüsü var.veee bu yazıdan sonra musa tahmin edecektir zeynepin üzülüp sinirleneceğini.ayşeye tepkisi ne olacak acaba?ayşe çektirmiş resimleri ki onlarıda muhakkak -hani özellkile ali ile çekilenleri-yazısının altına ekleyecektir.ali de gazeteyi gördüğü gibi doğru zeynep e. ben bunları da geçtim.eğer ali ile çekilen özellklede zeynep ali ile konuşurken bir ara alinin eline uzanmıştı işte o resimler de gazeteye eklenmişse musa bunu görünnce ne tepki gösterecek.olayları biraz daha farklı boyutlara taşıyorum.acaba bu resimler gazetedeyse musa bunu zeynep e koz olarak kullanıp kızının görmemesi için kullanabilri mi?çünkü musa hala zeynep e araya başka olaylar girse de kızını söylememesinin hesabını soramadı. acaba musa ve zeynep tekrar bir yemek masasında bir araya gelirler mi? öncelikle aramızdan ayrılacağina üzüldüm:icon_sorr sen yinede fırsat buldakca yorma girmeyi unutma:img-yes: ayşe zeyneple ugraşiyor çünkü musanın kendisini zeynepi sevdiği kadar sevmediğini daha dogrusu kızı olmasının hayatta en önem verdiği şey oldugu içindde tekrardan bir aile olmasını istiyecektir diye düşünmüş olabilir resimler konusuna gelince ilk cekildiği andan beri en cok merak ettiğim konu musa ali&zeynep resimlerini görünce ne yapacak belkide zeynepe kızıp diyecekki demek bunu için kzımı bana geri verdin felan diyebilirmi:icon_whis ama ama yok yok olmaz healde canım ben fazla attım galiba:icon_whis lazkizz 18-10-07, 13:08 Kizlarrr son bi kac saat kaldi ya cok merak ediyorum yeni bolumde kimbilir neler olacak :D Ins. Gonca gitmez babasina varya giderse Zeynep cok uzulecek.! Ama bir yandan da Iyi gonca giderse zengin olmak nedir o duyguyu taniyacak onun icin de iyi cunku kizin hevesi var.. Bi hevesini gidersin. poppy 18-10-07, 13:34 öncelikle aramızdan ayrılacağina üzüldüm:icon_sorr sen yinede fırsat buldakca yorma girmeyi unutma:img-yes: ayşe zeyneple ugraşiyor çünkü musanın kendisini zeynepi sevdiği kadar sevmediğini daha dogrusu kızı olmasının hayatta en önem verdiği şey oldugu içindde tekrardan bir aile olmasını istiyecektir diye düşünmüş olabilir resimler konusuna gelince ilk cekildiği andan beri en cok merak ettiğim konu musa ali&zeynep resimlerini görünce ne yapacak belkide zeynepe kızıp diyecekki demek bunu için kzımı bana geri verdin felan diyebilirmi:icon_whis ama ama yok yok olmaz healde canım ben fazla attım galiba:icon_whis musayı eer bu bölüme kadar tanımşsam zeynep e ali ile rahat birlikte ol,kızımız ayağına ayak bağı olmasın diyemi onu bana verdin şeklinde bir konuşma yada bunu ima eden bir konuşma yapmayacaktır.iş bu raddelere gelmez diye tahmin ediyorum.ama olaki ilerde zeynep yanlılığa ve üzgünlüğe dayanamayıp bambaşka bir ruh hali ile aliye karşılık verirse ve o ana kadar musa ile aralarında sevgi adına küllenmiş aşkları adına birşey konuşulmamaışsa musa aşkından ölse zeynep e karışmayacaktır.zeynep in seçimine saygı duyacaktır.ama bir yandada (inşallah)aşkında içi içini yiyiyor olacaktır.ama bence olay bu kadar türk filmine dönüşmez. poppy 18-10-07, 13:37 gonca ağlaya ağlaya evinden ayrıldı ya musa istemiyerek mi geliyorsun derken nasıl da ezikti.sanki sanki değil öyle gonca nın da dediği gibi başka bir seçeneği yoktu.musa ne kadar üzgün,mahsun.koca milletvekili bir bakan hertürlü devlet sorunu karşısında dimdik durabilirken bir baba nasıl da çaresiz.başı önüne eğik.bakın frg mana...ayyyy!dertlendim.... poppy 18-10-07, 13:40 hadi zeynep göster dişlerini.bu işte o kadının parmağı var.aşikar.senaristler boşuna söyletmediler sana o sözleri.göster artık gücünü.silik olma.şimdi zeynep kızını verdiya.hayata daha sıkı tutunmalı güçlü olmk için.zeynep in yerinde olmayı hiç istemezdim.saraylarda bile otursam canımın içi yanımda değilse neyleyim ben o sarayı? cristof 18-10-07, 14:17 çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.bakalım musa kızı ile nasıl bir iletişim kuracak?dışarıya yemeğe çıkmışlar bile.ama gonca babasına pek sinirli bakıyor medsul 18-10-07, 17:19 musayı eer bu bölüme kadar tanımşsam zeynep e ali ile rahat birlikte ol,kızımız ayağına ayak bağı olmasın diyemi onu bana verdin şeklinde bir konuşma yada bunu ima eden bir konuşma yapmayacaktır.iş bu raddelere gelmez diye tahmin ediyorum.ama olaki ilerde zeynep yanlılığa ve üzgünlüğe dayanamayıp bambaşka bir ruh hali ile aliye karşılık verirse ve o ana kadar musa ile aralarında sevgi adına küllenmiş aşkları adına birşey konuşulmamaışsa musa aşkından ölse zeynep e karışmayacaktır.zeynep in seçimine saygı duyacaktır.ama bir yandada (inşallah)aşkında içi içini yiyiyor olacaktır.ama bence olay bu kadar türk filmine dönüşmez. bencede söylemez ama ne bileyim aklımada gelmedi degil ama kesin musa ilerde yada şimdi zeynepi aliden kıskanacaktir bundan eminim ve bu sahneleri merakla bekliyorum bende artık zeynepin daha güçlü ve işinde ilerlemiş birisi olarak görmek isterim vakti geldi artık silkelenip yenilenmemin tam zamanı:happy0064 sweet10 18-10-07, 17:26 yeni bölümün başlamasına az kaldı. bakalım gonca kaç bölüm babasının yanında kalıcak? FEL!ADE 18-10-07, 20:57 sebebi ne olursa olsun bir annenin cocugunu göndermek durumunda kalmasi yürek burkar. Zeynep in Musa ya "" Musa kizima iyi bak demesi "" ictendi, tonlamasi sertti. onlar bir gün dahi ayrilmayan anne ve kiz.. kizi hayatinin anlami bir anne Zeynep.. kizini paylasmak zorunda ve bunda zorlanacak besbelli. Musa nin kizimiza iyi bakacagim demesi nüktedan bir hatirlatmaydi. bu sahneleri begendim, dozundaydi .. gercekciydi. Musa Bayri cok klas bir BEy :img-wink: Zeynep in karsisinda bakan pozisyonunun ardina siginiyor yoksa sade Musa olsa mesafe koyamasa coktan Zeynebi de yaninda götürürdü..:img-yes: Ayse nin plani nedir ? onu ögrenecegiz birazdan, hirsli kariyer tutkunu biri iliskisine kendi balta vuracak.. merakla cikacak tantanayi bekliyorum.. scale 18-10-07, 21:03 Evet nihayet, çok özlemişim, başlayınca eski bir dosta kavuşmuş gibi hissettim.Beni en çok anne kızın ayrılışında, dikiz aynasındaki bakışlar bitirdi:icon_sorr İlk bölümlerde ki Yonca dan eser yok artık,ne kadar duygusallaştı... ceyda deniz 18-10-07, 21:06 anne kız sahneleri çok güzeldi gonca eşyalarını toplarken bile arda dışarı bakıyordu sanki annesinin gelip gitme vazgeçtim kızım demesini bekliyordu bi yandan kızgındı ama bi yandanda gidene kadar ümidini kaybetmemişti gonca eve gelince hem şaşkın hem üzgündü telefonda pınarla konuşurlar bilgisayarım cd çalarım bile var ama annem yok derken ne kadarda duygusaldı nasıl ağladı pınarda duygu yetişte gerçekten o an çok etkileyiciydi. zeynep niye yaptı bunu hala anlayamıyorum tamam kızın iyi yaşasın istiyosun ama bunun için kızınla bu şekilde ayrılması doğru değildi bence FEL!ADE 18-10-07, 21:19 su dünyanin gam yükünü ceken var mi benim gibi gece gündüz gözyasini döken var mi benim gibi oyyy talihim yok bahtim kara böyle hayat batsin yere sine sine vura vura ölen varmi benim gibi gitmezki basimdan atam ben bu derdi kime satam saclarini tutam tutam yolan var mi benim gibi talihim yok bahtim kara böyle hayat batsin yere sine sine vura vura ölen varmi benim gibi dügmeye basinca anne baba olunmuyor,.. babalar bir anne gibi hemen, pat diye bag kuramiyor. Gonca simdi altin kafesine konmus bir kus misali, duygusu yogun sahnelerdi.. medsul 18-10-07, 21:34 sonunda dizimiz başladi gercekten bir hafta yoktu özlemişim:img-yes: gazetecilere bakın yaaa ne kadar kolay kirletebiliyorlar insanları pess hele hele O İBRAHIM yok mu beni deli ediyor konuşması,tiritması felan deli ediyor deliii bu arada yeni müzüik ve şarkılar dinledik ne kadar güzel ebrulim 18-10-07, 21:34 su dünyanin gam yükünü ceken var mi benim gibi gece gündüz gözyasini döken var mi benim gibi oyyy talihim yok bahtim kara böyle hayat batsin yere sine sine vura vura ölen varmi benim gibi gitmezki basimdan atam ben bu derdi kime satam saclarini tutam tutam yolan var mi benim gibi talihim yok bahtim kara böyle hayat batsin yere sine sine vura vura ölen varmi benim gibi parça tam oturmuş sahneye çok duygusal bi bölüm neyse reklam bitiyor başlamak üzere dizi ben kaçtım yarın yorum yaparım artık iyi geceler hepinize medsul 18-10-07, 21:39 allah allaha ya arkadaşlar bu musa kızını almak için com mu ugraşti ne yaptiki allah aşkina zaten fazla ugraşmasına gerek kalmadi zeynep verdi birde ayşe ne kadar gıcık ve sinir kadın allahın sevimsizi musada yok yüreğindeki yeri belliymiş yok canım hadi canım sende biz biliyoruz inşallah en kısa zamnda sende ögrenecek ve herkese ögrteceseksin scale 18-10-07, 22:05 Yonca nın baba diyeseslenmesi, Allahım Musa nın yüzündeki ifade neydi öyle:good: yok bu adam başka oynuyor.:good: gülendam83 18-10-07, 22:11 inanamıyorum ya ağzım açık kaldı en sonunda.. şok oldum. pes yani. bu ayşe haddini aştı iyice.. zeynebin yerinde ben olsam tokadı yapıştırırdım ama onun için küçülmeye de değmez.. bu ayşe kendini ne sanıyor anlamadım.. musa ne zaman anlıycak bunun gerçek yüzünü. musa bu olayı bilse nişan mişan kalmaz ortada hatta ayşeye kim bilir neler eder.. of ya çok sinirlendim bu ayşeye.. sgrunt 18-10-07, 22:13 arkadaslar ben izleyemedimm lutfen biriniz bana ayse giciginin ne yaptigini soyleyebilirmi??? poppy 18-10-07, 22:14 densizliğin bu kadarına pes.geçenlerde ayşenin sorabileceği sorular üzerine yorum yapmıştım.ama onun bu kadar açıksözlü olabileceini hiç tahmin etmezdim.ne iğrenç bir kadın.teşekkür bile etmedi ya.onun bu densizliğini musa şimdilik duymayacak bence.ama ilerde zeynep mutlaka bir şekilde ayşenin niyetini belli etmeli.bu kadın çok tehlikeli çoookkkk.entrikacı,kendini beğenmiş,şımarık,bencil,kötü kadın.öfffffffff Melal 18-10-07, 22:14 Bu bölümde yine çok güzeldi. Ama bu bölüm en çok Gonca telefonda Pınar'a odam çok güzel,bilgisayarım bile var ama annem yok demesi gözlerimi doldurdu.:icon_sorr Bu sözleri bir de Zeynep duysaydı keşke. Er ya da geç anne-kız kavuşması olacak gibime geliyor. Zeynep Gonca babasının yanından ayrılmasın,düzeni bozulmasın diye susuyor,kızıyla konuşmak istemiyor ama mutlak bir gün dayanamayıp kızını arayacak. Zaten Gonca'da öyle annesinden gelecek bir güzel söze,bir bakışa bakıyor. Bu İbrahim'den her bölüm iyicene soğumaya başladım. Zeynep'e kötü davrandı yetmedi Gonca'ya da soğuk davranıyor. Karısına yazık sonunda terk edecek kesin kayınvalidesine gidecektir. Şu Eymen'e de acımaya başladım yazık Gonca'yı sadece okulda ve Pınar sayesinde görebiliyor.:) Musa'nın Gonca'ya erkek arkadaşın var mı diye sorması ve Gonca'nın yüz ifadesi çok güzeldi.:) Gonca'nın Musa'ya baba demesi ve Musa'nın şaşkın ama mutlu bir ifadeyle kızına bakması şahaneydi. Talat Bulut bir kaç duyguyu birde inanılmaz güzel vermiş. Ayşe'nin kıskançlık krizleri geçirmesi ise ayrı bir mevzu. Zeynep'i kıskandığı ortada Gonca'nın Musa'nın yanında olmasını da kıskanıyor. Kendisi güzel,başarılı bir kadın Zeynep onun gibi değil ve Musa onu koruyor işte Ayşe buna katlanamıyor. Zeynep'in evine gelip sarf ettiği sözler ise gerçekten kötüydü. Acaba Musa duysa ne derdi. Haftaya Zeynep Ayşe'ye ne cevap verecek merak ediyorum. Eminim güzel bir cevap verecektir ve Ayşe'yi öyle bir soru sorduğuna pişman edecektir. Ayrıca Kıraç'ın şarkısının çalınması çok güzel olmuş. Sahnelere tam uymuş hele Gonca'nın annesinin resmine bakıp ağlaması çok hüzünlüydü.:icon_sorr Her bölüm bunu söylememe gerek yok biliyorum ama bu akşam yine bütün oyuncular muhteşemdi. Bütün ekibi böylesine güzel bir dizi çektikleri için tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık. poppy 18-10-07, 22:16 inanamıyorum ya ağzım açık kaldı en sonunda.. şok oldum. pes yani. bu ayşe haddini aştı iyice.. zeynebin yerinde ben olsam tokadı yapıştırırdım ama onun için küçülmeye de değmez.. bu ayşe kendini ne sanıyor anlamadım.. musa ne zaman anlıycak bunun gerçek yüzünü. musa bu olayı bilse nişan mişan kalmaz ortada hatta ayşeye kim bilir neler eder.. of ya çok sinirlendim bu ayşeye.. ben olsam tokadı yapıştırıdım.ama zeynep te peygamber sabrı var.dili ile birşeyler söyleyecek ama ayşeye haettiğini yapamadığı için de içi içini yiyecek gülendam83 18-10-07, 22:19 arkadaslar ben izleyemedimm lutfen biriniz bana ayse giciginin ne yaptigini soyleyebilirmi??? aynen şunu dedi.. öğrenmem lazım.. gonca musanın kızımı? diyecek söz bulamıyorum bu soruya.. sgrunt 18-10-07, 22:20 cokk tesekkurlerrr.....ayy inanmiyorumm bu kadin sapitti iyice,musa ne zaman anlicak acaba bu kadinin gercek yuzunu..ne zaman zeynep e donucekk auryn 18-10-07, 22:21 Ayşe'nin kıskançlığı ve yukarıdan bakan tavrıyla yavaş yavaş kendi mezarını kazmaya başladıgı açık. Ayşe'nin bunu görmemesi ve bu kadar salakça davranması, korkudan/kıskançlıktan ve kendini beğenmiş olmaktan olsa gerek. Bu bölümü begendim. Yorumlarımı daha sonra uzun uzun yazacağım. Bu mesajımda bu bölümdeki iki garabete dikkati çekmek istiyorum: 1) İbrahim Bey'in evindeki yatak odasnda lamba yoktu onun yerine tavandan çıplak ampul sarkıyordu., senelerdir oturulan lüks villanın yatak odasında çıplak ampul olması kabul edilemez bir hata. Çıplak ampulun ne kadar göz aldıgını unutmuşlar anlaşılan. 2) Bir hata değil ama Ayşe'nin ABD'de profesör olan babasının rapunzel saçları da dikkatimi çekti. Amerika'nın en egzantrik üniversitelerinden birinde okudum. Okulda bile egzantrik kabul edilen hocalarım oldu, ama hiçbirinin rapunzel tarzı saçları yoktu. Akademisyenlerin illa da at kuyruklu olması gerekir gibi bir kural mı var da biz mi bilmiyoruz allasen? Benim gördügüm profesörlerin hiçbirinin uzun saçları yoktu. YÖK ve benzeri yasalar yüzünden Türkiye'de hocaların saçları zaten uzun olamaz. Akademisyenleri de artık typecast etmesek diyorum. gülendam83 18-10-07, 22:22 ben olsam tokadı yapıştırıdım.ama zeynep te peygamber sabrı var.dili ile birşeyler söyleyecek ama ayşeye haettiğini yapamadığı için de içi içini yiyecek valla bilmiyorum ama ayşe tam bir zavallı gerçekten acıyorum yani.. bi de kıskanmıyomuş.. ne kıskanması bu uğurda çirkefleşiyor da.. ne cesaret sen git haddin olmayan şekilde konuş. bi de hiç haddin olmayan bişey sor.. pes yani.. yok ama kaşındı iyice.. poppy 18-10-07, 22:23 bir hafta beklediğimize değmiş hakikaten.ama musa kızından çok uzak kalıyor.5 gün.hep böyle mi sürecek? LİN 18-10-07, 22:24 Nefis bir bölümdü.Biz de annemle uzaktayız ama telefonda eşzamanlı beraberce ağlaya ağlaya izledik. -Goncanın arabada ve evde ilk gecesinde ağlamaları yüreğimi acıttı. -Baba-kız kahvaltı sahnesini izlemek keyifliydi.Musa,ne kadar da korumacı. -Gonca, BABA dediğinde Musa nasıl da sevindi.Resmen ne yapacağını şaşırdı mutluluktan.Algılamak da zorlandı... Gonca'da istem dışı söylediği BABA kelimesine sonradan çok şaşırdı.İki oyuncuda o sahnenin hakkını dörtdörtlük verdiler :good: -Babane herzamanki gibi çok sevecen,sarılasım geliyor ona. -Zehra ve Derya acaba nereye taşınacaklar?Babaneye gitme ihtimalleri çok yüksek!Zehrada,Zeynep gibi gururlu ve dişli çıkacak:img-yes: -Gonca'nın amcasını bir kaşık suda boğmak istiyorum! -Son sahne güzeldi.Ama gelecek bölümde,Zeynep'in Ayşe'yi şok etmesini bekliyorum.Ayşe o çok küçümsediği Zeynepin aslında nasıl güçlü,akıllı,kendilikli bir kadın olduğunu anlayıp duvara toslamalı ve Musa-Zeynep aşkı olasılığına karşı etekleri tutuşmalı... poppy 18-10-07, 22:25 :img-pilotbir hafta beklediğimize değmiş hakikaten.ama musa kızından çok uzak kalıyor.5 gün.hep böyle mi sürecek? yanlış hatırlamıyorsam musa bir ara kızı ile ilgilenmek için işleri bırakacağın söylemişti. gülendam83 18-10-07, 22:25 ama bölüm harikaydı gerçekten sinirlendiğimden şuan sadece sonunu düşünüyorum.. onun dışındada çok güzel bir bölümdü.. benim en çok etkilendiğim sahne pınara odasından bahsetmesi ve herşeyim var ama annem yok demesi.. o duyguyu bana öyle bir geçirdiki.. yaşına göre harika bir performans gerçekten. tebrik etmek lazım.. çok iyi oynuyor.. orda gözlerim öyle bir dolduki.. hatta aktı bir iki damla..:img-blush LİN 18-10-07, 22:28 ben olsam tokadı yapıştırıdım.ama zeynep te peygamber sabrı var.dili ile birşeyler söyleyecek ama ayşeye haettiğini yapamadığı için de içi içini yiyecek Merak eteyin,Zeynep zekasıyla, birikimiyle,laflarıyla Ayşeyi öyle bir oturtacakki;tokattan beter olacak. Ayşe Zeynep'i küçümsediğine,onu hor gördüğüne Zeynep'i tanıdıkça pişman olacak. gülendam83 18-10-07, 22:28 :img-pilot yanlış hatırlamıyorsam musa bir ara kızı ile ilgilenmek için işleri bırakacağın söylemişti. işlerini bırakmak değilde sahip olduğum zamanımı ona vermek istiyorum demişti.. yani işine bakacak ama onun dışındaki zamanını kızına harcamak, onunla geçirmek istiyor.. ayşe hanım da kalsın öyle.. zaman kalmasın ona.. bu akşam o kadar kızdımki.. kötü olduğunu düşünmüştüm ama bu kadarını ben bile tasarlayamadım.. senaristler harika.. poppy 18-10-07, 22:30 bu arada ayşe zaten çok uzun.bir de giymiş yüksek topukları.zeynep e tepeden tepeden bakmalar....zeynep inşallah ayşeye haddini bildirir.ha biliyorum ayşe arabasına binmeye çalışırken topuğu kırılıp ayağı burkulsa yardımına ilk koşan yine zeynep olacaktır.akıllı kadın olsa zeynep e düşmanca davranmak yerine onu gizliden gizliye tanımaya hatta görmezdn gelmeye çalışacaktır.zeynepe kadıncağız dediği için musa da beklemediği tepkiyi alan ayşe inşalaah bu kez yine musa tarafından haddini öğrenir. poppy 18-10-07, 22:39 Merak eteyin,Zeynep zekasıyla, birikimiyle,laflarıyla Ayşeyi öyle bir oturtacakki;tokattan beter olacak. Ayşe Zeynep'i küçümsediğine,onu hor gördüğüne Zeynep'i tanıdıkça pişman olacak. ya ben neden korkuyorum biliyormusunuz.şimdi zeynep kendisi yüzünde ortalık gerilmesi diye bir de susarsa.ne istersen onu düşün derse.haddini bildirmezsa o kadına...ama özetin sonundada şöyle diyor.ayşe zeynep e öyle yanlış bir soru yöneltirki.zeynep artık kendini tutamaz scale 18-10-07, 22:40 ben olsam tokadı yapıştırıdım.ama zeynep te peygamber sabrı var.dili ile birşeyler söyleyecek ama ayşeye haettiğini yapamadığı için de içi içini yiyecek Bence zaten Zeynebin bakışlarında o tokat vardı.İlla kide elle atılması gerekmedi,bakışlar herşeyi çok güzel anlatıyordu.Ama çok müthiş bir restleşme sahnesiydi son bölüm,bence en güzel sahnelerden birisiydi.:good: poppy 18-10-07, 22:42 Bence zaten Zeynebin bakışlarında o tokat vardı.İlla kide elle atılması gerekmedi,bakışlar herşeyi çok güzel anlatıyordu.Ama çok müthiş bir restleşme sahnesiydi son bölüm,bence en güzel sahnelerden birisiydi.:good: sorma irkildim.şoke oldum.bu kadarını beklemiyordum.bu restleşmeler daha çok olacaktır.sanmasınki ayşe haınm son sözü söyleyen. poppy 18-10-07, 22:45 kıraç şarksı ile çok güzel renk kattı diziye.çok etkileyiciydi.çok duygulandım.daha öncede belirtmiştim.kıraç yeni bir beste ile tekrar renk katar diziye inşallah.ama şarkı ilhamını inşallah nasip olur da görürsek musa ve zeynep in küllenmiş aşkından alsın auryn 18-10-07, 22:45 ya ben neden korkuyorum biliyormusunuz.şimdi zeynep kendisi yüzünde ortalık gerilmesi diye bir de susarsa.ne istersen onu düşün derse.haddini bildirmezsa o kadına...ama özetin sonundada şöyle diyor.ayşe zeynep e öyle yanlış bir soru yöneltirki.zeynep artık kendini tutamaz Zeynep asla ortalık karışmasın diye susacak bir kadın degil. Aman aman huzurumuz bozulmasın diye sessiz kalacak, haddini aşan ve ağzından çıkanı kulağı duymayan Ayşe Hanıma cevap vermeyecek bir tip değil. Bu kadın onurunu korumak adına, karısını aldatan ve üstüne de sen kadınlıgını unuttun, aslında sen suçlusun diyerek üste çıkmaya çalışan kocasını hamile hamile ve kenarda tek bir kuruşu yokken terk etmekten çekinmemiş, onuruna ve kızının neshebine dil uzatan ukala bir gazeteciden çekineceğini hiç sanmam. Şiddet kullanmadan, tokattan daha etkili sözlerle haddini bildirecektir. Musa olayı duyunca kopacak kıyameti düşündükçe eğleniyorum. scale 18-10-07, 22:47 sorma irkildim.şoke oldum.bu kadarını beklemiyordum.bu restleşmeler daha çok olacaktır.sanmasınki ayşe haınm son sözü söyleyen. bence sansın... sansın ki son gülen iyi güler hesabı olsun! yaa bu kadar taraf tutarak izlenmez ki bir dizi ben kendimi iyice kaptırmaya başladım.:img-wink: poppy 18-10-07, 22:54 Zeynep asla ortalık karışmasın diye susacak bir kadın degil. Aman aman huzurumuz bozulmasın diye sessiz kalacak, haddini aşan ve ağzından çıkanı kulağı duymayan Ayşe Hanıma cevap vermeyecek bir tip değil. Bu kadın onurunu korumak adına, karısını aldatan ve üstüne de sen kadınlıgını unuttun, aslında sen suçlusun diyerek üste çıkmaya çalışan kocasını hamile hamile ve kenarda tek bir kuruşu yokken terk etmekten çekinmemiş, onuruna ve kızının neshebine dil uzatan ukala bir gazeteciden çekineceğini hiç sanmam. Şiddet kullanmadan, tokattan daha etkili sözlerle haddini bildirecektir. Musa olayı duyunca kopacak kıyameti düşündükçe eğleniyorum. zeynep tabiki allta kalmayacaktır.mutlak hakettiği cevabı veri.bir tokattn daha acıtıcı bu cevabı çok merak ediyorum ama üzüntüm maalesef bu restleşme ayşe musa ayrılğının sebebi olmayacak.ama musa evleneceği kadının aslında ne kadar tehliklei olduğunu,idealleri uğrunu herşeyden ödünveren biri olduğunu görecek ve acaba demeye başlayacak. ceyda deniz 18-10-07, 22:54 sonu çok tuhaftıya ne biçim bi kadın bu ayşe annem diyoki valla ben zeynebin yerinde olsaydım tokadı basar sonrada saçlarından sürürdüm bi daha beni ne zaman görse hazır ola geçerdi deyince çok güldüm valla:img-hyste:img-hyste:img-hyste:fighting2 ne seviyesi o kadın için seviye filan olmaz tam dayaklık valla bu kadın bi bu kadını bide musanın kardeşi ibrahimi yan yana getirip bi temiz döveceksin belki yola gelirlerde insalara tepeden bakma huyundan vazgeçerler:fighting2:fighting2:fighting2:fighting 2 ikiside gıcık ya aslında bu ikisi çok iyi ikili olurdu ibrahim evli olmasaydı musayla evleneceğine keşke ibrahimle evlenseydi derdim ikisi aynı kafada çünkü:img-yes::img-yes: polat__elif 18-10-07, 22:54 Guzel bir bOlumdu yine : gOnca cOk sasirdi Odasini gOrunCe =) Eymenlede cOk yakisiyOrlar.. SOnu cOk kOtu Oldu ben Zeynep Olsan O Ayse'nin saCini baSini yOlaRimm! cristof 18-10-07, 22:56 çok güzel,heyecanlı bir bölümdü.koltuğuma yapışmış vaziyette izledim diziyi.zeynepin cevabını çok merak ediyorum. emoss 18-10-07, 22:58 super bir bolumdu... keske zeynep bir tokat atsaydi su kendini beyenmiz kadina... ama atmamasi daha iyi onun seviyesni inmesin... cristof 18-10-07, 22:59 Guzel bir bOlumdu yine : gOnca cOk sasirdi Odasini gOrunCe =) Eymenlede cOk yakisiyOrlar.. SOnu cOk kOtu Oldu ben Zeynep Olsan O Ayse'nin saCini baSini yOlaRimm! ayşe açık sözlüyüm sözü altında resmen hakaret ediyor.o sözler kavgada bile söylenmeyecek türdendi.ne kadar aşağılayıcı konuştu. poppy 18-10-07, 23:01 super bir bolumdu... keske zeynep bir tokat atsaydi su kendini beyenmiz kadina... ama atmamasi daha iyi onun seviyesni inmesin... ne kadar ilginç değil mi?neredeyse hepimizin aklından aynı şey geçmiş.ayşe ye tokat atmak. kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.demek ki ayşe birinden hamile kalsa ve ayrıldığı eşi çok zenngin ,güçlü biri olsa çocuğum senden diye oyunlar yapacak... poppy 18-10-07, 23:04 şimdi bu kızcağız bilgisayarının başında oturup içeceğini içerken içeri giren hizmetçi kadın goncanın meyvesuyu bitmeden neden bardağını önünden aldı ki.kız içiyordu daha.herşey bitti de ben buna takıldım.orda gülmemek için zor tuttum kendimi... gülendam83 18-10-07, 23:05 sonu çok tuhaftıya ne biçim bi kadın bu ayşe annem diyoki valla ben zeynebin yerinde olsaydım tokadı basar sonrada saçlarından sürürdüm bi daha beni ne zaman görse hazır ola geçerdi deyince çok güldüm valla:img-hyste:img-hyste:img-hyste:fighting2 ne seviyesi o kadın için seviye filan olmaz tam dayaklık valla bu kadın bi bu kadını bide musanın kardeşi ibrahimi yan yana getirip bi temiz döveceksin belki yola gelirlerde insalara tepeden bakma huyundan vazgeçerler:fighting2:fighting2:fighting2:fighting 2 ikiside gıcık ya aslında bu ikisi çok iyi ikili olurdu ibrahim evli olmasaydı musayla evleneceğine keşke ibrahimle evlenseydi derdim ikisi aynı kafada çünkü:img-yes::img-yes: güldürdün beni ceyda deniz.. o kadar gerildiğim sahne bu kadar neşeli anlatılabilirdi.. çok saol..:good: bu arada son cümleni tam ben yazıyordum aynı şeyi düşünmüşüz.. tam diyodumki. ibrahimle ayşe iyi bir ikili olur.. hakkatende öyle.. ikisi de sahtekar ikiside haddini bilmiyor. ikiside kendilerini bişey sanıyolar.. amma çok ortak özellikleri var.. say say bitmez.. cristof 18-10-07, 23:07 gonca babası ile kahvaltı yaparken musanın kızının ağzından zeynep in kendi ile ilgili kızına anlattıkları hakkında ondan laf almaya çalışması çok hoşuma gitti.ama neydi amacı?baba annem seni hala seviyor dese musa ne yapacaktı?ama ne kadar saygıdeğer bir adam.bunca yıl üstünden geçmiş.bu konuları kapatacakken bak kızım.annene çok büyük haksızlık yaptım diyebiliyor gülendam83 18-10-07, 23:08 şimdi bu kızcağız bilgisayarının başında oturup içeceğini içerken içeri giren hizmetçi kadın goncanın meyvesuyu bitmeden neden bardağını önünden aldı ki.kız içiyordu daha.herşey bitti de ben buna takıldım.orda gülmemek için zor tuttum kendimi... orda zaten goncanın yüz ifadesi nasıldı?:img-hyste:img-hyste bende çok güldüm ona.. kız noluyoruz dedi ama içinden..:img-hyste içiyordu daha.. aldı elinden..:img-pilot eymen_gonca 18-10-07, 23:08 şimdi bu kızcağız bilgisayarının başında oturup içeceğini içerken içeri giren hizmetçi kadın goncanın meyvesuyu bitmeden neden bardağını önünden aldı ki.kız içiyordu daha.herşey bitti de ben buna takıldım.orda gülmemek için zor tuttum kendimi... evet ya orasi çok komikti ama o kadın görevi ama olsun ayşe bu bölüm çok ileri git ne demek teşekkür etmek LİN 18-10-07, 23:09 ya ben neden korkuyorum biliyormusunuz.şimdi zeynep kendisi yüzünde ortalık gerilmesi diye bir de susarsa.ne istersen onu düşün derse.haddini bildirmezsa o kadına...ama özetin sonundada şöyle diyor.ayşe zeynep e öyle yanlış bir soru yöneltirki.zeynep artık kendini tutamaz Hayır hayır Zeynep gururlu ve aklı başında bir kadın.Ayşenin bu kenare hali tavrı konusunda mutlaka tavrını belli edecek ve masaya balyozu indirecektir.:dito cristof 18-10-07, 23:10 maviçınar sıcak sıcak gelmiş resimler.multimedya bölümü açıldı.bundan sonra oraya ekleyebilirsin.teşekkürler. LİN 18-10-07, 23:12 gonca babası ile kahvaltı yaparken musanın kızının ağzından zeynep in kendi ile ilgili kızına anlattıkları hakkında ondan laf almaya çalışması çok hoşuma gitti.ama neydi amacı?baba annem seni hala seviyor dese musa ne yapacaktı?ama ne kadar saygıdeğer bir adam.bunca yıl üstünden geçmiş.bu konuları kapatacakken bak kızım.annene çok büyük haksızlık yaptım diyebiliyor Hımmm evet.O sahneye bende dikkat ettim.Aslında Musa,Zeynep'e karşı ne hissettiğinin farkında değil.Ayşeye,Zeynep için "onun yüreğimdeki yeri, kızımın annesi olmasıdır" dedi ama ileride herşey farklı olacak.Ali Polis de kıskançlıktan deliye dönder kesin :img-polic Bu polis AliPolis olsun bari :) poppy 18-10-07, 23:14 Hayır hayır Zeynep gururlu ve aklı başında bir kadın.Ayşenin bu kenare hali tavrı konusunda mutlaka tavrını belli edecek ve masaya balyozu indirecektir.:dito o balyoz ayşenin kafasına inse de biz de kurtulsak.tövbe tövbe... aslında bir yandanda iyiki ayşe karakterini belli etti.musa herşeyi öğrendiğnde ilerleyen bölümlerde muhakkaki olacak ayşe artarak haddini aşmaya devam edecek.musa ayşeyi tanıdıkça ondan soğuyacak.hata yaptığını anlayacak.ve birgün onu teredecek.ve hiç arkasıana bile bakmadan yoluna devam edecek. poppy 18-10-07, 23:17 Hımmm evet.O sahneye bende dikkat ettim.Aslında Musa,Zeynep'e karşı ne hissettiğinin farkında değil.Ayşeye,Zeynep için "onun yüreğimdeki yeri, kızımın annesi olmasıdır" dedi ama ileride herşey farklı olacak.Ali Polis de kıskançlıktan deliye dönder kesin :img-polic Bu polis AliPolis olsun bari :) ali polis şimdilerde pasif.ama ilerleyen bölümlerde öyle aktifleşecek ki.bu bir rüzgar esintisi oluşturacak.bu rüzgar musaya da ulaşacak poppy 18-10-07, 23:19 veeeee birşey daha.ne yalan söyleyeyim.ilk bölümde goncanın dayısını çok paragöz biri olarak algıladım.hatta musadan para koparacağını bile düşündüm.ama bu bölümde niyetini iyice belli etti.musa büyük bir içtwnlikle mehmet e güvenli bir iş kapısı bulacaktır.mehmet de alnının teri ile eniştesini pişman etmeyecektir. poppy 18-10-07, 23:22 farklı bir şeyden daha bahsedicem.zeynep le süreyyanın saç rengine bayıldım.gonca da da beni rahatsız eden birşey var.çok tombiş.hele pınarla bir araya geldiklerinde bu iyice göze çarpıyor cristof 18-10-07, 23:27 bu arada hala musa zeynep in ast yapıda çalıştığını öğrenmedi.zeynep için hayat nasıl geçecek bundan sonra.ayşenin niyetini belli etmesinden sonra o eve nasıl girecek?gerçi dışarda ya da eski kayınvalidesinin evinde ya da okulda buluşabilirler poppy 18-10-07, 23:32 özetin sonunda ayşeden beklenilmeyen ve zeynep in de kendini tutamadığı olası sorular : 1- musa yı seviyor musun hala? 2- bunca yıldan sonra çektiğin sefaletin üstüne meşhur olup para kazanmak mı istiyorsun? 3- bana kan vermişsin.sana borçlu kalmak istemem.kaç para istiyorsun? 4-musa ile evlilik arifesindeyken hayatımıza girip herşeyi mahvetmek mi niyetin? 5- hayatımızdan çekip gitmek için kaç para istiyorsun? 6- hep merak etmişimdir musa seni neden aldattı diye.acaba beni de aldatır mı dersin? vs vs vs.... benim 16 ekimde yazdığı şu soru türlerine bakın.bir de ayşenin densiz sorusuna.hatırladıkça sinirleniyorum ama. gülendam83 18-10-07, 23:32 yatmadan önce son bi kaç bişi daha yazıyım dedim.. son yazacaklarım da ayşe tabiki.. napim o kadar sinirlendimki o son cümlesine.. sayın ayşe hanım.. yok hanım değil sadece ayşe.. sen kimsin ki yani.. o cümleyi kuruyorsun.. altı üstü uzatmalı bir nişanlısın yani.. tabiki şimdilik..:hıh herkese iyi geceler... dizinin diğer kısımlarıyla ilgili yarın yorum yapayım bari.. bu arada diziyi devamlı izlememe rağmen buraya daha önce yazmamıştım galiba ama çok sevdim annem forumunu... bye LİN 18-10-07, 23:32 o balyoz ayşenin kafasına inse de biz de kurtulsak.tövbe tövbe... aslında bir yandanda iyiki ayşe karakterini belli etti.musa herşeyi öğrendiğnde ilerleyen bölümlerde muhakkaki olacak ayşe artarak haddini aşmaya devam edecek.musa ayşeyi tanıdıkça ondan soğuyacak.hata yaptığını anlayacak.ve birgün onu teredecek.ve hiç arkasıana bile bakmadan yoluna devam edecek. İnşallah :) Bu arada Ayşe çok tehlikeli bir kadın .Her türlü kötülüğü yapabilir.Elinde medya gibi mükemmel bir güçte var.İleride Musanın tavırlarına karşı,bunu Musaya kullanabilir. poppy 18-10-07, 23:35 İnşallah :) Bu arada Ayşe çok tehlikeli bir kadın .Her türlü kötülüğü yapabilir.Elinde medya gibi mükemmel bir güçte var.İleride Musanın tavırlarına karşı,bunu Musaya kullanabilir. kullansın canım.yeter ki musa onun yanında olmasında.zeyneple gönülleri bir olsun.varsın ayşe medya gücünü kullansın musanın bakanlığı tehlikeye girsin./musa konumıu ile bu işi bir çırpıda hallederde)yerki aşk yeniden alevlensin poppy 18-10-07, 23:39 yatmadan önce son bi kaç bişi daha yazıyım dedim.. son yazacaklarım da ayşe tabiki.. napim o kadar sinirlendimki o son cümlesine.. sayın ayşe hanım.. yok hanım değil sadece ayşe.. sen kimsin ki yani.. o cümleyi kuruyorsun.. altı üstü uzatmalı bir nişanlısın yani.. tabiki şimdilik..:hıh herkese iyi geceler... dizinin diğer kısımlarıyla ilgili yarın yorum yapayım bari.. bu arada diziyi devamlı izlememe rağmen buraya daha önce yazmamıştım galiba ama çok sevdim annem forumunu... bye evet bu forum güzeldir. ayşe güya zeynep i kıskanmıyor.hayır bir de kıskansa eler yapacak?hadsiz... neyse bende yatayım iyi geceler.... whisper34 19-10-07, 00:18 fragmanı verdiler mi bölüm bitince görmedim kapatmıştım ama son sahne sonrası önümüzdeki bölümün ZEYNEP'İN sağlam bir TOKATLA AYŞE'YE haddini bildirmesini isterim sadece bununla kalmayıp bir tane de MUSA'DAN yerse daha çok sevinirim ne kadar terbiyesiz bir kadınn yaaa birde kıskanmıyormuşşşşş belliiiiiiii scog 19-10-07, 02:18 ............6.Bölümden birkaç kaç güzel sahne.......... :good:Annem Dizisinin 6.Bölümünde Kıraç’ın şarkısının da yer aldığı birkaç güzel sahne :good:6.Bölümün son kısımında Ayşe ile Zeynep'in konuşmasının yer aldığı video Videoları izlemek için Bloğuma bakabilirsiniz. Not:Bloğuma görmek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilir. lety_ayse 19-10-07, 05:01 günaydın hepinize selam 3 haftaya yakın giremedim internette virus girdi geceleride cok agır yazıyo ondan giremedim bu bölümde beni cok sasırtan gonca evve girgirmez ibo anne benziyosunn dedi belki ibo onceden zeynebi seviyodur ama abisinin karısı ondandır belki bu intikam ayseyede gıcık oldum...musada cuk oturtu lafı musa goncayla konusurken su cok hosuma giiti annesi musayı anlatırken yakısıklıdemis musada annenenin öyle düsünccesi dedi cok hosuma gitti varya zehralar sonradan zeynebin yanına asınırsa görün iboyu ben kactım hepinize hayırlı iş günü setay 19-10-07, 06:18 arkadaslar ben izleyemedimm lutfen biriniz bana ayse giciginin ne yaptigini soyleyebilirmi??? bende izleyemedim biri anlatabilir mi, yada izleyebileceğim bir yer var mı? özele mail atabilir misiniz? sweet10 19-10-07, 08:22 bende izleyemedim biri anlatabilir mi, yada izleyebileceğim bir yer var mı? özele mail atabilir misiniz? 1,2 gün sonra youtube ye videoları eklenir oradan izleyebilirsiniz arkadaşlar. çok güzel bi bölümdü ayşe ye ve o gıcık gazeteci arzu ya gıcık oldum ve tabi ibrahime de ebrulim 19-10-07, 08:23 Çok duygusal bir bölümdü. Evden ayrılırken Musanın arabasında aglamasına dayanamadım. İbrahim iyice gıcık olmaya başladı gonca yemeği yemediği zaman odanı görünce belki iştahın açılır demesi çok kötü bir tavırdı ne yapamaya calışıyro bu adam anlamadım. Karısına çok üzülüyorum kesin kayınvaldesinin evine gidecekler İbrahim orda onlara bir şey yapamaz. Ayşeye diyecek laf bulamıyorum zaten sorduğu soruya. Ama Zeyenp çok akıllı bir kadın öyle bir cevap verecek ki Ayşe'ye kiminle uğraştınığı görecek. tree 19-10-07, 08:30 Çok duygusal bir bölümdü. Evden ayrılırken Musanın arabasında aglamasına dayanamadım. İbrahim iyice gıcık olmaya başladı gonca yemeği yemediği zaman odanı görünce belki iştahın açılır demesi çok kötü bir tavırdı ne yapamaya calışıyro bu adam anlamadım. Karısına çok üzülüyorum kesin kayınvaldesinin evine gidecekler İbrahim orda onlara bir şey yapamaz. Ayşeye diyecek laf bulamıyorum zaten sorduğu soruya. Ama Zeyenp çok akıllı bir kadın öyle bir cevap verecek ki Ayşe'ye kiminle uğraştınığı görecek. Arkadaşlar bende sıkı bir Annem dizisi hayranı olarak birşeyler yazmak istedim.Ağlayarak izlediğim bir bölümdü gerçekten. Evet Zeynep Ayşe' ye vereceği cevapla ondan ne kadar akıllı ve ne kadar üstün olduğunu gösterecek. Giyim kuşam veya okumakla adam olunmayacağını ayşe iyi öğrenecek . tree 19-10-07, 08:43 Ayşe ne yaparsa yapsın. Musa ve Zeynebin bitmeyen aşkının altında ezilecek zamanla. Musa her ne kadar da dilinde Zeynep kızımın annesi desede bakalım kalbine ne kadar söz geçirip ne kadar zeynebe kilitli tutacak:img-yes: lazkizz 19-10-07, 09:05 Ayşe ne yaparsa yapsın. Musa ve Zeynebin bitmeyen aşkının altında ezilecek zamanla. Musa her ne kadar da dilinde Zeynep kızımın annesi desede bakalım kalbine ne kadar söz geçirip ne kadar zeynebe kilitli tutacak:img-yes: Ayy super acikladin iste Sana kesinlikle katiliyorum !! Bencede Musa hala Zeynebi seviyro ve ayse de cok fena kiskaniyor gidiyorda kendini kiyaslastiyor kendi Guzeligine bakarak ve Zeynebin haline bakarak :S Kendini cok beyeniyor bu kiz. Hele o son sahnede olduresim geldi ayseyi nebicim bir kadin bu ya Gonca Musadan mi? ins varya Zeynep ona o tokati atar tum Izliyeciler icin.. deren1970 19-10-07, 09:14 Herkese Merhabalar Dün akşamki bölüm nasıl desem oldukça duygusal bir bölümdü. Gonca'nın babasıyla evi terk ederken arabada ağlaması, Pınarla konuşurken döktüğü gözyaşları çok ama çok harika sahnelerdi:good: Musa inanılmaz harika bir adam. O ayşe denilen kadının hangi özelliğinden dolayı nişanlanmış anlamış değilim. Umarım vede inşallah, kızının, annesinin yada çevresindekilerin etkileriyle değilde kendiliğinden Ayşe'den en kısa zamanda uzaklaşır. İbrahim olayına gelince Zehra terk etmekte geç bile kaldı. Hoş o Musa gibi yaptığı yanlışı bilecek ve düzeltmek için her türlü gayreti gösterecek bir kişilik değil ama sanırım Zehra ve kızı annesine gidecekler. Ortamda yaşadığı kadın ve kendisine kalacak, bakalım mutlu olabilecek mi. Eşi ve çocuğu olmadan hayata değer katanların ailesi olduğunu onlarsız herşeyin boş olduğunu anlayabilecek mi. Kısacası izleyip, görelim Sevgiler:img-yes: lazkizz 19-10-07, 09:25 Herkese Merhabalar Dün akşamki bölüm nasıl desem oldukça duygusal bir bölümdü. Gonca'nın babasıyla evi terk ederken arabada ağlaması, Pınarla konuşurken döktüğü gözyaşları çok ama çok harika sahnelerdi:good: Musa inanılmaz harika bir adam. O ayşe denilen kadının hangi özelliğinden dolayı nişanlanmış anlamış değilim. Umarım vede inşallah, kızının, annesinin yada çevresindekilerin etkileriyle değilde kendiliğinden Ayşe'den en kısa zamanda uzaklaşır. İbrahim olayına gelince Zehra terk etmekte geç bile kaldı. Hoş o Musa gibi yaptığı yanlışı bilecek ve düzeltmek için her türlü gayreti gösterecek bir kişilik değil ama sanırım Zehra ve kızı annesine gidecekler. Ortamda yaşadığı kadın ve kendisine kalacak, bakalım mutlu olabilecek mi. Eşi ve çocuğu olmadan hayata değer katanların ailesi olduğunu onlarsız herşeyin boş olduğunu anlayabilecek mi. Kısacası izleyip, görelim Sevgiler:img-yes: Sana katiliyorum :) Bende anlamadim Musa o Aysede ne buldugunu ya guzel olsa hadi guzel kadin digecegim ama Zeynep ondan 100x daha guzel ve iyi kalpli..! O ibrahimi zaten bogasim geldi ya nasil aldatabilir. Zehraya cok yazik oldu, O da zeynep gibi kurban oldu malesef... Yuva yikanin yuvasi olmazmis (Oyle bisey:icon_whis) Bak musaya 16 senedir beri dogru durust yuvasi yok... Ins olmazda zeyneplen evlenirse o hariç... bitanem_61 19-10-07, 09:28 Resimleri ayşenin çektirmediğini tahmin etmiştim ama engel olmamasını anlamadım gerçi ben o kazuletin buzdolabı kılıklı kadının zahmet edip özür diler sandıydım nerde kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor zeyneple arasında ne fark varmış musa o kadında ne buluyormuş işte böyle bir soruyu zeynep gidip bir kadına sormazdı kendi rahatı bozulacak diye yaptığına bak Zeynepten şöyle bir osmanlı tokatı indirnesini beklerim ama zeynepe yakışmaz şu na güzel bir cevap versede arkasına bakmadan gitse ah zeynep yaptığını beğendinmi tamam kızını babasıyla görüştür o na gönder ama böyle değil kızın küs gitti hala yaptığını anlamıyor sen onu savunmasız bir şekilde ayşenin ellerine bıraktın umarım ayşenin bu sorusundan sonra aklın başına gelir kızyle telefonda bile konuşmadı doğru düzgün önlerinde bir bayram var acaba gonca annesine gidecekmi gerçi annesinin kızı ondan daha gururlu ama annesi hem özlüyor her şeyi var amma annesi yok gitsinlerde şöyle güzel bir kavuşma görsek nasıl bir yüzsüzlüktür ibrahimin yaptığı eşinin yanında süslen giy kuşan doğru sevgilinin yanına sonra utanmadan hesap sor şimdi nasıl soracaksa kesin kayınvalidesinin yanına gidiyordur iyide yapar musanın gazetedeki haberler için ayşeyle konuşması çok güzeldi tabi anlayana kendisiyle ilgili haber yapa bileceklerini ama kızını ve zeynepi bu işlere karıştımamalarını gerektiğini 16 yaşındaki bir kızın bunlardan nasıl etkilenceği hiç düşünmezlermi musanın iyi bir baba olacağı belli sadece bir şeyler alarak değil o nunla gerçekten ilgileniyor goncanında baba demesi güzeldi ayrıca eymene sen sadece annemin evine değil babamınkinede gelemiyceksin galiba demesi de çok hoştu :img-hyste annesininkine belki gelirdide babasına zor hemde çok zor alinin oğlunun başka bir hayatı varmıl şaşırdım her daim pc başındaydı babasını arkadaşlarıyla tanıştırmasına da çok şaşırdım bir arkadaş yazmıştı hiç ergenlik yaşındaki bir çocuğa benzemiyor çok sorunsuz benim için bu haftanın repliği arkamızda üzgün bir anne bıraktık sana kan verdiği için böylemi teşekkür ediyorsun eymen_gonca 19-10-07, 09:50 arkadaşlar bi soruacam babannenini diziki ve gerçek isimler nedir acaba Saadet'im 19-10-07, 09:58 İlk bölümden itibaren hiç kaçırmadan ailece izlediğimiz bir d |