Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
Selamlarr...:)
Yaa bencee Zeynep ve Zehra'nın tanışmış olmasına gerek yok kii,Zehra'nın Zeynep'in evinde kalması için....Yani şöyle kii;
Geçen bölüm hatırlarsanız Zehra,çok fazla olay çıkmaması için(daha doğrusu çıkamaması için ) gidebilecekleri tek bir yer olduğundan söz etmişti...Bence o yer ancak Zeynep'İn evi olurr!...Yani Allah aşkına,İbrahim gibi odun biri,sırf annesinin yanında diye,karısını kolundan tutup,evinde dizini kırıp oturması için götürmez mi?...Bence götürür hiç de bakmaz annesine!...O yüzden Zehra'nın dediği gibi olay çıkmamasının tek yolu İbrahim'in onları bulamamsı!...Poppy'nin de dediği gibi Zeynep ve Zehra birbiriyle tanışmadığı için,İbrahim Zehra'nın Zeynep'e gitme ihtimalini aklının ucundan bile geçirmezz:good:
Hatta şöyle de olabilir!...Zehra önce Emine Annenin evine gider,ondan Zeynep'İn adresini alır vee vınnn Zeynep'İn evine...Bence Zeynep can-ı gönülden kucak açar Zehra'ya tanımasa bile!...
:img-wink:
zeynep acayip gururlu bir kadın.musa üstüne basa basa ısrarrla böyle birşey istemese de zeynep belki de ayşenin daleverelerine kanıp böyle bir testi yaptırabilir.sonuç belli.gonca musanın kızı.bo sonucu resmi evraklarda ayşe de görünce musanın gözünde iyice küçülecek ken zeynep te iyice yükselecektir.belki pek zeki ayşe bu durumu son anda çakıp dna testinin yapılmamasını isteyebilir.ama zeynep artık onun istememesine de bakmaz
Yaa bencee Zeynep ve Zehra'nın tanışmış olmasına gerek yok kii,Zehra'nın Zeynep'in evinde kalması için....Yani şöyle kii;
Geçen bölüm hatırlarsanız Zehra,çok fazla olay çıkmaması için(daha doğrusu çıkamaması için ) gidebilecekleri tek bir yer olduğundan söz etmişti...Bence o yer ancak Zeynep'İn evi olurr!...Yani Allah aşkına,İbrahim gibi odun biri,sırf annesinin yanında diye,karısını kolundan tutup,evinde dizini kırıp oturması için götürmez mi?...Bence götürür hiç de bakmaz annesine!...O yüzden Zehra'nın dediği gibi olay çıkmamasının tek yolu İbrahim'in onları bulamamsı!...Poppy'nin de dediği gibi Zeynep ve Zehra birbiriyle tanışmadığı için,İbrahim Zehra'nın Zeynep'e gitme ihtimalini aklının ucundan bile geçirmezz:good:
Hatta şöyle de olabilir!...Zehra önce Emine Annenin evine gider,ondan Zeynep'İn adresini alır vee vınnn Zeynep'İn evine...Bence Zeynep can-ı gönülden kucak açar Zehra'ya tanımasa bile!...
zeynep in evi hakikaten umulmadık bir yer.ama önce tanışmalrı lazım.bu tanışmayı da emine anne sağlayabilir.belki de o aklı verir zehraya .zeynep e git diye.ya da zeynep kendisi teklif eder.
bu arada bence ibrahim de zaten zehra evden ayrıldığı için hiç te üzülmez.tam tersi ayağına ayak bağı olan birinden kurtulduğu için sevinir.ama bol bol ihmal edeceği,üzeceği kızını da söke söke alır annesinden
Musa gibi erkek adama pastel rengi pijamalar uymaz ama. Musa erkek adam koyu renk giyer ekolünden birine benziyor. Kendisini pembe veya lavanta gömlekler içinde hayal etmek zor. Ayşe veya Gonca bu renk bir pijama veya gömlek alırsa giyer belki. Ama sonuçta o ağırbaşlı takılması gereken bir bakan ve doğulu bir adam. Rengarenk açık renk pijamalar ağırlıgı bozar. :img-wink:
bilmiyorum hangi renkler yakışır ama ben de esmer olduğum için koyu renkleri hiç yakıştıramam kendime.musa da koyu tenli.mavi renge birşey diyemem ama mavinin tonu çok koyu geldi bana.yakıştıramadım.naçizane fikrim...
bu arada reytinglerimiz çok güzel.anasayfaya taşınmak için reyting mi yeter,20 küsürlü bölümlere gelmek mi gereker yoksa bol bol 1250 mesaj ı geçince yani sayfa açtırmak mı gerekir bilemem ama anasayfaya geçmeyi hakettik galiba...
zeynep in evi hakikaten umulmadık bir yer.ama önce tanışmalrı lazım.bu tanışmayı da emine anne sağlayabilir.belki de o aklı verir zehraya .zeynep e git diye.ya da zeynep kendisi teklif eder.
bu arada bence ibrahim de zaten zehra evden ayrıldığı için hiç te üzülmez.tam tersi ayağına ayak bağı olan birinden kurtulduğu için sevinir.ama bol bol ihmal edeceği,üzeceği kızını da söke söke alır annesinden
Evet dediğin gibi her ikisi de olabilir!...Emine Anne'nin,Zehra'ya akıl vermesi de Zehra'nın kendisinin teklif etmesi de muhtemel şeylerr!....:good: Ama içinden birini seçicek olsam Zehra kendisi sormalı Emine Anne'ye derimm!....Çünküü Zehra'nın çok ezik görünmesine üzülüyorum açıkçası...Yani madem bu işe girişti artık yolunu da kendisinin çizmesi lazım:img-yes:
Bu arada diğer fikrinde de haklısın İbrahim'in Zehra için üzüleceğini ben de sanmıyorum....Özliyceğini de sanmıyorum...(Çünkü zaten nerdeyse görüşmüyolardı yanii anladığımız kadarıyla...)Yani sevgilisinin yanından eve gelip de "aa bu yatakta bişey eksik" diyip karısının yokluğunu hissediceğini bile sanmam....:img-yes:
Yani tabii "Yaa evlilik olmayınca,gizli ilkişkinin tadı çıkmıyo bee!..."Mantığıyla hareket ederse bilemem :img-hyste :)
bak şimdi.yiğidi öldür hakkını yeme.gömlek dar mar ama yakışıyor ya...yanlız mavi gömleğin rengi çok koyu geldi bana.bir de musanın mavi pijamaların renginden çok rahatsız oldum.acayip koyu bir renk,bembeyaz saçlar:img-pilot
canım zaten musa yakişikli adam:img-yes:beyaz saclar siyah takımlarının
içinde cok yakişiklı görünüyor:img-wink:
aslında o pijamaların içinde görünce gecen bölümlerde ayşe ile ilgili
bir sahnesi vardi hani birlikte yatıyorlardi yaaa:img-in_lo
o sahnedede aynı pijaması vardi ben ayşenin evi sanıyordum ama megerse musanın eviymiş:icon_whis
gerci gereksiz bir konu ama aklıma geldi birden yazayim dedim:P:P
arkadaşlar çekimler tüm hızıyla sürüyor geçen perşembe tüm ekip balık yiğiyordu beykozda
bayrı ailesinin gelinleri(zeynep,zehra) bence bayramda bir araya gellebilir ama bayram yapmazlarsa billemem zaten bizim iboda evde durmayan bir tip
bu yüzden anlamaz ibonun kızına gelince bence zeynebi teyzesi gibi sevcek goncaylada mütiş ikili olucana inanınyorum
ah ah bir zeyneple musa yakınlasmaya baslarken gonca ile emine anne onları yemeye gönderse yada yemeye cıksalar bu arada SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEVDİM sarkısı calsa ne anlammlı olur birbirini sevdiklerini anlarlar:img-blush:img-blush:icon_whis:icon_whis:icon_whis
zehra ve zeynep birbirlerini taniyorlar zaten...en azindan emine annenin evinde birlikte bir fotolari yokmuydu? ayrica kizlarida ya goncanin yasinda yada goncadan büyük bu drurumda zehra ve zeynep daha zeynep ve musa ayrilmadan tanismislardir
zehra ve zeynep birbirlerini taniyorlar zaten...en azindan emine annenin evinde birlikte bir fotolari yokmuydu? ayrica kizlarida ya goncanin yasinda yada goncadan büyük bu drurumda zehra ve zeynep daha zeynep ve musa ayrilmadan tanismislardir
ilk düsündüğümde banada oyle geldi ama daha sonra zeynep ayseye kan verirken onu cok merak ettik falan dediler ayrıca ilk bölümlerde de zeynepin nasıl birisi falan diye soruldu
ilk düsündüğümde banada oyle geldi ama daha sonra zeynep ayseye kan verirken onu cok merak ettik falan dediler ayrıca ilk bölümlerde de zeynepin nasıl birisi falan diye soruldu
hmmm, ama cok garip. belkide nasil biri diye sordu, ayseyle kiyaslamak icin, belki ibrahimin sayesinde pek bir samimiyetleri olamadi.
ama tanismamalari ilginc...kiz goncadan kücükmüs gibi gelmedi bana... ya belkide bunlar baska yerde yasiyordu, o yüzden firsat bulamadilar...aaaamma böyle olsa, ibrahimin ve zehranin dügününde tanisirlardi...düsünüyorum düsünüyorum, bu iki gelinin birbirlerini tanimamasi icin hic bir neden gelmiyor aklima....
ah ah bir zeyneple musa yakınlasmaya baslarken gonca ile emine anne onları yemeye gönderse yada yemeye cıksalar bu arada SENİ BEN ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEVDİM sarkısı calsa ne anlammlı olur birbirini sevdiklerini anlarlar:img-blush:img-blush:icon_whis:icon_whis:icon_whis
vahide gördüm önceki dizisinde dönülmez akşamın ufkundayız şarkısını söylemişti.ne güzel de söyledi.tüylerim diken diken olmuştu.şimdi yine onun ağzından musasıına gitsin seni ben ellerin olsun diye mi sevdim şarkısı...
değil mi ya?bak şimdi bu mantık hatası olur.tanıdığın birlikte resim çekecek akdar samimi olduğun,herşeyden önce ailenden birisi için zeynep nasıl biri sorusu da abest bir soru oluyor
canım zaten musa yakişikli adam:img-yes:beyaz saclar siyah takımlarının
içinde cok yakişiklı görünüyor:img-wink:
aslında o pijamaların içinde görünce gecen bölümlerde ayşe ile ilgili
bir sahnesi vardi hani birlikte yatıyorlardi yaaa:img-in_lo
o sahnedede aynı pijaması vardi ben ayşenin evi sanıyordum ama megerse musanın eviymiş:icon_whis
gerci gereksiz bir konu ama aklıma geldi birden yazayim dedim:P:P
ne gerkeksiz bir sahneydi Allah'ım!inşallah bir daha böyle manzaralarla karşılaşmayız.yani ayşeyi orda görmeyelim...
değil mi ya?bak şimdi bu mantık hatası olur.tanıdığın birlikte resim çekecek akdar samimi olduğun,herşeyden önce ailenden birisi için zeynep nasıl biri sorusu da abest bir soru oluyor
dimi? sende gördün o resmi dimi? yoksa yine gözlerim mi bozuldu benim dedim icimden....hemde baya kötü bir mantik hatasi olur...
vahide gördüm önceki dizisinde dönülmez akşamın ufkundayız şarkısını söylemişti.ne güzel de söyledi.tüylerim diken diken olmuştu.şimdi yine onun ağzından musasıına gitsin seni ben ellerin olsun diye mi sevdim şarkısı...
gercekten harika olur zeynep yanlız basına oturur ve seni ben ellerin olsun diye mi sevdim sarkısını söyler musada arkadan gözleri dolar ve ilk askına dogru kosar bende seni seviyorum der ve mutlu son türk filmi gibi oldu galiba:D
:icon_whis:icon_whis:good:
dimi? sende gördün o resmi dimi? yoksa yine gözlerim mi bozuldu benim dedim icimden....hemde baya kötü bir mantik hatasi olur...
ben bir daha bakıcam fotolara.belki ayrı zamanlarda çekilmiştir resimler.daha doğrusu ayşe ile zehrarnın bir araya gelmediği rsimlerdir.bakıyorum.dönüyorum birazdan
mantık hatası olarak kabulleniyoruz ama bir seye baglıyacaklar onu anlamadım gitti:img-yes:
ben bir daha bakıcam fotolara.belki ayrı zamanlarda çekilmiştir resimler.daha doğrusu ayşe ile zehrarnın bir araya gelmediği rsimlerdir.bakıyorum.dönüyorum birazdan
evet ya.fotoğraf galerisine baktım.emine anne iki gelinini yanına oturtmuş.arkasında da oğulları.
ben peşin hükümlü olmak istemiyoru yine de.belki de bu resimlere basıa dağıtmak,diziyi tanıtmak için çekilmiş resimler olabilir.
evet ya.fotoğraf galerisine baktım.emine anne iki gelinini yanına oturtmuş.arkasında da oğulları.
ben peşin hükümlü olmak istemiyoru yine de.belki de bu resimlere basıa dağıtmak,diziyi tanıtmak için çekilmiş resimler olabilir.
onu bende düsündüm ama baska bir resimde gördügümü hatirliyorum, sadece zeynep ve zehra...ama belki o da tanitimdi...benim kafam karisti...belki o resmi bulurum...bakalim
gercekten harika olur zeynep yanlız basına oturur ve seni ben ellerin olsun diye mi sevdim sarkısını söyler musada arkadan gözleri dolar ve ilk askına dogru kosar bende seni seviyorum der ve mutlu son türk filmi gibi oldu galiba:D
:icon_whis:icon_whis:good:
bak ben olyı abartayım biraz.maksat vakit geçirmek olsun.
hatta zeynepin sesini çok beğenen müzik yapımcıları zeynep i sahneye çıkartmak için teklifte bulunurlar
musa karşı çıkar falaln...
ya arkadaslar bir sey sormak istiyorum gonca babasının yanına geliği aksam herkes bir sey düsünüyodu zeynep_goncayı gonca zeynebi ama musa ne düsünüyodu hemen zeynebe gectiler
onu bende düsündüm ama baska bir resimde gördügümü hatirliyorum, sadece zeynep ve zehra...ama belki o da tanitimdi...benim kafam karisti...belki o resmi bulurum...bakalim
neyse boşver.takılma böyle küçük detaylara.dizi senin hoşuna gittimi,birçoğumuzda olduğu gibi izlerken gözlerin doldu ağladın mı?oyuncular harika rol kesmeleri ile seni kendilerine hayran bıraaktılar mı?gerisini boşver.
eğer illede bir mantık hatası varsa şöyle olur.hani birlikte çekilen o resimler varya.onlardan biri zeynep ya da emine annenin evinde hatıra resimler arasında saklanıyorsa işte o mantık hatası olur.
bak ben olyı abartayım biraz.maksat vakit geçirmek olsun.
hatta zeynepin sesini çok beğenen müzik yapımcıları zeynep i sahneye çıkartmak için teklifte bulunurlar
musa karşı çıkar falaln...
ama zeynep dinlemez pavyona düser musa diğer bakan arkadaslarıyla bir pavyona gider vede ne görsün zeynep neski naskı cin carpmısa doner arabayı alır bir trafik kazası gecirir ve kor olur zeynepte musanın yanına yardımcı olarak gider ve musa dormeden yardımcısına asık olur ve gozleri ni actırır ve zeynebi karsısında gorunce ona asık oldunu anlar ve nilk naskına geri doner
:img-icecr
ya arkadaslar bir sey sormak istiyorum gonca babasının yanına geliği aksam herkes bir sey düsünüyodu zeynep_goncayı gonca zeynebi ama musa ne düsünüyodu hemen zeynebe gectiler
ben anlamadım o kısmı.tam olarak hangi sahneden bahsediyorsun?olay yemek masasında mı geçiyor?:icon_whis
ama zeynep dinlemez pavyona düser musa diğer bakan arkadaslarıyla bir pavyona gider vede ne görsün zeynep neski naskı cin carpmısa doner arabayı alır bir trafik kazası gecirir ve kor olur zeynepte musanın yanına yardımcı olarak gider ve musa dormeden yardımcısına asık olur ve gozleri ni actırır ve zeynebi karsısında gorunce ona asık oldunu anlar ve nilk naskına geri doner
:img-icecr
ayyyyyyyyyy iğrenç.umarım zeynep kızını kendinden soğutmak için eski türk filmi taktiklerine başvurmuşken ilerleyen bölümlerde bu feci hata kendini tekrarlamaz......
ben anlamadım o kısmı.tam olarak hangi sahneden bahsediyorsun?olay yemek masasında mı geçiyor?:icon_whis
kıracın sarkısı calarken musanın ustunde mavi gecelik...
kıracın sarkısı calarken musanın ustunde mavi gecelik...
heeeeeeeeee.tamam.orda kızı evinde ya.artık kantlarının altındaya.kızımın kalbini nasıl kazanırım diye düşünüyor olabilir.ağladı ya arabada kızı.çok duygusal gonca.ama gittikçede yumuşuyor.bir okullda babası ona para veriken ki surat ifadesine bakın.bir de son bölümdeki kahvaltı sahnelerine...aaah keşke zeynebini de düşünüyor olsa.ama bunları konuşmak için çok erken.hatta şimdilik imkansız.
istanbul_aşığı 20-10-07, 18:46 merhaba perşembe akşamı annem dizisini ilk kez başından sonuna kadar izledim. bundan sonra düzenli olarak takip etmeye devam edeceğim. bölüm gerçekten harikaydı. ama keşke zeynep goncayı babasına bu şekilde yollamasaydı. ayşe cadısı onun canını yakabilir. zaten musanın bir kızı olduğunu öğrenince koca dağın altında kalmış gibi oldu. musanın aklını çelmeye çalışmasına sinir oldum-eski bölümleri netten oturup izledim iki gün boyunca-kızından soğutmaya çalıştı ama nafile baba kız birbirlerini benimsemeye başladılar artık onların arasına değil ayşe onun bütün sülalesi gelse giremez.
bazı arkadaşlar zeynep ve zehra nasıl oluyor da tanışmıyorlar demiş. benim anladığım zeynep ve zehra tanışıyorlar ama birbirlerinin fazla tanıma şansı bulamamışlar. zehra ve ibrahim evlendikten kısa bir süre sonra ayrılmış olabilir zeynep ve musa. tabii bu arada zehra eltisini tam anhlamıyla tanımaya fırsat bulamamıştır. ayrıca emine anne zeynepten bahsederken hiç te kıskanmış gibi değildi. gülümsereyek dinliyordu. tanışıyorlar ama yakınlaşmaya fırsat bulamamışlar bence.
neyse boşver.takılma böyle küçük detaylara.dizi senin hoşuna gittimi,birçoğumuzda olduğu gibi izlerken gözlerin doldu ağladın mı?oyuncular harika rol kesmeleri ile seni kendilerine hayran bıraaktılar mı?gerisini boşver.
eğer illede bir mantık hatası varsa şöyle olur.hani birlikte çekilen o resimler varya.onlardan biri zeynep ya da emine annenin evinde hatıra resimler arasında saklanıyorsa işte o mantık hatası olur.
haklisin. ama ister istemez böyle kücük seylere bazen takiliyorum, eee okulda büüüle ögrendik ne de olsa:img-wink:
saka maka bir yana, evet, dizi harika, senaryo iyi, oyuncular zaten muhtesem ve müzik de tuzu biberi.
belki takilacak baska hata bulamadigim icin bu kadar takildim :)
sözlü müzikler akılda kalıca ama annemin jenarik müzigi cok güzel nede olsa kıracın eseri boyle daha dramtik sahnelerde calan o müzik yok mu?
evet annemin müzigi diziye ve hikayeye cok uyuyor...müzik ztn cogu zaman bizi bir ruh haline sokmak icin en büyük etken, dimi?
Bugünkü Milliyet gazetesinin televizyon ekinde Annem dizisinin senaristi Gamze Özer’in bir röportajı vardı…Gamze Özer Annem dizisini Candan Erçetin’in “Annem” şarkısından ve kendi ailesinin den etkilenerek yazmış…Benimde aklıma gelmişti…Keşke dizinin arasında Candan Erçetin’in o güzel sesinden Annem şarkısını dinleyebilseydik….
Bugünkü Milliyet gazetesinin televizyon ekinde Annem dizisinin senaristi Gamze Özer’in bir röportajı vardı…Gamze Özer Annem dizisini Candan Erçetin’in “Annem” şarkısından ve kendi ailesinin den etkilenerek yazmış…Benimde aklıma gelmişti…Keşke dizinin arasında Candan Erçetin’in o güzel sesinden Annem şarkısını dinleyebilseydik….
gercekten cok hos olurdu. o röportaji gördüm, okuyacagimda. candan ercetinin o sarkisi zaten beni dineldigim her zaman bitiriyor, heleson bölüme uyardi..
arkadaslar video bölümüne annem sarkısını ekledim isteyenler dinleyebilrler
arkadaslar video bölümüne annem sarkısını ekledim isteyenler dinleyebilrler
sagol, sarkiyi nerden bulacam diye düsünüyordum. cok begendim.:good:
sayende artik ara sira dinleyebilecegiz:happy0064
sagol, sarkiyi nerden bulacam diye düsünüyordum. cok begendim.:good:
sayende artik ara sira dinleyebilecegiz:happy0064
önemli degil nedemek herzaman çok güzel birsarkı hem dizimizin ismi ve onu ilgilendiryor
Sanırım yorum yazma zamanı geldi….Evet daha doğrusu notlarımı yoruma dökme….Söze hemen dizinin başından başlıyorum…
Gonca eşyalarını toplarkenki hali çok güzeldi…Yani öfkesini öyle güzel gösterdi ki her zamanki …Sinirli ama yine de sakin bir halde….Tabi annesini yanlış anlamıştı….Annesi onun Musa ile yani babası ile kaynaşsın diye yolluyordu oraya ama Gonca annesinin onu istemediğini sandı….Üzüldü….Bazen hayatta karşımızdaki insanı iyice dinlemeden harekete geçmemek gerektiğini öğrendim bu sahneden sonra….
Ali oğlu Ömer ile ne güzel konuştu kız arkadaşı hakkında…Ve oğlu ile sinemaya gitti..Böyle bir baba var mıdır acaba?Fakat çok iyi anlaşıyorlar…Maşallah nazar değmesin ama biraz yapaya kaçıyor sanki…Ömer’in aşırı derecede iyi olması yani…Neye sinirlenir neye kızar hala fark edemedik…Neyse…Yine de böyle iyi çocuk olsun….Günümüzde böyle iyi çocuklar pek kalmadı….
O fotoğrafları Ayşe çektirmiş..Ayşe’ye bir lakap arıyorum ama bulamıyorum…Şöyle hoş ve de tatlı bir isim…Siyah çiyan desem olmaz…Diğer dizilerde söz konusu çok oluyor….Süpürgeli cadı desem…Süpürgesi yok…Neyse bulursam yazarım şimdilik cadı olarak kalsın adı...:D
Gonca’nın dayısı ile konuşması beni hüzünlendirdi..Özellik ile şu cümlesi…… “Babamla yapamazsam sana gelirim,ama asla bu eve dönmem.”
Gonca’nın annesine vedası araba bindikten sonra Zeynep’in Musa’ya dediği söz etkiledi beni…
Zeynep-Musa kızıma iyi bak
Musa-Merak etme iyi bakacağım kızımıza…
Zeynep burada biraz bencillik etti evet hala babasının olduğunun farkında değil ama haklı on altı yıldan sonra…Yine de kızının bir babasının olduğunu anlamalı…
Gonca’nın eve geldiğinde ki tepki her zamanki gibiydi….Bayılıyorum bu kızın bu bakışlarına..Yani Duygu Yetiş’in performansına….Yüz ifadesine,mimiklerine:good: …İbrahim’in Gonca’ya bakışları çok ürkütücüydü …İbrahim dizinin birinci bölümünde ne kadar iyi bir insan demiştim ben …Melek gibi adam melek gibi de eşi var gül gibi geçinip gidiyorlar diyordum ama ikinci bölümde gerçek yüzünü gösterdi bizlere…Şimdi kötülük düşünen,eşini aldatan bir adam var karşımızda…
Evet şimdi beni ağlatan sahneye geliyorum…..Gonca’nın Pınar’a söyledikleri söze “Çok güzel odam var,cd çalarım var,bilgisayarım var ama annem yok..”ağlaması,dökülen göz yaşları..İşte o anda kendi göz yaşlarıma bende hakim olamadım….Gonca ile ağladım….Bu nasıl bir sahnedir böyle….Bu sahneyi defalarca izlemek isterdim evet….
Ali’nin oğlu Ömer’in arkadaşları ile oturması sohbet etmesine gelince.İlk önce dedim ki ne işi var orada bırak oğlunu rahat etsin…Ama bir baktım Ali’de çok iyi uyum sağladı Ömer’in arkadaşlarına…Baba-oğul günü güzel bitirdiler….
İbrahim’in sürekli Gonca hakkında bir şeyler demesi beni sinir etti…Yemekte pis bakışları Gonca’yı baştan aşağıya süzmesi…İğneleyecek an aradı ama bulamadı….Bu arada Derya’da orada bir söz etti ama aklımda kalmadı….
Gazetedeki haber herkesi sinir etti…Yani çekilen fotoğraflar..Musa ortadan kaldırttı ama yarın bugün Gonca görecek o gazeteleri evet….
Gonca ve babasının sabah kahvaltısı etmesi çok hoşuma gitti…Buzlar erimişti evet….Gonca babasını tanımaya başlıyordu…Ama Zeynep’in kızını görmediği saatleri saymasına ne demeli?… “On altı saattir kızımı görmedim…” İşte gerçek bir anne gibiydi Zeynep…Teşekkürler Vahide Gördüm…:good:
Derya’dan babasının evine geç geldiğini öğrenen Emine hanım çok üzüldü…Ne olduğunu anladı gibi..Emine hanım zaten bir tane…Sevgili Emel Göksu’ya diyecek bir söz bulamıyorum…Performansına hayranım.:good:.Umarım olaylara el atar ve boşanmazlar….İbrahim’i adam eder…
Pınar gibi bir iyi arkadaş var mıdır acaba?Bu soruyu dizi izlerken not almıştım evet…Diyorum var mıdır….Gonca için Eymen’i evine çağırması….Gonca orada babama da gelemezsin demesine çok güldüm…Eymen’de öyle güzel baktı ki…
Musa çok iyi konuştu Ayşe ile…“O kızımın annesi…”Bravo…:good:Gerçekten haklıydı konuştuklarında….
Mehmet’in Musa’dan iyilik beklemesi komikti..Zaten diziye renk katıyor Mehmet…Kısa yoldan para kazanmak ,onun bunun parasını yemek….Kısacası Mehmet karakterini izlemek keyif verici….
Gonca’nın baba demesi Musa’nın o andaki tepkisi o kadar güzeldi ki…Çok duygulandım…
Mehmet’in Gonca’yı araması ve herkesin Gonca’nın sesini dinlemesi de çok güzeldi….Çok duygulandım yine..
Zehra’nın halleri de üzücüydü..Derya’da gerçekleri biliyordu..Meğerse….Annesine destek oldu….
Gonca’nın okula özel arabası ile gelmesi hava atması arkadaşlarının bakması çok güzeldi.Nasılda bozuldu o mavi gözlü Eymen’e aşık olan ama havasını alan kız….hehehe :D
Ayşe’nin Zeynep ile tanışmak istemesi…Musa’nın Zeynep’te görmek istediği şeyi görmek istemesi akıllarda soru işareti oluşturdu…?Neyse ki cevabını son sahnede öğrenebildik..
Gelelim son sahneye…..Ayşe’nin Zeynep’e hesap sorması olayları sorgulaması hoş değildi evet....Zeynep’in sakince Ayşe’nin sorularına cevap vermesi özellikle tebrik ettim…
Hele Ayşe’nin son sözüne güldüm… “O kız gerçekten Musa’nın kızı mı?”
Yok değil medya ya haber olsun diye uydurdum demek geçti içimden Zeynep'in yerine…..:img-heh:
Evet dengeli ve duygu yüklü bir bölümdü…Fakat nine yoktu bölümde merak ettim…Pazar yeri pek tatsızdı bir de…Eskisi gibi hareketli olmasını isterim……Emeği geçen herkese teşekkürler….:good:
merhaba perşembe akşamı annem dizisini ilk kez başından sonuna kadar izledim. bundan sonra düzenli olarak takip etmeye devam edeceğim. bölüm gerçekten harikaydı. ama keşke zeynep goncayı babasına bu şekilde yollamasaydı. ayşe cadısı onun canını yakabilir. zaten musanın bir kızı olduğunu öğrenince koca dağın altında kalmış gibi oldu. musanın aklını çelmeye çalışmasına sinir oldum-eski bölümleri netten oturup izledim iki gün boyunca-kızından soğutmaya çalıştı ama nafile baba kız birbirlerini benimsemeye başladılar artık onların arasına değil ayşe onun bütün sülalesi gelse giremez.
bazı arkadaşlar zeynep ve zehra nasıl oluyor da tanışmıyorlar demiş. benim anladığım zeynep ve zehra tanışıyorlar ama birbirlerinin fazla tanıma şansı bulamamışlar. zehra ve ibrahim evlendikten kısa bir süre sonra ayrılmış olabilir zeynep ve musa. tabii bu arada zehra eltisini tam anhlamıyla tanımaya fırsat bulamamıştır. ayrıca emine anne zeynepten bahsederken hiç te kıskanmış gibi değildi. gülümsereyek dinliyordu. tanışıyorlar ama yakınlaşmaya fırsat bulamamışlar bence.
yazdıklarını okuduktan sonra malum isteden emine anne ile zehranın dolma sardıkları o sahneyi tekrar izledim.yazdıklarınla uyuşuyor.ben nedense hiç tanışmamışlar olarak algılamıştım durumu.ama sen haklısın.teşekkürler
Sanırım yorum yazma zamanı geldi….Evet daha doğrusu notlarımı yoruma dökme….Söze hemen dizinin başından başlıyorum…
Gonca eşyalarını toplarkenki hali çok güzeldi…Yani öfkesini öyle güzel gösterdi ki her zamanki …Sinirli ama yine de sakin bir halde….Tabi annesini yanlış anlamıştı….Annesi onun Musa ile yani babası ile kaynaşsın diye yolluyordu oraya ama Gonca annesinin onu istemediğini sandı….Üzüldü….Bazen hayatta karşımızdaki insanı iyice dinlemeden harekete geçmemek gerektiğini öğrendim bu sahneden sonra….
Ali oğlu Ömer ile ne güzel konuştu kız arkadaşı hakkında…Ve oğlu ile sinemaya gitti..Böyle bir baba var mıdır acaba?Fakat çok iyi anlaşıyorlar…Maşallah nazar değmesin ama biraz yapaya kaçıyor sanki…Ömer’in aşırı derecede iyi olması yani…Neye sinirlenir neye kızar hala fark edemedik…Neyse…Yine de böyle iyi çocuk olsun….Günümüzde böyle iyi çocuklar pek kalmadı….
O fotoğrafları Ayşe çektirmiş..Ayşe’ye bir lakap arıyorum ama bulamıyorum…Şöyle hoş ve de tatlı bir isim…Siyah çiyan desem olmaz…Diğer dizilerde söz konusu çok oluyor….Süpürgeli cadı desem…Süpürgesi yok…Neyse bulursam yazarım şimdilik cadı olarak kalsın adı...:D
Gonca’nın dayısı ile konuşması beni hüzünlendirdi..Özellik ile şu cümlesi…… “Babamla yapamazsam sana gelirim,ama asla bu eve dönmem.”
Gonca’nın annesine vedası araba bindikten sonra Zeynep’in Musa’ya dediği söz etkiledi beni…
Zeynep-Musa kızıma iyi bak
Musa-Merak etme iyi bakacağım kızımıza…
Zeynep burada biraz bencillik etti evet hala babasının olduğunun farkında değil ama haklı on altı yıldan sonra…Yine de kızının bir babasının olduğunu anlamalı…
Gonca’nın eve geldiğinde ki tepki her zamanki gibiydi….Bayılıyorum bu kızın bu bakışlarına..Yani Duygu Yetiş’in performansına….Yüz ifadesine,mimiklerine:good: …İbrahim’in Gonca’ya bakışları çok ürkütücüydü …İbrahim dizinin birinci bölümünde ne kadar iyi bir insan demiştim ben …Melek gibi adam melek gibi de eşi var gül gibi geçinip gidiyorlar diyordum ama ikinci bölümde gerçek yüzünü gösterdi bizlere…Şimdi kötülük düşünen,eşini aldatan bir adam var karşımızda…
Evet şimdi beni ağlatan sahneye geliyorum…..Gonca’nın Pınar’a söyledikleri söze “Çok güzel odam var,cd çalarım var,bilgisayarım var ama annem yok..”ağlaması,dökülen göz yaşları..İşte o anda kendi göz yaşlarıma bende hakim olamadım….Gonca ile ağladım….Bu nasıl bir sahnedir böyle….Bu sahneyi defalarca izlemek isterdim evet….
Ali’nin oğlu Ömer’in arkadaşları ile oturması sohbet etmesine gelince.İlk önce dedim ki ne işi var orada bırak oğlunu rahat etsin…Ama bir baktım Ali’de çok iyi uyum sağladı Ömer’in arkadaşlarına…Baba-oğul günü güzel bitirdiler….
İbrahim’in sürekli Gonca hakkında bir şeyler demesi beni sinir etti…Yemekte pis bakışları Gonca’yı baştan aşağıya süzmesi…İğneleyecek an aradı ama bulamadı….Bu arada Derya’da orada bir söz etti ama aklımda kalmadı….
Gazetedeki haber herkesi sinir etti…Yani çekilen fotoğraflar..Musa ortadan kaldırttı ama yarın bugün Gonca görecek o gazeteleri evet….
Gonca ve babasının sabah kahvaltısı etmesi çok hoşuma gitti…Buzlar erimişti evet….Gonca babasını tanımaya başlıyordu…Ama Zeynep’in kızını görmediği saatleri saymasına ne demeli?… “On altı saattir kızımı görmedim…” İşte gerçek bir anne gibiydi Zeynep…Teşekkürler Vahide Gördüm…:good:
Derya’dan babasının evine geç geldiğini öğrenen Emine hanım çok üzüldü…Ne olduğunu anladı gibi..Emine hanım zaten bir tane…Sevgili Emel Göksu’ya diyecek bir söz bulamıyorum…Performansına hayranım.:good:.Umarım olaylara el atar ve boşanmazlar….İbrahim’i adam eder…
Pınar gibi bir iyi arkadaş var mıdır acaba?Bu soruyu dizi izlerken not almıştım evet…Diyorum var mıdır….Gonca için Eymen’i evine çağırması….Gonca orada babama da gelemezsin demesine çok güldüm…Eymen’de öyle güzel baktı ki…
Musa çok iyi konuştu Ayşe ile…“O kızımın annesi…”Bravo…:good:Gerçekten haklıydı konuştuklarında….
Mehmet’in Musa’dan iyilik beklemesi komikti..Zaten diziye renk katıyor Mehmet…Kısa yoldan para kazanmak ,onun bunun parasını yemek….Kısacası Mehmet karakterini izlemek keyif verici….
Gonca’nın baba demesi Musa’nın o andaki tepkisi o kadar güzeldi ki…Çok duygulandım…
Mehmet’in Gonca’yı araması ve herkesin Gonca’nın sesini dinlemesi de çok güzeldi….Çok duygulandım yine..
Zehra’nın halleri de üzücüydü..Derya’da gerçekleri biliyordu..Meğerse….Annesine destek oldu….
Gonca’nın okula özel arabası ile gelmesi hava atması arkadaşlarının bakması çok güzeldi.Nasılda bozuldu o mavi gözlü Eymen’e aşık olan ama havasını alan kız….hehehe :D
Ayşe’nin Zeynep ile tanışmak istemesi…Musa’nın Zeynep’te görmek istediği şeyi görmek istemesi akıllarda soru işareti oluşturdu…?Neyse ki cevabını son sahnede öğrenebildik..
Gelelim son sahneye…..Ayşe’nin Zeynep’e hesap sorması olayları sorgulaması hoş değildi evet....Zeynep’in sakince Ayşe’nin sorularına cevap vermesi özellikle tebrik ettim…
Hele Ayşe’nin son sözüne güldüm… “O kız gerçekten Musa’nın kızı mı?”
Yok değil medya ya haber olsun diye uydurdum demek geçti içimden Zeynep'in yerine…..:img-heh:
Evet dengeli ve duygu yüklü bir bölümdü…Fakat nine yoktu bölümde merak ettim…Pazar yeri pek tatsızdı bir de…Eskisi gibi hareketli olmasını isterim……Emeği geçen herkese teşekkürler….:good:
gonca eşyalarını tpolarken sürekli gözleri arkasındaydı.zeynep kızını üzmek yerine onu karşısına alıp konuşsa anlamayacak mı gonca?babası bile anlamış.kahvaltıda karşımda mantıklı bir kız görüyorum sözüne benzer bir söz söylemişti...
ali ile oğlu ömer arasındaki ilişkiyi ben de çok yadırgıyorum.benim ömer yaşlarında bir kardeşim var.malum ergenlik zamanları.dışarıda melek gibidir kardeşim.hergün eve övgüleri gelir.ama evdeyken bize kök söktürür.günlük yorgunluğunun sinirini bizden çıkarır.herşey onun istediği gibi olacak.mesela birgün ömer taksim e gezmeye çıkmak istedi.babası izin vermedi.en ufak bir ses yükselmesi gelmedi ömerden...
bir de ömer okuldan eve,evden okula.kendi erkek kardeşimden bilirim.okuldan sonra dersansi yoksa mutlaka dışarıya çıkıp arkadaşları ile vakit geçirr.bu sosyal ilişkilerini geliştirmede büyük bir etken.ama ömer bunu hiç yapmıyor.hep bilgisayarın başında.babası ile dışarı çıktı.ben arkadaşalrının arasında sönük bir karakter olmasını beklerken ömer maskot çıktı.çok favori biriymiş.ne konuştuklarını da çok merak etti.zira benim de böyle gülmeye ihtiyacım var.hepsinin otuiki dişi dışardaydı.ne konuştular böyle?ömer ne dediki?dudak okuyucusu uzmanı olsa aramızda keşke...
goncanın babsı ile yapamamam sebebi ne olur?babası üzerinde diktatörlük kurmaya çalışır.musa acemi bir baba olsa da adımlarını sağlam atan bir karakter.ben onun çok iyi bir baba olacaağına eminim.annesi gibi aleni sorularla onu kontrol ettiğini belli etmez.musa belli etmeden kızı üzerinde çok iyi bir hakimiyet kuracaktır.goncanın da iyi bir baba ,lüks bir hayat içinde sıklacağını hiç zannetmiyorm.sadece ayşe olmasa.şimdi ayşe zeynep e bunları söyledikten sonra ondan şunu da beklerim.ayşa ile gonca tanışırlar.musanın olmadığı bir anda(bu anlar çok olacak)ayşe goncayı bir kenara çekip bak kızım ayağını denk al.zengin bir baban oldu diye şımarmaya kalkma.hele de bizim evliliğimize itiraz edersen....
bütün sahnelerde olduğu gibi ana kız veda sahnesinden ben de çok etkilendim.zeynep aynı hatayı tekrarlamaya devam ediyor.goncanın sadece kendi kızı olduğunu sanıyor.kızını babasına değil de sanki bir yabancıya teslim etmiş gibi konuşuyor.kızıma iyi bak diyor.ama musa öylesine anlayışlı ve sabırlı ki.merat etme.dikkat ederim kızımıza diyor.kızımıza derken de altını çizerek vurguluyor.zeynepin hatalarının aksine musa geçmişteki hatalarından sonra yanlış yapmamak için büyük özen gösteriyor
müge yazdıklarının her birine katılıyorum ama mehmet hakkında yazdıkalrın biraz ağır geldi.ben de seninki kadar olmasa da mehmet in avare,zeynep in dediği gibi gamsız biri olduğunu düşünüyordum.ama ne kadar kafasına takmasa da o da üzülüyor haline.ablasına mangal yaktıkları sahnede mehmet kendisini çok iyi ifade etti.biliyorum,eminim ki,eniştesi(eski eniştesi demek istemiyorum)ona emin bir iş kapısı bulduğunda mehmet bu işin içinden alnının akı ile çıkacak.hem eniştesinin hem de ablasını mahçup etmemek için.biliyor ki eğer yine hüsrana uğratırsa bir daha yüzü olmaz yardım istemeye...bu şi de en çok süreyya ile yuva kurmak için istiyor.
melda aratı ın performansını da tebrik etmek lazım.bunalımdayım,depresyondayım rolünü çok iyi yaptı.ses titremeleri,gözlerin durumu çok inandırıcıydı.derya da hiç terddütte kalmadan annesinin yanında olacağını söyledi.
:happy0064beni güldüren bir sahneden bahsedeyim size.süreyyanın köpeği.ne giydirmiş köpeğine öyle.çok güldüm.ama çok yakışmış.
annem hayranlari size bir tavsiyem olsun, fragmani gormek istiyorsaniz kanaldedeki
dizileri Gece bakin :) Hem cabuk veriyorlar hemde Butun haftanin fragmanini veriyorlar
kafalarina bisey dustu heralde.
Neyse dizi hakkinda:
Musa ve Aysenin arasi limonilesiyor. Kimbilir ayse nededide Musa yemegi terk etti
Elinde mendil vardi masaya atti ve gitti. Aysede dozunu kaciriyor ha!
Zehra ve kizi evden ayriliyor malesef..
Ve super haber Gonca ve Zeynep barisiyor Gonca Zeynebin evine gidiyor :D
ve sariliyorlar.
annem hayranlari size bir tavsiyem olsun, fragmani gormek istiyorsaniz kanaldedeki
dizileri Gece bakin :) Hem cabuk veriyorlar hemde Butun haftanin fragmanini veriyorlar
Neyse dizi hakkinda:
Musa ve Aysenin arasi limonilesiyor. Kimbilir ayse nededide Musa yemegi terk etti
ve sariliyorlar.
Çok teşekkürler fragmanı anlattığın için lazkizz:) Süper yaa bizi yinee harika bi bölüm bekliyoo...E tabii kii benim en çok sevdiğim yer Musa'nın sinirli bi şekilde yemeği terk etmesiii!...Ohh iyi olduuu:happy0064 Belki dE Ayşe Zeynep'e gittiğini söylüyodur Musa'ya!...Sorduğu soruyu söyliyceğini zannetmiyorum yok artık o kadar da saf değildir herhaldee!...
Vee diğer konu isee Zeynep ve Gonca'nın barışmasına çok sevindim!...Zeynep'in Gonca'yı,kalbini kırarak babasına yollaması çok büyük bi hataydı zaten,bu hatayı uzatmamasına sevindim senaristimizin:):good:
Tekrar teşekkürler lazkizz:good:
arkadaşlar şu anda annem dizisinin en son yayınlanan bölümünün tekrarı var kacıran ve benim gibi yeniden izlemek istiyenlere duyrulurgercii başini kacırmişiz ama neyse devamını izliyeceğim:img-yes:
arkadaşlar kaç gündür yoğundum ve giremedim gecen bölüm çok güzeldi ve cok beğendim.Kıraç ın talihim yok bahtım kara şarkısıda cok uygundu.fazla bir şey yazamıyacam şu anda cok üzgünüm ve askerlerimize ağlamaktayım .başımız sağolsun
ne zamandır giremiodum.blm yorumumu daha sonra yapıcam bana tuhaf gelen bişey var hani gonca evden kaçtığında ali erkazanda gelmişti ya karakola , yılların tiyatrocusu birkaç dk lık bi sahne için konuk oyuncu olmuş bu brz garip geldi bana :)
gonca eşyalarını tpolarken sürekli gözleri arkasındaydı.zeynep kızını üzmek yerine onu karşısına alıp konuşsa anlamayacak mı gonca?babası bile anlamış.kahvaltıda karşımda mantıklı bir kız görüyorum sözüne benzer bir söz söylemişti...
Evet Gonca eşyalarını gözleri sürekli arkasındaydı annesine bakıyordu .Zeynep’in hatası buradaydı işte kızını karşısına almadı konuşmadı..Ve Gonca doğal olarak yanlış anladı olayı…Annesinin onu istemediğini düşündü….Zeynep’in çaresiz bir anında Gonca istemeden de olsa babasına gitti….
Babası kahvaltı ederken kızıyla evet kızının mantıklı şekilde konuşmasına şaşırdı ve hemen arkasından erkek arkadaşın var mı diye sordu…Babalığını burada da gösterdi…
müge yazdıklarının her birine katılıyorum ama mehmet hakkında yazdıkalrın biraz ağır geldi.ben de seninki kadar olmasa da mehmet in avare,zeynep in dediği gibi gamsız biri olduğunu düşünüyordum.ama ne kadar kafasına takmasa da o da üzülüyor haline.ablasına mangal yaktıkları sahnede mehmet kendisini çok iyi ifade etti.biliyorum,eminim ki,eniştesi(eski eniştesi demek istemiyorum)ona emin bir iş kapısı bulduğunda mehmet bu işin içinden alnının akı ile çıkacak.hem eniştesinin hem de ablasını mahçup etmemek için.biliyor ki eğer yine hüsrana uğratırsa bir daha yüzü olmaz yardım istemeye...bu şi de en çok süreyya ile yuva kurmak için istiyor.
Sevgili Poppy fikrine saygı duyarım ama Mehmet karakteri sorumsuz ,avare ve gamsız bir karakterde olsa yine de karakter olarak farklı kendini hissettirebilen bir karakter..Senaristler bu karakterde çok başarılı diye düşünüyorum…Evet Mehmet’in de duyguları var mangal partisinde Gonca’yı aradı annesiyle konuşturdu….
Mehmet’in Musa’dan yani eski eniştesinden yardım isteme konusuna gelince…Kendince iyi bir şeyler yaptığını düşünüyor ama hatasını anlayacak…Zaten Zeynep engel olur böyle bir durumda…Bakalım ne şekilde Süreyya ile evlenecek…
Bugün verilen tekrarı izledim ve beni hüzünlendiren sahneyi Gonca’nın göz yaşlarını…Bir şeyi fark ettim Gonca iki günde babasının evine alışmış gibi geldi bana…Tabi annesinin yeri ayrı annesi ile odasını bir tutamaz…Sadece okula araba ile gidip arkadaşına hava atmasından çok memnun olmuş gibi…Ve eminim Gonca’ya güveniyorum asla sonradan görme olmayacak…Kişiliğini bozmayacak….
7. bölümün fragmanını merak ediyorum…İzlerken küçük ekranda gösterdiler ama anlamadım… Merak ediyorum Zehra ve Derya kimin evine gidecek….
1.Emine hanımın evine...?
2.Zeynep’in evine…?
Neyse dizi hakkinda:
ve sariliyorlar.
frgaman cıktımı cok sevindim anlattiğin içinde cok sagol lazkizz
benim en cok merak ettiğim şey zeynep ayşenin iğrec sorusuna karşilik ne yapacak sanırım frgamnad bunu anliyabileceğimiz bir şey göstermiyorlar
musanın da yemekte ayşe bırakıp gitmesine sevindim kesin yine
zeynepden aldıgı cevap karşisinda etekleri tutuşup yine kıskancık yapacak ve
musayi deli dedebilir:icon_whis
Vatan toprağını hayatları pahasına koruyan şehit mehmetçiklerimizin ruhları şad olsun..........
Kalbimiz her zaman onlarla..........
şehitlerimize ben de çok üzüldüm.Allah sabır versin geride kalanlara...
frag manı vermişler mi ne güzel.keşke diğer bazı dzilerde olduğu gibi yeni bölüm bittkten sonra reklamlara geçmeden hemen frgmanı verseler.bütün hafta bu konuşulur.ama artık benim için farketmez.forumu sizlere emanet ediyorum arkadşlar.aranızda son 5 günüm kaldı.
sevgili müge.ben de mahmet konusunda sana katılıyorum.hakikaten amaçlarına
bilinçsizce ya da kolay yoldan ulaşmaya çalışıyor.kendi başına birşeyler yapmak dururken eniştesine güveniyor.bu yaşına kadar bir kenarda üç kuruş bşrşktşrememiş.ticari başarısızlıklae yaşamış.ama eniştesi iş konusunda ona yardımcı olursa ben mehmet in herkesi utandıracağından eminim.
yeni bölüm fragmanı verilmiş demek.musa mendili masaya attığına göre ayşeye kızmış.ama ayşe binbir surat.musanın gönlünü tekrar alıp onu yumuşatacaktır.
bir de zeynep le gonca tekrar bir araya bu kadar çabuk geliyorlarsa (acaba gonca temelli mi geliyor?)ozaman dizinin tanıtımında neden zeynep kızımın yeni hayatında bana yer yoktu diyordu?
ben olaya çok fransız kaldım yahu.minik fragmanı gördüm ama şöyle ayrıntı fragmanı göremedim yoksa daha gelmedi mi? yoğunluktan dolayı pek takip edemiyorum da :sad53:
Arkadaşlar bu ayşe sizi bu kadar sinirlendirdiğine göre rolünün hakkını veriyor demektir kutlamak lazım seda akmanı.
yeni frg man hakkında benin de pek bilgim yok.bazı arkadşlar görmüşler.musa ayşe ye sinirlenmiş.mendilini masa ya atıp gitmiş.belki ayşe akıllı kadınya şöyle düşünmüştür.zeynep e o soruy sorduktan sonra arlarında geçen bu konuşmayı nasılsa zeynep musa ya anlatacak.ben zeynep ten önce anlatatım.kendimi aklamaya çalışayım eğer zeynep benim hakkımda lumsuz konuşmuşsa.zeynele konuşmasının gerkçesi olarakda şunu söyleyecek.musa sen bana beni şüpheden arındıracak rahatlatıcı bir konuşmaya yapmadın.ben de hem soru işaretlerimi gidermek hem de zeynep i tanımaya çalışmak için ona gittim.bir de teşekkür edeyim dedim.ama o bana saldırdı.musa da zeynep durup duruken niye saldırsın.ona kötü birşeyler demişsin diyecek.ya da ayşenin zeynep e olan o aykırı sorusundan sonra zeynep ayşe ile öyle ağır konuşacak ki ayşe zeynep i musaya şikayet edecek.musa da niye onunla böyle konuştun diye sinirlenip çekip gidecek masadan....
Arkadaşlar bu ayşe sizi bu kadar sinirlendirdiğine göre rolünün hakkını veriyor demektir kutlamak lazım seda akmanı.
kesinlikle kutluyorum kendisini.hatta onu bu diziye alanları,dizi için seçenleri de tebrik etmek lazım.fiziksel görünüşü,duruşu,bakışı ile enrikacı kadın rolü için seçilmiş biçilmiş kaftan.:good:
herkese mrb arkadaşlar öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum çok zor bir durum umarım devletimiz artık teröre dur diyebilir gün geçtikçe askerlerimiz ülkemiz tehlikeye giriyor umarım ellerini çabuk tutarlar neyse fragmanı görmüşsünüz ben görmedim malum sitede varmıdır acaba cok merak ediyorum musa neden sinirlendi bence ayşe zeynepe gittiğini ve ona sorduğu soruyu söyledi yada dolaylı yoldan bunu musaya da sordu limonileşsin araları ayy sinir oluyorum kadına zehralar bence emineye gidecek diye görüyorum ben emine anne onlara sahip çıkar ibonun hali ne olur bilemem kötü günler bekliyor iboyu sürünsün bencil adam ne olacak
Sevgili e-ser evet çok haklısın….Ben diğer dizimin forumumda yorum yazarken hep söylerim…Kötü bir karakteri canlandıran bir oyuncu .Canlandırdığı karakterden ne kadar nefret edilirse o oyuncu o kadar başarılıdır…Ve Seda Akman’da çok başarılı…Başarısının devamı dilerim…Ayşe karakteri gibi İbrahim’i canlandıran oyuncuda çok başarılı….
yorumları şimdi okuyabildim ve benim yazacaklarımı zaten bütün arkadaşlar yazmışlar.
mehmet in eniştesinden iş istemesini tasvip etmiyorum musa da böyle şeylere izin verecek bir adam değil görüntü olarak.
ibrahimin gonca ya bakışlarını ve iğneli laflarını beğenmedim.kesin bu adamın zeynep ile büyük bir sorunu var ve yakında cıkar sebebi
ayşe artık sınırları zorlamaya başladı.kıskançlığı kör etmiş gözlerini.birde bu kadınımı kıskanacam türünden bir söylev vardı bir yerdeki o zaman yuh artık sana dedim.kadın sana kan versin sen nankörlük yap.son sahne daha beterdiki gelip hesap sorması akla mantığa uygun değil o soruya zeynep umarım usturuplu bir yanıt verir.
gonca nın arkadaşı ile yaptığı telefon konuşmasında cok etkilendim ve ağladım.her şeyim var ama ANNEM yok demesi.o sahnede duygu yetiş çok çok iyiydi
bazen dizilerde kadın karakterler(başrol) salak ve basiretsiz duruma düşürülüyor umarım annem dizisinde bunlar olmaz ve zeynep hep güçlü kadın profilini korur
ben cok frangmanı merak ettim ne zaman ozet gelcek ya acaba ayse ne diycekte musa sinirlenecek oyle acaba musamı gonderiyo zeynebin yanına barıssınlar diye cok merak ediyom cok
fragmanı çok merak ediyorum tv başına geçip bekleyeceğim.
bu gün tüm TÜRKİYE olarak 21.30 karatma eylemi yapılacak TÖRÖRÜ LANETLEMEK İÇİN .ışıklarımızı yakıp södüreceğiz hatırlatayım dedim
Elif Polat 22-10-07, 13:49 ben son bölümü daha dün izleyebildim.ama bi sahne varya
gonca:odam var,bilgisayarim var,herseyim var...ama....ANNEM YOK !!!
orda acayip agladim ya cok güzel bi dizi gercekten
bitanem_61 22-10-07, 13:55 arkadaşlar kanal d nin sitesine girince orda fragman var izleye bilirsiniz ayşe ne söylemişse musayı delirtmiş musanın gözlerinden alev çıkacak gibi anne kız barışmışlar gonca arkadaşından eve giderken annesine gidiyor galiba ibrahimin eşi kaynanasına gitmiş üçü birlikte arabadaydılar nereye gidiyorlar acaba zeynepe bir çiçek gelmiş musa ali hazırlanıyorlar biryere gidecekler şimdi ikisi aynı zamanda zeynepe gidermiş ne güzel olur gonca annesinde kalıyor olabilir kıraçın şarkısı eşliğinde çok güzel olmuş bide sesli olsa daha güzel olacak
ayşeyi tebrik ediyorum herşeyi mahvettiği için:good::good::good:
fargman harikaaa tek kelimeyle harikaa kırac nasılda güzel söylemiş
nasılda diziye uymuş
süper süper ötesi bir fragman olmuş :happy0064:happy0064
acaba musa&ali aynı aynda zeynepe gidecek
belkide yemekte musanın delirmesi ayşe söylemiştir zeynepe gittiğini
hani aman ne yaptim ben şimdi zeynep musaya söylemeden ben
söyliyyeyim demişte olabilir
not. fragmanı kanald nın resmi sitesinde ana sayfada annem diye tıklarsaanız
izleme şansıznızz olur görüntü ve ses kaliteside süper yarıcıca
ooo super fragman gercektenn....en cokta musann masadan kalkip ve ayseye oldurucu baktigi bolumm superr...bence ayse musaya zeynep e gidip onun kizi oldugundan emin olmasini vede bunu musa icin yaptigini solicek kesin..bu kadin saklamaz seytann....acaba gonca annesinin yaninatemelli mi dondu...insallah donmemistir musa cok uzulur..su ali poliste cekilsin artik aradan ama yani belliki zeynep musayi sevio..
Sevgili e-ser evet çok haklısın….Ben diğer dizimin forumumda yorum yazarken hep söylerim…Kötü bir karakteri canlandıran bir oyuncu .Canlandırdığı karakterden ne kadar nefret edilirse o oyuncu o kadar başarılıdır…Ve Seda Akman’da çok başarılı…Başarısının devamı dilerim…Ayşe karakteri gibi İbrahim’i canlandıran oyuncuda çok başarılı….
Bence cok dogru bi konuya deginmissiniz!
Muge arkadasimizin soyledigine tamamiyle katiliyorum.. Bence kotu roller gercekten iyi oyunculara veriliyor.. Ben bunu daha once izledigim dizilerde, hatta izliyor oldugu dizilerimde sahit oldum.. Ornekse Ugur Yucel, Hirsiz Polis dizisinde Aksak karakterini oynuyordu, ama o kotu karakteri oyle guzel oynadiki, diger karakterlerden bile fazla sevdirdi kendini.. Cogunlukla kotu rollerde oyniyanlari sevmeyiz, ama sadece oynadigi rolleri, karakterini sevmeyiz.. Oyuncular aslinda her zaman cok sevdiklerimiz olur..
Ben Seda Akman'a yuzde yuz katiliyorum.. Bencede kotulugun hakkini cok iyi verenlerden.. Biz Ayseyi sevmiyoruz Seda hanimi diil..
frangmanı izledim çık hoş bir bölüm olcağına inanıyorum.
musa ne güzel attı mendili,acaba musa ne düşünüyor
goncanın şöförü neden öyle baktı?zeynebe kim çiçek gönderdi kım mektup yazdıı mektupta güvendiğim insan falan yazıyo okuyabildiğim kadarıyla emine anne kesin zehraları zeynebe götürüyodu ve alinin oglu ve mehmet neden takım elbiseliydi
sonunda bende fragmani basindan sonuna kadar izleme firsati buldum:img-blush
valla ayse musayi sinir etmeyi basarmis, ama zeyneple konustugunu söylememistir bence, bu acayip aptalca olur...yada musayi hala tanimadigini gösterir.
belki musaya da "bu kizin senden olduguna emin misin?" sorusunu sormustur... ne saygisiz kadin...ama ne yazik ki böyle haddini bilmeyenler coook.
ama bu fragmanda gördügüm kadariyla, ayse musayi seviyor niye böyle düsündügümü sormayin, bence öyle.aysenin konumu zaten iyi, ve tabii sevmesinde gücünde bir önemi vardir...cogumuz zaten erkeklerin yaptigi ise de önem vermiyormuyuz? hem aysenin konumunda olsak, bizde daha cok evlenecegimiz adamin konumuna deger veririz....
AAAma, ayse böyle yaptikca(kendisi henüz farkinda degil sanirim)musayi daha da cok zeynepe itiyor.
zeynep ve goncanin barisma sahnesi cok hos ve iyi ki ana kiz baristilar, zaten anneler ve kizlari cogu zaman birbirlerine küs kalamaz...yani kendimden ve etrafimdan yola cikarak bunu söylüyorum.
acaba bu bölümde gonca "cici annesiyle" tanisacak mi? severse sasarim.
herkes gibi bende birazda gecmisi bilmek istiyorum, tamam musa zeynepi aldatmis, ama niye?(hos bazi erkeklerin böyle birsey yapmalari icin bir neden yok ama)
fragmanı izlemişşsiniz.sağolun sayenizde ilgili adrese girip ben de izledim.ama izlerkende bir yandan çay içip diğer yandan leblebi yiyordum.yediklerim boğazımda kaldı.kıraç ın şarkısı,en can alıcı bir okadar güzel sahneler.ooffffffffff of!giderayak beni iyice kendine bağladı bu dizi.ya biz ne zeki insanlarız.izlediğimiz diziye kaliteye bakar mısınız?gençlik dizilerine taş çıkartıyorlar.bravo!ay valla çok heyecanlandım.şu preşembe bir an evvel gelse...ne güzel.kıraç muhteşem şarkıları ile dizimize renk katıyor.şimdilk çok uymlu bir şarkı.duygularla çok örtüşüyor.ama inşallah talihim yok ,bahtım kara şarkısını çok söylemeyiz....
yorumları şimdi okuyabildim ve benim yazacaklarımı zaten bütün arkadaşlar yazmışlar.
mehmet in eniştesinden iş istemesini tasvip etmiyorum musa da böyle şeylere izin verecek bir adam değil görüntü olarak.
ibrahimin gonca ya bakışlarını ve iğneli laflarını beğenmedim.kesin bu adamın zeynep ile büyük bir sorunu var ve yakında cıkar sebebi
ayşe artık sınırları zorlamaya başladı.kıskançlığı kör etmiş gözlerini.birde bu kadınımı kıskanacam türünden bir söylev vardı bir yerdeki o zaman yuh artık sana dedim.kadın sana kan versin sen nankörlük yap.son sahne daha beterdiki gelip hesap sorması akla mantığa uygun değil o soruya zeynep umarım usturuplu bir yanıt verir.
gonca nın arkadaşı ile yaptığı telefon konuşmasında cok etkilendim ve ağladım.her şeyim var ama ANNEM yok demesi.o sahnede duygu yetiş çok çok iyiydi
bazen dizilerde kadın karakterler(başrol) salak ve basiretsiz duruma düşürülüyor umarım annem dizisinde bunlar olmaz ve zeynep hep güçlü kadın profilini korur
lisa cım.sana tek tek katılıyorum.ama bakın 2.bölüm sonuydu yanlış hatırlamıyorsam.hani mehmet in musaya enişte dediği,zeynep in de bu yüzden mehmeti azarladığı sahne.orda mehmet eniştesine içten olduğu kadar musa da mehmet e sıcacık bakmıştı.gerilmiş bir ortamda mehmet sayesinde yüzüne bir tebessüm gelmişti musanın.eğer mehmet kötü niyetli bir insan olsa,insanlar hakkında çok iyi analizler yapan musa onu gördüğünde bu kadar sıcak olmazdı.kabul ediyorum.musa mesafe koyan biri.mehmet e de bu mesafeyi koyacaktırçama bir şekilde mehmete de yardımı dokunacaktır.ya ben bu mehmeti niye bu kadar savunuyorum?ama çok sıcak,şirin,samimi....
lisa zeynep le ibrahim arasında bir mesele var demişsin.bence de.geçmişe dayanan bir meseleleri var.ve bu da şudur:
ibrahimle musanın kanlarında mı var bilmiyorum ve kesinlikle her ikisini aynı kefeye koymadığımın da altını çizerek şunu belirtmek istiyorum:
her ikisi de eşlerini aldatmış.veb ibrahim şu an olduğu gibi geçmişte de eşini aldatmış.zeynep buna tanık olmuş.o yüzden ibrahime güvenemiyor.ibrahim de zeynep bir açığını yakaladığı için o da zeynep e güvenemiyor.bu yazdıklarımın gerkçesini açıklayayım hemen:
geçen bir bölümde ibrahim ast yapıya gelmişti.zeyneple konuşurlarken ibrahimin telefonu çaldı.bunu konuştuk zaten.ama ordaki zeynep bakışları yine mi ibrahim der gibiydi.ve orda ibrahim zeynepe söyleyecek bu konu ile ilgili söz bulamamıştı.
ben cok frangmanı merak ettim ne zaman ozet gelcek ya acaba ayse ne diycekte musa sinirlenecek oyle acaba musamı gonderiyo zeynebin yanına barıssınlar diye cok merak ediyom cok
evet olabilirçyaklaşımın çok mantıklı.musa ne kadar mükemmel bir insan.keşke afedersiniz ama şu haltı yemeseydi de zeynepl gonca ile belkide başka çocukları ile çok mutlu olsaydı...ana kız veda sahnesinde musa hemen anladı durumu.kızına annele vedalaşmayacak mısın dedi?kızı arabada ağlarken tamamen çaresiz kadlı ve o da bu duruma çok üzldü.kızını üzgün olduğunun farkındaç.onu mutlu etmenin yolunu da çok iyi biliyor.ana kızı buluşturmak ve aradaki buzları eritmek.böylece kızının da zeynep inde sempatisini kazanacak.ama temelli göndereceğini zannetmiyorum.o zaman kıızına ulaşmak daha zor olur.kısa süreliğine gönderiyor.ve frg mandaki görüntüde gonca bordo bir tişort giymiş.ev hali ile.belli ki o akşam annesinde kalacak ve bunu bizzat musa istemiştir.sonra da sevdiği iki insan ne yapıyor diye onların yanına gidecek.belki de o akşam herkes bir araya gelip goncanın gelişini kutlarlarken musa beklenmedik bir rüpriz yapacak onlara.ama frg çok parçalı.herşey olabilir...
arkadaşlar kanal d nin sitesine girince orda fragman var izleye bilirsiniz ayşe ne söylemişse musayı delirtmiş musanın gözlerinden alev çıkacak gibi anne kız barışmışlar gonca arkadaşından eve giderken annesine gidiyor galiba ibrahimin eşi kaynanasına gitmiş üçü birlikte arabadaydılar nereye gidiyorlar acaba zeynepe bir çiçek gelmiş musa ali hazırlanıyorlar biryere gidecekler şimdi ikisi aynı zamanda zeynepe gidermiş ne güzel olur gonca annesinde kalıyor olabilir kıraçın şarkısı eşliğinde çok güzel olmuş bide sesli olsa daha güzel olacak
ayşeyi tebrik ediyorum herşeyi mahvettiği için:good::good::good:
zehra emine anne ve derya üçü birlikte gidebilecekleri ve ibrahim in onlara ulaşamayacağı tek yer olrak zeynep in evi aklıma geliyor.arabada bizzat emine annenin kendisi de var.eğer zehra başka yere gidecek olsa kayınvalidesini niye yorsun ki?
ooo super fragman gercektenn....en cokta musann masadan kalkip ve ayseye oldurucu baktigi bolumm superr...bence ayse musaya zeynep e gidip onun kizi oldugundan emin olmasini vede bunu musa icin yaptigini solicek kesin..bu kadin saklamaz seytann....acaba gonca annesinin yaninatemelli mi dondu...insallah donmemistir musa cok uzulur..su ali poliste cekilsin artik aradan ama yani belliki zeynep musayi sevio..
musanın masadan bu kadar hışımla kalkamsının sebebi bencede zeynep in o densiz sorusudur.hatırlarsanız musa ve ayşe ilk bölümde arabada konuşurlarken bu kadının çocuğunun sende olduğunu nerden biliyorsun?zavallı kadıncağız a benzer şeyler söylemişti.gerçi bunları bu kadar aleni bir şekilde söylemedi ama anlattıkları oraya varıyordu.musa da bu söylediklerinden sonra tabiri caizse onu haşlamıştı.şimdi kadının yaptığına bakar mısınız?musa nasıl tahammül etsin?
evet frg mana tekrar baktım.şu yaşlı şoför amca bizzat bırakıyor onu annesine .demek ki bu buluşma musa tarafından ayarlanmış.hatta gitmişken git orda da kal demiş.ne düşünceli adam...
geçen bir bölümde hatırlarsanız zeynep le musa ayna karşısında hazırlanırlarken biz onların birbirleri için daha doğrusu musanın da bu görüşme için hazırlanacağını sanmıştık.ama frg aldattı bizi.bence bu frg manda öyleçyani ali polis süslenirken musa da ceketini giyip dışarıya çıkmaya hazırlanıyor.ikisini de aynı yöne gideceğini zannetmiyorum.ama belli mi olur?bu dizide heran herşey olabilir
ve o sarı güllerin manası neydi?kimden geldi çok merak ediyorum.hepiniz gibi.galiba eski bir arkadştan.musadan olmayacağı kesin.ali polistende olamaz.bakın aklıma ne geldi?ister misiniz eynep e skiden hayaran olan bir erkekten gelsin.bir aşk dörtgenine şahit oluruz
bien varsa yazablir mi candan erçetin in annem şarkısının sözlerini?bu şarkıdan ilham alınmış.aslında dinlemek lazım.tüyo açısından...
Tam göremedim ama sanırım kanal D nin sitesindeki fragmanda çiçekle gelen mektupta Sevgili Zeynep Eğilmez.Sınıf yada sevgili arkadaşım,sıra arkadaşım,eski..........,hala en güvendiğim insan olarak.........gibi birşeyler yazılı
sevgili zeynep eğilmez
......sınıf arkadaşım,sıra arkadaşım,eski.....
......köşesinde hala en güvendiğim insan olarak....
......
mektuptan ben bunları çıkardım arkadaşlar....
sevgili zeynep eğilmez
......sınıf arkadaşım,sıra arkadaşım,eski.....
......köşesinde hala en güvendiğim insan olarak....
......
mektuptan ben bunları çıkardım arkadaşlar....
hadiya bakın ast yapı insaattla calısan biri olsun zeynebi yanına aldırsın daha sonra insaat mühendisi olarak calıssın onceden de zeynebe asık olsun musada bunu bilsin ama zeynep bilmesin ve bunları yan yana görsün ay allahım ne güzel uydurmasyon yapıyorum:img-pilot:img-pilot
scog senin yazdığını görmemişim.kusura bakma.mektup tan çıkardıkların konusunda.
ben şu yorumu yapayım:
zeynep hakkında hala en sevdiğim insan olarak bahseden birisi zeyneple bir samimiyet kurmuş demektir.o zaman zeynep eğilmez diyerek resmiyete ne gerek var?
bence etnep eğilmez diye girmesi ona ait oldunu gosterir yani tanıdını ifade etmek için saçma oldu ama frangmanın son sn doğru zeynep dalıyo ve sonra yuzunde saskın bir ifade var mektubu gondereni gormesin?
öncelikle frgamana bayıldıgımı tekrar söylemek istiyorum emeği gecen herkese cok teşekkür ederim[B]
vallaa bende şimdi cok merak ettim yazdiklarını okudumdaa[B]ali,musa,olamaz acaba gazatedeki haberleri okuyan bir eski arkadaşi olabilir
kimbilir belkide zeyneple karşilaşir hatta birlikte iş bile yapabilirler:icon_whis
öncelikle frgamana bayıldıgımı tekrar söylemek istiyorum emeği gecen herkese cok teşekkür ederim[B]
vallaa bende şimdi cok merak ettim yazdiklarını okudumdaa[B]ali,musa,olamaz acaba gazatedeki haberleri okuyan bir eski arkadaşi olabilir
kimbilir belkide zeyneple karşilaşir hatta birlikte iş bile yapabilirler:icon_whis
bende oyle dusunuorum cunku ibonun ast yapını ortagı oldunu ogrendiğinde moreli bozulustu dolaylı yoldan musadan paramı alcam dedi aliye
zeynebin zehralar evine geldiğinde vereceği tepkiyi cok merak ediyorum bu arada 1. bölüme bakıyodum ne göreyim zeynep,zehra ve emine annenin resmi vardı
Vahide Gördüm sen muhteşem bir oyuncusun
tüm kanallarda oynayan 7 den 70 bayan oyuncular şahsınızı seyrederek oyunculuk dersi almaları gerekli diye düşünüyorum,(ÜCRETSİZ SEYREDEREK) duygu sanatınızı gözlerinizle bu kadar güzel ve net verebilmenizi tebrik ediyorum.:happy0064
istanbul_aşığı 22-10-07, 21:21 fragman gelmiş ama özetten hala ses seda yok. herhalde yolda takıldı inşallah yarın gelir. musa fragmanda ayşeye çok sinirli peçetesini tabiri caizse ayşenin başına fırlatıp gidiyor. ayşe asil akıllı güçlü bir kadın gibi görünüyor ama öyle değil. zeynebin yeniden ortaya çıkış ve aile içinde ona duyulan sevgi ve özlem onu korkutuyor. emine anne zaten sevmiyor benim anladığım kadarıyla zehra da ayşeyi sevmiyor. bütün bunlar ve goncanın varlığı ayşenin iyice rahatsız olmasına ve derinlere ittiği bir gerçeğin tokat gibi yüzüne çarpmasına neden oldu. musa onu yeteri kadar sevmiyor seviyor ama ayşenin istediği gibi değil. bence musanın ayşeye olan sevgisi zeynepten ümidi tamamen kestikten sonra sığınacak bir liman araması ve onu da ayşede bulması. ama şimdi zeyneple ortak bir paydaları kızları var. sırf bu bile onların sık sk karşılaşmaları küllenen aşkın yeniden alevlenmesi demek. ayşenin korktuğu da bu çünkü yeniden alevlenen küller taze ateşlerden kat kat daha yakıcıdır. Ayşeye sevdiğim dedi ama bunu içinden gelerek söylemedi önemli olan da dilin değil yüreğin dediğidir. artık mantığının sesine kulaklarını tıkayan ve kıskançlık güdüleriyle hareket eden bir ayşe göreceğiz. ama en azından dürüst bir düşman kartlarını açık oynuyor ve zeynep kime karşı kendini koruması gerektiğini bilecektir.
gonca musanın yokluğunda annesinin yanına gidiyor olabilir veya temelli de dönüyor olabilir. ama musa böyle birşeye izin vereceğini sanmıyorum.
bence zehra ve kızı emine annenin veya zeynebin evine değil de musanın evine gidiyorlar. çünkü bir bölümde musa onları kardeşine karşı koruyacağını belirtmişti. o gün bugündür.
zeynep ibrahim meselesine gelince forumda bir arkadaş ibrahiminde zeynebe aşık olabileceğini yazmış. bu ihtimal akla çok yatkın çünkü bazen hayran bir şekilde bazen de öfkeyle bakıyor. bu iki duygu da ancak sevdiğin başkasını seçerse aynı anda hissedilir herhalde. üstelik goncaya annene benziyorsun derkenki surat ifadesi hiç de alaycı ve soğuk gelmedi bana aksine kendisi için çok değerli olan birinin emanetini görmüş gibiydi. tabii ki bu dıygularını aile içinde belli etmeyecektir. hatta ben biraz daha uçacağım acaba zeynebin musanın ihanetini öğrenmesini ibrahim ayarlamış olabilir mi çünkü yengesini tanıyor ne kadar gururlu olduğunu biliyor böyle birşeyi asla affetmeyeceğini de acaba çok mu uçtum ne dersiniz:icon_whis
ibrahim in zeynep e aşık olacbileceği konusunda hiç düşüncem olmadı.ama geçmişte olan pekçokşeyi olduğu gibi bu sorununda cevabını bilmiyoruz.geçmişe ait bildiğimiz tekşey,musa karısını aldattı.
eski defterler ilerleyen bölümlerde mutlaka açılacaktır ve biz de bu soruların cevabını alıcaz.yanlız şunu belirtmek istiyorum.ibrahim zeynep yuvasını dağıttığı için ona çok tepki gösterdi.ibrahim için sıradan olan birşey zeynep in gururunu ayaklar alına almaktı.ibrahim bu kadar tepki göstermişse abisinin yuvasının yıkılması için zeynepin musanın ihanetini öğremesini neden sağlasın ki?
Musayla Ayşenin ilişkileri çatırdamaya başladı. ama Ayşe kolay kolay musanın peşinin bırakmaz. Anne kızın bibirlerine sarıldığı sahne çok güzeldi ne kadar özlemişler bibirlerini. Ali polis niye öyle hazırlanıyordu bi anlam veremedim Zeyneple dışarımı cıkacaktı acaba.
fragman gelmiş ama özetten hala ses seda yok. herhalde yolda takıldı inşallah yarın gelir. musa fragmanda ayşeye çok sinirli peçetesini tabiri caizse ayşenin başına fırlatıp gidiyor. ayşe asil akıllı güçlü bir kadın gibi görünüyor ama öyle değil. zeynebin yeniden ortaya çıkış ve aile içinde ona duyulan sevgi ve özlem onu korkutuyor. emine anne zaten sevmiyor benim anladığım kadarıyla zehra da ayşeyi sevmiyor. bütün bunlar ve goncanın varlığı ayşenin iyice rahatsız olmasına ve derinlere ittiği bir gerçeğin tokat gibi yüzüne çarpmasına neden oldu. musa onu yeteri kadar sevmiyor seviyor ama ayşenin istediği gibi değil. bence musanın ayşeye olan sevgisi zeynepten ümidi tamamen kestikten sonra sığınacak bir liman araması ve onu da ayşede bulması. ama şimdi zeyneple ortak birpaydaları kızları var. sırf bu bile onların sık sk karşılaşmaları küllenen aşkın yeniden alevlenmesi demek. ayşenin korktuğu da bu çünkü yeniden alevlenen küller taze ateşlerden kat kat daha yakıcıdır. Ayşeye sevdiğim dedi ama bunu içinden gelerek söylemedi önemli olan da dilin değil yüreğin dediğidir. artık mantığının sesine kulaklarını tıkayan ve kıskançlık güdüleriyle hareket eden bir ayşe göreceğiz. ama en azından dürüst bir düşman kartlarını açık oynuyor ve zeynep kime karşı kendini koruması gerektiğini bilecektir.
gonca musanın yokluğunda annesinin yanına gidiyor olabilir veya temelli de dönüyor olabilir. ama musa böyle birşeye izin vereceğini sanmıyorum.
bence zehra ve kızı emine annenin veya zeynebin evine değil de musanın evine gidiyorlar. çünkü bir bölümde musa onları kardeşine karşı koruyacağını belirtmişti. o gün bugündür.
zeynep ibrahim meselesine gelince forumda bir arkadaş ibrahiminde zeynebe aşık olabileceğini yazmış. bu ihtimal akla çok yatkın çünkü bazen hayran bir şekilde bazen de öfkeyle bakıyor. bu iki duygu da ancak sevdiğin başkasını seçerse aynı anda hissedilir herhalde. üstelik goncaya annene benziyorsun derkenki surat ifadesi hiç de alaycı ve soğuk gelmedi bana aksine kendisi için çok değerli olan birinin emanetini görmüş gibiydi. tabii ki bu dıygularını aile içinde belli etmeyecektir. hatta ben biraz daha uçacağım acaba zeynebin musanın ihanetini öğrenmesini ibrahim ayarlamış olabilir mi çünkü yengesini tanıyor ne kadar gururlu olduğunu biliyor böyle birşeyi asla affetmeyeceğini de acaba çok mu uçtum ne dersiniz:icon_whis
Valla hiç de abartmamışsınn bence çok mantıklıı!....Hatta bahsettiğin sahnede ben de aynı şeyi düşündümm!....Annene benziyorsun derken gerçektenn bi alay falan yoktuu!...Tam aksinee özlem vardıı sankii az da olsaa(Ayrıca dalga geçebilirsiniz ama son Harry Potter kitabında Snape'in durumunu anımsattığı için de bana öyle gelmiş olabilir..Okuyan varsa bilirr;)
Bu arada diğer fikrin de süperr!..Ben hep Zehra ve Derya Zeynep'İn evine gider diye düşünmüştümm ama Musa'Nın evi de iyi fikirr!...:good:Ama ben hala Zeynep'İn evine daha fazla ihtimal veriyorummm!....:img-yes:
Musayla Ayşenin ilişkileri çatırdamaya başladı. ama Ayşe kolay kolay musanın peşinin bırakmaz. Anne kızın bibirlerine sarıldığı sahne çok güzeldi ne kadar özlemişler bibirlerini. Ali polis niye öyle hazırlanıyordu bi anlam veremedim Zeyneple dışarımı cıkacaktı acaba.
goncanın eve gelişini kutluyorlardır.dayı mehmet,ali polis,oğlu herkes iki dirhem bir çekirdek olmuşlar.
Valla hiç de abartmamışsınn bence çok mantıklıı!....Hatta bahsettiğin sahnede ben de aynı şeyi düşündümm!....Annene benziyorsun derken gerçektenn bi alay falan yoktuu!...Tam aksinee özlem vardıı sankii az da olsaa(Ayrıca dalga geçebilirsiniz ama son Harry Potter kitabında Snape'in durumunu anımsattığı için de bana öyle gelmiş olabilir..Okuyan varsa bilirr;)
Bu arada diğer fikrin de süperr!..Ben hep Zehra ve Derya Zeynep'İn evine gider diye düşünmüştümm ama Musa'Nın evi de iyi fikirr!...:good:Ama ben hala Zeynep'İn evine daha fazla ihtimal veriyorummm!....:img-yes:
musanın evine de gidebilirlerde.ben arabanın içinde bizzat emine anne olunca herhalde zeynep in evini tarif etmek için orda diye düşündüm.
musanın evine gitseler de şöyle birşey var arkadaşalr.musa haftanın 5 günü yok.o bir bakan.işleri çok oluyor.hiç yerindde duramıyor.bu yüzden kişisel işlere çok vakit ayıramıyor.ayrıca şimdi artık ayşe den de zaman çalıp sadece kızı ile ilgilenmek istiyor.
musa doğulu bir insan.zehra evine gelse doğuda aile bağları ,alenin devamı önemli meseler.yani boşanma olaylarına başvurmamaya özen gösterilir.musa kardeşi konusunda yapıcı olmaya çalışacaktır.ama zehra hakikaten çok sıkılıyor .artık bence onn derdi bu evliliğin biran önce bitmesi.zeynep konusunda söylediklerini hatıla yın.benim başıma böyle bir iş gelse ben de zeynep gibi yapardım demişti.o d ben ce biliyordur musanın yapıcı oacağını.boşuna kürek çekmek için musanın evine gideceini zannetmem
Annem Dizisi 7.Bölüm Fragmanı
http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=82831
Kanal D nin kendi sitesinde de yayınlandı hatta çok net.Ama biraz daha büyükçe izlemek yada malum siteden indirmek isteyeler bloğuma bakabilir.Ayrıca sitenin videolar bölümüne de ekledim......
..........iyi seyirler.......
Not:Bloğuma bakmak isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilirler.
Ben fragmanı henüz izlemedim ama Musa’nın evine gidebilecekleri hiç aklıma gelmezdi…Bende Zeynep’in evine gider diye düşündüm ama İbrahim bu durumda mutlaka Musa’nın evine geleceğini olay çıkaracağını düşünüyorum….Karısı ve kızını almak götürmek için….Keşke Emine annenin evine gitselerdi…O zaman İbrahim tepki verirken annesine karşı saygısından olayı büyütmezdi …Bu durumda olay çıkarabilecek gibi..
Arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum…Kimse farkında değil ama dizimizin iki değerli oyuncusu var..Biri Ali Uyandıran diğeri ,Nine maalesef nineyi canlandıran oyuncunun adını bilmiyorum ama eskilerin oyuncusu olduğunu biliyorum….Bu iki değerli oyuncunun daha öne planda olmasını istiyorum…Nineyi geçen bölümde görememek beni düşündürdü….
Evet bakalım 7. bölümde neler olacak….?
Bence hiç uçmadın.Musanın aldattığı konusunu bir şekilde Zeyneb'e söyleyenin hep İbrahim olduğunu düşündüm bende......
Gerçekten sımsıcak bir dizi.Şu zor günlerimizde bir nebzede olsa yüreğimizi ısıttıkları için oyuncularımıza ve dizide emeği geçen herkese çok teşekkürler ederim........Ama şunu da söylemeliyim Talat Bulut olsun veya diğerler tüm oyuncular olsun hepsini çok seviyorum ama Vahide Gördümün yeri bende başka.........Ondaki o anne sıcaklığı bambaşka,mükemmel bir oyuncu.Ruhuyla oyunculuğu ile,örnek yaşamı ile vs vs saysam bitmez......Hayatları boyunca başarılı ve mutlu olmaları dileği ile...........Alkışlar onlar için hiç dinmesin.............
scog frg için teşekkürler.senin frg daha net galiba.seslisi de bu gece dönmeye başlar sanırım.
bu arada zeynep çantasını değiştirmiş.günümüz modasına daha yakın bir çanta takmış.yani eski çantası pek bir gözümü tırmalamıştı.
musa yine kaşlarını çatmış.düşüncelere dalmış.ne olur bu kez ayşeden ayrılmayı düşünse.ne kadar hatalı bir seçim yaptığını farketse...bende heşey bir an önce olsun bitsin istiyorum.o zamanda dizi erkenden biter.işlenecek konu kalmadığı için.ama zeynep ve musa daha çok meşakatli yollardan geçecek....
yanlız musa mendili çarparken ayşe nin kafasıa çarpar gibi attı.çok sinirlenmiş musa çok.hadi baakalım.hayırlısı.ayşe musanın gönlünü almak için ne yapar acaba?gonca aracılığı ile birşey yapabilir.mesela musa ayşe ile gonca nın iyi anlaşamsıan sevinecektir.ayşe de musa nın bu zaafını kullanıp gonca ile iyi geçiniyormuş gibi yaparsa musa çok etkilenecektir
gonca pınarı evine davet etmiş.gonca göğsünü gere gere arkadaşlarını eve çağırabiliyor artık.yanlız şoförle mahalleye doğru giderken gonca şaşırmış gibi geldi bana.şimdi babasının evine geleli çok az oldu.anne ile ara limoni.babsından izin isteyememiştir anneisne gitmek için.sanıyorum ki musa şoföre telefon ediyor kızımı annesine bırak diye.
duygu yetiş çok güzel rol yapıyor.annesine nasıl sarılıyor bakar mısınız?anne de çok samimi.ayşe nin konuşmaalrından sonra zeynep in sinirli halinden hiç eser kalmamış kızına sarılırken...inşallah bu dizi bu güzel çizgisinden hiç ödün vermez...
esrarengiz güller ve de o not kimden kimlerde gelmiş acaba?
emine anne,zehra ve derya nereye gidiyorlar?
musa ve ayşenin arası düzelecek mi?
musa ceketini giymiş nereye gidiyor?
belki sesli frg la bu soruların cevabını alabiliriz...
bitanem_61 23-10-07, 08:53 Emine annenin zehra ve deryayla arabada ki surat ifadesi ne baktınızmı sanki kormuş ve endişeli hadi deryayla zehra kaynanasına gittiler ordan çıkıp bir ihtimal musaya gidecekler debu kadar telaş niye anlamadım daha önce gitmedikleri yermi
bence ibrahimden kacıyorlar ibrahim onları takip ediyor .....
su esrarengiz mektup bir baydan mı yoksa bayandan mı? o çiçekler zeynebin en sevdiği çicekler mi ?bu mektupla çicegi zeyney nerede alıyor bu kişiyi musa tanıyomu?
çoooook soru var böyleee
Selamlarr:)
Yaa hala özet gelmemiş yaa bugün gelmesi gerekiyoduu!..Niye böyle oldu kii!...Yolda başına bişey gelmişş olmasınn!....:img-pilotTamam tamam sustum!...:icon_whis
Bi kaç sayfa önce sevgili poppy ve scog arkadaşlarımızın fragmandaki mektupta yazanları deşifre ettikleri yazıları gördümmm vee onlar hakkında yorum yapmak istedimm!...Öncelikle teşekkürler ikinize de!..:)
Bence o mektubu ve çiçekleri Musa gönderdii!...:happy0064:happy0064
Çünkü bi kere yazan her şey uyuyoo!...Yanii ne demiş mesela "sınıf arkadaşım,sıra arkadaşımm"!...E üniversitede Musa ve Zeynep aynı sınıfta diil miydi zaten?...E sevgili oldukları için de aynı sırada oturmaları da normall!...
Neden bu resmiyet dersenizz,yani neden Zeynep değil de Zeynep Eğilmez yazılmış dersenizz valla bence Musa'nın aradaki mesafeyi koruma çabası derimm!...(Ne mesafesi eski karın be adam!... diyesi geliyo insanın ama Musa bu yapar yanii?...)
Peki neden bu notu yazmış dersenizz?...( bütün bunları neden diyesinizz o da ayrı mevzû ama?....:img-hyste )Bu mektubu yazmasının ve çiçekleri göndermesinin nedeni ise; Musa muhtemelen Ayşe'nin Zeynep'e sorduğu yakışıksız soruyu öğreniyoo (Hatta muhtemelen yemekteki peçete atma sahnesi o yüzdenn!...)...
İştee Ayşe'nin bu sorusunu öğrenince de Zeynep'in gönlünü almak içinn vee böyle bir soruya sevgilisi tarafından maruz bırakıldığından duyduğu üzüntüylee(pek bir ciddiyimm:icon_whis) Musa Zeynep'e özür mahiyetinde bu mektubu yazar ve çiçekleri yollar!..Derimmm...Benn!...Hatta kanıt istersenizz şu söze dikkat derimm!...
"Hala en güvendiğim insan" :good:Bu sözüü bence bir nevi "Ayşe'nin saçma sorusuna bakma,ben sana güveniyorumm" demek içinn yazmışş!...:img-yes:
Bence böylee yanii...bye
Zeynep’i sürprizler bekliyor
Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları yeni dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde;
Zeynep’e hem kızı Gonca, hem de Musa bir sürpriz yapıyor. Ayşe’nin Zeynep’e gidip, Gonca’nın gerçekten Musa’nın mı, yoksa başka birinin kızı mı olduğunu sorgulaması Zeynep’i deliye döndürür. Duyduklarına inanamayan Zeynep, Ayşe’ye gözdağı verir. Ayşe, karşısında hiçte hafife alınmayacak, güçlü bir kadın görünce büyük bir şok yaşar. Zehra, İbrahim’i terk eder. Ve Derya ile beraber, Emine’nin yanına yerleşirler. Emine ve Musa, İbrahim’in umursamaz tavırlarına bir anlam verememektedir. Zeynep ile Gonca’nın hayat hikayelerinin gazetelerde çıkması sonucunda, Gonca’nın arkadaşlarından gizlediği tüm gerçeklerde ortaya çıkar ve bunun sonucunda Gonca oldukça zor durumda kalır. Gonca’nın annesini görmek için ziyaretine gitmesi, başta Zeynep olmak üzere hepsini çok sevindirir. Ayşe, Zeynep’e gidip onunla yaptığı konuşmayı Musa’ya anlatır. Musa, Ayşe’nin bunu yaptığına inanamaz ve çok sinirlenir. Zeynep’e bir özür borcu olduğunun farkında olan Musa, ona bir sürpriz yapmaya karar verir.
haklısın böyle düsündüğünde insana mantıklı geliyo ggnibsgk yani tüm yazılanlara uygun neden olmasın:img-yes::img-yes::img-yes:
1.zeynep ne süpiz yapıyo acaba baba kıza
2.ayse haddini asmıstı herkes hakettiğini bulur
3.zehralar emine annenin yanına tasınıyomus bu iboda hiç mi aldırıs ettmez kaRIsı kızı gitmiş evden (nıç nıç nıç bu zehrayada cok üzüldüm )
4.goncanın sakladığı baska ne kaldıki
5.ay zeynep ne mutlu olmusyur kıznı gorünce
6.saFım ayse anlatmıs olan biteni adam kızımın annesi diye korudu eski aşkına bunu yaptını duyunca hakklı olarak cıldırmış
VE SON
7.MUSA NE SÜPRİZ YAPCAK ACABA(BENCE ÇİCEKVE MEKTUP GÖNECEK:happy0064:happy0064)
çok saol gamze_yy
haklısın böyle düsündüğünde insana mantıklı geliyo ggnibsgk yani tüm yazılanlara uygun neden olmasın:img-yes::img-yes::img-yes:
Diimi?...Bence de çok uygunn!...:img-yes: Kendi fikrim diye demiyorum:P ehuehue
Bu arada özet gelmişşş!...Ohh yaa merak etmiştim valla!...gamze_yy çok teşekkürlerr!...lety_ayse sen de soruları çok güzel sıralamışsın:)!...
Yaa yalnızz ben bu özetçiyi çözemedimm yanii!...Güyaa özet veriyoo ama her şeyii söylüyoo yanii!...Geçen hafta da mesela tek bilmediğimizz Ayşe'nin densiz sorusunun içeriğiydii!...O da bölümün sonuydu zaten!...Aynı mantıkla düşünürsek bu bölümde de büyük ihtimalle özetin sonuu bölümün sonu olurr!...
Ama ben mantıklı düşünmek istemiyorumm yaa!..Lütfen Musa'nın sürprizinden sonrasını da görelimm!...Aaaaa tabii Musa'nın sürprizi sadece çiçek ve mektuptan ibaret diilsee,başka şeyler de varsaa o zman bölümün sonunu süprizle bitmesini de kabul edebiliriz ynaii!....:happy0064:happy0064
Meselaa mektubun sonunda bir davet olabilirr!...:
"Sen ben ve kızımız bu akşam bi yemeğe çıkalım ya da bi yere gidelim!... " gibisindeenn!....Süperr olurrr!...(Zeynep de kızı için kabul eder artıkkk!...:icon_whis:icon_whis)
.
öncelikle yorumuna katılıyorum:img-yes:do dogruyu söylemek gerekirse hiç aklıma gelmedi ibrahımın zeynepe aşik olması:icon_whis
ama şimdi yorumunu okuyunca dogru olabilir
çünkü gecen bölüm seninde söz ettiğin sahnede ibrahmın goncayı annesine benzettiği sahnede dedimki bak nburda içten davrandi
goncaya karşi tavır almiyacak diiye düşünüyordum ama sonra değişti tabii
aslında benim en cok merak ettiğim şeyde bu zeynep&musanın gecmişi zeynep gerceği nasıl ögrendi kimden ögrendi cok merak ediyorum
ve inşallah gecmişe dönüş olurda bizde bunları ögrenebiliriz
bitanem_61 23-10-07, 14:45 özet için teşekkürl
Ayşe konusunda içim öyle rahatki akıllı bir kadın sandık ama bu gerizekalımı desem safmı desem ay bu na söylenecek bir şey bulamıyorum zeynepe gitin söylendin bari musaya gidip söylediklerini anlatma sevdim ben bu ayşeyi sonunu kendi eliyle hazırlıyor
ibrahimin rahatlığı karısının ve kızının geriye dönecekleri ni düşündüğü içindir onların başka yerde yapabileceğini düşünmüyordur (düşüncesiz) karısının peşinden koşan adam durununa düşmek istemiyor
zeynep için çok sevindim geçen hafta çok üzüldü ama bu hafta süpriz üzerine süpriz herşey yolıunda gitse bari ailecek yemeğe çıksalar ne güzel olur:happy0064:happy0064
goncanın babasının soyadını taşımadığını öğrenecekler herhalde okuldaki o uyuz kız bu fırsatı kaçırmaz gene eymenin yine goncanın yanında olacağına eminim
özeti eklediğin için cok sagol gamze evet özet ve frgamnda gelincce sorularımızın cevamının cogunu bulduk sayilir:img-yes:
zeynep deli oluyor ve ayşenın haddilini bildiriyor
kesin ayşe musaya zeynep söyliyecek diye etekleri tutuşuyor ve ondan önce davrananıp musaya kendi söyliyor
musada kendi ve ayşenın adina özür dilemek için önccelikle ciçeği daha sonrada kendi gidiyor
[/B]
bende düsündün ibo&zeynep işini bence ibo tam zeynebe soylecekken abisi söyelemiş olabilir seni seviyorum zeynep diye belkide ondan bu soğukluk herkeze karşı
özeti eklediğin için cok sagol gamze evet özet ve frgamnda gelincce sorularımızın cevamının cogunu bulduk sayilir:img-yes:
zeynep deli oluyor ve ayşenın haddilini bildiriyor
kesin ayşe musaya zeynep söyliyecek diye etekleri tutuşuyor ve ondan önce davrananıp musaya kendi söyliyor
musada kendi ve ayşenın adina özür dilemek için önccelikle ciçeği daha sonrada kendi gidiyor
[/B]
katılıyorum ben soyleyimde birinci kişi agızından duysun diye davranıyo ama safım benim kendi kazdığı kuyuya kendi düsüyor.
musane diyecek acaba zeynepe, ben olsam o mektubu okuduktan sonra şoke olurum yani
ne geldi aklıma musa gönderiyosa kensin zeynebin en sevdiği çiçeklerdir (ne güzel olur zeynepte musa en sevdiğim ciceği unutmamıs der):D:D:D:D
ya arkadaşlar sesli frangman çıkmadımı bu arada frangmanda musa yine dalgı dalgın bakıyodu bu kez bence zeynebi düsünüsodur nasıl gönlünü alsam diye:img-in_lo:img-in_lo:icon_whis:icon_whis:icon_whis
katılıyorum ben soyleyimde birinci kişi agızından duysun diye davranıyo ama safım benim kendi kazdığı kuyuya kendi düsüyor.
musane diyecek acaba zeynepe, ben olsam o mektubu okuduktan sonra şoke olurum yani
evet yazdiği not gaarip neden sadece özür dileim benimle bir alakası yok diye bir not yazmıyor:icon_whis
özette en cok hoşuma giden yerden biriside ayşe denilecek olan kişin
şoka girmesei zeynepin nee kadar güçlü olgugunu anlamiş olamsi:happy0064
acaba zeynep göz dagı verdi ayyy meraklandim iyice acaba ne dediki zeynep
istanbul_aşığı 23-10-07, 15:37 [QUOTE=bitanem_61;5153164]özet için teşekkürl
Ayşe konusunda içim öyle rahatki akıllı bir kadın sandık ama bu gerizekalımı desem safmı desem ay bu na söylenecek bir şey bulamıyorum zeynepe gitin söylendin bari musaya gidip söylediklerini anlatma sevdim ben bu ayşeyi sonunu kendi eliyle hazırlıyor
daha önceki yorumumda yazdığım gibi ayşe dürüst bir düşman kartlarını açık oynuyor en azından yaptıklarını gidip musaya söylemesi bunu gösteriyor. bu durum zeynebe kendini koruma fırsatı verir.
yorumlar baya ilerlemiş.hepsini okumak cok zevkli idi.bu forumda saygılı ve grup olmadan yorum yapılıyorya bu cok hoşuma gidiyor
zeynep lkızı ile barışıyor cok sevindim.
goncanın şöförü neden öyle baktı anlamadım?
ayşe yaptığı hatayı birde gidip musa ya anlatıyor.kadın ya cok aptal yada yaptığını zeynep anlatır diye su üstüne cıkarak anlatma derdinde
ama musa mendili tokat atar gibi masaya atışı varki çok güzel
ali polis oğlu ile birlikte zeynepi istemeyemi gidiyorlar acaba?????????
musa nın süprizi ne yemekmi acaba yada o sarı güllermi
yada o güller üniversite yıllarından bir arkadaşmı???????
scog fragman için teşekkürler sayende hemen burda izleyebiliyorum
poppy yorumların cok güzel okumak zevkli
Herkese Merhabalar
Özet gelmiş. Özeti fragmanla harmanlamaya çalışınca güzel bir bölüm olacağı kesin:img-wink: Bölümün sonuna doğru eğer Gonca babasıyla konuşursa annemdeyim derse Musa'da onları ziyaret etmeye kalkabilir. Çünkü bir atarafta kızı, diğer tarafta kim ne söylerse söylesin hala çok sevdiği çocuğunun annesi:img-yes: Dizi gittikçe güzelleşmeye başlıyor ve de Kıraç'ın müzikleride buna eklenince harika:good:
Selamlarr:)
Yaa hala özet gelmemiş yaa bugün gelmesi gerekiyoduu!..Niye böyle oldu kii!...Yolda başına bişey gelmişş olmasınn!....:img-pilotTamam tamam sustum!...:icon_whis
Bi kaç sayfa önce sevgili poppy ve scog arkadaşlarımızın fragmandaki mektupta yazanları deşifre ettikleri yazıları gördümmm vee onlar hakkında yorum yapmak istedimm!...Öncelikle teşekkürler ikinize de!..:)
Bence o mektubu ve çiçekleri Musa gönderdii!...:happy0064:happy0064
Çünkü bi kere yazan her şey uyuyoo!...Yanii ne demiş mesela "sınıf arkadaşım,sıra arkadaşımm"!...E üniversitede Musa ve Zeynep aynı sınıfta diil miydi zaten?...E sevgili oldukları için de aynı sırada oturmaları da normall!...
Neden bu resmiyet dersenizz,yani neden Zeynep değil de Zeynep Eğilmez yazılmış dersenizz valla bence Musa'nın aradaki mesafeyi koruma çabası derimm!...(Ne mesafesi eski karın be adam!... diyesi geliyo insanın ama Musa bu yapar yanii?...)
Peki neden bu notu yazmış dersenizz?...( bütün bunları neden diyesinizz o da ayrı mevzû ama?....:img-hyste )Bu mektubu yazmasının ve çiçekleri göndermesinin nedeni ise; Musa muhtemelen Ayşe'nin Zeynep'e sorduğu yakışıksız soruyu öğreniyoo (Hatta muhtemelen yemekteki peçete atma sahnesi o yüzdenn!...)...
İştee Ayşe'nin bu sorusunu öğrenince de Zeynep'in gönlünü almak içinn vee böyle bir soruya sevgilisi tarafından maruz bırakıldığından duyduğu üzüntüylee(pek bir ciddiyimm:icon_whis) Musa Zeynep'e özür mahiyetinde bu mektubu yazar ve çiçekleri yollar!..Derimmm...Benn!...Hatta kanıt istersenizz şu söze dikkat derimm!...
"Hala en güvendiğim insan" :good:Bu sözüü bence bir nevi "Ayşe'nin saçma sorusuna bakma,ben sana güveniyorumm" demek içinn yazmışş!...:img-yes:
Bence böylee yanii...bye
arkadşlar sarı gül ün anlamı nedir ya?ben de bir gazete küpürü vardı orda çiçekleri ne anlama geldikleri yazıyordu.o kağıdı bulamadım bir türlü.ama aklımda şöyle kalmış.inşallah yanılmıyorumdur sarı gülü anlamı : seni hala unutamadım
ggnibsk rice ederim deşifre olayına teşekkür için.
inşallah yanılmıyorsundurda özetin sonunda bahsedilen musanın sürprizi inşallah budur da ben yine de işin içine şu soyisminin kaılmasına takılıdım.çok mesafeli oluyor ya...ama saptamalatın çok mantıklı.musa ve zeynepin okul arkadaşlıkları var.
ama ben şimdi zeynep e çok kızmaya başladım.zeynep in korkularının aksine musa hiç te ana kızı birbirinden ayırmak niyetinde değil.şoförün goncayı annesine bırakmasını musa istemiştir ya da onun böyle bir talimatı olmasa bile bu buluşmaya karşı çıkmayacaktır.
muhtemelen hatta adım gibi eminim ayşenin densizliği için özür bile dileyecektir.hatta çiçekleri de o yollarsa hiç şaşırmam.çok zarif,duyarlı,anlayışlı,nezaketli,korumacı,kibar bir adama sırf sadaktsizlik yaptı diye bu kadar büyük bir ceza kesilir mi be zeynep?öf!en başa döndüm.ama bakın zeynep 16 yıl kızını babsında esirsgiyor.ama musa kızının 16 saati aşsa da 16 gün bile annesinden uzak kalmasını istemiyor....
Tam göremedim ama sanırım kanal D nin sitesindeki fragmanda çiçekle gelen mektupta Sevgili Zeynep Eğilmez.Sınıf yada sevgili arkadaşım,sıra arkadaşım,eski..........,hala en güvendiğim insan olarak.........gibi birşeyler yazılı
eğer bu sözleri musa zeynep için kullanmışsa o zaman ben aşk kıvılcımlarını gördüğüm için çok mutlu olurum.sonra bakışları takip ederim.ne bileyim,,,güzel olurdu.musanın sözleryse bunlar
eğer yanılmıyorsam frg mandaki görüntülerin sırası ile dizideki sıra aynı.öet de aynı sırada ise dizinin başında bu sürprizlerin neler olduğunu öğrenebiliriz.
musa iki sürpriz yapabilir.1 si ceketini giyip evden çıkmaya hazırlandığı sahne.orda gonca ile annesine çatkapı yapabilir.
2. si galiba bu size daha yakın bir ihtimal olrak geliyor.ama galiba bana uzak.gül göndermesi.uzak geliyor.şimdi gülü bizzat verse üzerinde o nota gerek olmaz.gülü musa göndermiş olsa eski karısına neden zeynep eğilmez diye hitap etsin.ve bu notta ayşenin hatası ile ilgili bir özür görünmüyor gibi.kendisi bizzat gidip özür dilese hem de kızını ziyaret etmiş olur.böylesi daha makbula geçe bence
baris[a]rock 23-10-07, 16:24 fragman geldi mi hani nerde uzak kaldım forumdan...ben hep multimedia bölümüne bakıyorum:S:S
arkadaşlar ben belirtmiştim daha önce.zehra evi terketse ibrahim bırakın üzülmeyi karısı ayağına ayak bağı olduğundan ondan kurtulduğu için sevinecektir.bakın özet te de emine anne ve musa ibrahim in umursamaz tavırlarıan anlam veremiyorlarmış.şimdi bu herkese hadsiz diyen ukala adam kızını anasından da ayırır.çok iyi babaya.o sahip çıkacak kızına.
İbrahim, Emine ve Musa'ya rağmen Zehra'yı kızından ayıramaz. Musa ve Emine böyle bir adım attıgı takdirde İbrahim'in karşısına dikileceklerdir. İşte bu nedenle Zehra Emine annenin evine gitti. İbrahim bakan ağabeyinin karşısında duramaz, Musa da annesini kırmıyor. Yani sıkar biraz.
Diimi?...Bence de çok uygunn!...:img-yes: Kendi fikrim diye demiyorum:P ehuehue
Bu arada özet gelmişşş!...Ohh yaa merak etmiştim valla!...gamze_yy çok teşekkürlerr!...lety_ayse sen de soruları çok güzel sıralamışsın:)!...
Yaa yalnızz ben bu özetçiyi çözemedimm yanii!...Güyaa özet veriyoo ama her şeyii söylüyoo yanii!...Geçen hafta da mesela tek bilmediğimizz Ayşe'nin densiz sorusunun içeriğiydii!...O da bölümün sonuydu zaten!...Aynı mantıkla düşünürsek bu bölümde de büyük ihtimalle özetin sonuu bölümün sonu olurr!...
Ama ben mantıklı düşünmek istemiyorumm yaa!..Lütfen Musa'nın sürprizinden sonrasını da görelimm!...Aaaaa tabii Musa'nın sürprizi sadece çiçek ve mektuptan ibaret diilsee,başka şeyler de varsaa o zman bölümün sonunu süprizle bitmesini de kabul edebiliriz ynaii!....:happy0064:happy0064
Meselaa mektubun sonunda bir davet olabilirr!...:
"Sen ben ve kızımız bu akşam bi yemeğe çıkalım ya da bi yere gidelim!... " gibisindeenn!....Süperr olurrr!...(Zeynep de kızı için kabul eder artıkkk!...:icon_whis:icon_whis)
valla ben bu dizide herşeye hazırlıklıyım (mı acaba?)
musa notun sonuna böyle bir şey yazmış olsa zeynep bence kabul eder.mesafe falan koymaz.yani yine duygularını dizginlerde.her ikisi de nek adar güçlü karkterler ya....
İbrahim, Emine ve Musa'ya rağmen Zehra'yı kızından ayıramaz. Musa ve Emine böyle bir adım attıgı takdirde İbrahim'in karşısına dikileceklerdir. İşte bu nedenle Zehra Emine annenin evine gitti. İbrahim bakan ağabeyinin karşısında duramaz, Musa da annesini kırmıyor. Yani sıkar biraz.
ama öyle de tabi yani cesaret ister bu.ama hani bir bölümde zehra zeynepin yaptıklarını savunuyordu da ibrahim onu haşlamıştı.sen de ayrılmaya düşünürsen kızımı alırım senden der gibi birşeyler söylemişti de abisi onu mutfağa alıp uyarmıştı.ben ibrahimin sesiz kalacağına pek ihtimal veremiyorum nedense...
yorumlar baya ilerlemiş.hepsini okumak cok zevkli idi.bu forumda saygılı ve grup olmadan yorum yapılıyorya bu cok hoşuma gidiyor
zeynep lkızı ile barışıyor cok sevindim.
goncanın şöförü neden öyle baktı anlamadım?
ayşe yaptığı hatayı birde gidip musa ya anlatıyor.kadın ya cok aptal yada yaptığını zeynep anlatır diye su üstüne cıkarak anlatma derdinde
ama musa mendili tokat atar gibi masaya atışı varki çok güzel
ali polis oğlu ile birlikte zeynepi istemeyemi gidiyorlar acaba?????????
musa nın süprizi ne yemekmi acaba yada o sarı güllermi
yada o güller üniversite yıllarından bir arkadaşmı???????
scog fragman için teşekkürler sayende hemen burda izleyebiliyorum
poppy yorumların cok güzel okumak zevkli
lisa düşüncelerin için teşekürler.aramızda kilometreler var.belki bazılarımız birbirine çok yakın.birbirimizi göremiyoruz.ama bu dizi sayesinde aramızda güzel bir iletişim oluştu.
frg manda musanın süveterini çok beğendim yani takıyorum ben böyle şeylere.
acaba birgün ali oğlundan sonra hayatta en sevdiği insanı üzdüğü için bunun hesabını bakan musa bayrı olrak değil de eski koca musadan soracak mı?tabi bu hesabı sorması için zeyneple arlarında duygusal bir birliktelik olmalı.musa da istemeden zeynep i üzmlei.
ayyy yazarken kıraçın şarksı hep kulağımda.size de öyle oluyor mu?sanat nu işte!
ben zeynep ve goncanın birbirlerine sıkı sıkıya sarıldıkları kadar goncanında babası ie göyle bir görüntü vermesini istiyorum.eski türk filmlerinden sezercik in bir repliği geldi aklıma.babacım babam babammmmmm
tahmin ettiğim şey oldu.ağustosta ailemden ayrı bir melekete gitme kararı aldığım zaman (7,5 aylığına mecburi bir ayrılık)bu dizinin tanıtımları ile karşılaşmıştım.ben tam bir anne kuzusuyum.annemden uzaktayken bu diziyi izleyip özlemimi bastırmaya çalışırım dedim.bu kadar bağlanacağımı tahmin etmezdim.ama iyiki bu kadar sevmişim....
sarı gül:sıcak sevgi demekmiş
negüzel musa gönderse bunları söyleyemedigi aşk sözçükleri olarak
sizce musa bu mektubu yazmis olabilir mi? yani bence yazmis olsa, hersey biraz hizli ilerler....ve zaten musanin zeynepe süpriz yapacagini okudugumuzda herkesin aklina güller geliyor, iste bende o yüzden güllerin baskasindan geldigini düsünüyorum.
ayseye gelince...hay allahim ne budala kadin bu böyle...sen git önce nisanlinin eski esine hakaret et ondan sonra da nisanlina git bunu anlat. ya hic yapma, ya da yaptiktan sonra anlatma...bu galiba kendini elemenin pesinde:img-haha:
valla ne yalan söyleyeyim...ben ali polise üzülüyorum, zavallim.
sen o kadina (belki senelerce) asik ol, ondan sonra eski kocasi gelsin, kadinin ona olan duygularini hisset ve bütün ümitlerin suya düssün...:icon_sorr
zehranin ve kizinin emine anneye gitmeleri bence mantikli, ibrahim annesinin yaninda biraz zor olay cikarir...ben yinede söylüyorum IBRAHIMIN ABI-KOMPLEKSI VAR, hele de gercekten zeynepe kil olmasi musayi secmesinden kaynaklaniyorsa kesin, ayrica ben ibrahim olsam bende abime imrenirim yani...hem daha cok basarmis, hem de daha yakisikli...
yahu, belki gercekten ibocuk(sevimsiz sey) zeynepe asiktir ve o yüzden ayseyi öyle savunuyordur...
acaba birgün ali oğlundan sonra hayatta en sevdiği insanı üzdüğü için bunun hesabını bakan musa bayrı olrak değil de eski koca musadan soracak mı?tabi bu hesabı sorması için zeyneple arlarında duygusal bir birliktelik olmalı.musa da istemeden zeynep i üzmlei.
ayyy yazarken kıraçın şarksı hep kulağımda.size de öyle oluyor mu?sanat nu işte!
bence musa ile zeynep bir konuda tartısacak musa bu arada zeynebe olan sevgisini anlıyacak daha sonra alide bunu anlayacak ve sinirlenecek musanın yanına giderek
-ister bakan olun isterse başbakan zeynebi üzmeye hakınız yok der
musa
-siz kim oluyosunuz der
vekavga ederler burasını yumruk yumruga olarak düsünüyorum ama yakışmıyo iki okumus insan
Evet bende senin gibi düşünüyorum....İbrahim kızını ayırmasa da bir şeyler yapacakmış gibi....Kızını alıp annesine göstermemesinden korkuyorum..Zehra'ya acı çektirecek ...Ama ne hakkı var.?Zehra ona ne yaptı ?
Emine anne bu duruma bir şekilde el atarsa..İbrahim’e kendi usulünde ders verirse belki o zaman İbrahim yaptığı yanlışı anlar….Musa kadar iyi bir insan var mıdır acaba? Her zaman annesine karşı saygılı bir şekilde konuşuyor….Talat Bulut'un performansına hayranım bu dizide..
niksiz sana katılıyorum gercekten iboda abi kompileksi var ama bence
zeynebe aşıksa söyleyememiş bir kişi çünkü abimin karısı:icon_cry::icon_cry::icon_cry:diyerek içine atmış bence ibrahim zehrayı sevmeden evlenmiş bir kişi ve hep bir seylerin arkasına saklanmışsofa
ay aklıma birsey geldi hüseyin diye sanırsam musanın kardeşi vardı o gelse gorsek belki o gondermiştir mektubu:D:D:D:D
niksiz sana katılıyorum gercekten iboda abi kompileksi var ama bence
zeynebe aşıksa söyleyememiş bir kişi çünkü abimin karısı:icon_cry::icon_cry::icon_cry:diyerek içine atmış bence ibrahim zehrayı sevmeden evlenmiş bir kişi ve hep bir seylerin arkasına saklanmışsofa
ay aklıma birsey geldi hüseyin diye sanırsam musanın kardeşi vardı o gelse gorsek belki o gondermiştir mektubu:D:D:D:D
dogru haklisin valla, zavalli zehra:icon_sorr
aaaaa evet hüseyinde vardi...onu unutmusum ben...gercekten o olabilir, cünkü onunla dialoglari(yani zeynep+hüseyin)iyidi...diye animsiyoruuum.
bi de o göndermis olsun:img-icecr:icon_whis:img-icecr
bir persembe olsa ya...su sezonun en iyi dizisi valla annem.
bu kıracın sarkıları cok hosuma gidiyo annem içinde bana candan aşkı diyenmi var sarkısı calsa olda uyumlu:good::good:
sarı gül:sıcak sevgi demekmiş
negüzel musa gönderse bunları söyleyemedigi aşk sözçükleri olarak
sarı gül sıcak sevgi anlamına geliyor demek.sıcak sevgi sevginin hala devam ettiğini,bitmediğin göstermez mi?tabi eğer gülleri musa göndermeişse ben boşuna kafa ğatlatıyorum dmektir
bu kıracın sarkıları cok hosuma gidiyo annem içinde bana candan aşkım diyenmi var sarkısı calsa olda uyumlu:good::good:
Bence de Kıraç’ın o şarkısı çok uyumlu dizimize yaa çok severimm!...:)Bir de Kıraç’ın Arabesk Günler diye bir şarkısı varr!...(Kıraç’ın kendi sesinden dinlemediyseniz mutlaka dinleyinnn o nasıı vurgu yaa!....:good: )
Ama Arabesk Günler şarkısı annelik açısından diil de daha çok Zeynep’in uğradığı ihanet açısıdan uygun bence!...Hatta baya uygun gibi!...Meselaa Şarkının şu kısmını Zeynep’İn Musa’dan ayrıldığı ilk günler için yani hamile olduğu dönem için düşünsenize bii!...:img-wink:
Ne arabesk günler geceler yaşadım
Resmine bakıp bakıp ağladım
Sen hainsin sen
Sen kalpsizsin sen
Bütün dünyamı yıktın reva mı
Yanacaksın bilsen
Bütün dünyamı yıktın reva mı
Ah ettim bilsen, ah sen...
sıcak sevgi sevginin hala devam ettiğini,bitmediğin göstermez mi?
evet gösterir ama belki zeynebin en cok sevdiği renktirr bu reng güllde gönlünü almak için bu rengi seçmiştir ama beni düsündüğümde su soru var demekki musa zeynebin ne tür çiçek sevdiğini unutmamış olarakta düşünüyorum.musa zeynebi sevdini anlasa iş işten geçmeden:img-polic:img-policaliye
_yorumsuz_ 23-10-07, 19:49 Siyasetle çok ilgili biri olaraktan bu dizinin konusunu okuyunca pek bir sevindirik olmuştum. Sadece bir bakanın hayal ürünü de olsa hayatını anlatılması çok hoşuma gitmişti. Fragmanda ise dizinin pek tutacak birşey olmayacağını düşnüyordum ve üzülüyordum. Ta ki dizinin ilk bölümünü izleyene kadar...!!! Dizi çok güzel bir dizi. Çok güvendiğim tahminlerim boşa çıktı. Talat Bulut rolüne çok yakışmış bence.
Gelelim bölüm yorumunaaaa::::
Ayşe kendi kuyusunu kendi kazıyor galiba. Zeynep'e sorduğu soru sınırları çok zorlayacak bir soru. Ne demek çocuk Zeynep'ten değil! Akıl var mantık var. Kadın aldatılmış ve ruhsal çöküntü halinde kocasından boşanacak ve hemen başka bir erkekle birlikte olur çocuk yapacak. Birde bu çocuğu Musa'ya 16yıl sonra yamalamaya çalışacak. Hemde koca 16 sene boş durduktan sonra bu işi yapacak! Bu İbrahim beyin çok ASİL dediği Ayşe hanım için akıl almaz bir hareket bence!!! Musa bu lafı öğrendikten sonra Ayşe'ye karşı tavır yapmalı bence!!!Gerçi fragmandan bunu gerçekleştirdiği görülüyor.
Gonca ve Zeynep yine sarmaş dolaş...!! Yaşasın ana-kız bağlılığı!
Bence de Kıraç’ın o şarkısı çok uyumlu dizimize yaa çok severi |