Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
Merveilleux yorumunu okudum hoş geldin aramıza...Detaylı bir yorum olmuş..
Burdayım Nur'cum burdayım hatta sana bi müjde daha Müge de burda:) eheuehue...
Kesinlikle çok iyi sağduyulu bi kadın gerçekten!...
Bu arada bi üstte yazdığın mesajı okuuyunca aklıma bi fikir geldii..."Gonca babasının evine dönmedi mi ki acaba" diye yazmışsın yaa!...Ben de Musa'nın Zeynep'in evine ne maksatla gitmiş olabileceğini düşünüyodum...Tam bu sırada senin yazdığını okuyunca dedim ahan da işte bundan!... Gonca Musa İstanbul'a dönene kadar annesinin yanında kalırsa ki kalabilir o zman Musa kızını almak için Zeynep'İn evine gider..."Gonca da daha yemek yemedim baba" der (hele bi de "baba" derse Musa erir zaten ehuehue ) Onlar yemek yerken e Musa da herhalde dışarda beklemez diimi?...:img-wink:
Evet bende buradayım gözlerime inanamıyorum….Nur’da gelmiş hoş geldin canım… :happy0064
Benim yorum bu akşam gelecek ama önce ara sıcaklar…Bugün maalesef dizinin tekrarı varmış izleyemedim….Çok isterdim bir kez daha izlemeyi…Çünkü gerçekten defalarca izlenebilecek bir dizi…Sıkılmadan….
Son bölümde Gonca ve Zeynep’in sahnelerini bir kez daha izlemek isterdim…Annesine yaptığı sürpriz ….Sarılması….Emine annenin Zehra ile konuşmaları….Zeynep’in evine gelmesi….Oradaki tatlı sohbet….Maalesef izleyemedim...
Nuray’cım ne kadar iyi düşünmüşsün öyle…Keşke dediğin gibi olsa…Musa kızını almak için geldiğinde ikisini de alıp yemeğe çıksa…Bir adım daha yaklaşsalar….Ayşe sinirden köpürse…..Ne iyi olur..:)
Annem Dizisi 8.Bölüm Fragmanı
Diğer video sitesinden de izlemek istersiniz bloğuma veya sitenin videolar bölümüne bakabilirsiniz.
Not:Bloğuma bakmak isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilrler.
Teşekkürler Scog…fragmanda Musa yüzüğü çıkarıyor sanırım ilişkisine bir süre son verecek ya da bir daha gözden geçirecek…İbrahim ne kadar sinir bakıyordu öyle Zeynep’e…İbrahim’in Zeynep ile geçmişindeki sırrını merak ediyorum acaba aşık olabilir mi?Yoksa neden öyle kötü davransın…?
Emine anneye fenalaşıyor üzüldüm…..Umarım ciddi bir şeyi yoktur….Musa gece yemeğe gidiyor ama kimin ile yemek yediğini çıkaramadım….Mehmet işi kapmış sanırım Musa’nın şöförü olacak nasılda havalı atarak indi arabadan..Gonca,Zeynep ve Musa’nın bir arada olduğu fragmandaki son sahnede…Zeynep’in yüzünde bir mutluluk görüyorum…Sanki biraz yumuşamış gibi Musa’ya…Bakalım….Bir de özet gelse tam olacak…
Geciken yorumum...:img-blush
Herkese merhabalar..Evet yorum yazmak için geldim…Ve başlıyorum….Bölümün başından …:)
Helal olsun sana Zeynep Ayşe’ye çok güzel cevap verdin….Ayşe nasıl renk değiştirdi burada ama:img-heh:…Hali görülmeye değerdi…Arkasına bakmadan gitti hehe….Teşekkürler Zeynep…
İbrahim nasılda şaşırdı eve gelince karısını,kızını evde bulamayınca…Oh olsun sana sen karını aldatırsan öyle o da kızını alıp gider……Emine anne her zamanki gibi mutfaktaydı...Tamam hamarat ama her bölümde mutfakta harıl harıl yemek yapması tuhafıma gidiyor….Biraz başka mekanlarda görsek çok daha iyi olur…..(Sevgili Emel Göksu sizi seviyorum….)
Musa’nın arkadaşı ile konuşması çok hoşuma gitti…Arkadaşına kızından bahsetti….Su sözü çok hoşuma gitti….Hemen not aldım….
Musa-Benim kızda İstanbul’da okuyor…
Gonca köfteleri görünce annesini hatırlaması ve ağlarım ama demesi çok hüzünlüydü öylece baktı köftelere..….Pınar da yemedi köfte..Bu sahneyi bir kez daha izlemek isterim ama ne yazık ki kaçırdım….
Ali’nin oğlu Ömer’den giyim konusunda yardım istemesi de hoştu…Zaten hep oğlu ile dertleşmesi benim hoşuma gidiyor…Ömer’in bu sakin halleri hep beni tedirgin ediyor bir gün değişeceğinden korkuyorum….Ama sanmam değişmez canım bende yani hehehe….:img-heh:
Bu haftaki Pazar yeri keyifliydi…Çünkü nine vardı…Ninenin orda olması beni çok mutlu ediyor …Umarım iyileşir ölmez…Ölürse gerçekten çok üzülürüm….
Gonca’nın arabanın içinde Pınar’a yazdığı “arabanın içersinde Eymen hakkında konuşma.Bu adam babama söyleyebilir..?” çok güzeldi valla…Şöför nasılda baktı öyle..…Hemen yetişecekti yoksa Musa’ya hehehee…..:img-heh:
Emine annenin Zehra ile konuşması çok duygusaldı…Zehra’da Emine anne ile o kadar güzel konuştu ki…Emine’nin gerçekten iki iyi yürekli gelini olmuş ama maalesef oğulları kıymetini bilememişler….İşte hayat böyle bir şey…Dört dörtlük bir mutluluk yok hayatta…Bir yerde gülüyorsun ama bir yerde mutsuz oluyorsun…Bu dizide de konular öyle güzel işleniyor ki…Zengin varlıklı insanlar özel hayatlarında hep mutsuzlar….
Benim dizide en sevdiğim bir mekanda…Zeynep’nin evinin oradaki uzun köprülü yol…Deniz manzaralı…Gerçekten o yolu ve yolda yürüme sahnelerini çok seviyorum…..Bu haftada yürüdü o yoldan…:)
Gelelim en düşünülmüş olaya ..Yani Musa’nın Ankara’ya gittiğinde ki arabanın plakasına 06 ve kırmızı plaka en ince ayrıntına kadar düşünülmüş…Teşekkürler…Ama gerçekten Musa’nın arabası ile geçtiği tünel gerçekten Ankara’da mıydı merak ettim…Neyse…. :)
Bu bölümde Ayşe’nin şüpheli halleri beni sinir etti….Aklı hala Zeynep’te…Yani sonunda Musa’yı da pes ettirdi ya…
Emine anne telefonda ne güzel konuştu İbrahim ile…Derya ve Zehra’nın yanında yokmuş gibi davrandı..İbrahim kaldı öyle…Hehehe….Sonra İbrahim Zeynep’i toplantıda görünce nasılda morardı.Sen Zeynep’i ne sandın yaa…..:img-heh:
Gelelim Gonca’nın okulundaki mavi gözlü kıza…Ay ben bu kızı öldüreceğim…Neler dedi öyle…Aslanım Gonca nasılda saçını başını yoldu heytt..Bana bak rahat bırak Gonca’yı yoksa bende saçını başını yolarım hehe….:img-heh:
…Zeynep’in cüzdanındaki Gonca’nın fotoğrafına bakması ve eskileri düşünmesi çok güzeldi..Duygulandım..Ve de Gonca’nın sürprizi …Çok güzel bir sahneydi evet…Keşke bir kez daha izleyebilseydim keşke….. ….O sırada…Gonca’nın yatağının içinden çıkıp… “Ceeee” demesi çok güzeldi.. Zeynep’in sevinerek… “kızım gelmiş,kızım gelmiş” demesi ne güldüm….
Emine annenin,Zehra’nın ve Derya’nın Zeynep’lere gelmesi de güzel bir sahneydi..….Emine anne ne güzel konuştu Gonca ile….
Ayşe saklamadı Musa’ya söyledi Zeynep’e gittiğini iyi oldu ve ileri gittiğini de anladı…Musa’da öyle güzel cevaplar verdi ki Ayşe’ye…Sonunda dayamadı ve yemeği bıraktı gitti Musa..Ertesi günde Ayşe çekip gitti hehe…İyi ama hak etmişti…
Sahnelerin en güzeline geliyorum hemen…Anne kızın el ele uyuması...Bu sahneyi de bir kez daha izlemek isterdim ben ….
Geldim yine mavi gözlü kıza….Ne dedi öyle Gonca’nın annesi hakkında… “Köfteci teyze gelmiş”…Yok yok bu kız sopalık…..Ama Gonca aldırmadı bile bu söze annesinin yanına giderek….
Gonca-Anne ben arkadaşlarımın yanında senden utanmıyorum..
Mehmet sonunda aradı Musa’yı…Musa ne güzel konuştu Mehmet ile …Mehmet’te ne kadar mutlu oldu öyle…Haydi hayırlısı….
Son ve dokunaklı sahneye gelirsek….Bu sahneyi diğer sahnelerden daha çok izlemek isterdim evet...Zeynep’e gelen çiçekler yani Musa’dan ve de mektup gerçekten duygusaldı…Musa o kadar güzel ve duygusal bir mektup yazmıştı ki…Okurken kendimden geçtim…Musa özür dilemişti mektubunda……Merak ediyorum acaba Zeynep bu mektuptan sonra ne yapacak…?Fikirleri değişecek mi?Musa’ya karşı bir yakınlaşma olacak mı?(Fragmanda olacakmış gibi me geliyor ...)
Evet yorumuma son vermeden önce emeği geçen herkese canı yürekten teşekkür ediyorum….bye
Teşekkürler Scog…fragmanda Musa yüzüğü çıkarıyor sanırım ilişkisine bir süre son verecek ya da bir daha gözden geçirecek…İbrahim ne kadar sinir bakıyordu öyle Zeynep’e…İbrahim’in Zeynep ile geçmişindeki sırrını merak ediyorum acaba aşık olabilir mi?Yoksa neden öyle kötü davransın…?
Emine anneye fenalaşıyor üzüldüm…..Umarım ciddi bir şeyi yoktur….Musa gece yemeğe gidiyor ama kimin ile yemek yediğini çıkaramadım….Mehmet işi kapmış sanırım Musa’nın şöförü olacak nasılda havalı atarak indi arabadan..Gonca,Zeynep ve Musa’nın bir arada olduğu fragmandaki son sahnede…Zeynep’in yüzünde bir mutluluk görüyorum…Sanki biraz yumuşamış gibi Musa’ya…Bakalım….Bir de özet gelse tam olacak…
Önemli değil canım sizinle paylaşmak beni de mutlu ediyor.Şu sıra bilgisayarda işlerim o kadar yoğun ki hazır bilgisayar başındayken fragman çıktığında yakalama şansım oluyor.Hele birde en sevdiğim dizi olan Annem dizisi olunca fırsatı kaçırmıyorum....
Bu arada Musa'nın kiminle buluşmaya gittiğini sormuşsun,gördüğüm kadarıya İbrahim'le buluşuyor.Çünkü İbrahim masada otururken Musa lokantaya giriyor.Bu arada Emine annenin rahatsızlanması Zeynep ve Musa'yı yakınlaştırabilir.Sonuçta Zeynep Emine Anne'yi kendi annesi gibi görüyor.Bu arada Musa Ayşe'den o kadar çobuk ayrılır mı bilmem;gönül ister ki hemen ayrılsın,Zeyneple yakınlaşsın ama o zamanda dizi biter.Aslında dizinin çok uzun sürebilecek konusu yok,dar bir konu.Dolayısıyla çeşitli konularla sürükleseler bile Zeynep ve Musa'nın ayrı kalmalarını uzun süre işleyecekler sanırım.Dediğim gibi birleşseler dizi biterdi.Ehh artık kavuşmaları için bize de hasretle beklemek düşecek.Aman yeterki oynamaya devam etsin,en azında bu sezonun sonuna kadar...Ama bir şey daha söyleyeyim bir dizinin ikinci sezona aksatılması konusunda bazı sakıncaları olabiliyor.Konuyu devam ettireceğiz diye saçma sapan yerlere getirebiliyorlar.Örnek olarak Bir İstanbul Masalı'nda olduğu gibi.Vahide Gördüm'ü çok sevmeme rağmen diziyi ikinci sezonun yarısında sonra saçmalamalarından dolayı izleyemez olmuştum....İnşallah dizimiz uzun soluklu sıkmadan saçmalamadan,tadında çok güzel bir sonla biter......
Sevgili Scog
İbrahim ile yemek yemesinin tek amacı Musa’nın kardeşine yaptıklarının yanlış olduğunu anlatması olabilir…Geçen bölümde Emine anne bir tek abisinden korkar gibilerinden bir şeyler demişti…Bakalım…İbrahim gerçekten abisinden korkacak mı?Yoksa bildiğini okumaya devam edecek ?
Emine annenin rahatsızlığına gelince..Seninde dediği gibi Zeynep ve Musa’yı bir araya getirebilir…Buzlar eriyebilir…Zeynep’in son sahnede ki yüz ifadesi bana bunları hissettirdi…Tabi ki bu evlenecekleri anlamanı da gelmez….Mutlaka araya nedenler girecektir…Ayşe gibi büyük nedenler…Konular uzarsa dizinin tadının kaçağından söz etmişin…Haklı olabilirsin ama böyle güzel bir senaryo ve böyle güzel oyuncular bir araya gelmişken ben senaristlere güveniyorum….Yeni yüzler ,yeni olaylar ….
fragmanı izledimde gercekten süper bir bölüm olacak
adi aslanlım ali tam zamanı zeynep&musa kahvaltı yaparken gelde artık musanında zeynepe olna sevgisini görelim tam zamanı bence :img-yes:
tam yemeğim ortasında ali gelir ve oracıkta myusanın kafasına dankk dannkk
eder halaannn zeynepi sevdiğini:img-yes::happy0064
buarda musa yüzüğü heralde cıkarıyor ama ayşeye söylemeden birşeyler cıkar
barişirlar healde:icon_whis
birde ibrahım zeynepe nasılda bakıyor öyle yaww:icon_whisyok yok bu ibrahımde var birşeyler dahi hayırlısı:icon_whis
baris[a]rock 29-10-07, 17:13 şimdi bakıyorum fragmana uzun zamandır giremiyordum...:)
oleyy ayşeden kurtulduk..ama musa kurtulamıycak gibime geliyor...
ya acaba ibrahim zeynep e aşık olabilir mi??
ya çok merak ettim...
eymenle gonca neden öyle bakınıyor..
kötü bişi mi oldu kine=)
selamlar annem dizisi süper ilerliyo. geciken bölüm yorumumu kisaca yapim
sonunda musa nasilda kizdi ayseye o aysede sekreterine nasil davraniyo öyle cok kicik bir kadin bence bu ayse
musanin kardesinden de nefret ediyorum nasilda zeynebe davraniyo toplantida sinir oldum. mustafanin kizida cok güzel adini unuttum suan son sahnede musanin mektubu cok güzeldi anlamliydi süper bir bölüm izledim her zamanki gibi
yeni bölüm fragmanini da izledim ve ne gördüm musa cikarmis yüzüge bakiyo takmaz insallah o kicik yüzügü ne bulmus bu aysedende anlamis degilim neyse gonca zeynep musa zeynebin evinde masadalar yemek yiyolar galiba ne güzel yeni bölümü merakla benliyorum her zamanki gibi zevkle izliyecegim:img-yes::P
slm millet şükürkavusturana:D:D
frangman falan çıkmış baya oldu tabi girmeyeli
oh oh en çokta musayla zeyneb ne hakında konusuyoduda gonca uzaklaştı odadan
emine anneye noldu acama?
ibrahim abinin serrinden kork!!!!!!!
bu arada yazıkya ayseye adaşım diyei biraz hakında iyimser mi düsünmeye başladım ne ama kendi kazdıgı kuyuya kendisi düştü zavallıcık:D:D:D:D:D:D:D
merveilleux 30-10-07, 12:44 merveilleux yorumunu zevkle okudum çok güzel yazmışsınn her zman beklerizz
Sevgili ggnibsgk yorumumu begenmene sevindim.
Acikcasi o kadar icimi döktükten sonra, okunmamis olmasi beni üzerdi.
Artik insallah hep burda olcam, yorumlarimla ve paylasicaklarimizla...
Ya ben henüz bölüm yorumu yapamadım ama şimdi değinmek istediğim bi konu varr!...Özetimizle ilgilii,sizde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum ama özetimizde nerdeyse her şey yazıyoo,yaa niye böyle oluyoo...Hele bi de fragmanla birleştirince geriye hiçbişey kalmıyo desem yeridir yanii!...
Yani özeti ve fragmanı birleştirdikten sonra açıkçası bölümde sürpriz bişey kalmıyoo!..Bi tek son sahne sürpriz oluyodu önceden şimdi o da olmadıı çünkü Zeynep'in tepkisini falan göstermedilerr!....Tahmin ettiğimiz yerde kaldıı!...:img-yes:
Ya ben bundan sonra özeti okumıycam yaa off!...Şaşırınca çok daha güzel oluyoo her şeyy!...:good: Yani bence:)
Canim haklisin, özet ve fragman herseyi anlatir oldu!
Pek cözecek birseyimiz kalmiyor.
Ama bana göre, hala mesela, fragmandaki karakterlerin birbirlerine olan mimikleri, bakislari vs. hersey cok gizemli!
Özet gelsede, fragmanda,azda olsa ucundan nerelerin olucagini görsekte.
Ben persembeyi iple cekiyorum:img-blush
Hala merak icerisindeyim!
Hem belki özet ve fragmani ilk baslarda seyirci'nin ilgisini cekmek icin böyle detayli veriyorlardir! Baska dizilerde nerde pazartesi gününden persembe günündeki dizinin fragmanini görmek.
Ben dün mesela gördüm yeni bölüm'ün fragmanini...
Bu arada peloş_sezin Ayşe ölmedii!...Eğer vurulduğu sahneden sonra ne olduğunu merak ediyosan sadece yaralandı!..Kan kaybı vardıı Zeynep ona kan verdi ve kurtulduu!....
Şu anda ise gıcık bi şekilde yoluna devam ediyoo...En son Zeynep'e Gonca''nın gerçekten Musa'nın kızı olup olmadığını sorduu !..Sonra da gidip bunu Musa'ya söyledi(kendi kendini yaktıı ehuehue) Tabi bu durum karşısında Musa'nın gözünde öldü diyebilirzz:img-hyste
Vallahi sevgili ggnibsgk dedigin gibi Ayse suan gicik bi sekilde yoluna devam ediyor. Ama bence kendisi cok cadolozluklar yapicak! Ama cadi oldugunu göstermeden:icon_whis Kendisi Zeynep'in akilli olmasina deli oldu gibime geldi.
Yenilgiyi kabul eden biri olmadigi belli Ayse'nin.
Gonca'nin dayisi demisti ya, kadin cok basarili ve hirsliymis vs.!
Bakalim neler yapicak daha?
Benim korkum, Ibrahim ile beraber bir isler karistirmalari!
Birde yaptigi hatayi gidip Musa'ya anlatti.
Musa'nin tepkisi sert oldu ama yinede Musa bu davranistan günün birinde etkilenebilir...
tekrarın reklam arasında fragman verildi arkadaşlar. fragmandan aklımda kalanlar musa yüzüğünü çıkarıp ayşeyle çekilmiş olan resimlerinin üzerine koyuyor. enime anne fenalaşıyor. ibrahim yine gıcıklık yapıyor zeynebe karşı ve bomba musa zeynebin evinde zeynep gonca ve musa birşeyler yiyorlar sanırım kahvaltı ediyorlar ve gonca yüzünde hin bir gülümsemeyle annesiyle babasını yalnız bırakıyor
Sevgili istanbul_asigi güzelcene özetlemissin fragmani cok sagol!
Bu bölüm en cok hosuma gidicek olan sey Musa, Zeynep ve Gonca'nin bir cati altinda belkide gercek bir aile gibi bir arada olacaklari sanirim!:img-blush
Bi tek emine annenin fenalaşması kafamı karıştırdı ne ola ki acaba?....
Aman Emine ana'ya birsey olmasin!
En cok sevdigim karakterlerden biri.
Parmakla gösterebilecegim bir karakter ve oyunculuk!
Emine anne'nin fenalasmasi bencede Ibrahim yüzünden!
Mesela Ibrahim karisina birseyler yapmis olabilir?:icon_whis
Nuray kız sendemi Burdasın..ayy yada benm yeni geldim ondan galiba..
dediğin gibi çok üzüldüm ben emine annenin fenalaşmasına..
çok seviyorum o kadını ya ..Çok doğal bir kere..Severkende konuşurkende..
yemek yaparken mesela..(turşu mu dolduruyodu geçen bölüm..:):)
öle gıcık kaynanalardan değil..zeynebi şirkette gördüğünde kızım diye bir sarılışı var..
Az bulunur cinsten bir kaynana..
Allah herkese versin..(amiiiiinnnn.!!)))
icom artik bütün forumdaslar ayni düsünüyoruz sanirim!
Herkes Emine ana'dan pek memnun!:img-blush
Ona birsey olmaz insallah, olmaz sanirim ya.
Cünkü dizide önemli bir karakter.
Cok güzel bir durus sergiliyor!
Zeynep'le ilk karsilasmasinda bende aglamistim, hani ilk telefon görüsmesinde!
Öyle icten buldum ki anlatamam!!
merveilleux 30-10-07, 12:47 Merveilleux yorumunu okudum hoş geldin aramıza...Detaylı bir yorum olmuş..
Sevgili Müge yorumumu begenmene sevindim!
Seninki gibi detayli olmaya calisiyoruz, araniza hosbuldum:img-in_lo
İbrahim ne kadar sinir bakıyordu öyle Zeynep’e…İbrahim’in Zeynep ile geçmişindeki sırrını merak ediyorum acaba aşık olabilir mi?Yoksa neden öyle kötü davransın…?
Sevgili Müge ayni sey kac kere benimde aklimdan gecmedi degil hani!
Benimde aklima ,,ask,, ihtimali geliyor.
Ama böyleyse yazik gercekten Ibrahim'e!
Cok sinir bir kisilik, birde bu cikarsa ortaya artik bir kasik bogmamda sakincasi yoktur kendisini sanirim!
Zaten kendini begenmisin teki!
Abisinin her konumunu kiskandigi belli, Zeynep'ide kiskanmis olabilir.
[QUOTE=Müge;5197514]Geciken yorumum...:img-blush
Helal olsun sana Zeynep Ayşe’ye çok güzel cevap verdin….Ayşe nasıl renk değiştirdi burada ama:img-heh:…Hali görülmeye değerdi…Arkasına bakmadan gitti hehe….Teşekkürler Zeynep…
Aynen öyle! Hele araba sürerken ki öfkeli hali!
Zeynep'i sandigindanda zeki biri bulunca öfkesinden deliye döndü!
Bu gercekleri magazinci arkadasi zaten ona söyledi!
İbrahim nasılda şaşırdı eve gelince karısını,kızını evde bulamayınca…Oh olsun sana sen karını aldatırsan öyle o da kızını alıp gider……Emine anne her zamanki gibi mutfaktaydı...Tamam hamarat ama her bölümde mutfakta harıl harıl yemek yapması tuhafıma gidiyor….Biraz başka mekanlarda görsek çok daha iyi olur…..(Sevgili Emel Göksu sizi seviyorum….)
Ibrahim'in iyi günleri bence bu!
Musa olanlari ögrenince neler olcak merak ediyorum, üstüne üstlük birde Emine hanim agzini acarsa, amannnnn!
Müge dikkatinden kacmamis, Emine hanim hep mutfakta oluyor.
Benim hosuma gidiyor aslinda, hem agzim sulaniyor onu izlerken,hemde mutfakta kendisini oldugunda sempatik ve dogar kiliyor bence.
Ama dedigin gibi kendisini baska mekanlarda görmek de güzel olurdu.
Musa’nın arkadaşı ile konuşması çok hoşuma gitti…Arkadaşına kızından bahsetti….Su sözü çok hoşuma gitti….Hemen not aldım….
Musa-Benim kızda İstanbul’da okuyor…
Evet bu konusmada benim cok hosuma gitmisti.
Musa'nin söyledigi cümle, öyle dogal, hic düsünmeden, sanki herzaman bir kizi olmus gibi geldi ki, karsisindaki bey'e dikkatlice bakarsaniz, o bile sanki bu duruma biraz sasirdi.
Ama cok cici, kizini böylesine benimseyisiii!!!
Gonca köfteleri görünce annesini hatırlaması ve ağlarım ama demesi çok hüzünlüydü öylece baktı köftelere..….Pınar da yemedi köfte..Bu sahneyi bir kez daha izlemek isterim ama ne yazık ki kaçırdım….
Bu sahneyi bende yorumlamistim.
Ayni seyleri bende hissettim.
Ha birde evdeki hizmetci hanim.
Gonca ne kadar cici yardim etmek istiyor hep, hani alisik degil ya simdi hersey önüne gelsin, kalksin felen.
Evdeki hizmetciyi iyi buluyor ama dedi ya biraz mesafeli davraniyormus.
Bu mesafe duvarlari yikilirsa, ortaya cok hos bir manzara cikar diye düsünüyorum. Gonca evde yalniz kaliyor cogunlukla, azda olsa evin calisani ile gerceklestirecegi bir kac icten konusma renk katar diziye diye düsündüm.
Ali’nin oğlu Ömer’den giyim konusunda yardım istemesi de hoştu…Zaten hep oğlu ile dertleşmesi benim hoşuma gidiyor…Ömer’in bu sakin halleri hep beni tedirgin ediyor bir gün değişeceğinden korkuyorum….Ama sanmam değişmez canım bende yani hehehe….:img-heh:
Ömer degisir mi:icon_whis
Hhhm bilemiyorum ama degisme imkani var gibi.
Babasi ile sohbetlerine bende bayiliyorum.
Hani gecen sefer sinemadan sonra, Ali bey'in onca genclerin arasinda yaptigi sohbet vardi ya cok sirindi!
Bu haftaki Pazar yeri keyifliydi…Çünkü nine vardı…Ninenin orda olması beni çok mutlu ediyor …Umarım iyileşir ölmez…Ölürse gerçekten çok üzülürüm….
Nine'ye birsey olmasin!
Bende kendisini cok seviyorum.
Pazar ortami, ordaki calisanlar hersey cok icten geliyor bana.
Cok seviyorum.
Birde gurbet'de yasayan biriyim, ve pazarlara hayran biliyim.
Ne zaman tatile gelsem nerde pazar varsa gider gezerim, o yüzden böyle sicak ortamlarin tadini bilirim. O tadi ve keyfi ekran karsisindanda tatmak cok hosuma gidiyor benim.
Nine bir ara Gümüs dizisinde oynuyordu, sonra yok oldu.
Umarim böyle olmaz.
Zaten yasida ileri, oyuncu olsada saglik durumunun o kadarda iyi olmadigini bilyiorum, o yüzden Nine'ye saglik diliyorum!
Gonca’nın arabanın içinde Pınar’a yazdığı “arabanın içersinde Eymen hakkında konuşma.Bu adam babama söyleyebilir..?” çok güzeldi valla…Şöför nasılda baktı öyle..…Hemen yetişecekti yoksa Musa’ya hehehee…..:img-heh:
Ay o söför degismeli zaten!
O bakislar neydi öyle, aynadan!
Emine annenin Zehra ile konuşması çok duygusaldı…Zehra’da Emine anne ile o kadar güzel konuştu ki…Emine’nin gerçekten iki iyi yürekli gelini olmuş ama maalesef oğulları kıymetini bilememişler….İşte hayat böyle bir şey…Dört dörtlük bir mutluluk yok hayatta…Bir yerde gülüyorsun ama bir yerde mutsuz oluyorsun…Bu dizide de konular öyle güzel işleniyor ki…Zengin varlıklı insanlar özel hayatlarında hep mutsuzlar….
Emine ana, bir ana olarak hem cok aci cekmis hemde cok mutlu.
Cok aci cekmis, bir ana olarak ogullarinin nasil kötü seyler yapabileceklerine ve bunlarin sonuclarina tanik olmus.
Cok mutlu olmasi, gelinlerinden yana.
Kimin aklina gelirdi, bir kaynanin gelinlerinin ogullarindan daha kiymetli cikabilecekleri? Iyikide oglum,oglum diye dört dönenlerden degil.
Eger ogullari hata yaptiysa bunu kabul eden ve gelinlerine kucak acanlardan!
Dedigin gibi zengin ve varilik insanlar cogunlukla özel hayatlarinda mutsuz kisilerdir.
Benim dizide en sevdiğim bir mekanda…Zeynep’nin evinin oradaki uzun köprülü yol…Deniz manzaralı…Gerçekten o yolu ve yolda yürüme sahnelerini çok seviyorum…..Bu haftada yürüdü o yoldan…:)
Ince detaylari kacirmamissin!
O yol benimde dikkatimi cekmisti.
Hani bir kere o yolu Gonca ile beraber yürümüslerdi orasi cok hostu.
Ordaki manzara gercekten görürmeye deger.
Pazar Beykoz taraflarinda bir yerlerde mi??
Hhhm yol demisken sey aklima geldi.
Hani Gonca anne inadi birak araba ile gel,ikimizde okula gitcez felen dedi.
Ama Zeynep'in inadi inat yinede binmedi arabaya.
Gelelim en düşünülmüş olaya ..Yani Musa’nın Ankara’ya gittiğinde ki arabanın plakasına 06 ve kırmızı plaka en ince ayrıntına kadar düşünülmüş…Teşekkürler…Ama gerçekten Musa’nın arabası ile geçtiği tünel gerçekten Ankara’da mıydı merak ettim…Neyse…. :)
Gercekten alkislanicak bir durum.
Buna hic dikkat etmemistim!
Ama senin gözünden kacmamis, kacmamis olmasi iyi.
Onlarin ufakta olsa bir mantik hatasi yapmadigini görmüs olduk bu sayede.
Ellerine saglik.
Tünelden gectigi yerin Ankara oldugunu sanmiyorum ama ne yazik ki.
Bu bölümde Ayşe’nin şüpheli halleri beni sinir etti….Aklı hala Zeynep’te…Yani sonunda Musa’yı da pes ettirdi ya…
Pes etmekte hakli Musa'da hani!
Ayse'nin söyledikleri gercekten agirdi bence!
Cok bencilce davrandi!
Musa'ninda canina tak etti.
Ama daha Musa'nin canina kac kere tak ettirecek o Ayse ah ah!
Süpheli halleri bitmedi kanimca.
Devami gelicek,-reklamlardan sonra:img-pilot
Emine anne telefonda ne güzel konuştu İbrahim ile…Derya ve Zehra’nın yanında yokmuş gibi davrandı..İbrahim kaldı öyle…Hehehe….Sonra İbrahim Zeynep’i toplantıda görünce nasılda morardı.Sen Zeynep’i ne sandın yaa…..:img-heh:
Emine anne gibisi yoktur iste!
Herkes tapiyor kendisine!
Ibrahim,ah Ibrahim!
Yani bir kac bölüm daha uyuzlugunu görecek halde degilim!
Yeni bölüm icin bir hafta geciyor olmasina ragmen ben bu zaman diliminde kendisine olan sinirlerimi yatistiramiyorummmm!
Zeynep'i toplantida kücültmeye calisti ama ortagindan nasilda agzinin payini aldi!
Gelelim Gonca’nın okulundaki mavi gözlü kıza…Ay ben bu kızı öldüreceğim…Neler dedi öyle…Aslanım Gonca nasılda saçını başını yoldu heytt..Bana bak rahat bırak Gonca’yı yoksa bende saçını başını yolarım hehe….:img-heh:
Müge'cim gel beraber öldürerim!
Gercekten cok uyuz bir kiz!
Olan zavalli kuzenin'e oluyor.
Garibim o kivircik sacli olan.
Nasilda arada kaliyor.
Yanliz kiz ruh hastasi gibi davranmaya devam ederse, ben kendimi oraya isinlayip birseyler yapicammm!
Eymen'de ne kiymetliymis.
O kiz aslinda Gonca'ya Eymen'den dolayi gicik yaaaa!
…Zeynep’in cüzdanındaki Gonca’nın fotoğrafına bakması ve eskileri düşünmesi çok güzeldi..Duygulandım..Ve de Gonca’nın sürprizi …Çok güzel bir sahneydi evet…Keşke bir kez daha izleyebilseydim keşke….. ….O sırada…Gonca’nın yatağının içinden çıkıp… “Ceeee” demesi çok güzeldi.. Zeynep’in sevinerek… “kızım gelmiş,kızım gelmiş” demesi ne güldüm….
Evet o süpriz gercektende cok güzel bir süprizdii!
Cok begendim.
Süprizden cok Gonca'nin anneme gitmeliyim, bu haberleri duymussa yaninda olmak icin zaten cok gec kaldim düsünceleri cok hosuma gitti!
Iyikide gitmis annesine, aralarida düzeldi!
Emine annenin,Zehra’nın ve Derya’nın Zeynep’lere gelmesi de güzel bir sahneydi..….Emine anne ne güzel konuştu Gonca ile….
Derya ve Gonca'nin daha cok birseyler yapmasini istiyorum.
Iki kuzeni beraber birseyler yaparken görmek beni mutlu edicektir.
Derya ve Zehra, herkesi cok sempatik buluyorum.
Ama bana göre hala birseyler eksik gibi...
Ayşe saklamadı Musa’ya söyledi Zeynep’e gittiğini iyi oldu ve ileri gittiğini de anladı…Musa’da öyle güzel cevaplar verdi ki Ayşe’ye…Sonunda dayamadı ve yemeği bıraktı gitti Musa..Ertesi günde Ayşe çekip gitti hehe…İyi ama hak etmişti…
Yahu cekip gitti ama bakalim simdi nolucak?
Ayse'nin kolay kolay vazgececegini sanmiyorum.
Ya bu arada aksam bunlar ayni yatakta mi yatti?
Yani merakimdan soruyorum, simdi Musa'nin evden cikarken haberi bile yoktu Ayse'nin gittiginden.
Eee o zaman yani ne alaka Ayse o konusmadan sonra cekip gitseydi bi otel'e.
Ne diye ayni cati altinda bulunuyorlar, alla alla!
Sahnelerin en güzeline geliyorum hemen…Anne kızın el ele uyuması...Bu sahneyi de bir kez daha izlemek isterdim ben ….
O sahne gercekten cok güzeldiiiii!
Kameramanda bir güzel zoomlayarak, uzun uzun gösterdi o mutlu tabloyu!
Geldim yine mavi gözlü kıza….Ne dedi öyle Gonca’nın annesi hakkında… “Köfteci teyze gelmiş”…Yok yok bu kız sopalık…..Ama Gonca aldırmadı bile bu söze annesinin yanına giderek….
Tabi sen gel yine mavi gözlü kiza, hedefimizi iyi belirlememiz lazim dimi:img-pilot
Ya resmen yüzsüzlüktü yaptigi!
Gonca-Anne ben arkadaşlarımın yanında senden utanmıyorum..
Yaptigi yüzsüzlüktü ama Gonca'dan annesi icin bunlari söyledigini duymak nasip oldu bize!!!
Mehmet sonunda aradı Musa’yı…Musa ne güzel konuştu Mehmet ile …Mehmet’te ne kadar mutlu oldu öyle…Haydi hayırlısı….
Musa'nin Mehmet'le konusmasini cok icten buldum.
Mehmet'ede masallah, aski icin iyi cesaret buldu.
Hadi hayirlisi dedik, hayirli oldu.
Fragmanda giyinmis takimlarini, arabadan cikarken gördük.
Son ve dokunaklı sahneye gelirsek….Bu sahneyi diğer sahnelerden daha çok izlemek isterdim evet...Zeynep’e gelen çiçekler yani Musa’dan ve de mektup gerçekten duygusaldı…Musa o kadar güzel ve duygusal bir mektup yazmıştı ki…Okurken kendimden geçtim…Musa özür dilemişti mektubunda……Merak ediyorum acaba Zeynep bu mektuptan sonra ne yapacak…?Fikirleri değişecek mi?Musa’ya karşı bir yakınlaşma olacak mı?(Fragmanda olacakmış gibi me geliyor ...)
Gercekten son sahne en özelleriydi!
3 kere izledim simdiye kadar, net'den izleyip durdum.
Ama hala su Musa'nin yazdigi mektupu detayli yazamadim.
Simdi bir daha izleyip yazicam.
Hayran oldum mektupa!
Ohh ama zevk aldim yahuuu sunlari yazarken!
Iyice döktüm icimi yeniden!
Zaten sessizlik var sayfada.
Biraz canlaninnnn!
Herkese iyi günler, sevgiler!
bitanem_61 30-10-07, 12:51 Durup durup aynı şeyi söylüyorum ama dizi gayet mutlu devam ediyor küçük kırgınlıkların dışında bu da hiçbir dizide hayra alamet değildir yakında bolca ağlarız ayşenin bu kadar sessiz kenara çekileceğini sanmam musa bir milletvekili olabilir ama ayşenin elinde gazeteci olduğu bir gerçek var onlar isterseler yükseltirler isterseler batırırlar
Selamlarr daha bi iki gün önce özeti okumıycağımı söylemiştim ama özeti ekleyen ben oldum ne komediyim yaa:img-hyste Buyrun 8. bölüm özetimizin linkii...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5211548#post5211548
Valla dayanamıycam okuycam herhaldee offf!...Başlığı bile yettii:icon_whis
arkadaşlar bu bölümde 29 ekim kutlandı ama dizinin ilk bölümlerinde ayşe gazateci arkadslarıyla konusurken haftaya musayla 29 ekimde birlikte geçiricez dediama aradan haftalar geçti ve 29 ekimi şimdi birlikte geçirdiler
bitanem_61 30-10-07, 13:52 arkadaşlar bu bölümde 29 ekim kutlandı ama dizinin ilk bölümlerinde ayşe gazateci arkadslarıyla konusurken haftaya musayla 29 ekimde birlikte geçiricez dediama aradan haftalar geçti ve 29 ekimi şimdi birlikte geçirdiler
Sen bu bayramı hatırlatınca benimde aklıma geçen bayram geldi ben mi kaçırdım ki zannetmiyorum bir yerlerde ramazan olmalıydı emine anne torununun geliçeğinden bahsediyordu
Selamlarr daha bi iki gün önce özeti okumıycağımı söylemiştim ama özeti ekleyen ben oldum ne komediyim yaa:img-hyste Buyrun 8. bölüm özetimizin linkii...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5211548#post5211548
Valla dayanamıycam okuycam herhaldee offf!...Başlığı bile yettii:icon_whis
çok şekersin valla
ayne güzel bir bölüm bekliyor bizi musa&zeynep kızları yüzünden bir araya
geliyor:bella:bella
oooooh canımada deysin musa ibrahimler agır bir konusma yapcak :bella
varya bence musa zeynep aşklarını nene syesinde anlayacak gibime geliyorrr
zeynep zaten içten içe aşık ama öfkesinden anlayamıyor
musa da aşk ama zeynebe çektirdiği acılardan dolayı kendi hislerini bastırmış ama zamanla gün yüzüzne çıkacak
Sen bu bayramı hatırlatınca benimde aklıma geçen bayram geldi ben mi kaçırdım ki zannetmiyorum bir yerlerde ramazan olmalıydı emine anne torununun geliçeğinden bahsediyordu
aynen musa bir gün oruç turmuştu ayse vurulmadan önce vurulduktan sonra herşey atlandı:P
bitanem_61 30-10-07, 13:57 ibrahim sonunda annesinin yüreğine indirecek emine annenin rahatsızlığı ibrahimin yüzünden olsa gerek ibrahimin zeyneple olan sorunu bir ortaya çıksa artık abisini bırakmış diye bu kadar kin olmaz
musayla zeynepin arası düzeliyor gibi bu işe en çok gonca sevinenecek o belki özlediği aile ortamına kavuşur
ayşenin beklemediği süpriz nedir acaba musanın kendisini terk edebileceğine alıştırmıştı kendini (yani öyle söylüyor)baska ne olabilir acep:icon_whis
bitanem_61 30-10-07, 14:00 aynen musa bir gün oruç turmuştu ayse vurulmadan önce vurulduktan sonra herşey atlandı:P
Bu kadarda balık hafızalı olunmazki yazdıkları senaryoyu hiçmi kotürol etmezler hiç dikkatlerini çekmiyormu bu kadar açık bir şey unutulurmu bur dan senaristlere pes dersem kabalık olmaz umarım
yüzlük meselesi bence kesin musayla ayrıldıklarında zeynepten intikamam alıcak çünkü şöyle düsünecek :
zeynep gemeden once musa beni seviyodu ama zeynep gelince hersey değişt
Bu kadarda balık hafızalı olunmazki yazdıkları senaryoyu hiçmi kotürol etmezler hiç dikkatlerini çekmiyormu bu kadar açık bir şey unutulurmu bur dan senaristlere pes dersem kabalık olmaz umarım
hiçte bile kabalık olmaz çünkü mantık dışı yazıyorlar
nuray'ciğim kız özet için cok sagol:good:
aman bu ayşenın süprizi hamile olmasın sakin yaaaaa:img-pilot:blink:
bitanem_61 30-10-07, 14:52 Ne hamilelikmi :img-fie::img-fie::img-fie: olamaz ayşe kariyer yapmak isteyen biriydi emine annenin kendisini sevmemesinden bahsediyordu musaya ayşe musada seviuor senide bi de torun olunca daha çok sever demişti ayşe hiç sıcak bakmamıştı şimdi böyle bir şey çıkarmasınlar başımıza :img-beee::img-beee: vallahi küserim
merveilleux 30-10-07, 16:17 Herkese merhabalar
Sevgili ggnibsk ne kadar okumiycam dediysende yine dayanamayip okumussun:img-wink: Özet icin tesekkürler.
Ben kendimce yorumlayim...
8. Bölümün Özeti
Musa’nın Zeynep’e gönderdiği sürpriz mektup, her ne kadar fark ettirmemeye çalışsa da Zeynep’i derinden etkilemiştir.
Ehh yani ben bile etkilendiysem artik Zeynep'in etkilenmesi cok normal!
Öyle bir mektuptan sonra kim etkilenmez!
Yahu mektuptan yazilanlari bir türlü kelime kelimesine cikaramadim?
Hatirlayan var mi?:img-blush
Hem Zeynep'in etkilendigini, mektupu okuduktan sonra kisa bir an icin olsada takindigi tesebüssümden görebilirsiniz!
Musa ile Ayşe ise ciddi ciddi ayrılığın eşiğine gelmişlerdir.
Ayse'nin yaptigindan sonra cok normal!
Hos zaten benim icin sorun degillll:img-icecr
Ayşe, çok gergin, Musa ise ilişkisinden çok kızına yönlenmiş durumdadır.
Aman gerginlikten baska takindigi hava yok ki zaten dizi basladigindan beri:img-pilot
Musa'cim sende isine bak, kizin daha önemlii!!
Hiçbir işte dikiş tutturamayan Mehmet, sonunda çareyi Musa Bayri’yi aramakta bulur. Musa, Mehmet’le hiç beklemediği şekilde yakından ilgilenir ve Süreyya ile beraber onları evine davet eder.
Ya iste en cok Süreyya icin sevinirim sonunda evlenebilecek kizcagiz!
Neyse umarim Mehmet düzgünce isini yapar!
Onun calismasi iyi oldu, artik Zeynep'e bir sürü haber götürür hep:img-icecr
İbrahim ile Zeynep arasındaki soğuk savaş sürmektedir. İbrahim her fırsatta Zeynep’i bozmakta, Zeynep ise soğuk kanlı davranıp kibarlığını bozmamaya çalışmaktadır.
Su soguk savasin sebebini bir ögrensek öyle bir rahatliycam ki!
Uyuz Ibrahim yine mi Zeynep'i rahatsiz ediyor!
Zeynep soguk kanli davranarak, agzinin payini veriyor zaten afferim:img-cool2
Musa için artık hayatındaki tek önemli şey kızıdır. Kızının kendisini benimsemesi için Gonca’ya her geçen gün daha fazla yaklaşmaya çalışan Musa, bu sayede Zeynep’le de yakınlaşmaya başlamıştır.
Musa'nin Gonca ile gecirecegi zamanlari iple cekiyorum!
Baba-kiz iliskisini nasil düzelteceklerini, nasil yakinlasacaklarini cok merak ediyorum. Musa'yi takdir ediyorum, cünkü elinden geleninin en iyisini yapmaya calisiyor! Bu sayede Zeynep'lede yakinlasicak olmalarina ise cok sevindim, fragman gösteriyor zaten nasil bir manzara ile karsilasacagimizi!!
Emine, İbrahim ile Zehra’nın arasındaki gerginliğe artık bir son vermek istemektedir.İbrahim’in tavırlarına dayanamayan Emine, oğluna rest çeker.
Zavalli kadincagiz, bu yastan sonra oglu'nun arkasani toplarlamaya calisiyor.
Yazik ya, bir ana yüregine neler yasattiriyor pis Ibrahim:icon_sorr
Fenalasma nedenide Ibrahim sanirim, eminim artik!
Musa ise artık İbrahim’le sert bir konuşma yapmaya karar verir.
Zamani geldide geciyor aslinda!
Musa veriversin agzinin payiniiii!
Ayşe’nin hayatıyla ilgili kafasında kurduğu dengeler bir anda alt üst olmuştur. Ne yapacağını bilemez bir halde olan Ayşe, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve bu sürpriz Musa ile Ayşe’nin dönüm noktaları olacaktır.
Ayse'nin hayati alt üst olmus felen umrumda degil aslinda!
Tamam onada aciyorum, belki gercekten seviyordur Musa'yi.
Ama seviyorsada adam gibi sevsin!
medsul arkadasimiz bu süprizin hamilelik olabilecegini söylemis.
Benimde aklima bu geldi:icon_sorr
Baska ne süpriz Musa'yida ilgilendirip, hayatinin dönüm noktasi yapsin ki!
Allah allah!
Su süpriz meraklandirdi beni!
Herkese sevgiler
Sevgili Merve,seninle aynı şeyleri düşünmemiz ve uzun detaylı yorum yazmamız ne kadar güzel bir şey…Fakat ben birkaç gün sonra yazabiliyorum…
Bakalım İbrahim’in geçmişteki sırrı ne zaman ortaya çıkacak..?Eğer düşündüğümüz gibi durum varsa o zaman bende İbrahim’e sakladığım sözü söylerim…İlk bölümde ne kadar temiz yüzlü bir adam gibiydi…
Musa sanırım bu hafta öğreniyor hem özette hem de fragmanda belli oluyor…Umarım bu konuşmadan ders alır İbrahim…Emine annemi bile hastalanıyor bu bölümde…O sahneyi nasıl izlerim diye düşünüyorum….Ben sağlığına bir şey olmasın hep mutfakta olsun diyorum Emine anne..
Ömer’e gelince umarım değişmez..Gerçekten bu devirde Ömer gibi akıllı,sakin bir çocuk yoktur…Babası ile her konuşması hoşuma gidiyor…Fakat çok asosyal geçen hafta sadece arkadaşlar ile görebildik…Sürekli evde…Biraz daha aktifleşmesi lazım…
Nineye gelince…Ölmesini asla istemem…İyileşmesini ve pazarda baharat satmasını isterim..Yaşından dolayı korkuyorum…Diziye ayrı bir renk katıyor….Bende bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum….(Gümüş dizisinde mi oynamış keşke orada da görseydim.)
Şöförün değişeceğini hiç sanmıyorum çünkü o Musa için bir ajan olarak çalışıyor …Gonca’nın yanlışını gördü mü hemen Musa’ya haber verecek belli…
Emine anne için ne güzel şeyler söylemişin..Evet Emine anne oğlum da ,oğlum diyenlerden değil…Gelinlerini oğullarından daha çok seviyor…
O meşhur yola gelince…Evet daha öncede Gonca ile yürümüştü o yolda…Gonca Ali’den söz ediyordu annesine….O adam sana aşık diyordu…Gerçekten o yol bile diziye ayrı bir hava katıyor….Hele manzarası…
Evet 06 Ankara plakasına hemen gözüm takıldı ve notlarıma ekledim…Ankara’da çekim yapmasalar da plakanın 06 ve Ankara manzaralarının olması bize Musa’nın Ankara’da olduğunu hissetirdi….
Musa ve Ayşe’ye gelince zaten bu hafta araya mesafe girecek …Musa kısa süreliğine ayrılmak isteyecek..Ayşe asla peşini bırakmaz ama …İçime doğuyor…Eninde sonunda kendini Musa’ya affettirir….
Mavi gözlü kıza gelince…Tamam öldürelim ama önce okuluna gitmek lazım…Öldürmek yerine saçını başını yolsak daha iyi…Gonca’ya da destek veririz bu halde….
Gonca ve Zeynep arasında geçenlere gelince…Ben geçen bölümdeki güzel sahnelerin her bölümde yer almasını isterim…Gonca ve annesi daha çok birbirine sarılsın…Hasret gidersinler…Ama asla kavga etmesinler…Kavga etseler bile Gonca’nın siniri en fazla üç gün sürüyor ve barışıyorlar…Gonca gibi kin tutmayan insanları çok seviyorum..
Mehmet’e gelince hem özette hem de fragmanda işi kapmış gibi görüyordu…Musa evine bile çağırmış ne güzel…Umarım bir an önce evlenip muradına erer…
Musa’nın mektubuna gelince…Zeynep için çok şeyi değiştireceğinden eminim…Zeynep Musa’ya yaklaşacaktır…Fragmanda ki gibi…Zeynep,Musa ve Gonca bir arada…Zeynep’in yüz ifadesi…Musa’ya karşı bir şeyler olabileceğini hissettirdi…
Bu haftaki özete gelince öyle güzel özet yazmışlar ki…Daha diziyi izlemeden sahneler gözümün önünde canlandı…Musa’nın sürekli Zeynep ile olmak istemesi özellik ile…
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler…
nuray'ciğim kız özet için cok sagol:good:
aman bu ayşenın süprizi hamile olmasın sakin yaaaaa:img-pilot:blink:
Öncelikle rica ederim arkadaşlarr:)
Ve sonra da Hümeyracım naptın sen yaa??? Nerden düşürdün aklımıza bunu!...Ama hakikaten özetin o kısmını,bi de senin bu fikrinle okuyunca her şey daha bi yerine oturuyo yanii off...
Üstelik işin kötüsü "Ayşe için de sürpriz olur" dediğine göre özet,Ayşe'nin hamile olduğuna dair yalan söyleme ihtimali de yok,hepsi gerçek ne yazık kiii!...(Hatta "Hepsi gerçek" diye bi program vardı zamanında en az ordaki şeyler kadar gerçek ve korkunççç....:img-cool2)
Ayhh sinirlendimm yaa!...Neyse belki de bu değildir ben biraz daha düşüniyim bu konuyu!...Belki daa farklı bi sürpriz bulabilirizz:icon_whis
Bu arada Müge ve Merve yorumlarınız zevkle okuyorumm:)Süpersinizz:)
Öncelikle rica ederim arkadaşlarr:)
Ve sonra da Hümeyracım naptın sen yaa??? Nerden düşürdün aklımıza bunu!...Ama hakikaten özetin o kısmını,bi de senin bu fikrinle okuyunca her şey daha bi yerine oturuyo yanii off...
Üstelik işin kötüsü "Ayşe için de sürpriz olur" dediğine göre özet,Ayşe'nin hamile olduğuna dair yalan söyleme ihtimali de yok,hepsi gerçek ne yazık kiii!...(Hatta "Hepsi gerçek" diye bi program vardı zamanında en az ordaki şeyler kadar gerçek ve korkunççç....:img-cool2)
Ayhh sinirlendimm yaa!...Neyse belki de bu değildir ben biraz daha düşüniyim bu konuyu!...Belki daa farklı bi sürpriz bulabilirizz:icon_whis
Bu arada Müge ve Merve yorumlarınız zevkle okuyorumm:)Süpersinizz:)
nuray kız alemsin vallaa:img-grin2 inşallah hamilelikle ilgili birşey degildir:icon_sorr ama ilk okuyunca aklıma bu geldi:img-grin2
gerci bu bölümde ayşe için süpriz yüzüğü geri almasıdır:img-yes:
Ayşe’nin hayatıyla ilgili kafasında kurduğu dengeler bir anda alt üst olmuştur. Ne yapacağını bilemez bir halde olan Ayşe, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve bu sürpriz Musa ile Ayşe’nin dönüm noktaları olacaktır.
ay yokyaa kesin hamile bu:icon_sorr
dengelre bozuldu diyor baksana
merveilleux 30-10-07, 22:12 Herkese iyi aksamlar:img-wink:
Sevgili Müge canim benim msjlarimda hemen gelmez, bir kac gün sürer malum okul vs. ama eklenirsede iste böylece uzun eklerimm:img-blush
Daha keyfi cikiyor böyle dimi ama?
Sende özet'i uzuncana yorumlamissin, gercektende düsüncelerimizin ayni olmasi cok güzel!:img-in_lo
Su Ayse ve süpriz meselesine dahada derinden deginmek istiyorum!
Su hamilelik meselesi yani?
Simdi biz süpriz deyince ilk bunu düsünüyoruz baska birsey aklimiza gelmiyor.
Ama bu Ayse icin bir süpriz olmaz ki?
Hayat'inin en berbat haberi olur kizcagiz icin bu durum?
Nede olsa bebek plani yaptigini sanmiyorum, Emine ana ne zaman konuyu acsa nasil tepkili davraniyordu?
Hani diyorum bu acaba Özet'in bize oynadigi bir oyun olamaz mi:icon_whis
Hem zaten Ayse hamile olsa bile, sanirim aldirtmak ister bebegi.
Musa ile yine karsi karsiya gelirler.
Ben Musa ve Ayse'nin yeniden barisacagina eminim, belkide bu Musa'nin Ayse'yi bebek icin ikna etmesiyle olur?
Yani su süpriz beni delirtcek, bir cok ihtimal getirmeye calisiyorum aklima ama en cok su hamilelik mevzuyu yatiyor!
Benim bu bölüm dört gözle bekledigim sahneler, yani ne deniyor bu bölüm ,,in,,
Ibrahim'in Musa'dan afiyetle yiyecegi FIRCA:img-pilot
Gonca-Zeynep-Musa'nin sevimli aile tablosu!:img-pilot
Ayse'nin ayrilik Depresyo'nuna girmis olmasi:img-pilot
Hepinize iyi geceler.
ggnibsgk canim begenmene sevindim.
Ne güzel ortam yaratiyoruz iste!
Ya bu arada adini ögrenebilirmiyim, nickini yazmak icin hep msjlarini aramak zorunda kaliyorummm:img-blush
nuray kız alemsin vallaa:img-grin2 inşallah hamilelikle ilgili birşey degildir:icon_sorr ama ilk okuyunca aklıma bu geldi:img-grin2
gerci bu bölümde ayşe için süpriz yüzüğü geri almasıdır:img-yes:
ay yokyaa kesin hamile bu:icon_sorr
dengelre bozuldu diyor baksana
Ehee doğruu diyosunn vallaa!...Ama dengeler bozulduyu galiba Musa onu terkettiği için söylüyo özet yaa!...Yani umarım öyledirr...
Şimdi biraz da olumlu bakmaya çalışırsak bu özete,o zaman da senin dediğin gibi Ayşe'yi bekleyen sürpriz yüzüğü geri alması olabilirr...Musa ile Ayşe'nin dönüm noktası da,olsa olsaa evliliğe giden ilişkilerinde ayrılık noktasına gelmeleridir(ayy çok ciddiyim yinee) Ama tabii özet bunu niye bu kadar gizemli söylesinn??..İşte onu bilmiyorumm???:img-hyste Anca bu kadar kurtarılıyo ehuehue:)
Benim çıkmam lazım görüşürüzbye
Merve'cim benim adım Nuray canım:)
Senin dört gözle beklediğin sahneleri valla ben de dört gözle bekliyorum..Gerçekten müthiş olucakk!...Zaten eğer doğruysa özetteki tahminimiz büyük fırtınalar kopucak yanii..Son mutlu dakikalarımız olabilir!...Tadını çıkara çıkara izlemek istiyorum...Özellikle Gonca-Zeynep ve Musa'nın sevimli aile tablosunuu Ahh ahhh!...İnşallah uzun tutmuşlardır o sahneyii:)
Bu arada Musa İbrahim'e ne diycek merak ediyorum yaa!...Geçen sefer de baya sert çıkmıştı Musa ama,güya çok korktuğu abisini sallamamıştı pek İbrahim!...Umarım bu sefer haddini bildirir Musa!...Bir de işyerinde Zeynep'e kötü davrandığı için de bi zılgıt yemesini istiyorum abisinden yaaa süperr olurrr:happy0064 ehuehue...
Hoşçakalınbye
Merve'cim benim adım Nuray canım:)
Senin dört gözle beklediğin sahneleri valla ben de dört gözle bekliyorum..Gerçekten müthiş olucakk!...Zaten eğer doğruysa özetteki tahminimiz büyük fırtınalar kopucak yanii..Son mutlu dakikalarımız olabilir!...Tadını çıkara çıkara izlemek istiyorum...Özellikle Gonca-Zeynep ve Musa'nın sevimli aile tablosunuu Ahh ahhh!...İnşallah uzun tutmuşlardır o sahneyii:)
Bu arada Musa İbrahim'e ne diycek merak ediyorum yaa!...Geçen sefer de baya sert çıkmıştı Musa ama,güya çok korktuğu abisini sallamamıştı pek İbrahim!...Umarım bu sefer haddini bildirir Musa!...Bir de işyerinde Zeynep'e kötü davrandığı için de bi zılgıt yemesini istiyorum abisinden yaaa süperr olurrr:happy0064 ehuehue...
Hoşçakalınbye
valla nuray bende bu sahneleri tabiki dört gözle bekliyorum:img-wink:
aslında bu mutlu aile tablosunu yeterince izledikten sonra tabii
tam bu esnada alinin cıka gelmesini bekliyorum
mutlu aile tablosundan sonra birazcıktaa musanın zeynepi kıskanması
hiçte fena olmaz
aslında düşünüyorumda ayşenin hamile olması erken bee şimdi böyle birşey olursa musa sevinir bu işe:img-yes:sonucta daha zeynepe olan sevgisinin farkında degilki:icon_whis
ne bileyim gelende tam esas adam esas kızla tam birlikte olmaya başlarken birden eski sevgili hamile oldugu cıkar:img-yes:
tabi bilemiyorum belkide sadece musanın ayrılmak istemeside olabilir
özet gelmiş ve fragman içinde teşekkürler scog daha öncede yazmıştım sayende burdan izleyebiliyorum.tv lerin saçma sapan reklamlarını izlemek zorunda bırakmıyorsun beni.
özetten anlaşılacağı üzere zeynep le musa yakınlaşıyor oh oh cok güzel.hemen eski günlerine dönmezler ama buda bir helişme değilmi.
musa mehmetide yanına almış özel şöförü olarak.yardım etmiş cok güzel
ibrahimn efendi anasının yüreğine indiriyor galiba fragmandanda anşlaşılacağı üzere kadın fenalık geçiriyor.zeynep le aralarında ne mesele gercekten merak ediyorum.zeynep ne zaman patlayacak ibrahime kibarlık o adama sökmezki odun kafalının teki.musa da bir güzel haşlasa artık ibrahimi
ayşe bir süprizle karşılaşacak diye yazmakta özette.ne olur hamile filan olmasın dayanamam.senaristlerin sıkıştıkları noktada karakterleri hamile bırakmaları hiç hoşuma gitmiyor inşallah yanılırım ve ayşe hamile olmaz.yoksa kaprislerini çekemem dizide
bitanem_61 31-10-07, 11:23 Ayşe kurşunlandığı zaman ölümden döndü kan kaybı falan her neyse hamile olsa ortaya çıkmazmıydı yani yapılan testlerde anlaşılırdı
kendime umut ışığı buldum ayşe hamile değildir
Ne yapacağını bilemez bir halde olan Ayşe, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve bu sürpriz Musa ile Ayşe’nin dönüm noktaları olacaktır.
bence ayse musayla ankarada oyle ufak bir kavga ettini sandı ama oyle olmadı bence aysenin beklemediği sürpiz musanın ayseye yüzlüğünü göndermesi olucak çünkü musa zeyneple tam yakınlastığında ipler kopacak ve musa yine ayseyi sececek mesela ayse intihar edecek ondan sonra musa zeynebi sevdini anlayacak ama ayseye gitmek zorunda kalıcak:img-yes::img-yes::img-yes:
arkadaşlar sesli frangman cıktımı?
bitanem_61 31-10-07, 12:21 lety_ayse ayşe intihar edecek bir karakter değilki güçlü görünen biri kendi çaresizliğini kimselerin bilmesini istemez o yüzden intihar zannetmem ama senaristlerede güvenilmez
bitanem_61
biliyorum ama genelde hep öyle oluyor bende ondan yazdım birde musa benim için intihar ettmiş o güçlü kadın diye kollarına kosar bilmiyorum
bu arada bana ayse derseniz sevinirim ama cadı ayseyle karıstırılmayalım:D:D:D
Ayşe kurşunlandığı zaman ölümden döndü kan kaybı falan her neyse hamile olsa ortaya çıkmazmıydı yani yapılan testlerde anlaşılırdı
evet aslında olabilir:img-yes:yok yok hamile felan olmaz sanmiyorum belkide bu musanın ayrılmak istemesidir sonucta musa içinde dönüp noktası sayılır
nede olsa bir bakan böyle ayrılık haberleri onuda kötü etkileer:img-yes:
gerci ben ayşeden böyle kolay kurtulamiyacağimiza eminim
barişmanın bir yolu bulunur
Merve’cim sorun değil…Yeter ki “Annem” forumunu ihmal etmede..:img-wink:
Ayşe’nin hamile mi?, değil mi?Düşüncelerime gelince…Nuray’cım eğer Ayşe hamileyim derse sen böyle bir sahneyi daha önce nerde izlediğini hatırladın mı?Sarı çiyan filan …:) Şimdi aynı şeyi Ayşe Musa’ya derse bende pes derim…Bütün dizilerde zaten bu hamilelik konusu var…Sevdiği adamı kaybetmemek için söylenen en basit yalanlardan bir tanesi…Sonra ne oluyor hamile olmadığı anlaşılıyor ve maalesef yalanı söyleyen kişi diziden sessiz sedasız ayrılıyor…Ayşe’nin gideceği biraz zor….Umarım hamileyim yalanlarına Ayşe’de ortak olmaz….
Merve’cim beklediğin sahnelere bende katılmak istiyorum….Özellikle İbrahim’in yüzünü görmek için can atıyorum…Zeynep,Musa ve de Gonca’nın gerçek bir aile olması…Zeynep’in yüzündeki ifade…Tabi Ayşe’nin bu durumdaki kıskançlık krizleri…Artı Eymen ve Gonca sahneleri….Artının artısı Ömer’in arkadaşları ile birlikte olması..(Çok istiyorum Ömer’in arkadaşları ile olmasını..)..En önemli diğer şeyde….Ninenin iyi olduğuna dair bir haber…
Evet bu sahneleri izlemeği umut ediyorum efendim..:)
Edit:Nuray’cım teşekkür ediyorum beni şımartıyorsun….:)
Rica ederim Müge'cim hakediyosun sen:)Ne zorluklarla yazdığını ben biliyorum ehuehue:)
Bu arada Ayşe'nın hamileyim deme ihtimali tabii ki bana da çok kötü anıları anımsatıyoo....Forumcaakk "Yok artıkk!..." çekmiştik o sahnelerde,neyse ki çabuk toparladık ehuehue...Nasıl unutabilirim...Ama ne yazık ki annem dizisinde aynı şey söz konusu diil,:icon_sorr Bi kere Ayşe'nin yalan söyliyceğini zannetmiyorum...Böyle bişey olursa muhtemelen gerçek olucakk!...:icon_sorr Asıl kötü tarafı da bu iştee!...Ayhh!...
Bir de sürprizin Ayşe'nin intihar etmesine neden olması ihtimalinden bahsetmiş yine Ayşe:)(Merak etme canım karıştırmayızz:)) Bence de Ayşe güçlü biri olduğu için böyle bişey yapmaz...Ama senin bu yazdığın kafamda ampüllerin yanmasına neden olduu ehuehue:img-hyste Şöyle ki;
Bence Ayşe gerçekten hamile şu anda!...Ama bunu kendisi de farkında diil yaa!...Heh işte!...Şimdi Ayşe Musa'dan ayrılınca muhtemelen içkiye vurur...Yani tamam alkolik alkolik dolaşmaz ama en azından her zamankinden fazla içeceği kesin yanii(ki başladı zaten geçen bölüm ehuehue:)) İşte bu fazla içkiler yüzünden bihaber olduğu çocuğunu düşürür(Müge yine aynı yere geldim ben var bende bi sadizm ama çözemedim???)
İşte bu yüzden Musa Ayşe'nin yanında olmak zorunda kalır ama aynı zamanda da işler o kadar içinden çıkılmaz hale gelmemiş olurr!...:img-yes:
Son olarak da Hümeyra'cım ben de kesinlikle Musa'nın Zeynep'i kıskanmasını dört gözle bekliyorum...Hatta en çok beklediğim sahne bile diyebilirm aah ahhh!...:)
Sesli fragmanı çektim biraz sonra yayınlarım.Ayşe orada ben korkuyorum ben öyle anne olmak isteyen bir kadın değilim diyor.Yaa bunu hamile olduğunu yada ihtimali üzerine söylüyor yada Gonca için söylüyor.Ama Gonca için söylediğini zannetmiyorum.Özete bakarsak o zamana hamile olması büyük ihtimal...İşte o zaman bu dizimize yakışmadı derim...Yani sürekli bu tür konular işleniyor,klasik Türk film veya dizi melodramı........Yaaa konumu kalmadı,illa hamilelelik konusu mu işlenmeli....Zaten Zeyneple kopuklar ki,hamilelikle ayrılsınlar....Zeynep Ali'ye söylüyor,beni hayatının neresine koyuyor ki aramaya çesaret edemiyor da mektup yazıyor...Ama Ali'nin cevabıda güzel.İnsan hayatının neresinde duran birinin mektubundaki satırları ezbere bilir.Yani Zeynep te ezberlemiş..........Off olmadı bu hamilelik işi,konumu kamadı.Daha dün dedim inşallah saçmalamazlar diye......Bu arada Musa Zeyneple Goncaya mutlulukla bakıyor..Gonca'yla Eyme daha yakınlaşıyor.Gonca da Eymene sevdiğini söylüyor.....Musa İbrahimle konuşuyor.....Emine anne İbrahime postayı koyuyor...Hatırladıklarım...Gerisini biraz sonra izlersiniz......
merveilleux 31-10-07, 16:45 Merve'cim benim adım Nuray canım:)
Canim cok memnun oldum:img-blush
Senin dört gözle beklediğin sahneleri valla ben de dört gözle bekliyorum..Gonca-Zeynep ve Musa'nın sevimli aile tablosunuu Ahh ahhh!...İnşallah uzun tutmuşlardır o sahneyii:)
Bende öyle umuyorum.
Yani simdi Musa'nin Gonca ile sanirim Zeynep'e gelmelerini, Zeynep'in sofrayi kurmasini, yemeklerini yiyislerini, tabaklari toplayislarini, kahve&cay icislerini felen herseylerini göstersinler, bunlarin yaninda manali bakislar, hos sohbet'lerde eksik olmasin hani:img-in_lo:img-pilot
Bir de işyerinde Zeynep'e kötü davrandığı için de bi zılgıt yemesini istiyorum abisinden yaaa süperr olurrr:happy0064 ehuehue...
Musa Ibrahim'in Zeynep'e isyerinde neler yaptigini bilmiyor ki?!
Hele onlari bir ögrense, neler olur tahmin bile etmek istemiyorum Ibrahim uyuzu icin! Ama bu kolay kolay ortaya cikmaz! Cünkü Zeynep Ibrahim'in bu davranislarini, kolay kolay Musa'ya gidip, yetistirircesine söylemez!
O yüzden Musa'nin olanlari ögrenmesi, sadece bir mucize olurda, Ibrahim'i Zeynep'i yine ignelerken basarsa olur!:icon_whis
aslında bu mutlu aile tablosunu yeterince izledikten sonra tabii
tam bu esnada alinin cıka gelmesini bekliyorum
mutlu aile tablosundan sonra birazcıktaa musanın zeynepi kıskanması
hiçte fena olmaz
Sevgili medsul gercekten böyle olursa süper olur, Musa'nin Ali'yi kiskanmasi ah ah ah:img-in_lo
merveilleux 31-10-07, 16:49 senaristlerin sıkıştıkları noktada karakterleri hamile bırakmaları hiç hoşuma gitmiyor inşallah yanılırım ve ayşe hamile olmaz.yoksa kaprislerini çekemem dizide
Sevgili Lisa, dedigin cözümü bende hic sevmiyorum.
O yüzden Özet'den cikardigimiz tek ihtimal her ne kadar Ayse'nin hamile kalmasi olabilecegi olsada, ben bu ihtimale bir türlü inanmak istemiyorum.
Ama icimden bir ses, bunun bu kadar basit olacagini söylemiyor.
Senaristler bizim düsündügümüzden daha farkli bir süpriz yapicaklardir, insallah!
Ayşe kurşunlandığı zaman ölümden döndü kan kaybı falan her neyse hamile olsa ortaya çıkmazmıydı yani yapılan testlerde anlaşılırdı
bitanem_61, arkadasim gercekten cok akillica bir tahmin.
Düsündükce benim icinde bir umut isigi oldu cikti, senin fikrin.
Hamilelik durumu önceden ortaya cikmis olmalidir, haklisin.
Hhmm o zaman bu süpriz ne?
Acaba Ayse'nin vurulmasi ile ilgili olabilir mi???
Ne yapacağını bilemez bir halde olan Ayşe, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve bu sürpriz Musa ile Ayşe’nin dönüm noktaları olacaktır.
bence ayse musayla ankarada oyle ufak bir kavga ettini sandı ama oyle olmadı bence aysenin beklemediği sürpiz musanın ayseye yüzlüğünü göndermesi olucak çünkü musa zeyneple tam yakınlastığında ipler kopacak ve musa yine ayseyi sececek mesela ayse intihar edecek ondan sonra musa zeynebi sevdini anlayacak ama ayseye gitmek zorunda kalıcak:img-yes::img-yes::img-yes:
arkadaşlar sesli frangman cıktımı?
Sevgili ayse ah su dön dolaslar olmasa!
Musa'nin Zeynep'e olan ilgisinin canlandigini yavasca anlamasindan sonra, birseylerin gelismesi ile yine Ayse'ye dönücek olmasi:icon_sorr
Böyle olucagini umuyoruz ama bilemiyorum, sanki herseyin bizim tahmin edebilecegimiz kadar kolay gelisecegine inanmak istemiyorum gibi.
Intihar meselesine gelince sanmiyorum!
Ayse'nin böyle birsey yapicagi söz konusu bile olamaz benim icin.
Kendi canini düsünmeden, gazetelerin kendi hakkinda neler yazicagini, kariyer'inin yerle bir olucagini düsünür o hanim:icon_whis
Fragma'nin birde sesli'si mi var?
Yahu hic dikkat etmedim:img-pilot
lety_ayse ayşe intihar edecek bir karakter değilki güçlü görünen biri kendi çaresizliğini kimselerin bilmesini istemez o yüzden intihar zannetmem ama senaristlerede güvenilmez
Bende senin gibi düsündüm, Ayse dedigin gibi; caresizligini kimselerin bilmesini istemez. O yüzden intihar etmez diye düsünüyorum.
Ama senaristlerede güvenilmez, bakalim neler olucak?
evet aslında olabilir:img-yes:yok yok hamile felan olmaz sanmiyorum belkide bu musanın ayrılmak istemesidir sonucta musa içinde dönüp noktası sayılır
nede olsa bir bakan böyle ayrılık haberleri onuda kötü etkileer:img-yes:
gerci ben ayşeden böyle kolay kurtulamiyacağimiza eminim
barişmanın bir yolu bulunur
Musa'nin Ayse'den kolay kolay kurtulamacagi kesin!
Musa ve Ayse'nin ayrilik haberi Ayse istese Basin'da yer almaz bile!
Hatirlarsaniz basta Musa'nin kizini bilenlerin arasinda kendisi vardi, ama bunu haber etmemisti.
Simdi her ne kadar Musa'dan ayrilsada, bunu haber etmez, cünkü bu kendi konumunuda sarsar diye düsünüyorum...
Merve’cim sorun değil…Yeter ki “Annem” forumunu ihmal etmede..:img-wink:
Müge'cigim forumu cok sevdim, diziyi nasil sevdiysem:img-blush
O yüzden kolay kolay ihmal edicegimi düsünmüyorummm...
Ayşe’nin gideceği biraz zor….Umarım hamileyim yalanlarına Ayşe’de ortak olmaz….
Ay bu yalanlari hic kaldiramam:icon_sorr
Onca bölüm ayriliklar izlemeye, yalan dolan felen dayanam hani:sad53:
Ayse böyle bir yalan söyliycek kadar zayif bir karakter mi?
Bilemiyorummmm??
Hepinize iyi yorumlar, hayirli aksamlar!
yagmurkusagı 31-10-07, 16:51 sesli fragmanı çeken varsa bana gönderebilir mi
teşekkürler
merveilleux 31-10-07, 16:54 Sesli fragmanı çektim biraz sonra yayınlarım.Ayşe orada ben korkuyorum ben öyle anne olmak isteyen bir kadın değilim diyor.Yaa bunu hamile olduğunu yada ihtimali üzerine söylüyor yada Gonca için söylüyor.Ama Gonca için söylediğini zannetmiyorum.Özete bakarsak o zamana hamile olması büyük ihtimal...İşte o zaman bu dizimize yakışmadı derim...Yani sürekli bu tü konular işleniyor,klasik Türk film veya dizi melodramı........Yaaa konumu kalmadı illa hamilelelik konusu mu işlenmeli....Zaten Zeyneple kopuklar ki hamilelikle ayrılsınlar....Zeynep Aliye söylüyor,Ben onun hayatının neresine koyuyor ki aramaya çesaret edemiyor...Ama Alinin cevabıda güzel.İnsan hayatının neresinde duran birinin mektubundaki satırları ezbere bilir.Yani Zeynep te ezberlemiş..........Off olmadı bu hamilelik işi,konumu kamadı.Daha dün dedim inşallah saçmalamazlar diye......
Sevgili scog uzuncana yorumladiktan sonra arkadaslarin fikirlerin, simdi yazdigini gördüm tam cikarken!
Ah, ah hamilelik olabilir demek kiiii:sad53:
Sesli fragman geldi demek ki, eklemeni sabirsizlikla bekliyorum.
Bakalim neler olucak?
Ayse su anne isini belki baska birsey icin söylemis olamaz mi?
Yani illa, kendi hamile yada Gonca haricinde?
Baska birsey icinnnn:icon_sorr
Lütfen ya.
Dedigin gibi klasik birsey olmasin dizimiz.
Bak simdi cok üzüldüm.
Yinede senaristlere, özet'e, fragman'a güvenmeyerim, kendimizi avundurarim!:img-pilot
Annem Dizisi 8.Bölüm Sesli Fragmanı
Fragmanı diğer video sitesinden izlemek isteyenler sitenin videolar bölümüne veya bloğuma bakabilir.
Not:Bloğumu görmek isteyenler solda adımın olduğu yere tıklayabilirler.
Fragmandan hic bir fikrim yok ya!, Ne gordum ne ozeti okudum hic yani
ins super gelismeler olur!.
Ayselen baya kavga ederler ve su iliskilerine bir defa daha goz atarlar.
Gonca acabag napacak, annesinde mi kalacak yoksa babasinda kalmaya
devam mi edecek cok merak ediyorum
yagmurkusagı 31-10-07, 17:11 izledim ya bu ayşe bence hamile çünk ben öyle anne falan olacak bir kadın değilim idyor hastanede sanırım böyle bir şüphesi var
öncelikle frgaman için cok sagol scog emeğine saglık sayende hemen
izliyebiliyoruz:happy0064:good:
fragmanda söz edilen ayşenın annelikten kortugunu söylediği sahne
*ya hamile oldugunu anladi yada bundan şüpeleniyor
birde diyelimki bunu ögrendi sizce ayşe musadan ayrılmaktansa istemesede
hamle oldugunu kullanıp musa ile baraişir
*yada bir arkadaşi hamile kal bak ozaman musa senden asla ayrılmaz diye aklı veriyor
*yada goncadan söz ediyor musa ile iyi abşalmak istiyorsan goncayla iyi davran diye(gerci bunun olacağini hiç sanmam sonucta anne olması ile alakası yok)
*
bilemiyorum valla ama birşeyden eminim herne olursa olsun bu hamilenin
sonuclanmadan biter
belkide hamile oldugunu sanıyordur tamda musa ayrılmak istediğini söylüyecekten emin olmadan hamile oldugu söylüyor
ama tesler sonucunda hamile olmadıgını anlar ama bunu söyleyemez
sonra zaten bir şekilde orataya cıkar
aman neyse cok uzattım :icon_whis bekleyip görelim:img-pilot
fragmanda dikkatımı ceken şeyler var mesela
*zeynep mektup hakkında konuşurken musa beni hayatının neresinde görüyor dedi acaba ne düşünüyor
*birde frgamnın sonunda musa nasılda mutlu bir şelikde baktı
zeynep ve goncya sanki imreniyor böylesine içten mutlu bir aileye sahip olmaya
merveilleux 31-10-07, 20:18 Sesli fragmani detayli inceleyenler olmus.
Ah su Ayse yok mu?
Kafam en cok onun söylediklerinde karisiyor?!:icon_sorr
Sesli fragmani bugünlük birakiyorum, yarin yorumlarim.
Ondan önce kac gündür, cümlesi cümlesine bilmek istedigim mektupu cözdüm.
Yani cözdüm derken, kelime kelimesine yazmak istiyordum ya onu yaptim.
Kac kere ayni sahneyi izledim artik sonunda yanii:img-in_lo
Sizinlede su meshur mektupu paylasayim dedimm.
Sevgili Zeynep Egilmez, kizimin annesi, sira arkadasim, eski hayat arkadasim.
Yüregimin bir kösesinde hala en güvendigim insan olarak durdugunu bilmek istedim. Maluz kaldigin sorudan ötürü üzgünüm. Ne kadar incindigini biliyorum. Gonca'nin senin ve benim kizimiz oldugundan bir gün, bir an bile kusku duymadigimida bilmeni isterim. Ankara'da bulunmak zorunda olmasam,bunlari seninle yüz yüze konusmayi tercih ederdim,ama telefon etmeye bile cesaret edemedim. Sana yolladigim cicekleri, gecmisimiz ve kizimin gelecegi adina sana uzattigim bir el olarak kabul et. Bu mektupta benim eski esim oldugun icin, katlanmak zorunda kaldigin, bütün kirici, yipratici seyler icin bir özürdür.
:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo
bitanem_61 31-10-07, 20:57 sesli fragmandan sonra ayşenin hamile olma ihtimali olsa bile beni senaristlerin şaşırtmasını istiyorum ayrılmak üzere olan bir çiftin barışsın diye ortaya atılan bir çocukla barışmasını istemiyorum her zaman aynı şeyler oluyor amanın hiç haberim yoktu hamileymişim aslında doğurmazdım ama çocuğun babası cocukları çok seviyor ayrılıyoruzda bu bahaneyle barışırız zaten diğer kızının doğumunu ve bebekliğini görmedi benim etrafınmdan ayrılmaz yaşasın
ben böyle bir şey izlemek istemiyorum yeter şu dizilerde çocukları kullandıkları
ayşe gibi birine istemediği halde çocuk sahibi yapmak doğacak olan o bebeğe günahtır öyle bir anne istemezdim
Evet Nuray’cım valla öyle…
Aman Allah’ım sen neler söylüyorsun öyle Nuray…Ayşe hamile mi?Hayır olamaz….Olsa bir Musa’dan olamaz….Yani neden..?Niçin birbirlerini seven insanlar bir araya gelmişken birileri çıkıp hamileyim diyor…?Ve sevenleri mecbur arıyor….?Şimdi Ayşe’de Musa ve Zeynep’i arıyacak…Nuray sence Ayşe’yi ders alsın diye Serpil’in yanına göndersek mi?Yoksa ben müdahale edeceğim Ayşe hanıma…:)
Nuray valla Ayşe hakkında konuşmayalım daha fazla …:D Zeynep ve Musa’nın bir araya gelme sahnesi varken…
Merve’cim merak etme Ayşe konusunda elimizden geleni yapacağız…Ayşe kesinlikle Musa ve Zeynep’in arasına giremez….İşte o kadar…
Sevgili Medsul umarım söylediğin şeylerden “yada bir arkadaşi hamile kal bak ozaman musa senden asla ayrılmaz diye aklı veriyor” bu doğrudur…Yoksa diğer seçenekler çok tehlikeli…Bakalım yarın göreceğiz…
Ne olur hamile konusu Annem dizisine de konu olmasın…Lütfen....:icon_sorr
Gülşah&yeom-jan 31-10-07, 21:39 Scog sesli fragman için çok sağol izlememiştim henüz senin sayende izleyebildim :good: Yine çok güzel bir bölüm bekliyor bizi anlaşılan.Ama ben de sizin gibi Ayşe'nin hamile olduğunu düşündüm bir an ama belli olmaz izleyip göreceğiz :img-wink:
Annnem dizisi de Ayşe'yi hamile bırakmak gibi bir klişeyi kullanırsa artık ben izlemem. Umarım senarist böyle bir şey yapmaz.
ben öyle anlamadım. musa ile ilgili yaşadığı problerden dolayı musanı kızına dair söylediği bir seydi diye anladım. yoksa cok sacma bir sey olur. bu kadarınıda yapmaz senaristler canım.
hergecen gün süprizlerle doluyor dizi ve bu diziyi cok seviyorum.
bitanem_61 01-11-07, 09:54 Sesli fragmanda goncanın eymene seni seviyorum demesi zeynepin musanın mektubuyla ilgili aliyle dertleşmesi emine annenin oğluna kızması goncanın ben bunları isterken içinde annemim olamıycanı düşünmemiştim demesi bu bölümün çok güzel geçeçeğini gösteriyor da ben niye ayşenin hamileliğinde takıldım çıkamıyorum şu dizi başlasada ne olduğunu görsek
sonrada üzülürmüyüz sevinirmiyiz anlasak:bilmim:bilmim:bilmim
Merhaba Arkadaşlar
Sesli fragmanı bende şimdi izledim:img-yes: Scog arkadaşımıza çok teşekkürler.
işin açıkçası Ayşe'nin sözlerini duyupta eyvah bu şimdi hamile demiyen kimse yoktur sanırım, o sözleri duyunca ister istemez hamileliği geliyor insanın aklına inşallah böyle birşey olmaz umarım:img-yes:
Acaba Musa okula kızını görmeye gittikten sonra kızını alıp Zeynep'e mi gidiyor? Onları anne-kızı öyle sarmaş dolaş görünce inanılmaz mutlu ve özlem dolu. Evet o karede bir kişi eksik, yani Musa:img-yes:
Umarım adım adım gerçek sevgiyle, yalansız dolansız entrikasız bir mutlu aile olma yolunda giderler ve bizde bu aşamaları büyük bir keyifle izleriz:img-wink:
merhaba arkadaslar
yaa kaliteli güzel dizi de annem,konular bence biras hızlı ilerliyor sizcede öyle deilmi daha yeni basladı dizi bu sezon
kızın baabsıyla arası düzeldi iki bölüm sonra annesiyle baabsıda barıscak gibi geliyor bana fragmandan bunu hissettim o da olursa bu dizide olumsuz olan hiçöbişi kalmıcakki hızlı yurutuyolar bence
ayrıca goncanın oyunculuguda süper cok etkileyici hele o bakısları bitiriyo beni
merhaba arkadaslar
yaa kaliteli güzel dizi de annem,konular bence biras hızlı ilerliyor sizcede öyle deilmi daha yeni basladı dizi bu sezon
kızın baabsıyla arası düzeldi iki bölüm sonra annesiyle baabsıda barıscak gibi geliyor bana fragmandan bunu hissettim o da olursa bu dizide olumsuz olan hiçöbişi kalmıcakki hızlı yurutuyolar bence
ayrıca goncanın oyunculuguda süper cok etkileyici hele o bakısları bitiriyo beni
bırakalım barışsınlar daha mutlu olurlar bizde mutlu aile izleriz,neden mutsuz insanlar görelim ,başka sorunları olmazmı ilginç şeyler illaki olur.
ben vahide gördümü yerimden kalkmadan aylarca izlerim:happy0064
Selamlarr:)
Evettt dizimizin başlamasına çok az kaldııı:happy0064 Sonunda bu akşam izleyebilicez dizimiziii...Ohh yaww!...
Öncelikle scog sesli fragmanı eklediğin için çok teşekkürler!...Evett korktuğumuz başımıza geliyo galiba...Ayşe hamile gibi görünüyoo..Tabii Hümeyra'nın yazdığı ihtimaler de gerçekleşebilir umarım onlardan biri gerçekleirr yaa!...:good:
Yine de çok fazla ümitlenemiyorum nedense yaa!...Bu kadın kesin hamilee!...Dediğiniz gibi Musa tam ayrılacakken böyle bişey çıkması gerçekten çok klişe!...Ama açıkçası bunu senaristin sıkıştığında kullandığı bi yöntem olarak görmüyorum...İlk bölümden beri planladığı bişeydi bu bence!...Özellikle Musa'nın çocuk isteğinin bu kadar vurgulanmasında,Zeynep'in Musa'ya yaptığının ne kadar ağır olduğunun gözümüze sokulması kadar,Ayşe'yle böyle bir şey olursa kesinlikle ayrılmayacağının da ipuçları gibiydi!...
O yüzden ben böyle bir şeyi ilk bölümden beri bekliyorum...Düşündüğümden daha çabuk olucak galiba sadece o kadar!...Haa bunu ilk bölümden beri tahmin etmek senaristin başarısı mıdır değil midir tartışılır!!!! Ama konumuz bu değil!..:)
Konumuz ne bizim sahi???? :icon_whisHeh hatırladım...Ayşe'nin hamileliği ehuehue...Ben yine de Annem dizisinde bu konunun farklı işlenebileceğini düşünüyorum...Sizin de dediğiniz gibi Ayşe güçlü ve sert bi karakter yani öyle pek de duygusal diil!...Bu yüzden sizce çocuğu aldırmayı düşünebilir mi??? Açıkçası çok da ikileme düşünceğini sanmıyorum!!!...Tamam Musa'yı kaybeder ama Musa öğrenene kadar sorun çıkmazz!...Yani şu anda senaryonun gidebileceği en ilginç yön bu olur gibi????:)
bye
Bu yüzden sizce çocuğu aldırmayı düşünebilir mi???
Nuray’cım hiç sanmıyorum ben Ayşe’nin çocuğunu aldırmak istemesine…Aksine çok sevinecek…Musa ile barışmak için bir koz olarak kullanacak….Ah keşke hamile olmasa…Bu hamilelik her şeyi değiştirecek gibi…
Evet bu akşam dizimiz var yaşasın….Keyifle izleyeceğim….Bakalım nasıl bir bölüm sonu olacak…Tahminleri olan varsa yazabilir..Benim tahminim bu bölümün sonu Musa ve Zeynep’in yakınlaşmaları ….:happy0064
Herkese iyi seyirler….bye
Nuray’cım hiç sanmıyorum ben Ayşe’nin çocuğunu aldırmak istemesine…Aksine çok sevinecek…Musa ile barışmak için bir koz olarak kullanacak….Ah keşke hamile olmasa…Bu hamilelik her şeyi değiştirecek gibi…
Evet bu akşam dizimiz var yaşasın….Keyifle izleyeceğim….Bakalım nasıl bir bölüm sonu olacak…Tahminleri olan varsa yazabilir..Benim tahminim bu bölümün sonu Musa ve Zeynep’in yakınlaşmaları ….:happy0064
Herkese iyi seyirler….bye
Canım sen benim sorumu cevaplamışsın ben de senin sorunu cevaplıyım!..:)Öyylee!..Her şey karşılıklıı ehuehue...Şaka şaka:img-wink:
Müge'cim bölüm sonu nasıl olur demişsinn!...Valla bence kötü olucak hatta eğer özetçi hala akıllanmadıysa kesinlikle bölümün sonu Musa'nın Ayşe'nin hamile olduğunu(ya da sürpriz her neyse onu ;)) öğrendiği sahne olucakk!....Belki biraz daha uzatırlarsa Zeynep'in her şeyi öğrendiği sahne de olabilirr:) Ama bölümün sonu kötü olucak gibi ne yazık ki bencee:icon_sorr
Görüşürüzbye
önce nuray'ciğimin sordugu soruya cevap vermek istiyorum
aslında normal şartlarda (yani zeynep gonca hiç ortaya cıkmasaydi)
bence musaya bile söylemeden gider bebeği gizli gizli aldırır kardeşim
:img-grin2 nede olsa işi ve gücü herşeyeden üstün
ama şimdii bence musanın ondan ayrılmak istediğini ögrendiğnde
daha bunu kendiniyle bile asla karşilaştirmaya laik görmediği zeynep için oldugunu ögrenirse sırf musayı zeynepe birakmamak için bebeği dogurur:img-yes:
müge senin sorunu cevapliyacak olursak:img-grin2
bölüm sonu genelde frgamanın son sahnesi olur
belkide musa tam zeyneplerdn gider ayşe ile konuşmaya orda biter:img-yes:
herneolursa olsun cok merakli bir yerde biter
baris[a]rock 01-11-07, 20:41 ben dayanamam artık diziyi izlemeye eymen...
yalancı yarimde filize aşık bakarken...
şimdi goncayı öpüyor...
nasıl dayancam ben ya:(
görmeye dayanamazken..
şimdi filizden başkasına bakıyor:(:(
Canım sen benim sorumu cevaplamışsın ben de senin sorunu cevaplıyım!..:)Öyylee!..Her şey karşılıklıı ehuehue...Şaka şaka:img-wink:
Müge'cim bölüm sonu nasıl olur demişsinn!...Valla bence kötü olucak hatta eğer özetçi hala akıllanmadıysa kesinlikle bölümün sonu Musa'nın Ayşe'nin hamile olduğunu(ya da sürpriz her neyse onu ;)) öğrendiği sahne olucakk!....Belki biraz daha uzatırlarsa Zeynep'in her şeyi öğrendiği sahne de olabilirr:) Ama bölümün sonu kötü olucak gibi ne yazık ki bencee:icon_sorr
Görüşürüzbye
Teşekkür ederim canımın içi…:) Sen bana misafirliğe geldin ben sana misali :D
Sürprizi birazdan öğreneceğiz bakalım….Yani bu Ayşe bu hafta damgasını vuracak gibi…Sevenlerin arasına kara kedi girecek…Siyah çiyan… :)
müge senin sorunu cevapliyacak olursak:img-grin2
bölüm sonu genelde frgamanın son sahnesi olur
belkide musa tam zeyneplerdn gider ayşe ile konuşmaya orda biter:img-yes:
herneolursa olsun cok merakli bir yerde biter
Teşekkür ederim Medsul’cum…. İnşallah senin dediği gibi biter o zaman hepimiz burada mutluluktan havalara uçarız….Eğer Ayşe’nin haberi ile biterse o zaman yorumlarımız pekte iyi olmaz…Bakalım…Eyvah başladı…Herkese iyi seyirler….
bye
hayır yaaa hayırrrr:img-swoon:img-swoon:img-swoon
ayşe hamile galibaaa offf yaaa hayır kardeşim senaristler madem böyle bir senorya yazacaksınız hiçdegilse musa&zeynep sahneleri olsaydi nebileyim
musanın aşkini felan izlesekdik:img-wink:
işte güzel bir replikte alideb aslında üzülüyorum ali için
ama allah için güzel bir sözdü:good:
katılıyorıum yanii:img-grin2:img-grin2
bu bölüm en cok sevindiğim :good: musa&zeynep hakkında gecmişlerine dair
bilgi almamız işte musanın zeynep yüzünden okulda kalması
hattaa okuldan ayrılmak istemesi ama zeynepten ayrılmaktan korktugu için devam etmesi,zeynepi uzun zaman araması cok gzel cok beyendim:happy0064
Ayşe hamileyse,bu çocuğu doğurur ve çocuğa bakamaz.Musa alır çocuğu Zeynepe getirir.Zeynep herzamanki iyi niyeti ve şefkatiyle bu çocuğa annelik bile yapar.Yok artık!
ya kızlarr ayse test yapcak sizce ne cıkarr hamile olmasın yaaa araya pürüz sokacaklarsa böyle kalıcı bşi pürüz sokmasınalrr offf:sad53::sad53::sad53: ya bi de ysede nenenin uyudugu sahnede yüreğim agzıma geldı resmen n esahneydi o yaa musanın kardesine gıcık oluyorum adama bakk hem suclu hem güçlü olmaz bu kadarr yazık iki kuzen aynı kaderi paylascakalrr bi de goncanın babane demesi cok hosuma gitti yavas yavas alısıyo:img-yes::img-yes::img-yes:
ya ayse hamile midir :icon_whis:icon_whis
cevaplarınısı beklıom:icon_whis
Ayşe yaa hamileyse ne olacak o zaman..... Musa ve Zeynep ne güzel araları düzelmeye başlamıştı. Musa goncayı cok sıkıyor, çok soru soruyor kahvaltıda hesap sorar gibi konuşmaları tam otoriter bi baba gibiydi. Musa psikoloji kitapları almış çok hoşuma gitti o sahnesi. İbrahime iyice gıcık oldum bakarmısın adama işin başına geçince kendine güveni gelmiş önce karısınından vazgeçiyor adam. Neyse reklam bitti dizi başlıyor..
zaahra&zeynep ikisi ne kadarda farklı
aslında ben zehranında tepkisinin zeynepın verdiği tepki gibi olacak sanıyordum
yani zehra boşanmak istiyecek ibrahımde istemesede evliliğini bozmayacak
felan işte ama şimdi sanki suclu zehra miş gibi ibrahımın tavır alması felan cok sinir bozucu
buarada kesin ibrahım zeynepe aşikti sanki musaya sende zeynepe
aynısını yaptın derken kızgın bir ifade vardi
Ayşe yaa hamileyse ne olacak o zaman..... Musa ve Zeynep ne güzel araları düzelmeye başlamıştı. Musa goncayı cok sıkıyor, çok soru soruyor kahvaltıda hesap sorar gibi konuşmaları tam otoriter bi baba gibiydi. Musa psikoloji kitapları almış çok hoşuma gitti o sahnesi. İbrahime iyice gıcık oldum bakarmısın adama işin başına geçince kendine güveni gelmiş önce karısınından vazgeçiyor adam. Neyse reklam bitti dizi başlıyor..
bir söz vardir bilmem bilirmisiniz
parayı bulan adam ilk önce karısını daha sonra arabasını değiştirirderler:img-pilot
hayırrr hayırrrrr olamaz allah aşkina yapmayın senaritler bize bunu
ayşe hamile yaaaa:img-fie::blink::img-cray::img-cray:
Ne yazıkki Ayşe Hamile!Keşke olmasaydı.Keşke Musa ve Gonca birbirlerine doyabilseler,baba-kz ilişkilerini daha etraflıca yaşayabilselerdi..Bu gelişme sayesinde Musanın tüm ilgisi istese de istemese de Ayşeye ve yeni doğacak bebeğine kayacaktır.Aşe Musaya taşınacak,Gonca haliyle kıskanacak evde kendini rahat hissetmeyecek ,problemler yaşanacaktır.
Ne yazıkki Ayşe Hamile!Keşke olmasaydı.Keşke Musa ve Gonca birbirlerine doyabilseler,baba-kz ilişkilerini daha etraflıca yaşayabilselerdi..Bu gelişme sayesinde Musanın tüm ilgisi istese de istemese de Ayşeye ve yeni doğacak bebeğine kayacaktır.Aşe Musaya taşınacak,Gonca haliyle kıskanacak evde kendini rahat hissetmeyecek ,problemler yaşanacaktır.
yapma bee liin:img-cray::img-cray:herşey bu kadar kötü olamaz
belki test sonucu yanlişdir :icon_whis
offf yaa şimdi niye işleribu kadar cıkmaz hale soktularki yanii
şimdi ne yazıkkı ilerde musa&zeynep&gonca ilişkisinin olabilmesi için
senorya belkide bebeğin düşmesi ile olacak
ve ben bunu herne olursa olsun istemem
bunca kötü olasıkların arasından bir an sıyrılmak istiyorum ve aklıma gelen bir sahneyi yazıyorum şimdi memet evlenecek yaa kesin musa&ali karşlaşmasıda
gercekleşecek
bitanem_61 01-11-07, 23:15 Tüm forum ahalisine hayırlı olsun ayşenin hamileliği böyle değişik ve yaratıcı bir bölüm için senaryo ekibinide tebrik ederim
neden bilmem bu hamilelikten olsa gerek bu bölüme tam anlamıyla konsatre olamadım
aklıma takılan bir kaç şey
ayşe arkadaşıyla konuşurken hamile olabileceğini söylediğinde yok dedi arkadaşıda tamam biz en kötüsünü düşünelim bir çocuğunun olma ihtimali en kötü ihtimalmidir
tamam durum pek iyi değil sevgilinle ama kadınların her dizide aynı tepkiyi vermesine sinir oluyorum çocuk bir suçmuş cezaymış gibi gösteriliyor sonra işlerine geldiği gibi kullan işin kötü tarafı bu senaryoları yazanlarda kadın artık bıkkınlık geldi izlediğimden de bir şey anlamadım
istanbul_aşığı 01-11-07, 23:16 sonu tam bir rüyaydı ne rüyası ya resmen kabustu. musa şimdi pirincin taşını zor ayıklayacak. tam kızını yeni bulmuş ona yeni yeni yaklaşırken bu sefer gonca ikinci plana itilme korkusuyla babasına daha fazla bağlanmamak için ona yaklaşmayacak yeni bulduğu babasını çok çabuk kaybettiğini düşünecek hatta zeynebe bile tavır alabilir yıllarca babamın tek prensesi olmak varken beni bundan mahrum bıraktın diye. ama ben musanın bu çocuk haberine zil takıp oynayacağını sanmıyorum. onun istediği zeynepten çocuk sahibi olmaktı birlikte herşeyi paylaşmışlar yıllarca eksik kalan sadece bir çocuk olmuş. zeynepten ümidi tamamen kesince ayşeyi bulmuş belki ondan çocuk sahibi olurum diye. sonra hayatında en çok istediği şeye aslında sahip olduğunu öğrendi onu bir kez daha kaybetmemek için sıkı sıkı sarıldı. Ayşeyi hayatından çıkarmaya hazırlanırken gelen bu çocuk haberine sevineceğini sanmıyorum ben.
sonu tam bir rüyaydı ne rüyası ya resmen kabustu. musa şimdi pirincin taşını zor ayıklayacak. tam kızını yeni bulmuş ona yeni yeni yaklaşırken bu sefer gonca ikinci plana itilme korkusuyla babasına daha fazla bağlanmamak için ona yaklaşmayacak yeni bulduğu babasını çok çabuk kaybettiğini düşünecek hatta zeynebe bile tavır alabilir yıllarca babamın tek prensesi olmak varken beni bundan mahrum bıraktın diye. ama ben musanın bu çocuk haberine zil takıp oynayacağını sanmıyorum. onun istediği zeynepten çocuk sahibi olmaktı birlikte herşeyi paylaşmışlar yıllarca eksik kalan sadece bir çocuk olmuş. zeynepten ümidi tamamen kesince ayşeyi bulmuş belki ondan çocuk sahibi olurum diye. sonra hayatında en çok istediği şeye aslında sahip olduğunu öğrendi onu bir kez daha kaybetmemek için sıkı sıkı sarıldı. Ayşeyi hayatından çıkarmaya hazırlanırken gelen bu çocuk haberine sevineceğini sanmıyorum ben.
aslında benimde merak ettiğim konulardan birisi musanın tepkisi
bence musa şaişiracak ama sevinecektir de
:icon_whis:icon_sorr
ayy zeynep bunu duydugunda nasıl da üzülecek:icon_sorr
off ya gercekten şimdi ne gerek vardi hamilelik olayı
hayır musanın duyguları netleşseydi zeynepe olan sevgisinin farkına varsaydi
o zaman belkide musa net bir şekilde üzülebilir derdim
şimdi içten içe belki üzülür ama:icon_sorr
hotsugar_90 01-11-07, 23:25 of offf
ah aysa ah hamile kalcak zamani buldu ya ofof :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-bored
bende sevinmistim musayla zeynep yeniden birbirlerine asik olurlar diye cok kücükde olsa bu ihtimal
bitanem_61 01-11-07, 23:30 şimdi ayşe musayı aradı ama hamilelikten bahsedermi bence etmez
ayşenin magazinci arkadaşı onlarla ilgili program yapıyor bütün gercekler tv de çıkacak ve herkes ordan öğrenecek gibime geliyor zeynepin o yüzündeki mutlu ifade gidecek ayşe arkadaşım dediği kişilerin gerçek yüzlerinide görür artık ne yapacak çok merak ediyorum
bence de ve yenı dogacak bebek daha kucuk olacagı ıcın bılıyosunuz musanın en cok ıstedıgı bı baba olmaktı ama bunu goncada yasayamadı onun emeklemesını ılk konusmasını ılk yuruyusunu kısaca bebeklık günlerini göremedi eger bu olursa bunda yasayacak ve gözde olan bu bebek olacak ve gonca 2. plana dısecek tahmınımce ya da belkı bı ıhtımal gonca hala zeynepten oldugu ııcn daha degerlı olabılırr:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Merhaba arkadaşlar
şimdilik çok kısa yorum yazacağım. Sabah tekrar diziye dönerizde
allahaşkına bir kerede bu senaristler bizi şaşırtsınlarda dişimizi kıralım. biz onlardan daha iyi senaryo yazarız. Zaten hepimiz anlamıştık ayşe hamile:icon_sorr
Ya bir kere şaşırtın bizi de vay be diyelim
kısacası çok üzgünüm diğer dizilere dönen nasıl desem klasik türk dizilerine dönen dizimize hoşgeldin diyelim. Belki aklınıza gelmemiştir 1-2 bölüm sonrasıda Zeynep ali ile evlenmeye karar verir fatoş dedi dersiniz
sevgiler
1-ilk başta tuttuğum ayşe düşman başına bir kız bence. kesinlikle hamileliği ya da musanın nişanlısı olduğu için değil. öncelikle çok suratsız ve kaba. iş yerinde ona günaydın diyen kimseye günaydın demiyor. ayrıca, "bana çay söyle" diye emirler yağdırıyor. bir insan ne kadar zengin-ünlü ya da başarılı olsa da mesleğinde, önce insan olmalı. insanlıktan nasibini almamış bir kişi beş para etmez.
Ayrıca geçen bölüm zeynebe, "gonca musanın kızı mı" diye sorması da neydi. bu ona düşen bir şey değildi. zeynebe de çok kızıyorum. yıllarca kızını sakladı. ama zeynebe o soruyu sorması onun haddine düşen birşey değildi.
2-Türkiye basınının en pis yanı magazin basınıdır. bugün ayşenin hamileliğini kullanmaya kalkışan arkadaşı gibiler, magazin basınında çok var. insanların hayatları-rezillikleri (bazen kurgulanmış rezillikler), ve birsürü çirkinlik sunuluyor insana. ve ne yazık ki insanlar onlara alet oluyorlar ve ne yazık ki çoğu isteyerek.
3-ayşenin hamileliği çok klişe bir durum. izlemekten sıkıldığımız bir durum. hemen düzeltilsin. çok uzamasın bu konu. öyle klişe şeyler yakışmıyor diziye. ama senaristlerin tümünün bir yerde aklı aynı çalışıyor galiba. yoo bu kadar yeteneksiz olduklarını sanmıyorum.
4-musanın ibrahime ve karısına evliliklerinin devamı için baskı yapıyor oluşu canımı sıktı. adam aldatıyor ve kadına affet deniliyor. (tam söylenmese de) kadının gururu hiçe sayılıyor. ayrıca ibrahim de mutsuzsa bu evliliğe zorlanmamalı. gerçi benim onun gibi karaktersiz birini düşündüğüm yok ama insanlar nelere zorlanıyor. hele hele karısı... bu geri kafalılıktıfr.
Arkadaşlar evet Ayşe maaelesef hamile…Keşke bu dizide olmasaydı dedik ama oldu…Klasik Türk dizisi oldu…Ben diziyi böyle hayal etmezdim ….Bunların olmasını istemezdim….Her dizide hamilelik konusu gündeme gelmesi zaten beni sinir ederdi…Şimdi halimi sizler anlayın…Neyse
Bugün beni korkutan asıl olay…Ninenin uyuduğu andı….Yanına gelince bakınsa o an ellerimi sandalyeye kilitledim…kanım dondu…Çok gerçekçi bir sahneydi…Buradan tebrik ediyorum…:good:..Uzun ve detaylı yorumum ile burada olacağım …bye
Arkadaşlar kusura bakmayın ama dizi saçmalamanın doruk noktasına ulaşmış durumda. Hiç sürpriz yok, heycan yok. Böyle giderse bırakmayı düşünüyorum izlemeyi...
Çok skici bir bölümdü :(
Ben aysenin kalibina :( tamda zamani buldu hamile kalacak :(
sinir oldum bu bölümee ve Ayse ye..
Umarim aldirir yada düsürür filan...
Musa ile Zeynep kavussun istiyorum çünki simdi bu ihtimal çok az :(
bebek dogarsa Musa ayseyle daha çok ilgilenecek ve Zeyneple de tekrar birlikte olmayacak zeynep gururlu bi kadin ve bu asla olamaz onun için..Gonca da ilgisiz kalacak... gerçekten çok saçma bir bölüm olmus!
ya ayse hamilenekadar sinir tam zamanını bulmus .bu aysenin hamileliği ile rüzgar tamamen yön değiştirebilir mesela zeybep gonca&zeynep&musa haberlerine kızacak yada onu derinden etkileyen durum olacak(aysenin hamileliği)bence aliye bir sans versin hiçte olmasa denedik derler yani ama musada anlar yani sevgisini...
ay nine oldü diye cok korktum ha tam olmüs dedim ama uyuyomuş:D:D:D
musada eğilmez ailesi hakında hiçte bilgileri unutmamış.ayse hamile olmasa zeyneple şöyle bir gün seni seviyorum dese ,seni çok ozledim dese,bana geri don dese ne güzel olur........
ibonun tavırları abisinle konuşurke taahmim ettiğim konulardı içime doğmuş gibi
ama ibonun musaya su sözü dikatimi cekti
-şimdide tekrar bir aile olmak için ayseden mi ayrılacaksın
gibilerinde bir sey söyledi
yani musa birisini feda etmiş ,önceleri yani zeyneple olan ailesini ya geçmişi çok merak ediyorum.zeynebe olan aşkını...
iboda görücü usulu evlenmiş ha bide kızlarla konusamıyomus eskiden nıç nıç nıç
bu adam kesin başkasına aşıkmış bence oyuzden bu hıçınlık zeynebe karşı
belki zeynep biliyordur ibonun onu sevdiğini oda kimseye söyleyememiştir
eymende çok sempatik ya goncayla konusurken annele baban tekrara birbirlerini sevdiklerini anlarsa diye sonular sordu
mehmet herzamanki gibi cok komikti
ama ayse de herzamanki gibi gıcıktı
Ayşe anne olacak bir kadın değil onun için işi ve kariye daha önemli. Ama musayı kaybetmemek için doğurmak isteyebilir. Musayla aralarının düzeleceğini sanmıyor çocuk için bazı şeyler değişebilir sadece. Musa bu çocuk konusunda zeynep ve ayşeyi karşılaştırabilir. Zeynep çok gururlu bir kadın bana hamile olduğunu söylemedi tek başına zorluklarla cocuğunu büyüttü ama ayşe aramız kötü olduğu halde ayrılmamak için çocugu hemen söyledi. Buda Zeynep'i musanın gözünde biraz daha yüceltebilir gibi geldi bana. Bu bebeği aldırması herkez için en hayırlısı olduğu kesin.
Ali polise çok üzülüyorum hala içinde bir umut var.
Eymen ve gonca çok tatlıydı herzamanki gibi.
İbrahim hakkındaki düşüncelerini dün akşam söylemiştim. Parayı ve güçü bulunca sapıttı adam. Ama zeynep'e öyle davranması çok sinir bozucu çok ama güzel cevaplar verdi şirkette ibrahime.
Aysenın hamıle olması gercekten ılgınc geldı her dızıde bu hamılelık olaylarına rastlıyorz bende bunu beklemezdım bu dızıden acıkcası aysenınde bu ısıne geldı tabı karıyerı ıcın cocugu aldırmak dusuncesıne bır an olsun kapılabılır ama musayı kaybetmemek ıcın kesınlıkle cocugunu aldırmaz dıe dusunuyorum bellıde zaten cocuk olunca dızı de hem hareketlenme olucaktır buda senarıstlerın ısıne gelıcek bence :):) ılerleyen bolumlerı ızleyıp ve gorucez
:good:
bitanem_61 02-11-07, 09:19 Ayşenin hamile olmasını istemedik malesef böyle bir saçmalık yaptınız lütfen ama lütfen ayşenin aklından geçen ilk şey çocuğu aldırmak olmasın bütün dizilerde aynı şey oluyor hele gecen sene sinir olmuştum evli yada bekar bütün kadınlar kavgalı olduğu için bebeklerini aldırmayı düşünüyor bu dizide bu kadarına katlanamam musayı elde etmek için olsun inat uğruna olsun ama ne olur bana aklından ilk geçen şeyin bu olmadığı sahneler istiyorum birazcık coçuk sevgisi
zeyneple musanın barışmasını ne kadar istesemde bu kadar saçmalığa dayanamam
Günaydın Arkadaşlar
Sevgili bitanem_61 arkadaşım yok aldırmaz ama sahne şöyle olur doktora aldırmaya gider, o odaya girince birden çocuğu istediğini anlar ve vazgeçer (her dizide ama her dizide böyle olmuyor muydu allahaşkına)
Acaba aynı şeyleri yazmak mı kolay, yoksa seyirci böyle bekliyor ama çok şaşıracaklar diyerek kafa patlatıp bizi şaşırtmak mı olaydır. Ben böyle şaşırtmaları seyrettiğim bir aile dizisinde görüyorum sadece doğruya doğru:img-yes:(imzasını taşıdığım dizi değil efendim:img-wink:)
Aslında herşey çok güzel gidebilirdi, Zeynep-Musa-Gonca sahnelerini daha fazla görebilirdik. Birde ben annem dizisine 3. bölüm başladım işin açıkçası. Ama annem seyrediyordu ve Gonca'nın çok asi, annesine karşı gelen bir karakter olduğunu söylemişti. Gerçekten öyle miydi? beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevineceğim. Eğer öyle bir karakterse ne olmu yada ne zaman oldu da iyi bir karaktere dönüştü. Sanırım senarist bu ergenliğin verdiği, anne-baba ayrılığının verdiği sinir, asabiyetli karakter üzerinden diziye devam etmek istemedi sanırım:img-yes:
tekrar görüşene kadar şimdilikbye
bitanem_61 02-11-07, 09:36 mehmet işi iyi kıvırdı ben açıkcası tanıdığı için biraz rahat hareketlerde bulunur sandım ama gayet resmi davranıyor hele arabada aileymiş gibi dışarda resmi umarım böyle devam eder:good::good:
ibrahimin başka birini sevdiğine artık eminim amabu zeynepmi yada başkasımı ilerde görürüz
neden ibrahimin sevgilisi hiç göstermiyorlar o da ilerde bir süpriz olarak çıkmasın karşımıza şöyle tanıdıkları biri özellikle zehranın
ibrahim musayla konuşurken nasılda üste çıktı yavuz hırsız ev sahibini bastırdı sanki evlenmeye onlar zorlamış sende istemişsin parayı görünce zehranın kendine uygun olmadığını fark etti o na uygun olanı görsekde bizde karar versek kimdir ne dir
ibrahim öküzünün annesinin yanında zehrayı dövmek için üzerine yürütmesine çok şaşırdım bu kadarını beklememiştim
zeyneple musanın kahvaltıda gonca hakkında konuşmalarına bayıldım erkek arkadaşı var mı yokmu yok sen onunla konuş biz okadar yakın değiliz amam zeynep durumu iyi idare etti gonca ona sevdiği olduğunu söylememiş olsada o biliyor vede anladı
zeynepe gelen o zarf neydi ben anlamadım benim 300 lira olmuştur kaç lira bu ne demek
ninenin öldüğünü sandığımız sahnede horlaması çok güzeldi ama şimdi düşünüyorum bu sahneyi niye çektiler yoksa bir sabah nine gelmiyçek sorada evde yalnız ken ölümü bulacaklar
ayşenin işyerinde nekadar çok seveni var öyle :img-hyste:img-hyste:img-hyste ne kadar uzağa gidebileceklerini düşünüyor herkes
patronlarla toplantıdaki restinden sonra arkadaşlarıda haber yaparsa ayşe kesin onlarlada kavga edecek ve işten atılır gibime geliyor
okuldaki kıvırcık çocukta pınara aşık galiba
gonca ben bunları hayal ederken içinde annemim olmıycanı düşünmemiştim
bitanem_61 02-11-07, 09:42 deren1970 evet gonca asi bir kızdı durumları iyi olmadığı için tl, pcsi, kılık kıyafet her istediğini alamıyordu gittiği okul zenginleri gittiği okul olduğundan onlarınyanında kendini eksik hissediyordu bunun içinde annesine kızıyordu evi satarsalar rahat bir hayatları olacağının sandı anneside burayı satarsak iki günde paramız biter ve açıkta kalırız dedi
sonrada babası çıktı şimdi herşeyi var ama annesi yok
arkadaşlar ayşeye saldırıp duruyoruz ama olaylara onun pencersinden bakmak lazım tam elvleneceği sırada ortaya evleneceği adamın eski karısı ve birde kızı çıkıyor ve bütün düzeni alt üst oluyor biraz hak vermek lazım diye düşünüyorum.
bitanem_61 02-11-07, 10:45 arkadaşlar ayşeye saldırıp duruyoruz ama olaylara onun pencersinden bakmak lazım tam elvleneceği sırada ortaya evleneceği adamın eski karısı ve birde kızı çıkıyor ve bütün düzeni alt üst oluyor biraz hak vermek lazım diye düşünüyorum.
Ayşeye pek hak veremiycem düzeni bozulduysa bunu kendisi yaptı ortada bir eş ve kız var ama musa herkesin yerini baştan belli etmişti ayşenin kabullenmesi gereken sadece goncaydı oda babasıyla aynı evde kaldığı için zira zeynepin hayatı belliydi ve musadan bir şey istemedi
dengesizlik yapıp hiç tanımadığın birine (tanısan bile)gidipte kızının babası musamı diye sorarsan yetmezmiş gibi bunu musaya yetiştirirsen herşeyi hak ediyorsundur
herkse mrb bölüm yine çok güzeldi musanın kızını sorgulaması sorular sorması falan çok iyiydi her baba merak eder zaten musa biraz fazla merak ediyor ama kızını yeni yeni tanımaya başlıyor onun için böyle sıkıyor gibi geliyor zaman geçince bunlar aşılacaktır zeynep musa gonca ne güzel bir aile ya kahvaltı masası cok iyiydi gerçekten aile hep bir arada ibonun ailesi catırdatı resmen ya o zeynepe aşıktı bence hala daha bişeyler hissediyor abisinin karısı olmadan önce o sevmiş sanki ama davranışları benim sinirimi bozuyor gerçekten çok ukala lakayit davranıyor gerçekten zehraya cok üzülüyorum umarım daha fazla yara almaz ayşenin hamile olabileceğini hiç tahmin etmedik ayy ayyy olamaz ya bu çok kötü oldu şimdi musa ile o kadın evlenecekmi offf çok sinir bozucu ya
bide aysenin hamile olmasi eskikti yaa bence dizi ilk bölümlerinden uzaklasiyor gibi ilk bölümleri daha cook severek izliyordum simdi heyecan filan kalmadi bende gonca zaten babasi yüzünden eymenle askini yasiyoomiyoo garibim ama her ne olursa olsun diziyi severek izliyorum
reytinglerimzi çok iyi geldi ab grubunda 1. totalde 2. yiz kurtlar vadisinin bile geçmişiz hak ediyoruz ama
yapma bee liin:img-cray::img-cray:herşey bu kadar kötü olamaz
belki test sonucu yanlişdir :icon_whis
offf yaa şimdi niye işleribu kadar cıkmaz hale soktularki yanii
şimdi ne yazıkkı ilerde musa&zeynep&gonca ilişkisinin olabilmesi için
senorya belkide bebeğin düşmesi ile olacak
ve ben bunu herne olursa olsun istemem
bunca kötü olasıkların arasından bir an sıyrılmak istiyorum ve aklıma gelen bir sahneyi yazıyorum şimdi memet evlenecek yaa kesin musa&ali karşlaşmasıda
gercekleşecek
Eğer,Ayşe bebeği doğurursa,kesinlikle Gonca etkilenecektir bu durumdan.Ayşe kaprisli,iç huzuru olmayn biri.Gonca ve Ayşeyi aynı evde düşünebiliyor musunuz?Gonca haklı bile olsa,Ayşe hamile diye belki onun yaptığı bazı yanlışları Musa görmezden gelecektir.Ne de olsa 2.kez baba olacaktır.Çocuğunun aydan ya büyümesine,doğumuna,bebekliğine,şk sözüne,ilk dişine,yürümesine tanık olacaktır.Bunlar Musanın ilgisini başka yöne doğru kaymasını sağlayacaktır.
Ben, Ayşe bu bebeği doğururur diyorum.Eee ne de olsa Zeynep'i hep küçümsemişti aklınca.Onu cahil ve kültürsüz bulmuş ancak tanıyınca farkını anlayabilmişti.Ama ne olursa olsun Ayşe,Musa ile ortak bir çocukları olduğu için,Musanın Zeynepe karşı duyduğu saygı için, Zeynep'i derinden kıskanmıştır."Şimdi benimde Musa'dan çocuğum olacak ve Zeynepten daha üstün olacağım ,daha çok seçilen saygı gören olacağım" diye mutlu olacaktır.
A/b
1 Annem [net] Kand 11,90 33,50
2 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 10,20 27,00
3 Kavak Yelleri [net] Kand 9,30 22,40
çok güzel bir başarı...hak ediyor ama Annem...
negüzel bir duguki 1. olmusuz
aklıma ne geldi genel şey oldu ayse hamile ben düsünüyorumda her dizide olan şey merak ediyorum gonca ne zaman kacırılcak insaat şirketlerinden biri ihaleyi musa bayrı aldı diye kimi vurucak zeyep mi musa mı
genel diziler yürüme şekli.....
VAyyy iste bu yaaa :D annem 1ci geldi abde yani super bisey
Kurtlar vadisini gecti vay bee!! :D Helalll
Dun super bir bolumdu, heheh Musa ve Zeynep gittikçe
yakinlasiyorlar heralde bir isik var, baksana cicegimi aldin mi
demeler :P su bu
Ohhh canima deysin ayseden ayrildi iste, biraz gec oldu bunun
anlamasini ama neyse anladi ya ayse yanlis kadin oldugunu
Bosver,
kotu bir haber var ya keske dizide ayse hamile kalmasaydi :( Off
simdi artik barisirlar iyyy ins çocugunu düsürür yav
arkadaşlar ayşeye saldırıp duruyoruz ama olaylara onun pencersinden bakmak lazım tam elvleneceği sırada ortaya evleneceği adamın eski karısı ve birde kızı çıkıyor ve bütün düzeni alt üst oluyor biraz hak vermek lazım diye düşünüyorum.
ben düşünüyorumda vallahı hak veremiyorum:icon_whis
unutmayalimki nişannın bozulmasına sebeb ne zeynep nede gonca
musanın nişanlısından ayrılmasının tek sebebi ayşenın densizliği
sen gidipte üztune vazife olmayan şeylere karişir dahi bunu bıraktık terbiye sınırlarını zorlarsan birde üstüne musa ile konuşmasında haklı birşey yapmiş gibi davranırsan sonuc tabiki böyle olur:img-yes:
ayşe aklını kullanıp biraz daha sevecen ve samimi olabilseydi böylesine hiç bir sorun yaşanmazdi aaa ama ayşe gibi soguk kendini beyenmiş birsisinde samimiyet aramak yanliş olur
not,reytgler süper öztesi gelmiş dogrusu bu bölüm birinci olacağini hiç sanmazdim hele şükür kurtlar vadisini gecemiş
artık perşembe günü kyrklar vadisinin günü degil annemim günü:happy0064
offf yaa nerden cıktı şimdi bu hamilelik:icon_sorr hiç yeri degildi hiiiiç:icon_sorr
ben böyle bir seneryo yazılsa bile daha sonraki bölümlerde olur sanıyordum:img-pilot
birde şimdi aklıma geldi bu ayşenın arkadaşi şimdi gizli gizli ayşe&musanın haberini yapacakyaa acaba hamilelik meselesinide acıklayacakmi
hayır arzunun arkadaşi eminmisin felan dediyaa:icon_whis
zeynep tamda yumuşamaya başlamişti şimdi ayeşenın hanile oldugu felan ögrenince cok üzülecek:icon_sorr
ayy şimdi zeynepde gidip alinin teklifine sıcak bakmasın sakin:icon_sorr
gerci aliye gercekten üzlüyorum
özellikle ali&zeynep konuşması cok güzeldi
bu bölüm beyendiğim bir ayrıntıda musa&zeynep gecmişine gitmeleri
musaa canım zeynep yok diye okulda kalmiş
aayrıca ibarhımın gun gectikce daha cok zeynepe aşik oldugunu düşünüyorum
dogrusu zehra ile görücü usulu evlendiğini bilmiyordum
dizide hamilelik olayını bende sevmedim şimdi musa evlenmek zorunda kalacak istemese bile böyle olacak ama ayşeyide fazla suçlayamayız ben ayşenin annelige hazır oldugunu hiç düşünmüyorum
serkanmert 02-11-07, 14:29 dizilerdeki bu tür hamilelikleri hiç sevmiyorum, entrika vs. tam bir şey olacakken öteki kadın hamile kalır. sanırım izlemeyeceğim bundan sonra eskisi gibi heyecanla.
bitanem_61 02-11-07, 14:55 medsul bence ayşenin arkadaşı hamile olma ihtimalin den bahsedecek diğeri arkadaşı lızar dedi oarzuda biz kötü bişey yapmıyoruzki işlimizi yapıyoruz hem o nu incitecek bir şey yok musa zeynep ve goncadan bahsedicez şimdi ayşe altaya ne olacak diycez
hamile olduğuna eminmisin, ben hiç yanıldımmı dedi
kesin bahseder
dizilerdeki bu tür hamilelikleri hiç sevmiyorum, entrika vs. tam bir şey olacakken öteki kadın hamile kalır. sanırım izlemeyeceğim bundan sonra eskisi gibi heyecanla.
sana katılıyorum arkadasım neden böyle sürekli senarıstler birbirininkinin aynısı yapıyorlar hiç anlam veremiyorum asılında dizide heycan kalmıyor tam tersine ben sıkılıyorum baska seyler yazsınlar artık bu güzel diziyide mahvetmesinler ya cok güzel ama artık heycan kalmadı...
medsul bence ayşenin arkadaşı hamile olma ihtimalin den bahsedecek diğeri arkadaşı lızar dedi oarzuda biz kötü bişey yapmıyoruzki işlimizi yapıyoruz hem o nu incitecek bir şey yok musa zeynep ve goncadan bahsedicez şimdi ayşe altaya ne olacak diycez
hamile olduğuna eminmisin, ben hiç yanıldımmı dedi
kesin bahseder
aslında arzuyada bir yuh diyorum hayır ilişkileri hakkımda haber yapta
daha kesin belli bile olmayan(hoş belli olsada önemli degil) bir şey için
bu kadar özel birşeyi haber yapması nasıl bir gazeteci,ve dost oldugu
anlaşiliyor pees:img-yes:
şimdi kesin bu haberi zeynep izler:icon_sorr
Selam
akşam saati feminist damarım mı kabardı yada Zehra karakterinin böyle zayıf olması konusunu pek konuşmadık bilemiyeceğim ama ben Zehra hakkında birkaç şey söylemek istiyorum.
Zehra karakterinin çizgisi hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. İbrahim gibi bir adam seni aldatıyor o utanması gerekirken, üzülün pasif kalan Zehra oluyor:img-yes: Ben bunu kabul edemmiyorum. Tamam Zeynep üniversitedeyken okulu yarım bırakmış ama en azından yeni sekreter olarak işe başladıysa bile önceden ve hala köftecilik yaparak hem kendinin hemde kızının ekmek parasını çıkarmış.
Peki ya Zehra? Acaba okumuş mudur? Yani en azından lise mezunuysa ben bir işe girmesini ve kendi ayakları üzerinde durabilen dik bir Zehra karakteri görmek istiyorum.
İbrahim mi? kiminle nasıl olmak istiyorsa olsun, şu durumda burnunun sürtmesini ne görmek baksanıza tek suçlu Zehra, ailesi kendisi dışında herkes
Sevgiler
Bakıyorum da burası Ayşe’yi bir kaşık suda boğacaklarla dolmuş taşmış…:) Haklısınız kim kızmaz ki Ayşe’ye…Sen kalk yıllar sonra bir araya gelen sevgileri yarım kalmış iki insanı hamileyim diye ayır….Evet…Şimdi hamiliğini koz olarak kullanacak ve Musa ile evlenmenin yollarını ayıracak….
Ayşe’nin yüzünden dün bazı güzel şeyleri göremedik arkadaşlar farkındamısınız..?Ninenin yaşama sevincini…Eymen ve Gonca arasında olanlar…Ömer’in babası ile dayanışmasını….Evet……Yorum yazarken bu konulara yer vereceğim ama Ayşe izin verirse….Yeniden geleceğim….:img-wink:
merveilleux 02-11-07, 17:24 Sevgili Annem forumdaslarim, hepinize iyi aksamlar!
Müge'cigimin dedigi gibi burasi Ayse'yi bir kasik suda bogucaklarla dolup tasiyor, ee araniza katilamamakta elde degil hani:img-pilot Ben diyorum suya kasiga gerek yok biz direk bogmakla baslayarim su ise:img-pilot
Dizi baslayana kadar, fragman ve özet'e inat hala hamilelik olayinin gercek olamiycagini kendime inandirmakla mesguldum, ne zaman Ayse'yi görür oldum yeni bölümde, onca güzel seyi izledikten sonra suratimin, yüz hatlarimin gerildigini fark ettim! Bu hayra halamet degil, bu kiz hamile cikicak sanirim, habile midesi bulanir oldu diye düsünürken öylede cikti.
Dizide su hamilelik olayinin islenicek olmasi beni cok üzdü.
Gidisatin cok klass bir hal alicagini düsünüyorum simdi, bari senaristler bunu engeller ve araya baska seyler katarlar.
Böyle bir dizisinin eski türk filmleri moduna girmesini lüzumlu bulmuyorum, kendine has konusu ve oyunculari ile su hamilelik olayi olmadanda cok özel olurdu diye umuyordum ben:icon_sorr
Bakalim simdi ne olucak.
Se |