Tüm Versiyonu Göster : Annem - Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
haluk_tolgahan 07-07-07, 08:43 faruk turgut milliyet tv ekine yaptığı röportajda üç yeni diziye başlayacağını artık sarkıcılarla dizi çekmeyeceğini açıkladı. bu projelerde ilki ağustosta kanal d için çekilecek annem adlı dizi. yönetmen faruk teber senarist gamze özer başrol oyuncuları talat bulut vahide gördüm ilhan şeşen ali erkazan seda akman tuncer selman. müzikler ise kıraça ait. talat bulut bir milletvekilini vahide gördüm ise pazarlarda köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini canlandırıyor. 16 yaşında bir kızları var ve kız annenin yanında yaşıyor. bu dizide ayrılmış anne babanın çocuklar üzerindeki etkisini ele alacağız diyen faruk turgut dizi üzerinde 6 aydır çalıştıklarını ve çok başarılı olacağını kaydetti.
acaba faruk turgutun bu kararı almasında talat bulutun bi etkisi var mı Talat bulut bi daha asla şarkıcılarla oynamam diye olaylı birşekilde emelle oynadığı Aşk olsunu bitirmişti O dizi de faruk Turguta aitti
Faruk Turgut geçmişte çok güzel diziler çekerdi deli divane feride Dizinin konusuna gelince Ayrılmış çiftlerin çocuklar üzerindeki etkisini ele alıcakmış Geçen yıl da yine faruk turgutun çektiği Candan Öte bu konu ele alınarak başlanmıştı ama diziyi izlediğim de hiç de böyle birşeyler karşılaşmamıştım
ŞarkıcıLarLa dizi çekmeyeceğini söyLemiş.. İLhan Şeşen bu durumda artık oyuncu mu oLuyor..?
MüzikLerini merak ediyorum.. Kıraç'ın müzikLerii çok başarıLı oLuyor da..
zeyneptalu 07-07-07, 17:40 bence faruk turgutun şarkıcılarla dizi çekmem demesinin nedeni, en son başına gelen özcan deniz faciası...takip ettiğim kadarıyla özcan denizin kader adlı dizisi için çok büyük yatırımlar yapmış, özcan deniz ne derse yapmış, tabii dizi tutmayıp yayından kaldırılınca, adam çok zarar etmiş.. şimdi de benim tahminim şarkıcılarla dizi çekmeyeceğim diyordur artık..
oyuncularına çok fazla para veriyor ama dizilerini tutturamıyor.. bence popüler isimlere çok vermek yerine projenin kalitesi için harcamalı paraları... bu yaz herhalde stratejisini değiştiriyor... bu dizide güzel isimler var..vaktim olursa ben de bakarım herhalde bu diziye..
:::Tugce::: 08-07-07, 01:00 Talat bulut .çok başarılı bir aktör kendisini çok severim kesinlikle isliycem.
işin içinde sıyaset de var sa kesinlikle izlerim zaten
sude-elvin 08-07-07, 05:05 talat bulut ve vahide gördüm izlemek icin yeterli bi sebep aslinda
güzel bi anlatimda olursa izlemek isterim.
faruk turgut milliyet tv ekine yaptığı röportajda üç yeni diziye başlayacağını artık sarkıcılarla dizi çekmeyeceğini açıkladı. bu projelerde ilki ağustosta kanal d için çekilecek annem adlı dizi. yönetmen faruk teber senarist gamze özer başrol oyuncuları talat bulut vahide gördüm ilhan şeşen ali erkazan seda akman tuncer selman. müzikler ise kıraça ait. talat bulut bir milletvekilini vahide gördüm ise pazarlarda köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini canlandırıyor. 16 yaşında bir kızları var ve kız annenin yanında yaşıyor. bu dizide ayrılmış anne babanın çocuklar üzerindeki etkisini ele alacağız diyen faruk turgut dizi üzerinde 6 aydır çalıştıklarını ve çok başarılı olacağını kaydetti.
ben de duymustum bu dizi hakkında bişiler.. ama vahide gördüm'ün kızı rolü gonca yı kimin oynayacagı hakkında karar verilemediğini biliyorum. seda akman talat bulut'un sevgilisini oynayacaktır diye tahmin ediyorum. kaliteli bi yapıma benziyor severek takip etmeye calışıcam. roller kesinmi belirlenmişmi acaba ve cekimlerine agustosta kesin başlanıcakmı bilgisi olan arkadaslar yazabilirlermi buraya.. sevgiler bye
Çekimler Ağustosta başlayacağına göre yaz dizisi olmayacak..çok şükür..
İsimler başarlı..Talat Bulut'u beğenirim..Vahide Gördüm'e bayılırım..sadece onun için bile izlerim.
Yalnız şaşırdığım şey, müziklerini Kıraç'ın yapması..Kıraç'ın TMC haricinde bir şirketin dizilerine müzik yaptığını hiç duymamıştım..
neyse..hayırlısı diyelim..
şarkıcılarda dizi çekmicem demiş ama ilhan şeşende şarkıcı...
kıraçın yaptığı müzikler harika oluyo.
izliyceğimi sanmıorum ama bi bakarm belki..
pinarsayü85 05-08-07, 11:21 talat bulut iyi bir oyuncu ve sözkonusu role çok yakışacağını düşünüyorum...haikayesi de değişik sahiden..bakalım göreceğiz tam olarak yayın döneminde..
bu dizide Yalanci Yarim'in ümit'i Cavit Çetin Güner'de rol alıcakmış arkadaşlar..dizideki adı 'Eymen' olup liseye giden populer bir aşığı canlandırıcakmış.. kendisine ait sitesinde yazmış ve kanal d 'de başlicakmışş. güzel bi dizi olucak gibi bende kesin izlerim
elmali-turta 08-08-07, 11:53 bu dizide Yalanci Yarim'in ümit'i Cavit Çetin Güner'de rol alıcakmış arkadaşlar..dizideki adı 'Eymen' olup liseye giden populer bir aşığı canlandırıcakmış.. kendisine ait sitesinde yazmış ve kanal d 'de başlicakmışş. güzel bi dizi olucak gibi bende kesin izlerim
Evet sitesinde rolünden de bahsetmiş şöyle yazıyor "eymen liseye giden populer ve efendi bir aşık"
Cavit Abi için izlerim bu diziyi herlade.
cavit cetin guner kim ya? hani şu yalanci yarimde merve sevi nin kardeşini oynayan cocukmu? iyide yakışıklı diilki o ne alaka? enteresan cast olmuş o saglam castın arasına yakışmamış ama benimkide sadece kişisel bi düşünce neyse hayırlısı olsun umarım tutar :icon_whis
Gold Film'in dizisinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen, Ali Erkazan ve Seda Akman oynuyor.
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html
ya reklam cok guzeldı
vahıde gordumu yazmaya gerek yok onunde eğilirim her zaman ama
seda akman olmaz benı hıc sarmadı elle tutulur bı oyunculuk yanı yok
zeyneptalu 22-08-07, 14:06 bıçak sırtı kadar sükse yapmadı belki, içinde onun kadar genç, popüler oyuncular barındırmadığından ama vahide gördüm ve talat bulut gibi iki usta oyuncu için izlenmeli bence..inşallah seneryosu ve kastı da oyuncuları kadar kaliteli olur...
bıçak sırtı kadar sükse yapmadı belki, içinde onun kadar genç, popüler oyuncular barındırmadığından ama vahide gördüm ve talat bulut gibi iki usta oyuncu için izlenmeli bence..inşallah seneryosu ve kastı da oyuncuları kadar kaliteli olur...
Bu dizi Yaprak Dökümünün aldığı reytingden cesaret alınarak yapılan bir aile dizisi. Seyirci profili Yaprak Dökümü seyircisi ile aynı olacaktır. Ben Gold filmin yaptığı dizileri pek beğenmem, ama bu sene senaryo ve yönetmen konusunda sanki daha bir titizler, geçen seneki dizilerinin hiçbiri tutmayınca akıllartı başlarına gelmiş gibi. Bir avantajları da dizinin Kanal d de yayınlanıyor olması.
Kanal D de yayınlanan tüm diziler tutuyor her ne hikmetse. Seyircide kanal alışkanlık mı yaptı ne. Ama yinede riskli bir dizi diyorum. Tutmayabilir.
Gülşah&yeom-jan 22-08-07, 18:37 Talat Bulut'un çoğu projelerini elimden geldiği kadar takip etmeye çalışırım ve bu diziyi izleyecek olmamdaki en büyük etmen de o, başarılı oyunculuğunu yıllarca sarsılmadan sürdürmüş ve sadece işiyle gündeme gelmiş gerçek bir oyuncu. :good: Vahide gördüm de keza öyle bu ikilinin birlikte olacağı yapımın güzel olacağına inanıyorum :img-wink::img-yes::good:
vahide gördüm çok iyi bir oyuncu umarım dizinin kurgusu gerçekten boşanmış ailelerin çocukları üzerine olur .umarım gold film bu dizide diğer dizilerde olduğu gibi senaryo karışıklığına gitmez:good:
avrupa.yakasi 23-08-07, 16:36 Tam bana gore bir dizi Vahide Gordum 'u zaten çok begeniyorum fragmani da çok etkileyici buldum insanlarin kendilerini bulacagi bir dizi olacagina eminim
Baslasin da izleyelim sabirsizlaniyorum :good:
zeyneptalu 23-08-07, 17:08 fragmanı bence daha güzel yapabilirlerdi, yine de güzel..kızımın hayatında bana yer yok gibi bir şey diyor bu söz, fragmanın en etkili kısmıydı.. dizide talat bulut ve vahide gördüm boşanan çift olduğuna göre, kızları herhalde babasını tercih edecek..yoksa kızımın hayatında bana yer yok demezdi vahide gördüm..
bu dizide evli ve çocuklu, yağmur zamanı ve gülpare dizilerinden de tanıdığımız duygu yetiş de rol alıyor...
http://i126.photobucket.com/albums/p109/yosemete/yessiiii/128.jpg
dimple_burcu 23-08-07, 23:58 umarım güzel bi dizi olur ama keşke müziklerini kıraç yapmasaydı.bu dizi dramatik biraz kıraç buna uygun sakin bi müzik yapabilirmi bilmiorum
cavit cetin guner kim ya? hani şu yalanci yarimde merve sevi nin kardeşini oynayan cocukmu? iyide yakışıklı diilki o ne alaka? enteresan cast olmuş o saglam castın arasına yakışmamış ama benimkide sadece kişisel bi düşünce neyse hayırlısı olsun umarım tutar :icon_whis
senin düşüncen tabide cavit çetin güner yakışıklı tatlı sempatik ayrıca sağlam kastın içine sıkışmış demişsinde cavit mimar sinan ünivi konservatuar tiyatro öğrencisi .
bende cavitin bu diziye çok sey katacagını düşünüyoru.Diğer oyuncularda süper zaten bişey söylemeye gerek yok.
umarım Annem dizisi başarılı olur.
Faruk Turgut, şarkıcılarla dizi yapmicam derken Ah İstanbul dizisi tutmadı 'Sibel Can', Adak dizisi tutmadı 'Emrah' Kader dizisi tutmadı 'Özcan Deniz' ama şunu unutuyorlar ki Berivan çok iyiydi 'Sibel Can' Büyük Yalan çok iyiydi 'Emrah', Haziran Gecesi mükemmeldi 'Özcan Deniz' bence talihsiz bir açıklama.
umarım Annem dizisi başarılı olur.
Faruk Turgut, şarkıcılarla dizi yapmicam derken Ah İstanbul dizisi tutmadı 'Sibel Can', Adak dizisi tutmadı 'Emrah' Kader dizisi tutmadı 'Özcan Deniz' ama şunu unutuyorlar ki Berivan çok iyiydi 'Sibel Can' Büyük Yalan çok iyiydi 'Emrah', Haziran Gecesi mükemmeldi 'Özcan Deniz' bence talihsiz bir açıklama.
bencede sonuçta her oyuncunun tutmayan projeleri var bugün tiyatrodan gelenlerin bile var herzaman iyi proje önemli yapımcı kendinde suç arasın iyi oyunculuk yapanları iyi projede buluşturamamış emrah büyük yalanda oynadı kaç sezon ve dizi hep 1 oldu bencede çok talihsiz açıklama kimse kabul etmesede şarkıcılıktan gelenlerin dizileride pekala izleniyor dizide oynamak için tiyatrocu olmaya gerek yok
bencede sonuçta her oyuncunun tutmayan projeleri var bugün tiyatrodan gelenlerin bile var herzaman iyi proje önemli yapımcı kendinde suç arasın iyi oyunculuk yapanları iyi projede buluşturamamış emrah büyük yalanda oynadı kaç sezon ve dizi hep 1 oldu bencede çok talihsiz açıklama kimse kabul etmesede şarkıcılıktan gelenlerin dizileride pekala izleniyor dizide oynamak için tiyatrocu olmaya gerek yok
kesinlikle katılıyorum.herkezin dizisi filmi tutacak diye bişey yok ekip ve hikaye çok önemli bence.
Gülşah&yeom-jan 24-08-07, 16:17 Boşverin arkadaşlar her oyuncunun ya da yönetmenin kendine özgü kuralları ve açıklamaları vardır.Doğru veya yanlış kişilere özel düşüncelerdir bunlar, ya da o andaki ruh hali içinde söylenmişlerdi.E kişilere özel olduğu için de yargılanması tartışılması gereksiz olur.Ama bu sayfa Annem için açılmış ve bence çok da güzel olacak, tutacak bir dizi onun hakkında yorumlar yapalım :img-wink: Vra mı elinde fotoğraf ya da bilgi olan?:img-wink:
Boşverin arkadaşlar her oyuncunun ya da yönetmenin kendine özgü kuralları ve açıklamaları vardır.Doğru veya yanlış kişilere özel düşüncelerdir bunlar, ya da o andaki ruh hali içinde söylenmişlerdi.E kişilere özel olduğu için de yargılanması tartışılması gereksiz olur.Ama bu sayfa Annem için açılmış ve bence çok da güzel olacak, tutacak bir dizi onun hakkında yorumlar yapalım :img-wink: Vra mı elinde fotoğraf ya da bilgi olan?:img-wink:
ben nette bakındım ama hiç bişey bulamadım.bi açıklama oda bura eklenmiş.Bide cavit sitesinde rolunden biraz bahsetmiş o kadar
Vahide Gördümü ben hep aynı rollerde görmekten sıkıldım şahsen. Fedekar kadın, iyi anne, iyi eş, iyi arkadaş. Hep aynı, bakışlar aynı, mimikler aynı.
Güzel kadın ve yüz mimikleri, beden dili iyi ancak hep aynı karakter.
Gülşah&yeom-jan 24-08-07, 16:44 ben nette bakındım ama hiç bişey bulamadım.bi açıklama oda bura eklenmiş.Bide cavit sitesinde rolunden biraz bahsetmiş o kadar
Ben de bakıyorum ama dediğin gibi ne bir bilgi ne fotoğraf ne konu ile ilgili detay bir şeye rastlayamadım daha :icon_sorr
Vahide Gördüm şimdiye kadar iyi bayan iyi eş iyi anne olrak çıktı karşımıza dediğiniz gibi ama burada sanki farklı biraz çünkü o ayrı bir eş ve fragmandan göründüğü kadarıyla sorunları var hüzünlü biraz...Ama bilemeyiz tabii izleyip göreceğiz şimdiden yorum yapmak gereksiz :img-yes:
Vahide Gördümü ben hep aynı rollerde görmekten sıkıldım şahsen. Fedekar kadın, iyi anne, iyi eş, iyi arkadaş. Hep aynı, bakışlar aynı, mimikler aynı.
Bu konuda kesinlikle hemfikirim hele güzelliği konusunda çok asil hoş bir havası var :img-wink: :img-wink: Anlat İstanbul filminde kötüyü oynamıştı ve çok başarılıydı kendisinde bu potansiyel ve oyun gücü varken neden benzer roller bende anlamıyorum...
zeyneptalu 24-08-07, 18:43 Vahide Gördümü ben hep aynı rollerde görmekten sıkıldım şahsen. Fedekar kadın, iyi anne, iyi eş, iyi arkadaş. Hep aynı, bakışlar aynı, mimikler aynı.
Bu erol taşın hep kötü rollerde oynamasına benziyor bence..yada türkan şorayın vb bayanların hep iyi roller oynamasına benziyor bence.. vahide gördüm de bir kere bir istanbul masalında fedakar, akıllı, anne rolüyle başladı, şimdi de aynı tip roller teklif ediliyor herhalde..
Bence harika bir oyuncu....
deadly_angel 26-08-07, 21:51 Fragmanın sonunda gösterilen kız Bengi Öztürk mü yoksa yada bana mı öyle geldi?
mali_erbil 27-08-07, 19:41 Fragmanın sonunda gösterilen kız Bengi Öztürk mü yoksa yada bana mı öyle geldi?
Valla fragmanın sonunu hatırlamıyorum ama vahide gördümün kızını oynayacak kişiyi biliyorum yağmur zamanındaki Merve gerçek ismi Duygu YETİŞ...
Hoş bir diziye benziyor umarım reyting kurbanı olmaz...
hekimoglu64 27-08-07, 22:02 fragmanini izledim beni cok etkiledi
oyuncu kadrosu iyi güzelbir diziye benziyor sanirim bu yilcok agliyacagiz
öylecok draama dizileri varki basta yaprak dökümü
saygilar....
evet fragman cok etkıleyıcı
talat bulut hos
emel goksu super
ama dedıgım gıbı seda akman olmaz
bende bengi sandım keske bengı olsa hak edıyor dogrusu:good:
bıde sızınle hem fıkırım cok guzel yazmıssınız
vahıde gördum hakkında yazılarınıza
harıka bır oyuncu 3. rolu tvde gene aynı ya az farklı olsun hatta ilk aşk flimındede aynıydı
bır tek anlat ıstanbulda farklıydı
boylesı bı tıyatrocu farklı bı havası var ama hep tekduze gıdıyo
merakla beklıyorum
Herkese Merhaba
Dünden beri KanalD de annem fragmanı daha bir çok gösterilmeye başladı ki bu da ister istemez insanın ilgisini çekiyor. Dizinin özeti filan hala ortada yoksa belkide izleyicinin ilgisini bir de bu şekilde çekmek için olabilir:img-yes:
Vahide Gördüm hakkındaki yorumlarınızın bazı bölümlerine bende katılmakla beraber benimde şöyle bir düşüncem var. Bir dizi seyrediyorsunuz biter bitmez hemen hooppp başka dizide seyrettiğiniz kişiler. Bence en azından 1-2 yıl ara vermeleri yüzlerini bir şekilde biraz unutturmaları gerekir. Mesela ben izlediğim bir dizide çok sevdiğim kişiyi başka dizide görünce o dizideki oyununa hemen adapte olamam muhakkak yeni biten diziyle mukayese ederim ki bu benim düşüncem:img-yes:
Fragmandan anladığım kadarıyla sanırım Vahide Gördüm ve Talat Bulut ya bir ara evlilermiş yada beraberlermiş. Daha sonra artık yaşadıkları şeylerden dolayı ayrılmışlar ve talat Bulut ünlü başarılı bir politikacı olmuş ve de evlenmiş (seda Akman) Vahide Gördümde doğurduğu kızına hem babalık hem annelik yapmaya çalışmış gecekondu, fakir bir mahallede. Tabi Talat Bulutun kızından haberi yok bu arada ve Vahide Gördüm kızına babasının ölmüş olduğunu yada 2. kez evlendiyse o kişinin babası olduğunu söyler
Valla ili ayak üstü bir senaryo yazdım senaryo yok diyordunuz, alın size senaryo
Sevgiler
dün gece tesadüfen gördüm .ama yetişemedim yani tam izleleyemedim .kodro süper benimde dileğim reyting kurbanı olmaması.
fragmandaki müzik süper.çok acıklı.vahide ablanın olduğu her şeyi izlerim ben.çünkü o kaliteli işleri seçiyor her seferinde:img-yes:
fragmanı geçen akşam bende gördüm çok güzel bir diziye benzyor oyuncu kadrosu güzel hele birde vahide gördüm olunca tamamdır..:img-yes:
Gülşah&yeom-jan 28-08-07, 12:03 Evet yeni fragman gerçekten çok iyi müzik zaten harika, konuyu artık daha iyi çözümlemeye başladık bir an önce başlamasını bekliyorum Talat Bulut'u özlemiştik :good::img-wink::img-yes:
ben de duymustum bu dizi hakkında bişiler.. ama vahide gördüm'ün kızı rolü gonca yı kimin oynayacagı hakkında karar verilemediğini biliyorum. seda akman talat bulut'un sevgilisini oynayacaktır diye tahmin ediyorum. kaliteli bi yapıma benziyor severek takip etmeye calışıcam. roller kesinmi belirlenmişmi acaba ve cekimlerine agustosta kesin başlanıcakmı bilgisi olan arkadaslar yazabilirlermi buraya.. sevgiler bye
vahide gördüm'ün kızını duygu yetiş oynuyor bildiğim kadarıyla. talat bulut'u pek sevmem ama izlemek istiyorum bu diziyi. vahide gördüm için ve duygu yetiş için. dilerim güzel bir dizi olur.
Fragmanın sonunda gösterilen kız Bengi Öztürk mü yoksa yada bana mı öyle geldi?
fragmanın sonundaki kız duygu yetiş.
fragmandaki müzik süper.çok acıklı.vahide ablanın olduğu her şeyi izlerim ben.çünkü o kaliteli işleri seçiyor her seferinde:img-yes:
evet ya müziği çok güzel bende diziyi izlemeyi düşünüyorum
güzele benziyo
fargmanı gördüm zaten vahide gördüm ü cok beğenirim kadroda güzel uygun bir saatte yayınlanırsa duygu dolu bir dizi izlemeye başlıyor olacağız
Senaryosu belli değil galiba arkadaşlar Bende dün akşam fragmanı gördüm ve Talat Bulutu görünce direk ilgimi çekti..Bende en azından ilk bölümü izlemeye karar verdim..
uygun bir saatte yayınlanırsa ve konu fazla gereksiz sahnelerle uzatılmazsa bu dizinin başarılı olacağına inananlardanım umarım başarılı olur:good:
Gülşah&yeom-jan 29-08-07, 10:49 Fotoğraflar için teşekkürler hekimoglu64 , ellerine sağlık :good:
Annem adı çok güzel eminim konusuda güzeldir içinde vahide gördüm varsa benim için izlenebilir bir dizidir:img-yes:
vahide gördümün kalitesiz bir yapımda yer almıyacağını düşünüyorum.. harika bir kadın ve çok iyi bir oyuncu..
Ümmü Korkmaz 29-08-07, 13:27 selam ben kıraç ın dizi müziklerini çok severdim
ama artık kendini tekrar ettiğini düşünmeye başaldım ya da bu diziye yeterince özenmedi çünkü fragmandaki müzik maskeli beşler intikam peşinde filminin müziğinin nerdeyse aynısı
fatma-1721 30-08-07, 07:18 "Annem"dizisi 6 eylül saat 22.00 de basliyor,kanal d de "annem"in fragmaninda yaziyordu.
Show tv de ayni gün ve saatlerde Kurtlar Vadisi Pusu var,bu dizinin gününün ve saatinin degisecegini sanmam,"Annem"dizisini KV-Pusu nun karsisina koyduguna göre kanal d bu diziye cok güveniyor demektir, bence.
hekimoglu64 30-08-07, 07:26 "Annem"dizisi 6 eylül saat 22.00 de basliyor,kanal d de "annem"in fragmaninda yaziyordu.
Show tv de ayni gün ve saatlerde Kurtlar Vadisi Pusu var,bu dizinin gününün ve saatinin degisecegini sanmam,"Annem"dizisini KV-Pusu nun karsisina koyduguna göre kanal d bu diziye cok güveniyor demektir, bence.
eger bu dizi persembe günü kkurtlarin karsisindaysa hic sansi yok malesef
kanaldbencegününü degistirsin baska bir gün olsaydi izlerdimfragmanindan güzelbir diziye benziyor etkileyici ama yayin günü yanlis bence yani dizi icin diyorum ratin kurbani olur neyseee bence müzikleride güzel kiracin müzik yaoimina benziyor
saygilar....................
PERŞEMBE DİZİLERİ
SHOW TV doktorlar- kurtlar vadisi
KANAL D kavak yelleri- annem
STAR TV tatlı intikam- leylan
A TV ertelenmiş hayatlar
fatma-1721 30-08-07, 07:47 eger bu dizi persembe günü kkurtlarin karsisindaysa hic sansi yok malesef
kanaldbencegününü degistirsin baska bir gün olsaydi izlerdimfragmanindan güzelbir diziye benziyor etkileyici ama yayin günü yanlis bence yani dizi icin diyorum ratin kurbani olur neyseee bence müzikleride güzel kiracin müzik yaoimina benziyor
saygilar....................
"Annem" persembe Kv-Pusu karsisinda yayinlanmakla 1-0 yenik basliyor,bu konuda cok haklisin ama kanal d bu diziye cok güvenmese böyle bir ise kalkismazdi diye düsünüyorum,KV-Pusu izlemeyen seyirci kitlesini toplayabilecegini düsünüyor diyecem de ayni saatlerde star ve atv de yeni yapimlarini ortaya cikaracak,bu sezon diziler adeta hayat mücadelesi yasayacak gibi görünüyor.
fatma-1721 30-08-07, 07:51 PERŞEMBE DİZİLERİ
SHOW TV doktorlar- kurtlar vadisi
KANAL D kavak yelleri- annem
STAR TV tatlı intikam- leylan
SHOW TV ertelenmiş hayatlar
"Doktorlar"dizisinin saati ve gün degisti galiba,cuma günü saat 22.00 de yayinlacakmis,show tv den alinmis bu bilgi.....Doktorlar,Hatirla Sevgili ye rakip
"Ertelenmis Hayatlar" persembe atv de saat 19.30 da yayinlanacak.
hekimoglu64 30-08-07, 08:01 "Annem" persembe Kv-Pusu karsisinda yayinlanmakla 1-0 yenik basliyor,bu konuda cok haklisin ama kanal d bu diziye cok güvenmese böyle bir ise kalkismazdi diye düsünüyorum,KV-Pusu izlemeyen seyirci kitlesini toplayabilecegini düsünüyor diyecem de ayni saatlerde star ve atv de yeni yapimlarini ortaya cikaracak,bu sezon diziler adeta hayat mücadelesi yasayacak gibi görünüyor.
arkadasim kanal d sansini denemk istiyor amamalesef
bence olmaz yaa cünki gecen sezonda sagir oda gibi agir bir dizi bile kurtlarin karsisinda ratingi düsüktü yani olmaz bence dizye yazik olur bence baska güne alinmali
saygilar.......
[QUOTE=fatma-1721;4571610]"Doktorlar"dizisinin saati ve gün degisti galiba,cuma günü saat 22.00 de yayinlacakmis,show tv den alinmis bu bilgi.....Doktorlar,Hatirla Sevgili ye rakip
"Ertelenmis Hayatlar" persembe atv de saat 19.30 da yayinlanacak.[/QUOTE
Bu doğruysa Show TV Doktorlar yerine çok iddialı bir dizi koyacak demektir. Yoksa Doktorları Hatırla sevgili gibi iddialı bir dizinin karşısına koyup harcayacağına göre. Çünkü Doktorların perşembe günü çok iyi bir reytingi vardıı.
arkadasim kanal d sansini denemk istiyor amamalesef
bence olmaz yaa cünki gecen sezonda sagir oda gibi agir bir dizi bile kurtlarin karsisinda ratingi düsüktü yani olmaz bence dizye yazik olur bence baska güne alinmali
saygilar.......
Kurtlar Vadisi seyircisi ile Annem dizisinin seyirci profili çok farklı. Genellikle Annem dizisini orta yaş kadın grubu seyredecektir. Ayrıca geçen seneden Perşembeye alışık Hırsız Polis seyircisini de bu diziye çekmeyi amaçlayabilirler.
fatma-1721 30-08-07, 08:30 [/QUOTE
Bu doğruysa Show TV Doktorlar yerine çok iddialı bir dizi koyacak demektir. Yoksa Doktorları Hatırla sevgili gibi iddialı bir dizinin karşısına koyup harcayacağına göre. Çünkü Doktorların perşembe günü çok iyi bir reytingi vardıı.
Show tv nin yayin politikasina benim aklim ermiyor ama kanal d genellikle dizilerini riske atmazdi "Annem"dizisine cok güveniyor demek:icon_whis
Erkeklerin izlediği bir dizinin karşısına anne-kızın fikir çatışmaları olan bir dramayı koymak oldukça mantıklı. Genelde kadınların dizi izlediğinizi düşünürsek. :img-wink:
Show tv nin yayin politikasina benim aklim ermiyor ama kanal d genellikle dizilerini riske atmazdi "Annem"dizisine cok güveniyor demek:icon_whis
Perşembe gününde bir şey var. Bu güne konan diziler pek yüksek reyting alamıyor. Kurtlar Vadisi bile beklendiği gibi çok yüksek reyting alamadı.
Kanalın geçen günlerde yazdığım dizilerinden Bıçak Sırtı’ndan sonraki yeni sezon bombalarından ilki Annem. Dizinin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm ve İlhan Şeşen gibi birinden usta isimler var. Yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, senaryosunu Gamze Özer’in yazdığı Annem, büyük bir aşkla evlenen ancak yolları ayrı düşen ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki aşığın öyküsünü anlatıyor. Annem, özellikle de çok güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden yılın yapımlarından biri olmaya aday görünüyor.
Erkeklerin izlediği bir dizinin karşısına anne-kızın fikir çatışmaları olan bir dramayı koymak oldukça mantıklı. Genelde kadınların dizi izlediğinizi düşünürsek. :img-wink:
arti
kv bence kan kaybediyor ve edecek, popülaritesinde düsüsler olacaktir bu sezon.
hekimoglu64 30-08-07, 08:40 Perşembe gününde bir şey var. Bu güne konan diziler pek yüksek reyting alamıyor. Kurtlar Vadisi bile beklendiği gibi çok yüksek reyting alamadı.
yaniliyorsun arkadasimkurtlar her zaman zirvedeydi ve haalada zirvede hatta tekrarlari bile annem dizisi gercekten güzelbir diziye benziyor amabence gününüdegisse daha iyi olur ama bakalim peryembegünü yani yayinladigi gün ratinglerde kacinci olucak benim tahminim 4.yada5.
size persembenin ratingleri
1.kurtlar
2kavak yelleri
3.yersiz yurtsuz
4.annem
saygilar...
Reyting sıralamasında 1. olmak nedir ki!
Çoğu zaman dizilerin reyting savaşından dolayı kalitesizleştiğini düşünen bizler değil miyiz? Mütevazi bir orana ulaşması ilk 5 ya da 10 içerisinde olması bir dizinin devam etmesi için yeterli :img-wink: -ki ben inanıyorum bu dizi beklendiğinden çok daha fazla reyting alacak-
Güzel yorumlar diliyorum. bye
fatma-1721 30-08-07, 08:45 Yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı, senaryosunu Gamze Özer’in yazdığı Annem, büyük bir aşkla evlenen ancak yolları ayrı düşen ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki aşığın öyküsünü anlatıyor. Annem, özellikle de çok güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden yılın yapımlarından biri olmaya aday görünüyor.
Iste aradigimiz cevap,kanal d bu diziye cok güveniyor ayrica star da ayni sirket grubuna ait,kanal d de "Annem",star da "Leylan"ayni saatlerde yayinlanacak ve ikisi de anne-kiz iliskisi,dramini anlatiyor...ayni gruba ait iki kanal ve güclü iki rakip dizi,ben bunun mantigini pek cözemedim.
Miss Elektra 30-08-07, 09:59 Dizinin fragmanindaki müzik/melodi hangi sarkinin müzigi/melodisi? Lütfen bana bunu birisi söyleyebilirmi?
Gülşah&yeom-jan 30-08-07, 10:20 Evet yayın günü ve saati oldukça riskli ama kanal D yıllardır bu işin içinde neyin ne kadar ses getireceğini ve rakipleri bilir, takip eder diye düşünüyorum.Annem'in gerek konusu olsun gerek oyuncuları olsun çok kaliteli ve bu tür konular izleyicinin dikkatini fazlasıyla çekiyor (aliyeyi hatırlayın izlemediğim halde konusunu ve gelişmeleri bildiğim bir diziydi) amacım kıyaslama değil ki böyle bir şey yaparsam bu dizideki oyunculara ciddi bir haksızlık yapmış olurum.Yani deyeciğim şudur ki kanalın bildiği bir şey vardır bence, dediğiniz gibi güvenmese böylesine güçlü bir rakibin önüne yepyeni ve henüz seyircisi oluşmamış bir diziyi atmaz.Aynı şey star için de geçerli...:img-wink:
dizinin fragmanı etkileyiciydi başlarda oyuncu kadrosunu pek iddialı bulmadığım için izlememeyi düşünüyordum amaşimdi izleyip denemeyi düşünüyorum umarım güzel bir dizidir
Evet yayın günü ve saati oldukça riskli ama kanal D yıllardır bu işin içinde neyin ne kadar ses getireceğini ve rakipleri bilir, takip eder diye düşünüyorum.Annem'in gerek konusu olsun gerek oyuncuları olsun çok kaliteli ve bu tür konular izleyicinin dikkatini fazlasıyla çekiyor (aliyeyi hatırlayın izlemediğim halde konusunu ve gelişmeleri bildiğim bir diziydi) amacım kıyaslama değil ki böyle bir şey yaparsam bu dizideki oyunculara ciddi bir haksızlık yapmış olurum.Yani deyeciğim şudur ki kanalın bildiği bir şey vardır bence, dediğiniz gibi güvenmese böylesine güçlü bir rakibin önüne yepyeni ve henüz seyircisi oluşmamış bir diziyi atmaz.Aynı şey star için de geçerli...:img-wink:
Kanallar arasında geçen sezon ve yaz dizilerinde en şanslı kanal Kanal D ydi. Şanslı mı diyeyim yoksa bu işleri biliyor mu diyeyim bilemiyorum. Yaz dizilerinde bile çok başarılı oldular. Hangi dizinin tutacağını bilmek biraz gaipten haber vermek haline geldi. Seyirci tepkisi çok değişken, dizinin günü ve hatta saati bile dizinin tutması konusunda etken faktörler. Biliyormusunuz gelen reyting raporlarını değerlendirip seyircinin beğenilerini ölçen reyting mühendisleri varmış. Kanal d nin mühendisi kesinlikle bu konuda çok iyi.
criminalist 30-08-07, 13:48 Miss Elektra bu dizinin müziği malum kıraçın
normalde dizi müzikleri ne kadar güzel de olsa bu müzik biraz tanıdık maskeli beşler intikam peşinde nin müziğiyle nerdeyse birebir aynı gerçi güzel ama yine de biraz keriz yerine mi koyuluyoruz ne
çok güzel bi müziği varya hüzünlü çok güzel dizide
çok güzele benziyo
izlicem
umarım müziği gibi dizide güzeldir..
ama seda akmanda var
hiç sevmiyorum onu ama neyse..
Arkadaşlar birde aynı saatte LEYLAN dizisi var...
ordada çocuğunu okutmaya çalışan bir anne var...
bakalım kurtlar vadisi karşısında leylan ve annemin reytingleri nasıl olacak.
dizinin müziğine hasta oldum grçekten çok etkileyici bi müziği var.çok tanıdık çok sıcak ve insanı etkileyen bi müzik fragmanda çalan.haftayı iple çekiyorum
merhaba ben aranızda yeniyim bence güzel bir yapım annem ve izliycilerinde beyenicegini düşünüyorum
batuhan_gumus 30-08-07, 18:38 valla bende da fragmani bile görmedim ama güzel bi diziye benziyor bence cumaretsi cikar herhalde saat 22.00 de diye düsünyorum evet leylanla berbaer cikacakmis ama kanal d türkiyede en cok izlenen kanal arkiler :img-wink:
Gülşah&yeom-jan 30-08-07, 19:00 Kanallar arasında geçen sezon ve yaz dizilerinde en şanslı kanal Kanal D ydi. Şanslı mı diyeyim yoksa bu işleri biliyor mu diyeyim bilemiyorum. Yaz dizilerinde bile çok başarılı oldular. Hangi dizinin tutacağını bilmek biraz gaipten haber vermek haline geldi. Seyirci tepkisi çok değişken, dizinin günü ve hatta saati bile dizinin tutması konusunda etken faktörler. Biliyormusunuz gelen reyting raporlarını değerlendirip seyircinin beğenilerini ölçen reyting mühendisleri varmış. Kanal d nin mühendisi kesinlikle bu konuda çok iyi.
Kesinlikle, ben de katılıyorum bu yorumuna mühendisleri gerçekten çok iyi iş yürütüyorlar.Kanal D'nin dizilerinin tutmama olasılığı oldukça az dediğin gibi yaz dizilerinin bile...Umarım Annem de başarılı ve uzun süreli yapımlar arsında yerini alır :good:
vahide gördüm cok beğendiğim ve senaryosuda içten bir dizi olduğu için merakla beklediğim bir dizi.kadrosuda cok iyi olan bu dizi tutulur.
zaten kanal d hatırladığım kadarı ile atv den yetkili bir insanı galiba 2 yıl kadar önce transfer ettiğinden (hatta gazetelerde yazmıştı)bu yana diziler konusunda atağa geçti
faruk turgut milliyet tv ekine yaptığı röportajda üç yeni diziye başlayacağını artık sarkıcılarla dizi çekmeyeceğini açıkladı. bu projelerde ilki ağustosta kanal d için çekilecek annem adlı dizi. yönetmen faruk teber senarist gamze özer başrol oyuncuları talat bulut vahide gördüm ilhan şeşen ali erkazan seda akman tuncer selman. müzikler ise kıraça ait. talat bulut bir milletvekilini vahide gördüm ise pazarlarda köfte satarak çocuklarını geçindirmeye çalışan eski eşini canlandırıyor. 16 yaşında bir kızları var ve kız annenin yanında yaşıyor. bu dizide ayrılmış anne babanın çocuklar üzerindeki etkisini ele alacağız diyen faruk turgut dizi üzerinde 6 aydır çalıştıklarını ve çok başarılı olacağını kaydetti.
bu dizini müzikleri kırac amı ait.bilmiyordum.o kendi firması dışında firmalar müzik yapmıyor biliyordum:icon_whis
kardelen2086 30-08-07, 21:27 merhaba arkadaşlar,dizinin adını daha önceden duymama rağmen fragmanını ancak izeyebildim,ve izler izlemez,içimde tarifi imkansız duygular belirdi,fragman görüntüleri olsun,fragman müziği olsun,her biri ayrı güzeldi,kısacası dizi daha başlamadan,beni etkisi altına aldı,dizinin sıkı bir takipçisi olacağıma eminim.........:img-yes:
diziyi beğenmemde oyuncuların etkisini de göz ardı edemem tabiki....
vahide gördüm,talat bulut,ilhan şeşen,duygu yetiş,seda akman ve daha nice değerli oyuncu.....:img-yes:
bu dizinin sezonun iddaalı dizileri arasında olacağını düşünüyorum,kadro süper,fragmandan anladığım kadarıyla senaryo da süper,e daha ne olsun...:img-yes:
reyting problemine gelince,her dizinin belli bir izleyici kitlesi vardır,amacım tartışma yaratmak değil ama bir örnek vermek istiyorum,gümüş dizisi ilk olarak kurtlar vadisiyle aynı günde yarışa başlamıştı,o zaman şansının düşük olduğunu düşünmüştüm,ama sonuçlara bakınca hiç te öyle olmadığını gördüm,sonuç olarak ,bir dizinin karşısında güçlü bir rakip te olsa,senaryo insanı sarıyorsa,izleyici dizide kendine ait bir şeyler buluyorsa ve kadro -ekip süperse fazla söze gerek kalmaz diye düşünüyorum!!!!!:img-yes::img-yes::img-yes:
yeni fragmanı izlemedim ama resimlerden cok etkilendim.teşekkür ederim erten resimler için
yalnız anlamadığım nokta talat bulut ile vahide gördüm evlenip ve ayrılıyorlar peki bu adam bir daha arayıp sormuyormu eski aşkını ne yapar eder diye birde bu kadar birden nasıl yükseliyor zengin bir ailenin cocuğumu talat bulut yoksa sonradanmı yükselen ve vekil olan biri
çok güzel bi diziye benzio... fragmanı müzii etkileyici... saati açısından da şimdilik bi sorunum yok.. biran önce izlesek bari:)
ANNEM
Talat Bulut, Vahide Gördüm, Duygu Yetiş ve İlhan Şeşen'in başrolde olduğu "Annem", büyük bir aşkla evlenen ancak hamileyken kocasının hatasını affetmeyip boşanan Zeynep'in, pazarda köfte satarak kızını büyütmeye çabasını konu alıyor.
http://i227.photobucket.com/albums/dd29/ecr1990/3987343.jpg
Hürriyet
1. Bölüm ÖZETİ
Musa ve Zeynep yıllar önce büyük bir aşk yaşarlar ve evlenirler. Ancak Zeynep hamileyken kocasının bir hatasını affedemez ve çocuğundan bahsetmeden Musa’dan boşanır.
Boşandıktan sonra, aileden kalma bir arsaya küçük bir ev yaparak yeni bir hayata başlayan Zeynep pazarda köfte satarak kızını büyütmeye çalışmaktadır. Musa mütaahitlikle başlayan iş hayatına farklı bir yön vererek bakanlığa ve konumu sayesinde rahat bir yaşantıya sahip olur. Zeynep’ten bir daha haber alamayan Musa gazeteci bir kadınla nişanlanır. Kızları Gonca16 yaşına gelmiştir. İyi bir okulda burslu okumaktadır. Zeynep Gonca’ya babasının yıllar önce öldüğünü söylemiştir. Kızının daha iyi şartlarda yaşaması için elinden geleni yapan tek başına hayat mücadelesi vermeye çalışan Zeynep, kardeşi Mehmet’in tüm ısrarlarına ve Gonca’nın yaşının da verdiği asi davranışlarına rağmen Musa’dan asla yardım istemez. Kızından haberi olmayan Musa garip bir tesadüfle gerçekleri öğrendiğinde neler olacaktır
vala perşembe günü yayına girmesi iyi aama kOMİSER NEVZAT la aynı saate geliyor ve 'leylan' adlı dizi ilede aynı saate geliyor .Allahtan doktorlar dizisi artık çarşamba günü.hikayesi ve oyuncu kadrosu süper bir dizi inşallah şu reyting denen cavarla savaş yapmayızda yüzümüzün akıyla hakkettiğimiz yerlere geliriz
özet için teşekkürler :)
fragmanı çok güzel müzik çok etkileyici kesinlikle izlicem umarım başarılı bir yapım olur...
bigstarter 01-09-07, 12:20 Vahide Gördüm yerine Aydan Şener daha yakışırdı Talat bulutun karşısına.Bence Annemde onlar oynamalıydı,Fikrimin İnce Gülünde de Vahide Gördümle Kenan Işık...
Hem yaşları hemde tipleri daha uygun olurdu.Aydan Şenerin yanında kenan Işık babası gibi kalmış.Vahide Gördümde Talat bulutun ablası gibi.
Gülşah&yeom-jan 01-09-07, 13:31 Hewal fotoğrafları ve özeti eklemen çok iyi olmuş ellerine sağlık, yayın tarihi yaklaştıkça merak ve heyecan artıyor.Ama özeti okuyunca biraz daha rahatlar gibi oldum gayet güzel bir dizi olacak buna inanıyorum :good::img-wink:
ilk defa yorum yazacam...hikayesi çok etkileyici çok hoşuma gitti...inş. tutar ama bütün yapımlar perşembe günü aynı saatte buluştu...herşeyin galibi cuma günü reytingler sonunda belli olur...bu arada kızlarının adı ne çok tatlı bi kız...resimler içinde çok tşkler...
Gülşah&yeom-jan 01-09-07, 13:52 ilk defa yorum yazacam...hikayesi çok etkileyici çok hoşuma gitti...inş. tutar ama bütün yapımlar perşembe günü aynı saatte buluştu...herşeyin galibi cuma günü reytingler sonunda belli olur...bu arada kızlarının adı ne çok tatlı bi kız...resimler içinde çok tşkler...
Kızlarının adı Gonca (Duygu Yetiş), annesi Zeynep(Vahide Gördüm) , babası Musa Bayri (Talat Bulut) fakat Gonca ve Musa birbirlerinden habersiz...
herkese mrb konusu farklı ve etkileyici diziyi merakla bekliyordum ama perşembe günü yayınlanması iyi olmadı karşısında komiser nevzat adlı dizi var iki diziyide merak ediyorum ikisi arasında secim yapmak gerek bakalım gününü bekleyelim artık bu arada seda akman dizide musanın sevgilisi rolündeymiş fragmanda farklı birisi olur sanmıstım sevgilisi olarak görmemiştim hiç....
evet süper bi fotoğrafmış...gercekten güzel bi diziye benzio...izlemeyi düşünüorum..oyuncularda güzel..hele vahide gördüm anne rolune tam olmuş bencee...
çk güzel olmuş ellerine sağlıkkk
batuhan_gumus 01-09-07, 15:55 buraya ilk defa yaziyorum yani bu foruma emrahin dizisiyle annem dizisi cok benziyor ilgimi cekti tek güzel bi diziye benziyor günü persembe ve saat i de
22.15 de basliyormus kanal d yayinakisinda yaziyorud :img-wink:
deryacetin_ 01-09-07, 16:12 fragmanını izlediğimde dikkatimi çeken ilk şey müziği oldu.müziği gerçekten çok etkilyeciydi.aslına bakarsanız sırf fragmanı görebilmek için yani müziğini dinlemek için hep kanal d yi izliyorum.müziğinin bu diziye bu kadar uyacağını hiç zannetmezdim.görüntülerle tam bir bütün oluyor.küçük kız ve annesinin diziye çok yakışıyor.kısacası ben daha dizi başlamadan fragmanından etkilendiysem diziyi izlesem artık tiryakisi olurum...
Bu sezon takip edeceğim birkaç diziden biride ANNEM.. Fragmanı çok etkileyici.. Oyuncular güzel (Vahide Gördüm tek başına bile izlemek için yeterli bir sebep bence).. Dizi umarım başarılı olur ve rayting denen o illete yenik düşmez..
müzikleri çok etkileyici kaliteli yapımlardan olduğu belli. Konusu çok gzüel umarım başarılı olur.
perşembeye az kaldı...ama bildiğim kadarıyla hala sesli fragman yok...sesli fragmanıda verirlerse bence dahada güzel olacak...napalım bekliyecez art.:icon_sorr
haluk_tolgahan 02-09-07, 12:34 faruk turgut yani yapımcı sezonun en çok ses getiren yapımı olacağını iddia etti. şimdiye kadar yaptığı dizilerden en iyisi diyebileceğim dizi bu dedi. ben çok şaşırdım. bakalım perşembe günü kurtlar vadisinin karşısında izlenecekmi. izlenirse ağlatacakmı.
ismini bilemiyorum ama bu dizide oynayan küçük esmer kız benim çok hoşuma gitti. gerçekten çok yeteekli bir kıza benziyor. dilerim dizimizin ratingleri de güzel olur. ben gerçekten merakla bekliyorum
ben bu diziyi senaristi olan Gamze Özer olduğu için izlemeyi dşünüyorum
kendisinin dizilerini izledim ve çok kaliteli seneryoları olduğunu biliyorum ve düşünüyorum perşembeyi dörtgözle bekliyorum
ben bu diziyi çok merak ediyorum oyuncular harika perşembeyi iple çekiyorum
sesli fragmanı çıksa bende çok istiyorum
merhabalar annem dizisi gerçekten çok güzel oldugunu düşünüyorum ve basarılı olmasını temelli ediyorum benide ailenize kabul ederseniz çok sevinirim
gelinezo tabikide aramıza hoşgeldin :)
Bizde senin gibi annem dizisini çok seviyoruz umarım uzun soluklu bir yapım olur.
gelinezo tabikide aramıza hoşgeldin :)
Bizde senin gibi annem dizisini çok seviyoruz umarım uzun soluklu bir yapım olur.
hoşbulduk adım ezgi bu arada eger bir aile imzası yapılmasını istersenin seve seve ben yaparım haberiniz olsun arkadaslar:img-yes:
vallahi sabirsizlikla bekledigim dizilerden birisi cok heyecanli öncelikle konusu cok güzel süperrr yaaa aile imzasi yapilirsada benide ekleyn cünkü artik burdan cikmiycam:D persembeyi iple cekiyorumm
hoşbulduk adım ezgi bu arada eger bir aile imzası yapılmasını istersenin seve seve ben yaparım haberiniz olsun arkadaslar:img-yes:
ewet aslında bi aile imzası yapılsa çok iyi olur.
diziyi seven diğer arkadaşlar ne diyorlar onların fikrini de sormak lazım. onlar da foruma geldikçe yazarlar zaten aile imzası ile ilgili.
bir an önce perşembe günü olsa da dizimizi izleyebilsek
bence güzel olur çünkü her filmin kendine ait var eger kabul ederseniz bana katılanların adlarını özel mesajla verirseniz baslarım ben
bence güzel olur çünkü her filmin kendine ait var eger kabul ederseniz bana katılanların adlarını özel mesajla verirseniz baslarım ben
tamam o zaman ezgi ön sayfalarada dizi ile ilgili resimler vardı. beni de eklersen seviniirm. biraz bekle istersen yazıyı okuduktan sonra aile imzasına girmek isteyenler sana özel mesaj atarlar cnm :)
tamam o zaman ezgi ön sayfalarada dizi ile ilgili resimler vardı. beni de eklersen seviniirm. biraz bekle istersen yazıyı okuduktan sonra aile imzasına girmek isteyenler sana özel mesaj atarlar cnm :)
ok cnm ama senden bir sey rica edicem resmi sen seçersen gerçekten çok sevinirim cnm
tamam cnm ben şimdi bi resimlere bakııym o zaman sesli fragman nasıldı ya ben izleyemedim
kısace kız annesiyle baya sorunlar yasıo bunun üstüne kardesi babasına söyleyelim diyor fakat kadın üstümdeki gömlegi satar yinede onu affetmem filan diyor daha fazlası da var ama izlemen gerek cnm ya
baris[a]rock 03-09-07, 17:50 yha bu dizide cavit çetin güner oynuo mu??
rock;4634970']yha bu dizide cavit çetin güner oynuo mu??
evet oynuyor rolü ise liseli efendi aşık 'eymen'....
hatta fragmanda çok dikkat ederseniz cavitte var.ama çok dikkatli bakmak lazım
deryacetin_ 04-09-07, 13:11 evet dizinin başlamasına iki gün kaldı.büyük bir merakla bekliyorum.herkesin çok dikkatini çekmemiş olabilir ama inanıyorum ki ilerleyen bölümlerde dizi çok sevilecek ve izlenecek.hatta kurtlar vadisini bile geçeceğini düşünüyorum.çünkü eski reytingi artık yok kurtlar vadisinin.üstelik tahmin ettiğimden daha değişik bir senaryosu çıktı.kız annesine,çevresine karşı çok asi.fragmandan görüldüğü üzere annesiyle sürekli bir kavga içerisinde.annesi zeynebin durumunu daha da zora sokabilir bu saklama işi.o yüzden daha heyecanlı olacağı kesin.müzikleri zaten harika.böyle duygusal hüzünlü bir diziye ancak bu kadar güzel bir müzik yapılabilirdi.kıracı burdan tekrar tebrik etmek istiyorum.kimbilir daha ne güzel müzikler dinleyeceğiz dizide.ben de annem ailesinde bulunmak istiyorum.ileride herkesin beğeneceği bir dizi olacağını düşündüğüm için ilk başta bu güzel ailede bulunmak istedim.şimdiden herkese iyi seyirler.perşembe günü Annem'de buluşmak dileğiyle...
vahıde gordum'e su zamana kadar hep vefakar anne rollerını yakıstıran ben bu dızıde de vahıde gordum'un oyunculugunu konusturacagına ınanıyorum...persembe genelde kanald'nın en guclu dızılerını yayına koydugu gundur demekkı annem dızısı gelecek vaad eden bır yapım:Dmerakla beklıyorum...
baris[a]rock 04-09-07, 19:01 benide ekler misiniz aile imzasına çünküğ çok güzel bir diziye benziyor fragmanada dikkat ettim caviti gördüm bu dizide vahide gördümün kızı gerçek adını bilmiyorum ama çok beğenerek izliyordum kendisini:)adım sumru bu arada:)
valla demin konuyu okudum ve süper yha bayıldım aile imzası yaparsanız benide eklerseniz çok sevinirim
seneryosu çok kaliteli ve oyuncularda öle bence 4/4 lük bi dizi olucak perşembeyi iple çekiyorum:img-yes: :img-yes:
dizinin müziği çok güzel ya.insanın içine işliyor.Vahide Gördüm yine yüreğimizi yakacak o güzel gözleriyle :(
boncuk-girl 05-09-07, 10:14 muhteşem bir dizi olacak eminim
yarın akşam başlıyor
ezgi'cim imza çok güzel olmuş:)
biraz daha kalabalık olunca daha da gzüel olucak eminim.
Nihayet dizimiz yarın başlıcak çok mutluyum
sev_can arkadaşıma da katılıyorum müziği çok etkileyici
merhaba arkadaşlar bye
sürekli dizinin tanıtımını görüyordum e buraya da yorumumu yazıyım dedim.
öncelikle hemen belirtiyim ki dizinin müziği harika ötesi.duyar duymaz ağlamak geliyor içimden (zaten bu günlerde dokunsan ağlıcam)
konusu aslında bana hiç yabancı gelmedi.gerek çevremdeki insanların hayatından gerek kendi hayatımdan kesitler varmış gibi.
zaten vahide gördüm varsa o dizi izlenir.
artık sıra gün saymaya geldi:img-wink:.
betül kocak 05-09-07, 11:59 olsun ellerine saglik gelinezo güzel olmus.hele sükür dizi yarin cikacak dizinin ilk fragmanini gördügümde cok hösüma gittti müzik oyuncular cok güzel bir dizi olacak.yarini iple cekiyorum.insallah raytinglerde iyi olur.
biliyorum çok kötü oldu ama kusura bakmayın lütfen
ezgi imza gayet güzel oluyo kötü değil bozma moralini bak az kaldı dizimiz yarın başlıcak
gelinezo ne demek çok kötü oldu.vallahi ben beğendim.ellerine sağlık.devamını bekliyoruz.
bu arada kanal d nin hazırlık kampında vahide gördüm çok komik yaaa.ilhan şeşen soru sorunca kızına attığı bakışa bayıldım.
Gülşah&yeom-jan 05-09-07, 12:40 gelinezo ne demek çok kötü oldu.vallahi ben beğendim.ellerine sağlık.devamını bekliyoruz.
bu arada kanal d nin hazırlık kampında vahide gördüm çok komik yaaa.ilhan şeşen soru sorunca kızına attığı bakışa bayıldım.
Evet evet ondan sonra da Talat Bulut'un içeri girip "Şey afedersiniz ben ailemi kaybettim de siz yerlerini biliyor musunuz?" demesiyle Pakize Suda'nın "ah canım benim biz senin ailen oluruz" diye atlaması harikaydı. :) Üstelik dizinin tanıtımına da iyi yer ayrılmıştı Kanal D'nin oldukça güvendiği bir dizi :good:
gold filmin yapımcılığını üstlendiği annem ve vazgeç gönlüm dizileri bu sezona damgasını vuracak gibi geliyor bana :happy0064 ard arda iki gün yayınlanacak olan iki dizinin oyuncu kadrosu da mükemmel. ben perşembe kanal d de,cuma günü de stardayım :)
deryacetin_ 05-09-07, 14:31 arkadaşlar böylesine güzel bir dizi nasıl oluyor da çok rağbet görmüyor anlamıyorum.oyuncuları harika başta vahide gördüm olmak üzere talat bulut olsun duygu yetiş hepsi çok yetenekli ve değerli oyuncular.yapımcısı desen gold film kendini bu sektörde kanıtlamış biri.müziği dizinin en önemli silahı zaten.kıraç gibi bir ustanın elinden böyle muhteşem eser çıkıyor ama kimse bu forumda yorumda bulunmuyor.işte ben bunu anlamıyorum.
baris[a]rock 05-09-07, 15:17 sabırsızlıkla bekliyorum bu arda imza güzel olmuş sıkma canını:)
sper bir diziye benziyo hele o müzigi varya acayip bir sey ya...müzikk kime ayit bilen varmi...ben kiracin müziklerine banzettim?
HulyaGoker 05-09-07, 16:18 :good::good:fragmanı falan izledim güzel bir diziye benziyor
umarım tutatr ama kanal d nin zat5en reyting yüzünden kaldırdığı pek dizisi olmuyor dilerim tutar:good:
konusu farklı diğer dizilerden oyuncu kadrosu da güzel :good:
didemfener 05-09-07, 16:22 valla hülyacım ben çok merak ediyorum hem duygusal hem çok güsel birdizi
tutucaktır bu dizi eminim.kanal d tanıtımda çok güsel tanımtışalr..
tanrıverdi 05-09-07, 22:05 umarım bu dizi tutar..çünkü başında çok ama çok beğendiğim hatta bayan oyuncu denilince listede ilk başlarda yer alan kadın vahide gördüm var.ve ben sırf onun için bile seyrederim.konuyuda az çok fragmanda belli etsede işalahh gzel ve bozulmayan bir dizi olur.
betül kocak 05-09-07, 22:08 bence raytingler iyi olur gibime gelyior persembe iddail diziler cok ama bizim dizimizinde izleyenleri olacagina eminim
ben bu diziye çok güveniyorum.... oyuncu kadrosu çok iii...filmin konusuda iiye benziyo..izlemeyi düşünüyorum...tutacağından da eminim.....
E_B_R_U_"Lİ 05-09-07, 22:25 bence de tutar.oyuncuları da yetenekli oyuncular zaten.böyle duygusal diziler bizim ailede genelde izlenir.tabi ben izleyeceğim.
hem oyuncular hemde senaryo cok iyi görünüyor. ilk bölümü bekliyorum. eminim cok güzel ve bu sene vazgecemeyeceğimiz diziler arasına girecek.
mavi_kelebek 05-09-07, 23:56 Bu dizinin ana fikri kadın
Röportaj: Gözde YILMAZ
İhanet yüzünden eşinden boşanan ve kızını tek başına büyüten bir kadının zorlu hikayesini konu alan "Annem" adlı dizi bu akşam ekrana geliyor.
Kanal D’de bu akşam yeni bir dizi başlıyor. İhanet yüzünden eşinden boşanan ve kızını tek başına büyüten bir kadının zorlu hikáyesini konu alan "Annem" adlı dizinin başrollerinde Vahide Gördüm, Talat Bulut ve İlhan Şeşen var.
n Öncelikle bize dizide canlandırdığınız karakterlerden biraz bahseder misiniz?
- Talat Bulut: Ben, eşinden ayrılırken onun hamile olduğunu bilmeyen ve gerçeklerle 16 yıl sonra yüzleşen bir babayı canlandırıyorum.
- Vahide Gördüm: Zeynep karakteri 40 yaşlarında, 16 yaşında bir kızı olan, geçmişe dair yaralar taşıyan bir kadın. 16 yıl önce eşinden boşanma kararı almış, üstelik hamile olduğunu bu kararı aldıktan sonra öğrenmiş biri... Durumu eşiyle paylaşmamış ve gerçeği ondan saklamış. Çünkü aldatılmış ve ihanetin bedelini bu şekilde ödetmek istemiş. Üniversitede inşaat mühendisliği okumuş bir kadın ama köftecilik yapıyor. Kızına iyi bir gelecek kurmak adına yaşam mücadelesi veriyor.
n Bir babaya çocuğunun olduğunu söylememek adil mi sizce?
- T.B: Ben de bir kız babasıyım. Şu an 10 yaşında... Baba duyarlılığıyla bakarsam olaya, bence bu hiç de adil değil. Bir baba çocuğunun varlığını tesadüfen öğreniyor; kesinlikle çok acımasız, eşitliği yok eden bir durum bu...
- V.G: Bence de doğru değil, ama Zeynep karakterini çıkarabilmek için onu haklı görmek zorundayım.
n Bu dizi aldatılma sonrasında bir kadının ruh halini izleyiciye yeterince anlatabilecek mi?
- T.B: Dizideki gelişmelerin nasıl olacağını bilmiyorum. Ama tabii ki dizinin bunu başarabilmesini çok isterim.
n Geçtiğimiz sezonlarda ağa dizileri gündemdeydi, şu sıralar ise gençlik dizileri popüler... Öte yandan "Eski Türk filmleri tadında" dedirten senaryolar, hiçbir zaman demode olmuyor. Bunun sebebi nedir sizce?
- T.B: O dönemlerde toplum biraz daha içine kapanıkmış. O kapalı toplumda, beyazperdeye yansıyan samimiyet ve sevgi de çok ilgi çekmiş. Bugün o temanın demode olmamasının sebebi, geçmişe duyulan özlem bence...
- V.G: Biz galiba millet olarak mutlu sonları seviyoruz. Türk sinemasındaki örnekler hep mutlu sonla biterdi. Dizilerde de böyle senaryolar insanları mutlu ediyor. Mesela biz "Bir İstanbul Masalı"nda aynı durumu yaşadık. "Zengin oğlan fakir kızla evlensin" diyordu herkes. Kimse çıkıp da "Hadi canım böyle bir şey olur mu" demedi. Bana inandırıcı gelmese bile onlar çok inandılar. Yine de bu dizinin sonu mutlu olur mu bilmiyorum.
n Bu dizide seyircinin ilgisini çekecek faktörler neler?
- V.G: Öncelikle bir evlat paylaşımı var. Birlikte olmayı başaramasak da evladımızı paylaşmak zorundayız. Biz bunu gösteriyoruz. Her iki taraf da yaralı... Bence bu çok inandırıcı bir konu, dolayısıyla ilgi de çekecektir.
n Dizide, kızınız gerçeği öğrendiği zaman nasıl bir tepki verecek?
- V.G: Kadın bir iç hesaplaşma yaşayacak, ama yine kendini haklı bulacak. "Buna inanıyorum ve haklıyım"; işte bu çok önemlidir hayatta... "Aldatıldım ve yalnız bırakıldım. 16 yıl bu çocuğu ben büyüttüm" diye düşünüyor Zeynep... Evet, belki haberi olsa eski eşi onlara sahip çıkardı ama şu durumda Zeynep’i haksız görmek istemiyorum...
n Kadın hikayelerinin konu alındığı proje sayısı çok az... Bu da sizin için avantaj olsa gerek...
- V.G: Evet, bu dizinin ana fikri kadın... Hayat mücadelesi veren bir kadının nasıl ayakta durabileceğini gösterecek. Parçalanmış aile ve iç hesaplaşmanın yanı sıra aşk da var tabii. Aşk her zaman aşktır ve yaşanmamışsa mutlaka yeniden gündeme gelecektir... Seyirci bunlardan çok etkilenecek. Çünkü iki erkek arasında kalan bir kadın söz konusu... Birisi o haliyle seven, diğeri geçmişten sevgiyle gelen bir adam...
Kadın ile erkek eşit değildir
Dizide Zeynep karakterine aşık olan komiseri canlandıran İlhan Şeşen, projeyle ilgili şunları söyledi: "Bizim hikayemiz doğrudan kadının duygularını konu alıyor ve bana kalırsa izleyici tarafından çok sevilecek. Annelik enteresan bir şey. Benim bir kedim var, onu bile doğum yapmadan kısırlaştırmak istemedim. Çünkü annelik duygusunu bir kere olsun tatsın dedim. Bir anne, babadan çok daha farklı ve üstün şekilde seviyor evladını. Anne olmak kadını çok değiştiriyor. Annelik kadını kendisinden de, eşinden de vazgeçirtiyor. İhanet konusuna gelirsek... Türkiye’de genel olarak erkeklerin aldatması normal bulunuyor. Ben tabii ki bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Ama hep ’Erkek poligam (çok eşli), kadın monogam (tek eşli)" denir ya, bu yaradılışla alakalı olabilir. Nasıl anlaşılırsa anlaşılsın, çok net söylüyorum; kadın ile erkek eşit değildir. Birbirlerine de çok zıttırlar. Zaten bu iki zıt karakterdir dünyayı her bakımdan üretken kılan... Yanlış anlaşılmasın, hukuk karşısında tabii ki herkes eşittir, ama zıtlık göz ardı edilemez."
KELEBEK
Dört yeni dizi daha ekranda
Eylül ayının ilk iki haftasında, ekranlarda otuzdan fazla diziyle tanışacağız. Bir yandan gördüklerimizi değerlendirirken, bir yandan da size ekranın yeni yapımlarını tanıtacağız. Bugün üç kanalda dört tane yeni dizi birden seyircisiyle buluşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun liderliğinde geçen perşembe akşamlarında şimdi ekranlar, yepyeni dizilerle daha da keskinleşen bir yarışa sahne oluyor.
ANNEM ÇOK İDDİALI
Günün ilk yeni dizisi, saat 20.00’de Star ekranında başlıyor ve Tatlı İntikam ismini taşıyor. Başrollerini Ebru Akel ile Davut Güloğlu’nun paylaştığı dizide, kendisini Osmanlı hanedanın vârisi olarak tanıtan bir üç kağıtçı delikanlı ile sosyetenin göz bebeği, zengin ve şımarık bir kızın komik ilişkileri anlatılıyor. Ancak sosyetik Tuğçeşah’ın (Ebru Akel) başına hiç beklenmedik bir kaza geliyor ve şımarık kız hafızasını kaybediyor. Başına da ne geldiyse, işte bu kazadan sonra geliyor. Tuğçeşah, kendini bir anda dört çocuklu bir anne olarak buluveriyor. Eğlenceli bir Yeşilçam komedisi havasındaki dizide iki başrol oyuncusuna Murat Başoğlu, Gaffur Uzuner ve Hakan Altıner gibi isimler eşlik ediyor.
Günün ikinci yeni dizisi yine Star’da, saat 22.00’de başlayacak olan Leylan. Küçük bir kız çocuğunun annesiyle birlikte okumak için verdiği mücadelenin anlatıldığı, Kars’tan İstanbul’a uzanan Leylan’ın başrollerini Sinem Öztufan, Saydam Yeniay, Barış Kılıç ve Sermin Hürmeriç paylaşıyor. Leylan, seyircisini gözü yaşlı bir anne-kızın hayat mücadelesine tanık olmaya çağırıyor.
Bir başka iddialı yapım ise, saat 22.15’te Kanal D ekranında başlıyor. Başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm ve İlhan Şeşen’in yer aldığı Annem’de, büyük bir aşkla evlenen ancak yolları ayrı düşen ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki aşığın öyküsü anlatılıyor. Annem, özellikle de çok sağlam oyuncu kadrosuyla şimdiden adını yılın öne çıkan yapımları arasına yazdırıyor.
AYNI GECE YEDİ DİZİ
Perşembe akşamının son yeni yapımı ise atv’de, saat 22.20’de start alıyor. Ahmet Ümit’in roman kahramanı Komiser Nevzat’ın öykülerinin beyazcama taşındığı dizide, Komiser Nevzat karakterini, yine çok usta bir oyuncu, Altan Erkekli canlandırıyor. Yani bir zamanların efsane dizisi İstanbul Masalı’nın karı-koca çifti Vahide Gördüm ile Altan Erkekli, ekranlarda aynı gece iki ayrı kanalda iki farklı diziyle bu kez birbirleriyle yarışıyor. Polisiye dizi tutkunlarına keyifli bir alternatif sunan Komiser Nevzat’ın diğer rollerinde Pamir Pekin, Ahu Yağtu, Şebnem Köstem yer alıyor.
Önümüzdeki perşembe Kurtlar Vadisi Pusu tatilden dönecek. Kanal D’nin yaz başından beri haftanın bu gecesine damgasını vuran yapımı Kavak Yelleri de hiç gaz kesmeden yoluna devam ediyor. Atv ise perşembe gecesi diziler yarışına Komiser Nevzat’ın yanında Ertelenmiş Hayatlar’la devam ediyor. Yani aynı gece dört büyük kanalda yedi tane dizi birden peş peşe gösterime giriyor. Ekranlardaki reyting rekabeti, bu sezon daha önce hiç olmadığı kadar çetinleşiyor. Biz hepsini yakından takip edeceğiz. Diziler liginin galiplerini, reyting verilerinin ışığında, önümüzdeki haftanın başında gözlerinizin önüne sereceğiz.
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=06.09.2007&Newsid=135645&Categoryid=4&wid=132
dizi iyi hoş da kurtlar vadisinin karşısında. şahsen ben izleyemicem. ayrıca çok klasik bir konu. artık tvde farklı diziler izlemek istiyoruz bu tarz şeyler sıktı. zaten artık tüm diziler eski türk filmlerinin falan kopyası. farklı işler artık tvde en büyük reytingleri yapan projeler. ayrıca dizide oynayan kız özgü namala acayip benziyor.
Gecenin bombaları
Bu akşam Star TV'de saat 20.10'da "Tatlı İntikam", 22.20'de "Leylan", Kanal D'de ise saat 22.15'te "Annem" adlı üç dizi ekrana gelecek.
Temel Gürsü'nün yönettiği, Meltem İnan ve Melda Göknel'in senaryosunu yazdığı, Davut Güloğlu ve Ebru Akel'in başrolde olduğu "Tatlı İntikam", eğlenceli bir intikam öyküsünü ekrana taşıyor. Sergin Akyaz'ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Ceyda Demir'in oturduğu "Leylan" dizisinde başrolleri Sinem Öztufan, Saydam Yeniay, Barış Kılıç paylaşıyor. Kanal D ekranlarının yeni dizisi "Annem" ise, Talat Bulut, Vahide Gördüm, Duygu Yetiş ve İlhan Şeşen gibi başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. Faruk Teber'in yönettiği dizinin müzikleri Kıraç imzasını taşıyor. Dizi, annesi ve babası henüz o doğmadan ayrılan 16 yaşındaki Gonca ve geçinebilmek için pazarda köfte satan annesinin hüzünlü öyküsünü konu alıyor.
Kaynak:http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/7219536.asp?gid=176&a=498730
röpörtaj ve resimler için teşekkürler.
Nihayet bugün dizimiz başlıyor umarım reytinglerde iyi bir yere sahip oluruz.
Merakla bekliyorum diziyi....Umarım rating kurbanı olmaz....Sevgili Emel Göksu başarılar diliyorum..Bizim Fincan Halamızı izlemek büyük keyif verecek....Vahide Gördüm'ü de anne rolünde izlemek...Zaten anne rolü çok yakışıyor....
Gülşah&yeom-jan 06-09-07, 10:21 Bugün ben de Hürriyet aldım, röportaj vardır belki diye ki düşündüğüm gibi de oldu sağolsun bir arkadaş da eklemiş buraya...Yorumlara bakılınca çok olumlu, kadroya bakarsak zaten ustalar başı çekiyor, konu farklı ve ilgi çekici...Bu akşam bunların hepsini bir arada izlemek çok büyük bir zevk verecek bizlere, akşamı merakla bekliyorum :img-wink::good:
kardelen2086 06-09-07, 10:26 dizinin başlamasına sayılı saatler kaldı arkadaşlar,bir an önce akşam olsun istiyorum,sesli fragman harika,eklediğiniz resimler, yapılan imza her biri çok güzel,emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık.....:img-yes:
ben starda yayınlanacak olan vazgeç gönlüm ün sıkı bir takipçisiyim...annem dizisine başarılar dilemek istedim.umarım bu diziler savaşında annem dizisi de başarılı olur...
angelstone505 06-09-07, 15:48 ben starda yayınlanacak olan vazgeç gönlüm ün sıkı bir takipçisiyim...annem dizisine başarılar dilemek istedim.umarım bu diziler savaşında annem dizisi de başarılı olur...
Bende o saate başaka yerdeyim ama Talat Buluta hayranım:happy0064bende başarılar dilerim :happy0064
E_B_R_U_"Lİ 06-09-07, 16:27 resimler süper ya.nihayet perşembe geldi sonunda başlıyo dizi.
ewet sonunda başlıyor.
umarım çok güzle bi bölüm olur, işşş reytinglerde yükssek olur
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 20:26 çok güzel bir diziye benziyor.şu anda da yeni başladı zaten izliyorum.Talat Bulut'u ve Duygu Yetiş'i de çok beğeniyorum.Ayrıca dizide Cavit'te oynuyormuş çok sevindim ya.Umarım düşündüğüm gibi harika bir yapım olur...
ben beğendim baya..vahide gördüm ü beğenirim zaten bir istanbul masalından beri..
bakan programa çıktığında eski düğün resimlerini de gösterirler ve gonca da öğrenir diyodum babası olduğunu ama öle olmadı..
yalnız kızın annesine tavırlarını hiç beğenmiyorum karakteri ii deil..bakalım en son bakan ı aradılar kızınız kayıp diye işler karışacağa benziyor...
kardelen2086 06-09-07, 21:47 süper bir dizi arkadaşlar ,izledikçe diziye iyice bağlandım,hele sonu,o sahne ise harikaötesiydi,umarım gelecek bölümün özet ve fragmanı en kısa sürede gelir.....
tüm ekibin ellerine sağlık,çok güzel bir iş çıkarmışlar..........:img-yes::img-yes:
İlk bölümünü merakla beklediğim bir diziydi.
Ve beklediğime değdi diye düşünüyorum.
Çok güzel bir dizi Vahide Gördüm,Talat Bulut,İlhan Şeşen şahane zaten fazla söze gerek yok.
Musa Bayri bir kızı olduğunu öğrenince küçük çapta bir şok yaşayacak kesin.:)
Ama Zeynep'ten bunun hesabını sorar gibime geliyor ve eminim Gonca babasını hemencecik kabullenip onun evine yerleşip annesini tek başına bırakacaktır.
Gonca'nın annesine karşı olan tavırlarını gördükçe kızı dövesim geldi ne biçim kız deyip durdum.
Bakalım daha annesine neler edecek bu kız.
Şimdi Musa Bayri kızına kavuşunca onun her istediğini yaparsa bu kız zıvanadan çıkmaz inşallah.
Bu arada müziklerin Kıraç'a ait olduğunu dizi bitmeden anladım çünkü inanılmaz derecede Aliye,Bir İstanbul Masalı karışımı olmuş müzikler.
Umarım yarın dizinin reytingleri iyi gelir çünkü böylesine kaliteli bir dizinin reyting kurbanı olmasını istemem.
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 21:48 Bende çok beğendim diziyi.harika bir bölümle bir başlangıç yaptı bence ve heyecanlı bir yerde bitti.Ayrıca Gonca'nın annesine karşı tavırları bence de hiç hoş değil.Umarım ilerleyen bölümlerde düzelir.Bakalım gelecek haftaki bölümde neler olacak,merakla bekliyorum...
gercekten cok begendım dızıyı bekledıgımden daha da guzel oldugunun da farkına vardım...muzıgı,oyuncu kadrosu herseyıyle katılelı bır yapıma benzıyor...gonca'nın annesıne karsı tavırlarına bende herkes gıbı uzuldum ama ılerde duzelır dıye umuyorum...
ne guzel musa'nın annesının aklı hala eskı gelınınde ama bende aynen onun gıbı ayse'yı sevdıgımı soyleyemeyecegım......o programda gonca gerceklerı ogrenecek dıye aklım cıktı valla ama oyle olmadı...nasılda karısını aldatmıs adam ya ben zeynep'ın yerınde olsam aynını yapardım...ama bakalım neler olacak polıste hemen musa beyı aradı yaa cok heyecanlı yerde bıttı gercekten...:D umarım uzun soluklu bır yapım olur...
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 21:54 İlk bölümünü merakla beklediğim bir diziydi.
Ve beklediğime değdi diye düşünüyorum.
Çok güzel bir dizi Vahide Gördüm,Talat Bulut,İlhan Şeşen şahane zaten fazla söze gerek yok.
Musa Bayri bir kızı olduğunu öğrenince küçük çapta bir şok yaşayacak kesin.:)
Ama Zeynep'ten bunun hesabını sorar gibime geliyor ve eminim Gonca babasını hemencecik kabullenip onun evine yerleşip annesini tek başına bırakacaktır.
Bu arada müziklerin Kıraç'a ait olduğunu dizi bitmeden anladım çünkü inanılmaz derecede Aliye,Bir İstanbul Masalı karışımı olmuş müzikler.
Umarım yarın dizinin reytingleri iyi gelir çünkü böylesine kaliteli bir dizinin reyting kurbanı olmasını istemem.
sana katılıyorum cnm Gonca babasını bencede hemen kabullenecek.çünkü istediği hayatı ona sunabilecek bir babası var.Yoksulluktan şikayet ettiği için ve o hayattan kurtulmak için bana da annesini bir başına bırakacak gibi geliyor.Ayrıca umarım reytingler iyi gelir.Çünkü gerçekten harika bir dizi gerek oyuncu kadrosuyla gerekse senaryosuyla ve harika bir bölümle ekrana geldi diye düşünüyorum...
melal çok haklısın musa zaten çocuk özlemi duymuş yıllardır...
kız desen lüks düşkünü annesini kırıyor....adam kızına yaklaşmaya çalışacaktır..gonca da seve seve gider bence de ilerleyen bölümlerde...
kıraç zaten tescilli marka...hep beğenmişimdir müziğini..
kardelen2086 06-09-07, 21:56 musa bayrinin zeynep i gerçekten aldatmış olacağına inanmıyordum,zeynep yanılıyordur diyordum,ama zeynep in açıklaması ve musa bayrinin kabul etmesiyle sonunda ikna oldum,bundan sonra olacakları çok merak ediyorum,şimdi musa bayri yolculuğunu da yarıda kesip karakola giderse,orada da zeynep le karşılaşırsa oooooo dizi süper olur arkadaşlar.........:img-yes::img-yes:
Fragmanında oyuncuları gördüğümden ve müziğini duyduğumdan beri; "izlerim galiba ben bunu" diye içimden geçiriyordum.
İyi ki izlemeye karar vermişim, çünkü diziye ilk bölümden ısındım(haftalardır izlediğim bir diziymiş gibi:)).
Vahide Gördüm'ü BİM'den beri beğenirim, onu bu dizide izlemek çok güzel.
Talat Bulut ve İlhan Şeşen de zaten izlenmeyecek sanatçılar değil.
Dizi her şeyiyle güzel...İzlerken "bu müzikler Kıraç'ın mı" diye düşünüyordum, galiba onunmuş:img-blush
Melal'ciğim tespitlerine katılıyorum canım:)
Dizi beklediğim gibi çok güzeldi...Vahide Gördüm tek başına izlemek için yeterli bir sebep zaten..Müzikler Beyaz Gelincik Aliye karışımı birşeyler olmuş yapımcı farklı olduğu için Kıraç değildir diye umut etsemde melodiler çok tanıdıktı nitekim zaten Kıraç'mış...
Zeynep o yaşına kadar saklamış gerçek babasını kimlikte bile soyisim farklı karakolda babasının adını vermenin gereği neydi orası çok saçma olmuş ...Yani öldü deyip kestirip atabilirdi nihayet,nde kızn babsından babsının kızından haberi yok...
Bence Musa'nın annesinin verdiği resimler o proğramda kullanılsa ve Goncada tvden görseydi daha iyi olurdu bu şekilde çok saçma oldu...Ama oyunculuklar çok iyiydi...Konusuda güzel bu dizi oldukça fazla izlenir gibime geliyor
ben çok beğendim diziyi ilk bölümüne göre bence harikaydı
bana göre
cavitte oynuyomuş çok sevindim onu görünce
tüm oyuncular harika
müzikdesen zaten kıraç yapmış
seneryoda öle
daha ne istenirki
dizi gerçekten çok kaliteli ve güzel.Gonca tam dayaklık bi kız anneye çok haksıklık yapıyo.babasını öğrenince bence de çok çabuk kabullenecek ve anne onun mücadelesini vericek gibi geliyor bana.caviti görmekte çok güzeldi.yine çok tatlı çok şirindi.
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 22:01 ben çok beğendim diziyi ilk bölümüne göre bence harikaydı
bana göre
cavitte oynuyomuş çok sevindim onu görünce
tüm oyuncular harika
müzikdesen zaten kıraç yapmış
seneryoda öle
daha ne istenirki
aynen cnm ya Cavit'in oynadığını görünce bende çok sevindim.dizi başlayana kadar haberim yoktu.
Dizinin müziği de harika Kıraç yine harika bir dizi müziği yapmış.
Umarım ilerleyen haftalarda da izleyici kitlesi geniş bir dizi olarak ekrana gelir.gerçi bundan hiç şüphem yok...
annesi düşünmüş kızına bi tlf almış onun yaptığına bak kontörlü hat mı aldın diye tavır yapıyor..ama annesi allahtan sigara için okuldan çağırdıklarını duymadı(aslında duysa dizginlerdi kızı ii olurdu belki de) kahrolurdu kadıncağız...
Hewal'ciğim sana katılıyorum karakolda neden babasını bu kadar deştiler anlamadım.
Herkes adamı öldü biliyor komisere de öldü deyin gitsin zaten Gonca babasını yaşadığını bile bilmiyor nasıl bulacak ki bencede burası biraz saçma olmuş.
Neyse artık bunu görmezden geleceğiz valla 2. bölümü merakla bekliyorum.
Bana öyle geliyor ki bu Gonca bizi her hafta sinir edecek.
Musa Bayri kızını bulunca şımartacak sonra yaptığına pişman olacak.
Tabii bir de kesin Zeynep'i görünce kafası karışacak şu Ayşe denen kadına da gıcık oldum Allah bilir Gonca'yla iyi anlaşır kızı annesinden iyicene soğutur.
Suee'ciğim ona bende gıcık oldum ya kadına kontörlü hat mı aldın deyince zınk diye kaldım.
Zaten okulda burslu okuyor ve okuduğu okulda ki çocuklar zengin diye kompleks yapıyordu ama bu kadarını beklemezdim.
İnsan annesine bunu yapar mı ya ama bana öyle geliyor ki sonunda annesinin başına bir şey gelecek ve annesinin değerini anlayacak.
GENÇ GÜLLER 06-09-07, 22:04 Tesadüfen açtım ama süper bi diziymiş,Cavit'i pek göstermediler bi de arkadaşlar,sonunda ne oldu izleyemedim ??
dizi gerçekten çok güzelmişş...ben çok beğendim zati bekliodum bu kadar güğzel olmasını....bazen başka kanallara zapladım...aynı saate dizi konunca...ama genel olarak izledim...
anne çocuk ilişkisi o kadar hoş lanse edilmiş ki.... o duyguyu verdi bana...
diziye geleyim... ilk bölümde karakterler yeni ortaya çıkıo.... gonca ama babası olduğunu öğrenince eminim o şaşalı hayata gidecek....
annesi çok üsülecek....
nese izleyip görecez ama çok güzel bi diziii....
eet melal haklısın ayşe şimdi modernlik adı altında kızı serbest bırakmaya çalışır babası uyardıkça...
ama kızın huyu kötü rahatlığı bulunca yanlış şeyler yapabilir de....
zamazingoza 06-09-07, 22:06 ilk bölümünü cok begendim..vahide gördüm baslibasina harika zaten...goncayi oynayan oyuncu da cok basarili bir secim olmus...bence yarin ki reytingler de gayet iyi olucak...bu arada müzikleri kirac yapmis..sahne aralarindaki melodiler gecisler buram buram bir ist. mas. hatirlatiyo..
gönülçelen 06-09-07, 22:07 kadroyu bence süper kurmuşlar diziyi beğendm ama izliyemicem ilerleyen bölümlerini öss yüzünden
ayrıca o kız ne öle ya korkulur valla :)
kız evden kaçtı annesi polise gitti.polıste babasının kimliği öğrenildi ve karakoldan musa bayri yi aradılar kızın kayıp diye adam sok tabi.Ve orda bitti
eet melal haklısın ayşe şimdi modernlik adı altında kızı serbest bırakmaya çalışır babası uyardıkça...
Bu kız annesini de babasını da çok üzecek.
Kesin kötü arkadaşlar edinecek Allah bilir alkol,uyuşturucu falanda kullanır.
Babasının ortaya çıkması hayrına olmayacak kızın.
Aa tabii kesin bir süre annesine tafra yapacaktır madem bu kadar zengin babam varmış neden söylemedin diye.
Tabi bir de işin şu yönü var Musa Bayri bir kızının olduğunu herkese nasıl söyleyecek.
Tamam gayri meşru değil ama ilginç bir durum nede olsa.:)
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 22:08 Tesadüfen açtım ama süper bi diziymiş,Cavit'i pek göstermediler bi de arkadaşlar,sonunda ne oldu izleyemedim ??
Gonca eve dönmeyince annesi yani Zeynep karakola gitti orda babasının kim olduğunu falan sordular.Zeynep'te söylemek zorunda kaldı ve polis Gonca'nın babasına yani Musa Bayri'ye telefon açtı ve kızınız kayıp gibi bir söz etti o da kızım mı kayıp? dedi ve orda bitti...
Tesadüfen açtım ama süper bi diziymiş,Cavit'i pek göstermediler bi de arkadaşlar,sonunda ne oldu izleyemedim ??
gonca evden kaçmıştıya zeynep de karakola gidip kayıp dilekçesi verdi..
komser babasını öğrenmekte zorladı..komser ali de musa bayri olduğunu söyledi..musa bayrinin tlfonu çaldı..kızınız kayıp dendi..musa bayri de şaşırdı öylle bitti...
Ahh otelefon sahnesinde nasıl sinir oldum...Koskoca mali müşavirler kontörlü hat kullanıyor bizim büroda hanımın yaptığına bak :icon_neut:icon_neut
Musa'nın annesi ile şiveli konuşması çok güzel:)
Seda Akman'ı delidolu rollerde görmeye alışkın olduğumuz içinmi özel hayatındaki sansasyonlardanmı bilmem böyle döpiyes takımlı görmek bir garibime gitti...İnandırıcılığı yok rolünün daha başka biri olsaymış dediğim anlar oldu belki önümzüdeki bölümlerde bu fikrim değişebilir..
Eymen de sakin birine benziyor bakalım ilerde Gonca bakan kızı olduğunu öğrendikten sonra nasıl davranacak arkadaşlarına :img-wink: :img-wink: :img-wink:
GENÇ GÜLLER 06-09-07, 22:10 hmm sonu da baya süpermiş,kaçırdım ne yazıkki:) kızın istediği oldu işte...o şaşalı hayata geçer artık.ama Musa da pek kötü adam değil,kızını da kontrol eder herhalde.cavit de süper yakışmış ama biraz çift dikiş gitmiş sınıfları galiba:)
Aslında şu ısrarla babasını öğrenme durumunu ben de gereksiz buldum ama, görmezden geldim.
Dediğiniz gibi programda ilk evliliğinin resimlerini yayınlasalardı ve Gonca görseydi, daha mantıklı olurdu ya neyse.Ben de 2. bölümü merakla beklemeye başladım şimdiden.
Şu Zeynep'in kardeşine de çok sinir oldum, kadının elinden parasını alıyor.Valla yarın Gonca babasına giderse, bu dayı da eski enişteye yalakalığa başlar.
Ali polisin oğlunu göstermediler hiç değil mi?Küçük bir oğlu var galiba, konuşmalarından öyle anladım sanki:img-blush
Bu kız annesini de babasını da çok üzecek.
Aa tabii kesin bir süre annesine tafra yapacaktır madem bu kadar zengin babam varmış neden söylemedin diye.
Tabi bir de işin şu yönü var Musa Bayri bir kızının olduğunu herkese nasıl söyleyecek.
bende bunu düşünmüştüm şimdi bu adam sıradan biri deil bakan sonuçta medyaya nasıl duyuracak bakalım ayşenin bu konuda bi yardımı olur belki musaya olayın daha hafif atlatılması için belki kendi kanalında bi basın toplantısı...
eet kız için hayırlı bi durum olmayacak..akıllanır tabi de geç olur ayrı mesele..:img-yes::img-yes:
ama zeynep ne olursa olsun kızını korumak isteyecektir..ya da buna çalışacaktır...
bu diziyi bu gece izledim ve gerçekten çok beğendim.zaten vahide gördüm'ün muhteşem oyunculuğu bile yetiyo diziyi izlemeye.ama gerçekten gökçeye sinir oldum.kadın onun için uğraşıyo ama o yinede hiçbişi anlamıyoo..hattını nie kontörlü almış?ne farkederki sankii..bnce o babasının zengin olduunu öğrenince hemen ona koşar gibime geliyo..ama annesini aldattıını öğrenince duygu karmaşasıda yaşayabilir tabi..
Zeynep acaba kardeşini aramadı mı?
Hadi adam sağlam papuç değil telefonda bilmiyorum dedi kalkıp evine gitseydi ya hemen karakola gitti.
Ayy ben asıl Ayşe'nin Musa bey'in bir kızı olduğunu duyunca ki halini merak ediyorum.
Bayılmaz umarım.:)
Gonca zengin babayı bulunca acaba Eymen ve Pınar'a bakacak mı merak ediyorum.
Hadi Eymen'e yüz vermemesinin sebebi parasız olmalarıydı bakalım şimdi oğlana nasıl davranacak.
Bu arada Ali ve Zeynep'in dertleştiği sahnede ki bir kaç söz çok hoşuma gitti.
Herşeyin en iyisini onlar bilirler biz ne biliriz gibisinden birşeyler dediler ya valla annemde bana az dememiştir.
Çoğumuz annemize sen ne bilirsin,beni anlamıyorsun demişizdir valla izlerken dediğim zamanlar gelince aklıma utandım.:img-blush
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 22:13 Bu kız annesini de babasını da çok üzecek.
Melal yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Babasını öldü diye söylediği için annesine yüklenecektir.Ayrıca babasının zengin olması sebebiyle gözü para görecek ve doğal olarakta paranın ve zengin olmanın verdiği rahatlıkla kötü alışkanlıklara başlayacaktır diye tahmin ediyorum.
Ayrıca Musa Bayri bir kızı olduğunu duyunca çok şaşıracak ama bir o kadar da sevinecektir.çünkü çocuğu olmasını çok istiyordu...
Melal yazdıklarına katılmamak mümkün değil.Babasını öldü diye söylediği için annesine yüklenecektir.Ayrıca babasının zengin olması sebebiyle gözü para görecek ve doğal olarakta paranın ve zengin olmanın verdiği rahatlıkla kötü alışkanlıklara başlayacaktır diye tahmin ediyorum.
Ayrıca Musa Bayri bir kızı olduğunu duyunca çok şaşıracak ama bir o kadar da sevinecektir.çünkü çocuğu olmasını çok istiyordu...
Adam kızına kavuşunca Ayşe'yle de evlenmekten vazgeçermiş.:)
Valla ben şimdiden Zeynep'e acımaya başladım kızı neler edecek daha ona.
Ve bence Musa Bayri'nin Zeynep'e olan eski aşkı depreşecek gibime geliyor.
Ali'de Zeynep'e aşık gibi Musa bey kesin Ali'yi görünce kıskanacaktır hele Gonca'ya sorarsa kim bu adam diye Gonca'da anneme aşık bir adam derse yandı gülüm keten helva.:)
Bu arada Ali ve Zeynep'in dertleştiği sahnede ki bir kaç söz çok hoşuma gitti.
Herşeyin en iyisini onlar bilirler biz ne biliriz gibisinden birşeyler dediler ya valla annemde bana az dememiştir.
Çoğumuz annemize sen ne bilirsin,beni anlamıyorsun demişizdir valla izlerken dediğim zamanlar gelince aklıma utandım.:img-blush
Bizim de öyle zamanlarımız olmuştur arada değil mi, ben de utandım valla:img-blush
Ama şu kontörlü hat yüzünden kadının burnundan getirdi ya, içim cız etti.
Bu kız anasının kıymetini anlayacak sonunda elbet ama o zaman her şey eskisi gibi olacak mı o da ayrı bir konu.
Bizim de öyle zamanlarımız olmuştur arada değil mi, ben de utandım valla:img-blush
Ama şu kontörlü hat yüzünden kadının burnundan getirdi ya, içim cız etti.
Bu kız anasının kıymetini anlayacak sonunda elbet ama o zaman her şey eskisi gibi olacak mı o da ayrı bir konu.
Olma mı bacım olma mı eğer günün birinde anne olursak kesin bizim evlatlarımız da bize yapar gibime geliyor ne ekersen onu biçersin durumu.:icon_sorr
Ama Allah için çok çektirmedim anneme bazı asiliklerim oldu ama asla bu kız gibi olmadım.:img-yes:
Muko'cuğum ya Zeynep'in başına bir şey gelecek yada Gonca'nın başına bir şeyler gelecek öyle annesinin kıymetini anlayacak.
Bu kız zamanla babasını da takmamaya başlar.
valla dediğin gibii..bu kız babasında bayağı rahat eder...hem babası anesi gizledi diye kızın hiç bişeyine karışmaz...ya umarım felaket bişiler olmaz kıza.....
annesi çok üsülecek bundan sora....
ikinci bölümün güzel olacağını sanıyorum açıkçası kafamda soru işaretleri birikti şimdiden....meraklandımmm
GENÇ GÜLLER 06-09-07, 22:21 Olma mı bacım olma mı eğer günün birinde anne olursak kesin bizim evlatlarımız da bize yapar gibime geliyor ne ekersen onu biçersin durumu.:icon_sorr
Ama Allah için çok çektirmedim anneme bazı asiliklerim oldu ama asla bu kız gibi olmadım.:img-yes:
Muko'cuğum ya Zeynep'in başına bir şey gelecek yada Gonca'nın başına bir şeyler gelecek öyle annesinin kıymetini anlayacak.
valla sanki dizide izlerken kendimi izler gibi oldum ablacım valla ben de pek ii bi kız sayılmam...asiliklerimiz çok olmuştur da evden kaçmadım hiç:)
bence babası kızın üzerinde otorite kurar,hem bu kızın tek eksiği baba sevgisi,bir aile sevgisi...yoksa çok fakir olsa bile takacağını zannetmiyorum,tek eksiği sağlıklı bir aile ortamı o kadar...
Olma mı bacım olma mı eğer günün birinde anne olursak kesin bizim evlatlarımız da bize yapar gibime geliyor ne ekersen onu biçersin durumu.:icon_sorr
Bence de...Yok bacım, bu kız gibi olsaydık şimdi daha başka olurdu hayatlarımız:)
Babasının siyasi hayatına gölge düşürme ihtimali de var.Yaptığı işlerlerle:img-yes:Adam bakan sonuçta.Bakanın kızı şöyle yapmış, manşettt!
Ay biz de kızı ne kadar kötüledik, belki daha farklı olacak:)
**AyçA_DoğaÇ** 06-09-07, 22:22 Adam kızına kavuşunca Ayşe'yle de evlenmekten vazgeçermiş.:)
Valla ben şimdiden Zeynep'e acımaya başladım kızı neler edecek daha ona.
Ve bence Musa Bayri'nin Zeynep'e olan eski aşkı depreşecek gibime geliyor.
Ali'de Zeynep'e aşık gibi Musa bey kesin Ali'yi görünce kıskanacaktır hele Gonca'ya sorarsa kim bu adam diye Gonca'da anneme aşık bir adam derse yandı gülüm keten helva.:)
Bence de kızı olduğunu öğrendiğinde ve ona kavuştuğunda Ayşe'yle evliliğini erteler gibi geliyor bana da.Yine aynı şekilde umarım tekrar Zeynep'e olan duyguları canlanır.Zaten Musa'nın annesi de çok seviyor eski gelinini.Ayşe yavaş yavaş aradan çekilmeye hazırlansın bence... :img-grin2
valla dediğin gibii..bu kız babasında bayağı rahat eder...hem babası anesi gizledi diye kızın hiç bişeyine karışmaz...ya umarım felaket bişiler olmaz kıza.....
annesi çok üsülecek bundan sora....
ikinci bölümün güzel olacağını sanıyorum açıkçası kafamda soru işaretleri birikti şimdiden....meraklandımmm
babası yine mantıklı birine benziyor tabiki onun eksiklerini tamamlamaya çalışacaktır (maddi anlamda çok çaba sarfedecektir bence) ama ayşe musayla ilişkisi daha da ii olsun die kızı kullanabilir..musa nın istediği hep bi çocuğunun olmasıymış..onunla ii geçinirsem ilişkimizde de rahat ederiz diyebilir..
annesi illaki çok üzülecek..kızın akıllanacağı yokki:img-cool2:img-cool2
haklısın benimde şimdiden baya soru işaretlerim var bakalım ilerleyen bölümlerde daha da artacak gibi geliyor bana...:img-yes::icon_whis
valla sanki dizide izlerken kendimi izler gibi oldum ablacım valla ben de pek ii bi kız sayılmam...asiliklerimiz çok olmuştur da evden kaçmadım hiç:)
bence babası kızın üzerinde otorite kurar,hem bu kızın tek eksiği baba sevgisi,bir aile sevgisi...yoksa çok fakir olsa bile takacağını zannetmiyorum,tek eksiği sağlıklı bir aile ortamı o kadar...
Bende evden kaçmadım canım ama bence annesine asilik edenler biraz dikkatli izlesin bu diziyi mutlaka kendilerinden bir şeyler bulacaklardır.
O yaşlarda anlamıyoruz hayat üzerimize geliyor,kimse bizi anlamıyormuş gibi hissetiyoruz.
Ama o yaşları atlatıp biraz yaş kemale ermeye başlayınca yaptığımız hataları görüyoruz.
Anne yüreği herşeyi affediyor tabii ama annemin bana en çok söylediği söz anne olunca anlarsındır sanırım hepimizin annesi bunu söylüyordur.
Önemli olan annelerimiz kıymetini yaşarken bilmek sanırım.
Gonca babasını bulduktan sonra annesiyle,babasının yeniden bir araya gelmesini falan istemesin sakın.
Dediğin gibi kızın aileye,baba sevgisine ihtiyacı var bir bakmışız dizinin finalinde yeniden aile olurlarmış.
Ama o zamanda Ali'ye acırım ya o da seviyor Zeynep'i.
Mukaddes'ciğim eğer Musa Bayri'nin kızı olduğunu herkes öğrenirse kesin bu kız barda falan rezalet çıkartır ve gazetelere manşet olur.
Adam bir çocuğu olmasını istediğine pişman olur ee ne demişer bir şeyi çok istemeyeceksin.
Bence de...Yok bacım, bu kız gibi olsaydık şimdi daha başka olurdu hayatlarımız:)
Babasının siyasi hayatına gölge düşürme ihtimali de var.Yaptığı işlerlerle:img-yes:Adam bakan sonuçta.Bakanın kızı şöyle yapmış, manşettt!
Ay biz de kızı ne kadar kötüledik, belki daha farklı olacak:)
Adam hayatini mahvetse, adam birsey demez, cunku evladi icin politikayi birakmak isteyen bir adam o. Ama sonu cok guzeldi, ama inanirmi ki adam buna, belki yalander. Ya emine hanim, kizina ve eski esine bunu hesabini nasil verecek. ben onu merak ediyorum.
Ben daha 18im ama boyle davranmam aileme, heleki anneme. Bende cok kavga ediyorum annemle, , sunu almadin, bunu almadin diye deil. Bazen beni anlamiyor o, kendi istedigi olsun istiyor, ee buda bana ters geliyor ve basliyor kavga. Emine hanim bence cok iyi bir kadin. Ve iyi bir anne, kizinin asiligide bir muddet icindir kesin, cunku caliskan bir kiz, sonunda bulur yolunu, eee gonca da iyi bir kizmis,caliskan, annesini anlamaya calisir.
Eger babasi ortaya cikarsa, belki annesine daha cok tavir alir gibime geliyor, ama insallah oyle olmaz. Evden kacmasida iyi oldu be,ce, boylece baba bir kizi oldugunu ogrendi. Yada arastirip icin aslini astarini iyice bir ogrenir.
GENÇ GÜLLER 06-09-07, 22:33 Melal ablacım çok haklısın annelerimiz hep der anne olunca anlarsın diye...büyüdükçe hatalar görülüyor,sanki olaya dışından bakıyormuşuz gibi hissediyoruz ama çok geç olmadan ailenin kıymetini bilmek lazım,ordaki bir anne ve zor şartlarda kızıyla yaşıyor,hem anne hem baba bir de geçim sıkıntısı hiç kolay değil bir hayatı yürütmek...tabii biz anlayamıyoruz çünki her şeyimizle ilgilenenler var. inşallah kızın da geç olmadan aklı başına gelir.
sevimli.girl 06-09-07, 22:37 bugün baştan sona diziyi izledim ve çok beğendim. akışı, konusu oyunculuklarıyla gayet güzel ve zevki olan bir diziydi.
yalnız zeynep karakteri daha ilk bölümden benim sinirimi bozdu. başlaları çok beğenmiş olabilir ama bence yanlış bir örnek. sırf kendisi istiyo diğer kızına babasından uzak tutuyor, bir babası olduğunu bile haber vermiyor ve ona hak etmediği bir hayatı yaşatıyor. sebebi ise sadece kendi gururu. kocası kendisini aldattı diye ona çocuğunun olacağını bile haber vermiyor ve kocasının hayatından 16 seneyi çalıyor. oysaki bana göre bir anne kendi ne yaşamış olursa olsun ya da eşi ona ne yaşatmış olursa olsun bunu kızına ödetmemeli ve onun isteklerini, sorunlarını babasıyla birlikte paylaşmalı. hem kızına hemde eşine haksızlık yapmamalı.
bu yüzden zeynebe hiç hak vermiyorum yemedim yedirdim giymedim giydirdim laflarının arkasına sığınmaması gerektiğinide düşünüyorum. sonuçta hayatta en çok istediği şeyin bir çocuk olduğunu söyleyen birisinden çocuğu saklanmamalı ve o insan çocuğunun olduğunu yıllar sonra bu şeklide öğrenmemeli.
bugün baştan sona diziyi izledim ve çok beğendim. akışı, konusu oyunculuklarıyla gayet güzel ve zevki olan bir diziydi.
yalnız zeynep karakteri daha ilk bölümden benim sinirimi bozdu. başlaları çok beğenmiş olabilir ama bence yanlış bir örnek. sırf kendisi istiyo diğer kızına babasından uzak tutuyor, bir babası olduğunu bile haber vermiyor ve ona hak etmediği bir hayatı yaşatıyor. sebebi ise sadece kendi gururu. kocası kendisini aldattı diye ona çocuğunun olacağını bile haber vermiyor ve kocasının hayatından 16 seneyi çalıyor. oysaki bana göre bir anne kendi ne yaşamış olursa olsun ya da eşi ona ne yaşatmış olursa olsun bunu kızına ödetmemeli ve onun isteklerini, sorunlarını babasıyla birlikte paylaşmalı. hem kızına hemde eşine haksızlık yapmamalı.
bu yüzden zeynebe hiç hak vermiyorum yemedim yedirdim giymedim giydirdim laflarının arkasına sığınmaması gerektiğinide düşünüyorum. sonuçta hayatta en çok istediği şeyin bir çocuk olduğunu söyleyen birisinden çocuğu saklanmamalı ve o insan çocuğunun olduğunu yıllar sonra bu şeklide öğrenmemeli.
Aynen katiliyorum, kizini babasindan mahrum etti, öldü dedi. Böyle birsey yapmaya hakki varmiki bir annenin kizina. Bir kzi evladida baba ozlemi cekemezmi.Al simdi hersey aciga cikacak, ne hesap vereceksin kizina, kocana. Bu dizi cok guzel.
süper dizi bu annem ya.beklediğime deydi doğrusu.
baya asi çıktı kızımızz...:img-yes:
ama goncayı izlerken sanki kendimi izliyomuşum gibi oldum bende.
bende neredeyse aynılarını yapıyorum anneme...
galiba en çokta kendimizden bişeyler bulduğumuz için izlenicek bu dizi...
gonca babasının ölmediğini öğrenince daha fazla yüklenir annesine
şimdi böyle yapıyor o zmn neler yapar kimbilir...
babası yine mantıklı birine benziyor tabiki onun eksiklerini tamamlamaya çalışacaktır (maddi anlamda çok çaba sarfedecektir bence) ama ayşe musayla ilişkisi daha da ii olsun die kızı kullanabilir..musa nın istediği hep bi çocuğunun olmasıymış..onunla ii geçinirsem ilişkimizde de rahat ederiz diyebilir..
annesi illaki çok üzülecek..kızın akıllanacağı yokki:img-cool2:img-cool2
haklısın benimde şimdiden baya soru işaretlerim var bakalım ilerleyen bölümlerde daha da artacak gibi geliyor bana...:img-yes::icon_whis
tabiki babası sonuçta...ama ben başını kaçırdım dizinin ne yazık neler oldu başında bilmiyorumm... gonca aslında bi yönden haklı...hem yeni gençlik dönemiii...annesi çok üzülüyo istediği imkanları veremediğine hangi aile istemezki çocuğunu mutlu etmeyi...
aslında babası neden bilmiyo bilmiyorum ama bilmesi lazım kızı olduğunu ama gonca babasında kalırsa çok salabilir kendini... ben ondan korkuyorum.. babası çok ii bakar kızınaa amaa ya işalla kötü bişi olmaz iştee...
dizi güzel ilerliyo ee biizde ilerleyen günlerde öğrencez.....
vallaa musa bey hakkında tam yorum yapamıom dizinin başını izleyeyim gelip yazacamm....:img-yes:
Herkeze iyi geceler,
Fragmanlari dönmeye basladigindan beri gözüme kestirmistim aslinda ama bukadar begenecegimi ne yalan söyleyeyim hic düsünmemistim. Talat Bulut bidefa cok begendigim bir oyuncudur. Bu adamda ne var bilmiyorum ama rol aldigi her dizisini takip etmisimdir bu adamin. Emel Müftüoglu`yla oynadigi diziden saklambac`a kadar ve simdide annem dizisini begenerek izliyorum.. Vahide Gördüm zaten oynadigi her karakterle kendini sevdirmesini bilen artik usta sanatcilarimizdan performansina sasirmadim. :)
Oyuncularla ilgili yorumumu bitirdikte sonra gelelim dizideki karakterlere.. Gonca gibi karakterler benim hep en korktugum karakterlerdir. Büyük konusmaktanda herzaman korkarim bu sebepten bu karakter icin büyük laflar söylemek istemiyorum. Böyle bir anne.. sansina düsense böyle bir evlat. Ne aci.. izlerken bunu düsündügüm bir diger dizide Yaprak Dökümü`dür. Hani deriz ya bir cocuk ilk egitimini aileden alir sonra okuldan alir vs.. E simdi Gonca`ya bakiyorum Nejla`ya bakiyorum(yd) bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demekten alamiyorum kendimi. Annenin yaptigi fedakarliklara bak evladinin verdigi tepkilere bak.. Baba`nin verdigi terbiyeye bak cocuklarinin yaptigina bak.. eksik olan ne acaba? Egitim mi? Yoksa bundanda önce gelen ellerimizi acip "Allah`im sen hayirli evlat ver" demekmidir? Yani bi bakarsiniz aile egitimi mükemmeldir ama ocugun gözü ypkseklerdedir bir bakarsiniz aile darmadagindir cocuklara ne bir ilgi ne bir sefkat ama cocuklari pirlanta gibidir. Aksidir iste.. Herkezin sinavi baska zor.
Gonca`nin hareket ve davranislarina izlerken cok sinir oldum. Walla yine ana yüregi kadar dayanikli ve sabirli baska yürek yokmus. Yoksa yaptiklari sabredilir gibi degil..hemde sen onu gözünden sakinirken,okadar emek verirken...
Gonca babasina kosa kosa mi gider? Mümkündür.. cünkü pek hayirli evlat oldugunu söyleyemeyiz. Kiymet deger bilse bastan bilirdi zaten.. Tek derdi kendini malla kanitlamak olan bu kizin eline gecen bu "baba" firsati Gökce`nin kacirabilecegi türden birsey degil. Üzerine atlar bile diyebilirim. Bide üstüne annesini yalanciliklada suclar ben hic sasirmam. Dizinin adi da zaten "annem" degil mi? Mühtemelen bir anne`nin kendi canindan cektiklerini konu alan sonrasinda olur ya belki degerini anlayan bir evlat`in öyküsünü anlaticaklardir. Hadi bakalim.. bende sizler gibi 2.bölümü iple cekiyorum. Hem dramatik hem romantik bir dizi bizi bekliyor. Oyuncularin yasina basina aldanmayin ask`in yasi yoktur ben dizide ask`i da izleyecegimizden eminim:img-wink:
Insan annesine neden boyle davranabilirki? Annesinin ellinde varmiki kizindan saklasin. IStedigini gitti aldi, ama neymis kontorlu hat, ne var!!!!! gercekten anlamiyorum. Daha fazlasini istiyorsun calis, seninde olsun.
Sevimli.girl yazdıklarına katılıyorum.
Eğer bu açıdan bakarsak Zeynep'in haksız olduğu tek nokta bu.
Eski kocasına hala kızgın ama kızını saklaması onun en büyük hatası.
Musa Bayri bunu hesabını soracaktır diye düşünüyorum sen nasıl kızımı benden saklarsın diyecektir.
Zeynep eşinden ayrıldığı zaman öfkeyle bir karar vermiş ve kızını tek başına büyütmek istemiş.
Bari doğduktan sonra haber verseydi bir kızı olduğunu yine Gonca onunla yaşasaydı ama babasını bilseydi belki daha farklı bir kız olurdu.
Neyse artık herşey için çok geç bakalım bundan sonra neler olacak.
Gonca kesin babasını öğrenince annesine sırtını dönecek Zeynep perişan olacak belki de kızına bunca sene yalan söylediği için pişman da olacaktır.
Acaba anne kız nasıl barışacaklar merak ediyorum.
Bu arada Sahra'cığım kızın adı Gökçe değil Gonca.:)
başından sonuna kadar izledim diziyi çok güzeldi sıkmıyor bikere her sahnenin bi tadı var
izlerken goncaya ilk başta kızdım ama sonra kendimi onun yerine koyunca bi yandan haklı daha çok genç babasız büyümüş imkanları konusunda bişey diyemiyeceğim ama gerçekten durumu çok zordu
şimdi neler olacak merak ediyorum babası artık kızı olduğunuda öğrendi sanırım zeynep kocası onu aldatınca hamile olduğunuda söylemeden boşanmak istemişti
şimdi herşey daha zor olacak gonca içinde annesi içinde
izliyoruz beğeniyoruz hayırlı olsun inşallah:)
Herkese Merhaba!
Çok güzel bir diziymiş Annem çok beğendim Kanal D yine iyi bir seçim yapmış. Tutar diye düşünüyorum. Oyuncu kadrosu çok iyi konusu klasik gibi gelsede çok iyi işlenmiş. Goncanın annesine karşı davranışına sinir oldum. Çok nankörlük ediyor. Kadın o kadar çalışıyor çabalıyor ama yinede yaranamıyor, çok üzücü. Hele o cep telefonu olayına sinir oldum.
İlk bölümünde hemen bir kızı olduğunu öğrenmesi biraz çabuk gibi geldi bana yani hemen beklemiyordum. Gonca tesadüfen öğrenir diye düşündüm, madem adam siyasete atılmış bu zamana kadar nasıl televisyondan görmemiş orası da biraz şaşırtıcı. Bölümün sonunda karakolda kızın babasının adını söylemek sorunda kalması biraz saçma gibiyi sanki. Öldü diyebilirlerdi.
Bence kızı olduğunu öğrenince yanına almak isticektir ve elbette hesap sorar bunca zaman kızımı benden nasıl saklayabildin diye.
aslında goncanın bu kdr asi olmasında yani paraya ve oturdukları yere bu kdr takması birazda okuduğu okuldan kaynaklanıyor.yani özel bi okulda okuyor ve bütün arkadaşları zengin ve onların hayatına özeniyor.tabi bu annesine öyle davranmasını haklı çıkartmaz ama onların sahip olduğu hayata sahip olmak istiyo ve buda onu asi yapıyor.
yani ben böyle düşündüm...:icon_sorr
t-o-r-t-u-r-a 06-09-07, 23:04 çok güzel bir bölmüdü ama kız biraz sert geldi bana telefon mesela bence ço k güzeldi ama hattı konturlu diye surat astı herreks faturalı hat kullanıyroyaa
LAZCAKIR-KIZ 06-09-07, 23:09 Yeni bir Aliye hissi uyandirdi bende nedense..
müzigi olsun, konusu azicik olsa da..
ama tek bir gerçek var ki oda "VAHIDE GÖRDÜM"
böyle oyuncular parmakla sayilacak kadar, harika ötesiydi..
yolu açik olsun, zeynep özellikle ali ye hayatini anlatirken çok etkilendim
o ne anlatis öyle, o ne içten bakislar..
tekrardan bu dizinin yolu umarim açik olur, öyle olacagini hissediyorum
iyi geceler arkadaslar..
t-o-r-t-u-r-a 06-09-07, 23:10 Herkeze iyi geceler,
Fragmanlari dönmeye basladigindan beri gözüme kestirmistim aslinda ama bukadar begenecegimi ne yalan söyleyeyim hic düsünmemistim. Talat Bulut bidefa cok begendigim bir oyuncudur. Bu adamda ne var bilmiyorum ama rol aldigi her dizisini takip etmisimdir bu adamin. Emel Müftüoglu`yla oynadigi diziden saklambac`a kadar ve simdide annem dizisini begenerek izliyorum.. Vahide Gördüm zaten oynadigi her karakterle kendini sevdirmesini bilen artik usta sanatcilarimizdan performansina sasirmadim. :)
Oyuncularla ilgili yorumumu bitirdikte sonra gelelim dizideki karakterlere.. Gonca gibi karakterler benim hep en korktugum karakterlerdir. Büyük konusmaktanda herzaman korkarim bu sebepten bu karakter icin büyük laflar söylemek istemiyorum. Böyle bir anne.. sansina düsense böyle bir evlat. Ne aci.. izlerken bunu düsündügüm bir diger dizide Yaprak Dökümü`dür. Hani deriz ya bir cocuk ilk egitimini aileden alir sonra okuldan alir vs.. E simdi Gonca`ya bakiyorum Nejla`ya bakiyorum(yd) bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demekten alamiyorum kendimi. Annenin yaptigi fedakarliklara bak evladinin verdigi tepkilere bak.. Baba`nin verdigi terbiyeye bak cocuklarinin yaptigina bak.. eksik |