Tüm Versiyonu Göster : Bülent Ersoy ile Yıldızların Altında
dişi-kartal
07-07-07, 16:43
12 Temmuz Perşembe
Türk televizyonlarında bir ilk daha yine Star’da!
Diva Bülent Ersoy yaz akşamlarına doyumsuz müzik ziyafeti yaşatmaya geliyor. Selçuk Tekay ve orkestrası eşliğinde, ünlü konukların da katılımıyla Bülent Ersoy Show her Perşembe Star ekranlarında olacak...
dişi-kartal
12-07-07, 17:50
Perşembe 22:10
Türk televizyonlarında bir ilk daha yine Star’da!
Diva Bülent Ersoy yaz akşamlarına doyumsuz müzik ziyafeti yaşatmaya geliyor.
Selçuk Tekay ve orkestrası eşliğinde konser verecek olan Ersoy, ilk programına Popstar Alaturka yarışmacılarını konuk edecek. Programa, Nükhet Duru, İsmail YK ve Popstar Alaturka’ dan Hasret, Erhan, Utku, Erkan, Tamer, Ayşen, Hazan ve Okan katılacak...
12 Temmuz Perşembe 22:10 - Canlı
dişi-kartal
12-07-07, 17:54
http://img329.imageshack.us/img329/2504/11072007081655ap7.jpg (http://imageshack.us)
dişi-kartal
12-07-07, 17:58
Açıkçası ben izlicem.Çünkü Bülent Ersoy çok büyük bir ses türkiyeye böyle sesler bidaha gelmez ve çok nadir bulunuyorlar.Programda büyük usta Selçuk Tekayda olacak muhteşem bir müzik ziyafeti olacak bence.Ve Eski Popstar yarışmacıları kendi adıma konişiyim onları dinlemeyi çok özledim.
hiç izlemeyi düşünmüyorum şahsen hakkaten armağan da katılsın tam olsun:img-dirol :bırr
aynen katiliyorum.. hahaha armagan katilsin
buarada gün secimi yanlis olmus persembe??? cok sacma olmus ya
hafta sonu fln olsaydi pazar günü mesela..
Konuğu İsmail YK ve Yurtseven Kardeşler...Bu program izlenmezmi?:happy0064
Zaten program yapan hemen İsmail'imi çağrıyo izleniyo diye...
Valla İsmail ve kardeşleri neredeyse ben oradayım...Program ayırt etmem...
>>>>>
Reklamını ilk gördüğümde aaa Büleny Ersoy mu? dedim...
Fragman seslendiricisi Yıldız yağacak fln dediğindede
-hadi İsmail olsun dedim...
Birden gerçektende fragman seslendiriciside İsmail Yk diyince mutluluğumu ve şaşkınlığımı görmeniz lazımdı....:happy0064
Çok sewiyorum yaw....:):):img-polic :img-polic :happy0064 :img-in_lo
izlemediginiz programlarin bolumune girip izlemem diye mesaj yazmak yerine, izlediginiz programlarin bolumune mesaj yazsaniz daha mantikli olacak...
izlemediginiz programlarin bolumune girip izlemem diye mesaj yazmak yerine, izlediginiz programlarin bolumune mesaj yazsaniz daha mantikli olacak...
ben de sana aynen atılıyorum. Ayrıca dün akşam çok güzel bir program oldu diva yine harikaydı. keşke saat 20.00 gibi başlasaydı.
bnece izlemiceksinizz nie yazarsınız bence cokk güzeldii yarısmacaılar falan muhtesemdii hele utkummm son sarkısıı dokk güzeldii tsm eserlerini okumakta üstüne yokk zaten cok basarıı:D
:icon_sorr Kacirdim yaa !!! Boyle bir program basladigini biliyordum, ama hangi gun ve nezaman bilmiyordum :icon_cry: . Hele popstar yarismacilari konuk oldugunu bilseydim hic kacirmazdim.... :icon_sorry:
Program iyi güzeldi de çok eksiği var..
Bülent Ersoy'un her şeyi irticalen yaptığı o kadar belli ki.Popstar Alaturka'daki gibi at pası gitsin olmuyor burada.Tek başına olduğu için daha çok çalışması lazım.
Sonra az ve öz konuk çağırsın.Böyle çorba gibi çok karışık...
Konuk çok olunca O da çok şarkı söyleyemiyor.Konukları da pek kullanmasını bilmiyor.Bu arada çok eleştirdim galiba:)
Neyse yine bunca eksik olmasına rağmen ben bu programı izlerim ama başkalarının izlemesi için neden lazım sadece Bülent Ersoy yetmiyor.
dişi-kartal
16-07-07, 15:09
Arkadaşlar insanları dış görünüşlerine göre değerlendirmeyin ya izlemicekseniz ve tarzınız değilsede buraya yazmayın.Program kaliteli bir program orda iki büyük insan var Selçuk Tekay ve Bülent Ersoy her perşembe akşamı muhteşem bir müzik ziyafeti oluyor..
ben canlı yayına gıttım az önce geldım erkan mıne kosan vardı bulent ersoyun konserıne gıdecez dıye bılıyorduk ama canlıymış kandıl programıydı guzel bı programda
dişi-kartal
20-07-07, 01:58
Çok güzel bir programdı...Hele Tamer abimin ilahi okuyuşu mteşemdii bayıldım...Mine Koşanda muhteşemdi zaten hep öyle gerçii...
Haftaya Bildiğim Kadariyla Ibrahim Tatlises Konuk Olacakmiş Birde Merve Doğan
O zaman haftaya kaçırmıyoruz. İbo gelirse hakikatten süper olur.
reklam araları guzeldı 2 reklam arası ordaydık bızde sonra cıktık tv ıle canlı yayın baskaymış.aralarda osmantan erkır bulent ersoy mıne kosan bırlıkte oluyordu hep.erkan bıraz zayıf bırı
haftayakı konuk kım
dişi-kartal
21-07-07, 16:16
İbo varsa program kaçırılmaz valla çok güzel olur..
Acaba popstarın eski yarışmacılarından kim katılacak?
ebru_dilek_ebru
25-07-07, 13:43
evet program 20:10 a alındı ibrahim tatlıses kesin gelecek arkadaşlar merve doğan da olacak büyük ihtimal diğer konukları bilmiyorum
biz persembe gunku programa yıne gıdıyoruz programın yapıldıgı yer oranın sahıbı olan kişi davet etti. enıştemın yakın arkadası gecen seferde gıtmıştık bız programa gecen seferkını hıç sevmemıştım ama busefer guzel kutsı varmış
_supermarried_
02-08-07, 19:25
:icon_sorr Kacirdim yaa !!! Boyle bir program basladigini biliyordum, ama hangi gun ve nezaman bilmiyordum :icon_cry: . Hele popstar yarismacilari konuk oldugunu bilseydim hic kacirmazdim.... :icon_sorry:
Ya ilkini bend e kaçırdım utkum vardı ya :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
daha doğrusu haberim yoktu...:(
izleyebilicem bi yer varmı?..:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bu akşam kalbime gömerimin sahibi geliyo onun için izlicemm
ayy o merve midir nedir ne ole ya kabus gibii sürekli kaaakaa kiikii kıkırdayıp duruyo.ayrıca internette onun adı ile kalbime gömerim o zaman die bı sarkı bulamadım.gökçe kırgızdan dinledim emreyle yaptıgı düeti. zaten programda da millet ewet sensin dedi ama göz var kulak war.
peki düetide mi baskası yapmıs??? ayy hele orkastralı kısmı felaketti !!!!!!!!
sevde & sevde
03-08-07, 02:45
gamzelimi için izledim tabi karmakarışık yarım yamalak. ama çok az konuşabiliyordu:(
bi bülent,bi armağan sonra şu int. klibi yayınlanana kızla konuştular baya bi süre azıcık gamzelim & bengüyle tabi benim gördüğüm kadarıyla
ebru_dilek_ebru
03-08-07, 08:58
arkadaşlar sonuçda merve sahneye alışkın değil mikrofona yabancı vede çok heycanlıydı buda çok belli oluyordu evet orkestrayla söylediğinde iyi değildi ama kötüde değildi zaten orkestrasız söylediğinde gördük şarkı gökçeye değil merveye aittir heryerde gökçe kırgız yazar şarkıda ama bugüne kadar gökçeyi bu şarkıyı söylerken gören kimse olmuşmu hayır vede merve oraya çıktığına göre şarkı ona aittir böyle ona ait olmasaydı oraya çıkmaya nasıl cesaret etsin ama bülent bahane merve şahanee bence çok güzel götürdün merve sadece programda değil normaldede çok gülen birisi yorumları yaparken ilk defa sahneye çıktığınıda göz önüne alarak yorum yaparsanız sevinirizz
Dün sadece Kutsi icin izledim, program pek hosuma gitti diyemem, Kutsi olmasaydi izlemezdim zaten. O herseyiyle harikaydi :happy0064
Programin akisi önceden hazirlanmamis gibi, Bülent Ersoy dogrudürüst sunmuyor zaten, o uzun beyfendi sunuyor hep. Konuklarlada pek ilgilenmediler bana göre.
Merve Dogan'a gelince, benim bildigim o sarki Gökce Kirgiz'a aittir, ki kendisinin videosu vardi ytb'da kuzeniyle birlikte ciplak sesle söylüyordu sarkiyi ama nedense o video kaldirildi. Ama arastirirsaniz blog'larda bulabilirsiniz videoyu, bence Merve Dogan (nedenini bilmedigim halde) yalan söylüyor. Orkestrayla söyledigi Armagan'in dedigi gibi gercekten felaketti, ciplak sesle söyledigi fena degildi ama sarkiyi söyleyenle ayni degildi.
Umarim Gökce Kirgiz (ki benim düsüncem bu sarkinin ona ait oldugu) irtibata gecer Osmantan Erkir ile ve bu olay cözülür.
ebru_dilek_ebru
03-08-07, 17:38
arkadaşlar sonuçda merve sahneye alışkın değil mikrofona yabancı vede çok heycanlıydı buda çok belli oluyordu evet orkestrayla söylediğinde iyi değildi ama kötüde değildi zaten orkestrasız söylediğinde gördük şarkı gökçeye değil merveye aittir heryerde gökçe kırgız yazar şarkıda ama bugüne kadar gökçeyi bu şarkıyı söylerken gören kimse olmuşmu hayır vede merve oraya çıktığına göre şarkı ona aittir böyle ona ait olmasaydı oraya çıkmaya nasıl cesaret etsin ama bülent bahane merve şahanee bence çok güzel götürdün merve sadece programda değil normaldede çok gülen birisi yorumları yaparken ilk defa sahneye çıktığınıda göz önüne alarak yorum yaparsanız sevinirizz
arkadaşım eğer ağız okuyabiliyorsanız gökçe kırgızın çıplak sesle söylüyor dediğin videosunda şarkıyı gökçennin söylemediğini anlarsın bugüne kadar gökçeyi bu şarkıyı söylerken gören olmuşmu gelsin bi söylesinde bizde görelim merve hakkını savundu ve çıkdı orda ispatladı bülent ersoyunda dediği gibi bu şarkı ona aittir ve kendisi söylüyor öyle birşey olmasa müziğin ustası selçuk tekay ve bülent ersoy gibi insanlar merveyi oraya çıkarmazlardı gökçedende bu konuda birşey bekliyoruz ya bir özür yada bir savunma ortaya çıkıp şarkı benim demek kolay
Dün sadece Kutsi icin izledim, program pek hosuma gitti diyemem, Kutsi olmasaydi izlemezdim zaten. O herseyiyle harikaydi :happy0064
Programin akisi önceden hazirlanmamis gibi, Bülent Ersoy dogrudürüst sunmuyor zaten, o uzun beyfendi sunuyor hep. Konuklarlada pek ilgilenmediler bana göre.
Merve Dogan'a gelince, benim bildigim o sarki Gökce Kirgiz'a aittir, ki kendisinin videosu vardi ytb'da kuzeniyle birlikte ciplak sesle söylüyordu sarkiyi ama nedense o video kaldirildi. Ama arastirirsaniz blog'larda bulabilirsiniz videoyu, bence Merve Dogan (nedenini bilmedigim halde) yalan söylüyor. Orkestrayla söyledigi Armagan'in dedigi gibi gercekten felaketti, ciplak sesle söyledigi fena degildi ama sarkiyi söyleyenle ayni degildi.
Umarim Gökce Kirgiz (ki benim düsüncem bu sarkinin ona ait oldugu) irtibata gecer Osmantan Erkir ile ve bu olay cözülür.
anam Gülcanim tam benim dÜsunduklerimi yazmissin, aynen katiliyorum, bende Gökceyi bekliyordumki, gec saatte kadar onu bekledim, ki videoda gördugum kizla, gelen kiz cok farkliydi, sasirdim orkestrayla zaten berbat okudu, güldum hatta Bülent Ersoy kandirmislar seni diye. ama sonrasinda gene biraz tutturdu, reklama girincede dedim, bu ses Gökceninse ciksin vallahi arasin bulsan alta kalmasin, ama haftaya programa o katilmassa inanmak zorunda kalacagim, sarki cok guzel ya, bir tane daha sarkisi vardi benim rahmetli laptopta artik yok ama neysem sesi cok guzel umarim sesin sahipi cikar.
_supermarried_
04-08-07, 14:27
valla bengü ve merve için izledim ...
bülent kaba geldi yaa ama olsun kıyafeti güzeldi valla :)
bengüm harikaydı yaa ayakkabıları az kötüydü ama süperdi canım benim..
kalbime gömerim için izledim o kızı görünce cidden şarkıdan nefret ettim.öyle birisini beklemiyordum.ilk söylediğinde sesi o şarkıyla alakası yoktu.şimdi daha kalın.saçma sapan söyledi şarkıyı bikaç yıllık şarkıcıymış gibi bastırdı sürekli tonlama yüksekliği falan.16 yaşındaymış ben onu 25 fln sandım sesi de zaten öyle gösteriyodu resmen şok yaşadım bu güzel şarkı ondan nasıl çıktı diye.kız çok şımarık insan oturaklı olur biraz kıyafeti de çok kötüydü o saç makyaj bişey sandı sanırım kendisini ben daha güzel daha sakin birisini bekliyodum ..gökçe mi merve anlamadım valla.
2006 ocak çok güldüm orda.kız güzel yazmış ama gökçeyle çelişkili ya anlamadım gitti bu olay ...kayıttaki sesi tonlamaları falan gerçekten çok güzel.dertli olduğumda hep dinliyorum ama emre altınelle olan düettekisini.emre lafı hiç geçmedi o da bi çelişki yine anlamadım gitti. :)
merve sesi falan güzel ama bana yapmacık geldi bilmiyorum sevmedim neyseki çabuk atlattım şarkıdan nefret etmiyorum çünkü tam benim hayatımı anlatmış o yüzden ben çözemedim gökçe&merve ama hadi hayırlısı...
bide bu da var.malum sitede gökçe adına başka şarkı da var.emreyle düette var.kıyabilirmiyim ya da bekledim adında bulabilirsiniz..:img-yes:
"Kalbime Gömerim" sarkisini mustafa topaloglunun oglu yazmis..noterden de belge almis :S ne sarkiymis yaHU :D
özgun baha butun sanatcılarla resım cekındık bugun ku programda yıyenım her reklam arası gıuttı gıttı cekındı
walla izlemedim izlememde sadece bi akşam bahayla yeşim salkım vardıı bahayı dinledimm oda en fazla 10 dakikadırr =)
bulent ersoy canmllı yayında cok sınırlenıyor gecen gunku programda sak sak cı kız kımseyı alkıslatyamıyor dıye bagırdı çagırdı canlı yayında ters tes baktı sarksı soylerken sonra kızı aglattı kız bı sure ortalarda gorunmedı aglattı kızı
Bülent Ersoy gözümde o kadar küçüldü ki,Gülşene davranışları,konuşması tam bir kibirlilikti.Yazıklar olsun hakikaten.TR in divası değildir artık Bülent.Bülentin Gülşen'i eleştirmeye hakkı yok.
Yazıklar Olsun ne diyeyim ki
Birde taraflı olduğunu söyledi,Bülent E. sanatçı kişiliğine hiç yakışmadı hemde hiç
özgür_cemre
18-08-07, 14:37
Canlı canlı rezalet
Canlı yayınlanan programına Gülşen'i konuk eden Bülent Ersoy, eleştiri sınırını aştı. Diva'nın bu tavrı büyük tepki çekti.
Bülent Ersoy ile şarkıcı Gülşen arasında 'Erol Köse' nedeniyle başlayan tartışma, önceki gece Diva'nın canlı yayınlanan programında doruğa çıktı. Eleştirinin dozunu kaçıran Bülent Ersoy, halkın ve magazin camiasının büyük tepkisini çekti. İkili arasında yaşanan tartışma, Ersoy'un Gülşen'i "Yuva yıkan kadını programıma konuk etmem" sözleri üzerine başlamıştı.
MAHKEMEYE BAŞVURACAK
Bunun üzerine Diva'yı eski yapımcısı ve eski sevgilisi Erol Köse'nin 'maşası' olmakla suçlayan şarkıcı Gülşen, "Erol Köse Bülent Ersoy'a programına çıkmamam için baskı yaptı" demişti. Bülent Ersoy ile Gülşen, önceki gece canlı yayında kozlarını paylaştı. Diva'dan "Yuva yıkan kadın" gibi ağır hakaretler duyan Gülşen, programın ardından bu olayı mahkemeye taşıyacağını söyledi
hayretler içerisinde izledm gülşen fanı oldğm için çok farklı bi program bekliodum ne buldum...yapılan çok büyük bir ayıp.gülşen az bile söyledi....türk halkının kimin yanında olduğu belli zaten stüdyo gülşeni alkışladı :)
bence sadece gülsen hakli degil zamaninda evli bir erkekle birlikte olmus ve evli oldugunu bilmiyordum dedi.sadece gülsen hakli degil bülent ersoyda hakli olarak arkadasini korucak zaten kendiside söyledi neyse ben ikisinide sevmiyorum :)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.