Tüm Versiyonu Göster : Kenan İmirzalıoğlu
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan28.jpg (http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan28.jpg)
http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan14.jpg (http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan14.jpg)
http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan11.jpg (http://www.kenandeliyurek.s5.com/images/kenan11.jpg)
[arkadaşlar umarım beyenirsiniz kenan imirzalıoğlunun resimlerini şahsen ben çok beğendim... :) [/img]
K. İMİRZALIOĞLUNUN RESİMLERİNİ beğenmek te ne demek ben o adam için ölürüm. bu dünyaya bi tane daha deliyürek gelmez şu an dikkat edin bu sinema sektöründe ekrana bu kadar yakışan ve bi dizi yapıpta tükenmeyen bir başka kişi var mı lütfen var deyen yazsın. ama yok yok işte. bu mafya dizilerinin hiçbirini sevemiyorum ama filmde bu adamda olursa dizinin yada filmin tiryakisi olurum.daha da söylenecek bi şey yok sanırım k. imirazlioğlu 1 numara. :idea:
Ben biliyorum, bakislari bana guven vermiyor. Bazi insan olur, gozlerindeki ifadeden candan bir insan oldugunu, guvenebilecegini hissedersin. Kenan Imirzalioglu'nun bakislarinda bu samimiyet ifadesini goremiyorum, onun icin bana da itici geliyor.
Ama tabii ki bu gercek hayatta boyledir anlamica gelmez, belki de dunyanin en iyi insanidir. Sadece fotograflarin bana soyledigi bunlar :lol: :lol:
Ben biliyorum, bakislari bana guven vermiyor. Bazi insan olur, gozlerindeki ifadeden candan bir insan oldugunu, guvenebilecegini hissedersin. Kenan Imirzalioglu'nun bakislarinda bu samimiyet ifadesini goremiyorum, onun icin bana da itici geliyor.
Ama tabii ki bu gercek hayatta boyledir anlamica gelmez, belki de dunyanin en iyi insanidir. Sadece fotograflarin bana soyledigi bunlar :lol: :lol:
herkezin görüşü farklıdır tabii ama bence tam tersi kenan imirzalıoğlunun gözlerinin içi gülüyor resimlerince çok içten ve samimi geliyor bana. :)
yaaaani :?:
bu arada yeri dolmayacak dizilerden biriydi :cry:
ve yine aynı o diziler gibi saçma bitirdiler :evil: :evil: :evil:
kenan imirzalıoğlu çok büyük hata yaptı.deli yüreğe benzeyen senaryolarda oynayacaktı.O ASLA ferit değil
YUSUF MİROĞLU
erkanpetekkaya_1988
28-09-04, 16:22
kendisinin hastasıyım bir çok kez mailleştik bende posterleri herşeyi var dört dörtlük ooyuncu hülya avşar jön arıyo kenanabiyi nasıl görmez ama kenan abi onla oynamaz kenan abiye yakışmaz süper bir oyuncu bir numara her rolun hakkını veriyor
off cok yakisikli yaa. deli yürek ve bumerang cehennemi cok güzeldi.
hastasiyim bu adamin
ha Kenan imirzalioglu gercek ismi degilmi?????
ben pek sevmiyom ama yazı turadaki performansı cok iyiydi.Yakında da Gıgamış var
çok iyi bir oyuncu.
yazı turadaki sadist adam başkaydı yaaa. süpperdi .
bende yayın kalktı diye korkmuştum.çok mükemmel bi dizi.özellikle kadrosu dehşet.7 şubatı iple çekiyorum...
Selam kardesim,
vallah ne söyleyebilirim ki biz ikimiz galiba ayni oyunculari begeniyoruz. Ben bir ara bu bölümde Kenan Imirzalioglu basligini acmayi düsündüm, ama sen benden daha cabuk davrandin.
Ben Erkan Bey'den baska Kenan Imirzalioglu'nun oyunculugunu da begeniyorum. Bilhassa Alacakaranlik'ta bayagi oyunculugunu ilerletmisti. Maalesef o dizi de bitti. Hala nedenini anlamis degilim. Sen biliyor musun?
Muhabbetle...
Bak bu iste iyi bir haber. Kenan Abimizi de coktandir ekranda görmüyoruz. Umarim iyi bir dizidir. Bir cok diziyi bitirdiler, bakalim bundan sonra neler görecegiz. Artik su sir dizilerini bitirseler....Bazi diziler var, begenmeyince insan bakmiyor, yani o kanala gecmiyor. Ama bazi diziler var ki ne zaman televizyonu acsan onlar karsina cikiyor ve insani biktiriyor. Ben de acikcasi su sir dizilerinden biktim. Kenan Bey'in yeni dizisini dört gözle bekliyoruz.
Muhabbetle...
Selam ErkanPetekkaya1988,
bildigin gibi Kenan Bey yakinda Ugur Yücel ile beraber Yazi Tura filmini cekmisti. Ben sahsen hala o filmi seyredemedim. Acaba sen seyrettin mi. Nasil bir film diye cok ama cok merak ediyorum. Az cok hikayesini okudum, biraz reklamlarda seyrettim, ama sinemada seyretmeyi cok isterdim. Anladigim kadariyla biraz farkli bir rol olmus.
UzaydaBirYolcu
29-06-05, 22:45
Merhaba arkadaslar,
Deliyürek dizisiyle havada, karada, denizde firtinalar estiren Kenani gören varmi son zamanda ????
Alacakaranlik dizi filmi SHOW TV de rafa kaldirildi, neden bu sekil bitmek zorunda kaldi anliyamadim ??? Ayrica rayting olayinada pek inanmiyorum, cünki Türkiyenin bazi bölgelerinde gerceklesen bu ölcümler genel görüsü yansitmiyor.
Bence Kenan bomba gibi bir projeyle hayranlarinin karsisina yeniden CIKMALI.
Yani oyunculuk yetenegi oldugunu düsünüyorum. Deliyürek Bumerang Cehennemi Sinema filminde buni ispatladi. Ayrica Kenanin oyunculugunu elestiren bazi kesimlere burdan seslenmek istiyorum : Kenan Best Model of the World olmus bir manken. Oyunculuk konusunda pek iddiali degildi aslinda Kenan baslerken. Ancak ilk dizi filminin haddinden fazla basari yakalamasi Kenanin oyunculukta gelecek vad eden bir grafik cizdigini gösterdi.
Bence oynadigi projeleri titizlikle secsin Kenan, eminim Deliyürek dizisinden daha fazla ilgi görecegini düsünüyorum !!!
Sevgiler hepinize ... :rolleyes:
erkanpetekkaya_1988
30-06-05, 16:33
kenan imirzalıoğlu onun en sıkı hayranlarından birisiyim deliyürek dizisi benim hayatımda izlediğim en güzel diziydi süper di orda necati şaşmaza bakın ilk oyunculuk deneyimine bide deli yürekteki kenan imirzalıoğluna bakın fark çok ordan sonra sinema deliyüreğin alacakaranlık ve yazı tura hepsini izledim ve hepsindede süper oynadı şimdi evlilik planları var 20 temmuzda romada evleniyomuş zeynep beşerlerle tahminim yeni yayın dönemimde bomba gibi döner ama ona deliyürek vari rolller yakışır bu dizinin konusu biraz sıradan ama hayırlısı neyse o olsun
demek öyle arkadaslar...nerden aliyorsunuz bu haberleri? Anlayamadim bir türlü...
Mopo kardes, bence ikiside kötü oyuncu, hele Meltem Cumbul... hic begenmiyorum. Onun oyunculugu beni sinir ediyor...Umarim diziyi yapanlar iyi bir bayan oyuncu secerler.
ErkanPetekkaya1988 kardes, bence de ona Deli Yürek gibi bir rol daha iyi yakisiyor. Ama bu konuda Kenan Beyin durumunu da düsünelim, yani hep ayni rol belli bir süre sonra insani bunaltir. Insan baska bir seyler oynamak ister. Alacakaranlik'daki rolü de gayet güzeldi ve bence cok güzel oynamisti. O diziyi bitirenler ne yaptiklarinin farkinda degildi herhalde. Vallah Kenan Bey her rolü oynayabilir, ama su sitcom denilen sacma sapan sözde komedi dizilerde oynamasin.
bence çok doğru söylüyosun kenan imirzalıoğlunu biz deliyürekle alacakaranlıkla sevdik gerçi her ne kadar alacakaranlık yayından kaldırılsa da
Bakarsiniz Kenan Imirzalioglu bu dizide deliyürekteki Yusuf Miroglu`dan bile baskin, sert cikar. Bu arada bir türlü cekimlerine baslanilamayan Gilgamash adinda bir filmdede oynuyormus Kenan abimiz.
Birde az önce göz attigim Nejat Isler`in 50` den fazla sayfayi geride biraktigini gördüm: Kenan abimizin hayranlarina duyurulur!!!!!!!!!!
UzaydaBirYolcu
30-06-05, 20:25
Alin bakalim...
Kenan hayranlari icin bir resim !!
Bu arada yeni dizi projesi hakkinda nerden bilgi alabiliriz ????
site linki verebilirmisiniz ?? !!!
tskler !
sevgiler ...
Ohhhhhhhhhhh sagolasin UzaydaBirYolcu kardes cok güzel bir resim secmissin.
Evet Mopo kardes, olabilir, belki daha sert bir karakter olabilir, ama bir bakarsin o kadar yumusak ve pisirik bir rol de olabilir. Yani bu oyunculuktur. Bir oyuncu her rolü oynayabilmeli. Ha oynamis oynamamis, oynamak istiyor istemiyor olabilir, o herkesin kendisi kalmis olan bir sey. Ama simdiye kadar bana sanki Kenan Bey rollerini titizlikle seciyor gibi geldi. Tabii kendisi de 'kendisine' hangi rollerin yakisip yakismadigini gayet iyi biliyordur. Ama bu isi onun sevenlerine birakilirsa sanirim herkes onu sadece ve sadece Deli Yürek olarak görmek ister. Bence kendisi hangi rolleri daha iyi oynayabiliyorsa onlari oynasin. Eminim böylesi daha dogru.
erkanpetekkaya_1988
02-07-05, 22:33
arkadaşlar ya showu mail bonbardımanına tutalımda deli yüreğin tekrarlarını versinler o kadar abuk sabuk diziler veriyorlarki anlamak mümkün değil haberlerden önce deli yüreği koysalar efsane döndü falan süper olur ya demi
Selam Millet,
demin Deli Yürek bölümünde de duyurdum:
Deli Yürek dizisi ve Osman Sinavin diger dizileri yakinda KANAL AVRUPA'da tekrarlanacak. Henüz yayinlanmiyorlar. Ama cok yakinda.
KANAL AVRUPA'yi söyle seyredebilirsiniz: Turksat 2A (42 Derece), Frekans 11882, Sembol orani 2965, Polarizasyon Vertikal, FEC 5/6.
Iyi seyirler....
onunla ilgili resimlerrrr isteyeler bana mesaj atsin ayayip cok resmi var bendee mektupala yollayabilirim isteyenelree bana mail atsinlarr
erkanpetekkaya_1988
12-07-05, 21:55
kenan abiyi kutlarım resimdeki çocuk galiba hasta ve ona moral vermek için ziyarete gitmiş gazetede okumuştum helal abi sana
nicknicknick
13-07-05, 22:55
yeğeniyim ben dünya iyisi dünya tatlısıdır.mütevazidir.sen dünya birincisi olacaksın sonrada evi köyü unutmicaksın o bizim herşeyimiz
nicknicknick
17-07-05, 20:25
kardeş ben sana özeldende yazdım anlatayım anlatmasınada ne anlatayım sen sor ben sana söyliyim mesela:saçlarına dokunamazsın huylanıyor :)
Selam Nick kardes,
fotolar icin cok tesekkür ederiz. Gercekten cok özel fotoraflar. Kenan Beyin ne kadar cana yakin bir insan oldugunu televizyonda da farketmistik, ama bu fotoraflar tam anlamiyla bunu kanitliyor. Seni de ayrica kutluyorum, cünkü ben onun yegeniyim yazmissin. Erkanpetekkaya kardesim gibi ben de senden biraz onun hakkinda bilgi isteyecegim. Yani biraz anlat nasil biridir, kisiligi nasildir. Televizyondaki gördügümüz Kenan Bey daha mi farkli, yoksa oldugu gibi mi...vs. Zaten pek magazin programlarina da cikmaz ki bence en iyisini yapiyor. Ona daima basarilar dileriz.
Muhabbetle....
nicknicknick
19-07-05, 01:07
sağolasın ne bileyim öyle google'a bi ismini yazayım dedim baktım burda baya knuşulmuş aklımada nick gelmeyince bunu yazdım :) evet göründüğü gibidir öyle delikanlı dizilerinde oynayan sahte delikanlılardan değildir harbi delikanlıdır ama öyle sinirli falan değildir pamuk gibidir ben yakışıklılık ve karizma konusunda 2 kişi bilirim nerdeyse bütün mankenleri gördüm ama bi kenan abi birde karahan abi (karahan çantay) ama onun durumu ve yaptıkları malum sadece yakışıklı ve anormal çekici ama kenan abi sadece bulardan ibaret değil tvdekinden daha yakışıklı bence gülümsemesi sert bakışından daha iyi konuşkan biridir.tek hatası şu alacakaranlık oldu bence diğer 2 proje süperdi ama şu alacakaranlık ben insanların şu farklı rolleride oynayabilme takıntısını ve gaza getirmesini anlayamıyorum ne alaka abi kadir inanır da müjdat gezenle falan 1-2 filmi dışında hep sert duygusal baba adamı canlandırdı kim onun oyunculuğunu tartışabilir?kimse...eeee o zaman kenan imirzalıoğlu sadece bu rolleri oynasa ne olur?bu adam kumaş pantalon gömlek adamı bence (kendisi sevmesede) kotla t-shirt le memoli gibi poli olcak adam değil memoli yumruk atmayı bile bilmiyordu izleyenleriniz varsa :) neyse çok uzattım ne yapalım siz sordunuz ben yanarım yanarım tipten benziyorumda boydan kaybediyorum adam bak bak bitmiyor kısa değilimde onun kadar olsaydım süper olurdu :)
Ben aslinda Alacakaranlik dizisini cok begenmistim ve oradaki komser Ferit rolünü cok güzel canlandirmisti. Hatta diziyi erkenden bitirmelerine cok kizdim. Cok kaliteli ve sira disi bir diziydi. Artik neden böyle bitirdiler, hala anlamadik. Bence kendisi hangi rolleri daha iyi oynayabildigini düsünüyorsa onlari oynasin. Simdiye kadar güzel roller oynadi ve eminim ki bundan sonra da rollerini titizlikle secer.
Bundan sonra hangi projeler var? Yani yakin zamanda yeni bir dizide rol alacakmis diye duyduk. Dört gözle bekliyoruz..........
Muhabbetle.......
Arkadaslar karismak istemem, ama bence bu tartisma gereksiz burada. Herkes istedigi zaman ve kimin neyi oluyorsa olsun bu foruma mesaj atabilir. Hem nicknicknick kardes yegeniyim diyorsa ille de dogru olmasi gerekmiyor, yani bunu kimse ispatlayamaz. Eger bunu buraya yaziyorsa kendisinin bilecegi bir seydir. Ayrica havalara mavalara da girmek gibi bir sey söz konusu degil. Hic kimse bir foruma mesaj birakip bu mesajda 'ben yegeniyim' diyerek hic bir seyin pesinde olamaz. Komik bir düsünce, cünkü hic kimse birbirini tanimiyor ki. Birakalim artik bu tartismayi da Kenan Bey hakkinda güzel seylerden bahsedelim.
@UzaydaBirYolcu: Forumumuz her kese aciktir, isteyen istedigi yere istedigi mesaji yazabilir Forum kurallarina uyma kaidesi ile.
Saygilar
DiziFilm.com Moderatörü
Rose
nicknicknick
21-07-05, 22:12
muhtac ve rose sizlere teşekkür ederim arkadaşlar en azından mantık çerçevesinde kelimeler seçerek konuştuğunuz için.evet kimseye hava atmak peşinde değilim ne yaptımki?bunu gördüğünüze sevindim tekrar teşekkürler.
erkanpetekkaya_1988
23-07-05, 23:03
ya beyler yeğeniyse ne güzel işte kenan abi hakkında bilgi alırız ne varkı bunda ben nicknick kardeşle kurdum muhabbeti zaten
uzayda yolcu ve nick ikinizinde lafları kırıcı burası tartışma yeri değil insanları rahatsız etmeyin olay da çok büyütülecek bişey değil zaten ...
Sevgili Arkadaşlar;
Uzun süredir siteye girmemekle birlikte son bir haftadır buradaki "eski dostlukları özlediğim" ve yeni güzel insanlar tanımak için buradayım.Ama görüyorum ki bu uzun süreli ayrılıkta çok şey değişmiş.
Burası bir Dizi Film Formu fakat çok ilginç dialoglar,konunun dışına çıkan tartışmalar ve iki kişiyi ilgilendiren problemlerin forumlarda yazılması beni son derece üzdü ve şaşırttı açıkçası.Yazmayayım diyordum ama bu söz düellosunu okuyunca tepkisiz kalamadım.
Birbirimizin fikirlerine karşı olabiliriz,ama eleştirilerimiz kişinin fikirlerine saygı duyularak yapılmalı,birbirimizi sevebiliriz sevmeyebiliriz yada problem yaşayabiliriz ama bunu özel mesajlarda ve kimseyi rahatsız etmeden kendi aramızda halledebiliriz.
Benim için bu sitenin en güzel tarafı bu sitede insanların görüşlerine saygılı olduğu ve düzeyli sohbetlerin geçtiği düşüncesiydi.Lütfen bu yapıyı bozmayalım.
Birbirimize anlayışlı ve saygılı olalım..
Not: Bu başlık altında yazmak istemezdim.
nicknicknick
28-07-05, 22:48
erkanpetekkaya özelden yazdım cevap vermedin tatil dönüşü resmin hazır oke?evet bencede başlıkla ilgili konuşalım mesela en beğendiğiniz bölüm hangisiyidi D.Y' de benim bi zeyneple bağlandıkları bölüm vardıya iple üzerlerinde bomba birde sırtından vurulduğu sahne orda saçlar uzundu süperdibence!
Kardes o zaman elinde resim varsa o sac modelinden foruma bir zahmet koy. Vallah Kenan Beye her sac modeli yakisir, isterse sifira vursun, eminim yakisir. Sakalli da gördük. Bence cok yakismisti. Yani herkese yakismaz bildiginiz gibi, ama onda süper duruyordu.
Muhabbetle......
erkanpetekkaya_1988
02-08-05, 21:38
kardeş valla bir resim varda koymasını bilmiyorum ayrıca bende o bölümünde cdside var nicknick kardeş koyar söylersin
Selam,
o zaman nicknicknick kardesten o resmi rica edecegim, tabii eger zahmet olmazsa. Merak ediyorum cünkü....
Ehhhhhhhh yani Uzaydabiryolcu kardes, denize de her halde yatak carsafi ile giremezler ya. Elbette mayo yahut bikini yada sort ile girilir..... yani bu böyledir. Ama ginede cok enteresan bir fotoraf.
DELİ YÜREK.....
tek kelimeyle muhteşem bi diziydi...ama ilk zeynep karakterini canlandıran zeynep tokuç çok güzeldi ikiside muhteşemdiler ... en çokta o kadar birbirlerini sevmelerine rahmen hiçbir şekilde koca film boyunca ilişkilerinde birbirlerine hiç dokunmamaları çok hoşuma gidiyordu ciddi ciddi çok saygın bir filmmiş gibi geliyordu bana ama öleydi.... çok enteresanbi diziydi o farklııııııııı....
bi başına farklı bi dizi özellikle zeyneple ilişkileri .....
kenan imirzalıoğlunun ayrıca o sert görünüşünün arkasında dörtdörtlük bir erkek olması kadınını öylesine içten içe belli etmeden sevmesi (sanki bizden çekinir gibiydi :) )
ve gülüşü... :)
bence o filmden sonra çok daha iyi bi dizide oynayabilirdi çabuk kayboldu ve bunu hakaetmeyen bi oyuncuydu bence
Magazin habercileri de bazen cok terbiyesiz oluyorlar. Adam cekmeyin diyorsa onlarda daha ne diye cekiyor? Yani herkesin bir özel hayati var. Simdi birisi gidip o magazincinin özel hayatina girip ciplak fotoraflarini gazetelere manset olarak verse ne olur? Iyi mi olur? Belki o zaman akillari baslarina gelir. Bu oynayip ziplayanlarin aleminde zaten yeterince 'gel beni cek, beni göster, beni görsünler' zihniyetiyle gezen yeterince sözde sanatci var. Magazinciler gidip onlarla ugrassin. Madem adam o kadinla evlenecek, nisanlisi imis, yani yakinda karisi, eh o zaman bu durumun sansasyon haber olarak bir tarafi kalmaz. Sözün özü: Bazen de magazincilere kizacak kadar var!
erkanpetekkaya_1988
03-09-05, 20:39
neredesin be imirzalioglu
her gün deliyüreği izliyom valla
->KaDo88<-
11-09-05, 15:32
sLm arkadaslar ben burda cok yeniyim öylesine gezerken gördüm ve hosuma gitti...Deli yürek dizisi pazartesi günü kanal avrupada baslicakmis degilmi 19.30 da...hadi herkeze iyi eglenceler..... ;)
kenan imirzalioglu cok karizmatik ve basarili bir oyuncu.
ama maglesef son zamanlarda pek görünmüyor umarim en kisa zamanda o da bir projede yer alir.
UzaydaBirYolcu
17-09-05, 18:13
Merhaba arkadaslar,
YAZI TURA filmi cok yakinda Avrupa sinemalarinda oynucak.
Kenan hayranlarina duyrulur.
Suan kesin tarihi vermiyorum, ama bu sene icinde.
Biraz merak edin.....ok ;)
Kendinize iyi bakin.
Merhaba arkadaslar,
YAZI TURA filmi cok yakinda Avrupa sinemalarinda oynucak.
Kenan hayranlarina duyrulur.
Suan kesin tarihi vermiyorum, ama bu sene icinde.
Biraz merak edin.....ok ;)
Kendinize iyi bakin.
süper bir haber!!!
mutlaka izleyecegim...
->KaDo88<-
23-09-05, 17:51
arkadaslar show tv de reklamini gördüm cok kisa osman sinav yönetiyormus kenan imirzaliogluda oynucakmis acaba daha cok bilgileri olan kisiler varmi tam nezaman baslicak filan nasil bi dizi yine silahli filanmi deli yürek gibi insallah öyle bisey olur ona öyle karakterler yakisiyor..... :)
tskler.... ;)
Bende cok severim Kenan Imirzalioglunu. Yeni dizisini merakla bekliyorum. Insallah yakinda baslar.
Millet delikanli jön nasil olurmus görsün.
UzaydaBirYolcu
26-11-05, 13:33
Merhaba arkadaslar,
Ugur Yücel`in yönettigi YAZI TURA filmini gecen izledim.
Filmi begenmedim. Kenanda oynadigi rolde baya Tabulari yikmis diyebilirim filimde. Hele sevisme sahnesinde bu Kenanmi dedim kendi kendime. Demek zaman insani degistirebiliyormus. Beklemezdim Kenandan. Bence böyle sahnelerde birdaha yer almasin Kenan, cünki üzerine oturmus karekterine yakismiyor. Efendi efendi rollerde yer almali bence Kenan.
Birde Kenanin ses tonu fizigine hic yakismiyor. Bakiyorsun agac gibi adam, ama ses kedi gibi. Deliyürekteki Pahidar sesine bence acilen geri dönmesi gerekiyor.
Herkese selamlar ..
erkanpetekkaya_1988
29-11-05, 21:11
yapma kardeş yazı tura sinemada izlemiştim gittim orjinal vcd aldım ordaki performansı dehşet bişe mükemmel oynuyo bence süper bir film sesi güzel bence ya tabi miroğludaki güzeldi buda güzel bence şu acı hayata noldu anlamadım ama
BEYONCE KNOWLES
03-12-05, 12:34
ya bilemiycem ama ben de çok merak ediyorum ne zamandan beri yayınlanacak bir türlü kısmet olmadı... inş. en kısa zamanda yayına girer... çünkü çok beğeniyorum... var mı onun gibi bir efendi daha :rolleyes:
sihirlisinema
07-12-05, 11:38
gördünüz mü osman sınav'ın kenan'a yaptılarını ?!!!!!
deliyürek'ten sonra - birlikte çok para kazanacakları halde - osman sınav uzun süre onunla çalışmadı; ikisi de işin kolayına kaçmadılar.
osman sınav, kenan imirzalıoğlu'nun sesli film çekmesini, miroğlu'nu aşmasını teşvik etti.. o da hem dizi, hem sinema filmi çekti sesli olarak ve ona yazı-tura'da altın portakal vermeyen jüri bile eleştirildi sinema yazarları tarafından.
bu süre içinde de kenan; yusuf miroğlu imajından sıyrılmayı başardı...
olanlara bakar mısınız?!
acı hayat'ın fragmanında kenan muhteşem şiir okuyor!
artikülasyon ( dikkatli telaffuzu ), duygusu, sesini kontrolü ve ses tonu ne güzel! ve daha iyi ve daha genç görünüyor.
eee seneye de hollywood'la çekeceği filmde yine sesli oynatacak kenan'ı osman sınav.
gördünüz mü osman sınav'ın kenan'a yaptılarını ?!!!!!
Sebenzorlu
15-12-05, 01:46
Çok üzgünüm tanıtımları başladığı günden beri dizinin başlamasını bekliyordum ama maalesef izleyemdim ama eminimki çok iyidir.
erkanpetekkaya_1988
16-12-05, 17:36
evet dizi başladı güzel olmuş beyonce adresimi eklememişsin görmedinmi yoksa kenanın büyük hayranlarındansın galiba sende
Tek kelime ile KENAN İMİRZALIOĞLU........
Ama o biraz uzak bir insan olduğu için burada fazla tanıyanı yok....
Çokda kaliteli bir oyuncu...Yakışıklılık kosunda ise zaten rakibi yok...
Bir kaç yıl içinde ondan çok fazla söz edilecek.....O bunu fazla sevmese bile....Hazırlık aşamasında olan bir film ve başrol adayı olduğu iki film var......
Ayrıca çekilmesi muhtemel olan yazı tura ikiden bahsetmiyorum...
Gerçekten çok başarılı bir oyuncu günden güne geliştiriyor kendisini......
Acı Hayat'ın 6. bölüm sonundaki o yüz ifadesi yokmu, gerçekten çok başarılı.......
Kıskananlar elbet gerçekleri göreceklerdir......
özgür_keremcem
26-01-06, 16:47
kenan imirzalıoğlu oyunculuk yönünden çok çok başarılı gerçektende son bölümdeki yüz ifadesi çok etkileyiciydi ayrıca çok ta yakışıklı :img-thumb
bahar91xxx
23-02-06, 01:39
kenan cok yakisikli..omggg..deli yurektede aci hayattada cok cesur ve guzel gorunuyo vede oyle zaten....onunla tanismayi cok isterimmmm...I LOVE HIM
kenan imirzalıoğlunu deli yürekten beridir çok beğenirim hem oyunculuğunu hemde kişiliğini ama yeni dizisini seyredemiyorum beğenmedim çünkü diziyi
ama yine onun başarılı olduğu bir gerçek
kenanin bu dizide soyadi kosovali mi?kosovali ne demek.ben biliyorum ama emin degilim.
kenan imirzalıoglu zeynep beşerlerle birlikteydi en son acaba hala beraberlermi bilen varmı
ben cok takdir ediyorum ve zeynep be$erleri biryerde gördügüm zaman yenge diyorum ben insallah beraberlikleri sonsuz olur ama özel hayata girmiyelim dimi burda!!!!
kenan imirzalioglu bence bitanedir yaa , hayranliktan cikti ve onu aileden birisi olarak görüyorum vallah ,,
bakin demedi demeyin gelecekte hollywood un yildizlarindan biri olacagina cok inaniyorum hayal felan degil bu cok ciddi bisey. ismindeki asalete bakarmisiniz ya KENAN IMIRZALIOGLU tam bir yildiz olacak bir i$ik var kenan imirzalioglunda ve osman sinavda sayili yabanci yapimci/yönetmenlerden biri olacak hollywood ta bunlardan cok eminim yaa
yani ikisi benim icin cok önemli ve cok degerlidir ya bilemeziniz vallah insallah ba$arilari sonsuz olur
VE BIR SORU SIZE KENAN IMIRZALIOGLU ILE KIM OYNAMASINI ISTERDINIZ?
SIZCE KIM?[
bence kenan imirzalioglu ve timucin Esen ortaligi kasip kavururlar vallah
ve kadirin inanir ILE Kenan imirzalioglu baba oglu acayip olur,, daha cok var ama bunlarin ikisi benim icin cok önemlidir
saygilarrr
kenan imirzalioglu bence bitanedir yaa , hayranliktan cikti ve onu aileden birisi olarak görüyorum vallah ,,
bakin demedi demeyin gelecekte hollywood un yildizlarindan biri olacagina cok inaniyorum hayal felan degil bu cok ciddi bisey. ismindeki asalete bakarmisiniz ya KENAN IMIRZALIOGLU tam bir yildiz olacak bir i$ik var kenan imirzalioglunda ve osman sinavda sayili yabanci yapimci/yönetmenlerden biri olacak hollywood ta bunlardan cok eminim yaa
yani ikisi benim icin cok önemli ve cok degerlidir ya bilemeziniz vallah insallah ba$arilari sonsuz olur
VE BIR SORU SIZE KENAN IMIRZALIOGLU ILE KIM OYNAMASINI ISTERDINIZ?
SIZCE KIM?[
bence kenan imirzalioglu ve timucin Esen ortaligi kasip kavururlar vallah
ve kadirin inanir ILE Kenan imirzalioglu baba oglu acayip olur,, daha cok var ama bunlarin ikisi benim icin cok önemlidir
saygilarrr
arkan benimde duygularıma tercüman olmuşsun gerçekten çok iyi bi oyuncu ve çok mütevazi ayrıca timuçin esenlede oynasa çok iyi olur
NecatiSasmaz
13-04-06, 23:25
cok iyi bir oyuncu!!!cokda yakisikli ve basarili!!!dahada cok filmerde ve dizilerde oynuyacagina inaniyorum cünkü cok iyi oyuncu,böyle iyi oyuncuda boş kalmaz insallah!;);)
Türkiye'yi dünya çapında temsil edecek ender isim..............
Onu sadece bir proje ile gündeme gelip popüler olan insanlarla karıştırmayın lütfen.................Yapacağı işin hakkını teslim etmek için en popüler olduğu zamanda bile hiçbirşeyi önemsemeden sadece işinin hakkını vermek için acaba kim bir kaç yıl ortalarda kaybolmayı göze alabirdi.???
Kimse...............
Daha çok ama çok başarılı olacak, hemde mutlaka.............Herkez ne kadar taraflı yaklaşırsa yaklaşsın elbet gerçekler kabul edilecektir.............
KemanciMemo
24-04-06, 12:57
Gorundugu gibi olan degil, oldugu gibi gorunen bir adam ! Adam gibi adam yani ! Dunyaya bu tip insanlar cok nadir gelirler, bazilari kendilerini farkettiremezler, bazilari ise farkettirmekle kalmaz cok kalici ve saglam durus sergilerler. Kenan Imarzalioglu'ndan daha baba, daha mert, daha durust, daha efendi, daha yardimsever, daha insancil, daha dobra, daha ADAM gibi ADAM tanimiyorum !
Umuyorumki hersey istedigi gibi olsun ve hic bozulmasin !
Gorundugu gibi olan degil, oldugu gibi gorunen bir adam ! Adam gibi adam yani ! Dunyaya bu tip insanlar cok nadir gelirler, bazilari kendilerini farkettiremezler, bazilari ise farkettirmekle kalmaz cok kalici ve saglam durus sergilerler. Kenan Imarzalioglu'ndan daha baba, daha mert, daha durust, daha efendi, daha yardimsever, daha insancil, daha dobra, daha ADAM gibi ADAM tanimiyorum !
Umuyorumki hersey istedigi gibi olsun ve hic bozulmasin !
Aynen ............Gerçektende ayaklarını sağlam bastı, gelip geçici olmadığını herkez gördü...............
arkadaslar kenan imirzalioglu yeni bir filme basliyormus sinema filmi filmde gay rolünü oynuyacakmis gazetede okumustum tuhafima gitti iyi bilen bir arkadas varmi kenan farkli bir rol oynuyor ilginc
Valla bunu senden duydum, bildiğim kadarı ile böyle birşey yok........Sinema filmi projesi haberini bende okumuştum ama gay rolü değil son Son Somanlı Yandım Aliydi.....................
Ayrı kendisinin güzel bir sözü var iyi bir oyuncu olmak için illa gay oynamak gerekmiyor.........
Valla bunu senden duydum, bildiğim kadarı ile böyle birşey yok........Sinema filmi projesi haberini bende okumuştum ama gay rolü değil son Son Somanlı Yandım Aliydi.....................
Ayrı kendisinin güzel bir sözü var iyi bir oyuncu olmak için illa gay oynamak gerekmiyor.........
aynen bende en son onu okumu$tum kenan imirzalioglu son osmanli yandim ali karakterini oyniyacak öyle yaziyordu,,hem gay rölüde oynar ba$ariyla ama yaki$maz kenan imirzalioglu abimize yani her aktör dedigin ile gay rölü oyniyacak diye bir kanun yok ve gerekde yok gay rölünü oynamasina biz onu böylede aktörlerin 1.nr yapariz zaten 1.nr. en tepeye cikacak bir aktör olacak kesin bu benim icin herzaman kenan imirzalioglu 1.nr o tarti$ilmaz
iki sinema projesi var biri son osmanli yandim ali ondan sonrada istanbul geceleri bu filmde gay rolünde
Kurt_Memati
03-05-06, 22:23
Kenan İmirzalıoğlu duruşu ve bakışı ile tam bir karizma. Film projelerini ben daha yeni duyuyorum. Son Osmanlı Yandım Ali projesinde oynamasına sevinirim. Ama diğer projedeki rolünü sevmedim. Kenan İmirzalıoğluna bu tür roller yakışmaz.
Valla ben böyle bir projenin varolduğunu sanmıyorum ki olsada Kenan imirzalıoğlunu kabul edeceğini düşünmüyorum, ayrıca Kenan İmirzalıoğlu şuandaki yeni nesil oyuncular içinde en fazla teklif götürülen kişi ...........
Unutmadan o oyuncuğunu Yazı Tura ile kanıtlamıştır bence izlemeyenler bi zahmet izlerlerse farkı görürler................
vallah nerden duyduysa arkadas yanli$ duymu$ ee belkide haberi yanli$ anlami$tir gecen sene bi idiaa bi haber bi camur lekesi ortaya atmi$lardi kenan imirzalioglu gay diye ama alakasi bile yoktur zaten gülüp gecmi$ler bu haber , bunu yanli$ anlami$ olabilir arkadasimiz,, bu gay rölü oynamasi tarti$mazinida burda bitirelim cünkü tarti$maya bile degmez oynarsa elbet bi haber hepimiz alacagizdir ve tepkimizide ona göre belirtecegiz
vallah nerden duyduysa arkadas yanli$ duymu$ ee belkide haberi yanli$ anlami$tir gecen sene bi idiaa bi haber bi camur lekesi ortaya atmi$lardi kenan imirzalioglu gay diye ama alakasi bile yoktur zaten gülüp gecmi$ler bu haber , bunu yanli$ anlami$ olabilir arkadasimiz,, bu gay rölü oynamasi tarti$mazinida burda bitirelim cünkü tarti$maya bile degmez oynarsa elbet bi haber hepimiz alacagizdir ve tepkimizide ona göre belirtecegiz
arkan arkadasim o haberi bulup buraya koyacagim bulabilirsem ama bulacam ozaman görürsün dogrumu yanlismi bu haber filmin adi istanbul geceleri ve bu filmde gay rolünde oynayacakmis bulacagim haberi
Sinema filmi projeleri de geliyor. Biriktiriyorum şimdi onları, karar vereceğim sonra. Yavuz Özkan benimle çalışmak istediğini söyledi, irtibat içindeyiz. Aydın Bulut'tan bir teklif geldi. En son çok değişik ve ses getirecek iki proje geldi.Son Osmanli Yandim Ali Ve Istanbul Geceleri diye bir film.Olursa bir Gay Rolünü oynayacağım. Ama cast'ın da çok iyi olması lazım.
Gay rolünün hazırlık süreci nasıl olacak peki?
Gay insanlar bulacağım. Yazi Turada bize yardımcı olan bir ekip vardı, o ekibi tekrar bulacağım. Onlar lazım insanlar. Hayatın içindeler, renkleri ve tavırları var. Sosyoloji ve psikoloji kitapları okumaya başlamam lazım. Sonuçta cinselliği çok fazla içinde barındıran bir film. Eğer olursa çok güzel bir iş olacak
yani her haber dogru olacaksa dogrudur haklisin ben haberi bulamazsin demedim sana, ben hayal edemiyorum kenan imirzalioglunu bir gay rölünde sadece bunu söylemek istedim ben, yani ben yinede en iyisini cikartir kenan abimiz i$inde diyorum eger böyle bir proje varsa ama yinede yaki$miyacagini söylesemde seve seve hayranlikla izlerim ben kenan imirzalioglunun yaptigi i$leri,,,,,,,
Son Osmanlı Yandım Aliyi tercih eder umarım, aslında hangi rolü oynarsa oynasın her zaman destekcisi olurum ama genel itibari ile konuşursak gay rolu ona çok şey kazandırmaz hatta kayıplara vesile olur................
O mutlaka doğru kararı verecektir....Zaten film projesi çok.
keremcem&ekin
09-05-06, 13:35
dün annemler televizyonda acı hayatı izliyorlardı ben de uymuştum bir uyandım baktım yeni başlamış çok izlemiş sayılmam o diziyi bir restranda girişi vardı her yer yıkıldı adamda karizma var yani
Sinema filmi projeleri de geliyor. Biriktiriyorum şimdi onları, karar vereceğim sonra. Yavuz Özkan benimle çalışmak istediğini söyledi, irtibat içindeyiz. Aydın Bulut'tan bir teklif geldi. En son çok değişik ve ses getirecek iki proje geldi.Son Osmanli Yandim Ali Ve Istanbul Geceleri diye bir film.Olursa bir Gay Rolünü oynayacağım. Ama cast'ın da çok iyi olması lazım.
Gay rolünün hazırlık süreci nasıl olacak peki?
Gay insanlar bulacağım. Yazi Turada bize yardımcı olan bir ekip vardı, o ekibi tekrar bulacağım. Onlar lazım insanlar. Hayatın içindeler, renkleri ve tavırları var. Sosyoloji ve psikoloji kitapları okumaya başlamam lazım. Sonuçta cinselliği çok fazla içinde barındıran bir film. Eğer olursa çok güzel bir iş olacak
Ben sahsen Kenan Imirzalioglu `nun gay rolunde oynuyacagini hic tahmin etmiyorum vede bence kesinlikle oynamaz cunku 1. Kenan o role hicmi hic yakismaz 2. Oynadigi dizi ve filmlerdeki en agir delikanli rollerinden sonra olusturdugu hayran kitlesini kaybeder 3. Oyuncu oyuncudur ve her rolde oynar sozu fenomen olmus dizilerin basroloyunculari icin gecerli degildir( galiba bir tek istisna olarak Ozcan Deniz var ama o da reklam icin herseyi yapar adam kendini birden Turkiyedeki en iyi aktor sanmaya basladi) ve son olarakta hatirlarsaniz bir aralar gazetelerde Kenan Imirzalioglu gay filan diye haberler cikmisti o haberlerin uzerine hele hele hic gay rolu oynamaz diye DUSUNUYORUM. Tabi bunlar benim sahsi fikirlerim
kenan imirzalioglunu artik aktör diyebiliriz!!!!
cünkü oyunculugu acayip bir sekilde ilerletmi$ kenan imirzalioglu , izliyen izlemi$tir izlemiyen izlesin tavsiye ederim yazi turayi orda mükenbel oyunculuk göstermi$tir ve bu oyunculugundan sonra kenan imirzalioglu aktör seviyesine oturmu$tur hemde türkiyenin sayili aktörleri arasina girmi$tir hic ku$kusuz,,,
simdi ise yine mükenbel bir $ekilde aktörlügünü kulaniyor aci hayat isimli dizide,,, öyle bir oynuyorki sahneyi beni bile aglatiyor ya vallah mesela 6.bölüm ve 19. bölümlerde beni acayip bir $ekilde aglati iste oyunculuk budur ya acayip yansitiyor o duyguyu insana,, cani yanmi$,aglamadan bir önce ki adimi acayip yansitiyor 19.bölümde zor tutuyor kendini aglamamak icin bu kadar mi gercekci oynar insan ya ben hayrandim hayranligim iki kat arti ya vallah, yani ben böyle bir oyunculuk bir bamam ve oglumda görmü$tüm zaten ordada agladim, birde kenan imirzalioglunda görüyorum ya suan,,
nediyim tebrik etmemek gibi bir delilik yapmayiz heralde :)
kenan imirzalioglu efsane olacaktir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deli yürek dizisinden tanıyorum.oyunculuğunu beğeniyorum,hoş adam işte..
ama onu en çok deli yürek dizisinde beğendim :)
Merhaba arkadaşlar bana deli yüreğin bölümleri lazım eğer içinizden birinde varsa benimle temasa geçebilirmi
Kenan İmirzalıoğlu Sırf karizma ya.Bence Türkiye'nin en yakışıklı oyuncusu
Kenan İmirzalıoğlu Sırf karizma ya.Bence Türkiye'nin en yakışıklı oyuncusu
Evet tek kelime ile budur................Yakışıklı olarak lanse edilenleri gördükçe bu gerçek daha da belirginleşiyor..............
Aci hayata super oynuyo ve yakisikligida super....ne diyim ki ....1 numara yani
Cok yakisikli ya ...siyah ona cok yakisiyor
Nedense ben bu kizi hic sevmiyorum ..yani bence cokta guzel bir kiz degil ...Kenanada yakismiyor ....ona dunya guzeli yakisir
gercektenmi?....iki sevenin ayrilmasini istemem ama o kiz gercekten Kenana yakismiyor ...umarim baska bir kizi bulur ...ona yakisan birini
merve&özlem conker
11-06-06, 13:50
bende magazinde duydum düğün yeri için kavga etmişler olsun dediğiniz gibi o daha güzellerine layık mesela özlem conkerle çıkmasını çok isterdim:good:
bende magazinde duydum düğün yeri için kavga etmişler olsun dediğiniz gibi o daha güzellerine layık mesela özlem conkerle çıkmasını çok isterdim:good:
evet ozlem conker guzel kiz .....ama ben Kenanin Filizle (Ebru Kocaağa) cikmasini isterdim ...cok yakisiyorlar ..
bende bu son bölumden resimler yok ama 22 bölumden var..onlari eklicem
Ya bu son bölumde Kenan baskaydi ...hele o son sahnede ...o bagrisi ...superdi yaa
Bence Kenan İmirzalıoğlu bir tane, duruşu bakışı gülüşü(gözleri gülen tek insan) herşeyi ile mükemmel....Umarım onu daha güzel daha başarılı projelerde görmek nasip olur..............
cook haklisin....hele gulusu beni deli ediyor ya ...seside cook guzel ..
sanirim boyu 190 ....dogrumu?
Masallah ya ..nazar degmezin oglana ...super bir boyu var...
Cok yakisikli ve yetenekli bir oyuncu.Yazik ama.Ona hani bir ara gay diyorlardi cok acidim...
yaa evet...ben anlamiyorum boyle bir delikanliya nasil oyle derler
Cok yakisikli ve yetenekli bir oyuncu.Yazik ama.Ona hani bir ara gay diyorlardi cok acidim...
Bence acıyacak herhengi bir durum yok; o gayet beyefendi biri böyle saçmalıklara hiç aldırış bile etmez...
Onun karakteri ve yapısı belli kimse bu şekilde aşalayıcı sözlerle bir kazanç saylayamazz......Sonuçta altın çamurada düşse altındır...........
ya ben bu cevabi cok sevdim
-şu anki sevgilisi---cok gizli
ya ben bu cevabi cok sevdim
-şu anki sevgilisi---cok gizli
evet sana katılıyorum karenacım bende bu cevabı sevdim.
Darkboy bizimle paylaştığın icin cok sağol.
Ben Kenan İ. bayılıyorum desem azdır. Kendisini oyunculuk olsun cok geliştirdiğine inanıyorum Deli Yürek den beri şimdi Acı Hayatda oyunculuğu tam oturmuş. Kendi sesinide cok güzel kullanıyor o zmnki dublajdan daha iyi.
Ama en cok sevdiğim yanı güldüğü zmn o gözlerinin kayboluşu ya. Bazı insanların yüzünden anlarsın efendi, hayırlı birisi olduğunu işte Kenan İmirzalıoğlundada böyle bişey.
Zeynep Beşerlerlede cok yakışıyorlar zaten yakında evleniceklermiş romada. İnşallah mutlu olurlar. Magazinde cok görünmediğinide takdir ediyorum.
Yazı-Tura filminde cok değişik bir karakteri oynuyordu zaten bir oyuncu her rollü oynuyabilmelidir bence.
Ama acı hyatdaki karakteri performansı şimdiye kadar en iyisidir bnm gözümde.
Bencede oyunculukta cok iyi ...bunu aci hayatta ispat etti ..hareketleriyle , bakislariyla , gulusmesiyle ..konusmasiyla ..herseyile super biri ..
o son sahnede o kadar gercekce oynadiki ....o bagrisi ..nermin dur diye ..bir kelimeyle superdi yaa
Aslında Gilgamesh hayata geçmiş olsaydı daha farklı bir Kenan İmirzalıoğlu görecektik, demek nasip değilmiş......
Onun için herzaman bir proje mutlaka vardır...........
Gilgamesh ne? ..bir film mi?
Gilgamesh ne? ..bir film mi?
Aslında Türk basınında sıkça yer aldı bu proje.........Gılgamış destanı nı konu alan bir film olacaktı hatta bu proje için çok büyük bir plato bile kuruldu , çokda para harcandı; ama proje için kaynak arayacağını söyleyen proje yapımcısı Beni Atori bu bahane ile projeyi belirsizliğe sürükledi...
Bu projenin Kenan İmirzalıoğlu ile alakası ise bşarollerden birinde oynayacak olması idi ; Gılgamış Kralının en yakın arkadaşını : Yarı insan yarı hayvan çamurdan gelme Enkidu karakteri (Destan işte)........
Genel oyuncu kadrosu ve yapımcısı itibari ile yabancı uyruklu vede çok iyi bir proje olması düşünülüyordu ama şuan sadece meçhulleri oynuyor..........
Kenan İmirzalıoğlu bu proje için elemelere bile girmeden ilk seçilen isimdi.........
O uzun sakalların asıl sebebide bu filmdi..........
:fighting2 :fighting2 :fighting2
Kenan İmirzalıoğlu bu proje için elemelere bile girmeden ilk seçilen isimdi.........
O uzun sakalların asıl sebebide bu filmdi..........
:fighting2 :fighting2 :fighting2
tamam anladim.......yani artik bu film cekilmicek dimi
İşte o sakallı hali.............
http://img235.imageshack.us/img235/5159/kenan6rj.jpg (http://imageshack.us)
hala yakisikli.......ama tabi sakallsiz daha yakisikli
Okey anladim....umarim cekilir..
sen yazi turayi izledinmi?
Okey anladim....umarim cekilir..
sen yazi turayi izledinmi?
Tabiki izlemez olurmuyum...........Bence Türk sinema tarihinin en iyi filmlerinden............
Bende izledim........guzel filmdi ..kenan pek sinirliydi filmde
evet ya oyuncu işte budur her rolde hep iyi oynicak değil ya. Ben yazıturayı cok beğendim bilmiyorum iyi gişey aldı mı ama cok güzel bir filmdi. Kenqan orda karanlık birini oynuyordu hele o bitane adamın onun öpmesi o anda şok olmuştum. Cok yakışıklı ya ben o kirli sakala daha cok beğeniyorum yada sakalsız halide cok yakışıklı duruyor. Cok tatlı ya hele gülüşü beni bitiriyor. Gay bu adamsa o zaman bütün erkekler gay dir diyorum bazen en sacmalıyor bu basın ya.
bilmem ama ben yazi tura filmini pek begenmemistim...
bence sakalar onu yakismiyor ..sakalsiz cok daha genc gosteriyor...
hehe vallah haklsin...kenan tam bir delikanli
karenaa resimler çok güsel bugün deliyürek var kenanı izlicez:img-kiss:
Evet bu akşam Deli Yürek tarihinin ilk bölümü var saat 22:00 sularında...........
Yayıncı kanal gerçekten çok şaşaalı bir fragman hazırlamış...........
http://www.hemenpaylas.com/download/976800/DY_Tarihi_Fragman.avi.html
fragman icin cok sagol ...yaa off keske bende izleyebilseydim ...
o ses kenana hic yakismamis ya
Umarım bütün bölümlerini verirler..................
Deli Yürek herzaman bir numara...........
hasan.arin
16-06-06, 20:04
tabi yazı tura yı izlememiş olan arkadaşlar için söylüyorum farklı bişey yok yani sahnede:icon_roll
hasan.arin
17-06-06, 10:09
bişey değil karenaa bu arada bi arkadaş Deli Yürek'in bölümlerin koysa buraya keşke demişsin ben de tüm önemli sahneleri var ama bir siteden başka bir arkadaşın emeği o yüzden isterseniz(site yönetimi olumsuz karşılamazsa) buraya yazıyım siteyi o arkadaşın emeğine yazık olmasın teşekürlerimizi ona yağdırırız. ??
dracula3000
17-06-06, 12:53
dün tekrar izledim de kenan imirzalıoğlu özellikle duygusal,sinir ve mutluluk sahnelerini muhteem yapıyo.belli ediyo ne yaptığını.ben hala türkiye deki en iyi erkek oyuncuların başında geldiğini düşünüyorum ne kdar yorumcular mankenlikten gelme deseler de:img-grin2
bişey değil karenaa bu arada bi arkadaş Deli Yürek'in bölümlerin koysa buraya keşke demişsin ben de tüm önemli sahneleri var ama bir siteden başka bir arkadaşın emeği o yüzden isterseniz(site yönetimi olumsuz karşılamazsa) buraya yazıyım siteyi o arkadaşın emeğine yazık olmasın teşekürlerimizi ona yağdırırız. ??
Cok sevinirim burya koyarsan .......tabii ama bence baska bir sitenin adini yazmak yasak sanirim ...bilmem
dün tekrar izledim de kenan imirzalıoğlu özellikle duygusal,sinir ve mutluluk sahnelerini muhteem yapıyo.belli ediyo ne yaptığını.ben hala türkiye deki en iyi erkek oyuncuların başında geldiğini düşünüyorum ne kdar yorumcular mankenlikten gelme deseler de:img-grin2
evet ..turkiyedeki en iyi erkek oyuncusu kenan ...onun gibisi yok turkiyede ...olamazda zaten ..
hasan.arin
17-06-06, 15:45
buraya yazmamıza izin verilen adresler varmış hangileri olduklarını nasıl öğrenebilirim acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?
cok karizmatik birisi,
acayip iyi bir oyuncu,
ailece hep dizilerini izledik/izliyoruz! :img-grin2
cok karizmatik birisi,
acayip iyi bir oyuncu,
ailece hep dizilerini izledik/izliyoruz! :img-grin2
sana aynen katiliyorum ..cok karizmatik ya ..
bide ailece izliyoruz aci hayatti .....ailem pek dizileri izlemezler ama kenan olunca izliyorlar tabii
Kenan İmirzalıoğlu ile alakalı iki film film projesi gödüm bugün...
1) Son Osmanlı (Yandım Ali)
2) İmparator Yolu (Uğur Yücel,Kenan İmirzalıoğlu)
Bu projelerin doğruluk payı varmı acaba??
Superrr........kenanin 2 yeni filmi.......ikisinide mutlaka izlicem
Superrr........kenanin 2 yeni filmi.......ikisinide mutlaka izlicem
Karenaa daha bu projelerin bence kesinliği yok, tam olarak belli olması lazım.......
bilyorum...ama herhalde birisi olacak...yani 1 film yapar sanirim....
bakalim nolacak......
ya kenanin yazi turadan baska filmi yokmu?
Bide film mi var ?...bilmiyordum bunu
Tabiki olmaz olurmu....Mükemmel bir film..
Deli Yürek-Bumerang Cehennemi..
guzel...o zaman ben hemen o filmi bi yerden alip bakicam ..
peki bu film ayni dizinin hikayesimi ?
guzel...o zaman ben hemen o filmi bi yerden alip bakicam ..
peki bu film ayni dizinin hikayesimi ?
Evet dizinin devamı niteliğinde...Hatta son sezon, sinema filmininde devamı.
okey...yani diziyi izlemeyen biri filmi anlamicakmi?
okey...yani diziyi izlemeyen biri filmi anlamicakmi?
Tabiki sinema filminin dizi ile bağlantısı karakterler ile sınırlı sadece; konu bağlantısı yok ........
oh okey....o zaman iyi ...bu hafta filmi izlicem ...
Mutlu yıllar Kenan İmirzalıoğlu.................
18 Haziran Kenan Abinin doğum günü...........
Gercektenmi??...bilmiyordum yaa ....peki kac yasini dolduruyor?
bunu hic bilmiyordum ya .....yani en iyi model olmus ..butun dunyadan
Tabiki Kenan İmirzalıoğlu yanlış hatırlamıyorsam 1998 Best Model of The Word birincisi, yani Dünya Mankenler Kralı.......
Wowww.......onun adina cok sevindim ya ....eee tabiki birinci olacak ..kimde bu karizma var...
iyiki dogdunnn kenannnnn.. iyiki varsin seni çoook seviyoruzz
Dogum gunun kutlu olsun Kenan ........super bir insansin..ve isindede coook basarilisin .....Seni Seviyorum!!!!!!!
karizma süppeeer...
Kendisini ankara tunalıda gördüm.Yanında sevgilisi zeynep vardı.Ama otobüsteydim maalesef.İnip de selamlaşmak kısmet olmadı.Nese canım memleket bura belki yine görürüm.Bi kebapçıya girdiler yanlarındaki adamlar el üstünde tutuolardı valla.Uzaktan bayaa anlaşılıodu yani.
ama ne guzelki sana onu gordun....keske bende bi gorebilseydim
aynen karenaa keske bende görebilsem onu.. ama bu imkansiz gibi birsey
evet benim icinde imkansiz ...ben turkiyede bilse yasamiyorum nasil gorecemki
evet benim icinde imkansiz ...ben turkiyede bilse yasamiyorum nasil gorecemki
aynen.. bende hollandada yasiyorum.. neyse kader utansin
oyle vallah.....
kenanin boyu 1.90 ...ben daha uzun diye dusunuyordum...
EL DESDİCADO
20-06-06, 16:32
evet en az 1.95 boyunda vardır diye düşünüyordum.tahmini,mden kısaymış.(1.90 boyunda adam,biz kısaymış diye konuşuyoruz:) şaka bir yana,bıyu,posu tam yakışıyor kenan kardeşimize
evet en az 1.95 boyunda vardır diye düşünüyordum.tahmini,mden kısaymış.(1.90 boyunda adam,biz kısaymış diye konuşuyoruz:) şaka bir yana,bıyu,posu tam yakışıyor kenan kardeşimize
bende oyle dusunmstum...hehe evet ..benim boyum onun yaninda ufacik kalir ya ..oyle
Suat Yalaz'ın 'Yandım Ali' isimli çizgi dizisi, sinema filmi oluyor. 'Son Osmanlı' adıyla beyazperdeye uyarlanacak yapımda başrolleri Kenan İmirzalıoğlu ile Özgü Namal paylaşacak. Filmde Ulu Önder Atatürk'ü canlandıracak aktör aranıyor
ya off ya ....bun özgu namaldan nefret ediyorum ..kenani onun yaninda gormek istemem ya
gumus-mehmet
26-06-06, 14:31
Benim bi arkadasim balayi icin istanbula gitmisti. Eminonunde bir restaurant' ta kenani yemek yerken gormus ve harika fotolar cekinmisler cok cana yakin biriymis. Cok uzun ve enli mi deyeyim tam kelimesini bilmiyorum. Yani arkadassim ve esi onun yaninda kisa kalmislar. Ne buyuk bi sans yaaa bende gormek istiyorum ama :icon_cry:
yağmur_atacan
30-06-06, 05:26
arkadaşlar ben bu çocuğun gülüşüne,duruşuna,resmen kendisine aşığım.zaten birazda abime benziyor o yüzden bayılıyorum ona yaaaaaaa.çok tatlıııııı
en son bolumunu ancak izleyebildim aci hayatin..elini kirmis ama nasilda hioc birsey olmamis gibi oynuyordu son sahnelerinde dizinin...hele aglayisi,hele o kizmalara bagirmalari araba surerken kizin pesinde...cok fena bayildim, izlerken gozyaslarini tutabilmek ne mumkun..cokkk iii super biri.. hayrni oldum..biraz ityici buluyodum ama giti bitti :img-grin2
Kenan İmirzalıoğlu gerçekten mükemmel biri.........
Duruşu, bakışı, gülüşü ve en önemlisi kişiliği ile........
Son Osmanlı da kendini çok çok iyi gösterecektir mutlaka..............
çok yakışıklı,süper
allah kenan imirzalıoğlu nu bir özene bözene mi yaratmıştır nedir?
Son Osmanlı Yandım Alide Özgü Namal ile birlikte oynayacaklarmış gerçekmi acaba.........
Özgü Namal biraz ufak kalacak ama olsun...............
Minicik ama çok tatlı.........
Aslında nedense Kenan imirzalıoğlu ile Özgü Namal bir türlü bir araya gelemiyor...
Önceden de hatırlarsanız Gılgamış için bu ikili düşünülmüştü fakat bu proje hayata geçemedi....
forever_bim
04-07-06, 14:55
Değerli Üyelerimiz
KENAN İMİRZALIOĞLUna ait resim röportaj ve de videolar Yerli Oyuncular Arşiv Bölümüne taşınmıştır.
SAYGILARIMLA
forever_bim/BÖLÜM SORUMLUSU
forever_bim
05-07-06, 10:31
Neden acaba?
Yeni uygulamamız böyle Darkboy...Oyuncuların resim haber röportaj ve de özel çalışmalarından oluşan şık bir arşiv hazırlıyoruz....
Sevgilerimle
forever_bim/BÖLÜM SORUMLUSU
http://img96.imageshack.us/img96/7894/kenanzeynep6cw.jpg
KENAN İMİRALİOĞLU SEVGİLİSİ ZEYNEP BEŞERLER’LE TATİL KEYFİ YAPTIĞI BODRUM’DA YENİ İMAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ!...
Kenan İmirzalioğlu ile sevgilisi Zeynep Beşerler de birçok ünlü gibi tatil için Bodrum'u seçenlerden...
Yeni bıraktığı bıyıklarıyla karizmasına karizma katan yakışıklı oyuncu ile sevgilisi bütün gün güneşlendi ve tavla oynadı.
Benden önce davrandınn....:fighting2 :fighting2
Bu bıyıklar Son Osmanlı Yandım Alinin kanıtları arkadaşlar....
bu nedir darkboy?bir sorim de öle yükliyim
Bu Acı Hayatdan ufak bir alıntı; buraya koymamın sebebi ise Kenan İmirzalıoğlunun oyunculuğunu nasıl geliştirdiğini herkezin görmesini istemem....
Muhtemelen izlemişsindir...
merve&özlem conker
11-07-06, 15:47
Izledim O Zaten Mükemmel Bir Oyuncu Biyiklar Da Ayri Bir Karizma Yapmiş Ama Onun Iömaja Ihtiyaci Yok O Zaten çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk Yakişikli
Izledim O Zaten Mükemmel Bir Oyuncu Biyiklar Da Ayri Bir Karizma Yapmiş Ama Onun Iömaja Ihtiyaci Yok O Zaten çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk Yakişikli
Çok doğru onun gerçekten hiç bir şekilde ne sakal ne bıyık nede küpe gibi bir imaj kaygısı yok..Zaten olduğu gibi herzamanda rakipsiz....
Aslında merak ettiğim projede gerçekleşeceğine göre, büyük ihtimalle Özgü Namalda olacak, peki Özgü namal biraz ufak kalmicakmı Kenan İmirzalıoğlunun yanında.....:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Yani bu kişi Kenan İmirzalıoğlu Necati Şaşmaz değilki....:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
:img-grin2 :img-grin2 valla çok komik olur ama olsun benim için öylede güzel bi ikili olurlar
Bende çok istiyorum ikisinin aynı projede yer almasını ama düşünsene, Kenan İmirzalıoğlu 190 cm Özgü Namal'ın boyu kaç cm bilmiyorum ama 180 cm olsa bile (İmkansız bu kadar olması ama) 10 cm topuk anca yeter aynı hiazaya gelmeleri için oda Kenan İmirzalıoğlu ayakkabısız kalıyoo....:img-icecr :img-icecr
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-haha: :img-haha: :img-haha:
-özgü_namal-
11-07-06, 18:39
Bende çok istiyorum ikisinin aynı projede yer almasını ama düşünsene, Kenan İmirzalıoğlu 190 cm Özgü Namal'ın boyu kaç cm bilmiyorum ama 180 cm olsa bile (İmkansız bu kadar olması ama) 10 cm topuk anca yeter aynı hiazaya gelmeleri için oda Kenan İmirzalıoğlu ayakkabısız kalıyoo....:img-icecr :img-icecr
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-haha: :img-haha: :img-haha:
arada 20 cm fark var desene olsun ya kamera tekniği denen bişey var.olnunla uzatırlar:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
arada 20 cm fark var desene olsun ya kamera tekniği denen bişey var.olnunla uzatırlar:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Oda daha bir komik olur; ince vede uzun Özgü :img-haha: :img-haha: :img-haha:
En güzeli kendi doğal hali; minicik ve çok tatlı...:love05: :love05:
forever_bim
11-07-06, 19:41
Arkadaşlar Özgü Namal sanırım 1.70 boyunda. GayeSökmen ajansının katalogunda okumuştum. Daha da kısa olabilir. Kenan İ. ise 1.92 falan olmalı.
bahar91xxx
12-07-06, 12:34
yaaa bence biyiksiz daha guzeldi yawwww..ben onu normal haliyle seviyordum...sok oldum onu oyle gorunce:img-grin2 bence o imaji degistirsin...
yaaa bence biyiksiz daha guzeldi yawwww..ben onu normal haliyle seviyordum...sok oldum onu oyle gorunce:img-grin2 bence o imaji degistirsin...
İyide o imaj değilki ...Son Osmanlı Yandım Ali için bıraktı o bıyıkları, bence çokda yakışmış..
bahar91xxx
12-07-06, 12:59
o da ne...yeni filim mi....hic haberim yok valla....burdada bana soyleyecek kimse yok...herkez yabanci yanii...bari sizden ogrenim....:img-grin2
o da ne...yeni filim mi....hic haberim yok valla....burdada bana soyleyecek kimse yok...herkez yabanci yanii...bari sizden ogrenim....:img-grin2
Son Osmanlı Yandım Ali Suat Yalaz'ın çizgi dizisi yani çizgi roman karakteri tıpkı Karaoğlan gibi....
Bu çizgi roman için şuan özen film tarafından bir sinema filmi çekilecek; biliğim kadarı ile senaryosunuda Suat Yalaz yazıyor....İşte bu rolude Kenan İmirzalıoğlu oynayacak onun için bıyık bırakmış durumda çekimler ise galiba bir iki hafta sonra başlayacak......
Bu projeden sonra iki film teklifi daha var (henüz kesin değil) biri Metal Fırtına diğeri benim olmasını çok istediğim Uğur Yücel ile İmparator Yolu.....
Umarım bu iki projede gerçekleşir, zaten bu projeler için Kenan İmirzalıoğlu biçilmiş kaftan...
filmin çekimleri ne zaman başlıycak yaaaa
Bir yahut iki hafta içinde ; tabi bu benim bildiğim yanlışda olabilir...........
Bende çok merak ediyorum, umarım çok çok iyi bir film çıkar karşımıza....
Yönetmen bildiğim kadarı ile Mustafa Şevki Doğan olacak .......
Orası aşikar...Umarım geçen senelerde yapılan haksızlığa bu seferde maruz kalmaz..
ya ben kenan'ı çok beğeniyorum.. adam bikaç yılda amma gelişirdi oyununu ya, helal.. acaba bunda uğur yücel gibi bir üsdatla alışmasının payı ne? bi de uğur yücel'le arası açık mı ya kenan'ın.. bi ara kouşmuyolar diye duymuştum ama... bilgilendirirseniz sevinrim..
ya ben kenan'ı çok beğeniyorum.. adam bikaç yılda amma gelişirdi oyununu ya, helal.. acaba bunda uğur yücel gibi bir üsdatla alışmasının payı ne? bi de uğur yücel'le arası açık mı ya kenan'ın.. bi ara kouşmuyolar diye duymuştum ama... bilgilendirirseniz sevinrim..
Benim bildiğim aralarında herhangi bir problem yok yani Uğur Yücel ile yapılan söyleşilerde böyle birşeyin olmadığını söylüyordu....Ayrıca doğrumu bilmiyorum ama Uğur Yücel ile Kenan İmirzalıoğlunu bir sinema projeleride var adı İmparator Yolu.......
forever_bim
14-07-06, 22:29
Değerli Üyelerimiz
Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili eklemiş oldugunuz son resimler de arşivdeki yerlerini almışlardır.
Chat mesajlarınız temizlenmiştir.
SAYGIMLA
forever_bim
BÖLÜM SORUMLUSU
Son Osmanlı için çekimler Ağustos ayında başlayacak..Vizyona girmesi ise nasip olursa 2007 kış sezonu.......
forever_bim
15-07-06, 23:58
Son Osmanlı için çekimler Ağustos ayında başlayacak..Vizyona girmesi ise nasip olursa 2007 kış sezonu.......
Kenan İmirzalıoglunu sinemada izlemek keyifli olacaktır. Kendisini çok iyi yönde geliştirdi bence.
-özgü_namal-
16-07-06, 00:14
haber verdiğin için çok teşekkürler.2007 yılınada çok varya neyse bekliycez:img-grin2 kaliteli bir sinema filmi olucak bence.
Kenan İmirzalıoglunu sinemada izlemek keyifli olacaktır. Kendisini çok iyi yönde geliştirdi bence.
Bu sinema filmi ile 3. kez beyaz perde de olacak Kenan İmirzalıoğlu.....Eminim ki buda çok başarılı olacak.........
Allahim Sen Kenan I Bir özene Bözene Yaratmişsin..cennet Mahallesinden Bir Söz;;;;penbe
-en çirkin Insanlarin Bile Parasi Olunca Insanin Gözüne Kenan Imirzalioğlu Gibi Görünüyor......selim:
-evet Be Abla
Yaaaa Yakişikliliği Böyle Ortaya çikiyor
google dan....ne oldu???bir ara gözlük takmaya başlamışta...allahtan çıkarmış sonra....
arkadaşlar kenan yakında bir sinema filminde kabadayı olarak oynayaackmış.
Bu haberi nerden duydun bilemiyorum , fakat Kenan İmirzalıoğlunun hazlihazırda oynayacağı bir proje var oda Son Osmanlı Yandım Ali.....
Bu projenin dışında ise Uğur Yücel ile bir sinema filmi daha var İmparator Yolu(kesinmi bilemiyorum)...
Bir Kabadayi Rölü Var
Peki bu projenin adı nedir acaba?
Bilmiiyorum..ama 2007 Kiş Sezonunda Ortaya çikacakmiş....
arkadaşlar haydiyin ya özel anketlerde 2006-2007 en iyi erkek oyuncu kenan çok gerilerde.....hadiyin oylar kenanaaaa
pardon anket kısmına özel anket değilmiş...anket kısmına oy verin..
arkadaşlar haydiyin ya özel anketlerde 2006-2007 en iyi erkek oyuncu kenan çok gerilerde.....hadiyin oylar kenanaaaa
Bence hiç önemli değil böyle anketler..Zaten buradaki kesim Kenan İmirzalıoğlu'nu sevenler tarafından oluşmuyor..........
sen ben kimiz??sevmeyenler mi?
Kenan İmirzalıoğlunu sevenler pek takılmıyor buraya onu demek istiyorum..........
ok..herkez keremcemde ....tamam oda idare eder ama kenan'nın yerini kimse tutamaz
burada seveni olmayabilir ama bir ankette..erkekler en çok:hülya avşar
kadınlar ise:kenan imirzalıoğlu
ok..herkez keremcemde ....tamam oda idare eder ama kenan'nın yerini kimse tutamaz
Kenan İmirzalıoğlu ile kıyas yapmak bile saçma........
Kenan İmirzalıoğlu herzaman bir numaradır.....................
evet genç kuşağın en iyi oyuncusu...kerem cem bir dizi ile ünlendi diyince herkez başlıyor saçmalamaya..ama öyle..
kenan best model of world 1.
ve miroğlu karakterini duymayan yoktur..ama sarp karakterini duymayan vardır
evet genç kuşağın en iyi oyuncusu...kerem cem bir dizi ile ünlendi diyince herkez başlıyor saçmalamaya..ama öyle..
kenan best model of world 1.
ve miroğlu karakterini duymayan yoktur..ama sarp karakterini duymayan vardır
Bence bu konuları burada konumak bile çok saçma..Eğer varsa Kenan İmirzalıoğlu'nun resimlerini vede yeni projeleri ile ilgili haberleri eklemek daha yerinde vede uygun bir davranış olur............
gülüşee bakın yaaaa ne tatlıııı:img-grin2
İstersen avşiv bölümüne bakabilirsin oraya çok resim eklemiştim..
GÜZEL_CADI
26-07-06, 14:09
bak neslihan bak..gerçi sen baksanda sadece görmek istediğini görüp gerçeği görmek istemiyon ama:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 kız şaka ha alınma..
Kenan İmirzalıoğlunu kimseyle kıyaslamaya gerek yok..O her zaman bir numaradır..............................
GÜZEL_CADI
26-07-06, 14:21
bakyaa burdadaa karşıma çıktıı sen benimi takip ediyorsun...:img-haha:
aa bak ben kenanıda severim ama özcanhastasıyımdırr...
tabi senin izindeyim ben sen nerde be orda..ya neslihan seni ve nurgül haranlarını baka bir sitede başka nikle olsanız bile tanırım ben ha:img-haha: mesela burda mysrtpe gibi bi kız var o özcam fanda buğulu gözler demi..yorumunuzdan tanıyom sizi valla..
Resimler çok güzel arkadaşım devamını bekliyoruz..........
Kurt_Memati
28-07-06, 13:36
((LG))_34 çalışmalar güzel. Sondan ikinci çalışmayı benim resimle yaptın herhalde. Gayet güzel olmuş.
sağolun arkadaşlar.. kurt_memati sondan ikinciyi arşivden buldum
Son Osmanlı ile ilgili daha farklı bilgileri olanlar varsa burda paylaşması çok güzel olur..................
bence kenan demek deliyürek demek.:):):):)
Belkide Deli Yüreğin en koyu hayranıyım , fakat böyle kısıtlamalar yapılması çokda güzel değil bence......
Kenan İmirzalıoğlu çok iyi bir oyuncudur, vede buna göre değerlendirme yapacak olursak; Kenan İmirzalıoğlu ne Yusuf Miroğlu ne Ferit Çağlayan ne tek kulağı sağır Savaş Gazisi Cevher nede Mehmet Kosavalıdır.................
O sadece iyi bir oyuncudur..............Onu bu şekilde tasfir etmek daha iyidir.........
Belkide Deli Yüreğin en koyu hayranıyım , fakat böyle kısıtlamalar yapılması çokda güzel değil bence......
Kenan İmirzalıoğlu çok iyi bir oyuncudur, vede buna göre değerlendirme yapacak olursak; Kenan İmirzalıoğlu ne Yusuf Miroğlu ne Ferit Çağlayan ne tek kulağı sağır Savaş Gazisi Cevher nede Mehmet Kosavalıdır.................
O sadece iyi bir oyuncudur..............Onu bu şekilde tasfir etmek daha iyidir.........
ben kenan imirzalığlu'nun sadece deliyürek ile varolduğunu diğer projelerini hiçe saydığımı söylemek istemedim.deliyürek'in onunla varolduğunu söylemek istedim.tabiki deliyürek'teki diğer oyuncuların da emekleri çok fazla ve güzel ama deliyürek'in deliyürek olmasında katkısı en büyük kişi kenan imirzalıoğlu bence.bakışı,duruşu,oyunculuğu...vs... işte ben bunu belirtmeye çalışmıştım.umarım bunu da yanlış anlamazsın.
ben kenan imirzalığlu'nun sadece deliyürek ile varolduğunu diğer projelerini hiçe saydığımı söylemek istemedim.deliyürek'in onunla varolduğunu söylemek istedim.tabiki deliyürek'teki diğer oyuncuların da emekleri çok fazla ve güzel ama deliyürek'in deliyürek olmasında katkısı en büyük kişi kenan imirzalıoğlu bence.bakışı,duruşu,oyunculuğu...vs... işte ben bunu belirtmeye çalışmıştım.umarım bunu da yanlış anlamazsın.
Hayır ben sizi yanlış anlamadım, ayrıca bu yazıyı sadece size mensup olarakda yazmadım...Benim belirtmek istediğim , Kenan İmirzalıoğlunu sadece Yusuf Miroğlu karakteri ile anılmasının doğru olmadığı idi.............
Yazı Turayı izlemiş isenin onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anlamış olmanız lazım.......Bence onu sadece Yusuf Miroğlu karakteri ile ilişkilendirerek yorum yapmak aynı zamanda onun içinde eksi durum demektir..........
Umarım şimdi tam olarak anlaşılmışımdır..
sanırım ben hala kendimi tam olarak ifade edemedim.ama suç bence.ilk olarak yazdığım mesajda söylemek istediğimi farklı anlatmışım.ben kenan imirzalığlunu hiç bir karakterle bağdaştırmıyorum.sadece deli yürek'te çok başarılı olduğunu,dizinin bu kadar başarılı olmasında payının,katkısının büyük olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
sanırım ben hala kendimi tam olarak ifade edemedim.ama suç bence.ilk olarak yazdığım mesajda söylemek istediğimi farklı anlatmışım.ben kenan imirzalığlunu hiç bir karakterle bağdaştırmıyorum.sadece deli yürek'te çok başarılı olduğunu,dizinin bu kadar başarılı olmasında payının,katkısının büyük olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Neyse ben sizi anladım zaten ...Fakat ben o yazıyı sadece size mahsuben yazmamıştım.........
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Neyse ben sizi anladım zaten ...Fakat ben o yazıyı sadece size mahsuben yazmamıştım.........
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
üstüme alındıysam kusura bakma ama bem yazımın alıntısı altında yazınca eimde olmadan alındım
üstüme alındıysam kusura bakma ama bem yazımın alıntısı altında yazınca eimde olmadan alındım
Yazdığım yazıya örnek göstermek amacı ile sizin yorumunuzdan alıntı yapmıştım..Ayrıca kusura bakacak herhangi bir durum mevcut değil; benim açımdan tabi..Sonuçta tartışmak güzel birşey, tabiki düzeyli olduğu sürece.......
:img-grin2 :img-grin2 :fighting2 :fighting2
-özgü_namal-
30-07-06, 19:49
filmi merakla bekliyorum.umarım iyi gişe yapar.
filmi merakla bekliyorum.umarım iyi gişe yapar.
İyi gişeden ziyade kaliteli bir yapım olmasını diliyorum (tabiki iyi bir gişede fena olmazz)..
Suat Yalaz'ın çizgi romanlarını okumama rağmen , edindiğim bilgiler ışığında çok kaliteli bir iş çıkacağına eminim (Kenan İmirzalıoğlu dışında oyuncu kadrosu daha güçlü olsaydı çok daha iyi olurdu).
Sonuçta senaryo aşamasında Suat Yalaz'ında payı olacak..Ayrıca Yandım Ali karakteri çok renkli bir karakter...İyi derecede boksör, ingilizce ve almancayı çok iyi konuşuyor,sıkı bir milliyetçi..
Dönem filmi olacağını da düşünürsek ortaya kaliteli bir yapım çıkar umarım..
Bilidiğim kadarı ile Kenan İmirzalıoğlu bu rol için dövüş dersleride alıyormuş...
şu son haber baya ilginçmiş..........
Even banada öyle geldi..Artık doğrumu yalanmı bilemiycem.........:fighting2 :fighting2
Bana göre hiç uygun olmazz...Habere gelince biraz abartılı gibi geldi bana...Bu haberden yola çıkarakda Emin Boztepenin Kenan İmirzalıoğlu'nun boks hocasını oynayacağını söyleyebiliriz.......Büyük ihtimal ilede sonra düşman olacaklar..........
forever_bim
01-08-06, 21:41
Değerli Üyelerimiz
Kenan İmirzalıoğluna ait resim ve haberler Yerli Oyuncular Arşive taşınmıştır. Resim haber ekleyen herkese teşekkürler.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM.COM MODERATÖRÜ.
Eski söyleşilerden bir tanesi..Erkan Özarman ile Şenay Düdek.........
ŞD-Kenan İmirzalıoğlu’na destek veriyorsunuz? Nasıl buluyorsunuz onu?
EÖ-Kenan İmirzalıoğlu’nu ilk gördüğümüzde çok sevdik. Kenan ile Deniz aynı sene birinci oldular. Beni Güngör Bayrak nasıl kelime kelime dinlemişse, Kenan da öyle dinledi. 5. seneye hatasız girdi. Kenan iyi filmler yapacak. İngilizce oynaması, yurtdışına açılması için İngiltere’ye gidecek. ‘Cahil Periler’ için istemişlerdi Kenan’ı ama görüştüremedik Ferzan’la. ‘Mumya Firarda’ için de istediler, vakit yokluğundan gidemedi. Kendi karar verebiliyor. Matematik okuduğu için doğru kararlar alabiliyor. Bu arada mankenliği özlediğini söylüyor. Kenan’ın geleceği parlak.
Kenan İmirzalıoğlu şuan için en fazla sinema teklifi alan isim..
Cahil perilerde oynamasını isterdim..Gün geçtikçe kendisini geliştiren basamak basamak yukarı çıkan başka bir isim yok .Gılgamış olmadı ama başka bir proje mutlaka olacak ve onu bütün dünya tanıyacak....
:img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-icecr
Yandım Ali'ye özel sokak
Çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak olan 'Son Osmanlı Yandım Ali' isimli film için 30 heykeltraş tarafından özel bir sokak hazırlanacak. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere'nin paylaşacağı dönem filminde; İstanbul'un 1918 yılındaki halini canlandırmak amacıyla İ.Ü. Orman Fakültesi'ne ait bir arazi üzerine Atatürk'ün Şişli Köşkü yapılacak. Mustafa Şevki Doğan'ın yöneteceği 'Son Osmanlı Yandım Ali'de Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, rol gereği İstanbul'un işgal altında olduğu yıllarda büyük bir aşk yaşayacak.
Özlem AVCI-MAGAZİN
Bakanlıktan iki filme daha destek geldi
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Sinema Destekleme Kurumu’nun son toplantısından iki uzun metrajlı filme toplam 795 bin YTL destek çıktı.
Yapımı için destek sağlanan projeler, “Son Osmanlı-Yandım Ali” ve “Çinliler Geliyor”. Kurul, “Son Osmanlı Yandım Ali”ye 400 bin, “Çinliler Geliyor”a da 395 bin YTL yapım desteği verilmesini kararlaştırdı. Yapımcılığını Özen Film’in üstlendiği “Son Osmanlı-Yandım Ali”, Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde çekimlerine, Tarabya’daki Alman konsolosluğunda yarın başlayacak. Suat Yalaz’ın hikâyesinden Mehmet Soyarslan, Suat Yalaz ve Baykut Badem’in senaryolaştırdığı filmin başrollerini ise Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe ve Engin Şenkan paylaşıyor. Film, İstanbul’un işgal altında olduğu 1918’de, evli olan sevgilisiyle Viyana’ya kaçma hayali kuran Yandım Ali’nin yolunun Mustafa Kemal’le kesişmesini konu alıyor.
Umarım Son Osmanlı'nın çekimleri biran önce biter, henüz yeni başladı ama..
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Hani partner bulunamiyordu Kenan abimize, bir partner bulunmusmu arkadaslar Son Osmanli filmi icin, haberi olan varmi?
Birde Osman Sinavla bir ajan filmi falan cekeceklerdi, onda bir gelisme varmi, bilgisi olan varmi?
Hani partner bulunamiyordu Kenan abimize, bir partner bulunmusmu arkadaslar Son Osmanli filmi icin, haberi olan varmi?
Birde Osman Sinavla bir ajan filmi falan cekeceklerdi, onda bir gelisme varmi, bilgisi olan varmi?
Ben bu haberlerin fazla abartıldığını düşünüyorum...Osman Sınav'ın çekeceği filmde ise herhangi bir gelişme yok...
Son Osmanlı Yandım Ali umarım çok çok iyi bir film olur.Zaten Kenan İmirzalıoğlu'nun bu karakteri iyi bir şekilde çıkaracağına eminim.Bence filmi izledikten sonra onu daha çok takdir edicez.Farklı bir portre çizeceğini umut ediyorum.
Alacakaranlığın Komiser Ferit'i: ‘Artık oyuncu olmaya karar verdim’
Ayla Önder
07/06/2004
Kenan İmirzalıoğlu, bu aralar “Alacakaralık” adlı TV dizisinde farklı bir karakteri çiziyor. Geçmişte “Deli Yürek”te oynadığı tipten tamamen farklı birini canlandıran İmirzalıoğlu KadınVizyon.com'un oyunculuktan, hayata, aşka dair bir çok konuda sorularını yanıtladı. KadınVizyona'a özel röportajımızı okuyorsunuz.
KadınVizyon.com : Birden bire “Yusuf Miroğlu’dan komiser Ferit tiplemesine geçtiniz. Alışmak kolay oldu mu?
Kenan İmirzalioğlu : Bazı hayranlarım burada beklediği karakteri bulamamış olabilir. Ama ben bunun farkındaydım. Ben bir kahraman değil de bir oyuncu olmak istedim. Bu işi artık kendime meslek edinmiş oldum.
KadınVizyon.com : Oyuncu olarak hayata bakışınızda neler değişti.
Kenan İmirzalioğlu : Artık mankenlik çok geride kaldı. Ben Deli Yürek”i de yaparken de bu işin benim mesleğim olacağını biliyordum. Bu işi sürdüreceğim. Bu işi tam anlamıyla yapmak için sesli çekim yapmak farklı karakterlerde oynamak gerekir diye düşündüm.. Deli Yürek’i 5 yıl daha devam etmek yerine başka karakterlere geçmek, onları canlandırmak istiyordum. Bu dizi ile onu gerçekleştirdim. Bu arada tam bir buçuk yıl hiç birşey yapmadım bu diziye başlamadan önce.
KadınVizyon.com : Nelerden uzak kalmıştınız bu süre içinde? Yani Deli Yürek’teki o tempo sizi neleri özler duruma getirdi.
Kenan İmirzalioğlu : Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan uzak kalıyorsunuz. Yaşamadığınız aşklarınız oluyor. Bir sürü şeyden mahrum kalıyorsunuz. O hızlı temponun içinde bir sürü şey ikinci planda kalıyor.
KadınVizyon.com Şimdi daha az mı zamanınızı mı alıyor Alacakaranlık dizisi.
Kenan İmirzalioğlu : Bu dizi Deli Yürek kadar yoğun değil. Bir de tamamen benim üzerime yazılmış bir dizi değil. Burada bütün karakterlerin ayrı ayrı hikayeleri var. Çok farklı bir dizi.
KadınVizyon.com : Alacakarlık’ta başkomiser Tahir’le sizin canlandırdığınız Ferit’in ilişkisi çok dikkat çekici. Gerçek anlamda polis-amir ilişkisine benzemiyor değil mi?
Kenan İmirzalioğlu : Hayır çok benziyor. Bizim gibi adamlar çok var.
KadınVizyon.com : Ama biraz Amerikan polisiye dizilerini de andırıyor.
Kenan İmirzalioğlu : Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bu dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı Tahir kemal rolü bizden bir. Emniyet içinde çok başarılı ve çok düzgün bir yerlerde duran bir adam. Ve onun emri altında çalışan Komiser Ferit(ben), Tahir’in yeteneklerin, zekasına, işini çok iyi yapmasına ve namuslu bir yerde durmasına çok ciddi bir saygı duyuyor.. Bir yandan da ondan oldukça tecrübeli, meslekte 20 yılını devirmiş bir adam var. Dolayısıyla o adama ciddi bir hayranlığı var. Ferit de yeni jenerasyonun Tahir Kemal’i olmak istiyor. Aralarında hem usta-çırak ilişkisi hem de amir-memur ilişkisi var.
KadınVizyon.com : Dizi başladıktan sonra sürekli Miroğlu ile karşılaştırıyorlar. Deli Yürekte sevdiğiniz kızın elini tutunca yüzünüz kızarırmış da burada daha rahatmışsınız falan..
Kenan İmirzalioğlu : Şimdi bakın artık şunu anlamaları lazım. Orada Miroğlu vardi burada ise Komiser Ferit var. Tamamen farklı. Benden hala Miroğlu davranışları beklemesinler o dizide. Ferit daha İstanbullu. Kentte büyümüş. Bir İstanbul ailesinin çocuğu. Farklı karakter. Miroğlu karakteriyle hiçbir ilişkisi yok bunun.
Gerçek Adı: Kenan İmirzalıoğlu
Doğum Yeri: Üçen Köyü, Bala, Ankara
Doğum Tarihi: 18.06.1974
Onu Ünlü Yapan Ne? "Deliyürek" Tv dizisindeki Yusuf Miroğlu rolü ile ünlendi
Birliktelikleri:
Sevgilisi: Zeynep Beşerler, aktris, Alacakaranlık dizisinde birlikte rol alıdılar.
Ailesi:
Annesi: Yıldız İmirzalıoğlu
Babası: Mustafa İmirzalıoğlu
Ablası: Zübeyde
Ağabeyi: Derviş, makine mühendisi
Filmleri: (5)
Deli Yürek, 1999, Yusuf Miroğlu
Deli Yürek - Bumerang Cehennemi, 2001, Yusuf Miroğlu
Alacakaranlık, 2003, Ferit Çağlayan
Yazı Tura, 2003, Hayalet Cevher
Acı Hayat, 2005, Mehmet Kosovalı
Ödüllerinden Bazıları:
- - 1997 BEST MODEL OF THE WORLD BİRİNCİSİ
- 12. Adana Altın Koza Film Şenliği, 2005, Yazı Tura, En İyi Erkek Oyuncu
Eğitim:
- Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Bölümü
Meraklısına...
12 yaşına kadar Ankara'nın Bala ilçesinin Üçen Köyünde kaldı, daha sonra okul için Ankara'ya teyzesinin yanına gitti
Eski bir model, "Best model of world" seçilmişti
Payidar Tüfekçioğlu'nun seslendirdiği Yusuf Miroğlu karakterini başarıyla canlandıran İmirzalıoğlu, Yusuf Miroğlu karakteriyle adeta özdeşleşmişti.
Eti çok seviyor. Kahvaltıda ise mutlaka bal yiyor.
Ormanlık yerleri ve dağları seviyor, doğaya karşı büyük bir tutkusu olduğunu söylüyor
Bir söyleşide "5 yaşından itibaren haftada bir düzenli olarak aşık olmaya başladım." demişti
İSTEYEN KULLANABİLİR.
http://img230.imageshack.us/img230/1992/0110cr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/4515/0321gv1.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/3060/ferit03jpgvx9.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/3207/ferit22jpgbi3.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6489/resim7trs9.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/5342/resim9trw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/5820/resim12tbp4.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/927/resim14tor7.jpg (http://imageshack.us)
http://img56.imageshack.us/img56/9004/thumb01012fg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/6439/thumb04009bg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/5102/thumb06078qu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/1632/thumb07051pp4.jpg (http://imageshack.us)
http://img56.imageshack.us/img56/7387/thumb07051ba6.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/522/thumb07077ir8.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/3152/thumb08050aq7.jpg (http://imageshack.us)
SAYGILAR
((LG))_34
İşte yandım Ali, işte aşkı
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1978874.jpg (http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1978874.jpg) Suat Yalaz'ın yarattığı çizgi kahraman "Son Osmanlı Yandım Ali"nin sinema uyarlamasında Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere başrolleri paylaştı.Kurtuluş Savaşı döneminde geçen filmde İmirzalıoğlu, yıllarca cephelerde savaşmış bir külhanbeyini, Dere ise ona aşık Defne karakterini canlandırıyor.Yaklaşık 2 bin figüranın görev alacağı film için 800'ün üzerinde kostüm hazırlanıyor.
[/URL][URL="http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1978881.jpg"]http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1978881.jpg (http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1978881.jpg)
hürriyet_kelebek__09.08.2006
http://img60.imageshack.us/img60/5027/1978880ro4.jpg
Kenan’la Cansu’ya ‘Son Osmanlı’ imajı http://www.aksam.com.tr/foto/2006/08/09/m1.jpg Suat Yalaz’ın ‘Yandım Ali’ isimli çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ‘Son Osmanlı-Yandım Ali’ filminin çekimleri Tarabya Alman Konsolosluğu Misafirhanesi’nde devam ediyor. ‘Yandım Ali’ karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, Osmanlı imajı ile dikkat çekiyor. Rolü için bıyıklarını uzatıp, bıçkın bir delikanlı haline gelen İmirzalıoğlu, başında fesi ve döneme ait kıyafeti ile 1910’lu yıllara döndü.
2 BİN FİGÜRAN VAR
Filmde Defne karakterini canlandıran Cansu Dere de döneme ait kostümü içinde tam bir Osmanlı hanımefendisi oldu. Dere, ilk kez bir sinema filminde rol almanın heyecanını yaşıyor. Son Osmanlı’da ikilinin dışında, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Hasan Yalnızoğlu da rol alıyor. Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacak oyuncunun kim olacağına ise henüz karar verilmedi.
Yandım Ali’de Kenan İmirzalıoğlu, Bahriye Mektebi kaçağı, donanmadan terhis edilmiş, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhanbeyini canlandırıyor. Yandım Ali, evli ama bir sevgilisi de var. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ya gitmek. Özen Film adına Mehmet Soyarslan’ın yapımcılığını üstlendiği ve Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği filmde, 1918 yılında İstanbul’un işgali sırasında Yandım Ali’nin yolu Mustafa Kemal Atatürk’le kesişiyor. Bu rastlantıdan başlayarak “Son Osmanlı-Yandım Ali” filmi ile Kurtuluş Savaşı anlatılıyor. Yandım Ali’nin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerindeki tarihi dokusu korunmuş mekanlarda gerçekleştirilecek. Çekimlerde yaklaşık 2 bin figüran görev alacak. Film için 800’ün üzerinde kostüm hazırlanırken, 50 çift de döneme özgü kadın ayakkabısı ve erkek çizmesi hazırlandı
akşam_09.08.2006
Kenan’la Cansu’ya ‘Son Osmanlı’ imajı
Suat Yalaz’ın ‘Yandım Ali’ isimli çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ‘Son Osmanlı-Yandım Ali’ filminin çekimleri Tarabya Alman Konsolosluğu Misafirhanesi’nde devam ediyor. ‘Yandım Ali’ karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, Osmanlı imajı ile dikkat çekiyor. Rolü için bıyıklarını uzatıp, bıçkın bir delikanlı haline gelen İmirzalıoğlu, başında fesi ve döneme ait kıyafeti ile 1910’lu yıllara döndü.
2 BİN FİGÜRAN VAR
Filmde Defne karakterini canlandıran Cansu Dere de döneme ait kostümü içinde tam bir Osmanlı hanımefendisi oldu. Dere, ilk kez bir sinema filminde rol almanın heyecanını yaşıyor. Son Osmanlı’da ikilinin dışında, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Hasan Yalnızoğlu da rol alıyor. Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacak oyuncunun kim olacağına ise henüz karar verilmedi.
Yandım Ali’de Kenan İmirzalıoğlu, Bahriye Mektebi kaçağı, donanmadan terhis edilmiş, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhanbeyini canlandırıyor. Yandım Ali, evli ama bir sevgilisi de var. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ya gitmek. Özen Film adına Mehmet Soyarslan’ın yapımcılığını üstlendiği ve Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği filmde, 1918 yılında İstanbul’un işgali sırasında Yandım Ali’nin yolu Mustafa Kemal Atatürk’le kesişiyor. Bu rastlantıdan başlayarak “Son Osmanlı-Yandım Ali” filmi ile Kurtuluş Savaşı anlatılıyor. Yandım Ali’nin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerindeki tarihi dokusu korunmuş mekanlarda gerçekleştirilecek. Çekimlerde yaklaşık 2 bin figüran görev alacak. Film için 800’ün üzerinde kostüm hazırlanırken, 50 çift de döneme özgü kadın ayakkabısı ve erkek çizmesi hazırlandı.
http://img155.imageshack.us/img155/8610/m1lw7.jpg (http://imageshack.us)
zeynep nazli
09-08-06, 13:02
imza
http://img110.imageshack.us/img110/6113/adszge2.png
zeynep nazli
09-08-06, 13:05
nasıl olmuş
nasıl olmuş
Kenan İmirzalıoğlu olurda hiç kötü olurmu?..........
zeynep nazli
09-08-06, 13:14
evet ben de o çok seviyormu o için imza yapınmı:img-grin2
evet ben de o çok seviyormu o için imza yapınmı:img-grin2
Pardon ama pek anlayamadım...:fighting2 :fighting2 :fighting2
darboycum zeynep nazlı hayranı olduğu için yaptım diyor.
darboycum zeynep nazlı hayranı olduğu için yaptım diyor.
Teşekkürler arkadaşımm..Buda güzel bir enstantene oldu........:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
hahaa....evet bence kenannın formuda böyle neşeli olsun..sonuçta hakeden bir insan.
hahaa....evet bence kenannın formuda böyle neşeli olsun..sonuçta hakeden bir insan.
Valla Kenan İmirzalıoğlu herzaman en iyisini hak ediyor .. Umarım sinema dünyasında köklü bir yere sahip olur......
İstanbul'un işgali beyazperdeye geliyor
2 bine yakın figüranın görev alacağı 'Son Osmanlı Yandım Ali'nin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere de yer alıyor.
İstanbul işgalini Yandım Ali'nin serüveni üzerinden anlatacak olan 'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin çekimleri başladı
06/08/2006 (344 kişi okudu)
İSTANBUL - Suat Yalaz'ın eserinden beyazperdeye uyarlanan 'Son Osmanlı Yandım Ali' filminin çekimleri başladı. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Okan Aydoğan, Hasan Yalnızoğlu'nun rol alacağı 'Son Osmanlı Yandım Ali', Özen Film'in bu sezon 'Eve Giden Yol'la (Semir Aslanyürek) birlikte yapımcılığını üstlendiği iki büyük bütçeli filmden biri. 'Kurtlar Vadisi' ekibinden Mustafa Şevki Doğan'ın yöneteceği filmde İstanbul'un işgali sırasında yaşananlar Yandım Ali'nin serüveni üzerinden anlatılacak.
Tarih 13 Kasım 1918... Düşman donanması Boğaziçi'ne demirlemiş... İstanbul işgal altında! Aynı gün Haydarpaşa Garı'nda, trenden genç bir Paşa iner. Suriye cephesinden dönmektedir. Boğazı geçerken vahim manzarayı yani düşman gemilerini görür. Herkes çaresizlik içindedir.
İstanbul'un üzerinde kara bulutlar geziyordur ama o, 'Geldikleri gibi giderler' der! Çünkü o, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa'dır... Aynı tarihlerde, İstanbul sokaklarında, donanmadan terhis edilen bir bahriye çavuşu vardır. O da Tahtacızadelerin Yandım Ali'sidir. Yandım Ali Bahriye Mektebi'nden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhanbeyidir. Hem evlidir, hem bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana'ya gitmektir. Ancak yolu bir gün Mustafa Kemal'le kesişir ve her şey değişir.
Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilecek filmde 2 bine yakın figüran görev alacak. Filmin 2007'de vizyona girmesi planlanıyor.
Sevgili arkadaşlar
Lütfen, eklediğiniz haberlerin, bilgi ve dökümanların kaynağını yazınız. Lütfen daha özenli olunuz.
Saygılar.
Dekor ve kostüm için masraftan kaçmadık
Özen Film'in sahibi Mehmet Soyarslan, 'Son Osmanlı'nın yapımcılığının yanı sıra Emre Altuğ'un başrol oynadığı 'Eve Giden Yol'un müzik direktörlüğünü de yapıyor. 40 yıl önce 'Vurun Kahpeye', 'Bir Millet Uyanıyor' gibi dönem filmlerin büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Soyarslan; "Tarihi filmlerin gişede bir risk taşıyacağını düşünmüyorum" dedi.
'GİŞEDE BAŞARIRIZ'
'Son Osmanlı'nın da 'Eve Giden Yol'un da gişede başarılı olacağına inandığını söyleyen Mehmet Soyarslan, "Neredeyse her gün şehit verdiğimiz bu dönemde; bu tür filmler birlik beraberliğimizi oluşturan ilmekleri biraz daha sıkılaştıracaktır" şeklinde konuştu. Filmin dönemini yansıtmak için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını anlatan Soyarslan şu bilgileri verdi:
'MÜZİKLERİ DE ÖZEL'
"Geniş bir araştırma sonrasında kostümleri o dönemlerde giyilen kıyafetlere benzettik. Bir diğer önemli nokta da filmlerin müzikleri. Müzik konusunda geniş çaplı bir araştırma yapıyoruz. O döneme ait şarkıları ve marşları iki filmde de kullanacağız. O şarkıları günümüzün sanatçıları yeniden seslendirecek. Görüşmelerimiz sürüyor ama ben şarkılardan birini Candan Erçetin'in seslendirmesini çok istiyorum."
Sabah Gazetesi / Günaydın
Yandım Ali dövüşmeyi öğreniyor
Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan 'Son Osmanlı- Yandım Ali' adlı filmde 'Yandım Ali'yi canlandıran Kenan İmirzalıoğlu dövüş sahneleri için ders alıyor. Hocası ise yine filmin oyuncularından Emin Boztepe...
Sabah / Günaydın
Bu forumlarda o kadar çok abuk sabuk isme yorumlar yazılıyorki Kenan İmiralıoğlu'nun forumunu bu şekilde görmek beni çok şaşırtıyor..Aklıma gelen tek şey onun yorumsuz olduğu ve bu yüzden yorum yapılmadığı.....
Yakışıklı olarak nitelendiren bir ton kişiyi gördükçede gülmekten alamıyorum kendimi, ama yineden bu forumun bu şekilde kalması daha iyi zaten onu herkezin sevmesi gerekmez.
O herzaman bir numara ve rakipsiz..............Bu resim yeter sanıyorum bunu anlatmaya........
http://img225.imageshack.us/img225/9726/31cpvt5.jpg (http://imageshack.us)
Takma kafana Darkboy, bu alemde Kartallar YUKSEK ucar bilirsin, YUKSEK ve YALNIZ ucarlar. Kaliteli INSAN olmak ile Karakterli INSAN olmak her babayigidin harci degildir.
Ayrica fotograf icin yeter diye yazmissin, ama yanlis yazmissin. O fotograf "yeter de artar" bile !
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.