Tüm Versiyonu Göster : Hande Ataizi
http://www.resimler.tv/data/media/156/hande-ataizi-sandalye.jpg
http://img.sabah.com.tr/2007/08/09/gny/im/B8A39AC25305E34588D296BFr.jpg
http://images.habervitrini.com/haber_resim/HANDE-00303.jpg
http://www.medyahaber.com/haber_imaj/hande_ataizi_fazil_say.jpg
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CHANDE%20ATAİZİ%5Chande 01.jpg
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CHande%20Ataizi%20yeni% 5Chande12.jpg
Mum Kokulu Kadınlar
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/VI400150II577_250.jpg
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/VI400144BH466_500.jpg
http://www.zemu.net/sinema-filmleri/mum-kokulu-kadinlar-1996.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/8387/mumhq9lw9.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/580/bscap0006iv2.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/8641/bscap0108jt2.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/8602/bscap0109gb8.jpg
Merhabalar herkese çoooook uzun bir sürgünden sonra tekrar aranıza geri geldim ama sizi çok ileride buldum ben sayfa 84 veya 85 te yada seksenlerin içinde bıraktım bayağı ilerlediniz.Bu çok güzel öncelikle hepinize merhabalar diyorum ve siteye yeni gelen arkadaşlarada hepinize merhabalar.Ve şimdi haftaya güzel sıcak bir hande ataizi haberiyle başlayalım kaybedecek tek bir dakika bile yok yeterince zaman kaybettik.Ama yılmadım Ve tekrar aranızdayım ve artık hiç ayrılmayacağım...!
http://www.netturktv.com/img/haber/genel/mum_kokuku.jpg
Fosforlu'dan Mum Kokulu Kadınlar'a...
Türk sineması da erotizmden uzak durmadı elbette. 1940'ta Cahide Sonku Şehvet Kurbanı (M. Ertuğrul) filminin tren sahnesinde baştan çıkarıcı vamp kadın görüntüsüyle izleyicinin karşısındadır. Ölüm Perdesi'nde (1960/A. Yılmaz) Leyla Sayar yavaşça soyunur, ardından tabancanın namlusunu ağzına alır.
Neriman Köksal Fosforlu Cevriye' de (1959/A. Arakon), Leyla Sayar Şehrazat'ta (H. Refiğ/1964) dar giysileriyle, siyah kombinezonlarıyla erkekleri hedeflerler. Şehrazat'ta Sayar siyah maskesini çıkarmadan sevişir, Suçlular Aramızda'da ise (M. Erksan/1964) sadomazoşist fanteziler sergiler.
Ben Bir Sokak Kadınıyım'da (E. Eğilmez/1966) Fatma Girik merdivenlerden inerken vücudunu okşar. Ver Elini İstanbul (1962/A. Arakon), İki Gemi Yan Yana (1963/A. Yılmaz), Haremde Dört Kadın'da(1965/H. Refiğ) ise erotik görüntüler kadın eşcinsellere aittir.
Mine, İffet, Güneşin Tutulduğu Gün, Gizli Duygular, Aile Kadını, Firar, Fahriye Abla, Bir Yudum Sevgi, Dağınık Yatak, Dul Bir Kadın, Kupa Kızı, Kadının Adı Yok, Sarı Tebessüm, Düş Gezginleri, Bir Sonbahar Hikâyesi, Amerikalı, Yumuşak Ten, Mum Kokulu Kadınlar, Bir Kadının Anatomisi, Berlin in Berlin, Nihavend Mucize gibi filmler de erotizm ya da erotik bölümler içerirler.
Tüm bu sıralanan durumlar ve filmler erotizmin sansürle arasındaki kılpayı olan oynak sınırıyla izleyiciler için daima çekiciliğini ve ilgisini koruyacağını gösteriyor.
Yazı: Aslı Selçuk
Merhabalar herkese çoooook uzun bir sürgünden sonra tekrar aranıza geri geldim ama sizi çok ileride buldum ben sayfa 84 veya 85 te yada seksenlerin içinde bıraktım bayağı ilerlediniz.Bu çok güzel öncelikle hepinize merhabalar diyorum ve siteye yeni gelen arkadaşlarada hepinize merhabalar.Ve şimdi haftaya güzel sıcak bir hande ataizi haberiyle başlayalım kaybedecek tek bir dakika bile yok yeterince zaman kaybettik.Ama yılmadım Ve tekrar aranızdayım ve artık hiç ayrılmayacağım...!
hoşgeldin endora çok özledik seni bayağı ilerledik handeyi çok seviyoruz ve onu hiç unutmayacağız masum kadınlar geliyor az kaldı süper bir film olacağı belli hastasıyız biz onun hastası...
hoşgeldin endora çok özledik seni bayağı ilerledik handeyi çok seviyoruz ve onu hiç unutmayacağız masum kadınlar geliyor az kaldı süper bir film olacağı belli hastasıyız biz onun hastası...
Merhabalar sayın öztürk hoşbulduk . Çok iyiyim bende hepinizi çok özledim.AMA HEPİNİZE KAVUŞTUM BIRAKMAYADA BİRDAHA ASALA NİYETİM YOK ARKADAŞIM.Ve aslada olmayacak.
Galiba bazı mesajlarım silindi tam tamına iki mesajım silindi niçin aceba onu silen kendini biliyor.Neyse bayığı yoğun bir dönem geçirdim .Ama artı bırakmaya pek niyetim yok.Asla bir yanlış yapmamıştım ama artık birazda kader olsa gerek herhalde.Bilmiyorum artık.
masum kadınlar filmi mum kokulu kadın fılmi gibi süper heralde çok harika ben beğeniyorum ve de çok merak ediyorum harika bir film olacak bunu biliyorum hastasıyım handenin hastası inşallah ilşerde hande ile karşılaşırım...
Türkiye’de sinemanın bir yılı
30.12.2000
Ya?adığı büyük sıkıntılara rağmen ayakta kalma mücadelesi veren ve bu yıl da oldukça hareketlenme gösteren Türk Sineması’nın 2000 yılı rekorunu, 2 milyon 464 bin izleyiciye ula?an “Kahpe Bizans” kırdı. Yönetmenliği ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan, Mehmet Ali Erbil, Cem Davran, Hande Ataizi ve Demet ?ener gibi popüler isimlerin rol aldığı “Kahpe Bizans”, 33 hafta gösterimde kaldı.
, “Korsan VCD” sorunlarının yoğun bir ?ekilde ya?andığı bu yıl 4 trilyon 174 milyar 390 milyon lira ile iyi bir hasılat toplayan “Kahpe Bizans”, 2 milyon 464 bin seyirci ile, yaklaşık 2,5 milyon kışiye ula?arak Türk Sineması tarihinde rekor kıran “E?kıya”ya yakla?tı. Yavuz Turgul’in 1996 yılında çektiği, ?ener ?en ve Uğur Yücel gibi ünlü sanatçıların başrolleri payla?tığı “E?kıya” gösterime girdiği tarihlerde ise korsan VCD sorunu ile henüz karşıla?mamıştı.
Bu yıl en çok izlenen filmler sıralamasında ikinciliği alan “60. Saniye”, 27 hafta gösterimde kalarak 1 milyon 420 bin seyirciye ula?tı. 47 hafta gösterilen ve 1 milyon 348 bin izleyici çeken “Matrix” üçüncülüğü elde etti.
GÜLE GÜLE DE DÖRDÜNCÜ
Zeki Alasya, Metin Akpınar, Yıldız Kenter ve şükran Güngör’ün başrollerini payla?tığı ve 26 hafta gösterimde kalan “Güle Güle”, 1 milyon 265 bin kışiye ula?arak en çok izlenen dördüncü film oldu ve 2 trilyon 287 milyar lira hasılat yaptı. Bu yıl adından oldukça söz ettiren “Abuzer Kadayıf” ise gösterimde kaldığı 9 haftada, 850 bin izleyiciyle beşınci film oldu. Yaklaşık 2 trilyon lira hasılata rağmen, “Güle Güle” ile birlikte korsan VCD kurbanı oldu.
Bu yıl gösterime giren filmler arasında ise “Salkım Hanımın Taneleri” 355 bin, “Duru?ma” 300 bin, “Eylül Fırtınası” 125 bin, “Fasulye” 59 bin, “Sürü” 43 bin, “Duvar” 104 bin, “Oyunbozan” 65 bin, “Melekler Evi” 12 bin kışiye ulaşırken, “Dar Alanda Kısa Pasla?malar”ın gösterimi devam ediyor.
GANİ MÜJDE, “KAHPE BİZANS”I DEĞERLENDİRDİ
“Kahpe Bizans” filminin senaristi ve yönetmeni Gani Müjde, filmin yaklaşık 2.5 milyon izleyiciye ula?masını değerlendirdi. “Açıkçası ben böyle bir başarı beklemiyordum. ’1 milyon civarında seyirci yakalarsak başarılı oluruz, hem de parasını çıkarırız’ diye düşünüyorduk” ?eklinde konu?an Müjde, filmin proje bazında bir cazibesi bulunduğunu, ancak seyircinin bu kadar yüksek olacağının beklenmediğini söyledi.
Müjde, “iyi bir film” çekilmesine rağmen çok fazla ele?tiri de aldığını kaydederek, dezavantaj olarak gördüklerini bu durumun filmin gışesine yansımadığını bildirdi. “Kahpe Bizans”ın başarısının bir “sırrı” ya da “formülü” olmadığını anlatan Müjde, ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek, ?unları kaydetti: “Ancak Türkiye’de ilk defa sinemaya gidenler oldu. Belki de 40 yıldır sinemaya gitmeyen insanları çektik. Hiçbir gaz, hiçbir medya bombardımanı, hiçbir oyuncu, hiçbir yönetmen parlaklığı ve zekası, bir filmi 2.5 milyon kışiye seyrettiremez. 2.5 milyon kışiye ula?mak için tekrar gelen izleyicileri yakalamak lazım. Çünkü Türkiye’de 2.5 milyon sinema seyircisi yok. Kahpe Bizans’a, 6-7 kere gidenler de var. Yani bu filmi bir kışi ortalama 2 kez seyretti. Gençler tekrar geldiler, orta ve ya?lılar da ‘nedir bu film’ diye izlediler. Bu filmin beğenildiğinin bir göstergesidir.”
“KORSANLARI ÇOK KÖTÜYDÜ”
Gani Müjde, korsan VCD’lere de ışaret ederek, ‘Kahpe Bizans’ın korsanlarının kötü olduğunu, bunun da filmin izlenmesinde “?ans” olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Korsanlarındaki kötü görüntülerin film konusunda insanları daha da meraklandırdığını ifade eden Müjde, “Kötü kopyalar bir süre sonra filmi merak ettirdi. Belki biraz da böyle seyrettiler” dedi. Müjde, “Kahpe Bizans”ın yeni projeler konusunda kendisini zorladığını da belirterek, “Yeni film çekmek istiyorum, ama ne çekeceğimi bilmiyorum. Yine olay yaratacak filmlerin peşındeyim” diye konu?tu. Türk Sineması’nın geleceği konusunda “umutlu” olduğunu vurgulayan Gani Müjde, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amerikan filmleri etkisini kaybediyor. Her Amerikan filminin ilk 10 dakikasını seyredeyim, senaryonun geri kalanını yazarım. Çok ?ablon çalışıyorlar. Avrupa sineması salon bulamıyor. Amerikan filmlerindeki ?ablon, seyirciyi de rahatsız ediyor. Onun için Türk filmleri tercih ediliyor. Seyirci en azından kendi insanını seyrediyor. Türk sinemasının geleceğini parlak görüyorum. Çünkü Amerikan sineması kan kaybediyor.” Gani Müjde, yaptığı ışi de “toplum doktorluğu” olarak nitelendirdi.
Portakal mevsimi başlıyor
26.09.2000
Bu yıl 1-5 Ekim arasında düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali`nin hazırlıkları sürüyor. Bu yıl 37.'si düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin teması "barış" olacak. UNESCO'nun 2000 yılını Barış Yılı ilan etmesiyle bu yılki konsepti olu?turulan festivale, Yunanistan'dan ve Türkiye'den ikışer parlamenter ile Türk-Yunan Kadınları Barış Girışimi'nin öncülüğündeki sanatçılar, ?airler ve bilim adamlarından olu?an barışseverler de katılacak. Katılımcılar birlikte Manavgat Irmağı'na zeytin ve portakal dallarından yapılan Barış Çelengi'ni bırakacaklar. Festival etkinlikleri çerçevesinde Barış Bulu?ması konulu söyleşıye, Türk-Yunan Kadınları Barış Girışimi Üyeleri ve Libya Lideri Muammer Kaddafi`nin Afrika Ülkeleri Barış Girışimi Başkanı olan eşı Safiye Kaddafi ve kızı Dr. Ay?e Kaddafi de katılacak. Barış teması altında, Türk-Yunan ortak yapımı filmlerin de gösterimi gerçekle?tirilecek.
Adaylar ve aday adayları
37. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması için şimdiye kadar 10 fil başvurusu yapıldı, ancak daha önce "Kahpe Bizans", yönetmeni Gani Müjde tarafından geri çekildi. Müjde filmi neden geri çektiğini şöyle açıkladı: "Filmin festivale katılması kararını yapımcılar aldı. Öğrendiğimde geri çektim. Bu saatten sonra Antalya'da yarışması çok manalı değil."
şımdiye kadar başvuru yapılan filmler ve yönetmenleri ise şöyle:
Abuzer Kadayıf
Yönetmen: Tunç Ba?aran
Oyuncular: Metin Akpınar, Talat Bulut, Sibel Turnagöl.
Filler ve Çimen
Yönetmen: Dervış Zaim
Oyuncular: Sanem Çelik, Taner Birsel, Haluk Bilginer, Uğur Polat.
Oyun Bozan
Yönetmen: Nesli Çölgeçen
Oyuncular: Zeki Alasya, Okan Bayülgen, Nikalaous Sergianapoulos, ?afak Sezer.
Acı Gönül
Yönetmen: Ersin Pertan
Oyuncular: Berhan şım?ek, Selçuk Yöntem, Elyse Mirto.
Melekler Evi
Yönetmen: Ömer Kavur
Oyuncular: Talat Bulut, Hande Ataizi, Aytaç Arman, Macit Koper.
Renkli Türkçe
Yönetmen: Ahmet Çadırcı
Oyuncular: Nilüfer Aydan, Osman Cavcı, Mustafa Uzunyılmaz, Baykal Kent.
Güle Güle
Yönetmen: Zeki Ökten
Oyuncular: Zeki Alasya, Metin Akpınar, Yıldız Kenter.
Eylül Fırtınası
Yönetmen: Atıf Yılmaz
Oyuncular: Tarık Akan, Zara, Kutay Özcan, Oktay Sözbir.
Ağaçlar Ayakta Ölür
Yönetmen: Kamil Renklidere
Oyuncular: Çolpan İlhan, Emre Altuğ, Sevinç Erbulak, E?ref Kolçak, Ahmet Sarılgan.
Portakal bir kilo 300" festivali
Festivalin Ustalara Saygı bölümünde bu yıl, Kemal Sunal ve Hayati Hamzaoğlu adına bir dizi etkinlik düzenlenecek. Ya?** Boyu Onur Ödülleri ise Filiz Akın, Orhan Aksoy, Orhan Günşıray, Kadir İnanır, Sümer Tilmaç ve Zülfü Livaneli'ye verilecek. Altın Portakal Onur Plaketi de hayata sinemayla adım atan çocuk oyunculardan Parla ?enol, Sezer İnanoğlu, Ömer Dönmez, İhsan Küçüktepe ve Mine Çayıroğlu'nun olacak.
Festival kapsamında Ulusal Uzun Metraj ve Uluslararası Kısa Film /Video olmak üzere iki dalda yarışma düzenleniyor. Festivalin jürisi Orhan Aksoy, Prof. Dr. Yüksel Bingöl, Sabahattin Çetin, Celal Çimen, Prof. Dr. Ünlen Demiralp, Tanju Gürsu, Abdurrahman Keskiner, Nur Sürer, Yalçın Tura, Uğur Vardan ve Artun Yeres'ten olu?uyor. Altın Portakal'ı kazanan filme 10, ikinci filme 7, üçüncü filme de 5 milyar TL, En İyi Yönetmen Ödülü'nü kazanana da 5 milyar TL verilecek. Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı ile Türker İnanoğlu Vakfı, Halk Jürisi Özel Ödülü adı altında 10 bin dolarlık bir ödül daha ödül vermeyi planlıyor. 1999 yılında uygulamaya konan Yıldırım Önal Ödülü bu yıl İsmet Ay'ın olacak.
Uluslararası Kısa Film /Video Yarışması'nda bu yıl 98 eser yarışacak. Gösterim tarihleri 14-17 Eylül olarak belirlenen yarışmada belgesel, canlandırma, dramatik film, dramatik video ve deneysel olmak üzere 5 kategoride toplam 3 milyar TL para ödülü dağıtılacak. Ödül töreninin 5 Ekim'de Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'yla birlikte yapılacağı yarışmanın jürisi, Biket İlhan (Yapımcı-Yönetmen), Fotini Siskopoulou (yönetmen), Colin Mounier (görüntü yönetmeni), Katerina Iordanoglou (yönetmen), Fadıl Sözen'den (öğretim üyesi) olu?uyor.
melekler evi filmi cok entrikaliydi harikaydi bayiliyordum superdi hastasiydim unutmak elde degil hande super oynadi ki zaten resimlerden anliyoruz super ya hepsi super insallah hande masum kadinlardan sonra bir entrikali dizide oynar insallah...
hande ataizinin izlemedigim dizifilmleri
1. Vaka-i Zaptiye
2. Sahte Dunyalar
insallah bunlari ekranlara koyarlar hepsi superdi...
handenin en cok sevdigim dizisi melekler adasi superdi ya harikaydi her bolumu bir bolumden superdi mukemmeldi harikaydi hastayim handenin bu entrikali dizilerine hastayim super bir diziydi keske bitmeseydi insallah bastan koyarlar...
kahbe bizans filminde hande ile cem cok yakisiyordu super oynadilar ben ikisinede hasatyim bir zamanlarin en super ikilileriydiler ah ah ama simdi bastan birlestiler masum kadinlar filminde eski dostlar desenize birlesiyor....
Mum kokulu kadinlar filminde handeye yapilan tecavuz sahneleri cok gerilimliydi ve korku doyuldu drtamdi misali ki zaten mum kokulu kadinlar filminde bir cok odul alindi cok super benim en cok begendigim yer son sahnedeki cinayet sahneleriydi...
30.12.2000
Ya?adığı büyük sıkıntılara rağmen ayakta kalma mücadelesi veren ve bu yıl da oldukça hareketlenme gösteren Türk Sineması’nın 2000 yılı rekorunu, 2 milyon 464 bin izleyiciye ula?an “Kahpe Bizans” kırdı. Yönetmenliği ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan, Mehmet Ali Erbil, Cem Davran, Hande Ataizi ve Demet ?ener gibi popüler isimlerin rol aldığı “Kahpe Bizans”, 33 hafta gösterimde kaldı.
, “Korsan VCD” sorunlarının yoğun bir ?ekilde ya?andığı bu yıl 4 trilyon 174 milyar 390 milyon lira ile iyi bir hasılat toplayan “Kahpe Bizans”, 2 milyon 464 bin seyirci ile, yaklaşık 2,5 milyon kışiye ula?arak Türk Sineması tarihinde rekor kıran “E?kıya”ya yakla?tı. Yavuz Turgul’in 1996 yılında çektiği, ?ener ?en ve Uğur Yücel gibi ünlü sanatçıların başrolleri payla?tığı “E?kıya” gösterime girdiği tarihlerde ise korsan VCD sorunu ile henüz karşıla?mamıştı.
Bu yıl en çok izlenen filmler sıralamasında ikinciliği alan “60. Saniye”, 27 hafta gösterimde kalarak 1 milyon 420 bin seyirciye ula?tı. 47 hafta gösterilen ve 1 milyon 348 bin izleyici çeken “Matrix” üçüncülüğü elde etti.
GÜLE GÜLE DE DÖRDÜNCÜ
Zeki Alasya, Metin Akpınar, Yıldız Kenter ve şükran Güngör’ün başrollerini payla?tığı ve 26 hafta gösterimde kalan “Güle Güle”, 1 milyon 265 bin kışiye ula?arak en çok izlenen dördüncü film oldu ve 2 trilyon 287 milyar lira hasılat yaptı. Bu yıl adından oldukça söz ettiren “Abuzer Kadayıf” ise gösterimde kaldığı 9 haftada, 850 bin izleyiciyle beşınci film oldu. Yaklaşık 2 trilyon lira hasılata rağmen, “Güle Güle” ile birlikte korsan VCD kurbanı oldu.
Bu yıl gösterime giren filmler arasında ise “Salkım Hanımın Taneleri” 355 bin, “Duru?ma” 300 bin, “Eylül Fırtınası” 125 bin, “Fasulye” 59 bin, “Sürü” 43 bin, “Duvar” 104 bin, “Oyunbozan” 65 bin, “Melekler Evi” 12 bin kışiye ulaşırken, “Dar Alanda Kısa Pasla?malar”ın gösterimi devam ediyor.
“Kahpe Bizans” filminin senaristi ve yönetmeni Gani Müjde, filmin yaklaşık 2.5 milyon izleyiciye ula?masını değerlendirdi. “Açıkçası ben böyle bir başarı beklemiyordum. ’1 milyon civarında seyirci yakalarsak başarılı oluruz, hem de parasını çıkarırız’ diye düşünüyorduk” ?eklinde konu?an Müjde, filmin proje bazında bir cazibesi bulunduğunu, ancak seyircinin bu kadar yüksek olacağının beklenmediğini söyledi.
Müjde, “iyi bir film” çekilmesine rağmen çok fazla ele?tiri de aldığını kaydederek, dezavantaj olarak gördüklerini bu durumun filmin gışesine yansımadığını bildirdi. “Kahpe Bizans”ın başarısının bir “sırrı” ya da “formülü” olmadığını anlatan Müjde, ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek, ?unları kaydetti: “Ancak Türkiye’de ilk defa sinemaya gidenler oldu. Belki de 40 yıldır sinemaya gitmeyen insanları çektik. Hiçbir gaz, hiçbir medya bombardımanı, hiçbir oyuncu, hiçbir yönetmen parlaklığı ve zekası, bir filmi 2.5 milyon kışiye seyrettiremez. 2.5 milyon kışiye ula?mak için tekrar gelen izleyicileri yakalamak lazım. Çünkü Türkiye’de 2.5 milyon sinema seyircisi yok. Kahpe Bizans’a, 6-7 kere gidenler de var. Yani bu filmi bir kışi ortalama 2 kez seyretti. Gençler tekrar geldiler, orta ve ya?lılar da ‘nedir bu film’ diye izlediler. Bu filmin beğenildiğinin bir göstergesidir.”
“KORSANLARI ÇOK KÖTÜYDÜ”
Gani Müjde, korsan VCD’lere de ışaret ederek, ‘Kahpe Bizans’ın korsanlarının kötü olduğunu, bunun da filmin izlenmesinde “?ans” olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Korsanlarındaki kötü görüntülerin film konusunda insanları daha da meraklandırdığını ifade eden Müjde, “Kötü kopyalar bir süre sonra filmi merak ettirdi. Belki biraz da böyle seyrettiler” dedi. Müjde, “Kahpe Bizans”ın yeni projeler konusunda kendisini zorladığını da belirterek, “Yeni film çekmek istiyorum, ama ne çekeceğimi bilmiyorum. Yine olay yaratacak filmlerin peşındeyim” diye konu?tu. Türk Sineması’nın geleceği konusunda “umutlu” olduğunu vurgulayan Gani Müjde, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amerikan filmleri etkisini kaybediyor. Her Amerikan filminin ilk 10 dakikasını seyredeyim, senaryonun geri kalanını yazarım. Çok ?ablon çalışıyorlar. Avrupa sineması salon bulamıyor. Amerikan filmlerindeki ?ablon, seyirciyi de rahatsız ediyor. Onun için Türk filmleri tercih ediliyor. Seyirci en azından kendi insanını seyrediyor. Türk sinemasının geleceğini parlak görüyorum. Çünkü Amerikan sineması kan kaybediyor.” Gani Müjde, yaptığı ışi de “toplum doktorluğu” olarak nitelendirdi.
ay evet sana katiliyorum hande zaten herseye ramen o cok iyi ve guzel bir oyuncu onu untmak elde degil handeye bir odul degil 1000 odul yetmez super oyuncu hastasiyim hastasi...
arkadaşlar bi sorum olucak sizlere.alıntı yapılan haberlerde handeye altın portakalda onur ödülü verildi deniyor.ben bunu ilk kez duydum.ne zaman oldu bu?ayrıca handenin melekler evinde altın portakal almaması şaşırtıcı.süper oyunculuk sergilemiş.melekler evi krizin olduğu bir döneme denk gelmişti zannederim o yüzden izlenme sayısı çok yüksek değil.zaten sanatsal filmler pek izlenmiyor ülkemizde.gerçi son yıllarda babam ve oğlum mesela çok izlendi ama Türk filmlerine karşı pek ilgi yok ne yazık ki.
bi internet sitesi hangi ayrılan çift birleşsin diye bi anket yapmış.hande ataizi-fazıl say şıkkı da var.ama bence birleşmesin.şu anda çok mutlu sevgilisiyle.gerçi şu an oylar yeni gönderiliyor.ama yine de bence hande mutlu.böyle anketler ne alaka hiç anlamam.
Sabah sabah, daha yollardayken çaldı telefonum... Arayan Hande Ataizi... Bir başka gazetede haber çıkmış, beni arıyor. Uzun uzun anlattı yaşadıklarını. "Yeter artık. Benim yerimde bir başkası olsaydı şu yaşadıklarıma dayanamazdı" dedi. Haksız da sayılmaz. Hande, Philippe Amram ile birlikte bir süredir. Hikaye buradan başlıyor zaten. Önce "Aile Hande'yi istemiyor" diye haberler çıkıyor... Bu yorumlara referans oluşturan konu ise Hande'nin daha önce bir gün süren evliliği... Ardından ayrıldıkları yazılıyor. Sonra barışmak için sevgilisinin Hande'ye 60 bin dolarlık bir yüzük aldığından söz ediliyor. Ardından bir spor salonunda kavga ettikleri duyuluyor. Ve son olarak da Hande'nin, 'Buzda Dans' yarışmasından arkadaşı Paşhan Yılmazel ile bir gece kulübünde birlikte oldukları haberleri çıkıyor. (Kurgu nasıl ama? Bence muhteşem!) Bunları anlattıktan sonra hepsinin yalan olduğunu söyledi. "Bir ilişki yaşıyorum ve başladığı günden beri ilişkim hakkında söylenmedik laf kalmadı" dedi. Üzgün, kırık, ağladı ağlayacak... Bir röportajımızda "Yunan mitolojisindeki Cassandra'yım ben. Sen bileceksin ama kimseyi inandıramayacaksın büyüsü yazılmış kaderime" demişti... Kendiyle ilgili en güzel teşhisi yapmış aslında. Çok iyi niyetli olmasına rağmen onun da böyle bir problemi var. Ama bunun için sürekli bedel ödemek çok ağır tabii. Peki, yaşanmıyorsa böyle şeyler, bu haberler nereden çıkıyor? Hande suçu hep medyaya atsa da bir örnekle ona başka bir pencere açmak istiyorum. Geçenlerde bir röportajda en güzel Tülin Şahin anlatmıştı: "Mutsuz insanlar mutlu insanları gördükçe onları rahatsız etmek için her şeyi yapıyorlar. O kadar garip bir hale geldiler ki, ben kendi ilişkimi tehlikeye atmamak için gece dışarı çıkmamayı tercih ediyorum. Ne Mehmet'i ne de kendimi tehlikeye atmak istemiyorum. İlişkiye çomak sokmak için çabalayan insanlar var." Yani, eve kapanmak da çözüm değil. Ayrıca magazincilerin de doğruluğunu teyit etmeden haber yapmaları yanlış...
Hande'nin isyanı: Beni rahat bırakın
Sabah sabah, daha yollardayken çaldı telefonum... Arayan Hande Ataizi... Bir başka gazetede haber çıkmış, beni arıyor. Uzun uzun anlattı yaşadıklarını. "Yeter artık. Benim yerimde bir başkası olsaydı şu yaşadıklarıma dayanamazdı" dedi. Haksız da sayılmaz. Hande, Philippe Amram ile birlikte bir süredir. Hikaye buradan başlıyor zaten. Önce "Aile Hande'yi istemiyor" diye haberler çıkıyor... Bu yorumlara referans oluşturan konu ise Hande'nin daha önce bir gün süren evliliği... Ardından ayrıldıkları yazılıyor. Sonra barışmak için sevgilisinin Hande'ye 60 bin dolarlık bir yüzük aldığından söz ediliyor. Ardından bir spor salonunda kavga ettikleri duyuluyor. Ve son olarak da Hande'nin, 'Buzda Dans' yarışmasından arkadaşı Paşhan Yılmazel ile bir gece kulübünde birlikte oldukları haberleri çıkıyor. (Kurgu nasıl ama? Bence muhteşem!) Bunları anlattıktan sonra hepsinin yalan olduğunu söyledi. "Bir ilişki yaşıyorum ve başladığı günden beri ilişkim hakkında söylenmedik laf kalmadı" dedi. Üzgün, kırık, ağladı ağlayacak... Bir röportajımızda "Yunan mitolojisindeki Cassandra'yım ben. Sen bileceksin ama kimseyi inandıramayacaksın büyüsü yazılmış kaderime" demişti... Kendiyle ilgili en güzel teşhisi yapmış aslında. Çok iyi niyetli olmasına rağmen onun da böyle bir problemi var. Ama bunun için sürekli bedel ödemek çok ağır tabii.
arkadaşlar biliyorsunuz değil mi hande ataizi yıldız kenterin talebesidir.hatta bir internet sitesindeki forumda yıldız kenterin öğrencileri içinde en iyi oyuncu olduğu yönünde yorum yapmış biri.kesinlikle doğru.zaten hande her fırsatta yıldız kentere hayranlığını dile getiriyor.hatta en son onunla aynı sahnede olmak istediğini söylemişti.hande sinemada süper ama bence.en iyi sinemada.masum kadınlarda bunu görücez bir kez daha.
iYİLİĞİ VE MASUMİYETİ EN KİRLİ YANIMIZDAN ÖĞRENİRİZ...MASUM KADINLAR...BİR İRFAN TÖZÜM FİLMİ...
internette sözlüklerden birinde hande ataizi için biri çok komik bişey yazmış.fazıl sayın ülkemizi terk etmemesi için devlet tarafından görelendirilmiş kişi demiş :) çok güzel ya çok komik geldi bana.
biri de çılgın dershanede oynadığına pişman olan ve bu filmle adının bir arada anılmamasını istediğini filmi kötü bulduğunu yazmış.bu doğru mu ama bunu bilmiyodum.bence de hiç sanatsal değildi film.masum kadınlar,melekler evi gibi filmlere göre en azından.tabi bi emek verilmiştir ve izleyeni vardır.ona bişey diyemem.neyse.
bir de dediklerine göre kurduğu çoğu cümlede ''hani'' kelimesi geçiyormuş.ben bile dikkat etmemiştim.
son olarak birşey yazıcam bunu duyunca şok olucaksınız.
arkadaşlar bi sorum olucak sizlere.alıntı yapılan haberlerde handeye altın portakalda onur ödülü verildi deniyor.ben bunu ilk kez duydum.ne zaman oldu bu?ayrıca handenin melekler evinde altın portakal almaması şaşırtıcı.süper oyunculuk sergilemiş.melekler evi krizin olduğu bir döneme denk gelmişti zannederim o yüzden izlenme sayısı çok yüksek değil.zaten sanatsal filmler pek izlenmiyor ülkemizde.gerçi son yıllarda babam ve oğlum mesela çok izlendi ama Türk filmlerine karşı pek ilgi yok ne yazık ki.
hande ataizi melekler evi filminde odul almadi mum kokulu kadinlarda aldi melekler evinde odul alan talat bulut goruntu yonetmeni yoneten ve muzik odul alindi ...
arkadaşlar biliyorsunuz değil mi hande ataizi yıldız kenterin talebesidir.hatta bir internet sitesindeki forumda yıldız kenterin öğrencileri içinde en iyi oyuncu olduğu yönünde yorum yapmış biri.kesinlikle doğru.zaten hande her fırsatta yıldız kentere hayranlığını dile getiriyor.hatta en son onunla aynı sahnede olmak istediğini söylemişti.hande sinemada süper ama bence.en iyi sinemada.masum kadınlarda bunu görücez bir kez daha.
iYİLİĞİ VE MASUMİYETİ EN KİRLİ YANIMIZDAN ÖĞRENİRİZ...MASUM KADINLAR...BİR İRFAN TÖZÜM FİLMİ...
evet demek oyle peki fakat arkadarlar yildiz kenter ile hande ataizi yaz evi dizisinde beraber oynadilar cok basarili bir diziydi ama hande ayrildi...
bi internet sitesi hangi ayrılan çift birleşsin diye bi anket yapmış.hande ataizi-fazıl say şıkkı da var.ama bence birleşmesin.şu anda çok mutlu sevgilisiyle.gerçi şu an oylar yeni gönderiliyor.ama yine de bence hande mutlu.böyle anketler ne alaka hiç anlamam.
valla bence bu karari handenin vermesi gerekir handenin hayati onnbun mutlulugu o nederse o mutlu olack sayhgi gosterilecek onu cok seviyorum...
masum kadinlar filmi cok entrikali bir film olacagi belli cok seviyorum vede merak ele bekliyorum insallah hande pelin ve cem odul alir arti irfan tozum hepsi basarili cok heyecanli...
merhaba arkadaslar ben kara duvagin muzigini cok seviyorum hastayim o muzige muzik ezberimde ya arkadaslar lutfen bana kara duvagin muzigini yollayin cok seviyorum o muzigi kimde var aciba ilutfen yollayin arkadaslar lutfen....
merhaba arkadaslar ben kara duvagin muzigini cok seviyorum hastayim o muzige muzik ezberimde ya arkadaslar lutfen bana kara duvagin muzigini yollayin cok seviyorum o muzigi kimde var aciba ilutfen yollayin arkadaslar lutfen....
bende yok malesef olsa gönderirdim bir de kara duvak dizisinin sayfasindakilere sor istersen
Melekler Evi Resimleri
http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2005/agustos/02/0220.jpg
http://www.etkinliktakvimi.de/meleklereviafis.jpg
http://sinema.tr.net/festival/37_antalya_film_fest/yrd_erkekb.jpg
http://www.netbul.com/images/CONTENT/sinema/melekler/r-melekler.jpg
http://www.radikal.com.tr/2000/11/06/resim/02mel.gif
http://www.fftd.net/festival2006/filmages/melekler_evi.jpg
Melekler Adasi
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/05/10/images/pc1.jpg
http://images.habervitrini.com/haber_resim/hande_ataizi1.jpg
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/26/gny/im/CED956EC6CE51645A9ED1709b.jpg
http://www.sinematurk.com/images/film/8467.jpg
Bayanlar Baylar
http://www.oralish.com/images/bb3.gif
Ruhsar
http://www.milliyet.com.tr/2000/04/15/resim/ekran1.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/7598/vbnz7.jpg
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/04/21/simages/hur/turk/01/04/21/tel01.jpg
fotoğraflar çok güzelolmuş.tebrikler.melekler evi gerçekten güzel filmdi.ama eminim masum kadınlar çok daha güzel olucak.mum kokulu kadınlardan sonra irfan tözüm ün daha iyisini yapacağına eminim.yine hande ile çalışması harika olmuş zaten.
yönetmen: ömer kavur
senaryo: mer kavur , feride çiçekoğlu , erol hızarcı
tür: gerilim
yapım yılı: 2000
yapımcı: ömer kavur , sadık deveci
müzik: cahit berkay
oyuncular: Hande Ataizi
Talat Bulut
Aytaç Arman
Metin Belgin
Erkan Sever
sürmelerin yel götürür
gözlerine güneş çek
yağmur yanak rengin yağsın
bulutlara kına ek
SENİN GÖZLERİNİN SAVAŞI BİTMEYECEK...
KARA DUVAK...
eklediginiz resimler cok güzel arkadaslar cok sagolun :)
yakinda hande ataizinin ikinci basligini acariz böyle giderse
arkadaşlar birşey okudum internette.şok oldum.yıllar önce hande ataizi daha öğrenciyken tempo dergisi handeyi kapağa taşımış.hem de ''bu kıza dikkat'' demişler.o zamanlar hande küçükmüş.üstünde liselikız kıyafeti varmış.ya yalan yazmamıştır tabi yazan.amailk defa duydum.araştırdım.bulamadım.bir de siz araştırsanız.belki buluruz o kapağı.vay bee...süper kız şu hande ya.onu çok seviyoruz ya çoook çooook...hadi herkese bol iyi akşamlar.
evet bence de 1.250 ye doğru gidiyoruz.bu gidişle dediğin gibi yeni başlık açılacak.ya ben aslında yeni başlık istemiyorum.burda hepsi bir arada güzel :) bu arada haberimi araştırın lütfen.yeni bir başlık açsak mı biz bunun dolmasını beklemeden ne dersiniz.oraya sadece fotoğrafları koyarız.aslında melekler adası,kara duvak forumları da var.oraya yazıyorum ben.tabi öncelikle dizilerle alakalı yazıyorum.sonra hande.diğeri kurallara aykırı oluyo.
evet bence de 1.250 ye doğru gidiyoruz.bu gidişle dediğin gibi yeni başlık açılacak.ya ben aslında yeni başlık istemiyorum.burda hepsi bir arada güzel :) bu arada haberimi araştırın lütfen.yeni bir başlık açsak mı biz bunun dolmasını beklemeden ne dersiniz.oraya sadece fotoğrafları koyarız.aslında melekler adası,kara duvak forumları da var.oraya yazıyorum ben.tabi öncelikle dizilerle alakalı yazıyorum.sonra hande.diğeri kurallara aykırı oluyo.
cnm basligi biz acamayiz zaten bölüm sorumlulari acabilirler ancak oda 1250 mesaji gecmeden olmza bildigim kadariyla ben yeni baslik isitoyorum acikcasi :) cünkü bir cok oyuncunun birden fazla basligi var handenin nesi eksik :) bu arada bahsettigin konuyu arastirmaya basladim istedigin kapak resmini bulamadim ama onunla ilgili bir haber buldum ekliyecegim simdi o haberi :img-wink:
Hande Ataizi nin yapmadığı iş yok
Hande Ataizi'nin Başrolü Oynadığı 'Kara Duvak' Adlı Dizi Şimdiden Adından Söz Ettirmeye Başladı. Yönetmenliğini Şahin Gök'ün üstlendiği dizide, Hande Ataizi, Mevlütoğlu çiftliğinde çalışan kâhyanın kızı Süreyya'yı oynuyor. Başrolleri,
Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Teoman Kumbaracıbaşı ve Tuncel Kurtiz'le paylaşan Ataizi'nin, dizideki karakteri için yapmadığı iş kalmadı. Ataizi'ni, Mardin ve Şam'da gerçekleştirilen çekimler sırasında basma bir elbiseyle leğende çamaşır yıkarken gören hayranları şaşırıyor. Dizi çekimleri nedeniyle bir süre İstanbul'dan uzak kalan oyuncu, bulduğu her fırsatta soluğu sevgilisi Fazıl Say'ın yanında alıyor.
daha henuz bir konservatuar ogrencisiyken tempo dergisi "bu kiza dikkat" basligiyla kendisini kapaga tasimis ve gelecegin yetenekli oyuncularindan biri olacagindan son derece emin olduklarindan bir de roportaj yapmislardi. adini ilk defa o sayisiyla tempo duyurmustu yani. roportajdaki halini de hatirliyorum: umut sarikayanin karikaturize ettigi universiteli genc kiz coraplari ve iste ne bileyim bugun kimsenin durup bakmayacagi gayet siradan, normal kiyafetlerle verdigi "ehi ehi" pozlari sayfalari renklendiriyordu.
fazil say ile iliskileri konusunda "fazıl, benim en derinimde, şimdiye kadar kimsenin ulaşamadığı bir takım boşlukları doldurdu" demis.
fazıl sayla olan birlikteliği için "fazıl'la kaliteli zaman geçiriyoruz" demi$.
geçen cumartesi mojo'da yakından görme şansını yakaladığım kişi. evet kendini birşey sanma havaları var, milleti itip yanındaki enteresan kız arkadaşıyla sahnenin önüne kaar gelip, şarkının ortasında soliste elini uzatıp, şarkıyı böldürüp birşeyler söyledi ve bütün millet uyuz oldu. ama herşey bir yana taş hatun vallahi. çamur atmak olmaz şimdi
haftasonu dergisinde yazan habere göre belini daha ince göstermek için kaburgalarını aldıracakmış kendisi
hakkında bu kadar entry girilince öpüştü sandığım kadın.*
hayatımdaki en güzel kokuşmayı yaşadığım kadın. lakin şöyle: bütün gün maç yapmışım, terlemişim leş gibi yıkanmam gerekiyor. geldim eve, baktım tv de; hande ataizi sonra saatlerce izlemeye dalmışım. geç oldu banyo da yapamadım. her zaman bana banyo yapmam gerektiğini hatırlatandır.
hayatımızdaki en güzel duruşmayı yaşatabilecek kadın.
hayatında bu kadar entry girilince en öldüğünü sandığım kadın.
Filmin Konusu
Çılgın Dersane
Yönetmen Faruk Aksoy
Senaryo Şafak Güçlü, İrfan Saruhan
Oyuncular Tuba Ünsal, Yağmur Atacan, Ali Kırşan, Seçkin Piriler, Mehmet Aslan
Filmin Türü Komedi
Orijinal Adı Çılgın Dersane
Yapımcı Firma Aksoy Film
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 100 dakika
Resmi Sitesi http://www.cilgindersane.com/
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 26.01.2007
Filmde görev alan kişilerin tam listesi >>
Filmin Konusu
.
Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar. Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir. Özlem sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.
30.12.2000
GÜLE GÜLE DE DÖRDÜNCÜ
KORSANLARI ÇOK KÖTÜYDÜ”
Fazıl Puroya Başladı
Hande Ataizi ile Fazıl Say'ın Yolları Çoktan Ayrıldı, Ama Edindikleri Alışkanlıklar Hâlâ Değişmedi
HANDE ATAİZİ İLE FAZIL SAY'IN YOLLARI ÇOKTAN AYRILDI, AMA EDİNDİKLERİ ALIŞKANLIKLAR HÂLÂ DEĞİŞMEDİ
Sigara tiryakisi Fazıl Say, Hande Ataizi ile birlikte olmaya başlayıncaya kadar sigara kullanıyordu. Ancak Ataizi'nin tercihi, çok geçmeden bu alışkanlığını silip attı. Güzel oyuncunun elinden düşürmediği aromalı puro, Say'a kullandığı sigarayı değiştirtti. İkilinin yolları ayrılsa da, bu alışkanlık kalıcı oldu. Say, son olarak Aralık dergisine verdiği röportaj fotoğraflarında, elinden Ataizi'nin kullandığı purolardan biriyle yansıdı.
On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor hikayemiz. Gülizar’ı ceza evi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur.
İşte Masum Kadınlar, böyle bir yaranın kanamaya başladığı trajik olayla başlıyor ve yıllar geçtikçe Gülizar’ın ruhunda açılan yaranın, üzerini kaplayan kalın kabuğun altında, nasıl da içten içe kanamaya devam ettiğini anlatıyor...
Gülizar ve O’nun gibi hikayenin aslında birer baş kahramanı olan diğer kadınlar da, öykümüz boyunca, bir zamanlar evcilik oyunlarında inanarak yaşadıkları masumiyetlerini arıyor...
Kadınla erkek arasındaki gizli savaşın, aşkla temize çekildiği ilişkilerde bile, çoğu zaman kadın, kendini bir yerlerinden yaralanmış hissediyor.
Evlendiğinin ertesi günü aldığı boşanma kararıyla çok konuşulan Hande Ataizi, sevgisi için çok mücadele verdiğini söyledi. ‘Trajik bir final yaşadım ve çok sarsıldım’ diyen Ataizi, eski eşi Fethi Pekin’i hala sevdiğini anlattı.
Paris’te yaşayacağım
Yeni yılda, kısa bir süreliğine Paris’e gideceğim. Zaten geçtiğimiz yıl Fransızca dersleri alıyordum. Orada kurs araştırdım. Hem Fransızcamı ilerletmek, hem de farklı bir atmosfer içinde olmak istiyorum. Küçük bir ev kiralayacağım. Başka bir kültürde yaşamak, orada da var olmak, hayatta yapmak istediğim şeylerin başında geliyor. Dans dersleri alacağım, mesleğimle ilgili workshop’lara katılacağım. Yani biraz keyfi yaşamak, biraz uçmak istiyorum! Hayatın bütün renklerini yaşamayı seviyorum. Bir yerde çakılıp kalınca, kısırlaştığımı hissediyorum. Hayatı akışına bırakıp, kendimi zenginleştireceğim.
Hande Ataizi başrolünü oynadığı ’Kara Duvak’ dizisinin yeni bölümleri için kendisine sunulan teklifi kabul etmedi. Bölüm başına 40 bin YTL alan ünlü oyuncu, 50 bin YTL’ye çıkan firmaya “Hayır” dedi. Çekimlerin yapıldığı Mardin’e gidip gelmekten bıktığı için teklifi geri çevirdiğini söyledi.
arkadaşlar tempo dergisi ile ilgili haberimi okudun sanırım.hande istanbul üni. devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu.sanırım yeteneğini,başarısı o zaman gördüler.geleceği gördüler yani:handenin bir numara olucağını anladılar.bence şu anda hande sinemada bir numara.
hande is number one...
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/04/08/im/9516CBDF8355B2499F30715Bb.jpg
I LOVE YOU HANDE
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/02/19/im/455ED23D0FF30D4CBC54A1CFb.jpg http://arsiv.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://arsiv.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif
Hande-Philippe aşkında sorun yok
Bazı meslektaşlarım Hande Ataizi ile Philippe Amram'ı ne kadar ayırmaya çalışsalarda, onların aşkı mutlu mesut devam ediyor.Yılbaşı gecesi çekilen bu fotoğraf da her şeyiortaya koyuyor zaten. Yaklaşık üç aydır Philippe Amram'ın Rumeli Hisarı'ndaki evinde yaşayan Ataizi'nin, sevgilisinin ailesinden de bu aşka onay çıktığı için, mutluluktan havalara uçtuğu konuşuluyor.
Melekler Adasi
http://img245.imageshack.us/img245/8273/84673sp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img85.imageshack.us/img85/3250/84672zc8.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar tempo dergisi ile ilgili haberimi okudun sanırım.hande istanbul üni. devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu.sanırım yeteneğini,başarısı o zaman gördüler.geleceği gördüler yani:handenin bir numara olucağını anladılar.bence şu anda hande sinemada bir numara.
merhaba evet hande çok başarılı çok süper bir oyuncu onu çok sevdiğimiz için onun yanındayız çok seviyorum handeyi çok masum kadınları çok merak ediyorum ve de hastası oldum bende tdevlet tiyatrosuna yazıldım...
Melekler Adasi 1.sezon Finali
evet birinci sezon finalı olanüsütüydu süperdi unutmak elde değil hep aklımda hıç çıkmıyor çok seviyorum melekler adasını hastasıyım hastası süper bir dizi bir efsane...
Hande Ataizi nin yapmadığı iş yok
Hande Ataizi'nin Başrolü Oynadığı 'Kara Duvak' Adlı Dizi Şimdiden Adından Söz Ettirmeye Başladı. Yönetmenliğini Şahin Gök'ün üstlendiği dizide, Hande Ataizi, Mevlütoğlu çiftliğinde çalışan kâhyanın kızı Süreyya'yı oynuyor. Başrolleri,
Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Teoman Kumbaracıbaşı ve Tuncel Kurtiz'le paylaşan Ataizi'nin, dizideki karakteri için yapmadığı iş kalmadı. Ataizi'ni, Mardin ve Şam'da gerçekleştirilen çekimler sırasında basma bir elbiseyle leğende çamaşır yıkarken gören hayranları şaşırıyor. Dizi çekimleri nedeniyle bir süre İstanbul'dan uzak kalan oyuncu, bulduğu her fırsatta soluğu sevgilisi Fazıl Say'ın yanında alıyor.
daha henuz bir konservatuar ogrencisiyken tempo dergisi "bu kiza dikkat" basligiyla kendisini kapaga tasimis ve gelecegin yetenekli oyuncularindan biri olacagindan son derece emin olduklarindan bir de roportaj yapmislardi. adini ilk defa o sayisiyla tempo duyurmustu yani. roportajdaki halini de hatirliyorum: umut sarikayanin karikaturize ettigi universiteli genc kiz coraplari ve iste ne bileyim bugun kimsenin durup bakmayacagi gayet siradan, normal kiyafetlerle verdigi "ehi ehi" pozlari sayfalari renklendiriyordu.
fazil say ile iliskileri konusunda "fazıl, benim en derinimde, şimdiye kadar kimsenin ulaşamadığı bir takım boşlukları doldurdu" demis.
fazıl sayla olan birlikteliği için "fazıl'la kaliteli zaman geçiriyoruz" demi$.
geçen cumartesi mojo'da yakından görme şansını yakaladığım kişi. evet kendini birşey sanma havaları var, milleti itip yanındaki enteresan kız arkadaşıyla sahnenin önüne kaar gelip, şarkının ortasında soliste elini uzatıp, şarkıyı böldürüp birşeyler söyledi ve bütün millet uyuz oldu. ama herşey bir yana taş hatun vallahi. çamur atmak olmaz şimdi
haftasonu dergisinde yazan habere göre belini daha ince göstermek için kaburgalarını aldıracakmış kendisi
hakkında bu kadar entry girilince öpüştü sandığım kadın.*
hayatımdaki en güzel kokuşmayı yaşadığım kadın. lakin şöyle: bütün gün maç yapmışım, terlemişim leş gibi yıkanmam gerekiyor. geldim eve, baktım tv de; hande ataizi sonra saatlerce izlemeye dalmışım. geç oldu banyo da yapamadım. her zaman bana banyo yapmam gerektiğini hatırlatandır.
hayatımızdaki en güzel duruşmayı yaşatabilecek kadın.
hayatında bu kadar entry girilince en öldüğünü sandığım kadın.
evet gül hande bu güne kadar binbir çeşit dizifilmde oynadı .ok başarılı oldu hep başardı hande süper bir kadın dizileride süper kendesi gibi hastayım handeye hasta handenin her yaptığı iş süper ve mükemmel....
fotoğraflar çok güzelolmuş.tebrikler.melekler evi gerçekten güzel filmdi.ama eminim masum kadınlar çok daha güzel olucak.mum kokulu kadınlardan sonra irfan tözüm ün daha iyisini yapacağına eminim.yine hande ile çalışması harika olmuş zaten.
resimleri beğendiğin için teşekkürler evet hepsi çok süper hastasıyım handenin hastası çok seviyoruz handeyi inşallah handenin başlıkları 100 e kadar uzanır zaten başlık 120 yi geçti ....
sürmelerin yel götürür
gözlerine güneş çek
yağmur yanak rengin yağsın
bulutlara kına ek
SENİN GÖZLERİNİN SAVAŞI BİTMEYECEK...
KARA DUVAK...
ay evet süperdi ya müziği hala daha müzik aklımda süper ya süper kimde var mu müzik süper ya lütfen bana bunu yollayın arkadaşlar....
yönetmen: ömer kavur
senaryo: mer kavur , feride çiçekoğlu , erol hızarcı
tür: gerilim
yapım yılı: 2000
yapımcı: ömer kavur , sadık deveci
müzik: cahit berkay
oyuncular: Hande Ataizi
Talat Bulut
Aytaç Arman
Metin Belgin
Erkan Sever
ay evet süper bir katroydu ki zaten hande ataizi aytaç armanla 3 dizifilmde oynadı
1. yüzleşe
2. melekler evi
3. sahte dünyalar
hepsi süper ya süper....
hande süper bir oyuncu hastayım ona hasta inşallah ilerde bir güm melekelr adası gibi bir entrikada oynar bence oynayacak çünkü hepimiz handeyi destekliyoruz vede onu çok seviyoruz...
Hande Ataizi başrolünü oynadığı ’Kara Duvak’ dizisinin yeni bölümleri için kendisine sunulan teklifi kabul etmedi. Bölüm başına 40 bin YTL alan ünlü oyuncu, 50 bin YTL’ye çıkan firmaya “Hayır” dedi. Çekimlerin yapıldığı Mardin’e gidip gelmekten bıktığı için teklifi geri çevirdiğini söyledi.
evet ah o günler nerde o anlar çok özledik valla eskiden süper bir performansdı yine öyle ama kader zaten hande kesin eylülde bir dizi gevirecek inşallah entrikada oynar süper oyuncu hastayım ona hasta....
On dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar’ın, hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor hikayemiz. Gülizar’ı ceza evi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur.
İşte Masum Kadınlar, böyle bir yaranın kanamaya başladığı trajik olayla başlıyor ve yıllar geçtikçe Gülizar’ın ruhunda açılan yaranın, üzerini kaplayan kalın kabuğun altında, nasıl da içten içe kanamaya devam ettiğini anlatıyor...
Gülizar ve O’nun gibi hikayenin aslında birer baş kahramanı olan diğer kadınlar da, öykümüz boyunca, bir zamanlar evcilik oyunlarında inanarak yaşadıkları masumiyetlerini arıyor...
Kadınla erkek arasındaki gizli savaşın, aşkla temize çekildiği ilişkilerde bile, çoğu zaman kadın, kendini bir yerlerinden yaralanmış hissediyor.
evet bu film bir süper olacak ve kesinlikle hande ödül bile alacak handeye laik bir dizi yani onu çok seviyorum çok heyecanlı bir film olacak entrikalı olacak süper süper....
resimmler çok güzel görünce aklıma yine hande geldi yani melekler adası geldi bölümlerini bile hatırlıyorum şerbetle olan resim 13. bölüm zinnurun kendizini öldürmesi son bölüm 76. bölüm süper ya süper keske yine olsada görsek....
öztürk sen gercekten bu forumdaki en büyük hande ataizi hayranisin umarim bir gün onunla tanisma sansin olur bende cok severim handeyi ama süphesiz senin sevdigin kadar degil :)
merhaba evet hande çok başarılı çok süper bir oyuncu onu çok sevdiğimiz için onun yanındayız çok seviyorum handeyi çok masum kadınları çok merak ediyorum ve de hastası oldum bende tdevlet tiyatrosuna yazıldım...
senin adına çok sevindim öztürk.harikasın.handenin yolunda olucaksın tabiikuşkum yok.entrikalı dizileri seviyosun bildiğim kadarıyla.melekler adası,kara melek,kara duvak,melekler evi...
öztürk sen gercekten bu forumdaki en büyük hande ataizi hayranisin umarim bir gün onunla tanisma sansin olur bende cok severim handeyi ama süphesiz senin sevdigin kadar degil :)
bence de bu forumdakien büyük hande ataizi hayranı öztürk.benim nikim handeci ama o benden daha handeci :) hande gerçekten süper ama.hatta süperden daha fazla.
melekler adası döneminde hande nurgül röportajından fotoğraflar
HANDE ÇOK GÜZEEEEL....
Melekler Adasi Tanitimindan Resimler Ve Ilk Bölümler
melekler adası tanıtımındanve ilk sezondan fotoğraflar...
Melekler Adasi Ilk Sezon Bölümleri
ilk bölüm son sahne...
zinnur şerbet'i denize atar...
adada birinci sezon finali son sahne
hasan elinde silahla zinnur'u esir alır...
zinnur'un korkudan kanaması başlar ve zinnur bebeğini düşürür...
hasan ve zinnur'un bebeği düşer ve zinnur bir daha hamile kalamaz...
işte melekler adası'nda 1.sezon finali son sahne
melekler adası 2.sezon ilk bölümler...
zinnur ve hasan ayrılmıştır...
zinnur ve alp evliliğe doğru giderler...
melekler adası
zinnur evleniyor
ancak düğün gecesi kaçırılıyor...
melekler adası
zinnur: hande ataizi
çok teşşürler gülcüğüm beni çok duygulandırdınız hepimiz birer hande hayarnıyız tüm sevgilerle inşallah handeyi görürüz....
Rumuz Goncagül", "Cazibe Hanım`ın Gündüz Düşleri" ve "Mum Kokulu Kadınlar" gibi unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra "Masum Kadınlar" filmiyle sinemaya dönüyor.
Cem Davran, Hande Ataizi ve Pelin Batu`nun başrollerini paylaşacağı filmin çekimlerine Ekim ayının son haftasında başlanacak.
Çekimlerinin İstanbul ve Assos`ta yapılması planlanan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nden bir gün önce, 7 Mart 2008`de vizyona girecek.
Filmin konusu özetle şöyle:"Hikaye, 14 dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar`ın hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor. Gülizar`ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Nerede olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan`ı bulmak ve onunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, hayat kadınlığına kadar sürüklenir.
Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur.O,Gülizar`a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaat etmektedir.Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez."
"Masum Kadınlar" projesi, bir taraftan erkek egemen toplumda kadınların masum olduğunu vurgularken, diğer yandan kadınların, erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını ortaya koymayı hedefliyor.
Hangi Aşıklar Yeniden Birleşsin?
1.5 Yıllık Ayrılığın Ardından Aşklarına Kaldıkları Yerden Devam Etme Kararı Alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın Çifti, Akıllara Eski Aşıkları Düşürdü.. Peki Sizin Keşke Yeniden Birleşse Dediğiniz ve Yeniden El Ele Görmek İstediğiniz Ünlü Çift Aşağıdakilerden Hangisi Olabilir?
1.5 YILLIK AYRILIĞIN ARDINDAN AŞKLARINA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETME KARARI ALAN KIVANÇ TATLITUĞ VE AZRA AKIN ÇİFTİ, AKILLARA ESKİ AŞIKLARI DÜŞÜRDÜ.. PEKİ SİZİN KEŞKE YENİDEN BİRLEŞSE DEDİĞİNİZ VE YENİDEN EL ELE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNLÜ ÇİFT AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ OLABİLİR?
1.5 YILLIK AYRILIĞIN ARDINDAN AŞKLARINA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETME KARARI ALAN KIVANÇ TATLITUĞ VE AZRA AKIN ÇİFTİ, AKILLARA ESKİ AŞIKLARI DÜŞÜRDÜ.. PEKİ SİZİN KEŞKE YENİDEN BİRLEŞSE DEDİĞİNİZ VE YENİDEN EL ELE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNLÜ ÇİFT AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ OLABİLİR?TAMER KARADAĞLI - ARZU BALKAN
ALİŞAN - SEZİN ERBİL
AYSUN KAYACI - EMRE AŞIK
Seda Sayan - NİHAT DOĞAN
TUBA BÜYÜKÜSTÜN - Bülent İnal
CEYDA DÜVENCİ - İSMAİL HACIOĞLU
ÖZCAN DENİZ - Ebru Destan
Tuba Ünsal - YALIN
FAZIL SAY - HANDE ATAİZİ
NİLÜFER - Reha Muhtar
TUĞBA ALTINTOP - Rafet El Roman
Türkan Şoray - CİHAN ÜNAL
İpek Tuzcuoğlu -NURİ ÖZTAŞKIN
PINAR AYLİN - MERT TOKATLIOĞLU
NECO - OYA GERMEN
GÜZİDE DURAN - İlker İnanoğlu
BURAK KUT - Meltem Cumbul
LEVENT KIRCA - OYA BAŞAR
EMRAH - Asuman Krause
DAVUT GÜLOĞLU - YELİZ ŞER
Anket Sonuçları (Gecce.com) 07.01.2008 22:10 [1166372]
Rumuz Goncagül", "Cazibe Hanım`ın Gündüz Düşleri" ve "Mum Kokulu Kadınlar" gibi unutulmaz kadın filmlerinin yönetmeni İrfan Tözüm, 11 yıl aradan sonra "Masum Kadınlar" filmiyle sinemaya dönüyor.
Cem Davran, Hande Ataizi ve Pelin Batu`nun başrollerini paylaşacağı filmin çekimlerine Ekim ayının son haftasında başlanacak.
Çekimlerinin İstanbul ve Assos`ta yapılması planlanan film, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nden bir gün önce, 7 Mart 2008`de vizyona girecek.
Filmin konusu özetle şöyle:"Hikaye, 14 dört yaşında dayısının oğlunun tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcüsünü öldürmek isterken, yanlışlıkla dayısını öldüren Gülizar`ın hapiste geçirdiği on yılın ardından başlıyor. Gülizar`ı cezaevi çıkışında bekleyen hayat, masumiyetini koruyamayacağı kadar tehlikelerle doludur. Nerede olduğunu bilmediği kız kardeşi Gülistan`ı bulmak ve onunla birlikte temiz bir hayat yaşamak isteyen Gülizar, hayat kadınlığına kadar sürüklenir.
Tam her şeyin tükendiğine inandığı bir anda, Yiğit isminde bir delikanlıya aşık olur.O,Gülizar`a gerçek bir aşkla yaşayacağı, tertemiz bir yaşam vaat etmektedir.Ne var ki, hayatın gerçekliği genç bir kızın masum düşlerinin kolayca gerçekleşmesine izin vermez."
"Masum Kadınlar" projesi, bir taraftan erkek egemen toplumda kadınların masum olduğunu vurgularken, diğer yandan kadınların, erkeklerle birlikte kirli yanlarının peşinden sürüklenen duygu dünyalarını ortaya koymayı hedefliyor.
ay evet handeci bende çok seviyorum vede çok merak ediyorum bu filmi çok süper olacağı belli harika ve olağanüztü bir film hande süper oynacak gelsin artık bu 2 ay da bitsin hasretimiz özlemimiz...
handeci eklediğin tüm hande ataizi melekler adası resimleri içn çok teşekkür ederiz hepsi süperya mükemmel hastayım melekler adasına hasta inşallah baştan koyarlar süper bir diziydi ya bol entrikalı handenin mum kokulu kadınladan sonraki ikinci unutulmaz eseri ve daha neler neler...
Mum Kokulu Kadınlar Filminden Alınan Ödüller...
10. Adana Altın Koza Film Şenliği
En İyi Erkek Oyuncu Halil Ergün Mum Kokulu Kadınlar
En İyi Görüntü Yönetmeni Aytekin Çakmakçı Mum Kokulu Kadınlar
En İyi Müzik Can Hakgüder Mum Kokulu Kadınlar
En İyi Kadın Oyuncu Yasemin Alkaya Mum Kokulu Kadınlar
En İyi 2. Film İrfan Tözüm Mum Kokulu Kadınlar
33. Antalya Film Şenliği
Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü İrfan Tözüm Mum Kokulu Kadınlar
En İyi Kadın Oyuncu Hande Ataizi Mum Kokulu Kadınlar
4. ÇASOD "En İyi Oyuncu" Ödülleri
En İyi Kadın Oyuncu Selma Güneri Mum Kokulu Kadınlar
. Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri
8. Orhan Arıburnu Ödülleri
En İyi 3. Film İrfan Tözüm Mum Kokulu Kadınlar
Mum Kokulu Kadınların O Olağanüsütü Konusu:
1940'lı yılların ikinci yarısı Beşiktaş'ta bir konak'ta Firuzan Hanım İhsan adını koyacağı bir erkek çocuk dünyaya getirmek üzeredir. 1950'li yıllar.. Firuzan Hanım, Fatma adında 5-6 yaşlarında bir kız çocuğunu evlat edinir. İhsan ve Fatma iki kardeş gibi büyürler. 1960'lı yıllar... Robert Kolej'de okumakta olan İhsan, Natalie ile büyük bir aşk yaşamaktadır. Natalie'nin konsolos olan babasının ülkesine dönmesi Natalie'nin intiharına, İhsan'ın da odasına kapanmasına sebep olacaktır. 1970'lerin İhsan'ın annesinin ölümü üzerine aile tamamen çökmüş bir durumdadır. Fatma evlenmiş ve Belkıs adında bir kızı vardır. İhsan ise kapanmış olduğu odada yaşamını sürdürmekte ve Fatma'nın yardımlarıyla ayakta durabilmektedir.Aynı mahallede yaşayan birbirlerinden tamamıyla habersiz farklı yaşamları ve sorunları olan, erkek dünyasında yaşamanın çeşitli acıları ile yoğrulmuş 4 kadın, kendi yalnızlıklarında çözüm yolları aramaktadırlar. Yıllardır konaktan dışarı adımını amamış olan İhsan, tavsiyelerde bulunmak üzere onlara koruda randevu verir. Olayların akışı beklenmedik bir şekilde ve hızla gelişecektir.
Melekler Evi Filminin Ödülleri
37. Antalya Film Şenliği
En İyi Müzik Cahit Berkay Melekler Evi
En İyi Erkek Oyuncu Talat Bulut Melekler Evi
En İyi Görüntü Yönetmeni Ali Utku Melekler Evi
En İyi 2. Film Melekler Evi
Kekse hande de alsaydı süper oynadı....
http://www.netbul.com/images/CONTENT/sinema/melekler/r-melekler.jpg
Melekler Evi
Yönetmen: Ömer Kavur
Oyuncular: Aytaç Arman
Hande Ataizi
Talat Bulut
Tür: Dram Gerilim Kara Film
Senaryo: Ömer Kavur, Feride Çiçekoğlu, Erol Hızarcı
Müzik: Cahit Berkay
Görüntü Yön.: Ali Utku
Kurgu:
Prodüksiyon
Tasarimi:
Sanat Yön.: Selçuk Gürışık
Kostüm:
Süre: 96 dk.
Yapim Yili: 2000
Ülke: Türkiye, Macaristan, Romanya
Web Sitesi: -
Gösterim Tarihi: 17.11.2000
Kara Duvak
Konu:
Mardin'de, yörenin en güçlü ve saygın adamlarından Haşim Mevlütoğlu�nun aşiretlerin arasını bulma, düşmanlıkları ortadan kaldırma gibi bir misyonu vardır. Mevlütoğlu çiftliğinin kahyasının kızı olan Süreyya, annesiz büyümüş ama hiç boynu eğik olmayan akıllı, güçlü, kişilikli bir kızdır.. Haşim ağanın oğlu Kenan, bu kıza deli gibi tutkundur.. Ancak aradaki sınıf farkı hiçbir zaman evlenmelerine izin vermeyeceği için bunu gizlemeye çalışır.. Süreyya ise, çiftliğin seyisi Merdan ile bir aşk ilişkisi yaşamaktadır.. Bu ilişkinin farkında olan Kenan, içten içe Merdan'a kin besler. Öte yandan Kenan'ın kızkardeşi Gülbiye de Merdan'a aşıktır.. Ancak O da ağabeyi Kenan gibi Süreyya ve Merdan'ın ilişkisinin farkındadır.. Süreyya ise hem Kenan'ın hem de Gülbiye'nin duygularını sezinler. O yüzden Merdan'a birlikte kaçmak için baskı yapar.. Sözüm ona onlara yardım eder gibi görünen Kenan bu kaçışı sağlayacaktır. Aslında sınır boyundaki kaçakçılarla görüşerek Süreyya ve Merdan'a pusu kurdurur. Sınır boyunda kaçakçılar ateş açar. Merdan ağır yaralanır. Süreyya karşı tarafa Suriye'ye geçer.. Süreyya Merdan'ın öldüğünü sanır...
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CGüzelim%5CHandeAtaizi%5Ch4.jpg
Kahbe Bizans
http://img339.imageshack.us/img339/5602/kahpebizans018ru.jpg
http://www.sabah.com.tr/2006/10/11/gny/im/102F94A98DC0584698537351b.jpg
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/simages/kelebek/turk/98/12/03/kelhab/04kel.jpg
http://www.zemu.net/sinema-filmleri/mum-kokulu-kadinlar-1996.jpg
http://www.aksam.com.tr/foto/2006/10/08/m1.jpg
merhaba arkadaslar handeyi cok seviyorum o cok super bir oyuncu cok basarili bir oyuncu olanganustu bir karaktere sahip insallah hande ile karsilasiriz....
merhabalar hande ataizi sitesine geri gelebildim arkadaslar.Ben yokken yani bannedliyken burada bir cok sey odu cok guzel bir sey buda.
hande ataizi cok mukemmel bir oyuncu bu sitedeki nherkes hande ataizi icin ugrasiyo bu cok guzel bir sey kesinlikle mukemmel oldugunu ve hande ataizine yeni filmi melekler evinde basarilar diliyorum.
merhabalar hande ataizi sitesine geri gelebildim arkadaslar.Ben yokken yani bannedliyken burada bir cok sey odu cok guzel bir sey buda.
merhaba lorenh aramıza hoşgeldin bizde seni çok özledik çok sevindik inşllah kaldığın nerderden devam edersin...
hande ataizi cok mukemmel bir oyuncu bu sitedeki nherkes hande ataizi icin ugrasiyo bu cok guzel bir sey kesinlikle mukemmel oldugunu ve hande ataizine yeni filmi melekler evinde basarilar diliyorum.
evet sana katılıyorum gerçekten öyle mükemmel bir kadın o süper harika olağanüstü bir güzelliği var harika kladın süper bir bayan...
Televizyonda bir ilk
TÜRKİYE'de ilk kez bir dizi tanıtımıyla ilgili basın toplantısı televizyondan canlı olarak yayınlandı.Atv için çekilen "Melekler Adası" dizisinin önceki gün İstanbul Conrad Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısı atv'deki "Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye" programında canlı yayınla ekrana geldi.
hande nurgül şerbet zinnur
kara duvak
SENİN GÖZLERİNİN SAVAŞI BİTMEYECEK
Hande Hanım işini çok önemseyen biri. Herkes onu yurtdışında geziyor sanıyor ama o 'Tutsak' dizisi için her gün Atlı Spor Kulübü'nde eğitim görüyor; Arapça dersleri alıyor. Onu heyecanladıran bir iş ve bu yüzden çok emek veriyor. Bu proje üzerinde tam 7 ay çalıştık...
BUNU KİM SÖYLEMİŞ BULAMADIM SABAHTA ARŞİVDE ESKİ BİR RÖPORTAJ GEÇEN SENEYE AİT.AMA TAMAMI YOKTU RÖPORTAJIN.
buldum buldum...kara duvak'ın yapımcısı yaşar irvül'e aitmiş o sözler...* En
star oyuncuya bile 25 bin YTL'den fazla vermem. Bütçenin önemli bir bölümünü stara vererek, işin kalitesini riske atamam. Ben dizimde Hande Ataizi var diye arkasına orta halli oyuncu doldurmuyorum ki! Arkasında vagon olmayan lokomotif ne işe yarar?
Hande Ataizi ile çalışmak hiçbir zaman risk değil. Yeter ki, onu doğru projelerin içine koyun. Ben onun yerinde olsam; bundan önce oynadığı dizide (Sev Kardeşim) yer almazdım.
demiş yaşar irvül.
bence sev kardeşim'de hande gayet iyiydi.yaşar bey hande'nin iyi oyuncu olduğu konusunda tabiki haklı :) ona bu konuda bizim forumda hak vermeyecek yok.
|
|