PDA

Tüm Versiyonu Göster : Proje Moda (Star TV)

ECE...:)
10-07-07, 15:18
"Star Televizyonu Moda Tasarımcıları İçin Büyük Bir Fırsat Sunuyor"

http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/02072007032154.jpg

Süper Model Güzide Duran’ın sunduğu Proje Moda ilk bölümü ile bu akşam Star’da başlıyor.

Moda Direktörlüğünü, sektörün önemli ismi olan Murat Süter’in yapacağı yarışmada finalistler her hafta kendilerine verilen birbirinden ilginç görevlerde hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışacaklar. Türkiye’nin farklı noktalarından gelen ve farklı eğitim almış olan 10 yarışmacı, kimi zaman marketten alınan alışılmadık malzemelerle, kimi zaman da şov dünyasının önemli isimlerine tasarlayıp dikecekleri kıyafetleri, podyumda her hafta büyük bir defile ile sergileyecekler.

Defilelerde Güzide Duran ile birlikte ünlü modacı Cemil İpekçi, Elle dergisi Genel Yayın Direktörü Işın Görmüş ve Trendsetter (Fashion TV Uluslararası Tasarımcısı) Barbarossa jüriliğinde değerlendirilecek . Ve yarışmaya her hafta bir finalist veda edecek.

9 Temmuz Pazartesi 22:10 / YENİ YARIŞMA

İletişim
Telefon: (0212)328 18 63
PK 117 Bebek, İstanbul
e-mail: projemoda@play.com.tr

hildaxx
10-07-07, 20:12
http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_06072007102004.jpg

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_gal1.jpg

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_gal-2.jpg

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_gal-3.jpg

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_gal-4.jpg

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_gal-5.jpg

hildaxx
10-07-07, 20:15
http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007103651.jpg

BEYZA ABACI 23 yaşında İstanbul doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde öğrenci. Giysileri kendi tasarımı. Y.Yamamoto ve V.Westwood gibi cesur ve iddialı tasarımcıları beğeniyor.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007103945.jpg

BURHAN KARAKOCA 28 yaşında Elbistan doğumlu. Deri sektöründe kalıp, kesim dikimde çalışıyor. Kendi deyimiyle 10 numara dikiş biliyor ve yaratıcılığına çok güveniyor

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007105107.jpg

CİHAN NACAR 23 yaşında Adana doğumlu. 9 aydır İstanbul'da ailesinden ayrı yaşıyor. Çukurova Üniversitesi Tekstil Tasarımı okumuş. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Tekstil Tasarım Yüksek Lisans öğrencisi. Bursla gittiği İspanya'da ve gittiği tüm okulları birincilikle bitirdi.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007103347.jpg

CÜNEYT GÜRTUNCA 23 yaşında Almanya doğumlu. Beykent Üniversitesi Tekstil Bölümü öğrencisi. Moda sektöründe kalıcı bir isim olmayı hedefliyor.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007104511.jpg

ESRA ALAŞAHİN 23 yaşında İstanbul doğumlu. Annesinin terzi dükkânında çalışarak mesleği öğrenmiş, kendi gelinliğini tasarlayıp kendi dikmiş. 8 aylık evli.

hildaxx
10-07-07, 20:17
http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007103208.jpg

HİLAL ŞENİL 27 yaşında İsviçre doğumlu İsviçre ve İstanbul?da Lasalle Akademi'de eğitim görmüş. Bir buçuk yıldır İstanbul?da babaannesi ile yaşıyor. Tasarımcının ekonomi bilgisi de olması gerektiğine inanıyor

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007110136.jpg

MERVE ASLAN 20 yaşında İstanbul doğumlu. Lisede Moda Tasarımı okumuş. Şu anda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil Bölümü öğrencisi. 10 yıl lisanslı voleybol oynamış. Dilek Hanif ile çalışmış.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007110328.jpg

SELİM BAKLACI 21 yaşında İsviçre doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Meslek Yüksek Okulu Tekstil Programı mezunu. Kişiye özel dikim yapıyor. Ürünleri Ece Sükan Vintage'de satılıyor.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007110023.jpg

SİNEM AZMAN 24 yaşında İstanbul doğumlu. Anadolu Meslek Lisesi Stilistlik Kursu mezunu. İstanbul'da ailesi ile yaşıyor.

http://img.blogcu.com/uploads/projemoda_09072007110451.jpg

YÜŞRA KAMİL 35 yaşında Halep doğumlu. Yıldırım Mayruk?un yanında staj yapmış. Geçimini İstanbul?da Image Maker?lik yaparak sağlıyor.

yabancıdamat
10-07-07, 21:17
kımın kıyafetı sonuncu oldu kımınkı bırıncı oldu ?
sonunu ızleyemedım de

evet ya sonunu bende izleyemedim son 5 i seçtiler yorum felan yaptılar en son orayı gördüm bilen biri söyleyebilr mi

11-07-07, 01:41
Burhan 1.oldu
Son 2ye bir kız ve bir oğlan kaldılar, kız olan elendi, adını hatırlamıyorum, resimler de çıkmamış, yazamadım o yüzden..

_tu_na_
11-07-07, 11:54
güzel ya beğendim programı.
burhan bence hakederek aldı birinciliği.ordaki yarışmacılar tabaktan elbise yapmasını baya garipsediler,hatta dalga geçtiler ama asıl bunun yaratıcılık olduğunu farkedemediler herhalde...

SETURK
11-07-07, 17:16
Bence güzel bir progrram.Bu tasarımcılık da gerçekten zormuş.Ben hayatta çöp poşetinden falan elbise yapamam:img-icecr Ama onlara istediklerini alabilmeleri şansı verilmiş markette o da ayrı tabi.
Burhan ın kıyafetini gördüğümde hmmm farklı bişeymiş dedim.Ona bulaştıklarını görünce de kesin birinci olur dedim.:img-yes: Nitekim öyle oldu.
Bence Beyza elenmemeliydi.Öbür kıyafet neydi öyle yahu.Tabi zevk meselesi.Ben en ok Beyzanın elbisesini beğenmiştim ama malesef o gitti.bye
Güzel bir program en azından saçma sapan değil.:good:

11-07-07, 23:56
Bence güzel bir progrram.Bu tasarımcılık da gerçekten zormuş.Ben hayatta çöp poşetinden falan elbise yapamam:img-icecr Ama onlara istediklerini alabilmeleri şansı verilmiş markette o da ayrı tabi.
Burhan ın kıyafetini gördüğümde hmmm farklı bişeymiş dedim.Ona bulaştıklarını görünce de kesin birinci olur dedim.:img-yes: Nitekim öyle oldu.
Bence Beyza elenmemeliydi.Öbür kıyafet neydi öyle yahu.Tabi zevk meselesi.Ben en ok Beyzanın elbisesini beğenmiştim ama malesef o gitti.bye
Güzel bir program en azından saçma sapan değil.:good:

Ya evet aslında Beyza'nınki kötü değildi, son 2ye birlikte kaldıkları diğer çocugun elbisesi daha kötüydü kesinlikle ama o daha yaratıcıymış, Beyza işin kolayına kaçmış dediler,, aslında doğruydu, Beyzanın yaptıgı elbiseyi her yerde görebiliriz, benzerlerini falan.. en azından diğer çocugun yaptıgının eşi benzeri yoktu :):):)

Kesinlikle ben de yapamam tabaktan çanaktan :img-hyste:img-hyste:img-hyste

keremcem&ekin
12-07-07, 03:02
Ben şu anda gece izliyorum ve kimseyi sevmedim ama tek diyeceğim şey .O kişilerin Burhan a tavırları hepsi çıtkırıldım havadalar.Ve kendilerini çok birşey sanıyorlar ama kendilerini öle sanmaları o adama ölem demeleri gerekmez.

!karbeyaZ!
12-07-07, 15:27
dün gece rasgele izledim ve çok beğendim.. bence çok kaliteli bir program..
favorim selim, cihan, burhan ve hilal.. bence hepsi çok yaratıcıydı.. burhan birinciği haketti çünkü tabakları üşenmeden dikti yani.. biraz emek lazım, beyza gibi baştan savma bir iş yapmadı..
selim zaten artık kendini aşmış, çok yetenekli.. cihanın da kıyafeti güzeldi ama (ç)alıntı olduğu için bence puanını kırdılar.. kendisini birinci sanıyordu ama cevabını çok güzel aldı.. hilalse gerçekten çok yetenekli, kıyafeti sanki kumaştan yapılmış gibiydi..
burhan çok akıllı, hiç eğitim almamasına rağmen bu kadar başarılı her konuda.. bide ukala tavırları ona artı puan kazandırıyor.. birinci olduğunu da hemen bilerek söylemedi..bu haftaki eleme çok adildi..

programı çok beğendim, bi yığın BOŞ ve GEREKSİZ program varken, ilginin bu tür programlara çekilmesi lazım..

lindsay
12-07-07, 17:59
dün gece tesadüfen gördüm ve çok beğendim ya o nasıl bi yaratıcılıktır çöp poşetlerinden süzgeçlerden neler neler yaptılar bayıldım ya kitlendim programa resmen ve en doğru ismi gönderdiler yarışmadan beyza gitmeyi hak ediyodu ama jürinin yorumlarını çok sert ve saldırgan buldum biraz daha yapıcı eleştriler olsa daha iyi olur

bide haftaya diye tanıtım yapıyolar ya bikini mayo yapcaklarmış bütün hepsini gösterdiler maşallah biraz daha kısa bi tanıtım olsaymışta ortaya çıkan şeyler tam süpriz olurdu:)gerçekten çok beğendim umarım bi reyting kaygısı yaşamaz izlerken hem özendim hem kıskandım ya bende böyle yaratıcı olmak istiyorum:)

caramella
12-07-07, 18:17
böyle yetenekle ilgili bir program olması çok güzel. çok kaliteli olmuş reytingleri de iyi... inşallh uzun vadeli olur.

FBuse
12-07-07, 19:02
ya inanamiyorum yine kacirdimm buarada tüm yeni programmlari kaciriyom
güzide duran vardi dimi burda? eminim cok gzldi =(((

!karbeyaZ!
12-07-07, 19:19
bide haftaya diye tanıtım yapıyolar ya bikini mayo yapcaklarmış bütün hepsini gösterdiler maşallah biraz daha kısa bi tanıtım olsaymışta ortaya çıkan şeyler tam süpriz olurdu:)gerçekten çok beğendim umarım bi reyting kaygısı yaşamaz izlerken hem özendim hem kıskandım ya bende böyle yaratıcı olmak istiyorum:)
cnm bu konuda çok katılıyorum sanki haftayaki bölümü gösterdiler :D hatta ben kimin hangi mayo-bikiniyi tasarladığını artık tahmin bile edebiliyorum :D

ya inanamiyorum yine kacirdimm buarada tüm yeni programmlari kaciriyom
güzide duran vardi dimi burda? eminim cok gzldi =(((
çok bişey kaçırmış değilsin aslında..daha ilk bölüm yayınladı.. pazartesi günü mutlaka izle.. güzidenin parti sırasında bir yürüşü vardıı oofff :D:D

bolbaloncuk
13-07-07, 14:25
Güzide Duran çok magazinden uzak biri bence.Ben onun duruşunu ayrıca çok da beğeniyorum.Tr'de belki şuan en iyi model o.Polemiklerden uzak kalıp,yurtdışında da adından aynı zamanda söz ettiren.(Her ne kadar şu aralar başkaları devamlı adını kullansa da devamlı)

Programdaki yürüyüş çok dile gelmiş.Aynı şekilde bende o yürüyüşte işteee dedim.Süper bir model.Ve yarışmayı da çok beğendim.İlgi çekmek amacıyla bence gelecek haftanın özeti bu kadar uzun verildi.:img-yes:

PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ZORAKI KOCA [NET] KAND 6,00 28,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 22,70
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,60 22,70
4 GUZEL VE DAHI (OZET) [NET] SHOW 2,50 11,30
5 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,30 19,30
6 KORKUSUZLAR [NET] ATV 2,30 11,00
7 PROJE MODA [NET] STAR 2,30 10,60
8 SANA MECBURUM (TKR) [NET] KAND 2,20 11,50
9 SPOR GUNDEMI KAND 2,00 11,40

Reytintgleri de çok düşük gelmemiş.Umarım ilerleyen bölümlerde şaşaırtıcı şeyler izleriz yine.

high_school_m
17-07-07, 11:21
arkadaşlar bende bir moda tasarım öğrencisi olarak tabiiki bu programı kaçırmadan izliyorum:) çok güzel her hafta sonunda podyumda çıkan giysi ler çok hoşuma gidiyor.bu yarışmayla birlikte yaptığım işin ne kadar teferruatlı olduğunuda anladım artık daha düzenli çalışıyorum:)

lindsay
17-07-07, 15:43
dün izledim gerçekten çok eğlenceliydi ama ben yanlış kişilerin gittiğini düşünüyorum amaç yaratıcılıksaburhan gitmeliydi şahsen ben onun bikinisinde pek özel bişey göremedim cihan ve selim in tasarımları gerçekten muhteşemdi bayıldımm özellikle selim in ki ne
merve bence gitmemeliydi yaptığı bikiniyi çok beğenmiştim ben renkleri özellikle çok güzeldi bi tek parayo şal gibi şey güzel değildi ama olsun bikinisi gerçekten iyiydi gitmeyi hak etmiyodu bence
burhan geçen hafta çok güzel bişey yapmıştı ama bu hafta ben bikinisinde pek bi yaratıcılık göremedim gidenlerden biri o olmalıydı bence

high_school_m
17-07-07, 16:18
dün izledim gerçekten çok eğlenceliydi ama ben yanlış kişilerin gittiğini düşünüyorum amaç yaratıcılıksaburhan gitmeliydi şahsen ben onun bikinisinde pek özel bişey göremedim cihan ve selim in tasarımları gerçekten muhteşemdi bayıldımm özellikle selim in ki ne
merve bence gitmemeliydi yaptığı bikiniyi çok beğenmiştim ben renkleri özellikle çok güzeldi bi tek parayo şal gibi şey güzel değildi ama olsun bikinisi gerçekten iyiydi gitmeyi hak etmiyodu bence
burhan geçen hafta çok güzel bişey yapmıştı ama bu hafta ben bikinisinde pek bi yaratıcılık göremedim gidenlerden biri o olmalıydı bence

sana katılıyorum bu hafta burhan gitmeliydi.ben selim ve cihanın çalışmalarına hayran kaldım ztn selim galiba hande yener ve göksele bir kaç elbise dikmiş tecrübeli biri:img-yes: yarışmayı sonuna kadar götürebilceklerin arasında bence:img-wink:

!karbeyaZ!
17-07-07, 16:37
Dün akşam izleyememiştim demek Merve gitmiş.. Tasarımları görmediğim için bişey diyemeyecem inşallah tekrarı vardır.. Ama Merveden önce gidecek isimler var..:img-pilot

CaNaN^_^
17-07-07, 18:28
Dün akşamki bölüm harikaydı.Cihan'ın tasarımına bayıldım.Geçen haftada Burhan'ın 1. olmasına sinir oldum aslında gene Cihan hakediyordu.Çok şık bir gece kıyafeti yapmıştı.En azından saçma bir tabakhane eteği yoktu :)

kissorkill
17-07-07, 18:56
bu hafta ilk defa izledim .bence sinem elenmemeliydi galiba sinemdi şapkalı olan.öbür çocuk cüneytmi ne o elenmeliydi.yarışmada da yüsra favoriömm

Fesleğen
17-07-07, 19:37
Çok güzel ve yararlı bir program bir modelist olarak çok dikkatimi çekiyor ve izliyorum.
Burhan çok başarılı şivesi yüzünden ve işin mutfağından gelidiğinden onu çok hor görüyorlar.
Bu davranışlarıyla onu hor görenlerin kompleksleri ortaya çok çıkıyor ve rezil oluyorlar.
Dikiş konusunda hem ondan sürekli yardım istiyorlar hemde onu ciddiye almıyorlar.Buda çok komik oluyor mecburlar ona aslında.
Yaratıclık yeteneği ve pratikliği çok iyi inşallah o kazanır yarışmayı.
Hak eden en çok emek veren kazansın diyorum.

hepsi_93
17-07-07, 20:06
tam bana göre bi program bende ilerde moda tasarımcısı olmak istiyorum çok zevkli bişey bence böyle güzel programların yapılması hoş hem gençlere iş de sağlanıyo bu yarışmayı kazanan çok şanslı birisi olucak ünlü bir modacı olucak ve buda kariyeri için çok büyük bişey olur ne güzel:img-wink:

high_school_m
22-07-07, 21:28
ewt canım haklısın selım yarısmayı sonuna kadar goturuyo veeee...... (bu kadar emın konusuyorum çünkü selimi çok çok yakından tanıyorum)

hmm.. dikimlerinden ve yaptığı çalışmalardan çok rahat götürebilir die düşünüyorum ztn belli ne kadar ii olduğu cihanın tasarımlarını biraz şey buluyorum KOPYA:icon_whis izlediğim bir çok defilelerde yabancı ünlü modacıların tasarımlarına acaip benzetiyorum ve biliyorum ki bu sektörde kopya ile bir yere gelinmez

o yüzden selim daha istikrarlı geliyo bana:good: seninde yakından tanıyıp bu teşhisi koymanda cabası tabi:img-wink:

taner2786
24-07-07, 00:07
başını kaçırdım ya bu hafta ne yapıyorlar

Bu hafta bir marka için, kokteyl kıyafeti düzenliyorlar.

Hem işe gidebilecek hem de aynı akşam kokteyle katılabilecek bir tasarım için çalışmalar yapıyorlar :)

taner2786
24-07-07, 01:12
Haftanın birincisi; SELİM

Elenenler; Yüsra ve Cüneyt oldu...

lindsay
24-07-07, 01:21
cüneyt gitti sonunda artık gitmeliydi bence gerçi bu hafta o kadar kötü bulmadım elbisesini ama genel olarak bakarsak gitmesi gerekiyodu
selim in yaptığı elbise cidden çok güzeldi 1.olmayı hak ediyodu cihan ın yaptığı elbiseyide beğendim

taner resimler çok güzel eklediğin için sağol:img-wink:

ebru_dilek_ebru
24-07-07, 11:22
ay normalde izlemem dünde izlemedim öyle basarken görmüşdüm haftaya ebrummm var bakalım nasıl kıyafetler tasarlıycaklar bol bol ebrum var yaşasın ya :happy0064 :happy0064 :happy0064

kissorkill
24-07-07, 12:35
bu hafta cüneyt in gitmesine çok sevindim ama yüsranın gitmesinede çok üzüldüm .bu hafta burhanın gitmesi gerekiyodu çünü konuya deyinmemiş kokteyl kıyaqfetiöle olur muuu ??
selim in kıyafetide çok güzel diii

!karbeyaZ!
24-07-07, 13:29
dün akşam selim birinciliği haketti.. burhan yine ustalığını konuşturdu.. cihan son anda yırttı diyebilirim.. ama cüneyt erken gitti.. hilal, esra ve yüsranın kıyafetleri felaketti.. bide dikişleri hepsinin çok kötü.. burhanın sanki hazır dikim gibi oluyor kıyafetleri.. yaka falan yaptı bu sefer.. baya ustalık isteyen şeyler.. burhanın hakkını yemeyin..

lindsay
24-07-07, 14:12
burhan ın yaptığı kıyafeti beğendim dikişler özellikle çok güzeldi gerçekten ama ben başlarını izleyemedim yarışmanın bi arkadaş yazmış hem işe gidilebilcek hemde işten sonra kokteyle gidilebilicek bi kıyafet yapmaları istenmiş kokteyl için güzel ama işe o kıyafetle gidilmez

ebru_dilek_ebru
24-07-07, 18:07
bu hafta ebruya beyendircekleri için giyim tarzına bir baksınlar bence nasıl bir şey giyer bide 3 hafta sonra giycem gibi bişey dmeiş harbiye konserinde giyicek galibaa ama orda giymesi için harika birşey olması lazım ebru kolay beyenmez bakalım ne yapacaklarr

!karbeyaZ!
24-07-07, 19:09
bence selimin kıyafeti dışında hiçbiri işe giderken giyilecek kıyafetler değildi.. hatta hilal ve esranın kıyafetleri resmen mezuniyet kıyafetlerine benziyordu.. onların gitmesi gerekiyordu..

ebru_dilek_ebru
24-07-07, 19:51
bu hafta ebruya beyendircekleri için giyim tarzına bir baksınlar bence nasıl bir şey giyer bide 3 hafta sonra giycem gibi bişey dmeiş harbiye konserinde giyicek galibaa ama orda giymesi için harika birşey olması lazım ebru kolay beyenmez bakalım ne yapacaklarr[/B] [B]ay harika olucak ya çok heycanlıyımm

_tu_na_
25-07-07, 02:00
pek işe giderken giyilecek şeyler yapmadılar.
ama cüneyt'in elbisesinin o bel kısmı gerçekten feciydi..orası hariç elbisesi güzeldi ama yetmedi işte kalması için

25-07-07, 15:48
burhan ın yaptığı kıyafeti beğendim dikişler özellikle çok güzeldi gerçekten ama ben başlarını izleyemedim yarışmanın bi arkadaş yazmış hem işe gidilebilcek hemde işten sonra kokteyle gidilebilicek bi kıyafet yapmaları istenmiş kokteyl için güzel ama işe o kıyafetle gidilmez

Ben de ilk gördüğümde böyle düşünmüştü...
Bu kıyafetle gidilebilecek bir iş biliyor musunuzz ?? :):):)

Selim gerçekten hakediyordu..
Yüsranınki çok kötüydü gerçekten..
Cüneytinki de bu hafta çok kötü değildi ama genel olarak onun gitmesi gerekiyordu sanırım..
Yüsranın dışında bu haftaki en kötü kıyafet Hilalindi..

-şEkEr-
27-07-07, 22:52
ay yazık ya ikisinide çok seviyordum ** anapalım
bu arada 1. liği esra hak ediyordu
bu arada ece sana katılıyorum
burhan neden kendine fazla güveniyor anlamıyorum
şımarığın teki bence
ben en azından kokteyl elbisesine ben zetemedim bua rada unuttum çocuğun adını hani elinde bir bebek vardı uğur getiriyormuş her neyse işte onun kıyafet klonsunda çok aşsnlı olduğunu düşünüyorum çünkü bence hiç yaratıcı değildi
hüsranınkinden bir farkı yoktu sadece dikkat çekiyor bence haksızlık gri bir elbisenin üstüne pembe fırfırlar hüsranın kinden bir farkı yok
o çocuğunda elenmesi gerekiyordu

hildaxx
27-07-07, 23:00
Yarışmaın kısa sürmesi aslında üzücü bir durum.Sadece sona 1 hafta kaldı.Zaten ellerinde yapabilecekleri de orjinal olaylar kalmadı.Seksi gece kıyafeti,,mayo ve daha ne tazr yaratabilirlerdi ki?

Bu hafta Mudo'ya kıyafet tasarladılar.Ben bir kaç yoruma baktım da kıyafetin işte giyilmesi gerekmiyordu.Sadece gündüz den geceye taşınabilir bir kıyafet olması gerekiyordu.Bu nedenle de Burhan için yaptığınız yprumlara ben katılmıyorum.

3 hafta oldu ve gerçekten 3 haftada da orjinal ve güzel olası şeyler yapan bana kalırsa o oldu.

Zaten yarışmanın birinciliğini Selim ya da Burhan almalıdır.Burhan iş tecrübesi ve dikiş bilgisiyle,Selim se yaptığı tasaraımlarla önde götürür bu işi gibi geliyor.Selim'in başta da da dediği gibi Hande Yener ve Göksel gibi ünlü isimlerle çalışan biri çünki o da.

Cihan!a ise özel bir gıcığım var sanırım.2 haftadır kıyafetlerini beğenmiştim aslında.Ama ilk hafta yaptığı tasarımın başkasından alıntı olması zaten gözümden düşmesine sebep oldu.Bu hafta da feciydi bence.Umarım o almaz yarışmayı,nedense bana çok ruhsuz geliyor.

-şEkEr-
28-07-07, 02:08
bence esra çok yetenekli bir kız
hayal gücü çok iyi
yaratıyor
reytinglerin nasıol molduğunu bilmiyorum
keşke bitmese
gerçekten güzel bir program
bu hafta hilalin elbisesinde hem yaratıcılık hemde güzel bir dikiş yoktu bence
haksızlık desem yeri

angel666
28-07-07, 13:40
slm arkadaşlar star tv nin yayın akışındaa proje moda bugn 00.50de die gösterilio
belki doğrudur kaçırmayın die haber verim dedm :img-wink:

lindsay
29-07-07, 00:44
ya umarım bugün olmaz makinayla çakışmasını istemem üstelik hiç reklam yayınlamadan yeni bölümü vermiş olurlar:icon_whis

ipek_kim
30-07-07, 18:16
öncelikle yarışma hakkında genel bir yorum yapmak istiyorum ...
bence bugüne kadar izlediğim kaliteli yarışma programlarından bir tanesi benim için..
herşeyiyle çok güzel bi kere yarışmacılar değil emekleri konuşuyor.
jüri deseniz zaten kendi alanlarında başarılı olmuş insanlar...
gelelim yarışmacılara :)
ben en çok cihan,selim ve hilal in tasarımlarını beğeniyorum. bana göre çok farklılar...diğerleri de güzeldir ama bana göre değil tarz meselesi yani :)
en son bölümde istenen şeyler zor olduğu için gözlemlediğim kadarıyla baya bi zorlandılar... :)
ama hepsi kendine göre çok güzel şeyler yaptılar..
selimin burhanın cihanın çalşmaları çok güzeldi bence
hilal inki biraz gerçekten mezuniyet elbisesi gibiydi.. keşke ilk diktiği elbiseyle çıksaydı ama neyse orda kaldı mühim olan o :)
bu akşam 23:50 deymiş yarışma çünkü ilk önce futbol maçı daha sonra zeliha nın gözleri var ondan sonra yarışma başlıcak :)

iyi seyirler herkese ;;)

yasecey
31-07-07, 00:13
çok güzel bu yarışma ya çok seviyorum
bide burhana kopuyorum
aslında tüm erkek yarışmacılara kopuyorum çoook tatlılar

Freddy
31-07-07, 00:16
Reyting alamayınca reyting getirecek birilerini çağırmaya başlamışlar :) Yolu açık olsun ne diyelim Cemil İpekçi'yi pek severim :)

_tu_na_
31-07-07, 01:46
burhan'ın kıyafeti korkunçtu gerçekten,burhan'da yetenek vardı aslında ama bu kıyafette bozdu işi:img-cool2
cihan'nın tasarımı haketti birinciliği:img-yes:
ben selim'in kıyafetini de beğendim,gayet hoştu aslında:icon_whis

yasecey
31-07-07, 01:55
burhan gitti ya neyse

ben o siyah elbiseyi yapn kız adı hilal galiba o gider diyodum ama ikinci oldu onun gibi bende şaşırdım
aslında elenen kızın elbisesi ondan daha iyiydi

bencede cihan hakkettim ama seliminkide güzeldi baya:img-yes:

high_school_m
31-07-07, 10:40
ya ben yaptıkları kıyafetlerden afedersiniz ama hiçbirini ebru gündeşe yakıştıramadım.yani ne biliyim nazar boncuğu konsepti derken aklımdan geçenler çok farklıydı.

normalde favori isimlerim ztn selim hilal ve cihan ama bu hafa selim ve cihanın kıyafetlerini konseptten biraz uzak buldum .fazla sarıydı.sadece arka bölüme yerleştirdiklerinazar boncuğu motifleri vardı ve ön kısımda maviden eser yoktu.o yüzden kıyafetleri gördüğümde biraz hayal kırıklığına uğradım.

aklımdan geçen şeyler çok farklıydı çünkü.hilalin son anda yapmasına rağmen açıkcası beğendim ama fazla kapattı kıyafeti simsiyah keşke yaptığı o küçücük süslemeyi üst kısmındada kullansaydı.en azından kıyafete hareket katardı.

bakalım önümüzdeki hafta ne olucak merak ediyom:)

!karbeyaZ!
31-07-07, 12:40
burhan gitti yaa uff... kıyafeti rezaletti gerçekten ama onlar o haftaki kıyafetlere göre eleme yapmıyorlar ki.. öyle olsa esra ve hilalin burda ne işi vardı, geçen hafta berbat iki kıyafet yapmışlardı.. hele hilalin ikinci olması falan hiç inandırıcı değil, torpilli galiba..
ebru gündeşe en yakın esra yaptı ama onun da nazar boncuğuyla ilgisi yoktu..burhan gitti neşesi kaçtı valla.. bide adamı kale bile almadılar, ne saygısızca bir davranıştı.. ama o kadar kendisiyle barışık ki, o kadar denilene rağmen kötü bişey söylemedi kimseye..

lindsay
31-07-07, 14:23
ya inanmıyorum dün proje moda nın olduğunu unuttum ve izlemedim off yaaa:icon_sorr
resim çeken var mı çok merak ediyorum kim ne yaptı
demek burhan la esra elendi burhan ın eleneceği hiç aklıma gelmezdi haftaya final bence 1. olmayı hak eden selim 2. de cihan olmalı umarım böyle olur selim gerçekten hak ediyo

byn_şaşmaz
31-07-07, 16:51
valla bence en güzel kıyafettt esranın dı ama gitti anlamadım ve burhanı ne kadar sevmesemde gerçekten güzel kıyafetler yapıyordu çok üzüldüm
ben asla ebru giymez dediklerimi ebru seçti

-şEkEr-
01-08-07, 13:40
hilalden umutlu değilim zaten onu kzanmıycağıunı biliyorum bence hilal hayal edemiyor yada sürekli kendini yansıtıyor zaten burahın gitmesine üzüldüm çocuk yetenekliydi

esra_esr
01-08-07, 15:02
burhannnnnn gittiii yuppiii ya çok mutlu oldum arkdşlar çok ekeydi kndini çok beğeniyordu gttiğine çok çok çok çok çok accayip çok sevndm kıyafeti rezaletti neydi o öle hiç hoş değildi yanii ayrıca ebruma uygun hiç bişi yapamamşlar madem beceriklisinz madem yapıosunz çok şık bişiler yapabilirlerdi aama olsun cihancım 1.oldu çok sevndm...

angel666
02-08-07, 13:01
ben izleyemddim bu hafta hepsini kim birinci oldu
inş gene cmrtesi tekrarını verirlerr

nil_99
03-08-07, 11:57
aaa ben bu topici yeni görüyorum:O

hilalin tasarımı fazla sadeydi ya 2. olmasına ço...ok şaşırdım.
cihanın 1. olmasına bende sevindim:happy0064
ama bence asıl finalde birinci selim olacak...

BeLGiNNN
04-08-07, 13:59
burhanın elenecegi hic aklıma gelmezdi ya gercektende cok yetenekli bencede 1.selim olmalı hilali o kadar iyi görmüyorum cihan yada selim bu programda 1.olucaklardır ama gönlüm selimden yana

_supermarried_
04-08-07, 14:19
:img-in_lo

güzeldi kıyafetler bikaç tanesi hariç :) ebru gündeş biraz onların tarzına zıt olmuş çünkü o daha klasik giyinio yarışmacıların tarzı biraz daha cool sanırım :)
ben öyle gördüm hissettim yani..

1-2 sarı kıyafet vardı onlar güzeldi bi de siyah vardı çok sadeydi ama bittim ona o ebruluktu zaten :img-wink:

bence jüri eksik orda kesinlikle armağan çağlayan olması lazımı :happy0064

lindsay
07-08-07, 02:47
oleyy selim kazandı çok sevindim kesinlikle o hakediyodu ben bugün yaptıkları kıyafetlerde hilal in ki ni ilk defa beğendim sadeydi ama güzeldi bence selim in kazanmasına sevindim ama baştan izleyemediğim için bişeyi anlamadım hilal manken mi oldu ya ne oldu haksızlık öyle bişey dediler anlamadım ben

merve_buse16
07-08-07, 12:46
başlarını bende pek isleemedim ama selimin 1. olmasına kendim birinci olmşum gibi sefindim ben hakediodu=):img-wink:

begummm
07-08-07, 13:28
ben selimin bu haftaki koleksiyon unu pek sewmedim cihan daha iidi ama tüm haftalara baktığımda selim 1. olmayı hakediodu.

EmiLy_
07-08-07, 13:37
oleyy selim kazandı çok sevindim kesinlikle o hakediyodu ben bugün yaptıkları kıyafetlerde hilal in ki ni ilk defa beğendim sadeydi ama güzeldi bence selim in kazanmasına sevindim ama baştan izleyemediğim için bişeyi anlamadım hilal manken mi oldu ya ne oldu haksızlık öyle bişey dediler anlamadım ben

ben anlatıyım cnm.ilk defa bu hafta öyle bi denk geldim ve izledim sonuna kadar finalmiş zaten:Pcihanın bir mankeni eksikti.yarışmanın başından beride çoğu kişi hilali manken olarak çıkarmak istiyomuş ama o kabul etmemiş.final haftası olduğu içinde cihanı kıramamış.jüride bütün gece hilalin cihanın kıyafetiyle oturmasının selime haksızlık olduğunu söyledi.ama selim final olduğu için haksızlık gibi şeyler düşünmediğini söyledi.bu kadar işte.ztn yarışmacılar çok centilmenmiş bu yarışmada.herkes birbirine yardımcı oluyor.yeni yeni şeyler öğretiyorlar birbirlerine.bende bir şeyler dikmek istedim yarışmayı izledikten sonra:icon_whis
ayrıca gerçekten selim birinciliği çok hak etti.elbiseler gösterildikten sonra hemen hemen kesin gibi geldi bana ztn birinciliği.çünkü aralarında farklı bi koleksiyon hazırlayan sadece selimdi..

!karbeyaZ!
07-08-07, 14:52
Selimin koleksiyonu en güzeliydi.. bence birinciliği haketti.. Cihan bu hafta aceleye getirdi.. aslında biraz daha uğraşsa birinci olurdu ama yine de finali ikisi de hakediyordu.. Hilalin zaten finalde ne işi vardı anlamadım :S Burhanı finalde görmek isterdim.. Ama finaldeki üçlüden en çok hakeden Selimdi..

nemesis_qzm
11-08-07, 13:05
ya bnde kıyafetleri gördm ama final kısmnı kaçırdm:icon_sorr
o yzdn szdn öğreniorm selimin 1. olduunu, bn selimin kıyafetlrni pek beğenmedm ama doğruu söylemek gerekrse bu hfta en ii koleksiyon onundu. Her ne kadar cihanı tutsm da bnce selim 1. olmayı hak etti:img-yes:
cihanın koleksiyonunda da rengi beğenmedm; bnce beyaz dışında başka bi renk olsaymş daa gzl olurmş, ztn mankenleri acık tenliydi kıyafetlr de beyaz olunca modeller fln pek fark edilmio:icon_sorr
hilalin kıyafetleri tek başına değerlendirlnce cok gzl ama koleksiyon olarak baknca sanki bi kıyafeti almış ewrmiş cevrmş başka bi kıyafet yapmış gbi geldi bna...:icon_whis
sonuç olarak cihanın kazanmasını istiodm ama gerçekten selim hak etti 1. olmayı...

nemesis_qzm
11-08-07, 13:09
Hilalin zaten finalde ne işi vardı anlamadım :S Burhanı finalde görmek isterdim.. Ama finaldeki üçlüden en çok hakeden Selimdi..

bu arada bncede hilal yerine burhan olsa daa ii olurdu, bence hilalden daa yetenekli...:img-yes: yarışmanın ilk haftasnda ona gıcık olmuştm:icon_whis amaa snradan anladm ki ii cocukmuş:img-wink::P

*arife*
20-08-07, 20:40
selim bence çok iyiydi bütün istekleri yerine getiriyodu cihan çok tasarımcıydı nasıl söyliyim her kıyafetine tasarım kokusu serpiyodu ama baya bi fazla serpiyodu onun için hep tasarım tasarım tasarım vardı kıyafet istedikleri şekilde olsun olmasın bunlara pek takmıyodu süslemeyi dseviyodu renk ahengini çok seviyodu başarılıydı ama selim haketti birinciliği hilalde aslında çok iyi değildi sadece şansı yaver gitti finale kaldı ama çok güzel çok tatlı bi kız hilal