PDA

Tüm Versiyonu Göster : Köprü (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 [2] 3 4

iklimmm
29-02-08, 20:02
geçen bölümde hani bir tane gazinin oğlu teröristlere para veriyordu ama mert ve diğer askerler kurtardı

mert ve diğer askerler hasan adlı terör örgütü mensubunu öldürdü

daha bir çok karade yer aldılar yani

çoğu sahnede varlar doğru,hani çoğu kişi hep bordolar görünüor dediler ondan diorum senaristlerin belki onları göstermesinin nedeni vardır die, akınların gösterilmesinden rahatsızlık duymuorum ,şuda var çoğu sahnede sadece mert ve askerleri vardı,hem arkadaşlar tartıştığımız askerler türk askeri,ne fark etcez hangisini göstermeleri :icon_whis

E_B_R_U_"Lİ
29-02-08, 22:38
evet komandolar da iyi işler başarıyo ama bordolar en önemli işeleri yapıyolar üzerlerine vazife olmadan.örneğin;bi sürü polisin olduğu okuldaki baskında bordoların içeri girmesi ne alaka polisin özel timi yok mu veya köprüye yapılan saldırı da akınların mertlerden önce gelmesi bunlar hep akını kahraman yapmak için.benim kızdığım da bu.

benim bi korkum ya köprü'de hayatın gerçekleri ve gündemdekileri var.senaristler bi hataya düşüp de bu türban olayına girmezler inşallah.çünkü çok ince derin bi konu dizinin başını yakabilir.ama bence girmezler.

fragman gelse artık.özette bişi yok belki fragman heycanlıdır.

Lauri
29-02-08, 23:22
evet komandolar da iyi işler başarıyo ama bordolar en önemli işeleri yapıyolar üzerlerine vazife olmadan.örneğin;bi sürü polisin olduğu okuldaki baskında bordoların içeri girmesi ne alaka polisin özel timi yok mu

Haklıısn.Bordo berelilerin göz önünde olmasından bende rahatsızlık duymuyorum fakat her olaya atlıyolar.Bordo bereliler Özel Harekat Timidir! Polisin yapması gerekenide bordo bereliler yapio.Takviyeden sonra karakolda bu kadar uzun süre kalmamalılardı.

grafi
29-02-08, 23:23
arkadaşlar ben akın ve elmasa karşı değilim. burda anlatmak istedikleri belkide asker de olsalar onların da bir hayatı ve ailesi olduğu, tıpkı gerçekte oldukları gibi. tabi zaman zaman senarist yüzünden fazla göz önünde oluyolar o başka.:img-yes:
yine de bu hafta elmas, akının yanında ağlacak yardım isteyecek bu belli sadece bu fazla abartılmadığı sorun olmaz. izleyip göreceğiz.

vatan45
29-02-08, 23:35
Haklıısn.Bordo berelilerin göz önünde olmasından bende rahatsızlık duymuyorum fakat her olaya atlıyolar.Bordo bereliler Özel Harekat Timidir! Polisin yapması gerekenide bordo bereliler yapio.Takviyeden sonra karakolda bu kadar uzun süre kalmamalılardı.

geçen bölümde hani bir tane gazinin oğlu teröristlere para veriyordu ama mert ve diğer askerler kurtardı

mühendisin kurtarılması valinin oğlunun(ve arkadaşları) kurtalıması gibi şeylerde özel time ihtiyaç yok muy du ? bence var dı

korelcez
29-02-08, 23:41
arkadaşlar hep akınlar görünmesi doğru değil ama senaristler hep bordobereliler göstermesinin nedenleri vardır belki,

oooooo 103. sayfadayız uçmuşuz
neden olabilir yakışıklı karizmatik diye olmasın gerçi merte biraz öyle ama tabi asker başrolu akın tabi sonra mert onsan sonra abdül geliyor

Lauri
29-02-08, 23:43

mühendisin kurtarılması valinin oğlunun(ve arkadaşları) kurtalıması gibi şeylerde özel time ihtiyaç yok muy du ? bence var dı

Evet bu tip operasyonlarda var ama Öksüzün kurtarılması mesela ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Çünkü mert ve askerleride özel eğitimli komando birlikleri.

korelcez
29-02-08, 23:48
Evet bu tip operasyonlarda var ama Öksüzün kurtarılması mesela ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.Çünkü mert ve askerleride özel eğitimli komando birlikleri.

96 plakalı şehirde özel timin yani bordo bereliler kalması daha iyi bence
(akın giderse dizinin tadı kaçar)

en azından köprü bitene kadar kalacaklardır yani dizi bitene kadar
ayrılarsa saçma olur belki son 3-4 bölüm görmeyiz onları yada valiyle birlikte geçerler köprüden

zulıs
01-03-08, 00:28
ayy sinir kız ya.benim de aklıma geldi o.şimdi bi de kurtboğazına kadar gider,bu bölüm elmas'tan daha da nefret edicem anlaşılan.

nurşen,"yah" demeleri şundan;şimdi komando şöyle böyle diyolar komutan da hani siz olamazsınız diyo yüreklendirmek amaçlı onlar da cevap veriyolar "yah" diye.karşılıklı atışma oluyo.
evet benim de sinir olacağım kesin ebrucum karamayın dediği gibi şimdi başalr kurtar abimi öksüzde olduğu gibi iyice sinirim bozulur
ya ben de izledim harikaydılar ya tek kelimeyle
ya hiçbiri gitmesin de azıcık arka planda kalsınlar azıcık jandarma el atsın olaylara ya merti de görmek istiyorum ben zaten özette parantez olarak belirtmişler yüzbaşıyı okuyunca sinirim bozuldu hayır yani bordo berelileri çookkkk seviyorum ama senaryo böyle olunca olmuyor ya zaten gerçekten bordolar böyle değil onlar daha sert
ebrcum o kadar da değildir canım türbanı konu almazlar zaten bu mesele yüzünden türkiye karışmış
ama ben şöyle bir arı kovanı gibi bir operasyon istiyorum yaaa

bi de şöyle olabilir senaryo belki ilerleyen bölümlerde bordo bereliler doğudaki bir yere yardım için gidebilir sonra tekrar dönebilir son askeri operasyonlar göz önüne alındığında böyle bir konu işlenebilir :img-yes:
vali ye ne olacak çok merak ediyorum
bi de ya artık gösterin şu köprüyüüüü çatlayacam yaaaaaaaaa

aysepinar
01-03-08, 00:55
Merhaba arkadaslar..
Ben köprü fan sitesinde formunuzla ilgili yazılara rastlamıstım.Bir bakayım neler var dedim.Vee dün gece 2.30 a kadar tüm sayfaları okudum.Gülmekten kırıldım.Süper yorumlar vardı.Cok cok begendim.İki satır birsey yazayım istedim.Vatan45 arkadasa beni yazmam konusunda yüreklendirdigi icin ayrıca tesekküe ederim.Sevgilerle...

bordomavili
01-03-08, 11:26
öncelikle herkese günaydınlar....

Anlaşılan herkes Koreli diziden göndermek istediğimi felan sanmış..Açıklık getireyim....Ben akın gitsin felan demiyorum...bordoları bende seviyorum ama şuan bana göre bordo bereliler dizide gereksiz....Komando birlikleri bordoların yapacağı herşeyin üstesinden gelebilir...29.bölümde onlara gerçekten ihtiyaç vardı..Ama şuanda akın dizide sıerf elmasın aşkı için kalıyor..Eğer dizi sonuna kadar kalacaklarsa o zaman abdüle de sevgili bulsunlar ne biliyim bir askerin bişesini çıakrsınlar....Ya da büyük çağlı bir operasyon başlsın..ya da akın görev itibariyle günaydoğuya gitsin..

Vatan45 ben bordoları sevmiyorum demedim kendi şahsım adına Komandoların hastasıyım dedim...Ama herkes gibi ebnde bordoları sevebilirdim...Ama korel cezayirli dizide öyle bir oynuyorki jandarmanın her görev alanına müdahele ediyor bende diyorumki böyle bordo bereliler mi olur jandarmanın her görevinde bordo bereliler var...O yüzden bordo berelilerden pek hoşlanamıyorum..

vatan45
01-03-08, 12:34

Anlaşılan herkes Koreli diziden göndermek istediğimi felan sanmış..Açıklık getireyim....Ben akın gitsin felan demiyorum...bordoları bende seviyorum ama şuan bana göre bordo bereliler dizide gereksiz....Komando birlikleri bordoların yapacağı herşeyin üstesinden gelebilir...29.bölümde onlara gerçekten ihtiyaç vardı..Ama şuanda akın dizide sıerf elmasın aşkı için kalıyor..Eğer dizi sonuna kadar kalacaklarsa o zaman abdüle de sevgili bulsunlar ne biliyim bir askerin bişesini çıakrsınlar....Ya da büyük çağlı bir operasyon başlsın..ya da akın görev itibariyle günaydoğuya gitsin..

Vatan45 ben bordoları sevmiyorum demedim kendi şahsım adına Komandoların hastasıyım dedim...Ama herkes gibi ebnde bordoları sevebilirdim...Ama korel cezayirli dizide öyle bir oynuyorki jandarmanın her görev alanına müdahele ediyor bende diyorumki böyle bordo bereliler mi olur jandarmanın her görevinde bordo bereliler var...O yüzden bordo berelilerden pek hoşlanamıyorum..

günaydın düşünçelerine saygılıyım ama bana göre bu şehirde durmaları gerekli
yani bu dizide çünkü korel cezayirli hayranları potansiyeli var ve ben gibi bordo bereli hayranı potansiyeli

ben sana bordoları sevmiyorsun demedim ......

yanlız mert komando olduğu için onları daha çok sevmen normal

hem akın eskiden sert bi kişilikti neden bu kadar yumuşadı yakında şehit olacak sanki

PKK'lılara yakalandığı zaman sorulmuş;

'Türk askerinin geldiğini nasıl anlarsın'?

Şarjörünü üstümüze boşaltarak.

Komandonun geldiğini nasıl anlarsın'?

Yarım şarjörü üstümüze boşalttığı zaman

'Peki bordo berelinin geldiğini nasıl anlarsın'?

TAK!
buda öylesine bi yazıydı blmeyen öğrensin

bordomavili
01-03-08, 13:01
ben sana bordoları sevmiyorsun demedim ......

yanlız mert komando olduğu için onları daha çok sevmen normal

hem akın eskiden sert bi kişilikti neden bu kadar yumuşadı yakında şehit olacak sanki

PKK'lılara yakalandığı zaman sorulmuş;

'Türk askerinin geldiğini nasıl anlarsın'?

Şarjörünü üstümüze boşaltarak.

Komandonun geldiğini nasıl anlarsın'?

Yarım şarjörü üstümüze boşalttığı zaman

'Peki bordo berelinin geldiğini nasıl anlarsın'?

TAK!
buda öylesine bi yazıydı blmeyen öğrensin

ben bordo berelileri hiç bir zaman küçümsemedim..Onlar bu ordunun en güçlüleri...Korelin hayran kitlesinide çok iyi biliyorum..Bir zamanalr bu siteye girmemede bu diziyi takip etmemde en büyük etkisi olan oydu...

Ama dizinin onun üstüne kurulmasını hazmedemiyorum artık..Bunda son zamanlardaki rolunun etkisi çok büyük...

vatan45
01-03-08, 13:11
ben bordo berelileri hiç bir zaman küçümsemedim..Onlar bu ordunun en güçlüleri...Korelin hayran kitlesinide çok iyi biliyorum..Bir zamanalr bu siteye girmemede bu diziyi takip etmemde en büyük etkisi olan oydu...

Ama dizinin onun üstüne kurulmasını hazmedemiyorum artık..Bunda son zamanlardaki rolunun etkisi çok büyük...
ben sana küçümsüyorsun demedim..........

ayrıca ben bordo berelileri şehir içinde görünce rahatsızlık duyduğum oldu çok oldu hatta babamla birlikte izliyoduk kendisi arada bir izler sormuştum o da dedi olabilir ama ben rahatsızlık duymuştum gerçikçilik açısından bilen birine sormak lazım

bordomavili
01-03-08, 13:16
ben sana küçümsüyorsun demedim..........

ayrıca ben bordo berelileri şehir içinde görünce rahatsızlık duyduğum oldu çok oldu hatta babamla birlikte izliyoduk kendisi arada bir izler sormuştum o da dedi olabilir ama ben rahatsızlık duymuştum gerçikçilik açısından bilen birine sormak lazım

benim bildiğim bordo bereliler dağda veya kışlada olur..bordo beresini takıpta şehre inemez bordo bereliler zaten komandoya bağlı bir tim olduğundan dağdadır işleri..Polisin yetki alanına müdahele edemez..Valinin oğlunu kurtarma sahnesinde de eğer akın değilde zafer komser ön planda olsaydı..orda akın gözükmezdi polis girerdi içeriye..Kesinlikle akının hayran potansiyelinden yararlanmak için yapılmış bir sahneydi o...Ve bu da gerçekçi değil

E_B_R_U_"Lİ
01-03-08, 13:17
evet benim de sinir olacağım kesin ebrucum karamayın dediği gibi şimdi başalr kurtar abimi öksüzde olduğu gibi iyice sinirim bozulur
ya ben de izledim harikaydılar ya tek kelimeyle
ya hiçbiri gitmesin de azıcık arka planda kalsınlar azıcık jandarma el atsın olaylara ya merti de görmek istiyorum ben zaten özette parantez olarak belirtmişler yüzbaşıyı okuyunca sinirim bozuldu hayır yani bordo berelileri çookkkk seviyorum ama senaryo böyle olunca olmuyor ya zaten gerçekten bordolar böyle değil onlar daha sert
ebrcum o kadar da değildir canım türbanı konu almazlar zaten bu mesele yüzünden türkiye karışmış
ama ben şöyle bir arı kovanı gibi bir operasyon istiyorum yaaa

bi de şöyle olabilir senaryo belki ilerleyen bölümlerde bordo bereliler doğudaki bir yere yardım için gidebilir sonra tekrar dönebilir son askeri operasyonlar göz önüne alındığında böyle bir konu işlenebilir :img-yes:
vali ye ne olacak çok merak ediyorum
bi de ya artık gösterin şu köprüyüüüü çatlayacam yaaaaaaaaa

aynen yani akından soğumaya başladım ya.tamam özel tim katılırlar yardım ederler ama öyle her olayın da kahramanı olmazlar ki.adamların zaten başarıları ortada daha niye dizide kahraman yapmak için uğraşıyorlar anlamıyorum yani.ben bordoları seviyorum ama biraz geri plana alın şunları,bunu kolibafilme yazacağım.belki biri sesimi duyar.bi de kerem kurtarılması falan bordolara ihtiyaç var demişsiniz ama;polisin özel harekat timleri yok mu.neyse bu tartışma böyle gider.

züleyhacım,bu bölüm biz yine operasyon izleyeceğiz ama umarım mertler halleder.mertlerin bi sürü başarısı var ama bordolar kadar göz önününde bulunmuyolar.

vatan45
01-03-08, 13:30
49. bölümden komik bir sahne geldi aklıma
ali maruf ve oğlu konuşuyordu oğlu babasına ellerimi yıkayıp geleceğim dedi.............

sonra kapıyı açınça karşısında ethemi gördü

çoçuk- ethem amca yeni bir fıkra öğrendim sen bile gülersin

ethem- çoçuk beni yanlış tanımış ali maruk

iklimmm
01-03-08, 13:38
slm herkeze,daha siz komando ve borbereliler hakkındamı konuşuorsunuz,ne fark etcek ki hangisinin gösterildiği sizi bilmem ama bana göre kimin gösterildiği değil dizide askerlerin gösterilmesi, nekadra kuvvettli ve korkusuz olduğunu göstermeleri(zaten öyleler) ve insanlara askerlerin korkusuz olduğunu dizidede göstermeleri,
artık komando gösterilsin veya bordolar az gösterilsin kelimelerini boşverin,türk askeri görünsün onemli olan o,sizii bilmem ama düşüncem bu:icon_whis

zulıs
01-03-08, 14:21
arkadaşlar fragman gelmişşşşşş:happy0064
yine heyecanlı bir bölüm vali yine sinirli yok bu sefer masa devirmiyor masaya vuruyor tekin de valinin odasına gelip valiye bağırıyor
erdalı veriyor kaçırılıyor sonra adamların elinden kurtuluyor

veeeee tuncayy yanında leyla ve vali yine kriz geçiriyor ben annemi istiyorum diyor
yüzbaşı elinde dosya hararetli bir şekilde dosyayı okuyor sanırım tuncayın bilgileri var

bir de ayrıntı:bugunun milliyet gazetesinde tuncayın röportajı var milliyet tv de deli tuncayın hikayesi köprüye konu oldu başlıklı haber vereyim dedim

askerler var mert ve jandarma bir yere gidiyor yüzbaşıyı veriyor yerde diğer askerlerle siper almış

veee ethem sahnede anaaaaa o da ne bordolular etrafını sarmış ethem elleri havada bu sefer kaçışları yok abi

elmas ve sırma karakola gidiyor yanlış anlamayın polis karakoluna canım:img-yes:

E_B_R_U_"Lİ
01-03-08, 14:33
izledim fragmanı süper ya.tuncayın o kriz sahnesi süper ya.tekin valiyle tartışıyo baya sert.askerleri gösteriyo yine bordolar yine bordolar...ama yine de heycanlı bi bölüm var önümüzde.ethemi yakalıyo galiba bordolar

zulıs
01-03-08, 14:37
arkadaşlar milliyet tvde tuncay var demiştim ya az önce okudum inanamayacaksınız tuncayın yaşadığı bu olay aslında tuncayı oynayan Cüneyt Arda Pamuk un yaşadığı bir olaymış yani gerçekmiş
röportajın tamamını burda yazamam ama o söyleşiyi yazıyorum buraya:

Dizide yaşam öykünüzden kesitler sunuluyor,kendinizden biraz bahseder misiniz?

1978-79 sezonunda Bursa Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda çocuk oyuncu olarak oyunlarda rol almıştım.O zaman oyuncu olmayı kafaya koydum.Bu nedenle içimdeki oyunculuk aşkı ağır basınca Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü'nü ikinci sınıfta bıraktım ve konservatuvara başladım.
Konsevatuvarı bitirdikten sonra yedek subaylığımı Ağrı Doğu Beyazıt'ta tamamladım ve unutamayacağım bir askerlik yaşadım.Tendürek Dağı'nda bir operasyon sırasında pusuya düşürüldük.
Dokuz kurşun yarası aldım ve tam üç ay komada kaldım.Benden artık umudu kesmişlerdi.Ancak öldürmeyen Allah öldürmüyor,yaşayacak ömrümüz varmış.Komadan çıktım ve hayata kaldığı yerden devam ettim.Şu anda da olsa,yine seve seve gider kurşunlara hedef olurum.Vatan görevi benim için bir onurdur.

bordomavili
01-03-08, 14:41
harika bir bölüm ethem yakayı ele verdi...Bordolar bu sefer doğru birşey yapıp dağa çıkıyor hade gözümüz aydın...elmasta akıllanmış anlaşılan ;polise gidiyor bu sefer...

Mertim o silahları yakalayacak abdülle beraber.....Akında iş başında...

tuncayın hikayesini çok merak ediyorum...acaba geçmişi nedir

Tekinde isyan bayrağını çekmiş anlaşılan kitap fırlatma felan

abdu
01-03-08, 15:13
arkadaşlar milliyet tvde tuncay var demiştim ya az önce okudum inanamayacaksınız tuncayın yaşadığı bu olay aslında tuncayı oynayan Cüneyt Arda Pamuk un yaşadığı bir olaymış yani gerçekmiş

1978-79 sezonunda Bursa Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda çocuk oyuncu olarak oyunlarda rol almıştım.O zaman oyuncu olmayı kafaya koydum.Bu nedenle içimdeki oyunculuk aşkı ağır basınca Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü'nü ikinci sınıfta bıraktım ve konservatuvara başladım.
Konsevatuvarı bitirdikten sonra yedek subaylığımı Ağrı Doğu Beyazıt'ta tamamladım ve unutamayacağım bir askerlik yaşadım.Tendürek Dağı'nda bir operasyon sırasında pusuya düşürüldük.
Dokuz kurşun yarası aldım ve tam üç ay komada kaldım.Benden artık umudu kesmişlerdi.Ancak öldürmeyen Allah öldürmüyor,yaşayacak ömrümüz varmış.Komadan çıktım ve hayata kaldığı yerden devam ettim.Şu anda da olsa,yine seve seve gider kurşunlara hedef olurum.Vatan görevi benim için bir onurdur.

vay b su an sok geçiriyorum inanilir gibi degil demek olay gerçekmis vay anasini bizim deli tuncayi oynayan arkadas sahiden gaziymis demek vay be

vatan45
01-03-08, 15:14
6. bölümde mert üsteğmeni gördüm ben diziye 14. bölmde dahil olduğunu sanıyordum unutmuşum geçmiş bölümleri

en çok video izleme portalına eski bölümleri yavaş yavaş uplan edecem isteyen izler en son 4. bölümün en önemli sahnelerini koydum 6. bölümde yakında

bordomavili
01-03-08, 15:21

gerçekten çok etkileyici...Zaten tahminlerimiz arasındaydı asker olabileceği...ama asla gerçekten olabileceği aklıma gelmemişti..Allah ona kolaylık versin..Ve Tüm Mehmetçiğimize

vatan45
01-03-08, 15:29
özeti okuduğunuzda dersiniz ki bu bölüm çok sıkıcı geçeçk fakat fragamanı izleyince dersiniz çok heyacanlı geçeçk çok yaman bir çelişki:img-wink:

abdu
01-03-08, 17:07
bencede fragman çok daha etkileyici..Zaten özetler çok kötü:img-blush

haklisin arkadasim bende simdi izledim fragmani acayip guzel olmus vali yine sinirli bordolarla jandarmalar yine operasyonda hemde ethemi yakalasmilar erdal superman gibi yukardan asaga atlayip adamlari etkisiz hale getiriyor beyto ve tayfasi tetikte çatismaya hazir bekliyor bir ara abdul ve akinda ayni sekil bekliyolar çok guzel bir bolum bizleri bekliyor arkadaslar bu bolum kotulerden biri diziye veda edebilir eger etmesede yuh artik diyecem o kadar operasyon yapip yaklasmislar ethem bile elerine dusmus ozetede meryem ve beyto çatisacak yaziyordu ama kesin hasanin yerine gelen terorist geberir yadigarmiydi neydi sonra baskasi gelir yerine demedi demeyin

zulıs
01-03-08, 17:11
haklisin arkadasim bende simdi izledim fragmani acayip guzel olmus vali yine sinirli bordolarla jandarmalar yine operasyonda hemde ethemi yakalasmilar erdal superman gibi yukardan asaga atlayip adamlari etkisiz hale getiriyor beyto ve tayfasi tetikte çatismaya hazir bekliyor bir ara abdul ve akinda ayni sekil bekliyolar çok guzel bir bolum bizleri bekliyor arkadaslar bu bolum kotulerden biri diziye veda edebilir eger etmesede yuh artik diyecem o kadar operasyon yapip yaklasmislar ethem bile elerine dusmus ozetede meryem ve beyto çatisacak yaziyordu ama kesin hasanin yerine gelen terorist geberir yadigarmiydi neydi sonra baskasi gelir yerine demedi demeyin

olabilir aslında yani artık şu ali maruf yakalansın sinir krizi geçirecem yoksa ya hep kurtulmak için hikayeler uydurup duruyor vali gibi benim de sinirimi bozuyor ya bu sefer zor kurtulur ama baskında yakalandılar
ya evet fragman acayip ya daha heyecanlı özetten:img-yes:

E_B_R_U_"Lİ
01-03-08, 17:39

vay anasını.biz dizi gerçekleri anlatıyo diye boşa demiyoruz demek ki.vay be 9 kurşun.bu demek oluyo ki tuncay asker çıkacak.

abdu,kötülerden yadigar ölebilir.aslında hasan ölmeseydi de başka biri ölseydi.beyto-meryem-hasan süper üçlü.ben dizideki kötülere sinir oluyorum ama nefret etmiyorum.hatta bazen gülüyorum,özellikle beytoya.şehmuzdan da nefret etmezdim.niyeyse kötülere karşı bi zaafım var.

ethem bu işten de yırtar bi şekilde,yani adam kötü kötüler en on ölür.yani ethem ölse bile ali finale veya final arifesine kadar dayanır bence.

vatan45
01-03-08, 18:26
6. bölümle 28. bölümlerde hata var isim hatası hani ali marufun babası vardı kahyaoğluydu lakabı fakat 6. bölümde aynı adam zapcı adıyla anılıyo bu arada
mert üsteğmenle bir konuşma geçiyor y.tubede var sizin dikkatizi çektimi bilmiyorum biz izliyeciler daha dikkatiliyiz yönetmen ve senaristten yada onlar bilerek yapıyor

SETURK
01-03-08, 18:45
Bu bölüm en çok merak ettiğim şey Tucayın başına ne geldiği olacak.Geçmişte o da askermiştir kesin.

Yüzbaşı erdalın peşinde koşacak bu sefer.Elmas öksüzü kurtardın bu sefer de abimi kurtar deyip çemkirecektir yüzbaşıya eminim:img-beee:

Yine heyecanlı bir bölüm olacak.

Valiye üzüldüm.Veysel iyi mi etcek kötü mü etcek tam anlayamadım.Belki basını ayağa kaldırarak açığa alınma kararını durduracak aklıma türlül türlü ihtimaller geliyor.

Erdallı VE Ali Maruflu sahneler çok bu bölüm:img-yes:

grafi
01-03-08, 20:28
Demek Tuncay’ın hikâyesi gerçekmiş. Yazılanı okuyunca inanamadım. Bu dizi yapılan bütün övgüleri hak ediyor.:img-yes::good: Birde arkadaşlar herkes fragmanı izlemiş sanırım bir ben kalmışım tabi benim göremem normal biliyorsunuz video izleyemiyorum umarım akşam denk gelirim.:img-yes::icon_sorr
anlatılanlardan heycanlı bir bölüm olacak. Birde artık tekrarları verilmiyor mu? Hiç göremiyorum eskiden geç saat bile olsa izliyodumbye

vatan45
01-03-08, 21:03
..bu bölümde veyselin çabalarıyla vali faruk yazıcı yine yerinde kalır diye düşünüyorum..levent müdür ve saliha hanım aşkı biraz daha ilerleyecek,tuncay yaşadıklarından sonra depresyona girecek ve bi müddet bunu yaşayacak yine,erdal yaa etemi öldürür yada artık ali marufun sonu gelecek,bu meryemle beytoda artık tyakalansınlaryaa çünkü çok can sıkmaya başladılar..arkadaşlar sizlerde 50.bölüm hakkında yorum ve görüşlerinizi yazınki hep beraber diziye bi katkımız olsun senaristler izleyiciyi mutlaka dikkate alıyodur..

zulıs
01-03-08, 21:27
..bu bölümde veyselin çabalarıyla vali faruk yazıcı yine yerinde kalır diye düşünüyorum..levent müdür ve saliha hanım aşkı biraz daha ilerleyecek,tuncay yaşadıklarından sonra depresyona girecek ve bi müddet bunu yaşayacak yine,erdal yaa etemi öldürür yada artık ali marufun sonu gelecek,bu meryemle beytoda artık tyakalansınlaryaa çünkü çok can sıkmaya başladılar..arkadaşlar sizlerde 50.bölüm hakkında yorum ve görüşlerinizi yazınki hep beraber diziye bi katkımız olsun senaristler izleyiciyi mutlaka dikkate alıyodur..

ya bence de meryem beyto yakalansın artık 2.sezonun başından beri onlar var gerçi beyto kolay kolay yakalanmaz ama diziye yeniler girerse de iyi olur bence :img-yes:
tuncayın durumu çok kötüydü ya ne olacak acaba?
ya 50.bölüme de gelmişiz haftalar nasıl ilerliyor böyle ya:img-yes:

bordomavili
01-03-08, 21:37
ya bence de meryem beyto yakalansın artık 2.sezonun başından beri onlar var gerçi beyto kolay kolay yakalanmaz ama diziye yeniler girerse de iyi olur bence :img-yes:
tuncayın durumu çok kötüydü ya ne olacak acaba?
ya 50.bölüme de gelmişiz haftalar nasıl ilerliyor böyle ya:img-yes:

bencede ben en son 39.bölümleri hatırlıyorum neler geçti neler..Neler yaşadık neler...Bordolara aşık olduk Komandolara vurulduk...Kuleli lisesindeki anıalrı dinledik...Askeri liseden kalan hatıraları gördük....Çok duygusal yaa

aysepinar
01-03-08, 22:01
Deli tuncayın hayat hikayesi de cok ilginc.Rahmetli valimizlede tanısmıs.Köprünün ilk bölümlerini cok duygulanarak izlemis.Ajansına bu rol gelincede hemen atlamıs.Sevgili valimize bir kitap imzalatmak istemiş.Valimizde artık gencler kitap yerine kendilerine kot pantolon alıyor diye cevap vermis.İlginc adam işte ne olacak...

iklimmm
01-03-08, 22:09
Deli tuncayın hayat hikayesi de cok ilginc.Rahmetli valimizlede tanısmıs.Köprünün ilk bölümlerini cok duygulanarak izlemis.Ajansına bu rol gelincede hemen atlamıs.Sevgili valimize bir kitap imzalatmak istemiş.Valimizde artık gencler kitap yerine kendilerine kot pantolon alıyor diye cevap vermis.İlginc adam işte ne olacak...

hiç haberimiz yoktu,demek tanışıorlarmış haber için saol,haberlerdemi dediler tanışıorlarmış die,
tuncayın demek gerçek hayatıymış çok üzücü

KARAMAY
01-03-08, 22:16
İyi akşamlar herkese :)
Nasılsınız bakam...

Bende başta Tuncayın askerken vurulduğunu veya köy baskını oldugunu düşünmüştüm ama ... Fragmandaki "annemi istiyorum ben" kelimesinden sonra kararımı verdim...

Bence ne yaşanmışsa Tuncay küçükken yaşanmış... Tuncay küçükken köyleri basılmış Tuncayın gözü önünde ailesi öldürülmüş kendiside vurulmuş... falanda filan işte...
gerçeği öğrenmemize bu akşamla birlikte 2 akşam kaldı. :)

bordomavili
01-03-08, 22:21
İyi akşamlar herkese :)
Nasılsınız bakam...

Bende başta Tuncayın askerken vurulduğunu veya köy baskını oldugunu düşünmüştüm ama ... Fragmandaki "annemi istiyorum ben" kelimesinden sonra kararımı verdim...

Bence ne yaşanmışsa Tuncay küçükken yaşanmış... Tuncay küçükken köyleri basılmış Tuncayın gözü önünde ailesi öldürülmüş kendiside vurulmuş... falanda filan işte...
gerçeği öğrenmemize bu akşamla birlikte 2 akşam kaldı. :)

bende çok merak ediyorum ayşe(ablamı desem karar veremedim..Benden yaşça büyük olunca)....Ama bence gerçek hayatta olduğu gibi asteğmenken düşürülen pusuda yaralanmış olacak...bunu giydiği kıyafetten çıkardım

abdu
01-03-08, 22:41
abdu,kötülerden yadigar ölebilir.aslında hasan ölmeseydi de başka biri ölseydi.beyto-meryem-hasan süper üçlü.ben dizideki kötülere sinir oluyorum ama nefret etmiyorum.hatta bazen gülüyorum,özellikle beytoya.şehmuzdan da nefret etmezdim.niyeyse kötülere karşı bi zaafım var.

ethem bu işten de yırtar bi şekilde,yani adam kötü kötüler en on ölür.yani ethem ölse bile ali finale veya final arifesine kadar dayanır bence.

vallaha ne yalan soylim benimde kötulere karsi bi zaafim var ozelikle geçen sezon şehmuz öldunde az daha agliyacaktim kötuydu tamam ama çok iyi rol yapiyordu ve çokta komikti hele bir şamil deyişi vardi allah super super keşke ölmeseydi öldunde çok kötu olmuştum ya :sad53: bari hapse atsalardi neyseki gazide tekrar göruyoruz onu sirf onun için izliyorum ya diziyi şamili sevmezdim onun ölmesi iyi oldu hasanda keske ölmeseydi beyto meryem onlar sonlara dogru ölsun derim ali marruf ta ölsun ama etheme bir sey olmasin kötulerden en sevdigim ethem coçugunu felan kaybetmis tamam örgute yardim ederek baskalarinin çocuklarini öldurmeye vesile oluyor ama yinede ethem dursun

bordomavili
01-03-08, 22:44
bence hasanın gitmesi iyi oldu..Hiç sevemedim ben onu dizide..Önceden hoşuma giderdi ama nedir her operasyondan kurtuluyordu...

Artık ethemin işi bitti..Bordolar onu yakaladı

SETURK
01-03-08, 22:49
vay anasını yaa:icon_sorr

Yok böyle bir şey.Senaristleri de tebrik etmek lazım yani.

Sen elektrik elektroniği bırak tiyatro oku sonra askerde başına neler gelsin.

Sonra bir diziye konu olsun bu olanlar.Hakikaten az rastlanır şok oldum resmen:icon_sorr

vatan45
01-03-08, 22:50
vallaha ne yalan soylim benimde kötulere karsi bi zaafim var ozelikle geçen sezon şehmuz öldunde az daha agliyacaktim kötuydu tamam ama çok iyi rol yapiyordu ve çokta komikti hele bir şamil deyişi vardi allah super super keşke ölmeseydi öldunde çok kötu olmuştum ya :sad53: bari hapse atsalardi neyseki gazide tekrar göruyoruz onu sirf onun için izliyorum ya diziyi şamili sevmezdim onun ölmesi iyi oldu hasanda keske ölmeseydi beyto meryem onlar sonlara dogru ölsun derim ali marruf ta ölsun ama etheme bir sey olmasin kötulerden en sevdigim ethem coçugunu felan kaybetmis tamam örgute yardim ederek baskalarinin çocuklarini öldurmeye vesile oluyor ama yinede ethem dursun
bilbakalım şamil hangi dizide ?
tek türkiyede sabo ağa rolunde tek türkiyeyi izlemezdim aslında bi bakayım dedim ağa şamil izledim yine teröristlere yardım ediyor ya öldü hala devam ediyor:img-yes::img-hyste
ilhan şehmuzun arkadaşı nerde ? kurtlar vadisinde yine pkklı

hüdaiyede tr1 de yeni başlıyacak diziye transfer olmuş bu arada deli tuncayda aynı dizide
yani köprünün oyuncul<arı güzel ya bravo

idaa ediyorum türkiyede en iyi terörist rolunu yapan karakter şehmuzdur

vatan45
01-03-08, 23:01
bence hasanın gitmesi iyi oldu..Hiç sevemedim ben onu dizide..Önceden hoşuma giderdi ama nedir her operasyondan kurtuluyordu...

Artık ethemin işi bitti..Bordolar onu yakaladı

beşir öldü hiç üzülmedim yani rolunu pek iyi yapamıyordu

hasan öldü üzülmedim . meryemde ölürse seviniri hiç iyi rol yapamıyor yani terörist rolu

hasan biraz iyyidi ama beğenmiyordum

bence bir numara şehmuz sonra beyto beyto yalvara yalvara ölsün

birgün bütün teröristler geberecek ya biz görecekmiyiz bilemem 30 yıl geçti bi 10 yıl daha devam edecek mi sizce bu terör ne zaman biter

zulıs
01-03-08, 23:01
birtek sen değil hepimiz şok olduk..Ama ben çok etkilendim...astegmenken başına neler gelmiş...çok üzüldüm valla
ben de üzüldüm okurken ya ben de hiç tahmin etmiyordum gerçek olduğunu ama gerçek sanırım dizide biraz değişik oalcak annemi istiyorum dediğine göre
vali de üzgündü tuncayın yanında ya tuncay yine fena oluyor inş atlatır ya çok kötü görünüyordu fragmanda

aysepinar
01-03-08, 23:45
Deli tuncay ile ilgili bilgileri milliyet gazetesinin tv ekinden buldum.Kendisiyle uzun bir söyleşi yapılmış.Söyleşinin sonunda cekim sırasında cok üsüdügünü tekinin karavanına talip oldugunu söylüyordu.Bana ayse diyebilrsiniz sanıyorum hepinizden oldukca büyügüm ama ne yapayım köprü askı yas sınır mekan tanımıyor.Köprü dizisini benim gibi seven herkesle kardesiz degilmi?

KARAMAY
01-03-08, 23:56
Bordolar Ethemin üstünü arayolar belliki bişey bulamadılar...

Erdal kaçıyo arkasında Ethem ...

Ethem bu işten yırtıcak ama... Erdal'ın vereceği ifade hiç bişe yaramıycak ...

Erdal Sırma ile evli.. devam eden bir velayet davası var.. Şimdi Ali Maruf ve Ethem çıkıp dava yüzünden Erdal'ın iftira attığını söyliycek yalanlıycak...

Yani Ethem yine yırtacak...

zulıs
02-03-08, 00:44
Bordolar Ethemin üstünü arayolar belliki bişey bulamadılar...

Erdal kaçıyo arkasında Ethem ...

Ethem bu işten yırtıcak ama... Erdal'ın vereceği ifade hiç bişe yaramıycak ...

Erdal Sırma ile evli.. devam eden bir velayet davası var.. Şimdi Ali Maruf ve Ethem çıkıp dava yüzünden Erdal'ın iftira attığını söyliycek yalanlıycak...

Yani Ethem yine yırtacak...
olabilir ayşecim ethem yine kurtulur bi de mahkeme var ali maruf yine bir hikaye anlatır duruma uygun ya sinir oluyorum ail marufa ya adam her seferinde kurtarıyor kendini ya

abdu
02-03-08, 00:56
birgün bütün teröristler geberecek ya biz görecekmiyiz bilemem 30 yıl geçti bi 10 yıl daha devam edecek mi sizce bu terör ne zaman biter

bu dediginden hayal bile olamaz arkadasim malesefki basimizda abd gibi bir bela varken hayata terörden kurtulamayiz beytonun dedigi gibi öluruz ama asla yokolmayiz yani malesef bu söz dogru temelimiz en kisa zamanda terörde biter ABD de

vatan45
02-03-08, 13:37
Deli tuncay ile ilgili bilgileri milliyet gazetesinin tv ekinden buldum.Kendisiyle uzun bir söyleşi yapılmış.Söyleşinin sonunda cekim sırasında cok üsüdügünü tekinin karavanına talip oldugunu söylüyordu.Bana ayse diyebilrsiniz sanıyorum hepinizden oldukca büyügüm ama ne yapayım köprü askı yas sınır mekan tanımıyor.Köprü dizisini benim gibi seven herkesle kardesiz degilmi?
dün o gazateye baktım netten bulamadım demmekki sadace parayla alınca bakabiliriyoruz neyse öğrenmiş olduk senden sağol

deli tuncayın başpınar katlimıyla bir ilgisinin olduğunu sanmam ama

teröristlerle çatıştığı bir ihtimal

_BeRFiN_
02-03-08, 14:32
milliyetteki yazıyı okuyunca tüylerim diken diken oldu çok etkileniyorum ya böyle hikayelerden
bende merak ediyordum tuncayın hikaysesini demek böyleymiş

E_B_R_U_"Lİ
02-03-08, 14:51
vay canına 5-6 bölüm için 105 sayfa harcanız brova az mı çok mu siz bilirsiniz ama bana göre iyi perfermans güzel:happy0064

iyi de laf mı?süper ya.önceki başlık 18 bölümde bitti.şimdi 5 bölümde bitti sayılır.anasayfaya emin adımlarla gidiyoruz.inşallah o günleri de görürüz.

tuncayın olayını şehirde kimsenin bilmemesi,tuhaf yani.ben en başta herkes biliyordur diye düşünmüştüm.neyse,dizidekilerde bizimle birlikte öğrenecekler.

ethem bi şekilde paçayı kurtarır bence.yani bi söz vardır "kötülere bişi olmaz diye" işte bu söz tam bizim kötülere göre,özellikle meryem ve beyto için.ya aslında ben seviyorum kötüleri ya.ama bi yandan da sinir oluyorum.bu nasıl bi çelişki ya.

fragmanda tekin gazate fırlatıyo valinin önüne galiba o da gazetelerden öğrenmiş bu sürgün olayını,valiyle onu tartışıyolar.ama ben veysele güveniyorum o bi şekilde halleder bu işi.gerçi özette halkın tepkisinden bahsediyollar belki,bu tepki kurtarır valimizi.

iklimmm
02-03-08, 15:00
slm herkeze,

seni sevmemde haksız
sevdim dememde haksız
fakat ne çok insafsız bakışların
bir ılık gece gibi simsiyah bakışların
aşk dolu rüya gibi

o ne bakışlar öyle
taşmı olaydım söyle
bir ılık gece gibi
aşk gibi rüya gibi siyah bakışların

alıntıdır,
sözleri çok hoşuma gitti şarkının ekledim

SETURK
02-03-08, 15:23
Sezon bitcek dizi bitcek hala anasayfada değiliz ne gerekiyor anlamadım ki oraya geçebilmek için.:img-beee:

Biran öNce yarın olsun da izleyelim bölümü.

Veyseli de merak ediyorum bu bölüm valiyle aralarında neler geçecek acaba?

Bu arada söylemeyi unutmuşum müdürümle saliha hanım(ismi yanlı değildir inşallah) arasında neler gelişiyor öyle.:img-wink:

Her ne kadar geçmişte yaşanmış ve gurur duyulacak bir olay da olsa Tuncayın yerinde olsam o sahneleri çekerken çok etkilenirdim.Onun için hastanedeki kriz sahnelerini çekmek ne kadar da zor olmuştur.Blki de geçmişte yaşandığı ve dediğim gibi gurur kaynağı olduğu için pek bir etki duymamıştır.Ama ben o anı yaşardım eminim:icon_sorr

zulıs
02-03-08, 15:37
iyi de laf mı?süper ya.önceki başlık 18 bölümde bitti.şimdi 5 bölümde bitti sayılır.anasayfaya emin adımlarla gidiyoruz.inşallah o günleri de görürüz.

tuncayın olayını şehirde kimsenin bilmemesi,tuhaf yani.ben en başta herkes biliyordur diye düşünmüştüm.neyse,dizidekilerde bizimle birlikte öğrenecekler.

ethem bi şekilde paçayı kurtarır bence.yani bi söz vardır "kötülere bişi olmaz diye" işte bu söz tam bizim kötülere göre,özellikle meryem ve beyto için.ya aslında ben seviyorum kötüleri ya.ama bi yandan da sinir oluyorum.bu nasıl bi çelişki ya.

fragmanda tekin gazate fırlatıyo valinin önüne galiba o da gazetelerden öğrenmiş bu sürgün olayını,valiyle onu tartışıyolar.ama ben veysele güveniyorum o bi şekilde halleder bu işi.gerçi özette halkın tepkisinden bahsediyollar belki,bu tepki kurtarır valimizi.
çok iyi ya bu kadar ilerlemişiz ama hala bu gündemdeki dizilerden kurtulamadık yani daha ne yapalım dizi bitecek nerdeyse yavvv

veysel kesin birşeyler yapacak çünkü fragmanda vali veysele uzatma veysel uzatma diyor ama kızgın bir şekilde değil iyi bir şeyler olacak tekin bu bölümde çok sinirli
tuncayın durumu ne olur acaba?
hadi arkadaşlar ya 50.bölüm e geldik kapatalım artık şu başlığı :happy0064

E_B_R_U_"Lİ
02-03-08, 15:44
çok iyi ya bu kadar ilerlemişiz ama hala bu gündemdeki dizilerden kurtulamadık yani daha ne yapalım dizi bitecek nerdeyse yavvv

veysel kesin birşeyler yapacak çünkü fragmanda vali veysele uzatma veysel uzatma diyor ama kızgın bir şekilde değil iyi bir şeyler olacak tekin bu bölümde çok sinirli
tuncayın durumu ne olur acaba?
hadi arkadaşlar ya 50.bölüm e geldik kapatalım artık şu başlığı :happy0064

tekin geçen seneki olayda da kızgındı.ya geçen sene demişken,valimizin sürgünden kurtarıldığı bölüm 24.bölümün sonunda uçaktan şantiyedekilere seslenişi süperdi ya "çalışın kardeşim,çalışın" bir an o geldi aklıma.artık bu sürgünden sonra fabrikaya gider ama nasıl gider muamma:img-wink:.

ya bütün güvenlik güçlerinin başını bağlıyolar yavaş yavaş.sıra mertte veya zaferde yada abdül de olabilir.artık finalde toplu düğün yaparlar.

zulıs
02-03-08, 16:18
tekin geçen seneki olayda da kızgındı.ya geçen sene demişken,valimizin sürgünden kurtarıldığı bölüm 24.bölümün sonunda uçaktan şantiyedekilere seslenişi süperdi ya "çalışın kardeşim,çalışın" bir an o geldi aklıma.artık bu sürgünden sonra fabrikaya gider ama nasıl gider muamma:img-wink:.

ya bütün güvenlik güçlerinin başını bağlıyolar yavaş yavaş.sıra mertte veya zaferde yada abdül de olabilir.artık finalde toplu düğün yaparlar.
öyle olacak galiba ebrucum:img-hyste:img-hyste ya ben hala çözemedim saliha-levent müdür olayını yeni mi başladı yoksa daha önce de var mıydı yoktu herhalde neyse hayırlısı bakalım bi de düğün olur yüzbaşı bi de onun düğününde zeybek oynar:img-hyste gerçi daha önce sırada onun düğünü var elmasla:icon_whis

ya uçaklı sahneyi ben de hatırladım fabrika hiç gösterilmedi 2-3 bölümdür neler oluyor orda yeni parçalar geldi mi

abdu
02-03-08, 16:42
öyle olacak galiba ebrucum:img-hyste:img-hyste ya ben hala çözemedim saliha-levent müdür olayını yeni mi başladı yoksa daha önce de var mıydı yoktu herhalde neyse hayırlısı bakalım bi de düğün olur yüzbaşı bi de onun düğününde zeybek oynar:img-hyste gerçi daha önce sırada onun düğünü var elmasla:icon_whis

ya uçaklı sahneyi ben de hatırladım fabrika hiç gösterilmedi 2-3 bölümdür neler oluyor orda yeni parçalar geldi mi

yok arkadasim saliha levent mudur olayi geçen sezondan kalma geçen sezon ikisi arasinda bir yakinlasma vardi ama sonra hizla gelisen olaylar koprunun patlamasi felan derken bir daha goremedik ikisini ayni karede uzun zaman sonra son bolumde gorunduler birlikte bence ikisi nikah masasina giderler cunku vali tekinle leylanin dugununde levent mudure su sozlerle takilmisti senin dugunu ne zaman yapiyoruz mudurum:img-hyste:img-hyste:img-hyste kopmustum ya o an gulmekten dedim vali yine yapti yapaçagini

E_B_R_U_"Lİ
02-03-08, 16:46

vardı vardı.hatta ben silinen başlığa yazmıştım geçen sene müdürümle saliha hanımın sonu hayırlı diye.ama bayadır göstermiyolardı onları.şu akın-elmas olayı aklıma geldikçe sinirleniyorum ya.çok canım sıkılıyo

abdu
02-03-08, 17:22
Yok arkadaşlar bu böyle olmicak kimsenin sesi solugu çikmiyor bari anket yapalım ben kendi cevaplarımı yazdım sizinkileride bekliyorum tşk

1.Dizide en çok sevdiğiniz ilk 5 karakter?
1.Mert üsteğmen
2.Erdal
3.Vali
4.Deli Tuncay
5.Ethem

2.Diziden Ayrılan Karakterlerden hangi 5 ismi keşke ayrılmasaydı diyorsunuz?
1.şehmuz
2.Bayram
3.şahnaz
4.Komiser Nedim
5.Hasan

3.Size Göre Geçen sezondan kalan isimlerden hangisi bu sezon en büyük patlamayı yaptı?
Tartışmasız Mert üsteğmen

4.Sizce bu diziden jön çıkarmı?çıkarsa hangi isimler?
çıkar tabi Vali,Veysel,Erdal,Mert,Akin,Zafer,Tuncay,Tekin

5.Son olarak dizide en sevmediniz isim?
Ali Marruf

zulıs
02-03-08, 17:36
yok arkadasim saliha levent mudur olayi geçen sezondan kalma geçen sezon ikisi arasinda bir yakinlasma vardi ama sonra hizla gelisen olaylar koprunun patlamasi felan derken bir daha goremedik ikisini ayni karede uzun zaman sonra son bolumde gorunduler birlikte bence ikisi nikah masasina giderler cunku vali tekinle leylanin dugununde levent mudure su sozlerle takilmisti senin dugunu ne zaman yapiyoruz mudurum:img-hyste:img-hyste:img-hyste kopmustum ya o an gulmekten dedim vali yine yapti yapaçagini
hadi ya fazla dikkat etmemişim demek ki geçen sene o kadar çok olay oldu ki gözümden kaçmış herhalde aşk maşk düşünemiyordum geçen sene
bilgi için teşekkürler arkadaşlar:img-wink:

ankete hemen cevap:P

1.yüzbaşı:P
2.vali
3.mert
4.tekin
5.melek

1.tarık albay keşke ayrılmasaydı
2.bayram
3.şahnaz
4.orman bekçisi adını hatırlayamadım şimdi ölümüne çok üzülmüştüm
5.hüdai

3.Size Göre Geçen sezondan kalan isimlerden hangisi bu sezon en büyük patlamayı yaptı?
mert üsteğmen bi de veysel

bütün köprücüler:) vali,yüzbaşı,mert,tekin.......

kesinlikle ali maruf yani ethemi bile ondan daha çok sevdiğim kesin

grafi
02-03-08, 17:37
1. vali
1. ethem
3. yüzbaşı
4. mert üsteğmen
5. leyla

1.Hasan
2.Komiser Nedim
3.şehmuz
4. tarık albay
5.şahnaz

Mert üsteğmen ve emniyet müdürü levent aklıma gelmedi başka

Veysel,Mert,Tuncay,Erdal,Zafer

beyto ve Alimaruf

iklimmm
02-03-08, 17:45
akın
mert
tekin
vali
tuncay

mevlüt(gitmeseydi akınla evlencek olmazdı elmas)
bayram
tarık albay
komser nedim
hasan

mert,veysel,

akın,mert,veysel,tekin,komser,abdül,
ali maruf,ethem,beyto,

aysepinar
02-03-08, 18:02
1-Dizide sevdiginiz ilk bes karakter
AKIN,MERT,TEKİN,VALİ,VEYSEL
2-Diziden ayrılmsını istemedigim bes karakter
KOMİSER NEDİM,TARIK ALBAY,FABRİKA MÜDÜRÜ[ADINI UNUTTUM],BAYRAM,ORDULU ÖMER CAVUS
3-En büyük patlamayı yapan kisi
MERT TABİKİİ BİRDE ABDÜL
4-Dizinin cıkardıgı jönler
AKIN,MERT
5-Dizideki en sevmediginiz karakterler
ALİ MARUF

_BeRFiN_
02-03-08, 18:22
1Yüzbaşı Akın Zeybek
2.Mert Üsteğmen
3.Vali Faruk Yazıcı
4.Abdül Üstçavuş
5.Tekin,Erdal,Tuncay,Zafer,Nevin,Elmas,leyla (5 i geçti biliyorum ama seviyorum hepsini ...)

1.Mevlüd
2.Sahnaz
3.Orman Bekçisi
4.Şehmuz
5.K.Nedim

Mert üsteğmen

Akın,Mert,Abdül,Zafer,Tekin

Ali Marruf,Ethem,Beyto
_________

SETURK
02-03-08, 19:20
1.Vali
2.Yüzbaşı
3.Tekin
4.Mert üsteğmen
5.Deli Tuncay

1.şehmuz
2.Bayram
3.Tarık Albay
4.Komiser Nedim
5.Hasan

Mert üsteğmen

Çıktı bile vali Erdal Beşikçioğlu

Ali Maruf[/QUOTE]

bordomavili
02-03-08, 20:36
1.Mert üsteğmen
2.Vali
3.TEkin
4.Abdül
5.Erdal

1.Bayram
2.-
3.-
4.-
5.-

Tartışmasız Mert üsteğmen

çıkar tabi Süleyman karaahmet..Abdül keskin

Akın Zeybek

korelcez
02-03-08, 20:43
1
]1.Dizide en çok sevdiğiniz ilk 5 karakter?
1-yüzbaşı akın zeybek
2-vali
3-tekin
4-leyla
5-veysel

1-şehmuz
2-komiser nedim
3- ilk bayram ilk bölümlerdeki bayram
4-hüdai
5-haydar

mert üsteğmen

Ali Maruf ve ethem

vatan45
02-03-08, 21:00
şimdi size köprüde çalan müzikleri verecem bir albüm yapılsa hangilerini isterdiniz ?
yani bu müziklerden 10 tanesini seçiniz......

1-aysun gultekin efelerin efesi

2-sakarya türküsü

3-aysun gültekin erzincana girdim

4-ordunun dereleri

5-anadolu atesi - yesil kurbagalar

6-elbet birgün kış biter yaz gelir

7-su kışlanın kapısına aysun gultekın

8-şu ayrılık bitsin artık

9-kopru - huzun

10-hastane onunde incir agacı

11-şu kışlanın kapısına (darbuka versiyon )

12-terör şarkısı (araba yakma ve öğretmen kaçırmada çıkan )

13-.Köprü Jenerik

14-Operasyon (askerlerin müzüği)

15-klasik amarican müziği (49. böüm fragmanı vali yere yattığında çalan)

16-elmas-zeybek yüzbas=ısıgım olsan

17-eğin dedikleri küçük bir şehir

18-Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı (Ah leyla

19-evlerinin önü mersin

daha vardır belki ama siz yazarsınız

slm herkeze,sayfa daha değişmemiş,diğer dizilerin sayfaları değişior hep ama neden köprü hep aynı duruor,

biz herkez değiliz biz köprücüyüz herkez köprücü olamaz şurda 125 e ne kaldı canım biraz daha sabret az kaldı :happy0064

yeni, başlığımız hayırlı olsun arkadaşalar yeni bölüm fragmanını görmek istiyorum ya bugun cuma nede olsa az kaldı ali maruf ve ethemin son günlerini göreceğiz galiba 2 gün akldı yeni bölümö
ali marufun bilmem ama ethem yakalandı sonuç olarak sona yaklaştılar

1Yüzbaşı Akın Zeybek
2.Mert Üsteğmen
3.Vali Faruk Yazıcı
4.Abdül Üstçavuş
5.tekin

1.Şehmuz
2.Sahnaz
3.Orman Bekçisi
4.maho
5.K.Nedim

Mert üsteğmen

Akın,Mert,Abdül,Zafer,Tekin,vali,şehmuz,leyla,aslı

Ali Marruf,Ethem,Beyto,meryem

bordomavili
02-03-08, 21:08
İşte Benim Hİtlerim....

-aysun gultekin efelerin efesi

-aysun gültekin erzincana girdim

-ordunun dereleri

-anadolu atesi - yesil kurbagalar

-elbet birgün kış biter yaz gelir
-su kışlanın kapısına aysun gultekın

-kopru - huzun

-hastane onunde incir agacı

-şu kışlanın kapısına (darbuka versiyon )

-terör şarkısı (araba yakma ve öğretmen kaçırmada çıkan )

-.Köprü Jenerik

-Operasyon (askerlerin müzüği)

-elmas-zeybek yüzbas=ısıgım olsan

vatan45
02-03-08, 21:21
İşte Benim Hİtlerim....

-ordunun dereleri

-anadolu atesi - yesil kurbagalar

-kopru - huzun

-hastane onunde incir agacı

-şu kışlanın kapısına (darbuka versiyon )

-.Köprü Jenerik

-elmas-zeybek yüzbas=ısıgım olsan

cevapladığın için sağol bordo mavili ihşallah dizi bittmeden mertinde şarkısı yaparlar
mert çıkınça fon müziği çıkar

ha unutmadan geçendeki radyo sahnesinde mert akına fon müziğidde bende dedi bana o sahne biraz saçma geldi radyo çalışmıyordi ki

akının iki şarkısı oldu bir efelerin efesi bide ışığın olsam

grafi
02-03-08, 21:22
oprerasyon müziği aslında sakarya marşıymış ben buldum şimdi dinliyorum.
ordunun dereleri
şu kışlanın kapısına
aysun gültekin erzincana girdim
köprü - hüzün
aysun gultekin efelerin efesi
Köprü -Jenerik
yüzbaşı ve elmasın miziği

abdu
02-03-08, 21:24
Benimki

1-aysun gultekin efelerin efesi

2-aysun gültekin erzincana girdim

3-ordunun dereleri

4-su kışlanın kapısına aysun gultekın

5-şu ayrılık bitsin artık

6-hastane onunde incir agacı

7-.Köprü Jenerik

8-Operasyon (askerlerin müzüği)

9-elmas-zeybek yüzbas=ısıgım olsan

10-Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı (Ah leyla

bordomavili
02-03-08, 21:26
cevapladığın için sağol bordo mavili ihşallah dizi bittmeden mertinde şarkısı yaparlar
mert çıkınça fon müziği çıkar

ha unutmadan geçendeki radyo sahnesinde mert akına fon müziğidde bende dedi bana o sahne biraz saçma geldi radyo çalışmıyordi ki

akının iki şarkısı oldu bir efelerin efesi bide ışığın olsam

hee kız benimde dikkatimi çekti..Çalışmayan radyo da birden bire Akın ve elmasın şarkısı çaldı..Ne tuhaf değilmi:D

abdu
02-03-08, 21:27
oprerasyon müziği aslında sakarya marşıymış ben buldum şimdi dinliyorum.

Arkadasim sakarya marsini nerden buldun soylersen sevinirim bende operasyon muzigini buldum ama aysun gultekinin efelerin efesi muziginin sonunda çaliyor dizide soyledigi degil baska

vatan45
02-03-08, 21:35
Arkadasim sakarya marsini nerden buldun soylersen sevinirim bende operasyon muzigini buldum ama aysun gultekinin efelerin efesi muziginin sonunda çaliyor dizide soyledigi degil baskasakarya marşı

akın ve polisler valinin oğlunu terröistlerin elinden kurtardıktan sonra çaldı...

iklimmm
02-03-08, 21:37

-şu ayrılık bitsin artık

-kopru - huzun

-eğin dedikleri küçük bir şehir

-Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı (favori türküm):good:

-evlerinin önü mersin

diğer türkülerde süper

korelcez
02-03-08, 21:41

2-sakarya türküsü

3-aysun gültekin erzincana girdim

4-ordunun dereleri

5-anadolu atesi - yesil kurbagalar

6-elbet birgün kış biter yaz gelir

7-su kışlanın kapısına aysun gultekın

8-şu ayrılık bitsin artık

11-şu kışlanın kapısına (darbuka versiyon )

12-terör şarkısı (araba yakma ve öğretmen kaçırmada çıkan )

16-elmas-zeybek yüzbas=ısıgım olsan

17-eğin dedikleri küçük bir şehir

18-Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı (Ah leyla

19-evlerinin önü mersin

benimkilerde bunlar bazılarını eledim

korelcez
02-03-08, 21:43
hee kız benimde dikkatimi çekti..Çalışmayan radyo da birden bire Akın ve elmasın şarkısı çaldı..Ne tuhaf değilmi:D

bikerede mühendis tekin radyoyu yapmaya çalışıyorudu fakat yapamıyordu

erdal gelip radyoya vurdu radyo çalıştı :img-hyste

korelcez
02-03-08, 21:46
diziye çok az kaldı,akını görcez:img-hyste oy leyla türküsü harika çok seviorum o türküyü
evet o şarkının orjinal adı kerpiç kerpiş üstüne kurdum binayı gökhaan kırdar söylüyor dizide hani tekini araba çarpmıştı o sahnede çaldı bi daha duymadım herhalde

bordomavili
02-03-08, 21:48
anlaşılan bizim dizi oyuncuları..Bozuk radyoları tamir etmekte bire bir ..Acaba biizm radyoyu da mı getirsem..Dedem Almanyadan getirmiştti

iklimmm
02-03-08, 21:50
evet o şarkının orjinal adı kerpiç kerpiş üstüne kurdum binayı gökhaan kırdar söylüyor dizide hani tekini araba çarpmıştı o sahnede çaldı bi daha duymadım herhalde

hani vedee leyla evlenme teklifini kabul etmemişti ozamanda çalmıştı,sonra indirmiştim o türküyü,sonrada pcye format atılınca silindi:img-hyste:img-hyste
erkan oğur söylüor ama o türküyü normalde

anlaşılan bizim dizi oyuncuları..Bozuk radyoları tamir etmekte bire bir ..Acaba biizm radyoyu da mı getirsem..Dedem Almanyadan getirmiştti

haklısın,mert nasılda tamir etti radyoyu,aldı vurdu ve çalıştı,:img-hyste radyo dahi mertin karizmalığına dayanamadı ve çalıştı:img-hyste

korelcez
02-03-08, 21:51
malum izleme sitesine ' 6. bölüm mert üsteğmen' yazınca yani arama bölümüne 6. bölüm mert üsteğmen yazın mert üsteğmen 6. bölümdede oynamış bide ali marufun ölen babasıda oynuyo anlamadım onun ismini yanlış söylediler galiba

vatan45
03-03-08, 09:00
köprü dizisindeki kapıarda çok dayanıksız demekki mert veya akın bağırsa kapı yıkılacak :img-hyste

evet ya çok dayanıksız bir vuruyorlar içerdeler bende deniyecem artık öyle anahtar kullanmaya gerek yok

diziye çok az kaldı,akını görcez:img-hyste oy leyla türküsü harika çok seviorum o türküyü
evet çok güzel bir parça kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı
ama unutuldu çalan belki bir daha

erdal ve mert bu işlerde çok usta bu işi ek iş olarak yapabilirler gerçi artık radyo dinleyen sayısı azaldı ama

evet arkadaşım şurda ne kaldı 5 bölüm 125 sayfa yapabilirsek ne mutlu bize 109. sayfadayız bölüm hakkında yorumlar fazla olursa yeni sayfamız açılır

thesals
03-03-08, 18:14
büyük bir merakla bekliyorum yeni bölümü...
neler olucak bakalım..
fragmanıda yakalayamadım iyice sinir oldum!:icon_sorr

E_B_R_U_"Lİ
03-03-08, 18:39
1.Vali
2.Tekin-Mert
3.Cesaret ana
4.Tuncay-Levent Müdür
5.Erdal

1.Bayram

3.Size Göre Geçen sezondan kalan isimlerden hangisi bu sezon en büyük patlamayı yaptı?Tabiki öncelikle mert sonra tuncay ve levent müdürüm

4.Sizce bu diziden jön çıkarmı?çıkarsa hangi isimler?Çıkmaz mı?Bu yetenekle neler neler çıkar.Bence erkek oyuncularımızın hepsi o yeteneğe sahip ama yaştan dolayı bazıları eleniyo.

Elmas ve Elmas daha sonra Elmas ve yine Elmas.Akını da yazacaktım ama o üniformadan kurtarıyo.

bi de müzik olayı var.bence bütün müzikler olsun albümde,hepsi süper.

4 saat kaldı yeni bölüme.veysel ne işler yaptı da gülüyodu.bordolar yine kahraman yine en iyi.zaten bu bölüm sinir olacağım iki şey var akın ile elmas sahneleri bi de bordoların kahraman oluşu.

vatan45
03-03-08, 19:09
büyük bir merakla bekliyorum yeni bölümü...
neler olucak bakalım..
fragmanıda yakalayamadım iyice sinir oldum!:icon_sorr

biliyorsun köprü dizisinin yapımcısı koliba film ve onun sitesinde fragmanlar oluyo bir bak istersen 50. bölüm fragmanı var yani tv de islemen çok zor başka kanal olsa hani neyse ama star tvyi biliyoruz işte

1.Vali
2.Tekin-Mert
3.Cesaret ana
4.Tuncay-Levent Müdür
5.Erdal

1.Bayram

3.Size Göre Geçen sezondan kalan isimlerden hangisi bu sezon en büyük patlamayı yaptı?Tabiki öncelikle mert sonra tuncay ve levent müdürüm

4.Sizce bu diziden jön çıkarmı?çıkarsa hangi isimler?Çıkmaz mı?Bu yetenekle neler neler çıkar.Bence erkek oyuncularımızın hepsi o yeteneğe sahip ama yaştan dolayı bazıları eleniyo.

Elmas ve Elmas daha sonra Elmas ve yine Elmas.Akını da yazacaktım ama o üniformadan kurtarıyo.

4 saat kaldı yeni bölüme.veysel ne işler yaptı da gülüyodu.bordolar yine kahraman yine en iyi.zaten bu bölüm sinir olacağım iki şey var akın ile elmas sahneleri bi de bordoların kahraman oluşu.

jön çıkar mı sorusuna bazıları yaştan dolayı eleniyo demişsin o bazılarını açarmısın kimler mesala erdal,akın,vali,veysel,mert,abdül keskin bunlar daha genç değil mi diziide başka başrol yok

E_B_R_U_"Lİ
03-03-08, 19:21
jön çıkar mı sorusuna bazıları yaştan dolayı eleniyo demişsin o bazılarını açarmısın kimler mesala erdal,akın,vali,veysel,mert,abdül keskin bunlar daha genç değil mi diziide başka başrol yok

ya yaş derken "jön"ler genelikle genç oluyo ya yani insanlar öyle kabul ediyo.yoksa bana kalsa hepsi değil jön dünya starı bile olurlar.sadece başrol değil her karater gayet iyi canladırılıyo.ama bütün forumdan özür dilerim bu yalnış sözden dolayı.jönün kralı çıkar

korelcez
03-03-08, 19:22
1.Vali
2.Tekin-Mert
3.Cesaret ana
4.Tuncay-Levent Müdür
5.Erdal

1.Bayram

yani ilk defa elmas ve akını sevmeyen biriyle karşılaştım ve çok şaşırım bunun nedenini merak ettim şimdi daha önce hiç böyle bir yorum duymamıştım.hep akın ve elması överler tabi bende överim ve sıkı fanatikleriyim tabi bu dizide bide vali farkı var o ayrı valiyi im sevmez.

dizinin ilk bölümlerinde bir bayram vardı bilmiyorum siz izlediniz mi o bayram mı daha iyiyidi yoksa yeni bayramlı yani sakalsız olan iyi akşamlar iyi köprüler

E_B_R_U_"Lİ
03-03-08, 19:26
yani ilk defa elmas ve akını sevmeyen biriyle karşılaştım ve çok şaşırım bunun nedenini merak ettim şimdi daha önce hiç böyle bir yorum duymamıştım.hep akın ve elması överler tabi bende överim ve sıkı fanatikleriyim tabi bu dizide bide vali farkı var o ayrı valiyi im sevmez.

ya ben elması 34.bölümdü galiba bayramın vurulduğu bölümden itibaren sildim.son hali öyle tripler,bilmiş bilmiş haller falan,nefret ediyorum desem yeridir.zaten akını da bozdu gıcık şey ondan soğumaya başladım.en güzeli mert valla ne aşk ne başka bişi.varsa yoksa görev en iyisi.ya valiyi tabi seviceğiz.adam halkın sevgisini kazanmış bi karakter sahip.yani insanların hayalindeki bi yönetici

grafi
03-03-08, 19:33
saatler kaldı ya. tuncayın hikayesiini öğrenecekler.
valimiz nasıl acaba kendine gelmiş midirki? gerçi toparlanmışsada erdal olayı olunca yine hey heylenmiştir.
ben akın ve elmas daha çok sevdim. bayram bana biraz garip geliyodu.

bordomavili
03-03-08, 19:34
ay millet..Valla bugün moralim süper...Ne Akın Ne Elmas kızdıramaz beni..Bugün onları gördükçe deli olavilirim ama artık idare edecez...Jön Mön ne iş?? arkadaşlar anlamadım da bu konuyu:img-in_lo

vatan45
03-03-08, 19:50
ya yaş derken "jön"ler genelikle genç oluyo ya yani insanlar öyle kabul ediyo.yoksa bana kalsa hepsi değil jön dünya starı bile olurlar.sadece başrol değil her karater gayet iyi canladırılıyo.ama bütün forumdan özür dilerim bu yalnış sözden dolayı.jönün kralı çıkartamam anladım büyük ihtimalle vali yada yüzbaşı akın zeybek jön olabilir bide mert var tabi diğerlerinin fazla sansı yok gibi

KARAMAY
03-03-08, 20:17
Diziyi saatler kala Jön, mön , fön .. noluyoooo.... :img-hyste:img-hyste

yaaww en çok içime dizi bitince yorum yapamıyorumya o turuyo ....
malumunuz sabahın kör saatinde kalk işe git...
Neyse bu akşam sabretmeyi ve aklımdakileri unutmadan yazmayı planlıyorum kısmet olursa...

Öteki türlü kafamı yastıga koyduğumda aklımdan geçenlerin binde birini bile hatırlayamıyorum sabah..

geçen hafta bişey yazamadım bu hafta coşarım artık ....:happy0064:happy0064

herkesle dolu dolu bir bölüm.. herkes var..

E_B_R_U_"Lİ
03-03-08, 21:12
Diziyi saatler kala Jön, mön , fön .. noluyoooo.... :img-hyste:img-hyste

yaaww en çok içime dizi bitince yorum yapamıyorumya o turuyo ....
malumunuz sabahın kör saatinde kalk işe git...
Neyse bu akşam sabretmeyi ve aklımdakileri unutmadan yazmayı planlıyorum kısmet olursa...

Öteki türlü kafamı yastıga koyduğumda aklımdan geçenlerin binde birini bile hatırlayamıyorum sabah..

geçen hafta bişey yazamadım bu hafta coşarım artık ....:happy0064:happy0064

herkesle dolu dolu bir bölüm.. herkes var..

ben de aynı şeyi yaşıyorum.bölümü izliyorum yatmaya gidiyorum aklımda hep bölümdeki sahneler,başlığa bunu yazarım falan diyorum ama ertesi gün araya okul girince hiç bi şeyden eser kalmıyo.aslında parça parça yazmak daha iyi,sayfalar çabuk bitiyo.inşallah 51.bölümün yorumunu yeni başlığa yaparız

iklimmm
03-03-08, 21:20
ya ben elması 34.bölümdü galiba bayramın vurulduğu bölümden itibaren sildim.son hali öyle tripler,bilmiş bilmiş haller falan,nefret ediyorum desem yeridir.zaten akını da bozdu gıcık şey ondan soğumaya başladım.en güzeli mert valla ne aşk ne başka bişi.varsa yoksa görev en iyisi.ya valiyi tabi seviceğiz.adam halkın sevgisini kazanmış bi karakter sahip.yani insanların hayalindeki bi yönetici

elmastan aynen artık nefret ediorum akıllı çocuğuda ne hale getirdi,adam aşık olduu anca elması düşünüor,o elmastan gıcık alıorum artık,geçen hafta nişanlanmalarından sonra sevmiorum ama,akınımı kendine aşık etti,zaten akınla nişanlandı die sevmiorum o elması,ebru senaristler dizii final olmadan mertide evlendirirler ozaman oda akın gibii olurr

grafi
03-03-08, 21:23
bende bir tek ben yatağa yatınca yarın acba ne yazsam diye düşünüyorum sanmıştı. benimde gözümün önüne bölümün sahnelerini görüyorumç
arkadaşlar basında çıkan habeler bölümüne vali ile ilgili yazılar ekledim. fakat forum kurallarına aykırımı bilmiyorum birfikriniz varsa yazarmısınız. baya uzun biryazı. fansitesinden alıntıydı.

E_B_R_U_"Lİ
03-03-08, 21:52
elmastan aynen artık nefret ediorum akıllı çocuğuda ne hale getirdi,adam aşık olduu anca elması düşünüor,o elmastan gıcık alıorum artık,geçen hafta nişanlanmalarından sonra sevmiorum ama,akınımı kendine aşık etti,zaten akınla nişanlandı die sevmiorum o elması,ebru senaristler dizii final olmadan mertide evlendirirler ozaman oda akın gibii olurr

valla ben de merte bi kız bulmayı düşünüyorum ama o da bozulur diye korkuyorum bi de tabi nurşen beni dövebilir:Dben elması akınla aşk yaşamaya başladığı günden beri sevmiyorum en başlarda yeni diye belki ısınamıyorum demiştim ama şimdi anladım,bu aşkı istemediğim.ama sağolsun senaristler böyle bişi yazdılar ne yapalım.bundan sonra benim için subay=mert

KARAMAY
03-03-08, 21:54
vayyy bende bi tek benmiyim bu durumda diyodum.. yanıma arkadaş bulmak içimi rahatlattı ne diyim...

dop dolu çok güzel bir bölüm olucak .. Herkes var.. :happy0064:happy0064:happy0064

Herkişiyle bir bütün... sürekli starda reklamlar dönüyor :)
garip bi heyecan var içimde hayırdır inşallah.. noıluyoki... Elmasın mektubu okunacağı hafta bile bu kadar heyecanlanmadım ...

KARAMAY
03-03-08, 23:51
Nerden öğrendin bunları Veysel
Tanıdığım bir vali var efendim
Maşallah dilde pabuç kadarrrr :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Koptumm yaaaa ... Allah seni napmasın Veysel... gece gece krize girdim resmen..

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 00:04
Nerden öğrendin bunları Veysel
Tanıdığım bir vali var efendim
Maşallah dilde pabuç kadarrrr :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Koptumm yaaaa ... Allah seni napmasın Veysel... gece gece krize girdim resmen..

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

evet ya süperdi orası.bi de açıklama yaparken hareketleri aynı valiydi.güzel de konuştu ee kimin öğrencisi.

bu bölümde ilk defa mert ile ters düştük.akına "güna kötü haberle başladık,bu(söz olayı)iyi geldi" nerde iyi geldi ya.yaraya tuz basmak denir buna.erdal da rambo gibiydi he.maşallah ee o da bi zamanlar komandoydu.akın "ben sıramı savdım" dedi ya orda mertin suratı nasıl değişti ama süperdi.köydeki sahnede abdülün orda ne işi var,akının yanında olamsı lazım.yani ille her yere bi bordo sokacaklar yani.zaten elmas siniri de ortalığı ayağa kaldıracak daha da sinir olacağım.

KARAMAY
04-03-08, 00:23
yaaaaa inanmıyorum yaaa ...

o tepe... off yaaa karakol baskını .. Tuncay karakol baskınından bahsediyor.. o tepedeki karakol baskını...

gerçek bi olay hemde .. o tepede gerçek bir karakol baskını oldu o anlatılacak

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 00:34
ya ben elması öldürürüm ya:fighting2:fighting2:fighting2şeytan diyo bastı seti şu kızın ağzını burnunu dağıt:img-blacktabi ben ekibi yakalayacağım da elmas ile mi uğraşacağım o da ayrı bi mesele.sırmaya neler neler dedi,gıcık şey.dinime küfreden müslüman olsa bari,sanki yüzbaşı onun yüzünden ölümlerden dönmedi.o çelik yeleği giymeseydi neler neler olurdu.ya çok sinir bişi ya bu.kötüleri bile ondan daha çok seviyorum.

valla bu bölüm 1-)veysel,2-)saliha hanım tabi bi de erdal onu unutmayalım.abdül hala mertin yanında,tabi bi yerde o da haklı komutanı aşk peşinde ne yapsın.ama o sahneden sonra bizim senaristler merte de biri bulurlar gibi geliyo.

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 00:36
yaaaaa inanmıyorum yaaa ...

o tepe... off yaaa karakol baskını .. Tuncay karakol baskınından bahsediyor.. o tepedeki karakol baskını...

gerçek bi olay hemde .. o tepede gerçek bir karakol baskını oldu o anlatılacak

yaa ciddimisin?karakol baskını demek,ben haberde pusu demişti diye hatırlıyodum.bu dizi de olmasa bazı şeylerden haberimiz olmayacak.neyse reklam bitti,köprü türkiye gerçeklerini anlatmaya devam ediyor.

KARAMAY
04-03-08, 00:40
hayırr çok iyi dediii ohh cancığazıma deysin...
içimin yağları eridi resmen ...
Azmı çektirdi zamanında Erdal bize...
Neymiş efendim adamlığına kefilim ama namlu ucundasın .. kardeşimi bırak demek insafa sıymaz ama .... amaymışş...
Elmasta başka bişey demediki.. eteğindeki taşları boşalt öyle gel dedi.. haklı sonuna kadar haklı..

hem ne o öyle soğuk nevale...

Adam telefon açmış cilveli sesiyle :img-hyste:img-hyste "Günaydın Sırma " diyor ... bizim kazma günaydın demeden ben adliyeye geçiyorum dedi..
yuhh yanii olurda bu kadar olmazkii kardeşim..
neyse.. Sırmayı yarına saklıycam ...

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 01:02
hayırr çok iyi dediii ohh cancığazıma deysin...
içimin yağları eridi resmen ...
Azmı çektirdi zamanında Erdal bize...
Neymiş efendim adamlığına kefilim ama namlu ucundasın .. kardeşimi bırak demek insafa sıymaz ama .... amaymışş...
Elmasta başka bişey demediki.. eteğindeki taşları boşalt öyle gel dedi.. haklı sonuna kadar haklı..

hem ne o öyle soğuk nevale...

Adam telefon açmış cilveli sesiyle :img-hyste:img-hyste "Günaydın Sırma " diyor ... bizim kazma günaydın demeden ben adliyeye geçiyorum dedi..
yuhh yanii olurda bu kadar olmazkii kardeşim..
neyse.. Sırmayı yarına saklıycam ...

ya ben elmasa gıcığım burda tamam erdal zamanında öyle dedi ama elmas da sütten çıkımış ak kaşık değil,ben ilerki bölümlerde akının başını yakacak diye düşünüyorum.

ya o nasıl bi hikayedir ya.tüylerim diken diken oldu resmen.şerefsizler bi de hepsini üst üste dizip kurşun yağdırdılar şehitlere.ya bu nasıl bi şeydir,bi de gerçekte olmuş bu olay.bu arada havaya dikket ettiniz mi?kurtboğazının basıldığı geceki gibiydi.

KARAMAY
04-03-08, 01:04
yaa ciddimisin?karakol baskını demek,ben haberde pusu demişti diye hatırlıyodum.bu dizi de olmasa bazı şeylerden haberimiz olmayacak.neyse reklam bitti,köprü türkiye gerçeklerini anlatmaya devam ediyor.

Aynı dağda bide karakol baskını oldu ve net sayıyı hatırlamamakla birlikte 50nın üzerinde askerimiz şehit oldu... hemde öyle böyle değil ...
olayın ayrıntılarını bir bilseniz ... ben dinlerken bile çok kötü olmuştum.. pek bilinmez bu olay... baya eski bide...

Neyse dizide anlatılan başka bi olay ast subayımız Tuncay ve askerlerinn pusuya düşürülmesi...

İnsanın kanını donduruyor resmen ...
bazılarına prim vermekten herzaman kaçınan biri olarak konuşşmıycam yorumlamıycam...

Ama insan olmak savaştada barıştada başka bişey işte.. tek damla kanı beş para etmez insanlıktan nasibini almayan nefes alan bir canlı olmak ayrı bişey.....
gönlüm başka başka şeyler diyoda burası yeri değil işte...

Ahh Tuncay ahhh .. yaktın içimizi gece gece ne diyim..

iyi geceler herkese

iklimmm
04-03-08, 01:12
dizi süperdi,ilk olarak akın ve mertin konuşması çok komikti,aranızda tek bekar subay olarak kaldım demesi çok komikti,veyselin konuşmasıda süperdi,müdürle salihada evlenir,erdalla elmas gene çok komikti,tekinin valinin yanına gitmesi ve kafasını duvara vurması komikti,tuncayın hayatı çok üzücü,hele ailenize ne dicem demesi nekadar üzücüydü,asteğmenmiş demekki,

vatan45
04-03-08, 01:20
Yeşil Kurbağalar Öter Göllerde 1 - Halk Türküsü - Şarkı sözü ve sözlerini atıyorum

Yeşil Kurbağalar Öter Göllerde 1 - Halk Türküsü

Yeşil kurbağalar öter göllerde
Girildi ganadım galdım çöllerde
Anasız babasız gurbet ellerde
Ya ben ağlamayanı kimler ağlasın

şu garip gönlümü kimler eylesin
Eğin'in altından akan Fırat'tır
Ağamın bindüği demür gıratdır
Silaya gelmesi hayli muratdır

Tez gel ağam tez gel eğlenmeyasın
Elde güzel çoktur evlenmeyasın
Eğin'in etrafı dağdır meşedir
İçinde oturan beydir paşadır

Yüz elli mahalle beş yüz köşedir
Gel ağam gel olma yabancı
Benim ahım eder seni dilenci
Eğin viran olmuş bülbül ötmüyor

Ağam ırak yerde elim yetmiyor
Sayı tutam dedim sayı yetmiyor
Gel ağam gel ağam tez gel sılaya
Sen gelmezsen ağam gelem oraya

Ağam sen gideli yedi yıl oldu
Diktiğin ağaçlar meyveye durdu
Seninle gidenler sılaya döndü
Tez gel ağam tez gel eğlenmiyesin

Elde güzel çoktur evlenmiyesin
Ağam atın terkisini bağlıyor
Bu ayrılık yüreğimi dağlıyor
Baktım ağam usul usul ağlıyor

Gel ağam gül ağam gel de gene git
Akan gözüm yaşın sil de gene git

iklimmm
04-03-08, 01:21
ya ben elmasa gıcığım burda tamam erdal zamanında öyle dedi ama elmas da sütten çıkımış ak kaşık değil,ben ilerki bölümlerde akının başını yakacak diye düşünüyorum.

ya o nasıl bi hikayedir ya.tüylerim diken diken oldu resmen.şerefsizler bi de hepsini üst üste dizip kurşun yağdırdılar şehitlere.ya bu nasıl bi şeydir,bi de gerçekte olmuş bu olay.bu arada havaya dikket ettiniz mi?kurtboğazının basıldığı geceki gibiydi.

elmastan gene gıcık aldım,akın ii dedi ama kapatta işimi yapim die,
tuncayın olayı çok üzücüydü,tuncayın gerçek hayatıymışta ama tıpkısımıymış dizideki olanlar,çok üzücüydü çok,çok ağladımya ne hayatmış ama :icon_sorr ne bölümdü ama

arkadaşlar artık o bölümün üzerine diecek laf,kelime bulamıorum,süperdi dizii,komik sahneler vardı ama tuncayın olayı tüm olayları unutturdu

SETURK
04-03-08, 01:23
Valiye üzüldüm yine.
Akın ve Mertin konuşması çok güzeldi.Nasıl da geçiştirdi Mert:D
Elmasa gıcık oluyoruuum:img-beee:
Tuncayın olayı beni etkiledi.Özellikle tendürekteki son kısım.Dilim varmıyor.İçimden neler geçti bir bilseniz.:icon_sorrBaşka zaman olsa nasıl olsa dizi derdim ama şimdi iş değişik.Geçmişte yaşanmış da olsa ben o rolü oynayamazdım.
Dediğim gibi elmasa gıcık oluyorum.Ah Akın ne zaman akıllancan bilmem ki.Sevdiğim kız diyip duruyor elmassa.Delirtcek yakında Akını da beni de.Akının oflaması çok iyiydi:D
Sırmaya üzüldüm.Her zamanki gibi Ali Marufa kinim devam ediyor.:img-cool2

iklimmm
04-03-08, 01:35
arkadaşlar şu elmastan gıcık alıorum neden olabilir:img-hyste akında kendi evlencek mertide evlendircek,ama mert evlenmez,hemen gitti neyseki, tek kaldım bekar subay olarak demesi süperdi

ya ben elması öldürürüm ya:fighting2:fighting2:fighting2şeytan diyo bastı seti şu kızın ağzını burnunu dağıt:img-blacktabi ben ekibi yakalayacağım da elmas ile mi uğraşacağım o da ayrı bi mesele.sırmaya neler neler dedi,gıcık şey.dinime küfreden müslüman olsa bari,sanki yüzbaşı onun yüzünden ölümlerden dönmedi.o çelik yeleği giymeseydi neler neler olurdu.ya çok sinir bişi ya bu.kötüleri bile ondan daha çok seviyorum.

valla bu bölüm 1-)veysel,2-)saliha hanım tabi bi de erdal onu unutmayalım.abdül hala mertin yanında,tabi bi yerde o da haklı komutanı aşk peşinde ne yapsın.ama o sahneden sonra bizim senaristler merte de biri bulurlar gibi geliyo.

:img-hyste:img-hyste:img-hysteelmasın yanına giderken haber ver,sinir oluorum elmasa,aynen sana katılıorum,abdül ne arıordu mertin yanında,

skyarcs
04-03-08, 01:48
Arkadaşlar ben çok sık olmamakla birlikte arasıra yorumlarımı yazıyorum. Bu akşamki bölümden sonra yazmanın elzem olduğunu düşünerek bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Askerliğini Ağrı doğubeyazıtta yapan bir arkadaşımdan diinlediğim kadarını anlatayım ;

Tendürek dağı Ağrı ilinin diyadin ilçesi yakınlarında 3500 rakımlı bir dağdır.

1990 1999 yılları arasında çok fazla çatışmanın yaşandığı bir bölgedir

Bizim askerliğimizi yaptığımız dönemde anlatılan( 2002-2003) bir olay vardı ya 91 ya 92 yıllarında yanlış verilen istihbarat sonucu 30 küsur asker pusuya düşüyorlar. bir astekle bir üsteğmen kurtuluyor.ikiside ağır yaralı sonrasını kimse bilmiyor kurtuldularmı öldülermi bilgi gelmiyor birliğe. ama 30 dan fazla askerimiz şehit oluyor. ve kurşunları bitene kadar savaşıyorlar.

sanırım bu gece tuncayın hikayesinde anlatılan bu kahraman askerlerimizin hayat hikayesi idi.

Öncelikle bütün şehitlerimizi saygı ile anıyor sonrasında bu gece müthiş oyunculukları ile bizleri hüngür hüngür ağlatan bu oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

grafi
04-03-08, 02:16
elmasa sinir olduk ama yine yüzbaşı onu susturmayı bildi.:img-wink:
erdal maşallah neydi o ya adamların tepesine atladı onları hakladı. üetüne birde ethemi gördü. bu bölümde baya iyiydi.:good:
elmasın ,sırmaya dedikleri doğruydu bence sadece abisini korumak istiyo.
zaten elasın sinirleri akşam yüzbaşı eve gelince geçti yine abi kardeş atışsalrda güzeldi. fenamı akın biraz eğlendi:img-hyste

tuncayın yaşadıkarı hiç kolay değil o deli olmasında kim olsun. tbirliğinnin ölümünü görmek üstüste yığılarak ateş açtıkları görmek az mı? izlerken çok kötüoldum :icon_sorr
mert tek başına köye girdi ama çatışma çıkarsa zor durumda kalabilir. abdül ve diğerlerii yetişirler gerçi.
birde erdal durmadan koşuyodu ya nezaman bitecek diye çok merakrttim bi ara:img-hyste
valimizim tuncaya asteğmenim diye seslemesi. :icon_sorr ses tonu içim burkuldu.
gece gece bu kadar yeter yabye

lilly_rush
04-03-08, 10:44
ya heyecandan hop oturup hop kalkıyorum yada hüngür hüngür ağlıyorum.

Melekle Leylanın konuşmasında başladım ağlamaya Tuncayın "annemi istiyorum" demesiyle koptum...çok çok çok üzücü bir bölümdü ve ne yazıkki yaşananlar YİNE gerçekti.

Sırmaya bende sinir oluyorum zaten köprü kadınlarında var bi tuhaflık...:img-hyste biri kızdırmazsa diğeri kızdırıyor.:img-yes: bide ağlamasa hepten taş kalpli olduğunu düşüneceğim. buzdolabı gibi kadın...

Elmasta sütten çıkmış ak kaşık sanki..pabucumun prensesi.. hemen hesap sormaya hazır Allahtan bu sefer yüzbaşı susturdu onu. sağolsun erdalda söyledikleriyle bize tercüman oluyor.."yakında taktikde verir" dediğinde bizi anlayan biri var dedim...:img-hyste

Aslıya katılıyorum bence Vali gururndan önce sorumluluklarını düşünmeli.. yapılmayı bekleyen bir köprü var.. terör var...ailesini düşünmeli...Melek'i...
tabi birde Tekini:img-yes:
anlamadığım o adam Tekine neden öyle söledi 96 plakalı ilin halkı köprüye karşı mı o ne demekti öle? çok kızdım..

şu emniyet müdürlüyle Saliha işinden vazgeçsinler...hiç yakışmıyolar... müdür mülayim Saliha ise tam çakal...:img-hyste olcak iş var olmayacak iş var. aaaaaaa:img-pilot

bu gidişler tek bekar subay Mertte elden gidecek gibi..Dur bakalım kime nasip olacak..aslında benim kafamda oluşan bir isim var ama...Nevin:img-hyste:img-hyste dün akşam yine pek hoştu şu kızcağızı başgöz etseler başka bişi istemiycem...:img-yes::img-wink:

daha yazacak çok şey var aklıma geldikçe yorum yaparım...

Hirotaro
04-03-08, 10:47
Dün gece Tuncay beni resmen gözyaşlarına boğdu.
Hele birde valimizin "öyle değilmi asteğmenim" demesi beni bitiren cümle oldu.Kanımın çekildiğini hissettim resmen :sad53:

lilly_rush
04-03-08, 11:09
Tuncayın yaşadıklarını gösterdiklerinde özellikle bütün askerleri toplayıp kurşuna dizdiklerinde bunu yapanlar insan olamaz diye düşündüm..
ve umarım Türk askerleri onlara acımıyordur diye dua ettim..

aklıma hep şehit anneleri geldi..inşallah izlememişlerdir. çünkü daha çok kahrolacaklardı.

iklimmm
04-03-08, 11:10
dizi neydi oyle ama süperdi,hem ağlatıp hem güldürdüler,mertin dedikleri çok güzel en çok orda güldüm tek bekar subay lafına:img-hyste
hani kırmızı çarşaf koydular köyde onun anlamı sonradan ortaya çıktıda peki abdül neden çocuğa dikkat ettinizmi dedi ne alaka çocukla,
tuncayy gene ağlattın izleyiciyi,gerçek olması dahada etkiledi,ama o olayın aynısımı olmuş gerçekte onu işte bilen varmı,

bostepeli
04-03-08, 11:46
slm arkadaşlar bende bir köprü hastası oldum zeybek yüzbaşı ve valiye hastayım bu forma ilk kez yazıyorum diziyide ara ara takip ediyordum şimdi full izliyorum ayrıca netten güzel bölümleride indiriyorum dünkü bölümde tuncayın sahnesi mahvetti beni ya o sahne dehşetti:sad53: allah cezalarını versin bir avuç çapulcu askerimize neler yaptı bunlara bomba atıp alayından kurtulacan bence insan değil bunlar ya mert üsteğmene gelince yalnızlık ona yakışıyo evlenmesin bide elmas ve zeybek nişanlandı ama zeybek yüzbaşı elmasa yakın davranıyoda bizim elmas sanki arkadaşıymış gibi resmi geliyor bana zeybek ona şımarık dedi doğru da dedi abisine bayılıyorum oyuncuların hepsi iyi zaten bol reytingler olsun:img-wink:

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 13:20
Tuncayın yaşadıklarını gösterdiklerinde özellikle bütün askerleri toplayıp kurşuna dizdiklerinde bunu yapanlar insan olamaz diye düşündüm..
ve umarım Türk askerleri onlara acımıyordur diye dua ettim..

aklıma hep şehit anneleri geldi..inşallah izlememişlerdir. çünkü daha çok kahrolacaklardı.

aynen arkadaşım.ya o nasıl bi şeydi yani diyecekk söz bulamıyorum,ya bi şehide bırak bi şehidi bi cesede mermi yağdırılmı ya.bi de bu olayın gerçekte yaşadığını düşününce insan daha fena oluyor.

anladığım kadarıyla büyük bi çoğunluk bu bölüm elmasa kızmış,yani kızılmayacak gibi değil ki.akın da arasıra bi susturuyo o,başka zaman cazgırlık diz boyu.emniyettekilere acıyorum iki de bir adamalrın tepelerine dikiliyo yazık ya zafere.

komadolar da çok güzel kamufle olmuşlar yani,masmavi araç ortada kabak gibi aslarde de mavi bere,yani orda kar maskesi gibi bişi giyiyolar ya onu giyebilirlerdi ama yine süperler.abdül hala mertin peşinde,bari adamı mavi bereli yapsaydınız.

veysel,bu bölüm bir numaralarımdandı.o basın açıklaması,haraketleri aynı vali koptu orda:img-hystebi de tabi devamındaki sahne var:img-hyste:img-hystevalinin melekle tartışırken akını görünce ses tonunu değiştirip konuması süperdi ya.

bostepeli,hoşgeldin :img-wink:başlıkta karadenizli sayısı baya arttı

bostepeli
04-03-08, 13:46
sağol ebruli anlaşılan çok karadenizli var bu başlıkta veyselin gazetecelilerle konuşmasına bende bayıldım valiyle replikleri süperdi hele diyoki orda böyle konuşmayı nerden öğrendin tanıdığım bir vali varda:img-hystekomikti ya dizide çok can yakıcı sahneler olsada espiriler güzel

_BeRFiN_
04-03-08, 14:05
dün yine güzel bir bölümdü
valinin tekinle konuşması tekinin duvara kafa atması harikadı
mert ve abdül sahnelerine bayıldım
yüzbaşı yine süperdi
Tuncayın hikayesi anlatılırken gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum
birde komiserin adını ögrendim sonunda onur komiser acaba gerçek adı ne

Lauri
04-03-08, 14:14
Dizimiz dünkü bölümdede Türkiye gerçeklerini,bir kez daha harika bir dille gözler önüne serdi.Gerek Saliha'nın tv programındaki konuşması,gerekse Tuncay'ın Tendürek Dağı'nda yaşadıkları..
O sahneyi izlerken yumruklarımı ve dişlerimi sıktım sinirden.Gözlerim doldu..
Gerçektende onları yaşadıktan sonra delirmemek içten değil..

thesals
04-03-08, 17:07
dün yine süper bir bölümdü....
başını birazcık olsun kaçırsamda izlediklerim fazlasıyla yetti bana...
tekin resmen kafayı geçirdi duvara!
allahım o kentte bir akıllı yokmudur yarabbim!!!
mert ve abdül süper iki oldu valla...
ben abdülün 'çarpılmadısa gidip ben çarpabilir miyim komutanım!' demesine bayıldım! ben olsam bir dakka durmazdım.. onlar yine sabırlıydı...:img-yes:

sonunda o tuncay hayatının anlatıldığı bölümde kelimler yetersiz kalıyor bence...
gözlerim dolu dolu bütün tüylerim diken diken izledim..
hele tuncay o ses tonu ile ben annemi istiyorum dediği yerde bende film koptu!
şu an bile garip oldum gerçekten...:icon_sorr:icon_sorr
size katılıyorum arkadaşlar inşallah izleyen şehit annesi yoktur..
biz bu kadar kötü olduk onlar dayanamazlar herhalde...

lilly_rush
04-03-08, 17:42
reytingler harikaaa...:happy0064:happy0064
acaba insanların dikkatini ne çekti bu bölümde çok merak ettim?
sanırım Tuncayın hikayesi...öyle düşünüyorum...:icon_whis

çok mutlu oldum....ama Salihayla müdürü ayırsınlar....:img-hyste
aaaaaa:icon_sorr

E_B_R_U_"Lİ
04-03-08, 17:58
reytingler harikaaa...:happy0064:happy0064
acaba insanların dikkatini ne çekti bu bölümde çok merak ettim?
sanırım Tuncayın hikayesi...öyle düşünüyorum...:icon_whis

çok mutlu oldum....ama Salihayla müdürü ayırsınlar....:img-hyste
aaaaaa:icon_sorr

evet reytingler süper,ama bence daha fazla olmalıydı.bu bölüm daha fazlasını hakediyodu.sen de levent müdürle saliha hanıma taktın.bırak adam mutlu olsun,ama tabi akın gibi bozulacaksa bence de ayrılsınlar.ilerki bölümlerde müdürümün kızı da gelir belki..ee yemek yendi,mangal yapıldı artık yakaında düğünü de yaparız,gerçi ben finalde toplu düğün diye düşünüyorum ama.

ya şu ...ların şehitklere mermi yağdırdığı sahnedeki kanlar pek inandırıcı değil,ama bu haliyle böyle olduysak o kanlar daha inandırıcı olsa...

ben cünayt arda pamuk'u tebrik ediyorum,gerek oyunculuğunda dolayı gerekse sağlam karakterinden dolayı.yani biz seyrederken böyleyiz o bunu canla canlı yaşamış.

grafi
04-03-08, 19:36
arkdaşlar herkes tuncayın ve bölüğünün başına gelenlerden etkilenmiş. arkadaşın dediği gibi gerçekte başına gelen bişeyi oynamak zordur hele bide böylesi.
veyselin gazetecilere verdiği röportaj alkışlanacak cinsten. :happy0064
diziden çıkcak jönler diyodukya tuncay bir numara olur valla.
valimizin hastaneye gittiğinde asteğmenim demesi o son sahneler çok güzeldi.

iklimmm
04-03-08, 19:38
dizi süperdi,akınla mertin konuşması süperdi zaten,
hani köyde adam kırmızı örtü serdi sonradan ne olduğunu anladık,abdül hani komutanım çocuğu fark ettinizmi dedi o ne anlamda anlayan varmı

iklimmm
04-03-08, 19:44
Çocuğu anlayamadım ama sanırım kırmızı örtünün anlamı militanlara Köyde Asker Var demek için asıldı

zaten onu anladımda cnm kendileri dedi zatende ama çocuk ne anlama geliordu işte onu anlamsam:img-hyste sanırım eğer çatışma olursa çocuk var anlamındamı ki

bordomavili
04-03-08, 20:24
Allah Allah....Ne bölümdü bu böyle..Şimdi Bana Göre Hem Güldüğüm hemde Salya sümük(misal) ağladığım bir bölümdü..Diyeceksinizki Hayırdır nurşen ağlayacak ne var???...Var arkadaşlar...Ben Astegmenimin ve 15 askerinin bir çukura atılıp çapraz ateşe tutulmasına dayanamam..Ağladım..bugüne kadar duyduğum izlediğim her şehit hikayesindeki gibi ağladım....Sinirlendim....Dayanamanım...

Mertim benim
Birliğimizin bekar kalmış tek subayı....Harikasın...Helede annem yardım edeyimmi deyişine vuruldum...Sen Köylü kıyafetleri içinde bile Süpersin..Ama yeşiller içinde benim için özelsin...

Valim süperdi...Veyseli söylemiyorum bile...

Kısacası Ben bu bölümü unutamam..Unutturmam da...

iklimmm
04-03-08, 20:31
Allah Allah....Ne bölümdü bu böyle..Şimdi Bana Göre Hem Güldüğüm hemde Salya sümük(misal) ağladığım bir bölümdü..Diyeceksinizki Hayırdır nurşen ağlayacak ne var???...Var arkadaşlar...Ben Astegmenimin ve 15 askerinin bir çukura atılıp çapraz ateşe tutulmasına dayanamam..Ağladım..bugüne kadar duyduğum izlediğim her şehit hikayesindeki gibi ağladım....Sinirlendim....Dayanamanım...

Mertim benim
Birliğimizin bekar kalmış tek subayı....Harikasın...Helede annem yardım edeyimmi deyişine vuruldum...Sen Köylü kıyafetleri içinde bile Süpersin..Ama yeşiller içinde benim için özelsin...

Valim süperdi...Veyseli söylemiyorum bile...

Kısacası Ben bu bölümü unutamam..Unutturmam da...evt o askerlerin olayı çok üzücüydü,izlelerken helede asteğmenim demesinde zaten ağlamaya başladım sonrada askerlerin vuruluşunda daha kötü üzüldüm,tuncay gerçekten oynamış o rolü,
zaten mert harikaydı gene,tek kaldım filan demesi zaten çok komikti,:img-hyste

bordomavili
04-03-08, 20:38
slm arkadaşlar bende bir köprü hastası oldum zeybek yüzbaşı ve valiye hastayım bu forma ilk kez yazıyorum diziyide ara ara takip ediyordum şimdi full izliyorum ayrıca netten güzel bölümleride indiriyorum dünkü bölümde tuncayın sahnesi mahvetti beni ya o sahne dehşetti:sad53: allah cezalarını versin bir avuç çapulcu askerimize neler yaptı bunlara bomba atıp alayından kurtulacan bence insan değil bunlar ya mert üsteğmene gelince yalnızlık ona yakışıyo evlenmesin bide elmas ve zeybek nişanlandı ama zeybek yüzbaşı elmasa yakın davranıyoda bizim elmas sanki arkadaşıymış gibi resmi geliyor bana zeybek ona şımarık dedi doğru da dedi abisine bayılıyorum oyuncuların hepsi iyi zaten bol reytingler olsun:img-wink:

aramısa hoşgeldin..bostepeli..Bende senin gibi bostepeliyim(ama anne tarafından)

Artık galiba herkes hem fikir elmas ve akının aşkının artık hoşumuza gitmediğine..Ben çok sıkılıyorum ama bu bölüm onalrdan tek birşey beğendim ve kıskandım...Elmasın Askeri terimleri öğrenmesine...:img-icecr

Mertimin de başını zorla bağlayacaklar yaa..Ama akına iyi cevap verdi..Jandarmam benim

vatan45
04-03-08, 20:40
öncelikle dizinin bu bölümünü beğendim sıradan bir bölümdü ama bazı sahneleri baya güzeldi

son tuncayın sahnelerine çok tepkiler var bende o sahnelerin uzun tutulmasına kızdım fakat doğrular bazen acı verir vermemk zorunda hayat böyledir her zaman gülünmez iyi gitmez bazı şeyler

son sahnelere kötü yönde tepkiler var mesala rütüğü ardadığını söyleyenler çok üzüldüm gerçekleri göstermekte suç oldu yaşaşnmış bir olayı anlatmak suç oldu yazık zihniyet bu sahneyi görenler bu örgütten daha nefret etmez mi hatta yanlış yola sapmak üzre olan vatadaşlar izlese bile onlar bu örgütten nefret eder die düşünüyorum

korelcez
04-03-08, 20:45
arkadaşlar bu hafta reytingler iyi gelmiş ikisindede 3. olmuşuz

akın ve mert süperdi tabiki elmasta

deli tuncaya selamlar

bordomavili
04-03-08, 20:54
öncelikle dizinin bu bölümünü beğendim sıradan bir bölümdü ama bazı sahneleri baya güzeldi

son tuncayın sahnelerine çok tepkiler var bende o sahnelerin uzun tutulmasına kızdım fakat doğrular bazen acı verir vermemk zorunda hayat böyledir her zaman gülünmez iyi gitmez bazı şeyler

son sahnelere kötü yönde tepkiler var mesala rütüğü ardadığını söyleyenler çok üzüldüm gerçekleri göstermekte suç oldu yaşaşnmış bir olayı anlatmak suç oldu yazık zihniyet bu sahneyi görenler bu örgütten daha nefret etmez mi hatta yanlış yola sapmak üzre olan vatadaşlar izlese bile onlar bu örgütten nefret eder die düşünüyorum

bence artık buna Meyve veren ağaç taşlanır demekten başka bir söz demek yakışmaz....Ayrıca ben ekibimizi tebrik ediyorum..

Her Dizide Karakola Bomba atarlar...Her dizide Havaya milyarlık araba patlatılır...Ama Hiç bir Dizi Köprü gibi gerçek yaşanmış bir gazi hikayesini bu kadar insan içine sızdırarak anlatamaz

grafi
04-03-08, 21:21
arkadaşlar SİYAD umut veren sanatçı ödülünü melis birkan almış. melisin formuna bir arkadaş eklemiş. kim olduğunu hatırlayamdım ama teşekkürler.

vatan45
04-03-08, 21:23
rütüğümü aramışlar kim ve neden,
akın çok tatlıydı ama mertide evlendircek sinir oldum,hani akın kapatta işimi yapim dedi süperdi

aynen o yazıyı sizinle paylaşayım hiç gerek yok aslında ama

alntldlrhayatımda ilk kez telefona sarılıp geceyarısı hem star tv yi,hem rtük ü aradım çünkü yüreğim fena acıdı milletçe kırılan gururumuzun üstüne tuz bastınız nedense,hırsımı alamadım oysa ben BİR ŞEHİT YAKINI DEĞİLDİM YA ŞEHİT YAKINI OLUPTA O SAHNEYİ İZLEYENLER NE YAPTI.İŞTE ONUN VEBALİ SİZDE YAZIKLAR OLSUN Kİ ŞEHİTLERİMİZİ TEMSİLEN BİLE OLSA BU HALE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ İÇİN alıntıdır

vatan45
04-03-08, 21:27
arkadaşlar bu hafta reytingler iyi gelmiş ikisindede 3. olmuşuz

akın ve mert süperdi tabiki elmasta

deli tuncaya selamlar

evet reytingler iyi geldi çok sevindim 1. liğe doğru ilerleyelim

fakat biraz zor ama başaracağız en azından finalda birinciliği hak ediyoruz

dizinin tüm oyunları süper başarılar

bordomavili
04-03-08, 21:29

alntldlrhayatımda ilk kez telefona sarılıp geceyarısı hem star tv yi,hem rtük ü aradım çünkü yüreğim fena acıdı milletçe kırılan gururumuzun üstüne tuz bastınız nedense,hırsımı alamadım oysa ben BİR ŞEHİT YAKINI DEĞİLDİM YA ŞEHİT YAKINI OLUPTA O SAHNEYİ İZLEYENLER NE YAPTI.İŞTE ONUN VEBALİ SİZDE YAZIKLAR OLSUN Kİ ŞEHİTLERİMİZİ TEMSİLEN BİLE OLSA BU HALE DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ İÇİN alıntıdır

şimdi bence bu yorumun üstüne knouşmak fazladır..Ama konu kesinlikle saptırılmış...Biizimde canımız acıdı...ben izlerken kanım dondu.."murat ben kızına nasıl hesap verecem" dedi...Tuncay bunu yaşadı bu yaşanmış..İyiki de görmemizi sağladılar....Bu sayede gelecek nesil bazı şeyleri net gördü...

KARAMAY
04-03-08, 21:50
Geciktimm... Napalım.. işten güçten anca kaldırdım kafamı...

Güzel bir bölümdü herzamanki gibi .. herşeyiyle güzel bir bölüm .. Sırma dengesizi hariç desem.. :)

Hariç... Aslında değil..
bakarsan .. güldüren vardı... kızdıran vardı.. ağlatan vardı.. uyuz edip sinirden kudurtan olmaz mı??? olur tabi...

Ama o meymanetsiz ile başlamıycam .. kimle başlasam diye fazla düşünmeyede gerek yok.. Ben Veysel ile başlamak istiyorum.. Ne yalan söyliyim bi ara Tekin ve Leyla olaylarında Veysele çok gıcıktım.. öyle bi gıcıktım ki.. anlatamam.... Lakin akşam gözüme bir tatlı göründü bir tatlı göründü... sanki küçük çocuk bende gidip yanaklarını sıkmak istedim :img-hyste:img-hyste:img-hyste o kadar yani... Harikaydı... Bizim vali git gazetecilerle sen konuş derken resmen kurda kuzu emanet etti... Bizim kurt ne anlasın emaneti ihanetten yedi bitirdi kuzuları..:img-hyste:img-hyste
Konuşma yaparken .. özellikle yerel seçimleri ima ederken o kadar mı tatlı olur insan... hele valiyle konuşması ... neysee...

Tekin de bir alemdi..
gitti duvara kafa attıya.. baya baya yüksek sesle " kalıbımı sabarım bu dizide bi tane akıllı yok " dedim .. :img-hyste:img-hyste dedim ve dediğime sonra katıla katıla güldüm...

ee ama yokkk.. Yaptıgı köprüler sağlam diye kafasınıdamı sağlam sandı ne...

Erdal bu bölüm o arabadaki halleri falan baya şıktı allah için şimdi.. kılığı bir toparlasak Erdal varya evlere şenlik...:happy0064 Eski bir komando olmasının bütün hünerlerini gösterdi... bi arada dedimki Yüzbaşı bu adamı tekrar askere almalı şantiye köşelerinde harcanıyor bu Erdal ... :img-hyste:img-hyste

Melek ve Leylanın konuşması bir çok şeyi özetleyen cinstendi... Bir insanın bir insanı neden sevmesi gerektiğini bilmesinden güzel bişey varmı?

gözü kara
04-03-08, 21:55
yorumum biraz geç oldu ama;
öncelikle veysel bu bölüm iyiydi valinin veysele basını halletmesi için izinverip veyselin bunu kullanması çok iyiydi.
tuncaya üzüldüm ama onun gibi durumda türkiyede çok kişi vardır.
valimiz bu bölüm fazla konuşmadı onun yerine veysel ile halkım gazetesinin sahibi konuştu adı şimdi aklıma gelmedi.
elmas gene gıcıktı yüzbaşıyı aradığında yüzbaşının cevabı çok hoşuma gitti.
gelelim merte bu bölüm süperdi her zamanki gibi.çatışma oluyo diye gösteriyordu reklamda ama bu bölüm olmadı.heralde diğer bölüm.
yüzbaşının mertle konuşmasında evlilik olayında yüzbaşı kendi başını yaktı mertin de başını yakacak.mert uymadı bence en iyisini yaptı.
meryem beytoyu gördük inşallah yeni bölümde işlerini bitirirler.ali maruf falan çok uzadı bence bu iş.

vatan45
04-03-08, 21:56
Geciktimm... Napalım.. işten güçten anca kaldırdım kafamı...

Güzel bir bölümdü herzamanki gibi .. herşeyiyle güzel bir bölüm .. Sırma dengesizi hariç desem.. :)

Hariç... Aslında değil..
bakarsan .. güldüren vardı... kızdıran vardı.. ağlatan vardı.. uyuz edip sinirden kudurtan olmaz mı??? olur tabi...

Ama o meymanetsiz ile başlamıycam .. kimle başlasam diye fazla düşünmeyede gerek yok.. Ben Veysel ile başlamak istiyorum.. Ne yalan söyliyim bi ara Tekin ve Leyla olaylarında Veysele çok gıcıktım.. öyle bi gıcıktım ki.. anlatamam.... Lakin akşam gözüme bir tatlı göründü bir tatlı göründü... sanki küçük çocuk bende gidip yanaklarını sıkmak istedim :img-hyste:img-hyste:img-hyste o kadar yani... Harikaydı... Bizim vali git gazetecilerle sen konuş derken resmen kurda kuzu emanet etti... Bizim kurt ne anlasın emaneti ihanetten yedi bitirdi kuzuları..:img-hyste:img-hyste
Konuşma yaparken .. özellikle yerel seçimleri ima ederken o kadar mı tatlı olur insan... hele valiyle konuşması ... neysee...

Tekin de bir alemdi..
gitti duvara kafa attıya.. baya baya yüksek sesle " kalıbımı sabarım bu dizide bi tane akıllı yok " dedim .. :img-hyste:img-hyste dedim ve dediğime sonra katıla katıla güldüm...

ee ama yokkk.. Yaptıgı köprüler sağlam diye kafasınıdamı sağlam sandı ne...

Erdal bu bölüm o arabadaki halleri falan baya şıktı allah için şimdi.. kılığı bir toparlasak Erdal varya evlere şenlik...:happy0064 Eski bir komando olmasının bütün hünerlerini gösterdi... bi arada dedimki Yüzbaşı bu adamı tekrar askere almalı şantiye köşelerinde harcanıyor bu Erdal ... :img-hyste:img-hyste

Melek ve Leylanın konuşması bir çok şeyi özetleyen cinstendi... Bir insanın bir insanı neden sevmesi gerektiğini bilmesinden güzel bişey varmı?

tekin birini dövmek istiyorum dedi

valide tekine git duvara kafa at o zaman dedi gitti attı

evdekiler koptuk o sahnede

gözü kara
04-03-08, 22:00
arkadaşlar reytinglere baktımda çok iyi.eski yerine geldi köprümüz.geçen haftaya göre yüzde elli bir artış var çok iyi ya.inşallah haftaya üçüncülüğü kaptırmayız.hafta ama dahada ilşerleriz gibi geliyo çatışma sahneleri falan olur.

bordomavili
04-03-08, 22:03
bende bu hafta reytinglerimizim artacağınıu hiç sanmamıştım...ama dediğim gibi...diğer dizilere geçiş avrdı..Artık onların sonlandığını söyleyebiliriz...bundan sonra ilk 5 garanti....artık önümüzdeki bölümlere bakacaz ama bu böyle olur... bana kalırsa

korelcez
04-03-08, 22:05
ı love you akın ı love you korel cezayirli die söze başlıyorum

yine elmasla akının repşikleri çok güzeldi akın hep kendine sevgili hepde küçük bir kız çoçuğu bulduğu söyledi

akınla mertin konuşmalarıda her zamanki gibi güzeldi
herhalde tek başı bağlı olmayan mert var :img-hyste

korelcez
04-03-08, 22:12

bu ne ya arkadaşım sansürcü zihniyet ya türkiye gerçeklerini saklamayın
arkadaşlar bu deli tuncay gerçek adını bilmiyorum gerçekten gazi mi yani 9 kurşunla şehit olmamamışş ALLAH sevenlerine bağışlamış gerçek değil mi yani tamamen

KARAMAY
04-03-08, 22:22
evet yaaa
Tekin - Vali
Mert - Yüzbaşı
Elmas - Erdal
Yüzbaşı - Elmas
Vali - Tekin
Vali - Yüzbaşı - Levent Müdür

bunlar benim vazgeçemediğim ikililer.. bunlar bir araya gelince o sahnenin tadına doyulmuyor...

Levent Müdür valinin yanında yine Yüzbaşıma tek tek attı ama neyse... :img-hyste:img-hyste sıra Yüzbaşımada gelcek.. o zaman yüzbaşı seri atmasın...
bugünün yarınıda var hesabı

korelcez
04-03-08, 22:25
evet yaaa
Tekin - Vali
Mert - Yüzbaşı
Elmas - Erdal
Yüzbaşı - Elmas
Vali - Tekin
Vali - Yüzbaşı - Levent Müdür

bunlar benim vazgeçemediğim ikililer.. bunlar bir araya gelince o sahnenin tadına doyulmuyor...

Levent Müdür valinin yanında yine Yüzbaşıma tek tek attı ama neyse... :img-hyste:img-hyste sıra Yüzbaşımada gelcek.. o zaman yüzbaşı seri atmasın...
bugünün yarınıda var hesabı

beyto-meryem-ve yanlarındaki beymeretsiz adam geberecek bakın çok az çıkmay başladılar az kaldı ölmelerine

evet saydığın kişilerin diologları süper bide deli mühabbetleri süper
bikere vali tekini deli tuncaya emanet etmişti o zaman çok komik ki

SETURK
04-03-08, 23:02

alntldlrhayatımda ilk kez telefona sarılıp geceyarısı hem star tv yi,hem rtük ü aradım çünkü yüreğim fena acıdı milletçe kırılan gururumuzun